8. kolo
28.09.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians Praha 2:1

První letošní střetnutí dvou nováčků Gambrinus ligy zná svého vítěze. Mírným favoritem tohoto zápasu byla domácí Příbram a také zápas zvládla. Výhra 2:1 se ale nerodila jednoduše, jelikož jako první inkasovala.

Bohemka přijela na stadion U Litavky se spíše defenzivní taktikou a hrou pouze na jednoho útočníka. Zdálo se, že tento styl ponese úspěch, jelikož po pětadvaceti minutách vedla. Hra sice byla velmi nepřesná a oba týmy se dopouštěly několika chyb, z ničeho nic však hosté zaútočili, Kincl obešel na pravé straně hřiště dva protihráče a poslal svůj tým do vedení.

V 32. minutě mohlo být vyrovnáno. Přihrávka Mišuna se sice dostala až k Huňovi, ten byl ale překvapen a v dobré pozici vůbec nedokázal zakončit. Uběhla minuta a tentýž hráč se už v koncovce nemýlil, a to když po nenápadné akci přehodil gólmana Wintera. Příbrami se ještě v prvním poločase povedlo dokonat zvrat. Těsně před přestávkou se po centru Klesy prosadil Lukáš Pleško.

Také do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a měli pár dobrých příležitostí, své střelecké konto už ale do konce zápasu navýšit nedokázali. Nejvážněji vypadala šance ze 77. minuty, kdy z první pálil Klesa, avšak přestřelil. Také Bohemians se snažili vymyslet nějakou kloudnou akci, jenže proti dobře hrající obraně domácích fotbalistů se jim prosadit nepovedlo.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

duel novacku skonci remizou 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele