6. kolo
27.09.2018 22:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Girona FC - Real Betis 0:1

Girona tentokrát zklamala a po sérii výtečných výsledků doma nestačila na Betis. O výhře sevillského celku rozhodla jediná branka Lorena Moróna po hodině hry.

Betis předvedl v Katalánsku velmi dobrý výkon a nakonec slavil zaslouženě. Úspěch mu přinesla aktivní hra od úvodní minuty a už v úvodu mohl několikrát otevřít skóre utkání. Poprvé hned ve třetí minutě, kdy těsně vedle zamířil Sergio Canales. O chvíli později byl v obrovské tutovce, po zaváhání domácího brankáře, Morón, ovšem gólmana jen trefil. Domácí poprvé zahrozili ve 21. minutě, kdy zkusil střelecké štěstí Douglas Luiz. Rána to nebyla vůbec špatná, avšak scházela jí větší přesnost. Brankou neskončila ani povedená akce Béticos ve 34. minutě, to takřka z malého vápna zakončoval Ryad Boudebouz, ovšem jen do středu branky a připraveného Bounoua.

Po změně stran se hrála vyrovnaná partie, kdy navrch neměl žádný z týmů. Druhý poločas přesto přinesl rozhodující okamžik. V 64. minutě neuhlídala obrana Girony Lorena Moróna, který v malém vápně jen nastavil kopačku a dostal balón za Bounouova záda. Ze strany domácích mohla přijít bleskurychlá odpověď, ale Christian Stuani v těžké pozici orazítkoval tyč.

Girona byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu. V naději jí udržoval i brankář Bounou, který devět minut před koncem zasáhl při šanci Canalese. Ránu Joaquína zase zastavilo břevno, což mohlo Béticos hodně mrzet, kdyby v nastavení proměnil poslední příležitost na vyrovnání Stuani. Domácí forvard hlavičkoval z malého vápna a výtečný López hostům zachránil tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele