Premier League - preview 8. kola

14.10.2017, 09:16, aktualizováno 16.10.2017, 08:22
Previews
Leicester letos zatím vyhrál jenom jednou a v průběžné tabulce mu patří až osmnácté místo. Lišky si mohou polepšit díky pondělní dohrávce osmého kola Premier League, v níž přivítají West Bromwich Albion...
Leicester City - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Osmé ligové kolo uzavře v pondělí večer duel na King Power Stadium, kde Leicester City přivítá hosty z Birminghamu. Domácí celek nezažil dobrý úvod sezóny a nutně potřebuje vyhrát, to Tony Pulis může být s výkony svých svěřenců spokojený a vítězství by hosty dostalo do kontaktu s první čtyřkou.

Po neslaném vstupu do soutěže se zdá, že kouzlo trenéra Shakespeara na Lišky definitivně přestalo působit. Předloňský mistr sice dokázal hrát vyrovnané partie i s těmi největšími favority - s Arsenalem prohrál jen o gól, když ještě deset minut před koncem vedl, s Chelsea do posledních minut bojoval o remízu a v souboji s Liverpoolem je od bodu dělila jen proměněná penalta Jamieho Vardyho - navzdory tomu se slabšími celky zatím Leicester ne a ne podat optimální výkon. Doposud má na kontě jen jediné vítězství, a to když ve druhém kole přemohli Brighton, k tomu připočtěme ještě remízy s Huddersfieldem a Bournemouthem a vyjde nám, že se rozhodně nejedná o start do soutěže, na který by fanoušci měli být hrdí.

To West Brom do letošní sezóny vtrhl jako velká voda a z prvních tří kol vytěžil hned 7 bodů. Od té doby se však přísun bodů zasekl a tým Tonyho Pulise stále čeká na další vítězství. Naopak přišly porážky - konkrétně s Brightonem a Arsenalem - a remízové duely s West Hamem a Watfordem. Jak už to u týmů pod vedením tohoto manažera bývá obvykle, Baggies mnoho branek nedávají, zároveň jich ale také málo inkasují, o čemž hovoří byť záporné skóre 6:8.

Hostům se však na King Power Stadium možná až překvapivě hodně daří, v posledních osmi soutěžních duelech zde totiž neprohráli, naopak si připsali dvě remízy a hned šest vítězných zápasů. Poslední domácí vítězství Leicesteru ve vzájemném utkání se datuje až do roku 1994.

Co se absencí týče, domácí již budou mít k dispozici Jamieho Vardyho, kterého v průběhu reprezentační pauzy trápil drobný zdravotní problém. Hrát mohou také Wilfried Ndidi a Ben Chilwell, naopak mezi zraněnými stále zůstává Robert Huth a Matty James. U hostů visí otazník nad startem Nacera Chadliho, Jamese Morrisona a startovat možná nebude ani Hal Robson-Kanu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.43 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Everton FC  (neděle 14:30)
Nedělní program anglické nejvyšší soutěže otevře střetnutí Brightonu s Evertonem, přičemž především hosté opravdu mají co napravovat. Momentálně 17. celek tabulky nemůže být se svým vstupem do soutěže ani malinko spokojen a nutně potřebuje odčinit domácí porážku s Burnley z minulého týdne. To nováček soutěže v minulém kole sice také prohrál, nicméně nikdo příliš nečekal, že by na půdě Arsenalu dokázal uhrát jiný výsledek.

Domácí tým zažívá takový klasický start nováčka v nejvyšší soutěži. Na cizích hřištích to je bída, tam totiž Brighton ze čtyř zápasů uhrál jediný bod, když uhrál bezbrankovou remízu na půdě Watfordu. Mrzet jej mohla ještě především prohra na hřišti Bournemouthu - tam nováček výborně vstoupil do druhé půle a ujal se vedení, nakonec ale nepřivezl ani jediný bodík. Problematická je i ofenzivní stránka, jelikož ona branka proti Bournemouthu byla dosavadním jediným přesným zásahem Brightonu na cizích hřištích. Brighton tak spoléhá především na domácí formu, kde zaznamenal ze tří duelů dvě výhry.

Naopak formu Evertonu můžeme považovat za jedno z největších zklamání dosavadního průběhu ročníku, dost možná by se dala označit za to úplně nejmarkantnější. Celek z Liverpoolu v létě utratil hodně peněz, zatím se však zdá, že se mu branky Lukaka nahradit absolutně nepodařilo. Za sedm kol nasázela banda okolo Rooneyho pouhé 4 góly, naopak do vlastní sítě jich schytala hned 12, v minulém kole navíc doma překvapivě podlehla Burnley, a tak tedy Karamelky skutečně mají, co napravovat. Pokud by v neděli přišel další neúspěch, pozice Ronalda Komeana by již pravděpodobně byla opravdu hodně nahnutá.

Statistika nuda je, má však cenné údaje - a tyto údaje tentokrát vyznívají jasně ve prospěch hostí, kteří z osmi vzájemných ligových střetnutí vyhráli hned čtyři, třikrát si připsali alespoň bod za remízu a jen jednou odešli ze hřiště se sklopenými hlavami. Pravdou ale taktéž je, že jde o statistiku notně vousatou - poslední soutěžní zápas mezi těmito celky se totiž odehrál 9. dubna 1983.

Brighton bude moci využít služeb Davyho Proppera, který kvůli drobnému zranění absentoval v úterním reprezentačním zápase Nizozemska. Hrát však nebude Tomer Hemed, který si odpykává dodatečný disciplinární trest, zatímco Sam Baldock a Beram Kayal jsou na listině dlouhodobě zraněných hráčů. Ronald Koeman již může počítat s Philem Jagielkou, mimo však stále zůstávají Yannick Bolasie, Ross Barkley, Seamus Coleman, Aaron Lennon a Ramiro Funes Mori.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Bong - Knockaert, Stephens, Pröpper, Solly March - Gross - Brown
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Cuco Martina - Keane, Williams, Baines - Schneiderlin, Gueye - Davies, Rooney, Sigurdsson - Calvert - Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.17 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (neděle 17:00)
Víkendový program uzavře střetnutí mezi Southamptonem a Newcastlem United. Oba celky prozatím okupují střed tabulky, domácí Saints se budou chtít výhrou katapultovat blíže pohárovým příčkám, zatímco Newcastlu by tři body přinesly přímý kontakt s pátou Chelsea.

Domácí tým zažil nevýrazný vstup do ročníku, z úvodních sedmi kole vytěžil jen osm bodů a především ofenzivní část hry zůstává daleko za očekáváním. Celek z jihu Anglie totiž doposud skóroval jen ve třech zápasech a celkem nasázel bídných pět branek. Obrana sice stále funguje obstojně, jelikož ta soupeřům zatím povolila jen sedm přesných zásahů, ovšem Svatí zatím rozhodně nepředvádějí fotbal, který by diváky zrovna zvedal ze sedadel.

To Newcastle může být se svým vstupem do sezóny relativně spokojený. Na úvod sice podlehl Tottenhamu a body nepřivezl ani z půdy Huddersfieldu, následovala však série tří výher v řadě. Straky porazily postupně West Ham, Swansea a Stoke City. Následovala porážka na půdě Brightonu a domácí remíza s Liverpoolem. Pokud by však svěřenci Rafaela Beniteze v nedělní podvečer zvítězili, dotáhli by se bodově na loňského mistra, londýnskou Chelsea, která momentálně okupuje pátou příčku tabulky. Na nováčka soutěže by to tedy rozhodně byl slušný počin.

Vzájemná statistika však hovoří ve prospěch domácích, ti totiž Newcastlu v Premier League porazili již patnáctkrát - víckrát to nedokázal žádný jiný tým. Magpies navíc na St. Mary’s zvítězili jen v jednom z posledních 16 ligových zápasů, celková bilance potom čítá rovnou dvanáct porážek a tři další remízy. A třeba čisté konto, to se mužstvu ze severu Anglie na půdě Southamptonu podařilo udržet naposledy dokonce až v roce 1969.

Svatým se do sestavy vrací Shane Long, který měl v průběhu reprezentační pauzy drobné zdravotní šrámy. Jinak by měl mít kouč Pellegrino k dispozici téměř kompletní kádr. Newcastlu bude chybět dvojice Paul Dummet a Massadio Haidara, na druhou stranu Matt Ritchie a Christian Atsu by již měli být k dispozici.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Yoshida, Van Dijk, Betrand - Lemina, Romeu - Tadič, Davis, Redmond - Long
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo - Ritchie, Merino, Shelvey, Atsu - Pérez- Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.53 - 4.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Nejsledovanější zápas osmého kola se krátce po poledni odehraje na Anfield Road, kde změří síly dva nesmiřitelní rivalové - Liverpool přivítá hostující Manchester United. Domácí budou chtít proti úhlavnímu rivalovi odčinit několik zbytečných remíz z úvodu sezóny, zatímco Rudí ďáblové touží po definitivním potvrzení mistrovských ambicí.

Liverpool má v dosavadním průběhu ročníku dva úhlavní nepřítele - slabou defenzivní činnost a ještě mizernější koncovku. Svěřenci Jürgena Kloppa obvykle mají v zápasech převahu, jakmile ale jde do tuhého a rozhodují drobnosti, hráči v červeném zmatkují, nezakončují přesně či udělají hrdinu ze strážce soupeřovy svatyně. Hráči v zadních řadách potom kupí laciné, nevysvětlitelné chyby, kterými soupeře často vrací do zápasu. Výsledkem tak jsou tři zbytečné ligové remízy s Watfordem, Burnley a Newcastlem, stejně jako debakl 0:5 na půdě Manchesteru City. V Lize mistrů je na tom Liverpool podobně, když v obou úvodních zápasech byl lepším celkem a měl lepší možnosti ke skórování, přesto ale dvakrát dosáhl jen na dělbu bodů.

To Manchester United si zatím počíná naprosto suverénně. Svěřenci Joseho Mourinha body ztratili jen jedinkrát - a to na začátku září při remíze 2:2 na půdě Stoke City, jinak si připisují výhradně tříbodové zápisy. Pryč jsou také trable se slabou koncovkou, hráči Rudých ďáblů se nyní mohou pyšnit druhým nejlepším útokem, když nasázeli celkově 21 branek, a dělenou nejlepší obranou, která propustila jen dva inkasované góly. Odpůrci United však poukazují na slabší los v úvodních týdnech, zápas na Anfield Road je tak ideální příležitostí, jak může tyto škarohlídy celek z Manchesteru umlčet.

Špatnou zprávou pro domácí celek je statistika, která jasně naznačuje, že Liverpool v poslední době tato střetnutí rozhodně neopanuje. Svého úhlavního nepřítele porazil naposledy v březnu 2014, od té doby ze šesti pokusů uhrál pouze dvě remízy a čtyřikrát odešel ze hřiště poražen. Z posledních 5 ligových výjezdů na Anfield Road si navíc United odnesli hned 10 bodů za tři výhry, jednu remízu a jednu prohru.

Domácího trenéra rozhodně nepotěšila reprezentační přestávka, na té se totiž zranila jedna z nejdůležitějších postav Liverpoolu, Sadio Mané, který kvůli poraněnému svalu vynechá až 6 týdnů. Jose Mourinho bude zase postrádat Marouana Felainiho, který laboruje se zraněným kolenem, a Michaela Carricka, kterého trápí natažené lýtko. Naopak fit by měli být obránce Phil Jones i útočník Romelu Lukaku, oba hráče sice při plnění reprezentačních povinností trápila drobná zdravotní potíž, tu se jim ale již povedlo překonat.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Coutinho
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Young - Herrera, Matič - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.28 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Po sedmi kolech v první šestce - asi není divu, že se jedná o nejlepší start Burnley do sezony Premier League vůbec. A s jakým náskokem. I pět kol bez prohry znamená pro Clarets nový klubový rekord v této moderní éře a jejich nejdelší prvoligovou šňůru od dávného roku 1975. Zastaví je West Ham?

Hammers zatím v tomto ročníku s Burnley sdílí spíše jen klubové barvy, jinak je moc nespojuje. Pro londýnský klub se jedná o frustrující start sezony, když se prozatím může pochlubit nechvalným průměrem jednoho bodu na zápas a průběžnou 15. příčkou. Naposledy se Kladiváři alespoň protrápili k domácí výhře nad Swansea, ve venkovním prostředí však zatím uspěli jen jednou, a to z půlky.

Naproti tomu Burnley působí na Turf Moor skoro až mechanicky: všechny jeho čtyři letošní výhry před vlastním publikem nesly skóre 1:0. V tomto ročníku v Burnley ve třech utkáních padly všehovšudy tři branky a přestřelka se nedá čekat ani tentokrát - oba soupeři mají zatím průměr jedné trefy na kolo.

West Ham může proti Clarets sázet na to, že je porazil v pěti posledních soutěžních duelech, a také na to, že Burnley v této sezoně už teď na cestách překonalo svou nadílku z minulého ročníku, ale doma už výměnou za to nevypadá tak dominantně jako dřív. Hammers navíc registrují jedinou ztrátu v Jamesi Collinsovi, Chicharito, Antonio i Lanzini by měli být připraveni po zraněních nastoupit.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Brady, Cork, Defour, Arfield - Hendrick - Wood
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Reid, Fonte, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Arnautović - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.27 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Papírově nejjednoznačnější zápas by měl být k vidění v Selhurst Parku, kde trápící se Crystal Palace přivítá úřadující šampiony, londýnskou Chelsea. Fotbalové zápasy však už nabouraly nejednu prognózu a nikde tak není psáno, že se svěřenci Roye Hodgsona nechytí právě proti jednomu z favoritů celé soutěže.

Domácí fotbalisté si zřejmě musí připadat, jako kdyby prožívali nějakou noční můru. Prožívají historicky nejhorší vstup do soutěže, jejich jalová ofenziva přepisuje jeden rekord za druhým a do toho všeho jim ještě samo rozlosování do cesty přihrává jednoho favorita za druhým. Celek z jihu Londýna stále čeká na první bodový zápis v této sezóně, stejně tak ještě nenašel jakéhokoliv přesného střelce, a tak není divu, že se krčí na samém chvostu ligové tabulky. Ve zbývajícím průběhu ročníku tak skutečně je co napravovat.

To Chelsea zaznamenala totožný vstup do sezóny jako před rokem. Stejně jako v roce 2016 má po sedmi odehraných kolech na kontě jednu remízu, dvě porážky a čtyři vítězství. Hned v prvním kole celou Anglii šokovalo Burnley, když si ze Stamford Bridge odvezlo senzační výhru, ze stejného stadiónu si ještě další tři bodíky odvezl Manchester City a bod získal také Arsenal. Naopak na hřištích soupeřů jsou Blues zatím stoprocentní.

I vzájemná statistika je nakloněna ve prospěch hostujícího týmu. Z posledních 8 duelů totiž domácí v Selhurst Parku šestkrát prohráli, jednou získali alespoň bod a vyhráli pouze v březnu 2014, kdy vítězství 1:0 zařídil vlastním gólem John Terry. Zajímavostí pak je, že poslední dva duely v Selhurst Parku opanovala vždy Chelsea, zatímco v posledních dvou případech na Stamford Bridge se z výhry radovali pro změnu fotbalisté Crystal Palace.

Roy Hodgson se bude muset obejít bez služeb Christiana Bentekeho, naopak existuje šance, že by se v sestavě již mohl objevit Wilfried Zaha, který již částečně překonal zranění kolene. Otazník se pak ještě vznáší nad způsobilostí brankáře Henneseyho, stoprocentně mimo hru však bude Loftus-Cheek, který v Crystal Palace hostuje právě z Chelsea a pravidla mu tak hrát neumožňují. Hostům trochu zavařila reprezentační pauza, ze které se se zraněním vrátil klíčový záložník Kante, který by měl chybět zhruba 3 týdny. Jeho bývalý parťák z Leicesteru, Danny Drinkwater, ještě nevyléčil zraněné lýtko a do zápasu tak také nezasáhne. Vyloučen je pak ještě start Alvara Moraty, který si z minulého zápasu s Manchesterem City odnesl natržené lýtko, se kterým by měl laborovat ještě zhruba týden. K dispozici však již bude David Luiz, který si odpykal třízápasový distanc za červenou kartu.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Fosu-Mensah, Dann, Sakho, Van Aanholt - Townsend, Cabaye Milivojevič, Schlupp - Puncheon - Sako
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Bakayoko, Kanté, Alonso - Pedro, Hazard - Batshuayi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.52 - 4.43 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Zhruba přesně v tomhle bodě se to pro Manchester City loni začalo zásadně kazit. Září si Pep Guardiola oblíbil a po tom letošním s bilancí čtyř výher a skóre 17:0 dokonce po zásluze převzal ocenění pro manažera měsíce. Loni byl v září rovněž stoprocentní, pak ale v říjnu hned třikrát v řadě ztratil...

Šest výher na úvod sezony, včetně zvládnutého derby s United, následovala prohra na Tottenhamu a domácí remízy s Evertonem a Southamptonem. Po krátkém skvělém intermezzu s West Bromwichem potom přišla ještě jedna domácí ztráta s Middlesbrough. Citizens takto v polovině listopadu sice ztráceli na první Liverpool jen dva body, o nepříjemná klopýtnutí se však jednalo bezpochyby.

Tentokrát se něčeho takového Man City rozhodně bude chtít vyvarovat a prvním pánem na obligátní holení je Stoke City. Potters zatím letos venku nevyhráli, doma se jim však podařilo kompletně zaskočit Arsenal a částečně i Manchester United (2:2). S Etihad Stadium má pro změnu Mark Hughes dobré zkušenosti z letošního jara, když tam uhrál solidní bezbrankovou remízu.

Zvláště v domácím prostředí jde navíc aktuálně z bleděmodrých pořádný strach - City se zítra mohou stát teprve druhým týmem v historii Premier League po Ancelottiho Chelsea (2010), kterému se podaří vyhrát tři po sobě jdoucí utkání před vlastním publikem s náskokem alespoň pěti gólů. A pokud Agüero skutečně bude Guardiolovi už teď k dispozici, jak sám na Twitteru deklaroval, vyloučené to vskutku není.

Stoke City bude postrádat Joea Allena, který se z reprezentačního srazu vrátil s otřesem mozku. Nepravděpodobné jsou také starty opor zadních řad Shawcrosse a Martinse Indiho, které trápí záda, respektive třísla.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Jesus, Sané
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Wimmer, Cameron, Zouma - Diouf, Afellay, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Choupo-Moting - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 11.00 - 23.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Jako den a noc je odlišná forma Tottenhamu na vlastním a cizích hřištích. Zatímco mimo Wembley Kohouti ještě neztratili ani jeden bod, pyšní se čtyřmi výhrami a skóre 12:2, to na národním stadiónu se pro změnu v lize ještě neradovali z vítězství. Tuto bilanci se Spurs budou snažit změnit proti Bournemouthu, jehož úvodních sedm kol nezastihlo zrovna v nejlepším rozpoložení.

Pokud svěřenci Mauricia Pochettina chtějí bojovat o titul, potom si už nemohou dovolit takřka žádné další domácí zaváhání. Před sezónou se sice hojně probírala nedobrá bilance Tottenhamu v zápasech ve Wembley, ovšem nikdo nejspíše nečekal, že realita bude až takhle špatná. Parta kolem argentinského kouče nejprve podlehla Chelsea, následně o výhru přišla až v nastavení v souboji s Burnley a aby toho nebylo málo, v posledním domácím zápase se navzdory výraznému tlaku nedokázala vůbec střelecky prosadit. Pokud se Kohouti mají dočkat první domácí ligové výhry v ročníku, s největší pravděpodobností v tom bude mít prsty Harry Kane - anglický útočník byl v září ve vynikající formě a v bílém dresu londýnského celku nasázel rovnou 11 branek. Že ho forma neopustila ani v říjnu, to naznačil v reprezentační přestávce, kdy za výběr Albionu přidal další dva přesné zářezy.

To v Bournemouthu si určitě představovali, že na tom po sedmi zápasech budou úplně jinak. Tým pod vedením Eddieho Howea totiž prožil vyloženě nepovedený vstup do soutěže, hned pětkrát prohrál, vítězství si připsal akorát v souboji s nováčkem z Brightonu a chytit se mu nepodařilo ani v posledním zápase proti Leicesteru, se kterým na vlastní půdě pouze remizoval. A následující tři zápasy, ve kterém Cherries zavítají na půdu Tottenhamu, Stoke City, načež doma přivítají Chelsea, mnoho nadějí na nějaké výsledkové zlepšení zrovna neslibují.

Tottenhamu se po disciplinárním trestu vrací Serge Aurier, dá se tedy čekat, že naskočí rovnou do základní sestavy. Mimo hru však stále zůstává trojice Danny Rose, Mousa Dembele a Erik Lamela. Hosté budou s největší pravděpodobností postrádat Joshe Kinga a Ryana Frasera, oba fotbalisty totiž trápí svalové problémy. Do hry pak nezasáhne ani Brad Smith, který se zranil při plnění reprezentačních povinností.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Aurier, Sissoko, Dier, Davies - Eriksen, Alli - Kane
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Francis, Aké, Daniels - Ibe, Surman, Arter, Stanislas - King - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.10 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
U jednoho celku se před sezónou očekával tuhý boj o záchranu, druhému byl předpovídán boj o střed tabulky. Po sedmi kolech se však zdá, že si obě mužstva své role prohodila - zatímco se Labutě především střelecky trápí a pohybují se ve spodních patrech tabulky, Huddersfield zvládl přechod do Premier League na jedničku a momentálně se nachází na slušném jedenáctém místě.

Již v minulé sezóně nepředstavoval útok Swansea žádnou hitparádu, ovšem v ročníku letošním je to ještě daleko horší. Nepomohly ani letní posily v podobě Bonyho Wilfrieda či Tammyho Abrahama. Celek z Walesu se v ofenzivní fázi převážně trápí, za sedm kol zaznamenal pouhé tři vstřelené branky, což je ohromně tristní bilance. Sebevědomí svěřencům Paula Clementa jistě nepřidala ani poslední porážka s West Hamem, kdy Labutě o bod přišly až v nastaveném čase. Utkání s Huddersfieldem tak je dost možná ještě daleko důležitější, než na první pohled vypadá.

To nováček soutěže si zatím počíná až nadmíru dobře. Utrpěl pouhopouhé dvě porážky, kdy nejprve podlehl v Londýně West Hamu, načež v minulém kole utrpěl na vlastním hřišti debakl od Tottenhamu. Ostatně to byl zápas, kdy si hráči Huddersfieldu poprvé v ročníku počínali jako nezkušení zajíčci - tropili hloupé chyby, soupeřům nabízeli laciné šance, čehož Spurs dokázali chladnokrevně využít. Možná to byl jen výpadek, možná předzvěst budoucích problémů, kdo ví, pravdu odhalí až následující týdny.

V blízké minulosti spolu oba týmy mnoho zápasů neodehrály. V nejvyšší anglické soutěži se jedná o jejich vůbec první vzájemné měření sil, poslední soutěžní duel se pak konal až v roce 2008, kdy Swansea v rámci Ligového poháru zvítězila na hřišti soupeře 1:0. Ve Walesu se však daří spíše Huddersfieldu, který tam vyhrál dvě poslední vzájemná utkání.

Domácím v sobotu nepomůže Renato Sanches, který si z reprezentačního srazu přivezl poraněné stehno. Start Bonyho Wilfrieda je poté s otazníkem, jelikož reprezentanta Pobřeží slonoviny trápí problém s lýtkem. Do hry se však vrací dvojice Nathan Dyer a Ki Sung-yueng. Huddersfieldu se do sestavy vrací Danny Williams, dalším navrátilcem pak může být Steve Mounie, ovšem o jeho potenciálním startu se rozhodne až v průběhu soboty.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Britton, Fer, Carroll, Jordan Ayew - Abraham, Bony
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Hogg - Kachunga, Ince, Van la Parra - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.32 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Sobotní program osmého kola Premier League uzavře malé londýnské derby mezi Watfordem a Arsenalem. Papírovým favoritem jsou sice jednoznačně druzí jmenovaní, kteří od debaklu na Anfield Road drží sedmizápasovou šňůru neporazitelnosti, ovšem domácí Hornets pod taktovkou Marca Silvy podávají v letošní sezoně výtečné výkony a drží se v tabulce za Kanonýry se ztrátou jediného bodu.

Někdejší manažer Hullu od příchodu do Watfordu poznal v anglické lize jen jediného přemožitele, přestože jen dva prvoligové kluby obdržely v dosavadním průběhu sezony více branek. Tento fakt do značné míry ovlivňuje právě ona jediná porážka, kdy watfordským uštědřil krutý debakl Manchester City výsledkem 0:6.

Gólové hody lze očekávat i v sobotním zápase. Arsenal se prezentuje ofenzivním pojetím hry téměř za všech okolností a na Vicarage Road se navíc bude muset vypořádat s jistým přeskupením obranné linie. Zranění si totiž během reprezentační přestávky přivodil Shkodran Mustafi a otazníky visí také nad starty Laurenta Koscielného se Seadem Kolašinacem. Dobrou zprávou pro Arséna Wengera je naopak návrat útočníka Dannyho Welbecka do plné tréninkové zátěže, byť start proti Watfordu je nejspíše stále předčasný.

Francouzský manažer se na čtvrteční tiskové konferenci netajil potížemi se složením pětičlenné obrany. "Lámu si hlavu, jak tuto situaci vyřešit, finální rozhodnutí ale padne až zítra, protože Koscielného ještě čeká test. Dost na sobě fyzicky pracoval a zdá se, že bude schopen nastoupit, jestli projde i testem. Pokud jej už achillovka nebude vůbec bolet, může hrát."

Watfordu se povedlo Arsenal v posledních letech již několikrát zaskočit, ovšem vždy se tak stalo na Emirates Stadium, zatímco doma Hornets od svého postupu do Premier League nedokázali v tomto vzájemném střetnutí uhrát ani bod. Záložník Tom Cleverley v tom však problém nevidí. "Naše mentalita si prochází změnou. Nepůjdeme na hřiště s pocitem méněcennosti nebo nutkáním uzpůsobit naši hru. Chceme držet míč a vytvářet si šance, stejně jako hrát zodpovědně vzadu a nedělat žádné hlouposti. Přijde mi, že si postupně vyvíjíme mentalitu klubu z horní poloviny tabulky."
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Britos, Kabasele, Holebas - Capoue, Doucouré - Carillo, Cleverley, Richarlison - Gray
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Holding, Koscielny, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.07 - 4.06 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City761022:219
2.Manchester United761021:219
3.Tottenham Hotspur742114:514
4.Chelsea FC741212:613
5.Arsenal FC741211:813
6.Burnley FC73317:512
7.Liverpool FC733113:1212
8.Watford FC733111:1212
9.Newcastle United73137:610
10.West Bromwich Albion72326:89
11.Huddersfield Town72325:79
12.Southampton FC72235:78
13.Stoke City72237:118
14.Brighton & Hove Albion72145:97
15.West Ham United72147:137
16.Everton FC72144:127
17.Leicester City71249:125
18.Swansea City71243:85
19.AFC Bournemouth71154:114
20.Crystal Palace70070:170

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (914)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle chvíli jsi čekal co?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2. na Bournemouth

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

na dne tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tip eurofotbal: 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Nr.Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

Pome United. Prohra s Liverpoolem se nepřipouští

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych v sestavě viděl Danila a Bernarda

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že se vejdou do základu

Reagovat
smazaný uživatel

No mně přijdou lepší než Delph a Sané.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph hrál vlevo v obraně fakt výborně podle mě Danilo takhle nezahaje Silva je výborný ale máme takovy přetlak v záloze že to bude mít těžké ale už v úterý LM takže to určitě pep nějak protočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase liga?

Počas repre pauzy človek aspoň nachvíľu zabudne, že ten starý paličatý pán tam stále je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho bude zase postrádat Marouana Felainiho, který laboruje se zraněným kolenem, a Michaela Carricka, kterého trápí natažené lýtko.

Pogba je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale je dulezite zminit, ze chybi. Zvlast kdyz je Big Fella a Carrick out.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
iamek

Tri stredaci z peti out . Dneska beru i bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže ve středu zahrát i Mata, Mchitarjan nebo Lingaard?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata tam hrát pravděpodobně bude a Miky by taky teoreticky mohl, ale spíš je to hráč na kraj

Reagovat
iamek

Urcite ne. Maimalne Blind a to neni zrovna vyhra. Matic - Herrera to snad zvladnou.

Reagovat
Busby babes

Live zas chybi Mane, to je pro ne velka ztrata. A pak jim chybi obrana, ale na to uz jsou asi zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares? Ved ak nastupi Matic a Herrera tak co je za problem?

Reagovat
kvasha16

ak sa nezrania tak tipujem ze nebudu mat problem

Reagovat
mikelinos

Kanté v pravděpodobné sestavě

Reagovat
Hokaido

A psal to Víťa, moc to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatarák ho postavil na nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Víťa je starý kokot ten nemá vůbec tušení

Reagovat
Svatej

Conte definitivne hracum naockoval zeleznou touhu hrat a vyhravat

Reagovat
icemike

Kante i s jednou nohou stačí na CP

Reagovat
smazaný uživatel

no..

Reagovat
icemike

No a Chelsea bez něj nestačí ani na Sokolov

Reagovat
kylo ren

United dnes win

Reagovat
smazaný uživatel

bez pokemonu to nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku budeme ztracet jenom dva body na ucka,to jde při naší formě na wembley

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bude na Anfieldu Robin Hood day

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne zase PL a hned veľká pecka na úvod. Snáď Liverpool a o 16:00 aj Stoke .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke tí by mohli spolu s WBA zostúpiť hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Pokud dnes Klopp nezaboduje, tak to může zabalit.

Reagovat
blade115

Ideální zápas pro Liverpool, dnes jasná výhra, aby pak mohli za dva týdny pohrát s Huddersfieldem.

Reagovat
vladis271

že mohli, toto je najpravdepodobnejší scenár. Lovrenov najlepší zápas v LFC, 3:0, úplne ich znemožníme, punditi začnú lietať v oblakoch, Liverpool revival, kandidáti na titul a potom prehráme s Huddersfieldem. Na toto by som si vsadil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Porazi nas a pak si pohraje Huddersfield s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

proc pises uplne to same co napsal on?

Reagovat
blade115

Možná si špatně vyložil ten překlep pohrál/prohrál.

Reagovat
Kowe

já vidim dvě remízy

Reagovat
mithro

tiez to tak vidim, na derby u nich sa vzdy dokazali vyhecovat viac ako nasi hraci

Reagovat
mithro

a podla vsetkeho to ma byt 3-5-2 ako v Moskve

Reagovat
mithro

Bailly not with the team on arrival. Big miss if he's not playing

Reagovat
Miguel19

Se na ten draft můžu vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neco mi rika, ze Stoka dneska uhraje na Etihadu bod.

Reagovat
vodka

nemá obranu, takže dost těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono paleni sanci neni zvlastnost. A haluz kontr taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti možná snažej nakecat sázkovky

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, akú zostavu by ste dnes nasadili? Ja by som dnes skúsil znovu 4-2-3-1, pretože potrebujeme útočiť a Davinson hral predvčerom či kedy za Kolumbiu. + asi bude zbytočné mať 3 stopérov proti Bournemouthu.

Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Winks - Eriksen, Alli, Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejlepší možná, doufám ve Winkse v základu, dnes by to mohl být jeho zápas. Snad už budou co nejdřív k dispozici Lamela s Rosem, kvůli rotaci.

Reagovat
Orlandiiik

souhlas

Reagovat
vicinda07

Reagovat
Svatej

co Aurier ? Ten hrát nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že až proti Realu Madrid. Je silnejší v osobných súbojoch a horší smerom dopredu ako Trippier, sa mi zdá zatiaľ.

Reagovat
jenage

V noci se mi zdálo, že jsme porazili 5:0 Real na jejich hřišti, takže očekávám výhru.

Reagovat
popltak

Největší fotbalové derby je tady - MU win. Zbytek nuda zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom tento jediný zápas skončí 0:0 a bude absolútne nudný.

Reagovat
smazaný uživatel

šašek protlak is back

Reagovat
raduinho

Kopáč liga opět v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne je tu zápas zápasov :) obrovská škoda toho Maného, na druhej strane MU chýba motor zálohy, takže je to kvázi v tomto ohľade vyrovnané, aj keď MU určite vie nahradiť zraneného hráča lepšie ako my.

Reagovat
Mato178178

snívalo sa mi že sme prehrali s realom madrid 8:2 a všetko bolo zrazu preč ten dobrý začiatok .. jeden silnejší super a hneď sme dostali výprask tak snáď to nebude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme United.. poslem Kloppa domů 0:3

Reagovat
Mastný Chobot

Phil Jonea bude hrac?

Reagovat
Mastný Chobot

*Jones

Reagovat
kiwwi

on uz je hrac...a celkom dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota poledne a už najebaný.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

vedel som to

Reagovat
kiwwi

Sounds like Anthony Martial is going to start for United today. Shows the turnaround.

https://twitter.com/RobDawsonESPN/status/919109859848663041

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je Pugba zranený. Keby hral on, tak by to bola jasná výhra pre Liverpool, takto to bude asi vyrovnanejšie

Liverpool to bude mať ťažké, budú musieť hrať proti betónu alá Pulis, ManU prejde za polku tak asi 2x za zápas, najpravdepodobnejšia je teda trápna remíza 0:0 a totálna nuda, za také prachy teda totálna úbohosť zo strany ManU

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neutron

ty si taky trapny nasilu hater

Reagovat
Nihilister

čaj

Reagovat
r.mrazik

Ty jsi taky dobry

Reagovat
wild

Konecne uvidim prvy zapas tejto sezony a hned poriadne derby. Snad to neprejebeme na celej ciare. Skoda tych zraneni v zalohe. Vychadza mi to nejak takto, ak nehra Bailly

DDG - Valencia Smalling Jones Blind - Herrera Matic - Martial Mata Mkhitaryan - Lukaku

alebo

DDG - Valencia Smalling Jones Blind Young - Herrera Matic - Martial Lukaku Mkhitaryan

Reagovat
mithro

ak je aj Eric zraneny tak to potes.

Reagovat
Maresma

#LFC starting XI v #MUFC : Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Coutinho, Salah, Firmino

Reagovat
Coutinho10

nejidealnejsi zapas to odstartovat

#LFC team v @ManUtd: Mignolet, Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Salah, Coutinho, Firmino.

Reagovat
Coutinho10

#LFC subs v @ManUtd: Karius, Alexander-Arnold, Klavan, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Solanke.

Reagovat
smazaný uživatel

víťazná :) verím, že cez mladého a slepého niečo prejde.

Reagovat
wild

https://pbs.twimg.com/media/DMF3hqSX4AAjskH.jpg:large

Tak nakoniec ta druha verzia, len miesto Blinda je tam Darmian

Reagovat
wild

vlastne nie co to je Young kridlo a Miky podhrot?

Reagovat
vladis271

nvm čo od toho čakať. Obe zostavy sú daleko od ideálnych.

Reagovat
wild

X a takticku sracku

Reagovat
Svatej

Reagovat
mikelinos

jaká by byla ideální pro Liverpool? se Sturridgem?

Reagovat
iamek

Kde ne Eric omg? Bod bude zlaty.

Reagovat
Tolstobik

Proc Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že United to s přehledem zvládnou tip 2:0 mkhitaryan,lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 samozřejmě

Reagovat
diastan

ja naopak verim Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou jejich obranou tomu moc nevěřím navíc když hraje United 3-4-3

Reagovat
mithro

no tak to je zostava

Reagovat
nani92

krásna nadupanázostava, ktorá nám prinesia zaslúžené 3 body, pokoj od Livepoolskych mindrákov a rešpekt od futbalovej scény

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Eric Bailly sustained an injury while on international duty, and Marcus Rashford picked up a knock with England

tak este viac prestavok

Reagovat
Tolstobik

Ach jo Fakt zkurvene repre prestavky

Reagovat
vrabejka

Hlavně neschytat debakl tipuju 3-0 pro United.

Reagovat
Hokaido

Modlím se v rychý gol Liverpoolu, jinak jsem domů spěchal zbytečně a bude to taktická bitva na bezgolovou remízu.

Ale myslím si, že to Liverpool zvládne a tu dneska docela slabou obranu United rozebere. Tip 3:0 (Salah, Coutinho, Can)

Reagovat
Hokaido

Edit: Prodal jsem Mkhitaryana ve fantě, takže 3:1.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

http://www.totalsportek.com/manchester-united-live-stream/

Čtvrtej external link je skysport s Thierrym.

Reagovat
Čenda

*ve studiu.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz vim co nezapinat

Reagovat
Čenda

Mozek?

Reagovat
smazaný uživatel

pri poslouchani henryho je opravdu vetsinou potreba mozek vypnout

Reagovat
aramaki

Fans Poolu, ak by boli Mane a Lallana zdravi, bol by Ox vobec na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý úvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez reakcie.

Reagovat
valek9610

Fans united jak se momentálně cítí když jsou zatím nahoře taky klid byl ty roky

Reagovat
pingla

mátě někdo stream HD SkySport?

Reagovat
mikelinos

acestream://f01dd99ffaa3b1d271ff1f14cc57ecb38a86dbbb

pokud máš Aceplayer

Reagovat
Svatej

Vyšly zprávy o tom, že Aguero už bude moct hrát, neví o tomm někdo něco víc ?

Reagovat
Hokaido

Řekl to sám Pep na tiskovce. Ale stejně potřebují rotovat, takže v základu na 99% nebude.

Reagovat
Svatej

ok, do draftu teda zatím ne, díky

Reagovat
pingla

proč nehrajem v černých

Reagovat
Hokaido

Až druhý poločas.

Reagovat
cristiano.K.

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemuze liverpool nevyhral, ta sestava MU je extremne slaba(snad nikdo s vyjimkiu de gey, by se nedostal ani do zalladu arsenalu...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Ani do zakladu Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že to dopadne presne ako to opisujú tvoje prvé štyri slová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to mas pravdu, protoze by do Arsenalu nesli.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky, kdyz by si tam nezahrali...

Reagovat
Busby babes

premyslim, kdo z Arsenalu by si zahral u nas? Alexis, Ozil a Koscielny?

Reagovat
Ondiis

Nacho a Kolasinac? Nevím jak Belle, Valencia mi přijde jako Vás nej hráč (minimálně minulou sezónu mi přišel skvělý).

Reagovat
Busby babes

Nacho ani nahodou. Tohle bude asi subjektivni, ale ten podle me nema byt ani v Arsenalu. Kolasinac je novej, ale ten se mi libi jak hraje. Na toho jsem trochu zapomnel.

Reagovat
Ondiis

Dej mu šanci .. Nacho je snad jediná světlá stránka Arsenalu poslední dobou a jediný hráč, na kterého se dá na 100% spolehnout

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ked budeme ratat s plnou zostavou bez zraneni, tak iba Alexis - ozil by bol tak na pomedzi lavicky a zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

ozil evidentne mas o arsenalu prehled..

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo 4K stream?

Reagovat
Svatej
Reagovat
Svatej

hmmm tak nic, dal jsme to na celou a sotva

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto 144p stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

prečo má kurva Moreno na drese "Alberto.M"? to to nikomu nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď celý štadión skandoval jeho meno pri striedaní "More no", znelo to ako "No More". Preto si to zmenil.

Reagovat
Mastný Chobot

to mám piči, ide o tú bodku kurva, je toto normálne?

Reagovat
Hokaido

Je to hipster.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, na tým som sa nezamyslel. Možno sa mýlim a on si tam chcel dať svoj Gmail, ale zavináč a všetko za ním mu klub zatrhol.

Reagovat
smazaný uživatel

A "Kuco" je ok?

Reagovat
pingla

Co to hraje liverpool za sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

vy jste fotbal hrat zase nepřijeli co

Reagovat
Svatej

Ten liverpoolskej presing je boží na sledování, ale build up je naprosto směšnej. Hráči jsou u sebe hrozně blízko, nenabíhají si a vypadají, jako by si jen šli kluci zakopat na dvorek. United nepřekvapivě vyčkávají a zatím s bráněním nemají moc práce, dokud to Wijnaldum nerozběhá sám.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
oli9

To bude zase hnus fotbal.. united zase v 10 ve vapne a berou i 0:0

Reagovat
oli9

Dejte tem zebrakum gola at musi taky zacit hrat neco dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez na čo čakal...

Reagovat
Tolstobik

Mel by to Mourinho presunout na 3 5 2 - Young na kridle nema co delat...

Reagovat
fajdax

první lepší soupeř a učka hrajou totální mrdku

Reagovat
Teoretik

Jak někdo může chtít mít v týmu Emre Cana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Salah

Reagovat
Mastný Chobot

Salah toho ten postup naštartoval

Reagovat
Whitemedia

Salah se na Mourka vyhecoval

Reagovat
bbbauch

Salah jak to zkousi

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool čo najskôr gól

Reagovat
Svatej

Lukaku je tam chudák sám na 3 - 4 ani ty odkopy spoluhráčů se k němu nepřibližujou. Tím, jak křídla United brání skoro na úrovni stoperů, má Romelu podporu maximálně ze středu. Chtělo by to, aby United trochu začli tlačit, ale tak hloupí bohužel nejsou.

Jo a ví vůbec Moreno, kde má stát, když je Liverpool na míči ? On tam chvílema je úplně mimo hru, nebo se cpe naopak skoro až ke středu hřiště, když rozehrávají stopeři

Reagovat
Tolstobik

Klasicka Mourinhova mrdka proti silnym souperum doma....

Reagovat
Whitemedia

A sakra, tam je zase s praporkem ten knírač.. toho nemám rád

Reagovat
aramaki

Z United bolia oci, klasicky Mourkov bus..snad Reds skoruju prvi

Reagovat
wild

Skodaaaa. Moreno hori jak papier. To treba vyuzit

Reagovat
Mimalu

toto spálit

Reagovat
smazaný uživatel

bohaaa, to čo nedal

Reagovat
Hokaido

ty pičo

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
monty25

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

To je buuuh

Reagovat
Svatej

Wooow

Reagovat
pingla

De Gea

Reagovat
Teoretik

Nechápu proč Klopp Coutinha za těch 80-100m nepustil, takovou cenu rozhodně nemá, naopak je úplně k ničemu. Mohl za to aspoň koupit obranu. Ale ještě že tak

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Teoretik

Vždyť vůbec nic nepředvádí. Čekal jsem, že aspoň už dnes začne něco pořádně hrát. Ale Live nemít Salaha, tak jsou úplně v hajzlu. Coutinho nepřidává nic navíc, odehraje si jen to svoje jako většina hráčů v sestavě, pokud chce do Barcy, tak v tomto týmu musí vyčnívat.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš jeho asi první zápas ne? Rozdílový rozhodne je proti United to má těžké když zaparkovali bus a dobře k němu přistupují nenechají jo nic vytvorit

Reagovat
Teoretik

a jak se asi hraje proti Barceloně? Právě Coutinho z té jeho pozice má být hráčem, co dokáže skrz ten blok něco vymyslet. On mě nikdy nepřesvědčil a dnes předvedl přesně to co jsem čekal, to co by jej zařadilo o třídu výš mu prostě pořád chybí. Na ty nejlepší playmakery tedy dost ztrácí, jen v PL jich je hned několik lepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trošku rozdíl MU s Mourinhem srovnávat s pá ligou dyt se tam kolikrát hraje hurá fotbal nejsou a podívej se 3 zapasy zpátky na statistiky kdy se vrátil po zranění mnohdy byl rozdílový a bez něho by Liverpool byl ještě ve větších srackach než je kdy by měl kolem sebe hráče typu jako je Messi Suárez rakitic iniesta tak věřím že by ještě více šla vidět jeho genialita dle mého patří do top 5 nejlepších středních ofenzivních záložníků na světě

Reagovat
Teoretik

Nesouhlasím s tím podceněním La Ligy a že patří mezi top 5 AM. To je přestřelený.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

To united vazne vydrzi 90 minut betonovat a borit ?

Reagovat
nani92

90 minut nemusí stačiť, dufam, že aj nadstavený čas

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

luck MU, uz too zacina, jak jsem predpovidal

Reagovat
nani92

Gea De

Reagovat
oli9

Lukaku to bago nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku pracuje pro tým i ve vlastním vápně

Reagovat
Firkraag

jako dobrej idiot, bejt trenerem, tak ho snad okamzite vystridam. Nebýt fantastického zákroku De Gey, tak v podstatě zavinil gól

Reagovat
mithro

to by bol prvy hrac, ktory take nieco spravil

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je proste #1

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žltá

Reagovat
Coutinho10

twl Salah ...dohodnete se nak

Reagovat
Mastný Chobot

lol to bola najjasnejšia žltá v histórii žltých kariet a on ju nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

robot by žltú kartu samozrejme dal, Atkinson ale ukázal ľudský cit, ktorý máme vo futbale tak radi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

skoro tak jasna ako za ten dive Salaha

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Za tohle mu nedal kartu? Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas lukaku bez zlute? vazne?

Reagovat
Free_player

Lukaku se zlobit

Reagovat
Teoretik

Zatím zápas plní očekávání. Mourinho zaparkoval autobus. Liverpool nepromění ani do prádzný. Už chybí jen hrůzostrašná chyba Liverpoolské obrany a nějaký kontroverzní moment pro Mourka, u kterého se rozpláče.

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

Reagovat
aramaki

Reagovat
Nikikrew

Atkinson ty curak

Reagovat
Coutinho10

hezky vysachovanej Lukaku. a karta nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku vytvoří největší šanci v zápase pro soupeře a pak takhle zaprasí. Je to prostě kokot

Reagovat
wild

Liverpool ma otrasne branenie standartiek lenze my uz 5rokov nevieme prekopnut prveho braniaceho hraca

Reagovat
haracky

Mou the King Palic

Reagovat
oli9

#bilkovatvrz

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku tragedie. Neuhlida ofsajd, a pak kdyz zase v tom vapne je potreba, tak tam 5 vterin stoji jak pecka a cumi, jak Salah malem dava gol, misto toho, aby bezel zpatky. 100% jeho gol, pokud by padl. Ten je zraly na stridani. Ale beztak mi jeste vytre znak a dneska to rozhodne.

Reagovat
nani92

Federerov zápas

Reagovat
Hokaido

Salah ale hraje výborně. Kdyby měl o pár tříd lepší zakončení, tak je úplná topka.

Reagovat
Miguel19

Herrera vůbec neví, tak se zas aspoň vzteká jak pička

Reagovat
Teoretik

Reagovat
liquicitizen

klasika

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Najnesympatickejší hráč na ihrisku.

A to tam je aj Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

Bukaku

Reagovat
blade115

Nejen na hřišti, v celé lize.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Kurňa já si furt říkám proč je mi Herrerův ksicht tak šíleně nesympatickej, on vypadá jako hnědovlasej Jofrey z GoTka

Reagovat
Baronne

Tak hnusnej zas neni

Reagovat
smazaný uživatel

První těžký zápas a maže si nás Liverpool Salah je neskutečný frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Salah zatím jasně motm, s míčem v pohybu je vynikající, ale kdyby se tak nesral k tý dorážce, Liverpool vedl 1:0.

Reagovat
Whitemedia

Herrera je hrozná fňukna..

Reagovat
Nikikrew

*spina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

*kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nezvláda

Reagovat
bbbauch

Tyvoleee

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKU TY KOPYTO

Reagovat
smazaný uživatel

cierna spina uz mala byt v kabine

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

Ten Henderson to je nestesti

Reagovat
SpecialOne

Vyhoď tu opici

Reagovat
bbbauch

Rasistickej fanda chelsea, prekvapuje to nekoho?

Reagovat
SpecialOne

Reaguju na jeho primitivní chování

Reagovat
bbbauch

Takze jste dva opicaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské špiny no....

Reagovat
valek9610

Ruská špína je tak tvoje matka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nejdřív mu to opalcuješ a pak ještě urážíš sám podobným způsobem, to už tě nenapadá, jak to dno dál posunout, tak prostě improvizuješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Lukaku uz mel bejt venku, ale Lovren stejne asi tak o 3.5 otocky navic

Reagovat
iamek

Lukaku

Reagovat
nani92

Reagovat
SpecialOne

Jinak komentátor řekne, že Lukaku "iba trefil Mignoleta" takový eufenismus na tak skvělý zákrok

Reagovat
vladis271

ved je biased, mu tešie MU uší.

Reagovat
mithro

vsak to bolo hrozne zakoncenie.

Reagovat
Coutinho10

Lukaku

Reagovat
r.mrazik

Young na te strane docela hori...hlavne je to az mic zezadu ale to se dalo cekat

Snad bude druha pulka lepsi az tam prijde rash

Reagovat
vladis271

nvm, či je škaredší herrera alebo Lukaku.

Atkinson je piča, popustiť uzdu zrovna v NWD pri jasnej karte. A zastreľte niekto MOurinha, šak toto je hnoj čo sem prišli hrať.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

a odpoveď je B ako Bubak(u)

Reagovat
r.mrazik

nebrec zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Celej svet to tusil, celej EF to predpovidal... prijde zapas a boom, prekvapko pro vlada

Reagovat
vladis271

kde tvrdím, že je to pre mňa prekvapenie?

Reagovat
bbbauch

Ja vim, ze netvrdis, jen bych cekal, ze se s tim trochu smiris za ty leta

Reagovat
nani92

zato Klopp neskutočne pripravil svoje mužstvo, útok za utokom sa na nás valí z každej strany

Reagovat
Svatej

vlastně celkem jo

Reagovat
Alberto Aquilani

Super zápas. Salah síce raz zadrbal šancu, ale inak takto dobre herne v Ríme nikdy nehral. Ten Kloppov futbal je dopredu samozrejme super, akurát má dnes v zálohe 2 brzdy. K Henderonovi sa pridal neviditeľný Can. Výborný Wijnaldum. Som na to ale v druhom polčase zvedavý, Liverpool to tempo IMO nemôže vydržať, takže čakám nejakú klasickú Mourkovinu. Inak Herrera je príšerný, niet divu, že normálne moc nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Klopp si hlavne zaslouzi lepsi tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrá Romelu Hlupaku?

Reagovat
Coutinho10

ako prase

Reagovat
r.mrazik

Ty mas super hlasky...takovy narocny

Reagovat
iamek

Musi byt nadseny z prichodu Costy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tenhle smudla je rad ze je rad...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

drzi si uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Dobren

Reagovat
smazaný uživatel

Kto bude prvý striedať?

Reagovat
mithro

zatial klasicky vykon na Anfielde ako kazdy rok, okoreneny tym, ze je to prvy zapas po repre pauze. uz aby bolo potom.

Reagovat
Swarley

Rash to rozhodne a jede se domů

Reagovat
mithro

nieco tam bude treba zmenit, utocni hraci zatial velke sklamanie, par zableskov od Martiala ale inac dopredu same nepresnosti.

Reagovat
Swarley

Mkh nehraje špatně, ale potřebujeme ty křídla víc zapojit...Young měl balonů dost, ale čekal bych od něj centr a z toho nějaké nebezpečí, to se ale teda moc nepovedlo...a Martial je ve hře straaaašně málo...

Reagovat
mithro

tak tam ta lava strana je mrtva, tam je darmian, dopredu nic.

Reagovat
Svatej

Ono tam těch možností se předvést z jejich strany není moc. Při zisku míče stopeři většinou rovnou nakopávají na Romela a všichni záložníci jsou 20 metrů od vlastní brány, spíš by to možná potřebovalo úpravu jejich postavení při bránění

Reagovat
bbbauch

proti liverpoolu navic vynikne ta laxnost na balonu, kterou tam proste porad mame.. kazdopadne prijdu o poslednich 15 minut, tak doufam, ze predvedeme svoji povestnou posledni desetiminutovku

Reagovat
valek9610

A nebo jste konečně narazili na silnejšího soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Parádní roh

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne ide takmer všetko cez Coutinha.

Reagovat
Grahf

už len kvôli tejto taktike mourinho nemôže dlho vydržať v United, hráči, alebo fans ho vyženú.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten jeho alibisticky prejav, hlavne nech neprehrame, co je na tom ze hrame sracku

Reagovat
smazaný uživatel

iamek, busby, kiwwi, swarley a další p*čky ho milují, přinese titul tuto sezónu

Reagovat
Busby babes

libi se mi, jak se vzdycky vyrojis jen kdyz se vysledek nepovede.

Reagovat
Busby babes

byla to bida, ale hlavne diky tomu, ze Henrikh a Ander byli uplne v lese. Ani jeden nedokazal poradne prihrat za celej zapas. A to pak bez zalohy jde blbe neco vymejslet no.

Reagovat
Coutinho10

a stejne by to Firmino nedal

Reagovat
Mimalu

Liverpool toho dneska ještě bude litovat

Reagovat
smazaný uživatel

zabudli sme dávať góly

Reagovat
Whitemedia

To už si ale dělají prdel... po tomhle je jasné, že to vyhraje MU

Reagovat
Coutinho10

Can

Reagovat
Svatej

Jetěě by to chtělo Lindelofa místo Lukaku, takhle to není dozadu dostatečně posichrovaný

Reagovat
wild

ale tak to mu jebe ze dal dole Mikyho aj Martiala a Younga tam nehal

Reagovat
pantondavo

Jak se tak dívám na ten zápas Liverpool vs ManU, nevím, školy nemám, ale vážně chtěj takovýhle týmy uspět v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijako. Klopp nema kvalitu a mourinho je sk...y alibista

Reagovat
Firkraag

Je to strašnej chaos no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, jako ty v životě

Reagovat
aramaki

Reagovat
pantondavo

Teď si mě teda naprosto dostal

A to se ani nebavíme o Kohoutech, asi už na tebe jde stařecká demence

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge do hry, dajte ten gól

Reagovat
Grahf

to nakopávanie do hajzlu je taktika jak z hornej očovej

Reagovat
#33CCCC

Kolko sanci potrebuju hraci Liverpoolu na jeden gol?

Reagovat
#33CCCC

Kolko sanci potrebuju hraci Liverpoolu na jeden gol?

Reagovat
Whitemedia

Se Salahem hodně

Reagovat
Hokaido

Klopp u lajny umí šaškovat fakt parádně, ale možná kdyby místo toho vystřídal, bylo by to užitečnější.

Reagovat
Alberto Aquilani

Podla mňa by mal Henderson chodiť prednášať na také tie startitupove akcie, prednášky o tom, ako spraviť kariéru. Je neuveriteľné, že človek s jeho technikou a futbalovým myslením to dotiahol až na kapitána Liverpoolu

Reagovat
vladis271

Reagovat
10

a to má ještě štěstí, že to v tomhle prostředí a kolektivu tolik nevynikne

Reagovat
Tolstobik

Mourinho z toho fakt udelal nejnudnejsi derby v PL...

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Miguel19

#CFC XI to play #CPFC: Courtois, Alonso, Cahill, Luiz, Azpilicueta, Moses, Fabregas, Willian, Bakayoko, Hazard, Batshuayi.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen sedi a couvac zas bude couvat

Reagovat
Snatus

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
PP

Vidím posledních 10 min, ale to je to taková sračka celou dobu? Hlavně teda ManU absolutní nechuť hrát fotbal..

Reagovat
nani92

nebudeme predsa baviť ľudí na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

jako my? Ale zase trochu toho fotbalu jste předvést mohli no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rozum

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

K čemu je Salahovi rychlost a slušná technika, když finální fázi má naprosto zoufalou..

Reagovat
celeb

Reagovat
fenixLFC

psst to nevadi hlavne ze sa do tych sanci dostava

Reagovat
valek9610

a to bylo keců jak United zničí Liverpool united můžou být rádi za ten los ze startu sezony.

Reagovat
Hokaido

@Ben_Davies33 misses out at Wembley this afternoon through illness.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že že je to jen taková prkotina, snad to bez něj zvládnem.

Reagovat
Coutinho10

no aspon v nasem duelu to nebude hrat roli, kdyz ho mame oba

Reagovat
Hokaido

Mně za něj jde Jones.

Reagovat
Coutinho10

sakra

Reagovat
Hokaido

Ale bude to vyrovnanej duel, máme hodně podobný týmy. Nejspíš rozhodne duel Hazard/Jesus.

Reagovat
Coutinho10

jj...tim Hazardem si mě zaskočil ...s tim jsem až tolik nepočítal, že ho tam šoupneš, ale aspoň to bude zajímavý

Reagovat
Whitemedia

Ox jde zachránit

Reagovat
Teoretik

Proč Klopp nestáhnul toho indiána na hrotu? ten je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru může dohrát Henderson a dolu jde Coutinho se Salahem?

Reagovat
Teoretik

Ten liverpoolský střed zálohy totiž vaši zálohu úplně vymazal, i když ono to není zas tak těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

zálohu mu vymazal jejich trenér

Reagovat
Busby babes

nase zaloha se vymazala sama, tim co tam Herrera predvadel.

Reagovat
monty25

Ox, rozjeď to tam!

Reagovat
Hokaido

CPFC XI to play #CFC: Speroni, Ward, Dann, Sakho, Schlupp, van Aanholt, Milivojevic, Cabaye, McArthur, Townsend, Zaha.

Zaha

Reagovat
Whitemedia

Cahill už se těší

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
Grahf

darmiana už nechce vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je kurva Davies ? Ani na lavičce ho nevidím

Reagovat
rave

v 78. minutě za stavu 0:0 poslat ze hřiště jediné dva naše kreativní hráče, Kloppova klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Dier, Winks, Eriksen, Dele, Son, Kane.

Sub: Aurier, Foyth, Llorente, N'Koudou, Sissoko, Vorm

Reagovat
monty25

No konečně Solanke...

Reagovat
smazaný uživatel

Dominic

Reagovat
mimi_united

Klasika, liverpool sme k ničomu nepustili a pošetrili sily na dôležitejšie zápasy

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
valek9610

Tojo pičo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Salah nepustil Liverpool ke skórování.

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Reagovat
pantondavo

Nejkvalitnější liga na světě

Reagovat
mithro

konecne to skoncilo. pre nas bod meh, pre liverpool neriesi vobec nic. popojedem.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho klasik

Reagovat
mithro

dnes to teda rozhodne nebolo o Mourinhovi. klasik.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Whitemedia

Vždyť to byl klasický Mourinho ve venkovním zápase s kvalitnějším týmem..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

a o čem to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

To je tak o ničem fotbal. Takové El Clásico je úplně jinde, to je aspoň fotbal a ne nakopávaná jako tohle...

Reagovat
liquicitizen

tragédi jedni aj druhí

Reagovat
iamek

Klidnej bodicek, Darmian dneska dobrej. Takze Klopp uz nezvlada ani tezsi zapasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved neprehral

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava Bournemouthu. Ďalší betón. A Davies zranený, jeden z najlepších hráčov, v najlepšej forme.

Reagovat
Free_player

Davies zraněný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie je ani na lavičke, musí byť zranený.

Reagovat
Free_player

do hajzluuuuuuuuuuu

Reagovat
valek9610

A jak asi pičo mají hrát takové kluby jako je Bournemouthu a podobně chytráku panebože logika

Reagovat
smazaný uživatel

Od Bournemouthu som si sľuboval iný štýl. Oni nikdy nehrajú betón ako Burnley alebo Swansea, i na cudzích ihriskách.

Reagovat
valek9610

Možná,ale psal jsi další beton tak jsem reagoval tak jak jsem reagoval prostě Tottenham má kvalitní tým oproti Bournemouthu,takže mě to nepřekvapuje,když se bude hrát beton.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty 2 hodiny mýho života mi vrátí kdo ?

Reagovat
celeb

Reagovat
fajdax

strašný

Reagovat
Ángel di María 22

Mě by zajímalo, jestli jde ještě hrát ještě větší hovno, než co předvedli United. To je šíleně špatnej tým.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vladis271

Mali štastie na los a získal pár bodov navyše po otrasných výkonoch, teraz mi City uteče. Tí budú zbierať body aj vo veľkých zápasoch.

Reagovat
norton

preco myslis, ze proti vam to nebol pre united velky zapas ?

Reagovat
vladis271

body

Reagovat
bbbauch

mit vy stesti na los, taky jste na tom takhle.. ale tak aspon za sebou mate ty tezsi zapasy, newcastle, watford, burnley..

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, ty se asi pravidelně díváš teď na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Mourinho out, čím skôr, tým lepšie.

Reagovat
Infernoqt

Ale no tak...

Reagovat
PP

Že bude Fella tak moc chybět ManU jsem nečekal..

Reagovat
r.mrazik

Mourek si prijel pro bod jako dost casto drive i Alex...kazdopadne smerem dopredu to byla hrozna bida...young,henrik,herrera...spatny hosi,spatny

Reagovat
mithro

netvrdil by som, ze si prisiel pre bod, neboli tak zalezeni ako minuly rok, len hraci jednoducho zhoreli na plnej ciare, chyba na chyba, smerom dopredu jedna akcia poriadna.

ale zase chybala dolezita kostra toho mancaftu, eric a pogba, bolo to hrozne vidiet.

Reagovat
r.mrazik

To bych nerekl...vyber hracu je na nem...young byl tragickej, neudrzeli jsme mic,herrera nedal prihravku dopredu...braneni na nulu s tim,ze treba neco mozna vyjde,ale zas meli zakaz hraci chodit dopredu...pro me hra na bod

Mike odehrak super zapas,pogba/kvetak chybel to mas recht

Reagovat
Grahf

toto nebolo vôbec o hráčoch, taktika nám zničila celý útok, taký martial, alebo lukaku si ani nepinkli, boli úplne odrezaní, pretože všetci sa venovali akurát bráneniu. Pokým sa bude tolerovať takáto prisporanosť a odovzdanosť od trenera, tak budeš podobné výkony sledovať pravidelne proti top6 a čudovať sa, prečo tí hráča zase nič nehrajú.

Reagovat
Pagy

tak je otázka jak by to skončilo, kdyby se bránění nevěnovali ?

Reagovat
Grahf

no rozhodne by sme mohli vyhrať, čo pri dnešnej taktike nebolo nijak možné.

Reagovat
mithro

jj, taktika robila nepresne prihravky a nemohucnost smerom dopredu. mkay.

vsak ked dopredu isli tak boli uplne marni.

Reagovat
Snatus

Cahill

Reagovat
Whitemedia

přes něj přejde Zaha a dá první letošní branku CP

Reagovat
smazaný uživatel

jdu to naložit za stodolu

Reagovat
Snatus

Skoro

Reagovat
Whitemedia

už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill na lachtana

Reagovat
Snatus

Cahill zatím neuvěřitelný přehled.

Reagovat
Visca el barca

Kvalitní HD stream na city?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co se to dívám

Reagovat
Mimalu

Wilda je zatím strašně marný

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to je trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson se raduje jak krysa když dostane sýr

Reagovat
smazaný uživatel

At se chytnou Cahil, Luiz a Willian za ruce a tahnou na stridacku

Reagovat
Miguel19

To stopeři začínají být slušná komedie.

Reagovat
mithro

Palace

Reagovat
Whitemedia

Willian mě letos taaaak strašně sere...

Reagovat
diastan

budeme znovu nadělovat

Reagovat
smazaný uživatel

Morata by z toho centru dal gol

Reagovat
Whitemedia

Dnes za nás hraje ta stará verze Luize

Reagovat
Snatus

Dneska ho to vyloženě nebaví.

Reagovat
Whitemedia

Bakaaaaa

Reagovat
Miguel19

B A K A Y O K O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se aspoň brání rohy

Reagovat
Mimalu

BAKA

Reagovat
blade115

Miláček

Reagovat
Teoretik

Pepek má hotovo. A KdB nejlepší hráč PL

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard/Kane/KdB

Reagovat
diastan

to jsem měl trochu obavy

Reagovat
Miguel19

Luiz je totálně mimo.

Reagovat
Baronne

Na přesdržku dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo boss

Reagovat
diastan

stoke musí mít drzení tak 15%

Reagovat
Hokaido

Hart má áčko ve fantě.

Reagovat
blade115

Musonda musí na té lavičce umírat, když se tak dívám na Williana...

Reagovat
Whitemedia

To i ten Pedro..

Reagovat
blade115

Ten aspoň ví, že si kopne ve středu, Musonda má ale smůlu až do dalšího přáteláku.

Reagovat
valek9610

Crystal vs Chelsea dobrý fotbal lepší jak United vs Livec

Reagovat
Miguel19

Snad Michy nehodlá celý zápas stát u stoperů a koukat jak kolem něj prochází míče..

Reagovat
Raylan

To je jeho klasika

Reagovat
Teoretik

to je kolotoč

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

City jim klidne muze dat 10...

Reagovat
pantondavo

Ať si řiká každej, dko chce, ale ukažte mi tým, kterej hraje hezčí fotbal, než City. Uvidíme, a je prověří někdo pořádnej v LM, ale na tohle se dívá krásně, De Bruyne neskutečný pasy, to je jak Barca v nejlepších sezónách.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Snatus

zatím dost překvapuje Jesus.

Reagovat
pingla

Reagovat
t0mmy33MCFC

Nejhezci fotbal v Premier League

Reagovat
diastan

takové skore 30:2 po 8 kolech by nebylo spatny

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak 2 uz to nebude skoda te tece, nejspis by to slo na Edersona

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, ale tohle nemůže mít Delphovi nikdo za zlý, že do toho šel. Prostě smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do toho fernandinho delph jen nepokryl toho obránce přes kterého prošel

Reagovat
pantondavo

Když sleduju hráče Stoke, tak si řikám, jak těžký teď musí být vůbec zůstat na hřišti a předstírat zájem, když ví, že dostanou klepec, ale musej tam ještě hodinu běhat

Reagovat
blade115

Škoda že City trénuje ten Guardiola, člověk by jim jinak i přál, zvlášť když to je letos nejspíš o nich a MU...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Infernoqt

Ty jo nevím. Takhle silnej tým jako mají City jsem v PL ještě neviděl. Cítím z nich neskutečný respekt a my se na body strašně nadřeme oproti nim. I když to tak nevypadá, tak kolikrát to jsou nervy do posledních minut, kdy to soupeř nejvíc otevře.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho na pl koukáš?

Reagovat
alcantara

Sice je to zbytocne... ale preco skoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nebíčkový futbal od City. ak ich neskántria zranenia sú favorit Nr. 1.

Reagovat
Miguel19

A Moses zraněnej..

Reagovat
Whitemedia

Moses v hajzlu.. ještě štěstí, že máme tak skvělé náhrady za něj

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš nechat výhodu a žlutou ukazát až potom, amatére ?

Reagovat
Whitemedia

Tammy Abraham další gól.. stejně si myslím, že by u nás zahrál líp, než Michy..

Reagovat
smazaný uživatel

to snad aj Llorente

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Loooool

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
Whitemedia

Willian opět úúúúúžasný výkon...

Reagovat
mithro

Zaha uplne nonsalantne

Reagovat
Miguel19

To prostě nepochopíš. Stopeři po většinu sezony totálně tragičtí, tak nechám ty 2 nejlepší sedět.

A s Willianem at už jde taky do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je utrpenie pozerať na naše výkony vo Wembley. To je katastrofa. 0:0 alebo 0:1, jasná záležitosť. Nech mi niekto povie, k čomu je na ihrisku Son.

Reagovat
Whitemedia

Sprav si náladu a mrkni, jak se daří nám

Reagovat
smazaný uživatel

v Palace vyhráte.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je hodně slušná odpornost, však oni reálně hraje snad sedm hráčů. Willian, Michy, Fabre, víceméně i Hazard, to je fakt otřes.

Reagovat
blade115

Na trénincích ti borci jako Musonda musí asi po Contem kopat balóny a chcát mu do flašky, jinak si nedovedu vysvětlit, že se ani přes takhle tragický výkony Batshuayie a Williana na to hřiště nepodívají.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke po prvním poločase 16% držení míče. To jsem nikdy neviděl.

Reagovat
Miguel19

Opět příšerný výkon.

Vepředu 3 lemry, které nejsou schopné absolutně nic udělat. Záloha lítá nahoru dolu a vůbec nebrání. Stopeři naprosto tragičtí. Zápas co zápas někdo z nich předvede totální kiks. Fakt nechápu, na co Conte čeká. Ta trojka se musí překopat. Azpi a Luiz jsou úplně v prdeli letos.

Ta ofenzíva je neuvěřitelný průser. Ale to se posralo už v létě no, teďka s tím budeme trpět, dokud náhodou Hazard nebude mít den. Fakt parádní práce.

Reagovat
vitasrp

Ale tak o stoperech to není, oukej, Cahill tam proti těm rychlým hráčům má tradičně problémy, ale tak to se vědělo dopředu, proto je potřeba soupeře neposílat do rychlejch protiútoků.

Ani jeden ten gól o stoperech nebyl, ačkoliv v tom druhém případě to mohl Azoilicueta ubránit lépe, nicméně primární chyba je v tom, že Willian ztratí míč 25 metrů od brány. Ačkoliv on snad v posledních dvou zápasech pokazil fakt snad úplně všechno, to je tragédie.

Reagovat
Whitemedia

Williana nezvládám, fakt už ho nemůžu ani vidět..

Reagovat
Hokaido

Je fakt šílenej, musí jít dolů co nejdřív.

Reagovat
Svatej

Dva týdny čekám na fotbal a potom dostanu tohle, to běžte do hajzlu.

Crystal Palace mi příjdou, že to hrajou jako počítač na legendu ve fifě. Extrémně otravnej styl přihrávání, kdy na to pokaždý tak tak nedosáhneš a oni z toho udělaj kombinaci jako prase, občas dokonce vleže na zemi, nechápu a je to šíleně otravný

Jo a co dělá Zaha mimo klub topky ? Pokaždý, kdy ho vidim, je naprosto fantastickej a nepředvídatelnej. Co bychom za takový křídlo na druhý straně dali...

Conte jim dá fén a snad to nějak půjde. Hazard by se už mohl rozběhnout a Willian je parodie na profi fotbalistu. Pedro na plac, Christensen na plac místo Cahilla, ať trochu rozjedem rozehrávku i nalevo a půjde to. Cahill sice vyloženě nekazí, ale furt by se tam hodil někdo talentovanější.

Reagovat
Svatej

Nebo Musonda, ale naivní jsem byl už před třema hodinama, když jsem šel koukat na Manchester, neměl bych to hnát do absurdna..

Reagovat
Miguel19

Bych se posral. Draft začíná nulou DdG, pokračuje gólem Antonia a pak to totálně zajebe mistr Carroll..

Reagovat
Miguel19

Už jsem myslel, že jde Musonda na plac

Reagovat
Whitemedia

to by Tonda neudělal

Reagovat
diastan

do haje hrajem, to jsem to zakrikl

Reagovat
smazaný uživatel

Willian to musí trollit, to není možné.

Reagovat
Miguel19

Vyměňte Abrahama za Michyho omg..

Reagovat
Whitemedia

a Willian pokračuje v krasojízdě

Reagovat
smazaný uživatel

City hrá proste excelentne. Fakt krásny dominantný futbal.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Škoda dvou vlastnaku

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dva góly a oba po nešťastný teči hráčů City. Ze dvou střel na branku a 16% držení míče za celej zápas. Jestli daj ještě jeden, tak fakt nevím, co je větší smůla.

Reagovat
mithro

najlepsia obrana v lige

Reagovat
t0mmy33MCFC

Už když sme dostali ten gól sem věděl ze důvod k radosti pro utd

Reagovat
Whitemedia

Michy hraje?

Reagovat
diastan

Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

KdBB a ten pressing předtím od Jesuse i Kevina. To je šílený.

Reagovat
pingla

City hrají úžasný fotbal, to je prostě pastva pro oči

Reagovat
Miguel19

Ach jo, to je fakt křeč Hlavně že se to v létě dobře zvládlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole on toho kreténa s afrem prostě nevymění

Reagovat
Teoretik

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

FERDA!

Reagovat
Teoretik

A Fletcher dnes za dobrého šášulu

Reagovat
Sali5

Už proti nám byl šílený

Reagovat
Teoretik

Naopak Zouma v tom Stoke dělá všechno

Reagovat
Sali5

Reagovat
diastan

to je radost

Reagovat
diastan

Váááááááleeeec

Reagovat
mithro

Stoke

Reagovat
t0mmy33MCFC

Shark team

Reagovat
Teoretik

KdB co to sakra bylo za pas

Reagovat
blade115

Ty sezóny po titulu jsou u nás fakt prokletí.

Reagovat
spider_8

A přitom se to dalo krásně očekávat a v létě tomu zabránit.

Reagovat
blade115

Jak?

Reagovat
spider_8

Pořádně posílit?

Reagovat
blade115

A to by mělo vypadat konkrétně jak?

Reagovat
Svatej

Přivedení víc hráčů, kteří jsou schopní vystrnadit někoho, kdo hraje jako Willian nebo Batshuayi?

Reagovat
blade115

To je smutný, že šest nových hráčů nestačí na posílení. Asi bychom se teď takhle neplácali, kdybychom nakupovali ve stylu Manchesterů, ale já jsem celkem rád, že do tohohle se už klubu moc nechce. Podle mě bylo na létu špatné spíš to, že odešli Abraham, Chalobah a Aina, protože kdyby tuhle břečku hráli oni, tak se na to dívám i rád. Léto nebylo ani z nejlepších, ani z nejhorších, ale určitě neodpovídá tomu současnému stavu. Na nedostatečný kádr se dalo vymlouvat proti City, kteří nás kvalitou přejeli, ale ne proti Palace, kteří doteď nedali ani jeden gól a jsou úplně v prdeli. Ty musíme porážet třeba i s Drinkwaterem v sestavě.

Reagovat
spider_8

Při započtení odchodů Costy a Oscara (které jsme v létě nahrazovali) máme kladný net spent. To asi řekně o míře posílení víc než cokoliv jinýho. Máme jednoho schopného útočníka, jednoho léveho beka a tři křídla, z toho Hazard zmeškal letní přípravu a dalo se tak očekávat, že jeho výkonnost bude kolísat. Zároveň musíme hrát o soutěž navíc oproti loňsku, kdy už byl náš kádr hodně na hraně. Mě osobně naše současná situace vůbec nepřekvapuje a viním z ní především vedení.

Reagovat
blade115

Net spend je nevypovídající sračka, akorát to hezky zní. Jako já vám rozumím, prostě jste v létě doufali v hráče jako Griezmann, Sandro nebo Verratti, já jsem zas doufal v něco trochu jiného a proto pro mě to léto nebylo z pohledu posil žádné velké zklamání. Kdyby dopadla ta velká jména, tak asi bojujeme o titul, ale já už jsem pár titulů zažil a chtěl bych od Chelsea něco trochu jiného. Ve výsledku je ale hrozně debilní, že můžeme být zklamaní všichni, protože v kádru nejsou ani velcí hráči, ani v něm nezbylo moc mladíků...

Reagovat
Svatej

Jo, něco jinýho by nejspíš vidělo rádo spousta z nás, problém je že my jsme neudělali ani jednu z popsaných variant. Šance se mladým nedává a nepřivedly se top posily, jen banda dřeváků překážejících mladým a Bakayoko s Moratou...

Reagovat
spider_8

Já jsem schopný i oželet, že nepřišli velká jména, ale jak můžeme konkurovat ve 4 soutěžích, když máme jednoho levého beka, fakticky jednoho útočníka a náš klíčový hráč zmeškal letní přípravu? Tohle všechno se v létě vědělo, nic se s tím neudělalo a teď logicky sklízíme následky.

Reagovat
blade115

City mají taky jen tři beky a jsou bez Mendyho a problém to není. Početně na tom zas tak špatně nejsme. Ale ten útočník je problém no, tam jsem už na základě přípravy doufal, že se Michy chytne, ale očividně to nepůjde.

Reagovat
spider_8

Mají Danila jako backup a pokud vím, tak tam hrál i Sané. V tom Guardiolově superofenzivním pojetí to není až takový problém. A spíš si sám odpověz, jestli je jeden hráč na jeden post pro 4 soutěže dostatečné pokrytí? Navíc na fyzicky asi nejnáročnějším postu v sestavě. Tohle nám prostě chtě nechtě musí v průběhu sezony vybouchnout.

Reagovat
blade115

Mají Danila, Mendyho a Walkera. My máme Alonsa, Mosese a Zappacostu. Početně to je to stejné. A že se tomu Guardiola umí přizpůsobit, to je úplně jiná věc, Conte může udělat to samé. Podle mě je kádr početně vyskládaný dobře, nebo alespoň to jeho jádro, chybí mi tam právě na wingbacka, na hrota a do zálohy vždy jeden mladík. Pak by to bylo super.

Reagovat
spider_8

Kdybychom my měli Oxe místo Zappacosty, tak jsem taky spokojený, protože on by zahrál plnohodnotně oba kraje. U Zappy ještě ani nevíme, jestli zahraje alespoň napravo. A do útoku mladík určitě nestačí, když Michy je nulový a Contě často radši hraje bez útočníka, než aby ho nasadil.

Taky říkáš, že Conte se musí přizpůsobit stejně jako Guardiola, ale Guardiola v létě dostal všechno na co si ukázal. Pak se mu snadno přizpůsobuje, ne jako loni, kdy si s tehdejším kádrem absolutně nevěděl rady. Conte má evidentně v týmu hráče, kteří mu nevyhovují a posily, které chtěl, tak nedostal.

Reagovat
blade115

Bavíme se ale o kvantitě, ne kvalitě, tolik k prvnímu odstavci.

Otázka je, jestli chceme jít stejnou cestou, kdy si trenér ukáže na hráče a prostě ho dostane za jakoukoliv cenu. Já nechci. A dost bych polemizoval o tom, že Conte je nespokojen, velká část kádru jsou jeho očividné nákupy, jen třeba ne první volby, ale třetí.

Reagovat
spider_8

Já se tedy bavím o obojím, protože to spolu souvisí. Např. kdybysme měli v útoku Llorenteho místo Michyho, tak jsem spokojený a početně bychom na tom byli stejně. To samý Ox a Zappacosta. Sice by to nebylo ideální, ale základní pokrytí na všechny posty bychom měli.

A taky to není otázka nějakých mega nákupů. U Llorenteho stačilo dát o 5 mega víc a skončil by u nás, ale vedení škudlilo a jsme na to tak, jak jsme. S tím asi Conte těžko bude spokojený.

Reagovat
blade115

Já se právě o kvalitě moc bavit nechci, tam to je strašně relativní. Ten kádr loni se mi zdál taky vcelku průměrný, ale přesto s ním Conte dokázal zázraky a ti hráči pod ním vypadali úplně jinak. A bylo to stejně i v Juventusu.

S Llorentem byl asi problém spíš v tom, že už mu je 32 a moc nezapadá do té politiky klubu. Navíc docela chápu, že se nikomu nechtěl vodit někdo, kdo odsune Michyho někam na tribunu, když měl celkem povedenou přípravu. Zpětně se na to můžeme dívat jinak, ale v té chvíli jsem byl taky proti tomu, aby přišel.

Reagovat
spider_8

Ale loni jsme hráli jen domácí soutěže, což udělá velký rozdíl. Pak ti opravdu stačí jen kvalitní kostra, se kterou odehraješ celou soutěž. Ale letos už potřebujeme kvalitní a široký kádr, tzn. plnohodnotné náhradníky na každý post a ideálně víc než zdvojené posty. Schválně se podívej na Conteho kádr v Juventusu, v sezonách kdy hrál LM. Možná tě překvapí, jak široký měl kádr. A stejně byl nespokojený

Reagovat
blade115

Já SA poměrně sleduju, tak se ani dívat nemusím, ale dík za starost. Akorát teda nevím, jestli je fajn si brát za vzor tehdejší Juve, které mělo v týmu borce jako Elia, Isla, Quagliarella nebo Krasič. Prostě víc kvantity než kvality.

Jako shodneme se, že aktuální stav je dost na nic, máme zraněné klíčové hráče, chybí nám tahouni a v případě nějaké krize ani nemáme mladíky, které bychom mohli zapracovat. Zas si ale nemyslím, že by to bylo až tak fatální, jak to někteří popisujete, za pár zápasů se můžeme zase zvednout a jet dál. Na titul to nejspíš letos nebude, ale kus práce za sebou přesto nechat můžeme.

Reagovat
fenixLFC

to ze ste nedotiahli oxa je skoda

Reagovat
spider_8

U vás je úplně zbytečný, u nás by pravděpodobně hrál základ, dokonce možná i v té záloze. Naprosto debilní rozhodnutí od něj.

Reagovat
vitasrp

Není to nevypovídající sračka, to ty napíšeš vždycky. Účetně to nevypovídá vůbec o ničem, ovšem o relativním posílení kádru to aspoň obrazně informuje - čím větší máš finanční rozdíl mezi příchody a odchody, tím větší je předpoklad, že si svůj kádr skutečně posilnil.

Reagovat
blade115

Net spend vážně není žádný smysluplný ukazatel, navíc tady je ještě zprzněný tím, že se počítá přes dvě účetní období. Ale i kdyby nebyl, o čem jako má vypovídat? Jeden klub může mít net spend záporný, druhý kladný, a přesto druhý mohl posílit víc, jen má prostě vyšší prodeje... Což je třeba náš případ. Net spend prostě ani náhodou není relevantní argument.

Reagovat
spider_8

Tak já net spent zmiňuju hlavně proto, aby se někdo nedivil, že si stěžuju na malé posílení, když jsme utratili 200 milionů. Ten net spent to uvede do reálnějšího světla. Určitě je to více vypovídající hodnota, než samotná utracená částka. Ty třeba zase zmiňuješ 6 nových příchozích hráčů, ale už nepíšeš, že 5 jich odešlo a to ani nepočítám hráče jako Oscar nebo Ivanovič, které jsme v létě taky vlastně nahrazovali.

Reagovat
blade115

Výměna šesti hráčů za pět mi přijde v pohodě, maximálně se můžeme bavit, jestli jsme vybrali ty správné.

Reagovat
spider_8

Mně to právě v pohodě nepřijde, když jsme přibrali navrch jednu soutěž.

Reagovat
blade115

Máme dvaadvacet hráčů, plus případně mladé borce jako Sterling nebo Scott. City mají dvacet hráčů (mínus Mendy, takže 19), United 24, Real 22, PSG 22. V počtech fakt problém není.

Reagovat
spider_8

Já jsem napočítal 17 použitelných hráčů do pole, ale to je jedno. O počtech to opravdu není.

Reagovat
blade115

No vidíš, však to říkám od začátku, že o počtech to není.

Reagovat
spider_8

Není, ale to že máme nedostačující kádr a že jsme v létě málo posílili pořád platí.

Reagovat
vitasrp

Dobře, tak to teda určitě smysluplný ukazatel není, fajn.

Reagovat
blade115

Dokud nepřijdeš s něčím lepším, než s obraznými informacemi a předpoklady, tak není no.

Reagovat
vitasrp

Já s ničím lepším přicházet fakt nemusím.

Reagovat
blade115

Tak potom nechápu, proč ses do té diskuze v první řadě vůbec zapojoval.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zápas pro Kevina. Tam má na ty pasy prostoru jak kdyby tam nikdo nebyl.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Anglickej komentátor už neví co použit za přídavný jména

Reagovat
Miguel19

Jak moc musí být Michy blbej. Přes rok se učí taktické prvky a stejně furt vypadá jakože neví která bije..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak tezky nestat v tom offsidu?

Reagovat
Svatej

Nečekal jsem, že se to stane, ale Willian mě sere naprosto stejně jako před dvěma rokama Ivanovič. uvědomuju si, že je to hráč, co má klub rád a dost toho pro nás udělal, ale pár měsíců bych ho nejradši viděl někde na tribuně. Vždyt polovina kluků z naší slabný akademie by se na hřišti takhle neznemožnila..

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin MotM a ten Saného přímák byl taky parádní.

Reagovat
spider_8

Hazard hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, ja myslel ze ten s 10kou na zadech je Jarda Kuzel

Reagovat
C-M@ster

Smrká do rukávu?

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
EXoRcIsT

City pekne a hraci Stoke ako amateri z dediny pri braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi co to s tebou je proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda

Reagovat
Miguel19

Musonda

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea na Crystal? Tak tohle ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože takové náběhy prostě Michy nedokáže udělat za 70 minut a Musonda tohle udělá za 5 minut na hřišti.

Reagovat
C-M@ster

Bez Costy to Armanimu moc nejde, co?

Reagovat
Whitemedia

Spíš bez Kantého, Moraty a bez křídel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Bernardo konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že mu to trvalo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

To je humus to City...

Reagovat
Teoretik

Dejte jim deset.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil na lavičke, Alexis ani na nej. Som myslel, že obidvaja sú ready.

Reagovat
nani92

sú ready na odchod..ba dum tss

Reagovat
Mastný Chobot

v takom prípade to bol top manažérske rozhodnutie si ich nechať

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si tlačovku. Boha, to je hrozne slovo

Reagovat
Mastný Chobot

nemám moc čas to sledovať posledné dni, len som zachytil Mesutov tweet, že už nemá soplík a o Alexisovi nič nebolo. Čo hovoril?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se az behem vcerejska vraci JA. Kdo ví, v jakem stavu, bo by normálně hral

Reagovat
Switchback

Pep

Reagovat
C-M@ster

Zvedla se nějak návštěvnost na City od doby, co tam je Guardiola?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mají City srovnatelnou návštěvnost s Liverpoolem. Jen na LM tolik lidí nechodí, ale liga je v průměru až na 1k míst plná.

Reagovat
C-M@ster

Já se ptám, já nevím, o kolik tak chodí teď v průměru na zápas víc než chodilo předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.worldfootball.net/attendance/eng-premier-league-2016-2017/1/ podle toho se dokonce zmenšila asi o 30 lidí.

Reagovat
Mastný Chobot

De Bruyne je kurva tak neproduktívny

Reagovat
Mastný Chobot

ale City idú jak ja v deviatej sezóne v FM-ku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Fabregas Nejlepší je, že na další týdny máme 2 záložníky. To je fakt otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi zapas prosim se 4clennou obranou a s dvojci stoperu Christensenem, Rudiger... na tohle se neda divat

Reagovat
spider_8

Na čtyřčlenou obranu nemáme dost středních záložníků. Ledaže bychom hráli 4-4-2 a na to zase nemáme dost útočníků Během léta jsme to prostě brutálně zazdili.

Reagovat
Mato178178

zas tieto sracky ako mate malo hracov ... aj dnes ze kto bude hrat v strede ci luiz a podobne kludne mozte hrat akukolvek zostavu hracov mate dost a kvalitnych tiez

Reagovat
Svatej

Kurtoáá

Reagovat
Svatej

Ti jsou úplně v píči dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by dnes prohrala i se Spartou, neskutecna hruza...

Reagovat
Whitemedia

Já nevěřím svým očím, nás absolutně zesměšňuje poslední tým tabulky vedený Hodgsonem..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Teoretik

Affelay

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Chelsea v slušnom rozklade

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha > Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na tu krátkou chvíli co si zahrál, podal výborný výkon a bořil třešínky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na real musi bejt v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas bych ubral . Ale ne, poslední zápasy hraje výborně, i když většinou jen z lavičky. Nebál bych se ho postavit, zase ale posadit Harryho II. mi přijde škoda, i když to tak asi Pocche udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

misto sona sissoko a misto winkse dembele pokud bude ready

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A chudát Nkoudou, přijde na ani ne 2 minuty a je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

2x za sebou prohra s tragickym CP, fakt vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

y u do dis

Reagovat
valek9610

Po repre pauze navíc na půdě proti Crystal které ještě nevyhrálo a ani branku nedalo vsadit na výhru Chelsea je šílenství

Reagovat
Taiger

Reagovat
t0mmy33MCFC

CP uz museli, toe matematika

Reagovat
t0mmy33MCFC

Favorit dne

Reagovat
Taiger

Snad remizujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey si ujebal nejaky sval na repre srazu ? to nevypada moc kreativne ta sestava..

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck a gravitácia je vždy dosť kreatívna dvojka

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no. Ale kreativita a Ramsey nejde do kopy.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

An Arsenal club captain starts a league game for the first time since Mikel Arteta vs. Manchester United in November 2014. #afc

trošku štatistika

Reagovat
smazaný uživatel

sranda klub

Reagovat
tweek

neuvěřitelné toto..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Nechápu co je na tom vtipného, Pála je ve Fed Cupu taky nehrající kapitán a nikdo se nad tím nepozastavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

strasne priemerna zostava, kvalitou to ma blizsie k watfordu ako man city

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze dnes vyhrame

Reagovat
dinss

To ten náš výkon byl až tak bídný?

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka asi podepsal smlouvu s ďáblem a vyměnil prasácké červené za schopnost přihrávat, jinak to nedává smysl

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka bol schopny dobrych prihravok uz davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas.

Vďaka nemu som si spomenul, že mám Black and Decker vŕtačku.

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette super robota, ale ostatní sú zlý sen

Reagovat
Hokaido

Ty chipy udělal nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Boze to je tak strasne nekreativni... Iwobi je bidny, Xhaka kladicky totalne k hovnu, ale Jack bude sedet...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal zruště už ten klub... za 40min ani jedna střela a bránu, to je fakt zlo....A tak to je skoro každej zápas

Reagovat
Hokaido

Kolik?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 sem tam narval stejně jako dneska liv vs ManU sem spíš naštvanej na sebe...omlouvám se za moc emocí...Ale Arsenal mě prostě štve z principu, maj ofenzivní mužstvo, ale hrajou pokaždý spíš na držení míče než na góly...Wenger měl bejt už dávno v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

easy money, nebrec...

Reagovat
smazaný uživatel

no, když pak ještě dortmund vyhraje a zároveň budou 3 fíky, to samý barcelona na atletiku ( bože proč to tam dávám, kor po repre pauze ) a AS....dyt ja sem hodim odkaz vlastne, mel sem to pres kartu, ikdyz sem si vyjel papirky.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky si vzali mojí kritiku k srdci... ale stejně je to dementní klub

Reagovat
Gunner14

Dement jseš ty že sázíš za velký prachy.

Reagovat
DieFohlenBMG

proc nehraje alexis?

Reagovat
Mastný Chobot

PEEEEEEEEEER

Reagovat
jacobT

Peeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Ma dobre fotbalove mysleni, i to umi provest. Jaky to rozdil, oproti Welbeckovi Tomu se vyplati jen sypat do behu a utikej

Reagovat
smazaný uživatel

Melo byt na chobota ohledne Lacazetta

Reagovat
Edgewalker

Peeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán.

Reagovat
Tommy the Gunner

Merteeeeee

Reagovat
Trand

Kapitán

Reagovat
Tommy the Gunner

Gol z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley brání i rohu Mertesackera

Reagovat
Nikikrew

Prisiel som o vela?

Reagovat
Gunner14

O Pera ale jinak docela nuda. Potom golu jsem tam ještě měli dvě rychlé šance po sobě.

Reagovat
Xaviercreus

KdB 2 luxusní áčka a 3 předfinálky, 2 z nich přímo geniální. To je pán

Reagovat
smazaný uživatel

Xhakovi prospívá hrát vedle Elnenyho, ale pred nimi chybi nekdo kreativni.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ja si snad ani neumim predstavit, ze by welbeckuv pokus o zidanovku mohl dopadnout nejak jinak, nez jeho zakopnutim o mic...

Reagovat
Gunner14

Laca ty vole

Reagovat
jacobT

Welbeck zase zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

A prichazi zmar Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere za Iwobiho, hned.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut proboha

Reagovat
Minister

za toto penalta

Reagovat
Hokaido

Dive

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

nejsem fanoušek takovýchto penalt

Reagovat
Edgewalker

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Maka by za to vylucili

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď paranoidný.

Reagovat
Tommy the Gunner

Peta zase nic

Reagovat
Gunner14

Tpč doufám že ho potrestaj zmrda simulantskýho ale založil to Ozil tou tutovkou co nedal

Reagovat
Nikikrew

Chodte di pice s takymi penaltami

Reagovat
smazaný uživatel

Oziluv gol

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroudek ho tam strihne

Reagovat
Hokaido

Za tohle by každopádně měl přijít disciplinární trest, ne?

Reagovat
tweek

Boze to je takovy curak ten Ozil, uz to mohlo byt hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej dive. Kde je video ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Ozile ty blbe

Reagovat
Edgewalker

Neviňte Özila za to, že je rozhodčí slepý jak patrona

Reagovat
havrys99

co je Xhaka za kopáče to není ani možný

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud zatial tuto sezonu neurobil takmer nic dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Lacazette nemůže kvůli němu dohrát ani jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Nic na tom nemeni, ze zase hrajem jak posrani

Reagovat
Tommy the Gunner

Merte skoro 2. gol

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale šlo Deeneymu (teď nvm určitě jestli to byla jeho střela), když to letělo na bránu, ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Mozna jo, ale ta tec byla vyrazna

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdem branit remizu

Reagovat
Mastný Chobot

omg šak tam pošli toho Jacka a hraj 4-3-3 dopiči

Reagovat
Edgewalker

Bránit na Watfordu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Watford dobrý tlak

Reagovat
tweek

Tahni Wengere...

Reagovat
Side

pičus plesnivej starej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po tomhle kole se zrna oddělují od plev

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Dobře vám tak, šulini!

Reagovat
Tommy the Gunner

Gratulace Wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
Nikikrew

Ach boze

Reagovat
Mato178178

tam jeee

Reagovat
smazaný uživatel

wenger is back

Reagovat
Trand

Tak hlavně, že tam poslal Holdinga

Reagovat
Mimalu

Ozil se taky moc v zaveru nenadrel

Reagovat
Tommy the Gunner

Jako hrat na Watfordu na remizu, 10 minut neprejit pulku, Ozil tam na vychazce... Fakt jdete do pici

Reagovat
liquicitizen

pekne Hornets zaslúžene

Reagovat
Side

Ať už táhner ten kokot, žabožrout zasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak penalta nemala byt. Ma sa na co vyhovorit.

Reagovat
Mato178178
Reagovat
mithro

CLEVZ23 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

K zeblití výkon. Ok, pencle vymyšlená, ale zároveň zasloužená prohra. Bídný výkon hodný Wengera. Kentus.

Reagovat
Kwido

opět radost koukat

Reagovat
Mato178178

uz sa tesim na arsenal fan tv

Reagovat
Kwido

kilo na bludy

Reagovat
Mato178178

ano vlastne pozeram iba DT-ho jeho som myslel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nato ti dám kurz 0,65

Reagovat
cristiano.K.

Federer

Reagovat
nani92

obe mužstvá boli spokojné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kitas

Caute, kedy dnes hráte to finále v "malé kopané"...Nikde na nete to nemožem najsť a velmi rád by som si to pozrel... Diky

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Coutinho10

podle ofiko webu to ma zacit ale v pul 8, tak to je nejaky divny

http://tunisia2017.com/event/czech-republic-vs-mexico/

Reagovat
Horcmen

je tam o hodinu míň...Nakonec proběhla změna programu, na finále se tak můžete od 20:25 dívat i v TV na ČT sport. Po skončení bude následovat Red Bull Air Race

Reagovat
Coutinho10

super, ze to dali nakonec do tv...uz jsem se bal, ze fakt daj prednost tomu druhymu

Reagovat
Mimalu

Red Bull Air Race > sranda kopaná

Reagovat
Coutinho10

j asi to 1. jim znělo líp no

Reagovat
Mimalu

tak ČT by dala přednost cvrnkání kuliček kdyby tam figurovala české reprezentace, to není měřítko...

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Sandro sa prepadol na tribúnu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hráč se málem dostal do reprezentace, i když má jinou národnost. Za všechno může chyba ve hře Footbal Manager.

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/925224-to-je-bizar-hrac-se-malem-dostal-do-reprezentace-i-kdyz-ma-jinou-narodnost.html#hp-artcl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje z vás niekto ace streamy na androide?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani so zmenou rozostavenia nevidím v hre Evertonu viac odvahy smerom dopredu.

Reagovat
iamek

Ty vole ten Shaw nestiha ani v rezerve

Reagovat
mithro

ale dnes to nie je take hrozne na tej lavej strane, mal horsie zapasy. snad dostane sancu proti swansea hned od zaciatku a ukaze sa.

Reagovat
iamek

Musi hrat, hrat a zase hrat. Ta obrana v becku je celkove spatna, ale cekal jsem ze bude trosku vycnivat. Aspon Mitchell dela radost. Se snad za par mega proda.

Reagovat
mithro

ta obrana tam hori, vobec nejak nevedia ako branit spolocne.

Reagovat
Zaschrona

Vlasic je nas nejlepsi hrac. Zase.

Reagovat
Zaschrona

Nebylo by nejhorsi, kdyby se ke strelam dostaval taky nejaky lepsi strelec nez Gueye...

Reagovat
Zaschrona

Neskutecna nuda. Snad si to v Indii uzivaji, kdyz kvuli nim ten zapas byl posunuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton snáď zatlačí, pretože proti takému Evertonu sa má ísť na 3 body.

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju, ze se zatim nejaky tym v PL prezentuje hur. A nejhorsi je, ze zadny progres neni videt...

Reagovat
mithro

Jose Mourinho reveals he won't finish his career at Manchester United.

tak kto bude dalsi?

Reagovat
Tolstobik

Nejlepsi zprava dne

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman

Reagovat
Zaschrona

Paddy Power @paddypower

UPDATE: Ronald Koeman has brought on Tony Hibbert for Wayne Rooney, in an attempt to add some mobility.

Reagovat
mithro

pekne everton, pekne

Reagovat
mithro

zemiak fajna penalta

Reagovat
Zaschrona

Opravdu smesne braneni...

Reagovat
tony223

nejvic to preju Koemanovi za ten jeho presunod Saints. Hrozne nesympatický manažer

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman zachraneny

Reagovat
Zaschrona

Koeman ma fakt vic stesti nez rozumu... Za takovou hovadinu mel Bruno dostat cervenou.

Reagovat
Whitemedia

Ten Everton je pod tím břídilem taaak strašně nudný...

Reagovat
mithro

Forster

Reagovat
Swarley

obrana Saints je jeden velkej totální chaos

Reagovat
Ondiis

Neviděl jsem náš včerejší zápas, může někdo pls shrnout výkony hráčů? Nebo výsledek mluví sám za sebe?

Reagovat
Nikikrew

Sam som videl iba druhy polcas ale hrali sme dost zle. Stred zalohy naozaj nulovy, Warford nas prehraval takmer cely 2 polcas. Ten zapas sme mohli kludne vyhrat, Iwobi a Ozil splalili ciste sance, na strane druhej vymyslena penalta. Celkovo ale si super zasluzil vyhru, nam chybala najma bojovnost a hrali sme strasne ustrachane. AW ma o com premyslat.

Reagovat
Ondiis

Dík. A co Laca? Střídal jen aby dostal Giroud minuty, nebo byl špatný?

Ještě prosím někoho, kdo viděl i 1. poločas

Reagovat
Nikikrew

To ti povedat neviem, moc ho nebolo vidno v zapase.

Reagovat
Mastný Chobot

mal tam jednu geniálnu akciu, ktorý Welbeck nedotiahol, inak bol v podstate neviditeľný, čo bolo sčasti (alebo hlavne) tým, že sme sa do ničoho nebezpečného ani nedostávali

Reagovat
FUnk

koukni na arsenal fan tv a ještě se pobavis

Reagovat
Nikikrew

Takymto trednom bude za chvilu Roby milionar

Reagovat
Ondiis

Nikdy jsem to neviděl a nechci s tím radši ani začínat

Reagovat
Zaschrona

Uz je Koeman pryc?

...

Neni, dokonce ani zadna spekulace. Tenhle klub je absolutne k placi...

Reagovat
Busby babes

skoda, ze jste si nenechali Moyese.

Reagovat
Zaschrona

Kenwright si ho tenkrat chtel nechat, Moyes nechtel... Ja Moyese uz nechtel. A zadna skoda to neni.

Reagovat
Nikikrew

Uz vidim ako sa na nas Koeman vyhecuje a znova si potroluje Wengera, pricom on sam je troll

Reagovat
Zaschrona

To fakt nehrozi, s nama aktualne fakt lepsi tym nemuze prohrat.

Reagovat
J0EL

Wenger: "Hold my beer!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

ale tak zas kdyby zustal, tak dneska treba taky neni tam, kde je. To je podobne jak treba u nas s Pogbou, kdyby zustal, tak kdo vi, kde by dneska hral. Taky by uz mohl byt nekde v Newcastlu... A takovych pripadu je hodne.

Reagovat
SunFells

Hrál by u vás. Akorát by vás to nestálo 100 mega.

Reagovat
Busby babes

jenze jemu hrozne pomohlo, ze v tom Juve hral pravidelne. A nejsem si jistej, jestli by se u nas vyhral stejne jako tam. Mozne to samozrejme je, jen jsem chtel poukazat na to, ze se tohle hrozne spatne hodnoti. V jednom klubu se hrac neprosadi, v jinem jo. A casto nevis ani poradne proc...

Reagovat
SunFells

V první řadě musíš tomu hráči dát příležitosti, aby se prosadil a to je to, o co vás žádal. Jeho setrvání bylo na tom závislé. V Juventusu mu je slíbili a on velice brzo ukázal, že si je zaslouží. A Juventus za to období nebyl menším klubem, prosazoval se tam spíš při větší konkurenci.

Já chápu, že každý obrovský talent ten přechod nezvládne a je složité mu dát tu důvěru. Tehdy teda bylo třeba na místě mít pochybnosti, protože nemáme věšteckou kouli, ale zpětně nepochybuji, že by se prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

na druhou stranu, garantovat hráčům, co mají 18/19 nějaký počet startů, to fakt nejde.

Reagovat
Whitemedia

Otvírat to nebudu, ale umím si představit, co tam je.. i mě měl Mourinho tenkrát omotaného kolem prstu a baštil jsem mu každé slovo..

Reagovat
nani92

Skvelý pocit, poznám to

Reagovat
smazaný uživatel

Taký iamek už píše, že sa u nich ukludnil

Reagovat
Whitemedia

To samé jsme taky psali při jeho druhém angažmá u nás..

Reagovat
Tolstobik

Mourinho byl, je a vzdycky bude naprosta fotbalova spina...ze na tuhle skutecnost fanousci tymu, kterej momentalne trenuje zapominaji, neznamena, ze to prestava byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Hokaido

Schmeichel, Simpson, Maguire, Morgan (c), Fuchs, Ndidi, Iborra, Mahrez, Albrighton, Iheanacho, Vardy

Naprosto luxusní sestava. Nic lepšího Leicester nemá, tak snad z toho budou konečně 3 body.

Pokud ne, tak si myslím, že by Shakespeare mohl skončit.

Reagovat
pingla

Ale to samé se dá říct i o WB (teda kromě té výměny trenéra).

Reagovat
Hokaido

Hegazy a Gibbs jsou imho horší než Brunt a McAuley. Hegazy speciálně je poslední zápasy hodně špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je už Chilwell lepšia voľba do základu ako Fuchs?

Reagovat
Hokaido

Bohužel ani náhodou.

Reagovat
SunFells

Hh, to by musel mít Fuchs skákat po jedné.

Reagovat
Coutinho10

tak to neni moc idealni sestava...leda, ze by King nehral vubec a sel mi tam Carroll jako 2. z lavicky, protoze vedu pouze o 5 bodu a hlavne WBA musi dat gol at nemas clean sheet u Simpsona

Reagovat
smazaný uživatel

Tým mají výbornej, snad jim to bude fungovat btw. tohle je ten nejzářivější talent z celýho světa Iheanacho, kterej byl mnohem lepší než Rashford?

Reagovat
vicinda07

Chadli konecne v zaklade a snad to tam Jayovi zacne padat konecne, zatial asi najvacsi smoliar v zakonceni

Reagovat
Hokaido

Vůbec, do zakončení se právě ani nedostává. Ta hra WBA mu moc nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnem si 3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

viac nez 2 goly to asi nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vyzerá jasných 0-0.

Reagovat
nani92

2 tipy uplne mimo, fúú

Reagovat
vladis271

Jako tvoja forma posledny tyzden.

Reagovat
pingla

Mahrez

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Celý zápas je k hovnu a pak dá toto.

Reagovat
pingla

Chadliiiiiii

Reagovat
Hokaido

Schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal Nacer Chadli what a free kick

Reagovat
Hokaido

A přitom Simpson jel dokonce na 3 bonusový body.

Reagovat
Coutinho10

no jo ted to vidim ufff sice teda 2 podle @fpl, ale to bych v pripade nastupu Kinga nezvladl...takze aspon ti vracim porazku z cesky fanty

Reagovat
SunFells

Pěkně to trefil, ale Schmeichel teda k ničemu.

Reagovat
niflheim

900. pro zdraví Pogby.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Iheanacho dost bída

Reagovat
smazaný uživatel

mahrezko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele