Gambrinus liga - souhrn 26. kola

24.04.2010, 17:59, aktualizováno 26.04.2010, 19:27
Komentáře a souhrny
Ostrava v pondělní dohrávce nezaváhala, porazila Bohemians 1905 1:0 a bodově se dotáhla na vedoucí Spartu. Klokani zůstávají po inkasované brance od Varadiho dvanáctí, s šestibodovým náskokem na sestup.

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:1

26.04.2010 17:30

Góly: 37. Adam Varadi

Ostrava porazila Bohemians 1905 na jeho hřišti 0:1 a stále se drží šance na zisk ligového titulu. Jedinou branku vsítil ve 37. minutě Adam Varadi.

Varadi se prosadil osm minut před koncem první půle hlavou. Vydra zleva přetáhl centr, míč se dostal na hlavu Varadiho a ten se dokázal prosadit přes Štohanzla a dát branku. Baníkovský hráč se trefil ke vzdálenější tyči a jeho strážce Štohanzl si mohl sypat popel na hlavu, jelikož si počítal nedůrazně. Zmiňovaný Štohanzl mohl vzápětí vyrovnat, ale jeho střela šla nad bránu. Poločas tak skončil s vedením Ostravy 0:1.

Po hodině hry se k centrovanému míči mohl do nebezpečné pozice dostat Slezák, vše ale vyřešil brankář Ostravy Baránek, který byl dřív u balonu. Na druhé straně vyslal ne úplně povedenou střelu Lička. Sňozík kryl. V další šanci byl stoper Ostravy Neuwirth, ale ten střílel pro změnu nad bránu. A když Bohemce nic nekáplo ani z rohu v závěru utkání, Baník vyhrál utkání 0:1.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0:1

25.04.2010 17:00

Góly: 61. Štěpán Vachoušek (pen.)

Jabloncem hozenou rukavici Tepličtí zvedli a po hubené výhře 1:0 nad Mladou Boleslaví jsou stále v boji o pohárové příčky. Na vedoucí Spartu ztrácejí 4 body, na třetí Jablonec jen bod.

Mladá Boleslav vstoupila do utkání daleko aktivněji, jakoby chtěla dokázat, že se týmu ze severu Čech rozhodně nebojí. Už v šesté minutě se tak poprvé musel ukázal Slavík, který výtečným zákrokem vychytal hlavičku Chramosty. Poté uplynulo jen pár vteřin a domácí se chytali za hlavu znovu. Ke střele se totiž dostal Táborský, jehož pokus orazítkoval tyč.

Teplice se v úvodu utkání téměř nedostávaly k větším příležitostem a Boleslav si po dlouhou dobu dělala, co chtěla. Především aktivní dvojice domácích útočníků zamotávala hlavu celé obraně hostí.

Ti se tak poprvé dostali k šanci až po téměř půlhodině hry. Matula se totiž octl zcela volný na malém vápně, ovšem disciplína "vstřel gól" se pro něj v tu chvíli stala příliš těžkou.

Severočeši tak málem zaplatili. Kúdela se dostal ke střele z dobrých třiceti metrů, ovšem jeho překrásnou ránu vyrazil Slavík.

Těsně před přestávkou se do obrovské příležitosti dostal Stožický, který se pár kroků před bránou ocitl zcela sám s balónem na noze a už mohl začít zvedat ruce v oslavném gestu. Jeho zasnění však bylo příliš dlouhé, neboť se k němu stačil vrátit jeden z domácích obránců a šanci zneškodnit.

V druhém poločase se pak hned dvakrát ukázal aktivní Matula. Nejdříve po vůbec prvním rohu hostí trefil hlavou břevno, aby o chvíli později v samostatném průniku jeho obrovskou šanci zlikvidoval včasným skluzem Janíček.

Zahřmělo tak až v 61. minutě. Mahmutović byl faulován v pokutovém území, po čemž nemohlo následovat nic jiného, než penalta. Tu s přehledem do protipohybu brankáře proměnil Štěpán Vachoušek .

Když pak v samotném závěru znovu exceloval Slavík, který všacným vyběhnutím zlikvidoval velkou šanci Chramosty, rozešli se oba soupeři za stavu 0:1.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 3:1

25.04.2010 17:00

Góly: 64. Pavel Šultes, 70. Michal Hubník, 80. Michal Hubník - 24. Mirko Ivanovski

Zápas dvou poločasů viděla Olomouc. V tom první zazářila omladina v sešívaných dresech. Ten druhý pak patřil domácím hráčům, kteří uzamkli soupeře před jeho šestnáctku a chvílemi zesměšňovali hostující jedenáctku, která celkem třikrát inkasovala a po výsledku 3:1 tak odjíždí s prázdnou.

Andrův stadion měl možnost vidět dvě juniorské sestavy. Vždyť pro oba týmy je v současné době Gambrinus liga druhořadou záležitostí, a tak nebylo divu, když se na soupisce Slavie objevila jména jako Mareš, Koreš, Tecl či Lafrance.

Hvězdou první půle však byl někdo jiný. Hostující obránce Dens. Ten se totiž po celý poločas neúnavně nabízel svým spoluhráčům, rozdával kvalitní přihrávky, vyhrával osobní souboje a chvílemi připomínal moderního zadáka, kterého tým z Edenu hledá od odchodu Šventa.

A pokud hledá Slavie cestu z krize, je nutno podotknout, že ji najde především díky mladíkům. Ti totiž od úvodních minut připomínali smečku nadšených psů, kteří jsou rádi za každý okamžik na trávníku. Svým aktivním presingem a dostatkem pohybu dělali domácím velké problémy. Ti se tak uchylovali k nakopávaným míčům na nabíhající spoluhráče. Po jednom takovém okamžiku trestuhodně zaváhal Lafrance, když nakopávaný míč odrazil jen do nabíhajícího Navrátila, který poslal krásnou přihrávku na Šultese. Ten se prosmýkl okolo zkoprnělých obránců a svou střelou jen těsně minul.

Skóre se tak měnilo až na druhé straně. V šestadvacáté minutě Koreš zatáhl míč do pokutového území, vyslal střílenou přihrávku, do které se vložil Ivanovski a přesnou tečí rozvlnil síť za zády Drobisze. Zkušený brankář se tak se do branky vrátil poprvé od korupční aféry.

V samotném závěru poločasu měl velkou možnost vyrovnat Šultes. Ten vyzrál na ofsajdovou past, převzal krásnou přihrávku do běhu, ale ani velmi důraznou střelou veterána Vaniaka nepřekonal.

Do druhého poločasu jako kdyby nastoupily dva úplně jiné týmy. Olomouc se od prvních minut tlačila dopředu a mačkala hostující obranu, která si musela chvílemi připadat jak na Matějské pouti.

Nejprve se v 59. minutě Navrátil dostal k nádherné nahrávce do běhu, poslal nadýchaný centr Ordošovi, který však hlavou nepochopitelně zazdil míč jen mimo tři tyče. Jen o chvíli později se pak prosmýkl mezi obránci Hořava a z hranice vápna nadělal problémy Martinu Vaniakovi.

Ani to však nestačilo hostujícím hráčům k probrání. Jejich malátný výkon tak ve čtyřiašedesáté minutě potrestal Šultes . Ten se dostal k míči těsně před pokutovým územím, poté zesměšnil, ztrapnil a znemožnil hned dvojici obránců Slavie a přesnou střelou překonal padajícího brankáře hostí - 1:1.

Ihned po vstřelené brance odešel hanácký kanonýr střídat, ovšem diváky to mrzet nemuselo. Přišla totiž 70. minuta, když si Janotka postavil míč, rozehrál standardní situaci, po které míč přistál přesně na hlavě střídajícího Hubníka , který poslal míč hlavou milimetrově k tyči a poslal Olomouc do vedení - 2:1.

Fotbalové hody v podání domácích pokračovaly. Po dalších deseti minutách hry Michal Hubník vyšel jako vítěz po mlýnici v pokutovém území a nechytatelnou střelou rozvlnil síť i potřetí.

Závěr zápasu pak patřil skandování domácích fanoušků "Hoši děkujem" a jednoznačné územní převaze jejich oblíbenců na trávníku. Ti si tak drtivým finišem vylepšují náladu před středeční odvetou Ondrášovka Cupu, ve kterém se na svém trávníku představí proti Plzni.

Více informací k zápasu

SK Kladno - 1. FC Slovácko 1:0

25.04.2010 17:00

Góly: 42. Dimitri Tatanašvili

Kladenský stadion viděl fotbalovou bitvu, jak se patří. Záchranářský souboj nakonec vyhráli domácí, kteří byli po celých 90 minut aktivnější a po několika měsících tak konečně opustili sestupové příčky.

Domácí vstoupili do zápasu daleko aktivněji, jako kdyby chtěli naznačit, že se svého soupeře ze Slovácka nezaleknou ani se zkušeným trenér Miroslavem Soukupem v zádech.

Hned v sedmé minutě totiž vznikla před hostujícím Filipkem velká mlýnice, po které se k míči dostal Strnad, ovšem jeho střelu dokázal odhlavičkovat Kubáň.

I v následujících minutách se na hostující branku valil jeden útok za druhým. Svěřenci trenéra Procházky navíc byli hnáni téměř vyprodaným hledištěm, na němž se tísnilo přes tři tisícovky diváků, což na stadionu Františka Kloze rozhodně není obvyklé.

Čas během kterého se Kladno snažilo neustále udržovat hostujícího brankáře v pohotovosti pomalu doklopýtal ke 40. minutě. To se před ním objevili hned dva Kladenští útočníci, ovšem ani jeden z nich nedokázal padajícího gólmana překonat. Celou hádanku pak navíc rozluštil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd.

Gól tak padl až o dvě minuty později. Zoubek poslal dlouhý míč na Tatanašviliho , který dokázal nastavit hlavu natolik přesně, že míč doskákal až za brankovou čáru.

Ve druhém poločase se na trávník nejdříve dostal kanonýr Švancara, po něm i zkušený Zelenka, ovšem ani jeden z nich nedovedl hru týmu z Uherského Hradiště pozvednout. Prvně jmenovaný navíc po hodině hry sledoval, jak se Strnad v hloučku hráčů protlačil k hlavičce a trefil břevno.

Když pak v samotném závěru neproměnil hostující Nestorovski šanci po velkém závaru v pokutovém území Kladna, kterého se zúčastnil i brankář Filipko, dokázali Středočeši vybojovat tři body a přeskočit v tabulce Slovácko, které tak spadlo do sestupových vod.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FC Brno 1:0

24.04.2010 20:00

Góly: 37. David Lafata

Fotbalisté Jablonce doma nezaváhali a stále mohou pomýšlet na ligový titul. Utkání rozhodl jedinou brankou David Lafata. Brno mělo několik slibných šancí zejména v prvním poločase, jenže branku se jim vstřelit nepodařilo.

Domácí Baumit začal lépe, ovšem po chybě v záloze mohl prohrávat. Loučka ztratil míč a přečíslení zakončil Polách, nicméně Špit jeho střelu kryl. I další šance Brna vyplynula z jablonecké hrubky, Hruškovu přesnou střelu k tyči vytáhl s vypětím všech sil brankář Špit. Do třetice všeho dobrého a zlého, Jablonec opět chyboval. Rabušice zlikvidoval Špit a Polách mířil nepřesně. Brněnské fotbalisty mohly tyto šance hodně mrzet, neboť Jablonec šel v prvním poločase do vedení. Ve 37. minutě poslal Jarolím přesný centr na Davida Lafatu, a ten střelu nedal Doležalovi šanci - 1:0 pro Jablonec. Brno mohlo do poločasu vyrovnat a opět po chybě Jablonce, Rabušic obehrál Hubera a zakončující Polách opět minul.

Ve druhém poločase měli jablonečtí několik dobrých příležitostí na vstřelení druhé branky, jenže Jablonský sám před Doležalem nedokázal trefit míč do branky. Zatímco v prvním poločase se hosté dostávali do šancí především díky chybám Jablonce, ve druhé půli Baumit nechyboval a Brno se do zakončení nedostalo. Svěřenci trenéra Komňackého ze své převahy druhý gól nevytěžili, a tak vyhráli jen 1:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 0:0

24.04.2010 16:00

Góly: -

Plzeň již asi definitivně může zapomenout na pohárovou Evropu. Po bezbrankové remíze a nepříliš přesvědčivé výkonu sice stáhla rozdíl na šest bodů. Jak Jablonec, tak Teplice ale ještě mají zápas k dobru.

České Budějovice tak podruhé v řadě remizovali. V minulém kole se jim podařilo zaskočit jiného favorita ze Sparty. Na třinácté příčce tak mají na sestupující Kladno náskok již čtyř bodů. Zato Plzeň nevyhrála již pět ligových soubojů v řadě a tabulkou postupně klesá.

První střela přišla již po třech minutách hry. Petrželův centr z přímého kopu sice obrana Dynama odehrálo do bezpečí, vzápětí však přišel další centr. Po něm hlavičkoval na Kučeru útočník Rezek - gólman schoval míč ve své náruči. V deváté minutě přišla první vyloženější šance. A opět to byli domácí, kteří zahrozili. Dělovka Rajtorala ale nakonec skončila těsně mimo. V 18. minutě domácí zahrávali první rohový kop. Po centru Petržely hlavičkoval nebezpečně Jiráček. Kučera míč vyrazil. Míč se však znovu odrazil k Jiráčkovi, i tentokrát byl ale gólman hostů šikovnější.

I hosté se dostali k rohovému kopu. K dispozici měli dokonce dva po sobě - první plzeňská obrana odehrála, po tom druhém se předvedl gólman Daněk, když lapil hlavičku Horejše. A domácí brankář byl očividně ve formě, parádní robinsonádou vyboxoval dělovku Volešáka. Jako by si ale hráči obou mužstev nebezpečné akce pro tento poločas již vyčerpali, další pokus přišel až ve 36. minutě. Do šance se propracoval Petržela. Zasekávačkou se zbavil Žižky, sám před Kučerou ale zacílil vysoko nad.

Do konce poločasu přišla ještě jedna zajímavá situace. Viktoria měla výhodu přímého kopu z pětadvaceti metrů. Avšak Lecjaks zamířil technickou střelou vedle levé tyče. První půle tak skončila bez branek.

Druhá půle rozhodně nezačala v rychlém tempu. Hrálo se ve středu pole, hrálo se bez většího nasazení. Ani jedno mužstvo se do zakončení příliš nedostávalo. Když už se ke střele napřáhl Kolář, skončil míč kdesi daleko v ochozech. O deset minut později se ke střele odhodlal také Jan Rajtoral. Ani on branku netrefil. Další polo-šanci měl Rezek. Limberský ho našel volného v pokutovém území, on ale na míč pořádně nedosáhl a jeho slabá hlavička skončila v Kučerově náruči. Na druhé straně se připomněl také Jiráček, po centru Ševinského hlavičkoval vedle pravé tyče.

Snad jedinou opravdu nebezpečnou šanci měl v 83. minutě Volešák. Jeho střelu perfektním zákrokem vyrazil Daněk na roh. S ním si defenzíva domácích poradila. V poslední minutě se ještě pokoušel výsledek zvrátit Jan Rezek. Z hranice vápna šel jeho pokus vysoko nad branku. Po nudném druhém poločase tak utkání skončilo překvapivou bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1:0

24.04.2010 16:00

Góly: 50. Václav Kadlec

Souboj prvního s posledním dopadl podle očekávání. Věhlasnější pražský tým - Sparta - na svém stadionu střížkovský celek bez problémů přehrála, přesto utkání skončilo hubeným vítězstvím 1:0. Jedinou branku vstřelil v 51. minutě Kadlec.

Sparťané tak mají na čele Gambrinus ligy momentálně tříbodový náskok před druhou Ostravou, ta dohrává 26. kolo v pondělí s Bohemians. Sparta tak zůstává jediným neporaženým týmem v české lize. Bohemians Praha prohráli již pošesté v řadě. Jejich sestup po bodovém odečtu je již jistý.

Na první šanci a střelu si fanoušci v Generali Aréně počkali do 5. minuty. Brabec dlouhým centrem našel nabíhajícího Kucku. Ten chtěl hlavou přehodit Belaně, nicméně hostující gólman se zaskočit nenechal. Trvalo to zhruba tři minuty a stadionem se poprvé rozlehlo hlasité "gól!". Na Žofčákův přesný centr si naskočil aktivní stoper Brabec a zavěsil. Oslavy ale utnul rozhodčí Matějek - ofsajd.

Domácí byli v úvodu jasně lepším týmem, střížkovský tým měl problémy vůbec se dostat na polovinu soupeře. Ve dvanácté minutě se opět připomněla letenská posila Sionko. Pěknou ranou protáhl brankáře Bohemians Praha. Okolo patnácté minuty sparťané dokonce oblehli pokutové území soupeře, v ochozech se čekalo na úvodní gól. A opravdu - v 17. minutě mnoho nechybělo. Do ideální střelecké pozice se po chybě v obraně dostal Igor Žofčák, Belaň ale zaváhání defenzivy napravil fantastickým zákrokem. Míč se ale snesl pouze ke Kadlecovi. Mladý útočník chtěl brankáře hlavičkou přehodit - Belaň se ale zaskvěl i podruhé.

Slavná chvíle hostujícího týmu přišla ve 26. minutě. První nebezpečnější akce - a hned z toho byl pořádný závar. Václav Drubný ale hlavičkoval pouze těsně vedle pravé tyče Kozáčikovy branky. Na svůj první zákrok si ale slovenský brankář musel počkat ještě dalších 180 sekund. Poté poslal na bránu domácích nepříliš podařený projektil Dittrich. Nadále aktivnější byli ale jasně sparťané. V 38. minutě si Tomáš Řepka naskočil na Žofčákův pas, hlavičkoval ale pouze do Belaňových rukavic. To bylo ale z prvního poločasu vše - domácí možná nic nestihli i kvůli pasivitě hostujícího týmu, který se s blížící pauzou začal povalovat po trávníku častěji, než by bylo zdrávo.

Druhý poločas začal hrou na obléhání. Sinko ještě ranou z voleje minul, Václav Kadlec v 51. minutě již ale mohl slavit. Bony Wilfried pěknou přihrávkou vyslal do brejku mladšího spoluhráče a ten střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Hosté kontrovali ranou Dittricha. Asi o metr branku minul. Tempo narůstalo - a šance přibývaly. Igor Žofčák si zpracoval chytrou Sionkovu přihrávku, z úhlu jen těsně minul branku střížkovských Bohemians.

V průběhu dalších dvaceti minut ale jako by oba týmy byly prozatím uspokojeny výsledkem, hrálo se především ve středu pole. Jedinou zaznamenání hodnou situací tak byla Řepkova rána z pětatřiceti metrů, která se ale vznesla až do nejvyšších ochozů arény. V 75. minutě se představil nový muž na trávníku Miloš Lačný: ukradl míč váhajícímu Belaňovi a předložil jej Wilfriedovi, jenž ale obloučkem trefil břevno. Ve vápně poté míč doskákal až k Sionkovi, ten ale mířil do stejného místa jako jeho spoluhráč.

O minutku později zase pálil Juraj Kucka, jeho bomba ale nezamířila mezi tři tyče. Hosté se na žádný závěrečný tlak nevzmohli, Sparta zase nedokázala ohrozit Belaně nějakou závažnější střelou. Zápas tak skončil těsným výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:1

24.04.2010 16:00

Góly: 79. Daniel Huňa - 12. Bořek Dočkal

Souboj dvou sousedů v tabulce skončil tak, jak se možná dalo před utkáním očekávat. Remízou. Domácí byli lepším týmem a zaslouženě se jim deset minut před koncem podařilo po Huňově brance vyrovnat. Za hosty se trefil ve 12. minutě Dočkal.

Nepříliš povedená sezona Liberce tak pokračuje. Po porážce od Baníku Ostrava přišla další ztráta, Slovan tak nadále zůstává na desáté příčce. Příbram je o pozici výš, přestože nezvítězila v předchozích třech ligových kolech.

Úvodní minuty utkání nepatřily mezi ty nejzábavnější. Domácí tým držel míč na svých kopačkách, do útoku se ale rozhodně nehrnul. Krom nepříliš přesné střely Plašila jejich pozemní převaha neznamenala větší ohrožení branky. Liberec tak dal svému soupeři lekci z produktivity - první pokus znamenal branku. Ve 12. minutě po rychlém brejku centroval z pravé strany Frejlach, na přední tyč si naběhl Dočkal a pěknou hlavičkou otevřel skóre - 0:1.

O deset minut později měli domácí první vážnou šanci. Po pravé straně uprchl jeden z hráčů, útočník sklepl míč na nabíhajícího Borka. Ten ale z hranice vápna střílel pouze nad branku. Ve 25. minutě kopal z nebezpečné vzdálenosti přímý kop Pleško. Brankář hostů si ale jeho střelu pohlídal, nebezpečnou střelu dokázal vyrazit. Po půlhodině se tlak Příbrami ještě vystupňoval. Pleško se opět postavil k přímému kopu, po následném závaru dokázal Liberec míč uklidit do zámezí. Tedy téměř - Huňa jej totiž dostihl a následoval další centr do vápna. Zcela volný Fantiš stál v ideální střelecké pozici, možná i to ho ale znepokojilo a nakonec mířil nepřesně.

Chvíli poté kopali aktivnější domácí hned tři rohové kopy za sebou, Liberec se ubránil. Pět minut před koncem první půle střílel po centru Pleško. Hauzr byl ale připraven i tentokrát. V posledních minutách se Liberci alespoň částečně podařilo dostat hru pod svou kontrolu a eliminovat tak nebezpečné situace domácích.

Úvod druhého dějství ale znamenal další tlak Příbrami. Liberecká obrana si ale počínala lépe než v první pětačtyřicetiminutovce a domácí se do přílišných šancí nedostali. V 52. minutě zkoušel své štěstí Hušbauer, brankář hostů však nadále zůstával bezchybný. O čtyři minuty později již ale mohl děkovat snad i fotbalovému Bohu. Příbramští dobře zakombinovali, ke střele se protlačil aktivní Pleško. Jeho křižná rána se zastavila až na zadní tyči.

Domácí tlačili, Liberec snad spoléhal na rychlé brejky. Když se již zdálo, že hosté dokázali tlak soupeře ustát, inkasovali. Opakovala se tak stejná situace jako z minulého kola s Ostravou. Deset minut před koncem Slovan nevyužil svou šanci na zvýšení náskoku, když dva hráči postupovali proti jedinému obránci. Z protiútoku byli potrestáni za svou předchozí pasivitu - Huňa si naběhl na pěkný centr a hlavou srovnal skóre - 1:1.

Vyrovnávací gól znamenal novou zápletku. Samotný závěr utkání tak byl paradoxně nejlepší podívanou. Oba týmy chtěly tři body, Liberec k nim měl ale přeci jenom o něco blíž. V poslední minutě si na rohový kop naskočil Dejmek a - orazítkoval břevno. Zápas tak nakonec jasného vítěze neměl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha261412034:1154
2.Baník Ostrava26166440:2154
3.FK Jablonec26156533:2451
4.FK Teplice26148438:2350
5.Viktoria Plzeň26119632:2542
6.Sigma Olomouc261241042:3340
7.FK Mladá Boleslav261151045:3638
8.Slavia Praha2698931:2835
9.1. FK Příbram26951231:3532
10.Slovan Liberec26951229:3332
11.1. FC Brno26861225:3530
12.Bohemians 190526781118:2529
13.České Budějovice265101120:2925
14.SK Kladno26731623:4024
15.1. FC Slovácko26651523:3523
16.Bohemians Praha26422025:5614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (562)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spartička zničila rozjetý Střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

ale 3 body získali, což je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj mám prosbu - klikla bys nám na dva odkazy?

http://mestecko.jamrock.cz/mestecko-gybu?o=o88741

http://mestecko.jamrock.cz/mestecko-klaxonky-party-mesto?o=o93004

jedná se o fesťák, a když to vyjde, pojedem zdarma.. díky moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Sparta to opět uhaluzila golem blbečka Kadlece

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je idiot, od tý doby co prohlásil Střížkov Bohemkou to má ve Vršovicích zpočítaný... No aspoň že tam jsou procenta...

Reagovat
smazaný uživatel

vy mu můžete akorát tak líbat hony,když budete mít procenta z přestupu.jinak by nebylo u vás ani na uklízečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva neuznany goly, dve brevna k tomu, milion sanci... Nebylo to tak hrozny jak vysledek napovida.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim, jestli tohle má být český mistr, to to už snad radši přeju Baníku

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
soukup

Baník zas prohrál doma s Budějkama

Reagovat
smazaný uživatel

tak Budějky hrajou ještě o záchranu a se Spartou taky myslim remizovali

Reagovat
soukup

ale aspoň neprohrála a taky to bylo v Budějkách

Reagovat
smazaný uživatel

mě nepřijde, že by Bohemians ale kladli nějakej odpor, jen Sparta prostě nehrála, dyť běhat tam byl vidět tak možná Kadlec jednou a Kušnír párkrát a pak ten Lačný, když přišel. Prostě to nasazení... jinak jemi to jedno, já nefandim ani Baníku, ale tenhle výkon, už jen za tenbchjim to nepřál

Reagovat
soukup

pro mě je prostě horší výsledek doma prohrát s Budějkama než u nich remizovat, ale každej na to může mít jinej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nemluvim, mluvim o dnešnim výkonu, kterej podle mě by neodpovídal ani souboji předposlední s poslednim, když poslední má jistej sestup. Ale tak ty tomožná vidíš jinak, těžko říct, já si teda radši pustim někdy záznam jiných zápasů než tohohle

Reagovat
soukup

já tenhle zápas neviděl opravdu nejsem masochista abych sledoval Spartu se Střížkovem, ale tak 3 body mají a ať to vypadalo sebehůř, tak jim to stačí, a taky v evropě asi nebudou hrát každej zápas tak jak hráli dneska a podle výkonu proti Střížkovu přece nejde posuzovat jak si danej tým bude vést v pohárech, třeba Brno - Kladno byl zápas moc pěknej, a přitom jinak dělaj ty týmy spíš ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl a přišlo mi, že chodim rychleji do ledničky, než chodili ty hráči na tom hřišti. Baník je horší jenom skore a ne o tolik, aby si mohli dovolit hrát na 1:0, ale těžko říct, je mi to jedno, jen mě zklamal ten výkon, mě by to bylo blbý už vůči skoro 8000 lidí co zaplatili vstupný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma v hlave tu tupou paralelu s vykonem se Strizkovem a EL je blby jak pangejt....Jsou to uplne jine zapasy nebo se snad dotycnemu zda ze s PSV ci PANA ci Cluj hrala Sparta jako proti Strizkovu

Reagovat
smazaný uživatel

to už ale taky chvíle je ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Derby

Reagovat
smazaný uživatel

nebo derby v pohárech :)

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda

Reagovat
Kepy_FCB

hleď si svých Kotěhůlek

Reagovat
soukup

ve tvým vesmíru Baník s Budějkama vyhrál?

Reagovat
Kepy_FCB

hleď si svých Kotěhůlek

Reagovat
soukup

moje kotěhůlky hrajou tužku no a co? Slezký kotěhůlky si i tak můžu komentovat jak chci

Reagovat
smazaný uživatel

tady dneska není asi řeč o Budějovice Baník ne? Přišlo ti, že by takhleměl hrát nejlepší tým proti nejhoršímu týmu co nemá žádnou motivaci? Já se pak nedivim, že se nedostanenikdo do Ligy Mistrů, dyť ve vyřazovacích bojích nemusí být ani 1:0 dost dobrý a pochybuju, že tam bude hrát něco jako Střížkov :D

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jak já tomu baníku přeju ten titul... Škoda že zrovna v Pondělí hraje proti nám a v Ďolíčku to 3 body nebudou :( Snad Bolševik ztratí jinde a Baník udělá titul! Lepší titul pro Baník než-li Bolševik!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník teď vyhraje a příští kolo zničí Sraltu!

Reagovat
centos

Sparta ztrácet ani nemusí, nám pak stačí všechno vyhrát :) (= ztratí u nás)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nedali ten gol z brejku tak jim rozhodčí pískne penaltu. Byla by ostuda tenhle tým nechat hrát o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

namyšlenější ksicht na tu fotku snad ani udělat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

može si to dovolit

Reagovat
Alons0

Zatím ani zdaleka ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje za první tým nejlepšího týmu ligy, takže myslím že může

Reagovat
Alons0

Hraje prd za průměrný tým ligy, takže nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

když se tak podívám na tabulku, tak hraje za nejlepší tým výkony má na svůj věk taky dobrý... takže kdyby ste se vy dva potkali, tak se na tebe klidně může ksichtit tím nejnamyšlenějším výrazem co umí, protože si to prostě může dovolit :)

Reagovat
livefan

Reagovat
centos

Tváří se jak debil, to si taky může dovolit?

Reagovat
livefan

Člověku to stoupne do hlavy.. 17 let, hrát za "A" Sparty, považován za skoro největšího talenta ČR... je ještě mladý, kdo by se nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se tak tváří normálně a tobě to připadá, že se tváří jak debil, což je věc pohledu... taky máš třeba pro některý výraz debila

Reagovat
centos

To tedy mám

Reagovat
livefan

Ikdyž je pravda, že to přehání

Reagovat
livefan

Ve věku 17 let hraje celkem pravidelně. Řekni mi většího talenta co se týče útočníků v ČR (samozřejmě většího o nezanedbatelný talent)... Sparta průměrný tým ligy?.. Celou sezónu udržuje velmi dobré výkony (krom úvodu ligy)... Defenzíva je téměř perfektní a i když útok pokulhává kvůli spalování šancí, tak natom moc útoků v ČR není lépe...

Reagovat
soukup

čekej Vydru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no já jen napsal, ať čeká jako odpověď Vydru, sám si nemyslím, že je lepší, protože to ukazuje zatím jen pár měsíců (2. ligu nepočítám) loni taky takhle vyletěl Chramosta a teď zase trochu upadl do průměru, našlápnuto má Vydra pěkně, ale zatím si myslím, že je Kadlec furt lepší, protože už hraje na podobné úrovni dýl

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
livefan

Jestli Vydra bude makat takhle dále, myslím, že bude na tom jako Kadlec a možná i trochu lépe S tím Chramostou máš pravdu no Nehraje Vydra náhodou, ale spíš druhého útočníka nebo hlavně křídlo? A nechte si vaše hnusný smajly jako zvracení apodobně. O Baník se moc nezajímám a Vydru jsem viděl pouze v jednom zápase a připadal mi jako křídlo...

Reagovat
soukup

já nejsem Baníkovec, takže Vydru taky moc nasledovanýho dopodrobna nemám

Reagovat
livefan

Jinak hoši děkuju za pokec Já už jdu, tak čus

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, Chramosta měl můj obdiv, hrál fantasticky, na podzim šla výkonost dolů ale teď se zas zvedá

Reagovat
livefan

Sou na podobné úrovni, i když Vydra je natom lépe no. Kadlec měl taky fantastický začátek a pak trochu klesnul...

Reagovat
centos

Prý to začal docela flákat.

Reagovat
livefan

Klesnul no, flákat to začíná to jsem taky slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
livefan

Viz komentář mírně víše

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mas chut reagovat na takove blaboly od lidi kteri maji v hlave

Reagovat
livefan

Reagovat
Kepy_FCB

Takové jsme vždy šikanovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj dneska tu bude Ordoš.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi musel bejt kvalitní mač na Letné

Reagovat
Ligter

Kvalitní asi jako minulý týden s Budějkama.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že sem ten dnešní zápas prospal

Reagovat
Ligter

Tos udělal asi dobře ... a to sem si řikal jak oba dva Sparta roznese před Baníkem ... teď mám blbý tušení , že se z nula stane jednička

Reagovat
smazaný uživatel

zápas na Baníku bude uplně jinej, narvanej stadion, atmosfera jak cyp (ne jako na Letné), hráči obou týmu budou jezdit po zadku a myslím si, že o výsledku rozhodne jen jeden gól, kdo ho dá je mi záhadou ale doufám, že někdo ze Slezské

Reagovat
Ligter

To doufám, o atmosféru se nebojim ... a asi jo, víc jak jeden gol asi nepadne, ale snad ho někdo dá z pražské

Reagovat
Ligter

Remíza! yahoo :D

Reagovat
Kepy_FCB

jen 1:0 pro acs

tady si zase někdo vsadil na přesný výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

ty Budějky mě zas dorazily

Reagovat
Bakary3

Pěknou plichtičku jsem trefil Ale Plzeň hrála s béčkem, no..

Reagovat
kubys

Spartu letos tipuju na 15 výher a 15 remíz.

Reagovat
Ligter

Opět vejde do dějin

Reagovat
smazaný uživatel

To se dneska soupeři z kvalifikace o LM museli válet po zemi, jestli rudochy viděli hrát. Od normálního západoevropského týmu typu předkolový Arsenal, by dneska dostali trojku i v osmi lidech

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Baník

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
božský John

Wayne LAFATAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Reagovat
smazaný uživatel

Hamid SaliLafatič

Reagovat
božský John

Lafata bude ještě nejlepší střelec ligy a to dal na podzim jeden gól

Reagovat
soukup

že si před zápasem zhulil Hubera?

Reagovat
božský John

Ty vole,ten byl ztripovanej ...

Reagovat
soukup

jako snažil se celkem nahrávat nám do šancí, ale furt nás ještě podcenil, příště musí před prázdnou bránu

Reagovat
božský John

Vaši fanoušci byli stejnak nejlepší ..svlíkli se do půl těla,pak se tam prali s jendim jejich kamarádem a rvali mu triko dolů,aby nekazil partu a nakonec se vysvlékli do trenek

Reagovat
soukup

však tam měli to porno hooligans ne?

Reagovat
božský John

No ...

Reagovat
božský John

Já to nemoh ze začátku přečíst..si řikám...Brno hooligangs? Né, to je delší ...porno? Né,to je zas 3,14čovina ...ale borci docela,já tam docela mrznul, o to mam v yřvanější hlasivky...

Reagovat
Kepy_FCB

Porno hooligans Brno - parta onanistů

Reagovat
Didier Drogba

a kdo sem zval polský ****?

Reagovat
soukup

bavím se s Johnem ne s tebou ty kecko

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Náhodou,aspoň se člověk nenudí

Reagovat
božský John

Jinak pro Kubyse...Blbne mi fb,koukám,žes něco přidával k tomu odkazu,tak Ti asi neodepíšu ...

Reagovat
kubys

Neblbne jen tobě

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim s cim slavie dneska nastoupi to musi bejt jasna jednicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Cipro je mafian, z toho mam strach trosku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt i prohlasil, ze je liga vlastne nezajima, ze podridej vsechno tomu aby vyradili jablonec z poharu. Du tam narvat jednicku, snad nebudu litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme

Reagovat
cubinho

Šultes - gól kola!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Slovácko je v krizi.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie super Kua ale co to Kladno,,,Slovacko vy me tak serete

Reagovat
M11

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Diky... škoda vás

Reagovat
smazaný uživatel

Muj tajny sen aby Bohemka byla pred Slavii anebo Slavie ve druhe pulce tabulky zacina nabirat realne zaklady

Reagovat
smazaný uživatel

Mííííša Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas v Olomouci byla dneska radost koukat Ten Šultésův gól byl fakt neskutečnej!

Reagovat
smazaný uživatel

FCS

SIGMA !!!!! Hoši děkujem, už se těším na slavisticke slzičky, že hrali 17-lety kluci...FNUK FNUK SLAVIE

Reagovat
Shevchenko

Výsledky totálně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatarka poslal Slovácko do 2.ligy

Reagovat
fantomas

Sem špatnej fanoušek, když mám chuť se tomuhle už jen hořce zasmát..?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejny pocit jsem zazival pod Hrebikem a jeho druhym pusobenim toz uprimnou Ted kdyz jsem videl tu vasi sestavu tak nutno uznat ze hodne zajimave

Reagovat
fantomas

Ne tak...hraju si manažera, poslouchám u toho Impuls, dvakrát zahlásej zprávu, že Slavie vede v Olomouci 1:0, tak mě udržou v příjemnym šoku a pak bez varování potřetí konstatujou, že sme tam prohráli "jasně 1:3". Nejhorší je, že mi to ani nepřišlo divný, jen sem se ušklíb a pokračoval v hraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekuj sport na čt1 a ty goly

Reagovat
centos

já se loni smál celou druhou půlku jara co taky zbývalo

Reagovat
fantomas

Jo tak dobrý, dík za povolení a útěchu.

Reagovat
centos

:) A tak proč ne. Jsem stál na tribuně, fandil a smál se těm našim kopytům. Co už..

Reagovat
Radar

Tomu říkám podpora !

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Tomu říkám podpora !

Reagovat
smazaný uživatel

do třetice všeho dobrého

Reagovat
Radar

Tu radost ti neudělám podivíne

Reagovat
smazaný uživatel

Až je mi těch Slávistů líto.. Nejlépe 7. místo na obhájce titulu, pokud by snad rupli v poháru, tak jsou úplně v pr... Takhle se český fotbal moc daleko neposune...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno

Reagovat
Didier Drogba

na dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

30$ za registraci a napsání vlastního názoru ???…

To jde :) … Odkaz zde http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=DavidSedlak

Reagovat
smazaný uživatel

Hejá, hejá, hejá Sláviééé

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice nebo Kladno do 2. ligy!!! Slovácko nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je cover verze Baníku z jara 09...Akorát já už se smál tomu zoufalství, nevím, jak to prožívaj teď slávisti

Reagovat
Radar

Ti jen bulí

Reagovat
smazaný uživatel

a to ne ode dneška, co?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radar

Vyjímka potvrzující pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme se ještě šetřili na odvetu poharu

Reagovat
smazaný uživatel

psotkovi děti válej, do tří let budete hrát špicu ligy, pokud to nerozprodáte

Reagovat
fantomas

A my asi ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i na 30% sme hrali a v phoodě 3-1

Reagovat
fantomas

Tak já to sice neviděl, nevim, jak sme hráli, ale už jen ta sestava - sto procent to taky určitě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, v pohodě, ja vim že ste se šetřili a podle toho to vypadalo. Aspoň si to mladičci vaši zkusili jake to je hrat ligu, a tak.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem včil přišel domů... Pamětliv utkání Slavia-Olomouc 1-2, které skončilo výbuchem jistého televizního přijímače, jsem se dnes odmítl dívat, neb demolovat zařízení v cizím bytě není zrovna vhodné. Dobře jsem udělal... No jo, no, je to špatný, ti nejlepší jsou marod a rezervní hráči na to už vůbec nemají, jak je vidět, tak jen v Jarolímovi to nebylo. Ale tak snad se zase začne budovat od základu a poskládá se tým, který zase bude schopný hrát o titul... Na druhou stranu, jednou jsi nahoře, jednou dole, nač věšet hlavu, vždyť Slavia je věčná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se ještě musím vrátit k tomu KJ - Podělal dost přestupů. Nevím, jak moc v tom hrály roli peníze, nevím, jak moc si byl jistý, že ten manšaft nějak poskládá, nevím, k čemu ho nutilo vedení, nevím, jak moc byl prostě unavenej a kvůli tomu dělal chyby, nevím, jak moc byl despotický a nezvládl přitom pořádek v kabině, nebo naopak nebyl schopnej udržet motivaci. Nevím spoustu věcí... Ale jedno vím jistě - že jediné, co bych mu neodpustil, by byla devastace Slaie a jejího týmu kvůli vlastním finančním motivům - prostě kdyby prodal Slávinku kvůli vlastní kapse... A protože ani o ničem takovém nevím (přinejmenším nevím jistě, v Blesku prolítla nějaká informace o nějaké hráčské manažerce... - v Blesku ), tak dodatečně skládám poklonu za ty dva tituly, za tu LM a za nádhernej fotbal, kterej Slavia asi rok a půl hrála. A ke sloganu "Nashledanou, nashledanou, pane Jarolím" - snad nashledanou, byl bych přes to všechno, co se stalo, rád, kdybych se s Karlem ve Slavii ještě shledal, i když třeba v jiné funkci. Myslím, že KJ neměl odcházet - měl se jen jít na pár měsíců projít, odpočinout si, uklidnit se a pak se vrátit s čistou hlavou a znovu dokázat, že to dokáže. Ale i kdyby se nevrátil, nezapomenu... Díky, Karle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rád tě opět čtu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si od tebe zpětně všiml toho článku "Povstaňte, odchází král" (nebo tak nějak se to jmenovalo). Dík za něj, i když hodně pozdě... Dost se mi líbil, nebyl o tom, jak si kopnout do unavenýho chlapa, kterýmu to zrovna neklape.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. To byl nesmírně spontální článek, který jsem psal v autobuse cestou domů :-) Měl jsem pocit, že KJ dokázal více, než většina českých trenérů, a proto jsem nechápal, proč ho každý jen kritizuje. I když je u nás asi móda žít tím, co kdo provádí právě teď, né v minulosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že Karlovi se rozsypal manšaft, kterej ničil zbytek ligy. Je pravda, že to šlo dost rychle, jenže nikdo nebere v potaz, co se vlastně stalo, kde byla chyba - každej akorát plivne, jak to Karel podělal. Ano, možná to opravdu podělal jen a jen vlastním úsilím a vlastními chybami - zatím mě o tom nic nepřesvědčilo, a i kdyby, tak se mrzutě ušklíbnu, ale stejně neplivnu - ty chvíle radosti se jen tak nedají zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko néééééé - ku*va to je průhonice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak psal Basileos, že je u McDonaldu přepadli hools Bohemky a napadli je. Jak to dopadlo, to netuším..Smažky..

Reagovat
kubys

Jako na Václaváku nebo kde?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, sem mu napsal, jak to probíhalo, snad odepíše. Ale podle mě to byl asi mekáč u dálnice

Reagovat
JarousFCB

Hools napadli normály ? já myslel, že to se děje jen v Opavě... ale co už kdyby měli na FCS pořádné hools, tak by si z nich nedělal každý srandu a měli by nějaký respekt !

Reagovat
smazaný uživatel

co sem viděl na výjezdu, tak měli snad jen 3 pravé radikály. Maj to udělat jako kdysi v Rusku, tam taky neměli hools, tak si obyčejné fancluby najmuly boxery a kickboxery jako svoji ochranku a postupem času, pod záštitou znaku a jména klubu bojovali ty ochranky mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

B1905 napadli 2 normály, sebrali šály. Chuloši dojeli ve druhém buse. Odveta měla bejt na další benzínce ale nebylo nic bo tam přijeli ACAB. Na kladně jinak 7 na 7 a výhra FCS

Reagovat
JarousFCB

ježiši ty české počty... když si čtu jak to probíhá v Polsku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko je ale taky jiná liga, mělo si snad Kladno vzít na boj jejich "družbu" z vesnice Červený Kostelec či jak se ta ves menuje??

Reagovat
smazaný uživatel

S Polskem nemožeš srovnávat nic, ani Baník. Ten dostal klepec na Jastrzebie, to je jiný svět. Jn pořádné hools nemáme, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak je to správně. no tam byl problém, že naši jeli v jiném buse, počtově by jich totiž bylo 2x tolik,co Bohemáků

Reagovat
sosna

Hm,vypadá to, že Kladýnko to zas zuby nehty udrží a bude tu svou holomajznu předvádět další rok v 1.lize. Sigmička dnes opět velmi potěšila. je zvláštní jak se tým dokáže proměnit během relativně krátké doby. Slavia, dvojnásobný mistr ligy, dnes předvedla výkon asi tak na úrovni toho Kladýnka. Fakt sem se musel smát jak se tam ty primadonky váleli když vedli 0:1 a pak na konci klečeli před vlastními fanoušky. Sigma hrála na úrovni Kladýnka dva roky zpátky za rádobytréra Pulpita, málem spadla z ligy, a pak k tomu přijde Psotka, úplně stejný tým doplní pár dorostencema a předvádí tohle... ZDÉÉÉNDA PSOTKA!!!

Reagovat
JarousFCB

Jinak jdete protestovat proti Vítkovicím ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně zejtra porazit smažky z Vršovic

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

No pokud mi v neděli ráno nedojdou peníze tak jsem v prdeli ...

Reagovat
smazaný uživatel

si dej stranou tak dvě stovky, ne?

Reagovat
JarousFCB

přesně jsi vystihl sumu, která mi zbývá do konce měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Nechápu jak se tomu můžu smát. Zase ta páteční hospoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

já si vždy pučil na to

Reagovat
Radar

Snad nebudeš kupovat lístek v den zápasu nebo máš permicu ?

Reagovat
JarousFCB

samozdřejmě, že mám permicu... jde o to jak se dostat z Jeseníku do Ostravy bez peněz... ale na ten prostest musím ! I Kdybych to měl podělávat jako za starých časů a kupit si jizdenku jen do další zastávky a vést si prdel až do Ovy (funguje jen v autobuse)

Reagovat
kubys

Funguje i ve vlaku.

Reagovat
JarousFCB

Záleží na průvodčím ... a když se jede z Jeseníku, tak se v Krnově střídají ...

Reagovat
smazaný uživatel

Krnov - Cvilín...

Reagovat
JarousFCB

J8 myslel, že čistě v Krnově ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to asi jo, ja jen že Krnov - Cvilin, tam se stravil kus zivota no

Reagovat
JarousFCB

Cos dělal v take ďuře ?

Reagovat
smazaný uživatel

byvala slečna tam bydli...

Reagovat
kubys

Ono to je jak kdy, když jedeš rychlíkem přímo na Svinov, tak se mění v Opavě - západ, někdy v Krnově. Jednou jsem ale z Jeseníku jel nějak v 8 večer a 4x jsem přestupoval, to už je pak horší.

Reagovat
JarousFCB

Co máš společného s Jeseníkem ?

Reagovat
kubys

Přítelkyně tam byla minulý rok v lázních, tak jsem párkrát za ní jel.

Reagovat
JarousFCB

tsss... léčba vodou. To nemůže zabírat ! Nebo ano ?

Reagovat
kubys

Jako osobně nevím nakolik věřit těm Priessnitzovým příběhům, že si takhle vyléčil zlomenou nohu apod. ( ), ale vzhledem k tomu, že ona má problém s průduškami, tak jí to prostředí celkem vyhovovalo, nejednalo se o klasickou léčbu vodou, no.

Reagovat
JarousFCB

Podle mě jsou ty metody pěkná cypovina... jinak mě změna ostravského vzduchu na Jesenický uškodila ... musel jsem žrát nějaké antialergení prášky a málem jsem fasovali inhalátor

Reagovat
Radin

Ale někdo z Jesu na ef to sem ještě nezažil :-)

Reagovat
kubys

I když ve vlaku z Jeseníku asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

se zeptej BOFC. ten jezdí free po republice, tohle by byla pro něj prkotina

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam kamoše co jezdi zadax po cele republice...Ja jezdim po Olomouci na černo...rikam tomu : AKCE - MHD lidem

Reagovat
JarousFCB

že bych to prubl na chachar pas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Přinejhorším tě vyhodí v Opavě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a z Opavy už je to kousek.

Reagovat
JarousFCB

Co bych kamenem dohodil a zbytek došel pěšky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Mimochodem v Opavě Západ je taková kuriozita, že hned pod cedulí Opava Západ je cedule s nápisem východ...

Reagovat
kubys

Vždyť to jsou dvě stanice, ne? Jedna je Opava - východ a jedna Opava - západ.

Reagovat
JarousFCB

Ta cedule východ označuje východ z nádraží ... ale je to dost matoucí

Reagovat
kubys

Jo tak, no kdovíkdy budu mít cestu do Opavy, pak se na to asi taky mrknu, teď mě spíš zajímá Cheb a ta Kepyho kostra.

Reagovat
JarousFCB

Taky jsme se na to díval... co to může být ?

Reagovat
kubys

Netuším, ale musím to vidět na živo.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to sem praktokoval taky, než mě chytli. Po 7. chycení (vždy v metru, neměl sem jak utéct) už sem se na to vykašlal na černo a jezdím na studentskej průkaz i když už 3. roky pracuju... A proto mě štve ten opencard, takhle už nebudu "zvýhodněnej"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja kdyby mě chytli, tk jim bud utecu, bo mam naběhane, a nebo dyž už se to nezdaři, tk mam zname na dopravnim podniku...takže se to nějak uděla viš co.

Reagovat
smazaný uživatel

i v Praze?

Reagovat
kubys

Minulý týden mě taky chytli, kaři. Udělali na mě totiž novou fintu, nestáli pod eskalátorem, ale nad ním.

Reagovat
smazaný uživatel

a bylo to na Muzeu, že?

Reagovat
kubys

Náměstí republiky, směrem na druhou stranu od Palladia, jsem si říkal, jaké jsem dítě štěstěny, že tam nejsou a ti hajzli stáli nahoře.

Reagovat
JarousFCB

To já v Praze revizora ještě nepotkal...

Reagovat
smazaný uživatel

to buď rád

Reagovat
JarousFCB

Mě to je putná ... já si koupím měsíčník za 260 či kolik a můžou mi políbit prdel ...

Reagovat
kubys

Tak to já je pravidelně potkával, když jsem 90ti denní měl, že. Ale vždycky odchytli někoho vedle mě. A teď jak nemám jízdenku, tak mě odchytnou a náhodou, když ji pošlu, tak nepotkám ani na IP Pavlova, ani na Muzeu, ani na Můstku, ba ani na Malostranské NIKOHO (upozorňuju, že toto bylo celé během jedné cesty metrem)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to se mi taky stává, když jí mám, tak se mě nevšimnou, když to mám prošlé, tak jako bych to měl vytetované na čele, že jedu na černo

Reagovat
kubys

Ale tak zase 3 měsíce projeté na černo, navíc by mi ta 90ti denní už vypršela, to byla asi daň.

Reagovat
JarousFCB

To já byl vždy hodný a zodpovědný ... a cyp revizor mi neuznal minutu prošlou jízdenku moje nervy

Reagovat
smazaný uživatel

mě snad pan velevážený továrník "CENTOS" pořídí ten balíček na ACS a Bolku do kotle

Reagovat
JarousFCB

Centos nebo Čentos ? ... a co to vůbec znamená ?

Reagovat
Radar

A jak ty jsi přišel na Jarouše ?

Reagovat
JarousFCB

Zeptám se matky ... teda až ji někdy uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Centos

Reagovat
smazaný uživatel

a čte se to sentos

Reagovat
Radar

U tebe se raději na původ nicku neptáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,všechny bych vás překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

s příhodou ze školních sprch?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej, že mejdlíčko

Reagovat
Radar

teplý/horký skoro synonymum

Reagovat
kubys

Že ten seriál z vrchního vlákna je Černá Zmije.

Reagovat
Radar

BINGO !

Reagovat
smazaný uživatel

na základce sme sprchy neměli/y a nemáme je ani na střední

Reagovat
smazaný uživatel

šatna na klíč to jistí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne

Reagovat
JarousFCB

Tak jste si ten pot po těláku navzájem slízali ? Nebo jaký je teda původ tvého nicku ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebyl stejnej horor jako Paranonarmal activity

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, tak já se zeptám - Jak jsi, proboha, přišel k tak fajnovýmu nicku? To nemohlo vzniknout dobrovolně, broučku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co co, já za to nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Další takovej... Já sice chápu, že je před volbama, ale čeho je moc, toho je příliš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vzniklo tak na podzim 2009

Reagovat
JarousFCB

To měly být předčasné volby ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne s volbami to nemá nic společného, jen jsme tak na icq diskutovali o jednou uživateli

Reagovat
smazaný uživatel

a byl z toho taky dobře vypsychovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jest

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to neprokecnout

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 09?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho podle oblíbené postavy ze seriálu Utěk z vězení Fernanda Cukreho

Reagovat
JarousFCB

A proč ta zdrobnělina ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože sem na nick Cukrouš dostal ban na 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

a srdíčka ?

Reagovat
smazaný uživatel

kosmetická úprava

Reagovat
JarousFCB

Neznamená to náhodou, že miluješ toho Fernanda Cukreho ? To by nás totiž posunulo z5 na začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne nemiluju

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že jsi to někomu pěkně osladil...

Reagovat
smazaný uživatel

jo celému EF

Reagovat
smazaný uživatel

Aháááá...

Reagovat
centos

Fakt jo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

doufám v to :)

Reagovat
centos

To nebylo na tebe :)

Reagovat
smazaný uživatel

blbej systém vlákna

Reagovat
JarousFCB

neznáš fintu s myší ?

Reagovat
smazaný uživatel

u ntb nepoužívám myš. Povídej

Reagovat
JarousFCB

aha... ale pokud máš na touchpadu posouvání tak by to mělo taky jít... dáš si myš na konec reakce a roluješ, kde se dotkne tak na toho reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš na to potřebuju klasickou myš, na touchpad to nefunguje

Reagovat
centos

Stačí šipka nahoru.

Reagovat
JarousFCB

C či Č ? ... č, že jo ...

Reagovat
centos

C, ale význam to žádný nemá, tak je to nakonec asi jedno :)

Reagovat
Radar

400. pro Suicide Is Painles

Reagovat
smazaný uživatel

OT : už byl oznamen hlavni sponzor na utkani Sigma - Střížkov, a bude jim pry firma : Jihočeské rybniky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žijí kapři...

Reagovat
kubys

Jinak, co jsem slyšel nepodložené informace, tak Havířovská ekipa Baníku už je na cestě, to zas bude noc.

P.S.: Doufám, že šli jen na sraz a jedou zas tak v 5 ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to bude oslava fanouškovství

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jde zítra na Bohemku? Mám roupy, že bych se přidal?

Reagovat
smazaný uživatel

jdu já a asi dalších 6 stovek chacharů Nevím o nikom z EF, že by šel na zápas. Bmw, znáš to u Palačáku?

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
smazaný uživatel

to je zlá diskuze, sem byl mrtvej z toho

Reagovat
JarousFCB

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

a ty už si konečně na FB?

Reagovat
JarousFCB

Já jsem na FB už dlouho ...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak tě najdu?

Reagovat
kubys

Dej vyhledat JarousFCB a máš to

Reagovat
JarousFCB

Tak, že napíšeš mé jméno, které nechci publikovat

Reagovat
Radar

Nejdřív si to fakt promysli, než si ho přidáš...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Allez Souchaux!

Reagovat
kubys

Btw, kam jste nakonec šli v pátek, když jsi po mě chtěl souřadnice té hospy?

Reagovat
smazaný uživatel

začlo se v Jahudě, potom pod bar N.52. Dále jsme chtěli pokračovat tam, cos nám doporučil ale ty Svijany byli dobré a my líní, tak sme zůstali tam. Potom do Techtle mechtle na snobárnu a posléze trip přes Prahu, než nás negr nějakej zatáhl do strip baru. Tam sme dlouho nevydrželi a skončili jsme u Zlatého Stromu

Reagovat
kubys

Negři, které potkáš, když jsi nalitý jsou nejhorší, no. Taky jsem si dal trip, s kámošem jsme nejdříve šli na jedny narozky do The Pubu, potom k Medvídkům, jenže tam jsme se dostali jen do pivního baru, následně ke Zlatému Tygrovi na stojáka a skončili jsme U Vejvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna klasika vedle druhé, krásné, skvostné Ale teď otevřeli zahrádku na lodi Tyrš, tam by sme mohli zajít na pijo

Reagovat
kubys

To bychom mohli, kde to přesně je, někde na Rašínově nábřeží, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jak máš Palčák, resp. most, tak kotví hned pod ním. Jen tam čepujou Staráč

Reagovat
kubys

No tak pro jednou bych se zase mohl přemoci, jsem rád, že jsem ještě nikde neviděl čepovat Gambáč, to by asi bylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

ten už sem neměl, jak je rok dlouhej. Zejtra tam plánuju jít po práci, jestli tam budou mít otevřeno, jinak přejdu přes koleje Ke Kalendům

Reagovat
kubys

V kolik končíš ve fochu? Abych se vůbec probudil, protože teď mi to připadá jako by byly 2 odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

no, v půl 3, tak na palačáku bych mohl bejt cirka ve 14:45. a tak před 17:00 chci vypadnout, abych stihl dojed do Vršovic a najít fajn místo v kotli. Uvidíš, jak se ti bude chtít

Reagovat
herbage

Co to je zajít na pijo trevore?

Reagovat
smazaný uživatel

na pivo ale nebaví mě to psát česky a pravopisně, tak to píšu po svém

Reagovat
herbage

Já jen jestli ses upsal nebo neumíš pravopis a nedomlouváte se na úplně něco jiného

Reagovat
kubys

Jojo, jsme gayi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, já to viděl teď - jsem se řehtal tak, že jsem rozvibroval desku stolu a odpochodovalo mi kafe...

Reagovat
Radar

Fořt tě s tím bmw nakazil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fořt to má ode mě

Reagovat
smazaný uživatel

To už byl zápas ACS-Střížkov

Reagovat
JarousFCB

Jinak dnes poprvé v sezóně vyhrál Baník Rychvald už 6 hodin čekám až ty 3 body naskočí na fotbal.cz

Reagovat
kubys

Ou je příští kolo proti Loukám.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
kubys

Tak buď se dívám na nějaký starší rozpis, nebo nevím, každopádně v sobotu by měl hrát Baník Rychvald proti Loukám, pokud dobře vidím.

Reagovat
kubys

Jo já myslel muže. Jsem si právě říkal, co to je za blbost, že první 3 body, když vedou tabulku.

http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/moravskoslezsky/karvina/souteze.asp?soutez=813A2A

Reagovat
JarousFCB

Jo už jsem to zjistil co jsi myslel já jsem ještě tuto a příští sezónu dorostenec

Reagovat
kubys

Louky jsou tragédi, jsme se na ně občas chodili dívat, když za ně hrál kámoš, ale teď už nás bere jen Těrlicko.

Reagovat
JarousFCB

Fandíš tomu kdo je nahoře co ? Vandráku

Reagovat
kubys

Ne, právě ten týpek, co hrál za Louky teď hraje za Těrlicko. Hlavně vůbec nechápu, jak můžou být tak nahoře, protože to je i na přebor strašný fotbal. Dokonce ještě když jsem hrál okresní soutěž za Lučinu, tak jsme hráli lépe než oni.

Reagovat
JarousFCB

Já mám ze hřiště, taky pocit že hrajeme pěkně

Reagovat
kubys

Počkej, my ten rok postoupili o soutěž výš, potom jsem si řekl, že už jsem dosáhl všeho čeho jsem chtěl a skončil jsem.

Reagovat
JarousFCB

v nejlepším se má přestat... až někdy za baník Rychvald udržím nulu, tak končím

Reagovat
smazaný uživatel

Já už dosáhl 5 golu v jednom zápase, dvou postupů, jednoho sestupů, dvou červených i jednu bitku, ideální čas skončit

Reagovat
JarousFCB

Ideální čas přestoupit k nám do Rychvladu a až to tam zopakuješ, tak je čas skončit ( ani ten sestup není realný páč víc na dně už být nemůžeme)

Reagovat
smazaný uživatel

když mi zařídíte týdenní plat, bydlení, permici na FCB, budu o tom uvažovat

Reagovat
JarousFCB

Plat bys měl v naturáilích, na bydlení ti vystěhujem jednu z hospodářovích buněk a když mi dáš 500, tak ti seženu na příští sezónu permici do kotle .(pokud budeme pořád na Bazalech)

Reagovat
smazaný uživatel

naturálie jak a v čem? v tekutině či opačné pohlaví?

Reagovat
Radar

To druhé si umíš obstarat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Dyť se mi co chvilu chlubíš

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemusíš to psát veřejně vole

Reagovat
Radar

Ježiši, promiň

Reagovat
JarousFCB

No párek z Makra po zápase

Reagovat
kubys

Vidím, že to je všude stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já udělal tři touchdowny v jednom zápase - a pak už mě všichni seřvali, že na balón pořád šahám rukama...

Reagovat
kubys

Čas změnit sport.

Reagovat
smazaný uživatel

pche, Litevští ragbysté maj už šňúru 19 vítězných zápasů za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

šňůru

Reagovat
JarousFCB

To je guvno my měli šňůru, tak 30ceti proher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

To jsou frajeřinky se šňůrama, kdo z vás se může pochlubit tím že naházel sudího i s asistenty do místního potoka ? Sokol Vřesina senior hools !

Reagovat
JarousFCB

Vřešina ? tam je i internet

Reagovat
Radar

Tam hraje Baník "B" !

Reagovat
JarousFCB

no dnes vyfasoval bura myslím s Holicemi ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

a Zeher tragický už i za Béčko. Už jen 5. kol a doufám, že ho nikdy neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

seno a vidle?

Reagovat
smazaný uživatel

my mame asi 30 zapasu bez porazky

Reagovat
JarousFCB

rozhodčí se mě dnes ptal jaktože jsem se v minulém zápase jmenoval Zajíc a teď se jmenuju Walach ale má dobrou paměť

Reagovat
smazaný uživatel

si mu měl kontrovat, že existoval Jackyll a Hayde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Když se tak dívám, tak jsem furt nějaké zvíře

Reagovat
Radar

Furt lepší než ovoce

Reagovat
kubys

Nerad bych, aby rozhodčí míchali hrušky s jabkama.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Mišu Hubnika.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, po náročným víkendu jdu hajat, ať se zítra můžu pokusit o nějakou skoropráci a odpoledne fandit Baníku. Snad chachaři vyhrajou, nebo se na nás zespoda začne tlačit i Bohemka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen u bedny - nějak mám problém sedět za volantem víc než třicet čtyřicet kilometrů - neudržím pozornost, všechno mě tlačí... Na houby... Aspoň to ťapání po svejch už se lepší...

Reagovat
JarousFCB

To já si jdu zažádat o papíry na úřad. celý den zevl ...

Reagovat
herbage

Dobrou noc, strýčku Fido

Reagovat
kubys

Tak a trošku navodím včerejší mystickou náladu.

http://www.youtube.com/watch?v=RiV_ue-PbL4

Reagovat
Radar

550. pro starou Metallicu

Reagovat
kubys

Tak na Sonisphere určitě budou hrát spíše starší kousky.

Reagovat
Radar

To je v té Mimoňi ?

Reagovat
kubys

Jj

Reagovat
herbage

Sorry, že odpovím tady, ale je to přehlednější Domingo mi pivo za poslech neslíbil, ale stáhnul jsem si to dobrovolně a celkem se mi to líbí. Texty jsou dobré a i když to občas rve uši a text nesedí k hudbě, tak velmi dobrý počin. A u té vánoční píšničky když jsem jí poslouchal v autobuse tak jsem dostal šílenej záchvat smíchu a musel jsem se hodně držet, abych se smíchy nepomočil

PS: Muse nejsou vykradači

PSS: Metal smrdi

Reagovat
Radar

Sám smrdíš !

Reagovat
smazaný uživatel

jj,metal smrdi

Reagovat
kubys

Říká hoper?

Reagovat
smazaný uživatel

řikam ja.

Reagovat
kubys

Ty si to neumíš přiznat, že Muse jsou vykradači. Jinak k metalu, ehm ehm, nemám co bych ti na to řekl, protože to je stejně jenom provokace. Jinak k tomu stažení - já měl dojem, že na stránkách měl něco o pivě za stažení a poslechu, ale nemůžu to tam najít.

Reagovat
herbage

Koho Muse vykrádaj? Myslíš těch pár písniček, kdy se Matt nechal inspirovat Rachmaninovem či Chopinem?

Reagovat
kubys

U2, Queen, Radiohead atd.

Reagovat
herbage

Když myslíš

Reagovat
kubys

No nejsem sám, kdo si to myslí, třeba United States of Eurasia mi zní jako Bohemian Rhapsody s trochou přidání SOAD.

A stejně na ně jedu. Ač je tak poslední dobou z desek nemám rád, koncert bude fajn.

Reagovat
Radar

SOAD

Reagovat
kubys

Ano, ano, kraj se pozná.

Reagovat
herbage

Kam jedeš, do Krakowa? Já přemýšlím, že bych tam taky zajel A o novým albu se nemá cenu bavit, ale jen kvůli United States of Euroasia je mit hned za vykradače? A Radiohead vykrádaj čím, Mattovým hlasem?

Reagovat
kubys

Ne jen USoE, teď se mi to zrovna všechno nechce poslouchat a hledat, protože mi umřel exterňák a s ním i všechna hudba, ale později ti klidně rozeberu 20-25 songů, které jsou hodně podobné. Jinak ne, Radiohead nevykrádají hlasem, Yorke má jinou barvu hlasu, projev, všechno.

A yes, jedu do Krakowa, aspoň si s kámoškou budem moc odškrtnout další společnou skupinu.

Reagovat
herbage

Ok, někdy rozeber, protože to jsem hodně zvědavej. Muse spíš vykrádaj poslední dobou sami sebe, viz Citizen Erased a Resitance či New Born a Unnatural Selection, to je ovšem jiná věc. Ale že posloucháč MUSE, to tě ctí. Ty kacířské kecy si však prosím odpusť

Reagovat
kubys

Tyhle "kacířské" kecy má ale spousta lidí, co Muse poslouchá, není to pouze chyba mě persony.

Reagovat
herbage

Kritizuj jejich současné směřování, jejich směřování k pop music, ale vinit je z vykrádání? Právě oni jsou dobří především tím, že jsou originální, neotřelý a jistě, vždy najdeš něco přibližně podobného, ale oni jsou svojí muzikou jedineční

Reagovat
kubys

Ale to o jedinečnosti ti můžu říct u x dalších kapel, to není argument. Navíc oni měl jedinečný sound zpočátku kariéry, to ano, ale nyní ani náhodou.

Reagovat
herbage

Nyní ne a taky jejich tvorba šla dolů. Ale jejich první tři alba jsou geniální

Reagovat
kubys

Tak Showbiz nic moc, ale prostě po Absolution se to všechno posralo, Bellamy se chtěl stát králem světa a jde to tam, kam nemá.

Jinak Absolution miluju, mám doma i tu anglickou limitovanou edici.

Reagovat
herbage

Tak prvotina, co bys chtěl. Skladby jako Muscle Museum, Sunburn a Showbiz mi přijdou na jejich věk nesmírně vyspělé. Orgin of Symmetry je prostě nářez, což ve spojení s Showbizem dá dohromady úchvatné Hullabaloo tour(kéž bych zažil jeden koncert z té doby) a Absolution nemá ani cenu komentovat. BHaR není špatné, ale už nepůsobí homogenním dojmem, spíš jako směsice singlů a Resistance je propadák. Škoda, jenže na víc asi neměli a oni museli udělat krok dopředu. Fanoušci stále čekají návrat Origin of Symmetry éry, ale ten již těžko přijde. Nezbývá než doufat, že Matt se přeorientuje na vážnou hudbu a bude psát songy ve stylu Exogenesis, protože podobnou muziku žeru. A pomalu ale jistě mu odchází hlas, ty vejšky už těžko vyzpívává a nemá tak jinou volbu, než zpívat songy typu Starlight, Guiding Light či Undisclosed Desires, na které upřímně není nikdo zvědavý. Proto i já váhám, jestli vážit takovou cestu kvůli 2-3 songům ze straších alb a nevím, ani jak dlouhý setlist sebou přovezou. Na fesťácích ej to většinou jen kolem 11-12 songů

Reagovat
kubys

Docela mě pobavilo to zmínění věku. A jinak jako vážení cesty - tak snad když máš oblíbenou kapelu, tak za ní pojedeš, když je nejblíž, ne? Respektive ty to máš asi blíž z Klatov do NSR, ale tak tohle si nechat ujít?

Reagovat
herbage

Tak do Krakowa je to asi nejlepší, mohl bych přespat v Ostravě u bráchy, není to daleko, domluvím se, cen dobrá a ke všemu v létě o práznidnách. Jenže jednak nechci ject sám a přemlouvám Tsigiho s Domingem, jednak jsem hodně zvědavej na setlis. Jestli tam budou hrát Uprising, Resitance, Guiding Light, Unnatural Selection, Undisloced Desires apod. tak nevím jestli to má cenu. Z Origin fo Symmetry maximálně daj New Born a to ještě značně odfláklou verzi, kde už se Matt soustředí jen na kytárový taping sólo, jinak vokály již značně odbejvá(není divu, když už jí hrál naživo asi 630x), pak z Absolution maximálně hitovky Time is Runnig a Hysteria(které moc nemusím) a z BHaR Starlight, Supermasive Black Hole a Knights of Cydonia. To mi přijde celkem málo, přesto rád bych je viděl, to ano. Nejvíc mě bohužel děsí, že když jsem si stáhnul živák z Berlína nahrávanej v pódiu, tak tam nějaký patnácky hystrericky křičí u Resitance(If we wrong, if we rong, nanananana, if we wrong, if we wrong, nana..... atd., atd. To by mi celej zážitek pěkně zhnusilo

Reagovat
kubys

Já osobně jedu jen kvůli té show a další odškrtnuté kapele.

Reagovat
herbage

Tak máš to kousek za prdelí, tak to se ti nedivím

Reagovat
kubys

No toto je případ, kdy to mám relativně blízko, ale já jezdím na koncerty a fesťáky i do Slovinska, Německa.

Reagovat
herbage

Světlou výjimkiou je snad jen exogenesis, ovšem základy tohot díla jsou položeny v dávné minulosti a je to znát

Reagovat
herbage

Btw. Ještě stále chceš privatizovat ČEZ? Co jsem koukal na předvolební debaty, tak chtěj odprodat akcie jak ČSSD, tak ODS

Reagovat
kubys

Odprodej části akcií přece není privatizace, stát by měl být stále majoritním vlastníkem.

Reagovat
herbage

Já vím, ale tys tu tehdy litoval, že ČEZ nebyl privatizován. Odprodej akcií je něco jiného, ale taky se mi ten krok nelíbí

Reagovat
kubys

Já to spíš bral z toho pohledu "ship and buy"

Reagovat
herbage

Samotná Pačesova zpráva(objednaná vládo Mirka Topolánka) hovoří o privatizaci energetického sektoru a vnášení tržních pravidel za destablizující a nežádoucí. Tam nějaké shop & buy neplatí

Reagovat
kubys

Tak tohle mě hodně pobavilo.

http://www.youtube.com/watch?v=oMcY9QzhoJU

Reagovat
Radar

Komediant

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
Radar

Ještě dobrá je scénka jak si ti borci vyřizujou konflikty na svých drahých polovičkách, taky je to myslím polské

Reagovat
JarousFCB

link ?

Reagovat
Radar

To právě nemůžu najít Viděl jsem to naposled tak před dvěma roky

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
kubys

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo něco víc o tom údajném napadení fanoušků v McDonaldu?

Reagovat
Radar

Nejvíce o tom bude vědět asi basileos

Reagovat
smazaný uživatel

ví. zničehonic asi 8-10 hools bohemky vylezlo zpoza kamionů, co stáli u McDonald, někde těsně za Prahou, sebrali 2 šály, rozdali pár ran a odjeli do hajzlu, napadli normálni, hools jeli v jiném buse. Nebylo to nic drastického, ale byl to takový šok dost. Odveta se měla konat o stanici dál, nicméně už bylo všude hodně ACABů

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče zápasu, tak větší hnus sem neviděl!! Odchozený zápas, ani špetka bojovnosti a zasloužená výhra na Kladno! Na konci se celý kotel otočil zády k hráčům a skandoval: prosíme vás, hrajte za nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladýnko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro pamětníky (nebo statistiky):

Kdy naposled byla mezera mezi pražskými "S" devatenáctibodová a více?

Našel jsem si tabulky do roku 93/94 a největší ztrátu měla tehdy čtvrtá Sparta na vítěznou Slávii v pro sešívaném památném roce 95/96 - 21 bodů. Naopak největší ztrátu měla Slávie na Spartu v roce 01/02 - 16 bodů.

Z toho vyplývá, že tohle je novodobý rekord ze sparťanského pohledu a je to umocněno i o to, že Slávie na tuhle úroveň spadla z pozice dvojnásobného mistra a neomezeného vládce soutěže. VIVAT KAREL

Reagovat
fantomas

Po pádu komunismu (tak bych měřil novodobou historii) tu máš ještě sezonu 89/90 s 18bodovou ztrátou..

V celý historii českýho fotbalu pak u Sparty vyčnívá sezona 83/84 a neskutečná 20 bodová propast (Sparta 1., Slavie 12. z šestnáctí). Pozoruhodné je to i proto, že je to jakási obdoba letoška - jak si narážel na ten kontrast se dvěma předchozími tituly. Ve dvou předešlých ročnících v tomhle případě totiž byla Sparta lepší jen o čtyři, respektive jeden bod.

Mimořádná se zdá být i sezona 77/78, kdy na konci Sparta na čtvrtou Slavii ztrácela "pouhých" devět bodů a přitom se sama umístila na 14. příčce a její náskok na poslední, sestupující Žilinu nebyl jinačí než právě devítibodový. Ještě drastičtější je pak v tomhle směru ročník 74/75, kdy se už Sparta sestupu nevyhnula (k její smůle oproti tomu ročníku 77/78 ještě šly dolů dva celky), přestože na pátou Slavii ztrácela zanedbatelné tři body! Za to nepochybně můžou pouhé dva body udělované za vítězství. Stalo se tedy, že mistrem byl tehdy Slovan Bratislava se 39 body ze 30 zápasů. To si teď samozřejmě jen těžko představíme.

Z tohohle období teda docela logicky pocházejí i nejtěsnější rozdíly mezi oběma rivaly. Ročník 67/68 tedy přinesl stejný bodový zisk jak Slavii, tak Spartě, přičemž Sparta se umístila výše jen díky o čtyři góly lepšímu skóre. A v roce 1980 (stále za výhru jen ty dva body) na tom dokonce Slavia byla po posledním kole lépe než Sparta i navzdory nejtěsnějšímu možnému, ale kladnému skóre. Spartu tenkrát zradila záporná, třígólová bilance. Ale stejně o nic moc nešlo - bojovalo se o devátou pozici, těsně před invazí Rusáků v 68 zase jen o něco lepší sedmou příčku.

No a ještě jedna opravdu historická lahůdka na závěr - roku 1936 ta samá situace nastala dokonce v boji o titul. Tehdy slavila zase Sparta s obdivuhodným skóre 100:27 (Slavia mírně zaostávala s poměrem 90 vstřelených branek ku 32 obdrženým). Lze to vnímat jako jakousi sparťanskou odplatu za předchozí slávistický titul s pro změnu jedním bodem k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

takže pokud dobře chápu, tak současná devatenáctibododová ztráta Slávie na Spartu je historicky druhá největší. To je teda nářez ...

Jinak moc díky za rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný... Dík.

Reagovat
goodbay

počkej já myslel, že Sparta jako jediný klub nikdy nespadla? Nebo se mýlím?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kdo nespadnul je, myslím, Baník..

Reagovat
lojzah

Baník sestoupil v roce 1966, za rok se vrátil. V lize snad není tým, který by aspoň jednou nesestoupil (kromě Střížkova, který sestoupí letos)

Reagovat
rufus

V sezoně 74/75, za rok se opět vrátila. Definitivně rozhodlo poslední kolo. Sparta doma porazila Teplice 4:0. Ale Třinec, druhý ohrožený tým sestupem, doma porazil Bohemku 5:0. Oba zápasy začínaly ve stejný čas, když se ale dohrálo na Spartě, v Třinci byla teprve 80. minuta, protože se "nečekaně" protáhla poločasová přestávka. V tý době vedl Třinec 3:0 a aby se udržel, potřeboval vstřelit 2 goly, který nakonec dal. Zajímavost je, že to bylo poprví v sezoně co dal Třinec víc jak 3 goly za zápas, a zároven poprví v sezoně, co Bohemka víc jak 3 inkasovala.. Od tý doby hodně Sparťanů nemá rádo Bohemku. Samozřejmě, že si to Sparta prohrála za celou sezonu, ale tohle byla třešinka na dortu..

Reagovat
fantomas

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Bohemka nás tenkrát slušně potopila.

Ale ono se jí to pomalu vrací

Reagovat
rufus

Mě Bohemka nevadí. Když sem byl malej, tak kromě Sparty se mi líbila nejvíc právě Bohemka, asi proto, že měli ve znaku klokana.. Až časem sem se dozvěděl o tomhle jejich zaříznutí, tak se mi přestali líbit, ale nejde to uplně vytlačit.. Jednou sem si je oblíbil, tak ted na ně nadávat nebudu. A každopádně neporovnatelně lepší Bohemka než Střížkov. Ale na druhou stranu - patří jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Můj obdiv nad tímto rozborem. Dovedu si představit množství informací než toto vzniklo. Jen se prokousat neustále se měnícím systémem soutěží, změnami názvů klubů a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik dneska samozrejme tri bodiky a vyhra o jeden gol, ten tym mi pripomina tolik drivejsi spartu, neni lepsi ani v jednom zapase ale ma snuru vitezstvi za sebou...

Reagovat
centos

Není lepší v některých zápasech. To štěstí tam teď celkem je, bezpochyb.

Reagovat
Radar

To jsou zase kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, Slovacko, Liberec s ted Bohemka...

Reagovat
Radar

Slovácko ? To jsme byli jasně lepší, Synot dal sice dva góly ale jinak se hrálo na jejich polovině

Reagovat
smazaný uživatel

na jejich polovine?pokud si ja pamatuju tak prave Slovacko nedola minimalne tri dalsi 100% sance...ale o tom se uz ted nema cenu dohadovat, Banik ma proste to stesticko a o titulu se rozhodne pristi vikend v Ostrave at si rika kdo chce co chce,ze jeste pak budou zbyvat 3 kola,proste zapas Banik - Sparta rozhodne

Reagovat
Radar

Po inkasování 1. golu slovácka sehrálo jen před jejich brankou a s tím rozhodnutím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jste hrali jen na jejich pulce,ale rikam,meli dalsi tri 100% sance,ale to je vazne jedno,na to uz se nikde nikdo ptat nebude,vzdyt to samy to bylo s Libercem,dalsi remizovej zapas kterej ale vyhral 1:0,to samy v Teplicich ale to je to co prave chybi soucasny Sparte a diky cemu mozna i prijdeme o titul...Banik da proste jeden gol a zadnej uz nedostane to my mame zaplavu remiz ale hlavne bohuzel zaplavu utkani kde jsme vedli,ale stejne nevyhrali

Reagovat
centos

Trošku z tebe cáká zoufalost, to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel bohuzel....uz davno jsme ten titul mohli mit v kapse,ale tolik ztracenych zapasu nas ten titul zase bude stat protoze uprimne pochybuju ze dokazeme vyhrat na Bazalech pri soucasny "forme" Baniku...jako jediny z cely ligy jsme neprohrali ale mame stejne bodu jako druhej tym, kterej prohral dokonce ctyrikrat,to je ta moje frustrace

Reagovat
goodbay

spíš při současný formě Sparty než Baníku. Protože mi přijde, že baníkovská hra ted trochu stagnuje a nakopne ji až další zaváhání si myslím

Reagovat
Shevchenko

3 100% šance rozhodně neměli a i kdyby jo, tak my jsme jich měli víc.

Reagovat
Shevchenko

Ale jinak se s tím dá celkem souhlasit, to je ten náš styl venkovních zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Júúúú, ivosek se trefuje do někoho jinýho, než do Slavie... Asi jsme na tom fakt špatně...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radar

"...Ostravský kotel za brankovou brankou..." Bosák co to meleš za čapkoviny

Reagovat
Shevchenko

Barankovou.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nic nebylo ale ten jeho Vááááradi z toho bych se po

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Várady...

Reagovat
Radar

Oj, tak to jo

Reagovat
Shevchenko

Ale taky jsem to slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Necekany vysledek dnesniho utkani bodik do tipovacky skoda ze jsme si nevsadil penizky zatracena prace

Reagovat
centos

Další veledůležité vítězství

A teď chachaři vzhůru na pochod.

Reagovat
smazaný uživatel

StřížkOFF

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Baník titul, Budějice a Bohemka do druhý ligy.

Reagovat
centos

Budějky místo vás? A proč ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník titul jistě Budějky bych ušetřil mají tam pěkné baby aspoň No Vyhodil bych bohemky. jednak ať se rozmyslí jak se jmenujou ( ) a pak ať se batonáři naučí hrát fotbal. ne betonkopanou

Reagovat
smazaný uživatel

jsem toho samyho nazoru, i dneska to predvedli hraci bohemky ze na ligu rozhodne nemaj, je to banda nekopu...jediny proc je chci v lize je kvuli jejich fans

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne undery

Reagovat
honziss

Charakteristika tohoto kola: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

A proto...SIGMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska betonáři přčešli na taktiku všechno kopat do vrchu tam by krásu nehrála ani Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ted se kopu do hlavy ze jsem kdy chtel aby Bohemians hrali ligu a proc by meli hrat paneboze ???Bez stadionu,bez penez, bez hracu ,bez fotbaloveho mysleni ,,,bezte si hrat druhou ligu tenhle rok to nevyjde ale pristi urcite

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Banik Mistr !!!

Reagovat
Shevchenko

Proč vůbec se Spartou hrajem v neděli? A Slovácko v pátek?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko hravalo v patek druhou ligu ne, tak snad aby si zvykali? nevim no

Reagovat
M11

e e.. tady je sobota hlavni termin at prvni liga ci prales

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen hecoval

Reagovat
M11

ja vim

Reagovat
rufus

Obě si vynutila ČT. V pátek se hraje proto, že musí podle smlouvy odvysílat určitý počet utkání z GL a jedno jim chybělo kvuli neodehranýmu zápasu Bohemky se Střížkovem. A jesli se ptáš proč se hraje v neděli a ne v pondělí, tak proto, že hned ve středu už se hraje další kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tak, nechápu, proč tam dali nás, a eště 18 20, příští rok čekám, že se bude hrát liga ve čtvrtek v 9:13

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to se fakt nenajde nikdo, kdo by se k tomu Oťasovi nějak dostal a rozflákal mu hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

budeš to asi opět muset udělat sám jako s Mírou Bosákem. Co si sám neuděláš, to nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde - já se loni tak v únoru pokoušel na herbageho popud komunikovat mailem s Českou televizí ohledně Ligy mistrů. Komunikace probíhala stylem: Moje otázka: Nevíte, kolik je hodin? Odpověď ČT: Promiňte, nekouřím, právě si jdu pro židli, protože odjíždím večerním vlakem. Po měsíci jsem to vzdal, protože jakákoli diskuze s tím zasraným televizním molochem, kterej musím ze zákona platit, byla naprosto bezpředmětná. Začal jsem zastávat názor, že zde pomůže jen hrubá síla.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, bohužel, ani mě to nepřekvapuje. Když už jsme u ligy mistrů, koho tipuješ, že postoupí a komu přeješ postup?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že postoupí Lyon a Inter a Inter to vyhraje. Ale jinak nepřeju postup v podstatě nikomu, resp. přeju všem - nemám tam oblíbený tým, takže to jen tak sleduju. Ať postoupí lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Lyon a Barca, ale tipujz Bayern a Inter, a to bych pak přál výhru Interu, kvůli Mourinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Kaprovi. ČT chybí jeden přenos do jakési kvóty co majou nasmlouvanou se svazem.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měla být reakce na Shevchenka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zase predvedla jak moc chce "hrát fotbal"...hnus toto,kazdej trener snad rika prijede nekdo silnej,nemaji tam kollera tak to zabetonujem a oni snad nedají gél,sem tak moc rad ze to tam Varadimu spadlo,to jim patri betonarum...to same co budejky...aspon to slovácko chtelo hrat na Bazalech fotbal trošku no...na sestup budejky...titul Baníček...:)uwidííme,bude to etě hodne zajimavé...těším se na boj ze spartou,řepka červená za faul na Vydru :D

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka a Vydra bude hodně zajímavý. Tak ve 2. minutě ho Řepka pošle ze zadu na zem, aby dal najevo, kdo je na hřišti pánem

Hoheneder bude muset hrát tak jako ještě nikdy.

Popravdě řečeno si myslím, že tam pojede Sparta hrát na jakoukoli remízu. Hlavně neprohrát. Bude se hlavně bránit. Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

a za minutu ho sejme Nando a bude klid

Reagovat
rufus

Jestli vůbec Niky bude hrát.. Chovanec ho posledně kritizoval a přitom on se aspon snaží, když už tu kvalitu tolik nemá. Zato takovej Kucka byl k blití, stejně jako Vacek a proti Střížkovu i tragédní Kadlec. Jestli tihle hráči nezačnou pořádně makat, tak to bude špatný a na Baník to stačit nebude. To, že tam jedem pro bod, je viceméně jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuf.....Kolik že sme měli střel na bránu? Tři? Totálně nám odešel útok. Ještěže má dřevorubec repre formu. Tlak Bohemky ke konci byl enormní, takovej neměl Liberec ani Teplice ale ubránili. Ale je to tam!!! Ale stejně hráč zápasu ze strany Baníku byl Tomáš Marek, zastavoval útoky, zakládal akce, odkopával v nouzi míč.

Jinak se událi dva velmi zajímavé věci. První ta, že na jednom činžáku u hřiště Slávisti roztáhli transparent s motivem "Český fotbal pro fanoušky" a odpáli dvě race, dočkali se potlesku z obou kotlů.

Věc druhá, Baníkovci šli poděkovat bohemákům, jejich hráči zase nám a světe div se, nikdo je nevypískal ba naopak, všichni zatleskali, v Česku toto nevídané.

Závěrem snad jen dodat....BANÍK MISTR!!!

BMW: mám video s těma slávistama, za chvíli to hodím na FB a sem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na YT předsedo

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž, už to leju do ntb, ti to pošlu na icq

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musím

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se nás stalo v Brně a na Slavii, že přišli hráči soupeře k našemu kotli a zatleskali, to prostě zahřálo na srdíčku. Na Slavii došli i jejich fans před náš sektor a tleskali nám, kvůli tomu stojí za to žít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jenom, žes nemohl přijet k nám ted na jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

no,ale je to smutné na jakou taktiku hrajou české týmy...a sparta?remizový král....kazdou pul sezony dovedou 4 posily ale goly nedavají jak by "nejlepsi klub historie" měl...je to zblitíí...jen ten Banííček mi děla dobry pocit :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=oeomw_t3bnE

Český fotbal pro fanoušky!!!

Ps: Márty, nekoukej na to, je tam odpáleno pyro a jsou tam fanoušci, ne šašci, klauni a další budiž k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi náhodou líbí, když chtějí dělat něco takovýho, tak mimo stadion A ještě lépe u sebe v bytě

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty vole, to lešení či zábradlí dostalo slušně zabrat při skákání apod...V jednu chvíli sem měl strach, že to spadne

Reagovat
smazaný uživatel

to mně povídej, dyť to je jenom jakési lešení a váhový průměr chacharů, co sem tak viděl, byl tak 115 kilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nezobejte tolik

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nejsu chachar, že jo, to musíš říct jim

Reagovat
smazaný uživatel

jo no,krááásna prááce...:)

Reagovat
smazaný uživatel

straník

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

taky čekáte na 500?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...

Reagovat
smazaný uživatel

no to slo poznat, bo po moji 500 dluho nikdo nepridal komentar

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro BANÍČEK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to shrnu - Baník hezky, Jablonec hezky, byť jen o gól, ale přesto - oproti jednogólovému rozdrcení Střížkova to byl až moc dobrej fotbal. Škoda toho Slovácka, to mělo něco uhrát, na druhou stranu jejich 23 bodů znamená, že Slavia se definitivně zachránila... Takže se můžu těšit na další kolo, liga je pořád dramatická, i když pro nás prakticky skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to pro pristi sezonu s poharama? kam bude nasazen mistr, atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/ - tam najdeš všechno

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Má to dost propracovaný, možná ti bude chvilku trvat, než se zorientuješ, ale fakt je tam všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj prave se divam, vynikajici stranka, jeste jednou vrele diky

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle stránky existujou x let čeče :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim dokonce sem uz na nich byl, jenom sem si nemohl vzpomenut

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žijí záložky - a taky deníček, protože vyznat se v mejch asi 200 záložek je občas porod... Asi to budu muset zase protřídit a smazat aspoň 80 pornostránek...

Reagovat
smazaný uživatel

stači jedna, šak to se pravidelně aktualizuje...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, jenže já nikdy nevím, na jakou úchylárnu zrovna budu mít chuť - a člověk se musí pořád učit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak aha, Pán má vytříbenyho šulinka...

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, tam mi stačí správný tlak, vlhkost a teplota (na rosný bod kašlu) - ale ta omáčka kolem nesmí být bez chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, neni nad buchtičku s kremem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takovej broskvovej... Ten já rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho jsme tady taky, abychom si o nich povídali a naváděli se na ně navzájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak teď nechápu jak to bude... Český mistr půjde do 3. předkola jako nasazený nebo nenasazený, popřípadě koho může dostat? A Koho ve 4. předkole?

Reagovat
Shevchenko

No začíná se už ve 2. předkole, tam by byl jakýkoliv český mistr nasazený. Sparta by byla nasazená i ve 3. a 4. předkole, takže velmi velká šance na LM. Baník by to měl v 3. předkole na hraně, ale spíš ne než jo, ve 4. předkole by byl nenasazený.

Reagovat
Shevchenko

Jinak možní soupeři v 2. předkole: Levadia Tallinn, Ljepaja, Hafnarfjordur, Železničar, Pjunik Jerevan, Dinamo Tirana, Torshavn nebo The New Saints.

Reagovat
centos

Z toho bude mít trevor erekci,

Reagovat
smazaný uživatel

Sarajevo!!! To chci!!!! A Hafnarfjordur!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jen proto musi byt Sparta mistrem aby jsme se tady po delsi dobe dockali LM SPARTA PRAHA

Reagovat
centos

To budu raději bez LM.

Reagovat
rufus

To budeš v Baníku tak jako tak..

Reagovat
centos

Bohužel je to tak :)

Reagovat
smazaný uživatel

raději nic než se zesměšnit s Thunem a dalšími "velkokluby"

Reagovat
M11

jezis slovacko bojovat.. stydim se za to ze si koupime ligu a hned spadnem.. TRAPAS

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se váš fotbal občas líbí - já bych vás v GL chtěl. No snad to uválčíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych taky chtěl t slovácko zůstane,moc moc mě potěšil jejich zápas na Bazalech,ta bojovnost a touha aspon po bodu,jako Baníčkovec musím priznat,ze si ten bod zaslouzily,klobouk dolůůůmkdyby takhle hráli na kladně,vyhrajou 3-0 ...škoda no,snad se jim to etě podaří :)

Reagovat
smazaný uživatel

jn, já už to moc dobře se záchranou nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba takové budejovice???WEN!!!

Reagovat
centos

Bá - ní - ček!! Těším se jak cyp na neděli, na fotbal a na pochod

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těším, s Příbramí, možná plichtu uhrajeme...

Reagovat
centos

A náležitě to oslav!

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak psals, už jste naštěstí zachránění, čili teď už to bude enom taková šolíchačka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mužíku jsem rád, že jsi zpátky tu...

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK OSTRAVA moj najoblubenejsi cesky klub...vyhraju titul

Reagovat
Azza

600. pro Marka Marina

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Z webu Bohemky:

"Oba zúčastněné fanouškovské tábory jsou známy jako nositelé praporu zlidštění českého fotbalu, který pomalu začíná váznout pod nehty mocipánů."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele