Gambrinus liga - souhrn 8. kola

13.09.2013, 19:55, aktualizováno 16.09.2013, 19:53
Komentáře a souhrny
Plzeň přivezla z Liberce jen bod a Sparta ji předstihla díky vítězství na půdě Znojma. Mladá Boleslav deklasovala Slavii, Olomouc otočila zápas s Jihlavou, hodně práce měla i Dukla se Zbrojovkou. Bohemians vezou tři body z Ostravy, Slovácko remizovalo s Příbramí a Teplice porazily Jablonec...

1. SC Znojmo FK - Sparta Praha 0:2

16.09.2013 18:00

Góly: 4. David Lafata, 15. Jakub Brabec

Sparta si odváží z půdy Znojma tři body, které jí obstarala branka Davida Lafaty a později také hlavička Jakuba Brabce. Domácí tým se sice snažil otočit skóre ve svůj prospěch, ale ani nařízená penalta mu nijak nepomohla - Vaclík se zaskvěl parádním zákrokem.

Sparťané vlétli na svého soupeře s velkým entuziazmem, hned po třech minutách se do vápna dral David Lafata. Byl však faulován a tak se Sparta musela spokojit "pouze" s přímým volným kopem. Ten si postavil David Lafata ideálně a přesnou střelou překonal domácího brankáře Drobisze!

Aktivní hosté se dál snažili o rychlé útoky na polovině soupeře, Hušbauerova hlavička do vápna však nadělala jen málo škody. Mnohé centry za obranu domácího Znojma se snažil zužitkovat David Lafata, ale obrana Znojma si na sparťanského útočníka dávala zvláště velký pozor a k ničemu výraznému jej nepustila. Přes ni prošel až Vacek, který svou šanci nakonec promarnil, a jeho střela nezamířila mezi tři tyče.

Spartu však Vackovo zanedbání mrzet nemuselo, neboť se o pouhou minutu později dostala do dvoubrankového vedení. Z rohového kopu poslal Bořek Dočkal nadýchaný centr přesně na spoluhráče Jakuba Brabce, který hlavičkou nedal Drobiszovi šanci a navýšil vedení Sparty!

Po dvaceti minutách mohl Vašíček vykřesat naději pro domácí Znojmo, ale brankář Tomáš Vaclík skvěle přečetl jeho úmysl a pohotově mu zmenšil střelecký úhel. Za Spartu se snažil vrhnout své síly do útoku Ladislav Krejčí, který se dokonce dvakrát řítil sám na Drobisze, který ale ani jednou nekapituloval. Nejprve se po Krejčího centru nikdo ze Sparťanů včas před bránu Znojma nedostal, následně nadvakrát Drobisz jeho pokus zlikvidoval. Nejzajímavější akci měli na starosti domácí hráči, střídající Nermin Crnkić se dostal do zakončení a vracející se Vácha ho musel faulovat. K zahrávání penalty se postavil Radim Nepožitek a zklamal - míč napálil do Vaclíka!

Brankář Drobisz byl do akce volán také po změně stran, když se do centru krásně položil útočník David Lafata. Jeho hlavičku ale zkušený domácí brankář krásně lapil. Po kratší pasáži bez většího vzrušení se do zakončení dostal opět Nepožitek, ale ani tentokrát Vaclíka nepřekonal. Sparťanský strážce svatyně včas vyběhl a Nepožitkův lob zamířil mimo. Poslední zajímavou akci zápasu měl na svědomí Brabec, který ale tentokrát svou druhou branku nepřidal. Přesto Sparta splnila úkol a dovezla si tři body.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baumit Jablonec 3:1

15.09.2013 19:00

Góly: 60. Aidin Mahmutovič, 63. Nivaldo, 90+2. Francis Litsingi - 75. Lukáš Třešňák

Skvělý podzim zatím prožívají svěřenci Zdeňka Ščasného, který dokázal Teplice vrátit zpátky do nejvyšších pater české nejvyšší soutěže a po vítězství nad Baumitem se domácí mužstvo dostává jen o tři body za vedoucí Plzeň.

Hosté oproti poslednímu vzájemnému střetnutí Na Stínadlech (0:4) přenechali iniciativu FKT a soustředili se zejména na obranu. To se jim nemuselo vyplatit hned záhy, když si na přihrávku dobře naběhl Salami, ovšem z těžkého úhlu na dobře reagujícího Špita recept nenašel! Baumit kontroloval šancí Hubníka, jeho hlavička se však do prostoru branky nevešla.

Teplice se ale dostaly pořádně ke slovu až po třiceti minutách hry. Hned dvakrát to z dálky zkoušel Ljevaković a strážce hostující svatyně se musel řádně činit, aby nadále udržel čisté konto. Ještě do pauzy natáhl z dálky Mahmutović a Špit měl znovu řádně napilno, následně však svoje barvy opětovně podržel, když si dokázal poradit i s bleskovou dorážkou Litsingiho!

I po změně stran se bylo na co koukat. Kopic rozehrál míč od rohového praporku a z dobré pozice hlavičkoval Rossi, Grigar ale jeho snahu vytěsnil alespoň na tyč a následně celou situaci definitivně vyřešil. Vzápětí přišla branka na opačné straně: Litsingi našel ve vápně Mahmutoviče, který z bezprostřední blízkosti zapsal svůj sedmý ligový gól, čímž jen zvýraznil své postavení na vrcholu střelecké tabulky - 1:0! Špit tak mohl na 100. "nulu" opět zapomenout. Reagovat mohl Vaněk, jeho pokus ale postrádal důraz. Nedáš - dostaneš. Litsingi pro změnu vyzval Nivalda a rázem to bylo 2:0.

Letošní účastník Evropské ligy se však nevzdal a nakonec se přeci jen dočkal kýžené kontaktní trefy, konkrétně Kopic svým centrem našel Třešnáka, který nezaváhal a pohotovým pokusem procedil mičudu do sítě - 2:1. Prakticky hned nato mohl srovnat krok Vaněk, ovšem branku o fous nenašel! A definitivní slovo si tak mohl vzít hrdina Litsingi, jehož rána zapadla k tyči - 3:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 0:4

14.09.2013 20:15

Góly: 34. Jan Štohanzl, 61. Jasmin Ščuk, 69. Martin Nešpor, 85. Jan Chramosta

Další hrůzostrašné domácí vystoupení má za sebou pražská Slavia, která po sedmibrankovém nášupu od Teplic inkasovala od Bolky pro změnu čtyři kousky a zůstává tak přikována ve spodní polovině tabulky. Celou situaci již neustál Michal Petrouš, jenž po zápase rezignoval...

Od prvotního hvizdu se hrálo oboustranně aktivně, zajímavých situací před brankami však bylo trestuhodně pomálu - defenzivní hradby dominovaly. Mezi tři tyče SKS se premiérově postavil Karel Hrubeš a poprvé musel výrazněji zasahovat ve 27. minutě, když likvidoval centr Fabiána ze standardky. O chvíli později však musel lovit mičudu ze sítě: Nešpor vybojoval míč pro Chramostu, který na malém vápně oslovil Štohanzla, jenž otevřel skóre - 0:1.

Druhý jmenovaný měl záhy sám dobrou možnost, když se po individuální akci protlačil ke střele, ovšem pohotovou ránu nasměroval jen do tyče slávistické branky! Gecova, jenž chyboval při prvním gólu, napodobil těsně před přestávkou Kisel, díky němuž se dostal k samostatnému úniku Nešpor, Hrubeš riskantně vyběhl a unikajícího útočníka poslal k zemi - debutant rázem viděl červenou kartu!

Po obrátce tak chtě nechtě musel do hry náhradní gólman Matej Rakovan, jemuž uvolnil místo defenzivní středopolař Marcel Gecov. Také jeho odchod jen "nahrál" hostující družině, která byla na hřišti jasným pánem a Slavii do ničeho nepustila. Naopak sama přidávala branku za druhou... Jarolím rozehrál od rohového praporku a Ščuk hlavou pojistil vedení na 0:2. Ten samý hráč jen o několik chvil později pro změnu na přední tyči oslovil Nešpora a skóre se znovu měnilo - 0:3. Poslední slovo si vzal po Jeslínkově pasu Chramosta, který technicky zakončil na 0:4.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Vysočina Jihlava 4:3

14.09.2013 19:00

Góly: 32. Kamil Karaš, 61. Martin Doležal, 83. Kamil Karaš, 90. Martin Doležal - 14. Václav Koloušek, 75. Adam Jánoš, 77. Lukáš Masopust

Nevídaný zápas, hlavně na české poměry, viděli fanoušci na Andrově stadionu v Olomouci, kde Sigma hned několikrát dotahovala, ovšem těsně před koncem srovnala krok a následně si zásluhou Doležala zajistila plný bodový zisk.

Nečekané rošády mezi třemi tyčemi byly k vidění na Hané: Zdeněk Zlámal protentokrát zůstal jen na lavičce náhradníků a do branky se postavil obvyklý "čekatel" Martin Blaha. To samé se událo i na straně Jihlavy, kde ostříleného veterána Blažka zastoupil Hanuš.

Zrovna nová postava na straně Sigmy se však neuvedla ideálně, když centr Masopusta odvrátila jen k nohám Kolouška, jenž si bez větších potíží věděl rady - 0:1! Blaha tak nenavázal na skvělý zákrok, kterým již ve čtvrté minutě likvidoval hlavičku Harby. Střelec otevírací branky měl zanedlouho i další velkou šanci, tentokráte však úspěch slavit nemohl, brankář byl na místě.

Další šance vznikla po přesném centru Masopusta, který oslovil Vaculíka, hostující kapitán ovšem hlavou branku nenašel. Po třiceti minutách se "začínalo od nuly": Karaš si na zadní tyči naběhl na centr a vyrovnal na 1:1. Ještě před odchodem na odpočinek to zkoušel Koloušek, jehož našel centr z produkce Masopusta, Blaha však byl na místě! Karlík pak z rohu minul.

Vstup do druhých čtyřiceti pěti minut měla Olomouc aktivní, ovšem Koutný hlavou prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel a Karaš s Vepřekem rovněž nedokázali dopravit balón na místo určení. Úprk Harby poté zneškodnil pozorný Blaha. Sigma se však dočkala: Navrátil přelstil ofsajdovou past a následným centrem našel před brankou Doležala - 2:1! Reakce na sebe nenechala dlouho čekat: Masopust a Harba sice ještě neuspěli, avšak Jánošova podařená rána zaplula přesně na místo určení - 2:2. Tou dobou se hra přelévala z jedné strany na druhou.

Obrat dokonal Masopust, který si všiml vystoupivšího Rakovana a obloučkem poslal středočeskou ekipu do vedení - 2:3. Radost však hostům vydržela pouhých pět minut, než špatně vyražený míč usměrnil do sítě Karaš. Tři body pro Sigmu potom zajistil Doležal - 4:3!

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1:1

14.09.2013 18:00

Góly: 69. Václav Ondřejka - 34. Tomáš Pilík

Dobrý fotbal byl k vidění v Uherském Hradišti. Slovácko remizovalo s Příbrami 1:1, ale diváci si přišli na své. Krom dvou branek byla k vidění spousta šancí a také dvě červené karty.

Diváci se v Uherském Hradišti rozhoně nenudili. Hrál se ofenzivní fotbal, který nabídl spoustu šancí. O první vážnější rozruch se postarala Příbram, jmenovitě Tarczal, jehož střela šla těsně vedle. Slovácko kontrolovalo rohový kop a nebezpečnou hlavičkou Košúta. Nerozhodný výsledek 0:0 vydržel jen do 32. minuty, pak se totiž postavil k přímému kopu Tomáš Pilík a krásnou střelou zajistil Příbrami vedení.

Za pět minut mohlo Slovácko srovnat, Ondřejka ale orazítkoval tyč! Branková konstrukce sehrála v prvním poločase ještě jednou svojí roli, to když Daníčkovu ránu vyrazil Hruška na tyč.

Slovácko se ve druhém poločase snažilo o vyrovnání a bylo lepším týmem. Valentu v jasné šanci vychytal Hruška. Aktivita Slovácka přinesla svoje ovoce v 69. minutě, do černého zamířil Ondřejka a bylo to 1:1. Pro Příbram navíc přišla další komplikace, Videgla po svém příchodu uviděl dvě žluté karty a jedenáct minut před koncem zápasu musel předčasně do sprch.

Slovácko početní převahy nedokázalo využít a také ono muselo dohrávat o jednoho muže v poli méně. Vyloučen byl tentokrát po druhé žluté kartě kapitán Slovácka Trousil. Zápas mezi Slováckem a Příbramí vítěze nepoznal, celky se rozešly smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 1:3

14.09.2013 15:00

Góly: 34. Martin Lukeš - 10. Jakub Štochl, 20. Matěj Štochl, 25. Josef Jindřišek (pen.)

Katastrofální první poločas rozhodl o tom, že si Bohemians 1905 odvezli plný počet bodů z Ostravy. Baník tak znovu propadl v defenzívě a kolo zakončí nejlépe na třináctém místě.

Ostravský Baník vůbec nezachytil úvod utkání. Bohemka se ujala vedení už v desáté minutě, kdy z rohového kopu udeřil hlavou Jakub Štochl - 1:0 pro Bohemians. Domácí se sice snažili o rychlou odpověď, ale vždy narazili na neprostupnou obranu hostí. V 19. minutě to navíc bylo už 2:0 pro Klokany. Bartek z rychlého protiútoku vyzval ke skórování Matěje Štochla, a ten se nemýlil. Baník zcela propadl a za dalších šest minut už to bylo o tři branky. Milosavljev ve vlastním vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Josef Jindříšek a s přehledem dal na 3:0.

Baník se z příšerné půlhodiny vymanil ve 34. Minutě, kdy snížil na 1:3. Soukupův střílený centr se dostal až k Lukešovi a zkušený záložník z první vykřesal naději.

Po změně stran byla aktivnější domácí Ostrava a brzy mohla snížit na rozdíl jediné branky. Rolinc promáchl a Baránek trefil jen obránce. Po hodině hry vymyslel krásnou přihrávku Lukeš, ale Rolince zastavil Šmíd. Bohemka ale Baník do dalších výraznějších šancí nepouštěla, až devět minut před koncem vynikl brankář Berkovec po hlavičce Baránka. Na druhé straně zase mohl definitivně pojistit vítězství hostí Moravec, jenže trefil jen obránce. Každopádně Bohemka si dvoubrankový náskok pohlídala a z Bazalů veze všechny body.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:1

13.09.2013 20:15

Góly: 78. Radoslav Kováč - 8. Daniel Kolář

Plzeň v Liberci jednogólové vedení neudržela a Liberec může díky Radoslavu Kováčovi slavit cenný bod. Tento výsledek je důležitý také pro pražskou Spartu, která nyní může svrhnout lídra z Plzně a sama obsadit první příčku.

Šlágr kola je za námi, pojďme se podívat, jak se vlastně remíza urodila. Slovan Liberec částečně prolomil "prokletí domácích týmů", neboť poslední domácí vítězství se datuje do roku 2007. Od té doby vždy ve vzájemném utkání vyhráli hosté. Vždy až do dnešního večera. Právě dnes totiž Liberec díky Kováčově brance porušil toto nepsané pravidlo a remizoval na své vlastní půdě s favoritem z Plzně.

Už po pěti minutách hry mohli jít hosté do vedení, když Bakoš z bezprostřední blízkosti mířil na bránu Přemysla Kováře. Ale liberecký strážce svatyně měl štěstí a obě útočníkovy šanci chytil. Marná ale byla jeho snaha o zneškodnění další velké plzeňské šance, kterou připravil v podstatě vlastní spoluhráč. Radoslav Kováč chyboval a míče se chopil Dan Kolář. Udělal s ním několik kroků a tvrdou ranou překonal bezmocného Kováře.

Od té doby muselo uplynout hodně času, než se Plzeň dostala do obdobné šance a než se Liberec vzchopil natolik, aby byl schopen smysluplného útočení. Byli to opět plzeňští hráči, kteří se dočkali zakončení - Tomáš Hořava ale pohořel na liberecké obranné řadě. Liberec se chopil zbraně a s ranou Davida Pavelky měl brankář Matúš Kozáčik co dělat. Následná dorážka Michaela Rabušice mířila mimo tři tyče. Centr Fleišmana sice našel spoluhráče Delarge, ale jeho zakončení pro změnu našel brankář Kozáčik.

Úvod dějství druhého se nesl ve znamení ofenzivní podívané. Nejprve Hořava vypálil a jeho tečovanou ránu musel Kovář likvidovat s vypětím všech možných sil. A poté se mohla radovat Plzeň, která po pádu zraněného Ondřeje Kušníra nezakopla balon a nesportovně pokračovala v ataku. Změnu skóre toužil provést Michael Rabušic, ale ani jeho povedená rána z větší vzdálenosti Kozáčika nepřekonala. Slovenský brankář musel zpět do akce o chvíli později, kdy se k zakončení nachystal Pavelka. Také tentokrát byl Slovák úspěšnější.

Nakonec však přeci jen kapituloval. Druhý centr Jiřího Fleišmana již našel hlavu Radoslava Kováče, která jej posadila přesně do míst, kam Kozáčik nedosáhl - Liberec po čase tlaku zaslouženě srovnal. Víc už ani jeden z týmů nestihl, takže se oba rozcházejí remízou. Plzeň dala šanci Spartě, aby jí uzmula první místo, zatímco Liberec Plzeň bodově téměř dotáhl a zaostává za ní o jediný bod. V příštím kole navštíví Plzeň pražská Dukla, Liberec zamíří na půdu ostravského Baníku.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 2:1

13.09.2013 18:00

Góly: 43. Zbyněk Pospěch, 54. Zbyněk Pospěch - 9. Miroslav Marković

Pražané zvládli souboj s Brnem a díky třem bodům se dočasně posouvají na šestou pozici. Dukle pomohly dvě branky Zbyňka Pospěcha, za hosty hned v úvodní desetiminutovce skóroval Miroslav Marković.

Velký obrat a velký večer Zbyňka Pospěcha, tak by se ve stručnosti dal shrnout zápas mezi domácí Duklou Praha a Brnem. V úvodu utkání byli nepochybně aktivnější hosté, zejména David Pašek několikrát zahrozil. Jeho centry ale adresáty nenacházely. Domácí se předvedli díky akci Mareše, který našel přihrávkou Néstora. Jeho nahrávku využil José Romera k centru na Pospěcha, celou akci ale razantním odkopem zlikvidoval Zavadil.

Když se nápor domácích začal zvyšovat, přišla rána v podobě inkasovaného gólu. O ten se postaral centrující záložník Jiří Skalák, který přesně našel nabíhajícího spoluhráče Miroslava Markoviće. Pro něj už nebylo problémem zakončit akci do odkryté brány - 0:1.

Zbyněk Pospěch chtěl zvednout prapor domácího týmu, ale jeho dorážku nemohl sudí Kovařík uznat z důvodu ofsajdového postavení. Dukla se pokoušela dostat opět do rytmu zápasu, především Luboš Kalouda měl na noze vyrovnání. Střela mu ale nevyšla úplně dle představ a brankář Václav Hladký si s ní poradil. A ten byl v permanenci také o chvíli později při zaseknutí a následné střele Néstora, nakonec si však brankář hostí poradil a střelu ukryl do rukavic.

Tlak Dukly sílil, další šanci Néstor ještě vyšperkoval nahrávkou na nabíhajícího Mareše, který osamocen nedokázal správně zakončit. Dorážka dobíhajícího Štětiny mířila nad bránu. První poločas však přece jen nabídl ještě jednu branku. Tlak Dukly již hráči Brna nemohli déle snášet a Kaloudův přesný centr prodloužil Tomislav Božić za sebe, kde tušil Zbyňka Pospěcha. Ten se zblízka trefil přesně a Juliska mohla jásat.

Nástup do druhého poločasu zvládli domácí mnohem lépe a sami se dostali do vedení. Deset minut po změně stran se Pražané dočkali otočení vývoje zápasu ve svůj prospěch, na svědomí jej měl Pospěch. Svou druhou brankou v utkání využil rány Marka Hanouska a nasměroval ji správným směrem!

Dukla byla blízko ještě třetí brance, Pospěch nesobecky nabídl v přečíslení dva na jednoho míč Kaloudovi, s čímž ale brankář Hladký počítal a Kaloudův pokus zneškodnil. Následná dorážka mířila nad břevno. Ani Brno nebylo bez šance, ránu obránce Ondřeje Vrzala z první zastavila pravá tyč brněnské brány! A branková konstrukce se ozvala ještě jednou, když Néstor Albiach nadvakrát napálil břevno Hladkého svatyně! Přesto může Dukla slavit cennou výhru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha871021:522
2.Viktoria Plzeň862021:620
3.Slovan Liberec861110:719
4.FK Teplice852121:917
5.FK Mladá Boleslav843116:615
6.Dukla Praha833212:712
7.Baumit Jablonec832314:1311
8.Bohemians 1905831410:1510
9.1. FC Slovácko822410:138
10.Sigma Olomouc822414:198
11.1. FK Příbram822410:158
12.Vysočina Jihlava821514:177
13.Slavia Praha82157:197
14.Baník Ostrava82157:227
15.Zbrojovka Brno81169:134
16.1. SC Znojmo80356:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (401)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..Fischer fakt top posila. Zbytečný dál rozvádět.

Reagovat
TheAdy

prosím, dál rozved

Reagovat
smazaný uživatel

jde vám fantasy na sport.cz ?

Reagovat
risk je zisk

jj

Reagovat
raduinho

Reagovat
cubinho

Reagovat
Liquid

dobře Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

spatne, mel jsem obranu ve fantasy a oni s brnem neudrzi cisty konto

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
zelda

viděl jsem asi 2 měsíce zpátky dost mě to zaujalo, zvlášť po těch všech kompilacích idiotů, co se v Rusku prohání po silnicích

Reagovat
centos

super

Reagovat
exse

Hmmm, tak Slovan velmi mile překvapil. Remízu jsem čekal, ale že budem celkově herně lepší a dokážem celej poločas Plzeň takhle zatlačit, o tom se mi ani nesnilo.

Reagovat
db18

Hrůza, jestli takhle zahrajeme i 17. tak to bude ostuda, snad se dáme dohromady

Reagovat
Miguel19

Reagovat
goodbay

remíza asi spravedlivej výsledek, neviděl jsem první poločas, prý ste ale byli lepší

Reagovat
db18

Ani ne, Liberec byl zalezlý, ale bránil poměrně zodpovědně, dopředu se moc neodvážili, ale i to stačilo k tomu, aby Procházka hořel

Reagovat
smazaný uživatel

reprezentacni zaloznik horel?

Reagovat
Manik...

tak do repre se bere podle agenta, ne podle výkonů... To nevíš?

Reagovat
vinetou

Ono je to snad něco výjimečného v posledních dnech?

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo , kdo byl zalezlej 2 půlku

Reagovat
db18

reaguju na ten 1. poločas 2. byl katastrofický

Reagovat
One-Real

teď porazit City

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ty ...... ? Jak jste hráli?

Reagovat
db18

hůř než repre - stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

s lepšim výsledkem

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat ligu mistru

Reagovat
REPLIKATOR

První gól Kováče za Liberec

Reagovat
fabec1222

Neni tu nějaké video toho fanouška co řval na Koláře?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas ukázal, že naše liga má v současné době tři opravdu kvalitní týmy na vysoké úrovni. Škoda že Sparta naprosto zbytečně vytekla, teď je slušně najetá a mohli v koeficientu klidně zase udělat přes 8 bodů :/

Reagovat
goodbay

Zase je letos asi největší šance konečně udělat titul a pak případně LM. Musí se to brát z více pohledů. Každopádně je to škoda, že se do EL nedostali, ale už mi to nějak přešlo. Teď už mi zajímá pouze titul.

Reagovat
smazaný uživatel

co taky jinýho by tě mohlo zajímat...

Reagovat
REPLIKATOR

Pohár České pošty

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

musis to brat tak, ze diky vypadnuti s hackama mame lepsi tym dockal,ujfi, marecek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ztráta Ted' vyhrát ve Znojmě (Brně) a jdem pěkně do čela

Reagovat
smazaný uživatel

No na chvílu. Vy v Liberci prohrajete !

Reagovat
smazaný uživatel

začni studovat soupeře

http://www.fnliga.cz/

Reagovat
Chlupatá máma

Rozhodčí opět s Plzní a znovu fair-play = Berbr klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsou ty fňuky fakt trapné

Reagovat
TheAdy

Néééé, já usnul a přišel jsem o to

Reagovat
smazaný uživatel

Neříká se tomuhle znásilnění? Měl bys volat co nejdříve linku důvěry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč Ve druhém poločase zahrál Slovan hodně slušně. Nebudeme to tam mít jednoduchý, jestli si udrží formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal to byl dobrý. Plzeň bude chvíli chybět agilita a překvapivé řešení od Darida, ale vědu bych z toho nedělal (Pospíšil). Liberec tradičně skvělý druhý poločas, začíná se mi hrozně líbit Pavelka. Co ten toho oběhá a vybojuje, navíc začíná být i nebezpečný pro branku soupeře, takže paráda. A Procházka druhý poločas opravdu hořel. Ale kvalitu má, i pro repre. Muži zápasu: Kováč, Pavelka, Hořava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych vyzdvihl výkon Delarge. Ten hrál taky dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, druhý poločas lítal jak smyslu zbavený. Na Liberci se mi líbí, jak pod Šilhavým pochopili v čem je klíč úspěchu. Připadá mi, že oni o sobě ví, že nejsou žádné hvězdy (Kováčům vliv v kabině) a podle toho se na hřišti chovají. Nevypustí souboj, hrají až neuvěřitelně poctivě a semknutě. Nebojí se zašpinit, nebojí se zkazit, nebojí se vypadat špatně. Musí být dobrá atmosféra v kabině. Ti kluci si očividně sedli a jsou schopni bojovat jeden za druhého, což se v dnešní rozmanité fotbalové kultuře málokdy vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na Kováčovi to tam hodně stojí. Tomu ta role šéfa týmu dokonale sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dokonale vyspělý. Žeru každý jeho pozápasový rozhovor. Momentálně o parník nejlepší stoper ligy. O takový parník jako kdysi Hubník ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez přehánění, vedle Kováče vypadá skvěle i takový Karišik. Dokonalý lídr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, škoda jen, že jsme ho nestáhli do týmu my.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Remizu beru. Mohli jsme to uhaluzit ke konci a dat na 2:1,ale asi by to bylo nespravedlivy. Liberec hral dobre,my taky. Bod si zaslouzili oba tymy. Posledni zapasy se mi celkem libi,jak hraje Duris. Nikdy bych to do nej nerekl,nevim co s nim Vrba udelal,jestli ho polil zivou vodou jako tenkrat Jiracka,ale jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

No ve druhý půli vás mačkali jak citrón. Ale je fakt, že stačilo málo a góla na 2:1 jste dali. Jinak překvapil mě počet hostujících fanoušků. Dobrá bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvnim polocase jsme je tlacili my,ve druhym polocase oni nas. My jsme meli dat v prvnim polocase vic nez jeden gol,sanci jsme na to meli vic nez dost. To by jsme si to uz asi pohlidali. K tem fanouskum...takovejch 80 nas tam bylo. Je jasny,ze by to mohlo bejt lepsi,ale zas takova hruza to nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký počet by byla hrůza? Mně třeba tohle přijde jako horší počet než když vyrazilo sedm viktoriánů na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako je to smesny cislo,kdyz je Liberec dve hodiny od Plzne. Ale v Plzni jeste proste neni takova fanouskovska zakladna jako na Sparte,Slavii,Baniku. Kazdou sezonu se to lepsi,na vyjezdy jezdi vic a vic lidi,ale jeste to docela dlouho potrva,aby jsme se dostali na cisla tech tri zminenejch tymu. A ja verim,ze jednou se tam dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty čísla se podle mě nikdy nedostanete. Přece jen...máte svý limity. Ale dobrý počty byste mohli mít. Třeba do Příbrami vás jezdí víc, ne? A Slovan je docela atraktivní výjezd. Ztratili jste proti nim titul, loni k tomu taky nebylo až tak daleko...a ty zápasy mívají docela náboj. Čekal bych takových 200 viktoriánů.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni nas tam bylo 150,ale nemyslim si,ze pro nas je Liberec nejak extra atraktivni. A Pribram je 60 km od Plzne. Tam nas bejva hodne. Ted nas tam bylo okolo 350. Limity mame,ale nevidim to jako nerealny,aby jsme se na ty cisla dostali. Popripade se k nim co nejvic priblizili.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jinak to s těma juniorama zase tak skvělý neni - kapacita je 500 míst a do volnýho prodeje jde 280 lístků a hraje se to už od 11:30

...nevíš jak velký zájem o to je?

Reagovat
smazaný uživatel

O zajmu moc nevim,ale asi to nebude zase tak horky. Spousta lidi o tom ani nebude vedet. Ja bych chtel jit,prej se prodavaji ve fanshopu lupeny za 50korun. Melo by se to zacit prodavat v utery rano.

Reagovat
db18

hm, tak ještě uvidim - kdybych tam jel a pak nedostal lupen, tak nevim, co bych do večera dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky jeste nevim na 100%,jestli pujdu. Budu si muset prehodit praci,abych mel cely utery volno. Snad to za me nekdo vezme.

Reagovat
vocasisko

Sparta prostě musí se Znojmem rupnout, fotbal hraje Znojmo hezčí. Tak snad není spravedlnost slepá.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být krásný fotbal, když se dokázali gólově prosadit v tolika zápasech .

Reagovat
hefy

Zbyňka Pospěcha tady admini musí nesnášet, když se podívam na tu fotku, co má na profilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno→MSFL

15.flek jim sluší!

Reagovat
smazaný uživatel

my tam historicky patříme ?

Reagovat
Sosi

Jak dlouho Ostrava podrží kouče?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravdou, že má Baník velké štěstí, že je v lize jak Zbrojovka tak Znojmo... jinak by museli lize zamávat... nevypadá to pro Jižní Moravu dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by Zbrojovka skončila za tímto Baníkem. To přijde, nebudou pořád prohrávat o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vlastně i ano... ve fotbale se může stát cokoliv, ale díky posledním rokům se ze mě stal těžký pesimista... a to jsem to býval veselý člověk Očividně nás chce ten Baník doprovodit do 2. ligy, tam můžem společně smrdět spoustu let... vlastně to přestává být i legrace, s takovó se stadiónů nedočká ani jeden z klubů ...

Reagovat
Aldeano

Zbrojovka hraje špatně, Baník hraje špatně, ale pořád tam je ještě Znojmo A to hraje příšerně už Slavia,Bohemka,Příbram....

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka a Baník hrají divizní fotbal... Znojmo aspoň ten třetiligový... Slavia, Bohemka, Příbram, teď už i ta Sigma hrají druholigový fotbal... možná jsem na někoho zapoměl, přihlaste se !

Reagovat
smazaný uživatel

nejzábavnější je sledovat ty týmy jak chcó hrozně do té 2. ligy... jenže ti druzí jim to vždy tak hnusně překazí Fakt škoda slov...

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

To je prostě hrůza. Vážně by to už chtělo zůžit

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Banik řachnul proti pitomym pražakum? Tak to už je co řict

Reagovat
smazaný uživatel

Je v pi*i pokud se nenauči poražet nejslabši pražaky

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to hodně špatně !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nezoufejte, díky nám si ještě jednu sezónu v GL dáte

Reagovat
Aldeano

To je na GL nyní to nejhorší. Že sestupují ti nejhorší, už z tak hrozných týmů. Ligu pěkně smrsknout na 12...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapič**ně kure**ky.

Reagovat
didosh

Nevím co by se s tímto kádrem dalo dělat,jediné řešení tu vidím u nějakého sejka....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukněte se na Pospěchovu profilovku na EF

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko by řekl. Z vysledku Baniku mně boli prdel. Baniček to schytava ze všech stran. Na podzim jsme v p**i!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tuto prohru není omluvy, tohle je kurva ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo nahradi Svedika?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Rehagel. Potřebujeme to zabetonovat od Prahy po tatry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Návrat Pulpita

Reagovat
ondrasch77

Kde byli fanoušci Baníku? Furt bulíte, že jde svaz proti vám, že hrajete v pátek a v pondělí! Když hrajete v sobotu doma se sobě rovným, tak vás přijde mín jak do Příbrami....

Reagovat
centos

To se týká výjezdů.

Reagovat
ondrasch77

O.k, ty výjezdy beru, ale proč není doma alespon půlka baráku? Smějete se Teplicím, Jablonci, Příbrami, Brnu a dalším, ale když máte ideální čas přijít na stadin, navíc na sobě rovného soupeře, tak vás přijde jak na Budějice...

Reagovat
centos

Ta návštěva byla strašná, ale ne že bych se divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Morava dostává letos strašně na držku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
centos

Svědíka nechat. Ničit velký potenciál koncepce kvůli špatnému výkonu neplacených hráčů by bylo hloupé. A furt je tady ta Zbrojovka se Znojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku**a, ale je to morava. Sic Znojmo už asi od začatku tam bylo.

Reagovat
centos

Taky bych tam raději viděl české týmy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi DK9 docela líbil dopředu. Ale vracení se je trochu horší, každopádně řvát po něm, že je čurák a ať táhne jenom proto, že to je DK9 je celkem ubohé

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, jak vždycky vyběhnul dopředu, aby pak po něm zůstalo neskutečné okno? Což byl mimo jiné důvod 2.obdrženého gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to myslím. Však píšu, že dozadu hořel, ale jeho podpora útoku byla dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže útok občas slušně podporoval i Zawada

Reagovat
Puskas

a oba ten soupeřův

Reagovat
Puskas

navíc se vracel takovým rychlejším klusem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to rychleji neumí

Reagovat
Puskas

takže vlastně makal ze všech sil

Reagovat
smazaný uživatel

Mněli jsme na to snad tři roky po buznovi Peterovi, ale na to už se dal vymlouvat nemůžeme! Hold už jsme se zařadili mezi ty slabši mančafty ccaprligy. Ale už to tak je a to si musíme přiznat. Je*u to pro dnešek přepinam na AMON AMARATH. Sevas.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má už tři roky štěstí, že tam jsou vždycky dva ještě větší žebráci

Reagovat
Puskas

dnes srašné

Reagovat
frankiefcb

tragické a nic jiného si od fanoušků po zápase nezasloužili. Nevím čemu se divili.

Reagovat
cubinho

To je tragédie ty moravsko-slezské týmy letos...

Bohužel Sigma je taky řádně rozložená a dneska body nečekám ani náhodou..

Reagovat
didosh

Co tlapě ten Bosak proč by kotel nemohl vyvolávat jméno Lály?

Reagovat
Puskas

bo měl narozky

Reagovat
didosh

Však jo ale on říkal že ho nikdo z nich nemohl vidět hrát,tak nechápe proč ho vyvolávají...ba naopak to svědčí o tom že jim Slavie není lhostejná a něco o ní vědí...

Reagovat
Puskas

aha, já se nedívám a blbě jsem četl to Tvé - proč vyvolává

Reagovat
smazaný uživatel

Jindra Kučera minutu na hřišti a asistence, krásný debut

Reagovat
smazaný uživatel

A Masiho gól, to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

preventivně bych rozdával bolce 2-3 žlutý karty ještě před začátkem zápasu ...kolo co kolo mají asi za úkol někoho zranit, na to se nedá dívat

Reagovat
db18

Sudí tě nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pojeb, viděl jsem jen posledních třicet minut, ale ten výsledek je pěkně krutý. Netuším proč se proti nám vždycky musí prosadit to kopyto Doležal... co jsem četl na onlajnech, tak jsme měli i víc šancí, jen to zakončení a obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že ta Dukla mi dneska udělala radost, když už ne tohle, zbytečně ztracený body...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ten Karas? Co hraje za post?

Reagovat
Bosko

Petrouše vyhodit!Ještě teď o poločase.

Reagovat
osobnostx

Karaš do Plzně ! ! !

Reagovat
off-olda

Slávisté budou muset vyhlásit pátrání po jednom pohřešovaném, kterým je nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

to braneni rohovyho kopu

Reagovat
smazaný uživatel

A zase

Reagovat
iamek

Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Té Slavii už se ani nedá smát

Reagovat
db18

*ještě... až při dalším gólu

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková křeč až ti je jich prostě líto

Reagovat
db18

K tomu jsem ještě nedošel

Reagovat
db18

...líto je mi Baníku a Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
ACSeRw!n

jako velkej slavista je z toho na prasky

Reagovat
db18

Škoda, že tam neni Ringo, za 4 minuty by ho už mohli nechat mluvit bez cenzury

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o slávistech jak si představujou že dali gol. Potom řvali ještě jeden, Bosák si myslel že chcou ať dá MB ještě jeden a řekl že se baví aspoň černým humorem

Reagovat
ACSeRw!n

jj to bosak trosku nepochopil..

Reagovat
db18

aby "ještě jeden" dávalo smysl pro slávisty, tak by aspoň jeden museli dát

a btw. Chramosta!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

myslíte, že dá Chramosta ještě někdy gól?

Reagovat
ACSeRw!n

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

už?

Reagovat
db18

Přišel na řadu smích

Líto mi jí bude možná až když se nebudou moct vyhrabat z druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tři

Reagovat
ACSeRw!n

kolik je tam divaku? 2000?

Reagovat
smazaný uživatel

jako fandím Spartě, ale ztoho jak to vypadá se Slávkou je mi do pláče, kdysi to byly parádní přetahovačky se spartou na špici,hráli hodně dobře všechno klapalo a ted tohle, škoda že už nechce trénovat John Uličný dal bych ho do slávky a určitě by je vytáhl z hrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte ještě jeden, posere se Eden!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný kam to Slavia a Baník dotáhli, ještě si pamatuji jak zápasy těhlech týmů se Spartou byli hit ligy a dneska jsou oba týmy celé lize k smíchu. Slavia se udrží, ta má kapitál, ale Baník je už jednou nohou v druhů lize a moc nevěřím tomu že se jen tak vrátí zpátky.

Reagovat
ACSeRw!n

tou slavii bych si nebyl tak jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Brno to samý...

Reagovat
smazaný uživatel

4 suverenne nejhorsi tymy ligy, co v lize nemaj co delat - Brno, Banik, Slavia a Znojmo.

Reagovat
db18

A reálnou naději na zlepšení má snad akorát Znojmo

Reagovat
ACSeRw!n

v lize nemaji co delat tymy bez fanouskou - dukla, pribram, boleslav..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že můžou sestoupit jenom dva týmy ...a nebo aspoň tři...přijít o derby by byla škoda a komu bychom se pak smáli

Reagovat
smazaný uživatel

Rebicka nemuze bavit, ze nakradeny penize mu vyhazuje Slavia do luftu

Reagovat
smazaný uživatel

Být Kiselem, tak si sbalím věci a jdu do prdele

Reagovat
goodbay

Hráči Slávie si zase vsadili? Aby měli na další pokuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z poslednich dvou domacich zapasu skore 0:11

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý los

Reagovat
db18

Další zápasy Slavie: Jablonec, Sparta, Plzeň

Naději ale SKS má, protože je tam opět repre pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zapasem u nas,ne?

Reagovat
db18

jj, ale teď koukam, že SKS ty debakly sklidila právě po repre pauzách

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubeš, Rakovan, Šimeček, co to je za špínu, ty voe? Slavia by si měla uvědomit, že nehraje divizi, ale GL, klauni proberte se...

Reagovat
db18

Měli by povolat z hostovačky zpátky Vosku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou zmrdi ti hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na dekovacku nesli

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovym zapase kricet na MB - my jsme Slavie vy nejste nic

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslim,ze rvali na hrace. Ne na MB.

Reagovat
smazaný uživatel

že by to mohlo být na hráče tě nenapadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo, ale nevyznelo by to tak vtipne

Reagovat
Losinho

Nj, není nad to, upravovat si fakta podle svého

Reagovat
db18

Mně ne (opravdu)

Reagovat
smazaný uživatel

to křičeli na hráče Slavie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně, jenom 4:0 jen tam vidět progres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on jich poslední dobou moc nevyhazuje. Podle mě se na to do roka vykašle, ale Slavie je velká značka a Praha bohatý region, takže její konec opravdu nehrozí.

Reagovat
iamek

Strasak to vzdal ?

Reagovat
centos

Slavia nás podruhé připravila o Tragédy kola, dík.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický celek

Reagovat
iamek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jí docela konkurujeme

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju domaci zapasy Slavie

Reagovat
Miguel19

Podle mě je zlískají před staďákem..

Reagovat
centos

90 Slavii tedy není co závidět. Po dalším domácím debaklu jí v příštích kolech čekají Jablonec, Sparta a Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Vala zase něco vymyslí, moc mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ze soucasnyho tymu Slavie bych v tymu nechal maximalne Kisela s Gecovem. Vsechen zbytek bych vyhazel + mladiky nahazet do becka a juniorsky ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Za co Gecova? Kisel mi uz prijde taky naprosto rezignovanej..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze on je typem hracem, ze kdyz se bude darit celymu tymu, tak jemu taky. A Kisel by se v lepsim tymu taky hecnul.

Reagovat
iamek

Taborsky ma pravdu. Jak maji mladi hrat, kdyz kolem sebe nemaji nikoho zkuseneho a nekoho kdo je podrzi. Kisel je spise tahne dolu svym agresivnim chovanim, kdyz se nedari.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dobrotka taky neni uplne marnej. I kdyz je celkem sklenenej. Jinak tam opravdu neni nikdo,kdo by mohl hrat o celo tabulky,jak pred sezonou vykrikovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ani toho Kisela s Gecovem nenechal, možná útočníky, kteří doplácí na tu partu nekopů za sebou...

Reagovat
db18

Petráka bych ušetřil a zbytek utratit

Reagovat
Bosko

Boleslav dneska předvedla ho...v...no.Ale i to na současnou Slavii bohatě stačí,....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby takové hovno hráli všechny týmy, tak by naše liga byla super...

Reagovat
Bosko

Nic nehrála.Slavia jí to dost usnadnila.Goly jí Slavia nabídla na zlatým podnose , obrana Boleslavi měla dneska pohodičku, záložníci a útočníci si to jenom ťukali a čekali na chyby.Rozhodně Boleslav nepředvedla nic velkýho.Kdyby hrála s někym jiným, musela by přidat.Tohle by nestačilo ani na Slovácko

Reagovat
PlackaSKS

tak snad aby už letos ta liga skončila...

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se Petrouš zachoval a jak to vzal, podobné jako Bílek, žádné ubrečené a racionální zhodnocení. Tak teď jen sehnat někde trenéra, možná by ten Strašák mohl...

Reagovat
Bosko

No co jinýmu mu zbylo?Tým hraje od začátku ligy špatně, předvádí mizerný výkony a Petrouš stejně není schopnej nic změnit.Pořád si jeden ten svůj styl.Lidsky je mi ho líto, to jo.Ale jako trenér nemá na to , aby trénoval A-tým.Vrátil bych ho k juniorce, tam odváděl dobrou práci

Reagovat
smazaný uživatel

7:19 ...

Reagovat
off-olda

Slávie má teď nové derby: Schalke04-Slávia04

Reagovat
Bosko

Trošku narychlo vymyšlenej forek, takže za moc nestojí ještě na tom zapracuj

Reagovat
off-olda

Já to nevymyslel.

Reagovat
ACSeRw!n

tim hur

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

..jinak kdyz koukam na ty dnesni vysledky,tak se hraci moc nezalekli toho pruseru se sazenim na over 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, dal dole Skutku a potom dostali tri, nech sa necuduje

Reagovat
Liquid

Pulpit nástup a tomu tělocvikáři bych dal na doživotí bez trénování či dokonce bez výuky tělocviku

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová měla dneska slušivé brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
Bosko

Hráči Slavia prokázali na konci opravdu charakter.Fanoušci je celej zápas podporujou, maj s nima neskutečnou trpělivost a oni jim to oplatí tím, že na konci radši zdrhnou do kabiny než aby k nim šli si právem "něcoi málo" vyslechnout.Jen tak dál , chlapci.Už takhle bylo málo lidí, na derby bude ještě míň

Reagovat
Liquid

hráči Slavie mají jedinou možnost jak trošku vyžehlit tu sezónu a to je minimálně 1x obrat o body Spartu

Reagovat
dest1l

To se nestane Spíš se těším, že bychom mohli zlomit za dva tejdny Teplickej rekord

Reagovat
goodbay

Jako Sparťan pochybuju a říkám rovnou, že budu rád za každou výhru proti Slávii. Zase se Kisel a spol hecnou. Vím o čem mluvím. Hrají vždycky jinak.

Reagovat
dest1l

já ti nevím.. normálně bych souhlasil, ale tady už asi není moc co hecovat... z těhle sraček se už do konce zimy nevyhrabou... navíc za tejden dostanou výprask v Jablonci, pak od Nás a pak si pojedou pro nášup ještě do Plísně.. nemají trenéra a nikdo se k nim ani nepožene plus jejich ultras (a není se čemu divit) uvažujou o bojkotu derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, Baník, Slavie, totálně ve sračkách. Zbrojovce bych dával největší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie ani Baník nespadnou

Reagovat
Sosi

Snad se Petrouš vrátí zase k juniorce...

Reagovat
Liquid

nikam, maximálně jako prodavač ve fanshopu

Reagovat
Puskas

na konci jara jste ho oslavovali

Reagovat
Liquid

jen málo z nás, pro mě to byl vždycky špatný bohemácký tělocvikář co na lavičce Slavie neměl co dělat

Reagovat
Puskas

no mě to právě udivovalo, že jste najednou tak obrátili, pár let nazad jste mu nadávali stejně jako teď, a i na jaře to bylo otázkou času, kdy zas

Reagovat
Sosi

Tak on trenér nebude špatnej... Jen do toho vždycky spadne v blbou dobu...

Reagovat
Puskas

jak jsem se na ně díval, nemá tam koho trénovat, co do Slávie je to nedůstojné - podprůměrní hráči a pár nadějných kluků, co vedle nich nemají šanci růst

Reagovat
Sosi

asi tak, proto bych ho nezatracoval... jako odstoupit ok, teď to asi nemá dál cenu, ale furt bych mu nenadával do tělocvikářů, podle mě bude patřit k tomu lepšímu v lize... ale musí být na správném místě ve správnou dobu...

Reagovat
Puskas

toho tělocvikáře nechápu, proč nenadávají jiným do jejich profesí?

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, aspoň na to má školu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

A dělat asistenta v áčku někomu zkušenýmu, ať se otrká, jednou z něj fakt něco bude... Nebo možná v jiným týmu už teď, těžko soudit...

Reagovat
Liquid

Co nejdřív snížit počet týmů na 12 !!! Je až k neuvěření, že po tom co předvádí Brno, Baník, Slavia se minimálně jeden z nich určitě zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš dva. Znojmo je jasný bych řek. Aspoň padají góly

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Včera otřesné. A říkám si, že je opravdu tragické, že pravděpodobně se najdou v lize tragičtější týmy, které možná sestoupí na úkor nás. Za tento výkon a pokud chceme v takových výkonech pokračovat si zasloužení MSFL. P.S: Do teď nechápu choreo Bohemky? To nám jako lezou do prdele či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mne Svědík nasral, že dal do tak důležitého zápasu do brány mladíka Pavlenku místo "Bártiče", který už x krát Baníku zachránil prdel. A nemluvně o Krautovi jako krajním obránci

Tohle ať zkouší třeba v poháru ale ne v zápase s týmem, se kterým bojujem o udržení v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík aspoň zjistil, že ty náklepy nejsou Bártou, tak snad ho to přešlo.

Reagovat
Aldeano

Šeterle před zápasem... "Hlavně to chce trpělivost" a "pořád máme na 5. místo" To je neskutečný člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil Karas parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aky post hraje a ako sa ti paci? vidim, ze uz je u vas aj Wijlaars, tiez vynikajuci hrac

Reagovat
smazaný uživatel

On toho zase moc neodehrál, tak nevím. Vedení říká že je náhradou za Pospíšila. Ale těžko říct, doteďka na nepůsobil moc gólově, a že by si to tam vodil jako Pospíšil nepředpokládám. Potřebuje spoustu času. A o tom Wijlaarsovi sem ani nevěděl.

Reagovat
sosna

Co hraje za post?

Reagovat
smazaný uživatel

DM, ale hraje ho takym modernym stylom, casto pomaha aj ofenzive, skvela technika, proste moderne DM

Reagovat
Agnar

ČTK: Po včerejším dalším debaklu Slávie se ve Vršovických základních školách mění počítání do deseti na následující: 0, 1, 2, 3, Mladá Boleslav, 5, 6, Teplice, 8, 9, 10

Reagovat
Posledni Kovboj

hňo hňo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohled na tabulku je hrozný. My hrajeme vcelku solidně, proti Olomouci co jsem viděl hodně dobře a máme stejně bodů jako tragická Slavia s Baníkem, kteří si nenahrají na metr, další sezóna strachu ze sestupu...

Reagovat
Sosi

Co ten Chramosta, dostane se zpět do formy, nebo je odepsanej?

Reagovat
osobnostx

On hraje slušně, ale před brankou to je prostě stále Chramosta. Už před zranením mohl dávat 20 gólů v sezoně kdyby proměňoval 30 až 40 % svých velkých šancí. Proto smrdí zde a nehraje lepší ligu. A letos má i dost smůlu. Neviděl jsem všechny jeho utkání, ale mám dojem že už dal tak 4 tyče apod.

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
smazaný uživatel

Třešňák dál gól, teď už ten konec neodvrátí nikdo. :(

Reagovat
Aldeano

Litsingi pokuta....

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice úžasné, přeju jim titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a Scasny

Reagovat
smazaný uživatel

Litsingi ani slovo cesky a skoro ani slovo anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

A jak teda mluvil, francouzsky nebo maďarsky?

Reagovat
Aldeano

Oba mluvili Hrdličko-Litsinginštinou... Zvláštní forma AJ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl 3 slova anglicky..

Reagovat
Zajda

Teplice klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

OT: zprovozněn novej srandaweb: http://www.mypracujeme.cz

Reagovat
TheAdy

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsem teď viděl ty šance, tak jsem ještě naštvanější...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechystá se Slavia angažovat Straku?

Reagovat
smazaný uživatel

A Karviná už je druhá ve FNL

Reagovat
Sali5

A F-M na 4. místě, no aspoň ve 2. lize to klubům od nás jde

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil trener Jablonce, ze prej Teplice nemeli moc sanci a vyhrali nezaslouzene.

Reagovat
monty25

Paráda, kluci z ciziny to zase rozjeli. Prvních deset minut do toho Teplice vletěly a měly opravdu velký tlak. Pak to opadlo a do hry se trochu dostal i Jablonec. Hlavně Hubníkovo hlavička se saltem byla teda velmi zajímavá. Na konci první půle se zase prosazovaly hlavně Teplice. Dvě krásné střely z dálky vyslal Ljevakovič. To asi Krob už nevěděl, jak má ty standardky zahrávat, tak to prostě šoupnul Admirovi, co stál vedle. Potom měli asi největší šance 1. poločasu Aidin a z dorážky Franci, ale přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu... Začátek 2. poločasu možná nebyl až tak zajímavý, ale všechno se brzy změnilo. Nejprve měl Jablonec obrovskou šanci a díky bohu, že to skončilo na tyči a Grigar si to nesrazil do brány. No a jak se říká, nedáš-dostaneš. Aidin prakticky z protiútoku otevřel skóre. Byla to pěkná akce, i když gólu předcházel těsný ofsajd Franciho. No ale je jasné, že dokud nebude ve fotbale video, tak se tyhle situace prostě budou stávat... Zápasu ten gól hodně pomohl a přestože tam měl Jablonec šanci na vyrovnání, tak zase udeřily Teplice. Opět skvělá práce Franciho a premiérový gól Nivalda v Gambrinus lize. Musím říct, že jsem hulákal přes celý barák, protože Nivaldovi jsem ten gól strašně přál. Teď ještě zbývá, aby se poprvé trefil Salami... No, zhruba za 10 minut Jablonec bohužel snížil a zase se trochu projevil určitý teplický problém. Když vedou o 2 góly, tak většinou dostanou kontaktní branku a nemůžou to dohrát v klidu. Poslepovaná obrana Teplic v těch chvílích trochu zmatkovala a Jablonec byl i blízko vyrovnání, ale naštěstí to Vaněk netrefil. No a potom už se to celkem povedlo ubránit a navíc svůj skvělý výkon korunoval Litsingi gólem na 3:1. Franci byl naprosto po zásluze vyhodnocen mužem zápasu.

Hodně vtipný byl rozhovor s nas*aným Skuhravým po zápase. Prý si Teplice vypracovaly šance jenom po standardkách... Tak nevím, jestli se díval na stejný zápas. No a když jsem se večer díval na Dohráno, tak Loučka taky naříkal, že neuhlídali standardky. No ale pokud vím, tak po standardce nepadl gól ani jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Loučka jasně říkal, že neuhlídali brejky.

Reagovat
monty25

Aha, tak to se omlouvám, jestli jsem špatně slyšel... Každopádně ta slova Skuhravého jsem určitě nespletl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten skuhravý je blb ještě 2x prohrajou a pujde o dům dál

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové - jestli je tu někdo, kdo má velký, ale opravdu velký zkušenosti s uklidňováním nervů, tak ho rád angažuju. Zatím se mi moc nedaří se psychicky připravit na to, že sestoupí Slavia a Znojmo - a myslím, že v celý republice není nikdo, kdo by tento fakt nesl hůř... Kurva, hrajte něco!!! - Tak a teď se jdu zase ožrat, protože nemusím vidět, jak Znojmo nakoupí pětku od Sparty...

Reagovat
alegre

Dobra, ja nejsem v republice, ale i tak jsem z toho moc a moc spatnej. Je pondeli, 9:21 rano, aanizminka o tom, ze by se ti parchanti ve vedeni Slavie sesli asnazili vyresit problemy do kterych Slavii dostali. Je to k !

Reagovat
alegre

V sedesatych letech, kdyz bylo moc zle, Slavia se jmenoval Dynamo, nosila modre dresy s rudou hvezdou, hrala druhym rokem 2. ligu, tak vzniknul Odbor pratel Slavie. Psal se rok 1964, cekal nas slavny postup, vitezstvi nad Plzni 4:1, v Edenu (ktery byl opravdu NAS), prislo na zapas 44 tisic divaku! Kde je dnes plzen akde je Slavia? A kde jsme my, kovani Slaviste? V te dobe zil pan Bican, pan Planicka, Vlastik Kopecky, zacinal Franta Vesely, kopal Honza Lala, ktery pred zapasem s Mladou Boleslavi dostal dres k 75 narozeninam. Panove Rosen, Dolezal, Rebicek, Setrle a dalsi: HAJZLOVE vsech HAJZLU, kam jste tu slavnou Slavii dostali? Nezlobte se na mne, vy kteri fandite Sparte, Olomouci, Plzni a dalsim. Je mi fakt k breku! Ja te Slavii zacal fandit pred 54 lety...

Reagovat
Puskas

Litsingi na hřišti skvělý, v rozhovoru působí strašně skromně.

Reagovat
alegre

Slávistický A tým povede až do vyřešení postu hlavního trenéra duo asistentů Juraj Šimurka – Ivo Knoflíček. Dosavadní hlavní trenér Michal Petrouš po sobotním utkání s Mladou Boleslaví rezignoval na svou funkci.

Reagovat
Puskas

asi potřebují padnout ještě hlouběji

Reagovat
alegre

To uz je fakt k posrani (snad mi spartan PJ neda zaracha). Zadna reseni nastale situace. Ale mezi nami: kdo by tu potapejici se lod chtel trenovat...

Reagovat
Puskas

dnes říkal Cipro ve Sportu, že on ano... kámoš říkal, že prý byl kdesi rozhovor se Šeterlem ohledně posil, že prý za Brabce chtěli Slováci dva hráče, tak nic, Černý s Jarolímem prý z formy, tak nic, další posily? Zatím budem hrát s těmi, co máme. Amatérismus nebo zmar?

Reagovat
db18

To se nedivím, s tím zabijáckým losem by byl i efekt nového trenéra hned v prdeli

Reagovat
alegre

Asi mas pravdu, ale nevidim zadne reseni ani do budoucna. Jak nize pise puskas, kvalita hracu je mizerna, s tim nic nenadela zadny trener.

Reagovat
Puskas

Ale když to tak necítí sami, tak je nějaký ras donutí makat, Jarabinský třeba, jehož taky ve Sportu jmenují jako adepta

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty juniory uz je vyprodano.

Reagovat
db18

Ok, dík za info

Reagovat
alegre

Oboje... Nezajem o Slavii, pracka na penize, nic vic. S Brabcem, Cernym a Jarolimem je to pravda, posily neexistuji. Dobri hraci jiz maji sve jiste, nekopu ma Slavia vic nez dost, penize nejsou...

Reagovat
Puskas

máte tam hráče, kteří by v minulosti nemohli kopat ani ve Vašem béčku, pak se nelze divit, že spolu hrajem o záchranu, plus ještě s Brnem... tři bývalé bašty tuzemského fotbalu... smutný příběh

Reagovat
Puskas

a jak je v Hondurasu?

Reagovat
alegre

Minulost je minulosti, Jarolim je jeji soucasti. Slavii "proprali", miliony z prodeje Suchyho, Necida, z LM, zmizely... Stovky klubu v Cesku ziji, prezivaji, Slavia umira.

Reagovat
alegre

Slavia na prodej? Majitel Řebíček chce prchnout z Edenu! To mluvi za vse...

Reagovat
alegre

No je to hodne podobne jako v Cesku, zejmena co se politiky tyce - smetiste. Jinak teplo, ale prsi, mame obdobi hurikanu. A fotbalove silenstvi, vyhra nad Mexikem na Azteca je povazovana za dalsi zazrak, plichta s Pnamou to trochu ochladila. FIFA a CONCACAF nyni resi obrovsky problem: jak dostat Mexiko na MS! Prvnim krokem je vic nez jiste uzavreni stadionu v San Jose, Kostarika - Mexiko se bude hrat bez divaku.

Reagovat
Puskas

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to teraz v hondurase ? teraz sa mi opat dostali statistiky do ruk a honduras je na prvom mieste v pocte vrazd.... sialene. da sa tam zit ? ako to beru obycajni ludia ?

Reagovat
alegre

A vis proc? Protoze divaci piskali pri americke hymne a udajne oslnovali hrace USA laserem zelene barvy. Na Azteca piskalo 100 tisic Mexicanu pri hymne Hondurasu a ticho po pesine...

Reagovat
Puskas

asi ji měli v rámci pol. korektnosti zpívat taky

Reagovat
alegre

Jinak si dovolim napsat, ze tri postupujici z oblasti, pravdepodobne ctyri, protoze ctvrty hraje s Novym Zelandem baraz, je zlocinem proti kvalite fotbalu. Snad USA, trochu Kostarika, ale ostatni maji uroven tak 3. ligy v Cesku. A to je opravdu bida...

Reagovat
Puskas

Reagovat
alegre

oni se maji radi jako kocka s mysi... Tady nikdo nechce Mexiko, ale je jich 120 milionu a to je sila! Televizni prava, reklamy, prodej dresu, atd. Honduras? 8 milionu chudaku...

Reagovat
valloire

Mexiko je na úrovni 3.ligy v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

on mal na mysli kdejake hondurasy, guatemaly, panamy a pod....

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínského loutka Drobisz debut proti Spartě, tak to je komedie Hlavně nenápadně

Reagovat
sosna

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch standartkách se ani nenamáhal skákat. Ale místní znalci jsou i spochní tvrdit, že Heinzovo vylouční byla taky jen náhodička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen houšť kilobaure

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 4 žluté za pár utkání, to je vždycky náhodička na útočníka

Reagovat
Posledni Kovboj

ahoj Milane

Reagovat
goodbay

Na co se Sparta zase šetřila? Místo aby jim nasázela minimálně bůra, tak hrají na půl plynu a obraz hry je uplná tragédie. Pak až třeba zase budou honit skore, tak at si vzpomenou na tento promarněnej zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, konečně na prvním místě. Ale zápas proti takovým nekňubům, jako jsou hráči Znojma, jsme měli vyhrát výraznějším rozdílem. Chtělo to větší důraz v koncovce a trochu víc aktivity ve druhém poločase. Tohle byl zápas, kdy jsme si měli vylepšovat skóre. Ale i tak jsem spokojený. První místo, Lafata dal pěkný gól, Mareček ukázal, že by mohl být dobrou posilou a vypadá to, že by konečně mohla být vyřešená stoperská dvojce. I když Znojmo není pro Brabčáka s Mariem ta pravá prověrka.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda se stoperama podle mě po dnešku nemůže být spokojenost.. Jejich hlavní úkol je bránit a k ničemu takové nekňuby nepustit. Na to tam mělo Znojmo poměrně dost šancí. Vacek hraje opravdu příšerně, ten by se v té konkurenci měl posadit a nechat hrát lepší.. Mareček paráda, hlava nahoře.. Možná by mohl předvést to, co od něj čekám.. Krejčí taky strašně mizerný, už několikátý zápas po sobě.. Tohle prostě není dobrý, sice se snaží, ale je špatnej. Konaté čeká a čeká. (a Bednář začíná být docela nasraný, to bude zas pro fanoušky slušná facka až začne na Spartu zvracet)

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí by měl aspoň jednou uvolnit místo Konatému už od první minuty. Hraje špatně a trápí se. K obraně...přišlo mi, že je snad nechávali hrát schválně :D. No snad se z tý nasranosti probere, nebylo by dobrý, aby teď někdo dělal dusno v kabině.

Reagovat
rufus

Nevěřim, že by Bednář začal dělat bordel v kabině.. I když spokojenej rozhodně není, to na něm vidět je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dost pravděpodobně jsme je nechali hrát kvůli tomu, že si každý držel pozici. Prostě neudělali nic moc navíc, a tak se nedá hrát vůbec s nikym. Ale to Znojmo je teda fakt špatný. Přemýšlím, jestli v lize bylo někdy horší mužstvo.. Možná Lázně Bohdaneč

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na ty jsem myslel. Dokonce i dresy mají podobný. Až z nich bolely oči.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak může dát liberec 10 golů mín a bejt před náma o 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bych přidal: že jeho herní projev není horší než ten Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuveritelny jak fotbal odkryva tu ekonomickou (nejen) řekněme rozdílnost Čech, oproti Moravě. Celý ten zápas mi připadal, jak když klub ze západu, přijede hrát kvalifikaci EL do Srbska nebo Chorvatska. Pojetím fotbalu, vizáží hráčů, kvalitou dresů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s těmi znojemskými dresy jsi to trefil. Vypadají jako z okresního přeboru. Studený jak psí čumák.

Reagovat
sosna

Vizáží hráčů. Tak srovnáváš tradičního aspiranta na titul s nejslabším týmem, kterej má odehráto celých 8 ligových zápasů. Když přijede třeba Bohemka na Sigmu tak tam teda žádnou ekonomickou (nejen) rozdílnost nevidím.

Reagovat
centos

Reagovat
Rarášek

Rozhodčí to nezvládl, Sparta vyhrála, Bořek výbornej, Mareček taky, Škoda Tiémoka, SPARTA PRAHA MISTR LIGY 2013/14

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nezvládl to i komentátor. Pořád mlel o nějaké snaze Znojma, šancích atd., přitom já spíš viděl jak zakopávaj, nesnaží se, nebo si neumí přihrát. Je na ně smutnej pohled a ještě ani nehrajou doma. Přitom domácí prostředí, to může být v nováčkovské sezóně skoro to nejdůležitější.

Reagovat
Rarášek

Je pravda, že mi přišli hodně tragický.. Jen Okleštěk se mi líbil, ten se snažil. Ale bylo vidět, že jeden hráč to prostě nemůže utáhnout. Ještě jsem zapomněl na Vaclíka, taky dneska paráda.. moc toho neměl, ale co se proti němu řítilo, to s přehledem zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten z nich aspoň trochu vyčníval. Ale už kvůli tý jejich kvalitě jsme jim měli nasázet víc gólů. Škoda, že to tam nespadlo aspoň Kubovi. Vacek s Krejčím měli ty šance jasně proměnit, ostatně i Lafata tam mohl šoupnout druhý gól.

Reagovat
goodbay

Zase kdybych byl to viděl trochu realisticky, tak by výsledek byl 2:6. Znojmo šance taky mělo.

Reagovat
Rarášek

Krejčí je na lavičku, to už neni možný.. dneska mě přímo dopuzoval svým výkonem Tiémoko!!!

Reagovat
goodbay

Zmařil dneska tak 3 golovky, včetně své šance.

Reagovat
Rarášek

Bohužel, fakt by mu prospělo si na pár zápasů sednout, tohle je šílený..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krejčí šel neskutečně do hoven. To fakt neni na základ co on předvádí, ale zase dát tam Přikryla, to je z bláta do louže. Mareček je sice hroznej vidlák, ale i za tu chvíli mi teda řpišel daleko lepší než Vacek momentálně. Důležitý 3 body, konečně do čela, ale ten druhej poločas byl z naší tsrany špatnej. Zbytečně jsme Znojmou pouštěli do náznaků šancí a sami jsme dost špatně řešili ty brejky.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
rufus

Z naší strany žádná velká sláva, hlavně druhý poločas. V první půli jsme ještě měli hru pod kontrolou, ale časem přibývalo víc zbytečných ztrát míčů a špatně řešených situací. Dost mě mrzí jak hraje Láďa, bez formy je i Vacek a nedaří se ani Váchovi. Na druhou stranu nově příchozí Dočkal a dnes i Mareček se zdají být kvalitními posilami. Vliv na náš celkový výkon mohla hrát repre pauza, proti Slovácku je potřeba hrát více aktivně a tlačit se dopředu. A fajn věc je to, že jsme v tabulce opět na místě, kam patříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těch peněz co to stálo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my si to můžeme dovolit. Vidlácké týmy jako Teplice musí hrát dobrej fotbal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Raul07

A Brába dneska taky zahrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby Sparta nezískala titul . To by vypadla v 3 předkole a byla by ostuda po celý Evropě .....

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme nevyhráli titul a skončili jsme ve druhém předkole. Takže když ten titul získáme, bude jedině posun k lepšímu, čubko.

Reagovat
smazaný uživatel

dobro vzdycky zvítezí

Reagovat
OtecJaJ10

jujda, takový bakaný slovíčka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký?

Reagovat
Posledni Kovboj

titul, banikovci to slovo nemaj radi

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom letos mají desetiletý výročí od posledního titulu. Jsem se na to chacharů chtěl zeptat, jestli jako něco bude, nějaká oslavička....ale teď se mi do toho nějak nechce.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář pod tím je vostrej. "Co budou zkoušet příště, zda má kočka 9 životů?"

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Znojma Leoš Kalvoda na tiskovce: "Nepožitek mi řekl, že si na penaltu věřil, tak já mu zase řeknu konkrétní sumu..." #pokutička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla vypadat i po 30. kole. Sparta mistr, silné kluby jako Slovan a Viktoria na pohárových pozicích, sympaticky hrající Teplice hned v závěsu. Sestoupí kluby z jednoho stadionu a tradiční ligové značky zůstanou v lize. Slavii se navíc můžou chechtat celý Vršovice, že skončila za Bohemkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicím bych dopřál pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prohráli by ve finále s námi a my bychom brali double. Ten průser s Hackenem se musí nějak odčinit.

Reagovat
smazaný uživatel

oni už možná i vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to mi nějak nedocvaklo. Tak ale snaha udělat dobrý skutek byla, viz Alves .

Reagovat
valloire

no

Reagovat
goodbay

Odčinit se musí průsery s Hackenem, Vasluií a celkově celého předloňského ročníku. Kdy se ztratil titul, pohár, superpohár či šance na LM. To by Sparta ted měla vyhrávat trofeje každý rok po dobu 4-5 let. Co se povedlo za poslední 4 roky, je akorát 2x postup do jarních bojů EL. A to je na Spartu hrozně málo.

Reagovat
taws

souhlas, na lepší než 14. místo by to stejně nebylo jen Brno prohodit se Slávií nebo Jihlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz jen 66 bodu a titul bude nas

Reagovat
goodbay

Počítám, že bude stačit na titul 65, max. 70 bodů. Ale je to ještě strašně daleko. Tento rok se zatím velmi podobá tomu předloňskému.

Reagovat
Kenneth

Skvěle. Tak snad nám bude Pivovar od ted čumět na záda.

Reagovat
valloire

Na to bych nesázel.

Reagovat
smazaný uživatel

sazim vitovo misto na to, ze to udrzime

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

????

Reagovat
smazaný uživatel

Prej spadnul z plotu...nekdo tvrdi,ze na nej spadlo neco ze stozaru,ale tezko rict jestli to neni jen verze pro pojistovnu ..

Reagovat
smazaný uživatel

No v Brně bych se nedivil kdyby na něj něco spadlo....

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej to byl průšvih, když se u nás podobného pokoušela ochranka dostat dolů, aby se mu něco takového nestalo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele