Gambrinus liga - preview 26. kola

24.04.2010, 09:09, aktualizováno 26.04.2010, 08:12
Previews
Dostihy o český titul pokračují a Baník Ostrava před sebou má dva náročné zápasy s pražskými celky. Za týden hostí Spartu, ještě předtím ho ale dnes čeká dohrávka 26. kola na půdě doma nepříjemných Bohemians 1905...
Bohemians 1905 - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Souboj dvou protipólů tabulky, které spojuje stadionová problematika. Útočně laděný Baník přijíždí dobýt Ďolíček, ve kterém se dá předpokládat pekelná atmosféra.

Už téměř týden před zápasem totiž bylo všech 450 vstupenek do sektoru hostí vyprodáno a při pravidelné návštěvnosti domácích fanoušků, která bude navíc podpořena aktivitou za záchranu tradičního svatostánku ve Vršovicích, se dá předpokládat, že volná sedačka bude ceněna zlatem.

Samotný zápas má jediného favorita. Hostující Baník podlehl Klokanům naposledy v roce 2002, navíc poslední porážku mu uštědřily Budějovice na domácím trávníku před celým měsícem, takže vzpomínka na ztrátu bodů je pro hostující hráče už pořádně "fousatá".

Od té doby válcují ostravští fotbalisté vše, co jim přijde pod kopačku. V posledním kole jejich formu poznal Liberec, jen o čtrnáct dní předtím pak Teplice. Oba týmy ze severu Čech navíc padly na svém trávníku: "První krok máme úspěšně za sebou a na hřišti Liberce to bývají zápasy z nejtěžších. O to víc jsem rád, že jsme to tak výborně výsledkově zvládli, ale pokud chceme zůstat na čele tabulky zaháčkovaní, potřebujeme bodovat hned i v dalším utkání," uvedl trenér hostí Miroslav Koubek.

Ovšem i on dokazuje, že se drží na zemi a hlavou nelétá v oblacích. Navíc si velmi dobře uvědomuje, že ho v těžkém zápase tlačí bota v podobně indispozice kapitána Martina Lukeše. Ten bude chybět vůbec poprvé v této sezóně! "Třikrát po sobě venku vyhrává snad jen Barcelona. My utkání na Bohemce nebereme na lehkou váhu, spíše na hodně těžkou. Víme, co je v sázce," dodává úspěšný stratég, který naučil tým, po loňském jarním propadáku, opět vyhrávat.

A co říká o jistě napínavém souboji domácí trenér Pavel Hoftych? "Chceme potěšit fanoušky, kterých přijde hodně. Budeme chtít uspět, takže určitě nebudeme jen bránit. Ofenzivní síla Ostravy je největší v lize. Čeká nás nepříjemný soupeř, který vyniká rychlostí. S tím si musíme poradit."

V Ďolíčku se dá očekávat velmi bojovné utkání s maximálním nasazením. Domácí tým ještě není definitivně zachráněn, navíc ho kupředu požene vyprodané hlediště, které bude chtít ukázat, že stojí nejenom za mužstvem, ale i za stadionem. Hosté z Ostravy půjdou od první minuty jistě za vítězstvím. Cokoliv jiného by je totiž stavělo do více než nepříjemné situace před domácím duelem se Spartou.

Utkání začíná v 17:30 a přímým přenosem ho vysílá ČT2.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Kotyza, Pávek, Kaufman, Štohanzl - Ibragimov, Škoda
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Greguš (Wojnar), Marek, Lička - Vydra, Varadi, Mičola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 2.95 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 17:00)
V neděli se šestá Mladá Boleslav doma střetne se čtvrtými Teplicemi. Mezi oběma týmy je však devítibodový odstup. Zatímco domácí by rádi proklouzli do elitní pětky, tak hosté stále usilují o postup do evropských pohárů.

Mladoboleslavští budou chtít dát zapomenout na své poslední domácí vystoupení, v němž podlehli Jablonci 1:2 a chtěli by úspěšně navázat na výhru 4:2 z pražského Střížkova. "Budeme chtít zlomit letošní domácí prokletí. Jde o to, aby naše mužstvo prokázalo morální vůli po vítězství," prohlásil trenér domácích Karel Stanner.

Jeden bod na třetí Jablonec a tři body na vedoucí dvojblok Spartu s Ostravou ztrácí pět kol před koncem soutěže Tepličtí, jež si jarní část sezony nepochvalují tolik, jako tu podzimní. "Vítězství nad Příbramí bylo nakročením směrem, kde bychom se chtěli pohybovat. Pokaždé je to zvláštní pocit, když jedu jako soupeř do města, kde bydlím. Ale mým týmem jsou teď Teplice," řekl teplický kouč Jiří Plíšek.

Domácí budou postrádat vykartovaného Rolka, zraněné trio Miller, Zahustel a Pecka, nejistý je start Kaliny. Hostující mužstvo se bude muset obejít bez zraněných Vondráška, Elsamniho, distancovaného Zoubeleho a otazníky visí nad startem Vidličky.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Brunclík, Janíček, Procházka, Hrdlička - Bořil, Mendy, Kúdela, Sedláček - Chramosta, Kulič.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Kalivoda, Matula, Ljevakovič, Stožický - Vachoušek, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 17:00)
V neděli do Olomouce zamíří pražská Slavia. Oběma týmům v lize prakticky již o nic nejde, ale stále živí šance kvalifikovat se do Evropské ligy z tuzemské pohárové soutěže.

Olomouci patří sedmá příčka a Slavia je hned za ní s dvoubodovou ztrátou. Před posledními pěti koly ztrácí na pohárové třetí místo, zajišťující postup do Evropské ligy, přes deset bodů a jejich šance jsou mizivé. Ale obě mužstva stále hrají Ondrášovka Cup, odkud se také postupuje do fotbalové Evropy. V následujícím týdnu jsou na pořadu odvetná semifinále domácího poháru. Slavii i Olomouc tedy čeká klíčový zápas, a tak mohou v neděli nechat své opory odpočívat.

Trenér Sigmy Zdeněk Psotka však odmítá spekulace, že by jeho výběr bral zápas se Slavií jako přípravu na pohárovou odvetu proti Plzni. "Ale vzít zápas se Slavií jako přípravu nepřichází v úvahu. Je to jeden z nejatraktivnějších soupeřů, chceme fanouškům nabídnout kvalitní zábavu a vítězství," ubezpečuje Psotka.

Slavia se netají tím, že Gambrinus liga je pro ni v současné době druhořadou záležitostí a že jejím primárním cílem je Ondrášovka Cup. Proto trenér sešívaných František Cipro hodlá šetřit své klíčové hráče. "Samozřejmě, že v Olomouci nic nepodceníme. Ale chceme udělat maximum pro to, abychom byli na odvetu s Jabloncem alespoň z části kompletní," řekl Cipro.

Kvůli zdravotním problémům nebo karetním trestům hrát určitě nebudou slávisté Hloušek, Vomáčka, Kaufman, Naumov, Vlček, Grajciar, Belaid, Krajčík a Kopic, zatímco domácí jsou kompletní.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Machalický - Ordoš, Kaščák, Rossi - Hubník, Šultes, Navrátil.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dens, Lafrance, Hubáček, Trubila - Kysela, Ragued, Vaněk, Janda - Šenkeřík, Ivanovski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Kladno - Slovácko. Zápas roku. Takhle to berou oba týmy, bojující o záchranu v nejvyšší soutěži. Lépe na tom jsou hosté, kteří drží dvoubodový náskok na předposlední Kladno.

Přesto lepší výsledky v posledních zápasech podávali Kladenští s novým trenérem Stanislavem Procházkou. Právě s jeho příchodem začali opět sbírat body. Procházkova prvoligová premiéra byla úspěšná, když jeho svěřenci zvítězili na Střížkově 4:1. Poté doma zdolali České Budějovice a před týdnem bezbrankově remizovali na Slavii. Nyní potřebují doma porazit Slovácko, aby mohli opustit sestupové pásmo. "S novým trenérem mají novou motivaci a nové koště dobře mete," řekl před klíčovým soubojem o záchranu kouč Procházka.

K trenérské změně po uplynulém kole sáhlo i Slovácko, když odcházejícího Josefa Mazuru nahradil Miroslav Soukup, jehož také čeká prvoligový debut. Pro něho však bude velmi těžký a nesmírně důležitý, případné vítězství by jeho svěřence přiblížilo k ligové záchraně. "Pro nás bude důležitý každý z posledních pěti zápasů. Volil jsem se skupinami hráčů pohovory. S některými budu ještě mluvit individuálně. Vedle poctivé přípravy jsme se zaměřili na analyzování chyb," uvedl trenér hostí Soukup.

Kladno bude postrádat zraněného T. Mašanského a vykartovaného Procházku, zatímco Slovácko přijede bez zraněného dua Urbánka s Chmelíčkem.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Kostolanský - Mráz, Beneš, Gross, Zoubek - Bartoš, Holub, Strnad, Lička, Cigánek - Tatanašvili.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, M. Kordula, Zelenka, Valenta - Ondřejka, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - České Budějovice  (sobota 16:00)
V sobotu přijedou do Plzně fotbalisté třináctých Českých Budějovic. Domácí se budou chtít opět přiblížit k vytoužené třetí příčce, zatímco hosté hrají o své prvoligové přežití.

Plzeňští mají ještě pět kol do konce ligového ročníku na to, aby stáhli sedmibodovou ztrátu na kýžené třetí místo, z něhož by se kvalifikovali do Evropské ligy. Do Evropy se mohou také podívat i cestou z tuzemského poháru, kde s Olomoucí zatím válčí o postup do finále Ondrášovka Cupu. "Budějovice jsou ve složité situaci a každý bod je pro ně v boji o záchranu důležitý. My ale na výhru čekáme už dlouho," řekl kouč pátého týmu tabulky Pavel Vrba.

Opačnými starostmi se zabývají Českobudějovičtí, jímž jde o záchranu v nejvyšší soutěži. Momentálně si drží tříbodový odstup od sestupového pásma. "Budeme se chtít odrazit od zápasu se Spartou. Jsou to podobná mužstva a mají podobnou ofenzivní sílu. Pokud k zápasu přistoupíme stejně zodpovědně jako proti Spartě, tak si můžeme přivézt nějaké body," uvedl trenér Jaroslav Šilhavý.

Plzeň nebude moci počítat bez zraněného Bakoše a distancovaného Bystroně, zatímco Budějovickým bude scházet pouze zraněný Ondráček.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Navrátil, Ševinský, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář - Střihavka, Rezek
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Žižka, Leština - Hudson, Otepka, Černák, Benát, Krob - Meszároš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.40 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha  (sobota 16:00)
Sparta hostí střížkovské Bohemians. Toto pražské derby má jednoznačného favorita, protože se utká vedoucí tým tabulky s posledním týmem a zároveň jistým sestupujícím.

Nic jiného se tedy od Letenských nečeká, než získat v sobotu povinné tři body, pokud chtějí bojovat na dálku s Baníkem o mistrovský titul. "Chceme titul a to nám velí vyhrát všechny zbývající zápasy. Musíme být ale agresivnější než naposledy v Českých Budějovicích," připomněl bezbrankovou remízu sparťanský manažer a trenér v jedné osobě Jozef Chovanec.

Střížkovským v lize v podstatě už o nic nejde. Pouze se důstojně se rozloučit s nejvyšší prvoligovou soutěží, protože díky dvacetibodovému odečtu od disciplinárky nemají již prakticky žádnou šanci se zachránit. "Souboj bereme tak, že nechceme udělat ostudu," vyjádřil se před zápasem se Spartou trenér hostí Jaromír Jindráček.

Sparťanům bude v sobotní sestavě chybět trojice rekonvalescentů Hejda, Střeštík, Hušek a otazníky visí nad startem Pamiče. Hosté přijedou bez vykartovaných Fenyka a Jeslínka, nejistý je také start Kincla.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Navrátil, Ševinský, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář - Střihavka, Rezek.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Drobný, Flachbart - Dobeš, Devátý, Demeter, Grznár - Pospíšil, Ibe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Devátá Příbram se doma představí proti desátému Liberci. Oba celky mají shodný počet bodů, ovšem Příbram je na tom lépe díky lepšímu skóre. Utkání vzhledem k průběhu sezóny nemá výrazného favorita.

Kdo by to byl před sezonou čekal, že budou mít tyto dva týmy v této fázi soutěže stejný počet bodů. Zatímco v Příbrami jsou s průběhem sezóny navýsost spokojení, v Liberci jde o zklamání. Příbram v minulém kole podlehla Teplicím ale na Stínadlech dlouho bojovala o bodový zisk. To se nakonec nepovedlo a Středočeši odjížděli z Teplic s prázdnou. Nyní však budou hrát svěřenci trenéra Marka doma, kde jsou hodně silný, soupeřem jim bude Slovan Liberec.

"Liberec má široký kádr, ve kterém působí mnoho technických hráčů, hrají rychlý kombinační fotbal, jsou dostatečně agresivní. Myslím, že to je nebezpečné mužstvo a hrají dost kolektivně, což dokládá fakt, že mají dva nejlepší střelce, Keriče s Nezmarem, kteří dali oba shodně čtyři góly. Pokud bych měl jmenovat jednoho hráče, jehož hra se mi líbí, bude to Vulin," dodává trenér Marko.

V minulém kole se nedařilo rovněž Liberci, ten doma nestačil na ostravský Baník a stejně jako Příbram podlehl soupeři nejtěsnějším možným výsledkem, tedy 0:1. Severočeši se nyní pokusí odčinit porážku v Příbrami, ovšem jsou si vědomi síly, kterou příbramští doma oplývají.

"Příbram má konsolidovaný tým. Je to mužstvo, které je v ligové tabulce před námi jen o skóre, mají mnoho talentovaných hráčů, hrají pohledný fotbal a daří se jim na domácím hřišti. Bude to pro nás těžký zápas," prohlásil před utkáním trenér Liberce Josef Petřík.

Příbramští nebudou moci počítat s vykartovanými Šmejkalem, jenž nasbíral už osm žlutých karet, Pilíkem a Rodriguezem. Müller s Videglou jsou zranění. Zdravotní problémy má také hostující Gebre Selassie, útočníci Nezmar s Kerič a Gecov jsou suspendovaní.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Klesa, Borek, Hušbauer, Fantiš - Huňa, Wágner
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Holeňák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Vácha, Frejlach, Papoušek, Liška - Smetana
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.95 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - 1. FC Brno  (sobota 20:00)
Na jablonecké střelnici se představí Brno a svého soupeře bude chtít obrat o body. Moravané se v posledních kolech trápí a na bod čekají už pět kol, nicméně proti Jablonci hodlají tuto sérii utnout. Baumit ale hraje o evropské poháry i o titul a nebude chtít zaváhat.

Proměněná penalta v poslední minutě utkání zajistila Jablonci dobrý výchozí výsledek prvního semifinálového utkání Ondráškovka Cupu proti Slavii Praha. Sešívaní navíc nedokázali na severu Čech vstřelit branku a v odvetě to budou mít poměrně složité, byť budou hrát doma v Edenu. Jablonec zažívá veleúspěšnou sezónu a míří do evropských pohárů, tedy alespoň k tomu má solidně nakročeno. Před sezonou s tím počítal asi málokdo, ale nyní by byla neúčast v Evropě zklamáním, tedy pochopitelně pro samotné jablonecké hráče i trenéra Františka Komňackého. Tento lodivod dokázal velké věci s Baníkem Ostrava, a nyní se o podobný úspěch, tedy zisk domácího titulu, pokouší s Jabloncem.

V minulém kole si domácí připsali bod za remízu 1:1 v Plzni, v utkání nebyli zdaleka lepším týmem a bod byl doslova se štěstím vydřený, nicméně v konečném součtu má velkou váhu, neboť Sparta na čele neodskočila a Plzeň už na Jablonec ztrácí sedm bodů.

V jednu chvíli se dařilo i Brnu, ale zde musí podotknout, že opravdu jen chvíli. Brno mělo před sezonou jistě jiné ambice, jenže nyní se musí s jedenáctým místem spokojit. Svěřenci trenéra Beránka podávají někdy dobré výkony, jindy zase tragické. Právě na herní výkyvy doplácí Brno nejvíce. Trenér Miroslav Beránek má problémy hlavně se složením obrany a i proti Jablonci bude víceméně improvizovat. Brno v minulém kole narazilo na Olomouc a s Hanáky doma prohrálo 1:2.

Jablonci bude scházet pouze vykartovaný Kovařík, kdežto hosté jsou na tom hůře, do hry nenastoupí Dřížďal, Křeček, Hodek, Dostálek a Jílek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Haurdič, Jarolím, Loučka, Michálek - Pekhart, Lafata
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Huška, Dvorník, Trousil, Husár - Šural, Polách, Kalabiška, Okleštěk - Rabušic, Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha251312033:1151
2.Baník Ostrava25156439:2151
3.FK Jablonec25146532:2448
4.FK Teplice25138437:2347
5.Viktoria Plzeň25118632:2541
6.FK Mladá Boleslav25115945:3538
7.Sigma Olomouc251141039:3237
8.Slavia Praha2598830:2535
9.1. FK Příbram25941230:3431
10.Slovan Liberec25941228:3231
11.1. FC Brno25861125:3430
12.Bohemians 190525781018:2429
13.České Budějovice25591120:2924
14.1. FC Slovácko25651423:3423
15.SK Kladno25631622:4021
16.Bohemians Praha25421925:5514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (116)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dynamo neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:

Daněk - Rajtoral, Navrátil, Ševinský, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář - Střihavka, Rezek.

Co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytkový alkohol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekny kurz na strizkov

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkovu snad poprvé bude fandit celá republika Ukopou remízu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
Jajinek

Chtěl jsem se zeptat, když bude ve finále poháru Sigma s Jabloncem, Jablonec skončí do 3. místa v lize a vyhraje pak i finále, půjde Simga do EL? díky

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec by sel do poharu z ligy, tudiz jeho prava z ondrasovky by pripadla sigme

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli by dokázali zopakovat fantastický výkon jako proti Evertonu, vynikající zážitek. Měli je vyřadit, bohužel sudí si zahrál na Ovrebeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Silnější pes mrda.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ne... to by jabnonec musel jit do LM, protoze z poharu se jde do 3.predkola EL, zatimco z 3.mista by sli do 2.predkola, takze by sel i 4.tym z ligy...

Reagovat
Bakary3

To se mi ale nelíbí s tim Střížkovem, teď, kdo s nima bude potřebovat body, tak je prostě mít bude.. Měli jejich výsledky anulovat a hotovo, takhle je z toho guláš

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj dneska se kluci střížkovští hecnou a potopí spartu

Reagovat
smazaný uživatel

už máš připravenou trumpetu?

Reagovat
Bakary3

Nezlobil bych se, ale nevěřim tomu, spíš si podle mě Sparta zastřílí.. Fakt se mi to nelíbí, měli jejich výsledky anulovat a byl klid, takhle je to neregulérní.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
Bakary3

Proč ? Jak píšu, dokud o něco bojovali, nebylo tak snadný jim vzít body, což se teď povede každýmu, kdo bude trochu hrát. Přijde mi to víc než logický.

Reagovat
smazaný uživatel

1.FK Příbram Mimochodem doufám,že se Kladno zachrání,neboť ten jejich nový trenér je borec,tedy alespoň podle toho jak mluvil ve studiu fotbal na mě hodně zapůsobil :D

Reagovat
Ligter

No z touhle sestavou ... nevim, nevim

Reagovat
centos

Střížkov, tututu, Střížkov, tramtararara!

Reagovat
JarousFCB

Nejde mi do hlavy, proč pustila ochranka Sparty do hlediště trumpety.

Reagovat
centos

Aby se z tribun něco ozývalo

(ale ne, mohli to zakázat předem, v tom bych jim fandil)

Reagovat
JarousFCB

Mělo by se to zakázat úplně... už vidím jak mě sprťanská ochranka pouští s trumpetou ...

Reagovat
centos

No to je taky fakt.

Reagovat
JarousFCB

Jinak na to že má Letná celkem dobrou akustiku, tak kotel Sparty zatím a ten jejich obří repertoár... nevíš jestli mají i nějaký chorál ?

Reagovat
centos

ivosek říkal že jo a že jich mají hodně, ale já mu nevěřím, neb jsem žádný nikdy neslyšel.

Reagovat
JarousFCB

No jestli je mají, tak nechápu proč je nepoužívají ...

Reagovat
centos

To je přesně jak ten starý vtip: "Paní, máte prsa?" "Mám, chlapče." "A proč je nenosíte?"

Jinak s touhle jejich hrou je musíme doma semlít..

Reagovat
JarousFCB

... jinak nevíš jestli je Blažek jen vykartovaný nebo zraněný ? ... Kozáčik v bráně by byla dobrá výhoda ...

Reagovat
centos

Blažek do konce sezony zraněný.

Reagovat
JarousFCB

toho by se dalo využít !

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta není schopná dát gol ani dementnímu Střížkovu

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Je me z toho blbe kua takhle se hraje o titul???To je vykon hodny bliti a nic vic

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

To se tak hezky čte

Reagovat
Ligter

mňo HURÁ

Reagovat
Radar

Pche 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne,,Dobre Kaco

Reagovat
JarousFCB

Debil komentátor to zakřikl ...

Reagovat
centos

http://www.fkjablonec.cz/cz/fanousci/forum/diskuze/?forumId=53

Jablonec si pravděpodobně vymyslel škodu na autobuse (s vlastními fanoušky!) a Plzeňáci si zas honili ego na nevpuštění lidí do sektoru. Asi si chtěli spravit náladu po tom, co podlehli baníkovskému davu..

Reagovat
Ligter

ježiš ....

Reagovat
centos

Trapáci ten Střížkov

Moc se mi nelíbí, že hraje Baník nejčastěji v pondělí, je pak na nás vyvíjen tlak z výsledků ostatních..

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra ACS se dala čekat, my na to na Bohemku taky umíme, takže v pondělí stejnej počet bodů očekávám..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pojďme SLOVÁCKO a BOLKA!

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme zejtra do ďolíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat pondělky.........................................

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to končí tenhle skvostný čas na fotbal. Baník překonal snad rekord hraní v pondělí, žádnej jinej klub toho tolik nenahrál v tento den

Reagovat
smazaný uživatel

Smutná pravda, aspoň že ta Příbram poslední kolo bude v sobotu takže to bude dobrá invaze tam!

Reagovat
smazaný uživatel

když si pomyslím, co by tam jelo za množství fans, naskakuje mi husí kůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak co by tam jelo, tam pojede !

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zase nepředbíhejme, máme tu bohemku (což věřím výhru na 100%), Spartu (bůh ví, jak to dopadne) Kladno (začínají mít formu, záleží dneska po Slovácku, jak na tom budou) a doma Bolka, ti jednou hrají dobře, jednou tragicky

Reagovat
stas87

tak ja bol posledny krat v pribrami v majstrovskej sezone a nebolo by od veci si to zopakovat mam to kusok tak pojdem podporit fcb za titulom

Reagovat
smazaný uživatel

taky to mám kousek a určitě pojedu. Jen doufám, že to nedopadne jako minulej rok na jaře

Reagovat
Barm@n

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, sice počítám s tím, že dostaneme nářez, ale oponovat musím - SLAVIA !!!!!!! (hergot, nedávej tam tolik vykřičníků, kdo to má počítat, aby to bylo stejně)

Reagovat
smazaný uživatel

copyright

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska souboj nejlepšího trenera z mlade generace a nejlepšiho trenera z nejstarši trenerske školy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

FCS bojovat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

eFCé SLOVAAACKO

Reagovat
M11

SIGMA !! SIGMA !!! SIGMA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KLA - SLO = 2

MBO - TEP = 1

OLO - SLA = 1

Reagovat
centos

Čtvrtý stoper Brabec:

Jak se vám poslouchá, že momentálně je Ostrava lepší než Sparta?

"Já proti tomu neprostestuju, ať se to říká, proč ne. Ať se cítí jako favoriti."

Tím chce říct, že favority jsou oni, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

teď to čtu

Reagovat
smazaný uživatel

BMW, na Spartu se de v bílém, jak tak čtu

Reagovat
centos

SAAB, až to bude oficiální, tak se do bílé navleču :) Ale jestli bude chcát, tak to stejně padá.

Reagovat
smazaný uživatel

VOLVO, večer po zápase můžem někam zajít jen tak kondičně bo mi to jede až v půl 12 v noci, třeba sebou přibalíme Hruškuvici :)

Reagovat
centos

OPEL, to se ještě domluvíme, času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

víš vůbec, proč sem napsal to BMW, na co to byla narážka?

Reagovat
centos

Na btw?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, reakce na tu holku z té diskuze někde na super.cz

Reagovat
centos

ajo, na to si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno dnes porazí Slovácko...tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Snad ne, kdo se s nima má trápit další sezonu (zase).

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni stejně spadnou... teda doufám!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hej lidi prosím Vás, Střížkovu nebyly odečteny ty body??

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive byly, ale poč nejsou odečteny v tabulce?

Reagovat
centos

V některých tabulkách jsou, takže se asi ještě nikomu nechtělo.

Reagovat
centos

Pome Slovácko! Čekám i docela dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry fotbal Optimisto

Reagovat
centos

Asi jo no.

Ještě si mamlasi odskočili s trubkama z hokeje a sedli si hned k mikrofonům, no potěš

Reagovat
centos

OMG, to ho s tou trumpetou nemůžou poslat do prdele aspoň lidi od ČT?

Reagovat
Radar

Že to říká zrovna sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle se zapomíná např na Spartu s Brnem a Olomoucí

Reagovat
centos

No, na to si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ale fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne ale v té chvíli, co sem to četl mi to přišlo vtipné. :)

Reagovat
Radar

O čem to mluvíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Píše mi Basileos, že maj plnej sektor ale jejich vandráci nechtěj fandit, kotel je nabádá, oni to ignoruj a prý je to tam cítit bitkou mezi sebou...Jebat vandráky

Reagovat
centos

Slovácko a bitka? No toto.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale mezi sebou..Mě by to taky štvalo, kdyby vyjeli vandráci prvně na výjezd, mužstvu by se nedařilo a oni by kašlali na podporu mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

skončil sem s výjezdama, takhle prostě ne!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 - Lička, Vydra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Asi nevypadáš dostatečně nebezpečně

Reagovat
centos

"Přibližně 200 příznivců ostravského Baníku vyrazilo dnes dopoledne do Prahy"

=

"Přibližně 200 příznivců ostravského Baníku vyrazilo dnes dopoledne do Prahy vlakem"

Reagovat
smazaný uživatel

mám padla, de se na pijo a hurá na Baník...Ti fans byli jinak Havířováci BP!

Reagovat
smazaný uživatel

dík za telefonát a hlavně vyhrajte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

z idnes:

"Taky jsem jel jednou vlakem na fotbal. Jedinej, kdo neměl lístky, byla ta slavná PČR. A ještě v tom svém brnění ucpali ve vagonu uličku, že se nedalo dojít ani na WC. Bohužel, průvodčí tvrdila, že je nesmí vysadit."

Reagovat
Shevchenko

Čapku co ta tvoje košile?

Reagovat
smazaný uživatel

Možný český mistr a jeho stopeři i když jsou sami a mají čas zpracovat balon tak to radši naperoou nazdař bůh přes celé hřiste nekam do prdele... I když Spartu nemam vubec v lasce tak jim ten titul přeju víc než baníku oni v té evropě aspon mají vetsí sanci neco dokázat než ostrava.

Reagovat
smazaný uživatel

evropou myslím LM

Reagovat
Radar

Kdybys znal Bolfa a Neuwirtha tak víš že rozehrávka je jejich nejslabší stránkou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele