6. kolo
25.09.2018 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - SD Huesca 3:0

Atlétiko zapomnělo na všechny špatné výsledky z předchozích kol a doma si bez problému poradilo s Huescou. Utkání mělo už v prvním poločase zcela jednoznačný průběh a Atleti do přestávky stihli nastřílet všechny branky. Prosadili se Griezmann, Partey a Koke.

Vymalováno bylo vlastně za půl hodiny. Atlétiko předvedlo na Wanda Metropolitáno ofenzivní smršť, která sfoukla obranu Huescy jako svíčku. Kouč Huescy, někdejší brankář Atlétika, Leo Franco si jistě představoval jiný návrat. Jeho svěřenci drželi krok jen úvodní čtvrthodinu, než Correa zpětnou přihrávkou ve vápně našel Antoina Griezmanna a francouzský útočník v pohodě trefil prázdnou branku. Madridský celek se i po vstřelené brance usadil na polovině Huescy a obléhal její branku.

Přesně po půlhodině hry už domácí vedli 2:0 a z velké dálky se trefil parádní ranou k tyči Thomas Partey. Golman Werner se mohl natahovat jak chtěl, ale Parteyho střela byla opravdu dobře mířená. Následně neuběhly ani tři minuty a Atlétiko zvýšilo na 3:0. Koke obloučkem hledal Correu, který před Wernerem netečoval ale i přesto skončil balón za Wernerovými zády. Situaci ještě hlavní sudí kontroloval u videa a nebylo nic, kvůli čemu by gól neplatil.

Atlétiko si vytvořilo pohodlný náskok, který mohlo po změně stran už jen udržovat. Svěřenci Diega Simeoneho pak skutečně nikam nespěchali a víceméně nechávali hrát neškodného soupeře.

Huesce v závěru zápasu nebyla přána ani kontaktní branka. Álexe Gallara vychytal Oblak a nic dalšího už utkání nenabídlo. Atlétiko díky skvělé půlhodině porazilo Huescu 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele