Premier League - preview 27. kola

27.02.2016, 08:45, aktualizováno 28.02.2016, 08:38
Previews
Většina Anglie dnes možná netrpělivě očekává finále Ligového poháru, ale to ještě neznamená, že se nehrají rovněž důležité ligové zápasy. Například Tottenham se proti Swansea bude pokoušet udržet v boji o titul a podobné ambice má Arsenal na půdě Manchesteru United, kde plánuje vyhrát poprvé po 10 letech...
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 15:05)
Mohlo jít klidně o poslední kapku, místo toho šlo nakonec spíše o stimul - nakopnutí k nejdominantnějšímu výsledku sezony. Manchester United v týdnu po 28 minutách prohrával s Midtjyllandem a vypadal být zralý na senzační vyřazení, ve finále však zvítězil jasně 5:1 a půjde tak - na rozdíl od Arsenalu - do nedělního šlágru značně povzbuzen...

V tuhle chvíli je samozřejmě velkou neznámou, nakolik šlo o náznak něčeho trvalého. I vzhledem k povaze obratu, který zařizoval na poslední chvíli debutující Marcus Rashford, by zřejmě nikoho nepřekvapilo, kdyby šlo pouze o ojedinělý záchvěv.

Manažer United Louis Van Gaal na druhou stranu jeden takový zápas bezesporu potřeboval jako sůl. Red Devils, kteří se nyní mohou v Evropské lize těšit na derby s Liverpoolem, pod jeho vedením ofenzivně tápali a v lize naposledy senzačně prohráli na Sunderlandu.

Ve výsledku takto mohou na Ligu mistrů ročníku 2016/17 de facto zapomenout; ztráta šesti bodů na Manchester City se s přihlédnutím k okolnostem jeví být prakticky nedostižná.

Naopak Arsenal, ten hraje o všechno. Přes Barcelonu v Champions League postoupí už jen zázrakem, a tak mu nezbývá než doufat, že ho domácí prohra 0:2 neobere o psychologickou výhodu, kterou mu pár dnů předtím darovalo v závěrečné chvíli urvané vítězství nad vedoucím Leicesterem.

Co rovněž dává Gunners výhodu, tentokrát relativní, to je dlouhý seznam soupeřových marodů. Manchester v týdnu postrádal neuvěřitelné množství 14 hráčů, toto číslo by se však pro víkendový šlágr mělo přeci jen zmenšit. Van Gaalův lékařský tým si pěkně zblízka prohlédne Martiala, De Geu i Smallinga, a dalo by se považovat za nehoráznou smůlu, kdyby ani jeden z nich nebyl připraven hrát.

Samozřejmě, jakkoliv zraněními decimovaný Manchester United je, pořád se může opřít o pevnost zvanou Old Trafford, která ho proti Arsenalu podpírá v dobrém i zlém už celou jednu dekádu. Kanonýři naposledy v Divadle snů triumfovali přesně před 10 lety díky jediné trefě Adebayora.

Arsenal se teď toto dlouhé prokletí bude pokoušet zlomit i bez Santiho Cazorly nebo Jacka Wilsherea, čerstvě potom mezi lazary upadl Alex Oxlade-Chamberlain. Gabriel stále není plně v pořádku, ale teoreticky by se zapojit mohl.

Danny Welbeck před týdnem v poslední vteřině rozhodoval proti Leicesteru, může být talismanem i proti klubu, který ho vychoval? Jak se jemu i ostatním vede, to můžete sami sledovat od 15:05 našeho času.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Varela, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson - Carrick, Schneiderlin - Lingard, Mata, Depay - Martial
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Swansea City  (neděle 15:05)
Rozjetý Tottenham potřebuje odpovědět na sobotní pozdní trefu Ulloy a Swansea by měl být týmem k tomu stvořeným. Francesco Guidolin sice musel před dvěma týdny protrpět svou první porážku, nicméně předchozí měsíc ukázal, že tak jednoduché to pro domácí zase nebude.

"Možná je pravda, že pro fanoušky je důležitější Premier League než Evropská liga, ale my musíme ukázat úctu k oběma soutěžím. Myslím, že máme kvalitu i dostatečně široký kádr, abychom to zvládli. Proč upřednostnit jednu z nich? Teď nás čekají tři důležité zápasy v lize, až pak budeme myslet na další kolo v Evropské lize," odpovídá Mauricio Pochettino po jasném postupu přes Fiorentinu do osmifinále, kde je čeká silný Dortmund. Ještě před ním však pojede na půdu pátého West Hamu a v ostře sledovaném derby přivítá Arsenal. Těžký program pro následujících dvanáct dnů načíná proti zklamání sezóny Swansea.

Na papíře se přitom zdá, že vše začne pohodovým úspěchem. V Premier League nikdy se Swans neprohrál, ze sedmadvaceti možných bodů ztratil pouhé čtyři, na White Hart Lane pak stejný počet ztratil dokonce za 17 ligových návštěv velšského celku. Christian Eriksen se zapsal třikrát během posledních tří setkání mezi střelce, přitom i jeho současná forma se třemi zásahy a dvěma asistencemi za pět kol svědčí, že se v neděli bude starat o rozruch. Dopomáhá tak ke skvělé příležitosti současného výběru, jenž v případě vítězství překoná svůj bodový rekord za 27 kol v Premier League, k němuž přispívá i po úvodních strastích Harry Kane, ten od desátého kola skóroval už patnáctkrát a po čtvrteční pauze kvůli zlomenému nosu opět nastoupí na hrotu druhého týmu ligy.

Vlastně by ani nebylo nad čím přemýšlet už před zápasem, pokud by se kormidla Swansea neujal pětinásobný mládežnický reprezentant Itálie ze sedmdesátých let, Francesco Guidolin. Ten byl jmenován manažerem v den domácího úspěchu nad Watfordem, který překvapivě potvrdil při premiéře na půdě Evertonu. I v dalších dvou kláních se díky trefám bývalého hráče Sprus Gylfiho Sigurdssona ujal vedení, nakonec se ovšem musel smiřovat s pouhým bodem. Optimistický únik ze sestupových pozic ale přibrzdil špatný výkon proti Southamptonu.

"Nečekali jsme, že se ocitneme v takové situaci, všichni jsme si však vědomi toho, kde jsme. Minulý zápas byl zklamáním, ale je to jedna porážka z pěti našich zápasů. Vyvíjíme na sebe tlak, víme, že musíme naši hru pozvednout a dostat se znovu na správnou vlnu," komentuje Guidolin, jenž se pokusí vylepšit tristní bilanci osmi bodů proti týmům z lepší poloviny tabulky. Příčina je nasnadě, čtyřiadvacet gólů je druhým nejhorším zápisem v lize, na patnáct trefených tyčí se po konci sezóny nikdo ptát nebude.

Po patnácti dnech pauzy byl jediný otazník nad samotným lodivodem, zánět horních dýchacích cest však měl již překonat a z lavičky tak dirigovat nejsilnější možnou sestavu, jež se pokusí potěšit pamětníky z ligového poháru 1978/79, doposud jediné strůjce vítězství na stadionu Tottenhamu. Dobrá zpráva o možnosti jasného vítězství i bez Harry Kanea jistě dodala další várku sebevědomí domácím, kteří se tentokrát budou muset kromě Vertonghena a Njieho obejít i bez Dembelého a Toma Carrolla.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose, Dier, Mason, Son, Dele Alli, Eriksen, Kane
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor, Britton, Cork, Ki, Sigurdsson, Ayew, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Sunderland AFC  (sobota 13:45)
V Upton Parku na východě Londýna se rýsuje velmi zajímavé setkání. Sam Allardyce se vložil do záchrany Sunderlandu a poprvé od letního exitu se vrátí na stadion, kde strávil čtyři dlouhé roky. West Hamu to však bez něj poměrně šlape, Slaven Bilić spolu s nejzářivější letní posilou Dimitrim Payetem drží Kladiváře v reálném boji o pohárovou Evropu.

West Ham se o nápravu letošní zpackané kvalifikace v Evropské lize může pokusit především díky výtečné konzistenci. Za celou sezónu totiž prohrál v Premier League jen šestkrát - méněkrát byl poražen pouze Leicester, Arsenal a Tottenham. Pak je tu samozřejmě postava úchvatného Dimitriho Payeta, jenž třeba jen v posledních dvou soutěžních zápasech vstřelil tři branky a na dvě přihrál. Naposledy pomohl fenomenálním výkonem postoupit Bilićovu týmu přes Blackburn do čtvrtfinále FA Cupu.

Chorvatský manažer převzal otěže West Hamu loni v létě poté, co Sam Allardyce hrůzostrašně se svým týmem nezvládl závěr ligy. Před rokem přitom Hammers po 26 kolech měli jen o bod méně, než mají nyní. V posledních dvanácti zápasech však zvítězili jenom dvakrát a celkem získali nedůstojných osm bodů.

Dnes se paradoxně zkušený Big Sam snaží pomoci Sunderlandu, aby se právě v poslední třetině sezóny zlepšil a dostal se ze sestupových vod. A ne že by se mu to nedařilo. Už v lednu získal sedm z dvanácti možných bodů a nakopl Mackems ke vzestupu. Díky vítězství nad Manchesterem United zpřed dvou týdnů pak tým ze severu Anglie ztrácí na záchranu jeden jediný bodík.

Velkou posilou pro Black Cats je zcela jistě lednový novic Wahbi Khazri, který během dvou posledních utkání stačil mít prsty ve třech gólech. Jeho post levého křídla je neotřesitelný i proto, že do utkání z různých důvodů nemohou nastoupit Adam Johnson, Duncan Watmore a Jeremain Lens. Naopak Jan Kirchhoff je po problému se stehenním svalem opět k dispozici.

West Ham, který Sunderlandu podlehl naposledy před třemi lety, bude moci využít i Cheikhoua Kouyatého; navzdory tomu, že viděl červenou kartu v pohárovém duelu - úspěšně se proti ní totiž odvolal. Zdravý je konečně Andy Carroll, avšak Diafra Sakho a Winston Reid, kteří se podobně jako Carroll vrátili k tréninku, nebudou riskovat obnovu svých potíží.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble, Obiang - Antonio, Valencia (Emenike), Payet
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - N'Doye, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Norwich City  (sobota 16:00)
Když naposledy Leicester čelil Norwichi, činil tak bez Riyada Mahreze, který si poprvé a doposud jedinkrát v sezoně neodkroutil ani minutu na hřišti. Tehdejší měření sil Foxes s Kanárky totiž následovalo několik matných výkonů alžírské senzace a vysokou prohru 2:5 s Arsenalem...

V tu chvíli, na samém začátku října, se nad úspěchem Leicesteru sotva zdvihala obočí - bylo ještě příliš brzo. Tentokrát už se atmosféra před vzájemným měřením sil obou celků nese v duchu otázky "dokáže to Leicester?".

Minimálně zkušenost s Ligou mistrů se momentálně zdá být jistotou, když Ranieriho parta živí rovnou 12bodový náskok na pátou příčku, jakožto s lídrem tabulky se s ní ovšem musí počítat i do samotného boje o titul.

Od prvního duelu s Norwichem se v Leicesteru nezměnila pouze očekávání, ale i obsazení krajních beků, přičemž Simpson s Fuchsem výrazně přispěli k tomu, že Foxes poslední dobou inkasují méně často a obecně vypadají být solidnější.

Přesně takovou změnu by potom užili i Neilovi Canaries, kteří v minulých šesti kolech pokaždé inkasovali alespoň dvakrát a teprve naposledy konečně utínali ošklivou sérii ještě ošklivějších porážek.

Kuriózně právě pro toto utkání nebude mít Claudio Ranieri k dispozici Dannyho Simpsona, jenž se nechal proti Arsenalu hloupě vyloučit. Debut by si tak mohl odbýt talentovaný Ghaňan Amartey. Zpátky v tréninku je jeho krajan Schlupp, na něhož však patrně bude příliš brzy.

Alex Neil na předzápasové tiskové konferenci prozatím vyloučil návrat beka Wisdoma, zatímco Vadis Odjidja-Ofoe překonal menší problém s kotníkem. Po dvouzápasovém banu se vrací klíčový článek záložní řady Alex Tettey.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki, Vardy
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Klose, Bassong, Brady - Tettey, O'Neil - Howson (Redmond), Hoolahan, Naismith - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Anglickým fotbalovým světem se od začátku sezóny jako uragán řítí Leicester, jenž nejčastěji plní titulky novinových článků na ostrovech. Poslední týdny se k němu však důstojně přidal i Southampton, jenž evidentně přestal umět dostávat góly. Sérii šesti zápasů s nulou se pokusí ukončit Chelsea, která má rovněž dobrou formu - neprohrála už deset ligových utkání v řadě a v FA Cupu před týdnem rozdrtila Manchester City.

Zvučného soupeře bez zvučných opor smetla 5:1 a zopakovala tak výsledek z posledního ligového utkání proti Newcastlu. Mezi oba výprasky se vklínilo ještě úvodní osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris Saint-Germain, které Chelsea prohrála 1:2. Byla to teprve druhá porážka pro Guuse Hiddinka během pětatřiceti klání.

Priority Chelsea v letošní sezóně se upínají právě k FA Cupu, kde už dosáhla na čtvrtfinále, a Lize mistrů, kde se o tutéž metu stále ještě pře. Na Premier League však svěřenci Guuse Hiddinka rozhodně nechtějí zanevřít, o čemž svědčí i výše zmíněná série bez porážky. Fanoušci by rádi viděli Blues v tabulce výš než na dvanácté příčce - ideálně tak, aby i podvacáté v řadě skončili do šestého místa.

Právě tuhle pozici nyní okupuje sedm bodů vzdálený Southampton, který má fantastickou formu. Z posledních šesti zápasů ztratil pouhé dva body a ve všech udržel čisté konto! Nejvíce se mluví o Fraseru Forsterovi, jenž se vrátil do branky po dlouhém zranění a ani jednou nepustil balón za svá záda.

Nutno však podotknout, že hlavní roli hrál anglický brankář pouze v duelu s Arsenalem, kdy předvedl naprosto úžasný výkon a pochytal všech deset střel Gunners. Ve zbylých pěti kláních totiž musel zasahovat dohromady pouze šestkrát. Velký podíl na zlepšení tak mají i defenzivní hráči v čele se stoperem Virgilem van Dijkem.

O výsledku by mohla rozhodnout jejich konfrontace s Diegem Costou. Brazilský rodák pod Hiddinkem pookřál a ve dvanácti zápasech dal devět gólů. Naštěstí pro Chelsea, jelikož Radamel Falcao i Alex Pato jsou stále mimo hru. Riskovat nebude ani John Terry, jenž finišuje v léčbě stehenního svalu a na úterní zápas s Norwichem by mohl být připraven.

Southampton stále postrádá záložníka Victora Wanyamu, který si odpykává druhý duel z pětizápasového trestu. Florin Gardos a Jay Rodriguez se vrátili k tréninku, ale návrat jim ještě pár týdnů zabere. Nemohou tak Saints pomoct navázat na šokující výhru 3:1 ze Stamford Bridge.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Van Dijk, Fonte, Bertrand - Davis, Ward-Prowse, Clasie, Romeu, Targett - Long, Pellé
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Baba - Mikel, Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Stoke City sice neoplývá žádnou skvostnou formou, přesto dokázal vyrovnat loňský rekord v počtu získaných bodů během šestadvaceti kol. To optimistickým fanouškům Aston Villy pomáhá jen loňské obdobné trápení Leicesteru, předminulý víkend ovšem ukázal, že udržení se v lize je zřejmě nesplnitelným snem.

Nejde ani tak o ránu v podobě nejhorší domácí porážky v rámci Premier League, výkon hráčů totiž klidně mohl žádat drtivější dopad, ať už kvůli pramalé bojovnosti či špatné přípravě od Rémiho Gardeho. Ten v jednom prohlášení přiznává, že už po čtvrthodině nechápal dění na hřišti, v druhém si pak stýská nad nemožným výběrem z jiných hráčů. Přestupová politika v zimním přestupovém okně ho přitom už začátkem měsíce dohnala k myšlenkám o brzkém odchodu z týmu. Ekces Lescotta na twitteru, kam v den debaklu umístil fotku mercedesu v hodnotě čtyř milionů korun, navázal na nedávné nepřívětivé prohlášení Okoreho a fanoušci Villans vlastně neví, kam svůj hněv mají obracet - vedení, manažer i samotní hráči jim totiž týden co týden servírují jeden důvod za druhým.

Stále je však pravdou, že v předešlých šesti kolech získala Villa osm bodů, tedy tolik co za prvních dvacet zápasů, třikrát udržela čisté konto a v bezbrankovém duelu na půdě dalšího lokálního rivala, West Bromwiche, rozhodně působila dojmem, že hrát fotbal ještě úplně nezapomněla. Britannia Stadium navíc dokázala za tři roky vykrást hned dvakrát, pokud tak chce alespoň lehce upravit tragickou bilanci tří bodů z dvanácti ligových výjezdů, zde má nabídku, která se neodmítá.

Potters stihli v roce 2016 vypadnout z obou domácích pohárů a během sedmi kol získat pouhých sedm bodů, i nadále ovšem okupují slušnou desátou příčku. Před týdenní přestávkou totiž konečně dokázali skórovat a ukončili sérii tří porážek 0:3. Skóre přitom načínal lednový přírůstek Gianelli Imbula, záložník, který přes vcelku časté vyžití na hřišti, čekal na ligovou branku od září 2014. Právě impotence v koncovce táhne Stoke do nezajímavého středu, s jedenácti zápasy bez vstřeleného gólu je na tom stejně jako zatím sestupující Newcastle a Aston Villa.

Z posledních pěti setkání však dokázal momentálně poslední celek ligy porazit hned čtyřikrát, dvě po sobě jdoucí porážky před vlastními fanoušky pak nezažili více jak jedno století, Mark Hughes je tak i díky náladě uvnitř obou mužstev tím, kdo na hřiště přivede jasného favorita. Tentokrát pak může počítat i s Markem Arnautovićem a šanci nastoupit mají po drobných zranění i Muniesa s Bardsleym. Na druhé straně může Garde počítat s Agbonlahorem a po čtyřech zápasech i s Rudym Gestedem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bardsley, Muniesa, Wollscheild, Pieters, Whelan, Imbula, Shaqiri, Afellay, Arnautović, Diouf
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Richards, Okore, Lescott, Cissokho, Veretout, Gueye, Westwood, Gil, Gestede, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
V sedmadvacátém kole Premier League dojde i na další vzájemný souboj nováčků. Absolutní zelenáči z Bournemouthu, kteří si poměrně sympatickým způsobem užívají vůbec první zkušenost s elitní soutěží, jedou napravit svoji tragickou formu na okraj Londýna. Watford naopak s bojem o udržení nemá pranic společného, to už spíš cílí na pohárovou Evropu.

Na sedmou příčku, která jako poslední nabízí teoretickou šanci na účast v příštím ročníku Evropské ligy, totiž Hornets ztrácí jenom čtyři body. Pokud se svěřencům Quiqueho Sáncheze Florese skutečně podaří toto manko do května smazat, bude to z velké pravděpodobnosti zásluha útočné dvojice Odion Ighalo - Troy Deeney.

Forvardi Watfordu mají od začátku sezóny výbornou formu, především pak nigerijský střelec je k nezastavení. Nasázel už 14 gólů, a má tak na starost téměř polovinu ze všech 29 ligových branek Sršňů. Kapitán Deeney pak vstřelil osm branek, včetně dvou v posledním a vítězném duelu na půdě Crystal Palace. Zbylí střelci nepřekročili v této statistice jedničku.

To Bournemouth svého dvorního kanonýra postrádá už od září. Callum Wilson vlétl do Premier League jako vítr a v prvních šesti utkáních se pětkrát gólově prosadil. V sedmém se zranil a už pět měsíců leží na marodce. Přesto je pořád nejlepším ligovým střelcem Cherries, za ním je hned pět hráčů se třemi góly - včetně lednové posily Benika Afobeho, který má největší šanci krajana nahradit.

V posledních týdnech mají každopádně hráči Eddieho Howea velké problémy. Prohráli všechny tři soutěžní utkání, do kterých od 7. února nastoupili; a co hůř, všechny na domácí půdě. O to zajímavější je skutečnost, že venku se Bournemouthu naopak nebývale daří. V novém roce na soupeřových stadionech v lize ani poháru ještě neprohrál, naopak z pěti utkání hned třikrát zvítězil. Watford tak rozhodně musí být dokonale připraven.

Odvetu za říjnovou remízu 1:1 z Goldsands nestihne José Jurado, který se trápí s lýtkem. Naopak Miguel Britos je fit. Totéž platí i o kapitánovi hostí Tommym Elphickovi, jenž od září nehrál ligové klání. Oba dva stopeři se však zapojili do pohárových duelů minulý víkend, takže jsou svým týmům k dispozici. To možná neplatí o útočníkovi Cherries Lewisovi Grabbanovi, jenž laboruje s tříslem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Suárez, Capoue, Watson - Deeney, Abdi - Ighalo
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Nejhorší ligová forma od vánočních svátků trýzní Crystal Palace, záplatu však zatím úspěšně hledá v FA Cupu. V něm už po bídných výkonech skončil West Bromwich, který se kvůli své destruktivní taktice potýká s problémy v ofenzívě. Na Hawthrons se přitom návštěvník z Londýna umí vytáhnout, od prvního setkání v Premier League tu prohrál pouze jedinkrát.

Na začátku listopadu 2013 se zdálo, že se Eagles mezi elitou moc dlouho neohřejí, prohra v Midlands byla jejich devátou za deset kol, nakonec však skončili jen těsně za první polovinou tabulky, kterou rok poté sami zakončovali. V ostatních šesti výjezdech tu hned třikrát slavili vítězství a velmi rádi by takovou bilanci ještě vylepšili. Od 19. prosince totiž uhráli pouhé tři body, po pěti kolech bez vstřeleného gólu skórovali v dalších čtyřech vždy jedinkrát, a to se z celkových 27 branek hned o osm postarali obránci.

Podstatně radši se tak baví o bojích v FA Cupu, po vyřazení Southamptonu, Stoke City a čerstvě i Tottenamu se teprve ve čtvrtfinále mohou těšit na druholigový Reading. Právě ten přitom vyřadil právě West Brom, když na gól z úvodu druhé půle zareagoval hned třemi zásahy a ukončil tak utrápenou pouť celku, jenž přes Bristol City a Peterborough postoupil až po opakovaných zápasech, v nichž zdaleka neukázal svou ligovou příslušnost.

Současnou výsledkovou krizi tak Baggies opět prohloubili, za jedenáct soutěžních zápasů uspěli pouze dvakrát. Po dramatickém závěru se Stoke na začátku roku získali optimismus předminulý víkend na půdě Evertonu, kde hlasitě demonstrovali nezvratitelný fakt, že ve fotbalu jsou důležité jen a pouze góly. Těch ale pod Pulisovým vedením tradičně mnoho nepadá, čtyřiadvacet zásahů je po Aston Ville nejskromnější příspěvek, 77 střel na branku je pak vůbec nejméně z celé ligy.

Kromě shledání domácího manažera s mužstvem, které právě on v sezóně 2013/14 zachránil, čeká emotivní zážitek i Chrise Brunta. Ten si kalich hořkosti po pohárové porážce vypil až do dna, když ho fanoušek Baggies trefil mincí. Nyní se může těšit na jedenáctou minutu, kdy během chorea "Brunty, one of us" bude stadionem znít jeho jméno. Naskýtá se mu tak skvělá příležitost k ukončení čekání na ligovou trefu, na tu čeká od květnové demolice Chelsea.

Domácím nejspíš i nadále bude chybět obránce Johnny Evans, jeho kolegové z defenzivní řady Gareth McAuley a Craig Dawson by se po zranění naopak mohli vrátit zpět na trávník. Alan Pardew, který už jedná o prodloužení svého kontraktu, by po dvou měsících mohl využít služeb Yannicka Bolasieho, výrazně menší šance na start má Bakary Sako, jistě se pak na hřišti neobjeví Jason Puncheon a distancovaný Souare. James McArthur se již téměř jistě nedostane do hry po celý zbytek sezóny.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Yacob, Fletcher, Sessegnon, Berahino, McClean
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Ward, Cabaye, Ledley, Zaha, Mutch, Bolasie, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City26158348:2953
2.Tottenham Hotspur26149347:2051
3.Arsenal FC26156541:2351
4.Manchester City26145748:2847
5.Manchester United26118733:2441
6.Southampton FC26117834:2440
7.West Ham United261010640:3140
8.Liverpool FC26108838:3638
9.Watford FC261061029:2836
10.Stoke City261061027:3236
11.Everton FC26811746:3535
12.Chelsea FC2689938:3633
13.Crystal Palace26951227:3232
14.West Bromwich Albion26881024:3232
15.AFC Bournemouth26771230:4428
16.Swansea City26691124:3427
17.Norwich City26661430:5024
18.Newcastle United26661427:4924
19.Sunderland AFC26651532:5023
20.Aston Villa26371620:4616
Zbývající zápasy
28.02. 13:00Newcastle United - Manchester City (zápas odložen)
28.02. 13:00Liverpool FC - Everton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1637)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parádne kolo pred nami Nevie niekto ako to bude s hráčmi vo fantasy z EFC, LFC a City? Pripíšu sa body potom dodatočne neskôr keď to odohrajú?

Reagovat
smazaný uživatel

bude pak dvojkolo pro ně, za tohle kolo nebudou mít nic

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
Coutinho10

takze pristi kolo triple C

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tri body z Traffordu jak vysity

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Norwich tip eurofotbalu - 0

Reagovat
Robochelsea

Podľa eurofotbalu bude Leicester posledný, čiže je na čase aby začali strácať.

Reagovat
Counter

nj, když o Norwichi píše hefy, jiného tipu než neprohry bubliňáků se dočkat ani nemůžeš :-)

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne liga Sunderland by dnes mohol získať aspoň jeden bod

Reagovat
cristiano.K.

dnešek je nezajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

To určite

Reagovat
vladis271

v podstate hej. Ale potom som si uvedomil, že dnes hrajú líšky. A som zvedavý, či sa dokážu zdvihnúť po prehre s Arsenalom.

Navyše to bude mať derby náboj Counter vs. fantomas.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Easywin

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska za 3 body :-)

Reagovat
TopinB

OT: Kde bylo to vlákno o výletu do USA, co si lidi chtěli udělat road trip? Hledám skrz owny search a nejde mi to najít

Reagovat
TopinB

Děkuju moc

Reagovat
popltak

Konečně opět nejlepší liga na světě!

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Happymotherfucker in 3..2..1..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Madridské derby zrovna od 16 omg

Reagovat
smazaný uživatel

Však to budú len fauly a karty :-)

Reagovat
fff

Vraj sme ponúkli 19m libier za Ter Stegena (retweetol Jay Riley, takže na tom dačo ). Hm za brankára nie malo. Ale nebol by som proti.

Reagovat
Busby babes

to bude malo na to aby ho Barca pustila.

Reagovat
Maresma

Spíš by mě zajímalo, kolik hráčů plánuje Klopp v létě přivést. Někdo píše, že by to mělo být až 7-8, někdo zas že max 4

Reagovat
fff

Musker dnes ci vcera pisal, ze podla neho 7-8 .

Reagovat
Maresma

No vždyť

Reagovat
fff

A to neratal Grujica ...

Takze Matip ... a co dalej ... brankar, DM,CM, LB a ofenzivny hrac. To je stale 6 ... Netusim.

Reagovat
vladis271

DM kľudne môžu prísť aj dvaja, traja.

Inak ako je to s tým Nevesom. Vtedy sa písalo, že je ruka v rukáve.

Reagovat
fff

Mozno v zlom rukave, o nom som uz veli dlho nic nepocul .

Reagovat
Maresma

Stejně je to blbost podle mě, tolik hráčů nepřijde. Ale četl sem aji, že půjdem po dvou křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to blbost.

Reagovat
vladis271

Aj sa špekuluje o sume, ktorú m,u majitelia dajú?

Reagovat
fff

Nezachytil som presne cisla. Ale ked boli ochotni dat v zime 38m libier ... tak ktovie kolko daju v lete. Ale zrejme maju v plane Kloppa v tomto smere podporit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že je určená nějaká přesná částka. To tak nebývá snad nikdy. Oni Kloppovi koupí kohokoliv bude chtít, pokud bude mít ten hráč zájem přestoupit do LFC.

Navíc pokud by fakt mělo přijít 7-8 hráčů v létě, tak se několika budeme muset zbavit a něco málo z nich snad vytřískáme, takže peníze by neměli být velkej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

7-8 mi znie ako veľmi veľa... A pochybujem, že všetci alebo väčšina z nich by nás posunulo.. Skôr by som chcel 4-5 kvalitných + Matip a Grujić... DM, GK, RWM, ST... možno ešte teda CM...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5-6 nebo 7-8, to už není moc rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

4-5 som napísal, pričom som dal Filipovi palec, že 5-6 je reálnejších ako 7-8... je to rozdiel, samozrejme, že je...

Reagovat
Maresma

Uvidíme, podle mě je.

Reagovat
fff

Tak podla mna DM, CM, brankar a ofenzivny hrac je tutovka, ze pride.

LB by som sa necudoval.

Osobne to vidim na tych 5-6.

Reagovat
smazaný uživatel

reálnejšie

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ze sa vracia markovic to blbost asi je

Reagovat
fff

No nemyslim si, ze je to blbost praveze.

A tie kridla su mozne, sam Klpp vravel, ze nam chybaju moznosti na kridla.

Reagovat
minoLFC

mňa by zaujímalo či Klopp pošle konečne preč hračov čo tam nemajú čo hľadať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

snad to bude průměr, třeba pět, ale spíš vidím to nižší číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

velký srdcař, používá klubové barvy, kde se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Sympos

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
vladis271

City Watch ‏@City_Watch 22m22 minutes ago

Pellegrini: "We won this cup with Costel Pantilimon playing the whole time, so there is no reason to change [Caballero for Hart]."

Reagovat
Mastný Chobot

heh, možno to tak ani nemyslel, ale vyznieva to dosť zle

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude finále ako remeň, Miňolé vs Cabajero.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme je to blbosť.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Lanzini

Reagovat
Usty

West Ham XI vs. Sunderland: Adrian; Byram, Collins, Ogbonna, Cresswell; Noble, Kouyate, Antonio; Payet, Lanzini, Emenike.

Konečně Lanzini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Druhej návrat letos, tak snad už mu to zdraví vydrží. Strašně zábavnej hráč.

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

[BULVÁR] Arsenal je připraven prodat Alexe Oxlade-Chamberlaina v letním přestupovém období. Zdroje naznačují, že vedení Arsenalu je zklamáno jeho malým vývojem. Jedním z potenciálních zájemců by mohla být i Chelsea, která se ho údajně snažila získat už v létě 2015 jako součást přestupu Petra Čecha. Za 22-letého anglického záložníka by mohla zapaltit 15-20 milionů liber. (Independent)

Bože jen to nééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Hokaido

No jo, ty už nám vlastně nefandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ox prostě není hráč pro boj o titul. Pokud budeme takhle nakupovat, v lepším případě zarsenalujeme, v horším zliverpoolujeme. A toho se fakt bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radšej nakupujme ďalej Fabregasov a Pedrov

Reagovat
Hokaido

Pedro je určitě lepší než Ox, ale stejně bych koukal ještě po lepších hráčích.

Reagovat
Miguel19

Napřed nám přeje Pardewa a teďka tohle kopýtko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobre si mi naložil teraz chichi :-)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete i našeho Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

ak ho predajú posledný dôvod fandenia Arsenalu,

chvalabohu, že to je len kachna,

OX ked popracuje na prihrávkach tak top hráčik jak lux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nevim no... Já to v něm prostě nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

našťastie sa nemusíš báť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nereálné, že by ses proběhl nahý, kdyby se to stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekde do sotonu/evertonu s buy back by som ho predal hned

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že i tyto kluby si mohou dovolit lepší hráče.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
off-olda

OT: Pánové prosím o odpověď. http://strawpoll.me/6933482 Děkuji.

Reagovat
liquicitizen

It's 17 years ago today that a Premier League team last named a full starting XI of English players: Aston Villa v Coventry.

Nekvalitný englishmani

Reagovat
liquicitizen

í

Reagovat
smazaný uživatel

Len English? ako bez Škóta, Íra alebo Walesana? Tak to sa ani nečuduje, že je to tak dávno. To bola skôr výnimka ako pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

Jednoznacne,dvaja najlepsie timy vo svojej konferencii,skoda ze obaja boli vtedy na zapade.Tieto casy sa uz nevratia,teraz musim trpiet tie sracka timy ako Florida,Tampa ci Washington..aj ked ten hral aspon to finale proti Detroitu a chytal im Olaf.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
stas87

Reagovat
raduinho

K těm sračkám bych napsal spíš Boston nebo Los Angeles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

No v tych casoch bolo LA slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
raduinho

Bavíme se tady o přelomu tisíciletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
Spasitel

Za Washington Súboje Washington-Pittsburgh patria posledné roky medzi najlepšie súboje

Reagovat
Spasitel

To boli skvelé zápasy vždy som si ich rád pozrel i ked ani jednému som nefandil

Reagovat
nani92

Puškárová

Reagovat
Mastný Chobot

Frešo predvolebná debata a on si dá čierny oblek a červené tenisky, aby sa priblížil mladým FTVŠkárom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ako vyzera ten jeho ksicht to je jak dementor, normalne pozeram na neho a ked rozpravam citim, ze zo mna saje energiu

Reagovat
smazaný uživatel

*rozprava

Reagovat
Mastný Chobot

vystupovanie jak Large z Adamsovcov... politik jak vínko, no

Reagovat
joshua

*mozkomor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

neviem či nemá takú obuv kvôli jeho zraneniu, ale nejdem zbytočne špekulovať hm

Reagovat
Mastný Chobot

aha, o tom neviem nič, to potom sorry... ale aj tak je to hrozne nepríjemný človek

Reagovat
nani92

s človekom suhlasím

Reagovat
Lacko_Boh

hm, nie je to sympatak ale...z tych vsetkych predsedov sdku asi najvacsi(co neni tazke ja viem...). Keby je SDKU este relevatna strana tak si viem predstavit ze by som ich volil s Frešom na čele, čo som si predtým s Dzurindom alebo Ivetou nedokazal. A šak v Blave sa mu darí,či?

Reagovat
Mastný Chobot

má fakt hrozné vystupovanie, to pre mňa nie je politik. Radičová bola dobrá.

Reagovat
Lacko_Boh

tak ono je to fakt vec vkusu, mne Radičová moc nesedela (najma vystupovaním). Uvedomujem si že to žený majú ťažšie v politike a najma pri hádkach, ked muž zvýši hlas tak to budí rešpekt, ked žena tak pôsobí hystericky ale na nu som fakt nevydrzal pozerat celu realciu..

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

SDKU zombie medzi stranami.

Reagovat
smazaný uživatel

Puskarka dobre naklada madarovi ten este nepovedal k veci nic

Reagovat
Mastný Chobot

ten pseudopolitik Kollár 3 mesiace rozpráva, jak on chce "zmeniť tento systém" a kokot za celý čas nevie povedať jedinú konkrétnu vec, ktorú by chcel presadiť... jak sa tam bavili o ekonomike na začiatku, tak on bol úplne v lese, totálny apolitický drbeno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem ale, co to rozprava, jaka specialna zmluva s koalicou? fakt ako to co uz je toto, idem menit system, ale nechcem byt vo vlade, wtf..ale ako, ked bude mat 5 percent, tak to zabalme uz fakt tu

Reagovat
Lacko_Boh

ako malo sledovanost Modre z Neba? to všetko pojde volit Kollara...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=wKuz3INsZtc

aj tuto sa blázonko predviedol <3

Reagovat
Lacko_Boh

preboha, aj keby mu verim ze vsetko to mysli dobre tak on vobec nevie ako,vobec.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

inak toto ste videli?

https://dennikn.sk/tema/volby-2016/

to video. Aj keby to vyšlo nevydržia ani 100 dní.

Reagovat
Lacko_Boh

to su kokoti...medzi nimi ale fakt nie je premier, mozno Sulik. A žasnem z toho že aj nemaďari volia most lebo Bugár na nich "pôsobí solídne"

Reagovat
Mastný Chobot

Sulík nemá premiérsku charizmu. Ale z tých troch jedine on, no.

Reagovat
Lacko_Boh

úplne to vidím, SMER a Most koalicia a zase 4 roky v piči

Reagovat
Lacko_Boh

no nič,budem muset zalozit stranu

Reagovat
Mastný Chobot

Lacova kapurková

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim stale, ze nejaka pravicova pojde s Ficom, lebo to pre tu stranu po tych 4 rokoch bude znamenat koniec politickej existencie..

Reagovat
Mastný Chobot

alebo SMER + SNS, to by mohlo stačiť

Reagovat
Lacko_Boh

na nich som zabudol ale nejak neverím že SNS bude mat tolko aby to s nimi Smer zlozil

Reagovat
smazaný uživatel

SNS sa od 94 pohybuje v tom istom kruhu dookola, ludia im najebu hlasy, potom pocas dalsich 4 rokoch zistia, co to je za strana, tak v dalsich volbach nie su ani v parlamente, potom akoze prejdu nejakou ocistou a ludia im najebu zas hlasy, potom zas zistia co to je strana a zas nie su ani v parlamente, no a teraz zas akoze presli ocistou a zas im ludia najebu hlasy, ver tomu, okolo 10% budu mat

Reagovat
Mastný Chobot

to je moc, povedal by som, ale do parlamentu pôjdu

Reagovat
Lacko_Boh

tých 10% v prieskumoch mali ale oni budu podla mna prekvapenie a dostanu sa tesne testne

Reagovat
Mastný Chobot

to je jeden z najlepších rozhovorov, čo som čítal

Reagovat
Hokaido

"Since I was drinking Champagne, I broke my glass and I attacked them ... I came out unscathed, and since then, the club uses plastic glasses."

Neuvřitelnej příběh.

Reagovat
cokoliv

nějaký kvalitní stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

N´Doye na pravom krídle, väčšinou dokonca na RM

Reagovat
fajdax

Andrea Pirlo: "Miluji Conteho, nemám k němu nic než úctu a obdiv. Pokud vezme práci v Chelsea, klub se bude muset řídit podle něj. Pokud přivedete Conteho a pak jako majitel chcete začít rozhodovat, tím pádem on není trenérem pro vás. Necháte-li ale vše na něm, budete mít úspěšný tým hrající atraktivní fotbal."

"Skrývá se v něm zvíře. Zažil jsem poločasovou přestáku, kdy jsme vyhrávali a on přišel a začal házet s lahvemi s vodou kvůli chybě, kterou jsme udělali. Conte žije fotbalem. Vím, že zůstává vzhůru do 3-4 hodin ráno, sleduje videa, hledá chyby, studuje soupeře. Zažil jsem mnoho skvělých manažerů, ale mohu říct, že on je génius. A jako všichni takoví, je tak trochu blázen. Kabina, ve které je Conte naštvaný, je jedním z nejnebezpečnějších míst, kde můžete být. Dokonce vím, že je schopný vstát uprostřed noci, protože má pocit, že si potřebuje něco zapsat."

Reagovat
smazaný uživatel

V PL dokážu aj taký vyhorieť...

Reagovat
Mastný Chobot

í

Reagovat
stas87

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže*

Reagovat
I am Mancunian

jak sa snazi

Reagovat
smazaný uživatel

uprostřed jaké noci vstává, když je vzhůru do 3-4 ráno?

Reagovat
Miguel19

Tak to asi nebude přesně pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naše primadonky se poserou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Takže nic pro Romana Arkaděviče. To by tak hrálo, aby mu nějaký trenér nebo manažer kecal do nákupů a vyhazovů...

Reagovat
smazaný uživatel

Away fans Sunderlandu dostali od klubu tie zelené dresy zadarmo

Reagovat
Usty

fuuuuuu

Reagovat
Usty

Noble i Mannone neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland slušný betón, z nejakej diaľnice :-)

Reagovat
smazaný uživatel

hrajú o záchranu, snáď neprídu do West Hamu hrať otvorenú partiu

Reagovat
smazaný uživatel

To ja niekde tvrdím?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Na West Ham ale platí rýchlejšia a odvážnejšia hra než to čo predvádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce prišiel podľa mňa po bod, ale zase individuálna chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či je šťastná voľba s takými hráčmi vpredu hrať len na bod..

Reagovat
EXoRcIsT

Antonio oslava ako dedo Simpson vo filme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio gól a oslava

Reagovat
smazaný uživatel

a Mannone

Reagovat
Usty

to by neměl ani kdyby skočil... ale Van Aanholt

Reagovat
smazaný uživatel

Tan Aanholt sa už cíti asi ako ofenzivne krídlo po tých góloch celé to bolo vtipné, ako niekde na tréningu

Reagovat
Whitemedia

Ta oslava byla směšná, jako bránění Aanholta

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanhol a Mannone prečo nechyta Pickford

Reagovat
Coutinho10

to je zase oslava

Reagovat
smazaný uživatel

mužstvo, ktoré chce hrať PL, nemôže mať na CM Cattermolea. To je tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak by se Sunderlandu dařilo v Synot Lize... klidnej střed...

Reagovat
smazaný uživatel

v Synot Lige by samozrejme hrali inak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by měli nějakou motivaci proti stejně silným soupeřům? Kdykoli je vidim hrát, hrajou uplně bez chuti a ještě naprosto mizerně, co se týká nějaký techniky, nahrávek... v PL naprosto zbytečnej tým a až spadnou, věřim jim tak na 12. místo v Champu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrali by o dosť dominantnejšie a ofenzívnejšie. Ale áno, ak spadnú, tak mi veľmi chýbať nebudú.

Reagovat
eder

Dařilo by se jim asi tak jako PSG ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabej pokus.

Reagovat
eder

Tak určitě by hráli v Synot lize o titul, o tom jsem přesvědčen. Hodnota kádru Black Cats je v přepočtu na € asi 4násobně větší než u Sparty, jsou zvyklí hrát v daleko náročnější soutěži, daleko více soutěžních zápasů v sezóně atd. Je bláhové si myslet, že by české kluby mohli dlouhodobě konkurovat těm z Premier League, byť ty přední české jsou schopni se v pohárech hecnout a uspět. Ale určitě ne ve stejné lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že by hráli o titul. Rozpočet a možnosti jsou uplně jinde, stejně jako hodnota současnýho kádru. Ale nějak nevěřim, že by ho brali s nějakou samozřejmostí. Ten tým většinu sezony působí, že má totálně na salámu.

Tou poznámkou mi nešlo o nějaký vyzdvihování českých klubů nebo srovnávání, jako spíš o znechucení nad tim, jak se Sunderland prezentuje. Naprosto zbytečnej klub už několik sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Tak to máme podobné, když letos Black Cats spadnou, určitě se mi po nich v PL stýskat nebude. Ale i tak si myslím, že by v Synot lize měli více než na "klidný střed"

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by asi cejtili šanci, tak by možná bičovali na vrch no...

Reagovat
Heisenberg

Snad spadnou i s Newcastlem, ať si zachovaj derby

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham doma neprehral od 3-4 s Cherries

Reagovat
Usty

Tak prevka nečte jenom owny, ale i komentátor Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to?

Reagovat
Usty

Už třikrát prakticky zopakoval repliku z článku.

Reagovat
Harakan

to bych ani nečekal.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

OT: 10 nejlepších exekutorů přímáků v Evropě. Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Willian

2. Messi

A ďalej neviem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ťažko...

Reagovat
raduinho

Jeden z nejlepších exekutorů naprosto s přehledem.

Reagovat
Mastný Chobot

on je tak skvelý vo všetkom, že potom takéto veci pri tom množstve iných, ktorými tak vyniká, padajú do úzadia

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, ale druhý? Inak myslím si, že prvý je Calhanoglu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě zajímá, kolik hráčů Sunderlandu bude chtít hrát Championship (s tímhle se nezachrání)..nejen že budou muset přestavět kádr, ztráta příjmů, a těžkej návrat zpátky do PL..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by sa nezachránili? veď nehrajú dnes až tak zle, nie sú horší od 7. West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas, 58% úspěšnost přihrávek, 0 střel na bránu, příšerný bránění (zrovna van Aanholt), špatný využívání Defoea. 2. poločas je lepší to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

1 polčas rozhoduje o záchrane a vypadnutí? Majú Defoea, Allardycea a majú výsledky v poslednej dobe. Stále si myslím, že sa zachránia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozhoduje, ale rozhoduje týmový pojetí a výkon, a to si myslím že není moc dobrý, zlepšení se teď dostavilo to jo, ale jak je vidět, tak jsou pořád dole v tabulce, los těžkej nemají, záleží na hodně věcech...jinak Defoe dneska dostal jeden dobrej balon, když je nebude dostávat, tak je k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

N´Doye

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 13s13 seconds ago

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba Rahman; Mikel, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Matic, Loftus-Cheek, Kenedy, Oscar, Traore, Remy.

Reagovat
fantomas

Norwich s 3-4-3, wow. Ale asi rozumný, těšim se

Reagovat
terry

Miazga s Patem nákupy jako prase.

Reagovat
terry

A trochu provokace z vlastních řad.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/703576705752023040

Reagovat
Whitemedia

Náhodou, dnes už se na své spolutréninkové hráče přijeli mrknout i na stadion

Reagovat
slavex

Tse, Miazga se v poháru proti City už dokonce i rozvičoval, když byl Gary chvíli mimo

Reagovat
slavex

*rozcvičoval

Reagovat
Whitemedia

skoro to vyšlo

Reagovat
Hokaido

Amartey za Simpsona. No, jsem na něj zvědavej.

Reagovat
Hokaido

Měl jsem teda za to, že je to DM, ale i TM uvádí, že na RB zahraje. Jediný štestí, že proti němu dneska budou samí tragédi.

Reagovat
r.mrazik

Jsem netušil že Rashfordovi konci v létě kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

komu??

Reagovat
smazaný uživatel

okamžitě prodloužit..

Reagovat
Whitemedia

Pustit Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola má smůlu

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/football/35673617

ten trener ho pekne vychvaluje.

Reagovat
Busby babes

Paul Hirst ‏@hirstclass 13h13 hours ago

MUFC expected to accelerate contract talks with Marcus Rashford. Current deal expires in 2017

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tak to měli v článku napsaný blbě...šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Toivonen ma byt neco jako Zlatan? Piico, ten na Digi si jede svuj svet

Reagovat
smazaný uživatel

jak to může někdo poslouchat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rodwell by se mohl jeste probrat...

Reagovat
Hokaido

Btw. Max Gradel na lavičce Cheeries.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle momenty rozhodnou o záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham ale tragický výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU slabota dnes, Sunderland ich vie zatlačiť ale robí to až od cca 75. minúty

Reagovat
Usty

Khazri

Reagovat
Coutinho10

top

Reagovat
Usty

ale jinak nejlepší hráč jejich

Reagovat
smazaný uživatel

Kirchhoff?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jo tojo, ale ted bude tercem hodne posmesku

Reagovat
smazaný uživatel

Si zasloužej vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžia, nevedia dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet dnes nejaký slabý, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, za ten druhej poločas si sunderland určitě zasloužil nejméně vyrovnat. Hodně vydřené 3 body, díky bohu za ně.

Reagovat
Hachim Mastour

Lester čaká séria zdanlivo ľahkých zápasov a ja verím, že práve teraz začnú strácať body. Dnes to tipujem na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas ako stvorený na senzáciu.

Reagovat
Hokaido

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
Hokaido

Mám 3,5+, tak alespoň by to dopadlo.

Reagovat
Usty
Reagovat
smazaný uživatel

Usty

Reagovat
Hokaido

Kde berete Ace streamy? Moje jediná stránka je mrtvá.

Reagovat
Hokaido

Plš.

Reagovat
Koubic_
Reagovat
Whitemedia

Hmm, to se toho Oscara dočkáme brzo..

Reagovat
off-olda

Nech se vystřídat Pedro, když jsi evidentně zraněný.

Reagovat
off-olda

Ježiš, ale né za Oscara. Chtěl jsem Kenedyho.

Reagovat
Whitemedia

chtít můžeš..

Reagovat
off-olda

Neříkej, žes to tak taky nechtěl...

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě, kohokoliv místo Oscara, ale bylo mi jasné, že tam pošle právě Oscara..

Reagovat
off-olda

Bych se vsadil, že Oscarovi tam něco spadne...

Reagovat
JIMMY-PO

Garde mal postavit aspon polovicu B-čka

Reagovat
B3n

Stream na Chelsea, prosím ?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
B3n

Dík, ale nejede třeba za chvilku

Reagovat
off-olda

Ty vole Kurtoá

Reagovat
Whitemedia

Curtois je v poslední době marný..

Reagovat
Error

Jistější gólman zahřívá lavičku.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je takový nijaký odkedy je v Chelsea.

Reagovat
off-olda

Vůbec nevyužíváme Williana...

Reagovat
smazaný uživatel

Fans

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
FCSL

http://www.livesport.cz/zapas/nTzaGFwJ/#prehled-zapasu

Sanogol poprvé v základu a hned gol

Reagovat
Hokaido

Okazaki lepidýlko.

Reagovat
off-olda

Za 20 minut už 8 rohů. To je slušný.

Reagovat
off-olda

*9

Reagovat
Whitemedia

Atkinson

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
fenixLFC

link na stoke??

Reagovat
smazaný uživatel

Edenovi vôbec nenahravajú

Reagovat
off-olda

A divíš se?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá najlepšie obdobie, ale snaží sa

Reagovat
off-olda

To, že se někdo snaží, ještě není důvod využívat ho do kombinace, když častokrát ztratí míč.

Reagovat
smazaný uživatel

čo potom robí na tom ihrisku

Reagovat
Mastný Chobot

Okazaki super pohyb

Reagovat
Mastný Chobot

Kanté je boží, som zvedavý, či takýto level bude vedieť udržať. Záloha Can - Kanté by bola paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté do City po sezóne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebol Kante jednosezonna hviezdicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa tretej najlepsej lige sveta nebudem smiat. Ved aj zapas Realu s Atleticom za moc nestoji.

Reagovat
masly008

já jsem vydržel 25 minut. 0 střel na bránu a vůbec nic zajímavého.jenom posouvání balonů.tak radši sleduji lišky.

Reagovat
pepinho2

Úplně přesně

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Coutinho10

ufff no a Leicester mohl mit problem ...

Reagovat
off-olda

Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Svatí

Reagovat
smazaný uživatel

Baba a Courtois

Reagovat
Whitemedia

Tragédi....

Reagovat
smazaný uživatel

Baba ... Ale Courtois zase posratý pri vybiehaní ako vždy

Reagovat
Trapper

Baba

Ale přijde mi, že to Courtois mohl mít.

Reagovat
Whitemedia

Courtois to mohl mít i 3x..

Reagovat
icemike

Reagovat
Usty

Famózní Baba. Tak Southamtpon vyhrál, protože ten jejich osmičlenej val na 30 metrech čtverečních je naprosto neprostupnej.

Reagovat
M0rb1D4S

No a teď už jsme v prdeli, protože s tím co hraje u nás vepředu a jak skvěle brání Soton nemáme šanci na vstřelení branky.

Reagovat
terry

Courtois by se měl opravdu velice rychle vzpamatovat, protože tenhle gól jde aspoň z půlky zase za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho ,,zase"

Reagovat
slavex

Taky bych řekl. Nechápu co s ním v poslední době je.

Reagovat
Error

Hm, jsme dohráli.

Reagovat
vitasrp

Naprosto otřesnej týmovej výkon.

Courtois je totálně trapnej, byla to samozřejmě obrovská chyba Baby, ale jeho reakční doba byla zoufalá. Cahill + Baba taky hrozní, zejména Gary je skvělý v tom, jak fakt nevyhraje jediný osobní souboj s hrotem soupeře.

Jinak je ta hra úplně o ničem, protože v ofenzivní fázi zase pracujeme akorát v izolacích, totálně individuálně, což nemá nejmenší šanci na úspěch.

Každopádně co mě nejvíc dostává - na to, abyste v současnosti rozbili jakoukoliv kompaktnost Chelsea, stačí jeden balón za obranu. Stopeři začnou couvat, střední záložníci na to reagují klusem, jakmile se hrot dostane k míči, může ofenzivní tým pracovat s obrovskou mezerou před obranou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli do tohohle přijde Conte, tak bude ještě hodně srandy.

Reagovat
slavex

souhlas do poslední tečky. Ale Courtois je poslední zápasy opravdu zvláštní. Sice občas vytáhne supr zákrok, ale mám takový pocit, že v poslední době hodně zmatkuje při výbězích. Dneska totálně zaspal, to snad ani nesledoval hru, jinak by to v pohodě měl.

Reagovat
smazaný uživatel

divil bych se, kdyby ta obrana složená z náhradníků, fungovala

Reagovat
vitasrp

Systémový problémy člověk tak nějak očekává, ale že Cahill, který sezónu začal v podstatě jako člen základní sestavy, nevyhraje v první půli prakticky jediný osobní souboj, to už ne.

Reagovat
fenixLFC

hughes sa musel zlbaznit s nasadenim waltersa namiesto bojana, ten nebol ani pri lopte vlastne...traged.....a najhorsi hrac na ihrisku je hutton ten prekonava celu tu tragickost villy

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjemné překvapení. něco jako ten kanál na Norwichi

Reagovat
Counter

Ještěže si nic neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Longa jsem měl dneska naložit.. to byla tutovka..

je nějakej zápas, kterej bych si měl pustit pánové? nebo klasika Atleti - Real..?

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc dnes o 16, všade celkom nuda.

Reagovat
masly008

atleti - real nuda,aspoň prvních25 minut,pak jsem to vypl.teď se dívám na líšky a taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu stejně na ty Atlety..

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda neuveriteľne zúfalý výkon teda. Cahill/Baba dole a ďalší útočný hráč na ihrisko najlepšie Kennedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PL jde atraktivitou opravdu dolů - pět zápasů a 2 góly

Reagovat
pepinho2

Atraktivita neznamená vždy jen počet gólů..

Reagovat
smazaný uživatel

a co podle tebe je atraktivní? To je jako říct, že u ženský neznamená atraktivní - vysoká hubená blondýnka s trojkama kozama....

Reagovat
Kaze

No to treba pro me zas tak atraktivni neni.

Reagovat
fenixLFC

nemusi

Reagovat
off-olda

Kenedyyyyyy, věřím v otočku.

Reagovat
icemike

Reagovat
monty25

Co ten Leicester, vyhraje?

http://abload.de/img/tiket3ejp8.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, no neviem, Norwich hral dobre a mal väčšiu šancu na gól

Reagovat
monty25

To mi psal Coutinho pod Synot ligou taky, že Norwich hraje dobře...

Reagovat
masly008

zatím nehrajou nic.norwich měl jedinou šanci po rohu,jinak tam není nic.

Reagovat
monty25

Já jsem teda o tomhle zápase vůbec nepochyboval...

Reagovat
masly008

no tak můžeš začít pochybovat.

Reagovat
monty25

Už jsem začal. Ale teda jestli chce Leicester titul, tak by neměl ztrácet doma s kandidátem na sestup...

Reagovat
SunFells

Jistě

Reagovat
monty25

Snad máš pravdu.

Reagovat
vladis271

ten gODFATHER SA IM PODARIL.

Reagovat
spider_8

Weber s Merkelovou, pěkný

Reagovat
monty25

Mahrez

Reagovat
Whitemedia

Mikel wtf

Reagovat
monty25

Fuchs jak ho znám ze Schalke. Neumí dát centr...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu sa bojim ze sme leicester zlomili a teraz odpadnu, to by mi bolo luto

Reagovat
masly008

ale tak LM už dají,to jim stačí.

Reagovat
minoLFC

aj vám

Reagovat
afc

Ani nahodou to nestaci.

Reagovat
masly008

a co vy by jste dali za to o ni aspoň bojovat co?

Reagovat
afc

Reagovat
Usty

Jestli krajní beci nezačnou zabíhat po lajnách, tak fakt není naděje na vyrovnání. Jedinej způsob, jak rozpustit tu zeď, je limitovat aspoň ty dva krajní běžce, kteří se bez aktivity Kenedyho s Azpim můžou soustředit na střed hry, kde je to odporně přehustěný...

Reagovat
off-olda

Na Kenedyho směrem dopředu je krásný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tohle Costa nedá, tak fakt nedáme gol vůbec dnes.

Reagovat
Coutinho10

Leicester musi bejt trpelivej...ale cas se krati

Reagovat
monty25

Teď je začínají tlačit, tak snad...

Reagovat
Usty

Van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

On pískl Costovi faul?

Reagovat
off-olda

Pane bože Atkinsone.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Si dělají prdel.

Reagovat
Hokaido

DiegoShow!

Reagovat
off-olda

Van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

Saints bránia fakt galakticky skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hodně kvalitní betonek.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá podívaná

Reagovat
Gunner14

Sanogo 2 goly za 55 minut . Do Charltonu posílat všechny bez formy na hostování

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tam nesiel hned v septembri

Reagovat
liquicitizen

myslíš že by to fungovalo aj keby tam pošle polku A tímu Chelsea ?

Reagovat
Gunner14

Ne vy je pošlete do Vittese a pak prodáte

Reagovat
monty25

Ty vole, ten Mahrez jenom dělá přešlapovačky a hovno!

Reagovat
off-olda

Ježiš, ale jděte do prdele mrdky pruhovaný.

Reagovat
monty25

Schmeichel pěkně odevzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejove OT:

Hraci Slovana hraju so srdcom a to mi je sympaticke .

Brust mi svojim stylom pripomina oblubeneho Tima Thomasa. Parada vidiet takeho brankara .

Reagovat
monty25

Dynamo Moskva Doufám, že to dneska dá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata a ještě zdržují, takové Saints teda neznám.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Error

Vypadalo by hodně blb,, kdyby sundal Oscara?

Reagovat
icemike

Mou sundal Matiče po 20 minutách a to nehrál zle

Reagovat
off-olda

Koeman

Reagovat
Hokaido

King off

King on

Naprosto dokonalej hráč prostě, jsem strašně zvědavej, jestli na to dokáže navázat příští sezo, at to bude kdekoliv.

Reagovat
C-M@ster

King power

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je fakt trapný, to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ho Will ani nedotkl ty vole, ten lajnový od toho stojí metr.

Reagovat
Hokaido

Fabre

Reagovat
Hokaido

A Costa áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
EXoRcIsT

Southampton najtrapnejsi gol roku

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
liquicitizen

anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli Leicester neporazí doma Norwich tak to vidím, že to o titul bude mezi Arsenalem a Spurs což bude při tý obrovský rivalitě dost EPIC

Reagovat
Edgewalker

Nejhorší je, že je fotbal populární úplně všude, takže pokud vyhraje Tottenham titul tak se není ani kam odstěhovat

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň vybudujete podzemní civilizaci

Reagovat
Edgewalker

To ne, to byste se neměli příští rok kam vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Gol of the year

Reagovat
TopinB

Pěkně to tam Hazard nechal

Reagovat
Gunner14

Forster borec nám chytí všechno a pak todle

Reagovat
monty25

Tohle je ten všude vychvalovaný Leicester? Jak soupeř pořádně brání, tak jsou marný.

Reagovat
C-M@ster

Však se všeobecně vědělo. Ale když ne dneska, tak příště tam aspoň jednoho foukne.

Reagovat
monty25

Příště je mi to k hovnu, na tiketu je mám dneska!

Reagovat
Counter

Tak určitě :-)

Reagovat
off-olda

Čurák šedivej, táhni už do důchodu. To jsou vyloženě sračky, co pískáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický, nejdřív nepískne ruku Cahilla a pak padne takovej kus, klasika Chelsea.. Škoda, fandil jsem Fraserovi na co nejdelší šňůru.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

aj tak uz prekonal rekord sotonu v serii bez inkasovaného golu

Reagovat
monty25

Schlupp

Reagovat
off-olda

Ty vole Kenedy

Reagovat
smazaný uživatel

DEJTEEE TOOOOO

Reagovat
off-olda

Offside odpískaný po 5s od Hazardova doteku.

Reagovat
Mimalu

Ivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Whitemedia

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Usty

IVAN !!!

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

To je vonooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
kiwwi

Forsterov gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ho zničila.

Reagovat
Error

Just wow. Nevěřil jsem ani trochu.

Reagovat
Mimalu

lestrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň jeden kus dneska na Sotonu padnul po nějaký normální akci..

Reagovat
Coutinho10

GOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAL jooooo Leeeiicesteeeeeeeer

Reagovat
Gunner14

Sanogooooo , hattrick To je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kouzlo Charltonu prostě

Reagovat
SunFells

Chaos factor

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

CAPTAIN LEADER LEGEND!

Reagovat
Heisenberg

ULOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAA

Reagovat
monty25

GÓÓÓÓÓÓL Leicester!!!!!

Reagovat
aither

Norwich vy kurvy

Reagovat
Hachim Mastour

lester

Reagovat
liquicitizen

Líšky vole

Reagovat
Usty

Leicester titul

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Trapper

Ivanoviiiič

Reagovat
Hokaido

Celej zápas jak kokos koukám na stream, aby mi v 89. minutě vypadnul a já přišel o gol.

Reagovat
TopinB

Taky tak

Reagovat
Whitemedia

No, mně se pro změnu jen tak z prdele vypnul počítač těsně před vyrovnáním

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to nemohl dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
monty25

Ufff

Reagovat
monty25

PÍSKEJ KONEC!!!

Reagovat
monty25
Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

(a ja diky Doškovi 16 litrů v...)

Reagovat
monty25

Poslal bych mu to k náhradě...

Reagovat
Coutinho10

tjn navic ta Chelsea jeste schvalne musi otocit ten zapas nakonci, aby me to este vic stvalo)

Reagovat
monty25

To znám...

Reagovat
fajdax

Paráda

Reagovat
off-olda

off-olda27.02.2016 17:01

Kenedyyyyyy, věřím v otočku.

Prorok.

Reagovat
Hokaido

S I B Y L A !

Reagovat
slavex

Druhý poločas už nebyl taková tragédie. Myslím, že jsme nakonec vyhráli zaslouženě. Fabreho gol byla sice haluz, ale nadruhou stranu Diego tam mohl fouknout při troše štěstí i dva goly. Hodně se mi líbí Kenedy, vůbec bych se nebál ho stavět častěji, klidně i na toho beka. On totiž vážně jezdí po prdeli, bojuje a ke všemu je ještě dobře technicky vybavený a dovolí si.

Reagovat
smazaný uživatel

To tempo strhlo dokonce i Edenka a začal nakonci makat.

Reagovat
kiwwi

wau, tak toto bol naprosto luxusny pas od Sessegnona

Reagovat
kiwwi

taky Beckhamovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Nepouzivaj slovo naprosto.

Reagovat
kiwwi

com?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani com

Reagovat
smazaný uživatel

Sak se na to neda kukac, nemozes napisac dajake normalne slovo mesto teho?

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ta mi tak normalne hvarime, vy to nepouzivace u vas u Kosicoch?

Reagovat
J0EL

* f Kosicoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Víte čo? Chodzte do rici s tú vašu hatmatilku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hokaido

Nějak se to Pardewovi sype pod rukama... Nejhorší tým v PL za posledních 10 kol.

Reagovat
B3n

Doufám, že se kouká Dani Daniels a fenixLFC dneska na WBA, po tom, co mi tady psali, jak jsou nekoukatelní a nechutní košťata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pozeram....a to ze ti tragedi daju tri goly (co doteraz nedali nikdy) necakal nikto...ich stastie je to ze CP je este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

sa čudujem, že vôbec aj reaguješ.

Reagovat
fenixLFC

nudim sa az tak ten zapas zaujiamvy nie je

Reagovat
B3n

Tak to zas až tak nekoukatelní nebudou, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olsson

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas od toho najmenej očakávaného

Reagovat
fenixLFC

vreckari

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham sa správa znova ako futbalista

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Koukal někdo na CP? Jak hrál Bolasie?

Reagovat
fenixLFC

bol ozivenim a ta hra snim je kdesi inde. sice to este nebolo idealne pretoze mu to trvalo o stotinku dlhsie nez by malo ale k nejakej strate lopt to neviedlo. na rozdiel od zahu ked sa pustil cez protihracov tak aj presiel

Reagovat
pingla

Perfekt, snad se zase dostane do jeho formy a CP pujdou s nim zpatky nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase klub závislý na 1 hráčovi

Reagovat
pingla

Je to smutne, ale je to tak.... vzdyt bez Bolasieho jsou uplne mizerni, z poslednich 10 zapasu ukopali 3 body za 3 remizy a dali 6 golu (dnes 2) a to Bolasie hral polocas po dvoumesicnim zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Van Gaal said. "Arsenal are on a different level."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

vytrzene z kontextu, najdi si ten rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fear they have missed out on Everton defender John Stones, 21, who is set to move to Manchester City, and could switch their attention to Crystal Palace defender Scott Dann, 29.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard's life is being made into a movie after he agreed a deal with award-winning director Asif Kapadia, whose work also includes documentaries about singer Amy Winehouse and Formula 1 driver Ayrton Senna.

Neviem s tými filmami, či je to dobrý nápad.

Reagovat
Busby babes

hlavne teda nevim, jestli zrovna Gerrar mel nejak zvlast zajimavej zivot aby to bylo na zajimavej film/dokument.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

Já nevim, ale neměl by nejprv tragicky zemřít?

Reagovat
eder

Třeba to v tom scénaři už je.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to ten Arsenal dá!!!!!!!!!

tip: 0:2!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Depay chytl konečně slynu tak to bude klasickej debakl pro gunners a pokud ne aspoň vyhrajeme o gol max 2:0. Arsenal si musí koupit útočníka pokud chce někdy vyhrát titul

Reagovat
Cobra

"Jestli Depay chytl konečně slinu"

Reagovat
J0EL

"klasickej debakl pro gunners"

Zijes z minulosti chlapce.

Reagovat
fantomas

Wenger says previous Arsenal title challenges failed because want-away players getting "tapped up" affected focus

Reagovat
J0EL

Deluded Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Arsdnal snad dnes 4:0+ pro dobro anglického koeficientu. Takové tragedy jako United, to v pohárech nechceš.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak jako dnes? Theo alebo Joel? Ja som za Joela, s ním má tá hra lepší flow. Ostatok je jasný, Coq je predpokladom dobrého výsledku. Musíme vyhrať.

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne možno ešte Welé by mohol ísť do základu... hneď máme dilemu.

Reagovat
J0EL

Wele a Alexis na kridla. V obrane snad Gabriel (ak je uz fit) s Kosom, aj ked tomu velmi neverim. Kazdopadne cokolvek ine ako 3 body bude pre nas fail.

Reagovat
smazaný uživatel

na Gabrielovi mě sere ta jeho rozehrávka.. nevím, jak moc má ty nahrávky úspěšný, ale pokaždý když hraje poslední a rozehrává, tak trnu..

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevím, co bych upřednostnil.. chci vidět Welbze, ale asi bude lepší až když půjde na plac v průběhu hry. Walcotta tentokrát bych vidět nepotřeboval vůbec. U Joela si nedělám iluze, že se mu bude proti United nějak dařit, ale snad by si to aspoň odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo hrot, Joel RW a Giroud lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam v joela a welbecka na hrote. Najhorsia moznost giroud a theo kridlo

Reagovat
Mastný Chobot

ale zase... Je to veľký zápas a v tých od nás pravidelne dáva góly len Theo, takže každý má niečo svoje. Welé vyzerá dobre po zranení, má motiváciu proti svojim, Joel dlhodobo ukazuje, že je šikovný a hardworker, Theo je produktívny vo veľkých zápasoch a Giroud, aj keď v poslednej dobe neskóruje, tak toho pre tím urobí hrozne moc a až na tie góly hráva dobre.

Reagovat
PhilipS

Co to plácáte? Záloha je jasná s Welbeckem na pravo a Giroudem na hrotu. Joel už měsíce nezahrál nic stejně jako Mr. Invisible.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako povieš, šéfko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hej to tvoje je najpravdepodobnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Většina Anglie očekává finále CoC cupu, no nemyslím si, většina Anglie se spíš těší na pokračování bojů o titul a dnes na tradiční zápas mezi Manchesterem United a Arsenalem.

Reagovat
Nikikrew

Leicester vcera vyhral a my musime urcite odpovedat. Je velka vyhoda ze mame konecne mensiu marodku ako nas dnesny super, navyse si pamatam zapasy kde nas United doma uplne prehravali a boli velmi silny. To sa teraz nastastie zmenilo, United uz nepredstavuju taku silu, stabilitu ako v minulosti. 10 rokov sme tam v lige nevyhrali, dnes by sa to uz podarit mohlo. LM je pre nas stratena, musime sa preto sustredit na ligu.

Giroud by sa uz mohol strelecky presadit, celkom mu aj dnes verim. Zostava je asi jasna, na prave kridlo by som dal urcite Welbza.

Skoda, ze zapas neuvidim. Na jednej strane mozme ocavakt dobry zapas, na druhej strane velku nudu. Snad to zvladneme.

Reagovat
Busby babes

omg, vy jste u nas 10 let nevyhrali?? tak to je pak jasny, dalsi rekord padne, to nam posledni dobou jde, resetovat tyhle statistiky...

Reagovat
Nikikrew

V lige naposledy v 2006 , ale pre utechu sme aspon minuly rok vyhrali v FA cupe

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes náročný zápas doma proti Swans, proti ktorej sa nám celkovo v PL veľmi darí. No vo štvrtok sme hrali EL, po ktorej sa pravidelne v lige trápime. Veľké plus je návrat Kanea, ktorý sa cez týždeň mohol zregenerovať. Zostava: Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Alli - Lamela, Eriksen, Son - Kane

Reagovat
nani92

dnes už musí LVG Arsenal poraziť, lebo už to je smiešne čo si s ním Wenger robí

Reagovat
cokoliv

Proč se hrajou oba zápasy ve 3?

Reagovat
pepinho2

Koho zajímá Tottenham?

Reagovat
nani92

lebo tottenham nikoho nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Protože po páté je finále ligového poháru.

Reagovat
nani92

mohli to dať o 13

Reagovat
fantomas

Reagovat
cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na 13:00 bolo inak derby a City..

Reagovat
nani92

však vedeli už nejaký ten piatok dopredu ako to dnes bude, taký problém preložiť čas by nebol..len tam pri tých rozpisoch sú niekedy amatéri

Reagovat
Counter

Ale jinak to prostě nešlo!

Reagovat
Counter

Nemohli. Na tu dobu byly stanovené zápasy Liverpoolu a ManCity. Že tam budou zrovna tyhle dva týmy a bude nutné zrušit tyhle zápasy se ví teprve měsíc. A v tu dobu se už termíny zápasů nemění, protože lidi už mají na tu dobu koupené lístky, zaplacené letenky, rezervované ubytování atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú dve hodiny rozdiel

Reagovat
Counter

To je ale úplně jedno. Když jsou nějak termíny dopředu stanovené, tak už se pak prostě nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože čo by sa stalo, keby dajú zápas Spurs- Swansea na 13.00 hod?

Reagovat
J0EL

Cely vesmir skolabuje.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace vesmír

Reagovat
Mimalu

tobě třeba nic, někomu kdo si koupil před nějakou dobou lístek na 15 hodinu třeba něco ano. Holt s danými termíny se pokud možno nehýbe....

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil by som, keby sa jedná o deň. Ale tu ide o dve hodiny.

Reagovat
nani92

tak ten človek by ju predal na bazoši a bolo by

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

Nestalo by se vůbec nic. Ale Angličani nemají v podstatě žádný důvod ten zápas přesouvat na 13:00, protože jej ani BT Sport, ani Sky Sports stejně nemůžou vysílat. Televize svoje volby už provedly, že nakonec Sky Sports vypadlo liverpoolský derby ale neznamená, že z toho kola najednou můžou vysílat o zápas víc (protože až se stanoví náhradní termín, který bude někdy uprostřed týdne, Sky Sports to utkání budou normálně přenášet). A pokud si utkání nevyberou televize, hraje se tradičně v sobotu od 16:00. Pokud tým nastoupí v Evropský lize, pak se hraje v neděli od 17:00 - teď je tam ale finále Capital One Cupu, proto se jako výchozí čas Tottenhamu vs Swansea zvolila ta třetí odpoledne.

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

hlavně už jsi to tady vysvětloval tisíckrát

Reagovat
vitasrp

Už je to z mý strany dost zbytečný, no

Reagovat
Swarley

zbytečný to asi není, když to opakovaně někomu pořád není jasný, ale spíš mě překvapuje, že se ti chce to pomalu každý druhý týden znovu a znovu vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som tu každý deň ako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale si, skoro pod kazdym clankom, co davas teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite, Paľko.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto napísané to dáva dokonalý zmysel.

Na rozdiel od,, lidi už mají na tu dobu koupené lístky, zaplacené letenky, rezervované ubytování"

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesunout zápasy LFC a Man City očividně o pár týdnů lze a nikoho lístky, letenky a ubytování neserou.

Reagovat
Counter

To je snad něco jiného, ne?

Reagovat
Busby babes

no dneska jsem nejvic zvedavej na tu sestavu. Mike bude hodne chybet pokud nenastoupi, rozhodne vic nez Martial. Tak snad i s detma dokazem Arsenal potrapit a rozsekat je 1:0, Merte o.g.

Reagovat
I am Mancunian

objavuju sa spravy, ze nastupi rashford

Reagovat
Busby babes

tak nikdo jinej asi neni zdravej. v tydnu zahral velmi dobre. ted to bude samozrejme souper o level jinde, ale jen at hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa ho bojim viac jak by som sa bal rooneyho Bude strasne nahecovany

Reagovat
vodka

macheda styl. 2 zapasy a pak zmizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dneska da gol

Reagovat
Mastný Chobot

600. pre Welbeckov hetrik dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a Depayov

Reagovat
Mastný Chobot

a Alexisov

Reagovat
Hachim Mastour

Tak to zas nepreháňajme.

Reagovat
nani92

tak potom aj Rashfordov

Reagovat
Mastný Chobot

fú, začínam si myslieť, že to nebude možné

Reagovat
Mastný Chobot

inými slovami, nedokážem si predstaviť, že sa to stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
afc

Cech-Bellerin-Merte-Kosc-Monreal,Coq-Ramsey,Walcott-Ozil-Sanchez-Welbeck takto by som si to dnes predstavoval. Na United treba rychlych hracov.

Reagovat
Mastný Chobot

rýchlych hráčov a Mertesackera?

Reagovat
afc

A koho ineho tam chces dat? A rychlych hracov hlavne smerom do ofenzivy.

Reagovat
Mastný Chobot

veď ja len rýpem

Reagovat
afc

Ok

Reagovat
J0EL

Gabriela alebo prinajhorsom aj Chambersa Merte je nemozny posledne zapasy.

Reagovat
afc

Gabriel este asi nie je fit a Chambersa na taketo zapasy by som sa bal dat. A nemozny nie je. S Barcou hral az do tej penalty v pohode, s Lestrom tiez nemal problemy.

Reagovat
Nikikrew

Aj prvy gol ide na jeho vrub, aj ked tam viaceri spravili chybu, len nechapem co on robil pred polkou ihriska.

Reagovat
J0EL

Reagovat
afc

To bola kolektivna chyba. Koscielny to tam mal proste prerusit za kazdu cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker keby bol na svojom mieste tak by neprešla prihrávka na Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou dneska odložené dva zápasy?

Reagovat
cokoliv

finále poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude mít Liverpool odložený ještě match s Chelsea?

Reagovat
vitasrp

Bude

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč se něco nehraje už v 1...

Reagovat
Counter

O kousek výš to vysvětluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jinak co říkáte zatím na Gabriela? Mě teda moc nepřesvědčil, ani jsem o něm do tý doby, než šel k nám neslyšel. Nevím, proč jsme radši nevzali Musacchia.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte von a musí prísť nový stoper, ak chcete byť konkurencieschopní...

Reagovat
Mastný Chobot

Nič moc, no, neviem, či niekedy bude mať na základ a na to, aby bol ťahúňom

Reagovat
smazaný uživatel

máme moc třetích stoperů a do základu jen Kose.. asi tak..

Musacchio je o třídu lepší hráč než Gabriel.

Reagovat
J0EL

Ja som s nim zatial viacmenej spokojny, spravil sice par chyb, ale nie je to nic, co by sa hernou praxou nedalo zmenit. Okrem ineho je to asi nas najnebezpecnejsi stoper pri standardkach. Bude dobry. Dalsieho stopera vsak potrebujeme - Merte pri rychlejsich hracoch a proti lepsim timom strasne hori. Kos uz tiez nie je najmladsi a Chambers na to este nema. Aj napriek tomu som presvedceny, ze stoper nepride ani v lete... lebo Wenger.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som na neho dost zaneverel po tej cervenej proti Chelsea, nemam rad hlupych hračov. Ale v mojich očiach ma na to hrať na Koscielneho urovni, žiaľ obaja k sebe potrebuju do dvojičky organizatora...celkom sa v tomto ohlade bojím budúcej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som viac, nachylny na chyby ale stale si zvyka..ale mozno by som uprednostnovl chambersa

Reagovat
Counter

Je tu teprv rok, zvykl si rychle a čekám, že ještě půjde nahoru. Rozhodně zatím spokojenost.

Reagovat
Counter

uff, dneska mi dává co proto

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hrá víťaž FA CUPU LM do EL ide finalista ? Diky

Reagovat
kiwwi

Manchester United include Timothy Fosu-Mensah in squad v Arsenal - The 254th academy graduate to make the Manchester United first-team squad.

Hearing Marcus Rashford will start and Timothy Fosu-Mensah will be on the bench today vs Arsenal. Still unconfirmed.

Reagovat
Dawon

Oba talenti ve FM, jsem klidny

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze Rashford bude hrat, kto iny v utoku by bol.

Reagovat
kiwwi

tak Martial je asi tiez OK, uvidime

Reagovat
Mastný Chobot

Danko je síce z SNS, ktorú by asi som nikdy nevolil, a ani sa s ním úplne nestotožňujem, ale vyzerá ako inteligentný človek, to vždy poteší.

Reagovat
EXoRcIsT

ja som tiez nemal rad SNS ale odkedy tam niesu Slota Raffay a Anca tak mi vobec nevadia

Reagovat
Lacko_Boh

lebo nejsu v parlamente a tym padom pravielne v TV,šak počkaj bodaj by som sa mýlil no

Reagovat
nani92

u mňa práve naopak

Reagovat
Lacko_Boh

Zajo, zobereme tanky?

Reagovat
nani92
Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

až na tie gestá, potreboval by školenie v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som sns kludne volil, Danko je normalny clovek, ale od 92 je strana tak prehnita, ze este budu mat co robit, aby nas presvedcili, ale vyzera to slubne s Dankom...inak, poznam dost ludi, ktori cakali len na to, aby skoncil Slota a oni mohli volit sns a lepsieho ako Danka asi ani nemohli chciet..

Reagovat
Lacko_Boh

moja mama napr...asi. Nechapem co robi predomnou tajnosti ze koho ide volit, jak keby som to len tak po forach na nete vypisoval

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Danko aj celá SNS je len biznis strana.

Reagovat
kiwwi

#THFC team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Alli, Dier; Lamela, Eriksen, Son; Kane.

Reagovat
kiwwi

Swansea XI: Fabianski, Rangel, Fernandez, Williams (C), Taylor, Britton, Cork, Ki, Sigurdsson, Ayew, Paloschi.

Reagovat
GarethBaleCZ

Nejsilnější možná Tak snad nezaváháme a United pomůžou

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Alli, Dier; Lamela, Eriksen, Son; Kane. #COYS

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: De Gea; Varela, Carrick, Blind, Rojo; Schneiderlin, Herrera; Lingard, Mata, Memphis; Rashford.

Reagovat
kiwwi

Arsenal XI vs. Man United: Cech; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Ramsey, Coquelin; Walcott, Ozil, Sanchez; Welbeck.

Reagovat
kiwwi

Man Utd Subs: Romero, McNair, Riley, Fosu-Mensah, Weir, Januzaj, A.Pereira - #MUFC

Reagovat
kiwwi

z toho ide strach

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že David...

Reagovat
kiwwi

kazdopadne cakal som, ze Roja posunie na CB a Carricka da do stredu pola k Morganovi...vyzera to celkovo na priechodak, toto nedopadne dobre, resp. to bude prestrelka jaka svina

Reagovat
I am Mancunian

#mufc XI: De Gea; Varela, Carrick, Blind, Rojo; Schneiderlin, Herrera; Lingard, Mata, Memphis; Rashford. https://t.co/THX8GYNvFP

vitazna

Reagovat
afc

Ani Martial,Smalling. To musime dat.

Reagovat
I am Mancunian

dostanete sadu dneska

Reagovat
afc

Kolko?

Reagovat
J0EL

0:0

Reagovat
afc

Uz ked dnes nedame gol,tak potom fakt

Reagovat
Lacko_Boh

tak zrovna United vie udrzat ciste konto

Reagovat
Salfovic

Kanonýři umí udržet čisté konto kdekomu.

Reagovat
EXoRcIsT

pekna na to kolko je zranenych tak ta zostava je super i ked pomaly Carrick na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Cech-Bellerin,Gabriel,Koscielny,Montreal-Coquelin,Ramsey-Walcott,Ozil,Alexis,Welbeck

Arsene

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Ramsey – Walcott, Özil, Alexis – Welbeck.

Subs: Ospina, Mertesacker, Gibbs, Elneny, Campbell, Iwobi, Giroud.

Top

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tak toto som nečakal. Per asi v základe skončil tým pádom natrvalo.

Reagovat
J0EL

Snad

Reagovat
Hokaido

A s Flaminim něco je?

Reagovat
J0EL

Okrem toho, ze na to nema? Nie nic.

Reagovat
Hokaido

Že by Arsene knečně prozřel?

Reagovat
Mastný Chobot

Je to drbeno

Reagovat
SunFells

Ještě ten tam chybí.

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
Mastný Chobot

co hmkáš?

Reagovat
Lacko_Boh

zabehlo mi.

Ale nie, srandu si robim,nezabehlo len si myslim ze: (Per - Kosc || Per - Gabirel ) > Kosc-Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

akože pre teba? lebo u Wengera je to podľa toho trendu posledných týždňov a hlavne dnešku asi jasné

Reagovat
Lacko_Boh

asi len pre mna vlastne uz od zaciatku sezony sa Wenger snazil nenapadne Gabriela presunut do zakladu,len som si to skrz zranenia a karty nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
SunFells

Ranieri se usmívá.

Reagovat
Nikikrew

A to preco?

Reagovat
Swarley

však je nedela, proč se nesmát

Reagovat
smazaný uživatel

maličkosti

Reagovat
Swarley

mít volno, to je z mého pohledu velká věc

Reagovat
Lacko_Boh

lebo uz zajtra pondelok?

Reagovat
Swarley

to je zásadní problém neděle, to uznávám, ale to je špatný přístup k neděli...ona za to pondělí nemůže, takže je potřeba se soustředit na ni samotnou a užít si ji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

chces byt stastny?Tak buď!

Reagovat
Lacko_Boh

Theo je teda trojka na hrote? asi nečital tie male pismenka na konci zmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

až na Ramseyho

Reagovat
Lacko_Boh

nema ist kto za neho a snad nadviaze nad vykon s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers na DM mal byť skúšaný už dávno, ale je pravda, že skúšať ho na tento zápas je hlúposť, takže snáď nadviaže ...

Reagovat
Lacko_Boh

tak Chambers...veď Elneny je na lavičke(tesim sa ked nebude, budem moct napisat: Elneny NENI na lavičke ) ale ten zas nie je lepši ako Aaron, za normalnych okolnosti by tam mal byt Santi, poprípade Jack

Reagovat
Heisenberg

Jako Coq s Chambersem? To by bylo moc nekreativní a Aaron pokryje daleko víc prostoru než Chambers. Pokud by za něj někdo mohl jít, tak El-Neny, ale tomu ještě AW tolik nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nadviaže na dobrý výkon s FCB, tak áno, ale ak podá výkon, aký podával často v predchádzajúcich zápasoch (nedržanie si pozície, prepadnutie v defenzíve, arogancia voči spoluhráčom i protihráčom, simulácie, sebectvo v zakončení), tak to bude klasicky zlé...

Reagovat
Salfovic

Aaron nepokryje ani starou kozu. Nenech se zmást tím, že pobíhá po celém hřišti, kde se mu zachce.

Reagovat
Heisenberg

Moc dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

To dneska bude kotel :'(

Reagovat
smazaný uživatel

Ray Parlour: "Zápas s Manchesterem United byl ten, který jsme vždy vyhlíželi. Ne s Tottenhamem, to byly lehké 3 body."

Hahahaha

Reagovat
Lacko_Boh

kde su tie časy...v piči su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Si teda nemyslim, ze by mel Giroud sedet kvulit Welbeckovi

Reagovat
kiwwi

kvoli Welbeckovi by mal sediet aj Messi

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny. Messi na PL nema, zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Kvůli Welbeckovi měl hlavně sedět Mata.

Reagovat
Counter

Proti MU se to už jednou vyplatilo, proč to nezkusit znova. Navíc Giroud hrál poslední dobou všecko, je fajn moci rotovat.

Reagovat
Nikikrew

Tak to som teda prekvapeny ze nehra Giroud. Na hrote teda asi Theo. Inak som aj rad ze hra aGabriel

Reagovat
Hachim Mastour

Na hrote Danny, to sa ako nebavme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo koukate na predzapasovy stream, kdo je ten typek uprostred? Jsem to ted pustil a nejak netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zostava. T e o r e t i c k y by sme sa dnes mohli rozstrielat

Reagovat
Lacko_Boh

THEOreticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se čte feoreticky

Reagovat
Lacko_Boh

nečte

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Se United moc podcenujou. Tahle sestava jim aspon neumožní hrát kombinační sračku a vrhnou se na to po hlavě trochu s větším tempem. Podle mě je to spíš 1X než X2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG jake vymluvy

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis od zranenia odohral už dosť zápasov na to, aby sa do toho dostal.Podarilo sa mu skórovať v PL len proti trom tímom, jedným z nich je United.Tak by mu to tam už mohlo padnúť.

Reagovat
Hachim Mastour

Bude Old Trafford pro Arsenal i dál zakletý? WOOOW.Ten kto to písal nech sa hanbí.

Reagovat
supporter

vzdyt tam deset let v lize nevyhrali

Reagovat
habinity

Dneska by mohla byt vyhoda ta mlada krv a najme rashford, urcite tam bude lietat ako utrhnuty z retaze...dalej mal skusit rileyho..je behavejsi od roja..troska obava od carricka, ale tak giroud neni nejaky sprinter... co bude platit na deti s arsenalu? Veeela behania a vyvarovania sa chyb ..hlavne nedostat skoro gol aby nemali brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester - mlada krev

Arsenal - deti

Ze ses debil vime uz dlouho, ale aspon si zjistit, ze Giroud nehraje, bys mohl

Reagovat
habinity

Tipol som ze hraje, zostavu arsenalu nepozeram.kto vedel ze ten plesnivec stary wenger ho dal na na striedacku ked stale nastupoval?.aj tak na titul arsenal nema ...

Reagovat
Hachim Mastour

Giroud nie ale Welbeck áno.

Reagovat
habinity

Som pisal opravu, videl som len united zostavu ta vasa ma nezaujima nechapem ze giroud sedi.wenger caka pravidlo predany hrac vzdy skoruje proti byvalemu klubu? Ako ked vam namazal valencia v fa cupe?

Reagovat
Edgewalker

Giroud potřebuje už taky trochu odpočinek a Welbeck odehrál slušné minuty po zranění. Navíc Giroud jako žolík taky často funguje

Reagovat
habinity

No giroud nehraje tak carrick bude mat co robit z behavym welbeckom

Reagovat
Mastný Chobot

z koho?

Reagovat
Mastný Chobot

s kým?

Reagovat
FCSL

Změny v sestavě Hlavně, že nehraje Mertesacker

Reagovat
Lacko_Boh

oh toto čo tu robíte z Mertesackera

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

bude Welbeck oslavovať svoj gól, ktorý strelí Manchestru United ?

Reagovat
habinity

Sak v fa cupe oslavoval minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

někdo dobrej stream? nejlépe přímo digi sport :) díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

http://kewyhype.blogspot.cz/

Akorát se baví i Giroudovi, sice jim vůbec nerozumím, ale asi to nebyho Henryho oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Henry o něm řekl, že by si užíval s ním hrát ve formaci 4-4-2. To si myslím, že je pro Girouda dost velká chvála. Celkově ho hodně bránil proti ostatnim.

Reagovat
Lacko_Boh

Henry o Olim povedal niečo v zmysle že nie je top utočnik(zrovna ked mal celkom slusnu sériu aj štatisticky)

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne dneska ne? Dneska říkal, že to není útočník, který bude dávat 2 góly každý týden, ale že pro tým je v a kolem pokutového území hrozně důležitý.

Reagovat
Trand

On Henry ty názory docela často mění, vypadá to, že podle toho, jak se mu to hodí. Což mě teda docela zklamalo.

Reagovat
Cobra

Jak říkám, nerozuměl jsem mu

Reagovat
Lacko_Boh

dnes neviem,nepozeram. Ma pravdu podla mna v oboch vyjadreniach.

Reagovat
Ángel di María 22

United do toho!!!

Dneska domácí převálcují Arsenal svou drtivou ofenzívou, hosté jsou bez šance, tip 1:0 (90'+3 Koscielny vl.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Arsenal dnes neporazí takto slabý Manchester United, tak...to si ani neviem predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
vrabejka

Preview finále ligového poháru: Liverpool FC - Manchester City

Jurgena Kloppa čeká premierové pohárové finále na lavičce LFC.

V cestě mu bude stát celek Manchester City.

Kdo by to byl tušil, že po 3 měsících od příchodu Kloppa budeme hrát takhle brzy o zisk trofeje.

Je to tu, zase jsme se dočkali a můžeme koukat na finále některého poháru s naší účastí. V neděli od 17:30 to ve Wembley vypukne a my se můžeme těšit na velký zážitek. Máme štěstí, že můžeme počítat s největšími esy typu Coutinha, Firmina a Sturridge.

V defenzivě musí Klopp řešit jen otazník nad výběrem druhého stopera k Sakhovi. Lovren trpěl virózou a není jisté, zda bude do zápasu připraven. Ve čtvrtek nastoupil na stoperu Lucas a je to jedna z variant i pro finále. Brazilec určitě bude mít v zápase o motivaci postaráno, za celou dobu, co je v Liverpoolu, totiž nikdy nehrál ve Wembley. Vždy, když se tam Reds probojovali, byl zraněn nebo vykartován. Motivaci ale určitě bude mít i Kolo Touré, ten by totiž sváděl souboje se svým mladším bratrem v dresu City Yayou.

Příliš nepočítám se změnami v sestavě kromě výše zmíněného postu. Ofenzivní trio je více než jasné a hlavně nebezpečné. Trojice za nimi je taky jasná, jakž takž defenzivní Emre Can, k němu kapitán Henderson a Milner, který svou trefou zajistil postup přes Augsburg v Evropské lize.

Zranění: Ings, Gomez, Skrtel, Allen, Stewart

Zajímavosti:

- Liverpool FC vyhrál Ligový pohár rekordně osmkrát (bilance ve finále 8v-3p), jeho soupeř Manchester City třikrát (3v-1p).

- LFC se s ManCity nikdy ve finále poháru nestřetl.

- Jurgen Klopp vyhrál 4 z 5 pohárových finále

- The Reds z posledních 5 zápasů, 3 vyhrál nad Manchester City

LFC a COC řečí čísel:

5 - počet manažerů, kteří nad hlavu zvedly trofej (po Paisleym, Faganovi, Evansovi, Houllierovi a Dalglishovi by byl Klopp šestým).

5 - přesne tolik trofejí má na svojem konte Ian Rush.

12 - Klopp je v pořadí dvanáctým manažérem Liverpoolu, ktorý viedol klub v zápase LP.

19 - proti tolika různým týmům dal gól v zápasoch LP Ian Rush.

25 - počet vítězných zápasů v řade, které Liverpool v sezónach 1980-84 v LP odehrál.

53 - počet zápasů, které v LP z lavičky The Reds vedl legendární manažer Bob Paisley.

66 - počet různych tímů, proti kterým LFC v LP nastoupil.

453 - počet gólů, které hráči Liverpoolu v duelech LP dali.

Jak se dostali týmy do finále COC 2016?

The Reds:

3. kolo: LFC 2-1pp Carlisle

4. kolo: LFC 1-0 Bournemouth

1/4: LFC 6-1 Southampton

1/2: LFC 2-1 Stoke City

Manchester City:

3.kolo: Man City 4-1 Sunderland

4.kolo: Man City 5-1 Crystal Palace

1/4: Man City 4-1 Hull City

1/2: Man City 4-3 Everton

Pravděpodobná sestava:

Mignolet, Clyne, Sakho, Toure, Moreno, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Firmino Sturridge

Slovo na závěr:

Na City umíme. V této sezoně nemáme problem porážet silné soupeře, ale máme problém se slabými týmy. City navíc bude chybět nejlepší hráč De Bruyne. Rozhodujícím faktorem bude trojlístek Coutinho, Firmino, Sturridge. Věřím, že večer budeme moct slavit naši 1 trofej této sezony.

Tip 2-1 - 40. Sturridge, 64. Aguero, 91. Coutinho

Zápas začíná v 17.30, živě ho bude vysílat Nova Sport 2.

Reagovat
vodka

welbz nás dneska roztrhá

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

niet nad optimizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mame lepsieho rashforda

Reagovat
vodka

Reagovat
habinity

Ked mu ozil bude centrovat banany tak je to mozne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď dáte aspoň 1-0, Swans hrajú dobre vzadu

Reagovat
Swarley

ty vole já už si říkal, kdo je ten rezavej vedle Carricka a kdo se ještě při rozcvičce zranil

Reagovat
J0EL

Walcott na hrote?

Reagovat
smazaný uživatel

budou se tam točit..

Reagovat
smazaný uživatel

lavička United....

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Toto musí Arsenal roztrhať.

Reagovat
Heisenberg

AND IT IS LIVE!

Reagovat
Cobra

Hugoooooooooooooooo

Reagovat
Orlandiiik

HUGO !

Reagovat
Amos

někdo acestream?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zákrok kola máme, snad ho tam Usty dá.

Reagovat
Kaze

Mata uz neprihrava jen dozadu, ten tim smere uz i s micem chodi

Reagovat
Swarley

jako ať je to jak je, ale na ty mladé, hladové se dívá fakt dobře...bylo to vidět vždy na Lingardovi, je to vidět i na Rashfordovi...trochu rozdíl oproti těm našim profesorským výkonům...

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho, škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut jaký míč

Reagovat
smazaný uživatel

tohle zrovna by dala asi většina hráčů na krajské úrovni..

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě

Reagovat
Swarley

jak se říká, jinej kraj, jinej varm, že?

Reagovat
smazaný uživatel

u nás JM to takhle chodí od nohy už v mladším dorostu

Reagovat
smazaný uživatel

omg Čeština pláče

Reagovat
Rohlíček

aaa nachoo

Reagovat
smazaný uživatel

Oezil pekne

Reagovat
Infernoqt

hah, Monreal je lama

Reagovat
Heisenberg

Hezky Ozil.

Reagovat
Trand

Nacho Ale náběh super, Danny je skvělý, úplné zjevení v té naší ofenzívě.

Reagovat
Swarley

dpči i s Mesutem, nádhera

Reagovat
Miguel19

Varela

Jak měl Nacha před sebou a stejně se přihlásil o offside

Reagovat
smazaný uživatel

Nachoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pravou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut.

Reagovat
kiwwi

Varela tam stal a dvihal ruku na ofsajd jak kral

Reagovat
kiwwi

totalne nezvlada

Reagovat
Swarley

jako hrát dalších 80 minut na Alexise se žlutou, to nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jedine z těch poslední dobou hrajících mladíků na mě působí, že na to totálně nemá... A to i přes tu jeho "nováčkovskou snaživost"...

Reagovat
Mervin

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin na začátek dobře mimo...

DDG

Reagovat
Minister

zasa zahadzujte

Reagovat
smazaný uživatel

to měl dát

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Varela Pičus. Naštěstí rozhodčí neposranej a zažlutil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

preco picus?

Reagovat
smazaný uživatel

že se ptáš vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

to co předvedl patří do rugby, ne do fotbalu, fakt nesnáším tyhle zákroky

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

presne, skocit rukama po protihraci je fakt vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

učil sa od mrdiek Ne*villa a Rafaela...

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal si zbytočne predkopáva loptu...Už 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG Nezvyk vidieť brankára chytať aj niečo navyše

Reagovat
Hokaido

United ale pěkně kombinují v šestnáctce!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme ako dať gól, ale hlavne nech nevyhrá Arsenal. Ak aspoň týmto prispejeme k tomu, aby nemali titul, budem spokojný. A ešte nesmie dať gól Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Arsenal než Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to vyhrá City, Tottenham, to je jedno... Ale Arsenal fakt nie. Oni mi nijak nevadili, kým hrali o 4. miesto. Ale posledné sezóny, ako vyhrali 2x FA Cup sú veľmi namyslení a idú mi totálne na nervy. A bolo by úžasné, keby to dal ešte aj v takejto sezóne nejaký Leicester a nie oni

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy... My jsme namyšlení?

Reagovat
Swarley

namyšlení alibisti, to je vůbec ta nejhorší kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Ste no. Hlavne takí Counterovia a Sunfielsovia, ktorí tu stále s niečím provokujú a vysmievajú sa. Už len kvôli nim to nemôžte vyhrať, to by sa tu nedalo zvládať.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Prej penalta

Reagovat
Counter

Rozhodčí úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí skvěle. Na první pohled jsem viděl jasnou penaltu.

Reagovat
Swarley

tak co? to asi nebylo ve vápně..

Reagovat
patas92

Někdo anglický acestream? Na Redditu žádný nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Za fergieho by to bola penalta

Reagovat
Swarley

za fergieho jsme vám dali i s horší sestavou osmičku

Reagovat
smazaný uživatel

že s horší sestavou dyt ste ten rok získali titul

Reagovat
Busby babes

ale v tom zapase jsme meli stred zalohy Cleverley Anderson.

Reagovat
Amos

Nemáte někdo acestream na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford hodně dobře.. Rozhodčí taky

Reagovat
pingla

Kdyby to lizlo Herreru ...

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Rashfordove zrýchlenie je neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že to toho Herreru netečlo.. to by býl gól kola

Reagovat
Manik...

Frodo dneska nejede

Reagovat
Minister

panebože Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck má dobré svaly

Reagovat
Trand

Theo hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

nalož na něho na střelca. dneska jsem si jistej!

Reagovat
Swarley

"and take it´s take it away by Ljunberg...Lingard, sorry..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Spurs

Reagovat
FCSL

Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
CR7RONALDO

Spurs

Reagovat
Cobra

Reagovat
leroy

Ten Varela, to čo je za smiešnosť? Dopredu jak ja a dozadu este horsie. Čo tam radšej nedal toho mladého, pravého becka. Ten vypadal vyborne.

Reagovat
Swarley

zatím je to fakt bída, hlavně směrem dozadu je dost mimo...ale tak Lingard to bere poctivě, tak snad to nebude hořet nějak šíleně...

Reagovat
smazaný uživatel

Varela asistence

Reagovat
I am Mancunian

carrick, pekne

Reagovat
Swarley

Depay určitě mnohem lepší, minimálně v nasazení

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vrabejka

Spurs muzou říct papa titulu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat klauna.

Reagovat
vrabejka

Já vím no realita boli

Reagovat
pingla

Martial a CBJ

Reagovat
wild

urcite niekto z nasich obrancov dostane cervenu

Reagovat
Ángel di María 22

To je zoufalej fotbal. To fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo čakajú Gunners? Messi s Rashfordom sa moc nepodobajú

Reagovat
smazaný uživatel

No dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Theo poprvy u balonu

Reagovat
Infernoqt

hahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaa goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

olééééééééééééééééééééééé

Reagovat
kiwwi

bozi chlapec

Reagovat
wild

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
Ángel di María 22

Už se Arsenal veze

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě, Arsenal hraje piču.

Reagovat
kiwwi

sak sme hrali uplnu picu my...Arsenal o triedu lepsi

Reagovat
Swarley

tak lepší, však jsme je pustili jen do té jedné šance...hrajou stejně bezzubě, jak my v nejlepší sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

my fakt máme naprosto odlišný pohled na fotbal

Reagovat
CR7RONALDO

Rashford Toto už nieje náhoda

Reagovat
Trand

Ok, Theo hraje.

Reagovat
Ronaldo.com

Goooooooooool

Reagovat
Hokaido

A Rashford je zajištěnej na celej život, jak je to jednoduchý.

Reagovat
Kaze

ez katka

Reagovat
smazaný uživatel

běžte do prdele...

Reagovat
Miguel19

Walcott poprvé u balonu a je z toho gól United

Reagovat
VasAFC

přesně.. v létě by měl jít fakt někam do řiti už.. ideálně čína za nějakej slušnej peníz

Reagovat
smazaný uživatel

macheda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Walcott vynikajicí

Reagovat
Swarley

rychlá akce, supr centr a neuvěřitelná záležitost, 4 (slovy čtyři) hráči ve vápně na centr...

Reagovat
pingla

Jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

no jo, zase píčus Theodor to zjebal

Reagovat
I am Mancunian

varela dalsia asistencia

Reagovat
Miguel19

Za co?

Reagovat
Edgewalker

Dostat gól na OT v prvním poločase, to se může stát jenom nám

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

fakin Rashford!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
patas92

Tvl Ransdorfem si nechat dát gol ...Walcott

Reagovat
vrabejka

Rashfoooooord!

Reagovat
aither

Nasrat kurva

Reagovat
vodka

Reagovat
REPLIKATOR

Walcott, Ramsey

Reagovat
Usty

Co to je tohle?? Co se to děje? Kde se tenhle borec vzal sakra?!

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel tady to máte za Pera!!!!!!

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

S theem zas hrajem o 10... Kdyz se ukazal u balonu tak ztratil balon a nevratil se s hracem.. Dement

Reagovat
smazaný uživatel

no Gabriel to taky mohl odkopnout..

Reagovat
Miguel19

Looooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Infernoqt

hahahahaa

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Dawon

Walcottuv prvni dotek s micem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

machedaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Koscielny

Jinak naprosto nechápu proč nehraje Giroud.Bez něj ten útok Arsenalu vůbec nefunguje.Walcott je tam k ničemu.

Reagovat
Swarley

bože jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
kiwwi

looooooooooooooool ja sa z neho poseriem

Reagovat
smazaný uživatel

Whaaaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford se toho nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenaaaal Rashfoooooooooooooord

Reagovat
wild

si robis picuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Ronaldo.com

Joooooo neuveritelny

Reagovat
vrabejka

Rashfoooord!!!! Nový Roooney!!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal To je ostuda ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

N e s k u t o č n é

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Free_player

wow Rashford stoupá

Reagovat
Mervin

a je hotovo

Reagovat
Kaze

WTF

Reagovat
Rohlíček

To je snad zlej sen

Reagovat
Trand

Nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel.....

Reagovat
Corosian

Ja se poseru

Reagovat
vodka

macheda zapomenut

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krááááááááááááááááááááááááááávioooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej řádí

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za borca?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jsou ti mladí.. celá ta akce.. s Rooneym na hrušce by to bylo pořád 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

fantazieieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Heisenberg

Mertesacker Oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

"Welbeck nás dnes roztrhá"

Reagovat
VasAFC

wait for it

Reagovat
r.mrazik

To dite si dela prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Lestru titul

Reagovat
Usty

WHAT THE HEEEEEEEEEEELL

Reagovat
Busby babes

stejne do sestavy das Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte ten titul leicesteru, kdyz ho nikdo jinej nechce

Reagovat
Swarley

ty vole a já uvažuju o Mourinhovi, u nás je to prostě napsaný pro neuvěřitelný příběhy, Giggs in

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
aither

Seru na to kurva, zmrdi

Reagovat
Hokaido

Gabriel je taky celkem tragéd, to jste si moc nepomohli oproti Mertemu.

Reagovat
REPLIKATOR

Trapáci z Arsenalu

Reagovat
Mervin

pište si ci chcete, ale s Mertem by se tohle nestalo... Gabriel je strašný sráč

Reagovat
Switchback

Manchester United > Barcelona

Reagovat
LAM

Arsenal a hrát o titul

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Ty kkt, Arsenal

Reagovat
Edgewalker

Dostat dva góly na OT v prvním poločase, to se může stát jenom nám

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne poriadny útočník a hned to ide! Ešte by to chcelo hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

na centr pred tim druhym mel Petr jit

Reagovat
Salfovic

Gabriel zatím tedy fantastickej zápas

Reagovat
SunFells

Ranieri se usmívá.

Reagovat
liquicitizen

snívajte ďalej o tituloch

Reagovat
Free_player

Rashford : Síla se probouzí

Reagovat
Liquid

hoď tam ručník Wengře a nejlíp se sebou takhlec se hraje o titul jo ??? jsem tu psal po tom Leicesteru, že přiští týden bude rozdíl opět stejný a je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Banda tragédov fakt, ako by krleš povedal... Ttitul do Lesteru alebo do modrej časti severného Londýna...

Reagovat
RKBoy

a to je tolko k srande menom - Arsenal vyhrá titul.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
Minister

Wenger však sa postav a povedz im niečo dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se v létě nekoupi stoper, tak to bude velký problém.

Očekávám (marně) , že by se AW mohl trošku rozšoupnout a placnout přes kapsu.

Reagovat
vodka

depay fakt běhá a maká

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to proti tragédů docela jde

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ten mlaďas hraje poprvý v PL ?

Reagovat
SunFells

jop

Reagovat
Hokaido

Pičo nějakej Rashford hraje půl hodiny proti Arsenalu a dá dva goly a Eden není schopnej dát posranej gol za 30 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal finišuje v ataku na titul!

Reagovat
RKBoy

oni finišovali v boji o titul už v 1. kole.

Reagovat
Pasha

Neschopný Wenger

Reagovat
Trand

Tohle je šílený. Hrajeme naprosto otřesně, nejslabší United za několik posledních let a stejně prohráváme 2:0. Arsenal vždycky dokáže zklamat víc, než minule, na to je spolehnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2*

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to správne ...

Reagovat
Trand

Je to snad úplně jedno, jak je to napsané. Kdyby to byla aspoň pravopisná chyba. Ale ok, pokud z toho máš radost, tak si to oprav.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám z toho radosť, robím to so sebazaprením, ale chcem, aby si túto elementárnu vec ovládal a odlišoval sa od tĺkov ako kiwwi ...

Reagovat
Trand

Ok, tak tedy 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho je to tak jak píšeš správně?

Reagovat
Hokaido

Protože je to dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla logiky podľa mňa. Píšeš / hovoríš výsledok z pohľadu tímu, o kt. hovoríš / píšeš ...Arsenal prehráva 2:0 je zmätočne napísané. Kedže píšeš z pohľadu Arsenalu, jeho skóre udávaš prvé - Arsenal prehráva 0:2 a neudávaš dôraz na to, kt. tím hrá doma / vonku. Používa sa to tak všade v športovom spravodajstve, ak mi neveríš, všimni si to...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela odvážný tvrdit, co je a není správné, jen podle tvýho názoru bez reálnýho základu. Faktem je, že skóre je 2:0 a to v tomhle pořadí. Proto není žádnej problém napsat, že můj tým (Arsenal) prohrává 2:0, protože takový je zkrátka stav toho zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je odvážne tvrdiť, pretože to nie je môj názor, môj názor je len to, podľa čoho sa to používa a to je rozdiel, nesnaž sa mi nanútiť, že ja tu vymýšľam nové pravidlá...

To, že sa to tak používa si môžeš overiť v médiách, opakujem sa už... Pravidlo nepoznám, nevygooglil som, napr. fantomas by mohol vedieť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže, já ti neupírám, že se používá. To meritum věci je v tom, že používání jednoho ještě neznamená, že ten druhý je nesprávný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že všetky médiá to používajú len konvenčne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně nemyslím, že se ten druhej tvar nepoužívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Začul som to možno u komentárov, kt. sa často mýlia. V oficiálnom spravodajstve od moderátorov som to nikdy nevidel ...

Reagovat
smazaný uživatel

*komentátorov

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě. A všechny český i světový media to normálně používají, asi mají na Slovensku vyjímku.

Reagovat
Mastný Chobot

jo "Arsenal prehráva 2-0" je neskutočne zmätočné, normálne som v piči z toho a netuším, jak to je

Reagovat
Kaze

Nejhorsi mozny vysledek do polocasu

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
supporter

Jo Jo a pan Wenger Bude United poucovat o odchovancich

Reagovat
Heisenberg

Mě je Čecha líto, my si zasloužíme Poláka a bojovat s United o LM, fakt tragédi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mě spíš Özila.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Free_player

Arsenal netuší ... chtělo by to ještě gol nebo dva, aby si uvědomili, že titul pro ně je fakt utopie ....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase utřeme nos jako každý rok Tak snad prohraje i Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo zase nulovej, theo off, giroud on

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

mě příjde, že jeho výkony jsou nekonzistentí jako kdyby mu pořád bylo těl 17 let.

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je Arsenalu líto. Bazinga.

Reagovat
Mervin

tak tvůj zkurvený Madrid má k titulu pořád stále dál než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to zkurvený

Reagovat
Mervin

já vlastně proti Madridu taky nic nemám, ale jen mne sere tento člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

nejhorší je, že Wenger sedí na lavičce jako zmoklá slepice....já bych se tam mohl uřvat a nejspíš bych už byl na tribuně, ale tohle je jen ukázka naší bezmoci...

Reagovat
SunFells

Z té lavičky Gabrielovi s Walcottem jak hrát fotbal asi nevysvětlí.

Reagovat
Mervin

tak je tam nemá dávat...minimálně Theo by se z Arsenalu už měl pakovat, protože co předvádí tuhle sezonu, to nemá obdoby

Reagovat
SunFells

To nemá no. Ještě chvilku bude takhle poslouchat hlas hloupého lidu a budu i já pro jeho výměnu.

Reagovat
SunFells

Rashford už dorovnal Falcaa

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a já pořád nevím ani jak vypadá

Reagovat
SunFells
Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

DANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz LAMA!!!!

Reagovat
kiwwi

odchovanci United valia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Weeeeerlbz! Pojď hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Welbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Hachim Mastour

arsenal je späť.

Reagovat
Trand

Dannyboy Jediný, kdo za něco stojí.

Reagovat
Swarley

tak to bylo teda bránění pánové, Rojo i Morgan absolutně na facku

Reagovat
Swarley

nepochopitelný, hrajeme tam s mladýma uchama a pak udělá takhle školáckou chybu jeden z těch nejzkušenějších, kterýho je hlavní úkol právě hra směrem dozadu...domlátit pěstma...

Reagovat
Rohlíček

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
Heisenberg

Dneska je to souboj Welé vs. Pelé

Reagovat
SunFells

Pěkně Welbz

Reagovat
Miguel19

Morgan

To je na odebrání platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku je úplně na hovno

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, myslíte si, že je schopnej Wenger uznat chybu a dat tam už v poločase Girouda?

Reagovat
Mervin

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

My man Welbz

Reagovat
Edgewalker

jiskřička!

Reagovat
vodka

Welbz

Reagovat
vodka

pořád nejlepší útočník v lize při poměr minuty/goly

Reagovat
Minister

Welbeeeeeeeck.... a pome kurva

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Free_player

Danny vrací úder

Reagovat
smazaný uživatel

Theo hra horsie ako kef mal 16

Reagovat
Trand

Reagovat
patas92

Reagovat
vodka

od vánoc je příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ako padajú

Reagovat
supporter

Do pics Shneiderlin co to bylo

Reagovat
Kwido

That guy

Reagovat
Switchback

David zareágoval celkem pozdě

Reagovat
Whitemedia

Bránění obou týmů je neuvěřitelné, jsem si to mohl uvědomit dřív a nevsázet na remízu 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Otocime

Reagovat
I am Mancunian

a potom my

Reagovat
vladis271

Rushford mi príde ako taký 16tkový hitman. Ako, keď to hráč ovláda môže byť skvelý. Žiadna hračička, ale .

Reagovat
smazaný uživatel

Theo na facku

Reagovat
Trand

A říkejte si o Giroudovi co chcete, ale dnešní Theův výkon, to je něco hroznýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, že je na hřišti.

Reagovat
Rohlíček

Walcott

Reagovat
Mastný Chobot

Obrana rozjebaná jak automaty v Rimavskej Sobote. Cez leto 2 nových stopérov, prosím. United stačí na hrot postaviť podvýživeného stredoškoláka a ten za 45 minút dobre, že nedá hetrik. Alexis komediant, Wlbz, Coq dobrí

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis mi príde napravo lepší. Walcott teda dole, Alexis napravo a hrot Welbz...

Reagovat
Lacko_Boh

kedy ti prisiel napravo lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese, Barca. minulá sezóna... Asi nemá formu teda, ale skúsil by som ho aj tam...

Reagovat
Lacko_Boh

hmmm

Reagovat
Hokaido

Alexis už by se měl probrat, neodehrál snad dobrej zápas po návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Barce byl docela platnej

Reagovat
Lacko_Boh

sme boli minuly rok na niečo ine zvyknutí

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt!

on mi příjde jako kdyby svým spoluhráčům ani nevěřil a hraje totálně na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Niet nad úprimné komenty.

Reagovat
smazaný uživatel

"Cez léto 2 nových stoperov"

To si prejes moc, budem rádi vůbec, aby přišel 1.

Reagovat
Lacko_Boh

nikto nepride

Reagovat
Counter

Je legrační, že to furt stačí na druhou nejlepší obranu PL.

Reagovat
Mastný Chobot

to je, no. Aby sme sa nechápali zle, inokedy je to lepšie a hoci to má aj inokedy nie moc blízko k ideálu, tak dnes je to oveľa horšie

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, na Thea som zabudol, čo vzhľadom na jeho vplyv na zápas nie je nič prekvapivé

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s Wengerem už nikdy titul nevyhrají prostě. Tuhle sezónu měli snad největší šanci za posledních 10 let, a frajeři si to zase takhle hloupě poserou...

Reagovat
smazaný uživatel

jako naše bránění je fakt bomba. a Per tam není!

Reagovat
Thab

Welbz nečte ef, takhle se připravit o šanci prohrávat 0:2 v poločase

Reagovat
Manik...

ManU to urvete

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být gól Ericu

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být gól Ericu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to nedojebme

Reagovat
patas92

Nevím, jestli sem někdy viděl zbytečnějšího fotbalistu než je Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si zahral aspon svoji klasiku a byl jen neviditelnej, ale on uz povysil na novou uroven a totalne to ostatnim kazi... Achjo, co si musi na lavce rikat Iwobi s Campbellem. Zvlast Campbell, kteryho Wenger odstrelil na lavkukvuli par nepovedenejm zapasum a Theo se tam plouzi furt

Reagovat
patas92

nick

Reagovat
Counter

easy obrat teďka Ale Walcott je fakt mimo, Joel musí co nejdřív na plac...

Reagovat
Mastný Chobot

*Giroud

Reagovat
SunFells

Giroud

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale podla mna hrame strasne...mam pocit ze ked ma Arsenal loptu v moci, tak z toho bude vzdy nieco kvoli nasmu tragickemu braneniu...dopredu sme toho tiez vela nevymysleli, v podstate dve sance, dva goly

Reagovat
Mastný Chobot

to isté Arsenal, akurát, že sme dali gól jeden

Reagovat
Trand

Reagovat
fajdax

Neuvěřitelný jak si kompletně otočil

Reagovat
kiwwi

otocil z coho?

Reagovat
smazaný uživatel

bráníte asi tak důsledně jak my. ale co se týče ofenzivy, tak mi to přípomíná Safovu křídelní hru..

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nejseš normální

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
Swarley

my tam můžeme stavět mladých kolik chceme a na jakékoliv pozice, ale nejslabší na hřišti bude pokaždé střed hřiště ve složení Morgan a Herrera...tragédie, oba a Morgan u té standardky úplně, něco neuvěřitelného, že takový hráč vymyslí něco takové...

ale jinak super zápas, na tu sestavu je to fakt hodně slušné, Rashford super, kraje zálohy fungují docela slušně a hlavně se snaží jít rychle dopředu, takže i Mata dnes vypadá dost použitelně, když jim rychle rozdává balony do stran...uvidíme, co dál, tohle může dopadnout jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Polák chytá jak ďábel, no

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si říkal, u toho přímáku Eriksena, že tohle bude gól a on se asi od posledně poučil

Reagovat
SunFells

Myslím, že nebude dlouho trvat a Alexis začne i s tím barcelonským plácáním se po zemi. Poslední dobou nedělá nic jiného než že na rozhodčího máchá rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný poločas Myslel jsem, že přepnu na Byl jednou jeden polda 3, ale dám tomu šanci i na druhou půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jednou jeden polda 3

Reagovat
C-M@ster

Byl jednou jeden polda 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Normálne sa na to dá aj pozerať...

Reagovat
smazaný uživatel

To je práve podľa mňa jeden z tých slabších zápasov zatiaľ.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Mně to přijde jako naprosto hroznej zápas.

Reagovat
LAM

United vs Arsenal a fotbal jak z dolní poloviny tabulky,navíc ani tempo není velký.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Trand

Přesně tak, fakt to nevypadá jako tým bojující o titul.

Reagovat
fajdax

DDG trošku zaspal u toho golu mi přišlo

Reagovat
Swarley

to jo, já bych vyběhl a profackoval Morgana hned, nečekal bych až do poločasu do šatny...

Reagovat
fajdax

Jedeš to moc na sílu dědku

Reagovat
Swarley

a ty asi na slepotu, protože nechápu v kterým vesmíru by měl gólman očekávat, že tenhle balon takhle borci před tebou propustí

Reagovat
fajdax

Vůbec mi prostě přišlo, že na ten balon reagoval opožděně...

Reagovat
J0EL

Tak s Gabrielom som to asi prepiskol. Oba goly jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell hore, Walcott dole...

Reagovat
Mastný Chobot

*Giroud

robím to so sebazaprením, ale chcem, aby si túto elementárnu vec ovládal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ...

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ťažký zápas proti Swansea po zápase v EL, presne ako som čakal. Eric Dier mal vyrovnať v poslednej minúte. V druhom polčase potrebujeme jeden náhodný gól a vyhráme.

Reagovat
Orlandiiik

Očekávám extrémní tlak, snad tam něco spadne !

Reagovat
smazaný uživatel

Musí !

Reagovat
Heisenberg

První gol úček moc pěknej, dobře využili ztráty Fea a Nacho byl sám proti 2, centr super a Gabriel to bohužel kopnul k Pelému. Ok, nevadí, dobrá práce soupeře a smůla pro nás. Ale co následovalo je neodpustitelný, úplně jsme se zesrali, Ramsey začal hrát ještě víc nahoře než normálně, všichni nedůslední, nepřesní, daleko od hráčů. To se prostě nemůže stávat, a my to děláme opakovaně, ta psychika je úplně v prdeli.

Prohrávat 2:1 na OT s takovejma United, kdy jsme hráli solidně asi 15 minut. Pak se nedivme, že nám ten titul utíká. Těch 15 minut se ta přední 4 dobře točila, doplňoval je Nacho a Ramsey, dobře kombinovali, ale žádná finálka. Když už tam Alexis dobře centroval, tak tam nikdo nebyl. Feo a Gabriel příšerní, zbytek týmu hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Rashford Na Lane nechápu, jak to může být s nulou. Fabianski chytá výborně.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CcT1LIGW4AEGu4f.jpg

To si Harry jen vyřezal do škrabošky díry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nulová podoba

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně slabé

Reagovat
C-M@ster

Kolik minut na 2 góly Čechovi potřeboval Messi a kolik Rashford?

Reagovat
nani92

ale Messi nedostal také načechrané a náhodné prihrávky ako Macheda junior

Reagovat
vodka

ale z opakovaček ten obdržený gól vypadá strašně komicky

Reagovat
J0EL

detto.

Reagovat
Swarley

to je tak zoufale trapný a zbytečný gól, že to ani není možný

Reagovat
vitasrp

Zajímavej zápas teda. Napíšu svoje dojmy ve dvou bodech.

Zaprvý - stoperská dvojka Arsenalu dokumentuje, co si o nich myslím docela dlouho - ten jejich proaktivní styl je dobrej, jejich charakteristika umožňuje týmu hrát vysoko, presovat v záloze a v případě prolomení toho napadání dokážou tihle stopeři tu situaci vyřešit vystoupením a výhrou individuálního souboje (třeba věc, kterou stopeři v Chelsea už nejsou schopni udělat). Navzdory tomu má jak Gabriel, tak i Koscielny problémy, když je tým zatlačen do hlubšího bloku a musí bránit pokutové území - a s tím související centry či střílený míče. Není to první gól tohohle typu, kterej by Arsenal právě na Old Trafford inkasoval - loni tuším v FA Cupu taky přišel centr za Koscielnyho, kdy to hlavou uklidil Rooney, v roce 2012 zase tenkrát Vermaelen vyrobil úžasnou hrubici. Ty branky nejsou sice úplně totožný, ale poukazují na jednu určitou slabinu, která se u Arsenalu objevuje hodně dlouho.

Druhá věc - Manchester podle mě hraje bez jakýkoliv kompaktnosti v záloze, jsem vážně překvapený, že si Arsenal nebyl schopen vypracovat více příležitostí, protože prostoru a možností k tomu má dostatek. Celá ta záloha je jednak roztahaná od strany ke straně, poněvadž se krajní hráči soustředí typicky pouze na bránění krajního beka, neangažují se v nějakém zónovém bránění. Dále pak ta trojice uprostřed brání osobně, nevytváří blok, ale následují svoje protivníky - je pak podle mě dost snadný ten střed otevřít, poněvadž stačí, aby si jeden střední záložník Arsenalu šel hluboko pro míč, odskočil si pak do prostoru mezi bekem a stoperem, a protože jej protivník následuje, kompletně se tím otevře prostor pro stopera s míčem, který může nerušeně vyvést míč středem hřiště a způsobit tak přečíslení v poměrně klíčové zóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená proaktivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal začal pořádně tlačit na pilu až po těch gólech. kdyby jsme na ně vletěli z fleku, přišli by větší šance, než měl Nacho a mohli jsme vést my.. takovej stav je prostě typickej pro nás

Reagovat
SunFells

Red ‏@CoqKnee 2m2 minutes ago

Vieira cockslap to Ramsey, Walcott and Gabriel needed.

Stručné, výstižné.

Reagovat
Trand

No spíš na všechny kromě Dannyho a možná Mesuta v útoku.

Reagovat
J0EL

Ramsey je strasne v lese zase. Kolkokrat tam nechal za sebou dieru v zalohe je neskutocne. Zacinam si na neho vypestovavat podobnu averziu ako na Denilsona.

Reagovat
patas92

cockslap

Reagovat
smazaný uživatel

Btw vraj to mala byt penalta a cervena za ruku ale ja som nevidel opakovacku

Reagovat
nani92
Reagovat
C-M@ster

To Arsenalisti tvrdí po každým zápase

Reagovat
SunFells

Je to fakt k nevíře, že nás zařezávaj každý zápas.

Reagovat
C-M@ster

To mi na pentlu moc nepřijde.

Reagovat
SunFells

Samozřejmě, vždyť je to hráč Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jako dal tu ruku?

Reagovat
SunFells

video vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale z tohohle ani nerozeznám, jestli se tady hádáme o Schneiderlinovi nebo Rashfordovi.. V jednom případě mně to příjde jako stehno a v druhým bok..

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, kdo to je? Vždyt není ani ve fifě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

I ve FUT?

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal si "ve fifě", FUT ma nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě Fifa = FUT, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Girouda fakt neda

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Alexis byl po příchodu do PL úplně někde jinde schopnostma.

Reagovat
CR7RONALDO

Lebo v Barce z neho spravili dobrého hráča a v Arsenale ho jedine tak kazia

Reagovat
Corosian

A Giroud nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
Trand

Že zakopl míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho kopol, nie?

Reagovat
Trand

Ne, to byl hamstring.

Reagovat
Trand

Nebo možná jo, ale nic úmyslnýho, naopak pak přestal hrát.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Swarley

Januzaaaajek

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ty dnešní zápasy takhle skončí tak už můžou rovnou předat titul Leicesteru

Reagovat
Swarley

což by přece nebyl vůbec tak velký problém

Reagovat
Kwido

Walcott ven

Reagovat
Edgewalker

I Čech má lepší kličku než Theo.

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski top! Nechápu, že moh u Wengera dostávat přednost Zcestný..

Reagovat
Trand
Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Já bych zrušil ty poločasy, aby nemohl LVG během přestávky naordinovat bránění výsledku 2:1

Reagovat
Swarley

dpč, to je kdo? ty hráče berou normálně z publika, ne?

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je kreslenej vtip od Urbana: "Vy, co pořád nadáváte, pojďte, budete střídat."

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Salfovic

Však si na to taky bude Wenger stěžovat, až jim ho tam taky šoupne.

Reagovat
I am Mancunian

fosu mensah je velky talent

Reagovat
Swarley

to je dobře, alespoň něco o tom fanouškovi víme

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tohle je trosku provar, zrovna Fosu Mensah... za nej jsem byl fakt rad, ze tu sanci dostal.

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Koscielny se toho neboji

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu-Mensah Na neho som zvedavý, za rezervu vždy patril k najlepším hráčom.

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

to je zase kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zápas dobrej, ale že by mě bavilo koukat na juniorku Manchesteru...

Reagovat
Free_player

i ta juniorka zaítm stačí na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí oblíknout dresy MU a s Arsenalem může hrát i Kladno.

Reagovat
Swarley

*hokejové

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivě Arsenalu byl dal góla i Vojta Dyk.

Reagovat
wild

jasne Rojo zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten levej bek je u United prokletej.....a Marcos je sympatak

Reagovat
Whitemedia

a Rojo zraněný, MU klasika

Reagovat
Masi

Jo tak ještě aby Arsenal netekl, když dělá 4. Dean.

Reagovat
SunFells

A co s tím má 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupuje místo prvního pokud se ten zraní

Reagovat
C-M@ster

maf pls

Reagovat
vrabejka

Mignolet, Clyne, Lucas, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Milner, Firmino, Coutinho, Sturridge

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Docela bych chtěl vidět, jak by na tom byl Arsenal, kdyby měli v útoku Costu. To by byl strašnej válec podle mě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Však byste mu ještě líbali kopačky.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně Alexise stáhnout, Walcotta stáhnout a dvojný střídání Campbell, Giroud na plac.

Reagovat
Rohlíček

Sundej toho Walcotta

Reagovat
Corosian

.....Walcott stale na hristi....Wenger je snad slepej

Reagovat
Mervin

proč ten starý kokot nestřídá?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud yes

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je na dvě věci fakt...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Swarley

jj, hraje hovno a dává góly

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

mata moze po sezone vypadnut, nebude ani chybat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si odbornik na predpovedi druhych, ale s vlastnima ses v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum dnešního dne je že tečou i slépky

Reagovat
Kwido

Girouuud, konečně

Reagovat
Trand

Tak je to jasný, Dean dělá 4. rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal začína hrať s 11 hráčmi

Reagovat
C-M@ster

Giroud se dlouho netrefil, to zavání tím, že nás dneska sestřelí a jako jeho kritik budu muset zalézt do kanálu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže teč. Ale neva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rushford to je objev.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasford áčko

Reagovat
Swarley

Rashfooord fenomenálněěěě, krásně Ander zakončil

Reagovat
Swarley

aha, tak teč jako kráva

Reagovat
Infernoqt

hahahahah

Reagovat
kiwwi

ok, Arsenal ma asi horsiu obranu no

Reagovat
I am Mancunian

anderkooo

Reagovat
raduinho

A Wanker v bundě zase pláče a naříká

Reagovat
wild

Andeeeeeeeeeeeeeeeer

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Čech, co má s těmahle stoperama asi dělat.

Reagovat
pingla

Herrera

Reagovat
Free_player

Andeeeer

Reagovat
Mervin

co to piča je za bránění?

Reagovat
captain18

kokoti fakt

Reagovat
Kwido

Že jsem se radši nešel učit..

Reagovat
Bayern +

Arsenal Neuveriteľne tragický tím.

Reagovat
C-M@ster

Náhradníci se přišli radovat s hráči k lajně a Mata kouká, kdo to je.

Reagovat
raduinho

Reagovat
nani92

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Někdy mi přijde že sleduju už deset let v kuse jednu a tu samou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jo, a vede jeden a ten samý Wenger s plnou hubou kecu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
liquicitizen

obrana Arsenalu hrá výnimočný zápas

Reagovat
Whitemedia

Jak mě mohlo vůbec napadnout, že už by letos Arsenalu mohl ten titul vyjít

Reagovat
Miguel19

Ten Gabriel by taky zacouval až Čechovi do prdele jak Cahill místo aby aktivně bránil...

Reagovat
JIMMY-PO

Spurs sa silno snažia dostat Fabianskeho do zostavy kola

Reagovat
PhilipS

To zas budeme rádi za čtvrtý místo...ten tým je bez chuti a bez zápachu. Snad to vyhraje Liecester

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo comooon MAN U.. vedel som ye nesklamete, bite tragedov krasa

Reagovat
pingla

Koscielny to je tragéd neskutečný

Reagovat
10

zkušeně to tam poslal, technicky hodně těžkej gól

Reagovat
vladis271

To ich tá Barca tak zničila fyzicky? Lebo ten gól si pýtali svojou neaktivitou dobrých 10 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford is a top quality player, he's got huge potential..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, po tomhle arsenalu neverim na titul

Reagovat
Swarley

škoda, ale super akce Depaye s Rashfordem, my normálně chodíme do brejků

Reagovat
smazaný uživatel

tu taktiku, nechat sehrát Memphise s juniorkou a pak je nasadit do PL společně... asi změnim na Van Gaala názor.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
Ligter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

Rashford 2+1 .... pod na Hattrick !

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford 2 goly + 1 asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne neprestaňme hrať, sú to tragédi.

Reagovat
pingla

Depay s Rashfordem udelaji celou obranu arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

OZIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester titul ostatní jsou prostě v letošní sezóně nemožný... Spurs ještě vypadnou z Dortmundem skončí na třetím nebo čtvrtým místě zahrají si jednu sezónu v LM a zase na dlouhou dobu budeme mít vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

pravý fanoušek

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Relog?

Reagovat
wild

ale dopice

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Reagovat
kiwwi

ne, my mame tragickejsiu obranu

Reagovat
Trand

Remíza bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Supr zápas

Reagovat
smazaný uživatel

mňa jebnéééééééé, to je karma za ten výsmech

Reagovat
Rohlíček

Mesuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut letos neskutecnej

Reagovat
Trand

Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay teď super nesobčil..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo robí obrana a De Gea do piče

Reagovat
smazaný uživatel

co s tím měl De Gea dělat?

Reagovat
Heisenberg

Snad si Mesut nezlomí záda jak nás pořád tahá ze sraček.

Reagovat
Kwido

MESUUUUUT

Reagovat
Miguel19

Zase Morgan

Reagovat
Swarley

vyhoď toho píčusa

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiiiii

Reagovat
icka

Takove goly

Reagovat
Orlandiiik

CHAAAAAAAAAAAAADLIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Brání tam dneska vůbec někdo?

Reagovat
frank

Fabiansky, opravdu to máš za potřebí?

Reagovat
Dawon

a zase schneiderlin do pice, to je tak neskutecne katastrofalni vykon od nej...uz me silene vytaci

Reagovat
smazaný uživatel

morgan to je píčus, si tam vyklusává na 16, když soupeř útočí?

Reagovat
Free_player

joo tak to bude ještě vyhrocený

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady chválil Fabianskiho?

Reagovat
JIMMY-PO

ja napr a mal som to urobit avela skor

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
frank

NACEEEEEEEEEEEER!!!

Reagovat
Whitemedia

Přestaňte dávat branky vždy, když odejdu od počítače

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko Ramsey

Reagovat
I am Mancunian

ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Pičusko je na seba veľmi háklivý klasika... Môže byť rád, že nemá čk...

Reagovat
Miguel19

Ten Ramsey je hrozně nesympatický slizoun...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey jebnuty

Reagovat
Trand

Herrera aký diver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aarone ty uz se taky prober

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
Free_player

Péťa jak je rozehnal

Reagovat
10

zítra tady o týhle situaci budou 2 články

Reagovat
Free_player

minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey najvacsi curacik, zasluzil by si dostat cez papulu

Reagovat
Free_player

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

do píče, my to ještě projedeme, když tam vidím toho kokota s 28

Reagovat
Kwido

Elneny asi bral rady od Flaminiho

Reagovat
Swarley

ten Morgan je tam na co? nebrání, neútočí, tak alespoň někoho přejeď kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

VAN GAAL

Reagovat
Miguel19

LVG loool

Reagovat
smazaný uživatel

Lojzek

Reagovat
Swarley

LVG dpč, to začínáš brzo neunášt, to je rok pozdě

Reagovat
10

tyvole Van Gaal...to je fakt jak dívat se na Blbý a blbější 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Rohlíček

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Dawon

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

LVG vole?

Reagovat
SunFells

van Gaal

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

po stech milionech liber a třech sezónách nám hrají ve středu týpci jako schneidy a herrera

Reagovat
Busby babes

tak bzhledem k tomu, ze zrovna za tyhle dva jsme zaplatili jedny z nejvetsich castek, tak to je v poradku, ne?

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

LVG

Reagovat
vodka

LVG

Reagovat
Error

Reagovat
Switchback

Spurs

Reagovat
aither

Slepice

Reagovat
vrabejka

what a match

Reagovat
Miguel19

ROseeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Roseeeeeeeeeeeeeeee... vrabejko zjedz hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kúskovanie faulami je rpesne to, čo MU teraz potrebuje. Tento Arsenal na mňa dnes pôsobí ako banda neskúsených tragédov. Toto na titul stačiť nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyy!

Reagovat
smazaný uživatel

Adnaan

Reagovat
Orlandiiik

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSEEEEEEEEEE

Reagovat
Kaze

LVG diver

Reagovat
Free_player

Roseeeeeeeee

Reagovat
JIMMY-PO

jooooooooo

Reagovat
Rybinho85

Roooooooooseeee

Reagovat
celeb

LVG - cesta k nesmrtelnosti !

Reagovat
smazaný uživatel

Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal LVG?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj si na gif, ako prekvapko

Reagovat
Free_player

Reagovat
frank

Dany Roooooooooooooooooose!!!

Reagovat
frank

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

fully deserved

Reagovat
JIMMY-PO

co urobil LVG?

Reagovat
Kaze

Simulant pojebanej

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

to je komedie

Reagovat
Free_player

já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

za toto by som mu dal este jednu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

já žlutou za simulování

Reagovat
smazaný uživatel

už otáčaš

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jollae

Toto je konečne ON.

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danny fakin Rose

Reagovat
Swarley

pooooď Januzajko

Reagovat
smazaný uživatel

To je ke zbliti ta nase hra

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl offside

Reagovat
smazaný uživatel

tesnej, ale byl

Reagovat
smazaný uživatel

Bučení na Welbecka? hmm

Reagovat
vodka

to jsou kreténi typu habinity, co pak kupují šály s mourinhem...

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ten potlesk pak převážil mi přišlo

Reagovat
Busby babes

jj, nejdriv trochu buceni, ale pak uz byl jen potlesk.

Reagovat
nani92

Reagovat
Kwido

Už to tam dej hlavou Olíku

Reagovat
smazaný uživatel

Pomeee tragédi

Reagovat
Miguel19

Ale chtělo by to remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když už je to od nás celé jako nějakej šílenej FIFA zápas proti kámošovi, kterýho chceš ponížit, tak teď je čas nasadit do útoku posledním střídáním gólmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesný zápas od nás

Reagovat
Kwido

Ramsey

Reagovat
pingla

Elneny šlápne na kotník Lingardovi a diví se

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak vtipný, jak Alexis vždycky rychle mavne rukou nebo rukama, když se mu něco nelíbí.

Reagovat
Kaze

To nastupuje Moyes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Sanchéz

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas něco...

Reagovat
smazaný uživatel

jako za starých časů, když si z nich Nani a CR dělali prdel

Reagovat
Trand

Retro zatím hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez je ultratragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo 5 minút? A hráme ešte aj doma Teraz zase budú padať po každom kontakte

Reagovat
smazaný uživatel

6x střídání, bitka Ramseyho. za to.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou se na nás Mesut v létě vysere

Reagovat
Kwido

Kdo je zase tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Další fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bol z odkop preboha

Reagovat
Switchback

Tohle ani Counter neobhájí ... a Mesut se jim na to po téhle nebo po příští sezóně taky vysere

Reagovat
Mervin

já se mu ani nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
pingla

Je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal naprosto otřesný výkon. Minimum vypracovaných šancí. Zasloužené vítězství mladíků z United. Hráči Arsenalu by se měli stydět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Spurs Gunners

Reagovat
icka

Wenger jaky nasrany

Reagovat
Orlandiiik

SPURS !

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Zkurvený Arsenal! Hlavně že porazili Leicester idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si predstavím, že by táto strata Leicestru znamenala titul pre Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost dobře možný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

MY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOO. najlepsie kolo. tragedi sa vracaju spat na svoje miesto, Kohuti vyhrali , krasa ...tragedi

Reagovat
nani92

King Louis

Reagovat
I am Mancunian

depay sa prebudza, sice opat len proti tragedom, ale potesi to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
frank

Masive three points!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byli zas jednou nervy

Reagovat
supporter

Louis Lads

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham a Leicester o titul, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ani ruku nepodal?

Reagovat
Kwido

To abych začal chodit kanálama jestli slepice skončej před náma v tabulce

Reagovat
Edgewalker

Já myslím že skončí a to zaslouženě, bohužel. Na nich jde vidět jak se zvedly, my hrajeme stále to samé jako v předchozích letech, trápíme se se stejnými soupeři, ať jsou v jakékoliv formě, prostě jsme stále tým na hranici TOP4. Arsénovi to asi stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé době zábavný mač

Reagovat
Free_player

Děkovačka United ! Dobrá práce hezky jste nám Arsenal odstavili z cesty

Díky i LVG - ten mi způsobil menší záchvat smíchu

Reagovat
Salfovic

Čím?

Reagovat
Free_player
Reagovat
Salfovic

Dík

Reagovat
Salfovic

Škoda, že tam není vidět jak se na to ten rozhodčí tvářil.

Reagovat
Cobra

Zas bych to nepřeháněl, příští týden zápas o 6 bodů

Reagovat
Free_player

vidím to na remízu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

S kombinací výhry na West Hamu, proč ne.

Reagovat
Free_player

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

závěr bude zajímavý Spurs nejlepší forma, ale těžší los než Leicester - každopádně Spurs last 10 8-1-1 skóre 21:7 druhý nejlepší tým za posledních deset mačů je Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

prohrat na OT se muze.. Tuhle sezonu hrajem proti top tymum dobre.. Pokud titul neudelame tak to rozhodne nebude kvuli tomuhle zapasu.. Ale vykon teda hruzostrasnej.. Alexis k hovnu, Walcott k hovnu, Ramsey k hovnu. Bellerin taky nevyraznej. A stoperi Co me stve nejvic je, ze my prohravame a na utocny polovine se nikdo nenabizi.. Vsichni stojej a bojej se, aby neco neposrali. Prihrava si tam na pulce Bellerin se stoperama, pak Monreal potahne balon, otoci se a posle to nazpatek. To mi hrozne pripomina hru se Sagnou a Gibbsem

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem, prečo tu všetci píšu, že Alexis sóluje, keď je to práve naopak.Hrá strašne, vôbec nestrieľa iba centruje aj keď to vôbec nevie.Ak Arsenal túto sezónu nevyhrá titul, tak Mesut pôjde preč.To sa ako nebavme.A Wenger už by tiež mohol ísť.A to striedanie Welbeck-Iwobi?

Reagovat
smazaný uživatel

mesuta je tam skoda,v bayerne mu bude dobre uz je cas sa posunut zas vyssie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele