Premier League - souhrn 27. kola

27.02.2016, 15:41, aktualizováno 28.02.2016, 16:59
Komentáře a souhrny
Leicester bude rovněž po tomto kole na čele tabulky, s Norwichem sice měl problémy, v závěru ovšem nakonec přece jenom utrhl výhru 1:0. Tottenham na to zareagoval výhrou nad Swansea, Arsenal naopak podlehl Manchesteru United. Chelsea otočila utkání v Southamptonu...

Manchester United - Arsenal FC 3:2

28.02.2016 15:05

Góly: 29. Marcus Rashford, 32. Marcus Rashford, 65. Ander Herrera - 40. Danny Welbeck, 69. Mesut Özil

Anglie má nového hrdinu. Osmnáctiletý Marcus Rashford odehrál první zápas v Premier League a hned popravil londýnský Arsenal. Petra Čecha překonal dvakrát a třetí gól nachystal Herrerovi, zařídil tak vítězství Manchesteru United 3:2. Tým Arsena Wengera tím výrazně oslabil své šance na titul, Red Devils naopak vykřesali jiskru naděje na boj o čtvrté místo v tabulce.

První obrovskou šanci utkání měl v sedmé minutě na svědomí druhý hrdina zápasu Mesut Özil, který měl prsty v obou gólech Arsenalu.. Přihrávku od Welbecka jako by mimoděk posunul geniálním obloučkem do vápna, kde se sám na De Geu řítil Nacho Monreal. David De Gea mu však bleskově zmenšil úhel a jeho ránu zblokoval.

Na opačné straně se jako první dostal ke slovu mladičký Marcus Rashford. Gabriel jen (ne)fauloval na hranici vápna a Arsenal měl štěstí, že Depay kopal pouze přímý kop. S tím si Čech bez větších potíží poradil. Rashford však navázal na dvě branky z Evropské ligy a svůj šokující počin do puntíku zopakoval i v Premier League.

Poprvé rozvlnil síť v devětadvacáté minutě. Akci rozjel Ander Herrera, jenž hru šikovně roztáhl na pravou stranu k Varelovi. Jeho centr byl příliš pro Gabriela, jenž míč dokázal jen slabě vychýlit z trajektorie - jenže přímo před rozeběhlého Rashforda. Ten se nerozpakoval a z jedničky balón napálil do branky.

Skóre však vydrželo jen tři minuty, protože mladičký forvard se záhy trefil ještě jednou. Epicentrum se opět nacházelo na pravé straně, kde kombinovali Lingard, Mata a Varela. První jmenovaný se nakonec dostal až k centru, který ve vápně našel hlavu nehlídaného teenagera. Čech byl opět bez šance.

Pět minut před přestávkou však vrátil Arsenalu chuť do života tandem Mesut Özil - Danny Welbeck. Už osmnáctou asistenci v sezóně si Özil připsal z přímého kopu, který perfektně naservíroval Welbeckovi na hlavu. Útočník Gunners se prosadil poměrně snadno, jelikož Morgan Schneiderlin jeho bránění absolutně odflákl.

Po změně stran se divoké tempo utkání uklidnilo a kvalita hry šla mírně dolů. Diváci na Old Trafford museli čekat na první příležitost až do šedesáté minuty, kdy se ke střele dostal Memphis Depay, načež Petr Čech musel nadvakrát štiplavý míč krotit.

O chvíli později United potřetí skórovali a opět u toho byl benjamínek Marcus Rashford. Ebenový útočník se dobře zorientoval ve vápně a za šestnáctku přihrál míč na úplně volného Andera Herreru. Španělský středopolař balón směroval do šibenice branky Arsenalu, jenže trefil pouze Laurenta Koscielnyho. Od něj se však míč naneštěstí pro Čecha odrazil k druhé tyči a dolétl až do sítě.

Stejně jako v první půli však Arsenal dokázal brzy odpovědět. Jen čtyři minuty totiž trvalo, než Alexis nacentroval míč do vápna, kde se ke střele dostal Danny Welbeck. Jeho střelu dokázal De Gea vyrazit, jenže na dorážku Mesuta Özila byl již krátký. Nejlepší nahrávač ligy tak přidal i gól, to vše za groteskního dohledu laxně kráčejícího Morgana Schneiderlina.

Ani francouzský fotbalista však United o nesmírně cenné tři body nepřipravil. Manchester nyní na čtvrté místo ztrácí pouhé tři body (Citizens však mají duel k dobru). Naopak Arsenalu se vzdálily šance na zisk titulu, vedoucí Leicester už je pět bodů daleko.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Swansea City 2:1

28.02.2016 15:05

Góly: 70. Nacer Chadli, 77. Danny Rose - 19. Alberto Paloschi

Łukasz Fabiański má Arsenal stále v srdci. Těžko si jinak vysvětlit jeho galapředstavení na půdě Tottenhamu, který se k vítězství nakonec přeci jen prostřílel. Důležitou roli v obratu přitom sehráli obránci Walker a Rose, naopak Kane s Eriksenem pohořeli přes třináct střeleckých pokusů. Guidolin tak prohrává druhý z pěti zápasů na lavičce Swansea, domácí se naopak osamostatnili na druhé příčce.

Hned ve druhé minutě mohli hosté šokovat celý stadion, když se Paloschi dostal na pravé straně před Wimmera přihrávkou na malé vápno oslovil Sigurdssona, ten ale vyhořel na famózním reflexu Llorise. Domáci reagovali rychlou kombinací ve vápně, Kane a Rose tak připravili gólovou příležitost pro Lamelu, ten ale z pár kroků přestřelil.

Fabiański se tak zaskvěl až v 11. minutě, to Eriksen objevil přímo před brankářem volného kanonýra týmu, ten však z bezprostřední blízkosti balón do sítě nepropálil. Jako první tak přeci jen udeřil outsider. Po kontroverzně odpískaném rohovém kopu se ke střele zpoza vápna dostal Rangel a trefil Corka natolik šťastně, aby se Paloschi dostal k prudkému zakončení z pěti metrů, Lloris byl tentokrát bez šancí. Italský útočník tak ve svém čtvrtém zápase mohl slavit premiérový gól v Premier Leauge.

Ofenzíva hostů se rázem vytratila, nicméně i Fabiański si kvůli nepřesným pokusům musel na práci počkat. Během pár chvil se pak musel vytáhnout proti přímému kopu Eriksena a dvou pohotových pokusů k bližší tyči od Kanea. Šanci na vyrovnání zahodil ve 33. minutě i Son, tomu se otevřel bulvár do vápna, jenže balón nepochopitelně namířil do jinak bezbranného brankáře.

Až komická nepřesnost ve snaze uvolnit spoluhráče u vápna oněměla další zajímavější akce až do nastaveného času první půle, kdy Rose přízemním centrem našel uprostřed vápna volného Diera, který chytře pálil do protipohybu brankáře, Fabiański ovšem vykouzlil snad ještě lepší zákrok než Lloris a do šatny odcházel nepokořen. Swans k úspěchu v úvodním dějství stačilo pouhých 61% přesných přihrávek.

Tottenham nepolevil ani na začátku druhé půle, brankář Swans měl ale pro útočníky kupu zklamání. Eriksen opět vypálil z přímého kopu parádně, chvíli poté střílel ke spojnici Kane, stav se však neměnil. Až hypnotickou převahu mohl po hodině hry proměnit ve vyrovnání další přímý kop, prvně mířený na vzdálenější tyč proletěl jen centimetry vedle. Nekonečné ostřelování branky přineslo ovoce až v 68. minutě.

Danny Rose napálil balón z pětadvaceti metrů a Fabiański se zaskvěl dalším exkluzivním vyražením. Odvrácený roh ještě ve vápně stihl Walker, zavřel oči a vypálil přímo do míst, kde stál náhradník Chadli, jenž dokázal rychle zareagovat a do odkryté části branky skórovat. Vzápětí mohlo být na White Hart Lane ještě veseleji, jenže polský brankář byl stále proti tomu, aby Eriksen přidal do své sbírky další dalekonosnou ránu. Otočit vývoj zápasu mohl i Chadli, ten se v chaosu po zblokované střele zorientoval nejrychleji, z osmi metrů ovšem těsně minul.

Prokletím se tak pro bojující defenzívu Swans stal odvrácený centr od rohového praporku. Ten v 77. minutě zpracoval Danny Rose a ukrytou střelu procpal pod pozdě padajícím brankářem do sítě. Následně se nenechal zahanbit ani Lloris a v pokračování galerie dokonalých zákroků zklamal Paloschiho. Vzápětí mohl rozhodnout Kyle Walker při rychlém kotru čtveřice proti jedinému obránci, centr Kanea sice do branky uklidil, doplatil však na nepatrný ofsajd.

Poslední čtvrthodinka tak slibovala zajímavé drama, ničím neznavená defenzíva Spurs však měla dostatek sil, aby k ničemu vážnějšímu soupeře nepustila, přestože si v drtivé většině případů vypomáhala pouhým nákopem za vlastní polovinu, kde se na rozdíl od zbytku zápasu už nepohyboval žádný útočník. Tottenham opět dokázal, že co se týče obratů není letos nikdo lepší a připsal si už sedmnáctý bod z pozic, kdy prohrával.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 3:2

27.02.2016 18:30

Góly: 12. Craig Gardner, 20. Craig Dawson, 31. Saido Berahino - 48. Connor Wickham, 80. Connor Wickham

V pátek se omluvil, v sobotu úřadoval. Saido Berahino měl zásadní podíl na dvou brankách zničehonic oživlého West Bromwiche, tu vítěznou sám zařídil a ještě byl o jednu obrán břevnem. Albion vsítil všehovšudy dvě branky v předešlých pěti kolech, dnes však díky Berahinovi náležitě explodoval...

Trvalo to celou věčnost, ale Tony Pulis možná konečně kápl na ideálně pracující partnerské duo vepředu. Tandem Berahino - Rondón dnes nádherně spolupracoval a právě po vynikajícím pasu prvně jmenovaného pro rekordní posilu Baggies padla první branka dnešního utkání.

Ve 12. minutě Rondónovu ránu ještě špičkou kopačky pěkně vyrazil Hennessey, Gardner už ale pohotově dorážel do odkryté klece. Sám střelec potom za dalších osm minut pro změnu asistoval u druhé trefy domácích, když stál za vábným nepřímým kopem, který do sítě odhlavičkoval Dawson.

Crystal Palace v tu chvíli inkasovalo dva góly už v pátém z osmi nedávných soutěžních střetnutí a fakt, že budou na své první vítězství roku 2016 čekat minimálně do měsíce března, byl brzy stvrzen Berahinovým utěšeným volejem po Sessegnonově diagonále.

West Bromwich nikdy dříve v historii Premier League o poločase s náskokem tří gólů nevedl, a možná i proto se zřejmě až příliš upokojil. Pravda, za tenčením jeho náskoku stála i dvakrát nastřelená branková konstrukce Gardnerem a Berahinem, ale především za to mohlo hmatatelné polevení.

Olssonova ztráta koncentrace nejprve poslala Wickhama samotného před Fostera a někdejší velký talent anglického fotbalu záhy přidal ještě druhou trefu, když se bez přípravy levačkou senzačně opřel do centrovaného míče. V úplném závěru si potom WBA dokonce koledovalo o úplnou ztrátu vedení, Jedinaka však na čáře odmítal Gardner.

Více informací k zápasu

Leicester City - Norwich City 1:0

27.02.2016 16:00

Góly: 89. Leonardo Ulloa

Zvláštní liščí kouzlo žije i nadále. Ačkoliv Norwich po většinu venkovního zápasu na King Power Stadium zodpovědně bránil, nakonec si z Leicesteru neodváží ani bod. Může za to jeden nezpozorovaný výpad Marka Albrightona a jednoduchá koncovka střídajícího Leonarda Ulloy...

Se zajímavým plánem na eliminaci tandemu Vardy-Mahrez přišel Alex Neil, jenž poprvé v sezoně nasadil obě zimní posily do defenzívy (Kloseho s Pintem) a vsadil na neortodoxní rozestavení 3-4-3. To nicméně ihned zkraje neslo potřebné ovoce; Leicester měl v úvodní dvacetiminutovce jen dva nebezpečné výpady po pravé straně, po jednom z nichž si Martin málem vstřelil vlastní gól.

Ve 26. minutě se poprvé pořádně odvázal také Riyad Mahrez, po oklamání dvou borců ve žlutozeleném však akorát nastřelil toho třetího. O pár minut později zase hostující fanoušky poděsil nikým netečovaný nepřímý kop Albrightona, jehož dodávka zahučela jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Norwich se po většinu poločasu v ofenzívě spíš trápil, Bradyho rohové kopy však tradičně nacházely své adresáty, a ve 38. minutě dal jeden takový vzniknout patrně největší šanci úvodního dějství, když nejvýše vystoupal Cameron Jerome a trestuhodně minul.

Do druhého dějství nastoupil Norwich opětovně soustředěný a omezující Leicester pouze ke střeleckým pokusům z poněkud uctivé vzdálenosti. Nejblíže brance se po faulu na Mahreze dostal Vardy, jenž ovšem z přímého kopu zacílil pouze do středu klece.

Canaries se ani ve druhé půli neměli příliš do útočení, ale když už, tak to opět stálo za to. V 84. minutě natáhl těsně za vápnem Redmond a jeho prudká rána prosvištěla jen těsně kolem levé tyče Schmeichelovy svatyně.

Leicester mezitím útočil především po pravé straně a Bradyho nedokonalého držení lajny také nakonec využil. Albrighton v 89. minutě dostal přespříliš prostoru k nízkému centru, do něhož ve strachu z vlastence odmítl sáhnout Bennett a za ním už číhal ukázkový žolík Ulloa.

Leicester takto získal další nesmírně cenné body v boji o titul, zatímco Norwich po Manchesteru City ztratil v závěru všechny body i s dalším elitním klubem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:2

27.02.2016 16:00

Góly: 42. Shane Long - 75. Cesc Fàbregas, 89. Branislav Ivanović

Série Southamptonu a Frasera Forstera je u konce! V utkání s Chelsea se naopak anglický gólman vůbec nepředvedl, když inkasoval dvě branky, o jejichž chytatelnosti by se dalo polemizovat. Svěřenci Guuse Hiddinka tak dokázali otočit výsledek, jež načal Shane Long. Branky Cesca Fábregase a Branislava Ivanoviće však rozhodly o výsledku 1:2 a prodloužení neporazitelné šňůry Chelsea na 11 utkání.

Utkání úplně nevyšlo brankáři Chelsea Thibautu Courtoisovi. Ten se už v desáté minutě nechal zlákat na dlouhý míč do vápna, u něhož však byl dříve Virgil van Dijk. Jeho centr navíc našel před odkrytou svatyní Shanea Longa, jemuž nechybělo málo, aby přes Azpilicuetu hlavou stlačil míč pod břevno.

Hosté v modrých dresech byli každopádně v prvním poločase, pokud ne přímo lepším, aktivnějším týmem. Určovali tempo hry, míč drželi na kopačkách dvě třetiny času a měli na svědomí i první střelu na branku. Willian přihrál za vápnem Oscarovi, který se nerozpakoval a napálil míč na branku. Fraser Forster však o svou nepřekonatelnou sérii zatím nepřišel.

Southampton neinkasoval před dnešním utkáním už šestkrát v řadě, za což většina fanoušků dává zásluhy především právě Forsterovi, jenž se vrátil po zranění a branku zamknul. Utkání s Chelsea však ukázalo, že jde především o dokonalou defenzivní práci celého týmu. Soares s Targettem na lajnách hlídali Hazarda s Willianem a dalších šest borců sveřepě bránilo prostor před vápnem v neprostupné zdi.

Proto se Chelsea nemohla dlouho dostat k žádné nebezpečné situaci v šestnáctce, vedle Oscara se zajímavě napřáhl už jen Diego Costa, který po půlhodině hry branku přestřelil. Charlie Austin záhy v ojedinělé útočné akci Saints pálil vedle. Southampton se přesto dočkal překvapivého vedení. Dlouhý nákop totiž Baba Rahman fatálně hlavou sklepl Shanu Longovi do samostatného nájezdu, který irský útočník i díky nedokonalému vyběhnutí Courtoise snadno proměnil.

Po obrátce byla Chelsea pořád lepším týmem, jenže disciplinované bránění Southamptonu bylo pro hráče Blues velmi dlouho příliš. V devětapadesáté minutě měl gól na kopačce Diego Costa, který byl po centru Hazarda úplně sám před bránou. Letící míč však nedovedl nasměrovat mezi tři tyče.

Chelsea se však přece dočkala vytouženého vyrovnání. Fraser Forster inkasoval po dlouhých 614 minutách, a že by šlo o nechytatelný projektil, to tedy ne. Hazard šikovně vyslal do vápna Costu, který sice sám nic nevymyslel, ale míč posunul k Cescu Fábregasovi. Jeho centr nabíhajícího Hazarda minul, jenže nekoncentrovaný Forster špatně zareagoval a míč proskákal až do sítě.

S tím se však londýnský celek nespokojil. Southampton doplatil na svou pasivitu dvě minuty před koncem, byť už předtím měl na kahánku. Willian minul branku o pár centimetrů, zatímco Oscar ztroskotal na Forsterovi. Ten však dvě minuty před koncem nedokázal vyrazit hlavičku Branislava Ivanoviće po rohovém kopu, byť měl míč na ruce. Chelsea tak zvítězila v Southamptonu 2:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 2:1

27.02.2016 16:00

Góly: 51. Marko Arnautović (pen.), 56. Marko Arnautović - 79. Leandro Bacuna

Odevzdejte nejhorší výkon v sezóně a tři body máme jisté. I tak možná vypadají taktické pokyny před duelem s Aston Villou. Po okresním fotbalu z první půle zabral Stoke na deset minut po změně stran a bez většího úsilí skáče na osmé místo. Hosté, kteří byli nebezpečnější pro svou vlastní branku, sice po chybě sudího snížili, přesto se v závěrečných minutách dech netajil.

Hned první vážnější šance posměšně ukázala, jak jsou na tom oba celky se svým současným projevem. Afellay totiž musel zfaulovat Shaqiriho, aby se dostal k centru, kterým našel Okoreho a Bunn měl plné ruce práce, aby skvěle umístěný pokus svého spoluhráče na poslední chvíli vytáhl. Villans od prvních minut připomínali hráče mladších žáků při jejich prvním utkání - přechod do útoku řešili prostým nakopnutím směr Agbonlahor, popřípadě nesmyslným tažením dvou hráčů proti pětici již zformované defenzívy. I v té přitom hosté nebyli zrovna přesvědčiví a přihrávka na pět metrů bez napadání protihráčem byla několikrát nesplnitelnou výzvou.

Jak toho využívali Potters? K reklamě na medvídka mývala. Sami totiž bez invence, originální myšlenky či snad přesné přihrávky v blízkosti šestnáctky povyšovali nudný obraz hry na umění. Fanoušci se tak museli bavit po svém, ti frustrovanější si zvedali náladu popěvkem o novém autě jejich "loajálního" stopera Lescotta. Funkcionáři Stoke zase využili času, kdy se v první půli na trávníku nic nedělo, tedy zhruba pětačtyřiceti minut, k informaci, že i devátý rok v řadě jejich fanoušci nezaplatí ani o libru více za sezónní permanentku, ta nejlevnější tak nadále bude stát deset tisíc korun.

Po změně stran přeci jen ofenzíva domácích ožila a brzy také slavila úspěch. Shaqiri poslal pas do vápna a Westwood doplatil na svou nezkušenost, když zbytečně fauloval Bardsleyho. Arnautović pak dělovou ranou doprostřed branky potvrdil letoší 100% úspěšnost svého týmu z pokutových kopů. Jen chvíli poté použil dokonalou metaforu k mizérii Aston Villy Mark Bunn. Byl to opět Shaqiri, který poslal centr na malé vápno, kde se úspěšný střelec vyšplhal mezi dva obránce, hlavičkou však pouze zdvihl balón nad sebe, zmatení protihráči mu ovšem dopřáli snadnou dorážku do prázdné branky. Brankář hostů mu v druhé oslavě zabránit nemohl, už pár vteřin byl bezmocně chycen v síti.

Přízrak jménem Saido Mané se málem zjevil v 63. minutě, bleskový hattrick zakončený hlavičkou z deseti metrů po rohovém kopu unikl Arnautovićovi jen o decimetry. Zdálo se, že se duel už dohraje bez náznaku dramatu, to by ale nesměl Friend přehlédnout ruku Gestedeho, který tak nechtěně přihrál přímo před zrakem sudího Bacunovi, jenž neotálel a pohotově poslal míč po zemi ke vzdálenější tyči. Ani šťastný návrat do hry nikterak nezahřál nohy hostující ofenzívě, Potters si tak v poklidu došli pro druhé vítězství v řadě, přičemž to byl znovu Okore, jenž mohl rozdíl ještě navýšit, kdyby si Bunn opět nezvedal sebevědomí na vlastním obránci a hlavičku mířící přesně k tyči brilantním zákrokem nevytáhl.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 0:0

27.02.2016 16:00

Góly: -

Souboj nováčků z Watfordu a Bournemouthu příliš vzrušení nenabídl. Pokud pomineme první zápasovou akci pro Maxe Gradela od měsíce srpna, cestující fanoušci neměli v podstatě čemu tleskat, zatímco domácí trpěli při spálených šancích Odiona Ighala...

Ighalův věrný parťák Troy Deeney si dnes odbyl jubilejní 250. start v dresu Hornets, ani on toho však moc nepředvedl. Činil se skutečně převážně nigerijský útočník, jenž Boruce donutil k brzkému zákroku a potom se už jen zastřeloval.

Aktuálně 14gólový střelec se prosadil pouze jednou od 28. prosince a dnes svému sebevědomí nijak neulevil. Ve druhé půli nepochopitelně hlavičkoval nad břevno, aby později nedokázal těžit z Watsonovy pohotové rozehrávky přímého kopu. Také tehdy Ighalo pálil příliš vysoko.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

27.02.2016 13:45

Góly: 30. Michail Antonio

Samu Allardyceovi návrat na hřiště West Hamu nevyšel. Jeho Sunderland především ve druhém poločase sahal po bodu, ale Kladiváři si nakonec z domácího klání odnáší všechny tři a aktuálně poskočili na pátou příčku. Postaral se o to střelec jediné branky zápasu Michail Antonio. Mackems naopak zůstávají v sestupové zóně.

Na Boleyn Ground se začalo něco dít až po nudné čtvrthodině hry. První nebezpečí měli na svědomí fotbalisté West Hamu. Vše odstartovalo, když Aaron Cresswell po pěkné práci Payeta stříleným centrem vystrašil Mannoneho. Italský gólman si záhy připsal fantastický zákrok, když jemným dotekem vytáhl na břevno parádní pumelici Marka Nobla.

Sunderland se poprvé dostal ke slovu ve 23. minutě a hlavní roli hrál kdo jiný než Wahbi Khazri. Jeho přímý kop skončil na břevnu. Utkání však rozhodla individuální chyba. Van Aanholt předvedl naprosto šokující bránění, kdy nejprve dlouhý míč doslova zpracoval pro Michaila Antonia, načež jej bez nátlaku nechal projít do vápna a vystřelit na zadní tyč. Vito Mannone se na chirurgicky přesnou ránu ani neobtěžoval natahovat.

V osmatřicáté minutě to byl opět Antonio, kdo z otočky pálil na bránu a Mannone musel zasahovat. Po změně stran však bylo všechno jinak. Sunderland byl o poznání aktivnější a možná by si za svou snahu vyrovnání zasloužil. Defoe ani Van Aanholt však nemířili přesně, zatímco Khazri nevyužil dokonalou příležitost z přímého kopu těsně za vápnem.

V závěrečné dvacetiminutovce však spustili především fotbalisté Sunderlandu opravdové peklo, které musel hasit skvělý gólman West Hamu Adrián. Yedlin skvěle naběhl po pravé lajně a předložil gólovku Rodwellovi, ale Adrian parádně zasáhl, dorážka pak byla bezpředmětná, jelikož záložník zahrál rukou. Ani Kladiváři nezůstali pozadu, Noble přesunul centrem míč na zadní tyč, odkud Byram hlavičkou nahrál na volej Andymu Carrollovi. Břevno nad Mannonem se možná třese ještě teď.

To však byla po hříchu jediná velká šance West Hamu ve druhé půli - nebezpečně pálil ještě Payet, ale netrefil bránu. V závěru ještě jednou mohl vyrovnat Jack Rodwell, tentokrát po zaváhání Byrama. Branku však přestřelil. Když pak N’Doye pronikl do vápna, jenže střílel jen po zemi do Adriána, zůstaly všechny tři body v Upton Parku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City27168349:2956
2.Tottenham Hotspur27159349:2154
3.Arsenal FC27156643:2651
4.Manchester City26145748:2847
5.Manchester United27128736:2644
6.West Ham United271110641:3143
7.Southampton FC27117935:2640
8.Stoke City271161029:3339
9.Liverpool FC26108838:3638
10.Watford FC271071029:2837
11.Chelsea FC2799940:3736
12.Everton FC26811746:3535
13.West Bromwich Albion27981027:3435
14.Crystal Palace27951329:3532
15.AFC Bournemouth27781230:4429
16.Swansea City27691225:3627
17.Norwich City27661530:5124
18.Newcastle United26661427:4924
19.Sunderland AFC27651632:5123
20.Aston Villa27371721:4816
Zbývající zápasy
28.02. 13:00Liverpool FC - Everton FC
28.02. 13:00Newcastle United - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1256)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele