Gambrinus liga - souhrn 25. kola

25.04.2009, 18:59, aktualizováno 27.04.2009, 20:52
Komentáře a souhrny
Slavia nevzdala zápas s Mladou Boleslaví a nakonec vydolovala bod a remízu 3:3. Sparta nezvládla roli favorita a v Příbrami jenom remizovala 1:1, zaváhal ale i Liberec, který doma podlehl Olomouci. Doma vyhrály Plzeň i Teplice, naopak Ostrava pokračuje v trápení, doma nestačila na Zlín...

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:1

25.04.2009 17:00

Góly: 90. Filipe Dos Santos - 18. Ondřej Kušnír

Příbram podala sympatický bojovný výkon a nakonec zaslouženě vyrovnala v nastavení. Sparta rozhodně nepodala výkon hodný jejího umístění, zvláště pak po změně stran. Když nevyužila ani svých šancí na pojištění vedení, nemohla se ani divit, že si plný počet neodváží.

Příbramská rozpačitá hra v úvodu utkání sice v první čtvrthodince nepřinesla hostům jedinou šanci, brzy po ní se ale vše změnilo. Po odvráceném autu ještě dokázal Kuckovu parádní střelu z patnácti metrů vychytat brankář Hruška. Za dvě minutky už dokázal Matušovičův centr usměrnit ze zhruba stejné vzdálenosti Kušnír za zmraženého brankáře. V další šanci se opět neprosadil Kucka, když se ke střele mimo dostal díky práci Holendy.

Do šance na vyrovnání se po hrubce Hubníka vrhal Huňa, ten byl ovšem rychle zastaven a k údivu domácích fanoušků nejen, že nebyla ukázána žádná karta, rozhodčí dokonce nechal pokračovat ve hře. Když už zvýšená aktivita domácích konečně dovedla hráče k zajímavému dovršení akce, Nechvátal zbytečně v dobré pozici přestřelil Blažkovu branku. Takticky dobře hrající Sparta si tak vedení do poločasu uhlídala.

Po změně stran přišel nápor Příbrami, který mohl vyvrcholit v šesté minutě, kdyby ovšem Huňa s Klesou skvělou příležitost nepřekombinovali. Po minutce byl na konci šance opět Klesa, tentokrát sice zakončil, bohužel pro něj nepřesně. Sparta se o záživný fotbal nesnažila, a tak se o rozruch staral především rozhodčí Drábek, který pískal na obě strany často nepřesně. Zvýšit vedení mohli dvaadvacet minut před koncem hosté, to by ale srážky Borka s Hruškou musel využít Hubník. Jeho hlavička sice putovala do branky, před čarou však míč obránce stihl odkopnout.

I když se Sparta probudila, znamenala Příbram pro branku Blažka neustálé nebezpečí, které ovšem stále nepřicházela. V 79. minutě se už už domácí radovali, ale míč poskakujíce na brankové čáře, zpacifikoval Hubník s Blažkem. Rozhodnout mohl Holenda, který po přesné přihrávce Vacka, se dokázal zbavit obránce, aby proti jeho střele vyrukoval parádním zákrokem Hruška. To se v nastaveném čase ukázalo jako klíčové. Dos Santos dokonalou střelou z vápna k tyči totiž nedal Blažkovi šanci a rozjásal domácí fanoušky, kteří se už se smolnou prohrou spokojovali.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 3:1

25.04.2009 17:00

Góly: 53. Tomáš Hájovský, 57. Milan Petržela, 62. Pavel Horváth - 87. Stanley Ibe

Plzeň díky ďábelské desetiminutovce ve druhém poločase dokázala porazit pražské Bohemians 3:1 a po vypadnutí z Poháru ČMFS si tak zlepšila náladu.

Kdo doufal, že při sobotním odpoledni uvidí stejně pěkný fotbal, jako bylo na západě Čech počasí, ten se v prvním poločase šeredně mýlil. Oba týmy totiž hrály velice opatrně a vycházely ze zabezpečené obrany. Rozhodně se tedy nekonaly útočné manévry, které zažilo pivovarské město v posledních týdnech při zápasech se Zlínem či Ostravou.

Do první větší příležitosti se v páté minutě dostal hostující Kincl, který ve velice dobré příležitosti hlavičkoval po centru Dobeše jen těsně vedle. Celá akce vznikla z rychlého protiútoku a vlastně tak charakterizovala hru Střížkova v prvním poločase. Ten totiž spoléhal především na dlouhé nákopy, resp. rychlé brejky zakončované jedním z nejlepších hrotových útočníků naší ligy.

Hned z protiútoku se ovšem do velké příležitosti dostala i Plzeň. Limberský poslal v pokutovém území centr po zemi, Adam Varadi natahujíc se ve skluzu po balónu zakončil, jenom díky vyběhnuvšímu brankáři Beláňovi, těsně vedle, neboť ten mu zmenšil střelecký úhel natolik, že nebylo kam jinam míč umístit.

Následovala předlouhá pasáž, během níž se snad musel nudit i ten nejotrlejší fanoušek. Jedinou zábavu představoval trumpetový kroužek "Klokánek", který tak jako vždy věrně povzbuzoval své oblíbence.

26. minuta nabídla mírné pozdvižení. V ní totiž Pavel Horváth natáhl ke své parádní disciplíně, totiž střele z dálky a donutil slovenského brankáře v zelenobílých barvách k řádnému protažení.

Největší příležitost první půle měl ovšem na hlavě, kdo jiný než, Marek Kincl. Ten se totiž po rychlém brejku dostal k hlavičce, kterou plzeňský brankář Daněk velice těžkým zákrokem konečky prstů vytěsnil na roh.

Jestliže první poločas se nesl ve znamení nudy, v tom druhém si na nic podobného nikdo stěžovat nemohl. Diváci především díky domácím viděli doslova gólové hody.

Už v 51.minutě Petržela odcentroval po rohu rozehraném na krátko na zadní tyč, kde nejvýše vystoupil obránce Tomáš Hájovský a hlavičkou otevřel skóre - 1:0. Dobrá nálada vytryskla z plzeňského stadionu i o pět minut později. Petržela předvedl skvostný individuální průnik, kdy si z obránců udělal hadrové, statické panenky a krásnou střelou navýšil na 2:0.

Jenže ďábelská desetiminutovka Viktorie nekončila. V 60.minutě rozehrál Pavel Horváth rohový kop tak skvěle, že brankář Beláň neměl jinou možnost, než si míč zrazit do sítě.

I nadále pokračovaly útočné manévry. Plzeň vysunula presing hodně vysoko a mačkala Klokany na vlastní polovině. Zvláště Varadi byl v napadání velice aktivní. Svěřenci trenéra Urbana se dlouho nemohli prosadit a míče jen odkopávali či o ně při pokusu o přechod do útoku lacino přicházeli.

Aktivita domácích poté lehce opadla. Výjimku tvořil Kolářův centr na osamoceného nabíhajícího Jiráčka, který v dobré příležitosti netrefil branku.

Sedmaosmdesátá minuta znamenala tečku za průměrným ligovým zápase. Nedůraz a pasivitu domácích potrestal střídající Stanley Ibe, který se dokázal na hranici vápna obtočit kolem bránícího hráče a parádní ranou snížit na 3:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - SK Kladno 2:2

26.04.2009 10:15

Góly: 75. Riste Naumov, 85. Riste Naumov - 12. Tomáš Klinka, 26. Ondřej Szabó

Dramatický závěr i s divadelní vložkou už vystřídaného Švancary nabídlo nedělní dopoledne. Žižkov předvedl comeback a přeci jen ještě drží nějaké šance na setrvání v lize. Děkovat za to může především Riste Naumovi. Kladno promarnilo skvělou příležitost rozhodnout o svém působení v lize, když dvoubrankový náskok neubránilo ani při poločasové přesilovce.

Žižkov povzbuzen minulým vítězstvím šel od prvních minut za rychle vstřeleným gólem. Nicméně nedůraz a nepřesnost v zakončení daly možnost ke skórování hostům. A té Kladno využilo. Obrana podcenila centr z leva, který se snesl na Klinku, a ten nedal Bartalskému přesnou hlavičkou zblízka šanci. Útočné snažení Pražanů postrádalo jakoukoliv nebezpečnost, a tak nescházelo mnoho, aby krásná dalekonosná střela Hajníka pojistila vedení Kladnu.

Díky dobré práci středové lajny se hosté nedostávali pod žádný tlak a rychlá kombinační akce ve vápně vedla k tutovce Klinky, který zblízka branku netrefil. Jen o chvilku později spadl velmi ochotně Zachariáš ve vápně po kontaktu s Gabrielem a kapitán Szabo neměl sebemenší problémy penaltou vedení zvýšit. Pilař navíc mohl být rád, že za strčení do rozhodčího vyfasoval pouze žlutou kartu. Ač je to k nepochopení, i nadále se domácí chovali, jako by jim byl sestup ukradený. Po přímém kopu hlavičkoval přesně k tyči Drsek a jen vynikající zákrok Bartalského udržel jakés takés naděje Žižkova.

V závěru hrozili žižkovští ze standardek. Stracený z dvaceti metrů bohužel pro něj branku o půl metru přestřelil, Hruška zase tvrdou přímočarou ranou nechal vyniknout Pavlíka. Nenapravitelný Pilař si lehkovážnosti rozhodčího moc dlouho nevážil. Ještě před poločasem totiž nenechal právě Pavlíka rozehrát, uviděl druhou žlutou a musel odejít do sprch. Paradoxně hned poté mohl přijít gól, který by vrátil domácí do hry. Kalodovu střelu vyrazil brankář nad břevno, od kterého se míč odrazil za branku. V šatně Pražanů tak veselo rozhodně nebylo.

Žižkov nedával na své hře znát, že by hrál v oslabení a první čtvrthodinka druhé půle se odehrávala z větší části na jejich útočné polovině. I přesto si první důležitý zákrok připsal Bartalský, který reflexivně vyrazil hlavičku poraněného Klinky. Často přerušovanou a uspávací hru probudilo až pohoršení stadionu i domácí lavičky, když se střelu zastavil nejspíše rukou Drsek ve vápně, rozhodčí však zůstal klidný.

Dvacet minut před koncem se díky přesnému pasu dostal ke střele z první za obranou Kalod, ale Pavlík ukázal své kvality a parádním zákrokem vyrazil na roh. Ale gól naděje přeci jen přišel. Prodloužený aut totiž efektním i efektivním přiťuknutím poslal o tyčku do branky Riste Naumov. Vyrovnat mohl Straka, kdyby ale jeho gólovou střelu neodkopl na poslední chvíli Dubský.

A tak se všeho ujal opět Riste Naumov, který se díky své dravosti dostal ke střele a s trochou štěstí překonal i brankáře Pavlíka. To jen přidalo už tak emočnímu závěru. Tragikomedii předvedl domácí kouzelník, Petr Švancara, který před červenou kartou "zmizel" za střídačkou, aby se po návratu snažil napadnout rozhodčího. Tvrdý střet střídal ještě tvrdší a na řadu přišlo i extempore v podání simulace Pavlíka. Naštěstí tak zápas po šesté minutě nastavení skončil bez vážnějšího zranění.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Brno 1:1

26.04.2009 17:00

Góly: 29. Tomáš Sedláček - 90. Tomáš Došek

Jihočeši za tento bod asi moc rádi nebudou. Odehráli velmi dobré utkání a Brnu v druhé půli nepovolili ani náznak vyrovnání, které tak přišlo až v poslední vteřině. Moravané i přes šťastný gól padají o další příčku níž.

Jihočeši začali aktivně a po dobrém úvodu mohl v páté minutě obstarat první branku Šíma, ale po centru Hudsona mířil placírkou nad. První útočný výpad hostů zakončoval Došek nepřesnou hlavičkou. Budějovice sice drželi i nadále míč, Brno ovšem kontrovalo rychlými přechody do útoku. Tak jako tak, ani jeden z týmů se dlouho nemohl dostat k nebezpečnému zakončení.

Nezáživnou část zápasu ukončil svým technickým pokusem Benát, jehož střela z vápna branku o několik decimetrů minula. Po minutě už byli fanoušci domácích spokojenější. Několik přesných kombinací vedly k nejspíše stému centru Šímy, který tentokrát skončil na hlavě Sedláčka, a ten nádhernou rychlou akci zakončil přesně. Poslední čtvrthodinka nic nepřinesla, to až druhá minuta nastavení. K dorážce z vápna se totiž dostal Švejnoha, který dokázal vyběhnuvšího Kučeru překonat, nicméně metr před brankovou čarou vykopl míč směřující do branky Žižka.

Tempo hry sice bylo po změně stran celkem dobré a Brno chtělo vyrovnat, na šanci však diváci museli čekat až do šedesáté minuty. To se po pěkné akci dostal k zakončení Rabušic, ale Kučera se nenechal zahanbit a dobrým zákrokem vyrazil na nevyužitý roh. Hra stále uvadala a uvadala, příjemným zpestřením tak byl roh domácích, po kterém z dorážky v gólové pozici nepřesně zamířil Stráský.

Moravané absolutně nevěděli, jak na svého soupeře hrát. V závěru tak stále sbíral nepovedené pokusy aktivní Benát. I přes jeho smůlu se ovšem nedokázali Brňané zvednout a alespoň si vytvořit gólovou příležitost. Tedy, alespoň do nastaveného času. Tomáš Došek si zkušeně počkal na míč do vápna a pohotovou střelou spláchl ledovou sprchou všechny domácí příznivce. Okamžitě po rozehrání totiž následoval závěrečný hvizd.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baumit Jablonec 3:0

26.04.2009 17:00

Góly: 30. Vlastimil Stožický, 58. Martin Klein, 90. Michal Doležal

I bez střelce Mahmutoviče dokázaly Teplice, že Stínadla jsou jejich. Jablonec neuspěl ani proti druhému severočeskému týmu a pohárový sen se začal vzdalovat.

V severočeském derby sice ani jeden z týmů nezalezl do obrany, přesto se na první kloudnou šanci čekalo déle jak čtvrthodiny. Po centru Haurdiče se k hlavičce z bezprostřední blízkosti dostal Černý, který zamířil metr vedle vzdálenější tyče. Teplice nebyly o nic horším týmem, přesto se díky přesným přihrávkám dostal k další zajímavé střele Zábojník, jehož prudká střela nakonec proletěla jen těsně mimo. Na druhé straně zahodil stoprocentní šanci Ljevakovič, když se po centru ocitl na zadní tyči před odkrytou brankou a nedokázal trefit padající míč. Za pár desítek vteřin se Zich otáčel za Marešovou střelou, která branku o několik čísel minula.

Lepší a lepší ofenzíva Teplic vygradovala dalším centrem Verbíře, který tentokrát našel Stožického, a ten se trefil přesně mezi nohy brankáře Zicha. Zklamaní hosté ztratili z kopaček přesnost a zápas tak začal být plný nepovedených přihrávek. Pro jablonecké mohlo být ještě hůře čtyři minuty před koncem poločasu, když se po Marešovo akci dostal ke střele v pádu Ljevakovič, nicméně branku netrefil.

Jablonci jakoby bylo jedno, že prohrává v důležitém utkání a nechával hrát svého soupeře. To se mu zle nevyplatilo ve třinácté minutě. Vachouškův přímý kop z poloviny hřiště našel Smejkala, ten přiťukl Kleinovi, který se svým důrazem dostal ke střele ze země a vybíhající Zich už snad ani nemohl stihnout zareagovat. Když se po prodlouženém rohu nedokázal na zadní tyči prosadit Krejčí, jehož skvěle vychytal Grigar, mohl na druhé straně definitivně rozhodnout Vachoušek. Po centru od Verbíře se ocitl uprostřed vápna, ale hlavičkoval nad branku.

Teplice se nadále snažily o útočné výpady. Třináct minut před koncem se tak do brejku dostal Stožický, zasekávačkou se zbavil obránce, ale poté trefil přesně prostředek branky. Konec zápasu ještě mohl zdramatizovat Vukotič, to by se ale zblízka musel trefit mezi tři tyče. Místo toho tak přišel zasloužený třetí gól pro Teplice. Homola tvrdě fauloval a mohl být rád, že nešel předčasně do sprch. Doležal ovšem z dálky zkusil přímou střelou přestřelit bránící zeď, což se ukázalo jako to nejlepší řešení. Divákům tak na povedený zápas dal ještě pověstnou třešničku.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Tescoma Zlín 1:3

26.04.2009 17:00

Góly: 19. Filip Novák (vl.) - 32. Karel Kroupa, 61. Libor Žůrek, 81. Zdeněk Kroča

Zlín žije! Moravský tým využil promarněných šancí domácího Zehera a dotáhl se tak na předposlední Žižkov. Baník prožívá jaro nočních můr a spodní polovina tabulky už otevírá dveře.

Baník dle očekávání začal lépe než jeho soupeř a brzy tomu mohl dát brankový podtext Zeher, který vytěžil z nádherné kombinační akce svých spoluhráčů, po které se ocitl sám před Baránkem, ale ze tří metrů ho nedokázal prostřelit. Hra nepřesností vygradovala v devatenácté minutě. Zeher přesprintoval obránce, aby nepřesným lobem vyšachoval ze hry brankáře Baránka. K míči se dostal Lukeš, který svou zpětnou přihrávkou nenašel žádného spoluhráče, nýbrž dobíhajícího Filipa Nováka, který si nešťastně srazil míč do vlastní sítě.

Po půlhodině se ovšem začínalo od znovu. Šmahaj rozehrál roh na Kroupu, který na malém vápně poslal svou hlavičku od země za záda brankáře Bučka. Kdyby se volil hráč s největším počtem spálených šancí, navrhli by ostravští fanoušci zcela jistě Zehera. Celou akci rozjel Lukeš, jenž si poradil se dvěma obránci, ale tváří v tvář Baránkovi neuspěl. Míč se odrazil právě k Zeherovi, který mohl lehce skórovat, místo toho se trefil přesně do míst, kde stál jeden z bránících hráčů. Lukeš také neměl svůj den, když se po minutě ocitl znovu sám před brankářem a hlavičkou netrefil branku.

Baník se samozřejmě po změně stran tlačil do útoku, ale z první čtvrthodinky vytěžil jedinou zajímavou střelu, kterou Mičola nasměroval pouze do míst, kde stál připravený Baránek. A tak trestal Zlín. Žůrek využil své rychlosti k úniku a při střele zachoval chladnou hlavu, když zakončil přesně k tyči. Celé akci předcházela smolná příhra Mičoly, kterou trefil sudího a rozjel tak brejk hostí. O vyrovnání se mohl postarat Zeher, který si stylově zpracoval pas na prsa, aby poté zamířil pouze do náruče brankáře.

Nemohoucnost Baníku tak opět dokázali potrestat hosté. Musil překvapivou střelou z úhlu vybojoval po dobrém Bučkovo zákroku roh. Po něm zůstal míč opuštěný v hloubi vápna, Kroča se nijak neunáhlil a po zemi k tyči propálil hlouček těl. Zmražená Ostrava už nedokázala svého soupeře ani dostat pod tlak a připisuje si tak další nečekanou porážku.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 0:1

26.04.2009 20:00

Góly: 90. Tomáš Janotka

Slovan doma podlehl Olomouci nejtěsnějším rozdílem 0:1. Jediný gól zápasu vstřelil až v samotném závěru zápasu střídající hráč hostí Tomáš Janotka.

První pološanci měl Liberec v 19. minutě, kdy centroval Janů a Vulin tečoval míč kolem tyče. V první půli se ještě ke střelám dostali liberečtí Kerič s Vulinem a dalekonosnou ránou předvedl své schopnosti olomoucký Melinho, ani jeden z nich však neuspěl.

Druhá půle byla podstatně zajímavější než ta první. Pět minut po přestávce pálil z patnácti metrů Dort, ten ale slibnou pozici nezužitkoval a spíš než brankáře ohrozil diváky v hledišti. Podobně si se svou šancí poradil Dortův spoluhráč Kerič, který obešel Škerleho a také přestřelil. Po hodině hry napřáhl z dálky Liška, jeho střelu ale obrana zblokovala na roh.

Z něj poté vznikla velká šance a Košťál orazítkoval břevno. Čtvrthodinu před koncem se mohl prosadit Kobylík, ale nepochopitelně netrefil zývající bránu libereckých. To ho nakonec nemuselo mrzet, jelikož v 90. minutě rozhodl o výhře Olomouce Janotka. Ten byl na hřišti sotva pár sekund, když tvrdě vystřelil z rohu šestnáctky a obránci zblokovali jeho ránu za záda Zlámala.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 3:3

27.04.2009 19:00

Góly: 25. Tomáš Hrdlička (vl.), 79. Tijani Belaid, 86. Milan Černý - 5. Jan Chramosta, 36. Ludovic Sylvestre, 60. Michal Papadopulos

Mladá Boleslav byla nesmírně blízko nečekanému vítězství nad Slavií. V Edenu už dokonce vedla 3:1, ale nakonec se musela spokojit pouze s bodem.

Zápas začal pro domácí fotbalisty šokem. Pouhých pět minut stačilo na to, aby se Mladá Boleslav dokázala střelecky prosadit. Opiela našel přihrávkou mladíka Chramostu, který poslal míč na bližší tyč, kde jej dokázal jemně tečovat Michal Papadopulos a gólman Vaniak už míč zastavit nedokázal. Papadopulos se mohl krátce na to prosadit podruhé, ale hlavou míč poslal vedle. Středočeši byli velmi nebezpeční, což potvrdili také v 10. minutě, kdy pálil přímo na Vaniaka záložník Ludovic Sylvestre. To Slavia se dostala do první šance až po více jak čtvrthodině. Po centru Jarolíma hlavičkoval Fořt a míč na brankové čáře musel zastavovat až Sylvestre.

V 25. minutě přišel druhý gól zápasu a opět jej měl na svědomí boleslavský hráč, tentokrát ale svým spoluhráčům radost neudělal. Míč si kuriózně srazil do vlastní sítě obránce Tomáš Hrdlička. Vedení na stranu svěřenců kouče Hapala vrátil opět Sylvestre. Po rychlém útoku se míč dostal k Papadopulosovi, který přesným pasem našel právě francouzského středopolaře, jenž míč poslal do prázdné brány a stanovil tak poločasové skóre na 2:1 pro Boleslav.

O vyrovnání se pokoušel po změně stran jako první Milan Černý, ale jeho dalekonosný pokus dokázal vyrazit Miller. Hosté tuto nevyužitou šanci slávistů vzápětí potrestali třetím gólem. Ten si na své konto připsal opět Papdopulos, který dokázal nadvakrát překonat Vaniaka. Pro sešívané to byla hodně nepříjemná situace, jelikož se chtěli opět vzdálit Spartě na rozdíl deseti bodů, a tak museli vyhrát.

V 65. minutě ovšem dostali skvělou příležitost ke snížení. Rolko v pokutovém území stáhnul Černého a rozhodčí Příhoda nařídil penaltu. Tu chtěl proměnit Tijany Belaid, avšak neuspěl. Miroslav Miller vystihl směr jeho střely a vyrazil jí. Tuniský reprezentant se ale nakonec přeci jen dočkal. Musel si ovšem počkat až do 79. minuty, kdy jeho střelu do boleslavské brány ještě tečoval hostující obránce Janíček. Slavia nakonec dokázala v závěrečných minutách zápasu vyrovnat. Milan Černý se dostal přes tři obránce a z dvaceti metrů se opřel do míče, který skončil v šibenici Millerovy brány.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha25157349:2152
2.Sparta Praha25128539:2144
3.FK Mladá Boleslav25119534:2842
4.Slovan Liberec25118631:2441
5.Sigma Olomouc25117731:3140
6.FK Teplice25116829:1739
7.FK Jablonec251141025:2937
8.Baník Ostrava251051034:2935
9.Viktoria Plzeň2589838:3233
10.1. FC Brno25871026:2831
11.České Budějovice25515523:2930
12.Bohemians Praha25841327:3628
13.SK Kladno25761219:3727
14.1. FK Příbram25671223:3325
15.Viktoria Žižkov25471423:3419
16.Tescoma Zlín25471418:4019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (534)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super pribram, ted podme liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

at je sparticka az treti.. stejne by zas v poharu delali ostudu..

Reagovat
smazaný uživatel

No 7:0 na Arsenalu nedostala

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu, ale furt lepsi porazit v lize mistru steau a postoupit pak do uefy, nez nepostoupit ze zakladni skupiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné forma.. teď už by to takový nebylo. V tu dobu Spartu přehrávali skoro všichni v naší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej, ze ted je svym fotbalovym umem neprehrava polovina ligy.. hrajou spatne, jen sbiraj body..

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá říct maximálně o Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

zato vy hrajete uzasne

faktem je, ze tym ktery je momentalne druhy bude asi momentalne druhym nejlepsim tymem v lize, tak tomu je a je to princip souteze, nejlepsi vyhrava, druhy nejlepsi konci druhy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase neprohrála s amatéry nebo nedostali bůra proti slepené sestavě Olympique Lyon...

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohrála s amatéry?

Reagovat
smazaný uživatel

on mysli zrejme ten belgickej waregem nebo jak se to jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším.. V poháru jsme hráli třeba s Chorvatským mistrem velice vyrovnanou partii.. Dokonce i s tou špatnou formou jsme je přehrávali..

Reagovat
smazaný uživatel

v poharech je to posledni dobou z nasi strany spatny, posledne co jsme hrali fakt dobre bylo s tim panathinaikosem nebo kym, s trochou vic stesti jsme mohli postoupit.

spatny je, ze nas ten zahreb zrovna zastihl v krizi, ale na to se neda vymlouvat, proste jsme byli asi horsi a prohrali...

Reagovat
smazaný uživatel

S Panathinaikosem i se Záhřebem to bylo hodně podobný.. Byli jsme lepší, ale fotbal se hraje na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, chorvatská liga je na úrovní té naši, možná i pod. Dinamo v Evropě pravidelně uhrává velké nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dynamo a Hajduk jsou výš než je Slavie se Spartou.. Jinak ta kvalita ligy je horší to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hajduk

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc taky před zápasem nebyli moc ve formě...

Reagovat
smazaný uživatel

to my taky ne. momentalne je podle me slavka a sparta na urovni dinama a hajduku, mozna o neco lip (i diky zkusenostem z poharu) a proto jsme to meli urvat, bohuzel se tak nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

a slavia přehrávala jeden z top anglických týmů, když měl formu a zrovna jel dlouhou sérii bez prohry, jen ten gól tam nepadl .. rok předtím zase neměla daleko od postupu s tottenhamem ...na to, jak kdo hrál se nikdo neptá, stejně jako slávista musí zkousnout 7-0 z arsenalu, tak sparta musí zkousnout porážky s amatéry, bůra od lyonu a neustálé propadáky v pohárech ...což vlastně momentálně všechny kluby ...slavia v lize vyčnívá a s takým náskokem se možná ani nedivim, že se jim nechce moc hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť jo.. Slavie a Sparta jsou na tom s těmi "úspěchy" na evropský scéně dost podobně, takže řeči typu: "stejně by zas v poháru dělali ostudu" josu pro oba kluby dost podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

V podstatě je to nesmysl, to já bych moh třeba říct, že Slavia kdysi vyhrála Středoevropskej pohár, prostě bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jste byli o stupínek výš ještě neznamená, že jste nám udělali menší ostudu

Reagovat
Bakary3

A vždyť já neřikám, že ne. Jen řikám, že tohle rozebírání opravdu nemá smysl, protože pak by přišlo právě tohle, věci, který už jsou skoro zapomenutý, ale zrovna by se do týhle hádky hodily.

Reagovat
smazaný uživatel

a slavia přehrávala jeden z top anglických týmů, když měl formu a zrovna jel dlouhou sérii bez prohry, jen ten gól tam nepadl .. rok předtím zase neměla daleko od postupu s tottenhamem ...na to, jak kdo hrál se nikdo neptá, stejně jako slávista musí zkousnout 7-0 z arsenalu, tak sparta musí zkousnout porážky s amatéry, bůra od lyonu a neustálé propadáky v pohárech ...což vlastně momentálně všechny kluby ...slavia v lize vyčnívá a s takým náskokem se možná ani nedivim, že se jim nechce moc hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

jednou by stacilo

andulko, zacina se ti tady rysovat konkurence, ale na tvuj retez sesti v rade zatim nema

je bezpredmetny se bavit kdo dostal v poharech kdy vetsi debakl, ja na tebe zas muzu vytahnout ze par let zpatky jsme skoro porazili zidanův real madrid plnej dalsich hvezd, ty na me zas vytahnes neco jinyho a pujde to do nekonecna

hlavni je, aby oba dva kluby na podzim neco konecne uz v tech poharech uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že Andulka se tady hezky rozepsala, ale opičit se po ní nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem to psal jako takovy popichnuti. shledavam dosti bezpredmetny se bavit o tom, kdo dostal v poharech od koho vetsi nater.

jinak oba dva tymy (prazska S) na jare hrajou dost hrozne, s tim jak se to momentalne vyviji nemame na podzim v poharech sanci a situace uz je opravdu dost vazna...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nedostala, ale stejně nemá ze čtyř zápasů s Arsenalem ani bod. Narozdíl od plichty Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim s beckem arenalu? jak to vypadalo pri mereni s prvnim tymem jsme videli v londyne... jen tak mimochodem, my jsme doma s arsenalem (A-tymem) hrali velice dobre a sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, ale 0 bodů. My jsme s vámi v Edenu taky hráli sympaticky - a koneckonců na Arsenalu, než to bylo 3-0, tak taky.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze vy ji tam nedelate. kolik ze to bylo na tom arsenale? nejak si ted nemzu vzpomenout na presny cislo

ne, vazne, jediny dva cesky kluby schopny neco uhrat v poharech jsou sparta a slavie, jestli tam neco pristi rok neuhrajou, tak jde ceskej fotbal na par pristich let jeste do vetsi p*dele nez ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liberec tam hraje taky obstojne.. jeste s bolkou snad jediny kluby, ktery uplne nezklamou.. MB je v poharech sympaticka..

Reagovat
smazaný uživatel

bejvala, pokud tam bude hrat tu tuzku co letos na jare, tak na tom nic sympaticky ho nevidim. liberec chytl formu a tahne ho keric, kterej ale podle me v lete odejde za lepsim. kazdopadne at uz kvalitativne, sirkou kadru, zkusenostne nebo jakkoliv jinak, v poharech maji proste nejvetsi sanci neco uhrat prazska S. pristi rok byste nam vlastne meli v poharech poradne fandit a vy vam, protoze pokud jeden z nas neco neuhraje, oba dva tymy a celej ceskej fotbal (jejich nasazovani do poharu, tedy penize,...) pujde do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

no nechci nic rikat ale v poslednich letech uhrali dost akorat sllavie v lize mistru a pak v uefa a dalsi byli teplice v uefa sice to je zase nakej rok naspatek ale porad se to pocita ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to promin, ale pohary jsi asi tedy moc nesledoval, slavia toho uhrala posledni dobou hodne v lize mistru, pak sparta a bolka neco v uefe, jinak nic moc. jeste dalsich par let zpatky se ale sparta pravidelne ucastnila zakladnich skupin ligy mistru a obcas postoupila i dal

Reagovat
smazaný uživatel

Fujky to jsem se lekl toho pána na obrázku

Reagovat
smazaný uživatel

brankář střížkovu taky

Reagovat
Berbatov9

Ta Sparta fakt neni normalni fandim jim už 7 let a posledni dobou začinam jaksy přicházet k názoru že to bylo promarněnejch 7 let fak pi*e s tou přibramou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, dalsi skalni fanousek, co fandi jen kdyz se dari

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim fandil odmalička, ale před pár lety už jsem to taky vzdal, podle mně na tom neni nic tak hrozného.....Momentální Sparta je podle mně k smíchu, a dokud tam budou lidi jako Křetínský tak se na tom nic moc nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

..... v dobrém i zlém !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

me kretinsky taky pekne sejri, je to k placi videt jak nici nejslavnejsi cesky klub a jeste k tomu muj milovany, ale ja proste sparte fandit budu, budu pri ni stat v casech dobrych i zlych, je to pro me proste cesky klub n.1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

tak jestli se sparte nekdy jeste zacne darit, tak nevylejzej z der, bud tak hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kapřík

Jen se na to vykašli, o "skalní fanoušky" jako si ty stejně nikdo nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a Kladno musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liberec a bolka musi prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

presne, bolka musi prohrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, poučení pro příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že hra na 3 stopery v závěru nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta prohání Slavii fakt neskutečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Nechybělo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase nevim cos cekal, letos na titul proste nemame

jinak ze by slavia hrala nejak uzasne teda taky nevidim, s timhle nepostoupi ani do ty ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad to je tim debilnim jarem, co maj vzdycky spatny. duben uz je za nama, takze nejhorsi mesic z pohledu slavky..

Reagovat
smazaný uživatel

nevymlouvejte se tady na jaro, faktem proste je, ze nemumite davat goly. sice jste schopni drzet mic, ale vypracovat si nejakou sanci a promenit ji, to vam teda moc nejde. goly jen z odrazenejch micu a strel z dalky, s timhle neudelate dojem ani na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, odesel necid, je potreba zapracovat novy hrace.. to vy na tom nejste o nic lip s holendou..

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze vase hra stala na jednom hraci? to teda nic moc neuhrajete... koho myslis novejma hracema? pekharta na hostovani na jehoz koupi stejne nemate prachy? nebo snad bestu a forta?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste s tim holendou, je to traged, ale goly zatim dava, ono neni moc kde brat. jinak bony je kvalitka a pristi sezonu snad dostane vic sanci venca kadlecu, takze rozhodne myslim, ze s utokem jsme na tom kazdopadne lepe nez vy s bestou, fortem (toho bych prirovnal k holendovi) nebo pujcenym pekartem, senkerika jste zas poslali do norska

Reagovat
smazaný uživatel

Šenky je jejich nejlepší útočník ještě s Ivanou a oni je nenechají hrát Pro nás dobře

Reagovat
smazaný uživatel

do jisty miry ano. stejne si ale myslim, ze o titulu je uz rozhodnuto nekdy od poloviny podzimu, nejak jsem se s tim uz smiril. spatny to ovsem je, ze jestli slavie nezacne hrat lip a na podzim nic neuhraje v poharech (nedostane se do lm) a my se nedostanem do skupiny evropsky ligy a neco tam taky neuhrajem, tak v sezone 2010/11 pujde cesky mistr do druhyho predkola (tam kam letos vicemistr), vicemistr do uefy a treti tym do predkola uefy. takze misto arsenalu, sevilly, hamburku atd. budem hrat se serifem tiraspol nebo elfsborgem a zaradime se do evropskyho podprumeru po bok madarskych, pobaltskych a slovenskych klubu

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobřéé

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou, a je to sedm jako na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou by i stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

pekharta si nemuzete pujcovat do nekonecna, seknerik byl chyba, ale stejne nemate kde brat. jarolim asi ivanu moc nemusi nebo co, potrebujete koncovyho utocnika jako sul. hodil by se vam treba keric, ale doufam ze vas neposili, to byste byli zas moc silny

Reagovat
smazaný uživatel

no, ivana je zranenej tusim..

Reagovat
smazaný uživatel

Andulko, nic si z toho nedělej, já taky nechapu vedeni, ze poslalo technickyho senkerika pryc, goceho chapu, v olo hraje taky prd, nedal ani gola. ale myslim, ze pekhart kdyz uz nic, tak bude hrat dobre. navic v juniorce sou taky nejaky hraci a pekhratovi se to da prodlouzit. stejne by nemel kde jinde hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Goče je zraněnej. Nart špatnej, nemuže se pohybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem něco četl. Ale přesně nevím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka to dnes říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

jeeee, to je ten muj debilni net.. ukazuje se, ze se to neodeslalo pritom je to uz tady.. tak pardon, to ja nechtela takhle zaspamovat diskusi..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, zas tak často sem nepíšeš, ale je dobře, že se to alespoň snažíš s odstupem času dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Baníkovec bys měl nejraději mlčet. Nebyli jste vy hlavními aspiranty na druhé místo? O parník lepší kádr než Sparta a osvětlujete svět tabulky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že bude Baník slabší, to jsem čekal. Ale že bude takhle v háji, to je pro mě překvápko jara. Myslím negativní. Pozitivní bude asi Jablonec, pokud ještě něco uhraje a neskončil zápasem v Brně.

Reagovat
Staenly10

Jojo,Baník je obrovské zklamání,podobně jako Boleslav...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baník se nabalilo hodně špatných věcí, zkrátka pech. Ale teď už se pojďme bavit na téma: věčně druzí.

Reagovat
Staenly10

Doufám,že tím nemyslíš Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zaspal dobu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně věrně druzí byla vždy je a bude SKS

Reagovat
Staenly10

Možná někdy byla,ale to už je dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak davno tomu neni, ale hlavne byla vecne druha behem jednoho desetileti. takze se za dalsich deset let muzeme bavit o tom, kdo je vecne druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alibisto

Reagovat
smazaný uživatel

NEMÁME KANONÝRA!

Reagovat
Tomanatura

"Máme daleko lepší útok než sešívaní blbci"

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zní, co nebo koho si představuje pod pojmem sešívaní blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne otazkou je, kdo tady vubec nejake sesivane blbce zminil

Reagovat
Tomanatura

Nebo si přešti tento komentář. sebyk25.04.2009 19:58

Reagovat
smazaný uživatel

co chces timhle rict? ja jsem nekoho oznacil za sesivane blbce? co se ti teda nelibi? proste mi prijde, ze do budoucna tam mame my kadlece a bonyho, z cehoz se da vytvorit velice dobra ofenzivni dvojice podporovana kreativnim kuckou. koho tam ma prosimte slavia? pekharta na hostovani, na kteryho nikdy nebude mit penize? trageda bestu, kterej na to nema? forta kterej je taky na hostovani a i kdyz uplatnite tu opci, tak fort je poleno jak hrom, obcas ovsem da gola (moje srovnani s holendou). ivana je dobry utocnik, ale jarolim ho nestavi, nevim proc. senkerik je taky vcelku dobry hrac, ale toho jste velmi inteligentne poslali pryc do norska (asi taky nebude mit radost z toho jak jste s nim zametli). toleski sel nejak silne dolu, mel se vykaslat na slavii a jit tenkrat do ty bundesligy, mel by i vydelano. jediny vase stesti je ze se vam vraci vlcek, kterej je velmi kvalitni utocnik, ale starne, ztraci rychlost (jeho velika zbran) a je zaroven hroznej spalovac sanci. naprosto jste to navic prokaucovali s rozprodejem vasich talentu, dockal, vacha, apod., myslim ze se nevydavate moc dobrym smerem...

na jare hraje vas utok hrozne, nejste schopny dat gola jinak nez z odrazenyho mice nebo nejakou haluzi, nerikam ze sparta hraje krasne a sazi jeden krasnej gol za druhym, ale vy se tady neustale smejete nefotbalovy sparte, ale meli byste se spis nejdriv podivat na sebe, na vas nefotbalovy utok, vy sice jste schopni kombinovat a drzet mic, ale gol date pouze z nejake haluze (nerikam ze ten spartansky je na tom lip)

Reagovat
Tomanatura

A pak z toho všeho vyjde, že nemáte kanonýra a kvůli tomu Sparta nevyhrává, což Slavia ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš? Bony je dobrej útočník, podrží balon vymyslí přihrávku, kličku taky má hodně dobrou, akorát k sobě potřebuje útočníka, kterej ty góly bude dávat, to Holenda není ani když má životní formu, Kulič už není to co býval pěkně dlouho, Piroska se koupil, aby se nám fanouškům zavřela huba po těch Chovancových slibech, Jeslínek na to zatím taky ještě nemá, Venda je moc mladej... Když se dokoupí gólovej útočník, což my tady říkáme už asi rok, tak se ta mozaika doplní a bude to vypadat úplně jinak.

Reagovat
Tomanatura

Takže momentálně je jeden jedinej použitelnej útočník. To je opravdová útočná síla

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka, Žofčák, Kušnír, Matušovič, Zeman, Bony, Vacek... Útočná síla tam je, akorát chybí útočník.

Reagovat
Tomanatura

rozhodne myslim, ze s utokem jsme na tom kazdopadne lepe nez vy

Jinak, docela se bavím, i když čtu jen mezi řádky.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to máš napsaný?

Reagovat
Tomanatura

Tomanatura25.04.2009 21:10

Nebo si přešti tento komentář. sebyk25.04.2009 19:58

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslel co se týče potenciálu, protože pak se prezentuje jiným názorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak No tak Besta je špatnej rozhodně, na tom se snad shodnem, Fořt se zlepšil, ale jako útočník by byl dobrej tak pro Olomouc, Pekhart je super, Ivana když se uzdraví tak je taky dobrej, Šenky je nejlepší útočník v lize , My tam máme jenom toho Bonyho, kterej sice statisticky nic moc, ale při hře je vidět, že kvalitu rozhodně má, Holenda je Fořt2, Kulič zase Besta2 (myslím výkony, ne tím jak se prezentuje na hřišti) Tak kde to máte lepší? Jedině na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Tomanatura

Taky neříkám, že je Slavie někde lepší. Ale popírám, že by Sparta byla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted jsem uplne nepochopil co chces rict.

jedinou vec co jsem ja rekl je ze v utoku mame mnohem vetsi potencial, bony je kvalitni utocnik a pristi sezonu zacne snad dostavat vic sanci kadlec, za takovy dve tri sezony by mohli vytvorit silnou ofenzivni dvojici.

slavia je s utokem pekne na stiru, coz jsem vse vypsal vyse

oba dva tymy momentalne vyhravaji pouze diky umolousanym golum, ani jeden nepredvadi nejakou uzasnou hru, proto nechapu, ze vy se nam posmivate, kdyz sami gol nedate jinak nez z odrazenyho mice. moje hlavni obava spociva v tom, ze s tim co momentalne nase dva nejsilnejsi kluby (prazska S) predvadi nemame na podzim v poharech sebemensi sanci. at uz s neproduktivnim zpusobem hry slavie nebo neprilis fotbalove sparty (ktera se ovsem oproti podzimu zvedla a snad to bude pokracovat, hraci se musi sehrat a zapracovat). pokud v tech poharech nic neuhrajem my ani vy, tak jde ceskej fotbal na dalsich par let do kytek (podrobnejc jsem o tom psal nekde vys). uprimne budu v poharech fandit slavii aby se dostala do zakladni skupiny champions a neco tam uhrala, samozrejme sparte jako memu milovnemu klubu a i jinym ceskym klubum, vzdycky jsem v poharech fandil vsem ceskym klubum a vzdycky budu, jsem preci cech a ty kluby zastupuji moji zemi a jsem pysny kdyz vyhraji (samozrejme jsem pysnejsi kdyz vyhraje sparta )

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na to úplně stejný názor

Reagovat
Tomanatura

Přečetl jsem jen první věty, ale už musím reagovat. Oni možná za 3 roky budou dobří, ale copak se útočná síla(útok) měří podle potenciálu? baví se o nýnějšku. A tam rozhodně Sparta v útoku lepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom ja se ale nikdy nebavil

ja jsem rekl, ze momentalne u nas slavia nema konkurenci, je to momentalne nejlepsi cesky klub. taky jsem nekde nahore psal, ze s utokem jsme na tom lepe, ale DO BUDOUCNA

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz uz vlastne porovnavame ofenzivni silu (utocniky) sparty a slavie, momentalne, tak si myslim ze jsou vicemene srovnatelne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mas pravdu, ze jsem to hodne spatne zformuloval a nevyjadril presne to co jsem chtel rict

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

17letej Kadlec, kterej v lize nic neodehrál a sparťani se můžou pokakat. Dosud se ani neví, jak to kolem všech Bohemians bude a jestli ho 1905 neprodali protizákoně, Křetínský ho beztak koupil spíš na kšeft, pokladna na Letný je prázdná. O tom "zázračném" Bonym ani nemluvě, pořád nic nepředvedl. Nevim co furt má každej sparťan se Šenkeříkem, prostě na něm trenér nestavěl, tak šel pryč, proč ho platit? Pro tvou informaci - Ivana je opět (nebo pořád, člověk už ani neví) zraněnej a Vácha na hostování, soudě podle výkonů to ještě na Slavii není. A nakonec když tě tak serou slávistický hostovačky, tak se podívej, koho má na hostování Sparta, Hubník s Paničem nebudou zadarmo a spoustu prachů stojí Peter, kterej může dělat reklamu na McDonalda.

Reagovat
smazaný uživatel

kadlec talent bezpochyby je, uvidime jak se prosadi. bony spolu s kuckou na jare tahnou ofenzivu sparty, ktera by bez nich byla jeste bidnejsi. senkerika ja povazuju s ivanou momentalne za jejich nejlepsi utocniky, vim, ze ivana je zraneny, ale stejne na nej jarolim nikdy moc nesazel. vachovo hostovani je ovsem mam pocit s opci ne? peter byla hovadina, to jsem taky nikdy neschvaloval, ale dejme mu cas. hubnik by byla naprosto uzasna posila, ale bohuzel na nej mit asi nebudeme, fk moskva ho levno neda (docela podobna situace jako s pekhartem). u pamice nevim kolik je ta opce, ale doufam ze ji uplatnime, meli jsme taky uplatnit opci na toho pecnika, to byla chyba, nebo mu vubec dat prostor se ukazat. to je bohuzel kreten kretinsky, ktereho ja ver mi ze srdce nesnasim...

Reagovat
Bakary3

Ne, že by Jarolím na Ivanovi nestavěl, ono to ani nešlo, je zraněnej neustále. Bejt tam jinej trenér, Ivana by tam už nejspíš nebyl. Vácha je na hostování, ale ta opce prej dělá asi 20 milionů, to Baník nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

no, teda doufa, ze to nedaj. jak vacha, tak gebre selassie s gecovem hrajou ve vsech klubech hodne dobre, jedni z nejlepsich hracu svyho tymu. Uz nam takhle ukradl liberec dockala, kterej je tedka tahne a dal by se po kericovi oznacit za nejlepsiho hrace. tehdy to bylo asi 30 milionu od liberce, tak proc by banik nedal 20 milionu za hrace, kterej pravidelne hraje a hraje navic dobre..

Reagovat
Bakary3

Ale Vácha tam nehraje. A Gecov už je prodanej asi rok.

Reagovat
centos

Ale hraje. Sem tam :)

Reagovat
Bakary3

Jo, to jo, ale neni to zatim na to, aby za něj dali 20 milionů

Reagovat
centos

Tam bylo něco o výměně za Marka, ne?

Reagovat
Banger

Ale houby, co furt máte s tím Markem? Je tam jenom opce. Stejně si myslím, že Marek po sezoně odejde, ale určitě ne do Slavie. Je mu tuším 28, možná 29 a chce jít ven. Tipoval bych to na Německo.

Reagovat
centos

Někde někdo (zrovna ten typ "někoho", co má info z klubu) tvrdil, že je opce nastavena tak, aby byla pro Baník nevýhodná: hodně peněž, nebo Marek. Resp. něco v tomhle smyslu; nemám důvod nevěřit. Marek i Otepka by ven asi chtěli.. otázka je, jestli je za poslední výkony bude někdo chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne by me vic mrzel gebre selassie, ten ted v liberci hraje senzacne..

Reagovat
Bakary3

To je pravda, ale on by stejně neměl místo- Dřížďal, Kaufman,Grajciar, James ( ten asi bude výbornej ) a když se vrátí, může tam bejt i Vácha. Hubáčka radši nepočítám..

Reagovat
smazaný uživatel

prece jen drizdal uz neni nejmladsi, grajciar se mi v zapasech zatim vubec nelibil a kaufmana sem jeste hrat nevidela. takze nevim, spis bych dala sanci mladsim, protoze v posledni dobe jim moc prostoru nedavame..

Reagovat
Bakary3

Je to tak, ale třeba Kaufman hrát určitě bude, šanci dostat musí, až se uzdraví. Jinak neni špatnej, pamatuju si ho z Teplic, je to taková mlátička, no A tomu Jamesovi věřim hodně, naživo jsem ho sice viděl jen při rozcvičce, ale taky jsem viděl jeho video, jestli jsi neviděla..

http://www.dailymotion.com/video/x3e4hs_james

Reagovat
smazaný uživatel

Že Wilfried táhne ofenzívu? Vždyť dal jeden gól a to proti Brnu, kdy to Spartě vyjímečně šlo a Brnu opět nešlo. V těžších zápasech si neškrtl, proti Budějicím zahodil 2 body, nic netáhne. To jsou stejné pohádky jako dřív o Silvestrem, kterej za Spartu nepředvedl nic, za Plzeň málo a v Boleslavi trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak ty, ale mne proste prijde, ze wilfried je konstruktivni typ utocnika, kterej dokaze podzet balon, je docela dobre technicky vybaveny, dokaze dat chytry pas a nam chybi jen zabijak do utoku (holenda jim opravdu neni a nebude), ktery by vice tezil z jeho prace. jestlize hodnotis jeho prinos do utoku podle poctu golu, tak ja ho hodnotim podle predvedene hry. jinak silvestre hral na podzim v bolce velice dobre, ted ale nejak s celym tymem spadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried míč podrží...a drží a drží, až z toho je ztráta. Nevypadá, že by měl nějakej velkej přehled a něco vymýšlel, od toho tam ostatně ani není. Jeho přínos je v danou chvíli na úrovni Holendy, ale někdo góly dávat musí a primárně to mají být útočníci. Pokud skóruje někdo jinej, dá se to přejít, ale jinak ne. Nevim podle čeho bys chtěl posuzovat útočníka, snad podle odebraných míčů v obranné činnosti? Proti Budějicím zahodil nezahoditelné, když už nedává víc gólů, tak aspoň nějaké důležité. Prostě zatim nic nepředvedl a je to stejná básnička jako na podzim. Třeba Pekhart přišel a vystřelil 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak wilfried je technickej typ utocnika co dokaze podrzet mic a neco vymyslet, ja ho tak proste vidim a jeste ma hodne prostoru na zlepsovani, myslim to tak ze ma co zlepsovat, ale stale se zlepsuje a sbira zkusenosti a je koneckoncu mladej. utocnici se vzdycky nemusi pocitat podle toho kolik daji golu, jsou i utocnici vytvarejici prostor, vymyslejici akce atd. koncove utocniky (jako holenda) muzes podle tech vstrelenych golu porovnavat, ja ovsem bonyho jako klasickeho koncoveho utocnika nevidim. s tim pekhartem, on sice goly dava, ale slavii nepatri a ta na nej nikdy nebude mit penize. je to treba srovnatelnej tah jako tah sparty s hubnikem, sparta potrebovala vylepsit defenzivu, prisel hubnik, ktery ji silne vylepsil, ale sparta na nej nebude mit bohuzel dost penez. stejne tak je to s pekhartem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kadlec talent byl nez sel ale do sparty....

Reagovat
smazaný uživatel

a muzu se zeptat z ceho tak usuzujes? kdyz jde nejaky hrac povazovany za talenta do sparty, tak automaticky prestava byti talentem?

podivej se prosimte na hrace, ktery posledni dobou sparta ceskymu fotbalu dala a uklidni se

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jste toho proti Příbrami neměli víc.

Reagovat
božský John

AC Sranda Praha se předvedla ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas se svym jabloncem co rikat, dostat takovej klepac od teplic

Reagovat
fantomas

Super, takle se naši kluci zase nemusej vypadat. To to bude vypadat.

Reagovat
fantomas

*napoprvý snažit

Reagovat
smazaný uživatel

presne.. jestli bolku neeporazi, tak uz teda nevim. navic MB tedka nema formu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neskutečný, ztracená jasná výhra díky neskutečně blbýmu výkonu v druhé půli. Nepohcopitelné ztažení Drska - na co ho šetřit, když dnešní zápas je rozhodující sestupovou bitvou ... Tohleto jsme fakt krutě nezvládli. Naprosto ztracený 3 brejky taky nepotěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli on nebyl spíš zraněnej. Tam jsem nepochopil tu poslední akci v nastavení, jak si to tam dávali jeden druhýmu. Kdyby nakonci ten maňas před vápnem udělal dva kroky, tak mu to druhej maňas mohl dát krásně 5m ulicí a je sám před golmanem.

Vinš je špatnej Ivánkův učedník, ten by si to pořešil.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to možný, ale prostě oba dva vyrovnávací góly by s Drskem ve vápně nepadly

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Žižkov ještě neotočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Bohuzel ted sem prisel ale ten Pilar me teda neskutecne nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov at spadne-to je bída ...a Švancara at přestoupí.

Reagovat
cubinho

Kam? Do Národního divadla?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Kladna třeba,at je zase v lize prdel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ho mám rád, ale nechtěl bych ho k nám. Ať se vrátí do Brna, nebo do SFC.

Reagovat
domingo

jako do Sunderlandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tfuj, to je ten nejhorší klub ..... do Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

To dal dva góly ten defenzivní záložník Naumov?

Reagovat
smazaný uživatel

Žůrek teď krásně nakročil k tomu, aby potopil svůj bývalý tým.

Reagovat
Slejdy

baník

Reagovat
Radar

Baník jde do kytek, taková smůla Na tuhle sezonu se můžem už vys*at, berme to jako přípravu na další ročník GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme ševci pojdme !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na zachranu je to jeste porád málo ..ale vzhledem tomu ze mame za týden doma zlodějmians!tak si myslím že naděje umírá poslední !!

Reagovat
honziss

Baník je na tom ještě podstatně hůř, než jsem čekal. Doufal jsem, že v tomhle zápase by mohli minimálně ten bod uhrát, i v té mizérii, ale tři góly od Zlína, a ještě doma, to už je silné kafe, opravdu hodně silné kafe. Jediné co si teď přeju je, ať už je konec sezóny. A po ní radikální řez v týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že s většinou kádru jste odehráli i podzim a byli jste na tom až moc dobře, jde vidět, že váš tým asi fakt dělali z velké části hlavně jenom dva hráči.

Reagovat
Radar

Jenom v tom nebude, i to štěstíčko nám chybí

Reagovat
honziss

Teď už to není o štěstí.

Reagovat
honziss

Co chceš, když z týmu odejdou dvě asi největší persony a celé vedení a k tomu polovina fandů si myslí, že se vše splácá z vlastních zdrojů. K tomu se v plné nahotě ukázaly nekvality a znuděnost některých hráčů a už to je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, jen poukazuju na to, že se nejspíš celý tým vezl na formě Svěrkoše a Galáska a prostě zas takovou kvalitu nemají, když se neobejdou bez nich. Ale není se co divit, Baník byl skoro vždycky jen takový lehounký nadprůměr ligy - hraje to na co má.

Reagovat
honziss

Kopat do mrtvoly, to umí každý. Nevím jaký význam mají tvé narážky, když sám víš, že nejsou pravdivé. Ale diskutovat o tom s tebou nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to tak neber, do Chelsea se kope i když žije

Reagovat
honziss

Tu sem nepleť.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu z čeho jiného to má vedení "splácat"? To je jako dřív u Slavie, kdy každej vůl kecal v diskuzích, ať se koupí ten nebo onen, to jsem si říkal, jestli jsou blbí nebo navedení. Když nejsou prachy, tak to prostě nejde jinak, než si vystačit s tím co je. Zajímal by mě taky pocit hráčů, kterejm klub dluží prachy a oni by si v novinách přečetli, že přichází posila za 10 mega. Baník žádnej zázračnej kádr sice nemá, ale v lize by si moc nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

A to jsem měl tak dobrou náladu po zápase naší U 21 Ted' už od baníku nic nečekám, teda nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč skandovali fanoušci FCB "my chceme Baník"? Vždyť Baník je tabulkově na tom podobně jako skoro každou sezónu.

Reagovat
Radar

Hej ty vůbec nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Když jdete výš než na 4.místo tak je to svátek vole.

Reagovat
Tomanatura

Baníček nejlepší u nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jde videt ze nechapes vyznam tohoto vyrazu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Báááááááník, Báááááááááááník

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušte Baník, zrušte Baník

Reagovat
smazaný uživatel

on se zruší sám

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil kdyby se pro svoje dobro po zbytek sezóny odhlásil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jim chybí derby ve kterym o něco pude...

Reagovat
smazaný uživatel

Libor žůrek !!!!sem zvedavý při případném sestupu zda zůstane či néé mohl by jeho rychlost sem tam gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tchuř, Bolf, Zeher, Lukeš ven. Vašek v létě půjde taky (už chtěl jít minulou sezonu, tak ať si jde nahrabat do zahraničí), Otepka na sto procent (Baník neplatí podle představ, tak si běž zaprdět do Rakouska), Střihavka, Hable a Vácha vlastně taky. Alespoň dva z kvarteta Lička, Rajtoral, Marek a Mičola půjdou, aby se naplnila prázdná kasa. Neuwirth snad do Sparty...

V létě se musí budovat tým kolem hráčů, kterým na Baníku záleží. Radost mi dělá třeba Mario Lička, který se snaží pořád. Většina je celá nesvá z toho, že jim chybí na výplatní pásce bonusy nebo už nemají motivaci nebo se jen vezli na vítězné vlně nebo zkrátka nemají kvalitu. Proč je tady držet, ti, o kterých se bavím, mají vysoké platy a rozpočet Baníku si tak alespoň uleví.

Dneska k té blamáži jen krátce, na každý gól pět šancí, soupeř z hovna uplete bič. Jeden z charakterictických zápasů pro naši jarní pohromu. Absolutně nechápu, co se s Baníkem děje, ale začíná to všechno do sebe pěkně zapadat.

V létě do Baníku Radek Látal, asi jedna z nejlepších možných variant. Na hřišti byl na spoluhráče vždycky pes, to právě on je krotil, sestřeloval z oblaků, na Baníku mu záleží, má přehled o klubu. Mladí, kteří budou příští sezonu dost možná tvořit osu týmu, takového psa zkrátka potřebují. Potřebují, aby na ně někdo byl "kurva".

Baník pičooooooooooooooooooooooo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na odchodu jsou podle tebe prakticky všichni, jak to chcete odehrát? S juniorkou? Počítej s tím, že nikoho nadprůměrného z ligy neklofnete....

Reagovat
smazaný uživatel

radsi s klukama kteri hraji pro banik nez s frajerama co vyhlizeji vyplatu....

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale co to brát i z jejich pohledu? Taky bys nepracoval naplno, kdyby ti šéf neplatil...

Reagovat
smazaný uživatel

co by jeste ti borci chteli, ja bych jim nedal ani na rohlik.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

11 hráčů asi neodejde, kdo to dneska koupí? Ten Hable mě zklamal, popravdě sem ho Baníku i docela záviděl. S Váchou jsem možná i trochu rád, kdo ví jakou tam máte opci a nerad bych ho viděl jinde než ve Slavii. Můžete koupit Žůrka, po sestupu Zlína bude nejspíš za pusu (pokud se to nepřevede na Slovácko) a na ligu je to poměrně slušnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde jich určitě hodně. U Hableho jsem byl při přestupu skeptický a věděl jsem proč, hrát s juniory ve Fiorentině, nemít odkopán v lize žádný zápas, to se musí projevit...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni čekali víc, reálně nemohl být oporou, ale něco ukázat měl. Ale když se to sečte - Vácha a Střihavka dohostujou a prachy na ně asi mít nebudete, Otepkovi končí smlouva, Lukeš už byl skoro pryč loni. Něco ještě prodáte, já bych to celkově viděl tak na 8-9 lidí pryč. Neuwirtha nevim jestli někdo bude chtít, vidět ho ve Spartě by byl můj sen. Za Zehera ste si údajně měli Slavii říct o 10-15 mega, to je totálně mimo realitu, za 5 drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

za zehera by sme ještě zaplatili.... nejdražší hráče máme 5..Marka, mičolu, ličku, rajtorala a zraněného řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Žůrek je strašnej zbrkloun, měl jsem vyjevené a radostné oči, když tu šanci dneska proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po sestupu ?do konce ligy zbývá 5 kol.!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by se v případě Zlína jednalo o docela slušný zázrak.

Reagovat
honziss

Nevím jestli je zrovna Látal vhodný kandidát na trenéra, když se má tým stavět na mladých hráčích z juniorky. Když trénoval F-M, tak se nikdo z juniorů nepodíval ani do přípravy. A rozhodně to nebylo tím, že by na to žádný z nich neměl. Jeho filosofie byla postavena na kupování hráčů.

Jinak zas moc nepřeháněj, celý tým se vyhodit nedá. Neuwirth, Zeher, Lukeš, Tchuř by měli jít, s tím souhlasím, Bolf ať si dělá třeba scouta, ale u ostatních bych si nebyl tak jistý, že si přeju jejich odchod. Samozřejmě počítám, že odejde i někdo jako Rajtoral, aby se nasbíraly nějaké peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to přečti pořádně, já celý tým nevyhazuju, jen některé.

Reagovat
honziss

10 + 2 na získání financí. To už se blíží celému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to tak klidně být může.

Reagovat
honziss

Samozřejmě, že může. Na jedné straně to může být dobře, že se vykopou hráčí nehodní pro baníkovský dres, na druhou stranu pokud k tomu dojde, bude muset vedení koupit relativně dost hráčů, kteří už něco v lize odkopali, na což zase nevidím tolik financí. Protože jen s juniory to odehrát nejde, s tím se musí počítat. Za sebe bych některé hráče ponechal.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že se přivedou hráči z druhé ligy...

Reagovat
honziss

A koho bys z té druhé ligy chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

já neznám všecki hráče z druhý ligy ale určitě tam sou nějací bezzejmení borci, co by za baník hráli víc než "megahvězdy" typu lukeše aspol...

Reagovat
honziss

Tak možná někdo na doplnění kádru, ale že bych tam viděl nějaká jména vyloženě aby hrály prim, to si nejsem jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupovat nemusíme.

Reagovat
honziss

Myslíš, že zvládneme jen s juniory?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát jsem si vyhlédli kvalitního volného hráče, snad má někoho vedení v hledáčku.

Reagovat
honziss

Volný je třeba Stephan Appiah.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo vieri, co?

Reagovat
smazaný uživatel

bolf, zeher, neuwirth pryč, souhlas!!!!!!!!!! rajty a miči, snad zůstanou..marek pujde, lukeš už je jen symbol baníku, toříkám pořád...otepka na jaře víc kecá než hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth do Sparty? To je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt o něj měli zájem, snad mu pořád věří.

Reagovat
honziss

Však je to budoucí nejlepší stoper ligy, pro Spartu ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem se vrátil z pískání a když vidím ten výsledek, tak sem rád, že sem to neviděl baníčku, co se to děje? jinak, Otepka se vrací do příbrami příští sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

jo... má dohodu se starkou... dokonce to v jednom rozhovoru i potvrdil, pač řekl, že v baníku by zůstal jen, kdyby hráli evropu...ale i tak, bojím se 4. května

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se mu bude chtít hrát s Příbramí 2 ligu .. už jen 6 bodů je delí od své ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se udrží

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych nebyl ze Zlína tak tomu taky věřím

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Spartičku

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky, když je mi ze Sparty smutno, podívám se na Baník a řeknu si, že může být i hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ses ještě nepodíval na Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno možná hraje špatně, ale šlo mi spíš o tu proměnu Baníku po odchodu klíčových hráčů, je to škoda.

Reagovat
soukup

my sme na jaře aspoň 3x vyhráli a 2x remizovali, je to hrůza, ale Baník je v totálních sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

zaplat panbuh ze zacalo ms v hokeji.....

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze to strili sverkymu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ted to čtu, gol v 90 minutě a katowice vyhráli, takže jim unikne sestup do 3. polský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak to je super byli na tom v sezone hur.....

Reagovat
smazaný uživatel

a uz je to jiste???

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by se říci, že už skoro jo

Reagovat
Radar

Aspon že se Svěrkymu daří

Reagovat
smazaný uživatel

ted čtu onlajn z idnesu a můžu říct jen jedno, zehere, vypadni....dle textu vyplývá, žes mohl dát hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Baník bude chtít, ve Slavii máme jednoho DM navíc, rádi poskytneme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

ty vole to se nedá todleto

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi z Ostravy, co se to děje s Baníkem? Toto už není možné.. Odliv fanoušků je pochopitelný-tak by tomu bylo i "S", ale taková výsledková a herní krize? Tady je strašně moc vidět, že ty 2 mio euro za Svěrkyho jsou stejně trapnou záplatou jako ta samá částka za Tavarese. I s Necidem a Kadlecem odešli nejlepší hráči ligy za relativně menší částky. Ale Ostrava to pociťuje z daleka nejvíce.. Vždyť kdy jindy se chytit, než proti poslednímu? S takovou si může i ospalá Sparta postavit dorost a nejlépe to dopadne 0:0..

Reagovat
centos

Návštěve se taky nedivím. Někteří už ke konci nepokrytě fandili Zlínu (což mi přijde už moc, ale Forrestovi jsem to přál) a kotel asi půl hodiny seděl a mlčel.

Ale odchod G+S je jen jeden z problémů. Já třeba nemůžu pochopit, proč po dobrém prvním poločase přijde druhý, který nestojí absolutně za nic; podobné to bylo se Slováckem. V půlce jsme mohli vést 4:1 a mohlo být hotovo. Lukeš hrál třeba první poločas úplně perfektně. Proč? Resp. proč to předtím (i potom) nešlo? Těch otázek je víc a odpověď znají jen hráči.

Na Spartě to vidím, bohužel, na debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, volal sem kámošce, která byla v kotli a ta mí povída, že všicki sedí a je ticho, i kotel...to můžu potvrdit...Jinak, na spartu pujdu, neotočím se baníčku zády ale i tak tipuji prohru 3:0

Reagovat
božský John

Tak dneska jsaem s prohrou počítal,takže jsem sledoval hokej,u kterýho jsem se nad nemohoucností bačů musel smát...

Reagovat
smazaný uživatel

RIA!! RIA!! HUNGÁRIA!!! budu fandit madarům, ty světlice na hokeji a frenetická atmoška byla výborna a slovensko do skupiny o udržení

Reagovat
božský John

Bačové už maj postup jistej,ale nebejt jejich sousedů,tak zas hrajou o záchranu...zítřejší titulky ve slovenskej novinách:

HOSSA TREFIL POSTUP DO OSEMFINÁLE!!!

Fakt,to je fakt ostuda,hold bačové letos nasadili špatný ovce...

Reagovat
smazaný uživatel

no, madaři remízujou s kanadou, porazej bělorusy a ti naši bratři pujdou do....

Reagovat
smazaný uživatel

...míst, kam patří.

Reagovat
božský John

Ba né,v tom případě by měli bělorusáci 2 body,kdyby rupli s uherákama a horní uheráci by měli 3..takže jdou tak jako tak do osmifinále,což s tou jejich hrou husarskej kousek...

Reagovat
smazaný uživatel

bělorusové maj ted 2 body..prohrajou s madarama, ti mezitím remízujou s kanadou po 60 minutách a tak segedínskej guláš bude mít body 3..ale ted maj slováci 3 body a tak ted musej vysoko prohrát s kanadou...ale co tady píšu je jedna velká fantasmagorie, což je škoda

Reagovat
božský John

Postupujou 3 týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

kanada, slovensko a rozhodne se mezi bílejma rusama a uhrama...

Reagovat
božský John

Jo,přesně...asi sme si nějak nerozumněli..já mylsel,žes myslel( ),že slováci ještě možná nepostoupěj...

Reagovat
centos

Ale ať si postoupí, chci vidět zápas ČR - SVK :)

Reagovat
božský John

Postoupí,ale když se nestane nic nepravděpodobnýho(tj. porazí akorát Nory) tak do 1/4 finále jdem My,Finsko,Bělorusko a Kanada...

Reagovat
centos

Jojo. To už je mi pak celkem jedno, jak dopadnou.. Na ten náš vzájemný zápas se těším hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je česko-rusko

Reagovat
božský John

To já řikám,že hrajou naši s našima...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže kdyby se hrálo finále Česko-Rusko, tak ty budeš namol už den předem kvůli jisté zlaté medaili, že jo?

Reagovat
centos

Ti mě s tím jejich provokování pěkně serou A naši nejsou zrovna bitkaři, tak je to o to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ružička si tam vzal právě bitkaře, poláka a rachůnka..už se těším na souboj marek- kurva radulov

Reagovat
božský John

Jestli Marek přestoupí do Ufy(spolu s Magnitkou největší kandidáti na dalšího Markova zaměstnavatele) tak to bude maso...

Reagovat
smazaný uživatel

no, marek je polobůh v magnice, on asi do ufy nepujde

Reagovat
božský John

Průser je,že Marek je polobůh v celym Rusku(kdfyž to trošku přeženu) a kluby se o něj můžou přetrhnout..Ufa a Magnitka největší favoriti...a kdyby byli co k čemu v Omsku a chtěli sehnat Jardovi pořádnýho centra tak by moh jít tam...Jágr-Marek-Klepiš

Reagovat
centos

U toho našeho zápasu s Ruskem komentátoři říkali, že Radulov by Marka do Ufy bral.. Pak moc ale nechápu, proč do něj furt rýpe.

Každopádně přes držku by zasloužil a doufám, že taky dostane

Reagovat
božský John

Z našeho mančaftu by mu jedinej moh dát po čůni Polák,jinak tam žádnýho bijce(jó dobře,možná Rachůnka) nemáme...podle mě to je jen takový provokování...

Reagovat
smazaný uživatel

a co čajaánek? ten taky do toho umí vlítnout nebo vašíček... radulov sice je výbornej hokejista ale nemá nic v hlavě

Reagovat
božský John

Čajánek,on je sice bojovnej,ale přijde mi,že na to nemá postavu...Vašíček,no uvidíme jestli bude vůbec hrát,jestli budou hrát takhle furt,tak nebude důvod ho stavět...

Reagovat
božský John

To by mohla bejt sranda..oni hrajou příšerně a my jsme včera hráli s dánskem vcelku dobře..hlavně Hemskej,Džegr,Marek,Rolinek,Polák a Hlinka

Reagovat
smazaný uživatel

citace o lukešovi: "jo...borec na S3 rval "koho nebavi běhat at zvedne ruku" a hned potom zarval "Lukes ty kurwo lina zvedni ruku"...no a kdyz pak byl Lukes u lajny blizko eSka tak si pěkně s tím borcem popovidali..."

Reagovat
božský John

Reagovat
centos

Zrovna Lukeš byl do poločasu nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

to mohl bejt ale potom se na to vys... jako ostatní

Reagovat
centos

Jinak mi přišlo, že Forrest hrál dneska o angažmá na příští rok :) Horší než teď to s ním být nemůže, bo ten aspoň běhá, když už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

on je tam na hostovačce ve zlině?

Reagovat
Radar

Ne,ale už mu asi končí smlouva

Reagovat
centos

Myslím, že by sem šel rád. Lidi ho tu mají pořád rádi: dneska byl vyvoláván i po tom, co nám dal gól. A na place taky zůstal jako poslední..

Reagovat
smazaný uživatel

jak se zachoval, když dal gol, slavil či ne?

Reagovat
centos

Pořádně jsem to neviděl, ale myslím, že ne. Snad se jen otočil a nechal se obskákat spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

haha Olmik jo měl jsem dvojku kurz 4,40

Reagovat
mastakillah

Sigmáá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je vám to k ničemu, do pohárů nepůjdete

Reagovat
smazaný uživatel

ale sparticka ano

Reagovat
smazaný uživatel

ale ať tam jde radši ona, vždyť Olomouc by tam byla jen pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

je za tím tiket: http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDbf4ccec663ab0595b709079ada292cc2, škoda kdyby Olomouc nehrala fotbal jen od 75. minuty tak to mohlo dopadnout jinak

Reagovat
smazaný uživatel

tak když pominu to že jsem olomoučák tak i u mě to byl tiket

http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID3b2304e122ccbe7af0eb669e9f673a56

Reagovat
smazaný uživatel

slusně načatej, pěkný kurzy , ta Olomouc byla ale total haluz

Reagovat
smazaný uživatel

jojo byla to se musí uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, to jsou dneska zase výsledky. Chaos na Žižkově, na plichtu Budějovic už dávají sázkovky kurs 1,05, o Baníku se nedá říct, že by vyhořel, to je slabé slovo, protože takové výbuchy už jim závidí i Černobyl, a před chvílí dal Janotka v Liberci gól, o kterém se dá nejspíš říct, že posunul Spartu do předkola LM, což mě sice nechává docela chladným, ale ten zadupanej bodík do tipovačky mě docela rozpaluje.

Reagovat
domingo

náhodou....kurz 2,8 zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle komentář k tomuto kolu je naprosto špičkový a navíc vše vystihuje

Reagovat
domingo

Tak víc na hovno týden už jsem nezažil, ani nepamatuju. Sparta sice plichta s tragickou Příbramí, ale stejně už jim LM nejspíš neuteče, Janov prohra a pád na 5.místo, Betis prohra (aspoň že už jsou zřejmě definitivně zachránění), Black Cats prohra a ještě se nakonec namočej do boje o záchranu...ach jo.

Reagovat
domingo

víkend

Reagovat
sosna

Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
Radin

Sigma poj´dme zaberem na poháry,bez tak zase ztratíme někde kde se čekaj body

Reagovat
Jajinek

Prosím, jak je to s těmi poháry? První dva jdou do předkol LM a třetí do UEFy + vítěz poháru, a kdyby ve finále byla Sparta a Slavia, tak i čvrtý do UEFy?...

Reagovat
vanGomm

Letos naposled (potom se projeví a zřejmě na dlouho špatný koeficient počítá se vždy posledních 5 let) jde do UEFY 4.tým.Pokud bude finále Sparta-Slavia tak i 5.Při sledování našich potencionálních zástupců na tyto poháry se to v nejblišší době asi nezlepší.Zápasy jako napříklat M.Boleslav-Teplice nebo Liberec-Olomouc to dokazují.A to dávájí do tv.přenosů ty lepší.Za takto předvedenou hru jsou tedy celkem dobře placeni.Vezmu-li,že dostali 700 000 a i 1000 000Kč pokutu.Je to sice na tým,ale když to dostane 13-15 hráců (20-22 hráč tu špatnou hru neovlivní) vychází mi 50 000-70 000 na hráče.Z nějakého příjmu se to asi vzít musí.I pan Čapek se o tom včera v dohráno zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes vyhrajee

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý hattrick během jednoho týdne zaznamenal Miroslav Slepička. Útočník Dinama Záhřeb výrazně přispěl k výhře 6:1 nad Varaždínem.

Svět se zbláznil...

Reagovat
božský John

má reprezentační formu jako Holenda...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Takže s Maltou útok Holenda-Došek-Slepička? Trenéři Chovanec-Hašek (ne Dominik)

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že slepice opustila kurník a hned jí to střílí... nebo spíš, snesla už 6 vajec....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc, Janotka, Psotka

Reagovat
smazaný uživatel

boleslááááááááááááááv

Reagovat
Staenly10

No to je hrůza . Sice uběhlo jen pár minut tohohle zápasu,ale když se podívám i na ty minulý,tak tenhle tým absolutně nemá na evropský poháry...

Reagovat
GEGE

Hrdlička to je správný slávista.

Reagovat
GEGE

Chramosta je borec.

Reagovat
GEGE

Belaid.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt poseru, být Slávistou je opravdu o nervy..ještěže sem nejel, protože bejt tam, tak mi asi rupne v kouli, ta neproměněná penalta hovoří za vše.. Slávie má náskok 7 bodů, do konce je 5.. za chvilinku už to bude mít v ruce Sparta, za týden hrajeme v Brně, kde určitě nevyhrajeme a sme v prdeli...

Reagovat
centos

Vzpomeň si na Baník a nezoufej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem nakonec v rozpacích, infarkotý závěr, Belaid penalta, eště jak rozhodčí odpískal konec..být ten zápas o 5 minut delší, tak vyhrajeme..ale stále 8 bodů na 5 kolech..a lepší vzájemný zápas..to už musíme dotáhnout..

Reagovat
soukup

tak to si opravdu neumím představit, jak byste museli hrát aby ste u nás nevyhráli

Reagovat
GEGE

Sylvestre. Pěkný fotbal.

Reagovat
GEGE

Černý.

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna fortuna a zase jedna velka sesivana fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Neproměněná penalta a několik tutovek (pravda na obou stranách), ještě jsme mohli vyhrát. A vůbec, ty bys měl bejt rád, že jsme vašemu největšímu konkurentovi sebrali dva body, což střízliví sparťani uznávaj. Pro vás nejlepší výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

a treba ti nepripadlo ze jste to meli darovany???proc se ta penalta kopala,dva vlastnaky...ja vim kdyby to byla sparta tak souhlasis

Reagovat
smazaný uživatel

Darovaná penalta? Naopak se mohla kopat po správně posouzeně neruce ruce Hrdličky (tam bych pochopil tvé případné rozhořčení) nebo už po postrčení Pekharta, který bylo evidentní. První gól Bolky byl taky s klikou. A střely na bránu? 16:6

Reagovat
smazaný uživatel

postrceni Pekharta??nastrelenou ruku u tela??nebud naivni,kdyby jsi chtel kopat penalty za tohle tak pak by se kopalo 5 penalt za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hrdličku nechtěl, ale Pekhart byl postrčenej evidentně.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej faul na pekharta, kdyby to bylo darovaný, tak i ta ruka se píská ... kdyby to bylo darovaný boleslaví, nedá brejk na 1-3, uklidni se =)

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej byl akorad Pekhartuv pad,nikoli ten "faul"

Reagovat
smazaný uživatel

ake i tak, ty střely mluví za vše... kdyby takejhle brejkovej beton hrála bolka na spartě, tak řekneš, že nehrála fotbal ...bylo to až nechutný, vždyť slavia si půlhodiny před koncem mohla dovolit hrát na jednoho obránce... zápas to byl pěknej, ale jen díky tomu, že bolka má rychlý hráče, jinak by z těch šesti střel bylo podstatně míň ...mít také hráče budějky, dostane sparta nářez, ta proti obdobnému betonu nedala ani jednu branku a černého gól byl parání...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku,ty jsi jinak normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by sis měl zamést před vlastním prahem, protože jak Bolka hrála na Slavii a jak Sparta, to byl rozdíl několika tříd. Stačí i srovnání Bolka na Slavii a Sparta v příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

srovnavas nesrovnatelne,Bolka nemela co ztratit a tak taky jeji hra vypadala a klobouk dolu co predvedla

Reagovat
smazaný uživatel

A co mohla ztratit Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

s nim to nemá cenu se dohadovat, i kdyby bolka bránila ve dvanácti a slavia vyhrála na střely 40-0 a vyhrála 5-0, bylo by to tím, že jsme dali buď gól rychle nebo náhodně nebo ze standardky nebo by nám to bolka nechala, protože slavii přece každej všechno nechává

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale musím říct, že naše hra se mi na jaře vůbec nelíbí. S těma haluzáckýma gólama je to pravda, dáváme branky jen po chybách nebo standardkách. Nepamatuju na ajře pěknej gól z kombinace, určitě ne proti kvalitnímu soupeři. Připadá mi, že hráči nevědí, co na hřišti dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak, ale co je moc, to je moc

Reagovat
Staenly10

Darovaná penalta? . Nepřestávášmě udivovat. A ten gólbyl Belaida (na 2:3),protože to byla pouze tečovaná střela,což se připisuje běžně střílejícímu hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je preci jen pro Sparticku ten nejlepsi moznej vysledek,ale i tak jsem si pral aby slavie konecne doma poprve v lize prohrala,no co naplat zase se k tomu se stestim doplazila,prestoze Boleslav dneska jednoznacne lepsi,bohuzel doplatili na nepromeneni naprosto vylozenych sanci...Slavie hrozila jen ze standardnich situaci a ani tu nejvylozenejsi z nich neda - ze by opet zacalo kouzlo penaltovych kouzelniku?? Ten gol na 3:3 byl sice paradni ale nesmirne kruty protoze slavie si vyrovnat nezaslouzila,no bohuzel v teto sezone se ale nelze divit,ale alespon ze nevyhrala protoze to uz by bylo na me vazne moc

Reagovat
fantomas

Ivo, Ivo...

Reagovat
smazaný uživatel

spocitej si vylozene golove sance a pak mi nadavej (Slavia 1,Boleslav 4)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku,ty jsi boží kolík ,jsi fakt tak hloupej,nebo si z nás jen děláš srandu?

Reagovat
domingo

šmarjá, ty jsi zaslepenej.

Reagovat
smazaný uživatel

promin ovlivnilo me to ze Boleslav nedala takovy sance,tolik nadejnych protiutoku,da si dva vlastnaky,nesmyslne daruje slavii penaltu a tak nadejnej primak po maly domu...ja vim,slavie vlastne mela vyhrat

Reagovat
Staenly10

Opět připomínám,gól Belaida,nebyl vlastňák,ale tečovaná střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Házíš hrách na stěnu

Reagovat
Staenly10

Ale tohle dokáže tak nas***...

Reagovat
smazaný uživatel

tomu už se lze jen smát....

Reagovat
božský John

Vždycky,když nevidim sešity nevidim hrát,tak si přečtu tvůj report a zjistim,že by pomalu měli hrát 2. ligu,dycky to je strašná haluz,podle toho co čtu..

Reagovat
smazaný uživatel

snad si nemyslíš, že tu ligu vede s náskokem zaslouženě, do divize s nima!

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ji vedete zaslouzene to je naprosto jasny

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
irik

Mimochodem vaňak opět .

Reagovat
GEGE

Druhý poločas skvělý fotbal.Slavia si zaslouží uznání.Za stavu 1:3 20 minut před koncem nepromění penaltu ale stejně jěště dokážou vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz da haluz gol na 2:3 tak se neni cemu divit...

Reagovat
Staenly10

Po 3.,tečovaná střela... A jak,že se neni čemu divit? Ty si fakt hroz¨nej,výkend co výkend je to s tebou horší .

Reagovat
Paddy

jo byl to nadhernej fotbal, ale ke konci jsem trosku doufam ve vitezstvi ....kdyz uz Boleslav zazdila to druhe 2 na 1 tak jsem veril, ze to dame ...procedil jsem dvoje nervy, mam toho tu plny kyble, ale jsem uplne spokojenej .....ten zaver byl z rise snu, Bolka odpadla a skoda ze to tam nepadlo

Reagovat
Lorcan

Milan Černý

Reagovat
vitasrp

Fantastický zápas Po té nepromenené penalte jsem uz necekal, ze by mohlo dojit k vyrovnani, ale dik te vuli, bojovnosti a v neposledni rade i stesti se Slavistum nakonec zadarilo.. A ten posledni gol, to byla opravdova lahudka, podobne jsem to taky jednou jedinkrat trefil a dodnes nechapu jak Ale pristup obou muzstev k zapasu perfektni, cil vyhrat, dat branky, nikoli jen nechutne branit, tak by to melo byt, pak je z toho takhle krasny zapas.. Bolka Slavie A Táborskeho tip

Reagovat
Paddy

jo mas recht, ale Taborskeho komenty nemely chybu(prihraj prihraj ... a Bosakovovo zatahnuti jako na venkovskem bale jak by smet

Reagovat
domingo

hernajs ivosku, jasně, bylo to se štěstím, ale Bolka rozhodně nebyla tak lepší, jak píšeš...byl to vyrovnanej zápas, dramatickej, krásnej vyrovnávací gól, na českou ligu super utkání a navíc ten výsledek je pro Rumunsko zdaleka nejlepší možnej. Tak přestaň brblat a hleď si svého wunderteamu, který nevyhrál ani v Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem zminil ze pro nas je to nejlepsi co mohlo byt,ale presto bych byl radsi kdybych videl slavii nakolenou,protoze by se potom uz sesypala jak svina

Reagovat
domingo

jestli neprohrajou v Brně, tak je definitivně rozhodnuto, krizovej duben je za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nevyhraji v Brne tak bude mit Slavie jeste sakra problemy

Reagovat
domingo

nemusí vyhrát, vždyť nikdo za nima nemá formu. kromě toho Brno je tragický, takže to vidím na 02 a hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

aby to mela jisty jako nic jinyho,tak musi v Brne vyhrat.Jestli tam zase ztrati 2 body a na Letny se stane zazrak a porazime Banik tak povidam ze jeste rozhodnuto o titulu neni.Ale kupodivu pro Slavii bude nejdulezitejsi porazit doma remizove Budejovice a vyhrat na Zizkove,kdyz z tehle 2 zapasu bude mit 6 bodu tak uz bude mistrem,ale pokud ne a kdyby prave nevyhrala ani v brne (6 zapasu v rade bez vitezstvi by to bylo) pak by mohla hrat roli psychika...Bohuzel kdyby ti moji blbouni si nenechali dat gol v posledni vterine zapasu tak to bylo ted jen o 6,na bolku bychom meli 4 a o ten titul bychom se stopro jeste porvali,ale to bych chtel moc udrzet vedeni v Pribrami bohuzel nase neschopnost letos je hrozna,tolik ztracenych bodu,o to vic me ted serou 2 body s Libercem,8 minut na Slavii,10 vterin v Pribrami

Reagovat
Jajinek

On je problém, že Sparta do konce ligy reálně uhraje 8 - 10 bodů, takže Slavii stačí jediná výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

No to se stane zázrak a vy porazíte nejhorší tým jara, tým, který doma nechá vyhrát Zlín, který přes rok venku nevyhrál a ještě rozdílem 1:3, tým, který vypadl se Slováckem(to je skoro na padáka ve 2. lize) a tým, který je bez trenéra a celé jaro úplně bezzubý..to bude zázrak, bože tím se Sparta zapíše zlatým písmem do Guinesovi knihy..ty si fakt trumbera, za chvíli tady budeš psát, že titul už je jasnej, že se soustředíte na pohár, pak vypadnete z poháru a ty budeš řikat, že pohár je o ničem no a nakonec raději řekneš, že Česká liga nemá úroveň.. typický sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi akorad mamlas ze??asi nemas poneti jak zapasy mezi Spartou a Banikem jsou - to jsou totiz ty same zapasy jako je derby,nemusis byt ve forme,muzes hrat dokonce strasne,presto v tom zapase muzes vyhrat,protoze je to tak vyhecovany.Proto rikam ze dopredu jic jisteho neni,mame vlastne stesti ze nam zavreli ty tribuny protoze misto 2 000 chacharu kteri prave v tomhle maci umeji Banik pozvednout - viz kdo cekal loni na jare vyhru baniku??tak jich bude necele 400...Vy krom derby zadnej jinej vyhecovanej zapas nehrajete takze nemas o nicem jinym poneti to je jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim si na Spartu tak za litr, jasnější zápas tu rok nebyl.. Vyhrát je povinost.. Nevykládej mi tu canci o vyhecovanost, boj to bude možná v hledišti, ale nikoliv na hřišti, pro další výpočty kalkuluji s výhrou Sparty na 100%, za týden mi dáš za pravdu a po výsledku 4:0 to tu budeš velebit..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prave ani nahodou - uz dlouho nepatrim k tem co vidi zapasy jako jasne dopredu dane (ze slavisti? ),zvlast takove nevyzpitatelne zapasy jako jsou s Banikem,naposledy jsem si to takhle myslel loni pred zapasem s Brnem - rikal jsem to co slavisti letos uz od derby,ze si pujdu uz na stadion oslavit titul,prece nemuzeme prohrat zapas s tymem co u nas x let nevyhral navic kdyz jsme ve forme a chyba lavky a v tom zapase jsme si prohrali titul - od te doby jsou pro me jasne jen domaci zapasy s tymy jako je Kladno,Zlin,Pribram ci Zizkov ve ostatni je uz u me v kolonce - meli bychom vyhrat a to je ted i s Banikem - jako jasne pri jeho vykonech se ani nic jineho nenabizi,ale kolikrat jsem uz takovy prekvapeni videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá tedy, teď si své vyjádření umírnil, tak proč to označuješ v prvním příspěvku za zázrak a případnou výhru vanášíš do nebes?.....

Reagovat
smazaný uživatel

za zazrak vzhledem k nasim vykonum,protoze jsem neskutecne nasranej za 2 body ztracene v Pribrami

Reagovat
smazaný uživatel

Protiřečíš si, hrajete teď z celé sezony nejlépe a chceš tady vyzdvihnout zázrak na který si i vsadím.. Schválně vynášíš cenu a stavíš laťku Spartě-nechutné..

Reagovat
Jajinek

Teď si sice napsal pravdu, ale pokud Sparta porazí ještě více se trápící Baník, tak to přeci nebude zázrak, musíš uznat, že slovem zázrak jsi přestřelil. I když je derby ošidné, pořád je vítězství Sparty nejpravděpodobnější výsledek...

Reagovat
domingo

Sparta-Baník bude handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne se Spartou?

Reagovat
Jajinek

Pokud bude Sparta předvádět výkony, tak jako celé jaro, tak si Slávisté dojdou k titulu s prstem v nose i když v Brně prohrají

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel to tak bude - Slavie je v nasi lize Jednookym kralem a to je to nejhorsi co muze byt proteze pak v evrope nemuzeme uhrat lautr nic kdyz tym co podava cele jaro takoveto vykony vede vlastne stale ligu o luxusnich 7 bodu - je to dukaz urovne nasi ligy a ta jde hloubeji a hloubeji

Reagovat
Jajinek

Ty jsi zde zaujal určitou pózu, které už se teď prostě musíš držet, ve skutečnosti to není tak hrozné, jak říkáš, nemá cenu tě o tom přesvědčovat, stejně to podle mě víš, i když to nepřiznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

ale rekni uprimne - myslis ze Slavie tim co predvadi cele jaro ma vubec i na pohar UEFA??to se pak neni cemu proste divit ze nase tymy nestaci uz ani na ty prumerne tymy v evrope,protoze v nasi lize se hraje casto na nahodu a na stesti,ale to tak v zapasech evropskych poharu nejde,ano jednou se diky tomu zadari,ale dlouhodobe ani nahodou

Reagovat
domingo

kádr na postup ze skupiny v Uefě má. pak už záleží na formě a na štěstí.

nemůžeš to, že momentálně nemají formu, aplikovat jako nějaký axiom stylem "teď hráli blbě, tak to nemají šanci v únoru 2010 něco uhrát", to je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ono to neni prave jenom ted,takhle je to uz dlouho,vlastne od te doby co Spartu koupilo JaT tak nikdo bez stesti v evrope nic neuhral,vcetne Sparty,vcetne Slavie,vcetne Bolky,Liberce,Baniku (kterej mel ale spise smulu se Spartakem)

Reagovat
domingo

5 bodů ve skupině LM a postup ze skupiny Uefy je v rámci možností úspěch.

A bez štěstí nikdo nic v Evropě neuhraje nikdy :)

Prostě není tým, který by do té LM pravidelně postupoval (nebo dokonce postupoval ze skupiny). Není. Není to ani Slavia, ani Sparta, ani Liberec, Baník nebo Boleslav. A proto je hovadina nadávat na to, že titul bude mít Slavia, když stejně nic neuhraje, protože kdyby ho měla Sparta nebo třeba Kompresory Střížkov, dopadne to stejně.

Reagovat
Jajinek

I když se mi kádr Slavie na určitých postech moc nelíbí, tak ho má asi v součastné době v lize nejsilnější. Co se týče UEFY, to se opravdu nedá posoudit. Stále zde mluvíš o štěstí, kolik ho Slavia má, jakoby se jinde v Evropě faktor štěstí vůbec nezohledňoval a háhodné branky nepadaly. Problém je, že Slavia měla a má velký náskok, takže díky zaváhání svých soupeřů ani vyhrávat nepotřebuje, a když vyhrát nepotřebuješ, hned do zápasu nastoupíš jinak, prostě česká mentalita, pak je tu podcenění, menší nasazení atd atd...když se k tomu přidají zimní odchody a zranění tak najednou prostě nejsou výkony ani body. Prostě dle mého názoru, i když poslední dobou nehrají až tak úžasně, tak ligu vedou zaslouženě a co se bude dít za rok v evropských pohárech se nechme překvapit, uspět mohou i nemusí

Reagovat
domingo

Tak. S Kladnem se na to vysrali, to bylo vidět na první pohled. Dneska ukázali, že umí zabrat na kohokoliv, když se jim chce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to ale rikam z dlouhodobeho hlediska - v dobe kdy mela vlastne slavie nejsilnejsi tym za posledni dobu a obrovske sebevedomi a herni kvalitu tak v evrope vyradila Zilinu az na penalty,s kopcem stestim vyradila Ajax a o gol prehrala slabou Steauvu Bukurest se kterou opet s kopcem stesti v Bukuresti jen remizovala,pak vyprask 2x od prumerne Sevilly,vyprask od Arsenalu,remiza s jeho B tymem a lekce od take prumerneho Tottenhamu,letos?Ani si neskrtly s prumernou Fiorentinou,se stestim postup pres slabouckou Vaslui kterou ani jednou slavie neporazila,a dal lekce od Villy i Hamburku v domacich zapasech a remiza s uz vazne slabym Ajaxem - to je vyzitka za pusobeni Slavie v Evrope kdy "kraluje" nasemu fotbalu a to mela jeste silny kadr ne jak v tuhle chvili tak jak asi myslis ze to dopadne pristi rok??proste se da uhrat neco v evrope jen se stestim a to nemluvim o poslednich 2 sezonach Sparty,Liberce - hezky to rekl vcera trener Kladna ve studiu - vyrovnanost tymu v boji o 2. flek a neschopnost dostat slavii pod tlak je znamka kroku do prumeru

Reagovat
Staenly10

Se štestím porazila Steauau?

Reagovat
smazaný uživatel

rikam o gol,ne ze se stestim,ale jinak v tom zapase taky vykon nic moc

Reagovat
Staenly10

Tak podle mě to byl dobrý výkon. První zápasv CHL v historii,navíc doma. A Steaua hraje CHL pravidelně,tak podle mě to "slabou",je naprosto zcestný...

Reagovat
Jajinek

Jenže ty si ty fakta vykládáš tak, aby podpořily tvou teorii, většina těch dvojzápasů, které uvádíš se dá srhnout dost jinak a vyzněl by z toho jiný závěr. Já vážně chápu, že máš určitý názor a jako diskutér se ho snažíš obhájit, těžko ti to můžu vyvracet...

Reagovat
smazaný uživatel

copak mi chces namluvit ze nekdo z ceskych tymu za posledni 3 sezony predvedl neco dobreho v evrope??uz prumerne tymy jako je Sevilla,Panathinaikos ( i kdyz ten je letos v evrope silnej) Tottenham,Dinamo Zahreb apod. nasim tymum nedavaji jedine sance v tech zapasech,co potom ty nadprumerne ne li spickove??a jestli se chces chlacholit tim ze Slavie o gol porazila nicotnou Steauvu Bukurest ktera Slavii notabene potom v Bukuresti stejne prehrala,nebo tim ze dokazala jeste prejit pres nicotnou Vaslui a to ji ani neporazila,ci uspechy s dnes uz vazne slabym Ajaxem podpore jeste kupou stesti,ci se chlacholit ze Sparta porazila Toulouse a spolecne s Banikem prehrala taky uz hodne slabej Spartak Moskva...nevim ale me tyhle "uspechy" vazne nestaci. Neni to tak davno co na letne nevyhralo treba Milanske AC,Manchester United,Bayern...je to jen par let kdy Sparta tyto velikany dokazala potrapit a i Slavie obcas tu a tam nekoho v Uefe potrapila,a kde to jsme dneska??a to bude jeste hur diky hre kterou predvadi nase VSECHNY predni kluby

Reagovat
Jajinek

Ale ty jsi tu diskuzi svedl uplne nekam jinam, jsi se ptal, jestli ma na pohar UEFA, a nejednou tu rozebiras situaci naseho kluboveho fotbalu atd atd. O prumernosti Sevilly, Tottenhamu a Fiorentiny se opravdu hádat nebudeme...

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze to jde vlastne ruku v ruce se situaci v nasi lize,s tim velkym bodovym naskokem slavie,protoze kdyz slavie (nejen ona) casto se stestim sbira body a ze jich tak na jare neposbirala malo,tak si mysli ze to same se bude dit i v poharove evrope ale tam je stesti jeden max. dva zapasy,ale dlouhodobe musi mit tym vykonost aby mohl konkurovat

Reagovat
Jajinek

Slávii na jaře nic nenutí hrát, až bude mít po letní přípravě a budeme znát složení jejího kádru, můžeme odhadovat, jak se prosadí v Evropě. Vzhledem k tomu, že to podle mého názoru (který mi nemusíš vyvracet) v posledních 2 letech žádná tragédie nebyla, nemám důvod si myslet, že vyhoří, tedy, že ani nebude mít na pohár UEFA. Jaro v naší lize bych nebral jako měřítko pro toto hodnocení. Toť asi můj postoj k celé věci. Víc toho ze mě asi nedostaneš.

Reagovat
Counter

přeháníš - Fiorentina se Sevillou rozhodně průměrné týmy nejsou; s Aston Villou hrála Slavie výborně a prohrála 1:0 jen proto, že se Carew nachomýtl do střely; lekci od Tottenhamu taky nedostali, pamatuju si, že jim stačil jediný gól na prodloužení a bohužel trefili jen tyčku - i Ramos po zápase přiznal, že měli štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

ze to prumerne tymy nejsou??a kam to tedy v evrope dotahly??Sevilla se loni poroucela hned po skupinach,Fiore letos vypadla uz ve skupinach LM a nasledne hned i z uefy,v lize je to taky nic moc i kdyz se Sevilla drzi zuby nehty,ale ale....Mozna ta Villa by se dala brat jako nadprumer to jo a s tou to bylo vyrovnane ale jak by asi slavka dopadla v Anglii??

Reagovat
Counter

Tak Fiorentina sice v pohárech vyhořela, ale v lize drží poměrně s přehledem čtvrté místo zaručující předkolo LM, Sevilla je na tom ve všech směrech stejně. Netvrdím, že to jsou TOP mančafty, ale pod pojmem průměrný tým si představím rozhodně jiné týmy než tyhle dva...

A k té AV na domácím hřišti - na Tottenhamu uhráli 1:1 a (jak už jsem zmínil) trefili pak i tyč, nemyslím si, že by na půdě Villans nějak obvzlášť hořeli.

Reagovat
Jajinek

Poměrně s přehledem?

Reagovat
Counter

tak beru v potaz současnou formu - zatímco Fiorentina deklasovala Řím 4:1, Janov prohrál v Bologni 2:0

Reagovat
Jajinek

Vy tady s těmi pojmy teda čachrujete Je dost možné, že tu LM Viola uhraje, ale jako fanoušek Calcia tě ubezpečuji, že si to rozhodně nehlídá "úplně s přehledem".

Reagovat
domingo

to sice jo, ale předtím byla X kol za Janovem

Reagovat
Staenly10

Sevilla vyhrála UEFU v roce 2004/2005 a 2005/2006 pokud se nepletu. Třetí v Primera Division...

Reagovat
smazaný uživatel

presto si stojim za tim ze v poslednich 2 sezonach je to evropsky prumer,teda spis od odchodu Ramose

Reagovat
soukup

hrála s nima slavie, takže průměrnej tým, ne jak panathinaikos, kterej je v evropě silnej

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale prijde ti tesnej unik ctvrtfinale LM a spousta kvalitnich vysledku v te LM jako napr. vyhra na San Siru (i kdyz stastna),suvereni vyhra v Bremach a smolna domaci remiza s nema,peknej vykon na El Madrigal a jen tesne uniknuti postupu...tobe to neprijde jako ze letos byl Panathinaikos v te evrope silnej???

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je to ale taky evropsky prumer

Reagovat
soukup

tak já to myslel ze srandy ty si tady ohýbáš fakta ještě víc, tak se neročiluj, Sevilla je podle mě prostě lepší tým než Panathinaikos.

Brémy byly v době kdy prohráli s nima hodně v háji, zbytek sem už moc nesledoval, já měl v Uefě jiný koně

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze zrovna letos je Sevilla nejslabsi jakou si ji pamatuju a je to jen nemohoucnost Atlética ci Valencie ze je vlastne treti,loni to ale taky bylo slaby

Reagovat
domingo

Však zrovna letos s ní Slavia nehrála.

Reagovat
soukup

i ve špatné sezóně sou prostě furt výš než Panathinaikos, to mi nevymluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

o 8 bodů! A lepší vzájemnej zápas a skóre

Reagovat
Slejdy

dneska super match ... cerny klobouk

Reagovat
irik

Jinak ten Černý, odkud tenhle vylezl? Vážně skvělý hráč, s Chramostou veliké naděje .

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Černý, ten už nakukuje tak tří roky do sestavy Slavie a furt nic.

Reagovat
minoLFC

nebol tie tri roky zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Má za sebou 3 operace kolene, artroskopii 2. stupně a 2x plastiku na 1. noze..následnou 12 měsíční rekonvalescenci..

Reagovat
Tomanatura

Prostě šťastný fotbalový život...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vleklý zdravotní problémy.

Reagovat
minoLFC

Sylvestre a Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je třeba jednoznačně vyzdvihnout Jarolíma, že vystřídal 2 defenzivní hráče a poslal tam Ivanu a Černého-útočníkozáložníky..tento tah nám dnes urval bod a sračky, jakože Boleslav nám to darovala jsou trapné jako zoufalec Ivošek sám, neproměněná penalta, Černého dloubák, poměr střel 16:6 Slávie rozhodně mohla vyhrát a bylo to utkání vysoko nad úroveň české ligy.. Boleslav předvedla lepší výkon jak Sparta, to mi k mému hodnocení stačí a dala také 2 opravdu laciné góly, ke kterým hodně pomohl Vaniak..takže jako KLID. Navíc vyrovnávací gól Forda na 1:1( ten který neuznali) tak nebyl prokazatelný offside.. A klukovi, který rok a půl marodí s kolenem, obětuje fotbalu život, tak ten gól ze srdce přeju, už jen kvůli němu a po právu muž zápasu.. Mohly vyhrát oba týmy.. Rozhodně nikdo neměl navrch..

Reagovat
smazaný uživatel

lacinej byl akorad ten prvni Boleslavi takze KLID a nemysli to tak ze to primo Bolka darovala tak jako loni to ne,ale proste svyma chybama a laxnosti ze to slavii "darovala",navic ten gol Belaida strela bodlem na brankare a nechytatelny odraz,o tom prvnim vlastnaku nema cenu ani mluvit

Reagovat
domingo

a kdyby vyhráli 28:0, tak to bylo proto, že Boleslavákům svítilo do očí slunce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pozor,kdyby slavie byla lepsi nerekl bych nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, bylo by to zatměním Slunce v Severní Koreii a následnými záplavami na území České republiky..

Reagovat
domingo

ale jsem zvědavej, kdo bude příští rok chytat. Nevím, jestli věřím Divišovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se smiřuju s variantou Denis Romanovs (Lotyšský reprezentant) a záda mu bude krýt Diviš.. nebo přijde úplně nový golman..Zase bych čaroděje po 2 utkáních z brány nevyndaval, nutno říci, že mu to obrana taky neusnadnila..

Reagovat
Paddy

jenom to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jel jsem se extra na něj a na Šikliče mrknout na pohár a tým podržel a komunikoval česky

Reagovat
domingo

z lotyšský repre si pamatuju Alexanderse Kolinka

no tak nevím, jestli je dobrej, proč ne. chtěl bych Millera, toho Slávka chtěla už dřív, ale to je asi utopie...nebo Radek by se mohl vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nevrátí je v QPR jedničkou, nic mu nechybí.. Miller byl narozdíl od Vaniaka ten smutnější, protože Vaňous nás dnes opravdu nepodržel, zato Miller dostal 2 blbé góly, ale takový je fotbal..

Reagovat
domingo

no jo, jenže QPR se plácá v druhé anglické...a tady by hrál o LM...

Reagovat
smazaný uživatel

On je pro repre starý a i vtýmu, který hraje o Ligu Mistrů v Čechách má méně peněz, jak v týmu, který se plácá v 2. anglické lize..

Reagovat
domingo

Tak Špita

Reagovat
smazaný uživatel

toho nee

Reagovat
Paddy

Divis ma potencial a je kvalitni, ted by jenom potreboval chytat a toho belorusa nebo co to je prodat a prento

Reagovat
smazaný uživatel

ten Černý je bohovsky dobrý,to musí být příště základ

Reagovat
smazaný uživatel

kdyť nebyl 20 minut vůbec vidět.... ale jo, postupná zápasová zátěž a bude lepší než Janda

Reagovat
Staenly10

. Nebyl vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl vidět? To jsi koukal z okna?

Reagovat
Staenly10

. Ne,koukal jsem na zápas Slavia Praha-Mladá Boleslav,a tam se narozdíl od jiných,viděl perfektní výkon Milana Černého... (a tim nemyslim pouze ten gól)

Reagovat
smazaný uživatel

To měla bý reakce na LEXEXE a souhlas s tvým komentem, Milan Černý jednoznačně nejlepší muž na hřišti..

Reagovat
Staenly10

Ok .

Reagovat
smazaný uživatel

tak si kup brejle

Reagovat
Staenly10

Milan Černý mě opravdu překvapil,a musim se přiznat,že sem o něm poprvé slyšel až po pohárovém zápase se Zlínem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho příběh je smutný...... o to více mu strašně přeju návrat a zdraví, to hlavně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom nechápu, že zaslepení Sparťani tady po každém zápase sténají jak je vše ušmudlané, náhodné, dohodnuté, zaplacené atd. Nechápu, proč sem píší takové hlody, když nemají pravdu a vidí jen rudo před očima. Kdyby tady říkal nějaký Slávista, že Slávie neměla štěstí atd., tak mu to taky všichni vmetou do ksichtu, ale to tu nikdo nepíše. Slávie hrála vabank a nebála se narozdíl od někoho že. Mladá Boleslav přijela hrát simpaticky a v Edenu mohla mít 3 body, ale má 1 bod. Sparta přijela hrát destruktivní hru a taky má bod. Je to fotbalově nespravedlivé pro Mladou Boleslav a pro Spartu, že uhrála v Edenu bod. A to, že sem Sparťani píší na všechny úspěchy Slávie komentáře typu náhoda, haluz a jiné, tak je napsrosto jasné, že závidí větší úspěch, VIĎ IVOŠKU.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji pane Ondreji Meska, kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

to ze tu nikdo o Sparte nic takovyho nepise kdyz takhle (jako cele jaro) hraje jako Slavie???hmm zajimave a ja nikomu moje nazory nevnucuju,kdyz se ti to nelibi tak na me nemusis ani reagovat

Reagovat
Staenly10

Bohužel,to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

beztak se tady se mnou jeste moc radi hadate tak si na nic nehrajte,kdybych tu nebyl byla by tu nuda no rekni netesil jsi se co zase vymyslim za hodnoceni??

Reagovat
domingo

já jsem se těšil halvně na hodnocení zápasu Starkov - Rumunsko, ale nějak mi uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

no to by jsi slysel jen samy nadavky,ale nastesti jsem nemel pristup k netu.Proste strasny,jak nemuzeme udrzet vedeni az do konce na hristi Pribrami proboha??proc pak mame hrat kvalifikaci o LM?co bychom tam asi delali??

Reagovat
Staenly10

Ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

to bohuzel ale vsechny ceske tymy

Reagovat
Staenly10

Tak popravdě řečeno,já už tušim,co dopředu napíšeš,takžě mě to tak nepřekvapuje... Ale dneska si mě znovu dokázal překvapit,s tou darovanou penaltou a vlastňákem na 2:3 . To sem se zas koukal...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jinak by jsi nazval ten zakrok Rolka na Forta kterej v podstate ani nemohl dat gol??proste vam svoji demenci dal penaltu

Reagovat
Staenly10

Fořt tam naskakoval dobře a Rolko ho naprosto očividně zatáhl za ruku. Tady nejde už o to,jestli by dal Fořt gól nebo nedal,ale tady jde o "obraný" zákrok Rolka,který byl posouzen správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nechápu pojem darovaná penalta...jasnější penaltový zákrok jsem už dlouho neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

boze muj,nerikam ze vam ji daroval rozhodci ale daroval vam ji Rolko svoji blbosti.To to vazne nedokazete pochopit???

Reagovat
Staenly10

Já to chápu,ale to slovo "darovaná" tam prostě nějak nesedí... Spíš zbytečná když už,nebo nemotornáv podání Rolka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé příběhy a komenty jsou vždycky nečím zajímavé. Jsem rád, že ti fantazie šrotuje..dneska další perla-darovaná penalta nehledě na to, že jsem jí neproměnili a mělo nás to složit, tak jsme fantasticky vydřeli bodík. Tak ta penalta byla jasná jako to, že zítra vyjde slunce. Ta ruka-byla u těla a penalta to nebyla, přistrčení Pekharta nebylo v TV vůbec vidět, takže to asi taky penaltový zákrok nebyl. Ale co Fořtův gól neuznanej, offside neprokázali a brečí tu někdo?? Nadává snad?? Jen ty jsi doma na konci utkání asi vytloukl vzteky okno..

Reagovat
smazaný uživatel

no tezko muzete brecet za neuznanej gol Forta kdyz za par minut si da byvalej slavista neskutecne trapnej vlastnak

Reagovat
Staenly10

Tak co,slávista,poprvý si zahrál v Edenu,tak si chtěl dát gól no... Ale jinak,to pořád nemění nic na tom,že tu nad spornejma situacema,vyřešený v neprospěch Slavie nikdo neřeší,ale pokud je to opačně,tak už tu je zase od tebe X příspěvků s tim,jak je všechno nespravedlivý...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na to jsem chtěl Stanley poukázat..

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to bude tim ze ono tech v neprospech slavie je x krat min nez v jeji prospech a neboj kdyby slavie dneska rupla urcite by s tim neuznanym golem nekdo prisel ale kompenzaci jste za to dostali velice luxusni uz po par minutach tak se neni co divit ze si nikdo nestezuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš nesmysli, jakou kompenzaci?? Uznal nám snad někdo gól, který neměl být..Dali jsme regulérní vyrovnávací branku, která nebyla uznána, to si vykompenzuj v hlavě..

Reagovat
smazaný uživatel

ty to asi chapat nechces ze??nedokazes rozeznat metafory??????kdyz rikam kompenzaci tak to myslim tak jako ze ten gol na 1:1 byl jakousi kompenzaci za ten tesnej ofsajd.kterej by se normalne mel poustet

Reagovat
domingo

tak já už se ani nedivím, že za prachy za Krejčíka, Necida a Tavarese nepřišel někdo schopnější do útoku...my totiž museli podplatit Sedláčka a sudího

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň, že z toho nakonec je remíza, asi i zasloužená poté, co Boleslav odpadla. Její výkon bych nijak nepovyšoval, předvedla sice nadprůměr, ale žádný zázrak to nebyl. Zaslouží si pochvalu za útočný styl, naopak negativem bylo, že hráli nikoliv agresivně, ale přímo brutálně. Nejhorší za Slavii Vaniak, Trapp a Jarolím, nejlepší Černý, Hubáček a Ivana. Obzvlášť z Černého mám velkou radost, hlavně ať vydrží zdraví

Reagovat
Tsigi

Mé sešívané srdíčko zaplesalo. Za 20 minut z 1:3 na 3:3 a to se nepromění penalta. Za tohle bravo kluci ohromná psychická síla

Reagovat
božský John

Ivosek je príma kluk,já mu fandim..nebojí se vyjádřit svůj objektivní názor

Reagovat
Staenly10

To za těma tečkama je mazec .

Reagovat
soukup

já se taky vždycky strašně těším na souhrny gambrinus ligy, hlavně kvůli Ivoškovi, je fakt bezva

Reagovat
domingo

božský John se taky nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

sparta asi musi litovat, ze prodala Sylvestre aby delala prostor pro horvata, ktery byl temer neproduktivni a prodan

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Sylvestreho a Dočkala jsou blamáže "S" ovšem na úroveň české ligy Slávie aspoň dostala solidně zaplaceno, ale Sylvestre odešel za zlomek ceny Dočkala..

Reagovat
domingo

Gebre Selassie, Dočkal i Gecov by se hodili...

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov asi né, ale Selasie ano-je taky pouze na hostování..

Reagovat
Staenly10

Gebre je jen na hostování

Reagovat
domingo

tak to potom jo

Reagovat
$dolar$

Ale s opci

Reagovat
smazaný uživatel

no ja toho treba moc nelituju ze odesel,ano dneska zahral skvele ale tohle byl jeho prvni takovej vykon za cele jaro takze bych to tolik neprecenoval

Reagovat
smazaný uživatel

1. takovej výkon? Viděl jsi ho hrát za poslední rok..? Strčí do kapsy Kucku, jak mimino, včera to samé s Markem Jarolímem..Jediný Tyjany s ním stačil..ale není se čemu divit obá cizinci a oba hraví..Jinak Sylvestre je v pohodě prodejnej hráč za 2 mio euro..

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaa....tak tohle byl fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro titul Sparticky

Reagovat
soukup

sem ho chtěl dát tobě s přáním dalších krásných komentářů a ty mi ho takhle vyžereš zatímco na tebe reaguju

Reagovat
smazaný uživatel

tam to promin ale neboj,komentare budou dokud tu budu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

teda kvůli tobě sem musím přidat koment.Tebe čísti to je opravdu něco neuvěřitelnýho

Reagovat
smazaný uživatel

jako fandu boleslavi me nasralo Hapalovo stridani (nestridani). byli jsme od 70-75 minuty zraly na rucnik, pricemz to rizko cervene karty..... mel stridat drive.

jak rikal capoun o te neslozene maturite, mel jsem hned tuseni, ze to jeste posereme...tenhle zapas jsme meli vyhrat.

Reagovat
-Kopy-

Hlavně Taborský a Kalina ?

Reagovat
-Kopy-

To je konec, ja sem tak vytočený, do prdele

3:1 Chramosta jde sám na brankaře a má ten ještě Mendyho a on to totálně provaří Pak docházejí síly, haluz gól na 3:2, Silvestre zahodil i když to udělal dobře další tutovku a bylo to v prdeli. Kua proč my tu neumíme vždycky nějak ututlat posledních deset minu

Boleslav byla lepší měla vyhrát, jsem nasranej k prasknutí, takže na tenhle příspěvěk jenom kladný reakce! FKMB

Reagovat
$dolar$

Je to skoda, hrali jste dobre

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to otacili na 3:3, radeji jsem vypnul bednu, nemel jsem na to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tak, jak jste mohli vyhrát, tak jste mohli také prohrát..byl to vyrovnaný zápas..

Reagovat
vanGomm

Pro Kopyho:Jest-li byl gól Slavie na 2:3 haluz.Tak ruku na srdce gól Boleslavi na 0:1 ti připadal výstavní?Na 1:2 předcházela chyba Vaniaka buď ten centr měl chytit,nebo vyboxovat.No a na 1:3 bylo na pomezním,jest-li mávne ofide nebo ne.Ostatně tento pomezní v první půli mávl a gól Slavie nebyl uznán.Obě situace byly jak je ted módní říkat hraniční.Jsem přesvědčen,že pokud by šel hráč Boleslavi v nadějné pozici do gólu jak se to stalo Slavii a rozhodčí by v tom momentě pískl konec to bychom si tu asi pěkně početli.Jak vidíš vše se dá zpochybnit.Jinak ale povedený zápas.Škoda,že jich není víc.

Reagovat
-Kopy-

Celkově haluz zápas ze strany Slavie, nemůžu si pomoct... první branka ? vlastňák....druhá branka ? třicet odrazů a pak se nějak míč dostal do branky....třetí branka ? dva náhodné odrazy a krásná střela z dálky... Před utkáním bych bral bod, ale po tom průběhu ?

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku zapasu sem brala tri body, ale po tom prubehu...

Reagovat
Chandy

Takovýhle výmluvy...To by se dalo říct i o Bolce, první gól snad haluz nebyla? Druhý se štěstím prošel do branky a navíc Belaid ležel na zemi a chtěl ošetřit a třetí gól z protiútoku to tam padlo. Navíc to byl celkově vyrovnaný zápas s neskutečným náporem Slávie na konci. Trochu objektivnosti...

Reagovat
-Kopy-

Tvůj názor a já se nad ním můžu pouze pousmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se pousměju zase nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Co napsal špatně? První gól Slávie byl haluz jako prase. Co se při tom kopu Hrdličkovi dělo v hlavě, neví ani on sám. To byl zkrat jako prase, druhý gól tečovaný (nakonec je vedený jako vlastní, což mnohé dokládá ...) a ta střela? Nechci se Černého dotknout, ale dost možná se už takhle v životě nikdy netrefí ...

Prostě má Kopy pravdu a jestli se směješ, směješ se jen sobě

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Ivoši, jdi už do prdele. Sem aby se člověk fakt bál vlézt, aby si nepřečetl zase nějakou perlu.

Souhlasím, že Slávia uhrála bod haluzí, ale psát to tady každý kolo? Už se fakt probuď

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to uz nebavi, kazdej zapas je to stejny..

Reagovat
Kapřík

Reagovat
vanGomm

Na naše poměry povedený zápas.6 gólů + spousta šancí na obou stranách.Jen si myslím,že Boleslav bude v příštích kolech tento výkon sotva opakovat.Olomouc se proti Slavii také vypnula.Pak k nim přijeli Budějovice a byl konec.Poznámka k rozhodčím.Za některé zákroky (na obou stranách) dá žlutou a za jiné už ne.Při zákroku na Šventa měla být červená on nedal ani žlutou a to od toho stojí cca 10m.Pomezní v první půli Slavii neuzná gól (ofside).Ve 2 půli to samé však pustí.Teď nestraním Slavii,protože příště to další rozhodčí může udělat obráceně.Ani by mě nevadilo,kdyby jednou ofside zrušili.Při autech to také neplatí.Hlavní tu akci na konci mohl nechat také dokončit.To by se pak nemusela kopat třeba penalta.To je také vlastně dokončení akce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si myslim, ze takovyhle vykon klidne zopakujem znovu, ovsem na hristich souperu. obecne hrajeme lepe fotbal venku nezli doma (myslim, ze jsme v tabulce body z ciziho hriste prvni anebo druhy - predchozi roky podobne). doma je prusvih v tom, ze tam prijede kazdej betonovat a proti tomu uz tolik neumime.

pro me jako televizniho fandu boleslavi by ve finale bylo prijemensim nehrat doma vubec. at ostatni hrajou taky fotbal.

Reagovat
centos

http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/banik-testuje-dalsi-dva-zkusene-cizince-ze-senegalu-a-kapverd.html

Tak na tohohle útočníka by Řepkovo hudry hudry asi nefungovalo. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele