Gambrinus liga - souhrn 7. kola

14.09.2012, 22:06, aktualizováno 19.09.2012, 19:53
Komentáře a souhrny
Slavii vyšla středeční dohrávka a ještě prohloubila krizi Teplic. Plzeň ve šlágru kola porazila Spartu a dostala se před ní na první místo. Jablonec jen remizoval s Příbramí, body si rozdělily také České Budějovice a Dukla. Znovu vyhrálo Slovácko, tři body si připsaly také mužstva Hradce Králové a Olomouce...

Slavia Praha - FK Teplice 2:0

19.09.2012 18:00

Góly: 77. Milan Nitrianský, 81. Ondřej Petrák

Slavia v utkání, které bylo zejména ve druhém poločase velmi zajímavé, porazila Teplice 2:0 a její trenér Rada tak s úspěchem zdolal svého bývalého zaměstnavatele. O góly se postarali Nitrianský a Petrák.

Pražský celek tak nadále stoupá tabulkou vzhůru; momentálně je sedmý s pouze dvoubodovou ztrátou na čtvrtou Olomouc. Naopak Severočeši mají velké problémy: start do sezony jim vůbec nevyšel, v sedmi utkáních vyválčili pouze 5 bodů a zůstávají i nadále čtrnáctí, přičemž nad sestupovými příčkami je drží pouze ještě tragičtější forma Příbrami a Budějovic.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí slávisté, ale ve finální fázi se jim zpočátku nedařilo. I díky pozornému Lukášovi v obraně hostí Grigarova branka úvodní lehčí nápor bez problémů ustála. Po zhruba čtvrthodině hry začal růžky vystrkovat i hostující Kerić, ale ani jeho brejkové pokusy diváky příliš nevzrušily. A když už Grigar v 18. minutě chyboval při Nitrianského centru, svoji chybu vzápětí napravil.

Slávisté kolem pětadvacáté minuty začali utahovat šrouby a výsledkem byla první velká šance zápasu, když ve 31. minutě Juhar zprudka nacentroval do vápna na Kisela, ale ten těsně minul. O pouhé tři minuty později pak překvapivě udeřily Teplice, a byla z toho pořádná gólovka - Kerić stál na malém vápně sám před odkrytou bránou, ale centr Jarolíma trestuhodně zahodil.

Jestliže v první půli byli jasně aktivnější slávisté, po přestávce se začaly síly trochu vyrovnávat. Už ve 49. minutě se pěkným sólem prezentoval Vůch, ale Čontofalského bránu netrefil. Oba celky se snažily strhnout vedení na svoji stranu...

...ale situace z 61. minuty notně ubrala teplickému optimismu. Lukáš zatáhl za záchrannou brzdu, když stáhl k zemi Škodu - ale protože by slávistický forvard šel sám na Grigara, neměl rozhodčí Paták jinou možnost než vytáhnout červenou kartu.

Nicméně tepličtí ani v deseti nesložili zbraně a výsledkem byla sekvence šancí na obou stranách - v 68. minutě hlavičkoval Kisel po Juharově centru těsně nad, a podobně naložil slovenský záložník i s další šancí, tentokrát po přesném pasu Mičoly. V 74. minutě potom zahrozil Mahmutović, který předvedl dobrou práci ve vápně, když vybojoval míč a obtočil se kolem svých strážců, ale pálil vedle slávistické svatyně.

O pouhé dvě minuty později znovu nepřesně pálil Mahmutović, ale to už se schylovalo ke změně skóre. Slavia tak přežila dvě teplické gólovky a odpověděla nejlepším možným způsobem - 77. minuta, náběh Nitrianského za hostující obranu a střela, která propálila Grigara - 1:0.

Krátce poté mohl zvyšovat Mičola, ale ani jeho zahozená šance nemusela mrzet, protože už v 81. minutě to bylo o dvě branky. Vošahlík se dostal až k hranici vápna, ale nesobecky vyzval ke skórování z druhé vlny nabíhajícího Petráka a jeho pumelice z 25 metrů nedala Grigarovi šanci - 2:0.

A to už Teplice definitivně položilo. Slavia v poklidu dohrála zápas, kontrolovala svůj náskok a připsala si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 3:2

17.09.2012 18:00

Góly: 26. Stanislav Tecl, 28. Ondřej Šourek, 60. Václav Koloušek - 8. Dominik Kraut, 44. Antonín Fantiš

První vítězství chtěli dopřát fotbalisté Jihlavy vlastním fanouškům v duelu s Baníkem. Ofenzivní taktika kouče Komňackého zatím slavila úspěch v každém utkání a žádná změna v tomto ohledu se pochopitelně nedala čekat ani tentokrát.

Že Jihlava sází na útok, se promítá nejen v tom, že dokázala vstřelit v každém utkání alespoň jednu branku, ale na druhé straně také tím, že se letos brankář Blažek zatím netěšil ani jednou z čistého konta. A krátce po úvodním hvizdu bylo jasné, že to nebude ani tentokrát. Lukešův roh uklidil hlavou do sítě již v 7. minutě Kraut - 0:1.

Domácí to však nijak nezaskočilo a dál předváděli útočné snažení, které rozhodně nebylo jen planým pokusem o zakončení. V dobrých příležitostech se však dlouho ne a ne prosadit. Až poté, co přežili razantní zakončení Droppy, se domácí přeci jen dočkali. A za svou snahu byli v krátkém čase odměněni hned dvakrát. Nejprve Koloušek předvedl své zkušenosti a šikovnou šajtlí vypustil do brejku Tecla, který svůj úkol splnil také na jedničku a prostřelil brankáře Bučka - 1:1. Dvě minuty nato pak závar po Kolouškově rohu proměnil ve vedoucí branku Šourek - 2:1.

Že by se v takové situaci domácí uchýlili k bránění náskoku, snad ani nikdo nečekal. Naopak přicházely další šance na obou stranách. Těsně před přestávkou jednu z nich ovšem proměnil hostující Fantiš, když zužitkoval další z nebezpečných Lukešových centrů - 2:2.

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního a o šance na obou stranách nebyla nouze. Hosté mohli jít do vedení, ale Krautův pokus zastavila tyč. Souboj dvou zkušených dirigentů hry Lukeše a Kolouška, kteří v prvním poločase připravili všechny branky, rozhodl po hodině hry playmaker v jihlavském dresu. Přímý volný kop poslal přes zeď neomylně za Bučkova záda a vrátil domácím vedení - 3:2.

Po této brance se již domácí poučili z prvního poločasu a zlepšili hru směrem dozadu, aby nedovolili soupeři opět vyrovnat. S postupem času a přibývající únavou tak ubývalo šancí a domácí pomalu mířili za svým druhým vítězstvím. Radost jim před koncem mohl ještě překazit Fantiš, ale jeho tečovaný pokus mezi tři tyče nemířil. Domácí tak potvrdili vítězství z Mladé Boleslavi a míří v tabulce vzhůru. Navíc jako jediný celek v lize Jihlava dosud neprohrála.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 3:0

16.09.2012 17:15

Góly: 18. Martin Pospíšil, 62. Michal Ordoš, 80. Martin Doležal

Hanácká Sigma doma smetla mistrovský Liberec 3:0 a vystřídala ho na čtvrtém místě. Popravu mistra provedli Pospíšil, Ordoš a Doležal.

Sigma se mohla ujmout vedení hned v úvodu, kdy obrana Liberce předvedla minelu, ale sám na branku se řítící Doležal nedokázal překonat vyběhnuvšího Davida Bičíka. V 18. minutě už hosté poprvé inkasovali. Martin Pospíšil střelou přes zeď nachytal Bičíka na švestkách a Olomouc vedla 1:0. Liberec byl směrem dopředu bezzubý a nepomohl ani návrat největší hvězdy Jiřího Štajnera.

Druhou branku vsítili Hanáci až ve druhém poločase, přesněji v 62. minutě. Útočník Michal Ordoš si udělal z libereckých obránců tréninkové kužely a překonal i brankáře Bičíka - 2:0 pro Sigmu Olomouc. Liberec byl v kritické pozici, ale přesto mohl čtvrthodiny před koncem utkání zdramatizovat. Rabušic se dostal do blízkosti Blahy, který mu zmenšil střelecký uhel a prakticky tím celou akci libereckých zmařil. Za další tři minuty měl Rabušic možnost reparátu, ale míč poslal vedle tyče.

Olomouc nevyužité šance Liberce potrestala. Schulmeisterův centr dopravil se štěstím za Bičíkova záda Martin Doležal - 3:0 pro Sigmu Olomouc. V 86. minutě se rozhodl vzít zodpovědnost v zakončení na sebe Morozenko, obešel tři protihráče ale míč si ve finále předkopl a Blaha měl pak snadnou úlohu. Liberec vyšel i v tomto utkání střelecky naprázdno a z Hané odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno 2:0

16.09.2012 17:00

Góly: 22. Dušan Uškovič, 31. Jan Šisler

První vítězství v letošní sezoně si připsali fotbalisté Hradce Králové. Ti se doma příliš nenadřeli s Brnem a vyhráli 2:0. Zbrojovka tak nenavázala na povedené představení proti Českým Budějovicím. Votroci o tříbodovém zisku rozhodli už v prvním poločase díky brankám Uškoviče a Šíslera.

Hradec vstoupil do letošního ročníku Gambrinus ligy velmi zle a po šesti odehraných kolech měl v kolonce vítězství potupnou nulu. Vše se ale po dnešku změnilo. Na Hradci šlo od úvodních minut vidět, že chtějí převzít iniciativu zápasu a pokud možno Brno co nejrychleji vyřídit. A to se de facto stalo. Gólové situace z páté, respektive sedmé minuty zůstaly nevyužity. Hochmeister střílel v záklonu nedůrazně a Dvořákovi chyběl kousíček, aby se zmocnil míče po chybě hostí v rozehrávce. Brno také předvedlo své ofenzivní choutky, Švancara vysunul Lutonského, ale Tomáš Koubek v brance Hradce rychle vyběhl a celou situaci hostům zmařil.

Hrálo se hodně ofenzivně a šance střídala šanci. Mezlíkovo střela skončila mimo a ve 22. minutě se poprvé měnilo skóre. Dvořák ve vápně přihrál Uškovičovi, který ve vyložené a jasné situaci nezaváhal - 1:0 pro Hradec Králové. Votroci byli při chuti a za dalších devět minut zvýšili už na 2:0. Šísler tvrdou ranou propálil Radka a Brno bylo v nezáviděníhodné pozici. Ještě do konce prvního poločasu měli hradečtí možnost na zvýšení, dobře rozjetou akci ale přerušil praporek pomezního. Druhý poločas zahájili lépe Votroci a Haris Harba nebezpečným centrem pořádně zavařil brankáři Radkovi.

Brno ještě neházelo flintu do žita a po hodině hry mělo dvě solidní příležitosti na snížení popřípadě vyrovnání. Švancaru vychytal Koubek a Pernica přepálil branku. Votroci slibně rozjeté utkání nepustili a vůbec poprvé v letošní sezoně vyhráli.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Dukla Praha 1:1

15.09.2012 19:00

Góly: 16. Jakub Řezníček - 62. Jan Vorel

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Českými Budějovicemi a pražskou Duklou. Domácí vedli po prvním poločase díky povedené hlavičce Jakuba Řezníčka, ovšem konečné slovo měli hosté, jmenovitě Jan Vorel. Na výsledku nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Zbyňka Pospěcha.

První dějství patřilo jednoznačně domácím Českým Budějovicím. Přetažený Sandrův centr vracel do vápna Machovec, ale hostující obrana na poslední chvíli odvrátila rodící se nebezpečí. Po čtvrthodině hry na sebe upozornil znovu Machovec, jehož tečovaná rána z volného přímého kopu otřásla břevnem! Dukla si koledovala o branku a ta také hned za další dvě minuty přišla. Na Klesův přesný centr si naskočil Řezníček a hlavou zajistil Jihočechům důležité vedení - 1:0. Dukla se rozjížděla neobvykle pomalu, její první výraznější šance přišla až na sklonku prvního poločasu. Svatonský kroutil přihrávku na Bergra, který však v klíčový moment promáchl.

Na začátku druhého poločasu došlo k výpadku světel. Dva ze čtyř reflektorů přestaly svítit a hra byla na nějakých sedm minut přerušena. Hrát se začalo pochopitelně až po opravě reflektorů. A Dukla měla před sebou jediný cíl, co nejrychleji vyrovnat a pokusit se strhnout vedení na svojí stranu.

A svůj úkol z části opravdu naplnila. V 61. minutě došlo k vyrovnávací trefě, kdy na centr Malého naskočil Jan Vorel a podobně jako Řezníček na druhé straně hlavou vyrovnal na 1:1. Začínalo se tedy nanovo a mírně navrch měly opět domácí České Budějovice. Sedm minut před koncem si Dukla zkomplikovala život, neboť její útočný hrot Zbyněk Pospěch viděl za loket červenou kartu.

Dukla se soustředila na udržení výsledku, ale paradoxně mohla nakonec ona brát všechny tři body. V osmé minutě nastaveného času trefil Vrzal tyčku a domácí si mohli výrazně vydechnout.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 3:1

15.09.2012 19:00

Góly: 9. Libor Došek, 13. Filip Hlúpik, 60. Ladislav Volešák - 22. Martin Nešpor

Hodně zajímavý duel viděli diváci v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko potvrdilo dobrou formu a zvítězilo nad Mladou Boleslaví, přestože hrálo celý druhý poločas bez vyloučeného Trousila. Branky ale padaly hned v samotném úvodu, za domácí se trefili Došek, Hlúpik a Volešák, za hosty korigoval Nešpor.

Slovácko po katastrofálním začátku sezony začalo válet a momentálně už mu patří vynikající pátá pozice. V zápase s Mladou Boleslaví se mu náramně podařil vstup do utkání. V 9. minutě rozehrál rohový kop Volešák a přesným centrem našel hlavu Libora Doška - 1:0 pro Slovácko. Hned za čtyři minuty už to bylo 2:0. Hlúpik obešel obránce Johanu a přesně umístěnou ranou překonal gólmana Šedu - 2:0 pro Slovácko. Opařená Boleslav se ale rychle vzchopila a ještě v průběhu prvního poločasu snížila. Obrana Slovácka nedokázala eliminovat útočníka Nešpora, který poměrně v pohodě snížil na 2:1 z pohledu domácích. Slovácko mělo dost příležitostí si vzít dvoubrankové vedení zpátky, především Hlúpik, který obešel brankáře, ale netrefil už odkrytou branku, nýbrž jen boční síť.

Domácí borci byli na koni, ale ve 37. minutě bylo rázem vše jinak. Trousil v defenzívě chyboval a hrozící nebezpečí odvrátil záchrannou brzdou, která však znamenala jeho vyloučení. Slovácko sice vedlo, ale čekal ho celý druhý poločas v početní nevýhodě.

Mladá Boleslav ale měla problémy oslabeného soupeře překonat. Slovácko se ještě více semklo a v defenzívě pracovalo velmi dobře. Navíc v 60. minutě se povedl husarský kousek. Domácí vybojovali volný přímý kop a Ladislav Volešák parádní ranou zvýšil na 3:1. Pro Mladou Boleslav to byla psychická rána, ze které se už nevzpamatovala. Celá ofenzivní snaha vycházela vniveč, oslabené Slovácko už vedení nepustilo a má další tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

15.09.2012 15:00

Góly: 40. Pavel Horváth (pen.)

Ostře sledovaný šlágr kola mezi Plzní a Spartou dopadl lépe pro Viktoriány, kteří zvítězili po jediné brance Pavla Horvátha. O všem rozhodl diskutabilní penaltový moment. Nutno také říci, že Plzeň si výhru za svojí předvedenou hru zasloužila.

Sparťané před zápasem moc dobře věděli, že největší nebezpečí hrozí z pravé strany, a právě po ní mohla Viktoria už ve třetí minutě poprvé skórovat. Hora cpal míč do vápna, kde ho patičkou šoupl Hanousek na nabíhajícího Daridu. Český reprezentant si ale nesrovnal mířidla a z vyložené pozice netrefil branku.

Tempo zápasu bylo vysoké, Sparta poprvé výrazněji zahrozila po čtvrthodině hry, kdy v jednu chvíli postupoval sám na branku Kweuke. Skvělou rychlostní vybavenost předvedl Limberský a urostlému Kamerunci sebral balón. Hned na druhé straně postupoval rovněž sám na brankáře Rajtoral, Vaclík bleskurychle vyběhl a dalšímu českému reprezentantovi šanci zmařil. Ve 25. minutě došlo uvnitř pokutového území Plzně k prvnímu kontroverznímu okamžiku. Hušbauer se po souboji s Procházkou skácel k zemi, ale penalta po právu odpískána nebyla. O čtyři minuty později byl v zajímavém postavení nejvýraznější muž v dresu Sparty Kweuke, v pádu však obtížně trefil míč a netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Plzeň následně úplně převzala iniciativu a na zadní tyči volný Bakoš o centimetry minul branku! Plzeňské snažení bylo ve 40. minutě odměněno brankou. Nutno říci, že hodně diskutabilní. Limberský ve vápně škobrtl o Hušbauerovu nohu a sudí tento okamžik vyhodnotil jako nedovolený a odpískal pokutový kop. Opakovaný záznam ukázal, že k jistému kontaktu došlo, byť Hušbauer nebyl úplně na vině. Nicméně nešťastný okamžik měl pro Spartu fatální důsledky, velezkušený Pavel Horváth penaltu proměnil a Plzeň si odnesla do šaten jednobrankové vedení.

Vrbovi svěřenci zahájili hodně aktivně i druhý poločas, Hanouskova rána byla zablokována a precizní Horváthův volný přímý kop vyrazil neméně povedeným zákrokem Vaclík. Prozatímní výsledek a vývoj zápasu nelibě nesli sparťanští fanoušci, kteří začali zasypávat hrací plochu pyrotechnikou. Utkání se ale nemuselo přerušovat, neboť do pár minut byl klid. Viktoriáni hubený výsledek uhájili, Sparta se do závěrečného tlaku dostala a ze západu Čech odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 2:2

14.09.2012 20:15

Góly: 24. Lukáš Zoubele, 58. Jan Kovařík - 83. Tomáš Krbeček, 89. Petr Trapp

Díky skvělému závěru se nakonec v Jablonci na stadionu Střelnice body dělí. Poslední desetiminutovku totiž Příbram zvládla naprosto luxusně a vstřelila dvě branky.

Baumit Jablonec sice dlouho vedl, ale nedal si pozor v závěrečné desetiminutovce a dvakrát inkasoval. I přes remízu je prozatím na druhé příčce. Příbram je i přes jeden bod stále předposlední a čeká ji ještě hodně práce, má-li se zachránit.

Jablonec se dostal do první velké šance již po sedmi minutách. Obránce Filip Novák se ve vápně dostal k míči, jeho střelu zastavilo až břevno Aleše Hrušky! O patnáct minut později už se ale skóre měnilo. Luboš Loučka našel nabíhajícího jmenovce Zoubeleho, který zbytek akce dokončil a poslal domácí do vedení!

Ve druhém poločase ale diváky čekalo mnohem víc vzrušení. Deset minut po změně stran se domácí diváci dočkali podruhé. Aleš Hruška nevyrobil za celý zápas větší chybu, na přesně umístěnou střelu útočníka Kovaříka prostě dosáhnout nemohl - 2:0 a Střelnice byla nadšená.

Po hodině hry se na hřiště dostal střídající Huňa a o pět minut později se mohl zviditelnit. Střílel ale jen těsně nad břevno brány Romana Valeše.

Osm minut před koncem dostal sen o čistém kontě za své, když se prosadili také hosté. Mladý obránce Pavel Pilík se ve vápně dostal k zakončení a poradil si jako zkušený útočník - 2:1.

Dílo zkázy dokonal Petr Trapp, kterého neuhlídala domácí obrana a zkušený záložník zavěsil. Srovnal tak na konečných 2:2 a domácí diváci odcházeli zklamáni. Body se tedy dělily, domácí jsou druzí, hosté předposlední.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň751116:616
2.Sparta Praha751113:616
3.Baumit Jablonec742116:714
4.Sigma Olomouc733110:512
5.Vysočina Jihlava725013:1011
6.Slovan Liberec732210:711
7.Slavia Praha724113:710
8.1. FC Slovácko73139:1110
9.Zbrojovka Brno73139:1510
10.Dukla Praha714212:127
11.FC Hradec Králové71427:97
12.FK Mladá Boleslav72147:127
13.Baník Ostrava71249:145
14.FK Teplice71243:135
15.1. FK Příbram70435:114
16.České Budějovice71157:144

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trapp a Krbeček. kdo by to čekal, že takoví kopáči urvou bod v jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

když Krbec nebyl v útoku, tak se to čekat trochu dalo

ale Trapp je mi záhadou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak trappovi vyhovuje když bude hrát v nějakým průměrným týmu ;) na viktorku neměl, ale jinde v lize si odkope svoje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hah nj netrefil se Lopata a hned se nevyhrálo btw Příbrami jsem to přál...

Reagovat
smazaný uživatel

Typek označil jedničku za tutovku.... To bylo jasné že Příbram alespoň bod uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive pak už to bylo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem si 100% jist

Reagovat
Čivrss

och ty odborníku, vsadím se že v 80. minutě bys už trhal tiket, kdybys tam měl jedničku

Reagovat
REPLIKATOR

Však byla to jasná 1. I průběh tomu nasvědčoval, jenže fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten Typkův vliv.

Reagovat
twerp

A sakra... Týpek předpovídal výhru Sparty....

Reagovat
smazaný uživatel

právěže naopak

Reagovat
insane

maly OT: jak to je s tim sazkabetem? vubec se mi nedari nejak zapnout ty online streamy zapasu. a druha otazka, co ten zapas sparty s plzni, je prenos v televizi? jakmile je na na sportlemonu stream primo z televize, tak mi to funguje, jinak proste ne. a vzhledem k tomu, ze neziju na uzemi cesky republiky, tak moc moznosti nemam, pac ani ten stream primo ze stranek cesky televize nerozjedu (mimo CR blokovano), takze v podstate zavisim fakt jenom na PREVZATEJCH streamech CT. nejaka rada?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to ještě bylo na té první stránce, tak sem si musel stáhnout nějaký program na přehrávání. Silverlight? Nebo tak nějak se to menovalo. Možná to bez něho nejde ani teďka.

Reagovat
insane

no, mne se navic rozbil komp a ted mam macbook, s kterym si zaprvy jeste tak moc nerozumim, zadruhy on si s programama typu silverlight taky moc nerozumi :-/

Reagovat
insane

respektive ani nevim, v cem presne je chyba, pac silverlight jsem stahnul a ty streamy nefungujou, ale ani to nehlasi nejakou chybu ci tak, proste to jen nefunguje, ale podobny trable jsem mel kdysi i s PCckem, takze fakt nevim, jestli je to proste sazkabetem, mnou, pocitacem a nebo tim, ze neziju v cechach a oni maj treba taky nejaky blokovani cizich ip adres.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dost možné že ti to blbne kvůli cizí IP. Kámoš pracuje v Bruselu a má stejný problém, nefunguje mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Si kup českou VPNku a máš to... Já mam zase naopak předplacený zahraniční VPNky právě kvůli přenosům a dalším zahraničním službám, které čr blokují...

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat, typická výhra Plzně.

Reagovat
Euphael

kašpare

Reagovat
Miguel19

Přesně. Jasně lepší a zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, opět přehrávala svého soupeře, který se nezmohl vůbec na nic

Reagovat
smazaný uživatel

souper nemohl nic protoze Plzni pomahal rozhodci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je do těch šancí, které si vypracovali plzeňští dostal rozhodčí? Tak o tom si nechám vyprávět. Začni.....

Reagovat
Rarášek

Ty šance neproměnili. Jediná "šance",kterou proměnili byla nasimulovaná penalta.Tudíž "šance",která být neměla. Závěr je,že tedy plzeň k vítezství rozhodčí dotlačil.

Reagovat
Neuro

psal jsem to pod preview.. jak to mohl rozhodčí v tu chvíli asi vidět? to se to každému mele když to viděl z pohodlí gauče po dvou opakovačkách.. teď si vem ty.. jde někdo do vápna, obránce jde po něm, vidíš jak mu přeletí přes koleno.. pískneš? pískneš.. ta situace šla rozpoznat jen ze záznamů.. ale jo hlavně že je možnost si zanadávat na rozhodčího

Reagovat
SIRBRANIKE

konečne normálny názor...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak ... to je ten nejtrefjnější komentář.. k celé kauze penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo jen se tím sparťani utěšujte, místo abyste za ten horor co vaši hráči předvedli peskovali je, tak hledáte výmluvy

Reagovat
Rarášek

Za horor považuju tvé směšné vymlouvání se,a nejen tvé.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi nesoudný sparťan takže tyhle kecy beru s nadhledem, dneska jste si za mizerný výkon nezasloužili ani bod

Reagovat
Rarášek

hrozný výkon,prosimtě..Koukal jsi vůbec na ten zápas? Takovéhle keci si nech na koledu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano hrozný ty si opravdu zaslepenec to snad není možné

Reagovat
Rarášek

To tedy koukám. Opravdu to není možné,že já vůl si nevšiml,že plzeň nedala Spartě ani míč a nrposto je válcovala

Reagovat
Euphael

Kelso má pravdu...Nic jste nepředvedli...dneska bych se moc neoháněl tvým manšaftem.

Reagovat
Rarášek

To není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jste nehrali vubec nic, porad jsem cekal na ten vas zaverecny tlak a ten to korunoval

Reagovat
Rarášek

Hráli jsme fotbal. vyrovnaný zápas se šancemi na každé straně se spoustou emocí. Že většina našich útoků byla zastavena "fauly",tak o tom už se bavit nehodlám.

Reagovat
AjaxFans

jak to říkal kámoš,na Spartu konečně platí jejich vlastní medicína

Reagovat
Liquid

výborně Plzeň a Dolar může jít zaslouženě otevřít kořalku

Reagovat
Rarášek

Nuže,co bych dodal. Limberský a Rajtoral u mě ztratili veškerý respekt,a nejen u mě. Jejich herecké výkony určitě budou brzo oceneni v anketě týtý apod. Limberský to doplnil i slovy,bravo. Plzeňské fandění rovnež nulové,choreo,které zpozdí zápas,nepochopitelně naházené fábory na hřiště,a vrcholem fandění bylo "pražský kurvy".

Dále nechápu,co všichni vidí na Daridovi,ten kluk netrefil bránu ani jednou. Rozhodčí Matějek ničím nepřekvapil,a držel s Plzní. Jako by jsme byli svědky vytvoření nového klubu "FC Matějka Plzeň" .

Závěrem bych dal pro vedení Sparty. Já být buď někým z vedení nebo hráčem,tak se mi taky do toho zápasu už ani nechce.

Spartička nejlepší v česku

Reagovat
smazaný uživatel

a jak hodnotíš herecké výkony Kadlece?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - kdyby do té druhé půlky nenastoupili, tak by u mě hodně klesli.

Reagovat
Liquid

nejlepší na titul už čekáte 3.sezónu a LM jste nehráli snad 9 let

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden titul a jednou v LM. Tak se da hodnotit nej nej česky klub. Ty ses blazen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Fandění nulové

Zato sparťanské fandění v podobě pyra opět nádherný.

Reagovat
Dejl

V čem je Darida horší než ten ostrosřelec Kadlece?

Plzenští hráči nefilmovali o nic víc, než ti pražští.

Opravdu velká tragédie, když se zápas zdržel o minutku kvůli nějakejm fáborkum, zatímco zdržování zápasu v podobě pyrotechniky co na hřiště naházeli praští "fanoušci" bylo v pořádku.

Reagovat
Rarášek

Darida je přeci superhvězda a Kadlec ne. To nemůžeš srovnávat.

Hra se zdržela o 6minut. Piro zabralo ani ne půl minuty. Navíc bylo hozeno mimo hrací plochu.

Reagovat
Dejl

Si jim to stopoval? Tady se nemá cenu hádat s idiotem, neni snad nic horšího, než když se Sparťanskej fanoušek cítí ukřivděně.

Reagovat
smazaný uživatel

mimo hrací plochu, ale skoro pod nohy hráče, tak se na to musí...

Reagovat
Rarášek

Hlavně nenápadně.

Reagovat
FUnk

je to cerstve a boli, ale clovek se musi naucit aji prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny ta Plzen. nefandim ani jednomu,ale tohle co predvedl rozodci. asi se nam vraci Hornikova doba. Kaprici plavou GL. Humus Humus Humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí je úplně mimozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvních 40 minut vyrovnanejch s tím, že Plzeň měla šance, pak penalta a v druhý půli už to bylo o ničem z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli to sem má vůbec cenu psát, ale hrozně by mě zajímalo kolik z vás to nafilmování vidělo opravdu na první pohled, ještě k tomu z úhlu rozhodčího, kterej to neviděl zezadu tak, jako my při opakovanym záběru ... rozhodčí dělal chyby na obě strany, nechápu, jak mohl pamić dohrát, pavelka si koledoval taky slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

PS: a samozřejmě sparta nevyhrála kvůli špatně odpískané penaltě, to, že sama nedokázala trefit nebezpečnym pokusem bránu, natož aby dala gól, to s tim nemá nic společnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Fillo ten taky nemusel dohrát po faulu zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, že byly chyby na obě strany, jelikož se tu zvrací na to, že rozhodčí pomáhal plzni celej zápas, dal jsem do placu chyby, který pomohly spartě ...pravda, že fillův skluz na jarošíka byl otřesnej a hádat by se nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pamič červená bez diskuze. Nepísknutá penalta po škrcení Kweukeho Čišovským, červená pro Filla a pak ta Limberskýho komedie.

Reagovat
panca

vzdyt rozhodcimu za tu pentli skoro nikdo nenadval. To slo tezko videt. Tady kazdej blil na kokota limberskyho za filmovani a pak za to lhani v rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si pak slyšel hušbauera, tak říkal, že nestačil tou nohou uhnout a limba toho využil, ani on nedokázal říct, že by to přihrál, prostě jen věděl, že uhýbal a že to bylo pozdě...

Reagovat
panca

jezis pada uz pred kontaktem! Konec diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

padal, ale proč hanobíš limbu? ten sparťan je teda ještě větší kretén, že to neřekl, ne? limba byl jasně nejlepší hráč na place, ale my tu opět budeme řešit to, že nečte básničky od Goetha a nechodí brzo spát, když je ráno trénink...

Reagovat
panca

me nezajima jeho vykon. Az budem hlasovat o nejlpesiho hrace utkani, tak mluv o vykonu. Ja psal, ze nafilmoval penaltu a misto toho aby drzel hubu, tak bude pomlouvat nekoho jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale kde to jsme, hráč předvede výkon na český poměry prakticky nevídaný a my mu budeme nadávat za řeči? ...lepší bude, když zlomí dvěma, třem hráčům nohy, a pak přizná, že to udělal proto, že je nemá rád? ...tohle nemá smysl...

Reagovat
panca

takze protoze hraje dobre fotbal, nemuze nikdo rict, ze se chova jak vylizanej kokot tak promin... Limba je vybornej hrac a velkej priklad pro maly deti

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

docela sis nalítl limberský je v osobním životě opravdu příklad pro většinu hráčů nejen v český lize, ale co, tys v životě nezalhal, tak to je pak jasný

Reagovat
panca

ja ho absolutne neznam, ale simulace a pak to co predvedl pred kamerou mi bohate staci. Dal si ho obdivuj

Reagovat
Messier

Joke roku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale, Vrba nechce penaltu komentovat...po zápase s AC v lize mistrů penaltu ale komentoval několik dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct.. radši nic, snad jen:

1) Limberský mě zklama jak nafilmovanou penaltou, tak tim co plácal o poločasovém rozhovoru, to má ode mně

2) Sudí se ničím zápasu nepomohl, maximálně tak Plzni. Rozhodčí zkazil do tý doby hezkej fotbal, s velkym nasazenim.

3) Plzeň přehrávala Spartu od doby co dala penaltu, do tý doby to bylo nahoru dolu.

Zklamání zápasu : Rozhodčí

Svěklý okamžik zápasu : Atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si za celej zapas nevytvorila ani jednu sanci, ale hadam, ze kazdej spartan bude brecet, ze prohrali kvuli vymysleny penalte

Reagovat
twerp

Uklidni se Andreji, jednou to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si asi videl jinej zapas ani jednu sanci na sance se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Popis mi prosim sance Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

kweuke před prázdnou stejně jako bakos vrací na malý vápno, ale to čt neukazuje..když tam je zelenka a kozoroh

Reagovat
smazaný uživatel

takže největší šance sparty byla "střela", která posouvala míč dál od branky k hráčům plzně? tak to je mi potom sparty líto, takhle jasnej zápas prohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

+ další nehodlám tady antispartanum převypřávět celej zápas..Nebo ste taky slepý z toho alkoholu?

Reagovat
Neuro

nepsal jsi kousek níž "nauč se česky č...."?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo psal..to je pokrytectví..Ukazuju antispartanum co dělají oni

Reagovat
smazaný uživatel

já se taky nerad bavím s člověkem, který si u každý chyby myslí, že je to podplacený, že je to schválně jen proto, že je to sparta ... ale dneska mě bavíte, dotáhli jste absurditu do nečekaných výšin

Reagovat
smazaný uživatel

co Kadeřábkova hlava?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo rozumnej ...nehraje se na šance ani vymyšlený penalty... hraje se na góly, vyhrála plzeň, zasloužený tři body pro ni, třikrát sláva tobě, uvědomělý fanoušku

Reagovat
smazaný uživatel

a co Hušbauer a jeho balon 5 cm od levé tyče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

aspon ze ti treneri maji rozum a nadhled l

Reagovat
smazaný uživatel

jo palec nahoru

Reagovat
exse

To není rozum a nadhled, to je sebekontrola, samozřejmě že je Lavička nasranej že je zařízli a samozřejmě že je Vrba vysmátej, jenom to jako profesionálové nedají najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to stejně. Lavička byl extrémně nakrklej a držel se z posledních sil.

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hraci zapasu - Limbersky a Rajtoral na strane Sparty tezko rict, vubec nic nemela, takze mozna tak Vaclik a Kweuke se snazil, tam je videt, ze Sparta = Kweuke..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vubec nic neměla

Reagovat
smazaný uživatel

To tady zase bude zvratků..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by mě zajímalo co na to Vrba zvlášť když v Edenu s Barcou musel kluky Plzeňský o půli přemlouvat, aby nastoupili do druhýho poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

těmhle jarmilům - rezek, limberský a pilař mám fandit v repre?? ne děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Plzni z Rakouska. Porážka Sparty vždycky zahřeje na duši. A becherovka na těle, vy prohibičníci:)

Reagovat
Neuro

aspoň že je to pívo

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Plzni z Jablonce...

Radši Plzeň než Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi kouká na záznam, vidí simulaci a ... blekotá, cuká se. Nepřizná.

Reagovat
CHONG

Od fanouška ochotnického divadelního souboru FC Barcelona to opravdu sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by ta tabulka mohla skoncit, myslim, ze by nikdo nemohl rcit, ze by neco z tech umisteni nebylo fer

Reagovat
smazaný uživatel

jj po týhle penaltě vubec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasný, třicet kol po osmi zápasech a titul rozhodla jedna penalta v dvacet tři kol do konce, měli by se na to už vysrat a tu ligu rozpustit... a taky nechápu, že sparta vůbec do toho druhýho poločasu šla, to je po prvý v životě, co jsem viděl, že by rozhodčí udělal chybu, normálně bych vzal šátek s buchtama odvandroval zase do prahy bejt jima, nikdo by nic nemohl říct, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase zač?

Reagovat
exse

A ty jedeš na čem?

Reagovat
soukup

osobně bych preferoval 5. místo po 30. kolech, víc si to člověk užije než po šesti

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda! Limberský zase ztrapnil celou Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Před Sparťany? Myslíš, že ho to štve?

Reagovat
Neuro

jestli je to egocentrický ocas kterému jsou druzí ukradení a jede jen sám za sebe tak neštve no..

Reagovat
smazaný uživatel

snad dostane zapasovej stop, aby ho to mohlo zacit "stvat"

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jeho parádičky, kdo se ho o to prosí? pojďme všechno nakopávat na jednoho obra vepředu, spartička nejlepší u nás!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je trapná celkově, takže tam jenom hezky zapadl.

Reagovat
Greny

Nefandil jsem ani jednomu týmu. Rozhodčí to posral to je pravda, ale opět se projevila inteligence některých fanoušku Sparty. Zase bych Vám zavřel stadion, třeba na 5 zápasů.

Reagovat
twl

klidně na celou ligu zvířata nesmí na stadion!!

Reagovat
Neuro

to se vždycky musím smát jak jsou za tím plotem a třískají do něho a řvou fakt jak opičky

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Za dnesni vystoupeni hrozi pokuta spise Plzni za nezvladnuti poradatelske sluzby. Stejne, jako Sparte za chovani svych fanousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zavrel bych to na celou sezonu, stejne se na jejich fotbal neda divat, fanousci se tak nudi, ze musi delat bordel, aby neusnuli, tak proc to nezavrit?

Reagovat
twl

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

moment, bavis se o druhy pulce a plzenskym vykonu v ni? protoze to by souhlasilo

Reagovat
Shevchenko

To si děláš prdel, ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
goodbay

trošku mimo ne? zavírat domácí stadion při nepořádku v Plzni?

Reagovat
Greny

Myslel jsem stadion SPARTY!! a myslim, že to vetsina pochopila..

Reagovat
smazaný uživatel

česká Barcelona potvrdila svou dominanci nad českým fotbalem... Sparta se může jít zahrabat, zahrála naprosto trapně a vše korunovala svým tradičním brekotem...

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože dej si radši panáka pančovanýho chlastu

Reagovat
twl

newíš asi nic,,,,,

Reagovat
Rarášek

Česká Barcelona hlavně v tom hereckém pojetí hry.

Reagovat
Losinho

Výsledek A Plzeň byla i lepší herně, od Sparty jsem čekal víc. Ale ta penalta . Limberský je blbeček, aspoň už to ví i sparťané.

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam byl... dalo se to písknout... rozhodčí si tu penaltu obhájí... spíše by se mělo řešit, proč nevyloučil Pamiče

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam byl, takže to byla pencle jo?

Reagovat
smazaný uživatel

do penalty lepší Sparta, od penalty Plzeň a pak, že rozhodčí zápas neovlivnil

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je blbost. Penalta bejt neměla, ale už před ní byla Plzeň lepší. Vyhrát si zasloužila, ale nemělo to bejt takhle. Limberský odehrál super zápas, ale tohle si měl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta lepsi? heh

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byla víc na míči, víc se tlačila do vápna, Plzeň hrozila z brejků, spíš nakopávala, dostala se do větší šance, kterou Vaclík chytil, ale už před tím tam měl šanci Kweuke... ve druhé půli byla lepší Plzeň, ale Sparta v ní měla větší šanci - ta Kadeřábkova hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sešívaný dresy byla Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Do penalty vyrovnanej zápas s tím, že Plzeň měla pár šancí. Po penaltě už se fotbal nehrál pouze se polobozi z PACLÍK CAMPU váleli po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

stále nechápu, kdy ta sparta jako byla lepší? tím, že se stylizuje do dresů úhlavního rivala? nebo čím? ...a jen tak pro zajímavost, horváth tu penaltu ještě musel proměnit, možná si to špatně viděl, ale rozhodčí ji nekopal...

Reagovat
smazaný uživatel

no kazdopadne neni fer rikat, jaka to byla simulace, kdyz tam bylo jasny podkopnuti Husbauera..

Reagovat
smazaný uživatel

jasný?? ty voe co chlastáš?? Jo vlastně už vím...

Reagovat
Losinho

Vždyť Hušbauerovi na tu nohu skočil Koukni se na záznam, Limberský se od země odlepil mnohem dřív, než došlo ke kontaktu. Ale víc už to nechci řešit, výsledek potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

no, neřek bych, že se odlepil, už předtím, nicméně, šikovně se zahák o nohu Hušbauera, kterej v tý chvíli už jen stál. Ale jak říkáš, výsledek potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že si to moc pokopl a pak se tam snažil dostat než ho zakřižuje. Každopádně kdyby Limberský nespadl, tak by tam kontakt byl, sice bez balonu, ale pokud to rozhodčí zapískat chtěl, tak by to zapískal stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

no to bych zase nerekl, to zpusobila tady ta davova hysterie, ale jinak tam nromalne bezel, mozna skobrtnul a zaroven ho Husby podtrhnul

Reagovat
Losinho

U mě nic žádná hysterie nezpůsobila, koukal jsem v klidu v TV. A fakt už bych to dál nerozebíral.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda, Hušbauer s nohou uhejbal a Limberský zašal padat a úmyslně se zaháknul za nohu Hušbauera, prostě klasická stopka na minimálně 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jasný bylo, že Limberský padal dřív než došlo ke kontaktu a že nohu Hušbauera trefil úmyslně

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ta penalta připadá nespravedlivá, ale vyloženě nahraná podle mě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro připomenutí http://www.stream.cz/uservideo/674980--ceska-barcelona-se-vsim-vsudy a tohle je jen z části jara. Je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě slušnej oddíl.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo slávy, když Plzeň v loňským zimním přípravným zápase, schválně zahodila penaltu, protože jí kopat neměla, to bylo keců o fair play, dojde na soutěžní zápas a Plznička je jak vyměněná, filmuje, skáče jako o závod, no co k tomu říct...Nemá cenu vůbec tento zápas jakkoli komentovat. Stačí k němu dodat jen toto - poslední dva zápasy Sparty s Plzní a v obou písknutá naprosto nafilmovaná penalta pro Plzeň, je bohužel vidět, kdo v současnosti drží zákulisní otěže pevně v rukou

Ale stejně si ulevím

Viděl jsem sice zápas až od 60minuty, bohužel, čili mi pochopitelně ušla nadpozemská hra Plzně, kouknu na stav, vidím 1:0, říkam si kurva, no snad to nedali alespoň z penalty a na konci zápasu se nestačím divit, opravdu tohle mi hlava nebere...už od tý 60. minuty jsem vlastně viděl jen postupné stahování sestavy té skvělé útočně laděné Plzně, která válcuje každého soupeře a liga je jí malá, na konečnou podobu 6-4-0. Pak vidím, že každý moment kdy si lehne hráč v pruhovaném na zem, je okamžitě posouzen jako faul, bez ohledu na kontakt, no a ještě k tomu rozhodčí připá samozřejmě nepísknutý jasný roh pro Spartu, nepísknutý žlutý faul Fila a ponechána vlastně výhoda Plzni...

bohužel Plzeň se v současnosti porazit nedá a to nemyslím, pro její fotbalové výkony na hřišti Korunu tomu všemu nasadili ještě hráči Plzně, kteří se z přidělené výhry radovali jak malí kluci v čele s šaškem Horvátem a reprezentant Limberský? To je zrmrd první třídy - pro mě je to naprosto typický představitel současné Plzně. Před zápasem machruje, jak je Plzeň lepší a v zápase nafilmuje penaltu, o přestávce lže celému národu do kamery a ke konci zápasu se ani nepřizná, že míč na roh kopal on...jsem opravdu neskutečně zklamanej. Kdybychom prohráli normálně, nedá se nic dělat než zklopit hlavy a uznat to, ale tohle???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky argument proti???

Reagovat
smazaný uživatel

Přesný. Loni na jaře nepovedená kopie Barcelony Spartu přehrála a zaslouženě vyhrála i když Plzeňská pentle tam byla rovněž. Ten dnešek ale..... A to se tady řada pisatelů nestydí psát o Plzeňskym válci

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to řekněme takhle ...sešívaní ani jednou přímo neohrozili branku, sešívaní měli dohrávat při nejmenšim v devíti, sešívaní za poslední půlhodinu ani jednou nezamkli soupeře, který vedl, před jejich vápnem ...a vrba? jeho tým vede proti, do té doby, prvnímu týmu tabulky a posílá do hřiště obránce? vážně ti to přijde jako hloupý nápad? vážně? ...vím, že s tebou neradno debatovat, ale uvědom si, že ti tvoji sešívaní se ani nedokázali přiblížit ke vstřelení gólu, před penaltou ani po ní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně to sedí, ale zapoměl si dodat, že rovněž polobozi z PACLÍK CAMPU neměli v žádnym případě dohrávat kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to chceš brát do těch nejtitěrnějších detailů, musím ještě dodat, že plzeň dala jeden gól a sparta žádný, ten gól byl naprosto regulérní, horváth ho rozhodně nedal rukou, nefauloval při něm a míč přešel brankovou čáru, takže když se na to podíváme opravdu zblízka a dle všech regulí, kdy tým, který dá více branek, vyhrál, je ta výhra BEZ DISKUZE naprosto zasloužená...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o detailech tu meleš hlavně Ty. Červená ten červená tamten šance polobohů taková a maková atd.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je těžký na tebe reagovat, víš ...ivosek napíše, že fillo neměl dohrát a podle tebe bych měl já v reakci napsat, že fillo neměl dohrát ...nevím, proč bych ho měl opakovat ....takže, aby mělo srdíčko klid, zopakuji aspoň tebe ...polobohové vyhráli zaslouženě, gólem z kontroverzní penalty, která by se po videu nepískala, bohužel takové prostředky mají jen diváci, kteří pak nadávají na rozhodčího, jaký je to vlastně hlupák...

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě inteligent...... Ještě jednu otázečku: proč si Plzeň zasloužila vyhrát? Z toho důvodu, že zhruba 3x netrefila více méně odkrytou branku?

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě idiot ... protože dala víc gólů než sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co bych chtěl? Někde se s tebou potkat.......

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem napsal že Filo neměl dohrát? řekl jsem jen že se nepísknul ten faul a Plzeň při tom pokračovala v útoku...a řeknu ti to takhle. Písknout takhle Spartě penaltu, vlastně už v druhým vzájemným zápase v řadě, tak je tu masivní měsíční kampaň deníku sport, vyšetřování FBI na sídle FAČR, spousta zveřejněných odposlechů s divadelní hrou o nich atd. atd....a jak dopadne asi tohle? rozhodčí dostane flastr, max. 3-5 zápasů jestli vůbec a hotovo. Příští víkend si zase bude půlka fotbalovýho národa honit nad hrou Plzně a bude klid po pěšině

Reagovat
smazaný uživatel

jestli flastr dostane, bude to z toho důvodu, že pamić, přikryl, pavelka a fillo nedostali druhou žlutou kartu, rozhodně to nebude pro to, že pískl penaltu, ve které byl kontakt - ano, neměla být, limba padal dřív a všechno, ale sakra on ten záběr neměl zpomalenej a z tý nejlepší kamery, viděl kontakt a pád... ...a mediální tlačenka proti spartě je samozřejmá, vždyť jim toho prošlo víc než třeba juventusu a v celý český lize měli proti sobě nejvíc důkazů, to, že se to smetlo ze stolu, neznamená, že na to lidi zapomněli

Reagovat
smazaný uživatel

me ale nezajima ted, jak hrala dopredu Sparta. Ja se bavim o tom, co jsem videl na hristi ja a nezlob se na me, ale od 60 minuty v DOMACIM slagru zapase vlastne jen branit vysledek, ktery byl jeste ziskan tak jak ziskan, to je ta slavna Plzen? to je ta Plzen ktera valcuje ligu, nema v ni konkurenci? kdyby byly pravdivy ty vsechny kecy o ni, tak se prece tak ofenzivne ladena Plzen snazi neskodnou spartu dorazit a potvrdit vitezstvi ne? misto toho jsem ja videl tym co zalezl v 10ti muzich na svoji pulku, hral pouze na brejky a jeste k tomu filmoval jak to jen slo...tohle je ta uzasna Plzen o ktery vsichni basni a davaji ji za priklad cely lize? Děkuji, radeji knihu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, teď se zeptám naprosto vážně ... kdy, do prčic, zalezla plzeň na svojí půlku? plzeň hrála prakticky pořád na polovině sešívek, sparta se naopak k vápnu dostávala jen tím, že jarošík dal kolmici kadlecovi, který ztratil míč a už se opět šlo přes půlku k brance sešívek... opravdu, řekni mi, opravdu si myslíš, že sparta někdy v tom zápase tlačila?

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, videl jsem zapas az od 60 minuty a hned po par minutach vidim stahnuti jedinyho typickyho utocnika, čili už od cca 65. minuty hrala Plzen v rozestaveni 4-5-0...Neříkám, že Sparta byla dopředu bůhví jaká, ale copak mohla hrát něco jiného? V první půli to údajně bylo vyrovnaný, pak dostanete vymyšlenej gól a soupeř proti vám zaleze, co jinýho můžete hrát než nakopávaný míče? a to ještě nemluvím o tom, že tam pak bylo spousta těch vymyšlených faulů, otočených rohů a autů, čili dokonalé kouskování hry, které společně s neskutečným až trapným sdržováním ze strany domácího útočnýho komanda, dá prostě takovej poločas, jakej jsem viděl, nebo respektive 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

jenze Bakos hral zhruba od 12 minuty zranenej, kdyz nejakej z tech vasich blbu v obrane mu zranil kontik, chtel stridat uz kolikrat, ale nakonec vydrzel do 65. minuty.. Druhej utocnik Duris je taky zranenej, na lavce nebyl, krome mladyho Koncala, zadnej dalsi hrotak

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecas? Ty ses neuveritelnej demagog. Misto Bakyho sel Fillo,post za post. A nesel dolu v sedesatej,ale v 72. A Plzen nezalezla,Plzen se branila aktivne,casto byla na polovine Sparty. Ty ses hroznej smoula,co si fakta vycucava z prstu...

Reagovat
smazaný uživatel

no pozor, takze Fillo je hrotovej utocnik? neni takhle nahodou zaloznik a jeste k tomu spis krajni?

Reagovat
smazaný uživatel

A pozor,neni nahodou jedno,jestli je to zaloznik? Ale zalozi na tom,na jakym hraje postu a na jakym se pohyboval tech dvacet minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Co není srozumitelný na tom, že Bakoš byl zraněnej a na lavičce žádnej typickej hroťák nebyl? To měla Plzeň hrát v deseti nebo poslat maséra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Plzeň - Brno 2:3. Všechno jde...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nemůžou to zase dělat úplně okatě ne? vyhrát 30 zápasů za sezonu prostě nejde a pak taky třeba zrovna chytli rozhodčího, se kterým nemaj kontakty, to se občas může stát, i když ta pravděpodobnost bude malá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si ten rozhodci jen tak nezapiska. Hajzl jeden,dovolil jim tady vyhrat

Reagovat
soukup

každej prostě není tak dobrej jak Zbrojovka no

Reagovat
smazaný uživatel

negeneralizoval bych, staci napsat, ze Sparta hlt neni tak dobry mancaft jako Zbrojovka, navic ted to vi kazdy, plno hracu zdrha ze Sparty do Brna - Jurdik, Brabec a dalsi nejtalentovanejsi Spartani budou nasledovat

Reagovat
Losinho

Já bych s dovolením radši zůstal se sympatiemi a chvalozpěvy u týmu, co vám dal naposled bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

ivošku, nemám, co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský je mrdka, mít ho v týmu tak se stydím ... prohra Sparty potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

sám neviděl, o co zakopl, ale že to byl faul, to věděl hned

Reagovat
smazaný uživatel

zakopl o Hušbauera - výjimečně situace, která byla vidět i z kotle

Reagovat
exse

To že sparťani brečí když je zařízli je uplně normální věc, daleko více mě štve arogance Plzeňáků, kteří sice byli lepší a teoreticky si vyhrát zasloužili, ale to nic nemění na tom že ta penalta byla vymyšlená, a tak by měli mít zavřenou hubu a být rádi že maj 3 body a ne si myslet že jsou mistři světa.

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsme, to je Barcelona mam dojem, a letos bych to videl na Chelsea asi.. Ale jsme nejlepsi ceskej tym, to jo, to souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl vyrovnaný, sparťanské šance byli velké míře zakončeny kosou Plzeňáků ve vápně, většinou na hraně faulu, ale v jedné situaci to bylo za hranicí (faul na Krejčího... připravoval se na dorážku a někdo ho zezadu smetl). Zákrok na Hušbauera bych jako penaltu nepískl. Penaltu Plzně ani není třeba komentovat, tak jasná simulace se vidí málokdy (Limberský začal padat ještě než vůbec došlo k nějakému kontaktu...stačí se podívat na pohyb jeho levé kopačky). V Plzni jsem zvyklej na ledacos, dneska to byl asi vrchol. Tolik otočených faulů, rohů, autů ve prospěch jednoho mužstva se skutečně nevidí. Škoda, že se nechala Sparta skandálním výkonem rozhodčího tak vykolejit a ve druhý půli se už vůbec neprosadila.

Reagovat
smazaný uživatel

100 % souhlas. Bohužel jsme se nechali celou situací vykolejit až moc. Jinak otáčení těch faulů, rohů/odkopů bylo neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cheche checheechee

Reagovat
Posledni Kovboj

tak

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tu měl nějáký sparťan vyhrát cenu o největšího ubrekánka, tak máme jasnýho vítěze - JohnyR... nezlob se na mě, ale takovýho zaslepence a provokatera sem tu na diskusi ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal velmi dobrý úrovně,nasazení,první poločas velmi kvalitní,jasně remízovej zápas,nám chyběl Mtějovský přidržel by míč,umí si ho pokrýt byly by na něho fauly,škoda,že nemoh hrát,Kweuke první poločas pernamentní nebezpečí.Zápas bohužel rozhodlá vymyšlená penalta,naprosto skandální,opět můžeme žehrat nad tím,že stále není video,hrubý ovlivnění zápasu,mam ze Sparty,ale velmi dobrej pocit,určitě nás nepoloží.Samozřejmě,že je to obrovský zklamání,že zrovna s nenáviděnou Plzní se prohraje po skandální penaltě a že jí zrovna ješte promění ten pro nás snad nejvíc neoblíbenej hráč.Škoda tutovky Kadeřábka,ale líbil se mi jak hrál stejne jako Jarošík,Vaclík výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nechtela nastoupit do druhyho polocasu? A oni se jako sesivkam smejou,ze jsou ubreceny? To je povedeny

Zapas jsme meli pod kontrolou,po zasluze jsme vyhrali. Sparta mela jedinou sanci,kdyz ve druhym polocase Pavelka na zadni tyci predskocil Limbu,jinak marna. Limba si tam s nima delal co chtel. Atmosfera byla skvela,skoda ze se to potom muselo na chvili prerusit kvuli Spartanum,ale cert to vem.

Zpatky na prvnim miste a uz nepustit!!! Ted se poradne pripravit na ctvrtek. Na titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se to zvažovalo, ale jelikož nejsme sešívky, tak se to nepraktikovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

I to,ze se to "jenom" zvazovalo,je hodne usmevny.

Reagovat
smazaný uživatel

když dáte gola jenom po nafilmovaným pádu, tak to nemůže bejt po zásluze. nelži si do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt nesprávně odpískané penalty sparta by měla aspoň bod škoda ale jede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

a ja myslel ze ubecenci jsou ti druzi prazaci, ti z edenu, ale nee jste to vy spartani. sparta byla protlacovana po dobu 30 let u nas a vy tu ted brecite kvuli penalte co nemela byt pisknuta, no a co? vytvorila si snad sparta nejakou vylozenou sanci? ne! plzen byla po cely zapas lepsim tymem a zaslouzene vyhrala a vy si muzete brecet a brecet jak se vam zachce, jste timto chovanim akorat k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavička Kadeřábka ?

Reagovat
smazaný uživatel

anooo mas absolutni pravdu a ted plzen: 2 strely daridy, bakos, 2 tutovky rajtorala, primak horvatha...kdyby to tedy dopadlo 6:1 nemohl by se nikdo divit, beru to z tveho hlediska

Reagovat
smazaný uživatel

řikáš že Sparta šanci neměla, tak ti připomínám že měla, urquelovský šance mám v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

a občas se stává se že i horší tým vyhrává...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne rovnou 100 let? Kdyby Sparta nebyla asi by sis jí musel vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli sis ty retardo nevšiml, tak Sparta je od dob Křetínskýho čistá, naopak Plzeň od předloňského jara tlačí rozhodčí, to vidí i slepej

Reagovat
smazaný uživatel

ponizujes se k urazkam, jak slaboduche...jsi spartan ze?

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje se na šance, když už to někteří lidi pcohopí

Reagovat
smazaný uživatel

To že byla Plzeň po celou dobu lepší nepopírám to jednoznačně jen je to prostě škoda každej bod se počítá

Reagovat
bobis21

Mistrovství světa ve skoku do vápna!

finále: Pavelka - Limberský

vítěz: David Limberský !!! Gratulujeme

Reagovat
vanGomm

Plzeň byla lepší a vyhrála zaslouženě.Bohužel je škoda,že o výsledku vlastně rozhodla ta penalta,která nebyla.Do konce ligy určitě ještě takové momenty uvidíme a zrovna to může příště pomoci Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

byla lepší? v 1. poločase měla loženku+penaltu jinak nic, Sparta měla šanci Kweukeho a pak hlavičku Kadeřábka, prostě to byl zápas, který zasloužil remízu, ale to by nesměl pískat rozhodčí, který byl ovlivněný

Reagovat
smazaný uživatel

objektivita je tve druhe jmeno?

Reagovat
Miguel19

2 střely Daridy z velmi dobré pozice, Bakošova tutovka nic? Ok Breč dál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

ivosku, to je pohodička co? Plánoval sis pěknou výhru nepenaltou, nególem atd. Krásně se ti to vrátilo

Tvůj pláč tady opět k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nechápu proč se tak stalo naopak. Ta štěstěna si někdy vyloženě dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu už řešit nebudu, ale můžu mi někdo vysvětlit v čem byla Plzen o tolik lepší, nebo dokonce v čem Spartu válcovala???

Reagovat
Miguel19

V počtu šancí, ve fotbalovosti atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje se na šance ani na fotbalovost. na goly to mělo dnes skončit 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

takže se nehraje na šance a fotbalovost ale hraje se na mělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ono se hraje na šance

Reagovat
Miguel19

Dyť si se ptal, na co byla Plzeň lepší tvl A pak napíšeš tuto. Tak to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš ty kašpare? Co je to tuto?

Reagovat
Miguel19

Ty to nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nechápu. Máš s tím problém kašpare?

Reagovat
Miguel19

Škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade byla lepsi na goly, fakt nevim na co se ptas, cisla snad umis a 1 je vic nez 0..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak dík za vysvětlení seš fakt dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv se zeptas v cem byla lepsi a pak napises takovej nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem se ptal. A jestli podle Tebe znamená bejt lepší, to že Darida netrefí 2x branku, tak klobouk dolů.

Reagovat
Miguel19

Už ne prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to TUTO?

Reagovat
smazaný uživatel

jaky tuto zase? ty jedes, kamarade

Reagovat
smazaný uživatel

Jouda se mě ptal proč nechápu slovo TUTO, tak se ptám já fakt nevim co to znamená

Reagovat
smazaný uživatel

tak si retard, no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Že seš to Ty viď? Škoda, že sem u toho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ja?

Reagovat
smazaný uživatel

To dítě co si tady jednou stěžovalo, že dostalo na Spartě nabacáno. Jestli jo tak asi do hlavičky viď

Reagovat
smazaný uživatel

nerikaji ti doma Columbo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokračuj šášulo

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt ja te znam, Jirko, nemusis se mi predstavovat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo jak ze školky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tvůj kamarád opravdu nejsem. Jo a nejseš Ty náhodou to děcko co si stěžovalo, že dostalo na Spartě nabacáno?

Reagovat
Miguel19

Něco podobného jako toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen byla lepsi v pohybu,nedelal ji narozdil od Sparty problem presink soupere,nemusela se schylovat k nakopavanym balonum,pokazdy se z presu vykombinovala po zemi. Coz Sparta nedokazala. A kdyz uz se Sparta dostala k protiutoku,tak to nepovedena prihravka zkazila. Tezko rict,jestli to pricist nezkusenostem,nebo nekvalite.

Reagovat
Miguel19

Jemu to asi nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle ti napise, ze se hraje na goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dala o jeden gol vic. Hotovo. Jestli se chces kouknout,v cem Spartu prehravala,tak tady mas link: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10114956110-fotbal/212471290080035-fc-viktoria-plzen-ac-sparta-praha/ . A nemusis dekovat,rado se stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkovat? Tobě? Já se nemusim koukat znova už sem to viděl a furt nevim v čem byla Plzeň o tolik lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbalovosti, v sancich, v akcich, v prehravani Sparty, v tom, ze nepustila Spartu k nicemu, v tom, ze jsme si se Spartou delali co jsme chteli?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo podvodem ty penalty ten limbersky mu tam tu nohu nastrcil schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě to opravdu zaráží. Pročítám si různý servery, všude se mluví nad jasným a zaslouženým vítězství Plzně, pouštím si sestřih, kde je Rajtoralova a Bakošova šance, "penalta" a sance Pavelky...

A ještě jedna důležitější věc mě zaráží. Sparta střídala 3x, Plzeň 3x, přerušení zápasu kvůli Sparťanským ultras, neskutečné až okaté zrdžování Plzně v posledních 20ti minutách a rozhodčí nastaví 2 minuty??? asi to chtěl pojistit no to je v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí holt pískal rovinu, ale tu plzeňskou

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Limbersky- lhat do televize je trochu moc. Ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska část prvního poločasu byla krása, fotbal nahoru dolu, šance na obou stranách, pak se to proměnilo v hnus.. Sparta po vymyšlený penaltě začla hrát agresivně, rozhodčí nevěděl co pískat a co ne, polovinu zákroků pískal naopak.. Plzeň byla lepší, ale takhle vyhrát to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Sance na obou stranach? Popis mi ty sance Sparty,prosim...

Reagovat
smazaný uživatel

Kweukeho šance v 1. poločase, Kadeřábkova hlavička...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepis cast prvniho polocasu sance na obou stranach,kdyz mela Sparta jednu sanci,na kterou Kweuke skoro nedosahnul. Kaderabkova hlavicka byla az v druhym polocase...

Reagovat
Miguel19

versus 2 Daridovo střely, Bakošova tutovka, Rajtorolova tutovka, Horváthův přímák. A to by se určitě ještě něco našlo.

A to Kweukeho berete tu, jak tam letěl centr do prdele a Leo se tam náhodně kung-fu nohou natáhl a ten míč letěl od brány?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ta Kweukeho sance me bavi asi nejvic

Reagovat
Miguel19

Fakt je to ona? Ok.

Reagovat
Miguel19

Neberou jako šanci to, jak Leo kulhal sám na bránu a Limba mu to na vápně sebral?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to bylo vyborny. Jak ho presprintoval jak malyho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase to neni nic proti Kweukem, Limba bude podle me nejrychlejsim ceskym obrancem

Reagovat
Miguel19

Tjn. Jako Leo startoval z ničeho, naopak Limba už byl ve sprintu. Navíc jak říkáš, patří mezi nejrychlejší, né li nejrychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

1x 1nanikoho, 1x 2na1, pak šel na Kweukeho balon vzduchem a hrál to v letu.. v druhym poločase 2x připravil šanci Přikryl, jednu z nich zakončil asi Kadeřábek.. kdyby ses na to díval tak bys jich viděl i víc, všechno si nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vy na Sparte berete jako sance? No tak to muzete bejt radi,ze jste nedostali tak desitku,protoze takovejch sanci jsme meli tak dvacet

Reagovat
smazaný uživatel

sou to stejný šance jak Daridovo střely uplně mimo, na druhý straně byli 2 vyložený šance Plzně, Horváthuv přímák a Bakoš u tyče, jinak nic coby bylo větší šancí než ty co jsem jmenoval

Reagovat
smazaný uživatel

1x na nikoho predpokladam je ten Kweuke,kteryho vymazal Limba a nenechal ho projit ani do vapna. 1x 2na1 nevim co myslis,ted koukam na zaznam ale nevybavuju si,ze by jste nas za celej precislili. Tu Kweukeho sanci,kdy musel balon trefovat ve vzduchu a jeste se pro ten balon natahovat,aby ho vubec trefil...Budiz,to mozna taky muzes pocitat jako sanci,i kdyz by musel bejt hodne velkej akrobat,aby to dokazala trefit do brany. Jedinou,za to velkou sanci Sparty, beru to jak Kaderabek hlavickoval na zadni tyci balon pres Limbu. Jinak nic.

A ze Darida strili z prostoru penalty neatakovanej v 5. minute a ty to neberes jako tutovku.....

Reagovat
smazaný uživatel

to od Kadeřábka byla velká šance jako ta Horvátha nebo Bakoše vlastně i Daridy, todle ostatní byli stejný jako ty "šance" plzně o kterých se píše nahoře. Neřikam, že Sparta byla lepší, ale že to byl fotbal nahoru dolu, kde s trochou štěstí při zpracování nebo lepšího umístění střely mohly padat goly na obou stranách a že ta absurdní penalta to celý zkazila, možná to pochopíte i vy IQtykve z našeho kraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,o stesti si nenapsal nic a psal si,ze byly sance na obou stranach. A to neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží co bereš za šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl to už rovnou můžeš udělat šanci z Vaclíkovo výkopu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Plzeň hrála velmi dobře !! Sparta hrála špatně a neměla moc šanci dát Plzni gol jak jen 1 střela šla na bránu tak nevím co si sledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Úroveň rozhodčích v ČR je naprosto příšerná, je to skoro co zápas to jedna špatně posouzená situace, která zavání gólem. V takových podmínkách je ta soutěž velmi neregulérní a to nemluvě o tom že některým týmům se stává poměrně často že se ta chyba udělá v jejich prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej paaaan. Delal si tam s nima co chtel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hrac zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Me dneska docela prekvapil Hora. Hral hodne slusne!!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt nehral zase nic, co udelal dobre? jedine ta prihravka na Rajtyho, ale i tak mu ji dal skakavou..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Rajty v zakončení zatím skvěle nahrazuje Petrželu

Reagovat
smazaný uživatel

no to je fakt mozna je i jeste horsi, nez Milan a to je co rict

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtyho střelu do Vaclíka by Milan poslal přes tribunu, tak kdo ví, co je horší no na beku byl gólovější

Reagovat
smazaný uživatel

Libilo se mi jak jezdil,rval se o kazdej balon. To,ze ta prihravka byla skakava nic neubira na tom,ze to byla 100% lozenka a Rajty si ji blbe zpracoval...

Reagovat
Miguel19

Hora tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko můžete být lepší, když každý váš výlet na útočnou půlku ocení rozhodčí vaším faulem a fauly na vaše hráče nenápadně přehlídne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

SpartaPetr42 moc neunesl

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by davat lekce neunaseni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dolarovatíš

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to s Kadlecem pravda, tak souhlasím s tím, že to je trapný Navíc je to fantastický hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

co je pravda? Jediná pravda je ta, že Limberský nasimuloval pentli, kterou pak v poločase označil za jasnou a ještě napadal ostatní ze simulací.

A ta jeho parádička byla klasická vysoká noha.

Že je to fotbalově výborný hráč, souhlasím. Ale o tom to dnes nebylo. Dnes byl hlavně krysa.

Reagovat
smazaný uživatel

noha byla daleko od hlavy, hráče nijak neohrožoval, ale dalo se to pískat - ale komentátoři jsou schopni onanovat nad vším...

...a jestli mu Kadlec řekl, že bude zkoušet vytáhnout penaltu, tak je to ubohé a trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tohle dal do kontextu do té vysoké nohy Kweukeho těsně před vápnem, kterou sudí samozřejmě viděl a odpískal.

Komentátoři jak u mikrofonu, tak ve studiu, fandili okatě Plzni. Hlavně Zelí teda. Ten se zhodil neuvěřitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

komentátory jsem naštěstí trpět nemusel...

Reagovat
smazaný uživatel

" 1. neodpískaná penalta ať až ta na Hušbyho, Pavelku neba na Krejdu

2. Nejoslavovanější šance Plzně ( po faulu na Vidličku)

3. Penalta Plzně ( No comment)

4. Věšení se na Lea Kweukeho (všimli jste si jak měl v první půli dres od krve)

5. Otáčení autů, rohů

6. Faul na Přikryla (neodpískán) a následný zákrok na Rajtorala (odpískán)

7. V paměti mi utkvěl moment kdy Kadeřábek chtěl obejít Limbu ten ho skosil (možná faul) a odehrál balon do zámezí takže měl být roh, realita je ovšem jiná

8. O zdi je škoda mluvit"

Reagovat
smazaný uživatel

9. Plzeňáků jelo do Ostravy jen 7...

Reagovat
smazaný uživatel

"(všimli jste si jak měl v první půli dres od krve)"

Reagovat
Miguel19

To už je vážně ale křeč a vaření z vody

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono se v tom zápase opravdu tohle všechno stalo. Ať chcete, nebo ne.

Já se vám divím. Stačilo by prostě přiznat to, co všichni stejně viděli - že vám k bodům pomohli sudí. Ale vy se vydáváte na ten tenkej led obhajování téhle prasárny.

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že jsem Limberského simulaci nikde neobhajoval (kromě toho, že jsem ze srandy po jeho rozhovoru napsal:" Věřím Davidovi") Já jsem si plně vědom toho, že to penalta být neměla. Já zde jenom obhajuji Plzeň, že byla v utkání lepším, fotbalovějším týmem s větším počtem šancí. Což tady sparťané vyvrací. To otáčení autů a rohů beru jako vtip, protože to se děje několikrát v zápase po celém světě, to samé věšení na Kweukeho. Faul na Přikryla se pískat mohl, ale nemusel, protože Rajtoral vzal nejprve čistě balon a pak v pádu nechal nekontrolovaně nohu, přes kterou Přikryl upadl.

A když už to tu má takhle hezky očíslované a má tam taková kydy, tak by tam měl doplnit ještě 9. Nevyloučení Přikryla a 10. Nevyloučení Pamiče.

Reagovat
twerp

čoveče já se díval snad 10 minut a za tu dobu stihl Filo dojet Vidličku(rozhodčí dal kartu až po dvou minutách), Horvát dal šlapáka Jarošíkovi(aut pro Plzeň), Kweuke dal šlapáka hráčům Plzně(faul pro Plzeň), Kadeřábek v souboji u rohu s hráčem Plzně od kterého šel míč do autu(odkop pro Plzeň), Držení Kweukeho(nic). Možná sem chytil pasáž, kdy se rozhodčímu nedařilo, ale ta desetiminutovka byla fakt otřesná a Sparta se na nic nezmohla i kvůli rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Fillem to je dobře, sudí nekouskoval hru, ale nechal Spartu, ať si rozjede šanci (aspoň mi to tak přišlo)

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ona Sparta žádnou akci nerozjela. Balon měla normálně Plzeň.

Reagovat
Miguel19

Dyť Fillo kartu dostal ne? Rozhodčí čekal na přerušení hry. Navíc Fillo se Vidličky skoro ani nedotkl a ten vyskočil 2 metry vysoko a začal se válet. Jinak souhlas no.

Reagovat
CHONG

http://www.youtube.com/watch?v=y0_1XQSr564

Ty jsi tady minulou sezónu obhajoval tuto prasárnu, tak radši mlč

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je ten dvoji metr

bud to beru u vsech, nebo u nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že v každym poločase měl úpplně jiný metr pro obě mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že jsi na to pyšnej.

Reagovat
Miguel19

Ano. Jsem pyšný na to, že jsme porazili Spartu a dostali se do čela ligy

Reagovat
FUnk

" 1. neodpískaná penalta ať až ta na Hušbyho, Pavelku neba na Krejdu

2. Nejoslavovanější šance Plzně ( po faulu na Vidličku)

3. Penalta Plzně ( No comment)

4. Věšení se na Lea Kweukeho (všimli jste si jak měl v první půli dres od krve)

5. Otáčení autů, rohů

6. Faul na Přikryla (neodpískán) a následný zákrok na Rajtorala (odpískán)

7. V paměti mi utkvěl moment kdy Kadeřábek chtěl obejít Limbu ten ho skosil (možná faul) a odehrál balon do zámezí takže měl být roh, realita je ovšem jiná

8. O zdi je škoda mluvit"

1. jedina penalta, ktera vypadala jako faul byla na Husbauera, zbytek ani tuk

2. nevybavuji si ktera to byla, bylo jich vice

3. penalta nebyla, ale z podlehu sudiho to nemohlo jit videt, az ze zaberu kamer z boku...

4. tak tohle je pravda, obranci plzne hrali na max riziko

5. otaceni tam nebylo, mozna dva auty ktere byly naopak

6. prvni byl cisty zakrok, druhe uz ne

7. ciste mu balon vypichnul na aut

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta o přestávce brečela si myslí že sudí budou pískat pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na tom zapase a plzen byla jasne lepsi trapni spartani

Reagovat
smazaný uživatel

aneb zloděj kříčí "chyťte zloděje ! ".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zatim paradni vikend pro Plzen. Vcera hokejky 6:4,dneska Viktorka porazila Spartu a hazenkari vezou vyhru z Karviny 29:26

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě dle diskuze si český fanoušek prostě fotbal užít neumí.

Ta penalta - takových už bylo. Sparta mohla být lepší a dát víc gólů, nebyla, nedala.

Plzeň prostě je vyhranější a sehranější. Sparta má na čem pracovat a naštěstí má s kým na tom pracovat - ta juniorka v A týmu je velký příslib.

Takže spokojenost.

Jen poznámka k Limberskému: Fotbal - noblesa, morálka - plebejec. Je mi ho líto, rád bych ho měl rád.

Fandím Spartě.

Reagovat
FUnk

prvni soudny spartan naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, ten Limberský fakt nemá soudnost. Ví jasně, že simuloval, popře to, a ještě zesměšní soupeře

Reagovat
frankiefcb

bohužel pravděpodobně nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav taky slušně. Koubkovi se dává tak měsíc, max. měsíc a půl, než si pojede do lázní na dovču

Reagovat
Liquid

dojížděj na ty zranění, Koubek za to nemůže, ikdyž ho sám nemám za moc kvalitního kouče

Reagovat
Liquid

logika sparťana, Limberský simulace - rozhodčí jí sežral, a o něm tu hned rudoarmějci píšou, že je to křivák, simulantský prase apod, a to že se stejně snažil Hušbauer nasimulovat penaltu, to jim samořejmě nevadí, to je pro ně férový hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý filmování je ubohý. Když to ale vezmeme od základu, ta by se mělo pískat na trenéry v žácích, kteří hráče k tomuto chování vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Montovna, nech jde tam od kud přišla a MAGOROVI jsem schopen koupit zpatečni jizdenku do Dolniho Benešova!!! Co z šulinem!!! Hlavně, nech se Bazalum vyhyba svinskym krokem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Habanec jde s Ustim na titul? Neuveritelny,jak je dokazal zvednout...

Reagovat
smazaný uživatel

*se Slovackem

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem lekl, že se toho Ústí nezbavím Je to dobrej trenér, ale hodnotit bude lepší po ukončení 1 poloviny soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Slováckooo. To snad nečekal nikdo, po těch třech kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je příjemné, že se další moravský tým zvedl do první poloviny

Reagovat
smazaný uživatel

A co vy ? Teď začnete klasicky padat dolů tabulkou ?

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo přijít v 6. kole, ale s ČB to asi nic neznamenalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hergot Sparťani zvedněte se už a pošlete tu korupčni Plzeň tam odkud přišla !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Plzzeň vylezla z ři*i a taky tam do dvou let zaleze. Sevas. A jinak už mnou komentovane!!! Každa umněle nafoukla bublina jednou splaskne

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na Viktorce umele nafouknuty?

Reagovat
smazaný uživatel

to ví jen on :)

Reagovat
smazaný uživatel

nannaná

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Spartani tady zase breci 3krat vic nez Slavisti v dobach sve nejvetsi slavy to je strasne vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to ted vypada? Plzen mistr ligy? Asi jo ze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to ted vypada? Plzen mistr ligy? Asi jo ze

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

vsem alespon trochu soudnejsim fanosukym pro zasmani, prvni komentar pod clankem to jasne vystihl

http://hattrick.cz/prochazka-ligovym-denim-sudi-pomohl-plzni-do-cela-sparta-jiz-se-nechtelo-do-2-pule-nastoupit-si-nechava-kalet-na-hlavu/

Reagovat
twerp

"FC Viktoria Plzeň - fanoušci fanouškům

Šéfredaktor Hattricku je pravděpodobně sparťanská mrdka! Zdravíme z Plzně, kde se fotbal sám neudělá! :D"

Tomudle se má zasmát soudnější fanoušek? No já ti nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

jsem Plzenskej fanousek, rikam, ze penalta to ani nahodou nebyla, ale chci se zeptat, jak by vypadal clanek, kdyby to bylo naopak, kdyby tu penaltu piskl rozhodci na druhe strane?

ve všem..Ale jako Pražák a určitě i Sparťan to nejspíš nedokážeš překousnout..A za to co rozhodčí pískne hráči nemůžou.Pokud vím tak se nikdy nestalo že by nějakej hráč šel a řekl sudímu"Já to nahrál,tak tu penaltu nepískejte" A jestli simuloval nebo ne,to je jedno..posral to rozhodčí.A na ty Plzeňský mrdky,jak píšeš,se dá aspoň koukat.Sparta už není tak železná jako dřív,nějak nám změkla..navíc hraje hovno už dva roky když jí přestali nadržovat rozhodčí jako v dobách minulých..Jinak doufám že s tím Lyonem za tejden udělá nějakej ten bod a budu jim držet palec...

Reagovat
twerp

Nejsi tak trošku rozdvojená osobnost? První Spartě přeješ prohru s Feye, pak píšeš, že tě nezajímá a nakonec, že jí budeš držet palce? Docela se bojím, že jí zítra budeš chtít fandit... my už totiž svých blbců máme až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně dneska za tři body, ale že jsme se načekali

Reagovat
Liquid

Reagovat
frankiefcb

Plzeň=česká Barcelona - toto přirovnání nabývá poněkud nového významu

Reagovat
twerp

Opravdu nechápu to obhajování Limberského ze strany fanoušků. Udělat todle Chramosta, tak je tu nablito, jaký je to odporný simulant. Ale když to udělal Limberský, tak je to oceňováno jako jeho chytrost či píšete, že je to chyba rozhodčího, když to písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Fandové Plzně si slušně nasrali do úst tím, co tady dnes předvádějí.

Reagovat
Losinho

Je to tu taková klasika, někteří ho zbytečně obhajují, jiní to ulítle přehánějí...nic extra.

Každopádně mi přijde, že jak někteří sparťané neunesli prohru, tak viktoriáni neunesli výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

a bude hur, si mozna pamatujes, jak slavisti zacali bejt v jedny kratky dobe namachrovany, no ted je viktoriani velice rychle predbehli /hraci i fanousci/

spartani sou takovy porad, ale jim to vycitat snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta se mi líbí Vcelku jsi to vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni výhra, jen 3 boídy v tabulce, jinak to je prohra...

Reagovat
Losinho

=

Reagovat
twerp

To přehnané odsuzování trošku chápu, protože přecejenom udělal něco špatného, za co zaslouží kritiku. Daleko více nechápu tu obhajobu. Příjde mi to stejné, jako kdyby se lidé stavěli za zloděje s argumenty, že se nějak musí živit nebo že je to chyba policie, že kradl. Apropo všiml sis, že poslední dobou se ani moc nezakopává míč, když ležá hráč na zemi a hraje se dál? A že ve většině případů se za chvilku ten hráč zvedne a běhá jako srnka..... todle je taky špatně, protože jednou ten hráč může být v ohrožení života a může trvat klidně minutu dvě, než rozhodčí přeruší hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda prohry, v prvním poločase jsme hráli líp.Penalta nás poslala do kolen, pak už si Plzeň pro vítězství došla celkem bez obtíží. Stěžovat si tu na rozhodčího? Ne, negativní emoce vůči sudímu jsem vyčerpal na stadionu. Ale nic se neděje, pořád máme stejně bodů a v domácím zápase si i vylepšíme vzájemnou bilanci s Plzní. Jinak parádní výjezd, že sparťani ?

Reagovat
Miguel19

Pardon. Líp než Plzeň nebo líp než ve druhém poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

Líp než Plzeň. Aspoň mi to tak přišlo. Byl jsem v kotli, takže to musíš brát s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak na tom byla Sparta, ale Plzeň tam měla tři tutovky - škoda, že je neproměnila a penalta byla rozhodující

Reagovat
smazaný uživatel

Šance jste asi měli víc. Ale Sparta mi přišla aktivnější. Mimochodem...o penaltě jsem se dozvěděl, až když jí šel Horváth kopat. Takže jsem ani nesupěl, že Limberský filmoval .

Reagovat
smazaný uživatel

já zas viděl jen ty tutovky a penaltovou situaci, protože jsem měl cca. takovýto: http://tinyurl.com/98brg2s pohled na trávník (jen zrcadlově přetočený)

Reagovat
Miguel19

Tak to beru s rezervou, protože to není pravda.

Reagovat
rufus

Výjezd byl super. Když se jede vlakem a ve městě je dost času na popíjení, tak je to úplně ideální. A dokonce i švestky byli úplně v pohodě, což jsem ani nečekal.

Reagovat
doNny

OT: Jebat Bohemku

Reagovat
AjaxFans

Konečně gól z přímáku

Reagovat
rufus

Ještě někdo si myslí, že naší ligu neovládá Paclík s Berbrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Tak uvidíme, kolik dalších naivních se k tobě přidá.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, teď Dáša potrestá to, co má být potrestáno, ať je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Dáša už se vyjádřila: "rozhodčí tendenční nebyl, Sparťani jsou ufňukaní". Tak se vzpamatuj, liga je prohnilá skrz na skrz i s Dášou.

Reagovat
rufus

Jelikož Dáša žije s Berbrem, nemůžeme si divit ničemu. Uvidíme, jestli udělí nějaký tresty nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

předtím taky potrestala Pilaře a sudího ne?

Reagovat
rufus

Jsem zvědav, jak to posoudí. Její dnešní vyjádření je takové, že Sparta brečí a rozhodčí nebyl tendenční. Zřejmě asi neviděla celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

To řikala kde? Zápas viděla z hlavní tribuny, tam nevidí všechno

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

to je titulek, jinak pouze řekla, že nevylézt na druhý poločas je reakce uraženého dítěte...

(navíc ktualne.cz je snad ještě horší než blesk...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli řekla jen tohle, tak je to v pořádku.

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

"Chápu emoce, ale to vystupování, že nenastoupí do druhého poločasu, to mi přijde jako jednání pětiletého uraženého dítěte. Myslím si, že klub na takovéhle vrcholové úrovni takhle nemůže přemýšlet,"

"Sparta bude podávat protest, to může, v tom jí nikdo nebrání. Ale my se budeme utkáním zabývat stejně, i kdyby protest nedávali. Postavíme se k tomu jako ke všemu ostatnímu. Nerozlišujeme, zda jde o Spartu, Plzeň, Jablonec nebo Liberec,"

Reagovat
rufus

Ale asi nemůžu po Damkový čekat vyjádření ve smyslu, že utkání bylo rozhodováno tendenčně. Neudělala by tak dobrý obrázek našim rozhodčím..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak se Paclik behem dvou let vysvihnul,ze jo? Koupi si provincni klub a prask - za dva roky ma pod palcem celou ligu

Reagovat
rufus

Má po ruce "šikovný" lidi v čele s Berbrem a Myslivečkem. A přiznejme si, že Paclík nemá úplně čistý jméno ani mimo fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne,ten fotbal se prece sam neudela A musime jit tomu stesticku trosku naproti..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to skvele, ze uz konecne v tehle zemi nevladne odporny monopol a mohou se prosadit i mensi kluby, kteri nejsou tak ekonomicky vyspeli, ze jim nekdy pomahaji rozhodci? to mi absolutne nevadi, tak at. Dulezite je, ze hraji nejlepsi, nejpohlednejsi fotbal na ktery se kazdy fotbalovy fanousek velice rad podiva, maji na tolik zmakonutou ofenzivni slozku hry, ze dokazi konkurovat v Evrope mnohem bohatsim klubum a nejdulezitejsi je, ze zakladni skupina Ligy Mistru se pro Cesko nemusi stat po par letech takovou utopii. Pro Spartu je pripraveno krasne druhe misto a souboje v evropske lize. a tak je to spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses z Plzne?

Reagovat
smazaný uživatel

z Prahy, ale bydlim tady teprve 5 let, a proc se vubec ptas? vubec na tom nezalezi, kde clovek bydli

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom aby tady mistni Te zase nebrali za fanouska Plzne,ze sis dovolil neco napsat proti Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzni snad fandí, ne? To že není z Plzně je druhá věc.

Reagovat
twerp

No tendle vás nový kolega je zarytý Plzeňák... Nedávno jsem mu psal, že z něho budete mít určitě radost

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm no ja cekal,ze pokud neni z Plzne,tak ji ani nebude fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si zvykat na nové pořádky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Co si to napsal za blbost?

Reagovat
twerp

Nevzrušovat se.... to je beztak nějaký další troll.

Reagovat
smazaný uživatel

http://msnowe.files.wordpress.com/2009/06/troll-bank-all.jpg

Tady jsou všichni pohromadě, jen jim chybí jmenovky.

Reagovat
rufus

Nemám rád slovo troll. Pro mě jsou "trollové" obyčejní idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Je to výstižnější.

Reagovat
twerp

Kdyby se mohl idiot urazit, tak by se určitě urazil, že ho spojujete s lidma, jako je Aza1 atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
goodbay

kam se asi ztratil ten Kříž, který se nejspíš už nikdy neobjeví?

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu velkej vysmech si zaslouzi matějek a jeho tendenčně řízený utkání proti spartě ( vy ouce vyjeba*é nemyslím jenom tu penaltu :) a samozrejme udelala radost boleslav jako vzdy trapnym vykonem,moc jim přeju aby spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

krlešu,ta tabulka vid krása

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se směje naposled....... já mám času dost. A na jaře začnu zase jezdit ! A to uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, krása. Fotbal pořád nebyl perfektní, ale lepší se to Tož na Spartě musíme uhrát alespoň bod a vezmu Pivarníka na milost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Sigma, ale chtelo by to stejne obrat o vikendu Spartu

Reagovat
AjaxFans

stačí šikovně spadnout

Reagovat
božský John

Pro Spartu se pískalo dřív, teď se píská pro Plzeň....jedinej Jablonec nemá žádnej titul získanej uplácenim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedině proto, protože žádný titul nemáte. Předloni a předpředloni vám rozhodčí připískávali imrvére.

Reagovat
božský John

Captain obvious strikes again :P

Reagovat
smazaný uživatel

Musel sem si rýpnout. Pořád mě ještě straší ten ty dva zápsy na Střelnici v jednom roce (liga, pohár) kde ste proti nám kopali tři penalty.

Reagovat
božský John

Jojo, o tom jsme se bavili tolikrát....

jako na střelnici se pískalo pro nás, jinak ani ne...

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu,ale opravdu moc se hlasitě vysmívám liberci,to co předvedli tady byla jedna velká fotbalová lahoda,meli dostat bůra aby se probrali a radsi sli vratit medaile za titul kašpárci.

Reagovat
smazaný uživatel

A dali je Plzni která zrovna upadla v nemilost, a podle vůle řvoucí většiny neumí vyhrávat bez rozhodčích?

Reagovat
smazaný uživatel

plzen hraje peknej fotbal,ač jako fanda sparty uznávám,titul bych ji klidne minulej rok zase dal,ona mela na to obhajit..koho neznavam,je limberský,to je nehoraznej čů*ák,buzera*t a vsechno mozny,nesnasim ho jenom kdyz ho vidím.A samozrejme doufám,ze o titul bude bojovat sigma,minulej rok nam ho vzali odpoctem bodu a tendencnima vyrokama rozhodcich tak ted bych rad videl sigmu zase nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrej zapas v Olomouci. Ordosovo gol byl nadhernej. Pospisil je zajimavej hrac,toho by jste nam mohli poslat do Plzne

Reagovat
exse

No ikdyž jsme prohráli nejvyšším rozdílem za x let, tak já jsem hodně spokojenej, protože to byl asi nejlepší letošní výkon, samozřejmě to pořád nebylo nic extra, ale je tu šance na zlepšení a to si myslím že přijde. Sigma byla jen šťastnější, byli jsme minimálně stejně dobří, bohužel první gól dali aniž by si vypracovali šanci, což ten zápas hodně ovlivnilo, další gól dali po naší hrubce a pak jsme to už otevřeli, vytvořili si řadu šancí, bohužel žádnou nevyužili, Sigma chodila do brejků a taky si konečně začala vytvářet šance a jedna jim tam spadla.

Hlavní pozitivum vidím v návratu Rabušice, kterej je pro naší hru asi nejdůležitejším hráčem, vyhraje nehoráznej počet soubojů, podrží míč, umí se zapojit do kombinace a rychlostně a technicky taky natom není nejhůř, ještě to chce zlepšti fyzičku a trochu se rozehrát a bude zase vyníkající a snad si ho všimne Bílek, protože přesně takovýho útočníka by repre potřebovala.

Reagovat
ryzskej

"Sigma byla jen šťastnější, byli jsme minimálně stejně dobří" ?? Asi jsme viděli jiný zápas.. Sigma porazila Liberec o třídu, Pospíšil s Ordošem si tam s liberečákama dělali patníky na dálnici...

Reagovat
exse

Tak že jim gratuluju.

Reagovat
sosna

Nepřeháněj. Ve středu hřiště byla hra většinou vyrovnaná, v určitých pasážích nás Liberec i přehrával a držel častěji míč. Ovšem nic si z toho nevytvořili, naše obrana hraje letos velmi dobře. Vypadá to, že Rossi už zůstane napravo a odsere to Janotka. Dreksič přestal kiksovat a Míša Vepřek je výbornej. Pravda je že Ordoš a Pospa nejen že hráli skvěle, ale dali i krásný góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci odesel Gebre+Breznanik , do toho Stajner nemocnej a hned je ta jejich sila uplne nekde jinde nez minulou sezonu.

Je videt jak maji i ty lepsi GL tymy strasne uzky kadr a letos to opravdu bude jenom mezi Plzni a Spartou kde jsou na tom asi nejlepe.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěls napsat Sigma.

Reagovat
exse

Ani jeden, na to vsadím klidně všechno co mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Vas Pivarnik dovede az do boje o titul? Tomu ja moc neverim,ale budete v popredi...

Reagovat
smazaný uživatel

No, Plzeň je kvalitou jinde a Sparta zkušenostma, ale třetí místo by snad mělo být reálné. Teplice už snad odpadly, Liberec na to nevypadá, Boleslav se potácí, takže nás asi může zastavit buď Jablonec, nebo Pivarník.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud Jablonec,nebo Pivarnik

Tak Sparta po vcerejsku nebude v pohode. Ve ctvrtek v Lyonu to nebudou mit lehky,jestli tam prohrajou,tak jim to taky neprida. Pristi tejden s Vama by na tom se sebevedomim nemuseli bejt nejlip. Takze proc by jste je nemohli porazit. Ja bych Vam to celkem i pral,aby jste se taky zamotali do toho boje o titul,Sigma je celkem sympaticky muzstvo a pro ligu by to bylo dobry. Ale nechce se mi verit,ze se tam udrzite celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. My si vždycky vybereme období krize. Ale kvalitu na boj o trojku máme, tak snad nás tam trenér dotlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zkušenostma? Vždyť tam kromě Jarošíka hrají samí mladí kluci

Reagovat
rufus

Má pravdu s těma zkušenostma. Máme v týmu zhruba 10 hráčů, kteří už zažili, jak se hraje o titul. Ne všichni sice patří do základní sestavy, ale i tak můžou mít pozitivní vliv na kabinu a dokážou právě uklidnit ty mladší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenostma? Vždyť máme jeden z nejmladších týmů v lize .

Reagovat
smazaný uživatel

V boji o titul nebude ani nahodou.Letos to fakt vidim jen na souboj tech dvou kdyz kouknu na ty kadry a zbytek ligy tak je ten rozdil docela velkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera dost vyrovnaný zápas, byli jsme šťastnější. Pospíšil je prostě famózní a momentálně si užívám každou chvilku, kdy mám tu čest vidět ho hrát v dresu Sigmy. S takovou jde v zimě nebo v létě někam na západ. Výborný byl včera i Vepřek, začíná se rozehrávat Kuba Petr. Ordoš se mi letos vůbec nelíbí herně, ale ty góly prostě dává, takže by nebylo slušné ho kritizovat. Zato opět a znovu musím zkritizovat Míšu Hubníka, který je ještě 10x tragičtější než kdysi ve svých naprosto nególových sezonách. Momentálně na hřišti naprosto zbytečný hráč a nechápu, proč hraje na úkor skvělého Schulmeistera. Útok by měl být Petr, Doležal, Schulmeister.

Pivarník mě o svých kvalitách zatím stále nepřesvědčil. Nevidím žádný charakteristický herní styl, střídá hrozně pozdě a jak jsem psal výše, sere mě s tím Schulmeisterem. Na druhou stranu dobře vyřešil zálohu, kdy vsadil na superofenzivní trojku Pospíšil, Hořava, Ordoš. Trápícího Janotku velmi dobře nahradil Rossim. Osobně mě ještě mrzí, že Golban je asi odepsán, přitom ten kluk má neskutečný potenciál a bude to podle mě hráč, který se může jednou výrazně prosadit v evropském měřítku. Tak či tak, pokud to bude Pivarníkovi vycházet jako včera s Libercem, tak ať si je pro mě za mě na té lavce třeba do smrti. Pěkné hry bylo minulé roky dost, Sigma potřebuje titul nebo alespoň poháry, nehledě na krásu hry.

Reagovat
sosna

Dreksa se rozehrál a s Aldou jsou sehraní, Golban je navíc jen na hostování. Naprosto souhlasím s prohozením dvojice Hubňa - Šumák.

Reagovat
centos

Shit.. ale pěkný fotbal. Teď musíme vypráskat Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

prave som dopozeral jihlavsky zapasa a musim povedat, ze sa dalo do konca matchu na to kukat, pekne goly, v kuse sa nieco dialo, pekne akcie, dobra atmosfera, paradny travnik. este taka otazka - ten jihlavsky stadion sa bude este nejak dorabat ci aka bude jeho buducnost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Závisí na stabilitě klubu, pokud se udrží v GL a stabilizujou, tak ano.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej fotbal z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pěknej fotbal v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášek gol. ale byl dost snadnej.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej fík

Reagovat
DieFohlenBMG

Sivok dal taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten druhej gol ondráška to byla haluz jako prase. on byl na zadní tyči a letěl k němu balon. on to napral z voleja!! ale šlo to země a od země to přeskočilo golmana a padlo to do brány

Reagovat
exse

Tecl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

no psát to zrovna ve vlákně o Ondráškovi je směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

ondrášek dává goly dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto je to daleko větší kopáč než Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a Tecl snad ne? Jen nebyl tolik na očích, ono dát ve 20 letech 10 gólů v druhé nejvyšší soutěži taky není úplně marné, ale máš pravdu, je to protekční spratek

Reagovat
exse

Ach, ten kopáč to dotáhne daleko dál než megatalent Vůch

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sme prostě měli minimálně bod uhrát ! velké zklamání z výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Josl byl kauf jak sviňa, ještě že ho máme

Reagovat
smazaný uživatel

standa TECL

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava, Tecl a Kolousek

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, napiš mu příště ten háček. Takhle to vypadá děsně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten váš Rada je fakt otřesnej, jestli se nezvedne, tak doufám že se Marek co nejdřív uzdraví

Reagovat
smazaný uživatel

K.rva dojdu dom a toto ! Ještě že sem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šel z toho vinobraní pěšky dva dny?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Jaké vinobraní?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím...měl jsem za to, že jsi obětoval fotbal na oltář vinobraní, nebo nějaké podobné akce. Ale možná se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš na něj nezbyl lístek, protože máme obrovský sektor

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo jsem si to spletl s minulým týdnem, kdy hrál Blaník doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Byl sem na Radegast day v Nošovicích,ale byla to nehorázně špatná akce tak sem nasraný odjel po hodině dom. No vlastně se ožrat do hospody. Ale myslel sem dnes tu katastrofu na Vysočině. Měl sem odpolední a znal sem jen poločas..... no a dojdu dom a

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...aspoň byla přestřelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typkuv průměrák nejlepším střelcem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

teda vlastně protekční spratek

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je obojí a navíc je to nekopa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě navíc

Reagovat
smazaný uživatel

krásně takhle po ránu o tři litry víc v kapse,díky tobě Baníčku všude te budu chválit ,na krleše taky nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

dej si na mně vodku Lunar !

Reagovat
smazaný uživatel

kořalku nebrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si vsadil to samé. Nebuď naštvaný na mě, ale na ten tvůj Baník že nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene na FCB sem byl včera naštvaný,to ano. Dnes už to je za mnou,ale dycky jsou tvoje komenty antibaníkovské......... ale jestli si měl vsazené to samé taky Hlavně to zas neprohrejte zpátky dnes na LM. Budou zas překvapení,tak bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za tipy

Reagovat
smazaný uživatel

500. za vyhranou moji sázku s FCHK.

Reagovat
smazaný uživatel

-co si otom myslím

Reagovat
smazaný uživatel

nějak moc myšlenek na mně. ?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych neřekl,akurat

Reagovat
smazaný uživatel

No nechme to být do jara.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlouho asi nevydržím(možna ani ty ne-podle situace žejo)

Reagovat
smazaný uživatel

Co nevydržíš? Já budu snad muset ne? Nebo myslíš,že jako bude rozhodnuté v 20.kole?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme no

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

to si dal jenom ze zoufalství

Reagovat
Puskas

kdepak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 7.misto a jen 2bodova ztrata na 4. uz se mi ten pohled na tabulku docela libi. Navic predvadena hra mi letos zatim naznacuje ze by z toho to umisteni v top 5-6 byt mohlo. Je tu nekdo kdo videl zapas a napsal treba kdo hral dobre a kdo ne ? Diky.

Reagovat
cristiano.K.

roste v něj slušné CM.Sice zatím pořád dost kazí jednoduché přihrávky,ale na svůj věk má poměrně přehled.

Dneska se mi líbil nejvíc Juhar.Cpal slušně centry do vápna, z toho padnul také první gol. Kisel je super hecíř,podal svůj standart.Škoda dře,ale nejde mu to. Mičolovi evidentně chybí herní praxe,pořád se točil dozadu. Jinak jsme měli i štěstí,kdy nás tepličtí 2x vymíchali. Latka víc útočil než bránil,ale hrál dobře. Šervená přísná, hráč ze strany by Škodu zřejmě doběhl.

Návštěva rozhodně nemohla dosáhnout 6000lidí,

Reagovat
cristiano.K.

první část je k Petrákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

červená nebyla přísná..hráč by ho možná doběhl, ale přece jen byl posledním hráčem

Reagovat
cristiano.K.

takhle seděl jsem přesně naproti tomu,ten další obránce by ho určitě stačil zakřižovat,ačkoliv v momentu faulu byl Lukáš opravdu poslední,je obhájitelná,ale přísná

Reagovat
miky10

Juhar dneska fantastickej, pro mě jednoznačně MotM. Celkově ale dneska docela slabej výkon, kluci se snažili, ale herně to nešlo, díkybohu, že sme to nakonec prolomili a ty důležitý tři body urvali. Čonty a obrana bez práce, Petrák se Zmrhalem klasicky vynikající, Kiselovi s Tusjakem to vubec nešlo, Vošahlík a Škoda nebyli ve hře. Střídající Mičola to rozhejbal dobře, ostatní dva tam byli krátce.

Reagovat
cristiano.K.

s tím Juharem jsem nevěděl chvíli,jestli je to reakce na mě Mičola

Reagovat
Puskas

Takže když uspějem, budou nám to jméno obíjet o hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, zas to bude o tom, že Baník si kupuje rozhodčí a že bydlí v Ostravě.

Reagovat
Puskas

a prachy mu předali v igelitce v šalině č. 4 v Martinově

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

na konci píšou , že bydlí v Ostravě takže bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

a na dovolenou určit jezdí do Tirany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele