Premier League - preview 35. kola

23.04.2016, 08:48, aktualizováno 25.04.2016, 08:34
Previews
Pondělní dohrávka anglické ligy nás zavede na půdu Tottenhamu. Ten čeká utkání s West Bromwichem Albion, proti němuž potřebuje uspět, aby stále držel alespoň teoretickou naději na dohnání vedoucího Leicesteru City...
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Před Tottenhamem je obrovská výzva. Leicester hodil Kohoutům pořádnou rukavici a je na nich, zda ji dokážou znovu zvednout. Svěřenci Mauricia Pochettina vzhlíží na lídra tabulky ze vzdálenosti osmi bodů, je tak nasnadě, že už si ve zbylých čtyřech utkáních nesmí dovolit ani jednu jedinou ztrátu. V pondělní dohrávce je čeká West Bromwich, houževnatý tým Tonyho Pulise, který nepatří právě k oblíbeným soupeřům Tottenhamu...

Už první vzájemný zápas této sezóny přinesl pro Spurs ztrátu dvou bodů - a to mohli být ještě rádi, že Hugo Lloris ve druhém poločase zachránil neuvěřitelným reflexivním zákrokem alespoň remízu 1:1. Z posledních pěti vzájemných měření sil zvítězil Tottenham jenom jednou; totéž platí dokonce i o pěti minulých klání na White Hart Lane. Doma posledně s WBA dokonce prohrál.

Tentokrát však musí bodovat naplno. Leicester opět odskočil na osm bodů, a i když mají Kohouti právě tenhle zápas k dobru, musí ztrátu stáhnout na pět. Jakýkoli jiný výsledek by znamenal, že Foxes bude v posledních třech kolech Premier League stačit jediné vítězství. A to by takřka jistě znamenalo definitivní konec nadějí Tottenhamu; i přesto, že lídr ve zbytku ročníku potká samé papírově silné soupeře - Manchester United, Everton a Chelsea.

Z hlediska aktuální formy se však Tottenham nemá dnes čeho obávat. Před týdnem v úžasném výkonu zničili 4:0 Stoke City, čímž jen navázali na výhru 3:0 proti Red Devils. V jejich kádru navíc září nejlepší střelec ligy Harry Kane (24 branek) i čerstvě oceněný nejlepší mladý hráč sezóny Dele Alli. A právě oni by měli být tím elementem, jenž otevře obvykle skálopevnou defenzivu Pulisova West Bromwiche.

Asi není potřeba připomínat, že Baggies především na hřištích soupeřů umí postavit dokonale destruktivní zeď. Třebaže to znamená absolutní rezignaci na jakékoli útočné snažení, jsou schopni vynulovat leckoho. Nedávno podobným způsobem vyhráli na půdě Evertonu, obrali dokonce Leicester a zuby si na nich vylámal i Sunderland. Dost se na nich natrápil před dvěma týdny taky Manchester City.

Náročnému venkovnímu utkání by měla odpovídat i sestava WBA. Zranění jsou pouze Morrison s Bruntem, takže Pulis může nasadit takřka plnou polní. Tříčlenný záložní val ve složení Fletcher - Yacob - Sandro by se měl pokusit alespoň částečně utlumit obrovský talent Tottenhamu, který uprostřed pole má. Otazník visí nad pozicí útočníka, kde může nastoupit Rondón i Berahino (při této variantě by mohl na křídle hrát Gardner). Sestava Spurs je naproti tomu jasná jako slunce - i díky vyprázdněné marodce.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Fletcher, Yacob, Sandro - Sessegnon, Rondón (Gardner), Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (neděle 15:05)
K duelu dvou nejzkušenějších trenérů v Premier League se schyluje v neděli na Stadium of Light. Arsene Wenger se Samem Allardycem by dali dohromady více než tisícovku odkoučovaných zápasů, a proto bude zajímavé sledovat, kdo bude mít navrch. Pro oba muže jde bezesporu o klíčový duel - Sunderland se horko těžko zachraňuje, pro Arsenal zase totéž platí ve vztahu k přímé kvalifikaci do Ligy mistrů...

Kanonýři zatím v cílové rovince spíše klopýtají, když z posledních pěti utkání rovnou tři zremizovali, to však neplatí pro samotného Alexise Sáncheze. Právě jeho dva góly a stále se zvedající forma v týdnu inspirovaly Arsenal k povinné výhře nad West Bromwichem.

To Black Cats před sebou žádnou dohrávku neměli, a tak v týdnu s klidem a úsměvem na tváři vstřebávali klíčovou sobotní výhru nad Norwichem, který má takto v boji o záchranu rázem na kahánku. Sunderland však stále potřebuje umazat jednobodové manko (přičemž má zápas k dobru), takže ani omylem nemá vše odpracováno.

Když se v prosinci oba kluby potkaly na Emirates Stadium poprvé, leccos bylo jinak. Arsenal si hravě dokráčel k výhře 3:1 (kterou o pár dní později zopakoval i v rámci FA Cupu), činil tak za gólové pomoci Oliviera Girouda - aktuálně čekajícího na gól od 13. ledna! - a dělal si slušné naděje na titul. Po daném víkendu ostatně ještě vedl Manchester City, pouze o dva body a se zápasem navrch před Leicesterem a právě Arsenalem. Teď už se v červené části Londýna o vavřínech raději nesní.

Další velkou změnou oproti začátku prosince je role Alexe Iwobiho - mladý nigerijský reprezentant nyní pravidelně startuje a počítat do základní sestavy se s ním dá i na Stadium of Light. To pokud se Arsene Wenger nerozhodne rotovat, potažmo darovat první letošní start Jacku Wilshereovi. Kondičku již nabírají také Tomáš Rosický se Santim Cazorlou, pro ně však áčko zřejmě ještě nebude.

Do nominace Sunderlandu se po nemoci vrátil Jack Rodwell, do postele však s nějakým zákeřným virem naopak čerstvě upadl Jeremain Lens. Kotník trápí DeAndreho Yedlina, mezitímco Fabio Borini by měl být v pohotovosti navzdory patáliím s holenní kostí.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, Kaboul, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin, Elneny - Sánchez, Özil, Iwobi (Wilshere) - Welbeck (Giroud)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.20 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Swansea City  (neděle 17:15)
Dilly ding, dilly dong! Leicester je stoprocentním účastníkem příštího ročníku Ligy mistrů! Neuvěřitelný úspěch provinčního celku z East Midlands je však jen začátkem impozantního tahu za nesmrtelností. Aby Leicester dotáhl jízdu za šokujícím titulem, potřebuje z posledních čtyř zápasů získat osm bodů. Tři z nich touží ukrojit doma proti Swansea.

Trvalo to 34 kol, ale stálo to za to. Z Claudia Ranieriho definitivně spadlo napětí, už i on si nejspíš uvědomil, čeho s loňským otloukánkem dosáhl. A nyní poprvé osobně přiznal, že Leicester chce ligovou trofej pro sebe. Bez Jamieho Vardyho však před ním stojí dosud nepoznaná výzva. Dokážou Foxes svého elitního střelce nahradit?

Hlavní břímě padá na Leonadra Ullou, který vykartovaného kanonýra pravděpodobně nahradí na hrotu útoku. Devětadvacetiletý Argentinec vstřelil v letošní sezóně pouze čtyři branky, ale poslední dvě byly zatraceně důležité. Ulloa sestřelil Norwich a před týdnem uzavřel bláznivý kontroverzní zápas s West Hamem.

Je to sice trošku nefér, ale tenhle zápas bude prakticky pouze o Leicesteru. Patrně jen fanoušky Swansea bude zajímat i jeho sparingpartner, přičemž se nám opět nabízí pěkná příhodná bajka bez poučného konce. Labutě jsou na čtyřiceti bodech - bez šance sestoupit - bez šance zasáhnout do bojů o poháry - a jejich role tkví v tom, zda Lišky jejich útlé krky zakousnou, nebo ne.

Sázel bych na variantu číslo jedna. Swansea je zachráněná už od předminulého klání s Chelsea a hned první duel s jistotou v zádech skončil jasnou porážkou 0:3 od nabuzeného Newcastlu. Pokud hraje roli motivace, nemůže se velšský klub s Leicesterem vůbec měřit.

3:0 ostatně skončilo i předchozí vzájemné měření sil těchto dvou celků, Swansea přitom na Librty Stadium inkasovala porážku rozdílem tří gólů za poslední tři sezóny už pouze od Arsenalu, Chelsea a Manchesteru United.

Co se týče absencí, je to poměrně nuda. Vyjma Vardyho suspendace už je mimo hru pouze Nathan Dyer, jenž v Leicesteru hostuje právě ze Swansea. Guidolinova ekipa s naopak rozšíří o uzdravené Leona Brittona a Jacka Corka.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Ulloa
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Fer - Ayew, Sigurdsson, Montero - Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Stoke City  (sobota 13:45)
V hlavách všech hráčů i fanoušků Manchesteru City je semifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid, který na Etihad Stadium přijede už v úterý. Ještě předtím se však na půdě Citizens představí jeden ligový soupeř. Stoke City má za sebou dvě potupná představení, jež deprimovaná obrana odnesla vždy čtyřgólovým nášupem. A vzhledem k tomu, že tým Manuela Pellegriniho má nejlepší formu za dlouhé měsíce, můžeme se klidně dočkat do třetice.

Proti Stoke patrně nastoupí do určité míry improvizovaná sestava, ale nedá se očekávat, že City vezme zápas na lehkou váhu. Spoléhat na to, že příští sezónu Ligy mistrů si Agüero a spol. zajistí vítězstvím v letošním ročníku, by bylo značně troufalé. A pátý Manchester United je od městského rivala pouze dva body vzdálen - Citizens proto musí domácí utkání zvládnout.

Manuel Pellegrini ostatně před utkáním zdůraznil, že nejlepší způsob, jak se na těžký zápas s Realem připravit, je ‚porazit Stoke, vstřelit góly a udržet čisté konto‘. Potters navíc mají co vracet, jelikož v prosinci na jejich půdě prohráli poměrně hladce 2:0. A v minulé sezóně od nich dokonce utrpěli první domácí porážku za dobu, kdy se kluby scházejí v Premier League.

Do kádru Citizens se po pauze vrací trojice Bacary Sagna, Gaël Clichy a David Silva - dá se však předpokládat, že si je Pellegrini pošetří na úterní zápas a do hry půjdou třeba z lavičky. Definitivně zpátky už je alespoň Raheem Sterling. Zraněný je tak pouze Samir Nasri.

Stoke City v utkání už prakticky nemá o co hrát. Ještě před měsícem reálně atakovali příčky zajištující účast v Evropské lize, ale po domácí remíza se Swansea a zmíněné dvě drtivé porážky od Liverpoolu a Tottenhamu je z této vřavy nadobro vyřadily.

Svěřenci Marka Hughese tak bojují především o prestiž a navrácení přízně fanoušků, kteří po nedávných výkonech (především v defenzivě) radost rozhodně nemají. Ke zlepšení nepomůže levý bek Erik Pieters, jenž dnes dokončí dvouzápasový karetní trest. Mimo hru je také zraněný Xhedran Shaqiri.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Otamendi, Kolarov - Fernandinho, Delph - Navas, De Bruyne, Sterling - Agüero
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Cameron, Shawcross, Wollscheid, Muniesa - Whelan, Imbula - Diouf, Affelay, Arnautović - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Chceme se dotáhnout na Chelsea - zní z útrob stadionu Bournemouthu, který musel čekat dlouhých 34 kol, aby na své půdě konečně vyzval anglického šampiona. Kdo by to byl řekl, že v případě vítězství mohou Cherries zvučného soupeře bodově dotáhnout. Je tomu tak. Chelsea zažívá příšernou sezónu, zatímco Bournemouth nemůže být spokojenější.

A to i proto, že v prosinci na půdě úřadujícího mistra zvítězil. Není divu, že se na jihu Anglie už nemohou dočkat. "Právě zápas na Stamford Bridge pro nás byl v premiérové sezóně zlomový," vzpomínal manažer Cherries Eddie Howe. "Nezáleží, jaké cíle teď klub má. Je to Chelsea. A my chceme, aby si naši fanoušci tenhle zápas užili," podotkl mladý manažer. A především o zážitcích bude závěr sezóny pro Bournemouth.

Zasloužili se o to už v březnu, kdy vyhráli tři zápasy v řadě a definitivně se odpoutali ode dna tabulky. Před dvěma týdny navíc na hřišti Aston Villy dovršili hranici čtyřiceti bodů, která pomyslně zaručuje udržení. Ostatně čtyři zápasy před koncem ligy je nejbližší namočený konkurent vzdálen 10 bodů, Cherries si tak mohou již skutečně vydechnout.

Přesto ještě nechtějí sezónu zabalit, a především v utkáních na domácí půdě ne. Bournemouth vyhrál jen 5 klání na Goldsands; pouze Everton, Sunderland a Aston Villa jich vyhrála méně. A proti Chelsea má nováček elitní soutěže zdánlivě ideální příležitost tuhle bilanci vylepšit.

Když už to totiž začalo vypadat, že se katastrofální sezóně Blues vrací do správných kolejí, přišla fatální pohroma. Během šesti zápasů Chelsea čtyřikrát prohrála, vypadla z Ligy mistrů, z FA Cupu a "neporazitelný" Guus Hiddink ztratil dokonce i dvě ligová klání. Před týdnem proti Man City to navíc bylo doslova nedůstojné.

I letos může Chelsea promluvit do boje o titul. Avšak pouze tím způsobem, že ještě odehraje utkání s Tottenhamem i Leicesterem. Na toto konto se Hiddink nechal slyšet, že Blues pojmout de facto povinný konec ročníku zodpovědně - duelem proti Bournemouthu počínaje. "Všechny zápasy, které nás čekají - bez ohledu na to, co je v sázce - odehrajeme tak, abychom zvítězili. Jsme plně odhodláni," uvedl lakonicky.

Do zápasu se konečně může zapojit (byť ne na celý zápas) i Eden Hazard, který nebyl na trávníku od prohrané odvety osmifinále Ligy mistrů proti Paris Saint-Germain. Zranění zůstávají John Terry, Kurt Zouma a Loïc Rémy. Mimo hru je i Thibaut Courtois, jenž stojí za červenou kartu proti Citizens.

Bournemouth naproti tomu postrádá Benika Afobeho, Harryho Artera, Tyrona Mingse a Adama Smithe. Útočník Callum Wilson už je definitivně zpátky a konečně sbírá další prvoligové minuty. Z lavičky naskočil proti Aston Ville i Liverpoolu a takřka jistě ho uvidíme i proti Chelsea.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Gradel - Stanislas - King
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Baba - Mikel (Matić), Fábregas - Willian, Loftus-Cheek, Pedro - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.60 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (sobota 16:00)
Loď už je prakticky i teoreticky potopena a fanoušci Aston Villy pomalu mohou začít přihlížet očistě druholigovo-prvoligového kádru. Gabriel Agbonlahor byl opět suspendován, Jores Okore vyřazen z prvního týdnu, a Eric Black dost možná chystá i pár překvapení v základní sestavě. Předvedou se obměnění Villans proti Southamptonu v dobrém, či spíše tradičním světle?

Prosincová remíza 1:1 ze St. Mary’s doteď představuje jeden z hrstky chvályhodných výsledků Aston Villy v tomto ročníku. Beznadějně poslední tým tabulky, který nyní na záchranu ztrácí už přesně 15 bodů, však jako by repete v žádném případě nebyl schopen. Alespoň tomu napovídá devět proher v řadě a rovnou 25 inkasovaných branek v daném intervalu.

Southampton v poslední době tak trochu plní roli tiché vody, co břehy mele. V posledních pěti kolech jaksi potajmu sesbíral tři vitální výhry - z toho dvě nad současnými tabulkovými sousedy - a z osmé příčky ještě lačně pokukuje po evropských pohárech. Asi netřeba zdůrazňovat, že pokud Koemanova parta skutečně chce vniknout na mezinárodní pole, měla by na Villa Parku po dvouzápasové odmlce opět naplno bodovat.

Saints bude při této misi po ruce i uzdravené duo Jose Fonte - Victor Wanyama, které si nedávno odkroutilo kratší pobyt v nemocnici, nakonec však po vyléčení hlavy, respektive žeber bude schopno nastoupit. Naproti tomu Austin s Gardosem se dál nemohou spolehnout na svá kolena.

Aston Villa bude vedle výše zmíněného tandemu hříšníků možná postrádat také Kierana Richardsona s Ciaranem Clarkem, kteří se oba zotavují z lehčích neduhů.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Clark, Lescott, Cissokho - Bacuna, Gueye, Westwood - Sinclair, Gestede, Ayew
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Clasie, Wanyama - Tadić, Long, Mané - Pelle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.20 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Před dvěma lety a dvěma dny přijel Rafa Benítez prvně od konce v Liverpoolu na Anfield Road a z utkání odcházel s citelnou hořkostí. Nyní se v honbě za záchranou pokusí překonat dvaadvacetileté prokletí Newcastlu, domácí se však před vlastními ochozy parádně rozstříleli.

16. dubna 1994 přijel tým se jmény jako Andy Cole či Pavel Srníček a po dvou trefách slavil výhru. Naposledy pro dalších dvacet ligových návštěv, ze kterých si odvezl pouhé tři body. Jedním z faktorů tak nepříznivé bilance jsou prohřešky hostů, v posledních třech duelech dohrávali maximálně v deseti lidech. Osobní motivaci k ukončení černé šňůry má i nový lodivod Magpies, ten s Chelsea přišel o dva body na půdě svého bývalého zaměstnavatele až 31 vteřin po avizovaném šestiminutovém nastavení.

Nejdřív se ale musí vypořádat s dlouhodobým problémem Newcastlu na cestách v Premier Leauge. Během třiceti zvítězil jen třikrát, z předešlých devíti pak nepřivezl žádný bod a nikdy dokonce ani nevedl. Tentokrát však vyjíždí s jasnou porážkou Swansea a zaslouženou remízou s Manchesterem City v zádech, záchrana je tak najednou opět na dosah.

Jenže Liverpool své návštěvníky vyprovází s pořádnou výslužkou - Stoke, Dortmund i městský rival Everton dostal na cestu čtyři branky a Reds tak putují dále Evropou a pro jistotu i pořádně tlačí na celky obsazující příčky pro evropské poháry na příští rok. V sobotu tak fanoušci očekávají povinné tři body, zvláště když se po téměř roce mohli radovat ze dvou domácích vítězství za sebou. V sestavě přitom válí obrozený Milner s jedenácti asistencemi v tomto kalendářním roce a úspěšný návrat hlásí i Daniel Sturridge. Útočník ochromený častým zraněním zapsal proti Evertonu již svůj padesátý gól za 87 vystoupení v dresu Liverpoolu.

V něm se do konce sezóny neukáže Divock Origi a minimálně tento víkend i druhý belgický sniper Christian Benteke, který po uzdravení ještě nezasáhl do tréninku. Vurnon Anita, který zařídil vyrovnání se Citizens, znovu naskočí do základní sestavy místo zraněného Daryla Janmaata, zatímco zpět na hřiště může švýcarský mladík Kevin Mbabu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Touré, Škrtel, Smith, Allen, Stewart, Milner, Firmino, Ojo, Sturridge
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita, Mbemba, Lascelles, Dummet, Tioté, Colback, Townsend, Sissoko, Ayoze, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City33219357:3172
2.Tottenham Hotspur331811460:2565
3.Arsenal FC32178755:3359
4.Manchester City32176958:3357
5.Manchester United32158939:3053
6.West Ham United321313652:4052
7.Southampton FC331481144:3450
8.Liverpool FC31139950:4248
9.Stoke City331381237:4347
10.Chelsea FC3211111049:4244
11.AFC Bournemouth331181440:5541
12.Swansea City3310101334:4240
13.West Bromwich Albion3210101231:3940
14.Everton FC319121052:4339
15.Watford FC321081431:3738
16.Crystal Palace321071535:4237
17.Norwich City33871835:5731
18.Sunderland AFC32691736:5727
19.Newcastle United32671932:6125
20.Aston Villa33372323:6416
Zbývající zápasy
13.04. 21:00Crystal Palace - Everton FC
10.05. 20:45West Ham United - Manchester United
11.05. 20:45Norwich City - Watford FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1620)

Přidat komentář
vladis271

Nenznášam zápasy ku koncu sezóny s tímami namočenými v zostupových vodách. Tu to umocňuje Rafa a to, že z princípu si neželám vypadnutie Newcastlu (ani Suderlandu btw..).

Ale môžme sa priblížiť k mancs na 2 body, vyšperkovať formu a dobre sa naladiť pred štvrtkom.

Reagovat
13

taky Newcastlu přeju záchranu z té trojky nejvíc, ztráta proti nim by nebolela. Ale jako prohrát bychom nemuseli..

Reagovat
Hokaido

Ten pocit, když jsi v sobotu vzhůru dřív, než vyjde preview na EF...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když přijdeš z páteční akce a na EF už je preview...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit, když to nikoho nezajímá

Reagovat
Dawon

ten pocit, kdyz clovek neco okomentuje jen proto, aby svetu sdelil, ze ho to nezajima

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To znáš jako fanoušek slepic asi dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

chichi

Reagovat
kvasha16

buuuuurn

Reagovat
Mastný Chobot

máš zvláštny zmysel pre humor

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

neodjebal ho snad?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

ten pocit, když přijdeš z páteční akce a celé kolo je už odehráno

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož dohráváme tohle kolo až 10. 5., tak bych to asi zažít nechtěl

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

"Swarleyho vtipek"

Reagovat
salami

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fear they will lose highly-rated teenager Dominic Solanke after the 18-year-old rejected a new contract offer.

Reagovat
vladis271

ale on sa v MU určite zmení.

Reagovat
Busby babes

co s tim ma Mourinho spolecneho?

Reagovat
kiwwi

my chceme Solankeho?

Reagovat
Error

On ho někdo nechce?

Reagovat
Hokaido

Stejně jsme ho ani nechtěli

Reagovat
Azazelo RD

Ten pocit, když nabízíte novou smlouvu někomu, koho nechcete a on jí odmítne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

#mindgames

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

to len zo slusnosti, aby sme ostali za tych lepsich

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
icemike

Toho bude škoda

Reagovat
Manik...

9. pro výhru Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta obrana Liverpoolu? Jestli to tak opravdu bude, tak to bude velice zajímavé

Reagovat
Error

Minulý týden nasadili ještě větší šílenost a zvládli to s nulou vzadu.

Reagovat
JacksLFC

bohužel ne v 90. jsme dostali na 2:1

Reagovat
Error

No já myslel Lucase.

Reagovat
avicii

dnes sa asi aj oplati podat proti nam, zostava bude zlozena prevazne hracmi druheho sledu a straky potrebuju body ako sol...kazdopadne, dnes by mohol zase chytat Ward

Reagovat
smazaný uživatel

Este nedavno boli doby, kedy zostava toho druheho sledu hrala lepsie, ako ta "plna".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas: „Jednou, po zápase s Bournemouthem jsem ležel a bavil se se svojí ženou. A říkal jsem jí: Zapomněl jsem, jak se hraje fotbal. Dostanu míč a nevím, co s ním mám dělat," cituje oporu Chelsea server goal.com.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

nie je prvý ani posledný, ktorému to Mourinho spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, Mourinho može za to, že Fabregas zabudol hrať fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

no, keď sa na to tak pozrieš a porovnáš Fabregasa, kým bol v Chelsea Mourinho a Fabregasa po odchode Mourinha, tak asi aj áno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok porovnám to. Keď tam bol Mourinho, Fabregas bol základným kameňom týmu a vyhral so svojím týmom titul.

Takže za to, že Fabregas zabudol hrať túto sezónu futbal, može iba on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jojo, téměr neustále jej dával do základu, hru na něm stavěl a tvrdil, že Cesc je silná osobnost týmu, která se ani v těžkých momentech neschovává a chce pořád míč, a proto jej potřebuje.

Zapříčinil to teda dost zvláštním způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. mourinhovskym spôsobom.

Reagovat
vitasrp

Je to netradiční, ale vůbec ti nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Cesc Fabregas: "Jednou po zápase proti Bournemouthu jsem ležel v posteli a mluvil se svou ženou. Zapomněl jsem, jak se hraje fotbal - měl jsem míč, ale nevěděl jsem, co s ním. Od té doby to pro mě byly těžké dva nebo tři měsíce, protože jsem neměl sebedůvěru. Vše se ale změnilo v posledních několika měsících, teď hraju velmi dobře. Nejdůležitější není to, jak se dostanete dolů, ale jak se dostanete zpátky nahoru. Nyní se mohu ještě zlepšit."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zkrátil, ty bys mohl dělat v bulváru.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/723796675433738240

Už dlouho se tady téma Mourinho x KdB neřešilo, tak musíme přiložit do ohně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi, ale zas niekto príde a napíše, že Bruyne na to ešte nemal a Jose nemal inú možnosť ako ho predať.

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už som vpoho tak to poupravím na Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste Mourinho *

Reagovat
C-M@ster

A to je konečný názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když Mourinho získal s Chelsea titul, tak ti byl dobrej co

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Hokaido

Jsi gloryhunter, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznání je první krok k úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Podľa Molosa je uživateľ Momodou gloryhunter a nepovažuje to len za nadavku ale za diagnozu, resp. zavyslosť. Závyslosť na trofejách. A ako je vo závyslackych kruhoch známe, prvým krokom k úspechu(k ukončeniu závyslosti) je priznať si že si závyslý A to je pointa.. Hehe, ked si to takto človek rozpíše tak je to dosť vtipné. #omarhadr

Reagovat
fenixLFC

zavyslost??

Reagovat
Lacko_Boh

y som zabil

Reagovat
Lacko_Boh

zasrany mobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, na gramatyku nie je čas, treba zachrániť Slovensko pred diktatom Bruselu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Závydíš.

Reagovat
Lacko_Boh

hej, toto uz bol extremik ale tak sebavedomo som este nepisal prispevok. Stale som rozladeny z tych volieb alebo ja neviem co to so mnou je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, lépe bych to nevysvětlil. A s tím 'y'.... asi si budeš taky muset něco přiznatc

Reagovat
Lacko_Boh

piče dufam ze to Domino neuvidi

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Mastný Chobot

čo ti jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

S tím by těžko někdo s fungujícím mozkem mohl přijít :)

Reagovat
Lacko_Boh

dufam ze taketo tweety nebudu aj s Joelom, cim nechcem naznacit ze je to ta ista situaca alebo rovnaký talent, to prr.

Reagovat
JacksLFC

Zas se těšim na stadion na "Rafův song"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vrabejka

Pojďme rozbít Newcastle ať West Ham a MU dostaneme pod tlak a zdramatizujem boj o top 5.

Reagovat
smazaný uživatel

City 442 so stredom Fernando - Yaya. Hostia s Imbulom na AM. To bude stáť za to

Reagovat
JIMMY-PO

deBruyne na lavičke

Reagovat
vrabejka

review 34.kola Newcastle United - Liverpool FC

The Reds dnes odpoledne hrají doma proti Newcastlu.

sobota 23.4. 2016, výkop o 16.00. Liverpool přivítá Newcastle a v úvodu se bude tleskat ve stoje, na Anfield se totiž vrací Rafael Benítez, pro mnohé legendární manažer týmu od řeky Mersey.

Bude se hlasitě zpívat v obou táborech, středem pozornosti je jedno jméno Rafael Benítez. Ten se pro tým ze severu Anglie bude snažit urvat na jeho bývalém působišti nějaké ty body, vždyť NUFC ztrácí 4 kola před koncem na záchranu 2 body, ale pozor, úhlavní rival Sunderland má o zápas méně.

Zranění: Can, Origi, Benteke, Ings, Gomez

Zajímavosti:

Od Února 2016 The Reds prohráli pouze jediný zápas. (Southampton 2-3)

- Liverpool prohrál dosud v éře Premier League se "čarodějnicemi" na domácí půdě pouze jeden jediný ligový duel - v dubnu 1994 0: 2, góly za hosty: Lee 4, Cole 56.

- Svůj dosud jediný ligový gól vstřelil záložník Lucas Leiva před sedmi lety doma právě do sítě Newcastle, LFC tehdy vyhrál 3: 0.

Pravděpodobná sestava: Ward, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Stewart, Ojo, Lallana, Firmino, Sturridge.

Tip - 3:0 - Firmino, Milner, Toure

Slovo na závěr:

Zranění nám neulehčují náš silný závěr sezony. Ale věřím, že to tým ještě více stmeli, dnes Straky porazíme a zabojujeme ještě o top 5.

Zápoas začíná v 16.00, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase spoiler Honzo, Honzo...

Reagovat
SunFells

Už review?

Reagovat
smazaný uživatel

uuu Iheouchea v základe

Reagovat
JIMMY-PO

OT:chystá sa niekto na EURO?na aké zápasy?

Reagovat
EXoRcIsT

ja som chcel ist ale necitil by som sa bezpecne takze radsej nejdem

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto sa bude citit bezpecne malo kto https://www.youtube.com/watch?v=AWZHrZMixpY ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná po tom, co u těch belgických teroristů našli plány na atentáty na Euru. Ale třeba někde najdeš kopie těch dokumentů a vybereš si zápas, který není na seznamu. Pak budeš v naprostém bezpečí

Reagovat
smazaný uživatel

no... ale tiež nejaky VIP box so skolom, ked uz hovorime o naprostom bezpeci, lopta si ta najde vsade...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tě ujistit, že Messiho lopta si tě na Euru nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stale je tam Ramos ,Ronaldo a ini

Reagovat
JIMMY-PO

na moje prekvapenie ma posledné udalosti vôbec neodrádzajú, vždy som o tom sníval keď som pozeral MS alebo EURO aké to musí byť super byť na štadióne a teraz je jedinečná šanca

Reagovat
Mastný Chobot

mne zas príde zaujímavá predstava prežitia teroristického útoku, kúsok zo mňa si to praje zažiť naživo

Reagovat
JIMMY-PO

to by bol magnet na ženy "vieš, odkedy som prežil teroristický útok, mám iný pohľad na svet"

Reagovat
smazaný uživatel

...po tom výbuchu totiž nevidím vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ale stejně bych se cítil bezpečněji než v Riu na Olympijské hry

Reagovat
kiwwi

idem na sVK - RUS

Reagovat
fff

According to RMC Sport, Mamadou Sakho has been suspended by Liverpool after some doping tests for using a fat burner. #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Spalovače jsou zakázané?

Reagovat
fff

Sakho did not know the composition of the fat burner, which he took in a purely personal and therapeutic interest to remove fat. (RMC Sport)

Nejaka konkretna latka v danom pripade zjavne ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil.

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

tak uz vieme, kde je pes zakopany...

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho vanou se to dalo pochopit, ale u tohoto mantáka mi fakt zůstává rozum stát. Na pěst

Reagovat
vodka

beztak mu ho prave poradil, aby si zahral semifinale LM...

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
vodka

*EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fff

That's FOUR starters out of the team in the Europa League semi-final v Villarreal then.... Sakho, Origi, Can and Henderson.

Ked sa dari

Reagovat
Maresma

Je to potvrzené?

Reagovat
fff

Priamo od LFC zatial myslim nie, RMCsport s tym prisiel.

Reagovat
Maresma

Ach tak.. No, uvidíme podle dnešní sestavy.

Reagovat
Maresma

Tak právě to potvrdil Tony Barrett

Reagovat
bbbauch

V zapase proti United, vyhodit liverpool z evropskych poharu hned

Reagovat
Coutinho10

zajimavy pribeh....Given a Zabaleta zacinali pod Hughesem v City...a ted po nakych 8 letech Zabaleta zustal v City a Given je zpatky na Etihad pod Hughesem

Reagovat
Busby babes

neskutecnej pribeh.

Reagovat
Coutinho10

to je to spravny slovo

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Imbula hrava tento post stale ?

Reagovat
vodka

ne, ale Afellay je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

to sa to nedalo poskladat rozumenjsie ?

Reagovat
vodka

proti city je to podle me ok...

Reagovat
vodka

Joselu Crouch by to dával

Reagovat
smazaný uživatel

to bola tazka velmi situacia

Reagovat
Manik...

link pls.?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

díky, už mám

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš na Etihadu zasekávat, když máš možnost jít do rychlého protiútoku

Reagovat
smazaný uživatel

Ageuro sa vzdy chyti, ked ho vyhodim z fanty.

Reagovat
EXoRcIsT

Stoke maju normalne v pi.. sak tam mozu ist do protiutoku a hraci idu krokom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je pre mna hrozostrasny Imbula ako 10.

Reagovat
smazaný uživatel

On byl ale stejně tragický na DM proti nám.

Reagovat
diastan

Kun pojď ještě, ať si před tím Harrym.

Reagovat
Coutinho10

Aguueeero goooaaal .....skoda, ze sem ho nedal uz minule jako kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke si pyta aj do tretice vyprask. Strasny vykon a k tomu ta ofenzivna trojica vobec nestiha, nevladze, nebrani ale ani do predu to nejde a cele to korunuje Imbula jak 10 s loptou na nohe v brejku.

Reagovat
Counter

Wow, Sakho možný doping

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to tu vyriesene, za vsetko moze Kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

fu tak to si ani nedokazem predstavit ako zle by hral sakho bez dopingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hai

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

No tie Sakhove posledné góly sú podozrivé, ne že ne.

Ešte že Lucas má dosť rozumu aby začal dávať góly a prestal faulovať v okolí našej 16tky. Tomu by ani nebrali krv a dali by mu ban hneď.

Reagovat
vladis271

Koľko dostal vtedy Kolo v City? Toto bude asi podobné.

Reagovat
ondris

6 mesiacov

Reagovat
Maresma

6 měsíců myslím

Reagovat
vladis271

fúú. Škrtel by mal začať vybalovať kufre.

Reagovat
tony223

Shay Given, nejlepší golman, kterého v Newcastlu pamatuju

Reagovat
Miguel19

Chelsea team to play Bournemouth: Begovic; Azpilicueta, Mikel, Ivanovic, Baba; Fabregas, Matic; Pedro, Willian, Hazard; Costa. #cfc

Mikel na stoperu

Reagovat
Error

Co to je?

Reagovat
Whitemedia

Ať už jde s tím Mikelem do prdele.. Však jasné, hrajeme o titul, mladí musejí počkat!

Reagovat
spider_8

No výborně, dilema jestli se mám dívat vyřešeno. Aspoň bude Pedro moct nabrat nějaké zkušenosti

Reagovat
Spasitel

Ked je dakto tragický na DMku treba ho dať do obrany

Reagovat
Zaschrona

Vsak na stopera ma docela dobre predpoklady, na poradne ozkouseni mi to neprijde jako spatny napad.

Reagovat
Whitemedia

Tady léta brečíme, ať se dávají šance mladým, jenže nikdy nebyla možnost, protože se přece hrálo o trofeje a mladí by to mohli podělat.. a teď. když se hraje o velké prd, se bude zkoušet Mikel na stoperovi, geniální..

Reagovat
Zaschrona

Chapu, ale prece lepsi alespon tohle nez vubec nic.

Reagovat
Miguel19

Lepší nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste nevděčníci jak prase, vždyť mladíci hraji skoro každý zápas teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je Miazga fakt hrozný.

Reagovat
icemike

jak se má zlepšit, když nebude hrát v zápasech, kde o nic nejde?

Reagovat
Miguel19

Miazga odehrál jeden dobrý zápas a jeden špatný poločas. O nic nejde, tak proč ho zase nezkusit?

Mikel je k hovnu všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy fakt všichni děláte, že to je strašně jednoduché. Hráč je mladý, tak ať si zahraje. Prostě očividně hraje uplnou piču i na tréninku, protože dostat se přes Mikela na stopera by neměl být nějaký problém i pro průměrného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

A tím v žádném případě neobhajuju Mikela, naopak nejsem šťastný, když hraje.

Reagovat
Error

Já to vidím jinak. Hráč vyhrál juniorskou ligu mistrů, a ne jednou, tak ať si zahraje. Pak se můžeme divit, že začínají odmítat smlouvy. No bodejť, když se děje tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím čistě o Miazgovi, s mladíkama obecně jinak souhlasím, že by měli hrát víc.

Reagovat
Error

Ok.

Reagovat
icemike

i ti mladící souhlasí

Reagovat
Error

Nejpomalejší hráč kádru se bude zkoušet na stoperu, kde je nedostatek rychlosti dlouhodobý problém Chelsea. Ať si jej zkoušejí na CB v jeho novém působišti, prosím, ale za současné situace už by se vůbec neměl objevovat na hřišti. Při vší úctě k Ivanovičovi totéž platí i o něm.

Reagovat
spider_8

(bohužel to ovšem platí i o Terrym)

Reagovat
Zaschrona

A neplati o Mikelovi nahodou taky neco v tom smyslu, ze je dulezity borec v kabine? Je u vas sluzebne uz hodne dlouho a je potreba si v klubu drzet borce, kteri klub dostanou do sveho srdce, at se udrzi alespon nejake zdrave jadro v kabine. I proto si myslim, ze zrovna v pripade Mikala rozhodne stoji za to, aby byl zkouseny na nove pozici.

Reagovat
Error

Mikel je v tuto chvíli jednoznačne Hiddink's pet, to si dovolím tvrdit, že o něm platí zcela určitě. Guus nedávno tvrdil, že i Matič své minuty dostane, ale jak vidíme, tak pro Mikela se raději najde nová pozice, než aby strávil nějaký čas na lavičce.

Přiložím ti i Mikelovo prohlášení co očekává od svého herního času v příští sezóně. Nemohu si pomoci, ale v Chelsea pro něj budoucnost nevidím.

"I have one more season with Chelsea but I know when this season ends, we will definitely sit down and try to sort out whatever needs to be sorted out."

"If it means me leaving, fine. If it means me staying, then I have to play because one thing I don't want to do is to sit on the bench like I did before [...] especially now when you have kids you just want to do what you can to play."

"Wherever it is I just want to play. When this season ends we will definitely sort out the contracts."

-John Obi Mikel; source: Goal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne chapu ten argument rychlosti - stejne tak na stopera mu chybi lepsi schopnost hlavickovat. Ale to neznamena, ze i bez toho nemuze byt dobry stoper, kdyz vedle sebe bude mit dobreho partnera.

Reagovat
Miguel19

Nemá rychlost, neumí hlavičkovat, tvrdý taky není, dlouho rozehrávku nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz dlouhou rozehrávku má a jak jsme za to byli rádi. /s

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemá na to dispozice, ale když vedle něj postavíte dobrého stopera, možná to zvládne ubránit sám" Navíc najdi stopera, který bude zároveň vynikat v hlavičkování a v rychlosti. Obvykle mají jedno nebo druhé.

Reagovat
icemike

Zouma

Reagovat
Svatej

Ivanovič není pomalej hráč

Reagovat
icemike

pravda, on je pomalý cokoliv

Reagovat
Svatej

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Píče to bude ještě zajímavý

Reagovat
icemike

další zápas bude Mikel chytat

Reagovat
kvasha16

az na toho Mikela a Pedra namiesto ktoreho mohol hart nejaky mladik to neni zle

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší Mikel jak Miazga.

Reagovat
Coutinho10

proc sel Given dolu ? sem si nevsimnul, ze by mel naky zraneni nebo neco

Reagovat
Busby babes

Jornal de Noticías, one of Portugal's biggest newspapers are saying Jose Mourinho has signed for Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

all we know he outcheaa, Iheanachoo

Reagovat
SunFells

10 - Kelechi Iheanacho has had a hand in 10 goals (six goals, four assists) in nine competitive starts for Man City in 2015-16.

Reagovat
tony223

on je celkem podceňovaný mladík

Reagovat
SunFells

U něj reprezentování Anglie ani nehrozilo, tak se kolem něj nerozvířil žádný velký humbuk no. Je vtipné, co málo musel udělat takový Iwobi (předtím než se rozhodl pro Nigérii), aby lidi začal zajímat.

Reagovat
Counter

Holt nereprezentuje Anglii, tak se nedočká hypu. Což není na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Pepek z neho nieco spravi, chalan je na 18 strasne vyspely.

Coz mi pripomina jednu kauzu z basketbalu ow.ly/4mW6aE... tak ale snad nie

Reagovat
tony223

je mu 19

Reagovat
smazaný uživatel

hej mas pravdu. Neviem preco som napisal 18, ale aj tak.

Reagovat
tony223

v pohodě, už jeden rok nahoru dolů.. Stejně jako teď jeden gól navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že Pepkovi se nebude hodit do krámu a odejde do nějakého lepšího klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva střídá Aguera

Reagovat
SunFells

Asi nehraje fantu

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze jeho syn ano a pekne mu to spocita

Reagovat
Coutinho10

v utery LM...aspon ma 60+ minut a gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ona už je v úterý LM

Reagovat
Coutinho10

j hrozne to utika

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ma este aj jedno z mien ze "Promise" to bude velky hracik

Reagovat
Coutinho10

ajaj chudak Yaya

Reagovat
Error

Pellegrini chce asi Toureho oddělat úplně.

Reagovat
tony223

tak je to dost možná Tourého poslední sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná i jeho poslední zapas

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nepochopiteľné výkony, fakt katastrofa. Na druhú stranu veľmi dobre Ijenačo

Reagovat
smazaný uživatel

Vymením na jedno kolo Pelleho za Vardyho a on ho nechá na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel je u Kloppa uz uplne odpisany?

Reagovat
R22

doufejme

Reagovat
LGT

Chce si nechat Kolečka, přijde Matip. Skoro určitě v létě půjde.

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim ze jo...i traged lovren hraje lip

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto ale nazoaj nerozumiem. Minulu sezonu a do zranenia bol najlepsi stoper. Snad ho neodpise jeden nepodareny zapas po zraneni.

Reagovat
Coutinho10

j je to pro nej kruty, ale po prichode Kloppa sli jeho konkurenti nahoru a on prisel po zraneni jako jistota, ze ten zapas dotahneme do vitezny konce a misto toho tohle stridani rozhodlo....mozna byla chyba Kloppa a nemel ho davat do rozehranyho a vyhranyho zapasu....ale to uz je kdyby

Reagovat
vladis271

PL sa nedá ťahať dlho u stopérov. Po 30tke je to už ťažké. Aj ked by som sa neprekvapil ak by sa dokonca zápasu jeden zo stopérov zrakvil.

Reagovat
fenixLFC

hlavne sakho siel hore

Reagovat
smazaný uživatel

Piet De Visser, skaut Chelsea: "Mourinho chtěl z Hazarda udělat lepší verzi Messiho či Ronalda, což bylo nemožné. Mourinho ho dostal pod obrovský tlak. A když Hazard neprodukoval, byl naštvaný. Tlačil ho z nebe do pekla. Eden je Eden. Dopřejte mu volnost, nechte ho hrát. Mourinho je vítěz, chtěl z něj udělat lepšího hráče. A to i přesto, že už je prvotřídní hráč."

Reagovat
Miguel19

S tím Bruynem je to taky fajn Klasik Mourinho...

To je období přineslo více negativ než pozitiv. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

245. Proti integrálům a maticím

Reagovat
smazaný uživatel

Matice jsou easy

Reagovat
smazaný uživatel

najkrajsie veci na VS zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Gale.. Achjo

Reagovat
Mastný Chobot

Sturridge je najlepší útočník na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš něco jako Giroud, má svá top období, ale nemůžeš se na něj spolehnout celou sezonu.

Reagovat
Staenly10

To ale jen kvůli zranněím.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod je nepodstatný, častá zranění nejsou žádná nepřízeň osudu, na kterou by se dalo vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Sturridge uznávám, je kvalitní, ale s tím kolik udělá (neudělá) za sezonu minut je to velká bída, tudíž je hned první výrok v tomto vlákně nesmyslný.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale je aj hlupost ho porovnavat s tou lamou...

Reagovat
icemike

Arsen Wenger nesouhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, že na tebe reaguji.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

sta sa pohadali či čo?

Reagovat
Mastný Chobot

však reaguje jak zakomplexovaný chudák stále, ja má tiež len jedny nervy... už naňho nereagujem, kým z toho nevyrastie alebo si nenájde frajerku

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Co si zly nanho...

Reagovat
Nikikrew

a preto by sme ho mali kupit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mickey mouse

Je tam

Reagovat
LGT

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme šanci vyhrát, první 4 minuty a mám pocit, že hrajou mladíci převlečení za seniory

Reagovat
smazaný uživatel

já to věděl

Reagovat
Whitemedia

Pedro

Reagovat
Miguel19

Pedro zdar...

Solidní protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard - Costa - Fabre - Pedro. Krása

Reagovat
Coutinho10

skvelej zacatek...malem sem ani nestihnul gol Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nádhera

Reagovat
Whitemedia

Cesc to tam zase fajnově rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Škrtel s tými vlasmi

Reagovat
mickey mouse

Snad se ostříhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner krasna prihravka pred chvilou.

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka <3

Reagovat
Whitemedia

Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si to taky řikal. Na to jak se tu za sebemenší zaváhání kritizuje Curtois, tak vůči Begovičovi se užívá nekritické přecházení. On taky není zrovna jistota v posledních odehraných zápasech.

Reagovat
Whitemedia

Tak on hraje od konce listopadu teprve druhý zápas, takže těch posledních odehraných zápasů moc nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tady exoti "Courtois je díra, proč nehraje pořád Begovič." Nikdo není bezchybný a Courtois potřebuje důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Edenku, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino ;-)

Reagovat
off-olda

Co to bylo za píčovinu Proč to kurva kopal Ivan?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to bully.

Reagovat
Whitemedia

Protože se o to snaží už hodně dlouho a nikdo ho k tomu nepouštěl, si asi chce zahrát na Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

K takovým přímákům už se staví hodně dlouho...někdy to přijít muselo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

nová doba, Mikel dělá Terryho, Ivan zase Lamparda

Reagovat
slavex

Nějaký stream na CFC, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Babička

Reagovat
Whitemedia

Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Baba to snad střílel ne?

Reagovat
Whitemedia

Všechny útoky tahají přes Babu..

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol Gollana.

Reagovat
Coutinho10

nadherbe Lallana...jenom do nich

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD GOOOOL

Reagovat
off-olda

Hazáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárd

Reagovat
smazaný uživatel

Lallama omg Liverpool z čoho chce, z toho dá gól momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
off-olda

8 měsíců čekání nebylo zbytečných.

Reagovat
Error

Edeeeeeen konečně.

Reagovat
Whitemedia

Begovic je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Whatever, Hazard dal gol, to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer kterýho měl hlídat Mikel, nečekaný

Reagovat
Error

Stoper Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u rohu je to celkem jedno, jestli hraje na CB nebo na DM.

Reagovat
mickey mouse

Neskutečné jak se Lallana pod Kloppem zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan věděl, proč ho přivedl

Reagovat
smazaný uživatel

a aj Allena

Reagovat
Miguel19

EDENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

Explorer?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Já se nedíval

Reagovat
off-olda

Tady se přepisuje historie a ty nekoukáš?

Reagovat
Miguel19

Měli jsme návštěvu tak jsem nebyl u notasu omg

Reagovat
Whitemedia

Střídat Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend a jeho kusky

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, škoda, doufal jsem, že tu sezonu dá.

Reagovat
vladis271

fakt už mohol vydržať tie 4 zápasy.

Reagovat
Whitemedia

Costa je na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Azpi si na té pravé straně může zapálit cigárko a posadit se, oni totiž fakt úplně všechno tahají přes Bábu

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš pořád? Radši hrát přes stranu, kde je Hazard, než přes stranu, kde je Pedro.

Reagovat
off-olda

Tipnu si, že nemyslí Chelsea, ale Bournemouth..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promin.

Reagovat
Miguel19

Tak to se dá použít stejná věta, akorát Hazard=Baba a Pedro=Azpi

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre Pedro

Reagovat
SpecialOne

Nějaké stručné info o poločase? Livesport mi háže držení míče 70 procent pro domácí

Reagovat
off-olda

Hazard gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool hrá super, tá záloha pod Sturridgom má parádny dynamický pohyb, to by sa Newcastlu zle bránilo, aj keby nehral tak napiču, ako hrá. Allen je skvelý.

Reagovat
13

pěkný je to no, sice v obranu nemám žádnou velkou důvěru, ale například Lallana mě vyloženě baví..

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka je zlatíčko, ten, keď je pri chuti a verí si, tak je radosť ho sledovať

Reagovat
13

jako svoje mouchy asi má, ale klidně bych si ho nechal, je to platný hráč.

Reagovat
Svatej

Kde koukáte na tu Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na koleji.

Reagovat
off-olda

Chelsea hraje i hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to neviem, ale jej fanúšikovia vraj nevedia čítať

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, já to taky četl jak hokej.

Reagovat
Mastný Chobot

však sa pozri, komu fandíš

Reagovat
Nikikrew

ja tiez

Reagovat
Jardin

Reagovat
off-olda

Ty krávo, to někdo změnil, abych vypadal jak idiot. Bych i odpřísáhl, že tam byl hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

ne, transport tycoon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

To je tak super, když si zápasy LFC můžu užít bez nervů

Reagovat
Miguel19

2:0 po půli a bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

proti Castlu určitě

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Coutinho10

dekujeme ti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Allen si pýta zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jí dostane.

Reagovat
13

jako pýtá, ale pokud chceme do středu zálohy top kvalitu a změnu, tak bude muset nějaký střední záložník odejít.. Lucas by měl odejít jednoznačně, Allen uvidíme.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je dneska příšerný, nechápu.

Reagovat
Whitemedia

Já ho za těch 50 minut viděl jednou, když se hádal s pomezním a komentátoři o něm mluvili dohromady tak dvakrát, to je vše.. dnes by se video s jeho dotyky s míčem dělalo snadno

Reagovat
smazaný uživatel

Mimolet

Reagovat
Mastný Chobot

Mignolet

Reagovat
Nikikrew

Mignolet

Reagovat
Infernoqt

Mignolet

Reagovat
R22

Ježiš ať je už léto a on jde už někam, to neni možný kolik gólů už zavinil tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle může odpískat jako offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tlačí, to Bournemouth srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Konečně Hazard, který dokáže bez problému obejít 2 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim teraz napisat, ze Lallana dal krasny gol a pochvalit ho, lebo hned po nom som zadriemal. Klopp bude mat tazke rozhodnut sa, koho pustit...

Reagovat
tony223

proč by je měl pouštět? Nikde neni napsáno, že přivede 5 nových hráčů a překope ten kádr. A to je podle mě ta poslední věc kterou Klopp chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze neviem, ci sa da spolhanut z dlhodobeho hladiska na hracov ako Lallana, Milner, Allen, o Lucasovi ani nehovoriac... Uvidime cez leto, co sa bude diat...

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Allen, ale pekne Darlow

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič do hry

Reagovat
off-olda

OT: Skaláááák

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

BHAFC ‏@OfficialBHAFC 37 min.před 37 minutami

55: Then #CAFC fans respond to Albion chants of "We are going up" with their own chant of "We are going down". #CAFC 1 #BHAFC 2

Reagovat
vrabejka

Skalaaaaaaakkk!!!!

Reagovat
JIMMY-PO

Black by sa mal vyjebať na tých tragedov a postavit pol zostavy z dorastencov

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, zkusili jsme Mikela i na stoperu. Už bychom ho mohli zkusit prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

On teď ani nešel proti tý střele ale stál a koukal jak idiot

Reagovat
Infernoqt

WooHoo

Reagovat
Counter

RAFAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ach skoda

Reagovat
aither

Pool

Reagovat
smazaný uživatel

COLBAAACK

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle nech teda dajú ešte jeden a zachránia sa

Reagovat
Bennhy

vrabejka23.04.2016 16:53#

To je tak super, když si zápasy LFC můžu užít bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Studgeho gol, pičus jeden namachrovanej

Reagovat
fenixLFC

furtmimov

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, no.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Dawon

chelsea to zkusene do polocas na 1:2 zvladla no, tohle klopp prokoucoval

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo asistoval u prvního gólu NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Anita

Reagovat
smazaný uživatel

hm, trošku forma

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
Whitemedia

Fabregas a Hazard to zajebal..

Reagovat
Whitemedia

Cesc je dnes božíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Za predpokladu, že strata bodov Liverpoolu neublíži nijak pred EL, tak Newcastle cmon na 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

FABREGAS

Reagovat
off-olda

Wildááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

On už mohl mít 5 asistencí dnes

Reagovat
pepinho2

Fabre 3.asistence?

Reagovat
Whitemedia

Na co Hiddink čeká, Hazard už evidentně nemůže... střídej!!

Reagovat
off-olda

Hmm

Reagovat
Whitemedia

ale teď letěl, jak za mlada, takže co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nereaguj na mě pořád, si prostě u zápasů Chelsea rád píšu sám ze sebou

Reagovat
Whitemedia

*se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Proč zase do prdele nestřídáme?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas nejlepší zápas sezony jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vypustili Mitrovica

Reagovat
smazaný uživatel

Edenenkovi už vychází kličky. <3

Reagovat
Counter

"už"

Reagovat
Whitemedia

Střídej už aleee...

Reagovat
smazaný uživatel

Klid prosímtě, užívej si, že konečně hrajem fotbal.

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, kdyby střídal, tak se tam teď nemusel Willian válet

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

on střídal kvůli zranění?

Reagovat
Hokaido

Jako s tímhle ať jde Hiddink do piče.

Reagovat
icemike

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole. Proč s sebou Hiddink tahá tolik hráčů, když by mu evidentně stačilo 11 do základu, náhradní brankář a nějaký univerzál, kterého by poslal do hry pro případ zranění. Protože on prostě střídat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jeden zápas z 10ti a ty z toho děláš, že nestřídá nikdy. Já vás fakt někdy nechápu.

Reagovat
icemike

minule mu ujela ruka, jinak nestřídá, dědek

Reagovat
smazaný uživatel

Mimoleeeeeeet

Reagovat
Usty

Cesc Fábregas během 67 minut asistoval u více gólů (3) než Mesut Özil od začátku roku 2016 (2).

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Henryho rekord je nejak zakliaty. Aj Fabregas sa zasekol tesne pod.

Reagovat
Hokaido

Čeká na Milnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icemike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Dnes je úžasný, i co se týče bránění..

Reagovat
off-olda

Kdyby se Willian nezranil, tak snad fakt nestřídá.

Reagovat
Coutinho10

Jonjo is back

Reagovat
smazaný uživatel

shelvey da gol to je istotka

Reagovat
smazaný uživatel

a newcastle sa zachrani to je druha

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Fabregasi, hrej takhle pod Contem

Reagovat
Usty

na Pirlově pozici, easy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale toho Costu bych za každou simulaci u které radši padne, než aby dokončil nadějnou akci, nakopal do prdele.

Reagovat
Miguel19

To já každého teda...ale Costu víc, protože ho moc nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Beat fucking tottenham, beat fucking toooottenham.

Reagovat
off-olda

Hazááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárd

Reagovat
Whitemedia

HAZAAARD dokonce dva

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAARD, OMG DNESKA ORGASMUS.

Reagovat
smazaný uživatel

nechte si to na poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

příští*

Reagovat
Trapper

Edeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

Cesc a Hazard do sestavy kola, Usty zapiš si to

Reagovat
Usty

Tak Cesc už tam je teď, to je vidět až z vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
icemike

stejně to Owny neuzná, ale on bydlí ještě dál

Reagovat
M0rb1D4S

Fabregas musí jednoznačně. Byl u všech 4 branek.

Reagovat
smazaný uživatel

oba tam budou protentokrát zaslouženě, ale jak známe Ustyho, u těchto dvou to neskončí

Reagovat
Usty

Inspiruj mě

Reagovat
Whitemedia

Diego ofsajd Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Remy Costa.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icemike

kdo zná přenosy se španelským komentářem, zná pojem Dremy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slyšel, že je moderní střídat jen jednou

Reagovat
Trapper

Evertoooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro zítřejší kloppýtnutí Leicesteru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

nesmieme..ale moze sa stat

Reagovat
smazaný uživatel

a následně i Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Gylfi!

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to není možný

Reagovat
Grahf

nejak sa dostal k Martyho almanachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Vyhrá ten Arsenal alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

to bolo po prvykrat co som drzal Chlelsea, snad aj naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Si pravidelně jednou do měsíce zapínám tenhle a ještě samozřejmě finálový zápas.. a i po těch letech u toho mám pořád husinu, u finálového zápasu pomalu brečím, prostě zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

V ten istý deň sme na MS v hokeji porazili aj Čechov, takže ja som mal v ten deň druhé narodeniny

Reagovat
Whitemedia

Jo, však ještě v 85 minutě jsem si tenkrát říkal, že vymrdanější den jsem snad ještě nezažil právě i kvůli tomu hokeji.. a jak se to pak všechno otočilo

Reagovat
Busby babes

chapu, my mame oblibene jine video: https://www.youtube.com/watch?v=f3tWqZ0pNC8

Reagovat
Whitemedia

Vím, co to je a nezapnu to, od přímého přenosu už jsem se na ten zápas nikdy nepodíval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kincl

A tak dnes Arsenal bojuje o TOP 4 místo o titul :D a tak to má být

Reagovat
Nikikrew

Jo, ale radsej bojovat znova aj o to 4 miesto ako nehrat vobec v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Co je na tom smiesne?

Reagovat
mikelinos

to, že všichni stejně víme, jak tam Arsenal dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dockej času, bude oboje.

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/42u3

If David De Gea was a cat or If a cat was David De Gea

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

taku macku chcem aj ja

Reagovat
J0EL

OT: Finale Daredevila Dokonale spracovany serial, snad nikdy neskonci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

První série byla dobrá, ale v podstatě to byl jen takový rozjezd, když jsem viděl druhou. Snad to bude pokračovat ve stejném duchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, zrovna ze včerejška:

In fact, even actor Charlie Cox, the star of "Daredevil" seasons 1 and 2, does not think that there is any point for a renewal. Asked about "Daredevil" season 3, the actor said, "We don't know if there is going to be a season three. I certainly don't know."

Reagovat
J0EL

Skoncilo to tak, ze proste dalsia seria musi byt. Nic ine do uvahy ani len neprichadza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni mají určitě v plánu některý dějový linky (tu se zombie Elektrou třeba) přenést do tý plánovaný týmovky Defenders, kde se bude právě i Daredevil (spolu s Jessicou Jones, Lukem Cagem a Iron Fistem). Tahle týmovka je naplánovaná na 2017 a do tý doby nová sezona Daredevila určitě nebude. Tu vidím nejdřív až na rok 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díly s Punisherem byly super, jinak celkově horší než první série.

Reagovat
Whitemedia

Úžasná série, mohlo tam být ještě více Fiska a byla by dokonalá

Reagovat
Mastný Chobot

ex-Chelsea player and Arsenal target Domingos Quina has signed for WHU

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno slyším poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrava este v U17..

Reagovat
Whitemedia

Kdo to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere na křídle jo? Já měl za to, že hraje ve středu zálohy a nebo na pozici Ozila, ale už pořádně nevím, jak vypadá, natož kde hraje.

Reagovat
SunFells

Na "kraji" hrává v Arsenalu celkem často, zato na Özilove pozici v podstatě vůbec. Spíš je divné se domnívat, že by dneska vůbec nastoupil v základu.

Reagovat
Mastný Chobot

ale Santi by mohol dostať pár minút na konci, ak sa dobre cíti

Reagovat
SunFells

On je v nominaci?

Reagovat
Mastný Chobot

hm, nie je a podľa všetkého je v napredovaní až za Jackom, to je škoda.

Reagovat
SunFells

Já myslím, že ještě ani nehrál za U21. Což mě vede k tomu, že Rosa by se mohl pomalu objevit v prvním týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstanou všichni zdraví, tak pochybuju, že by si Rosa ještě nějak výrazněji zahrál.

Reagovat
SunFells

Výrazněji si za maximálně 3 kola ligy těžko zahraje tak či tak, ale mohl by se ještě v nějakém zápase za Arsenal ukázat. A Cazorla je v návratu až za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on se podle mě neobjeví ani v základu. Maximálně tam naskočí na posledních 10 minutek, protože AW má svoje koně, kteří jsou teď zdraví.

Reagovat
SunFells

Taky ho v základu už nečekám no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plete se mi to s FM, ve kterém je CM/CAM.

Reagovat
Hachim Mastour

No minulú sezónu hral na krídle a hral dobre.On vlastne zahrá dobre na každom poste v zálohe.

Wilshere>Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

keby vedel za sezónu odohrať viac ako 5 zápasov, tak by možno aj bol lepší

Reagovat
Hachim Mastour

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu, co to má AW za trend spát střední záložníky na křídla. Wilshere, Ramseyho a hlavně Aaron tam je ať hraje jakkoliv. Chudák Campbell, dost možná naše nejlepší křídlo a nekopne si prostě nikdy.

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis>Campbell. Ale neboj, teraz objavil Iwobiho, takže ten bude teraz hrať na krídle a Jack, Aaron budú sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně, když má Alexis formu, tak je neskutečný. Jenže on tu formu skoro celou sezónu hledal.

Ten Iwobi to je taky objev. Pár zápasů zahrál dobře a hned má neotřesitelnou pozici. Stejně nakonec skončí jako Gnabry.

Reagovat
smazaný uživatel

Len im umelo hlada poziciu v zostave, pretoze chce, aby hrali vsetci.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jedno z najlepsich..ale az trochu do placu je mi z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

https://www.youtube.com/watch?v=FuLi0yWL03U

čas 6:27 -> kdo jí zná??? ♥

Reagovat
smazaný uživatel

a ma ju snad niekto poznat podla zadku? Alebo sortiek ?

Reagovat
13

no, zapamatování hodná je.

místní organizace má dlouhé prsty, třeba to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas hej

ale aj ked nie, takych dievcat je kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za buzíky?

Reagovat
13

netušim

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš Tomáše Lukáše? Buď rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt katastrofa ta dnešní youtube generace, svět se v prdel obrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem právě viděl asi tři jeho videa a mám je mi zle.

Reagovat
Whitemedia

Dnes už se fakt natáčí každé hovno a všichni vlogískují, příšerná doba

Reagovat
13

tohle je houby, sestra tohohle týpka taky natáčí společně se svým manželem vlogísky.. To je teprve pro fanjšmekry.

https://www.youtube.com/watch?v=yspcMGJehwA

slabší povahy raději nekoukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Manželé? Vždyť jim je tak 16 ne?

Reagovat
13

on je asi o trochu starší, ale ona s nim začala psát na lidé.cz ve 14 myslím a vdávala se hned po dosažení plnoletosti.

Reagovat
Whitemedia

Mně to všechno přijde naprosto retardované, lidi by měli svůj čas trávit nějak užitečněji, třeba na eurofotbalu, sledovat PL.. ale tohle teda fakt nedám, stačilo půl minuty

Reagovat
smazaný uživatel

za ef

Reagovat
smazaný uživatel

3:50

Reagovat
smazaný uživatel

5:00, dopičeee

Reagovat
vodka

anežka s jiříkem jsou legendy, ale dívat se na to nedá, já sem to zachytil, když úplně začínali a dokud sem si myslel, že si z toho dělají prdel (cca 3 videa), tak to bylo ok, pak člověk zjistil, že to myslí vážně a je to katastrofa...

Reagovat
13

Mě na tom právě baví, že to myslí vážně, jinak by to vtipný nebylo. Ale já jsem v tomhle blázen, jsem schopný dívat se i na poštu pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

prejdi si fb stranku olympia fitness, urcite nieco motivacne lajkla

Reagovat
smazaný uživatel

Pacis sa mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přeci základ

Reagovat
Lacko_Boh

a aj keby lajkla,preco ten hejt? Pekne baby su prave viac v pohode ako skarede.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc v pohodě než škaredý baby je třeba i bacon burger...

Reagovat
smazaný uživatel

to jen svědčí o tom, že momentálně generace chodí do posilky ne trénovat.. ale spíš jako kulturní vloža jejich života..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je jedna z veci, ktoru nikdy nepochopim, hnusi sa mi a zaroven ma desi.

Reagovat
smazaný uživatel

děsí?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ked si zavolas kamosa na trojku, to ma dost desi.

Reagovat
Mastný Chobot

dick touch brr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nevies co je dobre .

Reagovat
Hachim Mastour

Martial má ženu a deti.

Reagovat
SunFells

Fosu-Mensah by se je možná nebál přibrat do party taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguilar has been in the press before for 'kiss-and-tell' stories involving the likes of Ashley Cole, Saido Berahino and Mario Balotelli. How much truth is actually in the latest tale remains to be seen.

...ok ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tá Mafia III zatiaľ vyzerá ako totálny shit no nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Z parádní české hry udělali klasický americký shit no.

Reagovat
Mastný Chobot

inak nechápem, ako sa nikto okrem vás ešte tohto námetu poriadne nechytil. Objektívne to je jedno z najzaujímavejších období novodobej histórie (minimálne tej americkej) a nikto okrem jednej českej skupiny na to ešte neurobil poriadnu hru, aspoň čo ja viem. Nejaké open play mafia wars s Luckym Lucianom, Meyerom Lanskym a Al Caponeom, to by som nič iné celé dni nerobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

na PS bol godfather

Reagovat
smazaný uživatel

Byl i na PC ne? A za moc nestál..

Reagovat
Lacko_Boh

neviem prave, na PS2 to bolo v pohodičke, malo to hodnotenia okolo 7-8 z 10. Ale v principe to bolo gta

Reagovat
tony223

Godfather byla sračka. Všechny indoorové lokality vypadaly naprosto stejně.

Reagovat
Svatej

měl jsem ho a byla to hrůza

Reagovat
vladis271

stokrát radšej by som si zahral pôvodnú Mafiu v dnešnej grafike než nejakú sračku z 60tok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čože? Bude to riadna bomba, už sa teším

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to typická americká hra, připadá mi to podobné jako GTA V.. to ale není Mafia. Mafia 1 byla úplně jiná hra a je škoda, že to takhle dokurvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka bola slaba, ale tato trojka bude spickova hra, nic nedokurvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to bude špatná hra, ale prostě to nebude už ta klasická Mafia, ale naprosto jiná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale to sa predsa vedelo hneď, jak to vzali americania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Hra to možná tak špatná nebude, ale prostě to už není Mafia ale GTA. Je to smutné. Já osobně jsem zvědav na Doom. Multiplayer vypadá jak dokonalá kopie Unreal Tournament. Herní průmysl se asi zbláznil

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Nosí katanu, protože se stal více nebezpečným bez ní než s ní?

Reagovat
Counter

Já jako doufám, že je to nějaký fake, protože jinak nemám slov

Reagovat
SunFells

Takových bláznů je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední část

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

ale podla toho ako dal tu katanu do posvy s nou evidentne bude vediet fakt narabat nielen sa tvarit

Reagovat
Zaschrona

Bill Kenwright told fans at Wembley that Martinez is "the most wonderful man you could ever meet"

https://twitter.com/ReadEverton/status/724147316643500032

To mu rovnou da novou smlouvu, ne?

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard: "Nikdo z nás - fanoušci, klub, hráči - nechce, aby Tottenham vyhrál Premier League, ale ve fotbale nikdy nevíte. Doufáme, že se to podaří Leicesteru, protože si to letos zaslouží, ale uvidíme. Příští týden nás čeká dobrý zápas proti Tottenhamu a pokud se nám je podaří porazit, bude to dobré."

Když bude potřeba, tak se to v posledním kole Lestru pustí,

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák

Tottenhamu nepřeje kromě vlastních fanoušků fakt nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pár bláznů by se našlo

Reagovat
smazaný uživatel

to samo o sobě je na nich sympatické.. Ne hrají asi nejlepší fotbal v Anglii, když vezmeme v potaz jen tuhle sezonu. Nikdy jsem jim ani trošku nefandil.. teď je jejich umístění zasloužené

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Napsal jsem nedávno to samé a tvrdě narazil hned ve vlastním fanouškovském táboře

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

to potom nie su fanuskovia

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by jim to taky přál, když je soupeřem Leicester

Reagovat
Whitemedia

Já to nepřeji ani Lestru, ten tým mi nijak sympatický není, ale prostě když bojují s Tottenhamem, tak moc jiných možností nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Ranierimu se to přát prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiz špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že za taková prohlášení bude potrestaný, tragéd jeden

Reagovat
Nikikrew

a kto ho potresta, vlastny klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Slípky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

podle hodnoty mincí vhozených na jeho hlavu během zápasu se pozná, nakolik se fanoušci Spurs cení...

Reagovat
fenixLFC

nezabudaj ze su zidia

Reagovat
icemike

podle hodnoty nevhozených mincí na jeho hlavu během zápasu se pozná, nakolik se fanoušci Spurs cení...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak Jack dnes uz na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

hraje giroud, campbell lavicka, chambers ani lavicka - ani sa mi to moc nechce pozerat

Reagovat
Counter

Vítězná sestava se nemění

Reagovat
smazaný uživatel

iwobiho zatavi, joel si zasluzi hrat ako nikto ...a merteho s giroudom vzhladom k veku a klesajucej vykonnosti by som uz pomaly zacal brat ako deadwood a skusil to s chambersom a welbeckom aby sme vedeli ako su na tom

Reagovat
smazaný uživatel

běda vám, jak dnes nevyhrajete

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo nedá toho Joela do základu, keket jeden?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt nepochopitelne, este potom ze sme hrali len pred par dnami , joel ukazal za 5 minut maximum aky sa da a iwobi vyzera ze uz celkom nevladze drzat standrat a mohol by si oddychnut

Reagovat
smazaný uživatel

Interesting to see Giroud and Mert keep their places in the team ahead of Welbz and Gabriel. Wengz can't decide who's less bad.

Reagovat
Mastný Chobot

to isté sa mi honilo hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

13 - Olivier Giroud has gone 13 Premier League games without a goal, his longest scoring drought in the competition.

I loňské jaro měl suché, co?

Reagovat
smazaný uživatel

toto som dakde cital ale uplne to sedi, on ma vzdy dve obdobia sucha a dve obdobia kedy dava goly ale tento rok ma iba jedno kedy dava goly

Reagovat
Higi

pořád dokola... walcott začne jako jednička na hrotu, docela se mu tam daří, pak se zraní, jde tam Giroud, nějaký góly dává, pak forma úplně v hajzlu, vrátí se Welbeck, tak jde hned do základu, odehraje solidní 2 zápasy a pak je neviditelnej, tak tam jde zpátky Giroud, kterej není schopnej dát góla a Walcott, ten je úplně v prdeli... prostě my máme sice dejme tomu 3 možnosti na hrot, ale nikdo není TOP a nikdo si neudrží formu po celou sezónu, ani herně, ani střelecky... s tou zálohou co máme je čistej výsměch, že nemáme útočníka co je schopnej dát 20+ gólů za sezónu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Nikdo neposlal sestavy ještě?

Reagovat
masly008

Základní XI: Čech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Elneny, Ramsey, Iwobi, Özil, Alexis, Giroud

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
OranžováKarkulka

Mannone

Yedlin - Koné - Kaboul - van Aanholt

Kirchhoff

Borini - Cattermole - M'Vila - Khazri

Defoe

Pickford, Jones, O'Shea, Larsson, Rodwell, Watmore, N'Doye

_______________

Čech

Bellerín - Mertesacker - Koscielny - Monreal

Ramsey - Elneny

Sánchez - Özil - Iwobi

Giroud

Ospina, Gabriel, Coquelin, Wilshere, Campbell, Welbeck, Walcott

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Miguel19

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard: "Nikdo z nás - fanoušci, klub, hráči - nechce, aby Tottenham vyhrál Premier League, ale ve fotbale nikdy nevíte. Doufáme, že se to podaří Leicesteru, protože si to letos zaslouží, ale uvidíme. Příští týden nás čeká dobrý zápas proti Tottenhamu a pokud se nám je podaří porazit, bude to dobré."

Edenku, já tě prostě zbožňuji.

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych vsadil barák na to, že Spurs nás neporazí. Od nás fakt nikdo nechce, aby zrovna oni vyhráli titul a budou mít extra motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc snad bude hrát Terry.

Reagovat
masly008

to bude snad jedinkrát co vám budu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Barceloně 2012 ne?

Reagovat
masly008

no nevím,to bylo zlo proti zlu.tak nastejno .ted jste menší zlo když jste letos průměrný tým

Reagovat
Whitemedia

Ty jo, to fakt řekl?

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasný je že to Liškám pustí to poslední kolo... Tam bude jasnej vlastňák

Reagovat
icemike

Begovič to trénoval už včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Mike Dean

Reagovat
C-M@ster

Mike Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea a Sunderland dnes musia

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean dnes musí

Reagovat
Hachim Mastour

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Arsenal? Anyone?

Reagovat
Mervin
Reagovat
smazaný uživatel

Super. Díky

Reagovat
Mervin

Nacho

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Infernoqt

počítají Spurs s Yedlinem ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

do příští sezóny těžko

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal zatím solidní koleda

Reagovat
Mastný Chobot

kto tam dával tie nožničky pri rohovej zástavke? Aaron?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
SunFells

Wow, nádherný přímák.

Reagovat
masly008

defoe

Reagovat
Mastný Chobot

milujem, ako sa Iwobi dokáže z úlpne zložitej situácie pod tlakom dostať za 1,5 sekundy do pohodlnej

Reagovat
Mastný Chobot

v podstate ako Aaron, ale presne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A domácí chléb umí? Hm?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku predtim udelal aaron to same a jeste dal mnehom lepsi as na nacha...

Reagovat
smazaný uživatel

pas*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mesutovi chybi prihravek do toho rekordu?

Reagovat
smazaný uživatel

2, v sezone 2002/2003 jich mel 20, nz

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, tak z te dalky nekdo vystrelte

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vystridej Ramseyho to je strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou i Girouda

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je salenak

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je salenak

Reagovat
smazaný uživatel

el neny

Reagovat
vitasrp

Hodně slušnej skok.

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny

Reagovat
masly008

elneny

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu neskutocny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

špína

Reagovat
Harakan

Skokan , jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

pitcha arabska

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mamka za svůj původ nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, takový retro skok

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím že se Elneny vůbec dokázal zvednout po tak brutálním zákroku.

Reagovat
smazaný uživatel

same old ARSEnal, always cheating

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya iwobi....

Reagovat
vitasrp

Podle mě úplně ukázková penalta

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

Neměla bejt nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

cunter je iba klasicky mimo a nezna pravidla

Reagovat
Counter

No jasněže neměla - tys tam snad viděl úmysl? Nepřirozený pohyb ruky proti míči? Dostatečnou vzdálenost mezi hráčem a místem, odkud šla střela + nízkou rychlost, aby šlo uhnout?

Nic z toho tento případ nesplňuje → penalta to být neměla. Aspoň podle současných pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabránil gólu.

Reagovat
Counter

1) To nevíš.

2) I kdyby, no a co? Nastřelená ruka jako nastřelená ruka, je jedno jestli na kraji šestnáctky nebo na penaltovém puntíku.

Reagovat
smazaný uživatel

nic take ako neumyselna alebo nastrelena ruka neexistuje pravidla su v tomto dost jasne. navyse ako sam pises dole kazda situacia sa pozusduje individualne a to ci hrac priamo zabrani cistej sanci nepovolenym sposobom sa samozrejme vzdy bere do uvahy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak že nevím? Tak zabránil gólovej šanci no. Nedovoleným dotykom.

Reagovat
Counter

Ale to nebyl žádný nedovolený dotek. Nastřelení ruky je jak nastřelení rozhodčího - součást hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Není to nic proti pravidlům, pokud v tom není úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta neohanaj sa tu niecim o com nemas ani ponatia... neumyselna ruka vo futbale neexistuje. rozhodcovia ruku posuzduju podla toho ci ju ma hrac pri tele alebo nie, ci pohyb ruky ide proti lopte a hlavne ci je to priama ruka alebo odrazene do ruky od inej casti tela.

merte podla sucasnych pravidiel jasna penalta, yedlin nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

My jsme ve vápně ale opravdu otřesní, každej potřebuje hodinu času a 10 dotyků.

Reagovat
Orlandiiik

JASNÁ

Reagovat
smazaný uživatel

fu tak ta asi bola uplne jasna

Reagovat
SunFells

Už i Deanovi je nás líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Belerin

Reagovat
smazaný uživatel

BERB VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane, co tam ten kretén (ne)píská?

Reagovat
Rohlíček

jasná ale Bellerin

Reagovat
Counter

wow, Dean mi teď udělal ohromnou radost.

Reagovat
Mastný Chobot

Hector je hrozný

Reagovat
Harakan

Asi se ta ruka pískat dala...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Counter

Ta Yedlinova možná no

Reagovat
Counter

Proč si všichni myslíte, že to byla jasná penalta? Znáte vůbec pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáme

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa priznam ze vobec nepoznam

Reagovat
Counter

bod za upřímnost

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevieš ani ty zjavne

Reagovat
Counter

Tak mi to zkus vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

no ocividne to nevie nikto takze mame vsetci plne prave po sebe hulakat co sa nam zachce

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

neznám a byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Dean uz prezliekol kabat za gaunersky najprv odpiska cistu simulaciu a neda tomu curinovi zltu a teraz nefukne jasnu penaltu, navyse yidovi Defoovi.

A merte mal ist von zabranil rukou golu. Dpc s gaunermi zase si to zaplatili

Reagovat
Mervin

ty jsi fakt případ

Reagovat
masly008

Reagovat
Harakan

Teda číst tvoje sračky je faktbza trest. #guma

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je celoživotní slepičák, tak co to tady zkoušíš?

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

yeblin

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems jsou zoufalí, tak se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

To se ti je zdá. S trochou štěstí ty 3 body udělat můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

on to beztak ani nesleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti předchozím zápasům, kdy Sunderland fakt makal a jasně šel pro body, tak s Arsenalem tu první půli ani neví jak přežili.

Reagovat
Harakan

Dean dneska zase jede bomby.

Reagovat
smazaný uživatel

u girouda konci kazda akcia

Reagovat
SunFells

Až na ty, kdy dává Iwobimu do loženky, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

koncovy hrac

Reagovat
masly008

tak na ruce v 16 to je 1:1

Reagovat
SunFells

If Giroud had 4 shots at 2pac he'd still be alive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
patas92

Reagovat
WienArsch

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
SunFells

Özilovi minulým kolem skončila sezóna.

Reagovat
Heisenberg

Neuvěřitelný, Sunderland jsou totální marníci, dneska se nám daří v pohodě dostávat za jejich zálohu a běžet jenom na obránce, a stejně si vypracujeme pouze 2 dobrý šance.

Reagovat
SunFells

V obraně maj ale dost husto, proto taky máme ten úspěch v záloze.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo sme tak zúfalo neefektívni? Neskutočne trápne zakončovanie, malo byť 2-0 po 30 minútach a bolo by vymaľované, ale toto je klasika. Teraz do 60. minúty dostaneme gól, totálne sa zosypeme a budeme naháňať jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Len nie 2:0

Reagovat
Counter

Yedlin byl o chlup dál + šel ve skluzu proti míči se zdviženou rukou... Penaltovější než Mertesacker, ale tak chápu, proč to Dean neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt klasik. yedlina to trafilo najprv do tela takze penalta samozrejme nie ale to by si musel najprv poznat pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

to tvoje selektivní posuzování...

Reagovat
Counter

Každý takový incident je něčím odlišný a musí se posuzovat individuálně. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
masly008

tak za mě ani jedna nebyla pentle.per se otáčel a chtěl ty ruce schovat a defoe ho nastřelil z metru.na druhé straně něco podobného,hráč je ve skluzo a po teči od těla ho to trefí do ruky kterou má přirozeně.prostě obě dobře nepísknuté.

Reagovat
masly008

*skluzu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak on si to dokonce sám tečoval do ruky... Tím pádem ještě líp, že to Dean nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

příště bys měl hodnotit něco, co jsi viděl a ne psát hned, že je tohle větší penalta než na druhé straně, protože to je přesně naopak

Reagovat
Counter

Dík za radu - ještě to zkus vztáhnout i na rozhodčího, až budeš na jeho rozhodnutí příště nadávat.

Reagovat
vitasrp

Úplně stejná situace jako v semifinále ligovýho poháru 2012, kdy hrál Liverpool doma proti Man City. Tenkrát šel takhle do skluzu Richards, míč trefil jeho tělo a pak jeho ruku a rozhodčí odpískal penaltu. Už si každopádně nepamatuju, jestli to potom označili za správný nebo špatný verdikt.

Reagovat
Counter

A nezměnila se za tu dobu třeba pravidla, co se posuzování nastřelených rukou týče?

Reagovat
vitasrp

Tím si vůbec nejsem jistej, ale neřekl bych, že by došlo k nějaký závažný změně.

Problém ale prostě je, že nevím, jestli to tenkrát bylo správný nebo špatný rozhodnutí, což je teda to nejdůležitější.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

tvojí pamět bych chtěl mít, to že si pamatuješ zápasy CFC chápu,ale i u jiných týmů

Reagovat
Gunner14

15:45 Marseille přišla o zraněného Diabyho

Abou Diaby si zřejmě na nějaký čas odpočine od fotbalu. Francouzský záložník Marseille musel kvůli zranění kotníku předčasně opustit zápas s Nantes. (lequipe.fr)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

některé věci se nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

šli jsme po něm my a ted už i Marseille, tomu chlapovi všichni ubližují.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si odpocinie od futbalu, uz toho bolo vela

Reagovat
Mastný Chobot

vyše 90 minút už

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

jak tomu tragédovi ještě někdo může dávat peníze. ať už jde do prdele a začně nirmálně makat, protože na fotbal prostě jeho tělo nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

In other news, the sky is still blue.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Jack,Welbeck a Joel do zápasu , ale beztak tam půjde Theo

Reagovat
Lacko_Boh

Ako,Wenger fakt nemoze ovplyvnit ze chalani netrafia ani picu, ako moze mat SUnderland nulu po tomto polcase..

Reagovat
smazaný uživatel

Může ovlivnit sestavu a přestat tam furt cpát Iwobiho.

Reagovat
Lacko_Boh

ako ano..ale kvoli Iwobimu to 0:0 neni..

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi rozhodne patril k tomu najlepšiemu. Ak na niekoho nadávať za tento polčas, tak na krajných bekov, Mesuta, Alexisa alebo Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, špatně jsem se vyjádřil, ale Iwobi jede už asi pátý zápas v základu. Samozřejmě, že kdyby tam dal Joela, Welbecka a třeba i Oxe, tak to může vypadat jinak.

Reagovat
Mervin

však Ox je zraněný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger vybírá chalany, kteří netrefí ani piču

Reagovat
SunFells

Už tam dávno měl poslat Ibrahimoviče.

Reagovat
C-M@ster

Ať dá na hrot třeba dorostence. Určitě i Arsenal má svýho Rashforda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá

Reagovat
Liquid

Defoevu střelu na branku z vápna zblokoval Mertesacker rukou, jasná pencle měla přijít, na druhé straně pak šel míč od nohy Yedlina do ruky a to už právě penalta není, kdyby šla přímo do ruky, tak se pískat dala, ale Yedlin si jí sám zblokoval(nastřelil) proto zde penalta být neměla

Reagovat
smazaný uživatel

aspon niekto tu ovlada pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

1 2 3 seslal si na sebe hněv fans Arsena

Reagovat
Lacko_Boh

je mi až luto Cechovho agenta ze sme mu dali len tri mega, ved Peter je nas najlepsi nakup za poslednych 10 rokov.

Reagovat
Mastný Chobot

keby chytil ten Bolasieho pľuvanec takto pred týždňom, tak by som ti aj dal palec možno

Reagovat
Mastný Chobot

daj už toho Girouda do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám over bude ještě dobrej

Reagovat
Mervin

střídej, ty kokote starý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

ppochybujem ze vyhrame

Reagovat
J0EL

Ramsey nech ale fakt ide do pici. To nie je mozne ako retardovane riesi kazdu situaciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zapol a asi som uplne pochopil, co sa deje cely zapas, ked som videl ten kotrmelec

Reagovat
tweek

Naše řešení slibně rozjetých šancí je fakt zoufalé...

Reagovat
Mastný Chobot

jak môžu profesionálni hráči takto zajebať každú jednu akciu??? jak je toto kurva možné?

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné

Reagovat
Ritchie

uplně v pohodě je možné i celou sezonu zajebat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase finalka, to je fakt komedie, kdyz to srovnam, jak chladnokrevne to dokazou vyresit ty nejlepsi tymy

Reagovat
smazaný uživatel

a zase, budou furt kombinovat a kombinovat jak kdyby to byla Barcelona.

Reagovat
masly008

my jdeme 3 na 2 a mamut to hodí alexisovi do lajny at je 1 na 1.to byla fakt super volba.

Reagovat
SunFells

Hledá jednoduché přihrávky, hodí tam kotoul jak po akci ...Campbell by měl jít místo něj a né místo Iwobiho.

Reagovat
Mervin

Ramsey, ty si strč hlavu do prdele a už ji nevytahuj

Reagovat
vladis271

Ramsey, Giroud, to je fakt dvojka. volačo ako Lucas Ngog.

Reagovat
SunFells

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog>>>Girwood

Reagovat
smazaný uživatel

Girwood, to se ti povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

... je to vtipálek

Reagovat
SunFells

Teď jsem čekal, že si Čech ujebe pravačku o tyčku.

Reagovat
Mervin

a Wenger zase zaražené prdy a nestřídá

Reagovat
masly008

merte a jeho poziční hra.nechápu proč ho nenechal v ofsidu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Harakan

Defoe jednou to dneska vyjde a pak budou kanonýři čumět..

Reagovat
Rohlíček

Giroud

Reagovat
SunFells

Piča ale ať už střídá.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to defoe zkusil, to by byl hetky gol, skoda... treba by ti retrdi pak zaacli trochu hrat (a dedek stridat)

Reagovat
Mervin

Giroud ať se na to vysere a raději si jde pro roli v další sérii Vikingů

Reagovat
Mastný Chobot

načo by striedal, radšej nech podpíše kontrakt na 3 roky ešte

Reagovat
smazaný uživatel

juj vela nechybalo

Reagovat
smazaný uživatel

merte skusme uz chambersa prosim nabuduce

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland lepsiii

Reagovat
smazaný uživatel

to musi Wenger uz delat naschval..

Reagovat
SunFells

Kosc

Reagovat
smazaný uživatel

merte

Reagovat
Harakan

A Mertesacker strašný...

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker

Reagovat
kiwwi

Ten Mertesacker je strašne vtipný stopér jak moze také nepohyblive drevo hrat v zaklade Arsenalu to nepochopim

Reagovat
SunFells

Tak se podívej na jeho konkurenci, pochopíš.

Reagovat
kiwwi

Však o tom to je... Ta konkurencia tam musí byť o triedu lepšia... Je fakt zarážajúce ze každý vidí ze Arsenal potrebuje top stopéra a útočníka a Wenger si tam kúpi Mertesackera a Girouda

Reagovat
SunFells

Oba byly dobrými nákupy a Thiago Silva se zrovna nenabízel Místo Gabriela už měl přijít někdo vhodnější a to půl roku před jeho příchodem.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Heisenberg

Tak Merta a Girouda koupil Wenger už před 4-5 lety, problém je spíš v tom, že nekoupil za ty roky lepší náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

A kto za tu konkurenciu ako moze?

Reagovat
SunFells

Wenger, Arsenal a Koscielnyho matka.

Reagovat
J0EL

1 z 3. Musis sa polepsit.

Reagovat
SunFells

Ne, ty si musíš vytáhnout hlavu ze zadku.

Reagovat
J0EL

To skor ty z toho Wengerovho, uz si hnedy az za usami, chlapce.

Reagovat
SunFells

To je opálení, taky někdy zajdi na vzduch.

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna aj Wenger. moj nazor

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, matka nášho najlepšieho stopéra je ten dôvod takisto ako Arsenal, ten s tým má veľa čo dočinenia

Reagovat
SunFells

Vždy´t mluvím o Koscielnyho matce. Moc ho mlátila do hlavy, je strašně hloupý.

Nemá s tím Arsenal čo dočinenia? Všechno je u nás dané roky finančně písnička a klub si může dovolit, co chce?

Reagovat
J0EL

Jj hlavne posledne roky to plati a v sezone, ktoru ovlada Leicester duplom

Reagovat
Mastný Chobot

ty si šašo fakt, raz sa spamätáš snáď

Reagovat
SunFells

Dospěj trochu.

Reagovat
TopinB

Ale jako tobě poslední dobou fakt trochu jeblo Nebývals takový kretén

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rohlíček

Kosc dobrej fet asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Thea?

Reagovat
J0EL

Ramsey a Giroud uz mali byt najmenej 15 minut dole. Wenger to bu robi naschval, alebo mu seriozne jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

jeblo mu už před 5 lety.

Reagovat
SunFells

Walcott místo Campbella. Wow, fakt wow.

Reagovat
masly008

walcott místo kohokoliv je wow.

Reagovat
Mervin

piča, fakt piča kokot starý pojebaný

Reagovat
Lacko_Boh

rage against the machine

Reagovat
J0EL

tu uz sa ale fakt inak neda.

Reagovat
Mastný Chobot

ideálka Walcott bez formy a Alexis naľavo, kde je impotentný, vtedy, keď potrebujeme dať gól taktický génius

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam dáváš Walcota? Stojí za hovno.

Reagovat
Rybinho85

Zvýšení ceny před jeho prodejem ne

Reagovat
Mervin

já být Joelem, tak mu normálně jdu jednu vrazit ať to každý vidí

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Joel prestoupi, tohle si nezaslouzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Wenger přestoupí, tohle si Arsenal fakt nezaslouží.

Reagovat
JIMMY-PO

Joela mam rad, on by sa kludne mohol presunut do lepsie vedeného a organizovaného severolondynskeho klubu

Reagovat
Lacko_Boh

za rezervu hral

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Lacko_Boh

bolo to zbytočné,prepáč

Reagovat
JIMMY-PO

mna to tiez napadlo ta rezerva, preto som napisal klubu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání

Reagovat
vodka

wtf Walcott? to se rozběhl a pak si řekl, že radši do souboje nepůjde?

Reagovat
Lacko_Boh

do zakladu by ho to neposunulo a nabuduce bude hrat tak ci tak, bol by blázon ak by do neho isiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ještě by si něco udělal...to by byl konec pro Arsenal, kdyby se zranil ještě Theo

Reagovat
smazaný uživatel

toto je uplne neuveritelna tragedia..all time low mojho fandenia

Reagovat
Counter

U finále CC s Birminghamem mi bylo teda ještě hůř

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

arsenal to urve este

Reagovat
icemike

na hřišti se to pere, strká, podkopává, ideální doba na nasazení Jacka wheelchaira

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
SunFells

Remíza se Sunderlandem nevadí, hlavně dostaňme Wilshera na EURO

Reagovat
Mervin

raději rupněme a dostaňme pryč Wengera

Reagovat
Mastný Chobot

v pohode, Mesut, načo by si pobehol, šak to máš piči

Reagovat
J0EL

Hrat s Ramseym v zalohe a s Giroudom v utoku... ani sa mu necudujem.

Reagovat
smazaný uživatel

no, o to rychlepsie by mal z toho ihriska utekat.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil dlouhodobe hraje jako uplny kripl

Reagovat
smazaný uživatel

aaron psychicky absolutne nezvlada rozohrvat z hlbky, pride k nemu lopta a panikari

Reagovat
Heisenberg

Sundat Ozila před naším klasickým pětiminutovým tlakem, zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavost:

Olivier Giroud has now gone THIRTEEN hours of Premier League action without scoring a goal.

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap do mojho zivota priniesol len utrpenie

Reagovat
Lacko_Boh

titul zase v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

to už je nějakou dobu - já bych dnes řekl, že i LM je v prdeli

Reagovat
Lacko_Boh

..a néé,CL sa dá

Reagovat
Mervin

ani hovno, neveřím tomu, že uhrajeme něco proti City a k tomu si myslím, že přijdou ještě další ztráty

Reagovat
EXoRcIsT

vlastne ked prehrate proti City a United vsetko do konca vyhraju tak ste mimo top4

Reagovat
Mervin

pokud poletí Wenger, tak to bude největší pozitivum sezony

Reagovat
EXoRcIsT

ja som arsenalu fandil niekedy ale Wenger ma neskutocne serie a spolu s nim aj asi polka kadru Arsenalu vlastne vsetci okrem Ozila , Sancheza Cecha Monreala a Bellerina a dufam ze skoncite mimo top4 wengera vyhodia pride niekto normalny a zase sa obnovi Big4

Reagovat
vladis271

pekná teória, ale teraz k vám idú líšky.

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto a potom West Ham

Reagovat
FUnk

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Nečekal jsem, že to někdy napíšu, ale jediný, kdo dneska potěšil, je Dean.

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck do boha on absolutne nerozmysla ako hrotak

Reagovat
Lacko_Boh

v jeho prípade je rozmyšlanie "outside of the box" kontraproduktivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuiu, zas to tak nehrot "Welbeck out" staci.

Reagovat
vladis271

ale Ivan vravel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger rezignuj pls uz je toho moc

Reagovat
niflheim

Jaká škoda těch našich stupidních výsledků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

jdi do píči, Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty bod pre analov... sunderland mal brat vsetky 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

mně je dokonce líto toho, že jsme ten bod získali

Reagovat
pepinho2

Wenger

Reagovat
Counter

Fuj, to byl otřes. Nakonec abychom se ještě báli o čtvrté místo.

#RunJoelRun

Reagovat
Counter

Fuj, to byl otřes. Nakonec abychom se ještě báli o čtvrté místo.

#RunJoelRun

Reagovat
Lacko_Boh

toto ma trosku mrzi a preto som aj napisal po polcase ten prispevok o nepremienani sanci. Zase bude len Wenger zlý lebo nevystriedal toho "menej hrozneho" a ze striedal o 10 minut neskor a ze Alexis hral na lavo...ale to ze kua nedame jasne tutovky zo 16tky a ze hraci hraju brutalne nepresne na to sa zabudne

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že v prvom rade je to chyba hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

jakych sanci? ja si vybavuju jen primak sancheze a zblokovanou strelu iwobiho

Reagovat
Mastný Chobot

my to dojebeme nejako už pred tým, ako z toho je šanca. Dnes tam bolo minimálne 54 975 momentov, kedy sme vykombinovali hráčov súpera, dostali sa za obranu a potom, keď už sme boli blízko šestnástky, tak zrazu sek - kompletne napiču všetko, naivné alebo nepresné alebo nedôrazné alebo všetko dokopy riešenia. Hlavne Nacho a Hector ma s tým hrozne srali dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

takze to nebylo o tom, ze bysme sance nepromenili, ale o tom, ze si je nevypracujem...

Reagovat
Mastný Chobot

to už je slovičkárenie - proste vo finálnej fáze sme najtragickejší tím, aký kedy v histórii existoval

Reagovat
smazaný uživatel

keby len vo finalnej fazy

Reagovat
Mastný Chobot

ale aspoň vieme skloňovať

Reagovat
smazaný uživatel

o tom teda dost pochybujem. mozno rosicky ale aj unho je to diskutabilne

Reagovat
smazaný uživatel

ne neni. To, ze nepromenujem sance vytvari dojem, ze hra je v pohode a jen mame spatne zakonceni, zakoncovatele, utocniky. Pritom my hrajem uplne celkove na picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

veď hra je vcelku fajn, zlé to začne byť, keď sa dostávame do šestnástky. Keby sme dnes 2x vyriešili situáciu inak a vyhrali 0-2, tak pičuješ na predvedenú hru?

Reagovat
smazaný uživatel

mne fajn rozhodne neprijde. uplne stejne jako vyhrat 0:2, jsme mohli prohrat 3:0... nevim proc resit nejake hypoteticke budoucnosti, kdyz se nestaly.

Navic furt nevim, ktere situace se jako mely povest lepe, max ta zablokovana strela iwobiho, alexis to lip kopnout neumi a nic jineho (sance, ne nejake prihravky do kridla na Bellerina) tam imo nebylo

Reagovat
vladis271

Aj s nastaveným časom v oboch polčasoch nemal zápas viac ako 5700 sekúnd, takže veľmi pochybujem, že ste mali 54975 momentov.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, ale menej ako 54 tisíc ich nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chyba hráčů, ale především Wengera, který se prostě nepoučí a dělá pořád ty stejně trapný chyby. Alexis je celou sezonu z formy a stejně zápas co zápas hraje.

On se prostě bojí dělat změny a proto to každý rok vypadá stejně, zase skončíme čtvrtí. Zase si příští sezonu po slibném začátku budeme říkat, že máme na titul a zase z toho bude hovno.

Reagovat
Mastný Chobot

už preháňaš, Alexis je momentálne stále náš najlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy prosímtě? Minulý zápas možná, ale není to tak dávno, co se nám dařilo a on byl nejhorší na hřišti. Já ho mám rád, ale taky nemusí hrát každý zápas bez ohledu na výkony. Máme v ofenzivě dost možností a stejně se na křídlech točí 3 hráči.

Reagovat
Mastný Chobot

za posledných 7 zápasov, ak nerátam dnešný, mal 6+3, čo sú najlepšie štatistiky z celého tímu. Vtedy prosímte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak za posledních 7 zápasů, ale co těch X zápasů předtím?

Nejlepší hráč je tuto sezonu jednoznačně Özil.

Reagovat
Mastný Chobot

Takže Alexis nemal hrať preto, lebo pred 2 mesiacmi hral napiču? či čo sa snažíš povedať?

Reagovat
J0EL

Bravo Arsene, vyborne zvladnute a vcasne striedania, dobry bodik zvonku proti velmi kvalitnemu superovi. Vdaka opat za nezabudnutelnu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, doufám, že budem 5. S tímhle nemáme v LM co dělat

Reagovat
Lacko_Boh

skupinu budeme delat

Reagovat
Cescio

EL by bola aspoň spestrenie pri tom stereotype každú sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

wanker musi predlzit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď Lest za 3 body a i ten Kozel mi bude chutnat večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon vyhra Swansea dnes a nebude to tak tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, že Joelovi nedá žadnou šanci už ani na střídaní.. Že by udělal nějaky průser? Nebo chodil po mejdanech? Ale tak to už by toho byl plný internet nebo na fb něco.. Nechápu.

Reagovat
Hokaido

Lacko Boh to strašně zabíjí poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho forma odesla s formou ozila

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Mahréééééééééééééééééééééééééééééééézzzzzzzzzzzzzzzzzv

Reagovat
Hokaido

#fantacaptain

Reagovat
kiwwi

Mahreeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

MAHREEZ

Reagovat
off-olda

Mahrééééééééééééééééééééééééééééz

Reagovat
smazaný uživatel

Titul

Reagovat
Coutinho10

Maaaahreeeeeeeeez yeeeeeees

Reagovat
J0EL

Mahreeeeez

Reagovat
Rohlíček

Mahreeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, jak tady jde vidět, jak hráči do obrany dobíhají sprintem a pak si vzpomenu na Mikela, který pokaždé vyklusává, ikdyž je DM

Reagovat
icemike

nebo CB...

Reagovat
vrabejka

Mahreeeeeeez!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mahrez dneska zase uplne vyborny

Reagovat
masly008

ti fans

Reagovat
smazaný uživatel

LESTEEEEEEEEEEER

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

Ulloaaaaaaaaaaa

Reagovat
masly008

titul pro liškyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater nadherny centr

Reagovat
Coutinho10

Uuulooooooooaaaaaa goooooaaaaaaaaaal

Reagovat
vrabejka

Nevim co by se muselo stát aby Lester nevyhrál titul

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady...

Reagovat
Coutinho10

stejne jako vcera ze....

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa tu potom vyroja klauni ako ty, tak radšej nech nevyhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

hladky prubeh co sasku

Reagovat
pepinho2

Užoa

Reagovat
Usty

Paráda

Mahrez dneska po dlouhý době hraje úžasně, už jsem zapomněl, jak krásně se na něj kouká...

Reagovat
smazaný uživatel

Huth je dobré prase.

Reagovat
masly008

on takhle hraje celý život,proto byl asi v chelsea a stoce.tam se hodil asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ta swensea je strašně nudný tým.oni mají zejímavé jenom oslavy golu od gomise

Reagovat
off-olda

No, no... Přidat nebo dostat. 2:0 bych neriskoval!

Reagovat
off-olda

A je to v prdeli.

Reagovat
JIMMY-PO

yes, polčas 2:0..Swansea

Reagovat
mickey mouse

Leicester nezkušeně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ešte volačo dajú si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

N'Golo Kante ran the London Marathon earlier to prepare for today's game.

Reagovat
vodka

jak hraje schlupp?

Reagovat
kiwwi

akurat vyrobil gol aj ked s tonou stastia bo to posral

Reagovat
vodka

dík, já ho mám právě docela rád a fandím mu, sice takový typ, jak Rose, ale tento je mi sympatický asi i tím, že byl tehdy v MU na zkoušce a hrál nějaké zápasy za rezervu...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

uz to nevypadalo..ale dotlacili to taaaaaaaaam

Reagovat
Mervin

nádhera

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool. Vardy už si nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má Tottenham i Lester...tak snad budou aspoň jednou k něčemu dobří a hecnou se proti tomu správnýmu týmu.

Reagovat
kiwwi

ok, s tym losom co ma Spurs uz mozu foxes oslavovat titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak leicester ma chelsea united a everton a ak vyhra spurs vsetko nestaci im vyhra a remiza, tottenham ma neskutocnu formu a drive tak to este bude napinave

Reagovat
smazaný uživatel

tak budu 2 vyhry

Reagovat
vladis271

Nesmú sa spoliehať na druhých, len na seba. Spurs zajtra WBA pohodlne dá.

A potom OT. Klasicky treba hrať ako oni vedia. Stred poľa ovládnu, proti Kantému United nemajú koho dať aby sa s ním rovnal. Prvý gól a potom betónovať. Majú celkom šťastie, ak si odtiaľ privezú 3 body, je koniec. Navyše Spurs hrajú až na nasledujúci deň, to by ich podľa mňa psychicky odrovnalo a nevyhrali by na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

tipuju,ze lišky doma porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to by sa vám hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, to je asi konecna. Toffees jsou k nicemu a cukotka nam rozhodne nepomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka rozhodne už příští kolo

Reagovat
Mihi

Ty kokos, ten Schlupp. Takto si predstavujem Bolta hrať futbal.

Reagovat
J0EL

To bol Grey nie?

Reagovat
Mihi

Schlupp tam mal tak 5 úžasných šprintov, ktoré vždy zakončil hroznou strelou

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je jenom držel zpátky, s ním by to bylo zas 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

to byla rozebirka

Reagovat
smazaný uživatel

liskyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos krása takto hrá šampion Anglicka!!

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch fandů Leicesteru tady najednou Takovej nárůst plastic fans nezažila ani Čukotka.....

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž mi jednoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis?

Reagovat
Mastný Chobot

vladis je fanúšik Liverpoolu, ktorý Leicesteru praje v boji o titul... Ďalej?

Reagovat
smazaný uživatel

nechodím si honit péro na EF každý den, abych tu znal všechny nicky a komu fandí, ale podle reakcí a počtu článků je jasný, že tým, který tu měl předloni max. 2 fanoušky a ve světě skoro žádný - prakticky jen ty z Leicesteru a blízkýho okolí - tak jich najednou mají několikrát tolik

Reagovat
Mastný Chobot

vo svete možno, tu nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi normálně blázen.

Reagovat
Kaze

Staci na uzivatele kliknout ty retarde jeden

Reagovat
kiwwi

ten je iba retardovany, dalej?

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

já si nemyslím, že je tu nějak moc fandů Leicesteru, ale spíše idí, kteří jim ten titul prostě přejí

Reagovat
smazaný uživatel

okrem plastic vrabejku som teda este zziadneho nevidel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

natom nieje nič zvláštne, keby som mal teraz 10 rokov a dostal som sa prvý krát k futbalu, tak tiež sa stanem ich verným fanúšikom <3

Reagovat
TopinB

Lidi jim ten titul přejou spíš než Tottenhamu, nefandí jim. Stejně jako budu přát titul radši Man City než Man Utd, ale nefandím jim.

A ty jsi jeden z důvodů proč lidi Tottenhamu nefandí, ty a tobě podobní

Reagovat
Manik...

To, že to lidi přejí Lestru neznamená, že to jsou hned jejich fanoušci

Reagovat
Mastný Chobot

kks, Vardy dohral

Reagovat
smazaný uživatel

booze ale toto je taky rozdiel oproti nasmu mrtvemu arsiku

Reagovat
smazaný uživatel

no to Vardy bude mat vo filme teda happy ending na lavicke

Reagovat
Mastný Chobot

možno to bude nakoniec o Ulloovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
Mimalu

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono je pravda, ze bez neho by hral dnes Vardy zrejme CHA

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

plot twist

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

tak senzace se nekonala, ted je tah na nas a doufat ze manu je porazi. believe

Reagovat
niflheim

https://www.youtube.com/watch?v=BV6EP9bBbac a pořád jedna z nej věcí, co jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

mohol ho zabit

Reagovat
Busby babes

koukam, ze po tomhle vikendu to mame ve svych rukou. Kdyz vsechno vyhrajem, tak mame top 4 jistou. a pokud Arsenal a City budou remizovat ve vzajemnem zapase, tak jsme dokonce treti.

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

o tom, ze to nekde poserem nepochybuju, ale proste mame to ve svych rukou. coz je celkem neuveritelny, po te sezone jakou mame.

Reagovat
teenz

Tak přesně tohle si může říct i fanoušek City nebo Arsenalu ... Máme to ve svých rukou.

Reagovat
vladis271

tu nejde o to, že posrať to, ale o žreb aký má tá trojica, čo o LM bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžete mít něco ve vlastních rukou, když musíte doufat v klopýtnutí někoho před vámi?

Reagovat
kiwwi

tak dufat nemusime, pretoze sa to na 100% stane, kedze hraju vzajomny zapas...akurat to Busby Babes prekombinoval, pretoze v pripade remizy v tom zapase budeme stale za nimi o skore

Reagovat
Busby babes

neprekombinoval, jen uz jsem starej a mel bych pouzivat na vsechno kalkulacku.

Reagovat
vitasrp

Spíš je problém v tom, že nevíš, co určuje pořadí týmů v případě, kdy dosáhnou stejného bodového zisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no spis neumim pocitat. 64-59 neni 4. no ale tak budu optimista.

Reagovat
FUnk

takovy optimista bych chtel byt

Reagovat
kiwwi

ked zeremizuje Arsenal so City, tak sme piati

Reagovat
Busby babes

viz vyse.

Reagovat
nani92

prosím, už nekoukaj

Reagovat
Busby babes

nech me.

Reagovat
niflheim

Musíme všechno vyhrát a doufat v to, že City - Arsenal neskončí remízou. Nebo dát hodně gólů v posledních zápasech

Reagovat
Busby babes

super. jeste nekdo by mi tu mohl vysvetlit proc to co jsem napsal nevychazi? Tech 5 lidi predtim to nenapsalo uplne jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

hajzle!

Reagovat
Busby babes

zmatl jsem te?

Reagovat
Usty

nevím, jen mi přišlo vtipný tě seřvat..

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
fff

Paris Saint-Germain by mohl posílit Eden Hazard. Agent belgického ofenzivního záložníka, jenž letos nepodává za Chelsea očekávané výkony, už prý s úřadujícím mistrem Francie zahájil konkrétní jednání. (getfootballnewsfrance.com)

Chelsea banda ... je to uplna hlupost, ci ste nieco take realne zachytili?

Reagovat
Mastný Chobot

však sa o tom hovorí už asi polroka, nie?

Reagovat
M0rb1D4S

Podle jediného belgického zdroje, kterému v tomhle věřím, už s Hazardem mluvil i Conte. Ten ho v týmu chce, a Hazard podle něj odcházet nechce.

Reagovat
M0rb1D4S

Ale to jestli o něj PSG má zájem, bude nejspíš pravda. Krouží kolem něho už hodně dlouho.

Reagovat
icemike

několikrát se na to Hazarda ptali a řikal, že ve Francii už hrál, takže tam nechce

Reagovat
kiwwi

Liverpool have now officially overtaken Manchester United's 26 year wait for a league title. Congratulations.

Reagovat
bbbauch

oni jsou tak dobri, ze to jeste zdvojnasobi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

krasne vyroci. Snad nejsme na zacatku podobne cesty. Arsenal uz je tak v pulce, ne?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fff

Liverpool and Tottenham are weighing up bids for Wolfsburg attacker Andre Schurrle. (Kicker) #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Hodí sa k obom, ale radšej by som ho videl v Liverpoole Presne ten hráč čo zaskočí na hrote v prípade núdze a na krídle odohrá svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Volland by byla daleko lepší volba.

Reagovat
salami

na to už tam je Firmino, ne?

Reagovat
fenixLFC

firmino nie je kridlo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/F_Edits/status/723829923757084672

Pro djouroua na tapetu. Pěkná práce, až na toho Balea, tam mu moc týpek nepomohl.

Reagovat
FUnk

pekny, ale bale by mohl hrat caesara z planety opic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

OT: Gooneri, neviete, čo konkrétne sa stalo na GoonerTalku s Geoffom, že chce Craig skončiť úplne?

Reagovat
Mastný Chobot

Cunter, I'm looking at you

Reagovat
Busby babes

uz se perete mezi sebou?

Reagovat
Lacko_Boh

bol na koštovke v Pezinku, trošku to prehnal, v pivniciach neni signal...rip in peace

Reagovat
Mastný Chobot

v Matyšákovej je aj wifi, takže ojeby

Reagovat
Nikikrew

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Telegraph: "Unpopular LVG has one important quality: he is lucky".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Páči sa niekomu nový album Mojej Reči? U mňa osobne sklamanie.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som počul len to, čo je na youtube, a na ich pomery to nie je nič moc, určite majú na viac, ale úplný odpad to nie je (až na to so Sendrejovcami a Vecom, to je shit). V podstate som ale čakal asi viac. Aj keď featy so Spiritom, PilCm a Momom sú pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne práva vadia hostia na albume, nechcem aby dávali skladby s takými ako Separ a Momo.

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím akože tí hostia sú to najlepšie, ale tie tracky, kde sú

Reagovat
smazaný uživatel

Jop pochopil som, len sa vo mne automaticky vytvára negatívny postoj keď vidím tie spolupráce. Toto sa na Moju Reč nepodobá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Spiritov refrén je úplne najviac odveci čo som počul za posledné mesiace

Reagovat
nani92

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Lacko_Boh

tiež, jeden vikend som to pocuval a myslel ze sa namotam..ale uz som si to snad dva tyzdne nepustil takze asi nie no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Maresma

Je super ale teda DCH3 > Offline

Reagovat
Mastný Chobot

DCH3 > všetko

Reagovat
Maresma

Reagovat
Error

Hrozně soft, víckrát si to nepustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Soft to asi vystihuje najlepšie, na to som nebol u nich zvyknutý. Spoliehanie sa na ten istý štýl (beaty, témy) ma už nevie osloviť.

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

nemám ani motiváciu kvôli tomu zapnúť YT a niečo tam nájsť.

Reagovat
Tomanatura

prvnich 8 tracku vyjma toho samplu Rick Rossa je dobrych, ostatek dost o hovne. Za mne zklamani jednoznacne.

Reagovat
nani92

musí už vyjsť nový Rytmus a posunúť latku opäť vyššie, lebo sa tu začína neskutočne preceňovať priemernosť Offline, MMXV a pod.

Reagovat
Lacko_Boh

MMXV mi pride dokonca aj zle zmastrovane,neviem ci mi jebe alebo im.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

no to bol posledny SK album co som si po dlllllhej dobre pustil a zas ma na dost dlllllhu dobu poslal za velku mlaku. Fakt nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To uz udelal Marpo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Zo začiatku mierne sklamanie, potom čím som to viac počúval, tak prišla aj nadšenosť, teraz si od toho dávam pauzu, ale veľmi sa teším na koncert. Ale inak ako bolo spomenuté DCH3 sú vyššie.

Reagovat
Coutinho10

Skalak byl vyhlasenej za nej gol Brightonu v tyhle sezone https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/724351216436805634

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

OT: české alebo slovenské vína?

Reagovat
Mastný Chobot

pezinské

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku mame 6 vinohradnickych oblasti, cize mas z coho vyberat, mame tu vina roznej kvality i chuti, z roznych druhov hrozna. Cesko neviem.

Reagovat
Lacko_Boh

to čo bolo za odpoved Oliver? šak z toho neviem nič To už aj mastná cibuľka dala lepšiu odpoveď a to je od soboty na dojazdoch z tej penovej party v Starej Turej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si jak. Nepytal si sa konkretne . Vela veci zavisi od vkusu a aj podla toho, k comu ich chces pit alebo vychutnavat len tak same ?

Reagovat
smazaný uživatel

preferuju červený z moldavska, bulharska a argentiny a bílý z čr nebo francie..

Reagovat
Lacko_Boh

EUROfotbal takze tie argentinske budem ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

vsade sa daju najst aj dobre aj braky...niesom sice ziaden expert ale mne chuti Château Topolcianky, konkretne cabernet sauvignon rose

Reagovat
cokoliv

Moravské přece

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Pálava. To je jak hrát proti Leicesteru-vypadá to v pohodě a najednou bum bum a seš v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejsi z Moravy, co?

Reagovat
Hokaido

Proč myslíš? Já to tak fakt u vína mám, pořád v pohodě a tak po dvou flaškách najednou konec, z ničeho nic...

Reagovat
Diego2

po 2 flaskach jdu na vodku a potom je najednou konec proto uz zkusene to vino vynechavam

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Tokaj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Sladká pani

Reagovat
kvasha16

alebo Tibavske dievča

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Mrva a Stanko z Trnavy alebo Vino Tajna od Levic

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne slovenské

Reagovat
alcantara

Jameson

Reagovat
patas92

Bacardi

Reagovat
vladis271

OT: jeden koment od týpka zo slobodného vysierača:

" To som si vsimol uz dsvnejsie, ze Nitra je liahen tychto pseudonarodniarskych, luzrovskych jebikov, skoda, je to pekne mesto."

No nedaj tomu lajk.

Reagovat
I am Mancunian

nitra je krasne mesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pocítili jste dnes kolem 12:30 to zemětřesení?

Reagovat
Mastný Chobot

yo mama so fat

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš sloveso?!?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

a kde jsi tou dobou byl?

Reagovat
SunFells

V 12:30 asi na obědě.

Reagovat
Maresma

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

spal som

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dembele, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino není ani na lavičce, že by ho už Levy podepsal ?

Reagovat
tony223

skutečně chcete takového hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Já po něm nijak zvlášť netoužím, taky ho ale téměř vůbec nemám nasledovanýho. To Levy když cítí dobrej byznys, tak neváhá (za předpokladu, že ho odsouhlasí i Pochettino).

Reagovat
tony223

Tak on už nějakou dobu pořádně nehrál - od doby konfliktu s Pulisem. To je právě Saidův největší problém. Věřím, že Pochettino by z něj dostal to nejlepší, ale je otázka jak je na tom kluk s rozumem a jestli dokáže změnit svůj přístup.

Reagovat
fenixLFC

v posledných zápasoch hraval

Reagovat
tony223

to ano, ale i když hrál tak se mi zdálo, že s Pulisem to pořád není ono. Po jednom zápase o něm Pulis mluvil docela chladně. Myslím, že to vyvrcholilo posledním kolem, kde nedal dvě penalty. Ja se nedivím, že není ani na lávce. Pokud Saido nezmění svůj přístup tak dopadne hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrál. S rozumem to bude horší, ale to je u většiny fotbalistů. Jestli by ho Pocche dokázal zkultivovat, to nevím.

Reagovat
tony223

Pochettino to s mladíky umí. Sám Alli říkal, že mu hodně pomáha i v osobním životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tušáka že WBA dá dnes gól

Reagovat
smazaný uživatel

Už ma ten pocit opustil.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dali

Reagovat
REPLIKATOR

Taky že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zvuk na Digi

Reagovat
fenixLFC

gardner a mcclean

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase mají na těch dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

fuj, nechuťáci.

Reagovat
I am Mancunian

toto mozem

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal si na zprávu?

Reagovat
fenixLFC

skysports to s tou grafikou na ihrisku poriesili...cierne pismo na tmavocervene pozadie....

Reagovat
niflheim

Moj kopec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Myhill

Reagovat
Usty

Myhill

Reagovat
smazaný uživatel

He´s magic, you knoow. Mauricio Pochettinooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow škoda Christian.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen by si zaslúžil tiež nejaký chant.

Reagovat
smazaný uživatel

však má jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

však má jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by ho mohli aspoň raz zaspievať

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude West Brom dál rozdávat standartky, určitě na něj dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si vypočul, no je dosť náročný a ťažko sa spieva

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som tým, že na zápase s tým ťažko urobiť atmošku lebo text zanikne ale pobavil ma :)

Reagovat
Mastný Chobot

však má, taký fajnový zakomplexovanecký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má ten nejlepší

Reagovat
tony223

Ten hipster v brance Baggies zatím chytá slušně

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci uplny william h. macy

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu se to obsazení do filmu o Vardym začíná rýsovat

Reagovat
smazaný uživatel

opravuju se, skoro vubec tak nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Honzíííííííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
niflheim

Trapas

Reagovat
Nikikrew

jesus to bol co za gol

Reagovat
Cobra

Hezkýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

konečne trochu šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Super Jaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Zase OG Pamatuju, jak Vertsovi v jednom zápase jeden gól neuznali a druhý napsali jako OG. To už je fakt smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele klasik

Reagovat
smazaný uživatel

ruka!

Reagovat
smazaný uživatel

Toby ve vápně a Walker na vlasní půlce

Reagovat
vladis271

ešte aby to mali líšky ľahké. Žiadne také, nech pekne vybrakujú OT. Títo Spurs sú plne schopní vyhrať na Chelsea.

Reagovat
I am Mancunian

Leicester to neda

Reagovat
vladis271

iné tímy proti nim utreli pysk.

Reagovat
vitasrp

Jsou plně schopní nás úplně zdemolovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Trolly Alderweireld

Reagovat
vladis271

Janíčko minule sliedil nejakú špinu na líšky ohľadom nedovolených látok.

http://twitter.com/dreamteamfc/status/724631538743304193/photo/1

organizácia má dúfam pre tieto prípady vytvorené nejaké finančné fondy, lebo zadarmo ani kurence nehrabú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty oci toho cernocha vzadu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nenápadně posunutej free kick o 10 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

No... ještě že je v lize Pulis jenom jeden. Na druhym monitoru pařim agar, nějak mě to dneska nebaví.

Reagovat
fajdax

jak se chtel pochlubit ze ma dva monitory

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zmlsanej a užívej si to .

Reagovat
smazaný uživatel

ke konci těžká údržba ale jinak tady taju z nasazení našich hráčů, dneska to je 300%

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce ^

Reagovat
smazaný uživatel

fans Arsenalu letos přijdou o St Totteringham's Day ještě, aby skončili mimo své obvyklé 4. místo a nebyla by ani oslava toho

Reagovat
smazaný uživatel

WBA zase klasika, ešteže to tam padlo už do polčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Když bych měl vypíchnut jednu věc, kterou na tomhle Tottenhamu žeru, byla by to organizace jejich ofenzivní fáze.

Pokud o nějakém týmu říkáme, že je organizovaný a disciplinovaný, v 90 % případů odkazujeme na jeho defenzivní činnost. Na Spurs mě ale nejvíc fascinuje a baví, jak mají několik šablon rozehrávky, kterou neustále dokola využívají.

V Premier League sice není často k vidění nějaký dobře koordinovaný vysunutý presink u vápna protivníka (obvykle je to otázka dvou útočníka, případně jednoho frajera, kterej odjede sprint 30 metrů a dostane tak někoho pod tlak), nicméně spousta i těch TOP týmů na to často reaguje dlouhým odkopem (zmínil bych hlavně Chelsea a Arsenal). Tottenham je oproti tomu přesný opak, ten prakticky všechno rozehrává, ovšem nikoliv naivně, ti hráči mají zažité, co mají dělat, většinou se jim povede tenhle tlak soupeře prolomit a rozjet tak přímočarou akci.

V první půli WBA asi 5x zahájilo tlak na míč u vápna Spurs a třikrát z toho byla extrémně rychlá akce, kterou hosté jen tak tak zahráli na roh.

Jakmile soupeř zahájí vytažený presink, Dier jde mezi stopery a vytváří situaci 3 na 2 (4 na 2 společně s brankářem). Pak Spurs buď přesunou míč na volného stopera, nebo (pokud jsou ti ofenzivní hráči jen u stoperů) Lloris rozehraje právě na stopera, Dier si trochu vyběhne do prostoru a dostane přihrávku - je čelem do hry, 2 borci soupeře vyřazeni a může budovat hru.

Pokavaď soupeř nepresuje/Spurs získali kontrolu nad středem pole, Walker hraje křídlo, do prostoru mezi ním a stoperem se stahuje Dier, aby tam nevznikla díra a Tottenham měl stále dobré možnosti do kombinace.

Typická je taky diagonála od Alderweirelda na Rose - ta má za cíl rozpohybovat obranný blok soupeře a otevřít přízemní diagonálu mezi linie na jednoho z podhrotů. To dneska není tolik vidět, ale proti Evertonu či Manchesteru City to využívali prakticky v každý druhý akci.

Jinak je taky pravda, že jakmile spoustě týmů v Anglii vyklidíte prostory na stranách hřiště, okamžitě do nich své akce směřují, a to i navzdory tomu, že nejde o nikterak strategicky výhodný prostor. Často se jim hlavně pak stává, že tam mají izolovaného křídelníka/beka, který může akorát centrovat. Spurs tam mají na stranách vždy akorát krajní obránce, kteří mají ale za každý situace celkem dobré možnosti pro přihrávku - čili jejich ofenzivní akce tam neumřou. Krom toho ale většinu svých akcích tahají středem, kde si pomocí sehraných náběhů dokáží vytvořit prostor, čili to není typický snažení, kdy ofenzivní tým naráží do zdi.

Z tý výborný struktury pak těží i ten jejich okamžitý pres po ztrátě balónu, kdy soupeř prakticky nemá, jak jej efektivně překonat. Jednoduše řečeno - tohle mě fakt baví. A za týden na Stamfordu to bude celkem slušná prdel.

Reagovat
Usty

Shrnul bych to jednou větou. Nemůžu se na ně dočkat v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, třeba s Dortmundem se už letos "ukázali"..

Reagovat
Usty

Protože hrát EL, když se šetříš na ligu, a LM je úplně to samý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ne, ale s Dortmundem to byl až moc velký debakl. V lm to bude voda na mlýn posvěváčkům premier league. Vždyt i West Brom si posledních 15 minut s nima dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když čtu tyhle tvoje souhrny, tak se mi fotbal znechucuje neskutečným způsobem.

Reagovat
vitasrp

V tom případě nevidím jedinej důvod, proč bys je měl číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to o Chelsea, tak to přečtu, tohle se mi nechce, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych přidal neskutečný nároky na fyzičku, která je pilířem úspěchu.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Costovinka

Reagovat
tony223

tak pokud na to někdo upozorní tak může být Alliho absence docela zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

mrdka

Reagovat
pa3ce

na neho by som to nepovedal teda

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham ničí charakter, no

Reagovat
smazaný uživatel

3K

Reagovat
smazaný uživatel

třetí

Reagovat
REPLIKATOR

Rondon

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo Dowson na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

*Dawson

Reagovat
jacobT

Dawsoon

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne sessegnon, diky nemu byl ten roh

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
fenixLFC

dawsoooooooooooooooooon

Reagovat
Rohlíček

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Diera si tam nemálo podržel

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaal Dawsoooon

Reagovat
Nikikrew

Dawsooooooooooon. Zasluzene

Reagovat
Coutinho10

kdo jinej by mel znicit nadeji slepic na titul nez jejich bejvalej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle příběh sis měl nechat radši pro sebe.

Reagovat
Coutinho10

asi jono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

chybicka se vloudila no hned jak sem slysel Dawson, tak sem si hned spojil Tottenham, ale nedomyslel sem toho druhyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fotbal viděl z vlaku, co?

Reagovat
Coutinho10

proc ?

Reagovat
Coutinho10

jaaaaaaaaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A Mohamed Zidan je zas bývalou hvězdou Realu a Juventusu

Reagovat
Coutinho10

ok uz to zacinam chapat...jaaaaaj

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Debílek

Reagovat
Coutinho10

tak to sem si slusne naletel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti tomu, až vás z EL vyřadí Suárez

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne tech Suarezu uz je porad vic a vic ale Luis je jenom jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

you nearly won the league teraz bude univerzálny song každý runnerup team?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je evidentne skalny fanusik lesteru... jasnejsi faul som snad este nevidel

Reagovat
Usty

Ty krávo Tak kam? Egypt, Maledivy?

Reagovat
Nikikrew

Tak ja to zatial berem ako len tak zabavku, nechcem do toho vrazat velke peniaze. Kazdopadne chytit kurz 6 nie je easy

Reagovat
vladis271

Ale Pulis je strašné zlo pre každého kto bojuje o titul.

Dúfam, že žreb nám určí v nasledujúcej sezóne odvetu s WBA najneskôr niekedy koncom februára. Len pre istotu.

Reagovat
fenixLFC

wtf? priamak pre spurs?

Reagovat
Busby babes

ale co u toho vyrovnavaciho golu delal Lloris?

Reagovat
vladis271

zamimoletoval

Reagovat
I am Mancunian

to co robi pravidelne pri centrovanych loptach, zmatkoval

Reagovat
smazaný uživatel

zcechovatel

Reagovat
Mimalu

no aspoň že tak, dostat gól po takovém přímáku, to by bylo smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

Zabitá akce motajícím se rozhodčím a ne poprvé

Reagovat
pepinho2

Tottenham další kolo zase pondělí?

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro the beast

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro OG pls

Reagovat
Switchback

Tak ten konec byla velká trágédie od Spurs, ani pološance jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

paráda

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooooooo. Lestr bude slavit titul na Old Trafford to bude třešnička na dortu

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Sice nevim co je na tom tresnicka na dortu, ale klidne

Reagovat
Busby babes

A Gary Lineker aby zacal vybirat pekny trenky.

Reagovat
fenixLFC

super

Reagovat
Coutinho10

ale na United to bude hodne slozity, ale zaroven by to bylo stylovy, aby se slavil titul tam a nebyli to domaci hraci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Harakan

Reagovat
SunFells

Hotové

Reagovat
Mimalu

7 bodů a 3 zápasy do konce, začíná to vypadat nadějně

Reagovat
blaugrana

No jo. Keď som jeblý a dávam kokotov za kurz 1.20, tak mi treba

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či si nasmeroval ten výraz na správne osoby.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to u barcy musis byt zvyknuty

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo tu nechat prázdný komentář, my už si přeberem, že jsi jeblý kokot

Reagovat
M0rb1D4S

Tak po tomhle musíme v pondělí jednoznačně poslat titul do Leicesteru.

Reagovat
vladis271

krajšie bude ked si ho vybojujú samy.

Reagovat
tony223

samy

Reagovat
vladis271

som vo forme

Reagovat
vladis271

Mi ich prišlo ľúto na konci. Až som chcel aby ten gól dali a zdramatizovali to. Mali aj dosť smoly dnes, že nedali 2. gól. 2 tyčky.

No nič, teraz by to mohli líšky ukončiť pri prvej možnosti a odstaviť MU od LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

teda za tu prvu cast

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ked ich daju tak ziskaju aj moje srdce ako ziskali Vrabejkovo

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam som zvedavy kolko daju Allimu

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká škoda Šancí zase tolik nebylo, soupeř houževnatý a ten gól na 1:1 a ztráta Diera nás úplně rozhodili .

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je, že před dvěma roky jsem se smál taky, teď posílám Pulise s tím svým fotbalem do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vitasrp

Hezky. Tak člověk nejdřív pochválí tu organizaci týmu, ale po tom vyrovnání na 1:1 ji Tottenham ztratil a ten tlak spočíval přesně v tom nabíhání ofenzivních hráčů do zdi, což už teda logicky nebylo efektivní.

Částečně se taky silná stránka proměnila ve slabou - protože je Tottenham tolik zaměřený na hru ve středu pole, neměl ideální podmínky pro případný zjednodušení hry například v podobě centrů do šestnáctky. A to zkrátka kvůli tomu, že jen málokdy dostali hráče s míčem do pozice, odkud by bylo alespoň trošku výhodný centrovat. Nákopy z vlastní půlky a z hloubky útočný poloviny, to přesně hrálo do not stoperům WBA.

Reagovat
tony223

nebo prostě píšeš píčoviny

Reagovat
vitasrp

Tak děkuju za hodnotnou reakci, ale pevně věřím, žes měl neodolatelný nutkání mi to sdělit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš i někde do fotbalu, nebo je to všechno fakt čistě jako koníček?

Reagovat
vitasrp

Zatím koníček, v budoucnu bych do fotbalu chtěl začít dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se zadaří, je vidět, že ten fotbal vnímáš na jiný úrovni než 99% nás tady.

Reagovat
Mastný Chobot

Len či nie až moc. Podľa mňa zápasy väčšinou nerozhoduje to, ako fluidne vie záloha nabiehať a ako veľmi obrana pripomína stenu. Zápasy často (a to hlavne v anglickej lige) rozhodujú úplné prkotiny - odrazy, jeden uhaluzený center, nakopnutá lopta, pošmyknutie obrancu atď.

Reagovat
fenixLFC

vita neriesi co zapas rozhoduje ale co by ho malo rozhodnut cisto zo systémového hladiska (a tam ratam aj zameranie sa na chyby supera)

Reagovat
kvasha16

haluze ale nijak neovplyvnis, akurat sa na nich mozes pripravit

Reagovat
Mastný Chobot

však o tom píšem

Reagovat
nani92

a Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

ten už dlho nič nerozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že nedává góly, rozhodl o vašem titulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele