Gambrinus liga souhrn - 8. kolo

27.09.2008, 19:01, aktualizováno 29.09.2008, 19:04
Komentáře a souhrny
Liberec porazil Spartu vysoko 3:0 a znemožnil jí návrat do čela tabulky. Na první příčce je po výhře nad Olomoucí Slavia. České Budějovice slaví první vítězství v sezóně, zdolaly Jablonec 2:1 a odpoutaly se od posledního místa v tabulce. V neděli vyhrávaly takřka výhradně domácí týmy - Teplice, Brno a Příbram. Jedinou výjimkou je porážka Žižkova od Mladé Boleslavi.

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 1:3

27.09.2008 17:00

Góly: 57. Pavel Horváth - 25. Rudolf Otepka, 38. Mario Lička, 63. Rudolf Otepka (pen.)

Baník se pomalu zvedá vstříc lepším zítřkům, po dobrém výkonu v Plzni si připsal druhé vítězství v řadě. Naopak Severočeši čekají na vítězství předlouhých sedm utkání, doma prohráli poprvé v sezóně.

Obě mužstva nastoupila s chutí útočit, první šance však přišla až po dvaceti minutách a Mičola z dobré pozice Poštulkovi velké starosti nenadělal. Už o pět minut později ovšem přišel skvělý protiútok s gólovou koncovkou. Marek potáhl míč po pravé straně, zpětnou přihrávkou našel Otepku a ten z vápna umístil svou střelu přesně k tyčce. Během 32. až 38. minuty mohly přijít hned tři zlomové okamžiky a až poslední možnost využili hráči Baníku. Nejprve kopali po Jiřáčkově faulu na Řezníka penaltu, ale kanonýra Svěrkoše Poštulka vychytal. Za dvě minuty mohl vyrovnat Horváth, kdyby jeho dalekonosná střela byla o decimetry lépe mířena. Poté si již hosté udělali z plzeňských obránců ve vápně stojící kužely a rychlou kombinaci zakončil na malém vápně osamocený Lička. V závěru poločasu pak ještě Otepka neproměnil protiútok dva na jednoho, na druhé straně zase Rezek z otočky pálil jen mimo.

Ze šaten vyšli domácí odhodlaní vrátit se do hry. Hned ve druhé minutě mohl snížit Petržela, ale z blízka branku minul. V 57. minutě už si Horváth vedl daleko lépe. Po skvělém přechodu do útoku nacentroval Rezek do vápna, Petržela přiťuknul domácímu kapitánovi, který nekompromisně zavěsil do šibenice. Jenže radost z gólu netrvala dlouho. Navrátilovy chyby využili hosté k brejku, který zakončoval Svěrkoš kličkou Poštulkovi, ten musel ostravského útočníka stáhnout k zemi. K penaltě se tentokrát postavil Otepka a poslal plzeňského brankáře na druhou stranu. Baník se již neměl kam hnát a v obraně si počínal zkušeně, a tak kromě dobrého zákroku Poštulky proti Svěrkošově přímému kopu se zápas dohrával bez nebezpečných šancí.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 1:2

28.09.2008 10:15

Góly: 50. Petr Švancara - 17. Ludovic Sylvestre, 72. Luboš Pecka

Boleslav po nedělním dopoledni pokračuje ve skvělé sérii neporazitelnosti. Žižkov sice nebyl horším týmem, ale převahu dokázal využít k jedinému gólu.

Aktivní vstup do utkání předvedla obě mužstva, střel však bylo po málu. Ale hned jedna z prvních skončila za zády Bartalského. Sylvestre nepřesně vystřelil s pětadvaceti metrů, díky tomu však trefil Procházku, od něhož se míč odrazil do sítě domácích. Inkasovaná branka Žižkovské povzbudila a do konce poločasu si šance vytvářeli především oni. Ve 20. minutě nedokázal přesného rohu od Straceného využít Gabriel, který zamířil pouze nad. V další šanci se ocitl Demjan, který šel sám na brankáře. Diváci už viděli míč v síti, na poslední chvíli však bravurní zákrok předvedl Miller. Nejblíže k vyrovnání tak měl Švancara, který využil přihrávky do uličky a po úniku dokonce brankáře překonal, ale míč se pro něj bohužel odrazil od břevna na roh.

Po pěti minutách druhého poločasu využil nepozornosti hostujících obránců Švancara. Rozhodčí totiž před přímým kopem neukázal na píšťalku, a tak se pražský útočník rozhodl vystřelit ještě před urovnáním zdi. Na překvapivý gól nestihli zareagovat ani hráči, ani někteří fanoušci. Po hodině hry mohl dokonat obrat Demjan, ale z voleje v dobré pozici trefil pouze obránce. Na druhé straně zase po Sylvestreho centru rozezvučel Poláček hlavičkou břevno. V 72. minutě ovšem napřáhl Luboš Pecka ze šestnáctky k nechytatelné střele, která znamenala pro hosty tři body.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baumit Jablonec 2:1

28.09.2008 15:00

Góly: 34. Petr Šíma, 55. Tomáš Sedláček - 84. Tomáš Michálek

Budějovice se pod trenérem Tobiášem pomalu zvedají, v neděli si připsaly první vítězství, když po dobrém výkonu porazily příliš průměrný Jablonec. Ten v závěru alespoň snížil, k bodům však nedosáhl.

První povedený pokus vyslal na brankáře Kučeru Huber, který po centru Klapky hlavičkoval nebezpečně pod břevno, ale domácí brankář vyrazil. Na druhé straně se po přímém kopu Benáta dostal na malém vápně ke střele Hílek, svou slabší nohou však branku přestřelil. Hrálo se nahoru dolů, větší šance ovšem chyběly, než přišla 34. minuta a kuriózní gól. Z pětatřiceti metrů svůj přímý kop nacentroval Šíma před branku, míč nikdo netečoval a překvapenému Špitovi nezbylo nic jiného než vytáhnout míč z vlastní sítě. V závěru vyvedeného poločasu mohl pojistit vedení Benát, který po přihrávce Šímy netrefil branku jen o centimetry.

Jablonečtí šli ze šaten ofenzivně naladěni, ale uběhlo deset minut a místo srovnání přišel druhý domácí gól. Kombinační akci započal Benát, který na levé straně uvolnil Svátka, ten svou přihrávkou našel Sedláčka, jenž míč bez problémů dopravil do branky. Hosté se pomalu dostávali do tlaku, obléhání branky však své ovoce přineslo až v 83. minutě. Valenta našel přihrávkou zprava Michálka, ten pak svou střelou orazítkoval obě Kučerovy tyče, míč nakonec v síti skončil. Snížení ale přišlo moc pozdě, naopak po Šímově centru mohl navýšit vedení Stráský, ale míč trefil špatně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians Praha 2:1

28.09.2008 17:00

Góly: 33. Daniel Huňa, 45. Lukáš Pleško - 26. Marek Kincl

První letošní střetnutí dvou nováčků Gambrinus ligy zná svého vítěze. Mírným favoritem tohoto zápasu byla domácí Příbram a také zápas zvládla. Výhra 2:1 se ale nerodila jednoduše, jelikož jako první inkasovala.

Bohemka přijela na stadion U Litavky se spíše defenzivní taktikou a hrou pouze na jednoho útočníka. Zdálo se, že tento styl ponese úspěch, jelikož po pětadvaceti minutách vedla. Hra sice byla velmi nepřesná a oba týmy se dopouštěly několika chyb, z ničeho nic však hosté zaútočili, Kincl obešel na pravé straně hřiště dva protihráče a poslal svůj tým do vedení.

V 32. minutě mohlo být vyrovnáno. Přihrávka Mišuna se sice dostala až k Huňovi, ten byl ale překvapen a v dobré pozici vůbec nedokázal zakončit. Uběhla minuta a tentýž hráč se už v koncovce nemýlil, a to když po nenápadné akci přehodil gólmana Wintera. Příbrami se ještě v prvním poločase povedlo dokonat zvrat. Těsně před přestávkou se po centru Klesy prosadil Lukáš Pleško.

Také do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a měli pár dobrých příležitostí, své střelecké konto už ale do konce zápasu navýšit nedokázali. Nejvážněji vypadala šance ze 77. minuty, kdy z první pálil Klesa, avšak přestřelil. Také Bohemians se snažili vymyslet nějakou kloudnou akci, jenže proti dobře hrající obraně domácích fotbalistů se jim prosadit nepovedlo.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - SK Kladno 2:0

28.09.2008 17:00

Góly: 28. Josef Šural, 45. Marek Střeštík (pen.)

Brno si doma poradilo s Kladnem a vyhrálo 2:0. O góly se postarali talentovaní mladíci Šural se Střeštíkem.

Domácí začali aktivněji a v osmé minutě po centru Střeštíka tečoval balon do tyče Mareček. O pár minut později byla k vidění podobná příležitost, když opět centroval Střeštík a do rukou brankáře kladenských tečoval mladíček Šural. Brno se gólově prosadilo až z další šance a mezi střelce se zapsal svým prvním gólem v lize Šural. Útočník dopravil míč do sítě po závaru ve vápně, který vznikl po rohovém kopu domácích. Míč jen těsně přešel brankovou čáru. Šural zařídil i druhou branku Brna, kterou vstřelil Střeštík. Právě za faul na Šurala se totiž kopala penalta, tu potom Střeštík pohodlně proměnil a zvýšil vedení domácího celku na 2:0.

Ve druhé půli bylo stále aktivnější Brno. V možnosti z 57. minuty střílel nejprve do brankáře Šural a násladně mimo dorážející Střeštík. Dvanáct minut před koncem potom ještě pěkně střílel Polách, ale Pavlík si s jeho ranou poradil a Brno tak nakonec vyhrálo 2:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Tescoma Zlín 2:0

28.09.2008 17:00

Góly: 67. Martin Klein, 69. Martin Klein

Teplice díky dvěma gólům Martina Kleina porazily doma Zlín. Góly padly v rychlém sledu po sobě, když se nejprve Klein trefil nádhernou ranou z přímého kopu a následně ještě přidal zásah hlavou po standardní situaci.

Hrúza, děs, bída - to byl první poločas v Teplicích a nemůžeme se divit přítomným divákům, že obě mužstva vypískali. Co se týče šancí, přesuneme se ihned do druhé půle.

V té měl možnost skórovat Vachoušek, kterému pěkně přihrál Mareš, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Smrtící údery Teplic, nebo spíš Martina Kleina, přišla v rozmezí 67. a 69. minuty. První branka byla opravdu výstavní, Klein vystřelil z přímého kopu, ze vzdálenosti 35 metrů a vymetl pavučinu v rohu Baránkovy brány - 1:0. Druhý gól pak přidal Klein hlavou, když se trefil po centru Stožického - 2:0. V závěru ještě mohl pojistit výhru Teplic nad nemohoucím Zlínem Mahmutovič, ale trefil pouze břevno. Zlín kvůli porážce klesl na úplné dno tabulky.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 3:0

28.09.2008 20:00

Góly: 21. Tomáš Necid, 51. Jaroslav Černý, 55. Gianluca Litteri

Slavia se minimálně do pondělí dostala po dalším dobrém výkonu na první příčku. Sigma nepřijela bránit v deseti, na což doplatila, navíc si v útoku v prvním poločase nic nevytvořila.

Podle očekávání se do útoku hrnula od prvních minut hlavně Slavia a v 11. minutě neměla daleko k vedení. Šventův centr na zadní tyč našel nabíhajícího Belaida, který dal vzpomenout na svůj volej ze Zlínu, tentokrát ho však se štěstím Drobisz vychytal. O čtyři minuty později se po odvráceném rohu dostal ke střele zpoza vápna Krajčík, jehož střela nadělala olomouckému brankáři problémy a nechybělo mnoho, aby se Necid dostal k dorážce. Slávistický útočník mohl skórovat hned o minutu později, když se Švento dostal do vápna a jeho centr napříč malým vápnem lehce tečoval Drobizs, tím tak znemožnil zakončení do prázdné branky.

Slávisté pokračovali ve své převaze a ve 21. minutě se dočkali gólu. Švento potáhl míč po levé straně odcentroval na vápno Necidovi, který se zpracováním zbavil Komárka a poté prokázal chladnokrevnost kanonýra střelou ke vzdálenější tyči. Srazit Sigmu na kolena mohl záhy Suchý, který se po rohu ocitl naprosto sám na malém vápně, ale hlavičku nasměroval přímo do náruče zkamenělého brankář hostí. Slavia držela prim, nicméně šancí již moc neměla. V samotném závěru mohl zvýšit Litteri, kdy se po přesném centru Belaida užuž radoval, ale rozhodčí mu branku pro hraniční ofsajd neuznal.

Druhý poločas započal v zajetých kolejích. Belaid se dostal přes tři hráče do vápna a moc nechybělo, aby Litteriho zblokovaná střela skončila za zády Drobisze. V 51. minutě už ovšem nechtěná teč obránců ke gólu vedla. Krajčík přihrál od pravé lajny čerstvému Černému, ten sice nevyslal žádnou úžasnou střelu, nicméně se do ní připletl Hudec a olomoucký brankář mohl už jen v kleče přihlížet. Aby toho nebylo pro Sigmu málo hned po čtyřech minutách vybojoval před vápnem míč Tavares, nahrál do strany Krajčíkovi a ten přesným centrem našel Litteryho, který hlavičkou k tyči překonal bezmocného Drobisze.

Když už se na druhé straně dostal za obranu Hubník, v nadějné pozici pouze zbrkle přestřelil. Slávistické šance byly o poznání nebezpečnější. Po rychlé kombinaci se ke střele zpoza vápna dostal Černý, jehož střelu vyrazil Drobisz pouze k Litterimu, který však po zpracování zamířil zblízka hodně mimo. I dalšímu gólu zabránil skvělým zákrokem hostující brankář, když po rohu k hlavičce dostal Brabec.

Sigma se snažila alespoň o zkrášlení stavu, ale Melinhův centr na přední tyč neumístil do branky Hubník. Na druhé straně si Šmicer pohrál s Komárkem a přiťukl Volešákovi, ale spolupráci dvou střídajících hráčů zastavil dobrým zásahem brankář hostů. To bylo také vše zajímavé z nedělního večera a Slavia tak i napočtvrté udržela doma čisté konto. Naopak Olomouc po dvou výhrách v úvodu ligy čeká na plný bodový zisk již šest kol.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 3:0

29.09.2008 17:15

Góly: 3. Andrej Kerić, 38. Ondřej Smetana, 80. Andrej Kerić

Liberec na Spartu doma skutečně umí a dnes to opět jen potvrdil. Po dvou brankách Keriče a jednom přesného zásahu Smetany slavil vítězství 3:0.

Skutečně nadprůměrný první poločas připravili fotbalisté Sparty i Liberce divákům jak na stadiónu, tak také u televize. Utkání mělo velmi rychlý spád a stačilo pouhých 104 sekund a domácí Slovan se ujal vedení. Po centru Keriče hlavičkoval pouze do obránce Kučery útočník Smetana, míč se ale odrazil zpátky ke kopačkám chorvatského útočníka, a ten se v zakončení nemýlil.

Letenští sice nezačali vůbec dobře, ale od inkasované branky měli přeci jen trochu navrch. V desáté minutě mohl poprvé skórovat Matušovič, ale jeho dělovku z přímého kopu s přehledem zlikvidoval gólman Hauzr. Tentýž hráč zaměstnal jedničku Slovanu i o pár okamžiků později, ale opět bezvýsledně.

Sparta se sice snažila s výsledkem něco udělat, ale gól v první půli vstřelit nedokázala. Další dobrou šanci měl také Kisel, ale i s jeho střelou si gólman Hauzr poradil. V 34. minutě pálil nad břevno Kerič a ještě větší příležitost měl o tři minuty později Filip Dort. Po přihrávce od Dočkala se dostal za obranu hostů, šel sám na Kozáčika, ale míč v jasné tutovce poslal mimo prostor tří tyčí.

V 38. minutě se už ale Liberec radovat mohl. Papoušek poslal centr do pokutového území, našel Kučerou špatně hlídaného Smetanu, jenž typicky hlavou rozvlnil podruhé v zápase síť. Ještě před přestávkou to mohlo být 3:0. Po centru Papouška z rohového kopu pálil z hranice pokutového území Janů, ale gólman Kozáčik jeho dělovku vyrazil, následná dorážka Keriče pro změnu postrádala přesnost.

Kouč Lavička musel o přestávce na nepříznivý stav zareagovat, a proto poslal na hřiště místo Matušoviče dalšího útočníka Bonyho Wilfrieda. V 48. minutě málem Sparta zásluhou domácího Košťála snížila. Vysoký stoper se snažil odvrátit centr, ale míč pouze nazvedl a poslal těsně nad břevno vlastní brány. Další šanci na gól měl Kerič, jeho střelu Kozáčik skvěle vychytal.

V 67. minutě nebezpečně pálil Kisel, ale jeho střela jen těsně minula levou šibenici domácí brány. Sparta si ve druhém poločase moc gólových příležitostí vypracovat nedokázala, navíc potřetí inkasovala. Nezmar vysunul dopředu Keriče, toho jen vlažně sledoval Kučera a liberecký útočník přízemní střelou asi z deseti metrů rozhodl dnešní zápas a stanovil konečné skóre.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha861119:519
2.Sparta Praha852112:517
3.FK Mladá Boleslav852111:617
4.Slovan Liberec851212:1016
5.1. FC Brno842210:714
6.Baník Ostrava841312:713
7.FK Teplice83328:512
8.FK Jablonec83329:812
9.Sigma Olomouc82338:129
10.1. FK Příbram82248:98
11.Viktoria Plzeň815211:138
12.Bohemians Praha821510:167
13.České Budějovice81435:147
14.Viktoria Žižkov820610:156
15.SK Kladno81256:125
16.Tescoma Zlín81253:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 bych nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mě velmi potěšil Baniček.herni projev na jedna.kombinace parada.... RUDA je dabel

Reagovat
$dolar$

Silhavy ven!!!!! Jiracek ven!!!! Rezek ven !!!!! Katastrofa Nic jineho k tomu rict nejde

Staaaaaanda Levy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no Plzen byla bezuba sem nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček byl dneska nejlepší Plzeňák. Ale to, co předváděl Navrátil by stačilo na 1.B třídu.

Reagovat
$dolar$

No mne se Jiracek teda vubec nelibil , jeho zbytecne prihravky nikam a jeho rychlost, nevim, nevim

Reagovat
Shevchenko

Tak snad už? Poslední 3 zápasy: 3 výhry a skóre 12:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Amatérské Boskovice to skóre pěkně vylepšily.

Reagovat
smazaný uživatel

to se to pak počítá

Reagovat
smazaný uživatel

jsem banikovec a proto stáááááááááánda levy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

ja jsem jablonecak a proto je drahej plyn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto vítězství má nesmírnou cenu, protože nás konečně posunulo v tabulce tam, kde podle kvality kádru rozhodně patříme. Z utkání jsem viděl jen sestřih, ale je jasné, že nám hodně pomohla Otepkova branka z 25. minuty. Nechci ani domýšlet, jak by to dopadlo, kdyby 1. poločas skončil bez branek. Jinak Otepka teď hraje z celého Baníku suverénně nejlépe, zkrátka nemá konkurenci. Svěrkošův výkon už šel zřejmě taky nahoru, ale pomohlo by mu, kdyby proměnil tu penaltu. Škoda.

Reagovat
božský John

Take jsem videl sestrih...Rudi zahral zase vyborne podle on linu ale nejhezci okamzik utkani byla Horvathova bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždy raději věřím vlastním očím než on-linu. Nikdy nevíš, jaký idiot to píše... ikdyž ten Horváthův gól byl trefený dobře...

Reagovat
božský John

mas pravdu.. ale do plzne to je trosicku dal takze jsem odkazanej na ten on line kterej sem tam stoji za houby...

Reagovat
$dolar$

A co treba fotbalzive.cz

Reagovat
božský John

mne to furt nejede...nevim jestlito je smulou nebo pripojenim k netu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude prohlížečem. Ve Firefoxu mi to spustit nešlo a rozjelo se to až v Opeře.

Reagovat
božský John

aha..ja totiž vládnu Firefoxem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, tak zkus něco jiného...

Reagovat
božský John

Eventuelne..dik za postreh...co rikas na zitrejsi zapasy nasi krasne ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bys nevěřil, ale z celého světového fotbalu se nejvíce zajímám o naši domácí soutěž. Takže jsem asi jediný, kdo se v tomto směru těší na zítřek. Velice mě zajímá zápas Budějovice - Jablonec. Tam se ukáže, jestli Jablonec má skutečně na to, aby hrál zhruba o 5.-6. místo v tabulce. A pak se těším na Slavii, čekám co předvede Belaid s Necidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi docela z duše, snad jen s tím rozdílem, že jako slávista mám Jablonec a Budějky až ve druhý vlně. Pánové jinak na tom Firefoxu asi něco bude, spouštím to taky pod Operou a je to lepší. Jen nikdy nevím, jestli se to sere mě nebo jim na serveru. Nicméně s Operou mám lepší zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase na přenosy z fotbalzive.cz pomohla odinstalace Windows Media Playeru 11 a nainstalování Windows Media Playeru 10. S ním to funguje i v Mozille.

Reagovat
božský John

No tak zatim prohravame v tych Budejicich ale dame je..o tom nepochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak se zdá, že ta domácí remíza s Kladnem nebyla jen náhoda. Máte problém si dlouhodoběji udržet herní formu. Ale na 1. polovinu tabulky by to stačit mělo...

Reagovat
božský John

To neni o forme to je o penezich..hold bodu mame dost tak kdyz si nekdo rekne o bodik vymenou za penizky tak proc ne..ale na tom neco je co rikas..my se vytahnem proti velkejm tymum ale proti slabejm nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER BANÍČKU JEN TAK DÁÁÁL !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím pochválit fanoušky Baníku za to, jakou nám v Plzni udělali fotbalovou atmosféru (bez jakýchkoli problémů, policisté byli naštěstí bez práce) a jejich hráče za pěkný výkon. Z našich pak Horvátha za gól (ale jinak ) a Jiráčka, který, jak už jsem psal výše, byl dneska nejaktivnější a hodně se snažil. Nechápu, jak může Navrátil hrát 1.ligu, jeho neuvěřitelná chyba před druhou penaltou nebyla zdaleka jediná.

Baník

Plzeň

Reagovat
$dolar$

Silhavy ven!!! Standa Levy dovnitr !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z Žižkova se stal po příchodu Csaplára horký kandidát sestupu

Reagovat
Tomanatura

Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov byl vyrovnanym soupeřem v prvni puli, jenže zahazovali šance, jak vyrovnali na 1:1 tak už byla na hřišti jen Boleslav dali na 2:1 a už nebylo co řešit v klidu si to pohlidali...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi byl sympatictejsi Griga..a nejvic me to stve kvul Strizkovu

Reagovat
Tomanatura

Za Brno nastupuje v základní sestavě obrovský brněnský talent Pepa Šural!

Reagovat
Tomanatura

A teď dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mu je? Na jakým postu hraje?

Reagovat
Tomanatura

Útočník. Je rok narození 1990, takže je mu 18.

Reagovat
smazaný uživatel

brno vždycky mělo velkou líheň talentů, jen je škoda, že často takový talent prosr....

Reagovat
$dolar$

a druhej gol byl po penalte na nej

Reagovat
Tomanatura

Bude mít dobrou budoucnost

Reagovat
$dolar$

Doufam, ale takovych talentu uz bylo

Reagovat
Shevchenko

Klein Mareček

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares

Belaid

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia už to tam láduje, doufám, že nám to vydrží i na Rumuny.

Reagovat
fantomas

Tak jsem se po delší době koukl - jen na druhý poločas - , jak válí ta má Slávinka a nestačil jsem zírat, jaký pokrok jsme udělali (snad to dnes nebyla výjimka, případně at mě někdo vyvede z omylu). Nejenže tomu prakticky nic nechybělo, byl tam pohyb, chytrost a jistota v rozehrávce, ale i bylo vidět, jak se hráči fotbalem baví, a to je přeci to nejduležitější. Ode mě si za dnešek pochvalu zaslouží tito borci: Jarda Černý (virtuos, bohužel u něj mám takový pocit, že se veze s výkonem celého mužstva, když je ten výkon ok - hraje famozně a v klidu, když ne - hraje nervozně a je prakticky na nic), dále duo Tavares-Belaid, Krajčík, Litterimu blahopřeju k premiérové trefě a naopak v druhé půli jsem čekal po těch odách daleko lepší výkon od Necida - prostě jsem ho neviděl, jako by hrál bez chuti...Olomouci zase díky za sympatický herní projev, že nebetonovali, takových soupeřů bude asi čím dál, tím míň, měli bychom si jich vážit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, dneska hráli kluci moc pěkně, jsem zvědav na zítřejší "Impérium vrací úder"

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé přirovnání. Sparta bude ráda v Liberci ještě za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, dneska to byl od Slavie skvělý výkon a snad na to naváže i v Rumunsku. Mě ale překvapil spíše výkon Krajčíka, který v poslední době hodně přidal na aktivitě a oproti jaru je to obrovský rozdíl. Jinak Necid nebyl sice vidět, ale svůj hlavní úkol splnil - dal branku.

Reagovat
fantomas

No, v první půli, druhou odchodil, což se mi pranic nelíbilo...byl zralej na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezdá se ti, že jsi tak trochu rozežranej?

Reagovat
fantomas

Sice jsem ted měl dva chlebíky, ale rozežranej teda nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

To se u nás tak říká, jestli bys toho nechtěl moc najednou. Necid sice nebyl moc vidět, ale trochu nervoval olomouckou obranu, dal gól v první půli, situace byla pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to byla zyvacka

Reagovat
fantomas

Žvýkačka, nebo zívačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Promin, hned mě to trklo...neuvědomil jsem si v tom okamžiku, že jsi vlastně tak tvrdohlavej.

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne sem tam dal toho tvyho oblibenyho smajla co mi na to povis a ty nic?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo --- super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přééésně!

Reagovat
smazaný uživatel

to je kto ten Litteri ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanec Interu Milán. Zatím je ve Slavii jen na hostování.

Reagovat
fantomas

20 let...vysoký útočník, dnes gol hlavou, (viz dnešní krásná rána levačkou, že slávisti ), solidní pokrytí balonu a jeho vedení, víc jsem zatím nezpozoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm takze novy Toni ?

PS:dik za info vsetkym,myslel som si ze z Interu :-)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

takze nahrada za Necida ktory odide do CSKA

Reagovat
fantomas

No, to se ještě bude muset vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ano, ale on este neodisiel(Necid) ,takze by sa mohol

Reagovat
fantomas

Vedle něj? Zas tak jim to dle mého neklape, ale doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam :-) ,dufam aj ze Slavia vyhra titul

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mladej od starýho něco odkouká - myslím samozřejmě služební stáří.

Reagovat
fantomas

No, myslim, že Necka zná líp i ty Stodůlky než Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to,ze celkem rad pada...

Reagovat
fantomas

Ital no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsme sehnali v Itálii, tuším z Interu, ale je jen na hostování - myslím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem rychlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no, já zrovna koušu do dvou chlebíků, tak nestíhám...

Reagovat
fantomas

Pán je velká tlama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden s máslem a se sýrem a druhej s máslem a májkou. Jednou kousnu do toho a pak zase do druhýho, k tomu kafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee korva teď jsem si polil klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ste to co jite

Reagovat
fantomas

Ti povim, že jsem si ted tak podrobil klavesnici, že mi jdou máčknout jen písmenka "s,a,p,t,r,o,d,t,h" Sparta do toho Sparta do toho Sparta do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě se myší odloguj, beru vysavač a jedu k vám. Sejdeme se v 02.35 u kostela na Jiřího z Poděbrad, nevím, kde bydlíš.

Reagovat
fantomas

Neblbniii, jdu do školy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Naštěstí už jsem to rozchodil, vypláchl jsem ty šmejdy kefírem.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som hladny ale nechcem vsetkych zobudit

Reagovat
fantomas

Vaši by tě hnali co? Sotva to má občanku a už je vzhuru do pul jedenácté.

Reagovat
smazaný uživatel

to si píš

Reagovat
smazaný uživatel

keby ma vidis ,tak nepovies za mam 15

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to znám sotva se dotknu dvířek u lednice a už se ozve z obýváku "ZAVÍREJ TU LEDNICI,KDO TO MÁ FURT ROZMRAŽOVAT" a v tu chvíli je vzhůru celej barák.

Reagovat
fantomas

To řvou děti nebo manželka, starý pane?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně partnerka, pak děti, pak sousedi, bydlím v paneláku.

Reagovat
fantomas

Hej, Muzi, to ti musim povědět. My ti dneska hráli dva zápasy a jeden jsme prohráli 0:7 a druhej vyhráli 13:0 - to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se nemohli vzbudit nebo byl tak velkej rozdíl mezi soupeři?

Reagovat
fantomas

Velkej rozdíl...Bohemáci byli zkušenější a dělali vždy tu správnou věc, Nusle byli prostě slabé (což je škoda, maj nedobrou generaci, míval jsem je jako mančaft hodně rád..byli smypatičtí).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Baros ma nejakou novou tureckou pichnu to jinak neni mozny zase dva banany

Reagovat
smazaný uživatel

Začal pít pořádný turecký kafe.

Reagovat
dadoprso

a chodit na turecký záchod

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól byl ale perfektní. Přestup do Turecka se nečekaně ukázal spravným krokem.

Reagovat
F.Torres

baros je proste borec za 3 zapasy 6 golu

Reagovat
Mr.Jindros

Jen aby si to nevybral na celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre spravne stravovacia naviky

Reagovat
smazaný uživatel

kua navyky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dpc niekedy by som si to mohol precitat pred tym ako to odoslem

Reagovat
smazaný uživatel

Na to kašli, to je detail...

Reagovat
smazaný uživatel

nie to niee

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

No vida a megatalent Pepa Šural muže jít válet sudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Megatalent? Pokud je Besta na odchodu, tak do zápasů i nadále naskakovat bude. V jeho věku mu přece nikdo nemůže slíbit místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Navíc nelze ani čekat, že v jeho věku odehraje v lize třicet utkání. Fyzicky ještě zkrátka nemůže být stoprocentně připraven.

Reagovat
fantomas

No ne, já ho hrát neviděl, jen že o něm Tomanatura tak básnil...

Reagovat
Tomanatura

Básnil jsem, protože je to můj kamarád

Reagovat
$dolar$

Pozdravuj ho

Reagovat
Tomanatura

Až pojedu do Brna

Reagovat
$dolar$

Tvymu kamaradovi to jde , kdezto muj moc nehraje

Reagovat
Tomanatura

Kerý?

Reagovat
$dolar$

Dima Tatanashvili

Reagovat
Tomanatura

Nee... Ale hrává že?

Reagovat
$dolar$

On hraval, ale pak musel odjet do Gruzie si zaridit vizum a jak se vratil tak moc nehral az ke konci zapasu , kdy uz to bylo o nicom

Reagovat
Shevchenko

Odkud ho znáš? Já z prvoligových hráčů znám Varadiho.

Reagovat
$dolar$

Mamka ho uci cestinu a ja jsem s ni za nim jednou sel a tak jsme se skamaradili a byli jsme asi 2x na pivku Odkud znas Varadiho?

Reagovat
Shevchenko

Měl přítelkyní u nás ve Starém Městě, ta byla sestra mé známé. Taky často chodíval do hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

On se jim ještě bude hodit, párkrát se ukáže a pak ho za třicet mega pošlou dál. Anebo se uválí mezi sudy Starobrna...

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíte někdo, co se stalo mezi Uličným a Bestou? Proč vlastně musí odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, co se děje?

Reagovat
fantomas

Tak to je velká rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to je celkem pecka pro Brno, pokud mají konflikty mezi sebou, tak je jasný, že nehrají tak uvolněnej fotbal jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to bylo mnohem horší, viz Lejsal vs Wagner nebo Trousil vs Střeštík.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře jsem měl pocit, že je v Brně dobrá atmosféra, šlapala jim hra, navenek se tvářili vyrovnaně. I když uznávám, že do hloubky je nesleduju.

Reagovat
soukup

tak to trousil vs. střeštík brnu jenom prospělo, protože se střeštík probudil a začal hrát i pro tým a ne jen pro sebe. a besta by stejně po sezóně na 99% odešel, protože nechce prodloužit smlouvu

Reagovat
Kapřík

Uličný fyzicky napadl bestu? Hned je mi pan trenér zas o chlup sympatičtější... .

Reagovat
F.Torres

slavie nezklamala zatim miri za titulem, snad ji to vydrzi

Reagovat
$dolar$

Do Plzne s niim ( Bestou)

Reagovat
Shevchenko

Slavia

Reagovat
$dolar$

Sanci jsme meli tak ... 93 , ale ja uz nevim ...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj však Sparta hrala upnou tužku...nevim nevim jak ten Zagreb chěji porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0,0:0,0:0,0:3,0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak by ten konec tabulky mohl zustat

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
Staenly10

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Libereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec jooooo paradni vykon!!

Reagovat
Staenly10

Dufam ze se Litteri jeste predvede a Slavia ho od Interu koupi jako Belaida

Reagovat
smazaný uživatel

kde zase sou ti spartani,ze by jim nebylo do reci

Reagovat
smazaný uživatel

přes slzy nevidí na monitor

Reagovat
božský John

ivosek se sel obesit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady, ale veškeré mé komentáře byly smazány.

Reagovat
božský John

I kdyz to jsou uhlavni rivalove kucí liberecký ale já smekám kloubouk...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci Spartansky to je uz vazne strasny...ted je jasny ze pro slavii je v derby i remiza vyhrou,takze nam nezbyva nic jineho nez proste vyhrat ale jestli se nepostoupi pres Dynamo tak to pujde uz asi jen silne Jen doufam ze Slavie zacne zase ztracet

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen se utesuju tim ze ted po derby nas uz ceka jen silna ostrava,kdezto slavii jeste Brno,Bolka,Teplice...tak snad jeste neco postraci

Reagovat
božský John

no jestli ste U nisy dostali za 3 tak u nás na Střeláku aspoň za 5...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš nevyjde slunce.

Reagovat
božský John

To ne,...my jsme letos nabušený..proti silnejm...většinou...

Reagovat
smazaný uživatel

skutecne?no zatim jste hrali jen s ostravou a ta byla silne v krizi a vyhrali jste jen o gol,takze bych to tak optimisticky nevidel

Reagovat
božský John

s letos dost silnou Bolkou bod,v olomouci(s kterou jste to doma nemeli plnej pocet) bod taky...jenom na Slavii no

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak se předvedete proti Brnu.

Reagovat
božský John

To je v cajku..hraje se večer takze Moraváci budou zmrzli jak drozdi..nemam strach...

Reagovat
smazaný uživatel

slavie ma zase letos neobycejny stesti na los,vzdycky dostane soupere v klesajici forme (Banik,Zlin,Olomouc),no snad uz vam to Bolka zadarmo neda a Brno taky zabojuje...A taky je na case aby konecne i Teplice vas o neco obrali,ale kazdopadne rozhodujici bude derby,kdo ho vyhraje tak ten bude podzimni mistr si myslim

Reagovat
Tomanatura

Promiň, ale předvedená hra má něco společného s losem? Začátek měla daleko težší, navíc teprve chytala formu.

Reagovat
smazaný uživatel

kterou chytla diky losu zacatek tezsi?vzdyt hrala jen proti Liberci a Baniku v krizi,my uz mame Brno,Bolku,Lib,Tep,Olomouc ve forme za sebou,kdyby jste nemeli dvojzapas doma Pribram,Bohemka myslim ze by jste se tak rychle nezvedli

Reagovat
Tomanatura

Tojo, ta Bohemka hodně pomohla. Ale hra je perfektní, to musíš uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapči tady prosímtě. Taky tady nepíšu, že ten náskok se mi zdá malý, protože v Liberci jsme byli lepším týmem a v Plzni dostali gól v nastavení... Ligu vedeme zaslouženě. Za to, že někdo nedá 4 zápasy gól, nemůže Lubas a jeho špatné vylosování

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nevím, v čem nám měla pomoci Příbram a její velmi dobře organizovaný beton

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si stavíš ten domeček z karet, dej pozor, ať nefoukne vítr.

Reagovat
fantomas

Ty už opravdu nevíš na co se vymluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

priste to bude spatne zastrizeny travnik

Reagovat
Staenly10

A nebp spatne poveseny site

Reagovat
božský John

taky si mylsim..az bude velky derby mezi Slovanem a Jabloncem tak urci nejen viteze podzimu ale cely ligy..pocitam ze porazenej z derby bude scelkove 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi případ

Reagovat
Tomanatura

Proč jste mi smazali můj komentář na utkání Sparty?

Reagovat
Tomanatura

Heh, soráč. Já to napsal do preview

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku je 3:0 ještě daleko sympatičtější výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dobrý kolo, musím se přiznat, že jsem docela koukal na výkony rozhodčích. včera i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka je konečně pravdivá. Slavia je momentálně bezkonkurenčním týmem. Už se těšim na derby a drtivou výhru Slavie! SKS FOREVER

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, derby je úplně něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ano tim se teď hodně sparťanů utěšuje

Reagovat
Logan

to je kruta pravda,ktera me strasi,ale kdyz nebudeme hrat zandoura a budeme chtit vyhrat,tak verim v uspech...ale zalezet bude i na Uefe,pokud by sparta postoupila a my ne,tak to muze dopadnout i uplne jinak ...

Reagovat
smazaný uživatel

stačí aby Slavia hrála jako doposud...Tavares s Belaidem nemaji v lize konkurenci, obrana se Suchošem na stoperu šlape a o útoku, kde se pěkně zapracovává Littery ani nemluvim.........když nebudou vymejšlet kraviny, nebo se za ten týden Sparta nedá zázračně dohromady, nemůžou prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

ty si naivni !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ten, co tvrdí že Baník je nejlepší.

Reagovat
Tomanatura

Ještě řekni, že nehrajem nejlíp??!!! Baník jsme přejeli jak chleba máslem...

Reagovat
smazaný uživatel

Chleba máslem.

Reagovat
Tomanatura

A není liž pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je, ale spíš Nůž máslem ne?

Reagovat
Tomanatura

Nene, říká se i toto

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím dvacetimilionového Kušníra, tak musím i mého "oblíbence" M. Jarolíma označit za pana fotbalistu

Reagovat
Logan

pekne receno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho tady chválím od léta .

Reagovat
smazaný uživatel

do háje, na slovan fakt nemá cenu sázet. každej zápas jako noc a den

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Spartu

Reagovat
Logan

pro spartu .... vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velice zajímavý názor

Reagovat
Tomanatura

Ale výstižný

Reagovat
smazaný uživatel

Toť otázka, do dnes se přesně neví, jestli ve Starověkém Římě při gladiátorských zápasech ukazovali palec dolu, když chtěli, aby byl bojovník zabit či to bylo obráceně. Tudíž i tady bych to mohl brát jako podporu Spartě

Reagovat
Tomanatura

Starověký Řím je dávno zapomenut, pčichází éra novodobého eurofotbalu, ve kterém palec dolů znamená nesympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to převzato z toho Říma, tudíž i teď si tím člověk nemůže být stoprocentní

Reagovat
Tomanatura

Na těchto stránkách bys ale přesvědčen být mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Osvětlit to může jedině ten, na koho jsem reagoval.

Reagovat
Logan

prepis ze spartanskeho fora : "Rychlej kombynační fotbal na kterej nemůže soupeř reagovat,víte kdo to řekl Jarolím a asi má pravdu bohužel musím uznat že Slavia ho hraje my tak čtyři roky ne dokud se tohle nezmnění tak se nepohnem z místa."

Reagovat
Tomanatura

Navíc se píše kombinační...

Reagovat
Logan

to ja vim...proto jsem to tak nechal aby bylo videt ceho vseho jsou schopni se napachat i na jazyce ceskem

Reagovat
Tomanatura

Prostě Sparta

Reagovat
Logan

je videt ze fanousci sparty jsou opravdu v krizi,kdyz napisou i toto : "tak kdy budem mít kádr na to,abysme taky hráli takovej fotbal jako Slavie dneska mrs.Křetínský? Musim říct,že sem se neska koukal až do konce,protože Slavie hrala fakt pěkně a zároveň sem paradoxně trpěl.Sem zvědavej zejtra,ale dnešnímu výkonu Slavie se těžko přiblížíme,takhle sme bohužel letos ještě nehráli a dlouho hrát asi nebudem"

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Spartani nejsou tak hloupí, jak to vypadá většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

mrs. Křetínský??

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Vždyť tomu rozumí jako ženská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jak trefné.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
dadoprso

Říká ten, co je líný psát háčky a čárky. A je schopen napsat " schopni se napachat".

Reagovat
Logan

Psát háčky a čárky klidně můžu a co se ti nelíbí na "jsou schopni se napáchat" opravdu nevím...

Reagovat
dadoprso

sám teď nevim, asi už sem byl ospalej

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že zachvíli u vás skončí další trenér

Reagovat
smazaný uživatel

špatný vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím....ale měl si dát spiše 300. pro Spartu .... 3:00

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Uličného.

Reagovat
smazaný uživatel

smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Neva, mě bolí koleno

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pro ty kterým se nelíbily Barošovy góly co dal nedávno v UEFě mrněte na jeden z těch co dal včera

http://www.dailymotion.com/tag/galatasaray/video/x6wr9l_galatasaray-4-1-konyaspor-turkcell_sport

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, dnes všechen smích na účet sparťanů, ti byli tak krásně marní...na to se vyplatilo jít....jinak Kerič perfektní výkon, k perfektní útočné práci přidal i defenzivní, škoda že to tam těsně před půlkou netrefil, mohla být trojka v poločase a to už by byl doopravdy výsměch....tenhle útočník to žádnou moc velkou konkurenci prakticky nemá....výborný zápas, po dlouhé době nelituju, že jsem tam zašel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

výstižné, ale poněkud dlouhé...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dostala pěknou šišku, Víťa Lavička teď bude v Liberci ještě populárnější.

Reagovat
smazaný uživatel

si měl vidět jak sme ho přivítali...doknce i brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení výkonu si radši po dnešní návštěvě Plzně a natrhání pár jablíček nechám až na zítra,jinak bych asi obdržel trochu ovoce...

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jste nějaký vysmátý. Zelená je tráva?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale kdyz vidim spartu ............... tak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

uz jenom 6 bodiku !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm. Se Slavii Baník rupnul, v Edenu maximálně plichta - když to Slávka a rozhodčí podělá. Takže sedm. Ale na předkolo vám stačí čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky rozhodci?? jeste me rekni ze vam ublizuje.... nj to su ti ubreceni slavisti. a aby ses nedivil na tem slavnem edenu az vas tam klepnem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

až pokvetou hrábě...

Reagovat
smazaný uživatel

Kristepane, já neřekl, že nám rozhodčí ubližujou. Já jen chtěl říct, že pokud to nepodělá Slavia a rozhodčí se neupískne - což, jak jistě uznáš, v GL není nic neobvyklého - tak při předpokládané formě a kádrech obou týmů neuhrajete víc než plichtu. Je to předpoklad, nikoli tvrzení - balón je kulatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je ta tabulka hezká, tak jak má být. A taky podle zkutečnosti. Toto kolo jasně vyložilo karty: Slavie 3:0 Olomouc Liberec 3:0 Sparta k tomu neřeba nic dodávat..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, to byl sešup ... No, je potřeba opravdu zapracovat na útoku a hlavně vyhodit toho Kučerovic tragéda. Nedělám si statistiku, ale on byl u většiny gólů, co Sparta letos dostala a to nehrál zdaleka ve všech zápasech. Co na to víc napsat ...?

Netrete, prosímtě, každej začněme u sebe, vyvoláváš tady Sparťany, ale že jsi se minulou sezonu, když jste ztráceli náskok též ztratil jak pára nad hrncem už nevidíš ... bože, kam tohle povede ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to chtělo vyhodit nejen Kučeru (za kterého moc nevidím náhradu). Had je daleko větší tragéd a Kudela v defenzívě taky nic moc....v případě, že by na stoperu hrál Voříšek.

Dalším je Kisel. On sice střílí z každé pozice, ale svůj účet uzavřel tradičně tím jedním gólem proti Brnu a teď, i když v poli je tragický stejně jako v zakončení, tak z toho těží . Takže Kisel pryč ze základu. Kulič tam taky nemá co dělat. Doufám, že víc šancí bude dostávat ten Wilfried. Bohužel chybí někdo, kdo je schopný dát přesný centr (opět jsme u Horvátha), tudíž věškeré centry do vápna jsou k ničemu a i případné nasazení Doška, který předloni i občas loni dokázal ve vápně něco vybojovat je k ničemu.

Bohužel není moc kde brát. Je sice sympatický, že dostávají šanci hráči jako Zeman, Kušnír, Vacek, ale oni na to nemají. Těm se povede maximálně jeden poločas, jinak nic. S nima to těžko uhrajem. A já hlavní problém vidím v záloze, né v útoku. A do zálohy už tam nikdo není. Matušovič taky jednou zahraje dobře a pak dvakrát mizerně

Reagovat
alias

Hlavně změnit majitele. Vždycky když Spartu vlastnili slováci nestálo to za nic. Takovýhle lidi, kteří chtějí na fotbalu jen vydělávat náš fotbal dopředu neposune. Říkají si sponzoři, ale jen prodávají vše co umí kopnout do balonu a pak berou nazpátek "vynešené slepice" typu Bergera nebo laciné hráče, které nikdo nechcel. Je zajímavé, že v Rumunsku a na Ukrajině to jde, tam jsou majitelé totiž ochotni do fotbalu investovat ( nákupy kvalitních zahraničních hráčů viz . Cluj, Doněck apod) a ne se jen na něm přiživovat a na velké sponzory si jen hrát. Sparta tápe již několik let a neustále se to řeší výměnami trenérů, ale zakopaný pes bude asi někde úplně jinde. Na Spartu jsem jezdil pravidelně na všechny zápasy i do zahraničí, ale teď už tam nechodím a pokud se nezmění politika klubu tak ani chodit nebudu a takových jsou tisíce (viz návštěvy na domácích utkáních). Je mi ze Sparty smutno, prohrát se může, ale že se x let stále přešlapuje na místě a není vidět sebemenší zlepšení ani v herním projevu to je na dlouhé zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy v majitelech chybu nevidím. Né, že by se mi ale vlastnictví Křetinského a spol. líbilo.

Co se výměn trenérů týče, tak chyba byla vyhodit Straku a když už vzali Hřebíka, tak ho měli podržet delší dobu a né ho odkopnout. Od té doby to jde z kopce. Gryga a Bílek byl krok vedle. Lavička je trefa, ale bohužel není kádr na nějaké zázraky, což je škoda, protože Lavička očividně má nějakou koncepci, pracuje s mladými atd., ale ve Spartě je třeba okamžitý úspěch a na to ten současný tým nemá.

Návraty starších hráčů taky nepovažuji za chybu. Přeci jen mají pořád, co dát, jsou oživením ligy a fanoušci to výtají. Řepka je jasný důkaz. I přes svůj věk je nej obránce ligy.

Prodeje hráčů souvisí se sportovními výsledky. Pokud budou výsledky, tak se nebudou muset prodávat hráči jako Pospěch a spol, ale budou se prodávat jen ti top a s tím se těžko něco udělá. Přeci jen peníze z LM chybí a i když vedení tvrdí, jak je na tom Sparta finančně dobře, tak skutenost je nejspíše jiná. Bohužel letos nevyšel postup do LM, ač k tomu měli po letech hodně blízko. Z kádrem souvisí i to, že není v Česku kde brát a ze zahraničí je to vždy risk. Bohužel mi přijde, že scouting Sparty dost pokulhává. Když to srovnám se Slávií, tak ta ze zahraničí sebrala Tavarese a Belaida a ti se jí hodně vyplácení. Ve Spartě nikdo takový není a Silvestre na Spartu neměl, bohužel.

Já na Spartu jdu tak 2krát ze sezonu, víc na to nemám nervy. Bohužel v současné chvíli nezbývá nic jiného než dát Lavičkovi čas a to i třeba rok, dva, než z těch mladých a nadějných hráčů vyrostou hráči schopný pravidelně podávat dobré výkony a né jak ti kopyta Kisel, Matušovič, Kulič a spol.

Jo a hlavně ať už nekupujou nikoho ze Slovenska, Had a většina jeho předchůdců byli úplně k ničemu.

Reagovat
Kapřík

No je pravda, že s Voříškem ta obrana vypadala mnohem jistější. Kučera a Had jsou zatím velké zklamání .

Reagovat
smazaný uživatel

co kecas,s fantomasem sme tu byli i kdyz se nedarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A dost blbejch keců, jedinej, kdo tu nebyl, jsem byl já, protože jsem se válel ve špitále. A do špitálu jsem šel před derby, to byla Slavie ještě pořád na špici. Jinak jsme se ozvali po Brně, po Arsenalu, po plichtě v Ostravě, i když jsme někde ztratili, tak jsme si to tady rozebrali. A zpátky vracím, že když to podělala Sparta, tak z vaší strany se ozvala spousta hlasů, kdože za to může, jestli štěstí, rozhodčí, Besta, teplo...I když uznávám, že tu a tam něco normálního vypadlo z tebe, Kapříka, vandertoma a asi dvou dalších. Nicméně i tak mizerná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás, já byl přímo v Edenu a neslyšel pozápasovej rozhovoe s Dušanem Šventem, nevíte, jaký má zranění???

Reagovat
smazaný uživatel

to sem prave taky neslysel,protoze blbnul zvuk,ale z toho co sem zaslechl by to nemelo byt nic vazneho a s rumunama by mel hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem četl v expresu, že Slavia nebude trenovat na stadioně soupeře a start Šventa je nejistý. To by bylo mrzuté, přijít o ty jeho křídelní výlety, nemyslím, že Rumuni budou nějak betonovat, takže by tam mohl mít místo na nebezpečný úniky a centry.

Reagovat
smazaný uživatel

to tutově, Dušan je na brejky stejně dobrej jako Walcott z Arsenalu, ale nevšiml jsem si ničeho, po čem by Dušan kulhal, ale třeba nějakej sval nebo tak, ale na Spartu musí bejt ready, o tom žádná, páč bez něj bysme je asi neudolali

Reagovat
smazaný uživatel

no to by bylo nemile,zrovna zacal chytat fazonku a ted by ho zase vyradilo zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

dík, doufám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele