Premier League - preview 32. kola

31.03.2018, 08:24, aktualizováno 01.04.2018, 08:21
Previews
Možná klíčový zápas v boji o Ligu mistrů před sebou má Chelsea, ta je zatím pátá a v případě výhry nad Tottenhamem sníží manko na tohoto londýnského konkurenta na dva body, prohra naopak bude znamenat osmibodové manko. V hlavním městě bude dnes rušno, předehrávku před šlágrem kola obstarají Arsenal a Stoke...
Arsenal FC - Stoke City  (neděle 14:30)
Londýnskému Arsenalu již pravděpodobně utekla příležitost vybojovat si místenku v příštím ročníku Ligy Mistrů. Přesto má ve zbytku sezóny nadále o co hrát, protože stále nemá jistou účast ani v Evropské lize. Dalším vyzyvatelem Kanonýru je Stoke, které má zcela jiné, záchranářské starosti.

Gunners vyšly poslední tři zápasy a před reprezentační přestávkou si u svých fanoušků alespoň trošku vylepšili reputaci. V osmifinále Evropské ligy se v bitvě dvou fotbalových velikánů, kteří prožívají slabší období, střetli se slavným AC Milán. Uspěli jak v Itálii, tak i v odvetě na Emirates Stadium a postoupili do čtvrtfinále. Mezitím si střihli intermezzo v Premier League, kde porazili Watford, přičemž brankář Petr Čech si připsal jubilejní dvousté čisté konto v soutěži.

Manažerovi Arsénu Wengerovi se dost možná vrátí Alexandre Lacazette, který kvůli problémům s kolenem chybí od 10. února. Stejná část těla trápila i Jacka Wilshera, anglický záložník je již však zcela zdráv. O Wengerově budoucnosti v klubu se často hovoří, asistent Steve Bould ale svého šéfa hájí. "Za zavřenými dveřmi jsem nikdy neviděl někoho tak hladového a odhodlaného zvítězit," uvedl Bould. "Nesmírně jej obdivuji. Čelí příšernému tlaku od mnoha lidí, je jedním z nejlepších manažerů. Je pro mě potěšením sedět vedle něj," pokračoval bývalý obránce.

Hostujícím Hrnčířům schází Charlie Adam, který si odpykává disciplinární trest. Eric Maxim Choupo-Moting zůstává zraněný, návrat na trávníky naopak hlásí Erik Pieters a Mame Diouf.

"Vím, jak zde (na půdě Arsenalu) chutná vítězství, vím, jak tu chutná porážka a vím, jak tu chutná i remíza. Jsem v klubu nový a co se stalo předtím, mě až tak nezajímá. Čeká nás těžké utkání, ale jako vždy se pokusíme zvítězit. Musíme najít místo, kde jsou zranitelní," hovořil manažer Potters Paul Lambert.

Ve Stoke již bijí zvony na poplach, neboť mužstvo se pořád nemůže dostat ze sestupových pozic. Hrnčíři na výhru čekají již sedm utkání a na sedmnáctý West Ham ztrácí tři body. Naposledy se jim nevyvedl domácí duel proti Evertonu. Výhra v Londýně by tak byla velkým překvapením.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Kolašinac - Xhaka, Ramsey - Mchitarjan, Özil, Iwobi - Aubameyang
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bauer, Shawcross, Zouma, Stafylidis - Allen, Cameron, Ndiaye - Shaqiri, Jesé, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.32 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Chelsea má jednu z posledních šancí, ne-li tu úplně poslední, aby blížící se ligový propadák ještě zvrátila a reálně se zapojila do bitvy o top čtyřku. Právě na čtvrtý Tottenham ztrácí úřadující šampion pět bodů a jedině vítězství má pro svěřence Antonia Conteho nějakou hodnotu. V opačném případě se budou Blues moci po boku Arsenalu chystat na Evropskou ligu.

No aby ne, když Chelsea prohrála čtyři z pěti zápasů, než před třemi týdny udolali Crystal Palace. Dva zpackané měsíce smetly Londýňany z poklidné třetí příčky až na pátou a do poměrně velkého odstupu od kvalifikace do dalšího ročníku Ligy mistrů. Nevyšlo to ani v tom letošním, protože Barcelona měla Lionela Messiho a Willian své excelentní výkony přetavil jen v jeden gól.

Brazilský křídelník má na každý pád úžasnou formu, která nyní vysoce převyšuje i Edena Hazarda. Právě na něj se bude Antonio Conte proti Tottenhamu spoléhat. Pozitivní je i střelecké probuzení Álvara Moraty, který gólem pomohl k postupu do semifinále FA Cupu.

Tam se Chelsea střetne se Southamptonem, zatímco Tottenham ve druhém duelu vyzve Manchester United. Taky Tottenham vypadl z Ligy mistrů, byť měl po remíze v Turíně velké šance. Doma ale selhal a je ve skoro stejné pozici jako jejich soupeř ze západní části hlavního anglického města. Jen těch zmíněných pět bodů a rozdíl jedné klíčové příčky upravuje jazýčky na vahách.

Spurs totiž jako jediní z celé Premier League v roce 2018 ještě neprohráli. Všechny body sebrali Manchesteru United i Arsenalu, na Anfield Road pak uhráli velmi cennou remízu 2:2. Suma sumárum, za posledních osm utkání nastřádal Tottenham dvakrát tolik bodů co Chelsea.

Problémem však může být absence největší hvězdy a možná i nejhodnotnějšího fotbalistu světa Harryho Kanea. Ten se při posledním ligovém klání s Bournemouthem (4:1) zranil a městské derby s velkou pravděpodobností propásne. Místo něj ale naskočí na hrotu Hueng-min Son, který v posledních pěti soutěžních zápasech sedmkrát skóroval, a tak se příznivci Spurs nemají čeho bát.

Do sestavy se navíc může vrátit Toby Alderweireld, což nahrává systému 3-4-3, kterou Mauricio Pochettino proti Conteho Chelsea rád praktikuje. Italskému manažerovi bude chybět obvyklé duo Luiz - Barkley, zatímco nad stavem Thibauta Courtoise a Andrease Christensena visí otazníky. V obou případech ale převažuje mírný optimismus, v opačném případě jsou nachystaní Caballero a Cahill.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Fábregas, Kanté, Alonso - Willian, Morata, Hazard
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - D. Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Dier, Dembélé, Davies - Eriksen, Alli - Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.39 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Liverpool má velkou šanci se ještě více přiblížit jisté účasti v Lize mistrů i pro příští rok. Jeho přímí konkurenti Chelsea a Tottenham si to totiž v neděli rozdají mezi sebou, zatímco Reds cestují taktéž do Londýna, ale na půdu slabšího Crystal Palace. Eagles však ve zbytku sezóny mají též o co hrát a rozhodně nedají svou kůži lacino.

Domácím se v posledních zápasech nedařilo a čtyřikrát podlehli silnému protivníkovi. Konkrétně je zdolali Everton, Tottenham, Manchester United a Chelsea. Naposledy se však celku z jihovýchodního Londýna zadařilo, když uspěl na půdě Huddersfieldu. Tím se Crystal Palace vymanili ze sestupových vod a poskočili na šestnácté místo, byť proti části konkurence odehráli o jeden duel navíc.

Červenomodrý dres na sebe v sobotu jistě nenavléknou zranění Jeffrey Schlupp a Joel Ward. Otazník visí nad starty Alexandera Sørlotha, Jamese Tomkinse a Wilfrieda Zahy, jenž netrénoval během reprezentační přestávky. "Jsme zklamaní, že jsme v posledním zápase ztratili Schluppa, protože hrál velmi dobře od té doby, co se zranil proti Brightonu," řekl manažer domácích Roy Hodgson. Ten věří, že alespoň Zaha bude proti Liverpoolu fit.

"Doufáme, že jeho koleno bude v pořádku, ale musíme být po zápase s Huddersfieldem obezřetní, kdy se vrátil mnohem dříve, než se očekávalo," dodal zkušený lodivod. Hostům bude chybět Joe Gómez, jenž si v utkání za národní tým proti Nizozemsku poranil kotník. Podle manažera Reds Jürgena Kloppa bude měsíc chybět, ale měl by stihnout závěr sezóny.

Problémy s kotníkem má i Dejan Lovren a Emre Cana zase trápí záda. Jejich účast v Selhurst Parku je tak na vážkách. Pro Liverpool je však důležité, že zdravý zůstal ofenzivní trojzubec Salah-Firmino-Mané. Všichni tři si splnili své reprezentační povinnosti a zvláště Salah dal o sobě vědět, neboť se mu podařilo skórovat proti Portugalsku. Egypťan navíc vévodí tabulce kanonýrů Premier League, přičemž mu chybí jen dva zásahy na to, aby překonal třicetigólovou hranici.

V lize Salah naposledy řádil proti Watfordu, jehož gólmana sám překonal čtyřikrát a jednou asistoval u branky Firmino. Byl tedy u všeho důležitého, neboť Liverpool zvítězil 5:0. Mužstvo z červené části severozápadního anglického města chce jistě uspět i nyní. Jednak si nemůže dovolit ztrátu v domácí soutěži a za druhé se chce pozitivně naladit na čtvrtfinálovou bitvu v Champions League proti Manchesteru City.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Sakho, Tomkins, Van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević, Wan-Bissaka - Benteke
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson - Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.77 - 4.77 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Brighton po šňůře zápasů bez prohry naposledy padl na Evertonu a v boji o příslušnost v příštím ročníku Premier League nemá zdaleka vyhráno. Ve 32. kole na domácím hřišti přivítá Leicester, jenž je na osmém místě a snaží se ještě potrápit sedmé Burnley.

Seagulls měli v únoru a na začátku března skvělou sérii, během níž pětkrát za sebou nepoznali hořkost porážky. Během této formy třikrát zvítězili a mj. zdolali i Arsenal. Skvělou formou se v tomto období prezentoval útočník jihoanglického mužstva Glenn Murray. V posledním ligovém zápase však zvlhl anglickému kanonýrovi střelecký prach, a jelikož za něj nezaskočil žádný ze spoluhráčů, odjížděl Brighton z Goodison Parku s prázdnou.

V Liverpoolu se navíc nechal vyloučit Anthony Knockaert a proti svému bývalému zaměstnavateli nenastoupí. Hrát nemůže ani Leonardo Ulloa, jenž na Falmer Stadium hostuje právě z Leicesteru. Ohrožen je start Dalea Stephense, naopak Gaëtan Bong se vrací po vyléčeném zranění stehna. "Posledních osm zápasů bude velmi obtížných. Víme, jak těžké to může být, a chceme si zajistit setrvání v lize co nejrychleji," sdělil manažer Brightonu Chris Hughton.

Kelechi Iheanacho si během reprezentačního utkání za rodnou Nigérii zlomil záprstní kůstku, přesto by Foxes neměl chybět. Vrací se i Harry Maguire, naopak Matty James řeší problém s achilovkou a v sobotu bude chybět. "Myslím si, že je (Brighton) zajištěný. Hrají o příčky ve středu tabulky a nyní mohou hrát volně, myslet jen na svou hru, tudíž mohou být těžkým protivníkem. Bude to obtížný zápas," řekl na adresu soupeře lodivod Leicesteru Claude Puel.

Ten sám se svým mančaftem prohání sedmé Burnley, a kdyby se Liškám podařilo dostat právě přes svého protivníka, dost možná se v příští sezóně vrátí po roce do pohárové Evropy. Leicester neprohrál poslední tři zápasy. V tom posledním zavítal na půdu posledního West Bromu, kterého zostudil po výsledku 4:1 pro hosty. Uspějí předloňští šampióni i v dalším venkovním duelu?
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Kayal, Pröpper - Groß, Hemed, Izquierdo - Murray
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Chilwell - Mahrez, Iborra, Ndidi, Gray - Iheanacho, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.30 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Newcastle po posledním odehraném zápase před reprezentační pauzou odskočil od sestupových vod více na pevnou zem. Huddersfield naopak doma padl a propadl se za svého následujícího vyzyvatele ze severu Anglie. Souboj dvou mužstev, jež v tabulce dělí pouhý bod, uvidí v sobotu St. James’s Park.

Poté, co se ve svém debutu proti Manchesteru United zaskvěl slovenský brankář Martin Dúbravka, to vypadalo, že by se u Strak mohlo zase blýskat na lepší časy. Jenže přišla umolousaná remíza z Bourenmouthu, porážka v Liverpoolu a zase se začalo nahlas hovořit o sestupu. Veledůležité utkání proti Southamptonu však zvládli svěřenci Rafaela Beníteze na jedničku a zase se posunuli více ke středu tabulky, přesně řečeno na třinácté místo.

. Další výhra by španělskému kouči přišla náramně vhod. "Jestli vyhrajeme, tak uděláme velký krok vpřed, ale pořád říkám, že cílem je čtyřicet bodů. Možná jich bude méně, ale chceme hrát, vítězit a bojovat i nadále," burcoval před sobotou Benítez. Ten již možná bude moci počítat s lednovou posilou Islamem Slimanim, který již naskočil do zápasu za mužstvo Alžírska.

Na druhé straně by měli být fit Aaron Mooy a Philip Billing, kteří během reprezentační přestávky vyléčili drobné zranění. Naopak Michael Defele a Danny Williams zůstanou až do konce sezóny mimo hru. Nezúčastní se tak hektického závěru ročníku, v němž se bude nováček soutěže snažit udržet svou prvoligovou příslušnost i pro další ročník. Aktuálně však čeká na tříbodový zisk již čtyři zápasy.

"Nacházíme se v nejvíce strhující části sezóny a zbývá nám pár posledních kroků. Nyní musíme přenést na trávník vzrušení a předvést co nejlepší výkon," řekl manažer Huddersfieldu David Wagner. V podzimním střetnutí se po hubeném výsledku 1:0 radovali Terriers.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Shelvey, Diamé - Ritchie, Kenedy, Gayle - Pérez
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Jørgensen, Schindler, Malone - Hogg, Billing, Mooy, Pritchard - Van la Paara, Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.66 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Důležitý zápas v boji o záchranu v sobotu odpoledne čeká fotbalisty West Hamu a Southamptonu. Duel sedmnáctého celku s osmnáctým může mnohé napovědět o třetím sestupujícím, obzvláště když devatenácté Stoke je o další bod pozadu, přičemž již ale odehrálo o zápas víc.

Kladiváři se budou snažit utnout nelichotivou bilanci tří ligových proher v řadě - nejprve jednoznačně padli na hřišti Liverpoolu, na což pak navázali debaklem na půdě Swansea. O moc lepší to nebylo ani posledně, kdy London Stadium vyloupili hráči Burnley. Prohru 0:3 navíc velmi nelibě nesli domácí příznivci, kteří opakovaně vnikli na hrací plochu a dali jednoznačně najevo, co si o výkonech vlastního týmu myslí. Podobné selhání si tak svěřenci Davida Moyese prostě dovolit nemohou.

Southamptonu se v lize také vůbec nedaří, na svém kontě má totiž jedinou výhru za posledních sedmnáct zápasů, což je pořádně tristní bilance. Svěřenci Davida Moyese naposledy podali naprosto bezkrevný výkon na hřišti Newcastlu, kde prohráli jasně 0:3. Pokud by Svatí padli i tentokrát, mohlo by to s jejich vyhlídkami na záchranu vypadat už opravdu hodně bledě.

West Hamu se vrací Arthur Masuaku, který si již kompletně odpykal svůj dlouhý šestizápasový trest. Připraven nastoupit je pak také Edimilson Fernandes. Otazník ovšem visí nad několika hráči včetně Manuela Lanziniho, který utrpěl drobné šrámy při reprezentování Argentiny. Southampton do svých řad přivítal uzdraveného Charlieho Austina, který se na hřišti může objevit poprvé po třech měsících. K dispozici je již také Steven Davies a Ryan Bertrand, oba fotbalisty v poslední době trápilo drobné zranění.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.24 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Poměrně v klidu si to o tři body mohou rozdat mužstva Watfordu a Bournemouthu. Oba celky se nachází v klidném středu tabulky, a pokud v závěru sezóny kompletně nezkolabují, nebudou mít se záchranou nejmenší potíže. V závěrečných týdnech soutěže si tak oba trenéři mohou dovolit i menší experimenty.

Watford v posledních dvou ligových zápasech vyjel na půdu favoritů a zápasy se mu vskutku vůbec nevydařily. Nejprve podlehl Arsenalu, který jej na Emirates Stadium přehrál jasně 3:0, když Troy Deeney neproměnil pokutový kop a umožnil tak Petru Čechovi konečně zapsat jubilejní dvoustou nulu, o týden později pak Sršně vyhořely na hřišti Liverpoolu, kde schytali pro změnu potupného bůra. Nevydařené výsledky by tak před vlastními fanoušky jistě rádi ocenili.

Bournemouthu se sice vůbec nepodařil vstup do letošní sezóny a zejména první dva měsíce to s ním nevypadalo vůbec dobře, od prosince však svěřenci Eddieho Howea oplývají báječnou formu a hlavně díky ní to vypadá, že se v Premier League pohodlně zachrání. V polovině března sice Cherries doma neudrželi rychlé vedení a nakonec favorizovanému Tottenhamu podlehli jasně 1:4, ovšem o týden později si náladu zlepšili, když na svém stánku přemohli poslední West Brom 2:1 a rázně tak vykročili vstříc pohodlné záchraně.

Watfordu se vrací obránce Christian Kabasele, toho v poslední době trápil poraněný stehenní sval, ovšem zdá se, že tento problém se již zadákovi Watfordu podařilo vyřešit. Tom Cleverley, Gerard Deulofeu, Younes Kaboul a Isaac Success ovšem stále zůstávají mimo hru. Bournemouth již může využít služeb Asmira Begoviče a Harryho Artera, ovšem až těsně před výkopem se rozhodne o osudu Adama Smitha a Lyse Mousseta, kteří se poranili při plnění reprezentačních povinností.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.46 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Burnley FC  (sobota 16:00)
Když West Brom opouštěl Burnley v srpnu s druhou výhrou v kapse, nikdo by neočekával, že na konci března bude situace taková, jaká je teď. Baggies jsou takřka v beznadějné situaci, na udržení ztrácí deset bodů a tým navíc zasáhla zpráva shora. Klub je prý ve finanční tísni, a to v takové, že nemá ani na výplaty.

Nedopadne to samozřejmě tak, že by Foster, Evans a spol. hráli na dluh nebo zadarmo, ale k ideálu má situace daleko tak jako tak. Po sportovní stránce je to tragédie už nějaký ten pátek, WBA prohrálo sedm ligových zápasů v řadě. Dokonce i manažer Alan Pardew označuje aktuální sestupovou situaci za obtížnou, ne-li beznadějnou.

Naopak Sean Dyche si s Burnley vyloženě užívá. Ve stylu Claudia Ranieriho mluví o výtečné sezóně s rezervou. Totožně glosuje hranici 40 bodů jako první a hlavní cíl... no, na titul to v tomhle případě asi nebude, ale pohárová Evropa je reálná. Clarets jsou sedmí, což velmi pravděpodobně bude pozice zaručující účast v předkole Evropské ligy. Na Leicester a Everton mají tříbodový náskok.

A to všechno bez brankářské opory Toma Heatona, který se po šesti měsících konečně blíží k návratu. West Bromwichi chybí Sam Field, Gareth Barry, kteří se připojili k Naceru Chadlimu a patrně nejhoršímu transferu v historii Daniela Sturridge.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans - Nyom, Livermore, Yacob, Brunt, Gibbs - Rondón, Rodriguez
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Lennon, Hendrick, Cork, Gudmundsson - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.12 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Swansea City  (sobota 16:00)
Manchester United prožil před reprezentační pauzou trochu turbulentní období - svěřenci Joseho Mourinha si sice nejprve vyšlápli na Liverpool, následně se však po bezkrevném výkonu poroučeli z Ligy mistrů po porážce od Sevilly a ačkoliv se mu tento nezdar podařilo odčinit postupem v FA Cupu, kouč Mourinho tedy spokojený rozhodně nebyl. Pro Swansea by pak jakýkoliv bodový zisk byl velmi příjemným bonusem v honbě za záchranou.

Jak už bylo řečeno, atmosféra v táboře Rudých ďáblů nebyla před reprezentačními zápasy úplně růžová. Spekuluje se o hádkách mezi jednou z největších hvězd - Paulem Pogbou - a manažerem Jose Mourinhem, hráči pak prý nejsou nadšeni z toho, jakým způsobem se portugalský stratég vyjadřuje na adresu Luka Shawa. Sobotní zápas tak představuje ideální příležitost, jak tyto kritické hlasy zase umlčet.

Swansea prožila pod trenérem Carvalhalem pěkné zmrtvýchvstání - Labutě se ještě na Nový rok krčily na poslední příčce, ovšem od té doby zaznamenaly rapidní vzestup formy. Od té doby totiž Swansea odehrála devět ligových duelů, poražena byla jen ve dvou z nich, jinak si připsala celkem dvanáct bodů za čtyři vítězství a další tři bodíky připsala díky stejnému počtu remízových zápasů - v součtu ji tato vyvedená série vynesla až na čtrnáctou příčku tabulky.

Domácímu celku se vrací zraněná trojice Rojo, Jones a Herrera, naopak Ashley Young utkání pravděpodobně vynechá kvůli zranění kolene, které si přivodil při reprezentování Anglie. Swansea bude pro sobotní zápas postrádat vykartovaného Jordana Ayewa stejně jako zraněnou dvojici Renato Sanches a Angel Rangel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.91 - 16.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Pomalu se blížíme do finiše, který už skoro jistě skončí po čtyřech letech opět oslavami na Etihad Stadium. Manchester City vládne Premier League s 16bodovým náskokem a k jistotě titulu už mu stačí jen dvě vítězství. To první může odškrtnout na hřišti Evertonu, což se ovšem nezdá jako úkol z nejlehčích. Loni v Goodison Parku dostali vyloženě bídu, výsledek 4:0 je přitom pořád největší porážkou v trenérské kariéře Pepa Guardioly...

Na ten zápas většina fanoušků Premier League vzpomíná s úsměvem na tváři. Excelentní výkon tehdy ještě vyjukaného osmnáctiletého zajocha Toma Daviese okořeněný úžasným gólem, gól dalšího mladíka Ademoly Lookmana nebo zcela tristní výkon Claudia Brava, který zrovna frčel na sérii inkasovaných gólů bez jediného zákroku. Krása.

Nutno navíc dodat, že vzájemné zápasy Evertonu a Manchesteru City jsou v posledních letech spíše záležitostí celku z Liverpoolu. Guardiolova parta čeká na ligové vítězství proti Toffees už od srpna roku 2015 - na jeho hřišti pak prohrála obě nedávná soutěžní klání.

Dnes je každopádně situace trochu jiná. Citizens jsou v letošní sezóně suverénní a až do Silvestra byl právě Everton jediným týmem, který lídra Premier League obral o body. Po novém roce se z nich stali obyčejní smrtelníci, kteří dokázali třeba prohrát na Liverpoolu nebo v FA Cupu ve Wiganu. I tak jsou ale jasným favoritem.

Po mizerném startu do sezóny má nyní o co hrát i Everton. V aktuální konstelaci je i sedmé místo pohárové a v držení ho má Burnley. Rooney a spol. na Clarets ztrácejí pouhé tři body, takže i když mají odehrán o jeden zápas víc, nadějí na účast v předkole Evropské ligy se nevzdávají. Poslední dva ligové špíly navíc vyhráli, takže mají o sebevědomí postaráno.

Zápas se netýká Ashleyho Williamse, který právě proti Burnley obdržel červenou kartu. Bez něj ovšem Everton oba předchozí duely vyhrál, takže kdo ví. Otazník visí i nad startem Idrissy Gueyeho. Hosté nebudou moct využít Johna Stonese, který tak nezavítá na stadion, kde strávil tři roky. V útoku nejspíš nastoupí opět Jesus, protože Agüero není stoprocentně fit a bude šetřen na Ligu mistrů.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Jagielka, Baines - Davies, Gueye, Rooney - Walcott, Tosun, Bolasie
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Kompany, Zinchenko - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.86 - 5.28 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City30263185:2081
2.Manchester United30205558:2365
3.Liverpool FC31189473:3463
4.Tottenham Hotspur30187559:2561
5.Chelsea FC30175852:2756
6.Arsenal FC301461055:4148
7.Burnley FC301110927:2643
8.Leicester City3010101045:4340
9.Everton FC311171337:5040
10.AFC Bournemouth31991337:4936
11.Watford FC311061539:5536
12.Brighton & Hove Albion308101228:4034
13.Newcastle United30881430:4032
14.Swansea City30871525:4231
15.Huddersfield Town31871625:5231
16.Crystal Palace31791530:4830
17.West Ham United30791436:5730
18.Southampton FC305131229:4428
19.Stoke City31691629:5827
20.West Bromwich Albion313111724:4920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (799)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ray Wilkins has suffered a heart attack and has been taken into intensive care to be induced into a coma.

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho Out!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Slimani hattrick a záchrana na dohled. Howay the lads!

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia Terriers skor veria, ze sa zopakuje ich posledny zapas na stadione Newcastlu v minulej sezone, kde si brali vsetky 3 body po vysledku 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá na 0-1, kdy dáte v 80. minutě

Reagovat
dave30

OT: Tak Vydra se nám během reprepřestávky uzdravil a už zase střílí...Jinak Aston Villa 5 zápasů za 14 dnů (ostatní v pohodě 15 až 16 dnů )...

Reagovat
avicii

dnes mam trochu obavy ale mohli by sme ich prestrielat

Reagovat
Hachim Mastour

3:3

Reagovat
vladis271

strašne ťažký zápas dnes. Ak by som tipoval dám 1x.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nehledej vymluvy dopredu.

Reagovat
vladis271

away match s tímom bojujúcim o záchranu na konci marca.. Ako to len môže dopadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

+ naše zápasy po repre pauze a ještě i Benteke kterej nám dá góla snad vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Classic

Reagovat
Carrick

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

Má táto sezóna ešte nejaký zmysel? Poďme radšej do prírody a potom do kostola

Reagovat
elChe

Příroda a kostel? To už radši Soukupa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

to uz radsej ten nepozeratelny futbal

Reagovat
Mastný Chobot

šak za chvíľku začnú rásť hríby a bude všetko dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Příroda ano, ale s kostelem jdi do hajzlu, zayo.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

na jalovce

Reagovat
Busby babes

kdybys fandil Zizkovu, tak jdes v nedeli v 10.15 na fotbal a pak rovnou do kostela, jako slusnej clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo z kostela na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zajimavy kolik pozdvizeni tady kostel vyvola. To budou asi ty povestne krestanske koreny v CR

Reagovat
fenixLFC

jj to je ten paradox ze najateistickejsi narod v europe sa boji o znicenie svojich krestanskych korenov

Reagovat
Busby babes

a zaroven nadavaj cernoprdelnikum. Inu, narod Cimrmanu.

Reagovat
Swarley

pokud je něco typicky české, tak je to fakt tohle

Reagovat
vodka

nejateističtější je estonsko

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se v jedné zemi hlásí jenom k římskokatolické církvi 60 % lidí a ve druhé 10 %. A lidé z obou zemí chodí čistě náhodou na jeden fotbalový web...

Reagovat
Mastný Chobot

to je trošku zjednodušená interpretácia, ale tak čo čakať od človeka, čo sem postuje football-observatory že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, chodí sem hlavně mladí, kteří se ke křesťanství nebudou moc hlásit ani v jedné zemi, ale i tak jsou ovlivňování, každý druhý Slovák tu běžně chodí do kostela a přijde mu to normální.

A model football-observatory založený na skutečných datech, který už z principu nikomu nenadržuje > názor každého jednoho jelita chodícího na tento web. Takže tak.

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že každý druhý Slovák tu chodí pravidelne do kostola, nechápem, odkiaľ si také niečo nabral. Pravdepodobne z toho, že stále nevieš dobre interpretovať tých 60 a 10 percent z prvého komentu. Nevadí. Stále si na tom lepšie než football-observatory.

Reagovat
Swarley

u nás by byl fakt boží průzkum toho, jak si typický našinec představuje křesťana...

Reagovat
Jollae

To že nechodíš do kostola neznamená, že nemôžeš byť kresťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že východne od západného Slovenska a na severe chodia ľudia viac do kostola ako v strede a juhu západného Slovenska + na dedinách sa hojne chodí.

Reagovat
Mastný Chobot

To nepochybne, ale tak kým u nás chodí bežne do kostola tak 5-10% mladých, tak východnejšie to môže byť koľko? nech je to aj 3x toľko, stále to nebude viac než jedna tretina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý druhý Slovák je hyperbola, pointa je, že je jich víc než Čechů i mezi mladými.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Európa bola postavená od stredoveku na kresťanských základoch, aj dnešné štáty sa hlásia ku svojim stredovekým kresťanským predchodcom (tým myslím štáty)... Naša morálka, mentalita a zásady sú kresťanské, aj keď nemusíš byť priamo kresťan. Kresťanstvo je tu zakorenené, to odmieta len ignorant.

Reagovat
Jollae

Reagovat
Busby babes

a me to pises proc vlastne? ja tohle vsechno chapu. Je to treba videt i v nasem trestnim zakoniku, jehoz zaklad je defakto desatero.

Reagovat
Swarley

to je přece jasné, ale jen ingorant může vynechávat fakt, že svět se tak trošku od té doby čendžnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale hovoríme o koreňoch a to sa dá vykladať rôzne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Na Velikonoce a Vánoce si každý tu povinnost odbyde. Ve zbytku roku zase může pokojně krást.

Reagovat
smazaný uživatel

3 kurz na burnley

Reagovat
fenixLFC

ako keby ani bookmakeri netusili ako to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Salah odohral tento rok v Premier League 30 zapasov a dal v nich 28 golov. Minulu sezonu odohral v Serii A 31 zapasov a dal v nich 16 golov.

Cim si vysvetlujete ten skok ?

Je Premier League skutocne tak slaba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší trenér,spoluhráči,taktika,..?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Plus se stal lepsim hracen on sam

Reagovat
smazaný uživatel

a taky hlavně sebevědomí

Reagovat
fenixLFC

utocnejsi prejav

Reagovat
smazaný uživatel

PRogres jako hráč? Pomatuji si jak tady italové říkali jaký to je pálič, když přestoupil, takže se nejspíše zlepšil v zakončení+lepší tým, více šancí

Reagovat
smazaný uživatel

A cim vysvetlis napr. goly Lucasa v Laziu?

Reagovat
Swarley

v Liverpoolu jsou vemena, nikdy ho nedokázali pořádně docenit

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LokoLFC

Tyjo, tak je spanelska liga fakt slabsi, nez anglicka... Ronaldo...

Reagovat
popltak

Přesně. Ale je pořád silnější než Španělská, viz. Aspas.

Reagovat
popltak

SA>PL>LL

Reagovat
C-M@ster

Podle mě momentálně hraje fenomenálně a loni tak nehrál. Ani mě nenapadlo, že by to mělo kořenit ve slabosti PL.

Reagovat
cristiano.K.

jako taky nám nevěřím na výhru, hlavně z toho pohledu, že bychom případně mohli odskočit slepičím nebo Chelsea, zachováme se liverpoolsky

Reagovat
Coutinho10

Team in full: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah, Mane, Firmino.

Subs: Mignolet, Lovren, Clyne, Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Ings.

na Palace to bude těžký, ale musíme

Reagovat
vladis271

Ako ak by to sadlo, môžeme mať pred CFC 10 bodov po nedeli a to by už bola LM viac menej zaistená.

Reagovat
Coutinho10

to by byl idealni scenar

Reagovat
smazaný uživatel

bez Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je strašná. Už aby v létě někdo přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aspon ten Keita je nejaka nadeje na zlepseni

Reagovat
avicii

A zrejme aj nove dm plus nahrada za Cutse

Reagovat
Coutinho10

tj tam taky bude trochu díra

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, ale chce to ještě jednoho dobrýho záložníka. Třeba ten Jorginho.

Reagovat
Coutinho10

nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, asi tak jako Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jorginho, Keita, Draxler

Reagovat
smazaný uživatel

Fekir

Reagovat
Seydou Doumbia

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Přej mu štěstí S ním by ta ofenziva byla úplně luxusní.

Reagovat
tomasinho

Já bych nejraději Isca že jo, ale to je naprosté sci-fi. Takže pak tam mám asi toho Draxlera. Radši jeho za něco pod 50 než pálku za Lemara. Zahrae to v záloze i křídlo, ideál. Jen jestli nebude překážka to, že nás jednou odmítl už. Za Jorginha se budu modlit, ten by byl top.

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar > Draxler.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Draxler za 50 > Lemar za 90

Reagovat
tomasinho

Jinak klidně kvalitou Lemara, neměl bych s tím problém, ale ne za těch 90, pokud by se to vešlo do těch 70, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco mě taky napadl po těch článcích, že nemá důvěru trenéra atd., ale jak píšeš je to naprosté sci-fi. Draxler je hodně velká kvalita a byl by skvělej, ale Fekir by byl úplně boží Lemara taky nechci. Né že by to byl špatnej hráč, určitě by nás posunul, ale ta cenovka bude astronomická a Fekir s Draxlerem by stáli tak půlku a pro mě osobně lepší hráči. Na druhou stranu když vidím tu dnešní zálohu tak radši Lemar za 90 než nikdo..Jorginha moc neznám, chvála se ale na něj valí ze všech stran. Tam mě nejvíc děsí de Laurentiis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lemar stát 90 nebude, že jo. Minulé léto jsme za něj nabízeli nejspíš okolo 70 milionů a to musí být prostě maximum i letos, pokud by měl přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Monako "prý" 90 už odmítlo od Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak protože to bylo v poslední den přestupů. Pokud jim někdo dá 90 milionů tohle léto, tak jde hned. Stejně jako Bernardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém případě bych hodně doufal v to, že zůstane Can, protože záloha Jorginho, Keita, Can by mohla být super.

Reagovat
tomasinho

No podle mě kdyby zůstal Can, tak zas nepřijde Jorginho. Ale mohl by aspoň Meyer dojít zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o vyplnění mého dotazníku, který slouží jako podklad pro mou diplomovou práci.

Děkuji.

https://www.survio.com/survey/d/L6N2V6M4O3A1B2I0C

Reagovat
Mimalu

Karius

Reagovat
Miguel19

Zaha na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

koukám stejná šablona jakou použili United, nákop, hlavička, náběh, Arnold k hovnu

Reagovat
stiflerovamama

Karius

A zase robime chybu ze hra Benteke na Matipa ktorý s ním zase nie je schopný vyhrat hlavicku

Reagovat
stiflerovamama

ako proti United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hmm super...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo zas?

Reagovat
Mastný Chobot

Henderson to už radšej Xhaka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tomasinho

To ani omylem teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale vazne tam nemame dat koho lepsiho a hlavne klidnejsiho, nez Henda?

Reagovat
tomasinho

No, jako toto penalta? Hodně, Zaha nohu kdesi skoro u hlavy Kariuse. Byl tam dřív, ale tak Karius už taky neměl v podstatě kam uhnout a díky tomu, že Zaha už dváno byl ve vzduchu, to vypadalo daleko vážněji, než to vůbec bylo.

Reagovat
mikelinos

Pokud tě někdo po odehrání balónu sejme tak je to faul all day long

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je to jasná penalta.

Reagovat
Mimalu

jak si skočil

Reagovat
kiwwi

Mane

Reagovat
Orlandiiik

MANE

Reagovat
tomasinho

Mané kokot, kdyby nedělal takové cavyky, tak to možná pískne, protože kontakt tam byl.

Reagovat
Side

kontkat neznamená faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Serg!o

Mané

Reagovat
Free_player

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sebou neplacal jak dement, tak davame gol

Reagovat
smazaný uživatel

ze zrovna slepice se tady ale prijdou vysmivat

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej výsměch na Maného a přitom kontakt úplně jasnej.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mimalu

kontakt tam byl, ale ne na faul. To jen Mane si se zpožděním vzpomněl že se ho dotkl a místo aby hrál, tak ze sebe udělal blbečka...

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale tohle musí ustát.. a kdyby to ustál, mohl si v klidu vybrat, komu nahraje do prázdné, a ne že s sebou teatrálně hodí o zem..

Reagovat
nani92

Reagovat
oli9

V klidu stejně jim naložíme .. 1:4

Reagovat
Coutinho10

Mane..tohle si nepohlidat

Reagovat
stiflerovamama

Wijnaldum neskutocne zbytocny hrac v takychto zapasoch

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, čo je potom Henderson a Milner

Reagovat
oli9

Milner aspon jezdí a je to takový bořič .... Hendo je provar už 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je v tejto sezóne prínosný..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj minulú do času, keď bol fyzicky mimo a preťažovaný...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt na Maného místním fans LFC přijde jako penalta, ale kontakt na Kanea a Lamelu jim nepřišel, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kkt Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žltá ty kokot vyjebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Boha cez sviatky musím nadávať...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, půjdeš ke zpovědi a bude to v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
nani92

Reagovat
pepinho2

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Godwinson

No, snad to Liverpool ve druhé půli otočí a s těmahle sračkama neztratí body.

Reagovat
nani92

Namiesto heavy metalu dnes počuť len smutné žalmy..

Reagovat
oli9

povíme si po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum v polocase dolu, Ox na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke mal byť vonku, neskutočné, čo si dovolil 2x za sebou...

Reagovat
oli9

Benteke je hovado, ten dnes poletí

Reagovat
smazaný uživatel

už mal...

Reagovat
avicii

Podme otočku

Reagovat
emanuel habasko

Nejak mi unika, co chtel Zaha delat dal. Kdyby ho Karius nesestrelil, tak by se stejne nic nedelo...

Mane je dobrej lolek...

Reagovat
Kincl

Udrž nesmí Liverpool mít ani bod

Reagovat
pingla

Na co se Jurgen dneska vymluví? Na rozhodčího nebo diváky?

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Mané + Milner

Reagovat
Coutinho10

Maaaneeeeeeee konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááása

Reagovat
pingla

Sakho ty exote to je tvůj gól

Reagovat
emanuel habasko

Kdyby Anholt nestal tak debilne, tak je to ofsajd...

Reagovat
pingla

Já tím myslel tu nesmyslnou ztrátu míčem když si to chtěl zpracovat na prsa... Ten balón měl letěl hlavou někam 30 metrů na tribunu....

Reagovat
Coutinho10

ale jinak Milner skvele

Reagovat
Tommy the Gunner

Benteke

Reagovat
Tommy the Gunner

Benteke podruhy

Reagovat
Miguel19

Však to posral Townsend. Dal mu to na hovno.

Reagovat
Tommy the Gunner

zas tak spatne to nedal a krome toho to mohl posunout do strany na Zahu

Reagovat
Coutinho10

Benteke 2x ufff

Reagovat
smazaný uživatel

ten by měl míň z ostudy kabát, kdyby ho předtím vyhodil dřevák tyjo

Reagovat
Miguel19

To je ale červená pro Maného..

Reagovat
Tommy the Gunner

jasna

Reagovat
Mimalu

rozhodčí teď dobře potlačil kárku Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to vykompenzoval, Benteke mal mať tiež druhú žltú.

Reagovat
I am Mancunian

Samozrejme teraz sú mrdky úplne ticho

Reagovat
Tommy the Gunner

Mane docela lucker, tohle byla jasna druha zluta

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Placebo

Takže písknu úmyslnou ruku a nedám za to kartu?

Reagovat
Side

Sudí

Reagovat
Busby babes

lo, on mu piskne ruku a neda kartu? To je velkej Salamoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzácia, dobre.

Reagovat
bbbauch

Jestli to myslis vazne, tak ta debata minulej tyden o tom, jak vam rozhodci spis skodi bude fakt usmevna..

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne urobil chyby na obe strany, Benteke 2x šliapol Dijkovi na achilovku, tak prečo nezohľadnit aj toto?

Reagovat
Hokaido

Protože v nějakým dlouhodobým měřítku by to totálně zničilo fotbal? Naschvál kompenzovat chybu chybou je cesta do pekel.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

A jak vykompenzoval to, že Karius nedostal červenou při tý penaltě?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal dostať červenú?

Reagovat
Hokaido

Ok, neměl, nezvládám.

Reagovat
emanuel habasko

Pri dnesnim vykonu rozhodciho by to asi nemohlo nikoho prekvapit...

Reagovat
Placebo

Reagovat
tomasinho

Masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

posledni dobou mas fakt formu, co reakce, to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si šašek

Reagovat
Busby babes

ja nejsem ten, kdo tu obhajuje umyslne hrani rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

prej poslední dobou...

Reagovat
pingla

bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FA

Reagovat
pingla

co na to Jurgen po zápase?

Reagovat
mithro

takze teraz uz mozes hrat loptu aj rukami? fajne

Reagovat
oli9

Mané měl letět, Benteke měl letět..rozhodčí jasně nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

On mu za to chycení míče nedal ani žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Karius zluta a penalta, jasny, ruda neprichazi v uvahu

2. roh lfc na zacatku druheho polocasu, jasne drzeni van dijka za dres, pokud se divate na Bein sports, komentatori rovnez rikali, ze jasna penalta - neodpiskano

3. Benteke uz vprvnim polocase mohl dostat druhou zlutou. jeste tesne pred temi dvema svymi sancemi opet trefil loktem obrance

Tohle vsechno se semlelo před Maného rukou... ano, mel jit ven, ale nerekl bych teda, ze rozhodci potlačil kárku Liverpoolu

Reagovat
emanuel habasko

ad2, na NBCSN rikali to same

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Lallana. Veľkú smolu ma túto sezónu.

Reagovat
Coutinho10

twl Lallana zase zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je k hovnu. To už je horší než u Sturridge. V létě musí jít.

Reagovat
Busby babes

DDG, Young, Lindelof, Smalling, Valencia, Matic, Pogba, Mata, Alexis, Jesse a Lukaku. Aneb, bude tu hodne breku.

Reagovat
Busby babes

lavicka: Pereira, Bailly, Shaw, Herrera, McTominay, Martial, Rash.

Reagovat
bbbauch

Tak ja zacnu: jozko kurvaa

Reagovat
Busby babes

Dobra sestava. Musime vyhrat.

Reagovat
blaugrana

klasický poreprezentačný výkon...celý útok poolu neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při takové hře zálohy se snad ani není čemu divit, ne?

Reagovat
blaugrana

Tak Salah by mal pri aktuálnej forme byť schopný vymyslieť niečo aj sám...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale i Messi nemá občas svůj den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pingla

jezisiiii

Reagovat
smazaný uživatel

je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Ox to vymyslel parádne

Reagovat
Switchback

god

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooo Saaalaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Raylan

Robertson

Reagovat
nani92

Hnus

Reagovat
kiwwi

a to takto na Veľkú Noc

Reagovat
avicii

sam si zvolil United

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

nezvládáš klasicky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Byl někdo na Ready Player v kině? Má to cenu jít na to? Nejsem žádnej velkej fanda, normal občas jdu na něco do kina

Reagovat
Orlandiiik

jednoznačně

Reagovat
EL Gringo

Suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, dôležitá výhra, vďaka za bojovný výkon, proti CP vonku je vždy ťažký zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas ten portugalský šašek vyplodil z té svojí palice? Ještě že jsem se zařekl že do té doby co bude u nás se nebudu dívat na zápasy!

Reagovat
smazaný uživatel

dôležitá výhra. So šťastím, ale ráta sa.

Reagovat
mithro

eric na lavicke, obrana bude excelovat, 1-0 este, ze uz ide o hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

snad 1-0 pro Swansea a Mourinho dpč!

Reagovat
mithro

nikam nejde a nepojde. a priat si kv tomu prehru.

Reagovat
JessePinkman

Nádherné tři body

Reagovat
avicii

uff cakali sme tazky zapas a aj sa to naplnilo, ale super 3 body..rozhodca zly ale na obe strany, podciarkol preco nebude anglican piskat na MS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

a teraz drzime vsetci palce Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley

super tlak od začátku, Lukakuuuuuuuu

Reagovat
Busby babes

as[pon doufam ze to nedaj jako vlastnak.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon dal gol Romelu, tomu jedinému to přeju, ten maká každý zápas!

Jaký dal gol?

Reagovat
YNWA__MSN

LIVERPOOL

Reagovat
Swarley

Mata blízko Alexise a Pogby vypadá super...Jožka by ho na ty domácí zápasy mohl zkoušet čistě na AM, kam se zatím teď pořád stahuje..

Reagovat
Busby babes

Jozka by ho mel stavet porad. S nim v sestave hrajem vzdycky lip,

Reagovat
Swarley

no nevim, jestli úplně vždy

ale na ty domácí zápasy proti těmhle soupeřům určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DZn0--oXcAAXDSX.jpg:large Hráč sezony (myslím klubové ceny pro rýpali)

Reagovat
mr.Silver

Alexis asistence a pak uz same ztraty, to je neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic na lavice Na koho tam porvaval a gestikuloval?

Reagovat
mimi_united

Lukaku, och ach ich

Reagovat
pingla

pohoda, pěkně Sančíz

Reagovat
Busby babes

Alexiiiis!!! Ono to pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho celkove druhej ne? Od te penalty az ted?

Reagovat
Busby babes

jj

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
kiwwi

prvý nebol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

jj, on ji vlastne nedal a jen to dorazel

Reagovat
Dawon

Skoda, ze az kdyz mame po sezone

Reagovat
Busby babes

lepsi nez kdyby vubec. a porad to chce aspon uhrat ten druhej flek.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej příští týden jak nás Pepek přejede rozdílem třidy

Reagovat
Busby babes

uvidime.

Reagovat
Swarley

konečně Alexis, paráda...nádherně Jessie James...

Reagovat
SCELO

sanchezovi som to praj, on je driic, aj ked fandim rivalovi

Reagovat
Swarley

dříč jak kdy

ale dostat do formy ho musíme...

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis už 1+1, Mkhi zajtra 5+8 teda

Reagovat
nani92

mašina sa začína rozbiehať, škoda, že už troška po funuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Mourinhem zas nebude k vydržení

Reagovat
Busby babes

seriozne, trenujeme centry?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey je prostě geniální nahravač. Není moc hráčů v lize s lepším pasem na 50+ metrů Neskutečný zase to co dneska dává.

Reagovat
Busby babes

Jesse je skvelej. Vubec dneska tak nejak vsichni makaj a hned je to znat. Konecne to vypada aspon trochu tymove.

Reagovat
Swarley

hlavně ti tři pod Lukakem si chodí pro balony, hýbou se, mění si pozice...to je pak hned rozdíl...

Reagovat
Swarley

ale to se jim to hraje, když jde o hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel bych se začal pomalu loučit s Tonym Martialem, ten šašek na lavičce ma evidentně svoje oblíbence a Tony a Luke k nim nepatří

Reagovat
Busby babes

jen 3 hraci naskocili do vice zapasu nez Martial, DDG, Lukaku a Matic, na minuty ma odehrano vic nez Lingard.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale od doby co přišel Alexis, tak hraje spíš napravo nebo je na lavičce

Reagovat
Swarley

a hlavně i s Rashfordem jsou to dva hráči, kteří jsou alternativou hned za 4 hráče na hřišti...toho prostoru je pro všechny hodně...

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
kiwwi

Co ty si zase za mrazika?

Reagovat
SCELO

DO LFC HNED

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Vy cumite na Sranda ligu, pritom na Dajto davaju Poklad na Striebornom jazere.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Gayle seřízený mířidla, tak je to 3-0 a naprosto po zásluze. Tímhle tempem to ale vypadá, že budem rádi za remízu nakonec.

Reagovat
Swarley

to je zase stejně největši kktina, že nejlepší cent z týmu má Lukaku...to je jak s Robinem...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

takisto to bolo u nás so Giroudom ono to tak asi bude, že tí, ktorí tie centre zakončujú, vedia najlepšie, ako to treba kopnúť, aby to bol dobrý center. Taký Bellerín to tam proste najebe hocijak a je jedno, že by z toho nedal gól ani Herkules dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá byť "s Giroudom" ?

Reagovat
Mastný Chobot

s žirúom?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne hej, zabudol som na francúzsku výslovnosť..Tak je to dobre.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Grahf

swanse asi najhorší team za poslendé orky, čo porit nám nastúpil. totálne nezájem hrať niečo dopredu, nám stačí hrať ten pochodový futbal, Uroveň futbalu strašne slabá, ani na champ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ani bych neřekl, takhle se prostě musí proti takovým týmům hrát...měli jsme úplně perfektní vstup do zápasu, kdy jsme je dostali pod tlak a hned jim dali gól...pak jsme i po gólu hráli, snažili se tvořit a přidali jsme druhý...

jestli v téhle situaci začnou hráči chodit a spíše hru kontrolovat, tak s tím už problém nemám...horší je to, když jsme s tímhle chozením do zápasů pravidelně vstupovali...to je průser na facku, to se pak vyhrává těžko...dneska je to v tomhle ohledu právě super...

Reagovat
Grahf

my ale chodíme od začiatku zápasu, hlavne tá rozohrávka, keď ide cez matiča, alebo pogbu, tak to je v pokluse. Inak to, že nám stačí chodiť nie je tým, že by sme zvolnili, ale že súper vôbec nenapadá a len stojí vzadu bez záujmu.

Reagovat
Swarley

to jako fakt nesouhlasím, ten začátek byl ve výborném tempu, hlavně ti tři pod Lukaku, všichni se hýbali, šli do kličky, měnili si pozice, stahovali se pro balon a nebáli se tvořit...to jsem od nás letos viděl fakt málokdy...

a samozřejmě, že teď už stačí chodit...takhle smeteš v 90% každý z těch průměrnějších týmů a níž, když jim dáš rychlé dva fíky...my ale ve většině těch domácích zápasů vstupujeme tak, jakoby se už 2:0 vedlo...to ale není dnešní případ...

Reagovat
Grahf

teraz čakám, že to murko klasicky zavrie a nechá hrať súpera

Reagovat
Swarley

ideálně dát do 55. minuty další gól a pak už si to odchodit s míčem na kopačkách...

Reagovat
Busby babes

btw. ted jsme meli dve tutovky, tak moc jsme to zase tradicne zavreli...

Reagovat
Busby babes

vsak vepredu se dobre pohybujeme. Jen je to ted v tom stredu hodne prehusteny no. A vzhledem k tomu, ze nedame poradnej centr... jinak tam hraci projednou i makaj, vraci se po ztrate, zabojuji... fakt nechapu, ze si pokazdy musis najit neco na co nadavat. Bez toho to asi neni ono?

Reagovat
Busby babes

jak jinak, kdykoliv zahrajeme dobre, tak jen proto, ze je souper spatnej.

Reagovat
Dawon

Tak ono se to asi nemusi nutne uplne vzajemne vylucovat Myslim, ze hrajem dneska hodne fajn, ale zaroven bych rekl, ze Swansea vetsinu nejevi moc snahu nam to komplikovat

A i presto sme se tedka zas mohli jit strachovat o vysledek sakra

Reagovat
Swarley

samozřejmě, že to je i soupeřem...ale většinou máme problém se i proti takovým v ofenzivě nějak výrazněji prosadit...dneska jsme to právě zvládli v klidu, to chválím...

Reagovat
Busby babes

jasne, ze jo, jenze on si pravidelne vybira jen tu jednu cast. Stejne tak muze platit, ze Swansea hrala spatne, protoze my jsme hrali dobre. Ted se treba v druhe puli zvedli...

Reagovat
Dawon

No vsak jasne, ono to je vetsinou jedno s druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
Swarley

Liverpool je zničil, kkti...

Reagovat
Swarley

Matičkooo, to se dává

Reagovat
Swarley

zase, jak se Lindelof může nechat tak lehce vymotat?

Reagovat
Ligter

Mata náročnější kop, ale šlo to dát

Reagovat
Grahf

ta obrana David zas musel čarovať

Reagovat
Busby babes

DDG, stejne uz se tam zacinal nudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že tam dá Lukeho?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vystřídáno v 50. minutě? Pojď golman injury

Reagovat
Grahf

murko je tak priehladný, už zase ide tú svoju kokotinu na istotu, keď prenechá hru súperovi.

Reagovat
Busby babes

ty si vazne musis myslet, ze takhle znely pokyny v kabine... Proto tam nasrane skace na lajne, protoze plni jeho pokyny.

Reagovat
RKBoy

ty si naivný ak si myslíš ,že to nie je pravda..takéto zápasy mal na pravidelnej báze aj u nás,1. polčas paráda 2-3 goly, 2.polčas udržba,alebo naopak.

Reagovat
Busby babes

Alebo naopak... takze jim obcas rekne: hele prvni puli na to serte a zacnete hrat az druhou puli? ok, to zni logicky.

Reagovat
RKBoy

ty si hlúpy.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Grahf

však sa to opakuje zápas, čo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

At a club that dots between extremes, the left back’s reliability is unusual, but in

Newcastle United’s last match his name was sung, a fitting tribute much delayed. “It was weird,” he says. “Normally people shout, ‘Dummett, you’re shite.’ ”

Reagovat
Swarley

Abraham zkušeně

Reagovat
Busby babes

kde byl Young?

Reagovat
Swarley

to už ho dneska takhel nepohlídal dvakrát a byly z toho dvě velký šance

Reagovat
Grahf

samé prihrávky do stran a dozadu, potrebujeme zdržovať a udržať tento skvelý výsledok.

Reagovat
Ligter

je to jak koukat na vyprázdněnou experimentální artovku

Reagovat
Grahf

striedania v nadstavenom čase, keď o nič nejde, murko

Reagovat
smazaný uživatel

Taková pecka

Reagovat
lucius6

Sané

Reagovat
Zaschrona

On nasadi proti City stred zalohy Schneiderlin - Rooney...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mindas

Sané dnes zase zvíře.

Reagovat
Zaschrona

Je famozni. S takovouhle muze brzo patrit mezi absolutni spicku na svete, skvely kauf.

Reagovat
Mindas

Musí jen ustálit výkony. Někdy má zápasy vyloženě na facku, ale to se bude snad zlepšovat s věkem. Výhoda u něho je, že i když se mu v zápase nedaří, tak pořád zkouší se individuálně prosadit a neustále to bere na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt vyhoda? Jako verim, ze s tou prevahou co City ma v kazdem zapase to asi tolik neboli, ale v zapase kde tym taha za kraysi konec lana z takovych hracu umiram.

Reagovat
Mindas

No u neho to je zatim tak, ze to ve finale stejne zlomi a ta jedna dulezita vec se mu za zapas povede. Zatim tedy. Myslim, ze lepsi, nez kdyby tam zlomenej posilal alibisticke nahravky dozadu na beky a nebo do stredu.

Reagovat
Zaschrona

Over 20 mins in, 3 Everton players (Schneiderlin, Calvert-Lewin and Bolasie) yet to record a successful pass... City up to 150 as a team.

Reagovat
blaugrana

Pep stvoril slusnu kreaturu.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva dneska zase bůh.

Reagovat
lucius6

Silva a Sané jsou výborní, předevšim pak jejich spolupráce je úžasná, navíc dneska i Laporte celkem dobře sekunduje na levé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutne silne je City.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Pickford dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Naše záloha vs. záloha City a Sané vs Arnold

Reagovat
SCELO

Reagovat
blade115

City jsou fakt úplně jinde... Překonají jak rekord v bodech, tak ve vstřelených gólech. A když už nám ty rekordy má někdo sebrat, tak ať je to přesně v tomhle stylu. Aspoň že nám zůstane těch 15 obdržených gólů, to už asi nikdo netrumfne.

Reagovat
smazaný uživatel

Až zase bude v módě hrát beton, tak třeba jo.

Reagovat
blade115

Těžko. Těm patnácti se nikdo ani nepřiblížil. Druhý v pořadí byl jeden z nejlepších Manchesterů za celou Fergusonovu éru 07/08, ale i ten měl tehdy o 7 gólů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pouze tvoje omezená představivost, že si nedokážeš představit, jakými směry by se fotbal mohl vyvinout v dalších staletích. Když to šlo jednou, může to jít v pohodě znovu a o trochu lépe, je to stejná píčovina jako tvrdit, že lepší hráč než Messi se už nenarodí.

Reagovat
blade115

Tak samozřejmě mě už další staletí nezajímají, stačí mi umřít s vědomím, že ten rekord máme my.

Reagovat
Teoretik

Tohle je jak jiná váhová kategorie. Fakt jako by City hrálo proti nějakým žákům. Vina je na obou stranách, City po té dlouhé pauze hrozně nabuzené a naopak Everton asi Rooney včera večer vytáhl na nějakou divočinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton sa hlavne co do kvality nemoze rovnat City. Co je teda dost smutne, kedze Everton rozhodne neinvestoval malo do novych hracov.

Reagovat
MCFC_8

Chlapci po 19 dnoch bez sutazneho zapasu neskutocni. Takyto zapas som necakal...len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne dufam, ze postupia cez Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc me napadl Gargamel a “Nemam rad Smouly!”

Reagovat
Busby babes

Pep Guardiola inherited the midfield he is using right now.

Jose Mourinho inherited the midfield that Everton are using right now.

fakt ma Everton na DM Wazzu?

Reagovat
smazaný uživatel

spíše CM, ale hořel tak jako tak

Reagovat
ajouki

To zní jednoduše, jakoby Pep nemusel udělat vůbec nic, aby to takhle skvěle fungovalo. De Bruyne v záloze to byl mokrý sen už v Chelsea, jak to dopadlo víme. I Zouma měl větší šanci na zálohu než De Bruyne. Chci tím hlavně říct, že kdokoliv by tuhle zálozu zdědil, tak je to první, co bude muset řešit. Případně by tam byl dodnes Fernando.

Reagovat
Busby babes

ne, byl to jen vtip. netreba to reozebirat

Reagovat
diastan

pojdme jeste nejaky golik, pvni pulku jsem nestih

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie pěknej gólík.

Reagovat
FCSL

Až na Santiho celej kádr zdravej? Tak snad se pěkně naladíme na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim si predstavit, ze bysme dnes vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj je Kane v nominácií na dnešný zápas.

Reagovat
blade115

Tohle je na nic no, nutně potřebujeme vyhrát a to my moc nezvládáme. I remíza je k ničemu. Alespoň že to jsou se Spuds v posledních letech pravidelně parádní zápasy a jedny z mála, které ještě vzbudí nějaké emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves nejúspěšnějším hráčem historie

Daniel Alves včera s PSG vyhrál Ligový pohár a stal se rekordmanem v počtu získaných trofejí. Brazilský obránce jich nad hlavu pozvedl již 37, o jeden pohár méně má na svém kontě jeho krajan Maxwell. (sport-express.ru)

Po odchodu z Barcy jsem ho moc chtěl do Chelsea, zchytal jsem to za to všude možně, neskutečně vítězný typ hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Juventus, PSG. No a Maxwell to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, keby hral za Tottenham, tak je rekordér v počte neziskanych trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, keby hral za Tottenham, tak je rekordér v počte neziskanych trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale nehraje. Ono je trošku asi důvod víš že nehrál za Tottenham ale 3 top Evropské velkokluby.

Kdyby se narodil v Somálsku tak možná umře hladem.

Reagovat
blade115

Nebo by těch 37 trofejí ukradl na moři a stále by byl rekordman.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak a nebo by se narodil v Brazílii, hrál v průměrném brazilském celku, tam si ho všiml tým z nejlepší ligy světa, kde si ho všiml nejlepší tým světa, kde si ho všiml nejlepší tým Itálie, kde si ho všiml nejlepší tým Francie, něco mi napovídá, že v tom hráči by něco mohlo být

Reagovat
mikelinos

tak snad nikdo nečeká, že rekordmanem bude hráč, který strávil kariéru v Seville, Neapoli a Monacu

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jo

Reagovat
Mastný Chobot

Ja čakám že rekordmanom bude hráč čo strávil min 5 rokov v Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

a zrovna takovej nesympatickej smejd.

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
Mastný Chobot

Sane je insane. Jasná voľba ako najlepší mladý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli je lepší.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

tuto sezonu ani omylom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově ano.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
cristiano.K.

byl jsem na zápase Německo vs Brazílie a ani si nekopl. Musí ustálit výkony.

Reagovat
Mastný Chobot

Jak sa chcel pochváliť

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

a přitom na začátku sezóny by pro něj nehlasoval vůbec nikdo...

ale je fantastickej, o tom není pochyb...

Reagovat
Nikikrew

Ja som za neho hlasoval samizda

Reagovat
Teoretik

Reagovat
C-M@ster

Mám dojem, že byla stránka, kde člověk naházel výsledky a ona mu vyplivla pravděpodobný scénáře pro zbytek ligy. Pamatuje si to někdo? Má někdo odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pamatuju.

Reagovat
C-M@ster

Půlka úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sky prisel Arsenal s nabidkou na Keylora Navase

Reagovat
Busby babes

ted nevim, jakoze dvojnasobneho viteze LM je vam malo? nebo jako ze nemate sanci?

Reagovat
Hachim Mastour

Má slabú rozohrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Že je víťaz LM ho predurčuje k presadeniu sa? Aj Bravo je víťaz LM. Keylor mi príde podobný typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pingla

Pro Arsenal posila jako krava

Reagovat
Teoretik

Reagovat
MCFC_8

Tak 1.ciel splneny, snad sa podari uskutocnit sen a o tyzden s United si vziat definitivne titul, takisto zautocit na rekordy...pocet vitazstiev v lige- chybaju 4, pocet bodov- chyba 12 (za tie realne 4 vyhry), pocet strelenych golov- momentalne chyba 16...su to realne ciele...superi? United, Spurs, Brighton, West Ham, Swansea, Huddersfield, Southampton. Verim ze vsetky rekordy padnu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stamford Bridge jsme naposledy vyhráli ještě předtím než jsem se narodil. To je ostuda, ale moc nevěřím, že to dnes zlomíme, to místo je prokleté. Ale doufám, že si aspoň odvezeme bod a udržíme si je pěkně od těla na 5. místě. Prohra by byla opravdu trágédie a hodně by bolela. Mám za sebou tento týden jedno ne zrovna povedené rande, tak svůj díl zklamání na tento týden jsem si už doufám vybral.

Reagovat
Nikikrew

Pozer a noob

Reagovat
RKBoy

tá tvoja úžasná osobnost a vtip na nu nezabral? som v šoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Roztomilé, jak jsi automaticky vydedukoval, že problém byl u mě.

Reagovat
Mastný Chobot

alebo že to bola ona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Čenda

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

trans?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

shemale

Reagovat
Nikikrew

Xhaka na lavičke to je asi prvýkrát v PL tuto sezónu. Len zas na hovno ze Ozil je na kraji

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka benched for the first league game since November 2016.

rok a pol trvajúca zúfalosť

Reagovat
Nikikrew

No zase náhodou v Marci bol výborný . Ale som rwd za El nenyho, ma formu

Reagovat
Mastný Chobot

hej, hej, bol

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi na lavičke

Reagovat
Coutinho10

tak to náš duel by měl bejt už v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Šetrí ho na EL, tak sa mi to javí.

Reagovat
Coutinho10

teď čtu, že Crystal Palace málem koupil v zimě brankáře, kterej chytá v Boleslavi

http://www.molcup.cz/clanek/204-polacek-z-boleslavi-vyhrat-cesky-pohar-je-jeden-z-mych-hlavnich-cilu

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DZskPXqXUAEoMes.jpg:large

Skvelé čísla. Na to, že je v tejto sezóne kritizovaný...

Reagovat
Cobra

Tak kritizovaný je hlavně za svoje chování na hřišti.

Reagovat
Busby babes

tak loni mel 18+7, letos 6+9. vetsi ocekavani no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je zrovna typ hráče, který má výborné čísla ať hraje jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

ta návštěva

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger effect no

Reagovat
Busby babes

takovy prachy za to daj a pak nejdou...

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron <3

Reagovat
Nikikrew

To je zas joke co hrame

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafimu jebe? to je zas výkon hodný tej atmosféry...

Reagovat
Trand

Celkově jsme úplně mimo, jako jsme po repre pauze, ale stejně..

Reagovat
Tommy the Gunner

On chyta Ospina vlastne, muzeme se tesit na divadlo

Reagovat
Trand

Mustafiho rozehrávka Každý zápas má několik naprosto nepochopitelných přihrávek.

Reagovat
Nikikrew

Mna jebne z Mustafiho

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafiho pasy Libovka

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma byt ty vole

Reagovat
Tommy the Gunner

To je zase vykon ke zbliti

Reagovat
Edgewalker

Co to zase kurva je

Reagovat
Rohlíček

Aaron

Reagovat
FCSL

Ta chůze hráčů, když držíme mič Všichni stojej

Reagovat
Edgewalker

Bellerín

Reagovat
Mastný Chobot

omg, Bellerín, vyser sa na to pls

Reagovat
Nikikrew

Bellerin je fakt niekedy bezmozok

Reagovat
Mastný Chobot

skoro vždy... nechápem, ako hráč s takou hernou inteligenciou a takou jednoduchou technikou mohol vyjsť z barcelonskej akadémie, ešte k tomu ako krídlo

Reagovat
Nikikrew

Najhoršie je na tom ze sa tvári ako nic

Reagovat
Tommy the Gunner

To je neco otresnyho, ta nase hra...

Reagovat
Trand

Dozadu je Mustafi ale dnes výbornej.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, hasiť vlastné prúsery mu ide zatiaľ

Reagovat
Trand

Však já ho tady za jeho rozehrávku kritizuju snad už od doby co přestoupil, jen dneska je to ještě horší než jindy. Ale dnes už uhasil asi 3 nebo 4 dost slibně vypadající příležitosti soupeře.

Reagovat
Nikikrew

To je vždy ale ta rozohrávka je uboha

Reagovat
Trand

No to není vždy, je to hrozně nejistý hráč.

Reagovat
Nikikrew

Väčšina zapasov určite

Reagovat
Trand

Možná proti slabším soupeřům, ale můj názor je ten, že pokud chce hrát Arsenal o titul v PL a být konkurenceschopný v Evropě, tak by Mustafi neměl být v základu. Ten systém, co hrajeme momentálně klade velký důraz na individuální schopnosti obránců, když nemáme vlastně klasický DM. A ve skoro každým velkým zápase Mustafi nějakou chybu udělá.

Reagovat
Counter

O titul nebudeme hrát dřív, dokud tenhle šílený systém nezměníme

Reagovat
Ondiis

Welbeckův přínos je opět enormní.

Reagovat
Mastný Chobot

výkon a návštevnosť dokonalo odrážajúce atmosféru v klube spôsobenú jediným činiteľom...

Aaron, Chambers a Elneny kvalitka, ostatní podpriemer až tragédia

Reagovat
Nikikrew

Otras a to väčšina. Aj som rad ze 2 polcas neuvidím

Reagovat
Coutinho10

po delší době koukám na Arsenal a to je neskutečná bída

ty dělaj všechno možný i nemožný, aby Wengera vyhodili

Reagovat
Gunner14

Jebou ligu no, v EL čekám jiný výkon.

Reagovat
Coutinho10

sam jsem na to zvedavej, jak a jestli vubec dokazete prepnout, protoze CSKA muzou vypadat jako jasnej outsider, ale ukazali minule proti Lyonu, ze jsou hodne dobry

Reagovat
jacobT

To je neskutočná sračka čo hráme.

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz sme mali sériu hádam 80 prihrávok po sebe, celý čas bez Welbecka, potom došla lopta k nemu a... bolo po sérii. To je neskutočný sráč.

Reagovat
jacobT

Prvý dotyk má ako radiátor.

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin prej "Ball"

Reagovat
nani92

smutný pohľad na tribúny

Reagovat
Mastný Chobot

smutnejší na ihrisko

Reagovat
nani92

ved tam je Welbeck, človek nemôže byť smutný

Reagovat
smazaný uživatel

vseci jsou v prirode a kostele

Reagovat
nani92

o 16 v kostole

Reagovat
Counter

V Anglii je o hodinu míň

Reagovat
nani92

na CZ stránke používam CZ časové pásmo

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeck to je parodie na fotbalistu

Reagovat
Trand

Mně je Dannyho fakt líto.

Reagovat
Mastný Chobot

mne je ľúto, že hrá za Arsenal

Reagovat
Trand

Tak podle mně se i on necítí dobře, když vidí, jak mu to jde v porovnání s ostatníma, ale co má dělat, když to prostě nejde žejo..

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak podle mně se i on necítí dobře, když vidí, jak mu to jde v porovnání s ostatníma"

koukne na Bellerina a je v klidu

Reagovat
Miguel19

Má to mít v píči jak Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laca pod

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem si, že to někdy napíšu, ale začíná mne být toho Arsenálu fakt líto. Totálně marní.

Reagovat
Tommy the Gunner

Wenger proste musi po sezone jit. At vyhraje EL a odejde aspon trochu se cti.

Reagovat
smazaný uživatel

On keď vyhrá EL, tak neodíde. O tom som presvedčený.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak to at ji radsi nevyhraje

Reagovat
Coutinho10

nechcete hrat LM jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak s wengerrem by to bylo stejne jedno..

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Aubo, to musis davat

Reagovat
Coutinho10

ten roh Stoke ...wow skoda..to by byl gol

Reagovat
Miguel19

@ChelseaFC XI to play @SpursOfficial: Caballero, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Moses, Kante, Fabregas, Alonso, Willian, Hazard, Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez Curtoise?

Reagovat
Tommy the Gunner

Pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali.

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

Auba fanta Captain..aspon neco

Reagovat
masina_LFC

to bol cisty zakrok :D pawson je strasny traged

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jasná penalta

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Lamela, Eriksen, Dele, Son. #COYS

Reagovat
Gareth Bale 11

No ta penalta teda ani omylem jako.

Reagovat
Trand

No Martins Indi si dal nohu před něj a Ozil do ní kopl(ne naschvál). Podle mě to bylo od Martinse nezaviněný a nešťastný, ale penalta jo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jeze on mu ukopl mic a pak do nej Ozil kopnul, to neni penalta proste.

Reagovat
Trand

Ozil se vzteká

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
nani92

Ozil

Reagovat
Rohlíček

Bellerin

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

belle

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAA

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je super

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni mozny..Kanonyri

Reagovat
smazaný uživatel

ha, jen to odeslu

Reagovat
smazaný uživatel

Laca na hrotu >> Auba na hrotu

Reagovat
Tommy the Gunner

Dalsi penalta

Reagovat
Rohlíček

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta, vsude jinde na hristi by to piskl bez zamysleni

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAA, jinak Auba ze prenechal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Laca-Z !!!

Reagovat
stiflerovamama

co to kurva piskaju za penalty ?

Reagovat
Busby babes

Tahle uz byla celkem prisna.. ale vletel do toho nesikovne.

Reagovat
Trand

Kdyby ho jen odstavil tělem, tak ok, ale úplně na konci ho jakoby odstrčil a to rozhodlo podle mě.

Reagovat
Gunner91

v opakovačce bylo vidět jak ho žduchnul i rukou.. jestli to viděl takhle i pomezní tak se není čemu divit, že to pískli..

Reagovat
Busby babes

ja videl i opakovacky. takovych souboju jsem videl nepisknout hodne. Ale ze ji pisknul je ok. Jak rikam, vletel tam blbe, nemuze se moc divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná?

Reagovat
smazaný uživatel

aw knows

Reagovat
masly008

to jsou penalty jak v okrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný rozdíl mezi loňskou a letošní Chelsea je zdravý David Luiz. Smějte se jak chcete ale on by tam tu hořící obranu a zálohu lepil geniálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není tak velký problém současně, jako chybějící parták pro Kantého, nikdo nehraje dostatečně dobře, protože je prodej Matiče o to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Jj prodej Matice byla velká píčovina. Ale Luiz by to dokázal lepit

Reagovat
smazaný uživatel

a nepomohl by třeba i Luiz vedle Kanteho v záloze?

Reagovat
Whitemedia

Nepomohl, když je zrakvený už kdo ví jak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě za předpokladu, že by nebyl......

Reagovat
smazaný uživatel

100% pomohl

Reagovat
spider_8

Těch rozdílů je mnohem víc, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Je to tady!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

*Ospina

Reagovat
Coutinho10

tak u ty 1. penalty jsem si myslel, že ok asi byla, ale z opakovačky na Bein Sportu bylo jasně vidět, že M. Indi hral nejdřív míč, takže bejt neměla....

Reagovat
masina_LFC

a aj tak je tu kopa dementov, co tvrdi opak

Reagovat
Coutinho10

ti se najdou vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

CHETOT 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

jdem na ty hovna tip:1:4 a diskuze může začít

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Je to dementní tip, konec diskuze.

Reagovat
Mastný Chobot

hmm

Reagovat
blade115

Kdyby řekl 1:3, dám palec.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

OT: Potřebuji externí disk a rozhoduji se mezi těmito 2:

https://pevne-disky.heureka.cz/srovnani-produktu--seagate-expansion-4tb-usb3_0-steb4000200_-_seagate-backup-plus-4000gb-stdr4000200/?fromclipboard

Který z nich je lepší? Přijde mi, že jediný rozdíl je, že jeden z nich je větší(rozměrově), jinak na nich nic jiného nevidím. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Chelsea zápas roku.

Reagovat
hitZor

Chelsea hraje se Spurs a tady totálně mrtvo.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím se nestalo nic , co stojí za koment

Reagovat
off-olda

Protože je to hrozná nuda. Víc se toho děje i ve výměně manželek.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Terry?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý čas a venku hezky

Reagovat
smazaný uživatel

slepice netusi

Reagovat
off-olda

Škoda. Takové bych proti slepicím uznával.

Reagovat
pa3ce

Kanté hrá odkedy aj rolu Fabregasa?

Reagovat
smazaný uživatel

od doby co fabregas hraje hovno

Reagovat
pa3ce

Tak to sa čudujem, že ste ho ešte neskúsili na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso má fakt poklad v tý levačce,

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Prej Lloris

Reagovat
kiwwi

Lloris na Mignoleta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Krtééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééék

Reagovat
off-olda

Tohle teda nejlepší golman na ostrovech nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris > De Gea, opět to potvrzuje dnes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
nani92

Hugo Boss

Reagovat
smazaný uživatel

Morataaaaa. Příští sezóna je jeho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Romero je lepší ako Lloris

Reagovat
hitZor

Ty Rudigerovy pasy na Mosese jsou parádní

Reagovat
off-olda

Ted to potvrdil.

Reagovat
hitZor

No jo, nemůže jich poslat 10 za zápas bez chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ty lama

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RKBoy

Moses je strašne hlúpy hráč.

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
kiwwi

fiha a teraz druhá najlepšia dvojka (samozrejme po Vormovi) s prehľadom púšťal nad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj nejlepší jedničky a dvojky v lize zatím nerozhodně

Reagovat
hitZor

On chytá De Gea?

Reagovat
off-olda

Táhni do <> Moses.

Reagovat
RKBoy

z hovna bič.

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero a Moses

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako za Liverpool

Reagovat
vitasrp

Moses mi letos takovým způsobem pije krev, to není ani možný.

Ten tah přivést mu jako konkurenci Zappacostu se ukazuje jako brilantní. Kolikátej takhle laciný gól to letos už je?

Reagovat
valek9610

Nevadí stejně Chelsea je lepší a určitě to dnes zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Moses to odflákol. Ale prečo mu nechal Kante 5 sekúnd na strelu a čo urobil Caballero...?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak boli Spurs vpredu bezradní a Chelsea o dosť viac šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle běžte do prdele ty vole...

Reagovat
Svatej

Tenhle tym tak strasne trpí na ulety jednotlivcu, az si rikam, jestli sleduju profiky. Moses si uzil chvili slavy minulej rok a ted bych ho poslal na lavicku, zappu prodal a koupil nejakyho fotbalistu.

Reagovat
vitasrp

Letos toho je opravdu až moc, když jensoupeřům nejhůř, často jim pomůžeme nějakou totální pitomostí, to je až k pláči.

Reagovat
kvasha16

tomu sa proste neda chapat, kolko takych stupidnych golov sme superom darovali

Reagovat
smazaný uživatel

@GaryLineker

57s58 seconds ago

More

Brilliant goal from Eriksen levels things on the stroke of halftime, and Spurs could possibly win at Stamford Bridge for the first time since some big-eared goal-hanger scored the winner around 300 years ago.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi slabe od nas, Chelsea je lepsia. Caballero mal tu strelu chytit. Tottenham je velmi ptvoreny vzadu, neviem preco aj my raz nemozme zabetonovat a trochu to zavriet. Davies tam lieta jak splaseny pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som dal hore Rosea a Wanyamu, ani Dier nie je ok.

Reagovat
Cobra

Diera bych tam nechal do první žluté. Ta jeho agresivita by mohla chybět.

Reagovat
off-olda

On je v offsidu nebo na zemi...

Reagovat
Whitemedia

Moses tvle

Reagovat
off-olda

Moses

Reagovat
Baronne

Fabregas si dělá dneska píču ze mě už

Reagovat
off-olda

Wow, naše rozehrávka

Reagovat
Whitemedia

Fabre a Moses k hovnu, posadit na lávku... ale mmnt, tam sedí Bakayoko s Drinkwaterem...

Reagovat
smazaný uživatel

Oh Sonny

Reagovat
off-olda

Hmm, to už byl lepší zákrok Willy

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Cobra

Bambitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Free_player

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Bože

Reagovat
Busby babes

Takova to mohla byt krasna remiza...

Reagovat
Tommy the Gunner

Nadhernej gol

Reagovat
Svatej

Evropská liga čeká, snad ji s Albringhtonama uhrajem

Reagovat
nani92

Conte pošle Chelsea do EL a on si zdrhne do PSG, nádhera

Reagovat
blade115

Kdyby se to tak dalo svést na trenéra, v létě by se vyměnil a byl by pokoj... Tohle je horší.

Reagovat
kiwwi

pekne to Contemu zeriete... ako kedysi Mourinhovi

Reagovat
blade115

Tak ještě že tě tady máme, abys nám otevřel oči.

Reagovat
vitasrp

Nebo jenom holt nemáme názor, že je tenhle maras čistě trenérova chyba.

Reagovat
kiwwi

to, že to nie je chyba len trénera je mne úplne jasné... narážam na to jak teraz píšete o tom jak ste to Mourinhovi zrali ale teraz ste otvorili oči a uz viete že to bola všetko jeho chyba... samozrejme nie všetci ale zrovna taky blade sa v tom určite našiel

Reagovat
blade115

Takže za pár let podle tebe budu psát, že to byla všechno Conteho chyba, nebo co je vlastně pointou téhle hluboké glosy?

Reagovat
Svatej

Jemu jde jen o to, aby se staříkem nebyli za ještě větší idioty tím, že se budou ve vztahu k Josému chovat úplně stejně jako my, když jsme u nás toho portugalskýho šaška měli a důvěřovali mu stejně bezmězně jako teď oni a to i navzdory tomu, že se teď skrz nás mohli poučit. Logickým krokem je tak s někým hledat společný rysy, i když to bude sebetrapnější. Je už předvídatelnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aby ste neboli kokoti ale to je asi márna snaha

Reagovat
blade115

Jakože chápu, že je to s tebou zbytečné pitvat, ale co bys teda rád slyšel? Že to je čistě Conteho vina a s jeho odchodem se všechno zase zlepší? Já tu dlouhodobě píšu, že je chyba na obou stranách, takže pouze jeho vyhazovem se to prostě nezlepší. A co jsem psal o Mourinhovi, to už zpátky nevezmu, ale ani netvrdím, že jsem měl pokaždé pravdu ...

Reagovat
kiwwi

uz vyššie som napísal, ze mne je to jasné že to celé nie je len Conteho chyba, takže skus porozmýšľať

Reagovat
blade115

Rozmýšlám, rozmýšlám, ale na tvoje myšlenkové pochody by nestačil ani šestnácti jádrový procesor.

Reagovat
kiwwi

hovorím, márna snaha

Reagovat
Svatej

Všichni nejsou takoví idioti jako ty, aby se nebyli schpni poučit z chyb svých, nebo jiných.

Reagovat
hefy

Reagovat
vitasrp

Pěkně ho Lamela šlápl, nedivím se ale, že sudí zase nic neviděl.

Reagovat
redyyz

Lamela je zmrdik

Reagovat
kiwwi

paradoxne z toho mohol vyjsť Fabregas horšie za to oplacanie

Reagovat
smazaný uživatel

Uh, Lamela

Reagovat
stas87

Polka golu ide za Dierom. To bol luxusny pas.

Reagovat
Mimalu

tento gól tak nějak shrnuje celou naši sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak co, né každý den se povede i Chelsea

Reagovat
Tommy the Gunner

Ta obrana Chelsea

Reagovat
Cobra

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

JEDEEEEEEEEEEEM Alli <3

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Matić

To je materiál tyvole...

Reagovat
Free_player

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool nazdááááááááááár

Reagovat
off-olda

To jsou dementi.

Reagovat
vitasrp

A Christensen poslední dva měsíce totální tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles je na ceste

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

Son je strašný pičús, jeho by som v mužstve fakt nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu pičusů jako jste vy, by takovej sympaťák jako Sonny fakt nedělal dobrotu.

Reagovat
off-olda

Andreas je zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

jatka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si měla koupit Eriksena místo Coutinha, udělala by líp.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SCELO

asi ano, ale ja som rad ze je couthino prec, nevedel branit a muzstvo hra inak bez neho, podla mna lepsie

Reagovat
Kowe

ta zaloha teď dokáže vytvořit přímo mraky šancí

Reagovat
Maresma

Reagovat
SCELO

no to je cena zial za to, ZE V LFC JE HENDERSON A WIJNAJDUM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stas87

Preco Don neprihral pod seba?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělá to vůbec, skoro vždy zakončuje

Reagovat
smazaný uživatel

ten nikdy nepřihrává

Reagovat
smazaný uživatel

Conte asi poletí co

Reagovat
smazaný uživatel

Ruský cirkus na kolenach

Reagovat
Error

To co ted predvedl Christensen jsem asi jeste nevidel. Uff, tak zrejme bez LM pristi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas za Lamelu, Wanyama za Dembelého. Nevim na co čeká

Reagovat
off-olda

Já bych na ty goly zareagoval nějakým střídáním, ale asi nejsem génius jako Conte.

Reagovat
Matić

Taky bych tam dal třeba Drinkwatera nebo Bakayoka

Reagovat
off-olda

Giroud, Odoi, Emerson...

Reagovat
Matić

to je prostě směšný mít takovouhle lavičku...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

tak prave ti traja su v pohode

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Wau Dier s tou prihrávkou a Dele veľmi dôležité góly aj kvôli MS a celkovo forme.

Reagovat
PP

Ale Lamela je strašný pičus.. na toho se nechytá ani Ali..

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak v Tottenhamu jsou vsichni krome Kanea reznici...

Reagovat
smazaný uživatel

a Kane jako ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

u Kanea jsem zadnej reznickej zakrok nevidel, ale u Alliho, Diera, Vertonghena, Lamely jo, mozna mam jenom spatnou pamet pamatuju si hlavne na ten zapas jak Tottenham ztratil titul s Chelsea a pak zacali prasit

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to takový řezník jako Dier nebo kokot Ali, ale první zápas letošní sezony nám sejmul hráče takovym způsobem, že pak propásl kvůli zranění 7 zápasů, a hlavně - doteď v sobě nenašel slušnost se za něj omluvit

Reagovat
Tommy the Gunner

aha, tak o tom jsem nevedel

Reagovat
nani92

Kane je simulant, ale nei reznik

Reagovat
smazaný uživatel

Ani simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

pocheho skola

Reagovat
Thelvin

Alli to dělá, aby získal nějakou výhodu pro tým, Lamela je podle mě prostě jen zákeřnej

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Ondiis

Nechápu, že ani jednou za zápas mu někdo nevrátí to neustále okopávání, dohrávání apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane na plac? 1:3 je asi málo nebo co

Reagovat
hefy

Nechápu proč ho tam posílá. Místo aby tam poslal Rosea nebo Lucase.

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc tam Conte neda Girouda?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Tommy the Gunner

ha, tak uz tam jde

Reagovat
smazaný uživatel

conte má fakt v piči ???? nebo proč neudělá nějakou změnu ???

Reagovat
off-olda

Conte je spokojený, Conte nestřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca tlieskam

Reagovat
Hokaido

Nechápu, že zase tyhle zmrdi dohrajou bez červený

Reagovat
off-olda

Zoufalost, čistá zoufalost.

Reagovat
Tommy the Gunner

Vertonghen

Reagovat
Nikikrew

Verts

Reagovat
vitasrp

No to si ten zmrd dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je idiot

Reagovat
Mimalu

kam čuměl ten dement

Reagovat
off-olda

Vertonghen Největší píča všech píč. Snad ho srazí autobus zmrda.

Reagovat
smazaný uživatel

čistý zákrok hrál míč,že trefil toho kokotka je v rámci pravidel v pořádku,nejprve tref míč a potom soupeře

Reagovat
Nikikrew

ty si pekny prijeb teda. Bodaj by si dostal ty takeho slapaka blbecku

Reagovat
Godwinson

Ale jedině na ksicht.

Reagovat
Free_player

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Oranžová

Reagovat
masly008

hm.vertogen i lamela jasná red a rozhodčí nic?dobře si chelsea vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fet nebo jedes neco jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome to the Europa League, @ChelseaFC

Reagovat
smazaný uživatel

úroveň rozhodčích v PL je něco nezkutečnýho..

Reagovat
off-olda

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

jde to hodně z kopce,asi i proto se nikdo nedostal na MS a radši tam poslali kdejakého afričana než ten póvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta střela jak O'Shea

Reagovat
vilp

Lucas si tím přestupem z PSG zatím hodně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaa naaaa na nanananaaaa nanananaaaa you’re shiiiit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele