8. kolo
28.09.2008 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Tescoma Zlín 2:0

Teplice díky dvěma gólům Martina Kleina porazily doma Zlín. Góly padly v rychlém sledu po sobě, když se nejprve Klein trefil nádhernou ranou z přímého kopu a následně ještě přidal zásah hlavou po standardní situaci.

Hrúza, děs, bída - to byl první poločas v Teplicích a nemůžeme se divit přítomným divákům, že obě mužstva vypískali. Co se týče šancí, přesuneme se ihned do druhé půle.

V té měl možnost skórovat Vachoušek, kterému pěkně přihrál Mareš, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Smrtící údery Teplic, nebo spíš Martina Kleina, přišla v rozmezí 67. a 69. minuty. První branka byla opravdu výstavní, Klein vystřelil z přímého kopu, ze vzdálenosti 35 metrů a vymetl pavučinu v rohu Baránkovy brány - 1:0. Druhý gól pak přidal Klein hlavou, když se trefil po centru Stožického - 2:0. V závěru ještě mohl pojistit výhru Teplic nad nemohoucím Zlínem Mahmutovič, ale trefil pouze břevno. Zlín kvůli porážce klesl na úplné dno tabulky.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

teplice vyhrajou 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

bod by sme mohli vydřít ..ale kdyz není podpora v hledišti je to špatne obzvlášt když je tým v takovém rozpoložení v jakem prave je ..uplne nadne !!Jinak si myslím že angažováním trenera Mazury byla Obrovská píčovina!! S.Levý.....go to FC.Zlín !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele