Premier League - souhrn 27. kola

06.03.2021, 15:30, aktualizováno 08.03.2021, 22:55
Komentáře a souhrny
Craig Dawson (© AFP)
U konce je vítězná série Manchesteru City, v derby na něj vyzráli United a vrátili se do boje o titul. Leicester otočil zápas na půdě Brightonu. Chelsea zdolala Everton a West Ham zvítězil nad Leedsem. Aston Villa se rozešla s Wolves bez gólu, stejně tak skončilo i utkání West Bromwiche s Newcastlem. Arsenal remizoval s Burnley, další pokračování má domácí zmar Liverpoolu...

West Ham United - Leeds United 2:0

08.03.2021 21:00

Góly: 21. Jesse Lingard, 28. Craig Dawson

Dost nešťastný vstup do utkání stál Leeds body na půdě West Hamu. Přitom právě hosté mohli jako první vést o dvě branky, avšak rozhodčí byl proti. Naopak góly domácích padly v souladu s pravidly.

Zápas by se možná vyvíjel jinak, kdyby Hélder Costa nepálil v páté minutě nad břevno. Nebo kdyby technologie VAR neodhalila těsný ofsajd stejného hráče jen o minutu později, kvůli čemuž neplatil následný zásah Robertse. Vzápětí sudí Dean neuznal další branku Leedsu, když podle arbitrova mínění nahrával Raphinha skórujícímu Bamfordovi již zpoza brankové čáry. Celá situace ale byla hodně těsná.

A tak krátce po dvaceti minutách hry udeřili domácí. Lingard při průniku pokutovým územím škobrtl o nohu Aylinga, kvůli čemuž Dean nařídil pro West Ham penaltu. Sám Lingard se rozhodl pokutový kop proměnit, a byť nejprve nechal vyniknout brankáře hostů Mesliera, z dorážky už poslal "Hammers" do vedení. Ve 27. minutě si navíc na rohový kop Cresswella naskočil Dawson, který hlavičkou navýšil náskok domácích.

Leeds měl s bráněním Dawsona očividně potíže, neboť těsně před přestávkou zakončoval obránce West Hamu opět po rohovém kopu hlavou do tyče. Naději na bodový zisk mohl pro "Whites" krátce po změně stran vykřesat Bamford, který dostal vynikající přihrávku za obranu soupeře, jenže kanonýr hostů netrefil v obrovské šanci bránu.

V 52. měl zase na druhé straně štěstí Meslier, jenž pouze pozoroval, jak dalekonosný volej Fornalse spadl na břevno. Po hodině hry se činil gólman Hammers Fabiański, když vychytal pálícího Raphinhu. A když v 77. minutě zahodil další slibnou příležitost Bamford, bylo jasné, že West Ham v tabulce poskočí na páté místo. Leeds drží jedenáctou příčku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 2:0

08.03.2021 19:00

Góly: 31. Ben Godfrey (vl.), 65. Jorginho (pen.)

Jordan Pickford dělal, co mohl, porážce Evertonu na hřišti Chelsea ale nezabránil. Domácí celou dobu určovali temto duelu a nakonec pohodlně zvítězili, díky čemuž se v tabulce drží na čtvrtém místě.

Manažer Chelsea Thomas Tuchel se po výhře v Liverpoolu odhodlal hned k pěti změnám v sestavě. Ve stoperské trojici se místo Rüdigera objevil Zouma, na levé straně hřiště vystřídal Chilwella Alonso, Kanté ve středu pole uvolnil místo pro Kovačiće a Hudson-Odoi s Havertzem nahradili v ofenzivě Ziyecha s Mountem. V základní jedenáctce "Karamelek" došlo k menšímu zemětřesení. Pouze Bernarda a Doucourého zastoupili Sigurdsson s Allanem.

Až na nepovedený volej Wernera po rohovém kopu z páté minuty se obě strany barikády dostávaly k zakončení jen horko těžko. V šestnácté minutě pálil rovněž z voleje na hraně pokutového území Jorginho, ani on však hostujícího brankáře Pickforda nezaměstnal. Aktivita přesto zůstávala jednoznačně na kopačkách domácích hráčů.

Proto příliš nepřekvapila další akce ze 31. minuty, kdy šla Chelsea do vedení. Hudson-Odoi vybídl volného Alonsa, ten před bránou našel Havertze, který díky nešťastné teči bránícího Godfreye překonal Pickforda. O deset minut později se po skvělém pasu od Christensena hnal za druhou brankou Alonso, jenže zakončení mu na poslední chvíli překazil Keane. Toffees poprvé vystřelili až v samotném závěru první půle, ránu Gomese ale kryl gólman Mendy.

Šest minut po změně stran pokračoval v aktivním výkonu Alonso, jenž z přímého kopu donutil Pickforda k zákroku. Krátce poté se podruhé v zápase prosadil Havertz, avšak jeho zásah tentokrát neplatil, neboť německý fotbalista si při zakončení pomohl rukou, což je v rozporu s pravidly. V 57. minutě po delší době zahrozil Everton, Richarlison ale po přihrávce od Sigurdssona pálil dost nepřesně.

Jinak ale dál dominovala Chelsea, což ihned po neúspěšné snaze Richarlisona demonstroval nebezpečnou, byť ve výsledku nepřesnou přízemní střelou James. Vzápětí se opět musel činit Pickford, když nad břevno vyrazil pokus Hudsona-Odoie. V 64. minutě si ale Pickford počínal chybně, když ve vápně srazil k zemi unikajícího Havertze. Nařízenou penaltu pak s grácií sobě vlastní proměnil Jorginho - 2:0.

Deset minut před vypršením základní hrací doby se mezi střelce mohl zapsat rovněž Werner, ovšem v obrovské šanci jej vychytal Pickford. Stejným výsledkem dopadl střet obou mužů i v 85. minutě, následně strážce hostující svatyně vychytal i dorážejícího Kantého. K usilovnému snažení vlastního brankáře se ale na straně Evertonu nikdo jiný nepřidal. Proto se "Karamelky" vracejí domů zaslouženě s prázdnou.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4:1

07.03.2021 20:15

Góly: 25. Gareth Bale, 49. Gareth Bale, 52. Harry Kane, 76. Harry Kane - 45. Christian Benteke

S návratem Garetha Balea do základní sestavy se Tottenhamu podařilo chytit druhý dech, a to právě včas před nadcházejícím severolondýnským derby s Arsenalem. Po Burnley nyní na White Hart Lane schytal čtyřgólový debakl i další londýnský celek, Crystal Palace, který sice ještě v poločase držel nadějnou remízu 1:1, avšak hned po změně stran dvakrát inkasoval a nakonec kapituloval 4:1.

Zatímco Bale svými dvěma nedělními zásahy poskočil na bilanci šesti gólů v posledních šesti zápasech, Harry Kane si statistiky vylepšil ještě výraznějším způsobem, neboť kromě vlastních dvou branek také Baleovi na obě přihrál a v této sezoně tak má přímý podíl již na stěží uvěřitelných čtyřiceti gólech. Spurs se především díky výtečnému představení této dvojice posunuli na šesté místo, pouhé dva body od vytouženého místa čtvrtého. Palace zůstává třinácté, osm bodů od sestupu.

Domácí měli navrch i v první půli a ujali se zaslouženého vedení, když Moura obral o míč Milivojeviće a posunul jej pro Kanea, jenž v pokutovém území našel volného Balea na zadní tyči, aby snadno doklepl míč do odkryté branky. Na samém sklonku poločasu však hosté zničehonic udeřili a vrátili se do hry hned ze své první střely na bránu. Hříšník Milivojević svou chybu odčinil perfektním pasem na Christiana Bentekeho, který ve výskoku zabořil míč nekompromisní hlavičkou do horního růžku Llorisovy branky.

Bezprostředně po změně stran nastoupil na trávník v dresu hostí i uzdravený Wilfried Zaha, avšak Spurs se nenechali jakkoli rozhodit a sami hned na úvod druhé půle strhli zápas definitivně na svou stranu. Nejprve Kaneovu hlavičku po Reguilónově centru znovu na zadní tyči poslal za brankáře Guaitu číhající Bale a jen pár minut nato se sám Kane zaskvěl jedním z nejpovedenějších gólů v tomto roce. Anglický reprezentační kapitán převzal míč od Matta Dohertyho a zpoza pokutového území vypálil nechytatelnou kroucenou ránu, která zapadla přesně k tyči.

Hosté ještě vzápětí mohli zápas znovu zdramatizovat, avšak Zahova střela skončila pouze na brankové konstrukci. Místo toho tak Spurs svůj už tak bohatý náskok ještě rozmnožili, tentokráte týmovým gólem. Kombinace Moury se střídajícím Lamelou a Heung-Min Sonem vyústila ve snadné Kaneovo zakončení hlavou do prázdné branky, které stanovilo konečné skóre 4:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 0:2

07.03.2021 17:30

Góly: 2. Bruno Fernandes (pen.), 50. Luke Shaw

Nečekané rozuzlení měl duel dvou nejlepších celků anglické Premier League. V manchesterském derby udeřili United na začátcích obou poločasů, v tom prvním se prosadil Fernandes, po pauze upravil na konečných 0:2 Shaw.

Citizens chtěli zvrátit bilanci posledních let, kdy ve vzájemných střetech většinou vítězí hosté. Pep Guardiola za tímto účelem vyslal do zápasu před Edersonem Díase se Stonesem, kraje obrany obstarávali Cancelo a Zinchenko. Středovou trojici utvořili Gündogan, Rodri a De Bruyne, ofenzivní činnost dostali na starosti Mahrez, Jesus a Sterling.

Na straně Rudých ďáblů nastoupil mezi třemi tyčemi podruhé za sebou Henderson, před nímž operoval obranný kvartet ve složení Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire a Shaw. V záloze nastoupili McTominay s Fredem, o něco výše pak James, Fernandes a Rashford. Na hrotu dostal důvěru Martial.

Už v první minutě se přihodil velmi důležitý moment. Martial si vedl míč po hranici pokutového území, načež jej velmi zbytečně poslal k zemi Jesus. Sudí vyhodnotil situaci jako penaltovou, exekuce jedenáctimetrového kopu se ujal Bruno Fernandes. Ačkoliv Ederson vystihnul směr letu míče, nedokázal mu zabránit v cestě do brány.

Domácí mohli v průběhu první půle dvě velké šance k vyrovnání. Autové vhazování rezultovalo v parádní pumelici z kopačky Zinchenka, proti níž se musel pořádně vyšvihnout Henderson. V závěru poločasu pak z pravé strany zakončoval Mahrez jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Krátce po návratu ze šaten se po kombinaci s Gündoganem dostal ke střele Rodri, jehož pokus rozezvučel břevno. Namísto toho se ale prosadili hosté. Luke Shaw si šikovně narazil o Rashforda a z vápna vypálil. Jeho rána letěla velmi přesně k tyči, Ederson se za ní zvládl jen ohlédnout.

Později mohl ještě navýšit Martial, jenže ten v obrovské příležitosti selhal a v souboji tváří v tvář se nechal gólmanem vychytat. Bledě modří se ale do žádného většího tlaku nedokázali dostat a s výsledkem už nic neudělali. Konečný stav tak zněl 0:2 a znamenal konec dlouhé série vítězství.

V tabulce se však nic zásadního nezměnilo. Guardiolova družina je nadále první, nejbližším pronásledovatelem je právě městský rival s aktuálně jedenáctibodovou ztrátou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Fulham FC 0:1

07.03.2021 15:00

Góly: 45. Mario Lemina

Šestou domácí porážku v řadě si v neděli odpoledne v rámci sedmadvacátého kola připsal Liverpool. Ten doma nezvládl utkání s o záchranu bojujícím Fulhamem, o vítězství 0:1 rozhodl před pauzou Lemina.

Poprvé zahrozili po čtvrthodině hosté. Na levé straně se dostal před brankáře Salah, jenže proti vybíhajícímu Aréolovi nedokázal ani zakončit. Když bylo odehráno třicet minut, objevil se ve velké příležitosti Maja. Z malého vápna ovšem Alissona nepřekonal. Z podobné blízkosti o něco později vypálil nad.

Cottagers to tolik mrzet nemuselo, i tak totiž odcházeli do šaten s vedením v zádech. Na hranici vápna po odraženém balónu obral Salaha o míč Mario Lemina, který si posunul míč a přesnou ranou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl vyrovnat Jota, jeho mimořádně zdařilý volej ovšem zneškodnil ještě lepším zákrokem Aréola. Ještě blíže kýžené brance byl o dvacet minut později Mané, jehož hlavička se obrovským obloukem snesla až na břevno svatyně Fulhamu.

Pro londýnský celek je toto vítězství obzvláště cenné, neboť se díky němu dotáhl na sedmnáctý Brighton a je tak nejblíže záchraně za hodně dlouhou dobu. Naopak Liverpool spadnul momentálně až na sedmou příčku s tím, že po tomto kole může být ještě hůře.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 0:0

07.03.2021 13:00

Góly: -

Záchranářský souboj mezi West Bromwichem ani Newcastlem nepřinesl ani vítěze, ani branku. Domácím se tak záchrana už výrazně vzdálila, hosté o ni budou muset ještě pořádně zabojovat.

Opravdu se nejednalo o nikterak atraktivní zápas, důkazem čehož budiž fakt, že v první půli byla k vidění jen jedna zajímavější příležitost na každé straně. Po Fraserově přízemním rohu zakončoval Shelvey, jehož tečovanou střelu vychytal Johnstone. Jeho protějšek Dúbravka se zase musel převést proti Diagnemu.

Po přestávce zahrozili i Baggies, Townsendův centr zakončil Phillips nad břevno. Na opačném konci hřiště si na zdařilý pas za obranu naběhl Willock, i ten si ale vylámal zuby na brankáři. Magpies mohli o svém vítězství rozhodnout dvacet minut před koncem, kdy se Johnstone vytáhl proti přízemnímu pokusu Joelintona.

V utkání každopádně žádná branka nepadla a došlo tak k dělbě bodů. Newcastle je tak v tabulce aktuálně šestnáctý s náskokem pouhého bodu na osmnáctý Fulham. West Brom na Cottagers ztrácí osm bodů.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 1:2

06.03.2021 21:00

Góly: 10. Adam Lallana - 62. Kelechi Iheanacho, 87. Daniel Amartey

Brighton prohrál s Leicesterem City. Domácí poslal do vedení Adam Lallana, poté však úřadovali hosté, jmenovitě Kelechi Iheanacho a Daniel Amartey.

Neal Maupay svedl v sedmé minutě úspěšný souboj na půlící čáře a přes Trossarda putoval míč do běhu na Pascala Grosse. Jeho zpětnou přihrávku odvracel skluzem Wesley Fofana a moc nechybělo k vlastnímu gólu.

V desáté minutě šli domácí překvapivě do vedení. Neal Maupay si pokryl míč před velkým vápnem, hosté se ve dvojici nedomluvili a za jejich zády vyplul zcela volný Adam Lallana, který do protipohybu prostřelil bezmocného brankáře. "Lišky" byly v okamžiku střely ve vápně v šesti, střelec úplně sám.

Vardy sklepl ve 35. minutě dlouhý míč krásně proti noze Tavaresovi, jehož prudkou šajtli k tyči fantasticky vyškrábl konečky prstů na roh Robert Sánchez.

O pět minut později mohl Lallana navýšit vedení. Na trestný kop Pascala Grosse vyskočil z chumlu hráčů nejvýše a míč posunul hlavou o zem na vzdálenější tyč.

V první šanci po změně stran byli v 53. minutě hosté. Castagne vybojoval míč a skvěle do uličky uvolnil za obranu Iheanacha, který však střelu levačkou opřel jen do boční sítě.

Na počátku gólové akce byl v 62. minutě důrazný presink a vybojovaný míč, po třech krátkých přihrávkách nádherná kolmice Youriho Tielemanse a chladnokrevným zakončením tváří v tvář brankáři napravil předchozí zahozenou šanci Kelechi Iheanacho.

Až v 80. minutě poprvé zasahoval Kasper Schmeichel. Hosté znovu hrubou chybou v rozehrávce ztratili míč, po parádní souhře na jeden dotek převzal od Grosse míč Lallana, ale v tutovce ranou k tyči dánského brankáře nepřekonal.

Školácká hrubka brankáře Sáncheze poslala Leicester v 87. minutě do vedení. Gólman při Albrightonově rohu podběhl míč a Daniel Amartey se dostal snadno k hlavičce do prázdné brány.

Brightonu po prohře patří šestnácté místo, Leicester se minimálně do zítra posunul na druhou příčku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0:0

06.03.2021 18:30

Góly: -

V duelu 27. kola Premier League mezi Aston Villou a Wolverhamptonem Wanderers branka nepadla. Domácí za celý zápas jen jednou vystřelili mezi tři tyče, hosté měli takové pokusy tři.

Už ve čtvrté minutě Ollie Watkins napřáhl k ráně z dálky, která skončila na břevně hostující branky.

Hosty podruhé spasilo v patnácté minutě břevno. Bertranda Traorého centr pustil za sebe Tyrone Mings, míč propadl k Ezrimu Konsovi, jenž trefil si míč hrudí posunul před sebe, pak trefil horní tyč.

Po Sansonově rohu se Pedro Neto vrhl v 50. minutě do protiútoku, míč vedl sprintem takřka od vlastního pokutového území až k brance Aston Villy, jeho prudkou ránu pak brankář Martínez vyrazil na roh.

V 57. minutě byli Wolves neuvěřitelně blízko vedení. Po nakrátko rozehraném rohu Neto skvěle odcentroval ke vzdálenější tyči na Coadyho, jenž v pádu trefil tyč, míč se odrazil před branku, kde Romain Saïss snad z půl metru přestřelil.

Domácí si koledovali i v 76. minutě. Barkley nedokázal míč odkopnout, Coady se pak objevil naprosto osamocen před Martínezem, zblízka jej ale nedokázal překonat.

Inkasovat v 93. minutě by pro hosty bylo hodně kruté. Po Barkleyho rohu se míč odrazil k Watkinsovi, jeho střele společnými silami zabránili v cestě do sítě Rui Patrício a Leander Dendoncker, pak měl ještě dobrou možnost Ezri Konsa, ten ovšem branku minul.

Oba celky zůstávají ve středu tabulky, Aston Villa devátá, Wolves dvanáctí.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Southampton FC 0:2

06.03.2021 16:00

Góly: 32. James Ward-Prowse (pen.), 49. Che Adams

Sheffield United prohrál v duelu 27. kola anglické nejvyšší soutěže se Southamptonem. V prvním poločase se z penalty trefil James Ward-Prowse, ve druhé půli přidal pojistku Che Adams.

V jednatřicáté minutě Ethan Ampadu podrazil rozběhnutého Nathana Tellu a rozhodčí Tierney s drobným prodlením odpískal pokutový kop. James Ward-Prowse kopl penaltu k levé tyči, Ramsdale spadl na opačnou stranu a neměl šanci zasáhnout.

Che Adamsovi se ve 49. minutě nejdříve nepovedlo z levého křídla před branku, pak se ale vrátil před pokutovém území, kde k němu sklepl míč Armstrong a Che Adams prudkou ránou prostřelil brankáře Ramsdalea.

V 66. minutě Nathan Tella přízemní střelou z dálky k tyči pořádně protáhl Ramsdalea, tomu se povedlo míč vyrazit na rohový kop, který Sheffield bez problému odvrátil.

Do tříbrankového vedení se hosté mohli dostat v 71. minutě. Po rychlé souhře na levém křídle Bertrand připravil tutovku pro Minamina, ten ránou bez přípravy minul domácí branku.

Od dvě minuty později znovu zahrozili Saints. Che Adams se prohnal po pravém křídle, jeho prudkou ránu ale vykopl brankář Aaron Ramsdale.

Sheffield United tak zůstává na poslední příčce, Southampton je čtrnáctý s utkáním k dobru.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 1:1

06.03.2021 13:30

Góly: 39. Chris Wood - 6. Pierre-Emerick Aubameyang

Neproměněné šance a hloupě darovaný gól soupeři znamenají pro londýnský Arsenal zbytečnou bodovou ztrátu na půdě Burnley, odkud si "Kanonýři" odváží pouze bod za remízu 1:1. Po dobrém vstupu do zápasu a brzké trefě Aubameyanga měli hosté zdánlivě vše pod kontrolou, avšak hrubice Granita Xhaky vrátila Clarets do hry a domácí pak přežili i bláznivý závěr, v němž favorit zahodil několik dalších vyložených příležitostí.

Zápasy Arsenalu v posledních týdnech pravidelně nabízejí velmi brzké průlomy skóre a nejinak tomu bylo i tentokrát. Oproti zápasům s Aston Villou, Manchesterem City či Leicesterem to však pro změnu byli "Kanonýři", kdo se bleskově ujal vedení již v šesté minutě. Povedenou akci rozjeli Thomas Partey s Willianem, po jejichž spolupráci se dostal do slibné pozice Piérre-Emerick Aubameyang, pohrál si s bránícím Lowtonem a přízemní střelou na přední tyč zaskočil i brankáře Popea, který si sice na míč sáhl, ale v cestě za brankovou čáru mu už nezabránil.

Rozjetý Arsenal i poté pokračoval v honbě za dalšími góly a v několika případech k tomu londýnskému celku scházelo jen málo. Jednou po skvělém obranném zákroku Lowtona neuspěl Aubameyang, dvakrát měl gól na kopačce Bukayo Saka a nebezpečně pak z hranice pokutového území pálil Partey, ale Pope ani v jednom z těchto případů nakonec zasahovat nemusel.

Místo pohodlného poločasového náskoku tak následoval zkrat a jeden z nejhloupějších gólů sezony, což Arsenalu a Granitovi Xhakovi obzvláště není dlouhodobě cizí. Přesto bylo k nevíře sledovat nepovedenou kombinaci hostí ve vlastní šestnáctce, která vyvrcholila Xhakovou nepovedenou přihrávkou svou slabší pravačkou do strany přímo do napadajícího Chrise Wooda, od nějž se míč odrazil do odkryté branky. Burnley se tak rázem vrátilo do hry a v poločase platil nerozhodný stav.

Po změně stran se hra proměnila v nezáživný boj ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách, avšak o to překvapivější byla závěrečná čtvrthodina, která se naopak proměnila ve smršť bláznivých šancí a incidentů. Ústředním aktérem byl střídající Eric Pieters, jenž nejprve unikl možnému trestu za hraní rukou ve vlastní šestnáctce v souboji s Pépém, poté na druhé straně fantastickou ranou zdálky přinutil Lena k neméně kvalitnímu zákroku, a své rušné vystoupení zaklinčoval zablokováním Pépého gólové rány z voleje vlastním ramenem, které sice sudí Marriner považoval za hraní rukou a udělil bekovi Burnley červenou kartu, avšak na radu videorozhodčího své rozhodnutí stáhl.

Sám Pépé již předtím pohrdl obrovskou příležitostí, když k němu v hloubi pokutového území propadl Tierneyho přízemní centr, avšak reprezentant Pobřeží slonoviny trestuhodně netrefil míč čistě a ani Popea nepřinutil k zákroku. To na druhé straně se musel Leno zaskvět proti obdobně vyložené šanci Wooda, kterou mu svou typickou dravostí a pohotovostí připravil Matěj Vydra.

Když pak v naprosto chaotickém závěru Aubameyang ve skvělé pozici pouze napálil stopera Meeho a Ceballosova rána skončila na tyči, přežilo Burnley s notnou dávkou štěstí i poslední tutovky soupeře a může slavit cenný bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City28205356:1965
2.Manchester United28159455:3254
3.Leicester City28165748:3253
4.Chelsea FC28148644:2550
5.West Ham United27146742:3148
6.Everton FC27144939:3546
7.Tottenham Hotspur27136846:2845
8.Liverpool FC28127947:3643
9.Aston Villa261241038:2740
10.Arsenal FC271151135:2838
11.Leeds United271121443:4635
12.Wolverhampton Wanderers28981128:3735
13.Crystal Palace28971230:4734
14.Southampton FC27961233:4433
15.Burnley FC28791220:3630
16.Newcastle United27761427:4427
17.Brighton & Hove Albion275111127:3526
18.Fulham FC285111222:3326
19.West Bromwich Albion28391620:5618
20.Sheffield United28422216:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
Salfovic

Tohle je regulérní házená

https://streamable.com/0nh51n

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto jasná penalta, ta druhá situace potom jasné rameno

Reagovat
PP

Reagovat
miezto

na to už jsme zvyklí, že VAR funguje jenom, když je to v náš neprospěch...

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Uz s tím začínáš zas?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Ale prosím tě. Tyhle chyby se dějí napříč celou PL.

Reagovat
PH8

Tyjo, mně to přijde že to bylo spíš zápěstí než rameno

Reagovat
smazaný uživatel

,,ta DRUHÁ situace potom jasné rameno"

Reagovat
PH8

Jo, já myslel ta 2. ruka v tomto videu

Reagovat
Nikikrew

humus

Reagovat
Busby babes

bohuzel posledni dobou se takove ruce v PL nepiskaji no. podle me uz dneska nikdo nevi, co je u tech rukou povolene a co ne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Je to naprosto jasné. Když to má být penalta v náš prospěch, tak není. VAR je nejlepší věc. Jak se to teď všem vrací jak bumerang, tak penalta jasná a VAR je na nic. Jednoduché. Jinak pochopitelne penalta jasná. Stejne jako my vs Chelsea nebo jak Pool proti Chelsea.

Reagovat
Busby babes

jako jo a ne. s tim jak se to poslednich par let posuzovalo tak mela byt. Ale zas s timhle vykladem dlouhodobe nesouhlasim no. Lidi maji ruce, obcas jim je nechtene trefi balon. deal with it.

Reagovat
hitZor

Je fajn alespoň vidět během posledního týdne konzistenci - tohle byla Kantého ruka jako přes kopírák, nakopnutí balonu do ruky z metru bez jakékoliv možnosti reakce. Normálně bych to asi pískal, ale pokud mají rozhodčí příkaz tohle nepískat, tak ať, hlavně ať je to konzistentní.

Reagovat
spider_8

Ale pokud tohle není ruka, tak už nic To si můžeš ten míč rovnou vzít a hodit do brány

Reagovat
Busby babes

to si uplne nemyslim, viz vejs. tohle nebyla umyslna ruka. btw pravidlo o ruce se zavadelo presne z toho duvodu, co popisujes: aby hraci nezvedali mic ze zeme.

Reagovat
spider_8

Já to dělení na úmyslný/neúmyslný ruky úplně neuznávám. Pokud zabrání třeba střele nebo postupu na bránu, tak by se podle mě měla pískat. Ale můj výklad asi není ten rozhodující no

Reagovat
Busby babes

muj taky ne. jen muj nazor, nic vic. vetsina to tu vidi jinak.

Reagovat
r.mrazik

Jestli nebudou pískat tohle, tak to ať jdou do hajzlu a může se bránit jak v hazeny

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mistr129

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
PP

pokud ta druhá ruka nebyla písknutelná, tak se vlastně nemusejí pískat žádné ruce ve vápně - mimo zabránění rukou hráče jistému golu. Jasnější ruka a penalta prakticky neexistuje.. nebo viz ruka Kantého ve čtvrtek.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, vzhledem k tomu jak se to posuzuje posledni leta to byla penalta

Reagovat
icemike

tu ruku teda neměl moc v přirozené poloze, stejně jako Kante

Reagovat
icemike

do brány nesmíš,,,ale z vápna jo

Reagovat
Gunner14

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si teda predstavit, co je penalta za ruku teda, ved to var skumal, tak evidentne je tu nejake nove naridenie, ze taketo ruky sa uz nebudu piskat

Reagovat
efjay

Kdo ví zda to zkoumal, hra pokračovala dál jak kdyby se nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Táto ruka mala byť odpiskana aj s tými novými nariadeniami. Rozhodcovia budú mať čo vysvetľovať

Reagovat
r.mrazik

To je psycho, co z toho udělali

Reagovat
Infi

mi tohle prostě hlava nebere, u všeho se to dá bětšinou nějakým způsobem obhájit, ale tohle prostě nechápu, žádný odraz, ruka od těla, zabránění v akci, jestli tohle není penalta, tak už fakt nevím co by měla být ruka

Reagovat
Talker

Podle výkladu pravidel ano, ale za tohle bych dával prostě přímák...

Neohrabaný obránce, ale i kdyby to přes něj prošlo, tak z toho není žádná nebezpečná situace pravděpodobně. Rozhodně z toho není 80% šance na gol jako z penalty.

Přímý/nepřímý volný kop by byl férový - ten tým by rozehrával velmi nebezpečnou situaci, ale zas by to nebyl téměř jasný gol.

Reagovat
Taiger

Minela XhakaLena

Neodpískaná penalta

Odpískaná penalta s červenou následně odvolaná

Tutovka Saky Pepeho

Chaos na konci s šancí Auby

Klasickej zápas Arsenalu a klasicky dojebanej víkend

Reagovat
Nikikrew

Arsenal dokaze dojebat vikend? Radim ti z toho vyrast, nema cenu riesit nieco take

Reagovat
kiciN

tak nejak, pred 10 lety jsem z toho nemohl spat, ted uz to beru jako soucast fandeni Arsenalu.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

Týhle komedii už zbývala jen redka Luize za to že si prdl na Vydru v pokutovým území

Reagovat
Trand

Jsem naštvanej na naše borce, že hráli jen posledních 10 minut druhýho poločasu. Jsem naštvanej, že zahodili tolik šancí. Jsem naštvanej, že jsme si ztrátu bodů zase zavinili sami hloupou chybou. Jsem naštvanej na Kevina Frienda, že byl asi ožralej a neodpíská úplně jasnou ruku. Jako tenhle zápas jsme si ztratili sami, tolik neproměnených šancí a totální pasivita v druhým poločase. Fakt hanba všem.

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha krasny koniec zapasu taky arsenalsky

Reagovat
SpecialOne

No myslím, že ani neodpískaná ruka nebo závar ve vápně na konci by neměl zastínit, že byl Arsenal celou půlku úplně marný. Najednou na hřišti Auba, Laca, Pepe, Saka, Ceba a nemá to žádný vliv. Škoda, že Wood neproměnil tu tutovku, Vydra by si áčko zasloužil, od něj skvělý bojovný výkon.

Být fanouškem Arsenalu, asi bych si přál, aby už Chambers nenastupoval, to je prototyp nemoderního obránce

Reagovat
afc

Ved len Pepe mal 2 tutovky, Auba sanca a Ceballos tyc, tak o akom nevplyve to tu pises?

Reagovat
Taiger

Ty si hloupý člověk

Reagovat
SpecialOne

Na tebe zdaleka nemám

Reagovat
Counter

Vydra hrál dost dobře, Luize si mazal na chleba celý zápas.

Arsenal byl většinu druhého poločasu marný, ale v závěrečné čtvrthodině měl šance (a možnou penaltu) tak na dva tři góly.

Reagovat
Counter

A Chambers samozřejmě nikdy nebude na krajním bekovi hvězda, ale dneska byl poprvé základu snad po třech měsících mimo hru, zvládl to obstojně.

Reagovat
efjay

Jop, první zápas v základu od Prosince 2019

Reagovat
Counter

Tak kdyby to bylo 2019, to by teprve byla frajeřina

Reagovat
Trand

Ono je to 2019, ale co se týče ligy. Aspoň to tak měli na BT.

Reagovat
aramaki

presne tak to je. Penalta bola jasná a rozdielový gól, následne by Burnley muselo otvoriť hru a zápas by skončil 1:3 a ty by si nemal o čom písať. United dnes rozdielový gól z penalty, hrali hovno, ale dali dva góly a ubránili, takže všetko v poriadku, budúci šampióni sú to

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočné chyby sme dokázali spraviť, neskutočné, že sme nekopali penaltu a neskutočné, čo sme zahodili, hlavne Pepe. Taký klasický old school zápas Arsenalu. Čo už, no. Burnley je nový Stoke pre nás asi.

Reagovat
Trand

Už chybělo jenom aby nám dal gól ten nechuťák Barnes, na toho jsem extrémně vysazenej, ještě že nehrál. Jinak mě to překvapilo, ale komentátor říkal, že ze 13 zápasů v PL proti nim máme 10 výher, to jsem čekal že na tom budeme mnohem hůř, třeba právě jako proti Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol ten gol Wooda ale teda to Burnley to su neskutocni luckeri, ti nepadnu ani keby isli do sezony s -10 bodmi

Reagovat
DieFohlenBMG

myslíš asi ten vlastňák Xhaky o Wooda

Reagovat
Jollae

Špinavý Arsenal s Lego panáčikom na lavičke remíza...super...

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/JacobTHFC_/status/1368203899350495234

Ty časy, kdy jsem chtěl Pepeho k nám

Reagovat
miezto

stejně by tam foukly ofsajd Lacovi, takže co...

Reagovat
Whitemedia

Trochu mi to připomíná Wernera u nás..

Reagovat
Miguel19

Hroznej hype tady měl...zrovna sem si prošel diskuzi k přestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

stane se

Reagovat
Nikikrew

Klasicky smolny aj nemohucny zapas z nasej strany. Tolko jasnych sanci si ani nepamatam kedy sme si vytvorili a my sme schopni skorovat iba raz to ide na hlavne triko Pepeho ktory nam to dovolim dnes nevyhral. Z takych sanci taky hrac musi skorovat, sorry.

2 polcas bol sice vyrazne slabsi z nasej strany ale poslednych 10 min sme to napravili. K tej ruke, ja sa uz nevyjadrujem. Fulhamu zapiskaju prisnu ruku a nam jasnu ani VAR nepotvrdil . Co teraz, ospravedlni sa FA klubu alebo opat ideme dalej. Naco tam potom je ten clovek za VAR, naco!!!!

Toto sme mali vyhrat, bez debaty.

Reagovat
Nikikrew

*dovolim si povedat

Reagovat
ajouki

Dovedu si představit, že dá Pieters bez VARu rozhodčímu pěstí. Místo toho za ním přišel kapitán a uklidnil ho s tím, že pravda se ukáže. Hráči byli připraveni respektovat rozhodnutí, co přijde. I když i VAR má někdy nepochopitelné momenty, tak nedochází k vypjatým zápasů po ovlivnění rozhodčího. Dřív bývalo běžné, že rozhodčí ve 20. minutě dosral zápas a zbylých 80 hrál jeden z týmů s křivdou. Nechtěl bych to zpátky. Rozhodčí nemůže mít dovoleno ovlivnit zápas jako se mělo stát po domnělé ruce Pietere.

Reagovat
Busby babes

"Hráči byli připraveni respektovat rozhodnutí, co přijde." no hele kdyby to pak pisknul jako pentli, tak mi ver, ze by to vypadalo jinak s tim respektem k rozhodnuti.

Reagovat
ajouki

Nepamatuju si z poslední doby zápas, který by byl třeba na 30 minut brutálně ovlivněn rozhodčím. Že by tým lítal bezhlavě po hřišti a hráči se nebyli schopni zkoncentrovat. Dřív to bývalo běžné, hlavně některé derby.

Reagovat
Busby babes

nic takoveho bezne nebylo, to je jen nejake tve prani. Nepamatuju si zadny takovy zapas, kde by hraci litali bezhlave po hristi a nebyli se schopni koncentrovat kvuli rozhodnuti rozhodciho.

Reagovat
ajouki

Tak to já si pár takových zápasů pamatuju, bohužel nedokážu už po letech říct konkrétně. Asi nejvíc ale Chelsea - Barcelona. S VAR by to nikdo nedošlo do bodu, kdy hráči Chelsea nahání rozhodčího a jsou nasupení na každé jeho rozhodnutí. Jedna věc že by to VAR posoudil přesněji, druhá že by Chelsea s chladnou hlavou řešila mnohé situace lépe.

Neříkej, že si nepamatuješ zápasy, kdy se třeba 6 hráčů shlukovalo kolem rozhodčího a šli po něm po každém rozhodnutí. A přitom to rozhodnutí mohlo být i dobré, ale hráči neměli k dispozici jistotu, že to vyhodnotí ještě někdo další.

Reagovat
Busby babes

Chelsea vs Barcelona byl vyhrocenej zapas, ale hralo se normalne v tempu.

Zapas, kde se hraci srocuji okolo rozhodciho...hmm, jo, takovej si pamatuju. Treba Burnley Arsenal, Chelsea United a defakto kadzej zapas, kde se piskne penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jeste to rikas u zapasu, kdy VAR nenaridil penaltu u ktere tu skoro vsichni reknou, ze mela byt odpiskana. pravda, nebylo to ve 20. minute... bohuzel tak idealisticky jak to popisujes to v realite nefunguje.

Reagovat
ajouki

Debatu u ruky Hudson-Odoie jsem zakončil konstatováním, že nyní je rozhodování o defenzivní ruce nastaveno ještě benevolentněji než bylo před VAR. Po dnešku na to nelze nic namítat. Možná by to všichni odpískali, ale alespoň to viděl rozhodčí, co má k dispozici doporučený výklad. Problém je netransparentnost a že se to neustále mění.

Dřív by ta ruka způsobila na hřišti daleko větší kontroverze. Teď tam je momentální naštvání, ale hráč nakonec ví, že jeho jistota posouzení je menší než někoho se zpomaleným záběrem. Takže to pustí z hlavy a hraje se dál.

Reagovat
Busby babes

ano, chybi transaprentnost. ten zbytek ale uz je jen tvoje fantazie, to promin. Kontroverze probihaji porad at uz primo na hristi nebo mezi fanousky a VAR k tomu velmi prispel. takze ten efekt zklidneni, ktery popisujes se rozhodne nedostavil. Naopak, to, co driv byli lide schopni akceptovat, sporny moment v rychle hre, tak ted jen nadavaji, jak je mozne, ze to piskl/nepiskl.

Reagovat
ajouki

Právě proto se vůbec nebavím, že lidi něco neakceptují. Řeším jen a jen to, jaký vliv má rozhodnutí rozhodčího + kontrola VAR na další průběh zápasu. A ten je pro mě mnohem férovější než před zavedením videa.

Reagovat
Busby babes

jenze to jsou jen tvoje fabulace. Vysnil sis dva scenare, jeden, ze driv se rhaci nedokazali koncentrovat a druhej ze nyni v klidu akceptuji rozhodnuti bez dohat. Ani jeden z tech scenaru ale nema s realitou mnoho spolecneho. Je to tvuj pocit, ok. Ale imho nemas jak to dokazat.

Reagovat
ajouki

Ať to nějak urychleně zakončíme, protože cítím, že nemá smysl se dále rozepisovat. Ty si teda myslíš, že má VAR nulový dopad na průběh zápasu? Tedy ani na výkon týmu nebo třeba rozhodčího? To spolu velmi úzce souvisí, protože teď tam je kontrola, ale dřív si do poločasu ani hráči ani rozhodčí nebyli jistí, zda došlo nebo nedošlo k chybě.

Reagovat
Busby babes

ja nikde netvrdim, ze VAR nema vliv na prubeh zapasu. Jen rikam, ze neni takovej, jakej popisujes. Navic u anekdoticke situace, kdy hraci Burnley opravdu reagovali klidne. Ale proti tomu mame asi 581 situaci, kdy klidne rozhodne nereagovali a nerikali si: jo, je VAR, tak to urcite bude v pohode...

A na vykony rozhodciho vidim jeden hlavni vliv: naprosto to zvetsilo alibismus rozhodcich. At uz tim, ze neco nepisknou s tim, ze to pak kdyztak VAR opravi nebo tim, ze se pak za VAR schovavaji.

Reagovat
ajouki

Samozřejmě že v individuálních situacích jsou stále emoce, ale podle mě prostě končí krátce po následném znovuzahájení hry. Kolikrát jdou po zápase hráči za rozhodčím a fakt ostře proti němu? Opět dle mě dříve běžná věc.

To se ale dostáváme k kvalitě rozhodčích, což je debata zase o něčem jiném. V PL mám tento pocit také, ale třeba v lize mistrů to vnímám méně. VAR je v obou soutěžích.

Ale třeba u asistentů mám pocit, že jejich rozhodnutí jsou přesnější. Okem nepostřehnutelné ofsajdy jsou stále o hodu korunou, ale jinak se vsadím, že to mávají s větší přesností. Už dlouho doufám, že to podpoří nějaká statistika, ale asi se to nikomu nechce dělat. Díky VARu ale můžou pískat intuitivněji. Dříve bylo jejich rozhodnutí klíčové, museli ho udělat hned a zákonitě si tu situaci mnohokrát přehráváš, zda si někoho nepoškodil. Teď se rozhodneš s nejlepším vědomím a svědomím a nemusíš řešit, že útočník vyplaval 2 metry za obranou a co když to byl vlastně ofsajd?

Reagovat
Busby babes

hele fajn, jak rikam, je to tvuj pocit, chapu. Jen rikam ze to neni nic vic. tvuj pocit.

a u asistentu... opet. vsadit se asi muzes, ale jestli to tak je... ted naopak casto pousti neco, co maji pisknout s tim, ze to VAR stejne opravi.

Reagovat
ajouki

Pouští, ale pak mají většinou praporek správně nahoře.

Je to diskuze hodně subjektivní a sahající až do psychologické stránky hry. Nemyslím, že je na tom něco špatně. Určitě je to lepší než nadávat na kokotiny a neustále řešit, že včera jsme byli ve hře o 4. místo, dnes už zase nejsme a zítra možná budeme. To naopak vůbec nebaví mě. Raději budu spekulovat nad něčím, co třeba nedokážu ničím podložit, protože to je pocit, který mám po shlédnutí 600 zápasů za posledních 5 let. Není jednoduché srovnávat 2 různé éry a pak o tom diskuzovat, když si někteří nepamatují co bylo minulý týden.

Reagovat
Busby babes

hele ale klidne spekuluj, je to diskuze, placame tu vsichni tak nejak neco, co spoustu jinych lidi nezajimaji. Ja jen reaguju na to, ze ty spekulace podavat stylem, ze to jsou fakta.

Reagovat
aramaki

Reagovat
pingla

"Dřív bývalo běžné, že rozhodčí ve 20. minutě dosral zápas a zbylých 80 hrál jeden z týmů s křivdou."

jsou nějaké změny, že se hraje minimálně 100 minut?

Reagovat
Busby babes

vidis, pak se musim opravit. u zapasu, kde se hraje 100 minut to opravdu bezne bylo. moje chyba.

Reagovat
icemike

od odchodu Fergusona do důchodu už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Nějaký gunýrek tu po minulém kole psal, že jsou gunners zpět v boji o LM, kde seš fantasto teď ?

Reagovat
oddy

Jsme o bod blíž čtvrtému místu

Reagovat
Busby babes

a uz jen 2 body k magicke 40 bodove hranici.

Reagovat
PH8

Nám už jde jen o St Totteringham's Day. To jsou naštěstí stejní dementi jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jako frustrující to dneska bylo solidně, o tom žádná Ale pořád lepší než první půlka sezony, kdy jsme si ani nevytvořili žádné šance a body ztráceli zcela zaslouženě.

Tohle mi (jak zmiňuje Yung výše) připomnělo starý dobrý wengerovský Arsenal, kdy góly darujeme soupeři zadarmo a sami tutovky nepochopitelně zahazujeme (Pépé dneska skoro úplně jako Gervinho proti Bradfordu). Liga ztracená, EL poslední naděje na záchranu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz se na to vetsinu casu da divat..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak sice jsem viděl jenom highlights, ale Vydra vypadal slušně

Reagovat
Svatej

Tak koukam na xhaku a tam to jde jednoznačně za nim.

Reálně to posral tim zpracovacim dotekem navic. Nechtěl hrat nejdriv pravou, tak si mic posunul pred sebe a v tu chvili uz byl v prdeli a jediny, co by z toho slo vykouzlit, je nahravka zpet Lenovi na odkop. On fakt udelal to nejhorší co mohl a byl v pozici, ze ktery by se mel profik dostat. Navic se aktivním pohybem nabidl a situaci předvídal. Fakt nevim, co se mu při přijetí mice honilo v palici.

Reagovat
Svatej

Zahrát to z první do strany pravou nohou, tak je po problemu. Úplně základní věc..

Reagovat
Golasso

To byl klasický "ementálový model" katastrofy - řetězení chyb, kdy jedna situace by sama o sobě nemusela znamenat gól, ale společně s navazující událostí už jo.

Leno tu situaci neměl řešit tak bohorovně, když byl Xhaka tak blízko něj a brány. Xhaka pak následně mohl hrát líp, ale předvedl to, co ho "zdobilo" už od začátku u nás - přihrávka protihráči do šance.

Každopádně nesouhlasím s tím, co tu psali někteří, že bychom měli od brankáře nehrát nebo hrát jinak. My tohle zvládáme většinou dobře, ale máme některé hráče náchylné na chyby. Zrovna Xhaka je schopný (v horším rozpoložení, teď hraje obstojně) nahrát protihráči do šance i z půlky. To je úplně jedno.

Reagovat
Mastný Chobot

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AlternativeMUFC/status/1368234841356066820

Crewe Alexandra took the time to list all the teams who have scored more home goals than Liverpool in 2021

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Slavia10

Štve mě, že tomu Arsenal už se nedá ani smát. Teď už bych jim opravdu upřímně přál aby šli nahoru, už se trápí moc dlouho.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
DieFohlenBMG

vyjel tam slušnou brázdu

Reagovat
Tolstobik

tyhle goly ja rad

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jak od Firmina

Reagovat
aragorn

Čím si vysvětlujete výsledkovou krizi Liverpoolu. I přes všechny ty problémy se zraněními, rozhodnutími Varu atd není možný aby jsme měli z posledních 6 zápasů jen tři body. Ty výkony jsou naprosto nedostačující. Kdyby z těch zápasů bylo aspoň 7,8 bodů dá se to obhájit ale takto.

Mě poslední zápasy přijde, že jsme totálně utavení. Hráči jsou bez jiskry, hra je pomalá, nevychází naprosto jednoduchý věci. U většiny míčů jsme pozdě, protihráče nestíháme dostupovat. V brance nám skončí každý hovno a sami nejsme schopni gól vstřelit. Jak kdyby nás dohnala únava za ty loňský roky, kdy jsme moc nerotovali a teď zkrz zranění to tu kostru Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino, Robbo, TAA odrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa zistil problem, Klopp potreboval pauzu a od zaciatku roku nas trenoval Peter

https://i.redd.it/8k13p4gt69l61.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Infi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Shottack

Jasně. K tomu ztráta motivace po zjištění, že na obhajobu to nebude, a prázdné stadiony motivaci taky nepomůžou. Jinak si myslím, že pro hru je absolutně klíčová absence van Dijka a Hendersona (ve středu zálohy kam jedině patří), protože dokud jako ofenzivnívní hráč víš, že si můžeš dovolit ztrátu při snaze být kreativní, protože věříš, že máš za sebou jistotu, musí se Ti hrát diametrálně jinak. Takhle všichni volí bezpečné přihrávky nebo nákopy na Salaha a Maného.

Reagovat
berliner

Tak co nejprecenovanejsi cesky hrac Matej Vydra opet na prazdno

Reagovat
SunFells

Hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Však hrál, málokdy má po zápase v kapse útočník obránce, Luizovi dal na frak.

Reagovat
jk

Ta česká Vydra tak vyděsila Xhaku, že si dal vlastence o buzer

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal boj o top 4 ten bude až budúcu sezónu. V champe

Reagovat
berliner

Arsenal nesestoupi jak si vy hloupi fans Tottenhamu preji

Reagovat
Nizzie

Mně vždycky pobaví, jak fanoušci Slepic jediné co můžou slavit je nějaký náš nepovedený zápas.

Reagovat
Cobra

Slaví to jeden a ještě donedávna váš největší úspěch byl, když jste mohli slavit st. totteringham's day.

Reagovat
emanuel habasko

Jj, nebo FA Cup

Reagovat
Svatej

elegantně jsi odstřelil trageda a jeste podnikl protiutok, klanim se

Reagovat
Svatej

Trageda myslim vaseho, pochopitelně

Reagovat
Nizzie

Odstřelil? :D Úplně z toho nemůžu, že mi připomenul St. Totteringham's Day, což je náš svátek jen pro jejich výsměch, když máme úspěchů za posledních pět lét, co oni za celou svou existenci. Takovou píčovinu bych čekal od fanouška z kurníku, ne od Chelsea. Nedělej vašim ostudu prosím, mám k vám ještě celkem úctu, protože, byť jste rival, narozdíl od kurníkářů máte úroveň. :D

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
Svatej

akorát ten tragéd nebyl na tebe, jenom pro úplnost... to bylo na Sonny_7

Reagovat
Nizzie

Aha, tak to beru zpět, čučím na mobu tak jsem to přehlédl vše ok

Reagovat
Nizzie

To si myslíte jen vy, že toto je náš největší úspěch. :) Ale krom United a Liverpoolu se nám, co se týče úspěchů, nikdo ani nemůže přiblížit. :) Tak si běž utřít prach v prázdné vytrínce.

Reagovat
Golasso

To je švandy . Jak jde ten boj o titul, btw?

Reagovat
masly008

* o jakýkoliv pohár v tomto tisíceletí

Reagovat
masly008

oprava vyhráli MM cup

Reagovat
smazaný uživatel

A International Champions Cup a Audi Cup.

Reagovat
Lacko_Boh

Champ ako skratka pre.. ?

Reagovat
SunFells

Ten Brighton je neskutečný ...víc arsenalský než Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře zahráli. Fotbal se mi líbil z obou stran.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
protiproudu

Reagovat
Front hell

když jsem ten zápas včera viděl,tak jsem myslel podle toho řevu že to bude nějaká zlomenina

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ashburtongrove

na Brighton

Burnley (1.07) 1-1 (2.89) Arsenal

Reagovat
Salfovic

Kolik je v PL rekord domácích proher za sebou?

Reagovat
mesyas

"nejlepší tým galaxie"

Reagovat
iamek

Hmm slusna krize. Pokud Arsenal vyhraje dohravku, tak jen o 2 body méně. Mazec

Reagovat
Setwo

Ešte že sme nahrali body na jeseň, však by sme reálne mohli vypadnúť ako takýto prepad nemá obdoby.. Ja mma z nás pocit ze do konca sezóny už ani len nestrelime gól.. v LM aj keď postúpime tak nás vyradí hocikto..

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k výsledku.

Reagovat
castelL

Strhnúť výplaty.

Reagovat
Agent z Melmacu

to sa ešte robí?

Reagovat
Steven666

noo ak ani toto nie je dôvod na odstúpenie Kloppa...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Steven666

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Doufám, ze dneska nedostaneme sestku

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
cubazi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
LokoLFC

Dalsi ostuda... tahle krize nema stale sve dno... ani bych se nedivil, kdyby jsme dostali od Lipska 3:0 a na konci sezony 10. misto...

Reagovat
Agent z Melmacu

a to sa aj musí stať! LIPSKO DO TEHO

Reagovat
Nikikrew

Lol Liverpool je v pekných sračkach

Reagovat
Luc-Luc

Druha pule uz byla lepsi, sance tam byly, bohuzel nas stale trapi maly duraz ve finalni fazi. Salah, Mane nejsou hraci do zatazene obrany, potrebujem krome stopera nutne silnyho utocnika do vapna. Ale bez evropskych poharu to bude tezke nekoho privest.

Reagovat
iamek

Jak hrál Keita první poločas? V druhem se mi dost líbil

Reagovat
Luc-Luc

nic moc (jako zbytek tymu) ale lepsi nez Thiago, je videt, ze to je sikovnej fotbalista, pokud zustane zdravej

Reagovat
avicii

Podľa mňa od nás dnes najlepsi hráč

Reagovat
Luc-Luc

libil se mi i Jota, mel tam dobry veci, skoda, ze mu to nepadlo po tom voleji, to by byl gol sezony

Reagovat
celeb

chyba vam Coutinho

Reagovat
nani92
Reagovat
Setwo

Škoda ze sa zranil Van Dijk.. Zaujímalo by ma ako by sme teraz na tom boli ci vo veľmi podobnej kríze alebo by sme boli pohodlne v Top4.. Ale aj tak je sila, že sme takýto tragicky.. Človek by čakal ze po dvoch finále LM a dvoch 95+ bodových sezónach budeme na tom mentálne dobre a neotrasu nami ani zranenia, ale odkedy sme dali 7 gólov Palace, tak ideme stále dole a ani nevieme kde sa to zastaví.. Teraz si už len prajem aby sa do konca sezóny nik nezranil a snáď sa im podarí zopár zápasov vyhrať.. Akurát už ani neviem koho by dokázali poraziť, keď nas už doma porazil aj Fulham, Brighton ci Burnley

Reagovat
avicii

Fulham veľmi dobrý výkon.. Ú nás obrana derava jak prasa, útok bez nápadu už 3 mesiace.. Ozaj fans LFC, už to tu omielaju viacerí aj keď to není na programe dňa podľa mňa tak otázka: nechať Kloppa ci nie?

Reagovat
Luc-Luc

nechat

Reagovat
avicii

Dodám že za mňa určite nechať skúsiť Jurgena znova to naštartovať v lete

Reagovat
smazaný uživatel

nechat, nikdo lepší na trhu ani není... Klopp je legenda, tohle snad nemúźe skončit takto...

Reagovat
avicii

súhlas

Reagovat
Manik...

Nejsem fanda, ale nechat. Byli by blázni. S tím, že je potřeba ten tým hodně obměnit.

Reagovat
aragorn

Rozhodně nechat i kdyby jsme skončili na 10 místě. Takovouhle věc bych řešit až kdyby se to nepodařilo zlepšit ani v příští sezoně.

Reagovat
Lacko_Boh

a aj keby sa to nezlepsilo, este je dolezite aby prisiel niekto lepsi. Aby ste nedopadli ako Arsenal, ktory vyhnal legendu, len aby priviedol Emeryho resp. Artetu a nevyriesil tym nic. Ludia niekedy chcu zmenu len z principu. Pubertaci.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
Gedofrey

Nechat, není o čem

Reagovat
Mastný Chobot

6 prehier doma v rade to je neuveriteľné

Reagovat
Mastný Chobot

chcel som vo voľnom čase porovnať win percentage domácich tímov v tejto sezóne po 28 kolách a win percentage domácich tímov v minulej sezóne po 28 kolách, že či je tam nejaký markantný rozdiel, keď sa hrá s fans a bez fans. Ale ako vidím túto štatistiku LFC, tak asi seriem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Bože to je tak neskutečně ohavné, to je fakt neuvěřitelně strašné utrpení sledovat ty naše zápasy jako fanda LFC, jsem na novém levelu znechucení, fakt vidět po osmadevadesáté pravého beka centrovat (kdyby to alespoň byly ostré centry, po nějaké akci ), když ti stopeři Fulhamu mají okolo 193 cm, to je opravdu geniální , Kloppa by mohl ideálně někdo něčím přetáhnout, aby se mu už konečně rozsvítilo.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Když už jsou všichni soupeři připravení na naši hru bez útočníka, mohl by konečně začít stavět Origiho

Reagovat
aragorn

To je ztráta času. Radši ať do nekonečna zkoušíme rozehrát Maneho nebo Salaha.

Reagovat
Agent z Melmacu

OLALALALALALAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Zaschrona

The only team Fulham, Brighton and Burnley have all beaten this season is Liverpool.

Reagovat
Kinky7

Jako vazne tady nekteri fans Live vyhazuuji Kloppa po 2 mesich plnych zraneni? Jako netvrdim ze udelal vse dobre a mohl mozna neco vylepsit ale nedostal vas nahodou na vrchol a nedrzel vas tam 2 a pul roku? Myslim ze si zaslouzi vice nez jen pa pa. Chjo

Reagovat
Agent z Melmacu

presne, musí zostať, takto je to zaujímavé

Reagovat
avicii

úplná blbosť

Reagovat
LokoLFC

S zenskou taky nezustanes celej zivot, i kdyz te dotahla x krat k vrcholu, kdyz neuklizi, nevari a jeste te podvadi...

Reagovat
Kinky7

to ne ale pokud by moji zene zemrela mama, chytla by leukemii a kvuli tomu prestala varit, uklizet a se mnou spat protoze je v tezke depresi tak ji neposlu do haje

Reagovat
LokoLFC

Klopp ma leukemii? Jo, ale kdyby tvoje zena byla stetka a pasakovi by prestala vydelavat, tak ji posle do hajzlu nebo ji proda... to je asi lepsi prirovnani...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Salfovic

Tak ale doufáš, že až jí opravíš vysavač, tak třeba zase začne.

Reagovat
spider_8

Hoši, vy zas chcete, aby EF bylo slavný

Reagovat
TopinB

Reagovat
LokoLFC

No spis doufad, ze vi, ze kdyz je rozbitej vysavac, muze zatim zametat a vytirat.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocna panika a hlavne by ma zaujimalo kym by ho chceli nahradit chapem, ze seci Gerrard, Gerrard, ale moc nechcem citat aby sa vyhadzoval aj on

Reagovat
BaggioRoberto

Když Leicester tenkrát vyhodil Ranieriho půl roku po titulu tak je možný všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

dik zes mi to pripomnel, foxes

Reagovat
REPLIKATOR

Ano, napřed mu poděkujeme za všechno a teprve potom pa pa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Klopp už evidentně odpískal sezónu. Dnešní sestavou jasně ukázal že na to kašle. Další bezduchý výkon, který jde za Kloppem. Tady jde o čest klubu. A to by si majitelé měli uvědomit. Klopp evidentně nemá týmu už co dát, neví jak tým dostat z krize. Díky za vše Kloppo ale tvůj čas nadešel. Sbohem a šáteček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci sa boja Lipska, ale podla mna si ani neprdne hlava robi divy a v LM bude proste uplne iny vykon ako v lige, ktoru uz zrejme seci odpiskali

Reagovat
avicii

Ak bude hrať Kabak tak by som ho dal s Nathom do základu a záloha Fabi, Keita, Gini proti RB

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze po dnesnom zapase sa Fabinha v zalohe v tejto sezone nedockame

Reagovat
Liquid

největším prohrávajícím dneška jsou fanoušci Liverpoolu, a to z důvodu toho, že jejich modla Klopp, pan všemocný, genius, údajný srdcař, co by možná LIV koučoval i zadarmo atd a on lpí na funkci když musí vidět, že celý tým dostal do šílené krize, 6 domácích proher v řadě, to celá 125 letá historie nepamatuje a to údajně s kádrem co je prý nejlepší na celým světě - gratulace míří na Anfield

Reagovat
avicii

Heh.. Ja by som skôr povedal ze tvoji rodiča

Reagovat
smazaný uživatel

akoze som nasrany tiez, ale na druhej strane pekna rana pre tych typkov, co tu pisali o najlepsom time na svete

Reagovat
Liquid

a přitom top opory Salah a Mané a Alison hráli...

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate nam chyba len Van Dijk a Gomez/Matip, inak su seci dolezity fit. Teraz chvilu chybal aj Fabinho, ale tak to este neznamena, ze musis prehrat 6 zapasov doma v rade a dat jeden gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

svojho času sme boli najlepší tím na svete, dvakrát finále LM, jedna výhra, v lige 97 a 99 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

nedali sme ligu + blby pohar, nie to este PL + LM potom by sa o tom dalo bavit

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak sme ani raz nedali blbé double, ale asi za to mohli zas rozhodci, zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Blbé double? Ty si blbý, kámo, kto naposledy v Anglicku získal ligu + LM? okrem toho, blbé double by sme mali, ak by sa neudialola sezóna, ktorá nemá v histórii top líg obdobu . Je rozdiel získať blbé double v Anglicku a v Nemecku. Okrem toho, technicky sme blbé double získali (dve trofeje za sezónu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

ty musis mat s Liverpoolu neskutocny mindrak

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Lemina ešte existuje? Aj som zabudol, že niekedy hral za nás super že zostrelil Liverpool

Reagovat
BaggioRoberto

Když bude Liverpool pokračovat v těchto famózních výkonech, tak za chvíli dožene Arsenal.

Reagovat
John Obi Mikel

Fulham

Reagovat
Radin

Liverpool zpět na své pozice. Ta anomálie neměla dlouhého trvání

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon ta PL sa dala aj LM, mohlo to byt aj horsie

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co je to s Liverpoolem. To, jak prohráli doma s Chelsea, tak to ještě ok...stane se, ale teď s brutálně špatným Fulhemem, to mě hlava nebere co se tam děje.

Reagovat
matZz

Fulham rozhodně není brutálně špatný

Reagovat
FUnk

Reagovat
pantondavo

A proto je treti od konce

Reagovat
gocii

Byli brutalne spatni na zacatku, ted behem dvou mesicu tu obrovskou ztratu na newcastle a brighton dotahli a hrali dobre i v zapasech kde prohrali, viz tottenham

Reagovat
matZz

měli brutálně špatnej start, ale Parkerovi se to podařilo dost neuvěřitelně otočit. jestli se dobře dívám, tak za posledních 17 kol mají jen 4 prohry. nehrají žádnou sračku jako wba, ale celkem pohlednej fotbal. teď před sebou mají vidinu záchrany, jedou na 120 %, s takovým nasazením jako předvedli proti nám můžou porazit kohokoliv, aspoň bod si zasloužili, akorát neproměnili šance. teď to poznal i liverpool. akorát teda nevím, jak to plánují do budoucna, když je tam asi půlka kádru jen na hostování.

Reagovat
pantondavo

Ok, beru zpet, ja to bral prvopoanove pri pohledu na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arnar Resmusonn

Liverpool už nemá problém že mu chybí hráči, toto už je prostě klasická "deka" vůbec jim nic nejde a jde jen o to, kdy se to zlomí a o co všechno mohou přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, že horšia kríza ako keď Chelsea vyhodila lamparda už být nemôže, potom som v týždni videl zápas proti Liverpoolu a nemal som ani chvíľu obavu, že by Liverpool mohol byť hrozba. Najslabší super široko ďaleko, dnes sa to len potvrdilo. Snad zabojujú aspoň v LM

Reagovat
Hlahart

Slušný zápas. Všichni si odehráli tak nějak svůj standard, což zřejmě stačí. Škoda, že se to tak nesejde vždy Ačkoliv i tak jsme měli trochu štěstí a City párkrát chyběl fakt krok.

Chce se mi napsat, že tým aspirující o špičku ligy nemůže mít na hrotu Martiala, ale City ligu válcuje s Jesusem. Každopádně letní souboj o hroty bude v Anglii asi zajímavej. Možná se tím otevírá i nějaká sága kolem Kanea?

Jo a adam95 je největší spoiler světa. Ten když napíše, že dát góla bude zázrak, tak jich dáme 9, když napíše že rozhodně dostaneme gól, tak udržíme čistý konto, když napíše, že dostaneme debakl, tak vyhrajeme. Tenhle 100% úspěšný detektor bulshitu je fakt hrozná mašina na spoilery.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

aj nam by sa niekto taky hodil cas kixiho pretransformovat na kixiho spred 3 rokov

Reagovat
ajouki

Výborná výhra United. Pro Guardiolu je to naopak přesně ten typ prohry, po které se dokáže sesypat jako dům z karet a přetaktizovat příští velký zápas v LM.

Reagovat
diastan

Dnes by nám tam nepadl ani za 4 poločasy

Bohužel každá série končí, škoda že zrovna proti UTD, na druhou stranu náskok je pohodový, takže se nic neděje. Herně, teda až na finální fázi jsme taky nepropadli, takže jedeme dál hlavně v LM, ligu už nějak ukopeme

UTD za mě zaslouženě, i když jsme tvořili mnohem více, oni hráli co potřebovali a co jim sedí, hlavně teda už jen vzhledem k tomu, že nám dali 2 góly což nikdo nezvládl takových 30 zápasů a kdyby tak hrozně nevyřešili většinu breaků mohli dát ještě více.

Rozhodčí to taky odpískal solidně, nic moc mě nenapadá, kromě jedné přísnější žluté pro UTD a zákroku UTD ve vápně, na který ale nepustili opakovačku

Po pravdě jsem na ně hodně zvědavý hned další zápas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

dalsi zapas prohrajem i kdyz budeme hrat proti Slavii U10.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
sunakashi

za objektivnost...a máš pravdu,že náš další zápas může být zase nějaká zbytečná remíza...ale tak snad nás ta výhra nakopne a pojedeme....

Reagovat
nani92

Gratulujem Man.City k výsledku

Reagovat
niflheim

Party.

Reagovat
Registrujisejenproto

Bolí to napsat, ale United respekt

Reagovat
j_mrazik

ManUtd moc pěkný výkon. Jim brutálně vyhovuje chodit do otevřené obrany, mají ma to výborné hráče. James se mi dneska hodně líbil, Shaw taky dobrý. U City jsem nepochopil, proč tam nešel Foden a Silva v 55. minutě. Mahrez byl 2. poločas neviditelný.

Reagovat
celeb

Presne tych 2 som cakal uz so zaciatkom 2. polcasu. Silva hlavne v poslednych zapasoch hral skvele. Cele mi to prislo, akoby Pepka ani moc netrapil ten vysledok. Aj to stiahnutie Cancela, ktory bol jednym z najlepsich na place, za Walkera som nepochopil.

De Bruyne sa trapil cely zapas, kopil chybu za chybou, aj ked aktivny bol. Sterling takisto MEH.

Reagovat
pingla

famózní výkon, my na City prostě umíme hrát snad Henderson zůstane v bráně i nadále, Fred skvělý, AWB a Shaw taky druhé místo je naprosto zasloužené, snad ho udržíme co nejdéle

Reagovat
iamek

Hmm suché triko. Deano 14 zápasu a 9 čistých kont. Snad se potvrdí zprava, ze DDG chce PSG. Idealni deal.

Fajn víkend docela. U18 porazila Liverpool bez asi 8 hráčů, Áčko vyhraje derby a přeruší sérii City a navíc se překonal rekord Liverpoolu v počtu neproher venku.

Reagovat
iamek

Jinak James opět

A Martial klasika v koncovce

Reagovat
Busby babes

ale jinak musim rict, ze hral Tony dobre...

Reagovat
Mato178178

James napádal ako drak lietal tam hore dole oproti nemá martial cupkal celý zápas a dostal motm

Reagovat
EXoRcIsT

Martial bol dnes dobry az na koncovku . Ale i tak by som ho predal a doviedol Haalanda

Reagovat
supporter

Rekord v poctu neproher venku drzi Arsenal pokud se nepletu.

Reagovat
iamek

Drží. Měl jsem napsat, ze se překonal Liverpool.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky druhy polcas, k dokonalosti chybal uz len Tonyho gol na 3:0, ale nadhera.

Reagovat
SpecialOne

Pochvalu si dnes zaslouží Mufani v diskuzi u preview. Výhra s čistým kontem na půdě nejlepšího týmu světa s přesto 90 minut kritiky, to nemyslím ironicky, fakt se mi to líbilo

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

my furt cekali, kdy se to posere.

Reagovat
sunakashi

fandové United mají mít ty nejvyšší cíle a tím pádem i nároky na předváděnou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy piče z Liverpoolu? Konečně je vidět, kdo je nahoře

Reagovat
Tolstobik

ale notak, vsak LFC se posralo co se mohlo, pristi sezonu budou zas dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou si kokoti za to sami, že přetěžují ty své šampóny

Reagovat
smazaný uživatel

Stále Man City o 11 bodů.

Reagovat
Neutron

O 20

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

Ti fanusikovia City su neskutocne arogantni

Reagovat
FUnk

vsech pět

Reagovat
TopinB

Podle datumu registrace je to prostě jenom troll nebo debil. Nebo oboje.

Reagovat
Swarley

Vyhra pěkná, ale co to řeší, když jsme toho tolik posrali v predchozich kolech... V tomhle se to bohužel s Olem zaseklo a je to podobné jako loni, ale samozřejmě byl velký průser už přestupák, tam měl přijít minimálně ještě jeden rozdilovy hráč a mohlo to byt o něčem jiném..

Reagovat
Tolstobik

Sheffield, WBA, Everton, Crystal Palace.....to jsou body, ktere schazi k tomu, abychom mohli bojovat o titul

Reagovat
Swarley

Tak tak, na co pak řešit nějaké zápasy jakože o šest bodů, když nezvladneme tohle..

Reagovat
Tolstobik

Prave, jako je to skoda, po vanocich to vypadalo slibne, forma se nam dojebala prakticky se zranenim Pogby na Sheffieldu.

Reagovat
Swarley

a to jsem si říkal, že nás jeho odchod nebude až tak mrzet

Reagovat
Tolstobik

co do kvality urcite chybet bude, co se chovani a mentality tyka me urcite chybet nebude

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Řeší to boj o čtyřku.

Reagovat
Swarley
Reagovat
wwwx
Reagovat
j_mrazik

Koho si představuješ jako rozdílového hráče, který by vás posunul výš?

Reagovat
Swarley

Tak na spadnutí byl ten Sancho, to by treba podle mého klidně do téhle sezóny stačilo, aby bylo o nějakých těch deset bodů víc... To byl prostě fail, že se to nedotahlo a teď je to krásně vidět... A samozřejmě Haaland, u kterého jsme vahali loni v zimě nebo kdy to bylo... Takove hráče musíme nahanet a musíme být schopni je přivést... Že má Ole svoje limity moc dobře víme, ale pak ho v tom vedení nesmí takhle nechat...

Reagovat
Svatej

Jsem s tou jejich prohrou trochu počítal, krucinál

Reagovat
Busby babes

Nadhera. Teda zapas zas tolik ne, ale nasrat. City tradicni Pepkova hazena ale ze by byly vylozene nebezpecni? my jsme meli vic sanci, i kdyz obecne jsme taky nebyli nejak prehnane utocni. ale branit jsme neprijeli, jen nas proste City prehravalo v zaloze a drzelo balon. Ale s tim se asi musi pocitat. Obrana ale zvladla dobre se koncentrovat, coz v takovych zapasech nemusi byt lehke.

Obecne mi prislo, ze City to podcenilo. A pristup stylem: vedeme o 14 bodu, jim se uplne nedari, tohle dame v suchem triku... a ono hovno. Nechapu, ze nehral Foden od zacatku. Odchovanec... mozna by udelal rozdil.

Shaw letos predvadi konecne to, kvuli cemu jsme ho kupovali. Nevim, jestli jsem videl vetsi progres u jednoho hrace jako letos u nej.

Reagovat
iamek

Můžeš mi vysvětlit proč proti top týmům branime standartky ukázkově a proti slabším týmům dostáváme jeden gól za druhým?

Reagovat
Busby babes

nemuzu.

Reagovat
iamek

Tak to je špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem výhru absolutně nečekám vzhledem k naší aktuální formě a formě City, ale o to víc ta výhra chutná!

Reagovat
protiproudu

vy jste hrozný plačky, neuvěřitelný

Reagovat
cr7sux

adam je troll

Reagovat
sunakashi

ne to je ozajstný kokot!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mimi_united

O titule je síce rozhodnuté, ale v ďalšej sezóne to môže byť ešte o dosť lepšie.

2-3 dobré nákupy a sme zase o ďalší level ďalej, pomaly ale isto sa vracieme medzi špičku

Reagovat
ACSMan

City zapomnělo hrát přímočaře a pokaždé, když se dostanou do vápna začnou si to tam posouvat. Někdy to asi je na škodu.

Reagovat
Makiii

Co vic si přát, naprosto odmakanej vykon od 1 min do 95! Kdybychom s takovou energii a chuti hrali i zbytek zapasu, tak neztracime tak hloupe body... (Everton, WBA, Sheffield, CP atd...) Prece jen, to je nas nejvetsi problem, ze hrajeme kolikrat extremne laxne a profesorsky. Kazdopadne dnes, to bylo uplne neco jinyho!

Hendo? Konecne nekdo, kdo se neboji jit pro balon! Vec po ktere vola kazdej fanousek United asi 10 let... A ze k tomu zalozil druhy gol? Lahudka, jde na ne videt, ze si veri a hlavne ta komunikace je jinde. Jak tu uz nekdo psal, ma snad 9 nul za 14 spilu..

Jak byl Martial naprosto tragickej posledni zapasy, tak dneska fantastickej (az na tu nepromenenou 1000% sanci, skoda, dnes by si to zaslouzil)

Opravdu bych chtel pochvalit vsechny hrace za dnesni vyborny vykon.

Man City - 21 win streak? NO PROBLEM!

To, že dnes Liverpool pokracovat v te hruze, co predvadi je jen bonbonek na vic

Reagovat
Grahf
Reagovat
protiproudu

Reagovat
Dawon

Ziskal mic? ziskal!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

Povodil si tam tři protihráče jak slepé koně

Reagovat
protiproudu

Myslím, že byly slepý všichni včetně něj :D

Reagovat
Makiii

Ja mám na něj tolikrát takové NERVY! Že ztrácí tak debilně jednoduché balony, ale když pak člověk vidí, kolik toho ubrání a odběhá, tak se to DÁ odpustit NĚKDY

tohle, je top

Reagovat
Bakary3

V tomhle je kouzlo statistiky, sice to posral a pripsal si 1 ztratu mice, ale diky tomu 4 zisky

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

City vyhráli 18 zápasů od doby, co Liverpool vstřelil naposledy gól ze hry

Reagovat
Hlahart

Co? To musí snad být blbost, ne?

Reagovat
Svatej

Jsem to našel na twitteru, tak to musí bejt pravda

A korekce, jen na Anfieldu.. i tak psycho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to nedalo. A ona to fakt pravda

Reagovat
CHONG

Snad Live Kloppa brzo vyhodí

Reagovat
mul

Klopp je číslo 1 a Naglesman 2 koho by si chcel do Realu ?

Reagovat
CHONG

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me tahle sezona po dnesku skoncila. Uz se na to nechci divat, jak se trapime.

Reagovat
herbage

Hráči Manchestru United trénují snad jen běh po hranici vápna a čekání na kontakt, ne?

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cr7sux

Reagovat
forrest

Herbe, ten kluk se pta, jestli tenhle kartacek schvalila asociace americkych dentistu...?

Reagovat
berliner

Fulham super tuhle vyhru jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.. chce to posílit a příští rok by to mohlo klapnout.. 11 bodů je hodně letos...

Reagovat
mimi_united

Cez leto Kane do City a Haaland do United

Reagovat
Salfovic

A Mbappé do Kurníku.

Reagovat
Golasso

Haaland do City a Kane do nugetek

Reagovat
smazaný uživatel

Kane and Heung-Min Son have now combined for more goals in a single season than any other duo in Premier League history.

Reagovat
icemike

jenže zbytek vám na to nějak sere

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Králové

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

ti až půjdou někam něco konečně vyhrát tak jste v hajzlu

Reagovat
Mates_Matesović

Super, v klíčovým období sezóny jsme chytli momentum a začíná to zase nějak vypadat. Kane, Bale a Son v super formě, našli jsme spolehlivou stoperskou dvojici (i když Sánchez tam dneska taky párkrát zaperlil) a máme vyprázdněnou marodku. Teď z toho hlavně co nejvíc vytěžit.

Reagovat
jk

Sánchéz poslední zápasy fakt super. Klasicky kiks s Fulhamem ale jinak s Tobym vypadá fakt skvěle a řekl bych, že hlavně díky jeho zlepšené formě teď dokážeme hrát s vysunutější obranou z čehož plyne i větší aktivita vepředu.

Reagovat
matZz

Sanchez je accident waiting to happen. nový stoper v létě je nutnost

Reagovat
Herry31

Reagovat
fenixLFC

ano, vykon hrozny, ale treba sa na to pozriet aj trochu optimisticky- ked sa vratil fabinho do zalohy ku keitovi a vpredu hrali jota mane aj salah tak sa na to dalo pozerat. hlavne tam nesmu strasit ti dvaja tragedi od williamsov vsetci ale vieme, ze keita vydrzi zdravy maximalne dalsi zapas a aj to bude zazrak...

kazdopadne radsej nech tie body ma fulham ako castle alebo nebodaj WBA. wba uz je druholigista, fulham sa ale musi zachranit na ukor castlu

Reagovat
Hai

Neboj tem body taky rozdame

Reagovat
forrest

Zvyknete si. 8. misto taky misto.

Reagovat
Manik...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Bayern +

Fulham sa hlavne musí zachrániť na úkor Brightonu

Reagovat
Liquid

nie Brighton je moc pěkný město, ať spadnou Nový Zámky

Reagovat
Front hell

Brighton je nádherné město

Reagovat
fenixLFC

to vobec, brighton je krasne mesto, futbal hraju zaujimavy, maju fajn hracov. castle je hnusne mesto z hnusnej oblasti, ktore uz roky hra hrozny futbal a celkovo ten tim vedu neskutocne diletantsky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
YoungPyo1882

16+13

Reagovat
FUnk

Reagovat
icemike

29, nemáš zač

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Herry31

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
havrys99

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako Loserpool? Kde je teraz ten vysmech ked som hovoril po tej haluzy v Decembri ze tragedi budu radi za 7 miesto? Asi som ich este precenil 10 miesto je strop

Reagovat
Front hell

60 let

Reagovat
forrest

Jsou zalezli, neni se cemu divit. Jeste nedavno o sobe psali jako o nejlepsim tymu historie, vsem se vysmivali a najednou pujde jejich Klopp do prdele stejne tak jako celej Liverpool. Patri jim to. Pred sezonou vsichni psali, jak se o TOP4 neboji, ze sice bez VVD bude obhajoba tezka... ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, či ťa len tak moc baví trolliť alebo máš fakt tak smutný život. Si Skankhunt42 alebo DildoShwaggins?

Reagovat
TopinB

imho sandro

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Herry31

Reagovat
ElectrickMann

Tady někdo neví kdo jsou Tragédi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

ze je situace vazna se pozna podle toho, kdyz se ti zacnou vysmivat i fans Tottenhamu

Reagovat
FUnk

nehaz ownyho a sonnyho do jednoho pytle s ostatnima

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

chci svůj vlastní pytel

Reagovat
SunFells

Přejeme ti ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Sandro pls

Reagovat
stiflerovamama

Zápas som nevidel, pozrel som si teraz len zostrihy a ten inkasovaný gól tak nejako vystihuje ako je pre nás momentálne tá útočná trojka prospešná. Nie len, že góly nedávajú, ale ešte aj zakladajú gólové akcie súperovi.

Reagovat
stiflerovamama

Vždy sme si hovorili, že sme na tej trojke vpredu závislí a modlili sa aby sa niekto z nich nezranil. Súčasná situácia, kríza a absencie však ukazujú, že to nebude tak celkom pravda a tá trojka je z veľkej časti závislá na ostatných hráčov.

Reagovat
Luc-Luc

jim ublizuje to tiki taka, co zkousi hrat Kloppo, oni na to nejsou, potrebujou balony do behu, stojici Firmino ve vapne je uplne k nicemu, to samy Salah nebo Mane...fakt mi neni jasny, jaktoze to Kloppo nevidi

Reagovat
funkyman

Liverpool je ok..to sa stane kazdemu..ten team bol priemerny aj v sezone, ked vyhraval..len mu to islo..goly padali ako na zavolanie, stasticko tiez prialo...kontry boli ako z ucebnice -do top klubu mu ale chyba stabilita a kader co vie menit styl hry podla vyvoja zapasu..uz nestaci /prenesene/ iba zaliat oci krvou a zvalcovat supera /nikdy nezabudnem na Fabigna a jeho pohlad na Messiho vo vyradovacke LM ../

trener je taktiez ok..urcite zmeny v taktike a nakup hracov vsak nemusi hned priniest ovocie /Alcantara kde prisiel spomalil hru, ale za cenu drzania lopty/..co uz ale dnes pri postaveni obrany nemusi byt pre supera problem..takto napr. musi hrat Barca uz desatrocie..a ak sa nezmeni /Laporta vyhral !!!/ tak ani nic neuhra /bavime sa o LM/

Mna viac jeduje hra MC...nevidim ziaden sposob akym mozu vyhrat LM...drzanie lopty bolo modlou davno..pri takej lavicke musi byt moznost zmeny taktiky a rytmu bez problemov..ale to uz je asi problemom koncepcia trenera...

Reagovat
Luc-Luc

taky nechapu, co je to za modu kontrolovat mic za kazdou cenu a utocit tak porad do zformovane obrany, LFC tak nikdy nehraval, tak proc se o to Klopp snazi, kdyz tam krome Thiaga neni hrac, co by to umel hrat...a City, kteri to maji vypilovany, na to opet doplati v CHL, kde je schopnejsi tym umlati z brejku

Reagovat
smazaný uživatel

A co jiného mají asi ty týmy dělat, když jdeme hrát a ty týmy hned zalezou? My jsme tím stylem teď vyhráli 21 zápasů v řadě a občas prostě přijde zápas kdy tu obranu nepřebiješ. Va vašem týmu to není o stylu hry, ale tam už bude problém i v hlavě hráčů.

Reagovat
Luc-Luc

tak vy na to aspon mate hrace, u nas to je zoufalstvi sledovat, jak si to tam posouvame kolem vapna a nic z toho neni...vepredu chodit vic na riziko, par prihravek a jit do zakonceni i za cenu, ze se prijde o balon a souper zautoci, to naopak zase muze otevrit prostory vepredu na brejk...takhle jsme to hravali a fungovalo to skvele, nerozumim, proc ted mame potrebu za kazdou cenu neprijit o balon

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/premier-league-winners-liverpool-losers

Luke Shaw

The best left-back in the Premier League this season. Five years ago, judging defenders by their attacking output would have been considered deeply unfair, but it does now seem significant that Shaw surged forward against the best team in the country, exchanged passes with Marcus Rashford and finished low into Ederson’s bottom corner. If Gareth Southgate is intent on playing with a back three this summer, Shaw is competing for a position that he has barely ever played in. On this evidence, I’m not too worried. He should be England’s first-choice left wing-back on form.

Reagovat
ajouki

Opět musím ocenit OGS, k jakým výkonům dokázal vypracovat trojku Shaw, Fred a McTominay. I trpělivost s Martialem mu čas od času nese úspěchy. Zachránil vám na hodnotě hráčů nemalou investici, třeba Fred před jeho angažmá vypadal jako Anderson nebo Bebé. Teď možná neumí vystřelit, ale umí přihrát a nezmatkuje. Trochu se to ale obrací proti Solskjaerovi v příchodech nových hráčů.

Reagovat
vodka

Anderson nebýt zranění, tak by byl skvělý hráč. Koneckonců u nás nehrál špatně a když nastupoval, tak hrál dobře a až do té poslední sezony pod Fergusonem a nástupem Moyese využití měl.

Reagovat
ajouki

Nepopírám, že Anderson měl na začátku kvalitní výkon. Ale myslel jsem ten závěr v PL. Proto jsem tam pro jistotu i Bebého, ať je to přirovnání jasnejší.

Reagovat
vodka

pod Fergusonem byl ok až do konce. Moyes ho odepsal úplně okamžitě Po zraněních se občas dostával chvíli do formy, ale v LM třeba hrál vždycky skvěle. Koneckonců ho pak Ferguson často nasazoval proti silnějších soupeřům. Odpálila ho ta série zranění a Moyes, který s ním od začátku nepočítal.

Reagovat
vodka

btw Anderson měl ty kvalitnější výkony i ke konci angažmá, kdy se naučil skvěle hrát tu box to box roli. Něco jako Pogba v podstatě.

https://www.youtube.com/watch?v=tNFlYhI-4c4 Tohle a proti Chelsea jsou zápasy z konce jeho angažmá a jedny z nejlepších.

Reagovat
Tomanatura

uz jsem to tu jednou psal, Fred je spis Anderson pro chude

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jsem přemýšlel ke komu ho přirovnám, ale na Freda jsem si nevzpomněl spíš u mě převážil ten jeho vývoj z ofenzivního lenivého hráče bez balonu na poctivého box to box s nadstavbou. Hrozná škoda Moyese a zranění...

Reagovat
cristiano.K.

Fred je Kante pro nejchudší.

Reagovat
kiwwi

ja si trufnem povedat, ze momentalne (tuto sezonu) Fred > Kante

Reagovat
Hlahart

Tak to asi není nijak odvážný tvrzení

Reagovat
kiwwi

u fanusikov Chelsea nikdy nevies...radsej som bol pre istotu prehnane opatrny

Reagovat
cristiano.K.

záleží na které pozici Kante hraje a tuhle sezonu určitě souhlas.

Reagovat
kiwwi

Anderson bol vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
pingla

Reagovat
Dawon

Jeho transformace letos je fakt sokujici...jestli ho takhle opravdu nakopl nakup Tellese, tak to byla jedna z nejlepsich investic za poslednich 10 let, ikdyby za acko uz neodehral ani minutu

Hlavne at vydrzi zdravy, protoze v minulosti byl hrozne skleneny.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

letos je fakt skvely

jeste stesti,ze ho mourek neznicil,pripadne nevymenil za Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak, Shaw teď těží z toho, jak byl na něj Mourinho tvrdý.

Reagovat
r.mrazik

spis tezi z toho,ze mourinho odpalil do kurniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Lampteyho je velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Prohrát 6x doma a s Fulhamam, to mi hlava nebere,už nejde o zranění, to je totální rozklad systému. Co by s Liverpoolem udělalo,kdyby na rok přišel o LM? Je jasný,že by byl vyřazenej ze hry o Haalanda, (Mbappé je spíš sen). Ale i dost jiných hráčů by asi odmítlo prijít, je někdo v hledáčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland by nikdy nesiel do takeho patetickeho a slabeho klubu ako VARpool. Cerveni zmrdi sa len vracaju tam kam patria. Boj o 7. miesto bol vzdy ich strop a zopar podarenych nahodnych sezon na tom nic nezmeni

Reagovat
avicii

A kde je vas strop by ma teda zaujímalo?

Reagovat
Front hell

Vždyť už to ukazují skoro 60 let

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

To je lacinější fórek, vzhledem k tomu, že Spurs dokázali za posledních deset, patnáct let svůj strop zvednou, ze všech těch týmů druhého sledu asi nejvýše.

A naopak woolwich svoje dno posouvá stále hlouběji

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

A? Zvedli jste ho tom žádná,ale myslíš že si na to za 10-15 let někdo vzpomene,že jste hráli finále LM nebo že jste proháněli lídra v PL. Nevzpomene. Každého zajímají jenom trofeje a o ty vy hrát neumíte a zase se můžeš uklidnit,těch 60 let používám jenom u trapných komentářů od Sonnyho nebo ownyho.

Reagovat
El Cid z City

Vzpomene, vy jste finále hráli taky.

Reagovat
Front hell

Hráli,a? Svět si pamatuje vítěze né poražené.

Reagovat
El Cid z City

no ty se ptáš,jestli si někdo vzpomene

Reagovat
Front hell

Výherce LM jsem schopný si vzpomenout 20 let zpátky, zbylé finalisty těch jenom pár.

Reagovat
Salfovic

A přesně proto Arsenal nepatří mezi velkokluby, protože toho v evr. pohárech vyhrál jak Slovan Bratislava.

Reagovat
Front hell

To taky nikdo netvrdí,stejně jako spurs nebo City

Reagovat
El Cid z City

Uvidíme,zda se někomu z nás podaří zařadit mezi velkokluby, není to lehké.

Reagovat
Front hell

U nás to na delší dobu nevypadá

Reagovat
Walter_Sobchak

Kde sa tá nenavist voči Liverpoolu bere? Keby ste tak hejtili Arsenal alebo Chelsea tak to chapem.

Reagovat
kiwwi

Manchester United jedná s Chevroletem

Chevrolet je od roku 2014 sponzorem Manchesteru United, smlouva končí v prosinci a obě strany pracují na prodloužení spolupráce. Anglický klub si nyní přijde na 64 milionů liber ročně, nový kontrakt by mu mohl vynést ještě o šest milionů více. (dailymail.co.uk)

a co skutocne hovori dailymail?

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9336779/Manchester-United-talks-new-70MILLION-shirt-sponsor-deal-Chevrolet-deal-set-expire.html

With Chevrolet's logo slipping off Manchester United's shirts in December, Ed Woodward is reportedly teeing-up a new £70m sponsorship deal which could provide a huge boost at Old Trafford.

The £64m-a-year contract to be plastered onto United's shirts for a dire period in the club's history is the largest in the game, but Woodward appears set to pull-off another massive deal.

Talks are ongoing, but a 'mystery' American software company is the leading candidate to take over, according to the Sun.

Reagovat
Hlahart

Už včera jsem četl ty spekulace o Oracle, tak mě ta dnešní expreska taky dost zarazila.

Reagovat
kiwwi

Oracle je sice shitna firma, ale to logo by nam pasovalo naramne

inac tych software firiem, ktore by si mohli bez problemov dovolit rocne 70 mega za jeden sponzoring (dajme tomu, ze maju net income nad 1mld.) a su z USA nie je zase az tak vela, to by sa kludne dal vyskladat nejaky shortlist o 10 menach

dobre je, ze vacsinou maju tie software/IT firmy pekne minimalisticke loga

Reagovat
Emqick

Máš nějaké vyloženě vysněné logo třeba právě kvůli oblíbenosti firmy (např. Apple), který bys chtěl na dresy MU?

Reagovat
kiwwi

akoze Tesla by bol vyslovene sen a kludne by nas aj Musk mohol celych kupit

Reagovat
Emqick

Tesla jako sponzor top! Elon jako majitel.. si nedokážu představit, co by dělal s fotbalovým klubem

Reagovat
iamek

Edinson Cavani wants to return to South America this summer, with his first choice being Boca Juniors. He will have to lower his salary considerably

Ani nevím jestli jsem rad nebo ne . Chci tam někoho mladšího, ale zase Cavani kvalitu ukázal. Zase by se mu aspoň neplatil bonus + asi slušný plat by zas odpadl a mohlo se to dat nové posile. Navíc teď je zase zraněny.

Reagovat
kiwwi

Ak nepríde v lete top útočník, tak ho musíme udržať v každom prípade

Reagovat
iamek

To bez debat. Pokud přijde top striker, tak by bylo zbytečné mít na lavičce. Pokud přijde nějaký prumerak a Cavani odejde, tak to bude pruser

Reagovat
Front hell

Přece nebývá zraněný

Reagovat
John Obi Mikel

Super zápas. Úplně jsme je přehráli.

Reagovat
Error

Mendy ta cista konta sbira jak boruvky, desne cool

Reagovat
smazaný uživatel

*bavlnu

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

Skvěle odehraný zápas, jinak dokud se nezlepší koncovka, tak ten konzervativní styl hry moc měnit nepůjde, dopadlo by to jak za Lamparda

Reagovat
Svatej

Totální zmačkání, největší zahadou pro me je, ze to neskoncilo alespon 5:0. Celej tym celkem ok vykon, Werner pri tom trendu bude potřebovat jeste tak dva tri trenery, nez zacne proměňovat šance.

Mount za tu chvili zlatej. I solidni vykon Havertze byl stejně ve srovnání s Masonem takovej pomalej. Odoi i zminenej Kai prima.

James si tim cistym sejmutim Richarlisona ziskal par fanoušků a Christensen si udrzel úroveň. Dobrý.

Reagovat
Walter_Sobchak

Havertz MOTM, False nine je presne pre neho.

Reagovat
Hlahart

Tohle fakt není nic šokujícího. Je fakt zarážející, že se s ním nedokázal Frank lépe vypořádat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vodka

to je sice částečně pravda, ale Havertz na podzim hrál fakt hovno jak s balonem na noze, tak bez nej.

Reagovat
Hlahart

Tak jasně, že za to nemohlo jenom to, že ho stavěl na nějaký podivný CM pozice, ale pokud ti přichází hráč z jiný ligy, tak mu stavění mimo pozici v adaptaci na těžkou PL rozhodně nepomohlo. Pár špatných zápasů a vezl se psychicky..

Reagovat
mesyas

Ten Werner je solidní tragéd.

Reagovat
spider_8

Hodně fajnový výkon. Líbil se mi Havertz na hrotu, i když se tam motali spíš oba s Wernerem. To by pro nás mohla být cesta, když teď na hrotu nikdo pořádně nezahraje. Jak jsme hráli na konci Mount-Havertz-Werner, tak bych si momentálně představoval ideální složení ofenzivy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Z druhy strany ale horsi je, ze si z takovy ofenzivy dovedu představit v nejakym našem potenciálním top tymu jen Mounta.. Havertz neni hrac, co je citit na hřišti pořád a Werner je fakt hrozne nespolehlivej a jednodimenzionální hráč..

Reagovat
Greny

Tak na sebe vyšplicha celou voňavku před zápasem a bude hned cítit na hřišti porad

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

pulisic by mu s tym hadam vedel pomoct

Reagovat
hitZor

Reagovat
Walter_Sobchak

Však ked sa Ziyech a Pulisic nezobudia tak to bude treba nejak doplnit kvalitnou konkurenciou. Sancho by mal byt v lete dostupny.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Tak právě na tom hrotu tolik nevadí, že Havertz něco předvede jen 1-2x za poločas. On je takový nenápadný, neaktivní a pak se z ničeho nic dostane do gólovky. Pro tuhle pozici super a mohlo by to vyřešit tu naši bezzubost pod Tuchelem.

Reagovat
Svatej

jo, na tom hrotu je to ok, to se shodnem... Jen chci zkrátka víc, na tohle jsem se od něj netěšil.

Reagovat
spider_8

Já obecně nemám rád hru bez jasně ukotveného hrotového útočníka, ale kdyby to fungovalo takhle, tak proč ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Uz prichadzas na chut Tuchelovi?

Reagovat
Svatej

Furt mě nesmírně sere několik věcí ..

1) Chování vůči Cho a Abrahamovi - v kontrastu s hýčkáním příšernýho Wernera je to až urážlivý jednání a ukázka dvojího metru

2) stavění Azpiho i Alonsa najednou (v ideálním případě bych byl raději, kdyby v nejsilnější sestavě nebyl ani jeden), by´t si uvědomuju jejich přínos a přednosti

3) !!! Ignorování Gilmoura

Když vidim, jak výkonnostně vystřelil Jogrinho, tak si neumim pořádně představit, jak dobře by pod ním hrál Billy, kterej má ty přednosti mnohem výraznější a vzhledem k faktu, že fyzicky ani jeden z nich dělo nikdy nebude, mu chybí v podstatě akorát zkušenosti, který stejně nepotřeboval k podávání lepších výkonů.

Ale ať jsem fér. Hra je lepší, tým působí mnohem silněji mentálně a díky tomu, že mají nacvičený systémový prvky se omezila potřeba individuální kreativity a improvizace, takže hráči si nemusí vařit palice a dělají věci automaticky.

Reagovat
vodka

Aby Gilmour nedopadl jak McEachran

Reagovat
Whitemedia

Toho bych se teda vůbec nebál

Reagovat
Svatej

Přesně moje starost...

Nedávno jsem se zrovna díval, jestlil jsme z něj byli odvaření jen proto, že jsme prostě hodně chtěli, aby odchovanec hrál a on byl vážně hodně dobrej. Zacházet s ním pořádně, tak nemusel skončit v takový díře..

Reagovat
Gazdo

Tak CHO ma zrovna pod nim asi najstabilnejsiu poziciu vo svojej dosavadnej kariere nie? Doteraz tak nehral casto pod nikym myslim. Co sa tyka Gilmoura tak ano tam je to zvlastne mozno pre vas ale z toho co som ja Billyho videl ma teda nijako extra nezaujal a verim tomu ze zas vela fans to ma opacne pri odchovancoch Barcelony. Zato pri CHO musim uznat ze som sa mylil a ten chlapec vazne ma celkom velky potencial akurat by som si ho najviac vedel predstavit asi na lavom kridle. No a bohuzial tah s Alonsom mu zatial vychadza cize ja sa mu moc necudujem kedze Chilwell isiel oproti zaciatku sezony s formou dost dole

Reagovat
Svatej

Těžko se to po 10 zápasech říká tak snadno, Cho měl určitý krátký serie hraní i pod jinýma trenérama. Spíš jde o to, že všechny ty trenérský lekce schytává on. Tuchel je schopnej ho poslat do hry v poločase a za 20 minut sundat kvůli přístupu, přičemž byla na hřišti polovina hráčů s mnohem horším přístupem, než měl Callum..

Ziyech dokázal vytvořit v jeho posledním zápase pro soupeře víc šancí, než se to povedlo většině týmům, kterým jsme čelili, dohromady. Vracel se pomalu a odlítával od soubojů, přesto znova ze hřiště odešel Odoi. Je to fakt nesmysl..

Fuha, tak toho mám naopak s Mountem za nejtalentovanějšího hráče v týmu a to i před takovým Jamesem, kterej je monstrozní.

Letět ještě ta 15 let stará móda přirovnávání hráčů, tak použiju starý dobrý ''je to novej Cesc''. Ten kluk je technicky fantastickej, má druhej pár očí na zátylku, umí hrát z hloubky, řídit hru a rozdávat pasy i finální přihrávky, když je to třeba. Navíc i navzdory tomu, že má v kolonce Věk větší číslo než v kolonce Váha, se vůbec nebojí tvrdých soubojů. Fakt boží hráč.

S tím přirovnáním k vám jsi to ale trefil skvěle. Fatiho talent nezpochybní žádnej blázen, ale na Pedrim a Trincaovi jsem neviděl zatím nic speciálního. Abych byl ale zase fér, viděl jsem šíleně málo.

Se zbytkem souhlasim, ostatně Chilwell sám prohlásil, že si je vědom poklesu svojí formu už delší dobu a situaci chápe. I tak se ale nemůžu zbavit dojmu, že škrtíme náš potenciál a tým by mohl hrát klidně stejným stylem, ale s větší kvalitou hráčů na hřišti.

Reagovat
Gazdo

Tak pokial si toho je Chilwell vedomy tak je to ten lepsi pripad. Inak na Trincaovi nevidim zatial nic extra ani ja ale Pedri je celkom sikula. To uz by som skor povedal ze Pedri je vacsi talent ako Fati pretoze u neho hraju aj strasnu rolu cisla ktore ma proste na svoj vek neskutocne. Ale nemozem Fatiho porovnavat napr s Mbappem. To je uplne ina kava ale tak mozno vystreli ja budem len rad pretoze je nas proste a takych hracov ja vzdy stavam nad ostatnych. A Mount je bozi

Reagovat
vitasrp

Tak tohle mě hodně bavilo. Špatná zpráva je to především pro Zyiecha, který tímhle zápasem ztratil snad i poslední argumenty pro svůj herní čas. Od Havertze to bylo výborný, slušný v kombinaci, dobrá energie, několikrát zvládl hezky vyjet s míčem plus se hodí i to, že dokáže vyhrát hlavičku a tu a tam takhle udržet balón. No a když se zapojí do třech momentů, kdy se mění skóre, tak se po něm asi nedá chtít víc.

Ona teda jedna věc je, že nedostáváme branky, druhá ale taky to, že v podstatě není nic, z čeho bychom ty góly měly nějak pravidelně dostávat. Já si pod Tuchelem s výjimkou poháru s Barnsley fakt asi nepamatuju, že by brankář Chelsea udělal nějaký těžkej vyloženě nadstandardní zákrok, momentálně vážně stačí, aby gólman nic neposral a připíše si na své konto nulu.

Musím uznat, že oproti Lampardovi se hodně zlepšila ta krátká rozehrávka od vlastní branky pod tlakem, v ní chybujeme jen minimálně a naopak si docela efektivně dokážeme s tím tlakem soupeře porazit.

Plus se mi docela líbí změny, který Tuchel v průběhu zápasu dělá, dneska jsme se z původního 3-4-1-2 pomaličku posouvali k 3-4-2-1 až na závěrečných 3-5-2, kdy na hrotu zůstával Werner(Pulišič) a Havertz. Upřímně jsem na konci ledna nepočítal s tím, že bychom mohli mít takhle dobrou výchozí pozici do závěrečné části sezóny.

Reagovat
spider_8

Já se spíš bojím o Puldu. Ziyech v tomhle rozestavění může celkem v pohodě hrát, i když asi nebude hlavní volba, ale Pulišičovi to podle mě moc nesedí. On potřebuje hrát ostrý křídlo a spíš nalevo než napravo a tam, i kdybychom hráli třeba 4-3-3, bude hrát spíš Werner. Hodně by mě mrzelo, kdyby ten přetlak v ofenzivě odnesl zrovna on (a nedejbože kdybychom ho prodali v rámci PL).

Reagovat
Müllered

Spekuluje se o Bayernu a Coman do PL.

Reagovat
Gazdo

Coze? To som nezachytil

Reagovat
Bayern +

Jo, nechce predĺžiť. Ale možno len naťahuje plat, vraj mu dali dosť nízky základ do novej zmluvy.

Na druhej strane zatiaľ má zmluvu do 2023, smerom do PL by bola cenovka slušná.

Reagovat
Gazdo

Ale stale je to vynikajuce kridlo vo velmi dobrom veku. To je proste skoda stratit. Ako netusim kolko si pyta a kolko mu Bayern ponukol ale udrzat by ho malo vedenie

Reagovat
Bayern +

súhlas

Reagovat
Walter_Sobchak

Radšej by som predaj Ziyecha a zobral Sancha. Ale to by si Pulisic aj tak moc nezahral takže by asi časom išiel keby nezačne podavat vykony ako v zavere minulej sezony.

Reagovat
spider_8

Sancho by byl podle mě úplně zbytečný.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak uvidime na akej pozicii bude hravat Havertz. Haalanda podla mna nezaplatime a dost možno k nam ani nebude chciet ist. A neviem koho ineho by sme mohli ešte kupit.

Reagovat
spider_8

Do ofenzivy klidně nikoho, pokud nevyjde Haaland. Já bych akorát vyměnil Jorginha za někoho kreativního a schopnějšího do defenzivy (ala Veratti) + možná někoho do obrany, ale jinak jsem celkem spokojený.

Reagovat
Walter_Sobchak

Trojka Kante-Kova-Jorginho stačí ked chceme hravat tento system. A Sancho by priniesol aj väčšiu kreativitu, väčšina Haalandovych golov prišla prave od neho, potom by už stačilo len aby to niekto dokazal zakončiť ale s tym snad Mount a Havertz nebudu mat problem.

Reagovat
Nikikrew

Pulisica by som bral

Reagovat
Svatej

Co ty vůbec říkáš na náš pressing?

Ono to ve většině případech vypadá pěkně secvičeně a systémově, ale když jsem si já všiml, že několikrát ten způsob napadání na půlce (zejména ve chvílích, kdy míč neztratíme před soupeřovým vápnem, ale už někde u kruhu) vypadá úplně bezhlavě a riskantně, tak sis toho musel všimnout i ty.

Už párkrát jsem si všimnul, že Jorginho i Kova sprintem presují hráče úplně mimo svůj obvyklej prostor (občas snad i dokonce společně někde na lajně nebo jednotlivě na běžný pozici křídelníka) a pokaždý si říkám, že jakmile toho někdo využije a procpe míč do středu, bude to problém.

Za Sarriho ten koncept napadání byl relativně snadno vysvětlitelnej. Hrálo se na tři středáky, a v situaci, kdy se míč nacházel pro příklad na levý straně hřiště, se LCM vždycky vertikálně napadalo stopera s míčem. Útočník a levý křídlo zavírali přihrávky na zbylý obránce a i v případě, že přihrávka prošla přes zmíněný LCM, tam byli další dva záložníci, kteří drželi prostor.

Teď sice může v případě propadu bránit stoper navíc, nebo se vrátí dost poctivej Mount, ale přesto se nemůžu zbavit dojmu, že stačí špatná synchronizace takovýho zajištění a tým může dostat do průseru. Třeba něco přehlížim.

Reagovat
cristiano.K.

Zdravý Dijk a ještě jakýkoliv stoper a budeme hrát opět o titul.

To jen takový výstřel do tmy

Reagovat
Matić

Jak jsem byl alergickej na Jorginha, tak musím říct, že nyní teď mu to pod Tuchelem sedí a hraje strašně s přehledem a nebál bych se říct, že z té trojky s Kovacicem a Kantem je momentálně ten nejlepší. Jen tak dál

Reagovat
off-olda

Promiň, ale lepší než aktuální Kovačič fakt není.

Reagovat
off-olda

Naším nejlepším střelcem je v PL Jorginho. 6 golů. Všechny z penalt.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Přesně, jak jsme před sezonou čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Jorginho je vyjebanej baller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

desny kolik kopete penalt!!

Reagovat
Svatej

Dneska xg 2,9 x 0,28 ... Werner bude mit po dnesku osobni sezónní poměr xg/goly tak -6, to je fakt úplně absurdní číslo.

Reagovat
Salfovic

U něj je s podivem, že trefí do šatny.

Reagovat
icemike

Obě ty střely měl na levacku, škoda, trageda bych z něj nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je jasné že ani to páté místo a doufání ve výhru city či chelasea ve výhru v lm začíná být velmi nereálné. Takže jediná šance na lm příští rok je ji letos vyhrát. Čili prakticky nulová šance ale pořád myslím že jurgen musí pro příští sezónu dostat šanci, steve ještě rok sbírat zkusenosti a pak se uvidí

Reagovat
bluefan

Fakt neviem, koľkokrát sa to bude musieť ešte napísať, ale piate miesto v lige nikdy nebude znamenať postup do LM, nech by LM a EL vyhral ktokoľvek.

Jediná raritná situácia, ktoré môže nastať, je že ani 4. miesto nebude na LM stačiť, čo by sa stalo v prípade výhry aj LM aj EL anglickými klubmi, ktoré by oba neskončili v TOP4 (napr. Liverpool LM a Arsenal EL) - v takom prípade by z tabuľky do LM postúpili len prví traja.

Reagovat
Salfovic

Tottenhamský Nezvratný osud.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdysi to tak bylo nebo ne? Tak v tom případě radši to osmé místo než EL

Reagovat
M0rb1D4S

Když LM vyhraje tým, který je v TOP4 tak se nikdy nic neměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jsem se zase něco nového dozvěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
DieFohlenBMG

k Liverpoolu mám jenom dvě slova, a to nevyužitý potenciál

Reagovat
DieFohlenBMG

je mi vás líto, a to nejenom trošku

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že jsi mi chtěl dát palec hore, takže za mně

Reagovat
bluefan

Rozhodne nechcem znieť nejako romanticky a slepo vyzdvihovať Lamparda, ale nepriamo poukazovať na to, aký je Lampard taktický nýmand a Tuchel naopak génius mi príde nefér. Ja popravde nevnímam nejaký výrazný Tuchelov impact na samotnú hru, až na pár pokusov hrať rohy nakrátko (čo je väčšinou k hovnu). Hlavný rozdiel, ktorý spravil je pochopiteľne v rozostavení. Zrejme vycítil, že stred poľa je naše slabé miesto, a tak medzi stopérov pridal hráča naviac, ktorý de facto istí defenzívne nie úplne dominantné záložné dvojice. Rovnako tak zmena trénera je prirodzene pre hráčov psychologická vzpruha, a tak teda všetci, čo už na to pomaly srali, začali makať viac a niektoré mŕtvoly sa vzkriesili.

Nevravím, že je to zlé a že za to nie som rád. Účasť v TOP4 nám zachráni sezónu a dá odrazový mostík do ďalšej, len by som zatiaľ Tuchela nijak zvlášť nepreceňoval. Prakticky vsadil na to, čo fungovalo pod Contem, akurát vďaka Jorginhovi miesto Matiča a Christensenovi/Silvovi miesto Luiza (ktorý to pravidelne odkopával k rohovému praporku a strácal tak loptu) máme lepšiu dominanciu na lopte. Dosť rýchlo sa tu zabúda, ako nám to do novembra šľapalo a že sme boli podobne dominantný so zbieraním čistých kont, pričom sme hrali na 4 vzadu a ofenzívne to šľapalo podstatne lepšie. Čo bude u Tuchela kľúčové je to, ako zvládne zareagovať na moment, kedy sa ostatné tímy proti tejto formácii naučia hrať. A ten moment určite príde, zažili sme to stále. Frank doplatil na to, že sa nepokúsil o podobnú razantnú defenzívnu zmenu. Tam to pri neforme ofenzívnych hráčov žiaľ inak ako kolapsom dopadnúť nemohlo. Ich neforma stále trvá, ale pri nulách vzadu to často na tri body stačí.

K zápasu, Havertz jednoznačne muž zápasu, nakoľko on bol ten, kto sa do kľúčových pozícií dostal a zároveň z nich vyťažil maximum. V posledných zápasoch to zabezpečoval buď len Mount, s prižmúrenými očami aj Werner. Ten je ale šialene mimo a ja už na podobne psychicky labilných útočníkov skrátka nemám nervy. U Moratu som ešte bol za jeho nasadzovanie, ale to len z dôvodu, že Giroud vtedy fakt nebola o nič lepšia voľba a Morata sa "aspoň do tých šancí dostával". Dnes, keď máme k dispozícii Tammyho, by som určite stokrát radšej vsádzal na neho, lebo ten sa síce do 5 šancí na zápas obvykle nedostáva, ale v ich premieňaní je ďaleko chladnokrvnejší. O Giroudovi nehovoriac, ten je však strašne jednodimenzionálny hráč.

Je skvelé vidieť, ako v tejto formácii zažívajú renesanciu hráči ako Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso či Jorginho, pre mňa to však nie je cesta, ktorou by som sa do budúcna chcel uberať. Je to minimálne fajn na to, že by sa niekto z tých hráčov mohol v lete lepšie predať. Obávam sa však, že s Tuchelom na lavičke sa na to veľmi tlačiť nebude.

Reagovat
Csaplárova past

Já to vnímám tak, že cíl je zachránit sezónu, proto ta sázka na ty staré a dobře zkušené hráče. Na nějaké mladíky a výrazné změny není čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym hraje uplne v jinem psychickem rozpolozeni. Spousta lidi tady resi porad rozestaveni a jednotlive vykony, ale Chelsea ma pod Tuchelem zkratka vitezneho ducha. Vcera se mi napriklad nelibily prilis vysoke ambice Jamese. Dozadu byl skvely, ale vepredu to bylo obcas spis na efekt, chtel na sebe upozornit dlouhym drzenim mice a trochu chrtil. Nedivil bych se, kdyby ho Tuchel na chvili posadil.

Reagovat
jack_donaghy

paci sa mi ked si niekto da namahu a napise svoj nazor takto podrobne

Avsak v niektorych bodoch by som nesuhlasil.

1. Pod Frankom sa to zacalo zadrhavat uz ku konci minulej sezony, kedy Chelsea v TOP4 skoncila, pobedzme si na rovinu, aj s poriadnou davkou stastia. Btw, podobny priebeh malo aj jeho posobenie v Derby.

2. Pod Frankom sa viac presovalo, ale ten presing nebol nijak zvlast organizovany, teraz mi pride, ze sa hra viac s kludom. Hraci si vedia nahrat aj 10 prihravok, vedia si dat 3 narazacky po sebe, co sme teda dlho nevideli. Dalsi rozdiel, ktory urcite vsetci vidime, ze zrazu nedostavame gol z kazdej druhej standardky.

3. Co pises o efekte noveho trenera je uplne pravda, to sa prejavuje v kazdom klube.

4. Tuchel hlavnn spravil, ako pises, zmenu a vystuzil defenzivu a vsadil na pokojnejsiu hru. Aj pod lampardom sa kolko krat hralo 3-4-3 a takto isto to urcite nevyzeralo. Obrana, ktora dostavala goly z hocijakeho hovna, zrazu pusta supera tak do jednej sance za zapas. Jasne, utrpela tym ofenziva, ale mne aj ta ofenziva pride organizovanejsia. Ano, stale vidime obcas prihravku na paty, do protipohybu alebo uplne nikam (ked niekto zabudne nabiehat), ale to je nieco co sa casom urcite zlepsi (verim).

Moje zhrnutie: prejav pod Lampardom bol zo zaciatku neuveritelne super. Hra ziva, stielali sa goly (ale aj dostavali). Potom sa superi uz lepsie pripravovali a hra bola cim dalej tym viac chaoticka a pri kazdom rohu tuhla krv v zilach.

Reagovat
oddy

Reagovat
Figurehead

Reagovat
spider_8

Jinak ten boj o LM může být celkem dost zajímavý. My s United podle mě půjdeme v pohodě a spíše se popereme o druhé místo, ale ten zbytek by mohla být dobrá mela. Leicester, Everton, WHU, Liverpool, Spurs. Hodně bych to přál někomu z té první trojky. třeba Evertonu po letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to hrozně zajímavé. Jenom škoda, že jsou City tak moc jinde

Reagovat
Manik...

Lester to podle mě nepustí.

Reagovat
PhilipS

Dneska nakonec pohůdka. MOTM Dawson. Příští zápas s United se ukáže, jestli to West Ham s tou ligou mistrů myslí vážně. Furt mi to přijde jako moc velkej dream.

Reagovat
DieFohlenBMG

Dawson is new Soucek

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham byl horší tým, rozhodla hlavně neefektivita a nedisciplinovanost Leedsu. Taky kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby rozhodčí uznal první gól, jakože by proti tomu nikdo nemohl nic moc namítat. Škoda ztráty bodů, remíza by zápasu slušela víc, ale co naplat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

tak vysledek vypada na pohodovou vyhru 2:0, ale Leeds to WHU dnes hodne zavaril a jeste v 85. minute si clovek nemohl byt jistej, ze to budou 3 body, ale charakter tymu + stesti bylo na strane WHU a boj o sen muze pokracovat

Reagovat
DieFohlenBMG

nic nekončí, jedem dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ten slávistický computer se tam motal jak nudle v bandasce.. A celkově to byl nic moc výkon od WHU

Reagovat
Bayern +

2:0 :-*

Reagovat
Spalovač šancí

Leeds hodně šikovný při přechodu do útoku

A Souček dominantní při obranných standardkách, se ještě zlepšil oproti Slavii

Reagovat
DieFohlenBMG

podle mě dneska nejhorší výkon Suka v PL vůbec i přesto byl dominantní ve vzduchu v obou boxech. Leeds hodně šikovný, pěkné kombinace, ale hovno z toho a ne poprvé

Reagovat
kolouch

Souček se vepředu neprosazoval, ale vzadu zahrál vysoký standard. Dominantní byl nejen ve vzduchu. Na Whoscored třetí nejlepší hráč zápasu po Cresswellovi a Dawsonovi.

Reagovat
vodka

sak leeds to prohral v prvnim polocase prave kvuli tomu, ze soucek s ricem si namazali Klicha s Cooperem na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Klicha s Cooperem? Mně teda Soucek přišel v obraně poměrně dost nejistý, celkově tam s nimi hlavně Raphinha slušně cvičil, ale co z toho.

Reagovat
vodka

proste zalohu, ten prvni polocas pres ne Leeds nebyl schopny prejit, nestihali pri prebirani behem protiutoku apod.

Reagovat
Bayern +

Mne prišiel včera Rice na svoje pomery dosť slabý. Defenzívne priemer, rozohrávka strašidelná a zakončenia mu tiež nevyšli.

Každopádne súhlas, že sme zápas vyhrali výkonom medzi 15. - 45. minútou, tam to bola jazda. V ostatnom čase Leeds lepší, dosť krutý výsledok pre nich.

Reagovat
vodka

jako částečně souhlasím, hlavně v druhém poločase se výrazně zlepšili, ale stejně si neuvědomuju vysloveně situace, kde by je v záloze vysloveně překombinovali a dostali se do tutovky, ale je to dost tím, že WHU se celý stáhl do dost hlubokého bloku...

Reagovat
j_mrazik

To fakt? Mně přišlo, že odebral mraky míčů, byl v důležitých okamžicích na správném místě, pomáhal zdvojovat, když protihráč zasekával do středu a krajní bek na to nestačil. Hrál fakt důležitou roli. A ta jeho klidná rozehrávka v rychlé PL? Za mě super.

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jk
Reagovat
FUnk

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako suk v pohodě, spis cuf mně přišel trochu nejistý...ani ta ofenzivní nadstavba jako vždycky tam tolik nebyla. Ale hrát v topu každej zápas taky nejde, pořád si oba ten standard drží nahoře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele