Premier League - preview 24. kola

02.02.2016, 08:51, aktualizováno 03.02.2016, 08:44
Previews
Středeční program vloženého kola přináší dva zápasy. Chelsea se bude snažit vylepšit postavení ve Watfordu, zatímco Everton si to rozdá s Newcastlem United...
Watford FC - Chelsea FC  (středa 20:45)
Hlavním příběhem Chelsea v posledních dnech byl jasný. John Terry a jeho konec v klubu, kde si přál ukončit kariéru. Vedení však legendě a kapitánovi klubu nenabídlo novou smlouvu a schyluje se tak ke konci jedné velké éry. V utkání s Watfordem však ještě pětatřicetiletý stoper navlékne pásku a povede své spoluhráče k malému londýnskému derby a další příležitosti při cestě vzhůru.

John Terry sice v letošní sezóně nenavázal na fantastické výkony z té loňské, ale po špatném začátku ročníku se rozehrál k dobrým a stabilním výkonům. Vedle Zoumy navíc tvoří vyvážené duo - a anglický reprezentant Gary Cahill pouze zahřívá lavičku. Vedení Chelsea však bez nového manažera Terrymu bůhvíproč smlouvu dát nechce. Přestože právě Cahill nebo Ivanović ji nedávno dostali.

Fanoušci tak po výrazném zlepšení formy po odchodu Josého Mourinha dostali další tvrdou ránu od svého oblíbeného klubu. Výsledky je však nyní těšit mohou - Chelsea neprohrála už devět utkání za sebou a pozvolna stoupá tabulkou. Minulý víkend rozdrtili Blues 5:1 MK Dons ve 4. kole FA Cupu, o týden předtím zase díky skvělému Diegu Costovi vyhráli na hřišti Arsenalu.

Poslední ligové kolo vyšlo parádně i Watfordu, který ukončil čtyřzápasovou sérii porážek, pětizápasovou sérii bez vítězství a konečně triumfoval. Kdo jiný než Odion Ighalo zařídil gólem a asistencí vítězství 2:1 nad Newcastlem. Stejný hráč vstřelil jedinou branku v FA Cupu na půdě Nottinghamu. Nigerijský kanonýr už letos nastřílel 16 soutěžních branek, přičemž všichni jeho spoluhráči jich dali pouze 13!

Ighalo se ostatně prosadil i na Boxing Day proti Chelsea - v utkání, které na Stamford Bridge skončilo i díky dvěma brankám Diega Costy 2:2. Blues proti Wafordu neprohráli už devět utkání v řadě - naposledy Hornets zvítězili v září roku 1999.

Fanoušci na Vicarage Road vyhlíží debut velké posily Maria Suáreze, ale ten by měl ještě začít pouze na lavičce. Na tribunu je pak vykázán Nathan Aké, jenž v rámci Londýna hostuje právě z Chelsea. Problémy má naopak posila Chelsea Alexandre Pato, jenž nemá dostatečnou kondici. Otazník pak visí nad startem lehce zraněného Williana.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Paredes, Cathcart, Britos, Holebas - Behrami, Capoue, Watson - Deeney, Jurado - Ighalo
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Matić (Oscar) - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Newcastle United  (středa 20:45)
Ani jeden tým neplní předsezónní očekávání. Ba co víc, hraje vysloveně pod své možnosti. S Evertonem se v srpnu počítalo na pohárovou Evropu, jenže Toffees už zřejmě definitivně přijali nálepku týmu, kterému ani nabitý kádr nestačí na dobré umístění - naopak ztrácí v papírově lehčích zápasech. O krizi aktuálně osmnáctého Newcastlu pak ani nemusíme dlouze hovořit.

Magpies však svého manažera Steva McClarena stoprocentně podrželi, naopak mu dali v lednu prakticky neomezené možnosti v otázce přivádění posil. Newcastle tak utrácel ve velkém - dvanáct milionů liber padlo za Jonja Shelveyho, stejná částka za Androse Townsenda, jenž si proti Evertonu odbude debut. Start hostujícího útočníka Seydoua Doumbii je ohrožen kvůli vízu, které možná nedorazí včas.

Newcastle je každopádně po jedenácti dnech volna plný sil - a reparát po porážce na hřišti ve Watfordu musí přijít. Tedy měla by, pokud chce tradiční klub setrvat v Premier League i za rok. Dvoubodová ztráta na záchranu je zatím přijatelná, proto je nutné ji co nejdříve smazat.

Zatímco Magpies od posledního kola Premier League pouze ostudně prohráli v přáteláku se Sunderlandem (0:6), Everton má za sebou dvě soutěžní pohárová klání. V Capital One Cupu to proti Man City v semifinále nakonec nevyšlo, chuť si tak svěřenci Roberta Martíneze spravili alespoň v FA Cupu proti Carlisle.

V lize jsou Toffees každopádně úplně zoufalí. Nevyhráli už pětkrát v řadě, ztratili tři z posledních čtyř domácích utkání a od konce listopadu dokázali bodovat naplno pouze jedinkrát - shodou náhod právě v Newcastle. Šťastný gól Toma Cleverleyho ze třetí nastavené minuty straší Straky dodnes. Everton však vzájemné zápasy se středečním soupeřem zvládá dlouhodobě, z osmi posledních klání hned šestkrát vyhrál - a alespoň zde může najít oporu v sebevědomí.

Mimo hru je ovšem křídelník Kevin Mirallas i záložník Muhamed Bešić, malý otazník visí i nad startem gólmana Tima Howarda. Nová posila Oumar Niasse nenastoupí v žádném případě. O posilách Newcastlu už řeč šla, po zranění se navíc vrací Jack Colback a Paul Dummett.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Pienaar - Lukaku
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Saivet, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Ayoze Pérez - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.33 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Southampton FC  (úterý 20:45)
Tři zápasy bez vítězství a Arsenal se z první příčky propadl až na pozici číslo tři. Více než vedoucí Leicester by teď Gunners měl strašit Manchester City, který se už dostal na stejný bodový zisk a z pohledu kádru z něj vyzařuje o poznání větší síla. V cestě Kanonýrů zpět na vrchol tabulky stojí Southampton, jenž naopak tři utkání v řadě vyhrál a stoupá vzhůru.

Momentálně jsou Saints už na osmém místě a na pátý Manchester United ztrácí pouhé čtyři body. Právě Red Devils se před Koemanovou partou sklonili jako poslední, když na Old Trafford podlehli Southamptonu 0:1. O jediný gól se před týdnem postaral nováček v červenobílém dresu Charlie Austin.

Skvostný debut pouze čtyřmilionové (!) posily z Queens Park Rangers jen dotvořil nádherný obrázek, který v lednu Southampton nakreslil. Tři vítězství za sebou, tři čistá konta a konečně fungující systém. Schopný útočník, který je schopný za půl sezóny nastřílet deset gólů, bylo to poslední, co Saints chybělo. A teď mohou své ambice prokázat na tom nejpovolanějším místě.

Arsenal se v lednu lehce trápil. Výhru nedokázal ukořistit proti Liverpoolu ani Stoke a minulý víkend dokonce prohrál se zvedající se Chelsea. V tomto klání navíc přišel o vyloučeného Perea Mertesackera, jenž se však po stopce v FA Cupu vrací do hry. Pokud mají Gunners z některého týmu komplex, pak je to právě Chelsea. A pokud by fanoušci Arsenalu měli jmenovat další neoblíbený tým; je to Southampton.

Poslední dvě vzájemná utkání totiž vyhráli právě borci z jižního cípu Anglie - 2:0 a na loňský Boxing DAy 4:0. Před necelým rokem a půl pak Southampton dokonce vyplenil Emirates Stadium, ale nutno poznamenat, že šlo o zápas ligového poháru. V Premier League neuspěli Saints na půdě Arsenalu už 28 let.

Arsenal může počítat s Alexisem Sánchezem, který se po dvou měsících vrátil o do sestavy a o víkendu dokonce skóroval. Vrací se i Francis Coquelin, naopak Tomáš Rosický se zase zranil. Southampton patrně bude postrádat Graziana Pellého, otazník visí i nad Stevenem Davisem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Campbell, Özil, Alexis Sánchez - Giroud
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Soares, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Clasie, Wanyama - Long, Tadić (Mané), Targett - Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Liverpool FC  (úterý 20:45)
V úterý tomu bude 43 dnů, co se Leicester probojoval na post lídra ligy, během prvních dvou únorových týdnů je ovšem čeká křest ohněm, po němž se pravděpodobně ukáže, na co může tento tým opravdu pomýšlet. V Liverpoolu naopak čekají tvrdý útok na pohárové příčky a odpoutání se z nepřehledného středu tabulky.

Byli to právě hráči Reds, kteří jako první dokázali udržet na uzdě ofenzivní choutky Lišek a na Boxing Day přerušili jejich excelentní jízdu. Pokud by však měla jejich defenzíva podat obdobný výkon jako posledně v Norwichi, šance na úspěch se rapidně přiblíží nule. Leicester od nepovedeného výjezdu udržel čtyři čistá konta, jedinkrát inkasoval paradoxně od Villans, a může se tak dle historie těšit na boje v Lize mistrů - vedoucí tým ligy z počátku února neskončil mezi první čtyřkou naposledy v roce 1982.

Klíčem je i domácí neporazitelnost, k vyrovnání devíti takových představení z roku 1999 chybí současnému kádru už pouhá dvě. Zádrhel v cestě za jedním z nejvíce překvapivých titulů však může přijít velmi rychle, když po Liverpoolu čekají Ranieriho výběr cesty na půdu Manchesteru City a Arsenalu, dvou celků, které jsou jen tři body za ním. K udržení pohádkové pozice tak musí pokračovat takřka dokonalá forma defenzívy a zároveň se znovu ozvat "filmový" hrdina Vardy i bodově nejlepší hráč ligy Riyad Mahrez, který má na kontě třináct gólů a osm asistencí.

Liverpool si první měsíc nového roku za rámeček dá jen těžko, v lize ve všech čtyřech případech inkasoval jako první a zvítězil až po přestřelce v Norwichi, v ligovém poháru překvapivě neudržel náskok z prvního klání na půdě Stoke City a radoval se až po penaltovém rozstřelu, West Ham tu pak v sobotu uhrál bezbrankovou remízu a i podruhé budou muset Reds zápas v FA Cupu opakovat.

Začátek února sice neslibuje pro tým žádné lehké body, pokud ovšem chce pomýšlet na vylepšení své pozice, jsou pro ně následné duely s předposledním a posledním celkem ligy zjevnou povinností všech bodů. "Tyto tři zápasy nám dají trochu znát, kam se můžeme letos dostat. Myslím, že jsme ukázali řadu víc než dobrých výkonů, takže můžeme mluvit o lepší soudržnosti, i když jsme udělali mnoho změn. První čtyřka by měla být vždy cílem a stále naším cílem je, ale nakonec jen naše výkony budou mít vliv na to, jestli ho splníme, takže bychom se měli soustředit právě na ně," okomentoval blízkou budoucnost Jürgen Klopp.

Ten má k dispozici kromě dlouhodobých marodů k dispozici odpočinutou nejsilnější sestavu, po problémech s patou se vrací i kapitán Jordan Henderson. A dobré zprávy hlásí i domácí, ti by měli nastoupit i s Ritchiem De Laetem a důležitým, ač ne tak viditelným, článkem ofenzívy Shinjim Okazakim.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton, Okazaki, Vardy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Touré, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Ibe, Firmino, Lallana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Norwich City - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Tottenham se těší výtečné formě a hodlá ji potvrdit i na půdě papírově slabšího Norwiche. Domácí Canaries budou doufat, že jejich chabé výsledky vylepší čerstvá lednová posila z Chelsea, Patrick Bamford.

Dvaadvacetiletý útočník přichází do Norwiche na hostování do konce sezony poté, co mu první polovina sezony v dresu Crystal Palace vůbec nevyšla. Manažer Alex Neil si však mladého kanonýra dobře pamatuje z loňského ročníku druhé ligy, kde Bamford válel za Middlesbrough. "Loni si vedl výtečně a dostal i cenu nejlepšího hráče ligy. Kdybychom se jej snažili získat v létě na přestup, museli bychom za něj vysázet dvojcifernou částku, přes deset milionů liber."

"Fakt, že dokážeme přivést na hostování takový hráčský kalibr uprostřed sezony, snad posílí naši ofenzivu a dodá nám větší konkurenci," doufá Neil, jenž dost možná dopřeje debut také další nedávné posile, obránci Timmu Klosemu. "Musíme brát v potaz, že teď čtyři týdny nehrál kvůli německé zimní pauze. Potřebovali jsme ho zase rozpohybovat a už je na tom mnohem líp," vysvětluje manažer Norwiche.

Neilův protějšek Mauricio Pochettino věří, že má dostatečně široký kádr, aby opět protáhl momentální šňůru čtyř vítězství v řadě. "Máme správnou mentalitu. Jsme připravení znovu hrát v úterý a sobotu (proti Watfordu). Morálka je v šatně výborná, musíme pokračovat v rozjeté sérii a pokusit se vyhrát další zápas."

Canaries měli více než týden na to, aby se oklepali z divoké přestřelky proti Liverpoolu, kterou nakonec neuvěřitelně prohráli v poměru 5:4, zatímco Spurs za sebou mají úspěšně zvládnuté páté kolo FA Cupu, v němž roznesli Colchester 4:1. "Víme, že Norwich měl deset dní na přípravu, ale naše mentalita je na správné vlně, jsme silní a připravení soupeři konkurovat. Přijíždíme v dobré formě," dodává Pochettino.

Argentinský manažer se bude muset i nadále obejít bez zraněného Jana Vertonghena s Ryanem Masonem, ovšem jinak má k dispozici takřka celý kádr, včetně odpočatých Dele Alliho s Tobym Alderweireldem.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Pinto, Klose, Bassong, Brady - Tettey, Dorrans - Howson, Naismith, Hoolahan - Mbokani
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 4.10 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (úterý 20:45)
Pravděpodobně tou nejžhavější zprávou posledního dne zimních přestupů se stala ta, která už veřejností nějaký čas obletovala. Potvrzení konce Manuela Pellegriniho na úkor Guardioly hladce předčilo přesuny hráčů, zda oficiální vyjádření dopadne na výkon hráčů budou sledovat diváci na Stadium of Light, kde si v probíhající sezóně Citizens už jednou solidně zastříleli.

Kanonádou v první půli 3. kola ligového poháru rozjeli svou cestu do finále, které je čeká na konci února poté, co výtečným závěrem otočili nepříznivě se vyvíjející semifinále s Evertonem. Za pouhé tři dny si čtyřmi góly zajistili postup i v FA Cupu, za tři týdny je navíc čeká cesta do Kyjeva k osmifinále Ligy mistrů, přičemž se tou dobou klidně mohou vyhřívat na samém vrcholu ligy. Přesto nastoupí Pellegrini coby třetí manažer Manchesteru City ke stému utkání v Premier League s vědomím, že po sezóně vyklidí pozici.

Konec spekulacím v médiích o odchodu nejúspěšnějšího manažera od dob Joa Mercera přichází také v době, kdy drží neporazitelnost po šest kol, má nejvíce (6) čistých kont z výjezdů a v útoku se může spolehnout na Sergia Agüera, který je společně s Defoem díky pěti zásahům zatím nejproduktivnějším střelcem ligy v kalendářním roce. Argentinský útočník přitom minulou sezónu pomohl dvěma zásahy k vítězství v Sunderlandu 4:1 a Citizens tak ukončili kletbu porážek 0:1, která tu trvala dlouhé čtyři sezóny.

Sunderland pro boje o udržení hledal posily z Francie, odkud koncem týdne přišel obránce Koné, do útoku pak Wahbi Khazri. Naopak den před utkáním zamířil do Marseille Steven Fletcher, který od Vánoc nastoupil v lize k jedinému duelu a po šesti a půl letech opouští anglickou nejvyšší soutěž s nepříjemně pravděpodobným scénářem - všichni tři jeho zaměstnavatelé se mohou příští rok potkat v druhé lize.

Zatímco se na první pohled hráči Black Cats těší lepší formě se sedmi body z předešlých čtyř kol, pravdou zůstává, že proti klubům z horní poloviny tabulky uhráli pouhé čtyři z třiatřiceti možných a s šestačtyřiceti inkasovanými brankami nechtěně předběhli v defenzivní marnosti i Aston Villu. Od výběru Manuela Pellegriniho navíc museli vytrpět od března 2014 dvacítku zásahů.

"Budeme potřebovat dva nebo tři hráče kolem Agüera, aby se pokusili zastavit jeho současné vynikající střelecké schopnosti," projevuje respekt k soupeři Sam Allardyce, jenž mimo jiné může prvně vyslat na hřiště i Dame N'Doyeho, naopak Coates dohraje sezónu v Portugalsku. V dresu hostí se neobjeví Fabian Delph, který možná i sám čekal, že se z Villa Parku nevrátí úplně zdravý. Jediným, kdo míří z marodky je pak Aleksandar Kolarov.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Brown, Van Aanholt, M'VIla, Cattermole, Johnson, Lens, Borini, Defoe
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov, Touré, Fernando, Navas, Silva, Sterling, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Aston Villa  (úterý 20:45)
Aston Villa dává najevo, že kufry do druhé ligy ještě připravené nemá, k naději na setrvání ji ovšem tragicky chybí potence v útoku. West Ham se naopak stále rve o pohárové příčky a současnou pohodu prokázal i během víkendu v FA Cupu, v úterý se pak pokusí zlomit smůlu při hoštění Villans.

Tým, který z deseti předešlých kol odešel bez bodu jedinkrát a na své půdě neprohrál od srpna, totiž v domácím prostředí naposledy vstřelil gól momentálně poslednímu celku ligy v roce 2012, na Boxing Day se pak Aaron Cresswell stal teprve druhým střelcem West Hamu ve vzájemných kláních od dubna 2011. Letos přitom za Kladiváře skórovalo už čtrnáct různých hráčů a namotivován je bezesporu i Nikica Jelavić, který se o základní sestavu bude prát proti mužstvu, kterého pokořil v minulých dvou případech. V ráži je přitom Enner Valencia, ten se trefil čtyřikrát za minulá tři kola, přičemž na stejný počet zápisů potřeboval předtím startů devětatřicet. Zřejmě jen jako divák bude utkání sledovat nigerijský reprezentant Emenike, ten na konci přestupového okna přichází na půlroční hostování.

Zatímco klub z Londýna navázal na dělení bodů se Citizens pohárovou remízou na půdě Liverpoolu, Villans se vrátili na zem debaklem právě od (zatím ještě) Pellegriniho výběru. Skončila tak paradoxní jízda pěti soutěžních zápasů bez porážky a snad i právě proto můžeme čekat, že Garde vyburcuje své svěřence k udržení takové série alespoň v lize. Mírnou vzpruhou pak pro hráče je fakt, kdy se konečně dostali na hranici bodů za odehrané období, se kterými se již někdo dokázal na závěr sezóny udržet - v roce 2005 se třináct bodů po 23 kolech nevymstilo jejich rivalům z West Bromwiche. Čekání na tři body ze hřiště soupeře, které trvá od prvního kola a osm vstřelených gólů od příchodu nového manažera ale jakkoliv tichý optimismus opět naprosto umlčí. Nepomáhají ani slova Gardeho o tom, že noví hráči nepřišli jak z důvodu otřesného postavení klubu tak kvůli financím.

A radost nepřichází ani při pohledu na marodku, trojlístek Sánchez, Gestede, Kozák se pravděpodobně v sestavě neobjeví, pochybnosti nad startem pak krouží i kolem Westwooda a Huttona. Na druhé straně si po zranění hlavy z utkání s Liverpoolem odpočine obránce Tomkins.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Collins, Reid, Cresswell, Kouyaté, Noble, Antonio, Payet, Valencia, Jelavić
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Richards, Okore, Lescott, Cissokho, Veretout, Gueye, Westwood, Gil, Ayew, Sinclair
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - AFC Bournemouth  (úterý 21:00)
Krize je pro současný stav Crystal Palace ještě velmi příznivé hodnocení. Eagles v posledních šesti zápasech nedokázali zvítězit, v posledních čtyřech navíc shodně prohráli. Co je však ještě horší - ani jednou nebyli schopni vstřelit branku! Jediného gólu dosáhli v utkání s Tottenhamem, kdy si jej do vlastní sítě vstřelil Vertonghen. Nyní se Pardewovi svěřenci pokusí o reparát doma s Bournemouthem.

Až hmatatelná krize Eagles souvisí především s absencí Yannicka Bolasieho. Právě po jeho zranění přišlo temné období, v němž Crystal Palace zapomnělo střílet branky. Částečně zapomnělo střílet i na branku - vždyť bez něj průměrně ohrozí soupeřovu svatyni jen dvakrát za zápas.

Fanoušci londýnského celku jsou jistě zvědaví na novou útočnou posilu, která může situaci radikálně vylepšit. Jistota to však v žádném případě není. Emmanuel Adebayor je totiž po půl roce bez fotbalu cokoli, jen je jistota. Bez debat se v něm však skrývá velká kvalita, kterou když rozvine, může svému novému zaměstnavateli výrazně pomoct.

Bournemouth už svoji posilu do útoku úspěšně zavedl do základní sestavy a rekordní nákup Benika Afobeho se okamžitě vyplácí. Bývalý střelec Wolverhamptonu nastoupil ke třem utkáním Premier League a dvakrát se střelecky prosadil. Pomohl tak Cherries z klíčového dvojboje s Norwichem a Sunderlandem nesmírně cenné čtyři body.

Svěřenci Eddieho Howea se celou sezónu prezentují sympatickou hrou a poměrně pravidelně sbírají body. Jenže na klidný střed to pořád nestačí a Bournemouth je i přes solidní formu stále šestnáctý s pouze čtyřbodovým náskokem. A to i přesto, že z posledních devíti utkání prohrál jen dvakrát a čtyřikrát naopak zvítězil.

V utkání proti Crystal Palace se nedá očekávat příliš gólů; ať už vinou ubohé potence Eagles, zlepšující se defenzivy Cherries (šest zápasů, tři čistá konta) nebo vzájemného zápasu na Boxing Day (0:0). Mimo hru jsou kromě Bolasieho ještě Joe Ledley a na opačné straně Junior Stanislas. Naopak kapitán Bournemouthu Tommy Elphick už je plně fit. Začne však nejspíš jen na lavičce.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Jedinak - Puncheon, Cabaye, Zaha - Wickham
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman, Ritchie, Gosling, Pugh (Iturbe) - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Stoke City  (úterý 21:00)
Vtipy o střelecké potenci domácích na Old Trafford jen těžko skončí po vítězství v Derby, mnohem příznivěji by zapůsobil úspěch proti Stoke City, nejvděčnějšího hosta pro Manchester, který navíc musí vstřebávat vyřazení z obou pohárů.

"Abych byl upřímný, byl to pro nás všechny opravdu těžký týden," reagoval Mark Hughes poté, co v úterý padli jeho svěřenci na Anfield Road až po penaltovém rozstřelu a v sobotu nestačili na Crystal Palace. Po vyhrané kanonádě v Goodison Parku navíc prohráli oba následné ligové výjezdy. Potters se ovšem stále mohou rvát o Evropu a rekordní přestup Giannelliho Imbuly z Porta napovídá, že se středem tabulky uchlácholeni nejsou.

Pro Hughese bude první únorové klání jeho stým zápasem na lavičce Stoke, kde prozatím sedmatřicetkrát slavil vítězství, o jedno utkání méně pak prohrál. Na Old Trafford však osmkrát v řadě odjížděl se skloněnou hlavou a i jeho vinou tak odjížděli Potters ze všech sedmi návštěv v Premier League bez bodu. Nicméně předešlá čtyři setkání přinesla favoritovi jediný tříbodový úspěch, na Boxing Day pak odjel z Britannia Stadium s dvoubrankovou porážkou.

Louis van Gaal je trnem v oku nemalého počtu fanoušků Red Devils, prozatím má ale zřejmou podporu vedení. A to přesto, že za třiadvacet kol v Premier League nikdy nevstřelil Manchester méně branek, dvanáct domácích tref je navíc druhým nejhorším zápisem letošní sezóny. Jasná sázka na obranu sice ční v defenzivních statistikách, pět inkasovaných gólů na vlastním trávníku a jedenáct čistých kont vyznívá nejlépe z celé ligy, jen těžko to ale vyrovná agónii diváků z předváděné hry, jež si naposledy vybrala daň v podobě krádeže Southamptonu.

"Nejsem hlupák. Jsem inteligentní člověk a nedokážu předpovědět úterní atmosféru. Doufám, že dokážeme předvést stejně kvalitní výkon jako proti Derby," nedělá si iluze Van Gaal po třígolovém představení v poháru o přijetí fanoušky. I nadále se navíc musí obejít bez Bastiana Schweinsteigera, který po vyšetření kolena uslyšel horší zprávy, než které se původně očekávaly. Naopak Michael Carrick si po pauze zahrál o víkendu alespoň jako náhradník. V dresu hostů možná až do konce sezóny neobjeví Marc Wilson, který si ze soboty odnesl vážné zranění kolena, a stoprocentně fit nejspíš ještě nebude ani kapitán Shawcross.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Damian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Fellaini, Schneiderlin, Lingard, Herrera, Martial, Rooney
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Wollscheid, Pieters, Whelan, Afellay, Shaqiri, Bojan, Arnautović, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.90 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - Swansea City  (úterý 21:00)
Po víkendové pohárové vsuvce v podobě FA Cupu se znovu vrací anglická nejvyšší soutěž, kde se v rámci čtyřiadvacátého kola od deváté hodiny večerní utkají West Bromwich Albion se Swansea. Jako obvykle bude největší otazníkem, zda do utkání nastoupí mladá hvězdička Baggies, Saido Berahino...

Anglický reprezentační útočník byl totiž opět během lednového přestupového období mohutně spojován s možným odchodem a kromě tradičního zájmu Tottenhamu se o Berahinovy služby také mocně pokoušel Newcastle. Ani nabídka jednadvaceti milionů liber však vedení West Bromwiche neobměkčila a klub pouze potvrdil své dřívější stanovisko, že jejich dvaadvacetiletý kanonýr jednoduše není na prodej.

Lze tak očekávat, že by se Berahino mohl objevit v základní sestavě domácích, neboť v sobotu ve zmíněném FA Cupu proti Peterborough potvrdil vzrůstající formu dvěma vstřelenými brankami. Jedinou možnou překážkou tak může být naražená noha, kterou si Berahino ze zápasu rovněž odnesl. "Je na soupisce pro zítřejší zápas a očekávám, že tam také bude," potvrdil asistent manažera Tonyho Pulise, Dave Kemp.

Debuty v novém dresu by si mohly odbýt také posily do středu pole - na hostování do konce sezony přišel Brazilec Sandro z druholigového QPR a také Alex Pritchard z Tottenhamu. Chybět naopak Pulisovi budou Brunt, Morrison a McManaman, zatímco Fletcher s Fosterem by se svých zdravotních neduhů měli zbavit včas, aby do utkání nastoupit mohli.

Swansea si v letošní sezoně prošla turbulentními časy, které stály manažerské křeslo Garryho Monka a navzdory klubovému plánu nechat do konce sezony v pozici náhradního manažera Alana Curtise se nakonec nedávno přece jen přivedla nová tvář - Francesco Guidolin. Někdejší trenér italské Parmy či Udinese již ve Walesu stihnul strávit několik týdnů, aby se seznámil s novým působištěm i hráči a zatím může být nadmíru spokojen, neboť Swans zvládli vyhrát své poslední dva ligové zápasy. Na sestupové příčky si tak rázem velšský celek vybudoval náskok čtyř bodů.

Přesto Guidolin, jenž v úterý dost možná dopřeje debut osmimilionové útočné posile Albertu Paloschimu, uznává náročnost příchodu do nového klubu uprostřed rozjeté sezony. "Je to pro mne úplně nový svět, pro všechny týmy a manažery v takové chvíli vůbec nejde o dobré načasování. Jsem tu novým manažerem a stále neznám všechny vlastnosti svých hráčů. To nejdůležitější je pro mě mít šanci s nimi pracovat."

Na rozdíl od West Bromwiche, který proti Peterborough uhrál remízu 2:2, Swansea již v FA Cupu nefiguruje a měla tak více času na přípravu. "Žádný velký rozdíl to ale neudělá," odmítá Guidolin. "Výhra by byla důležitá, ale velmi spokojený jsem už teď. Nebyli jsme na tom dobře, ale s dvěma výhrami za sebou už naše postavení v tabulce vypadá lépe. Mám určité nápady, jak upravit naši hru, ale v tuhle chvíli toho příliš měnit nemůžu."
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob - Sessegnon, Fletcher, Gardner, McClean - Rondón
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton - Ki, Cork - Sigurdsson - Routledge, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City23138242:2647
2.Manchester City23135545:2344
3.Arsenal FC23135537:2244
4.Tottenham Hotspur23119341:1942
5.Manchester United23107628:2137
6.West Ham United2399536:2836
7.Liverpool FC2397730:3234
8.Southampton FC2396832:2433
9.Stoke City2396824:2533
10.Watford FC2395927:2632
11.Crystal Palace23941024:2731
12.Everton FC23611640:3429
13.Chelsea FC2377932:3428
14.West Bromwich Albion2377922:3028
15.Swansea City23671022:3125
16.AFC Bournemouth23671027:3825
17.Norwich City23651228:4323
18.Newcastle United23561225:4121
19.Sunderland AFC23541428:4619
20.Aston Villa23271418:3813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1685)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal dnes na prve miesto...

Reagovat
smazaný uživatel

Soton vám dá zase příděl.

Reagovat
smazaný uživatel

teď dostanete zase ale né tak hrozně no

Reagovat
Busby babes

Darmian bude jo? to se mi nejak nezda, ze by tyden po prerazenych zebrech a mozna propichnuty plici nastoupil...

Reagovat
kiwwi

on mal prepichnute pluca a zlomene rebra?

Reagovat
Busby babes

no psalo se to nejak hned po tom zraneni, ale nevim, jestli to pak bylo potvrzeny. kazdopadne kdyz plivas po takovem narazu krev, tak to neni moc dobry. bud ma treba jen "narazenou" plici, coz je taky tak tyden klidu nejmin..

jako pokud je ok, tim lip, ale myslel jsem, ze to nebylo zas tak mirne zraneni.

Reagovat
kiwwi

plut krv mozes aj ked ti da niekto do zubov, alebo si kusnes do jazyka pri zuvani zuvacky...

co boli oficialne vyjadrenia, tak toto boli nejake predpoklady este pred vysetrenim, ale potom nebolo potvrdene nic z toho (samozrejme Daily Faily uz napisali, ze bol pomaly v ohrozeni zivota a ma poprepichovane vsetky vnutorne organy)

Reagovat
Busby babes

proto ten zmateny smajlik... tim lip, ze to neni tak vazne.

no jasne, plivat krev muzes i kdyz se kousnes do jazyka... jen to ty krve neni tolik. zazil jsem oboje.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Však na ten neběhavej fotbal LVG ti stačí i jedna plíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kiwwi

Digi dava 4 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

V kolách cez týždeň, keď sa hrá v ten istý čas, tak majú na výber koľko chcú.

Reagovat
kiwwi

akurat teda fanusikovia Spurs budu asi nasrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no nas davaj na 4ce a tu nemam...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme si zvykli

Reagovat
PP

OT: Uvažuju asi po 15 letech koupě nějakého fotbalového manažera. Co je za vás ta nejlepší volba? Jestli PM nebo Total Championship či existují i nějaké jiné?

Vůbec nepotřebuju hezkou grafiku nebo co nejaktuálnější soupisky, jedná se mi o logičnost hrym zábavnost a dobrou hratelnost.. Vůbec nejraději jsem měl starého Premier Managera 3!

Reagovat
smazaný uživatel

football manager, cokoliv jiného je v dnešní době vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Busby babes

jak pise owny, dneska uz mas jen jednu moznost. pokud nemas zadnej predchozi rocnik, tak FM16 je jasna volba. pro ty co maj FM15 tak muzou jeste rok pockat.

Reagovat
r.mrazik

jdi si misto toho kopat ven o barak

Reagovat
PP

rád bych, ale s 10měsíčním klukem to zatím nelze.. ale neboj..

Díky za infa, takže FMko 2016..

Mrknu ještě na recenze na webech.

Reagovat
Wat

Nevite nekdo, kde bych sehnal flasky, ze kterych pijou pri zapase napr. hraci Leicesteru? Jsou to ty, jak pijou, pricemz lahve maji porad vertikalne.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Wat

Jo, to jsou přesně ony.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucozade....ale nevim, jestli se dají sehnat přesně ty, co mají hráči Lestru....tady ta značka letí no.....zkus najit neco jako Lucozade sports bottle nebo tak nějak...podobnou určitě sezeneš

Reagovat
Lacko_Boh

? šak to je hrozné

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
Darren Fletcher

skus slamku

Reagovat
smazaný uživatel

www.sportisimo.cz/contigo/addison/52381/

Sice to neni jako ta, co mají hráči Leicesteru, ale funguje to si myslím stejně, akorát barvy lahve tam jsou na prd, pěkná zelená došla.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú dneska zase parádne zápasy, vybrať si medzi WHU - Villa, Arsenal - Saints, Norwich - Spurs a Leicester - Liverpool je fakt peklo. . Na Sunderlande zase čakám Aguerov koncert, Na OT seriózna dvojka. Aby si človek potom dokázal vybrať.

Reagovat
Hokaido

Foxes jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Garde zvažuje odchod z Aston Villy

Tak nejak som to tušil, ten je tam taký bezradný a zúfaly až mi ho je ľúto

Reagovat
kiwwi

Radamel Falcao včera společně se svým agentem Jorgem Mendesem pobýval v Madridu a ve hře byl návrat do Atlética. Kolumbijský útočník se trápí v Anglii a nedaří se mu na hostování v Chelsea, která si ho vypůjčila z AS Monaco. O jeho dalším stěhování se spekuluje už poměrně dlouho, včera se ovšem žádné neuskutečnilo, jelikož na doladění všech případných podmínek nebyl dostatek času

chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spätne premietnem v hlave UEFA Super Cup a jak tam zdemoloval Chelsea, to je až nehorázne ako sa prepadol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není náhoda, že zrovna u něj se spekulovalo, že podvádí s věkem, teď se to ukázalo

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, dnes je liga? dojebany tyzden hned od zaciatku, nie az na konci, preco nie..

Reagovat
I am Mancunian

ty si fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

takýto príspevok by som čakal od teba, nie od Paľa.

Reagovat
Lacko_Boh

šak prave že je,ked mu futbal dokaže pokaziť tyžden napr. ja som už rezignoval davno

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
wild

nablizsich 30dni odohrame 8zapasov, takze si zvykaj nato, ze budes mat dojebany tyzden az 2x

Reagovat
niflheim

Reagovat
BrainBlender

Precetl jsem predpokladabou sestavu a zvedl se mi zaludek. .. ne kvuli jmenum specificky, ale spis se mi to asociovalo s tou nezazivnou hrou :-D

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
r.mrazik

uz se tesim na vecer...je potreba trochu upustit nervy...

Reagovat
Busby babes

dneska je rozsekame!! 1:0, Bojan vlastni. bez strely na branu.

Reagovat
r.mrazik

prvni polocas nula nula...a pak to zas trefi arnautovic a bude to...

Reagovat
Busby babes

nebo.

Reagovat
vodka

arnautovic mozna nenastoupi, ma hamstring

Reagovat
kiwwi

to ma snad kazdy nie?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale on má jeden navíc

Reagovat
vodka

ok, hamstring problem

Reagovat
r.mrazik

aha...tak tim lepe...kazdopadne se docela tesim

Reagovat
vodka

já to neuvidím dneska, priority jsou dneska a zítra jinde...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Podle toho šetření v FA Cupu bude asi sestava jako vždy poslední zápasy co? Akorát by asi mohl hrát Lovren místo Toureho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je sestava jakákoliv, Leicester musí vyhrát.

Reagovat
fff

Dnes prekvapime .

Reagovat
johnik

Taky myslím že bude Lovren v základu....

Reagovat
tomasinho

A vlastně asi Hendo bude mimo že?

Reagovat
fff

Vcera pisal Pearce, ze moze hrat a asi aj bude.

Reagovat
fff

Som zvedavy ako Ibe. Dnes by som ho dal na lavicku. Chalan je poslednu dobu mimo, potencial obrovsky, ale to jeho riesenie situacii je v 9 pripadoch z 10 na facku. A najhorsie je to ked sa mu podari prejst cez hraca, to akoby mu daco zrazu preplo v hlave a ide dalej, do druheho, pripadne tretieho hraca. Pricom urobit po tom prvom hracovi narazacku, tak by jeho hra bola ovela efektivnejsia.

Musi na tom Klopp s nim zapracovat, je rychly, fyzicky silny, strela tvrda oboma nohami.

Stale je mlady, v decembri 20, takze kopa casu na tom zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

obrovsky potencial?

Reagovat
fff

Ano Oľo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som sa neodvazil napisat v suvislosti s Ibem, potencial ma, ale nedokazem napisat aky, ale obrovsky? Je novy Gerrard alebo Roeni? dost velkohube prehlasenie, bez urazky...

Reagovat
cristiano.K.

proč typického křídelního hráče srovnáváš s Gerrardem nebo Rooneym

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

Da United konecne v 1 polcase gol? Ten kurz je krasny.

Reagovat
I am Mancunian

neda

Reagovat
afc

Tak to by ste atakovali nejaky negativny rekord ak ste ho uz ovsem neprekonali..12 zapasov by bol masaker.

Reagovat
Swarley

dá, Wazza z penalty, ať taky něco vyhraješ

Reagovat
Counter

Penalta bude, ale ronei ji nedá

Reagovat
Swarley

tak to by bylo ještě za lepší prachy, to je fakt

Reagovat
icemike

Vosí hnízda EF, PL vs PD a Guardiola vs "fotbal"

Reagovat
FCSL

Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Campbell, Özil, Alexis Sánchez - Giroud

Kromě Santiho nejlepší možná, snad si tam nedá Walcotta místo Joela nebo Oliho

Reagovat
fff

LFC anketa... Teixeiru sme zrejme mohli mat za 38m libier, Klopp povedal nie. Urobil dobre, ci nie podla vas?

Podla mna urobil dobre.

Reagovat
icemike

Kdyby byl mladší, tak bych neváhal, ale jinak je ta cena o 10 mega vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze sa to bude dat hodnotit az spatne. Ak sa podari v lete nejaka bomba, tak nie. Ak sa nepodari, tak sme si nechali utiect hraca, ktory by nas s najvacsou pradepodobnostou o nieco posunul.

Co sa tyka ceny, tak tazko hodnotit. Este pred rokom by to bol nonsens samozrejme, teraz je to uz uplne naruby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Udělal dobře, radši ty peníze pošetřit do léta, až bude víc času na případný posily, který budou Kloppovi víc sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

nadruhou stranu v létě se takhle bude muset řešit spousta pozic, takhle by jedna odpadla

Reagovat
fff

Hm... Podla mna praveze AM nie je problem a pravdupovediac som bol aj prekvapeny, ze sme po nom sli. Podla mna nam treba skor typickeho utocnika a CM, to medzitym mame poriesene slusne.

Reagovat
Kowe

no však on by nehrál AM ale křídlo pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Inac tak btw by ma zaujimalo aka bola reakcia Teixeiru a ako sa to prejavi na jeho vykonoch. Predsa len je PL omnoho lakavejsia po kazdej stranke, iste by si polepsil platovo, mal by lepsie vyhliadky smerom k repre, ma u nas dokonca BFF. A to nehovorim o tom, ze hra za klub, kde si nemozes byt isty, ci jeho stadion bude stat aj v najblizsich rokoch. Nakoniec sam ten prestup dost tlacil. To vedenie Shtaru teda prejavilo velke sebavedomie.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sachtaru.

Reagovat
avicii

tazko povedat, bol by posila ale ta suma bola obrovska co pytali...ci to bolo dobre uvidime podla letnych posil...na leto som velmi velmi zvedavy

Reagovat
vladis271

má rozhodne gule. Má u mňa plus, vyžaruje tým rozhodnutím silu. Problém je v tom, že dnes opäť budem musieť trpieť Milnera a Lallanu. A moja nálada nie je moc dobrá už teraz, neviem čo večer. Ale prinajhoršom, ked sa to nebude dať vydržať prepnem na Stoke.

Reagovat
r.mrazik

kdyby mel koule,tak ho za tu cenu koupi a vezme to riziko ne?

Reagovat
fff

to je uvaha toto

Reagovat
r.mrazik

zalezi proste na uhlu pohledu ty uvaho

Reagovat
fff

Len Tvoje uhly pohladu su velakrat zvlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale konkretne tento uhol pohladu je hoodne divny

Reagovat
r.mrazik

je to na uhlu pohledu

pro me ma koule ten,kdo jde do financniho rizika s tim,ze kdyz to vyjde,tak ten tym posune...i kdyz to znamena,ze v lete bude mit o to mene penez

rozhodne bych netvrdil o nekom ze ma koule jen proto,ze stopne obchod...zadny riziko neabsolvuje (vzhledem k pozici liverpoolu)

Reagovat
smazaný uživatel

S tym druhym suhlasim. U tej prvej casti akoby si nebral v uvahu, ze ho mozno az tak nechcel.

Reagovat
r.mrazik

kolik tech nabidek na nej vubec bylo? dve? tri?

ono se uvidi,kdo prijde v lete...asi podle toho se to bude dat lepe hodnotit,tenhle postoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mne to príde ako signál, že má čas a nie je na ňom tlak. FSG sa doňho zamilovali už pár rokov dozadu. Týmto rozhodnutím sme sa v podstate vyradili aj z teoretického boja o LM. Lebo nám chýbajú góly a on by ich priniesol.

Reagovat
fff

Bolo by to podla mna kratkozrake riesenie za velke prachy na post, ktory mame v pohode obsadeni (AM). Goly sa nam poriesnia v buducnosti radsej kupou utocnika s tym, ze Teixeirovu poziciu golove podhrotoveho hraca bude hrat Firmino za 29m libier.

Reagovat
fff

obsadeny kurva.

Ale fakt radsej poriadneho utocnika podla mna. Za 38m by som skusil Aubu .

Reagovat
avicii

ale bude drahsi asi jednoznacne by som skusil do zalohy Gundogana, ten bude chciet odist si myslim...do utoku by som zvazoval napr. aj Michyho Batshuaya, pripomina mi Danyho

Reagovat
tomasinho

Pokud se s Firminem nepočítá na hrot. Zatím je tam daleko lepší než na AM. A jedno AM/křídlo by tím pádem dávalo smysl docela.

Reagovat
r.mrazik

jj...to chapu...

jen bych osobne netvrdil ze ma koule ze odmitl prichod...to je vse

ukazat svoje koule bude mit cas v lete...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Teixeiru jsem chtěl k nám, toho bych vám záviděl. I když si nejsem jistej, jestli by zrovna vám k něčemu byl. My přesně takovýho hráče potřebujem.

Klopp má za to rozhodně palec hore, tohle v anglickým fotbale dělal naposled snad SAF, né?

Reagovat
smazaný uživatel

to k tomu ako ludia naivne cakali, ze LFC bude pokracovat v preplacani

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna urobil dobre, túto sezonu aj tak nie je pod tlakom(pochyboval by som že by to miesto inak vzal). A teixeira nie je žiadny hrač ku ktoremu by nebola v lete alternativa na trhu. *moj nazor*

Reagovat
Coutinho10

jo, 1 Teixeira staci

Reagovat
patas92

OT: pls máte někdo link na ten funkční FM? Mně všecky odkazujou na steam, když je chci nainstalovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Link nemám, ale jestli ti dole na tý liště, kde je antivirák atd. běží Steam, tak ho vypni. Něco podobnýho se děje i když zkoušíš pustit stáhnutou hru, co je k dispozici na Steamu a současně ho máš i zapnutý. Tak tě to vždycky odkáže jen na Steam a tu hru to nepustí.

Reagovat
patas92

Už sem to vyřešil, ale stejně mi to chvíli po spuštění spadne...ale jinak díky

Reagovat
Mastný Chobot

Reus: "Rosicky was so unlucky he had bad injuries because, otherwise, he would be one of the world's best players."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

má dobrý vkus, no

Reagovat
vladis271

taká priezračná chytačka na Ivana. To ti nezhltne Dominik.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

to Reus nema ako vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to "musíme" zvládnout CITIZENS 0:4 výhra a tři body doma !

Zbytek vidím: Svatí zabojují o x 2:2 (přeji ale výhru 1:2), podobně to vidím u Reds, kteří by mohli vyhrát 2:3 (popř. 2:2), Kohouti vyhrají 3:1, naši 0:4 , Kladiváři snad 2:0, Labutě buď vyhraj 1:2 (na 80%) popř. x 1:1, Stoke by mohlo vyhrát 1:3 , CR- třešně přeji x takže 1:1 popř. 1:0 výhra, zítra Chelsea výhra 1:3 a Karamelky snad budou bodovat doma naplno 2:1

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

tak on to byl dobrý hráč trénování je trochu horší, ale jinak ho mám celkem v oblibě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi futbal

Reagovat
Willy Wonka

Wazza by se mohl učit.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
fff

Klopp could not have made it clearer the bidding for Teixeira ended not only with his support, but also at his request. (Chris Bascombe)

Klopp has other players he wants who will be available in summer & not now. He’ll have a significant budget before next season. (Bascombe)

A new spine is needed to this team – a keeper, dominant centre-half, central midfielder and reliable goalscorer. #lfc (Chris Bascombe)

Brutalne sa tesim na leto.

Reagovat
fff

Este by sa hodilo daco na kraje obrany. A central midfielder idealne CM aj DM. Ale je toho dost. Ak chceme kupovat kvalitu co nieco aj stoji a nie len kvantitu, tak toto vsetko v lete asi neporiesime.

Za mna v lete idealne 3 kvalitnych hracov do zakladu, brankar, zaloznim a utocnik. A potom postupne zvysok.

Reagovat
tomasinho

Já osobně třeba Clyna rok přežiju, ale Morena už fakt ne.

Reagovat
Kowe

zas nepřeháněj jsou důležitější posty pro posily než krajní obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

jj. 9 stopérov aspoň a potom jeden brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

presne takychto hracov budeme v lete kupovat aj my, som zvedavy, kto nakupi lepsie

Reagovat
vladis271

To je tak 150 milionov na dnešnom trhu.

Reagovat
Kowe

což bude kvůli ffp problém

Reagovat
fff

Ja to vidim v lete na 3 kvalitnych hracov, z ktorych jeden musi byt brankar. 150 je prehnane.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je na programe dalsie kolo 3. najlepsej ligy sveta.

Reagovat
Miguel19

A jak jinak, ty u toho nemůžeš chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/mrdanwalker/status/694482390786428929

hmm Mrdan by nekecal len tak do vetra...nieco sa asi fakt deje

Reagovat
I am Mancunian

why would he leave a stable job for madness and no direction? Who are the 3 "idiots?"

Reagovat
Swarley

"madness and no direction"

Reagovat
I am Mancunian

je to vtipne ze

Reagovat
Swarley

vždyť je to blbost

Reagovat
I am Mancunian

ma to blizsie k pravde nez je vacsina ochotna si priznat

Reagovat
Swarley

direction to má, že je na houby, to je věc druhá, to už je spíš madness, že i tak se toho chceme držet...

ale vážně, je to přehnané, naše pozice se nemění ani po těch 2 a půl letech, kdy to zrovna nešlape...to je to, co jsem říkal celou dobu, ještěže nám tohle SAF zaručil na dlouhou dobu...těch pokusů o návrat můžeme mít hromadu

Reagovat
I am Mancunian

jasne, ze je to prehnane, ale nejde spravnym smerom a ani si to neuvedomujeme, takze na ten navrat mozme v dohladnej dobe zabudnut

Reagovat
Swarley

tebe v létě z toho Mourinha klepne

Reagovat
fff

Jeho? Skor kiwwiho.

Reagovat
Swarley

nebudou jediní, těch lidí bude hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz to mas obhajene?

Reagovat
Swarley

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som sa trochu stratil, ale

Reagovat
Swarley

však tady nemá cenu ani nic rozepisovat, stejně to nikdo nečte, stačí heslovitě

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela.

Reagovat
Swarley

Mrkvička

Reagovat
Busby babes

obhajovaba bude jednoducha. Mourinho je zmrd. ale ted to bude nas zmrd.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mourek je na věky věků náš zmrd.

Reagovat
I am Mancunian

pride poche

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ale tak on potrebuje zivit taketo picoviny, lebo musi zaujat na ef, nic viac za tym hladat netreba..

Reagovat
I am Mancunian

nie je tazke si priznat, ze je u nas nieco zle, skus to palo

Reagovat
Swarley

to rozhodně těžké není, ale určitě neodpovídá no direction a madness

Reagovat
I am Mancunian

bad direction a madness

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je este horsie, nie :D

Reagovat
I am Mancunian

to dedkovi nevydalo no :D

Reagovat
Swarley

:DDDDDD

tukomasteeeer

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

ty už taky poslední dobou jedeš jen heslovitě...a agresivně...hlavněže jsme to tak před rokem řešili, že sem to stejně všechno směřuje...

Reagovat
Counter

Já tu poslední dobou předně nejsem. To se pak těžko rozvíjí nějaké kloudné debaty... Ale pořád bych to jako agresivitu necharakterizoval, od toho tu jsou jiní mistři.

Reagovat
Busby babes

si to spletl s One Direction...

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny sasko

Reagovat
vladis271

Ja si dokážem predstaviť, že by k vám šiel aj v pozícii kedy na tom budete horšie ako Spurs. Ale toto mi príde preňho skoro. Nech skúsi so sliepkami niečo ukopať a nie, že si vybojuje LM a pôjde do tímu, ktorý ju hrať nebude.

Reagovat
I am Mancunian

nepojde k nam na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

už k nám zase nechce nikdo chodit Vlado? se opakuješ v cyklech

Reagovat
kiwwi

preco si si tam dal fotku cernocha?

Reagovat
I am Mancunian

wtf ivan, sa ukludni.

Reagovat
vladis271

Poche krysa

Reagovat
EXoRcIsT

on je super ale Tottenham ho nepusti to by boli blazni

Reagovat
kiwwi

co s tym ma Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak normalne odpovedz nie? Co s tym moze urobit Tottenham, keby sa Poche rozhodol, ze k nam chce ist?

Reagovat
vladis271

Spurs nie je Soton. Vždy to bol spiaci obor. A momentálne (špeciálne s Levym) by mali mať dosť sily udržať ho aj proti jeho želaniu. Ak by tá túžba odísť pretrvávala dlhšie, nepochybujem, že by nakoniec odišiel. Ale rok by ho udržať dokázali určite, pričom vy by ste sa možno poobzerali po inom kandidátovi.

Reagovat
kiwwi

skor mi ide o to, ake realne moznosti na udrzanie maju...manazeri nemaju zmluvy ako hraci, ale normalne zamestnanecke, cize ked sa Pochettino rozhodne rezignovat, tak mu v tom nijako nezabrania

Reagovat
smazaný uživatel

neodmítli jste nedávno rezignaci LVG nebo tak něco?

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím si, že to je tak jednoduché, si zober, ako sa prepieralo napr. odstupné, čo musela Chelsea zaplatiť za Boasa.

Reagovat
kiwwi

normalne vyplatenie zo zmluvy

Reagovat
Mastný Chobot

a myslíš, že tá čiastka je nejako fixne daná alebo sa dá vyrátať? Netreba tam súhlas klubu? (neviem, preto sa pýtam, lebo sa mi nezdá, že by to bolo takto jednoduché)

Reagovat
kiwwi

maju/mozu mat proste v pracovnych zmluvach klauzuly, ze ked zlozia rezignaciu a klub to nebude chciet, tak musi zaplatit nejaku ciastku a naopak, ked klub vyhodi manazera proti jeho voli, tak nejaku ciastku dostane on

Reagovat
Mastný Chobot

tak to si asi pripravte peknú sumičku, lebo neverím, že niekto ako Levy by na toto nemyslel a nemal to ošetrené.

Reagovat
kiwwi

tak po prve peniaze niesu problem a po druhe, Pochettino asi tiez nebude idiot, aby suhlasil s akoukolvek nezmyselnou vykupkou a tak si "zavrel dvere"

Reagovat
vodka

ono je to u trenérů většinou tak, že se vyplatí plná suma peněz, co má daný trenér ve zbývající části smlouvy. Pokud by měl smlouvu na 5 mega na 3 roky, tak 15...

Reagovat
vladis271

tiež mám pocit, že tak jednoduché to byť nemôže. Ale hádať sa nejdem.

Reagovat
Hokaido

Jj, akortát asi bude muset přečkat dvou měsíční výpovědní lhůtu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Ty už fakt vytáhni hlavu z prdele. Spurs rozjeli nejzajímavější projekt na ostrovech, Poche je jedna z hlavních postav, jedou na LM, mají strašně mladý tým a až strašidelně velkej potenciál. Ale né, ten váš Ed si pískne a Poche se hned posere, protože United....

Reagovat
smazaný uživatel

poche sa posere maximalne nad realom ci barcou, nie nejakym ManU

Reagovat
vladis271

toto je ale smutné.

Reagovat
fff

Podla mna aktualne nema dovod k vam chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, v Tottenhamu si staví opravdu slušnej tým, kterej hraje asi nejhezčí fotbal, co tam pamatujou za poslední roky....ale zase Manchester je Manchester

Reagovat
r.mrazik

nektery tymy se proste neodmitaji...at z hracskyho hlediska,tak z manazerskyho...tyhle reci o duvodech a do horsiho jsou k smichu...

Reagovat
fff

Nepisem nikde nic o chodeni do horsieho, ale domyslaj si dalej.

Je u Spurs druhy rok, buduje si tim, ktory si tuto sezonu sadol a moze s nimi daco dosiahnut. Ma 43 rokov, kopu casu a nepochybujem, ze v buducnosti skonci (owny a spol tuto cast preskocte) aj vo vacsom time.

Aktualne podla mna mna nema dovod k vam ist mimo toho, ze by mal nepochybne vacsi plat a viac penazi na hracov. Na druhu stranu nemyslim si, ze v Spurs by mal problem s peniazmi na hracov.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

nektery nabidky jsou jednou za zivot a jsou jednoduse tymy,ktere se neodmitaji,kdyz trenujes "prumerny" tym...

ze si nekdo stavi tym v tottenhamu je krasna vec,ale urcite je lepsi stavet tym v MU a dalsich mnohem lepsich tymech...

navic tuhle logiku moc nechapu...je mlady,ta sance prijde...no,a nebo ho zejtra trefi šlak a nebo prejede auto...

Reagovat
r.mrazik

nehlede na to,ze manazerska prace je vrtkava a nikdo si nemuze byt jisty nicim...pristi sezonu to muze prestat jit a pak pomaze...koncepce,nekoncepce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"průměrný tým", "mnohem lepších týmech"

V Anglii není jediný mnohem lepší tým. Ten váš je dokonce horší. A pokud myslíš kluby, tam je ten běh samozřejmě trochu delší, ale už i na tom se pracuje. Šedesátitisícový stadion v severním Londýně je zárukou velkého klubu sám o sobě.

"jsou jednoduse tymy,ktere se neodmitaji" Jo, třeba Man City nebo PSG. Ti, kteří mají prachy. Pochettino je Argentinec, co strávil většinu kariéry v Espanyolu, ne nějakej váš zkurvenej odchovanec.

Reagovat
r.mrazik

porad je ten tym jen pochcanej tottenham...tzn porad tym,kterej je vnimanim i pres lepsi vysledky pod liverpoolem...a to je co rict...proste jdi brecet jinam

Reagovat
r.mrazik

*tym,klub....porad je rec o tottenhamu...at je ti to jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidění světa je tak jednoduchý, když seš blbej jak štoudev

Reagovat
r.mrazik

atoviszejo...

Reagovat
Busby babes

takovou sebekritiku bych na EF necekal.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Je hrozne husty jak se nekdo dotkne tottenhamu a uz tady skaces jak certik z krabicky nevladzete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

silena skupinka urvanych slepic

Reagovat
Cobra

Zapomínáš na kiwwiho... tohle je trošku pokrytecký a v každém táboře se najde "srdcař" a mimo to....

Iacob to napsal ještě slušně, mrazík to prostě tuhle sezónu neunáší a napsal to tak povýšenecky, že by si měl dát facku a probrat se

Reagovat
r.mrazik

vam v tom kurniku fakt preskocilo

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Já si do Kohoutů ( ) taky rád kopnu, ale teď tady Mufani píšou jen zaslepenecký sračky.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme....dalsi rozum prisel...

martinez by odmitl barcu a poche MU,protoze maji projekt

Reagovat
Hokaido

Martinéz je o hodně horší, než Poche. A srovnání vás s Barcou už taky není moc na místě.

Reagovat
Counter

To je naprostá klasika, odjakživa :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Do 5 let jsme na úrovni Liverpoolu i co se týče financí. Poche má u nás jedinečnou šanci dokázat to, co se povedlo Wengerovi s Arsenalem. Sám se jím hodně inspiruje a prohlášení jako "Pokud nebude k dispozici někdo, koho chci, nekoupím nikoho"...dál už zajít v napodobování Wengera snad ani nejde.

Poche má teď plat 2 mega liber, Wenger 8, Klopp s LvG 7. Brzo dostane nabídku na lepší smlouvu, 5-6 si určitě zaslouží.

Reagovat
kiwwi

Guardiola 14.5

Reagovat
Mastný Chobot

Idete stavať štadión, nie náhodou? Arsenal to strašne limitovalo skoro 10 rokov.

Reagovat
Mastný Chobot

finančne, samozrejme

Reagovat
vodka

v jiné stituaci, Tottenham navíc bude předělávat WHL, takže nemusí ani draze platit za pozemky, celé to mělo vyjít kolem 400 milionu liber...

Reagovat
Busby babes

to vsechno je sice pekny, ale je to jak kdyz Liberec skoncil parkrat nad Spartou, tak porad je ta Sparta uplne nekde jinde nez Liberec. No a obdobny to je v rozdilu United - Tottenham. Jen to x krat vynasob.

Reagovat
smazaný uživatel

x=0.něco

United zhruba dvojnásobný rozpočet proti Spurs, Sparta 300 mega vs Liberec 80 mega.

Liberec je finančně ve sračkách, Karl nemůže najít sponzory a rozehrává Spartě odchovance. To se absolutně nedá srovnávat s touhle situací. Tottenham je ten tým z hlavního města a United z hnusného industriálního severu. Existuje hromada článků o tom, kam se THFC posune a žádný z nich nepíše o strádání.

>>Teď i Yungovi odpovídám

Za minulý rok jsme byli s čistým ziskem kolem 50 mega nejziskovější klub na světě. Jsme komplet oddlužněni. Tady si to porovnej s ostatními (starší, ale u nás se nic nezměnilo): http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/03/29/00/2714DD0400000578-0-image-a-24_1427588810873.jpg . Naše přestupáky vypadají takto: http://imgur.com/dSCmcyH . A přesto máme teď nejmladší a konkurenceschopný tým, který má všechny předpoklady k tomu, aby fungoval pár let jen s rozumnými zásahy.

Stadion má stát kolem 500 mega a stovku už prý máme. TV práva nám jdou na ruku, nebudeme kupovat hráče, jejichž cena jde teď strmě vzhůru, ale ty peníze navíc se investují do stadionu. Prodají se naming rights, něco zaplatí NFL smlouva. Čím víc LM, tím líp.

>>Nejsem odborník přes finance

Taky to bude na pár let limitující, ale ta finanční příprava na stavbu je důkladná. Kolem 2010 jsme měli dluh kolem 200 mega, teď žádný. Takže můžeme stavbu skončit s nějaký relativně zdravým 200milionovým dluhem.

Je skvělé být konkurenceschopný i teď, v době omezeného rozpočtu. A Pochettino je na to ideální manažer.

Reagovat
Busby babes

hele nedala se stejna logika uplatnit i kdyz byl v sotonu? ale prisel tottac, coz je proste vetsi klub a Poche si jen sbalil a zamaval... nebo to bylo jinak? Jsem linej hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. Nejdřív musel umřít majitel, jeho dcera vyhodila ředitele (který Pocheho sám sehnal a pak mu v Anglii dělal tak trochu tátu) a začala prodávat tým. Poche tehdy dal podmínku, že jestli vyhodí toho ředitele (Nicola Cortese), jde taky.

Reagovat
Busby babes

ok,

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jdu poslat Levymu powerpointovou prezentaci o tom, jak si Redknapp myslel, že odejde k Albionu, dojebal nám sezónu a skončil v QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koľko sa cca zarába na pozícii recepčný vo fitku - BA a okolie? Také tie vychytané fitness centrá.

Reagovat
Mastný Chobot

šak im zavolaj do Golema na recepciu a spýtaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to je cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam chceš fakt zavolať na recepciu a toho, čo ti zdvihne telefón sa spýtať, že koľko zarába?

Reagovat
Jardin

Stačí to trochu zaobalit, třeba že jsi ze statistického úřadu a děláš průzkum

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nemyslel vážne, akurát ma Chobot pobavil :-)

Reagovat
Nikikrew

Tak Sotonu mame klasicky co vracat. Snad dnes to vitazstvo uz urveme aj ked to vidim tak na 1:0 (Sanchez)

Reagovat
Mastný Chobot

Pevne verím, že si Joel udrží základ, bola by hlúposť ho posadiť momentálne a ani tomu neverím, že by Wengele hral s krídlami Alexis - Walcott. Rád by som videl aj Thea na hrote, možno by sa konečne zobudil, ale v základe skôr asi Giroud. Ďalší otáznik je Coq a aj keď v sobotu vyzeral, že je v životnej forme, aj keď sa vrátil po 2 mesiacoch, tak neviem, či je dobré to s ním riskovať 2x za 4 dni v základe. Na druhú stranu, lepšie ako, keď si predstavím Flaminiho alebo dvojku Ramsey - Elneny, to by bol prúchoďák jak sýrsko-libanonské hranice. Takisto si asi sadne Gabriel, čo je škoda, keďže momentálne hrá z našich stopérov najlepšie... Aj keď možné je aj to, že dá Kosovi voľno. No nič, snáď vyhráme. Tipujem:

Čech - Bel, Per, Kos, Nacho - Coq, Ramsey - Joel, Mesut, Alexis - Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

A do ideálnej XI nám chýba vlastne len Santi namiesto Joela, krása

Reagovat
Nikikrew

Ten zapas v Leicestri bol nas asi najlepsi ked hral na hrote Wallcott. To bola proste parada, cakal som ze sa Theo chyti a bude hravat v zaklade. Momentalneby som dal proti Southamptonu Girouda, ocakavam mnozstvo centier. Co sa tyka Coqa, radsej by som ho posetril a dal do zakladu Flaminiho.

Reagovat
afc

Najlepsi zapas bol proti United a Bayernu a v oboch hral Theo na hrote.

Reagovat
Nikikrew

Nemozes porovnavat tieto 2 zapasy, najma proti Bayernu. V Leicestri sme ukazali velku silu a dali sme vela golov co sa tam nestava, navyse sme aj vela zahodili. Proti Bayernu sme museli podat 1000 percentny vykon a umne cakat na chybu supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Per je v ideální XI? Tam budete v létě asi chtít posílit nebo ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď hej

Reagovat
smazaný uživatel

zoberu si nazad Vermaelena

Reagovat
SunFells

Víš že to byl u nás třetí stoper, že?

Reagovat
smazaný uživatel

okej, kľud, však to bol len taký návrh...

Reagovat
Counter

Per je výborný A z dlouhodobého hlediska by jej měl v základu nahradit Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

Coq rozhodně musí hrát základ. Saints proti nám pokaždé zhušťují střed a už dlouho jim to proti nám nese ovoce. Neumim si představit jak by to vypadalo s Flaminim a jeho rozehrávkou. Jinak doufám, že by dneska mohl Arsene dát víc minut Iwobimu. Určitě bych ho teď na hrišti viděl radši než Thea.

Reagovat
kiwwi

Sports journalist Henry Winter believes that Chelsea will 'look to Italy' for their next manager - hinting that he thinks Italy head coach Antonio Conte will get the job.

len nechapem, preco by chodil do horsieho

Reagovat
Busby babes

tak Pepek taky jde do horsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek do horčího? chlape vezmi si brýle on jde bořit Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

"horšího

Reagovat
Busby babes

to sice mozna jo, ale porad je Bayern vetsi/lepsi/prestiznejsi adresa nez Man city.

Reagovat
smazaný uživatel

aha proč?

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Busby babes

jmenuj jakekoliv kriterium a bude v nem Bayern jednoduse vetsi klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac fanuskov v meste ako konkurencny mestsky klub.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma aj bayern, to som nedomyslel. Tak vacsi pomer v prospech city.

Reagovat
Busby babes

ok, at nezeru, tak ti to uznam. at tu mame aspon neco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

bayern je vacsi nez hocikto v PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

v sucasnosti urcite

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda. Momentalne je to ale najlepsi klub sveta, pre mna aspon, to hej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

chlape zasa klud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se, ale Pepek k Bayernu nikdy neseděl jako trenér. Prostě to nešlo dohromady a měl to spíše jako dovolenou, před něčím jako je výzva v Citizens.

Reagovat
Busby babes

hrozne tam nesedel, dalo by se rict, ze tam vlastne vylozene vyhorel, ne?

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Mastný mu zdatne sekunduje

Reagovat
Jardin

mě se zas líbí kolem půl 9 dnes ty Bayernistovo smajlíky

Reagovat
smazaný uživatel

* Biggrinistovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ci pana aj ja som dakaj vysoko. Este ze uz idem do roboty

Reagovat
Harakan

Ty jsi buď troll nebo trošičku pomalejší. Každej den tu od tebe najdu podobnou perlu

Reagovat
PP

Tak na Pepka v Bayernu pičujou i fundovanější místňáci, nicméně Kubajs má těch perel celkem dost o tom žádná..

Reagovat
Hokaido

On je jen strašně hloupej, s tím se prostě nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Pepka si chcel k vam, aj vtedy si nechapal preco by siel do horsieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte který zápas dávají na O2 sport?

Reagovat
tomasinho

Arsenal

Reagovat
vrabejka

Ward, Clyne, Lovren, Caulker, Moreno, Allen, Can, Henderson, Lallana, Firmino, Ojo.

Kloppe dej tuto sestavu a vyhrajem 3-0

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

preco sa mu smejete? ved on hovori o vyhre foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Caulker, Lovren.... to chci vidět až poběží za Vardym....a souboj Moreno vs Mahrez bude taky asi zajímavej....ale 3:0 pro Live, já bych dal 2:1 Leicester.....Okazaki, Huth - Firmino...

Reagovat
Hokaido

To už zas fandíš Foxes?

Reagovat
vladis271

Hráte dnes niekto niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

United poločas 0:0

Reagovat
Busby babes

zaplaces.. dostanem gol.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

hledání min

Reagovat
Fabregas@ole

Love it!

Reagovat
minoLFC

Skyrim

Reagovat
Hokaido

United over 3.5 (opravdu)

Reagovat
Counter

Dragon Age: Origins

Reagovat
smazaný uživatel

a nemáš to už tak trochu ohrané?

Reagovat
Counter

Hmmm, kupodivu to má pořád svoje kouzlo Statistiky mi sice ve Steamu ukazujou šílená čísla, ale je to nafouknuté, protože jsem to měl leckdy otevřené, i když jsem zrovna nehrál...

Reagovat
Kaze

Dota.

Reagovat
Bayern +

Bornemouth to podľa zostavy EF dá aj s desiatimi, čiže fajn.

Inak dnes MCFC a WHU povinné jazdy, Arsenal a MU stratia, tiež fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU čakám prekvapko a dvojku

Reagovat
Nikikrew

Tak si to podaj ty frajer

Reagovat
r.mrazik

tolik kamaradu Pepek nema...

Reagovat
Swarley

tak možná na to bude mít těch 150 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi ci sa FFP vztahuje i na to.

Reagovat
Swarley

*alespoň

Reagovat
kvasha16

takto hned zostra si nasadil najvacsi challenge v kariere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Darmian v kadru na dnesni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz pred derby sa o tom rozpravalo ze by mal stihnut stoke

Reagovat
r.mrazik

Aha...já myslel že to je něco vážnějšího

Reagovat
Busby babes

ja taky, viz vyse. myslel jsem ze ma prerazeny zebra a poskozenou plici. Ael tak asi to byl jen pocatecni kec, co se pak nepotvrdil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ide vám Fantasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ani nenačíta a píše mi že "neboli prijaté žiadne údaje". Wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Skus vypnut a zapnut monitor.

Reagovat
Maresma

Ano

Reagovat
Mastný Chobot

3 týždne po sebe som zabudol spraviť zostavu

Reagovat
Mastný Chobot

aaa, ešte sa dá

Reagovat
salami

vždycky se to zavírá hodinu před prvnim zápasem

Reagovat
jacobT

díky za pripomenutie

Reagovat
goodbay

Kozák je zase zraněný?

Reagovat
minoLFC

pustíme to Leicestru?

Reagovat
Hachim Mastour

Zabudni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

tohle se dělá možná tak v Evertonu, ne u nás

my to prohrajem regulérně

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

„Al-Gharafa je klub so slávnou minulosťou a ja chcem prispieť k tomu, aby som preň opäť pomohol vybojovať titul. Viac sa k danej záležitosti nebudem vyjadrovať, chcem sa plne sústrediť na futbal v mojom novom klube a teším sa už aj na marcový reprezentačný zraz,“ dodal na záver slovenský ofenzívny krídelník Weiss mladší.

Nech ho konečne vykopnú z repre. Načo tam je, ked nemá nikdy kondičku na viac než 60 min?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naše najlepšie krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že Mak je lepší. Momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie využiteľný, ale herne je u mňa Weiss stále vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vsak co je problem? je to kvalitny futbalista, tak co mas problem

Reagovat
vladis271

že v SAE nikdy nebude mať kondičku aby mohol byť v repre rozdielový hráč k čomu mal potenciál? Ved sa oňho zaujímal aj teraz Zenit. Lenže tam by musel makať, kdežto v Emirátoch nemusí. Tebe príde normálne, že si profi repre športovec vyberie takúto cestu? A nebude trvať dlho a nájdu sa lepšie krídla. Len Mak je teraz lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ked budu lepsie, tak nech ho nevolaju, ale zatial je to pre repre dolezity hrac, tak v repre musi byt bez debat. Nesuhlasim s tou cestou, ktorou sa vydal, ale zabezpeci sa na cely zivot a nemusi nic robit po konci kariery, nie kazdy je taky ambiciozny no.

Reagovat
minoLFC

strašný idiot aj so Stochom a tým bradatým

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo idiot?

Reagovat
Diego2

protoze je to neskutecne mrhani talentem

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky tip na vecerne kolo? Ktory zapas bude najlepsi?

Reagovat
Ligter

pro jistotu mrkni na nás se Stoke. pak ti přijde nejlepší jakýkoliv

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie Manchester United. Najzaujímavejší mi príde Leicester proti Liverpoolu. Najviac gólov podľa mňa padne v zápasoch West Hamu proti AV a v našom zápase, stačí sa pozrieť na posledné zápasy Norwichu. Nuda bude vo West Brome, ako tradične.

Reagovat
Whitemedia

Já si pustím Manchester United - Stoke.. nečekám zábavný průběh utkání, jen doufám, že budu moct sledovat další trápení United

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi na koukani nevim,ale nejlepsi zapas na uvolneni emoci bude rozhodne MU x Stoke...pokud tedy fandis MU...

Reagovat
Lacko_Boh

daj si 20min Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dam si asi Lester a ked ma nebude bavit tak to dam na Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace nebo Leicester no....

Reagovat
vrabejka

Preview Leicester City - Liverpool FC

Sotva den po přestupovém období čeká Liverpool FC další ligový zápas. V cestě jim bude stát vedoucí tým ligy Leicester City. Boss dal o víkendu v poháru celé sestavě volno takže můžeme čekat The Reds v plné síle.

Mnoho expertů Leicesteru předpovídalo kolem vánoc strmý pád. Jenže lišky se vzpírají osudu více než dobře. Naopak svým nejbližším konkurentům utíkají. na 2. Gunners mají dokonce už náskok 3 body.

Jak by mohla vypadat sestava?

V bráně můžeme opět čekat Mignoleta. Defenziva bude změněná. Na kraji určitě budou Clyne a Moreno. Ve stoperske dvojici čekám Lovrena a Caulkera. Na postu defenzivního štítu doufám v Allena, který předvádí výborné výkony. Henderson a Can se budou více vysouvat do útoku. V útoku čekejme ofenzivní trojlístek - Lallana, Firmino, Ibe.

Zranění. Ings, Gomez, Coutinho, Skrtel, Sturridge, Origi

Slovo na závěr: Doufám ,že dokážeme prodloužit serii výher a navážeme na zlepšené výkony. Bude důležité , aby jsme hned od začátku dokázali prosadit svou hru založenou na vysokém pressingu a držení míče.

Tip: 1-3 - Vardy, Firmino 3

Zápas začíná ve 20.45, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké zlepšené výkony? myslíš 4 góly od Norwiche nebo neschopnost dát doma Stoke gól za 120 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

takto fandit proti svojmu oblubenemu timu

Reagovat
vrabejka

fandím oboum, ale livošu víc

Reagovat
Infernoqt

Dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola's wages at Man City:

€20,000,000/year

€377,000/week

€54,800/day

€2.283/hour

€38/min

Reagovat
Hokaido

šílený

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piči, doufám, že vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Ale priatelia, však mu to doprajte :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma za den, by mi stacilo za rok.

Reagovat
Counter

Nijak nevybočuje no.

Reagovat
kvasha16

pokial si na to zarobia tak pohoda

Reagovat
I am Mancunian

De Gea,

Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson,

Carrick, Fellaini

Lingard, Mata, Martial

Rooney

Reagovat
I am Mancunian

tolko k davaniu sanci mladikom, varela zahra dobre, ale vrati sa darmian, tak hned papa na lavicku

Reagovat
kiwwi

jojo, dvaja odchovanci v zostave je potvrdenie nedavania sanci mladikom

Reagovat
Tomanatura

Jde nam o body, Varela at si hraje dobre proti tymum z champu, Darmian je o dva levely vys a proto hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje, ze ty to nerobis naschval, lebo inak neverim, ze si fakt taky kokot

Reagovat
kiwwi

je

Reagovat
vodka

varela by dneska horel jak papir

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak, LVG je pod tlakom jak hovado, ja by som na jeho mieste nedal do zakladu nikoho pod 25 rokov

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
wild

Carrick Fellaini dopici

Reagovat
I am Mancunian

fellaini zakladny kamen nastie nebol nejak extremne drahy

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to je tak trapne, jak cakas, ze ti ludia budu davat smajle a palce, lebo je to proti kiwwimu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Tak scouseri daj palec vsemu, co je proti kiwwimu nebo united, to je plebs jak fans tomia

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to Mancunian vie a preto to skusa casto, lebo fenix a podobni sa mu chytia vzdy na to

Reagovat
HanziDrown

Je možné, že to je miestami prehnané z jeho strany, ale v tomto ma naprostú pravdu....

Reagovat
smazaný uživatel

v com tomto?

Reagovat
smazaný uživatel

a mne je v podstate jedno, ci ma pravdu, ved na Fellainiho tu nadava aj kiwwi, mne ide skor o mancunianove trapne spravanie..

Reagovat
vladis271

vo všetkom.

Reagovat
smazaný uživatel

smutne Vladko, smutne

Reagovat
fenixLFC

tak vy ho hlavne hejtujete preto lebo na rozdiel od vas mu nerobime problem hejtovat vlastny klub a ze jeho spravanie nie je tak neomylne ako sa povacinu casu vy snazite tvarit

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

ja som len troll

Reagovat
vladis271

objektívny Paľko ako vždy, ked mu niekto siahne na Ivanka.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
bbbauch

dejte mu ten zlatej mic

Reagovat
smazaný uživatel

strašne smiešne ivo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Busby babes

jinak ta utocna 4ka, takhle, to by melo fungovat. Jestli ani ted Mata nezahraje, tak uz nevim.

Reagovat
EXoRcIsT

preco nedal Varelu , Depaya a Herreru/Schneiderlina ku Carrickovi

Reagovat
r.mrazik

ocekava...skoda,ze carrick neni uplne fit

ale mata uprostred,na kraji dva rychliky...to budou kolmice

Reagovat
r.mrazik

tyjo...on hraje...ja si nevsiml ze je tam misto morgana...to je vuuuul

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Uz fakt cakam, ze Mata konecne predvedie nejaky svetovy vykon, uz sa nema na co vyhovarat, ma rychle kridla, hraje svoj post, cakam uz fakt, ze sa predvedie.

Reagovat
Busby babes

STARTING XI:

DDG

Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson,

Carrick, Fellaini

Lingard, Mata, Martial

Rooney

Ja tam jdu napalit cistou 2. ten stred bude super.

Reagovat
Whitemedia

Jsem tu někde zahlídl, že se Fela zranil, ale naštěstí ne, super zpráva

Reagovat
Busby babes

Fella je neznicitelnej.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

schneiderlin namiesto carricka ma byt.

Reagovat
kiwwi

preco namiesto Carricka preboha, ked je tam Fellaini?

Reagovat
smazaný uživatel

to vie asi len Luis

Reagovat
kiwwi

vsak ty si to napisal

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten co dava zostavy na twitter dal sa po tejto zostave hned opravil a pisal schneiderlin in a hned na to postol zostavu s morganom

Reagovat
kiwwi

aha, ja ze si to napisal ako svoj nazor, ze by si dal Schneiderlina namiesto Carricka

Reagovat
Busby babes

#mufc subs: Romero, McNair, Varela, Schneiderlin, Herrera, Pereira, Memphis.

Reagovat
r.mrazik

Januzaj?

Reagovat
I am Mancunian

hral vcera za u21

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Reagovat
Maresma

Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Emre Can, Henderson, Milner, Lallana, Firmino.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Alli, Eriksen, Son; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Sonaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Alli, Eriksen, Son; Kane

Reagovat
Nikikrew

Cech - Hector, Gabrie, Kos, Monreal - Flamini, Ramsey, Ozil - Alexis, Giroud, Joel

Reagovat
jacobT

Konečne bez Thea, ale Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Ramsey, Flamini - Campbell, Ozil, Alexis - Giroud

Reagovat
FCSL

Flamini Mohl hrát pohár a dneska Coq

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

A šel by dolů v 60. minutě...

Reagovat
afc

Merte sedi? Neverim.

Reagovat
bbbauch

Karta?

Reagovat
afc

Je na lavicke.

Reagovat
bbbauch

Si to odsedel uz? Tak to jo

Reagovat
Counter

Byl FA Cup

Reagovat
bbbauch

Ajo, na to jsem zapomnel

Reagovat
Hachim Mastour

Chobot, tvoje želanie sa splnilo.Coq lavička.

Reagovat
jacobT

Elneny ani na lavičke?

Reagovat
Minister

Reagovat
Hachim Mastour

Hrať vonku proti Sotonu a hrať doma je niečo úplne iné.Tip 2:0.Dúfam že to padne Alexisovi, najlepšie po Mesutovej prihrávke.Giroud by už tiež mohol skórovať.Ďalej treba dúfať vo výhru Liverpoolu.

Reagovat
afc

Doma z poslednych 3 zapasov so Sotonom skore 9:1. Dnes ich tiez dame.

Reagovat
Mönchengladbach
Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na Arsenal?

Reagovat
EXoRcIsT

ziadny trener na svete by neuprednostil Fellainiho na CM pred Anderom alebo Schneiderlinom ale ten opiciak si musi stale nieco dokazovat a najhorsie natom je ze aj ked bude striedat tak posle dole Carricka a Fellaini si pripise dalsich 90 min

Reagovat
vodka

loni to treba s carrickem jako DM a pred nima ctyrkou Young, fella, ander, mata fungovalo asi nejlip

Reagovat
kiwwi

no lenze Fella bude hrat teraz vedla Carricka ako dvaja holding midfielderi...to je proste diletanstvo najvyssieho rangu uprednostnit ho na tej pozicii pred Herrerom/Schneiderlinom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

Reagovat
vodka

tak fella je pozičně mimo tak či tak, loni to carrick dával jako jediný vzadu, tak snad mu nebude fella moc zavazet

Reagovat
vodka

a herrera momentálně nemá v základu co dělat, sice ani fella, ale gaal chce očividně někoho na standartky...

Reagovat
kiwwi

hej, ale obranne

Reagovat
EXoRcIsT

ved on pri kazdej druhej fauluje tak naco ti je taky hrac to rovno za United moze hrat Jakubko

Reagovat
smazaný uživatel

sťažujete sa na toho fellainiho sťažujete, ale z Anfieldu ste brali body vďaka nemu a ako by som to pred zápasom nehovoril, že bude na nás platiť

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale prakticky celý zápas ste dominovali, čomu sa Fellaini, s jeho neustálymi stratami lopty a hlúpou pozičnou hrou, nejako nepokúšal zabrániť.

Reagovat
Serg!o

De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Fellaini, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rooney.

Reagovat
bbbauch

De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Fellaini, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Forster; Cédric, Fonte, Van Dijk, Bertrand; Romeu, Ward-Prowse, Wanyama; Mané, Long, Tadić

Koeman upouští od tří obránců. Celkem to chápu, 4:0 bylo se čtyřma obráncema, tak se to asi snaží zreplikovat. Trochu mě sere, že posadil Clasieho po jeho nejlepším zápase, ale i záloha Vic-Romeu je super, fyzicky by měla mít převahu. Austin chybí protože se zranil, škoda.. určitě by byl v základu.

Reagovat
Hokaido

Já dal Targetta do fanty a myslel jsem, jakej to nebude bargain za 3.8M. Snad bude hrát přístě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tam mám už dlho, ale to len preto aby bol ako najlacnejší hráč stále na lavičke

Reagovat
salami

to má z těch nožiček s mičudou na americkej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

zreplikovat

Reagovat
Salfovic

Dneska dá ManU v prvním poločase konečně gól, protože jsem konečně vsadil na bezbrankový poločas

Reagovat
Busby babes

no hele, jeste taky muzem dostat...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Boha jeho, zase ten Fella... to je fakt ostuda, že jsme ho neprodali. Na hřišti za nás běhá tento a Fletch hraje za WBA

Reagovat
Hokaido

Jako ale over na United @2.27, to je přehnaný. Za barák.

Reagovat
Counter

DDG zas počaruje a nebude nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká se klasika 1:0 Rooney pecka..

Reagovat
smazaný uživatel

To jako over 0,5?

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý dnešný zápas je pre mňa, ako divácky nezaujatého diváka, najzaujímavejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Liverpool

Reagovat
Counter

Dobrý potenciál mají přinejmenším tři (Arsenal x Saints, MU x Stoke a Foxes x Liverpool). Všechny se můžou zvrhnout v nudu, ale všechny taky můžou parádně bavit.

Reagovat
Counter

Každopádně MU raději až druhý poločas.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

*raději vůbec

Reagovat
Pigeon

ti už musíme hodně ležet v žaludku

Reagovat
Orlandiiik

Spurs link prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

no jo, jenze kterej... zatim se mi vsechny sekaj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubazi

Moreno žiaľ ni je obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Alliiiii

Reagovat
jacobT

a ja ho mám na lavičke

Reagovat
bbbauch

Nekdo kdo by vedel kde hledat stream kterej prehraju na mobilu?

Reagovat
I am Mancunian

skus

vipleague.me

goatdee.net

Reagovat
bbbauch

Diky

Reagovat
Pigeon

Nějaký funkční stream na ManUTD? Nic mi nefunguje

Reagovat
Pigeon

já jsem jelito, hrajeme vlastně až v

Reagovat
smazaný uživatel

Dele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlovka

Reagovat
Cobra

Bambiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není na lavičce Iwobi nebo Elneny?

Reagovat
Lacko_Boh

Iwo zranený, Elneny nehrá lebo Wenger zistil ze neni francuz alebo neviem prečo

Reagovat
smazaný uživatel

díky :)

Reagovat
Lacko_Boh

ked nie škola tak aspon toto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

To je pyča ten Huth.

Reagovat
cubazi

Reagovat
VasAFC

někdo nějaký kvalitní stream na Arsik?

Reagovat
Lacko_Boh

pozeram tu,kvalita to neni ale tak musim sa učiť aj takze akurat link pre mna:)

http://stream24k.com/sports/epl-game-1.html

Reagovat
VasAFC

á mám puštěné toto, ale seká se to. že je to teměř nekoukatelné

http://www.eplstream.net/watch-free-hd-arsenal-live-stream-online.html

Reagovat
I am Mancunian

okazaki

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

mignooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

skvele migno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mervin

Joel zatím špatný dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Dawon

Kristova noho, Fella+Carrick, to bude kurva zase koncert behavosti...ja nevim, on se proste nikdy nepouci, vsak to uz je totalne k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
cubazi

Prečo to neroztiahneme do širky?? DPC tie hrubky

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Long dotek jak dinosaur..

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Mesut

Reagovat
Hachim Mastour

To kde sme aby Alexis vysúval Mesuta? Ale pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes LFC zatiaľ fantázia

Reagovat
mickey mouse

To co nredal teď.

Reagovat
Lacko_Boh

tak to bola hrôzostrašná of. pasca

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Mesut

Reagovat
Miguel19

Ozil teďka luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nádherné zpracování

Reagovat
fenixLFC

dejan sa musi co najskôr do toho dostat pretoze zatial ma nulovy odhad

Reagovat
Trand

Mesut

Reagovat
Hokaido

Reklama na King Power stadium justhype.co.uk je celkem úsměvná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
Trand

Kdo přihrával na Ozila?

Reagovat
bartlu

alexis

Reagovat
Usty

alexis

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis myslim

Reagovat
Trand

Dík všem.

Reagovat
Lacko_Boh

wonderball z lavej strany vnutorným falšom, kto iný?

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že si nebol istý

Reagovat
Lacko_Boh

myslím teda som

Reagovat
fenixLFC

ale ako mozme byt tak zufalo nepresni pri prihrávkach to fakt nepochopim

Reagovat
cubazi

chýba kvalita všeobecne, je to až zufale

Reagovat
smazaný uživatel

Sa vazne cita Machrez ?

Reagovat
Hokaido

Né, už mě s tím sere. Navíc tehle kokoško Foxes komentuje snad vždycky.

Reagovat
Swarley

ten Martialův pohyb, to je prostě fenomenální...tohle bude nový Henry, ízy pízy...

Reagovat
Pigeon

Henry je starý Martial

Reagovat
Swarley

má v p-či

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerovi som mal v plane dat 3xC vo Fante. Uvidime, ci nebudem lutovat

Reagovat
smazaný uživatel

On už dal gól. To je v prdeli.. kde má člověk vzít těch 13,4 mega na něj.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Heisenberg

Škoda, že když se sejde Mamut s Aaronem a Joelem proti 2 obráncům Saints, tak to nezkusí prokombinovat do vápna, centr na Girouda mají hosti pokrytý

Reagovat
Minister

Joel uplne mimo zatial

Reagovat
minoLFC

Potrebujeme útočníka, Firmino ním nieje

Reagovat
smazaný uživatel

FORSTER

Reagovat
smazaný uživatel

Forster. Easy.

Reagovat
Minister

paneboze Mesut

Reagovat
jacobT

http://www.ustream.tv/channel/g9venXWgtdc

lepší stream na Arsenal, keby niekto chcel

Reagovat
Swarley

proč máme černé pásky?

Reagovat
Grahf

futbal zomrel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ligter

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Masi

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
eliskafan

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icemike

Reagovat
pingla

za ty první poločasy

Reagovat
Trand

Nezemřel zas nějaký lev?

Reagovat
Swarley

zajímavý, že tohle zatím vypadá jako nejrozumnější odpověď, ale wtf?

Reagovat
Trand

To měly všechny týmy, jak ten lovec zabil nějakého známého lva, ne?

Reagovat
Swarley

jj, já myslel něco ve spojení s kozlem Timurem

Reagovat
Ligter

si vždy vzpomenu na tu hlášku: ''ako sa má cítit tých milion no name levov?''

Reagovat
EXoRcIsT

mnichov

Reagovat
Swarley

no vidíš, vlastně jo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Heisenberg

Konečně zas funguje levá strana, teď ještě Coqa, ať v týmu někdo dokáže odebrat balon a rozjet protiútok a máme zas šanci sbírat pravidelně body.

Reagovat
jiriczeQ

Doteď jste je nesbírali?

Reagovat
Corosian

Hlavne ten Santi.....ten stred je bez nej uplne mrtvej

Reagovat
Heisenberg

Santi by byl taky úžasná posila, ale s ním do dubna (?) nepočítám, Coq tomu taky hodně přidá, ale na rozdíl od kontroly pole od Santiho přidá efektivnější přechod do protiútoku. Hlavně body potřebujem sbírat teďka, jinak City utečou.

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy

Reagovat
cubazi

Hendo dole

Reagovat
REPLIKATOR

dřevááák

Reagovat
EXoRcIsT

neverim gooooooooooooooooool CBJ super center

Reagovat
I am Mancunian

gooooooool wooooow

Reagovat
Swarley

jessie jameeeeeeees

Reagovat
Swarley

luxusní balon

Reagovat
Nikikrew

United gol este ze som to nedal

Reagovat
pingla

Jesseeeeee Bortcvik

Reagovat
Pigeon

Lingaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
niflheim

Jesseeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEEEEEEEEE....zatial super teda

Reagovat
I am Mancunian

prefackajte roho lingarda za tie oslavy jebnute

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

ještě je facku za góly v prvním poločase

Reagovat
I am Mancunian

a tebe facku ze nevies preco dneska mame cierne pasky

Reagovat
Ligter

JESSE JAMEEEEEES

Reagovat
Swarley

wooow, to je škodaaa

Reagovat
I am Mancunian

martialkoooo, paradny hracik

Reagovat
Tomanatura

Jackson mazec centr

Reagovat
m.sali

tak kolik ste právě prohráli? jinak za tu oslavu by jednu zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa stary dobryy Lukáš

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nuda, prepiman na Liverpool.

Reagovat
Lacko_Boh

?nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Tak hlavně, že na to furt čumíš, když je to tak podřadná liga. Já třeba u Serie A netrávím 3 dny v týdnu...

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis strieľaj prosím a ser na kolmice

Reagovat
smazaný uživatel

Bassong včera popíjal, lebo toto nie je možné. Kane

Reagovat
Cobra

Harryyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
jacobT

čo zase Flamini robí v piči medzi stopérmi v takýchto situáciach? zas tam nikto nepokrýval ten priestor pred nimi

Reagovat
johnik

Moreno

Reagovat
Cobra

Alli jeden gól dal a na druhý vybojoval penaltu.... asi další one season star

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana super zatial.

Reagovat
REPLIKATOR

Fuchs

Reagovat
fenixLFC

mahrez migno

Reagovat
johnik

Mignolet

Reagovat
fff

Morenovi jebe na hlavu

Reagovat
I am Mancunian

ten uces by tomu nasvedcoval

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Škoda Mahréz Mignolet zatím paráda.

Reagovat
mickey mouse

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Mahreez

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet dpc 2 wonder saves za polčas. The end is near.

Reagovat
smazaný uživatel

A už sme doma, vitaj Migno

Reagovat
smazaný uživatel

To bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew k*kot

Reagovat
niflheim

Co zrobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Vhazovali aut a on se zbavoval soupeře tím, že ho loktoval do ksichtu

Reagovat
Counter

Dal loktem soupeři do xichtu, mimo hru. Idiocie.

Reagovat
Bayern +

Somár fakt.

Reagovat
Nikikrew

boa Ramsey. Nech uz je Santi spat fakt

Reagovat
johnik

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Fuchs ma tie vhadzovanie neskutocne.

Reagovat
fenixLFC

alw uz dopice s morenom

Reagovat
EXoRcIsT

Rooooney Martial

Reagovat
pingla

Martiiiaaaaaaaaal

Reagovat
Swarley

woooooooooow, brutální brej, wtf

Reagovat
Swarley

Mata luxusně

Reagovat
Busby babes

zrovna jsem to chtel napsat, uzasne to vyresil.

Reagovat
Swarley

jsem čekal nějakou zasekávačku a byla, ale vyřešena parádně

Reagovat
Swarley

mrazikovinka

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to deje??

Reagovat
Counter

Člověk by čekal, že se ta spolupráce ve středu pole bude postupně zlepšovat, ale Ramsey s Flaminim jsou zápas od zápasu horší

Reagovat
I am Mancunian

martialko a wazzinko za asistenciu

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

jinak CBJ tam ty centry dava hodne dobre. Konecne to nekonci na prvnim branicim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

hodne se miu zatim libi

Reagovat
Pigeon

Martial

Reagovat
bbbauch

Martial je proste nejvetsi killer 50 mega malo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim zapas na Emirates hodne velka parada. Vyrovnana bitva, nikoliv zalezly souper

Reagovat
Swarley

alá Henry, som hovoril

Reagovat
r.mrazik

ono se na to da koukat!!

Reagovat
EXoRcIsT

a LVG nasrany na lavicke

Reagovat
wild

Wooooooooooooooow

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Pigeon

To je kolotoč

Reagovat
Busby babes

jako 2 za polocas??? Wazza. Martial.

Reagovat
fff

Nie toto sa uz neda. Moreno fakt nema mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial

Reagovat
Ligter

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
stiflerovamama

Moreno

Reagovat
CubONE

nejaky sopcast na MU?

Reagovat
Ligter

na jaký stream prosím koukáte? začíná mi nějak vadit to zpoždění

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
Ligter

dík. je sice moje chyba, že obnovuju diskuzi, ale nějak jsem si už přivykl na to, že se o prvním poločase neslaví

Reagovat
Willy Wonka
Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel zatím výborný

Reagovat
Swarley

Fella dostal loktem, zab ho!

Reagovat
Tomanatura

Ronei vyborne, martial bozsky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

už jsem ale chtěl nadávat, kam to zase dává a proč nešel sám...ale vyřešil to parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne krasny zapas od nas, da sa na to pozerat

Reagovat
CubONE

Cela akcia parada, konecne priamociara...Darmian-Mata-Wazza-Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez, jednoznačně nejlepší fotbalista této sezóny

Reagovat
Mervin

ten Flamini je fakt k ničemu

Reagovat
r.mrazik

fakt by me zajimalo,jestli ten carrick ma takovy vliv na hru,protoze hra s nim je takova...jina

Reagovat
smazaný uživatel

My sa musime naucit vyuzivat schopnosti Matu, lebo v nom mame poklad, to vieme.

Reagovat
r.mrazik

hele...jako vedem...ale neblbni zas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Swarley

Nemanja, wooohoooo

Reagovat
Trand

Romeu slušně vypustil.

Reagovat
lucius6

Hart

Reagovat
nani92

bez Giggsa na lavičke nám to hned ide..a tu ho chcú niekoho za manažéra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bool veelmi smutny vykon v 1.polčase. Okrem Firmina nestoji za zmienku nik.

Reagovat
cubazi

ešte Simon, zbytok AVERAGE PREDAT

Reagovat
I am Mancunian

morenov vykon urcite stoji za zmienku

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

plastic fan

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté v záloze kraluje, mám pocit, že kdyby byl sám na trojici Lucas, Hendo, Can, tak to zvládne Aspoň, že zatím funguje dvojice Lovren Sakho. Jinak dopředu marná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

United 4 strely za polčas.

Reagovat
vladis271

a Migno 2 wondery za polčas, to nemôže byť náhoda.....povedal si Vladko predtým ako Mignoletovi vypadla lopta a nebyť Sakha zakutálala by sa do prázdnej brány.

Reagovat
PP

Ty jo.. Ramsey je směrem dopředu holé neštěstí.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut vyzerá, že je zošľahaný životom

Reagovat
Hachim Mastour

Oholený, ostrihaný.Ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi je kral

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem čo k tomu povedať.Alexis nevystrelil ani raz a Mesut neposlal ani jednu kolmicu.Mali by si to vymeniť.

Reagovat
I am Mancunian

snad tam da depaya, nech sa chlapec trosku chyti

Reagovat
nani92

na chytanie je už neskoro, teraz sa musí chytiť základná 11ka

Reagovat
I am Mancunian

zayo, nebud kok a dopraj chlapcovi

Reagovat
nani92

chlapec bude mať EL a pohár

Reagovat
I am Mancunian

pohar bol piatok a nemal ho

Reagovat
nani92

lebo bol silný súper, teraz bude lahôdka

Reagovat
I am Mancunian

uz chapem

Reagovat
Dawon

proti tomu tymu z 15. ligy v dalsim kole si mozna zahraje na posledni ctvrthodinku

Reagovat
Melda

Ty akce Lesteru všechny jako přes kopírák, naše ztráta přesně na půlce a rychlý brejk, tři hráči v náběhu.Naši hráči všechno v chůzi

Reagovat
cubazi

The best legue in the world La Liga

Reagovat
cubazi

zabudol som

Reagovat
Counter

Saints to berou od podlahy a Mason všecko pouští, budem muset trochu přitvrdit. Ramsey s Flaminim, škoda mluvit, hlavně na tohle koukejte vy, kteří nadáváte na Cazorlu. Snad už Forster přestane sázet jeden wondersave za druhým a něco tam šoupnem.

Reagovat
Mastný Chobot

kto nadáva na Cazorlu?

Reagovat
jacobT

maximálne tak na jeho zakončenie

Reagovat
Counter

Spousta lidí ho tu už odepisovala.

Reagovat
Counter

Teď samozřejmě nikdo, když vidí, jak to bez něj vypadá

Reagovat
Nikikrew

No jo hraju tvrdo a do tela, nenechavaju nam ziadny priestor.

Inac kto tvrdil ze s Ramsey sme lepsi v strede ako so Santim, to je pekny bullshit teda.

Reagovat
Lacko_Boh

cele je to o Flaminim, so Santim hrame 4141,teraz hrame 4231. Ak mi pamať dobre slúži.

Reagovat
Heisenberg

Zas celé o Flaminim to nemůže být, Santi byl ta hlavní spojka mezi obranou a útokem, Coq mu spíš uvolňoval prostor. Flamini mu nepomáhá, ale Ramsey v tom má taky podíl viny. Ono není divu, že nejlíp fungoval s Artetou.

Reagovat
Lacko_Boh

fúú prepač som nevedel že si reagoval

každopádne, káder je slušný ale hra je biedna, Wenger nenasadil asi najlepšiu formaciu

Reagovat
Miguel19

jeden wondersave za druhým

Reagovat
Busby babes

2 strely na branu... porad mu to vychazi.

Reagovat
Mastný Chobot

ale jeden za druhým je tretí, nie? to sme tu riešili už

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Lacko_Boh

ale šak čo vam jebe, šak Ozilove genialne spracovanie a nasledna strela(po Alexisovej asistencií zo začiatku zápasu!) a neskôr strela z päťky po hlavičkovom predlžení od Girouda. Tutovky jak oči.

Reagovat
Lacko_Boh

presne 2

Reagovat
Miguel19

To první byl normální zákrok.

Reagovat
Counter

Už má další :-)

Reagovat
Counter

Musíš pochopit, že to bylo myšleno i směrem k druhému poločasu.

Reagovat
EXoRcIsT

Darmian

Reagovat
r.mrazik

stejne...piskani faulu na obrance,kdyz hned spadne...to je sileny...

nebo kdyz vystrci prdel a pak hodi sipku...

kdyby to rozhodci nepiskali,bylo by to mnohem lepsi

Reagovat
niflheim

Matoo

Reagovat
niflheim

No asi ho lekl Wazza

Reagovat
Busby babes

Mata dneska fakt hraje dobre. A Darmian ted taky fajn.

Reagovat
Dawon

matooooo bozicku

Reagovat
Pigeon

Mata stopersky zkušeně

Reagovat
iamek

Drzeni mice 50 - 50 =-O

Reagovat
Busby babes

mame co zlepsovat v te druhe puli!!

Reagovat
r.mrazik

taky maji dost sanci...jeste ze to netrefujou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

nemali takmer nic

Reagovat
r.mrazik

koukej na to sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Pocas zapasu vypisujes veci na EF a ja mam na to koukat? mali zopar naznakov, ale vsetko sme odvratili, co mohli dat gol, tak to bol asi len Walters, to ze Affelay prejebe stadion strelou so sestnastky, tak to neratam, prepac

Reagovat
r.mrazik

to jako neni sance jo?

Reagovat
iamek

Drzeni mice 50 - 50 =-O

Reagovat
Lacko_Boh

no, Joel asi pojde dole za Walcotta, to by mohlo pomôcť. Bola by škoda nezískať tri body, su získateľné.

Reagovat
Pigeon

Ale Counter říkal, že to bude nezáživný poločas

Reagovat
Busby babes

Giggs chybi a najednou to jde... a vy byste tu porad vyhazovali LVG.

Reagovat
EXoRcIsT

preco vlastne Giggs chyba ?

Reagovat
Busby babes

netusim. ani to nikde nevidim nejak vysvetleny...

Reagovat
Lacko_Boh

čierne pásky

Reagovat
Busby babes

Busby babes.

Reagovat
smazaný uživatel

brat je na služobke

Reagovat
nani92

very funny

Reagovat
Mastný Chobot

rodinné záležitosti

Reagovat
nani92

too much funny, slow down bro

Reagovat
Heisenberg

Tomu týmu chybí klid. Někdo, komu to zadní 4 přihraje, někdo, kdo to rozdá dopředu, někdo, s kým si můžou hráči ťuknout. Ramsey má svoje výhody, ale tohle mezi ně nepatří. Taky mu vůbec nepomáhá Flamini, celkově je ten projev frustrující.

Reagovat
EXoRcIsT

vam proste chyba Carrick

Reagovat
Heisenberg

Kdyby byl tak o 3 roky mladší, tak by byl ideální partner Ramseymu . Ale zas bychom zahodili Coquelina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad CP-Bournemouth dají over 3,5.....

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini nech ide dole on je tam uplne zbytocny a namiesto neho Herrera a Lingard tiez aj ked nehra nejako extra zle ale Depay by mohol konecne nieco odohrat a nabrat sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na širší streamy podobné těm jako byl na footsy.ml? Díky

Reagovat
Trand

Forster

Reagovat
Mervin

Forster

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne Martial je neskutecne bozi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce - škoda Emre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Boha mna uz drbne z toho Fostera

Reagovat
smazaný uživatel

thank you based forster

Reagovat
Counter

Forstere sakra už

Reagovat
Tomanatura

Super prvni polocas, konecne. Martial, ronei super, Mata se pridal od nejake 30. minuty, Jesse vyborne. Stoke me fakt zklamalo.

Reagovat
Counter

Budou utahaní, hráli COC až k penaltám, pak FA Cup, obojí venku a teď zas.

Reagovat
Tomanatura

Pravda

Reagovat
vodka

nevýhoda úzkého kádru, když mají kopec zranění, hlavně v obraně. Shawcross dělá obrovský rozdíl, Wilson je taky out a oni momentálně nemají ani jednoho náhradního stopera k dispozici. V záloze je out Adam s Cameronem, minimálně Cameron by tutově hrál. Whelan tahá těžkou sérii. Navíc mají fakt těžké a dlouhé zápasy za sebou...

Reagovat
Minister

Forster kurva

Reagovat
Miguel19

Ten Long je šmatlák

Reagovat
jacobT

Giroud ale Flamini výborne založil celú tú akciu

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud druhýkrát v kariére dobre vystrelil pravou nohou a on mu to chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za komentátora na Digi? Strašně mimo a ještě k tomu bere Boží jméno nadarmo

Reagovat
EXoRcIsT

Forster Hart Butland - anglicania maju paradnu brankarsku trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ne, ne JžšMarjá

Reagovat
smazaný uživatel

"A teď potřebuje Machrez jenom předat balón Vardymu!! Ach ne, ne, neee...ježis mária...Machrez dneska nemá svuj zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Joel rastiiieeee

Reagovat
Lynx

Flamini založil vlastně protiútok arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Shrek se ale zlepšil... jinak Martial je prostě bůh :) a naši odchovanci skvěle, jen je škoda, že Shaw ho tam nepustí...

Fellaini je ve středu úplně k hovnu, je tak pomalý, že nezastihne žádný odražený míč a není to ani žádný tvůrce, aby rozdával přihrávky, snad místo něj Schneidy... hlavně ne Andera, ten je úplně špatný

Reagovat
Mervin

ten Joel má ale neskutečně na hovno odhad

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki teda vie vystrelit

Reagovat
Trand

Když si porovnám Alexise a Thea.. To je něco neskutečnýho.

Reagovat
Minister

dajte gol kurva uz

Reagovat
Maresma

Sakho dneska

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

nj, toľko ku Gabrielovej rozohrávke nabudúce...

Reagovat
Counter

Náhodou už ji dost zlepšil, tohle byla jeho první chyba (a i za tu mohli taky spoluhráči, protože neměl komu).

Reagovat
Mastný Chobot

bola to len jeho chyba, keď nemáš komu, tak to vyjeb preč a nedávaj horizontálne v stredovom kruhu. a už predtým tam mal jednu nie úplne košér prihrávku na Kosa. A to pozerám len od 40. minúty

Reagovat
SpecialOne

Leicester ta finální fáze dneska jak z naší ligy

Reagovat
Manik...

Link na City pls.?

Reagovat
smazaný uživatel

Emre dneska top...hlavne směrem dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

On je najlepsi hrac Liverpoolu zakazdym ked sa na nich divam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asistenti rozhodčích dneska na Carrow Road

Reagovat
Hokaido

Vardy

Reagovat
SpecialOne

Náááááádhera

Reagovat
I am Mancunian

vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Counter

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
bbbauch

Leicester

Reagovat
fff

Uf no Vardy nadherne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varrdyy

Reagovat
Serg!o

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren dobrý divák

Reagovat
nani92

na Digi fakt nezaujatý komentátor

Reagovat
SpecialOne

Já bych neřekl, on takhle "řve" vždycky, když hrála Chelsea s Evertonem tak ty reakce na góly v nastavení byly totožné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ty pičo, Vardy. Všichni si počkejte na gif.

Reagovat
johnik

Na tohle my měli Suareze

Reagovat
frankiefcb

neskutečný ten borec

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Vardy je absolútny world-class. Svetový hráč.

Reagovat
Coutinho10

Vardy neskutecne ale pripadne tahle ztrata by me az tolik nemrzela

Reagovat
cubazi

Jebem nato zbohom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*Vardy

Reagovat
Mervin

Reagovat
wild

Reagovat
jacobT

Reagovat
Corosian

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren už předem věděl, že to bude krásný gól, tak se zastavil a kochal se.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První gól Vardyho mimo vápno celkem styl

Reagovat
smazaný uživatel

madafaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

Reagovat
LGT

Moje nervy. Proč hraje pořád Lucas, proč??

Reagovat
Counter
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mignolet nestál trochu jak pako?

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby brankar.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se mu bude vyčítat?

Reagovat
Melda

Řekl bych, že čekal na Vardyho, že uteče Lovrenovy, tak aby u něj byl co nejdříve.Tohle bych mu nevyčítal.Chyba asi byla už to, že se vůbec Vardy k balonu dostal.

Reagovat
SpecialOne

Neskutečný tým ten Leicester, těm to nejde nepřát, snad to dotáhnou

Reagovat
spider_8

Mahrez další áčko, tomuhle říkám přímočará akce

Reagovat
Manik...

Link na City pls.?

Reagovat
Hokaido

Ten komentátor na Digi u zápasu Foxes je fakt tragéd.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale aspoň do toho dává srdíčko. Občas komentuje i SL na isportu. Když jsem ho slyšel poprvý zařvat při gólu, málem jsem dostal infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je skvelý :). Perfektný hlas aj emócie do toho.

Reagovat
Kang & Kodos

Z toho komentování je hrozně slyšet, komu fandí. Jakože fakt strašně.

Reagovat
Hokaido

Hlas má dobrej. Ale dělá strašně unáhlený závěry, kolikrát na základě jedný situace. A taky veškerý spekulace podává jako fakta, což není moc profesionální.

Reagovat
niflheim

Vardyyyyyyyy

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Autobiograficky film o Vardy ? Kurva, co je moc, to je moc. Zasa chcu zarobit na sprostom pubiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to sedel vedla Hodgsona ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

You gotta fight

for your right

at the VAAAARDYYYYYYY

Reagovat
Ligter

jakej faul, ty vole

Reagovat
Dawon

bezkontaktni sport?

Reagovat
Swarley

co to je za faul dpč? agresivní Wazza jak zamlada, ještě mu to pískej ty hovno

Reagovat
REPLIKATOR

Huth > Mertesacker

Reagovat
nani92

Roooney

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte prosím link na ten Vardyho gól, vďaka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

PANEBOŽE

Reagovat
Mervin

Theodoreeeeee, kurva už

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkovi uz musia uberat goly, aby nevyhral zlatu kopacku nahodou

Reagovat
I am Mancunian

can't stop him

Reagovat
Busby babes

he scores when he wants.

Reagovat
captain18

OMG Theo

Reagovat
Heisenberg

Theo do píče!

Reagovat
Counter

Forstere

Reagovat
jacobT

Thea ani brániť nemuseli

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
SpecialOne

Kuuurňa Van Aanholt furt nic?

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaa

Reagovat
Ligter

ROOONEYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Minister

to je v pici s tym Forsterom

Reagovat
Counter

Už to ale přestává být sranda, jak všecko chytá.

Reagovat
Mastný Chobot

si ho zaklial tou polčasovou veštbou

Reagovat
Trand

Tohle ale jde spíš na Thea než na nějaký wondersave.

Reagovat
Counter

jj, ale pak i Alexis a teď Kosc byl tak rozhozený, že to poslal nad

Reagovat
Trand

Chytá jak bůh no

Reagovat
Mastný Chobot

choď už do piči, Fraser

Reagovat
Mervin

OMG, Kosc

Reagovat
wild

nech ti nejebe takyto futbal sme nerali od odchodu SAFa

Reagovat
wild

*nehrali

Reagovat
Dawon

jezis marja, my hrajem pekny ofenzivni fotbal a nemame drzeni mice 90%, to je tak krasne jsem nemyslel, ze se tohodle letos jeste muzu dockat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

DOMINANCE

Reagovat
Nikikrew

Boze mna uz jebne fakt co nedame

Reagovat
jacobT

Koooooos škoda

Reagovat
Busby babes

Wazza!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle normální??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Z coho chcu dat gol?

Reagovat
bbbauch

wazzu nezastavi ani sudi

Reagovat
Heisenberg

Bídák Forster si vzpomněl na výkon proti Barce, my ale toho taky dokážem spálit.

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAA...Mata Boh

Reagovat
Dawon

no v prvni fazi to nevyresil uplne idealne sli mu tam dva chlapi skoro sami na branu, kdyby to neprovahal...nastesti napravil

Reagovat
r.mrazik

Martial napravil

Reagovat
vodka

S johnsonem na stoperu stoke dostane tak další 2

Reagovat
Mastný Chobot

drbe, toto je presne ten psychicky nevyrovnaný, nervózny Arsenal spred 5 rokov. Tu už chýba len gól hostí v 85'.

Reagovat
Counter

Vždyť hrajem dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

o to ide, ale neviem dať gol

Reagovat
Čenda

*vlastní

Reagovat
CubONE

Wazzaaaaa

Reagovat
SpecialOne

Tak než bude opakovačka schválně napíšu že na první pohled jasná.

Reagovat
SpecialOne

tak už netřeba

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Busby babes

jako ze zrovna proti Stoke se rozstrilime...

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný

Reagovat
Trand

Tak Forster překonanej, ale stejně to je k ničemu. Jako hrozný, ale na druhou stranu, kdy jsme si vypracovali tolik šancí.. To už dlouho nepamatuju.

Reagovat
Minister

este aj z ciary to odkopnu

Reagovat
Mastný Chobot

nedáme gól dnes proste nie

Reagovat
r.mrazik

gol super...ale jako Mata sam naprostredku...v nabehu dva hraci a on stejne pocka na stopery a da to nalevo martialovi...

Reagovat
Busby babes

chtel je vic zesmesnit.

Reagovat
r.mrazik

ale ta nahravka na martiala byla prima...to zas jo...

jen se ty akci musim smat...on je fakt svuj

Reagovat
Busby babes

nekterym lidem se nezavdecis.

Reagovat
r.mrazik

jeste ze to martial dobre vyresil

Reagovat
Counter

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
vladis271

inak doma u vás všetci zdraví?

Reagovat
Counter

Co nechápeš na tom, že fandím Leicesteru?

Reagovat
vladis271

To je o tvojich prioritách, či chceš viac titul Arsenalu alebo líšok.

Reagovat
Counter

Co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Z predavaca plasteliny najlepsi strelec Premier League.

Reagovat
Hokaido

Jamie Fucking Vardy

Reagovat
REPLIKATOR

Vardyyyyyyyyyyy

Reagovat
stiflerovamama

ti nasi niektori hraci su fakt jeb....

Reagovat
fenixLFC

ten sakho je fakt od zranenia neskutocny traged

Reagovat
Kowe

až doteď hrál dobře dnes

Reagovat
fff

Doteraz hej, ale toto dodrbal slusne. Fakt je po tom zraneni nejaky nesvoj stale.

Reagovat
Kowe

no to je, o třídu horší než před tím, ale neskutečný tragéd.. ach jo

Reagovat
fenixLFC

casto tam bol neskutocne splaseny, zas tam len poskakoval a zmatkoval, suboje nevyhraval....

Reagovat
Kowe

a často zachránil naprosto strašidelný situace, kdy bez něj by byl gól, protože přes zálohu propadl balon jak nic, k tomu zblokoval střely atd... pokud tohle je tragédie tak Škrtel tragédi celej život, protože tohle je přesně jeho výkon- hrát dobře a pak to posrat nějakou debilovinou

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

casto po tom zraneni? par ich bolo ale casto by som to nenazval. a skrtel to ma presne naopak nez sucasny sakho-skrtel hra dobre a spravi picovinu, sakho v poslednej dobe hra onicom a sem tam sa mu cosi podari

Reagovat
Kowe

často dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Neuvěřitelný fakt

Reagovat
vladis271

nj si myslel dnes, ja som to pochopil, že od zranenia.

Reagovat
Counter

Leicester zase další ztráta a bubliňácký pokles dolů

Reagovat
Mastný Chobot

šak počkaj, keď nám vezmú titul (áno, vlado, už sa všetci traseme, nemusíš to písať)

Reagovat
Counter

Já ne, protože s takovouhle neskončíme ani druzí za nima

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Už by ztratit mohli. I když při současném vývoji nám to může být jedno a bylo by lepší kdyby vyhráli oni a ne City.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

chlape tebe šibe.

Reagovat
Counter

Neruš nám veřejnou konverzaci s Ustym

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

*Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

TEN KOMENTÁTOR ja z neho umriem

Vardy

asistencia a lá Okazaki

Reagovat
Counter

Benik další fík

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki jak sa ukopol

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je šílenej stoper a Sakho není o moc lepší teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba borec Skrtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Obaja po zraneniach zatial nic moc.

Reagovat
fenixLFC

lenze u lovrena je to druhy zapas po zraneni a postupne sa aj v zapase zlepsuje, sakho tragedi uz dlhsie

Reagovat
fff

To hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím v kterým zápase se teda zlepšuje. Špatnej stoper je to pořád.. v poslední době se k němu přidal i Sakho.

Reagovat
fenixLFC

pred zranenim zly uz nebol ale hovoril som o dnesku-chybal mu odhad na zaciatku zapasu tam parkrat tesne minul loptu ale postupne siel hore

Reagovat
Kowe

nebol zlý ale furt byl horší než Sakho před zraněním. Točíme v obraně neustále naprostej průměr.

Reagovat
fenixLFC

s tym sa da suhlasit

Reagovat
Maresma

Kéžby jen v obraně, celej náš tým je jeden velkej průměr.

Reagovat
stiflerovamama

Ako tu by som Lovrena nevinil sak to bolo ztecovane presne vardymu do dráhy, tam to mali riesit Moreno so Sakhom

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hráli oba dobře..až do druhého gólu..

Reagovat
smazaný uživatel

From Hero to zero

Reagovat
REPLIKATOR

Komentátor From hero to zero

Reagovat
Coutinho10

rekl jo ?

Reagovat
fff

Sakho dodrbal prvu loptu, neviem preco si to pustal a uz to islo. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy- from hero to zero

počkať, teda naopak

Reagovat
Coutinho10

aspon, ze se opravil...jestli teda

Reagovat
Grahf

ale na toho fellainiho je špatný pohlad, len sa moc v strede, pretože nestíha sa do ničoho zapojiť.

Reagovat
r.mrazik

on se proste "účastní"

Reagovat
Usty

Beniiik!

Reagovat
EXoRcIsT

co ten debil puiska ako v La Lige kazdy pad je faul paneboze

Reagovat
LGT

A Lucas dohraje Já se poseru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

taky už by tam mohl poslat třeba Schneiderlina

Reagovat
Kowe

ty goly Leicesteru to štěstí pro ně už je o psychice to neni možný

Reagovat
mickey mouse

Jak to Leicestru zaručí titul, tak mě ta ztráta bodů zas nebude tak mrzet.

Reagovat
jacobT

ale hrajú nádherne, ty kokoško

Reagovat
vladis271

prepínam na Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Busby babes

pozor na nej, nosi smulu.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr sa bojím spoilerov

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Minister

Neviem si predstavit, ze by Arsenal dal dneska gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lester to už není normální. Z průměrných hráčů jsou najednou úplní profíci. Fuchsův výkon je dneska na úrovni nejlepších levých beků, trio Kanté, Mahrez, Vardy to už ani nemusím komentovat. To sebavědomí při kombinacích. Tento tým by si zasloužil letos něco vyhrát.

Reagovat
Swarley

ať vyhrají tu ligu, bude prdel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale seriózně oni když udrží hráče a doplní kádr o pravého beka, stopera a levého záložníka + možná někoho do středu, tak by to mohl výt supr tým i v příští sezóně. A proč by nemohli získat kvalitní hráče když budou mistři anglie

Reagovat
Kowe

nebo jim spíš odejde forma tak jako drtivé většině těch menších týmů, co se vezou na takovéhle vlně. Však i dnes jim při obou gólech prostě přálo štěstí a dali je jen díky té sebedůvěře z té jejich vítězné vlny. K tomu přišti ještě zápasovou vytíženost LM a je to.

Reagovat
Swarley

tohle prostě dlouhodobě neudržíš, už tohle je v podstatě zázrak...nejde ani o tu hru samotnou, ale že se jim nikdo nějak vážně nezranil a podobně...ale jako baví mě to neskutečně a když to nemáme být my, tak ať to potrollí Lestr, to bude dokonalé...

Reagovat
vladis271

23 kol by som momentálnou vlnou teda nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta jejich forma sahá ještě do minulé sezóny žejo

Reagovat
Kowe

momentální vlna je snad nějak ohraničená na měsíc nebo co? jedou na ni celou sezonu, Montpelliere ve Francii taky uhrál titul

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

a to vyhlasis dneska, ked sa znovu zapajame do boja ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Souhlasím, ale zrovna dneska koukám na Foxes a Arsenal a jsem si jistej, že kdyby dneska Foxes hráli stejným způsobem proti Saints, tak vedou 3:0, protože by jim to tam napadalo.

Reagovat
Kowe

a Benteke zase na velkým vápně

Reagovat
Coutinho10

2. gol Vardyho sice se stestim, ale nejde jim neprat....budeme to muset nahrat jinde

Reagovat
Ligter

''nejdem jim nepřát'', jó, tomu říkám posvátná mantra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kowe

jako co nahrát? to šestý sedmý místo?

Reagovat
fenixLFC

kde by sme ho nabrali?

Reagovat
Coutinho10

asi se budem muset soustredit na finale se City a tim napravit PL

Reagovat
Kowe

před finálem se City máme jen posraný dva dny volna kvůli EL

Reagovat
Coutinho10

ajo vlstne to je v tom tejdnu no Klopp to buse muset nak rozumne protocit...sem na to zvedavej

Reagovat
REPLIKATOR

My už o nic nehrajem...

Reagovat
Busby babes

vy?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsy do Celticu?

Reagovat
Swarley

jako já něco takového nakonec očekávám, jestli to od léta nemá být on, tak ať jde takhle někam na "hostovačku"

Reagovat
Ligter

jako mezištace možná dobrý. kde to čteš?

Reagovat
wild

tiez som prave nieco cital..ale len nech ide a potom uvidime ci na to ma

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

zatim picovina. rozjel to na twitteru typek od ktereho kopiruje Vrabejka.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale chytilo sa na to viacej ludi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

kokotina, duso by ta mal naucit filtrovat informacie

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu

Reagovat
I am Mancunian

ty toho retarda nehras ?

Reagovat
vladis271

Ideálne riešenie. Celtic má najlepší tím na papieri v lige. Tam by to k titulu uhrala aj cvičená opička. Takže vyhrá tam pár titulov, pár mufanov bude mať vlhké sny, Giggs credentials. Vedenie dostane nápad, že prečo to s ním neskúsiť na 3 rôčiky aby sa zistili, že to neumí.

Reagovat
Swarley

jen se uklidňuj vlado, já bych se určitě nebál minimálně toho, že by to na vás nemělo stačit

Reagovat
vladis271

My ideme hrať SPL, či Celtic PL, či myslíš v EL?

Reagovat
Swarley

to je nápad, založte si vlastní ligu, akorát nikoho dalšího do ní nezvěte, páč to jinak zase projedete

Reagovat
Busby babes

by to projeli i tak.

Reagovat
vladis271

zíííííííííííív

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Souhlasím, ale zrovna dneska koukám na Foxes a Arsenal a jsem si jistej, že kdyby dneska Foxes hráli stejným způsobem proti Saints, tak vedou 3:0, protože by jim to tam napadalo.

Reagovat
stiflerovamama

Ale tak co cakat no, vpredu je jeden kreativny hrac ...

Reagovat
stiflerovamama

tak sa proste hrat neda, vela dobrych pozicii zadrbeme, nieriesime tie situacie spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
stiflerovamama

Firmino

Reagovat
Mervin

takový loket a on to nepískne jako faul ten Mason je hrozný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to zas píská...

Reagovat
jacobT

Mason

Reagovat
Trand

Flamini

Reagovat
Mastný Chobot

Flamini pls

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

daj depayovi aspon 20minut kurva

Reagovat
Dawon

mohl by nechat spocnout martiala, ten kluk taky odehral letos snad uplne vsechno

Reagovat
I am Mancunian

aby sme na to este nedoplatili, on musi zostat zdravy

Reagovat
stiflerovamama

Christian prosim ta rob to co ti ide najlepsie, stoj na hrote, v 16 tke vyhravaj suboje... lebo toto stahovanie na kridlo, nizsie po loptu je zbytocny, a ani nevyhravas suboje

Reagovat
Kowe

Christian prosim ta rob to co ti ide najlepsie a sedni si na lavičku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Forstere!

Reagovat
nevros

Toto sem jeste nevidel... Zlej sen

Reagovat
Cobra

Kane dnes druhá tyčka

Reagovat
Mervin

Mesut to ale dnes kope hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Coooqq

Reagovat
Hachim Mastour

Mesutovi troška je*e.Už 3. krát zahral roh na bližšiu tyč na ktorej nik nie je?

Reagovat
CubONE

Ale Borthwick-Jackson hra dobre, este keby s tymi rucickami nieco spravil.

Reagovat
r.mrazik

BREAKING: Rumours Ryan Giggs has left Manchester United and is expecting to become next Celtic manager in 48 hours. ....od betfairu... hmmm

Reagovat
Busby babes

tak to uz je lepsi zdroj nez ten Vrabejka nahore.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

i kdyz.. budou na to mit sazku a chtej nalakat lidi.

Reagovat
r.mrazik

je to mozny...smejdi

Reagovat
minoLFC

tak preto sa vám začalo dariť...škodná je na odchode

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Trand

Coq klasik

Reagovat
LGT

Ježiši dej mu rudou ať má stopku, neser se s ním

Reagovat
Counter

Coq se dobře uvedl Saints milion faulů a on si hned tu žlutou urve pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden sikovny Mahrez, jeden nadopovany Vardy, trochu bojovnosti s hned je z vas majster tretej najlepsej ligy sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě takový kanté je letos nejlepší CM v lize

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz si predstav ake sracky musia byt 4 a 5. v poradi.

Reagovat
r.mrazik

13...

Reagovat
smazaný uživatel

a to ktorá liga ?

Reagovat
smazaný uživatel

*je

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ale myslel ligy

Reagovat
r.mrazik

a sakra...ja tedy tymy na 13 miste...

Reagovat
bbbauch

Hele me je uprdele co sem pises, ale tohle ja jak kdyz ti holka neda, tak ji pomlouvas na kazdym rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
jacobT

to si robí srandu Mason

Reagovat
Mervin

to si dělá piču ten Mason?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Jak se tragédi jako my mohli dostat do finále čehokoliv, to je fakt neuvěřitelná ostuda pro všechny ostatní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

zjebej je Rooney, to je ono

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak co mu to pískají za sračky, to jsem neviděl...ještě se mu musí tým složit na nějaký štětky a jeho forma bude ideální...

Reagovat
I am Mancunian

je spat, dockali sme sa

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem 0:0 s těma debilama, co si s náma na svátky vytřeli prdel...

Reagovat
Dawon

lousi, stridej kurva Vsak Carrick je po zraneni, Martial hraje porad, navic dalsi zapas na chelsea

Reagovat
I am Mancunian

uz ho dal dole, mohol o 10minut skorej

Reagovat
Busby babes

az LVG uvidi drzeni mice, tak ho trefi...

Reagovat
r.mrazik

idealni fotbal ala stara garda...nechat behat mlady a pak chodit dva na jednoho...

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy odišiel Joel a prišiel Theo, tak išla naša hra hrozne dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Laco to privolal.

Reagovat
Dawon

A jeste se zrani Fella? Tohle je nejkrasnejsi zapas za posledni 3 roky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LGT

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Zapol som si posledných 10min Arsenalu ked uz nás teda čakajú v LM a Ozil a Alexis celkom mimo nie?

Reagovat
Busby babes

Andy Goldstein MBEVerified account

‏@andygoldstein05

Giggs is ill. Not on his way to Celtic. #confirmed

Reagovat
Ligter

jsem si říkal, že nemůže být až zas tak nemocný

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mervin

co to teď bylo za šulína ten míč do autu?

Reagovat
Mervin

Thea po sezoně prodat, ten hráč je nám naprosto k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester s prehľadom.

Reagovat
Kowe

Milner, Clyne, Lallana a asi i Hendo se měli dat na běhání a ne na fotbal.. dokud byl takovej hráč v týmu jeden, Hendo v sezoně SAS, tak to bylo skvělý, byl to přesně ten element, kterej do týmu pasoval, k tomu je kreativnější než ti tři zmínění a celkově to relativně fungovalo, byl fakt důležitej článek sestavy. Ale když tam máme takový hráče 4? uběhají toho hromadu ale fotbalový myšlení je naprosto zakrněnlý, s tímhle nemůžem hrát o nic lepšího než to šestý místo.

Stoke to pochopilo a berou hráče, na tyhle pozice, z ciziny, Rodgers se vybral přesně opačným směrem, místo progresu ve fotbalovým projevu, se dal na hardworking bez přidané hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
johnik

Jj je to tak. Chybí nám prostě útočník, typický zakončovatel. Bylo to krásně vidět na Southamptonu(1:6), kdy Studge dal 2 goly z prvních 2 šancí a pak už se chytli i všichni ostatní.....

Reagovat
smazaný uživatel

pekne kolo na čisté kontá do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kua nějak se to začíná rozpadat

Reagovat
Busby babes

taky prestavate hrat o titul?

Reagovat
Dawon

a zrovna kdyz my zaciname, jak na svinu

Reagovat
Busby babes

tak neprehanel bych, ale....

Reagovat
ADM

Nepriblížiš mi vašu formu trocha, nech viem čo čakať v LM?

Reagovat
Counter

V LM to bude vypadat jinak (snad). Nastoupí se v plné palbě a zadarmo kůži nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

to je těžké hrát 30 minut o deseti...protože Theo je tak na hovno hráč, že už to ani horší být nemůže...nedokážu si představit, že by tam někdo za těch 30 minut mohl zahrát hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nad Arsenalem

Reagovat
REPLIKATOR

a Kane nad Giroudem

Reagovat
Heisenberg

Zaslouženě, jestli fyzicky neodpadnou, tak to s nima bude hodně těsný.

Reagovat
Heisenberg

Super Ještě v neděli do rozjetýho Bournemouthu, prostě paráda.

Reagovat
LGT

Letos Tottenham před Arsenalem?

Reagovat
Counter

To už tu bylo tolikrát... Ještě to usuchotrikujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos on to piskne vo vapne

Reagovat
Hachim Mastour

Ja niečo rozje*em.To kedy odpískal ten ko*ot ?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal nezvládá...

Reagovat
Gunner91

?

Reagovat
Gunner91

pravda, asi by jsme se měli poučit od Liverpoolu...

Reagovat
Busby babes

to je skoda!!!

Reagovat
PhilipS

pfff výkon dobrej...ale čtvrtej zápas nevyhranej a titul jde do piče

Reagovat
Mastný Chobot

Tak teda pápá, titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ma mi byt luto, ze som v jebnutom bare a nemozem si to pustit ani cez wifi?

Reagovat
nani92

skôr by ti malo byť ľúto, že v bare myslíš na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Walhala?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, Walhalla je super bar

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

zase hrate marias ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to ještě někdo umí?

Reagovat
smazaný uživatel

mariáš je super

Reagovat
Swarley

nejlepší karetní hra vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kto prehra, kupuje cigarety

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

alespoň máš čas na pizzu

Reagovat
I am Mancunian

s tym je konec, uz drzim dietu

Reagovat
Kowe

počkej ještě na SB

Reagovat
I am Mancunian

uz je neskoro, neporusim ju, ale na SB musim nieco vymyslet

Reagovat
Kowe

dáš si tam místo sýru třicítku Eidam

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak moc jsou aktuální fotky, kde jsem tě viděl, ale měl bys spíš přibrat

Reagovat
I am Mancunian

odvtedy som este schudol

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Tak ses pochvalil ze si v baru a odsud rovnou do kanalu, ju?

Reagovat
Gunner91

Nějak vám otrnulo navíc, bylo by Vám tam asi hodně těsno

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechodim do kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nato prostě nemá a Slepice už jsou před nima

Reagovat
Orlandiiik

Spurs

Reagovat
SpecialOne

Tohle neberu, né že bych přál Arsenalu výhru, ale to že nastaví 6 minut, Bertrand minutu a půl prozdržuje při vhazování a Mason v čase 95:55 píská konec, to je srabácké opravdu. Pak ti hráči zdržujou když jim to tak prochází. Já pískám blbé pražské nižší soutěže a i kdybych je měl nechat hrát 150 minut tak ten míč těch 6 nastavených minut bude ve hře.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

ten rozhodca je traged, nic viac

Reagovat
Gunner91

navíc tam byl centr do vápna.. to kdyby pískl na druhé straně tak se stydím

Reagovat
Manik...

Reagovat
GeneralGoat

Tojo, on by dneska Arsenal ten gól nedal ani kdyby se hrálo ještě třikrát, ale tohle je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bysme nedali gól za 180 min ani kdyby pod Giroudem hráli Zidane a Ronaldinho v nejlepších letech

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

jak se chtěl pochválit, že umí písknout na píšťalku

Reagovat
smazaný uživatel

odpiskal presne 96:00...

Reagovat
icemike

Reagovat
Rohlíček

Nakonec z toho bude zas boj o 4.flek

Reagovat
REPLIKATOR

Takže vše při starém

Reagovat
Mastný Chobot

už sme aj za Tottenhamom

Reagovat
FUnk

kde jsi owny

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej výkon. Titul v hajzlu a čeká nás boj o 4-5 místo s United. V létě prodat Girouda a Walcotta a utratit fucking money za pořádný útočníky. Na tohle se nedá dívat.

Reagovat
Mervin

Girouda ne, ale Walcott musí jít pryč...ten to má tak nehorázně v piči

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc v piči je že bere 140k liber týdně. To je špatný vtip. U něj by bylo 70k moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomínáš na Dannyho "nejlepší útočník od dob Henryho" Welbecka

Reagovat
Manik...

Luxusní tabulka . Arsenal zase tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už zaujímá tradiční pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nad Arsenalom

Reagovat
Gunner91

Doufám, že bude už Coquelin v pohodě a bude hrávat co nejdřív, protože hrát bez středních záložníků je na hovno..

Reagovat
jacobT

krásne teda reagujeme na tie zaváhania... ďalšími zaváhaniami ale aspoň sme konzistentní

Reagovat
smazaný uživatel

nato ze tam na sever moc slnka nepoberies ti optimizmus nechyba tak ste len prehodili sezony naspat k tym, kde hrate holy bacov v druhej polke

Reagovat
jacobT

si si vydýchol, čo? teraz aspoň nemusíš nahý prebehnúť václavák

Reagovat
nevros

A saints sou pekny sracky, pral bych jim sestup za to co predvedli za prasarny. Bohuzel je to nerealny.

Ale Forster neskutecnej, snad ho nekdo koupi a posadi na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemýlím mají spurs nejlepší obranu a nejlepší rozdíl ve skóre to mývají většinou týmy co vyhrají ligu

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/osnz ach jo, Floriane... proč si to děláš složitější, nežs to měl doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale tiket vyšiel

Reagovat
kissak

chtěl jsem napsat něco ve smyslu, že si konečně zahrál od začátku a chtěl si zápas užít a pak jsem zjistil, že šel po 10 minutách do sprch

Reagovat
salami

mně to teda na červenou úplně nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

(ale jako kokot tam šel)

Reagovat
Mimalu

těžko hodnotit, když protivník nenadskočí, tak to může být dost nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia může dnes naskočit. Takže to vidím na 1:2 (14. Lukaku - 74. own. goal, 90 + 2. Doumbia). HTL !

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to tři bodíky vid....ale já se spíš bojím, že Dummet bude jak na kolotoči jestli ho postaví

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett bude v pohodě. Góly dostáváme spíš ze středu a zprava. Bylo by zajímavý to vidět někde graficky.

Reagovat
smazaný uživatel

Andros

Reagovat
Pigeon

ten zapas musel byt prodany, to bylo od QPR maras

Reagovat
EXoRcIsT

ved to je jasne cely zapas hralo QPR vyrovnanu partiu s City a potom im ukazali na tabuli ze su zachraneni a v tom momente zacali dostavat goli

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Oh Bojan is a Stokie he comes from sunny Spain,

He used to play for Barça but Stoke is just the same,

He used to love the Nou Camp but now he's at the Britt,

Cause Neymar's over rated and Messi's fucking shit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Whitemedia

bez Pedraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Courtios - Azpilicueta, Terry, Zouma, Rahman - Fabregas. RLC - Wilian, Oscar, Hazard - D. Costa

Reagovat
Whitemedia

to si vzal odkud

Reagovat
smazaný uživatel

len tip

Reagovat
Whitemedia

tak fakt mizerný

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot, Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett, Sissoko, Saivet, Shelvey, Townsend, Wijnaldum, Perez

Bez Mitrovice? ..

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa.

Chelsea subs v Watford: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Kenedy, Traore, Hazard.

Pedro ani na lavičce, nádhera

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

Ta lávka je super

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Hazard boha?

Reagovat
Whitemedia

Asi ještě celý zápas nezvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale prostě Chelsea s Hazardem, hned se mi na ten zápas líp dívá.

Reagovat
Miguel19

Tak aspoň má Oscar šanci ukázat, jestli ten hattrick byl náhoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne som na to myslel, že on je dnes schopný predviesť ten svoj trápny výkon.

Reagovat
terry

Podle mě taky kvůli tomu, že nemáme druhýho útočníka.

Reagovat
I am Mancunian

co je so stonesom zasch ?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton má vůbec podivnou sestavu. Asi hráli v poháru?

Reagovat
I am Mancunian

nie je ani na lavicke, to je zvlastne.

Reagovat
Miguel19

Kiksuje

Reagovat
Zaschrona

zraneny... dost mozna podobne "zraneny" jako Howard, kde realne mu jeho zraneni moc neverim... spis to, ze dostal cas na to dat se dohromady, Howard snad dohral...

Reagovat
I am Mancunian

takze tie spravy o prestupe do manchesteru nebudu vymyslene

Reagovat
M0rb1D4S

Chcete zpátky Howarda jo?

Reagovat
I am Mancunian

nie, toho druheho kiksera

Reagovat
Zaschrona

to tutove budou vymyslene, urcite by nehral cele jaro

Reagovat
SpecialOne

Staněk na lavičce Evertonu

Reagovat
terry

Dnes jsou pochopitelně povinností tři body. Nicméně po Hazardovi už půjde na hřiště nějaký mladík a já doufám, že jakmile to bude jen trochu možné, tak se toho Hiddink bát nebude. Přesně proti takovým soupeřím jim musíme začít dávat čuchnout. Třeba jestli Matić předvede svojí klasiku, absolutně není důvod ho nenahradit Loftus-Cheekem.

Reagovat
spider_8

S Matičem souhlasím, ale že bych zrovna dneska očekával povinnou výhru, to se říct nedá. V lepším případě povedeme na konci o gól a Loftus s Kennedym půjdou na hřiště v 90. minutě jako taktický střídání

Reagovat
terry

No, já povinností myslel to, že musíme jít bezpodmínečně za třemi body, ne že je hladce získáme, to jsme to špatně formuloval. Ale pokud se prostě bude dařit a povedeme, tak ať je tam necháme otrkat.

Reagovat
Svatej

link?

Reagovat
terry

O2 Sport.

Reagovat
Svatej

já už si to fakt musim pořídit, tohle se nedá

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
liquicitizen

klídek dneska vyzerá že bude aj youtube, bohužiaľ nejaký aziati

https://youtu.be/RedMVmIU11Y

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se to vyplatí. Já už si to věčný hledání streamů ani nedovedu představit, mám z toho nervy i když je to jednou za měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Len nerob unáhlené kroky. Pokiaľ bude Chelsea podávať takéto výkony aj naďalej, tak ti bude to O2 na dve veci.

Reagovat
terry

Příště hrajeme s MU. To nás budou dávat, i když budem poslední.

Reagovat
bbbauch

Reddit soccer streams, vzdycky najdu kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

BT Sport: acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Hodně dobrá kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Za minutu zacina dalsi zapas 3. najlepsej ligy sveta !!!

Reagovat
Ligter

taky jdu koukat na Aberdeen-Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Nauc se ty hodiny ale

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pohár a navíc až od 9, popleto.

Reagovat
bbbauch

A i kdyby myslel zapasy ve 45, porad mu to nevychazi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/tv/

20:40 zapas Cukotky.Ojebali ma.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zas tak těžký. Nejspíš to zvládnou i šoupací dveře.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

prázdná detská postielka....

Reagovat
Makiii

Link na Everton v Castle prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

Super, diky

Reagovat
Whitemedia

Tam je možnost šance a Costa zase dělá nějaké kokotiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva proč tomu čurákovi nedá žlutou?

Reagovat
bbbauch

Dejchej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva proč tomu čurákovi nedá žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Costovi, a teď Oscarovi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

hraj futbal prosimťa

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele Deane, vzpamatuj se...

Reagovat
off-olda

Chtěl bys penaltu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne žlutou pro Oscara, mám acestream pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Mitroviče neudržíme míč na soupeřově půlce ani 10 vteřin.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič může centrovat, když je ve vápně 8 hráč v modrým a 1 ve žlutým. Ne naopak. To je komedie od něj.

Reagovat
Mimalu

tak to už je od něj klasika že na jeden dobrý centr potřebuje tak 5 pokusů

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se jeste docela zlepsil od podzimu

Reagovat
Mimalu

nechtel jsem prehanet, ale je mozne, ze jsem mu prilepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje absolutně na náhodu. Nemá to jedinou myšlenku.

Reagovat
terry

Tak Chelsea hlavně prakticky nemá míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky píšu o tom, kdy ho má a snaží se útočit. Ale jako strašná bída. Ten tým nemusí mít výsledky, ale být takhle nulovej je hrozný. Záloha prakticky nepodrží míč a obrana je neustále pod nějakým útokem. Je logický, že to jednou nevyjde a inkasují.

Reagovat
Zaschrona

LENNOOOOOOOOOON

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Whitemedia

To je nuda...

Reagovat
off-olda

Otázka času, kdy Watford zavěsí...

Reagovat
Svatej

hrozná sračka zas

Reagovat
Whitemedia

Existuje vůbec naše záloha?

Reagovat
Miguel19

Terry vůbec neví.

Reagovat
Mimalu

z dlouhodobého hlediska dvojici Matic-Mikel fakt nemusim, nejsme absolutne schopni podrzet mic a dopredu jsme dost limitovani....

Reagovat
terry

Ani z krátkodobého.

Reagovat
Mimalu

pravda no

Reagovat
off-olda

Jurado si tam dělá co chce...

Reagovat
Whitemedia

Mikel jak jen čuměl to je sranda...

Reagovat
J0EL

Chelsea pekne netusi...

Reagovat
terry

Watford nás zatím solidně rozebírá. Všude jsme minimálně druzí, ve vzduchu nemáme jediný míč a štítoví záložníci buď nejsou, nebo se stahují až mezi stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten výklus Mikela :D To je komedie.

Reagovat
Whitemedia

Mikel se přijel mrknout, jak to hraje Watford, zatím na tom hřišti neudělal nic, s Maticem jsou to komici..

Reagovat
Miguel19

Mikel si dal životní výkon s CP, tak má zase na 2 roky odpracováno.

Reagovat
Error

Otázka času kdy ho tam Watford procpe. Totální tragédie zatím.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nevím po kolikátý vidím Watford, ale vždycky hraje Watson skvěle. Jinak Chelsea totálně mimo.

Reagovat
Miguel19

To je hrozně vtipný. Získáme balon po akci Watfordu a než tu akci režie zopakuje, tak už se na nás valí další útok.

Reagovat
icemike

Jo jo, všimnul jsem si taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je tragickej výkon.

Reagovat
Whitemedia

že ty sleduješ Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

at hrajete jakkoli, tak takhle spatne urcite ne

Reagovat
off-olda

Ty vole, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hodně dobře.

Reagovat
Mimalu

tem Ighalo vypada jako by hral proti dorostenum

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel :D Nechce z toho zápasu někdo udělat jeho kompilačku?

Reagovat
liquicitizen

si tam vyklusáva kkt a Matic úplne mimo pozície potom sa Cesc musí sťahovať hlbšie, ten stred katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně jak si to tam Ighalo asi třikrát přehodil přes hlavu a on mu na to pokaždé skočil.

Reagovat
Svatej

Super brańo

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej Costa tam zas lítá po prdeli , už kolikátej zapas to táhne sám !!! jinak ta dvojka mikel-matič

Reagovat
Zaschrona

Stejne jako o vikendu - i dneska Lennon urcite nas nejlepsi hrac.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak mě štve, že se nám nehodil do systému a musel pryč. Aspoň, že se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ze by to mel dneska tezky.. zahranuje nas jen to, ze jste nervozni jak psi

Reagovat
Whitemedia

Jsem neviděl moc příšernějších výkonů, než to co dnes předvádí Mikel.. a to jsem měl možnost sledovat víc než půl roku šíleného Matice..

Reagovat
JIMMY-PO

tento zapas nemoze skoncit inak ako vyhrou Chelsea

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

bychom suverene vedli ligu kdyby neco takoveho platilo

Reagovat
smazaný uživatel

Saivet prostě není defenzivní středopolař. Kdo proboha vymyslel ho tam hrát. On má uplně jiný přednosti. Takhle tam běhá jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak koukat na Perche ... uf.

Reagovat
Zaschrona

ono celkove v te zaloze mate dneska jen hrace, kteri ani jeden nejsou CM

Reagovat
smazaný uživatel

bohatě by stačil Colback nebo Tioté místo něj a vypadalo by to úplně jinak, náš střed zálohy prakticky neexistuje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

a pak teda máte štěstí, že nehraje Mitrovič.. 2016 náš nejlepší hráč v poli a on ho posadí, protože nedává góly... bez něj si ani nevypracujem šanci

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jeho schopnost podrzet balon by se vam tam hodila fakt hodne. Tech pasazi, kdy jste drzeli balon trochu dele tam bylo od vas fakt malo. Doufam, ze vam dame brzo druheho, jakmile tam prijde on a Doumbia, asi to bude z vasi strany dost o necem jinem - a asi nam to bude delat problemy.

Reagovat
biznizmen

Hlavně že když už jde dnes balón do vápna, tak vzduchem a Ayoze se po něm jen otočí...

Reagovat
smazaný uživatel

první slušná rozehrávka v 48. minutě..

Reagovat
biznizmen

Zatím je na nejlepší cestě následovat Cabellu a Thauvina po půl roce zase zpátky...

Reagovat
Zaschrona

Velka skoda ted te pasaze, moc pekne uvolneni do vapna od Barkleyho i pak ta kombinace koncici zblokovanou strelou Lennona. Ale NU je zatim fakt marne.

Reagovat
off-olda

Rozdíl mezi Paredesem a Ivanovičem...

Reagovat
smazaný uživatel

A jedinej hráč jakžtakž držící PL standart se zraní . Z toho bude fakt ještě sestup nakonec.

Reagovat
stiflerovamama

je to taaaaaam ahahahahahha skurvenyyyy pravek, pijemeeeee hosiiiiii

Reagovat
JIMMY-PO

dejepis čo?

Reagovat
stiflerovamama

jop

Reagovat
I am Mancunian

co tam ten dean nacvicuje s tym costom, uz ho mal davno vyjebat a hotovo

Reagovat
samson192

Reagovat
Miguel19

Tady se někdo minule chtěl sázet, že Oscar dalších 5 zápasů nebude průměrný

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Miguel19

Nějakej Slovák od nás

Reagovat
off-olda

Momodou ne?

Reagovat
Mastný Chobot

ten už nie je od vás

Reagovat
SunFells

Další sezónu zas bude.

Reagovat
I am Mancunian

paredes je uplna sracka tiez

Reagovat
liquicitizen

jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovor

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vyřešené. Lezou tam po sobě jak teplouši a pak ještě simulují.

Reagovat
nani92

chudak Costa

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud prohrát s Evertonem 1-0, tak aspon ne golem z 93 minuty.

Reagovat
Svatej

tyvole to ne, nechytej se za tu nohu

Reagovat
Gareth Bale 11

Paredes žluá okey, Costa taky, ale on už jednu měl dávno mít.

Reagovat
spider_8

Žlutá, díky bohu. To byla minuta napětí, jestli Costa nedostane červenou a nevynechá United a další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se podíváš na opakovačku a uvidíš, že to dostal za nic... Rozhodčí dnes komedie, píská hrozně.

Reagovat
spider_8

Však jo, ale původně byla vidět jen tlačenice kvůli Costovi a kdo by si v tu chvíli pomyslel, že je v tom nevinně

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastie, že to aspoň ako tak videl štvrtý rozhodca. Inak by ju určite dostal, to som si istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nehraje Hazard, za Chelsea ani nema kto dat gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze dean foukne chelsea penaltu

Reagovat
terry

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to spíš tím, že tam celkově chybí útočící hráč místo Matiče no... Tahle středová dvojka je katastrofa.

Reagovat
spider_8

Costa, ehm.

Reagovat
Miguel19

To je přesně zápas, který má rozhodovat individuální kvalita, která nám letos prostě chybí. Což je smutné.

Jediné co funguje je nákop Cesca na Costu a ten aby se posral.

Reagovat
terry

Kdyby nebylo dalšího představení Costy (i když teď jsem tam od něj nic špatného neviděl), tak je to poločas úplně k zapomnění. Watford nás solidně rozebíral. Prakticky jsme neměli míč na kopačkách a když jo, musel ho dostat Costa a vepředu sám něco vymyslet, jinak velká bída. Všude jsme minimálně druzí, ve vzduchu nemáme vůbec nic. Štítová dvojice buď neexistuje a nebo hraje se stopery, takže úplně k ničemu.

Kdy jindy má Loftus-Cheek ukázat, že na to v tom středu zálohy má? Horší než tu duo na hřišti nebude ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně by stačilo udělat výměnu Matič(Mikel) za Hazarda a hned to bude vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon hraje snad SS, ne? Tam zakončuje akce ze strany, sám téměř u lajny není vidět.

Reagovat
Zaschrona

Se stahuje hodne na stred, kdyz vpravo je hrozne utocny Coleman. Ono i celkem Clev na druhe strane.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si, že Everton Newcastle bude o dosť zabavnejší zápas. Lennon zatial najlepší na ihrisku, Newcastle veľké sklamanie, hlavne Sissoko, Wijnaldum a Townsend.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání? Záleží na tom, co od Newcastlu čekáš

Reagovat
biznizmen

Mitrovic za Saiveta, jinak ani nemusíme do druhé půle nastupovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ten čurák držel za obličej

Reagovat
Free_player

Reagovat
Svatej

Zrovna dneska by se nám Ramires do středu docela hodil

Reagovat
terry

Tak zase bych nepřeháněl.

Reagovat
Svatej

Bych ho do toho stojícího středu dneska klidně loupnul, podle mě tam nemá ani Obi, ani Matič co dělat, jsou až absurdně pomalí a statičtí, brečel bych

Reagovat
terry

Ramires je zase až moc rychlý a zbrklý, to si nevybereš.

Reagovat
nani92

Ramires bol nezmyselný predaj za akúkoľvek cenu, ak nieje zaňho kvalitatívne hráčska náhrada..

Reagovat
vitasrp

Letos nám to může být naštěstí úplně ukradený.

Reagovat
Svatej

Já třeba jeho odchod vydejchal vcelku rychle, pokud jeho místo převezme Ruben a opravdu se konečně rozehraje, namísto tohohle vtpnýho sbírání minutek... Ramirese jsme si už užili, ale je třeba mít v týmu jiný hráče, pokud chceš hrát úplně nejvýš, jak to jen jde..

Reagovat
Manik...

. Takovej na hřišti běhá

Reagovat
nani92

kto?

Reagovat
Talker

Ramires nemůže hrát v základu, na lavičce má omezenou roli pouze v situaci, kdy vedeme a potřebujeme to vedení udržet. 25 mega za takového hráče je skvělých. To je asi jako kdybyste vy dostali nabídku 30 mega za květáka.

Reagovat
vitasrp

Přesně něco takovýho jsem čekal, jednak nejsme schopni odehrát dva kvalitní zápasy v řadě, zároveň je taky Watford nepříjemně pracovitý soupeř, který brání s výbornou vertikální a horizontální kompaktností, takže není sranda si proti nim vytvářet šance. Defenzivní činnost je zejména ve středu pole hodně intenzivní, přičemž tu ofenzivní obstarává silová útočná dvojice.

Nelíbí se mi ti naši panáci uprostřed hřiště, z Terryho se stal až šíleně pasivní stoper (proti hráči prakticky nevystoupí, do soubojů, když se hrot trochu stáhne, chodí jen velmi nerad, naopak neustále pracuje se zhruba metrovým odstupem), do toho ta středová dvojice, která teda rozhodně nehraje dobře, poněvadž překonat ji je až moc snadný.

Na míči je strašně pomalá, po zisku míče hraje přihrávky pouze do stran, přičemž takhle organizovanýho a defenzivního soupeře se dá nejlépe porazit ze dvou situací - pomocí rychlých přechodů hry (získáš míč a okamžitě hraješ první přihrávku do kolma, abys mohl rozjet brejk, případně ala Fabregas dlouhej pas do prostoru za obranou, kterou v tu chvíli existuje), případně pomocí souvislýho organizovanýho tlaku. Tu první situaci zabíjíme tím, že střední záložník vezme míč (Mikel) a zahraje balón do strany, k té druhé jsme se prakticky nedostali.

Asi půlku poločasu jsme strávili snahou o nesmyslný padesátimetrový kolmice, což nemělo téměř žádnou šanci na úspěch. Taky jsme se v tom období dostali pod největší tlak. Pokavaď jsme míč měli pod kontrolou po delší úsek, pak zase přišla na řadu další geniální věc - dlouhý diagonály kousek za půlicí čárou, které ale nemají nejmenší naději, jelikož nemáme vůbec žádnou sílu v pokutovém území. Nejde jen o to, že je tam v tu chvíli jen Costa, ale nikdo z ofenzivních hráčů stejně není hlavičkář. Tyhle vysoký centry si může dovolit hrát Real, kterej do vápna dostane Benzemu, Ronalda a Balea, nikoliv my. Místo toho potřebujeme ostrý střílený míče na přední tyč, případně zpětný přihrávky od postranní čáry, tohle je akorát zběsilý odevzdávání míčů, což hraje do not Watfordu - a znamená to pokaždý přerušení útoku, díky čemu nemáme vůbec žádnej tlak.

Reagovat
vladis271

dnes prehráte a s MU doma vyhráte. A všetci budú spokojní.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum 8 příhrávek.....lol

Reagovat
Zaschrona

To je brutalni oslabeni, Kone sam na hrotu bude prisernost.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nemáme žádné DM, oba CM brání mizerně, žádný z útočných hráčů se nevrací, Janmaat je neustále u praporku na soupeřově polovině, a teď tam dá Aaronse za Dummetta - tohle bude slušnej příděl

Reagovat
SpecialOne

Nebyl náhodou Saivet ve svých wonderkid letech útočník?

Reagovat
fajdax

křídlo tuším

Reagovat
SpecialOne

Ahaa, já se strašně divil proč kupuje NU útočníka co má v L1 5 gólů ve 30 zápasech a teď kouká, že CM Taky když o něm x let člověk neslyší...

Reagovat
off-olda

Mikel, skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey dnes

Reagovat
off-olda

Mě regulérně přijde, že sleduji zápas veteránů (ze strany Chelsea) + Williana.

Reagovat
Zaschrona

Lennon Kone

Reagovat
JIMMY-PO

Lukaku triple captain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dostává trojku v poločase. K tomu redka Mustafiho a neproměněná penalta Barcelony. Gary

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
Mimalu

smrdi to poradnym pruserem, ale dost si za to muze sam

Reagovat
kiwwi

A čo čakáš proti Barce v plnej sile?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Valencie?

Reagovat
kiwwi

Ja sa obávam ze okrem 2-3 klubov od každého proti Barce

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten vykon je trapny. Mohlo to byt daleko viac.

Reagovat
smazaný uživatel

no 7cku teda urcite nie

Reagovat
Swarley

omg, co ten Koné jako ještě chtěl

Reagovat
off-olda

Holebas má na drese Cholebas?

Reagovat
Whitemedia

Cholevas

Reagovat
off-olda

Dokonce. Nevíš proč?

Reagovat
Whitemedia

google určitě odpoví..

Reagovat
off-olda

Na to mám teď tak čas.

Reagovat
Whitemedia

spoustu času, hrajeme hovno

Reagovat
terry

Protože pod tímto jménem obdržel řecké občanství.

Reagovat
off-olda

Hmm, díky..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že v gréčtine sa H nepoužíva, ale nie som si istý.

Reagovat
Zaschrona

skoda, krasna rana

Reagovat
Swarley

a podobně i zákrok, hezky pěkně

Reagovat
Whitemedia

Pošli tam Hazarda, se na to nedá koukat..

Reagovat
Zaschrona

to mohl byt uzasnej vlastenec

Reagovat
Swarley

valíte je pěkně, to Newcastle srovná, to je jasné

Reagovat
Zaschrona

brevno, brevno, tyc... smrdi to pruserem

Reagovat
Swarley

a málem to bylo vyřešeno

Reagovat
Manik...

Link na Chelsea?

Reagovat
off-olda

To nechceš..

Reagovat
Manik...

, ALE jo, moc tomu sice nedávám, ale zkusim to

Reagovat
Manik...

DÁŠ LINK?

Reagovat
Swarley

pěkně Clev , to je škoda

Reagovat
Whitemedia

v 60 minutě mít jednu střelu na bránu, wow

Reagovat
Manik...

máš link?

Reagovat
Manik...

to znám taky, mně jde spíš o ty, na které někdo už kouká a pak vím, že jsou třeba HD a nesekají se. Zkušenost je pro mě víc než výběr z x jiných

Reagovat
Whitemedia

tak máš smůlu no

Reagovat
Manik...

ale díky

Reagovat
bbbauch

Misto toho vyptavani uz jsi ho mohl davno mit..

Reagovat
Minister

Everton trocha smola

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni toho Tragéda Matiče bože můj už...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel ti tam vadí méně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Matić

Reagovat
off-olda

Reagovat
Gareth Bale 11

Watson je fakt super. Tu místy hodně rozlítanou zálohu Watfordu drží právě on.

Reagovat
Zaschrona

tohle je klasicka cekacka na nejaky neskutecne trapny gol, ktery dostanem...

Reagovat
Whitemedia

Matic jedna ztráta za druhou..

Reagovat
Mimalu

Guusi stridej, na to se neda divat

Reagovat
off-olda

Ty vole a Hiddink čeká, až mu dá někdo znamení ne?

Reagovat
Zaschrona

Kone

Reagovat
Svatej

on tam fakt nikoho nepošle

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné toto, na to se nedá dívat, jak si chudák Fabre s nikým nenahraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka už má teda pořádnej pupek

Reagovat
Pigeon

Jak hraje ten Funes Mori v jiných zápasech? Dnes mi připadá při řešení situací hrozný

Reagovat
Zaschrona

Ja ho hodnotim hodne dobre, obcas ma svuj moment, kdy udela docela vitr v defenzive - udelal za sezonu asi 2 nebo 3 opravdu velke chyby - zas ale naopak je to docela golovy stoper ze standardek, takze to timhle trochu vynahrazuje, jinak ale je celkove asi nas nejlepsi stoper v tehle sezone. Rozhodne dobry nakup, cekal jsem ten prechod z Argentiny mnohem horsi.

Reagovat
Pigeon

co ho dnes sleduju tak některé situace řeší naprosto nesmyslně, jak třeba ty polo nůžky při ofsajdu v prvním poločasu a je strašně splašený

Reagovat
Zaschrona

Jo, to nevyresil vubec dobre, ledaze by vedel, ze to ma byt ofsajd, coz pochybuju. Ale teda ja z nej mam docela v pohode pocit, ze Stonese v poslednich zapasech jsem mel pocity o dost horsi - ten by si veril snad i na to, ze proklickuje cele hriste, kdyby mu to trener povolil.

Reagovat
Pigeon

Jasně máš ho nasledovaného lépa. Mi jen připadal něco jako Rojo, takový ten stylový hráč, který vše vyřeší nějak zajímavě, místo toho, aby dal přednost snadnému a jasnému řešení

Reagovat
Zaschrona

No, tak trochu jo, snazi se maximum veci resit fotbalove. Ale spis efektivne, nez efektne.

Reagovat
Pigeon

Jo, tak nějak jsem to myslel Já radši stopery alá Vidič, čili hlavou ze země, nohou z dvou metrů, hlavně všechno pryč

Reagovat
Swarley

Barkley to taaaaaak zbytečně tahá

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

jako zase Konému bych taky dneska už radši nenahrával

Reagovat
Zaschrona

nikdy bych mu nenahraval

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink hraje na remízu nebo jako proč nestřídá?

Reagovat
off-olda

Ty vole Oscar byl ztratil i vanu.

Reagovat
kiwwi

Ten Ighalo ma strašne divný, neprirodzeny a nepredvídany pohyb s loptou a všetkých ojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

presne to si vždy hovorím, nechápem, ako, ale vychádza mu to

Reagovat
Whitemedia

Ty vole konečněěěěěěě

Reagovat
Free_player

vidím to tak, že ho tam Ighalo v 90 min. loupne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ježiši, tak pojďme Edenku, vyhraj nám to.

Reagovat
off-olda

Williana bych chtěl vidět vedle Bolta...

Reagovat
Mimalu

a co by jsi na tom videl?

Reagovat
off-olda

Jsem unešen z Willianovi akcelerace, tak by mě zajímalo, jestli by aspoň pár metrů vedl...

Reagovat
Mimalu

pochybuju, Bolt ma pomalejsi zryhleni mezi sprintery, ale porad by mu to v poho stacilo na jakehokoliv fotbalistu

Reagovat
Whitemedia

Dva metry by možná vedl.

Reagovat
off-olda

I to se počítá.

Reagovat
Whitemedia

Nevím, co by viděl on, ale Wiliian by viděl jen Usainovy záda

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt by ho neskutečně natřel no, nic moc zajímavého.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Ivanovič a Oscar Oni už nejsou schopni přihrát ani na 2 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

to brazilske skakave kypyto treba predat hned v lete, parkrat mu ujde strela, parkrat vymysli kombinaciu ale 80% casu je poskakujuci panak ktory na AM v chelsea nema co robit

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to katastrofa...

Reagovat
off-olda

To se jdi normálně vysrat ty vole... Co víííííííííííííííííc?

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles se mi líbí. To bude parádní náhrada za Colocciniho.

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne na PL ma, dobry nakup s ohledem na jeho status HG.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, proč jsme vám to tou sestavou v první půli tak ulehčili.

Reagovat
Zaschrona

O spatnych sestavach Martineze ti taky mohu povidat...

Reagovat
off-olda

Nyom a Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Co všechno jim pískneš ty mamrde? Bože já jsem nasraný z toho zápasu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

To už si děláš prdel....

Reagovat
Whitemedia

ty kráávo...

Reagovat
Rohlíček

Hazard

Reagovat
Gareth Bale 11

Hazard.

Reagovat
off-olda

Terry

Reagovat
off-olda

Costa slušný akrobat.

Reagovat
smazaný uživatel

hazard to pěkne rozhýbal ale

Reagovat
Whitemedia

Jenže přišel pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

No jo a stačí mu na to 4 kroky..

Reagovat
liquicitizen

a dalsie dve striedania navyuzite...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra s Hazardem a bez je diametrálně odlišná.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum je zatím ve venkovních zápasech jen stín sama sebe.

Reagovat
Zaschrona

to je parada, kdyz se nam konecne taky neco piskne

Reagovat
Whitemedia

Guus vezme na lavičku mladíky a pak raději nestřídá

Reagovat
off-olda

Kunda Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená prohra. Odpornej výkon a neni se co divit. McClaren po půlroce najde dobrou sestavu, ve který hrajeme supr fotbal a pak přijde přestupák, nakoupí a hned si je nasere do základu a funkční systém rozbije.

Prokaučovanej zápas

Reagovat
Whitemedia

to hovado všechno chytne

Reagovat
Free_player

wow Gomez

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
Zaschrona

Konemu nenahravat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Romelom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma všechno jebe na tribunu. Fakt moderni stoper

Reagovat
Pigeon

Druhá pencla

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles udělal dvě penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

První udělal Aarons. Lascelles ale stejně jako s Watfordem natropil chyb dost, za tu chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec.

Reagovat
Error

To Oscarovo podklouznutí stálo Chelsea nejméně 2 minuty.

Reagovat
Mimalu

to nestridani asi 73...

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO KURVA HRAJOU?

Reagovat
Zaschrona

Ross Panenka Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný Guusi, usmívej se.

Reagovat
Swarley

pěkně Barkley

Reagovat
Darren Fletcher

tiket, na ktorom uhadnem vyhry Good Angels (4.10) aj Sampdorie (3.05) mi odjebe Chelsea. piciaci :)

Reagovat
Darren Fletcher

jej len som dopisal a Sampdoria dostala gol v 90+4. ok uz nie som smutny

Reagovat
JIMMY-PO

tak nič no

Reagovat
Darren Fletcher

no ale nahral by som za 2 eura skoro 400 take kombi srandicky na skratenie vecera, ked stara spi

Reagovat
JIMMY-PO

tak ja som mohol na 1. tikete po roku asi za 5 vyhrat 80 ale som rad ze ten jeden zapas co mi usiel je akurat chelsea

Reagovat
Darren Fletcher

ja som chronicky neuspesny tiper,vyhram raz za uhorsky rok a to prave vtedy, ked davam online a kym to vyberiem, rovno aj predrbem

Reagovat
I am Mancunian

to si chelsea mohla nechat aj mourinha

Reagovat
terry

Přesně. Já být těmi třemi mladíky na lavičce, v létě se na to Chelsea zvysoka vyseru a jdu hrát jinam. Dnes už prakticky nemohli být blíž nějakým odehraným minutám. Před nimi byl jen Hazard. Dva z nich „museli“ nastoupit. Kdyby dostal každý třeba pět nebo deset minut, tak je to sice málo, ale dobře. Ti kluci ale 90 minut koukají na to, jak předvádíme zase jeden z nejhorších výkonů v sezoně, ale nedostají vůbec čuchnout? Přitom týden co týden ti stejní hráči hrají tužku.

Achjo. Už jsem o tom psal dříve, ale letos by nás neměly zajímat nějaký trofeje, ale především postavit aspoň nějaký základy pro léto. Zatím se to nikam neposouvá.

Reagovat
Coutinho10

Heurelio Gomes dalsi neskutecnej vykon...fakt borec

Reagovat
Free_player

hlaně ten zákrok na konci

Reagovat
Free_player

*hlavně

Reagovat
Coutinho10

jj to sem fakt ziral...vypadalo to na jasnej gol a on to zachranil

Reagovat
vitasrp

Hrozný, v podstatě jediný, co se v druhý půli zlepšilo, byla hra Terryho, kterej přestal být tak pasivní, chodil s borcema do soubojů i v hlubších pozicích, a proto Watford vepředu už tal snadno neudržel balón.

Ofenzivní snaha byla hrozná, hlavně u levý lajny bylo několikrát krásně vidět, jak fungujeme v izolacích - Oscar tam měl míč a kolem něj čtverec hráčů Watfordu, naopak žádná nabídka těch našich. Ale ono vše souvisí se vším - Matič a Mikel jsou stožáry, ty tu defenzivní složku s ofenzivní propojí jen velmi těžko, kvůli tomu se pak Fabre stahuje do hloubky, aby mohl rozehrávat, no a ve výsledku pak v těch situacích mohl Oscara podpořit akorát tak Costa (který byl na druhé straně) a přihrávající Azpilicueta (který to nestihl).

Náš problém není Fabre na podhrotu, potíž je ta dvojka, co pak hraje za ním. Kdyby v létě fakt přišel někdo solidní, mohli jsme mít další taktickou variantu (nikoliv jen variantu pro beton), takhle ale bohužel.

Po příchodu Hazarda se to samozřejmě zlepšilo, jednak to zvedla jeho aktivita, jednak taky Fabre hluboko v kombinaci s utahaným Watfordem, ale to prostě nestačilo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JIMMY-PO

pekne mi modraci odjebali 80e tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Co ste blazni, proti Watfordu podat na Chelsea ?

Reagovat
JIMMY-PO

tak najprv som to bral ako finacnu obetu aby chelsea stratila, lebo som vedel ze ja nevyhram ale tak jeden zapas uz zamrzi

Reagovat
smazaný uživatel

To poznám

Reagovat
nani92

ale Neapol zachranil

Reagovat
Usty

Barkley něco kromě dvou penalt?

Reagovat
Zaschrona

Hral velmi dobre, mohl dat i gol ze hry, predribloval nekolik hracu, jen jako tradicne predrzoval balon. I tam mel dobre momenty smerem dozadu. Asi nas hrac zapasu, Aaron Lennon ale ve velmi tesnem zavesu. Do sestavy kola si zaslouzi nacpat oba.

Reagovat
Usty

Mám místo max. pro jednoho z nich

Reagovat
Zaschrona

Tak asi spis Lennon, Barkley uz tam byl.

Reagovat
Usty

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Özil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele