Premier League - souhrn 33. kola: Leicester si pojistil třetí příčku

23.04.2021, 22:53, aktualizováno 26.04.2021, 22:58
Komentáře a souhrny
Kelechi Iheanacho (© AFP)
Leicester otočil zápas s Crystal Palace a pojistil si třetí místo před Chelsea, která zvládla derby s West Hamem. Liverpool neudržel vedení nad Newcastlem a na návrat mezi nejlepší čtyřku si musí počkat, smírem skončil i duel Leeds - Manchester United. Arsenal v průběhu celé sezony charakterizuje nevyrovnanost a ta se projevila i v utkání 33. kola proti Evertonu...

Leicester City - Crystal Palace 2:1

26.04.2021 21:00

Góly: 50. Timothy Castagne, 80. Kelechi Iheanacho - 12. Wilfried Zaha

Leicester dokázal otočit důležitý zápas s Crystalem Palace a po vítězství 2:1 se výrazně přiblížil k umístění v elitní čtyřce, která zaručuje skupinovou fázi příštího ročníku Ligy mistrů. "Lišky" se momentálně nacházejí na třetím místě tabulky s dvaašedesáti body a pět kol před koncem si vytvořily celkem solidní sedmibodový odstup před pátým West Hamem. Hosté naopak stále ještě nemají jistou záchranu a musí si minimálně počkat do dalšího kola.

Domácí výběr nezačal v dohrávce 33. kola úplně ideálně a ani ne po odehrané čtvrthodině nečekaně inkasoval. Těsně předtím spálil nadějnou možnost favorita kanonýr Vardy, jenž z dvanácti metrů těsně minul levou tyč, pak na opačné straně bleskově udeřil Wilfried Zaha. Osmadvacetiletý útočník obdržel perfektní kolmici do volného prostoru od Ezeho a svůj únik chladnokrevně zakončil přesnou střelou k protější tyči.

Svěřenci manažera Brendana Rodgerse byli otřeseni až do konce úvodního dějství, ovšem po změně stran přeci jen ožili a vyrovnat se jim povedlo po pěti minutách. Výtečnou práci odvedl Kelechi Iheanacho, jelikož přesnou nahrávkou uvolnil rozběhnutého Timothyho Castagneho a belgický obránce se ze sedmi metrů nádherně trefil do levé šibenice. Leicester pokračoval v aktivitě i nadále a další možnost si vypracoval v 70. minutě.

Síť se totiž povedlo rozvlnit Vardymu, jenomže jeho trefa nakonec neplatila kvůli zřetelnému ofsajdu. Stejný hráč byl opět vidět za dalších osm minut, když si parádně narazil balón s Iheanachem, ale nakonec minul vzdálenější konstrukci o značný kus. Rozhodující moment tohoto pondělního utkání se zrodil necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem, neboť se po zásluze prosadil aktivní Iheanacho.

Čtyřiadvacetiletý nigerijský forvard výtečně zpracoval skvostný pas z poloviny hřiště v podání Evanse, vzápětí si udělal dostatek prostoru mezi dvěma bránícími protihráči a z deseti metrů nechytatelně zavěsil pod horní tyčku kolem dívajícího se brankáře Guaity. Ve zbývajícím průběhu se už nic zajímavého nestalo, Leicester se příště utká se Southamptonem a londýnský klub přivítá suverénní Manchester City.

Více informací k zápasu

Aston Villa - West Bromwich Albion 2:2

25.04.2021 20:00

Góly: 9. Anwar El Ghazi (pen.), 90+2. Keinan Davis - 23. Matheus Pereira (pen.), 47. Tyrone Mings (vl.)

Nebývale atraktivní duel nabídlo birminghamské derby mezi Aston Villou a West Bromwichem Albion. Domácí celek se rychle dostal do vedení, hostům se však zápas podařilo otočit a Villans nakonec byli i přes řadu šancí rádi za bod, jelikož vyrovnat se jim podařilo až hluboko v nastaveném čase. Hosté jsou tak zase o krok blíže sestupu, případná záchrana už se jeví spíše jen a pouze jako teoretická možnost.

Hned po osmi minutách hry přišel první gólový moment - střelu El Ghaziho srazila obrana hostí jen ke kopačkám Barkleyho, jenž byl v pokutovém území podražen a následovala tak penalta. K té se postavil El Ghazi a nekompromisně ji proměnil.

Svěřenci Sama Allardyce zareagovali nebezpečnou standardkou v podání Pereiry, která jen těsně minula šibenici domácí branky. Po dvaceti minutách se penalta kopala také na druhé straně - to stoper Konsa nešťastně podrazil útočníka Diagneho a nabídl tak West Bromwichi možnost k vyrovnání, kterou následně záložník Pereira nepohrdl.

Otočit utkání mohl stoper Bartley, jenž si naskočil na volný přímý kop Pereiry, hlavou však mířil těsně vedle. Nezaháleli ale ani domácí a byl to El Ghazi, kdo pěknou ranou protáhl Johnstona. Do kabin se ovšem odcházelo za stavu 1:1.

Hned na začátku druhého dějství vyrobil velkou chybu smolař zápasu Konsa, který při zpracování míče podklouzl a nešťastně tak pustil útočníka Diagneho do rychlého protiútoku. Z bryndy mu nepomohl ani kolega ze stoperské dvojice, Mings, jenž se k útočníkovi hostí na poslední chvíli přiřítil a jeho zakončení zablokoval tak nešťastně, že míč skončil za zády Emiho Martíneze.

O vyrovnání se střelou zdálky pokoušel Barkley, jeho rána si však cestu do sítě nenašla. Naopak dvacet minut před koncem dal o sobě znovu vědět smolař Konsa, který po rohovém kopu West Bromu nasměroval míč do tyčky vlastní branky.

Aston Villa se ale nevzdala a v posledních patnácti minutách si vytvořila velký tlak. Nejprve se do samostatného úniku vrhl útočník Watkins, nezvládl ale zakončení, když jen nastřelil vyběhnuvšího brankáře Johnstona. Srovnat stav se nepodařilo ani Davisovi, jenž po rohovém kopu nastřelil tyč. West Brom si ale nakonec tři body přece jen neodvezl, v nastaveném čase totiž vyrobil šílenou hrubku stoper Bartley, který si na malém vápně rozhodl míč zpracovat, čehož využil dotírající Davis a pohotově srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Leeds United - Manchester United 0:0

25.04.2021 15:00

Góly: -

Zápas Leedsu s Manchesterem United sliboval atraktivní podívanou, ostatně poslední souboj těchto dvou celků skončil divokou přestřelkou. Realita však byla zcela odlišná - utkání nevalné kvality nabídlo jen minimum příležitostí a nakonec tak dospělo k zasloužené dělbě bodů po bezbrankové remíze 0:0.

První příležitost připadla na kopačky hostujících hráčů, po krásném dlouhém pasu Lindelöfa se za vysunutou obranu Leedsu dostal rozběhnutý Rahsford, který ale koncovku vyřešil hrůzostrašně, načež slabou a hlavně nepřesnou křižnou střelou Mesliera skutečně nevystrašil. Leeds kontroloval únikem Harrisona, jehož centr zastavil pravděpodobně paží obránce Shaw, penalta se ovšem ani po kontrole videorozhodčím nepískala - nutno uznat, že správně.

Do poločasu se ještě zpoza vápna opřel do míče Dallas, trefil však pouze prostor, kde se pohyboval brankář Henderson. Na druhé straně zase vyslal pořádnou pumelici z volného přímého kopu Rashford a Meslier se měl co ohánět, aby míč vytlačil nad břevno.

Na začátku druhého dějství se k pěknému sólu nadechl Wan-Bissaka, který svůj průnik ještě vyšperkoval perfektní zpětnou přihrávkou na nabíhajícího Fernandese, jenž ale svou ránu nasměroval těsně vedle vzdálenější tyče. O pár chvilek později zase Fred vyslal hezkou kolmicí nabíhajícího Greenwooda, ani ten však Mesliera nepřekonal. Na druhé straně se zase na hranici vápna do míče opřel Hélder Costa a jeho tečovaná rána pořádně vystrašila hostující příznivce, když dopadla na horní síť branky Deana Hendersona.

A jelikož ani závěrečný a z velké části platonický tlak hostí žádnou další větší šanci nepřinesl, dospělo utkání poněkud překvapivě k nudné bezgólové remíze.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC 0:4

25.04.2021 13:00

Góly: 15. Chris Wood, 21. Chris Wood, 44. Chris Wood, 85. Ashley Westwood

Katastrofální zápas za sebou má Wolverhampton, který na vlastním hřišti podlehl Burnley vysoko 0:4. Wolverhamptonu vůbec nevyšel vstup do utkání a už po pětadvaceti minutách prohrával o dvě branky - a tento deficit už se domácím nepodařilo smazat. Burnley drželo otěže zápasu pevně ve svých rukou a své vedení ještě dvěma dalšími brankami navýšilo a díky čtyřgólové výhře udělalo velmi důležitý krok směrem k záchraně.

První vážnější příležitost přitom měli domácí, když se Podence vydal středem pole do rychlého brejku a jeho tečovaná střela skončila jen těsně vedle hostující svatyně. Na druhé straně vyrobil velkou hrubku stoper Boly, které už už chtěl využít dotírající útočník Vydra, domácí stoper však na poslední chvíli dokázal míč vypíchnout. Když ale Boly o pár chvil později znovu podskočil dlouhý míč, už za to Wolverhampton zaplatil. Balón připadl na kopačky útočníka Wooda, který si poradil i se clonícím Coadym a střelou z úhlu otevřel skóre zápasu.

O pár chvil později bylo pro domácí ještě hůř - to totiž chyboval Adama Traoré, který Semedovi nasměroval nepřesnou zpětnou přihrávku, toho využil presující McNeil a chytrým pasem napříč vápnem vyzval opět Wooda, který si připsal svůj druhý přesný zásah. Třetí trefu mohl do poločasu přidat Vydra, ten ale na malém vápně v pádu branku překopl. Třetí přesné trefy se ovšem hosté přece jenom dočkali, minutu před vypršením první půle si na rohový kop naskočil hrdina zápasu Wood a přesnou hlavičkou z malého vápna dovršil hattrick.

Hned na startu druhého dějství si Burnley připravilo další přesný zásah, ten ale tentokráte po kontrole videorozhodčím nemohl být uznán. Na hezký míč za obranu si naběhl Vydra a v zakončení zachoval chladnou hlavu, když brankáře Patrício obešel parádním blafákem, radost mu však zkazil zpětně odhalený ofsajd. Burnley se ovšem čtvrté trefy přece jenom dočkalo, pět minut před koncem se po sklepnutí Wooda do míče parádně opřel Westwood a trefil se krásně ke vzdálenější tyči. Burnley tak překvapivě deklasovalo Wolverhampton a po výsledku 4:0 se výrazně přiblížilo záchraně.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brighton & Hove Albion 1:0

24.04.2021 21:00

Góly: 19. David McGoldrick

Sheffield United si ve 33. kole Premier League připsal pátou výhru v letošní sezoně. Již jistý sestupující porazil 1:0 Brighton, branku si připsal David McGoldrick.

Domácí šli do vedení v devatenácté minutě. Na půlící čáře dal mizernou přihrávku Webster, hosté pak sice pokryli Osbornův centr na McGoldricka, ale nadvakrát nedokázali odkopnout míč a místo toho se po další nechtěné asistenci nečekaně David McGoldrick dostal k zakončení a zblízka obstřelil Sáncheze.

V 53. minutě Welbeck kouzelně prodloužil míč na zcela volného Maupaye, který vypálil z první a Aaron Ramsdale zabránil vyrovnání mrštným skokem k pravé tyči.

O čtyři minuty později Webster v pádu hlavičkoval jen slabě a Jakub Moder zakončil závar po rohovém kopu sice z otočky k tyči přesně, jenže ke své střele vybíhal z ofsajdu. Vstřelenou branku odvolal VAR.

Ve dvaasedmdesáté minutě měli hosté neuvěřitelnou šanci na vyrovnání. Po pravém křídle se jako tajfun prohnal Alírezá Džahánbachš a jesličkami Bryanovi naservíroval míč před bránu. Neal Maupay ji ze dvou kroků překopl.

Sheffield si v letošní smutné sezoně užil alespoň nějakou radost, ačkoliv zůstává dále hluboce poslední. Brighton je šestnáctý.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 0:1

24.04.2021 18:30

Góly: 43. Timo Werner

West Ham United prohrál v domácím duelu 33. kola Premier League s Chelsea 0:1 a účast v Lize mistrů v dalším ročníku se mu mírně vzdálila. Utkání rozhodl v závěru první půle Timo Werner, domácí dohrávali bez vyloučeného Balbueny.

Ve čtrnácté minutě Tomáš Souček poslal míč na levé křídlo Ryanovi Fredericksovi, který se nadechl k odvážnému sólu. Troufl si i na střelu, která ale přeletěla Mendyho bránu.

Hodně zajímavá situace před bránou Chelsea nastala ve 36. minutě. Po standardní situaci Marka Noblea míč přes hlavu Ogbonny propadl k Tomášovi Součkovi, který ho zasáhl na dlouhou nohu a od bránícího Azpilicuety se balón odrazil těsně vedle levé tyče z pohledu brankáře Mendyho. VAR navíc řešil, zda kapitán Chelsea nezahrál rukou, ale nakonec z toho byl jen roh.

A když neudeřili domácí, trefila se dvě minuty před koncem první půle Chelsea. Timo Werner si na útočné polovině zpracoval a podržel míč, který předal doleva Christianovi Pulisicovi. Ten poté rozběhl Bena Chilwella, jenž poslal před bránu přízemní centr. Oslovil jím právě Tima Wernera a ten zblízka otevřel skóre.

V desáté minutě druhé půle měli hosté obrovskou šanci na navýšení vedení. Z dálky vypálil skoro z kroku Mason Mount. Přesto střílel dostatečně přesně i razantně. Překvapený Fabiański míč u své pravé tyče vyrazil jen před sebe a dobíhající Timo Werner měl na kopačce druhý gól v zápase. Jeho dorážka však skončila vedle vzdálenější tyče.

Po hodině hry ukázal svou chytrost Mark Noble. Přihrávkou pod sebe nabil Ryanovi Fredericksovi, který trefil jen protihráče. Odražený míč pak technicky poslal směrem na bránu Jesse Lingard a balón prosvištěl těsně vedle vzdálenější tyče brány Chelsea.

V 81. minutě však došlo k momentu, který hodně domácím znepříjemnil zbytek utkání. Fabián Balbuena s největší pravděpodobností neprošlápl Chilwella úmyslně, přesto ale dostal červenou kartu. Sudí tak rozhodl poté, co si sám vše prohlédl na monitoru.

Chelsea po výhře patří čtvrté místo, pátý West Ham na ni ztrácí tři body.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 1:1

24.04.2021 13:30

Góly: 3. Mohamed Salah - 90+6. Joseph Willock

Další domácí duel ztratil loňský mistr Liverpool. Ve 33. kole pouze remizoval s Newcastlem 1:1, hosté navíc dokázali vyrovnat v páté minutě nastavení druhého poločasu. Reds poslal do vedení zkraje duelu Salah.

Liverpool se hned v úvodu dnešního souboje dostal do vedení. Ve čtvrté minutě přiletěl centr z levé strany na zadní tyč, kde si Mohamed Salah počkal na odskok a střelou z otočky napálil míč pod břevno. Vyrovnáno však mohlo být v jednadvacátého minutě. Na krásnou přihrávku za obranu si naběhl Sean Longstaff, který pálil v pokutovém území, ale Alisson si připsal dobrý zákrok.

Uběhlo deset minut a obrovskou šanci měli pro změnu domácí hráči. Ledabylou rozehrávku Newcastlu přečetl Salah a Mané ještě získal střeleckou pozici pro Jotu, jenže Portugalec netrefil branku. Mohamed Salah mohl přidat svou druhou branku v dnešním duelu o pár minut později. Egyptský fotbalista se hnal sám na brankáře, ale Dúbravka vyběhl a míč do sítě projít nenechal.

V samotném závěru prvního poločasu přišla ještě jedna šance pro Liverpool. Trent Alexander-Arnold si vzpomněl na poslední sezóny a poslal parádní centr na malé vápno, kde se do zakončení protlačil Sadio Mané, který ale netrefil branku.

Ve druhé půli uběhlo deset minut a Newcastle mohl vyrovnat. Po nenápadné akci zakončoval Joelinton, ale skvěle hrající Alisson jeho dělovku dokázal zneškodnit. Na druhé straně se za moment zaskvěl Firmino, který se po špatném zásahu jednoho z hostujících obránců opřel do padajícího míče, jenže jeho dělovka nártem skončila na noze Dúbravky.

Čtvrt hodiny před koncem zápasu měli domácí hned dvě šance navýšit své vedení. Nejprve se Mohamed Salah po další chybě v defenzivě Newcastlu dostal do vápna, kde si míč přehodil na levačku, ale přízemním pokusem rozvlnil jen boční síť. Za ani ne minutu pak Liverpool zahrával rohový kop. Nádherný centr přiletěl na malé vápno, odkud jej obránci srazili jen za hranici šestnáctky, ale Trent Alexander-Arnold z voleje branku netrefil.

V 92. minutě se hosté sice radovali ze vstřelené branky, jenže VAR zasáhl ve prospěch Liverpoolu. Callum Wilson se hnal sám na Alissona, který jeho pokus zneškodnil tak, že se míč odrazil do ruky hostujícího útočníka a míč skončil v brance. To ještě Liverpool přestál pohromu. O tři minuty později už však bylo vše jinak. Newcastle se totiž vyrovnání nakonec skutečně dočkal. Nákop do pokutového území srazil jeden z hráčů Newcastlu k Joe Willockovi, jehož ránu si Fabinho srazil mimo dosah brankáře Alissona.

Liverpool se ziskem jednoho bodu posunul na šesté místo, o které jej však ještě může v případě výhry připravit Everton. Newcastle si připsal cenný zisk do boje o záchranu, který už pro ně vypadá dobře, protože je patnáctý.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 0:1

23.04.2021 21:00

Góly: 76. Bernd Leno (vl.)

Londýnský Arsenal prohrál v zápase 33. kola Premier League na domácím hřišti s Evertonem 0:1. Kanonýři prohráli poněkud kuriózním způsobem, střelu Richarlisona si mezi nohama srazil do vlastní sítě brankář Leno.

Po krátkém závaru a několika přihrávkách uvnitř pokutového území vystřelil v osmnácté minutě v dobré pozici domácí Saka, zamířil však ale jen do míst, kde stál připravený Pickford. Pokud by domácí záložník mířil o něco lépe, jeho celek by zřejmě šel do vedení.

O deset minut později přišel rychlý výpad Evertonu, zprava se do zakončení prodral Richarlison a Leno měl s jeho prudkou střelou docela problém. Nakonec ale ránu vyrazil před sebe, kde už se o balon postarali jeho spoluhráči.

Chvíli před koncem prvního poločasu byli hosté centimetry od vedoucího gólu. Přímý kop si nachystal Sigurdsson, parádně překonal zeď, jenže střela skončila na Lenově břevně. Gólman Arsenalu se natahoval marně a musel si pak hodně oddechnout.

Po přestávce se hrálo sotva dvě minuty, když Everton předvedl bleskovou kombinaci s centrem na naběhnutého Sigurdssona, jehož zakončení zblízka srazili domácí vedle Lenovy pravé tyče.

V 51. minutě nastal jeden ze zlomových okamžiků duelu. V pokutovém území se o kličku pokoušel Ceballos, Richarlison jej při tom lehce nakopl do holeně a sudí Moss okamžitě ukázal na penaltový puntík. Nakonec však bylo vše jinak, protože videorozhodčí odhalil titěrný ofsajd Pepého.

Po hodině hry domácí rychle přešli do útoku. Chambers poslal z pravé strany do vápna prudký přízemní centr, který však našel jen obránce Holgatea. Ten však trefil míč tak nešťastně, že jen těsně minul vlastní branku. Gólman Pickford by na míč nejspíše nedosáhl.

Netrvalo to dlouho a Arsenal se znovu přihlásil o slovo. Centr z přímého kopu se dostal do prostoru okolo penalty, kde se do něj z voleje opřel Chambers, jeho rána ale prolétla vedle Pickfordovy branky.

V 76. minutě dostali do té doby lepší domácí studenou sprchu. Dlouhý pas z hloubi vlastní poloviny zpracoval Richarlison, který se dokázal vyhnout ofsajdové pasti, po pravé straně se dostal do vápna a z prakticky nulového úhlu nasadil brankáři jesle. Jenže Bernd Leno si míč nepochopitelně srazil do sítě a gól je tak veden jako vlastní.

V nastaveném čase Pickford zachránil hostům tři body, když se pohotově vrhl na zem a dokázal vyrazit nepříjemné Martinelliho zakončení po zemi.

Arsenalu v tabulce patří deváté místo, Everton je osmý, ale na Kanonýry má náskok šesti bodů a zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 5:2

10.03.2021 19:00

Góly: 15. Kevin De Bruyne, 40. Riyad Mahrez, 45+3. Ilkay Gündogan, 55. Riyad Mahrez, 59. Kevin De Bruyne - 25. James Ward-Prowse (pen.), 56. Che Adams

Jakékoli pochyby o formě Manchesteru City byly v mžiku zažehnány působivým vítězstvím Citizens nad Southamptonem, který si z Etihad Stadium odváží pětigólový příděl. Na bláznivé skóre 5:2 přitom oběma celkům stačila úvodní hodina hry. Hlavním strůjcem výhry domácích byli Riyad Mahrez a Kevin De Bruyne, kteří se oba prosadili dvakrát, ovšem výtečným výkonem se prezentoval i Phil Foden, jenž měl rovněž prsty v několika gólech. Manchester tak navýšil svůj náskok na čele tabulky na 14 bodů, Southampton zůstává čtrnáctý.

Hosté přitom do zápasu nastoupili výborně a v úvodních minutách aktivním napadáním úspěšně narušovali rozehrávku favorita. Citizens však zničehonic udeřili v 15. minutě z prvního kloudného útoku, když Diasův výtečný pas na Zinčenka otevřel obranu Saints dokořán, a přestože Fodenovu pohotovou ránu navrátilec v brance Southamptonu McCarthy dokázal vyrazit, míč připadl Kevinu De Bruynemu, jenž jej zblízka pohotově o břevno poslal za brankovou čáru.

Ani to však tým Ralpha Hasenhüttla nerozhodilo a odměnou bylo brzké vyrovnání. Redmondovu skrytou střelu sice dokázal brankář Ederson vytěsnit a i z následujícího rohového kopu zasáhl proti Vestergaardově hlavičce, jenže snahu stopera Southamptonu reagovat na odražený míč uťal okatým zatažením Aymeric Laporte, což sudí Moss posoudil jako penaltový incident. James Ward-Prowse stejně jako v minulém kole proti Sheffieldu United z pokutové značky nezaváhal a ranou doprostřed srovnal na 1:1.

Poté už se ale ke slovu přece jen natrvalo dostali domácí. První kritický moment ještě Saints se štěstím přestáli, když McCarthyho chybu při zpracování přihrávky nepotrestal Foden, jehož southamptonský brankář poslal k zemi zoufalým skluzem, avšak anglický mladíček se snažil pokračovat dále ve hře a dle Mosse o provinění proti pravidlům nešlo, což nerozporoval ani asistent u videa. Manchester City se však přesto dostal do vedení ještě do přestávky, a to dokonce dvojnásobného.

Nejprve vytrestal špatnou rozehrávku Adamse Riyad Mahrez ukázkovou ranou k tyči zpoza pokutového území a na samém sklonku první půle stanovil poločasové skóre Ilkay Gündogan, jenž podobně jako De Bruyne skóroval z bezprostřední blízkosti do odkryté branky po dalším Mahrezově výborném průniku, který skončil jeho ranou do tyče. Alžírský křídelník navíc pokračoval ve svém excelentním výkonu i po změně stran, když Citizens dostali soupeře pod tlak po další nepřesné rozehrávce a Mahrez z Fodenova pasu nekompromisně napálil míč přesně k přední tyči.

Domácí v tu chvíli na moment polevili v koncentraci, což se jim okamžitě vymstilo. Takřka hned po rozehrávce ze středového kruhu se totiž série prohraných soubojů a mylných rozhodnutí hráčů v modrých dresech proměnila ve slibnou příležitost Southamptonu, na jejímž konci se i s notnou dávkou štěstí ocitl Che Adams a znovu snížil na rozdíl dvou branek. Ani to však nemělo dlouhého trvání, neboť pár minut nato De Bruyne opět po Fodenově přistrčení nasadil stoperu Bednarkovi "jesličky" a schovanou přízemní ranou překonal i McCarthyho.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur 0:1

04.03.2021 19:00

Góly: 19. Tosin Adarabioyo (vl.)

Malé londýnské derby mezi Fulhamem a Tottenhamem skončilo ve prospěch hostujícího celku. Zařídil to vlastním gólem Adarabioyo, Majova vyrovnávací trefa nebyla po zásahu VAR uznána.

Důležité momenty přišly po sedmnácti minutách hry. Nejprve po Sonově centru Kane hlavičkou vyprášil Aréolovy rukavice. Vzápětí měl Son prsty v další akci, tentokráte si jeho přízemní pas srazil do vlastní sítě Tosin Adarabioyo.

Několik minut před odchodem do šaten se korejský útočník dostal i do zajímavého zakončení, Alliho centr ale hlavou nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V nastaveném čase se ozvali i Cottagers, Lemina ovšem nedokázal sklopit mířidla a vypálil nad břevno.

Po přestávce Fulham dvakrát během krátké doby nebezpečně hlavičkoval. Nejprve zamířil Andersen nad břevno, poté Adarabioyo prověřil Llorisovy kvality. Po hodině hry zamířil do brány Maja, jenže Lemina předtím zahrál rukou a VAR tak gól zrušil.

Zhruba deset minut před koncem mohli Spurs své vedení navýšit. Sám před brankářem se zjevil po Lamelově pobídce Kane, Aréola však vytasil parádní zákrok. Ani ve zbytku utkání už jsme se branky nedočkali a "Kohouti" tak oslavili těsné vítězství.

To je v tabulce zřejmě udrží na osmé příčce i na dostřel pohárům, naopak Fulham zůstrane v sestupovém pásmu se ztrátou minimálně tří bodů na záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33245469:2477
2.Manchester United331910464:3567
3.Leicester City33195960:3862
4.Chelsea FC331610751:3158
5.West Ham United331671053:4355
6.Liverpool FC33159955:3954
7.Tottenham Hotspur331581056:3853
8.Everton FC321571044:4052
9.Leeds United331451450:5047
10.Arsenal FC331371344:3746
11.Aston Villa321361346:3745
12.Wolverhampton Wanderers331181432:4541
13.Crystal Palace321081434:5438
14.Burnley FC33991530:4536
15.Southampton FC321061640:5836
16.Newcastle United33991536:5436
17.Brighton & Hove Albion337131333:3934
18.Fulham FC335121625:4327
19.West Bromwich Albion335101830:6425
20.Sheffield United33522618:5617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
oli9

Reagovat
SpecialOne

Tak už ho vyhoďte

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
El Fáňos

už tam půl roku nemá být, stejně to jen zdržují, že mu pořád věří

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Dneska se za svůj výkon nemusí stydět asi jen Pepe se Sakou a možná Marí. Ceba se taky snažil, ale prostě to nešlo, ta záloha byla směrem dopředu hrozná. Opět další výkon o ničem, opět další hloupá chyba, opět další debilní ztráta a dalších 90 ztracených minut. Bylo vidět celej zápas, jak nám hrozně chybí útočník, Nketiah se sice snažil a běhal, ale kvalitou na to nemá. Tohle mě fakt nebaví.

Reagovat
Nikikrew

Pouzijem Ownyho frazu, moze sa liga anulovat kvoli covidu?

Uz to prestava byt sranda, fakt prestava. Everton vyhral po 25 rokov na Highburry / ES. Wenger stanovil rekordy a Arteta ich hravo prekonava, co k tomu povedat.

Ja chapem ze Arteta to ma tazke ked my uprimne robime zapas co zapas skolacke chyby, zato nemoze. Ale ta hra nema myslienku, kvalitu, moment prekvapenia proste nic a za toto je zodpovedny trener.

Uprimne tato sezona je uz iba o 3 zapasoch (snad). Liga je v pase a silno rozmyslam ze to bojkotujem, toto co predvadza klub je flusanec do tvari fanusikov, najma na ES.

Musi sa nieco zmenit v lete a rozmyslam ci by to nemal byt trener

Reagovat
smazaný uživatel

Jakého byste chtěli trenéra?

Ja typově blázna do fotbalu (což splňují Mikel i emery), který nebude tak diplomaticky/politicky/alibisticky ve vyjádřeních (a celé té atmosféře v klubu, které tím napomáhá) jako ti dva..

Fakt už bych bral i nějakého fracka typu sarriho, aby to tam nějak rozcisnul

Reagovat
ElectrickMann

Jakýkoliv trenér. Hlavně ať je to trenér. Protože ten asistent je za tu dobu, co tam je nic, NIC, nenaučil.

Reagovat
El Fáňos

AVB jednoznačně! Neměl jsem ho moc rád, ale během jeho působení v Marseille na mě udělal obrovský dojem. Současný Arsenal by neuvěřitelně zvednul. Extrémně chytrý trenér, výborný psycholog, sympaťák a jak píšeš na tiskovky je úplný expert, alibistický není, chrání hráče a má výborný vhled do hry.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Nagelsmann už od konce Wengera, bohužel nereálné. Klidně bych teď bral někoho kdo by si dupnul a řekl by vedení co potřebuje a v případě potřeby by je kritizoval. Ale někoho takovýho si tam logicky nevezmou, stejně si myslím, že těm amatérům v našem vedení jsou výsledky úplně jedno a jde jim jen o prachy. Jedna špína vedle druhý.

Reagovat
masly008

pokud by jsme chtěli jen úspěch tak Conteho.

Ale mů kůň byl už po odchodu AW Jardim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Nikikrew

chod spat

Reagovat
spider_8

Zrovna Sarri je spis typ trenera, ktery drzi hubu a krok.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

a jak po temer kazdem zapase Arsenalu: my s nima uhrali JEDEN bod.

Reagovat
Busby babes

Arsenal were one point ahead of United when they sacked Emery in November 2019. Arteta replaced him and they finished that season 10 points behind United. They are currently 20 points behind United, having played a game more than us

aspon ze tohle je pro nas dobry.

Reagovat
iamek

A to par kol si někdo zapisoval jak nás ještě predbehnou . Už vidim jak nás porazí ve finále EL

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

tak snad Ole dodrzi tradici a vypadnem v semi jako vzdycky.

Reagovat
Wazza228

Aneb nemůžeš prohrát finále, když v něm nejsi

Reagovat
Nikikrew

To si pockaj ked vas vyklepeme vo finale

Reagovat
PP

je to zvláštní no.. Navíc prakticky v každém zápase jsme lepší.

Reagovat
Front hell

Nechceš se už smiřít s tím že za ty dva vykony jste si ani víc nezasloužili

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mikelinos

Otrava

Reagovat
J0EL

aj za ten bod este mozu byt radi

Reagovat
bbbauch

To se pletes, za ten bod musite bejt radi hlavne vy. V boji o EL se kazdej bod pocita..

Reagovat
J0EL

Hlavne je ze v boji o titul sa nepocita, ale utesuj sa

Reagovat
Front hell

A proto kvůli toho tady brečí fanoušek United.

Reagovat
bbbauch

A taky jsem mu psal, ze na nejakej Arsenal sere pes co po me chces?

Reagovat
Front hell

Čteš vůbec na co reaguješ?

Reagovat
bbbauch

Konkretne pls nebo se na me prestan lepit s picovinama

Reagovat
Front hell

Tak ohledně toho bodů tady pořád dokola už asi 2 měsíce brečí jen busby babes. Vypadá to jako by jste nás ty 2 zápasy neskutečně mleli a prohráli jen po nějaké individuální chybě. Ale za váš výkon jste si nic víc nezasloužili. A pak tady píšeš něco o jednom bodu za který můžeme být rádi, přitom logicky,když vy ze dvou zápasů jeden bod,tak my jich musíme mít víc

Reagovat
bbbauch

No tim lip pro vas, ze jste z nas dostali body, pripiste si to do kolonky uspechu sezony 20/21. a busbymu sem psal, ze na nejaky body s arsenalem tuhle sezonu sere pes, protoze pro nas nic neresi. Fakt nevim, co po me chces

Reagovat
Front hell

nedá se říct že by se jednalo o uspěch. to vůbec. A jak říkaš sere pes,možna je načase aby to pochopil i busby,aby tady zase nebrečel až dostane přístí tyden arsenal zase bídu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Uh, ostrej jako břitva

Reagovat
bbbauch

On je front hell urcite hodnej kluk, podle toho vyjadrovani, ale od jisty doby (nejakyho rejpnuti) je na moje prispevky strasne butthurt a nevynecha moznost na nejakou revenge

Reagovat
Front hell

kluk už nejsem dávno a můžeš být v klidu,neležíš mi v žaludku

Reagovat
bbbauch

Na to sere pes, holt jsme si s nima vybrali ty horsi vykony.. jestli to pomohlo Artetovi k vetsi duvere u vedeni, tim lip

Reagovat
Nikikrew

Tvl 13 prehier a stale 5 kol do konca, ffs

Reagovat
Heisenberg

Prohra nezasloužená, ale na výhru jsme si toho taky moc nevypracovali.

Nejvíc mě na nás sere ta pomalost plynoucí z alibismu. Každá šance na brejk se vrátí dozadu, naprostá většina postupnýho útoku je taky vždy nejbezpečnější volba. Ten tým nemá po skoro celou sezonu přímočarost, intenzitu, rychlý kombinace mezi sebou. To umíme jen proti sestupujícím nebo šílencům typu Leeds/Slavia/Saints.

Reagovat
Zaschrona

Výhra na Spurs po 13 letech

Výhra na Liverpoolu po 22 letech

Výhra na Arsenalu po 25 letech

Sice dneska s pořádným štěstím, ale nespokojený teda s venkovními výsledky v letošní sezoně být nemůžu. Snad ještě teda nečekaná jiskřička naděje v boji o LM a snad návrat do bojů o poháry.

Reagovat
Busby babes

jako jiskricka... ztracite 3 body. sice jste nevyrovnany, ale to ti nad vama taky. I letos je to zase souboj kryplu, divim se, ze tam nejsme taky.

Reagovat
Zaschrona

Tak je to první výhra v lize od 4. března a sice ta ztráta taková není, ale před námi jsou 4 týmy, podle mě v podstatě povinně už musíme do konce skoro vše vyhrát, což je dost těžký, když v tom máme 2x Villu, City i WHU venku a doma Wolves. Bral bych ale aspoň tu konferenční ligu.

Reagovat
Busby babes

jo aha, ja nekoukal na los, jen na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nebude nahoda ze ste to vsetko zvladli v momente ked tam nie su divaci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Heisenberg

Kolik zápasů byla naše nejdelší vítězná šnůra? To je stop-start celej rok kromě tý sestupový formy z října-prosince.

Reagovat
Ondiis

Smutný jak málo stačí našim soupeřům, aby nás porazili ...

Reagovat
Studni

Fakt by mě zajímalo, jak moc má nebo nemá Arteta svázaný ruce při tvoření sestavy. Mně je celkem u prdele, že nebudeme hrát LM nebo EL, ale ať se na ten fotbal dá aspoň koukat. Takže i když mě to sere, tak bych klidně Mikelovi další sezonu dal, jestli dokáže ten tým někam zvednout. Ten tým je ve sračkách už nějakou dobu, ale to i díky materiálu, kterej tam máme a v jakým je rozpoložení je

Reagovat
wenca01

Bielsu na vas, chcipaci!

Reagovat
celeb

a mozno aj nad vas. Bodov mate rovnako, Leeds ma zapas k dobru

Reagovat
Busby babes

Arteta’s set-up is very visibly good, which is why actual football people rave about him. No serious football respect ole. Sad but true. United’s rivals are delighted he’s in charge.

MiguelDelaney, 18.10.2020

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz jsem to psal predtim, pokud Arteta neda EL, tak by mel letet, protoze tohle jsou fakt nekoukatelny srackoidni vykony.

Reagovat
Busby babes

nechapu, proc tam davas tu podminku. EL nebudete hrat urcite. nejspis po vikendu 10 bodu ztrata 5 kol do konce?

Reagovat
Nikikrew

A preco by nedal. Vyhra EL by bola docela uspesna sezona, trofej sa vzdy rata, najma europska

Reagovat
Busby babes

jezis no jo. mea culpa. ja to bral tak, ze skrze EL pujdete do LM.

Reagovat
Nikikrew

jo, sice neviem co by sme tam s takymto kadrom robili ale LM znelka mi uz fakt chyba

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Leno

Reagovat
Front hell

měl zmrzlé nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Giggs has been charged with causing actual bodily harm to a woman in her 30s and common assault of a woman in her 20s. Both counts relate to an incident on the evening of Sunday 1 November 2020.

Giggs also been charged with count of coercive + controlling behaviour

Reagovat
PH8

Až mi připadá že to na soupeře hrajeme abychom je mohli prostí sezonu všechny zničit

Reagovat
sejber

Ked v prvom polcase komentator rozpraval statistiky o tom ako dlho nas Everton doma neporazil, ako sa nam piatky v PL dari bolo mi jasne ze dnes to cele konci. Take deja vu zapasu s Burnley.

Tato sezona je spacificka v zbierani negativnych rekordov a faciek od reality. Po vyhre na Bramall lane a vyradeni Slavie som v kutiku duse dufal pri pohlade na los ze by sme to mohli dohrat so ctou na nejakom siedmom osmom mieste . Je mi jasne ze ak nejakym zazrakom vyhrame EL sezona bude uspesna aj ked skoncime v PL v druhej polovici tabulky. Nejak si ale nodokazem vobec predstavit ze tento tym pod tymto manazerom bude buducu sezonu stuka sutaze a dokaze bojovat v lige o LM.

Viem ze nama zmysel ani spekulovat o vymene Artetu kedze vedenie za nim stoji a bude stat . Hrat vsak s aspirantom na pohare celu sezonu v strede tabulky, nepriniest ziadny evidentny progres, nedokazat stabilizovat formu ani na par zapasov to su veci ktore davaju malu nadej ze sa to v buducej sezone radikalne zmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
PP

To jsem rád, že jsem nevěděl, že jsme hráli..

Reagovat
merlick

same

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak VAR nas reze neskutocnym sposobom, mam pocit ze kazda 50-50 ide proti nam, bez nejakej logiky

Reagovat
smazaný uživatel

inak s tymto sa plne stotoznujem:

The promise of investment is not something that should turn us or influence us. The problem has never been the amount of money they have spent. We spent 72 million on Pepe ffs. 50 million on Partey, massive contracts on multiple players.

The problem is that they are so disconnected and so absent that they do not put the right people in place to make decisions and use money effectively. The same mistakes are still happening. Players are walking out on frees, old players are being given massive contracts. There is no plan. Say they give us 100 million to spend. Is there any confidence we will spend it properly? 20 million of that could go on contracts for Luiz and Lacazette based on the history of our business.

On their watch we are 10th. On their watch we have lost money on players walking out on frees. On their watch, we are seeing players overpaid. On their watch, we spend money in the wrong areas. On their watch people in high positions have taken advantage of the club. Maldini, the director of football at Milan said he knew nothing because of that snake Gazidis. How long was he in our club for? How was Salehi allow to get rid of Mslintant? Mslintat should have been the future. Someone who used scouting, analytics to save costs, to find gems, to make mistakes on duds, to assemble a innovative coaching department. No. His head rolled for a Rauls book of contacts. Look at Stuttgart now.

Reagovat
Trand

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
avicii

Koniec.. LM si budúcu sezónu nezahráme za takéto prijebane straty..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Luc-Luc

nevim no, prijde mi, ze se na to ctvrty misto moc nikomu nechce...

Reagovat
Taiger

Díky šampioni

Reagovat
bbbauch

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Papa LM. Sme totálne slabí, nič iné si nazaslúžime. Som úplne rád, že to ten Newcastle dal, nič iné sme si ani nazazlúžili pri tom čo tí kokoti vpredu predvádzali. Znova a znova nachádzame nové dno. Sezónu dopozerám len z donútenia lebo toto čo predvádzame je úbohé.

Reagovat
Makiii

Tak nakonec Liverpool muze byt rad za bod. Odvolany gol Wilsona totalni nesmysl. Jednoznacne mel platit. Trent ho zduchnul, a ruku mel u tela nejvic, jak to je slo... Pokud zrusili nesmyslne gol, mela byt penalta. Zamky

Reagovat
martin.b

Tak žduchnutí bylo i toho regulerního gólu na Robertsona btw, ale labilní Liv si nic jinýho nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohoto zápasu sem viděl jen nastavení a hádám že to bylo to nejlepší z celého zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Taky

Reagovat
Gunner14

Willock frajer borec nám sestřeluje týmy co hraje o Evropu, ale my to stejnak posereme v domácích zápasech proti Fulhamu a Evertonu

Reagovat
John Obi Mikel

Newcastle

Letos tu čtyřku nikdo zase nechce.

Reagovat
martin.b

Já bych ji přál jen Virgilovi s Gomezem za to, na jakej shit se musí už víc jak půl roku koukat, zbytku přeju tu druhořadou EL nebo ideálně volný týdny.

Reagovat
stiflerovamama

Najhoršie na tom je, že aj po tom ako bol odvolaný ten gól, som mal tušenie, že ešte dostaneme. Asi takto nejako sa museli cítiť na začiatku fanúšikovia Arsenalu, mňa to totálne nebaví, idem zápasy pozerať fakt s nechuťou, zápas čo zápas verím, že už sa to musí zlomiť a oni zápas čo zápas predvádzajú takú sračku, a to čo predvádzame v útoku to som asi ešte nazažil za svoje fandenie, to je úbohosť.

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Nemáme na top4

Reagovat
REPLIKATOR

Fakt díky, Kloppe. Máš, co jsi chtěl. Dál tam od začátku do konce dávej tragickýho Firmina s Maném a pak se můžeš divit, že nedáváme góly.

Reagovat
LokoLFC

Cim ted zase budete obhajovat Liverpool? Kolikatej uz je to letos prosranej zapas? Tezko rict, kdo je horsi, jestli Klopp, Mane, Firmino, Salah, nase snaha o obranu z kridelnich prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

Překopat kádr... Mané s Bobbym jsou fajn na lavičku, jinak nic... Místo nich to chce nějakého bombardéra, ale kdo by k nám teď šel?

Asi to bude muset za rok vystřílet Hložek

Reagovat
LokoLFC

Tech zmen je treba tolik, ze ani nevim, kde zacit... A kdyz jeste trener zesere co muze, je to proste tezke...

Reagovat
JackDaniels.

zaver ako lusk!! Tato remiza vyrazne pomoze k zachrane, teraz uz len zmenit majitela!!

Reagovat
LokoLFC

Jo aha, to nepise fanousek Liverpoolu...

Reagovat
YNWA__MSN

Tak a teď už jsme definitivně mimo top4.....V útoku by to chtělo poradnyho zabijáka... Nekoho jako Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaňme už prosím mimo evropské poháry... EL za 5. místo je k ničemu, béčková soutěž... To radši nic a ať se Klopp příští rok soustředí na ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže do EL se jde ze 6 a 7 místa, pokud Chelsea a City vyhrají domácí poháry, takže se Evropě zřejmě nevyhnete

Reagovat
fenixLFC

zo 7. miesta sa do EL nejde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

ja bych EL bral, moznost zahrat si ostrej zapas i hracum sirsiho kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych jim možnost třeba dnes místo Maného... Jurgen stejně nevyužije

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Místo abychom vedli v poločase 4:0, jenom Mané mohl dát snad tři za poločas, tak uhrajeme remízu a ještě můžeme být rádi. Já bych tu ruku, kdy dal NUFC gol uznal, ten hráč si jí neuřízne.

Reagovat
Luc-Luc

Mane by nemel hravat zaklad, to je hrozne trapeni se na nej divat, Firmino to stejne, ale ten obcas da aspon dobrou prihravku...

Reagovat
aragorn

U mě naopak. Mane a Salah sice poserou před brankou nemožný ale aspoň se do těch šancí dostanou. Zato Firmino a dnes i Jota zkazí většinu už před vápnem.

Salah je labilní hráč. On je schopnej dva zápasy spálit nemožný a pak dát dva zápasy po hattricku. U něj je důležitý držet ho v dobrým rozpoložení a připravit mu šance. Pak dá každou sezónu 25 gólů. Pokud se ale nedaří týmu a hráčům kolem něj, začne nervit a hraje blbě...samozřejmě, že jeho výkony mají sestupnou tendenci rok co rok, ale pořád je to top hráč. Škoda jeho hlavy.

U Maneho doufám, že je prostě a jednoduše utavenej. Loni náš nejlepší hráč a letos totok. Nevím co si o tom myslet. On ty záblesky má i teď ale strašně moc toho zkazí. I v minulosti měl zápasy, kdy člověk zíral co dokázal zahodit.

Firmino je hotovej. Tady nevěřím, že se z toho sebere. Už loni byl docela spatnej a letos je to katastrofa. Nedává góly, neprihrava na ně, ztrácí lehký míče a často v nebezpečnych prostorech. Odvedl toho pro Liverpool hodně ale je čas na přestup. Nevěřím ale že ho někdo koupí.

Jota. U něj mi přijde, že je nejlepší z lavičky. V základu většinou nic moc. Při repre měl formu. Ta už je pryč a rychle zapadl formou mezi naše útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jotu by som nevinil, hral v podstate AM, a na to nie je stavaný, Klopp tento zápas trochu prekaučoval...

Reagovat
Luc-Luc

presne AM ma hrat Firmino, kdyz uz musi byt v zakladu

Reagovat
aragorn

Neřekl bych, že hrál AM. Toho nejstaženějšího hrál Firmino, Jota si měnil pozice s Manem nalevo. Ale ti hráči mají celkem volnost, takže si mění pozice a pohybují na větším prostoru a pak to mate.

Jota toho dodrbal dnes hodně. Nemá si co vyčítat s Manem nebo Salahem. Firmino jednoznačně z nich nejhorší.

Reagovat
cristiano.K.

Firmina mám rád, ale aktuálně fakt jen zabírá místo v základu. Salah a Mané aspon chtějí, je to na nich vidět. Firmino vypadá vyhaslej. Vyhazovat ho nebudu z klubu, ale lavička by mu slušela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi hlava neberie, prečo Klopp nedal hore hráča, rozumej Shaqiriho, ktorý podrží loptu a po druhé, prečo Klopp nevyužil tretie striedanie?

Už aj Jurgen vyzerá rezignovane, vyzerá, že ho to nebaví a že potrebuje pauzu.

Reagovat
Liquid

ideální pozice pro něj - výkonný ředitel Super League, nic by neurobil a nic by nezkazil

Reagovat
aragorn

To střídání mělo přijít za Firmino už dřív. Hlavní problém ale je, že hráčům úplně odešlo sebevědomí. Připomíná mě to tři a víc roků zpět, kdy jsme jako fanoušci na konci zápasu taky jen čekali, kdy inkasujeme. To sebevědomí co nás zdobilo loni je definitivně pryč.

To střídání by ale gólů pravděpodobně nezabránilo. Newcastlu neměl zadnej velkej tlak a přesto jsme to odehráli jak debilove. Všichni odkopavali míč a úplně bylo cítit jak jsou podělani. Nekompaktni,

neschopní pohlídat dva hráče, co byli jediní schopni dát gól. A my jsme dostali dva.

Kloppa bych až tak nevinil. Snaží se hledat a měnit hráče a taktiku. Bohužel nemá moc za koho. Evidentně už několik hráčů po zásluze odepsal (Ox, Origi, Naby, Shaqiri) a nemá moc na výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal byť Shaq odpísaný? Jota na AM bola pičovina. Na konci zápasu tam mohol dať aj Rhysa na hlavičkové súboje, keď je Shaq odpísaný, (ok na podržanie lopty tam bol poslaný Jones)...

Reagovat
aragorn

Tak to je snad evidentní že je však ho Klopp nestaví skoro dva roky. Poslední měsíce je zdravej a stejně nehraje. Nebo jen málo.

Jota a AM viz příspěvek výše. Nemyslím si, že hrál jako n10.

Ať už tato posrana sezóna skončí. Normálně se na to těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyboval sa najnižšij z tej štvorky a s Manem si menil miesta pomerne nepravidelne.

Reagovat
aragorn

Podle heat map na sofascore hrál nejniz Firmino ale máš pravdu, že s Manem se teda pravidelně nestridal.

Reagovat
smazaný uživatel

Skopiruj Bobbyho aj Dioga pls.

Reagovat
aragorn

https://www.sofascore.com/liverpool-newcastle-united/OU

Po kliknutí na hráče vyskočí heat mapa

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, no prevažne sa Diogo pohyboval v pozícii left attacink midfieldera, vyzerá to tak, že si s Bobbyom celkom zavadzali a na AM sa pohybovali skôr obaja podobne, nepovedal by som, ž bol Bobby nižšie... Bol len niekoľko-málokrát viac zatiahnutý, ale nie nejakú výrazne dlhšiu dobu

Reagovat
aragorn

Bobby má dotyky i hodně kolem středového kruhu. Diogo moc ne. Z toho vycházím, že to potvrzuje jak jsem psal, že Firmino hrál níž.

Ale souhlasím. Jota moc hrot nehrál. Tentokrát to byl takový zvláštní paskvil. Zajímavý, že jsme si z toho vypracovali velký množství šancí a jak to dopadlo už známe

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby bol aj viac v zakončení ako Dioga, čo sa mi nepáči. A súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, šampioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by si ty dal za takých šampiónov, LM, PL .

Reagovat
smazaný uživatel

13 let starý League cup?

Reagovat
Liquid

Liverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Beči

Nechápu, za co mi lidé nadávají, když kritizuju náš útok. Však ten zápas mohl skončit 5:1 úplně na pohodu. To co náš útok spálí je vážně tristní

Reagovat
cristiano.K.

kritizují za to, že nedávají goly

Reagovat
Coutinho10

to je fakt neskutecna tragedie tohle nedohrat za 3 body

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Watford poločas od návratu do PL

Jinak ta 4 do play off už je taky zřejmě jistá, snad to dá Brentford nebo Barnsley

Reagovat
Liquid

Reagovat
Salfovic

Ale vidět Liverpool v konfederační lize bude prdel

Reagovat
aragorn

Jakej je vlastně formát konfederační ligy. Jako fanouška Liverpool mě to po dnešku začalo zajímat

Reagovat
Čekám na brejk

Jak to jen popsat . Liverpool by začal ve 4. předkole, takže kdyby ho posral, tak je bez pohárů. TOP 5 lig tam posílá po jednom týmu, takže Liverpoolu by nějaké pro něj prestižní zápasy nehrozili, minimálně na podzim ne. Jinak to bude 8 skupin po 4, první jde rovnou do osmifinále druhý bude hrát s 3. o postup do osmifinále. Vítěz má garantovanou příští sezónu v EL. Takže ve zkratce asi tak .

Reagovat
aragorn

Takže lepší vypadnout v předkole

Reagovat
oli9

Takový Estonsko, Slovensko, Bulharský pohár

Reagovat
Nikikrew

Super Willock, trhová cena pôjde iba hore

Btw pozrel som štatistiky našich úžasných stredných záložníkov. V PL všetci dokopy strelili 2 goly z toho jeden z hry, neuveriteľné. ESR, Ceballos, Thomas, Elneny NULA gólov!!!

Reagovat
Salfovic

Tohle je jak z ženského fotbalu

https://streamable.com/23abvp

Reagovat
Kixi Syhimour

to spíš teda reálně vypadá jako jedna scéna z dnešního našeho zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

tenis vole

Reagovat
Emqick

Reagovat
PhilipS

Jsem horzně otrávenej Moyesovym přístupem. Ani se mi to nechce komentovat.

Pro hráče teď super návod. Zkoušejte dát nohu před vykopávající hráče, třeba z toho bude rudá. Coufal jí měl tím pádem dostat taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak o top 4 a postupu do LM po dnesku bohuzel rozhodnuto, Liverpool nedokaze vyhravat vyhrany zapasy a WHU dochazi dech a opet stejne jako v Newcastlu to bylo slaby

Reagovat
Seydou Doumbia

podle očekavání...WHU se do LM vubec nehodí

Reagovat
Coutinho10

záleží, jak ten tým bude vypadat před začátkem nové sezony, jaký budou odchody a příchody, ale za tuto sezonu by si tu LM zasloužili, protože hrajou týmově, mají i individuality, ale bohužel tyhle 2 prohry tuto možnost zavřeli...můžou za to i zranění klíčových hráčů, ale to se nedá nic dělat, je to škoda

btw. co proti WHU máš, že je neustále kritizuješ

Reagovat
aragorn

Já si teda taky nemyslím, že by si to zasloužili. Jsou poměrně produktivní, padá jim to tam a daří se. Ale že by hráli pěknej fotbal, často přehráli soupeře, dobře bránili nebo hráli dobře dopředu....

V LM by udělali akorát ostudu. Evropská liga je strop pro ten tým co mají.

Reagovat
Coutinho10

bude zalezet na kadru no, ale byla by to dobra zkusenost, ale i ta EL by byla super....kdyz si vzpomenu na jejich posledni vyrazeni s rumuna v predkole pred par lety, tak to chce ted uz tu skupinu aspon te EL....btw. Atletico hraje jeste vetsi hnus a LM hraje pravidelne, WHU hraje to, co muze podle dostupnych hracu, ale i ty zraneni to vic komplikujou...za bojovnost si skupinu zaslouzej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

Neměl jsem je nikdy rád, hlavně kvůli tomu že tam chodí kdejaký odpad jako je Evra, Feghouli, Carroll, Song, Perez...koncepce nula nula nic...no a ted jen díky tomu že tam přišli dvě české kopačky tak se tady každý hrdě bije do srdce jako fanoušek WHU, přitom kdyby šli oba do Brightonu tak tu máme nasráno zase s tímhle týmem miliony komentářů...čili tak...celou sezonu jsem psal že tu LM neudělají a ted se to potvrzuje

Reagovat
Coutinho10

tak driv ta koncepce nakupu techto hracu urcite nebyla idealni, ale v poslednich letech uz to vypada, ze ty jednotlive nakupy maji smysl a zapadaji dobre do tymu a tahnou za jeden provaz a je to v PL videt a je to neuveritelny uspech, jenom Leicester se drzi takto vysoko z tech nezvucnych tymu a WHU i v porovnanim s tou minulou sezonou je toto neuveritelne, takze by byla skoda to nedotahnout nekam do skupiny

nevidim na tom nic spatneho, ze kdyz ten tym pusobi sympaticky i diky nasim dvoum sympatickym hracum, tak proc bysme jim nemeli prat...jasne, spartani to asi vnimaji jinak, ja osobne pokud pujde nekam Hlozek, tak jim urcite nebudu fandit, ale Soucka a Coufala sleduju v jejich karierach skoro od jejich zacatku, Cufa uz od Liberce a Soucek se u nas stal velkou osobnosti, kdy ho vsichni hatovali, vlastne Cufa v Lirci celkem dost taky, takze o to vetsi radost za ne mam, kam to dotahli a nejenom, ze dotahli, ale patri do zakladni sestavy tymu v PL hrajici o evropsky pohary a jsou uz tak brzo i jejich osobnosti, maji pevne misto, takze kdyz vemi v potaz cely tento pribeh, tak jim nejde neprat

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo koncepce tam asi po deseti letech jde zase vidět, beru. Ale pořád pro mě jejich herní styl nepříjde sympatický a do LM se vůbec nehodí. Je to hodně bojovné, silové a na výdrž. Něco jako Slavia, akorát tohle jsou Angličani a v LM by jím to úspěch asi těžko přineslo. Možná ani v EL ne, když se v pohárech hraje jinak. Daleko radši tam uvidím Chelsea, která má větší kvalitu a je účelovější.

No já ty dva nemám prostě rád. To je čistě subjektivní pocit a když k tomu připočtu miliony spamů tady na adresu WHU, které tady nebyli ani za dob Payeta a to byl jiný král tak se mi znechutili ještě více.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, ze tady ty tvoje ironicky palecky pochazeji z tvoji nechuti prat Cechum neco hezkyho, ze jo, ze to vis?

Reagovat
fenixLFC

vies ze z teba psycholog asi nebude?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Další představení Mounta, naprosto famozní, co všechno dneska předvedl.

Werner... Co k němu říct, ten kluk měl mít hattrick s prstem v nose. Místo toho spálí téměř všechno. Kdybychom měli špičkového hrotáka, tak momentálně má minimálně 20 golů. Tohle je absolutní tragédie.

Červená.. Osobně jsem proti, nebyl to úmysl, podle mého za to žlutou a tím to končí.

Reagovat
Greny

Úmysl to nebyl, ale mohl tím ohrozit zdraví hráče? Ano taky mubtu nohu mohl zlomit pak je to červená

Reagovat
Arbiter

Opět, trochu se bojím, že Mounta to odvaří. Stejně jako neměl odehrát minulý zápas celý, neměl ho odehrát ani tentokrát ve fázi, kdy hrajeme proti oslabenému týmu a vedeme. Ale snad to vydrží...

Reagovat
PH8

a vyrovnávací gól se dá očekávat snad jedině ze standartky.

Reagovat
Talker

A jinak Pulisic absolutně neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic se mi vůbec nelíbí herně. Nedokáže udělat vůbec nic.

Reagovat
Walter_Sobchak

A to už sa javil celkom vo forme, ako minulu sezonu po reštarte. A posledne 2 zapasy neviditelný.

Reagovat
Talker

On je průser, že všichni ti ofenzivní hráči, kteří hrají, kromě Mounta, jsou úplně, ale úplně k hovnu.

Tam má někdo 1 skvělej zápas aby byl dalších 5 úplně mimo a takhle se tam točí Werner, Havertz, Pulisic a Ziyech. A nejhorší je, že se dává nekonečně mnoho šancí té čtyřce. Přitom to jsou pravidelně výkony, za které by šel někdo jiný do rezervy nebo nebyl nominován k zápasu minimálně.

CHO hraje prakticky v základu jen wingbacka (a to se tam začne na tu pozici srát Azpi, který má rychlost couvající želvy, aka Jorginha) a Tammy si nekopne vůbec.

Reagovat
Walter_Sobchak

Preto sme tam kde sme a budeme sa do posledneho kola strachovat o top4. Dalšiu sezonu sa proste musi kupit útočník, nejake hovado čo bude stabilne davat goly a nezloží sa po par nevydarenych zapasoch. A záložníka ku Kantemu/Kovacicovi. Potom budeme uplne napohodu bojovat o titul aj s Tuchelovou "priposratou" 343, kedže v utoku pre tých "nevyrovnaných" hráčov už ostane len 1 miesto v zaklade.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vedení by ho sežralo, kdyby hrál 3-4-3, koupil na hrot nějaký hovado a nechal minimum času pro 210 milionové posily Wernu, Zyješa, Havertze a Pulisice

Reagovat
Walter_Sobchak

Sezona je dlha, môže sa spolahnut na to že dalšiu sezonu nejakym zazrakom začnu tí spomínaní niečo predvádzat ale ked to tak nebude, tak ho to bude 100% stat miesto a zase sa pôjde od začitaku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeho to stát místo může, ale ty hráče prostě ted v létě prodat nemůže. Naopak je musí využívat a vyždímat z nich maximum. Problém je spíš v tom že tam přišel no name trenérské děcko Lampard, nakoupil si pokemony a ted s tím zkušenější trenér musí něco hrát.

Reagovat
Vrana17

blabol

Reagovat
Whitemedia

Takhle vypadá správný výkon hodný mužstva Superligy!

Reagovat
Miguel19

Dost možná klíčový zápas o LM. West Ham slaboučký jak čajík.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád není ještě nic ztraceno, ale ty ztracene 2 body s Arsenalem a zápas s Newcastlem nás bude ještě mrzet. VAR asi komentovat netřeba, během hry normální souboj, ale když si ho tam rozhodčí pustí 20x, tak to asi vypadá jinak Lanzini to hodně oživil, chtěl bych ho vidět častěji, moc nechápu, proč nedostává více příležitostí. Benrahma mi přijde už trošku frustrovaný, hodně o tom vypovídala ta střela na konci, kdy měl nalevo úplně volně nabihajiciho Johnsona. Co už, jedeme dál, i 5. flek by byl ohromný úspěch. A pro půlroční fandy West Hamu bych doporučil shlednout, pár zapasu posledních sezón a vzkázal, ať zavřou huby. COYI!!!

Reagovat
Kantos

No, videl jsem v PL udelit cervene uz za větší prkotiny (napr. loket Soucka). Ja bych sice za tohle cervenou nedaval, ale uz od prvního opakovanymu zaberu jsem vedel, ze z tohohle v PL cervena bude.

Reagovat
Coutinho10

tak tak...taky mě to podle jejich trendu rozhodování nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zastánce Kloppa a proti odvolání. Ale bojím se, že příští rok Live o moc lepší nebude. Nechápu, v jakých sračkách jsou a proč.

Reagovat
drussbarb

Admini, začínají se tu množit spamy, hrrr na ně

Reagovat
PH8

Nejhorší ligové kolo tohoto ročníku

Reagovat
iamek

To byla hrůza. Leeds trapný a mi v řešení finálky naprostý hnůj. Týden pauza a v útoku naprosto bez pohybu a kreativity. Střídání dneska dobre, ale kdyby každé přišlo o 20-30 minut dřív, tak by to bylo tak jak mělo. Boj o TOP 4 pokračuje

Reagovat
iamek

A snad každou standartku měl gólman ne? Shaw i Bruno dneska rohy/standartky slusna bída. MOTM asi Shaw nebo AWB.

Reagovat
Busby babes

boj o top 4 pokracuje? musime udelat 3 body z 5 zapasu...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
PH8

Reagovat
Svatej

Tady je dokonáno, fakt vám ten klid závidim. Když se podívám na naši situaci a náš los, tak si neustále říkám, že tohle je konečná.

Reagovat
Busby babes

AWB byl dneska super. v prvnim polocase tam Shaw urcite mel par dobrych standardek, Maguire tam byl nekolikrat vlastne sam... jen to klasicky hlavickoval do pice.

Reagovat
iamek

Pamatuju si jednou, ze byl Harry sám a zkušeně trefil 27 radu . Dokud není hotovo, tak pořad to je boj . AWB dneska přes sebe nikoho nepustil a směrem dopředu to taky nebylo zle. Fajn výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mi

Reagovat
Manchestersky Krocan

James by mohol ísť budúcu sezónu na hosťovanie, lebo okrem rýchlosti nič neponúka

Reagovat
Busby babes

Krasny zapas!! #FDF

Jinak teda od nas nic moc, Leeds uplne marnej. Spousty faulu, spousty nepresnosti. Skoda, ze jsme nevyuzili nekterou z tech slibnych pozic, do kterych jsme se dostali. James byl dneska fakt marnej. dozadu ok. Pogba a Cavani asi setreni na ctvrtek.

Reagovat
iamek

Rozhodčí dneska slušný výkon. Tam akorát mohl dat žlutou při faula na Jamese. James první poločas nebyl špatný, ale druhy byl zoufalý. Tolik faulu na nej a nejsme schopni mít z toho žádnou tutovku

Reagovat
mithro

zzzzz, kedy zacina ta superliga?

Reagovat
smazaný uživatel

Šest bodů od titulu Teď by mohl Liverpool v dalším ukázat, že ještě dokážou porazit nějaký lepší tým a obrat je o 3 body a my porazit Crystal Palace a titul je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Maguire hasn't missed a single minute of @ManUtd's last 71 #PL matches, equalling Gary Pallister's club record in the competition among outfield players

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne nam z tohto zapasu stacila remiza a asi sa uz budu viac sustredit na EL, ale boli tam slusne momenty, Leeds nehral absolutne nic, takze jeden gol sme urcite mali dat, ale ok, treba vyhrat v EL.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to som ozaj sokovany z toho Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Niles is class as a B2B CM. Really is. Useful both ways

Martinez is keeping Villa in the game today. I lost count of how many saves he had to make within a minute back there.

Maitland-Niles he's having a great game against Villa right now. Working like a dog in midfield, won the penalty they equalised from, and he just forced Martinez into making a very good save.

achjo

Reagovat
Svatej

Jeslti to s návratem fakt myslíte vážně, potřebujete pořád mnohem lepší hráče..

Reagovat
Side

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Talker

Tak to nevíš, ti kluci z akademie umí překvapit, Mount taky nebyl žádná hvězda, šel na něj ještě v zimě obrovský hate i ze strany fanoušků CFC a teď je regulérně nejlepším hráčem týmu.

Reagovat
Svatej

Hmm hate bych uplně neřekl. Byl celkem dost oblíbenej díky tomu raketovýmu nástupu. Potom ho Frank topil na křídle, kde nikoho neurazil ani neohromil, ale v obecný rovině se bral jako jedno z největších pozitiv sezóny..

Reagovat
Mastný Chobot

AMN je v áčku už vyše 5 rokov, myslím, že už bezpečne môžem povedať, že z neho Mount už asi nebude.

Reagovat
Trand

Reagovat
merlick

5 rokov ako CMko kde chces hravat? Nase CMka su tragicke na urovni charltonu uz par rokov.

Tych 5 hier ako CMko za poslednych 5 sezon ho muselo nabudit

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, no ved ked myslis, ze AMN je hrac, s ktorym budeme hrat o trofeje, tak budis. Ja si to nemyslim. Rad by som sa mylil, ale nevidim v nom hraca pre Arsenal. Uz vobec nie na CM.

Reagovat
merlick

to nehovorim, len sme ho pekne zabili a lepili nim, to nema rad nik. Plus taky tragicky stred pola by aky mame teraz by som riesil aj Denilsonom kludne, treba skusat proste, horsie to uz byt nemoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak martinez je spicka v lige a amn, u neho som dlhodobo pisal ze ma dostavat sance na cm, vacsina ludi ma za to klasicky hejtovala

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa manažérom stane Sarri, tak realne koncim s podporovaním klubu. tak nesympaticky, anglicky nehovoriaci a hnusny filter žvákajúci trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

To bude prdel

Reagovat
Whitemedia

On anglicky podle všeho umí, akorát to nedává najevo, protože neustále opakuje ask the club.

Reagovat
tony223

náhodou Sarri je sympaťák. Jeho tiskové konference byly vždycky docela sranda. Z těch známých manažerů co jsem tak sledoval mívali nejnudnější tiskovky a tedy i nepůsobili úplně sympaticky Pocettino a Arteta. To si vždycky říkám jak můžou vůbec namotivovat hráče aby něco hráli...

Reagovat
Svatej

Z druhý strany on fakt umí naučit tým špičkově rozehrávat a má i celkem pěknej a jednoduchej koncept pressingu.

To je asi všechno, ale furt mírnej posun vpřed.

Reagovat
Lacko_Boh

"tak nesympaticky, anglicky nehovoriaci a hnusny filter žvákajúci trenér."

dovody jak vinko fazulove

Reagovat
smazaný uživatel

Noa, ja si mozem mat dovody, aké chcem. Sympatie sú subjektívne. Tebe sa to možno páči. No ty musíš byť furt za exota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Juventini by radšej mali na lavičkče Sarriho ako Pirla

Reagovat
The Krupy

nie

Reagovat
Talker

Mourinha jste taky nenáviděli 15 let a po nástupu to byl nejlepší trenér na světě. Sarri není sympaták, to uznávám, ale tragéd to úplně taky není.

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

KDY NAPOSLED PROHRALI UNITED VENKOVNI ZAPAS V PL? seriozne

Reagovat
Nikikrew

Mam taky pocit ze proti nam, 2:0 Januar 2020. To bola ta doba ked sme hrali naozaj pekny utocny futbal na ES, samozrejme s Mesutom v zaklade co dirigoval chod celeho zapasu. S laskou na ten zapas spominam

Reagovat
Kixi Syhimour

O 2 kola později prohráli ještě na Anfieldu, to je poslední venkovní porážka.

Reálně je to ale samozřejmě zkreslené tou situací s fanoušky...

Reagovat
Nikikrew

myslel som si že vyhrali pred nami

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Aston Villa s WBA celkom pekny zapas na pozeranie to West Midlands derby dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

2. finále za 2 roky, a na ihrisku Winks+Sissoko. Niečo sa musí zmeniť, je to teror!

Reagovat
mul

Winks, Sissoko, Doherty, Davies, Dier OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Daviesa by som nechal. Máme iné posty, ktoré treba prioritne riešiť. Na LB fakt nebudú peniaze. Skor ako Diera by som sa zbavil Davinsona.

Winks, Sissoko, Davinson, Aurier, Lamela, Aurier preč.

Reagovat
mul

Sess by nemohol byť back up na LB ? Či stále je lepší na LW ? Prvý Aurier je Doherty ? A koho ako posily ? Andersen by mohol byť CB, ale zas tam sa doťahovať s Aulasom bude zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, na Sessegnona som zabudol. Navyše je HG, čo Davies nie je. Takže s tým Daviesom súhlas. Ak by prišla zaujimavá ponuka, tak pokojne preč. A jj, prvý Aurier je Doherty.

Potrebujeme učite CB, RB a CM. Na CB Andersena by som bral všetkými desiatimi. Na RB netuším, iné tímy moc nesledujem. Aarons, Mukiele? Na CM Skipp sa vráti z hosťovania, ale u neho by som radšej videl ešte jednu sezónu v PL za Norwich. Inak neviem.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli přijde posila na RB, vypadnout může klidně Doherty i Aurier. Je tam Tanganga, který je jako back up fajn.

Jinak konkrétní jména se snad budou řešit s novým trenérem, aby to nedopadlo jako vždycky, že si Levy přivede nějaký hráče, o který Poch/Mourinho vůbec neměli zájem.

Reagovat
mul

Takto to vychádza na 3 potrebné posily. Avšak stále mi tam bude chýbať viac produktívny hráč na RW.

https://ibb.co/Ms6yKmh

Reagovat
smazaný uživatel

https://ibb.co/2d2jGBN

Ja som si to takto vysníval. Low Budget prestupové okno. Mukiele s Andersenem spolu za 50mega.

Reagovat
mul

to by šlo Otázka, či Thauvin by sa presadil, keď už raz lige nepresvedčil

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, ale končí mu kontrakt, takže by sme ho mohli získať relatívne lacno. Navyše už nechcem vidieť Lamelu v drese Tottenhamu.

Alli alebo Lo Celso sú podľa mojho názoru najlepší ako podhrotoví útočníci. Žiadne CM v 4-3-3 rozostavení. Podľa mne jak SS by sme dokázali využíť ich najvačší potenciál.

Reagovat
Mates_Matesović

Sissoko musí být první, kdo v létě odejde. Úplně na nic hráč. Winks na druhou stranu je HG a do některých zápasů špatný není, takže pokud nepřijde slušná nabídka, tak bych ho klidně nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks už dostal dosť šancí a so Sissokom je jeden z najhateovanejších hráčov v súčasnom kádri. Ak je HG jeho najvačšia výhoda, tak to nie. Máme tam Skippa, Whitea. Tí nech dostanú šancu. Winks musí preč.

Reagovat
Busby babes

tak Nagelsmann za 20-30 do Bayernu.

Bayern si tu ligu zase vodi... nejdriv jim vezme stopera a pak i kouce.

Reagovat
Dawon

Ta nemecka liga je fakt humus, nechapu jak to tam nekoho jeste muze bavit hlavne ze byli proti SL, protoze tenhle model je asi mnohem lepsi

Reagovat
Busby babes

If Spotify buy Arsenal, will the squad get £0.055 for every time they get played?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele