Premier League - souhrn 27. kola: Souček rozhodl o výhře

25.02.2022, 22:51, aktualizováno 27.02.2022, 17:02
Komentáře a souhrny
Tomáš Souček (© AFP)
Trefou Tomáše Součka zvítězil West Ham v duelu aspirantů na poháry nad Wolves. Manchester City díky pozdní Fodenově trefě uspěl v Goodison Parku. Jeho městský konkurent United se rozešel bez gólu s Watfordem. Tottenham zvítězil na hřišti Leedsu United a přiblížil se k pohárovým příčkám. Newcastle zapsal důležité body s Brentfordem. Norwich bude kvůli porážce se Southamptonem rovněž po tomto kole na posledním místě tabulky anglické ligy.

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 1:0

27.02.2022 15:00

Góly: 59. Tomáš Souček

Všechno nejlepší! Tomáš Souček nepotřebuje dostávat dárky, vytáhlý záložník si je rád nadělí sám, když v den svých 27. narozenin rozhodl gólem o výhře West Hamu v klíčovém utkání proti Wolverhamptonu. Díky zásahu Součka zvýšilo londýnské mužstvo náskok na Wolves a dál se jako klíště drží Manchesteru United.

Domácí si za výhrou šli již v první půli, byť v ní vyšli gólově naprázdno. Skórovat přitom mohl ve 23. minutě Cresswell, avšak ze standardní situace se těsně netrefil mezi tři tyče. O šest minut později poslal Souček do šance Antonia, výborně ale zasáhl hostující brankář Sá. Ten měl ve 38. minutě pro změnu kopu štěstí, když jen pozoroval, jak nádherný pokus Rice skončil na tyči.

Dlouho pasivní Wanderers mohli zničehonic udeřit v nastavení první půle, jenže Hwang z vynikající pozice o fous netrefil bránu. Podobně dopadla také rána Trincãa, jehož sedm minut po změně stran vybídl k zakončení Hwang.

Po nádechu hostů si opět vzal slovo West Ham, jenž se v 59. minutě konečně prosadil. Cresswell po autovém vhazování vyvezl míč, následně převzal kulatý nesmysl Antonio, který přihrál do bránu, kde se prosadil zcela volný Souček. Náskok domácích mohl navýšit o osm minut později Bowen, který se zjevil sám ve vápně, Sá ale včas vyběhl a zakončení zlikvidoval. Wolves nicméně nenašli do konce utkání odpověď a zpět na sever se vraceli s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 0:1

26.02.2022 18:30

Góly: 82. Phil Foden

Rozhodně to po poslední porážce s Tottenhamem nebyl pro Manchester City snadný zápas, přesto nakonec v Goodison Parku získal tři body. Ty mu vystřelil svým gólem v závěru Foden.

Frank Lampard poslal do boje před Pickfordem obrannou čtveřici Coleman, Holgate, Keane a Kenny. Středovou trojici utvořili Allan, Doucouré a van de Beek, na krajích působili Iwobi a Gordon. Hrotovým útočníkem byl určen Richarlison. Pep Guardiola vyrukoval s Edersonem strážícím svatyni, Cancelem a Laportem na krajích a duem Días, Stones na stoperu. V záloze operovali De Bruyne, Rodri a Gündogan, útočné trio nastoupilo ve složení Silva, Foden, Sterling.

První větší příležitosti přišly na řadu až po půlhodině. A vše překvapivě začali Toffees - nejprve Kenny pálil do boční sítě, nedlouho po něm vyprášil Edersonovy rukavice Richarlison. Ještě před odchodem do šaten zajímavě kroutil balón z přímáku Gordon, síť ale trefil pouze zhora.

Zhruba deset minut po návratu ze šaten se musel poprvé výrazněji činit i Pickford. Po Silovvě pasu z levé strany z prvního doteku nebezpečně pálil Foden. Nedlouho poté se k odraženému míči dostal za vápnem Stones a levačkou vyslal směrem na bránu tvrdou ránu. I s tou si gólman Evertonu poradil stejně jako s následnou střelou De Bruyneho a Silvovou dorážkou.

Ve dvaaosmdesáté minutě už se ovšem Manchesterským povedlo rozvlnit síť. Po Silvově přízemním centru z levé strany obrana domácích zaváhala a po dvou tečích se dostal balón k Philu Fodenovi. Ten si už na malém vápně věděl rady a snadno dostal balón mezi tři tyče.

Ve zbytku utkání už se ani jednomu mužstvu nepovedlo výrazněji ohrozit soupeřova brankáře, a tak si Citizens upevnili vedení v tabulce před Liverpoolem. Naopak Everton je na sedmnáctém místě jen těsně nad hranou sestupové propasti.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Aston Villa 0:2

26.02.2022 16:30

Góly: 17. Matthew Cash, 68. Ollie Watkins

Vítězstvím hostující Aston Villy 2:0 skončil zápas 27. kola Premier League v Brightonu. Hosté vyhráli díky gólům Matthewa Cashe a Ollieho Watkinse.

Start duelu byl opožděn o půl hodiny, jelikož oba celky uvízly v dopravních zácpách. Nakonec to však nebylo tak hrozné, jak to zpočátku vypadalo.

Villans se dostali vedení v 17. minutě. Asistenci si může připsat domácí Alexis Mac Allister, který balon z vápna odkopl tak smolně, že si jej našel Matthew Cash, jehož střela s pomocí tyče skončila v síti.

V 50. minutě to mohlo být o dva góly. Philippe Coutinho totiž kopl přímý kop téměř dokonale. K úplné dokonalosti chyběl jen gól, kterému skvělým zákrokem zamezil gólman Robert Sánchez, který se natáhl, seč mu síly stačily.

Hosté tak podruhé skórovali až v 68. minutě. Tyrone Mings našel přesným centrem na levé straně rozběhnutého Ollieho Watkinse, který si obhodil posledního obránce a střelou podél vyběhnutého gólmana upravil skóre do konečného stavu, jelikož už se pak ani jeden tým do šance nedostal.

Seagulls se však stále drží i přes porážku na velmi solidní desáté příčce a na boje o záchranu zatím určitě myslet nemusí. Villa se pod trenérem Gerradem zvedá, momentálně je však stále až dvanáctá a určitě by ráda pomýšlela i na vyšší pozice.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Newcastle United 0:2

26.02.2022 16:00

Góly: 33. Joelinton, 44. Joseph Willock

Brentford prohrál duel 27. kola Premier League s Newcastlem United 0:2. Za Magpies se trefili Joelinton a Willock, v prvním poločase dostal červenou kartu Josh Dasilva.

Domácí už od desáté minuty hráli v oslabení. Josh Dasilva totiž kolíky prošlápl Targettovi holeň, což video sudí poté vyhodnotil jako faul za červenou kartu. Newcastle se hned chtěl chopit příležitosti za pačesy, po Fraserově centru hlavičkoval ve 26. minutě Wood a Raya konečky prstů balon vytěsnil mimo.

Ve 33. minutě už se hostům podařilo skórovat. Fraser odcentroval z levé strany a ze všech hráčů se nejvýš vyšplhal Joelinton, který tvrdou ránou hlavou překonal Rayu. Newcastle přidal druhý gól minutu před přestávkou, když Schär vybojoval balon na půlce, poté jej předal Willockovi, který míč poslal kolem brankáře pod břevno.

V 52. minutě došlo k významnému momentu pro příznivce dánského záložníka Christiana Eriksena, který poprvé od svého letního kolapsu nastoupil do mistrovského zápasu v dresu Brentfordu. Po hodině hry se k balonu za pokutovým územím dostal Nørgaard a napřáhl ke tvrdé ráně, která jen těsně přeletěla hostující bránu.

Newcastle domácí k žádnému tlaku v závěru nepustil a sám kontroloval dvougólový náskok. Celel arabských šejků se posunul už na čtrnácté místo a dostal se o jeden bod právě před Brentford.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 1:1

26.02.2022 16:00

Góly: 9. Jeffrey Schlupp - 46. Luka Milivojević (vl.)

Crystal Palace remizoval ve 27. kole Premier League s Burnley 1:1. Za domácí otevřel v první půli skóre Schlupp, po přestávce se do vlastní brány trefil Milivojević.

Domácí šli do vedení už v deváté minutě. Michael Olise na pravé straně krásně nacentroval přes dvojici bránících hráčů. Balon přistál na malém vápně na noze Jeffa Schluppa, jenž jej v akrobatické pozici šikovnou tečí usměrnil k zadní tyči mimo dosah bezmocného brankáře Popea.

Ve čtrnácté minutě pálil z přímého kopu za pokutovým územím Michael Olise, jehož pokus na přední tyčku jen těsně minul bránu Burnley. O čtyři minuty později zpoza vápna pálil Nathaniel Clyne, ale mířil přímo doprostřed brány a Nick Pope si připsal pohodlný zákrok.

Hosté vyrovnali hodně šťastně ve 46. minutě. Střílený centr z křídla by zřejmě moc neplechy neudělal, jenže domácí Luka Milivojević balon srazil tak smolně, že skončil za bezmocným Butlandem. V 68. minutě dokonce Weghorst poslal hosty do vedení, nacházel se však v ofsajdu a branka tedy neplatila.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 0:0

26.02.2022 16:00

Góly: -

Watford uhrál ve 27. kole Premier League na Old Trafford s Manchesterem United bod za remízu 0:0. Domácí měli územní převahu, kterou však v branku přetavit nedokázali.

Hned v páté minutě našel Aaron Wan-Bissaka v pokutovém území Cristiana Ronalda, který se míč zpracoval a z otočky pravačkou napálil pravou tyč. Za sedm minutě Ronaldo sklepl pas pro Elangu, který vyslal Fernandese. Ten ale nedokázal propálit Forstera.

V 15. minutě Telles po Elangově přihrávce hledal opět Cristiana Ronalda, který už tentokrát dostal balon do sítě, ale bohužel pro Red Devils sudí odhalili ofsajd portugalského útočníka.

Pětinásobný držitel zlatého míče byl znovu v centru dění v 55. minutě. Ronaldo si zpracovával míč zády k bráně a po kontaktu s obráncem šel k zemi. Situaci kontroloval VAR, ale penalta se nakonec nepískala.

O dvě minuty později Elanga přihrál před vápno a pokračoval v pohybu, míč se k němu poté po přiklepnutí Pogby dostal zpět, jenže švédský křídelník v rychlosti nedokázal zamířit přesně a pravou tyčku těsně minul. Byla to zřejmě největší šance zápase po Ronaldově tyčce, Elanga pálil z úrovně malého vápna.

Manchester United už si do konce duelu nedokázal připravit žádnou zajímavější šanci a připisuje si v boji o postup do Ligy mistrů další ztrátu. Pro Hornets naopak jde o cenný bod v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Leeds United - Tottenham Hotspur 0:4

26.02.2022 13:30

Góly: 10. Matt Doherty, 15. Dejan Kulusevski, 27. Harry Kane, 85. Heung-min Son

Leeds United prohrál domácí zápas 27. kola s Tottenhamem Hotspur 0:4. Během první hodiny se trefili Doherty, Kulusevski a Kane, na konci přidal čtvrtou trefu Son.

Tottenham se dostal do vedení v desáté minutě hned ze své první šance. Harry Winks ukázal přehled a vysunul na levém křídle Ryana Sessegnona, který zachoval chladnou hlavu a poslal míč na nabíhajícího Matta Dohertyho, který předskočil obránce a z první zakončil přesně k tyči tak, že Meslier neměl šanci zasáhnout.

O pět minut později už Spurs vedli o dvě branky. Dejan Kulusevski si narazil na pravé straně a odvážně se vydal doprostřed hřiště, kde i trochu se štěstím prošel přes dva spoluhráče. Poté vypálil na přední tyčku a zamířil naprosto přesně mimo dosah gólmana Mesliera.

Za dvě minuty mohli domácí snížit. Robin Koch využil zmatků hostující obrany v pokutovém území, ujal se balonu a vypálil do pravé tyčky. Domácí měli velkou smůlu.

Po necelé půlhodině hry bylo skoro rozhodnuto. Tottenham byl v dnešním zápase produktivní a skoro z každé větší šance skóroval. Pierre-Emile Höjbjerg poslal do pokutového území naprosto přesný centr na nabíhajícího Harryho Kanea, kterého sice našel ve velkém úhlu, ale anglický kanonýr levou nohou poslal míč přesně na zadní tyč.

Domácí obrana dnes byla opravdu děravá a nebezpečné situace za ni často musel hasit brankář Meslier. V 61. minutě Kane vyslal skvělou přihrávkou do samostatného úniku Matta Dohertyho, který však nevyzrál na domácího gólmana. Následná dorážku Sona zablokoval Koch.

V 75. minutě přišlo asi největší zaváhání jinak precizních Spurs. Lloris chyboval při vyběhnutí, a tak se Stuart Dallas dostal k balonu před prázdnou bránou. Domácí hráč však zaváhal, chtěl se ještě přiblížit, a to ho dost možná stálo snížení. Hosté totiž poté jeho střelu zablokovali.

O pár minut později našel Raphinha rozběhnutého Daniela Jamese, který ale v dobré pozici netrefil bránu asi o půl metru. Na druhé straně pak Emerson po přihrávce od Kanea zkoušel obejít Mesliera, ale domácí brankář jej nepustil.

V 85. minutě hosté přeci jen čtvrtý gól přidali. Harry Kane vykouzlil nádherný čtyřicetimetrový pas na hranici pokutového území pro Sona, který balon jedním dotykem zpracoval do běhu a druhým poslal do sítě. V nastaveném čase ještě Raphinha napálil z přímého kopu pravou tyčku, a tak hosté čisté konto udrželi.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Norwich City 2:0

25.02.2022 21:00

Góly: 36. Che Adams, 88. Oriol Romeu

Southampton plně kontroloval utkání a Norwich mohl porazit i vyšším rozdílem. Vítězství o dvě branky však fanoušky "Saints" taktéž plně uspokojilo. Mužstvo z jihu Anglie tak potvrdilo vynikající formu, "Kanárci" z Norwiche naopak zůstávají na dně tabulky.

Po prvním oťukávání nabral zápas poměrně rychle kontury, kterých se držel až do závěrečného hvizdu. Zprvu se obrana hostů držela poměrně bez problémů, po půlhodině hry se už ale dostávala pod velký tlak. Ve 34. minutě ještě brankář Norwiche Gunn vychytal Elyounoussiho, za další dvě minuty už ale inkasoval. Závar před bránou způsobil pas od Livramenta a v následné skrumáži se nejlépe zorientoval skórující Adams.

Obraz hry se neměnil ani po změně stran. Až na ojedinělé protiútoky, které stejně vycházely do ztracena, zůstávali Kanárci na obranné polovině hrací plochy. Nadále tak útočil zejména Southampton, jehož vedení hodlal v 67. minutě navýšit Stuart Armstrong. Jeho ránu ale stejně jako volej Walkera-Peterse o několik okamžiků později zlikvidoval Gunn.

Snad do jediné příležitosti k vyrovnání se v 77. minutě dostal kapitán Norwiche Hanley, ovšem ze zajímavé pozice hlavičkoval nepřesně. Naopak s blížícím se koncem utkání se otevírala okna v defenzivní řadě hostů. Do jedené takové mezery vnikl v 87. minutě Elyounsoussi, z úhlu však na Gunna nevyzrál. Následný rohový kop už nicméně přinesl druhý gól v síti Kanárků. Po centru do pokutového území se do odraženého míře opřel Romeu a parádním volejem nedal Gunnovi šanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27213364:1766
2.Liverpool FC26186270:2060
3.Chelsea FC25148349:1850
4.Manchester United27138644:3447
5.West Ham United27136846:3445
6.Arsenal FC24143738:2745
7.Tottenham Hotspur25133935:3242
8.Wolverhampton Wanderers261241024:2140
9.Southampton FC26811734:3735
10.Brighton & Hove Albion26712725:3033
11.Crystal Palace27612937:3830
12.Aston Villa25931333:3730
13.Leicester City23761037:4327
14.Newcastle United255101028:4525
15.Brentford FC27661527:4424
16.Leeds United26581329:6023
17.Everton FC24641428:4122
18.Burnley FC24312922:3021
19.Watford FC26541725:4719
20.Norwich City26451715:5517
Zbývající zápasy
27.02. 15:00Chelsea FC - Leicester City
16.03. 00:00Arsenal FC - Liverpool FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (187)

Přidat komentář
jk

lol zapomenu, že hrajem už po obědě a oni vyhrajou 4:0.

Reagovat
Zdechlina

Tak to je rofl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevski Doherty Sessegnon

Reagovat
jk

I Doherty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Asi jeho najlepší zápas u nás, ktoré som videl. Dal gól, na jeden prihral. Mal tam pár pekných nábehov za obranu. Smerom dozadu slabšie, ale jeho priemer. Dokonca mohol dať o druhý gól, išiel sám na bránu, ale Meslier ho vychytal.

Reagovat
hefy

Plus mohl mít druhou asistenci, kdyby Sess dosáhl na ten pas před bránu.

Reagovat
jk

Reagovat
O.Giroud

Leeds

Reagovat
C-M@ster

Bída.

Reagovat
Busby babes

skoda no. v zakonceni jsme selhali, jinak jsme neudelali vlastne nic blbe. Celej zapas dominance, sanci spousty. Ronaldo spatnej, ostatni vlastne dobri... 2 body v haji a uplne zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické hodnoceni fotbalového analfabeta

Reagovat
Busby babes

presne, odbornici jsou tu jini. jako treba ty.

Reagovat
Diskostu

Ronaldo už nikdy prosím....

Reagovat
Diskostu

najhoršie natom je že taký úbožiaci ako Arsenal pôjde do LM

Reagovat
Zdechlina

Arsenal bude hrát LM? Tak to by byla paráda

Reagovat
afc

Sám si ubožiak.

Reagovat
Busby babes

Arsenal ma pred sebou 14 zapasu... to je 14 moznosti jak to posrat. Umi to stejne dobre jako my nebo Spurs.

Reagovat
Nizzie

Ne, pokud je někdo, kdo něco takového umí dojebat, tak jsme to my. V tom jsme na světě zaručeně nejlepší.

Reagovat
Busby babes

prave. tak nevim kde se bere takova jistota, ze jsme v koncich.

Reagovat
Higi

Když vidím co předvádí herně United, tak by tam měl jít jednoznačně Arsenal...

Reagovat
Busby babes

jako ze po dnesku napises co herne predvadi united v negativnim smyslu?

Reagovat
Gunner14

Nejlepší na tom je, že Arsenal má očividně plán jak přebudovat tým a je v tom na dobré cestě, zatímco United si přivedou starého Roncka, nakoupí pokemony a plán nikde

Reagovat
Busby babes

tak sis zaprehanel no. Prisel jeden Ronaldo a jinak porad mladi hraci... Ronaldo tu pristi sezonu ani nemusi byt...

Reagovat
fenixLFC

ved on netvrdi ze kupuejte starcov napial ze ste priviedli ronalda a par pokemonov, pricom plan nikde. s tym sa da teoreticky polemizovat ale prichod ronalda a dalsie veci ukazali ze plan asi fakt dlhodoby nemate, najma ked azciante furt a furt odznova

Reagovat
Busby babes

tak jedinej, kdo se planu vymyka je ten Ronaldo. s tim souhlasim. ale to je jeden hrac z celeho tymu.

Reagovat
Bakary3

To je sice pravda, ale je to tak individuální a egoistickej hrac, kterej kdyz nehraje, je okolo toho tak velky dusno... Ze to proste byl absolutně antikoncepcni krok, kterej nadelal hrozne skody.

Reagovat
Gunner14

teď nemyslím jen plán v nakupování hráčů, týká se to i výběru manažerů

Reagovat
Busby babes

hele ale to tvoje: arsenal ma ocividne plan... stoji teda na tom, ze tam je Arteta? No, my taky meli Oleho, ze jo... az budete Artetu odvolavat, tak pak reknes, ze nemate zadnej plan? nebo to myslis jinak?

Reagovat
fenixLFC

tak u arsenalu vidis posledne cca dva roky jasnu prestupovu taktiku- nakupovat mladych hracov do 23, zbavovat sa preplatenych dochdocov ktori nic nehraju a dat tomu jasnu strukturu. u vas sa za x rokov vymenili 4 (?) treneri kde kazdy hral cosi ine a stale nemate jasne, kto urcuje dalsi postup. za oleho to vyzeralo ze sa trosku zmatorite ale furt ste len privadzali najznamejsie dostupne mena. ale tymto rokom ste to cele pochovali- nielen tym ze prisiel ronaldo, ktory narusil sturkturu toho co chcel ole hrat, ze ste ho nepotrebovali a namiesto toho ste si odpilili jednak hrot a jednak nepriviedli hraca ktoreho potrebujete uz x rokov- DM, ale este ste aj vyhodili oleho a priviedli rangnicka. jasne, za normalnych okolnosti keby prisiel ako trener co to vybuduje tak v pohode. ale on sa s vami snazi hrat nieco podstatne odlisne od toho co ste hrali predtym, obhajujete to tym ze si na novy styl musia zvyknut. a aj ked si na to zvyknu tak na konci sezony pojde pravdepodobne doprdele a pride novy trener s novym pristupom a novymi poziadavkami....

Reagovat
Busby babes

vidis posledne cca dva roky jasnu prestupovu taktiku- nakupovat mladych hracov do 23, zbavovat sa preplatenych dochdocov ktori nic nehraju a dat tomu jasnu strukturu.

tohle muzu rict i u nas. vyjimka je Ronaldo.

ad manazer.. Arsenal ma od 2018 druheho managera. my budem mit taky druheho managera, pokud pocitame Rangnicka tak tretiho. Tohle: kazdy hral neco jineho... platilo do doby, nez nastoupil OGS. Rangnick ted hraje trochu jinak, ale principy jsou casto podobne...

te vytce privadite nejznamejsi jmena asi uplne nerozumim. Jsme jeden z nejvetsich klubu sveta, predstava ze budem privadet no name hrace je asi trochu zvlastni? Privadime i spousty mladych, jako treba Diallo. v tomhle ohledu se imho prestupy Arsenalu od nasich moc neruzni. taky privadi znama jmena v kombinaci s nadejnym mladim.

ad DM, ano to potrebujeme... ale kde mame vzit a nekrast, ze jo? Letos jsme proste privedli Sancha a Varaneho, coz byly vetsi priority a na DM uz nebylo tolik penez. respektive asi jsme mohli privest DM ale nebyl by ani Sancho ani Varane...

Rangnick ma jinou filosofii, ale styl hry je porad podobnej. ziskat balon a rychle zautocit je jedna z veci, o kterou se snazime porad. Ale ted to je organizovanejsi. Takze by se spis dalo rict, ze to vylepsil. To je jako spatne? Navic to bude blizsi i tomu jak chce pripadne hrat ten Hag nebo Poche, za me je to dobrej mezistupen a i dobry reseni v momente, kdy nahrada v pulce sezony nebyla dostupna a kdy se to Olemu proste rozpadlo pod rukama. Coz se stane snad kazdemu managerovi co kdy pusobil ve fotbale, cest vyjimkam...

Rangnick je reseni do konce sezony. Naopak to ukazuje, ze klub ma plan. Chce nekoho, kdo neni momentalne dostupny, tak privedl docasne reseni, ktere je slusne a mezitim vyberem tu stoprocentni nahradu.

That being said... nic z toho neznamena ze v lete nezkurvime prestupak a ze privedem spravneho managera. to nevim. Ono vy jste taky hledali dlouho nez jste trefili jackpot s Kloppem, Chelsea to toci tradicne, City dlouhodobe chtelo Pepka, Arsenal se mota stejne jako my (kolikrat teda jeste hur), Spurs si zazilo velkou show v lete s managerama...

Reagovat
Nizzie

Hele, prvně považuji za nesmysl porovnávat koncepci nás a vás, jelikož odjakživa ty koncepce byli diametrálně odlišné. Vy jste byli prostě vždy nastaveni na úspěch a nic jiného. My jsme spíše takový budovatelé. No a když se nám podařilo něco vybudovat, tak nám k tomu vrcholu vždy něco chybělo. Teď je ta naše koncepce trochu jiná. My jsme do teď budovali vlastně vždy téměř na vrcholu. Nyní po Wengerovi do bereme od "dna".

S čím ale vůbec nemůžu souhlasit je to, že my se motáme možná hůř než vy. My jsme přechod z Wengera zvládli (věřím, že už to můžu říct) podstatně lépe, než vy odchod Fergieho. Vy jste defacto 10 let po jeho odchodu, a ještě jste se z toho nevzpamatovali a nenašli jste způsob, jak na to zareagovat. My už máme jasnou vizi, a jednoznačně jdeme vzhůru. A to za cenu "jen" jednoho roku bez pohárové evropy a zatím čtyř let bez LM. Samozřejmě, stejně jako tvrdíš ty, nikde není psáno, že to ještě neposereme, a budeme bez LM i příští rok, a že neposereme příští přestupák a budeme zase v háji, koneckonců, existuje někdo lepší na to to dojebat? Ale upřímně, vsadil by sis na to teď?

Reagovat
Busby babes

hele, nevsadil. protoze United no. ale ted to u nas fakt vypada, ze to vedeni dostalo rozum a zacina delat rozumne veci. Jeden Ronaldo na tom nic nemeni. Arnold se do fotbaloveho useku nechce moc michat a chce to delegovat na lidi, co tomu rozumi... tak snad Fletcher a spol budou dobri.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Bohužel, jsem na tvoji reakci narazil až ve 3 ráno, jinak bych se to snažil nějak víc popsat jak to v Arsenalu momentálně funguje. Neříkám, že se to nemůže posrat, ale ta koncepce, včetně Artety jako manažera je úplně jinde a fakt se mají fanoušci Arsenalu zas na co konečně těšit. Kdyžtak k tomu napíšu víc, pokud si najdu čas dnes.

Reagovat
Busby babes

ale ja tim nerikam, ze ted na tom nejste fajn nebo ze se nemate na co tesit. Imho to ted mate zajimave nastavene, spousty mladych hracu, co vypadaj dobre. super. Jen rikam, ze neco podobneho muzu rict i u nas. Je to u nas idealni? samozrejme ze neni. Ale to ani u vas ze jo. Na Edu jste v lednu treba taky celkem nadavali, prestupak byl nic moc. stejne jako u nas. Napriklad... takze jsem jen reagoval na to: United nemaji plan. S tim nesouhlasim.

Reagovat
Nizzie

Ale ten přestupák v lednu dopadl tak jak dopadl právě proto, že se držíme nastaveného plánu. A že, se na Edua nadávalo, vždy se najde skupina lidí, kteří s něčím souhlasit nebudou. Co se týče lednového přestupáku, já jsem nespokojený s tím, že nepřišel hrot, na druhou stranu jsem spokojený, že to neskončilo panic buyem Isaka za raketu, hostováním Icardiho či Moraty, nebo jinou hrůzou, a to právě proto, že máme jasný a evidentní plán, jak postupovat

Reagovat
Busby babes

again, to same muzu rict i u nas. Kdy se reklo: hele na moznost cislo 6 nebo 7 na nasem seznamu kaslem, v lete pujdem po cisle 1.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický amaterismus. Raději nepiš nic, než takové sračky

Reagovat
Busby babes

kvuli tomuhle sis tu zakladal profil?

Reagovat
Kapřík

Tak povídej, pouč nás.

Reagovat
J0EL

zalez do kanala

Reagovat
lofin9

Pritom za tento zapas by ste si tam jednoznacne zasluzili byt vy

Reagovat
Ranoth

a kto iny si to 4. miesto zasluzi ? to bude suboj kriplov az do konca a radsej tam uvidim Arsenal nez sliepky alebo United

Reagovat
smazaný uživatel

Nepojde čobole, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako nutne ako potrebujeme DM, potrebujeme aj útočníka, Ronaldo tomu nedáva nič, výkon to bol dobrý, množstvo šancí, ale nevyhrať takýto zápas je proste vtip..

Reagovat
Busby babes

tak o utocnikovi se mluvi jako jedne z priorit. cim dal tim vic zacinam verit tomu, ze Ronaldo po sezone pujde o dum dal.

Reagovat
Busby babes

fakt mi prijde vtipny, jak mam ted na twitteru plnou timeline reci jak top 4 v haji a Arsenal to da nebo Spurs to daji... je to mozny, ze to nakonec neuhrajem ale v tuhle chvili... porad mame vyhodu v tom, ze my ty body uz mame. Ostatni je musi teprve ziskat.

Ceka nas tezkej los, ale kdy pominu konec pod Olem, tak ty tezky zapasy jsme spis zvladali lepe.

A rekl bych, ze fans Arsenalu a Spurs sami moc dobre vedi, jak jsou schopni zapasy taky posrat... proste zase souboj kryplu o 4. misto. 11 kol do konce psat neco o tom, ze je hotovo je picovina.

Reagovat
Busby babes

xG dneska: 2.41 vs 0.44.. proste smolnej zapas. Tomu tymu dneska neslo moc vytknout mimo zakonceni. coz je takove "jenom" to nejdulezitejsi no... ale dkyz takhle budem pokracovat, tak ty goly prijdou.

Reagovat
Busby babes

a ze si to nemyslim sam:

https://twitter.com/TheM_L_G/status/1497616219511431181

21 shots and over 2 xG and no goals, I dunno sometimes you’re just a little cursed.

Reagovat
Whitemedia

Když tenhle koment porovnám s komentem ARABa o tom, jaká to byla nehorázná ostuda a že Ronaldo, Pogba a Shaw musí po sezoně v klubu skončit..

Reagovat
Busby babes

ARAB je twitterova hysterka.

Reagovat
Busby babes

btw srovnavas koment postaveny na datech s komentem postavenym na emocich...

Reagovat
John Obi Mikel

Komenty postavené na emocích mají vždy tu největší váhu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
matZz

podle mě je třeba tak 1 % fans Spurs věří tomu, že letos skončí na 4. místě ale ok no

Reagovat
EXoRcIsT

To bol taky zapas ze i keby sa hralo dalsich 45 min i tak gol nedame dokonca aj keby sme dostali penaltu tak nepremenime. Elanga podla mna najlepsi

Reagovat
kissak

Když čtu ty komenty, to byl Ronaldo tak špatnej?

Mufani z hlediska budoucnosti i když její vývoj nelze předvídat. V létě přebudování kádru, nový manažer, co CriCri7?

Reagovat
Busby babes

dneska byl fakt spatnej. mel asi 3 tutovky a nedal, pak zajebal kazdej utok, co pres nej sel...

ja nevim, podle me neni treba velky prebudovani, potrebujem DM, utocnika a nahradu za Pogbu. takze 3 hraci jsou klicovi a to mi neprijde jako uplne prebudovani.

Reagovat
Infernoqt

Minimálně jeden stoper přijde. A mluví se o krajním bekovi.

Reagovat
Busby babes

to povazuju za pozice, ktere budou naplan. Klicove budou ty co jsem jmenoval. cokoliv navic jako bonus.

Reagovat
Infernoqt

Já se jen bojím toho scénáře, že bez LM ty hráče budeme opět přeplácet. A prostě nechci mít v týmu další přeplacené hvězdy nepodávající optimální výkony.

Na EL mě nejvíc sere to, že tým jako United jim tam nehorázně zvedá sledovanost, ale nám do kapsy z toho jde minimum.

Reagovat
kissak

Nevím jaká je atmoška v kabině, ale počítám že tým se stále tak nějak hledá mentálně. Stačí tedy odchod několika “buřičů”, nový impulz od manažera, příchod dvou, tří hráčů a bude to OK?

Reagovat
Busby babes

hele nevypada to, ze by byla nejak spatna. Kdyz zacli novinari psat ty spekulace, tak treba Rash a Maguire je primo oznacili ze placaj kraviny. I ten minulej zapas v Leedsu naznacil, ze tym asi spis drzi pohromade.

Reagovat
Busby babes

Ronaldo has played 4 games in the last 11 days. That’s not what he was brought here to do. But with Cavani deciding he doesn’t fancy it and Martial asking to leave, this is what we’re left with. Unreasonable to expect him to keep up. The youngest, freshest players would struggle.

je fakt, ze tohle ho trochu omlouva. ale dneska byl fakt spatnej.

Reagovat
bluefan

Tak ale treba povedat, ze to je presne to, co Ronaldo chce a ak nehra vsetko, je nasraty :D

Reagovat
Busby babes

btw napsali mi United ze posilaj nahradu za dres Greenwooda. Ten puvodni ani nechteli vratit.

Reagovat
Wazza228

A jakej jsi vybral jako náhradní?

Reagovat
Busby babes

Rashforda ale v mailu byl obrazek beze jmena, takze mozna prijde jen dres. Coz mi teda nejak nevadi, pokud to tak bude.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A v jaké fázi to s Masonem momentálně je? Je vyšetřován a trénuje individuálně? Myslíš, že konec u United už je 100%? Nějak neregistruju žádné info, díky

Reagovat
Busby babes

neni vubec zapojeny v deni v klubu. asi se ceka na konec vysetrovani a tak. Uvidime. Info o tom neni prakticky zadny...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infernoqt

Takže nám vlastně jenom zbývá v létě obměnit útok, zálohu a obranu a bude to fungovat.

Reagovat
kissak

Ty kráso 14. flek, na takové umístění jsme se v letošní sezóně ještě nepodívali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ot. Aký názor máte na pivo Tchyne?

Veľmi mi chutí

Reagovat
ACSMan

Já když jsem ochutnal tchýni cítíl jsem takovou pachuť na jazyku

Reagovat
Remt

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

ty nechutak

Reagovat
nani92

Celé mužstvo poslať na Ukrajinu

Reagovat
stuff

Ako ho nemam rad, tak tam by som Ronimu veril. Dal by si celenku jak Rambo a zabil by sam vsetkych, ze by neostalo pre ostatnych, naj ma statistiky.

Reagovat
Gunner14

Yeah we lost the war, but I killed 45 men.

Reagovat
Rox

Poslat Maguire, aby bránil Ukrajinu .

Reagovat
stuff

Reagovat
nani92

Bez rozhodcov by mohol Rusakov držať rukami koľko by len chcel

Reagovat
kissak

To Ukrajině přeješ pěknou budoucnost.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
Infi

Reagovat
EaP

Ale Eddie robi s NUFC neuveritelne dobru robotu. Z muzstva ktore donedavna bolo zrele na okamzity zostup lebo zapas co zapas si robilo hanbu, behom par tyzdnov urobil fungujuci stroj s obrovskou sebadoverou a hernou tvarou. A to ani nijak extra neposilil. Nerozumiem, ze Ùčka ho nezobrali ihned po vyhadzove Solksjaera. Oni budu buducu sezonu vazny aspirant na LM minimalne. Kedze ten rozpocet je neobmedzeny a Howe presne vie, co chce hrat a koho k tomu potrebuje. A uz to nebudu hraci druheho a tretieho sledu ale uplna spicka. Tesim sa na ten dalsi rocnik

Reagovat
kissak

Co k tomu mám dodat? Jen to, že Cashley byl kokot a řídil klub jen jako byznys bez jakéhokoliv citu. Angažováním špatných lidí vše jen dokládal.

Arabáši sice dolezli, ale cti a váží si klubových legend, aktivně se Amanda s manželem účastní každého zápasu Magpies a vedení bylo schopné angažovat progresivního manažera, kterému je schopné zajistit hráče.

Reagovat
O.Giroud

To za jedno prestupove asi nespravia taky tim aby boli aspirantom na TOP 4.

Reagovat
fenixLFC

to sotva, nenakupia za rok celu novu supiska ktora by sa hned zohrala a hrala o LM. oni potrebovali hrozne posilnit obranu, tam boli strasni lemplovia. plus mali zufaleho kouca ktory bol totalne nekompetentnty. oba problemy jakz takz poriesili ale hovorit o LM je predcasne, najma ked sa to furt moze obratit a mozu tuto sezonu este vypadnut

Reagovat
kissak

Jakž takž, Howe je oproti Bruceovi opravdu manažer. Lascellese s jeho neformou jsme nahradili Burnem, který odvádí klasické výkony, které se od stopera očekávají.

Reagovat
EaP

No, s materialom ktori zatial Howe ma robi zazraky. Bude im uplne stacit ak privedu golovy hrot ( tusim maju zalusk na Davida z Lille) kvalitneho stopera a niekoho do zalohy. Tie vydaje nemusia byt hned obrovske. Mozu si nieco kupit hned keš a nieco vyriesit formou hostovania s opciou za vyssiu sumu nasledne pri aktivacii opcie. Da sa to obabrat. Plus vela hracov bude po sezone zadarmo. A uz tak maju v muzstve Trippiera, Guimaresa, Saint Maximina a Willocka. Cize pokojne to za leto moze byt aj 6 hracov. Nejaky kvalitny zaklad maju uz v muzstve. Vobec to nieje nerealne aby sa dostali do top 4. A ked sledujem dlhodobe vykony Tottanhamu, ManUTD, ci Arsenalu.... sanca tam je a celkom velka

Reagovat
fenixLFC

tak oni maju mimo furt wilsona, trippiera a bruno sa zapracovava. ale aj s tym co pises to na top4 fakt nie je, nenechaj sa oklamat sucasnou formou

Reagovat
kissak

Již druhy zápas bez ASM.

Reagovat
kissak

Tak nejdříve píšeš, že s tím co má Howe v mužstvu dělá zázraky a pak zase že kvalitní základ.

Pokud se Magpies zachrání budou mít v létě asi velké slovo a posily typu Botman, Carlos, Ekitike atd. nemusí být nereálné.

Zatím jsou vše pouze spekulace.

Reagovat
EaP

No momentalne to zazrak je ak vezmem do uvahy, ze ASM ci Trippier su uz dlhsie mimo zostavu. Hra v podstate len Willock. Takze ano, ja ten herny prejav a vysledky povazujem za zazrak. Ale to nic nemeni na fakte, ze ten zaklad tam je slusny. Nechcem sa hrat na doleziteho a predikovat dopredu ako yo bude s NUFC vyzerat, ale mam silny vnutorny pocit, ze budu hrat o LM. Podobne ako sa par prichodmi a kavlitnou robotou Moyesa zdvihol WHU behom chvile a uz tretiu sezonu klopu na dvere Top4 , tak preco si nemysliet, ze so zdrojmi a trenerom ktore ma Newcastle to nebude podobne ?

Reagovat
kissak

Nejsou dlouho mimo jen dva zápasy a tým jede na vlně euforie, nechci však shazovat Howeho práci.

Určitě máš pravdu Magpies půjdou nahoru, ale já si nemyslím, že to bude tak rychle. Každopádně jsme vykročili správným směrem.

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne preto ze west ham nejak moc na dvere LM neklepe a ked to aj skusal leicester s podstatne sirsim a kvalitnejsim kadrom ktory skladal x rokov tak to nevyslo. nikto envravi ze v dlhodobom hladisku to nie je mozne, ale ze to je velmi nepravdepodobne dalsiu sezonu, najma v PL kde mas tych fakt kvalitnych timov velmi vela

Reagovat
Kantos

A co bys teda povazoval za klepani na dvere LM, kdyz ne nachazet se na prickach zarucujici EL a nemit propastnou ztratu na 4. misto?

Reagovat
fenixLFC

aby onho realne bojovali. jasne, pohybovali sa vysoko ale uz davno pred koncom sezony bolo jasne ze odpadli. a tuto sezonu odpadavaju znova.

Reagovat
O.Giroud

Uvidime, ale ja osobne o tom pochybujem. Spurs, Arsenal aj ManUtd sa tiez posilnia a moze im to konecne vystrelit. Skor to vidim na tu EL/EKL.

Reagovat
Neutron

ako hej Howe to zmenil oproti Brucovi celkom dost, ale nazvat Newcastle fungujucim strojom je trosku moc podla mna. Neobmedzeny rozpocet je jedna vec, ale stale je to Newcastle budu musiet ist postupne, vyslovene uplna spicka k nim podla mna nebude velmi chciet ist, alebo teda potom zalezi co vnimas ako uplnu spicku. Podla mna buducu sezonu to este nejak velmi suverenne nebude.

Reagovat
pobody's nerfect

Bojí se, že mu zmrazí majetek. Čekal jsem aspoň zmínku o tom, že je kategoricky proti válce, ale to by si doma podělal.

Reagovat
RKBoy

dištancuje sa od klubu, aby sme na spojitosť sním čo najmenej doplatili, nemyslím si, že predaj je ešte teraz v kartách, skôr čaká ako sa celá situácia vyvinie.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pobody's nerfect

Bude to stačit? Využije osvědčenou metodu sverenskych fondů?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

nastesti uz jste samostatni.

Reagovat
Whitemedia

Běžte s tím do piči a nebo za těmi, co vám to tvrdili, proč s tím furt lezete za mnou.

Reagovat
Busby babes

sorry jen ses prvni kdo to daval.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnal bych to k Babišovi jak dal svůj majetek pod svůj fond.

Reagovat
Mastný Chobot

RIP Chelsea

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kaveh Solhekol, Sky Sports: „Chelsea není na prodej. Roman Abramovič se vzdává denního řízení chodu klubu, protože ho chce chránit před pozorností, které se mu dostává. Dělá pouze to, co si myslí, že je pro klub nejlepší. Abramovič se neangažuje do politiky a ani do toho, co dělá Vladimir Putin. Celý klub je zděšen tím, co se děje na Ukrajině. Na každodenním chodu Chelsea se nic nemění. Abramovič zůstává majitelem a pokud nebude sankcionován, může nadále investovat peníze do klubu. Nadaci Chěsea jsou předány pouze dlouhodobé strategické rozhodovací pravomoci. Vše ostatní zůstává stejné. Fotbalové záležitosti, rozpočty atd., to nijak neovlivní.”

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Hlahart

Jsem si dneska četl, co psal Harabin o Ukrajině a vzpomněl jsem si, jak si tady oslavoval, že je Čaputová prezidentkou, a zřejmě to je větší úspěch, než kdo dokáže docenit, když tenhle borec dostal 14 %. No a pak jsem zjistil, že byl MSp a předseda NS a úplně mě zamrazilo.

Mimochodem, u nás bych si skoro vsadil za to, že by ho minimálně za tyto projevy odstíhali

Reagovat
EaP

Uz je na neho podanych 5 trestnych oznameni, vacsina politickych demokratickych stran podala ziadost o presetrenie na Generalnu Prokuraturu ( je tam vsak ten mamon Zilinka, takze toto je asi nerealne zeby ten Rusofil zacal nieco po svojej osi ) uz aj NAKA to zacala ihned po zverejneni sama riesit. Toto si zasluzi jednoznacne basu a pekne do konca jeho debilneho zivota.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Eichel

On ma taký zaujímavý príbeh. Ministrom sa stal za Mečiara, dá sa povedať, že čo bol Mečiar pre riadenie štátu bol on v justícii. Šikanoval podriadených, menil zloženia senátov, odmeny svojim, stahovanie kancelárii do kumbálov kritikom atď atď. Potom sa stal minister a metódy v zásade rovnaké. Následne si tento mocenský trulo prehádzal kompetencie z ministerstva na predsedu najvyssieho súdu a tváril sa ako ide robit autonómnu justíciu a pred koncom vlády dal demisiu a nechal sa svojimi lojálnymi zvoliť za predsedu najvyššieho súdu. Tam to znova pokračovalo a dlhé roky takto ovládal justíciu. Tým, že na disciplinárkach mal svojich známych tak ich nonstop vyhrával a tým, že na neho Smeráci po jeho odchode, keď sa začal javiť už aj pre ich voličov toxický, zabudli a začali sa od neho dištancovať, prehodil výhybku a začal si budovať imidž antisystémového a antikorupčného politika proti Smeru a do toho prezentoval tie svoje úspechy na disciplinárkach ako svoju vlastnú genialitu. Prirátajme k tomu vlastnú reláciu v Slobodnom vysielači, to, že chodí cez dediny a slope, beletrizovaný knižne vydaný životopis a totálne nabehnutie na protimigračnú vlnu a Voila... 14% na svete... ale momentálne má skoro minimálny výtlak, totálne to premrdal po voľbách a rozhádal sa aj s antisystémovou scénou tým, že si založil do volieb stranu, odmietol sa s nimi spojiť, podviedol ich a verejne klamal. Plus celá strana má nejasné financovanie, darci nevedeli, že prispeli, nedostal sa do parlamentu atd atd... A posledný rok už potí tak strašné sprostosti, že aj tí čo ho volili prestali veriť, že je príčetný. Ten chlap dokonca tvrdí, že ak sa opozicia vzdá mandátov poslancov tak hned padá vláda a podobne... Buď má nejakú radosť z toho ako klame svojich priblblých fanúšikov, alebo mu nakoniec z tych jeho lží samému preplo ale každý kto má právne vzdelanie sa len chytá za hlavu, čo ten chlap zo seba vypotí. Článok k Ukrajine som nečítal ale predpokladám, že to bude to isté... ale určite toto nie je ten chlap ktorý mal 14% vo voľbách... odvtedy to tak prehajdákal, že tieto jeho shitposty si pojde dnes určite menej ako 5%. Zas by som ten jeho výtlak nepredceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenormálny chuj, z právneho hľadiska boli len niektoré jeho názory na opatrenia zaujímavé (nie preto, že by som ich mal problém dodržiavať, ale preto, že niektoré spôsobovali chaos a odporovali vzpp s vyššou právnou silou, okrem iného mnohým ľuďom bola vrátená pokuta po proteste prokurátora)....

Reagovat
smazaný uživatel

inak, *nepreceňoval

Reagovat
avicii

Reagovat
LokoLFC

2 ze 3 nejzkurvenejsich tymu PL a dopadne to tim nejzkurvenejsim vysledkem.

Reagovat
kissak

Můžeš konkrétizivat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta proti City a nepiska se, Rodri tam jasně hral rukou!!!!

Reagovat
fenixLFC

no, jasna.... otazka je ci to v tom bode je mozne pvoazovat za ruku. a najma- okolo neho siroko daleko nikto nebol a nebol pod tlakom. keby z takejto hovno situacie dostane everton penaltu tak by to bolo este vtipnejsie ako ked sa niekto hodi o zem v rohu vapna

Reagovat
Remt

Naopak. Nikdo kolem něj není. Není v souboji. Tudíž není výmluva pro to proc si míč zpracoval rukou. Pro mě jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bluefan

Cristiano Ronaldo podla xG mal mat uz 13,32 golov, ma 9. to znamena ze zahodil uz 4,3 golu. To z neho robi najvacsieho palica sanci v ramci hracov TOP 6.

Naopak, najvyssi pocet vstrelenych golov s ohladom na xG ma Kevin de Bruyne, ktory ma 7 golov pri 2,75 xG.

Reagovat
Busby babes

jj, tohle je problem. i ty goly prestal davat.

Reagovat
nani92

https://streamgg.com/v/vfsdp242

To je už nechutné co sa píska pre City a co nie proti nim

Reagovat
pobody's nerfect

Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Co vic chteji??? Jasna ruka

Reagovat
Kinky7

Podle Guardian te ruce předcházel offside ale mně se to teda nezdá

Reagovat
kissak

Si prostě spletli Manchestery.

Reagovat
Remt

Tak jestli toto je tělo a ne ruka.. no nevím

Reagovat
r.mrazik

Anglický var

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
čolo

Úmyslná ruka, penalta+žlutá.

Reagovat
Nikikrew

Jasná penalta

Ale neodpísal Rozhodca práve offside?

Reagovat
dantetomas

On bol ofsajd dovodom prerusenia hry. Kedze to "nebola" penalta, pokracovalo sa rozohranim po ofsajde. Podla Linekera v motd tam var nevidel ziadny relativny dovod na zmenu Tiernyho rozhodnutia priamo na ihrisku.

Reagovat
John Obi Mikel

Tady bych pískal ruku

Reagovat
Zaschrona

Nejsmutnější na tom je, že jsme měli mít jasnou penaltu za nerozhodného stavu už minule proti Saints.

Reagovat
kissak

Kampaň proti Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

City wolves 0:0. Nevedia s tym bagom prerazit, odpiskaju im penaltu po nastreleni pazuchy. Dnes opat bieda, daju gol z nestastne odrazenej lopty a ked ms Everton stonewall penaltu mat, nejde sa ani k monitoru. Preco tito krypli s pistalkami zostavaju bez trestov vikend co vilend kedy robia chyby?

Reagovat
LokoLFC

Piskat v CR ti rozhodci z Anglie, pise se o nich mozna hur, nez o tech nasich...

Reagovat
Nizzie

Ti pískat u nás, tak toho moc neodpískají,protože by za chvilku mohli žrát tak max. instantní polévky brčkem.

Reagovat
eder

Ropná konspirace...

Reagovat
Luc-Luc

Shitum dochazi para, ze potrebuji pomoc rozhodcich v zapase s Evertonem uz se tesim na vzajemnej zapas ynwa

Reagovat
Kinky7

No tak zrovna vám pro změnu pomohl Oliver proti nám

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

A Taylor proti nám.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Diskostu

na vzájomný zápas sa neteš zas bude Liverpool ponížený...pred rokom 1:4 pred dvoma 0:4 ....pokiaľ o niečo ide tak Liverpool zlyhá v zápasoch proti City a Chelsey....Dnes detto sa bude tešiť Chelsea...

Reagovat
dantetomas

Pred dvoma rokmi v tom zapase so City fakt islo o vela

Reagovat
Heisenberg

Bude sranda, jestli to Pleško nedá ani s milionáma pokémonů a koupenejma rozhodčíma. Flopp mezitím musí nasazovat stejný hráče pořád dokola, jediná šance na prostřídání je jejich přejmenování.

A to se bavíme jen o lize, v LM stačí jedna půle, kdy Flopp pustí hudbu naplno a Pleško může jít zas kouřit čůráky do Arábie.

Reagovat
Bayern +

Je to tam Veľmi dôležité tri body dnes. Prakticky sme porazili Wolves ich vlastnou medicínou, čo ma teší ešte viac.

Reagovat
PhilipS

Skvělý. West Ham výhra, Souček gól. Takhle to mám rád.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

bylo klíčový je nepustit před sebe....bude to velký drama ještě v následujících zápasech

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

keby som stal proti nemu, najprv by som si s nim podal ruku, nechal podpisat autogram, pokecal o futbale, wengerovi, o styroch goloch na anfielde, o eure, o tej jeho webovej stranke, a az potom so slzami v ociach zabil

Reagovat
SunFells

nezmáčkl bych to

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Rekne mi někdo jaktoze hral Ronaldo kdyz ma 5 ZK?

Reagovat
Bandita_Harry

Nepočíta sa to nejako do polovice sezóny a potom je to inak ?

Reagovat
cristiano.K.

díky šampioni, zaslouženě

Reagovat
cristiano.K.

Jinak Kepa byl psychicky zdeptanej, když nechytíš jedenáct penalt, zavřel oči a prásk

Reagovat
O.Giroud

no po tej od Fabinha a nasledne Van Dijka by som sa ani necudoval od Virgila asi jedna z najlepsich co som videl

Reagovat
jk
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele