Gambrinus liga preview - 4. kolo

22.08.2008, 08:38, aktualizováno 25.08.2008, 08:26
Previews
Dva týmy s pohárovými ambicemi se dnes potkají v Brně, kam zavítá Mladá Boleslav. Domácí chtějí smazat bodové manko na první Spartu, hosté by zase domů neradi odjížděli s průměrem jednoho získaného bodu na zápas...
Slavia Praha - Bohemians Praha  (pátek 18:30)
Mistrovská Slavia se podruhé za sebou představí doma a opět narazí na nováčka soutěže – tentokrát hraje proti Bohemians Praha. Od sešívaných se čeká povinné vítězství, kdežto klokani mohou jen překvapit.

Slávisté vykročili za obhajobou titulu prohrou v Liberci, ale o několik dní později si připsali první body, když přehráli Příbram 1:0. A v uplynulém kole se smírně rozešli s Plzní. Po třech duelech jim patří osmá příčka se čtyřmi body. V domácím utkání se utkají svěřenci kouče Karla Jarolíma s dalším ligovým nováčkem. Před důležitou odvetou o postup do hlavní fáze Ligy mistrů si v pátek nic jiného než vítězství nepřipouštějí. "Ale musíme hrát nátlakově a mnohem agresivněji než v Plzni. Také si dát pozor na standardní situace soupeře. Všech pět letos inkasovaných branek padlo po nich," zdůraznil Jarolím.

Po úvodní prohře a bezbrankové remíze se dostavilo historické vítězství v nejvyšší tuzemské soutěži pro fotbalisty Bohemians, když jednoznačně zdolali Kladno 3:1. Nyní čeká před klokany obrovská výzva, změří si totiž síly s úřadujícími šampióny. "Splnili jsme tím povinnost, proto jedeme do Edenu klidnější. Moc se těšíme, je to pro nás svátek hrát na novém stadionu proti Slavii. Jen nesmíme být ustrašení," přál si kouč šestého mužstva tabulky Luboš Urban.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Suchý, Latka, Brabec, Hubáček - Krajčík, Tavares, Černý, Švento - Necid, Šenkeřík.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Turtenwald, Zbončák - Galbavý, Fenyk, Kwame, Zoubek - Vošahlík - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (pátek 19:00)
Předposlední České Budějovice hostí v páteční předehrávce jednoho z vážných kandidátů na mistrovský titul – pražskou Spartu. Domácí budou chtít dát zapomenout na své nepovedené zápasy a sebrat body favoritovi.

Tři vystoupení, jeden bod, bez gólu. Takovou vizitku mají momentálně českobudějovičtí hráči. Zlomit střeleckou nemohoucnost se pokusí v pátek proti Spartě. "Spartu lze porazit jen nasazením, bojovností a maximálním odhodláním," prohlásil domácí lodivod Jan Kmoch.

Sparťané po třech kolech figurují na prvním místě, o které se dělí s dalšími třemi celky. První body ztratili v uplynulém kole, kdy doma remizovali s Olomoucí 1:1. Lavičkovi svěřenci si tak nedokázali spravit chuť po nezdařilém úvodním utkání předkola Ligy mistrů. Nyní by si však potřebovali zvýšit sebevědomí před úterní odvetou v Aténách. Vhodnou příležitost budou mít proti jihočeskému Dynamu, který se aktuálně pohybuje v sestupovém pásmu. "Nic nepodceňujeme. Víme, že Budějovice nevstoupily do ligy dobře, ale o to více budou chtít uspět v domácím prostředí," uvedl kouč hostí Vítězslav Lavička, jenž se ještě nerozhodl, zda budeš šetřit některé hráče na klíčový duel s řeckým Panathinaikosem
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Peroutka, Hunal, Horejš, Šmíd - Hudson, Benát, Hílek, Kovařík - Svátek, Stráský.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Voříšek, Řepka, Kučera, Kadlec - Kušnír, Kladrubský, Berger (Vacek), Hušek, Jeslínek - Slepička (Došek).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 3.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Liberec podruhé v řadě bude hrát v domácím prostředí, tentokrát hostí ambiciózní Plzeň. Domácí si budou chtít udržet svou domácí neporazitelnost, ale zabránit jim to bude chtít celek, který se pokusí zlomit špatnou bilanci ze vzájemných zápasů.

Svěřenci domácího kouče Ladislava Škorpila po dvou kolech zaujímají šestou pozici zásluhou dvou výher a jedné porážky. Fotbalistům Slovanu se proti Plzni daří, když čtyřikrát za sebou bodovali naplno. V sobotu se tak pokusí tuto vítěznou bilanci prodloužit. "Ale i podle statistického pohledu to bude složitý zápas. My jsme porazili Teplice, ale říká se, že dvakrát za sebou se doma vyhrává těžce. A navíc Plzeň v létě hodně posílila," zdůraznil Škorpil. Případná výhra by Severočechy nejen posunula tabulkou vzhůru, ale také by je povzbudila k odvetnému utkání Poháru UEFA v Žilině, kde budou muset dohánět své manko z domácího souboje.

Plzeňská Viktoria, která se netají vysokými ambicemi v této sezoně, figuruje v tabulce hned za svým sobotním soupeřem s dvoubodovou ztrátou. Západočeši po domácí remíze se Slavií myslí na vítězství pod Ještědem. "Ovšem Liberec je doma velmi silný. Letošní výhry nad Slavií a Teplicemi toho jsou jasným důkazem," upozornil trenér hostí Jaroslav Šilhavý, jehož výběr má svému protivníkovi co oplácet. Z posledních osmi vzájemných duelů totiž bral jen dvě remizy.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Radzinevičius, Holeňák, Polák, Vulin - Dočkal, Bílek, Dort, Dittrich - Nezmar, Kerič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Limberský, Rada, Navrátil, Smola - Vaculík, Trapp, Horváth, Lecjaks - Rezek, Tatanašvili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Teplice po dvou porážkách venku se doma představí proti příbramskému celku. Nováček se povzbudil premiérovou výhrou v tomto ročníku Gambrinus ligy a do Stínadel si jede pro tři body.

Teplice špatně vykročily za svým tradičním předsezonním cílem umístit se na příčkách, které zajišťují účast v evropských pohárech. V úvodním utkání sice vyhrály vysoko 4:0, ale v následujících zápasech, které odehrály na soupeřových hřištích, vyšly bodově naprázdno. V tabulce jim patří až 13. místo. Nyní se představí na domácím stadiónu, kde musí konečně zabrat, pokud chtějí pomýšlet na nejvyšší mety. "Nejsme pod dekou, je to pořád začátek sezony. Ale teď potřebujeme bezpodmínečně uspět," je si vědom kouč Jiří Plíšek.

Příbramští fotbalisté se v tabulce zatím drží na 12. pozici díky jednoznačné výhře nad Českými Budějovicemi z uplynulého kola. "Výhra nad Budějovicemi nám i po psychické stránce hrozně moc pomohla. Do Teplic jedeme zabojovat a vyhrát," prohlásil trenér hostí Massimo Morales.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Sabou, Doležal, Mareš - Jun, Mahmutovič.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, Štochl, Pleško - Huňa, Nechvátal, Oguzhan, Tomašák - De Oliveira, Borek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (neděle 17:00)
V neděli podvečer se utká Olomouc s Jabloncem. Oběma parádně vyšel vstup do sezony a díky tomu aktuálně patří mezi nejvýše postavené týmy v tabulce.

Aktéři tohoto duelu mají mezi sebou mnoho společného. V uplynulém ročníku totiž okupovali spodní patra tabulky a před novou sezonou určitě nepatřili mezi celky, které by mohly atakovat přední pozice. Oba si nepamatují, kdy se jim mohl tak dobře povést start do ligového kolotoče. Pravidelní účastníci nejvyšší domácí soutěže v příštích kolech budou chtít dokázat, že výkony, které předváděly v úvodu, nebyly náhodné.

Sigma si minulý víkend přivezla domů cenný bod ze sparťanské půdy a ráda by na to navázala vítězstvím nad Jabloncem. "Jablonec má silnou defenzivu, nebezpečný přechod do útoku a výborné standardní situace. Myslím, že rozhodnou maličkosti," uvedl trenér domácích Zdeněk Psotka, jehož svěřenci zatím nepoznali hořkost porážky.

I Jablonec přišel o svou stoprocentní bodovou úspěšnost ve třetím kole, když doma remizoval s Mladou Boleslaví 1:1. Kouč hostí František Komňacký doufá, že k nedělnímu startu budou připraveni i jeho dva klíčoví hráči Homola a Žofčák. "Olomouci se vstup do soutěže povedl, ale my tam také můžeme jet klidní," řekl Komňacký.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Škerle, Šuškavčevič, Komárek, Heidenreich - Kaščák, Hořava - Kazár, Melinho, Hubník - Ordoš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Loučka, Pavlík, Žofčák - Lafata, Hesek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Ve čtvrtém kole se střetnou mužstva ze spodních příček tabulky. Kladno, které stále čeká na svůj bodový úspěch, hostí Zlín. Mazurovi svěřenci odjeli do Čech s cílem potvrdit svou domácí výhru nad Žižkovem.

Kladno, pasováno na jednoho z hlavních kandidátů na sestup, je už jediným týmem, který si ještě nepřipsal žádný bod. To bude chtít změnit v neděli, kdy doma nastoupí proti Zlínu. "Měli jsme sice těžké soupeře, ale přece jenom jsme nechtěli být bez bodu. Po porážkách je to vždycky špatné, ale zase nesmíme po třech zápasech propadat panice. Spíš se poučit a na příště se pořádně připravit. A věřit si, nedostávat se sami pod tlak. Osobně věřím, že to zlomíme už teď se Zlínem," prohlásil domácí obránce Jan Procházka.

Zlínský tým se prvních bodů dočkal až ve třetím kole, když vydřel vítězství 1:0 nad Žižkovem. Fotbalové Tescomě se v loňském ročníku neobyčejně dařilo na hřištích soupeřů a ráda by na to navázala i na Kladně. "Kladno je v podobné situaci jako my před týdnem. Jsou bez bodu poslední a nyní budou hrát proti nám doma o všechno," upozornil trenér hostí Josef Mazura, jenž plánuje drobné změny v sestavě.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Gross, Procházka - Zoubele, Strnad, Szabo, Dubský, Cigánek - Zachariáš.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelustka, Kroča, Zbožínek, Penner - Kraus, Kóňa, Zúbek, Šmahaj, Vyskočil - Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - Baník Ostrava  (neděle 20:15)
Nedělní večer bude na Žižkově patřit fotbalu. Předposlední zápas kola sem přijede sehrát letos zatím nevýrazný Baník. I právě kvůli tomu se pořadatelé rozhodli otevřít stadion dříve, aby zostřili bezpečnostní prohlídky.

Pražané nezvládli oba venkovní zápasy, doma si však snadno poradili s favorizovanými Teplicemi a navázali tak na loňskou sezónu, kde poslední dvě domácí utkání taktéž vyhráli bez inkasovaného gólu. Bilance s ostravským týmem ale nepatří mezi ty nejlepší, když za posledních pět domácích duelů vyhráli jedinkrát a vůbec poslední výhru si připsali na podzim 2002 v Ostravě. "Je potřeba, abychom proti takto ofenzivnímu soupeři, jakým Baník bezesporu je, hráli v obraně nadmíru pozorně," prozrazuje trenér Griga svůj úmysl. Přesto chce, aby jeho tým hrál o poznání aktivněji než při nevydařeném utkání ve Zlíně. Ke gólům by měla pomoci hlavně dvojice Vozábal - Naumov, která se postarala o čtyři z pěti letošních branek svého týmu. Do zápasu jistě nezasáhne Bukač, který ještě své zranění doléčuje a na marodce možná zůstane i stabilní hráč sestavy Stracený.

Baník by rád navázal na loňskou sezónu, kde tehdy nováčkovi ze Žižkova nasázel za oba zápasy pět branek a žádnou nepustil. Střelecky chytit se bude chtít Václav Svěrkoš, který se v minulém roce trefil do branky nedělního soupeře hned třikrát. Od Ostravy se očekává útočný fotbal, který je posune od chvostu tabulky vstřelených gólů. "Očekávám ještě víc kreativity v útočné fázi. Věřím, že s příchodem Tomáše Galáska dostane naše hra ještě větší řád," doufá trenér Večeřa. Ten přišel v týdnu o Radima Řezníka, který má problémy s kolenem. Otazník visí i nad dvojící reprezentantů do jednadvaceti let, Rajtoral má střevní potíže a útočník Mičola má problémy s krční páteří. Václav Svěrkoš má zase v nohách druhý poločas v zápase s Anglií, ale stejně jako uzdravující se Otepka do zápasu zasáhne.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
A. Hruška - Šťastný, Labant, Gabriel, Xavier - Novotný, Vozábal, Procházka, Koukal - Švancara, Naumov
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Marek, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Otepka, Galásek, Lukeš, Lička - Svěrkoš, Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 2.90 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Brno - FK Mladá Boleslav  (pondělí 17:15)
Brno přivítá v pondělní dohrávce 4. kola celek Mladé Boleslavi. Domácí chtějí i po tomto zápase setrvat na čele tabulky a bodově se tak vyrovnat vedoucí Spartě.

Svěřenci domácího kouče Petra Uličného vstoupili do ligy dvěma výhrami a v uplynulém týdnu remizovali na ostravských Bazalech. Podle slov Uličného nyní přijede do moravské metropole silnější protivník než Liberec, který ve druhém kole hladce zdolali 4:1. Mladoboleslavští v minulém ročníku dokonce deklasovali Brno na jeho půdě 3:0. "Tu samou prohru nám Boleslav uštědřila i v letní přípravě na turnaji v Čelákovicích. Takže máme soupeři co oplácet, i když jsme na jaře v lize vyhráli v Mladé Boleslavi 3:1," řekl Uličný, jenž nadále nebude moci poslat na trávník marody Lejsala, Kuncla, Liru a Vránu.

Středočechům se start do soutěže nepovedl podle představ. Zvláště, když před sezonou vyhlásili útok na celkové prvenství. Hapalův výběr zatím nashromáždil čtyři body a na ligovou špici momentálně ztrácí šest bodů. "Ale naše výkony měly v posledních zápasech výrazně vzestupnou tendenci, na což bychom chtěli navázat i v Brně. Na druhou stranu dobře víme, že oni jsou doma velmi silní, což potvrzují dlouhodobě. Ale jestli chceme hrát v tabulce nahoře, tak musíme zvládat i takhle těžké zápasy," prohlásil kouč hostí Pavel Hapal. Ten se bude muset v pondělí obejít bez rekonvalescenta Pecky a distancovaného Táborského.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Švejnoha, Trousil, Dvorník (Živný), Čoupek - Kalivoda, Mareček, Polách, Střeštík - Besta, Došek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Hrdlička - Kysela, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Řezníček, Papadopulos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.15 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FC Brno32105:17
2.Sparta Praha32104:17
3.Sigma Olomouc32105:37
4.FK Jablonec32104:27
5.Slovan Liberec32014:56
6.Bohemians Praha31114:34
7.Viktoria Plzeň31115:54
8.Slavia Praha31113:34
9.Baník Ostrava31112:24
FK Mladá Boleslav31112:24
11.Viktoria Žižkov31025:43
12.1. FK Příbram31023:23
13.FK Teplice31024:43
14.Tescoma Zlín31021:23
15.České Budějovice30120:71
16.SK Kladno30031:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (61)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia Praha do toho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do čeho? Do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

sou lepsi nez Banik!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

slavie - hovno je

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasne ze obe prazska "S" vyhrají. I kdyz za jejich zavahani bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se teda zlobil no ale kdyby prohrala Sparta tak by me to nevadilo ale Slavka musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to bude mít na jihu těžký. Budějice jdou sice od porážky k porážce, ale tak špatnej tým nemaj a mám dojem, že to budou chtít ukázat právě teď. Dalším aspektem je Kmoch, kterej přišel přímo ze Sparty a (ikdyž říká opak) už bude mít dost možná nůž na krku (viděl bych to tak, že jestli nevydoluje s týmem v následujících třech kolech aspoň 4 body (Sparta doma, Zlín venku, Bolka doma), tak letí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně tam Spartu nečeká nic jednoduchého. Nesmí počítat už teď s třemi body. Spíš bych to viděl na remízu dneska, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

já věřím ve výhru, ale za kurz 1,5 bych to teda nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

ja to dal za 1,6 jeste bude hrat Kadlec,to je totiz nejvetsi haluzar,ale jak odejde tak uz na vas nedam ani zlamanou gresli

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to taky nedal, prtž moc Spartě nevěřím, a jednak 1,50 kurz venku je dost zavádějící, na jakýkoli tým.

Reagovat
smazaný uživatel

kurz je na hovno, bohuzel Sparta i tak vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

překlikl ses. Ten palec jsi chtěl dát nahoru. Ale my jsme to i tak pochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajurik

Mistrovská Slavia se podruhé za sebou představí doma a opět narazí na nováčka soutěže – tentokrát hraje proti Bohemians Střížkov.

Reagovat
smazaný uživatel

minule uválčila těžký tři body s Příbramí. Teď už by se od ní mohlo odvrátit štěstí a pravá Bohemka by si mohla odvézt bod

Reagovat
ajurik

pravá Bohemka hraje ve 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten klub, co zanikl a byl přímo nasazen do třetí ligy a postup do druhé ligy si musel koupit ...? Ne, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

a ty myslis ze prava Bohemka je jakysi Dropa Strizkov, ktery si pronajal si pronajal jmeno a logo klubu s tak zvucnym jmenem, hraje na Zizkove a chodi na nej 7 trumpetistu? epic fail, son

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí Spartě, pochop to. Ti ještě dlouho nevydýchají, že je poslali do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

No, počkej. Tobě nevadí, že svaz dosadí jen tak klub do třetí ligy a ten klub si pak ještě koupí postup do ligy druhé ...?

Reagovat
ajurik

tak potom je podle tebe špatná i Dukla?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz mu spise vadi ty tvoje kecy

Reagovat
smazaný uživatel

proč kecy? Prostě jsi to nevěděl a pravda někdy bolí, no

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem nevedel?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud můj příspěvek nazvals "kecy", tak jsem měl za to, žes to nevěděl. To je celé

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mi to mělo vadit?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak nic, no ...

Reagovat
pavel.fotbal

Lžeš !!!!!! Jediná pravá Bohemka byla založena 1905 a nikdy nezanikla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajurik

stejně mají svůj stadion, lepší fanoušky a brzo 1. ligu

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bohemians Praha ma naky fanousky? Nejsou to pribuzni funkcionaru a poradatelu, co tam chodi na tu parodii fotbaloveho klubu?to je naprosta ostuda ligy, nevidel sem nikde, ze by nekde meli tak nechutne ukradeny a umely klub. jako by nestacilo ze do Teplic na posledni kolo, kde se hraje o evropske pohary, neprijde ani 4000lidi, my potrebujem do ligy jeste tyhlety nerdy..

Reagovat
ajurik

přesně, to už byly lepší Blšany

Reagovat
božský John

tenhle názor hraničí s análem...pravá Bphemka jak bylo řečeno je v 2. lize...tahle je konečníková

Reagovat
havrys99

proč pořád za Bohemku nanastupuje Stanly Ibe????

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál 1.kolo, tuším.

Reagovat
havrys99

aha a jinak zranění nebo lávka???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě Střížkov nezajímá, díval sem jen kvůli Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by ten podklub zajímal? Ostudy Gambrinus Ligy. Bez stadionu, fanoušků, ambicí a hráčů s prvoligovými parametry (čest výjimkám).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se docela divil, když vysmrkly minulej týden kohosi třema gólama.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vykopali si to vlatními silami. Narozdíl od té teď druholigové "Bohemky"

Reagovat
ajurik

bych místo druholigové radši použil pravé

Reagovat
smazaný uživatel

co bys použil ty, je mi jedno. Já použil, co jsem použil a co jsem použil, to jsem chtěl použít ...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to druhorady zahranicni fotbalista, ktery se neprosadil v Janove, Makedonii, nevzali ho ani do SP. Lisboa. takovych je na se liga plno

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je jen jedna hraje 2ligu což je mimochodem škoda,je to blbé když se někdo chlubí cízím názvem a nemá k Bohemce vztach, myslim historie fanošky atd.Jak muže hrát mužstvo 1ligu když nemá svuj vyhovující stadion,jeto bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho nechtě když je blbej tak je blbej.... btw "Dražbu originálních dresů hráčů lze již nyní nazvat obrovským úpěchem, za dresy Dalibora Slezáka, Marka Nikla, Pavla Lukáše a Radka Sňozíka se povedlo vybrat více než 135 tisíc Kč" to je bohemka....

Reagovat
smazaný uživatel

Obě pražký "S" jsuo tenhle rok tragický ,ani nechci videt co budou předvádět v poháru Uefa

Reagovat
smazaný uživatel

to se nepozna po trech kolek ale zatim nic moc na to jak maj silny tymy. nevite prosim nekdo co dela porad Kadlec v reprezentaci??

Reagovat
smazaný uživatel

No nato jak si furt myslej že maj na LM tak je pěkně srazili dolů a patří jim to a ten Kadlec no ten je v Repre jen proto že je to spartan a ty přece v nominaci nemůžou chybět bez ohledu nato jak hrajou.............v tom leverkusenu stejně hrát nebude stejně ja Sivok v Besiktaši.....

Reagovat
smazaný uživatel

No nato jak si furt myslej že maj na LM tak je pěkně srazili dolů a patří jim to a ten Kadlec no ten je v Repre jen proto že je to spartan a ty přece v nominaci nemůžou chybět bez ohledu nato jak hrajou.............v tom leverkusenu stejně hrát nebude stejně ja Sivok v Besiktaši.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liberec by mel doma vyhrat a uhrat tri body aby se drzel na vitezne vlne ped odvetou UEFY

Reagovat
smazaný uživatel

V UEFě ať si klidně vyhrávají, ale dneska 1:2 (45. Kerič - 23. Vaculík, 78. Horváth z penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

Popis obrázku sedí. Jablonci se ZATIM daří, dnes tomu tak nebude, a z Olomouce odjede z prázdnou.

Reagovat
havrys99

FK Teplice - 1. FK Příbram 2:0 (Mareš,Jun)

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1:0 (Melinho)

SK Kladno - Tescoma Zlín 0:0

Viktoria Žižkov - Baník Ostrava 1:1 (Švancara - Střihavka)

+++++++++++

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 2:2 (Mareček,Kalivoda - Sylvestre,Mendy)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

to klado ses mi trefil do tiketu ale zrovna střelce švancaru a střihavku u žižkova? to spíš naumov a svěrky

Reagovat
Shevchenko

Baník vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

zizkov vyhraje

Reagovat
božský John

Po týdnu se tu opět ukazuju a říkám vám,že Baumit dnes v Olomouci vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček nejlepší u nás!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele