Premier League - preview 26. kola

03.02.2018, 08:42, aktualizováno 05.02.2018, 10:54
Previews
Pondělní dohrávku v Anglii pro jednou obstarají samotní obhájci. Antonio Conte je v čele Chelsea pod tlakem a na půdě Watfordu, který doma letos poprvé vystoupí bez Marca Silvy na lavičce, tudíž musí bezpodmínečně uspět...
Watford FC - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Dokonalá příležitost odčinit ostudný výkon a výsledek z předchozího kola. Liverpool si včera s Tottenhamem rozdělil body a Chelsea má nyní příležitost oběma sokům v boji o TOP 4 odskočit o další dva body. Po bezprecedentní domácí porážce 0:3 s Bournemouthem mají svěřenci Antonia Conteho opravdu co napravovat - na hřišti Watfordu to však rozhodně nebude snadné.

Fanoušci Premier League pořád ještě Hornets nemůžou odpustit necitlivé odejití Marca Silvy, kterého vedení Watfordu poslalo k šípku před dvěma týdny, aniž by mu poděkovalo za své služby. Celek z periferie Londýna tak jen potvrdil svou roli nejhůře koncepčně pracujícího klubu v celé Premier League.

O záchranu se momentálně musí starat celá polovina elitní soutěže, Watford nevyjímaje. Byť uprostřed tabulky, na osmnáctou příčku shlíží s pouhým tříbodovým náskokem, za což fans viní tragickou formu z nedávných měsíců. Z posledních dvanácti ligových pokusů vyhráli Hornets jedinkrát a celkem nasbírali zoufalých šest bodů.

Nic, na čem by se dalo stavět - na Vicarage Road věří, že kromě nového kouče Javiho Garcii by mohl situaci vylepšit i produkt barcelonské akademie Gerard Deulofeu, jenž slunné Španělsko opustil na do konce sezóny. Při remíze 0:0 už odehrál 88 minut a něco podobného musíme očekávat i proti Chelsea.

Ta teď dostává jednu facku za druhou. Fanoušci musí přihlížet mediální válce Antonia Conteho s vedením, které mu není schopné přivést vysněné posily, do toho Chelsea v první půlce ledna třikrát v řadě nedala gól a nakonec vypadla s Arsenalem v boji o postup do finále ligového poháru. Korunu však Hazard a spol. nasadili ve středu, kdy takřka v plné sestavě surreálně doma prohráli 3:0 s Bournemouthem.

Právě belgický křídelník v zápase bez útočníka trpěl v roli falešné devítky a stejný osud jej čeká i nyní. Morata je totiž zraněný, Batshuayi už pálí v Německu a Giroud dle Conteho zvyku naskočí maximálně z lavičky. Mimo hru je ještě Christensen, zatímco David Luiz i Willian se po zranění hlásí mezi plně připravené.

Watford nesmí počítat s Nathanem Chalobahem, Willem Hughesem, Miguelem Britosem či s dalšími zadáky Waguém a Femeníou. Otazník pak visí i nad Tomem Cleverleym. Ať s ním, nebo bez něj, Hornets se pokusí přerušit již plnoletou sérii třinácti zápasů proti Chelsea bez vítězství (od září 1999).
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Mariappa, Kabasele, Prödl, Holebas - Cleverley (Pereyra), Capoue, Doucouré - Deulofeu, Gray, Richarlison
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Cahill, Rüdiger - Moses, Kanté, Fábregas (Bakayoko), Alonso - Willian, Hazard, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.99 - 4.02 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (neděle 15:15)
Crystal Palace se sice v posledních měsících podařilo dříve beznadějnou sezonu převrátit naruby, Roy Hodgson však stále nemá vyhráno. Eagles živí pouze dvoubodový náskok na sestupovou pozici a zrovna tohle je jeden ze zápasů, kde se má lámat chleba. Newcastle doplňuje čtveřici 24bodových týmů a rovněž nutně potřebuje vítězit...

Na tým, který celých osm kol čekal na první branku sezony, je sbírka 26 bodů pro Crystal Palace opravdu úctyhodným počinem. CP se od začátku nového roku nehnulo z jižní části země a po výhře v Southamptonu na londýnských trávnících uhrálo tři různé typy výsledků. Po domácí výhře nad Burnley přišly ztráty na Arsenalu a West Hamu, které je nyní nutno řádně vykompenzovat.

Newcastle od Vánoc vyhrál jediný zápas ve Stoke-on-Trent a zůstává tak v pořádně zapeklité pozici. Benítezův tým sice příliš často neprohrává, tři body mu však tradičně také zůstávají upřeny. Situaci navíc španělskému kouči komplikují potíže nové posily Islama Slimaniho se stehnem. Mimo hru zůstávají i Lejeune s Gámezem; o post mezi tyčemi se s ex-Sparťanem Dúbravkou popere již uzdravený Elliott.

Roye Hodgsona naproti tomu trápí zjištění, že až do konce sezony kvůli zlomenině kotníku nevyužije aktuálně nejlepšího střelce mančaftu Bakaryho Saka. Jeho místo v sestavě tak možná zastoupí Yohan Cabaye a hodně si Londýňané slibují od nově příchozího Nora Sorlotha. K návratu se chystá stoper Sakho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.33 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
K jubilejnímu 150. střetnutí se chystají dva elitní anglické týmy této sezony, které dělí pouhé dva body. Liverpool je na tom aktuálně lépe a hájí třetí příčku o skóre před Chelsea, Spurs ale pod tlakem zlepšeného Arsenalu dozajista půjdou za vítězstvím. Podaří se jim zlomit kletbu Anfieldu?

Pochettinova parta na podzim ve Wembley dominovala a slavila výhru 4:1, v Liverpoolu to však tradičně bývá jiná písnička. Takzvaný "double" nad Reds naposledy Londýňané udělali v sezoně 2010/11 a Anfield celkově z posledních 23 pokusů dobyli všehovšudy jednou jedinkrát. Liverpool tam přitom v lize nenašel přemožitele už 14krát po sobě, takže nemá úplně proč být nervózní.

Přesto před nedělním šlágrem nelze vyloučit žádný výsledek. Byť to Reds na silné soupeře doma pod Jürgenem Kloppem umí, nedávno na Anfieldu vyhořeli ve čtvrtém kole FA Cupu s WBA a jejich obávaná ofenzíva si stále dokáže vybrat výjimečné volno, jako koncem ledna na půdě Swansea. Naopak Tottenham je od porážky s Man City neporažen a vypadá konzistentně, byť i jeho útočná vozba si měla počínat výrazně lépe při lednových remízách 1:1 se Southamptonem a West Hamem.

Ofenzívu Tottenhamu během posledního přestupového období vyztužil Lucas Moura, do dnešního šlágru však zatím nezasáhne, neboť v uplynulých dnech sotva trénoval. Naopak Aurier, Winks a Alderweireld, zdá se, učinili poslední krůčky v rámci svých procesů rekonvalescence.

Jürgen Klopp na druhé straně patrně nevyužije Adama Lallanu, když nechce riskovat obnovené problémy se stehenním svalem. Naopak Virgil van Dijk si v týdnu odpočal a měl by hrát.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Can, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.83 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Svůj patnáctibodový náskok budou fotbalisté Manchesteru City hájit na hřišti Burnley, které už letos dokázalo potrápit nejednoho favorita.

Pravdou však je, že parádní forma svěřenců Seana Dycheho, která je zdobila v podzimních bojích, už přece jenom tak nějak vzala za své. Momentálně totiž tahají sérii osmi ligových zápasů bez jediného vítězství, přičemž v tomto období zaznamenali jen čtyři body za čtyři remízy. Ani zhoršená forma však neznamenala propad tabulkou, Burnley se totiž stále nachází na sedmém místě, což je pro tento klub samozřejmě obrovský úspěch.

To Manchester City si naprosto pohodlně kráčí pro svůj třetí mistrovský titul v posledních sedmi sezónách. Na čele tabulky mají naprosto komfortní patnáctibodový náskok a vypadá to, že je dokonce ročníku již nikdo neohrozí. V zimním období sice i Citizens poztráceli nějaké body - konkrétně za remízu na hřišti Crystal Palace a všechny tři body pak přenechali Liverpoolu, který je na Anfieldu porazil po výsledku 4:3 - ovšem žádná dlouhodobější krize se nekoná, což potvrdil i dominantní výkon při výhře 3:0 nad West Bromwichem Albion.

Domácí budou postrádat záložníka Steva Defoura, kterého zraněné koleno vyřadí ze zbytku celé sezóny. Dalším absentérem bude obránce James Tarkowski, tím ale výčet zraněných na straně domácího celku končí. Na straně hostí se otazník vznáší nad stavem Davida Silvy, načež čtveřice Leroy Sane, Gabriel Jesus, Benjamin Mendy a Fabian Delph k dispozici s určitostí nebude.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.60 - 5.48 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Stoke City  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.64 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.09 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Po špatném středečním výkonu a jasné porážce od Tottenhamu se fotbalisté Manchesteru United pokusí složit reparát proti Huddersfieldu, který se v sobotu odpoledne představí na Old Trafford. Nováčka soutěže čeká po duelu s Liverpoolem další těžký zápas a jistě doufá, že tentokráte se mu zadaří více.

Manažer Jose Mourinho již definitivně odpískal šance svého celku na zisk mistrovského titulu, zároveň však podotkl, že je nutné, aby jeho svěřenci skončili nejhůře druzí. United se vůbec nevydařil duel ve Wembley s Tottenhamem, který ukončil třízápasovou šňůru výher v jejich podání. Proti Huddersfieldu by však jakákoliv ztráta bodů představovala pořádné překvapení a zároveň velkou komplikaci, Rudí ďáblové totiž mají jen pětibodový náskok na pátý Tottenham.

Huddersfield mezitím prožívá tradiční nováčkovskou krizi, která na postoupivší celky velmi často padne v období okolo prosince či ledna. Svěřenci Davida Wagnera nevyhráli už 7 zápasů, naposledy se radovali v polovině prosince na půdě Watfordu. Rapidně se také zhoršilo jejich postavení v tabulce, momentálně se nachází jen jednu příčku nad sestupovou propastí s náskokem pouhého jednoho bodu.

V dresu United se na Old Trafford s největší pravděpodobností poprvé představí nová lednová posila Alexis Sanchez, chybět ovšem bude trojice Zlatan Ibrahimovič, Marouane Fellaini a Eric Bailly. Hosté se musí obejít bez Dannyho Williamse, Chrise Lowa a Eliase Kachungy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.91 - 16.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.12 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Swansea City  (sobota 16:00)
Sobotní program přinese také souboj Leicesteru City s rozjetou Swansea, která si značně zvedla sebevědomí výhrami nad Liverpoolem a Arsenalem.

Lišky neprožily vůbec špatný leden, vstoupily do něj vítězstvím nad Huddersfieldem Town, následně podali vynikající výkon na hřišti Chelsea, kde si jenom díky smůle nepřipsali všechny tři body, následovala výhra nad Watfordem a tuto jízdu předloňského mistra ukončil až Everton, který v Goodison Parku díky dvěma trefám Theo Walcotta vyhrál 2:1.

Zato Swansea byla ještě na začátku roku 2018 považována prakticky za jasného sestupujícího, nový kouč Carvalhal však do týmu přinesl svěží vítr a skomírající celek pořádně oživil. Labutě nejprve díky pozdnímu obratu přehrály Watford, následně získaly bod ze hřiště Newcastlu, na což navázaly dvěma senzačními výhrami - nejprve Swansea těsně porazila Liverpool, v minulém kole si zase poradila s Arsenalem, k čemuž ji dopomohla i obří chyba Petra Čecha.

Leicesteru nepomůže křídelník Mahrez, který si postavil hlavu a po nezrealizovaném přestupu do Manchesteru City ještě ani netrénoval. Svalové zranění do hry zase nepustil stopera Wese Morgana. U hostů visí otazník nad startem staronové posily Andre Ayewa, chybět pak bude také Renato Sanches, který laboruje se zraněným stehnem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.48 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Po nadmíru rušném závěru zimního přestupového období přichází na řadu opět samotný fotbal. Sobotní program Premier League uzavře večerní duel Arsenalu s Evertonem, jež shodně aktivitou na trhu hýřily a čerstvé posily jako Pierre-Emerick Aubameyang či Eliaquim Mangala se mohou vůbec poprvé objevit na hřišti v novém dresu.

V případě nyní již bývalého kanonýra Borussie Dortmund si ovšem možná budou muset diváci na Emirates Stadium počkat. Aubameyanga totiž v posledních dnech po příchodu do Arsenalu za rekordní sumu v klubové historii trápí onemocnění. "Budu muset zkontrolovat, v jakém fyzickém stavu se dnes nachází a jak se cítí," prohlásil na páteční tiskové konferenci manažer Arsenalu Arséne Wenger. "Měl horečku, takže trénovat moc nešlo. Včera už se do tréninku vrátil, ale úplně zdravý ještě nebyl. Poradím se o jeho startu s naším lékařským týmem."

Stejně jako Aubameynang se s nemocí potýká také Jack Wilshere, zatímco Danny Welbeck zůstává mimo hru vinou poranění. To další lednový příchozí Henrik Mchitarjan, jenž na severu Londýna nahradil Alexise Sáncheze, by měl být k prvnímu startu v základní sestavě plně připraven. Arménský ofenzivní záložník naskočil již do předešlého utkání Arsenalu se Swansea z lavičky, ovšem ani on prohře 1:3 nezabránil.

Everton v posledním kole uťal černou sérii sedmi zápasů bez vítězství, když na domácí půdě přehrál Leicester 2:1. O oba góly se postaral Theo Walcott, dlouholetá nedílná součást kádru Arsenalu, jenž posílil tým Sama Allardyce rovněž během tohoto přestupového období. "Klíčové bude vynulovat silné stránky Arsenalu," nastiňuje evertonský manažer. "V defenzivě jsou slabí kvůli počtu hráčů, které posílají dopředu. Pokud dokážeme pracovat s míčem chytře a provedeme správné náběhy dopředu, máme na to je ohrozit."

Pro Allardyce půjde o jubilejní pětistý odkoučovaný zápas v Premier League a pomoci k dobrému výsledku mu již může pomoci i Eliaquim Mangala, jehož do liverpoolského klubu uvolnil Manchester City na hostování. Cenným posílením je také návrat Seamuse Colemana po vážné zlomenině nohy, ovšem není jisté, zda irský bek nastoupí po debutu proti Leicesteru i hned do dalšího kola.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka, Wilshere - Özil, Mchitarjan - Lacazette
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Mangala - Coleman, Schneiderlin, Gueye, Martina - Walcott, Sigurdsson - Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.56 - 9.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City25222173:1868
2.Manchester United25165449:1853
3.Liverpool FC25148357:2950
4.Chelsea FC25155545:1950
5.Tottenham Hotspur25146549:2248
6.Arsenal FC25126746:3442
7.Burnley FC2598820:2235
8.Leicester City2597937:3434
9.Everton FC25871028:4031
10.AFC Bournemouth25771128:3628
11.Watford FC25761233:4427
12.West Ham United25691031:4327
13.Crystal Palace25681123:3826
14.Newcastle United25661323:3524
15.Brighton & Hove Albion25591118:3424
16.Stoke City25661325:5024
17.Huddersfield Town25661319:4424
18.Southampton FC254111025:3623
19.Swansea City25651418:3623
20.West Bromwich Albion253111119:3420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2402)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Huddersfield je už nebezpečne blízko zostupu. Myslíte, že sa zvládnu zachrániť?

Reagovat
Coutinho10

no uprimne tomu moc neverim....ten uvodni novackovskej elan je pomalu zacina opoustet a navic ani nikoho poradnyho nepodepsali narozdil od konkurentu

Reagovat
TheTopFootbaler

Pochybuji. Čím dál tím víc mi z toho vychází trio Swansea, WBA a Huddersfield.

Reagovat
tony223

Nedivil bych se kdyby byl jeden ze sestupujících Southampton.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby.

Reagovat
fenixLFC

Aby sme mali nizsie ceny?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je moc nemusím. Nepřijdou mi tak sympatičtí jako většině lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jedine Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se taky nedivil no.

Reagovat
Setwo

by som bol zvedavý na ten výpredaj majú kvalitnú súpisku.. o ich hráčov by sa strhla bitka

Reagovat
fenixLFC

Pche s nasimi zakaznickymi bodmi by toho ostatnym moc nezostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Snad nie

Reagovat
TheTopFootbaler

Těžko říct, já bych se celkem divil. Podle mě mají na víc a prokoušou se k udržení. No zbývá ještě třináct kol, uvidíme.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím zda to je názor i ostatních ale tým WBA mi podle soupisky příjde nejdefenzivnější z celé ligy. Jsem zvědav zda je Sturdge zvedne. Mé přání by bylo Bourm, Swansea, Hudder. Tip Hudder, Brighton, WBA.

Reagovat
TheTopFootbaler

WBA hraje strašný hnus. Huddersfield v poslední době taky nic moc, Brightonu bych celkem věřil. Skalák je potahá, doléčí zranění a bude nahánět Kanea.

Reagovat
salami

myslim, že ne, a na sestup tipuju právě je, Brighton a Stoke a Newcastle má dost podobný šance, ale tady je přání otcem myšlenky, takže je do tý trojky nedávám, Swansea nabralo docela formu a Ayew bude posila, Saints i WBA by to měli urvat kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som si prial zostup: Stoke, WBA, Swansea; tip: Huddersfield, Newcastle, Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, dúfam, že pôjdu dole

Reagovat
oli9

tam stačí 2x vyhrát a tým může být 11 . Je to tam hodně vyrovnané

Reagovat
lvrpl

Na akých stránkach pozerate highlighty zo zápasov? Niečo ako okgoals ale kvalitnejšie a trochu dlhsie?

Reagovat
smazaný uživatel

hoofoot.com

Reagovat
Jimbo.
Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

ourmatch.net

Reagovat
Staenly10

goalsarena.org

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krásný zápas Arsenal - Everton. Celej svět bude zvědavej na Aubu v PL + Walcott návrat domů

Reagovat
Seydou Doumbia

Auba dnes v základu nebude ne? Měl prej horečku. Každopádně kombo Auba-Laca bude v příštích týdnech určitě zajímavé sledovat.

Reagovat
tony223

kdo ví. Wenger je schopný lhát o nasazení hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude minimálně na lavce. Ale spekuluje se, ze mu ve skutečnosti nic není a jenom to předstíral kvůli pondělnímu soudu kterého se nezúčastnil

Reagovat
Hachim Mastour

Takže Auba v píči?

Reagovat
Nikikrew

Asi iba z lavičky

Reagovat
Mastný Chobot

Nehral by v základe ani ak by mu nič nebolo imo. Snáď aspoň Mkhi v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, zaspal jsi jeho přestup tam?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
nani92

Reagovat
kiciN

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je teda preview 26. kola jako prase.

Reagovat
pepinho2

Stejně to nikdo nečte

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham Hotspur for probably the first time this season are reporting a fully-fit squad is available to take to Liverpool on Sunday."

Všetci sú fit, len Lucas Moura ešte nebude s určitosťou ani na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Fully fit squad se teď hodí, zvlášť, když ve středu máme ještě dohrávku s Newportem.

Reagovat
Sm0ker

jop, alespoň se po tom výprasku nebudeš mít na co vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Já s výhrou nepočítám, výprask jsme vám dali ve Wembley, teď čekám, že se nám to budete snažit oplatit.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

porazit autobus vam musi stacit

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

15.12.2013 prehra 0:5

30. 3. 2014 prehra 4:0

31. 8. 2014 prehra 0:3

čiže pre nás sa to za tie roky stala rutina, že to vaše rozdrtenie už nestojí ani za zmienku. aspoň, že vám ta jedná mimoriadne náhodna výhra ala aj majster tesár sa občas utne, lichotí naďalej ego. nech sa páči. zajtra o 17:30 to utneme

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, vy jste zase za uplynulých 8 let skončili jenom jednou nad námi.

Reagovat
Frony

Proč nebude hrát Moura?

Reagovat
smazaný uživatel

začal trenovat este len dnes. V piatok bol ešte vraj v Pariži, osobné veci.

Reagovat
Frony

škoda chtěl jsem ho zítra vidět

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja. no možno bude prpravená v stredu proti Newportu, dávajú to i v TV

Reagovat
Frony

Najs to se mrknu

Reagovat
nani92

dúfam, že dnes už Lingarda v základe neuvidím

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tak sa nepozeraj

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe

Reagovat
Busby babes

ale myslim, ze dneska nebude. Martial - Lukaku - Alexis

Reagovat
nani92

a pod nimi Mata a nie tam pchať Jessieho

Reagovat
kiwwi

Jj prečo nestiahnut hráča v top forme a hodiť tam hráča bez formy...to znie ako plán

Reagovat
nani92

ktory nám prinesie 3 body

Reagovat
kiwwi

3 body by nám malo dnes priniesť akékoľvek zloženie, ale prečo by mal Jesse sedieť?

Reagovat
nani92

lebo na jeho pozíciu krídla prišiel lepší hráč

Reagovat
Busby babes

jenze Jesseho nedas to 4-3-3 do te spodni trojky. takze vyber je dat tam dva hrace ze 4ky: Martial, Alexis, Rash a Jesse. Ja bych to dneska postavil: Matic - Pogba - Herrera (Mata) , Martial vlevo, Lukaku, Alexis...

Reagovat
Carrick

Herrera, Pogba - Mata, Alexis, Martial - Rashford

Reagovat
kiwwi

Prečo by Jesse v tej spodnej trojke nemohol byť?

Reagovat
Busby babes

tak muze tam byt treba i Romero, ze jo. Ale myslim, ze to neni pozice, ktera by mu sedela.

Reagovat
kiwwi

Ale no,snáď nebudeme dávať takéto absurdné príklady...Matic na DM a pred ním Jesse s Pogbom je v pohode koncept

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze ne, ale ok. vic mi tam sedi Mata. Ale uvidime, jdou zpravy, ze Pogba bude sedet...

Reagovat
Nikikrew

Ved hral najlepšie v Stredu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/new-book-gives-incredible-insight-11955749

Pro Mufany, vychazi dalsi knizka. Ukazka ma teda docela silu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tazky zapas, ideal 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu prosím nějaký elektrotechnik nebo elektromechanik? Díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Na ef chodia len samí inžinier. Nie je snáď ten intelekt z tých komentov poznať?

Reagovat
Hachim Mastour

Však práve Ing titul najviac súvisí s technickými odborom.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je ten paradox

Reagovat
smazaný uživatel

vidno, že sarkazmus ti veľa hovorí

Reagovat
Taiger

Sis nasral do huby a teď se to snažíš zachránit.

Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Walker, Danilo, Kompany (C), Otamendi, Fernandinho, Gündogan, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Agüero

Tak David asi uplne Ok není

Reagovat
diastan

Subs | Bravo, Laporte, Adarabioyo, Zinchenko, Yaya Touré, Diaz

Hlavne jak uz se teda nikdo nezraní..

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany

Reagovat
SpecialOne

Až a jestli někdy budou všichni stopeři ok tak tam budou mít pěknej přetlak.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři kvalitní stopeři na 4 soutěže mi jako přetlak nepřijde. Navíc myslet si, že bude Kompany zdravej je hodně naivní. Mangala se snad bude pakovat po sezóně pryč, navíc Pep hrál z kraje i na tři stopery, klidně se podle mě do toho tříobráncovýho systému někdy i vrátí, ale i kdyby ne, tak mi to jako přetlak nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Stones?

Reagovat
diastan

Nevlezl se na lavičku ani minulé kolo

Aby mu nebyla ta ztráta formy po zranění osudná...

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som niekde, že bol chorý alebo niečo podobné.

Reagovat
diastan

Mel nejakou rýmecku no, mozna že jeste nedolecil...i tak jsem zvedav co snim, kdyz jeho forma je zas velmi slaba

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že na začiatku sezóny mali City najsilnejší aj najširší káder, a dnes mi to tak vôbec nepripadá.

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde furt najsilnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Mne hej, Ilkay je skvelý hráč, aj stopéra kúpili nového + Bernardo Silva je top hráč, aspoň sa vyhrajú aj títo skvelí náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

* top talent

Reagovat
Hachim Mastour

*top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte asi nie.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe asi nebude těžké oklamat. Chybí Stones, Mendy, Delph, David Silva, Sané, Jesus.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve. Tu sa mala prejaviť šírka kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se projevila tak, že základ je pořád silnej, s lavičkou iž je to pak logicky horší. Jestli to měla bejt narážka na tu remízu, tak stane se a jde to za Guardiolou, protože se naštval na Sterlinga po tom co minul prázdnou branku a po jeho střídání už to vepředu nefungovalo. Gündogan, Díaz za mě slabota.

Reagovat
Mastný Chobot

takže 75m za štvrtého stopéra, hej? tak to je popič

Reagovat
diastan

4. urcite ne..bude pred Stonesem a s Kompasem je to těžký ..na jednu stranu bych mu to strasne pral

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ tá istota, že bude pred Stonesom?

Reagovat
diastan

Není to jistota, jen názor Treba ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že ho neodpíše kvôli poklesu formy. Tak to zvykol robiť Mourinho, a nie Pep. S návratom Mendyho možno opäť pôjde na 352.

Reagovat
diastan

No jestli vydrzi Kompas tak to bude asi hodne zajimave, jak bude delit minuty pro vsechny 4

Na Mendyho je jeste cas

Reagovat
Mastný Chobot

tak teda 50 za štvrtého a 75 za tretieho

Reagovat
diastan

Porad ale neberes k uvahu Kompase a jeho posledni 3 sezony, nesezony...To, že je dnes zaklad nemusi platit ani do konce polocasu (tuk, tuk). Není asi nikdo, kdo by veril, ze dohraje zbytek sezony bez zraneni....takze 3 rotujici stoperi jsou uplne v klidu

Reagovat
Hachim Mastour

tak teda 57

Reagovat
mithro

len 6 nahradnikov, mohli zobrat este nejake ucho

Reagovat
mithro

Just the six substitutes for Manchester City today as Pep protests the board’s failure to back him in the transfer window. Poor fella.

Reagovat
Busby babes

takovej kaspar neni ani on...

Reagovat
Busby babes

ta jejich slavna akademie musi bejt velkej zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

U23 hrali včera večer, preto nie je nikto z nich na lavičke.

Reagovat
Busby babes

no tak na lavicku nekoho vzit mohl, ze jo. To preci neznamena, ze ho pak musi postavit.

Reagovat
Counter

The U23s played last night, so none of these were really eligible. Pep didn't want to deprive a youth player playing time for the EDS last night by sticking him on the bench.

Good guy Pep

Reagovat
Busby babes

viz vejs. jen mi to prijde vtipny no.

Reagovat
patas92

Jaký by to pak mělo význam?

Reagovat
mithro

uzasny, van gaal zobral januzaja aj den potom co hral. ale vsak, lepsie im sediet doma.

Reagovat
kiwwi

Acko má prednosť čiže keby Pro niekoho z nich chcel na dnes tak si ho vezme a včera by nehral... chabá výhovorka

Reagovat
Mindas

Ty vis taky vsechno, vid?

Reagovat
kiwwi

Čo na tomto konkrétne treba vedieť?

Reagovat
Mindas

Tak minimalne situaci v klubu. Ty mas neustale potrebu komentovat City a jeste predkladas sve nazory jak dogma. Ty “vis” presne vzdy, jak to City ma, co tim myslelo, co potrebuje nebo nepotrebuje apod. Stejne to bylo i s platem Sancheze. Chapu, ze si potrebujes kopnout do klubu, kde vse klape, kdyz v tom tvem to stoji za hovno, ale je to uz dost otravny, no.

Reagovat
kiwwi

Tebe jebe

Reagovat
Mindas

Argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
kiwwi

Argument načo? Chlapci tu vedú diskusiu a vôbec som sa k tomu nevyjadroval, reagoval som konkrétne na counterov komentár s tým prečo toto nemal byť ten dôvod

A ty si si z toho všetkého vybral môj komentár a stvoril si túto kokotinu

Reagovat
Mindas

Ale chapes, ze ty vubec nevis, zda to je ten duvod nebo ne? Tohle je jen tvuj nazor, ktery musis mit vzdy na vsechno, i kdyz vubec neznas okolnosti. A jeste to predkladas ti svym suverennim stylem. Jak jde o United, tak vzdy argumentujes ve smyslu: “Oni vedi, co delaji, proc ho kupuji, prodavaji, nestaveji...” Jak jde o City, Lfc, Cfc, tak vzdy za kazdym vyjadrenim vidis alibismus, vymluvy nebo lez. Stejna situace, jak u platu Sancheze...

Reagovat
kiwwi

Však to napísal counter nie ja omg

Reagovat
Mindas

No ty vole. A kdo tu psal o “slabe vyhovorce”? Counter?

Reagovat
diastan

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

možno preto tam je didn't want a nie couldn't, žejo

Reagovat
diastan

Reagovat
Hokaido

Stejně je vtipný, že dokážete postavit takovou sestavu, když jsou ještě out Sané, Jesus, D. Silva, Stones a Mendy.

Reagovat
MCFC_8

David vraj nic vazne, o tyzden doma Leicester, pocitam ze tam uz hrat bude

Reagovat
diastan

Klidne az na LM

Reagovat
Hachim Mastour

Tešil som sa na Zinča

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley má veľkú šancu zabodovať. Aj pri silnejšej zostave City nezahrali zle, tak snáď...tipnem 2-1

Reagovat
Counter

Burnley je poslední dobou úplně marné, osm kol bez výhry...

Reagovat
smazaný uživatel

Práve, najvyšší čas zabodovať.

Reagovat
nani92

zato ja mám s nimi vo FIFE sériu 7 zápasov bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je počas celej existencie marné, to len predtým mali plodný úvod s výhrami..

Reagovat
Hokaido

Už se zase spekuluje, že Liverpool brzo oznámí tu doživotní smlouvu s Firminem. Ví někdo, jak to bude fungovat? Já myslel, že je nějakej maximální limit na délku smlouvy (asi 6 let?).

Reagovat
smazaný uživatel

"Na dozivoti? To jako do konce zivota?"

Reagovat
smazaný uživatel

do ukončenia kariéry omg

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, Sherlock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zase ti jebe, Olino?

Reagovat
smazaný uživatel

Mäsko, pobavilo ma to slovo "doživotný"...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Predpokladam ze sa bude furt obnovovat...tako mas teraz opciu na dalsiu sezonu tak tak to spravua aj unho

Reagovat
Busby babes

Jinak dneska prej bez Jonese a Herrery, ani jeden nema byt v nominaci k zapasu. To jsem zvedavej, kdo na tom stoperu bude.

Reagovat
Hokaido

Já bych si tipnul, že dneska nebude hrát Pogba a bude to začátek konce Josého u vás.

Reagovat
Miguel19

Však United jsou Pogbovým týmem..

Reagovat
Busby babes

a presne z toho duvodu doufam, ze hrat bude, protoze jinak tyhle kecy budou strasny.

Reagovat
PP

konspirace..

Reagovat
habinity

Lindelof Rojo lepsie ako tie dve polená. Uz chapes preco som pisal týždeň dozadu zw aby fit Eric a dokúpiť stopera? Ty ze to nepotrebujeme, potrebujeme to uz dlho jediny Eric spĺňa požiadavky stopéra a možno Rojo inak je to priemer

Reagovat
Busby babes

omg, ano, zapas proti Tottenhamu se jim nepovedl. A ano, az se uzdravi Bailly, tak bude hrat, ale dalsiho stopera fakt nepotrebujeme. Potrebujeme hlavne aby nejaka dvojice hrala pravidelne.

Reagovat
habinity

Ale Jones Smalling nebudu nikdy dobrý, si predstav ze dostaneme taký Pariz, vies co by snimi to útočné trio porobilo??

Reagovat
Mato178178

jones je nahodou velmi dobry jeden naj v lige

Reagovat
cr7sux

ja nevim, divas se na jonesa pravidelne? to, ze se nevyvede jeden zapas nic neznamena

Reagovat
bbbauch

Smalling Rojo bych rekl

Reagovat
mithro

Pogba aj Martial maju byt na lavicke, aby to zas nedopadlo ...

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Aká je šanca, že bude chytať Dúbravka? :D

Reagovat
pepinho2

asi teď ještě nebude

Reagovat
Miguel19

Likvidátor Kompany..

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nahravky pri brane, mam tremu aj za nich

Reagovat
Miguel19

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Danillo

Reagovat
PP

takový šupák a taková trefa..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ich tam mate kopu a ziadny taku trefu neda

Reagovat
PP
Reagovat
Azazelo RD

Psal o přítomném čase.

Reagovat
PP

v tom má pravdu.. v této chvíli opravdu nehrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vies, ze Giroud uz nie je v Arsenale?

Reagovat
PP

no joo no.. Však jsem taky pořád nasraný za to a ještě k tomu do Chelsea.. Ještě Alexis dal někdy výstavní, ale ten je taky fuč..

Reagovat
Teoretik

Reagovat
diastan

Bernardo zacina body pekne sbirat a hra je taky cim dal lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten bol

Reagovat
SpecialOne

Danilo potěší Countere že

Reagovat
smazaný uživatel

Na tiketu mám oba dva dají gol, tak snad to tam Burnley dokope ještě.

Reagovat
Kincl

Já mám výhru City tak snad Burnley bude pálit vedle :D

Reagovat
diastan

Ne, ze by dnes nemohli dat, ale co te k takove sazce vedlo ? byl vysoky kurz ?

s tema jejich 8 domacima golama za 12 zapasu docela odvaha

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázím často a ani to nějak dopředu nestuduju, spíš jsem si řekl že by doma mohlo Burnley to City trochu potrápit a aspoň ten gol by tam mohli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz byl něco málo přes 2.

Reagovat
pepinho2

Aguero dneska příšerný.

Reagovat
Teoretik

Gundogan chytá skvělou formu

Reagovat
diastan

Dnes se nám ale moc borit hradby nechce

Reagovat
El Cid z City

zatím pohoda,druhou půli bych se nikam nehnal a čekal na brejky, doufám,že tam půjde brzo diaz, chtěl bych ho vidět odehrát delší úsek

Reagovat
diastan

Pohoda to je no, asi jsem moc namlsaný ..1 jeste pridame.

Reagovat
MCFC_8

3 dame...Kun a Bernardo

Reagovat
Nikikrew

Uz by si mohol Xhaka konečne sadnúť a stred Jack s Aaronom, pred nimi Mickhy

Reagovat
Mastný Chobot

to by tie povestné gólové zápasy s Evertonom dostali dobrý mega boost aj keď vlastne Xhaka neubráni o nič viac než Jack s Aaronom, to je pravda

Reagovat
diastan

Mendy Tak nakonec tech zápasu muze stihnout jeste dost

Reagovat
El Cid z City

něco nového?

Reagovat
El Cid z City

wau,už to vidím,to by byla bomba, konečně kompletní obrana, letos se sehraje a další ročník už bude jeho

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley by to mohli ťahať viacej cez Danilovu stranu a skúsiť to uhrať minimálne na roh, prípadne centre do vápna.

Reagovat
EXoRcIsT

keby si vedeli prihrat aspon 5x po sebe bez toho zeby to nakopli kamsi dpc tak by to aj slo

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas

Reagovat
diastan

Danilo ma slinu

Reagovat
diastan

Ta Sevilla proboha Ty Ucka budou mit nakonec jeste lehci dvojzapas nez my

Reagovat
EXoRcIsT

to je este daleko

Reagovat
diastan

No uz ani ne

Reagovat
diastan

jo vy hrajete jeste o tyden pozdis no...ale i tak jsou jalovy uz delsi dobu...

Reagovat
diastan

í*

Reagovat
EXoRcIsT

ale to je LM nie LaLiga to je uplne nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia ohnuta noha

Reagovat
Kincl

City ještě jeden gol přidejte

Reagovat
diastan

Kompany , uffff

Reagovat
diastan

Jinak Ederson zas super

Reagovat
Miguel19

Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany už pomerne dosť chýb na 1 zápas...

Reagovat
Teoretik

hlavně ve 30 sekundách udělal 3 velké chyby

Reagovat
patas92

Ederson

Reagovat
diastan

CO to do pice prazdna branka

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
EL Gringo

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson uz zachranil tuto sezonu pekne mnozstvo golov

Reagovat
SpecialOne

To je palič to svět neviděl a Ederson

Reagovat
diastan

Metr od prazdne branky

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
Teoretik

To už si dělá prdel? V posledních zápasech spálil vše

Reagovat
wild

#MUFC XI to face #HTAFC: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw, Matic, McTominay, Mata, Lingard, Sanchez, Lukaku.

Reagovat
Hokaido

Boy oh, boooy, no Pogbargain.

Reagovat
I am Mancunian

rozvrat kabíny začína

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

here we go...

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Zoze nedavajici sanci mladym. Ale husta sestava. No rozhodne je kam sahnout pri stridani.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne #pogbenched pobavilo.

Reagovat
Mato178178

presne to som čakal Jones Martial lavička ale prečo už tam aspoň toho rashforda nedal to mi hlava neberie ... Už sa teším na posuvacov McTominaya a mätu ... Pogba ani nehovorím

Reagovat
Svatej

Kurna co mi s pogbou uniklo?

Reagovat
Busby babes

nic ti neuniklo. Zahral blbe, tak je dneska na lavicce. A tady se z toho bude delat kovbojka.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
pepinho2

Sterling De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Brahim. Ten měl přijít tak už před deseti minutama.

Reagovat
Miguel19

Jak tam ještě sebou plácnul

Reagovat
Gareth Bale 11

Ohromně zajímavý poločas. Škoda tý střely od Lennona, ale Ederson krásně. A Sterling, to bylo umění.

Reagovat
Hokaido

Today's starting XI: Schmeichel (c), Simpson, Dragović, Maguire, Fuchs, Ndidi, Silva, Albrighton, Diabaté, Iheanacho, Vardy.

Hodně zajímavá, to by klidně mohl být diamant.

Reagovat
popltak

Sterling dement.

Reagovat
Kincl

Proč je to dement?

Reagovat
popltak

Už jen proto, že hraje za ten paklub.

Reagovat
REPLIKATOR

ale pořád lepší než hrát za United

Reagovat
Free_player

co jsou hrozny zedníci to Burnley

Reagovat
diastan

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
popltak

Reagovat
Teoretik

Reagovat
off-olda

Reagovat
Taiger

Hned vám to pomohlo v boji o titul, tolik radosti.

Reagovat
popltak

Reagovat
diastan

Okamzite Sterling, odcinit

Reagovat
vilp

Jak kdyby za to mohl jen on. Takový Gündoğan zazdil finální fázi každé slušně rozjeté akce.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
vilp

Stačí to trochu sledovat, ty skvělá formo. Po vápno soupeře byl jinak výborný celý zápas, ale to se nijak nevylučuje.

Reagovat
Teoretik

až na to, že Sterling je tam hlavně od střílení gólů a Gundogan od tvorby hry. A je rozdíl neproměnit ve složité pozici a neproměnit do prázdné z jednoho metru

Reagovat
vilp

Vtipné je, že tu házíš takové smajlíky a přitom ani nevíš, co to vlastně finální fáze je. Jaképak neproměnit? To u Gündoğana vůbec nebyla moje pointa. A ano, záložník, co je tvými slovy na hřišti od tvorby hry, by nemusel pokazit každou FINÁLNÍ PŘIHRÁVKU, nebo místo ní nesmyslně střílet do plných, a zazdit tak asi pět akcí, které mohly být gólové. Snad to dokážeš pochopit, i když u takových jako ty člověk nikdy neví.

Reagovat
Teoretik

Ty jsi místní blbeček co? Zazdil 5 akcí... jasně zaprvé to číslo je nadsazené a zadruhé 10 akcí vytvořil, tak co máš? Kdyby Gundogan neproměnil to, co měl 15 min před koncem Sterling, tak musí taky dostat čočku. Nejlepší na tom je, že začneš kritizovat dnešního nejlepšího hráče na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda byl k Gündovi taky kritickej a rozhodně nebyl tak kritickej ke Sterlingovi. Sice zazdil tu tutovku a pak ještě pár šancí, ale vytvořil tak dvě, tři dobrý šance. Gündogan v tomhle směru zasekal mnohem víc, nicméně u něj to je normálka, že tu finální část má prostě špatnou a trvá mu strašně dlouho než se pro něco rozhodne.

Reagovat
Teoretik

Pro mě byl dnes Gundo prostě nej na hřišti. A Sterling toho zasekal mnohem víc. Jasně že to nebyl ani od jednoho dokonalý výkon, ti hráči nejsou stroje a stačí se podívat, kolik toho dost často zazdí KdB, který je zároveň nejlepší hráč v týmu, to se stává. Ono to není tak jednoduché, jak se to zdá z gauče . Ale ta Sterlingova šance jednoduchá byla, no i to se stane. Já jen prostě nechápu, jak někdo může rychle přispěchat a porovnávat to s Gundoganem kdyby aspoň Aguerem příp. i Bernardem.

Reagovat
vilp

Nadávky tomu tvému vystoupení chyběly, klobouček. Zkusím ti to napsat ještě jednou... kritizuji jeho FINÁLNÍ FÁZI, ne výkon. Je to tak těžké pochopit? Nechceš to třeba namalovat? Zajímavé, že to viděl i komentátor přenosu, který jsem sledoval, ale tvoje nadávky a smajlíky jsou opravdu přesvědčující. To číslo sedí a jestli někdo na YT sestříhá jeho výkon, tak se na to klidně můžeš znovu podívat. Nedokážeš pochopit pointu a ještě navíc komunikuješ jako malé děcko, a to úplně bez důvodně. Tak se nad sebou raději příště zamysli a když s něčím nesouhlasíš, tak to napiš normálně.

Reagovat
Teoretik

Koukni se na svůj způsob komunikace a pak kritizuj. Osoby jako ty jsou nejlepší, pravidelně tu jedou urážky a provokace, ale vyžadují, aby s nimi někdo komunikoval normálně. A já opravdu nemůžu za to, že se bojíš smajlíků.

Reagovat
vilp

Koukám se a vidím je reakce na tvé nesmyslné provokace. Jinak já a pravidelné urážky? Opět mimo, každopádně trochu výš najednou můžou napsat názor i normálně. Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuu

Reagovat
Teoretik

Takže Angličani dnes dojebali zápas

Reagovat
JarousFCB

Burnley to jsem nečekal, když jsem to zapínal

Reagovat
Gareth Bale 11

Za druhý poločas zasloužený vyrovnávání.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vyrovnání

Reagovat
MCFC_8

Koledovali sme si o to...Kompas nulovy bod

Reagovat
diastan

Nikdo na lavičce dopředu

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Čukotkári, dnes bude Giroud v základe?

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči, tak v pondelok teda

Reagovat
Taiger

Stále je ti z toho smutně jak mně? :/

Reagovat
off-olda

Dnes nebude.

Reagovat
Mastný Chobot

a v pondelí?

Reagovat
off-olda

[TISKOVÁ KONFERENCE] • Álvaro Morata zůstává i nadále mimo hru, zápas Watfordem vynechá i Andreas Christensen. Je zde i několik dalších hráčů, jejichž stav bude teprve vyhodnocen.

• Co se týče nových hráčů, Conte říká, že musí být trpěliví, především u Emersona Palmieriho,který je po těžkém zranění a odehrál od té doby jen jeden zápas. Olivier Giroud je také po zranění a v Arsenalu nastupoval především z lavičky a Conte nechce jeho nasazení do základní sestavy uspěchat.

Asi nebude..

Reagovat
Mastný Chobot

fak of Tono

Reagovat
Taiger

Nejlepší hráč v lize benched, co se to děje?

Reagovat
off-olda

Hazard hraje v pondělí.

Reagovat
Taiger

Nejlepší hráč a né nejlepší simulant.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Taiger

Prosťáček

Reagovat
off-olda

To je o tobě známo.

Reagovat
Taiger

Oldo

Reagovat
off-olda

Reagovat
Busby babes

ni, rotace, potrebuje si taky odpocinout...

Reagovat
EXoRcIsT

Keby ho Mourinho dal hrať tak by si tu písal také isté sračky tak načo sa pýtaš ?

Reagovat
Taiger

Nene, kdyby ho postavil, tak bych z toho měl radost a pošušňáníčko, bohužel dneska tím pádem máte větší šanci na výhru.

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez se pohřešuje

Reagovat
iamek

Když hrál pořád, tak to bylo špatně. Teď je na lávce a dá odchovance a zase špatně...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy obetni beranky si Mourinho vybral . Ale kdyz uz posadil Martiala, tak bych aspon cekal Rashe . Nicmene na McTominaye a Shawa se tesim.

Reagovat
kiwwi

Ježiš prečo zas obetne baranky...

Reagovat
Taiger

Tak tak, prostě posadil lemply, co hrajou na hovno.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
SpecialOne

Ten Bernardo hraje strašně alibisticky, hlavně nic nezkazit

Reagovat
Miguel19

Pomalej posouvač míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On sa veľmi nehodí na krídlo.

Reagovat
El Cid z City

je fyzicky slabej a není schopen kvůli rychlosti uspět 1v1, proto hledá jiné možnosti

Reagovat
SpecialOne

No vypadá, že si moc neví rady, hraje často ve stoje a jen vrací míč nejčastěji De Bruynemu, chtělo by to víc sebevědomí.

Reagovat
El Cid z City

jj,na začátku to bylo uplně špatný, ikdyž to sebevědomí šlo už o fous nahoru a hraje trochu líp, pořád mi připadne,jako by se necítil plnohodnotným členem týmu, letos od něj už žádnej velkej posun nečekám, rozhodne příští rok

Reagovat
SpecialOne

Jojo taky očekávám, že příští sezóna bude zlomová. Buď to bude ten driblér z Monaca nebo to s ním bude špatné.

Reagovat
diastan

Zbytečná ztráta no

Druhá půlka, 2. polocasu slabá ..

Ted jen ,,doufat,,, že Účka taky zaplichtí, rozhodne na to maj

Reagovat
El Cid z City

nám už to může bejt jedno,jak budou hrát, jenom škoda těch mraky špatně vyřešenejch nadějnejch situací ve finální fázi

Reagovat
Busby babes

jako kdyby to nebylo fuk, jak budem hrat...

Reagovat
diastan

15>13

doufal jsem, že to na konci bude 20

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Copak ? Raději mám doufat, že to co nejvíc stáhnete ?

Reagovat
Busby babes

kolik ti je? vsak je uplne fuk, jestli to na konci bude 15 bodu nebo bod. ten titul neztratite.

Reagovat
diastan

Co s tím má společného můj věk proboha ?

Jedno to je ve výsledku, ale proč si to zbytečně komplikovat, navíc 13 bodů není zas úplně no chance s tolika zápasy před sebou a vzájemným k tomu. Stačí si vzpomenou pár sezon z5 co jsme stáhli behem par kol.

Ne, že bych vám věřil s tím co hrajete a snad se nedostanete ani pod 10b, ale zas se tu tak divit, že chci aby jste ztratili je úplně mimo, všeobecně se všeho na váš účet moc chytáš, at už je to úplná blbost nebo ne.

Reagovat
Busby babes

ma to s tim spolecneho to, ze to tvoje: chci aby to bylo 20... je proste detinsky.

Reagovat
diastan

Jo proste tvoje klasika a staci jen tak malo

Reagovat
Neutron

ze to vobec riesis, konecne ma aj City dakych fanusikov, nechaj ich zit...

Reagovat
m.sali

radějc prohraju o 20b než o skóre kvůli gólu v nastavení 38. kola

Reagovat
diastan

To je taky pravda no

Reagovat
Neutron

a napriek tomu sa vysledok absolutne nezmeni, ze?

Reagovat
mithro

skoda burnley, zahodene dva body v boji o EL

Reagovat
Placebo

Škoda no, United zahodili 16 bodů v boji o PL.

Reagovat
mithro

mozno aj viac

Reagovat
Placebo

Burnley si za druhý poločas bod zasloužilo, ale za to, že v devadesáté minutě za vyrovnaného stavu mířili s míčem k praporku, bych jim ten bod sebral.

Reagovat
diastan

Toto už na konci zápasu nikoho nemůže rozhodit Jsou ale takový, kteří se o to pokouší už od začátku to je teprve svinarna

Reagovat
Placebo

Já neříkám, že mě to nějak rozhazuje. Hlavně u City je to častý jev, že brankáři zdržují rozehrávku už v prvním poločase. Jen je to obrovská kaňka na výkonu Burnley. Člověk by jim to i přál, ale takhle to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley si zaslúžilo bod za čo?

Reagovat
Placebo

Měli několik vyložených šancí, které jim zastavil až Ederson. V druhé půlce hráli s tím, že nemají co ztratil a snažili si být aktivní. Klidně dnes mohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Snahu mali. To určite. Ale dnes si to City pokazilo samé podľa mňa. Stačilo zabiť klinec do rakvy. Takže išlo o to,že to nedokázali. Ale Burnley za snahu zostalo odmenené.

Reagovat
El Cid z City

vobojí pohled je správnej,dát na 2:0 tak je hotovo,ale my máme letos zvláštní schopnost ztrácet body v zápasech,kdy to nejmín bolí

Reagovat
Placebo

Stačil gól Sterlinga a je hotovo. Burnley sympaticky zkusilo, bylo nebezpečný a vykopali bod. Kdyby jim tam spadlo ještě něco, a že i mohlo, byl by problém mnohem větší.

Reagovat
REPLIKATOR

Gudmundsson

Reagovat
Busby babes

The BBC asked Mourinho why Pogba's been dropped, here's his reply: "I play Scott McTominay. He arrived here aged nine years old and spent many years in the academy, he has been waiting for an opportunity which I give him now and again, today is another one." #mufc

Reagovat
pepinho2

To je jak Babiš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mourek prece nedava sanci mladym

Reagovat
Mastný Chobot

na ES dnes špeciálny Theo Walcott chicken pie v ponuke legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Jose, konecne jsi ukazal koule a posadil toho francouzskyho srace za 100 mega na lavku.

Reagovat
Mastný Chobot

etnicky je to ale Guinejčan

Reagovat
kiwwi

Edukacia

Reagovat
nani92

Pogbenched

Reagovat
nani92

krása, musíme teraz zabrať a bude to už len 13 bodov

Reagovat
Placebo

Ve finále budete rádi za druhý místo.

Reagovat
Busby babes

nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Neutron

skus to trochu rozviest

Reagovat
smazaný uživatel

Zabrať proti Huddersfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by Vám mali dať za víťazstvo proti Huddersfieldu 15 bodov,aby to bolo zaujímavé. Lebo je to nuda tento rok. Ale vaše sebavedomie je uctihodne ak si ešte dokážete myslieť,že môžete dobehnúť City. To je diagnóza naivita

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
diastan

To by byla pecka

Reagovat
r.mrazik

Super...koupíme Alexise aby mohl Rashford a Martial sedět na lavici...logika

Reagovat
Busby babes

here we go, Mrazik a jeho hejt.

Reagovat
r.mrazik

Ten jeho příchod byl totálně mimo

Reagovat
Busby babes

jj, world class hrac, takovy nepotrebujeme.

Reagovat
r.mrazik

Nalevo fakt potreba nebyl

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Jak rikal Redknapp, Rashford by mel odejit aby hral... vsiml sis, ze jsme toho Alexise nekoupili ale vymenili za jineho hrace, ze jo?

Reagovat
r.mrazik

A všiml sis že jsme ho vyměnili za hráče na pozici kde hrou ti dva zmíněný?

Reagovat
Busby babes

Alexis muze hrat i vpravo.

Reagovat
r.mrazik

Josetheone@gmail.com

Reagovat
Busby babes

delas jak kdyby byl ortogoxnim levym kridlem. Fakt nechapu .

Reagovat
r.mrazik

Hele...koukni se kde hrál v Arsenalu...koukni kde hrál minule a kde hraje dnes a kdo sedí na lavici

Jestli nechápeš že bude brát minuty hráčům kteří se tam střídali tak fakt nevím

Totálně zbytečný nákup...místo posílení napravo nebo ve středu tak levé křídlo...

Reagovat
Busby babes

kdyby tam byl Martial a Alexis vprvao tak taky budes nadavat ze bere minuty Rashfordovi? Sorry, placas picoviny a jedes si zas svuj hejt za kazdou cenu. Martial zahral spatne, tak ted sedi. Rash nemel v poslednich zapasech kdy nastoupil kdo vi jakou formu, tak je na lavic

Reagovat
r.mrazik

A ono to tak je?? Koukej na realitu a ne na nějaký kdyby

Sedí oba dva...Alexis hraje nalevo

Picoviny si nech na doma...když jsi slepej a omlouvas každou kravinu

Reagovat
Busby babes

Alexis se ted pohybuje vetsinou veprostred, ale to je fuk. jed si dal svoji.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Mezi levou a středem...klasicky levý křídlo který dává prostor bekovi...asi stejný kdyby tam byl Martial

Hele...jde o princip...dřív seděl jeden z těch dvou mladých, teď koupíme Alexise a sedí oba...jestli nevidíš tu absurditu tak není pomoci

Reagovat
Busby babes

ok, whatever.

Reagovat
Busby babes

sedi v JEDNOM zapase. Hysterko.

Reagovat
cr7sux

s tim, ze minule ho narval na pravo kde mu to snad nikdy neslo

Reagovat
Busby babes

minule to Zoze desne prokoucoval.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
off-olda

Ty vole ten Soton...

Reagovat
Busby babes

Skoda, tohle mel Jesse dat, ale hezky prosel.

Reagovat
Hokaido

Nacho luxusně

Reagovat
Hokaido

WTF, v jakým vesmíru tohle není penalta?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Solidní vypínák..

Reagovat
EXoRcIsT

Červená

Reagovat
Busby babes

hej ale at uz vytahne karty nebo se mu tam ti hraci pozabiji. A nechapu, jak tohle neni penalta? Mice se ani nedotkl, jen zboural McTominaye...

Reagovat
Busby babes

uz ten prvni zakrok na McTominaye volal po karte. Tam si proste jen prisel vyslapnout na mladyho kluka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí skvěle

Reagovat
niflheim

Prase

Reagovat
mithro

tam za filmovacky piskaju pecky a toto nic ani karta ani penalta

Reagovat
pepinho2

ty vole

Reagovat
r.mrazik

Penalta kurva!!

Reagovat
niflheim

Zrovna tohle je zápas, kde by místo Jesseho mohl hrát Rash nebo Marťas.

Reagovat
Busby babes

tak tam prijdou z lavicky na unavene obrance. nevidim v tom problem.

Reagovat
vodka

co chce uz kurva piskat za penaltu, kdyz ne tohle

Reagovat
Grahf

toto v ktorom vesmíre nie je penalta?

Reagovat
Steve Stifler

Tyvole za co jinýho už by měla být penalta, tohleto nemá obdoby

Reagovat
Tuard.MUTD

rozhodčí

Reagovat
Tolstobik

Tvl, tohle by se klidne mohlo hrat bez rozhodciho

Reagovat
Busby babes

Billing uz mel bejt venku.

Reagovat
fenixLFC

Zas nezvlada?

Reagovat
Busby babes

no dvakrat tam docela zaprasil .

Reagovat
smazaný uživatel

billing je zkurvene hovado

Reagovat
Taiger

Rozhodčí udělal správně.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste nekdo komu se dneska strasne spatne bufferujou vsechny acestreamy? nechapu to, nicmene flash 1080p mi jede bez problemu a 520p ace ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Flash 1080p stream snad ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

720p*

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to už dnes nebývá většinou flash.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak co to je zac?

Reagovat
smazaný uživatel

Přehrávač vyrobený v jiném jazyce nevyžadující hovna od Adobe, flash už je dnes skoro mrtvý.

Reagovat
haracky

zkus chrome

Reagovat
JarousFCB

To mu s acestreamem asi moc nepomůže

Reagovat
haracky

jo, jsem idiot

Reagovat
JarousFCB

Koukal jsem na City 1080p a v pohodě a AFC zatím taky

Reagovat
mithro

La Parra

Reagovat
Switchback

Rozhodčí, ještě na to koukal z pár metrů

Reagovat
smazaný uživatel

On dá žlutou Matovi za tohle

Reagovat
niflheim

A jako Mata dostal teď kartu, jo?

Reagovat
Cobra

Mata bez karty?

Reagovat
Cobra

Ajo, dostal ji. Rozhodčí.

Reagovat
Taiger

To jsou nezvládačky tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že dát ramenem ve výskoku z běhu do hlavy někomu faul není

Reagovat
Steve Stifler

Jdi do prdele tvl Tyhle kopáči 25 minut v kuse jen prasí a Mata dostane žlutou za takovuhle píčovinu

Reagovat
Tolstobik

Sanchez

Reagovat
Hokaido

Co teď předvedli rozhodčí v zápase Leicesteru, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Taiger

Jsem koukal, že Fuchs dal gól, ale nakonec neuznanej, co se stalo?

Reagovat
Hokaido

Dal ho Ndidi.

V podstatě si hlavní nevšiml, že pomezní mával ofsajf při založení akce. Pak se ještě chvilku hrálo, hlavní dokonce nechal výhodu po faulu na hráče Leicesteru a ten samotnej gol byl podle pravidel v pořádku. Pomezní mu pak řekl, že předtím mával ofsajd a gol odvolali. Asi ho odvolali správně, ale mco často se tohle nevidí.

Reagovat
Taiger

Ještě že o "nic" nešlo a Lišky vedou, jinak by byli solidně nasraný.

Reagovat
EXoRcIsT

co urobil ?

Reagovat
Steve Stifler

Tohle bylo taky čistý jak lilie

Reagovat
Busby babes

Ten rozhodci ten zapas vubec nezvlada. se mu tam strasne pomlati.

Reagovat
Tolstobik

Dnes tam rozhodci vubec nemusel byt, neudelal snad nic spravne...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tolstobik

Sry, carovi spravne odpiskali par offisdu

Reagovat
Cobra

Vždyť kromě té neodpískané penalty tam výrazně nepochybil. Že rozhodčí pouští i "tvrdší" zákroky a hráči United hrají jak z cukru je jen jejich chyba.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
Tolstobik

Jo jasne, ze to od zacatku vubec nema pod kontrolou, nevadi, ze nedava zluty kdyz ma a dava kdyz nema, nevadi, kdyz neodpiska pencli, nevadi....ale jako whatever, za chvili takovejhle zapas potka Spurs a taky se vam to nebude libit

Reagovat
diastan

Reagovat
pepinho2

Se nevrátil míč?

Reagovat
Taiger

Alexis si už zvykl na pasy od Mesute no, žádnej šmatlák jak tihle, se nedivím, že si stěžuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pul roku to bez nich vydrzi neboj

Reagovat
Grahf

sanchez jaký frustrovaný z tých stráčov okolo seba, ich musí poháňať dopredu

Reagovat
niflheim

To taky není karta?

Reagovat
diastan

konecne Saints

Reagovat
niflheim

No mohl by raději Sanchéz nabíhat po levé čáře za obráncem... Shaw měl teď balón a neměl komu, protože Sanchéz stál na půlce a čekal na míč.

Reagovat
Minister

Na to si začni zvykať.

Reagovat
r.mrazik

Hysterko

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
masly008

takhle to ale on hraje.že chce pořád míč a běhat musí ti ostatní,hlavně právě LB.

Reagovat
niflheim

O poločase prosím Lingard dolů a Rash in.

Reagovat
pepinho2

Alexis nějak frustrovaný, to si zasloužilo kartu.

Reagovat
mithro

a za toto rozdava karty, to je zase raz kvalitny rozhodca

Reagovat
Cobra

Však mě dostal žlutou jen za to vztekání na rozhodčího. Vy jste nehorázně uplakaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn, za to kartu da, za likvidacny zakrok nie. fair enough.

Reagovat
Hokaido

Není, ale to není důvod, proč ji v tomhle případě nedat.

Reagovat
mithro

ved nech mu ju da, len nech mu vyskoci z vrecka aj ked tam zrovnaju hraca, nielen za blbe gesta.

Reagovat
Tolstobik

Presne

Reagovat
Busby babes

taky za to kartu dostal.

Reagovat
nani92

áno, ale skôr ide o to, že tie karty dáva uplne náhodne a nie podľa nejakého nastaveného metra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icka

Reagovat
leroy

Príšerný polcas. Bez kridelnej hry, všetci za loptou, statické. Mata, Mctominay dole a viac to hrať cez krídla.

Reagovat
vodka

alexise bych sundal už jenom pro ty ksichty

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez aky placko :D rozhadzuje ruky na vsetko.To aj v Arsenali robil?

Reagovat
pepinho2

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ,tam som si to nevsimol .

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi moc zapasu asi nevidel

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
icemike

Ano

Reagovat
EXoRcIsT

ten rozhodca je kus debila a Lingard dole a namiesto neho Pogba nech ma volnost v zadu nech sa o to staraju matic a mctorminay

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard najlepší hráč na ihrisku

Reagovat
Steve Stifler

Top zápas toto. Zlatej Ardeleánu.

Reagovat
r.mrazik

Mata, Alexis, mctominay dolu...Rashford Martial Pogba na hřiště

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

takhle to delam v FMku.

Reagovat
r.mrazik

Ale tak Alexis ať zůstane...jen je potřeba změna...je to moc lopotný

Reagovat
mithro

No changes from Mourinho

Reagovat
PP

tobě se není lehké zavděčit že?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne neni cim.

Reagovat
r.mrazik

Proč? Je potřeba změna...Alexis chodí moc zpátky, Mata klasicky nahrává hlavně stoperum...MC toho moc nevymysli a potřebujeme zrychlit směrem dopředu

Reagovat
niflheim

Chudák Mata

Reagovat
r.mrazik

Proč? Jemu se prostě nechce hrát směrem dopředu

Reagovat
niflheim

Zrovna dneska jsou alespoň ty náznaky šancí díky němu.

Reagovat
Taiger

Chybí tomu Pogba.

Reagovat
Grahf

Jediný Alexis chce hrať dopredu, zvyšok si medzi sebou potrebuje rozdať 100 zbytočných prihrávok. Matič slimák ala Carrick a Lukaku útočník za 100 melka, ktorý sa s loptou stretne 5x za zápas.

Reagovat
EXoRcIsT

a to je vina Lukaka ze nedostane poriadnu loptu ?

Reagovat
Grahf

tak to sme mohli kúpiť croucha potom

Reagovat
Neutron

logika

Reagovat
Busby babes

hrozne to vsechno tlacime stredem. chtelo by to tu hru vic roztahnout do kraju. Alexis se mi libi, pokazdy jak dostane balon, hned to chce hrat dopredu. Skoda, ze Jesse nedal gol a rozhodci nepisknul tu penlatu.

Ten jeho styl piskani je fakt divnej a hrozne to vyhovuje Huddersfieldu. Hrajou prakticky porad na hrane a on to pousti. Vtipny pak je, ze jak se nekdo dotkne jich, tak se zacnou valet. hroznej tym.

Scott tu svoji roli zatim dava v pohode. Pogba to neni, ale spatne nehraje. Zastrasit se nenechal. Vzadu pak Smalling skvelej dneska, to docela cumim. Kdyby takhle hral porad...

Reagovat
vodka

Smalling s velkým přehledem zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ako futbal,čo predvádza United?

Reagovat
smazaný uživatel

V každom jednom zápase,kedy vám nepomôže rozhodca je vždy niekto na iné,len hráči nie. Bože to je logika

Reagovat
Steve Stifler

Přišlo ti to čistý, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na vine

Reagovat
smazaný uživatel

Zajac

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Alexis, asi čakal niečo iné. Ešte mu bude smutno za Mesutom

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil>Mata šialený sešup

Reagovat
Mastný Chobot

radšej prehrávať so Swansea jak toto

Reagovat
kiciN

Reagovat
REPLIKATOR

Leeds zase doma redka v 1. půlce

Reagovat
C-M@ster

Wtf?

http://puitikstream.cf/stream.html

To komentuje klingon?

Reagovat
smazaný uživatel

united vážně tragický tým,nechápem kde ty body posbírali,viděl jsem tabulku kde brali body týmy,které v daném zápase byli jasně horší a vyhráli jenom díky rozhodčímu nebo nějakým luckerergolem, a united měli cca o 10 bodu vice nez realne meli mít to samé arsenal, spurs a liverpool naopak meli mit o cca 5 bodu vice nez nakonec ziskali

Reagovat
Busby babes

nebrec.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nebrecim jen písu že takovou sracku nehraje ani swansea a pres to mate tolik bodu jen díky rozhodčím nebo náhodným golum, reálně jste měli hrát s arsenalem o 5-6 flek ale neboj karma se pomalu obrací a dokonce sezony je casu dost

Reagovat
Busby babes

jj, diky rozhodcim. letos nam uz nepiskli par penalt, jak moc nas tlaci...

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o penalty ale o celkovej zápas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

rozhoduje víc proměnných, no, jako třeba včasný příjezd na stadion nebo výběr parkovacího místa

Reagovat
smazaný uživatel

chápu že jste nestihli zaparkovat ve wembley ale že nezaparkujete ani doma twl to je uz síla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sanchez je strašný plačko

Reagovat
Kincl

United dva goly lemry dělejte

Reagovat
Taiger

Ale drž hubu.

Reagovat
Busby babes

Romeluuuuuuuuuuu Skvela akce.

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKUUUUU

Reagovat
Tolstobik

Konecne

Reagovat
Ligter

ROMELUUUUUUUU

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
vodka

Mata fantastický centr

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Možná by měl hrát spíš na levým křídle než na pravým

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

* sype to tam pěkně...

Reagovat
r.mrazik

Tak...a Mata má svoje áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak me osobne prijde ze Matovi to s Alexisem sedi hodne. Ale melo by s nima hrat jedno ostre kridlo Martial/Rashford.

Reagovat
nani92

Mata bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je absolutně komický

Reagovat
niflheim

Nějak nechápu, že van La Parra nemá ještě žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

JWP Saints

Reagovat
Busby babes

prohodil bych Swansea a Newcastle a ligu ukoncil.

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, Alexis

počkajte si

Reagovat
Ligter

hm, super, na livesportu už to píše penaltu a přenos v jiným časovým pásmu

Reagovat
Busby babes

neboj, nedal ji.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

jsem rád, že se mi nevyspoilerovalo vše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Alexis

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Beru z5

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj si

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jojo, dojeb

Reagovat
Busby babes

Tak kdo ma Alexise ve fante?

Reagovat
Tolstobik

Tak a jeste aspon 3

Reagovat
smazaný uživatel

chtel dat prvni gol ze hry, borec

Reagovat
Ligter

ale jinak Sanchez

Reagovat
niflheim

Alexis

Reagovat
Mato178178

preco to nedal lukakovi ale na obsadeneho sanciza este ze penalta

Reagovat
Gareth Bale 11

Alexis je tak strašně nesympatický. Ksichty a rozhazování rukama jak Baroš v nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo - Herrera - Alexis, paradni osa <3

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako, fotbalista je to výborný a to je hlavní.

Reagovat
nani92

ked k tomu pridá aj rozhadzovanie nohami, tak no problem

Reagovat
smazaný uživatel

za toto si čakal biggrini čo

Reagovat
nani92

K R A L !

Reagovat
stiflerovamama

Tragéd

Reagovat
Tolstobik

No a Huddersfield snad sestoupi, na tohle se pristi sezonu divat nechci....

Reagovat
Busby babes

a klasika, Mata nedohravajici zapas. On musi mit ve smlouve nejakej obri bonus za odehranych 90 minut.

Reagovat
nani92

a Pogsecassist

Reagovat
Nikikrew

Auba v zaklade

Reagovat
tweek

hod sestavu

Reagovat
Mastný Chobot

Čech - Bel, Kos, Mustafi, Monreal - Xhaka, Ramsey - Iwobi, Ozil, Mkhi - Auba

Reagovat
tweek

Dik

Reagovat
Nikikrew

Cech, belerin kos mustafi nacho ramsey xhaka micky ozil auba iwobi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Minister

a Jack iba na lavičke...

Reagovat
Mastný Chobot

AUBAAA

MKHIIII

Iwobi

Hovnozette na lavičke

Reagovat
Mastný Chobot

a Xhaka jebem na to, jeho neposadí ani paralýza

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
pa3ce

Reagovat
teenz

Reagovat
havrys99

Aubaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Faulovany penaltu nekope Skoda ze dorazil

Reagovat
El Cid z City

mělo by to bejt pravidlo,aby ji kopal faulovanej

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo úplně ideální, kdyby obránce útočníkovy při tom zákroku zlomil nohu....

Reagovat
El Cid z City

nebo penalta po ruce po odrazu

proč by po faulu třeba na mustafiho měl kopat pentli ozil?komu byla zmařena příležitost?jó po rukách nebo po zranění faulovaného by ji mohl kopat někdo jinej,je to tak těžké pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Co když by se faulovanýmu hráči něco stalo(zranil by se)?

Je to tak těžké pochopit?

Tvůj "návrh" je zcela nesmyslnej, nechápu čemu by to pomohlo.

Reagovat
El Cid z City

tyvole tak by ji kopal někdo jinej asi ne?jedinej problém vidím v tom,že by faulovanej hráč mohl simulovat,aby za něj kopal někdo jinej-specialista na penalty..proč by např.za obránce,kterej byl drženej při výskoku měl kopat pentli specialista?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole! A řekni mi rozumnej důvod proč ne!

Zbytečný komplikace už tak komplikovaných pravidel.

To samé bys zavedl i u přímáků? Nebo pro zakopnutej balon bude chodit autor? Jako někde na vsi? Nechápu tvé myšlenkové pochody...

Reagovat
El Cid z City

jo srát na to,je to moc komplikovaný, málokdo by pochopil,že faulovanej kope pentli,pokud není nijak indisponován, zbytečný z toho dělat jadernou fyziku, koukni na hokej, tam musí jet faulovanej hráč trestný střílení a co to nadělalo za paseku, vždycky se musí sejít všichni rozhodčí a kolikrát i volaj příteli na telefonu,aby jim poskytl výklad toho tak komplikovanýho pravidla

Reagovat
Ligter

CHERRIES

Reagovat
Mato178178

30. faul na sanciza

Reagovat
Busby babes

Everton with a back five and a quick front three. Gonna sit very deep. Have scheduled my 'Arsenal could do with Giroud here!' tweet for 18:45

To jsem zvedavej, jestli tahle predikce vyjde...

Reagovat
Mastný Chobot

Walcott 2 góly je istotka dnes

Reagovat
Busby babes

kurz 30.

Reagovat
Taiger

Iwobi namísto Laci? Však Laca by zahrál na křídle minimálně 248x lepší jak ten přeceňovanej wannabe london gangsta. Fuck Off.

Reagovat
Taiger

lépe

Reagovat
Amos

a Ramsey misto Wilshera.. To je konec...

Reagovat
havrys99

Uvidíme, s tou lepší sestavou kolem sebe by to to mohlo šlapat. Je rozdíl kombinovat s Mikim a s Welbeckem

Reagovat
pepinho2

32 - Alexis Sanchez has lost possession of the ball more often today than any Manchester United player has in any Premier League game this season. Loose.

Reagovat
Busby babes

protoze porad neco zkousi vymejslet. Hraje velmi dobre, prakticky pokazdy kdyz byl na balonu, tak byl nebezpecnej.

Reagovat
Mastný Chobot

on je v tomto hrozný record breaker. Ale taká je jeho hra, ja viac cením hráčov, čo chcú dať gól, keď sa dá a nehrajú alibisticky. Aj keď treba mať mieru, to je jasné.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

+1

Reagovat
r.mrazik

Upřímně raději tohle než třeba častá hra Maty,který to vrací zásadně na naše stopery

Reagovat
EXoRcIsT

a statistika kolko krat ho faulovali ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Arsenal pekna zostavicka... Este tam niekho na lave krdilo a moze to byt super

Reagovat
Amos

Laca a Wilshere na lavičce místo Ramseyho/Xhaky a Iwobiho.

Příchod Auby nic nezmění, on stejně nepostaví to nejsilnější...

Reagovat
Mato178178

hovoril som ze ich neda spolu hrat

Reagovat
Tolstobik

Co to ted zadrbal Rashfordovi s Martialem ten Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě dostává, jak tu hejtujete Xhaku a Iwobiho, ale když minulou sezonu hrávali dobre, zvlášť Iwobi, tak jste se z nich mohli posrat :D ja je neberu jako výborný hráče a opory týmu, ale xhak umí zahrát velmi dobre( i když se to uz dlouho nestalo, ale..) a Iwobi ma velkej potenciál, ale chtělo by to, aby se rozehrál nekde na trošku nižší úrovni, než je PL, nebo třeba v klubu typu Leicester nebo třeba Saints.

Reagovat
VasAFC

Co to na tom mění. Prostě manager má stavět hráče, kteří hrají aktuálně nejlíp. Né ty co měli dobrou loňskou sezonu. A nevěřím tomu že by lacca zahral na tom křídle hůř jak iwoby a to same platí pro jacka v zaloze oproti xhakovi.

Reagovat
Ferguson6

Ospina miesto Čecha, Kolasinac miesto Monreala, Lacazette miesto Iwobiho... a bolo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi v zakladu nice

Reagovat
Hachim Mastour

Jack má furt teplotu piči?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopím Ramseyho místo Jacka - Jack byl nemocný. Pochopím Monreala ten má teď formu. Ale ten Iwobi snad na Wengera něco ví

Reagovat
Minister

Mustafi boha

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
havrys99

Mustafi zase

Reagovat
Trand

Mustafi klasik

Reagovat
Nikikrew

Ranseyyyyyyy, nadherna akcia

Reagovat
Minister

pekneeeeeeeee

Reagovat
havrys99

Auba - Miki - Aaaaronkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

boha mesut co to je za rozbeh pri tom primaku, to bylo jasne, ze z toho nic nebude

Reagovat
EXoRcIsT

to nieje o rozbehu

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
Mimalu

Mkhitchrchr pěkný úvod

Reagovat
Edgewalker

goooooooool

Reagovat
Trand

Takhle by to šlo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Koukam na americky stream a tam u te prvni penalty vic resi offside nez dive. Nepsal tu ale nekdo nejakou tu novou upravu pravidel, ze kdyz se obrance snazi odvratit takovy mic, tak se offside rusi?

Reagovat
Counter

Líbí se mi, že se ptáš mě

https://pbs.twimg.com/media/DVNimejXcAU6a-B.jpg:large

Zjednodušeně - kdyby to Lovren posunul úmyslně, Kane by mohl hrát. Ale Lovren se u toho akorát ukopl, takže to ofsajd pořád byl.

Reagovat
tuny

Ukopl, ale kopal úmyslně.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

jj ale do opacneho smeru

Reagovat
tuny

to neznamená, že nekopal úmyslně, to znamená, že je dřevák

Reagovat
fenixLFC

na tom sme sa zhodli ale riesi sa cosi ine

Reagovat
pa3ce

Tam kde bol Aaron pri góle by sa inak Jack nikdy neobjavil

Reagovat
Hachim Mastour

A gól by dal Aubameyang

Reagovat
havrys99

ouuuuuuuuuuuu

Reagovat
Zaschrona

Big Sam Vetsi beton snad postavit nesel = v 7. minute prohravame...

Reagovat
off-olda

RIP Zeman..

Reagovat
Counter

Wow Mchitarjan, zatím překonává očekávání

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi ten pas

Reagovat
Nikikrew

Koooooooooos

Reagovat
havrys99

Koooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak neuveritelny rozdiel ked hrame doma a vonku

dnes to bude sedmicka

Reagovat
Mimalu

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to nechat Aubovi

Reagovat
Tolstobik

Pekne Arsenal

Reagovat
Edgewalker

Kosťaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala

Reagovat
Switchback

Arsenal

Reagovat
Trand

Kos Většího sympaťáka snad v týmu nemáme.

Reagovat
havrys99

to bude zase jako proti CP a další zápasy hrůza

Reagovat
Zaschrona

braneni jak z pripravky...

Reagovat
smazaný uživatel

auba ziarli na nacha

Reagovat
smazaný uživatel

Mch zatím parádní.

Reagovat
VasAFC

Ten Nacho si řekl že to vezme po Alexisovi nebo co? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Aubís ?

Reagovat
Nikikrew

zatial dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím měl tak 3 doteky s míčem.

Reagovat
Miguel19

Xhaka je fakt magor.

Reagovat
Nikikrew

Aarroooooooon , ja to serem

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey world class

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný

Reagovat
Minister

Mám taký pocit, že hráči Evertonu nevedia čo majú hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

deset, deset ...

Reagovat
Trand

Everton pls

Reagovat
Edgewalker

y¨goooooooooooooooool

Reagovat
havrys99

c'moooooon

Reagovat
Mimalu

pokud by Everton prohrál nějakým větším rozdílem, hrozí vyhazov Allardyce?

Reagovat
tony223

ne

Reagovat
smazaný uživatel

alex iwobi dalsi asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se muze hrac na urovni PL tocit proti strele?

Reagovat
Busby babes

Everton.

Reagovat
Counter

Nemůžou za to, že jsme tak dobří

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Zasch to bude videt jinak... #bigsamout

Reagovat
Zaschrona

Ja uz teda dneska radsi nic nevidim.

Reagovat
pepinho2

Navíc proti vám na to sere i brankář

Reagovat
JarousFCB

Jestli dá Aaron hattrick, tak všichni umřeme

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron <3

a prakokoti pičovali, že hrá namiesto Jacka

Reagovat
smazaný uživatel

prakkti sú len odporcovia Kalergiho plánu a islamizácie Európy

Reagovat
Mastný Chobot

šak tí pičovali

Reagovat
smazaný uživatel

čo, nechápem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

aron hrát má,nemá hrát místo jacka xhaka.

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, takže stred Aaron-Jack. To by sme sa od sezóny 13/14 moc neposunuli.

Reagovat
diastan

Mkh zatím takovy lepší Sanchez

Reagovat
Frantszek

Kdo říkal, že to bude oslabení? Jen mě sere že šel k vám a ne zpátky do BvB

Reagovat
haracky

Reagovat
smazaný uživatel

za týdent příde zase tvrdý vystřízlivění

Reagovat
havrys99

Druhý poločas o ničem, čekání na Čechovo nulu a v 80. minutě dostaneme góla. Easy shit

Reagovat
Switchback

Mangala, slušný začátek

Reagovat
Edgewalker

Proč nemůžeme hrát s takovou lehkostí i venku?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze proti nam nehrajou tak odevzdane?

Reagovat
Edgewalker

Tak Everton hraje strašnou tužku, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nebudem hrat prosi evertonu

Reagovat
Counter

Třeba teď začneme

Reagovat
smazaný uživatel

1,6 na +2,5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to muzes vsadit jeste ted, tak bych to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, to bylo na začátku. Dal jsem to

Reagovat
Gareth Bale 11

Everton totálně mimo, to od nich nemá ani hlavu ani patu. Vůbec neví co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mahrez to dobre posral, takto ho v lete nikto nebude chciet

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

wow mustafu

Reagovat
havrys99

Mustafiiii

Reagovat
havrys99

Xhaka klasika btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce out, Marco Silva in.

Reagovat
Zaschrona

Proc proboha ten tlustej pitomec zmenil tu sestavu z minula, navic zrovna na tenhle ultrabeton?

Proc zas hraje traged Niasse misto toho aby hral draze nakoupeny utocnik? Mele v rozhovorech uplny nesmysly, at s timhle tahne. Vyhodit o polocase, nechat to dotrenovat Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo fandíš Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

Vynahrazuji si tim svoje sadomaso choutky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Pošli jim tam CV

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci Koalu!

Reagovat
Counter

Iwobi dneska jak z jiného světa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
JarousFCB

Třeba přespal u Özila

Reagovat
smazaný uživatel

keď už tam není Giroud, tak sa Ozil šantí s Iwobim

Reagovat
Mastný Chobot

tiež skvelý

Reagovat
Hachim Mastour

Takto hrá bežne

Reagovat
Counter

Letos ne, a to jsem jeho velký fanda.

Reagovat
Hachim Mastour

Posledné zápasy ako sa presunul na ľavé krídlo mu to ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Iwobi čaroděj

Reagovat
havrys99

Auba pomalý ve svých skoro třiceti

Reagovat
Nikikrew

Bolasie

Reagovat
Trand

Vždyť to vůbec nebylo úmyslné. Přirozený pohyb.

Reagovat
Nikikrew

ale kde, ved spravil pohyb smerom k Micjymu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal plny anglickych hracov ako pozeram

Reagovat
Trand

To už tady dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam jsme to dotahli s tema anglicanama (Welbeck, Walcott, Gibbs..) ??

Reagovat
masly008

to se ještě řeší takové sračky v PL?

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaa, Micky

Reagovat
Nikikrew

offise no

Reagovat
diastan

Arsenal

Reagovat
EL Gringo

Everton Auba

Reagovat
Minister

trošku ofsajd no

Reagovat
Counter

omg omg omg

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajdíček

Reagovat
havrys99

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
popltak

Zlo remizovalo na Burnley, Dobro porazilo Huddesrsfield, Alexis fík - može byt.

Reagovat
MCFC_8

Poteste sa kym je dovod

Reagovat
pepinho2

Takovej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

(ofsajd) nicmene, vite kdo byl na zacatku akce?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

alex. iwobi.

Reagovat
VasAFC

Auba je tak rychlej že ani rozhodčí nepostřehne že je v offsidu

Reagovat
JarousFCB

Raději zdrhl z Německa, kde by mu to zpětně neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bolo tak 7-0, verím, že Sama odvolajú.

Reagovat
Counter

Snad dáme ještě víc

Reagovat
havrys99

nebo 4-5 a Wengera

Reagovat
Nikikrew

typicky Arsenal ze...

Reagovat
Counter

Proč nám rozhodčí musí pomoct zrovna za stavu 3:0

Reagovat
havrys99

Reagovat
jacobT

Možno to skončí 4:3

Reagovat
Svatej

Fuuu... kam jsme se to dostali, ze me ten tym Arsenalu najednou prijde mnohem sympatictejsi nez ten nas..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam neměli Xhaku, tak možná fakt jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Me nejak ani nevadi, povazuju ho za trotla a nemam k nemu nejakej vztah

Kazdopadne se na ne krasne diva, fakt jim zavidim..

Reagovat
Trand

Ses měl dívat ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti Swansea to byl hnus, to by sis ty oci radeji vydrapal

Reagovat
smazaný uživatel

Do šťastného konca.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Frantszek

Kdo říkal, že Mkhi bude oslabení oproti Sanchezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je nejlepsi hrac historie.

Reagovat
Kincl

Takže příští týden čekám průser Arsenalu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale tento tim bude strasny valec, s tym by som nam veril aj na postup z osemfinale lm

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak krotil bych to, mrkni jak ten Everton hraje.

Reagovat
Svatej

Marne cekam na den, kdy nebudou dobry vykony jednoho tymu zpusobeny tim, ze souper hraje mizerne. Stalo se to uz nekdy v historii tohohle sportu?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako sorry, ale Everton by dneska s takovou porazil snad každej, hrajou šíleně.

Reagovat
Svatej

To se prave rika uplne pokazdy, kdy nekdo vyhrava velkym rozdilem no..

Reagovat
Counter

Vždycky je to prostě kombinace obojího.

Reagovat
Kincl

Vždyť Km budete hrát max za dva roky :-D

Reagovat
Kincl

*LM

Reagovat
Zaschrona

Jsou lepsi a jeste jim pomahaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Miki je bozi

Reagovat
Busby babes

takovouhle prihravku u nas Henrikh nedal za celou sezonu. Rekl bych, ze s tou vymenou budou vsichni spokojeni. Krome Mrazika teda.

Reagovat
EXoRcIsT

mrazik nikdy nieje spokojny

Reagovat
havrys99

Mustafiii

Reagovat
Gareth Bale 11

Sice ofsajd, ale fajn zakončení. Everton by měl dostat aspoň 6 a vic, ať toho blba vyhodil, tohle jde na jeho triko. Mangala měl byt dole tak v 15 minutě, neskutečný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Koala by to dal

Reagovat
Zaschrona

Zacal bych tahat cas. Asi nejlepsi reseni tady.

Reagovat
Svatej

Kazdopadne offside zabavnej. Auba je tak rychlej, ze ani rozhodcimu neni podezrely, ze ma metr naskok

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka co to tam předvedl teď

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
EXoRcIsT

Xhaka

Reagovat
tweek

zabte toho xhaku nekdo

Reagovat
havrys99

Mustafi dneska zase world class, za týden bude hroznej

Reagovat
PP

to samé jako Vertonghen.. K leaderovi obrany (Toby u Spurs, Kos u nás) skvělý doplnující stopeři.. Pokud mají být sami ti hlavní, jsou tragičtí..

Reagovat
smazaný uživatel

At toho dinosaura vyhodi kurva. Strasny srac ten BigSam, dobry akorat tak na boj o zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitni hd stream? Spadl mi sop. dik

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
JarousFCB

On se dá ještě někde sehnat sopcast? to už jsem pár let neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

http://livetv.sx/enx/eventinfo/617910_arsenal_everton/#_

Na zacatku zapasu si to je treba osefovat a vetsinou to cely zapas vydrzi

Reagovat
JarousFCB

Hmmm ale koukám, že všechny rusky.

Reagovat
JarousFCB

Asi zůstanu u osvědčeného Reddit+Acestream a v záloze streamcomando a sport365.live

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že keď príde DM a odíde Wanker, tak môžu ísť na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

ak by prisiel v lete oblak, tak nam verim aj s arsenom

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je len o branárovi...

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžu

Reagovat
PP

Teď jsem došel z venčení děcek.. jak je toto možné??

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam pre-match: "It's about being able to nullify the strengths of Arsenal and then, I've always felt, that defensively they are weak because of the amount of players they commit forward."

523 s dvoma DM, 4-0 po polčase.

Reagovat
Mastný Chobot

Mám rád zápasy s Evertonom

Ak má byť toto nový Arsenal, tak prosím. Mkhi pôsobí, ako by sa v tej hre narodil a vyrastal v nej, s Mesutom a Aaronom sú dokonalí a zašlapávajú hráčov EFC do zeme úplne. Nádherný polčas, najlepší za nejakých pár mesiacov určite.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hristo Stoichkov

Everton je sice šílený (pro mě vzhledem k vynaloženým financím letos nejtrapnější tým), ale i tak z vaší strany parádní poločas, krásně se na to dívá. Mkhi potřebuje hrát týmový fotbal, on vůbec není typem individuality pro Mourinha (což je třeba Alexis). Aubův pohyb je úžasný, Mesutova genialita v tomto systému (a bez Alexise) vynikne ještě víc.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Iwobi a Henrik

Reagovat
Gunner14

A Aaronko přirozeně

Reagovat
smazaný uživatel

vzorka mala ale pevne verim ze sme tento prestupak posilnili o level

Reagovat
Frantszek

Koho koupil Rum KSC?

Reagovat
Counter

Úplně stejně jsme takhle rozebrali Palace i bez Mchitarjana s Aubou, klíčové bude zlepšit výkony venku.

Reagovat
C-M@ster

Tak co? Dá dneska Čech tu dvoustovku?

Reagovat
pepinho2

Jestli jo, tak rip vesmír

Reagovat
Trand

Jestli ne dnes, tak už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Kdyby ho Arséne vystřídal, platilo by to jako dvoustá nula? Jinou možnost nevidím

Reagovat
Hachim Mastour

To by ešte dopadlo 4:4

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Už má pár podobnejch nul, kdy zápas nedochytal a byla nula, nebo když dochytal zápas po někom... a nepočítá si je.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

čo? to dnes nechytá Ospina? Po hentakom výkone by mal sedieť, tvle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Ospina je ještě horší.

Reagovat
Nikikrew

Wow,

Nadhera. Tie nase protiutoky su paradne, sme velmi efektivny, kludne to mohlo byt tak 6:1. Micky super, Auba to iste, Ozil solidny, Aaron super. Troska mi zas vadi Xhaka, to co spravil nakonci nechapem, chudak Mesut .

Obrana dobra aj ked mal Theodor velku sancu.

Mimochodom 2 zapasy doma bez Alexisa, so far overalovo significantly 8 golov

Reagovat
Nikikrew

a zabudol som este na Iwobiho, paradny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger aký krásny úsmev nahodil po tom treťom góle, teraz vidno v polčasovom highlighte ten tak skoro neodíde. teraz sa baví futbalom

Reagovat
Zaschrona

Taktika na 5 obrancu a 2 defenzivni zalozniky = 0:4 v polocase. Nic trapnejsiho asi uz neni...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Svatej

Reagovat
Frantszek

Normálně tak nebrečíš... Vzchop se. Mkhi- Auba je válec. To není ostuda 4:0 v půli

Reagovat
Zaschrona

Nedelej ze sebe debila, dik.

Reagovat
Frantszek

Nebuď netykavka.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

fakt nechápu proč si někdo myslí že čím více def.hráčů tím lepší obrana.to samé AW a jeho 5-2-3 kdy si myslel že 5 beků bude lepších a přitom jenom spoléhají jeden na druhého.

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi hrá dobre ale je tam vidno, že je o level horší ako mkhi,auba,ozil. Dúfam, že Wenger nájde spôsob ako tam dať aj Lacu. Bolo by mi ľúto, keby teraz prestal hrať. Ale zasa nám môže vystrieľať EL.

Reagovat
Zaschrona

Everton made THREE tackles in that half.

Reagovat
VasAFC

trochu mi je tě líto, z druhé strany to musí být strašný utrpení

Reagovat
Zaschrona

Je, ale casem si zvyknes, tohle mam skoro porad.

Reagovat
Counter

Allarydycovy týmy myslím vždycky hrají s nízkým počtem tackles, je to jeho styl.

Reagovat
Zaschrona

ok, ale to je extrem, tak malo jsem nikdy nevidel

Reagovat
blaugrana

Jeden polcas a guneri uz vidia vsetko pozitivne. Asi sa musim takto pozerat na tento svet.

Reagovat
Mastný Chobot

vyhrávame 4-0 po polčase, sorry, že nepičujeme, ako sú naše životy napiču. Sorryjako

Reagovat
blaugrana

A napriek tomu nezvladas.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
Mastný Chobot

nj, taký som ja

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Minister

Reagovat
Kincl

Přesně jeden zápas a už jim Wenger nevadí, jeden zápas a už opět příští rok na titul nebo do semifinále LM :-D až takhle vyhrají třeba 3-4 zápasy v řadě tak se pokloním ale takhle :-D

Reagovat
Edgewalker

Píčovina všech píčovin, Wenger out platí za jakéhokoliv stavu a počasí

Reagovat
Trand

Máš pravdu, všichni jsme dnes změnili názor na Wengera a už nechceme aby odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Letošní sezona je pravděpodobně v háji, teďka už je pozitivum i jen to, že hrajeme koukatelný fotbal.

Reagovat
blaugrana

Ved ja to beriem. Je pekne, ze to potesi, mna by to moc nepotesili, keby bola Barca na takom mieste v tabulke.

Reagovat
Trand

Reagovat
Kincl

Tak jakou má kvalitu a ambice Barca a Arsenal :-D nejde srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ambice rovnaké, kvalitu nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ambice? Nějak jsem si nevšiml v posledních letech u Arsenalu ambicí vyhrát titul v lize nebo LM. Ano na začátku sezony vždycky řeknou stát se může všechno a chceme být co nejvýše, ale jakmile začnou ztrácet a bojovat pouze o 4. místo, tak neni slyšet z vedení nějaká nespokojenost a vyvozování důsledků. Myslím, že současné ambice Arsenalu jsou skončit v top 4 a postoupit mezi nejlepších 8 v Evropských pohárech. Proto tam taky pořád je Wenger. Nespokojení jsou fanoušci, kteří chtějí zpět Arsenal s nejvyššíma ambicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem späť. Zamyslel som sa nad tým a súhlasím.

Reagovat
Trand

Tyvole, vždyť to co píšete nedává smysl. Víš, že se v preview vždycky vyjadřujeme k danýmu zápasu a ne k sezóně? Nikdo tady nepíše, že máme dobrou sezónu a nikdo nepíše, že chceme, aby Wenger zůstal.

Reagovat
Svatej

To jsou strasny sracky

Reagovat
Counter

Jako že by tě nepotěšilo, kdyby se Barca zvedla ze srabu a začala hrát fotbal, jaký si představuješ? Až takhle cynický teda nejsem

Reagovat
Svatej

Nn, spravne se to dela jinak. Nejdriv pul roku brecis a fnukas, jak mas vedeni na hovno, neschopny volit spravny posily a tim vede budoucnost klubu do prdele.

Pak utratis par Dembmilionu a Coutmilionu, chytnes narozdil od tvyho soka start sezony a TEPRVE PAK muzes bejt optimistickej a stasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

10/10

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, jdi do hajzlu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Svatej

Pekne

Reagovat
Harakan

Reagovat
Tolstobik

zoufalost

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

cringe

Reagovat
smazaný uživatel

Koalaaa

Reagovat
Frantszek

Docela by mě zajímalo, co se honí v hlavě Walcottovi.

Reagovat
Kluivert9

Že měl odejít už dávno...

Reagovat
VasAFC

špatnej odkaz http://gph.is/190xlvw

Reagovat
Frantszek

Reagovat
REPLIKATOR

FArsenal zase gól z ofsajdu Co na to Wenger po zápase? Nic...

Reagovat
Edgewalker

On to neviděl...

Reagovat
Frantszek

Pokud Wenger nevymyslí, jak tam nacpat i Lacu, mohl by mít pěkně vyhrocenou atmošku.

Sice dobře posílili, ale Laca za 53 mega a teď Auba za podobné a Laca sedí.

Reagovat
Counter

Laca si zahraje dost, aspoň teda jestli hned nevyletíme z EL.

Reagovat
Frantszek

No, nevím, jestli to co říkáš, je situace, se kterou by se spokojil.

Reagovat
smazaný uživatel

jack miesto xhaky v zaklade a budeme hrat zase najorgazmickejsi futbal v europe

Reagovat
Kincl

:-D :-D :-D si děláš srandu ne? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

cech trapko

Reagovat
VasAFC

Čech tu nulu snad dneska fakt udělá, když už ma i tyčku na své straně

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Counter

Theo nejlepší hráč Evertonu na place a Sam ho stáhne po hodině hry...

Reagovat
Svatej

No...

Reagovat
Counter

Nasadit Calverta-Lewina mohl i místo Bolasieho, ne?

Reagovat
Svatej

Jasne, ze mohl

Reagovat
havrys99

Theooo <3 příští týden zase body do fanty

Reagovat
Svatej

Everton je najednou mnohem agresivnejsi a Arsenal tedka nejak nevi, jak ten mic procpat mezi ty sikovnejsi kluky vepredu..

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

cech

Reagovat
Minister

To nebol Čechov gól.

Reagovat
Svatej

Hadam ze se smeje tomu, ze zas nebude mit nulu..

Reagovat
smazaný uživatel

+ gol nebol chyba ale top brankar by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Njn uz by sme sa mohli konecne zobudit

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vůbec zákrok dneska? Všechno šlo buď mimo, do tyčky a teď poprvý to šlo na něj.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Gareth Bale 11

A nula je fuk.

Reagovat
havrys99

to je tak křišťálově jasný prostě....

Reagovat
C-M@ster

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

kolasinac

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně debilní golman, už se těším, až v tom Arsenalu skončí. Zlatý Polák fakt.

Reagovat
supervizor

Chtělo by to střídání, potřebujem někoho nabuzeného co to trochu rozhýbe.

Reagovat
C-M@ster

Ospina vystřídá kulhajícího Čecha, co tam byl jen kvůli dvoustovce a teď už je stejně ztracená, ne?

Reagovat
havrys99

holt příští týden bude čistý konto

Reagovat
masly008

tipy za jak dlouho bude ošetřen ospina?

Reagovat
Edgewalker

tip 82 minuta po závaru

Reagovat
havrys99

Ospi na slípky umí

Reagovat
jacobT

vždy musíme aspoň polčas hrať sračku?

Reagovat
Counter

Aaron hattrick

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Reagovat
Minister

hattrick heeerooo

Reagovat
Nikikrew

Hatrick, pekne

Reagovat
Nikikrew

a MIcky 0+3

Reagovat
VasAFC

R.I.P

Reagovat
JarousFCB

Tohle schytá minimálně papež

Reagovat
Trand

Aaroooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

aaron + miky hattricky

aaron nas suberenne najlepsi strelec v klube momentalne

Reagovat
Nikikrew

aky suverenny?

Reagovat
Counter

V celkovém počtu vstřelených branek z aktuálního kádru, všechny dlouholeté střelce jsme prodali

Reagovat
Nikikrew

Jaj tak, tak snad Auba ho za 2 sezony dobehne

Reagovat
smazaný uživatel

pocet golov za klub

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Arooooooooooon

Reagovat
havrys99

wohooooooooo

Reagovat
Svatej

Fantaaaa

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

ramses to zakonceni

Reagovat
off-olda

Tohle odsere velké množství celebrit. Hrozný rok.

Reagovat
C-M@ster

Kurva tak já to zapnu minutu po čtvrtým gólu a vypnu minutu před pátým?

Reagovat
mojmira

Tohle už zavání přírodní katastrofou

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron , snáď nebude namyslený ako v minulosti.. Ozila nepotrebuje Arsenal, Jack, Aaron a Henrikh stačia...

Reagovat
Cobra

Ještě, že jsem Ramseyho posadil v draftu na lavičku.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

auba nemal v 2. polcase loptu, preco tam neda lacu? ten pojde v lete prec

Reagovat
Counter

Protože už jsme třikrát střídali. Kdyby Nacho s Čechem nemuseli jít dolů, Laca už by tam dávno byl.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Petřík-FCB

Proč střídal Čech?

Reagovat
Counter

Zranil se v souboji s Niassem, nějak ho tam nechtěně nakopl do lýtka.

Reagovat
smazaný uživatel

som si neuvedomil

Reagovat
Lacko_Boh

pohoda, od toho tu toho Countera mame

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker nám ho zničí ...

Reagovat
Counter

Tak Mchitarjan za jeden zápas stejný počet asistencí jako Alexis za dosavadní sezonu, slušný start.

Reagovat
Teoretik

Chudák Davies, hrát s takovými nýmandy

Reagovat
Frantszek

A co bránilo hráčům Evertonu, aby takto vykrývali dobře prostor pro přihrávky hráčů Arsenalu i v první půli? Zas tak dobrý pohyb Arsenak neměl. Prokauč

Reagovat
smazaný uživatel

a ze Mkata nenicil Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

on bol vždy kvalitný hráč...

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Frantszek

dobrej materiál

Reagovat
Counter

Tak snad naváže na KdB, Lukakua a Salaha

Reagovat
diastan

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

tak za dnešok Arsenal>City>United :D

Reagovat
off-olda

:D (y)

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
alcantara

Reagovat
tweek

Pristi tyden budu ve Wembley, tak prosim stejnvy vykon, jak dnes v prvnim polocase.

Reagovat
PP

Reagovat
Miguel19

Barkley se zranil Strašný co poslední dobou kupujeme za hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

A to kedy ako stihol?

Reagovat
Greny

A to se spekuluje ze Conte v pondeli skonci

Reagovat
icemike

Fotbal italia

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ nedajú na ef, že ostáva, tak sa nie je čoho obávať.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Tréninky bych zakázal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska velmi těžký zápas na půdě Liverpoolu, který tam ještě v PL neprohrál, ale docela často rozdává po bodu. Nečekám, že vyhrajeme, ale určitě se můžeme pokusit něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa tak dalo, aby oba tímy zobrali po 3 body...

Reagovat
Mastný Chobot

Tebe jebe

Reagovat
Nikikrew

Lol ty fakt niekedy dávaš

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo LFC 6

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by bol mega zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neverím, tip prehra 3:1.

Reagovat
vrabejka

Objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Keby sa tak dalo, aby oba tímy nedostali ani bod...

Reagovat
eder

To je pořád víc bodů, než by si ManU zasloužili za umělecký dojem.

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

neni vám to jedno? ved vy idete na titul. Musíte sa pozerať na City nie na nás.

Reagovat
nani92

ja viem, ale bojím sa, že na konci sezony, ked sa bude lámať chlieb a my budeme v semifinale LM a titul nebude istý, tak budeme v lige opať šetriť sily, tak je lepšie mať nejaký náskok dopredu

Reagovat
bbbauch

Copak copak, uz City nebudete prohanet vy jo? Hlavne ze po vyhre nad nima jste si tak verili

Reagovat
Mastný Chobot

OT: tip na seriál podobný Peaky Blinders alebo Boardwalk Empire? Nejakú takú podobnú gangsterčinu.

Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sopranos, The Wire, Narcos, Breaking Bad

Reagovat
kiwwi

Boha všetko som videl

Reagovat
Mastný Chobot

Sopranos si píšem. Diky, Ján

Reagovat
Azazelo RD

Gomorra, Suburra.

Reagovat
Mastný Chobot

Suburru mám poznačenú niekde, o Gomorre som ešte nepočul. Dik.

Reagovat
kiwwi

Gomorra je super

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Azazelo RD

Gomorra je lepší, ale Suburra taky nadprůměr.

Reagovat
Whitemedia

Když tu owny doporučuje The Wire, tak tu člověk musí připsat i The Shield, i když to mezi ty ostatní úplně nezapadá.. a pak třeba ještě Brotherhood a The Black Donnellys, to má jen jednu řadu, ale stojí za to

Reagovat
jany kozak

Sons of anarchy

Reagovat
Mastný Chobot

tam hrá Artuš

Reagovat
smazaný uživatel

Underbelly.

Reagovat
Mastný Chobot

to vyzerá fajn

Reagovat
Hokaido

Taboo je hodně stylový plus tam hraje Hardy.

Reagovat
vrabejka

Dnes se o nás vůbec nebojím Bude královská pomsta na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

pul litru si ani neštěkne tohle bude hodně easy, necháme vás hrát jako jsme nechali real a budem sázet na smrtící brejky,aspoň ochutnáte vlastní medicínu tip: 1:4 a po zápase Klopp out

Reagovat
Cobra

Reagovat
oli9

Reagovat
popltak

Ty jsi piča šalalalalal, 3:0 Liverpool a zalezeš, jak je tvým zvykem, nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

kdes byl ve středu? s tragičtějším týmem jako united jsme letos ještě nehráli to i ten Newport snesl nějaká měřítka

Reagovat
popltak

A stejně ten tragický tým je o 8 bodů před slepicemi. Tak co jsou potom slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec budem stejně před vámi a ty se tu rok neukážeš šašku

Reagovat
popltak

OK a když ne, tak skočíš z mostu.

Reagovat
smazaný uživatel

a dopadnu tobě na chatrč

Reagovat
Busby babes

podle informací Daily Express by mohl být propuštěn v případě, že nezvládne ani pondělní derby proti Watfordu.

Dneska je derby taky kazdej druhej zapas. tak doufam, ze brzy vyjde clanek: Vedeni Contemu veri..

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, žeby ho vyhodili

Reagovat
Mastný Chobot

Však je to Chelsea, už teraz presluhuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhodiť trénera ako je Conte v momentálnej situácií je kokotina aj na Chelsea

Reagovat
blade115

Vyhodit Conteho by bylo dost špatný rozhodnutí, ale z určitého pohledu by to nakonec bylo asi přesto nejlepší pro všechny strany. Conte je frustrovaný z politiky vedení, vedení je frustrované z Conteho, jak si vylévá zlost do médií a otevřeně vystupuje proti klubu, fanoušci toho už mají dost a v klubu vládne napjatá atmosféra. Není možné aby se ten klub někam posunul a bojoval s oponenty, když bojují mezi sebou jeho představitelé. Z tohoto konkrétního pohledu bude lepší, pokud vedení opravdu v létě dovede někoho, kdo s nimi tu vizi bude sdílet a bude táhnout za jeden provaz.

Samozřejmě nejlepší by bylo, aby se s Contem ty vztahy zlepšily, vedení mu začalo vodit jeho hráče a on zůstal. Nebo případně aby zůstal Conte a odešlo vedení, jenže taková varianta prostě nepřichází v úvahu a je zbytečné se jí zabývat. Každopádně ten klub stojí na rozcestí a bude zajímavé sledovat, kam se vydá. Oba scénáře (s Contem a bez něj) můžou podle mě dopadnout stejně tak dobře jako špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš, že je vedenie Chelsea frustrovane z Conteho? Ja som teda žiadny oficiálne prehlasenia klubu alebo rozhovory jeho predstaviteľov nikde nečítal. So všetkým tým prišli médiá a všetko je to varenie z vody. Nič, čo by sa zakladalo na pravde. Ak teda máš niečo konkrétne, tak sem s tým, prosím. A na maego toho celého Conte na každej tlačovej konferencii hovorí o tom, ako má v pláne dodržať zmluvu a že si nemyslí, že bude vyhodený.

Reagovat
blade115

Já to četl, tuším od Lawa na Telegraphu asi necelý měsíc zpátky. Hledat se mi to každopádně nechce, tím spíš když už teď máš jasno, že nic takového se nezakládá na pravdě.

Nakonec si každý můžeme věřit a nevěřit, čemu chceme. Já třeba nevěřím, že Conte tu smlouvu dodrží a nemám problém si přiznat, že situace tomu napovídá, i když s mi to třeba nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, že ty máš jasno na základe jedného článku novinára Lawa

Hľadať to samozrejme nemusíš. Pokiaľ ide len o takúto jednu kvázi informáciu, tak na tom si, narozdiel od teba, rozhodne názor nezaložím.

Reagovat
blade115

Tak ono to dá i rozum, že z Conteho asi neskáčou radostí, když na každé tiskovce držkuje ohledně posil, že jo. Mimo to, Law je obecně známá hlásná trouba našeho vedení, ale whatever. Dělej si co chceš, je mi to tak nějak jedno, tvůj názor pro mě nemá prakticky žádnou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, kto je Law. Aj tak to je jedna jediná kvázi informácia, na ktorej si si založil svoj názor. A áno, rozhodne si budem robiť čo chcem aj bez tvojho povolenia či súhlasu. Hlavne si nebudem robiť závery na základe ničoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vedení asi moc dobře ví, proč Contemu ty jeho hráče nepřivádí.

Reagovat
blade115

Proč tedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mi přijde, že Conte není tak dobrý ve výběru posil. Pro mě osobně je to výborný trenér, jeden z nejlepších na světě, ale jako manažerovi, který by si měl postavit celý tým bych mu asi taky nevěřil. Ale je to jenom můj osobní pocit z něj a těžko se asi určuje koho z těch posil chtěl on a koho přímo vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorých hráčoch sa v minulosti zmylil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zmýlil. Seznam všech jeho posil nemám. Četl jsem o jeho zájmu o Llorenteho, Biabianyho. Zappacosta tuším bude taky jeho hráč. Já fakt na 100 % netuším kdo z těch posil je hráč vedení a Conte je třeba nechtěl, ale oni s ním spolupracují denodenně, tak asi mají své důvody.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som teda úplne presvedčený, že všetky nákupy v Chelsea sú dielom vedenia a nie Conteho. Odchod športového riaditeľa Emenala to len a len potvrdzuje.

Ja sa pýtam hlavne kvôli tomu, že na základe čoho usudzuješ, že ,,není tak dobrý ve výběru posil". Ja som ho v Juve vôbec nesledoval, tak to hodnotiť nemôžem.

Reagovat
blade115

Těžko říct, já taky absolutně nedokážu určit, které hráče má má svědomí on a které vedení. Proto mě zaráží tohle tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy nedávno jsem i četl vyjádření nějakýho novináře, že to tak měl třeba i Klopp v Dortmundu. Zorc s Watzkem mu prostě ten skvělej tým připravili a on trénoval a dostal z hráčů maximum. Rozdíl je v tom, že v Chelsea takhle spolupracovat nedokážou a nebo nechtějí a že i vedení Chelsea asi přivádí horší posily než tehdy Dortmund.

Reagovat
icka

Tak proc ? To by me zajimalo

Reagovat
spider_8

Jinými slovy chceš trenéra, který bude držet hubu a nechá si tvořit tým podle toho, koho mu vedení dovede. Podle mě je dobře, že teď máme trenéra, který je stejně tak náročný na vedení, jako je vedení náročné na něj. Není možný, abychom pořád měli na trenéra ty nejvyšší požadavky a přitom mu přiváděli Drinkwatery a Zappacosty. Pak se není co divit, že ob sezonu měníme trenéry. S tím bude mít problém každý, nejen Conte.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Pls, už zase mi tu někdo vkládá do úst něco, co jsem neřekl, to je fakt děsná nemoc tady...

Netvrdím, že takového trenéra chci, jen nabízím jiný pohled na věc. A taky některé důvody, proč by to ve výsledku nemuselo být nutně jen špatné, kdyby Conte odešel.

To, co chci, se zdaleka neblíží ani jednomu stavu, který jsem v tomhle vlákně nastínil.

Reagovat
spider_8

Tak píšeš o trenérovi, který bude s vedením sdílet vizi a táhnout za jeden provaz. Jsem zvědavý, jaký top trenér bude sdílet vizi našeho vedení, což je momentálně nakupování anglických průměráků a hráčů ve výprodeji. Na to bude prskat každý trenér, co má nějaké renomé.

Reagovat
blade115

Nikde netvrdím opak. Fakt nerozumím té nutnosti stavět se za každou cenu do opozice... Podle mě bychom si oba vysnili stejný/podobný stav, ale realita je prostě jiná.

Reagovat
spider_8

Tvrdíš, že by bylo lepší, kdyby takový trenér přišel. Podle mě ne, já budu radši když Conte zůstane i za cenu těch mediálních šťouchanců. Tečka.

Reagovat
blade115

Žádná tečka. Píšu, že by to bylo lepší, ale jen "z jednoho konkrétního pohledu". Fakt mě unavují tyhle diskuze založené jen na tom, že si jedna strana není schopna pořádně přečíst/zamyslet se nad tím, co píše ta druhá...

Reagovat
spider_8

Já jsem si to přečetl i se nad tím zamyslel. Ale ani z toho jednoho konkrétního pohledu s tím nesouhlasím.

Reagovat
blade115

Takže je podle tebe lepší mít kvalitního trenéra rozhádaného s vedením než o něco méně kvalitního trenéra, který bude s vedením zcela zadobře? Z jakého důvodu? Vždyť tohle je dlouhodobě absolutně neudržitelné. Mohou nastat jen 2 situace - buď se vedení s Contem sjednotí, nebo Conte půjde pryč (nehledě na to jestli to bude tohle léto, nebo až to další). Zatím to vypadá na tu druhou a já jsem proti tomu, abychom oddalovali neodvratitelné. Byla by to ztráta času.

Reagovat
spider_8

Jak říkám, ambiciozní trenér podle mě nemůže být se současným vedením zadobře. Nemůžeš mít na trenéra maximální nároky a přitom ho dostatečně nepodpořit na trhu. To akorát povede k neustále rotaci. Je jen dobře, že Conte si to nenechává líbit a má na vedení svoje vlastní nároky. A evidentně to nese svoje ovoce, když jsme v zimě (snad) dokázali vyřešit některé posty, které nás trápily. Teď se to snad trochu uklidní, pokud se dostaneme zpátky do formy.

Reagovat
blade115

Tak já si třeba nemyslím, že Conte měl nějaký velký vliv na lednové posily. Možná u útočníka, tam se snad i psalo, že o Girouda poměrně dost stál a jeho nakonec přesvědčil právě rozhovor s Contem. Těžko říct.

Nicméně tak či tak nesouhlasím s první větou. Podle mě je víc způsobů, jak se dostat na vrchol a jak zůstat ambiciózní než jen cestou utrácení peněz. Vedení by asi rádo začalo konečně čerpat z vlastních zdrojů (akademie), zatímco Conte by rád top posily odjinud. Ve výsledku je žádoucí obojí, měl by to být takový dobrý mix, platí to skoro ve všem, nejen ve fotbale. A zatímco vedení nedělá top nákupy, Conte tolik nepracuje s mladíky. Nakonec je to vážně jen o tom, aby každá strana byla ochotna naslouchat a dělat kompromisy.

Mimochodem, ta touha po zapracování mladých je natolik velká, že bych i na pár oželel nějaké větší ambice co se týče titulů a LM, kdybych viděl, že jdeme správnou cestou a jednou z toho budeme moct náramně těžit.

Reagovat
spider_8

Podle mě Giroud i Emerson jsou jasně Conteho nákupy. Pochybuju, že by vedení chtělo pouštět Michyho a kupovat staršího útočníka, kterého už znovu neprodá. Stejně tak Emerson přišel podle mě jen proto, že Contemu nevyhovoval Kenedy na wingbacku. Naopak o Barkleyho nejspíš stálo vedení. Spekulace o jeho příchodu tu byly ještě předtím, než k nám vůbec Conte přišel. Proto se taky obávám, že ho čeká stejný osud jako Michyho.

Co se týče mladíků, tak ono je těžké je zapracovávat, když vedení zároveň požaduje boj o titul a trofeje. Jak vidíš na příkladu Christensena, tak Conte se nebojí zapracovat mladého hráče, pokud na to má. Ale dát ho do základu a čekat až se rozehraje, to bychom nejdřív museli dát trenérovi dlouhodobější důvěru a podržet ho i v případě jasného neúspěchu (např. neúčast v LM). Když po 2-3 špatných výsledcích hned hrozí trenérovi vyhazov, tak bude logicky každý honit hlavně výsledky.

A investice prostě musíme dělat, pokud chceme držet krok s Manchestery. Nemůžeme čekat, že jim budeme konkurovat s neutrálním net spendem.

Reagovat
blade115

Ono se říkalo i o dalších hráčích, že to byly Conteho nákupy, ale on od toho dal několikrát ruce pryč, že přestupy má na starosti výhradně vedení. Takže tady se asi pravdu nikdy nedozvíme.

Se zbytkem víceméně souhlas. Říkám, že oba chceme v jádru stejnou/podobnou věc. Já jsem sem nepřišel v první řadě bránit vedení, podle mě jsou chyby na všech frontách, jen tady mají modráci tendence vidět jen ty na straně vedení, proto to může tak vyznít, že ho tady obhajuju.

Reagovat
spider_8

Já myslím, že se to dá celkem poznat podle toho, jak se potom Conte k těm hráčům chová. Viz Zappacosta, který dostává dost herního prostoru, i když je průměrák vs. Michy, který ač je kvalitní útočník, tak Contemu typologicky nesedí. Navíc Conte má zřejmě výborně zmapovaný italský trh, takže na přestupech odtamtud má podle mě velký podíl.

Chápu, ale podle mě je opravdu 90 % chyb z poslední doby na straně vedení.

Reagovat
diastan

ja tomu naopak docela verim..i tomu, ze s Watfordem fakt ztrati

Reagovat
kiwwi

uz je nacase zacat patrat s kym som mal tu stavku

Reagovat
Svatej

Jestli tohle fakt udelaji, tak si s fandenim dam na nejakou dobu pauzu, uz toho vedeni mam fakt plny zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha, gloryhunter

Reagovat
Svatej

Haha

O tom to neni,s klubem jsem zustal i v dobe, kdy jsme byli na sestup. Je proste v soucasnosti hrozne moc veci, se kterejma se s klubem nestotoznuju a Conte je jeden z mala, kterej jasne ukazuje, ze mu to neni jedno.

Reagovat
kiwwi

vsak este dojebete par zapasov a budes ho vyhadzovat sam

Reagovat
Svatej

Heh ..Urcite ne, pro neho a jeho zaoal do hry samotny mam fakt obrovskou slabost

Reagovat
cristiano.K.

to znás dobře s Moyesem vid?

Reagovat
kiwwi

nepoznam, lebo nic take, ze ked vyhodia Moyesa tak koncim s fandenim som nehovoril

nazor sa v case meni, predsa ked si s niecim raz spokojny tak to neznamena predsa ze to tak bude aj o 5 rokov

Reagovat
cristiano.K.

tak u vás nemá životnost manažer za poslední dva roky v průměru 2 roky. Má opodstatněné důvody.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

* za posledních 15 let v průměru dva roky (ten je pro mě)

Reagovat
mithro

vazne si myslis, ze s nim rataju dlhsie ako do leta?

Reagovat
Svatej

Jasne, ze si to naivne myslim. Vsak diky nemu oni vypadaji jen z poloviny jako banda neschopnych opic. Cekaji snad, ze jim jinej trener vyhraje se Zappacostou, Drinkwaterem a dalsima ucast v top 4? Kterek trener by dobrovolne takovej tym sel trenovat?

Reagovat
Busby babes

jenze jake jsou realne alternativy. Stejne jako kdyz se vyhazuje Mou u nas. Ok, fajn. ale koho misto nej?

Reagovat
Miguel19

Hiddink.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

kdesi som cital ze L.Enrique je uz pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

Tech alternativ je vic. Carlo, Tuchel, Enrique jsou volni... Krome Carla oba docela dobry risk teda.. Uz jsem to psal nekde jinde, pokud nase vedeni bude tak dementni a vyhodi Conteho(a vsichni vime, ze je toho schopne), tak doufam, ze maji domluveneho Allegriho. To je pro me jedina dobra varianta. Ale i tak, pokud je na tech spekulacich ttocha pravdy, tak

Reagovat
spider_8

Dobrá alternativa je Allegri, ten by mohl navázat na Conteho práci podobně jako v Juventusu. Ale minimálně příští sezonu ještě musíme podržet Conteho.

Reagovat
Neutron

De Boer by sa na to podla mna dal

Reagovat
Miguel19

Českej Momodou pls..

Reagovat
Svatej

Napadlo me to samy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Nech ho truchlit, on se nám vrátí k fandění.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj ho, už je na dobrej ceste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč mám to MPS už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V dobrom, aj v zlom...

Reagovat
Svatej

Ja to pisu nahore... ja jsem ve zlym s klubem byl a tezkym obdobim jsme si s klubem prosli spolecne, jenze tam bylo jasne videt, ze klub neni se soucasnou situaci spokojenej, nasel priciny a ty odstranil.

Ted delaji tu praci neuveritelnym zpusobem na hovno a citi se dotceni, ze si nekdo dovoli jejich praci kritizovat. Narozdil od minulyho obdobi ale nenasli pricinu neuspechu, ale pricinu toho, ze nejsme znova ve stejnych srackach jako kdysi a jen tim zas ukazujou, ze nehodiciho se cloveka, byt je sebeschopnejsi, radsi vykopnem, nez se mu přizpůsobíme,kdyz uz nam ukazal, ze na to ma kvality.

V tomhle jsem jednoznacne na strane Conteho a vubec se za tenhle pristup a postoj nestydim, vsechno ma svy hranice a kdyz se s necim nestotoznuju,tak proc bych to mel obhajovat?

Hlavne ani nerikam,ze na klub zanevru, to si tady vsichni takhle chteli vylozit,aby si mohli na koho zacitronovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a vubec se za tenhle pristup a postoj nestydim, vsechno ma svy hranice a kdyz se s necim nestotoznuju,tak proc bych to mel obhajovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto vysvetlenie beriem.

Reagovat
M0rb1D4S

Jo, jo. To už mi taky několikrát proběhlo hlavou, ale pak přišel víkend, další kolo a byl jsem zpět.

Reagovat
Snatus

Super, doufám, že už balí kufry. Potřebujeme nový impulz a novou koncepci.

Reagovat
icemike

Možná autor bere vše uvnitř M25 jako Londýn

Reagovat
Busby babes

jiinak ja to sem daval hlavne kvuli tomu derby. tak se tu rozjela dobra debata.

Reagovat
oli9

jelikož dneska přijede silnější soupeř tak čekám že to bude výhra

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná sestava: Lloris - Dier, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Dembele, Davies - Eriksen, Alli - Kane

Reagovat
cristiano.K.

kalendář LFC 2018. 1. Coutinho 2. Sturridge 3. Emre 4. Milner 5. Mignolet......

Oni to skládali postupně jak budou za sebou odcházet

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, kam pujde Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson vs. Sissoko, to bude kto z koho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá někdo 1 volné zařízení na Digi? Vyměním za 1 zařízení na o2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co facepalmuješ trolle?

Reagovat
cristiano.K.

taky bych to bral, ona zas přijde doba kdy se to obrátí

Reagovat
popltak

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

ked uz je tu ten Mendy, Stormzyho si videl?

https://twitter.com/Stormzy1/status/959889751900815360

Reagovat
Busby babes

jj, videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dúbravka dnes iba na striedačke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nikdo nečekal, že dva dny po příchodu bude v základu...

Reagovat
Coutinho10

skoda...mohlo to bej zajimavy...zvlast na Palacu, kde bejva dobra atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy v základu, tak snad mu to dneska už padne :) minule mohl mít v klidu 1+2 a místo toho "jen" 0+1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa chyti aspon on z tej hviezdnej U17, strasne ako dopadli vsetci.

Reagovat
Mönchengladbach

Dnes souboj dvou nejsympatičtějších členů TOP6, snad bude super fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore za objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, bude to trochu fb, ale nejaka rada, jak prestat resit byvalku a nemyslet na ni? Vcera jsem ji videl s borcem a nedavam to.. jaem uplne v hajzlu

Reagovat
Adyss

dajte 3ku boha

Reagovat
Mönchengladbach

Alkohol.

Reagovat
smazaný uživatel

pervitin

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ste od sebe hodne krátko, tak je k.... a kašľal by som na ňu... Zväčša to trvá 2 týždne kým človek zabudne.

Reagovat
vladis271

2 týždne si asi optimista, aj ked je to individuálne, ale väčšina to určite nedá za 2 týždne. Niekto hej, závidím takým ľuďom.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Kez by to tak slo u vsech

Reagovat
smazaný uživatel

My to ukoncili v prosinci, a od te doby zapomenout nejde, no

Reagovat
wild

najlepsie je si najst novy objekt..nemusite spolu chodit len spolu travit cas alebo si pisat a tak..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju.

Reagovat
nani92

nazačiatok by som prestal fňukať

Reagovat
vladis271

ako fanúšik Mourinha by si to mal ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefnukam, jen me to semlelo. To se tak stane, kdyz city k druhemu neodejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver city uz druhy nebudu

Reagovat
icka

Reagovat
negrles

Reagovat
stiflerovamama

Najlepsi liek na dievca, je nove dievca. A teda tu to teraz nemyslim tak aby si sa teraz s nejakou len vyspal. Ale v tom zmysle, že znova pride ine dievca, tak ako prisla byvalka, z ktorej budes paf.

Takze to chce len cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju moc.

Reagovat
vladis271

ingnorácia, odstrihni sa od nej. Nezhánaj info o nej, nestalkuj ju.

Najrýchlejšie by bolo klasicky klin sa klinom vybíja.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jak ted odstrihnout od ni i mozek? Chvilku je klid, a pak to prijde a zase na ni myslim. Je to na nic.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

poradna ef twl, ja se ty holce nedivim ze te nechala,jedine debil pujde resit takovy hovna na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skús to na jej kamarátku, ak je možnosť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sbal toho borce a pak z toho bude v hajzlu ona..

Reagovat
Neutron

hlavne sa netvar ako zbity pes, zenske to vycitia, ze si v pici, najdi si daku kamosku pripadne viac na kavu, pokecanie a tie picoviny okolo toho, ono sa to tak trochu bude isty cas vracat tie spomienky na byvalku, ale casom menej a menej, hlavne s nou nebud v kontakte, nepozeraj jej profil proste ser na nu, neobzeraj sa spat....a jedneho krasneho dna sa nad tym len pousmejes...chlast ako ti tu niekto radil nie je bohvieaka rada, lebo budes mat chut jej pisat prijebane spravy istotne

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju moc. Hrozne si togo vazim. Budu se to tak snazit udelat.

Reagovat
Neutron

V pohode, drz sa, casom to bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, no, ale ted si preju nejvic, at to netrva dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Wau Kenedy, ten si to celkom dáva.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kenedy se zatím jeví jako dobrá posila. Věřím i Slimanimu. Zaha hrozný palič.

Reagovat
Hokaido

Benteke klasik

Reagovat
pepinho2

vždyť to brankář vyrazil kousek před tím

Reagovat
Coutinho10

twl Benteke

Reagovat
Seydou Doumbia

vypadalo to fakt směšně, ale v té rychlosti s tím už moc udělat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

CP celkem Newcastle válcuje, ti si moc neumí přihrát a mají dost ztracených míčů, ale hra celkem pěkná, nahoru dolu

Reagovat
Seydou Doumbia

Kenedy ted neprokázal instinkt zabijáka a trochu se te šance asi leknul. Škoda.

Reagovat
Coutinho10

https://pbs.twimg.com/media/DVM4bW3X4AAxIWP.png:large

Ox zase lavička, ale jinak dobra a Arnold základ

Reagovat
stiflerovamama

mal hrat Ox namiesto Milnera

Reagovat
Coutinho10

j mohl navíc by mohl mít větší motivaci...tak jako žolík třeba rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal Wijnalduma asi.

Reagovat
stiflerovamama

Najlepsie Can-Gini-Ox, ako proti City, Milner nebude stihat, do takychto zapasov treba hracov ako Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by Milner nestíhal omg? Samo, pls.

Reagovat
stiflerovamama

Lebo to už nie je ten Milner čo by to odjazdil hore dole. Teda, Milie jazdi stale, len to uz proste nie je take efektivne ako kedysi, rychlost, koordinacia pohybov, to vsetko slo dole, aj proti City ked dosiel namiesto Emreho, ta zaloha zacala strasne prepadavat. Pre mna proste znova zbytocne nekreativna a pomala zaloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy má formu, + asi 3 zápasy odohral dobre v sezóne. Posledný zápas hral najmä druhý polčas výborne, to nemôžeš poprieť, Samo.

Reagovat
stiflerovamama

Ja nehovorim, ze hra zle, vacsinou ked hra, hra dobre a chvalim ho. Len si nemyslim, ze prave proti Spurs je to ta spravna voľba. Ale uvidime, rad sa budem mýliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ja by som nedal Henda (a TAA) hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho jiného než TAA nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, všimol som si, že Goméz nie je na lavičke. Čo je s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

*Henda

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto by som si predstavoval skôr na Porto napr., ale čo už. Milner má(l) celkom formu...

Reagovat
Coutinho10

taky to mohlo bejt horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne tá záloha proste pripadá kvalitou na úrovni tímov z druhej polky tabuľky, v lete potrebujeme novú krv

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne.

Reagovat
Coutinho10

uvidime, co ten Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa nebude žiadny zázrak, niečo ako Pogba. Taký Wijnaldum s väčším ťahom na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tým chcem povedať, že kreativitu neprinesie...

Reagovat
Coutinho10

j uplně nasledovanýho z Bundesligy ho nemám, takže těžko říct, ale PL je specificka a ne každýmu sedne, tak uvidíme...třeba překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Seydou Doumbia

Darlow...

Reagovat
smazaný uživatel

aj Dúbravka bude upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej zářez od rozhodčího. Takových penalt bz mohlo být 10 za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozerám 2. polčas, tak budúci zápas už bude Dúbravka chytať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

COYL

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

#CreepOnYoyLater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý stopérik.

Reagovat
nani92

ktoreho vytlači Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane nechává pozdravovat Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude mať šťastie tak možno dostane aj dres, prípadne selfie po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Dele, Son, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezna se nemeni

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

Klopp souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

všetkých hráčov máte lepších

Reagovat
smazaný uživatel

Neshorel nahodou Lovren ve Wembley jak papirovy drak? Proc nehraje Matip? Celkove divna sestava od Kloppa...

Reagovat
cristiano.K.

zápas dvou nejlepších hrotových útočníků v lize. Záloha za mě Emre-Wijnaldum-Ox.

Me by ani ti dva angláni nevadili, ale záda by jim měl krýt Emre. Jenže ono to bude opačně, Hedno na dm.

Reagovat
hefy

Někdo HD Stream?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jdeme na to

Reagovat
9augi9

Alebo aj nie.

Reagovat
vaala

Dokázal by mi někdo poradit jak rozchodit Ace stream?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Free_player

Reagovat
vaala

díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Cobra

Tak jim to darovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ale lol, to komu nahrával?

Reagovat
Svatej

Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia na svete.

Reagovat
Svatej

útočníci Juventusu modří strachy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Salaaah

Reagovat
Mönchengladbach

Rychle to začíná...

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Hokaido

Vyloženě Llorisova chyba to asi není, ale neudělal u toho golu teda vůbec nic dobře.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Bože, co zase vyrábí.

Reagovat
Tolstobik

Dier

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Saaaaaaaaaaalaaaaaaaah

Reagovat
johnik

Zabiják

Reagovat
pingla

Lloris?

Reagovat
Placebo

Na řetazu

Reagovat
mithro

tak hlavne, ze proti nam zamakali a tu im hned daruju gol, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

príliš sa snažili, svine...

Reagovat
kiwwi

bohužiaľ my sme taky tlak na loptu ani raz nepredviedli takže sme ich k chybe nedonutili

Reagovat
mithro

to ano. ja ked to vidim, nechapem, co viedlo k tomu aby tam mourinho postavil len dvojclennu zalohu. zabil tak pogbu a uplne stratil stred pola.

Reagovat
kiwwi

bohuzial no, vo velkych zapasoch musi hrat trojclenna zaloha a kludne mohla ostat taka ista zostava len by sa Lingard posunul viac dole k Pogbovi a matic za nimi

Reagovat
nani92

kedy budú aj nám súperi darovať takéto goly? neskutočné

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ked budete dostatočne aktívny v takých zápasoch

Reagovat
icka

Reagovat
Free_player

sakra to bylo rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchez . Top top

Reagovat
tweek

byt tam lonsky mane, je to 2-0

Reagovat
mithro

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto kvalitny stream na lfc pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Lloris se u toho golu teda taky zrovna nepredvedl... proc byl tak zalezlej?

Reagovat
smazaný uživatel

Samo? Vidíš jak hrá James?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Coutinho10

Milneer skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchez tragédie

Reagovat
Free_player

tvle Son jak se dostane do vápna tak vůbec nekouká, nepřihrává ...

Reagovat
Gareth Bale 11

To bylo od Daviese hodně oranžový teda.

Reagovat
REPLIKATOR

Davies na redku

Reagovat
smazaný uživatel

TAA rastie zápas od zápasu, dnes druhá super prihrávka

Reagovat
Gareth Bale 11

A Sánchez je úplně v lese zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej

Reagovat
nani92

Salah je už s tým rozhadzovaním rúk otravný

Reagovat
johnik

Trent neskutečné centry

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson typicky drevak z ostrovov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TAAA až na ten prehrany súboj s Daviesom hrá výborne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sliepky sa snazia napodobnit vykon United z ich posledneho zapasu?

Reagovat
Svatej

Nemá někdo informaci, jestůi chtějí obránci Spurs přijít na druhej poločas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Závidíš.

Reagovat
nani92

dreveného a hlavne hlúpeho obrancu? to určite, takých máme dosť

Reagovat
cristiano.K.

proč je hloupý?

Reagovat
nani92

chcieť spracovať v loptu v takej situácii obklopený toľkými hráčmi pričom vie, že nie je Messi a podľa mna by si to ani Messi nedovolil je veľmi hlúpe

Reagovat
cristiano.K.

ok, na základě této situace souhlasím, ale celkově hloupý není, spíš jednoduchý LB. Vypadá, jak na drogách a často působí, že je všude a nikde, přitom má velmi dobré čtení hry.

Reagovat
smazaný uživatel

pls prestan sa nad nim robit, ved je dnes hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím, za jeden zlý center a nešťastný odraz,kt. sa môže stať každému?

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, vsak uvidime druhy polcas

Reagovat
Free_player

přes toho by to šlo

Reagovat
Firkraag

Ty vole, co to je za fotbal, to snad ČFL má vyšší úroveň

Reagovat
Gareth Bale 11

To je hrozna holomajzna.

Reagovat
tony223

jsem to chtel zrovna napsat

Reagovat
Tolstobik

Harry zatim neviditelny temer

Reagovat
mithro

no uz sa to zmenilo na zbesile behanie s chybami na oboch stranach. tak podme aspon goliky

Reagovat
mithro

a eric chcem lepsiu zmluvu diet zatial velky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi to někdo přeložit? Translator mi to nebere.

Reagovat
mithro

*dier pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dier je strašně průměrný hráč. Ten nemůže hrát zálohu.

Reagovat
nani92

keby sa všetci správali pri súbojoch ako Dembele, tak by to bolo nádherné

Reagovat
Cobra

Ten Dier nejenom, že jim daroval gól, ale on vůbec nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl offside

Reagovat
Gareth Bale 11

Wanyamu na plac o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Karius I.Veľký, lepšieho brankára v PL nájdeš len ťažko

Reagovat
Gareth Bale 11

Dembélé je na míči ale neuvěřitelný, akorát je jedinej z tý zálohy, co chce hrát.

Reagovat
Frantszek

Je to bejk. Tu kontrolu balonu má fakt top. Škoda ho u slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bylo taky oranžový.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá adekvátní, červená ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl štěstí, že tu hnátu neměl o 10 čísel výš

Reagovat
Tolstobik

Tohle byla skoro cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné plačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Free_player

Reagovat
Frantszek

V Severní Korei by se uplatnili na pohřbech státníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Chtělo by to druhý gól.

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Coutinho10

škoda, že Salah nedal lepší na Maného

Reagovat
hefy

Dier je strašně pomalej, ať už pohybem nebo s míčem.

Reagovat
cristiano.K.

to je regulérně i bez té chyby nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
hefy

Reagovat
stiflerovamama

Tak neni to zapas ako s City, ovela viac nepresnosti... Milner super viac by to chcelo od Firmina, a Sadio tam mal dost peknych momentov len zase tie klucove rozhodnutia su zle

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu zbytočná chyba v obrane, klasický zápas na Anfielde. Dostaneme ešte jeden gól a očakávanie sa naplní. Dier je hrozostrašný, chvíľami to vypada, že za Tottenham hrá len Dembelé. Musíme sa zlepšiť.

Reagovat
Cobra

Koho místa Diera? Victor nemá taky kdoví jakou formu, Sissoka vidět nechci, takže Winks?

Jinak hodně průměrný poločas z naší strany.

TAA se mi jeví zatím nejlíp z Liverpoolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Winks rozhodne nie, ja by som ho nechal na ihrisku. Wanyama je na tom ešte horšie a potrebujeme DM na ihrisku. Možno by som prešiel na 3-4-2-1 s tým, že Eriksen sa zasunie na CM a Dier na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lavce Toby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
fenixLFC

coutinho chyba neskutocne, salahovi s manem nema kto davat lopty do nabehov. kolkokrat tam na to bola sanca ale lopta sla dozadu. ked to ma tvorit mane, tak je to na facku, rovnako ako cely mane dneska. kazdu jednu sancu zabrzdi, pretoze ma nejaku potrebu zastavit a z kroku sa pokusit prejst cez supera. smutne, ze nasa najvacsia kreativita pochadza z centrov praveho beka....

najlepsi TAA a VVD, najhorsi mane, robertson dopredu tiez nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát, ale Mané najhorší na place. wtf

Reagovat
Hai

Mane je prisernej tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť samozrejme...

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

25 zápasov, 18 bodov, tragéd skurvený...

Reagovat
smazaný uživatel

16*

Reagovat
fenixLFC

ked ti kanadske body stacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tĺk, no.

Reagovat
fenixLFC

jj hra skvele, ja viem

Reagovat
fenixLFC

jemu ta lava strana proste nesedi a ked ma este aj vymyslat tak dvojnasobne

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku sezony hrál na levé straně skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dnes síce gol dal, ale inak čistá hrôza, des. Nevie tu loptu poriadne spracovať, odskakuje mu to, hentakú akciu pokaziu. Za to Mané najlepší na place.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mates_Matesović

Dier dolů, s ním nemáme šanci na body.

Jinak zatím to taková tragédie není, něco by nám tam spadnout mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A z čoho prosím ťa, dotyky okolo šestnástky spočítam na jednej ruke.

Reagovat
Mates_Matesović

Kdyby měl Liverpool vzadu obránce, tak jsme bez šance. Minela může přijít kdykoli, šance na gól rozhodně bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nasadenie a dostupovanie hráčov ako proti City. Hostia netušia ako sa dostať k nejakej šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial teda polcas jedneho muzstva, aj ked sliepky nieco ukazali, ale veeeelmi malo, jediny kto tam nieco dokaze je Kane, Alli obrovske sklamanie, ten nedokaze sam pozdvihnut muzstvo, musia ini, a Dier teda klasicky anglicky priemerak ... Liverpool zatial vyborny tlak, ale ta zaloha a obrana su aj velmi nekontrolovatelne a mozu vytvorit podobnu vec ako Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Strasidelny, tolik nevynucenych chyb na vlastni pulce jsme neudelali za poslednich 10 zapasu co v tehle pulce. Pressing liverpoolu totalne nedavame. Son opet jak namalovany, Lamela okamzite do hry. Jediny Dembele se mi fakt libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela rozhodnie nie!

Reagovat
Cobra

Měnil bys vůbec něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, rozostavenie. Dier na CB a Eriksen na CM. Davať lopty za obranu na Son a Kanea.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenil bych rozestaveni jak pises a vymenil Lamelu za Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Pokazde kdyz nastoupi, tak dokaze pro Kanea neco vymyslet. Son zatim akorat vymyslel zpracovat mic metr pred Allim, ktery sprintuje smerem na branku soupere, kdyz se sam vraci z 20ti metroveho offsidu. Mam ho rad, ale on je fakt tupy hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas Lamela a Moura su hraci ktori sa dnes hodia ... preco nie je Moura ani na lavicke? zraneny?

Reagovat
Mates_Matesović

Nemá natrénováno, ale to by problém nebyl. Dneska by byl platný i se zlomenou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

K tímu sa pripojil ešte len včera, snáď nikto nemohol čakať, že ho uvidíme hneď proti Liverpoolu vonku. Budem prekvapený, ak bude k dispozícií proti Newportu v stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ukazal sa vo Wembley uz v stredu vecer, cakal som ze od stvrtka trenuje a dnes bude k dispozicii z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj v štvrtok a piatok ešte kvoli osobným dovodom bol v Paríži.

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky jsem za Lamelu, on chce furt hrát a nabízí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

+ Henovo pasy, eliminování Dembelého, výborný výkon Trenta, Dijk vypadá s míčem na noze sebejistě.

- Vadí mi pasivita, my bránit neumíme, tak to nechci pokoušet, navíc slepice měli dost centrovaných míčů, kdy to tam prostě může zapadnout. Měli bychom se víc zaměřit na Eriksena, má strašně moc prostoru, zatím to není jeho zápase, ale.....

Reagovat
Mates_Matesović

Eliminování Dembelého Vždyť je náš jasně nejlepší hráč.

Reagovat
cristiano.K.

přesto měl minimálně dvě absolutně zbytečné ztráty uprostřed hřiště, ale jinak souhlas, on se totiž jedinej snaží něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Dier za údajných 65 mega

Reagovat
smazaný uživatel

ale on nie je zlý hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Mane dnes dobre, neviem čo sa sťažujú niektorí (nie len tu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt hrá dobre, súhlasím. Inak mi príde, že LFC došla po takých 25 minútach šťava. Očakávam, že Tottenham v druhom poriadne na nás vyletí. Hádam to ustojíme.

Reagovat
cristiano.K.

oni všichni vidí, že zkazil finálku u té šance, jenže nikdo si neuvědomuje, že musel předtím vybojovat téměř ztracennej míč po 50 m sprintu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Nemá někdo dobrý stream, který jede bez sekání? Dnes se mi vše seká(ale asi to bude netem, který je dnes nějaký pomalý) Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Henderson odohral slušný polčas, dokonca tam dal 2 či 3 veľmi dobré prihrávky na dlhšiu vzdialenosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tuny

Jak vypadal první poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu branku. Tu nasi

Reagovat
Kincl

Dělejte gola ještě někdo !!! 1:0 nuda

Reagovat
Gareth Bale 11

Son a jeho klasicky pálení.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren to vystoupení

Reagovat
smazaný uživatel

Velky klobuk dole pre dnesneho Henda a tie je prihravky, ktore maju oči a nie su alibisticke ako obvykle. Za to salah vylozene na facku, ten co dnes pokazi je az zarazajuce. Jasny adept na striedanie.

Reagovat
Coutinho10

super Karius

Reagovat
Switchback

Karius

Reagovat
smazaný uživatel

Karius chytá špičkovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius BOH!!!

Reagovat
Cobra

Tu žlutou mu taky mohl dát až po výhodě....

Reagovat
Feind

byli 3 mezi 6ti a vas hrac se valel s bolesti po zemi

Reagovat
Cobra

Před velkým vápnem. Šance to byla a výhodu bych teda čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může nedat výhodu pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Son klasik, oci do zeme...

Reagovat
Gareth Bale 11

Už toho Diera střídej ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk je suveren.

Reagovat
Switchback

bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Gola někdo sakra jedeme ale

Reagovat
fenixLFC

ale uz dopice so salahom a manem to je taky problem dat jednu presnu prihravku??

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez hruzostrasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší ako Dijk.

Reagovat
smazaný uživatel

Je no. Ma letos prvni spatny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

8-9 lepších hráčov, jak to, že ste nás nezomleli a ste za nami v tabuľke?

Reagovat
bbbauch

V pohode, taky prece mate lepsi hrace nez my a koukate se nam na zada

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme (ani som to nenapísal). Máme (mali sme, teraz máte Alexisa) lepší útok, vy máte lepšiu obranu, zálohu a najmä brankára...

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska je úplně mimo ale, s Dierem si můžou podat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

výchovná

Reagovat
Horcmen

Alli

Reagovat
Cobra

Moss.

Reagovat
fenixLFC

tam mas ty mrdka simulantska

Reagovat
mithro

Alli

Reagovat
mithro

For someone who does it so often, Dele Alli really isn't very good at diving.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli fakt debil a pak na něj nepísknou nic

Reagovat
Switchback

Reagovat
Gareth Bale 11

On chce hrat dál, vůbec si ani o penaltu neřve, neročiluje se a dá mu žlutou a jindy se pískají skoky do vody jako penalta.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale Alli klasika no, by mě zajímalo, kolik jich už za tohle dostal.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nema sebou hlavne mlatit o zem. Zluta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bola od Alliho takzvaná neymarizácia hry.

Reagovat
Coutinho10

celkem si posledni dobou koledujem

Reagovat
smazaný uživatel

Bez do pice Dele!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle dive? Mně to přijde jako nemotorný upadnutí. Nechal bych pokračovat ve hře a posléze si s ním o tom promluvit. Žlutá asi správná.

Reagovat
ernyyyy

jasnej dive. Ani neprtestoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah <3

Reagovat
tulen

Alli hovno jak každý zápas

Reagovat
Tolstobik

Ale Lfc marny, Spurs by aspon bodik zaslouzili

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrajeme úplný hovno a prohrajeme takovým gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela přihrál pravou nohou. UŽ JE TO TADY!

Reagovat
Kincl

Hrajte ale něco slepice sakra dejte aspon jeden gol

Reagovat
Pony Slaystation

Ten Ox je prisernej, hned bych ho vyndal

Reagovat
Cobra

Vážně vystřídá Dembelého?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Tolstobik

Naprosto zaslouzeny gol - Wanyama krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Gól roku ?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Cobra

Victooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

Reagovat
mithro

fanda united a taky banan, nadhera

Reagovat
Minister

Reagovat
pepinho2

Ty kráááávo

Reagovat
Frantszek

what a ..........

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

dopicI

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama . Ale príliš pasívni sme zostali...

Reagovat
Switchback

co to kurva zaslouženě ale

Reagovat
Harakan

Líp to asi trefit nejde

Reagovat
Coutinho10

twl ...to jsem presne vedel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pony Slaystation

Wow

Reagovat
johnik

Pěkná

Reagovat
Gareth Bale 11

Victooooooooor

Reagovat
Hai

Ty pico krasnej a zaslouzenej

Reagovat
blaugrana

co ti jebe, pravdepodobnost ze to takto trafis je nizsia, nez ta, ze prostitutka v thajnku nema kokot

Reagovat
smazaný uživatel

ty krááááávo

Reagovat
Free_player

ten byyyyyyyyyyyyyyl

Reagovat
smazaný uživatel

Big Viiiiiiiiiic!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty picoo co jsem to zrovna videl

Reagovat
tulen

Karius sa zo zeme dvíha jak dôchodca

Reagovat
Frantszek

Celé špatně tohle. Wanayama měl tenhle gol, jako bývalý hráš Southamptonu, dávat za Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale Tottenham zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Ox hrá neskutočnú piču.

Reagovat
ernyyyy

Ox trošku zaspal při tom odraženým míči

Reagovat
Gareth Bale 11

Gól ale zaslouženej.

Reagovat
oli9

pěkně to trefil. No ale dneska si 3 body nezasloužíme ani náhodou... strašně připosraně hrajeme

Reagovat
Seydou Doumbia

Wany strašné hovado škoda že je furt zraněný loni byl parádní. Gól si určitě si zasloužil a pro mé postavení ve fantasy ideální když dá gol i hráč, kterého by skoro nikdo neměl být.

Reagovat
smazaný uživatel

offside bohaaaa

Reagovat
Godwinson

Panebože, takhle to s těma jebkama dosrat. Liverpool

Reagovat
mithro

offside a dive

Reagovat
Counter

Aspoň že to sportovně nedal

Reagovat
mithro

je to charakter

Reagovat
kiwwi

offside to nebol, ale faul Kariusa tiez asi nie

Reagovat
Counter

Byl to offside

Reagovat
kiwwi

podla akych pravidiel? Lebo podla futbalovych nie

Reagovat
Counter

jj, beru zpět :-) Řídil jsem se Honigsteinem na twitteru, ale spletl se.

Reagovat
kiwwi

a tak uz to uznal aj Honigstein, kazdopadne, riadit sa v takych veciach podla toho co napise novinar na twitter...

Reagovat
Counter

Jako myslíš, že nemám vlastní úsudek nebo co? Viděl jsem, co Honigstein psal, dávalo mi to smysl, tak jsem s tím souhlasil. Když se pak ukázalo, že to je špatná interpretace, uznal jsem omyl stejně jako on.

Reagovat
kiwwi

vsak v pohode, len by som nejake zavery o pravidlach od novinarov nebral ako bernu mincu...hlavne nie v takom kratkom case po incidente

Reagovat
tuny

Reagovat
johnik

LOL?

Reagovat
nani92

KRAIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS KRAAAAAAAAAL

Reagovat
nani92

konečne sa brankár nikde nehádzal a vyšlo mu to, palec hore ktáľ

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Karius boooooooooooooooh

wohoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Karius

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
J0EL

dive jak svina. Este ze nedal.

Reagovat
pepinho2

Koukám na NBC a místo aby komentátoři ztichli a poslouchali, co říká rozhodčí, tak furt něco melou

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Spravodlivosť.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Svatej

Kane

Reagovat
Rohlíček

tragééééd

Reagovat
Kincl

Nejlepší střelec PL a tragéd?

Reagovat
Teoretik

Nejlepí jak se Gary dnes převtělil do fanouška Liverpoolu

Reagovat
johnik

O čem se tam kurva radí když to stejně rozhodne blbě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanye ukazal sportovni chovani

Reagovat
Coutinho10

Kaaaariuuuussss wow

Reagovat
tulen

Reagovat
Minister

to bol ale hnusny dive

Reagovat
Pony Slaystation

Offside + dive, Spurs way

Reagovat
Svatej

Patří mu to, skokanovi

Reagovat
oli9

Tak a ted tam Salah jebne v 93 minute gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol ?

Reagovat
blaugrana

Rybička alá Young.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu treba diverovi

Reagovat
Miguel19

Strašně trapnej dive od Kanea..

Reagovat
Free_player

co to bylo za toho krypla co to se snažil dorážet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Erik

Reagovat
Free_player

hmm tak to mě opravdu nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

ukončete to už tohle je ideální výsledek

Reagovat
Tolstobik

Ale Liverpool totalne utavenej teda...

Reagovat
Busby babes

Kane sportovne. Preci neda 100. gol z penalty...

Reagovat
Counter

Navíc po diveu a ofsajdu

Reagovat
SpecialOne

nene Lovren aktivně hrál, to není ofsajd To by musel blokovat střelu, ale tohle byla prostě aktivní neohrabanost

Reagovat
Counter

Nee. Lovren se ukopl, takže to ofsajd pořád byl. Tohle je to samé, jako když brankář vyrazí střelu před sebe a protihráč v ofsajdu doráží (posoudit takovou situaci jako ofsajd nemá problém nikdo). Jedině kdyby Lovren cíleně přihrával Kariusovi, tak by Kane mohl hrát.

Pravidla zde:

https://pbs.twimg.com/media/DVNj0W6WsAAbTct.jpg:large

Reagovat
SpecialOne

Nám to na seminářivysvětlovali jinak, je něco jiného se ukopnout a blokovat střelu(respektivě chytat) Lovren aktivně hrál.

Reagovat
Counter

jj, asi jo, beru zpět

Reagovat
Busby babes

offside nebyl a ten dive... uvidime. Karius ale mic netrefil, a ten pad pod nohy, kterej zpusobi, ze se musi hrac vyhybat a tim treba ztrati balon, by mel byt taky hodnocenej jako faul. bohuzel kdyz hrac nespadne, tak neni no.

Reagovat
Counter

Offside to byl. Dive imho taky, ale Kariusův skok mu k tomu dává příležitost, takže ani nevěřím, že by za to mohl dostat trest.

Reagovat
Busby babes

vidim, ze vejs uznavas, ze to offside nebyl, takze ok. A nevim, jak to ted je, ale jeden cas platilo, ze kdyz si nekomu skocil pod nohy, on te preskocil, ani ses ho teda nedotkl, ale diky tomu ti treba utekl balon, tak to je faul. Bohuzel to nikdy nikdo nepiskl. Takze i proto mame ted letecke dny... ale nevim, jestli takovy vyklad porad plati, mozna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson a Ox hraju primitivne. Uznávám, že Davies je lepší.

Skurvene skákající sliepky

Reagovat
Gareth Bale 11

Být ani neměla, ale že gólman zulstane stát uprostřed je dobrý scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, spravedlnost se ukazala...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ty špina

Reagovat
nani92

tak už aj Kane stratil zo svojej sympatickosti

Reagovat
Frantszek

Mo a Firmino uplě k hovnu dneska

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Pony Slaystation

Ten Ox byl náš nejhorší nákup

Reagovat
Kincl

To jsou kecy hlavně že když hral dobře minule tak byl za Boha :D :D demence

Reagovat
Coutinho10

spravedlnost existuje ..byl to ofsajd...navic asistent to hlavnimu rikal, co slo trochu slyset, ale asi se resila ta tec...tezko rict

Reagovat
SpecialOne

nene Lovren aktivně hrál, to není ofsajd To by musel blokovat střelu, ale tohle byla prostě aktivní neohrabanost.

Reagovat
Busby babes

btw. za tohle by Kane mohl dostat stopku, ne?

Reagovat
Counter

Pochybuju, z té komise se najde někdo, pro koho bude ten kontakt dostatečný...

Reagovat
Busby babes

me prislo, ze tam zadnej nebyl, ale mozna ho skrtl no...

Reagovat
fenixLFC

ale dopice salah nahraj aspon raz kurva

Reagovat
Sali5

Reagovat
SixtoRodriguez

SALAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
diastan

Reagovat
Minister

loooooooooooool

Reagovat
Teoretik

Jinak k tomu offsidu, nebylo v tom pravidle relativně nově zavedeno, že když obránce (záměrně?) prodlužuje, tak se o offside nejedná? Možná o tom pak debatovali?

Reagovat
tuny

mám za to, že je to přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

pičo

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL SALAH!

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow to je hrac, novy messi

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaah bůh.!

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak Lovren jak promáchl ten míč, to bylo zase něco.

Reagovat
Pony Slaystation

Unreal Salah

Reagovat
oli9

Kane ty kundo žer

Reagovat
tulen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tulen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

Reagovat
Rohlíček

Tottenham

Reagovat
Mekgajvr

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

wow prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Saalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ja sa asi urobiiiiiiiiiiiiiiiim

milujem toho komentátora na digisport

Reagovat
Counter

Hahaha

Reagovat
johnik

YEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
k0udy

Salah pojd sem, kam jdeš

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVODLIVOSŤ

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

kam sa to ten lloris ako hadzal

Reagovat
Coutinho10

woooowwww Saaaaaaaalllaaaaah whaaat a goooaaaaal

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Teoretik

Zajímalo by mě, kdy se v PL naučí toho Egypťana bránit, však je to furt to stejný, ale stejně je vždy udělá, ňoumové

Reagovat
smazaný uživatel

vertonghen to je ten nejlepsi stoper??

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Tottenhamu Lloris

Reagovat
Jordi Alba

To si děláš prdel.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Cobra

Z vyhraného zápasu bez bodu....

Reagovat
smazaný uživatel

KLOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Switchback

Lloris, proboha

Reagovat
Free_player

to mě pokaď jak to prokličkoval ???

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ty sebecky kkt, MILUJEM ŤAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Se z tý obrany poseru fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to kurva je?

Reagovat
Miguel19

To je moc

Reagovat
Counter

Spursy

Reagovat
Counter

Ale aspoň už to neusimulovali.

Reagovat
smazaný uživatel

...wait for it

Reagovat
J0EL

Si robi picu ciarovy nie? To je komedia toto

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul

Reagovat
Teoretik

Reagovat
diastan

COOOOO to je zapas doprdele

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
johnik

WHAAAAAAAAAAAT?

Reagovat
oli9

Co ??

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

WTF THE FUCK

WTF THE FUCK

WTF THE FUCK

Reagovat
Teoretik

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas

Reagovat
nani92

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVREN

Reagovat
smazaný uživatel

byl to van dijk

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Kincl

Máte ho tam Loooserpool :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Kixi Syhimour

Simulace

Reagovat
oli9

ty si kus piče

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
oli9

hm tak nic do piče se slépkama

Reagovat
Kincl

spíš s váma :D Patříte za United a City hezky :D

Reagovat
oli9

Kincl byl vždycky kokot a ty to potvrzuješ

Reagovat
Coutinho10

neeeeee to kkokos ten pomezni

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf.

Reagovat
johnik

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

WTF

WTF

WTF

WTF

....

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvení rozhodcovia tlačia ich, kurvy kokoti hovadá

Reagovat
Kixi Syhimour

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuulllllaaaaaaaaannnnnnttttttt

Reagovat
Switchback

takovej dive

Reagovat
Free_player

tak Harry radši ne

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

spurs neskutocna tlacenka

Reagovat
pepinho2

Za tohle penalta

Reagovat
tulen

v PL nie je väčšieho odpadu ako Spurs ... ako vážne, to je banda toto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVEDLNOST

Reagovat
nani92

ked ťa 75 milionov nakope do zadku

Reagovat
mithro

Reagovat
Pony Slaystation

jj, skoro se ho dotkl

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

*trapas

Reagovat
smazaný uživatel

ZMRDI

Reagovat
REPLIKATOR

Kokot Van Dijk, posila k hovnu

Reagovat
Frantszek

Tohle je na pytel situace. Obránce chce odkopnout balon a ůtočník mu do toho schválně skočí....co s tím máš dělat jako.

Reagovat
mithro

super vysledok a dobra zabava

Reagovat
fenixLFC

ty spinavy púrasivy kokot

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

WTF

WTF

:??????????????????????

?????????????????????

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane má koule.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy spinave

Reagovat
Free_player

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zmrdí

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluju fakt, si hrdý na svoje Divery?

Reagovat
oli9

z těch penalt vážně musíte mát radost vy kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani náhodou.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti normální kopat do hráčů v pokutovým území?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ten pohyb zastavil ještě před hráčem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim v tom jistou podobnost. Nicméně jak by řekl klasik, kontakt tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem ta podobnost spočívá?

Reagovat
smazaný uživatel

Banální faul, který mohl skončit ošklivým zraněním. Oba dva ohodnoceny adekvátně - ČK/PK.

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi neshodneme - Pepeho šlapák byl hodně nebezpečný a mohl Alvésovi uškodit na zdraví. Pepe nijak neubíral na intenzitě toho zákroku.

Kdežto včera mi přišlo, že obránce v posledním ukamžiku pochopil, co se děje, a ten pohyb zastavil. KOukám na video - jak mu to koleno vyletělo nepřirozeně vysoko - prostě se v posledním okamžiku snažil kontaktu vyhnout. Ale jestli se mu to povedlo stoprocentně, nemůžu určit. Včera jsem byl přesvědčený, že ano. Dneska bych řekl, že se ho asi dotkl, když se útočních chytá přesně za tu část nohy, do které ho obránce (asi) nakopl.

Ještě včera jsem byl přesvědčený, že penalta určitě ne. Dneska už si nejsem jistý. Jestli nemá někdo nějaký ještě lepší záběr, tak si ale stojím za tím, že bylo vůči Liverpoolu hodně kruté foukat takovouhle pentli, která prostě jasná není. V tom čase a po tom, co už v zápase jedna taková sporná fouklá byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi tvrdit, že tím zákrokem nemohl Lamelu zranit? Všichni víme, jak často takovéhle nenápadné zákroky končí. Ta paralela s Pepem není úplně přesná, souhlasím. Projeď si ty diskuze. Videí, které to nakopnutí dokazují, je více.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teoreticky můžeš zranit soupeře jakýmkoliv faulem. Pokud by ho nakopl plnou silou takhle do lýtka, tak by to být nepříjemný určitě muselo, ale on se na poslední chvíli snažil kontaktu zabránit. Už jsem to psal. Každopádně do toho šel Dyjk hrozně neohrabaně.

To Pepe do toho šel natvrdo. Tam nebyla minimální snaha se tomu kontaktu vyhnout. Prostě blikanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně k tomu se snažím dobrat. Faul jako faul. Ať už je malý, střední nebo velký, furt je to faul. Neměl by se používat dvojí metr na fauly. Že se snažil faulu zabránit je sice hezký, ale nezabránil.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale právě vůbec nejsem schopný rozsoudit. Ale asi ho fakt do tý nohy minimálně trochu kopl, takže asi faul.

Každopádně s tím Pepem se to srovnat fakt vůbec nedá.

Reagovat
kiwwi

to vies ze hej normalne ho nakopol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

slušnej zářez, to jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
havrys99

vanDijk

Reagovat
lajka30

už aby bylo video tohle je dobrá komedie

Reagovat
diastan

Parádní zábava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

klopp co tam předvádí krypl jeden

Reagovat
Rohlíček

Klopp

Reagovat
hrundy

dvě špatně nařízený penalty... paráda...

Reagovat
REPLIKATOR

Druhá jasná

Reagovat
Minister

vôbec

Reagovat
JarousFCB

To bych teda neřekl

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

Klopp

Reagovat
J0EL

Ved je to pochopitelne. Mna by tam seriozne jeblo. Drzi sa skvele praveze

Reagovat
mithro

to hej ale tak ma byt profik. my nie, tiez by som mu ukazal ako vyzera kopanec do zadku

Reagovat
Frantszek

tak tak. V BvB už by byl postranní uškrcenej nebo udušenej vlastníma koulema. Docela se zklidnil

Reagovat
EL Gringo

Rozhodcovi gratulujem, ze takto pekne dojebal zapas

Reagovat
diastan

Klopp

Reagovat
cokoliv

Pomezni si ocividne uzil tu konzultaci u prvni penalty a chtel se vylozene dostat do stredu pozornosti

Reagovat
Free_player

Klopp

Reagovat
eder

To jsou ubožáci, ty slepice...

Kane je špína.

Reagovat
pingla

špína německá

Reagovat
Pony Slaystation

Remíza spravedlivá, na základě předvedené hry. Bohužel výsledek hrubě ovlivněn rozhodčími

Reagovat
captain18

zasluzena remiza

Reagovat
Teoretik

Reagovat
johnik

Ti rozhodčí by si měli jít dýchnout nebo nvm...

Reagovat
smazaný uživatel

ta první penalta, to bylo jak za časů Ivánku kamaráde

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

I ta druhá. Takový diving...

Reagovat
Gareth Bale 11

První být neměla, ale tady ho nakopl, nechápu, co tady předvádíte.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako sorry ale tohle je normální souboj

Reagovat
Busby babes

normalni souboj, kdyz jeden hrac druheho nakopne? ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi napis nejaky argument.

Reagovat
Kixi Syhimour

Normální souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kopl ho zezadu pod koleno. Nemehlo.

Reagovat
Free_player

Je kopanec do stehna ? Vytáhni si hlavu ze zadku díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, klídek. Gratuluji k bodu, ale můžete být rádi za rozhodčí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tulen

pusti si to ešte raz a predstav si to v opačnom garde, je to penalta ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ano? Kopanec zezadu do nohy je penalta, světě div se.

Reagovat
tulen

nohou uhol, ani ho nezavadil a už vôbec nie tak, aby vyletel meter do vzduchu.

púštaj ešte raz

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Moss by PL pískat neměl, je mi jedno jak to dneska skončilo, ale u něj to je pořád, těch chyb je strašně moc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou chybu udelal?

Reagovat
Thelvin

Ta první penalta byla mimo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

Jsem slepý a nebo v záznamu bylo jasně vidět kopanec VVD do stehna tuším Lamely? První nebyla tu Kane spravedlivě vrátil brankáři ale ta druhá mi přišla ok.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nechapu

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslite vazne? Vsak ho to 75 milionove kopyto koplo zezadu pod koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslite vazne? Vsak ho to 75 milionove kopyto koplo zezadu pod koleno.

Reagovat
REPLIKATOR

Za ten připosranej druhej poločas si víc jak bod nezasloužíme.

Reagovat
eder

To sice ano, ale ne darovanýma penaltama...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp sa ešte dobre udržal... ja som vychladol po 2 minútach, ale keby som hral, neviem čo by som tomu rozhodcovi spravil

Reagovat
smazaný uživatel

proc tady nekteri pisete, ze nemela byt ta druha penalta?? vsak ho jasne nakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ref

Reagovat
#33CCCC

Toto uz je trosku moc .

Reagovat
eder

V 95. minutě věnovat vymyšlenou penaltu jako reparát za první vymyšlenou, to je fakt k zblití...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl a nejspíš dost tvrdej potom co předvedl Lamela. Jen se divím, že ho pomezni s takovou jistotou viděl.

Reagovat
eder

Z toho záznamu bylo jasně vidět, že to byl přehnaný dive od Lamely. Snad to sem někdo pověsí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koniec koncov spravodlívá remíza, ale chcem už to video, hlavne tá prvá penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

CO

TO

KU**A

BYLO

Přišel jsem totálně namrdaný z oslavy a zahulil jsem si na to, zapnu stream a po deseti vteřinách to tam Wanyama mrdne jak největší hvězda. No a to, co se dělo dál, asi nedokážu popsat. Neskutečnej zářez LFC, a to, že jsme byli lepší, na tom nic nemění. Rozhodčí nás v posledních letech dlouhodobě opravdu výrazně drží nad vodou. To je prostě bláznovství...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
eder

Konečně někdo objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za objektivitu....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemels hulit. Prvni pencle dive. Druha jasna, nakopl ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

prvně mě to připadalo jako dive, teď jsem zkoukl ty dva gify. na jednom to vypadá, že ho fakt kopl, na druhém jako dive. teď si nejsem úplně jistý, každopádně ten závěr byl totální nářez a zase bude o čem psát

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, tak cim je zarizl. Jako Kane sebou flakl, ale garantuju, ze 50% rozhodcich by to pisklo i s VAR. Pencle na Lamelu jasna.

Reagovat
Mates_Matesović

Ta situace po penaltě úplně volala, prostě typická penaltová situace (neříkám, že byla).

Reagovat
Free_player

ale no tak asi dobrý matro ne ?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
Counter

?

Sonny je váš nejlepší místní fanda, navíc má registraci účtu ve stejný den jako já! Palcuju skoro každý příspěvek, který sem vloží

Reagovat
FUnk

nehul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak proč nepískali rovnou i penaltu u Alliho? Po simulaci kopl míč Robertsonovi do ruky. Jasná pencla. Nechápu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
Seydou Doumbia

nemám...ale kdo viděl zápas pochopí že jsem to myslel jen v rámci srandy i když u těch rozhodčích bych se nedivil kdyby to písknul...nesledoval si celý zápas?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, proto se ptám

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jedině najít ti simulaci Alliho na netu a potom ho sledovat ještě dvě,tři vteřiny a poznáš

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
havrys99

to už byla přerušená hra

Reagovat
Seydou Doumbia

Ja vim. To byl zamer to takhle napsat.

Reagovat
havrys99

joo aha

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

Tak dnes ma byt pool teda kurva pravo byt nasraty.

Reagovat
lvrpl

diverske sliepky

a zaviest konecne video

neviem ci existuje este nejaky sport okrem futbalu, kde takto hrubo dokaze ovplyvnit rozhodca vysledok

Reagovat
Kixi Syhimour

K čemu pak byla sakra ta porada před první penclí, když to stejnak pískl. Stupidita

Reagovat
vladino10

1. dive, ale lpool dal kaneovi kralovsku prilezitost skocit si do bazena..

a druha jasna, nebolo to sice nic extra, ale ak by ho VVD nenakopol, tak by sa hrac tottenhamu dostal k lopte, tam nie je o com diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno zpet, zarizl je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
janinho

aj ty si hulil? :

Reagovat
Counter

Všechny ty moje reakce na offside výše - tak to možná fakt offside nebyl Aspoň to tak teda tvrdil Dermot Gallagher na SkySports.

Reagovat
Miguel19

Proč jako hrajeme 2 pondělí za sebou kurva..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watford - Chelsea dnes ako vidíte? Dúfam, že modráci nejaký ten bodík stratia.

Reagovat
icemike

Chelsea není v dobré formě,ale chtějí to zlomit, Watford se trápí, 3:1 pro Modré

Reagovat
kissak

Conte od válu

Reagovat
spider_8

Bude to těžký, jelikož opět budeme bez útočníka a tak bude muset hrát Hazard-Pedro-Willian. A to ještě v případě, že Willian už je úplně zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budeme hrať aj bez krídla, keď tam bude Pedro

Reagovat
spider_8

I bez středního záložníka, když je tam Bakayoko, ale tyhle věci já už ani nezmiňuju

Reagovat
smazaný uživatel

Aj bez obrancu, ak tam bude Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas prr. Baka sa o hodne zlepšil. V dvojčlennej zálohe s Kantem mu to ide. Ocenil by som skôr Fabregasa na krídle miesto Pedra.

Reagovat
spider_8

Já teda nevím, ale třeba proti Bournemouthu byl opět neviditelný a navíc zavinil rozhodující gól. Sice se to pak sneslo na Cahilla, ale hlavní podíl na něm měl Bakayoko.

Ale s tím Fabrem namísto Pedra souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bournemouthu horeli všetci. A ten gól. No čiastočný podiel viny na tom má, ale tá prihrávka od Pedra tiež nebola úplne ideálna a musel si ju pod tlakom spracovať. To mu nevyšlo a už sa to viezlo.

Reagovat
spider_8

Má hlavní podíl, nemůže takhle propadnout ve středu hřiště. Pak už je ta situace těžko bránitelná, pokud to soupeř provede dobře. A přihrávka možná těžká byla, ale to prostě takovouhle ztrátu neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko sa zlepšil hovorili, v dvojčlennej zálohe s Kantem mu to ide hovorili

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte: "Upřímně řečeno, se všemi těmi spekulacemi o mé budoucnosti, které se už od začátku sezony objevují, bych možná od klubu uvítal nějaké prohlášení, že věří mně i moji práci. Zároveň ale vím, že se v minulosti nic podobného nestalo, takže proč bych měl doufat, že se to změní? Ale určitě bych byl rád, kdyby mi klub veřejně projevil podporu a ukončil veškeré spekulace."

To bude už mať potom rýchly spád. Verejne vyjadrená podpora Conteho od klubu, článok na EF, vypadnutie z LM a Conte sackednutý.

Reagovat
blade115

Sackednutý

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neprohra Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

dokym to nepovie Momodou tak neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, kam tým mieriš. Prečo ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Salah v rámci dnešního šlágru zavěsil proti Tottenhamu a již po 25 ligových startech v dresu Liverpoolu se může pochlubit dvaceti trefami. Takhle raketový vstup do kariéry u Reds dosud žádný hráč neměl.

Amazing SALAH.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce už 21.

Reagovat
smazaný uživatel

What a player

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ohledně toho ofsajdu neofsajdu. Tohle pravidlo nechapu, hraci prece maji hrat dokud sudi neodpiska a ne sami rozhodovat jestli je nebo neni ofsajd. Proto by nemeli byt trestani za to, ze se snazi hrat, i kdyz je souper zrejme v postaveni mimo hru. Proste ofsajd, piska se a hotovo, takhle by se mi ta pravidla libila.

Reagovat
fenixLFC

no to si teda rozriesil ked sa toto prave vobec neriesilo ze by niekto prestal hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jenom rikam, ze to pravidlo je divne, protoze kdyz budes chtit odehrat balon pred hracem v ofsajdu a nechtic mu nahrajes tak se ofsajd rusi, zatimco kdybys nehral a mic k nemu propadl tak se piska.

Reagovat
off-olda

Kde je Miguel se sestavou?

Reagovat
Miguel19

Já už koukám na zápas. Jste zase pozadu?

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa o 21.00

Reagovat
off-olda

Já vim, ale občas mi přijde, že s nima sedí v kabině a sestavu zná jako první.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Bakayoko, Kante, Zappacosta; Willian, Hazard, Pedro.

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Caballero, Rudiger, Emerson, Drinkwater, Fabregas, Hudson-Odoi, Giroud.

Reagovat
Hokaido

Co je s Alonsem?

Reagovat
Whitemedia

Já nechci zase čumět na Pedra se Zappacostou.. nedej bože, když budou hrát na stejné straně..

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

Co je vůbec s Mosíkem?

Reagovat
spider_8

Aha tak s Alonsem

Reagovat
smazaný uživatel

S kým?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec nehraje Giroud ? Však je zdravý ne ? cokoliv lepší než Pedro a Hazard na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

nechápe naší myšlenku fotbalu

Reagovat
Greny

Michy v Dortmundu myslenku fotbalu pochopil rychle - dat vic branek nez souper

Reagovat
smazaný uživatel

to každý , Laporte jen podepsal a šel hrát zápas..... u nás to vypadá , že musí dělat před zapasem nějaký testy od Conteho , o to smutnější , že takový Zappacosta tu myšlenku chápe

Reagovat
Greny

A Pedro musi byt nepochopeny genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Však taky dorazil polomrtvej, jako každej poslední dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zacykleny Conte

Reagovat
smazaný uživatel

hahaahha

Reagovat
Whitemedia

Ale teda... Cahill, Zappa, Pedro.. je sen vidět je na jedné straně hřiště

Reagovat
blade115

Konečně vidím smysl ve funkci "oříznutí obrazu" - ta levá strana bude nekoukatelná.

Reagovat
Greny

Fakt nechapu proc jsme kupovali Girouda, kdyz se tam zas bude motat Pedro, Cahill minule tragickej tak ho tam necha

Cesc, Giroud a Emerson snad behem druhe dostanou aspon 25min

Reagovat
Greny

Fakt nechapu proc jsme kupovali Girouda, kdyz se tam zas bude motat Pedro, Cahill minule tragickej tak ho tam necha

Cesc, Giroud a Emerson snad behem druhe dostanou aspon 25min

Reagovat
RKBoy

podla všetkého nie je ešte 100% fit na 90 min.

Reagovat
off-olda

[TISKOVÁ KONFERENCE] • Co se týče nových hráčů, Conte říká, že musí být trpěliví, především u Emersona Palmieriho,který je po těžkém zranění a odehrál od té doby jen jeden zápas. Olivier Giroud je také po zranění a v Arsenalu nastupoval především z lavičky a Conte nechce jeho nasazení do základní sestavy uspěchat.

Reagovat
Greny

Achjo, tak koupime zase zraneny hrace, to jsem nevedel

Reagovat
spider_8

Však v poslední době kupujeme jen zraněné hráče nebo průměráky. Často navíc obojí v jednom

Reagovat
RKBoy

ten tlak od fanúšikov a medií na Conteho nechápem, však v minulej sezone vyhral titul s tímom ktorý sezone pred ním skončil na 10. mieste ,preberal herne a psychicky zdecimované mužstvo a dokázal vyhral ligu s rekordnými 30. vítazstvami , vtedy rekordnou 12 zápasovou šnúrou výhier a 93. bodmi ,čo je druhý najvyšší bodový zisk v PL..v tejto sezone zatial na 4. mieste pred Arsenalom a Spurs a v prípade dnešnej výhry aj pred Lverpoolom a len 3 body za MU a treba podoknút ,že tieto dve mužstvá majú ,citujem média a ich fans "vynikajúcu" sezonu... do tejto chvíle žiadny manažér z top 6 od začiatku minulej sezony nevyhral vačšiu trofej ako Conte a viac bodov získal len Pep...Klopp doposial nevyhral nič, rovnako tak Poche , Jožkove maximum je EL a Wenger má nabehnuté na druhu sezonu v rade bez LM...ale nie ,je to Conte čo je týžden čo týžden nahradzovaný a kritizovaný...posledná prehra je neakceptovatelná ,niečo takéto ide na vrub hráčov a aj trénera,ale nie je to koniec sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je všetko pravda...ale Abramoviča to nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
pepinho2

Carragher právě řekl, že obě penalty byly. U obou byl sice předtím ofsajd, ale u 2. za to nejde vinit pomezního, protože to bylo hodně těsný a nešlo to z jeho pozice téměř postřehnout.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je Carragher slepý

Reagovat
FCSL

Mohla by Chelsea ztratit, -6b na 3. místo by nebylo až zas tak špatný, na to jakou máme sezonu zase. Blbý je, že z příštích 2 kol uděláme maximálně bod no

Reagovat
Frony

Doufám,že se dneska do hry dostane Giroud

Reagovat
Greny

Zacatky pod Contem 90+2 jde na plac

Reagovat
Mastný Chobot

ja dúfam, že dá gól a upraví skóre na 5-1

Reagovat
blade115

Ono je jedno, jestli 4:1 nebo 5:1.

Reagovat
Mastný Chobot

Asi hej, hlavne aby ste aspoň ten jeden dali

Reagovat
blade115

Zatím to jde podle plánu.

Reagovat
haracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Ty kokot, jestli teď dá vlastňáka, tak konec...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tam neukazuje že je to oficiálny účet Burnley

Reagovat
čutalista

stream na chelsea? děkuji

Reagovat
off-olda

No jo... Luiz se zčistajasna uzdravil?

Reagovat
Miguel19

Cahill už úřaduje

Reagovat
off-olda

Cahill famózně.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
off-olda

Baka se zbláznil

Reagovat
spider_8

Zase Bakayoko

Reagovat
Miguel19

Bakayoko panuje.

Reagovat
spider_8

Tohle bude zase utrpení. Kombinačně jsme teď hrozně slabí a ani si nemůžeme pomoct silovým útočníkem, který by podržel míč.

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
Miguel19

Tvl to je totální sabotáž.

Reagovat
Whitemedia

ti jsou zas nalití...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajeme podle předpokladů

Reagovat
off-olda

Deeney

Reagovat
Side

Reagovat
blaugrana

Deulofeu je jako vítr.

Reagovat
Whitemedia

I Cesc by proti Cahillovi působil jako vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Nepusobil.

Reagovat
Whitemedia

I Momodou by proti Cahillovi působil jako vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Predstavil som si sám seba, ale zrejme nie...

Reagovat
tony223

Ten Bagayoko je fakt hrůzostašný záložník.

Reagovat
Hokaido

Bakayoko je fakt vtip. Dozadu nulovej přínos, když už něco udělá dobře, tak to za chvíli stejne vykompenzuje nějakou strašnou hrubkou. Dopředu taky nic, je to jen obycejnej posouvač. To bude strasnej flop.

Reagovat
Side

Xhakův černej bratr

Reagovat
Whitemedia

V Monaku byl v létě takový výběr a naše vedení vybralo Bakayoka.. to mluví za vše

Reagovat
Hachim Mastour

Conte si ho vybral

Reagovat
Whitemedia

Ale ne jako první volbu..

Reagovat
off-olda

Ať se Richarlison přesune na Cahillovu stranu. Ať se taky trochu zasmějeme.

Reagovat
Miguel19

Bakayoko

Reagovat
off-olda

Bakayoko okamžitě střídat do píči.

Reagovat
Seydou Doumbia

Spokojen? :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#PL2: RED CARD: Lallana shown a straight red card for reacting angrily to a challenge from Marsh. 1-0, 63mins

Reagovat
smazaný uživatel

co tam chlastali před zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

#PL2: RED CARD: Lallana shown a straight red card for reacting angrily to a challenge from Marsh. 1-0, 63mins

Reagovat
tony223

chelsea by mohla koupit Xhaku. Vidět ho po boku Bagayoka by byl sen

Reagovat
Whitemedia

Stačilo by vedle Bakayoka postavit Drinkwatera

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Že já jsem to zapínal...

Reagovat
Mastný Chobot

Bakayoko ma bavi

Reagovat
Whitemedia

černý Xhaka?

Reagovat
smazaný uživatel

s briadkou

Reagovat
Seydou Doumbia

Takhle to ma Baka furt na haku? Cfc letos moc nesleduju.

Reagovat
off-olda

Nejhorší je, že on se možná fakt snaží...

Reagovat
Whitemedia

on to nemá na háku, on je jen totálně v píči..

Reagovat
smazaný uživatel

A Bakayoko sa vraj nedá s Chalobahom ani porovnať

Reagovat
Whitemedia

to říkal kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Conte.

Reagovat
mikelinos

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nižšie som to pridal.

Reagovat
smazaný uživatel

Baka si ide opäť vlastnú ligu. Neskutočné.

Reagovat
spider_8

Zastřelte ho už někdo...

Reagovat
off-olda

Libový záběr na Conteho

Reagovat
off-olda

Hráči Watfordu po zápase: Měli jsme za úkol hrát přes Bakayoka.

Reagovat
Miguel19

Conte už natahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Conte může brečet jak chce, ale jestli Bakayoka nechá na hřišti, tak si za to může sam...

Reagovat
Hokaido

Lol, tak to bylo rychlý.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko ušetřil práci Contemu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp

Génius prostě.

Reagovat
Miguel19

Ty pičoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že dnes nemohol nastúpiť Chalobah.

Reagovat
Cobra

Bakayoko

Reagovat
BílíAndelDrcKo

toto nebolo v žiadnom prípade na druhu žltu kartu ak to bol vobec faul

Reagovat
off-olda

Čuráku vymrdanej.

Reagovat
smazaný uživatel

to je borec

Reagovat
mithro

Baka

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Tohle bylo asi nejhorších 30 minut ve fotbalové historii.

Reagovat
kvasha16

nieco ako Renato Sanchez proti nam v uvode sezony

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenutelnej vykon

Reagovat
Whitemedia

Baka co za píčuse,,,

Reagovat
liquicitizen

no mňa jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebol faul podľa mňa.

Reagovat
Hokaido

Nejhorší výkon fotbalisty, jaký jsem v životě viděl.

Reagovat
Busby babes

takhle tragickej je porad? i kdyz teda ta druha zluta celkem prisna.

Reagovat
RKBoy

v poslednej dobe sa začal zdvíhat a hral dobre,ale to čo dneska predviedol nie je hodné ani 4. pralesnej ligy....hnus.

Reagovat
icka

neskutecnej flop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec ani faul. Sranda

Reagovat
blade115

Bože to je pablb. A já si už začínal myslet, že jsem v létě přeháněl, když jsem byl tolik proti jeho příchodu.

Ach jo. Tohle prostě nemůže skončit jinak než tím, že vyhodíme Conteho (a vlastně všechno, na čem jsme doteď pracovali) a pojede se znovu od nuly. Do picze.

Reagovat
smazaný uživatel

richarlison strasna spina..

Reagovat
spider_8

Nejhorší výkon záložníka ever?

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison trest.

Reagovat
smazaný uživatel

vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

za co ten retard ještě tleská?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
off-olda

Teď by to mohlo být vyrovnané utkání.

Reagovat
Greny

Richarlison..

Reagovat
Mihi

Niekto video na tu druhu zltu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Richarilson do neho naskočil, spadol a Baka dostal druhú žltú.

Reagovat
Mihi

ved sa ho nedotkol, Richarlison mal dostat zltu za dive

Reagovat
Whitemedia

Vůbec nechápu komentátora..

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak mu ju rozhodca dal za to jak si prebral loptu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Mbeskutecna pica ten Richarlison

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

nbc experti, pokazde snad

Reagovat
pedroLFC

To nebyl ani faul, natož druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

ja zapnem ze sa pozriem na toho Bakayoka a on uz kraca do satne

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som to tak mal

Reagovat
ACSMan

Docela přísný tohle

Reagovat
tony223

už nemohl z těch komentářů na EF a radši se na to vysral. EF efekt!!!!

Reagovat
mithro

https://twitter.com/FourFourJordan/status/960609970474704896

allana just got sent off for Liverpool’s U23’s for this lmao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo to všetko spustila tá penalta

Reagovat
Mihi

Reagovat
Cobra

BAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je Oliver. Lallana=Oliver.

Reagovat
Switchback

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Nezvladac

Reagovat
Gunner14

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

Nechutné co ten tým předvádí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

konečne im dal co proto

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea, nezahral by tam Drinkwater líp? Je to sice jenom víceméně posouvac, ale aspoň by toho tolik nezkazil

Reagovat
Whitemedia

asi jo... sice by poslal 15 pasů do prdele, ale aspoň by neudělal deset chyb za 30 minut..

Reagovat
Whitemedia

Richarlison špína, ale já už jsem z té sbírky průměráků v našem týmu totálně vytočený..

Reagovat
smazaný uživatel

But when asked directly about Chalobah calling time on his Chelsea career after the arrival of Bakayoko, also 22, Conte claimed there is no comparison between the two players.

“You are talking about one player who has played with Monaco, who has maybe 100 appearances for that club. He has played in the Champions League and has played regularly,” he said.

“Try to understand the difference before you judge. People who do, do not understand the difference.”

Ray Wilkins is one that has criticised the move for Bakayoko over Chalobah, saying on talkSPORT: "Chalobah at £6million has gone to Watford - please tell me the difference between Bakayoko at £40m at the same age and Chalobah. I don’t see a £34million difference to be perfectly honest."

Reagovat
Busby babes

hele pod tim by mohl byt z fleku podepsanej Zoze.

Reagovat
blade115

No a dolů jde Willian místo Pedra ... Conte chce fakt vyletět ještě dnes.

Reagovat
Makiii

Ty vole tak tahle Chelsea je nejslabsi snad za poslednich 6 let...

Bakayoko posral snad 6 totalne jednoduchych nahravek a z toho 2-3 vyslal Watford do brejku.

Redka teda v zadnym pripade.

Prumer naprostej prumer cela Chelsea az na Hazarda a Curtoa... ne nadarmo chteji jit pryc.

Reagovat
Miguel19

Jako bonus tam nechá Pedra..

Reagovat
smazaný uživatel

On sundá Williana

Reagovat
Makiii

Ale prece Matic otresnej a Baka o 2 lvly jinde. Ze mistni cukotkari

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti Barce to bude fakt sranda snad se poštěstí a bude to se středem Baka + Drinkwater, ať konečně někdo vyškolí Busqa

Reagovat
pepinho2

Huge blow for Watford as Bakayoko is sent off within 30 minutes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

to je bolesť sledovať aj keď nefandím CFC

Reagovat
blade115

Tak si sedni na hřebík, pod nohy si rozsypej Lego a pro jistotu si ještě vraz něco pod nehty, ať se dostaneš na náš level bolesti. A opakuj pravidelně dvakrát týdně...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Musím uznat, že Hazard na hrotu není vůbec mrhání jeho potenciálem a není tam utopený.

Reagovat
Whitemedia

v téhle sestavě bys Hazarda utopil v podstatě kdekoliv..

Reagovat
off-olda

Hazard snad zatím každý balón dostal zády k bráně a v momentě, kdy stál. To je ta nejzbytečnější věc, co jsem kdy viděl.

Odoi musí na plac.

Reagovat
blade115

Ten tam měl být už od začátku, teď je téměř k ničemu ho tam posílat za takového stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Proč zbytečnost? Nezbývá nám nic jiného, než hrát na brejky a do toho by se rychlostně jako jediný hodil + je to hrot. = Hazard může jít opanovat levou stranu.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem to jenom já, nebo fakt skandovali: "Arsenal is fucking shit" ?

Reagovat
Whitemedia

Nějak se zabavit musí

Reagovat
smazaný uživatel

však majú pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud vypadá, že se mu chce dát nějakej gól dneska

Reagovat
ACSMan

Geraaard

Reagovat
Whitemedia

to je mač kurva

Reagovat
pingla

dive jako prase ne? z prvního záběru

Reagovat
BílíAndelDrcKo

zasiahol ho ramenom, prihral to typicky. Rozhodca si to obhaji.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pedroLFC

taky jsem si myslel, ale nakonec asi obhájitelný, ikdyž tomu samozřejmě přidal

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Courtois zbytočne, evidentne psychicky mimo všetci.

Reagovat
spider_8

Reagovat
liquicitizen

jasný dive

Reagovat
Cobra

Deeeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký letec

Reagovat
salm0n

Dobrej golman

Reagovat
Miguel19

Takže Hiddink?

Reagovat
mithro

ked sa serie

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi tohle jenom připomíná ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

tam mene kontaktu jak vcera

Reagovat
FUnk

bylo*

Reagovat
FUnk

z druheho pohledu nakonec vice...

Reagovat
smazaný uživatel

dive jako prase, ale stejně je všechno prostě v piči

Reagovat
blade115

Člověku se hrne do úst něco jako "dno", ale vždyť my tohle zažíváme vlastně každou sezónu po titulu, tak to je spíš normální stav.

Reagovat
kvasha16

dno bola 3. Jozkova sezona

Reagovat
Mihi

Sme štvrtí, to je ďaleko od dna, pod Jožkom sme už v decembri boli bez šance top 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

na posraneho aj hajzel spadne

Reagovat
smazaný uživatel

tak za sebou i spláchněte, děkuji

Reagovat
Busby babes

pentle jasna, vzal ho ramenem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by som to tak videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt bol jasný.

Reagovat
blade115

Teda jako ne že by tam Deulofeu šel s něčím jiným, než že sebou plácne o zem, ale tohle se prostě píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

Asi jo, ale klidně bych mu dal i žlutou za simulaci. Ve vzduchu byl ještě před kontaktem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to tak byva, kdyz nekoho preskakujes.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea imho skonci siesta, strasne slaby kader a dochadza im dych

Reagovat
Whitemedia

Luis rozdýchá

Reagovat
Whitemedia

Vítej Enrique, to bude jízda

Reagovat
off-olda

Jak se ta barcelonská pička prohla ve vzduchu. Za to by se nemusel styděl ani Pljuščenko.

Reagovat
LAM

rozhodčí dneska dobrej prasečí výkon.

Reagovat
spider_8

Sice dive, ale Courtois by ho jinak sestřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vám neviem chalani, podľa mňa to je pencla

Reagovat
vodka

penalta pískatelnější než včera, kdy byl ten dotek menší. Kane nechal nohy za sebou, Delofeu přidal i odpich...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

takze umeleckej dojem lepsi Delofeu? Jeste pockame jakou znamku da rusky rozhodci...

Reagovat
vodka

no, pískatelnější hlavně kvůli tomu, že TC tam šel debilněji a ten kontakt je pro mě jak jednoznačnější, tak vyhnutí se mu by bylo pro GD těžší. Kane si pro ten dotek vysloveně šel a čekal jenom na něj. Delofeu do toho šel, ale nemyslím si, že by měl reálně možnost se mu vyhnout...

Reagovat
Hokaido

Ale tohle je typickej Deulofeu, strašně hloupej fotbalista.

Reagovat
off-olda

9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea je totálne zúfalá a trápna. Baví ma to.

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

To ten Giroud, konečně jsme našli příčinu, co tento stav způsobovalo u vás během posledních X let.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu už věděl že bude padat, ten se nezmění.. ale ramenem ho trochu vzal.

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Makiii

To je silenost, co to jako ma znamenat od Chelsea? To toho Conteho hraci odepsali hodne brzo

Reagovat
Whitemedia

Conteho odepsalo vedení, když mu dotáhlo průměráky

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
alcantara

Toto nemoze skoncit inak ako tym, ze nas Drinkwater s Barkleyom a Cahillom vyradia

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 po dvojzápase , tam není o čem

Reagovat
Whitemedia

to je tak směšná představa..

Reagovat
oddy

To se budete muset hodně snažit

Reagovat
blade115

Jo, na to bych si i vsadil...

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Mourinhova 3.sezona > Conteho 2.sezona

Reagovat
kvasha16

slabe zajo slabe

Reagovat
nani92

ale pravidvé

Reagovat
icka

10 a 4 misto ti pripada pravdive zajo?

Reagovat
smazaný uživatel

10. místo > 3 body od úspěšné sezony MU ?

Reagovat
nani92

musíš to chápať v kontexte..

Reagovat
spider_8

Potřebujeme okamžitě na plac Girouda, je jedno jestli je rozehraný nebo ne. Bez silového útočníka vůbec nepodržíme míč za půlkou, je to prostě hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava měla vypadat uplně jinak. Já jsem věděl, že to bude katastrofa. Conte si nedá říct.

Reagovat
kvasha16

a jebat lopty dopredu a dufat ze to nejako sklepne Hazardovi do behu ... samozrejme na plac namiesto Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

chudak giroud

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Miguel19

Tohle už je regulérně k pláči.

Ten tým je totálně odevzdanej. I Conte. My přijedeme na hřiště momentálně nejhoršího týmu v PL a nedáme si 2 přihrávky za sebou. Nikdo se nehne, nikdo nepřihraje, nikdo souboj nevyhraje.

Bakayoko každou druhou minutu pošle domácí do protiútoku a Contemu je to totálně u prdele. Horší výkon jsem v životě neviděl. Každej normální by ho stáhl asi při 5. ztrátě míče, tedy v 10. minutě.

Skoro rok co rok vyhazujeme x desítek miliónů při přestupácích a výsledkem je jenom to, že v týmu máme víc a víc plevele.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník byl prostě pro ten systém důležitý jako žádná jiná role a ted hrajeme bez něj, protože se týmy nebojí ani centrů, ví že nemají na koho mířit, strašně lehké to bránit.

Stejně, oba týmy hrají stejnou formaci, proč Watford presuje o život a vyhrává míče a my nic

Reagovat
vitasrp

Nevěřím, že by kdokoliv Bakayoka stáhl před třicátou minutou.

Reagovat
blade115

A je to více nebo méně nemyslitelné než to, že by tam (nedej bože!) měl dát sedmnáctiletého borce na úkor zoufalého Pedra?

Reagovat
vitasrp

Nevím, nezajímá mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Po ty první žlutý měl okamžitě jít.

Reagovat
vitasrp

Já bych ho taky nejradši stáhl, ale myslím, že na světě bych na prstech jedný ruky napočítal trenéry, kteří by se k něčemu takovému opravdu odhodlali.

Reagovat
pepinho2

Bielsa, Zeman, Rada?

Reagovat
fenixLFC

klopp

Reagovat
Hokaido

Ale trochu Conteho chapu. Jeho vystřídáním by úplně zlomil jeho psychiku pro následujících pár týdnů, který budou klíčový. Asi to při našich možnostech na jeho postu nechtěl riskovat.

Reagovat
vodka

Watford není herně nejhorší tým v PL ani náhodou.

Reagovat
Miguel19

Výsledkově je momentálně nejhorší tým v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte out and Chelsea out in Top4

Reagovat
kvasha16

"Chelsea out in Top4 " - tiez si myslim ze este to je otvorene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

You have after bread

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

for me behind me

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tony223

proč píšeš anglicky, když to evidentně neumíš?

Reagovat
off-olda

Protože když je to anglicky, tak je to pravda. Ať už napsal cokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hold your mushroom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Well, I'm a mushroom-cloud-layin' motherfucker, motherfucker!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu jasný dive. Tyhle "penalty" mi fakt pijou krev....

Reagovat
FUnk

pentle byla.....

Reagovat
Greny

Do druhe pulky jasna taktika pri kazdym kontaktu spadnou a ulat tri kotouli to pak do 60.min budou v desiti taky na plac Giroud misto Zappasocty

Reagovat
smazaný uživatel

A ty centry na Girouda bude místo tahového Zappacosty posílat Pedro, že jo?

Reagovat
Greny

Neni to jedno kdo to posle na tribunu? U Pedra je vetsi sance ze se ukopne

Reagovat
off-olda

To jako naznačuješ, že Zappacosta svým centrem najde někoho z našich?

Reagovat
vilp

Od Chelsea asi jeden z nejhorších výkonů týmu, co jsem letos viděl. Naprostá katastrofa jak týmově, tak individuálně. Nestačí, že jde ven Bakayoko, pak se musí vyznamenat i Courtois. A Conte dělá výrazně vše k tomu, aby to bylo ještě horší. Cesc na lávce, Hazard na hrotu, Williana ve formě sundá a Pedro hraje. Barcelona si smlsne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, proč Courtois jde na kraj penaltového území, když hrajeme 3 stopery a Watford nemůže být první u centru, úplně zbytečná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Cahill pomalý kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean je prostě náš,top4 dáme s prstem v nose s takovou zákulisní podporou to nejde nedat

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby za vámi stály všichni rozhodčí v Británii, tak byste našli způsob jak to posrat a zvítězit hovno. To je prostě vaše tradice

Reagovat
smazaný uživatel

*stáli, pardóón

Reagovat
nani92

chudák Giroud, aby sa nakoniec nestal historicky prvým futbalistom, ktorý si po prestupe z Arsenalu pohoršil

Reagovat
off-olda

Alexis?

Reagovat
nani92

to je slabé

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, on sa chytí

Reagovat
blade115

Zayo jako kdyby tu byl poprvé

Reagovat
nani92

Alexis je človek, ktorého zámeno označuje ako on, nie to..dobrá narážka je taká, ktorá má právnu a gramatickú neprestrielnosť, čo nebol tento prípad

Reagovat
blade115

Když může být ten Paríž, pak může být to Alexis.

Reagovat
nani92

čo ine by to malo byť ako ten Paríž?

Reagovat
blade115

Ta Paříž.

Reagovat
nani92

neviem ako ty, ale ja ak pôjdem, tak pôjdem do toho Paríža a nie to tej Paríži

Reagovat
blade115

*do té Paříže

Reagovat
nani92

do Paríže

Reagovat
blade115

*Paříže [pažíže]

Reagovat
nani92

takže ten Alexis [aleksis]

Reagovat
blade115

Vyměnit Alexise za Pažíž, to zní rozumně.

Reagovat
Mastný Chobot

pažíže dopiči, vy ste tam jebnutí šeci fakt. To radšej 1000 rokov s Maďarmi jak toto

Reagovat
blade115

Vrána k vráně sedá.

Reagovat
Gunner14

Nketiah hattrick proti EvertonuU23

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
Miguel19

Top stoper Cahill už by měl jít ale taky do piče.

Reagovat
Whitemedia

Po sezoně se vrátí Zouma a Cahill by měl vypadnout..

Reagovat
off-olda

Což se nestane.

Reagovat
Infernoqt

Pro fanoušky na stadionu je dobrý to, že po změně stran se ten fotbal přesune i na druhou půlku.

Reagovat
off-olda

Kanté vyváží balón a jediná možnost je stojící Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Oli už se rozcvičuje, hráč zrozený pro brejky

Reagovat
Svatej

Aspoň fanoušci o sobě dávají vědět, byť furt stejným pokřikem..

Reagovat
spider_8

Jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney v štúdiu na MNF

Reagovat
havrys99

"It's great to be here. This is the closest Carra ever got to me."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
spider_8

Někdo musel převzít Bakayokovu roli

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam kurva ještě je Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam šel ten Cahill

Reagovat
Whitemedia

Cahill top

Reagovat
havrys99

Cahill na Super Bowlu

Reagovat
FUnk

proc nehraje na kraji hazard a ve stredu pedro, stejne tam je k nicemu...

Reagovat
off-olda

Ono to tak trochu vypadá, že Pedro hraje ve středu...

Reagovat
FUnk

tak harard je tam taky. On by mel byt na kraji

Reagovat
Whitemedia

Pedro hraje všude a nikde..

Reagovat
Miguel19

Tak pojď Homoušek...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Potřebujeme zasunout

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu už ukázal dosť na to, aby som si prial jeho odchod preč z PL .

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Hezky kolegiální od Watfordu, hlavně že my jsme v první půli zakopli.

Reagovat
Miguel19

No aspoň že se Pedro zranil, jinak by Conte určitě stáhl Hazarda.

Reagovat
off-olda

Jak se tváří.

Reagovat
blade115

No jéje, samozřejmě že tam musí jít Giroud, aby se v mojí fantě nedostal Mkh z lávky...

Conte od začátku do konce ukázková sabotáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo Contemu by sa teraz hodil Černák...

"Neni týždňa kedy niekoho nezabijem..."

Reagovat
pepinho2

63. minuta a Conte dostřídáno, to se snad nikdy nestalo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedno střídání přijde v 85. minutě.

Reagovat
off-olda

Reagovat
pepinho2

Jsem myslel, že místo Williana šel Moses, pak že přišel Fabregas(toho jsem zaregistroval až kvůli žluté, mysle jsem, že to dostal hned po příchodu), a pak Giroud

Reagovat
off-olda

Luiz Jak to odcouval.

Reagovat
off-olda

Moses

Reagovat
Miguel19

Ólíčko jak na liáně

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
J0EL

Strasny pohlad na Oliho v tom modrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a keď hral za frantíkov?

Reagovat
nani92

Pochettino si prišiel pozrieť Deulofeua?

Reagovat
Miguel19

Snad Cahilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Majka Deana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
Masi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

snad Zappacostu

Reagovat
off-olda

Snad Bakayoka.

Reagovat
Whitemedia

Snad Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Conteho

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Co říkáte na Lallanu a jeho chování při utkání se Spurs?

Reagovat
nani92

pracovať každy den pod kloppom, tak aj mne by z toho preplo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na videu to nie je vidieť, ale Marsh v tom výskoku zareval "Jonathan Moss"...

Reagovat
smazaný uživatel

*počuť teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pohode, však je chlap, to je normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
off-olda

Prooooč?

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
SpartaOvenka

Díky Mistře

Reagovat
Horcmen

Conte fakt jako by už měl sbaleno

Reagovat
off-olda

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
Trapper

Hazard je fakt o 20 tříd nad Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Eden je na nás moc dobrý, prodal bych ho

Reagovat
smazaný uživatel

JANMAAT WTF

Reagovat
nani92

Conte sa z golu už ani neteší, lebo vie, že teraz bude musieť v Chelsea ostať ešte aspon týždeň..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se jako měl radovat za bod proti Watfordu

Reagovat
Horcmen

pěkně to sehráli

Reagovat
J0EL

To netrvalo dlho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pingla

janmaaaaaaat

Reagovat
Cobra

Watfoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooord

Reagovat
ACSMan

Janmaat rozjel životní útok

Reagovat
smazaný uživatel

njn Deulofeu 70 Finishing

Reagovat
kiwwi

Conte sa pri Hazardovom gole ani netesil lebo vedel ze to este dojebu

Reagovat
Coutinho10

Jaaanmaaat wow

Reagovat
ACSMan

Takže conte strká ponožky opět zpátky do kufru

Reagovat
blade115
Reagovat
smazaný uživatel

Watford si ale koledoval.. Byli až moc spokojeni s jednobrankovym vedením při přesilovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
havrys99

Reagovat
salm0n

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FUnk

azpi a cahill

Reagovat
Garbicz

Ten byyyyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jááá to mrdááám

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebe Janmaat tam spraví akciu na Messiho. Skonči to Majk

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
pepinho2

Fabre

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

janmaat <3<3<3

Reagovat
off-olda

Žirů ještě nevyhrál hlavu ne?

Reagovat
Cobra

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
J0EL

Cahill s Luizom to su parodie na obrancov.

Reagovat
Coutinho10

Deulofeu naadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře? Ten debil hraje všude dobře, jen ne u nás.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

jo fakt byl zivej, hodne to to slo pres nej...ale spis to vidim, ze to je jenom kvuli tomu novymu impulzu a za par kol bude prumernej, ale dneska byl fakt bozskej

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill a Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

conte ani nebude mať toľko nábojov

Reagovat
havrys99

kaůůůům

Reagovat
off-olda

Tahle pička si měla maximálně sama ublížit...

Reagovat
Miguel19

Tak Deulofeu aspoň dobrých 1+1 do fanty

Reagovat
Kixi Syhimour

pozitivně

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana wooow

Reagovat
blade115

Seriózně tohle Conte prostě ustát nemůže, na to jsme až moc Chelsea.

Reagovat
kiwwi

nepotrva dlho a budete ho vyhadzovat vy sami

Reagovat
blade115

Tak já už jsem psal, že pokud se jeho vztah s vedením nezlepší, tak bude asi nejlepší, když se ty cesty rozejdou... Ale nejsem si jistý, jestli to úplně pobereš.

Reagovat
Svatej

To si prejete furt vy, nevin co tim fuet sledujes,nikomu z nas tu myslenku nevnutis.

Reagovat
kiwwi

prave naopak, takehoto Conteho si prajem v Chelsea co najdlhsie

Reagovat
Svatej

Uspesnyho? Diky

Reagovat
kiwwi

vdacne

Reagovat
Manik...

Já myslím, že to ani nestihneme

Reagovat
Greny

Cahill a Luiz do juniorky

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní, couvat před ním až do branky

Reagovat
salm0n

Potlesk šampionovi !!

Reagovat
pepinho2

Dostat gol od Deulofeua

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa janmaat nehecol z nicoho nic na boha tak verim ze by to chelsea otocila

Reagovat
smazaný uživatel

Slušne im dal Watford čuchnúť a potom sa rozhodol dať 2 góly.

Reagovat
Cobra

*3

Reagovat
smazaný uživatel

4 šialené

Reagovat
vilp

To je zase gól. Proč to ten Giroud Hazardovi nenahrál?

Reagovat
Cobra

Debaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakl

Reagovat
Svatej

Pekne.

Reagovat
J0EL

To je krutee

Reagovat
smazaný uživatel

a příště doma proti West Bromu, to zase dostaneme na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá úroveň

Reagovat
Coutinho10

Hahahha dejte jim buuuraaaaa Watfoord dejte jim buuuraaa

Reagovat
mithro

este, ze to je len Football Manager...

Reagovat
Svatej

Muze mi nekdo vysvetlit Cahilluv zamer pri poslednich 3 golech?

Reagovat
Miguel19

Top stoper a lepší jak Rüdiger..

Reagovat
smazaný uživatel

posledne 2 goly po kiiingovych stratach a valani sa na zemi

Reagovat
vodka

klasicky spolehal na to, ze na nej vsechno pisknou...

Reagovat
Cobra

Hazard=Alli

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Spíš šel do dribblingů, ke kterým by se v daných situacích za normálních okolností neodhodlal.

Reagovat
vilp

U toho úplně posledního se tam mimochodem po ztrátě válel ten váš model.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně yellow army.

Reagovat
FUnk

jeden nabihajici hrac a cahill s luisem uplne mimo

Reagovat
havrys99

Giroudko kde to si

Reagovat
vodka

pokud conte půjde, tak si myslím, že CFC půjde mimo první 4 určitě... ten tým je prostě vyšťavený do mrtě...

Reagovat
kiwwi

vystaveny a podla mna aj nekvalitny....

Conte siel do sezony kde ma o sutaz naviac a navyse este oslabil kader...nechapem co si ako myslel, ale paci sa mi to

Reagovat
Manik...

Souhlasím.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Či Manchester United, či Chelsea aj Arsenal rozostavení,. systémom a nákupmi hráčov totálne rozmrdali svoje schémy a hernu tvár, je to nesúrodé a oproti top tímom ako Real, Bayern, Barcelona a zámerne nespomínam City alebo aj PSG tie tímy nemaju žiadnu kostru a je len nejaký zlepenec, kt. vobec nekorešponduje s tým ako sa tie kluby prezentovali v minulosti.... nezmenia to z mojho pohladu nai krátko dobre uspechy ako jeden titul (kt. zvládol vyhrat aj Leicster), či triumf v EL a podobne.... toto su drahé srandy

Reagovat
vitasrp

Však to nebylo o něm, tohle jde úplně jasně na vrub vedení.

Reagovat
kiwwi

tolko uz do toho nevidim ako to u vas funguje, ale mam niekedy pocit ze to ospravedlnujete castokrat tak ako fanusikovia LFC - ak sa nejaky prestup vydari, tak je to manazerov prestup a ak sa nepodari, tak je to chyba vedenia

hovorim, mozno ze fakt mate problemy v klube mimo manazera, mozno vas takto ovplyvnuje FFP, neviem, ale minimalne si Conte nepomohol odchodom Matica a Costu

tazko povedat ci mohol ovplyvnit Costu, ale mal som pocit ze nesie svoju cast zato, ze Costa chcel odist a u Matica to bolo jednoznacne jeho rozhodnutie

btw po City ste pretocili najviac penazi

Reagovat
Svatej

Achjo, kdyz uz do toho chces zvanit ty tvy sracky,tak si aspon over,jak to s prestupama v chelsea funguje,tyhle tvy domnenky jsou trapny. Conte uz nekolikrat zminil,ze ma v prestupech maximalne poradni hlas a jeho uloha v posilovani je naprosto minimalni. Nehlede na to ze uz to nakupovani neprimo kritizoval.

Reagovat
vitasrp

Cože? Však tady se na přestupy nadává prakticky pořád od léta, tak jakýpak když to vyjde, je to trenérovo, když ne, tak za to může vedení.

Že odešel Costa, to bylo samozřejmě jeho rozhodnutí, ale na jednu stranu pochopitelný, když ten chtěl poslední dva přestupáky utéct, Conte s ním jednoduše ztratil trpělivost a odstřelil ho, tu situaci neudělal ideálně, ale trenérů, kteří holt prodali důležitého hráče, který dělal problémy, už byla spousta.

Jasně, u Matiče to bylo jednoznačně jeho rozhodnutí, a proto říkal, že je jeho odchodem překvapen, že chtěl mít jak Bakayoka, tak Matiče, ale vedení se holt rozhodlo jinak a tohle rozhodnutí tudíž musí akceptovat.

Ano, utratili jsme dost, zároveň jsme ale taky solidní obnos obdrželi, takže náš net spend (což jsou čistý investice do kádru, který podle mě hezky vypovídají o tom, jak by se ten kádr měl teda zlepšit) není nějak extra vysoký. A pak jde o kvalitu těch příchodů, celej letní přestupák zabijeme pronásledováním Sandra, abychom nakonec Contemu přivedli Zappacostu, řeší se střední záloha a sezónu začneme se zraněným Bakayokem a dvojkou Fabregas - Kanté, načež mu na deadline přivedeme obrovskou posilu v podobě zraněného Drinkwatera, no zkrátka to je totální výsměch.

Reagovat
kiwwi

no bol by som zvedavy co si tymto pristupom od toho vedenie slubuje, pretoze realne ktory manazer by s takouto podporou mohol urobit viac?

fakt uz len sa spoliehat ze ten caretaker z toho este nieco vyzmyka a v lete sa privedie dalsia topka s rocnou podporou

Reagovat
blade115

Zas ten net spend...

Reagovat
vitasrp

Čekal jsem, jestli zase hned přiběhneš, no nezklamals.

Tak jenom podotknu, že vím, že se částky za fotbalisty amortizují, ale to mě v tuhle chvíli nezajímá, neřeším ekonomický dopad. Net spend podle mě má vypovídající hodnoti v jiným smyslu, pamatuju si z předchozí diskuze, že ty si to nemyslíš a nebyl si otevřen prakticky žádný diskuzi, takže bych řekl, že si můžeme odpustit další jistě nesmírně hodnotnou diskuzi.

Reagovat
blade115

Já si myslím, že diskuzi otevřený jsem, ale asi si pod tím každý představujeme něco jiného. Já bych čekal, že během ní dostanu nějaký validní argument, proč že to teda "hezky vypovídá o zlepšení kádru".

Vůbec nepochybuji o tom, že jsi srozuměn s principem odpisů nebo cashflow, spíš tipuji, že neuvažuješ relativitu net spendu a to, že jde v podstatě o fiktivní hodnotu. V praxi by se našlo spousta reálných konkrétních případů, kdy net spend byl nezáporný, a přesto klub nepopiratelně kádr zlepšil. A naopak samozřejmě i případy, kdy byl záporný, ale tým oslabil. Na net spendu se sice může založit nějaký předpoklad, ale že by "hezky vypovídal o zlepšení kádru", to podle mě zdaleka ne.

Ale to jen tak mimochodem, abys neřekl, že jen přiběhnu s citrónem a zas zmizím. Žádnou nesmírně hodnotnou diskuzi na oplátku nevyžaduju.

Reagovat
vitasrp

Tak jestli jde o to, že je net spend relativní, no tak to samozřejmě nemohu než souhlasit, to rozhodně nejsou žádná absolutní data, není to nějaké dogma, přes které nejede vlak, je potřeba koukat také na okolnosti. Nicméně je to solidní základ, od kterého se odpíchnout, tebou popsaná možnost je jednoznačně reálná a již se několikrát přihodila, jen je to podle mě spíše výjimečná věc.

Reagovat
blade115

Podle mě to zas tak výjimečná věc není. Navíc ty okolnosti jsou většinou naprosto zásadní, ne něco co by mělo jen dotvářet nějakou představu založenou na net spendu. Je důležité, jestli klub jen přepálil cenu, jestli posílil potřebné pozice, jestli nakoupil dost hráčů, jestli to jsou vhodní hráči... A nakonec i to, jestli má nulový net spend proto, že nikoho nekoupil ani neprodal, nebo proto, že jednoho hráče prodal za nadsazenou částku a nakoupil za to víc neméně platných hráčů.

Zkrátka si neumím představit, že bych se podíval čistě na net spend a byl schopen roztřídit kluby na ty, co přestupák projely a ty, co z něj vyšly vítězně.

A ještě malá poznámka - čisté investice jsou ryze ekonomický termín a já bych byl opatrný s tím, dávat je do rovnosti s net spendem. V praxi to tak vůbec nemusí fungovat.

Reagovat
Nikikrew

net spend je dôležitý ale to leto ste slušne nezvládli, vlastne asi ani zimu...

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

zas klasicky vies o niecom uplne hovno ale budes do vsetkeho kecat

Reagovat
Svatej

Neni vystaveny, jen tam pulka hracu nema kvalitu na to hrat tuhle soutez,natoz u obhajce titulu.

Reagovat
vodka

pulka hracu nema kvalitu? ktera pulka z tech, co to loni s prstem v nose vyhrali?

Reagovat
Svatej

Ktera pulka ?

Dneska z toho tymu, co vyhral titul,nehral Alonso, Costa (tady dokonce ani jeho nahrada), Matic a ti byli nahrazeni prednim drevakem tyhle generace, vecne zranenym padajícím vecnym talentem a druhoradym drevakem, kterej za 30 minut stihl tvorit hru aoupere a na zbytek se vyloucil. Ten kvalitativni rozdil je naproato silenej jen u tehlech 3 hracu,nehlede na to ze lavicka na tom byla taky jinak.

Reagovat
kiwwi

3 < polka

Reagovat
Svatej

3 tahouni nahrazeni 3 tragedama,takze v podstate 6 bodu dolu. To uz je vic jak pulka,simple maths.

Reagovat
vodka

Morata mi přijde úplně v pohodě, teď se mu sice nedařilo, je dost zraněný, ale nesypalo to v určitých obdobích ani Costovi. Na Matiče ste polovinu sezony nadávali. Alonso ok. Za lavičku si můžete čistě sami.

Reagovat
Svatej

To je mozny, nicmene Costa byl jednoduse toptoptop tahoun urovne Hazarda a Kanteho,takova ztrata udela v tymu poradnou diru i bez dalsich zmen. Vsak taky cast sezony stal za hovno, ale tu druhou hral ten svuj fajn standard a to je oproti vsem siucasnym hracum vyjma Kanteho a Cesca o par slusnych urovni jinde. Hlavne proti slabsim tymum se to nejvic projevuje,tam to Manja s Ngolem zvladali sami v pohode, na ty tezsi zapasy se mi Matic snad s vyjimkou dvou zapasu u nas nikdy nelibil.

Reagovat
smazaný uživatel

mimo budu tak ci tak

Reagovat
raduinho

Courtois už nechytí ani rýmu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ak by sa Conte zbláznil a chcel hrat otovrenejší futbal proti Barcelone tak dostanu vonku od Barcelony 5 do 70 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel?

Reagovat
off-olda

My hrajeme tak špatně, že by nám dal góla i Messi tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol janmaat

Reagovat
Manik...

I Sparta

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Mourinho Conteho uplne zničil

Reagovat
kiwwi

akoze bez srandy odvtedy sa to s nim vezie od deviatich k piatim

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, zachvíľu ho bude následovať

Reagovat
smazaný uživatel

conte

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásný pohled vidět Watford jak si ťuká před zalezlou Chelsea a vymýšlí, jak se dostat přes jejich obranný blok. super zápas a Watford má překvapivě dobře postavený tým.

Reagovat
Manik...

Zappacosta, Cahill a Luiz parádní výkon...

Reagovat
off-olda

Žirů

Reagovat
tony223

ten tym bude rozmrdanejši než po Mourinhovi.

Reagovat
Makiii

Totalni demolice.. melo to skoncit tak 7:1 to by odpovidalo...

Tak ahoj Conte pozdravuj v Italii.

Ale jinak samozrejme, za to ale jeste urcite muze Mourinho, ze hraji takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Olimu ten gol pustit mohl

Reagovat
Mastný Chobot

dosť chrapúnstvo od bránkara za už rozhodnutého stavu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele