Premier League - preview 6. kola

23.09.2017, 08:54, aktualizováno 25.09.2017, 08:51
Previews
Arsenal po slabším rozjezdu začal sbírat dobré výsledky a další hodlá přidat proti West Bromwichi Albion. Kanonýři se v případě výhry posunou na sedmé místo, hosté by zase tříbodový zisk katapultoval na úroveň čtvrtého Tottenhamu...
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku šestého kola Premier League obstarají londýnský Arsenal s West Bromwichem Albion. Lepšímu výchozímu postavení se v tabulce momentálně těší druzí jmenovaní, přesto však budou jasným favoritem Kanonýři, jimž se vrací do hry i nakrátko indisponovaný Mesut Özil.

Německý reprezentant vynechal poslední dvě soutěžní utkání kvůli poraněnému koleni, ovšem nyní je již zpět v plné tréninkové zátěží a stejně jako Theo Walcott, který v pohárovém utkání s Doncasterem předčasně střídal, bude na večerní duel připraven. Mimo hru naopak zůstávají Danny Welbeck, Francis Coquelin a Santi Cazorla, jež v minulém týdnu doplnil ještě Calum Chambers kvůli potížím s kyčlí.

Utkání bude mít jistě zvláštní příchuť pro Kierana Gibbse, dlouholetého hráče Arsenalu, který letos v závěru přestupového období přestoupil právě do West Bromu. Manažer Arséne Wenger připustil, že pro něj nebylo snadné anglického beka přepustit jinému klubu. "Myslím, že ani pro hráče není takový krok vůbec jednoduchý. Nežádal přímo o přestup, jednalo se o vzájemnou dohodu. Chtěl pravidelně nastupovat, má 27 nebo 28. V takovém věku zkrátka chcete hrát," vysvětluje kouč Arsenalu.

"Bylo to těžké rozhodnutí, ale na druhou stranu šlo o hráče, který nám poskytl léta věrné služby, a tak je nutné vzít to v potaz, když pak nemá jisté místo v sestavě," pokračoval Wenger s tím, že duo Kolašinac, Monreal levou stranu obrany Arsenalu pokryje dostatečně a Gibbs je tak až ten třetí do party.

Největší událostí posledních dní bylo v týmu West Bromwiche jubilejní 632. utkání Garetha Barryho v novodobé Premier League, čímž dorovnal na prvním místě Ryana Giggse a proti Arsenalu již může velšskou legendu Manchesteru United nadobro předskočit. Jedná se však pouze o rekord v moderním formátu anglické ligy, neboť Giggs stihl opakovaně nastoupit na trávník již v době, kdy se v Anglii hrála First Division. Barry však směle plánuje, že prodloužením kariéry až ke čtyřicítce překoná i tento milník.

"Je to rozhodně možnost. Měl jsem dvaatřicet, když jsem podepsal v Evertonu a Roberto Martínez mi řekl, že můj styl hry mi dovolí hrát do čtyřiceti. Jen jsem se tomu tehdy smál, ale on to myslel smrtelně vážně. Bude to samozřejmě náročné, ale když mi něco takového řekl manažer před čtyřmi, pěti lety, beru to jako dobrý kompliment, který potěší," přiznává šestatřicetiletý Barry. "Jsem hrdý, že jsem se dopracoval až tak daleko. A jestli to dlouho vydrží nepřekonané? To netuším."

Tony Pulis se na Emirates Stadium možná bude muset obejít bez kvarteta Brunt, Chadli, Burke a Livermore, kteří dostali na pohárový duel s Manchesterem City volno kvůli drobným zdravotním neduhům a nyní jsou na pokraji návratu do hry.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazy, Evans, Gibbs - Krychowiak - Phillips, Barry, Morrison, McClean - Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.44 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Newcastle United  (neděle 17:00)
Na neděli si Premier League pro své fanoušky přichystala jediný duel - od pěti hodin na svém stánku přivítá nováček z Brightonu hostující Newcastlu United. Domácí budou věřit, že si na své konto připíší druhé domácí vítězství a vzdálí se od sestupových příček, hosté budou naproti tomu doufat v potvrzení dobré formy z posledních týdnů, která je vynesla až do horní poloviny tabulky.

Brighton zatím nezaznamenal nějaký tragický vstup do ročníku, ačkoliv lepší by to jistě být mohlo. Po úvodních dvou prohrách přišlo zlepšení, když na půdě Watfordu nejprve uhráli bod, načež doma porazili West Brom. Zklamání však představuje výsledek minulého kola - nováček soutěže měl totiž fantastický vstup do druhého poločasu, kdy se dokonce dostal do vedení, ovšem nadějný stav neudržel a nakonec odjel z půdy Bournemouthu bez jediného bodu.

To Newcastle se po nevýrazném vstupu dostal do výborné formy a momentálně se může pyšnit sérií tří výher v řadě. Po porážkách od Tottenhamu a Huddersfieldu totiž Straky zabraly a přehrály postupně West Ham, Swansea a minulý týden i Stoke City. Pokud by se svěřencům Rafaela Beniteze podařilo zvítězit i na půdě Brightonu, jednalo by se o takřka snový vstup do letošní sezóny.

Newcastlu se v loňské sezóně proti Brightonu dařilo, byl totiž jediným týmem, který proti němu vyhrál oba vzájemné zápasy. Na venkovní duel navíc mají obzvláště dobré vzpomínky, když v posledních 10 minutách zvládli otočit z 0:1 na 2:1. V rámci Premier League se pak oba týmy ještě nestřetly, půjde tedy o jejich premiérový duel.

Domácí manažer může počítat s kapitánem Bruno, který se již zbavil problému se zády, který jej vyřadil z minulého kola. Vrací se taktéž Glenn Murray a Gaetan Bong, otazník se však stále vznáší nad Izzy Brownem, kterého trápí natažený stehenní sval. Newcastle do hry určitě nenasadí útočníka Mitroviče, který si stále odpykává disciplinární trest, hrát nebude ani Paul Dummett, který laboruje s poraněným svalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.12 - 2.81
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Anglická Premier League vstupuje do svého šestého kola, které odstartuje sobotním londýnským derby mezi West Hamem a Tottenhamem. Ani jedno z mužstev nemůže být se vstupem do nového ročníku spokojeno, zatímco Spurs trápí především ofenzivní fáze, West Hamu se nedaří ani v obraně.

Výkony Hammers mají každopádně vzestupnou tendenci a svěřenci Slavena Biliće budou chtít nepochybně na domácím stadionu navázat na dva týdny staré vítězství nad Huddersfieldem, dosud jediné vítězství v Premier League. Londýňané si alespoň trochu spravili chuť v úterním ligovém poháru, kdy si bez větších potíží poradili s druholigovým Boltonem.

Naopak Spurs svým výkonem nepřesvědčili ani v poháru a hubenou výhrou nad Barnsley pouze splnili povinnost. Nicméně Pochettinově ekipě se na venkovních hřištích daří, zaznamenali tam obě dosavadní výhry, doma paradoxně dvakrát remizovali a jednou prohráli. Naposledy nevstřelili gól ani z několika vyložených šancí proti Swansea.

Poslední dva výjezdy na půdu West Hamu ale pro Tottenham nedopadly dobře, body vždy zůstali domácím. To byla vždy nepříjemná rána pro příznivce klubu ze severu Londýna, pro nějž jsou Hammers největší rivalem hned po Arsenalu. "Všichni víme, co to znamená pro naše fanoušky. Musíme hrát agresivně, bojovat a jít za vítězstvím. Je to derby, dáme do toho všechno," slibuje manažer Mauricio Pochettino.

Argentinský lodivod se stále musí obejít bez tria Victor Wanyama, Erik Lamela a Danny Rose, k dispozici by už ovšem měl být jiný levý obránce, Velšan Ben Davies, jenž měl potíže s kotníkem. Oproti tomu Slaven Bilić se může znovu spolehnout na zkušeného Marka Noblea. Ostřílený středopolař si svůj návrat po vleklém zranění kolena odbyl v úterý proti Boltonu. Kvůli zdravotním problémům Pedra Obianga a Manuela Lanziniho se dá očekávat Nobleův start v základní sestavě.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Ogbonna, Reid, Fonte - Zabaleta, Kouyaté, Noble, Cresswell - Antonio, Carroll, Hernández
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Aurier, Sissoko, Dier, Davies - Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.77 - 4.30 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Burnley FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne Premier League čeká souboj sedmého celku se šestým - ovšem jen naprosté minimum fanoušků si pod tímto popisem představí zápas Burnley s Huddersfieldem. Oba týmy zatím patří k velmi příjemným překvapením tohoto ročníku, ovšem tentokrát se radovat může jen jeden.

Zdá se to až neuvěřitelné, ale po loňském trápení na cizích hřištích Burnley letos naopak ještě na půdě soupeře neprohrálo. A to mají svěřenci Seana Dycheho za sebou výlety na Stamford Bridge, Anfield Road a mimochodem také do Wembley. Hned v prvním kole se jim navíc povedlo dokonalé překvapení, když úřadující šampióny, londýnskou Chelsea dokonce porazili! Jediným dosavadním přemožitelem Burnley tak zůstává West Brom, který Turf Moor vyloupil ve druhém kole.

To Huddersfield byl před sezónou ve většině prognóz zmiňovaný jako jasný kandidát na sestup, realita je ale zatím trochu jiná. Nováček soutěže parádním způsobem zachytil vstup do soutěže, vyhrál hned oba úvodní duely a doposud prohrál jen na hřišti West Hamu, kdy Kladiváři o své výhře rozhodli až v poslední patnáctiminutovce.

Pikantní je, že sobotní zápas bude v nejvyšší soutěži tím vůbec prvním od března 1971, kdy tehdy Burnley na půdě soupeře vyhrálo těsně 1:0. Od tohoto historického milníku se oba soupeři na Turf Moor v rámci ligové soutěže utkali ještě devětkrát, přičemž Huddersfield vyhrál jen v jediném případě.

Domácí tým nemůže počítat s Jonem Waltersem, jehož do hry nepustí problém s kolenem. Naopak by do utkání již mohl zasáhnout Jeff Hendrick, který již přemohl zranění stehna. Hosté nemohou počítat s útočníkem Nahki Wellsem, k dispozici nebude ani nejdražší posila klubu Steve Mounie, dále pak Collin Quaner, Kasey Palmer či Jon Gorenc. Otazník se pak ještě vznáší nad stavem Laurenta Depoitra.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Cork, Defour, Brady - Vokes, Wood
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Kachunga, Sabiri, Ince - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.19 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Tak takhle si fanoušci Evertonu vstup do sezóny jistě nepředstavovali. Po mohutném letním posilování se svěřenci Ronalda Koemana krčí na osmnácté příčce tabulky. Nic jiného než vítězství proti Bournemouthu tak nepřipadá v úvahu.

Ačkoliv současná situace Karamelek není zrovna pozitivní, v Liverpoolu zatím nemají důvod k nějaké panice. Everton sice získal jen čtyři body, na druhou stranu je nutné přihlédnout k tomu, s jakými soupeři se zatím utkal. Po úvodním duelu se Stoke, který Toffees zvládli vítězně, čekal na ovečky nizozemského stratéga los opravdu přetěžký - výjezd na půdu Manchesteru City, United a Chelsea a domácí klání s Tottenhamem. Jistě, na klidu nepřidá ani fakt, že krom utkání s Citizens šlo o porážky po zcela jednoznačném průběhu, navzdory tomu domácí teď čekají tři duely s papírově slabšími protivníky, kdy si tedy mohou svoji slabou formu vylepšit.

Bournemouth svůj vstup také zrovna dvakrát dobře nezvládl. I u něj se dá odkazovat na složitý los - v úvodních pěti utkáních již museli změřit síly s Arsenalem a Manchesterem City - navzdory tomu by si jistě představovali, že získají více než tři body za jedinou výhru, na kterou se navíc v minulém kole pořádně nadřeli, když s Brightonem museli otáčet nepříznivý vývoj. Pozitivní alespoň je, že svůj premiérový zásah si na své konto minulý zápas připsal Jermaine Defoe - Eddie Howe bude jistě doufat, že se bude jednat o první z mnoha dalších přesných tref.

Pokud přihlédneme ke vzájemné statistice, pak se dá říct, že je to Everton, kdo může jít do zápasu se značným sebevědomím. V Goodison Parku totiž zvítězil ve všech čtyřech případech, kdy se tito soupeři potkali. V minulé sezóně byli diváci dokonce svědky divoké přestřelky, kdy domácí zvítězili 6:3.

Everton nemůže využít služeb dlouhodobě zraněných Barkleyho, Bolasieho, Colemana či Funese Moriho. Do základní sestavy by se mohl navrátit Dominic Calvert-Lewin, který se v Ligovém pohár blýskl dvěma přesnými zásahy do sítě Sunderlandu. Bournemouthu nepomůže Tyrone Mings, jehož trable se zády vyřadí minimálně na měsíc. Naopak k dispozici již bude Junior Stanislas.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jagielka, Keane, Williams - Cuco Martina, Schneiderlin, Gueye, Baines - Sigurdsson - Rooney, Calvert-Lewin
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Francis, Cook, Aké, Daniels - Ibe, Surman, Arter, Pugh - King, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.74 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Manchester City v minulém kole rozmetal Watford na jeho hřišti vysoce 6:0, když se hattrickem blýskl argentinský útočník Sergio Aguero. Citizens ukázali, že by se s nimi v nové sezóně mělo počítat v boji o titul. Nejvyšší cíle chtějí potvrdit taky proti londýnskému celku jménem Crystal Palace.

Sky Blues jsou v herní pohodě, v Premier League jim patří první místo, o které se dělí s městským rivalem Manchesterem United. Skvělými výkony se prezentuje hlavně útoční duo Sergio Agüero- Gabriel Jesus. Výborně se do týmu adaptovali také letní posily jako například Benjamin Mendy, Danilo nebo Bernardo Silva.

V týdnu v rámci Carabao Cupu Manchester nastoupil na půdě WBA. Po dvou brankách Leroye Saného klub z Etihad Stadium vyhrál 2:1. Crystal Palace je v jiné situaci. Poté, co klub opustil kormidelník Frank De Boer po katastrofálním začátku sezóny, se ke kormidlu dostal bývalý reprezentační trenér Roy Hodgson.

Jehož role je jasná - s velkým favoritem tohoto utkání získat alespoň bod. Při pohledu na rozpoložení a kvalitu obou týmů by bylo cokoliv jiného než vítězství Sky Blues velikým překvapením. Jak jsme ale zvyklí, Premier League přináší velice zajímavé příběhy.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Mendy - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Gabriel Jesus, Agüero, Sané
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Fosu-Mensah, Dann, Schlupp - McArthur, Cabaye, Puncheon - Loftus-Cheek, Benteke, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.60 - 22.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Manchester United  (sobota 16:00)
Manchester United v nové sezoně působí téměř dokonale. Red Devils ztratili body pouze jednou, když remizovali na horké půdě Stoke City. Poslední triumf si zapsali na jejich domácím hřišti, když posílený Everton udolali vysoce 4:0 a potvrdili, že je s nimi potřeba v boji o titul počítat.

V týdnu Ďáblové byli úspěšní v ligovém poháru, kde se si snadno poradili s Burtonem a postoupili do dalšího kola. Southampton v Premier League naposledy vyhrál na půdě Crystal Palace 1:0 a v tabulce mu po pěti kolech patří devátá příčka za zisk osmi bodů.

Poslední zápas těchto dvou týmů skončil bezgólovou remízou, a faktem je, že Soton je schopen proti Manchesteru United hrát velice kvalitní duely. Samozřejmě, vzhledem k aktuální fazoně jsou favoritem zápasu Devils, ale Svatí rozhodně nemůžou být odepsaní bez boje.

Jejich cílem bude získat alespoň jeden bod, nejlépe tři. Z osobních důvodů nebude hrát domácí Hojbjerg, zatímco nejistý start visí nad Austinem. Kouči Josému Mourinhovi bude chybět kvalitní trojice Paul Pogba, Marcos Rojo a Zlatan Ibrahimović.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Hoedt, Yoshida, Bertrand - Lemina, Romeu - Tadič, Davis, Redmond - Gabbiadini
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Darmian - Matić, Fellaini - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 3.70 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Těžký zápas mají před sebou svěřenci Antonia Conteho, kteří v sobotu odpoledne vyráží na těžkou půdu Stoke City. Tým Marka Hughese zatím na vlastním stánku vykazuje velmi dobrou formu, v letošní sezóně zde již zdolali Arsenal a bod si připsali i za remízu s Manchesterem United.

Hrnčíři v červnu po zjištění rozlosování nového ročníku určitě neskákali do stropu, v prvních šesti duelech totiž hned museli změřit síly s Evertonem, Arsenalem, Manchesterem United a Chelsea. Zatím se však zdá, že to Potters zvládnou se ctí, z těžkého rozpisu prozatím vytěžily slušných 5 bodů, další mohou na své konto přidat proti úřadujícím mistrům.

Londýnská Chelsea minulý týden ztratila body, když na svém stánku poprvé od roku 2011 nedokázal přehrát rivaly z Arsenalu, který byl navíc v celém zápase tím nebezpečnějším celkem. Blues se však zadařilo alespoň v Ligovém poháru, v jehož rámci zničili Nottingham Forrest vysoko 5:1. Pokud však chtějí i v letošní sezóně bojovat o titul, nemohou si nechat utéct dvojici z Manchesteru - což znamená, že na půdě Stoke nesmí zaváhat.

Potters se každopádně na celek ze Stamford Bridge vůbec nedaří. V rámci Premier League z celkového počtu 18 zápasů zvítězili jen dvakrát, a to vždy na domácí půdě - v roce 2013 v poměru 3:2 a v listopadu 2015 pak nejtěsnějším rozdílem 1:0. V ligové soutěži je navíc Chelsea týmem, který Hrnčířům uštědřil největší množství porážek - konkrétně třináct.

Vrásky na čele Marku Hughesovi určitě nadělal zdravotní stav středních obránců, který je doslova až kritický. K utkání nemůže nastoupit Kurt Zouma, který hostuje právě z londýnského celku, zranění pak vyřadí Geoffa Camerona a Rayna Shawcrosse, přičemž i start Kevina Wimmera je kvůli svalovému zranění krajně nepravděpodobný. Antonio Conte by mohl v letošní sezóně poprvé do základní sestavy jmenovat Edena Hazarda, počítat však nemůže se službami Dannyho Drinkwatera, který laboruje s poraněným lýtkovým svalem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Martins Indi, Pieters - Diouf, Allen, Fletcher, Tymon - Shaqiri, Choupo-Moting - Jese
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Moses, Bakayoko, Kanté, Alonso - Willian, Hazard - Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.31 - 4.42 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Watford FC  (sobota 16:00)
Wales uvidí souboj Labutí se Sršněmi, na půdu Swansea City totiž vyjíždí Watford, který se bude chtít oklepat ze šeredného debaklu, který jim minulý týden připravil Manchester City.

Celek Paula Clementa prozatím nemůže být spokojený se svou gólovou produkcí. V defenzivě to sice týmu z Walesu docela funguje, inkasoval doposud jen 5 branek, z toho hned čtyřikrát v utkání s Manchesterem United, jenže z dosavadních pěti duelů taktéž rovnou čtyřikrát vyšel střelecky naprázdno, což je opravdu prachbídná bilance. Minulý týden obrana Labutí umlčela střelce z Tottenhamu, nyní však nazrál čas, aby se k solidní defenzivě přidala i dobrá produktivita v útoku.

Watford si na svůj vstup do soutěže nemůže stěžovat, ačkoliv dojem trochu kazí vysoká porážka z minulého týdne, kdy svěřenci Pepa Guardioly nastříleli hned šest branek. Slabší den si však může vybrat každý, Marco Silva bude doufat, že jeho svěřenci tento nezdar odčiní hned v tom dalším střetnutí.

Swansea navíc na svého sobotního soupeře nemá drobné vzpomínky, jelikož jej dokázala zdolat jen v jednom z posledních pěti ligových zápasů. Zároveň se nedají čekat ani žádné gólové hody - jednak to střelcům domácího celku nepálí, zároveň poslední čtyři vzájemná měření sil přinesla pouhé tři branky.

Fanoušci Labutí možná uvidí letos poprvé v základu Bonyho Wilfrieda, ten je již v dostatečné kondici, aby mohl nakouknout do základní sestavy. Do té se však určitě nepodívá Ki Sung-yeung, Nathan Dyer a Kyle Bartly, všichni tři zůstávají mezi zraněnými. Hosté se budou muset obejít bez Miguela Britose, Sebastiana Prödla a Younese Kaboula.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Van der Hoorn, Fernández, Mawson - Naughton, Sanches, Clucas, Carroll, Olsson - Jordan Ayew, Abraham
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Mariappa, Kabasele, Holebas - Chalobah, Doucouré - Carrillo, Cleverley, Richarlison - Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.29 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Liverpool FC  (sobota 18:30)
V týdnu se potkali v ligovém poháru. Outsider zaskočil favorita, Lišky z Leicesteru nedaly Liverpoolu šanci a po výhře 2:0 se můžou těšit na další kolo, zatímco Kloppovi svěřenci v soutěži končí. Neuplynul ani týden a cesty obou celků se znovu střetnou - tentokrát si to The Reds a ligoví mistři z roku 2016 rozdají o tři body v anglické lize.

Ani jeden z týmů zatím nemůže být s dosavadním průběhem ligové kampaně zcela spokojen. Zatímco Leicesteru patří za čtyři nasbírané body po osmi kolech patnáctá příčka a jen zásluhou lepšího skóre mu zatím unikají sestupové pozice, Liverpool je osmý - a v cestě do vyšších pater brání mužstvu z města Beatles stejná věc, jako v posledních několika letech. Řeč je pochopitelně o ztrátách s méně kvalitními celky, důkazem budiž poslední ligové utkání, v němž Kloppovi hoši získali jen bod (nebo lépe řečeno ztratili dva) s outsiderem z Burnley.

Proti Leicesteru navíc hostům budou chybět dva důležití hráči - do utkání pravděpodobně nezasáhnou jak univerzál ze středu polu Emre Can, tak stoper Joel Matip. Nejistý je navíc i start jiného středního obránce, kterým je Dejan Lovren - je tedy otázkou, kdo bude v sobotu případným parťákem Ragnara Klavana.

Trenéru domácích Craigu Shakespearovi bude až po dobu šesti týdnů chybět Matty James, k dispozici ovšem budou Christian Fuchs a Leonardo Ulloa.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Klavan, Moreno - Can, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.37 - 4.02 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City541016:213
 Manchester United541016:213
3.Chelsea FC53118:510
4.Newcastle United53026:49
5.Tottenham Hotspur52217:38
6.Huddersfield Town52215:38
7.Burnley FC52216:58
8.Liverpool FC52219:98
9.West Bromwich Albion52214:48
 Southampton FC52214:48
11.Watford FC52217:98
12.Arsenal FC52127:87
13.Stoke City51225:65
14.Swansea City51222:55
15.Leicester City51137:94
16.Brighton & Hove Albion51134:74
17.West Ham United51134:104
18.Everton FC51132:104
19.AFC Bournemouth51043:93
20.Crystal Palace50050:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1208)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spurs forever

Reagovat
icemike

... Second

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska docela nabitý los. To bude fotbalový den s Budvarkem Škoda, že se ještě kryje Stoke-Chelsea se Saints-MU

Reagovat
Miguel19

K tomu Laver Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to domluvená šaškárna, přetvářka, hraní na půl plynu, akorát si někdo namastí kapsu...

Reagovat
Carrick

Není to prestižní, není to napínavé, je to dost zvláštní a zbytečný podnik. A to říkám jako tenisový fanoušek.

Reagovat
Miguel19

Jj, včera to vůbec nebyly napínavé zápasy

Reagovat
icka

docela hloupy fanousek.

Reagovat
vitasrp

Hraní na půl plynu jo? Včera to tak moc nevypadalo teda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Reagovat
icka

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgios včera hrál na 110%, že?

Reagovat
Miguel19

Kyrgios nehraje na 110 % ani GS

Reagovat
vitasrp

Nikoliv, kvůli tomu, že zahrál dva údery mezi nohama, tak je přece jasný, že to úplně vypustil. Určitě na tom nic nemění ani fakt, že je to šoumen a takhle prostě hraje i vlastní důležitý individuální zápasy.

Však se stačí podívat na chování Nadala při té čtyřhře a je jasné, že to není jen obyčejná plácaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, každý máme své. Nechci se tady handrkovat, jak jiní EF exoti. Řešme raději PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no proti federerovi hrali i na 120 % ;)

Reagovat
patas92

Však je to naprosto skvělé a všichni to teda dost žrali.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Miguel19

Dneska Rafa/Roger

Reagovat
pingla

asi jediný zápas, který bude zajímavý, jinak je to sračka

Reagovat
patas92

Neeee a já to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Na cem se koukas prosim te??

Reagovat
el Principito

nejlepší pivo

Reagovat
Cobra

To je dilema. Jet na Burger festival nebo se dívat na nálož WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

A to nestihneš oboje, když vyrazíš teď?

Reagovat
Cobra

Bohužel mám vyrážet ve 12. V Brně bych byl o půl 1 a za hodinku to vše asi nestihnu. Ale třeba zkusím druhý poločas a Spurs Bar.

Reagovat
chicuita

pro vyhru MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne znovu zápas, a hráme ako prvý. COYS

Reagovat
Kixi Syhimour

Prohrajem 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

uhraje dnes Leicester aspoň remízu? 10 za kurz přes 2 mi připadá hodně lákavé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosím tě remízu, vsaď na výhru

Reagovat
Frantszek

Oplátka za pohár. Lišky- Live 1:2

Reagovat
eder

No snad měl Hérakleitos pravdu s tou řekou...

Reagovat
smazaný uživatel

15.pro demolici Crystalu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím na co se mám dívat

Reagovat
nani92

na padajúci dážd jemne stekajúci po rímse neúspešného života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

obľúbený program slovenského vysokoškoláka

Reagovat
smazaný uživatel

*studujícího humanitní obor

Reagovat
Ligter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
scholes18

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

zkus porno

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ok v čem jsi??

Reagovat
patas92

oblíbený program českého vysokoškoláka?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem na mysli jakože real nebo city.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapni si oba zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

pozri jeden live, a druhy na nete zo zaznamu

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak real je dest, city je porno...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši dneska nic nečekat. Nesnáším zápasy s WHU.

Reagovat
Makiii

Pro nas tezkej souper, ale verim, ze je dnes porazime a bez nejakych vetsich nervu.

DDG

Vale Bailly Jones Young

Fella Matic

kezby Rash(Mata) Miky Martial

Lukaku

- Shaw, Rash/Mata/Martial, Lingard, Herrera, Smalling...

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea

Valencia - Bailly - Lindelöf - Young

Herrera - Matič

Mchitaryan - Mata - Rashfor

Lukaku

Reagovat
Makiii

Jak te napadnul Linde? Kterej je zatim bohuzel ze vsech stoperu nejslabsi...

Ale snad se otrka a bude super!

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky bych tam radši vidĕl Phila, ale mám tušení, že tam dnes bude Linde.

Reagovat
Busby babes

tak to myslim, ze budes zklamanej.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nakonec ani ne. Ale jako výhra to mohla být přesvědčivější.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lindelof? Ty chceš rupnout?

Reagovat
TheTopFootbaler

Já myslel, že tipujeme pravděpodobnou sestavu, mám pocit, že ho Mourek postaví.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pospovič

Reagovat
supporter

Chicharito

Reagovat
Fenri

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mastný Chobot

Edo

Reagovat
Pospovič

Mexičan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

fú, ale kebyže dám 200 libier za dres a príde mi domov spotený "Zabeleta", tak sa asi naserem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Můžeš si pak vyrobit nekonečno Zabaletových spocených dresů a každý prodat za 200.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kurz na redku Arnautoviče dneska?

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
Miguel19

Dier - Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko v základe Dembele hrá nezmyselne zápas proti Barnsley a proti WHU nie je ani na lavičke, fakt tomu nerozumiem.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/DKZhKxfW0AE0E0m.jpg:large

Vítěžná Chybí mi tam Ayew ale.

Reagovat
smazaný uživatel

A Carroll hlavne, ten by nám vo vzduchu mohol silno prikúriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

No dúfam, že ten trávnik už nemajú pokosený hentak, inak to bude kontumácia.

Reagovat
Miguel19

Ten praporkář je dobře mimo.

Reagovat
Nikikrew

to mohla byt kludne penalta na Amautovica

Reagovat
EXoRcIsT

To aj mala byť penalta veď ho držal celý cas

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
Nikikrew

ved ho vkuse drzal za dres v jasnej golovej prilezitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůzostrašná hra to co předvádíme. Kane s Allim by měli zařadit dvojku, tolik ztracených balonů.

Reagovat
fajdax

Jasná desítka

Reagovat
tweek

slepicím se nepíská.

Reagovat
jk

Reagovat
tweek

Reagovat
Miguel19

Pojď Koni.

Reagovat
Miguel19

To je penalta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
blade115

Mrdky.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

One season star

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaaane

Reagovat
Miguel19

Carroll Od příchodu 2 ztráty = 2 góly.

Reagovat
jk

Eriksen, Dele, Kane je letos fakt válec...

Reagovat
andrew96

Harry Tento Tottenham je prostě super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

tyvole, spurs zatím úplně marní a stejnak dají 2 branky za dvou šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Marný? http://www.livesport.cz/zapas/SYGLtyDB/#statistiky-zapasu;0

Majstrovsky výkon v 1.polčase, kiežby sme takto hrali aj vo Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo statistiky jsou jedna věc, ale těch laxních ztrát ve středu pole je na mě moc + otřesný Sissoko, na co Poche čeká s takovou nám Winks uteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je hrozný, ale aj on pár lôpt vybojoval. Hlavne Alli bol tak do 30 minúty ešte horší. Hlavné je, že sme West Hamu zatiaľ nič nedovolili a nevypracovali si ani jednu šancu.

Reagovat
Miguel19

Alli mi přišel strašný, ale nakonec u obou gólů..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, hrozí hlavně z protiútoků a zatím to zvládáme. Chce to hrát víc do stran, pořád zkoušíme rozehrávat přes střed, ale moc to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme si dať pozor aj na ich rohy a štandardky blízko našej šestnástky, tam má West Ham dobrých hlavičkárov.

Reagovat
matZz

já měl vždycky tendence Sissoka bránit, ale dneska se mu fakt nedaří, v tom středu je úplně marnej. A Aurier zatím taky špatný

Reagovat
pingla

první poločas byl do toho gólu úplně vyrovnaný

Reagovat
fenixLFC

majstrovsky vykon?

Reagovat
smazaný uživatel

Majster vyhráva aj keď sa mu nedarí.

Reagovat
fenixLFC

To tiez s vami nesuvisi...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

oproti vam to je vykon hodny mistra PL

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Kane with two goals in four minutes for Spurs – he was sold by over 196,000 #FPL managers last week.

Reagovat
mikelinos

A někdo mu dal pásku

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Taiger

Kun dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Typický #FantaEffect, děkujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by v lednu šel někam do Turecka

Winks místo něj a bude dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertoghen zatím výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkovo dobrý polčas na horúcej pôde pre nás. Vertonghen zatiaľ najlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

SuperJan je prostě mašina,vybornej dopředu,ještě lepší dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

SuperJan je boží, už by konečně mohl zase dát gol.

https://i.pinimg.com/originals/c0/01/fe/c001fe32e90e70ea5aa252ffd00f26c7.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Hernandez mi príde zbytočný v systéme, akým hrá momentálne West Ham. Je tam úplne stratený.

Reagovat
smazaný uživatel

To ich 5-3-2 je strašné.

Reagovat
mithro

United to make decision on whether Pogba needs surgery next week. Been in touch with Finnish specialist Sakari Orava

Reagovat
smazaný uživatel

Dá mu medicínku z Oravy a bude v pohode.

Reagovat
nani92

Reagovat
andrew96

Já bych radši Spišsků.

Reagovat
Mastný Chobot

nechuťák

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

ty by si si dal medicínku zo Sakariho Oravy, ja viem, no

Reagovat
bbbauch

Co ti poslal owny vubec?

Reagovat
Mastný Chobot

trofeje Tottenhamu za posledné dekádu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Já bych to asi neriskoval a na tu operaci ho poslal. Pogba na ty hamstringy trpí a kdyby se mu to náhodou obnovilo, což se stát může, tak by klidně mohl přijít i o mistrovství světa.

Reagovat
Azazelo RD

Ten Kozohorský posouvá pokládání otázek na umění i na Laver cupu: "Všichni jsme spokojení, viděli jsme Federera?"

Reagovat
Taiger

Ogbonna skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, škoda toho. Ale Eriksen takisto pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

ERikseen, ale Kane parádny priamy kop.

Reagovat
Orlandiiik

Eriksen

Reagovat
Tolstobik

Bilic pude

Reagovat
Miguel19

Sissoko

Reagovat
Miguel19

Aurier

Reagovat
Taiger

Aurier tam zapadl jak prdel na hrnec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Aurier

Reagovat
Cobra

aspoň ho další zápas neuvidím.

Reagovat
Whitemedia

Nějak brzo ho nemáš rád

Reagovat
Cobra

Já z jeho příchodu nějak nadšený nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas v úterý ho nejspíš uvidíš.

Reagovat
Whitemedia

Cahill není v základu

Reagovat
smazaný uživatel

@hkane has hit the woodwork more often than any of the 19 other @PremierLeague teams this season.

Reagovat
Azazelo RD

Je to wooder.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Whitemedia

ale bez Cahilla

Reagovat
Miguel19

Conte rotuje jak drak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ta obrana

Reagovat
Greny

Ta vase neni o moc lepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

o parník lepší

Reagovat
Svatej

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, o dva parníky

Reagovat
nani92

ta naša je o dosť lepšia, ale vynechať kapitána zo základu je nechutné..a to,že mám Garyho vo fante s tým nijako nesúvisí

Reagovat
Greny

Neni vas kapitan Carrick? co je na ni hrozného? Azpi jeden z nejlepsich obrancu v lize, Christensen je letos snad nejlepsi (klidne bych videl v zakladu furt a Cahill je hroznej zaslouzene sedi

Reagovat
Greny

Nejlepsi z tech nasich obrancu

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatan

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

nebol mudry napad si ho davat do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

hmm, upřimně jsem očekával dneska Fabregase a ve středu dvojici Baka Kante. Absence Cahilla taky poměrně překvapivá nicméně zasloužená, trochu škoda Edena ale pokud bude hrát ve středu v základu, tak dnešní lavička dává smysl

Reagovat
Greny

Vzhledem k losu je to dle me pochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Bomba. Alespoň bude s Hazardem a Cescem na lávce jak případně reagovat, kdyby se nedařilo. A Cahill není v základu.

Reagovat
Busby babes

United XI vs Southampton: De Gea, Valencia, Young, Bailly, Jones, Matic, Fellaini, Mkhitaryan, Mata, Rashford, Lukaku.

Reagovat
Busby babes

Subs: Romero, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Lingard, Martial. Pogba injured. Shaw and Lindelof not in the squad.

Tak nejak ocekavana sestava.

Reagovat
Makiii

Achjo, rad bych proste videl Rash a Martial na kridlech zaroven...

Reagovat
Busby babes

hrajem venku proti Sotonu, tezko to cekat. Aspon Martial prijde v prubehu, xzatim mu to dost svedci.

Reagovat
matZz

Aurier, mnohem horší investice než Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

První červená v lize po dvou letech. Konec jedné éry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl po příchodu Auriera

Reagovat
smazaný uživatel

Serge Aurier is the first Spurs player to be sent off in the PL since Vlad Chiriches vs Stoke in May 2015; 868 days ago.

Reagovat
andrew96

V zápase na Chelsea, kdy Leicester vyhrál titul, vážně nebyla červená?

Reagovat
Whitemedia

i kdyby byla, tak by ji stejně dostal někdo z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Měly být 3, ale nebyla žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

za co jako?

Reagovat
blade115

To jen dokazuje, jak jsou rozhodčí v PL často úplně mimo. Nikdo soudný by ty vaše nechutný hovada nenechal dva roky dohrávat v jedenácti.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jen dokazuje, že 2 roky jsme byli nejvíc fair play tým v lize.

Reagovat
blade115

Ne, to jen dokazuje, jak jsou rozhodčí v PL často úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale za předpokladu, že kazí u všech týmů rovnoměrně jsme stále nejvíc fair play tým.

Reagovat
fenixLFC

hm, neboli

Reagovat
Counter

Měl někdo víc žlutých než vy?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Docela pochopitelna sestava nase, v tydnu je LM a pak tezkej souper v lize, ten los po zapasech LM k nam nebyl vubec priznivej(Arsenal, City, Watforf, United,Liverpool a WHU) klidne bych vypoustel venkovni zápasy LM)

Reagovat
Miguel19

Ten Alli je příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to uplně u prdele, Son na plac.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ten 2. nejlepší hráč planety do 21 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý je Dele?

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je fakt na ranu, stačilo přištrčit Harrymu a mohli jsme v klidu dohrát.

Reagovat
andrew96

Mexičan no.

Reagovat
Miguel19

A pojďme ještě jeden

Reagovat
Taiger

kouyateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

jeste bude drama

Reagovat
Taiger

Jesus benched, všechno to je na Aggym.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

Reid měl jít ven.

Reagovat
Miguel19

Jejda, slušní hráči Spurs nám nějak sbírají kartičky

Reagovat
Gareth Bale 11

Kolik máte červených tuhle sezónu prosím tě?

Reagovat
Sali5

Reagovat
FUnk

Reagovat
Sali5

U nás by ji dostal třeba i ten Ayew na konci za ten skluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Všechny

Reagovat
JIMMY-PO

ale prosim ta ved tam neboli ziadne prasarny ale len take babske poštuchovacky..nechapem prečo su karty za to vobec.., na oboch stranach

Reagovat
Greny

Ciste teoreticky je mohl osolit vsechny, kdyby sel do extrému zanesportovni chovani - zdrzovani hry

Reagovat
Taiger

Aurier předvedl babskou pošťuchovačku hned dvakrát.

Reagovat
JIMMY-PO

vravim o tom konci predsa

Reagovat
Coutinho10

to je marias

Reagovat
Cobra

V suchém triku?

Reagovat
smazaný uživatel

ako spotil som sa jak som videl Carrolla do toho centru bežať

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda

Reagovat
Greny

K zaveru Tottenhamu reknu jen to co rikal jeden starsi okresno rozhodčí

Zbytecne so to zkomplikoval ,,90.minute ma byt rozhodci vysprchovanej a a najezenej

Reagovat
Coutinho10

btw. nezapomen na sazku fantasy...mas 7 minut

Reagovat
Hokaido

Já se tam před chvílí přihlásil s tím, že ti napíšu, ať mě vyřadíš... Ale pak koukám, že hraju zrovna proti tobě, tak jsem tam někoho naházel a zkusím tě ještě porazit.

Reagovat
Coutinho10

tak snad te porazim tak ci tak ale aspon to bude zajimavy a lepsi nez kontumacne ziskat 3 body..kazdopadne ten tym taky nemas spatnej, tak uvidime

Reagovat
vrabejka

Preview 6.kola:

Leicester City - Liverpool FC

The Reds čeká ligový duel proti Leicesteru City

LFC zažívá krizi. Po debaklu proti Manchesteru City(5-0) jsme pouze remizovali s Burnley 1-1 a prohrálu v poháru s Leicesterem. Jakoby se po absenci Maného tým totálně sesypal.

V každém zápase udělá naše obrana chyby, které nám zajistí hodně inkasovaných golů, záloha ani s Coutinhem nehraje dobře a náš věhlasný útok má strašnou efektivitu.

Navíc to vypadá že si ani Klopp neví jak ten tým poskládat aby zase začal vyhrávat.

Na klidu našim hráčům nepřidá ani to že ve středu jasně prohráli s liškami

0-2.

Celý tým musí zlepšit své výkony. Jinak dnes opět nevyhrajem.

Doufám, že Klopp udělá razantní změny (posazení Hendersona, Lovrena), které jsou k nastartování týmů nezbytné.

Zajímavosti:

The Reds naposledy venku porazili Leiscester v roce 2014

LFC vstřelilo pouze 3 goly ve 4 zápasech

The Reds nevyhráli už ve 4 zápasech v řadě

LFC inkasovalo dosud ve 4 z 6 ligových zápasů

Jamie Vardy vstřelil Liverpoolu 5 golů ze 4 vzájemných utkání

Zranění: Lallana, Clyne, Mane, Bogdan

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Salah

Tip: 2-1 gol: Coutinho

Zápas začíná v 18.30 živě ho vysílá DIGI SPORT 1.

Slovo na závěr:

Liga sotva začala a už jsme ve velké krizi. Naše situace v lize není tak strašná ale musíme začít vyhrávat. Pokud Klopp posadí Hendersona s Lovrenem a útok zlepší efektivitu tak můžeme dnes zvítězit. Pokud ale ne tak uvidíme stejné trápení jako v posledních zápasech.

Reagovat
vodka

omg, ta obrana Stoke je fakt strašná strašná komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je úplně jasné, že Pedro zase posere každý balon a pak tam šoupne nějaký gól zpoza šestnáctky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chcicharito takovy uplakanek, jak tam tezce nezvladal nakonec..

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi nemáte někdo dobrý link na zápas Soton s United?Moc děkuju...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaa Azpiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!!

Reagovat
Miguel19

Gól nohou

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Tak přeci ty nohy nemá k hovnu...

Azpi naprosto neskutečná asistenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Když Cesc nemůže, Azpík pomůže.

Reagovat
liquicitizen

noháááááá

Reagovat
Hokaido

Nohou

Reagovat
Arbiter

Azpi je Moratův dvorní nahrávač? 3 asistence A Morata

Reagovat
Miguel19

A Bakayoko skvěle před golem

Reagovat
off-olda

Reagovat
fajdax

Morata u nás 4 góly, na 3 z nich asistoval Azpi

Reagovat
Whitemedia

Zatímco já pořád ještě hledám stream, tak Chelsea už vede

Reagovat
RKBoy
Reagovat
off-olda
Reagovat
Whitemedia

Už jsem si ho našel sám, ale ten gól už mi nikdo nevrátí

Reagovat
Svatej

proč mu ho posíláte ?!

Hledej dál !

Reagovat
Whitemedia

Já koukám stejně jinde

Reagovat
EXoRcIsT

Nemate niekto stream co by kazdych 5s nesakal ?

Reagovat
off-olda
Reagovat
EXoRcIsT

dakujem

Reagovat
Whitemedia

Proč jako bučí na Mojžíše?

Reagovat
off-olda

Pirlo nestíhá.

Reagovat
off-olda

Škoda, že Johnson nemá na dresu číslo 16.

Reagovat
Miguel19

Tvl, po gólu teda parádní hra..

Reagovat
Whitemedia

Baka zatím poztrácel všechno.

Reagovat
M0rb1D4S

Vůbec si nedává pozor co se kolem něj děje a už mě začíná fakt srát dneska.

Reagovat
icemike

Reagovat
M0rb1D4S

No potom se rozjel. Ale začátkem zápasu tam měl hodně zbytečných ztrát, když si nedával pozor na Shaqiriho, který ho několikrát úplně jednoduše obral o míč a založil protiútok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Tak to není fér, shaqiri se schoval za stébla trávy

Reagovat
Grahf

romeluu

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Swarley

vlažnější start jsme letos ještě neměli

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

ještě něco řekni, prosím

Reagovat
Swarley

mám nějakej pomalej stream...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Azazelo RD

To dělá ten modem na uhlí z 19. století.

Reagovat
Busby babes

Romeluuuuuuuu

Reagovat
Ligter

LUKAKU

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku Young skvelý center

Reagovat
vodka

Hoedt

Reagovat
chicuita

Lukakuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley hraje skvěle

Reagovat
off-olda

Shaqiri

Reagovat
Ligter

Hoedt docela slaboučkej

Reagovat
Busby babes

Lukaku is now the first player to score against Southampton at St. Mary's for 3 different Premier League clubs!

Reagovat
Whitemedia

Na to se zase nedá koukat tvle..

Reagovat
off-olda

Stoke si dělá co chce. Naštěstí zatím dostatečně daleko od naší brány.

Reagovat
Pospovič

tvl ten Pedro

Reagovat
Whitemedia

Pedro s Willianem v základu mě prostě nebaví..

Reagovat
Trapper

Reagovat
Pospovič

bohužel

Reagovat
off-olda

Moses ten aut

Reagovat
Miguel19

Ve Španělsku nejsou souboje nebo proč je v nich Morata absolutně mimo tvl..

Reagovat
Svatej

Jesé si nemohl vybrat dva horší protihráče, se kterýma jít do souboje

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Zas on.

Reagovat
Mimalu

Pedrooooooooooooooooo

Reagovat
Trapper

Klasickej Pedro

Ale pěkně to trefil

Reagovat
Whitemedia

hraje hovno a pak tam zase pošle tohle

Reagovat
smazaný uživatel

FLETCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
off-olda

Fletcher neskutečná asistence.

Reagovat
Miguel19

Fletcher brilantně prsíčky

Reagovat
Arbiter

Kdy naposledy dál Pedro gól z šestnáctky?

Reagovat
off-olda

Dean se úplně posral ne? Kdes viděl faul ty kokote starej...

Reagovat
M0rb1D4S

Willian vždycky promrhá nejlepší čas na přihrávku a pak se snaží vymýšlet koko*iny.

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

Kune

Reagovat
Gareth Bale 11

Fellaini,

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gareth Bale 11

Faul to byl a nepříjemný to být mohlo, ale to co tam předvedl za divadlo bylo naprosto k smíchu, když za 20 vteřin už mu nic nebylo.

Reagovat
Busby babes

jo tohle.

Reagovat
HorajzmAmmann

bych tě chtěl vidět kdybys dostal tak jak on.... to je asi nejhorší místo kam můžeš dostat

Reagovat
iamek

Slapl ti nekdo na achilovku?

Reagovat
HorajzmAmmann

špuntama

Reagovat
mithro

njn kedy ti niekto skocil na achilovku naposledy?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak jednotná odpověď, ano šlápl a nikdy jsem takhle neřval a nevšiml jsem si, že by někdo jiný takhle řval. Za 20 vteřin chodil, takže to vypadalo naprosto komicky. Chápu, že všichni fandíte United, takže to je naprosto normální.

Reagovat
r.mrazik

tak v tu chvili ho to mohlo bolet docela dost...preci jen bolesti jsou ruzny

Reagovat
HorajzmAmmann

jo no když ti někdo šlápne na achilovku tak jsi v píči hodinu a půl totiž.

Reagovat
off-olda

Polovina hráčů vypadá, že se hraje 85+

Reagovat
Mimalu

dneska toho Willianovi poměrně dost nevychází

Reagovat
Coutinho10

co to bylo za decko u Pepka

Reagovat
Miguel19

To jsou odkopy jak od vozíčkářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Conte nezavře a pošle tam hezky Cesca s Edenem. Případně teda i Musondu, ale to už bych asi chtěl hodně

Reagovat
M0rb1D4S

Willian a Alonso by zasloužili pořádný kartáč o poločase.

Reagovat
Miguel19

Přidal bych i další.

Reagovat
M0rb1D4S

Celkově se dá pochválit snad jenom ta trojice stoperů.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Whitemedia

Kanté si taky klasicky odmakal to svoje

Reagovat
M0rb1D4S

Ale taky se mu tam dost věcí nepovedlo. Baka měl zase hodně špatný start a dostal se do toho až ve druhé polovině. Pedra jsem si snad krom branky ani nevšiml a Morata to má hodně těžké, když tam nemá žádného kvalitního spoluhráče vepředu.

Reagovat
Miguel19

No mně se nelíbí ani Rüdiger..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SpecialOne

Alosno mi poslední zápasy přijde strašně nevýrazný. A už se těším na návrat Hazarda, Willian s Pedrem ten míč vůbec nepodrží, vždy akce na jeden dotek, která má minimální šanci na úspěch a nebo to Will úplně zadrbe.

Reagovat
niflheim

Eagles škoda, tak blbě do šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

To se hraje jen zápas CFC ?

Reagovat
SpecialOne

Jinak dvojice Azpi-Morata zatím skvělá spolupráce, na livesportu by si měli dát gól Moraty v závorce s Césarem do nějaké zrychlené volby

Reagovat
Gunner14

Ja ze co to tam ma city za 15-letyho nahradnika a on Guardiola dava instrukce podavacovi balonu

Reagovat
fajdax

Reagovat
diastan

Sanéé Tak ted už to snad bude pohodicka.

Reagovat
Busby babes

Zatim docela nuda. Romelu dobrje gol, smesne teda odbraneny od toho stopera.

Skoda, ze pokazime finalni reseni u tech protiutoku, mohlo to byt veselejsi. Soton neskodnej. Hlavne nedostat a Tony pak nejakej gol prida.

Reagovat
mithro

pride tam Martial a znici ich

Reagovat
Gunner14

A prirozene ze potom co vyndam Saneho z draftu protoze stridal, tak ho jebne do zakladu a da gol.

Reagovat
SpecialOne

To já jsem frajersky sebral dalším pěti zájemcům v draftu Auriera

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

Mendy sa zranil?

Reagovat
mithro

Stoke 0-2 Chelsea HT:

Shots: 5-2

Pass accuracy: 76%-83%

Chances created: 2-1

Possession: 46%-54%

Crosses: 17-2

tak snad tam nieco spadne aj potters

Reagovat
RKBoy

to tie vaše štatistiky proti Sotonu vyzerajú daleko horšie a ty sem hodíš naše?

Reagovat
mithro

Southampton 0-1 Man Utd HT:

Shots: 5-6

Pass accuracy: 78%-81%

Chances created: 3-3

Possession: 50%-50%

horsie? ako nie je to ziadna hitparada ale horsie snad nie su.

Reagovat
HorajzmAmmann

od kdy je 5:2 na střely lepší než 5:6?

Reagovat
liquicitizen

Liverpool minulý týždeň vyhral na strely proti Seville 24:8, vieš ako dopadol zápas?

Reagovat
HorajzmAmmann

řešíme tady statistiky

Reagovat
kiwwi

to je sok, ze sem hodi statistiky, ktore zodpovedaju jeho zameru a nie tie, ktore by boli uplne opacne co?

Reagovat
vitasrp

Nepřijde mi to jako dobrý výkon, ale i tak to občas ve fotbale funguje, že nehrajete dobře a dva momenty vám přihrají vedení 2:0. Pokud se ale bude v podobném výonu pokračovat i v druhé půli, očekávám, že z toho bude ještě pořádný drama.

Alonso se mi druhý zápas v řadě nelíbí v defenzivní činnosti, dělá chyby v pozičním postavení, nezvládá jednoduché odkopy a ani jeden na jednoho nedominuje.

Jinak při budování hry hrajeme až příliš do kolma, málo míčů chodí diagonálně, přičemž to je v současnosti problém, když proti nám většina týmů nasadí také 3-4-3. Pak tam soupeřovi obránci mohou být orientováni hodně těsně na hráči, přijímající hráč je pak pod velkým tlakem dotírajícího hráče a balón přebíra zády do hry, což je náchylný ke ztráttám, který jsou o to nebezpečnější, že se dějí ve středu pole. Při diagonále je lepší, že hráč je alespoň částečně otočen do prostoru, načež má tedy lepší přehled a lepší výchozí pozici.

A Hazard hodně chybí, zejména v tom smyslu, že je sám schopen převzít míč pod tlakem, uvolnit se a rozbít ten osobně orientovaný presink soupeře. Jak říkal Bielsa - úspěšný driblink učiní budování hry mnohem snazší a hru to parádně zrychlí.

Reagovat
EXoRcIsT

Mkhitaryan ide za zapas do 4 protiutokov a vsetky pokazi a potom ku koncu zapasu znicoho prida asistenciu urcite

Reagovat
Whitemedia

Swansea nula střel na bránu doma proti Watfordu.. ten tým je do ofenzivy tak strašně tragický, že budou rádi, když do ledna nasázejí 10 branek..

Reagovat
Miguel19

Když je dá Tammy, tak je to jedno.

Reagovat
Whitemedia

Tammy už nehraje, je tam Bony..

Reagovat
Hokaido

Ale je úplně šílenej, Dávám mu tak 3 zápasy a už si pořádně nezahraje.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je poslední hry tragický

Reagovat
Biozdenda

někdo prosím link na United?

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley - Huddersfield 0-0 na bránu, 2-2 celkovo.

Reagovat
vodka

Everton

Reagovat
Miguel19

Servus Koeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ať táhne do prdele, už tam jenom pochoduje jak kretén

Reagovat
Whitemedia

pochodoval celou první půli.. nechápu, na co si to hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

pochopím, když má někdo špatný den ale aspoň se pořád snaží, ale tohle je fakt na facku co on dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso se posral ne

Reagovat
Trapper

Wtf, ten Alonso je hloupej

Reagovat
Miguel19

Jistě Alonso, už nám dlouho nikoho nevyloučili. Těm hráčům fakt jebe..

Reagovat
off-olda

Bože můj...

Reagovat
SpecialOne

Marcosy jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso taky kus vola, proč by tohle dělal minutu po tom co dostal žlutou probohaaa?

Reagovat
vitasrp

Protože je tohle debilní situace, vidíš míč, seš si jistej, že ho vypíchneš a jdeš do brejku, načež ti tam soupeř na poslední chvíli strčí hnátu a ty uděláš faul, kterej klidně může bejt za žlutou.

Reagovat
diastan

Steerling

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být toto faul Alonsa ? Však diouf se nezajímal o balon, Alonso běžel po míči a on mu tam strčil nohu do cesty a ani se nedotkl balonu...

Conte pls stáhni ho

Reagovat
Trapper

Tohle zdržování tak nesnášim..

Reagovat
smazaný uživatel

WTF on tam toho Cahilla narve?

Reagovat
smazaný uživatel

A rozehřívá se Cahill, paráda. Pískejte konec pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ať vypadne.

Reagovat
SpecialOne

Willian a Alonso prosím dolů

Reagovat
Whitemedia

Willian s Alonsem dolů hneeeeed

Reagovat
liquicitizen

bože ten Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alonso se POSRAL KURVA?

Reagovat
Trapper

Je tak Alonso úplně hloupej? Proč hází ten míč....

Reagovat
SpecialOne

to je takový kretén dnes ten Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

tohle skončí strašným průserem

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem za toho Cahilla i rád

Reagovat
SpecialOne

Větší nadšení z příchodu Cahilla už letos nebude

Reagovat
Grahf

čo to zase hrajemer? Len čakáme. Rashford hraje dobreže nie na bekovi.

Reagovat
Trapper

Willian pryč..

Reagovat
Miguel19

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham gol, vidim ze modraci potrebuju potesit

Reagovat
smazaný uživatel

Willian tam zůstane jak dlouho? Nestalo se za posledních 15 minut ani jednou, že by neztratil každý balon.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas

Reagovat
diastan

uhh díky za ten gol do saten to zas bude 5tka

Reagovat
off-olda

Pičo ale Conte reaguj nějak. Stát na lajně a jen řvát je úplně k hovnu.

Reagovat
Grahf

tyvoel to je strašné, jakí sme statický

Reagovat
Busby babes

no mozna bychom mohli zacit hrat...

Reagovat
M0rb1D4S

Dáte 3 branky v posledních 10 minutách

Reagovat
Busby babes

no v to doufam, zatim to spis vypada, ze 3 dostanem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Swarley

dobré střídání, ten sřed musíme posílit

Reagovat
Hokaido

Dean je prostě úplně tragickej rozhodčí.

Reagovat
Miguel19

Cahill To byl jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Deanovi bych po zápase zvýšil úplatky

Reagovat
off-olda

Cahill Zabalit a poslat do severního Uzbekistánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill ani ne 10 minut na hřišti a už zkurvil i našeho brankáře

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je asi jedno, jestli jde dolů Pedro nebo Willian, oba jsou tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beru zpět, Willian je extra tragéd.

Reagovat
Whitemedia

a Willian pořád hraje

Reagovat
HorajzmAmmann

co to ted hraje United za sračku?

Reagovat
Busby babes

Tohle se ale dava.

Reagovat
off-olda

Kanté Willian

Reagovat
niflheim

Rashford dole, už nemůže.

Reagovat
Grahf

to mourinho plánuje uhrať s tým autobusom?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

BAKAA

Reagovat
off-olda

Moratu by od míče odstavil i můj pes.

Reagovat
HorajzmAmmann

co máš za rasu?

Reagovat
off-olda

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, odstavil...

Reagovat
niflheim

Rooney se zranil že šel dolů v 55. minutě?

Reagovat
RKBoy

asi mu začali verejno prospešné práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jako cely tym hral blbe. Ale mel i zdravotni problemy, v prvni puli mu opakovane tekla krev z hlavy, mozna to melo na nej vliv i po osetreni po prestavce.

https://www.standardmedia.co.ke/images/saturday/wayne_rooney_left_wi59c6880c76a9e.jpg

Reagovat
Whitemedia

To co teď Stoke nedalo

Reagovat
Whitemedia

Willian dole, jupí

Reagovat
Mimalu

no ještě že jsou hráči Stoke v čele s Fletcherem dneska takový nýmandi

Reagovat
HorajzmAmmann

dej tam Martiala a Andrea ihned!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Hazard je tam 10 sekund a už jsme se dostali díky němu do šance

Reagovat
Hokaido

Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Maguire, Chilwell, Ndidi, King, Albrighton, Mahrez, Okazaki, Vardy

Nic moc, snad alespoň remízka bude.

Reagovat
Grahf

smalling autobus startuje

Reagovat
niflheim

wtf Smalling?

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting XI: Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Can, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Salah, Firmino.

Odpověď uživateli @LFC

#LFC substitutes: Karius, Milner, Sturridge, Solanke, Klavan, Oxlade-Chamberlain, Alexander-Arnold

asi podle ocekavani, ale trosku jsem doufal v Dannyho...tak aspon jako zolik

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som chcel Studgeho v základe. Treba konečne zlomiť tú kliatbu, čo k nám priniesol Ox.

Reagovat
Coutinho10

a pomstit se Leicesteru za uterek

Reagovat
off-olda

Affelay ještě žije

Reagovat
Busby babes

Dneska tam hrozne chybi Pogba a to jak dokaze podrzet balon uprostred hriste.

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

no nemam z toho dobry pocit aby Soton este nedal gola

Reagovat
Error

Chelsea ma na hristi 4 stopery, Stoke nula. Casy se meni.

Reagovat
Error

*a taky to podle toho vypada

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

MORATKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Busby babes

Niasse gol.

Reagovat
Whitemedia

MORATAAAAA génius

Reagovat
off-olda

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
Svatej

WOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

MORASSIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle bylo od Moraty sakra povedené už od začátku

Reagovat
SpecialOne

Fletcher

Reagovat
liquicitizen

Fletcher hra dokonalý zápas

Reagovat
niflheim

Boha to smrdí

Reagovat
off-olda

Peďák

Reagovat
niflheim

Anderko

Reagovat
Ligter

hm, to mohl dát

Reagovat
Busby babes

mohl? To jsi hodne hodnej...

Reagovat
Ligter

jsem si jen tak stoicky pokrčil rameny

Reagovat
Swarley

Anderkuuuu

Reagovat
Grahf

rasford sám sebe odhlavičkuje :D

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

MORATAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Morataaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Morataaaaaaa hattrick

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
liquicitizen

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M0rb1D4S

HATTRICK!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata > Lukaku

Reagovat
Miguel19

Azpi nejlepší nahrávač v lize ne?

Reagovat
Arbiter

on vlastně zase nahrával, že?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Niase legenda. Koeman

Reagovat
diastan

Kuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Lukawho?

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy zase 1+2

Reagovat
Swarley

on je super, rozhodně bych ho stavěl do základu pravidelně

Reagovat
Arbiter

tož to rychle si vykopal v PL první hattrick

Reagovat
niflheim

Niasse

Reagovat
Busby babes

Zqasch bude mit radost.

Reagovat
off-olda

Nejlepší dvojice útočníků na světě!! Morata, Michy

Reagovat
vodka

takže koemana zachranuje niasse

Reagovat
RKBoy

4 strely na bránu ,4 goly - efektivita.

Reagovat
Sali5

Ten Fletcher naprosto šílený výkon

Reagovat
Ligter

Jones jak se natahoval ještě prosím, ať z toho vznikne nějaký gif

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

cekal jsem, ze se pri tom zrani.

Reagovat
Ligter

a je to tady

Reagovat
Swarley

Jonesy, to je bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Morata už mohl dát 5

Reagovat
off-olda

Co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

DEAN JE POJEBANÝ ČURÁK NEBO CO KURVA

Reagovat
off-olda

Jenom žlutá? Mrdko Deanovská

Reagovat
Whitemedia

čemu se jako Crouch diví.. za to měl dostat rudou

Reagovat
SpecialOne

žlutá???? neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo na zlomeninu doprdele.

Reagovat
Miguel19

Crouch jenom žlutá

Tak to je pak těžký no, když mi za takové zákroky máme hned červený..

Reagovat
Miguel19

Ještě horší zákrok než Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Dean nedal dneska Alonsovi červenou a nepískl proti nám penaltu, tak jestli nastavil takový hodně mírný metr, tak nemohl dát červenou ani teď...

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

Můžeš nastavit mírný metr, ale když jde někdo šlapákem na holeň, tak je to jasná rudá.

Reagovat
Whitemedia

může si nastavovat co chce, ale tohle byla fest nebezpečná prasárna, červená i v nejmírnějším metru..

Reagovat
Hokaido

Imho je úplně jedno, jakej nastaví metr, tohle je jasná červená all day long.

Reagovat
Busby babes

mi?

Reagovat
Whitemedia

že se směješ zrovna ty

Reagovat
Busby babes

prave proto.

Reagovat
Miguel19

Jj, mě za to vylučují..

Reagovat
SpecialOne

Watford jede, minulý zápas vypustili jako Roger French Open a jede se dál

Reagovat
niflheim

Tak Jonesyho nám zase oddělá Smalling? Nebylo to naposledy na tréninku Albionu?

Reagovat
Nikikrew

City 21 golov za 6 zapasov

Reagovat
kvasha16

nezacali aj minuly rok takym stylom?

Reagovat
Nikikrew

tusim ze ano. Ale teraz su silnejsi

Reagovat
kvasha16

iba hype okolo nich ... dufajme

Reagovat
diastan

To je valec

Reagovat
off-olda

Ruda

Reagovat
Busby babes

Smalling a Jones, ty vole, to je dvojka...

Reagovat
SpecialOne

A ten neaktivní zmrd ve fntě draftu zas body za Moratu a Kuna, Milivojevič z Palace v základu, ale stejně si mě maže na chleba

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TransferRelated/status/911510775109492738

Jasne se reklo, ze se na stadionu nekouri!!!

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

jak si ještě chtěla rychle potáhnout

Reagovat
mithro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

kurva to je beton

Reagovat
niflheim

Žozé

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vykázaný na tribuny

Reagovat
niflheim

Easy.

Reagovat
Swarley

Mourinho

Reagovat
diastan

Velké skoda Southampton Ucka ale jeste vyhra v dalsim kole a pak dalsi 4 bez vyhry

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj, Soton by si teda tu remizku zasluzili urcite.

Reagovat
EXoRcIsT

no som zvedavy zaco Joseho vykazal

Reagovat
Swarley

hráli jsme hovno, ale i v těch zápasech, kdy to nejde, musíme udržet body...vybojováno...

Reagovat
mithro

ten druhy polcas ma fyzicky bolel

Reagovat
vodka

já sem to vypl, se na to nedalo dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet; Gomez, Matip, Lovren, Moreno; Henderson, Wijnaldum, Can; Salah, Coutinho, Firmino

Dobrá zostava až na Henda a Lovrena, dal by som napravo Milnera a na stopéra Goméza. Do zálohy kľudne Grujića, ale nevadí, Klopp im zatiaľ verí, pretože sú stálice z minulej sezóny, snáď vyhráme!

!!! YNWA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Tak diky Jožko, že si nám pripomenul svoju odvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tři body

Reagovat
mithro

konecne suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren by si zasloužil zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

teraz hrá chvíľu Can DM a Hendo RCM, hneď mi to príde lepšie, snáď do konca zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren ten Liverpool trolli, tohle fakt uz nenni mozny xD

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah prostě ten gól nedá a nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Can znovu skvelý, škoda tyčky, škoda Momo

Reagovat
10

Can už podepsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nie.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Salah

Reagovat
Cobra

Salah To je kopyto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Hendersona prodat, nejhorší záložník v PL a dělá nám kapitána plus má 14

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nehrá zle...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě už tak štve že na to nemám

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Salaaaaah ale krasny centrik od Coutsa

Reagovat
Kixi Syhimour

Neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOO_SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
smazaný uživatel

Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhov center, to bola nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jsem rád, že zase hraje. Hráč jako on by mi v PL strašně chyběl, je boží ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

skurvený drevák albrighton, kokot vyjebaný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne a nechutne zašiel do Salaha .

Reagovat
nani92

aj o Gerrardovi si tak písal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nebol drevák.

Reagovat
fenixLFC

dpc salah ty si strasne kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Simone , Simone

Reagovat
cubazi

Reagovat
Miguel19

Oušikuru tvl..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

cooooooooooooooooooouts nie, nepotrebujeme ho....

Reagovat
Hokaido

Chilwell s tou šancí v základu zatím nakládá hrůzostrašně. Ten gol byl bohužel jeho.

Reagovat
Coutinho10

Salah + asiatence

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok,ok,ok,ok

Reagovat
smazaný uživatel

Couts ty kokotko!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
Counter

#fantadraaaaaaaft

Special One, děkuji děkuji

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
Cobra

Návrat ve velkém stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherne to zatocil..

Reagovat
Coutinho10

is baaack

Reagovat
fenixLFC

nepotrebnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Salah vyzerá ako milý človek, ešte aj dobrý futbalista, motorová myš.

Reagovat
vladis271

pekne Couts, podobný výkon daj aj proti mancs a bude ti odpustené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Mahréz je strašně useless hráč, nechápu, jak jsme o něho mohli stát. One season wonder.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, podľa mňa je stále kvalitný a spoľahlivý. 1na1, rozdielové prihrávky, atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych třeba radši utratil těch 40 milionů za něj no. Škoda, že chtěl Klopp Oxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno s Oxom počíta aj na Cm ako náhrada za Lallanu. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No Lallana je podle mě daleko lepší a vhodnější hráč na CM než Ox. Radši mít specialistu na jeden post v Mahrezovi než průměráka na každým postu Oxe, ale tak Klopp snad ví co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie či bol Kloppov nákup.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak co stále si myslíš že Jordan nehraje špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa Bobbyyyyy

Reagovat
vladis271

Eghoooooo

Reagovat
vladis271

sry, to malo ísť vedla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Rafa in

Reagovat
smazaný uživatel

Musí ti jebať už...

Reagovat
Cobra

Okazakííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
Whitemedia

a je taaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, všetko po stupídnom faule Matipa...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to vôbec faul Matipa?

Reagovat
Kixi Syhimour

No právě že nebyl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Mignolet jak si ho nenápadně přidržel

Reagovat
smazaný uživatel

Faul od Okazakiho, či nie?

Reagovat
Taiger

Spíš faul od Mignoleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď šiel po lopte tak sa mi zdalo, že ho držal za ruku.

Reagovat
Taiger

Samuraj

Reagovat
Cobra

Ale penalta + červená by možná byla lepší.

Reagovat
stiflerovamama

Rozhodcovia nemal byt priamy, roh bol uz po nadstavenom case, faul Okazakiho na Mignoleta spravit 3 chyby za minuta, krasa

Reagovat
nani92

a 4 chybu ako nenapíše..bože, tato objektivita je na Slovensku snád diagnoza

Reagovat
vladis271

za sebakritiku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

taky za sebekritiku

Reagovat
Taiger

Faul Okazakiho

Reagovat
stiflerovamama

sak drzal Mignoletovi ruku

Reagovat
Setwo

ved Okazaki ho tahal za ruku si slepy?

Reagovat
nani92

Gol + Redka

Reagovat
Setwo

mal sa kopat tak priamy kop po Okazakiho fale...

Reagovat
nani92

ale sa nekopal, čím sa prešlo do dalšieho stavu zápasu v ktorom sa už na minulosť nepozerá a tam sa zrodila obrovská hrubka

Reagovat
cubazi

pogbuj dopiče

Reagovat
nani92

tiež neviem prečo som z kľudného vrcholu tabulky prišiel na zápas zo stredu tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

vracat by si mal skor z toho ze rozhodca neodpiskal faul na brankara ako nezaujaty fanusik futbalu

Reagovat
nani92

ty chceš odomňa, aby som bol v zápase Liverpoolu nezaujatý?

Reagovat
Setwo

ja tiez samozrejme prajem straty konkurentom, ale urcite sa nebudem tesit z toho, ked im rozhodca vyrazne ukrivdi..

Reagovat
vladis271

újeb

Reagovat
Coutinho10

takhle debilne do satny

Reagovat
fenixLFC

super, najskor si rozhodca vymysli faul matipa aby po naslednom rohu nevidel jasny faul fakt tym rozhodcom ide

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze to musime kazdy zapas nastrielat asppn 4 goly. Ta obrana nas tak strasne nici. Ale tesi Salahuz jeho 6 gol v sezone.

Reagovat
cubazi

Však lepší stopery už nie sú...klopp says

Reagovat
fenixLFC

v tomto pripade nas nenicila obrana ale ti slepci co namiesto paliciek a vodiacich psov maju pistalku a praporky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Emre , máme fakt problém so sústredením....

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to faul na Lovrena, Taylor .

Reagovat
lajka30

tak ten rozhodčí je nemálo tragickej

Reagovat
stiflerovamama

Taylor kokot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lajka30

Reagovat
REPLIKATOR

Can neumí hlavičkovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino dolu

Stud místo něj

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Leicester je tak nesympatickej prasej, simulujou

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý match a vyzerá to aj na strhujúci záver.

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kixi Syhimour

I tak ale hraje špatně Olivere

Reagovat
Whitemedia

Henderson zachránce Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool dřeváááák

Reagovat
Tommy the Gunner

Obrovska blbost od Maguirea

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge

Reagovat
Kixi Syhimour

To bolo rychlé

Reagovat
Whitemedia

VARDYYYYYYYY

Reagovat
Tommy the Gunner

Vardy

Reagovat
Cobra

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ty zloduch

Reagovat
REPLIKATOR

Kokoti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi dôležitý gól, snáď bude Hendo hrávať už lepšie...

Albrighton teraz parádne

Reagovat
Whitemedia

Zápasy Liverpoolu prostě baví

Reagovat
Tommy the Gunner

Zrovna jsem prepnul a 2 goly

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakej Vardy to naše obrana

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez opravdu skvělé bránění

Reagovat
pingla

Tragická obrana Liverpoolu, jejich fans mi je líto

Reagovat
Kixi Syhimour

To je přičíst

Reagovat
Kixi Syhimour

*pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

LIVERPOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl faul

Reagovat
Swarley

pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Swarley

tpč jak to minul

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet Proč tam ten ocas nešel rukama

Reagovat
Horcmen

zase doprostřed

Reagovat
pingla

On to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je napínavé jak trenky

Reagovat
RKBoy

ten Vardy je tak hlúpy.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mignolet si chtel chytit pencli, frajer

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

komedie tento zápas

Reagovat
RKBoy

inak Grey v tom Lestri dlho nevydrží,super talent.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

gray si tam robí s morenom čo chce, kt. hral pred jeho príchodom dobre... Rozhodca na obe strany slabý...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel škoda

Reagovat
lajka30

už aby bylo video ,protože co tam dneska předvádí Taylor je na

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet výborné rozhodnutie. Vardy to tak kope už dlhšie a nikto sa neodvážil ostať v strede.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox do hry, takže Lestr vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

pískaj koniec

Reagovat
Tommy the Gunner

Ox twl, co se s nim stalo...

Reagovat
Coutinho10

celkem si koledujem a do toho jeste Ox

Reagovat
smazaný uživatel

bol si už unavený...

Reagovat
Coutinho10

dobre no ale konecne povedenej zapas i v statistikach a ted uz jenon ty 3 body udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to udržíme už...

Reagovat
cubazi

Co to v obrane vyvadzame to je nepochopitelne....

Reagovat
fenixLFC

Omg chod do pixe s tym predrazenym priemerakom

Reagovat
Whitemedia

Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastné Dannyho zranenia...

Reagovat
vladis271

Inak je nejaká stránka kde by sa dali vyhladať obranci bez zmluvy? Či tam nie je nejaké zaujímavé meno.

Reagovat
Kowe

jeslti najdeš tak se podívej i po DM

Reagovat
Whitemedia

Najdeš tam tak leda Bassonga..

Reagovat
Kixi Syhimour

Lescott

Reagovat
Whitemedia

ten už maká ve studiu beIN SPORTS

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ne

Reagovat
Swarley

Klopp by stejně koupil toho nejběhavějšího a dal by ho na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna? Na stoperovi by bol super

Reagovat
smazaný uživatel

Na ľavom stopérovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tinder

Reagovat
Kixi Syhimour

Ufff

Okej

Reagovat
stiflerovamama

Taylor co rpedvadza ?

Reagovat
Whitemedia

svoji klasiku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Zeptám se tady Vás co žerou Premier league ...co ty dva Matějů a Skalák... už si vůbec kopli v lize za Brighton ? ...nebo takhle... jsou vůbec někdy na soupisce do zápasu nebo jen vysedávaj na tribuně ? Díkes

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák hral až teraz cez týždeň v Carabao Cupe a Mateju pokiaľ si dobre pamätám ešte nemá za sebou debut.

Reagovat
Kowe

hrál v poháru jednou ne?

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Hokaido

Matějů hrál teďka v poháru posledních 10 minut v prodloužení, ale neviděl jsem to.

Viděl jsem ho cca 2 týdny zpět za U23 proti Leicesteru a byl hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc dali Arsenal az na pondeli, kdyz hrajou EL a dneska je to mrtve...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, TV si robia čo chcú.

Reagovat
Rozum

Taky za to královsky platí, že jo?

Reagovat
Busby babes

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Club-News/2017/Sept/Manchester-United-club-statement-on-Romelu-Lukaku-fan-chants-following-Southampton-match.aspx

No zacina z toho byt slusny halo. Tohle skonci nejakyma zakazama na venkovni zapasy... Jsou to kokoti, ze to zpivali i pres to, ze jim sam Lukaku vzkazal at s tim prestanou, ze to neni vhodny. A doplati na to pravidelni vyjezdnici, ale tak muzou si za to sami no.

Reagovat
Whitemedia

ostuda

Reagovat
Busby babes

njn, u nas se zpiva, u vas se vyhazujou lidi z metra...

Reagovat
Whitemedia

u nás se taky zpívalo, ale Alvaro poprosil, ať to změní a tak to změnili

Reagovat
fenixLFC

Manchester United has a zero-tolerance stance on offensive chanting and behaviour

hm, nulova tolerancia na ofenzivne spravanie...tym sa riadil van gaal a mourinho vlani nie?

Reagovat
smazaný uživatel

0,3/10

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten váš website mě nepřestane udivovat, to je tak strašný. To vám s tím nemůže jeden z těch tisíce sponzorů pomoct?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

co ti tam presne vadi? nevim, jestli je to tim, ze jsme zvyklej, ale prijde mi to celkem prehledny.

Reagovat
kiwwi

ta stranka je jak z 90tych rokov...je to fakt dizajnovo strasne

Reagovat
smazaný uživatel

takhle moderní stránka určitě nevypadá

Reagovat
Swarley

sám o sobě je ten chant dost slabej, jen ať jim to zakážou a vymyslí něco nového

Reagovat
Whitemedia

Benteke si poškodil kolenní vazy

takže Loftus na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Tí by mohli mať jasno už po 6. kole...

Reagovat
smazaný uživatel

Blades parádní standartka.

https://streamable.com/wsckb

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ super match.

Reagovat
smazaný uživatel

Maj tam uprostred hriste primo proti kamere ceskou vlajku

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Steel derby potešilo by ma, ak by oba kluby hrali v PL.

Reagovat
nani92

800. proti rasizmu

Reagovat
smazaný uživatel

801. pro velký péra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nie som rasista ale

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem rasista, ale

Reagovat
Swarley

OT: kdyby někoho dnešní program PL nebral, program NFL začíná dnes dřív, 15:30 zápas, který se hraje v Londýně...Jags vs Ravens, bude to divočina nahoru dolů...

Reagovat
Taiger

Spíš doporučuju Laver Cup, to je teprv kvalitka.

Reagovat
Swarley

to už nestíhám, v televizi mám cyklistiku

Reagovat
Taiger

Přepni na ČT2.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Lacko_Boh

nahoru dolů

Reagovat
Swarley

zleva doprava či ako?

Reagovat
Swarley

jaj výsledok, no, Flacco špaténka

Reagovat
Busby babes

v Londyne si smi kleknout nebo je i tam necha Donik vyloucit?

Reagovat
raduinho

Diskuze k NFL?

Reagovat
Busby babes

kde k tomu je diskuze?

Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
Maresma

Pozdě, ale přece

Reagovat
Busby babes

na pristi tyden se bude hodit.

Reagovat
Lacko_Boh

Cviky na páteř?

Reagovat
Swarley

Coutinho by vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Coutinho je nespokojny a nechce uz ani hrat futbal

Reagovat
Swarley

a najednou je happy a miluje Liverpool, však říkám, specialista na cviky s páteří

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Minister

Sagan to je kráľ kráľov

Reagovat
smazaný uživatel

Sagan je fenomén.

Reagovat
vladis271

ako strašne mi lezú na nervy slovenskí komentátori komentujúci akýkoľvek šport s účasťou slovenského športovca.

Reagovat
nani92

úžasné

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Je to peklo.

Nekomentujú MS, ale iba Sagana.

A ešte aj to robia nezaujímavo.

Reagovat
vladis271

také zayovksé komentovanie. honia si cikule na tom, že sú slováci a vyhral slovák akoby mali na tom oni sami nejakú zásluhu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt prijebany trnavak..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Billy McClane

S tromi titulmi majstra sveta v cyklistike za sebou sa moze v sporte porovnavat snad len 10 titulov Nadala na Roland Garros

Reagovat
vladis271

cocoti fakt, inak aj zo Saganovho rozhovoru mi prišlo, že ich má za kktov. Pre svetové médiá bol ústretoví ale pre RTVS nahodil pekne arogantnú pózu.

Reagovat
Lacko_Boh

hmm, Dom??

Reagovat
alcantara

Ten nadrzany ton v hlase je strasne zlo. Totalni picusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Newcastle

Reagovat
penepi

Sagan boh

Reagovat
nani92

Keby nebol Sagan Slovák, tak by bol asi chuj

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Joselu

Reagovat
smazaný uživatel

Druholigový zápas.

Reagovat
fajdax

OT: Laver cup boží

Reagovat
Taiger

Naprosto neskutečný. Isnerův životní výkon a teď neskutečně talentovanej Kyrgios si vodí Legendu, dokonalý. Jen mě zajímá, kdo bude hrát tu případnou čtyřhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Berdych

Reagovat
cristiano.K.

tohle je přesně typ hráče,co Rogerovi nesedí,snad se hecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini a Matić nejsou zcela fit

Manchester United vyhrál 1:0 v Southamptonu, aktuálně pak čeká na zprávy o dvou svých fotbalistech. Drobná zranění si z duelu odnesli záložníci Marouane Fellaini a Nemanja Matić a není jisté, zda budou k dispozici pro zápas Ligy mistrů na půdě CSKA Moskva.

Noo bez Pogby, Matiče a Fellého by to už bylo zajímavý

Reagovat
Busby babes

tak bude hrat Carrick a Herrera. To musi stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, i když vypadnou 3 první volby, tak je pořád k dispozici Herrera a Carrick, což je luxus

Reagovat
niflheim

A taky ten střed může zahrát Blind. Snad se alespoň na lávku dostane McTominay.

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale to už by musela být velká krize v týmu, když ho tam žádnej trenér nepostavil už několik sezón.. V McTominaye taky doufám aspon na lavičku, na hřiště se uvidí podle průběhu zápasu, ale v Moskvě to asi nebude nic jednoduchýho ani pro zkušený borce

Reagovat
Busby babes

jako klidne, ale neprijde mi, ze by na to smerem do budoucna McTominay mel...

Reagovat
Busby babes

Fella je out, kotnik jak ho sundal Long, Matic odcestoval do Moskvy. Ale tipnul bych si, ze stejne nenastoupi.

V klubu jsou prej na Longa dost nasrani.

Reagovat
mithro

no vsak to bol hnusny faul a nie jediny, ktory v tom zapase spravil.

Reagovat
kiwwi

ALVARO - 6 letters word

MORATA - 6 letters word

ROMELU - 6 letters word

LUKAKU - 6 letters word

SERGIO - 6 letters word

AGUERO - 6 letters word

These players have 6 goals each to their name just by playing 6 matches

wau

Reagovat
cejen13

ALEXANDER

LACAZETTE

Takže v dalších 3 zápasech čekám 7 golů

Reagovat
cejen13

*4 zápasech sakra

Reagovat
Rozum

Je všechno jenom náhoda?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

hehe, docela dobry jak se to v PSG vari. Jim to tam ten Neymaruv prestup uplne rozlozi. Pulka kadru vi, ze je na prodej, protoze nejak to FFP zafinancovat musi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to co jsem ted četl, že Cavanimu dokonce nabízej peníze, aby nechal penaltu Neymarovi, tak to je konec těm se to tam rozpadne a ne žeby mi to nějak vadilo..

Reagovat
Hokaido

PSG owner offered Cavani a €1 million bonus to allow Neymar to take penalties

Reagovat
niflheim

Prý by to ale dostal jen v případě, že by skončil jako nejlepší střelec týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
Nikikrew

jezis to je ale cirkus klub

Reagovat
Busby babes

to je tak, kdyz si myslis, ze se vsechno da resit penezma no.

Reagovat
vladis271

a nedá?

Reagovat
Busby babes

neda.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
spider_8

To je týmovej duch jako prase. Příště budou muset nabídnout 10 mega Neymarovi, aby Cavanimu vůbec přihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle snad určuje trenér ne?

Reagovat
Coutinho10

jak kde

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blaugrana

Je vodcom brazílskeho gangu. Takže Cavani ma ppči.

Reagovat
avicii

tak im treba

Reagovat
Free_player

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sotva skončilo přestupový okno a už se s náma spojuje několik velkejch jmen. Koho byste brali nejvíc? Griezman, Sanchéz, Dybala nebo Özil?

Reagovat
Busby babes

Griez. Dybala je skvelej ale hrot nepotrebujeme. Sanchez by byl taky fajn, Ozil nevim, tam si myslim, ze mame na jeho post lepsi hrace. nebo momentalne lepsi hrace. Pokud by dokazal zahrat jak v Realu, tak by i on byl skvelej...

Reagovat
bbbauch

Dybala prave hrot nehraje ne? Podle toho co jsem videl a cetl hraje spis desitku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě níže než Griez

Reagovat
Busby babes

me prislo, ze hraval vejs, ale ok, nejak extra Juve nesleduju, takze dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Griez by asi herně i lidsky zapadnul do týmu nejvíc.. ta francouzská základna by pak měla šlapat jak hodinky

Reagovat
blade115

Lidsky právě ani tolik ne, vypadá jako celkem sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Zapadne.

Reagovat
blade115

Mi přišlo celkem sympatický, jak se v létě vykašlal na Utd a zůstal v Atleticu, když ani neměli šanci ho nahradit. Mám pocit, že tohle by už dnes udělal málokdo. K tomu duu Pogba-Lukaku mi úplně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Utd by se vykašlali mraky hráčů, resp. každý, kdo nemá peníze na prvním místě.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, zapadne, u nas je to samej sympatak.

Reagovat
blade115

Heh, však u vás je spíš rychlejší napsat, kdo není vyloženě otravná nebo nesympatická postava ...

Reagovat
Busby babes

posledni takova byl Di Maria.

Reagovat
blade115

Mata, Carrick, Shaw a Rashford jsou jediní sympaťáci, co máte, smiř se s tím.

Reagovat
Busby babes

DDG, Blind, Jones, Bailly, Tony V, Big Fella, Shaw, Ibra, Henrikh, Martial, Lingard a dalsi a dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo fandí týmu ve kterým hraje Pedro, Fabregas, do nedávna Costa aspod. může tak něco vědět o sympatiích..

Reagovat
blade115

No to je teda překvapení, že se v každém týmu najde pár nesympatických hráčů. Jde snad o to, v jakém jsou poměru k sympaťákům...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, u nás pochopim možná tak, že nemá někdo rád Fellu, jinak je to banda sympaťáků

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jako upřímně řekni mi, kdo je podle tebe od nás vyloženě nesymaptickej?

Reagovat
vodka

Mourinho, může být Rojo, Fella, Ander, Zlatan...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok coache nepočítám, s Fellou a Anderem se tak nějak dalo počítat no, Rojo se na trávník nepodíval a ani nepodívá hodně dlouhou dobu, takže to taky nejde úplně brát a jak někdo nemůže mít rád Zlatana navíc fanda United

Reagovat
vodka

mně osobně je nesympatický kromě ultrazla na lavičce akorát Rojo... A Ander při tom jeho padání... Horší je, že vysloveně rád už mám akorát DDG, Jonese, LAV, Baillyho, Matu, Carricka, Blinda. Náběh má Rash s Martialem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Rojo nepřijde jako takový zlo, na něj vlastně ani pořádně názor nemam, nikdy jsem ho nějak nemusel, ale po tý dobrý sezoně u mě docela stoupnul a neni nic čim by mi měl nějak vadit... Ander a jeho padání a stěžování u rozhodčícha podobně mě taky vytáčí, ale u mě to zase dost kompenzuje tim vztahem k United a úctě ke klubu. Naopak Rash a Martial jsou moji dva největší oblíbenci... a vlastně i zbytek týmu

Reagovat
blade115

Herrera, Rojo, Pogba, Lukaku, Fella, Young, Bailly (u něj to je asi jen u mě, nevím proč ho tak vnímám) a Lingard. Pak tam je několik neutrálních a ze sympaťáků jen ti čtyři, co už jsem psal.

Ale jako celkově je tohle hrozná diskuze, od začátku to mělo být spíš takové popichování. Bavit se o něčem tak subjektivním, tam se nedá moc argumentovat.

Reagovat
Busby babes

mozna Ashley Young, ale jinak...

Reagovat
CubONE

Dybala hra AM, RW alebo second strikera.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala

Reagovat
Ondiis

Nikdo z top6 neztratil a to navíc Chelsea a MANU nehráli dobře. Dnes to nemůže dopadnout jinak než prohrou Arsenalu a skvělým fotbalovým výkonem.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
minoLFC

a popri tom si dáva do tela

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

btw. zas debilni los, proc hraje Arsenal v pondeli, kdyz bude hrat v tydnu EL. Proc nemohli hrat v nedeli a Brighton a Newcastle dneska...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

pretoze vcera som nemohol vidiet zapas a dnes vecer si radsej pozriem Arsenal ako Brighton

Reagovat
Busby babes

tak ted tomu uz rozumim, to naprosto meni situaci.

Reagovat
mithro

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Však to se děje pořád někomu, teď je to Arsenal, nic zvláštního, deal with it. Navíc si aspoň užijí krásy Evropské ligy se vším všudy.

Reagovat
Busby babes

vsiml sis toho slovicka ZAS, ze jo?

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
norton

OT: Caute viem ze sa to tu uz riesilo vela krat. Chcem mobil do 200 eur. Stale tu omielate Xiaomi. Nasiel som na ebay Xiaomi mi5C za 188. Mam to brat? Ci je blbost kupovat mobil cez ebay ? Vobe sa tymto veciam nerozumiem tak poradte. Pripadne dajte ine navrhy do coho ist.

Reagovat
smazaný uživatel

xiaomi je lepší kupovat z česka/sk, pokud tomu příliš nerozumíš

Reagovat
norton

kvoli zaruke ci kvoli comu ?

Reagovat
smazaný uživatel

taky, ale hlavně budeš mít jistotu že to bude fungovat na tvých frekvencí, protože jsou EU/china verze.

Není to o moc dražší než když to objednáš z číny, to je lepší mít záruku, rychlé doručení

Reagovat
FUnk

mi5c ma lepsi fotak, ale nepodporuje 4G mimo mesto. Ja mam mi5 uz skoro rok a zatim bez chyby a fotak taky pecka. xiaomi me zatim ani jednou nezklamalo a to nakupuju pres aliexpress a mame doma uz tri mobily od nich.

Reagovat
SunFells

Arsenal XI vs. WBA: Cech; Mustafi, Koscielny, Monreal; Bellerin, Elneny, Xhaka, Kolasinac; Ramsey, Alexis; Lacazette.

Reagovat
Ondiis

big up. Jsem hodně zvědavý na Elnenyho, Granita a Aarona pokupě

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšia zostava, aká sa dá v súčasnom Arsenale poskladať (možno ešte Giroud in, Laca out)

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil ma bolacku alebo Wenger gule?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, nie som urológ

Reagovat
Lacko_Boh

chobot v mene ma zmiatol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger gule.

Reagovat
Nikikrew

No to isto

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

plna palba bez Ozila, to muze byt super

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom ten chybějící Ozil znamená 200% posílení.

Reagovat
oddy

Pro soupeře určitě

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
Fenri

Reagovat
Hokaido

Ve středu zálohy Elneny a Xhaka a Rambo na tom „podhortu“?

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo ako free 8

Reagovat
PP

toto mělo hrát dávno. Ramsey + Ozil hrát prostě spolu nesmí..

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked radsej sme tak mali hrat proti chelsea vonku ako wba doma..

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ESPNFC/status/912284698562433024

Shaw prej do 2019. Tak snad letos makne a konecne predvede, ceho je schopnej. Tech sanci uz moc nedostane...

Reagovat
iamek

A DDG by mel taky

Reagovat
Hokaido

OT: Nestudoval tu někdo v zahraničí? (Ne přes Erasmus, konkrétně v Anglii.) Potřeboval bych vědět, jak je to s potvrzením studia pro daňovou úlévu rodičům. Funguje to stejně jako u nás, teda že je potřeba každej rok potřeba potvrzení o studiu?

Reagovat
mr.Silver

Jo, je to tak jak rikas, jenom si ho nehas uredne prelozit do cestiny.

Reagovat
mr.Silver

*nechas

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Poloprazdne tribuny na emirates lol

Reagovat
Swarley

asi šli na heavymetal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
ElectrickMann

link?

Reagovat
Swarley

pak sebou nejebni o zem, když ti to jinak nepískne

Reagovat
Wat

Nejhorší je, když ti pak rozhodčí řekne, že kdybys nepokračoval ve hře, tak bys penaltu měl. A pak si na to spoléhej, no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
havrys99

nooo jasná

Reagovat
pingla

lol, jasná a on se postaví a hraje dál

Reagovat
Cobra

Jasnáááááááááááá

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Mustafi ty vole

Reagovat
Side

To máme ale chytrý obránce

Reagovat
nani92

dopiče to čo je? pravidlá dnes neplatia či čo kurva?

Reagovat
Coutinho10

takovej luck Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom letos bude utocit na 6.-7. misto

Reagovat
havrys99

ty fandové se tam chytali za hlavu při tom Mustafiho zákroku ale Čechíno

Reagovat
pingla

ten zákrok byl úžasný

Reagovat
Swarley

na paraolympiádu možná

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
pingla

kazetka

Reagovat
Lacko_Boh

prezývočka

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Laca ve fantě

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAZETTE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaya cista penalta keby sa nepostavil, nepamatam uz ani kedy nam rozhodcovia naposledy pripiskli

Reagovat
Counter

Letos jsme měli štěstí s tou rukou Mesuta před jedním z gólů Leicesteru, jinak asi jedině něco loni.

Reagovat
havrys99

rozhodčí to zatím hodně pouští, mohla by to být dobrá řezničina

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner by to spracoval

Reagovat
Taiger

Gibbs s jiným dresem, to tak nesedí.

Reagovat
Swarley

a to počkej příští rok na Alexise

Reagovat
Taiger

Mimo PL mě to tak štvát nebude.

Reagovat
Counter

Vždyť skončí v ManCity.

Reagovat
Taiger

Já furt doufám, že si řeknou v tom Bayernu, že se bude hodit. Varianta s Barcou taky celkem reálná.

Reagovat
Counter

Barca vezme někoho mladšího. Bayern beztak taky, ale tam si to dovedu představit o něco víc.

Ještě by do toho mohlo vstoupit Juve, kvalitní hráči zadarmo jsou přesně jejich styl.

Reagovat
Taiger

Juve taky dost možný, ale podle mě i Alexis tuší, že italská liga by nebyl jeho šálek kávy, z PL se moc "chtění" hráči do SA nepřesouvali mám pocit či?

V PL vidím nejreálněji United, City můžou mít zájem, ale oni mají na těch pozicích strašnej přetlak, i kdyby to točili, tak furt by to bylo nerovnoměrný s Alexisem.

Reagovat
Lacko_Boh

Tak logicky že výjde nová séria dresov..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Mustafi je naprosto příšernej, on nemůže hrát prostředního stopera.

Reagovat
Counter

Je možné, že příšerný bude kdokoli, kdo u nás na tom prostředním stoperu nastoupí.

Reagovat
Taiger

Nacho - Callum - Kosc

Reagovat
Mihi

Bude mať Alexis áčko?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Vo fante ano.

Reagovat
Taiger

Ve fantě už ho má.

Reagovat
Mihi

Paráda, ďakujem chalani.

Reagovat
Coutinho10

do draftu super

Reagovat
masly008

2-1 na nepísknuté penalty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ondiis

Kura nech taky něco kopnout Xhaku, když to je z dálky aspoň

Reagovat
pingla

ou, to je škoda

Reagovat
Tommy the Gunner

Nacho výborně

Reagovat
Counter

Nacho

Reagovat
Nikikrew

Ramsey tvl, pekne Monreal

Reagovat
havrys99

Nachoooooo

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Wba lepsie sance..

Reagovat
masly008

Reagovat
avicii

Arsenal ma dost stastie

Reagovat
Counter

Už dlouho nepamatuju tak nezasloužené vedení

Reagovat
havrys99

zajímala by mi statistika faulů

Reagovat
Counter

Podle livesportu Arsenal 4, WBA 7.

Reagovat
Wat

4-7

Reagovat
havrys99

díky hoši

Reagovat
Nikikrew

Hrame teda peknu sracku. Obrana pekne hori, WBA teda lepsie sance, my skoro nic okrem priamych kopov.

Reagovat
Gunner14

Ty vole ty nás ke konci pěkně drtili , jinak Nacho a Kola a takovýho technickýho hráče Pulis ještě neměl co? Že jim zahrává všechny standartky

Reagovat
Counter

V Pulisově světě prostě standardky kope levonohý křídelní hráč.

Reagovat
Gunner14

Jestli to bude kopat ještě pár kol, tak ho asi vezmu do fanty . Už minulý kolo měl áčko a navíc hraje za WBA takže čistých kont bude dost.

Reagovat
Counter

Doteď měli lehký los, teď to asi bude horší.

Reagovat
Mastný Chobot

Hrozný polčas, obrana je prúser. Mustafimu jebe, našťastie máme najlepšieho LCB na planéte.

Reagovat
Wat

Škoda, že navíc nedal gól, jak mu to tam Alexis lobnul.

Reagovat
FUnk

a v kterem vesmiru?

Reagovat
Hokaido

WBA hraje pěknej fotbal, nemá na hrotu vysokýho hráče a naštestí na JRoda jen nenakopávají, protože to by nemělo žádnej smysl. Plus dostali gol ze špatně odbráněný standardky. Trénuje je vůbec Pulis?

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana je tak neskutecny pruchodak

Xhaka jako prozatim pokazde v teto sezone uplne k hovnu, dej tam Jacka!

Reagovat
Mastný Chobot

ja si nepamätám, kedy on odohral zápas, pri ktorom som si aspoň 3x nepovedal, že to je drevený kokot pomalý.

Reagovat
Wat

Dneska jsi to stihl za poločas?

Reagovat
Mastný Chobot

ešte raz musím, príležitostí bude dosť určite

Reagovat
Counter

Community Shield?

Reagovat
Mastný Chobot

súťažný

Reagovat
Counter

Tak finále FA Cupu? Na konci loňské sezony hrál dobře.

Reagovat
Gunner14

A tohohle rozhodčího nemám rád, vždycky vypadá jak největší jantar a taky tak i píská

Reagovat
Counter

Já jsem zatím s jeho pískáním spokojený

Reagovat
mr.Silver

celkove nejak nepamatuju, ze by nam piskal spatne, takovy nas Dean

Reagovat
Gunner14

Hm já si jeho výkony moc s náma moc nepamatuji, ale ten jeho ksicht jo. Vždycky když ho vidím tak jsem trošku rozčílený

Reagovat
Gunner14

Ještě třetí moc tam jebni

Reagovat
mr.Silver

btw Gibbs a jeho standartky jsou taky super

Reagovat
Tommy the Gunner

vzdycky jsem ho mel za drevo, ale ted vypada technicky fakt dobre

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Higi

Toto je zas potrat. Co to hrajeme za sračku na domácím hřišti? Sestava taky k smíchu, na to že hrajeme doma... 7 defenzivních hráčů a 3 ofenzivní, z toho 1 je Ramsey, to vypadá jak sestava na venkovní zápas s Barcou nebo Bayernem a né doma s WBA, to mě hrozně sere, milion přihrávek do boku nebo dozadu na Čecha, absolutně si nevíme rady 1na1 krom Alexise.... střed Xhaka Elneny to je taky bída, co s takovou sestavou můžeme hrát za fotbal? Vždyť to jsou jenom všichni posouvači, ten herní projev Arsenalu šel úplně do kopru, a na to že tam je tolik efenzivních hráčů tak teda obrana stejně hoří, to je k smíchu fakt .

Reagovat
Counter

Ta sestava je dobrá, takový Kolašinac je víc hrot než obránce

Reagovat
Gunner14

Mimochodem Laca je prvním hráčem Arsenalu od roku 1988 který dal 3 goly v jeho prvních 3 domácích zápasech v lize.

Reagovat
Mastný Chobot

Bouldie zajebal rozbehávačky

Reagovat
Gunner14

Pulis nám tam zahazuje obaly od žvýkaček, hovado

Reagovat
Side

Achjo Xhaka je naprosto marnej

Reagovat
Ondiis

Jde sehnat statistiku kolik soubojů už dnes Kosc vyhrál? Neskutečný ve vzduchu

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca skoda

Reagovat
havrys99

Elneny vs. Krychowiak super souboje

Reagovat
Cobra

Žongly

Reagovat
Coutinho10

Alexisovo dzonglovani

Reagovat
Taiger

El Neny hraje jako jinej člověk dneska.

Reagovat
Mastný Chobot

to je kokot drevený pomalý

Reagovat
Side

Xhaka je vtip

Reagovat
PP

Reagovat
PP

Jinak ale už druhý - třetí zápas po sobě skvělý Monreal.. minimálně po roce.

Reagovat
Counter

Nacho hraje kvalitně skoro pořád.

Reagovat
PP

letos jo, momentálně nejlepší hráč, loni hrál ale rok hovno.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

i jako jeho kritik

Reagovat
Tommy the Gunner

Pulisova skola

Reagovat
Side

Xhaka do piče a Jack na plac, však je tam uplně k hovnu. Nepřihraje, nevyhraje souboj...

Reagovat
Ondiis

Novej scapegoat? Proč se tak nenadává na Aarona, který hraje v 2. půli hůř než Granit a to je co říct?

Reagovat
Ondiis

Nic beru zpět

Reagovat
Counter

Nemusíš :-)

Reagovat
Mastný Chobot

wot

Reagovat
Counter

Nehraje nic, na Mesuta bys za takový výkon prskal.

Reagovat
Ondiis

zaslepen

Reagovat
Mastný Chobot

V prvom rade, v čase, keď to Ondiis písal, tak bola 21. minúta druhého polčasu, len tak pre info. V druhom rade, nikde som nenapísal, že Aaron hrá dobre (ale aj to, že nehrá nič, je pičovina od teba pochopiteľne). V treťom rade, Xhaka je oveľa horší už len tým, ako kazí, Aaron pokazil tak 2 lopty za zápas. V poslednom rade, keď Mesut niekedy urobí sám takú akciu ako spravil Aaron pri penalte, tak sa ozvi.

Reagovat
Counter

Když Aaron přišel blbě o míč, málem jsme dostali gól. Nenapsals o tom ani čárku. Xhaka pokazí nějaký blbý míč a nadáváš mu tady do dřevěných kokotů.

Mesut má letos už teď skoro tolik key passes jako Ramsey za celou loňskou sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

To bol skôr banter než že by som to myslel vážne. Takisto som nenapísal ani čárku pri ďalších 5 blbých stratách a prehraných súbojoch Granita v prvom polčase. Náhoda? Neviem.

S key passes a chances created na mňa nechoď, to sú hovno štatistiky s minimálnou výpovednou hodnotou.

Reagovat
Counter

Chances created možná, key passes určitě ne.

Reagovat
Mastný Chobot

- The final pass leading to a shot at goal from a teammate

Sorry, ale to je prd.

Reagovat
Counter

Chjo. Arsenal střílí výhradně z vnitřku šestnáctky, výjimka je akorát Xhaka jednou za zápas. Přihrávka na střelu z nějakých max. patnácti metrů, která míří do brány, je prd?

Reagovat
Counter

Když ne key passes, tak nevím, jak statisticky zachytit slovo kreativita. Ramsey dneska třeba neměl ani jednu, a to hrál na Mesutově pozici, ne zahrabaný na CM.

Reagovat
Mastný Chobot

Však sme sa nebavili o kreativite ale o kvalite výkonu.

A vidíš, a predsa už má tento rok 2 asistencie v PL, kým Mesut nemá nič.

Reagovat
Counter

Má jednu asistenci, vybojovaná penalta se počítá tak akorát ve fantě.

Reagovat
kiwwi

xA?

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale schválně jsem se podíval na definici xA, a odvíjí se právě od key passes.

Reagovat
Counter

V ní má Mesut 1,74 a Aaron 0,24

Reagovat
Mastný Chobot

áno, lebo ti to nepovie nič zásadné o kvalite toho hráča, jedine tak o tom, aký je to typologicky hráč. Nepovie ti to, či radšej alibisticky posunie loptu cez najľahším možným spôsobom alebo radšej odvážne skúsi vytvoriť tutovku samostatne alebo náročnou prihrávkou. Nepovie ti to, či ten hráč imituje napádanie, či ignoruje vzdušné súboje alebo či sere na pressing väčšinu času. Ešte k tomu to aj skresľuje fakt, že Mesut kope skoro všetky štandardky a rohy a ešte k tomu to vnesieš do porovnania s Ramseym, ktorý, sám dobre vieš, je ten, čo nábehy hlavne robí a kto skôr zakončuje.

Reagovat
Counter

No však jo, Ramsey prostě není kreativní a místo toho se zmůže akorát na náběhy, zatímco Mesut kreativní je. Proto se Mesut hodí na roli desítky, zatímco Aaron ne.

Reagovat
Tommy the Gunner

pencle

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tommy the Gunner

SPOILERRRRR

Reagovat
Taiger

Proč chodíš na EF před penaltou?

Reagovat
Tommy the Gunner

jsem myslel, ze mam nejrychlejsi stream (navixsport)

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAA

Reagovat
havrys99

ale teda upřímně přísná pecka

Reagovat
PP

celkem jo, ale šel tam jak kokot.. ale ten body check to celkem byl..

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo <3

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

prisna

Reagovat
Taiger

Laca Fantaaaaaa

Reagovat
mithro

za toto penalta raz sa piska tak, raz onak.

Reagovat
Counter

Mně to přišlo pískatelné, Ramsey byl před ním, Nyom šel do hráče.

Reagovat
mithro

tak to by sa piskalo penalt a penalt, nemaju jeden meter, to iste spravil niekto zo Sotonu cez vikend a nic. A to som nevidel zvysne zapasy, urcite by sa naslo.

Reagovat
Counter

Takhle to bude vždycky, ale prostě mi nepřišlo, že zrovna tohle byla očividná chyba písknout.

Reagovat
LAM

Anglická liga je prej kontaktní

Reagovat
nani92

to je hnus, doslova a do písmena veľký hnus a tlačenka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

co by ten Arsenal dělal bez Lacazetta

Reagovat
PP

Bellerin měl ted mít žlutou.. tyy jo.. Ale Alexis a Laca ted nádhera..

Reagovat
Lacko_Boh

milujem diskutabilne vitazstva nad Pulisom hahahahaaaaaaaa

Reagovat
Cobra

Teď to musí být zákonitě remíza!

Reagovat
Counter

nn, Pulis v kariéře nikdy na Arsenalu neuhrál ani bod.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

10 zápasov, 10 prehier, fajnovo

Reagovat
Wat

Skore 4:22 myslím.

Reagovat
Lacko_Boh

myslím

Reagovat
Busby babes

doufam, ze nam letos nekdy odpiskaj podobnou penaltu. Ten shitstorm co by tu probehl by za to stal.

Reagovat
Taiger

Jak do toho vždycky musíš tahat United při každý sporný situaci.

Reagovat
Counter

Ale váš největší hejtr bude potichu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Nyom vůbec neměl úmysl hrát míč, jen šel do hráče, podle mě teda celkem jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

takovych souboju u mice je x a ze by se takove odstaveni telem piskalo jako faul nejak casto si uplne nemyslim.

Reagovat
Wat

Však Ramsey Nyoma poslal tou kličkou na párek a pak už ho jenom honil. Pře tím střetem si navíc Aaron už posouval míč dávno dopředu, takže ho odrovnal bez míče, kterej mu byl ukradenej.

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

To nebylo odstavení tělem, Nyom byl za ním a vrazil do něj nohama, ne ramenem.

Reagovat
Busby babes

podle me bokem do jeho boku, ale ok, mirne zezadu. ja bych tohle spis nepiskl nez piskl.

Reagovat
Mastný Chobot

keby to odpískal na polke pri autovej čiare, tak s tým nemáš žiaden problém a určite by si si povedal, že to je správne posúdené.

Reagovat
Busby babes

nepovedal, na pulce bych takovej souboj ani neresil, mozna se zasmal tomu, jak se Ramsey rozplacl.

Reagovat
Robertson

...hej,viem si to živo predstaviť,keby v tom súboji bol Herrera

Reagovat
Trand

Pro mě je rozhodující že Nyom běžel za hráčem, ne za míčem. Ani nejevil snahu hrát míč. Pokud MU písknou letos podobnou penaltu, já tady shitstorm dělat nebudu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

v poradku, vidis to jinak. jak jsem psal, takovych souboju je docela dost, malokdy se to piskne jako faul, natoz penaltovej, a ten odstavujic hrac taky vetsinou nema zajem hrat balon jen chce aby balon skoncil v zamezi.

ale vox populi dava za pravdu tobe.

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

to ako nebudeme striedat???

Reagovat
Counter

Dneska jedna jedenáctka, ve čtvrtek druhá.

Reagovat
mr.Silver

Tak to teda nebyla penalta ani nahodou

Ale jebat, LACA!

Reagovat
Nikikrew

bola

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka vsude pozde

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey bude mat na rukach svalovku

Reagovat
Wat

To je otřesný, čekám, kdy díky tomu máchání rukama vzlítne.

Reagovat
Corosian

No Dawson mel jit ven

Reagovat
mr.Silver

Na co Ozil?

Reagovat
Counter

Proč by ne, jen ať se do toho po zranění zase dostane.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
mr.Silver

Maitland-Niles jake stridani

Reagovat
Trand

Ainsley si zahrál

Reagovat
SunFells

Dobré střídání Teď se musí jít Maitland-Niles sprchovat.

Reagovat
havrys99

Nacho MotM, Xhaka přidat

Reagovat
Ondiis

Ale jo, slušný zápas. Nacho neskutečný, Laca velmi dobrý s i bez balónu. Z té středové trojky kupodivu nejlepší Elneny. Důležité a povinné 3 body.

Reagovat
masly008

slušný? tak to máš hodně malé nároky,za mě tzragický zápas.2 hodiny života promrhané,radši žádná trofej a supr fotbal než tenhle hnus.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
SunFells

Nacho je macho

Reagovat
Nikikrew

MOTM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele