6. kolo
25.09.2018 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - SD Eibar 1:0

Espanyol udolal v neatraktivním a nezáživném utkání Eibar 1:0 a v neúplné tabulce se posunul na čtvrté místo. Vítěznou trefu zařídil ve druhém poločase hlavičkující Maria Hermoso.

První poločas nabídl několik zajímavých příležitostí zejména na domácí straně a to hned v jeho úvodu. Například Baptistao se po sedmi minutách objevil za obranou Eibaru, ale balón poslal vedle tyče. Hned z další akce domácích tvrdě vypálil Piatti a Dimitrović musel skokem vyrážet. Eibar měl v první půli jen jednu zajímavou šanci, ze střední vzdálenosti se do balónu opřel Cucurella, ale branku o kousek přestřelil. Espanyol hrál s Eibarem po poločase 0:0, navíc po nepříliš atraktivním herním projevu.

A změnu nepřinesl ani druhý poločas. Ten byl na brankové příležitosti ještě chudší, ale přece jenom přinesl rozuzlení celého zápasu. Vlastně Espanyol udeřil z jedin šance, která byla k vidění na obou stranách. Odvrácený rohový kop vrátil do šestnáctky Melendo a Maria Hermoso z malého vápna hlavou k tyči rozjásal domácí publikum.

Katalánci vedli po osmašedesáti minutách 1:0 a na tahu byl Eibar. Jenomže hosté byli směrem dopředu totálně bezzubí a bez jakékoliv myšlenky. Espanyol tak neměl nejmenší problém výsledek udržet a utkání dovést do vítězného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele