Premier League - preview 14. kola

28.11.2017, 08:52, aktualizováno 29.11.2017, 08:56
Previews
Svou větší porci zápasů má vložené kolo v Anglii na programu dnes. Roli favoritů si budou plnit celky Arsenalu a Liverpoolu, které stanou proti Huddersfieldu, respektive Stoke City. Chelsea doma čeká papírově jednoduchá záležitost se Swansea, Manchester City se pokusí potrápit Southampton. Davida Moyese s West Hamem čeká výjezd na důvěrně známý Goodison Park...
AFC Bournemouth - Burnley FC  (středa 20:45)
Bournemouth na domácím stadionu Dean Curt uvítá ambiciózní Burnley a bude doufat, že se mu povede protáhnout svou třízápasovou sérii bez inkasování na číslo čtyři. Burnley sice naposledy prohrálo, ale jinak je jeho forma velmi dobrá, takže není příliš daleko od pohárů.

Burnley je jedním z příjemných překvapení letošního ročníku anglické nejvyšší soutěže a sídlí na skvělém sedmém místě. Navíc mu schází jen jediný bod na slavný Liverpool a může směle pomýšlet i na poháry. Na pátý Tottenham Hotspur totiž ztrácí jen dva body, což není nepřekonatelná vzdálenost. Dotáhnout ji Burnley chtělo už v minulém kole.

Tam se mu to ale zrovna nepovedlo, protože po sérii tří dobře odehraných zápasů, na jejichž konci Burnley vždy zvítězilo, se nedokázalo popasovat s Arsenalem. Proti favoritovi sice nehrálo vůbec špatně a nedávalo mu mnoho prostoru, ale londýnskému celku nakonec pomohl Alexis Sánchez. Chilské eso proměnilo nařízenou penaltu a gólem v nervydrásajícím nastavení druhé půle rozhodlo o třech bodech pro Kanonýry.

Na toto zklamání nyní hráči chtějí reagovat, jak ostatně ukazuje manažer Sean Dyche. "Jsem hrdý na své hráče a na to, jak si poradili s těžkým soupeřem. Hráli jsme velice vyrovnanou hru a nebýt té penalty, byl by to pro nás velký úspěch. Takhle jsme mírně zklamaní z výsledku, ale věřím, že už v příštím kole se nám povede zvítězit. Nebudeme to mít vůbec snadné, ale chci tým co nejlépe připravit," dodává manažer Dyche.

Pravdu má v tom, že od nedělního utkání s Arsenalem neuplyne zrovna moc času na to, aby si hráči odpočinuli. Vložené kolo ale tím spíš ukáže, jak na tom týmy s psychickou i fyzickou stránkou jsou. A Bournemouth hodlá ukázat, kdo že je v Dean Curt pánem. Aktuální forma mu hraje do karet, protože od porážky v utkání s Chelsea se Bournemouth raduje z jednoho dobrého výsledku za druhým.

Už ve třech duelech se mu podařilo neinkasovat ani jednu branku. Naposledy si v sobotu rozdělil body se Swansea, ale předtím na domácí půdě opravdu válel. Díky hattricku Calluma Wilsona se mu povedlo rozstřílet Huddersfield Town a ani mu nevadilo, že musí druhý poločas odehrát bez vyloučeného Simona Francise.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Cook, Ake, Daniels - Ibe, Arter, Surman, Pugh - King, Wilson
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady, Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.42 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Huddersfield Town  (středa 20:45)
Anglická Premier League již má za sebou třetinu odehraných zápasů a s blížícím se koncem roku nabírá na tempu vloženým čtrnáctým kolem. O další posun tabulkou vzhůru budou usilovat hráči Arsenalu, kteří doma na Emirates Stadium v lize doposud neztratili ani bod. Dalším vyzyvatelem Kanonýrů bude nováček z Huddersfieldu.

Vítězná šňůra Arsenalu na domácí půdě se i s přihlédnutím k závěru minulé sezony táhne dlouhé měsíce a celkem již činí jedenáct zápasů v řadě. Naposledy se tento počin týmu Arséna Wengera povedl ještě před přestěhováním z tradičního Highbury a rovný tucet výher za sebou Arsenal nepamatuje od sezony 2004/05, kdy opanoval celý ligový ročník bez jediné porážky.

Huddersfield se těší slibnému vstupu do soutěže, který ziskem patnácti bodů překonal prvotní skeptická očekávání veřejnosti, ovšem z posledních sedmi kol si Terriers připsali hned pět proher. Hlavní kámen úrazu je střelecká nemohoucnost svěřenců Davida Wagnera, kteří na hřištích soupeřů nedokázali skórovat již šestkrát za sebou a na momentálně jsou na střeleckém suchu celých devět hodin a dvanáct minut.

Přestože po předešlém zápase s Burnley Wenger vyloučil účast Mesuta Özila ve středu večer, poslední informace již takto striktní nejsou, neboť německý reprezentant se po náhlé nemoci stihl dát do pořádku a absolvoval úterní trénink se zbytkem týmu. Mimo hru bude naopak Alex Iwobi, jenž právě Özila v minulém kole nahradil a přivodil si drobné zranění nohy. Huddersfieldu pro tento duel schází Rajiv van La Parra vinou vyloučení těsně po skončení víkendového utkání s Manchesterem City. Mimo hru zůstává i dlouhodobě zraněné trio Billing, Hefele a Stanković.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Welbeck, Alexis - Lacazette
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Malone - Williams, Hogg, Mooy - Kachunga, Mounie, Ince
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.50 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (středa 20:45)
Londýnskou Chelsea ve středu na Stamford Bridge vyzve trápící se Swansea, která se s devíti body krčí na předposledním místě Premier League. Hosty ničí především bídná produktivita, na gól totiž čekají již více než tři zápasy, o favoritovi tak vůbec nemůže být pochyb.

Chelsea o víkendu přišla o čtyřzápasovou šňůru výher, ovšem remízu na půdě Liverpoolu nemůže považovat za špatný výsledek, obzvlášť, když se jí vyrovnat podařilo až v samém závěru díky šťastné brance Williana. Další ztráty si však svěřenci Antonia Conteho v nejbližší budoucnosti nemohou, na vedoucí Manchester City totiž v současnosti ztrácí již jedenáct bodů, a pokud se ještě chtějí zapojit do boje o titul, nutně potřebují vyhrát prakticky všechny prosincové zápasy. Klíčem k tomu bude dost pravděpodobně dvojice Hazard - Morata, která si v poslední době až nevídaně rozumí a je hlavním zdrojem ofenzivního nebezpečí.

To Swansea se naopak střelecky pořádně trápí, ofenziva je rozhodně největší slabinou týmu Paula Clementa. Více jak jeden přesný zásah Labutě zaznamenaly jen ve dvou ze třinácti utkání, hned osmkrát vyšly střelecky naprázdno a se sedmi vstřelenými brankami jsou tím vůbec nejhůře střílejícím celkem v celé lize. Na výhru pak předposlední tým tabulky čeká již pět zápasů, naposledy přehrál v polovině října nováčka z Huddersfieldu. V minulém kole Swansea alespoň ukončila čtyřzápasovou sérii porážek, když na vlastní půdě uhrála bod z Bournemouthem.

Jasným favoritem tak jsou domácí, což dokládá i bilance vzájemných duelů - z 12 střetnutí v rámci Premier League jich Blues hned sedm vyhráli, přičemž poraženi odešli jen jednou, a to v dubnu 2016. Na druhou stranu z posledních čtyř zápasů londýnští vyhráli jen jednou, dva zápasy dopadly nerozhodným výsledkem a jednou se ze tří bodů radovala Swansea.

Antonio Conte nebude moci využít služeb Davida Luize, který si na tréninku přivodil zranění kolene. Jak dlouho ale bude absentovat, to se zatím neví. Do hry nezasáhne ani Michy Batshuayi, Musonda a Kenedy, naopak Victor Moses již je připraven nastoupit. Paul Clement nemůže nasadit Tammyho Abrahama, ten je totiž na hostování právě z Chelsea a proti svému mateřskému klubu tak hrát nemůže. Dalšími absentéry pak budou obránci Federico Fernadez a Kyle Bartley.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.71 - 17.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (středa 21:00)
Ve středu večer přivítá na svém stánku Everton Kladiváře - a v souboji dvou trápících se celků potřebují nutně bodovat oba dva. Před začátkem sezóny by skutečně jen málokdo čekal, že na konci listopadu půjde o souboj osmnáctého se sedmnáctým týmem tabulky.

Everton je na tom zatím prachbídně a ani po odchodu Ronalda Koemana se jeho situace vůbec nezlepšila. Od prohry s Arsenalem totiž Karamelky vyhrály jen jednou, když na vlastním hřišti otočily zápas s Watfordem, s Crystal Palace posléze ještě uhrály bod, jenže jinak dvakrát hladce kapitulovaly. Do toho připočtěme ještě ostudnou porážku 1:5 v domácím zápase s Atalantou a je jasné, že situace už je opravdu kritická.

To Kladiváři po výměně trenéra odehráli zatím jen dva duely, zatímco na půdě Watfordu nezískali ani bod a zaslouženě prohráli, v domácím střetnutí s Leicesterem se jim podařilo ukořistit alespoň bod. V celkové součtu to je ale samozřejmě málo, svěřenci Davida Moyese potřebují uhrát pár výher, aby se vzdálili sestupové propasti, kam by je před startem ročníku snad nikdo netipoval.

Everton řeší zdravotní krizi v defenzivních řadách, mimo hru totiž bude Leighton Baines a Michael Keane, dlouhodobě mimo jsou pak další zadáci Ramiro Funes Mori a Seamus Coleman. Do hry pak nezasáhne ani Oumar Niasse, který si odpykává dvouzápasový trest za simulování. West Hamu bude chybět čtveřice Javier Hernandez, Michail Antonio, James Collins a Jose Fonte, první dva hráče vyřadí svalové zranění, oba stopery pak prozměnu trable s kotníkem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.33 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Southampton FC  (středa 21:00)
Citizens mohou svou vítěznou sérii natáhnout již na dvanáct duelů, k tomu však musí na vlastním hřišti zdolat Southampton, který v minulém kole rozstřílel trápící se West Ham 4:1. Svěřenci Pepa Guardioly jsou však jasným favoritem a jakákoliv ztráta by představovala velké překvapení.

O víkendu měli fotbalisté Manchesteru City pořádnou fušku, aby Huddersfield porazili, nakonec se jim to ale díky šťastné trefě Raheema Sterlinga podařilo. Poprvé od srpnového utkání s Bournemouthem museli skóre otáčet a paradoxní je, že stejně jako tehdy je znovu zachránil tentýž anglický reprezentant. Doposud však celek z Manchesteru prožívá sezónu snů - s 42 vstřelenými brankami je jednoznačně nejlépe střílejícím týmem v soutěži, s 8 obdrženými pak společně se svým městským rivalem tím nejlépe bránícím. Jen těžko si lze momentálně představit, co by vlastně mohlo Pepa Guardiolu v cestě za mistrovským titulem zastavit.

To Southampton o víkendu poprvé po třech zápasech zvítězil, když si poradil s bídně hrajícím Evertonem a přehrál jej jasně v poměru 4:1. Momentální 11. příčka sice nepředstavuje nic, z čeho by se na jihu Anglie extrémně radovali, navzdory tomu se klub dlouhodobě drží v poklidných vodách tabulky a je jen velmi nepravděpodobné, že by se ho měly týkat byť jen minimální starosti o záchranu.

Citizens to navíc na Southampton v poslední době umí, domácí totiž zvítězili pětkrát z posledních osmi duelů, přičemž poraženi odešli jen jednou jedinkrát. V minulém roce však na Etihadu pouze remizovali, když na vedoucí branku Redmonda odpověděl po přestávce Iheanacho, obrat se však fotbalistům Manchesteru dokonat nepodařilo.

Pep Guardiola do zápasu nemůže nasadit dvojici Benjamin Mendy a John Stones, oba fotbalisté totiž utrpěli zranění dlouhodobějšího rázu a na marodce si ještě nějaký ten pátek pobydou. Fernandinho si pak společně s Leroyem Sanem musí dávat pozor, žluté napomenutí by totiž pro ně znamenalo jednozápasovou stopku. Hosté do sestavy přivítají Oriola Romeu, který si již odpykal jednozápasový trest, a v základní sestavě by již měl figurovat i Mario Lemina, který již definitivně vyléčil svou nemoc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.43 - 13.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Liverpool FC  (středa 21:00)
Proti papírově slabším soupeřům se Liverpoolu v Premier League docela slušně daří, a protože ani Stoke City nepatří zdaleka k úhlavním favoritům ligy, určitě by na jeho nepříjemném stadionu rád urval všechny body, aby neztratil kontakt s čelem tabulky. V blízké minulosti vyloupil bet365 Stadium celkem třikrát v řadě.

The Reds vyšel měsíc listopad poměrně dobře. Až na to, že před týdnem na půdě Sevilly v Lize mistrů zahodil šanci na to postoupit definitivně do osmifinále a že o víkendu pět minut před koncem ztratil dva body s Chelsea, si vlastně nemůže moc stěžovat. V uplynulých osmi ligových kolech nebodoval pouze v říjnu v Tottenhamu.

Je pravda, že porážet ostatní anglické giganty je pro Liverpool jakýsi problém. Až na drtivou výhru ze začátku tohoto ročníku nad Arsenalem nedokázal skolit oba manchesterské celky, londýnské Kohouty či o minulém víkendu právě ani The Blues. Tak jako tak se ale i nadále drží v boji o čtvrtou příčku, která je klíčová pro účast v Lize mistrů v příštím roce.

Hostující manažer Jürgen Klopp má v následujících týdnech úplně jasno o tom, co bude po svých svěřencích požadovat. "Chceme tři body, pak další tři a pak další tři. Protože pořád někdo boduje a my u toho musíme být," mínil. "Momentálně je Manchester City úplně někde jinde. Pokud takhle bude pokračovat, nikdo už nebude mít šanci titul získat."

Liverpool vítá zpět záložníka Emreho Cana, jenž do duelu s Chelsea nezasáhl kvůli svalovému zranění, ale i tak není pravděpodobné, že by se objevil v základu. Naopak Sadio Mané spolu s Robertem Firminem by se v úvodní jedenáctce objevit měli. A co se Dejana Lovrena týče, nad jeho startem v tomto vloženém kole visí otazník.

Domácí okupují pozice v dolní polovině tabulky a ani zdaleka nezískávají výsledky, jaké by si představovali. Všudy všeho urvali jen tři vítězství, to poslední se datuje na konec října v utkání na hřišti Watfordu. Od té doby remizovali s Leicesterem a v Brightonu a naposledy nestačili poslednímu Crystal Palace, jemuž smolně podlehli o gól.

Manažer mužstva Mark Hughes byl po víkendu skleslý. The Potters přece jenom inkasovali v nastavení druhé půle a nezbyl jim ani bod. "Já si ale myslím, že jsme hráli dobře," pochválil své hráče. "Jakmile nebudeme dělat chyby, budeme v pohodě, protože naše výkony jsou v pořádku. Nejsme daleko od toho, abychom se posunuli dopředu," sliboval.

Lehké zranění kotníku utrpěl v minulém zápase Ramadan Sobhi, ale očekává se, že by ho Hughes měl povolat. Fit je už údajně také Saido Berahino, avšak po zdravotních potížích se stále zotavuje Geoff Cameron, se zlomeným prstem nenastoupí určitě ani brankářská jednička Jack Butland a samozřejmě i dlouhodobě marodný Stephen Ireland.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Zouma, Shawcross, Wimmer - Diouf, Fletcher, Allen, Pieters - Shaqiri, Jesé - Choupo-Moting
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Philippe Coutinho - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.27 - 4.42 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace  (úterý 20:45)
V úterý má Premier League na programu i jedno derby. Ano, duel Brightonu a Crystal Palace lze považovat za derby. Ne snad geografické, byť oba kluby sdílí jižní polovinu Britského království. Ne snad kvůli ptačím přezdívkám. Tahle rivalita, kterou spojuje dálnice M23, klíčí spíše z peprných vzájemných soubojů...

Oba celky se na prvoligové scéně potkají poprvé od dubna 1981, přičemž zítřejší místo konání Amex Stadium tehdy ani nemělo své základy. Nesnášenlivosti mezi oběma fanouškovskými tábory potom bylo zavdáno během sezony 1976/77, kdy oba týmy bok po boku úspěšně válčily o postup ze třetí nejvyšší soutěže. Tahle rivalita je vpravdě komplikovaná a chápou ji pořádně jen ti přímo dotčení.

Nikdo ze současných kádrů o tomto zvláštním vztahu nemůže vyprávět tak lehce, nebo naopak složitě, jako Glenn Murray. Ten v létě 2011 jako volný hráč opustil Brighton pro croydonský klub, za který ihned v září proti svému bývalému zaměstnavateli skóroval. Tehdy neslavil, a slavit prý případně nebude ani tentokrát, zase pěkně zpátky v dresu nováčka z jihu Anglie.

Naposledy se oba kluby potkaly ve vypjatém semifinále play-off druhé ligy v květnu 2013, kdy za Crystal Palace řádil Wilfried Zaha. Tehdy postoupili Eagles, a tak Seagulls mají poslednímu celku tabulky co vracet. Sami si přitom nevedou vůbec zle - především díky domácí formě hájí místo v první desítce, přičemž o víkendu pořádně potrápili Manchester United.

Chris Hughton v sobotu poprvé po čtyřech kolech změnil základní sestavu a nyní se bude rozhodovat, jestli opět dát šanci Sollymu Marchovi, nebo se vrátit pro Josého Izqueirda. Po zlomenině nohy z letní přípravy se k návratu hotoví Beram Kayal.

Roy Hodgson na lavičce Crystal Palace může po delší době poprvé od začátku využít Christiana Bentekeho, který již byl na hřišti účasten zvládnutého druhého poločasu se Stoke City a nyní by mohl těžit z potenciální koučovy rotace. Lee Chung-yong je stále mimo hru, jinak Hodgsona nic netíží.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.12 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Tottenhamu se po listopadové reprezentační pauze zatím nedaří vrátit do té správné formy, která mu přinesla například vítězství nad Realem Madridm, momentálně tak svěřenci Mauricia Pochettina prožívají menší útlum. Změnit svou situaci mohou hned v úterý večer, když vyjíždí na půdu nevyzpytatelného Leicesteru.

Leicester po angažování nového manažera v podobě Clauda Puela podává zlepšené výkony a pod svým novým koučem zatím ze čtyř zápasů vytěžil pět bodů, když podlehl pouze naprosto suverénnímu Manchesteru City. Lišky si tak momentálně hoví v klidném středu tabulky, kde se nachází na dvanácté pozici a na první sestupovou příčku mají náskok čtyř bodů.

To Mauricio Pochettino jistě není spokojen s vývojem v posledních pár týdnech. Spurs si sice nejprve parádně vyšlápli na Real Madrid, který v rámci Champions League ve Wembley porazili 3:1, navzdory tomu takto vysokou laťku neudrželi a v domácí soutěži začali ztrácet. Hned pár dní po výhře nad španělským gigantem podali Kohouti podprůměrný výkon proti Crystal Palace, ovšem parádní branka Sona je od ztráty bodů zachránila. Totéž se již ale nedalo říct o střetnutí na hřišti Arsenalu, které se Tottenhamu vůbec nepovedlo a po matném výkonu svému rivalovi podlehl 2:0. O víkendu si navíc Spurs připsali další ztrátu, když nedokázali prolomit obranný val West Bromwiche, se kterým tak uhráli jen remízu 1:1. V ligové tabulce tak klesli až na páté místo, pro londýnský celek tak nastává nejvyšší čas k návratu na vítěznou vlnu.

Oba týmy se naposledy střetly v květnu, tehdy utkání vyznělo jednoznačně ve prospěch Kohoutů, kteří si na svého soupeře vyšlápli a zvítězili vysoko 6:1. Při posledních čtyřech výjezdech na King Power Stadium navíc Tottenham ani jednou nepoznal hořkost porážky.

Leicester nehlásí žádné nové marody, mimo hru tak jsou jen dlouhodobí absentéři Robert Huth a Matty James. V dresu Tottenhamu se po dlouhých 13 měsících může představit záložník Eric Lamela, který je konečně pro utkání k dispozici. Mimo hru s největší pravděpodobností bude Harry Winks, kterého skolila nemoc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.87 - 3.92 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Manchester United  (úterý 21:00)
Anglická Premier League tentokráte nespí ani přes týden a příznivcům nabídne vložené kolo, v jehož rámci Manchester United vycestuje na půdu v pohodě hrajícího Watfordu. Vzhledem k dosavadní spanilé jízdě Citizens si tak svěřenci Joseho Mourinha nemohou dovolit žádné zaváhání, pokud chtějí zůstat alespoň v minimálním kontaktu se svým městským rivalem.

Watford se po krátkém výpadku opět vrátil od formy a z posledních dvou duelů vytěžil maximální počet šesti bodů, když nejprve přehrál na vlastní půdě West Ham a o tomto víkendu si zase Sršně na severu Anglie vyšláply i na Newcastle United. Sluší se ještě zmínit, že v obou duelech svěřencům Marca Silvy precizně fungovala defenziva, ta totiž neinkasovala ani jedinou branku. Zda bude stačit i na nabitou ofenzivu druhého celku tabulky, to se teprve uvidí.

Rudí ďáblové po prohře na půdě londýnské Chelsea zvládli oba domácí duely a vytěžili z nich dvě povinné výhry. Nejprve na Old Trafford jasně přehráli Newcastle poměrem 4:1, o týden později se pak s Brightonem sice trápili, nakonec ale přece jen našli způsob, jakým míč dopravit za záda brankáře Matthewa Ryana, což jim nakonec stačilo k hubenému vítězství 1:0 a zisku tří bodů. Na svého městského konkurenta se však svěřenci Joseho Mourinha i nadále dívají s odstupem osmi bodů, druhý tým tabulky si proto nemůže dovolit vůbec žádné zaváhání.

Hostující celek jistě uklidní pohled do statistiky vzájemných střetnutí. Z posledních 12 takových duelů totiž United vyhráli hned 12, jedinou výjimku představoval loňský zářijový duel na Vicarage Road, po kterém se po výsledku 3:1 radovali domácí fotbalisté. Neprohrát dva domácí zápasy s Manchesterem United v řadě, to se však Watfordu nepodařilo již od roku 1986. Změní tuto bilanci v úterý večer?

Domácím se po třízápasovém trestu vrací kapitán Troy Deeney, v plné kondici již je Sebastian Prödl, který si v sobotu zahrál poprvé od srpna. Hosté s největší pravděpodobností ještě nemohou počítat se zraněnou dvojicí Baily - Jones, mimo hru je pak ještě i dlouhodobý absentér Michael Carrick.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.04 - 3.75 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Newcastle United  (úterý 21:00)
West Bromwich Albion ani Newcastle aktuálně neprožívají úplně nejlepší chvíle. Zatímco domácí čekají na své další vítězství v Premier League od druhého kola, tedy od půlky srpna, a nacházejí se jen těsně nad sestupovým pásmem, hosté prohráli už čtyřikrát v řadě, a během uplynulých 360 minut vstřelili pouhou jednu jedinou branku.

Tři body tak bezpodmínečně potřebují oba dva celky, aby se odrazily v budoucnosti do lepších týdnů. Když se oba týmy střetly naposledy, bylo tomu v předloňské sezóně, a tehdy vyhrálo vždy domácí mužstvo. V obou případech tomu bylo nejtěsnějším možným způsobem. Vyrovnaná, tuhá a možná i nervózní bitva se očekává i nyní.

The Baggies každopádně mohou být notně povzbuzeni o víkendovou remízu s favorizovaným Tottenhamem, která přerušila jejich hrůznou sérii čtyř proher v řadě. Dočasný lodivod Gary Megson tak prožil poměrně povedenou premiéru poté, co nahradil odvolaného Tonyho Pulise. Spekuluje se o tom, že brzy na lavičku usedne dosud nezaměstnaný Alan Pardew.

Megson se však touhle otázkou nehodlá před důležitým kláním s Newcastlem vůbec zaobírat. "Nevím o tom vůbec nic," uvedl k této problematice. "Vedení se rozhodne podle sebe, co pro něj bude dobré nebo ne. Jsem si jistý, že vybere někoho, koho chtít bude. Tuhle práci dělám jen na tak dlouho, dokud mi nebude řečeno jinak. Pak se uvidí, co se stane."

Svěřenci Rafaela Beníteze prožívají v tuhle chvíli nejhorší období sezóny. Jestli ještě v říjnu po devíti kolech nebodovali jen ve třech případech, pak nyní postupně padli s Burnley, Bournemouthem, Manchesterem United i Watfordem. Byť v posledním zápase nepředvedli vyloženě špatný výkon, prohráli ve finále o tři góly.

Španělský stratég nicméně nijak výrazně nepanikaří. Již před startem tohoto ročníku očekával, že to jeho tým bude mít těžké. "Poslední měsíc je pro nás obtížný. Už jsme získali 14 bodů a jsme v celkem dobré pozici. Ale spokojení nejsme, mohlo to být totiž lepší. I když na druhou stranu jsme mohli dopadnout ještě hůř," mínil po šňůře neúspěchů.

WBA nebude moci stále počítat se zraněným Chrisem Bruntem, Nacer Chadli a James Morrison se už po svých zdravotních potížích údajně dávají do kupy, ale pořád je u nich malá šance, že by s v tomhle klání objevili. Newcastlu se vrací po karetním trestu obránce Isaac Hayden a také Mikel Merino, jenž je plně fit po problémech se zády.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Ahmed Hegazi, Evans, Gibbs - Phillips, Yacob, Livermore, Field - Rodriguez, Rondón
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Clark, Lejeune, Javi Manquillo - Hayden, Mikel Merino - Ritchie, Ayoze Pérez, Jacob Murphy - Mitrovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.14 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City13121042:837
2.Manchester United1392228:629
3.Chelsea FC1382324:1126
4.Arsenal FC1381423:1625
5.Tottenham Hotspur1373321:1024
6.Liverpool FC1365225:1823
7.Burnley FC1364312:1022
8.Watford FC1363422:2121
9.Brighton & Hove Albion1344513:1416
10.Southampton FC1344513:1516
11.Huddersfield Town134369:1915
12.Leicester City1335517:1914
13.AFC Bournemouth1342711:1414
14.Newcastle United1342711:1714
15.Stoke City1334616:2613
16.Everton FC1333713:2812
17.West Bromwich Albion1325610:1911
18.West Ham United1324712:2610
19.Swansea City132387:159
20.Crystal Palace132298:258

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (971)

Přidat komentář
Cobra

1. Za návrat Lamely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

no na toho som velmi zvedavy... kks, vyse roka mimo a s takymi problemami ake riesili jemu, moze ma len prijemne prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
vladis271

dnes je liga?

Reagovat
cristiano.K.

šlechta hraje až zítra

Reagovat
Kowe

Sir Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Spurs A Watford ak sa hecne, mohol by aspoň remizovať.

Reagovat
technecium

Je nějakým pravidlem, že ve vložených kolech nejsou zápasy top klubů spolu, nebo to je v tomto případě čistě náhoda?

Reagovat
fantomas

Téměř nikdy, ne-li nikdy, nebývaj no. Takový zápasy sou celkem logicky vyhrazený pro samostatný víkendový časy, aby je mohli sledovat i fanoušci ostatních týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavá bilance Watfordu doma (15.) / venku (3.). To skoro vypadá, že hrát venku je v tomhle případě výhoda

Reagovat
Miguel19

Hlavně pro Jozka

Reagovat
Hokaido

Hlavně to vůbec nedává smysl, protože Silva měl v předchozích angažmá úplně odlišnou bilanci.

Reagovat
Counter

A pak tam přijede Arsenal... a prohraje

Reagovat
SpecialOne

Vložené kolo, nabitý prosinec, repre pauza v nedohlednu, tak konečně Jinak na tiket Watford a WBA 1

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
fajdax

Dneska lester i watford za 3 body

Reagovat
Busby babes

mam obavu, ze by se ti to mohlo splnit... Watford hraje dobre a my venku nic moc...

Reagovat
kiwwi

ale Watford doma dobre nehraje kazdopadne dneska cakam, ze podaju tak 300% vykon

Reagovat
Busby babes

ted myslis nase chodce, ze jo?

Reagovat
kiwwi

no bohuzial myslim Watford

Reagovat
mithro

to sa tesim na vecer stale viac a viac

Reagovat
Busby babes

ja budu v praci. Doufam.

Reagovat
cristiano.K.

zase se budou proti vám snažit

Reagovat
bbbauch

Nebud alibista pred zapasem, to je deviza fanousku liverpoolu

Reagovat
fajdax

A jako naschvál zasse zrovna proti vám, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

proti MU sa vždy snažia viac ako proti ostatným tímom, to nevieš?

Reagovat
nani92

logicky sa chce každý proti najlepším vyšvihnúť

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

80. minut se nesnažili

Reagovat
kiwwi

to si kokoti, čo?

Reagovat
kiwwi

*su

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

. Nasledujici 3 kola budem radi za ubetonovanou remizu na Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Coys on you Spurs, dneska imho v pohodě vyhrajem.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes Leicester a Wattford minimalne remizku!

Reagovat
stiflerovamama

Romelu Lukaku může nastoupit i k dalším zápasům za Manchester United. Belgický útočník měl v utkání s Brightonem kopnout do protihráče, anglická FA se ale jeho prohřeškem zabývat nebude a hráči tak nehrozí dodatečný postih.

FA

Reagovat
stiflerovamama

By ma zaujímalo, podľa akého kritéria určujú to čím sa budú zaoberať.

Reagovat
kiwwi

podla klubovej prislusnosti predsa...masopust ti to vysvetli

Reagovat
Hokaido

Jsi s tím trapnej. Napsal jsem to jednou, je vážně potřeba to vytahovat v každý příbuzný diskuzi?

A taky je úžasný, že mi začneš říkat masopust hned ve chvíli, kdy se mnou nesouhlasíš. Už mi tak pár lidí říká asi rok a půl, nemyslíš, že by se k tomu kily už dávno vyjádřil?

Reagovat
smazaný uživatel

Však je úplně jasný, že masopust nejsi.

Reagovat
Miguel19

Hokaido je dobrej, i když fandí Spartě.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
blade115

Proboha, však tu snad nejsi poprvé, aby tě takhle vytočil nějaký klasický kiwwiho výplod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Na sílu.

Reagovat
stas87

Preco si to pisal? Respektive v akom kontexte? Ze hrac timu zo spodku tabulky dostane dlhsi trest ako hrac timu zo spicky?

Reagovat
andrew96

Hmm, a najednou ticho po pěšině.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Hned jsem přihodil hlas

Reagovat
Busby babes

to je mi jasny.

urcite si dal moznost: He was going for the ball

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

V pohode, radsej nech hra proti nam Lukaku ako Zlatan

Reagovat
raduinho

Watford má formu, José jede pro bod. Podávejte remízu za barák.

Reagovat
fajdax

neprohra domácích v hcp 1:0 1.43 je totální dáreček

Reagovat
Busby babes

Zlatan hattrick.

Reagovat
fajdax

Zlatan už je vyřízenej

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

he is just warming up.

Reagovat
janinho

suhlasim. dneska cisty kriz...

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 dnes to Watfordu nesedne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: slaví tu někdo gainy na bitcoinech?

Reagovat
mithro

traja obrancovia, remiza snad bude

Reagovat
wild

3 stoperi + traged Lingard..to zas bude zapas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Infernoqt

523 nebo 5212?

Reagovat
mithro

imho to druhe, lingard ako no10.

Reagovat
patas92

Mchitarjan už je hotový, že není ani na lávce?

Reagovat
pingla

dostal volno, místo něj byl Lingard minulé kolo na tribuně

Reagovat
patas92

To už i lavičkáři dostávají volno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

mame v sestave 23 lidi, k zapasu jich muzes napsat 18? Do the math...

Reagovat
patas92

Takže příště ten černý petr vyjde třeba na Lukakua?

Reagovat
Busby babes

tezko, ale misto henrikha je na lavce Mata, kterej ma proste lepsi formu. Nebo kdyz se hraci nedari a trener ho posadi, tak je hned odepsany/hotovy? tuhle histerii nebo extremismus nechapu...

Reagovat
patas92

Jakou histerii? Ptám se, protože ho mám ve fantě a v poslední době moc nehraje. A když už hraje, tak nic moc.

Reagovat
Busby babes

ok,sorry. No tak jednoduche vysvetleni. nema formu, tak sedi.

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
smazaný uživatel

Musime setrit Mikyho a Rashe .. Ars.. Moska.. City.. celkem se nam bude hodit i ten Ibra

Reagovat
nani92

skvelá zostava, to sa bude pekne driemkať

Reagovat
masly008

lištičky mu he he

Reagovat
mithro

zacina to dobre

Reagovat
Cobra

Vardy.

Reagovat
tony223

Spurs zatím netuší

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol

Reagovat
Coutinho10

wohohouu Vardy naaaadherne

Reagovat
Mates_Matesović

Zápas ještě skoro ani nezačal a už mám Eriksena plný zuby.

Reagovat
tony223

Maguire se mi líbí. Není to typický stopér jako Morgan ale umí skvěle vyvézt míč do středu pole

Reagovat
Hokaido

Jamie Foxes se Spurs prostě neprohrávají.

Reagovat
Minister

Lindelof pekne teraz

Reagovat
Busby babes

Zatim slusna holomajzna od nas.

Reagovat
masly008

takže tradice pod mourkem ne?

Reagovat
Busby babes

jj, druhej nejlepsi utok v lize, je to bida.

Reagovat
masly008

tak ty si stěžuješ,já se na to nedívám.a od kdy se vylučuje shit fotbal a dost golů,záleží co od fotbalu očekáváš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A čo má počet vstrelenych gólov s tým, že hráte sračku?

Reagovat
Tolstobik

To je zase shit tvl

Reagovat
niflheim

Jako nemuseli bychom hrát tři stopery na jednoho útočníka Watfordu

Reagovat
Busby babes

vsak hrajou 3-4-3

Reagovat
masly008

přečti si to ještě jednou,píše že by nemuseli hrát na stopery.

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je v takomto systéme a s takouto chuťou do hry nebrániteľný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš piču už, Sissoko a Alli paliči jak kráva...ale jinak úvod zápasu fantastický tempo a support od obou týmů. Vardy skvělej gól, world class.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

youuuuuuuuung

Reagovat
Busby babes

Youngster!!!!

Reagovat
Tolstobik

Shit, kterej musi zachranovat Young, to je za moc

Reagovat
niflheim

Youngsteeeeer

Krásná rána

Reagovat
Minister

United gól z hovna.

Reagovat
pingla

paráááááádaaaaaaaa

Reagovat
Tolstobik

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Games

Reagovat
niflheim

No dpc

Reagovat
Busby babes

Youngster!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Minister

Mourinho

Reagovat
mithro

trolololololool

YOUNGY 4EVER

Reagovat
jenage

Já ho miluju!!!!

Reagovat
Grahf

Young má dnes svoj špeciálny deň v roku

Reagovat
smazaný uživatel

youuunggg

Reagovat
mithro

Mourek

Reagovat
Tuard.MUTD

Pěkněěěěěěěěěě!

Reagovat
smazaný uživatel

young do pice nejlepsi LB na svete

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Messi plánoval podpísať s United, ale ked videl na videu formu Younga, tak radšej rýchlo podpísal s Barcou

Reagovat
Busby babes

si delej srandu, pockej az koupime za 50 toho Rose a pres Youngstera si nekopne.

Reagovat
nani92

však Rose prichádza ako back-up, to je viac než jasné

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
nani92

Reagovat
Mates_Matesović

Mrdat tohle fakt už

Reagovat
pingla

toníííííík

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezko <3

Reagovat
Cobra

To bránění.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
niflheim

Juhu, co to je tvl

Reagovat
Busby babes

to je nuda co?

Reagovat
Busby babes

Tony Marshal scores again...

Reagovat
Tuard.MUTD

Tonyyyyyyyyyyy!

Reagovat
smazaný uživatel

Vertoghen

Reagovat
nani92

Romelov prvý dotyk

Reagovat
Nikikrew

Kuzelka>Eriksen

Reagovat
pingla

a prej 1.43 na domácí neprohru

Reagovat
Busby babes

darecek.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Mahrezzzz, luxusni

Reagovat
Pigeon

Válec

Reagovat
jenage

Watford se nějak zapomněl snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku chcel spracovať loptu a miesto toho sa to od neho odrazilo na Martiala

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posaď už toho Eriksena na lavičku!!!!

Reagovat
Gunner14

Lavicka>Eriksen

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

je příšernej momentálně. Modlím se ať Lamelovi drží zdraví a hraje.

Reagovat
Coutinho10

starej dobrej Mahrez

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
havrys99

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako trefil to krásně, ale ty by před ním couvali až do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozny hroznej pruchodak ve stredu hriste,dembelé od září nezahrál dobrej polocas,eriksen nema na zaklad,Alli jenom soluje,sissoko to hraje porad do zadu je to hrozny, rose neumi centrovat klasika spurs is back

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych řekl, že je to celé tím, jak mimo je Ericksen a Alli, ono není s kým hrát ani a když už hrají, tak poserou něco triviálního a hned se to na nás hrne. Za mě by měl prostě hrát Winks a Son. Tripiera bych normálně zkusil na křídlo s jeho kopací technikou.

Reagovat
Gareth Bale 11

*Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba góly Foxes nádherné.

Reagovat
RKBoy

takéto Jožkovské zápasy pozmám až moc dobre, nedá sa na to pozerat , ale padá to tam jak židia v koncetráku.

Reagovat
EXoRcIsT

nieco ako MU pod SAFom . Hra bola casto strasna stale sa nadavalo ze nemame zaloznikov a i tak sme vyhravali v pohode 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný, jiný výsledek si ani nezasloužíme. Útok uplně mimo, obrana ani nemluvim. Eriksen na ručník, to je fakt hrozný jak hraje po repre pauze.

Reagovat
masly008

hele,ještě pořád je eriksen>ozil? nebo už ne.jenom ať vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, to jediný, co se nikdy nezmění.

Reagovat
masly008

ale těsně.eriksen na hřišti > mesut na nemocenské,ale fakt o chlup

Reagovat
pingla

Lindelof > Sergio Ramos

Reagovat
Mates_Matesović

Lepší si krizi vybrat teď než na jaře, ale výkony řady hráčů na přesdržku, hlavně teda Eriksen a Alli.Nic no, zkusil bych tam místo nich poslat Sona a Lamelu, nic víc s tim nezmůžem.

Reagovat
frank

Tak jsem se těšil, že si po víkendu spravím chuť.

Reagovat
blade115

Totenhaaaaaam

Reagovat
Mates_Matesović

Už aby se vrátil Wanyama, ten kluk nám hrozně chybí...

Reagovat
Miguel19

Poche už mrda i na PL? To je klasa

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mojmira

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Tottenham nevyrovná, tak jim usekám hlavy i s ušima

Reagovat
smazaný uživatel

Doucoureho by som bral v zime do Chelsea. Veľmi sľubný CM.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 pls

Reagovat
popltak

4 asi dostanete... ale podle mě dáte 0 branek.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard uz mohlo byt 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa už vráti Wanyama, v strede nemá kto hrať.

Reagovat
Busby babes

Mourinho https://twitter.com/R_o_M/status/935606115567587328 po tom Youngovo primaku. i kdyz ted po tom Gomesovo zakroku se asi tvaril podobne.

Reagovat
nani92

When u plan to park the bus and take a point but ur LB has other plans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

presne, se jen otocil na Fariu: Si dela prdel??? priste sedi!!!

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak spľaskla bublina zvaná Spurs, Watford čo kurva zas?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se nestacila ani nafouknout

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia anglickej kopanej prepacte mi dnes ziaden vtip ale iba tento link:

https://sport.aktuality.sk/c/253051/foto-najhorsie-futbalove-miesta-na-sedenie-na-svete/

Reagovat
mithro

malo byt 4-0 a po zapase, velka skoda, pride mi, ze uz su hrozne na hruske poslednych par minut.

Reagovat
mithro

Lindelof

Reagovat
nani92

dúfam, že Silva nemá rakovinu prostaty alebo niečo také..

Reagovat
cejen13

Berizzova past

Reagovat
J0EL

To je ubohe, aj na teba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie

Reagovat
Busby babes

Takhle by to slo, slabsi rozjezd ale pak uz to bylo ok. Skoda sance Lingarda. Smerem dozadu ok, Lindelof zas hodne dobrej vykon. jednou propadl a tam to podrzel Mike. ted hlavne na zacatku polocasu nedostat nejakej zbytecnej gol a bude to ok.

Reagovat
Busby babes

ale ten stred hriste dneska moc nefunguje. Matic a Pogba to tam moc nedavaj a je to hodne pruchozi. Takhle to proti City urcite nepujde.

Reagovat
mithro

na lopte je super Viktor, v tej trojke mu to sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se zatím moc nepředvedl.

Reagovat
valek9610

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám aspoň pětku ať se Poche i hráči už proberou !

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za žebráka ten Rose, za celý zápas není schopný dát centr blíž než 5 metrů od prvního spoluhráče

Reagovat
Busby babes

Some poor halfwit from the X-Factor on the pitch at Vicarage Road with the home team 3-0 down at half time.

"Watford, how you FEELING!!!"

Silence.

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Gareth Bale 11

Ať toho Rose střelí, nechají hrát Daviese a koupí Sessegnon z Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale už by ten Watford mohol začať hrať na tých 300%, už je najvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak toto je tragédia. Pískaj konec.

Reagovat
Mates_Matesović

Příšernost.

Reagovat
Gareth Bale 11

My hrajeme jak totální kreténi. Měli bychom dostat aspoň bůro za tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak měl jít s Llorentem i Trippier, který umí aspoň odcentrovat. Prokauč

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak může ještě Eriksen hrát? Tohle Poche nezvládá...

Reagovat
Cobra

Ten Eriksen si ze mě dělá snad piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eriksen si robí srandu? Veď toto je na pokutu už. Posaď ho!!!

Reagovat
Gunner14

Eriksen

Reagovat
Gunner14

To snad ani nejde tak trefit

Reagovat
Switchback

pro ty kdo neviděl - https://streamable.com/2ixve

Reagovat
alcantara

Lepsi Neymar

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To by Özil dal...

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Gareth Bale 11

Lamela hraje po roce a něco a za minutu udělal víc než Eriksen za tři zápasy.

Reagovat
RKBoy

Llorente.

Reagovat
Gareth Bale 11

Llorente, jděte už do p..e prostě....To se nedá.

Reagovat
C-M@ster

Fellaini v Leicesteru

Reagovat
pingla

bože romelo

Reagovat
Busby babes

Romelu. Rash

Reagovat
Busby babes

Ted uz to bylo lepsi, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

lukaku strašný, ani do prázdnej už nedá

Reagovat
C-M@ster

Už druhá vysimulovaná karta?

Reagovat
cr7sux

ten lukaku dneska

Reagovat
RKBoy

2. polčas už klasická Mou udržba? vlastne aj tie dva goly navyše boli tak nejak nadplán ale dnes sa asi vyplatili.

Reagovat
cr7sux

zas tak hrozne to neni

Reagovat
Busby babes

jj, sice jsme mohli dat dalsi 3 goly, ale udrzba...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Rojo klasik.

Reagovat
RKBoy

Rose.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gareth Bale 11

To kopl Rose do trávníku a hrál to na penaltu a nebo mu fakt někdo něco udělal?

Reagovat
RKBoy

asi by vám nevadilo keby v zime odíde,čo?

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych ho pustil, za mě je Davies lepší hráč pro nás.

Reagovat
RKBoy

tak ja by som ho k nám bral,na rotáciu s Alonsom by bol fajn a očividne by k nám aj rád šiel ked zoberem do úvahy ako pekne sa o nás vyjadroval ešte v lete.

Reagovat
Whitemedia

Levy k nám nikoho nepustí.

Reagovat
Cobra

Ne.

Reagovat
Gunner14

Nejdriv do travniku a pak do hrace Lestru

Reagovat
masly008

ne,obojí bylo do země.

Reagovat
masly008

hrál to na albu

Reagovat
smazaný uživatel

asi bola, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

akoze penalta mala byt

Reagovat
Cobra

No já tam teda žádný kontakt na penaltu neviděl.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja som sa sustredil na loptu, ale zdalo sa mi ze mu nohu trochu zobral

Reagovat
RKBoy

červená pre trávnik.

Reagovat
Gunner14

nehul

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Spurs pred mesiacom o titule, po mesiaci za Arsenalom už sa teším na tu debatu tu

Reagovat
smazaný uživatel

a zajtra poslat slepice tam kam patria mimo top 5

Reagovat
Nikikrew

No Spurs - uz iba Fa cup alebo LM

Reagovat
nani92

kokoti?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

kdo psal tu neprohru Watfordu?

Reagovat
Sali5

Fajdax, psal ji v hcp 1:0, takže už mu to vychází.

Reagovat
Sali5

Tak už zase ne

Reagovat
fajdax

s hcp 1

Reagovat
Busby babes

no a jen to dopisu, tak uz to zas neplati.

Reagovat
mikelinos

Já třeba vsadil na under

Reagovat
EXoRcIsT

kurva namiesto toho aby to bolo 0-6 tak je 2-3 len to by museli vediet Lingard a Lukaku zakoncit 1000% sance

Reagovat
EXoRcIsT

tak nic

Reagovat
Busby babes

ale jinak souhlasim. Romelu a Lingard co dneska zazdili...

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera vypadni kokote

Reagovat
Switchback

Reagovat
EXoRcIsT

co s tym golom ma Herrara ?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

Mourkovo taktika na druhý poločas

Reagovat
EXoRcIsT

sak sme hrali utocne mohli sme dat len v druhom polcase 3 goly a furt tu nejaky dmnt toto napise

Reagovat
r.mrazik

Mohli..nedali...nechali hrát domácí

Však to byla tou hrou otázka času že se něco stane

Reagovat
kiwwi

takže Mourkova taktika bola vypracovať si 3 tutovky ale nepremenit ich?

Reagovat
r.mrazik

Ne...jen slo o to,ze se mourkovi taktika skoro vymstila...nic vic za tim nehledej

Reagovat
kiwwi

tuto som s busbym najedno...nemyslim si ze sme sa nejak zatiahli...cca do tej 70-75 minuty sme hrali normalne a po penalte sa dostal Watford na kona...zase musis dat kredit aj im, ved to nie je tim z pralesa co nedokaze hrat futbal

Reagovat
r.mrazik

Jj,hrali vlastne dobre odzacatku...i diky nim to byl super zapas

Reagovat
Busby babes

jako melo to byt nekdy v 55. minute 5:0 a byl klid. Sorry, ale vsak jsme meli i v druhem polocase tri jasne tutovky. Co vic bys chtel? Holt Herrera ten stred nedrzi tak jako Matic.

Reagovat
r.mrazik

To není přeci anderem ale tím zatazenym blokem a čekáním

Reagovat
Busby babes

ale kulovy zatazenym blokem. zatazeny jsme byli pet minut. prekvapive Watford za stavu 1:3 a doma nas dostal trochu pod tlak. Sorry, ale tohle je nesmysl. do nejaky 75. minuty jsme to meli uplne pod kontrolou a mohli pridat dalsi goly. jenze nedali. Watford pak mel kliku na penaltu (ne ze by nebyla, ale ze je Rojo kokot) a jeden centr no.

Reagovat
r.mrazik

Zatažený to bylo druhý poločas...

Člověk to chápe že je chce nechat otevřít a hrát na protiútoky...ale proč úplně vypouští pressing je divný..hlavně návrat do bloku

Jane že nějaka šance byla a měla se dát...

Ale Mourek touhle taktikou jde naproti tomu,aby se něco stalo...ono to přeci není poprvé

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. jak pisu, do 75. minuty jsme nehrali nijak hluboko. Pak se Watford dostal k te penalte a vrhli se vic do utoku, zacli se lip pohybovat a tam jsme to nezachytili. to nema nic spolecneho s tim, ze by Mourinho nekomu naridil se zatahnout, sorry jako. K tomu nas donutil Watford. a donutil nas k tomu asi na 5-10 minut, dali z toho bohuzel dva goly.

Reagovat
r.mrazik

Tak jsme asi koukali ma neco jineho,protoze zmena hry byla dost zrejma

Ale dal bych to neresil...fotbal na koukani to byl skvely

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Busby babes

a do toho tlaku nas dostali prave proto, ze Herrera a Pogba zas prestali prehravat svoje protihrace ve stredu hriste a navic nedokazali poradne podrzet balon. Takze jsme se s micem nedostali vysoko a hned se to valilo zpatky.

Reagovat
r.mrazik

Nedostali míče vysoko protože tam nikdo nebyl když to bylo pak takový 541...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

xG tak nějak 1,5, ne?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/935631268343054336

tak jsem to nasel. Kdyz kouknu, ktere ctverecky jsou goly a ktere nepromenene...

Reagovat
Counter

Ale jako divím se, že ti to hned mrazík nedal sežrat, jaké je to střílení z dálky prospěšné

Reagovat
Busby babes

asi i on vi, ze to, ze se Young dvakrat ukopne neni argument...

Reagovat
smazaný uživatel

watford pomeee

Reagovat
Pigeon

nešli

Reagovat
nani92

dík

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som to zapol ze si vychutnam obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Lingaaaaaaardddddd

Reagovat
pingla

lingaaaaaard do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow fantazie

Reagovat
nani92

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSI

Reagovat
Busby babes

Povolit - pritahnout, jako kocka s mysi... Ale Jesse takove solo.

Reagovat
mithro

povolili skoro mne nervy, ked zahadzovali tutovku za tutovkou a zrazu si nechaju dat dva lacne goly

Reagovat
Busby babes

tak i pro tebe tu mam video:

https://www.youtube.com/watch?v=F1xAUfdK9FE

Reagovat
RKBoy

to nie je dobrá reklama pre obranu ked ju vyškolí drevo ako Lingard.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

Lingard dneska zaslouženě...skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy sa zranil Alderweireld, tak sme totálne v rozklade. Dnes sme ale nemali prehrať. V posledných zápasoch nám jednoducho do tej bránky všetko padá a inkasujeme jedná radosť. Lloris je tam úplne zbytočne, ani raz nepodržal mužstvo.

Eriksen dnes snáď 20% úspešnosť prihrávok. Pred inkasovaním druhého gólu stratil loptu na polovici ihriska, kde sa snažil nahrávať nevedno komu a našiel protihráča. 100% šanca v druhom polčase a netrafí z 5 metrov bránu. Mal sedieť už posledné 2-3 zápasy. Lezie mi poriadne na nervy.

Alli. V minulom kole strata lopty v druhej minúte, po ktorej sme hneď inkasovali. Dnes sebecky držal loptu a púšťal sa do nezmyselných kľučiek v strede ihriska. Pri sľubne sa rozvíjajúcej šanci v poslednej minúte zadrbe loptu niekde na parkovisko. Grciam.

Aspoň návrat Lamelu a výkony Davinsona ma tešia. Aurier, Sissoko a predovšetkým Llorente (nad tým som už zlomil palicu) zbytoční hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, chcel som to hodiť pod súhrn. Pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Židácke piče.

Grciam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

U Auriera mi přišlo, že posílal do vápna hodně nebezpečné centry (viděl jsem posledních 20 minut). Byl tak špatnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mojho názoru áno. So Sissokom v provom polčase na pravej strane ako Pat a Mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvála bohu že sa zobúdza Lindelof

Reagovat
r.mrazik

Ibra je taky slušně mimo po tom zranění...pohyb, technika...snad se do toho brzy zase dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej chodec no.

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka Moyesa je Top

Reagovat
Azazelo RD

To je taková ta, tak jsem se pěkně oblékl a můžu skočit z 20. patra.

Reagovat
cr7sux

Pusobi, ze uvazuje esi ti dat ranu ted, nebo az potom

Reagovat
samson192

Adam Van Dame

Reagovat
Nikikrew

Tak dúfam ze uz dnes s Jackom v zaklade. Možno by som posetril Koscielneho a dal Merta do zakladu. Easy zapas to určite nebude

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa budeme rotovať viac. Giroud, Coq/Elneny, Mesut, Per, možno aj Holding in.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Welé asi, aj keď to by som radšej odmietol

Reagovat
Nikikrew

Ozil uz zevraj trénoval ale nedaval by som ho do zakladu. Holding alebo Per, to je docela jedno ale pochybujem ze by hrali obaja. Girouda možno, Welbz nech sa pomaly rozohrava

Reagovat
Mastný Chobot

uvidíme večer, ale ak mal Mesut len klasický soplík a prekonal ho, tak pôjde do základu imho, tam moc nie je dôvod ho šetriť.

Reagovat
Nikikrew

No radšej by som ho videl 100 percent fit na United. Uvidíme ale ten Jack dnes hrať musi

Reagovat
Euphael

prý musí

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

co jsem říkal..

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Bez Iwobiho to vidím na gólovej fest. 4:0 nejmíň dneska i když budem šetřit.

Reagovat
Gunner14

Ty vole

Reagovat
Minister

už zase

Reagovat
smazaný uživatel

zavri se nekam do vezeni

Reagovat
Ondiis

Snad Granit i Aaron budou odpočívat. Na druhou stranu Coq a Jack ve středu společně ..

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla's comeback has been delayed even further. He's had to have more surgery.

http://bbc.in/2j0s3j8

Tohle už vypadá na opravdový konec, minimálně v Arsenalu tedy. Velká škoda, ale zdraví je přednější.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas Manolas se podle posledních zpráv konečně dohodl na nové smlouvě s AS Řím. Kontrakt má obsahovat i výstupní klauzuli, podle níž bude řecký obránce ostatním klubům k dispozici za 37 milionů eur.

Manolas za 37, kt. ukazuje výkonnosť už dlhodobo a my sme koľko ponúkali za Van Dijka kua fix?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá výkupka, že?

Reagovat
smazaný uživatel

za 32 v librách hodně slušnej kup teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ho zoberie?

Reagovat
smazaný uživatel

Who knows.

Reagovat
avicii

jednoznacne by sme mali ist po nom, neni o com, ale u nas vo vedeni asi ani nevedia ze taky hrac exjstuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hegazi pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infernoqt

Dnes to nevidím na žádné překvapení, jen možná Everton urve remízu. Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints X2

Reagovat
Infernoqt

To jsem zvědavý

Reagovat
celeb

pochybujem. V nedelu hraju na Bournemouthe s ovela vacsiou sancou bodovat. Urcite to nepustia, ale nemyslim si, ze by akurat na Etihade chceli vypustit dusu necele 4 dni pred pre nich dolezitejsim zapsom. Asi bude dost zavisiet aj od toho, ako sa to bude vyvijat.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze dali Evertonu 4 nic neznamena, ved su uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

WBA - Pardew, Everton Sam, West Ham - Moyes, to skoro vypadá jako inspirace českou ligou. Stojíš za hovno, ale už si tu práci dělal, tak to podepiš v pravo dole

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois; Rudiger, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Morata, Pedro. #CHESWA

Bez Krále. Tak to je kudla od Conteho.

Reagovat
Whitemedia

Azpi poprvé pod Contem nehraje v lize v základu?

Reagovat
Miguel19

Nevim, sem nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jop. Vlastně to jsou první minty v PL, který pod ním vynechá.

Reagovat
SpecialOne

Ale Willian chytá formu, takže očekávám, že rozhodne Pedro

Reagovat
blade115

Vždyť to je fajn, že to obměnil. Není to žádná kudla, prostě jen rotace. Za mě spokojenost. Alespoň máme konečně někoho kloudného na lavičce, kdyby bylo potřeba reagovat na nepříznivý vývoj.

Reagovat
Miguel19

Jasný, je to kudla pro můj draft

Reagovat
Hokaido

Já ho mám kápo v klasice.

Reagovat
blade115

Aha ... Tak jako bych nic nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
fajdax

Mojžíííš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Ten Liverpool Krále asi slušně bolel.

Reagovat
vilp

...myslel jsem si to.

Reagovat
Mimalu

na první pohled dobrá, snad Willian naváže na poslední dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Cez čo pozeráte?

Reagovat
vilp

Já nekoukám, ale tady máš něco na výběr.

http://www.lfootball.ws/4851-chelsea-swansea.html

Reagovat
captain18

Arsene rotuje

Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Delph, Kompany (c), Otamendi, Walker, Fernandinho, Gundogan, De Bruyne, Sterling, Jesus, Aguero.

Hlavně nenechat Účka ani čuchnot a ideálně další kolo před derby náskok ještě zvýšit

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Jesus a zas nehrá Silva neznášam City

Reagovat
SpecialOne

A Delph ve fantě pořád MID

Reagovat
Coutinho10

nerikalo se, ze Jesus a Kun nemuzou hrat spolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku sezóny spolu hrali...

Reagovat
diastan

Bylo to hlavně díky Mendymu, kdy to nalevo tak nezáviselo na Sanem. Zatím, ale slapou obě varianty ...

Reagovat
Teoretik

Hlavně byli k dispozici tři top stopeři. Mendy byl na začátku ještě zraněný.

Reagovat
diastan

No ono tak nějak Pepek hledal ideální složení, do doby než mohl nastoupit, po jeho znovu zranění ale prohlásil, že ti dva v základu pravidelne spolu nebudou

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI: Mignolet, Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Wijnaldum, Can, Oxlade-Chamberlain, Mane, Solanke, Firmino

zajimava rotace

Reagovat
Coutinho10

#LFC subs: Karius, Milner, Coutinho, Salah, Henderson, Sturridge, Alexander-Arnold

Reagovat
smazaný uživatel

sice som rad za Solankeho, ale zrovna proti Stoke ked hraju doma by som bral Salaha

Reagovat
Coutinho10

jj navic fanta celkem zaplace...zrovna, kdyz si koupim Salaha, tak nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

no to je druha vec staci, ze sedi v drafte Azpi

Reagovat
Coutinho10

to neni vsechno...Sane nehraje a ani na lavičce, mel jsem Pedra, ale pred timhle kolem jsem ho prodal...asi jsem s tim mel pockat, ale tlacily me ceny hracu, protoze Salah jde hrozne nahoru, naopak Pedro dolů a chci mit jeste nakou rezervu do utoku, kde mi dochazi trpelivost s Lukakem

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne toto kolo a nedavaj ho prec lebo tam zacne davat goly a to nikto nepotrebuje

Reagovat
Coutinho10

je mi to jasný no právě...jsem si teď 2x za sebou říkal, že už protrhne a dal mu pásku (tohle kolo teda ne...to jsem ji šoupnoul Moratovi), ale předtim 2x Lukaku (1x měl asistenci a minule nic) ...takze tutově, když ho prodam, tak si koupí nový kopačky (jak rika Mourinho) a bude mu to tam sypat

Reagovat
smazaný uživatel

no skoda, ze nedostal ten ban to by bolo hned po dileme a ani by si sa nemusel bat, ze dalsi zapas da hattrick

Reagovat
Coutinho10

j trochu jsem v to doufal pred minulym kolem jsem vyhodil Aguera, protoze jsem myslel, ze je bude točit, ze kdyz hral Kun v LM, tak v lize pujde Jesus, ale Kun hral i o vikendu a dnes taky, takze Kuna si budu muset koupit zpet a asi to odsere Lukaku no, ale jeste mozna pockam po vikendu

Reagovat
smazaný uživatel

Musí aj trochu oddychovať. Hráva veľmi veľa...

Reagovat
smazaný uživatel

spokojnosť...

Reagovat
blade115

A já zrovna obětoval 4 body ve fantě, abych přivedl Salaha...

Reagovat
Coutinho10

taky mě to stálo -4 body

Reagovat
cristiano.K.

hned tři šoky, jeden pozitivní - Hendo na lavičce.

Reagovat
Coutinho10

jsem na to zvědavej navíc na Stoku...celkem zajímavá i jejich sestava a Crouch v základu...na toho se těšim, ale zrovna on bude hodně nepříjemnej

https://pbs.twimg.com/media/DP0j_CDXkAApYHF.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch nám dá gól, už to vidím ...

Reagovat
Coutinho10

s tim taky počítám ...musime jich dat vic no

Reagovat
avicii

ak bude mat potom niekto dobry stream tak prosim sem

Reagovat
Coutinho10

ja se dlouhodobě spoliham na sport365...sice to je asi o 2-3 minuty zpožděně, ale HD

http://www.sport365.live/en/player/5a1e92a114bc8937000936/4/1047/5a1f11de832ee/StokeCityFC-LiverpoolFC/768/432

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Akorát jsem teda pořád otevřený tomu, že může být i první.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana evertonu toto musi byt easy over 2,5

Reagovat
jenage

Reagovat
Whitemedia

César Azpilicueta nefiguruje v základní sestavě Chelsea pro ligové utkání poprvé od prosince roku 2015 (74 zápasů - všechny odehrál celé).

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

City dnes nezískajú 3 body, napíš to tam!

Reagovat
diastan

Dnes to bude naopak zas o 2 a více golu

Reagovat
nani92

pôvodne som si to myslel aj ja, ale ked som videl vašu zostavu, tak som zmenil názor

Reagovat
diastan

Gundogan se dnes ukáže

Reagovat
Miguel19

Bony kapitánuje?

Reagovat
Taiger

Streamerinos na Gunners? Reddit odkazy celkem bída.

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow

Reagovat
smazaný uživatel

no pome dat tie slepice prec z top 5

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaa

Pekne Ramsey

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa a Ramsey hezky

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka :***

Reagovat
Ondiis

Krásně Ramsey! Začínají se nám sehrávat chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je super mat utocnika co vie nabehnut do sance a chladnokrvne zakoncit 1 na 1 po tolkych rokoch

Reagovat
Counter

Giroud to taky dokáže, když dostane náskok tak pět metrů

Reagovat
smazaný uživatel

to sa stalo mozno raz alebo dva krat za tie roky aby mal dostatocny naskok

Reagovat
Counter

jj, asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Arsenal?

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto dobrý link?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Tommy the Gunner

down

Reagovat
SpecialOne

Zas alibistickej rozhodčí "hlavně nepísknout penaltu" držetho tak na půlce píská faul, je to ve vápně: ne!

Reagovat
blade115

Geniální spolupráce našich wingbeků. Zappacosta narve pod absolutně nulovým tlakem míč tak o sedm metrů dál, než by bylo na místě, a Alonso si ho zpracuje za sebe a odběhne úplně jiným směrem. Meh. Moses in!

Reagovat
Miguel19

Podle mě to Alonsovi spíš spadlo na záda než aby si to zpracovával

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Zappacosty by i Bosingwa vypadal jako svetovej obrance

Reagovat
SpecialOne

Proč kope rohy Willian

Reagovat
smazaný uživatel

po mesutovom a alexisovom odchode by som posunul ramseyho vyssie a kupil do stredu zalohy technickeho rozohravaca

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

technického rozohrávača, silného bežca a Xhaku odkopol do riti

Reagovat
Taiger

Hroznej Granit hater

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

Hroznej Granit je celkom výstižné

Reagovat
masly008

ale má pravdu,je čím dál horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

nemá někdo link na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo máte Fabianskiho ve fantě tak gratuluji, ten bude mít sejvů jak vůl

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Ale nebude mít čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zatím mi to připomíná zápasy s QPR, a ty nekončily nejšťastněji

Reagovat
Miguel19

To je faul no.

Reagovat
čutalista

kde na to koukáte?

Reagovat
čutalista

mi to nejede :(

Reagovat
SpecialOne

Co to zas píská za přizdisráčského debila

Reagovat
smazaný uživatel

Zase faul na penaltu.

Reagovat
Corosian

Laca a jeho hra bez mice, to je radost pohledet

Reagovat
tony223

Rooney hraje LB nebo co

Reagovat
Trand

Laca skoro jak Kanu

Reagovat
Mastný Chobot

mne to pripomenulo Nasriho. škoda, to by bol krásny gól

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

oooooch laca

Reagovat
Whitemedia

Se mi líbí, jak ten Sanches hraje s námi

Reagovat
pingla

Hoedt Soton zatim velmi dobry vykon, snad jim to vydrzi az do konce

Reagovat
smazaný uživatel

krása... Solanke asistencia ...

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééé

Reagovat
Mastný Chobot

hector pls

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaal Maaaneeeeee

Reagovat
REPLIKATOR

Hlupáci jak přestali hrát, mávali rukama a nechali golmana samotnýho

Reagovat
Miguel19

Ten Sanches je příšernej.

Reagovat
mithro

zemiak uz ide

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanches je na ručník

Reagovat
Miguel19

Ta reakce Clementa

Reagovat
Busby babes

Moyes proti Evertonu: 4 zapasy, 4 prohry, skore 0:8. To je srdcar!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Taiger

Bez toho Iwobiho to jde jak po másle, vůbec se nebojím o dnešní výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

ten facepalm

Reagovat
tony223

to je vždycky v Goodison parku taková hrobová atmosféra?

Reagovat
Whitemedia

Jen když najmou Allardyce

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, proč Sanches pořád běhá v červeném dresu, když už je dávno jasné, s kým chce hrát

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi je úplne boží

Reagovat
smazaný uživatel

aj kos

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nacho..

Reagovat
Taiger

Hroznej Mustafi lover

Reagovat
Tommy the Gunner

od navratu vybornej ten uz ma tak 10 clearences

Reagovat
Corosian

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně nejlepší stoper na světě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

nebál by som sa povedať aj vo vesmíre

Reagovat
smazaný uživatel

to je, co jsem slysel, umtiti

Reagovat
Taiger

Momentálně by i on zahrál líp na křídle než Iwobi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

V galaxii!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ani nejlepší stoper v Londýně.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mustafi, Monreal and Koscienly as a back 3 have not conceded a goal in the PL together.

Reagovat
smazaný uživatel

take to je divne, daco tomu chyba, hrame na pol plynu, keby sme hrali s nasadenim ako proti spurs tak je asi 6-0

Reagovat
Taiger

Kdyby mi někdo řekl, že si můžu nechat na další sezónu jen Alexise nebo Mesuta, beru jednoznačně toho druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je dnes uplne neviditelny, posledny zapasy je hrozny, mentalne asi neni ok

Reagovat
Taiger

A nejen to, podle mě bude těžší nahradit Mesuta než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

ai17 už je teď lepší než on..

Reagovat
Whitemedia

když vy to pořád střídáte..

Reagovat
Taiger

Já určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale pravda, vacsinou ma super formu jeden a druhy je na utlme a tak sa to strieda

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka dopici

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši tohle bude remíza

Reagovat
Miguel19

To jsme zase vyfasovali čuráky. Ještě vyhodí Conteho

Reagovat
Whitemedia

Roh kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je nejen slepej, ale ještě čurák.

Reagovat
SpecialOne

Kokot rozhodčí,

Reagovat
mithro

Ronei

Reagovat
smazaný uživatel

To je pičus ten sudí. Seriously?

Reagovat
Whitemedia

Píská jako čurák a ještě pošle pryč Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca bude dnes mužom zápasu

Reagovat
cr7sux

wazza

Reagovat
blade115

Ten rozhodčí je fakt dobrý není.

Reagovat
Mimalu

píská jak kokot, ale že ho vyhodil, to bych mu zas tolik nezazlíval...

Reagovat
smazaný uživatel

No to nie, lenže tam už mal odpískať dve penalty a naposledy roh. Ten pohár trpezlivosti už bohužiaľ pretiekol...

Reagovat
Mimalu

Pořád se dá udržovat aspoň trocha štábní kultury, častokrát nechápu ty rozhodčí, že si nechají líbit na sebe řvát z půl metra, za chování ho vyhodil správně...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja súhlasím

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Conte už odchází jako Mourinho, rozhodčí ho zničil..

Reagovat
blade115

Podle mě musel, protože ho ten pořadatel odváděl dál od hřiště.

Reagovat
Mastný Chobot

Hroznej Granit za polčas ukázal všetko, čo ho zdobí. Šprint na úrovni nosorožca tuponosého, spracovania s odskokom od 1 do 5 metrov, footwork jak Pistorius, krásne narážačky so záložníkmi Huddersfieldu a nakoniec to zavŕšil presnou strelou niekomu do piva. krása

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Urazil jsi nosorozce

Reagovat
Mastný Chobot

to je pravda, ja som myslel to druhé zviera, s ktorým sa mi nosorožec vždy mýli. Hroch.

Reagovat
Corosian

Hrosi behaji rychleji nez lide. FACTS

Reagovat
Mastný Chobot

tak nech idú do piče

Reagovat
negrles

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Zkus to radši ještě jednou. Treba si to pleteš s pštrosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se asi nejvíc líbilo, když se snažil zastavit ten brejk, ze ktereho mel huddersfield asi největší sanci, jak si tam lehl na zem a soupeř ho jenom oběhl...

Reagovat
Mastný Chobot

také má tiež v repertoári, to je pravda

Reagovat
Miguel19

Nosorožec je docela rychlé zvíře.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To sel Xhaka tak dolu v Arsenalu nebo jak je mozne,ze ho Wenger kupoval? Dnes je zas hrozny,uplne mimo.Nejvic nahravek ma Cechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas a jeho rohy

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Whitemedia

ten jeho výkon nemá obdoby, to se fakt moc často nevidí

Reagovat
Hokaido

Vypadá to šíleně, ale on asi periferně nahrával na červenou barvu.

Reagovat
Gunner14

Clement pěknej

Reagovat
Miguel19

Smutný je, že tohle byla asi jeho nejpřesnější přihrávka na spoluhráče.

Reagovat
Whitemedia

Však nám přihrával dost přesně

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
havrys99

mistr Evropy

Reagovat
kiwwi

za 50 bodov

Reagovat
Gunner14

No tak snad to bude jak s Burnley, kde jsme první poločas skoro nehráli a druhej jsme dominovali. A ty naše lážo plážo přirávky tak to někam fláknu...

Reagovat
nani92

Big Sam, borec

Reagovat
SpecialOne

A za tohle dostane R. Sanchéz ve fantě plusový bod, teda aspoň čekám že půjde ven

Reagovat
Miguel19

Proti horšímu týmu jsme letos asi nehráli. Možná Everton.

Nicméně náš výkon taky není bůhvíjaký. Pár šancí nebo náznaků tam bylo, ale že by to byly nějaké loženky to ne.

Nikdo z těch hráčů snad nedokáže přejít 1na1. Willian se o to sice snaží, ale ty je kličky ze stoje jsou účinný jako Zappacostovo centry.

Ještě bych to nechal a pak na hřiště Moses a Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělá Sanchez jsem ještě neviděl, to ho tady hodně lidí chtělo za 40 mega, přesto jsme ještě neskorovali.

Popravdě nic moc fotbal, nic si nejsme schopni vytvořit kombinačně, všechno centry na samotného Moratu

Reagovat
Whitemedia

Nikdo ho za 40 mega nechtěl, chtěli jsme ho zkusit na hostovačku.. ale naštěstí to nevyšlo

Reagovat
Counter

Alexis dneska megamarný, takovou šílenost už dlouho nepředvedl.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

ani si nepýta loptu, nič

Reagovat
Gunner14

A Alexis krom tý pěkný otočky z který stejnak netrefil balon, hraje na hovno.

Reagovat
pingla

Tpc hraci Citizens jsou asi najebani nebo co

Reagovat
Ondiis

Ramsey se hrozně vytratil .. Granit úplně sám na rozehrávku a Aaron na úrovni Kazety .. zbytečně se pak musí stahovat Alexis nebo Ozil jako podpora a pak máme skoro všechny hráče za balónem. S tím je třeba něco dělat .. klidně bych stáhl jednoho stopera

Reagovat
Nikikrew

Po tom gole docela nuda. Sice mame prevahu v drzani ale az na sancu Lacazeteho sme nemali nic poriadne. Sanchez je dnes fakt zly, Xhaka zatial o nicom. Druhe polcasy mame lespie, treba pridat rychlo 2 gol.

Reagovat
fajdax

Rozhočí totální kokot

Reagovat
Mastný Chobot

Sami sme na konci posadili Huddersfield na koňa našou pasivitou. Nehráme dobre, chýba tomu aktivita, ako keby ich ten gól na začiatku uspokojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke skoda

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka nejako zhenderosonovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

zlta

Reagovat
Coutinho10

kapitan

Reagovat
Coutinho10

skoda Solanke...ale hezka akce s Firmem

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet jasná červená

Reagovat
Svatej

Tyvole... to už fakt není uvěřitelný. Ten Sali v draftu koupí úplně nově Rooneyho a hned mu dá dva fíky, on má fakt zlatý ručičky při výběru.

Hlavně, že jsem dle toho jeho týmu na začátku sezóny tipoval sebe do první trojky a zrovna jeho na chvost a ono je to přesně naopak a s absurdním přehledem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tomu nerozumíš

Reagovat
Svatej

Tak když máš jen v útoku Aguera, Firmina a minuloročně gólovýho Kinga, pod nima Alexise a Fabregase, tak se dá pozitivní předtucha celkem chápat

Reagovat
Sali5

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra je strasne podivna. bez zapalu pritom se sebevedomim, alexis strasne kazi kratke prihravky, ale ten gol si nakonec da (pokud ho nevystrida). mesut . chce to tam poslat iwobiho, ktery by to rozhhybal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tady vubec nejaci fan cityzens?

Reagovat
diastan

Bez Silvy zase bída :/

Reagovat
blade115

Tady ne, ale v PD sekci se jich schovává hodně. Uvidíš na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

fans barcy tu docela casto zavitaji

Reagovat
smazaný uživatel

dresy jak barcelona a zrazu aj rozhodca pripiskne

Reagovat
stiflerovamama

Mane ake podcenenie

Reagovat
REPLIKATOR

Mané to si děláš kozy

Reagovat
stiflerovamama

neskutocne ako to podcenil tym, že spomalil...

Reagovat
Coutinho10

neeee Manee twl proc to nedas

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrával Bellerin v mládeži jako záložník/křídelník?

Vždyť on neumí kličku, ve vápně to vzít na sebe nebo vystřelit. Všechno jak přes kopírák, vyveze míč 10 m, zesekne, nahraje nastřed a beží na narážečku. Fakt, strašně naivní. Několikrát dostane míč do brejku, do vápna a jeho jediné řešení? Z první trefit prvního hráče nebo tribunu

A Xhaka? WTF hráč, pomatenec, fotbalově hloupý, pomalý, neohrabaný, o parník nejhorší cena/výkon ever.

Mesut mi bude chybět.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud hore = Lacazette zranený

Reagovat
Corosian

Mozna ho setri na UTD

Reagovat
Mastný Chobot

to určite

Reagovat
smazaný uživatel

snad iba nejake precaution

Reagovat
Taiger

Laca injured?

Reagovat
Taiger

Laca injured?

Reagovat
Euphael

Střed je naše dlouhodobá slabina...je jasné, že se bude spoléhat v útoku na Kazetu s Giroudem, tak by mohl manažer nalít nějaké love do středu proboha...to se nedá ten šaka...jednou z šesti albánec zahraje slušně... to i ten Artera byl menší raklo

Reagovat
Mimalu

roh na krátko

Reagovat
mr.Silver

I Ozil brani lepe nez Xhaka, ten hrac je vazne uplne k hovnu

Reagovat
Ondiis

Ty vole .. takovej hate na Xhaku, ale on hraje ve středu úplně sám má někdo odkaz na ty heat mapy pohybu hráčů?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

to je pravda, ale pravda je aj to, že on by bol rovnako pomalý, rovnako slabučký a rovnako nepresný aj keby vedľa neho hralo 28 záložníkov.

Reagovat
Ondiis

Tak když očividně celej vesmír ví, jak je špatný, tak proč ho v tom Ramsey nechává? Nechce se mi věřit, že by to byl Wengeleho záměr .. na to je i on malý pomatenec

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně občas mi přijde, že ten první dotyk na Aaron úplně stejný jako xhaka, když neví dopředu co che udělat, tak si to vždycky kopne metr od nohy a čeká na faul..

Reagovat
Taiger

Aaron hraje poslední dobou fakt skvěle, ale fakt mě naprosto mrdá, když ztratí míč a místo toho, aby ho vybojoval zpátky, tak zvedne ruku a čumí na rozhodčího.

Reagovat
Tommy the Gunner

Aaron zveda ruce furt

Reagovat
Mastný Chobot

to je zas výkob to smrdí prúserom zas

Reagovat
Mastný Chobot

*výkon

Reagovat
Mimalu

tvl Pedro, zas tak složitá střela to teda nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl být gól roku, škoda Čech

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

T O N D A !!!

Reagovat
Corosian

Peta si hraje na volejbalistu nebo co si to tam malem pleskne do site magor

Reagovat
smazaný uživatel

Konečneeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

RUDAAAAA

Reagovat
Miguel19

Dobrej ťukec s Bonym.

Reagovat
Mimalu

RUDIGER

Reagovat
Zaschrona

Unsworth in

Reagovat
Miguel19

Pedro jaká příhra

Reagovat
avicii

Mignolet jasna cervena, rozhodca nas usetril...Solanke sa mi pozdava a Mane ten najazd na brankara bol na facku...Salah hore a snad to uhrame na brejky..

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso dobrý slowpoke

Reagovat
Rohlíček

Oliva

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

tebe jebeeeee

Aaron zasa dokonalosť

Reagovat
smazaný uživatel

giroud chod uz prec

Reagovat
Taiger

Oli

Reagovat
Nikikrew

Giroud ty vole

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroud se priste trefi

Reagovat
Taiger

Oli do prázdné nedává.

Reagovat
Taiger

Kdyby hrál Bellé aspoň z půlky to co Koala, byl bych naprosto spokojenej.

Reagovat
mr.Silver

Alexis je hruzostrasny

Reagovat
smazaný uživatel

djourou29.11.2017 20:51#

je super mat utocnika co vie nabehnut do sance a chladnokrvne zakoncit 1 na 1 po tolkych rokoch

to boli casy

Reagovat
Taiger

Tohle bylo 1v0 ale.

Reagovat
diastan

No konecne

Reagovat
Teoretik

Otamendi > Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je bottler božeeee

Reagovat
EXoRcIsT

no sa ani necudujem ze su City prvy ked vidim ako proti nim brania muzstva

Reagovat
Mimalu

když máš 72 % držení míče, jasnou převahu střel a soupeřova obrana je neustále pod tlakem, tak ty chyby zákonitě přicházejí...

Reagovat
EXoRcIsT

sak chybu pochopim ked su nejako extra tlaceny ale zeby sa rozohrava standartka maju cas sa sformovat prebrat si hracov a aj tak sa nato vyseru

Reagovat
Teoretik

Zjisti si, kolik letos dalo City gólů ze standardek/rohů a pochopíš, že to není náhoda.

Reagovat
Mimalu

vždyť jsou tyto míče strašně těžko bránitelné, dva hráči Saints na ten míč nedosáhli, vždyť to bylo o tom, že by tam nechali někoho volného...

Reagovat
Mimalu

*vždyť to nebylo o tom...

Reagovat
mithro

city to tuto sezonu ukopu, aj ked hraju biedne.

Reagovat
smazaný uživatel

timy sa proti nim nesnazia

Reagovat
diastan

když to nemá cenu

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

tak VVD sa už u nich vidí no, snád Ozil s Alexisom nám rovnako pomôžu

Reagovat
smazaný uživatel

daj sancheza dole

Reagovat
Whitemedia

Jsem v klidu, Swansea letos na bránu nestřílí.. rád bych připomněl, že mají pořád jen 24 střel během necelých 14 ligových zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych připomenul, že CP před zápasem s námi ještě nevyhrál.

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROOOOOOU, TIKITAKA

Reagovat
Rohlíček

nádhera

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Gunner14

Krásnej gol, Ozil

Reagovat
mr.Silver

Kraaaasa

Reagovat
Taiger

OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Ondiis

Posranej stream

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXISSSS

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooud

Reagovat
Counter

DESET DESET

Reagovat
Horcmen

teď ti to tam pěkně naskákalo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

co to bolo za branenie ? pekne

Reagovat
Gunner14

Mesuteeek, Alexiiis

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut 2 asistence za 2 minuty

Reagovat
Taiger

ALEXIIIIIIIIIS

Reagovat
Corosian

Naaaadhera....Ozil

Reagovat
diastan

Zacatek 2. polocasu ale zase super

Reagovat
smazaný uživatel

kua chlpaci spoilery

Reagovat
Taiger

Na chat jen výhradně po sporných situacích a gólech.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Mastný Chobot

tak sem nechoď, chlpáč

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Když si to sedne, tak to je prostě nádhera.

Reagovat
Taiger

Okopíroval od komentátora

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Edenka, chci ho vidět

Reagovat
havrys99

yeeeeeeees teď střídat a pošetřit, což se nestane

Reagovat
Nikikrew

No konecne Ozilek

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Busby babes

Toho Ozila je tam skoda...

Reagovat
Rohlíček

Mesuteeeeeek

Reagovat
Gunner14

Aaronko a Ozil ♥

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

kua zase chlapci

Reagovat
Nikikrew

jezis nespoileruj

Reagovat
Counter

Dívat se na stream s vědomím, že teď přijde gól, je náhodou supr

Reagovat
Mastný Chobot

už len potom sleduješ toho hráča, koho meno sa tu vykrikovalo

Reagovat
smazaný uživatel

60 minut hrame hovno ale dali sme 3 nadherne goly wengerballom

Reagovat
Ondiis

Co se to děje?

Reagovat
Ondiis

Tohle není Arsenal, který znám

Reagovat
mr.Silver

Mesut je buh, pls zustan

Reagovat
Mastný Chobot

nááááááááááááádhera

Reagovat
havrys99

váááálec, dejte nám titul

Reagovat
Taiger

MESUUUUUUUT

Reagovat
Gunner14

Ramsey měl mít 3 asistence, škoda tyčky Girouda. MOTM pro mě Aaron

Reagovat
J0EL

Mesut

Reagovat
Gunner14

O centimetr

Reagovat
Taiger

Mesut must have ve fantě.

Reagovat
Nikikrew

Eriksen>Ozil

Reagovat
Nikikrew

Eriksen>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey to rozdava jak ten de jong z ajaxu, ale vy to aj tak nepochopite lebo nikto si nepozrel ten link co som tu dnes dal, ale na spoilery by vas bolo, kkti

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Pošli ten link.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robertson

Pozrel som si,ale tá jeho hra s dlhými pasmi,ma nejak výrazne neoslovila,hlavne keď súper v tom zápase mal "zakázané brániť" ...ja by som namiesto zrejme končiaceho Santiho prijal podobné "živé striebro",ako napr. tohto... https://m.youtube.com/watch?t=37s&v=-iJWmC3CEGg

Reagovat
Ondiis

Každopádně pokud bychom nastoupili v 10 bez Belleho, tak by se nic nestalo

Reagovat
mithro

tak sa hra o novu zmluvu

Reagovat
Trand

Vypadl mi internet za stavu 1:0, tak to zapnu za 10 minut a najednou 4:0 wtf

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Moseeees

Reagovat
Zaschrona

Williams

ale Pickford

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeck mohl mit zase svoji asistenci

Reagovat
Ondiis

Reagovat
diastan

Nakonec pripsáno Kevinkovi, takze radost i pro fantu

Reagovat
diastan

Neskutečný kolik jsme toho ale spálili mělo být tak 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Lanzini to zas kopne doleva

Reagovat
Taiger

Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

welbeckovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Edeneeeek

Reagovat
Whitemedia

S takovým týmem a my vedeme pořád jen o jeden gól..

ale Edenko je tam vycvičí

Reagovat
smazaný uživatel

welbz klasik kola neni na take assisty este zvyknuty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

pls tream na Arsenal, spadlo mi vsechno

Reagovat
Trand
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
stiflerovamama

Wijnaldum strasny traged tuto sezonu

Reagovat
SpecialOne

Ach ten Willian, jako střídající se ukáže, dostane šanci v základu a úplně o ničem. O ještě bere Fabremu standartky a jak je na tom oproti němu s kopací technikou víme

Reagovat
Taiger

Rooney hattrick

Reagovat
Taiger

*

Reagovat
Tommy the Gunner

Big Sam impact

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
Zaschrona

Rooneeeeeeey z pulky

Reagovat
mithro

rooney

Reagovat
mithro

a znovu proti WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
Coutinho10

Allen uffff....

Reagovat
blade115

Morata ty náběhy dnes moc nezvládá. Nebo ho skvěle brání.

A btw, fuck you, Jurgen.

Reagovat
ManUnited

Roooooooooooooooooooooooooooooney

Reagovat
cr7sux

Reagovat
tony223

tak po zápasu s Laiceterem jsem Moyesovi docela věřil.. teď to spíš vypadá, že je fakt neschopnej.

Reagovat
Miguel19

Strašná sračka.

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Moyseh nevydrzi ani do januara

Reagovat
smazaný uživatel

Moyseh nevydrzi ani do januara

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokot

Reagovat
Counter

DESET DESET

Reagovat
havrys99

KolaaaŽirůůůů

Reagovat
Gunner14

Pěkně mu to čorkl Olina

Reagovat
Busby babes

a kdo ma Wazzu jako tretiho nahradnika v draftu?

Reagovat
Mastný Chobot

toto je presne taká vec, ktorý Bellerín nikdy neurobí. Lebo na to nemá kvalitu.

Reagovat
Ondiis

sebevědomí, technika, myšlení úplně na jiné úrovni. Pořád nechápu, jak jsme ho mohli získat zadarmo

Reagovat
havrys99

Reagovat
Taiger

Proč si mu ho sebral?!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiwwi

Everton 3-0 West Ham - Wayne Rooney hat-trick

https://streamable.com/j0s1e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Wow. Tohle nebylo vůbec lehký. Rooney

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
hona.kub

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Každopádně klobouček před Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Svatej

Morata je fakt strašná dámička...

Reagovat
Miguel19

Tvl Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses dostal rady od Sanchese

Reagovat
pingla

je tááááááám

Reagovat
Taiger

Southamtooooon a SALAAAAAH

Reagovat
diastan

Vážne ??? Místo vedení o 3 branky

Reagovat
havrys99

BumXhakaNaDraka

Reagovat
avicii

Mooooou

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
ZB 07

Romeu

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal Saaalaaah nakup se vyplatil i do fanty

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Tommy the Gunner

Parada

Reagovat
EL Gringo

Momooooooo, ale krasne aj Mane

Reagovat
kiwwi

Momo a Bobby

Reagovat
spider_8

Moses byl v tom závěru časovaná bomba. To bylo fakt chytrý dávat nerozehranýho hráče do takhle nervózního konce zápasu.

Reagovat
Zaschrona

k cemu novy trener sakra?

Reagovat
nani92

však Sam ich bol pred zápasom zjebať

Reagovat
Fairplay

Moses naprostá katastrofa, ten pokazil na co sáhl

Reagovat
nani92

*Moyes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Cobra

Reagovat
lenckoj

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
Matić

Reagovat
blade115

Rüdiger in da draft. Momo Sala in da Fanta.

Akorát taky teda Ritchie on da bench ...

Reagovat
Taiger

Salah, nejlepší hráč v lize.

Reagovat
EXoRcIsT

Bruyne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Salaaahh

Reagovat
Coutinho10

to je zabijaaaaaak Saaaaaaalaaaaaah

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Salah akbar!

Reagovat
diastan

Toto je takový zápas z minulé sezony

Reagovat
nani92

Reagovat
johnik

Hendo dovede svůj tým k vítězství

Reagovat
nani92

Rodgers mal Suareza, Klopp ma Salaha, takže už žiadne vyhovorky, Klopp musí dať aspoň 2.miesto

Reagovat
masly008

Reagovat
stiflerovamama

Suarez > Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Fernandinho dnes naprosto příšerný. Nechápu, jak ho může nechat dohrát

Reagovat
REPLIKATOR

Diouf

Reagovat
avicii

Stoka

Reagovat
Coutinho10

lol co nedal Stoke sice ofsajd, ale to nezakecaj

Reagovat
havrys99

hlavní fotka Moyese, smyčka se utahuje

Reagovat
diastan

OJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
diastan

tak ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

co bylo? offside?

Reagovat
havrys99

faul na golánka, jasnej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

uz mozes

Reagovat
diastan

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL to je moc

Reagovat
vilp

Reagovat
Teoretik

Oooooooooooooooooooooo Raheemmmmmmmmmmmmmmmm!

Reagovat
diastan

zase

Reagovat
Teoretik

Reagovat
pingla

běžte do hajzlu

Reagovat
havrys99

ty vyhrajou všechno snad

Reagovat
diastan

Letos proste insane

Reagovat
Tommy the Gunner

City

Reagovat
J0EL

mensie zlo

Reagovat
Tommy the Gunner

to jo, ale stejne, at daj aspon ostatnim sanci

Reagovat
smazaný uživatel

At uz chcipnou zmrdi, to neni mozny tohle

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

ten shit tam letos dotlačí všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

hraju jak majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

boze to su kkti

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

nastavuje 5, gol v 6. znovu, znovu sterling. tento rok to museli zakliat

Reagovat
Cobra

Pep time.

Reagovat
mithro

skor kabelka time.

Reagovat
Nikikrew

achjo, klasika

Reagovat
Gunner14

wtf?

Reagovat
ZB 07

City

Reagovat
nani92

aj Fergie Time mal svoje hranice..

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

škoda že to neudrželi, ale Sterling to teda kopnul náramně

Reagovat
t0mmy33MCFC

Raheem The DREAM!!!!

Reagovat
Counter

Sterling to všem hejtrům dává letos strašně krásně sežrat, je absolutně boží

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Firmino > Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

hlavne Hazardovi

Reagovat
alcantara

Ajtak je to drevak.

Reagovat
Counter

Není

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

alcantara kde si?

Reagovat
alcantara

Pep upletie aj z hovna bic, no, genius.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

(nie ako prehypovany a predrazeny Salah)

Reagovat
valek9610

Jako ten nastavený čas je normální ? 5 minut ? a oni v 6 ? to je pičo pěkné

Reagovat
diastan

95:00 cca, po akci by klasicky pískl, tak se uklidni

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto stacilo im ubranit toto hoc iba zblokovat nejako a je koniec a oni ho nechaju vystrelit

Reagovat
Sali5

Ho dal nějak 95:03

Reagovat
diastan

Mel to písknou uprostřed letu, ...zavedl bych ještě zpomalenou kameru

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Sali5

Jj, jak v hokeji, prostě vypršel čas, tak konec

Reagovat
Ligter

Reagovat
Teoretik

Reagovat
valek9610

ikdyby kaj 5 minut pičo ? netvrdte mi že rozhodčí letos shitty nenadržuje tak samo Kompany proti Leicesteru jasná redka a piču

Reagovat
Teoretik

koukáš na PL poprvé v životě? I kdyby to dal až v 96 něco, tak je to zcela normální, rozhodčí v Anglii často přidaj i nad rámec nastavení, když se dost zdržuje. Ale tohle nebyl ani ten případ. V tomhle zápase rozhodně City rozhodčí nic nepřipískl.

Reagovat
valek9610

ty čuráku vyjebaný kaj vzal 5 minut ?

Reagovat
Teoretik

ban

Reagovat
Teoretik

Koukni na ten zápas radši a pak tu nadávej zdržování bylo hodně...

Reagovat
valek9610

Ban si dej na čelo tak samo Kompany jasná redka a piču proti Leicesteru říkej si co chceš,ale těch pár případu bylo kdy rozhodčí stojí při shitty nemám Mourka v lásce za jeho chování,ale doufám,že United je rozjebou

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš dobrej mentál

Reagovat
valek9610

Od fans shitty mě nepřekvapuje

Reagovat
Teoretik

dobrej výlev

Reagovat
diastan

Že se s takým trotlem bavíš

Reagovat
Mimalu

ale to zas jo, nadržují, ale stejně tak nadržují ostatním top týmům

Reagovat
pingla

spíš nechápu, kde vzal těch 5 minut.... until we score.....

Reagovat
smazaný uživatel

Takto kedysi nejaký pl rozhodca vysvetľoval "Fergie tíme" ... Striedanie 30 sekúnd. Tu ich bolo 5, to máš 2 a pol minúty. Gól oslava 30 sekúnd. Tu boli 2 góly to je minúta. No a nakoniec ten chmulo zo Sotonu, čo tam na konci simuloval minimálne 2 minúty sa k tomu pridá. Dokopy 5 minút úplne v pohode.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pro nezaujatého fanouška škoda, mohlo to být zas o něco zajímavější. Každopádně si myslím, že City tento rok titul už 100% mají, protože to je přesně to, co k titulu tým potřebuje, takové výhry.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to branenie, to si fakt ine ani nezasluzili, nechat ho takto vystrelit.

Reagovat
mithro
Reagovat
Counter

Dokud Redmonda nepíchá prstem do oka, za mě cajk.

Reagovat
nani92

tzv. na Trumpa

Reagovat
Counter

Trump teď strávil pět dnů na golfu, nasbíral síly a zas jede bomby.

Reagovat
mithro

ako inac

Reagovat
Counter

Na twitteru z toho mají všichni srandu.

Reagovat
mithro

tak na tvojom feede urcite

Reagovat
Counter

Jediný, kdo z toho dělá haló, je Luckhurst. A všichni ostatní novináři (Daniel Storey, Rory Smith, Sid Lowe apod.) si z něj dělají prdel, jaký je to tragéd.

Samozřejmě že to vypadá divně, ale to je asi tak všechno. Guardiola i Redmond se už k tomu vyjádřili a vysvětlili, že fakt o nic nešlo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

To ti prijde normalni?

Reagovat
Counter

Je to divné. Akorát Pep takhle afektovaně s hráči komunikuje běžně, takže to není žádná novinka. Rozhodně bych z toho nedělal vědu, natožpak požadoval trest od FA apod.

Reagovat
smazaný uživatel

To je špína... Ale to takový Counter nevidí a tohle má raději jako třeba Mourinhovi kecy.

Reagovat
diastan

Počky a ty víš co mu ten posraný šašek hrdinsky pošeptával za rukou ?

Pepek je holt rapl

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Každý máme jinou představu o pojmu špína no. Pro mě je to třeba Mourinho se svým dloubáním do očí a ano, urážlivými kecy přes čáru, ne Guardiola, který Redmondovi praštěným způsobem řekl, že je to kvalitní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Praštěným způsobem... To asi mluví za vše...

Reagovat
bbbauch

ja bych mu ji plesknul snad..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele