Premier League - souhrn 33. kola

18.04.2015, 18:02, aktualizováno 19.04.2015, 18:52
Komentáře a souhrny
Tottenham veze tři body z Newcastlu a drží se v boji o evropské poháry. Manchester City porazil West Ham. Chelsea si poradila s Manchesterem United, vyhrála 1:0 a přiblížila se k zisku titulu. Leicester potvrdil formu a proti Swansea si zapsal další tři body. Everton porazil Burnley, Stoke si poradilo se Southamptonem a Crystal Palace nestačil na WBA...

Newcastle United - Tottenham Hotspur 1:3

19.04.2015 17:00

Góly: 46. Jack Colback - 30. Nacer Chadli, 53. Christian Eriksen, 90+1. Harry Kane

Gary Lineker dnes na Twitteru veřejně gratuloval Harrymu Kaneovi k pokoření hranice 30 gólů v sezoně a měl k tomu ten nejpádnější důvod - právě jemu se to totiž roku 1992 podařilo jako doposud poslednímu hráči Tottenhamu...

Mladý anglický forvard se teď pochopitelně nachází v sedmém nebi a radovat se může i celý Tottenham, jenž se výhrou na půdě odevzdaného Newcastlu zase o chlup přiblížil účasti v evropských pohárech.

Na St. James Parku dnes přitom k naplnění kapacity scházelo celých pět tisíc prázdných sedaček - vzhledem k fanouškovskému protestu Newcastle registroval nejmenší ligovou návštěvu v sezoně a fotbalisté v pruhovaných dresech se v takové atmosféře nijak nepřetrhli.

V první půlhodině potom celkově nebylo čemu přihlížet z obou stran, až dokud Nacer Chadli přízemní ranou ze střední vzdálenosti nevyužil zbytečné couvání soupeřových obránců. Belgický křídelník si takto připsal už 11. trefu v tomto ročníku.

Mezi domácími hráči nejvíce vynikal živelný Ayoze Pérez, který i po dnešku dál pokračuje ve stíhání první branky v tomto kalendářním roce. Španělskému forvardovi nicméně může být alespoň částečnou útěchou, že se po pauze výrazně podílel na vyrovnání - právě po jeho průniku po pravé straně pálil Janmaat a jeho neúspěšnou ránu dorazil do sítě pohotový Colback.

Teprve v tu chvíli konečně domácí publikum propuklo v řádné fandění, jeho optimismus však netrval déle než sedm minut. Tehdy Colback fauloval Eriksena a sám dánský záložník z přímého kopu poslal Spurs zpátky do vedení. Krátce na to hlavičkoval nad bránu skvělý Bentaleb a záhy už přišla Kaneova chvilka. Anglický útočník byl sice nejprve odmítnut Krulem, o chvíli později už ale úřadoval z rychlého brejku.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 2:0

19.04.2015 14:30

Góly: 18. James Collins (vl.), 36. Sergio Agüero

Další ztrátu už Manchester City nepřipustil a po návratu na Etihad si připisuje už čtvrtou domácí ligovou výhru v řadě. West Ham byl pokořen již uvnitř první půle jedním vlastním gólem a zásahem Agüera, ani Citizens se však neobešli bez újmy. Podezření na otřes mozku si z duelu odnesl David Silva...

Kličky a zkažené přihrávky uvnitř vlastní poloviny... West Ham to slovutnému soupeři zkraje dosti ulehčoval. A i když třeba ani dvě po sobě jdoucí odevzdávky Kouyatého nedaly vzniknout ničemu lepšímu než Agüerově střele přímo do Adriána, Hammers byli ochotni v takové pomoci soupeři zajít klidně ještě dále. V 17. minutě Navas opět hledal argentinského střelce, do jeho centru se však nešikovně vložil James Collins a zvláštním lobem od břevna poslal protivníky do vedení.

Kun Agüero si takto prožil specifickým způsobem frustrující první dvacetiminutovku, dle předpokladů se však nakonec prosadil i on sám. Ve 36. minutě Yaya Touré rozjel bleskový protiútok, který zakončila excelentně spolupracující dvojice Navas-Agüero. Argentinský forvard se tímto stal teprve druhým hráčem Manchesteru City po Carlosi Tévezovi, kterému se podařilo dosáhnout na hranici 20 ligových branek alespoň ve dvou různých sezonách.

Další gól Citizens mohl přidat například David Silva, jeho střela však byla na poslední chvíli výborně zablokována. A tak se španělský šikula zapsal do kroniky tohoto utkání něčím docela jiným, o poznání méně veselým. V 66. minutě byl totiž Silva sestřelen Kouyatého loktem a příštích zhruba deset minut strávil takřka nehybný a evidentně otřesený na trávníku.

Klíčového tvůrce hry ManCity nakonec odnášeli na nosítkách a zbytek zápasu, včetně předlouhého nastavení, už toho moc nepřinesl. Teprve v 88. minutě Kevin Nolan konečně donutil Harta k nějakému těžšímu zákroku, přičemž domácí zareagovali akorát skrze nedobře umístěnou Džekovu střelu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester United 1:0

18.04.2015 18:30

Góly: 38. Eden Hazard

Už jen dva zápasy k titulu! Chelsea zdolala Manchester United 1:0, a přestože byla většinu utkání pasivnější, soupeře kromě střel zpoza vápna nepustila k žádné významné příležitosti. Chelsea dominovala na vlastní polovině, kde presinkem dělala United velké problémy a parta kolem Rooneyho si s tím nedokázala poradit.

Už od první minuty šla Chelsea do utkání s jasnou vizí - eliminovat nebezpečí hostí a pokud to bude možné, udeřit. I proto hrál vedle Matiće uprostřed zálohy Zouma, který měl na starost obrovitého Fellainiho. Většinu soubojů s ním sice prohrál, ale neumožnil mu za pomoci své síly tvořit pro United šance.

Jednu z největších příležitostí si Man Utd vytvořil už po dvou minutách, kdy agilní Shaw unikl po levé straně a Wayne Rooney z hranice vápna kroutil míč k tyči. Trefil ovšem jen tyč držící síť a De Gea se radoval předčasně. O chvíli později s nejlepší brankář Premier League musel poradit s pěknou kombinací Fábregase s Hazardem, kterou však s pomocí skluzu Herrery uhrál na rohový kop.

Aktivita United byla enormní prvních 15, 20 minut, poté se hra vyrovnala směrem do průměru. V úvodu utkání zahrozil ještě netradiční střelec McNair, jehož tečovaná rána zamířila těsně vedle. Jenže Chelsea v této sezóně proti silný soupeřům hraje dokonale účinně. Courtois se do konce poločasu víceméně neměl kam otáčet, až v závěru poločasu musel před Falcaem vyrážet míč do bezpečí.

To už byl stav 1:0 pro suverénního lídra Premier League, jehož náskok na druhý Arsenal je šest utkání před koncem soutěže už desetibodový. Mike Dean nastavil v celém utkání velmi volný metr, co se posuzování faulů týče, a jeden takový zákrok založil rozhodující akci zápasu. Terry povalil Falcaa, Fábregas v tísni dostal míč k Oscarovi a ten čaroval. Patičkou vyslal do stoprocentní šance Hazarda, jenž vsítil mezi nohama De Gey jediný gól zápasu.

Po změně stran vypadala Chelsea naprosto uvolněně, první minuty držela míč i otěže utkání jasně ve své moci. Jenže převaha se záhy začala přelévat zpět na nohy Manchesteru United, který, když ne lepší, byl v utkání opravdu aktivnější. Blues nicméně hráli to, co potřebovali, a v defenzivě předvedli fantastickou práci, která připomínala dominanci. Zadáci totiž za celý zápas ani jednou nezaváhali.

Naopak Ander Herrera, jeden z lepších hráčů Red Devils málem způsobil druhý gól Chelsea. Po jeho chybě utíkal se Smallingem sám na bránu Drogba, zblokovanou střelu stihl těsně před brankovou čárou Hazard a akrobaticky trefil tyčku. Od šedesáté do sedmdesáté minuty nicméně třetí tým Premier League nepustil lídra k míči.

Sérii příležitostí načal opět McNair, jehož další tečovanou ránu vyrazil Courtois jen s problémy. Vzápětí po chybě Drogby unikl po levé straně Shaw a jeho prudký centr napálil Mata nad. Chelsea nicméně zdobila precizní bojovnost a práce směrem vzad, což deklaroval hlavně Oscar. Jeho návrat a blok Rooneyho střely nejspíš zamezil oslavám hostí. Stejně tak Cahillův blok po Falcaově střele.

Chelsea už v závěrečné dvacetiminutovce neměla ambice příliš útočit. Duch utkání, v němž United útočili a Blues čekali v dokonale zabezpečeném bloku na pochybení, jí vyhovoval. Jedinou šanci Chelsea v této pasáži byla akce Edena Hazarda, těžko zpochybnitelného nejlepšího hráče sezóny, který však tentokrát pálil slabě.

Celých devadesát minut hrát možná překvapivě Falcao, který i přes všechnu kritiku byl místy nebezpečný. Čtvrt hodiny před koncem ostatně utekl Zoumovi a z úhlu trefil boční tyčku. Poslední minuty už si Chelsea pohlídala ve větším poklidu, kromě Herrerova pokusu vyprosit si penaltu na Ivanovićovi, který Dean ocenil žlutou kartou.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Bromwich Albion 0:2

18.04.2015 16:00

Góly: 2. James Morrison, 53. Craig Gardner

Tony Pulis dokázal zvednout uvadlý West Bromwich Albion v ideální chvíli a svému bývalému zaměstnavateli uštědřil nečekanou porážku 0:2. Crystalu Palace se nepovedlo napodobit loňskou pětizápasovou šňůru pěti vítězných zápasů v řadě a po čtyřech kláních se museli před protivníkem sklonit. Za Baggies skórovali Morrison a Gardner.

Směr utkání se začal vyvíjet nečekaným směrem už po jedné odehrané minutě. Rohový kop Chrise Brunta si hlavou našel trestuhodně volný James Morrison a jeho hlavičku zastavila až síť - 0:1.

Crystal Palace měl celý zápas více ze hry, ale nebyl schopný svoji převahu jakkoli zužitkovat. V prvním poločase vystřelili devětkrát, z toho třikrát na branku. Naproti tomu WBA stačila k vedení jediná rána na branku.

Největší šance Eagles byla každopádně krásná. Bolasieho nůžky zastavil po půlhodině Myhill. Jenže góly dávali jen hosté. Po změně stran napřáhl k úžasné ráně Craig Gardner a div že nevymetl čibenici - 0:2. Po tomto nádherném projektilu už Palace nenašlo sílu k obratu.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 2:1

18.04.2015 16:00

Góly: 47. Mame Diouf, 84. Charlie Adam - 22. Morgan Schneiderlin

Liga mistrů je definitivně v nenávratnu. Southampton se nechopil šance přiblížit se ke čtvrté příčce Manchesteru City a na půdě Stoke City prohrál 1:2. Ve druhém dějství o tom rozhodli Mame Biram Diouf a Charlie Adam, kteří vymazali úvodní branku Morgana Schneiderlina.

Na začátku zápasu byli lepší domácí hráči Stoke, avšak kromě N’Zonziho střely vysoko nad a úniku Dioufa, který skončil žlutou kartou pro kapitána a stopera Southamptonu Fonteho, se obrana Svatých nemusela strachovat. Naopak Begovićovi zatrnulo po čtvrt hodině, když rychlá a přímočará akce po ose Mané - Pellé skončila střelou do boční sítě.

Saints, kteří ve snaze využít špatných výsledků Man City ještě bojují o kvalifikaci do Ligy mistrů, šli do vedení za dalších pět minut. Vůbec první rohový kop v utkání prodloužil na přední tyči José Fonte a Morgan Schneiderlin snad ani nemusel míč na brankové čáře doklepávat do prázdné sítě - 0:1.

Saints byli na konci půle lepším týmem, po půlhodině zahrozil Pellé. Brejk Southamptonu po zisku Bertranda však zakončil po zemi do Begoviće. Vedle bývalého zadáka Chelsea se ukázal i druhý krajní bek Nathaniel Clyne. Jeho dravého náběhu si všiml Mané a Clyne v tísni ve vápně pálil mimo.

Stoke v závěru poločasu zahrozilo N’Zonzim, ale gólu se dočkalo až krátce po změně stran. N’Zonziho oblouček z 25 metrů orazítkoval břevno a Mame Biram Diouf pohodlně doklepl míč do branky, kde lehce zmatený Davis chyběl. Po hodině hry byl blízko gólu Tadić, který po pasu Maného mířil do poloprázdné brány. Potters ale místo již překonaného Begoviće zachránil Glenn Whelan, jenž odvracel z brankové čáry.

V závěru zápasu chtěl snad Southampton vstřelit druhý gól, ale na obranu úplně zapomněl. Blízko gólu byl Peter Crouch, jehož hlavička z dobré pozice ale postrádala parametry. Nakonec se radovalo Stoke City, které využilo zmatků ve vápně Saints a po několika odrazech vystřelil výhru 2:1 Charlie Adam.

Více informací k zápasu

Leicester City - Swansea City 2:0

18.04.2015 16:00

Góly: 15. Leonardo Ulloa, 89. Andy King

Leicester se škrábe nahoru. Poprvé od roku 2000 Foxes jednak čtyřikrát v řadě alespoň dvakrát skórovali, jednak ve třech po sobě jdoucích utkáních nejvyšší soutěže uhráli vítězství - v tomto období zvláště cenná. Pearsonova parta se takto posouvá na 18. příčku...

Swansea od počátku nestíhalo tempu a obecnému nasazení Leicesteru, který se také ještě na sklonku úvodní čtvrthodiny ujal vedení. Dlouhý nákop do vápna tehdy podskočili dva nedohodnuvší se obránci Swansea, Morgan potom ve fyzickém souboji uchránil míč před Williamsem a pohotový Ulloa zametl míč k pravé tyči. Pro argentinského střelce šlo o první ligový zářez od Boxing Day; a jaké důležitosti!

Foxes i nadále pokračovali v neudržitelném tempu a třeba Albrighton klidně mohl brzy zpoza šestnáctky přidávat druhý gól. Alespoň v posledních deseti minutách prvního poločasu se nicméně Swans konečně začali dostávat do hry, drželi míč mnohem častěji na svých kopačkách, a Nigel Pearson na to ještě za běhu hry reagoval divokou gestikulací požadující přechod na originální formaci 4-4-2.

I přes tyhle zdánlivé zmatky v organizaci Leicesteru a nastupující Swansea ovšem nelze říct, že by hosté nějak zvlášť zatížili Schmeichela. Shelvey v jednom okamžiku kroutil míč přímo do brankářovy náruče a stejným směrem si to po teči soupeřovým obráncem namířila i Sigurdssonova střela.

Střelecký účet druhého dějství načala pro změnu pořádná šance Foxes, když po Schluppově centru těsně vedle zakončoval Albrighton, a daleko od gólové radosti posléze nebyl ani doposud neviditelný Kramarić.

Zhruba po hodině hry se Garry Monk s ohledem na neexistující převahu svého týmu rozhodl k razantnímu kroku a teprve potřetí v sezoně stáhl ze hry stálici záložní linie Ki Sung-yuenga. Korejského záložníka nahradil bleskurychlý křídelník Jefferson Montero a po jeho příchodu se to na Schmeichela konečně začalo valit. Jak Oliveira, tak Shelvey okamžitě zakončovali z vynikajících pozic - především proti prvnímu jmenovanému se však dánský gólman tváří v tvář pěkně vyznamenal.

Jak se pomalu blížil závěr utkání, Swansea přirozeně víc a víc riskovalo, a kupodivu přitom nebylo ani o chlup nebezpečnější. Naopak dvojice Mahrez-Vardy měla hned několik příležitostí k navýšení náskoku domácích.

Jednou společně selhala v protiútoku 2 na 1, jindy sám alžírský křídelník nebezpečně pálil ze střední vzdálenosti a po Williamsově postrčení Vardyho se klidně mohla pískat penalta. Nakonec tedy museli před Fabianskym úřadovat jiní - v samém závěru zápasu Cambiasso nebezpečně rozehrál přímý kop a Andy King pohotově dorážel.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 1:0

18.04.2015 16:00

Góly: 29. Kevin Mirallas

Burnley se vrací na místo, kam se ve zbytku sezony podívat už rozhodně nechtělo - na samé dno tabulky. Posílá ho tam kombinace vítězství Leicesteru, brzké červené karty pro Ashleyho Barnese a zásahu Kevina Mirallase...

Je jen málo horších způsobů jak otevřít zápas než neproměnit penaltu, přesně něco takového se nicméně dnes Evertonu povedlo. V nedávné době skvělý Aaron Lennon si na Davidu Jonesovi tak akorát na hraně pokutového území vymodlil nedovolený zákrok, a i když se hostující fotbalisté mohli cítit být poškozeni, ve finále o moc nešlo. Barkley se totiž zařadil k Mirallasovi jakožto dalšímu neúspěšnému exekutorovi na úkor osvědčeného Bainese.

Levý bek Evertonu přitom normálně byl na hřišti a fungoval. Ihned po Barkleyho zpackané penaltě ostatně Heatona sám prověřil, aby záhy těsně vedle pálil Lennon. Teprve poté se už konečně Toffees vedrali do vedení: Mirallas alespoň nadvakrát zacílil do sítě po pěkné McCarthyho zpětné přihrávce.

Clarets na tento zásah soupeře zareagovali velice dobře - Jones okamžitě měl vyrovnávat ve vynikající příležitosti a Ingse odmítal pro změnu Gareth Barry se svým perfektně načasovaným zákrokem. Veškeré dotahování však Burnley notně zkomplikoval nedisciplinovaný Barnes, který se nechal ještě před obrátkou vyloučit za dvě žluté karty.

Ve druhé půli takto na Everton čekala povinnost lehká jako facka - hájení hubeného náskoku před oslabeným soupeřem. A to se Martínezově partě skutečně podařilo; naopak trojlístek McCarthy, Lennon a Barkley v různých šancích selhal ve snaze pojistit domácí vedení. Na druhé straně už akorát Ings hlavičkoval nad bránu po centru Trippiera.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Queens Park Rangers 3:3

07.04.2015 20:45

Góly: 10. Christian Benteke, 33. Christian Benteke, 83. Christian Benteke - 7. Matt Phillips, 55. Clint Hill, 78. Charlie Austin

Představitelé obou předních britských stanic s vysílacími právy na Premier League, BT Sports a Sky, si nyní musí zuřivě rvát vlasy za to, že tento předehrávaný duel nezařadili do svých programů. Ostrované se takto museli obrátit na NBC a komentář legendárního Martina Tylera, kterému na konci šestigólového thrilleru docela pochopitelně docházel dech...

Tim Sherwood před výkopem toto utkání popsal jako "největší zápas pro klub za poslední roky", podle toho se však fotbalisté Aston Villy zprvu tak úplně nechovali. Už po sedmi minutách nechali skórovat rozjetého Matta Phillipse, jenž proměnil v branku ideální centr z dílny Bobbyho Zamory.

Zbytek úvodní půle už se ale odehrával převážně v režii birminghamských, kteří také ihned vzápětí odpověděli první trefou Christiana Bentekeho. Statný kanonýr, který se později stal prvním belgickým autorem dvou hattricků v Premier League, otevřel svůj dnešní gólový účet šťastnou trefou po průběhu podél levé postranní čáry a masivní teči soupeře.

Villans následně dominovali statistice držení míče a ještě do přestávky se poprvé a naposledy ujali vedení. Benteke tentokrát zkušeně zakončoval rychlý brejk svého týmu, zatímco v jiné chvíli nedokázal usměrnit na bránu brilantní centr Bacuny.

Mimo jiné tato spálená příležitost potom domácí ve druhé půli ošklivě mrzela. Nejprve se totiž poprvé v Premier League prosadil přesluhující veterán Clint Hill, jenž zužitkoval Phillipsův rohový kop, a produktivní exblackpoolské křídlo nakonec stálo u zrodu ještě jednoho gólu svého týmu, když v osobním souboji přetlačilo slabého Richardsona a v 78. minutě umožnilo skórovat Austinovi.

Souboj dvou suverénních tahounů obou mužstev, Phillipse s Bentekem, však nakonec vítěze nepoznal - poslední slovo měl totiž nezastavitelný Belgičan. Tomu se v 83. minutě podařilo vyrovnat famózní ranou z přímého kopu, a tak se Aston Villa ve finále přece jen dál drží nad sestupovou propastí. I když vysloveně zuby nehty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC32237265:2676
2.Arsenal FC32206663:3266
3.Manchester United33198659:3165
4.Manchester City33197767:3464
5.Liverpool FC32176947:3657
6.Tottenham Hotspur331761053:4757
7.Southampton FC331751145:2456
8.Swansea City331381238:4247
9.Stoke City331371338:4146
10.West Ham United3311101242:4243
11.Crystal Palace331191342:4542
12.Everton FC3310111241:4341
13.West Bromwich Albion33991532:4636
14.Newcastle United33981634:5435
15.Aston Villa33881724:4532
16.Sunderland AFC325141325:4829
17.Hull City326101629:4528
18.Leicester City32771834:5128
19.Queens Park Rangers33752138:5926
20.Burnley FC335111726:5126
Zbývající zápasy
28.04. 20:45Hull City - Liverpool FC
20.05. 20:45Arsenal FC - Sunderland AFC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (893)

Přidat komentář
Zaschrona

1. pro dnesni vyhru EFC

Reagovat
Ferguson6

Foxes

Reagovat
papanegra

Snad to bude takhle Bentekemu střílet, až bude u nás

Reagovat
Counter

F O X E S

Reagovat
fenixLFC

OK neviem ci zle vidim alebo co...ale to fakt bude villa hrat dva zapasy za dva dni?

Reagovat
fenixLFC

ach predohrate, uz som sa zlakol

Reagovat
Robochelsea

Foxes Ak vyhráme dnes a s Arsenalom, tak nech kludne tú dohrávku vyhrajú.

Reagovat
Hokaido

je někde NHL diskuze?

Reagovat
iamek

Prohra zaslouzena a nejde se vymlouvat na to, ze nam schazelo x hracu. Proti takovemu betonu se proste prosadit musime. Dalsi sezonu proti nam takhle bude hrat vetsina souperu a LVG musi vymyslet neco jak tohle prekonavat.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz vážne,.. to vás ozaj tak tešia tie 3 body a vôbec vám nevadí, že hráte takúto sračku?

Reagovat
iamek

Na vsechno se da zvyknout.

Reagovat
fenixLFC

tebe to u vas tristvrte sezony vadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

drvivej vacsine ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto pekne nevyslo

Reagovat
fenixLFC

co konkretne? nehovor mi ze ste sa netesili z troch bodov aj po biednom vykone. Nadavali ste ale vzdy ste to zakoncili slovami v zmysle ze tri body su tri body

Reagovat
smazaný uživatel

ze tu vsetci kritizovali hru a ty sa spytas, ci nam nevadila nasa hra a este mas pocit, ze si nejak nas polozil alebo co..

Reagovat
fenixLFC

,,to vás ozaj tak tešia tie 3 body a vôbec vám nevadí, že hráte takúto sračku'' tak sorry ze som tam nevypisoval celu tu otazku

Reagovat
iamek

Vadilo.

Reagovat
Busby babes

hele my jsme pod SAFem taky kolikrat hrali hooodne pragmaticky a nejak to uhaluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

Sracku hral predevsim ManU. Jozin si s nima utrel rit uz pred vykopem. Zaslouzene a nadherne tri body.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
MySch017

Ty máš dobre prepitú hlavu....vidno, že si začal ešte ped výkopom....len brzdi, nech si pamätáš prípadné oslavy titulu, resp. nech sa ich dožiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Josemu to zase vyslo no, co sa da robit...ale je to fakt turbosracka, co predvadza v tychto zapasoch...my sme mali byt aktivnejsi a minimalne remizu sme uhrat mali, mozme si za to sami..

Reagovat
iamek

Muzeme jen my. LVG mel byt odvaznejsi a misto Roo do stredu dat AdM. Chelsea fotbal hrat nechtela a nebylo potreba tolik branit. Ale po bitve je kazdy general.

Reagovat
nani92

najhrošie na zápaosch proti Chelsea je, že sa člvoek musí na ňu 90 minút pozerať..

Reagovat
C-M@ster

Co napsat. Hazard svoji šanci proměnil, Falcao ne.

Mike Dean skvěle zvládl zápas.

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Dean super, až na to že nechal Fellainiho hrát rukama

Reagovat
smazaný uživatel

skvele pustal hru.. zakroky na hrane casto nechal prejst a nekuskoval to ako ti ostatni sraci

Reagovat
Swarley

nechce se mi to ani hodnotit, jdi prostě do prdele Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je az neskutečný jak jste z nebo v prdeli... Ho porazte a je to ne??? Brečíte jak rybjónci

Reagovat
Busby babes

tak Swarley nebreci. Jen se mu to proste nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, vidim 1:0 Chelsea, náskok v tabulce jako krava, nejvíc gólu k tomu... Řešil bych svůj tým...

Reagovat
Busby babes

tak momentalne resime dnesni zapas ne?

Reagovat
smazaný uživatel

... obouvanim se do spatnych bot. Dnes ManU hral uplne hovno, nula nula nic. Kdyz teda chces neco k dnesnimu zapasu.

Reagovat
Busby babes

budu se ridit moudrem, ktere jsem dneska zahledl: "Hádáš-li se s debilem více než minutu, hádají se dva debilové". Takze na tebe radsi nebudu reagovat, nevadi?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

... momentalne jsi chtel resit ten dnesni zapas, ne? Nezlob se, ale ja urcite nejsem debil. To je proti evoluci.

Reagovat
Busby babes

byla to citace. ty trollis, fajn, tvoje vec...

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

mal tú možnosť. Ale odmietli ho a zobrali Moyesa.

Reagovat
raduinho

Reagovat
mithro

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace fans Chelsea i Josemu! Titul vam přeju!

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe dik

Reagovat
The Krupy

Interista a praje Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

V profilu mas moje oblíbeny týmy. Titul preji Josemu. Pokud by tam nebyl, je mi to uplne jedno a budu doufat v návrat Newcastlu a Leedsu mezi elitu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea , titul doma .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to debil ten Wenger, proč stáhl Coqua a ne Ramba?

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů náskok, brečící fandové úček. To bude zase počteníčko.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

20

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunteři

Reagovat
iamek

Jojo 17 let jsem Gloryhunter . Coz u fans chelsea nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak dlouho fandíš přes net to nezjistím. Ale řada lidí začala fandit tomu nejúspěšnějšímu, to umí každý. Takže drtivá většina gloryhunteři, jak sami rádi předhazují u Chelsea.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

To souhlas. Takove fanousky na baterky bych zabijel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, pred rokom 2003 sa Chelsea proste nefandilo.

Reagovat
CubONE

no v nasich zemepisnych sirkach tych fandov fakt moc nebolo mozno tolko, co fanusikov Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Logicky když tam šel český hráč tak plno lidí začalo přát jeho klubu. Rozhodně je to přirozenější cesta jak začít fandit, než fandit týmu, kde nemáš žádného krajana.

Reagovat
iamek

A nezacali ji spise fandit, ze vyhrala titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba kvůli hráčům. Ti tam přišli sice v první vlně díky Abrovým penězům, ale to mi tenkrát bylo jedno a nezajímal jsem se úplně o vnitřní záležitosti týmu.

Reagovat
iamek

Vsak proc ne. Hlavne u toho vydrzet cely zivot a ne ze kdyz se prestane darit, tak se zmeni tym a fandi se dal jinemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo, s tým sa dá súhlasiť. Ani sledovanie anglického futbalu nebolo dostupné. Anglické kluby sa do povedomia dostávali vďaka lige majstrov, ktorá bola u nás dostupná aj v TV, nielen v novináach. Internet bol u nás ešte v plienkach a o IT nehovoriac.

Je prirodzené, že viac ľudí fandí napríklad United, ktorí boli v tom čase úspešnejší a viditeľnejší aj pre tuzemáka. To je podľa mňa prirodzené gloryhnuterstvo

Reagovat
CubONE

No mne praveze pride Chelsea najpopularnejsia z anglickych timov v CZ/SK regione...prisiel Cech, kupil ich Rusak a oni vyleteli hore akurat v dobe, ked sa liga dostavala do TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem. United má slinú fanúškovskú základňu, rovnako ako LFC alebo Arsenal. Chelsea sa s nimi nemôže porovnávať...

Reagovat
smazaný uživatel

... tak tolik ti snad neni

Reagovat
fenixLFC

no to si rad vypocujem aky je rozdiel medzi tebou a fanusikmi chelsea ved aj ty si zacal fandit v dobe ked sa zacalo darit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tak kdyz manche valcoval ligu 25 let, tak pochopitelne to tak nejak bylo. V te dobe PL v telce nebyla. Dostal jsem se ktomu tak, ze jsem si na trznici koupil dres Giggse a az pak jsem zjistovak vo co go :-) .

Reagovat
smazaný uživatel

United hráli v druhé půlce kulový, držení balonu sice 75%, ale nic z toho. Takže i přes můj poměrně trvalej pesimismus se mně chce říct jedno - teď už to chce jenom zajistit si titul s předstihem, aby se mohlo slavit na SB. Chelsea!!!

Reagovat
Busby babes

jj, jen jsme mohli dat tri goly. jinak jsme hrali fakt tuzku no. takze v zakonceni bida, ale jinak to bylo dobry.

Reagovat
kvasha16

*2

Reagovat
Busby babes

Falcao z maleho vapna jak ho Cahill zablokoval, to bylo v prvni puli? ja myslim, ze to bylo ve druhe... pak jeste to brevo a Wazza po rohu. ale to je jedno, 2 nebo 3, na tom mem komentu to nic moc nemeni. Kdybychom si sance nevypracovali, tak proti tomu co napsal nereknu ani slovo, ale takhle....

Reagovat
kvasha16

njn, tu zblokovanu som nebral v uvahu

Reagovat
Arbiter

102 - This was the 102nd Premier League clean sheet that Chelsea have kept under Jose Mourinho (in 190 games). Solid.

Reagovat
smazaný uživatel

A už by měl být zlomenej i ten rekord nejdelší dobu na vrcholu tabulky, ne?

Reagovat
Arbiter

To až v květnu, pokud tam zůstaneme do posledního kola, tak ten rekord překonáme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře, teoreticky by měl být už stejně zlomenej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

https://gfycat.com/PossibleVelvetyGenet

Costa Chudák pořád musí číst na internetu, že vypadá jak 50letý, a pak když se snaží oblékat 'cool', tak vypadá ještě víc jako debil který neumí používat čepici, se z něj fakt picnu..

Reagovat
Gunner14

panebože

Reagovat
Robochelsea

Tak čo som doteraz videl jeho fotky zo súkromia, tak mal na sebe stále len Adidas veci.Taký juhoamerický hrdlorez

Reagovat
Busby babes

velka skoda. jeste nekdy v 60. minute bych se bal napsat, ze jsme byli lepsi. Drzeni mice je sice pekny, ale kdyz z toho nic neni... Ale pak jsme meli i sance, falcao mohl dat dva goly, Wazza jednu strelu z hranice vapna, pak ten roh, McNair ta strela z dalky... sanci bylo dost, jen je musime promenovat.

Ander to zvladl podle meho dobre, Shaw, McNair a LAV parada, Smalling s prehledem, Mata slusny. Dneska podle me slabsi Fella a Wazza. Falcao.. je tam kvuli golum a kdyz uz se do dvou dobrych sanci dostal, tak nedal, takze proste spatny. Skoda ho, fakt jsem mu fandil.

Chelsea to odehrala chytre, cekala na chyby a mohla klidne rozhodnout uz nekdy v pulce druhe pule, kdyby to Drogba vyresil lip. I tak jsem necekal, ze nam tak prenechaj iniciativu a vyklidi stred hriste. To kolik prostoru tam obcas Ander mel, bylo neuveritelny.

Ve vysledku to nebylo spatny, skoda nepromeneych sanci. Tenhle zapas jsme meli nejmin remizovat, klidne i vyhrat, sance na to byly. Kazdopadne prislib do pristiho roku dobrej, vime co chcem hrat a dari se nam to prenest do praxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to ještě jednoho Herreru no. Ander by tu Carrikovu pozici zvládal časem velice dobře, ale pak tam nebyl Ander který by kombinoval v předu. Rooney to z první prostě nepošle, takže to tam chybělo. Jinak Shaw výborně

Reagovat
Busby babes

tak Carrick kdysi taky byval ofenzivni zaloznik, tak uvidime, kde bude za par let Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj Scholes a pak se stáhl žejo Anderovi to sluší víc vpředu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Hazard v té Chelsea dělá veliký rozdíl

Reagovat
Busby babes

dneksa rohl. on sanci dal, Wazza a Falcao ne. to byl ten nejdulezitejsi rozdil. dneska mi ho bylo skoro az lito, jak byl jedinej kdo se poradne snazil hrat dopredu.

Reagovat
Busby babes

jo a ADM dneska asi dvakrat zachranoval jako posledni hrac...

Reagovat
Swarley

tak pořád se nic neděje, vyhráli jsme se Spurs, Liverpoolem i se City, takže v tomhle ohledu můžeme být spokojení i skrz tu dnešní porážku s Chelsea...ale je to škoda, ten bod jsme mohli klidně odvézt...

Reagovat
Busby babes

vsak jo. pro me to je docela pozitivni zjisteni, ze jsme schopny takhle prehrat Chelsea. Po te bide, kterou jsme letos taky predvadeli je tohle dobry. Vysledek me sere, to je jasny, ale co se da delat. A absence se podle meho ani neprojevily.

Reagovat
Swarley

tak minimálně s Carrickem by to bylo ještě lepší, ale jinak Shaw zahrál naprosto fantasticky a proti McNairovi nemůžu říct ani slovo, jen škoda, že mu nějaká ta střela nesedla trošku líp...každopádně svou roli taky zvládl, ale na druhou stranu je fakt, že Chelsea dávala našim stoperům spoustu času a místa, ale i tak zahráli velmi slušně, vyváželi balon, nebáli se jít dopředu...ten zápas jsme vzadu zvládli na tu sestavu velmi slušně, ta jedna akce jim utekla, to Chelsea vyřešila parádně a o tom jsou hráči jako je Hazard, dokážou ty šance výborně vyřešit...

ale jak píšeš, ty výkony ve všech těch letošních velkých zápasech jsou velmi slušný, na tom se dá do příští sezóny stavět...musíme pár postů doladit tak, ať jsme schopni vyhrávat i třeba zápasy, jako byl ten dnešní...mít na jednom křídle rozdílového hráče jako je třeba Hazard, tak by to mohlo být hned o něčem jiném...ale to můžeme vyřešit do příštího roku zapracovaním Angela a třeba právě Depayem, podobně i útok...

ty poslední zápasy a zvládnutí většiny těch nejtěžších zápasů jsou fakt dobrý příslibem do budoucna, v létě to doladíme a příští rok můžeme směle útočit na titul

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Inkasovaný gól ale celkové hodnocení obrany musí snižovat, tam to zazdili.

Reagovat
Busby babes

o tom zadna, goly púadaj po chybach, tady to Ander myslim nezachytil ten nabeh a beci byli daleko a nechali tam velkou diru.

Reagovat
Counter

Já to teda viděl jen letmo, ale přišlo mi, že na tom má podíl i Smalling, skončil tam v no-man's-land a Oscar s Hazardem si tam z něho udělali dobrý den.

Reagovat
Busby babes

jj, to jsem myslel tim, ze tam nechali tu diru. nevim kdo tam byl,a le asi Smalling.

Reagovat
Busby babes

takze mas pravdu, tohle je kanka na Smallingove vykonu. Ale jinak hral fakt dobre. Je videt, ze si veri.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hanba, že klub ako Chelsea tento rok vyhrá PL Budúci rok snáď všetko v starých koľajach.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

ked je hanba ze klub ako Chelsea vyhra PL, tak aka je potom hanba pre MU ked v takej sezone nedokazu ani len stihat Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

... taky doufam

Reagovat
Counter

Je to zcela zasloužený titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že v hodně starých kolejích, v takových, kde o titul bojovali Spurs s Evertonem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Spasitel

Falcao hádam zostane v ManU

Reagovat
iamek

Hadas spatne. Co Drogba ? Zustane ?

Reagovat
spider_8

Jak znám Josého, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak narozdiel do PSG toto nebolo k zblití, super taktika, výkon aj zápas! CHAMPIONS!

Reagovat
bbbauch

super zapas? jako jo, vyhrali jste, hrali jste to na nulu vzadu a vyslo to - dobra prace. Ale super zapas? ja jsem teda po takovejhle vykonech United (i kdyz to bylo za 3body) byl dost nasranej za ten herni projev (v tom 352 to bylo fakt k zbliti)

Reagovat
smazaný uživatel

malo to veľký náboj aj keď šancí nebolo až tak veľa, dialo sa toho dosť.. :)

Reagovat
bandwagoner

LVG co to proboha bylo... Chudak reporter

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl

Reagovat
bandwagoner

Nejdriv rekl, ze to byl nejlepsi zapas United. Ale potom byl agresivni smerem k reporterovi a opovidal otazkou na otazku a porad divne cumel, jako by chtel nekomu natahnout. A jeho anglictina taky neco prisernyho. Jako nevidel sem jeho predchozi rozhovory, ale jestli to chodi takle vzdycky, tak potes panbuh. Ai ve studiu litovali toho repertora

Reagovat
I am Mancunian

lvg to co bolo za rozhovor na nech chudak reporter

Reagovat
I am Mancunian

*nbc

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo?

Reagovat
bbbauch

link

Reagovat
Infernoqt

Chelsea zaslouženě. Stejně jako loni proti Liverpoolu. Je to styl hry, kterého nejsem příznivcem, ale momentálně jsou nejlepším týmem v Anglii. Je to nejhůře porazitelný, a k tomu všemu spěje fakt, že na nás v posledních letech uměj. Snad nás ta prohra nerozhodí a zůstanem do 3. místa, stát se může cokoliv, stále máme co dolaďovat.

Je to jen hra, snad příští rok budeme lepšími protivníky než letos užijte si titul hoši. Jinak Hazard asi nejlepší hráč sezony, DDG je sice dobrý, ale je na něm vidět, že stále občas váhá.

Reagovat
Arbiter

V posledních letech? Chelsea má s ManU nejlepší bilanci ze všech týmů PL od úplného začátku

Reagovat
Infernoqt

vždyt je to jedno, přijmi uznání a jdi dál

Reagovat
Arbiter

však přijímám, jen upřesňuji

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

José zase geniálně. Sebral 3 body, je blíž k titulu a navíc zase všechny kolem nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak na to je on profik ze

Reagovat
Miguel19

Reagovat
CubONE

mna tie tri stratene body ani neseru, viac ten styl

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi treba sa s tym vyrovnat Chelsea vladne Anglii, v lige su aj zapasy kedy treba zmenit taktiku a hrat defenzivne. Kazdy kto sa aspon trochu rozumie fotbalu to musi uznat. Placete tu ako keby CFC hrala takto celu sezonu, ved to je smiesne borci.

Reagovat
One-Real

Mourkovi to takhle v lize prostě funguje a fungovat bude. Je tu ale otázka. Tým s prakticky neomezeným budgetem, plný parádních hráčů jako Oscar, Fabregas, Hazard a tohle je jeho herní vrchol proti těžšímu soupeři? Tohle bych čekal od týmu ze středu tabulky, né od týmu co má být výkladní skříní anglickýho fotbalu.

Reagovat
Arbiter

Kolikrát ročně hraje proti "top" týmům? Navíc je ten styl do značné míry energeticky méně náročný než hurá styl. A mimochodem, tohle není jeho herní vrchol, herní vrchol je loňský zápas proti ManCity

Reagovat
Counter

Tak proč to nedokáže častěji než jednou za x let?

Reagovat
Arbiter

A co zápas proti Arsenalu, tam jsme hráli také nějak špatně?

Reagovat
Counter

Který? Doma těch 2:0? Tam to stejně jako dneska urval Hazard, víc si z toho nepamatuju. Já netvrdím, že Chelsea hraje špatně, spíš to vidím tak, že by měla umět zahrát ve velkých zápasech líp, jinak než dneska. Pak totiž dojde na loňské Atlético nebo letošní PSG a je namydlená. Leckdy se hraní zezadu od podlahy nabízí, ale chtělo by to i nějaký plán B.

Reagovat
vitasrp

Třeba těch loňskejch 6:0, 2:1 proti LFC doma byl taky super fotbal, případně 4:0 se Spurs loni.

Reagovat
Counter

Doma proti týmu s defenzivním chaosem by to ještě šlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

herni vrchol sezony treba hladat proti Burnley, alebo tak, tam utocia

Reagovat
kvasha16

2 skraty za sezonu si snad mozme dovolit nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem tu, byl sem to vydýchat, zanadávat ať tu nedostanu zas ban! Jinak lozil bych kanalama vyhrat takovým stylem titul

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim suprové výkony, po novém roce trochu pokles, nyní už je to spíše boj ale přes to zrovna vy, kteří jste hráli 7 měsíců nic tu budete vylézat a na někoho ukazovat? .

Reagovat
Infernoqt

však co to hrotíme, je to jen hra, museli bychom úplně překopat herní styl, abychom měli na Chelsea šanci, tohle byla taková oťukávaná na plichtu, kde nás potopila vlastní chyba

ted bychom se měli dívat dopředu na další zápas, potřebujem výhru nad Evertonem, abychom neuvadli a nebojovali o LM ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace Chelsea k titulu - tenhle zápas to rozsekl... United zklamání, že je o body neobrali.

Reagovat
vladis271

Skvele si Jose povodil MU.

Všetci vedeli, že k zápasu pristúpi takticky. Aj sa tak stalo a MU na to nič nedokázalo vymyslieť. Organizovaným štýlom hry nedal LVG šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Safa by se ještě kopala penalta za let Herrery

Reagovat
smazaný uživatel

Vladooo, to je prehladne

Reagovat
iamek

Pekne vlado. Jsem rad, ze uz jsi vylezl z kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Vlado, si spokojený? Slavíš? Dětský šampus bouchnutý?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Ne naopak, už sem uklidněný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
MySch017

Ty si strašný chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale je náš

Reagovat
kvasha16

Juan Mata počkal před vstupem do útrob stadionu a pogratuloval každému hráči Chelsea. Jak je známo - my nezapomínáme, což se jen potvrdilo při střídání Juana, kdy mu Stamford Bridge připravil 'standing ovation'.

https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10314519_805233059553559_7941446539976790976_n.jpg?oh=cd268db120b472609127d369b0da0327&oe=5597B060

Reagovat
spider_8

Vůbec mi tom červeným dresu nesedí Kéž by v létě odešel do Vale...

Reagovat
smazaný uživatel

I ty brepto

Reagovat
smazaný uživatel

aj Mourinhovi zagratuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

pekné od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velký hráč"

Reagovat
Busby babes

jj, ty ovace se mi libily, to byl peknej moment, stejne jako tohle od Maty.

Reagovat
Arbiter

Král

Reagovat
iamek

Neprekvapuje. Co se v manchesteru naucis ...

Reagovat
smazaný uživatel

no Herrera se od Younga už něco naučil . Tohle si Juan přinesl naopak k vám už z Chelsea.

Reagovat
iamek

Nahravky a branky. Mas pravdu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

Tak podľa mňa on má CFC v srdci. MU berie len ako svoje zamestnanie. Ale je jasné kam ho tiahne srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak sem na kluky hrdý, hráli dobře, bohužel chybělo i štěstíčko! V létě lehce doplnit kádr a bude bojovat o titul! Jdeme správným směrem, hrajeme pěkný líbiví fotbal, narozdíl od někoho, podzim byl hledání, ale poslední 1 měsíc a půl sme našli tvář! GGMU! Vyhrál horší tým !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nepřekvapila, to jsem očekával, ale budoucí mistr by měl hrát lepší fotbal a ne tu frašku co dnes . Ta PL je fakt špatná. United jsem ten gol přál, ale jim se snad ani nechtělo proti tomu autobusu co tam dneska Chelsea zaparkovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

těžko říct, fotbal je hra psychiky, ten zápas by skončil remízou nebýt hloupé chyby, jelikož ta hra tomu napovídala, takto se jen potvrzuje fakt, že na chelsea neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal: "We were the dominant team but we lost... In football, everything is about the result." #mufc

More from the boss: "I've told the boys in the dressing room that every week we are making an improvement. That's the most important thing."

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se odreagovat k NHL Tampa - Detroit!

Reagovat
Infernoqt

Ducks

Reagovat
Wat

Tampa easy.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Robochelsea

Keď takto hráme s QPR tak ma to dosť sere a nadávam na Mourinha ale dnes to bolo dobrá taktika a od takéhoto zápasu treba chcieť len 3 body, nič iné. Prakticky všetci hrali dobre, aj Oscar. Drogba podal taktiež fajn výkon. Zo začiatku zle nahrával ale zas celý zápas bol dosť aktívny, napadal obrancov a vybojoval dosť lôpt a dokázal loptu aj podržať. On nie je už tak veľmi gólový útočník ale skôr taký box-to-box striker

Hazard samozrejme skvelý, Zouma taktiež.

Reagovat
j_mrazik

Docela by mě zajímalo, jestli se někdy dožiju toho, že Mourinhovo tým někdy umře na krásu. To si spíš lidi na stadionu vypíchnou oči, než že bych se toho dočkal.

Reagovat
Counter

Snad příští týden na Emirates

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Wat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale mělo tam být znázorněno, jak byl většinu času schovaný pod stolem a připosraně sem tam nahlédl do kukátka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
MySch017

Tam by sa skôr hodil autobus ako Murko

Reagovat
icemike

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

kde je kiwwi?

Reagovat
Paddy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Zouma

Reagovat
Wat

Leicester paráda, takhle se hraje o záchranu. O to víc těší ta remíza Villans s QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Ae0ilJp8MVc

Van Gaal to těžce nezvládl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ježiš to je kokot Asi sa skvele pripravoval na zápas, keď ani nevie, s kým sme hrali minulý týždeň.

Reagovat
I am Mancunian

dobre ho dojebal chudaka

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv povie, že jediné, čo sa ráta vo futbale, sú góly a potom chváli svoj tím za predvedený výkon v zápase, v ktorom nedal gól. Hm.

Reagovat
Infernoqt

tak at si chválí, konečně pochopili jeho filozofii, myslím, že to není od věci -.- takhle ted budeme hrát minimálně další 2 roky a pdoobných zápasů bude víc

Reagovat
hitZor

Jako prohraných?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa, prosím.

Reagovat
vodka

co je na tom v rozporu?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš 2 pohľady na futbal. Ak sa riadiš tým, že jediné, čo sa ráta sú góly a výsledky, tak nemôže po dnešku svoj tím chváliť predsa. Ale to je hlúposť riešiť.

Reagovat
Swarley

tak nemyslím si, že to je v rozporu...můžeš odehrát velmi slušný zápas a přitom ho prohrát...pak ti nezbývá než přiznat to, že jediné, co se počítá, jsou góly a s tím nic prostě nenaděláš...je ti pak celkem jedno, jaký výkon jsi předvedl...ale pořád i tak ho můžeš hodnotit jako kladný, což je přesně náš dnešní případ...

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy máš ten druhý pohľad na vec - že futbal neberieš len ako góly, ale aj ako herný prejav a všetky tieto hačačinky, inak by si ho kladne hodnotiť nemohol. Kašľať na to, nebudeme tu diskutovať o takej kravine, radšej si spoločne zanadávajme na Chelsea.

Reagovat
Swarley

chápu jak to myslíš

tak ono je to stejně asi spíš takové postesknutí, že jsi prostě zahrál dobře, bod sis minimálně zasloužil, ale co z toho, kdy se hraje na góly a ty jsi prohrál 1:0...

Reagovat
Robochelsea

Ale vy ste nehrali dobre. To, že máte viac loptu neznamená, že hráte dobre.

Reagovat
Swarley

držení lopty nemusí znamenat nic, ale my jsme včera prostě hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Proste len dobre. Hráči United ukázali, že si vedia nahrávať na 3-4 dotyky, bez nejakého väčšieho tlaku a to na vzdialenosť 5-6 metrov a to je super, resp. chvályhodné

Reagovat
Swarley

hele plácejte si co chcete, pochvalte se za to vaše včerejší hovno a nechme to být nebo snad čekáš, že se na něčem domluvíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemám čo chváliť. Jedine to, že Chelsea mala celý zápas pod kontrolou resp. United pustila len tam, kam chcela a aj napriek tomu, že mali United 70% držanie lopty, nič prevratného nevymysleli. Ak toto stačí na Tvoje ,,dobre", tak fajn. Mne by to na ,,dobre" teda nestačilo, skôr hovno by bol ten presnejší výraz

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Robochelsea

PSG hralo proti nám dobre a boli podstatne lepším tímom na ihrisku, Hull City hralo dobre. Ale vy ste boli úplne bezzubí a možno ste mali dvakrát toľko striel ako my ale na bránu to bolo vyrovnané. A z 15 striel trafiť bránu dvakrát je naozaj tragické a má to hrozne ďaleko od ,,dobre".

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, zase sa bavis s tym retardom a pozri co teraz vyplodil pod tebou, preco to robis?

Reagovat
smazaný uživatel

Palike, Ty tu perlíš už od včera a ja som retard? Radšej sa vráť do toho konála späť. Svet bude krajší

Reagovat
vodka

šmudlo, podívej se na sestřih, kde máš ukázané highlighty a pak něco mluv... Šancí jsme si vypracovali paradoxně docela dost i přes ten neuvěřitelně hluboký blok.

Reagovat
Arbiter

Drtivá většina střel šla zpoza vápna nebo z hranice vápna, tomu se nedá moc říct vypracovaná šance. V konečném důsledku jste si vypracovali snad dvě či tři golovky, my si vypracovali dvě. V útočné fázi jste byli prostě žalostní, špatně jste nakládali s těmi šancemi.

Reagovat
r.mrazik

Protoze tu strelu z poza vapna si vypracovat nemusis vid

Reagovat
Arbiter

Že je to vypracovaná šance, o tom žádná. Jenže není tak nebezpečná jako šance vypracovaná ve vápně a je to maximum, co jsme vám dovolili...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. tak vypracovať šance pri tom bránení a nenapadaní asi nebol problém, že áno. Môžeš mi pripomenúť, koľkože to striel smerovalo na bránu?

Reagovat
Busby babes

2, jedno brevno. btw. o cem maj strely na branu jako svedcit? kdyz to z maleho vapna prestrelim, tak to je strela vedle, ale jako sance by se to snad mohlo pocitat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz mi prosím, v ktorom vesmíre sa dávajú góly aj bez toho, aby hráči vystrelili a trafili bránu? Toto nás učili už v žiakoch panebože...

Reagovat
Counter

Mohlo to být i horší

Reagovat
r.mrazik

Nic tak hroznyho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, má pravdu! LVG

Reagovat
Infernoqt

Tak je to frustrovaný pro ty, kteří nás sledují nebo za nás hrají první sezonu, tyhle zápasy jsou furt dokola. Chelsea, Swansea, to chce upe překopat herní styl a dovolit soupeři víc, snížit se na jejich úroveň. Ale jak prohráváš, tak útočíš. V našem případě útočíš do plnejch a to nikdy není lehký úkol. Měli jsme to hrát taky na plichtu a nikdo by nic neřešil. Mou vyzrál nad svým učitelem duševně a bohužel i takticky. Ale je to jeden zápas z mnoha, které mají furt stejný děj, jindy to štěstí bude přát zase do noty nám... v jiném utkání zase ovšem.

Reagovat
nani92

pohoda

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

tak to sem čekal mnohem, mnohem horší... ono se stačí podívat třeba na toto https://www.youtube.com/watch?v=6Sviu9l3bew

Reagovat
Infernoqt

chladnokrevný cholerik ale mám ho rád, je jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovej pocit, že tohle je sehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj totalne tezce

Reagovat
spider_8

To je fakt dick

Ale líbí se mi, jak to bere. Počítá se výsledek, Chelsea gól dala, my ne. Žádný výmluvy.

Reagovat
fenixLFC

idelany nastupca fergusona- nesympaticky stary chuj, v pripade prehry urazeny a kopkajuci okolo seba, uz mu chyba iba zuvacka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak nezbývá doufat, že bude i tak úspěšný

Reagovat
MySch017

A? Serie ťa to??

Reagovat
mithro

no aspon, ze sa nevyhovaral nato, ze rozhodca bol z liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

... lip to napsat neslo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

V čase 1:13 "We have played the best match of the world"

Reagovat
Infernoqt

joo, to byl takový ten chvilkový amok taky to občas mívám, ba i myslím, že každý z nás řekne někdy něco, čeho pak lituje... když se uklidní

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa na tie jeho intervia nedokazem pozerat, uplne ma znervoznuje a to mam koktajuceho spolubyvajuceho

Reagovat
smazaný uživatel

spolubývajúci v detstve videl jeho tlačovku?

Reagovat
Nikikrew

jednym slovom : ubohe

Reagovat
kiwwi

aaaa ty si proste neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

No ty taky, smoulo

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Wenger asks journalist what happened at Stamford Bridge.

"1-0, Arsene"

"Ah, the usual"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 19. krát v histórii vo finále FA Cupu, najviac spomedzi všetkých anglických klubov.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ses koukal na DIGISport?

Reagovat
Counter

A když to vyhrajem, tak se jak klub, tak Wenger osamostatní na čele historických tabulek.

Reagovat
smazaný uživatel

O důvod víc, proč fandit Liverpoolu.

Reagovat
Counter

Jakékoli statistiky jsou nic oproti možnosti, že Rodgersovi ještě stoupne ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě spíš jde o stoupnutí vašeho ega vs. stoupnutí ega liverpoolských, a raději volím liverpoolské, protože těm alespoň po vypadnutí z top 4 to ego zase klesne

Reagovat
Counter

Pfff, po těch dlouhých letech bez trofeje fanoušci Arsenalu nemají ego

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto by se to mělo udržet na uzdě, velké ego jenom škodí, stačí kouknout na mufany.

Reagovat
Counter

Van Gaal on whether #cfc will now win the league: "Yes. I said it a month ago."

Ale když to řeknu já, tak jsem kiwwimu pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ty si nikdo, LVG je pan někdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Van Gaal is on a roll but stretching the truth here. "In the first half we created three chances and Chelsea zero."

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě pán!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Error
Reagovat
Busby babes

jednu prehlidl no.

Reagovat
mithro

si zrovna nieco pisal no

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se, jak tady všichni hejtují Lojzíka za pravdu

Reagovat
Swarley
Reagovat
MySch017

A pri tom to dnes nebola až taká katastrofa....dokázal zahroziť, ako jeden z mála našich

Reagovat
Swarley

+ k tomu ztráta u toho gólu, i když to možná byl faul a neproměněná ta šance, kdy trefil spoj...někdy je ta hranice mezi hrdinstvím a zatracením opravdu hodně tenká...

bohužel tohle selhání není poprvé, takže není možné o nějaké další spolupráci uvažovat...

Reagovat
MySch017

To bol podľa mňa faul, ale to je teraz jedno. Či chcem alebo nie, RvP by bol dnes asi platnejším, ten na rozdiel od Falcaa dokáže vypáliť z prvej a asi by sa presadzoval lepšie. A súhlasím, aj keď mám Falcaa veľmi rád, ostať nemôže, určite nie za 45 mil

Reagovat
Swarley

my potřebujeme dostat víc rozdílových hráčů do té ofenzivy...bohužel ani Falcao a ani Angel nesplňují to, co jsme si od nich slibovali...proto bych fakt nejradši přivedl hrota i křídlo, kteří budou schopní to rozhodnout...potřeba CM se taky ukázala v plné kráse, vypadnou nám dva hráči a už musíme do zálohy stahovat Wazzu, místo toho aby zůstal na svém místě vepředu...

v létě to musíme doplnit, ale ta druhá půle sezóny nám vychází a snad v tomhle budeme pokračovat nadále...

Reagovat
MySch017

Di Mariu ešte neodpisujem, uvidíme čo predvedie v 2. sezóne...na CM musí niekto príst a som zvedavý, kto to bude. Carrick má 34, ten dá sezónu, dve a končí, náhrada je nevyhnutná. Kto by to povedal cca 4 roky dozadu, že bude kľúčovým hráčom? Blinda ako plnohodnotnú náhradu Carricka momentálne určite neberiem

Reagovat
Swarley

tak je obrovská škoda, že Blind nebyl dneska k dispozici a moc rád bych ho právě viděl v tomhle zápase, jak by se s tou pozicí popasoval...dneska by měl dost prostoru a mohl by odehrát dost možná hodně slušný zápas...plnohodnotná náhrada to ještě není, ale určitě se tomu může přiblížit, uvidíme...

ale to CM musí přijít a radši bych chtěl někoho kreativního, jako náhradu za Andera...ten hráč tam prostě na ten přijít musí, Rooneyho musíme v sestavě ustálit, nemůžeme ho každý zápas využívat jinde, to není moc dobré řešení i když to většinou v pohodě zvládne..

Reagovat
MySch017

Nemyslím si, že by sa tým niečo zmenilo, Rooney by bol v útoku, no či by mu tam niečo padlo.....kto vie. Stredová dvojica Herrera - Matuidi by bola veľmi kvalitná, zahojení by sme boli na niekoľko sezón. Aj keď jeho kúpa asi nie je veľmi reálna + Edo by sa mal poobzerať aj po útočníkovi - Falcao OUT, Chicharito OUT, RvP OUT (možno), musí lrísť niekto ďalší

Po sezóne OUT asi Falcao, Chicharito, RvP?, Evans, Amos, Lindegaard, Rafael...?

IN: Hummels, Depay, Ings?, CM, možno Clyne na RB?

Bude to zaujímavé leto....len ukopať 3. miesto

Reagovat
Busby babes

no byla. mel jednu super tutovku a nedal. pro utocnika ekvivalent velechyby od stopera, po ktere padne gol. za dneske moc kladne nemuze byt hodnoceny.

Reagovat
Swarley

souhlas a hlavně kvůli tomuhle se kupoval, aby takové zápasy rozhodoval...podobně i Angel, oba jsou zklamáním...

nádherně se ukázalo, jaká výhoda je mít takového Hazarda...přesně tohle jsem si hlavně sliboval od Angela, že bude schopný v těchto zápasech něco vymyslet, rozhodnout ten zápas...bohužel no, ale s ním musíme v létě pořádně zapracovat a příští rok bude v pohodě...zbytek se dokoupí a fakt jsou ty vyhlídky do příští sezóny hodně slibné...

Reagovat
Busby babes

presne tak. Kiwwi ho sice odepisuje, ale verim ze pristi rok prokaze proc jsme ho kupovali. A ten utok... tam jsem asi nejvic zvedavej jak to budem resit.

Reagovat
icemike

bože, oni podepsali Kiwwiho....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Jinak konecne zacina ta hra nejak vypadat. Snad se kadr dobre doplni a tohle budeme predvadet celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

JT: "Zaznamenali jsme trochu pokles formy, ale stále máme výsledky a to je podpis šampionů."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

inac dnes ma prekvapil aj Shaw a hlavne McNair, obaja vyborny vykon, zacinam sa tesit na dalsie seozny, zacina sa to pekne rysovat

Reagovat
smazaný uživatel

a to este len Edo roztoci cez leto

Reagovat
Swarley

ono je to prostě vidět...Blind ti levýho beka zahraje slušně, ale když máš Shawa, tak ti nabídne mnohem víc...máme na křídle Younga, hraje fakt výborně, ale když tam budeme mít Depay, opět ti nabídne mnohem víc, má potenciál předvádět mnohem více věcí a třeba ti takový zápas rozhodnout...podobně i útočník...

máme fakt hodně míst, která se dají vylepšit a musíme to udělat...nejen pro návrat na špici PL, ale i ke srovnání v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten Hummels, nech pride ako prvy a mozme sa odrazit dalej...ale Smalling hraje super, najviac kritizovany na zaciatku a nakoniec najlepsi stoper u nas tuto sezonu, sprehladom

Reagovat
Busby babes

kdyz vidim co dneska predvadel mladej McNair, tak me pak trosku mrzi, ze by pripadnej prichod Hummelse znamenal daleko min sanci treba prave pro nej... Ale je jasne, ze pokud je sance privest takoveho hrace, tak to musime udelat.

Reagovat
Counter

Můžeš být v klidu, Hummels přijde, zraní se na půl roku a Paddy dostane šancí habaděj

Reagovat
Busby babes

taky pravda.

Reagovat
Swarley

neser i když u něj a s naším štěstím by to nic překvapivého nebylo

Reagovat
Swarley

já fakt doufám v oznámení té dvojky Hummels + Depay hned někdy v začátku přestupáku, ať to dotáhneme co nejdřív a můžou s námi jet hned na Tour a jsou s týmem celou přípravu...snad už ty příchody máme nachystány...

Reagovat
Busby babes

tak jeden ten novinar uz o tom psal na twitteru, bohuzel jsem zapomnel jmeno, ale byl to nekdo kdo se okolo nas dost mota, tak snad...

Reagovat
Busby babes

teda psal, ze mame uz tri dojednany prestupy, nepsal jmena.

Reagovat
Godwinson

300. pro playoff nhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

NYR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

ked sa nemusíš pozerať na znásilňovanie svojho tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nefandíš Slovákom?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem ich skor na MS(najma, ak ide o OH), ale budem im fandit v pripade nemoznosti prichodu do timu pre MS...

Reagovat
nani92

tak im fandi,nikto nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, Tampa je silna, ale vy mate zas viac skusenosti...

Reagovat
nani92

Babcock,Datsyuk,Zetterberg a Kronwall majú skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda neviem

Reagovat
smazaný uživatel

bez Bostonu je to nuda...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

* bez Bostonu a LA nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tampa výtečně, škoda Minnesoty, to by byl luxus náskok do domácího prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len neprehrat s Gunners a mozem ist oslavovat

Reagovat
fenixLFC

Jedinou šanci Chelsea v této pasáži byla akce Edena Hazarda, těžko zpochybnitelného nejlepšího hráče sezóny

ze ten report pisal usty?

Reagovat
Godwinson

Když ho rozklepneš, tak tam je autor napsán

Reagovat
fenixLFC

urobil som to az potom a bolo to zbytocne

Reagovat
fantomas

Ty seš ted náš vrchní kritik nebo co?

Totéž bych například napsal i já, jako fanoušek Arsenalu. Totéž napsal Sam Tighe, fanoušek Aston Villy. Uplně bežnej názor.

Reagovat
Counter

No když pominu, že tam má být "šancí", tak to na pohled vypadá hrozně

Reagovat
fantomas

No tak já myslel, že fenixovi jde čistě o obsah a o to, že fanoušek Chelsea považuje hráče Chelsea za jednoznačnýho hráče sezony.

Reagovat
Counter

To je klidně možné, ale když už se tu kritizuje něco z článku, přisadím si svůj pohled na věc

Co se týče toho obsahu, tak Hazard sice je jasný favorit na POTY, ale psát do zápasového reportu, že to je "těžko zpochybnitelné", se podle mě moc nehodí.

Reagovat
fantomas

To je pravda no.

Reagovat
fenixLFC

presne na to som narazal

Reagovat
cristiano.K.

bijicí do očí

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě nezaujatý novinář napsat nemůže

Reagovat
Counter

Napsat to může, ale do článku subjektivního rázu... A když to chce napsat do zápasového reportu, tak je třeba se zaštítit nějakým argumentem nebo citovat (třeba že podle kurzů sázkovek je to těžko zpochybnitelné apod.).

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle to zní hrozně nadutě

i když se to dá pochopit i v kontextu "nejlepší hráč sezony v Chelsea", to by už bylo ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Chelsea, to je jednucho strasne smiesny klub.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

im to asi nedošlo, že?

Reagovat
Busby babes

tezko rict. tak nemuzou poslat na ofiko twittru nekoho do prdele, ze jo... ale asi nedoslo, nemeli reagovat vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, strašne by som chcel poznať ľudí, čo stoja za týmito kontami. Hlavne Milnera

Reagovat
Infernoqt

jsem přečetl Hitlera

Reagovat
Busby babes

ja snad ai radsi ne.

Reagovat
Infernoqt

chce to přivést zpět Ronalda :)

Reagovat
Counter

Snooker OT: Selby si slušně zahrává V rozhodujícím frameu mu ale věřím, Maflin si to teď hrozně zazdil sám.

Reagovat
Counter

Boha, Selbyho má na lopatě a tak to zmrší...

Reagovat
smazaný uživatel

Selbyho nemam rad, ale jakej smysl ma, aby postoupil Mafflin? Selby musi jit dal, aby to bylo zajimavy MS..

Reagovat
Counter

Zajímavé by to bylo i bez něj, dobrých hráčů je tam kupa.

Reagovat
Honza Matoušek

No jo no, to je ta psychická síla těch nejlepších hráčů, kterou tihle nemají.

Reagovat
Cobra

Zbytečně riskoval, ale nakonec to zvládl

Reagovat
vanGomm

Chelsea se nepříblížila titulu.Chelsea už ho má.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zhruba 6 kol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stydím se

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Jose to zase dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Mirallas je fakt strašné hovado

Reagovat
Counter

Zapadl by do MU

Reagovat
vodka

zase takové špiny neberem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Prece nemuzes cekat, ze PL sudi uvidi uplne jasnou cervenou kartu...

A hovado neni, rozhodne v tom nebyl videt umysl, sel po balonu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Je hovado, ukázal to už mockrát.

Reagovat
Matić

Reagovat
Wat

Aspoň jeho v tomhle neobhajuj, prosím.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

sem shnusen tím co se stalo , ale to tady řešit nejde. Tady mě málo lidí pochopí..... Zápas CFC-MU sice vítězství,ale NASRAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Dan, jak pomozem?

Reagovat
smazaný uživatel

Sver se, kamoo

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Jebat cecky kurva.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

To by se mi kurva taky machrovalo... měl jsem se na to raději vysrat .

Reagovat
smazaný uživatel

Venco

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

400. proti bakalárkam

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Spasitel

Pohoda sadnúť za stôl, pustiť dobrú hudbu, na začiatok pivo a pripravené energeťáky v chladničke a odpojiť internet a ideš na to ja som to zbúchal za týždeň dva :)

Reagovat
nani92

pivo nemám rád a internet potrebujem..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

stacia aj seminarky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný jak je všechno s odstupem primitivní... nejdřív se řeší matura, pak bakalářka, pak diplomka... v práci napíšeš několik bakalářek ročně, pokud nejsi schopný napsat jednu za dva roky, tak ses minul povoláním

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

hm, s tou diplomkou na tebe kašlu, protože je fakt, že zatímco na baklářku sem měl přecejenom vyhrazený čas aspoň týden, tak na diplomku už sem si nevyhradil nic a začíná to být krizovka...

Reagovat
SunFells

Nikdo ji neřeší dva roky A je to první zkušenost ve sféře, do které ještě úplně tak nevidíš. V práci to už je rutina, kde u projektů volíš obvykle z velké části stejné postupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

„V jiný den bychom dali tři nebo čtyři góly. S výkonem můžeme být spokojení. Chelsea umí zpomalit hru a má na své straně i rozhodčí, což se dnes ukázalo. Soupeř vyhrál a jsem si jistý, že získá titul,“ dodal Rooney.

,,má na své straně i rozhodčí, což se dnes ukázalo" A potom sa človek diví, že má United dementných fans, keď to začína už od ich najväčšieho srdciara.

Reagovat
samson192

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

According to Steve Bates, Di Maria has no intention to leave Manchester United this summer, and is ready to fight for place in the starting 11.

No ještě abys měl v úmyslu utíkat

Reagovat
scholes18

LVG has worked at Barcelona, Ajax, Bayern & Utd, clubs who must win with style. Mourinho gets jobs where winning is all that matters.

Reagovat
13

Barcelona, Ajax, možná Bayern, ale Utd bych k těm týmum nepočítal.

Reagovat
Swarley

neříkám, že ty poslední sezóny pod SAFem byly nějaké útočné galapředstavení, ale drtivou většinu času jsme jednoznačně hrávali krásný křídelní ofenzivní fotbal...ať už to byl tým okolo Scholese, Giggse, Beckse, tak i tým, který pak stál na Ronaldovi a Rooneym...

Reagovat
vodka

víceméně v každé sezoně byla pasáž, kdy třeba 2-3 měsíce byly výsledky, ale hra nebyla ideální, kolem vánoc to ale většinou už býval dobrý fotbal. Já se na příšzí sezonu docela těším, protože to začíná vypadat fakt dobře.

Reagovat
Swarley

určitě v tomhle souhlasím, i v té poslední mistrovské sezóně tam byla dlouhá pasáž, kdy jsme nehráli dobře a dařilo se nám ty zápasy i tak o gól vyhrávat...ale neřekl bych, že by to měl být nějaký primární styl Manchesteru United, jak získat body...většinu sezón jsme se naopak prezentovali jednoznačně útočným fotbalem...

a jinak na příští sezónu se strašně těším...ty poslední zápasy je to přesně fotbal, který jsem od LVG po jeho příchodu očekával...on nám fakt může poskládat velmi slušný základ nejen co se týče fotbalistů, ale i stylu, ve kterém bych pak rád pokračoval a snad i další nástupce bude v tomhle chtít pokračovat...pokud ten tým do příští sezóny vhodně doplníme, budeme bojovat o titul, není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se s tímhle týmem a potencionálními posilami nehrálo to titul, tak by to bylo vážně smutné.

Reagovat
Swarley

to by bylo

Reagovat
vodka

měl to byt tým, který nedá ani LM

Reagovat
smazaný uživatel

To měl i Mourinho a hned první sezonu došel do semifinále ligy mistrů a bojoval o titul, který letos i získá.

Reagovat
M0rb1D4S

Považovat United jako "club who must win with style" je fakt výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo?

Reagovat
Robochelsea

Lebo od roku 1986 až po rok 2013 ste boli známi hlavne vašimi gólmi v posledných minútach, víťazstvami, ktoré ste dosiahli aj po veľmi zlých výkonoch a rovnako aj podporou zo strany rozhodcov.

Od roku 2013 ste známi vašou tragickosťou a nevyrovnanými výsledkami.

Tím, ktorý hrá pekný futbal na úkor úspechu je Arsenal, ale určite nie United.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyyyy kokos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

ja bych ji piskl

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybujem

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

ešte ako ti to zaduploval s tým Arsenalom, presne na teba.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses slusne mimo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal taky už nehraje pěkný fotbal jako dřív.

Reagovat
SunFells

Což znamená, že nehraje pěkný fotbal? Btw to dřív znamená pět let zpátky. Jinak určitě hrajem lepší fotbal než poslední roky.

Reagovat
scholes18

to presne plati na Chelsea, vcera ste vyhrali po velmi zlom vykone, za pomoci rozhodcov...

Reagovat
Pigeon

Penalta na Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

ja bych ji piskl

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

takový skvělý pád a rozhodčí mu dá ještě žlutou, na facku prostě

Reagovat
smazaný uživatel

učí sa od najlepších, ale ešte k tomu niečo chýba, no

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

No tak včera jestli někomu rozhodčí pomohl, tak jste to byli vy, to samé na podzim v zápase na OT....

Reagovat
smazaný uživatel

je to zábava číst

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Takzvaně z hovna bič, to je parketa United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jakkoliv můžu United nenávidět, tak je tohle nesmysl. To, že dávali góly v posledních minutách neznamená to, že hráli špatný fotbal proboha. Já si třeba až do loňska nepamatuju United, kteří by hráli vyloženě špatně a měli jen štěstí nebo prostě vyhrávali nějakým odpudivým fotbalem. Jakkoliv je nemám rád, tak mě jejich fotbal vždycky docela bavil pod Fergusonem. Jasně, rozhodčí, to je jiná kapitola, ale o tom bychom mohl spekulovat a dohadovat se týden. Právěže haluz mi to přišla hlavně letos na podzim pod LVG, v zápasech s Arsenalem, Saints a podobně měli prohrát.

Reagovat
fenixLFC

to tiez nie je uplne pravda, tie posledne sezony to bolo celkom casto onicom

Reagovat
scholes18

výsmech bolo to, čo ste predvádzali včera..

Reagovat
scholes18

tomuto hovoris ze to nebol totalny futbal??

https://www.youtube.com/watch?v=CbUnEZWqGSw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč lžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

OT nezavírený crack na FM 15 ?

Reagovat
smazaný uživatel

koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

dokázal som ho nájsť ja, dokážeš to aj ty

Reagovat
nani92

500. pre Carla Runga a Willhelma Kuttu

Reagovat
kvasha16

https://vine.co/v/ezth29uYnBh

ja toho borca zeriem "skoda" ze teraz mame komplexne lepsieho

Reagovat
Whitemedia

Je super, ale i tak bych ho po sezóně prodal

Reagovat
Hokaido

Určitě, bude lepší, když těch jeho pár minut za sezonu posbírá Loftus-Cheek. Jinak je to po Petovi a Terrym 3. nejdéle sloužící hráč Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Jeho letošní odehrané minuty měl mít Aké, jen prostě Mourinho no..

Reagovat
vitasrp

Takže máme mít 3 střední záložníky a 1 mladíka, když už letos jsou na tom postu hráči opravdu vyčerpaní?

Reagovat
Hokaido

Tak nejlepší by bylo prodat Mikela, za něj aby sbíral minuty Loftus-Cheek a jednoho středáka koupit. Idálně Schneiderlina. Mikel už se mi prostě nelíbí a přijde mi, že už není tak platnej ...

Reagovat
kvasha16

v tej variante by mal RCL este mensiu sancu na hranie

Reagovat
Hokaido

Pokud by José rotoval, tak by mohl mít v pohodě 800-900 minut

Reagovat
Robochelsea

Loftus nech ide na rok hosťovať a skôr Akému dávať šance, ten už na to určite má. Ale skôr by sme mohli predať Luisa a Aké by bol dvojka na LB a zaskočiť by mohol aj v zálohe.

Reagovat
Svatej

Zas já moc nepředpokládám, že by José zničehonic začal příští sezonu rotovat, pravděpodobně to bude vypadat podobně jak teď, tak by ty Mikelovy minuty Ruben klidně vzít mohl... ale nejsem tak naivní - bude zázrak, pokud si kopne v jednom zápase v poháru..

Reagovat
Hokaido

jak chviličku ani nevěděl, co se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke posledných 7 zápasov, 9 gólov a ešte má 1 polčas proti Liverpoolu.

Reagovat
I am Mancunian

negolovy

Reagovat
Hokaido

https://www.facebook.com/MUFCwithLove/videos/vb.143420355715712/897205007003906/?type=2&theater

To je píčus namyšlenej Pěkně to nezvládá. Chová se jak ublížený děcko

Reagovat
kvasha16

nenechal ho dohovorit tak ho pekne uzemnil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

OT: Kwiatooooooooo!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

ptal jsem se tě už jinde, ale neodpověděl jsi... je někde diskuze k NHL ? Klidně PM

Reagovat
Zaschrona

NHL? To nevim. Ja jsem tu pres NBA jen.

Reagovat
kubys

Je to bůh kurva! Hlavně ovládnout L-B-L, ale Alaphilippe TOP. Ten ten monument vyhraje, ať už Milan- San Remo nebo Liege-Bastogne-Liege.

Reagovat
Zaschrona

Ze by Kwiatek takhle zvladl prespurtovat Matthewse nebo Valverdeho, na to bych si fakt nevsadil. Fakt jsem zvedavy, co jeste v kariere dokaze - bude dlouhodobe dominovat temhle zavodum nebo se zkusi casem vic zamerit na GT? Snad ty GT zkusi.

Reagovat
kubys

No, upřímně teda doufám, že vyloženě GT aim odloží tak o 3-4 roky? On jako má perfektní výbušnost, navíc je skvělej tempař, což mu dává ohromnou výhodu oproti ostatním klasikářům, kteří staví hlavně na výbušnosti v kopcích (samozřejmě jsou zde výjimky jako třeba Rui Costa nebo i ten Valverde už teď). Důraz na větší výkon v horách by mu asi dost ubral na té akceleraci, kterou samozřejmě má skvělou i Contador nebo Quintana, ale ani jeden nedokáže vyhrávat právě ty kopcovité klasiky.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, absolutni souhlas. Nicmene prave doufam, ze ty jit po tech GT jednou zkusi - kdyz se dokazal na perfektniho jezdce pro GT pretransformovat Wiggins, Kwiatek ma taky velke sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglish got sacked for less

Brendan Rodgers "Look at Tottenham. If you spend more than £100 million, you expect to be challenging for the league."

Reagovat
I am Mancunian

toto nikdy neomrzi

Reagovat
13

Dalglish got sacked for less. S tím se souhlasit dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o titule v Anglii, Itálii a Německu je rozhodnuto, držím palce Barce a Olympiqům (i když Marseille je už taky trochu out)

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Berdych i jestli to prohraje, tak neuvěřitelný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle sestup. Ashley pryč.

Reagovat
SunFells

Takže s náma ve finále vyjebe gooner Sherwoord.

Reagovat
smazaný uživatel

osud

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, na kom sa chcú Magpies naštartovať, keď ani Tottenham doma neporazia.

Reagovat
smazaný uživatel

inspirovali se u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zápas sezóny, zmietli sme z cesty doteraz suverénny Newcastle . no ešte stále mi hlava neberie, ako Lamela mohol vydržať na ihrisku celý zápas a ešte si dokonca pripísať asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

suverénny Newcastle Ale za Spurs som rád. Budúci týždeň to bude síce náročné, ale verím, že to urvete

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme irónia s tým suverénnym Newcastlom a výsledok v sobotu si netrúfam tipovať. budem rád aj za remízu, výhra by bola super

Reagovat
Whitemedia

Od té doby, co Newcastle vede ten šáša, získali ze 42 možných bodů jen 9, to není moc dobrá statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew letos zachranil 2 tymy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
wild

OT : Kimi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

najväčší boss

Reagovat
kubys

Největší boss je letos zatím Nasr, šílená budoucnost.

Reagovat
patas92

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kenneth

. I kdyz formule uz je nuda.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Kane Agüero Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši Liverpoolští, jak slavíte dnešní jubileum, čtvrt století, to je důvod k pořádné oslavě http://1url.cz/Dvui

Reagovat
SunFells

Na Nově neřekli "Rosického Arsenal" o_O Asi už na něj zapomněli.

Reagovat
SunFells

Ah, napraveno.

Reagovat
smazaný uživatel

Čechova Chelsea byla?

Reagovat
SunFells

Na Chelsea sere i Nova, aspoň dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně jo, tam to mají až v pondělí, kdy jim dorazí záběry ChelseaTV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

diskusia

Reagovat
Whitemedia

Co je zrovna na téhle diskuzi.. " " Vždyť je jako každá další v sekci PL

Reagovat
vladis271

asi veľa anglických slov, ktorým nerozumie.

Reagovat
tomasinho

Counter mu je přeloží

Reagovat
Counter
Reagovat
Wat

V klidu záchrana!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Nejake kvalitne streami na NHL ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stiflerovamama

dakujem

Reagovat
Swarley

600. pro Claye Matthewse

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikoho nezajímá, že se tu nějaké bukvy baví o hokeji a o autech ještě jde, ale že tu někdo podporuje takovou plácanou a říká tomu fotbal to už je fakt moc

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

To asi žádný rozumný člověk

Reagovat
Swarley

ale nebuď hned nepříjemný, původně jsem to chtěl dát pro dnešního kohouta na ledě v Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo lepší

Reagovat
Whitemedia

Na tenhle sport bych nikdy nekoukal... ale filmy o něm točí dobré!

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, co závidím Baseballu, Basketu a Americkému "fotbalu" - točí se o nich miliarda filmů a o fotbale nikdy nic

Reagovat
Whitemedia

Ale sem tam něco natočí, třeba Damned United byl fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem se vždy chtěl podívat, ale nějak jsem to ještě neskoukl - hrůza musim dohnat pls nespoilovat

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

je to uzasny sport, zabavnejsi ako soccer

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze sa hra tak kratko

Reagovat
Trand

To mě taky štve, navíc vy letos ani nepůjdete do PO. Ne, dělám si srandu, ale 30. už je draft, to zas událost, která to čekání trochu zkrátí.

Reagovat
I am Mancunian

tento rok ideme my aj vy , no zalezi velmi aj ako dopadne draft, na ktory sa neviem dockat

Reagovat
Trand

Nebyl bych proti. Škoda toho Borlanda no, když už takhle odešel Willis. Taky se hrozně těším.

Reagovat
I am Mancunian

no presne, z najsilnejsieho postu je zrazu LB slabinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

daj tomu sancu

Reagovat
Zaschrona

Tak to je skoro kazdej.

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kubys

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Tenhle sport jde mimo mě, ale tohle si zapínám tak třikrát do měsíce

https://www.youtube.com/watch?v=zxqftpqALz8

Reagovat
Mimalu

to jak udělal ještě s tou výstrojí

Reagovat
Trand

Tak si pusť ještě tohle, to je z poslední sezony a je to dost neuvěřitelný taky.

https://www.youtube.com/watch?v=zxbz3DDQzHU

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, jak to dokázal udržet

Reagovat
Swarley

faulovaný a stejně, neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

fu ale neuveritelne je aj to ze SUDI na neho PO TOM hodi banan pricom je TIEZ cierny

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Hokaido

proč to vůbec házej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Signalizujou tím faul.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Jo, já zas od jedný holky, co se na jednom zápase v ČR byla dívat taky slyšel zajímavou věc s tímhle. Komentátor říkal, že na hřišti je flag(ta žlutá vlaječka) a ona to pochopila tak, že na hřišti je nějaký flek a podle toho rozhodčí poznají, jestli tam byl nějaký faul.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

to je strasne zviera

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ukopat plichtu s Tragédy a je titul doma

A AW by mohl prodloužit tu šňůru Mourka

Reagovat
wild

Ty vole tak toto je velmi krute pre Litvinov..snad to zvladnu doma.

Reagovat
Cobra

OT: Rossi

Reagovat
Whitemedia

On ještě závodí? Jsem to pár let neviděl, ten už taky musí pomaličku šedivět

Reagovat
andrew96

Letos 3 závody, 2 výhry. Mistr světa ještě nemusí být taková utopie.

Reagovat
Cobra

Strašně mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě žije? Paolo Rossi?

Reagovat
Cobra

Jelikož jste asi stejný ročník a ty tu furt oxiduješ, tak to není zas takové překvapení ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm vtipálek......

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

to, čo platí pre Kimiho v F1 - najväčší boss v MotoGP

Reagovat
Hokaido

v F1 pro mě ještě Alonso, v MotoGP není o čem

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
patas92

Reagovat
Swarley

akorát co se týče úspěchů, je Rossi úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, no.

Reagovat
Busby babes

kdyz jsme u Kimmiho, tak tohle se CT povedlo: https://twitter.com/sportCT/status/589837550119948288

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

naprosto z jineho sveta

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre nového Kyga

Reagovat
niflheim

Depay pojď

Reagovat
mithro

podla vsetkeho je to uz viac menej done deal. skoda, ze nikde uz nie je na ten prestup poriadny kurz

Reagovat
fff

Dajme si pondelkovu LFC anketu.

1. Myslis si, ze majitelia BR podrzia?

2. Ty sam by si ho podrzal?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by jsi mu podrzel?

Reagovat
smazaný uživatel

ownyovinka na dnes

Reagovat
Counter

ale nedávno projednou pobavil, už se zlepšuje

Reagovat
SunFells

owny jednou za čas hodí něco vtipného. Akorát se teď moc upnul na Theo, což už po čase není moc terno.

Reagovat
Maresma

1. ne

2. pokud by mel klopp zájem tak ne, jinak asi jo..

Reagovat
niflheim

Nope

Klidně, bude sranda

Reagovat
r.mrazik

ne a ano

Reagovat
smazaný uživatel

1. nevim

2. ano, s tim kadrem co ma hraje maximum

Reagovat
fff

Otazka je, nemal mat po troch rokoch a tolkych peniazoch lepsi kader a nenesei aj za to zodpovednost?

Reagovat
fenixLFC

to urcite ano

Reagovat
j_mrazik

On si ten kádr sestavil podle svých představ a možností. Za ten čas a ty prachy by měl hrát výš a líp.

Reagovat
jacobT

Zase na druhej strane nakupovali aj tímy, ktoré boli kvalitatívne pred Liverpoolom už predtým než tam Rodgers prišiel.

Reagovat
Counter

Ale s tou utracenou pálkou na přestupy to rozhodně maximum není.

Reagovat
smazaný uživatel

tam asi záleží nakolik jsou to jeho přestupy, jako fanda NUFC jsem zvyklý, že manažer na přestupy nemá žádný vliv

ale teda nevěřim, že by si on vyhlédl Balotelliho

Reagovat
fff

Tak zober si jeho favoritov. Allen za 15, Borini za 12, Lovren za 20, Lallana za 25 ... dalej neviem teda nakolko si vybral napr. Markovica za 20 ci Balotelliho za 16 (a este som nezabudol, ako chcel Williamsa zo Swansea ... ) . Nevravim, ze prestupy ma na starosti len a len on, ale za prve on ma vzdy konecne slovo, to sam potvrdil. A za druhe ked pozries na tych hracov co som vyssie napisal spolu s cenami, tak vacsinu z nich BR velmi cchel a presadil si ich. A ako to vyzera ...

Reagovat
Counter

Mi by úplně stačilo, kdyby si vyhlídl Lovrena, Morena, Luise Alberta, Aspase, Boriniho a jim podobné. Nákupy LFC jsou vesměs otřesné už dlouhou dobu, ale zatímco předtím je měl mít na starost Comolli, pod Rodgersem už v klubu nebyl. Netuším, kdo ho nahradil, a právě proto mi přijde, že do toho Rodgers měl co mluvit a čuch na hráče má mizerný.

Odbočka pro fandy LFC: Pochopil někdo z vás nákup Iloriho?

Reagovat
tomasinho

Tak on prý má bejt dobrý, vůbec sice teďka nesleduju, jestli ve Francii hraje, ale měl to být mladý stoper s rozehrávkou do vysoko hrající obrany. Akorát co vím, tak je dost IP.

Reagovat
Counter

Ok no, ale stejně to na mě působí jak další Coates, takový nákup na náhodu. 22 roků, zatím v LFC neodehrál ani minutu a má před sebou minimálně tři stopery, když nepočítám Tourého a Cana.

Reagovat
tomasinho

Jo, to souhlas.

Reagovat
LGT

Ilorimu věřím, připadá mi jako takovej Varane pro chudé

Reagovat
Counter

Stahuješ si záznamy zápasů Bordeaux nebo předtím Granady?

Reagovat
LGT

Letos sem si ho asi 2x zapnul naživo, zas až tak to nehrotím

Reagovat
Counter

Jinak Rodgersovi v mých očích samozřejmě ubližují jeho arogantní výroky, na které si teď špatnými výsledky sám nabíhá.

Reagovat
fff

Ten o Spurs a 100m bude asi este dlho legendarny

Reagovat
Counter

+ ten jeho o žádných sympatiích pro Saints + ten o tom, kdo je jeho vzor... Nasbíral už toho víc

Reagovat
Counter

Neudělal podle mě dobře ani tehdy, když řekl, že Sterling je nejlepší mladý hráč v Evropě.

Reagovat
fff

Tak zase to mu aspon niekto potvrdil tym, ze tu cenu dostal .

Reagovat
Counter

Nj, ale taky mu to potvrdil Raheem, že dělá cavyky s nabídnutou smlouvou

Reagovat
tomasinho

To by dělal podle mě i bez toho.

Reagovat
Counter

Tak to určitě, ale hraje mu to do not.

Reagovat
LGT

Jojo tímhle mě taky sere, Rodgers z první sezóny se mi líbil mnohem víc, loňský druhý místo ho poněkud zkazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že je vyloženě nepříjemný ho poslouchat a koukat na něj, diskutovat nebudu :) Ale opravdu si myslím, že CFC, Manchestery i Arsenal mají výrazně lepší kádr, dlouhodobou pozici na špici a hráči jako Di Maria, Ozil, Aguero jsou pro LFC nedostupní, pokud projeví zájem někdo z té čtyrky, proto ti Alleni a Lovreni.. Takže Rodgers dokud hraje 5. místo, tak není vyloženě neúspěšný.. úspěšný taky ne, ale místo dua Sturidge - Suarez mit behem jednoho leta jako hlavni ofenzivni zbrane duo Sterling - Coutinho.. s tim by se nepopasoval ani Ferguson.

Reagovat
fff

Vediet, ze Sturridgege je IP, mat cele leto na nakup nahrady za Suareza a viac ako 100m a skoncit s ofenzivou s akou sme skoncili, to je obrovsky fail a nie vyhovorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Však pokud jsou to všechno jeho přestupy, tak je to podobná zoufalost jako přestup Balea za 90 mega pro Real.

Reagovat
SunFells

Tak ti fans, co by byli pro změnu, tak volí za předpokladu, že on je zodpovědný za sestavení toho kádru. Určitě každý musí uznat, že s materiálem, co má, dělá dobrou práci.

Reagovat
fff

Ale ano z obrovskej casti je zodpovedny za zostavenie toho kadru. Nevravim, ze len a len on, ale kombinacia toho, ze on ma vzdy posledne slovo a toho, ze jeho favoriti patria k nasim najvacsim failom, ho do tej pozicie zodpovedneho jednoznacne, aspon teda z mojho pohladu, stavia.

Reagovat
SunFells

A víš určitě, že jsou to jeho favoriti? Určitě minimálně diskutují, které pozice potřebuje zaplnit a asi se dá i očekávat, že dává souhlas navrženým jménům, záleží taky jaké jsou ty alternativní jména. U Balotelliho tuším během MS řekl, že o něj zájem nemá ...sral si do huby nebo to nějací jiní ve svých rukou? A největší fail Lovren ...to podle mě prostě nepředpovíš. On byl u Saints fakt dělo a ačkoliv jsem se smál tomu, že se Liverpool nechal poněkud natáhnout, určitě jsem si nepředstavil, že takhle selže, ačkoliv v první sezóně.

Reagovat
fff

Ak myslis, ci mam od BR podpisany papier, ze su to jeho favoriti, tak nie.

Ale osobne nepochybujem o tom, ze Borini, Allen, Lovren a Lallana su jeho favoriti, ktorych skratka chcel a chcel, kluby to vedeli a aj preto z nas vytiahli take absurdne peniaze.

Reagovat
SunFells

Allen s Borinim jsou tutoví, ale tím zbytkem si jistý být podle mě nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes. Rodgersovi se Lovren libil uz driv, ale koupil si ho až po tom, co dostal vetsi pravomoce diky uspesne sezone.

Reagovat
SunFells

Lovren byl s Liverpoolem spojován už dřív, né že se Rodgersovi líbil už dřív. A Liverpool ho koupil tehdy, kdy se ukázal být jedním z nejlepších stoperů Premier League.

Sorry, ale snad kromě tomasinhových argumentů mi přijde, že spíš jen spekulujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni se primo nejake argumenty, ktere by dokazali, ze je Lovren Rodgersuv nakup asi najit nedaji.

Reagovat
SunFells

Tomasinho zmiňoval, že u Lallany se alespoň nějaké věrohodné náznaky najít dají, tak třeba tak. Další věc je, jak jsem zmiňoval, že tady tato chyba s Lovrenem se moc ani kritizovat nedá, když nezaměstnáváte Nostradama ...kritizovat se dá částka a u té bych zas spekuloval já, že fakt nepředpokládám, že by za tohle byl odpovědný.

Každopádně já tu proti tomu nebojuju, jen mírním takové to házení přes hradbu spíš jen na základě spekulací.

Reagovat
fenixLFC

s tym lovrenom suhlas. Ono ja by som ho v istom slova zmysle ako zly nakup rodgersa neoznacoval s tym ze by to prepiskol. kdekolvek hral, hral vyborne. Ukazalo sa ze na PL sa vie adaptovat. To, ze mu to v lvierpoole nejde je pre mna nepochopitelne, ale proste to nie je rodgersova chyba pretoze to nemal ako vediet. Podla predpokladov do timu mal zapadnut skvele a predvadzat predchadzajcue vykony tak ho vsetci chvalia. Nemoze sa vyhovarat ani na to ze nema na velky klub ako Liverpool ked uz predtým vo velkom klube hraval

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Tony_The_Red/status/590159956353089536

Je to sice Evans, ale určitě by se našel i někdo další, ale to se mi fakt nechce hledat.

Možná se to nedalo čekat, ale někteří lidé na twitteru si třeba tímhle byli jistí. Myslím, že Carragher v jednom MNF ukazoval, že Lovren podobné chyby dělal i v Southamptonu. Akorát je samozřejmě rozdíl, když tě ze zálohy kryje Wanyama se Schneiderlinem a nebo Lucas s Gerrardem. Ať měl Lovren dobrou sezonu jak chce, tak je prostě totálně nerozumný kupovat Lovrena za 20 milionů, když máš v týmu Sakha, který hraje stejnou pozici a na MS i v PSG jasně ukazoval, jak dobrý hráč to je.

20 milionů liber se ho mohlo dát do transferu s Barcelonou o Alexise a nebo do jeho platu a prostě ho přeplatit a ukrást Arsenalu a možná by jsme teď byli tam, kde je Arsenal.

Reagovat
SunFells

Alexis na peníze neslyší, toho táhnou týmové selfíčka. A když jsme u takových zpráv, tak ty říkali, že jste nabídli víc než my. A stopera jste potřebovali. Sakho jakože není zas takové terno a nevím, co tam Carragher analyzoval, ale loni Schneiderlin - Wanyama nefungovali jako letos ...a i tak, Lovren byl fakt výborný. A Carra by si měl elektronickou tužku strčit do oka, pokud se snaží demonstrovat Lovrenovu nekvalitu tím na vybraných chybách. U každého se za sezónu najdou.

Reagovat
SunFells

*nekvalitu na vybraných chybách

Reagovat
cristiano.K.

jako sorry,sice zastávám názor,že je Lovren kvalitní stoper,ale zkrátka to za LFC neprokázal. I včera druhý gol šel na něj, ta klička nemohla být jasnější, pak měl dva rohy,kdy to mohl tou debilní palici taky trefit líp. Zkrátka Lovren vyhožel na plné čáře a když vím,že je to kvalitní stoper, tak mu druhou šanci dávat nechci. Nevím co teda Carra ukazoval,ale snad v každém zápase by se na něj něco našlo.

Reagovat
SunFells

To se neomlouvej, já tu netvrdím, že Lovren dělá Liverpoolu dobrou službu, naopak v tom vláknu zmiňuje, že ji nedělá. O tom to není.

Reagovat
SunFells

*zmiňuji

Reagovat
cristiano.K.

A Carra by si měl elektronickou tužku strčit do oka, pokud se snaží demonstrovat Lovrenovu nekvalitu tím na vybraných chybách. U každého se za sezónu najdou.

reaguji na tuhle část, píšeš to ve stylu, jak kdyby udělal tři chyby za sezonu.

Reagovat
SunFells

Nevím, co tě k takovému závěru vede. Ale podle toho, cos psal předtím, mám pocit, že myslíš tuhle sezónu a ne minulou.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

No vzhledem k tomu, že jsme měli i jiné vyhlédnuté hráče a vzhledem k tomu, jak dlouho na Lallanu čekal a kolik byl schopný za něj dát, tak není pochyb o tom, že je to jeho nákup. Allen taktéž, Lovren taky. Balotelli podle mě, jsme hráli přátelák s AC a on řekl, že je nesmysl, že půjde do LFC. A za dva týdny byl u nás. Kdo ví, jak to bylo, ale podle mě ho nechtěl teda, chtěl Bonyho.

Reagovat
SunFells

Jak dlouho na Lallanu čekal? Byl vybavený v počáteční fázi přípravy, ne? A kolik byl za něj schopný dát, to podle mě není vůbec jeho rozhodnutí. A o Lovrenovi jak jsem říkal, nikdo nevidí do budoucnosti a že si povede takhle nikdo neočekával. Hodnoťte, jak jste sami s takovým přírůstkem byli tehdy spokojení.

Reagovat
tomasinho

Vyjednávalo se to už před MS, ale Saints chtěli prostě moc, načež místo toho, aby zkusil někoho jiného, tak počkal po MS a nechal se natáhnout ještě víc. Podle mě je Lallana nepopíratelně jeho hráč, mnohé zdroje to potvrzují.

Reagovat
SunFells

Mám se ptát na ty zdroje?

Reagovat
SunFells

Ale pokud takové jsou, tak ok.

Reagovat
tomasinho

Tak ty, co jsou nejblíž klubu, Pearce a podobní. Jasně, i ti občas kecají, ale z té snahy dostat Lallanu za každou cenu bylo jasné, že ho Rodgers chtěl.

Reagovat
tomasinho

Dobrou ofenzivní práci, bych ještě poopravil. Měl solidní defenzivu, která díky Clarka fungovala hodně dobře a to i přesto, že tam šaškoval Hlen. On ji nejenže nezlepšil, nezůstala nastejno, on ji zhoršil a to dost podstatně. Pod jeho vedením defenziva fungovat nebude, zvlášť, když na to nemá ani asistenta a neumí koupit DM pořádné.

Reagovat
SunFells

Ok, proti tomu určitě nic nenamítnu.

Reagovat
Counter

jj, to je jasné. Ale ambice na top4 mají, na platy vydávají taky dost peněz, v letošní sezoně mohli novým hráčům nabídnout i tu bájnou Ligy Mistrů, a stejně z toho vzešel tenhle paskvil.

Reagovat
smazaný uživatel

ten paskvil je dán i dobou... před 10 lety by Sterling ani náhodou nemohl předvádět takové divadlo okolo nové smlouvy

abych se vrátil k otázce, tak minimálně další sezonu si podle mě Rodgers zaslouží

Reagovat
Counter

Souhlas, ale otázka je, zda se za rok naskytne možnost ulovit trenéra jako Klopp.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Deywid

1. nie

2. nie

Reagovat
LGT

1. Ano

2. Pokud by byl možnej Klopp, tak ne, jinak ano

Reagovat
Swarley

Reagovat
mickey mouse

1) 50 na 50

2) dal bych mu ještě rok, kde by se definitivně poznalo jestli je to manažer pro nás, ale pokud by Klopp chtěl k nám tak bych ho asi vzal, nikdo jiný nepřipadá v úvahu (max Simeone ale to je utopie)

Reagovat
Counter

Obojí asi bude odvislé od toho, jestli za něj najdou někoho lepšího. Kdyby dali echo Kloppovi a ten neodmítl, asi by to měl Brendanko sečtené. Jako fanda Arsenalu ale nejsem zvyklý volat po hlavě manažera po třech letech bez trofeje, takže osobně bych Rodgerse ještě podržel, i když ho nemám vůbec rád.

Reagovat
13

nejde o to, že se nezískala trofej, jde o to, že zřejmě opět bude LFC bez LM a byl by i loni, kdyby nebylo fenomenálního Suareze. Wenger sice nezískával trofeje, ale v LM dokázal Arsenal udržet.

Reagovat
Counter

Takže 4th > trophy? :-)

Reagovat
13

záleží na konkrétním pohledu a situaci.. Za současné situace Liverpoolu bych upřednostnil 4. místo před výhrou v poháru no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Ta účast v LM je strašně důležitá pro prestiž klubu, ne domácí poháry. Nekoupíš světové hráče na základě toho, že se ti podařilo vyhrát FA Cup.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

kiwwi in 3...2...1..

Reagovat
SunFells

Proč začínáš nulou?

Reagovat
CubONE

Nie

Ano

Reagovat
tomasinho

Všechno záleží od toho, jestli ty přestupy jsou jeho nebo ne. Protože on jako trenér kvalitní, jasně, dělá chyby, ale je prostě mladý a má velké ego. Tým dokázal několikrát změnit rozestavení ku prospěchu hráčů, které měl k dispozici. Problém je ta obranná fáze, kterou nevyřešil, protože prostě na ni takticky nemá nebo teda nemá asistenta, jako měl Dalglish Clarka. Že je Pascoe k hovnu, to si povídají i vrabci na střeše Anfieldu.

Nákupy má ale ovšem hrozné, jediný letní přestup, co se vydařil, byl Can. Předtím Sturridge a Coutinho, zbytek buď průměr nebo spíše propadák

A teda k otázkám.

1. Myslím, že pokud by nějakým zázrakem nepřeskočil City, tak půjde. Na FA Cup byla fakt velká šance, když vypadli City, United i CFC, navíc v semifinále soupeř, kterého bychom měli porazit.

2. Jak píšou ostatní, pokud by fakt bylo možné, že by přišel Klopp, tak bych neváhal ani vteřinu. Jinak bych hodně uvažoval. Už to zase souvisí s tou přestupovou politikou, protože posílti je třeba v létě dost.

Reagovat
fff

S tymi prestupmi je to naozaj zlozite. Ja oosbne by som ho teda ale nejako zodpovednosti nezbavoval. Ako som pisal vyssie, on ma posledne slovo pri kazdom prestupe, to povedal sam. A potom hraci ako Lovren, Borini, Allen, Borini ... to su jeho nakupy, on ich chcel a patria k nasim najvacsim failom.

Suhlasim s tym, ze je mlady, otazka je kolko penazi by LFC este stalo, kym by sa naucil tych hracov vyberat.

Reagovat
tomasinho

No právě, souhlasím, ti hráče, které jsi výše vypsal, jsou prokazatelně jeho. Takže podle mě má fakt blbý čuch na hráče. Umí pracovat s tím, co má k dispozici dobře, ale pokud ten tým neumí posílit a zas mu bude půl roku trvat, než začneme něco hrát, tak bych mu dal sbohem.

Reagovat
fenixLFC

aky je tvoj nazor keby mal ako asistenta clarka? myslis ze by boli schopni spolu fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli by spolu fungovat.

Reagovat
tomasinho

Souhlasím s Divikem, podle mě ne, Clark má na víc a potom, co si vyzkoušel, že dokáže vést tým sám, by se s někým s takvý egem nesnesl podle mě.

Reagovat
vladis271

Clarke je defenzívne ladený manažér. BR ofenzívne. Spojiť do jedného celku to nejde.

Reagovat
SunFells

Ano, ano.

Ale pro mě jako nezaujatého by byla lepší změna, ať je ta liga pestřejší.

Reagovat
13

1. na to si netroufám odpovědět, záleží jestli by bylo možné získat někoho kvalitnějšího. Ale oni si Rodgerse vybrali a v minulé sezoně ukazoval, že může být jejich člověk. Je dost možné, že když nedá LM, tak ho vyhodí, přece jenom Kenny došel do finále FA cupu, vyhrál CC a liga mu zlomila vaz.

2. Blíží se opět letní přestupák a zase jednou potřebujeme milion prodejů nákupů, aby ten kádr byl konkurenceschopný. Letos o to víc, že odchází Gerrard a potřebujeme komplet střed zálohy, protože jediný použitelný je z něj Henderson a teoreticky Coutinho, kdyby hrál víc vzadu. Kraje obrany jsou také nic moc, útočník chybí, možná odejde Sterling.. Nějak z toho nemám dobrý pocit, ten tým na tom není dobře a přestávám si myslet, že by bylo chybou ukončit projekt Rodgers.

Reagovat
fenixLFC

2

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a ne.

Reagovat
fenixLFC

ano a ano

Reagovat
Zaschrona

1. ano

2. ne

Reagovat
cristiano.K.

1.nevím.

2. V případě možnosti angažování Simeoneho,Kloppa či Boera odchod. On se učí ze svých,ale tak šíleně pozdě!!! Každý rozumě smýšlející fanoušek LFC od začátku věděl,že Sakho,Emre nebo Ibe mají hrát základ, on to prostě zjistí v půlce sezony

Na druhou stranu právě máme jistotu,že právě do budoucna pořád bude sázet na tihle jmenovaní + Hendersona,Sturridge,Coutinha a Sterlinga,což je samozřejmě správně. Nový manažer zkrátka může poslat Ibeho na hostování, protože je to pro něj 18letý "no name".

Reagovat
CubONE

NIe

Ano

Reagovat
vitasrp

Nakonec teda s větším odstupem napíšu nějaký poznatky, který jsem si z toho utkání odnesl.

Nelíbilo se mi prvních zhruba 20 minut, protože mi přišlo, že jsem při hře bez míče sledoval spíše ofenzivní dvojici City než Chelsea. Ofenzivní hráči Citizens totiž často nemají moc zájem nějak napadat, případně pokrývat hráče soupeře ve chvíli, kdy jejich tým nemá míč. V úvodu zápasu bohužel něco podobného předváděl Fabregas s Drogbou - nicméně si nedovolím říct, že by na to kašlali, spíše jim dělal problém pohyb Herrery a vyvážení míčů od obou stoperů.

V momentech, kdy Fabregas doplňoval Drogbu na polovině soupeře, se mu často stávalo, že se začal soustředit až moc na míč - Herrera se za něj schoval, počkal si na vhodný moment, pak udělal sprint, aby se ocitl v úhlu, pod kterém mohl dostat přihrávku, čímž United velmi snadno zahájili svůj postupný útok. Drogba měl podobný problém - když byl Herrera na jeho straně, také reagoval velmi pomalu, tudíž jej většinou zaregistroval až ve chvíli, kdy přebíral míč.

A když už se přihrávku k Herrerovi podařilo úspěšně zablokovat, nedokázali jsme pružně reagovat na vyvezení míče jedním ze stoperů. Ani jeden ze středních záložníků nechtěl vystoupit, protože by tím nechal hráče ve své zóně volného, ovšem díky tomu tak měl Smalling nebo McNair volnou dálnici až někam 25 metrů od naší branky.

V podstatě celých úvodních 20 minut spolu Fabregas, Matič a Zouma neustále komunikovali, protože potřebovali onen problém uprostřed hřiště nějakým způsobem vyřešit. To se nakonec podařilo - postupem času se dařilo Herreru rychleji dostávat pod tlak, nutit ho spíše ke zpětným, případně horizontálním pasům. Podstatné bylo, že Fabregas vylepšil svou poziční hru - dokázal blokovat cesty pro přihrávku na defenzivního záložníka, ale byl i schopen reagovat na vyvezení míče středním obráncem. I reakce křídelních hráčů - zejména Oscara, který se v takovém momentě snažil stáhnout doprostřed a donutit soupeře k přihrávce do křídla, byla o mnoho lepší. A když už Herrera míč na pozici toho defenzivního hráče převzal, najednou oba dva hráči nahoře zařadili zpátečku, rychle se dostali za míč a udrželi tým kompaktní.

Zatímco prvních 20 minut mi teda připomínalo dost zápas s PSG, kdy jsme bránili, nicméně utkání nekontrolovali, protože jsme soka pouštěli do mnoha nadějných situací, ve zbytku utkání už jsem byl klidný - bylo mnohem složitější hrát skrze jednotlivé řady, natož si vypracovat nějakou výraznější šanci.

Zajímavá byla i taktická role Zoumy - že hrál v drtivý většině času osobku na Fellainiho poznal asi každý, ale krom toho měl i jeden strukturální úkol. Jelikož United v utkáních s Tottenhamem, Liverpoolem i Man City hodně těžili z prostorů mezi pravým stoperem, krajním obráncem a středovým hráčem, rozhodl se Mourinho tyhle místa kompletně zavřít.

V několika situacích hrál Kurt opravdu hodně hluboko - v podstatě až vedle Cahilla. Pokud by to byl normální zápas, zřejmě bychom to považovali za chybu, poněvadž pak chybí v záložní řadě a pro soupeře je snadný ji kontrolovat. Proti United to ale byl taktický úkol - kdykoliv přenášeli těžiště hry z pravé na levou stranu, fungovalo posouvání v naší organizaci takhle - Ivanovič se posouval na kraj k Youngovi, který roztahoval hru, přičemž Zouma se zatáhl mezi něj a Cahilla. Jakmile pak přišel balón zleva doprostřed zálohy, Zouma vystupoval, Ivanovič se stahoval do užšího bloku a levou stranu nechal otevřenější. Není teda divu, že většina situací 1 na 1 byla právě na týhle straně, ale krom dvou výjimek, kdy mu utekl Shaw, je Branislav dokázal dost dobře kontrolovat. Jsem celkem rád, že jsme takhle Cahillovi pomohli - normálně bychom asi čekali, že tyhle prostory zavře stoper, jenže Gary má tendenci se neustále držet středu hřiště a do krajů se téměř nepřesouvat. Ono neustálý couvání a pasivní přístup bych mu odpustil, každopádně tenhle odpor k zajišťování stran mně osobně vadí daleko více, ale to je zase na jinou debatu.

Ve hře jsem zaznamenal jediný dva momenty, kdy si United na naší pravé straně našli onu díru, ze který mnohokrát těžili - první přišla někdy v první půli, kdy ale Young převzal míč zády k brance, takže z toho nic výrazného nevzniklo. A v poločase druhém po tomhle typu akce trefil Falcao tyčku.

Co se týče naší ofenzivní fáze, hráli jsme kompletně bez přípravný fáze. Buď vytvoříme nadějnou situaci z rychlé akce, nebo se soupeř stihne zatáhnout a stoprocentně z toho nic nebude. Podotknu snad jen dvě věci - Drogba vytvářel s Ivanovičem dost výraznou výškovou převahu proti dvojici Shaw - McNair. V první půli na týhle straně vyhráli poměrně dost soubojů a Oscar nebo Fabregas se párkrát dostali k prodlouženým míčům, akorát pak vždy přišli v souboji o míč, tudíž akce nijak dál nepokračovala.

Bylo taky evidentní, že jsme vysloveně čekali, až jeden ze stoperů při svém výjezdu přijde o míč, abychom následné mezery okamžitě využili. Bohužel to se stalo jen jednou v zápase - kdy McNair vyjel a Herrera tam naservíroval famózní pas na kopačky Matiče. To byl asi moment, kdy to mělo být 2:0 a vymalováno.

A pokud bych měl nějak okomentovat výkon našeho soupeře - podle mě zahráli kvalitně, celkově bych duel označil za souboj dvou celků s úplně opačnou strategií, přičemž oba ji splnily dobře, a tak rozhodovaly drobné detaily. Přese všechnu naši defenzivní snahu nebyli úplně bezzubí, vypracovali si dvě tutovky (Rooney, Falcao) a několikrát se dostali do solidní pozice, jenže jejich zakončení jsme vždy zblokovali. Čili z jejich pohledu dobrá ofenzivní práce, jelikož se dostali do výhodné střelecké pozice, z našeho pohledu velmi dobrá defenziva, protože vždy byl na blízku někdo, kdo ono zakončení byl schopen zblokovat.

Poslední věc - do budoucna se na tyhle zápasy těším čím dál víc. Tohle můžou být unikátní bitvy dvou stratégů a dvou týmů, které přesně ví, jak a co mají hrát. Pokud tohle střetnutí bude příští rok title decider, myslím, že by to mohlo přinést (aspoň pro mě) hodně zajímavých 90 minut.

Reagovat
Counter

Tentokrát bez článku na tom slovenském webu?

Jinak title-decider to bude příští rok na Emirates

Reagovat
vitasrp

Tentokrát bez článku na slovenském webu, ale přemýšlím, že ještě dneska udělám podobnou věc pro premierleague.cz.

Reagovat
Counter

S grafy a dashboardy je to sympatičtější, škoda.

Reagovat
Arbiter

no jestli vám v bráně bude stát Čech, bál bych se o výsledek

Reagovat
masly008

ty jsi snad jediný člověk který si užívá mourkové zápasy s lepšíma týmama.já vždycky vidím jenom destrukci fotbalu a neskutečné štěstí,ale ty tam najdeš věci o kterých snad ani ti hráči neví že je dělají.

Reagovat
vitasrp

Já si užívám prakticky každej zápas, který má nějakej konkrétní příběh a je o detailech. Teda samozřejmě za předpokladu, že se mi ty detaily podaří objevit.

Ale u Mourinha a Chelsea je teď největší předpoklad, že se něco takovýho stane - zaprvý hráče toho klubu podrobně znám, takže mám větší šanci pochopit, proč se hraje nějakým stylem. Zároveň většinou vím, jak vypadá hra soupeře, takže člověk už před zápasem může tušit, co budou klíčový souboje - je pak mnohem lehčí určitý věci vypozorovat. A k tomu Mourinho nemá problém vymyslet něco novýho, poupravit pozici hráčů, aby to pokrylo silný stránky soupeře.

Reagovat
masly008

ška právě,to máš faj že tam najdeš něco co tě baví.já se jdu dívat na fotbal že uvidím fotbal a budu se jím bavit.ty máš tu výhodu že tě baví i nezáživné taktické bitvy.ty by sis užíval serii a v 90 letech.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Dle mě je to ostuda. Já to říkám s upřímností, že Chelsea má tento rok lepší kádr než United, a to možná na všech postech, výjma GK, kde se dá polemizovat, ale prostě od mistra bych čekal víc. Na stejnou taktiku doplatila Barcelona i Bayern v LM, MC v lize, viděli jsme to už mnohokrát. Jen prostě proti oslabenýmu soupeři, kterej má slabší kádr, bych čekal lepší fotbal. Prostě měli jste nám dát 2,3 goly ze hry a nikdo by neřekl ani slovo. Hazard je nejlepší hráč v PL a takovouhle individualitu my v týmu nemáme, ač to zní směšně s ohledem na Persieho, Falcaa, Di Mariu, ale nemáme. Tohle mi přijde jako kopání kolem sebe. Výhra zasloužená, ale způsobem neadekvátním k těm přirovnáním, které jsem uvedl výše.

Reagovat
vitasrp

Já kopu kolem sebe? Lidi maj problém pochopit, že analyzuju utkání, nic víc, nic míň.

Mě tyhle kecy ohledně toho, jestli to byla ostuda, prostě nezajímaj, nekritizoval jsem takhle snad žádnej tým tady (jestli jo, už to nějaká doba bude), naopak mě tyhle zápasy dokážou bavit.

A v tom případě letošní ostudy Chelsea...

Tottenham 5:3 Chelsea

Chelsea 2:4 Bradford

Chelsea 1:0 Man United

Něco mi tu nesedí.

Reagovat
Infernoqt

já myslel Mourka a Chelsea celkově, ne tebe

Reagovat
Busby babes

no hele, my jsme na to zas dojeli v LM ve finale s Barcou, kdy SAF priznal, ze je chtel porazit aktivni hrou, coz bylo trosku naivni a ze lepsi taktika by byla vic zavrit stred hriste a cekat na chyby.

Reagovat
Infernoqt

Já beru tu absenci našich hráčů a individuální zkušenosti hráčů Chelsea. Ve finále s Barcou byli oni favoritem, pro to je pochopení, ale určitě bychom nešli do tak hlubokého obranného bloku. V tomto případě byla favoritem Chelsea a určitě si je vědoma svých kvalit. No nic, fotbal. Nemyslím si, že bychom Vás někdy mohli porazit. Budu rád za plichty ve vzájemných střetnutích příští sezonu.

Reagovat
Counter

Kopání kolem sebe? Pod tím si představuju něco úplně jiného.

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

zajimavy, jak to treba vidime trosku jinak. V prvnich 20. minutach bych treba rekl, ze jsme nebyli schopni si nejakou sanci vytvorit. Krome te Rooneyho tutovky teda. v druhe puli jsme tech nadejnych pozic meli imho vic.

Ale souhlasim, pristi rok by to mohli byt zajimave zapasy.

Reagovat
Counter

*mohly

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej si blog vole, tady to brzo zapadne.

Reagovat
r.mrazik

souhrn dobry...

kazdopadne tesit se na takovou nudu je snad jen nehorazny pozerstvi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

to není pozérství

Reagovat
r.mrazik

pro me je...takovy to...je to silena sracka,neda se na to koukat,jsme prvni,hrajeme doma a stejne betonujeme...ale stejne si na tom najdu ten pribeh,tu krasu...vis jak...najdu si tam to,co jiny ne a budu si u toho chrochtat

bleh...pozerstvi...je to srackoidni hra,na kterou se neda koukat...dostupovani do prostoru neni zadna vec,na kterou se tesit...

Reagovat
r.mrazik

jeste by se dalo dodat...vim,ze pro divaka ten zapas nebyl atraktivni,ale odbornici si na tom nasli to svoje...no do pici

Reagovat
masly008

tak zase to musíš brát tak že mourek nikdy nehrál pro diváky.když vezmu co jsi napsal tak asi hraje jen pro odborníky,protože nikdo jiný si na tom nic k dívání nenajde.možná až na jejich fyzio a to jen podle vkusu.

Reagovat
r.mrazik

a tak at si hraje mourek co chce...tri body ma...ale vydavat to za skrytou krasu o vyplnovani prostoru je moc

Reagovat
Arbiter

to, že nepotřebuju, aby můj tým hrál na maximum držení balonu a milion přihrávek přece neznamená, že jsem pozér

Reagovat
r.mrazik

ale tak mne se taky ta nase hra na drzeni mice obcas dost nelibi...co si budem povidat

Reagovat
vitasrp

Já ale nejsem ani v nejmenším žádnej odborník, akorát lidi to tady vůči mně (a myslím i pár dalším lidem) pejorativně používám, akorát vůbec nechápu proč. Je to fotbalový fórum, tak píšu o fotbale.

Reagovat
r.mrazik

tak ja to nemyslel ted na tebe...rikam,ze souhrny mas super

spis to bylo myslena veta,kterou rikaji typci ve studiu...mne se to hodilo k tematu,abych to vic priblizil o co mi jde

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká fanouškovství .. ne pozérství .. fandit stylem "jsem objektivní jak kráva tzn. že 90% zápasů budu poukazovat na chyby a šílenou hru" je privilegium českých fandů

Reagovat
r.mrazik

skatulkovani na cesky fandy preskocim,protoze fanousci jsou vsude dost podobny

a kdyz tu vita pise souhrny kde poukazuje na chyby v pripade vyhry a slusny hry,tak je uz pozer nebo porad fanousek?

Reagovat
smazaný uživatel

když máš něco rád, tak si zaslepený.. to co jinýho nebaví, tobě přijde supr.. nevidim důvod to vnímat jako pozérství

Reagovat
r.mrazik

"to co jinýho nebaví, tobě přijde supr.. "....dosad si misto "jinyho" "vetsinu" a jsi dost blizko pozerstvi...

tak ono taky jde o to,kdo to pise...a kdyz nepovazuju vitu za nejakyho blaznivyho zaslepenyho fanouska,tak mi to jako pozerstvi prislo

Reagovat
Arbiter

Když to není žádná věc, jak je možné, že to nikdo jiný nepraktikuje? Jak to, že se to daří dlouhodobě jen Mourinhovi? Já tu hru do značné míry vnímám jako šachovou partii, tah a protitah, nasadí se vysoký hráč na podhrot, nasadím na něho osobku v podobě silného hráče, který je dobrý v hlavičkových soubojích atp. A krása u fotbalu má mnoho podob, nikdo nemá patent na krásný fotbal...

Reagovat
Arbiter

mimochodem pro tebe by takový Gary Neville byl králem pozérů, protože i on dokázal ocenit naše vítězství proti vám, dokázal tam najít zajímavé pasáže hry, které nenudily...

Reagovat
r.mrazik

tak co mel delat v tom studiu? pet minut se smat do kamery?

jasne,v kazdym zapase se neco stane...akorat je pak otazka,kdo k tomu prispel...a vzhledem k tomu uzasnymu predstaveni modraku neni tezky moc tipovat

sachova partie a podobne...vem si,ze kazdy tym,ktery to zavre na takove vrcholove urovni ma ohromou sanci na bod,protoze ti hraci jsou tak dobri,ze ty prostory udrzi a gola se jim da tezce...

neni to nic uzasnyho,betonovat umi temer kazdy tym...obcas to vyjde (viz proti nam),obcas jsi v prdeli (viz PSG)

nevidim na tom uzasnyho,je to k bliti na koukani...a prekvapuje me,kdyz nekdo tvrdi jak je to uzasny a ze si v tom neco najde...jasne,najdes,ale z celku pak blejes...

Reagovat
Arbiter

Tak to vnímáš ty, nenuť ostatní, aby svět vnímali stejně.

K tomu druhému odstavci - pokud si myslíš, že je to tak jednoduché, proč se to nepraktikuje pravidelně? Na to, aby se to zavřelo, potřebuješ dny přípravy hráčů, přípravy na všechny možné varianty. Vědět, kdy je vhodné zaútočit, vědět, kdy je vhodné přistoupit k hráči a kdy už ne, za tím vším jsou hodiny a hodiny příprav. Nebo si myslíš, že jím Mou řekne: "Tak chlapi, v sobotu to zavřem, takže máte do konce týdne padla." Máš pravdu, že občas to nevyjde, ale jen tak mimochodem, proti PSG jsme neprohráli, jen jsme nevyhráli a to je rozdíl. Každopádně ten poměr vyšlo/nevyšlo je výrazně ve prospěch toho "vyšlo"...

Reagovat
r.mrazik

jenze tak to vnima obrovska vetsina...a rozhodne nemyslim,ze by se nekdo ridil mojim nazorem

zas bych z toho nedelal,ze to jsou pripravy jak na vesmirny program...je to uz pak o variantach a rict zoumovi,aby stal u felly a obcas se stahl ke stoperovi neni tak narocny...

a co se utoku tyce...chodili jste dopredu pri ztrate mice a v max 4 lidech...ostatni drzeli prostory...pri zisku mice posli do nejrychleji hazarda do volnyho prostoru...hazarde,chod do lajn...

jako fakt je to o kvalite hracu a drzeni bloku...a to je spis vopicarna,nez fotbalovy umeni ,kvuli kteremu se na to kouka

Reagovat
vitasrp

Dobře, jsem pozér, to je neuvěřitelný prostě.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vitasrp

Prostě ten základní rozdíl je v tom, že já vám neříkám a už vůbec neurčuje, na co se máte/můžete těšit a co se vám může/nemůže líbit, ale naopak to funguje jinak no.

Reagovat
r.mrazik

pozerskej je ten nazor,kdy vsichni vi,jaka to byla bida,ale pak se najde nekdo,kdo zacne rikat,ze hovno voni

Reagovat
vitasrp

Já tomu vůbec nerozumím, tak to radši dál řešit nebudu. Asi jsem udělal špatnou věc, když jsem rozebral zápas na fotbalovém fóru..

Reagovat
Arbiter

mrzí mě, že zrovna ty tu hlásíš, že jsi získal patent na krásu...

Reagovat
r.mrazik

ále...tak to rozhodne neber

me jen stve,ze zrovna vita se bude tesit na podobny zapasy

Reagovat
Arbiter

Dyť to není nic zarážejícího...

Reagovat
Grahf

Nikto okrem fandov chelsea nedokáže obhájiť tú sračka hru. Čiže v tomto threade ty a arbiter. Takže ano, si pozer a je lepšie byť radšej ticho ako vypisovať, ako si onanoval nad tou hrou a od vynálezu kolesa si nič lepšie nevidel.

Reagovat
vitasrp

Bohužel, tenhle příspěvek od tebe mi připadá jako výblitek telete, takže soráč, že s tebou do diskuze nevstoupím.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Vito, dle tebe, nebylo by mnohem jednodušší řešení trojúhelníku Zouma-Ivan-Cahill, kdyby tam Cahill vůbec nebyl?

Reagovat
vitasrp

Myslíš tím hrát obranu teda ve složení Azpilicueta, Terry, Zouma, Ivan?

Podle mě by to byla určitě ofenzivnější varianta, protože bychom tu pravou stranu zavřeli skrz spolupráci Ivanoviče se Zoumou, kdy by nám pomohlo, že je Kurt odvážnější, nebojí se vystupovat do stran a podstupovat souboje 1 na 1. V záloze bychom měli klasickýho střeďase, takže bychom o střed hřiště mohli víc bojovat.

Každopádně bychom pak neměli onu pravidelnou převahu na zadní tyči - pusť si gól Fellainiho proti City, protože to je přesně akce, který se Mourinho snažil úplně zamezit. Zaprvé jsme jen v minimu případů nechali Younga centrovat po zaseknutí na zadní tyč, zároveň jsme díky tý struktuře, kdy se do té obrany stahoval Zouma, měli uprostřed vápna a na zadní tyči neustále Cahilla, Terryho, Azpilicuetu a Matiče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

přesně tak, já jsem jenom fakt trochu zklamaný, že CFC úplně rezignovala na ofenzivní snahu. Každopádně je pro mě docela šok, jakým způsobem se LVG vypořádal s těmi absencemi a dokázal hrát svoji hru i proti perfektně připravené CFC... Jinak práce Zoumy s Matičem byla víceméně ukázková, Zouma zaváhal jenom u toho Falcaa a Matičova poziční hra byla přímo ukázková. Tam jsem jenom od nás nepochopil, proč Mata tak často chodil na střed, když ho MAtič měl de facto pořád obsazeného, kdyby hrál trošku klasičtější křídlo, tak by se podle mě byl schopný dostat do více nebezpečných pozic, protože střed byl hodně dobře pokrytý a na pravém kraji bylo víc místa, vzhledem k tomu, že Hazard hrál podstattně výš než Oscar a čekal na brejk.

Reagovat
Hokaido

pěknej souhrn. Lidi samozřejmě nadávaj, jakou Mou hraje s Chelsea sračku, ale jeho zápasy si bude v budoucnu pouštět každej začínajcí trenér, protože jeho schopnost připravit takticky tým je prostě neskutečná. Pro mě osobně zatím vrchol loni na City a hlavně na Liverpoolu, pak samozřejmě jeho zápasy proti Barce za Real a některý za Inter ( takticky se mu za poslední dobu múže rovnat snad jen Rehagelovo Řecko 2004). Je to teda jen můj názor, spousta lidí se tady tomu klasicky vysměje.

Ještě k tomu poslednímu odstavci. Bylo by neskutečný, kdyby někdy v dohledný době přišel do PL Siemone, třeba do Arsenalu nebo City. Mourinho vs. LVG vs. Siemeone v bitvě o titul, to by musely být legendární bitvy

Reagovat
Hokaido

Siemone a Siemeone

Reagovat
kvasha16

2x napisat meno a ani raz netrafit

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher to tentokrát vystihl přesně:

“I’m getting bored by Newcastle, but when you watched them over the years there was madness, there was excitement, stupid goals going in one end and then the other, but it was exciting.”

Reagovat
Arbiter

Man United's David De Gea 'says yes' to Real Madrid transfer, only agreement between clubs is lacking

Reagovat
smazaný uživatel

Čas vyhrabat komentáře fandů MU na Valdese?

Reagovat
Arbiter

zatím bych brzdil, je to jen Mirror

Reagovat
Swarley

buďme optimisti, zápas na Chelsea by s Valdesem jinak nedopadl

Reagovat
fenixLFC

este chvilku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
The Krupy

Evra: "Nikdy jsem netrénoval tak tvrdě jako tady v Juventusu. I Zidane říkal, že po prvním tréninku v Juventusu zvracel. Manchester byl oproti tomu dovolená. Ovšem vyhrávali jsme, takže to byla krásná dovolená."

Reagovat
Lacko_Boh

hm zaujimave,pritom sa hovorí že PL je minimalne kondične na tom lepšie,resp. aspon bola ked tam Evra začínal.Možno viac trenuju šablony + podnebie robi svoje aj ked Turin by nemusel byť nejak výrazny rozdiel. Alebo je len Evra kecalko.

Reagovat
Lacko_Boh

Alebo?...čo ak!...možno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele