Gambrinus liga souhrn - 4. kolo

22.08.2008, 20:29, aktualizováno 25.08.2008, 19:10
Komentáře a souhrny
Brno mělo možnost bodově se dotáhnout na vedoucí Spartu, na domácím hřišti ale v pondělní dohrávce přenechalo všechny body Mladé Boleslavi. Středočeši se díky gólům Sylvestreho a Rajnocha dostali na sedm bodů, čímž se vyrovnali právě dnešnímu soupeři.

Slavia Praha - Bohemians Praha 5:0

22.08.2008 18:30

Góly: 25. Tijani Belaid, 44. Tomáš Necid, 52. Goce Toleski, 67. Tijani Belaid, 82. Marek Jarolím

Sešívání splnili slibované gólové hody a po zásluze dali v pražském derby pověstného bůra. Výkonům Belaida či Krajčíka se žádný z hráčů Bohemians ani nepřiblížil a ke gólu tak měli hodně daleko. Přes deset tisíc diváků shlédlo pohledné branky, které musely zahřát každé fotbalové srdce.

Slavia si podle očekávání vytvořila od prvních minut převahu, kterou mohl již v 10. minutě korunovat gólem Necid. Ten se po přihrávce Černého dostal ve vápně za obranu, ale jeho obstřelení padajícího brankáře skončilo vedle pravé tyče. K další nebezpečné střele se napřahoval Belaid, před kterého se ovšem vecpal Toleski a nedůrazným zakončením mnoho problémů soupeři nenadělal. Zatopit tak mohl domácím Zoubek, který ovešem nevyužil chyby Brabce. Ten zahnal Vaniaka, který musel z rohu vápna odkopávat míč a odvracet tak roh, nahrál však právě Zoubkovi, jehož střelu z dálky do prázdné branky musel odvracet z malého vápna Suchý.

Ve 25. minutě se už Slavia gólově prosadila. Toleski si běžel pro pas za obranu k vápnu, k němu měl však blíže Beláň, jenž ve faulem zavánějícím osobním souboji mimo vápno vyhrál. Jenže k neodkopnutému míči si seběhl Belaid, udělal tři kroky do vápna a přes dva bránící hráče dokázal skórovat. Ofenzivně laděný Krajčík zkoušel skóre navýšit střelou z pětadvaceti metrů, kterou hostující brankář se štěstím vyrazil do míst, kde nikdo z dorážejících nebyl. Když čtyři minuty před přestávkou dokázal Beláň vychytat tečovanou hlavičku Brabce, zdálo se, že se do šaten půjde za nejtěsnějšího vedení Slavie. Jenže přišla 44. minuta, po chytré narážce s Toleskim se za obranu dostal Necid a podobným způsobem jako v 10. minutě překonal brankáře Bohemians, tentokrát z druhé strany o tyčku už dopravil míč do branky.

Po změně stran se do šance dostával Kincl, jenže na vápně se zbytečně otáčel a k lajně nahrával Zoubkovi. Ten centrem našel na zadní tyči Fenyka, ale nedůraznou hlavičku si na zemi pohlídal Vaniak. A tak, prakticky z kontru, přidal rozdílu ve skóre gól Toleskiho, který tak zakončil krásnou rychlou akci. Jandova zblokovaná střela skončila u Necida, ten patičkou uvolnil blízko malého vápna Belaida, který se polostřelou-polopřihrávkou zbavil brankáře a navíc našel Toleskiho, který sice dostal míč na paty, přesto dokázal šourající se střelou rozvlnit hostující síť.

Na další zajímavou šanci se čekalo předlouhých pětadvacet minut, ale vyplatilo se. Belaid napřáhl při přímém kopu z pětadvaceti metrů ke gólu kola, když míč zasadil přesně do pravé šibenice. Beláň si na míč sice sáhl, ale nevytáhl. Tempo fotbalu pak diváky začínalo uspávat, aby je osm minut před koncem probudil dalším krásným gólem Jarolím. Tavares byl po samostatném úniku faulován za cenu žluté karty. Rychle se však oklepal, ihned rozehrál na slávistického záložníka a ten z dvaceti metrů zakroutil míč k levé tyči.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 1:4

22.08.2008 19:00

Góly: 64. Tomáš Sedláček - 31. Marek Kulič, 33. Michal Kadlec, 57. Libor Došek, 90. Michal Kadlec

Budějovická mizérie pokračuje i nadále. Jihočeský klub dnes opět prohrál, tentokrát nestačil na Spartu a zůstává předposlední s hrozivým skóre 1:11.

Až do třicáté minuty měl zápas velmi vyrovnaný průběh. Favorizovaná Sparta se do žádného vážného zakončení nedostávala, ale podobně na tom byly také České Budějovice. Nejvážněji vypadala šance z 25. minuty. Po centru Kadlece na Slepičku hlavičkoval sparťanský útočník ale jen přímo do rukavic gólmana Kučery, který tak moc práce neměl.

V 31. minutě už Jihočeši ovšem inkasovali. Po postupném útoku se míč dostal až ke kopačkám Marka Kuliče a ten jej poslal do sítě. Hráči Dynama se ještě ani pořádně nevzpamatovali z prvního inkasovaného gólu a už prohrávali 0:2. V závaru před bránou si počínal důrazně obránce Michal Kadlec a dokázal se prosadit. Pět minut před přestávkou mohl vedení zvýšit ještě Libor Došek, ale nehlavičkoval přesně.

Vysoký sparťanský útočník se však dočkal na začátku druhé půle. Nejprve neproměnil pokutový kop Patrik Berger, jenže brankář Kučera vyrazil míč pouze k Libou Doškovi a ten už jej do sítě dostal. V 64. minutě naopak domácí fotbalisté vstřelili první gól letošní sezóny a na starosti jej měl Tomáš Sedláček. Ten se prosadil technickou střelou k levé tyči.

Dynamo vstřelená branka očividně nakopla a snažilo se přidat další, ale především kvůli špatné rozehrávce se nedokázalo dostat do pořádných šancí. Až v 82. minutě mohl skórovat kapitán David Horejš, ale míč po rohovém kopu Michala Šmída jeho hlavu ve výborné pozici nezasáhl, takže ze všeho nic nebylo. A tak přišlo potrestání. V nastaveném čase se prosadil podruhé obránce Michal Kadlec a vévodí střelcům Sparty se třemi brankami na kontě.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:1

23.08.2008 17:00

Góly: 54. Jan Blažek - 87. Adam Varadi

Plzeň předvedla další z dobrých výkonů a i letos dokazuje své kvality. Liberec si za celý zápas vytvořil tři šance, dvě z nich skončily na tyčce, a tak se pod Ještědem body dělily.

Zaskočit domácí mohl již v 6. minutě Trapp, když nečekaně vystřelil z pětadvaceti metrů, ale branku těsně minul. O dvacet minut později byli hosté ještě blíže gólu, když se odražený míč po rohu vrátil k Horváthovi, který centrem našel volného Tatanašviliho a ten hlavičkoval do břevna. Útočil ale i Liberec, po půl hodině hry se po odvráceném rohu dostal ke střele z patnácti metrů Bílek, napálil však pouze tyč. Převahu nebezpečnějších šancí v prvním poločase potvrdil Jiráček, kterého zpětnou přihrávkou našel Rezek. Plzeňský záložník pak střelou zpoza vápna protáhl domácího brankáře.

I po změně stran pokračovali hosté ve snaze vstřelit gól. Když však Trapp prokličkoval obranou, aby poté Rezkovu střelu do protipohybu vytáhl Hauzr nohama, přišel trest v podobě nedáš-dostaneš. Z protiútoku totiž našel v hloubi vápna Smetana volného Blažka, který napřáhl k bombě přesně k tyči a Poštulka už gólu zabránit nemohl. Zvýšit vedení mohl v 69. minutě Kerič, který dokončoval akci počatou Blažkovým centrem a Smetanovým přiťuknutím. Jenže svou střelu opřel pouze o tyč. Deset minut před koncem mohl vyrovnat Varadi, dostal se však ze střeleckého úhlu a poté branku těsně minul. Zaslouženého gólu se tak Severočeši dočkali až v 87. minutě. Po rohu nejprve srovnal skóre na tyčky Rada, dorážkou do prázdné branky pak vystřelil remízu Plzni Varadi.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 0:0

24.08.2008 17:00

Góly: -

Teplice ve velmi nekvalitním zápase remizovaly s nováčkem z Příbrami 0:0. Domácí byli po celé utkání o něco lepší, přesto si nedokázali vypracovat skoro žádné šance.

Utkání začalo velkou šancí Teplic ze čtvrté minuty, kdy Smejkal po přihrávce Verbíře střílel z hranice penalty do břevna, ale pak pokračovalo nudnou podívanou. Už v první půli se hrál fotbal prakticky bez šancí, za zmínku stojí snad pouze hlavička De Oliveiry, která šla mimo, a již zmiňovaná rána Smejkala do břevna. A to je za první půlku vše.

Druhé dějství hned od začátku navázalo na to první. Nudný, nezáživný, otřesný – vyberte si jakýkoliv z těchto přívlastků a vystihnete zápas Teplic s Příbramí. Úroveň utkání byla velmi špatná, a to se nepozdávalo divákům, z tribun se ozýval pískot. Jediná šance přišla pět minut před koncem a ocitl se v ní teplický Klein, ovšem Krbeček vytáhl na roh. Více se nestalo a jak by asi řekl komentátor Jaromír Bosák: truchlohra skončila, vraťte nám vstupné.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 1:1

24.08.2008 17:00

Góly: 50. Michal Hubník - 7. David Lafata

Rychle inkasovanou brankou zaskočená Sigma přebrala v průběhu zápasu iniciativu, která jí nakonec přinesla vyrovnání a mnoho neproměněných šancí na vítězství. Oba týmy si tak před více než pěti tisíci diváky připisují po dvou vítězstvích druhou remízu v řadě.

Brzký gól hostů zařídil David Lafata. Už v 7. minutě našel Homola centrem jabloneckého navrátilce a ten se hlavičkou k tyči nemýlil. O rychlé vyrovnání se pokoušel překvapivou střelou Melinho, ale jeho dalekonosnou ránu pod břevno vytáhl se štěstím Špit. Podobně si hostující brankář vedl proti Škerleho voleji z pěti metrů. Jablonec se ale nestáhl do obrany a ve 36. minutě mohl přidat druhý gól. Hesek našel centrem na malém vápně volného Michálka, ten se odhodlal ke střele ještě před dopadem míče a prudkou střelou nechal vyniknout Drobisze, který míč reflexivně vyrazil do bezpečí.

Hned po rozehrávce se snažili domácí překvapit svého soupeře a po rychlé akci našel Kazár přihrávkou na malém vápně Hubníka, který ovšem v plném běhu nedokázal střelu sklopit a míč poslal nad břevno. Po pár minutách už však byl olomoucký hráč přesnější. Heidenreichova střela z dálky byla tečována na roh, po kterém našel opět Kazár Hubníka, který se tentokrát hlavou z malého vápna nemýlil. Hned o osm minut později mohl Lafata znovu poslat do vedení hosty, když po Hamouzově centru a lehké teči Drobisze hlavičkoval těsně vedle odkryté branky.

Blízko ke zvratu v zápase měl Ordoš, který po centru Melinha přehodil hlavičkou Špita, ale míč dopadl na břevno. K další nebezpečné střele se z dvaadvaceti metrů odhodlal Kaščák, míč se jen otřel o břevno. Jablonec se jakoby vytratil ze zápasu a útočila hlavně Sigma. Po dalším Melinhově centru namířil svou hlavičku Ordoš jen centimetry vedle pravé tyče. Když šest minut před koncem dokázal Hubníkovu střelu z deseti metrů vyrazit Špit na roh, rozhodlo se o dělení bodů.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Tescoma Zlín 1:1

24.08.2008 17:00

Góly: 65. Jaromír Šilhan - 78. Martin Bača

Kladnu stačila jasná převaha pouze k remíze, která i přes to znamená první bodový zisk v letošní sezóně. Zlín v prvních kolech předvádí tragické výkony, které mu zatím vynesly čtyři body.

Domácí se s trochou smůly nedostali do vedení již v sedmé minutě. Po rohu se totiž Cigánkova tvrdá střela odrazila od tyče k Šilhanovi, který byl na brankové čáře v ofsajdu a gól tak uznán nebyl. I další kladenskou šanci zakončoval Cigánek, po posunutí od Šilhana vystřelil po zemi k tyči, ale Baranek byl ve správný čas na správném místě. Na druhé straně musel na zem Pavlík po tečované Krausově střele, aby míč alespoň vyrazil. Jinak však zápas provázely žákovské chyby a mnoho nepřesností.

I ve druhém poločase měli navrch domácí a v 59. minutě dokonce Zachariáš překonal domácího brankáře lobem, který však zlínská obrana dokázala před brankovou čarou odvrátit. Zasloužený gól tak přišel o šest minut později. Szabo rozehrál rohový kop a centrem našel Šilhana, který hlavičkoval přesně do rohu branky. O pojištění vedení se snažil v 67. minutě Procházka střelou zpoza vápna, kterou Baranek pouze vyrazil k Šilhanovi, jenž zbrkle přestřelil. Studená sprcha tak přišla dvanáct minut před koncem pro Středočechy, když si na centr vyskočil Bača a hlavičkou vyrovnal. Vítězným gólem pak v 85. minutě pohrdl domácí Beneš, jenž se dostal za obranu i brankáře a následně minul prázdnou branku.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Baník Ostrava 0:3

24.08.2008 20:15

Góly: 16. Václav Svěrkoš, 59. Václav Svěrkoš, 81. Róbert Zeher

Ostrava vyhrála na Žižkově rozdílem třídy 3:0. Dvakrát se trefil Svěrkoš, poslední hřebíček do domácí rakve pak zatloukl střídající Zeher.

První příležitost měli v osmé minutě domácí. Naumov narazil Novotnému a ten pohotově vystřelil, mířil ovšem nad branku. O dvě minuty později chyboval domácí stoper Labant, když si nevšiml Svěrkoše a dával malou domů. Útočník se k balonu nakonec nedostal a gólman Hruška jej odehrál do bezpečí. Po čtrnácti minutách hry dostal červenou kartu domácí Gabriel, ten se provinil faulem na unikajícího Lukeše. Ostravský hráč šel sám na brankáře a byl stažen na hranici vápna. Hosté výhody přímého kopu z dobré pozice využili naplno a dostali se zásluhou Svěrkoše do vedení. Ostravský kanonýr střílel z přímého kopu, míč tečovala zeď a nakonec skončil v síti – 0:1. Domácí mohli po střele Procházky vyrovnat, ale jeho rána z dvaceti metrů mířila těsně vedle. V následující akci se do zakončení dostal další domácí hráč, Novotný, ale jeho střela skončila pouze na tyči. V závěru půle ještě střílel ostravský Svěrkoš těsně nad.

Ostrava ve druhé půli ještě přidala a nasázela oslabenému Žižkovu další dvě branky. O tu na 0:2 se postaral opět Václav Svěrkoš. Reprezentační forvard se prosadil po pěkné nahrávce Lukeše, když udělal kličku brankáři a zakončil do prázdné brány. Na rozdíl tří branek potom zvýšil střídající slovenský útočník Zeher. Ostrava podnikla smrtící brejk, Otepka poslal míč za obranu Zeherovi, ten si všiml, že brankář Hruška je venku z brány a nádherně ho přehodil – 0:3. V úplném závěru zápasu mohl zmírnit porážku Žižkova Naumov, ale zblízka bránu netrefil.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 0:2

25.08.2008 17:15

Góly: 18. Ludovic Sylvestre, 45. Jan Rajnoch

Brno možnosti dotáhnout se bodově na vedoucí Spartu nevyužilo. V dnešní televizní dohrávce nestačilo na Mladou Boleslav a prohrálo 0:2.

Žádného fanouška brněnského klubu ani ve snu nenapadalo, že by se mohl opakovat loňský výsledek, kdy Mladá Boleslav na jihu Moravy zvítězila vysoko 3:0. Jenže po prvním poločase měla k obdobnému výsledku nakročeno skvěle, navíc byla mnohem aktivnější a měla i další příležitosti, jak vstřelit gól.

Velkou dávku štěstí měli domácí už ve 12. minutě. To postupovala na bránu Tomáše Bureše hned čtveřice hráčů v modro-bílých dresech oproti třem Brňanům. Na poslední chvíli předvedl výborný zákrok mladý Mareček a postupujícím hostům míč čistě odebral. O šest minut později se pro změnu vyznamenal brankář Bureš, který reflexivním vykopnutím vyrazil po rohovém kopu hlavičku Rajnocha.

Podobné štěstí už ale domácí gólman neměl o pár sekund později. Poláček našel krásně Sylvestreho a ten s jistotou poslal svůj do zaslouženého vedení. Brno tak muselo začít hrát mnohem ofenzivněji, jenže do žádných gólových příležitostí se dostat nedokázalo. Z dálky to alespoň zkoušel Mareček, do náruče připraveného Millera hlavičkoval zase Živný. Těsně před přestávkou se Boleslav prosadila podruhé. Z dálky napřáhl záložník Jan Rajnoch a krásnou dalekonosnou střelou překonal bezmocného Bureše.

Místo očekávané posily do ofenzívy poslal po přestávce kouč Petr Uličný na hřiště za záložníka Davida Kalivodu obránce Josefa Dvorníka. Brno i přes tuto změnu mnohem více ožilo, i přesto ale naráželo na dobře bránící hostující obranu. V 57. minutě se prosadil Tomáše Došek, jeho branka ale nemohla být uznána pro ofsajd.

Překonat Millera se pokoušel také Střeštík a Polách. Prvně jmenovaný poslal míč pouze na Millera, zkušený středopolař pro změnu nemířil přesně. Největší šance Brna přišla v 81. minutě. Střelu Marečka Miller dokázal vyrazit, ovšem jenom před sebe, kde dorážel Besta. Toho však opět skvěle vychytal boleslavský gólman. Nebezpečně pálil za pár minut také Baláž. Naopak na druhé straně mohl přidat třetí branku Papadopulos, jen těsně ale nedosáhl na centr Poláčka. Mrzet jej to však nemusí, jelikož jeho tým si domů veze tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha43108:210
2.Sigma Olomouc42206:48
3.FK Jablonec42205:38
4.Slavia Praha42118:37
5.Baník Ostrava42115:27
6.1. FC Brno42115:37
7.FK Mladá Boleslav42114:27
8.Slovan Liberec42115:67
9.Viktoria Plzeň41216:65
10.1. FK Příbram41123:24
11.FK Teplice41124:44
12.Tescoma Zlín41122:34
13.Bohemians Praha41124:84
14.Viktoria Žižkov41035:73
15.SK Kladno40132:71
16.České Budějovice40131:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (150)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takto sa mi to páči.....

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Necid Belaid

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehral Švento?

Reagovat
Logan

prej si z repre privezl nejake zraneni tak ho nechali odpocivat na Violky

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie??? ved hral 10 min.

Reagovat
Logan

Konecne sestava,jeste misto Cerneho tam dat Sventa a budem drtit ligu jak se patri

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak..konečně se ukázalo na co slavia má

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proti Bohemce, která má kvalitu na úrovní ČFL. Na to opravdu Slavia má no.

Reagovat
smazaný uživatel

ČFL , ale ono to tak ňák bude, zdá se mi že už není téměř rozdíl mezi druhou ligou a ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce? To těžko, spíš proti zlodějům jména, kteří patří do druhé ligy a níž. Ta pravá Bohemka sešívaný potrápila...

Reagovat
smazaný uživatel

No, Střížkovu.

Reagovat
Tomanatura

No nic tak si to shrneme... Konečně jsme Sparťanům (a ne jen jim!) ukázali, že i v této sezóně dokážeme odehrát pohledný kombinační fotbal. Pravda, Bohemians nemají kvalitu celků jako jsou Ostrava, Brno nebo Sparta, ale po trápení s Příbramí to byla pastva pro oči. Líbilo se mi nasazení útočníků (konečně se hraje na 2), kteří neustále dostávali obránce pod tlak, tudíž jim neodvolovali rozehrát. Líbili se mi taktéž naši krajní obránci (hlavně Krajčík!), kteří lítali po lajně.

Nejlepším hráčem byl podle mého soudu Tavares. Ikdyž je pravda, že Viola bude někde jinde, ale přál bych si hrát s němi alespoň stejně ( kdyžtak i líp ) a předvést krásný fotbal.

Reagovat
M11

mlata

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se můžete zaradovat sešívky,porazily jste jeden ze silných týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou machrovat že přejedou Violu, dyž smázly Střížkov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak psychicky jim to určitě dost pomůže když už nic jinýho

Reagovat
Tomanatura

Nevím jestli by některý klub z ČFL dokázal porazit třemi brankami Kladno a hrát vyrovnáný zápas s Olomoucí. Tím chceš říct, že Kladno je na úrovni divize a Olomouc patří spolu s Bohemkou do 3-tí ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma hrála vyrovnaný zápas???

Reagovat
Tomanatura

Díval ses na ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě.

Reagovat
Tomanatura

Tak mi řekni, že byla Bohemka výrazně slabší, než Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma měla jasny střed hřiště, trefila břevno, hrála rozhodně lepší fotbal, nestáhla se do zadu, když vedla o gól, dala tam třetího utočníka Doležala. Střížkov byl posranej, v zadu zalezlej, pořádně vystřelil v 95.minutě, dyž mu to Šuškavčevič srazil....Míč měla na kopačkách Sigma, asi tak 70%, na střely taky vyhrála, na góly.... Měla to víc propracovaný, standartky a podobně.

Reagovat
Tomanatura

Dobře to všechno ti beru. Bohemka měla zase kvalitnější obranu, nebyla jen zalezlá v zadu snažila se. Nasazení bylo dobré, byla škoda výsledku. stejně si myslím, že na remízu měli.

Nevím, možná mám s tímto týmem na očích růžové brýle, ale je mi sympatický. A nenechám na něj nadávat, vždyť minulou sezónu předváděli parádní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitnější obrana....a proč dostaly dva góly po rohu? Sigma taky nebyla v zadu, a snažila se. Nasazení bylo dobré od Střížkova, to jo, to jediné bych tomu výkonu ocenil snahu a nasazení, ale kvalita je trošku jinde, bylo to klasické utkání na Žižkově, obranný fotbal, bojovný plný nasazení. Mě teda sympatický absolutně není, jsou to zloději.

Reagovat
Tomanatura

Mě je celkem jedno, jaký na ně máš názor, pro mě je to sympatický klub. Kvalita je jinde, však to také Olomouc dokazuje ( viz Sparta ), jenže v tom zápase se mi prostě líbila. Olomouc dostala branku též po standartní situaci (jestli si to dobře vybavuji. Jaj nechám toho asi mám nasazené ty růžové brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc byla fotbalově někde jinde, Střížkov je možná lehce nadprůměrný druholigový klub, ale nic víc na první ligu jednoznačně nemaj

Reagovat
Tomanatura

Bohemka zvládá tempo s týmy jako jsou Kladno, Příbram a další kandidáti na sestup. Olomouc je tým středu tabulky. I tak ale dokázala s ní něco odehrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka?

Reagovat
Tomanatura

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

S Olomoucí zasoužená prohra, v Budějkách ze strany Střížkova odporná haluz beton + impotence Budějek, s Kladnem jim prsakticky vyšlo vše, navíc Kladno nelze považovat za klub hodný první ligy, a na Slavii a bůro...

Reagovat
Tomanatura

V Budějkách odporná haluz. Odporné bylo, že DČB nedokázali proměnit šance. ale o tom zápase jsem nemluvil, tam to nebylo dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty budeš machrovat jaký jsi chytrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tohle jsem nečekal. Super. Ale zase dali útočníci jen dva ze čtyř gólů .

Jinak myslím, že Kmoch to začíná mít dost nahnutý.Dle mě pokud nepřiveze min. bod ze Zlína, tak se pakuje (a nastupuje Cipro)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky výhru nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Že se Kmoch bude brzo pakovat bylo jasný už pozápasu s Bohemkou. Jestli si viděl aspoň kus zápasu, tak to byla hrůza všech hrůz. Nedávno sem to tady psal, že z těch kecalů v pořadu Před GL je on nejhorší. Škoda, přitom ze Sparty si přinesl velké jméno díky práci s mládeží, ale na dospělé nemá. V podstatě by teď musel jen vyhrávat, jelikož vyhazov po prohře se Slavií/Spartou nebo výhře s někým jiným se u nás tak nějak z tradice nenosí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale ten Berger , ani penaltu nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Došek to taky parádně kazil, nehledě na to že se mu ta vyražená penalta odrazila přímo pod nohy pět metrů před bránou a dokonce to trefil....

Reagovat
rufus

Kadlec Hraje teď opravdu dobře, škoda že asi odejde.. A Berger už by konečně mohl začít hrát o něco líp, zatim to neni moc výrazná posila, aspoň že na hřiště přenáší klid. I když zrovna dneska nedal penaltu.. Jinak Budějovice dneska absolutně neškodný a Došek zase spálil co mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja, že to dal tie dva goly ten mladý Kadlec

Reagovat
Tomanatura

Jo na Livesportu bylo napsané V.Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne kua s touto zakladni sestavou doplnenou o Sventa nemam strach o ligu,Fiorentina bez Mutua se jeste bude trepat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třepat?

Reagovat
smazaný uživatel

!Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 10 tisíc diváků v Edenu?

Reagovat
smazaný uživatel

ved je piatok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to tak

Reagovat
fantomas

Panebože...chachare...

Reagovat
rufus

Návštěva to neni špatná na naše poměry, ale čekal bych víc lidí. Hlavně kvůli tomu, jak se slávisti nemohli dočkat novýho stadionu a když ho mají, tak přijde zhruba 50% kapacity..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo by chodil v pátek na ligu, dyž je tam hezky, je pátek, a hraje Střížkov, a po těch ,,parádách,, co Slavia předvádí, je to návštěva očekávající.

Reagovat
Tomanatura

Šak počkej, na Violu nám bude praskat ve švech

Reagovat
rufus

Ještě aby ne..

Reagovat
Tomanatura

No určitě, já osobně nejdu do práce .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě aby ne, když jde o třetí předkolo Ligy mistrů. To by snad vyprodal každý klub. Až na nějaké výjimky...

Reagovat
Tomanatura

Sparta neměla vyprodané, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je ta výjimka...

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nemůže Sparta za to, že Řeci nepřijely.....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fiorentinu nezbývá ani jedno místo, dneska se prodalo posledních 50 klubovek ( á 3 000 Kč ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 10000 ehm...zajimavy..podle me na to ze to bylo s Bohemkou to je slusna navsteva teda!

Reagovat
fantomas

Nice.

Reagovat
smazaný uživatel

very nice

Reagovat
Tomanatura

Chválím admina!

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
Tomanatura

No vzhledem k úrovni tvých příspěvků se ami nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dá bůra Střížkovu a už se před ní má třást Viola..

Reagovat
fantomas

Jen zdravé sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze savia fialky poradne potrapi, at vsichni tady ti nerdi muzou zavrit pusu...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně nemaji co ztratit tak ať se do nich pořádně pustěj od prvních minut

Reagovat
fantomas

Tak jako to ostatně dokázala na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Necida prodaj za pouhých 60 milionů do BVB, tak to bude špatnej obchod. Ten hráč je čím dál tím lepší, jestli to takhle bude pokračovat, tak má repre nadlouho vystráno, samozřejmě až si tam někdo přestane prosazovat takové jako je Papadopulos...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je velký příslib. Snad se nestane obětí nesmyslného rotačního systému Karla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovej pocit, že se pomalu uklidnil. Došlo mu, že ty svý experimenty prostě přehnal, pořád točit celou sestavou, stavět hráče tam, kde není jejich místo atd, to prostě vyústilo v to, že si hráči nebyli schopni dát jednu kloudnou přihrávku. Jen mě štve, že tohle nevyřešila příprava, páč ten problém tu byl celý jaro. Ono je to dobře, na trhu prostě podobně zkušenej trenér není, možná Levý, ale kdo ví, jestli by na to měl.

Pořád to nebylo ideální a bylo to proti slaboučkému soupeři, to si nemá cenu něco nalhávat, ale jde to dopředu. Brabec si asi přečetl, jak jsou na něj za ty nákopy všichni nasraní a zase hraje normálně. Černý se dneska aspoň snažil, prý snad dal i nějakou super přihrávku ( sem nestihl začátek, v Praze spadne jeden most a úplně se to tam položí, fakt podivný město ) dokonce se i zpotil, ale prostě mu chybí snad úplně vše - nepokryje si míč a ani ho nevybojuje, nepřihraje přesně, moc rychlosti taky nepobral a standardky bych kopla líp polovina lidí z Eurofotbalu. Za tu snahu na něj tentokrát nebudu nadávat, ale měl by ve vlastním zájmu odejít, na Slavii nemá.

Největší problém je asi ve 3 věcech. Co až se vrátí Latka, půjde Suchý, dnes vynikající, zase napravo, kde je tragický? Sice je fakt luxus mít v naší lize 3 takový stopery, ale tohle není řešení. Ať hraje vedle Tavarese DM, on frantík umí i dopředu a standardky může kopat Toleski. Za druhé je to bránění standardek, to je letos katastrofa, dneska ale žádná nebyla. A nakonec kraje obrany, tam je to v tahu, trochu za řeč tam letos stál Jablonský. U Krajčíka nevim, moc motivace asi nemá, dneska nemusel bránit, to proti Fiorentině bude muset. Jenže není koho koupit a s Dřížďalem a Váchou vlastně ani není důvod. Škoda, že jsou zranění, hlavně Vácha mohl mít v tuhle dobu hodně prostoru.

Jinak sem zvědavej i na ten tvůj Baník, Lukeše, Otepku a Ličku vedle sebe moc nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že si budou v záloze co nejdřív vyhovovat a pokud ne, tak holt jeden z nich půjde na lavičku. Měl jsem představu, že by to určitě klapat mohlo. Rajtoral - Galásek - Lukeš - Otepka, podhrot Lička a útok Svěrkoš. To je příjemné na poslech. Zatím to ale na hřišti není moc vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný jak s těma stoperama - moc stejnejch lidí na málo míst, ale trenér je tam chce všechny. Docela na to doplácí i Marek. Taky brát Střihavku byla chyba, na jaře u nás to byla slabota a to měl šancí nepočítaně.

Reagovat
smazaný uživatel

teda nevim, jestli si videl slavii v novym rocniku.. jablonsky byl na kraji naproisto tragicky.. spatny centry, prihravky, drzeni mice.. Krajcik hraje mnohem lip.. stejne skvele zahral v patek i šiklic..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta pravda...ten kluk je neskutecnej,v devatenacti si v koncovce pocina jako ostrilenej kanon. Navic skvela postava a nedela zadny blbinky jako Blazek. Minimalne v "21" by mel byt uz dnes, pac ja bych ho chtel videt uz v acku ........a to jsem spartan,ktere timto kritizuji prodani nejlepsiho hrace kadlece......,ale kdyz jde o ceskej fotbal,tak jde klubovost stranou. FORZA Necid

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

kosice, sparta....yeah....uz to balish cocote? letos double

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď v celých větách a česky.

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem tak zmasteny ze si za boha nevzpomenu co sem chtel napsat...sorrac

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
fantomas

Znám ho, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, střížkovští hňupi dokázali hned od počátku, že do první ligy nepatří... Tak zpět do pralesa a přejmenovat na FC Střížkov.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ať se Bohemka z druhý ligy přemenuje na Vršovice 1905 a bohemka bude už zas jenom jedna, ta pravá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych chtěl být sprostý, vychrlil bych na tvojí hlavu všech 187 výrazů pro lidské přirození, co znám, ale ovládnu se... Jen podotknu, že kdo si myslí, že pravá Bohemka je jiná než ta z Vršovic, měl by navštivit zařízení v jiné pražské čtvrti, které je zase blíže Střížkovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu,jak někdo může tvrdit že Střížkov je pravá Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Máš u mě první bezvýznamné plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy ja Střížkov moc nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

když má někdo nervy z hecu celkem jsem se pobavil, 187....

Reagovat
Tomanatura

Mimo téma: Kdo má zájem jít na 3. předkolo LM do Edenu, může si ještě objednat lístky po internetu. Lístků je pořád dost.

Reagovat
božský John

Takhle nám to vyhovuje...udržíme se na 3. fleku až do konce a pak ze závětří předbehnem Spartu a šiáci se pudou klouzat

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší tabulka, co kdy byla

Reagovat
GEGE

Otepka

Reagovat
smazaný uživatel

Zeherov gól

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov sympatický výkon. Nebýt v deseti, bůh ví jak by to dopadlo (Nutno dodat, že i v deseti kousali).

Muž zápasu jednoznačně Otepka, hrál fantasticky. Svěrky sice dal dva góly, ale co tam předváděl Ruda, bylo něco neskutečného. Zeherův dloubáček, to byla jen taková třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK OSTRAVA FANS

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas Sigmy jsem sice neviděl, ale dobrý je, že přibyl další bodík. Něco podobnýho se od Olomouce doma čekalo a očekávání hráči naplnili. Po 4 zápasech v lize být bez porážky je supr, ale kdybych měl být realista, tak to vypadá spíš na umístění do 10 místa s vyhlidkama na poháry. Přeju klukům, aby se zas vrátili na výsluní a vypadá to, že novej trenér bude záruka úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme. Snad ta série vydrží ještě aspoň do Slavie. Teď jede do Bolky pro bod. Na poháry je ještě čas, základ je ustálit kádr, sehrát se a zabudovat mladíky. Zatím je Psotka zatraceně suprový překvapení ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

banik supr vykon ale musim rict ze kdyby Gabriel nedostal cervenou tak by ten zapas vypadal uplne jinak za 1:0 by jsme byli radi

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje, naštěstí. Doufám že se tímhle zápasem dostai do pohody a zápasy typu jablonec se nebudou už opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak taky doufam ze to nebude jak loni kladno-FCB 3:0

c.budejovice-FCB 3:0

Reagovat
božský John

budou az bude hrat Jablonec u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze sverkos dal vsem pochybovacum po zapasu ve webley ukazku svych kvalit

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, se vsadim, ze si z tech dvou golu, kterymi rozestrilel nebezpecny Zizkov, sednou na p*del.

Reagovat
smazaný uživatel

No lepsi nez mila barosu ktery opet byl na tribune ale bere 80milionu rocne a hraje za slavny lyon tak proc ho nemit takoveho shootera v zakladni sestave ktery ani nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je vidim na podobny urovni a stavel bych je podle soupere. Ale 2 goly proti Zizkovu Sverkos pochybovace asi moc nepresvedci.

Reagovat
smazaný uživatel

No o to tu jde ze mila hraje za Lyon tak si z toho kazdy muze jenom kaknout ale je to prd platne kdyz sedi na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má neuvěřitelný haluze. Včera byl na Žižkově i v přesilovce horší, ale štěstí a koncovka stála na jeho straně.

Každopádně tak prostupnou zálohu má v lize málo mančaftů. Viděl jsem je v Jablonci a včera a je to pořád stejnej průchoďák Galásek - neGalásek

Každopádně je Žižkov velmi sympaticky hrající tým. Takovýchhle v lize víc

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tebou ze banik hral hur ale jenom v 1.polocase pak hru vyrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí mi dvě čistá konta od příchodu Galáska.

Reagovat
smazaný uživatel

když se štěstí unaví ...

Ale opravdu, ty sis toho průchoďáku nevšimnul? A bylo to podobné včera na Žižkově s Galáskem jako před 14ti dny v Jablonci bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Baníííííííííííííííííík!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je nejlepší u NÁS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prá baník má neuvěřitelné haluze A byl horší to teda nevím chlapci Podle mě kontroloval hru a ukázal se útok a skoro stoprocentní proměňování šancí to není haluz, galáskovi bych dal čas není to takový typ otepky který jde vidět v zápase. A žižkov nehrál špatně nemám je rád kvůli tomu jejich "trenérovi" Grigovi

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ty nasi (mlada boleslav) stoperi stojej za hovno.

takhle to v GL nedotahneme moc daleko. zlatej kopic

boleslaaav jedem...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve stredu hrajeme vyborne. kurva chtelo by to jenom zlepsit stopery a jsme alespon v prvni ctyrce GL tenhle rok.

Reagovat
Shevchenko

Paráda Brno! Potěšili.

Reagovat
M11

Brno a jeho dnesni vykon.. velke zklamani..

Reagovat
-Kopy-

Jedině Bolka, jedině Bolka, jedině Bolka zvítězí

Reagovat
One-Real

Tadle tabulka vypadá pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda řezníka Jílka (pozor, právě mu končí trest!!!), Bolka mohla mít 10 bodů a Sparta 7.

Reagovat
One-Real

Nebo oba týmy 8.

Reagovat
smazaný uživatel

mere

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že Bolka ukázala, že je to právoplatný adept na titul. Doufám, že prokoukli i někteří zdejší diskutéři. Pořadí nakonci by mohlo být: 1. Sparta, 2. Bolka, 3. Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, protože tam chybí Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

JO sigma by mohla je to má srdeční záležitost ale spokojen bych byl u ní i se 5-7 flekem Boleslav ukázala že je skvělá a muže hrát s každym Brno špatný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, ale líbilo by se mi to

Reagovat
Shevchenko

To je škoda.

Reagovat
božský John

jo s UEFOu budu spokojenej....

Reagovat
fantomas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Panove trochu od tematu ale chci se zeptat: co rikate na spojeni Lucas Podolski a Chelsea FC?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsem posmevackum-prodano 11 000 a 7000 zamluveno pres internet a to je teprve pondeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes domluvený. 100% jistý. Dám ho dnes zcela zdarma.

informace zde:

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes domluvený fotbalový. 100% jistý. Dám ho dnes zcela zdarma.

informace zde:

www.forum.czilla.cz/viewtopic.ph-p?t=26150

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes domluvený fotbalový. 100% jistý. Dám ho dnes zcela zdarma.

informace zde:

www.forum.czilla.cz/viewtopic.ph-p?t=26150

(aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově php smažte tu pomlčku, tak aby písmena php byla pohromadě)

Reagovat
smazaný uživatel

www.forum.czilla.cz/viewtopic.p-hp?t=26150

Reagovat
smazaný uživatel

www.forum.czilla.cz/viewtopic.p-hp?t=26150

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele