Premier League - preview 13. kola

24.11.2017, 08:48, aktualizováno 26.11.2017, 09:20
Previews
Třemi zápasy bude v neděli dohráno další kolo anglické ligy. Manchester City sbírá jednu výhru za druhou a pro další si jede do Huddersfieldu. Arsenal se představí v Burnley, Southampton bude měřit síly s Evertonem...
Southampton FC - Everton FC  (neděle 14:30)
Nedělní fotbalové menu naservíruje po poledni duel Southamptonu s Evertonem. Svatí se po čtyřech zápas třech zápasech bez vítězství a dvou porážkách v řadě budou chtít naladit zase na vítěznou vlnu, zatímco Everton se pokusí odčinit ostudnou prohru s Atalantou v Evropské lize.

Svatí letos neprožívají nikterak dobrý ročník, současná čtrnáctá pozice představuje spíše zklamání. Fanoušci se ani nemohou chlácholit tím, že by snad Saints hráli nějak extra atraktivní fotbal, ba naopak - celek z jihu Anglie totiž doposud nastřílel jen devět branek, v tomhle ohledu tedy patří mezi ty nejhorší týmy v celé lize.

To pro Everton současná sezóna připomíná spíše nějaký horor. V lednu sice klub opustil hvězdný útočník Lukaku, ovšem liverpoolští nezaháleli a do svých řad přivedli řadu nadějných posil - včetně navrátilce Waynea Rooneyho. Klubu se však na hřišti vůbec nedaří, v současnosti se nachází až na šestnáctém místě, za což svým místem zaplatil Ronald Koeman, jenže Everton ani po měsíci od jeho odvolání ještě neoznámil dlouhodobého nástupce. V Evropské lize Karamelky schytávají jeden debakl za druhým a po pěti duelech jsou na posledním místě bez šance na postup do další fáze.

Pohled na statistiku vzájemných utkání pak hosty může ještě více vyděsit - Everton totiž zvítězil jen v jednom z posledních osmi venkovních zápasů se Southamptonem, jinak uhrál ještě tři remízy a čtyřikrát odešel poražen. Z posledních 12 návštěv pak hned osmkrát nezvládli vstřelit byť jen jedinou branku.

Domácím nepomůže Oriol Romeu, který si odpyká trest za nasbíraných pět žlutých karet. Otazník dále visí nad startem Maria Leminy, který vynechal poslední tři utkání se zraněním kotníku. Everton nemůže využít služeb Oumara Niasseho, který se stal prvním hráčem, který byl potrestán dvouzápasovým trestem za nafilmování pokutového kopu. Kvůli suspendaci bude mimo také Tom Davis, účast Phila Jagielky a Morgana Schneiderlina je pak krajně nejistá.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand - Lemina, Davis - Tadič, Boufal, Redmond - Long
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Jagiekla, Baines - Gueye, Schneiderlin - Lennon, Sigurdsson, Lookman - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.55 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Třinácté kolo anglické Premier League nabídne v nedělní odpoledne souboj Burnley s Arsenalem, kteří se v tabulce nacházejí hned vedle sebe dokonce s týmž bodovým ziskem. Zatímco Arsenal si doposud vede podle skeptických předpokladů, Clarets výrazně překonávají očekávání a místo boje o záchranu v třetině sezony směle atakují pohárové příčky. Jestli se týmu Seana Dychea podaří zvítězit, poskočí dokonce na čtvrté místo.

Zrovna Kanonýři jsou ovšem pro Burnley dlouhodobě neoblíbeným soupeřem. Všech šest posledních vzájemných střetnutí totiž ovládl Arsenal, a to včetně posledních dvou představení na Turf Moor. Nutno ovšem podotknout, že v obou případech se jednalo o hubenou výhru 1:0 a loni tento vítězný gól padl za kontroverzních okolností až na samém konci základní hrací doby. Burnley již navíc letos dokázalo obrat o body Chelsea, Tottenham i Liverpool a na domácím stadionu zatím inkasovalo jen dvakrát.

Oba týmy vstupují do zápasu v dobrém rozpoložení. Zatímco Arsenal si připsal důležitý a prestižní triumf nad úhlavním rivalem z Tottenhamu a radost mu nezkazila ani prohra v Evropské lize s Kolínem, Burnley momentálně drží sérii tří vítězství v řadě. "Bude to pro nás příležitost poměřit se s jedním ze špičkových klubů v lize," pravil manažer Sean Dyche.

"Loni nás pokaždé stála body klíčová rozhodnutí sudích, ale nejde nám jen o odplatu. Tým se posunuje kupředu, a to nejen v obraně. Začínáme během zápasů hrát v klidu svoji hru," pochvaluje si kouč Clarets, jenž může nasadit útočníka Chrise Wooda, který je po krátké absenci znovu plně fit. Mimo hru naopak stále zůstávají Tom Heaton, Dean Marney či Jonathan Walters.

Přestože má Arsenal na papíře s Evropskou ligou náročný program, manažer Arséne Wenger takřka celou sezonu praktikuje taktiku dvou kompletně odlišných jedenáctek, aby všichni hráči dostali možnost být v zápasovém zápřahu a zároveň se u žádné z hvězd nekumulovala únava. Zatím tento přístup v pohárové Evropě přináší úspěchy, neboť i poslepovaná jedenáctka s řadou mladíčků dokázala s předstihem postoupit do jarní vyřazovací fáze soutěže.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Hendrick - Wood
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.13 - 4.35 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Manchester City  (neděle 17:00)
Střetnutí Huddersfieldu s Manchesterem City by podle papírových předpokladů mělo být jasnou záležitostí, nováčka soutěže však není radno podceňovat, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil třeba Manchester United, kterého svěřenci Davida Wagnera zaskočili výhrou 2:1. Podaří se Huddersfieldu tento husarský kousek zopakovat?

Nováček soutěže si doposud z předsezónních prognóz nic nedělá a po dvanácti kolech okupuje solidní desátou příčku tabulky. Minulý týden sice neuspěl na půdě Bournemouthu, odkud si odvezl výraznou prohru 4:0, na druhou stranu ale předvedeným výkone rozhodně nepropadl. Momentálně však pro novice v elitní soutěži přichází těžké období, v krátkém časovém rozmezí totiž bude čelit Citizens, Arsenalu, Evertonu a londýnské Chelsea.

To Pep Guardiola se svým Manchesterem City zatím ničí jednoho soupeře za druhým a zaznamenal vůbec nejlepší vstup do soutěže v historii Premier League, když z úvodních dvanácti duelů jich hned jedenáct vyhrál a jen jednou odešel pouze s bodem za remízu. Minulý týden zvládli i těžké střetnutí na půdě Leicesteru, který jim zpočátku zejména díky Vardymu nadělal potíže, nakonec ale po brankách Jesuse a De Bruyneho zvítězili pohodlně 2:0. Uprostřed týdne pak Citizens udrželi stoprocentní bilanci i v Champions League, kde díky brance Raheema Sterlinga pokořili Feynoord Rotterdam.

Pro oba týmy půjde v neděli o první ligové setkání od roku 2000, kdy se tehdy ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže rozešly smírně po remíze 1:1. Od roku 1985 vyhráli hosté na půdě Huddersfieldu jen jedinkrát - a to v roce 1998. To je ale samozřejmě z velké části způsobené tím, že na sebe tito soupeři již dlouho nenarazili, o favoritovi nedělního klání nemůže být pochyb.

Domácím se do sestavy vrací stoper Christopher Schindler, který si již odpykal jednozápasový trest. K dispozici by již měl být také Jonathan Hogg, který duel s Bournemouthem vynechal kvůli narození potomka. Pep Guardiola již může počítat s Nicolasem Otamendim, argentinský zadák se po karetním trestu vrací do sestavy a pravděpodobně nahradí Johna Stonese, který si minulý týden poranil stehenní sval a hrát určitě nebude. Posledním absentérem pak je dlouhodobě zraněný levý bek hostí Benjamin Mendy.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Schindler, Zanka, Malone - Williams, Hogg, Mooy - Ince, Depoitre, Van la Parra
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.10 - 8.07 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Stoke City  (sobota 16:00)
Chudší hodovní tabule sobotního programu Premier League tentokrát diváky ochudí o oblíbený předkrm, vrhnout se tak musíme rovnou na hlavní chod od tradičních 16 hodin. O zajímavé zápasy ale nouze nebude. Střetnutí Crystal Palace proti Stoke na první pohled příliš pozornosti neláká, ale vězte, že se bude na co dívat.

Stoke City máme možná ještě dnes všichni v hlavách zabudované coby defenzivní mašinu, která dává góly jenom po dlouhých autech. Odkaz Tonyho Pulise však současný manažer Mark Hughes úspěšně maže, poslední roky jsou Potters pro potěchu oka o něco záživnější, a i když mají ve svém středu pořád řadu ryze ostrovních brousků, technická kvalita šla výrazně nahoru.

No a hlavně mají pořád v kádru legendárního útočníka Petera Crouche, člena anglických ligových kanonýrů s více než stovkou gólů v Premier League či autora více než dvaceti zásahů v reprezentaci a evropských pohárech. Nejčastější náhradník v historii soutěže si roli žolíka osvojil - letos už se z lavičky prosadil třikrát s průměrem méně než 60 minut na gól a svému týmu přímo zajistil rovnou čtyři body.

V týmu posledního Crystal Palace zase poslední dny přitahuje pozornost hlavně Ruben Loftus-Cheek. Mladý záložník zazářil v reprezentačních zápasech Anglie proti Německu a Brazílii a rázem je z něj v očích různých expertů jedna z hvězd ligy, která jen kvůli přehmatům vedení Chelsea netáhne Blues v Lize mistrů. Tohle jsou pochopitelně přehnaná tvrzení, Loftus-Cheek každopádně u Eagles roste v dobrého hráče.

Klub ovšem rozhodně nevzkvétá. Po sedmizápasové sérii porážek bez vstřeleného gólu sice v následujících pěti kolech udělali pět bodů, ale na záchranu jim momentálně stejná porce ještě schází. Doma ale neprohráli už déle než dva měsíce a ve třech duelech nasázeli šest branek. Vedle Loftus-Cheeka spoléhá manažer Roy Hodgson hlavně na hlavní oporu Wilfrieda Zahu, autora poloviny zmíněných zásahů.

Crystal Palace i Stoke inkasovaly v letošní sezóně shodně 24 gólů, horší je v tomhle ohledu jenom West Ham. I proto bychom se mohli dočkat pořádné přestřelky - třeba jako posledně v Selhurst Parku, kdy Eagles smetli červenobílého soka jasně 4:1.

K tomu může v plné síle dopomoci i Christian Benteke, který minule střídal a nyní už by mohl zvládnout i větší porci minut. Fit je taky Patrick van Aanholt a na marodce tak zůstávají Lee Chung-yong s Connorem Wickhamem. Stoke postrádá především gólmanskou jedničku Jacka Butlanda s Geoffem Cameronem, zatímco nad Xhedranem Shaqirim se po potížích se zadním stehenním svalem vznáší malý otazník.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Sakho, Schlupp - Loftus-Cheek, Cabaye, Milivojević, Townsend - Zaha, Benteke
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Zouma, Shawcross, Wimmer - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Ramadan - Choupo-Moting
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.66 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Hra kočky s myší - tak nějak by podle papírových předpokladů měl vypadat duel Manchesteru United s nováčkem z Brightonu. Premier League je však nevyzpytatelnou soutěží a právě Rudé ďábly už v letošní sezóně jeden novic mezi anglickou smetánkou pořádně zaskočil. Povede se něco podobného i Brightonu?

Man United se po dlouhé absenci do sestavy vrátil Paul Pogba a hned ve svém prvním utkání po zranění to parádně rozjel, když se gólem a asistencí podílel na demolici Newcastlu 4:1. Pravdou ale je, že především první poločas představoval poměrně vyrovnanou podívanou a svěřenci Joseho Mourinha měli možná až překvapivě mnoho okének v defenzivě, z čehož by i Brighton chtěl jistě vytěžit maximum. Pozitivní zprávou je také návrat Zlatana Ibrahimoviče, který proti Newcastle odehrál závěrečných patnáct minut. V Champions League si druhý tým Premier League malinko zkomplikoval cestu za postupem z prvního místa, když díky pozdní brance podlehl Basileji 0:1. Trápit ho to ale přece jenom zas až tolik nemusí, jakýkoliv bodový zisk v domácí konfrontaci s CSKA Moskva totiž bude znamenat postup z první příčky.

Brighton si mezi nejlepšími anglickými celky počíná až nad očekávání dobře - v současnosti totiž okupuje velmi solidní deváté místo, přičemž se zároveň může pochlubit už pět zápasů trvající ligovou neporazitelností. Naposledy padly ovečky Chrise Hughtona na půdě Arsenalu, a to už je přece jenom nějaký ten pátek, stalo se tak totiž na samém začátku října. Od té doby již zaznamenávaly jen samé bodové zisky - remízy s Evertonem, Southamptonem a Stoke City a výhry s West Hamem a Swansea je vynesly až do zmíněné horní poloviny tabulky.

Domácí budou i nadále postrádat zraněné střední obránce. Do kupy se ještě nedal Phil Jones, zranění nevyléčil ani Eric Bailly, zatímco Marcos Rojo ještě není připraven odehrát dva zápasy během jednoho týdne. Dalším dlouhodobým absentérem, který se na trávníky ještě nějakou tu chvilku nepodívá, je Michael Carrick. To Brighton nehlásí žádné nové marody, mimo tak zůstává jen Beram Kayal, který se ještě plně nezotavil po zlomenině nohy.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Young - Pogba, Matič - Rashford, Mata, Martial - Lukaku
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Bong - Knockaert, Stephens, Pröpper, Izquirdo - Gross - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.35 - 19.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Watford FC  (sobota 16:00)
V sobotním odpoledni spolu změří síly také týmy Newcastlu United a Watfordu. Zatímco svěřenci Rafaela Beniteze po menší pauze již pořádně touží po tříbodovém zisku, Marco Silva může být v tomhle ohledu klidný, jeho celek totiž bude navazovat na výhru proti West Hamu.

Forma domácího celku je, alespoň se tak zdá, jako na houpačce. Severoanglický tým do sezóny vstoupil dvěma porážkami, následovala však série tří výher v řadě, smolná prohra na půdě Brightonu, cenné remízy se Southamptonem a Liverpoolem, rutinní výhra nad Crystal Palace v druhé polovině října a od té doby jako když utne. Momentálně svěřenci Rafaela Beniteze tahají již třízápasovou sérii bez jakéhokoliv bodového zisku, v jejímž rámci vstřelili jen jedinou branku - a to minulý týden na Old Trafford, která ovšem nakonec neměla valný přínos, jelikož tam Newcastle podlehl vysoko 4:1.

To Watford se po senzačním vstupu do letošního ročníku také trochu zasekl, když od druhé poloviny října do poloviny listopadu neuhrál jediný bod, jelikož nejprve podlehl Chelsea, následovaly také porážky se Stoke a Everton. Pravdou ovšem je, že výkony mužstva jasně naznačovaly, že dříve nebo později body zase naskakovat budou, což se také potvrdilo, když Sršně minulý týden přehrály West Ham 2:0. Nervózní tak mohou být především z otázek ohledně budoucnosti kouče Marca Silvy - spojován je s ním liverpoolský Everton, který nyní zoufale hledá manažera, přičemž ze slov portugalského stratéga lze vypozorovat, že možný přesun rozhodně nevylučuje.

Při pohledu na nedávné konfrontace obou celků se jako favorit může zdát Watford - ten totiž zvítězil v posledních dvou vzájemných střetnutí. Pokud bychom se ale podívali dále do minulosti, již by ona situace pro Hornets tak skvěle nevypadal - z posledních 12 duelů na vlastním hřišti Newcastle podlehl jen v jednom jediném.

Strakám bude chybět Isaac Hayden, který již nasbíral pět žlutých karet, a tak jej čeká jednozápasová pauza. Paul Dummett do hry taktéž nezasáhne, vyřadí jej totiž poraněný stehenní sval, ovšem Mikel Merino již svému manažerovi k dispozici konečně bude. Hosté se stále musí obejít bez pětice hráčů včetně suspendovaného Troye Deeneyho, pozitivní zprávou pro ně tak alespoň je návrat Sebastiana Prödla, který by se mohl v základní sestavě objevit poprvé od srpna.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Clark, Lejeune, Manquillo - Jacob Murphy, Merino, Shelvey, Ritchie - Gayle, Joselu
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Britos, Kabasele, Zeegelaar - Cleverley, Doucouré - Pereyra, Hughes, Richarlison - Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.37 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Po pořádně nevydařeném souboji o severní Londýn si Kohouti pokusí usmířit své příznivce v duelu s trápícím se West Bromwichem Albion, který v týdnu dokonce sáhl po trenérské změně a z lavičky odvolal tradičního záchranáře Tonyho Pulise. Spurs jsou tedy horkým favoritem, ale kdo ví, třeba ona manažerská rošáda nakonec Baggies přinese potřebný impulz.

Pokud existuje věc, která Tottenham pod vedením Mauricia Pochettina dlouhodobě trápí, pak je to výkonnost na půdě svých konkurentů ze špičky tabulky. Ve venkovních soubojích s celky z první šestky totiž Spurs pod vedením argentinského stratéga vyhráli jen jednou, jinak jim zmíněné konfrontace přináší jedno zklamání za druhým. Nejinak tomu bylo i v posledních týdnech, když Spurs nejprve díky brance Martiala v závěrečné desetiminutovce podlehli Manchesteru United, načež nezvládli ani souboj na Emirates a po špatné koncovce prvního poločasu odešli s porážkou 2:0. Mezi oba nepříznivé výsledky se vklínila domácí výhra nad Crystal Palace, jenže pokud to Kohouti myslí s útokem na titul vážně, musí začít vítězit i v těchto přímých konfrontacích s největšími konkurenty. Za zmínku ještě stojí, že díky výhře v Dortmundu si svěřenci Pochettina zajistili nejen postup do osmifinále milionářské soutěže, zároveň si zajistila i prvenství ve skupině před slovutným Realem Madrid, což je bezesporu úspěch.

To West Brom se momentálně nachází pod hrozitánskou dekou, poslední ligová výhra tohoto celku z Birminghamu se datuje na 19. srpna a aktuálně sedmnáctý tým tabulky již čtyři utkání čeká na vůbec jakýkoliv bodový zápis. Obzvláště problematická je ofenziva - Baggies totiž nestřílejí branky, když z oněch posledních 4 prohraných duelů hned třikrát vyšli střelecky úplně naprázdno. Ona bídná forma posledních měsíců nakonec stála místo manažera Tonyho Pulise, který byl počátkem týdne ze své funkce odvolán. Nástupce zatím Baggies neoznámili, celek prozatím povede Gary Megson.

Statistické okénko vyznívá jasně ve prospěch domácího družstva - Spurs totiž se svým sobotním protivníkem prohráli jen jedno z posledních 15 utkání, když si šestkrát připisovali plný bodový zápis a osmkrát uhráli alespoň bod za remízu. Na stranu druhou - West Brom na hřišti Tottenhamu poslední dobou neprohrává, alespoň to tak platilo v posledních čtyřech sezónách, kdy tam hosté z Birminghamu uhráli vždy alespoň bod.

Domácím bude stále ještě chybět Eric Lamela, ten v týdnu odehrál 60 minut za tým do třiadvaceti let, na svůj návrat do dění v prvním týmu si však ještě bude muset chvilku počkat. Mimo hru také zůstávají Victor Wanyama a Toby Alderweireld, k dispozici by však již měli být Kieran Trippier a Ben Davies. Spurs určitě neohrozí jejich bývalý hráč, Nacer Chadli, jehož do utkání nepustí problém s kyčlí. Hrát nebude ani další bývalý hráč Kohoutů, Craig Dawson, kterého vyřadí poraněné koleno, zatímco James Morrison usedne jen na tribunu kvůli problémům s achillovou patou.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Sánchez, Vertonghen - Trippier, Alli, Winks, Eriksen, Davies - Son, Kane
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - McAuley, Hegazi, Evans - Nyom, Livermore, Barry, Yacob, Gibbs - Rondón, Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.03 - 16.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Swansea aktuálně prožívá opravdu hodně krušné chvíle. V uplynulých sedmi kolech totiž získala jen pouhé tři body za vítězství nad Huddersfieldem, v ostatních případech jinak padla, a nachází se tak na předposledním místě tabulky. Její soupeř z Bournemouthu by pro ní nemusel představovat neúměrně neporazitelného rivala.

Jenže hosté jsou po reprezentační přestávce povzbuzeni o snadný skalp Huddersfieldu a po nedobrém startu do sezóny se postupně šplhají tabulkou výše. Rozhodně jsou v lepší formě i pohotovější náladě než klub z Walesu, jenž se nedokáže na větší rozdíl odpoutat od sestupového pásma. Výrazně se mu nedaří hlavně v útoku.

Od svého jediného bodového úspěchu v půlce října sehráli domácí celkem pět utkání, včetně jednoho pohárového, a vsítili pouhé dvě branky. "Musíme se soustředit na zlepšování našich výkonů. Od majitelů mám na své pozici podporu. Ale nejsou spokojeni s tím, jak hrajeme, a to ani vedení, já nebo hráči," uvědomuje si manažer týmu Paul Clement.

The Swans se se svým nynějším protivníkem potkávají na nejvyšší úrovní teprve třetím rokem, a Bournemouth si za tak krátkou dobu nedokázali příliš oblíbit. V rámci čtyř zápasů v Premier Leeague s ním prohráli hned třikrát. "Nevím, jestli v sobotu vyhrajeme. Ale, to co opravdu musíme udělat, je pokusit se dostat na jinou úroveň," mínil Clement.

Svěřenci Eddieho Howa naposledy zahráli možná nejlépe v dosavadním průběhu sezóny. Minimálně se jim tedy podařilo zvítězit nejvyšším rozdílem, konkrétně o čtyři góly. Teprve podruhé v sezóně tak uzmuli dvakrát v řadě tři body, předtím totiž skolili rovněž Newcastle. Rázem se tak vyhoupli blíže středu tabulky, polevovat by ale v žádném případě neměli.

Protože od sestupového pásma je dělí pouhá čtyřbodová mezera, která může být během pár chvil smazána a zapomenuta. "Navzdory tomu, že jsme porazili naposledy Huddersfield, musíme vědět, kde naši hru zlepšit. Ale musím říci, že jsme tentokráte vypadali daleko organizovaněji a v defenzívě zahráli velmi dobře," mínil hostující stratég.

Domácím možná bude chybět útočník Tammy Abraham, jehož trápí bolavá záda, v případě nutnosti ho tak pravděpodobně nahradí Wilfried Bony. Mimo hru je pak dlouhodobě zraněný Kyle Bartley. Hostům bude chybět vykartovaný Simon Francis, jehož tak asi zastoupí napravo Ryan Fraser, i nadále jsou na marodce Adam Federici, Tyrone Mings a Bradley Smith.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.26 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Velká anglická šestka, do jejíž hegemonie se překvapivě zapojuje i Burnley, čeká v sobotní podvečer na další třaskavý vzájemný střet. Chelsea po krachu v Římě zmobilizovala defenzivní řady, nová formace je navíc kvalitnější i směrem dopředu. Nyní čeká obhájce titulu velký test - v Liverpoolu Blues nevyhráli už tři roky.

Jak se situace může změnit za jeden rok. Loni jsme si při duelech Liverpoolu s Chelsea libovali, jak mají obě mužstva výjimečné postavení v porovnání s ostatními velkokluby - jeden zápas týdně, takřka neomezená příprava a z toho plynoucí (především u Chelsea) výborné výsledky.

Dnes je to především Antonio Conte, kdo se s náročným programem ve třech soutěžích zároveň těžko srovnává - no a když mu do toho FA naplánuje klíčový šlágr jen tři dny po výletu přes půl světa - je oheň na střeše. Naštěstí pro Chelsea nebyl zápas proti Karabachu žádnou náročnou šichtou a únavu hráči akumulovali pouze při náročném cestování.

Liverpool měl sice o den odpočinku navíc, navíc hrál jen "přes ulici" ve Španělsku. Utkání v Seville byl ale pravým opakem procházky v prosluněné Andalusii. Geniální první poločas Reds po pauze totálně znehodnotili, ztratili vedení 3:0 a dali zavzpomínat na legendární istanbulskou noc v roce 2005.

Internet okamžitě zaplavily podložené kritické názory upozorňující na kontrast mezi ofenzivní a defenzivní složkou liverpoolského týmu. Ono se stačí podívat na předpokládanou sestavu a člověk se musí pousmát. Trn z paty by Jürgenu Kloppovi mohl vytrhnout Joel Matip, který dva zápasy odpočíval kvůli zranění.

Útok je ale jiná pohádka. 24 gólů v posledních 7 soutěžních zápasech, za to by se nestyděli ani fotbalisté Manchesteru City. Víc než polovinu banánů nasázelo ďábelské duo Mohamed Salah - Roberto Firmino, které doplňují neméně talentovaní Sadio Mané a Philippe Coutinho. Neskutečná kvalita, jíž podtrhuje především egyptská posila. Salah momentálně aspiruje na cenu pro nejlepšího hráče Premier League.

Asi společně s Kevinem De Bruynem, kteří mají kromě obrovského fotbalového nadání ještě jedno společné. Nebyli dost dobří pro londýnskou Chelsea. Oba dva padli v boji s Hazardem, Oscarem, Willianem či André Schürrlem, aby se za několik let vrátili do Anglie a vmetli Josému Mourinhovi i celému klubu ze Stamford Bridge do tváře pořádnou dávku hořkosti.

Ne že by tedy Chelsea nějak živořila, to ne. Loni titul a finále FA Cupu, letos obstojná forma v Premier League a s předstihem zajištěný postup do osmifinále Ligy mistrů. Žádná tragédie. Kór v posledních týdnech je na Blues radost pohledět, po řežbě v Římě se tým zkonsolidoval a bez obdrženého gólu vyhrál třikrát v řadě - včetně šlágru s Manchesterem United.

Ztráta těchto klenotů ovšem především fanouškům leží na srdci pořád. Stejně jako nedávné neúspěchy ve vzájemných zápasech s Liverpoolem. Reds pod Jürgenem Kloppem na silné soupeře evidentně umí, a když se rozjede Němcův oblíbený presink, málokterý tým odolá. Posledních pět zápasů Chelsea nedokázala vyhrát - alespoň na Anfield Road však tři nedávná klání skončila shodně 1:1.

Chelsea se pokusí prolomit tuhle sérii i s Victorem Mosesem, který po šesti týdnech mimo soupisku hlásí návrat aspoň na lavičku. Zranění jsou Batshuayi, Musonda a Kenedy. Liverpoolu se vedle Matipa vrací i Adam Lallana, jenž by mohl poprvé v sezóně zasáhnout do soutěžního zápasu. Naopak Emre Can je na miskách vah blíž k další absenci. Stoprocentně si nezahraje pouze Nathaniel Clyne.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Wijnaldum, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Zappacosta, Fábregas, Kanté, Bakayoko, Alonso - Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.58 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leicester City  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku 13. kola obstará domácí West Ham, který se na Olympic Stadium v Londýně pokusí o dost obtížnou věc. Porazit Leicester, který má mnohem lepší formu a který s Kladiváři prohrál naposledy před třemi lety. Dokáže manažer David Moyes proměnit svůj první domácí zápas ve výhru?

West Ham se hodně trápí a jeho fanoušci začínají být frustrovaní. Během posledního ligového kola a utkání s Watfordem začali jasně dávat najevo svou nelibost vzhledem k vedení klubu, zejména pak pánům Davidu Sullivanovi a Davidu Goldovi. Není divu, protože Hammers v duelu prohráli 2:0 a jejich postavení v tabulce se nijak nezlepšilo.

Stále se ocitá až na 18. místě s pouhými devíti body na kontě. Nový manažer, kterým byl jmenován zkušený trenér David Moyes, doufá, že v případě lepšího výkonu se domácí vrátí k podporování svého týmu a opět to stmelí jejich vztah ke klubu. Někdejší trenér Evertonu nebo Manchesteru United se k tomu jasně vyjádřil.

"Chtěl bych tu mít příjemnou atmosféru a ta se vytváří tak, že jste jednotní. Nevěděl jsem o věcech, které se tu děly před mým příchodem, takže mě kritika vedení dost překvapila. Chci fanoušky na naší straně, aby nás podporovali a hecovali, protože s nimi jsme silnější a dokážeme víc. Teď pracuji na tom, abych zlepšil naši hru, i když to nebude hned, a s tím přijdou i výsledky," míní Moyes.

Leicester měl v minulém kole opravdu náročného soupeře, kterým se stal Manchester City. Citizens si s Liškami poradili celkem v pohodě dvěma góly a neinkasovali ani jednou. Přesto manažer Claude Puel viděl v týmu zlepšení a doufá, že dobrá forma navštíví jeho kabinu také v Londýně.

"Mám velmi dobrý vztah s hráči, cítím se být součástí klubu. Naslouchají mi, provádějí to, co jim říkám a věří mi. Velmi tvrdě pracují na zlepšení a já z nich přímo cítím tu chuť a ambice. Uvidíme, jak zvládneme duel s West Hamem, klíčem bude i rotace hráčů a oddych pro některé opory."

West Ham se stále musí obejít bez zraněného tria hráčů Javiera Hernandeze, Michaila Antonia a Jamese Collinse. Do pořádku se ale dostal Andre Ayew. Manažer Puel sice nemá žádné nové přírůstky na ošetřovnu, ale stále se musí obejít bez Roberta Hutha a Mattyho Jamese.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyate, Noble, Obiang - Lanzini, Ayew, Carroll
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs - Mahrez, Ndidi, Iborra, Gray - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.27 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City12111040:734
2.Manchester United1282227:626
3.Chelsea FC1281323:1025
4.Tottenham Hotspur1272320:923
5.Liverpool FC1264224:1722
6.Arsenal FC1271422:1622
7.Burnley FC1264212:922
8.Watford FC1253419:2118
9.Brighton & Hove Albion1244413:1316
10.Huddersfield Town124358:1715
11.Newcastle United1242611:1414
12.Leicester City1234516:1813
13.AFC Bournemouth1241711:1413
14.Southampton FC123459:1413
15.Stoke City1234515:2413
16.Everton FC1233612:2412
17.West Bromwich Albion122469:1810
18.West Ham United1223711:259
19.Swansea City122287:158
20.Crystal Palace121296:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1088)

Přidat komentář
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

KDB > Eriksen > Ozil

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
jk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

Jen pro upřesnění. Tím KDB máš na mysli toho hráče Manchesteru City, nebo databázový server vytvořený společností Kx Systems pro podnikové aplikace v reálném čase?

Reagovat
diastan

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
elChe

Já už moc ef diskuze nenavštěvuju, ale nic se nezměnilo, páč někteří fanoušci spurs jsou fakt píče....

Reagovat
smazaný uživatel

PSG= Umelina

Reagovat
jk

Sis jako myslel, že někdo přestane být píča jen proto, že začneš žít skutečný život a vysereš se na diskuze?

Reagovat
popltak

Někteří? Většina.

Reagovat
technecium

Gerrard > Lampard

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

Scholes >>> Gerrard s Lampardem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
eder

Naprosto jednoznačně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Víte co mají společného Lampard a Gerard? Oba dva pomohli ke konci kariéry Man. City vyhrát titul.

Reagovat
technecium

Reagovat
cristiano.K.

not bad

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Noke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ElectrickMann

Eriksen > Tottenham

Reagovat
Hachim Mastour

Počúvaj ma, Eriksen > Ozil iba v 16/17. Inak bol vždy lepší Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nikdy nebol bohviečo... on má neskutočný talent ale to čo vkladá do hry je minimum. Taký Ronaldo možno nemá talent ako Messi, ale maká a tak ho doháňa, to isté Eriksen mi príde ďaleko pracovitejší na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

...pod murkom v reale preto tak vynikal, lebo mal nastavené podmienky .. stačilo posunúť loptu na Ronalda či Benzemu a to bolo celé, odvádzal najlepšie ako vedel, lenže to na komplexného AM nestačí.

Reagovat
Hachim Mastour

::biggrin:wtf Ozil je legenda futbalu jeden z najlepších AM histórie.

Reagovat
Busby babes

Tak zitra bez Baillyho a Jones, Zlatan porad jen na par minut a Pogba taky nebude hrat vic jak 60-70 minut. U Roja se uvidi jak na tom bude.

no a pak si Zoze trochu pobrecel nad tim, ze odchazi Fellaini a taky:

Mourinho on style of play and criticism: “I don’t know who is more ambitious than us, we played against Newcastle with Pogba, Rashford, Martial, Mata, Lukaku, the full-backs are not full-backs, Valencia and Young are wingers not full-backs. So I don’t know what you want.”

Reagovat
Makiii

Tady prece primarne nejde o to, kdo na tom RB/LB hraje, ale jakym stylem hraji nasi krajni beci je bohuzel smesny a smutny... Valencia dobry, drzi si svuj standart, ale jako byvale kridlo neni schopny dat poradny finalky, centry! Young co se tyka centru, je na tom suverenne nejlepsi z “beku” a to jeste hraje pres nohu. Ale co se tyka Darmiana, tak ten borec, neprejde ani na utocnou polovinu... a Blind je 5x lepsi na CB, nez na tom beku, kor kdyz je jeden z nejpomalejsich hracu PL.

At chceme nebo ne, tak utocna faze beku, jde na triko Mourinha, kdyz se podivas, kde stoji krajni beci City, a kde stoji nasi... tak je to 100 a 1.

Reagovat
Makiii

Pokud se chceme konecne poradne posunout smerem, tam kam Man Utd patri, tak je potreba zacit ne nakupama, ale odchodama.

At uz mel Fellaini i vyborny zapasy u nas, tak on proste nemuze hrat u nas v zakladu na CM paneboze! Jako varianta v 80minute za blbyho stavu ok, ale timhle by to melo hasnout.

Proc z AM/CM Herrery, ktery vynikal vybornyma prunikovkama v Bilbau, tak u nas hraje mezi stopery, a nahrava maximalne dozadu a do stran! Ano opet, protoze to Mourek po nem chce...

Darmian o tom odmitam mluvim, at jde zpet do Italie, na tech 5 dobrych zapasu u nas se da lehce zapomenou. Nerozumim tomu, jak tak o nicem hracem(smerem dopredu) muze hrat na takove urovni. Posledni zapas Italie, tomu byl naprosty dukaz zoufalosti.

A to co opet predvedl Lingard proti Basileji? To at se na me nezlobi, ale kdyby bral nasi “gambac” ligu, tak by tam uplne zapadl.. silenost!

Polozme si otazku...

Fellaini, Lingard, Darmian hlavne tihle...dokaze si vubec nekdo predstavit, ze by vubec nekde hrali v jinem top tymu?

opravdu ne, nehrali by nikde, tak proc u nas maji takovy pozice jaky maji...

Reagovat
Neutron

Lingard stmeluje kolektiv, je to v poho typek

Reagovat
fenixLFC

taky manchestersky Luiz

Reagovat
Makiii

Sorry, ze jsem to zrovna zareagoval takhle na tebe... opet jsem si to vybavil a vytocil jsem se..

Reagovat
Busby babes

v poho. to bylo pro pobaveni. Lingarda urcite nechat, zbytek je mi v zasade fuk. Fella uz nastesti tou prvni volbou do zakladu neni.

Reagovat
iamek

Takze Afro jde na 100%?

Reagovat
Busby babes

Mourinho: “Worried that Fellaini will leave? I am. It is a discussion between the player and the board. I'm not involved in contracts.”

Reagovat
tony223

Dneska to snad Leicester zvládne. West Ham asi bude zdatný soupeř, ale pevně doufám, že si Moyes na své premiérové vítězství ještě počká. Jejich obranu by mohla trojice Mahrez, Vardy Gray potrápit.

Reagovat
nani92

Pogba > Henderson

Reagovat
Busby babes

to je treba psat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé > Henderson

Reagovat
cristiano.K.

o prsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

to nechceš

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Keita > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kvalitni keita byl Seydou Keita , ktery Pogbovi nesaha ani po kolena. Jestli myslis toho Nabyho , tak to je hodne smesny. Tenhle na nej nikdy mit nebude ale taky kdo na Pogbu bude mit ze jo? Takovy hrac se rodi jednou za 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, cemu se ti dva exoti smeji, ale hraci jako Pogba asi rostou na stromech. Podle nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je hype, on jako extratrida vypada jen proti slabym souperum.

Reagovat
blade115

Konečně taky nějaká nerovnice s neznámou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Pogba > Touré

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě neznámé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vzhledem k tomu, ze Hendo by byl u vas CM no.1, tak ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Řízek kuřecí > řízek vepřový

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

A ze fanusik Ozila..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thab

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo trošku bezcitné, pravda

Reagovat
jk

spíš nechutné

Reagovat
Baronne

Reagovat
blade115

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

rizek je zasadne teleci.

Reagovat
Neutron

rovnake zverstvo ako ked vidim v menu, ze kuraci steak

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

mnamec

Reagovat
jk

Steak z kuřete neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

možno, ale chutí dobre.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš rád kuracie?

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Neutron

Nevravim, ze to je zle, ale nic ako kuraci steak nie je

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budú v školskej jedálni čumieť, až im toto vytknem

Reagovat
Neutron

to mate celkom dobru jedalen v skole, my sme vecne mavali take hrube rezance s tvarohom a cukrom, pripadne ak bolo maso tak to boli skor obalene chruny

Reagovat
smazaný uživatel

...ale nie vážne, pozerám aj definície na nete a líši sa to.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie, originálny Viedeňský schnitzel je teľací. Na druhú stranu, rezne v trojobale sa robili už v Byzancii.

Reagovat
Neutron

kazdy asi toci o inom mam pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagujem na spojitosť ' zverstvo - teľací rezeň '...

Reagovat
Busby babes

pravda.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
eder

Reagovat
bayern987

Reagovat
mithro

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mensie zlo

Reagovat
smazaný uživatel

zlo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Lanzini > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal > Messi

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Stramaccioni > Mourinho

Reagovat
nani92

Strama vie aspoň pobaviť

Reagovat
Manik...

Tak to vyměníme --- Mourinho do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Btw jako každej rok ty tuny antigay komentů od různých čmoudů pod profilovkama PL týmů na facebooku s duhovou výzdobou.

Reagovat
EXoRcIsT

je to kktina . Potom nech si daju pasky kde bude normalny par . Dalsi mesiac pasku s krizikom o mesiac s polmesiacom potom so zenou co ma pisaka nech podporia aj transky

Reagovat
Busby babes

pitomci jsou vsude. si vem co za hejty spusti kazdorocni prague pride u nas. A to tu jsou vsichni bili...

Reagovat
Teoretik

kouknul jsem na twitter a ty komenty jsou na úplně jiné úrovni než u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen -> Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka - kdyz si koupim PS2 a pak si koupim PS4 hru, kterou si zahraju u kolegy s prace a pak tu hru pujde reklamovat, ze na ni nepisou ze nemuze byt na PS2 tak mi vrati penize a ja hral hru zadarmo. Ma s timto postupem nekdo zkusenosti?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

musím povedat ,že nemám,ale taktiež niesom totálny idiot,takže možno preto.

Reagovat
smazaný uživatel

Xbox > PS

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a na XBOX ty hry funguji s tou reklamaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

v USA by si pravdepodobne uspel, ale neviem ci u vas, kazdopadne by som chcel vidiet toho genia co tento postup vymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikas no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

a to je výhra

Reagovat
Error

A co chces delat s tim PS2?

Reagovat
smazaný uživatel

na hry, dvd prehravac a za 10-15roku to bude mit sberatelskou cenu tak to prodam jeste se ziskem

Reagovat
patas92

Nevím, co je z toho vtipnější, jestli ten DVD přehrávač, nebo PS2 její sběratelská hodnota

Reagovat
TheTopFootbaler

Třeba má nějaké pozlacené vydání, nebo od někoho podepsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

nekupuj ani PS2 ale rovno si kúp použitú mikrovlnku a daj to do nej, to tam tiež určite nepíšu. Lebo tú mikrovlnku asi využiješ viac, než PS2 si myslím.

Reagovat
Edgewalker

Hm, a nepíše se na krabičce "This software is licensed for play on authorised PlayStation 4 systems only" ?

Reagovat
smazaný uživatel

mam to od Moldavcu kteri obcas u nas v garazich prodavaji kola na auta a pry to nemaji ty obaly doresene. Ale nevim taky se mi to nejak nepozdava tak sem se radeji tady zeptal, abych zbytecne nekupoval PS2 jedine ze bych to pak pouzil jako dvd prehravac

Reagovat
fenixLFC

kto preboha pouziva dvd prehravac?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ja napríklad mám vo štvrtok odovzdať zadanie na CD...

Reagovat
Edgewalker

Ty chceš reklamovat hry u Moldavců, kteří u vás v garážích prodávají kola na auta? Ty žiješ v nějakým ghettu ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Vardy i Okazaki zaroven?

Reagovat
Busby babes

ten West Ham brani uzasne. to byl zas gol...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/carras16/status/934149999558086657

Tak Carrcik mel/ma problemy se srdcem. Trochu se divim, ze to uz nezabalil, ale tak snad vi co dela a bude v poradku.

Reagovat
oli9

Liverpool dnes za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

SK>CZ

Reagovat
oli9

v poctu cikanu ano

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude zas trapas z naší strany

Reagovat
blade115

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Reagovat
Pospovič

záživná diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

spíš dno

Reagovat
Taiger

záživná diskuze > nezáživná diskuze

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Owny > objektivita

Valloire > znalosti o fotbale

Navrat.krale > blaugrana

A ac je to pro me prijemne prekvapeni... Cetto > soucasne reseni drogove problematiky

Reagovat
Svatej

Nema to bejt spis naopak?

Reagovat
icemike

To napsal schválně obráceně pro cetta, aby to pochopil..

Reagovat
Miguel19

Dneska pohoda. Když prohrajeme, tak se můžeme vymluvit na náročné cestování

Reagovat
smazaný uživatel

Do kupy se ještě nedal Phil Jones, zranění nevyléčil ani Eric Bailly, zatímco Marcos Rojo si ještě na svůj návrat po vážném zranění bude muset chvilku počkat.

Když teda pominu to, že ta věta mi celkově nedává moc smysl, tak Rojo hrál už proti Basileji základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zápas proti WBA, pre mňa najmenej zaujímavým súperom. Väčšinou je z toho ťažký boj a remíza. S výhrou 1:0 by som bol nadmieru spokojný.

Reagovat
RKBoy

najviac vytvorených šancí v PL v tejto sezone -

1.Cesc Fabregas - 34 vytvorených šancí

2.Kevin De Bruyne - 33 vytvorených šancí

3,David Silva - 30 vytvorených šancí

4. Mesut Ozil - 28 vytvorených šancí

5.Christian Eriksen - 26 vytvorených šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil > Eriksen tak kdo je teda nejvíc

Reagovat
Svatej

Fabregas > vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
TopinB

https://cdn-images-1.medium.com/max/400/1*vBFA717BHuyzmMXsyMyNLQ.jpeg

Reagovat
smazaný uživatel

To svědčí o všem

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je zamlčaný víťaz?

Reagovat
RKBoy

Pogba má podla oficiálnych štatistík 11 vytvorených šancí,ale taktiež odohral len nejakých 429 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
Hokaido

Chudák seš ty, Pogba má per 90 stejný ratio jako Eriksen. A to samozřejmě většinu času nehrál na tak ofenzivní pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
RKBoy

5 najlepších driblérov v PL v tejto sezone -

1.Andros Townsend - 39 (74%)

2.Eden Hazard - 32 (78%)

3.Ruben Loftus-Cheek - 27 (75%)

4.Leroy Sané - 24 (62%)

5.Alexis Sanchéz - 24 (74%)

Reagovat
mikelinos

Nejlepších nebo nejčastěji driblujících?

Reagovat
RKBoy

tie percentá sú úspešnost driblingov.

Reagovat
mikelinos

Však na to narážím, proč to není seřazené podle procent, ale podle počtu pokusů nebo počtu povedených driblů nebo co to číslo je zač

Reagovat
Svatej

Ruben <3

Hrac ke sledovani

Reagovat
Maresma

Dneska prý bez Emreho, Maného a Firmina.

Reagovat
Wat

S Emrem počítám, ale co ti dva?

Reagovat
oli9

co to je za kec ? Proc by chyběl Mane a Firmino ?

Reagovat
Baronne

Chybí no, oba

Reagovat
Kowe

zato s Hendersonem a Milnerem v záloze

Reagovat
cristiano.K.

ironie? Spíš Sturridge a Ox.

Reagovat
Kowe

všichni 4

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Kdes vzal Maného s Firminem?

Reagovat
Kowe

Musker tu sestavu psal uz rano.

Reagovat
Mimalu

nějaké mind games tady?

Reagovat
tomasinho

Emre Can has agreed a deal with #Juventus, and is likely to move to when his Liverpool contract expires at the end of the season. #LFC

Aboslutní demence vedení nechat to zajít tak daleko. A Emre, no, snad bude spokojený, taky možná mohl udělat víc pro setrvání.

Reagovat
masly008

tak pokud nechtěl zůstat, tak proč by dělal víc pro setrvání?

Reagovat
stiflerovamama

no co, ked nechce ostat tak nepodpise, vedenie stým moc neurobi

Reagovat
tomasinho

Ale urobí, když přeplácí všelijaké průměráky, mohli mu dát vyšší plat i tu výkupku klidně. Radši odejít za 60 třeba jak zadarmo.

Reagovat
stiflerovamama

Tak tu to podľa nebolo o výške platu, a tú klauzulu chcel vraj o dosť nižšiu ako chcel klub.

Reagovat
stiflerovamama

*podľa mňa

Reagovat
cristiano.K.

Nenadával si tu minule na to, že 150 k si nezaslouží?

Reagovat
tomasinho

To ano, v pohledu ke Coutinhovi třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

A Juventus si myslíš, že toto neuvedomuje? Podľa mňa dostane krásny pozdrav, ak príde zadarmo. Tak krásny, že ho nová zmluva vôbec nezaujíma.

Reagovat
Wat

Mohl, ale očividně mu za ty necelý 4 roky LFC k srdci nepřirostl. Škoda, pořád má 23 roků a bude ještě růst, v Juve se podle mě naplno rozvine, pokud dostane šanci pravidelně hrát a nebude na to kašlat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ve 23 letech uz tezko poroste , doktori uvadi do 20 roku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maresma

Snad aspoň podepíšem zadarmo toho Goretzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Může hrát Goretzka DM, nebo jenom CM s tím, že DM by zvládl třeba Keita?! Protože primární by měl být defenzivní záložník chtě nechtě.

Reagovat
tomasinho

Weigl - Keita - Coutinho

Reagovat
Wat

Weigl je už tak sklenička a ještě ho tahat do PL?!

Reagovat
fenixLFC

barca

Reagovat
Svatej

Pres koho tam chce hrat ? Vzdyt tady na nem mohla bejt stavena zaloha a v Juve se bude.prat s trema dalsima..

Reagovat
smazaný uživatel

Horší ako Marchisio, Bittencourt (či ako sa píše), Matuidi, Asamoah nie je...

Reagovat
Mastný Chobot

Bittencourt hrá za Kolín a Matuidi je fantastický futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

* Bentancur, díky. Je, ale v Juve sa mu už tak nedarí, ako v PSG...

Reagovat
liquicitizen

keď sa rozohrá, kúpi sa naspäť za 100 miliónov libier

Reagovat
Kowe

taky bych zdrhnul z takovýho týmu pokud chce něčeho dosáhnout

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

bylo jasny...bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Táto sezóna bude rozjebaná znovu, ak sa nestane zázrak, že by prišiel v januári záložník (DM), kt. by nás posunul nahor...

To, že si necháme odísť Cana zadarmo je absolútna amatérčina v prípade, že jeho odchod stojí len na chamtivosti vedenia či vlastníkov. Ak chce odísť stoj čo stoj, tak nie, ale je ho škoda, pretože musí a bude hrať Henderson, čo tiež považujem za chybu Kloppa, pretože jeho hra nás stojí straty bodov, aj v prípade Canovho odchodu by sa mali minimálne striedať a nie, aby mal Henderson neotrasiteľnú pozíciu absolútnej jednotky v zálohe ...

Nehovoriac o obrane, Morenovi, Klavanovi a Lovrenovi v základe. Veľká škoda, pretože ofenzívu máme kvalitnú...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadii, ved predsa ako vsetci vieme dalsi rok bude vas !

Reagovat
fenixLFC

can nechcel pristupit na kompromis, chcel nizku vykupku a vysoky plat. my me mu ponukali vyssi plat ked sa vzda klauzule ale to nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre dnešnú výhru LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Pf, zabudni...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpíš na FB radšej .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Pulis by mohl manažerovat Swansea

Pulis by si s tou bídou, co má Swansea v ofenzívě, mohl poradit..

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrát nebude ani další bývalý hráč Kohoutů, Craig Dawson, kterého vyřadí poraněné koleno"

Craig != Michael

Reagovat
Bayern +

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Mastný Chobot

dobrý začiatok

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,nemáte někdo link na MAU- Brighton, psl?

Reagovat
pingla

Rondoooooon Za kalendářní rok myslím jeho 3. gól

Reagovat
smazaný uživatel

Knockaert veľmi pekne, to mal byť ľahký gól...

Reagovat
lada.sp

možná v jiném vláknu píši jako feták ale občasný snížek neuškodí....tím zdravím kolegy v Tip Lize snad jednou v životě do dokáži,ale jste fest konkurenti

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička Newcastlu mi pripadá podstatne silnejšia než hráči v základe.

Reagovat
REPLIKATOR

Rafa

Reagovat
Miguel19

To RW Brightonu to tam dobře větrá..

Reagovat
pingla

Knockaert je uzasny

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra gooool

Reagovat
Dufan

to zvíře

Reagovat
stas87

OT:

Fakt Arsenal poslal prachy do BVB za Mislintata? Vraj za jeho odchodom stal ten pitomec Tuchel...ten Dortmund pekne rozlozil.

Reagovat
Counter

Něco poslal určitě, odhady se různí tak mezi jedním a dvěma miliony €.

Reagovat
stas87

To ste si dost pomohli, on pre BVB ziskal Aubameyanga ci Lewandowskiho. Dost schopny clovek a vyzenie ho z klubu prave Tuchel.

Reagovat
Hachim Mastour

Takže Tuchel určite nenahradí Wengera,

Reagovat
Whitemedia

Víc než poločas zápasu CP Stoke asi nezvládnu.. to je utrpení

Reagovat
Whitemedia

Loftus zatím příšerný..

Reagovat
vladis271

zapni Brighton. Zatiaľ mocne vzdorujú. Miestami sú lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem proč mají týmy PL na facebooku ty buzerantský vlajky?

Reagovat
nani92

Lebo žijeme v buzerantskej dobe

Reagovat
C-M@ster

Aby odlákali černý a arabáše ze stadionů...

Reagovat
Whitemedia

protože podporovat buzi buzi je teď moderní

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro tebe bylo kdysi moderní podporovat nácky. Co je horší?

Reagovat
Whitemedia

nacisti mě nikdy nebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsi sem kdysi psal, že tvoje přezdívka souvisí s tím, že jsi chodil na ten jejich web, ne?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Whitemedia

Wimmer jako za tohle nedostal žlutou? Dean

Reagovat
nani92

Jj, všetci teraz sledujú CP Stoke

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Všichni kromě tebe a vlada.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam WBA, neznášam naše výkony proti ním, je to na hovno. Dnes prehra jasná, za jednu puťku, ktorá ledva došla do brány. Lloris je v tej bráne v poslednej dobe k ničomu. Nič nechytí.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

+ Eriksen je úplne mimo, ten nevie, ktorá bije.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Alli taky

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne chybí klasicky DM winks to sam nepokryje ani na to nema parametry

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo nám je DM v tomto zápase. Máme tam zbytočne jedného obrancu. Davies dole, Llorente na hrot a Son na LM. Gól nedáme nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o ziskavani druhej balonu a o posilani balonu hore,winks je hrozne slaby nic dopredu neudela a v soubojicj je pozde,dal bych tam diera a hral na dva stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba zas jedinej, kterej umí dát nějakou nadějnou přihrávku. Mata pro mě zas nulovej..

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
Cobra

Snad jediný Son má chuť se tlačit do brány, jinak všichni strašní alibisti. Po zápase s Arsenalem nemám vůbec chuť se dívat na naše zápasy. Co mě ale nejvíce na dnešním zápase zajímá je to, jestli Foster dostane žlutou za zdržování.

Reagovat
smazaný uživatel

Si jako Eriksen o sobě myslí, že je Ozil, nebo jak si mám vysvětlit ten výkon?

Reagovat
Hachim Mastour

Tjn, Eriksen mal jednú lepšiu sezónu ako Ozil a myslí si, že je Boh. Teraz ho facká realita a bojuje o miestenku v TOP 5 AM PL.

Reagovat
Gunner14

Gibbs v tom WBA hraje pomalu kridlo

Reagovat
mithro

pokracujeme v nastavenom trende z druheho polcasu proti Baselu, fajne, fajne ked pojde dole Pogba, tak to bude este vacsia parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WBA hrajou jestě lepší beton než čukotka v nejlepěích letech,hráči wba mají charakter a uctili pulisuv odkaz,jinak Spurs hrajou jako kdyby se vratili z kalby po vítězství ve skupine LM,budícek jinak tenhle železobeton neprorazíme,o polocase hore sissoko misto alliho a v 60 winks misto dembelého jinak a na posledních 20 min tam soupnout to spanelsky kopyto,treba jim zraní golmana nebo aspon neco

Reagovat
valek9610

Reagovat
valek9610

Ty si pěkný debil synku

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

madafakaaa

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Btw Arsenal U-18 6-0 Tottenham U-18

Reagovat
REPLIKATOR

A komu tím prospějete, co?

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra goool number 2

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Kněz, když ho člověk potřebuje?

Reagovat
REPLIKATOR

Modlí se za Vydrovy góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Shaqiri klasika úžasný gol

Reagovat
vodka

shaaaaaaaaaaq

Reagovat
Whitemedia

LOFTUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
vodka

Reagovat
Mimalu

rozhodčí docela odvaha toto nepřerušit, Lindelof měl minimálně tu nohu dost vysoko a celý souboj byl dost tvrdý na to, aby ho tam nechal tak dlouho ležet...

Reagovat
mikelinos

A ještě lindolef který ho trefil roztahuje ruce proč by měl zakopávat

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to bylo z toho důvodu, že moc nevěděl, co si v tý chvíli počít.

Reagovat
mikelinos

Podle mě ne

Reagovat
Busby babes

nevedel jestli to ma zakopnout nebo ne, kdyz to hraci Brightonu nezakopli kdyz mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Loftusko

Reagovat
Cobra

Davies dole a Rose do hry prosím!

Reagovat
mikelinos

Z tribuny?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Mata příšernej. Hrozně nám chybí jeden schopnej CAM.

Reagovat
TheTopFootbaler

Přijde Mesut. A jinak Matu hrozně zabíjí Mourinho, o tom se ví dlouho.

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra HATTRICK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
erudovanyodbornik

Má Vydra v dohledné době na to hrát pravidelně PL?

Reagovat
oli9

Ne ,to je hrac do druhe anglicke...

Reagovat
smazaný uživatel

VYDRA -NEW GOD

Reagovat
popltak

Liverpool titul

Reagovat
niflheim

Youngster

Reagovat
smazaný uživatel

YOOOOUUNG EZ

Reagovat
stiflerovamama

Sudi zase kurvia zapas v prospech United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dortmund

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

po vzoru Arsenalu jeste v derby

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
cejen13

Neskutečný. Auba v zimě do Číny pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Swansea v předchozích 12 kolech dohromady 23 střel na bránu a dnes zatím po 70 minutách opět ještě na bránu soupeře nevystřelili..

Reagovat
Miguel19

#LFC starting XI v #CFC: Mignolet, Gomez, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Milner, Coutinho, Oxlade-Chamberlain, Salah, Sturridge

Reagovat
Whitemedia

kde je Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

ta záloha to je píšerný

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Drinkwater, Kante, Bakayoko, Alonso; Hazard, Morata. #LIVCHE

Reagovat
Mimalu

Andreas, ale ten střed defenzivnější být už snad nemohl

Reagovat
TopinB

Tak zrovna Live ten útok má dost solidní (dneska teda ne až tak), takže to není překvapivé

Reagovat
Mimalu

Na můj vkus je to až zbytečně pasivní, jako chápu že se Hazardovi v posledních zápasech dařilo, ale aspoň toho třetího útočně laděného hráče by v týmu mít mohl...

Reagovat
TopinB

Aspoň v té záloze není Luiz

Reagovat
Miguel19

Chelsea substitutes: Caballero, David Luiz, Rudiger, Moses, Fabregas, Willian, Pedro. #LIVCHE

Reagovat
smazaný uživatel

DW

Reagovat
Mastný Chobot

Drinkwater, Kante, Bakayoko to je nechuťák ten Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hňup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá záloha sa mi maximálne páči. Konečne pre Fabreho oddych po tej porcii zápasov. Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Betón

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol. Sem zvědavý co předvede Liverpool.

Reagovat
vilp

Mně ani ne, chybí mi Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @ChelseaFC: Mignolet, Gomez, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Milner, Coutinho, Oxlade-Chamberlain, Salah, Sturridge.

a Firmino i Mane na lavce

Reagovat
Coutinho10

#LFC substitutes v @ChelseaFC: Karius, Wijnaldum, Firmino, Mane, Lallana, Robertson, Alexander-Arnold

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, ten prvý riadok vyzerá príšerne

Reagovat
Coutinho10

moc lepsich moznosti tam neni no ale v PL to posledni dobou celkem funguje, tak snad se na to podari navazat i dnes a odcinit ty nepovedeny zapasy se silnejsima souperema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Na tenhle prvni radek uz jsem si zvyknul, ale ten druhej..

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak Matip doela ujde... zbytek nechuťárna.

Reagovat
oli9

Mane na lavce ? tak snad vi co dela....

Reagovat
Cobra

Konečně

Reagovat
SpecialOne

Ne žy bych Spurs nějak extra přál body, ale než tady ten uzdržovaný beton, tak ať jim ještě dva góly přidají.

Reagovat
SpecialOne

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

fakt Mourinho chce doma vyhrávat s nováčkama 1:0, to jako fakt ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vyhral narozdil od nas... to je rozdil mezi Spurs a United - zatimco mi vyhrajeme utkani, ve kterych o nic nejde a prohrajeme ty dulezity, tak United to maji presne opacne

Reagovat
smazaný uživatel

tott mi potopil všechny tikety, taky nejsem nadšenej...Ale ManU jsem měl v handicapu. No vlastně i Real na hlavním, takže dneska zase fakt mizérie poslední měsíc to sázení....Zejtra ale Vale x Barca - góly.

Reagovat
mithro

Reagovat
Snatus

Alonso-Cahill, to dneska bude kolotoč.

Reagovat
oli9

No Henderson firmino a mane lavka..snad vi co dela

Reagovat
Whitemedia

Shawcross

Reagovat
SpartaOvenka

OT: Vydra hattrick 2. místo v tabulce střelců

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
oli9

Reagovat
Snatus

konečně se zase chytnul

Reagovat
Whitemedia

CP

Reagovat
Whitemedia

Shawcross bude za největšího tragéda

Reagovat
oli9

Mame stesti ze je Lucas pryc jinak by tam dnes skocil misto Coutinha a to by byl teprve ficak

Reagovat
popltak

United pohoda.

WBA škoda ztracených 2 bodů, ale remíza se dala čekat vzhledem k jejich tragické formě.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika Spurs vyhrajeme bezvyznamny zapas, kde na nas neni zadny tlak proti Dortmundu a zapas, kde jsme pod tlakem a musime vyhrat prohrajeme/remizujeme - Arsenal venku, WBA doma...

Reagovat
Mates_Matesović

Mmmm, záloha LFC slibuje oku lahodící match.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem myslel ze klopp chce vyhrát záloha nemá ani na remízu

Reagovat
valek9610

No myslím,že Kanté a Bakayoko to budou pěkně drtit ten střed

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 do polcasu potom mane, firmino in a 3:2

Reagovat
Wat

400. pro výhru LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno opet v zakladu Ten musi mit na Kloppa nejakej blackmail jinak to nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stiflerovamama

Špina, snad dostane trest

Reagovat
nani92

však ho netrafil

Reagovat
oli9

jasně a ještě to byla náhoda a v souboji o balon ne ? kkt na redku

Reagovat
nani92

stratil zo súboja koordináciu

Reagovat
smazaný uživatel

druhou nohou ho jasně trefil.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
oli9

to předcházelo golu jo kokot .... nezlobte se ale písknout faul a ještě ho vyhodit kokota

Reagovat
oli9

Ale jedno pozitivum vidím, po dlouhé době máme fakt silnou lavku

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som si zostavu a začal som sa smiať. Vôbec si toto neviem predstaviť ako funkčný systém :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by prosím někdo stream na live vs chlesea?

Reagovat
smazaný uživatel

reddit soccerstreams, dej do googlu a stránku do záložky

Reagovat
blade115

Vyhrajeme?

Reagovat
Whitemedia

Remizujeme

Reagovat
nani92

YNWA !!!

Reagovat
Miguel19
Reagovat
blade115

Funguje dlouhodobě bez výpadků, takže spíš ne.

Reagovat
Cobra

To furt funguje jo? Já že to tak před dvěma lety kompletně odešlo do kopru.

Reagovat
blade115

Já vím, že tenkrát se to akorát měnilo nějak z Bilbo na Frodo nebo co, ale jinak to funguje.

Reagovat
Whitemedia

Ještě dál dejte tu kameru...

Reagovat
oli9

To bude stejný humus jako proti United doma

Reagovat
ADM

Chcel by som vidieť Hazarda na F9 v Guardiolovom systéme

Reagovat
Svatej

hazard je fakt neskutečně línej v tom presingu. Hodláme hrát ještě s balonem někdy ?

Reagovat
Mimalu

raději ať pošetří síly, pressovat ve dvou lidech stejně nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
RKBoy

Moreno a Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko kurva zvedni hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner to si robis srandu, zlaty Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta zatím příšerný.

Reagovat
off-olda

Teď jsem přišel. Asi nic zajímavého co?

Reagovat
Mimalu

nic

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si tam dělají z Alonsa a Cahilla kužely

Reagovat
off-olda

Takže nic co by se nedalo při oznámení sestav čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet dobrý zákrok

Reagovat
oli9

Zatím aspon bojují .... pokud Moreno nic nevykurví tak polčas 0:0 do druhé pule FIrmino a mane a už to pojede

Reagovat
smazaný uživatel

vam uz jebe s tym Morenom tuto sezonu zatial slusny az na ten zapas so Sevillou kde bol premotivovany

Reagovat
oli9

Tak být tam Lovren tak napíšu ho vždyt ta naše obrana je na smích ...

Reagovat
Kowe

Reagovat
off-olda

Pěkně Edenko...

Reagovat
smazaný uživatel

Mignooo agaiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Victore, prosím, už se uzdrav.

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
Whitemedia

Zappovi už zase ulítl centr?

Reagovat
Svatej

hazard je geniální s míčem na noze

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase ten pressing :/

Reagovat
Svatej

takovej hráč je k hovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Milner antifotbalista

Reagovat
RKBoy

zrovna na dnes si to drevo Mignolet vybere svoj dobrý den.

Reagovat
off-olda

Co to je za závar?

Reagovat
cokoliv

Milner posunuje vykon chelsea nahoru

Reagovat
Miguel19

O co se jako Cahill snažil?

Reagovat
off-olda

Zkoušel rabonu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt

Reagovat
Miguel19

jj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Zappa odstavený jak holka.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam zase Cahill dělal za pičovinky s tím balonem

Reagovat
oli9

freestyle

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo - Milner, môže to byť pomalšie?

Reagovat
oli9

co je to za teploušské pásky a všechny ty loga tymu na instagramu ????????????

Reagovat
off-olda

Pro tebe.

Reagovat
Coutinho10

nadherne telem Klavan

Reagovat
Mimalu

Cahill kousíček od zlomené nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Cahillovo bránění

Reagovat
Mastný Chobot

Cahill

Reagovat
blade115

Cahill je fakt hrozně průměrnej fotbalista a už se těším, až na to Conte taky přijde.

Reagovat
stiflerovamama

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Salah super opäť

Reagovat
off-olda

Ta opakovačka Cahilla ála rabona

Reagovat
ADM

To sledujem Salaha či Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Cahill

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

to dřevo bez žluté?

Reagovat
Miguel19

Kartuj už ten rudej dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové fauly na Hazarda by měly být na žloutou. Vždyť to vůbec není s úmyslem hrát balón.

Reagovat
off-olda

Henderson Kup si zástěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso pojď, 1:0

Reagovat
off-olda

Daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To věčný faulování Hazarda.... Vyloučil bych prostě Herreru a ono by se to uklidnilo.

Reagovat
RKBoy

Eden nemá v PL konkurenciu.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Danny.

Reagovat
hitZor

Někdo jim musí ukázat, že takhle na Edena ne

Reagovat
Whitemedia

Danny pěkně využil toho, že si rozhodčí zapomněl karty

Reagovat
Kixi Syhimour

Link na Cahilla?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
patas92

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Fairplay

joo pojď synu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Bakayoko je strašnej dneska

Reagovat
tony223

ten Bagayoko je zatím mizerná posila

Reagovat
Svatej

Ale prd.. .tahle mizerně hraje málokdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

to čo je dnes za trávnik? všetci padajú

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je zúfalo tragický, by mal problém sa dostať do základu Ružomberku

Reagovat
Miguel19

Zappacosta centry alá José Bosingwa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ten mi fakt nechybí.

Reagovat
Miguel19

O to horší je, že to měla být jeho největší přednost.

Reagovat
10

Tak to jste psali jen vy fanoušci PL, co ho nikdy hrát neviděli

Reagovat
Snatus

Chybí už jen to charismatické obočí.

Reagovat
Whitemedia

Cahill vs. Salah dnes docela sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez koho hladal pice obra Gulivera

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
johnik

Mignolet chytil centr

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
off-olda

Coutinho

Reagovat
off-olda

Konečně udělal Cahill něco pozitivního.

Reagovat
Mimalu

Gary teďka to bránění patičkou

Reagovat
vilp

Kdy se vrací Moses? Zappacosta je strašně komický tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Už trénuje normálně.

Reagovat
Whitemedia

už je na lávce, tak snad brzo..

Reagovat
vilp

Aha, toho jsem si nevšiml. Dík.

Reagovat
tony223

už je fit a na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Finální fáze je hrozná, ale jinak není nijak hrozný, taky většinou nemá z čeho vybírat.

Moses by v tomto zápase byl na mnohem lepší, ale Zappa si to minimálně dozadu drží(s azpim)

Reagovat
Mimalu

spíš se po něm chce něco, na co úplně nemá. Jako back-up je poměrně slušný

Reagovat
vilp

A co se po něm chce? Já bych začal tím, aby neodevzdal každý míč.

Reagovat
Mimalu

Tak co se po něm asi chce, stačí mrknout na heatmapu kde se pohybuje on a kde třeba na druhé straně Alonso. Pak je poměrně jasné že má mnohem víc útočných instrukcí, na které ale nemá dispozice a vypadá ve finálce poměrně marně.

Reagovat
Miguel19

Tak Alonso tam má Salaha viď. Zappacosta nikoho..

Reagovat
Mimalu

má no, ale Zappacosta a útočení není jenom dnešní otázkou, na Azpiho bychom nadávali podobně...

Reagovat
vilp

Jenže mě opravdu nešlo jenom o finální fázi. Když jsi hloupý, nemáš přehled, cit pro hru a přitom si o sobě v hlavě myslíš, že si na hřišti můžeš dovolit akce jako Dani Alves nebo Marcelo, tak se to u tebe projeví pokaždé. U své brány byl dnes stejně hrozný jako výš.

Reagovat
smazaný uživatel

V 70. minutě tam strčit Cesca a nějaký gol snad padne.

Reagovat
Whitemedia

Cahill je samá patička, rabona.. frajer

Reagovat
off-olda

Nejlépe technicky vybavený obránce jakého znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A pak když to má jenom přistrčit Alonsovi, tak to pošle do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Na to, že s námi hrajou dva hráči soupeře a jen jeden náš hraje naopak se soupeřem, se mi ta hra vůbec nelíbí. Hazard jdme dostali do hry tak 4x a pokaždý to bylo nebezečný jako prase. Každopádně gól padnout měl, šance na to byly. Drinkwater dneska lepší než Baka, klidně bych druhýho jmenovanýho vystřídal a zkusil to trochu líp kontrolovat s Fabrem.

Cahill hráč ke sledování, hodně ábavnej výkon

Reagovat
Miguel19

Čekal bych to lepší teda.

U nás plyne nebezpečí jenom od Hazarda, u Live jenom od Salaha. Na piču je, že Live tam ještě pošle Maného a Firmina. My utahaného Cesca a Pedra/Williana, u kterých si můžeme hodit korunou jak se vyspali.

Zappacosta je slabej. Mně přijde strašně vyjukanej a posranej. Vždy se před hráčem lekne a neví co udělat. Baka dnes taky slabší, což bych nečekal když nehrál.

Momentálně jediná možná změna je Cesc za Baku, ale kdo ví, co by to udělalo směrem dozadu.

Reagovat
Svatej

Na to, že s námi hrajou dva hráči soupeře a jen jeden náš hraje naopak se soupeřem, se mi ta hra vůbec nelíbí. Hazard jdme dostali do hry tak 4x a pokaždý to bylo nebezečný jako prase. Každopádně gól padnout měl, šance na to byly. Drinkwater dneska lepší než Baka, klidně bych druhýho jmenovanýho vystřídal a zkusil to trochu líp kontrolovat s Fabrem.

Cahill hráč ke sledování, hodně zábavnej výkon

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater zatím výborný výkon!

Reagovat
vilp

Má skvělý náběh, ale 19 kontaktů s míčem za poločas je u záložníka slušně bídná statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Manému nic moc neni, protože toho Itala by měl roztrhat na kusy.

Reagovat
Whitemedia

btw. Bakayoko vypadá, jak kdyby ve středu odběhal 120 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak půjde dál, tak Baku az Cesca a jedem.

Reagovat
Miguel19

Třeba jo, co ty víš.

Reagovat
vladis271

Sfleku bych tam hodil Maného namiesto OXladea a v 70 minute Firmina.

Reagovat
smazaný uživatel

N U D A, kvôli Contemu ...

Reagovat
off-olda

Proč? Však Cahilla postavil. Nebýt na hřišti, tak jste tam na parádu.

Reagovat
hitZor

Ty už bys taky mohl za ty fauly na Hazarda dávat žluté

Reagovat
smazaný uživatel

vyhod uz toho hendersona aj tak len zavadzia

Reagovat
Whitemedia

N U D A !!! kvůli Kloppovi

Reagovat
smazaný uživatel

To určite, hráme 433, nie 541 ...

Reagovat
oli9

Doufam ze bude Klopp stridat dřív jak v 85 minutě

Reagovat
Fairplay

Penalta

Reagovat
Miguel19

Bylo to před vápnem.

Reagovat
Fairplay

Jj, z opakovačky jo. Stejně tak z opakovačky 100 % faul

Reagovat
Miguel19

Rozehrajeme roh tak, aby Kanté centroval levačkou.

Reagovat
blade115

Jasný faul, ale spíš mimo vápno.

Reagovat
hitZor

Určitě mimo vápno, ale faul 100%

Reagovat
off-olda

To je faul ty demente posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtouis

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
Fairplay

Zappacosto tohle stačilo předat Hazardovi a bylo by

Reagovat
smazaný uživatel

ZAPACOSTO KURVA UŽ

Reagovat
blade115

Moses na plac pls, a je jedno, jestli má zdravou třeba jen jednu nohu.

Reagovat
Whitemedia

To už je ale umění narvat každý centr do protihráče..

Reagovat
Fairplay

Obzvlášť když teď ani ten centr dávat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by z toho nic nebylo, ikdyby ten centr dal líp.. Takhle aspoň roh no

Reagovat
fenixLFC

aj tak je vtipne ze na lavicke mame tak 5 lepsich variant nez je na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

setri ich na stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosto vypadni ty vole, to není možný.

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Svatej

Tohle je jen čekání na gól domácích. .fakt tranej výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale vaša taktika je ala Fňukýňo...

Reagovat
Svatej

Vaše není o moc lepší Olo, hrajete celej zápas s míčem na noze a neumíte si pořádně nic vytvořit..

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň sa snažíme tvoriť, Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď bude ďalší zápas Can v základe a kopne si aj Lallana...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej ho!!!

Reagovat
off-olda

Kurtoá Suché triko.

Reagovat
Miguel19

Šmarjá pano.

Reagovat
fenixLFC

krasa ako sa milner s hendersonom vysrali na ten brejk jeden pomaly a druhy mava rukami, parada

Reagovat
pingla

Chelsea má hrozné dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Kante je fakt šílený..

Reagovat
off-olda

Azpík

Reagovat
fenixLFC

henderson dopice nie si ramos

Reagovat
Svatej

Hazard v 63. minutě míč na noze.... To je fakt humus

Reagovat
Svatej

poprvé v poločase *

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Saaaaaalaaaaaaaaaah

Reagovat
Mimalu

hmm pěkně

Reagovat
RKBoy

lol takto im to darovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Edene, zapoj se víc do hry prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténi

Reagovat
Miguel19

Bakayoko

Reagovat
Mastný Chobot

Salaaaaaaaaah

čo mu jebe nech oslavuje

Reagovat
Counter

Neoslavoval kvůli tomu útoku v Egyptě.

Reagovat
pingla

pěkně Mou

Reagovat
Rohlíček

Salaaaaaaaah

Reagovat
blade115

Ach jo, Timuoeoue, co to zas bylo ...

Reagovat
oli9

salaaah

Reagovat
nani92

SAlaaaaaaaaaaaaaaah...in your face Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115
Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

súčasného Salaha fakt žeriem, som zvedavý dokedy mu to vydrží a či po čase mierne neupadne ako momentálne Mané

Reagovat
bbbauch

Nejlepsi stejne bubble

Bubble.lfc22.06.2017 22:28#

Next year is our uz nemusi byt taka picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte mi někdo, proč Hazard přestal hrát. A co dělá Bakayoko ještě na hrišti

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
johnik

God of Egypt has scored!

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaah egyptský Messi

Reagovat
RKBoy

nič si netvoria celý zápas tak to tam Bakayoko posunie v 16. do nábehu Salaha..

Reagovat
blade115

Salah sice asi sympatické gesto, ale nechápu, proč neoslavuje... Nic Chelsea nedluží a byl u nás asi půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

sedieť tam Mou tak asi slaví

Reagovat
Counter

Neoslavuje kvůli tomu útoku v Egyptě.

Reagovat
blade115

Tak to je trochu ujetý.

Reagovat
Counter

Podstatně míň než kvůli působení v CFC.

Reagovat
blade115

Vyjde to nastejno.

Reagovat
Counter

Tak to se ani trochu neshodneme.

Reagovat
blade115

Ok.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Wat

Neslavit góla kvůli těm upachtěnejm dvaceti zápasům, co tam odehrál... nevadí, hlavně, že se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľný sympaťák

Reagovat
Snatus

dost mě tím teda překvapil

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

*kvůli teroristickému útoku v Egyptě

Reagovat
Mastný Chobot

hm, aha ešte väčší sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaal Salaaaaah yeeaaah

Reagovat
cejen13

Čokovoko

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo s mistnich vysvetlit proc AS prodalo zaloznika Salaha, ktery dava 15 golu za sezonu?? Potrebovali penize nebo co???

Reagovat
Snatus

S tou naší statickou, destruktivní střední zálohou si ani nic jiného nezasloužíme.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Zappacosta jenom odevzdává míče tvl. To Conte nevidí do píči? Tak jestli nemůže Moses, tak ať změní rozestavení a jde tam Azpi kurva. Však to je otřesnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusti Maného

Reagovat
smazaný uživatel

vypustite krakena

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ja večer / ráno určite...

Reagovat
smazaný uživatel

KLavan ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo neskutočné :D

Reagovat
off-olda

Conte na ten gól docela zareagoval.

Reagovat
oli9

Hendersonovi by měli udělat dres bez rukávů.... ten jen furt rozhazuje rukama nebo gestikuluje.... bud rozhazuje at rozhodic piska...nebo ukazuje spsoluhracum kam a komu mají nahrát... místo toho aby poběhl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt zábavné, že taký hráč robí generála...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

byť ten chalan z inej krajiny, tak je rád, že sa môže živiť ako futbalista. Neskutočné, že takýto hráč spravil takú kariéru a že to dotiahol na kapitána Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepreháňaj, na klub zo stredu (spodku) tabuľky má + mal dve vydarené sezóny v LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto stejný případ jako Schmelzer u nás

Reagovat
Counter

Hrával i líp. Ale anglický hype z něj samozřejmě čiší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuffff

Reagovat
REPLIKATOR

Ty krávo Klavan teď

Reagovat
Svatej

Ty krááávo, Zappa tu bude fakt nenáviděnej, to je absurndě špatnej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

On sundá Drinkwatera

Reagovat
blade115

Cahill se Zappacostou prostě základ hrát dlouhodobě nemůžou, jsou oba hrozně průměrní.

Reagovat
fenixLFC

klavan

Reagovat
off-olda

Může u všech p*č vystřídat toho špageťáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

On ten zápas dohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno hrá zatiať fakt dobre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Však má proti sobě Zappacostu, s tím by v současnosti vyjebal i Flannagan

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkovo pozorný v defenzíve a rozumný v ofenzíve...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané + Firmino (Lallana) dnu poprosím

Reagovat
wild

Ja by som skor povedal, ze Salah neoslavoval skrz vcerajsie udalosti v Egypte

Reagovat
off-olda

Pička Coutinho by chtěl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ TO NEDÁŠ CESCOVI

Reagovat
vladis271

Wijnaldum bolo strasne striedanie

Reagovat
fenixLFC

tak je to priemerak, co cakat

Reagovat
Miguel19

Jděte s těmi rohy do píči.

Reagovat
hitZor

Nechápu to, fakt ne, pořád dokola jen na krátko nebo nějaký rádoby signál, ze kterého stejně nic není

Reagovat
off-olda

Fabre Wow...

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta takový horší Bosingwa fakt

Reagovat
off-olda

Zappa

Reagovat
Whitemedia

Moreno > Zappacosta

Reagovat
Miguel19

Wilda fíkus

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta dá poprvé dobrý centr a Alonso to zamrdá

Reagovat
Svatej

Vydařenej přestupák

Reagovat
off-olda

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

jsem myslel, že jsme dali gol

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Dali.

Reagovat
Counter

Doufám, že v době psaní tohohle příspěvku to tam Willian šupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Adamko na scénu

Reagovat
liquicitizen

Chvalabohu ide dole

Reagovat
nani92

Moreno by bol u nás kráľ

Reagovat
Wat

Lallana jaká změna - Allen se vrátil.

Reagovat
Mimalu

Wildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

jebeeeeeeem

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!!

Reagovat
Svatej

Ona existuje i půlka soupeře, jsem moc rád, že jsme to zjistili pouhých 11 minut před koncem.

Reagovat
Svatej

....yay

Reagovat
smazaný uživatel

A ono to stačí

Reagovat
off-olda

Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Reagovat
pingla

wiliááááááááán

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

To co bylo za gol

Reagovat
valek9610

Ještě jeden !!!!!

Reagovat
Side

Mimolet

Reagovat
johnik

Reagovat
mithro

Willian krasne nabera formu pred prestupom do United

Reagovat
tony223

to sis vysral odkud?

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Mignolet omg

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet

Reagovat
Whitemedia

No Wilda má tento týden docela štěstí

Reagovat
Coutinho10

omg twl

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho sa krásne VYJEBAL na Williana, paráda a Mignolet... Nás tí tragédi vždy potopia ... Nečudujem sa Canovi, že chce odísť...

Reagovat
off-olda

Cahill Zase patička a zase na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Kokot henderson pred tim ztratí 2x balon...už asi 10 minut nemůže běhat ale nesundá ho

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson A Klopp další prokauč

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen okamžite tam daj Firmina dpč.

Reagovat
smazaný uživatel

Minolet zase za kašpara

Reagovat
off-olda

Andreas

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson + Mignolet = gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

jak to klopp zavřel, on je strašný kokotek

Reagovat
smazaný uživatel

s nasou kokotskou obranou a brankarom ideme branit 1:0 Do pici uz.

Reagovat
smazaný uživatel

jebem ja vasho boha vyjebaneho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Allen?

Reagovat
Mastný Chobot

Lallallend

Reagovat
Mastný Chobot

Adam Allen

Reagovat
Error

Joe Allen?

Reagovat
nani92

Lallana účes na Allena

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Pedro dělá doprdele? Stačí dát nahrávku na 5 metrů a on radši běží jak ***-*

Reagovat
vladis271

Ten tim nikdy nic nedosiahne ked takedolezite o posty budu okupovat priemeraci ako mignolet henderson klavan lovren....je iste ze vzdy si jeden z nich vyberie slabu chvilu. A slaba chvila u takych tragedov je pruser oproti slabym chvilam kvalitnych hraxov.

Reagovat
REPLIKATOR

Teď budeš 2x střídat, hňupe

Reagovat
blade115

Bod z Anfieldu je v pohodě, na Liverpool jsme snad nikdy neuměli, co tak pamatuju ...

Reagovat
vladis271

Fsg nech palia dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza zaslúžená, ale koľko zápasov stratíme takto v závere kým sa začne niečo robiť s obranou a zálohou (Hendersonom)?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, hráči zapomněli, jak se nahrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Piče zas, to je stále o tom istom..........

Reagovat
Arbiter

škoda, měli jsme na výhru. Ale co, důležité je, že jsme neprohráli

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra je dobrá tak na boj o LM, na titul se ted může zapomenout

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrolluj, Alex.

Reagovat
Arbiter

o co ti jde? Však v první půli jsme měli víc příležitostí (a o dost nebezpečnějších) než vy. Padnout to tam, nevzpamatujete se z toho...

Reagovat
cristiano.K.

žádná tutovka, jen trma vrma a to zaviněna naši nemohoucností.

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Sám píšeš, že jsme byli nebezpečnější

Reagovat
cristiano.K.

nebezpečnější jste byli, ale dalo se tomu říkat tutovky? Ne, Salah měl dobrou šanci, Sturridge byl perfektně zblokován z hranice penalty Azpim, ale tutovkou bych to taky nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

+ oni dali gól ani nevedeli jak... To skôr my sme mali na výhru ako oni, mali sme viac čistejších šancí, ale za našu nemohúcnosť v defenzíve sme zaslúžene pykali, čiže remíza +/- spravodlivá...

Reagovat
mikelinos

Co to je čistější šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyložené a jednu z nich sme premenili...

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že vy jste věděli jak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

1.51 - 0.74 xG

tak jo teda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

LFC nemal v prvom polčase ani strelu na bránku

Reagovat
El Cid z City

snad si mourek všimže, bod se tu dá uhrát i fotbalem kterej baví,nejen betonem

Reagovat
oli9

remíza asi zasloužená ..dnes by opravdu nikdo nezasloužil 3 body...

Jediné pozitivum dnes Salah překvapil Moreno..

Henderson kkt mavá celý zápas rukama a ukazuje kdo komu má nahrát Lallana byl na hřišti chvilku ale co zkusil to pojebal

Reagovat
valek9610

Pravda ta remíza je spravedlivá

Reagovat
vladis271

Henderson a captain najslavnejsieho anglickeho klubu, to je strasna ostuda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Jestli porazím Countera v H2H, tak pro H2H splněno do konce sezóny.

V draftu jsem mírně navýšil náskok, sázka na obranu Cherries se vyplatila. Každopádně překvapení kola zatím Miguel, s přehledem nejvíc počet bodů (za tohle kolo!!!).

Reagovat
Taiger

Ups, špatná diskuze.

Reagovat
nani92

Sulík vs. Danko vol. II

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

slabota

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Dnes zostava jasna. Caka nas tazky zapas ale musime uz konecne hrat nieco aj vonku, nie iba doma.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/KoloKolotoure28/status/934723308112764930

twitterový flame medzi Piersom Morganom, Kolom Tourém, Jamesom Bluntom a Tonim Kroosom? čo viac ešte?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Maresma

Akorát ten Tourého účet je fake

Reagovat
Nikikrew

Ozil zas nehra?

Reagovat
Maresma

Nemocnej

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj mal by začať pit kvalitnú slovenskú slivovicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Iwobi? Okej, beru remízu dneska.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
mithro

everton

Reagovat
Taiger

Reagovat
captain18

Reagovat
Edgewalker

Ty jejich centry nám pěkně zatápí

Reagovat
blade115

Everton by měl možná seriózně zvažovat Pulise, tohle už je hodně blízko sestupu.

Reagovat
Mimalu

na ten Everton se nedá dívat a ani bych to neviděl jako individuální problém, ale celý tým jako systém těžce nefunguje.

Reagovat
Mimalu

náááádherna střela

Reagovat
mithro

Reagovat
mr.Silver

Ramsey je hrozny

Reagovat
supervizor

nic nového

Reagovat
masly008

a kdo je jako zatím dobrý?

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey je

Reagovat
Mastný Chobot

a Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette?

Reagovat
masly008

ani omylem,zatím hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

mať tam Wengera namiesto Xhaku, tak je efekt úplne rovnaký

Reagovat
masly008

no.nacho by se s těma střelama mohl už uklidnit.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes už och má viac ako za sezónu 15/16

Reagovat
smazaný uživatel

nenavidim taketo priposrate piskanie utocnych faulov

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Xhaka/Ramsey, Iwobi dolu, Wilshere, Giroud up

Reagovat
masly008

změna systému a půjdou všichni o třídu nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey je dobry

Reagovat
Mastný Chobot

s Lacazettom jediní, čo niečo tvoria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

má na hru podobný vliv jak Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

udrzat Soton

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodca to je ešte väčší šašo než Xhaka pri bránení

Reagovat
Gunner14

Co ted jako písknul kokot?

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozhodci asi debil....

Reagovat
smazaný uživatel

Sotooon ale pako Tadic tiez ked ho dam prec tak zrovna 1+1

Reagovat
masly008

jak toto mohl být faul ramseyho to fakt nechápu.oba tam jdou stejně,ani jeden nehraje balon,oba spadnou a fauluje útočící hráč.rozhodčí alibista nejhrubšího zrna.

Reagovat
tweek

Merson je klasicky mimo.. nechava se strasne oblivnovat reakcemi fanousku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

OT: Jak je to ve fantě se střídáním? Ze základní jedenáctky mi nenastoupil jeden hráč (Firmino).

Co když mám na pozici prvního náhradníka hráče, který také nenastoupil (kvůli trestu)? Půjde na plac další v pořadí, nebo mám prostě smůlu a vystřídá ho ten první a budu za něj mít 0 bodů?

Reagovat
mikelinos

Půjde ti tam ten druhý náhradník

Reagovat
alcantara

Anglicke Atletico nic moc sezona teda

Reagovat
Taiger

Iwobi byl na hřišti vůbec?

Reagovat
masly008

to se dá říct bohužel o všech nemyslíš?

Reagovat
Taiger

Směrem dopředu Aaron, Laca celkem v pohodě, Alexis se klasicky snaží, i když mu to snes zatím nevychází, ale Iwobi? On na tom hřišti snad ani není, jediný, co udělal, tak poslal pár míčů klasicky zpátky a akorát přibrzďuje hru, ideálně na hostovačku s ním co nejdřív.

Reagovat
Gunner14

On ti ojebal starou nebo proč tady tak šiješ do odchovance co má 21 let? Má 100x lepší myšlení než OX v jeho věku ( možná i ted) měl.

Reagovat
Taiger

Až vymyslí dneska Iwobi takovou final přihrávku na gól jak včera Ox, můžem se o tom bavit. Ten hrál včera tak 5x líp a to hrál proti Chelsea.

Reagovat
Wat

To byla finálka jak víno.

Reagovat
Taiger

Nadsázka, i ten smajl jsem tam hodil.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
spider_8

Tam dával finálku spíš Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je bieda

Reagovat
tony223

Everton

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Walker, Otamendi, Kompany (c), Delph, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sterling, Sane, Aguero

Očekávaná, dnes povinnost

Reagovat
Zaschrona

Pulis?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

Zachrání sezonu, po ní odejde a s ním snad polovina těch nesympatických kopyt...

Reagovat
Zaschrona

Bud Pulis nebo Big Sam. Nic jinyho si ti kreteni nezaslouzi...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

SOtva to zapnu tak sebou takle placne Kolasinac

Reagovat
Mimalu

toto by se za Koemana nestalo

Reagovat
kiwwi

*za Moyesa

Reagovat
Zaschrona

Ne, vubec se to pod nim nedelo...

Reagovat
masly008

rozhodčí pískne každý pád hráče.to je jak v la lize

Reagovat
Busby babes

ta obrana Evertonu. uplne bez nasazeni, bez zajmu. Keane jak ty dva souboje s Austinem uplne vypustil? Nechapu.

Reagovat
Busby babes

dostat 4 goly od tymu, co doma v 7 zapasech dal 6 golu. Well done.

Reagovat
smazaný uživatel

skluz od xhaky, ktery nebyl posouzen jako faul

Reagovat
mikelinos

Wenger by takový taky dal

Reagovat
fenixLFC

everton ocividne dobry tyzden

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Arséne

Reagovat
masly008

proč? potřebujem dát gol,systém je nefunkční a on vystřídá kus za kus.

Reagovat
Trand

Hrajeme dobře, jen potřebujeme víc kreativity a Jack by nám jí mohl dodat.

Reagovat
masly008

hrajeme dobře kolem kruho,kolem 16 tam útočíme ve 3 lidech

Reagovat
Trand

Stačilo to.

Reagovat
Mastný Chobot

s tým, že by zmenil systém, už nerátam, lebo Arséne je dinosaurus, ale cením aspoň to, že tam dáva Wilshera a nie Welbecka

Reagovat
masly008

proti liškám ho v průběhu změnil a my jsme otočili.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ale odvtedy to už nikdy neurobil bohužiaľ, aj keď sa to pýtalo asi 5-6x.

Reagovat
Mastný Chobot

ale tam mal Lacazette byť kurva Kola

Reagovat
masly008

přesně,takhle se hrot nemůže chovat,balon v 16 a on odcouvá

Reagovat
Nikikrew

Uz by aj stacilo Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to asi mala byt penalta + ck

Reagovat
masly008

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem dobre, ze Kola ted vystrelil misto na branku do autu uplne na druhou stranu?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, centroval logicky, tam, kde mal byť Lacazette

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Ne, neviděl, protože nestřílel.

Reagovat
masly008

víš že to měl být střílený centr a né střela , že jo?

Reagovat
tweek

Boze to je takovy curacek ten Merson

Reagovat
Mastný Chobot

volá sa Mason

Reagovat
tweek

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj Merson je curacek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bellerin je fakt horší a horší

Reagovat
Ondiis

Debuchy>Bellerin .. ten dneska dokurvil naprosto všechno, ale úplně všechno .. neskutečný výkon

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín je tak moc obmedzený futbalista

Reagovat
Edgewalker

Welbeck by mohl vymyslet jednu ze svých pověstných asistencí, nic jiného nás dneska asi nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

instrukcie su jasne

Reagovat
Gunner14

To je šašek ten rozhodčí

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten Barnes je takova simulantska mrdka

Reagovat
Gunner14

Tam dej Girouda za jednoho stopera ne?

Reagovat
Mastný Chobot

a nedá

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Gunner14

pff Alexis vždycky dává rozhodující penalty

Reagovat
mithro

klasicky arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Gunner14

jasná penalta co zkoušíš

Reagovat
Trand

Penalta jasná a ještě nám jednu upřeli, ale ano, klasický Arsenal.

Reagovat
mikelinos

Neupřeli

Reagovat
Trand

No ten Bradyho skluz na Bellerína byl hodně hraniční, vůbec nehrál míč.

Reagovat
mikelinos

On hrál míč hrudníkem právě

Reagovat
Trand

Podle mě to teda penalta byla, ale z tohohle bych rozhodčího nevinil, já si na první pohled myslel, že normálně hrál míč. Ale to je celkem irelevantní, jen mě naštvalo to "klasicky Arsenal ", protože Arsenal není tým, kterýmu by se dlouhodobě nějak připískávalo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Wat

Však Brady šel do skluzu a trefil Bellerinovi nohy. Míč měl na hrudi jenom proto, že ho Bellerin obhazoval, ovšem málo. Balón prostě nehrál.

Reagovat
mikelinos

Po včerejším klasickým United

Reagovat
Edgewalker

pche, nemaj faulovat

Reagovat
J0EL

Co to trepes, trubko?

Reagovat
mithro

sokujuce, fandovia arsenalu si myslia, ze to bola jasna penalta

Reagovat
Gunner14

Dobrý jebko kdyby to vám nepískli tak už tu brečíš

Reagovat
mithro

pod pod

Reagovat
Gunner14

? Ty tady nezvládáš, já se jen směju

Reagovat
masly008

já si to třeba nemyslím,já jsem tam pentli prostě neviděl.

Reagovat
Taiger

Autista

Reagovat
Trand

To si myslí snad všichni kromě faulujícího hráče a tebe.

Reagovat
mithro

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

http://arsenalist.com/f/2017-18/burnley-vs-arsenal/penalty-given-to-arsenal.html

Pusť si to tady, ten záběr od cca 20. sekundy. Celkem jasně do něj strčil rukama, žádný tělo.

Reagovat
masly008

mi přijde že ty ruce na něho spíš tak položil než že by ho řduchnul,ale fakt je to záběr o ničem

Reagovat
Busby babes

tak z tohodle zaberu a z toho nad tim, kterej je ale spatnej, bych rekl, ze penalta ani nahodou. ano, ruce na nej polozil, ale to je tak vsechno. Takovych souboju je ve vapne pri kazdem rohu 5... Chtelo by to lepsi zaber. nevidel jsem, jestli mu treba nejak nezasprajcoval nohy. Pokud jen ty ruce, tak teda hoooooooodne prisna.

Reagovat
Counter

Souhlasím, že to bylo přísné, akorát tohle nebylo při rohu, ale ve hře, když na něj letěl míč do slušné šance. A Mason tohle Mustafimu v soubojích s Barnesem pískal celý zápas, takže jen držel nastavený metr.

Jinak pořád mám v živé paměti Sterlinga, jak parádně ustál postrčení Rose a z tutové penalty nebylo nic.

Reagovat
Busby babes

jasne, bylo to ze hry, ale stejne. z tohodle zaberu to za me neni penalta ani nahodou. Z pohledu rozhodciho to mohlo vypadat hur. Nevim no, prave tohle by pak asi trestat meli, pokud chtej teda neco delat se simulovanim.

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

to, ze to v tom zapase piskal stejne blbe celou dobu neznamena, ze tohle bylo ok.

Reagovat
Busby babes

jde mi spis o to, ze to Ramsey prihral jak svine. nekdo se ho dotkne na zadech a on tam skoci sipku. Aspon dle tech zaberu, co tu jsou, ktery nemusi byt uplne vypovidajici.

Reagovat
mithro

dotkol sa ho ale ramsey si skocil krasne po pecku.

Reagovat
Busby babes

pokud tam byl jen ten dotek rukama, tak by si na to mela posvitit ta komise a dat mu trest jak Niassemu.

Reagovat
Counter

Vůbec, za tohle žádný trest nepřijde.

Reagovat
Counter

Já si třeba nemyslím, že to byla jasná penalta. Ale bylo pochopitelné, proč to Mason pískl, když podobné zákroky penalizoval celý zápas.

Především nechápu to "klasický Arsenal", když penalty v náš prospěch přichází jednou za uherský rok.

Reagovat
mithro

vid nizsie nie je to prvy krat, kde ste vyhrali proti tymto chudakom podobnym sposobom. ale tu sa lovi jedna radost

Reagovat
Counter

jn, třikrát za sebou jsme Burnley porazili gólem v nastavení. Ale to ještě neznamená, že to dneska byl nějaký zářez rozhodčího.

Reagovat
icemike

Vzdyt hned na začátku bylo to samé ve vašem vápně a nepiskl nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Dement

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
mithro

90 - Arsenal have won each of their last three @premierleague matches against Burnley with goals scored in the 90th minute. Drama.

Reagovat
Gunner14

A tím se snažíš naznačit co jako?

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

ze Arsenal vyhral posledni 3 zapasy goly v 90.+ minute a ze vsechny tri zapasy to bylo drama. Neni zac.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Edgewalker

gol

Reagovat
Gunner14

Alexisssssssssssssssssssssssssssssssssss jebat Burnley

Reagovat
Taiger

GOOOOOOL

Reagovat
supervizor

Tak pro Arsenal nezasloužené tři body.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

jenže tady byl nezasloužený i bod pro oba.hnusný zápas.

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy japaneasy..

Reagovat
Rohlíček

SANCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Kopaci z Burnley, tady to mate

Reagovat
masly008

penalta kterou nikdo neviděl systém o ničem,fotbal o ničem a ještě taková výhra

Reagovat
Minister

ja som ju videl

Reagovat
masly008

já fakt ani z opakovaček ne.

Reagovat
Edgewalker

výkon nic moc, ale pencle to byla na 1000000000000%

Reagovat
Trand

Mě třeba ten fotbal dnes bavil mnohem víc než poslední roky. Připomnělo mi to ty sezony kolem let 2011 a 2012, kdy jsme takhle hráli pořád. Ale zase jsem neviděl první poločas no.

Reagovat
Gunner14

První poločas bylo lepší Burnley, druhej jsme je měli pod zámkem

Reagovat
masly008

Reagovat
Trand

Výsledky byly vesměs stejné, akorát fotbal mě bavil víc. Ale je možný, že si to idealizuju no.

Reagovat
masly008

právě že fotbal byl o galaxii jinde než teď.tohle je humus hra.

Reagovat
Counter

O galaxii jinde to bylo akorát 07/08, pak už jsme hráli nic moc.

Reagovat
masly008

se zálohou rosa,hleb,fabre a flamini to byla super zábava,výsledky nic moc,ale fotbal byl parádní.technický, rychlý.poslední kdy se dalo říct že to byl tzv wengerball.

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal hrá sračku od 2016. Dovtedy to bol celkom pekný futbal, až na nejaké obdobia.

Reagovat
Counter

Však jo, to byla ta sezona 07/08. Pak už to šlo dolů.

Reagovat
kiwwi

v sezóne keď hral Arsenal futbal z inej galaxie vyhrali United treble

Reagovat
masly008

tak arsenalu se tohle v té době vyčítalo že sice hraje krásně a dává šanci mladým a levným hráčům,ale nic nevyhrává.utd měli super mančaft za mega prachy adost toho ubojovali,což se u arsenalu nedařilo.

Reagovat
kiwwi

A ja som myslel že mega prachy sme začali míňať až po odchode Fergieho a za to nás všetci uznávali...

Reagovat
masly008

tak nebudeme si na nic hrát.fergie koupil nejdrahšiho stopera,záložníka na světě v té době.+ nejdrahšího teenegera.prostě účka vždycky jely bomby v nákupech.

Reagovat
kiwwi

ja viem

Reagovat
blade115

Tak ale oni vždycky udělali velký přestup a zbytek vyplnili průměráky, z kterých SAF udělal hvězdy, nebo odchovanci. Ne že by si seskládali celý tým z XX milionových posil jak teď.

Reagovat
Counter

Nebýt dementního zápasu v Birminghamu, tak máte jen double.

Reagovat
smazaný uživatel

mason

Reagovat
Counter

S Deanem nejlepší rozhodčí v lize ♥

Reagovat
smazaný uživatel

uz potreti v rade v nastaveni proti nim

Reagovat
monkej

3 body super, ale čo ma znepokojuje, tak je Bellerin, na ňom nie že nie je vidieť žiadny progres, on je podľa mňa stále horší a horší

Reagovat
Gunner14

V týhle sezoně je náhodou mnohem lepší než minulou(kterou měl špatnou)

Reagovat
tweek

totalni zoldak, snazi se odehrat si jen to sve a zbytek mu je fuk. jen je problem, ze ani tohle se mu nedari...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Dneska mu to nešlo, ale jinak je podle mě letos dobrý.

Reagovat
nani92

Hnus

Reagovat
hefy

Šáh na mě a to nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

burnley takto padalo cely zapas a sudi to piskal :)

Reagovat
masly008

jako na to jsem si taky vzpoměl.on pískl každý pád hráče.hrozný rozhodčí na PL

Reagovat
Euphael

Toto není žádná výhra... kurva to je hnus... Wenger je normálně schopný skončit druhý a zachránit si prdel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Nechápu. Burnley proti nám podá životní výkon, až jsem si v prvním poločase připadal, že hrajeme proti Stoke v nejlepších letech, my to v defenzivě až nečekaně solidně ustojíme a celý druhý poločas je trpělivě zmáčkneme na šestnáctku, dokud nepletou nohama, až to přinese ovoce a vydřeme důležitou výhru, díky které jsme využili ztrát Spurs, LFC i Chelsea. A ty tu nadáváš jak špaček.

Reagovat
Euphael

Souhlasím s tebou, že Burnley je letos skvělé a dneska rozhodně nepropadli. Ale nezlob se na mě, když se neraduju z utrhnutého jablíčka, když nám hnije sad. Dneska si můžeme "vychutnat" to tvé ovoce, ale je třeba si uvědomit (už proboha konečně), že pan Wenger není tím správným správcem sadu. To mačkání je naše klasika. Dost alibistická v mnoha pasážích zápasu. S ohledem na výkon domácích a taky penaltě/nepenaltě jsme si prostě vyhrát nezasloužili. Ve středu porazíme Huddesfield ale o víkendu si nás namaže i ten mamlas Jožka.

Když to teda shrnu tak nepřesvědčivá hra, kdy nám ke třem bodům pomohl sudí.Nezlob se na mě, ale musím špačkovat.

Reagovat
Counter

Takové zápasy má každý tým, obzvláště venku s rozjetým Burnley. Letos s nima DOMA ztratila Chelsea, Tottenham i Liverpool, to už asi není náhoda.

A jinak k tomu Wengerovi - jeho konec si přejeme asi všichni, ale pořád se mu nedají upřít vyhrané FA Cupy (během nichž porazil Spurs, Liverpool, MU na OT, ManCity i Chelsea) a třeba letos jsme po fiasku na Anfieldu zahráli dost dobře jak na Chelsea, tak minulé kolo v NLD.

Reagovat
Euphael

To je přesně ono. Výhra v NLD znázorňuje nepravdivě realitu, ve které se nachází oba kluby. Sice jsme vyhráli my, ale Spurs jsou na tom z celkové pohledu mnohem lépe. Ne proto, že měli před tímto kolem více bodů v lize nebo proto, že hrajou ligu mistrů. Ale proto, že jsou ve fázi, kdy brousí jasnou koncepci, manažer drží pevně uzdu a kádr mají ve stavu, kdy stačí došperkovat nějkou posilou a klidně můžou reálně pomýšlet na titul.

My jsme v situaci, kdy nám nejlepší hráč odejde v létě zadarmo nebo v lednu za plivanec (neviním ho) a ten tým nemá na čem stavět. Proto je třeba, aby si nový manažer přivedl sám vlastní posily a ne co mu pan Wenger zanechá.

Reagovat
Counter

Jestli Spurs v téhle sezoně skončí bez trofeje mimo LM, snadno můžou naopak o své klenoty přijít. Akorát z toho budou mít na rozdíl od nás nějaký profit.

Reagovat
Taiger

Silva hattrick, Sterling bez bodu a v konečném součtování výhra Huddersfieldu 4:3 a můžu to považovat za super kolo.

Reagovat
Counter

Těsně vedle

Reagovat
pingla

150 milionů přihrávek takhle špatně City dlouho nehráli

Reagovat
El Cid z City

naposled v lm a poháru, to zas tak dlouho není

Reagovat
Taiger

Škodaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

gooooooooooooooooool

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

No doprdele

Reagovat
pingla

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vilp

Tomu se říká z hovna bič.

Reagovat
diastan

Nevadí 1:3 bude taky slušný

Jinak ale velmi slabý poločas na naše poměry

Reagovat
vilp

Takový klasický zápas loňské sezony. Kontrola hry, neproměněné šance a potom soupeř z první akce přijde ke gólu. Těch příležitostí k brance tam ale stejně bylo dost.

Reagovat
mithro

konecne poriadny kurz na City

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně otravnej blbeček.

Reagovat
mithro

vinen

Reagovat
masly008

někdo odkaz na gol?spadl mi stream

Reagovat
Sali5
Reagovat
masly008

Reagovat
RKBoy

no to je hanba,City má nakročené k prvej prehre v sezone vo všetkých sútažiach, kiwwi a podobné indivíduá už otvárajú šampus.

Reagovat
RKBoy

tak už ho zas schovávajú.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

čo bola na tom hanba?

Reagovat
RKBoy

sarkazmus.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

hej aj celkom zjavný. Asi slabšia chvilka

Reagovat
diastan

EEEEEEEEEEEEEEEj

Reagovat
Busby babes

to to Huddersfield dlouho neudrzel. no nic, cekam, ze ted dostanou dalsi 3-4...

Reagovat
diastan

Kun, ted tyc....zas potrebujeme moc sanci na gol

Reagovat
smazaný uživatel

wow.. Leroy - jaký přímák

Reagovat
diastan

2. polocas ale velke zlepseni, vůbec nevědí

Reagovat
EXoRcIsT

toto Huddersfield neudrzi to by sa ich hraci museli aspon trochu snazit a dostupovat hracov City

Reagovat
RKBoy

Fernandinho jaká šípka.

Reagovat
Rohlíček

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

proc je vsude ta duha??

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Teoretik

Raheem neví jak, ale je taaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty zmrdi proste neztrati.. Humus

Reagovat
smazaný uživatel

hraju jak majstri

Reagovat
diastan

Reagovat
blade115

Jenom si pro ten titul narozdíl od Mourinha aktivně jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

jj, mourek by určitě nechal na hřisti jednoho stopera (a druhého vyndal za útočníka)a jednoho beka za rovnovážného stavu a ještě VENKU

Reagovat
Counter

Jsi to asi špatně pochopil, blade je s tebou zajedno.

Reagovat
El Cid z City

já s ním taky

Reagovat
blade115

Jsi to asi špatně pochopil ty, vždyť on to vůbec nerozporuje...

Reagovat
Counter

Jestli to "určitě" není ironické, tak fakt nepochopil no

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

takže si vlastne pre titul nikto okrem City aktívne nejde

Reagovat
blade115

Nikdo krom Manchesterů na to letos nemá dostatečně silný kádr.

Reagovat
kiwwi

takže vlastne okrem Guardiolu mohol ísť aktívne za titulom len Mourinho a ten nejde, hej?

Reagovat
blade115

Ne, aktivně si pro něj může jít každý, ale u většiny ostatních klubů by to zdaleka nemuselo stačit, protože mají podstatně horší kádry oproti Manchesterům. Nemá žádný velký smysl vyčítat Benítézovi nebo Kloppovi, že jejich týmy aktuálně nejsou první, byl by spíš šok, kdyby byly.

Reagovat
kiwwi

Benitezovi? Conte má v rukách majstrovský káder doplnený o štyroch hráčov, Klopp povedal že toto už je jeho káder, takže no no excuses, Pochettino nemá v kádri výraznú slabinu, navyše káder tiež posilnil. To čo tu skusas je buď demencia alebo priposratost až za ušami.

Reagovat
blade115

A nebo máme prostě jiný názor na kvalitu těch kádrů no, takže zase čau, protože zas a znovu diskuze s tebou nikam nevede.

Reagovat
kiwwi

dobre pre teba ze si to usekol skôr než by si sa do toho trapasu zamotal už úplne, takže čau

Reagovat
Counter

Pěkně, možná tě až zbytečně podceňuju.

Reagovat
mithro

tento rok im ide vsetko.

Reagovat
Teoretik

Pošli tam Mangalu na ten závěr

Reagovat
EXoRcIsT

keby to hraci huddersfieldu neodflakli tak mohli mat pod bod tak im treba

Reagovat
El Cid z City

pocit frustrace?

Reagovat
EXoRcIsT

ani nie

Reagovat
El Cid z City

ted dva špíly doma a pak rozbít united

Reagovat
J0EL

United s tymto strasne dostanu

Reagovat
El Cid z City

snad je vydáte i vy doma, ale u nás pozoruji v posledních zápasech,že nám odešla taková ta lehkost a jesus a kun nedávaj góly

Reagovat
diastan

Jo bude to paráda, až jim znovu překazíme domácí šńůru.

Reagovat
RKBoy

tak zase, je kludne reálne ,že tam prehráte, Jožko takéto zápasy vie...ale ak nestratíte v nasledujúcich dvoch zápasoch čo máte doma ,tak by prípadná prehra na OT nebola nič hrozné.

naopak,je kludne reálne ,že MU v nasledujúcich dvoch zápasoch stratí, na Arsenale tipujem na 90% x-ko.

Reagovat
RKBoy

ja som celý kludný tvl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele