Premier League - preview 22. kola

02.02.2021, 10:33, aktualizováno 04.02.2021, 10:22
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Dohrávku 22. kola anglické nejvyšší soutěže obstará londýnské derby mezi Tottenhamem a Chelsea. Oba týmy zůstávají se stejným bodovým ziskem za pohárovými příčkami a případnou výhrou se dotáhnout na šestý Everton...
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (čtvrtek 21:00)
Program vloženého kola Premier League zakončí atraktivní londýnské derby mezi Tottenhamem a Chelsea. Oba celky neprožívají zrovna klidné období - domácímu týmu se v posledních týdnech tolik nedaří a vzdálilo se mu čelo tabulky, zatímco hostující Chelsea zase prožila hrůzostrašný prosinec po nemastném, neslaném vstupu do roku 2021 sáhla k výměně trenérů, když odvolaného Franka Lamparda nahradil Thomas Tuchel. Na Stamford Bridge si od této rošády slibují vylepšení herního projevu mužstva a posun tabulkou vzhůru, k čemu může pomoci i čtvrteční utkání - pokud by hosté zvítězili, dostali by se před svého rivala Tottenham, byť ten by měl ještě jeden zápas k dobru.

Ještě na začátku prosince to po výhře nad Arsenalem vypadalo, že by Tottenham mohl bojovat o ligový titul. Jenže od té doby se zázračná forma svěřenců Josého Mourinha vytratila a Tottenham se začal prezentovat bezkrevným, bojácným fotbalem, který přinesl mnoho ztrát i nedotažených dobře se vyvíjejících zápasů. Spurs z posledních devíti klání zvítězili jen dvakrát - přehráli pouze Leeds a posledního Sheffield United - krom toho si připsali tři remízy (v těchto duelech navíc svěřenci Josého Mourinha vždy vedli a o vítězství přišli až v závěru utkání) s Crystal Palace, Wolverhamptonem a Fulhamem a ve čtyřech případech odešli ze hřiště poraženi.

Spurs od poloviny prosince nestačili na Liverpool, Leicester a v posledním týdnu také na Liverpool a Brighton. Na první Manchester City tak severolondýnský celek rázem ztrácí propastných 14 bodů, byť tedy má odehráno o jeden zápas méně. Čtvrté místo a s tím spojenou vstupenku do Ligy mistrů ovšem mají "Kohouti" stále na dosah, na čtvrtý Liverpool totiž ztrácí sedm bodů, nicméně ten má také odehráno o dva zápasy více.

V podání Chelsea se letošní sezóna vyvíjí také velmi podobně. Ještě na začátku prosince se zdálo, že tehdy ještě svěřenci Franka Lamparda budou bojovat o titul, když se po utkání s Leedsem na chvíli ocitli na čele tabulky. Jenže od té doby je vše jinak - na trenérském postu už nesedí bývalý anglický záložník, ale Němec Thomas Tuchel - a Chelsea se nenachází na čele, nýbrž na osmé příčce tabulky.

Od začátku prosince Blues odehráli jedenáct duelů, z vítězství se však radovali pouze čtyřikrát, když se jim podařilo přehrát Leeds, West Ham, Fulham a také Burnley. Jinak si Chelsea připsala ještě dva body za domácí remízy s Aston Villou a Wolverhamptonem, zbylých pět duelů s Evertonem, Wolverhamptonem, Arsenalem, Manchesterem City a Leicesterem však prohrála - není tedy divu, že Roman Abramovič není s výkony týmu a postavením v tabulce vůbec spokojený. Důvěru tak dostal Thomas Tuchel, který má za úkol Chelsea do konce sezóny vrátit do první čtyřky.

José Mourinho podle všeho může počítat se záložníkem Ndombélém, ten sice odkulhal z nedělního klání na půdě Brightonu, k duelu s Chelsea by ale měl být připraven. Mimo hru však zůstává Reguilón, Lo Celso, Dele Alli a Harry Kane. Chelsea se po odpočinku do kádru vrací ofenzivní eso v podobě Hakima Ziyecha, otazník se ale vznáší nad Kurtem Zoumou a Kaiem Havertzem - tato dvojice si ve středečním tréninku přivodila drobná zranění a její start je tak nejistý.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Alderweireld, Dier, Davies - Hojbjerg, Winks - Moura, Ndombele, Son - Vinicius
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovačič, Chilwell - Mount, Werner - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.46 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Manchester City  (středa 19:00)
Na čele tabulky se zase vyhřívají fotbalisté Manchesteru City, kteří mohou tuto pozici potvrdit a přiblížit se titulu. V rámci dvaadvacátého kola zamíří do Burnley, které minule podlehlo Chelsea.

Clarets na Stamford Bridge prohráli 2:0, když inkasovali v závěrech obou poločasů. Brankami se o to zasloužili Azpilicueta a Alonso. Burnley má každopádně od začátku prosince solidní formu, z jedenácti zápasů prohráli jen čtyřikrát, hned pětkrát dokázali zvítězit.

A právě poslední vzájemný zápas byl jakousi rozbuškou, od níž se Dycheovi svěřenci odrazili. Na Etihadu prohráli jednoznačně 5:0 po hattricku Mahreze a trefách Mendyho s Torresem. Od remízy v únoru 2018 tak Citizens dokázali zvítězit už v sedmi po sobě jdoucích utkáních, a to s celkovým skóre 28:1!

Bledě modří jsou aktuálně rozjetí a jejich skvostná série výher trvá už dvanáct utkání, během ní navíc inkasovali jen třikrát. Naposledy to přitom tak jednoznačné nebylo, proti Sheffieldu jim pomohla jen včasná branka Jesuse.

Pozoruhodné je, že ani jeden z týmů nemá nikoho v popředí tabulky střelců. Nejlépe je na tom sedmigólový Gündogan, jemuž patří dělená třináctá pozice. Produktivní je i Sterling, který se šestkrát sám prosadil a přidal k tomu čtyři asistence, a De Bruyne se třemi zásahy a deseti nahrávkami. Clarets mají v elitní padesátce jen čtyřgólového Wooda.

Ten navíc pro toto utkání možná nebude k dispozici, stejně jako Brady - oba totiž v minulém klání utrpěli zranění. Naopak vrátit by se mohli Taylor, Brownhill a Barnes. Na straně hostí mimo hru nadále zůstávají Agüero, De Bruyne a Aké.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Vydra
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Cancelo - Silva, Rodri, Gündogan - Mahrez, Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.20 - 6.75 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Leicester City  (středa 19:00)
Už dvakrát za sebou nedokázali zvítězit fotbalisté Leicesteru a v tabulce se propadli na čtvrté místo. Nyní mají jedinečnou šanci na nápravu, zamíří totiž na hřiště o záchranu bojujícího Fulhamu.

Cottagers jsou v posledních týdnech a měsících remízovým králem Premier League. Z předchozích devíti ligových utkání skončilo nerozhodně hned sedm, ve zbylých dvou prohráli. Naposledy si přivezli bod z West Bromwiche, kde po trefě Reida vedli, avšak otočit dokázali Bartley s Pereirou. Plichtu zachránil v závěru svou trefou Cavaleiro.

Foxes drželi dlouho neporazitelnost, která skončila v neděli v domácím utkání s Leedsem. Do zápasu vstoupili báječně, když díky Barnesovi vedli, nicméně bleskově srovnal Dallas. Ve druhém poločase o výhře hostů rozhodli Bamford s Harrisonem. Leicesteru se však nadále daří na venkovních kolbištích, na výjezdu naposledy prohrál ve druhé polovině listopadu v Liverpoolu.

V nedávné minulosti se událi tři vzájemné zápasy, přičemž bilance z nich je naprosto vyrovnaná. V předminulé sezoně jednou zvítězil Leicester a jedno utkání skončilo remízou, v prvním klání tohoto ročníku na konci listopadu zvítězili Cottagers, a to po trefách Lookmana a Cavaleira poměrem 1:2.

Na straně domácího týmu nebudou k dispozici zranění Kongolo a Cairney, hosté nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Castagnehm a Fofanou. Možná naposledy zůstane mimo hru i hlavní opora Jamie Vardy.

Právě Vardy je hlavní ofenzivní hvězdou Leicesteru, když na kontě má už jedenáct zásahů a pět asistencí. Další v pořadí je sedmigólový Barnes a šestibrankový Maddison, na straně Fulhamu se nejvíce daří Reidovi, jenž rozvlnil soupeřovu síť pětkrát.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo - Reid, Anguissa, Reed, Robinson - Loftus-Cheek, Lookman - Mitrović
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Justin - Mendy, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.78 - 3.42 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Everton FC  (středa 20:30)
Leeds se v posledních dvou kolech zase střelecky probudil, Everton tedy uvítá v relativně pohodovém rozložení. Naopak hostující "Karamelky" by měly zabrat, neboť po posledních nezdarech se propadly tabulkou.

Leeds sice v lednu poněkud slevil ze svých divoce gólových představení, nicméně v jeho zápasech pořád nebyla o branky nouze. Původně je svěřenci manažera Marcela Bielsy především dostávali, což Whites stálo body proti Tottenhamu a Brightonu. V závěru měsíce už si ale Leeds spravil chuť dvěma cennými vítězstvími na hřištích soupeů.

Nejprve se radoval v Newcastlu, v posledním odehraném kole pak brali Whites všechny body dokonce na půdě silného Leicesteru, který přitom šel v zápase do vedení. Bielsa se ovšem po nějakém čase mohl zase spolehnout na nejlepšího střelce mužstva Patricka Bamforda, jenž si připsal rozhodující gól, díky němuž se domácí přiblížili první polovině tabulky.

Tam již sídlí mimo jiné Everton, na který Leeds ztrácí jenom čtyři body. "Karamelkám" totiž nevyšel závěr ledna zcela podle představ a po dvou utkáních bez výhry pustily před sebe některé konkurenty. Remíza s Leicesterem by šla ještě pochopit, avšak porážka od Newcastlu je něco, čemu fanoušek Toffees nemohl příliš rozumět.

Evertonu se navíc příliš nedaří střelecky, proto těsně před uzávěrkou přestupů přivedl do svých řad útočníka Joshuu Kinga, jenž do Goodison Parku dorazil z druholigového Bournemouthu. V řadách Toffees naopak nebudou alespoň na jaře působit obránce Jonjoe Kenny, záložník Yannick Bolasie či turecký forvard Cenk Tosun.

Leeds během ledna nebyl na přestupovém poli tolik aktivní a do konce sezóny se bude spoléhat zejména na již osvědčená jména. Proti Evertonu však Bielsa dost možná bude postrádat Bamforda, jistě pak nebude hrát jeho parťák z útoku Rodrigo. Start záložníka Raphinhy zůstává podobně jako u Bamforda nejistý. Na straně Evertonu nenastoupí zraněná brankářská jednička Jordan Pickford, mimo hru zůstávají též záložníci Allan a Jean-Philippe Gbamin.

Obě mužstva již za sebou mají jednu vzájemnou zkušenost z probíhajícího ročníku. Na konci listopadu se v liverpoolském Goodison Parku radoval Leeds. Nyní mají "Karamelky" šanci na odplatu a první výhru na Elland Road od roku 2002.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Ayling, Cooper, Alioski - Phillips - H. Costa, Hernández, Klich, Harrison - Poveda
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Olsen - Holgate, Mina, Keane, Digne - Doucouré, Gomes - Iwobi, James, Richarlison - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.59 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - West Ham United  (středa 21:15)
West Ham United sice naposledy zaváhal, i tak mu leden vyšel na jedničku a do února tedy jeho hráči vstupují ve velké pohodě. Tu mohou "Kladiváři" potvrdit na hřišti Aston Villy, která se naopak potýká s herními výkyvy.

Jednou tak, podruhé onak. Aston Villa není schopna v poslední době držet konstantní formu a pravidelně střídá úspěchy s porážkami. V takovém duchu se odehrál v podstatě celý leden. Ztráty Villans proti oběma celkům z Manchesteru i Burnley byly vykompenzovány výhrami nad Newcastlem a Southamptonem.

West Ham naopak fazónu našel a díky sérii čtyř vítězství v řadě se nečekaně vyhoupl až na pátou pozici v tabulce. V dresu Hammers nadále září "Potato Man" Tomáš Souček, který si dost možná říká o pozornost velkoklubů. Hammers v rozletu zastavila až nedělní ztráta proti Liverpoolu.

Manažer West Hamu David Moyes si vedle postavení v tabulce může pochvalovat také téměř prázdnou marodku. Mimo hru zůstává pouze obránce Arthur Masuaku. "Kladiváři" naopak v uplynulých dnech posílili, neboť kádr pro jaro vyztužil z Manchesteru United hostující křídelník Jesse Lingard. Také Villans zůstávají téměř kompletní, zranění limituje jen zadáka Kortneyho Hauseho. První start v dresu klubu z Birminghamu si může připsat zimní posila do zálohy Morgan Sanson.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - Douglas Luiz, McGinn - Trézéguet, Barkley, Grealish - Watkins
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.49 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion  (středa 21:15)
Krize Liverpoolu je, zdá se, již zažehnána. Po pěti ztrátách v řadě svěřenci Jürgena Kloppa v minulém týdnu konečně zabrali, když si nejprve tři body odvezli z půdy Tottenhamu, aby stejný kousek o víkendu předvedli pro změnu na hřišti jiného londýnského klubu, West Hamu. Vzrůstající formu tak mohou úřadující šampioni potvrdit proti Brightonu, který se sice krčí až ve spodní části tabulky, nutno je ale podotknout, že herně by se dali řadit k těm lepším celkům - bohužel v zakončení se jim v celé této sezóně nedaří, a proto se po polovině soutěže nachází jen kousek nad sestupovými příčkami.

Liverpool na přelomu roku prožil největší krizi v posledních dvou letech Kloppovy éry. Na úřadujícího mistra takříkajíc spadlo vše naráz - ofenzivní trojice úplně ztratila formu, projevily se početné absence zejména v defenzivních řadách, a aby toho nebylo málo, i štěstěna byla k The Reds otočena zády. Z prvního místa tak následoval pokles až na třetí. S potenciální ztrátou sedmi bodů na první Manchester City k tomu. Krom toho úřadující mistři také přišli o parádní sérii neporazitelnosti na Anfield Road, když doma překvapivě podlehli Burnley 1:0. V minulém týdnu však nastal výsledkový obrat a Jürgen Klopp bude jistě doufat, že jeho svěřenci znovu našli ztracené sebevědomí - a pokud by se jim podařilo dle očekávání porazit Brighton, dalo by se konstatovat, že je ono těžké období už nejspíše za nimi.

Brighton se sice nachází jen jednu příčku nad sestupovou propastí, což vedení jistě nepřidává na klidu, určitou útěchou ale může být alespoň fakt, že na osmnáctý Fulham mají Seagulls náskok hned sedmi bodů. Brighton je letos vůbec zajímavým týmem - svěřenci Grahama Pottera předvádí na oko hezký fotbal, pravidelně si vytvářejí kupu šancí, jenže opakovaně selhávají ve statistice nejdůležitější - tedy ve střílení branek. A protože jejich obrana není zrovna skálopevná, stačily herně solidní výkony jen na dosavadních 21 bodů. Lodivod hostujícího týmu ovšem jistě bude doufat, že ono selhávání v koncovce nebude trvat věčně, s čímž se tedy dostaví i zlepšené výsledky. Že by se tak skutečně mohlo stát, to naznačila i nedělní domácí výhra nad favorizovaným Tottenhamem.

Liverpoolu by se do sestavy měl vrátit Sadio Mané, který vynechal víkendové klání kvůli potížím se stehenním svalem. Otazník se vznáší nad stavem Jamese Milnera, mimo hru pak bude trojice dlouhodobě zraněných stoperů v podobě Van Dijka, Gomeze a Matipa. Brighton se bude muset obejít bez útočníka Welbecka a obránce Lampteyho, nejistý je pak start obránce Joela Veltmana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.67 - 6.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - West Bromwich Albion  (úterý 19:00)
Fotbalisté Sheffieldu United hostí v rámci 22. kola Premier League na své půdě West Bromwich Albion. Poslední domácí na svého soupeře, který je předposlední, ztrácí čtyři body.

Sheffield v minulém kole prohrál těsně 0:1 na hřišti Manchesteru City. I před tím sehrál svůj duel venku, když překvapivě porazil 2:1 Manchester United. Tři body zajistili trefy Keana Bryana a Olivera Burkeho. Celkově však Sheffield prohrál dvacet z posledních 24 ligových klání. Proti West Bromu budou chybět Berge, O’Connell, Osborn a Robinson.

West Brom v posledním duelu remizoval na domácí půdě 2:2 s Fulhamem. Branky Albionu si připsali Kyle Bartley a Matheus Pereira. Před tím West Brom schytal debakl od Manchesteru City, který vyhrál vysoko 5:0. Z posledních čtyř venkovních střetnutí však Baggies dokázali získat pět bodů. Proti Sheffieldu je nejistý start Gradyho Diangany.

Poslední vzájemný duel Sheffieldu s West Bromem se odehrál loni v listopadu a West Brom vyhrál 1:0 díky gólu Conora Gallaghera.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Ampadu - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Bogle - McGoldrick, Burke.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Ajayi, Gibbs - Phillips, Livermore, Gallagher, Snodgrass - Pereira - Robinson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.35 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (úterý 19:00)
Přestože program Premier League pokračuje nezadržitelným tempem, stihla se do několikadenní pauzy mezi zápasy vklínit i další podstatná událost v podobě uzávěrky zimního přestupového období. Mimořádně aktivní byl v tomto ohledu Arsenal, byť z drtivé většiny se v případě londýnského klubu jednalo o hráčské odchody. Na přestupovém trhu nelenil ani Wolverhampton, který právě "Kanonýry" v úterý večer přivítá na svém stadionu Molineux.

Již dříve v lednu se Arsenalu úspěšně podařilo vyjednat odchody Seada Kolašinace na hostování do německého Schalke, a především předčasně rozvázat smlouvy se štědře placenými Mesutem Özilem a Sokratisem Papastathopoulosem, ovšem na začátku února následovala další smršť odchozích jmen. Za Kolašinacem do zmíněného Schalke zamířil i Shkodran Mustafi a v anglické nejvyšší soutěži pak zůstali dva angličtí odchovanci Joe Willock a Ainsley Maitland-Niles, jež v Newcastlu, resp. West Bromwichi Albion věří ve vyšší zápasové zatížení.

"Musti byl pro nás dlouho klíčovým hráčem, sehrál velkou roli v mé první trenérské sezoně a chci mu poděkovat za jeho profesionalitu i připravenost naskočit kdykoli do hry," prohlásil kouč Arsenalu Mikel Arteta na adresu Mustafiho a k Maitlandu-Nilesovi dodal: "Tohle rozhodnutí hostovat ve West Bromwichi Albion do konce sezony má Ainsleymu pomoci, aby dále fotbalově rostl." Totéž pak španělský manažer prohlásil v souvislosti s Willockem.

Opačným směrem přicestovali naopak brankář Mat Ryan jakožto záplata k neotřesitelné jedničce Berndu Lenovi a také Martin Odegaard, jenž po svém příchodu na hostování z Realu Madrid nastoupil z lavičky již do předešlého kola proti Manchesteru United. Nejistá je pak nadále situace okolo zraněných Kierana Tierneyho, Bukaya Saky a kapitána Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž kvůli návštěvě nemocné matky musel porušit koronavirová opatření a nemohl tak do zápasu s Manchesterem nastoupit.

Také Wolves se potýkají s celou plejádou zdravotních potíží, která přispěla i k zhoršení jejich výsledků z posledních týdnů. V posledním vzájemném měření sil těchto dvou celků sice Wolverhampton na Emirates Stadium zvítězil, avšak zároveň v tomto utkání přišel o klíčového útočníka Raúla Jiméneze, jenž v nešťastné srážce s Davidem Luizem utrpěl zranění lebky a čeká jej stále dlouhá absence. Svěřenci Nuna Espírita Santa od té doby v následujících jedenácti zápasech dokázali zvítězit pouze jedinkrát. Změnit by to nyní mohla i nově příchozí Jiménezova náhrada z Realu Sociedad, Willian José. Mimo hru naopak zůstávají krajní beci Marçal, Jonny i Rayan Ait-Nouri a nejistý je také stav dalšího obránce Romaina Saisse.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Kilman - Hoever, Dendoncker, Moutinho, Semedo - Podence, Willian José, Neto
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Luiz, Cédric - Xhaka, Ceballos - Saka, Smith Rowe, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.58 - 3.31 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Southampton FC  (úterý 21:15)
Manchester United nezvítězil v posledních dvou utkáních a přišel o kontakt s prvním místem. Únor tak chtějí "Red Devils" zahájit lépe, pokud možno vítězstvím nad Southamptonem, který se taktéž nenachází v ideálním rozpoložení.

Impozantní série Rudých ďáblů bez porážky byla před týdnem nečekaně zadupána kopačkami posledního Sheffieldu. Náladu si fotbalisté Manchesteru příliš nezvedli ani víkendovým kláním s tradičním rivalem Arsenalem. Jelikož obě mužstva selhala v koncovce, připsali si Gunners i Red Devils do tabulky pouze bod.

Družina manažera Oleho Gunnara Solskjaera tak na rozdíl od konkurence v posledních dvou kolech ztrácela. Toho využil městský rival City, který na rozdíl od United dvakrát zvítězil a upevnil si vedení v Premier League. Nezaváhal ani Liverpool, jenž na druhé Rudé ďábly ztrácí ze třetího místo místa jediný bod. Boj o titul a postup do Ligy mistrů dostává ráz zajímavé zápletky.

Svého času se podobně vysoko pohyboval též Southampton, jenže od startu ročníku již uplynulo hodně vody. A přestože se Saints i nadále celkem dařilo, nástup do nového roku jim zatím moc nevychází. Po šokující výhře nad Liverpoolem, která lodivoda Světců Ralpha Hassenhüttla dohnala až k slzám, přišly na řadu nezdary a propad v tabulce až na jedenáctou pozici.

Hassenhüttlovi a spol. totiž vyschl střelecký prach. Za posledních šest ligových zápasů skórovali Saints pouze třikrát. V prosinci ještě vydřeli alespoň remízu, ovšem v lednu již nestačili postupně na Leicester, Arsenal a naposledy v sobotu také na Aston Villu.

Southampton navíc trápí poměrně rozsáhlá marodka. Z obránců nemohou z rozličných důvodů hrát Jannik Vestergaard s Kylem Walkerem-Pietersem a Mohammedem Salisuem, ze záložníků pak Oriol Romeu Ibrahima Diallo a Theo Walcott. Na straně United visí otazník nad startem stopera Victora Lindelöfa.

První střet obou mužstev z konce listopadu nabídl zajímavou podívanou, v níž si Saints vybudovali dvougólový náskok. Rudí ďáblové nicméně nesložili zbraně a skvělým obratem si zajistili vítězství.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Fred, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Valery, Bednarek, Stephens, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Jankewitz, Djenepo - Adams, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.75 - 6.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (úterý 21:15)
Newcastle United v rámci 22. kola přivítá na svém stadionu Crystal Palace. Ani jeden z celků si letos nevede nikterak dobře, hosté jsou třináctí, domácí patnáctí a ztrácí na svého soka čtyři body.

Newcastle se naposledy střetl s Evertonem na jeho stadionu a překvapivě zde dokázal 2:0 vyhrát. O cenných třech bodech svého celku dvěma brankami rozhodl Callum Wilson. Před tím však Magpies doma padli 1:2 s Leeds, když jejich jediný gól zařídil Miguel Almiron. Newcastle ukončil výhrou nad Evertonem své nejdelší čekání na tři body od května 2015. Dalším úkolem pro něj tak bude ukončit další nelichotivou sérii - 29 ligových střetnutí bez čistého konta. Proti Crystal Palace se nepředstaví Dummett a Fernandez.

Crystal Palace v minulém kole porazil v domácím duele Wolves 1:0, když se ve druhý půli trefil Eberechi Eze. Před tím Eagles padli v přestřelce 2:3 s West Hamem, když první branku utkání vstřelil Wilfried Zaha a poslední Michy Batshuayi. Crystal Palace nedostal gól ve třech z posledních pěti utkání.

Poslední vzájemný duel se odehrál loni v listopadu a hostující Newcastle ho zvítězil 2:0. Branky vstřelili Callum Wilson a Joelinton. V každém z předchozích osmi vzájemných utkání padly maximálně dva góly a sázka na to, že se prosadí oba týmy, byla úspěšná jen jednou.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Yedlin, Lascelles, Schär, Lewis - Saint-Maximin, Hayden, Shelvey, Fraser - Wilson, Joelinton.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Cahill, Kouyaté, Mitchell - Townsend, Milivojevič, McArthur, Eze - Zaha, Mateta.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.25 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20135237:1344
2.Manchester United21125437:2741
3.Liverpool FC21117343:2440
4.Leicester City21123637:2539
5.West Ham United21105631:2735
6.Tottenham Hotspur2096534:2133
7.Chelsea FC2196635:2333
8.Everton FC19103629:2433
9.Aston Villa19102734:2132
10.Arsenal FC2194826:2031
11.Southampton FC2085727:2529
12.Leeds United2092935:3629
13.Crystal Palace2175925:3626
14.Wolverhampton Wanderers21651021:3023
15.Newcastle United21641121:3422
16.Burnley FC20641013:2622
17.Brighton & Hove Albion2149823:2921
18.Fulham FC20281017:2914
19.West Bromwich Albion21261317:5012
20.Sheffield United21221712:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1408)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

BLACK LIVES MATTER

Reagovat
Sandstorm

Some lives matter, some not.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušte hrací časy 21:15 to je strašně pozdě, člověk se vůbec nevyspí do práce!

Reagovat
mr.Silver

Pracuješ v pekárně?

Reagovat
stiflerovamama

Mal si sa lepšie učiť.

Reagovat
EXoRcIsT

co to s tym ma ?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Error

spis neucit vubec a uklizet hajzly v anglii

Reagovat
Mastný Chobot

ako každý lekár

Reagovat
Jardin

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

je to neskoro ja tiez niekedy zacinam v robote uz o 6tej a ked sa chce clovek vyspat tak o 23 uz musim lahnut

Reagovat
smazaný uživatel

v anglicku je o hodinu menej tak aké neskoro

Reagovat
Busby babes

a i v anglii na to nadavaj.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
PP

naopak, ideální čas! Kolem 21h usne celý barák a konečně mám 2-3 hodiny pro sebe..

Reagovat
Nikikrew

a deti

Reagovat
smazaný uživatel

tvl na co spánek?? Stačí 5-6 hodinek max. Žij život, usedlíku!

Reagovat
Nikikrew

pre mna su to najlepsie casy

Reagovat
cristiano.K.

21:00 ještě ok

Reagovat
tweek

Ví se, jak to vypada na dnešek se Sakou?

Reagovat
Liveral

out

Reagovat
Liveral

Tak ne, spletl jsem si ho s Tiernym. Včera trénoval, takže tak 50 na 50 že bude v základu.

Reagovat
tweek

OK, díky. A Tierny teda out. Na jak dlouho ještě (když už jsme o něm zacali)?

Reagovat
Heisenberg

To se neví, jen že má problémy s pravým lýtkem. Holt musel hrát těch 120 minut s Newcastlem v FA cupu, to byl tak důležitej zápas, že na další kolo poslal Legoland béčko.

Až se zraní Bellé/Cedric, tak tam ještě bude srát Saku.

Reagovat
gocii

však pak ještě hrál, až od toho druhého zápasu s newcastlem je out.

Reagovat
Liveral

Jn, ale ten původní důvod byl "muscle tightness" což prostě většinou bejvá z přetížení...

Reagovat
kissak

dnes prosím potvrdit výhru na Evertonu

Reagovat
Heisenberg

https://pbs.twimg.com/media/EtNr53vWQAEi09B?format=jpg&name=large

Zajímavá přestupová politika, zvlášť když máme známýho držgrešleho jako vlastníka. Dalších 10 let bych ty peníze rovnou pálil, hráče nepotřebujeme, Willian to odběhá.

Reagovat
icemike

Tak mít v tom seznamu hráče, kteří ukončili kariéru, není fér. Ale jinak ano. Konečně vím, jak to Babiš myslel. Řídit stát jako Arsenal

Reagovat
havrys99

Brutální btw. u Bielika to vypadá na další pauzu, zase koleno...

Reagovat
Liveral

Jn. Četl jsem že asi do konce sezony. a zároveň v těch zápasech co stihnul mezi zraněníma odehrát byly na jeho výkony headliny typu: "He's the best midfielder in the Championship right now" Škoda ho.

Reagovat
havrys99

hrozný

Reagovat
Higi

Jsem zvědavej jak situace dopadne s Torreirou a Guendouzim... oboum končí smlouva v létě 2022 myslím? Takže rok do konce smlouvy... a ani jeden asi u nás budoucnost nemá... normálně doufám že aspoň za každého dostaneme 10 blbých mega... a nedopadne to hostovačkou další a následně odchod zadarmo...

Celkově v létě bysme mohli získat nějaký slušný peníze jen prodejem hráčů... Torreira, Guendouzi, Chambers?, AMN?, Kolasinac? Těch hráčů máme pořád dost i po lednových odchodech...

Reagovat
Studni

Nechci tu nějak moc obhajovat naší přestupovou politiku posledních let, ale taky tý celkový částce tomu dost přidávaji hráči, co u nás ukončili kariéru a pak taky ti, co nejlepší léta odehráli a pak na závěr kariéry odcházeli za minimum jinam. Je to dost zkreslený a tváří se to hůř než to vypadá, i když tam rozhodně jsou obrovský přešlapy jako třeba Mustafi, Perez, Debuchy atd

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se poucime, i kdyz to tak nevypada..

Reagovat
fenixLFC

mnohe tie mena su kravina kedze asi sotva budes po piatich, siestich sezonach niekoho predavat so ziskom...

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Fanta ... Je realnejsi, ze nastoupi v zakladu, nebo aspon v prubehu do hry, Cavani nebo Abraham?

Reagovat
Alan_Shearer

Asi bych spis veril Cavanimu.

Reagovat
kissak

dobře sis odpověděl

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

rob ako pocujes

Reagovat
Whitemedia

André Villas Boas: "I just want to leave Marseille. I am not asking anything else from the board."

On se toho nikdy nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Priviedili mu hraca o ktoreho nestal.

Reagovat
Kluivert9

Specialita Marseille...

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

AWB Eric Harry Shaw

Pogba Fred

AMAD!! Bruno Rashford

Cavani

Reagovat
CR7RONALDO

Ja by som to dnes skúsil trochu odvážne:

DDG

AWB-Bailly-Lindelof-Shaw

Mctominay-Matič

Greenwood-VdB-Martial

Cavani

Bruno, Rashford a Pogba môžu nastúpiť buď od polčasu, alebo v 60. minúte, ak nebudeme vyhrávať.

Reagovat
Euphael

Arsenal XI: Leno, Bellerin, Holding, Luiz, Cedric, Partey, Xhaka, Saka, Smith-Rowe, Pepe, Lacazette.

Reagovat
Mastný Chobot

čakal som nejakú rotáciu... snáď sa Saka nedojebe úplne

Reagovat
Euphael

fakt nechapu toho gabriela rotaci jsem taky cekal, ale nabizi se pouze rotace k horsimu - Willian, Odegaard jeste neni sehrany a Elneny by hral asi na ukor Thomase... takze v ramci moznosti slusna sestava

Reagovat
smazaný uživatel

adama si da cedrica na veceru

Reagovat
Seydou Doumbia

Cedník ho možná ubrání...však kulturista nedal v lize gola za celý lonský rok, letos jen v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

cenim artetu ze nechava pepeho v zaklade

pride mi ze nakoniec je mikel rozumny

Reagovat
Euphael

Traore dal v lize naposledy gol 27.12.2019 proti City. Kurz ze da gol dneska je 5. Je nerealne, ze se prosadi.

Reagovat
Euphael

Vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Partey - Saka

Reagovat
Tommy the Gunner

skodaa

Reagovat
smazaný uživatel

saka je sialene dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Saku bych klidně koupil, škoda ho v klubu ze středu tabulky

Reagovat
Front hell

něměli jste na sancha a chtěl bys kupovat saku

Reagovat
captain18

Pekne Buk

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaa, genius

Reagovat
mistr129

Sakaa

Reagovat
Euphael

ofsajd

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAA <3

Reagovat
Tommy the Gunner

nevadi, on ho tam dneska stejne soupne

Reagovat
smazaný uživatel

saka bude patrit medzi uplne najlepsich na svete

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Pigeon

Ofsajd

Reagovat
mr.Silver

Nevadi, toto je kolotoc, klidne to mohlo byt 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Belle

Reagovat
mr.Silver

Pepe se neskutecne zlepsil v defenzivni hre, a Soares hraje skvele.

Reagovat
Lovec

Borci, podělí se někdo o stream? Díky.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či je v súčasnosti v lige hráč s lepšou formou ako Saka

Reagovat
Mastný Chobot

len tie rohy by mohol nechať niekomu inému

Reagovat
Benedict

Bruno, Souček a bude jich víc, koneckoncu arseanal je 10.

Reagovat
mr.Silver

Bellerin je sileny

Reagovat
Tommy the Gunner

nejen dnes, ale celou sezonu, prodat ho

Reagovat
mr.Silver

Pepeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe gervinhovský dribling a krásne zakončenie

Reagovat
Tommy the Gunner

PEPEE

Reagovat
mistr129

Pepe

Reagovat
Taiger

Pepeeeeeeeeeeeee je láska

Reagovat
Front hell

pepe

Reagovat
Ondiis

To byl zase double nutmeg? mg

Reagovat
Golasso

Pepe tohle by mu mohlo dát hodně sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

pepe musi zostat v zaklade, so sakom najlepsie kridla

Reagovat
Taiger

Kdo půjde out ale? Je jasný, že Auba sedět nebude

Reagovat
smazaný uživatel

tak akt. si sediet zasluzi..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

posledné 2 zápasy hral dobre a v poslednom dal 2 góly

Reagovat
Nikikrew

nech len sedi

Reagovat
Euphael

konecne snad auba na hrote

Reagovat
Taiger

Laca je skvělej poslední dobou

Reagovat
Euphael

Jasne, nerikam, ze je spatny...ale Auba je jednicka na ten hrot asi

Reagovat
Mastný Chobot

na LW sa chytil, je tam oveľa menej predvídateľný než na RW, čo je celkom zaujímavé, keďže je ľavák

Reagovat
captain18

Konecne sa do toho dostava

Reagovat
smazaný uživatel

konecne hraje no

Reagovat
smazaný uživatel

on by sa do toho dostaval aj skor keby dostaval doveru a hral zapasy po sebe..

Reagovat
Taiger

Místo toho hrál v EL se sračkama (u nás), to se to pak těžko hraje

Reagovat
Taiger

Rozhodnutí koupit Pepeho dres, Xhaky nebo Parteyho je těžší a těžší

Reagovat
Ondiis

Laca

Reagovat
Euphael

David Luiz

Reagovat
icemike

Persie

Reagovat
vladis271

SUAREZOVKA

Reagovat
Mastný Chobot

keby sa Leno zranil, pošleme tam Runarssona, či skúsime v bráne Gabriela/Aubu radšej?

Reagovat
mr.Silver

Ja bych tam dal Saku, on nedojebe uplne nic.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Mastný Chobot

beriem to tak, že nebola iná možnosť, keďže Gabriel a Auba už hrali

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Taiger

Ospinovka

Reagovat
smazaný uživatel

nevzal ho Traore trochu ?

Reagovat
Taiger

Podle mě nijak zásadně

Reagovat
mistr129

Leno se nabízí, celá levá strana volná a Luiz to nahulí na tribunu

Reagovat
Mimalu

agent David

Reagovat
mr.Silver

Do pice uz

Reagovat
Nikikrew

boha a ja som to uz vypol

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Mastný Chobot

Nemal sa zrušiť tento dvojitý trest? však to nespravil úmyselne

Reagovat
Cobra

Reagovat
mr.Silver

totalni picovina

Reagovat
Euphael

Reagovat
SpecialOne

Jenom pokud fauluješ ve vápně při snaze zasáhnut míč. Tohle je čistě volovina Davida, že ho radši nenechá zakončit i za cenu vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam blbě nastavený. Když nemáš šanci hrát mic je rudá, což v téhle situaci Luiz nemohl, ale rudou bych nedal ani náhodou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

luiz nech uz vypadne ten chuj

Reagovat
Euphael

to je kokot tovjenzapas v pici

Reagovat
jk

Co to bylo za faul?

Reagovat
diastan

to je v prdeli

Reagovat
Nikikrew

Luiz 3krat vyluceny... no comment ffs

Reagovat
tunkic

tak pohodovej zapas to mohl bejt

Reagovat
Mastný Chobot

Parádne rozohraný zápas, super výkon... a potom Luiz

V piči proste, zas nevyhráme kvôli Luizovi. Koľkokrát ešte?

Reagovat
mr.Silver

Minimalne tri zapasy mame klid

Reagovat
celeb

tomu vravím dívať sa na svet pozitívne!

Reagovat
smazaný uživatel

proste totalni vymaz, uz vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nechtel faulovat, takovy idiot to zas neni ale pohlidat by si to mel ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

to nebolo na cervenu ani nahodou

Reagovat
jk

Šel sám na brankáře. Ale měl jsem pocit, že ten trest červená+pentle se zrušil.

Reagovat
redyyz

ako pentle ano, ale cervena nie. Te trest sa nezrusil.

Reagovat
BennDyaz

Tam byl fakt faul? Já si ničeho nevšiml

Reagovat
Taiger

Tohle nebylo úmyslný ale Ale dostane zpíčováno mega

Reagovat
masina_LFC

to je hlupák vytretý fakt

Reagovat
pingla

lojza nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

ale cervena hrozne prisna

Reagovat
Gunner14

Luiz šašek no. Červená ani omylem ale

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Euphael

Kokot rozhodci ze za toto vylouci...penalta jasna

Reagovat
Gunner14

Piča, celý poločas lepší, pěkně hrajeme a stane se tohle

Reagovat
Golasso

Luiz ale ta situace byla teda dost divná ...

Reagovat
Edgewalker

tvl za Luize bych se v případě prodeje i styděl něco dostat, naopak bych k němu přibalil 10 mega jako omluvu

Reagovat
celeb

to aby si už začal šetriť

Reagovat
Whitemedia

David Luiz fauluje Williana Joseho.. to je šílenost

Reagovat
Higi

tvl za tohle cervena? to je fakt mrdka tohle, patou mu zavadí o koleno, hrozně přísný tvl, redka + penalta, to je fakt jebat, celej systém tvl zkurvenej

Reagovat
stiflerovamama

Zas si predstav, keby sa dávali za takéto zmarenia čistej šance len žlté, to by tam potom mohli kosiť stým, že sú si vedomí, že dostanú len žltú aby to nebol dvojitý trest. Plus teda penalta sa nemusí premeniť. Ale zase na druhej strane, mohlo by sa to posudzovať individuálne, podľa úmyslu a závažnosti faulu, ako napríklad v tomto prípade, kde to vyzeralo fakt neumýselne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotkl se ho vubec ? To byl divny faul..

Reagovat
vladis271

bol tam vôbec faul? Ako asi hej, dnes sa tieto minimálne kontakty zozadu pískajú, resp. ak to rozhodca odpíska a VAR tam nájde milimeter, tak sa to píska. Ale redka?

Reagovat
Studni

Ta červená se uděluje na základě toho, že byl v šestnátce a byl u golmána nebo je tam zahrnut nějak i úmysl? Protože i když sem to teda pořádně neviděl z žádnýho záběru, tak dejme tomu penalta ok, ale červená být musela?

Reagovat
Gunner14

To není červená do piče hlavně že se na to nejde ani podívat rozhodčí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Ako je mozne, ze stale plati to drbnute pravidlo dvojitehp trestu? Cervena a penalta, to je v prdeli, Navyse to bolo neumyselne, velmi velmi prisna cervena karta ale klasika. Nemam slov, po tak dobrom polcase, najma Saka a Pepe. Aj stred zalohy perfektny. Drbne ma

Reagovat
Golasso

VAR šteluje každou blbost na milimetry a na tohle se pořádně ani nepodívá? Však se ho sotva dotknul a hned červená + penalta... Jako blbost od Luize, ale to rozhodnutí nahned nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal celý poločas lepší, na chvíli přepnu jinam, vrátím zpět a Wolves kope penaltu

Reagovat
SpecialOne

Lidi přečtěte si ta pravidla, v této situaci se jakýkoliv faul rovnal červené, i kdyby ho cvrnk do ucha, hráč jde sám na gólmana a obránce fauluje bez úmyslu hrát míč. Jedinou možností, jak nedat červenou bylo nepískat faul.

Reagovat
BennDyaz

Stupidní pravidlo

Reagovat
BennDyaz

A rozhodci nejsou roboti prece, vzdycky se mohou rozhodnout sami za sebe a posoudit citlivou situaci jinak, jestli tomu okolnosti dovoluji

Reagovat
Whitemedia

Pawson není robot, to je pouze kokot a to už spoustu let.

Reagovat
Mimalu

ale však ho trefil ať už úmyslně nebo ne, tak to bylo zmaření jasné brankové příležitosti. On se úmysl taky strašně těžko posuzuje, může to být nešikovnost, může to být úmysl ho lehce rozhodit

Reagovat
BennDyaz

Tak ja bych daval cervenou v takovychto pripadech jen za likvidacni zakroky, pripadne pokud by faulujici hrac byl uplne posledni, to znamena ze i brankar by byl mimo hru. Ale je to tezky no... dycky to musi hlavne nekdo posoudit a hlavne spravne posoudit

Reagovat
Nikikrew

hlupe pravidlo

Reagovat
SpecialOne

V tomto případě ano, pokud se ho dotknul neumýslně, jinak samozřejmě hráči můžou v těch situacích přemýšlet - míč je daleko, když udělám faul = červená + 80% gól. Když ho nechám zakončit = bez karty + 90% gól. Ale jasně to se to říká od monitoru.

Nicméně Arsenal nemusí klesat na mysli. Wolves jsou v největší krizi od návratu do PL, Gunners mnohem lepší, Pepe a Saka hrají velmi solidní zápas. Klidně můžete vyhrát.

Reagovat
j_mrazik

Zabránil mu v jasné příležitosti a byl posledním obráncem. Ať chtěně, nebo nechtěně.

Reagovat
SpecialOne

Jojo ale hlavně fakt neměl šanci hráč míč, v tomhle je to zrušení dvojího trestu fajn, že obránce může zkusit udělat skluz a míč vypíchnout, když se nezadaří, není červená, jen žlutá.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

cervena z reputacie, keby to spravil niekto iny tak ju nedostane

Reagovat
madridcan
Reagovat
Nikikrew

preco toto neskumal VAR? Tam bolo maximalne pohladkanie

Reagovat
Studni

To mi taky hlava nebere, že se to nezkoumalo nebo že se nešel podívat rozhodčí

Reagovat
BennDyaz

No v ty rychlosti... on uz se chystal zakoncovat a ten dotyk ho totalne rozhodil, koneckoncu i Luiz po tom kontaktu spadnul

Reagovat
Studni

Luizovi kopnul do kolene a spadnul

Reagovat
stiflerovamama

Ako faul to bol jasný, Luiz ani neprotestoval a ani si neviem predstaviť, že by Willian v takejto šanci padol keby tam nebol taký kontakt, v takejto situácii fakt stačí aj malý kontakt. No ale otázne je samozrejme úmysel a či to mala byť červená.

Reagovat
mr.Silver

No mohl by sundat Bellerina, a Soares na RB, Saka ubeha celou levou stranu. Kazdopadne Luiz je totalni vymastenec, ja nechapu proc to radsi nevypusti, on ma v hlave fakt prazdno.

Reagovat
Mastný Chobot

Parádne rozohraný zápas, Pepe a Saka to tam bossujú a zas nás zrazí takáto kktina. Na posratie fakt. Som zvedavý, koho dá Mikel dole. Dúfam, že skôr Pepeho, ale bojím sa, že to bude ESR.

Reagovat
Nikikrew

Preco Pepeho? ESR kludne, Pepe dnes ovela lepsi. Radsej hrat cez kraje ktore ma Wolves slabsie.

Reagovat
Mastný Chobot

bez ESR nemáme prechod do útoku

Reagovat
Golasso

Snad dá dolů Lacu a budeme hrát na náběhy Pepeho se Sakou. To by mohlo s trochou štěstí a současnou formou i vyjít.

Reagovat
J0EL

Partey dole. My musime vyhrat, bod je nahovno.

Reagovat
Čenda

Co tohle jako bylo? Faul se musím snažit, abych tam viděl, červenou bych tam neviděl ani tak, ale na Luize jsem stejně nasranej. Dopici kolik ještě bodů, kurva proč.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
jk

Já jsem asi slepý ale nevidím tam nějaký kontakt, tak nevím

Reagovat
Golasso

Vypadá to, že mu zavadil patou o koleno, ale i tak je to blbost

Reagovat
jk

To je jak když padá Pogba

Reagovat
Golasso

kundovina hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál mám u zadku, zvlášť, když jsem je nestih vsadit, ale tohle je fakt úlet.

Reagovat
Taiger

A lidi tu jebou do Luize

Reagovat
Whitemedia

A tak to je správně

Reagovat
Taiger

Reagovat
ajouki

Luiz moc dobře věděl, kde byl kontakt. Na těch záběrech to jde strašně špatně vidět, ale ten skutečný kontakt je od Luize levým kolenem do levého nohy Williana Josého, který se chystá zakončovat. Proto to vypadá tak krkolomně.

Reagovat
Heisenberg

Za mě fajn, konečně hrajeme na takový úrovni, že mě tyhle srajdy od sudích zas štvou.

Reagovat
Lovec

To jsem si říkal přesně taky.

Reagovat
Taiger

Tak ve studiu teď říkali, že kdyby to byl úmysl, tak žlutá, ale tím, že to bylo unintentional, tak červená.

Co to je za pravidlo? WTF?

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

co je to za blbost??

Reagovat
Taiger

Je to v pravidlech prej, i ve studiu říkali, že to je stupid af

Reagovat
tunkic

Jestli jo, tak to vubec nedava smysl

Reagovat
Lovec

To je úplná blbost.

Reagovat
Maresma

Reagovat
SpecialOne

Blbost, jak píšu výše, kdyby při úmyslu hrát míč fauloval, tak žlutá.

Reagovat
Čenda

Ale vždyť už nehrajeme s United

Reagovat
Euphael

Meli jsme vest o dva goly minimalne a udelat takovou chybu ve stredu par sekund pred vyprsenim nastaveni je taky demence.... muzeme si za to sami...Pokud wolves dohrajou v 11 tak dneska prohra

Reagovat
BennDyaz

Do prdele, to znamena, ze Luiz proti nam hrat nebude... do prdele!

Reagovat
Golasso

Čas ukázat sílu vůle

Reagovat
Gunner14

Laca dolů, dobrá změna. Pepe a Saka byly super, snad se dál budou dostávat do šancí. Partey bude muset hrát za 2

Reagovat
tunkic

Sice se ho sotva dotkl, ale tady se fakt nemuzeme divit

Reagovat
CR7RONALDO

Akože keď som uvidel na flashscore, že Arsenal dostal červenú kartu, bolo mi úplne jasné, že to bude David Luiz

Reagovat
BennDyaz

I kdyby fauloval Holding, tak cervenou dostane Luiz, protoze Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

libovy

Reagovat
Mimalu

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, Greenwood & Cavani all start.

Reagovat
Heisenberg

Začíná to dost připomínat zápas s Brightonem z loňský sezony.

Reagovat
Trand

Hm paráda

Reagovat
Gunner14

Mrdat... Díky VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl už to pochopte všichni, Arsenal je zakletý a nikdy se nic nezmění tohle je jak přes kopírák každou sezónu

Reagovat
pingla

moutinho

Reagovat
smazaný uživatel

vypinam a idem citat tibetsku knihu mrtvych

Reagovat
Nikikrew

Ma niekto viac cervenych ako my?

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
BennDyaz

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Gunner14

Red cards since Mikel Arteta was appointed

8 Arsenal

3 Norwich

3 Fulham

3 Everton

3 Brighton

3 WBA

3 Leicester

3 Man City

3 Palace

3 Sheff Utd

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když máš v klubu kriple, co se neumí naučit trochu to na rozhodčího i zahrát

Reagovat
Nikikrew

no ty vole

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

ešte bude 9 po dnešku

Reagovat
Mastný Chobot

(ale čakal som Xhaku tbh)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lovec

Párty? Cédric?

Reagovat
Lovec

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Riviera Kid

tak to je drsný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Seydou Doumbia

Arsenal letos ještě neprohrál, píšu bráchovi...za dvě minuty redka, pencla a už obrat

Reagovat
PP

Pecka.. za 3 minuty je po zápase.. Díky Luizi.. A i přes občasné dobré výkony, táhni pryč.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Heisenberg

Obecně se snad popakujou všichni afromani z týmu. Maximální limit je Saka, všichni s rozsáhlejším účesem palte do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
Acquanni

Souhlasím, i přes občasné dobré výkony ať prostě Luiz jde pryč co nejdřív. Ale to co se z něj dělá dneska je směšný, to byla fraška že to skončilo penaltou vůbec a k tomu ještě redkou

Reagovat
Golasso

My máme dneska fakt pech

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je to každou sezónu furt stejná písnička je jedno jaký manažer, hraci

Reagovat
Čenda

To přestupový okno..je úplně zavřený? Nešlo by tak trochu pootevřít ještě, tak akorát na jednoho Luize?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

rozvázat smlouvu můžem

Reagovat
Čenda

Málo. Vystrčit a nakopat do prdele. Seriózně, jeho přímý dopad na naše bodový ztráty je neskutečnej. Bez prdele jeden z nejhorších přestupů vůbec, to už je lepší maník, za kterýho dám raketu, ale jen se neprosadí/zraní/rozhodne se pěstovat tuříny.

Reagovat
Heisenberg

Vyplatit jak ty zbylý žoldáky. S naším štěstím by ale šel do Benficy a vyřadil by nás ještě z EL golem z přímáku.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Čenda

Reagovat
Taiger

Ale tak vám jebe, minulej zápas MVP, teď červená ne jeho vinou, fakt hrozný, jak se na něho fluše tady

Reagovat
xjert02

absolute disgrace

Reagovat
Čenda

Ano, červenou za tohle ne, ale tak pohlídat si, aby v nastavení prvního poločasu neudělal nějakej přiblblej kontakt, by mohl. A jak říkám výše, celkovej výkon u nás je tragédie. Za sto zápasu udělá stěží dva MoTM, ale kolik, sedum červenejch už a kolik penalt? Se prober.

Reagovat
Taiger

Pohlídat si kontakt, kterej byl úplně random?? Tam to hlavně posrala záloha. Hrál vzadu od nás nejlíp, s Holdingem byla skvělá stoperská dvojice, teď dostane červenou neúmyslně a hned je to žoldák a sráč

Reagovat
Čenda

Ty si jak busby a bruno. Já mám Luize taky rád celou dobu, ale z pohledu výkonu u nás, je to sráč. Celou dobu.

Reagovat
icefish

Nevím co se děje, ale plně s tebou souhlasim. Chyba byla v přechodu do obrany a Luiz měl fakt smůlu, tohle rozhodne nechtěl... schytava to strašně a je mi ho líto.

Reagovat
Hokaido

Ale s ním to takhle bylo i v Chelsea. Tři zápasy dobrej a pak nějaká píčovina, která nás potopila. Takovýho hráče prostě nemůžeš stavět, jestli máš ambice skončit třeba v top 6.

A to ani tolik nemluvím o dnešku, spíš obecně. Dneska je to pro něj imo smůla, i když podle pravidel asi vyhodnoceno správně.

Reagovat
Trand

Přesně, na takových hráčích nemůžeš stavět dlouhodobě. Nebo jako asi můžeš, ale jen pokud jsou všichni okolo něj o úroveň výš a on by tam byl třeba jen jako druhý stoper a ostatní by dokázali jeho chyby zminimalizovat nebo napravit. Ale pokud má tenhle hráč vést obranu, tak to dlouhodobě nikdy fungovat nemůže. Zvlášť pokud se jedná o tým, kterej nebrání zrovna nějak úžasně.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Acquanni

Jako souhlas, ale pořád je nefér, že se na něj teď plive kvůli tomuhle Kolikrát z 10 stejných situací by to někdo písknul jako penaltu a dál ještě červenou? Já nejsem fanoušek Luize, čím dřív půjde, tím lépe, ale takhle ho hejtovat za dnešek? Směšný.

Podobné je to s Xhakou, chtěl bych aby se ho Arsenal zbavil, ale to neznamená, že zase nepochválím jeho poslední výkony, které jsou opravdu dobré. Stejně tak nebudu na Luize plivat po dnešku kvůli tomu, že posral jiné zaoasy

Reagovat
Lovec

Reagovat
Mastný Chobot

jebe už tomu rozhodcovi? to je čo za pablba?

Reagovat
Studni

Nejhorší na tom je, že si tohle Luiz nezasloužil. Nemám ho rád a budu rád, až bude pryč, ale teď v tý obraně fungoval, i když se kiksům nevyhnul, ale v tomhle je prostě nevinně

Reagovat
Taiger

Až na to, že já ho rád mám

Reagovat
Golasso

A stejně to tu bude soutěž o """"nejvtipnější""""" komentář o vyhazovu pro Luize hate nezastavíš

Reagovat
Studni

Jo no, taky mě sere, že jsme to zase dojebali, ale mohl by takhle běžet 100x a ten týpek by ho ani jednou do kolene nekopl, přehnanej hate

Reagovat
Golasso

Reagovat
Trand

Xhaka

Reagovat
Nikikrew

Auba & Odegard na plac

Reagovat
masina_LFC

To máte za to, že ste poslali preč Mustafiho

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

AWB Lindelof Harry Shaw

Scott Fred

Mason Bruno Rash

Cavani

Reagovat
Mastný Chobot

uff, pekne, Hector

Reagovat
Taiger

Xhaka, Luiz, Willian, nejšikanovanější hráči od nás, i když za to nemůžou (Willian hraje hovno, ale ten hate na něho už je moc, nastoupí v zakladu a už do něho lidi jebou, ne nadarmo má v prdeli sebevědomí)

Reagovat
Golasso

aspoň někdo rozumný

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
Taiger

O co ti jde zas?

Reagovat
Čenda

Willian má v prdeli sebevědomí kvůli čemu že??? Vždyť kua ani nejsou diváci na stadionu

Reagovat
Taiger

Není to jen o divácích, víš, jakej dostává hate na twitteru třeba?

Reagovat
Čenda

Reagovat
Whitemedia

je zvyklej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Willian a v prdeli sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe to zni ale opravdu usmevne

Reagovat
Taiger

Ja hejtil mega jen Iwobiho

Reagovat
hilarious

A není to spíš tak, ze by všichni tři jmenováni měli předvádět, vzhledem ke svému věku, zkušenostem a hracimu času, konzistentní výkony?

Reagovat
Gunner14

Only Laurent Koscielny (8) has conceded more penalties in the Premier League for Arsenal than David Luiz (6).

Games played Koscielny 255, Luiz 45

Reagovat
smazaný uživatel

cech, luiz, willian...kriste

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hokaido

Doufám, že budete v této strategii Werne pokračovat.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Hachim Mastour

co mas proti cechovi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

To je neuvěřitelný

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

6 penalt a 4 cervene karty v 45 zapasoch ak pocitam dobre

Reagovat
Taiger

Agenda Luiz v plné parádě, ještě tomu chybí kiks Xhaky

Reagovat
Trand

Jaká agenda tvl? Však to je hrozná statistika bez ohledu na dnešek.

Reagovat
mul

Reagovat
Čenda

Agenda

Reagovat
Swarley

legenda

Reagovat
Lovec

* Agent

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

a tie 4 redky za rok a pol budú tiež rekord určite

Reagovat
REPLIKATOR

Kikscielny a Levák Bob = legendy Arsenalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
BennDyaz

Ale Arsenal vypada dobre, dneska by mohl jeste neco vydlovat, minimalne bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jalový Auba s tím určitě něco udělá

Reagovat
oli9

Reagovat
Hlahart

Wtf. Diallo ani Caiceido nejsou v základu. Ole out Musíme vzít nějakýho kvalitního trenéra z Brightonu

Reagovat
Golasso

Nicky Minaj to tam vpravo začíná nebezpecne větrat

Reagovat
Kincl

A to se Arsenal viděl už v LM

Reagovat
Mastný Chobot

uff, to je veľká bieda

Reagovat
Makiii

Pogba taky konecne potreboval spocnout, hral ted vse. Kazdopadne mel dostat sanci Donny, zas na druhou stranu chapu, ze zaloha Fred McTom a Bruno fungovala vzdy dobre. Ale tim, ze je na lavicce Martial a Pogba, tak Donny ma jeste mensi sanci na jakekoliv minuty na hristi, ta neduvera je extremne vysoka, coz je sakra skoda...

Urcite dnes doufam v mnohem lepsi vykon, nez posledni dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Leno

Reagovat
Nikikrew

Amen, dovi dopo

Reagovat
redyyz

Leno

Reagovat
Cobra

Reagovat
Euphael

leno

Reagovat
Tommy the Gunner

Komedie

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masina_LFC

lol

Reagovat
Golasso

Tvl, to je match

Reagovat
Mastný Chobot

Takže síce bez Luiza, ale s Runarssonom nabudúce

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Jeste, ze Runarson je na hostovani.

Reagovat
Tommy the Gunner

jo on neni vlastne tak to muzeme rozpustit

Reagovat
jk

Wow. A teď jim ten Runarson bude chytat i zápasy co bude Leno stát za redku?

Reagovat
J0EL

Jasne, ved preco by sme to hrali na lahku obtiaznost

Reagovat
havrys99

Neee proč Bernie

Reagovat
smazaný uživatel

luiz spravi ck a penaltu sekundu pred koncom polcasu...a aj tak neni za najvacsieho kkta

Reagovat
smazaný uživatel

to by sa Martinezovi nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

heheheheheheh

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to jsou prasata!

Reagovat
PH8

No ty vole

Reagovat
stiflerovamama

No do piči Leno FANTA plače

Reagovat
J0EL

Ok, zabalme to

Reagovat
masina_LFC

chudák Arteta fakt trénovať týchto polodebilov to musí byť strašná frustrácia

Reagovat
Ranoth

niekto ma rad kozicky, niekto zadocky, arsenal karticky

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Gunner14

A můžeme jít do piči bez Lena

Reagovat
j_mrazik

Leno: "The risk I took was calculated. But, man, I am bad at math."

Reagovat
Trand

Vždycky si vzpomenu na krleše, on měl pravdu, jsme prostě tragédi

Reagovat
Mastný Chobot

rip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Kde je mu konec? BAN?

Reagovat
Hlahart

Dostal BAN, snažil se ho obejít a dostal zaslouženě další

Reagovat
Svatej

ještě sem stále chodí, jednou mi i psal a te´d s černým svědomím přemýšlím, jestli jsem mu odepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze uz sem nechodi.xx

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Svatej

chodí

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Zdechlina

Ty vole tak dnes máme fazonu Leno tam šel dost zkušeně. Jaký žáček. Luize ani nekomentuju. Ten je po Willianovi největší fail

Reagovat
smazaný uživatel

hrali sme pekny futbal cely polcas, dobre sa na to pozeralo.. a nakoniec take jatky

Reagovat
Golasso

Nevadi, vyhrajem

Reagovat
Čenda

Nezvládám.

Reagovat
Tommy the Gunner

This is Arsenal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Mat Ryan do kasy příští zápas pome

Reagovat
Free_player

Když Leno viděl jak se na něj řítí Traoré tak se prostě posral no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že si Big Sam tentokráte naložil obrovské sousto. WBA je jednoznačně na sestup. To bude skutečně zázrak pokud se mu povede zachránit tak nekvalitní tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že si Big Sam tentokráte naložil obrovské sousto. WBA je jednoznačně na sestup. To bude skutečně zázrak pokud se mu povede zachránit tak nekvalitní tým.

Reagovat
ajouki

Ani jsem se nechtěl dívat. Arsenal hraje dobře a dívat se na jejich dobrý výkon s výhrou jsem neměl náladu. Ale lol, ještěže jsem to nakonec zapnul.

Reagovat
Salfovic

Na čem to řezníci z Arsenalu frčí

Reagovat
icefish

Řezníci? Koukáš na Livesport a sypes sem komentáře, viď?

Reagovat
Gunner14

Nejzábavnější tým v lize

Reagovat
Kincl

Takový klauni je s vámi sranda

Reagovat
Gunner14

Už si nás přidej do oblíbených a drž piču

Reagovat
oddy

Reagovat
Taiger

*Leeds

Reagovat
Edgewalker

Ale furt jen 2:1! Ještě nedávno by to bylo už tak 5:1, zlepšujeme se!

Reagovat
Tommy the Gunner

Red cards since Mikel Arteta was appointed

8 Arsenal

3 Norwich

3 Fulham

3 Everton

3 Brighton

3 WBA

3 Leicester

3 Man City

3 Palace

3 Sheff Utd

* 9 Arsenal

Reagovat
oli9

Ovšem musí se uznat že tu vás nejspíš nikdo už nedožene

Reagovat
Gunner14

Budujeme charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Runnarson !!

Reagovat
Taiger

Nevadí, aspoň AMN a Willock nejsou v týmu a na hostovačce

Reagovat
Greny

Jeste jednu ať je hatrrick

Reagovat
havrys99

Dobrý no, píšu na mobilu nejdelší koment co jsem na EF a spadne server tak to zkusím napsat na vlas stejně.

Nechápu obhajobu Luize. Napřed ho pozdě dostoupí, pak mu uteče a korunuje to (jasně jasně nešťastným) kontaktem na penaltu. Proč ho nenechá zakončit, třeba by to Leno chytil (a teď by nedostal červenou ). Neskutečná nezodpovědnost v poslední akci poločasu, navíc už to udělal snad potřetí počtvrtý, co je u nás. Úplně zvrtal dobře rozehraný zápas.

Pro vás, co si myslíte, že není červená, tak už se naučte pravidla. Už to platí 5 let. Prostě přestupek při zmaření zjevný brankový možnosti a je jedno, jak moc je to úmyslný nebo nešťastný jako vládní Tik Tok. Hlavně to posral Luiz. Jsem nasranej, kvůli němu nejspíš prohrajeme. Při takový formě to sere...

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je pekná agenda od teba

Reagovat
Taiger

Nejdelší koment a asi zároveň i nejhorší

Reagovat
Studni

Reagovat
xjert02

Reagovat
Golasso

Vždyť to Luiz pouštěl . Jen teda nedopocital ten centimetr vzdálenosti a nechal tam koleno

Reagovat
Taiger

Reagovat
SaianSupaCrew

Kdyby se na něj vysral a nechal ho vystřelit, jak tady čtu poněkolikáté, tak by zas všichni pičovali, že to vypustil.

Nedejbože, kdyby z té střely padl gól.

Reagovat
Acquanni

Presne Ta představa, že by se radši úplně zastavil, WJ by napálil Lena a z dorážky absolutně osamocený by dorazil, tak se bude nadávat, že se Luiz zastavil. Ale jelikož si dovolil běžet metr za ním, WJ mu škrtl kolíky o koleno tak až z toho umřel, tak je za debila, že vlastně pokračoval ve hře.

Reagovat
merlick

nespravil to prvykrat, a zatial to vzdy dopadlo takto. Takze podla tvojej logiky ma radsej vzdy zobrat cervenu a penaltu ako nechat 1 na 1 hraca. Vyborne

Reagovat
Acquanni

Ale sakra, on nic neudělal, kdyby po WJ natáhl ruku, nebo mu strčil špičku kopačky pod nohu, něco, ale neudělal sakra vůbec nic Běžel metr za hráčem, ten se ho dotknul kolíky a instantně z toho skoro umřel jak se skácel. O tom, že je to správně podle pravidel ČK + penalta se bavit ani nemusíme. I když to podle pravidel bylo dobré rozhodnutí, nic to nemění na tom, že hon na Luize je totálně nesmyslný. A to ho nemám moc v lásce a těším se až vypadne. Jestli je za tohle Luiz za kreténa tak se opravdu hráči musí bát přiblížit k soupeři na metr, aby o sebe náhodou nějak nebrnkli.

Reagovat
merlick

v modernom futbale uz musi obranca pocitat s tym ze do zakroku budto absolutne nepojde, alebo pojde a v prvom rade ak sa bavime o 16ke tak atakuje loptu. Inak sa to bohuzial dnes nehra.

To ze Luzi nie je najkvalitnejsi v tejto discipline, alebo este nepochopil za tych 10 rokov co je v premier league ze sa to takto bohuzial hra, vyustilo v 3 cervene a 6 penalt proti Arsenalu odkedy prisiel. Ziadny dalsi hrac sa ani len nepriblizil k takymto cislam.

Ze je ten utocnik z wolves totalna cupka sa ani nemusime bavit. Martial predvcerom pri stave 5:0 nafilmoval este horsiu vec. Svet je v riti co ti poviem, ale mozu zato skor fanusikovia ako hraci, kedze fans tolereuju takychto curakov vo svojom time, a uspech>moralka pre nich.

Reagovat
Acquanni

Je to spíše o celkové toleranci těchto hovadin. Třeba i ty sám píšeš, že v moderním fotbale už musí obránce počítat s tím, že do souboje vůbec nepůjde. Jen bych ještě rád připomněl, opět, že Luiz do žádného souboje ani nešel. Doslova jen stíňoval a to ani omylem na těsno. Fotbal je s těmito věcmi fakt v říti, hráči, ti co vytváří pravidla. Ale stejně mě nejvíc štve, že x lidi hanobí Luize a obhajuje takovou sračku, za kterou by 15 let zpátky WJ dostal přes držku snad ještě dřív než by dopadl na zem přímo na hřišti. Prostě nemoct ani běžet kus za hráčem pro případ, že se ten soupeř náhodou napřáhne a brnkne o tebe. To je na mě moc. Takhle nasraný jako v tenhle moment jsem nebyl ani nepamatuju.

Reagovat
merlick

Luiz proste nechape nove pravidla hry. Radsej sa k hracovy ani nepriblizuj ak nemas ziadnu sancu zahrat loptu.

Reagovat
Acquanni

Což je teda neuvěřitelná blbost, protože tím, že obránce útočníka stíhá ho dostává pod tlak, přece nenechám útočníkovi prostor ať si může vybrat ze všech možných způsobů jak se postavit brankáři. Je to prostě nesmyslný, vím že si to pravidla obhájí, ale hanit Luize a obhajovat takový styl fotbalu je fakt strašný. Hráč zaběhne za obranu, takže ho necháme běžet, zastavíme se, ať si dělá proti gólmanovi co jen chce, aby se náhodou nestalo takový nic za červenou a penaltu

Reagovat
merlick

v pohode, nech Luiz pokracuje v tom ako to robi, ma viac cervenych ako niektore muzstva dokopy odkedy k nam prisiel, takze logika je chybna na mojej strane nie na Luizovej

Reagovat
Acquanni

Aha, já to nepochopil. Měl jsem za to, že řešíme jednu konkrétní situaci a červenou kartu. S tím nesouvisí, kolik červených má. Opakovaně jsem psal, že chci aby z klubu zmizel, přesně i kvůli tomu, že je labilní a dokáže nesmyslně oslabit tým. Ale to nemá nic společného s touhle konkrétní situací. Akorát si potvrdil, že do Luize kopeš kvůli tomu, že je to Luiz. Ne kvůli té jedné konkrétní situaci, o které se celou dobu bavíme.

Reagovat
merlick

ano kritizujem hraca ktory nehrava dobre. Ak sa chces pridat do anti-scape goat kultu tak napis Counterovy. A ano, niektori hraci tu nemaju co robit a "kopat"(dakujem za populisticke prevratenie situacie), resp. kritizovat budem

Reagovat
Acquanni

Já nic nepřevrátil. Bavíme se o téhle jedné situaci a ty napíšeš, že má Luiz víc červených karet jak některé týmy a ironicky tím potvrzuješ, že z tohoto důvodu je správná tvá logika. To fakt dává smysl. Jelikož dostal zaslouženě x červených karet před tím, tak je automaticky jeho vina každá situace a je jedno jaká ta situace vlastně byla

Reagovat
merlick

Luiz pokazil situaciu ked mu usiel hrac a isiel do toho hlupo, tak ako v predoslych X pripadoch. Co je natom hadzanie vsetkej viny nanho? vsak pokazil, a kazi dlhodobo podobne situacie. Ci co je natom nepravda?

Reagovat
Acquanni

Teď bychom se zase vrátili k tomu k čemu už jsme se oba vyjádřili ze svého pohledu, to se nemusíme zase hádat o tom samým A souhlasím, v x případech udělal chyby, blbosti, dokonce totální hovadiny, ale to je naprosto irelevantní, když se bavíme o jedné situaci, nehodnotíme přece Luizovu formu, kvalitu, nebo jeho kariéru v Arsenalu. A je to zbytečný, na tom se rozhodně shodneme, je to něco mezi špatný až katastrofa. Řešili jsme teď jednu konkrétní situaci, proto to už asi nehodlám rozebírat, když argumentem pro jednu událost jsou jeho předešlé chyby a selhání.

Reagovat
merlick

stale plati ze Luizovy odbehol hrac

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

K Arsenalu za těch posledních 10 let snad jen

Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results

Reagovat
Mastný Chobot

Vrchol bude, keď v nadstavenom čase vyrovnáme

Reagovat
lofin9

tiez som si hovoril, ze tejto groteske uz chyba len heroicky obrat v 9 ludoch

Reagovat
Greny

Runarsson po primaku z pulky

Reagovat
smazaný uživatel

Ne už se to bude jen dohravat a bez bodů domu. Osmé místo a čtvrtfinále EL na konci bude úspěch

Reagovat
merlick

ESR sa 3x dotkne lopty za zapas a Klaunteta stiahne Parteyho za Aubu ktory sa 3x dotkne lopty

Reagovat
Trand

Klaunteta, jak kreativní

Reagovat
Golasso

Kde byl tento člověk, když nám chyběla kreativita

Reagovat
merlick

poukazoval som nato

a ty? v Mikelovej riti, strasny rimmer z teba

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang je finíto

Reagovat
Euphael

no nic takze vyhra v EL zbyva

Reagovat
mr.Silver

Arsenal doing Mustafi tribute game tonight. Respect.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Reagovat
Čenda

nezapomeneme.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Studni

Reagovat
Lovec

Reagovat
aramaki

na tieto psychicke zlomy v zapasoch bol Mustafi fakt expert. Dík za tu vzpomínku

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oddy

Reagovat
vodka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Čenda

A Smith Rowe měl jít dolů o poločase, od začátku poměrně neviditelnej. Na jeho poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico a kdo bude hrát ve středu si upad

Reagovat
Čenda

Pokud to byla ironie, tak , pokud ne, tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebyla

Reagovat
Čenda

Jakože bez Smithe Rowa jako neexistuje možnost mít střed? Nebo cože? Pokud i druhá reakce byla ironie, tak sorry, nezvládám

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo kreativní do středu by tam nezůstala ale super máme 1-2 a ne třeba 1-4

Reagovat
Čenda

Tak mohl stáhnout Emila místo Lacy, tem by to s Xhakou a Parteyem za sebou a Sakou s Pepém vedle sebe zvládl, jako už ostatně několikrát. Pro Odergaarda by to možná byla moc velká zkouška ohněm, ale co už. Možnosti byly, pico.

Reagovat
fenixLFC

odegaard nic?

Reagovat
merlick

vsak sa 10x dotkol lopty za zapas, on tam nehral ani dnes

Reagovat
smazaný uživatel

hral velmi slusne v prvni puli

Reagovat
Čenda

Ale to jo, nebyl špatnej, ale nejméně výraznej z našich útočících hráčů, řekl bych, Laca byl platnější. Nic nezkazil, dvakrát pěkně vytvořil, jen na jeho poměry to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale esr ti proste obeha vetsi prostor pri braneni, coz v 10 potrebujes a asi mel byt spojkou, ktera bude vysilat kridla do brejku. tohle mi proslo jako logike reseni.

Reagovat
Čenda

Hm, takhle řečeno, nemám námitek, pravdu máš, obzvlášť s tím branenim, to jsem si neuvědomil.

Reagovat
Kapřík

Přesně

Reagovat
Mastný Chobot

ten Luiz

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Euphael

Ten zaber na Luize za zaluziema ve skyboxu bude dobréy meme

Reagovat
Mastný Chobot

jak Jack Nicholson v Shining

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Runnar Son

Reagovat
Taiger

Líbí se mi, jak některý sem chodí, aby jen bezpředmětně hatovali naše hráče

Reagovat
Kincl

Přesně lepší je chválit i když není co

Reagovat
Čenda

Jakože fans nadávají na hráče, co kazí výsledky jeho týmu? Neuvěřitelný. A teď si vem, že se nebavime o protihráči.

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

ty jsi takový ten speciální chlapec, který jde zásadně vždy proti proudu a má přesně opačné názory než všichni ostatní. Mě Luiz třeba vůbec nevadí jak letos hraje, ale tyto zkraty nás prostě stojí rovnou celé zápasy. Tým šel nahoru, jsme zase nebezpeční, dominujeme zápasu a švác.. redka s pentlí. To máme jako jásat nebo co?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Čenda

Reagovat
Taiger

Neskutecnej zkrat, jeho chyba Kdyby si radši věnoval větší pozornost svým dětem než mně

Reagovat
PP

prakticky nikdy na tebe nereaguju.. , byť tvé názory registruju. A děti konečně spí..

Reagovat
Taiger

Tak u tý první věty zůstaň, dík

Reagovat
Taiger

+ můj názor na ten Luizův faul je spíš většinový, ale to si asi ukládal děti

Reagovat
PP

tak ty Xhaku či Luize obhajuješ dlouhodobě a to i v zápasech, kdy si ten hejt zasloužili. Co zápasech, u Xhaky to bylo sezonu a půl. A nemám problém ho za poslední 2 měsíce pochválit. Luiz je prostě buď hloupý nebo nešikovný. Redka s pentlí je prostě konec zápasu pro nás.

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale někdy se tu chovas tak, ze prostě... snad te za chvili taky nekdo prijde ulozit...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Acquanni

Tvl, zkrat? Když už, tak to maximálně bylo kurevsky smolný a nešťastný. Podle mě je ale fraška, že něco takového skončí penaltou a červenou To je fakt brutální zkrat, běžet metr za soupeřem, nesáhnout po něm rukou, nenatáhnout k němu zezadu hloupě nohu, ani na něj nefouknout a prostě se nechat škrtnout podrážkou o koleno, neskutečný zkrat opravdu, bůh ví, co se mu honili v tu desetinu sekundy hlavou, vždyť mu mohl i ublížit a dostat trest na půl roku. Tvl, dobíhat situaci metr za útočníkem, hovado

Reagovat
merlick

usiel mu hrac = dovolil tu situaciu + nebol v tejto pozicii prvykrat a uz asi 3-4x to dopadlo uplne tak isto.

Reagovat
Acquanni

Utekl mu hráč ano, ale sakra lidí, však nic pro to aby z toho byla penalta a červená neudělal. Nebyla tam žádná snaha hrát míč, ani jakkoliv zastavit WJ. Chyba že mu utekl hráč ano. Ale nějak nechápu, že to co následovalo naprosto nezaslouženě pro Luize i celý Arsenal se mu vyčítá. Utekl mu hráč, to fakt souhlas. Ale nic víc, neudělal nic co by mělo stát tým penaltu a oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

runnarsson to je brankarik

Reagovat
Greny

Ale jako celkem strašný dno zdržovat proti devíti hracum

Reagovat
Tommy the Gunner

Legendarni sezona, snad bude DVD.

Reagovat
Studni

Runnarsson kopnul nejlíp standartku z našich hráčů za celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne to nacechral

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Chudák Rúnarsson vypadal ztracenej

Reagovat
Greny

Ještě že to kopal kdyby ho poslal Arteta do vápna tak tam ten balon sebere ze vzduchu rukama

Reagovat
Gunner14

Runarsson pěkná centr tu kopací techniku má super, když tak ho můžeme dát na kraj, až se tam někdo vykartuje.

Reagovat
PH8

Nejlepší standardka zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

proc to kopal runarsson? ale mozna lepsi nez sakovy rohy tbh

Reagovat
Greny

Náhodou to tam poslal dost dobre

Reagovat
icefish

Vždyť to byl slusnej centr...

Reagovat
smazaný uživatel

? vzdyt jsem to taky napsal..

Reagovat
icefish

Pochopil jsem to jinak... tak sorry

Reagovat
xjert02

Tak kdo bude zvolen MotM?

Reagovat
Greny

Škoda primak byl kopal Runarsson akorát chybělo aby to zapadlo za zadní tycku

Reagovat
Kwido

My máme snad v šatně sázky o to kdo dostane čk

Reagovat
Čenda

Kokot of the Match 1. Pawson 2. Luiz 3. Leno

Reagovat
Taiger

Luiz - MOTM minulý kolo -> zahrál ok, Holding lepší

Luiz - nezaviněný faul tohle kolo -> kokot a žoldák, permanentně nám kurví zápas, rozhodčí udělal správnou věc

Reagovat
Golasso

Že sis ještě nezvykl

Reagovat
Taiger

Reagovat
Čenda

Vzdej to, speciální chlapče, Luiz za to vážně nestojí.

Reagovat
Taiger

Hele, ty si kdo?

Reagovat
Čenda

Někdo, kdo bohužel nenibtak speciální jako ty. Ale ne, promiň, dnes prostě nezvládám, ale přesně jak říká PP výš doboha, vždyť je to po několikátý, co nám odjebal zápas, přímo máš tenhle chlap stojí body, přímáky do vesmíru ani nezmiňuju, ustupování do vápna, rozehrávka soupeři(ok, to relativně vymýtil, relativně), atd atd..marast.

Reagovat
Taiger

Hele, mě ta prohra taky jebe, kor po tak dobrým výkonu. Ale do tý červený hrál Luiz fakt super a byl s holding bombová dvojka. To, co se stalo dnes, prostě ale nemůžu dávat jemu za vinu. Jako fakt ne a ta přeháňka je za mě přehnaná.

Reagovat
Čenda

No právě, kdyby hráli všichni hovno, nebylo by to tak do očí bijící. Ale tým šlape, máme skvěle rozehranej zápas, a...Luiz. Pokolikátý? Ano, svůj velkej díl viny má ten pičus Pawson, ale..

Reagovat
merlick

bombova dvojka teda urcite nie. Kritizuje sa tu Holding za rozohravku ale Luizova dlhsia lopta ako na 3 metre vcera a aj predosle zapasy skoncili na tribune. Ten motm minuly zapas mal dostat Holding, nechce sa mi hladat ale to ako ustupoval(ako pise aj Cenda vyssie) proti jednemu hracovy Man U az takmer do vlastnej branky bolo take typicke Luizovske. Nikto tomu hracovy nezbiehal a Luiz s nim ustupoval 20 metrov az dokym nevystrelil.

Reagovat
Acquanni

To že je Luiz labilní, že chybuje, má zkraty a vůbec je prostě časovaná bomba nic nemění na tom, že dneska za to nemohl. Chci ho co nejdřív z Arsenalu pryč, ale rozhodně ne za dnešek. Je jedno, jestli za to letěl on, nebo jestli by za takovou sracku letěl Saka. Byla to prostě fraška dostat za tohle červenou navíc když byla i penalta

Reagovat
Čenda

A mimochodem, vždyť všichni na toho sudího nadávají, tak co to bubláš? Červená pičovina, jednoznačně. Nezaviněný? A kdo ho fauloval? Dalajláma?

Reagovat
Taiger

Nezaviněnost a to, kdo koho fauloval, jsou úplně jiný věci.

Reagovat
Čenda

Ano, obecně ano, jinak trochu slovíčkaříme. Zeptám se jinak, kdo způsobil ten faul? Jako z videa si myslím je vidět, že se Luiz dost snaží vyhnout a ten kontakt nezpůsobit. Ale..způsobil.

Reagovat
smazaný uživatel

uz cringe.

Reagovat
Kincl

Tak ještě ty druhý bídáci a bude to krásný úterý, jedeme Southampton

Reagovat
Kwido

Jeden den tam neni Mustafi a hned takovýhle zvěrstva. To je jak když Kalousek skončil ve sněmovně a druhej den se tam začli prát

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Mikesh

Tvl ještě, že jsem to dnes neviděl. To musela být zase nervy drásající podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná rudá snad bude Scott ok

Reagovat
Coutinho10

po zapase hned ve 2. minute ale opravnena

Reagovat
Taiger

Chce to pásku pro Bruna

Reagovat
Coutinho10

mam

Reagovat
Spejbl

4 góly a žádnej Bruno...

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to hruzostrasne, ale 1+1 beru

Reagovat
Coutinho10

1+2

Reagovat
Spejbl

a ještě jedno áčko přibylo. Nakonec si možeš hongat nohama. Ale musels být po poločase dost nervózní, aby ho Ole nestáhl..

Reagovat
Coutinho10

j jako fakt jsem spis veril tomu, ze neda vic jak 60 minut a mozna bude i mezi tema, kteri sli o polocase dolu nez ze stihne dat 1+2 ve 2. polocase, takze tento vysledek je skoro az zazrak, ze s paskou i diky 3 bonusovym bodum bude mit 34 bodu

Reagovat
Spejbl

Ale garantuju ti, že kdybych mu dal "C" taky, tak o té půlce dolů fakt šel..

Reagovat
Coutinho10

j, díky jinak v posledních 4 kolech mi ta páska právě moc nevycházela (z toho 2x Bruno), takže jsem rád, že to zrovna on takto vynahradil, ikdyž vytřískat se z toho dalo víc, ale musím to brát

jinak Salaha jsem nechtěl dávat, protože Brighton minule proti Tottenhamu hrál fakt luxusně, takže nás čeká těžký zápas a sice Salah se minule už probral, ale bude to možná ještě těžší zápas než s WHU vzhledem k papírovým předpokladům, tak jsem zvědavej, jak dopadne Salah v porovnání s Brunem, protože Salaha má drtivá většina a ty koukám si vybral Mahreze, tak to bude možná ještě zajímavější a možná trochu risk, ale když mu to sedne, tak to taky může bejt dobrá volba, pokud Pepek nezarotuje

Reagovat
Spejbl

Takhle, moje pochody při výběru "C" byly asi takové:

Nad Brunem jsem bohužel vbc nepřemýšlel (nečekal jsem, že by to mohlo dopadnout takhle; to byla chyba). Nad Salahem ano, ale spíš než kvůli BHA jsem ho nedal kvůli obavě, že by ho Klopp nechal odpočinout. Taky mi ale bylo jasné, že i tak do Salaha pujde většina, takže když už risk a někde zkusit udělat rozdíl, proč ne teď; minulé kolo jsem prosral, z Cupu jsem se pakoval, tak momentálně toho o moc víc ztratit nemůžu. U Mahreze jsem spoléhal na jeho staty proti Burnley (a na to, že Pep o jeho statech ví taky). Bez KdB to sice může být těžší, ale... No, prostě to zkusím. Hero or zero...

Reagovat
Coutinho10

je v zakladu, takze 1. predpoklad uspechu splnen

Reagovat
Spejbl

VAR byl proti, radši jsem se ani nedíval na ten zápas... Jako takhle, je super, že "C" jste tam Brunovi dali jen 3, to se dá oželet. No a ve srovnání s většinovým Salahem na tom hůř nejsu.. Ale přicházejí na mě černé myšlenky, jako transfery Salah, Mahrez ->> Souček, Lingardinho... Jak se znám, tohle skončí u nějaké šílené WC...

Reagovat
Coutinho10

j, aspoň jsi dopadl o kousek lépe než ta většina se Salahem škoda toho VARu no

jako já mám taky vždy nápady na zajímavý přestupy, ale právě no...každý kolo jiný

já nějak nechápu, proč jsem Salaha teď kupoval na toto kolo...povedl se zápas na WHU a asi jsem nechtěl riskovat, že se rozjede a budu ho kupovat za 13 mega

Souček mě taky láká a Lingard max. do draftu ikdyž dnes byl suprovej

Reagovat
mithro

to keby ho trafil cisto, tak je mrzak, ouc

Reagovat
iamek

To ještě víc zabetonuji. Bude trápení. Scott až je rad, ze umí chodit. Brutální faul

Reagovat
mithro

to bude 0-0

Reagovat
jenage

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

preklep, chtel psat 10:0 a vypadla mu jednicka.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

co to je za chuja v tom Southamptone

Reagovat
fenixLFC

jankiewicz??

Reagovat
smazaný uživatel

svajciar

Reagovat
Spejbl

Weird Al Jankewitz

Reagovat
Kixi Syhimour

No, alespoň se nemusím stresovat

Reagovat
Remt

Taky na to seru, jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

full match debut jak sviňa

Reagovat
blaugrana

stream? dik

Reagovat
Swarley

dobrá kktina

Reagovat
kris_kros

Kurva Rash musi byt viac deadly. Byt sebec a chciet vystrelit a dat gol, nie on to radsej nahra.

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem Rash dakedy vie pekne sebcit

Reagovat
kris_kros

Tak hej, ale v poslednom case mi pride ako keby sa bal dat gol.

Reagovat
mithro

chalani pokracuju v dokonalom rieseni utocnych situacii, dobre vidiet

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Proč ten Rash nestrilel?

Reagovat
Hlahart

Wow, Jankiewicz dobrej kretén Každopádně zápas zabitej od 2. minuty... Super

Reagovat
Sandstorm

Se zbláznil ne, takový zákrok wtf?

Reagovat
mithro

Fred zacal zase strielat. neviem, ci to je dobre alebo zle

Reagovat
Tolstobik

Ma nekdo video toho zakroku?....sem to zapl az ted

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Tolstobik

Dekuju...no sel tam jak prase, jeste, ze netrefil koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Fredovi se povedla jedna střela na bránu a teď to bude furt zkoušet

Reagovat
Greny

Každopádně jak ho trefil na koleno tak McTominay si fotbal už nezahrál... To bylo na kriminal

Reagovat
smazaný uživatel

My jestli dáme gól tak to bude zázrak, spíš nám ta presilovka uškodí

Reagovat
Hlahart

Už jsem se bál, že by nám mohla snad pomoct.

Reagovat
Remt

Nezbývá než doufat MU udělají z brankáře Sotonu hráče zápasu

Reagovat
Remt

tak nic:D

Reagovat
Bandita_Harry

Slušný debut

Reagovat
mithro

to bude porod toto, nedaj boze ak im tam este padne nieco z breaku, co pri nasej obrane nie je ziadny velky problem

Reagovat
mithro

lol, on aj ten gol ma taky AWB style usmudlany

Reagovat
mithro

At least that’s one far post Wan Bissaka turns up at.

Reagovat
kiwwi

ty si tiez trochu drama queen

Reagovat
smazaný uživatel

AAAROOOON

Reagovat
iamek

Shaw na AWB

Reagovat
Tolstobik

AWB nice

Reagovat
Swarley

Pěkně, moc mu to přeju

Reagovat
Hlahart

Na to, jak to máme složitý, tím že hrajeme v desetin a ještě bez Caiceida, tak je tohle teda vážně zázrak Hezký

Reagovat
Hlahart

Proti deseti teda. Kdybychom hráli v deseti, tak je to zase nevýhoda pro soupeře. Takhle je to nevýhoda pro nás

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Tolstobik

Bruno je tragickej posledni dobou, klidne by ho Ole mohl na zapas dva posadit....

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám bejt na toho Bruno opravdu alergickej. 20 minut a na co šáhnul, to zkurvil...

Reagovat
Dan Gubić

Olé teraz ukáž gule máte slabé skóre treba to vylepšiť! Stiahni nakopnutého McTominaja aj da niekoho dopredu Marciala alebo aspoň Pogbu nech to režíruje potrebujete skóre preboha! Načo sú ti Olé dvaja defenzívni záložníci keď môžte dávať góly, ty si pos.ero?

Reagovat
iamek

Konkurentem AWB je Mensah . Komentátor znalosti

Reagovat
smazaný uživatel

Njn Svěcený, hlavně že žere každou spekulací a statistiky ale tohle mu uteče

Reagovat
Skalda29

Svěcený, on tam má u obrazovky připravený komentář z dřívějších fif a to opakuje

Reagovat
kiwwi

ale aspon sa opravil

Reagovat
iamek

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno konečně zas A

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterej zápas ty koukáš?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak byl to Greenwood, sorry

Reagovat
mithro

ole, utocna akcia a vysla

Reagovat
mithro

este jeden a mozeme skusit martiala

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Ligter

výborně

Reagovat
Swarley

Raaaaash

Reagovat
stiflerovamama

Trápia sa tak rozhodca už musí potlačiť káričku.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

jj, skoro na tej karicke tlacili scotta

Reagovat
Greny

Oba stejne

Reagovat
Neutron

ako vzdy.

Reagovat
Tolstobik

OK, tak proti deseti by nam to slo

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat standartku když je proti vám Ward Prowse

Reagovat
Mato178178

Umm tak soton nám to dosť uľahčuje tým zatiahnutim až do vlastej 16

Reagovat
Mato178178

Rashford už je veľký hvízda ten sa už ani neteší z gólov

Reagovat
mithro

aaaa OG, vitaj

Reagovat
mithro

chudak Fred

Reagovat
vodka

AWB na křídle je docela sranda sledovat jeho pohyb, když se stahuje víc na střed a Rash drží lajnu

Reagovat
iamek

O poločase snad vystřídá omg

Reagovat
EXoRcIsT

Jan Bednarek je poliak ? Ja som si furt myslel ze je čech

Reagovat
SpecialOne

Hodil by se

Reagovat
ManUnited

Reagovat
vodka

Bednarek ale hodně nezkušeně, byl za ním Fred...

Reagovat
mithro

ten ma strelecke kopacky

Reagovat
Greny

Být trenér tak tam hodím ručník a posetrim síly hráčů do dalších kol

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je hrozná škoda že za takového stavu není na lavičce ten Diallo, tohle by byl ideální čas na debut

Reagovat
Swarley

Fred by to minul

Reagovat
mithro

AWB aky kridelnik

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě si naženou skóre

Reagovat
EXoRcIsT

dosral nam ho Tottenham teraz musime vylepsovat tak isto ako vy ked ste dostali od AV a zlepsili proti CP

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jste zlepšili proti Leeds

Reagovat
EXoRcIsT

prestan nato upozornovat prosim

Reagovat
EXoRcIsT

Cavaniii strasne som rad ze je u nas

Reagovat
mithro

ouch, Cavani ako na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

EDIIIIIII

Reagovat
iamek

Pískej konec. Naprosté ponížení. Shaw bestie <3

Reagovat
EXoRcIsT

cosi treba vylepsit poriadne skore

Reagovat
iamek

Hezky pomáháme Arsenalu. Nebýt nás; tak dneska jdou na krásné 11 misto

Reagovat
Coutinho10

4 goly a bruno ani acko

Reagovat
aither

Ještě ho určitě stáhne před 60.

Reagovat
Coutinho10

j, taky to tak uz vidim

Reagovat
SpecialOne

Nezapomeňte na žlutou.

Reagovat
Coutinho10

nakonec 1+1 je celkem.vyhra

Reagovat
Coutinho10

1+2

Reagovat
Tolstobik

No nic, nepotrebujeme penalty, staci redky pro soupere ve druhe minute

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sandstorm

Dneska asi suchý triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Shaw je aktuálně úžasný

Reagovat
Swarley

Cavani konečně s klidem

Reagovat
Mato178178

Lukeee najlepší LB

Reagovat
kris_kros

Ako povedal komentator na BT Sport. Cavani has to start every game for United

Reagovat
kris_kros

malo byt na konci

Reagovat
Sandstorm

Jinak AWB si říká hlasitě o povolání do repre. Trent je bez formy a James si pod Tuchelem nekopne. Prostě AWB je momentálně lepší.

Reagovat
SpecialOne

Trent, Trippier, Lamptey, James, Walker, AWB. Připomíná mi to naše dilema mezi Gebrem a Kadeřem

Reagovat
mithro

uz ani z tohoto nam nedaju penaltu

Reagovat
mithro

a nechapem preco nehral vyhodu. a aj tak mi to prislo presne na ciare, ako mu stupil na nohu

Reagovat
Tolstobik

A jeste jeden poznatek - Southampton neumi betonovat, Burnley by beztak ubetnovalo remizku 0:0

Reagovat
iamek

Ježíš snad bude střídat o poločase 2x

Reagovat
Greny

5 minut tam něco řeší a pak to Bruno takhle zazdi

Reagovat
r.mrazik

No...tohle tedy měla být spíš penalta než přímák

Reagovat
mithro

mal to pustit a bolo by

Reagovat
vodka

hlavne ze tohle bylo clear and obvious tvl, jako ok, spise to asi bylo venku, ale ta jistota tam neni, nechapu, jak si tohle VAR v klidu otoci, i kdyz nejde o nic.

Reagovat
vodka

zvlast teda v kontextu tech 2 neuznanych golu po Maguireovych hlavickach.

Reagovat
Greny

Počkat to nechápu jakože jste chtěli penaltu?

Reagovat
vodka

ne ze bych ji chtel, jde o to, ze VAR ma otacet jednoznacne spatne rozhodnuti sudiho. Tady piskl penaltu a z tech mnou videnych zaberu, to bylo na rozmezi vapna a vnejsku, pricemz lajna je vapno, takze clear and obvious error to nebyl, takze by se to podle stavajicich vykladu otacet nemelo. ale jako za tohoto stavu who cares.

Reagovat
Greny

Mě teda přišlo že ke kontaktu došlo těsně před lajnou

Reagovat
vodka

Cavani měl nohu už na lajně, je fakt, že špičku a kontakt šel na kontík, ale popravdě nevím, jak je přesně ten výklad. jde mi o to, že to není tak jednozačné, aby se otáčelo rozhodnutí sudího na hřišti.

Reagovat
Greny

Nejsem si jist stoprocentně... Ale podle mě ten kontakt byl na místo těla co bylo před vápnem ne.?? A pak by to měl být primak si myslím... Taky když stojíš ještě ve vápně ale mic že trefí do ruky kterou budeš mít mimo vápno tak je to primak

Reagovat
NathanD

Však to bylo na lajně, nebo měl nechat výhodu.

Reagovat
r.mrazik

Ne. My nechceme penalty které mají být...

Trefil ho, když měl cavani už nohu na lajne...za mě tedy penalta

Reagovat
r.mrazik

Snad donny dostane alespoň 30 minut

Reagovat
vodka

idealne celych 45, dneska by tam pohybem mezi lajnama mohl delat bordel.

Reagovat
Taiger

Prodej Bruna je nevyhnutelný

Reagovat
Sandstorm

Ole má o poločase příjemné starosti. Rozhodnout, kdo potřebuje nejvíc posestrit.

Reagovat
wild

a aj tak bude striedat az v 70min

Reagovat
Greny

Půjde dolů Greenwood a Cavani

Reagovat
CR7RONALDO

Určite Rashford podľa mňa. Bruno by som nechal max. do 60. minúty, ak dá gól, tak aj skôr nech ide dole. A tretie striedanie ťažko povedať. Najviac minúť majú Maguire a AWB, tak som zvedavý, či niekoho z nich pošetrí.

Reagovat
ManUnited

Snad to Ole prostřídá a pošetří hráče

Jinak teda nechápu proč Dean nenechal místo tý nepenalty výhodu? Však by tam byl Mason sám před bránou

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tam dát místo Bruna hned po pauze Donnyho

Reagovat
Hlahart

Naprosto ideální zápas pro Dialla. Oleho nechápu. Teď už jen aby vysvětlil, proč poločasovej výsledek nevěděl před zápasem....

Reagovat
r.mrazik

Škoda...mohl dostat minuty...ale mohl to taky být druhý sheffield

Reagovat
Hlahart

Však já to dneska jenom trollim

Reagovat
r.mrazik

Oukej

Reagovat
Busby babes

jakoze si pred zapasem rekne: jo, soton, to bude pohoda, urcite bude sance tam dat kluka, co je v klubu 14 dni a ted hral za rezervu? ale notak.

Reagovat
Hlahart

Bruh....

Reagovat
Busby babes

az pak jsme videl to trolleni.

Reagovat
Hlahart

Jsem včera jel precizně adam95 narativ a ty mi do toho hážeš vidle nějakým raciem. To je fakt pod pás.

Reagovat
ManUnited

Měl by tam hodit Beeka, Jamese a Williamse v průběhu poločasu (Beeka ideálně už o pauze) ať si zahrajou, když teď těch minut moc nedostávají

Reagovat
mithro

Donny van de Beek coming on in the second half for Utd

Reagovat
iamek

Martial a Beek. Martiala nemusel. Měl dat Jamese. A Bruno zase odehraje tak 70-80 minut. Magor ten Ole.

Reagovat
iamek

Lol i Rash tam je

Reagovat
Tolstobik

Ja mam pocit, ze to je spis o tom, ze Bruno chce hrat, i kdyz posledni dobou hraje hovno a obcas se mi zda, ze taha nohy

Reagovat
iamek

Tak pořad by měl mít trenér hlavní slovo ne?

Reagovat
Tolstobik

Jako to urcite , ale zas vystridej Bruna, kdyz ti muze udelat dalsi dva tri goly - a treba se to skore fakt bude na konci sezony hodit....

Reagovat
Swarley

když střídá, je to vidět.. I ty rozhovory... On chce hrát prostě všechno..

Reagovat
CR7RONALDO

Proste má mentalitu ako Ronaldo.

Reagovat
Swarley

Tak nějak.. Jako někdy to je těžký, protože posledni zápasy úplně nema formu, ale tak třeba je zvyklý to lámat takhle... Hrát a hrát a ono to zase přijde...

Reagovat
iamek

Btw Garner prý dneska hodně dobry výkon v premiéře

Reagovat
EXoRcIsT

to hraje Fred krajneho beka ?

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
EXoRcIsT

co to je za kktina a teraz sa to hned aj ukazalo

Reagovat
iamek

Nechápu. Skoda, ze jsme v létě nakoupili LB

Reagovat
r.mrazik

Může si něco zkusit...telles může přijít později

Reagovat
iamek

Beek . Oleho střídání . Dostat gól proti tomuhle

Reagovat
iamek

Ofsajd? WTF?

Reagovat
mithro

teraz zacal rozdavat karty aj za pohlady. a fred uz nas stal gol

Reagovat
mithro

lol hlavne, ze penaltu nedaju ale tuto milimetrovy ofsajd ano

Reagovat
ManUnited

Nechápu proč hraje Freda na LB a ať jde s tímhle VAR doprdele tohle je regulérní gól

Reagovat
EXoRcIsT

jaky offside co im jebe podla mna jasny gol Southamptonu

Reagovat
r.mrazik

Tys ty čáry neviděl?

Reagovat
mithro

chalani to nakreslili jasne.

Reagovat
wild

To zas bolo branenie

Reagovat
jk

S tím VARem ale fakt už běžte do prdele

Reagovat
EXoRcIsT

to mu snad merali od zapastia nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hana Zagorová - Maluj zase ofsajdy

Reagovat
Tolstobik

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemůže být offside v žádném vesmíru tvl

Reagovat
Hlahart

Ty vole, tohle prostě musí bejt gól. Odkud ten ofside měřili proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

zápěstí

Reagovat
Ligter

Reagovat
Spejbl

Stály mu chlupy na rukách, no...

Reagovat
icefish

Hrozný

Reagovat
Swarley

tak to bylo jiný malování

Reagovat
iamek

James <3

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno celý zápas

Reagovat
EXoRcIsT

pockat nebude nam nahodou chybat Maguire proti Evertonu ?

Reagovat
iamek

Ne. Teď už je 10 žlutých

Reagovat
iamek

Wow jaké áčko Bruno a jaké zakončení

Reagovat
mithro

krasny gol, krasne vyhnutie mspaintu, parada

Reagovat
Tolstobik

JN Martiale, to by se ti libilo, proti 10ti

Reagovat
iamek

Scott jaká pohotovost

Reagovat
mithro

tak este jeden, mason, pod

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
Hlahart

Scott nice. Tohle mu jde

Reagovat
Swarley

Martial, ty jeho xichty... On to má fakt úplně v prdeli všechno...

Reagovat
Tolstobik

dneska vyjimecne muze mit

Reagovat
Swarley

To je úplně jedno co je za den nebo za zápas...

Reagovat
Tolstobik

Jako jo, ja jen, ze za stavu 6:0 mu ten jeho mamvpicismus az tak nezazlivam.....

Reagovat
Swarley

Tak ono je to vždy super, když mu to vychází a bývají z toho nádherné góly... Ale pak většinou je to na zabití...

Reagovat
Sandstorm

Dobrej flegmouš no

Reagovat
r.mrazik

Hele...vám se fakt herně ten donny líbí?

Všichni jsou celkem na míči s on běhá i v pitomých prostorech

Reagovat
iamek

Dneska strašný

Reagovat
Sandstorm

Důležitý hráč do rotace. Ne teď vážně. Potenciál zajisté má, ale herně je to zatím slabé. Čekal jsem od něho větší impact. Do velkých zápasů je v podstatě nepoužitelný.

Reagovat
EXoRcIsT

dnes slaby mozno by mu pomohlo keby dostal viac casu na ihrisku aby sa rozohral

Reagovat
r.mrazik

To není o čase...on je úplně v lese

Reagovat
r.mrazik

Martial žlutá za simulaci...pitomec

Reagovat
EXoRcIsT

preco Martial simuluje je 6-0

Reagovat
Salfovic

Je to píča.

Reagovat
efjay

Reagovat
mithro

martial skokan

Reagovat
mithro

chce tu penaltu, co mala byt prvy polcas

lol, tak jasnu prvy polcas neda a potom odpisakaju take hovno

Reagovat
iamek

Martial na Firmina. Pitomec. I když kontakt tam byl

Reagovat
Tolstobik

Martiale pls

Reagovat
Hokaido

Co tam řeší tvl. Žlutá za simulaci a jede se dál.

Reagovat
iamek

Správně posouzeno, ale přihrál tomu.

Reagovat
Spejbl

No nvm.. Jako, jediný kontakt, který by tam mohl být problémový, by bylo došlápnutí/brnknutí chodidlem. Ten kontakt kolenem Bednarka z těch záběrů vypadal, že prakticky ani nebyl, to už Martial plachtil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je klasik

Reagovat
smazaný uživatel

NOOOO... dejme tomu

Reagovat
jk

No tak dneska ti rozhodčí jedou fakt bomby

Reagovat
Hokaido

Loooool špína simulantská.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Vždyť to tak je. A taky nechápu rozhodčí. V týhle chvíli za tohohle stavu to prostě jako penaltu písknout nemají, není to dobře vůbec pro nikoho (ani pro vás).

Reagovat
iamek

Pravidla se mění podle aktuálního stavu?

Reagovat
Hokaido

Ne, ale tady by k tomu měl přihlédnout. Je to úplně zbytečná kontroverze.

A za druhý to nebyl faul, protože padal ještě před kontaktem. A hlavně kontakt prostě není faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

on mu dal este cervenu wtf. Sak Martial sa tam hodil a z opakovaciek ani nebolo vidno ze ci sa ho vobec dotkol

Reagovat
iamek

Pokud pisknul penaltu, tak logicky červenou dat musel

Reagovat
EXoRcIsT

tak v prvom rade ju nemal ani pisknut lebo to bola cista simulacia

Reagovat
iamek

Jistě

Reagovat
oli9

Bohužel Martisl že sebe udělal čuráka... Za tohoto stavu nechápu...

Reagovat
Kincl

Fotbal to je prostě sport, který i při dnešních technologií je stále někde v 70. letech

Reagovat
Swarley

a ještě redka

Reagovat
iamek

Tak pokud pisknul faul, tak musel. Byl poslední hráč

Reagovat
Swarley

A co ta volovina s dvojím trestem, že už se za to redka dávat nebude?

Reagovat
iamek

Vždyť se to tak děla skoro pořad. Neudělal Luiz dneska něco podobného? Neviděl jsem, ale na Twitteru jede, ze taky double trest.

Reagovat
Swarley

Nevím, to jsem taky neviděl

Reagovat
vitasrp

Musí tam být clear attempt to play the ball, čili hrác by ideálně měl jít do skluzu a toho útočníka přejet, pak by to na to uhrál.

Se teďka zas ukázalo, že to pravidlo má takovouhle mezeru (totálně náhodnej faul, kdy se obránce snaží uhnout, se vyhodnotí přísněji než většina úmyslných faulů), takže čekám, že ten výklad v nejbližší době opraví.

Reagovat
ManUnited

tam jde o to, že musí mít šanci hrát míč což tady nebylo

Reagovat
mithro

Dean nechcel aby boli hlavne spravy o United, tak to zobral na seba

Reagovat
Coutinho10

to mu nedaji jiny zaber u VARu ?

Reagovat
icefish

Přesně! Dali mu ten nejspornejsi zaber... z pohledu od branky bylo vidět, ze padal úplně bez kontaktu. Hnus... ze mu to není ani trochu trapný, za takovýho stavu.

Reagovat
Tolstobik

Paneboze

Reagovat
Sandstorm

Tak za to bych redku nedával.

Reagovat
Sandstorm

Možná ani pencli bych nepiskl. Natož ještě redku. To je absurdní jako ten ofsajd o chlupy.

Reagovat
r.mrazik

Tak teda dneska bych se neshodl...na Cavaniho penalta a tady Martial skočil...

Reagovat
Hlahart

Nevím jestli skočil, ale rozhodně neměl moc zájem tu akci dohrát.

Reagovat
r.mrazik

On je hrozný simulant...

Mě se fakt nelíbí, jak z každého kontaktu ve vápně padá

Za mě dneska skočil

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, musí držet metr, Luiz udělal stejný faul

Reagovat
Tolstobik

Ale jako chudaci Soton, Dean asi rad vidi krev Saints

Reagovat
Hlahart

Jako porovnání první a druhý redky je teda hodně vtipný.

Reagovat
r.mrazik

Nebyl to ten dvojí trest který být už nemá?

Reagovat
Hlahart

No nějak se to řešilo u Luize, že teda asi ok. Hele mě se na tyhle věci radši neptej, já poslední týdny nerozumím v pravidlech už vůbec ničemu. Dnešní zápas taky totální wtf...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Koukal jsem teď toho Luize a téměř identická situace

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C0br

Arteta na telefonu

Reagovat
Swarley

Wow, to je kotel

Reagovat
tnt03

Ranec ohromnej a to se po změně stran skoro nic nedělo

Reagovat
Tolstobik

6:0 stacilo, Soton fakt chudaci a Dean je stejnej klaun jako vzdycky byl....

Reagovat
iamek

Osm málo. Skoda ze není deset :(. Jinak AWB <3

Reagovat
mithro

ts, len 3 minuty? vsak tolko len riesil VAR

Reagovat
iamek

Prosím už dost! Naprosté ponížení soupeře. To nemusím

Reagovat
tnt03

Dáme 10? :D

Reagovat
Spejbl

Škoda, že to nedotáhli, znělo by to pěkně.

"My víme, jak se vám říká v Manchesteru - Saints desítka." Dostali slušnej flákanec...

Reagovat
fabec1222

Znásilnění v přímém přenosu, za tohle by měl být kriminál

Reagovat
iamek

Double penetration

Reagovat
Sandstorm

Triple with double anal.

Reagovat
iamek

Pan je gurmán

Reagovat
celeb

aktivny pristup pri problemoch s hemeroidmi sa ceni

Reagovat
iamek

James <3

Reagovat
Sandstorm

Proč nemůže takový zápas vyjít proti Burnley. Zrovna Sotonu je mi docela lito. Jankiewitz legenda, ten už si nekopne.

Reagovat
Freedo

Protože Burnley umí bránit na úrovni a Dyche by je nenechal si udělat takovou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Magoři dnes je mi jasné že Evertonem to bude 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

A do nich.. DEVĚT

Reagovat
mithro

ked ti da gol aj James

Reagovat
tnt03

Reagovat
iamek

O gól min než Mason a o x minut méně

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 7:0 by se mel podle me zapas ukoncit. Pro dobro vsech.. souper v pici a za nas dal gola martial i james, dve nejvetsi mocky, ktery si tim predplatili dalsi roky v kadru, martial dokonce v zakladu.

Reagovat
Sandstorm

Jankiewitz pojede na psychárnu pro antidepresiva.

Reagovat
icefish

Toho je mi taky líto... mladej udělal chybu a má možná po kariéře ve svým klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Po kariéře asi ne. To by bylo hodně kruté. Byl přemotivovanej, bylo fajn poprvé co začínal v základní sestavě. Prostě se nesoustředil. Ale to snad nemusí znamenat jeho konec v Sotonu.

Reagovat
icefish

Já taky doufám... jen to vědomi, ze je pod tohle podepsanej, plus případná vlna hejtu na sítích, s nim muže poradně zamávat a v podstatě mu to v Sotonu ukončit... ale doufám, ze ne.

Reagovat
iamek

Už ho i Rash podpořil. Tohle se proste stane.

Reagovat
smazaný uživatel

No on podal transfer request, protoze moc nehral. Ted dostal prilezitost a udelal tohle. Ja si myslim ze v Sotonu skoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to bylo fakt takhle a nastoupil jen proto, že si to vydupal u kouče, tak je ten příběh ještě zajímavější

Reagovat
Swarley

Škoda, když už, chtělo to hanzla desítku

Reagovat
ACSMan

Ví se už co to znamená?

Reagovat
Salfovic

Že si bere z městských zakázek 10 % pro sebe.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Kdyby se nastavovalo kolik se nastavovat mělo, tak by byla :(

Reagovat
mithro

no, zlepsilo mi to chut po tej strate proti arsenalu

Reagovat
Freedo

Jedna redka neznamená, že Soton musí do poločasu dostat bůra a nakonec devítku. Bránili hrozně a tenhle příděl si zaslouží. Tým na takový úrovni by se měl umět zatáhnout a nějak kompaktně to ukopat třeba na 0:3.

Nejvíc jsem rád za Jamese, že si taky dal fíka.

Reagovat
ManUnited

Dneska Burnley haluz jako na Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City im to moc nejde no

Reagovat
M0rb1D4S

To by musela být pořádná haluz. Z posledních 5 zápasů má City 5 výher a skore 18:1

Reagovat
oli9

Brighton má celkem formu ale věřím že MO je zestreli

Reagovat
vladis271

otázka za milión, kto dnes nastúpi na stopérovi? fakt som strašne zvedavý. Inak ten Kabak je už dlho zaláskovaný do VVD

Reagovat
Bandita_Harry

Fabinho ready ? Ak áno tak on s Kabakom a keď to pôjde mohli by tak ísť aj na city

Reagovat
smazaný uživatel

Kabak by dnes nemal nastúpiť.

Reagovat
Bandita_Harry

K dispozícii je len Philips a Hendo ? Tak potom je to jasné Škoda zápas s Brighton by mohol byť fajn pre debut jedného z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson-Phillips.

Reagovat
avicii

Dnes ešte bez posíl a Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

však je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

to aj ja

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli jsem měl vidění. Pokud porazíme West Ham, Burnley dnes neprohraje.

Reagovat
Salfovic

To bych reklamoval.

Reagovat
diastan

další 3 body

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Laporte, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, Bernardo, Sterling (C), Jesus

Reagovat
Kinky7

1:0

Reagovat
Kinky7

teda vlastne 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Mates, sestřel City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, škoda

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

A hned další

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Gundogan, to je hrac. Niekto hovoril, ze Saka ma najlepsiu formu, ale podla mna ju ma Ilkay

Reagovat
diastan

Úplně neskutečně hraje, nikdy bych neřekl že zrovna on nahradí Davida

Reagovat
Kinky7

a Foden zrovna Saneho

Reagovat
diastan

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Vydra, to je truba

Reagovat
smazaný uživatel

co zas skusaju s tym, ze Alisson je zraneny

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemoc, nebude hrát

Reagovat
vladis271

ešte, že je tak strašne kua dobrý. Nak by ma tieto výpadky dosť srali, ale ked on je v TOP 3 najlepších GK sveta

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělý sice je, ale mě ty výpadky se*ou, v klíčových fázích sezóny pak může chybět a můžeš kvůli tomu zahodit třeba LM (viz loni).

Reagovat
El Cid z City

V suchym triku, mokrý sny poolčanů se bortí.

Reagovat
ManUnited

Dyche zkušeně na Csaplára

Reagovat
oli9

Jak jsme oznámili toho Turka tak insta lfc je zaspamovane od Turků... děs ti turci

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher, Trent Henderson Phillips Robertson, Wijnaldum Milner Thiago, Salah Firmino Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

Stihne Mane City? Pro Phillipse to dnes bude o dost těžší zápas než proti WH. Snad to zvládne.

Reagovat
Kixi Syhimour

O Maném se nic neví, nedivil bych se, kdyby to nestihl, totéž vlastně u Fabinha.

Reagovat
smazaný uživatel

O Fabinhovi byli zprávy ze na City by měl být, ale poslední dobou ani vidu ani slechu..

Snad ta trojice bude. (Ali,FAB,Mané)

Parádní zpráva je, že Jota už trénuje.

Reagovat
Coutinho10

Subs: Adrian, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Origi, Davies, R. Williams, Cain, N. Williams.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není úplně dobrá lavička. A to jsem doufal alespoň v toho Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

ten je este u nas?

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufám, že od léta už nebude.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j jako az takovy super moznosti tam uplne nemame

musime rozhodnout s tim, co mame na hristi

Reagovat
avicii

Co je s Alissonom? Aj ta striedačku, už by bolo dobre keby sa čo najviac hráčov vrátilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemoc

Reagovat
Coutinho10

Lingard v zakladu

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell, Soucek, Rice(c), Fredericks, Benrahma, Lingard, Antonio

Subs: Diop, Balbuena, Martin, Fornals, Johnson, Odubeko, Yarmolenko, Lanzini, Bowen

Reagovat
PhilipS

Sestava víc než překvapivá. To nevidím dobře

Reagovat
Coutinho10

Lingarda jsem od zacatku necekal...no jsem zvedavej

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Ten Vydra to je asi kvalitní útočník.....na Chelsea 46 minut - střely 13-0 pro CFC . Teď 60minuta střely 0-12... A to jedno.. celkově.. strašně nesympatický hráč to je už nějakou dobu

Reagovat
nafukovaci.tucnak

*56 minut

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sympatak, aj sa snazi, ale je to slabota

Reagovat
nafukovaci.tucnak

To nepopírám...ale kdyby odešel jinde mimo ostrovy...tak by udělal lepší...i kdyby to bylo Turecko...tak věřím, že by tam byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

to nechapem ani ja, videl som rozhovor kde hovoril, ze chcel ist hostovat kludne aj do Ceskej ligy kvoli Euru a miesto toho presli dalsie 2 prestupaky a stale trci v Burnley

Reagovat
Coutinho10

ted mel strelu pred chvilkou

Reagovat
nafukovaci.tucnak

To ano..ale kam...

Reagovat
Coutinho10

nebylo to zase tak tragicky...

Reagovat
pingla

to není penalta jo? (faul na Jesuse)

Reagovat
Pigeon

Však se propnul jak luk

Reagovat
diastan

podkopl mu nohu, penalta jasná, asi mu uškodilo styl jakým spadl

Reagovat
pingla

jasný, ale třeba oproti včerejšku, kdy Martial letěl metry...

Reagovat
diastan

Ono nemá asi už ty rozhodčí smysl řešit, jsou prostě špatní a hlavně ty situace nepískají konzistentně, dokud hrubě neovlivní výsledek zápasu tak se raději nenervovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Těm Mane mě sere nejvíc.. Ale Mo byl posledně skvělý.. Tak snad na to naváže.. Jen se bojím že do duelu s City se nikdo nevrátí

Reagovat
vladis271

City inkasovalo v posledných 11 ligových zápasoch 2 góly. S týmto sa dá ťažko niečo robiť.

Reagovat
oli9

Ale dá v Neděli s nima vyhrát 3:1

Reagovat
Benzema

Reagovat
iamek

OT: Chong už dvě acka v prvním zápase

Reagovat
iamek

A gól

Reagovat
diastan

klasicky suché triko, další zápas s Live bych poprosil další čisté konto

Brighton by dnes mohl překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
diastan

7 bodů na Live náskok, bod by asi z papírově nejtěžšího zápasu sezóny šel

Reagovat
smazaný uživatel

ja len pisem co ocakavam

Reagovat
diastan

asi nejreálnější výsledek

Reagovat
El Cid z City

Výhra s Evertonem není samozřejmost. Jsem zvědav na taktiku s poolem, bude stačit bod, už jednou jsme tam odehráli skvělej taktickej výkon 0:0 (neproměnená penalta na konci), na druhou stranu jestli Pep nebude chtít více prověřit střed obrany poolu,ale spíš očekávám na naše poměry defenzivnější taktiku a možná rozestavení se 3 stopery.

Reagovat
Kinky7

S 0:0 bude spokojen asi kazdy fanda mcfc

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
iamek

mufc have agreed a lucrative first professional contract with 17-year old prospect Shola Shoretire, amid strong interest from Paris St Germain, Barcelona, Bayern Munich and Juventus.

Uff

Reagovat
avicii

Po dvoch dobrých výkonoch v Londýne dnes snáď ďalšia výhra, nemôžeme si dovoliť stratu, dúfam ze to bude aj posledný zápas s tak širokou marodkov a už budú späť aspoň Keita, Fabi, Mane a Jota

Reagovat
smazaný uživatel

Jota i Keita podle mého ještě nebudou. Hraje se za 4 dny, to je na ně moc brzo.

Reagovat
Mastný Chobot

ten Burn na ľavom krídle ma vždy pobaví

Reagovat
R.Meireles

Stream na Live?

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
kaaspis

Stream na West Ham prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kaaspis

Díky

Reagovat
PP

Co bude lepší fotbal?

Reagovat
MCFC_8

Raheem ma ako hrac 2 chyby...nevie kopat penalty a robia mu problem samostatne najazdy na branu...9 z 10 zahodi...dnes to mohol dat Mahrezovi pred prazdnu na 0:3, ale radsej strielal

Reagovat
diastan

No na hubu dnes to minimálně 2x zahrál jako sobec

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham lepší

Reagovat
vodka

lingard při debutu působí zatím líp jak grealish

Reagovat
iamek

Hraje úplně luxusně

Reagovat
vodka

no, už tam měl i jeho klasické komplikovanější řešení. Ale prvních 30 minut hrál hodně dobře, zarážející je to sebevědomí, jak řešil i ošemetnější situace. na to jak v mu dostával hejt za všechno, tak teď se možná fakt trošku nadechne a zahraje jak tu sezonu pod Mourinhem a LvG

Reagovat
Coutinho10

je videt, ze se chcr ukazat, mel i dost strel

Reagovat
cristiano.K.

ty máš koukat jen Liverpool

Reagovat
Coutinho10

neboj, zvladam oboji ...LFC v TV na Premier Sporta WHU na mobilu

Reagovat
pingla

Dunk vypadá jako 70M eur stoper poslední zápasy

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

Ten Boby je špatný... Velice špatný

Reagovat
Miguel19

Ten Firmino hraje na úrovni naší divize tvl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Místo první půle jsem klidně mohl koukat 45 minut do zdi.

Reagovat
avicii

proste nič zaujímavé.. Potrebujeme budíček

Reagovat
Coutinho10

chyby nejaka myslenka je nejak prekvapit...musime neco vymyslet

Reagovat
Coutinho10

*chybi

Reagovat
vladis271

To je zas sracka. To si myslia, ze bez strely na branu daju gol?

Reagovat
PhilipS

Moc pěkná fotbalová partie. Vyrovnaný, šance na obou stranách. Lingard překvapivě vypadá velmi dobře. Fredericksem si nejsem jistej - Bowen snad přijde brzo. Grealish si přes Coufala neškrtá a vypadá to, že bude zlobit z pravý strany. Snad to Suk rozhodne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
DieFohlenBMG

mě zas přijde Moyesův tah nasadit dva beky na Grealishe naprosto geniální. Škoda té obalovačky, vzpomněl jsem si na gól proti jabku

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Lembju

Brighton zatim lepší, škoda, že Burn se asi odmala učil kopat do balonu hlavou místo nohama.

Reagovat
stiflerovamama

Zase hrozná nuda chlapci, žiadny moment prekvapenia, žiadna individuálna akcia, podobný polčas ako proti WHU.

Reagovat
El Cid z City

Už se vidí proti city, druhou půli přidaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Suk dnes zatím neskutečný, neudělal jedinou chybku, přihrávky přesné a účelné, odebral dost míčů, střílel těsně vedle, chybí tomu jen gól. A Cuf taky super. Trošku to dnes odskakuje Antoniovi, Dawsnovi a Benrahmovi, ale celkově zatím fajn výkon.

Reagovat
DieFohlenBMG

neboj se, on ten gól dá

Reagovat
PP

hraje super.. docela mu to tam i spoluhráči kurví.

Reagovat
PhilipS

Poslední zápasy posouvá ty balóny skvěle dopředu. Dneska ten jeden ukrytej pas ala Rosický, kdy vyřadil celou zálohu Vily, byl moc pěknej

Reagovat
PhilipS

Plus tam na něj klidně zas mohla být penalta.

Reagovat
vodka

teda v souboji Coufal-Souček mi zatím teda přijde výrazně lepší Coufal, který dozadu jeho vlastní vinou neudělal nic špatně a stíhal občas i zaskakovat. Souček mi přijde standard. Benrahma sice něco pokazil, ale furt tam ta kvalita na míči jde vidět. Antonio má zatím hodně špatný zápas...

Reagovat
Coutinho10

jsme zvyknuti

Reagovat
Coutinho10

Brighton podle ocekavani tezky souper, nedava tam moc prostoru, ale musime hrat trpelive a sance prijdou, tak jenom je vyuzit

Reagovat
Coutinho10

skoda Soucek te jedne strely, Lingard se s tim taky nemaze a zkousi to pomerne casto, ale jinak zatim dobry vykon...urcite to ozivil, ale Villa je neprijemna, takze taky tezky napinavy zapas

Reagovat
Maresma

Nat Phillips je prostě dobrej pokaždý ho vidim. Určitě zatím ještě lepší než Rhys.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Nazakřiknout

Reagovat
cristiano.K.

úplně v pohodě by čtvrtého roli čtvrtého stopera zvládnul. Má dobrý přehled na hřišti, rozehrávka ok, akorát je pomalejší.

Reagovat
Chittak_LFC

Virgil who? Davies - Phillips, to je naše budoucnost

Reagovat
DieFohlenBMG

Zábavná první půle, slávisti zase skvělí. Nasrala mě (zase!) neodpískaná a ani neVARovaná penalta na Suka. Lingardinho se chce ukázat, Antonio opět hrozný

Reagovat
cristiano.K.

Mané citelně chybí, docela promrhaný první poločas. Brighton víc střel i nebezpečnější jsou.

Reagovat
diastan

To je borec

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
protiproudu

Neuvěřitelný :D

Reagovat
SpecialOne

Člověk chápe ty góly z rohu a po centrech, ale on si na pána naběhne na přihrávku a zakončí. Borec

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň ten Souček

Reagovat
pingla

steveeeeee

Reagovat
Coutinho10

Souuceeeeeeeeeeeeek

Reagovat
El Cid z City

a taky Alzate

Reagovat
protiproudu

Ale ta přihrávka byla taky pěkná.

Reagovat
PP

z první, do kroku.. luxus. Ale i Suk to trefil hezky, nad beton..

Reagovat
DieFohlenBMG

TOP

Reagovat
Coutinho10

Kelleher

Reagovat
protiproudu

trochu osobka na griliše od coufala, ho tam honí jako posledního před brankářem na druhé straně hřiště než hraje :D

Reagovat
iamek

Lingard <3

Reagovat
Busby babes

btw Chong debut za brugy, 72 minut, gol a acko.

Reagovat
Jackmaker1989

Souček je pre mňa najväčší borec za poslednú dobu. Strašne som mu fandil už v Slavii ako Sparťan a strašne sa teším, že zatvára hubu všetkým a aj mne. Neskutočný makač a borec.

Reagovat
Hokaido

Tvl... Slovák, co fandí Spartě a fandil Součkovi ve Slávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Super můžu jít spát

Reagovat
mithro

Jesse

Reagovat
cristiano.K.

Ta akce Brightonu, ktera vedla ke golu...wow

Reagovat
Hokaido

Snad se dívá ten šašek, co tady minule na Brighton nadával.

Reagovat
cristiano.K.

Ten sasek by fandi WHU,takze asi ne

Reagovat
Freedo

Je to hrozně divnej tým. Totálně bez identity. Stejnej pocit mám z Fulhamu. To je jak kdyby si to někdo skládal na FIFĚ.

Reagovat
cristiano.K.

Coze?

Reagovat
Freedo

V čem nesouhlasíš? Mluvím o Brightonu teda, abychom si rozuměli.

Reagovat
cristiano.K.

No prave, davam ti dalsi sanci jako zenska. Coze?

Reagovat
Freedo

Když já se moc nevyznám v tom, co se odpovídá. "Moc ti to sluší."?

Reagovat
cristiano.K.

tím nic nezkurvíš......přeskočme to. Brighton má svojí identitu a ještě k tomu hrajou fakt pohlednej, rychlej fotbal.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icka

To je dobrej blábol.

Reagovat
El Cid z City

Kua,goool, to už začíná vypadat nadějně.

Reagovat
diastan

A na Live piskame konec

Reagovat
avicii

To je neskutočne ako hráme s timami na spodku tabuľky

Reagovat
YNWA__MSN

Dopice ať se vrátí Liverpool k tomu heavy metalu, protože pokud chce Klopp pořád ordinovat tuhle nekreativni nudnou pseudo tiki taku, tak může jít s Wijnaldumem do Barcelony (tam ho aspoň naučí jak se hraje poradna tiki taka)

Reagovat
YNWA__MSN

Jakmile tým umí bránit a hraje defenzivnejsi fotbal, tak je celá hra naprosto bezradná

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Nějaký odkaz na Součkův gól pls?

Reagovat
sintha
Reagovat
Busby babes

se divim, ze si to nenadhodil aby to mohl hlavickovat.

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Dík borci

Reagovat
diastan

To je pecka sledovat Twitter WHU po gólech Součka jak mu to přeju

Reagovat
diastan

Soucek can fuck my girl whilst eating potato salad and I won't get mad

Reagovat
OTASi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
žrout

Reagovat
Čenda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jenage

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Cobra

Reagovat
mikelinos

Reagovat
nani92

Souček, Lingard, Brighton..ľudia, príbehy, emocie <3

Reagovat
pingla

Reagovat
PP

V tomto kole se dějí neskutečné věci..

Reagovat
Busby babes

Jesse, parada. Doufam, ze se mu tam bude darit a prejde tam treba i natrvalo. Moyes z WHU po letech dela docela sympatickej tym.

Reagovat
PP

ale hrozně zestárl.. Přitom, když začal trénoval vás, tak vypadal ještě mladě..

Reagovat
Busby babes

zase vypada asi o deset let mladsi nez kdyz u nas koncil.

Reagovat
ACSMan

Ale zase je skoro o 10 let starší než když k nám šel no tam během toho roku necelého zestárl tak o 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se divil, že ho ole tak odstavil, není dřevo, jak se o něm traduje

Reagovat
Luc-Luc

null and void

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Otrasny pohyb, otrasny. Nas by ubranili aj ziaci. Brighton lepsi vo vsetkom. Nevieme si vytvorit ani sancu. Problem je v utoku nie obrane.

Reagovat
Luc-Luc

to se uvidi se city, snad nas budou setrit

Reagovat
ACSMan

Lingard už je v týmu sezóny

Reagovat
Busby babes

Lingardinho!!!

Reagovat
iamek

Chong dneska 1+2, Garner včera motm, Lingard 2+0

Reagovat
Busby babes

jj, vsak jsem ti to vejs psal.

Reagovat
iamek

Jak si dal soupeř vlastnak, tak to bylo po centru Chonga. Fans nadšeni. To samé u Garnera. Snad jim to vydrží.

Reagovat
iamek

Král Jesse

Reagovat
Freedo

beans beans beans

Reagovat
OTASi

skvělá odpověď.. a kdopak ukořistil míč a založil akci?

Reagovat
smazaný uživatel

To chtelo. Je to doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hrá ako 4 ligista

Reagovat
KnoxXx

Lingardinho

Reagovat
Wazza228

Lingard dovede WHU do LM

Reagovat
PP

Emiho chyba jednoznačně.. Toto mít měl.

Reagovat
DieFohlenBMG

Mě to až dojímá k slzám

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp one season wonder

Reagovat
Kincl

Arsenal měl taky jen tu jednu sezonu skvělou, pak už průměr si nemáte co vyčítat :D

Reagovat
Benedict

Invincibles had 12 draws, even wardrobe from Ikea Is no match for them.

Reagovat
DieFohlenBMG

Grealish si přes Cufa ani neusral. Jeho nejlepší akce byla, když si ukopnul míč za lajnu a sudí pisknul roh pro villu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
vodka

jednou ho tam nechal, když mu Barkley dával prudkým centrem, ale Grealish nezpracoval, každopádně skvělý výkon.

Reagovat
diastan

S Liverpoolem to začíná vypadat bledě...-7b a o zapas navic

Reagovat
OTASi

klopp bude volnej, sparta to s vrbou trochu uspěchala

Reagovat
iamek

Nastavení moc hezké od Poolu

Reagovat
vitasrp

Tak tohle jsem vůbec nečekal, Brighton sice hraje dobrý fotbal, ale myslel jsem, že Liverpool potvrdí návrat do formy.

Tohle byl přitom od nich ze všech těch posledních zápasů nejhorší výkon.

Reagovat
mithro

krize?jaka krize

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček a Coufal, nejlepší na hřišti, naprosto bezchybný výkony, ale všude bude Lingardinho

Reagovat
Spejbl

Vole, dopřej mu to, vždyť jedinou pozornost, kterou dostal loni, bylo, když společně se Schmeichelem posrali borcovi ten celosezónní tiket na jeho impotenci. V 8. minutě nastavení posledního zápasu sezony...

Reagovat
DieFohlenBMG

jo to bylo super, přeju mu to a směju se nad tím, jak jsou lidi jenom tupý těsto

Reagovat
Chazy

Tje fakt nudná ubrečenost. Střelec dvou gólů a z toho jednoho vítěznýho, tak nějak musí bejt oslavovanej. Ono se to tak nějak na ty góly hraje

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

akorát když dá dva goly souček, tak se to píše naopak, zvláštní

Reagovat
icka

Reagovat
Pony Slaystation

žid, co bys čekal, mají to v povaze

Reagovat
kolouch

Tak Lingardinhův výkon nebyl jen o těch dvou gólech. Zvedl celou ofenzivu, rozdával míče, střílel, zrychloval hru atd. Souček s Coufalem byli skvělí, ale Lingard asi zaslouženě MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kdyby to byli Slováci, píšeš úplně to samý

Reagovat
Benedict

Tak včera s drobnou pomocí 2 ČK výhra 9-0, hráči mimo sestavu září na hostování a dneska se tu střídají komenty: jak jsou Češi dobří, jak je Lingard dobrý a jak se pool vrací na bidnou vlnu.

Přidej vítězný tiket a mas jeden z těch lepších dnů

Reagovat
Bandita_Harry

Next year is our year

Reagovat
Svatej

Dneska je to díky absenci Kanea a přítomnosti Mourinha i Tuchela celkem jasně nalajnovaný pro to, abychom do toho bušili celej zápas. To bude porod, s výhrou nějak moc nepočítám, i když tým vypadá o dost líp.

Pokračujem, kde jsme přestali, ne ? Mount > celá záloha soupeře

Reagovat
Cobra

To se ti to porovnává, když Mountovi trenér nebrání útočit.

Reagovat
Svatej

Si to vyslouzil, je jedinej z tymu, kdo to umi

Reagovat
Svatej

Vzdyt to říkám..

Reagovat
jk

V naběhaných kilometrech?

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý na sestavu. Systém očekávám podobný, ale i v něm může být změna... těch otazníků bude dost.

Osobně tipuju

Mendy-CHO,Azpi,Silva,Rudiger,Alonso-Kante,Jorginho-Mount,Werner,Puli

Ale těch možností je spousta:

Přesun CHO do ofenzivy a defenzivnější James na RWB (podle mého dost velká šance)

Kova v záloze

Kdokoliv z dalších 5 ofenzivních záložníků/útočníků v základu..

Reagovat
Svatej

Já bych dneska docela rád doufal v něco ofenzivnějšího než systém s třema stoperama... nebo alespoň toho Jamese na RCB. Spurs útočit moc nebudou a potřebujeme co nejvíc hráčů, kteří jsou schopní na míči..

Reagovat
Talker

Tak já myslím, že ta formace na 3 stopery zůstane, protože to defenzivně funguje. A vzhledem k tomu, že ať tam postavíme kohokoliv, tak ty šance spálí, takže ono dává smysl hrát na nulu vzadu a doufat, že to tam někdo z obránců prostřelí.

Každopdně taky doufám, že v následujících týdnech vyzkoušíme ofenzivnější sestavu.

Reagovat
Walter_Sobchak

Bez typickeho DM to podla mna tak skoro na 4 obrancov neuvidime. A to sa ešte vratil Kante ktorý by v tom mal byt ako ryba vo vode tak uvidime. Chýba tomu fakt len aby sa niekto z ofezivy okrem Mounta a Odoia konečne zobudil a sypal tam goly a top4 nas neminie.

Reagovat
Talker

Já nevím, stále neberu Kanteho jako čisté DM, pro mě to je prostě box2box záložník ve stylu Kovačiče, jen agresivnější, defenzivně schopnější, ale technicky slabší.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak s 3 stopermi za nim to môže stačiť, posledne 2 zapasy sa superi do ničoho nedostali a to tam ani nebol.

Reagovat
fajdax

Dneska čekám u slepic tak 30% držení míče a Mendyho 3. zapas bez zákroku. Tak snad tam aspoň jeden kousek dáme.

Reagovat
icka

No tipovat nasi sestavu bych nechtel.

Reagovat
Greny

Mendy - Azpi, Silva, Rudiger - Odoi, Kante, Kovacic, Alonso - Mount, Pulisic - Giroud..

Možná James místo Odoie

Reagovat
Svatej

Hrozny...

Reagovat
Walter_Sobchak

Odoi bude 100% hrat a rovnako určite zaloha nebude Kante-Kovacic ked pod Lampardom to vôbec nefungovalo a bude tam Jorginho. Tipujem že Tuchel Kanteho a Kovacica nikdy od začiatku ani hrať nedá lebo vie že su to typologicky skoro rovnakí hráči a potom je tá zaloha uplne marná.

Reagovat
Greny

Tak tři chyby

Reagovat
Talker
Reagovat
diastan

Ty statistiky jsou úplně neskutecne

Dias+Stones -

Zápasy 14

Čisté konto-13

Obdržené goly-1

Reagovat
Cobra

Ani se mi na to nechce dívat. Snad nastoupí Alli a Vinicius. TIP: vystřelíme na bránu poprvé v 64 minutě.

Reagovat
icka

Reagovat
vitasrp

To vůbec nemusí být problém, ani bych se nedivil, kdyby ta střela představovala navýšení vedení na 2:0.

Zápas proti silnými soupeři, co se teďka zrovna trápí, to je pro Chelsea ideální

příležitost k tomu to zase pořádně posrat.

Reagovat
DieFohlenBMG

https://www.livesport.cz/zapas/0SGqUHZK/#sestavy;1 Havertz a Zouma absentují kvůli otřesení. Co si pod tím mám představit?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se lehce zranili na tréninku.

Reagovat
DieFohlenBMG

to se srazili hlavama a mají otřes mozku, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy; Azpilicueta, Rudiger, T. Silva; James, Kovacic, Jorginho, Alonso; Mount, Werner, Hudson Odoi

výborná

Reagovat
Svatej

Vzdyt je naprosto odporná...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Walter_Sobchak

a čo by si si tam predstavoval? Lampard tam daval "najlepšie možné" a bola to väčšia sračka jak za Sarriho.

Reagovat
Svatej

Takovej argument u me absolutně neuspěje, timhle naznacujes, ze Lampardem složená sestava nebude schopná hrát nikdy super fotbal a jsme tak odkázáni na Alonsa, Jorginha, Kovacice, Rudigera a Wernera, aby nam uhráli sezónu i budoucnost.

Nechci přihlížet tomu, ze se ustálí tahle průměrná sestava a my kvůli tomu nikdy nevystoupime na vrchol, protože v určitých momentech tihle hraci selzou a az na Wernera s jistotou reknes, ze uz lepsi nebudou. Jejich konkurenti jsou na startu a uz ted v mnoha ohledech lepsi.

Reagovat
John Obi Mikel

Koho bys tam dnes dal místo Rudigera.

Reagovat
Svatej

Ziyecha....

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Tohle je plýtvání potencialem tymu... Misto Mounta mel hrat Chilwell, Kante by pravy kridlo taky zvladnul..

Reagovat
Greny

Možná ještě Christensen místo nekoho

Reagovat
Svatej

Hlavne ne Wernera, tym musi bejt vyvazenej silou dopredu i dozadu

Reagovat
jk

Jsem rád, že José vsadil na klasiku. Aspoň se uvidí, jestli je ten tým fakt v prdeli nebo jen José moc experimentoval.

Reagovat
FUnk

sice bych si pral at se mourek co nejdrive pakuje, ale ne proti chelsea tip 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem myslel, že mu to tam padne.

Reagovat
off-olda

Z toho skluzu ted mě úplně jímá hrůza, co ty dobytkové předvedou dál.

Reagovat
jk

Davies to pěkně brousí

Reagovat
Svatej

Mi ani neprislo hrozny

Reagovat
Cobra

Ty budeš strašná slečinka.

Reagovat
off-olda

Byl to čistý skluz, ale ten jeho výraz.. Taková ta přemotivovanost a výraz zabiju tě. Bych šel hrát na levou stranu.

Reagovat
Svatej

Werner je fakt nemozny kopyto, on jak to nema.pred sebou, tak ma techniku amatera

Reagovat
Svatej

A Rudigerova rozehravka je uz legendou

Reagovat
Miguel19

V 17. minutě se Spurs poprvé podívali s míčem na naší půlku..

Reagovat
Cobra

A už i se střelou na branku. Neskutečný ofenzivní válec.

Reagovat
Svatej

Mount si tam sbiha fakt ukázkově mezi ty linie..

Reagovat
ajouki

Mount je na tom hřišti totálně nedotknutelný.

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej o půli toho Wernera tvl. Líp by ten hrot zahrál i Marcos Alonso.

Reagovat
spider_8

Ten Werner je tam úplně k ničemu. Neví, co TT očekával za zápas, ale do tohohle se vůbec nehodí a nemáme ve vápně nikoho.

Reagovat
Pigeon

To doplňování útoku po tom co míč přebere Mount je tristní

Reagovat
Mimalu

aspoň k něčemu ten Timo dneska je

Reagovat
John Obi Mikel

Dier děkujem.

Reagovat
Mastný Chobot

pekný zákrok od Diera ako Luiz po lobotómii

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

Reagovat
FUnk

tohle je klasicky luiz, zadna lobotomie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Jorginho

Reagovat
Greny

My ji stejně nedame

Reagovat
Svatej

Alespon k necemu jses uzitecnej drevaku..

Reagovat
Svatej

Omg co to je za pad?!?!?

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten pad bol uplne trapny, ale penalta ok

Reagovat
icka

už si stím otravný

Reagovat
Svatej

Na tebe by se ten iamek zrovna hodil..

Reagovat
Pigeon

Vážně to tak máš takhle?

Reagovat
Svatej

Co konkrétně myslíš?

Reagovat
Pigeon

Takový vztah a pojmenování pro vlastního hráče.

Reagovat
Svatej

Ja ho fakt hrozně nemám rád a neudělal nic, cim by si mě ziskal...

Reagovat
Pigeon

Jako jo, ale hraje za vás. Proto mě to překvapuje. I když byl za nás Jones a Lingard v té "největší" formě, tak jsem je vnitřně tlačil.

Reagovat
Svatej

Tak ti dva se rvali pro tym a byli to snazivi srdcari.. Werner je ustrasenej zbabelec, co ani nechodi do souboju a simuluje... Je to u mě osobní..

Reagovat
Pigeon

Oki. Je pravda že zákrok/skluz Jonese na Girouda je to nejlepší v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Dier

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho.

Reagovat
Miguel19

J O R G !!!

Reagovat
icka

Dier je strašně hloupej.

Reagovat
jk

Tpčo to zas byla penalta Tohle kolo je fakt bizár.

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Jasná

Reagovat
jk

V kontextu těch nesmyslů co se teď píská jasná. Ale tohle by na půlce ale nebyl faul ani omylem.

Reagovat
Svatej

Ja bych to mel naopak... Kdyz uz, tak na pulce bych s tim takovej problem nemel..... Ale asi bych to nepiskal tak jako tak

Reagovat
off-olda

Gooooooooooool, teď by to konečně mohlo být zajímavé utkání.

Reagovat
Greny

On neposkocil

Reagovat
Frantszek

V žádném vesmíru by tohle neměla být penalta. Takovéhle trapné sviňárny od útočníků, že tam schválně dají nohu do pohybu obránce, zaklíní se za něj sám a spadne.....

Reagovat
hitZor

Dobrá křeč

Reagovat
Frantszek

křeč? Objektivita, kamaráde. Nefandím ani jednomu. Koukám jen na fotbal a tohle mě ve fotbale strašně sere.

Reagovat
hitZor

To na ten fotbal koukáš tak týden, ne? Timo udělal to, co by udělalo 11 hráčů z 10, pokryl si nohou balon tak, aby hned po tom mohl druhou nohou hrát.

Reagovat
Frantszek

oukej. Takže, Werner čuměl na Dierovo nohy a tu nohu mu tam prostě schválně zapletl a pleskl s sebou. Obhajovat to, že by to udělalo 11 hráčů ... to je vidět, kam to spěje. Tohle je sviňárna útočícího hráče. Pak si to pusť znova. A jestli tohle někdo obhajuje, tak je stejná špína.

Reagovat
Frantszek

btw pokrytí míče před hráčem, který leží na zemi a na míc nedosáhne jsem dlouho neslyšel. Tím spíš to podporuje to, že tam Werner tu nohu narval proto, aby s sebou mohl seknout jak kkt.

Reagovat
hitZor

Nedosáhne na balon? Proto ho nakopnul, když se snažil odkopnout balon, na který úplně v pohodě dosáhl?

Reagovat
Frantszek

ok. Viděl jsem to znova. Trochu jsem si možná zapřeháněl. Nicméně za sviňárnou od Wernera (fakt ne chytrostí) s stojím. Mě to přijde to samé jako když prostě do ležícího hráče dá útočník nohu a přepadne přes něj a je z toho pencle.

Reagovat
fefo

Strasna buznaren

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Kup si větší tv

Reagovat
spider_8

Tohle je hrozně haluz penalta Ale Dier si za to může sám, takhle vleže máchat nohama prostě nemůže dopadnout dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Frantszek

děláš si srandu a vy ostatní, že? Vždyť mu tam Timo tu nohu narval mezi jeho nohy a spadnul...tohle jsou takové mr.ka penalty. Za to by spíš měly padat žluté útočníkům. Místo toho se to píská.

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

to si děláš prdel ty

Reagovat
Frantszek

tak samo že se fans Chelsea ozvou, když to byla pencle pro ně.

Reagovat
janinho

ty pozeras ten isty zapas??? sak ta penalta bola uplne jasna. dier to zahral jak nie prave najkvalitnejsi dorastenec.

Reagovat
Frantszek

Nojo, asi holt budu jediný. A jako fanda kohoutů jsi mě potopil. Díky. Vidím to uplně stejně, jako když útočník schválně dá nohu nějak do obránce, který leží, upadnul a svalí se přes něj a kope se penalta. Werner mu tam tu nohu narval (ne, opravdu mi nepřišlo, že by si kryl balon), aby se mohl hodit o zem. O nic jiného mu nešlo.Ale co.. Jen se tady ztrapňuju evidentně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jasný, a ještě mu dal headshot a dorazil ho low kickem Taky jsem to jasně viděl.

Reagovat
Frantszek

Jak říkám. Fans Chelsea teď objektivní asi nebudou.

Reagovat
pospec7

Presne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co to tam Dier předvedl. 10 z 10 útočníků by se v takové situaci hodilo na zem, a popravdě 10 z 10 rozhodčích by to písklo jako penaltu.

Reagovat
Greny

Jo a je třeba pochválit Wernera pěkně ji vybojoval

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham je horší než príšerný

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Silva královský čtení míče...

Reagovat
Svatej

Hry*...

Reagovat
mimi_united

Ak Son a Kane zabijú kariéru v tottenhame bude to riadne divné

V lete Son do Realu a Kane do City

Reagovat
El Cid z City

Son k nám,když už.

Reagovat
Hlahart

Son v Realu by byl super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bunnovv

Takhle jsem nás už dlouho hrát neviděl. Máme odražené balony, všude jsem dřív, pořád se někdo nabízí, kombinačně zatím taky dobré.

Reagovat
FUnk

to bude ti ze nas vykon je roven nule

Reagovat
Mastný Chobot

Nechápem, prečo Tuchel uprednostňuje Alonsa. Chilwell by tam Auriera vetral minimálne toľko, čo James Daviesa. Alonso je hovno.

Reagovat
Mastný Chobot

Nechápem, prečo Tuchel uprednostňuje Alonsa. Chilwell by tam Auriera vetral minimálne toľko, čo James Daviesa. Alonso je hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell byl hrozný poslední zápasy.

Reagovat
Rox

Tenhle odporně nudnej fotbal se hraje v anglický lize běžně? Takovou nudu jsem dlouho neviděl. Co to je za hnus Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je poslední dobou mizernej. Včerejší zápas WHU proti Aston Ville byla luxusní podívaná.

Reagovat
hitZor

Podívej se, kdo Tottenham trénuje, to by mohlo zodpovědět hodně tvojich otázek.

Reagovat
Rox

Já vím že Tottenham jen brání, ale tohle je fakt extrém. Ještě bych to pochopil v lize mistrů. Jinak Chelsea taky španý. Ani jedna šance za poločas na obou stranách. Ten fotbal jde fakt do sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to fotbal bez fanoušků. Myslím, že jakýkoliv sport bez fanoušků stojí za prd. Na ostrovech to asi taky dělá hodně. Každopádně Tottenham hraje sračku. Jsou domácí a jsou úplně marní.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho style

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ne.

Reagovat
Greny

To může být průser zraněnej Silva... Christensen na plac no...

Reagovat
Miguel19

Tak to je průser.

Reagovat
off-olda

No doprdele....

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen.. A je to v prdeli.

Reagovat
Svatej

No, uz toho moc nezbyva, aby bylo na place to nejhorsi, co mame k dispozici.

Reagovat
Cobra

Na tohle nemám nervy.

Reagovat
hitZor

Radši si di zahrát PUBG

Reagovat
smazaný uživatel

Tarkov*

Reagovat
Cobra

Nikdo nehraje. Jdu motorky.

Reagovat
Svatej

Vsak se vam ted uplne otocila sance na zvrat

Reagovat
Whitemedia

Rudiger Christensen Alonso Jorginho to je sen kurva

Reagovat
off-olda

Slovy nedokážu popsat, jak jsem rád, že jsou Barkley a Drinkwater na hostování...

Reagovat
Whitemedia

Chybí tomu Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

A Rahman

Reagovat
Whitemedia

Kdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Baba

Reagovat
Whitemedia

Neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Gazdo

Reagovat
off-olda

Ten už by měl rudou, takže by stejně nehrál.

Reagovat
FUnk

tohle nema cenu, pripada mi to, ze se dneska v satne videli poprve a vubec nevi co maji delat

Reagovat
Raylan

Nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko. Christensen hrál pod ve třech vzadu dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

toto je jedna z krás českého jazyka, ďakujem za to

Reagovat
Smoula14

Bez Harryho jsme dopředu úplně nulový...

Reagovat
Svatej

Waaat, Masone

Reagovat
Greny

Ale standardky v prdeli od doby co přišel Tuchel

Reagovat
Rox

Třeba ta standartka byla sehraná zrovna dobře, Tuchel nemůže za to že Mount ti kopne balon do hajzlu.

Reagovat
John Obi Mikel

Mason mu je sabotuje.

Reagovat
Rox

Lituju fanoušky Tottenhamu . Tohle fakt někdo dokáže přetrpět 90 minut?

Reagovat
janinho

ja si uz pomaly fakt zacinam zelat aby sme vsetko za radom prehravali, lebo asi pokym nebudeme v pasme zostupu tak vedenie nepochopi ze to portugalske vemeno na lavicke je najvacsia brzda klubu aku mohol levy podpisat.

ja uz tie zapasy pozeram len z povinnosti. nie je to tak davno co som sa na zapasy realu a thamu tesil cely tyzden. teraz uz dopredu bohuzial viem ze smerom dopredu to bude vyzerat tak ze raz skoncim jak to meme, ze si rucnym mixerom vyjebem oci

nebyt harryho a sonovych individualnych kvalit, tak hrame o zachranu celu sezonu. toto je proste jeden velky hnus na urovni toho hajzla v trainspottingu.

Reagovat
Rox

Na druhou stranu od roku 2008 jsem měl to samý s AC . Naštěstí mě aspoň bavil Messi v Barce, kterej si mě získal i když Barcelonu moc nemusím.

Reagovat
janinho

kks, mi nehovor ze budeme trpiet tak dlho jak fandovia AC

Reagovat
jk

Ty seš další z té řady expertů na fotbal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bože zalez už

Reagovat
jk

Nemůžu, fandím svému klubu.

Reagovat
icemike

správně

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Proc ti sudi ty hrace takhle vysvobozují jako Sona ted? Vždyť to uolne znemoznuje soupeři vzit balon..

Reagovat
Mastný Chobot

Hra Chelsea je ako z veľkej knihy, konkrétne Utrpenie mladého Wernera, 15. zväzok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mike Litoris

Goethe? Johan Wolfgang von Goethe? -> https://www.youtube.com/watch?v=l8PAmlVB0qI

Reagovat
havrys99

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Mount má taky střeleckou neformu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je masakr. Všechno ostatní top a zakončení jak z přeboru.

Reagovat
Raylan

To už trvá dyl, podle mě to má i trochu v hlavě, nevypadá u těch střel moc jistě.

Reagovat
Rox

Taj ze všech akcí, přihrávek, střel a zákroků se mi zalíbilo jen jak rozhodčí nabídnul za lajnou pomocnou ruku a zvednul hráče Chelsea. Hnus.

Reagovat
spider_8

Ten Jorginho ve hře bez míče mě vždycky dostává. To je jak kdyby hrál hokejista bez bruslí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodte ho už pls.

Reagovat
fajdax

Nic moc ale na slepice to stačí

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Mourinho byl celkem jasně nejlepší trenér světa zhruba od roku 2002 do roku 2012, ale teď mu už prostě ujel vlak a nemá na to. Nedokáže bránit, nedokáže útočit, nedokáže hráče motivovat, nedokáže tým takticky připravit na 75 % soupeřů... Měl by se na to vysrat a zkusit třeba tu repre. Portugalsko má teď možná nejtalentovanější tým světa, tak třeba by s nima dokázal udělat úspěch na nějakém turnaji a trochu si zachránit čest. Na klubový scéně ale už nikdy nic velkýho nedokáže. A tohle je jeho poslední velký angažmá, pokud se neslituje PSG za pár let.

Reagovat
Mato178178

Dobre ráno

Reagovat
Alan_Shearer

V roce 09 ho vystridal Pep.

Reagovat
spider_8

Mně se líbí, jak proti nám Arsenal a Spurs vždycky vyrobí nějakou mega kokotinu. Loni to byl za Arsenal Leno a Mustafi, za Spurs brankář v první zápase minul míč a sestřelil Alonsa. Dneska Dier...

Reagovat
John Obi Mikel

Dozadu 100% super výkon, dopředu zatím proti Josého zaparkované Karose bída. Uvidíme, jestli něco TT Quick vymyslí, protože bez Dierova dárečku bychom bránu téměř neohrozili. Jen doufám, že se nebude opakovat podobně se vyvíjející pohárové utkání.

Tottenham ukazuje, jak je děsně závislý na Kaneovi. Ale stále jim stačí 1 povedený brejk a je vyrovnáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra začíná být v pohodě. Má to řád, kombinace na křídlech ok, James výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Moc nechápu proč ta dvojka Ndombelé Bergwijn je bez míče tak blízko k Sonovi s Viniciusem. Zbytečně moc místa ve středu pole kde má chelski dost času hrát. Naštěstí nemá kam, protože ty kraje jsou dobře pokryté Sissokem s PEHem. Problém ale nastává při přechodu do útoku kdy jsou am velké mezery. Ndombelé se musí zatáhnout aby sem zlepšili tu přechodnou fázi, Vini prostě není Kane a nedokáže to odmakat sám.

Penalta zas z říše debilit. Jestli ten Werner měl pokrytý balón, před ležícím fotbalistou tak mohl jít na branku. Kontakt tam byl ale seknul sebou jen aby zkusil jestli to pískne.

Reagovat
Miguel19

Spurs asi nejzoufalejší výkon týmu co kdo proti nám letos hrál..

Reagovat
SpartaOvenka

Škoda Thiaga, snad nebude mimo na dlouho

Reagovat
Greny

OT : Belenenses - Porto sanitka na hřiště... Brankář vybíhal na centr nehrál balon ale hlavu soupere

Reagovat
Čenda

Dobře Rio ve studiu, prej Totáč vůbec neví, co má dělat, když má balón.

Reagovat
Nikikrew

Spurs slusny joke no. Vypadne jeden hrac a su nahrati. Som zvedavy co tam Mourinho opat povystraja za dalsi rok

Reagovat
vitasrp

Tak tohle bylo dost dobrý, ta taktika Tuchela dala týmu velkou převahu, kterou jsme teda poněkud nepochopitelně nepřetavili v žádnou velkou šanci, ale díky zákroku Diera jsme se do vedení dostali skrz penaltu.

Jako obránce bych proti tomuhle rozestavení 3-4-1-2 hrát fakt nechtěl, protože to je pro stopery a krajní obránce extrémně složitý. Werner a Hudson-Odoi mají základní pozici mezi stoperem a krajním obráncem, oba útočníci jsou rychlí, takže stoper nemůže být příliš těsně u hráče, protože hrozí balón za obranu. Jakmile si ale útočník seběhne do hlubší pozice, tak musí dvakrát přemýšlet, jestli s ním běžet, protože tím opouští ideální pozici.

Tottenham to pak řešil tím, že se střední záložníci stahovali hluboko k defenzivní čtveřici, aby tyto náběhy nabírali, jenže tím zase vyklízejí střed pole - nemůžou Chelsea presovat, nemůžou získat míč vysoko a jen horko těžko mohou přejít do rychlého protiútoku.

Krajní obránce Tottenhamu tam zase neustále roztahuje křídelní obránce Chelsea, čili ten nemůže hrát na extrémně úzkém bloku, kde by tu mezeru se svým stoperem úplně zavíral, protože by tím nechával hráče na kraji úplně odkrytého, ale zároveň si nemůže zachovat ideální přístup k tomu křídelnímu obránci, poněvadž by tam zase byla dálnice v koridoru mezi ním a stoperem. Víceméně je tak neustále někde mezi, což tak hezky sumíruje ten výkon Tottenhamu.

On i přechod od obrany do záložní třetiny hřiště byl pro Chelsea hrozně jednoduchý - v prvních 25 minutách Tottenham bránil v takovém asymetrickém 4-4-2 (Vinicius a Son v útoku s tím, že Son se pak měl při bránění zapojit na té své straně, ale jenom trochu, měl v podstatě takovou volnou pozici), jenže tím pádem měla Chelsea neustále přečíslení 3 na 2 a Azpilicueta tak mohl neustále vyvážet míče do zálohy.

V další části půli pak Tottenham presoval už lépe, jenže to zase Bergwijn musel bránit jako další středový záložník, aby tam ucpával díry, takže tam najednou zase byla dálnice pro Rüdigera.

Nakonec ještě dvě věci - líbí se mi, že ti hráči zůstávají klidní a nebyl tam ani jeden zbytečný centr vzduchem. Jednak tam samozřejmě nemáme útočníka, který by ve vzduchu mohl cokoliv uhrát, zároveň ale centr z nepřipravené pozice je ideální způsob, jak přijít o míč, a pokud zbytek týmu není v ideálních pozicích, tak to soupeři v podstatě nabízí rychlý protiútok na stříbrném podnose.

A teda ta produktivita, rozhodování a kvalita hráčů ve finální třetině hřiště je příšerná. Krom penalty jsme v podstatě neměli opravdovou šanci, přitom těch předfinálních situací, které se podařilo vytvořit, rozhodně nebylo málo.

Reagovat
Jackmaker1989

Zaujímavé, ako zrazu sú 4ria stopéri dôležití. Stačí sklenený Christensen a môže byť prúser.

Reagovat
Coutinho10

Ndombele neskutecne silnej na mici

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné, jak ti naši útočníci neumí střílet do řiti

Reagovat
icefish

To ale je přesně to co umí!

Reagovat
Svatej

Son si nema s Jorginhem fakt co vycitat, to jsou smesny fauly

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Soníku, však jsi uklouzl...

Reagovat
Svatej

Kam ho trefil?!?!

Reagovat
Svatej

Snad to nebude na šití

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt píská???

Reagovat
off-olda

Toby

Reagovat
Svatej

Nikdo asi nema Kovacicovi za zly, ze to Wernerovi nedal

Reagovat
Miguel19

Přímo na vaječníky.

Reagovat
John Obi Mikel

Přenos skončil.

Reagovat
John Obi Mikel

O2 rychlá reakce a dali tam upoutávku.

Reagovat
Coutinho10

nastesti uz jde

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem rád, že mi to Wernerovo zakončení zatajili.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
off-olda

Erik má dneska po ptákách..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ale na žlutou od Sissoka.

Reagovat
Svatej

On gol uz neda

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že dá Werner ještě někdy gol

Reagovat
Svatej

proc plejtvas zakrik zrovna na tohle..

Reagovat
off-olda

Tyhle rohy nakrátko...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lovec

Chlapi, co se stalo s Ryanem Sessegnonem? V tom Fulhamu byl tehdá údajně famózní, na svůj věk.

Reagovat
FUnk

je na hostovani

Reagovat
Smoula14

Je na hostování v Hoffenheimu

Reagovat
jk

José mu nevěří na beka tak šel hostovat do Hoffenhaimu. Vzhledem k tomu, že je to podobný typ beka jak Doherty tak nevěřím, že se pod Mourinhem někdy prosadí.

Reagovat
Lovec

Jojo, to jsem si vygooglil. Mně šlo spíš o to, jaktože se vůbec neprosadil. Čili typologicky neseděl Mourinhovi do hry.

Reagovat
jk

Ano. Plus v tom hrál roli věk a ta nezkušenost. Pod Josém si zahrál, ale většinou to bylo na křídle a dokonce dal gól Bayernu. Ale Spurs tehdá dostali hroznou čočku

Reagovat
Manik...

Někdo stream pls??

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Manik...

Díky, ale asi na něco koukáš ne? Než najdu funkční ztratím mládí

Reagovat
Manik...

Už jsem měl, ale díky. Tohodle si na tomhle portále vážím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nekoukám, pouze jsem ti to chtěl najít. Každopádně většinou fungují nejlépe ty první (zpravidla první 3, 4 prostě).

Reagovat
Manik...

Díky za snahu. Když budu mít, vrátím.

Já jsem právě spustil známe jako BT sport a asi 5 funkčních nebylo, tak si říkám, co to je. Pak jsem našel. Ještě jednou díky.

Reagovat
Svatej

Jose.pobavil

Reagovat
spider_8

Boooože ten Kovačič je taková lama v zakončení.

Reagovat
Svatej

To je fakt ubohy zakončování

Reagovat
John Obi Mikel

Ty naše střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic

Reagovat
John Obi Mikel

Lamela jde na věc.

Reagovat
off-olda

Umět střílet, tak se nás pár týmů i bojí.. Tohle je šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado nám někdo zakázal vystřelit nebo trefit bránu? Po vápno hrajeme super, ale pak je to k poblití.

Reagovat
pingla

Son bez Kana vypadá jako Champ hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt trapas ti naši útočníci

Reagovat
Svatej

Son je fakt buzik

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Son je taková mrdka nesympatická

Reagovat
off-olda

Co přesně se stalo Soníkovi?

Reagovat
hitZor

Asi tam přilítla vosa a bodla ho do kotníku, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
Svatej

my nikdy nezakoncime pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Už se to zlepšuje ty střely.

Reagovat
Svatej

a kdyz jo, tak udela Lloris tohle

Reagovat
off-olda

Ty vole škoda Mountíku

Reagovat
smazaný uživatel

lol to hráli hru, kdo trefí obránce? :D

Reagovat
Tolstobik

Tvl, na Spurs se neda divat, Mourinho s nima udelal to co s kazdym tymem poslednich nekolik let - uplny zoufalstvi

Reagovat
janinho

skoda ze to vedeli vsetci hned ked prisiel, teda okrem Levyho.

Reagovat
Freedo

Tak v United dal druhý místo, než klasicky rozesral kabinu. Levy asi doufal, že to dopadne nějak podobně a pro vás by to byl docela úspěch, mít takhle dobrou sezónu. Není to ale trenér na dlouhodobou koncepci.

Reagovat
janinho

ale za aku cenu??? sak tam najebal do kadra tusim 300 mega a za taky peniaz by to dokazalo isto viac trenerov. pocchetino mal do prichodu ndombeleho pozitivny net spend, levy ho nepodporil ziadnymi poriadnymi nakupmi, dojebal situaciu so zmluvami a Zuzeee dostal 2 krat taky plat a posily o akych sa Pocchemu ani nesnivalo. aj keby dal 2.miesto, tak by to nebol nejaky zazracny uspech. Pocche dotiahol Spurs do finale LM a Levy ho vyjebal jak spinave pradlo. Ten hnus co hrame od zaciatku pod Zuzeem, to sa proste nezmeni. cim skor ho vyjebe, tym vacsiu maju spurs nadej na to ze znova zacnu nieco hrat. Vzal jedneho z top wingbackov v PL a urobil z neho zbytocneho hraca. Vypytal si Balea za 17,5 cisteho a ma za to hraca ktory moze hrat tak proti FC Marine... a dalo by sa pokracovat.

Reagovat
Agent z Melmacu

ale majú super videá na youtube

Reagovat
janinho

posli dajake nech sa pobavim

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Lovec

Chelsea mně dnes připomíná nás z před 10 let. Pohledný fotbal směrem dopředu a bídná produktivita. K větší věrnosti už chybí jenom to, aby jim Sp*rs dali v závěru góla.

Reagovat
Svatej

Rudiger ma statistiky reflexu na -15

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
hitZor

Lamela už klidně mohl být venku, první zezadu zajede Kovačiče, teď zas Rudigera.

Reagovat
Svatej

Uz ho prodej Thomasi...

Reagovat
off-olda

Pulisic

Reagovat
Tolstobik

A rozhodci to dnes piska jak balet

Reagovat
Svatej

Alonso ten mic proste udrzi kdykoliv, v tomhle je svetovej..

Reagovat
icefish

Takovej starší futsalista, často v kroku, balon na noze, hlava nahoře, parádní střela ... a moc neběhá

Reagovat
icemike

Todle muze fungovat ještě dalších 10 let

Reagovat
jk

To, že nám tenhle ocas dneska nedal góla, je asi jediné pozitivum večera.

Reagovat
John Obi Mikel

Uf uf uf

Reagovat
off-olda

Uf

Reagovat
jk

Spurs mají další zápas s rozjetým City a na West Hamu. S touhle hrou se moc chytat asi nebudou, takže to odvolání Josého by fakt mohlo být reálné.

Reagovat
Tolstobik

At tahne, aspon budu moct Spurs zase prat

Reagovat
janinho

tvl, bodaj by. ale niektori tu budu oslavovat ten pripadny ligovy pohar aj keby sme v PL skoncili nad pasmom zostupu. pochybujem, ze levy uzna ze to s nim kardinalne dojebal a tuto karu Zuzeee potiahne minimalne do konca sezony

Reagovat
jk

Jestli ten pohár vyhraje tak nevidím důvod proč ho neoslavovat a proč ho nepřipsat Josému na účet.

Reagovat
janinho

ja ale nehovorim o oslavovani pohara ale o tom, ze sa z toho bude robit uspesna sezona lebo sme vyhrali nejaky pohar, kde sme na ceste do finale museli porazit az jedneho silneho supera.

pre mna je urcite dolezitejsie skoncit v top4 nez vyhrat carabao cup. celu sezonu hrame totalny hnus a henten trapny ligovy pohar (ak nas city nejakym zazrakom nerozjebu) moj nazor nezmeni.

Reagovat
jk

T4 bez Kanea bude hodně těžký. Ostatní týmy mají taky dost problémů, takže je to furt otevřené. Nejsem si úplně jistý jestli vyhodit teď Mourinha a hledat nového trenéra by nám do boje o T4 přineslo více šancí.

Reagovat
janinho

tak harry ma byt fit buduci tyzden, takze to ze vypadol na 3-4 zapasy pre mna nie je ospravedlnenie.

tak vyhodit ho teraz je zle riesenie. nechat ho je podla mna este horsie, lebo my sa dopredu spoliehame akurat na harryho a sona co oni vymyslia, inak je to zavri oci a nakopni to do 16tky. ja by som asi skusil ten haga. nejake velke meno teraz do Thamu nepride. nagelsman by nas vysmial. nie je velmi z coho vyberat, ale mne uz proste z tej nasej hry krvacaju oci a nemyslim si ze by to bolo tym ze ten kader nema na viac.

teraz ho levy urcite nevyhodi, minimalne do finale EFL cupu. ale ak to takto pojde dalej tak seznou skoncime niekde v strede tabulky a po sezone prideme o harryho aj sona, lebo by sa museli zblaznit ak by chcel pokracovat v takomto time.

Reagovat
Svatej

To si ten hnusak dela.prdel ne? Ma on představu, jak by ho mohl nekdo čistě odebrat o mic, nebo je pro nej každý přiblížení faulem?

Reagovat
hitZor

A ještě za to čisté pokrytí tělem je žlutá

Reagovat
Svatej

Kante hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

nedostal se do tempa absolutně

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to Werner narve do Diera

Reagovat
Mastný Chobot

Werner zakončenie klasicky napiču, ale tá otočka bola konečne niečo futbalové od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro zdravé hráče LFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele