Premier League - souhrn 3. kola: Tottenham poskočil do čela

28.08.2021, 15:24, aktualizováno 29.08.2021, 19:25
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Tottenham zvládl derby proti Watfordu a jde do čela tabulky. Liverpool si s Chelsea ve šlágru body dělil. Arsenal zůstává i po třech kolech bez bodového zisku, tentokrát odjel bez bodu z Etihad Stadium, kde podlehl Manchesteru City 0:5. Obdobně je na tom Norwich, Manchester United vyloupil Wolverhampton.

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 0:1

29.08.2021 17:30

Góly: 80. Mason Greenwood

Wolverhampton Wanderers prohrál duel třetího kola Premier League s Manchesterem United 0:1. Zápas rozhodl v osmdesáté minutě Mason Greenwood.

Manchester se hned z kraje utkání usadil u pokutového území soupeře, pak však přišel rychlý brejk Wolves, který táhl středem hřiště Traoré, jenž posunul míč do strany na Jiméneze, jehož zakončení na přední tyč však de Gea kryl. Traoré už se k dorážce nedostal.

O tři minuty později se po neúspěšném rohu valil další brejk domácích, jenž zakončil Trincão, který už překonal de Geu, ale na brankové čáře zasáhl Wan-Bissaka.

Wolves si vytvořili nepříjemný tlak, který ve třinácté minutě vyvrcholil centrem na zadní tyč, kde Sancho podcenil situaci, nechal se přetlačit Jiménezem a Moutinho pálil ze středu vápna mimo branku.

Centrovaný míč defenziva United po půl hodině hry ustála, přesto se domácí dostali do nebezpečného zakončení, když na zadní tyči v pádu zakončil v pádu Saiss, jehož střela letěla vedle pravé tyče.

V poslední minutě prvního poločasu se z levé strany prodral do zakončení Greenwood, jehož utažená střela proletěla jen těsně vedle zadní tyče.

V 63. minutě domácí opět hrozili z protiútoku. Rychlý brejk po levé straně zakončil Traoré, jenž našel na hranici vápna Trincãa, kterému však střela nesedla. Míč skončil vedle levé tyče.

O pár minut později United zachránil David de Gea. Na malém vápně vyskočil nejvýše Saiss, jehož hlavičku hostující brankář na čáře vyrazil a následně si poradil i s dorážkou domácího hráče.

Ačkoliv měli více příležitostí Wolves, v 80. minutě šli do vedení hosté. Favorit zápasu se rychle ujal míče, otočil herní situaci, načež se na pravé straně dostal do zakončení Mason Greenwood, který z úhlu propálil domácího brankáře.

United se posunuli na třetí příčku, Wolves jsou bez bodu osmnáctí.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leeds United 1:1

29.08.2021 15:00

Góly: 61. Chris Wood - 86. Patrick Bamford

Nerozhodný výsledek přinesl duel dvou týmů stále čekajících na výhru. Burnley se sice po hodině hry dostalo do vedení zásluhou Wooda, nicméně v závěrečných minutách se na konečných 1:1 povedlo srovnat Bamfordovi.

První půle se neřadila mezi ty nejatraktivnější a výsledkem bylo, že nepřinesla ani jednu střelu na bránu. Za zmínku však stojí obstřel Gudmundssona po půlhodině, který skončil kousek od vzdálenější tyče, či následný Raphinhův pokus o nalezení Bamforda před odkrytou klecí. Ve čtyřicáté minutě pak ještě z voleje po centru z pravé strany zakončoval Barnes, ani jemu se nepovedlo seřídit mířidla.

Po hodině hry už přišla gólová radost. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Tarkowski, balón se od Mesliera odrazil do břevna a zůstal ve hře. To vyústilo v další centr, po němž pálil Lowton a jeho ránu pak těsně před brankářem tečoval Chris Wood. Meslier už proti tomuto nic udělat nemohl.

Přesto Whites neodjížděli z Burnley s prázdnou. A jejich gól byl lehce podobný tomu, který předtím dostali. Po akci z pravé strany a odraženém míči vypálil Shackelton načež se do střely v malém vápně vložil Patrick Bamford, jemuž se povedlo balón umístit za gólmanova záda.

V tabulce tak Leeds zůstal o bod před Burnley, aktuálně tato mužstva najdeme na patnácté a šestnácté příčce.  

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 1:0

29.08.2021 15:00

Góly: 42. Heung-min Son

Tři zápasy, tři vítězství 1:0. I přes nepříliš přesvědčivé výsledky zůstává Tottenham jediným stoprocentním mužstvem v Premier League. O výhře s nováčkem v podobě Watfordu rozhodl nedlouho před pauzou Son.

První zajímavější možnosti přišly po dvaceti minutách. Sonův rohový kop se odrazil k Tangangovi, jehož pokus nadělal Bachmanovi veliké starosti. Na opačném konci hřiště vzápětí ze zajímavé pozice zahrával standardku Dennis, jeho rána ale letěla vysoko nad břevno.

Přesto se diváci ještě před odchodem do šaten dočkali úvodní branky, a to trochu kuriózní. Kousek za rohem velkého vápna kopal Heung-min Son přímý kop. Ten sice nenašel žádného ze spoluhráčů, což ovšem překvapilo i samotného brankáře a ten tak balón nechal doskákat až za brankovou čáru.

Nedlouho po přestávce mohli Hornets srovnat, to by ovšem Kucka musel využít kombinace Sarra s Reguilónem lépe než jen k ráně nad bránu. Po hodině hry opět Watford nedokázal sklopit střelu, tentokráte to s výškou přehnal Sissoko. Na druhé straně mohl navýšit vedení Alli, v tutovce ale selhal a zakončil nepřesně.

Druhý poločas byl celkově dost zajímavý, Höjbjerga skvěle vychytal Bachmann a Mourovu přihrávku na Kanea zase zastavil Sierralta. Kane následně sám pálil, opět ovšem jen do obránce. Spurs tak nakonec uhájili vedení a dostali se na první místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 1:1

28.08.2021 18:30

Góly: 45+5. Mohamed Salah (pen.) - 22. Kai Havertz

Šlágr kola nakonec vítěze nenašel, Liverpool se s hostující Chelsea rozešel smírně 1:1 a oba celky tak přišly o svou dosavadní stoprocentní úspěšnost. Spokojenější s výsledkem budou nepochybně hosté, kteří se sice rychle ujali vedení, v nastaveném čase však Reece James obdržel červenou kartu a navíc kvůli hře rukou soupeři nabídl pokutový kop, který Salah proměnil. Chelsea tak celý druhý poločas musela čelit početní převaze a v podstatě se jenom bránila, díky vynikajícím výkonům zadáků a brankáře Mendyho se však svěřencům Thomase Tuchela podařilo neinkasovat a udržet tak remízu 1:1.

Liverpool do utkání vstoupil živěji a aktivněji. Jeho intenzivní presink nadělal rozehrávce Chelsea pořádné problémy. Kante, Jorginho ani Reece James nebyli schopni v úvodních patnácti minutách pořádně rozehrát, hosté se proto často uchylovali k dlouhým nákopům na osamoceného Lukaka a následně přicházeli o míče. Liverpool si v úvodu zápasu krom tlaku vypracoval také jednu obrovskou šanci, když Trent Alexander-Arnold našel krásným pasem nabíhajícího Hendersona, který ale ve vyložené šanci míč špatně trefil a ten tak skončil o několik metrů mimo branku.

Na druhé straně Chelsea dostala výhodu rohového kopu, kterým Reece James našel hlavu Havertze a jeho perfektní hlavička zapadla přesně za Alissona - 0:1. V následujících minutách Chelsea převzala otěže duelu a hnala se do několika velmi nadějných rychlých protiútoků. Nejprve situaci 3 na 3 vyřešil špatně Romelu Lukaku, který místo jednoduché pobídky Havertze volil přihrávku na Mounta, která ale byla nepřesná. O pár minut později mohl zase Havertz z prvního doteku poslat do samostatného útoku belgického útočníka ve službách Chelsea, ale klíčový moment prováhal a jeho střela pak byla zblokována. Největší šanci na zvýšení náskoku tak měl Mason Mount, kterého oslovil Lukaku, anglický záložník si pohrál s Arnoldem, koncovku však nevyřešil dobře, když vůbec netrefil branku.

Liverpool mohl vyrovnat zásluhou Elliotta, ten ale odražený míč z oblasti penaltového puntíku napálil vysoko nad. Klíčový moment pro vývoj zápasu tak přišel v nastaveném čase první půle. Rohový kop prodloužil Mané na zadní tyč na nabíhajícího Matipa, který na něj ale sotva dosáhl. Když už se zdálo, že veškeré nebezpečí pominulo, zpanikařil obránce Alonso, který míč vyhlavičkoval z rukavic Mendyho přímo k Matipovi. Ten nastalého zmatku využil, svou hlavičku ale poslal pouze do břevna. Následoval obrovský závar, při kterém zakončení Maného vytlačil z brankové čáry obránce Reece James. Opakovaný záběr ukázal, že zadák Chelsea balón nejprve trefil stehnem, načež se mu odrazil také do paže. Sudí Anthony Taylor nejprve nereagoval, po prohlédnutí videozáznamu měl ale jasno - penalta a červená karta! Nabídnutou šanci k vyrovnání pak s přehledem využil Mo Salah.

Začátek druhého dějství kopíroval úvodní minuty zápasu - Liverpool na svého soka pořádně vletěl a Mendy se skutečně měl co ohánět. Hlavička Joty mířila těsně nad branku, dalekonosná rána Hendersona zase mířila těsně vedle vzdálenější tyče. Proti pokusům Fabinha a Van Dijka se už ale brankář hostí musel činit a předvést dobré zákroky, aby tyto rány nepustil za svá záda. Po nějakých 60 minutách však tlak Liverpoolu uvadl - ten sice Chelsea i nadále přehrával, už se mu ale nedařilo dostávat se do zakončení a tvořit si šance. Naopak po jednom ze sporadických útoků Chelsea přetáhl Mount centr na Alonsa, ten míč vrátil na Lukaka a Liverpool měl velké štěstí, že jeho zakončení pozorný Matip dokázal zablokovat.

V závěrečných deseti minutách mohl nejprve hosty poslat do vedení Kovačič, který se nebojácně probil do pokutového území soupeře, zakončení ale nezvládl dobře. Z protiútoku si pak největší šanci v druhém poločase vypracoval také Liverpool, po rychlém brejku se na hranici vápna uvolnil Salah, s jeho slabou střelou slabší pravou nohou si ovšem Mendy bez větších potíží poradil. A protože Chelsea ubránila i tříminutové nastavení, odvezla si z Anfield Road cenný bod.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brentford FC 1:1

28.08.2021 16:00

Góly: 13. Emiliano Buendía - 7. Ivan Toney

Fotbalisté Aston Villy remizovali ve třetím kole Premier League s Brentfordem 1:1. Obě branky padly hned v úvodu, když hosty poslal do vedení Toney, za domácí pak srovnal Buendía.

Hned v sedmé minutě otevřel hostující nováček skóre. Ghoddosův centr z rohu se dostal na opačnou stranu ke Canósovi. Ten ho přihrál směrem do šestnáctky a na přední tyči ho ještě jemně tečoval za sebe patičkou Jansson, díky čemu se míč dostal zhruba na penaltový bod k úplně volného Ivanovi Toneymu, který ho z první poslal do pravého horního rohu Martínezovy branky.

Domácí však dokázali za šest minut srovnat. Ings si zpracoval pas na levé křídlo, narazil si míč s Targettem a pak ho přihrál na osu hřiště na volného Emiliana Buendíu. Ten se s ním elegantně otočil a jelikož u něj nebyl nikdo ve žlutém, tak bez váhání vystřelil a krásnou střelou namířil nechytatelně k levé tyči Rayovy branky.

Centr Targetta z levé strany sklepl v šestnáctce v osmnácté minutě Brentfordu hlavou Konsa a míč se odrazil přímo k Ingsovi, jenž okamžitě vypálil na branku hostů. Gólman Raya reflexivně vyrazil tuto střelu.

Po půlhodině hry se Janelt dostal před šestnáctkou Aston Villy k odraženému míči, který hned posunul doleva do šestnáctky na Henryho. Ten z první střelou po zemi těsně minul vzdálenější tyč Martínezovy svatyně.

Další šanci měli domácí až v 96. minutě. El Ghazi se hezky uvolnil na levém křídle a přesným centrem na zadní tyč poslal míč na Watkinse. Ten vyskočil výše než obránci Brentfordu, hlavičkou ale poslal míč do rukou přesouvajícího brankáře Rayy.

Villans jsou po třech kolech jedenáctí, Brentford devátý.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC 0:2

28.08.2021 16:00

Góly: 41. Demarai Gray, 58. Dominic Calvert-Lewin (pen.)

Everton pokračuje ve výborném vstupu do nového ročníku a po domácí výhře nad Southamptonem a venkovní remíze s Leedsem si tentokráte všechny tři body odváží ze hřiště Brightonu. Vyrovnané utkání naklonil na stranu hostí na konci první půle Gray, v druhé půli pak Brighton neproměnil několik nadějných příležitostí, načež po hodině hry rozhodl o vítězství Evertonu z pokutového kopu útočník Calvert-Lewin.

První nebezpečnou akci si na své konto připsali domácí, útočník Maupay se třicet metrů od branky uvolnil, ani na vteřinku nezaváhal a napřáhl ke střele, která skončila těsně nad břevnem. Everton kontroval hezkou kombinací mezi Allanem a Colemanem, po které druhý jmenovaný hledal zpětnou přihrávkou spoluhráče, na penaltě však našel pouze kopačky domácích obránců.

O chvilku později pálil z hranice vápna Richarlison, branku však vysoko přestřelil. Když už to vypadalo, že oba celky půjdou do kabin za bezbrankového stavu, našlápl k pěkné akci záložník Gray, kterému se podařilo v rychlosti obehrát bránícího Webstera a křižnou střelou překonal brankáře Sancheze.

Na začátku druhého dějství mohl vyrovnat Trossard, ten se po zpětné přihrávce zjevil na penaltě úplně sám, zakončení však hrubě nezvládl. Další nebezpečí plynulo z volného přímého kopu z hranice velkého vápna, záložník Mac Allister vsadil na razanci, brankář Pickford však s vypětím všech sil dokázal ránu zlikvidovat.

Po hodině hry získal trochu místa ve středu pole záložník Allan a načasoval krásnou přihrávku sprintujícího Colemana. Ten se tělem dostal před bránícího Veltmana a nechal se faulovat, po čemž nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop. K tomu se postavil útočník Calvert-Lewin a přízemní střelou zvýšil vedení svého celku.

Třetí branku mohl před koncem přidat ještě Doucouré, jeho tvrdou ránu však brankář Sanchez vyrazil. Hosty to však mrzet nemuselo, ve zbývajících minutách pohodlně udrželi vedení a mohou se tak radovat ze zisku dalších tří bodů.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 2:2

28.08.2021 16:00

Góly: 55. Callum Wilson, 90. Allan Saint-Maximin - 74. Mohamed Elyounoussi, 90+6. James Ward-Prowse (pen.)

Už to vypadalo, že si Newcastle United připíše ve třetím kole Premier League tři body. Southampton však dokázal v šesté nastavené minutě srovnat na 2:2. Domácí poslal do vedení Wilson, srovnat dokázal Elyounoussi. V 90. minutě navýšil ve prospěch Magpies Saint-Maximin, poté ale srovnal definitivně krok z penalty Ward-Prowse.

Obrovskou šanci měl ve 23. minutě Djenepo. Livramento mu předložil míč jako na podnose do prázdné brány. Záložník Southamptonu o parník přestřelil. Po chvíli měl ten samý hráč další gólovou příležitost. Už střílel téměř do odkryté brány. Na poslední chvíli mu pod nohy výborným obranným zákrokem skočil Schär a zabránil tak už téměř jistému gólu.

Allan Saint Maximin se půl hodině hry prokličkoval obranou hostí jako nůž máslem a zastavil ho až nedovolený zákrok. Z přímého kopu si však domácí nic nevytvořili.

Nejdříve to ve 38. minutě z přímého kopu za hranicí vápna zkoušel Ward-Prowse na bránu Woodmana. Ten zasáhl a vyrazil míč do skrumáže, ze které přišla další rána. Tu tentokrát zblokoval Fernández.

Za chvíli už však opět vyhlašovali pohotovost na druhé straně. A opět duo Saint-Maximin a Callum Wilson. Ve dvou si útočníci Newcastlu poradili hned s pěticí obránců a druhý jmenovaný se opřel do balónu. Mířil kousek nad břevno.

V poslední minutě první půle ještě musel předvést své umění McCarthy. Na roh si naběhl na přední tyč Callum Wilson, opřel se do balónu a mířil přesně k tyči. Ve většině případech nechytatelnou střelu lapil anglický gólman jako by to byla povinnost.

První branku však v St. James Parku viděli až v 55. minutě. Jacob Murphy dostal krásný pas za obranu, nezazmatkoval a míč předložil ještě lépe postavenému Callumu Wilsonovi, který se v těchto situacích nemýlí.

Vyrovnáno bylo v 74. minutě. Nathan Redmond se krásně uvolnil na levé straně a nacentroval míč do vápna. Na jeho pobídku si sběhl nikým nehlídaný Mohamed Elyounoussi a uklidil balón do sítě.

Už to pomalu začínalo vypadat, že se oba celky rozejdou po remíze 1:1. Poté se však začali dít věci. Newcastle se v 90. minutě z ničeho nic dostal do protiútoku. Nejdříve se ke střele dostal Joelington, poté Almirón. Ani jeden neuspěl. Míč se ale ještě odrazil k volnému Allanu Saint-Maximinovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

V 94. minutě však byl Armstrong zastaven ve vápně Lascellesem a hlavní sudí po domluvě s VARem odpískal pro hosty pokutový kop. Toho se ujal James Ward-Prowse a balon napálil nechytatelně k levé tyči.

Více informací k zápasu

Norwich City - Leicester City 1:2

28.08.2021 16:00

Góly: 44. Teemu Pukki (pen.) - 8. Jamie Vardy, 76. Mark Albrighton

Norwich zatím stále čeká na své první body v tomto ročníku, nic na tom nezměnil ani sobotní zápas s Leicesterem, který "Kanárci" trochu smolně prohráli 1:2. Na vedoucí gól Vardyho dokázal ještě do poločasu odpovědět z pokutového kopu útočník Pukki, protože se ale patnáct minut před koncem trefil ještě Albrighton, zůstaly všechny tři body v rukou svěřenců manažera Brendana Rodgerse.

Hosté měli nástup do utkání skutečně bleskový, už po osmi minutách obral na pravém kraji Pereira váhajícího Williamse, obránce Leicesteru pak našel skvělou přízemní přihrávkou volného Vardyho, který ranou z první poslal svůj celek do vedení. Vyrovnat mohl útočník Rashica, jeho střelu zpoza vápna ale brankář Schmeichel zneškodnil. Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Vardy, toho ale perfektním zákrokem vychytal brankář Krul.

Těsně před poločasovým hvizdem se však "Kanárci" přece jen dočkali vyrovnání. Obránce Söyüncü poněkud hloupě podrazil útočníka Rashicu a ačkoliv hlavní sudí v první chvíli na penaltový puntík neukázal, po konzultaci s videem svůj verdikt změnil. K exekuci se postavil útočník Pukki a neomylným zakončením srovnal skóre.

Druhé dějství přineslo nejprve velkou šanci Maddisona, ke kterému po rohovém kopu propadl míč, záložník Leicesteru však z hranice malého vápna branku netrefil. Leicester však stupňoval své úsilí a nakonec se dočkal odměny - patnáct minut před koncem se po rychlém otočení hry balón dostal k Albrightonovi, který se z úhlu opřel do míče a i díky teči domácího obránce zapadl přesně za zadní tyč.

Norwich se ovšem nevzdal a ještě měl šanci na vyrovnání - nejprve se po zpětné přihrávce ocitl v dobré pozici Cantwell, ten však své zakončení mezi tři tyče nenasměroval. Když pak po rohovém kopu dopravil míč do sítě záložník McLean, nebyla branka zase uznána pro ofsajd Cantwella, který v ofsajdovém postavení stál přímo před Schmeichelem a blokoval mu tak výhled na situaci. Leicester tak s vypětím všech sil udržel hubené vedení a dokráčel k vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 2:2

28.08.2021 16:00

Góly: 39. Pablo Fornals, 68. Michail Antonio - 58. Conor Gallagher, 70. Conor Gallagher

West Ham United jen remizoval v duelu třetího kola Premier League s Crystal Palace 2:2. Za Kladiváře si branky připsali Fornals a Antonio, za hosty se dvakrát trefil Gallagher. Další konkurenti na špičce však také nebodovali naplno, a tak se před West Ham může zítra dostat jen Tottenham.

Závar u branky Crystal Palace nastal v 17. minutě. Bowen z pravé straně oslovil u malého vápna Dawsona, jehož střelu musel zastavit před brankovou čárou až jeden z bránících hráčů.

Podobnou tutovku měli domácí i o šest minut později. Coufal centrem z pravé strany našel ve vápně hlavu Antonia, který dokázal dostat míč za vyběhnutého Guaitu. Brankáře Crystal Palace však zastoupil Ward a odkopl míč z brankové čáry do bezpečí.

Ve 39. minutě se domácí ubránili a vyrazili do rychlého protiútoku, který byl zakončen naprosto ukázkově. Pablo Fornals si v pokutovém území narazil s Antoniem a ve vyložené pozici poslal míč do sítě.

Po hodině hry se mohli radovat hosté, kterým se zásluhou Conora Gallaghera podařilo vyrovnat. Benteke svedl ve vápně souboj a vybojoval míč pro mladého záložníka, který z nepříjemné pozice na malém vápně dokázal procpat míč do branky.

Vyrovnaný stav však vydržel jen pouhých deset minut. Michail Antonio naplno ukázal své kvality, když si doběhl dlouhou přihrávku, v souboji přetlačil obránce a následně parádně vystřelil k bližší tyčce.

Nicméně uběhly jen dvě minuty a bylo opět srovnáno. Conor Gallgher si v 70. minutě ve vápně zpracoval centr z levé strany, výborně se zbavil bránícího hráče a s přehledem zakončil. Pro mladého hráče to byla druhá branka v tomto utkání.

Coufalův centr z pravé strany dokázal v 82. minutě jeden z obránců odvrátit, míče se ale zmocnil Rice a okamžitě se vydal do pokutového území, kde svedl souboj a spadl na trávník. Rozhodčí ale penaltu neodpískal.

Závěr zápasu patřil jednoznačně Crystalu, který se usilovně pokoušel vstřelit rozhodující branku. West Ham se bránil hodně hluboko. Vyhrát ale nakonec mohli domácí. Do rychlého protiútoku se dostali Antonio s Jarmolenkem, nicméně prvně jmenovaný nedokázal přesně přihrát a míče se zmocnil Guaita.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 5:0

28.08.2021 13:30

Góly: 7. Ilkay Gündogan, 12. Ferrán Torres, 43. Gabriel Jesus, 53. Rodri, 84. Ferrán Torres

Trápení londýnského Arsenalu nezná mezí. Manchester City sice byl před utkáním jasným favoritem, přesto se ale nečekalo, že bude mít utkání až takhle jasný průběh. Gunners na svého soka stačili jen v úvodních pěti minutách, po čtvrthodince už byl rozdíl ve skóre dvoubrankový, a když si po půlhodině hry připsal po nesmyslném zákroku červenou kartu Granit Xhaka, zbývalo jen vyřešit, kolik branek londýnský celek ještě do konce zápasu inkasuje. Pep Guardiola tak i ve druhém domácím zápase v této ligové sezóně zvítězil vysoko 5:0.

Úvodní minuty trochu překvapivě patřily hostujícímu týmu, Manchester City se nedokázal dostat do svého obvyklého tempa a byl to tak Arsenal, kdo měl míč častěji na svých kopačkách. Jenže to k ničemu nevedlo, naopak z první nebezpečnější akce domácích hned zapršelo. Bernardo Silva vyslal hezký míč do pravého křídla na Jesuse, který se šikovně uvolnil a do vápna poslal hezký centr, který trestuhodně podskočil stoper Chambers a záložník Gündogan tak měl už hodně lehkou úlohu.

O pět minut později bylo pro hosty ještě hůře, Citizens se sice rozehrávka volného přímého kopu vůbec nepovedla, jenže obránce Soares místo odkopu pouze promáchl, a tak míč propadl až ke zcela osamocenému Torresovi, který zvýšil na 2:0.

Po pětatřiceti minutách svým spoluhráčům situaci pořádně zkomplikoval záložník Xhaka. Ten šel zcela zbytečně do nebezpečného skluzu proti Cancelovi a za svou agresivitu si od sudího Atkinsona vysloužil rovnou červenou kartu. Arsenal v oslabení působil již zcela odevzdaným dojmem a do poločasu ještě jednou inkasoval, když se ze strany před branku proháčkoval Grealish a míč před odkrytou svatyni předložil Jesusovi, který jej bez potíží dopravil do sítě.

Na startu druhého dějství se zpoza vápna opřel do míče záložník Rodri a jeho rána zaplula přesně k tyči, brankář Leno byl zcela bez šance. V další šanci odmítl zvýšení skóre záložník Sterling, který hlavičkou přestřelil. Tentýž hráč se o chvilku později řítil z pravé strany do samostatného úniku, nevyřešil jej však dobře, když pouze nastřelil brankáře Lena.

Od potupného bůra však Arsenal zachránit stejně nedokázal, po krásném centru Mahreze si totiž za obranu naběhl Torres, k míči se dostal dříve než vybíhající Leno a hlavičkou upravil na konečných 5:0. Mikel Arteta tak se svým celkem zůstává na chvostu ligové tabulky a nepřipsal si zatím ani jediný ligový bod - není tak překvapením, že je budoucnost španělského manažera před reprezentační přestávkou značně nejistá.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur33003:09
2.West Ham United321010:57
3.Manchester United32107:27
4.Chelsea FC32106:17
 Liverpool FC32106:17
6.Everton FC32107:37
7.Manchester City320110:16
8.Brighton & Hove Albion32014:36
9.Leicester City32014:56
10.Brentford FC31203:15
11.Aston Villa31115:44
12.Watford FC31023:53
13.Southampton FC30214:62
14.Crystal Palace30212:52
15.Leeds United30214:82
16.Burnley FC30122:51
17.Newcastle United30124:81
18.Wolverhampton Wanderers30030:30
19.Norwich City30031:100
20.Arsenal FC30030:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (788)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

ajaj

Reagovat
Busby babes

Tak odevzdanej vykon jako v te druhe puli jsem dlouho nevidel. To snad i pred tema deseti lety bojovali vic.

Reagovat
Godwinson

Měl by letět za výkony, co předvádí. Na los se to svádí těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se určitě zachrání, to nemohu říct.

Reagovat
Swarley

Arteta by ani jako telocvikář nebyl dobrý

Reagovat
Remt

Jeden takovy už v lize je, to staci

Reagovat
Swarley

Měl by jít takový talent jako Arteta k němu do učení

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Busby babes

Manchester City have 12 players who have completed more passes than Arsenal’s leading passer Calum Chambers (16)

Reagovat
Svatej

12, to je absurdni

Reagovat
smazaný uživatel

12, tak to je pohoda

Reagovat
Busby babes

Rodri mel vic prihravek nez vsichni hraci Arsenalu v poli dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nee

Reagovat
Busby babes

Rodri completed more passes (102) in that game than every single Arsenal outfield starter combined (96).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Remt

Pockej, to snad ne ne?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fellaininho

Prime Video absolutně převálcuje Netflix, HBO Go, Disney+

Reagovat
Agent z Melmacu

prevalcuje ich iba PornHub

Reagovat
rominhoFCB

Zase 5:0 ? Vitaj Pepku v Premier League.

Reagovat
Nikikrew

3 pozitivne veci : Prvych 5 minut, Vykon Lena v 2 polcase a Tierneyho, ze po zapase krical na spoluhracov, aby sa isli ospravedlnit fanusikom.

Viac k tomu sa neda nic napisat. Ak je Auba spravny kapitan, tak sa postavi pred kameru a verejne sa ospravedlni za klub, ak nie, potom je srab. Uprimne neviem co dalej, tazko zozenieme trenera za tyzden, kazdopadne vyhovarat sa na 3 tazke zapasy je alibizmus najhrubsieho zrna. Skore 0:9 hovori za vsetko. Dakujem bohu za repre prestavku...

Reagovat
Le Gunner

Absolutní letargie.

Reagovat
Salfovic

Teda takové duo komiků jako je Holding a Chambers by se těžko hledalo i v druhé české lize.

Reagovat
Liquid

byla to nádhera, jen škoda té produktivity, desítka byla reálná, ale Leno se překonával, snad Norwich zabojuje a ukope dnes aspoň boď ať gunýrkům 20.flek zůstane

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
nani92

Aj tie sochy pred štadiónom sú dôstojnejsie ako súčasný Arsenal

Reagovat
Remt

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Side

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Infi

Reagovat
Beči

Takhle. City je jinde a výhra se nedala očekávat. Ale takový odevzdaný výkon? To si fanoušci Arsenalu nezasluhují, byť fandím Liverpoolu. Ten tým celkově prostě nemá kvalitu TOP klubů, ale ani není tak špatný, aby hrál takto a zde už je chyba v trenérovi. Osobně bych se dost divil, kdyby tyto výkony Arteta ustál. Ale kdo za něj?

Za mě se přímo nabízí Laurent Blanc. Sakra, vždyť ten trenér byl dobrý a měl výsledky, takže já osobně nechápu, proč ho ještě nikdo nezkusil. Alternativou je Conte, ale ten by podle mě do současného Arsenalu nešel.

Reagovat
Seydou Doumbia

blanca zkoušelo dost týmu, ale neměl zájem...ted trénuje nejaké katarské chcanky

Reagovat
Agent z Melmacu

nikto normálny Kroenkemu do klubu nepôjde

Reagovat
Doomblade

Blanc šel za penězi do Kataru..

Reagovat
Beči

Aha, to jsem vůbec nezaregistroval.

Reagovat
kolouch

Meli spatny los, ted uz to pujde. Myslim, ze tu TOP 14 ukopou

Reagovat
Agent z Melmacu

TOP 14 do piče jak môže byť top niečo, čo obsahuje 70% ligy

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Agent z Melmacu

TY SI V TOP 16 ČO? KOKOT

Reagovat
Salfovic

Nebál bych se to rozšířit na top 17.

Reagovat
kolouch

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Nikikrew

Ešte povinný tweet,

Mesut Özil has created the most chances (82) of any Arsenal player in the Premier League since 2018/19.

He hasn’t played a game for the Gunners since March 2020, 539 days ago.

Reagovat
Svatej

to je fakt uchylny... Z druhy strany ofenziva je celkem prestavena

Reagovat
Nikikrew

Čo je na tom uchylne? Je to iba fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš úchylný ve smyslu, že to je k neuvěření.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbecek

Reagovat
Nikikrew

Toto nepodporujem. Ale chápem ho pretože Arteta mu nedal poriadnu šancu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Infi

Reagovat
cejen13

Ne že by mi Ozil jakkoliv v klubu chyběl, ale přijde mi, že ta situace okolo něj stála Artetu kabinu a možná i celý angažmá...

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
cejen13

Tim samozřejmě nemyslím, že je to jedinej důvod, ale u tohohle to celý začalo jít do kopru

Reagovat
John Obi Mikel

Ozil byl nějaký oblíbený?

Reagovat
Nikikrew

A preco by nebol?

Reagovat
merlick

Reagovat
Svatej

Z redditu

Lads you have seen the no defeat season get ready for the no win season

The Vincibles

Reagovat
RKBoy

dostanú zlaté hovno na konci.

Reagovat
Agent z Melmacu

a zlaté hovno zožerie Ribéri

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ot: schick assist na gol https://streamja.com/74Nz1

Reagovat
Svatej

Peknej lob

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
tunkic

Clovek uz ani nema silu se nejak vztekat, ale ciste z pragmatickyho pohledu by aspon cekal trochu bojovnosti, kdyz uz to nelepi…ale tam fakt neni nic, na cem by se dalo stavet

Reagovat
smazaný uživatel

Seriózně, ta nabídka 15 M za Xhaku bylo až moc velkorysá

Reagovat
Liquid

AS ho chtělo nebo kdo ?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oddy

Reagovat
aep_Ceallach

Uvidíme co po reprezentační přestávce. Ale těžko očekávat jiný obrázek hry... Mám rád koncepční práci o kterou se Arteta očividně snaží. Jenže... Uděláme krok kupředu a dva zpět. Za ty téměř 2 roky je ten progres úplně minimální i v kontextu dlouhodobější koncepční práce.

Když to porovnám s Grahamem Potterem z Brightonu který vyznává také koncepční práci a je tam zhruba stejně dlouho jako Mikel u nás, tak je to až k pláči. Ten fotbal vypadá úplně diametrálně odlišně. A to pracuje s hráči kteří by neměli mít takovou kvalitu jako hrací Arsenalu. A ten kádr není tak špatný abychom po třech kolech měli skóre 0:9 a je jedno s kým jsme ty zápasy hráli.

Takže za mě je jediné řešení změna trenéra. A to jsem opravdu Mikelovi přál a zastával se ho. Ovšem pomyslná hladina trpělivosti a víry byla naplněna...

Reagovat
Švejk :)

Arsenal jede na rekord.....

Reagovat
smazaný uživatel

"Arsenal nesestoupí"

Reagovat
O.Giroud

Neviem fakt kto v tom Arsenale navrhol Artetu, nic proti nemu mozno z neho este bude dobry trener, ale Arsenal bol privelke susto na zaciatok.

Reagovat
Svatej
Reagovat
jk

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Uff, ještě že jsem na to nekoukal... To už Arteta nemůže ustát ne? 0:9 po třech zápasech

Reagovat
mr.Silver

Ani jedna střela , 19 % držení míče

Reagovat
Svatej

No..ted jen doufat, ze budu takhle vyzivne pobavenej i vecer

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

Nepozeral som takže sa neráta

Reagovat
PP

já přišel z hrůzného dětského dne, zapl jsem to v 7. minutě, kde jsme dostali gola no a ve 20. minutě po Xhakově červené a stavu 0:2 to vypnul.

Reagovat
Agent z Melmacu

takýto systém máš aj keď ti sused jebe ženu?

Reagovat
j_mrazik

Ještě že jsem to neviděl. Radši jsem se šel trápit na golf. Stačily mi vidět gólové akce. Nejhorší je, že mě to ani neštve. Tak nějak jsem počítal, že dostaneme klepec. Arteta by měl sám odejít. Tohle je fakt šílený. Přijde mi, že ani kabina za ním nejde, ale je fakt, že Chelsea a ManCity jsou kandidáti na titul a na každém místě mají lepšího hráče než Arsenal, což je fakt smutný.

Reagovat
PP

Už ho vyhodili? Apropo, je tady nějaký fanoušek Arsenalu, který je za setrvání Artety u nás?

Reagovat
Salfovic

Na gunners.cz jich je pořád dost

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne je mi ľúto fans Arsenalu, toto LFC nepredvádzal ani v časoch Jovanoviča, Lucasa či Ngoga...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Lacko_Boh

pohodicka

Reagovat
Chittak_LFC

Jak můžeš opomenout Koncheskyho?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, doteraz som žil v ilúzii, že za nás nehral...

Reagovat
Liquid

s tím rozdílem, že mi jich líto není, to mají za ty suchý trika

Reagovat
Nikikrew

tak zase prrr. Pamatam si na tie casy a boli ste este viac marny podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, prvé 3 zápasy 0 bodov?

Reagovat
cristiano.K.

protože Rafa aspon k něčemu manažer

Reagovat
oddy

Nechci ani vědět, jak bychom dopadli, kdyby Arteta nevěděl o fotbale vše.

Reagovat
Čenda

Xhaka za mě dnes konečně ukazal zkušenosti a vudcovstvi. Nechal se vyloučit v zápase, kterej stejne projedem, tak aspoň ted bude chybět co nejdýl. MotM

Reagovat
oddy

To jsou ty zkušenosti, které může předat mladým. Ještě, že jsme ho prodloužili

Reagovat
Infernoqt

Jako upřímně, kdo dnes očekával výhru Arsenalu na Etihadu? Až zápas s Norwichem ukáže jejich ambice, zdali se chtějí udržet, nebo ne.

Reagovat
Jardin

Takze neni rozdil mezi prohrou napr 2:0 pri bojovnem vykonu a 5:0 s moznosti dalsich asi 3 golu? Tohle byl pruser i kdyz prohru ocekaval asi kazdy fanda

Reagovat
risk je zisk

Sorry…

Reagovat
Bayern +

Škoda prvého polčasu, ktorý sme mali jednoznačne pod kontrolou, CP si ani neškrtli a bolo z toho len tesne 1:0 ak by sme vyhrávali o dva-tri góly, čo by cca zodpovedalo priebehu prvého polčasu, v pohode by sme vyhrali.

Vieira ich v polčase dosť slušne vyburcoval, samotný záver zápasu Palace dokonca mierne lepší. Škoda, papierovo pre nás stratené dva body, tak snáď si to vynahradíme s nejakým lepším súperom ako v minulom kole. COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že po tomto zápase je Zouma jasná volba. V rozehrávce pomoct nepotřebujete, dozadu lepšího stopera potřebujete jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal stále poslední.

Reagovat
mr.Silver

Cedric Soares vs City; 0 tackles, 0 successful dribbles, 0 ground duels won , 0 aerial duels won, 0 key passes, 0 crosses, 0 accurate long-balls, 1 error leading to goal and 44% passing accuracy

Reagovat
El Fáňos

Artetuv kůň

Reagovat
Zaschrona

1) Keane konečně dobrý zápas

2) Allan a Doucouré super

3) Coleman zatím hraje tak, že posila do základu na RB není zrovna nutnost

4) Richarlison před penaltou na pár facek, ale jinak fajn výkon

5) Penalta od DCL zase parádní, v podstatě nechytatelná

6) Pickford solidní výkon, pár dobrými zákroky podržel

7) Gray za ty peníze vypadá jako naprosto fantastická posila

8) Townsend je jako hráč do kádru fajn, zkušenosti na hřišti, odmaká dozadu, slušné centry

9) Iwobi po sezónách bídy konečně zas začíná vypadat jako hráč s talentem za desítky mega

10) lavička vypadá strašně bídně, snad se podaří přes deadline výrazně posílit

11) nevím, jestli to děláme jen my, ale mít dva náhradní brankáře na lavičce vypadá fakt děsně

12) rozhodčí nám podle mě upřel další penaltu za stažení Richarlisona, ale což, nehrálo to roli

13) super start pro Rafu, snad s dobrou deadline přestanou ty nesmysly s jeho liverpoolskou minulostí a fandové se za něj plně postaví - jak minulost naznačuje, hrát solidní fotbal nám většinou moc dlouho nevydrží, potřeba si to užít

Reagovat
Seydou Doumbia

Je pravda že chcete s portem výměnu diaz-james?

Reagovat
Zaschrona

Prý ano, ale vzhledem k tomu, že dneska Diaz za Porto hrál, tak v tuhle chvíli asi není nic jistého.

Reagovat
FC Porto FC

Za 25 Mega určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham potřebuje Lingarda

Reagovat
johan14

Arsik posledný už konečne vyhodia trénera, či je ešte čas???

Reagovat
sejber

ja si myslim ze mikelovi treba dat cas v imaginarnej tabulke poslednej tretiny minulej sezony bol predsa treti tak nieco v nom bude. Netreba tiez zabudnut ze rapidne zlepsil obranu . V priemere su to iba tri goly na zapas a to neni zle kedze ofenzivu mame zmaknutu a supera prestrielame. Aj WBA sme dali 6 golov treba verit a dufat a proti Norwichu urcite aspon jeden dame.

Inak prvych 5 minut sme boli vyborny a potom malo city iba blbe stastie takze rozhodne je na com stavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba tiez zabudnut ze rapidne zlepsil obranu .

Jj, je to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je asi sarkasmus, že?

Reagovat
sejber

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

A ještě k Artetovi, borec má na lávce Mariho, a stejně místo něj postaví na stopera Chamberse (který je RB nebo DM) a Kolasinače, který pod ním nehrál ligový zápas snad rok a je jednou nohou ve Fenerbahce.

Proč dnes nehrál Lokonga, který snad jako jediný v prvních dvou zápasech za něco stál? Co to byla jako za formace.

Super, že jsme poslali Salibu na hostování, fakt k neuvěření, Arteta je totalní amatér.

Reagovat
Nikikrew

Toho Salibu absolutne nechapem...

Reagovat
sejber

tak Mari je kvalitou yiez kapitola sama o sebe ale dnes to bol pruser uz pri pohlade na zostavu.

Holding, Chambers , Kolasinac a Cedric maju kvalitu na rozhrani Premier League a Championship. Necudo ze sme posledny.

Saliba uz v tretom francuzskom klube hra jasny zaklad ale na uroven nasej obrany este nedorastol tak musi hostovat. Celkom fail poslat nadejneho a vysoko hodnoteneho stopera na hostovacku a potom nastupovat s Kolasinacom v zaklade. Vlastne nieco podobne ako nezaradit na supisku Ozila a potom nevediet strelit gol koli chybajucej kreativite v strede pola.

Ale Arteta knows.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
merlick

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten uřvanej fanda Arsenalu je po dnešku hádám po smrti

Reagovat
Nikikrew

Ktory?

Reagovat
SaianSupaCrew
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Reagovat
risk je zisk

Samozřejmě, že má absolutní pravdu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

po dnesku se slzama preplni Temže

Reagovat
j_mrazik

Proč pořád držíme Artetu? On ani není nějak extra důležitá postava v rámci hráčského působení u nás, že bychom se měli bát, že si poštvou fanoušky tím, že vykopnou "legendu". Ten manažer se trápí, jinde mu bude líp, tým má fakt sestupnou tendenci. Nedaří se mu kupovat a implementovat hráče, kteří stojí fakt hodně peněz. Mám pocit, že on je důvod, proč k nám hráči nechtějí... prostě mu nevěří a nechtějí u nás ztratit pár let kariéry.

Reagovat
mr.Silver

Hlavně je to arogantní hňup, fakt se mi svými výlevy zhnusil, a to jsem ho měl jako hráče rád.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Trand

Dneska jsem to neviděl, čekal jsem teda 3:0 po podobném průběhu, ale 5:0 a ty statistiky, to je moc i na zápas proti City. Chce se mi zvracet, tohle se fakt nedá, jestli nepřijde 6 bodů proti Norwichi a Burnley (kde nám nevěřím), tak by nemělo být z pozice vedení co řešit. Já bych ho teda vyhodil už teď, ale vím že naše vedení je dost trpělivý..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
John Obi Mikel

https:///soccer-rules/hand-ball/

" Except for the above offenses, it is not an offense if the ball touches a player’s hand/arm:

directly from the player’s own head or body (including the foot)"

Reagovat
Busby babes

Dale Johnson pise tohle:

I've not seen the incident, but to be clear a deflection off the body doesn't automatically rule out a handball offence.

It can only be a consideration in making the decision.

Reagovat
Switchback

A player, substitute or substituted player who commits any of the following offences is sent off: • denying the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by a handball offence (except a goalkeeper within their penalty area)

Taylor

Reagovat
hitZor

A teď prosím tu definici handball offence, protože jinak nikde na hřišti není odraz od jiné části těla do ruky pískaný, tzn. není to handball offence.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na červenú stratené body, hráči chelsea hrali vychcane a simulovali a my sme nemali energiu a dostatočný tlak... Škoda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt jsme prostě kreténi, máme takovou šanci je porazit a za 45 minut mají největší šance stejně Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Podobná situace jako loni 2. kolo po červené Christensena. Akorát tentokrát vám nepomohl Kepa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tentokrát máte trenéra

Reagovat
YNWA__MSN

Výborně 86 minuta, hrajeme doma a Chelsea v 10ti a Klopp posle Tsimikase... Místo Oxa, Minamino atd.. Protože s remízou můžeme být spokojeni

Reagovat
LokoLFC

Robertson mel jit dolu uz o 15 minut driv...

Reagovat
Svatej

Spravedlnost. V odvetě je zmačkáme.

Reagovat
LokoLFC

Jaka spravedlnost ty vole?

Reagovat
John Obi Mikel

Live měl prohrát

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
Svatej

fair point

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Tak ste sa mali viac snažiť

Reagovat
LokoLFC

A cim presne si to Chelsea mela zaslouzit?

Reagovat
John Obi Mikel

Žádná nespravedlnost při našem gólu. Vy z Taylorovské penalty.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Vzdyt by to byl gol tak jako tak

Reagovat
Remt

Proboha už se na to vyserte. Na tu ublíženost. Rozhodčí rozhodl tak jak měl (pod preview vám to nějaký rozhodčí vysvětlil teď), pak jste skvěle ubránili remízu. To je celý. Serte na to že jste chudáčci a všichni se spikli proti vám, proboha. To snad nemáte zapotřebí ne?

Reagovat
Svatej

Jakože máme brát v potaz vyjádření jednoho sudího z bůhví odkud, kdyz jinej sudi ve finále LM stejnyho hráče v podobny situaci nejenze nevyloucil, ale ani nenařídil penaltu a PK?

Co kdyby ses na to vysral sam? I kdyby ten duvod byl opravdu jen ciste subjektivní, tak se pořád snažíš přesvědčovat o svy pravdě skupinu fandu tim, ze je nejdriv urazis a pak zkousis poučovat. Nevim, co si od toho slibujes.

Reagovat
Remt

Kde jsem koho urazil?

Reagovat
Svatej

doporucil bych si precist komentář, na kterej jsem reagoval, určitě tam najdeš to, co hledáš

Reagovat
Remt

Chudáčci ale přeci není urážka Už na to kaslete, podle mě si letos jděte pro titul, tak tohle za chvíli stejně za chvíli upadne v zapomnění

Reagovat
Svatej

Achjo, přece ti snad nemusim vysvětlovat význam toho, když někoho urazíš nebo na něj jinak zaútočíš, i kdyby zdánlivou prkotinou.. Zkrátka neočekávej spolupráci od někoho, koho dvě věty před hlavním sdělením nasereš.

Reagovat
hitZor

Navíc co tak čtu, tak většina anglických expertů a novinářů se přiklání k tomu, že to nebyla ani penalta, což koresponduje i s tím, jak to Lahoz odpískal ve finále LM.

A podle Kloppa je totální nesmysl za tohle dávat červenou a změnil by v tomhle pravidla.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Poprvý v životě jsem se škodolibě usmíval pri vsem, co kluci na hřišti pro zdrzovani předváděli, aby tu karmu vyrovnali, i navzdory tomu, ze to jednání naprosto jinak nesnáším. Fakt uspokojivý momenty.

Reagovat
Luc-Luc

slusne nezvladas

Reagovat
Svatej

Vidis to, vidim to ted.pekne naopak, pri tech vasich reakcich

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
masly008

tak viditelně to zase tak naprosto není co?

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
masly008

naprosto nesnášíš určité jednání,ale když se to hodí tak se při tom usmíváš.z toho mi plyne že to není tak naprosto co to jednání nesnášíš.

Reagovat
Svatej

To veta je tak šíleně napsaná, ze mi dalo dost sil ji precist.

? Nesnasim i zabijeni a zabil bych divoky prase, kdyby na me bezelo a ja k tomu měl prostředky. Pointa?

Reagovat
Svatej

Sebralo*

Reagovat
LokoLFC

Ty jsi hloupej, az to boli.

Reagovat
Svatej

Kazdyho boli hlava ve chvili, kdy cte neco, co neni schopnej pochopit

Reagovat
LokoLFC

Mas pravdu, tebe fakt nejsem schopnej pochopit.

Reagovat
Svatej

S tim si nedelej starosti, pro lidi jako ty jsou specializovaný školy a ty té chápat text naučí

Reagovat
LokoLFC

Ale tebe psat tam nenaucili.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

pointa je ta že už nějakou dobu se tady oháníš tím že nesnášíš simulování atd,ale teď když se to hodí tak se tomu jakoby směješ a je to OK.

Hlavně jsem moc nepochopil proč se ti to zdá víc v pohodě? však pool nenasimuloval pentli.Bylo to po ruce.

A jo je to napsané debilně no,ale pochopil jsi

Reagovat
Svatej

Je to celkem jednoduchý. Ja to bral.jako určitý vyčištění karmy. Za to vysmívaní a trolleni celkem početný skupiny šašků z vaší skupiny + chování pár hráčů poolu, mi přišlo tohle brnkání na nervy přesně těm samym jako lrasmy srovnání účtu..

Reagovat
vladis271

aké vyčistenie karmy? V každom druhom zápase proti Chelsea si môže tím nájsť kľudne aj subjektívny dôvod prečo si jeho hráči aj fans môžu myslieť, že polehávanie je ospravedlniteľné karmickým princípom.

Jam ti proste túto pózu ako nenávidíš moderných diverov a naťahovačov času neverím. Lebo si to všímam len ked nehrá Chelsea a výsledok zápasu je ti putna, alebo ked hrá Chelsea a nadávaš tímu ktorého činy smerujú proti záujmom tvojho klubu.

Reagovat
Svatej

Tak to so vsimas pěkně na hovno Vladis, protoze jsem tu vlastní hráče vymrdal za vsechny tyhle veci tolikrat, ze bych to uz nespocital a casto i proti nazoru ostatnich modraku. Spis to vypadá, ze jsem ti dal zadarmo duvod k tomu, aby jsi me tu mohl vypleskat v moji stave, tak si domyslis, aby jsi svymu tvrzrni dal jeste neco navic. Hrozny.

Reagovat
masly008

Jenom detail. Já nefandim poolu. Teď zrovna pro nás Dana Arsenalu nejste konkurence. My se budeme škádlit tak s fans novych zámků

Reagovat
Svatej

Uh, moje chyba! Každopádně chápeš zjevně dobře, jak jsem to miril

Reagovat
masly008

Jj

Reagovat
off-olda

Asi tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vladis271

Pokrytectvo. Keby si sa tu neprezentoval v tomto ako mirka dusin ani to nespomeniem.

Reagovat
Svatej

Nj, viz vys. Uednou za cas ma kazdej svuj moment

Reagovat
Remt

Nezlob se ale fakt hodne nezvladas.

Reagovat
Malresi

To myslíš vážne? Penalta nemohla byť jasnejšia - kokotko James zahral rukou proti lopte, nebolo o čom. To len ty si si pred zápasom vytvoril dopredu Alibi komentárom že to Taylor dojebe, no tentokrát nedojebal nič, práve naopak. Aj tak ste však boli lepší - na to by si mal byť hrdý a nie tu plakať.

Reagovat
Svatej

Ja mam největší problem s redkou, ne s penaltou.

Reagovat
Malresi

Zmarenie jasnej gólovej šance = redka od jakživa, čo mu mal dať? nebodaj žltú ?

Reagovat
Svatej

Ja vychazim z toho, ze golu zabranil podpe pravidel. Mic miril do brany, zasahl stehno/bok a pak ruku, tahle cast v pohodě a byla piskana stejne i ve finale LM. Nasledne o pul vteriny pozdeji udelal Reece ten pohyb, kterej mic posunul aktivně pred nej. V tu chvili uz pravidla porušil, ale to uz nezabraňoval bezprostředně brance..

S odstupem času to vidim jako pecku a zlutou, kdyz uz..ne redku..

Jinak na tym hrdej pochopitelně jsem, nepamatuju si zároveň o nějakým alibi dopredu, to byli asi jiní.

Reagovat
Malresi

Ty si písal pár dní dozadu komentár v štýle: " Píska Taylor, pripravte sa" Nechce sa mi ho však hľadať. Jasná červená, Reece urobil pohyb proti lopte, takže sudí nemal o o čom. Aj preto si ten záznam pozrel na prvý krát = nebolo čo riešiť.

Reagovat
Svatej

Jses si jistej? To byl myslim blade nebo Whitemedia, ja si krom Ovreba a mozna par dalsich tolik nepamatuju, kteri sudi jsou vuci nam vetsi zmrdi nez jini..

On sinepozrel zaznam, on si pozrel fotku, proto je jeho rozhodnutí zpochybnovany i mimo modrackou fanbase..

Reagovat
Malresi

Máš pravdu, ospravedlňujem sa, nebol si to ty

Neviem, čo tam môže byť zpochybniteľné. Keby Reece nezahral proti lopte, tak by som sa aj ja nechal obmäkčiť, no takto, ako zahral - aspoň v mojom ponímaní pravidiel nie je o čom. Aj keby bola situácia opačná, nič by som nenamietal.

Reagovat
Vopi11

Pecka a žlutá, tenhle dvojí trest zbytečně přísnej a je mi jedno, jak přesně to vykládají pravidla. Těším se na odvetku u vás

Reagovat
bbbauch

Tak i kdyby to bylo jak pises a tou druhou bezprostredne nezabranoval brance, porad je to uplne umyslna ruka ve vapne, za to snad nechces davat zlutou

Reagovat
Svatej

Hmm jasne ze ho, vsak je tam jeste ta penalta, ktera z vyctu trestů nevymizela

Reagovat
bbbauch

Za umyslnou ruku bezprostredne pred brankovou carou davat zlutou.. to bysme tech rukou najednou videli o hoodne vic.

Reagovat
bbbauch

V pravidlech se o dvojit trest primo pise ze faul nebo ruka musi byt “fair and reasonable” aby z toho nebyla cervena.. za nejakou nahodnou (ale presto porad proti pravidlum) ruku by mel samozrejme dostat jenom zlutou. Ale na tomhle nebylo fair and reasonable vubec nic.

Reagovat
bbbauch

Respektive i kdyby ta prvni ruka nebyla posouzena jako penalta, ale cista, tak ta druha uz uplne jasne a taky to uplne jasne musi bejt cervena. Nebo fakt muzes hrat umyslne ve vapne rukou a odejit se zlutou? Mi nerikej….

Reagovat
Svatej

Ani nevim na co dřív z těch tří zpráv odpovědět.

V první řadě si podle mě dost nešťastně hraješ s kontextem. Ignoruješ kontext hrající v Reecův prospěch a bereš v úvahu jen ten hrající v jeho neprospěch, takhle to ale fungovat přece nemůže nikdy při posuzování čehokoliv

Pokud obránce zahraje rukou ve vápně a nezabraňuje (!) tím v danou chvíli brance, je to žlutá a pecka a je jedno, jestli je to u čáry nebo 9 metrů od ní. Reece byl míči nejblíž a oba jeho protihráči byli v danej moment na prdeli nebo na kolenou. Pak přichází ten paradox, kdy tím svým pohybem ruky naopak protihráčům příležitost vytvoří, protože se zdá, že tím pohybem ruky dostává balón blíž k nim.

Kdyby se míče nedotknul rukou, tak zůstane oproti proběhnutý realitě blíž u něj a dá mu slušnou šanci na odkop místo bloku.

Kdyby to bylo naopak tak nekompromisní, jak píšeš ty (a já to teď vytáhnul do extrému), tak je redka s peckou povinná v podstatě při každým kontaktu balonu s rukou (kdy nejde o odraz od vlastního těla), protože jakmile jsi ve vápně, tak je všechno nebezpečný..

Reagovat
bbbauch

Takze podle druhyho odstavce v momente, kdy leti centr na hrace a ja ten mic naprosto umyslne rukou zmenim drahu jeho letu, brance primo nezabranuju, tak ma bejt zluta?

Snad nemuzes argumentovat tim, kam mic po jeho zasahu letel co na ty ruce bylo fair and reasonable, aby z toho nebyla naprosto regulerni cervena?

Reagovat
Svatej

Eh, ano? Uz v ten moment je to furt jen centr, kterych je v zapase.plna prdel a v mizivvym procentu konci odbranenim. V takovy situaci dostane utocnej tym v podstatě zadarmo penaltu a zlutou pro soupere, to ti prijde jako malo?

Reagovat
bbbauch

Ty to pises, jak kdybys mel skalopevnou oporu v pravidlech..

viz “Pokud obránce zahraje rukou ve vápně a nezabraňuje (!) tím v danou chvíli brance, je to žlutá a pecka a je jedno, jestli je to u čáry nebo 9 metrů od ní.”

No ne, pokud obrance zahraje rukou ve vapne tak se posuzuje zda to bylo proti pravidlum, pokud ano, tak se posuzuje jestli to bylo aspon trochu fair and reasonable. A to nebylo zejo.

Reagovat
Svatej

Mi prijde, jak kdyby jsi úplně ignoroval to, ze tam jde i o penaltu. Neřeší se v tomhle jen ta žlutá, ale hlavne pecka.

Reagovat
bbbauch

A me prijde, ze uplne ignorujes pravidla. Vsak to co pisu je v pravidlech prave s ohledem na double jeopardy. Dvoji trest je spatne, ale pouze v pripadech, kdy je to fair and reasonable. V ostatnich porad dvoji trest je a je to dle pravidel naprosto v poradku.

Reagovat
Svatej

Vsak tu pisu o tom, ze tohle se vubec tkahle posuzovat nemelo a vysvětlil jsem i proc.

Reagovat
bbbauch

Podle pravidel melo. Samozrejme muzeme diskutovat zda jsou ty pravidla dobre nastaveny, ale to pak nemusime delat kokota z Taylora kvuli tyhle situaci.

Reagovat
Svatej

Zaroven jsi neodpověděl na zbytek

Reagovat
bbbauch

K tomu zbytku - u texh pro pravidla podstatnejch vecech proste zadnej kontext v Jamesuv prospech neni. Co se tyce postaveni utocich hracu treba, nemas duvod to zohlednovat, kdyz ti naplnil podstatu toho pravidla o ruce a dvojim trestu.

A k tomu, ze by meli bejt penalty za vsechny ruce v mym pojeti - urcite ne. Jsou situace, kdy ta ruka proste umyslna neni ale presto si zvetsis objem tela/cokoli jinyho, tam samozrejme trnhle dvoji trest nepatri. Vazne nevidim duvod, proc by ji dostat nemel.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi zmrdík.

Reagovat
LokoLFC

Azpilicueta

Reagovat
Busby babes

Stihla Chelsea oslavit ten 20 minutovej titul, co jim Adam dal?

Reagovat
Diskostu

Pool ked uhra top 4 to bude zázrak ,Chelsea ich prevalcovala.. Azpilicueta totálne prasa...

Reagovat
Miguel19

No wow, to jsem teda po poločase nečekal.

Uhrát plichtu v 10 lidech celý poločas proti nejlepšímu týmu historie? Paráda.

A to jsme se ani pořádně nenadřeli. Liverpool šance jenom ze střel z 20 a víc metrů.

Nakonec měl největší šanci Kovačič.

Reagovat
icka

remiza s class 2020

Reagovat
Walter_Sobchak

Liverpool ani jebly odpad Antony Taylor nedotlačil k výhre. Aspon nejaka pozitivna sprava dneska.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Beči

Zajímavý zápas. Penalta jasná, červená extrémně přísná. Musím obrovsky vyzdvihnout obrannou hru Chelsea, která nám nedovolila žádnou vyloženou šanci ani v deseti hráčích a když už byla překonána z větší vzdálenosti, kryl jí výborný Mendy. Pro nás asi nakonec dobrý bod a pro Chelsea naprosto zasloužený a vybojovaný.

Reagovat
oli9

ale tak pokud pískl penaltu tak musela být ČK, ono nešlo písknout pencli a nedát ČK...... bud penalta a červená nebo nic ......

Reagovat
LokoLFC

To nekterym nikdy nevysvetlis...

Reagovat
smazaný uživatel

Remízou v poolu se titul neprohrává, ale mrzí to, když Live nic neukázal.

Reagovat
Walter_Sobchak

Dokym rozhodca nezabil zapas tak sme ich mali na lopatkách.

Reagovat
oli9

dpč vy jste komedianti ... co kromě toho golu kdy to totálně posral Robbo jste měli nebo nás na lopatkách ?

Reagovat
Walter_Sobchak

Tých niekolko protiutokov kedy si Havertz s Lukakuom nerozumeli lebo ešte niesu zohratí. Skôr čo ste mali za celý zapas okrem tej vymyslenej penalty vy?

Reagovat
O.Giroud

tiez mozem povedat, ze sme mali Elliottovu super sancu, kt. ale dobre netrafil tak to islo do neba. Matipove brvno a Jamesova ruka pred penaltou. Hendova sanca po neskutocnom passe Arnolda ked uz chces brat nejake nepodarene protiutoky Chelsea

Reagovat
Bandita_Harry

ty si dobrý komediant

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Bandita_Harry

Nebuď smutný, ostatní sa bavia

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Beči

Vážně? Měli jste do konce pločasu jednu šanci, ze které jste dali gól, jinak jsme hru ovládali my, ačkoliv bez vyložených šancí.

Reagovat
Walter_Sobchak

jaj, zabudol som že futbal sa hrá na držanie lopty

Reagovat
Beči

To jsem neřekl, ale tvrzení, že jste nás měli na lopatkách je nesmysl.

Reagovat
Svatej

Uvedomujes si, ze jsme vyhravali a meli dalsi dobry příležitosti na zvyseni vedeni, ze jo?

Reagovat
Registrujisejenproto

Hele a co jako? Vzdyt ta situace v zaveru polocasu by byla golova tak jako tak, a do druheho polocasu by se slo za remizoveho stavu - zcela otevereny zapas. Nevim kde jsi vzal ze si lfc zaslouzilo prohrat

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Diskostu

Elliot bohužiaľ nesmie hrať základ ten hráč nemá nič...

Reagovat
Registrujisejenproto

Tvle co to tady furt pises, jsi normalni? Elliot hral dost dobre, oproti takovemu Salahovi, Manemu ci Robertsonovi

Reagovat
Bandita_Harry

Je to MU srac

Reagovat
oli9

Reagovat
Beči

Co to meleš? Však Elliot se celý zápas snažil a dřel. Na rozdíl od takového Maného, který byl naprosto impotentní a jen ztrácel míče.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Remíza je asi ok, normálně bychom měli asi i na výhru, ale za takovýchto podmínek nelze čekat víc... Ten náš Slenderman docela Kloppa vyškolil s organizací obrany, v tu chvíli mi to tak nepřišlo, ale Liverpool vlastně jen tlačil, ale do šancí se nedostával. Jen teda si myslím, že stažením Lukaka by tomu týmu prospěl víc, ale co už. James bude brutálně chybět každopádně, snad mu to stáhnou na jeden zápas. V opačném případě by bylo fajn řešit jeho absenci na wingbacku především Odoiem, ne Azpim, alespoň teda proti slabším soupeřům.

Reagovat
Miguel19

Nemyslím si. Lukaku hrál dobře. Hlavně vyhrál snad 90 % soubojů.

Jinak souhlas. Odoi snad bude hrát.

Reagovat
blade115

Jj, ne že by nehrál špatně, jen prostě ve výsledku ty jeho vyhrané souboje k ničemu moc nevedli - dostával míče do prostoru, kde byl sám, na zádech Van Dijka a okolo další dva beky Live. Werner to mohl urvat aspoň rychlostně. Ale to je už fuk.

Reagovat
oli9

normálně výhru ? dpč.... ta redka byl + pro vás že se nehrál ten fotbal nahoru dolů jako před tím... tam to bylo o tom,,že jste to vydrželi to se cení no

Reagovat
blade115

Jj, a proto jsme do té situace vedli my...

Reagovat
oli9

gol z rohu jinak co bylo ? vzdyt nikdo neměl golovku....

Reagovat
blade115

Meh, ok, jste hvězdy, bez Taylora byste nás zničili 5:1. Nějak na tohle už nemám sílu.

Reagovat
RKBoy

nebiť červenej tak tak je z Maného zrazu zas futbalista a Salah nemá strelu ako prípravkár.

Reagovat
RKBoy

y*

Reagovat
Svatej

Je tu jistá sance, ze bychom zaci útočit na vlastni branu, abychom trochu tu hrozbu ofenziv srovnali

Reagovat
Svatej

Vsak ten fotbal nam vyhovoval vic jak jim, byli jsme do penalty tym, co mel vic sanci jak souper

Reagovat
oli9

jmenuj měli jste 1 a my taky

Reagovat
Svatej

Mount primo na brankare, Havertzuj brejk, naslednu Lukakuv brejk. I ten Mount samotnej mel vetsi golovej potencial nez cokoliv, co jste predvedli do konce.polocasu

Reagovat
oli9

Jj a proto krom toho gólu měli oba týmy 1 střelu na bránu, hele děláš tu že sebe čuráka celý večer s tou penaltu a ČK tu meleš hovna a kopes kolem sebe, jdi pod prewko tam to borec vysvětlil tu penaltu ofiko pravidly fotbalu amuzes mu to okomentovat, ne tu psát pořád ty tvoje zaujate modré hovna

Reagovat
Svatej

Vepmi správně jsi nepochopil, co znamena sance, gratuluju brouku

Reagovat
oli9

Tak proto jsem psal že na šance 1:1 naprosto vyrovnaný zápas, my byli možná lepší na balonu jinak jsem tam ovšem žádné terno šance neviděl natož golovky.... A zapomněl jsi napsat že největší měl už v 5. minutě Elliot kdy těsně minul pravou tyčku

Reagovat
Svatej

hele umis cist, nebo jen tipujes co pisu a nechavas to nekoho napsat za tebe?

Reagovat
oli9

Ne nečtu to

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně normálně 1. Za faul posledního to taky daj na 1 zápas. Na ty 2 a víc spíš za přímou červenou po hrubým faulu.

Reagovat
hitZor

Pokud to není surová hra, tak bývá stopka jen na jeden zápas myslím.

Reagovat
Kopac

Ja si myslim, ze keby nebola redka, mali by sme na vyhru my :D

Reagovat
Luc-Luc

Bod dobrej, do plnych neumime a spis jsem se bal, abysme nedostali z brejku...Elliott super vykon

Reagovat
RKBoy

bod bol fajn už pred zápasom, ale za takejto situácie je to skoro ako výhra.. v prvom polčase super výkon, škoda, že sme nepridali z tých šancí další.. a 2. polčas naprosto vynikajúci, bojovný, tímový výkon.. fantázia.

snád to s Kantém nie je nič vážne, ale aj tak to iba podtrhuje fakt, že jeden záložník musí prísť, už to píšem 2. rok..

Reagovat
Godwinson

Jsem zvědavý, kdo to bude ... pokud vůbec někdo

Reagovat
RKBoy

Tchouameni by bol top.. o nič horší ako Rice, lacnejší a dynamickejší.

Reagovat
Godwinson

Ani ne, z L1 by to musel být Camavinga

Reagovat
j_mrazik

Byla tohle defenzivní dominance?

Reagovat
SpecialOne

Ano, ale na rozdíl od let dřívějších, neplánovaná.

Reagovat
avicii

Pre Chelsea super bod, pre nás strata jednoznačne.. V obrane sú výborný.. Kapitán Chelsea ostuda ten roh.. Strašne málo šancí sme si vytvorili,ide sa ďalej tento zápas veľa aj tak nakoniec ešte neznamená..

Reagovat
Beči

Reagovat
Whitemedia

Druhý poločas jsem jen poslouchal a podle komentátora Sky Sports to znělo tak, že Liverpool spaluje jednu šanci za druhou a hrají fakt úžasně. Takže asi remíza dobrá.

Reagovat
off-olda

Vůbec.

Reagovat
Whitemedia

Je mi to jasný, v prvním poločase si snad i stříkl do trenek ze střely toho děcka, která šla tak dva metry vedle brány.

Reagovat
RKBoy

čakal som vačšiu melu, ale Liverpool nemal nič čo by ma znervozňovalo.. odbránili sme to skvelo.

Reagovat
O.Giroud

to si pocuval asi len prvych 15-20 min druheho polcasu

Reagovat
icka

Hrali kolem vapna, ale nic vic.

Reagovat
stiflerovamama

To vylúčenie nám asi skôr uškodilo. Salah s Jotom sa vôbec nedostavali do hry, naopak sme to hrali cez Maného ktorý bol otrasný. On je proste stále polovica z toho Maného kedysi, preto treba ešte do ofenzívy posilu.Skoda, toto sme proste mali vyhrať.

Reagovat
O.Giroud

je sice pekne, ze mame Minamina a Origiho, ale co ked proste im Klopp tak neveri a neda do zapasu ked vidi marneho Maneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Tučko?

Reagovat
Miguel19

Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ťažko, keď na whoscored je až 11. najlepším hráčom Chelsea v dnešnom zápase

Reagovat
icka

Docela zkresluje, byl platny a kdyz mel vyhrat souboj tak ho vyhral. K tomu byl docela odriznuty.

Reagovat
Miguel19

Tvl tak proč se ptáš, když se řídíš whoscored.

Reagovat
Big Virgil

Proc nehrajeme po stranách hriste? Proc si to porad bere Salah do prostred hriste a proc hraje Trent v útočné fázi středního zaloznika? To jich tam mame jako malo??? Zadny precisleni a náběh za krajního obrance…

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
j_mrazik

Je to tak. Já to taky nechápu. On si stoupne na pravýho středního záložníka, dá si ruce v bok a chce to tam jenom centrovat a vůbec nepomáhá s přečíslením. Kdyby to hrál jak Robertson, což dřív tak hrával, tak je Liverpool daleko nebezpečnější. Takhle je to strašně pomalý a čitelný.

Reagovat
Remt

s tím ale docela souhlasím, že dřív to nebývalo tak statické jako častokrát teď

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/pde3gs/anthony_taylor_full_monitor_check_for_penalty_and/

Jojo sotva došel k monitoru a měl jisto, viděl ani ne 1 záběr, ze hry nic neudělal.

Fotbal by měl minimálně zavést pro červené/penalty, vyhlášení rozhodčího proč tak rozhodl , jaké pravidlo porušil, jako v hokeji.

To ho donutí alespoň trochu přemýšlet a umožní rozumné hodnocení.

Reagovat
blade115

Úplně by stačilo, kdyby se rozhodčí občas museli zodpovídat interně nějaké komisi. Jenže v PL se spíš místo toho ještě pořádá hon na ty, kdo si dovolí ty nebohé chudáky rozhodčí hodnotit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

vsak tam probihala komunikace s VAR, takze si asi chtel jen overit, jesti to trefilo ruku nebo ne.

Reagovat
blade115

Tak jestli ho videorozhodčí tahal k monitoru jen kvůli tomu, jestli se míč vůbec dotkl ruky, tak ať rovnou odevzdá licenci.

Reagovat
Busby babes

to ja nevim, co si tam chtel overit, jen spekuluju. ale probihala tam komunikace, treba jen chtel videt, jestli tu situaci vidi stejne jako videorozhodci... a na to mu mohl stacit jen ten kratkej pohled.

Reagovat
blade115

Já si třeba myslím, že krátkej pohled nikdy nestačí. Však v jeho podání to byl spíš fotorozhodci než videorozhodčí. I u ofsajdu je celkem důležitý si prohlédnout ten moment pořádně a sledovat, kdy hráč skutečně přihrává, samostatné snímky sou strašně zkreslující.

Reagovat
Remt

Jasně že to tak bylo pak uz jen stacilo si to overit a videt ruku a bylo to jasne. To se jen Ti, kterym tu bylo vysvetleno ze ta cervena a penalta byla odpiskana spravne chytaji posledniho stebla aby to nejak zpochybnili i kdyz vse bylo v poradku

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

jdi pod prewko tam to borec vysvětlil.

Reagovat
Remt

Myslíš že to některý z těchto pochopí? Stejně si budou mlít svou. I když budou vědět, že pravdu nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Co melu? Že chci aby si to rozhodčí v zápase zdůvodnil? Nezájímá mě názor někoho na foru.

Nemyslím si, že je možné udělat dobré rozhodnutí prakticky podíváním na 2D obrázek.

Reagovat
Remt

https://streamwo.com/kDSLhBI ty dvě dé obrázku. S tím odůvodněním ze strany rozhodčího s tebou souhlasím. V jiných sportech to funguje. Fotbal je ale v zavádění tehle věcí dost zpomalený.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ale rozhodčí na hřišti neviděl, to co viděl jsem linkoval

Reagovat
Remt

Ve 30. Vteřině je vidět co na obrazovce vidí rozhodčí. Jsi normální? Chceš i tohle zpochybnit? Že neviděl něco co má metr před sebou na monitoru.

Reagovat
oli9

Jasně a ty víš co mezi sebou komunikovali, podle tohoto videa víš.. A jak to mění to že to nebyla penalta a ČK?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu vymýšlíš výmluvy? Máš důkaz, že komunikují jinak než že rozhodčí na hřišti řekne VAR check>VAR řekne podívej na okno, nebo jejich verdikt?

Pokud by rozhodčí dostával podrobné info od VAR, tak může rovnou běžet k displeji, protože bez obrazu ty slova nemůžou dávat žádný smysl.

Reagovat
Remt

Mě přijde úsměvné že kdyz už jste pochopili, že nezpochybnite to že rozhodl správně tak zase začněte zpochybňovat to jak spolu komunikovali při tom rozhodnutí. Což ale nikdo z nás nemůže vědět. Tak se na to už vyserte, rozhodli správně a to je to jediný podstatný. Zbytek jsou hovadiny kolem jen

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou má cenu hádat se o rozhodnutí? Výsledek to nezmění. Já vím že červená to být neměla.

To že se k tomu rozhodnutí došlo špatně, proto bylo špatné rozhodnutí se snažím vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Však něco viděl sám a na ruku si určitě stěžovali hráči Poolu, vůbec nemusel komunikovat s VARem, k čemuž teda nemáš důkaz stejně jako oli.

Reagovat
Liquid

dobrá remíza, největší špína nás neporazila doma, a nebejt chyby sudího tak Virgil neVirgil, vyhráli bychom tam, Liverpool dost žaslotný na té poslední třetině hřiště, něco jako Slavie v pohárech, ale ta aspoň má ty šance, na loženky i dnes vyhrála Chelsea, škoda toho sola i těch polonůžek Lukakua, vzadu skvělá organizace

Reagovat
Kopac

vsetci ta maju v pici, drz sa

Reagovat
Coutinho10

obrovsky prokauc v momente, kdy hrajes cely polocas proti tymu, ktery je o hrace mene a proti tymu, ktery je hlavne konkurent o predni mista...tohle se melo zvladnout

Reagovat
O.Giroud

dnes Klopp nejak zaspal

Reagovat
Coutinho10

mame tam Minamina, Oxe...kreativni hrace a nedostanou sanci

Reagovat
O.Giroud

Neviem preco tam nechal cely zapas Elliotta, akoze fakt zaujimavy hrac, ale velmi to dnes hral na istotu a akurat to vsetko brzdil. Uz ked som videl ako ma loptu a Jota tam paradne nabieha na unik tak som vedel, ze to pojde nekde do rohu obrazovky k Salahovi

Reagovat
Coutinho10

j, mohl to ozivit i na ukor jeho

Reagovat
Registrujisejenproto

Salaha bych okamzite vystridal za tu “strelu” v 85. Maneho davno predtim za ty klicky z kroku, ktere vsichni vedeli uz vcera ze je udela

Reagovat
Liquid

Reagovat
slavex

Před výkopem jsem věřil ve výhru a troufám si tvrdit, že nebýt toho vyloučení, Chelsea by to zvládla. Nicméně za daných okolností je i ta remíza zlatá. Nevěřil jsem, že to celý poločas udržíme

Co se týče červené a penalty, vlastně ani nechci řešit, zda to bylo správné rozhodnutí či nikoli. Spíš mě sere způsob, jakým o tom Taylor rozhodnul. Podle všeho ho od VARu zavolají, ať se na to mrkne a borec se tam sotva vytočil, vůbec se nepodíval na celou situaci a hned měl jasno. Ze záběrů v tv bylo vidět, že tam měl zrovna pauzly moment, kdy to měl James na ruce, ale že by se teda ten idiot podíval, jak k tomu došlo, to ne.

Reagovat
LokoLFC

Taky me prekvapilo, ze se tam v podstate jen otocil. Ale v konecnem dusledku spravne rozhodnuti.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme jediní stoprocentní. Jestli zítra vyhrajeme, tak jdeme do čela. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Vy první, Arsenal poslední, to budete print screenovat tabulky jak diví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, není třeba, to tak zůstane až do konce.

Reagovat
Lacko_Boh

stavime sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Zjednodušil bych to na konečné umístění Tottenham > Arsenal, o to bych se vsadil.

Reagovat
Remt

Spíš kdo by se o to nevsadil :D

btw Ownysearch uz nebude fungovat? To bylo jedine proc jsem te mel rad

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to v plánu.

Reagovat
Remt

Jakože fakt? Já měl za to že jsi někde psal že už na to prdíš. Bylo to jednoznačně super

Reagovat
Salfovic

Teď by to ocenili zejména fandové ManU.

Reagovat
Manik...

Reagovat
RKBoy

bude DVD.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Edgar Davids

Arsenal je taky stoprocentni

Reagovat
Front hell

Tam jste byli i minulou sezonu a na konci jste byli rádi za 7 místo.

Reagovat
O.Giroud

Chelsea paradne odbranene, Elliott mal ist dole. Urcite si sance este zasluzi v tejto sezone v PL, ale hral to moc na istotu a videl snad len Salaha.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
hitZor

Geniální

Reagovat
Sandstorm

Beatbox rap battle MC Tuchel

Reagovat
LokoLFC

Beatbox rap battle

Reagovat
oddy

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Svatej

ok, vymeknul jsem

Reagovat
mikelinos

Reagovat
vladis271

Fakt to excelentne odbranili. Nam utocila len prava strana. Andy dnes este nemal hrat a Mane je fakt mimo formy uz dobry rok. Chrlsea bude strasne, enormne tazke zobrat 3 body. Lukaku nam posobil o dost vacsie problemy nez som cakal, ale mali sme z neho prehnany respekt. Ako on ide k brane a tienovo ho branime v trojici? v takej situaci musi jeden proti nemu vystupit.

Chelsea s touto obranou asi najvacsi favorit na titul.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
blade115

Konečně

Reagovat
Godwinson

Ty jo, zase za takovou dardu. Chelsea je v tomhle boží

Reagovat
Miguel19

Teďka hlavně přivést záložníka.

Reagovat
ManUnited

Taky bysme chtěli

Reagovat
Godwinson

Tohle spíš značí Koundého, ne? Záložník podle mě vůbec nebude na pořadu dne, bohužel.

Reagovat
Infernoqt

Raphaël Varane's £400,000-a-week deal at #mufc made him the highest paid player in the Premier League, but Cristiano Ronaldo's deal has now eclipsed that #mulive [@TelegraphDucker]

Tak jak je to s těmi platy?

Reagovat
Infernoqt

Cristiano Ronaldo’s return to #mufc will make him the highest paid player in Premier League history. He will earn in excess of the £560,000-a-week that Alexis Sánchez earned at United. He will have a two-year contract with the option for an extra year #mulive [@TelegraphDucker]

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Ronaldo má mít 380. V Juve měl 500 a šel dolu.

Reagovat
Detective

Tak v Juve mel cca 500, ale v cistym.

Reagovat
cr7sux

ducker, lol

Reagovat
vrabejka

Ronaldo bude mít 480kpw to už se vědělo včera

Reagovat
Busby babes

Ducker docela casto prichazi s nejvyssim cislem. takze tezko soudit no...

Reagovat
cr7sux

blbost, sanchez prece jeste ted bere 800 tydne od mu...

Reagovat
Busby babes

denne

Reagovat
vrabejka

Bod není špatnej, ale měli jsme na vítězství. Přece jen Chelsea byla dlouho v oslabení. Červená a penalta jasná. Hráč zabránil rukou jasnému gólu, toto si Taylor v pohodě obhájí. Velká škoda že z těch šanci na začátku 2. poločasu něco napadlo. Pak to Chelsea zavřela a k tomu bodu se prosimulovala.

Takové rozporuplné pocity no. Snad nás tato ztráta v bojí o titul nebude mrzet.

Pozitiva:

Výborný výkon proti silnějšímu soupeři, Chelsea se vůbec nedostala ke své hře

Naše defenzíva dokázala vymazat Lukaka

Energická hra Harveyho Elliota

V obraně nedocházelo k tolika zaváháním jako v minulých zápasech

Negativa:

Nevyužití přesilovky, remíza je málo

Zranění Firmina

Zbytečné inkasování

Špatné řešení finálové fáze ve 2. poločasu

Reagovat
Grahf

Diallo loan vo Feyenoorde, dobrý klub pre rozvoj.

Reagovat
Busby babes

tak to je super.

Reagovat
ManUnited

Zrovna jsem to sem chtěl hodit

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
PP

To je taková radost, dívat se na opravdový fotbal.. Chelsea mnohem sehranější, redka zbytečně přísná. Tam by to nějaký brejk Chelsea rozhodnul. Obranná hra a hra bez míče Chelsea je prostě paráda. Tyto dvě věci Arsenalu letos zcela chybí..

Reagovat
cristiano.K.

Remíza je zasloužená. Dřeli jsme bez větších šancí, střely jen ze střední vzdálenosti, což je dost málo. Nutno říct, že CFC bravůrně bránila. Penalta jasná, červená kruto přísná. Nelíbil se mi Matip, asi čtyři zbytečné ztráty/přihrávky. Elliota bych přeci jen využíval spíš z lavičky. Salahova malá domu pravačkou, to bylo něco

Reagovat
Remt

Ja tedy nechapu v čem byla krutoprisna kdyz tu jeden kluk vysvětlil podle jakeho pravidla byla udělena zcela po právu. Krutoprisna protože to nám, kteří neznámé dopodrobna pravidla tak na první pohled prijde? Možná ano. Lec dle pravidel zcela správně

Reagovat
hitZor

Vysvětlil tady jeho hodně subjektivní výklad pravidel. Oukej, možná je tenhle názor učili na školení rozhodčích, ale u nás může být ten výklad jiný než v Anglii a v evropských pohárech. Brát tady jeho názor jako stoprocentní pravdu je tak totální bullshit.

Reagovat
Remt

Vyplacnout míč z brankové čáry rukou a tvrdit že neměl jít ven je totální bullshit.

Reagovat
ttopi

Lidi neblázněte. Když ruka zamezí míči v cestě do brány, byla by penalta slabým trestem, když není jisté, že ji exekutor promění, za to míč letěl při té ruce prokazatelně do brány. Tady je ta ČK správná.

Reagovat
cristiano.K.

Je asi jedno jestli budu reagovat na Remta nebo na tebe. Kruto přísná pro mě znamená pořád správně nařízená, takže nemusíme zbytečně slovíčkařit.

Když do tebe někdo napálí míč z metru, je to prostě reflex. Vlastně stačilo, aby jeho ruka nešla proti míči a penalta by se nekopala, což je tenká linie mezi penalta a červená vs nic.9/10 hráčů by na té čáře reagovalo stejně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

S Olim muj oblibenej scoure!

Reagovat
cristiano.K.

nemůže o tobě říct totéž po včerejších krámech (ted jsem si přečetl prewko)

Reagovat
Svatej

viz dva komentáře níž

Reagovat
Svatej

Scouser*

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Svatej

No... po par hodinach chladnuti muzu rict, ze jsem pysnej krom tymu i na dalsi věc.

https://bit.ly/3mGzv4x

Reagovat
Remt

Uz to vidis víc s odstupem?:D

Reagovat
RKBoy

but just almost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Taylor je zkurvena pica

Reagovat
Liquid

liVARpoolská

Reagovat
vladis271

Reagovat
Benzema

Zatiaľ dobre nezvladaš

Reagovat
icka

Priste min piv

Reagovat
John Obi Mikel

Fauly 13:4

Karty 0:3

Reagovat
CHONG

Teď jsem se dodíval na City - Arsenal ze záznamu, a i když statistiky mohly asi lecos napovědět, tak stejně mě překvapilo, jak moc je Arsenal šílený, fakt nepamatuju, kdy jsem naposledy ve fotbale viděl takhle zoufalý, odevzdaný a celkově smutný výkon

Reagovat
Busby babes

v tom tymu neni zadnej lidr, aspon tak to na me pusobi. Presne jak pises, uplne odevzdani.

Reagovat
teenz

Reagovat
Malresi

Chelsea okrátená o výhru. Aj o hráča menej si dokázali vypracovať väčšie šance.... Lukaku si z Matipa robil prdel. Od nás som čakal viac, no povedal by som, že nám vylúčenie uškodilo. Za rovnobežného stavu by sme imho mali väčšiu šancu vyhrať. In the end - bodík s konkurentom o titul je fajn, no výkony tomu nezodpovedali, útočná fáza slabá a nekreatívna ako čaj.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Nemyslim si. Zabili by nas z protiutokov. Za 11 vs 11 by to bol zapas o prvom gole. Imho do ich golu sme boli lepsi. Im padla prva vec. Ak by sme dali prvy gol, z protiutokov by sme to vyhrali. Lenze prvy gol dali oni.

Reagovat
Malresi

Do istej miery sa dá súhlasiť, no imho bola Chelsea práve kreatívnejšia. My sme hrali pošestnástkový futbal, tj. do súperovej 16tky sme sa dostávali ľahko, no tam sme boli drevení. Chelsea premenila pomaly všetko do čoho sa dostali na gólovku a nechýbal oveľa, aby nás aj o tie 2 body obrali.

Reagovat
vladis271

Strasne ma srali s tym branenim lukakua. Preberie loptu na polke a 3!!!hraci ho tienuju az po 16tku. Tam ho mal jeden krizovat a jeden ustupovat. VVD ako zachranna brzda pred 16tkou. Uz 2 hraci ho museli ubranit ak je jeden z nich virgil.

Reagovat
Malresi

Asi tak nejak. Každopádne som za VVD rád, všetko podstatné hasil, priamo v súboji s Lukakum asi ani raz neprehral, takto si predstavujem výkon CB. Každopádne stopéri Chelsea zahrali tiež skvelo, a podľa mňa aj krajní beci, najmä Alonso, ktorý bol za mňa MOTM.

Reagovat
Svatej

Já si vybavim jeden moment, kdy tam Dijk šel na prdel právě po souboji s Lukakuem u lajny poblíž rohu vápna a byl z toho celkem nadějnej náběh do vápna, mizerně exekuovanej pravačkou centrem.

Z druhý strany tam potom Romela dokázal tělem odstavit i Matip.

Reagovat
Malresi

Ten moment si zrovna nevybavujem, asi nebol natoľko závažný. Každopádne to vidí aj slepý, ako naša obranná hra stúpla po návrate VVD. Gól ste dali len z dobre nacvičenej štandardky a hoci ste mali viac šancí ako my, tiež to neboli bohvieaké tutovky začo vďačíme najmä stoperom a VVD, ktorý blokoval všetko čo mohol.

Reagovat
Svatej

Hele co si vybavim živě jsou tyhle dve akce.

https://mobile.twitter.com/CFCPys/status/1431770166015188994

Především ta první mě nevýslovně sere. To je fakt potenciální 100% sance a mizernou decision makingem 2x behem dvou vterin z toho je akce v hajzlu. Verim, ze byt v tomhle vase trojka, tak to gol určitě je.

Druha taky bida, taky dvakrát špatně..

Reagovat
Svatej

Jinak nasel jsem i ten souboj

https://streamable.com/gjerr6

Nic extra, ale znova.. lepší vyreseni situace s absencí nejlepšího obrance soupere ve vápně by z toho mohlo udelat alespoň hezkou akci

Reagovat
Malresi

Toto si vybavujem, ale prakticky z toho nič nebolo. Ten súboj vyššie z twittra mi nejde prehrať: "Na podnet od vlastníka autorských práv bolo toto médium zakázané." Každopádne si stojím za tým, že VVD zvládol svoju rolu výborne. Všetky vaše šance šli mimo neho a viac z Matipovej strany.

Reagovat
Malresi

ešte čo sa týka Matipa on tam dokázal Romela párkrát odstaviť, keď skoro o nič nešlo, no pri všetkom podstatnom si dovolím povedať, že bol Romelu o krok napred. Okamžite upravujem fantu aby som ho tam narval na úkor Bruna zrejme, fantastický hráč AK nedáme titul my, tak vám ho prajem.

Reagovat
Svatej

z realnych variant jste pro me taky přijatelní. Sice tu pak rok clovek musi snaset bubbleho, ale mino Salaha a Maneho mate celkem sympataky v tymu + Kloppa, kteryho zeru

Reagovat
Malresi

Čo sa ti nepáči na Salahovi mi je asi jasné, ale prečo zrovná Mané ?

Reagovat
Svatej

On chvilema pusobi jako brutálně skromnej frajer, kterej je nohama na zemi, ale umi i prepnout do rezimu, kterej mi vůbec nevoní. Je schopnej jak padat, tak i bejt agresivni, těžko říct.

Reagovat
Malresi

To asi musím uznať, každopádne za mňa je to aj múdrosť toho hráča. Prečo by nemal skúšať to, čo skúšajú aj súperi a čo sa bežne píska (často nesprávne) ? Tiež sa mi to nejako extra nepáči, ale mám preto pochopenie. Čo sa týka tej tvrdosti, tak tu som absolútny fanúšik. Imho sa tvrdosť z futbalu (aj vďaka pravidlám) vytráca, čo sa mi nepáči. Sklzy, ktoré boli pred 10+ rokmi úplne bežné sú dnes trestané redkami. Trebars taký Vinnie Jones (okej troška hlbšia história) by si dnes zahral asi tak 10 minút. Neviem, nepáči sa mi to.... keď som futbal začal sledovať, nebol to šport pre slečinky, dnes už je a to nemám ani 30 rokov kua.

Reagovat
Svatej

Jo, to rozhodně. V tomhle tématu jsi narazil na toho pravýho, já si na směr, kam se moderní fotbal udává, stěžuju v podstatě nepřetržitě přesně z tebou uvedených důvodů.

Hmmm budu hádat, viděl jsi nedávno na fb stejný video Vinnieho proti United viď? Jsem až normálně zíral, že na hřišti existoval hráč, okolo kterýho i Keane chodil po špičkách a se kterým nechodil do konfrontace Každopádně sjel jsem celej ten zmíněnej zápas a královsky jsem se bavil. Ve srovnání s dneškem surovej, skoro až bojovej sport, ze kterýho doslova stříkal testosteron.. Normálně se na to musim jít mrknout znova.

Reagovat
Malresi

Samozrejme. https://www.youtube.com/watch?v=UFz8N9UUVHA trebars 0:55, v dnešnej dobe redka, vtedy úplne bežný zákrok. Podobne hral aj Stevie G, ostatne aj preto som sa stal fanúšikom Liverpoolu - in his prime ten chlap zožral každého, ku komu sa dostal. Záloha s ním, Xabim a Maschom je dodnes najlepšia akú sme v PL mali. Nuž, United ale mali CR7 na vzostupe.

Určite musím len súhlasiť, presne taký futbal mi chýba.

Reagovat
Remt

Pro mě jste jediná zkousnutelna varianta na titul vy jestli to vyhraje někdo z Manchesteru, tak to asi obrecim

Reagovat
O.Giroud

nechapem ako moze niekomu vadit vyhra ManCity

Reagovat
Remt

Tak to ja zas nechapu jak to nekomu vadit nemuze, mě na nich vadi uplne všechno:-D ale jasne, lidi jsou ruzni

Reagovat
Luc-Luc

To nevim, remiza spravedliva, neprislo mi, ze by Chelsea byla lepsi nebo mela vic sanci a Lukaka jsme odbranili docela v pohode

Reagovat
Malresi

No neviem.... aby sme si za celý druhý polčas v presile nevytvorili takmer nič ? Za toto sme si tri body nezaslúžili absolútne. Chelsea bola efektívnejšia imho a keby vyhrali tak ma to síce sere, no nenamietal by som proti výroku, že to bolo zaslúžene.

Reagovat
Benzema

Remíza zaslúžená, ani jeden si nezaslúžil vyhrať a ani jeden nebol lepší. Červená zápasu uškodila. To nemení nič na tom, že sme to mali zvládnuť a vyhrať. Salah a Mane hrozny. Ale to čo predvádza Mane už rok a pol je na facku. Náš najslabší hráč zo základu a nemám pocit, že sa to zmení.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/opinion-16-conclusions-manchester-city-5-arsenal-0-guardiola-arteta-torres-xhaka

vyborny.

The reigning Premier League champions just hosted a team in the relegation zone without a point or a goal and at no stage over the course of 90 languid minutes was that statement even vaguely challenged. It ticked every box: numerous scorers, including one surprise; a petulant red card; a man-of-the-match performance from an overworked keeper; praise from Pep Guardiola for posing no resistance but looking pretty enough. The gallows humour of travelling supporters cheering the opposition’s goals just to feel something was a nice touch.

He cannot make Calum Chambers jump higher or force Granit Xhaka to tackle properly. No coach has that much control over the actions of a player. But he had absolutely no influence on that performance, result or game and that is damning. Arteta might not be the problem at Arsenal but it is patently clear he is no longer the solution.

Reagovat
cristiano.K.

Jinak Azpiho jsem měl vždy za sympatáka, ale to co předváděl včera při rohách...za to bych normálně dával dodatečné tresty (naběhnout do hráče a spadnout jako že jsem dostal loket)

Reagovat
Malresi

Súhlas, úplný kokot..... byť tam v ihrisku tak ho zlynčujem

Reagovat
smazaný uživatel

stále to bol dmt. Neviem odkiaľ ta aura sympaťáka.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

od pohledu nevypadá jako p.či

Reagovat
Dawon

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Nikikrew

presne tak. Uplakane decko

Reagovat
Trand

Reagovat
Benzema

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Oprava

Reagovat
pingla

Reagovat
blade115

Hmm, zajímavé. Od fans slepic bych to samozřejmě chápal, ale že tu bude tolik palců napříč tábory ... To jsem měl za to, že tam máme daleko větší padouchy v tom kádru. Od Azpiho si krom včerejška vlastně nepamatuju nic kontroverzního. V čem byl teda "stále dmt"?

Reagovat
Godwinson

Zase fanoušek Spurs by měl být schopen dementa posoudit dokonale, mají jich tam řadu

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ako? Viem, že namate radi Diera, ten sa ale na ihrisku nechová jak rozmaznané decko a hraje tvrdo. Lamela už je preč, ten bol fakt na ihrisku dmt.

Reagovat
fenixLFC

tak to ze mate vacsich padouchov neznemane ze nemozu zanho povazovat aj azpiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pri každej situácií v jeho neprospech alebo neprospech Chelsea tam vyskakuje jak čertík z krabičky, kecá a rozhadzuje rukami.

Reagovat
blade115

Se mi strašně chce říct, že to dělá tak 90% fotbalového světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určite nie.

Reagovat
j_mrazik

* latino

Reagovat
Maximm9

Chova se jako dmt od te doby co dela kapitana. Kdyz nedelal kapitana, tak si tam hral u lajny a hral fantasticky. Ted vic keca s rozhodcim nez hraje

Reagovat
smazaný uživatel

slizky clovek

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
oli9

Choval se jak úplný picus, tam poskakoval a pobíhal jak zfetovany okolo Virgila a pak do něj vždy naběhl říkám škoda byla že ten poslední roh neskončil gólem přes něj to by byla třešnička

Reagovat
icemike

On čím je starší, tím je horší. Španělská škola je zlo

Reagovat
hitZor

Ten poslední roh, po kterém tam zůstal ležet a držel se za obličej, i když do něho nedostal beru, to byl hnus. Ale jinak? Vždyť Virgil se vždycky nacpal vedle něho a strčil mu loket na krk a když se mu Azpi vysmýkl a postavil se před něho, tak to udělal znova.

Reagovat
r.mrazik

on je tak vypada,jinak to je klasicky spanelak

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že za sympaťáka ho nemám už asi 3 roky...

Reagovat
Jordi Alba

Spurs titul se skóre 38:0.

Reagovat
C-M@ster

Arsenál sestup se skóre 0:114

Reagovat
jk

Dalo čekat, že s tím někdo přijde ale přesto mě to rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

3 zápasy, 9 bodov, 0 inkasovaných gólov, by som neveril po tom lete

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Trand

3 zápasy, 0 bodov, 9 inkasovaných gólov, by som neveril po tom lete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nelži.

Reagovat
Trand

Na Brentford jsem nám věřil a proti City jsem tipoval 3:0.

Reagovat
icemike

ale zároveň jen 3 góly vstrelene... Aston villa style

Reagovat
jk

Ta vysoká obrana dneska top. Sanchez vypadá jak nový hráč

Reagovat
Busby babes

Velka pochvala Spurs. Jako fanousek defenzivniho fotbalu jsem z jejich vysledku nadsen. 3 goly, 9 bodu.

Reagovat
Busby babes

a nedivil bych se, kdyby Spurs byli letos silnejsi nez jsme si mysleli. Tim, ze udrzeli Kane a imho fakt hezky nakoupili.

Reagovat
matZz

TOP OF THE LEAGUE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to ale trochu viac dominovať proti tímom ako Watford. Potrebuje Nuno viac času? Dúfam.

Reagovat
Pharrell

Za chvíli už hraje MU . Ještě bez CR ale za 2 týdny by mohl hrát Cris. A co ten Kylian Mbappé? Zůstává ještě rok v PSG a nebo brzy už oficiálně do Realu?

Reagovat
Remt

Mbappe vypadal nekdy ve ctvrtek jako 100%, ale ted uz jsem o tom zase dva nic nic necetl nikde

Reagovat
Busby babes

dneska jsme videl, ze Madrid vzkazal do Parize, ze maj do konce dne aby odpovedeli na posledni nabidku.

Reagovat
Remt

Já čekám že to nejspíš dopadne. Protože to PSG zkrátka musí trochu ulevit tomu rozpočtu, však to už je tak okatý, že to jim snad nemůže projít

Reagovat
Pharrell

Oni PSG sice odmítli 160-170ml. €. Ale za hráče co mu skončí smlouva příští léto je to fajn cena. Chtějí 200mega € což Real asi nedá a navíc je to přehnaně už moc za Kyliana. Takže Paříž nemá moc na výběr - buď teď nakonec přijmou nabídku Realu a nebo příští rok Mbappé zdarma (to by dost prodělali ).

Reagovat
Remt

jako já to vidím úplně stejně. Šejk má sice dost peněz ale přijít o 160mil euro to už zatraceně zabolí i jeho. A že by o ně nejspíš přišel protože Mbappe se opravdu k setrvání v Parizi pry nema

Reagovat
Agent z Melmacu

nejaký rozpočet majú v piči a takisto v piči majú, aké je to okaté

Reagovat
Pharrell

Jj přesně

Reagovat
Pharrell

Jj o tom čtvrtku taky vím. No já taky právě od pátku jsem o něm nezaznamenal další zprávy (o přestupu). Asi dnes nejspíše nastoupí za PSG proti Remeš. A myslím že v Po/Út to oficiálně potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne to od patku utichlo no. Ono to je tim, ze PSG dosud nezareagovalo na tu nabidku (170+10), kterou Real poslal. Oni to neprijali, neodmitli.. proste nic. Kompletni ignorace ze strany PSG. Muj osobni nazor je, ze schvalne nechavaji Real vycukat a mezitim domlouvaji nahradu (Richarlison). Dneska pak probehly nejaky zpravy, ze se do toho transferu zapojili i dalsi agenti jako Mendes a Joorabchian. No a Joorabchian ma hodne blizko k Evertonu, takze jeho zapojeni dava smysl.

Reagovat
Pharrell

Ano oni ještě nezareagovali ani na nabídku 170+10mil.€. Protože oni prostě chtějí 200mega za něho ale dobře vědí že to jim Real nedá. Někde jsem četl zprávy že F. Peréz nakonec poslal do Paříže “konečnou” nabídku 190m € a že prostě více už Real nedá a tohle je maximum. No uvidíme. Dnes uvidíme o půlnoci/noci nebo případně zítra ráno. Protože jestli PSG teď nic nepřijme tak za rok je Mbappé k mání zadarmo. To by hodně prodělali navíc Monaku kdysi zaplatili 180m € (35+145m.) ale prý těch 35m za 1.hostování Kyliana PSG stále dluží Monaku .

Reagovat
nani92

Tottenham prvý, Arsenal posledný..nádhera

Reagovat
LokoLFC

Si ten Dean zase dělá píču ne? Že to nevidí tenhle kokot ještě pochopim, ale že to neřeší ani VAR... a komentátor řekne, že to byl souboj 50 na 50, taky úplně mimo diot slepej, ještě mu to ukážou znovu... to byl zákrok na oranžovou... tlačenka Uited začíná... strčte si ten VAR do prdele kokoti

Reagovat
Hlahart

mkay

Reagovat
supporter

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
EXoRcIsT

muhehehe

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
LokoLFC

Je mi jasny, ze fans UnIted nemaj soudnost.

Reagovat
EXoRcIsT

a akoze preco preto ze Neves prisiel o loptu Pogba sa ho ani nedotkol a ked si uvedomil po par krokoch ze loptu uz nema tak sa hodil o zem.

Reagovat
LokoLFC

Podle opakovaneho zaberu se ho fakt dotknul. Jestli to nevidis, kup si brejle.

Reagovat
Hlahart

Tak ono je obecně známé, že jediní, kdo mají soudnost, jsou fanoušci Class of 20.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

FA

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Ronaldo je takovej horší Greenwood no

Jinak Sancho se zatím hledá, ale Varane mi teda přišel super.... Z toho mám fakt skvělej pocit. DDG dneska extra třída. Jo a Fred si teda vybral svoji nejhorší formu za 2 roky na období, kdy nutně hledáme CDM.. tak snad to někoho přesvědčí a Camavinga/kdokoliv chtěl vždycky hrát s Ronaldem

Jinak tři body jsou z Wolves super. Pogba a Bruno tradičně top výkony.

Reagovat
Hlahart

Wolves (2.01) 0-1 (0.66) Man Utd

David & Mason <3

Reagovat
Busby babes

to jsem cekal, protoze Saiss imho udelal tak 1,6 behem tech 2 vterin.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Camavinga nie je DM, Ndidi, Bissouma, Neves - jeden z nich sa mal priviesť

Reagovat
vodka

až na pogbu no, měl tam dost hloupých ztrát při to mpresingu wolves. Fred byl sice 65 minut dobrý, ale kdykoliv šel do souboje s tou ofenzivní trojkou wolves, tak vypadal hrozně. zezačátku teda úplně při všem, pak aspoň tu rozehru dával v pohodě.

Reagovat
VersaceChain

De Gea, Varane, Greenwood

Sancho, Fred

Reagovat
Infernoqt

Jsem to už říkal a obávám, že Sancho bude potřebovat ten rok na adaptaci.

Reagovat
Sandstorm

Přechod z BL do PL je hodně složitý.

Reagovat
Infernoqt

Tak on bude třeba dobrej proti těm zataženým soupeřům. Jen si na to tempo a tvrdost PL musí zvyknout. Jako pro tuhle sezonu je chyba od něj mít vysoká očekávání, viz Havertz loni.

Reagovat
Busby babes

hele Wolves byli zatazenej souper. Jak nemeli balon, tak se zatahli za balon a byli hrozne kompaktni...

Reagovat
vodka

hlavně byli hrozně agresivní, že po prvním doteku šli do těla, do skluzu, za mě přesně tak, jak by se to mělo hrát, ale Dean tím divným pískáním jim docela pomohl první hodinu a na to si Sancho bude muset zvyknout. Hlavně teda jeho nabídka byla hrozná.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
j_mrazik

Xhaka přechází doteď.

Reagovat
r.mrazik

takove to,kdyz je martial herne lepsi jak sancho...

Reagovat
kiwwi

dzizs, nastupil na prvy zapas

Reagovat
r.mrazik

dzizs hodnotim jeho vykon,ktery byl sileny

nebo jako ten,co nastoupi na prvni zapas nema hrat dobre?

Reagovat
kiwwi

toto nie je tvoj jediny komentar k nemu...ocividne si si uz nasiel novy ciel ako ta poznam

Reagovat
r.mrazik

jj, vzhledem k tomu,ze jsem Sancha k nam dlouhodobe chtel...

vcera byl proste velmi spatny, priste snad bude lepsi

Reagovat
EXoRcIsT

dnes pozitiva len ciste konto . DDG a Varane + Maguire inak slabota. Mozno este Greenwood a jeho dalsi gol

Reagovat
Swarley

Strašně slabý zápas z naší strany, Wolves mnohem hladovejsi, rychlejší, pracovitejsi... Všude jsme byli pozdě, nedůrazně.. Stupidní ztráty při každé druhé akci...

Varane super a Greenwoodovo zakončení je fakt neuvěřitelný... Ten kluk je ďábel...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
vodka

Reagovat
Infernoqt

Raphaël Varane vs Wolves:

88% pass accuracy

74 total touches

5 passes into the final third

5 aerials contested

3 clearances

2 aerials won

1 cross blocked

1 assist

0 dribbles past him

0 goals conceded

Reagovat
Infernoqt

S Lindelofem bychom dneska nevyhráli. I když jsme neměli vyhrát ani tak, ale Varane ukázal strašný rozdíl.

Reagovat
Miguel19

Však byl u největší tutovky zápasu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale jinak byl vybornej. skvele cte hru a ta tutovka byl prakticky jedinej jeho prohranej souboj.

Reagovat
r.mrazik

a dalsim zabranil...

navic se to zdalo pri tom streamu jako faul,kdyz si ho ten utocici hrac pridrzet dole rukama

Reagovat
Busby babes

tohle ti skoro nikdy nepisknou. v ten moment se proste nechal preskocit a posral to. jinak byl vybornej.

Reagovat
r.mrazik

ja to videl jen na streamu,treba to tak hrozny nebylo

Reagovat
Sandstorm

Pro Wolves je to krutý. Hráli pěkně a snad se zvednou. My máme hodně co zlepšovat, pokud chceme bojovat o titul. Herní projev City a Chelsea, to je jiný level.

Reagovat
Busby babes

no co si budem, takovej klasicky spatnej ale zabavnej zapas s Wolves. Teda vetsinou to nebyva zabavny, ale dneska tam bylo hodne nadejnych situaci na obou stranach. Nam moc neslo branit prechod Wolves, zaloha (hlavne v prvnim polocase) nestihala. Druha pule v tomhle ohledu lepsi (ale ne dokonala). Wolves meli jednu obri sanci a nedali, my meli jednu slusnou a dali. o tom to bylo no.

Stoperi ok, kazdej udelal jednu chybu, Harry jak pres nej presel Trincao (btw skvelej, kde ho vyhrabali? ) a Varane u toho rohu. Jinak Varane skvele cte hru, jestli takhle bude pokracovat dal, tak mame druheho Ria.

Sancho bidnej, defakto vsechno zazdil. v druhe puli, po tom, co vystridal James, se aspon vic nabizel a tak, ale porad to nebylo ono a za me teda dneska velmi spatnej vykon. James imho lepsi, u nej je problem to koncove reseni, ale ani to dneska nebylo uplne spatny. ten jeden centr Coady vypichl spis nahodou a smerem dozadu super.

Fred prvnich 15 minut velky spatny, tam pripravil dve sance Wolves ( a jednou nebo dvakrat tahal za zachranou brzdu) ale casem to bylo lepsi a lepsi. Jak jsem psal o polocase, u nej je super, ze se ani po tech chybach nezacne shovavat, porad se nabizi spoluhracum do kombinace a tak. Zase vybojoval hodne micu i kdyz to mel proti Traoremu desne tezky a obcas komicky nezvladnul fyzicky. Pogba druhou puli taky lepsi, uz tolik nekazil. Prichod Cavaniho pomohl, najednou tam byl nekdo, kde delal nabehy za beky, coz zacal delat i Mason a obranci Wolves meli daleko tezsi delat to hriste uzsi, coz nam pomohlo. paradoxne teda nejvetsi sance prisla v druhe puli, ale zas to byla standardka no.

Zakrok Pogba vs Neves bych chtel videt jeste jednou, zatim jsem na twitteru nenasel a videl jen jednu opakovacku, kde to vypadalo, ze Pogba sel tou nohou asi 15 cisel mimo... tak pokud nekdo ma, dejte odkaz, kouknu.

Ve vysledku nic moc zapas, z nasi strany 4-5/10 a rozhodlo to, ze Mason je v zakonceni lepsi nez Saiss.

Reagovat
Busby babes

jinak Wolves dobrej vykon. imho budou hrozne zatapet tymum nahore, ale je otazka, jak dokazou porazet ty tymy z druhe pulky tabulky. Tam bude asi hodne zalezet na forme Jimeneze.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím 3 týmům nahoře moc nezatopili.

Reagovat
Busby babes

no hele, dneska jsme meli kliku a vy minule taky, ze nedali svoje sance. oba zapasy mohli v klidu skoncit uplne jinak. ale spis jsem to myslel, ze tenhle styl hry je dobrej proti klubum, co chtej vic drzet balon a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

xG Wolves (2.01) 0-1 (0.66) Man Utd

xG Wolves (1.50) 0-1 (1.53) Tottenham

my jsme byli herně lepší...

Reagovat
Busby babes

to porad nic nemeni na tom, co rikam. dneska to v klidu mohlo skocit naopak, stejne tak jako minule u vas. odmaz 0,76 za penaltu a mate xG 0.7 a oni porad 1,5.

https://understat.com/match/16405

dneska teda ten Saiss sam udelal 0,84, to je ta obri sance.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych odčítal za penaltu, která byla? To spíš ty odečti u vás za gól, kterej neměl platit.

Reagovat
Miguel19

Wolwes měli 2 v první půli a jednu ve druhé.

Reagovat
Busby babes

ja tim nechtel rict, ze jinak nic nemeli. v prvnich 15 minutach meli dve slusne prilezitosti. blbe napsane. ale ve vysledku DDG predvedl par rutinnich zakroku a dva fantasticky u te dvojsance Saisse.

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/E9-cxBnXEAQt7fP?format=jpg&name=900x900

Není to video, ale obrázek no. Podle mě teda jasnej šlapák.

Reagovat
Busby babes

ted jsem koukal na opakovacky... asi ho skrtl no.

Jinak jeste dodam, ze tu nekdo psal, jak to, ze Xhaka cervenou a tohle ne. Tak tady je rozdil v tom, ze Pogba ma jednu nohu na zemi, nejde tam v takove intenzite a tak. z toho pohledu zezadu to vubec nevypadalo, ze by ho trefil, ale asi ho trefil a melo se to pisknout.

Imho teda Nevesovi uskodilo to, ze udelal dva kroky, kouknul na Deana a spadl k zemi...

dik za ten obrazek.

Reagovat
Hokaido

Asi... Když jsi koukal na opakovačky, tak to snad musíš jasně vidět, ne? Jasný faul.

Reagovat
Busby babes

no ono Digi to nedalo uplne takhle zpomalene, takze ne. az kdyz se fakt vylozene soustredis na spicku Pogbovo kopacky, tak vidis, ze se mirne pohne. skrt ho, o tom zadna.

Ve vysledku podobna situace jako v minulem kole pred golem, co jsme dostali. ale chapu, ze jako fanousek United nejsem objektivni a ani se to tak neda brat. Mel to pisknout.

Reagovat
bbbauch

Ja necim co jsem mel za prenos ale taky jsem to z opakovacky nepostrehl.. az po zapase z nejakyho jinyho streamu

Reagovat
Švejk :)

Fotka pěkná,ale v tomto případě nutno pustit celý souboj....

Reagovat
pingla

naprosto jasný faul, respektive nebezpečná hra

Reagovat
Švejk :)

Hele komentátor řekl jasně-souboj 50/50 takže neplac......naprosto zasloužená výhra

GGMU

Reagovat
Tomanatura

Trincaa vyhrabali v Barcelone

Reagovat
vodka

ale až na to, že wolves ty golovky měli 2-3, jak to AWB vyblokoval, Saiss a ten moutinhuv tezky kop po standardce beeru jako taky 100% šanci

Reagovat
Busby babes

pisu to pak v reakci na Miguela.

Reagovat
r.mrazik

trincao taky golovka,kdy to netrefil

Reagovat
messi80

Vyhrá ako ho od nás z Barcelony ,u nás bol ale veľmi slabý.vcera hral fakt tak dobre?

Reagovat
mimi_united

Mám taký pocit že Sancho bude prešľap u nás a v City Grealish

Reagovat
Busby babes

Grealis je v City zatim vybornej.

Reagovat
Free_player

Grealish Co to je za blbost ten zatím hraje skvěle a nevidím důvod proč by nehrál

Reagovat
Sandstorm

Sancho bude potřebovat čas, ale přešlap to nebude.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Likan7

Nechceš mu nechat alespoň 5 zápasů, než budeš mít "pocity"?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď přivést DM!

Reagovat
Edgar Davids

Angela dM!

Reagovat
smazaný uživatel

Graeme Souness: “He [Pogba] didn’t make any contact with the ball so how is it not a foul? He got away with one.” [Sky Sports]

On je fakt strašná pica

Reagovat
JohnKoul

Snad poprvý má pravdu. https://pbs.twimg.com/media/E9-ZmWUXIAYeDOT?format=jpg&name=medium

S poslední větou souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul. Neodpiskanej a hned na to padl gol. Uplne stejne, jako minulej vikend faul na Bruna a po nem gol. Minule united 2 body ztratili, dneska ziskali. Takhle to proste bylo, je a bude. Obcas dostanes obcas ti vezmou. I o tom je fotbal.

Reagovat
Miguel19

Ne.29.08.2021 19:11#

Jestli tohle povazujes za faul, tak mi dej tvoji adresu, dojedu te proliskat.

Reagovat
J0EL

Klasicky mufan.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Uvedomil jsem si, ze nemam pravdu a priznal jsem to. Jsem kus hovna. S tim, jak ty kategorizujes podle obibenych klubu si nemyslim, ze bys neco takovyho dokazal. Ja si to muzu dovolit, protoze kdyz rikas pravdu, tak na tebe nikdo nemuze. Me se nemas jak dotknout, ty klasiku.

Reagovat
J0EL

V pohode, je mi jasne, ze si sa zaregistroval len kvoli Ronaldovi, klasiku

Reagovat
John Obi Mikel

Pošlete prosím video toho Pogby? Nejsem Taylor a nechci si dělat názor na situaci podle screenshotu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
J0EL

No, za to ta cervena kludne mohla byt.

Reagovat
Busby babes

za me teda ani omylem ale ok. vejs rikam, kde vidim rozdil mezi timhle a Xhakou.

Reagovat
J0EL

Neporovnavam to so Xhakou. Slapak, noha hore do pistaly, bez lopty. Cervena.

Reagovat
Busby babes

pro me ne, protoze ta intenzita tam neni a jen ho skrtne a je to souboj 50/50, kde je o zlomek vteriny pozdeji. Neni to two footer a tak... ale ok.

Reagovat
LokoLFC

50 na 50 objektivita nula...

Reagovat
pingla

Reagovat
J0EL

Este raz. Neporovnavam to so Xhakom. Cervena sa nedava len za two footer. Intenzita tam praveze bola. Akurat Neves je curak, co to chcel rozchodit ale kedze loptu stratil tak si to "rozmyslel". Slapak na holen bez zasahu lopty je proste nebezpecna hra a cervena.

Reagovat
Busby babes

druhej koment uz nemel vyznit jako porovnani se Xhakou. ale vylozene v tom, ze tam neni ta intenzita, netrefi ho naplno, jen skrtne a jde o souboj o balon, kde to o kousek nevyjde. ale chapu, muze to byt videno jako nebezpecna hra, fajn.

Psal jsem to vejs, Nevesovi imho uskodilo to, ze udelal jeste krok nebo dva, kouknul na Deana a sel k zemi... to vypadalo divne. Nechci mu krivdit, ve zpomalenem zaberu to vypada vselijak a nekdy proste fakt vterinu trva nez mozek zaznamena bolest. klidne to muze byt tenhle pripad. jen optika byla spatna.

Reagovat
Remt

Neviděl jsem zápas, jak to rozhodčí ohodnotil? Já bych se asi nehádal kdyby dal červenou, pořád jsou to kolíky napřed, na druhou stranu pamatuju si asi 2 takovýhle zákroky TAA v minulé sezoně, dokonce možná byly oba dva v jednom zápase a nedostal za to ani kartu, takže radši budu mlčet

Reagovat
J0EL

Ohodnotil to akoze to nebol faul

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

nechal to byt, nasledne jsme dali gol.

Dean to celou dobu hodne poustel, coz Wolves vyhovovalo, protoze hrali hodne agresivne. Z tohodle uhlu pohledu to celkem zapadalo do toho, jak rozhodoval. a zbytek viz vejs. imho: mel to pisknout a dal zlutou kartu.

Reagovat
Remt

Souhlasim, minimalne zlutku bych za to dal, stejne jako bych ji dal tehdy Trentovi, protoze tyhle zakroky proste minimalne na tu zlutou jsou. Pokud po tomto padl gol, tak to ma jakousi pachut Ale tak my dali gol z penalty, ktera byla za vyplacnuti mice z brankove cary, coz byla udajne jednoznacne neregulerni penalta a cervena, tak co ja muzu mluvit

Reagovat
Busby babes

hele minule jsme po imho faulu na bruna dostali, ted se nam to vratilo... co na to rict. chteli jsme volnejsi posuzovani, tak ho mame.

Reagovat
LokoLFC

A presto se najdou pacienti, co jsou schopny napsat, ze ho netrefil...

Reagovat
Busby babes

ano, v prvni chvili a z jedne opakovacky mi to tak prislo, pokud narazis na me. Nasledne jsem se opravil.

Reagovat
LokoLFC

Na tebe nenarazim.

Reagovat
Busby babes

a v cem mas problem, kdyz po tom, co mi sem hodili screenshot uznavam, ze ho skrtl a meli to piskat?

Reagovat
LokoLFC

Narazim treba na nakyho excorsistu vys, kterej byl schopnej psat, ze ho netrefil a jeste psal o simulaci hrace vlku.

Reagovat
Ibelieve

Čistě náhodou nesouvisí to spíše s tím komu přeješ?

Reagovat
Godwinson

Slušná prasečina

Reagovat
Mimalu

Za mě žlutá, sice tam jde pěkně debilně podrážkou, ale spíš to na mě působí, že to špatně odhadl a při pokusu hrát míč promáchnutím trefil soupeře. Nebyly tam žádné saně a ani nehrozilo, že by soupeře trefil na stojnou nohu

Reagovat
Busby babes

souhlasim. nema obe nohy nad zemi, ma kontrolu nad pohybem, jen ho skrtne. zluta karta max.

Reagovat
John Obi Mikel

Tady myslim nejde o ŽK/ČK, ale tohle bylo před gólem.

Reagovat
Švejk :)

Hele nebreč tady jak Terry po penaltach v Moskvě

Reagovat
John Obi Mikel

No počkej, žádný VARchester jsem ještě nepsal. I když jsem o tom uvažoval.

Reagovat
Švejk :)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je teda jasný faul, nechápu, co sudí dělali. Dokonce podle mně faul s kartou.

Reagovat
Busby babes

zluta ok.

ale jak pise treba Daniel Storey na twitteru, je to dusledek toho, jak se letos posuzuje volneji...

https://twitter.com/danielstorey85/status/1432027595818815489

tady v tom vlaknu.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych dal ŽK.

Reagovat
LokoLFC

Je proste rozdil poustet tvrde souboje, a rozdil pustit tvrdej (ac neumyslnej) faul... a kdyz ani VAR nezasahne, je proste neco spatne... ale milimetry offside resit, to jo...

Reagovat
Ibelieve

Oba byly u míče v podobný čas a pokud má toto být na přerušení tak se jedná již o nekontaktni sport. To co tu píši ti dva nahoře nesouvisí s objektivitou ale spíše s tím, že nemají rádi United. Upřímně na tomto dotyku nebylo nic zvláštního a bylo dost jasně vidět jak se Neves dívá kde je míč a poté se rozčiluje.

Reagovat
LokoLFC

nazor dost ovlivnenej tim, komu fandis... faul je proste faul, i kdyz ma byt fotbal kontaktni sport...

Reagovat
Ibelieve

Vůbec, na to jim fandím příliš dlouho aby mě dokázala znepokojit ztráta v prvních kolech. Pod Fergusonem to byla tradice a navíc si nemyslím, že by letos s tak mladou kostrou byly adepti na titul. To spíše city a nebo Liverpool. Každopádně pokud se budou pískat i podobné kontakty tak je to dost zvláštní. U vás je dost očividně že máte problém protože United.

Reagovat
LokoLFC

Jasny, ty jsi nad veci, protoze United fandis dlouho, a my jsme ovlivneny, protoze jim nefandime. Pidobne kontakty byly, jsou a snad stale budou faul. Zakrok to byl nebezpecny. Zluta jako vysita. Az timhle zakrokem nekdo zase prelomi nekomu nohu...

Reagovat
Švejk :)

Tady někomu naše zasloužené 3 body leží hodně v žaludku....

Reagovat
Front hell

Tak vaším fanouškům taky ležela v žaludku zasloužená remíza z minulého kola.

Reagovat
Švejk :)

Kdežto vy z Arsenalu by jste pro 1 bod vraždili že?

Reagovat
Front hell

Ne. Zatím nebyl zápas z naší strany aby jsme si ten bod zasloužili. Nehledě že 1 bod by naší momentální situaci moc nezlepšil.

Reagovat
Švejk :)

No s tou první větou se dá souhlasit........ale i 1 bod může být v závěru sezóny cenný jako sůl

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ibelieve

Chtěl bych vidět jak by tímto zákrokem zlomil nohu. Tak mě to je spíše napůl jedno jelikož mám mnoho jiných starosti... Neprožívám to tak jako vy spíše, jsem dost nad věcí co se fotbalu týče. A upřímně je dost vidět jak jde jen o to co je to za hráče a za koho hraje. To my nevymluvis.

Reagovat
LokoLFC

Pak nema smysl dalsi diskuze, kdyz mas jasno, ze je to jen kvuli tomu, ze to jsou United.

Reagovat
cristiano.K.

s oranžovou, ale červenou bych nedal.

Reagovat
LokoLFC

Me hodne zarazi, ze se najdou lide, kteri tvrdi, ze tohle neni faul.

Reagovat
Švejk :)

Nebyl to faul,byl to gól.....WAR a sudí má vždy pravdu

Reagovat
LokoLFC

WAR bude, az tam nekomu z toho VAR mrdne v hlave...

Reagovat
Švejk :)

to souhlasím....jedno písmeno a vše je jinak

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Remt

to jako fakt tohle?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Infernoqt

Solskjær: “He’s [Cristiano Ronaldo] evolved as a player...he’s more of a centre-forward for me at the moment.”

Reagovat
Swarley

Tak kam ho taky jinam dát

Reagovat
Infernoqt

Zrovna nedávno Ronaldo řekl, že hraje raději zleva.

Reagovat
Swarley

No jo, ale to s tím jeho nevracenim a naším marným středem fakt není dobrá kombinace... Dát ho na hrot a tam ať si hledá místo kde chce... Když budeš mít na pravé straně třeba Greenwooda, který se tlačí stejně pořád do středu, tak si to Cristiano může hrát spíš zleva..

Reagovat
DelPiero137

Nechcem vam kazit iluzie ale Ronaldo zbiehajuci si z lava je nepuzitelny. Za prve nikoho neobehne alebo sa posuva na okraji 16-ky pred obranou az kym mu nezoberu loptu alebo posle prihravku superovi lebo cakal az priliz dlho.

Na ziskanie taktickych faulov bude super. Ale tento styl som neznasal aj u nas

Reagovat
Busby babes

presne, do toho vapna aspon nabehne, zpatky uz to bude horsi. ale zrovna dneska by byl imho hodne platnej. za a) uz jen jeho reputace by znamenala, ze by si obranci Wolves davali velkej pozor a to by mohlo uvolnovat prostory za nim... a za b) jeho nabehy, vyber mista a tak...

Reagovat
Swarley

A hlavně on to bude hrát chytře, podrží balon, nechá se faulovat... On už si to vybrečí a rozhodčí mu to budou žrát, už jenom proto, že to je on...

To nám někdy prostě chybí... Dostaneme se pod tlak, potřebujeme podržet chvíli balón a hned ho dáme automaticky nějakou kravinou zpět... Radši se nechat faulovat, podržet to, zastavit to.. I směrem dozadu to tak musí fungovat, City pokaždé zatáhnout za ruční brzdu, rychle to zastaví, lehkým faulem... My kolem nich behame jak idioti a necháme je v klidu doběhnout do vápna.. To chce chytře utnout hned a máš po problému...

Reagovat
Busby babes

ja si teda myslim, ze v mezihre bude temer nepouzitelnej. ze to proste bude poacher do vapna nebo se pohybovat na te offside line a cekat na sanci... o podrzeni balonu bych u nej teda moc nedoufal. No, uvidime.

Reagovat
Swarley

Tak úplně nějaký těžký nakopy zázračně sbírat nebude, ale předpokládám, že minimálně faulu na sobě nasbíra hodně... Každopádně uvidíme, jsem fakt zvědavý, jak se předvede..

Reagovat
vodka

hlavně bude uplne na hovno pri jakemkoliv presingu, s nim budeme hrat ve 10. loni byl v pressingu na 90 minut v poslednich 2 % v evropě

Reagovat
RKBoy

Ole génius.

Reagovat
Busby babes

btw z tech rozhovoru, co Ole ted dava, tak je DDG jasna jednicka. Aspon dokud to nejak neposere. Coz momentalne uplne nevypada...

Reagovat
Wazza228

Doufám, že se zase dostane do svojí top formy. Dneska parádní zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "He's [Cristiano Ronaldo] not signed to sit on the bench. He will make us a better team." #mulive

Škoda, Donny už mu držel místo

Reagovat
Švejk :)

To jsme ty Vlky zase rozebrali......ani si neškrtli

A to ještě přijde Ronaldo

Reagovat
ondrasch77

Pískej konec To je sen, Spurs první, zoufalci z Arsenalu poslední

https://www.livesport.cz/tabulka/tdkpynmB/6kJqdMr2/#table/overall

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
C-M@ster

Neves to normálně mohl ustát a hrát dál.

Reagovat
Švejk :)

Přesně tak......plačky tady.....

Reagovat
Busby babes

slo to do chranice no. tezko rict. ukopl si to a tak sel k zemi. Optika z venku pro nej hodne spatna. ale faul to byl.

Reagovat
Švejk :)

Tolik faulu není fouknuto ,ale když dá United gól tak se řeší nesmysly....... teď je čas se radovat z výhry a ne se zabývat závistí konkurenčních plaček

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Devil

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
C-M@ster

Sorry, ale i když se doma kopneš malíčkem do dveří, tak to třeba bolí jak piča, ale nesvalíš se na zem.

Reagovat
Busby babes

done that a svalis. pravda, bylo to na postel.

Reagovat
LokoLFC

Neni kopnuti jako kopnuti. Ale chapu, ze tenhle zakrok by 99% gaucaku ustala a jeste by vybojovala mic zpet...

Reagovat
Busby babes

Jinak Mason ma 9 gol z poslednich 12 zapasu a Southgate vypravi o tom, jak o nem uvazuje a bere Bamforda. Bamfordovi to preju a ve vysledku jsem rad, ze bude mit Mason volno, ale je to zvlastni. Nikdo z anglickych utocniku nema poslednich par mesicu lepsi formu.

Reagovat
ajouki

Na ME Anglii chyběl. Škoda toho zranění. Měl se léčit Rashford a jet Greenwood. Vlastně místo něj hrál Saka. Greenwood by zvládnul podobnou roli, ale přidal by klidně 2-3 branky. Klidně i ve finále proti Itálii, kde bylo málo prostoru a to mu stačí.

Reagovat
Mates_Matesović

Romero a GLC odletěli do Argentiny na represraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nech hraju. Potrebuju zapasy.

Reagovat
FUnk

potom budou v karantene...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Snad sa to nejak porieši.

Reagovat
Busby babes

Mason Greenwood is the second teenager to score in each of his side's first three Premier League games of a season after Robbie Fowler for #LFC in 1994-95

Reagovat
SpecialOne

Sima prý do Brightonu. To je od Slavie ukázkově nezvládnuté, pokud ta cena bude opravdu jen lehce přes 200 v českých

Reagovat
Miguel19

Nechápu, co tam chce dělat. Však nic závratného ještě nepředvedl.

Reagovat
Boban

Tak pokud tam budou % z dalsiho prestupu, tak proc ne..

Reagovat
cristiano.K.

"jen" je to z toho pohledu, že kdybychom ho prodali ve formě, tak je cena dvojnásobná. Nicméně prodáváme hráče bez formy, který měl formu půl roku, takže 200 beru.

Reagovat
Emqick

Reagovat
KnoxXx

co su neskutocne peniaze za takeho hraca (tie Tvrdikove hausnumera z minulosti netreba brat ako bernu mincu)

Reagovat
FUnk

zabalit stuzkou a papa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

A jinak teda mame rekord PL. 28 zapasu neprohrali venku. Bruno venku jeste neprohral a to zacina hrat treti sezonu v PL.

Reagovat
cristiano.K.

tak at už jde do Realu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

Diallova hosťovačka v holandsku padla, lebo sa stihol zraniť

Reagovat
Busby babes

a prej to vypada na dyl.

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

krasa...kdyz uz se jednou povede smysluplna hostovacku, tak se ten hrac 5 minut pred odchodem vazne zrani na treninku

Reagovat
Wazza228

Ho na tréninku zranil Jones určitě

Reagovat
mithro

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak ticho na to, že zajtra je deadline day.

Reagovat
Swarley

Ronaldo, Messi, co bys ještě chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

no práve, som sa navnadil.

Reagovat
Busby babes

neboj, jeste prijde Phil Jones do Fulhamu,

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie sú vo Fulhame tak hlúpy. So všetko úctou Phil Jones by mal zavesiť kopačky na klinec.

Reagovat
Busby babes

bzl bz to jejich nejlepsi stoper. Proc by to jako mel Jones v 29 letech balit?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je vkuse zranený?

Reagovat
Busby babes

nevim, je to jako kdybys rikal Ingsovi, ze to ma zabalit po tom, co byl taky vecne zranenej... a hele, jak vali.

Reagovat
smazaný uživatel

mmt. Jones ma 29 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš ! To môže byť ešte tak 4-5 rokov TOP zranený.

A vážne : Phila je škoda. Stále si pamätám ako vletel do ligy. Mohol to byť jeden z mojich najobľúbenejších hráčov.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Švejk :)

Vkuse? ....vždyť odehraje za rok minimálně 1 zápas!

Reagovat
j_mrazik

Doufáš v odchod Kanea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Nie je čas zháňať náhradu. Ale keby odišiel za nami požadovanú cenu na začiatku leta, tak by som sa až tak nehneval. Odkopal za nás svoje a nechcem hráča proti svojej voli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam v odchod Ndombelého. Auriera a Cameron Carter-Vickersa.

Potešil by som sa príchodu Moriby, ale ten je vraj dohodnutý s RB Leipzig.

Reagovat
Švejk :)

Ticho před bouří....

Reagovat
smazaný uživatel

Simon Stone

A number of PL clubs, inc Leeds, interested in

@ManUtd Dan James. Ronaldo presence will clearly reduce his chances....no Jamesa a Lingarda by klub, ktory vie predavat, predal aspon za 30-40 mega, som zvedavy, co este v tomto vymyslime, divim sa aj Jessemu, ze netlaci na prestup, zabije dalsiu sezonu na tribune..

Reagovat
Busby babes

Jesse prej mel vcera schuzku s Moyesem, on imho chce hrat a bude na to tlacit.

Reagovat
smazaný uživatel

no divil by som sa fakt, keby po tom oznameni Ronalda, na prestup nezacal hned tlacit

Reagovat
Dawon

Si snad i rikam, jestli bych radeji neprodal Martiala a nenechal si Jamese jako pracanta, co si sice s micem nerozumi vubec, ale aspon to odmaka od zacatku do konce.

Martial ma ten strop samozrejme uplne jinde, ale uz je to fakt hodne dlouho, co se alespon priblizoval nejake nejlepsi forme...James je aspon typove uplne jiny hrac nez vsechny ty ostatni kridla/utocnici, coz se proste muze hodit.

Samozrejme otazka, jestli by nekdo byl ochotny za Martiala zaplatit nejakou rozumnou sumu, protoze prodavat ho za susne asi zase smysl nema, to bych radeji doufal, ze se zase probere a zacne hrat dobre.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Bez debat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Abraham zas gol + dulezitej podil na dalsim golu krasnym buildupem..uzasnej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

za dva roky do Chelsea za 80mega

Reagovat
Svatej

Doufam v to. Za me neměl nikdy odejít.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

Jinak Kounde asi padne, Sevilla se zda přišla k rozumu a chce najednou vic peněz. Vysral bych se na ně na jeden rok Saul a pristi ročník uz s Gallagherem

Reagovat
Emqick

Co má Kounde společného se Saulem nebo Gallagherem?

Reagovat
Svatej

Koundé je v podstatě řešení napřed. My reálně stopera musíme začít shánět až za rok, ale vedení se rozhodlo udělat naprosto nevídanou věc a řešit něco s předstihem.

Tzn jeho nutně nepotřebujeme. Záložník se ale vzhledem ke Kanteho zdraví řešit musí.

Reagovat
Busby babes

Traore:

v Leicester: 11 Dribbles & 6 Shots

v Tottenham: 9 Dribbles & 4 Shots

v #MUFC: 8 Dribbles & 2 Shots

To mel Traore v tech ostatnich zapasech jeste lepsi vykon?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Švejk :)

Výborný atlet a sprinter........fotbal už mu tolik nejde

Reagovat
mithro

ono ked si pozries statistiky, tak vlci aj proti leicestru aj spurs boli podobny valec ako vcera. im ked to zacne opadat, tak budu vysoko

Reagovat
Busby babes

jj, zatim to jedou tzv. na Brighton.

Reagovat
FUnk

traore na to jaky je to tank a vsude se protlaci, tak ma strasne malo asistenci a golu. Ale jinak vyborny hrac

Reagovat
r.mrazik

treba vcera mu to posral Trincao,kdyz mu to daval pred branu a on to netrefil

byt tam Kane,tak ma ze vcera Traore dve asistence

Reagovat
Busby babes

a dvakrat to Traore zazdil kdyz sel do strely a mel tam lip postavene spoluhrace v nabehu... takovej velkej silnej James.

Reagovat
r.mrazik

jo,to taky...ale treba takovy nas rash toho zazdi taky celkem dost....ale golovejsi marcus je,to je jasny...

je proste vcera udelal spoluhracum dve golovky a oni...kopyta

Reagovat
Manchestersky Krocan

to je síce pekné, ale vo finálnej fáze je nulový, taký James na steroidoch strelu má hroznú a polovicu akcií, ktoré vezme čisto na seba môže riešiť uvoľnením spoluhráča...ale je pravda, že včera sa mu spoluhráči moc neponúkali, teda okrem Trincaa a ľavého beka, tak keď zlepšia celkovú útočnú fázu ako tím, tak môže byť platný

Reagovat
Busby babes

haha, akorat jsem to same napsal vejs.

Reagovat
messi80

Vie mi niekto povedať ako hral kucka za watford? Priznám sa že by som nepovedal že bude hrať v 34 ešte premiér League.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral veľmi dobre, agresívne. Jeden z najlepších hráčov Watfordu by som povedal. Efektívne narážačky s Dennisom v prvom polčase. Mal jednu z najvačších šancí Watfordu hneď na začiatku zápasu, ktorú Dier zblokoval. Inak by mu to tam padlo.

Reagovat
mithro

Cavani zostava doma, ziadna repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

klidne mohl jet, kdyz bude hrat cr7

Reagovat
nani92

budú hrať obaja, 4-4-2

Reagovat
mithro

@TelegraphDucker

·Biggest spending clubs on transfer fees 2011-2020 according to Fifa report:

1. Manchester City

2. Chelsea

3. Barcelona

4. PSG

5. Real Madrid

sokujuce

Reagovat
Emqick

Tak to koneckonců jenom vyjadřuje velikost těch klubů. Pokud chceš poukázat na finanční prostopášnost, tak bych volil spíš net spend.

Reagovat
Busby babes

ten taky neukazuje celej obrazek.

Reagovat
Emqick

O tom žádná. Ale pořád bych řekl, že to vyjádří víc finanční zdraví, než samotnej spend. Hlavně jako pro fandu CFC mi to je skoro jedno, protože tam někde na vrcholu budeme vždycky.

Reagovat
Remt

Ale je prdel podivat se jak blizko od sebe jsou Chelsea a Barca a na jejich soucasne kadry:-D

Reagovat
smazaný uživatel

[Daniel Sturridge] On another note Son Heung Min is one of my fav players in football. He has everthing. World class in my opinion. I really don’t think he’s talked about enough or given the credit he deserves. I’m shocked teams aren’t lining up to sign him. Gotta give him his flowers today.

Reagovat
SunFells

Reagovat
rominhoFCB

https://www.sport.es/es/noticias/barca/emerson-cerca-tottenham-12027364

Barcelona sa dohodla s Tottenhamom na prestupe Emersona. Podla tych par zapasov, co nastupil za cules, tak bohudik, ze sme sa ho zbavili.

Reagovat
FUnk

tmavsi richarlison a podle vseho stejny sympatak

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf. Teď tam přišel.

Reagovat
kiwwi

@FabrizioRomano

Excl. Leeds are in advanced talks to sign Dan James from Manchester United on a permanent deal! Discussions ongoing to complete the agreement. Talks also on personal terms. #MUFC #LUFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jeho chapu, bude vic hrat. nam ale bude v nekterych zapasech chybet. Na druhou stranu, tech zapasu by melo byt cim dal tim min.

A pak je negativum to, ze je porad mladej a staci mu malo k tomu aby byl skvelej kridelni hrac. Sel bych do hostovacky zatim...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

tak malo, on moze byt skvely kridelny hrac, ale moze byt tak skvely na to, aby hral za tim, ktore chce titul? navyse uz sa tam bude tlacit Amad, Pellistri..Jamesa mame radi, ale je cas aby isiel na riadny prestup..

Reagovat
Busby babes

ano. muze. zlepsi rozhodovani ve finalni fazi a najednou mas top kridlo v lize. Treba se to nikdy nestane, ale porad je mu 23 let, to je strasne malo.

Nevim, proc tu vubec vytahujem Pellistriho nebo Amada, ktere zatim moc soudit nemuzeme. Ani jeden nema prakticky nic odkopano v dospelem fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

no vytahujeme preto, ze asi neuzivime 10 hracov do ofenzivy, ak prislo za Jamesa 30 mega, tak nema zmysel riesit, ze ci bude top kridlo ak zlepsi finalku..

Reagovat
Busby babes

ok, viz vedle. Pellistri teda stoji nula nula nic a nikdy hrat nebude, imho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to znamená příchod DM

Reagovat
Busby babes

spis to znamena, ze mame milion utocnych hracu.

Reagovat
j_mrazik

Milion mínus jedna.

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/UTDjozi/status/1432247358776123393?s=20

suhlasim, ze sa mal piskat faul Pogbu, ale Neves by si to teda mal trochu zrovnat v hlave...a aby bolo jasne, uz ho k nam nechcem

Reagovat
Švejk :)

......a tohle nikdo nezmínil - jak přirozené

Reagovat
John Obi Mikel

To bude tím, že to nebylo před gólem Wolves

Reagovat
Švejk :)

Jsou na nás zlí....

Reagovat
Remt

takhle na spoluhrace z repre jo?:D

Reagovat
berliner

Arsenal muj nejoblibenejsi klub v Anglii a je posledni v tabulce ten klub je snad absolutne rozlozenej nebo si to snad neumim predstavit kde je ten problem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele