Gambrinus liga - souhrn 5. kola

22.08.2009, 20:21, aktualizováno 24.08.2009, 19:29
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka vítěze neměla. Baník si s Brnem rozdělil po bodu za remízu 1:1. Sparta až gólem Kadlece v nastaveném čase porazila Mladou Boleslav. Slavia jenom remizovala v Teplicích. Jablonec vyhrál i na Kladně a posunul se na první místo tabulky. Tři body mají i Liberec, Slovácko, Příbram a Plzeň...

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 2:0

22.08.2009 18:15

Góly: 36. Petr Švancara (pen.), 57. Václav Ondřejka

Slovácko předvedlo povedený výkon, který mohlo ošperkovat více přesnými zásahy. Důležité jsou však tři body a posun od chvostu tabulky. Střížkov naopak zklamal především v úvodní půlhodině, kdy s nováčkem hrál s osmi bránícími hráči, a tak zaslouženě čekají na své první body nadále.

Střížkov pod novým trenérem hrál snad ještě defenzivněji, než hrálo pod trenérem Žákem. První desetiminutovka tak byla především ve znamení výborné atmosféry na stadionu. Poté přišla i první stoprocentní gólová příležitost, kdy centr Ondřejky propadlo do malého vápna a Cléber zakončoval na dlouhou nohu do odkryté části branky, kam se ale lvím skokem přemístil Belaň a vyrazil z brankové čáry.

V osmnácté minutě se po centru do vápna dostal k hlavičce útočník Chmelíček, překonal sice brankáře, nicméně rozezvučel pouze břevno. V další šanci se ocitl Němčický, jehož hlavičkový pokus musel taktéž hlavičkou vyrážet z brankové čáry Macháček. Střížkov poté na chvíli omezil tlak domácích, po půlhodině hry ale přesto přišla další vyložená šance Slovácka.

Švancarův chytrý centr mířil na nabíhajícího Valentu, který měl využít chyby brankáře a hlavičkou rozvlnit síť prázdné branky. Tu však minul a Belaň ho ještě odměnil nechtěným kopem do břicha. Zasloužený gól nakonec přišel devět minut před koncem, o to méně však bylo zasloužené to, díky čemu samotná trefa přišla.

Podaný sice Ondřejku opravdu fauloval, jenže pár decimetrů před vápnem. Přesto se k penaltě mohl postavit Švancara a s přehledem otevřít skóre ranou doprostřed branky. Slovácko pak již v poklidu dohrálo poločas a do šaten šlo za jednogólového vedení.

Šest minut stačilo ve druhém poločase domácím k první nebezpečné střele, když Valenta rozehrál přízemní přímý kop a Ondřejka nezištnou tečí namířil míč jen těsně nad. Na druhé straně zahrozil dalekonosnou střelou Macháček. S jeho pokusem si pomocí pravé ruky poradil Filipko.

Aktivita Slovácka byla stále výrazně vyšší a brzy také přinesla druhou trefu. Švancara opět ukázal cit pro balon, načechraným centrem vybídl Ondřejku, který byl u balonu dřív než brankář a i přes bolestivý střet dopravil hlavičkou míč do prázdné branky.

Po hodině hry přišla nechtěná pauza, když sílící déšť vyřadil z provozu umělé osvětlení. Více jak desetiminutová přestávka značně narušila hru obou týmů, dlouho se žádný z týmů nemohl dostat do gólovější šance. Až osm minut před koncem se o dramatizaci závěru pokoušel Lencevič, ale jeho hlavička skončila o pár decimetrů vedle vzdálenější tyče.

Slovácko se dostalo jen do pár náznaků šancí, aktivně bránilo své vedení, které zaslouženě uhájilo. Po druhé za sebou tak před domácími diváky zvítězilo 2:0 a nechalo střížkovské Bohemians nadále na úplném chvostu ligové tabulky.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Baumit Jablonec 1:2

23.08.2009 17:00

Góly: 75. Pavel Bartoš - 37. Jaromír Šilhan (vl.), 64. Pavel Drsek

Jablonečtí si po dobrém výkonu odváží tři body z Kladna. Rozhodující gól vstřelil Drsek, Kladno už dokázalo pouze snížit.

Severočeši vstoupili do zápasu aktivněji a po třinácti minutách měli blízko k úvodnímu gólu. Po přímém kopu hlavičkoval Vošahlík přesně pod břevno a Pavlík musel vytasit parádní zákrok, kterým vytěsnil míč na roh. Útok Jablonce byl jinak bez myšlenky a potrestat jej mohl ve 27. minutě Klinka, který se po výkopu Pavlíka dostal za obranu soupeře, ale Špita nedokázal přelobovat.

Jablonecký brankář tak dobrým zákrokem dal základy k vedení jeho týmu. Osm minut před koncem se hostům nepovedl rohový kop, ke kterému se na malém vápně dostal obránce Šilhan. Ten však míč trefil tak dokonale, že skončil v síti jeho vlastní branky. Do poločasu tak šli díky šťastné trefě se zaslouženým vedením Jablonečtí.

Po šesti minutách druhé půle centroval Kovařík a Vošahlík hlavičkou prověřil připraveného Pavlíka. Na druhé straně mohl svou chybu odčinit Šilhan, který dokonce obešel brankáře, střelu z úhlu ale zablokoval Zábojník.

V 64. minutě přišel druhý gól hostů. Bartoš si nepotykal s balonem a nedokázal ho odkopnout, míč pak lehce uklidil do branky Drsek. Hned po minutě mohl Kladno do hry vrátit Klinka, hlavičkou pouze rozezvučel tyč. Hlavičkou se neprosadil ani Strnad, ten mířil nad branku.

Snížení nakonec přišlo čtvrthodiny před koncem. Pavel Bartoš opět projevil své ofenzivní choutky a napravil svou chybu vítězným soubojem tváří tvář proti Špitovi. A po další minutě mohl vyrovnat Klinka, tentokrát hlavičkoval z gólové pozice mimo. Blízko byl Klinka gólu i deset minut před koncem, kdy si s jeho střelou museli poradit až obránci.

Na druhé straně mohl rozhodnout Vukovič, plány mu však zmařil hru dobře čítající Pavlík, který včas vyběhl. Nakonec však tento gól ani nebyl třeba, Kladno si už žádnou šanci k vyrovnání nevyprodukovalo a znovu doma prohrálo.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 0:1

23.08.2009 17:00

Góly: 30. David Střihavka

Opět solidně naplněný Ďolíček ani na potřetí neviděl domácí vítězství. Po předvedené hře si Plzeň odváží zasloužené tři body.

Plzeňští chtěli odčinit domácí prohru s Libercem a na svého soupeře hned zpočátku vlétli velice aktivně. Ještě v první desetiminutovce si vybojovali přímý kop, ze kterého Limberský sice překonal Sňozíka, orazítkoval však pouze břevno. Největší šanci domácích měl po dvaceti minutách hry Pávek, tak dlouho ale otálel se střelou, až mu ji dokázal zblokovat jeden z obránců.

A tak se z vedoucího gólu radovali hosté. Limberský se prodral až k brankové čáře, přihrál na malé vápno a Střihavka do odkryté branky neměl problémy otevřít skóre. Jen o minutu později mohl Bohemku srazit na kolena Horváth, jehož tvrdá dalekonosná střela byla dobře umístěná, nicméně Sňozík výtečným zákrokem podržel svůj tým.

Tím bohužel gólové akce utichly. Klokani ztroskotávali na svých centrech, které bez větších problémů odvrátila obrana, nebo ukořistil brankář Daněk. Plzeň tak o vedení mohla přijít až v naprostém závěru, kdy Škoda našel svým centrem Hartiga, který ale nedokázal z dobré pozice usměrnit míč do branky.

Druhý poločas už toho tolik nenabízel, v největších šancích se ocitl Střihavka, jehož pokus z osmi metrů skvěle lapil Sňozík, a Lecjaks, který dalekonosným pokusem taktéž ztroskotal na domácím brankáři.

Rozhodnout mohl pět minut před koncem Petržela, ale střelu do odkryté branky mu obětavým zákrokem zmařil Nikl. To už nic nezměnilo na faktu, že si Plzeň připsala důležité vítězství z Ďolíčku.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2:1

23.08.2009 17:00

Góly: 66. Lukáš Pleško, 71. Zdeněk Šmejkal - 49. Pavel Dreksa

Po prohře na Slovácku si Olomouc nezlepšila náladu ani v Příbrami. Po prvním děsivém poločase se sice rychle dostala do vedení, nicméně Pleško zavelel k obratu gólem a na vítězný poté i sám přihrál.

Jestli se hrál v prvním poločase Na Litavce prvoligový fotbal, muselo by se v nižších soutěžích hrát bez balonu. Nejenže si žádný z týmů nevytvořil šanci, příbramský a olomoucký brankář dokonce neměli ani jeden ostrý zákrok. I přes počáteční aktivitu Hanáků a následné snažení domácích si museli diváci hodně stýskat po svých penězích utracených za lístky.

Do druhé půle vstoupili parádně hosté. Po čtyřech minutách si na rohový kop naběhl mladičký Dreksa a hlavičkou otevřel skóre. Po změně stran se toho moc nového neudálo, alespoň však padaly branky. V 66. minutě se o vyrovnání postaral Pleško. Ten zpoza vápna napřáhl k parádní střele pod břevno, se kterou toho Drobisz moc dělat nemohl.

A jen pár minut poté se v Příbrami slavilo znovu. Sebevědomím nabitý Pleško nahrál parádně Šmejkalovi, který se dostal do vápna a přízemní střelou k tyči nechal opět Drobisze na holičkách. Rozhodnout mohl Tarczal, který po signálu pálil jen těsně kolem tyče.

Deset minut před koncem začala velká honba za vyrovnáním, ve kterém zabránil vynikající Krbeček. Nejprve Štěpán nevyužil své plné energie a ztroskotal na domácím brankáři. Ten poté vychytal i hlavičkový pokus Ordoše. Po chybě obrany zase musel hasit Šultesovu střelu dobrým zákrokem nohou. V naprostém závěru se pak ještě vyznamenal proti nepříjemné střele Kaščáka a mohl se radovat z překvapivého vítězství.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 3:0

23.08.2009 17:00

Góly: 11. Lukáš Vácha, 31. Bořek Dočkal, 38. Jan Nezmar

Po parádním prvním poločase přišel povinný druhý, který zhoršil dojem z jinak jasného duelu, ve kterém si Liberec připisuje tři body a Budějovice druhou tříbrankovou prohru ze hřiště soupeře.

Podle očekávání se taktovky ujali domácí a hned v úvodní pětiminutovce mohli jít do vedení. Nezmar odcentroval na malé vápno na Blažka, který místo odkryté branky trefil pouze břevno. Jenže v jedenácté minutě se dostal po centru do šance Nezmar, míč se pak odrazil k Váchovi, který střelou o zem překonal bezmocného Kučeru.

A brzy mohlo být s Budějovicemi ještě hůře, když Vulin napřáhl z úctyhodných pětatřiceti metrů a Kučera musel vyrážet na rohový kop. Když Budějovice nedaly svou první gólovější šanci, kdy se zblízka netrefil Meszároš, přišel pojišťující gól favoritů z Liberce.

Z rychlého přechodu do útoku těžil Nezmar, který přihrál na vápno Dočkalovi. Ten ukázal své technické dispozice a parádní trefou přidal druhou branku. Do poločasu navíc bylo ještě veseleji, když si oba aktéři pozice vyměnili. Dočkal z rohového kopu našel uprostřed vápna Nezmara, který hlavou zvýšil. A to ještě Jihočeši mohli být rádi, že další pokus posledního střelce dokázal zablokovat Riegel.

Po úvodu druhé půle se na hřiště dostal Andrej Kerič a po třech minutách už dal o sobě vědět, když se dostal za obranu a před brankářem střílel vedle pravé tyče. Čtvrthodiny před koncem střílel taktéž mimo, když se k němu dostal míč po hezké akci Gecova s Dočkalem. To bohužel bylo z druhé půle naprosto vše, Budějovice totiž absolutně rezignovaly na snahu o dramatizaci utkání.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 1:1

23.08.2009 17:00

Góly: 17. Vlastimil Stožický - 41. Jaroslav Černý

Pražané nenavázali na dvě předešlá vítězství a v Teplicích nakonec uhráli bod jen díky šťastné trefě Černého. Teplice tak i nadále zůstávají neporaženy.

Slavia začala hodně ofenzivně a nechybělo mnoho, aby se brzy ujala vedení, když Grigar vyběhl zbytečně z branky a Volešák mohl po centru zpět na vápno střílet do prázdné branky, nešťastně však napálil pouze Merziče stojícího pár metrů před ním. Slavia byla jinak v útoku bezzubá, což se jí vymstilo v 17. minutě.

Vondrášek chytrou patičkou vysunul do uličky Vachouška, který potáhl míč do vápna, přihrál podél něj na Stožického, který do protipohybu Hanuše otevřel skóre. Slávisté se snažili o vyrovnání do šatny, pozorná teplická obrana jim však pramálo dovolila.

Šest minut před koncem se ještě Černý zastřeloval, když po několika odrazech z hranice vápna přestřelil stadion. V další akci se však probojoval do vápna a ze stísněné pozice se pokoušel o centr. Ten se mu ovšem nepovedl tak nešťastně, že míč zapadl přesně ke vzdálenější tyči a doslova se došoural za brankovou čáru.

Druhá půle nabízela koukatelný fotbal, který ale postrádal jakoukoliv gólovější akci nebo nebezpečnou střelu. Aktivní Slavia měla šanci první, když v 68. minutě vystihl Hloušek Lukášovu malou domů. Nicméně ztroskotal na dobře vyběhnuvším Grigarovi. Na druhé straně se slavil gól, ne však nikterak dlouho. Heskově hlavičce předcházel faul Kleina na Hanuše.

Když jedenáct minut před koncem dokázal Čelůstkovu dobrou střelu k tyči nadvakrát zpacifikovat Grigar, rozhodlo se o dělbě bodů. Slavia sice měla více ze hry, v obraně však propadala více než její soupeř.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

23.08.2009 19:00

Góly: 90. Václav Kadlec

Sparta měla několikrát blíže k otevření skóre. To nakonec přišlo v nejpříhodnější dobu, Mladá Boleslav totiž už neměla čas na odpověď. Středočeši se tak nevrátí na první příčku, naopak pražská Sparta se dostala před konkurenta Slavii.

První pohledná gólová akce přišla po třinácti minutách. Vacek dostal míč na polovině, ustál souboj s Procházkou a z vápna protáhnul Vorla, který solidním zákrokem vyrazil alespoň na roh. Zápas se jinak hrál ve slušném tempu, obě obrany ale byly pozorné, na rozdíl od ofenzívy, která postrádala originální myšlenku.

Na řadu tak muselo přijít nechtěné překvapení, kdy Pamičův nepřesně trefený centr padal přímo pod břevno a Vorel tak musel narychlo hasit nečekanou příležitost domácích. Boleslav dokázala svému soupeři sekundovat, první šanci si přesto vytvořila až jedenáct minut před koncem, kdy se k míči šťastně dostal Pecka, napálil však jen brankáře Blažka.

Šest minut nato se mohl blýsknout Prudnikov, kterého vyslal do brejku skvělou kolmicí Kalouda. Jenže ruský mladík nedostál svým referencím a Vorla nepřekonal, nakonec tak mohl být i rád, že mu byl pískán ofsajd. Do šaten se tak celkem smolně šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase jako první zahrozil Kulič, který se nadechl k dlouhému sólu až do vápna. To ale zakončil střelou dva decimetry vedle vzdálenější tyče. Na druhé straně se okamžitě po příchodu projevil Žofčák, který na pravé straně uvolnil Kušníra a ten prověřil kvality brankáře Vorla prudkou přízemní střelou.

Sám Žofčák pak střílel šestadvacet minut před koncem, ale jeho pokus zpoza vápna mířil jen kus od pravé tyče. Po čtvrthodině hry si s lehkostí vytvořil ve vápně prostor ke střele Kušnír, mířil však pouze doprostřed branky. I nadále měli domácí mnoho šancí, jak rozhodnout, paradoxně se jim to podařilo až po největší šanci hostů.

Kulič svým pohybem uvolnil Chramostu, kterému na hranici vápna přihrál. Mladičký útočník Boleslavi ovšem nezakončil ideálně a Blažek dokázal vyrazit. Z následné protiakce přišel přízemní centr na malé vápno, kde míč v běhu trefil další nadějný hráč Václav Kadlec, který tak v devadesáté minutě rozhodl o vítězství Sparty.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Brno 1:1

24.08.2009 17:30

Góly: 5. Mario Lička - 72. Dalmo

Moravské derby přineslo množství zajímavých šancí a především dva přesné zásahy. Domácí se zaslouženě dostali rychle do vedení, ve druhém poločase ale dvojice střídajících hráčů připravila vyrovnání. Brno tak přes první letošní inkasovaný gól neprohrálo.

Baník začal opravdu ofenzívně a Zeher se individuální akcí dostal až k brankové čáře, kde nebezpečně centroval a Bureš musel nadvakrát míč krotit. Jenže v další minutě nacentroval od pravé lajny Lukeš na zadní tyč a Lička střelou do protipohybu brankáře rozvlnil síť. Vůbec poprvé tak brněnský brankář musel v letošní sezóně se skloněnou hlavou pro míč.

Bezzubí Brňané nedokázali vůbec nic na pozornou obranu soupeře vymyslet a často se museli strachovat u vlastní branky. O produkci střel kolem Burešovy branky se staral především Zeher, který ve slibných pozicích zbytečně zvyšoval ráz na úkor míření. Ve 28. minutě se konečně projevili i hosté, ale Rabušic zbytečně svou střelu uspěchal a přestřelil.

Po půlhodině střílel ze šesti metrů Jílek, pohotová střela skončila metr vedle tyčky Bučkovy branky. Baník se ale rozhodně nijak nezatáhl do obrany a osm minut před koncem měl na kopačce pojišťovací gól Zeher, který se díky zasekávačce dostal do vápna a střelou ke vzdálenější tyči nechal vyniknout Bureše.

Na druhé straně zajímavě pálil Mareček, jehož tečovaná střela skončila pouze na boční síti. Minutu před koncem se pokusil o branku do šatny Řezník, ale dalekonosnou střelu vytěsnil Bureš. Baník tak v poločase uhájil zasloužené vedení.

Možná trochu překvapivě se po změně stran jevila i nadále aktivnější Ostrava. V sedmé minutě si na roh k malému vápnu naběhl Bolf a hlavičkou mířil chytře k zadní tyči, ale skvělý Bureš vytasil kvalitní zákrok. Dalmo si po deseti minutách od svého vstupu na hřiště naběhl na přímý kop, jeho prudká mířená hlavička branku domácích minula jen o decimetry. Hned poté musel vystřídat brankář Buček, který po jedné z předešlých srážek s Rabušicem hůře viděl na pravé oko.

Jako blesk z čistého nebe pak přišel vyrovnávací gól Brna. Na krátko rozehraný roh nacentroval Polách, Dalmo si opět naběhl na hlavičku a Baránek už míč nedokázal vytěsnit nad břevno. Zkušený Polách si asistenci připsal po zhruba čtyřech vteřinách po svém nástupu! A mohlo být ještě hůře, kdyby Rabušicovu přihrávku před odkrytou branku Poláchovi nezablokoval těžkým skluzem Neuwirth.

Technickou ranou zpoza vápna mířil jen kousek vedle pravé tyče Léo, na druhé straně byl ještě blíže svou hlavičkou Strnad, míč ale také branku netrefil. Brno si i díky stálé aktivitě udrželo určitě cennou remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec54109:513
2.1. FC Brno53205:111
3.FK Mladá Boleslav531110:410
4.FK Teplice52309:49
5.Sparta Praha52304:19
6.Slavia Praha52216:58
7.Baník Ostrava52215:48
8.Slovan Liberec52128:87
Viktoria Plzeň52128:87
10.1. FK Příbram52126:67
11.1. FC Slovácko52038:76
12.Sigma Olomouc51224:55
13.České Budějovice51133:84
14.Bohemians 190550321:33
15.SK Kladno50143:101
16.Bohemians Praha50052:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Přidat komentář
M11

FCS

Reagovat
Slejdy

dobre foto

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč se všichni rozplíváte nad výkonem Slovácka,protože co jsem mohl zatím vidět tak je opět tlačí rozhodčí jak prase!!Jen pro zajimavost minule utkaní se Sigmou,vymyšlená penalta,a navíc to ani nebylo v 16ce,a to samé dnes,a žebrák Švancara?ten měl dostat červenou za loket do Heindreicha,sem zvědavej co stím uděla ta komise,Matulovi dali 8 zápasu za loket v souboji,,to co udělal on bylo mimo souboj o balon,,Nevím možníá mnoho lidí tady semnou nebude souhlasit,ale Švancara je jen simulant,,když jsem viděl jak pořád padal se sigmou,kaščák říkal že byl z něho neštastny,že jen kolem něho utíkal a už ležel,takovy fotbalisty radši nebrat,a jinak ješte ke Slovácku-dělějte to opatrnějš at nejste zas ve 2 lize!!!

Reagovat
M11

utri si ty slzicky

Reagovat
Slejdy

jejda prosimte nepis a udelas lip .. si k smichu ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč šak je to pravda

Reagovat
Slejdy

jn voe pardon vlastne...nebudu se s tebou o tom bavit...nevis

Reagovat
M11

Reagovat
M11

nech ho... hnupa

Reagovat
Slejdy

tak ale proc toto pise ??? to nejde ignorovat ..

Reagovat
M11

zavist

Reagovat
smazaný uživatel

žeprý závist?co mám závidět že valentovi peníze řídí fotbal?

Reagovat
Slejdy

ty voe ty si traged

Reagovat
M11

asi jo.. evidentne te to pekne zere

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to nikdo nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi napiš co si myslíš o tom loktu švancary?pomezní stál přímo u toho

Reagovat
Slejdy

kua byl si na stadione nebo co ??

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebyl jsem na stadionu ale viděl jsem to na netu,,to stačí,,sem zvědavej co se ted bude dít

Reagovat
M11

nic.. jede se na slavku..

Reagovat
Slejdy

jak muzes tvrdit ze to byl jasny loket,kdyz byl zaber z takove dalky..a replay zadny...a pomezni byl u toho tak kdyby neco bylo tak asi rekne ne...maj gat s tebou...co te trapi ?? komu fandis ?

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandím?ja fandím sigme,,a fair play fotbalu,,to ve slovacku neznáte

Reagovat
M11

jake prekvapeni po prvnim prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja narozdíl od vás dokážu uznat pravdu,,

Reagovat
M11

svou ano

Reagovat
Slejdy

achjo s tebou...este si asi nespolkl everton no...skoda s tebou debatovat..svuj nazor stejne nezmenis...cao...to m11:brou

Reagovat
M11

spis este nespokl tu prohru tady.. dobrou..

Reagovat
smazaný uživatel

a zápas s evertonem sem viděl,,a to je sen slovacka odehrát zápas s klubem tipu Everton,,a hrát dobrej fotbal..sice se prohrálo,,ale byli sme jim vyrovnaným soupeřem,,a když sme hráli u vas,,tak sme byli 100 krát lepší

Reagovat
M11

a 1000x ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo to se hraje když víš že se povede 1-0 a pak se betonuje,simuluje,zdržuje,a hraje na brejky,,,jooo to je hra FC SLOVÁCKA

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
M11

mame o 5 branek vic jak vy.. to se nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo to mate,,kolik je jich s penalt??

Reagovat
M11

3.. 8-3=5 stale vic jak vy..porad ti to nejde

Reagovat
M11

jj s klidem promenil

Reagovat
smazaný uživatel

jj kapříci připluli

Reagovat
M11

jj presne..

Reagovat
Slejdy

proc ja se sem jen divu jeste ... chjo... ty voe ty si mega lojza ...

Reagovat
smazaný uživatel

drž rypák,akorát nemužeš přenést přes srdce kládu 4:0 a tak tady děláš s prominutím bordel.Markyz15

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to vubec není, že SIgma dostala 4 goly, to je nesmysl, se vzpamatuj. Kdo to nečekal, tak kecá Tohle bych sem vubec netahal, je to trapné. Porážky k fotbalu patří, kdo se s nimi nevyrovná, tak je chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Markyz15 se s tím ale očividně nevyrovnal.popravdě,já sem to taky čekal,ale přál sem jim aby dopadli líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ono je těžké, ale když tě na evropské scéně dokáže povodit rozhodčí. Ale tak nebudeme se vymlouvat, kluci dnes v Příbrami si spravěj chuť. Prohra na FCS mi nevadí,přeju jim zachranu,ten zapas sem neviděl, ale esi ta penalta nebyla nebo byla, nebudu se dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

já su kousek od hradišta,takže bych mohl být zaujatý,ale i podle mě to bylo ještě před 16kou,každopádně loket švanciho byla nehoda,seděl sem přímo naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

už mlč..co se dělo když Domin Krat dostal červenou za to, že jede s příbrami zahrál divadlo hovno..tohle v českém fotbalu bylo je a bude tak to nehroť

Reagovat
M11

tezko rict zaber z 60 metru neni moc prukazny jestli to byl umysl

Reagovat
Slejdy

videl si kazdy zapas ?? je pravda ze ty penalty byli diskutabilni ale to nic nemeni na tom ze si lojza

Reagovat
smazaný uživatel

diskutabilni?neblázni vždyt toto se může stát jen na slovácku!!to je hnus,,

Reagovat
M11

jedes

Reagovat
Slejdy

ty voe koncim s tebou ... si hlad .. ahoj

Reagovat
M11

pentla se sigmou asi byt nemela.. ale dnes muj nazor ze byla OK

Reagovat
smazaný uživatel

faul to byl,,ale pokud je to půlmetra venku,,a hlavní uplně v klidu a z jistotou ukáže na pencku,,to nechápu,,nebo spíš chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Martyz15 V Jablonci například Slovácko mělo po faulu na Perútku kopat penaltu a rozhodčí nepískl. Tak tedkom to asik bylo par čísel za vápnem a pískl to.Takový je fotbal. Slovácko by vyhrálo i bez té penalty

Reagovat
smazaný uživatel

určitě..jenže Matula spůsobil krvavé zranění atady žádný nebylo takže je to normlní souboj, který se neřeší..jinak Střížkov patří do druhý ligy

Reagovat
Slejdy

vidis markiz a mas to .. ze si vubec neco sem tlacil

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko super

Střížkov by to měl radsi zabalit, ti su ubozi....

doufam ze ste vsichni videli jak se fandi na morave, v cechach je takova atmosfera jenom na slavii a jednu za uhersky rok aj na sparte, ''fanousci'' v plzni, jablonci, budejovicach, atd. by si meli vzit z fandu slovacka priklad....

Reagovat
Radar

hlavně tepličáci JBC a Plzeň nemají zas tak špatné fans ale podprůměr to je no

Reagovat
Slejdy

tj Teplice to je tragedie tam

Reagovat
Radar

Jo no, hlavně že umí nadávat hráčům černé pleti a ten jejich hlasatel

Reagovat
smazaný uživatel

j hlasatel

Reagovat
M11

ten hlas

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra je tam skvělá, ale na Spartu chodí pořád o hodně víc lidí... v Teplicích 15, na Bohemku 16, v Příbrami 7, na Kladno 8... a atmosféra je na Spartu skvělá... a fandí se slušně, s fanoušky nejsou problémy...

Reagovat
Radar

Tak srovnávat to co se návštevnosti týče je vůči Uherskému hr. nefér, tady se mluví spíše o vytrvalosti v povzbuzování

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, atmosféru nedělá počet diváků, ale počet fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.... v teplicich 15 tisic ale atmosfera jak na tabore pri bobriku mlceni....,

Reagovat
Radar

V teplicich je 15000 jen na spartu a slávii, ne? jinak 4000-5000 chodí běžně

Reagovat
smazaný uživatel

kdy tam bylo 15000?

jednou se spartou a to nás tam bylo ještě tak 1500 a atmosféru sme vytvářeli jenom my,

v teplickym kotly bylo tak 50lidí

Reagovat
smazaný uživatel

presne tento zapas myslim - 1. kolo, samozrejme vim ze tam su radi za 4000

Reagovat
smazaný uživatel

je to ale škoda, teplice nehrajou žádnej hnus, ta atmosféra by je vyburcovala ještě k něčemu víc, přišly by poháry, peníze, úspěchy, fanoušci ...začarovanej kruh

Reagovat
smazaný uživatel

hh hochu ty se dobre prober prej 1500 xD vsak na jedny fotce bylo zpocitano 659 spartanu! tak tady nerikej ze vas tam bylo 1500 jo a este kdyz rikate ze na sparte je dobra atmosfera musim se jen zasmat vsak sparta rve jen lets go sparta lets go a pak sparta praha tot vse tam je to dost bidny nej atmosfery jsou takle: Eden-Slavia,Uherske hradiste-SLovacko-Vrsovice-Bohemka-Bazaly-Banik Letna-Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

di do haje sparta nej

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak těžko přijde na slovácko devět tisíc, žejo... na bohemku přišlo tolik i díky fanouškům bohemky a především díky tomu, že to bylo první kolo ...na kladno už přišlo silně pod polovinu stadionu ...to se na slovácku nestalo ani s nejhorším týmem ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

*první domácí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to by mne zajimalo podle ceho soudis atmosferu na Sparte,byl sem na vsech domacich zapasech a fandilo se porad skvele,a fandit se i bude porad skvele...

Reagovat
smazaný uživatel

oproti slovacku nebo banicku je to furt slaby odvar....

Reagovat
smazaný uživatel

haha?si spad z višně ne?jako že v ovcomr.... je lepší atmosféra?a na baníku?tam je dobrá atmosféra akorát když tam hraje sparta kde je to vaše baníčku my sme stebou?

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to tady, nebudu se hadat

Reagovat
Radar

Je vidět že pravidelně navštěvuješ zápasy baníku já raději moc nesrovnávám pro mě jsou v top 6 co se supportu týče(bez choreografií) baník,sparta,slavia,klokani,libe,slovacko,seřazení neodpovídá o tom kdo je lepší, vždy záleží na výsledcích

Reagovat
JarousFCB

Hlavně, že Sparta má pořád plný stadión... na FCB se i přes horší akustiku stadionu fandí lépe

Reagovat
eibe

nejde o plny stadion,ale o to,ze na Sparte se fandi cca 2 choreama? nejlepsi je,ze vetsina zařve KDO a pár lidí sparta

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muze rict clovek co vidi atmosferu na sparte jen z televize,nerikam ze se na Slovacku a Baniku fandi spatne,ale podle mych osobnich zkusenosti se na Sparte fandi srovnatelne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jo treba v predminule sezone kdyz sme tam hrali, v pohode sme vas prervali, ze zacatku ste se o neco snazili ale potom uz

Reagovat
Radar

nevyvolávej zbytečný flame

Reagovat
smazaný uživatel

bylo půl roku po bojkotu a navíc sme sratily titul

tak moc nálada nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

dobra vymluva, ale je to tak skoro vzdy...

Reagovat
smazaný uživatel

jo no když u vás je to svátek vyjet do prahy

když jede každej vandrák z ostravy....

i vaši ultras by byli 100y radši kdyby jelo 500 normálních co jezděj všude neš 2000 inviduí

Reagovat
JarousFCB

Jo je to sranda, protože autor neví co znamená ultras !

Reagovat
smazaný uživatel

jo jinde jezdi 500 normalnich, ale na spartu jezdi i tech normalnich vic...

Reagovat
cubinho

Dobrá čeština, ty jsi z Prahy, ne?

Reagovat
JarousFCB

Naši ultras by byli nejradši, kdyby se mezi 2000 lidma nenašlo pár debilů co se chcou zviditelnit ...

Reagovat
smazaný uživatel

co bysme v te slavne praze taky delali, pred mesicem sem tam byl a z nekterych lidi me bylo na bliti....

Reagovat
smazaný uživatel

za prací

už je vás tu víc jak větnamců

Reagovat
cubinho

Větnamců

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne jak tu tlacis ze su nekteri banikovci magori a sam se chovas jak opica... to ses predvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyli moravaci tak ste v te praze namydleni...

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite,co bychom si bez vas pocali

Reagovat
smazaný uživatel

ide videt ze absolutne nevis.... konec

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim jen to,ze je Praha plna mamlasu z moravy co kdysi na prahu nadavali stejne jako ty a dneska si hrajina velky prazaky a jsou radi ze maji praci

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teho moc nevis...

Reagovat
smazaný uživatel

no znam takovych prazskych moravaku docela hodne

Reagovat
smazaný uživatel

pravda svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Cim jsou moravaci tak nepostradatelny pro Prahu?

Reagovat
smazaný uživatel

prace, suroviny,... samozrejme to plati i opacnym smerem....

Reagovat
smazaný uživatel

jedina surovina co se nam od vas hodi je vino

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jenom vino...

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad??

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz uz si hrajes na chytraka tak vino neni surovina ale produkt!!! a mohli by to admini cele vymazat bo se to netyka fotbalu, a je zase cela diskuze zasrana blbym dohadovanim, je to proste normalni ze nekomu prijde normalni to, druhemu zas ono takze je to zbytecne, konec zdar

Reagovat
smazaný uživatel

aha a to vino z kteryho se dela vino neni snad surovina chytraku??no nic,mej se fajn a treba vol ve volbach stranu za odtrhnuti moravy ja bych se vubec nezlobil.zdar

Reagovat
smazaný uživatel

zasr**** čechůn

Reagovat
smazaný uživatel

ide fakt videt ze si z prahy a ze o vinarstvi absolutne nic nevis, to z ceho se vyrabi vino se jmenuje HROZNY!!!! to ste temu zacali tak rikat vi cechacci... takze zalez a neztrapnuj se tady

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi me vazne utrel nerikaji se tomu hrozny,ale HROZNOVE VINO

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, proboha, mlč. Na vinné révě roste vinný hrozen, po jehož vylisování se z hroznové šťávy za pomoci kvašení získává burčák a víno. "Hroznové víno" je v podstatě obchodní název hroznů určených k přímé konzumaci.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna si to jenom spatne napsal ale z te stavy se ziska burcak a nasledne z teho burcaku vino, ale asi to narozdil od nekterych odborniku tady vis! jinak dik ze ses za dobu me nepritomnosti tady neco snazil tomu panovi vysvetlit ale s nim je to marne. beztak napise este sem naky sranec....

Reagovat
smazaný uživatel

ty, naky zamindrakovany prazak tady budes me, jiznimu moravakovi vysvetlovat jak se jmenuje HROZEN??? nic proti ze sis narychlo neco vyGoogloval ale toto uz hranici s debilitou. to je jak kdyby zednik vysvetloval doktorovi pri operaci co ma kde prestrihnut atd. to ze si par krat do roka zajdes do kauflandu kupit nake hnusne hrozny kdo vi z kama a je tam cedulka HROZNOVE VINO nic neznamena. takze se uklidni a opravdu se tu NEZTRAPNUJ!!!!

Reagovat
soukup

a jaktože jako jižní moravák fandíš Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

jn, newim kdyz sem byl maly a videl sem v tv co predvadi fanousci banicku NADHERA! ale mam spoustu kamosu co fandi brnu a jezdiju na srbsku... dycky se hecujem...

Reagovat
soukup

já teda nevím, kdy si byl mladý, ale za lužánkama bývala tisíkrát lepší atmosféra než na baníku (mě je 19, takže tu dobu za lužánkama osobně nepamatuju, ale ty videa a fotky sou úžasný a povídání pamětníků taky)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak začal Baník utočit na titul, tak se na něj nalepilo plno fans z celé Moravy. A teď se vymlouvá na nějake atmosfery. Kecy

Reagovat
centos

Výmluva nebo ne, zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

ubozaku

Reagovat
smazaný uživatel

Chytl se

Reagovat
JarousFCB

Tak to dopadá, když někomu dojdou argumenty...

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak to dopada kdyz se nekdo nechce bavit s mamlasem.....

Reagovat
Radar

asi tak i když od sparty je poslední dobou jen lepší průměr

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ano, sparta je český nadprůměr, ale rozhodně ne absolutní špička

Reagovat
smazaný uživatel

do edenu krom roku 2003/04 - baník

sparta byla n.1 v choreografie,fandění,návštěvy atd....

všechno se to posralo vedením a bojkotem a teď je sice n.1 slavie ale ten jejich novej kotel.....to u mě nejsou fanoušci kde byly když se hrálo na stahově?tam jich v kotly bylo 500 a byli rádi

že by se naklonovaly?

Reagovat
Radar

baník si svůj standart co se týče chorea udržel od 03/04 si myslím, řekl bych že naše chorea přes ochozy neměli do postavení edenu konkurenci

Reagovat
JarousFCB

Myslím, že některá naše chorea nemají konkurenci ani teď...

Reagovat
Radar

Mno kdyby slávisti nedělali jen trojbarevná chorea....

Reagovat
Tsigi

počkej až na jaře budete hrát na Strahově, zajímá mě kolik Sparťanů bude chodit

Reagovat
Tsigi

počkej až na jaře budete hrát na Strahově, zajímá mě kolik Sparťanů bude chodit

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne vic nez slavistu

Reagovat
Radar

Kurnik prvních 5 kol a bez bodů ? povedlo se tohle ještě někomu jinému? jen tak dál střížkove

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hrají výborně, celá republika kolem 3 blbů s trubkama je spokojená

Reagovat
smazaný uživatel

*...kromě 3 blbů s trubkama je spokojená

Reagovat
smazaný uživatel

Lázně Bohdaneč získali 11 bodů za sezonu 97/98 to jsou dobří kandidáti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Bohemka,ted jeste s sebou vemte do druhy ligy i bratricky

Reagovat
Slejdy

100. for FCS

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, do 2. ligy Střížkov a Kladno a místo nich Hradec a Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bych bral

Reagovat
JarousFCB

Zlín a Opava ...

Reagovat
Jajinek

Neví někdo, jaký je rekord v počtu opískaných penalt pro jedno družstvo během jedné sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Sparta ho drží, ale neví jaký rok.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jaký rok a počet.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko Švancara

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by bylo, kdyby ti pošuci z Bohemians Praha sestoupili hned teď a nahradila by je třeba Jihlava, nebo Zlín...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno a Střížkov sestoupit - Jihlava a Zlín nahradit.

Reagovat
sosna

Tak sem teď viděl sestřih FCS - Střížkov a ta pentle a darovanej gól Švancimu - . Že by jim zbyly po nákupu ligy i nějaký drobáky na sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

No co. Faul to byl, ale metr před vápnem. Ten pomezní chodil na slabozrakou nebo jsou v tom český na stole. Neřeknu jednou, stane se, ale 14 dní zpátky faul Onofreje posunuli taky o pěknej kus dovnitř. To se tomu šaškovi střílí góly když mu je dávaj na zlatým podnose.

Reagovat
smazaný uživatel

žádný pěknej kus,to bylo přesně na hranici,zápas se Sigmou sem si ujít nenechal.a s tím metrem si to taky přehnal,bylo to max 20-30 čísel od vápna.

Reagovat
sosna

ale uznáváš že ne ve vápně. A se Sigmou to nebylo ve vápně ani náhodou. Prostě dva dárky.

Reagovat
Slejdy

ze metr dalsi traged do sbirky

Reagovat
smazaný uživatel

s tou Sigmou bych se aj hádal,to bylo opravdu na hraně(z mího pohledu s tribuny,byl sem asi tak 6 metrů od rohového praporku u té šestnáctky,v TV sem to neviděl),ale s tím Střížkovem....to opravdu nebyla pentle,ale vyhrát bysme vyhráli tak jak tak,takže to ničemu neuškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To přece nemění nic na tom, že se to tahá do vápna jako kdysi na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si šašek......Nemáte pořádnyho hrota, tak nadáváš na naše......

Reagovat
sosna

Nehodnotím hroty Sigmy ani Slovácka. Ale vymyšlené pentle vinou sudích. Meleš z cesty santusáku.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
M11

sak jo dve sporne penalty a uz zase podplacime..

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty fandíš?Nejsi náhodou trimpetista ze Strahova???

Reagovat
soukup

achjo, proč se v našem fotbale furt když rozhodčí udělá chybu hned mluví o podplácení, nebo vono je jasný proč, ale to už by se nemělo vytahovat a s takovou se náš fotbal nikam neposune, když o něm budou všici furt mluvit jako o prolezlým korupcí, když sudí v EL odpustil pentle a červenou Evertonu, tak nikoho nic podobnýho říct nenapadlo, stát se to stejný v český lize, tak všichni hned blábolí o korupci

Reagovat
sosna

Tak na Evertonu to bylo o tom že Sigma je nikdo a domácí jsou Everton víš co. Kdyby je ve 20 minutě poslal do 10ti a bylo to 0:2 tak ho sežerou. To si netrofnul Portugalec zasranej. A na Slovácku to právě nebyla 1 chyba rozhodčího ale 2 vymyšlené pentle v posledních 2 zápasech.

Reagovat
soukup

no mě de ale o to, že i v PL, PD nebo LM dělají rozhodčí chyby a někdy i těžko uvěřitelný, že to mohl přehlídnout ale jen u nás se furt omílá korupce, v takovým prostředí kde se furt mluví o korupci i když k tomu není sebemenší důkaz nikdy nevybudujeme kvalitní ligu s důvěrou fanoušků a sponzorů, ale vždycky to bude jen ta "kapr liga" na kterou všici nadávaj

Reagovat
smazaný uživatel

FANATICOS

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se tady smát těm šklébivcům, kteří tvrdí cosi o korupci a penaltě nepenaltě. Teď se dívám na záznam té penalty a kontakt byl uvnitř pokutového území narozdíl od zápasu s Olomoucí. Hráč Bohemky, který stál mimo vápno, fauloval Ondřejku a jeho noha škobrtla o nohu Ondřejky uvnitř pokutového území. Takže penalta posouzená správně a klobouk dolů před sudím. Narozdíl od zápasu s Olomoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí co nám pískal proti Olomouci byl tragickej na obe strany

Reagovat
JarousFCB

Nemyslím si, žeby byl kontakt uvnitř vápna... Prostě to byla jenom chyba sudího...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím z přiblíženého záběru, že ke kontaktu dochází až ve vápně i když opticky to klame, protože hráč Bohemky stojí celým tělem mimo vápno, ale nohu nechává za sebou a kontakt přišel až ve vápně. Je to složité pro posouzení ze záznamu, natož pro rozhodčího, ale v tomto případě penalata asi byla.

Reagovat
JarousFCB

Máš odkaz na ten záznam ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A Švancara, že dává góly z penalt? V Pořádku. To máš za ty geniální přihrávky Švanci! . Lepší útočník v lize není. Nechápu, proč ještě nejsou Švancara a Drsek v repre, když tam můžou být jiní absolutní exoti!!

Reagovat
soukup

za to, že se mu povedli 4 zápasy by měl být hned v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím ze do repre ee ale formu má jak hrom to se musí nechat. Na druhou stranu kdyz mel kulic formu taky tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Byli i větší extrémy. Na 5 kol 5 gólů a 2 nahrávky to je slušné nato že slovácko dalo 8 gólů. A když ne Švancara, tak Drsek by tam měl být stoprocentně. To je adept na nejlepšího hráče ligy.

Reagovat
JarousFCB

Švancara asi ne ... Podle mého názoru má každý momentální útočník v repre větší kvalitu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara je už na repre asi starý, ale přehled má jak hrom, je radost ho sledovat, i když to občas nevyjde, ale to se stane každému.

Reagovat
soukup

Švanciho problém je ale v tom, že když tam kde hraje není hvězda týmu a nemá jasnej základ tak hraje prdlajs

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov do ligy nepatří. Klub bez fanoušků, bez stadionu, mizerní trenéř, slabá produktivita. Možná, že v letošní sezoně budeme svědky smutného rekordu mužstva, které získá nejméně bodů v historii.

Hola hola, střížkov druhá liga volá.

Reagovat
JarousFCB

Píšeš to co je každému jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik je ten rekord kdo měl nejmín bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

tuším že ho drží Bohdaneč, měli asi 10 nebo 11 bodů, ale Střížkov udělá určitě víc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně, že ti impotenti z Vršovic tam patřej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelnej vyrovnavajici gol Slavie co je moc to je moc,nastesti mam vsazenou dvojecku na zapas takze predpokladam ze alespon jeden dalsi haluzovej gol,nebo penaltu slavie promeni

Reagovat
Bakary3

No jo.. A co jsi řikal na vyloučení kladenskýho Holuba ? Jen si poplač.. Jinak, změněnej nick, to už ti dali ban ?

Reagovat
smazaný uživatel

ivoshku, ivoshku ...a když volešák měl před sebou prázdnou branku a merzič to šťastně vyrazil, tak to se prostě ve fotbale stane ...slavia měla jasnou převahu a je jedno jak gól dala, hlavně, že ho dala...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec kluci. Taky už se těšíte na objektivní příspěvek o haluzovém gólu Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIA SUX

Reagovat
smazaný uživatel

FOR IVOSHEK: to je teda atmosfera ,dyt idu vic slyset boleslavsti....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se nehádejte kdo má lepší fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nehadam, jen nechapu jak moze tvrdit takove blbosti dycky...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze narozdil od tebe chodim na ten stadion a nesoudim to podle televize,kde zalezi vzdycky na umisteni zvukovyho mikrofonu...vcera to bylo o poznani slabsi,ale o to se to vic rozjelo ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj sak v pohode to nebyla reakce na tebe ja to myslel vseobecne

Reagovat
božský John

Hold, konečně se ukazuje, že JABLONEC je NEJLEPŠÍ tým ligy

Reagovat
Radar

Na hodnocení je brzo, na kladně vyhrál i jarní tragický baník

Reagovat
Radar

ale nadprůměr to rozhodně je

Reagovat
božský John

Já neberu v potaz jenom tenhle zápas...já shrnuju tenhle kalendářní rok...

Reagovat
Radar

Však já taky neříkám že je to tímto zápasem, jen jestli ti nestouplo mínění kurec já řikal že pojedete tento rok na titul

Reagovat
božský John

Já to řikám každej rok...a vono porád nic

Reagovat
smazaný uživatel

hmm....

Reagovat
smazaný uživatel

Řekneme si po podzimu ale zatím Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec válí. Ale co ty registračky?

Reagovat
božský John

Jaký? Já teďkon přijel z tábora,tak nejsem ještě v opbraze...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem zaslechl v bedně, že tři hráči nemohli nastoupit, protože neměli registrační karty. Detaily taky neznám.

Reagovat
božský John

No já koukal že nehrál Lafatič, místo něj Vukovič ..napravo hrál Farkaš v obraně a místo Haurdiče hrál Jablonskej....ale aspoň že jsme vyhráli..na zbytek sere ¨bílej tesák :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, na poslední chvíli se překopávala sestava. Ale stačilo to.

Reagovat
božský John

Jojo, máme širší kádr než bejvalo...zaplaťpánbu za to...

Reagovat
božský John

Vzhledem k tomu,že příští kolo hrajem doma se Starka gangem, tak bychom mohli navýšit vítěznou šňůru...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dobrej bodík. Ale měli jsme asi na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl,že taktak bodík.Budte rádi zato....

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, druhej poločas byl dejme tomu vyrovnanej, v prvním jsme byli o chlup lepší, i když to pramenilo z našeho tlaku na vyrovnání. Ta remíza je "spravedlivější" pro Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

No celkově hra Slavie letos"zatím" a výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

No bejvala loni lepší. Ale řekl bych, že už se to srovnává a sestava se stabilizuje. A pak se uvidí, co se uvidí nebo neuvidí.

Reagovat
Staenly10

Hloušek to měl na noze...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Hloušek, těch šancí (a pěkných) bylo víc. Paradoxně se chytla haluz.

Reagovat
Staenly10

To jo,ale je to škoda. A ten teplickej kotel,to je opravdu smutný... Co jsem je viděl,tak polovina z nich byla poprvý ve městě...

Podle mě měl rozhodující šnaci Hloušek po tý špatně zahraný malý domů a z následný dorážky Krajčík,škoda přeškoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, kdyby Hloušek toho gólmana obstřelil, bylo vymalováno. Stejnětak Volešák měl dát fíka hned zkraje - a hráli bychom do otevřený obrany. Kašli na to, na kdyby se nehraje. Aspoň se na to dalo koukat a nebyl to opruz, jako když tam hrála v prvním kole Sparta.

Reagovat
Staenly10

Ti jo. Hra se už aspoň trochu lepší,takže to do dalších kol vidim pozitivně. Av Teplicích se taky moc nevyhrává,takže i když sme chtěli 3 body,tak bod taky neni zas tak špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta !! Sparta !!sparta nej

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kde je nějaká diskuse o FM 09

Reagovat
Mimalu

www.fmko.cz

Reagovat
smazaný uživatel

k.rva, proc uhrin stavi pecku proti sparte? pecka je dobrej proti nekvalitnim tymum s betonem, tady to chce i trochu techniky proti obrane sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me kdo nam da gola kdyz bude hrat Repa s Hubasem ale to je tak vse co zatim vidim pozitivne docela slusne Bony,Zemak,Vacek jinak Kusnire jeste jednou vystrelis a tu nohu ti ukopnu,ty me uz tak ser.....,,,,,,Prudnikov je nejaky pomateny ,,,sem tam svetly moment od Kaloudy ale chce to vice tak do nich Venca na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Boleslav je vyslovene tragicka to jsem necekal

Reagovat
božský John

Tlačíte je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mame prevahu ale chybi tam finalni prihravka,,jinak je to takove nemastne ale Boleslav kdyz se dostane za pulku tak ma radost asi,,,nevim jestli prijeli tak pasivne schvalne doufam teda ze se tam neco haluzacky povede,,,,

Reagovat
božský John

Já doufám,že nějakej ten bod uhrajete, přeci jenom, chci abychom byli na čele sami

Takže řikáš,že to moc pohlednej fotbal není...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich dvacet minut to se celkem dalo ale pak me to pripadlo takove na nahodu

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis druhy polocas to bude zmena, jsou vyklepany a nervozni, 2 polocas bude uz lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, ta Olomouc... Usnuli na vavřínech nebo co? Vždyť to bylo docela slušně rozehraný. Ku.a, hrejte něco, ať jste příští rok zase v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad maji jen spatne obdobi ,zato posledni tri mista me hreji tak by to mohlo vypadat jen by mohli sestoupit tri a ne dva

Reagovat
sosna

Některým hráčům stouply ty poháry do hlavy, mám dojem. Třeba Rossiho nebo Janotku jsem dnes vůbec nepoznával. A ta obrana. Proti Evertonu si to hoši užijte, ale pak zpátky na zem a makat!!!! Takhle by to teda nešlo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec, zatím smekám, i když kromě Baníku zatím hráli se slabými soupeři. Ale myslím si, že cca. po desátém kole už na špici nebudou, protože po reprezentační přestávce mají těžký los.

Reagovat
božský John

Musíme to nahrát teď mno..Příbram snad porazíme a se spartou to už na výhru nevidim, pak nevim koho máme..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy kdyz hrajem u vas tak mam taky blby pocit a skoro dycky vyhrajete. i kdyz pred tydnem sme si to posrali sami, po polocase mohlo byt po zapase

Reagovat
božský John

to mohlo,kdybysme na začátku nedali tyčku ale gól...

Na druhou stranu,kdybyste proměnili nějakej ten další protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

sak prave ty brejky sem myslel, myslim ze sme tam meli vic stopro prilezitosti

Reagovat
božský John

Tak 2-3 ste měli...my jsme zas víc hráli, bylo vidět, že vy jste přijeli hrát na ty protiútoky..to na nás platí, nehrajem moc zezadu,snažíme se pořád dávat góly..to se mi líbí

Nepočítám ten konec, to jsme jenom bránili

Reagovat
smazaný uživatel

nj ide videt ze Franta je skvely trener

Reagovat
božský John

Skvělej trenér a skvělej mančaft

Reagovat
Staenly10

Po jaře ti nějak stouplo sebevědomí... Ten pád bude tvrdý...

Reagovat
božský John

Mam k tomu důvod...to mam říkat, že je to náhoda nebo že hrajem blbě a máme imrvére štěstí?

Reagovat
Staenly10

To ne,ale kaáždé klo tu vyhlašuješ,že jdete do trháku,i když to možná nemyslíš ani tak vážně... Tak určitě nehjrajete špatný fotbal,ale vy ste v této sezoně,jak už se tu zmiňovalo,porazili samý slabší týmy,až na Baník... Možná yb si s tiím měl ještě chvíli počkat,jestli to neni takovýá "rychlokvaška"...

Reagovat
božský John

No dobrá, hrajem se slabejma týmama,vlastně jsme náhoďáci jasný...kamaráde,ale kolikrát to mám říkat, že beru v potaz celej KALENDÁŘNÍ ROK 2009

Reagovat
Staenly10

Řikám snad,že ste jansý náhoďáci?

Reagovat
božský John

Mně přijde, že náš počet bodů se odůvodňuje soupeřema..né naší hrou..

Reagovat
Staenly10

Něřikám,že je to vše zásluhou jen "slabých" soupeřů,ale uvidí se až budete mít těžší los...

Reagovat
božský John

Jasně...vo tom nic

Reagovat
cubinho

Už dlouho jsem neviděl takový chodící fotbal jako je Sparta-Boleslav...hrůza...

Reagovat
cubinho

...a ještě k tomu si neumí ani jeden z týmů nahrát ani na dva metry...humus...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre k sobe pristupujou a jsou pod neustalym tlakem z toho pak vyplyva neschopnost si prihrat na dva metry

Reagovat
smazaný uživatel

u tohoto zapasu je strasne moc videt, jak schazi v cechach technika, viz. silvestr - jeden z mala hracu, co tam technicky vynika.

Reagovat
cubinho

A hlavně nasazení a rychlost...možná jsem udělal dobře, že jsem tomu dal přednost před Chalupáři, protože jsem se už dlouho u ničeho tak nezasmál...

Reagovat
Staenly10

Jenom podotýkám,že FK Ústí nad Labem po 4 kolech 12 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Z online reportáže na Sport.cz: Rajnoch se tvrdě srazil s Rajnochem, je z toho faul sparťanského útočníka a míč tak mají hosté

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Škoda Chramosta...

Reagovat
-Kopy-

Haluzaci.

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho prosímtě. Neviděl jsem to, ale podle onlajnu to bylo zasloužené ...

Reagovat
-Kopy-

Kašlu ti na online, ja to viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale teď jde o to, zda se dá tvému úsudku (ve světle tvého postoje ke Spartě) dá věřit

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi měl možná pravdu. Opravdu ale nevím, proče se onlejna dělaj, když to píše dement, kterej na ten mač nekouká ...

Reagovat
cubinho

Neuvěřitelní...

Reagovat
smazaný uživatel

U naseho vykonu sem malem becel to byla totalni bezmoc a dekuji opet spasiteli jmenem Venca Kadlec ,,,jak jsem tady psal vyse,jeste ze sel na plac Vencaaaaaa Pochvalil bych snad tradicne akorat Blazu a ty dva gladiatory pred nim,a agilniho Zemaka a bojovnika Bonyho jinak se me chce blit a to totalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky bych rad podotk ze jestli my strasne tak Boleslavsky vykon snad ani nejde vyjadrit

Reagovat
cubinho

Katastrofa z obou stran...dlouho jsem neviděl horší fotbal. A to spolu hrály týmy, které chcou titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak opravdu jsem malem nudou umrel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to docela podobne

Reagovat
Tomekcz

Nechapu proc Chramosta nehraje od zacatku nebo aspon 30 minut. Na nasi ligu je to vybornej utocnik a vzdycky necim prekvapi, urcite platnejsi nez Pecka.

Reagovat
cubinho

Protože tomu Uhrin rozumí trošku víc než ty

Reagovat
-Kopy-

Uhrinuj oblíbenec Pecka no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me byl Pecka odjakziva kopyto taky nechapu proc nehraje Chramostak vice

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi predchozi zapasy bolky? pecka se skvele doplnuje s kulicem, proto hraji tak jak hraji

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ja bych tam lupl Chramostu me se Pecka libi tak akorat kdyz hraji do plnych ale ne kdyz chcou neco vymyslet i kdyz dnes stejnak asi nehchtely taky nic vymyslet,,ta Boleslav taky des

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni se kulic s peckou vazne dobre doplnujou, pecka to tam zboura a kulic uz to tam nejak zavesi, ale dneska bych asi taky nasadil chramostu, rozhodne by na nasi obranu platil lip nez pecka, protoze zkouset bourat repku s hubnikem, to je jak boj s vetrnymi mlyny

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to byl zapas, kde mel hrat chramosta od zacatku. chapu uhrinovo pojeti kulic-technik a pecka-rozrazec, ale proti spartanske obrane by to musel byt k.urva rorzrazec, aby presel pres repku a hubnika. teda nasazeni chramosty jako dalsiho technika, melo proti sparte smysl.

kazdopadne nehodlam si hrat na trenera , je to jenom takova poznamka

Reagovat
smazaný uživatel

trochu haluz, trochu stesti, ale dulezite jsou tri body

uprimne receno jsme hrali hrozne, z vykonu nekterych hracu je mi k placi nebo spis k zbliti, hrat za spartu si nekteri vazne ani nahodou nezaslouzi. podekovat snad jen spasiteli kadlecovi, pochvalit vzdy vynikajiciho a jisteho jardu blazka, dnes se mi docela libil i martin zeman, ktery se aspon snazil, jinak opravdu des a hruza...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidime to stejne

Reagovat
-Kopy-

Mě úplně sere Zeman stím, jak po každém faulu na něm brečí a prosí rozhodčího o žlutou trapák jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Kudela mel jit ven ,a Zeman jako snad jediny z obou tymu pochopil ze u fotbalu se da sprintovat ,,,tenhle kluk se me cim dal vice libi

Reagovat
smazaný uživatel

kudela ma vubec takovy dost kriticky obrany zakroky. myslim, ze takova nadeje to zase neni, jak se kdysi o nem spekulovalo. uz aby se vratil standa kalina

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. minulou sezonu jsem na nej nadaval, ze svuj talent kdo vi kde propiji, na hristi se vetsinu casu jen tak prochazi a nejaka hra dozadu ho nezajima a jake je moje prekvapeni, kdyz ted vidim tu motorovou mys, bojovnika, kterej se snazi bejt vsude a vypomaha i obrane

Reagovat
cubinho

Přesně tak. Zeman mě nehorázně s tím brečením štval...a to ještě většinu z těch "faulů" nasimuloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete byt radi ze rozhodci je blbec a nevyhodil vam Kudelu

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho miste bys brecel taky

a jak stalingrad rika, muzete bejt radi, ze vam rozhodci neposlal ven kudelu (i kdyz to je vam ted asi trochu jedno). my vedeli, proc se ho zbavit...

Reagovat
cubinho

Kdybych fandil Bolce, tak bych byl možná rád Mě jenom štve, že to Sparta zase haluzácky ukopala...

Reagovat
smazaný uživatel

a co jsi, slavista? pokud ano, tak bys mel bejt pekne zticha

ono to proste k tem vetsim tymum patri, ze dokazou ziskavat body i takovejhlema haluzema, vzdycky to tak bylo a je tomu i ted

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o jejich haluzackem Jaru a ted v Teplicich netreba se vyjadrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz nebyly Teplice, tam to byla otázka, co spadne do brány. Zato v Budějovicích...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim predevsim co tam spadlo ten gol ...o Budkach se radsi ani nevyjadruji

Reagovat
cubinho

Nene, ani Slávista...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase resi hovadiny ze na Zemana byly dva fauly na zlutou ostre jak britva to asi nevidi,,,no on kdyz jeden hrac sprintuje tak vetsinou si od pesaku vyzada faul

Reagovat
JarousFCB

Mám zase blbou předtuchu

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek, Řepa, Hubník, Zeman, Kadlec a Bony Prudnikov je k ničemu. Kvalitu Kovby Boleslav ničím neprověřila, ale hrát místo Huška bych ho nechal. Vacek hrál dobře jen na začátku, pak se vytratil. Kalouda nic. Celý projev stereotypní, bez nápadu. V EL budou plnit roli komparzu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze kovba na to ma videl jsem teda jenom asi 70 minut ale hral spolehlive....husek je kapitola sama pro sebe

prudnikov kvalitu ma jenom to chce trochu souhru s ostatnima

vacek mi prijde ze zkazi prihravku a 5 minut kazi uplne vsechno...ale to je vsechno v hlave,kdyz si zvykne na tlak tak myslim ze muze byt dobry

misto pamice bych nechal hrat ze 2 zapasy kroba at vidi ze ma nejakou konkurenci....pripada mi ze usina na vavrinech ze ma zaklad jisty

zeman kdyz se bude snazit tak za rok pujde za lepsim

a bony to bude jednou PAN FOTBALISTA

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec:,,Jsem spokojený s hrou, vůlí i nasazením."

No nevím, tři body jsou sice doma, ale že bych byl spokojenej jako Chovanec, to teda né...

A ještě se chci o jedné věci zmínit, to mě jen tak napadlo, když jsem sledoval naší hru. Velice by mě zajímalo, jak by vypadala naše hra, kdyby neodešel Slepička a hrál spolu s Bonym. Podle mě by jim to celkem mohlo šlapat. Bony by sklepával míče na Slépu

Reagovat
smazaný uživatel

chovanec je debil

Reagovat
Staenly10

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

oba jsou stejně nególoví. Ne, že by měla teď Sparta gólovějšího útočníka, ale Slepička by nepomohl (ač jsem ho měl rád)

Reagovat
Staenly10

Tak Slepička se dá říct,že měl formu jenom jedno jaro ze tří sezon...

Reagovat
smazaný uživatel

oba stejně nególový? tak jasně RvN to neni, ale góly dát uměj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem konecne tu abych mohl vtlacit svuj dojem ze vcerejsiho zapasu Sparta - Boleslav...

Bylo jasne ze Bolka nebude lehkej souper a to se samozrejme potvrdilo,presto jsme podle me hrali prvni puli obstojne,avsak nedokazali vubec zamirit na branu!vsechno litalo 5 metru nad a to je strasny...Druha pulka uz byla horsi,tak 25 minut nas prehravala Bolka a pri sanci myslim Kulice mi vazne zatrnulo,pak jsme je konecne zacali trochu tlacit a ke konci jsme je mackali jak citrony

Mel byt vyloucen Kudela za faul na Zemana (dostal by druhou zlutou) a meli jsme kopat penaltu za pristrceni Rolka zezadu na Bonyho momente strely ve vapne no nastesti se to obratilo a kdo jiny nas mohl spasit nez nas nactiletej ten uz nam vykopal tolik bodu v poslednich minutach,jen tak dal

Gol to byl samozrejme hodne nahodnej ale uz deset minut pred koncem jsem rikal kamosovi ze ve vzduchu ten gol citit je,nastesti jsme tu kopu stesti meli a mohli odstartovat kopec euforie Diky Venco,Diky Sparto

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel jsem hodnoceni hracu - Blaza,ackoli jsem chtel aby nechal José chytat Koziho protoze muto slo a do vitezna sestava se prece nemeni,tak nas dneska zase Jarda podrzel,Repa a Hubna to je proste top v cely nasi lize,Pamic - svuj prumersi odvedl,ale nic navic tomu neprida, Kusnir - v prvni pulce hral dobre,ale v ty druhy zase predvedl svuj prumer,misto toho aby kdyz ma mic tak upaloval dopredu tak vsechno dava dozadu...Kalouda - svetly momenty ma,ale je jich zatim malo a Zofcak je na jehomiste jasne lepsi.Kovba - hral dobre a urcite by mel hrat misto Huska,Zeman - predvedl dostatecnej vykon,Vacek - dneska to bylo slabsi,Bony - delal co se dalo,Prudnikov - neco v sobe ten chlapec ma,ale zatim mi prijde ze je moc zbrklej,Venca Kadlecu - spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro první gol Pavla Dreksy

Reagovat
smazaný uživatel

gol pleška je na gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko no nevim jestli uplácí ale je to divný a švancara

Reagovat
soukup

Reagovat
M11

divny si ty

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

svancara je borec predvadi krasnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

počkejte až si jednou řekneme: jó tenkrát, to jsme měli v týmu dva reprezentační stopery Řepku a Hubníka...

Jsem trochu sentimentální , ale je to těžký uvědomit si, že v zimě Hubník odejde, když se na něj tak hezky kouká...

A vůbec, kdy odejde Pamič?

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník nemá opci?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že né, ale možná se pletu...ale i kdyby měl, tak stejně 100 mega Sparta nemá

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale něco dostane za to že teď ještě jednou (snad) porazí Maribor a postoupí do skupin EL. kde snad taky dostane nějaký prémie za výhru nebo aspoň remízu...

Reagovat
soukup

Hubník má opci ale prej hooodně vysokou i když Marty se tu klidně bude hádat, že ji zaplatíte

Pamiče máte taky jen do zimy tuším, protože všechny ty vaše hostovačky sou roční a on přišel už minulou zimu

Reagovat
smazaný uživatel

někdo řiká, že jde jenom o 40 milionů...

Reagovat
soukup

a to je podle tebe málo? nebo jako za Hubníka je to dobrá cena, ale pro Spartu to sou hodně velký peníze

Reagovat
smazaný uživatel

za postup do skupin EL je údajně odměna 70 mil. korun + za Hubníka se mi to zdá jako dobrá cena...

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsi vzal 70 miliónů? bonus je tuším milion euro...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, slyšel jsem 26 mega v korunách.

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře se nám to pěkne rozpadne a ještě k tomu na Strahov, brrrrr radši bych jarní část prospal a probudil se až na podzim roku 2010

Reagovat
irik

Ty vole Bohemko ..., naše jedinný štestí je, že tu jsou dva ještě větší tragédi ....

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budete pokračovat v nastoupeném kurzu, mohl by to být antistřelecký rekord první ligy . Skoro bych na to byl zvědavej - prostým výpočtem to dělá 6 vstřelených gólů za sezonu, což je nářez

Reagovat
smazaný uživatel

To Bohemka má podle prostého výpočtu taky našlápnuto na jeden rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

aby tě Kladno ještě nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA

slavia konecne prohrali

tomas repka

venca kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

slavia prohrála? to jsem nevěděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. už v Brně. Kolega je dvě kola pozadu.

Reagovat
GEGE

Uličný

Reagovat
smazaný uživatel

Dalmo

Reagovat
$dolar$

Copa Neves uz neni takova hvezda?

Reagovat
Shevchenko

A plzeň nejsou adepti na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jenze Plzen je

Reagovat
Radar

Ani ne

Reagovat
JarousFCB

Kde je ? Ve středu tabulky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tou Neves nikdy nebyl. A nikdy nebude. Neuwirth číslo 2, ale dražší. To je hrůza, co tu Velner a spol. z ciziny natahali - to je ten jejich "Nový Baník".

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké stránky se sportovními prenosy,díky za odpoved

Reagovat
JarousFCB

myp2p.eu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zkousel a nejde to,jeste nejake jine,pleeeeeeeease

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys tu nehýřil silnými komentáři a stejný čas věnoval myp2p.eu, možná bys zjistil, proč to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš

Reagovat
$dolar$

atdhe.net a uz mlc.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že spousta těch odkazů, co tam jsou, vyžaduje software jako třeba SopCast. Nebo je přetíženej server, odkazy na justin.tv s oblibou chtějí zaplatit... Napsat, že to nejde - to se tady nedá řešit, Já to podotkl hlavně proto, že jsi se tady prezentoval jako fotbalově protřelej antisparťan - a najednou ti nechodí jedna ze základních fotbalovejch stránek.

Reagovat
božský John

Takhle bych tu tabulku nechal až do konce týhle sezony

Reagovat
j_mrazik

Že tě prsty nepálí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalmo

Reagovat
centos

Namísto druhého fíku pro klid hrajem doma připosraný skorobeton proti neschopnému Brnu. Ten gól přijít musel

Reagovat
centos

A Tomašák s Mičolou -> lávka.

Reagovat
soukup

já ti dám neschopnému

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza, co jste předvedli. S takovou půjdete honem rychle tabulkou dolů, štěstí se vás nebude držet věčně.

Budete se s Baníkem plácat někde ve středu tabulky, na víc nemáte.

Reagovat
soukup

první poločas ano, to sme hrálo hrozně, ale ve druhým poločase už to bylo lepší a hrůzou bych to nenazval, vono to bylo dost zapříčiněný tím vašim gólem, protože pak ste se stáhli a hráli vlastně to stejný co hrajeme my když vedeme, čekání na to, že jednou při útoku ztratíme míč a protiútok.

klíčovej bude teď doma zápas s Teplákama, na který se nám doma poslední dobou nedaří, když tohle vyhrajem tak podle mě ten podzim už dokopem hodně vysoko. pak, kdoví, ale skoro určitě půjdem dolů na 2. místo kádr opravdu nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

co si dovolujes ty Pšonku!Jak neschopnemu!?!?!?!?

Reagovat
centos

Jsem myslel, že jsi inteligentnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si to trefil

Reagovat
Radar

Njn brno bylo totálně marné v 1 poločase

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nikola Pokrivać

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA už se těším na čtvrtek a PLNOU RUDOU LETNOU

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne, ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že bude plno? Jsem si chtěl koupit lístek až na tam

Reagovat
smazaný uživatel

po vítězství nad bolkou, dobrym výsledku z mariboru a pro téměř jistej postup? neber to, 15000 lidí nejmíň

Reagovat
smazaný uživatel

tak úplně vyprodáno nebude, ale těch 15000 by být mohlo

Reagovat
božský John

Dávám 6 IBIDŮ

Reagovat
smazaný uživatel

My to posrané Brno snad už nikdy neporazíme. Přitom dneska jsme byli blízko, zbytečně ztracené dva body, to máme za to polevení po změně stran.

Mimochodem, ten Korejec, co si v áčku vůbec nekopl a v béčku hraje hovno, má plat v řádech statisíců, to už radši stavět odchovance než pořizovat parodie na fotbalisty jako rákosníka, druhého Neuwirtha nebo Strnada (to už vůbec nechápu, co to má znamenat).

Reagovat
centos

Jsem čekal, že ho postaví aspoň dneska, když prý vedení Hyundaie dostalo ty lístky..

Reagovat
JarousFCB

No myslím, že Neves je kvalitnější než Neuwirth... jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Baníček pred domácim publikom nedokázal v derby zvíťaziť. Máva dobré začiatky...len jednogólové vedenie je vždy ťažko udržať. A tak Brno je slušne rozbehnuté v tomto ročníku GL.

Dúfam, že nabudúce to už budú tri body pre chalanov z Ostravy

Baníík!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že družba Spartaku s Ostravou už je zrušená. Ale asi tam ty sympatie pořád budou.

Reagovat
centos

Družba je zrušená.

Reagovat
smazaný uživatel

A my sme k neporazeni,k neporazeni.Vzhuru Brno!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele