Gambrinus liga - souhrn 28. kola

17.05.2009, 19:28, aktualizováno 18.05.2009, 19:12
Komentáře a souhrny
Sparta včera udržela naději na titul, dnes ale Slavia ukončila veškerou nejistotu. Sešívaní si odvezli ze Žižkova výhru 3:1 a obhájili prvenství v Gambrinus lize. Liberec remizoval s Kladnem a Mladá Boleslav s Plzní. Stejně tak si vedly i další týmy v pořadí. Teplice vezou bod z Brna, Olomouc se podělila se Zlínem, který se znovu přiblížil čtrnácté Příbrami.

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 1:1

17.05.2009 17:00

Góly: 63. Tomáš Hořava - 83. Martin Bača

Sigma doma remizovala se Zlínem 1:1. Oba góly padly ve druhém poločase, když se nejprve trefil domácí Hořava a následně srovnal stav Bača.

První šanci měli ve čtvrté minutě hosté ze Zlína. Dostálek poslal Bačovi za obranu a ten z úhlu střílel. Vše vyřešil gólman Šustr a míč vyrazil. Na druhé straně pálil nebezpečně Ordoš. Ten si zády k bráně zpracoval balon a z otočky střílel kousek nad. Největší šance prvního poločasu přišla po 33 minutách hry. Zpoza velkého vápna napřáhl Kaščák a trefil břevno.

Ve druhém poločase opět zahrozili jako první hosté. Dostálek nahrál Musilovi, ale ten nepochopitelně v jasné gólovce netrefil ani bránu. A tak přišel trest. V 63. minutě šla do vedení Olomouc. Hořava měl kolem sebe dost prostoru na střelu a nádherně vymetl růžek Baránkovy branky - 1:0. Zlín reagoval střelou Musila, jeho pokus ovšem lapil brankář Šustr. Čtvrthodinu před koncem vyrovnal na břevna Dostálek, když z dobrých pětadvaceti metrů rozezvonil horní tyč olomoucké svatyně. Zlín se vyrovnání dočkal až v 83. minutě, kdy se trefil Bača. Výborný Dostálek odcentroval na nepochopitelně neobsazeného Baču a ten lehce skóroval - 1:1. Minutu před koncem mohl Olomouci vystřelit výhru ještě Ordoš, ale jeho hlavičku v pohodě chytil Baránek.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 3:2

17.05.2009 17:00

Góly: 39. Pavel Mezlík, 53. Tomáš Sedláček, 58. Tomáš Sedláček - 22. Tomáš Mičola, 74. Tomáš Mičola

Budějovice doma přestřílely tápající Ostravu a vyhrály 3:2. Dvakrát se trefil domácí Sedláček, na druhé straně rovněž dvakrát skóroval Mičola, poslední gól přidal domácí Mezlík.

První příležitost měl v sedmé minutě Baník. Lukeš kopal roh, jeho centr našel volného Zawadu a ten hlavou orazítkoval pravou tyč brány Budějovic. Na druhé straně střílel Benát a jeho ránu Buček nadzvedl pouze nad sebe. Toho chtěl využít Sedláček, ale v souboji brankáře Ostravy fauloval. Ve 22. minutě padla první branka a vstřelil ji ostravský Mičola. Ten se trefil krásně k levé tyči - 0:1. Na druhé straně nejprve střílel Svátek, ale trefil jen spoluhráče, do odraženého balonu se následně opřel Benát a Buček vyrazil. V další šanci pálil po sklepnutí Svátka Mezlík a rozezvonil břevno nad Bučkem. Ostrava opětovala palbu, když střílel Rajtoral, ale míč před brankovou čárou vyrazil budějovický Leština. Po 35 minutách mohl skórovat Svátek, ale jeho efektní rybička těsně minula bránu. Domácí se dočkali branky v 39. minutě a vstřelil ji Mezlík. Šíma rozehrál roh a Mezlík hlavou vymetl levý růžek branky - 1:1. Těsně před odchodem do šaten ještě pálil Benát, ale netrefil, a tak velmi výživný poločas skončil smírně 1:1.

Budějovice otočily vývoj zápasu v 53. minutě. To se prosadil Sedláček, když zblízka hlavou skóroval a stanovil stav 2:1. O pět minut později už to bylo 3:1, jelikož dvojice Šíma - Sedláček zařídila další branku. Prvně jmenovaný centroval a Sedláček z voleje umístil balon pod břevno. Konečný stav utkání stanovil v 74. minutě ostravský Mičola, který skóroval hlavou po centru Lukeše.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 4:0

17.05.2009 17:00

Góly: 29. Adam Hloušek, 52. Petr Pavlík (pen.), 57. Anes Haurdič, 90. David Lafata

Jablonec doma rozmašíroval Příbram a vyhrál 4:0. Hosté se vůbec nedostávali do šancí, naopak domácím vyšlo vše na co sáhli. V 52. minutě byl navíc za stavu 1:0 vyloučen příbramský Štochl.

První branka utkání padla ve 29. minutě, když duo jabloneckých mladíků přetavilo první šanci a první střelu na bránu v gól. Haurdič s míčem zasprintoval až ke koncové čáře a zprava odcentroval na hlavu Hlouška, který nedal Hruškovi ani nejmenší šanci zakročit a vsítil tak branku - 1:0. Jednobrankovým vedením domácího Jablonce skončil i první poločas a svěřenci kouče Komňackého tak šli do šaten s náskokem.

V 52. minutě se hostům výrazně přitížilo neboť byl za faul v pokutovém území vyloučen Štochl a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil domácí kapitán Pavlík a zvýšil na 2:0. Netrvalo to dlouho, pouhých pět minut, a padla třetí branka. Odražený míč využil domácí Haurdič a z první ho napálil k tyči. Tato opravdu pěkná střela z 22 metrů znamenala náskok třídy pro domácí - 3:0. Další gól mohl přidat vzápětí Lafata, ale jeho ránu z kraje pokutového území lapil Hruška. Patnáct minut před koncem znovu zkusil dalekonosnou ránu agilní Haurdič a Hruška musel vytáhnout skvělý zákrok, aby zabránil brance. V 87. minutě o sobě dali poprvé výrazněji vědět i hosté, ale střelu Klesy i dorážku Fantiše výborně vykryl brankář Zich. Jablonec reagoval v 90. minutě a zvýšil na propastných 4:0. Branku vsítil David Lafata, který vystřelil z vápna na poloodkrytou branku a stanovil tak konečný výsledek duelu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:1

17.05.2009 17:00

Góly: 90. Ondřej Kúdela - 90+3. David Limberský

Trenér Dušan Uhrin ml. užuž slavil druhé vítězství při svém comebacku, když v posledních vteřinách skóroval šťastně Kúdela. Ale Plzeň zaslouženě stihla z posledního útoku vyrovnat a obrat domácí o cenné body.

Zápas v prvních minutách nebyl zrovna divácky atraktivní a první pozdvižení vyvolala až patnáctá minuta, kdy rozhodčí Adam odpískal penaltu pro domácí, aby jí jen o minutku později zase odvolal.

Boleslav pokračovala v útočnějším fotbale, přesto se k prvnímu opravdu dobrému zakončení dostal Horváth, který po centru Petržely rozezvučel svou hlavičkou tyč. I další nebezpečnou akci zakončovali hosté, když však Ševinského hlavičku padající do branky na poslední chvíli vytěsnil na roh obětavý Sylvestre. V útoku bezzubá Boleslav pak mohla být ještě ráda, když zpětné přihrávky využil Petržela pouze ke střele vysoko nad.

Plzeň začala i ve druhé půli lépe, Horváthova střela ze třiceti metrů znovu rozezněla břevno. Hattrick břeven Plzně pak dočinil přesně po hodině hry Kolář, když nehlídán mířil hlavičkou. V průběhu poločasu už se ale do útočné hry opět zapojovali i domácí a měli několik příležitostí z přímých kopů. Jejich nebezpečnosti však využít nijak nedokázali, a tak Plzeň trápili především centry.

Diváci si tak na góly museli počkat až do poslední minuty. V té se nejprve dopustil fatální chyby jinak dobře chytající Ticháček, který chytil Kúdelův centr na brankové čáře, aby poté, alespoň podle pomezního, zacouval s plným objemem míče za brankovou čáru. Rozčílení hosté si to ovšem nenechali líbit a zaveleli k poslednímu útoku. Ten zakončil nejspíše gólem kola Limberský, který napřáhl zpoza vápna ke střele přesně k tyči.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - FK Teplice 1:1

17.05.2009 17:00

Góly: 59. Martin Živný - 90. Andrej Hesek

Severočeský tým sice začal lépe, jinak se však v zápase ofenzivněji prezentovali domácí, kteří hráli v uvolněnějším tempu. A tak až nebeská spása pomohla Teplicím alespoň k remízovému bodu.

Tepličtí začali aktivně a hned ve druhé minutě měl blízko k brance Rosa, který využil chyby Bureše k hlavičce do odkryté branky, kterou však přestřelil. Na druhé straně se po deseti minutách mohl prosadit Živný. Po centru Polácha se ocitl před Grigarem, který ale dobře zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil.

Obrázek hry jasně dokumentoval, kdo má větší motivaci ke vstřelení gólu. Brno ovšem poctivě bránilo a soupeř se tak do šancí dostával jen ztuha. A tak se ke gólovým příležitostem na konci poločasu dostali opět Brněnští. Jenže hlavička Doška branku netrefila a Švejnohův pokus po centru Polácha vytěsnil parádním zákrokem nad břevno Grigar. Díky němu tak Teplice šly do šaten s šancí tříbodového zisku.

Druhá půle přinesla konečně i gól, nutno říct, že zaslouženě pro Brno. Polách rozehrál přímý kop, na který si naskočil Živný, a i když si Grigar na míč citelně sáhl, vyrazit ho již nedokázal. Nudný poločas mohl dvacet minut před jeho koncem ošperkovat druhý gól domácích, když se skvěle do vápna probil Kalivoda a stoprocentní šanci měl Rabušic, který ale z osmi metrů přestřelil snad o stejnou vzdálenost.

Překvapit domácí tak mohl Hesek, jehož hlavička užuž směřovala do branky, ale výborný Bureš míč zachytil. Ale ani Brno nechtělo rozhodnout před závěrečným hvizdem. Došek v gólové pozici nechal hlavičkou vyniknout pouze brankáře zklamaných Severočechů. Brněnský útočník se tak musel chytat za hlavu v poslední ze tří nastavovaných minut. Po chybě jednoho z obránců propadl Rosův centr k Heskovi, který neměl problém dotlačit míč do branky. Brno tak prodlouží svou sérii bez domácí výhry nad Teplicemi o další rok.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Slovan Liberec 0:0

17.05.2009 17:00

Góly: -

Liberec propásl dobrou šanci a nabádá Spartu ke druhému místu. Otřesný výkon, co se ofenzívy týče, podržel alespoň v obraně brankář Zlámal. Kladno si po předvedeném výkonu může pouze stýskat po třech bodech.

O Ligu mistrů bojující Liberec nezačal nikterak sebevědomě a první minuty tak pro potěchu diváků patřily domácím. Jenže šance nepřicházely, zápas se vyrovnával a přihlížející se nudili. Až v sedmnácté minutě pálil z dálky Holub, mezi tři tyče však nezamířil. O poznání lépe si vedl Bartoš, který se dostal k odraženému míči a pohotovou ranou orazítkoval tyč Zlámalovy branky. Svou chuť po gólech opět projevil i Jan Blažek, který obešel zkušeného Drska a následně nechal vyniknout dobrým zákrokem Pavlíka. Poslední čtvrthodinka poločasu pak kopírovala tu první, když se nic nedělo, Liberec vůbec netoužil po vítězství a hrál, jakoby mu o nic nešlo.

Severočeši nezlepšili hru ani v úvodních minutách půle druhé, kdy se do šancí tlačilo především Kladno. Tu největší však vzal z kopačky Klinky dobře vyběhnuvší Zlámal. Po chvilce se liberecký brankář vyznamenal znovu, když na roh vyrazil hlavičku Zachariáše. Nepoučitelní hosté nechali ještě v té samé desetiminutovce vystřelit zpoza vápna Cigánka, který ale zamířil nepřesně.

Trenér Škorpil musel reagovat a na hřiště poslal Keriče. Ten po čtyřech minutách poslal nebezpečný centr, který tečoval Procházka na vlastní branku a Pavlík měl co dělat, aby míč skončil na břevně. Jenže to bylo od Liberce vše. Kladenský Klinka ještě prověřil dobrého Zlámala, který jeho povedenou střelu vyrazil na roh, jenž už se ale ani nerozehrál.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1:0

17.05.2009 20:00

Góly: 85. Václav Kadlec

Přišel, viděl, dvakrát rozhodl. Mladík ve službám pražské Sparty, Václav Kadlec opět zaúřadoval a vybojoval pro svůj tým již druhým gólem v řadě důležité tři body. Pražané se tak ještě pevněji chopili vlády nad druhým místem, naopak svěřence trenéra Urbana ještě stále ohrožuje sestup.

Kdo očekával, že se Bohemians vstoupí do utkání, na rozdíl od jiných týmů bojujících o sestup, s přeci jen ofenzivněji laděnou taktikou, ten se šeredně mýlil. Klokani totiž předvedli za první poločas jedno velké nic. Jediným světlým momentem jejich útočného snažení byl Kuckův houslový koncert, který vedl hostující Dobeš. Jediným hráčem, který operoval na útočné polovině byl Kincl, který toho však proti kvalitně pracující obranné řadě sparťanů mnoho nepředvedl.

A tak se útočné manévry předváděly na straně letenských. Ti zaznamenali velký pokrok v rychlosti záložní řady, která jako by byla po několika ligových kolech konečně na trávníků. S elánem hrající harcovník Berger šel do všech soubojů naplno a velice tak ztěžoval práci všem soupeřům okolo sebe.

Černou chvilku si však "rudý" střed pole prožil ve třiadvacáté minutě, kdy Kladrubský po nepříjemném dopadu musel z důvodu podvrtnutého kolena odstoupit. Že jeho stav bude zřejmě opravdu vážný dokládalo několik vzlyků v jeho obličeji.

Do první šance zápasu se ve třetí minutě prosadil Kulič, který po dobrém Bergerově centru dokázal, ač tísněný dvěma obránci, odhlavičkovat, ovšem jenom doprostřed brány, takže jeho pokus neměl velké šance na úspěch. Velkou příležitost měl po chvíli Zeman, jehož náběh na ostrý Kušnírův centr byl o krok pomalejší, a tak na balón ve skluzu nedosáhl.

Další šanci měl na kopačce Kucka, který se překvapivou otočkou ve středu pole zbavil velice nedůrazných obránců a z dobrých dvaceti metrů technicky vypálil vedle. Největší příležitost k otevření skóre však přišla v minutě sedmadvacáté. Tři sparťané se naráz octli zcela volni před Beláněm po rozehrání standardní situace. Hostující brankář však dvěma bravurními zákroky podržel akcie svého týmu na konstantní výši.

Druhý poločas začal v poněkud ospalém tempu. Hráči jakoby si dali v kabině oblíbenou klobásu, po které se jim tedy dvakrát běhat nechtělo. Sparťané hned od prvních minut soupeře mačkali a mačkali, ovšem prachbídná finální fáze jejich útoku mařila mnohdy velice dobře rozehrané akce. Tragikomickým představením se ve druhém poločase uvedl Kulič, jehož opakované ubrzďování útoků, nepochopitelné ztráty balónu nejdříve vytočily přes šest tisíc diváků v ochozech a následně i trenéra Chovance, který zmíněného hříšníka nahradil aktivním Wilfriedem.

Pokud by se mělo mít závěrečné dějství tohoto utkání nějaké označení, pak by to byl souboj vojáka Bergera se skvělým brankářem Beláněm. Ten totiž dokázal vyrazit hned tři pumelice domácího záložníka. Nejprve v třiašedesáté, poté o chvíli později a následně v 91. minutě předvedl slovenský strážce svatyně skvělé zákroky proti neméně efektním ranám z velké vzdálenosti. Bohužel, po dlouhou dobu to bylo jediné pozdvižení, které bylo k vidění.

Dobře pracující a nutno podotknout, že velice početná obrana Bohemians si po celý zápas vedla velice dobře, jenže v 86.minutě se dopustila osudové hrubky, které dokázal využít mladý spasitel Pražanů Kadlec, jehož přelobování vyběhnuvšího brankáře, jako by patřilo do repertoáru mnohem zkušenějších hráčů.

Když se ještě pár okamžiku předtím neujala Zemanova rána z voleje, jenž jenom orazítkovala hostující tyč, vydolovali domácí ze zelenobílého betonu důležité tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Slavia Praha 1:3

18.05.2009 17:15

Góly: 74. Pavol Straka - 5. Pavel Fořt, 35. Luboš Hruška (vl.), 38. Pavel Fořt

Hosté díky útočnému galapředstavení a odevzdanému soupeři dokázali v první půli vstřelit hned tři branky, které je vystřelily k mistrovskému titulu. Naopak domácí tým se nyní až po uši topí v boji o záchranu. Přízvisko "v klinické smrti" je zde plně na místě.

Žižkov jakoby na trávníku v první půli chvílemi vůbec nebyl. Jeho útočné snažení se omezilo pouze na občasné světlé momenty Makedonce Naumova, jehož kličky dokázaly zamotat hlavu nejednomu obránci, ovšem jeho další postup se zastavil hned na dalším z protihráčů.

Jenže brzy udeřili slávisté, když si stylově ve tmavém oblečená dvojice záložníků Černých vyměnila míč, Jaroslav následně nadýchaně nacentroval na hlavu Fořta, který zblízka ramenem překonal Bartalského poprvé.

Běží minuta pětatřicátá, když Janda dokáže po pěkné akci doběhnou z úhlu až téměř k brance, následně odcentruje natolik nepříjemně, že vracejícímu se obránci Hruškovi nezbývá nic jiného, než si dát vlastní gól.

Do třetice se hosté radovali ve 39. minutě, když Fořt přišel k odraženému balónu jako slepý k houslím, doslova "vykoupal" domácího brankáře. Hra Slavie opět oplývala rychlým přechodem do útoku, vtipnými přihrávkami, spoustou pohybu a občasnými technickými finesami.

A co se dělo mezi góly? Sešívání byli po většinu poločasu nasoukáni na polovině soupeře, kterého chvílemi doslova mačkali. Jediným momentem, kdy se hra alespoň na chvilku vyrovnala byl okolo třicáté minuty. V ní se také dostal aktivní Naumov do šance, když utekl na pár krocích hostujícím obráncům. V rozhodující chvíli ho však zradilo zpracování, a tak mu míč poskakoval po pěkných pár chvil, až ho obránce Suchý skvělým zákrokem zneškodnil.

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva v poněkud menším tempu, než tomu bylo před přestávkou, ovšem to se dalo především od Slavie čekat. Hosté si doslova profesorským a dá se říci skoro bezchybným výkonem dokázali prodrat až k velice důležitému udržení nadějného výsledku. Žižkov jakoby snad ani nechtěl otočit utkání či spíše cítil, že proti týmu, hrajícímu v takové pohodě nemá větší šance, ani nekladl větší odpor.

Důkazem budiž 63. minuta ve které se po standardní situaci a nedůrazu domácích obránců dostal ke dvěma střelám Jaroslav Černý, který z hranice penaltového puntíku nejdříve střílel jen do skrumáže těl před sebou, po druhé už střela prošla, jenže ke smůle sešívaných se vyznamenal brankář Bartalský.

V následujících vteřinách mohli shlédnout civilizovaní diváci menší bojovou vložku v podobě střetu pořadatelů s několika neomalenci a zápas byl tak na malou chvilku přerušen.

V průběhu druhého poločasu přišel na trávník Afričan Zengue, který hru Žižkova dokázal rozběhat. Byl to právě on, kdo se v 68. minutě dostal po nepovedené střele Vozábala k míči a z obrovské šance nakonec vytěžil jen zvuk brankové konstrukce. Domácí to mohlo mrzet, neboť o pět minut později dokázal Straka nedůrazně hlídaný obránci překonat hlavičkou bezmocného Vaniaka. Kdyby jeho spoluhráč proměnil o pár minutek dříve, mohlo to být ještě zajímavé.

Svěřenci trenéra Jarolíma poté nedovolili žádné větší drama a přestože byla hra více vyrovnaná než tomu bylo v první půli, nedokázal tým ze stadionu pod vysílačem vytěžit z následných minut nic jiného, než výstavní střelu Vozívala ze standardní situace, která však k opětovné smůle menšiny příznivců v hledišti rozhýbala jen břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha28177454:2358
2.Sparta Praha28148642:2350
3.Slovan Liberec28139637:2648
4.FK Mladá Boleslav281210638:3346
5.Sigma Olomouc28128835:3544
6.FK Teplice28127933:2143
7.FK Jablonec281341135:3343
8.Viktoria Plzeň28910942:3837
9.Baník Ostrava281051336:3535
10.1. FC Brno28981130:3235
11.České Budějovice28615727:3533
12.Bohemians Praha28941531:4231
13.SK Kladno28871321:3931
14.1. FK Příbram28771425:3928
15.Tescoma Zlín28681423:4226
16.Viktoria Žižkov28571627:4022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Děs to co předved Liberec na Kladně, může bejt rád za bod. S tímhle výkonem ani do uefy..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku my jsme s tebou,

neopustíme tě,

nikdy tě nezradíme,

bo my ti věříme!

Věříme a věřit budem,

že si klub nejlepší,

bojovat za tebe budem,

bo jsme tví fanoušci!

Baníčku, ty jsi s námi,

Baníčku, ty jsi v nás,

počítej vždycky s námi,

bo své fanoušky máš!

Reagovat
fabec1222

hm fanousky sice ma ale nema vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze o fanousky hlavne jde.....

Reagovat
AjaxFans

Furt lepší,než když někdeří nemají fans a ani výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Wow, Baník vstřelil dva, slovy dva, góly! Škoda že tři dostal..

Reagovat
honziss

Ještě takové góly... Ta obrana je fakt jak z župního přeboru...

Reagovat
smazaný uživatel

ono, když tam nebyl dřevorubec, tak to jakš takš šlo..potom už ne, když nastoupil, ty dva inkasované goly jsou toho důkaze

Reagovat
honziss

52. minuta - na hřiště přichází Aleš Neuwirth.

53. minuta - ČB střílí gól - T. Sedláček

58. -//-

Víc není co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, viděl sem to

Reagovat
smazaný uživatel

boleslav-plzen, haluzovy zaver jak prase.

zase jsme nezlomili prokleti domaciho stadionu.

jak rikal moderator, nejlepsi tym na body na cizim hristi, nejhorsi tym na body na domacim hristi.

pristi rok bych si vyprosil hrat jenom na souperovych hristich

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo kde je nejaka tabulka jara???

Reagovat
honziss

Tady..

(...)

16. Baník Ostrava, 5 bodů

Reagovat
Logan

trefné a zároveň smutné ...

Reagovat
smazaný uživatel

a zbytek?

Reagovat
honziss

Pro fandu Baníku je ten zbytek bezpředmětný..

Reagovat
smazaný uživatel

prave chcu videt o kolik vic maju treba naci postizeni klokani protoze to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

jeste tam maji chybu

Reagovat
smazaný uživatel

oni tam zapocitali totiz 16. kolo - banik-jab 3:1, tak proto

Reagovat
Shevchenko

Však jo, oni to berou jako druhou polovinu.

Reagovat
centos

Baník má na předposlední místo náskok nejméně pět bodů!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je rozhodne k pochlubeni

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je, že nesestoupíme... i když, ve druhé lize by byla větší prdel a menší šikana z řad policajtů a pořadatelů

Reagovat
centos

A ty výjezdy.. Fulnek, Karviná, Vítkovice, Opava.. to by byla paráda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a dukla, sokolov, čáslav a i ta sparta by tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Plzen skoda, byl bych nastvany kdyby o neco slo, takhle jsem celkem spokojen, ale 3x tycka/brevno , plus neustala herni prevaha a naprosto jsme v tom zapasu dominovali , skoda no Gol Bolky podle me platit nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl nějaký zvláštní no, ale díky bohu za bombu Limby!

Reagovat
$dolar$

To jo potesili me ze to nevzdali a sli do toho jeste naplno

Reagovat
smazaný uživatel

jj 90+5 minuta

Reagovat
smazaný uživatel

spis herni prevaha, co se tyce golovych sanci.

tohle je klasicky scenar vsech zapasu v boleslavi, drzime mic, hrajeme hovno a souper dava goly z rychlych protiutoku. skoda, ze nehrajeme jenom venku.

kazdopadne plzen zahrala skvele.

Reagovat
božský John

Nejlepší jee v naší lizéé ten náš Jáblonéc...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jste je rozdupali.

Reagovat
Dubov

A pak že jenom betonujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, škoda, no, ale tak nečekal jsem zazraky. Aspoň, že Libe a Bolka taky plichtili.

Reagovat
božský John

Hm, Poslední kolo se Zlínem hrajem my,tak když hrajou o tu záchranu tak by mohli hodit nějakou tu korunu aby sme jim to nechali...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
AjaxFans

Kdo je my?

Reagovat
božský John

Další 2 kola pro Příbram a Zlín

Příbram vs. Šiškoff

Zlín vs. Brno

Brno vs. Příbram

JABLONEC vs. Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Tj v prd*li. Příbram nad tym Žižkovem asi vyhraje...Zlín by mohl udělat Brno, jakože asi jo. Brno porazí Příbram, protože chce aby Zlín udržel se. Takže Jablonec rozhoduje...

Reagovat
božský John

A my máme málo korunek,takže Příbram spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

ko to vyzerá so Spartou po polčase? Podal som 1, dúfam, že nesklamú.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta je tragická, kompresory eště víc

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta aspoň tu a tam něco zkouší. Kompresory vyvinuly asi takovej tlak, že by ani šprcku nenafoukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na fotbalzive.cz nebo na na jakékoliv livescore - třeba tady na EF. Jinak 0-0.

Reagovat
risk je zisk

SLovan Slovan Liberec čest soupeřům a sláva nám Slovan Slovan Liberec

Škoda že jsme dneska remizovali ale jak se dívám na Spartu-Bohemku tak to taky vypadá na plichtu

Reagovat
božský John

SK Slovan pokakaný Koberec skončí 3...což je lepší,protože do LM by se stejně nedostali a v Evropský lize maj víc šancí...

Reagovat
risk je zisk

Bez toho pokakaného koberce stebou souhlasím

Reagovat
božský John

tak posranej no...

Reagovat
smazaný uživatel

"SK Slovan pokakaný koberec"...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je to vtipný

Reagovat
risk je zisk

Tak jak pro koho .

Reagovat
smazaný uživatel

oka, omlouvám se ti, pokud jsi přímo fanoušek liberce

Reagovat
risk je zisk

OK Omluva přijata protože jsem fanoušek Liberece

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák :(

Reagovat
risk je zisk

Jaksi nechápu.

Reagovat
$dolar$

Trapnej forek

Reagovat
centos

http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/fanousci-baniku-zustali-pred-branami.html

"Příznivci Baníku si nezakoupili ani jednu vstupenku v Ostravě při běžném předprodeji. Asi padesátka fanoušků se vydala přesto do Českých Budějovic, ovšem nakonec zůstala většina z nich před stadionem. Důvod? Lístek do sektoru hostů stál 190 korun, žádná vstupenka na jihočeském stadionu nebyla dražší...Několik minut po začátku utkání domácí klub nabídl baníkovcům vstupenky už jen za stokorunu, ovšem příznivci Baníku si pak stáli za svým a fandili týmu hostů za jednou z tribun."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zapomněl si dodat to, že Otepka skončil v baníku, jak sem už avizoval v únoru...

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste bez nejlepšího hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim byl dobrej, svědšila mu souhra se svěrkym, na jaře víc kecal, než hrál a prý měl problémy i v kabině, už neměl zájem hrát a chtěl se vrátit za rodinou do Příbrami....

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: svědčila

Reagovat
centos

Bez jarního Otepky se obejdeme. Ale jinak mu patří dík, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ted jenom zajímá, kdo bude tvůrcem hry na příští sezonu, Ruda pryč, Lukeš pujde....

Reagovat
centos

Koupíme vysoké útočníky a budem to nakopávat z obranné linie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale, Neuwirth to uprostřed jistí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se poseru, my prostě skoro nikdy nedáme víc jak jeden gól. Hra taky hrozná. Sice se snaží kombinovat, ale ty finální přihrávky stojí za hovno, stejně jako samotné vytváření šancí...a začínám mít celkem averzi na Kušníra.

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír náhodou hraje na svoje možnosti celkem dobře. Akorát ta koncovka Vždyť to by dal i gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně zbrklý, málokd yobejde obránce 1 na 1. Doufám, že v příští sezóně půjde Hubňa napravo a Hohender k Řepovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Že my vždycky uděláme z gólmana soupeře hráčem kola

Reagovat
$dolar$

Otazka na Spartany - Jak to vypada s pristi sezonou a postem trenera? Zustane Pepa?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jestli Křetinskýmu nepřestane kouřit, tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možný, že se to přenechá Haškovi. Nebo k němu koupit rovnocenného parťáka. Chovance to trénování nebaví to jde vidět.

Reagovat
$dolar$

A co takhle Petr Rada?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba naučí kluky sparťanský flámovat

Reagovat
smazaný uživatel

To uměj taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadalo na Kladně? Kdo měl větší převahu?

Reagovat
smazaný uživatel

My, Kladno. Bohužel neefektivita v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jste byli ale lepší než Slovan, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého pohledu ano. Liberec dnes nehrál dobře. Možná až po příchodu Keriče.

Reagovat
centos

Střížkovské trumpety se starají o atmosféru na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

ty trumpety sou děs a hrůza... je mi z toho

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se, s tím ať jdou do cirkusu!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zasr*ný trumpety

Reagovat
smazaný uživatel

To si objevil az v 28. kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě sem to teda neviděl, neslyšel jaktěživ.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvlastni, kdyz tam Strizkov jeste nikdy nehral

Reagovat
smazaný uživatel

hrál, pohár čmfs a dostali tam 5:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

To podstatu nemeni, pochybuju ze ten zapas moh videt a slyset i na letny ty slavny otresny Strizkovsky trumpety

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, estli tam byly trumpety, třeba jo, třeba ne ale já jen poukazuji na to, že střížkov na letné už hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou fakt strašný..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, estli maj k tomu noty či z hlavy.... Ale ted vážně...je to děs, hrůza...I když si pamatuju trumpetisty v kotli holandské repre ale to aspon přispívalo k atmosféře, tohle je jak pěst na oko...Btw, neveřím, že je na letné 6 tisíc lidí...By mě zajímalo, kde ty počty berou

Reagovat
smazaný uživatel

A to je tak skoro každý kolo, vypadá to tak na 2 tisíce...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná návštěva a ještě horší hra. Už na to ani nekoukám, bolí mě z toho oči

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoshek nebo jak se ten rudý bjec jmenuje ti jistě vysvětlí že jich tam bylo minimálně osm tisíc.-)))

Reagovat
smazaný uživatel

a bude jistě říkat, že sparta vyhrála zaslouženě a že hra připomínala hru Fc Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

No KDYBY dali už tu tyčku před pěti minutama...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Kadlec dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny permanentkovy pocitani divaku Sparty nema cenu ani komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi akorad debil ze??jinak si tvoje kecy nedokazu vysvetlit trapaku,ja totiz narozdil od tebe na ten stadion chodim a nekoukam jen na televizi a netusim proc to nevypadalo na 6 tisic,kdyz stadion ma kapacitu 20 500,coz znamena ze 6 000 je skoro jedna ctvrtina a to zaplneno urcite bylo

Reagovat
smazaný uživatel

a proč hned nadáváš, to neumíš říct v klidu? A nejsem sám, komu se ten počet 6 tisíc nezdál a za další, máš pravdu, díval sem se na tv pač jít na spartu, to by bylo moje utrpení, já tam na zajdu jen dvakrát do roka a to mi bohatě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

řepkoooooo???!!! Coooo!!! ty kuuu.vooooo!!! i když ten borec ho sejmul pěkně

Reagovat
fantomas

Snad poprvý v životě sem rád za výhru Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky. Zítra na Žižkově ještě o něco půjde

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak najednou?

Reagovat
fantomas

Prostě nechci, aby se titul uhrál takříkajíc sám. Doted o něj namísto nás (ne)bojujou soupeři, z takovýho triumfu bych se těšit vážně nemohl. Asi opravdu nejsem ten kovanej slávista, jak mi furt předhazuje Sterda. Nejde mi totiž jen o výsledky, ale o celkový projev mančaftu, jehož neodmyslitelnou součástí je i přístup k zápasům, a ten je na jaře přímo tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě přemýšlel, jestli máš něco proti Bohemce nebo proti Liberci, že ti za to výhra Sparty stojí. Ale jinak máš pravdu, titul v 96 jsme slavili po prohře Slavie (tuším v Drnovicích nebo snad Olomouci, někde na Moravě to bylo) a zdaleka to nemělo takovej nádech jako loni ta plichta s Jabloncem. Tak snad zítra ten bod na Žižkově uhrajem. Zase to uvidím až ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujeme 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Bod stačí, Liberec hrál jen plichtu.

Reagovat
Staenly10

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta děs a hrůza ale ten Kadlec, to je plejer, z něho něco bude jednou a já mu to přeju, je stejně skromnej a pracovitej jako třeba Morávek z bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom sem nedávno četl nějakej článek, srovnání Morávek vs. Kadlec. Bylo tam, že Morávek cítí dluh vůči klubu, kterej ho vychoval a podepsal, Kadlec řekl že prostě ne a že chce za každou cenu na Spartu. Prý Morávek je vděčnej, Kadlec "jinej než Morávek".

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Venca je frajer už podruhé mě usvědčil v tom, že televizi rozbíjet nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Veeeencaaaaa Kaaaadleeeeec To je přesně hráč, kterýho potřebujeme, škoda, že je takhle mladej.. Stejně by měl ale hrát až poslední půlhodinu a ne celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad spíš výhoda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, potřebuje hrát, ale všechno raději postupně..

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, on potřebuje hodně hrát, aby byl eště lepší...Rosa hrál v základu sparty už ve svých 18 let a i díky pravidelnému hraní se z něj stala hvězda....

Reagovat
smazaný uživatel

18 let je pořád něco jinýho než 16

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, kromě toho gólu skoro nic nepředvedl, zajímalo by mě jak by hrál kdyby měl za sebou ty barcelonský mimozemšťany...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by jako nemel hrat celej zapas? co to je za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ho hrát? Dyť nehrál nějak dobře, dal hezkej gól a zařídil nám vítězství, ale když přicházel na posledních 20 minut, tak hrál mnohem líp... Navíc je mu teprve 16 let, potřebuje sice hrát pravidelně, ale takhle se může zahltit..

Reagovat
smazaný uživatel

Zahltit? jak prosimte? ...na hrisit neni nijak horsi nez ostatni utocnici Sparty, tak proc by nemoh hrat porad? Kdyz je to navic jenom dobre pro jeho vyvoj cim driv zacne hrat na tyhle urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nemusí být dobrý.. je mu 16 let, puberťák, hraje proti mnohem silnějším obráncům.. Pravda může se otrkat, ale taky se mu ten fotbal může parádně znechutit. To, že je jeden z nejlepších útočníků je právě spíš ta smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ze hraje proti silnejsim obrancum? ...ma na to, je lepsi, prosazuje se pres ne, tak proc by mel sedet? Cim by si mel nechat fotbal znechutit?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosazuje se přes ně? Dostal se do jedný šance. Jinak hrál dost tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznavam, ze celej zapas sem nevidel, ale dokud dava goly, je jedine dobre ze hraje porad. Ty goly mu daj obrovsky sebevedomi a tou hrou mezi starsima, lepsima se jenom otrka - ani nahodou mu to neprinese nic spatnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se otrká je jedna věc, ale on hlavně potřebuje postupně nabírat zkušenosti, potřebuje si zvykat na tlak, potřebuje se dostávat ještě do většího počtu zakončení, aby se ještě víc otrkal, což mu samozřejmě v dorostu, nebo v béčku půjde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Hranim na urovni, kde je nejlepsi hrac akorat zakrni a nijak dal se nerozviji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on by tam sice hrál, ale postupně se začal dostávat do áčka. Právě třeba střídáním na poslední půlhodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

proti soupeřům jako zlín, střížkov, budějky, takovej ten suterén ligy, proti nim by měl hrát v základu, aby se vyhrál, takhle bych to asi viděl já

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je fakt. Ale stejně by měl být pořád jen alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to jo, nemůže 16 náctiletej kluk táhnout sám kolos, co se sparta jmenuje...ale zas, je to jejich nejlepší hráč asi ted momentálně..nebo spíš ne nejlepší ale golovej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Vaclav Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

omg Urban, určitá taktika jak sviňa kdyby aspoň hráli beton, ale vždyť ta jejich obrana byl průchoďák úplný, jen kdyby naši nebyli neschopný lemry....a ani jedna jediná střela za zápas na branku

Reagovat
F.Torres

hmm... za 90min si ani jednou nevystrelit na branu nebo aspon mimo branu to se jen tak nevidi...

Reagovat
božský John

Tak Jablonec sice vyhrál,ale zprostitutkovatělý Lyon mi tu náladu nějak kazí...

Reagovat
Arne

To jsou chudáci... Mohli bejt doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Arne

Ta banda ze Střížkova.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale tým hrající o záchranu, navíc s velmi pochybnou kvalitou kádru, nemůže hrát na Spartě otevřenou partii.

Reagovat
Arne

Nezlob se na mně, ale hrát tak jako oni a nevystřelit za celej zápas, to si označení chudíci zaslouží.

Reagovat
Staenly10

Bohemians musí prostě z ligy... To je fakt stašný,když si envystřelej na bránu... Urban .

Reagovat
centos

S těma trumpetama jsem to myslel spíš tak, že ta atmosféra ze strany Sparty byla jedna velká bída.. ale co už :)

Taky se mi to moc nelíbí, ale aspoň někoho tam mají. I když sem tam zaskandovat "Střížkov, Střížkov" by taky mohli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tůdů, tůdů.. to je stejně nějaká morzeovka

Reagovat
smazaný uživatel

Celá atmosféra po zápase s Brnem je úplně o ničem, připadá mi to jako by jsme měli furt zavřené tribuny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Sííídliště Střííížkov!! Sííídliště Stříííížkov!!!"...asi tak?? si pamatuji, jak na žižkově proti "nám" měli v kotli svoje málé žáčky a potom rodinné příbuzné hráčů...

Reagovat
centos

jo, třeba :) ti stejní byli dokonce v Liberci, pokud si pamatuju dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vencaaaaa Kaaadleeeecccc,,,,Vzdycky jsem myslel ze Viden bude vrchol ale ted je v ohrozeni(Nagano 98-Vichnar po SF s Kanadou)Vzdycky jsem myslel ze Michal Kadlec bude nejlepsi Kadlec co hral za Spartu ale ted je v ohrozeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak naprosty souhlas co tady rika Marty dle me by jsme si nemeli zvykat ze bude hrat kazdy zapas 90 min protoze kdyz je nekomu 16 tak se dle me muze dva roky nejak rozkoukavat ,dyt Rosa v jeho veku byl teprve Mistr v Dorostu ,,Ale nutno se na to podivat ocim momentalnim kdopak nam tam da gol??Suprove to ukazal tradicne Mara Kulic ja si ho vazim protoze nezpychl na prachach treba jako Maty a jezdi tam jenze sikovne se prodere k brane a pak v tutovce neda jak typicke ,,o kanonyrovi Holendovi nemluvim,

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dost mě taky zklamává Bony.. Ta jeho forma šla hodně dolů po tý nemoci, nebo co to měl.. Jak říkám. To je právě ta tragédie Sparty, že musí dávat góly 16-ti letej kluk, aby se mohlo doma vyhrát nad sestupujícím celkem, kterýmu fanoušci trubkama troubili na pochod.

Reagovat
smazaný uživatel

Trumpety byly hrozne,,,jinak nevim co mate proti Kusnovi me se celkem libi a jak rikate ze neumi si troufnout tak ja bych rek ze si obcas celkem dovoli,viz treba ten prunik doma proti Teplicim,samozrejme latka po Zdendovi Pospechovi je vysoko ale snad se ji nekdy aspon priblizi ale mam obrovskou radost jak se vypracovava Pamic to byla trefa do cerneho podtrzena,

Reagovat
smazaný uživatel

Já Kušníra nijak nezatracuju. Jen to co nedá je příšernost Dozadu dělá obrovský chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu se me nelibi to jest pravda ale prave ze se mi celkem libi dopredu no uvidime jak to bude s Hohenderem na stoperovi protoze zatim Repa s Hubasem jsou jedni z mala s kteryma v Evrope neudelame ostudu ale reknu vam hosi na rovinu pokud nesezenem strelce ano STRELCE tak nechci ani ty zapasy v Evrope videt ja uz mam dost tech nervaku nepromenovani sanci ,to se proste neda vydrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

To tu říkáme už asi rok a stejně nás nikdo neposlechne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to proste Evergreen a ja uz doufam ze sezenem nejakeho strelce muj vysneny tip je Andrej Keric,David Lafata tak doufam ze prijdou....

Reagovat
smazaný uživatel

A můj Pawel Brožek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja myslim realne ze jo to jsem taky moh rici Roberta Lewandowskeho to je muj suter z FM za Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara

Reagovat
božský John

Tak na Lafatiče zapomeň,vemte Koberci toho jejich Jugoslávce ,ať mam ve třídě klid...

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak je me opravdu ze Strizkova na bliti tohle neni tym hodny hrat prvni ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jestli v létě nepříjde KVALITNÍ, ale opravdu HODNĚ GÓLOVÝ útočník, tak to bude jako letos.

Holenda - neumí nic, dá max 2-3 góly za sezónu

Bony - skvěle podrží balón, obejde protihráče, ale gólový není

Venca - ještě moc mladej na to, aby byl jednička v útoku

Piroska - dá se o něm uvažovat, ale neviděl jsem ho nikdy zahrát celej match, ale vypadá slibně

Kulič - už by měl jít, odehraje někdy dobrej zápas, ale většinu sezóny patří mezi nejhorší hráče

Jeslínek - mám info, že odchází..bohužel, mám ho rád

Každopádně neměl odcházet Pečnik, doteď nepochopím proč neproměnili jeho hostovačku v přestup. Možná by se teď hodil i Došek, ale kdoví, třeba by se to zas nakopávalo jenom na něj a bylo by to ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Doska souhlasim ja jsem rad ze je pryc byly by to presne nakopavana jak rikas,takze jeste kopnout do rite Holendu,,,,,,Co hosi nechceme Vratu?? Naseho Boha

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me stve ze nemuzem zkusit sakra Folprechta,mlady kluk tvori v Becku hru a my ho nemuzeme aspon na par minut sakra vyzkouset,to same mi sere s Dolezalem na stoperu kdyz nebyl repa,,,sakra takovou skvelou juniorku mame jak nikdy predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát nevstupuj do jedné řeky...kdysi byl bomber, teď už ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

JJ vim navic by to byla nakopavacka zase,ale byval to kanonyr panecku Siegl-Lokvenc z toho sel strach ted prave spadli z Ingolstadem a prave ze se i obcas trefil v druhe lize myslim ze se asi vrati k Otrokum do Hradce,,bych mu to pral aby jim vystrilel postup,,ja chci tradicni kluby v lize a ne nejakou Caslav,Strizkov atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam chtěl víc slezských klubů, alespoň bych viděl Spartičku častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pral bych to hodne Opave a nebranil bych se Vitkovicim furt lepsi nez trebas Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Kam jde Jeslínek? U nás na Kladně udělal hodně práce, tak mu docela přeju

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nevím, jen jsem od jednoho kámoše, který se zná s ním a Krobem, slyšel, že už na to nemá nervy. Nedostává vůbec šance a nesedl si s Chovancem. Ale kam to bude, netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se menuje kámoš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlina Jeslinkova

Reagovat
smazaný uživatel

tak to gratulace!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne delam prdel Ne ze by to nekdo pochopil jako fakt tady ale vite jak bude tady redaktor Blesku a hned zitra titulek jak Praha ze:::::Jeslinek ve Sparte nehrava a vite proc ???Ma spatne spani z toho jak jeho sestra Pavlina obrazi Spartanske fandy

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ne zrovna kámoš, ale jeden synek z fora

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to Marty ten se zna s Krobem

Reagovat
smazaný uživatel

a já s jeslem... a prdel si nedělám, proto se ptám na toho známého

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takhle večer bych měl eště jednu vtipnou připomínku, kámoš byl včera na koncertě na tři sestry, předtím tam hrály nějaké kapely no a jeden fontman jedné skupiny, když vyšel na podium, tak nejdřív zařval na ten dav lidí "Zku.vená sparta!!!" Kámoš, slávista až za hrob se pousmál ale ten fontman posléze zařval "zku.vená slávie"..to už se kámošovi moc nelíbilo a ten dav lidí přestal chápat no a ten frontman to rozseknul tím, když na závěr zařval" Baník pyčo, baník pyčo FCB!!"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo hned by po nem neco letelo

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to frajer ten frontman, že si to dovolil zařvat v praze na koncíku

Reagovat
smazaný uživatel

To jo odvahy ma dost,me by zajimalo kdyby se v opacnem gardu to stalo v Ostrave Jedu tam 10.cervna na Slipknoty tak muzu s kamaradama vyzkouset sborove SPARTAAA PRAAAHAAAA,,, nejede tam nekdo take ?Listky jeste sou...

Reagovat
centos

nezkoušel bych to

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, Ostraváci tohle neumí vydejchat :))

Reagovat
smazaný uživatel

Chachar měl koule no

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha MISTR LIGY !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi a uz je to tu zase ,no nic sklopme hlavy a pogratulujme jednooke ,kulhajici Slavii ,,,,my jsme bohuzel slepy a po obrne

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád udělal menší anketku, pokud možno.

Chtěl bych vědět jaký poměr zastoupení tu mají Slávisti a Sparťani. Takže pokud jste Slávisti, tak reagujte tímhle smajlíkem pokud Sparťani, tak tímto Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle smajl vystihuje koho prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostavu a Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

To je sabotaz My te dame ke zdi No ja myslim ze to predstavuje Ultrass Strizkova smejici se deti

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tu neni smajlik s trumpetou, to by byli Strizkov ultras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho. Asi 25 let. Možná 26.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jasnej Už se těším na další sezonu jak vám to vrátíme i s úroky

Reagovat
smazaný uživatel

Nastala nová éra. Éra, za kterou jsem do jisté míry rád. Éra, kdy o titul bojuje více týmů, mezi nimi i Slavia. Teď jsme ho dvakrát získali (ten poslední krůček už snad uděláme, pokud ho za nás neudělá Sparta sama), příští rok nemusíme - anebo můžeme znovu. Skončila doba, kdy patnáct účastníků ligy převyšoval jeden tým, který měl "neomezené" prostředky k zisku titulu, a už předem bylo jasné, že pokud neudělá nějakou hrubou chybu, tak si ten titul zase nějak koupí - nemyslím zrovna u rozhodčích, o tom teď nehodlám diskutovat, myslím hráče, tréninkové a motivační možnosti, podporu diváků, atd. Možná tu tenkrát bylo 15 mizerných týmů a jeden, co trochu hrál - a teď je tu 16 mizerných týmů. Nešť, pro mě je takovýto souboj o ligový titul mnohem zajímavější, než marný boj patnácti trpaslíků s jedním gigantem, snad jen v těch Europohárech by se mělo tahat za trochu delší konec špagátu.. Startovní čára je teď přibližně stejná pro více týmů, snad možná Slávinka je malinko více vepředu, ale určitě to není nijak nedostižný náskok. Takže když nám to příští rok natřete, pogratuluji vám a řeknu, že jste odvedli dobrou práci. Stejnětak pogratuluji třeba Olomouci nebo Plzni, prostě mistrovi. I když samozřejmě doufám, že ostatní budou gratulovat červenobílým barvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a baníkovci maj tohle za smajl: ... ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

tak, jsme přeci modrobílý a i ten smajl zatím vypovída, jak se ted cejtí fanoušek baníku

Reagovat
$dolar$

Zatim jsi tady jedinej chachar

Reagovat
$dolar$

200.

Reagovat
$dolar$

..pro Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim pratele,dam vam svoje dojmy a pojmy ze stadionu....hruza,des,porod a ja nevim jak jeste mam tenhĺe zapas hodnotit - proste utrpeli jsme vitezstvi.K vykonu "bohemky" je to ze opet predvedla ze nema v lize co delat a jen potvrdila ze nase liga cim dal tim vic potrebuje redukci maximalne na 12 tymu.

Ted k nasemu vykonu - bolely me oci,vazne.Tak jsem se dneska nudil ze jsem celou dobu premyslel jak bych pres leto udelal redukci a prestavbu tymu,protoze dnes mi opet hraci jako Kulic,Kusnir,Berger a dalsi predvedli ze u nas nemaji co delat...Kulic predvedl opravdu hruzu,ale i pres tu hruzu si vytvoril 2 sance pricemz tu druhou proste mel promenit No az na par peknych strel Bergera (nicim jinym prospesny neni),tyce Zemana a palice Kulice prsote des.Nebyt geniality Venci,opet jsme ztratili body...

Z dneska je to vse,ale jeste posleze pridam nazor na nasi restrukturalizaci

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální byla spíš ta přihrávka Pirosky

Reagovat
smazaný uživatel

no to kazdopadne taky,ale kdyby byl na miste Venci kulic,nedal by to...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je fakt .. jinak jsem rád, že Sparta dala gól tak jak dala a né po vymyšlenym rohu

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mam myslenky uplne jasne prvni zacnu jasnyma odchodama:Matusovic,Kulic,Holenda,Kozacik,Huber

Sestava:Blazek(Jarda me dela obrovskou radost,je to proste zase stary dobry Jarda)---napravo to je tezke ale asi Hubas(hraje famozne na stoperu a pokud se rozehraje Hohender muze jit napravo,dokud nemel v derby zdravotni problemy tak Sventa v prvnim polocase dozlova vymazal)----Hohender(doufam ze nezklame)----Repka(neni co dodat,best player)----Pamic(Obrovska radost z vykonu co predvadi,stale se zlepsuje a verim ze jeho drive dopredu bude skvely)----Klada(na DM je supr navic podpori utok)----Kucka(CM--trosku stagnuje ale zaslouzi si stejnak jednicku podrzenou hrac ktery ma snad vse a je to hlavne bojovnik takove ja mam rad nejradsi)----RM---Zofcak(Myslim ze Igor je trochu jako na houpacce ale verim ze se ustali)---LM(Zemak pokrok velky oproti podzimu verim ze vyvoj poroste )-----UTOK????Bony(do kombinace idealni hrac,verim ze kdyz prijde strelec tak vynikne)---Lafata,Keric(buh vi kdo prijde ale pokavad Karl stale je na prachy a milerad prodava hrace do Sparty tak by to mohlo vyjit o nasem Mirkovi ani nemluve a Lafatu by nam moh strelit),,,,Lavicka urcite nechat:Vacek,Kadlec,Husek,Berger,Krob,Piroska,Svenger,doplnit hraci jako Folprecht,Valicek,Dolezal,Glaser,Sus,,,,mozna zkusis zabijaka z Dorostu Putze ktery je suterem i v repre U-18,,,proste vyuzit toho ze mame nejlepsi mladez jakou jsme nikdy nemeli ,vyuzit toho ze v repre mladez cim dal vice Spartanu a vyuzit toho ze Beckou hraje paradne...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel jsem na lavce nechat Kusnira a Petera

Reagovat
smazaný uživatel

no mam prave trosku odlisnejsi navrh...

Brankar: jednoznacne BLAZEK, protoze je zase v te sve stare forme - supr.

Prava obrana: no tady HUBNIK ano,jenze je problem, ze on neni ofenzivni.Na stoperu hraje skvele,smerem dozadu by si sve odehral i nastrane,jenze...takze se nabizi reseni,privest stejny typ jako je PAMIC

Leva obrana: jednoznacne PAMIC,zapas od zapasu lepsi a kolik toho nabeha ale potrebuje zlepsit prihravku a hru pravou nohou

Obrana stred: REPKA a HOHENEDER (kdyz nezklame),jinak samo HUBNIK

Defenzivni zaloznik: toto je hodne diskutabilni,protoze si myslim ze v polovine zapasu v lize tento post ani nepotrebujeme,jinak zrejme KLADRUBSKY

Ofenzivni zaloznik (tvurce): jednoznacne KUCKA

Prava zaloha: ZOFCAK ano,ale potrebujeme zde jednoznacne alternativu,jelikoz Zofcak podava sinusove vykony

Leva zaloha: je tady otazka jestli se konecne pres leto da do kupy PETER a zacne neco hrat,protoze ZEMAN zahraje dobre jen 1 ze 3 zapasu a hodi se spis zatim jen jako alternace,ovsem i tak musi dostavat prilezitost

Utok: nebal bych se zkusit PIROSKU protoze se mi zatim pokazde libi a k nemu bych postavil BONYHO,neni to sice suter,ale do kombinace je vynikajici...

Lavicka: Svenger,Krob,Husek,Zeman(jestli se do zakladu propracuje Peter),Zofcak (v pripade koupe krajniho zaloznika),Kadlec (zatim schopny kvalitne odjezdit jen puli)

Odchody: Kusnir (v obrane casto hori,spousta zkazenych prihravek,i kdyz se snazi podporovat utok stejne to neni kvalitni),Huber(nema u nas sanci),Matusovic(vcera bylo pozde),Berger(za to kolik mu platime tak je absolutne ztratovy,je nam prospesny na hristi dohromady z 90ti minut sotva 20 a tak draheho nahradnika opravdu nepotrebujeme),Kulic,Holenda(ti dva uz meli byt kurva pryc loni),nejdulezitejsi odchod - Chovanec!!!avsak Hasek s Kmochem pokudmozno zustat,kdo za Josého?nebal bych se Zemana,Uhrina ml. jsme si nevsimali

Prichody: pravy obrance ofenzivne ladeny(v nasi lize takovy neni takze chledat bud v Polsku ci v Chorvatsku nebo Rakousku),pravy zaloznik(napada me Pitak),utocnik (Lafata by se snad u nas mohl zvednout,nebo se nebat vrazit prachy do Kerice,ci v pripade bezedne kapsy koupit Pavla Brozka z Wisly)

Reagovat
smazaný uživatel

k odchodum jsem zapomnel pridat Kozacika a ohledne becka zatim nemam prehled,ale je vynikajici ze je ve druhe lize a behem sezony zejmena pri domacich zapasech s velice slabyma souperema bych se nebal nekoho z becka zkouset

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou se mi v CSM splnila noční můra, Sparta B v první lize na úkor padající Slavie, tfuj, radši nevzpomínat

Reagovat
smazaný uživatel

V CSM se děli dobrý věci někdy Já třeba vyhrál se Spartou B i ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli jsi hrál za Slavii, tak máš asi nastavenou myš pro leváka a klikáš obráceně tlačítka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Není možný, aby v CSM vědomě sestoupil se Slávií, notabene při postupující Spartě "B". To musela bejt nějaká technická závada na hardwaru, třeba přenastavený tlačítka na myši.

Reagovat
smazaný uživatel

Sbíral jsem tituly za Olomouc a v poslední sezóně, po který jsem odešel po neúspěchu v LM (opět) do Lokomotivu Moskva, se to stalo ... taky se staly věci jako, po 10kolech Newcastle první , MU poslední v tabulce, na konci ligy jsem o bod nesestupoval a MUvyhrál jasně titul ... asii holt nejsem ten správnej manažer, zkusim si sehnat simulátor kondičního trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze nove fotbalove vedeni,ktere se ujme vlady v cervnu bude mit koule na to aby omezila pocet klubu v lize protoze kazde skoro kazde kolo je dukazem ze je to potreba vic nez dost,a zaroven by se tim vyresila jak financni otazka tak i navstevnost by se mela zvednout.Do druhe ligy by mel jit Zlin,Zizkov,Pribram,Bohemka,Kladno,Budejovice a naopak postoupit Bohemka 1905 a Slovacko,ktere to koupi od Caslavi.Tim by liga mela teda 12 tymu, ubylo by 6 kol,ale zase o to vetsi vahu by mel pohar CMFS.Tymy by se zkvalitnily a snad by se tim zvedla i navstevnost.Co se ale musi konecne pro navstevnost udelat - zrusit nesmyslne terminy nedele vecer a pondeli a nechat to klasicky na sobotu a nedeli podle potreb klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Přinejmenším s tou sobotou a nedělí jednoznačný souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam nebyli Budějky, tak by v Jižních čechách neměli prvoligovej fotbal, a to by byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne tam prijde sotva 3 000 lidi,ale na hokej chodi pres 5 000...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by vyšší kvalita tam ty lidi přilákala.. Já už jsem svých 12 psal. Klidně bych se nebál ani Hradce, protože ve východních čechách taky nemají 1. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec - zase

Reagovat
smazaný uživatel

jak vystizny je dnesni zapas jako cele jaro...prvni gol ramenem,druhy gol vlastni,ale co uzijte si to,stejne my bychom si ho nezaslouzili.Gratulace do cirkus eden

jen technicka otazka - zajimalo by me jak je mozne ze choreo co jsme na zizkov meli my nam bylo u vstupu zabaveno a zniceno poradateli,ale slavistum v pohode dovoleno?

Reagovat
centos

asi dvojí metr, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dodam i vystizna situace pri tretim golu,i kdyz kolohnat Fort to pak udelal moc hezky - ale ten odraz jen se potulne uz usmivam a doufam ze se Zizkovem spadne i Zlin

Reagovat
centos

A já zas, že to nějak vykopou a pošlou tam tu Příbram, když už nikdo jiný nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

příbram ne,ty sou rozhodně lepší než viktorka nebo zlín..

Reagovat
centos

Pro mě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

co maš neaký komplex se Zlína nebo co ..

Reagovat
smazaný uživatel

To jste si svým hovadstvím zavinili sami

Reagovat
smazaný uživatel

hovadstvím??jestli narazis jen na ten jeden delobuch jako na hovadství tak ten navic prisel az po 3 kolech po nasem zapase na zizkove...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, měl jsem na mysli dlouhodobou vizitku supportu Sparty

Reagovat
centos

Co, že nemohli pronést choreo? Vždyť je to úplný nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec............

Reagovat
smazaný uživatel

teda myslel jsem ze nejste tak ubozi aby jste pri oslavach titulu vytahli vase otrepane vyrazy smrt sparte a jen co sparta lehla popelem,jen co tam vsichni chcipli...samozrejme komentator nerekne ani slovo pritom to sborove zpiva skoro cely stadion,ale staci aby 50 lidi rvalo jude slavie a to jsou hned spartani ubozaci kteri nepatri na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, že tě baví furt řešit také maličkosti..

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak sou nektere veci ktere ti proste vadi,zvlast kdyz ti pak komentator rekne ze tohle jsou skveli fanousci,nejlepsi v lize a takhle se ma fandit a podobne vyplody co slychavam pri prenosech slavie,pak se div ze cim dal vic lidi skanduje na letny jude slavie...

Reagovat
Logan

Sklapni a uzivej si tu atmosferu oslav titulu a krasneho fotbalu, ja vim, vyhravat v polocase 3-0 je nahoda, goly byly nahodny, takze vlastne cely titul je nahoda....gratuluju Ivosku

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave ze ty at reagujes jak reagujes stejne je to to same hovno.Nechtel by jsi nekdy uvest to co skutecne pisu??

Reagovat
Logan

Ano napsal si si ze prvni gol byl ramenem ... coz je pravda, nybrz kdyby se to stalo sparte reknes ze to byl spravny duraz ve vapen ... druhy gol byl vlastni, ale samotna akce byla pekna a ze za tim zizkovakem stal uplne volny nas hrac ti nejak uniklo... a treti gol opravdu nebyl myslen tak jak to vyslo, ale tak to obcas chodi ...

Reagovat
smazaný uživatel

kdybychom my dali gol ramenem cos se nikdy nestane,rekl bych proste haluz tak jak to vzdycky delam,ja si nic o vlastnim tymu nevymyslim a vzdycky kritizuju predevsim sam svuj tym...tak jak to bylo treba v olomouci tak si tady nevymyslej nejaky zplodiny a proc druhej gol beres jako automaticky ze by se to dostalo k tomu hraci za nim?to to ten obrance treba namohl odkopnout jinam ze?takova moznost urcite neexistovala a nebyla fyzikalne mozna...ale o to nejde,rikam uzijte si to,dokud je stesti blby

Reagovat
smazaný uživatel

kdybychom my dali gol ramenem cos se nikdy nestane,rekl bych proste haluz tak jak to vzdycky delam,ja si nic o vlastnim tymu nevymyslim a vzdycky kritizuju predevsim sam svuj tym...Říká se, že každý odsouzenec projde ve vězení proměnou, kdy sám sebe přesvědčí o nevině. Sparta je takové tvoje vězení

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je moje LASKA a nic jineho to si pamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, láska zaslepuje

Reagovat
smazaný uživatel

no ze zacatku to tak zrejme bylo ale ruzove bryle uz dlouho nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Já takovým věcem nevěnuju pozornost...nebudu brát vážně co říkají tihle ČT komentátoři...to pro mě není důležité...Ať si seshitky fanděj jak chcou, mi je to jedno a jude Slavie budu řvát pořád taky - ze zvyku...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych nereagoval kdyby se nesrali za nase pokriky do nas,tak jako se neserou do ostatnich,ale o to vic to jude slavie budu rvat,nejen ze zvyku,ale hlavne z uprimnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A z vlastní hlouposti. Lituju tě

Reagovat
irik

V tomhle má, káma, pravdu. Spartu lynčují za co sláviji ne, a tak to prostě je, možná to nemá cenu řešit, ale opomíjet to je chyba. Ale to je holt úděl vítězů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč pořád.

Reagovat
fantomas

Chápu, že si na tu euforii už nevzpomínáš, ale stejně jen uboze plkáš, nic jinýho.

Reagovat
Logan

Brabec to je hrozny traged ... ja uz ho tam nechci, at zase zacne hrat poradne ...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to prece reprezentacni obrance ne?teda alespon toto chtel slavisticky narod pri poslednich zapasech repre

Reagovat
Logan

no tak s tim jsem nesouhlasil nikdy ... ani na podzim na repre nemel ! ja jsem tam chtel Sucheho, to ano, ale Brabce ne ... Suchy Simunek je pro me stoperska dvojice ktera by se mela zkouset v repre ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, a na Liberec to vidím s dorostem

Reagovat
M11

gratulace Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak za ty řeči u rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vaniak to tam řek naprosto správně.. jinak gratulace slávistům,gambrinus liga mě letos moc nebavila ale slavia zůstala mym favoritem..

Reagovat
Dubov

Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Slavie zaslouženě,ale jinak GL jeden z největších hnusů letos! G-liga=

Reagovat
Dubov

pod tohle se klidně podepíšu

Reagovat
centos

Jednooký mezi slepými. Gratulace.

Reagovat
irik

Nemám je rád .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu jak se museli cíti, když byli věčně druzí...na slavící slátaniny se nedá koukat...z našeho pohledu, abych nebyl tak neslušnej :))

Reagovat
smazaný uživatel

MISTŘI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát, jak to tady spartan ivošek nemůže unést, že slávie je mistr...Mě je to fuk, já jim to i přeju, jednooký král mezi slepými a doufám, že druhej bude liberec a třetí jablonec

Reagovat
irik

Tak teď si to Spartě, Sparťanům a Praze nandal .

Reagovat
smazaný uživatel

já vím a sem na to hrdej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Sigma třeba ?

Reagovat
smazaný uživatel

pač vás za tejden porazíme

ale jinak i sigma udělala veliký pokrok oproti minulých let

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Já nevím, v rámci ,,Moravy" by ste nam to mohli pustit, ale zas na druhou stranu, kdy v zápase Baník - Sigma bylo něco vypuštěno, nebo zmanipulovanýho...

Reagovat
smazaný uživatel

právě a i snad by mohla bejt dobrá, divácká kulisa

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Hraje se to kdy, v neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

čověče, v sobotu ve 3 odpo, budu mít hodinu na přesun ze svinova na bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pr... Zrovna mám zápas. Škoda, loňskou sezonu to Hartig trefil na Bazalech, snad ho teď někdo taky napodobí. Ale bude to těžké, musíme využít torloženosti Baníku, ale zas pro vás bude hrát, to že to je posl. domáci zápas, a bude trochu navštěva. Jenže tyhle dva kluby si nikdy nepomohli vzajemně a asi ani letos tomu tak nebude. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám taky v ten den zápas, už od 10 ale baník, naposled doma, to musím vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí, ať je to pěkny fotbal a s dobrým koncem

Reagovat
smazaný uživatel

výhra baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý si to přebere podle svýho

Reagovat
irik

Jinak, když o českému titul rozhodne Fořt, tak to už o nečem svědčí ... .

Reagovat
smazaný uživatel

a když zápasy Sparty rozhoduje šestnácti letý kluk, tak je to v bledě modrým

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tady si nemá kdo co závidět, jenom vy nám závid tě Neuwirtha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svědčí o tragičnosti ligy úplně stejně

Reagovat
Berbatov9

Přiznavam, jsem Sparťan. Slavia si titul rozhodně zaslouži aspon na podzim hrala nadhernej fotbal a když udělala chybu Sparta toho nevyužila.Takže gratuluju k titulu ale zaroveň se musím zastat ivoška. Na tom jeho : 50 000(nevim jak to tam bylo přesně) lidí řve Smrt Spartě a nic ale 50 lidi zařve JUDE SLAVIE a hned je problem přeci jen něco je.Ale o tom to přece je, že jedna strana hecuje druhou. Bez toho by tu nebylo 75 % diskuzi o GB

Reagovat
smazaný uživatel

a když spartan řve "polský židi" a "SMRT BANÍKU", to je správně, co? Taky proti tomu nikdo neřekne ani pfn a vy se tu můžete pokakat, že komentátoři přenosu byly sticha, aby si diváci užili tu atmošku ale nestihli už zakecat ten chorál"jen co sparta lehla popelem.." A když sme u toho, kolikrát víc slyšíte v tv? JUDE SLAVIE či JEN CO LEHLA SPARTA... ? Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

řvát smrt spartě je hooodně dementní, to snad každej soudnej slávista (jako já ) uzná.. Ale ty voe, JUDE SLAVIA je trochu silnější kafe, když je jasný na co se ten pokřik odvolává..

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, řve se to sto let a řvát se to bude dalších sto let, tak proč ted z toho dělat takovou vědu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to humus.. ALe v Edenu to Slávisti vyřešili hodně pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

to už si nevzpomínám jak....

Reagovat
smazaný uživatel

Začali řvát Jude Slavie a celej stadion to přeřval na všude slavie takovým způsobem, že i ten sparťanský pokřik vyzněl jako všude Slavie Do konce zápasu už to nebylo slyšet ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50 000 na Zizkove?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, 90 000 fans, nezapomen, si v česku na žižkově

Reagovat
Tomanatura

Neviděl jsem zápas Slavie od remízy v Budějovicích, předtím jsem viděl jen Violu. Holt, GL už mě nebere a i když jsem byl odmala slávista, je mi ten úspěch docela fuk.

Nicméně, zasloužila si ten titul?

Reagovat
smazaný uživatel

jednooký král mezi slepými, asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnim zápase bys viděl všechno. První půle - jasná nadvláda Slavie, když hráči hrajou, je o parník před zbytkem ligy. Druhá půle - chyby Brabce, nedůraz, pomalost, lenost.

Reagovat
Logan

Pod to se podepisu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz hraci chteji tak jsou o parnik pred celou ligou a to chteli na jare schvalne jen sotva 3x??hrali jste dneska tak dobre predevsim diky tomu brzkemu golu ktery vas uklidnil a siskov znejistil.Jinak jsou vase vykony za cele jaro o nic lepsi nez ostatnich

Reagovat
smazaný uživatel

sám si to potvrdil - "hráli jste dnes tak dobře" ... co se týče zbytku, letos bych titul nedával

Reagovat
smazaný uživatel

MISTR LIGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Berbatov9

Autor Expresu je asi Slavista jinak by asi normalni člověk na nestranou stránku o fotbale napsal Slavia obhajila titul ! (myšleno na ten vykřičník :D :D :D )

Reagovat
smazaný uživatel

MISTŘI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii. Ale po velmi dobré podzimu mě hodně zklamali. Jak se říká, byli jednoocí mezi slepými.

Každopádně v létě má Slavie před sebou hodně práce, s takovou by se určitě do základní skupiny Ligy mistrů nekvalifikovala, což by byla ohromná škoda, protože jednodušší cesta už nikdy nebude...

Závěrem snad jen to, že trapnější ročník Gambrinus ligy snad ani nebyl, tu ligu už může hrát fakt kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že podle posledních 2 zápasů v lize je vidět, když chtějí a zaberou, tak to zase jde. pak je otázka, proč to 5 týdnů nešlo.

Především je nutné najít náhradu za Suchýho, ale nikdo srovnatelnej v lize není. Pak se to chce pojistit na DM, Trapp sice ukazoval, že by mohl být dobrej, ale neni nikdo místo něj a Cissé je neuvěřitelně línej lempl. Brabec se musí probrat, ty chyby bych čekal od 17letýho juniora. Chce to taky pořádnýho doktora, to už neni možný mít zase takovejch zraněnejch - vždyť máme 4, slovy čtyři, pravý beky a stejně byly zápasy, kdy tam musel Hubáček.

Chtělo by to tři, čtyři posily (k těm už jistejm), DM, stoper, možná útočník pokud se nechytne Pekhart a gólman, třeba takovej Kuciak. Nejlíp mít zase štěstí a sehnat někoho jako byl Tavares, ale toho se možná v lize už nedožijeme. Ten váš Marek je na prodej?

Reagovat
smazaný uživatel

co treba to ze doma Budejovice a venku Zizkov je tak trochu slaba kava??

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase vymejšlíš za kokotiny? Když Budějice vybojovali bod se Spartou, tak si měl na trenkách hnědou rallye čáru, jak je to hrozný. Na Slavii přijeli s tim samym a prohráli. Brno hrálo hovno a porazilo nás. Já psal o tom, že prostě se někteří frajeři rozhodli makat jen když se jim chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám mnoho trapnějších ročníků, zejména těch okolo cinklýho jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v krátkosti.

Budějovice no comment, tato sezóna je už zabítá, s tím jsem se smířil. Ale straší mě pohled do budoucna, kádr se nám rozpadne a pokud jsme se v minulosti spoléhali na mládež, tak teď snad ani nemůžeme, protože nám v tomto ohledu ujel vlak, výchovou talentů jsme byli vyhlášení, ale ta doba už je dávno pryč.... Je tam pár šikovných fotbalistů, ale s tím, co jsme vychovávali před lety, se to nedá vůbec srovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

je to bohuzel tak

Reagovat
Tsigi

Mičola měl dobrej souhrn po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky se mi libil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vidím, jak stojiš při baníku..v dobrém i zlém... Já se snažím bejt optimista furt, když se vyčistí kabina od "údolí sviní" jako to měla před lety sparta v podobě zelenky, blažka, poborského, tak by to mohl bejt starej, dobrej baník, co by mohl hrát do 4 místa, neříkam na titul ale na špičce ligy jo....

Reagovat
smazaný uživatel

Stát při klubu a podívat se na věci reálně se nemusí vylučovat. Někteří sparťani si taky 2 roky zpátky říkali, jak jsou na tom dobře, že maj double a podobný kecy a nedbali na slova, že maj kádr o ničem. Jak to pokračovala ví každý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, i já sem tragickej vůči baníku, že někteří to odchodí, že hrajou tužku ale jen mě štvou fans, že když se týmu daří, tak se hrdě bijou do srdce, jaký to sou baníkovci a když se nedaří, tak hlavně naházet co nejvíc špíny na tým Zas tak špatnej tým nemáme, jasně, problémy jsou, hráči odejdou ale když dokázal třeba jablonec hrát o špičku s "bezejmeným" týmem(neber to jako urážku johny ), tak proč by to nedokázal baník příští sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sry, ale Baník má hodně slabej kádr a teď ještě dost hráčů půjde. Nevim koho tam máte z juniorky, ale potřerujete posílit na tolika místech, že to se nedá zaplácat z vlastních zdrojů, ne pokud chhcete hrát na špici. A prachy na nákupy nemáte (i kdyby jo, tak co tady koupit?).

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec taky prachy neměl a jak šli nahoru...uvidíme, jak to bude vypadat příští sezonu ale zatracovat baník nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec do toho narval velký prachy v létě, došly v zimě a proto škrtali na platech. Ale velká jména jim zůstala. Někdo půjde pryč, to je jasné, ale oni maj na svý potřeby kádr dost širokej.

Reagovat
smazaný uživatel

velká jména jest Lafata, jinak Haurdiče, Pavlíka a další skoro nikdo neznal před sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neznal Petra Pavlika, jakoby nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho neznal a to sleduju fotbal dlouhou...Asi nebyl tak výraznej předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Hrával za Synot, za Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevím, nepamatuji se...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl za Brno nominovanej na gol tydne. Dával v přimem přenosu, nevim komu, hlavou ze zadu. Jako zátýlkem nebo týlem. Bylo to v nominaci na gol kola tuším no.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, fakt? Já vím, že v brně byly experti na gol z dálky či pan fotbalista Polách, ten dával luxusní goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Pavlika byl centr z autu nebo z kopu, a on to něak trefil divně, to letělo hodinu, posralo by to sto much, letělo to přes celou bránu, a spadlo to tam

Reagovat
smazaný uživatel

no, kouknu na youtube, jestli to tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Nenašel sem to, ale třeba na fotbalzive, nebo na brněnským strankach to bude. Někdo si to určitě pamatuje doufám, že jo?

Reagovat
soukup

Polách tu je pořád, ale nevím kde bereš že je expert na krásný góly, kromě toho gólu Spartě žádný pěkný góly nedal a tudle sezónu dal snad gól z dálky jenom Střeštík

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel všeobecně....ne jenom za tuhle sezonu..a polách mi je celkem sympatickej..

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata pred sezonou rozhodne znamej byl, kdyz hral i za reprezentaci

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dyt já říkal, že z jablonce byl hodně známej Lafata, že další sem moc neznal...

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, blbe sem ten prispevek pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si opravdu myslíš, že příští sezónu budeme hrát o špíčku? Taková naivita. Ten tým potřebuje kompletně přestavět, to nějakou dobu potrvá. Co jsme stavěli, se sesypalo jako domeček z karet. Je potřeba začít odznova. Jako první by však potřebovala vzkřísit práce z mládeží, to je základ...

Navíc nejsem moc spokojen s tím, co vedení chystá třeba na trenérský post, oslovili dokonce nějakého Pivarníka z Prešova, to je vrchol. Místo toho, aby se snažili přivést někoho, kdo ostravské prostředí dobře zná, ví, jak to chodí v klubu, tak jednají vole s nějakým borcem z Prešova, co je stejně kvůli financím odmítl. A to prý chtějí oslovit Brucknera, Hřebíka a spol.

Jedině Látal nám pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Pivarník, z Olomouca, bývalý hráč Sigmy, HFK a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a je to švagr Vaniaka tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Látala a Vrbu, sám Vrba se toho nebojí..., Ohledně juniorky, vím, že to byl kdysi vývozní artikl Baníku ale nemůže se furt dařit, ted jsou na tom v juniorce nemastně-neslaně..Dále, odejdou "opory", to je známá věc a když někdo příjde, tak nejspíš budou kvalitativně hodně pod bodem normálu, s tím už sem se taky smířil ale když se tam udělá dobrá parta, ti hráči budou bojovat jeden za druhého a budou táhnout za jeden provaz, proč by nemuseli bejt příští rok příjemné překvapení ligy? Proč je hned odsuzovat? Éra, kdy sme byly třetí a ted na podzim druzí, to je za námi a nejspíš to dlouho nebude ale pokud se splní to, co sem napsal, to 4-5 místo může bejt v jejich silách...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale v tomto ohledu jsem spíše skeptický. Podle mě budeme v klidném středu, někde kolem sedmého - osmého místa. A třeba za dva - tři roky, až se klub opět uzdraví, se bude bojovat opět o přední příčky. Ale to jen za předpokladu, že bude mít při ruce správné léky, což by mohl být kámen úrazu.

Reagovat
centos

Na příští sezonu to taky moc nevidím, i když někde kolem těch pohárů bychom skončit snad mohli. Hlavně to chce nepodělat to úplně zezačátku trenérem. Vybrat nějakého tvrdého stratéga a začít budovat nový tým. V Baníku je teď hodně mladých hráčů, snad dokonce i srdcařů (ten Mičolův rozhovor se mi v tomhle ohledu hodně líbil); pokud se k nim koupí (mno..) někdo zkušenější, bude na čem stavět. A jestli se objeví někdo, pro koho nebude samotná hra za Baník čest, tak ať si jde. Ne ho furt posílat na hřiště.. Baník ani teď nemá špatné fotbalisty. Na Bučkovi, Rajtoralovi, Ličkovi, Mičolovi, Pavlíkovi, Zawadovi a možná i Váchovi a Hablem bychom mohli stavět, ti mají velký potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pravda ale vedení FCB se bude nejspíš snažit prodavat rajtyho, mičolu...Peníze by za ně dostali dobrý...No, budu zvědavej, jakej tým nakonec vyběhne k 1. kolu podzimní částil ligy 2009/2010

Reagovat
centos

Třeba nás překvapí, půjdou si kleknout s prosíkem k Hyundaii a peněz bude dostatek :)

Reagovat
smazaný uživatel

anebo dovezou levné zboží-hráče přímo z Jižní Koree

Reagovat
centos

To není zas taková utopie: Není to dávno, možná rok a půl, co se spekulovalo (Baník snad dokonce i nějaké Korejce zkoušel), že Korejský hráč v dresu Baníku by se rovnal sponzoringu. Ale nevím, co je na tom pravdy.

Reagovat
honziss

Tak zrovna Látala bych nenazýval nějakým "spasitelem". Ještě k tomu jediným.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude jediný dostupný "spasitel".

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme všichni: RŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮDA OTEPKA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

333. pro sobotní odpolední derby de la Morava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Zlín - Brno?

Reagovat
Staenly10

Joooooooo. Uff,nakonec jsem se o ten titul bál,ale po zápase s Budějkama to bylo daleko lepší a taky sme to zvládli.

SKS !!

Reagovat
fantomas

Vřelé díky ivoskovi za upřímnou, srdečnou a mimořádně procítěnou gratulaci k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja vzdycky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale tobe to preju

Reagovat
fantomas

To mě těší... zato já si přál trošku zaslouženější a především vybojovanější titul, než je tento. Ten se totiž opravdu uhrál vlastně sám, my sme pro něj na jaře udělali velký kulový, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pořád myslím, že kdyby to nebylo o parník, tak by možná hráli líp. Ale i tak byly některé výkony mrzuté. Ovšem zdaleka ne všechny, většinu soupeřů jsme i na jaře dokázali pořádně tlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele