Gambrinus liga - preview 5. kola

22.08.2009, 08:14, aktualizováno 24.08.2009, 08:21
Previews
O dohrávku pátého kola Gambrinus ligy se postarají dva ambiciózní celky, které dávají zapomenout na nepovedené jaro. Brno ještě neprohrálo a navíc ani neinkasovalo a tyto dvě série bude chtít prodloužit v Ostravě, která přemožitele našla poprvé přesně před týdnem...
1. FC Slovácko - Bohemians Praha  (sobota 18:15)
Oba týmy podávají diametrálně odlišné výkony a zanechávají v divákovi naprosto jiný dojem. Přesto je po čtyřech kolech dělí pouhé tři body. Ofenzivní milovníci ze Slovácka přivítají momentálně největší adepty na sestup ze Střížkova.

Slovácko nejenže v Brně poprvé nevedlo a neskórovalo dvakrát, z gólu se neradovalo ani jednou. Přesto se v žádném případě nedá říct, že by si nováček mohl stěžovat na malé množství šancí. Tentokrát však obávaná dvojice Chmelíček - Švancara ztroskotala na skvělém Burešovi. To nic nemění na tom, že do tohoto zápasu vstupují jako favorité s myšlenkou mnoha gólových příležitostí. Náročný los v úvodních kolech ukázal, že Slovácko může konkurovat mnoha týmům s pohárovými ambicemi, teď se na protější stranu hřiště postaví tým, který bude mít velké problémy s udržením. Do sobotní předehrávky nebude moci trenér Mazura počítat pouze se zraněným Perůtkou.

Střížkov opravdu nepředstavuje zatím žádné nebezpečí. To mohlo vést k jedinému kroku vedení - odvolání trenéra Žáka. Ten se klidil především kvůli třem domácím prohrám. Na svůj prvoligový debut se tak může těšit dočasný trenér Jindrášek. Tým ze Strahova všechna svá utkání prohrál o dva góly a zdá se, že se bude stěhovat na jiný kdysi ligový trávník do Blšan. Od toho si Střížkovští slibují především lepší diváckou kulisu. Právě dění uvnitř týmu ale rozhodně nenahrává do karet samotným hráčům, kteří se dostávají do svízelné situace. Nový trenér se navíc možná bude muset obejít bez brankářské jedničky Pižanowskiho. Do hry se pak nedostane zraněný Fenyk a hříšníci Turtenwald a Obermajer.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Struhár, Němčický, Urbánek - Ondřejka, Kordula, Valenta, Cleber - Chmelíček, Švancara
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Halama, Mach - Dittrich, Dobeš, Demeter, Zoubek, Heidenreich - Kincl
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Předposlední Kladno se doma představí proti Jablonci, jenž společně s dalšími dvěma týmy vévodí tabulce.

Kladno s úvodem sezony nemůže být spokojeno, když během dosavadních čtyř kol získalo jediný bod. Nyní však narazí na soupeře, jemuž se naopak podařil vstup do ligy. "Jablonec po minulé sezoně vhodně doplnil už tak stabilizovaný a výborný kádr příchodem Pavla Drska. Jeho osa Drsek, Pavlík, Lafata je opravdu velmi silná. Musíme se na to připravit a zlepšit neúspěšnou bilanci, kterou s Jabloncem máme," uvedl trenér domácích Martin Hřídel, jenž bude postrádat zraněného F. Mašanského a potrestaného Holuba.

Jablonec dosud nastřádal deset bodů a nadále v této sezoně nepoznala hořkost porážky. A díky tomu se sluní na čelních pozicích tabulky. V neděli čeká Severočechy cesta do Kladna. "Nesmíme lítat někde v oblacích a hrát si na Brazilce. Na Kladno pojedeme pokorně. Budeme hrát koncentrovaně od první do poslední minuty," prohlásil kouč hostí František Komňacký. Ten nebude moci do sestavy počítat pouze se zraněným Klapkou.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Procházka, Mráz - Moravec, Hlava, Szabo, Hajník - Zachariáš, T. Mašanský
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Pavlík, Loučka (Eliáš), Kovařík - Vošahlík, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Obrana Bohemians se otřese v základech, neboť se do jejích spárů vrhnou útoční mágové z Plzně. Západočeši se mohou pochlubit jednou z nejlepších ofenzivních řad v lize. Vždyť kromě zápasu s Baníkem vstřelila parta kolem útočníka Střihavky vždy minimálně dva góly.

Právě pro tohoto šestadvacetiletého forvarda to bude velice pikantní zápas. V pražských Vršovicích totiž odstartoval svou bohatou kariéru: . "Je to můj mateřský klub, začínal jsem v něm v pěti nebo šesti letech s fotbalem. Až v šestnácti jsem přestupoval do Sparty a i když si mnozí lidé myslí, že jsem právě sparťanským odchovancem, není tomu tak. Na Bohemku mám ty nejlepší vzpomínky."

Stejně tak na druhé straně barikády bude zvýšený zájem o útočníka, tentokráte však o Milana Škodu. Nejlepší střelec nováčka v minulé sezóně se totiž zapojuje po zranění do hry. Už v minulém zápase, kdy se poprvé ukázal na trávníku dokázali "Klokani" vstřelit svou první letošní branku. "Milan dohání tréninkové manko. Nechceme ho rozhodně stavět do role spasitele, že se vrací Škoda a hned začneme střílet góly, odmítá jakékoliv spekulace o důležitosti hráčova návratu na trávník trenér domácích Pavel Hoftych.

Na co se mohou diváci, kteří zavítají o nedělní páté hodině na stadion těšit? Ze strany hostů to je především ve velké formě hrající Petržela a s ním i celá útoční formace Západočechů, která se však vůbec poprvé v sezóně bude muset poprat s tuhou defenzivou. Domácí však zoufale nutně potřebují body, pouhá obrana jim však úspěch nezaručí.

"Přestože Bohemians hraje doma, bude hrát určitě ze zabezpečené obrany. Určitě ví o naší ofenzivní kvalitě. My ale musíme hrát chytřeji než v předchozích zápasech a zaměřit se na obranu. Dostáváme moc gólů. Nemůžeme přijet a hrát ofenzivní fotbal tak, aby oni mohli chodit do brejků. Dobré by také bylo vstřelit první gól," shrnuje již zmíněný Střihavka všechna podstatná fakta.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Štohanzl, Kaufman, Adam (Bartek), Hrdlička - Zelenka, Hartig
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Rada, Bystroň, Limberský - Petržela, Horváth, Kolář, Lecjaks - Bakoš (Rezek) - Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.90 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Deset let čekání na vítězství na stadionu na Litavce se Olomouc pokusí ukončit v neděli, kdy přicestuje do Příbrami, která v posledním ligovém zápase podruhé zakusila hořkost porážky.

Slovenský trenér Marko podává se svým týmem dobré výkony, když zatím překvapil především remízou se Spartou. V minulém kole už však podlehl lepší Mladé Boleslavi, kde nakonec mohl být i rád, že v desíti lidech neinkasoval v závěru ještě potřetí. Do karet příbramským hraje fakt minulých domácích zápasů s Hanáky. Za poslední tři vyhráli dvakrát, poslední prohra se pak datuje do září 1999. "Určitě budeme chtít herně navázat na minulé zápasy, ale důležité je hlavně vítězství," mluví jasně a sebevědomě domácí lodivod, který se bude muset obejít bez zraněného Borka a vykartovaného Štochla.

Sigma začala novou sezónu výborně, vyhrála na Střížkovu a následně si pohrála s favoritem ze Skotska. Od té doby hrál tým z Hanácka pět soutěžních zápasů, vyhrál však pouze povinnou odvetu proti Aberdeenu. Přišla prohra na Slovácku, remíza s Bohemians a v průběhu týdne si odvezl čtyřbrankový příděl ze hřiště anglického Evertonu, kde ho srazily až dvě nešťastné branky v úvodní půli po velmi dobrém výkonu. Trenér Psotka však nezoufá a z Anglie se chce poučit. "Everton nám odkryl rezervy a my na nich musíme zapracovat, aby se už v Příbrami neopakovaly," řekl. Na příbramském trávníku se neobjeví pouze zraněný Komárek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Dort, Fantiš - Cafú - Huňa
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Janotka, Otepka, Hubník - Ordoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - České Budějovice  (neděle 17:00)
Potvrdit poslední dvě výhry z minulého týdne, s takovýmto cílem nastoupí v neděli před domácím publikem fotbalisté Liberce, jenž změří síly s Českými Budějovicemi. Ty se pokusí přerušit sérii špatných výsledků pod Ještědem.

Po špatném startu do Gambrinus ligy se Liberec dostává do svého tempa, ukázal to v posledních sedmi dnech. Nejprve vyhrál v rámci domácí ligy v Plzni, pak o několik dní později uspěl v prvním utkání 4. předkola Evropské ligy na půdě Dinama Bukurešt. "Vyhlašujeme stav pohotovosti, neradi bychom se toho dočkali do třetice," připomněl trenér domácích Ladislav Škorpil fakt, že po předchozích pohárových zápasech s Vadúzem vyšel jeho tým v lize bodově naprázdno.

České Budějovice mají po čtyřech zápasech celkem čtyři body stejně jako jejich nedělní soupeř. Jihočechům se pod Ještědem dlouhodobě nedaří, když tam během třinácti let dokázali uhrát jediný bod. "Nechci nějak spekulovat, ale pravdou je, že když Liberec hraje Evropskou ligu a navíc ještě na hřišti soupeře, tak bude mít jen minimum času se na nás připravit. Malá výhoda to tedy být může, ale před zápasem s tím určitě nijak kalkulovat nebudeme," řekl trenér hostí Pavel Tobiáš.

Domácím v sestavě bude chybět dvojice marodů Frejlach a Diviš. Proti Budějovicím, které nastoupí bez zraněných Horejše, Stráského a Sedláčka, si možná také nezahrají Nezmar, Frič nebo Kerič.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Gecov, Papoušek, Liška - Blažek, Kerič.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Jarabica, Hunal, Žižka - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Meszároš, Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Teplice v neděli přivítají v pátém kole pražskou Slavii. Oba týmy měly v tomto týdnu na programu představení v 4. předkole Evropské ligy. Teplice nezvládly domácí duel s Happoelem Tel Avivem, zatímco slávisté před svým publikem přehráli CZ Bělehrad 3:0.

Oba týmy v tabulce okupují první pětku, v ní se budou samozřejmě chtít udržet i po víkendovém kole. Teplicím se proti sešívaným dlouhodobě nedaří a to se pokusí změnit v neděli. A zároveň budou chtít odčinit nepovedený domácí zápas s Tel Avivem. Kouč Severočechů Jiří Plíšek se bude muset obejít bez zraněného Rosy a potrestaného Matuly.

Slavia, jak se zdá, se začíná probouzet a dostává se do formy. Tu potvrdila nejprve posledními dvěma ligovými vítězstvími a poté ve středu, kdy snadno porazila nevyzpytatelný CZ Bělehrad. Nyní se však musí plně koncentrovat na domácí ligu a misi v Teplicích. "Zápas (s CZ Bělehrad - pozn. autora) nám vyšel, ale teď není čas na oslavy. Čeká nás ještě odveta a hlavně se už v neděli pokusíme získat další body v lize," řekl trenér hostí Karel Jarolím. Ten bude postrádat dlouhodobé marody Šmicra, Kaufmana, Pekharta a také i Grajciara, jehož trápí třísla.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Merzič - Mareš, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Vondrášek, Hesek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Čelůstka (Krajčík), Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, M. Jarolím, Ragued, J. Černý - Šenkeřík, Hloušek (Vlček).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.85 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 19:00)
Nedělní program 5. kola fotbalové ligy uzavře duel mezi pražskou Spartou a vedoucí Mladou Boleslaví,. Domácí ztrácí po čtyřech kolech na čelo tabulky čtyři body, a tak do tohoto zápasu jdou s jasným cílem vyhrát a nedovolit si tak větší bodové manko.

Letenským se úvod do nového ligového ročníku vůbec nevydařil, když první gól a zároveň i vítězství si připsali až ve třetím kole. V utkání proti Mladé Boleslavi budou chtít potvrdit svěřenci trenéra Jozefa Chovance svůj vzestup formy, který prokázali posledními dvěma ligovými vítězstvími a nedávným triumfem v úvodním zápase 4. předkola Evropské ligy na hřišti slovinského NK Maribor. Domácí tým nastoupí bez marodů Bergra, Kucky, Holendy a Kladrubského.

Trenéra hostí Dušana Uhrína mladšího trápí marodka, v týdnu se totiž na tréninku nehlásilo sedm hráčů včetně autora tří branek Mladé Boleslavi Kuliče. V sestavě se určitě neobjeví trojice zraněných Miller, Kalina a Kysela. "Do každého utkání jdeme s vítěznou touhou. Tentokrát nám ji narušuje nečekaně moc zraněných. O sestavě se budu rozhodovat až bezprostředně před utkáním a po poradě s lékařem," řekl Uhrin.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Hušek, Vacek, Zeman - Wilfired, Kadlec.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Janíček, Djalovič - Mendy, Procházka, Sylvestre, Poláček - Pecka, Kulič (Chramosta).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.45 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Brno  (pondělí 17:30)
Páté kolo fotbalové ligy uzavře ostře sledovaný televizní duel mezi domácí Ostravou a Brnem, jež nadále drží svou neporazitelnost. Tu však budou chtít protrhnout fotbalisté Baníku, kteří aktuálně figurují na sedmém místě a na třetí pozici, jež právě okupuje jejich pondělní soupeř, ztrácí tři body.

Baník nenavázal na své bídné jaro, když v dosavadních čtyřech zápasech nasbíral sedm bodů. Jenže v uplynulém kole vyšel v Jablonci bodově naprázdno. Odčinit tuto porážku a být prvním týmem, jenž se postará o ztrátu prvních třech bodů hráčů Brna, s takovýmito metami nastoupí Koubkův výběr na domácích Bazalech. "V Jablonci jsme udělali nějaké chyby, které už nešly napravit. Ten zápas má spoustu motivů. Za prvé chceme odčinit prohru ze severu Čech, za druhé Brno ještě nedostalo gól a my chceme být tím prvním, komu se to povede," přeje si kouč domácích Miroslav Koubek, jenž zároveň doufá ve vysokou podporu ostravských fanoušků. V sestavě se neobjeví zraněný Hable a otazník visí nad startem Tchuře a Marka.

Brno čeká velice těžké utkání v Ostravě, kde by hosté rádi udrželi svou neporazitelnost a aby byli stále jediným mužstvem, jenž ještě neinkasoval žádnou branku. "Baník je na tom podobně jako my. S jarními výkony určitě nebyla spokojenost, a tak došlo ke změnám. Teď mají formu a hlavně hrají jako tým. Z něho pak vyčnívají ofenzivní individuality jako Zeher nebo Lička. Nebude to jednoduché, ale přesto chceme v Ostravě uspět," prohlásil trenér Slezanů Miroslav Beránek, jenž bude muset poprvé pozměnit základní jedenáctku. Z ní totiž vypadl kvůli zranění Michna a také bude nadále chybět dvojice marodů Trousil s Večeřou.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Neves, Bolf, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Mareček, Dostálek, Polách, Lira - Rabušic, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav431010:310
2.1. FC Brno43104:010
3.FK Jablonec43107:410
4.FK Teplice42208:38
5.Slavia Praha42115:47
6.Baník Ostrava42114:37
7.Sparta Praha41303:16
8.Sigma Olomouc41213:35
9.Viktoria Plzeň41127:84
10.1. FK Příbram41124:54
11.České Budějovice41123:54
12.Slovan Liberec41125:84
13.1. FC Slovácko41036:73
14.Bohemians 190540311:23
15.SK Kladno40132:81
16.Bohemians Praha40042:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovácko vyhraje,"pravá" Bohemka lehne

Reagovat
smazaný uživatel

když se budou proměnovat šance tak by to neměl být problém...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,Švanci to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

aji Chmelíček

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale stejně je jejich ofenzíva v režii Mercedesa

Reagovat
RickNash

s Plzní máme šanci, jenom se nesmíme bát střílet

Reagovat
$dolar$

Chtel bych pochvalit Filipa Horkyho za preview k Bohemians - Plzen, velmi poutave a zajimave napsane Jen bych se chtel zeptat, podle ceho sestavil predpokladanou sestavu Plzne?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju každá chvála potěší. Sestavy jsem bral od ČTK.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče,Ty se mi ještě zdáš...

Reagovat
$dolar$

Heh? Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

ty Tvoje nářky okolo Plzně...

Reagovat
JarousFCB

Nevíš proč je na Plzeň tak vysoký kurz ?

Reagovat
RickNash

protože kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje se v dolicku

Reagovat
smazaný uživatel

hned jsem si sel precist, za co ho tak chvalis. po prvni vete jsem pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle hesla kdo pěje tvou píseň, toho řit lízej?

Reagovat
Radar

Reagovat
sosna

Reagovat
Tsigi

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2

Ať vyhraje fotbal a zlo(Bohemky a jejich beton) je poraženo.

Reagovat
RickNash

možná by to chtělo zlo s velkym Zet, ne?

doufám, že se bohemka probere a s příchodem Škody a s domácim prostředim začne konečně hrát něco pěknýho, jinak to zase nebude na koukání...

Reagovat
RickNash

jo a mimichodem, žádný bohemkY nejsou. bohemka je jenom jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá, Střížkovská

Reagovat
RickNash

to myslíš váže nebo jenom vtipkuješ?

Reagovat
Bakary3

Ježišimarja, to ví průměrně cvičená opice, musí se to pořád opakovat ???

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si tím sami nejsou jistí...

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Slovácko - Bohemians Prah-1

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň -2

1. FK Příbram - Sigma Olomouc ¨-1

přál bych Olmíku,ale stat. je dokázaný,že český(moravský) mančaftu neumějí zahrát.Příště,no...

Reagovat
smazaný uživatel

*po pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

slovacko 3:1 bohemians praha svancara 2 CHMELICEK 1 A KINCL 1

Reagovat
smazaný uživatel

Opet skoroval Putz jen skoda ze jsme to s Duklou nedotahli do vitezneho konce,ale i tak Petr jen potvrzuje ohromny strelecky potencial,,jen tak dal novy Horste

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Kucka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim covece moc o nem nepsali,,,zato zase Folprecht byl u vseho ,to je neskutecny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

letos se snad znova udrzime. zatim to jde dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad něco Sigma v tý Příbrami urve

Reagovat
sosna

Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Bajer, Otepka, Hořava - Hubník, Ordoš, Štěpán

Kluci hrajte jak prvních 30 minut v Goodison Parku a 3 body jsou jistota. Poďme SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Janotku místo Vojteny. Ale tak možná ho šetří na Everton

Reagovat
sosna

Právě. J.J. hrál v Anglii a Vojta ještě nedostal letos pořádnou šanci. Jeho rychlý úniky po lajně a centry na Ordžiho a Hubňu by na ty paka z čech mohly platit. Snad to Psoťák vyhecuje a herně budem lepší, hlavně nedostat brzo góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Janotka ale v Anglii nehrál ne? Tam byl Kuba Petr, Bajer, Otepka, Hubňa, Ordoš...Janotka nehrál, mam pocit. Ale tak to je jedno, Vojta by mohl dostat šanci, na křidle by mu to sedlo. Co jsem viděl přátelák v Mohelnici, nvm s kým Sigma hrála. Tak Otepka ho vyslal, a Vojta všecky předběhl, tak by to mohli oprášit, Vojty by běžel sám na GK, nebo na křídle a centr. Uvidíme. A J.J by mohl jako žolík na jaře, v případě nerozhodneho stavu jako v Libe nebo v Brně, přijít na hřiště a ztrestat Příbram

Reagovat
sosna

Janotka nehrál od začátku, ale posledních 20 minut. Štěpán právě nehrál vůbec a Janot chodí hodně do kliček a hodně ztrácí kdežto Vojcek si to kopne a letí tak, že mu málokdo stačí. V Mohel proti Ružomberoku to názorně předváděl, nebo v posledním kole minulé sezony s Bohemkou - dostal šanci a měl tak 4 tutovky (jednu dal). A bude se chtít ukázat aby ho tam dal i ve čtvrtek - já myslí že nejlepší možnost na levý křídlo.

Reagovat
sosna

Teda na pravý, i když se stejně mění během zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja bych mu taky dal šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram? Čistá nula-0:0,1:1......

Reagovat
smazaný uživatel

sparta-bolehlav

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

fůj... 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Schovej si to pro někoho kdo ti žere takový jako ty mám rád jak vosinu v prde...,fanoušek Sparty si nedokáže připustit,že na to buzny nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude panečku zápas Tipuju : pro Spartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Panove Sparta bude rada za bod neni kazdej den posviceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav si přijede pro bod, stejně jako do Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že po těch minulých zápasech co se snažila hrát ofenzivně a dostala dardu se asi poučí. Spartě právě taková hra, kterou praktikovala Bolka sedí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

: ? To bude fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Slavia = 0

Liberec - České Budějovice = 1

Bohemians 1905 - Plzeň = 1

Příbram - Olomouc = 2

Kladno - Jablonec = 0

Sparta - Mladá Boleslav = 0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta podle mě taky nevyhraje, to spíš Boleslav 02...Příbram 0

Reagovat
cubinho

Teplice - Slavia 1:2

Liberec - České Budějovice 2:0

Bohemians 1905 - Plzeň 1:1

Příbram - Olomouc 1:2

Kladno - Jablonec 1:1

Sparta - Mladá Boleslav 1:1

Baník - Brno 2:1

Reagovat
JarousFCB

........................................................Můj typ

Teplice - Slavia .........................02 (1:1)

Liberec - České Budějovice .......1 (2:0)

Bohemians 1905 - Plzeň............. 2(0:1)

Příbram - Olomouc.......................0(0:0)

Kladno - Jablonec........................2(1:2)

Sparta - Mladá Boleslav..............0 (2:2)

Reagovat
smazaný uživatel

takovej máš tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo se hraje jeden lepsi souboj nez druhy a ja uz se nemuzu dockat moji Sparticky,doufam ze prijde co nejvic lidi a velmi neprijemneho soupere udolame ACS

Reagovat
Shevchenko

Nemůžu si pomoct, ale dneska tam vidím samé nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje typy:Teplice-Slavia..............1:2(Vachoušek-Šenkeřík,Belaid)

Liberec-Č.Budějovice...........3:1(Kerič,Blažek,Čorič-Meszároš)

Bohemian 1905-Plzen.........1:0(Zelenka)

Příbram-Olomouc.................1:1(Huna-Rossi)

Kladno-Jablonec.................1:3(Klinka-Vošahlík,Pavlík,Drsek)

Sparta-BOLKA...................1:2(Wilfried-Chramosta,Rajnoch)..........BOLEABOLEABOLESLAV,JEDEME

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - Střížkov by dal skoro každý jedničku jasné

Teplice - Slavie 1:1 Vachoušek-Vlček

LIberec - Budějovice 2:0 Kerič,Kerič

Bohemians 1905 - PLzeň 2:2

Příbram - Olomouc 0:1 Ordoš

Kladno - Jablonec 1:2

Sparta - Boleslav 2:1 Bony, Vacek - Pecka

Ostrava - Brno 1 :0 Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

BBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVV převálcuje...kohože to převálcuje?Těžko říct,jo už vím Spartu-to je kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

mindrák?

Reagovat
Radar

S takovýma komentářema táhni na chat

Reagovat
smazaný uživatel

copak

Reagovat
soukup

třeba to, že si úplně rozhodil zobrazování stránky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě upřímně mrzí

Reagovat
Shevchenko

Dejte už tomu volovi někdo ban.

Reagovat
smazaný uživatel

trapny

Reagovat
smazaný uživatel

25%lidí fandí týmům,30% fandí Slavii,a těch 45% to nejsou lidi ale Spartani(až na jednoho)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo fandí spartě je podle tebe co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne dobré,nebudu to hrotit,trošku jsem chtěl namíchnout S=partany,takže ok.Už nebudu nikoho napadat(dnes)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak,já za to nemůžu že nanávidím Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vyrosteš, ty zakomplexované dítě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč,dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

komplexy si lec jinde, chudaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na tvůj názor sem zvědavý asi jsi to ty kdo má komplex

Reagovat
Radar

mno to tedy nevím

Reagovat
smazaný uživatel

nenavidet nekoho? nejsem sice psycholog, ale promin, to je komplex

Reagovat
Jajinek

Co to má Sigma za sestavu, jenom 2 středový hráči!! Hlavní výhoda je pryč. Nedá se na to dívat. Aspoň Bajer nebo Hořava musí hrát.

Reagovat
cubinho

nechápu...

Reagovat
sosna

Bajer a Hořava jsou zranění ze čtvrtka a v Příbrami vůbec nejsou. Škerle na střídačce. Ordoš hraje staženej střed. Celkově zatím otřesný z obou stran.

Reagovat
Jajinek

Aha, díky. To pak vysvětluje všw. Tak to mám o výsledek strach.

Reagovat
cubinho

Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tomu říkám centr do ohně.

Reagovat
Jajinek

tak experiment s 4-4-2 Psotkovi nevyšel, snad tam půjde Hoři a bude to zase to naše 4-2-1-2-1 a Příbram odejde poražena...

Reagovat
Jajinek

...aha...tak Hoři zůstal doma. No...tak to potěš.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je naprosto super ,takze doufam ze vyhrajem rozdilem tridy

Reagovat
cubinho

Když už dneska na ten Baník jedu i já, tak doufám, že bude alespoň 10 000 lidí a samozřejmě, že Baník vyhraje...

Reagovat
JarousFCB

Když přeženu, tak nás tam bude 8000... A proti Brnu ... no nevím mám blbou předtuchu

Reagovat
soukup

doufám, že máš správnou předtuchu

Reagovat
JarousFCB

No jestli si půjdu vsadit na Brno, tak jste bez šance.

Reagovat
soukup

včera sem si říkal, že si vsadím na ostravu, pklud mi tiket vyjde tak budu spokojenej a pokud ne, tak taky no můžem to zkusit oba a uvidíme

Reagovat
JarousFCB

Jestli já si vsadím 02, tak Brno nemá šanci

Reagovat
soukup

ty si na jaře sázel asi hodně na Baník, že?

Reagovat
JarousFCB

Ty se směješ, ale jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ten z AllezSochaux ?:D

Reagovat
JarousFCB

jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

icq: 217851556 pridje si me potrebuju neco probrat.. Jinak BP ja valim na Bazaly :D

Reagovat
Radar

Budeš s ním probírat choreografii Jaroušova výstupu ?

Reagovat
božský John

100. pro E4U,mě a Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček dneska vyhraje ale taky mám divnpu předtuchu že se nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že od toho nejsi daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jestli přijedou z Gorniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by, a s nima prijede taky Ruch..

Reagovat
Radar

Jak znám ruch tak si ty svi*ě přivezou i sekyry

Reagovat
smazaný uživatel

Jebać Ruch...No GKS Nenávidí Ruch to jsem zvědavý...už se těšíím na fotbal

Reagovat
soukup

to by nebylo špatný kontumace po řádění poláků by nám aspoň vylepšila skóre, 7:0 by už vypadalo i že útočíme

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Brno

Reagovat
božský John

Tak jsem ztratil peněženku kde bylo 7 kílek a občanka..tak doufám,že mi náladu vylepší aspoň fotbal...

Reagovat
Radar

To nasere...

Reagovat
božský John

To jo no

Na benzínce někde před Prahou...sme se vraceli z tábora a stavovali se na ní(samozřejmě nevim kde je) no a teď hledám tu peněženku a je v prdeli..

Reagovat
Tsigi

mně se to stalo loni, občanka, řidičák, kartička pojišťovny, v penežence jsem měl asi 2 kila, ale samotná stála litr , je to na zbláznění nesnáším úřady a největší vopruz je hlášení na policii byl jsem tam hodinu

Reagovat
božský John

Já volal na policii co a jak...mluvil na mě půl hodiny a pak mi řek,že mam zavolat na městskej úřad...peníze čert vem, ty seženu zas jinde ale tohle ouřadování..jak říkáš, vopruz..

Reagovat
Tsigi

já šel na policajty aby mi vydali takovej doklad o dočasný občance a to byla chyba

Reagovat
smazaný uživatel

To sem měl taky...Eště sem dostal 100,- pokutu

Reagovat
božský John

Jo tak to já dostal na MŮ, bez keců a s úsměvem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jim ty brankáře nebijte...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele