LaLiga - souhrn 6. kola

25.09.2018, 22:01, aktualizováno 27.09.2018, 23:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid podlehl Seville a napodobil Barcelonu, která překvapivě odjela s prázdnou ze hřiště Leganésu. Valencia se rozešla smírně s Celtou Vigo, tři body naopak získal Villarreal. Atlético potvrdilo zlepšení a bez problémů zvítězilo nad Huescou. Real Sociedad se rozešel smírně s Rayem...

Girona FC - Real Betis 0:1

27.09.2018 22:00

Góly: 64. Loren Morón

Girona tentokrát zklamala a po sérii výtečných výsledků doma nestačila na Betis. O výhře sevillského celku rozhodla jediná branka Lorena Moróna po hodině hry.

Betis předvedl v Katalánsku velmi dobrý výkon a nakonec slavil zaslouženě. Úspěch mu přinesla aktivní hra od úvodní minuty a už v úvodu mohl několikrát otevřít skóre utkání. Poprvé hned ve třetí minutě, kdy těsně vedle zamířil Sergio Canales. O chvíli později byl v obrovské tutovce, po zaváhání domácího brankáře, Morón, ovšem gólmana jen trefil. Domácí poprvé zahrozili ve 21. minutě, kdy zkusil střelecké štěstí Douglas Luiz. Rána to nebyla vůbec špatná, avšak scházela jí větší přesnost. Brankou neskončila ani povedená akce Béticos ve 34. minutě, to takřka z malého vápna zakončoval Ryad Boudebouz, ovšem jen do středu branky a připraveného Bounoua.

Po změně stran se hrála vyrovnaná partie, kdy navrch neměl žádný z týmů. Druhý poločas přesto přinesl rozhodující okamžik. V 64. minutě neuhlídala obrana Girony Lorena Moróna, který v malém vápně jen nastavil kopačku a dostal balón za Bounouova záda. Ze strany domácích mohla přijít bleskurychlá odpověď, ale Christian Stuani v těžké pozici orazítkoval tyč.

Girona byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu. V naději jí udržoval i brankář Bounou, který devět minut před koncem zasáhl při šanci Canalese. Ránu Joaquína zase zastavilo břevno, což mohlo Béticos hodně mrzet, kdyby v nastavení proměnil poslední příležitost na vyrovnání Stuani. Domácí forvard hlavičkoval z malého vápna a výtečný López hostům zachránil tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Getafe CF 1:1

27.09.2018 20:00

Góly: 90+3. Jonathan Calleri - 80. Amath Ndiaye

Už dvakrát v řadě se Depotivo radovalo před vlastními fanoušky z vítězství nad tímto soupeřem, tentokráte ale bylo rádo, že proti Getafe urvalo aspoň bod a že částečně navázalo na své předchozí tři výhry v řadě. Za bezbrankového skóre deset minut před koncem skóroval Amath Ndiaye, avšak Jonathan Calleri v nastavení přisoudil domácím aspoň plichtu.

Možná bylo na obou týmech zprvu vidět, že první vložené kolo, a s ním spojené nepříjemné události ohledně cestování či mobilizace fyzických sil, jim dělá v obvyklých zavedených pořádcích trošku nepořádek. Proto si diváci na Estadio de Mendizorroza museli na první šanci počkat až do 26. minuty, kdy střelu Ángela lapil domácí brankář Fernando Pacheco.

Jen o pár chvil později mohl celek z madridského předměstí jít do vedení po další příležitosti, Jaime Mata totiž využil obrovského zaváhání stopera Xima Navarra, jenže z blízkosti trestuhodně trefil jen Fernanda Pacheca. Deportivo mohlo udeřit ve 41. minutě, rozhodčí Eduardo Prieto totiž i s pomocí videa nařídil v jeho prospěch penaltu.

Domácí forvard Calleri pronikl do šestnáctky, ze strany byl podražený vracejícím Arambarrim a dokonce možná i gólmanem Davidem Soriou, a tak rozhodnutí o pokutovém kopu bylo poměrně snadné. Jenže exekutor Ibai Gómez v zakončení selhal a neprudký pokus usměrnil pouze do míst, kam skočil v pohodě hostující muž v rukavicích.

V 53. minutě Laguardia hlavou trefil jen břevno brány Davida Soriy, naopak Getafe v 80. minutě na druhé straně skórovalo díky Ndiayemu, který po sklepnutí míče od Jaimeho Maty zamířil nechytatelně do šibenice. V samotném závěru ovšem bylo srovnáno, centr Xima Navarra zprava dopravil za brankovou čáru hlavou dobře naběhnuvší Calleri.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Levante UD 2:1

27.09.2018 20:00

Góly: 50. Enes Ünal, 56. Nacho Martínez - 47. Sergio Postigo

Spolu s Valencií zůstával nováček soutěže z Valladolidu do této chvíle jediným celkem LaLigy, který se nezaradoval z jediného vítězství. Ve vloženém šestém kole se ale konečně dočkal. Před vlastními fanoušky se mu podařilo skolit těsně Levante a okamžitě se katapultoval ze samotného dna tabulky až na čtrnácté místo.

Proti sobě se střetly celky, které rozhodně nemohly vesele plesat nad tím, jak vstoupily do nového ročníku. Real doma nezískal jediný bod, dokonce nevstřelil jedinou branku, venku pak uhrál jen tři remízy. Granotas naopak v posledních pěti kolech urvali jen jeden bod, přičemž jejich dosavadním nejlepším výsledkem byla cenná výhra na půdě Betisu.

Sice se mělo jednat o předem vyrovnané utkání, každopádně nejdůležitější statistické údaje, jako například držení míče či poměr střel na bránu, vyznívaly spíše pro domácí. V první vážnější příležitosti se objevil ve 13. minutě domácí forvard Čop, dostal se ovšem do poměrně složitého úhlu, a tak na bližší tyčce brankáře Oiera nepřekvapil.

První poločas byl jinak určitě méně zajímavější než ten druhý, klub z Valencie zahrozil vůbec poprvé až po půlhodině hry, to když od středové čáry doběhl až do nebezpečné pozice José Luis Morales, ovšem ani nadvakrát gólmana Jordiho Masipa nepřekonal. V nastavení sice rozvlnil síť Čop, video ho ovšem usvědčilo z ofsajdu, a jeho gól tak nebyl uznán.

O všem podstatném se rozhodovalo až po přestávce a první změnu skóre s sebou přinesla 47. minuta. Campaňa rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, z níž ještě svou hlavičkou Sergio Postigo trefil pouze rukavice Jordiho Masipa, každopádně z následné dorážky se už prosadil. Nicméně Valladolid se po tomhle inkasování nevzdal. A udělal dobře.

Srovnáno bylo jen o tři minuty později, jakmile Ünal zužitkoval centr Toniho Suáreze z levé strany. V 54. minutě se nechal vyloučit Vukčevič po druhé žluté kartě a následné červené za zákrok na Toniho Suáreze, hosté tak dohrávali o deseti a oslabení nepřežili. Po rohovém kopu Míchela totiž z voleje pálil nechytatelně k tyči v 56. minutě Nacho Martínez.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Celta Vigo 1:1

26.09.2018 22:00

Góly: 25. Michy Batshuayi - 82. Iago Aspas

Tak ani tentokrát to nevyšlo a Valencia dál na první vítězství v sezoně čeká. Proti Celtě Vigo jí sice poslal do vedení belgický útočník Batshuayi, ale osm minut před koncem zařídil dělbu bodů Iago Aspas. Valencia se po tomto kole může propadnout až na sestupové pozice a v ohrožení je pochopitelně kouč Marcelino.

Kdy jindy, když né teď. Zaplněná Mestalla měla domácím borců dopomoci k prvnímu a tolik potřebnému vítězství. Jenže od úvodní minuty hrála častěji s balónem Celta Vigo a tím pádem držela domácí ofenzivu na úzdě. Přesto to byli domácí, kdo otevřel skóre zápasu ve 25.minutě. Po rychlém kontru stanul v tváří v tvář brankáři Álvarezovi Batshuayi a belgický útočník bez problému zavěsil. Jen o šest minut později mohla Valencia přidat druhý gól, ale Rodrigo parádním pokusem těsně minul. To byl dost možná klíčový okamžik celého zápasu, protože kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Valencia vedla o dva zásahy.

Druhý poločas byl na brankové příležitosti ještě o něco bohatší a do hry se konečně více zapojila Celta Vigo, v tom smyslu, že byla před brankou domácích nebezpečná. V 55.minutě měla ale další příležitost Valencia, Rodrigova tečovaná rána nadělala Álvarezovi velké starosti, brankář Celestes jí ale špičkou kopačky zpacifikoval. Na druhé straně měl gólovku Beltrán, jenže ani on netrefil branku.

Postupem času Celta častěji držela balón, jenže byla čím dál víc bezzubější. V 82.minutě ale přišel pro domácí celek velký šok. Po zdánlivě nenápadném centru Juncy ťukl hlavou do balónu Iago Aspas a Neto se natahoval marně. Valencia se s další remízou nechtěla smířit a dvě minuty před koncem mohl vrátit vedení Rodrigo, ale v pádu Álvareze nepřekonal a vlastně se stal smolařem utkání. Marcelinovi svěřenci znovu nevyhráli a v tabulce se s velkou pravděpodobností zase propadnou.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 3:0

26.09.2018 22:00

Góly: 17. André Silva, 21. André Silva, 39. Wissam Ben Yedder

Fantastický večer pro Sevillu! Los Rojiblancos doma přejeli Real Madrid 3:0, když všechny branky nastříleli už v prvním poločase. Blýskl se i Tomáš Vaclík, jenž si připsal další nulu, navíc proti věhlasnému Realu Madrid. Hvězdou zápasu byl ovšem dvougólový Portugalec André Silva.

Real Madrid předvedl dosud nejhorší výkon pod vedením trenéra Julena Lopeteguiho a poprvé v sezoně nezískal ani bod. Sevilla vstřelila všechny branky už v prvním poločase, když obrana Bílého baletu úplně zkolabovala. Velmi cenné čisté konto si připsal český brankář Tomáš Vaclík, Sevillu navíc podržel výbornými zákroky.

Sevilla doma začala s velkou chutí, Realu se vůbec nebála a po sedmnácti minutách měl na kopačce první gól Ben Yedder, jenže přestřelil. To bylo první velké varování a hned vzápětí Sevilla vstřelila gól. Casemiro po těžké přihrávce ztratil balón a rychlý kontr Rojiblancos ztrestal střelou do protipohybu André Silva! Ospalý Real za pět minut inkasoval podruhé, Sevilla rozjela další rychlý kontr a i když Courtois střelu Navase vyrazil, proti dorážce Andrého Silvy už nic nezmohl.

Hosté z Madridu sice mohli snížit, ale Vaclíkovi pomohla při střele Balea tyč. Branková konstrukce (břevno) zvonila i na druhé straně při ráně Vázqueze. Ve 39.minutě už Sevilla vedla 3:0 a s Realem to vypadalo hodně zle. Pas za statickou obranu obdržel Ben Yedder a Courtois mohl znovu lovit balón ze sítě. Real Madrid předvedl příšerný první poločas a po změně stran musel dohánět tříbrankové manko.

Julen Lopetegui nechal na trávníku původní jedenáctku a Real přece jenom přidal plyn a dostal Sevillu pod tlak. Právě v tuto chvíli přišel na scénu Tomáš Vaclík, který nejprve sice z ofsajdu inkasoval, ale gól nebyl uznán a pak skvělým skokem vyrazil střelu Luky Modriće! Po hodině hry pak postupoval sám na Vaclíka Gareth Bale a český brankář opět fantasticky zasáhl.

Sevilla na ofenzívu úplně nezanevřela a i Courtois měl práci a proti Sarabiovi se vytasil se zákrokem. Od čtvrté branky zachránilo Bílý balet štěstí, neboť dorážku nasměroval Vázquez vedle. Andalusané se s blížícím se koncem soustředili na defenzívu a dobře udělali. Real nepředvedl v Seville optimální výkon a zaslouženě prohrál o tři branky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 0:3

26.09.2018 20:00

Góly: 65. Pablo Fornals, 80. Ramiro Funes Mori, 89. Karl Toko Ekambi

Po dlouhých sedmi letech dokázal Villarreal dobýt San Mamés a odvézt si z Baskicka všechny body. Athletic Club hrál s Villarrealem více jak hodinu vyrovnanou partii, ale pak inkasoval a v závěru nezvládl hru vabank. Na vítěznou branku Fornalse navázali Funes Mori a Toko Ekambi.

Villarrealu se výhra bez pochyby hodí. Do té doby vyhrál jen na Leganésu a už potřeboval nějaký výraznější úspěch. Na San Mamés ho ale od začátku nečekala lehká práce.

Tím spíše, že Bilbao bylo v prvním poločase lepší. Výraznější územní převahu ale nedokázalo naplno využít a většina akcí končila před šestnáctkou. Villarreal sice nebyl tolik na balónu, ale ve 27. minutě spálil první velkou příležitost. Z malého vápna hlavičkoval Funes Mori a těsně minul. Na druhé straně měl hned dvě velké gólovky Iňaki Williams, nejprve netrefil branku a pak si na něm smlsl brankář Asenjo. Pět minut před přestávkou pořádně prověřil Simóna ranou z otočky Fornals a první poločas tedy divákům žádnou branku nenabídl.

Ve druhém poločase byl k vidění takřka totožný obrázek, tedy vyrovnaná hra s šancemi na obou stranách. Z úhlu vyzkoušel Asenjovi pozornost Berchiche a za chvíli na španělského brankáře z úhlu nevyzrál Iňaki Williams.

Rozhodující chvíle celého zápasu přišla v 65. minutě a šlo o neuvěřitelný moment. Pablo Fornals si na polovině všiml povyběhnutého Simóna a rozhodl se napálit balón směrem na bránu a jak se ukázalo, šlo o stylové a efektivní řešení. San Mamés oněmělo a Villarreal vedl 1:0. Domácí se z inkasované branky nemohli vzpamatovat a Villarreal je v závěru ještě dvakrát uštkl. Deset minut před koncem zvýšil po rohovém kopu hlavou skóre Funes Mori a minutu před koncem pečetil výsledek Karl Toko Ekambi, když se zbavil brankáře Simóna a do prázdné branky zakončil. Athletic Club úplně rezignoval a div, že v nastavení neinkasoval čtvrtý gól.

Žlutá ponorka zvítězila na San Mamés po dlouhých sedmi letech a vylepšila svou zatím nepříliš dobrou bilanci. Villarreal poskočil na osmé místo, Bilbao je třinácté.

Více informací k zápasu

CD Leganés - FC Barcelona 2:1

26.09.2018 20:00

Góly: 52. Nabil El Zhar, 53. Óscar Rodríguez - 12. Philippe Coutinho

Barcelona nezvládla po víkendu další zápas a v Leganésu dost nečekaně prohrála 1:2. Co naplat, že Katalánci ovládli první poločas a po celý zápas měli drtivou územní převahu. Svěřenci Ernesta Valverdeho ale zůstali v čele, protože druhý Real rovněž prohrál. Výhru domácích zařídili El Zhar a Óscar Rodríguez.

Hosté o víkendu pouze remizovali 2:2 s Gironou a domácí ztrátu chtěli v Leganésu napravit. Barcelona byla velkým favoritem a i v úvodu zápasu se zdálo, že nebude mít sebemenší problémy. Ve 12. minutě přihrál Messi Coutinhovi, který jeho skákavý pas zpracoval a rovnou z první neomylně vypálil! Nádherná branka znamenala vedení Barcelony 1:0 a navíc hosté dál pokračovali v ofenzívě. O pár minut později těsně netrefil branku Lionel Messi.

Leganés čas od času vyrazil do útoku, ale ter Stegen měl práci až po půlhodině hry. Rozeběhnutý Nasjrí vypálil a německý brankář si připsal úspěšný zákrok. Nasjrí pak pozdravil ter Stegena ještě jednou nepříliš razantní hlavičkou přímo doprostřed branky. Leganés ale začal více vystrkovat růžky a v závěru prvního poločasu byl lepším týmem.

Domácím se podařilo na konec prvního dějství navázat a po přestávce se Barcelona nestačila divit. V 52. minutě poslal do vápna vysoký centr Jonathan Silva a Nabil El Zhar hlavou do protipohybu ter Stegena srovnal na 1:1. Následně neuběhly ani dvě minuty a Leganés skóre zápasu otočil ve svůj prospěch. Zkušený Gérard Piqué předvedl neuvěřitelnou minelu a balón chybně naservíroval přímo na penaltu Óscaru Rodríguezovi, který dal gól.

Barcelona na nic nečekala ale krom držení balónu nedokázala nic vymyslet. Až deset minut před koncem vytáhl proti Coutinhovi fantastický zákrok Cuéllar a rovněž dorážku Rakitiće zvládl vyrazit na rohový kop! To byl naprosto klíčový okamžik zápasu. V nastavení mohl Leganés zasadit Kataláncům definitivní KO, ale Nasjrímu střela příliš nesedla. Domácí výsledek udrželi a připisují si velké vítězství. Barcelona poprvé v sezoně prohrála, ale díky zaváhání Realu Madrid zůstala nadále v čele soutěže.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Huesca 3:0

25.09.2018 22:00

Góly: 16. Diego Godín, 29. Thomas Partey, 33. Koke

Atlétiko zapomnělo na všechny špatné výsledky z předchozích kol a doma si bez problému poradilo s Huescou. Utkání mělo už v prvním poločase zcela jednoznačný průběh a Atleti do přestávky stihli nastřílet všechny branky. Prosadili se Griezmann, Partey a Koke.

Vymalováno bylo vlastně za půl hodiny. Atlétiko předvedlo na Wanda Metropolitáno ofenzivní smršť, která sfoukla obranu Huescy jako svíčku. Kouč Huescy, někdejší brankář Atlétika, Leo Franco si jistě představoval jiný návrat. Jeho svěřenci drželi krok jen úvodní čtvrthodinu, než Correa zpětnou přihrávkou ve vápně našel Antoina Griezmanna a francouzský útočník v pohodě trefil prázdnou branku. Madridský celek se i po vstřelené brance usadil na polovině Huescy a obléhal její branku.

Přesně po půlhodině hry už domácí vedli 2:0 a z velké dálky se trefil parádní ranou k tyči Thomas Partey. Golman Werner se mohl natahovat jak chtěl, ale Parteyho střela byla opravdu dobře mířená. Následně neuběhly ani tři minuty a Atlétiko zvýšilo na 3:0. Koke obloučkem hledal Correu, který před Wernerem netečoval ale i přesto skončil balón za Wernerovými zády. Situaci ještě hlavní sudí kontroloval u videa a nebylo nic, kvůli čemu by gól neplatil.

Atlétiko si vytvořilo pohodlný náskok, který mohlo po změně stran už jen udržovat. Svěřenci Diega Simeoneho pak skutečně nikam nespěchali a víceméně nechávali hrát neškodného soupeře.

Huesce v závěru zápasu nebyla přána ani kontaktní branka. Álexe Gallara vychytal Oblak a nic dalšího už utkání nenabídlo. Atlétiko díky skvělé půlhodině porazilo Huescu 3:0.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Rayo Vallecano 2:2

25.09.2018 21:00

Góly: 5. Jon Bautista, 78. Willian José - 31. Luis Advíncula, 36. Óscar Trejo (pen.)

Zajímavé utkání se odehrálo v Baskicku na půdě tamního Realu Sociedad. Domácí celek si v něm rozdělil body s Vallecanem za remízu 2:2, což je pro něho ztráta. Na druhou stranu San Sebastian ještě čtvrthodinu před koncem s Vallecanem prohrával.

San Sebastian vstoupil do zápasu jak nejlépe mohl a už po pěti minutách slavil první branku. Jon Bautista dostal pas za statickou obranu, zvýšil rychlost a svůj postup na Garcíu proměnil ve vedoucí branku! Rayo se sice pokusilo o rychlou odpověď, ale zároveň si muselo hlídat zadní vrátka. Jon Bautista totiž málem využil dalšího zaváhání, ale García proti jeho střele vytáhl fantastický zákrok. A domácí to mohlo mrzet, protože ve 31.minutě hosté srovnali. Morenův centr na malém vápně přizvedl jeden z obránců, načež si pro něho vyskočil Rulli, srazil se s vlastním hráčem a vypadnutý balón dorazil do sítě Luis Advíncula.

A než se domácí stačili s vyrovnávací branky oklepat, přišel další úder. Zaldúa ve vápně fauloval Bebeho a sudí odpískal ve prospěch Vallecana pokutový kop! Óscar Trejo z penalty nezaváhal a dokonal obrat.

Domácí se ve druhém poločase dlouho nemohli dostat ke slovu. Rayo výtečně bránilo a zápas mohlo čtvrthodinu před koncem definitivně rozhodnout, kdyby Kakuta z malého vápna propálil Rulliho. Nestalo se tak, a tak přišel trest. Na krásný centr zprava si naskočil Willian José a hlavou srovnal na 2:2. Ve zbytku zápasu už se na hrací ploše nic zásadního neodehrálo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - SD Eibar 1:0

25.09.2018 20:00

Góly: 68. Mario Hermoso

Espanyol udolal v neatraktivním a nezáživném utkání Eibar 1:0 a v neúplné tabulce se posunul na čtvrté místo. Vítěznou trefu zařídil ve druhém poločase hlavičkující Maria Hermoso.

První poločas nabídl několik zajímavých příležitostí zejména na domácí straně a to hned v jeho úvodu. Například Baptistao se po sedmi minutách objevil za obranou Eibaru, ale balón poslal vedle tyče. Hned z další akce domácích tvrdě vypálil Piatti a Dimitrović musel skokem vyrážet. Eibar měl v první půli jen jednu zajímavou šanci, ze střední vzdálenosti se do balónu opřel Cucurella, ale branku o kousek přestřelil. Espanyol hrál s Eibarem po poločase 0:0, navíc po nepříliš atraktivním herním projevu.

A změnu nepřinesl ani druhý poločas. Ten byl na brankové příležitosti ještě chudší, ale přece jenom přinesl rozuzlení celého zápasu. Vlastně Espanyol udeřil z jedin šance, která byla k vidění na obou stranách. Odvrácený rohový kop vrátil do šestnáctky Melendo a Maria Hermoso z malého vápna hlavou k tyči rozjásal domácí publikum.

Katalánci vedli po osmašedesáti minutách 1:0 a na tahu byl Eibar. Jenomže hosté byli směrem dopředu totálně bezzubí a bez jakékoliv myšlenky. Espanyol tak neměl nejmenší problém výsledek udržet a utkání dovést do vítězného konce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona641117:713
2.Real Madrid641112:613
3.Atlético Madrid63218:411
4.Deportivo Alavés63219:611
5.Sevilla FC631213:610
6.Espanyol Barcelona63126:410
7.Celta Vigo623111:99
8.Real Betis62314:59
9.Villarreal CF62225:38
10.Real Sociedad62229:98
11.Getafe CF62225:58
12.Girona FC62227:98
13.SD Eibar62135:77
14.Real Valladolid61325:66
15.Athletic Bilbao51317:96
16.Valencia CF60514:65
17.Levante UD61149:134
18.CD Leganés61146:114
19.Rayo Vallecano51135:124
20.SD Huesca61146:164

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (304)

Přidat komentář
Phillipinho

Ten stred zalohy Koke-Thomas zatim nejlepsi v tyhle sezone. Skoda, ze na Bernabeu Cholo zase nacpe Kokeho doleva, kde je polovicni. Vypada to, ze se konecne rozehrava Griezmann a Lemar je neskutecnej talent a naprosto perfektne zapada do Cholovo systemu. Navic nepamatuju nikoho z posil, kdo by se dokazal tak rychle adaptovat a najit se hned misto v zakladni sestave.

Reagovat
Visca el barca

Včera to bylo i koukatelný

Reagovat
Kenneth

Jj proti tymu kterymu jste vy dali osmicku.

Reagovat
Visca el barca

Je fakt, že Huesca je to nejslabší co jsem za poslední dobu v lize viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Huescu chytá brankár Atlética, trénuje ich bývalý brankár Atlética a jeden z fan favourites. Navyše, v sobotu El Derbi.

Včera nebol jediný dôvod hrotiť to, pekne sa pošetrili sily napriek výhre o triedu

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Zatim nejvic koukatelny z celyho zacatku sezony

Reagovat
CHONG

Už se tě na to určitě někdo ptal, ale nezaznamenal jsem to, komu vlastně fandíš, když hraje Atlético proti Barceloně?

Reagovat
Visca el barca

Přijde mi víc jako Atlet než Culé.

Reagovat
Jordi Alba

On Barceloně hlavně snad ani nefandí.

Reagovat
Visca el barca

Taky si říkám, proč ji tam vlastně má. Jediný co si pamatuju, že hejtil pořád Paca.

Reagovat
Phillipinho

Atleticu. Barcelone jsem fandil za dob Ronaldinha a pak to trochu opadlo. Jinak ji ale porad sleduju a Messi je muj nejoblibenejsi hrac. Hlavne mam rad obecne spanelskej fotbal, takze sleduju vzdycky hodne zapasu kazdy kolo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Neber to ako vyryvanie, ale...mas priatelku/zenu?

Reagovat
Azazelo RD

Má dvě. Jednu preferuje, s druhou to udržuje z nostalgie, ale obecně má rád ženy, takže jich hodně sleduje.

Reagovat
teenz

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ji mel v ty dobe jeste docela rad...krom Dinha Giuly, Larsson, Puyol, Marquez, van Bronckhorst...Xavi mi jeste tolik nevadil, to samy Iniesta Real jsem nemusel nikdy, ale u Barcy mi ty antipatie nabehly az pozdejc

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thomas je pro mě možná nejpodceňovanější hráč celý LaLigy. Zahraje vysoký standard na všech pozicích kromě útoku a celkem mě zaráží, že pro něj Cholo nemá víc minut. Ke zbytku snad jen to, že ten kádr je optimálně složen na 433 a hrát s ním Cholovo klasický 442 je podle mě zločin.

Reagovat
Phillipinho

Souhlasim, vyrostl ve skvelyho hrace a ma potencial se zlepsovat. Jinak mas pravdu s tim 433. Ve 4-4-2 totiz Koke trpi na kridle a Saul hraje pomerne dost statickyho zaloznika, kde vubec nevyuzije svoje hlavni prednosti. Myslim si, ze Thomas bude hrat proti slabsim souperum kde se bude hodne kontrolovat mic a naopak proti silnym souperum Rodri, kterej e vybornej smerem dozadu. Na kridlech Lemar a Vitolo/Correa. Doufam, ze uz Cholo prestane s tim cpanim Kokeho na kraj.

Reagovat
Switchback

VEN VEN VEN

Reagovat
LAM

Reagovat
Detektiv

Valverde dostane do zimy padaka...

Reagovat
Gazdo

Hahaaa bez sance kamarade

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a Zidana místo něj

Reagovat
LAM

Cokoliv je lepší než tenhle šmoula

Reagovat
LAM

Pozdě

Reagovat
X-bano-X

Na toto je škoda použiť slovo škoda

Reagovat
Mercury

Takovou sračku dlouho nepamatuju. Vlastně od Říma, to není až tak dávno. Ostuda. Valverde prostě nemá co nabídnout.

Reagovat
LAM

Vyhoďte toho zm.da z lavičky.Pod nim hrajem venku naprosto nekoukatelně a stále se to zhoršuje.

Dneska klasika.Leganes ve druhym poločase dvě šance a dva goly a nám tam prostě nespadne nic.Letos se liga na 100% nekoná.Ten tým zase po dvouch vítězství v řadě nemá takovej hlad a s Valverdeho hrou to dohromady dělá tragedii.

Jediná šance je ho vyhodit hned a dotáhnout trenéra se kterym zkusíme aspoň LM,protože tenhle tým se dokáže vyburcovat k Top výkonům.

Jinak 3minuty nastavení na konci už byla taková třešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty 3min byla pecka, ale to je snad každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, že je tam Bartomeu, jehož nejoblíbenější činností je prodlužování smluv.

Reagovat
misinho7

sak vyhrali ste ligu iba raz teraz..ake 2 vitazstva po sebe?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Selektivna pamat.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasné, že se hejtři hned po prvním posraném zápas chytí Pravdou je, že takto tragický výkon opravdu není moc častý, takže je zbytečné z toho dělat nějaký exemplární příklad.

Reagovat
LAM

Jseš slepej.Venku Valverde nemá žádnej herní plán a hraje jen na náhodu.Jediná šance že ho vyhoděj hned,protože hra je pod nim tragická a taktika na Messiho už zná každej.Opravdu někdo věřil že to na konci otočíme tim našim platonickym tlakem?

Jestli nevydíš že Valverde hru nemá kam posunout a za dva roky nedokázal niijak naší hru posunout,tak si slepej.Liga je letos mimo.To je vidět už teď podle přístupu s stylu hry.

Reagovat
Switchback

Na to jakej máme kádr tak fakt bída ...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Co ale vidÍm je tvá bídná gramatika.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Valverde ven

Reagovat
Switchback

Reagovat
LAM

Reagovat
valloire

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát proti týmu, co má 1 bod z pěti zápasu, je opravdu k zamyšlení.

Možná i jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné. Ostuda. Tohle musí mít následky.

Reagovat
Kenneth

Po x mesicich jste v lize prohrali. Jste hrozny placky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prohrát se dá, ale ne s takovýhle týmem. Se vší úctou k domácím.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát se může, ale ne takhle...

Reagovat
LAM

Z posledním týmem.Před tim remíza s Gironou a naše hra pod Valverdem je venku děsivá.

Ale chápu.Čím dýl tu bude tím lepší pro Real.Letos na ligu nemáme.

Reagovat
Baronne

Reagovat
messi80

ale v tom odvolavani trenera su niektori fans neuveritelny...vyhadzovali ste tu enriqueho,valverdeho a budete aj toho dalsieho....a u nas treneri odchadzaju po konci sezony neodvolavaju sa po 6. kole...druha vec je ze zapas to bol strasny...a kritiku si valverde zasluzi...mal by konecne zacat byt trochu odvaznejsi ...ale v sezone vysledkove vypadky budu,herne to bolo snad najhorsie co v sezone uvidime.

Reagovat
LAM

Tvůj názor je mimo.Valverde nedokáže hrát nic jinýho,protože nic jinýho nezná.To ještě opravdu někdo dokáže věřit,že ve druhý sezoně ho něco bouchne do hlavy a začne učit hráče hrát jinak?

Měl by loni líbat p.del Messimu že mu vyhrátl ligu a vypadnout.Tohle je nekoukatelný.

Reagovat
messi80

ale ja sa nejak prehnane nechcem zastavat valverdeho,aj ja si myslim ze to nie je ten najvhodnejsi trener pre barcu,ale ked uz si ho vedenie vybralo a vyhral double je nezmysel ho pri prvej prehre v lige odvolat..ak ta sezona nebude uspesna,v lete pojde,ale urcite nie teraz..tu by ste chceli noveho trenera kazdeho pol roka...

Reagovat
Kenneth

Dneska dostaneme podle me tak 3:0. Absolutne netusi co se deje...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Uz to tam je. A to je jen prvni polcas....

Reagovat
smazaný uživatel

foreshadowing

Reagovat
drussbarb

Pěkně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Uz len cakam, kedy zacneme zvazovat Sampaoliho.

Reagovat
LAM

Blanc někoho trénuje?

Reagovat
ADM

tiez som na neho myslel. Netrenuje tusim

Reagovat
smazaný uživatel

I s jeho dronama

Reagovat
roman1978

diego - nestras

Reagovat
Visca el barca

To tady opravdu budeme hned všechny vyhazovat? Jasně nebylo to ono. Stálo to přímo za prd. Ale ten brek některých. Chci vás vidět až skončí Leo.

Reagovat
LAM

Ne všechny,ale Valverdeho.Ta hra je pod nim hrozná už druhou sezonu a venku hrajem snad čím dál hůř.Co víc potřebuješ?Vyhodit hned nebo není šance

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Nebrzdime teda Lea, kým hrá

Reagovat
Visca el barca

V lize ho nebrzdíme. Chce to hrát pořádně v LM.

Reagovat
valloire

tam to brzdí on

Reagovat
Visca el barca

Ale

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si pedály dědku.

Reagovat
valloire

mam nášlapný, takže to je vyloučený

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, co máš, ale co neznáš.

Reagovat
valloire

Já znám fšechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se kritizuje i po výhrách 4:0 nebo po výhře na Anoetě, tak je jasné že po takové ostudné prohře by už mělo letět celé vedení, trenér, asistenti i všichni hráči kromě Arthura, který má ještě auru nezkaženého borce, který je schopný spasit celý tým.

Reagovat
2miguel1

mas v time take dela a hras toto ? skoro rok som sa ho zastaval, no bez Messiho by jeho pragmaticky futbal bol aleze uplne v lese. Toto je cisty pragmatizmus, kontrolovanie hry, profesorsky futbal. Ked prisiel Enrique do Barcelony, tak od nich chcel hlavne improvizovanie, nech sa prejavi ich genialita. Vychadzalo mu to, pretoze podla mna presne takto treba s takymito hracmi hrat. Jeho slabina bola, ze nevedel reagovat na vyvoj hry a takisto slaba lavicka. Uz mam dost tychto oblekovych trenerov, Valverde je lepsi Wenger, ale ta ista kasta. Tam to musi zit na treningoch, ja ked vidim tie story na instagrame z nasho treningu, tak oni vsetci mi tam pridu prispaty tym jeho pragmatizom. S Pepom by lietali, ze by nevedeli. Tento trener nema DNA vitaza, cim skor ho vyhodime, tym lepsie.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Neutron

jednoznacne Mou...

Reagovat
cejen13

No Wenger právě trenoval taky tímhle stylem, že nechal hráče improvizovat, přesně jak píšeš u Enruiqeho. Takže to připrovnání k Valverdemu je jenom kvůli obleku?

Reagovat
patas92

Tím spíš, že Leo ještě neskončil je kritika naprosto na místě. Kdyby to byla aspoň jen otázka dneška... Naštěstí tu furt jsou i fanoušci, kterým záleží taky na předvedené hře a ne jen výsledcích

Reagovat
patas92

*...a ne jen Klokanometi

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Až skončí Leo, tak bude období hromadných sebevražd.

Reagovat
valloire

ty budeš první

Reagovat
smazaný uživatel

Já skáču až po tobě.

Reagovat
valloire

No já se nehroutím, jenom budu kritizovat špatný kroky El presidenta. Tobě s Messim odejde smysl života vosle.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ani fotbal není můj smysl života. Jsou mnohem důležitější věci. Já to beru jako doplňující zábavu. U tebe to asi bude jinak, když to zmiňuješ.

Reagovat
valloire

tak já s tím ale nezačal sebevrahu

Reagovat
ADM

Hovorím o priateľskej atmosfére

Reagovat
valloire

no tak to si uklidni kolegy....já jsem láska sama

Reagovat
Baronne

Ty si pod tim preview předváděl taky slušný hovna

Reagovat
rave

Nepochopím, jak tu někdo pořád může obhajovat Valverdeho. Vždyť on tomu týmu nepředal absolutně nic! Hra bez nápadu a jakéhokoliv překvapivého prvku, veškeré venkovní zápasy za poslední rok a půl jsou naprostá tragédie a trápení pro fanoušky. Nedokážu si představit tu haluz, co by se musela stát, aby jsme s tímhle uspěli v lize mistrů. Mezitím zabíjíme jedny z posledních Messiho sezón na vrcholu. V koutu duše mu čím dál tím víc přeju, aby někam přestoupil a Barcelona si uvědomila, že je potřeba něco změnit. Valverde na to měl rozpočet i top posily a účinek? Nulový. Nemá se absolutně na co vymlouvat.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
houdic

https://www.youtube.com/watch?v=J7CLfcLtTmg Tohle taky stojí za zmínku - stejnej hráč

Reagovat
oli9

Reagovat
Benfica

Real bez skutočne najlepšieho hráča nezvláda..

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si kus kkta, nic ine sa napisat k tebe neda

Reagovat
Benfica

ani fanúšik nezvláda..

Reagovat
Messi the Genius"10"

Jak nekdo psal v chatu: Real bez CR7 upadne do šedeho priemeru

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldu byl pro real, neco jako paulinho pro barcu

Reagovat
valloire

a tys tady pro EF něco jako Messi pro Argentinu třeba proti Chorvatsku

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
valloire

No King, no party.

Reagovat
smazaný uživatel

No penalty no party. To je Ronaldovo motto.

Reagovat
valloire

No brain, no party je zase tvoje motto.

Reagovat
Messi the Genius"10"

ty jedes

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, mozek je můj zdroj obživy.

Reagovat
valloire

pak nechápu, jak jsi přežil

Reagovat
smazaný uživatel

My Java programátoři se máme náhodou dobře.

Reagovat
valloire

Jaká Jawa? Ta se neprogramuje, ta jezdí sama.

Reagovat
smazaný uživatel

To je programovací jazyk. Můžeš se s aplikacemi napsané v Javě setkat od automatů na kafe až po bankovní aplikace jako je třeba Servis24.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ze jako programátor bys měl poznat trolla a nekrmit ho ;)

Reagovat
ttopi

valloire - asi nejobjektivnější fanoušek Realu tady na EF...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho krmím rád. On nikdy nezklame a já se zasměju.

Reagovat
valloire

Jen neříkej. Nepoznáš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznám senilního dědka.

Reagovat
valloire

to říkám, nepoznáš nic

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tvé výroky stačí negovat, aby to byl zaručený fakt.

Reagovat
valloire

No vůbec hele. Asi sis všiml, že mám vždycky pravdu a to poznání tě rozrušilo do té míry, že se ho snažíš shodit. Ale to se ti nepovede. Pravda vždy vyjde najevo.

Reagovat
valloire

A co tenhle výrok? "Messi je nejlepší hráč historie"....

Reagovat
drussbarb

Když si vzpomenu, cos tu předváděl na zápasech Arg na MS, musím říct, že jsi ztratil respekt, který jsem k tobě občas i měl...

Vlastně by mě ani nepřekvapilo, kdyby jsi byl Zeman píšící na EF

Reagovat
valloire

Ale....co jsem předváděl? Kritika byla na místě. Já se těšil, co Messi opěvovaný předvede na MS a celkem nejenom mě zklamal. Neříkej, že tebe ne. Takhle hráč aspirující na pozici jednoho z nejlepších v historii nehraje. Za tím si stojím.

Reagovat
drussbarb

U mě jsi tím svým divadlem skončil. Delší zdůvodnění jsem ti poslal přímo tam

Reagovat
valloire

No tak to mě u tebe mrzí, ale s tím nenadělám nic.

Reagovat
drussbarb

Teď už je to jedno, myslím, že to vydržíš

Reagovat
smazaný uživatel

že to byl opravdu Zeman?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

A co loni? To jim taky chyběl? V Juve třeba nadbývá.

Reagovat
ADM

Dnes tu chcem vidieť samé priateľské príspevky a potlapkávanie po pleci s Madridistami za to, že nás v tom nenechali samých.

Reagovat
smazaný uživatel

no blby je, ze si hosi reknou ze vo nic vlastne ani neslo, kdyz real taky prohral

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

je rozdíl prohrát na Seville nebo se zasraným Leganes

Reagovat
madridcan

No len s tym, ze v Leganes mali byt tri body v iste, v Seville iba mozne

Reagovat
smazaný uživatel

no ale byla to dnes fakt sra*ka, dostat trojku je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole bratři, to byla bída...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, jak má hrát, aby zvítězil. Ovšem já žádnej takovej tým nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
valloire

v PD

Reagovat
pepinho2

Sevilla skvělý výkon. Agresivní, skvělý přechod do útoku.

Vaclíkovi to přeju. Si pamatuju, jak se mu tady lidi smáli, že jde dělat trojku https://twitter.com/TalkingLaLiga/status/1045069163344121859?s=19

Reagovat
poz3n

Tohle se čte moc pěkně. Snad se mu bude dařit i dál.

Reagovat
smazaný uživatel

WoW, to je pecka!

Reagovat
2miguel1
Reagovat
Messi the Genius"10"

jak čumí

Reagovat
ttopi

Nevím proč, ale připomnělo mi to:

https://imgur.com/gallery/8vJ4AdY

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík čisté konto proti Realu Madrid. Už jsem viděl všechno.

Reagovat
Messi the Genius"10"

uz to vidim na NOVE: Vaclíkova Sevila odolala Realu Madrid

Reagovat
valloire

jak odolala....zesměšnila ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"Vaclík dovedl Sevillu k triumfu nad Realem"

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám něco jako "Vaslík porazil Real Madrid a oplatil mu porážku z roku 2014"

Reagovat
sylarko

ako uznavam, ze hra pod valverdem nie je nijak oslniva, ale doprdele dajte si uz konecne tie ruzove okuliare dole z oci. ziadny novy pep uz nebude(pokial sa nevrati). vyhadzovat trenera po prvej prehre v lige je blbost. Sracku hra aj real aj atletico a nikto nikoho tam nevyhadzuje. takysto ako aj my aj real aj atletico este v lige velakrat stratia. budte radi, ze ta liga je aspon vyrovnana. Ako aj ja by som si prial lepsieho trenera, ktory by hral krasny ofenzivny futbal, ale KTO? ...blanc? dalej ma nenapada nikto. ja by som nechal tuto sezonu dohrat valverdeho a dalsiu by som vzial nekoho noveho. Strasne by som si prial xaviho, ale ten ma este cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík 1v1 vs Bale

https://streamable.com/gv1oj

Reagovat
valloire

Král by ho napral i s mičudou do sítě.

Reagovat
technecium

*Na tribunu

Reagovat
valloire

ano, mičuda se sítí až na tribunu

Reagovat
Visca el barca

Nohy jsou už asi pod stolem co?

Reagovat
valloire

Na stole. Já od týhle sezony nečekam nic. Ledaže by v lednu dorazil Hazard.

Reagovat
drussbarb

Na rozdíl od "nás" jste favoriti v LM.

Reagovat
valloire

To si nemyslím....nikdo nezvládne vyhrát 4x za sebou. Kromě Di Stefana, Zidana a Ronalda. A ty tu jaksi nevidím. Žádnej vítěznej typ kromě Ramose.

Reagovat
poz3n

výborný

Reagovat
Mateo16

Keby som za posledne zapasy Garethovi zratal kolko takychto situacii kde to vylozene spali najdem toho pozehnane

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

proč ho neoběhnul tragické řešení

Reagovat
smazaný uživatel

a to nebyl prostor, bezel prilis rychle a souperu uz byli skoro u nej. dobre reseni od garetha

Reagovat
pingla

http://imgworld.cz/ukazka/jQqb4RYEc9.png

Nebyl prostor? V pohodě mohl jít na svou levou nohu a oběhnout ho. Nebo střílet na přední tyč po zemi. Vyřešil to strašně špatně, kopl to přímo do něj.

Reagovat
Posledni Kovboj

pekne ho vystal

Reagovat
ADM

10 tímov inkasovalo rovnako alebo menej gólov ako Real / Barcelona

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem bohužel jenom sestřih, ale ten zápas ikdyž začal dobře, tak se nedotáhnul do konce Couts super gol v úvodu, měl ještě tutovku v závěru, ale ta obrana, co dovolila Leganésu, tak to bylo fakt neuvěřitelný trochu mi to připomínalo LFC v minulých sezonách, kdy ofenziva byla super, golová, ale obrana s brankářem dělala hrubý chyby, který stáli LFC body....teď co předvedl Pique nebo ta situace u toho 1. gólu, tolik prostoru, nedůslednost...tak to se prostě nemůže stát ...jediný štěstí je, že Real taky venku bouchnul, takže v tabulce se v tomhle ohledu nic nemění....

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti jsou fakt kámoši.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Benfica

André Silva španielská liga mu ide viac ako talianská..

Reagovat
smazaný uživatel

Real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

No až budú tieto straty smerovať k odvolaniu Marcelina, tak to môžeme akurát zabaliť. Neskutčné naivné straty ako bola napríklad tá na Levante. Šancí sme mali na 5 gólov a nič.

Reagovat
Billy McClane

Tak teraz neviem co je väcsia ostuda, ci prehra na Leganes, alebo dostat 3:0 od Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

uvažoval jsem o tom dlouho a ... nevím. Z mýho pohledu mě strašně nadzvedla naše prohra s posledním. To je neodpustitelná blamáž.

Reagovat
smazaný uživatel

prvni s poslednim, deje se to casto nejen v la lize

Reagovat
smazaný uživatel

s posledním, kterej má 1 bod z pěti mačů?

Reagovat
Visca el barca

a co jako panebože.

Reagovat
valloire

No nic. Akorát to jsou dřevácí a povodili si vás.

Reagovat
Switchback

Indiáni

Reagovat
valloire

tak tak

Reagovat
ttopi

Prohra na Leganes se dá považovat za náhodnou a smolnou. Výhra Sevilly byla dle mě očekávaná, ale ne tak výrazná.

Takže ikdyž Barcelona prohrála s totálním outsiderem, větší blamáž je pro mě prohra Realu.

Reagovat
Diego2

Jasne Leganes

Reagovat
Doubas

Hosi, nedelal bych hnedka unahlene zavery, natoz s vyhazovem Valverdeho. Jen si vzpomente, kolikrat jsme meli horsi podzim a na jare se kluci zacali pekne rozjizdet. To bude kvuli LM dulezitejsi faze sezony..Jestli uhrajem i ligu, to uz bude i o spravne konstalaci hvezd.

Reagovat
technecium

Z našich fanoušků se koukám staly solidní hysterky

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Může se udělat anketa, kdo vyletí dříve: Mourek, Lope nebo Ernesto?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek. Tomu dávám tak měsíc.

Lope a Ernesto půjdou spolu oba příští léto. Tam to je plichta.

Reagovat
X-bano-X

Lope sezonu nedotrenuje. Prakticky z 3 zapasov so silnymi supermi ziskal 1 bod. Ten prehra s atletmi, barcou, vypadne z pohara a leti ako blesk.

Reagovat
CHONG

To jsou zrovna tři týmy, se kterými ztrácíme dost pravidelně...

Reagovat
X-bano-X

No proti baskom z posledných 20 zápasov 4 straty, to by som pravidlom nenazval ale budiž. Proti atletom ste zas v pohárových zápasoch nezvykli prehrávať.

Reagovat
2Forty2

Tak nějak jsem si vzpomněl na ten článek s Jílkem a na ty posměvačné komentáře...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/sevilla-a-real-madrid-jsou-srovnatelni-mini-jilek-408099/

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
technecium

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Murena

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
CHONG

Ale je tam vidět, že madridisti ví svoje, z našeho tábora v tom článku moc výsměchu nevidím.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
maxton

to je tak ked world pro super top the best jedenastka ide hrat vonku proti Seville. Ten prvy polcas otrasny. Avsak tycka Balea, VAR pri Modricovom gole a Baleov najazd mi hovoria ze sme mohli aj vyhrat :D Snad mali len tazke nohy. Inak este spomeniem ze vsetky goly Marcelove :D

Inak neviem co tu kazdy chvali Ceballosa, mne tiez pride ze ma super techniku, ale on vzdy tu loptu len posunie do strany a nikdy k tomu nic neprida

Reagovat
technecium

Spíš než vyhazov trenéra by bylo potřeba na několik zápasů posadit na tribunu Piqueho s Busquetsem. Příšerný výkony.

Reagovat
Visca el barca

Busi je fakt mimo. A Piqué by to opravdu taky potřeboval, jako tenkrát za Lucha. Tohle je jeho třetí gól za tři dny.

Reagovat
LAM

Ono s tim Sergiem to bude opravdu pravda.Hraje otřesně.

Dovolim si takovou úvahu,že by nebylo od věci ho prodat a úplně změnit styl naší zálohy.S nim v základu budem totiž vždy hrát tenhle postupnej přechod,protože s k rychlejší hře nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

hereze!

Reagovat
LAM

Nene jen to vidim reálně.Sergio a Raketa vedle sebe je opravdu hrozně pomalá dvojka a to je problém.

Reagovat
Svatej

To se to od pozy Kante < Bus z pred par mesicu pekne zajimave vyviji

Reagovat
ADM

Lenze Bus drzal level 10 rokov. Zatial je to biednych <10 zapasov. Kante ma este co dohanat. Ale tak to momentalne aj Bus

Reagovat
Svatej

Jasny, jen jsem si chtel taky zkusit mimo sekci nevinne rypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni? Prodávat Busquetse je šílenství.

Reagovat
ADM

Pointu to ale má - Ak budeme naďalej strácať toľko ľahkých lôpt a bude sa na nás valiť protiútok za protiútokom, tak to Sergiovi vôbec nepômože.

Reagovat
smazaný uživatel

To co je tu za cenzura?! To sa nemoze napisat pravda ze pike je kreten? Alebo je to predajna devka? Toto neurobil prvy krat. Ze barcelonska obrana je tragedia?

Reagovat
alcantara

Zvalovat to na Busquetsa, to je solidna bizarnost. Nemame zaloznika, ktory by kontroloval hru a tak to aj potom vyzera. Stracame vela lopt najma Dembele, a ked sa to potom na nas ruti, nestihame reagovat. Nabehy neexistuju, Munir nezohraty, Suarez si nabehne raz za polcas a kraj s Vermaelenom moze vymysliet asi len Valverde. Dve zakladne niekdajsie crty Barcelony su v prdeli. Potom sa to len rve cez upchaty stred, lebo Messi, lenze kedze je jediny, ktory je schopny rychkejsie kombinovat, tak to casto dopadne ako vcera, bez sance. Valverde ma absolutne nebavi po futbalovej stranke, za jeho ery som nevidel asi najviac zapasov, nie primarne kvoli jeho hejtu, ale ani mi to velmi nechyba. Futbal ma bavit, v Barcelone obzvlast, a to sa nedeje. Pragmatickostou, ktoru nenavidim, si to u mnoho fandov obhaji vysledkami, ked nebudu ani tie, tak snad nebude o com...

Reagovat
technecium

"Nemame zaloznika, ktory by kontroloval hru a tak to aj potom vyzera."

Skvěle jsi to popsal, naprosto souhlasím. A pak nadáváš na Ernesta, kterej se snaží herní styl upravit tak, aby se co nejlíp vyrovnal s touto skutečností.

Reagovat
LAM

Snaží upravit herní styl Za tu celou dobu co je tady nezapracoval na hře vůbec.Nic nemění a nikdy ani nic nezmění,protože na to prostě nemá.Nuda a Nuda.

Pep změnil hru City během několika měsíců.U Valverdeho by na to bylo třeba 10let.

Reagovat
technecium

Já vidím ve hře od nástupu Ernesta velké množství změn oproti tomu čím jsme trpěli za Lucha.

Reagovat
LAM

Čím jsme trpěli za Lucha?

Obrana je letos daleko horší než za Lucha a tíha je na Messim ještě víc.

Jenom ti připomenu že Lucha jsme vyhráli treble a double za sebou a špatná byla až ta poslední.Valverde hraje nudu od doby co přišel a jak je vidět přestává mu to vycházet.

S tim materiálem co má prostě nemůže hrát takovou bramboračku proti poslednímu týmu tabulky,proč pořád nějaký výmluvy.

Já jsem byl pro jeho odvolání po prohře na AS,protože tam naprosto nedokázal připravit tým na aktivní presing a tvrdou hru AS(mimochodem pokuď tohle někdo na nás pod Valverdem hraje,tak jsme jalový jako včéra)celej zápas čumel u postraní čáry a nevymyslel nic.A co dokázal vymyslet včéra když bylo třeba dát dva goly?Nic,stále stejná hra do kola kterou od nás čeká každej tým už tejden před zápasem.

Reagovat
Visca el barca

Ernesto je rozhodně lepší trenér než Lucho. Chtěl bych ho vidět, kdyby mu vzali Neymara jak by se s tím podzimem popasoval.

Reagovat
LAM

S tim podzimem se popasoval spíš Stegen a Messi.

Ne Valverde není trenér pro Barcu,protože totálně neumí hrát ofenzivní fotbal a ta bramboračka našemu týmu nesvědčí.

Reagovat
technecium

Za Luchovy třetí sezóny nám absolutně nefungovala hra ani po jednom křídle, měli jsme problémy už s rozehrávkou, každý presující tým nás naprosto vykolejil, tým hrál jako dvě oddělené skupiny - nebránící MSN čekající na míč a zbytek týmu. Lucho nesmyslně rotoval, ztrácel ve venkovních zápasech, přivedl si bandu tragédů v čele s Gomesem atd.

Valverde oživil Albu, stáhnul Rakitiče hloub do pole čímž vyřešil problémy s rozehrávkou, tým se začal opět projevovat jako kompaktní celek, naučil se střídat, reagovat na soupeře a uzpůsobovat soupeři taktiku.

Reagovat
LAM

Opět.Lucho vyhrál Treble a Double.Až ta třetí sezona mu nevyšla.V tomhle ohledu má Valverde sakra co dohánět.

Jak hrozně hezký že oživil Albu,ale tvorba šancí je teď ještě víc na Messim než na někom jinym.Ve venkovních zápasech máme problém přehrávat poslední týmy ligy.

Reagovat
technecium

Valverde vyhrál double s o třídu horším kádrem než měl Lucho v první sezóně, co tam más dál?

Reagovat
LAM

Messi,Suarez,Coutinho,Iniesta,Sergio,Rakitič,Paulinho.

Vyloženě tragickej tým

Reagovat
technecium

Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, Xavi, Busquets, Alves, Alba, Pique, Bravo

O třídu lepší tým, bez debat

Reagovat
LAM

Hráče si vybírá Valverde a za jeho působení se utratilo asi 450 mega Euro.Pokuď bude tvrdit že nemá hráče na dobrou hru,tak je prostě mimo.

Reagovat
Visca el barca

Je září a ty jsi zahodil šance na všechny trofeje Zajímalo by mě co si říkal v lednu za první sezony Lucha

Reagovat
technecium

Proklep jsem si ho na efsearchu a bohužel jsem nic závadnýho nenašel Jen tam furt řešil Ronalda a Messiho

Reagovat
Visca el barca

On je divnej, dal bych mu Ban.

Reagovat
sylarko

je 6 kolo a prehrali sme prvy zapas a ty tu hovoris jak keby sme ich prehrali 10...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
alcantara

A preco sa ta skutocnost neriesi?

Reagovat
technecium

Protože vedení nepřivedlo Thiaga. Tak snad přivede aspoň Pogbu

Reagovat
patas92

Tím se to vyřeší

Reagovat
LAM

Asi tak Pogba opravdu není hráč kterej by dokázal dominovat záloze.

Arthur by tohle změnit mohl a dát Sergia na druhou kolej,protože je tragickej.Rakitič(DM) a Arthur(CM) by tohle mohlo změnit.Sergiův unavenej pohyb už je na mě moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ale my bychom ho časem měli, jen musí Arthur hrát a hrát a hrát. To je jednoduchý. Valverde se až moc kritizuje. Tady si to každej představujue, že budem hrát za pepa. Tak za prvé, Pep je daleko lepší trenér než Ernesto a za druhé ten Pepek měl jeden z nej týmu v dějinách. Ono né nadarmo jsme drtili svět, když jsme měli v záloze dva velikány v top formě a jednoho z nej beků světa. A mě kupříkladu třeba neděle strašně bavila, tam krom výsledku to bylo ok. To že to byla včera blitka je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na stranu druhou má Ernesto zase lepšího levého beka. Asi má i lepší skupinu stoperů. Má lepšího Messiho.

Ten tým nemá herní identitu a tvář. Asi nemáme na to, abychom hru opanovali tak, jak za Pepa, ale chtělo by to, aby ten tým neupadal do herní letargie a bezmoci, kdy hráči neví, co mají hrát. A to jsem letos viděl víckrát. Třeba o víkendu se ztratilo, ale tam jsme se tlačili pro výhru a málem nám to vyšlo i v deseti. Včera to byl celozápasový zmar. A to proti týmu, co má za 5 mačů 1 bod. Tenhle mač je pro mě mementem, na který se nezapomíná. Strašný pocit.

Reagovat
LAM

Já bych se i zaměřil že naše výkony venku a doma.Doma jsme schopný porazit každýho a hrát dobře.Po Valverdem ale hrajem neuvěřitelně špatně venku což prostě není normální.Ten rozdíl je až děsivej.

Letos to na ligu opravdu nevidim ani náhodou.

Reagovat
technecium

Pod Valverdem hrajem venku líp jak za Lucha, ale to jen tak mimochodem

Reagovat
LAM

Jojo Na Valladolid tragédie,na Sociedadu opět tragédie s tim že jsme měli obří štěstí když nám Socky nedali z těch třech brejků gol na 2:0 a pak jsme dvěma haluzema otočili a včéra další krása.Opradu hrajem jak z partesu.

Jedinej rozdíl je že loni měl Valverde venku často hodně štěstí.

Reagovat
alcantara

A zabuda sa na Stegena, ktory nas neuveritelne drzal na zaciatku sezony. Vychytal mnoho cistych sanci doma aj vonku.

Reagovat
Visca el barca

Jako jo, jsou tam problémy. Ale zahazovat ligu, když vidim jak je na tom Real a Atleti nebudou proste sbírat body tak pravidelně jako my, tak mi to přijde úsměvný.

Reagovat
CHONG

Jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet, my jsme zatím ztratili body tam, kde se to celkem čekalo, vy tam, kde se to nečekalo skoro vůbec a naopak tam, kde se to čekalo (Anoeta) jste to urvali...

Reagovat
Visca el barca

Včera to byla komedie z obou stran. Přístup Kroose, Marcela či Piquého bylo na pokuty. Také jsem zvědav. Bude to aspoň zajímavý. V jinejch ligách to tak rozhodně nevypadá.

Reagovat
CHONG

Barcelonu jsem viděl jenom góly, tak nemůžu úplně soudit, ale náš výkon hlavně v tom prvním poločase byl něco šíleného, líp než Marcelo bych zahrál snad i já. Jinak ostatní ligy budou nuda, v Itálii a Francii je hotovo už teď, v Německu bude hotovo brzo, v Anglii uvidíme, ale v La lize to asi bude sranda až do úplného konce.

Reagovat
Kixi Syhimour

V Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je otevřená. Atleti taky něco poztráceli a Real taky nehraje kdo ví co. Letos je ta konkurence na špici nejslabší za dost dlouho. Ale pořád je začátek a ty nejlepší týmy se ještě nestřetly mezi sebou, takže nemůžeme říct, jak na tom vzájemně opravdu jsou.

Já na ligu věřím pořád nejvíc nám - máme nejlepší kádr a máme nejlepšího hráče v lize. Máme nejlepšího gólmana v lize. A hlavně - ligu dlouhodobě umíme. Máme oproti konkurentům velké výhody. Jen musíme začít hrát fotbal, na který máme.

Reagovat
LAM

Pod Valverdem?To budem spíš hrát tu jeho klaisckou nudu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Nejlepšího gólmana v lize mají Atleti

Reagovat
technecium

To je ten, co neumí chytat penalty a má mizernou rozehrávku?

Reagovat
CHONG

Tak nic, nebudu vás rušit ve vaší bublině.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
technecium

Já si vždycky vybavím jak chytal proti Realu ve finále

Reagovat
Billy McClane

Hlavne, ze tu robis sudy, pri tom si myslim ze ho vidis mozno 2-3krat za sezonu

Reagovat
Phillipinho

To chapu, ze si to vybavis, ale prece jeden penaltovej rozstrel nevypovida o tom, jestli u mi nebo neumi chytat penalty. A jestlize chytnul 7 penalt z 12, tak je spis chytat umi nez neumi

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě ne. Oblak je ohromná třída, ale hodně těží z práce celého týmu. To MAtS má víc práce a má výborné zákroky. K tomu je součástí výstavby rozehrávky týmu.

Ale pro někoho může být Oblak lepší, to mu neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není největší sympaťák Navas?

Reagovat
CHONG

Keylor to byl asi jenom jednu sezónu, ale pořád bych ho nevyměnil za nic na světě (i když vloni jsem ho párkrát v návalu zlosti posílal do patřičných míst ).

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Visca el barca

Neděla byla super, včera bída. Naopak pod Ernestem ten tým tyhle vnekovní zápasy většinou otáčí. Aspoň teda v lize. Včera to bylo po dlouhé době, kdy se to nepovedlo a nebyli ani šance. Což možná přikládám k víkendové snaze, kde se do toho bušilo, bušilo. A včera na to nebyla síla.

Já chci letos LM a pokud by se to stalo příští týden se slepicemi, tak by to byl daleko větší problém, než teď v lize.

Reagovat
LAM

Proč by byla prohra na Totenhamu problém?Jde o nejtěžší zápas a důležitější bude vyhrát všechno doma.

Na LM nemáme.Ten tým poslední roky naprosto neumí hrát venku.

Reagovat
Visca el barca

A kdo na lm má? Ano zajímá mě daleko víc zápas se Spurs a pokud ho naši zvládnou tak na nějaký Leganés fakt zapomenu. A přestaň už fakt brečet, to se nedá číst

Reagovat
LAM

Základní skupina LM je úplně k ničemu a jde o to jen postoupit dál(jak ukazuje poslední roky Real)z toho důvodu je úplně jedno jestli prohrajem na Totáči či Interu,protože na jaře se pojede od znova(pokuď se postoupí)

V lize každá stráta(hlavně tak zbytečná v Leganes)počítá a v konečnym důsledku nás může stát titul.

Za poslední roky nám bylo úplně k ničemu jak jsme hráli základní skupiny protože pak stejně přijedem v playoff ven a dostanem tam nakládačku.S tim co hrajem venku teď a to ani jinak nejde.

Reagovat
Visca el barca

No my především musíme z té skupiny postoupit. Nehledě na to, že to je ideální trénink na velké zápasy v PO. Protože Spurs a Inter jsou dobré týmy. Takže ano, já zrovna tuhle základní skupinu beru hodně vážně

Reagovat
LAM

Těžko si ale Valverde může stěžovat na materiál,když má takovej rozpočet.To je prostě blbost.

Arthur musí dostávat daleko víc šancí,protože právě on je hráč kterej dokáže podržet balon,dokáže hrát mezi liniema nebo hrát na jeden dotek.

Naše taktika je postavená na tom že to uhraje Messi sám v záloze i v útoku.Když pak přijde venkovní zápas kde u Messiho jsou pořád dva hráči a nikdo si to s nim pořádně nenarazí tak je problém.

Dle mě máme teď hráče ideálně na 4-2-3-1 s tim že Dembele nebo Malcom by hráli z prava a Coutinho z leva,Messi potom na volnější pozici pod hrotem.Je jasný že v tomhle systému by Dembelea Coutinho museli víc vypomáhat v obraně ale to by neměl bejt problém.

Dle mě je teď poslední šance aby s tim začal Valverde něco dělat nebo aby přišel pořádnej trenér,protože když to tak bude pokračovat dál,tak za 2 měsíce můžem dát lize zbohem.

Jo a jinak jak se tady často kritizoval Semedo,tak Roberto hrál včéra jako jak?Do ofenzívy vůbec nic a klasicky slabota při bránění.RB a CM je teď náš největší problém.

Proti Bilbau bych to zkusil bez Sergia kterej byl včéra zase mimo.

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Raktiič,Arthur,Coutinho-Malcom,Suarez,Messi.

Reagovat
sylarko

ako po 6. kole zatracovat ligu je kusok moc, ano ta hra nieje nijak oslniva, ale tuzku hraju aj real s alteticom...plakat mozes tak maximalne v polke sezony nie na zaciatku...inak stou zostavou suhlasim

Reagovat
Atlético de Madrid

Atletico i pres ten bidnej start jen tri body na celo tabulky

Reagovat
CHONG

Nevím, jak to vypadalo herně, ale výsledkově se ten bídný start trochu nafukoval, remíza ve Valencii a prohra ve Vigu nejsou žádné tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřih Sevilla vs Real

První gól měl i blahodárné účinky viz francouzská hůl v davu

https://youtu.be/UjiGONHEVSc?t=3m19s

Reagovat
Luc-Luc

Atletico ma letos jedinecnou sanci na titul

Reagovat
LAM

Určitě,ale oni mají letos velký problémy proti týmu kteří zalozou.

Řešila se tady věc s tim že Real půjde dolů po odchodu CR,ale tam to může bejt problém jen v golech a né herně.Pokuď by odešel z Barci Leo,tak suveréně hrajem o 3 nebo 4 místo.

Reagovat
Visca el barca

A viděl si včera jak ten Real hrál? Že třeba neporazil silného soupeře? Atlético, Bilbao či teď Sevilla?

Reagovat
LAM

Ztráty Realu na Bilbau nebo Seville jsou velmi častý a proto to nikoho moc nepřekvapý.Za to ztratit doma proti Gironě nebo na Leganes je opravdu mimo.

Reagovat
Visca el barca

A co by jsi vytknul hráčum za Gironu mi řekni.

Reagovat
LAM

Špatnou obranu.Opět a zas nám dělali problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda ohromné chyby při gólech. U obou byl Pique.

Ale jinak asi nic.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kokesh

Na Barcu nemají. Nechápu, proč je zase každý zvelicuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla totalne nacapala RM. Skvely vykony a superovy prechod do utoku.

Musim rict, ze takovy 50% Real jim umoznil vyhrat takhle snadno.

Marcelo dneska na hriste nebyl, a minimalne 2ze3 goly jsou jeho.

Ramos vsude pozde, Nacho cely 45minut prihravky jenom dozadu

Modric mimo 40 minut, Asencio neumi stale hrat od zacatku zapasu.

Benzema se snazil a Bale prvni 15-20minut nikde(myslel jsem, ze nehraje

Jinak tady se poznalo naplno Bale vs CR7. Proste Bale muze vynikat jindy, kdy to neni potreba, ale CR7 to tam soupne v nejpotrebnejsi chvile pro tym.

Bylo jasne a ocividne, jak Sevilla okate sla naplno do Marcelovo stranu. Ramos plaval pod Marcelem a stacilo prostrcit do stredu a Varane tam byl sam na dva hrace.

Sevilla paradni fotbal Takhle se hraje proti hazenkarskym stylu, ikdyz hrali proti deseti hracu, protoze Marcelo tam byl jak cerveny plastovy kuzel...

Reagovat
maxton

CR7 mal za minulu jesen asi 4 goly

Reagovat
valloire

12 záp.-4 fíky....tak na něj je to málo, ale podzim nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys vzpomel na ty vykony zaloha a obranu loni na podzimu....

Reagovat
oli9

Vaclík super a to spousta lidí psalo před sezonou jestli si vůbec zachytá

Reagovat
Carrick

Hlavně prosím nekritizovat Busquetse. On si přece svoje vždy odehraje. A kdo jeho přínos nevidí, tak tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr systém. bus vždy zaisťoval obranu a to mu vždy išlo ale teraz proti legánes tvoril hru on

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem zapas Leganes vs Barca a potvrzuje ten letosni trend, ze muzstva i presne typologicky hraci muzou rozbit typickou hru s prevahou na drzenim micem.(ala letosni Real/MCI nebo Barca)

Nektere pripadech slysim o chybe Pique, ale to vyplyva z horsi kvalit zalohu a okamzite pressink po ztrate mice. Pak je Pique nahrany a chodi do riziko 1vs1. Spise se divim, ze musi za zapas tohle absolovat cim dal vice. Drive to bylo max.2-3 s tim, ze polovina souboj byl tak z 40% ve velmi nevyhodne nabeh pro soupere. Ted je to kolem 4-6 souboji a 60% je na to sam a souperuv nabeh primo na branu, kde hrozi zakoncenim !!!!

Za druhou pulkou jsem od 75.minut slysel na BeIn sport jmeno Messi asi 5x a vzdy zo byla prihravku do stranu. Zaloha i kraj totalne mimo. A chyby v obrane ani nemluve. Docela nechapu Leganes proc se tak stahnul dozadu, kdyby vypustili par breaku navic, tak by to bylo 3-1. Mohli vcera hrat ke konci vice odvazneji, ikdyz hrozilo remiza, ale proc ne...

Snad letos titul vyhraje nekdo jiny nez RM/Barca.

Reagovat
ADM

https://youtu.be/JDCIbJGrQ3g?t=4m40s

Ten nový človek Neymarovi dlho nevydržal Nevedel či sa držať za krk, nos, oči, či čo mu vlastne je

Reagovat
Mass

Škoda že to pak zazdil tou hodně špatnou přihrávkou do prvního stojícího obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

záblesk geniality

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten fornals je úplně jinde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele