Gambrinus liga - preview 25. kola

25.04.2009, 08:56, aktualizováno 27.04.2009, 08:32
Previews
Dohrávka Gambrinus ligy mezi Slavií a Mladou Boleslaví ovlivní situaci na čele. Domácí chtějí svůj náskok na druhou Spartu zvýšit na deset bodů, ovšem pokud se bude radovat soupeř, dotáhne se na letenský tým. Mladá Boleslav by se stala prvním mužstev, které vyhrálo v Edenu.
1. FK Příbram - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Po úspěšně čtvrtfinálové odvetě Poháru ČMFS čeká fotbalisty Sparty ligové utkání v Příbrami. Ta potřebuje zabodovat, aby si tak zachovala bezpečný odstup od sestupového pásma.

Moralesův výběr klesl po výhře Kladna nad Slavií na poslední nesestupovou pozici. A šest kol do konce ligy má před předposledním Žižkovem šestibodový náskok Příbramští, kteří se z tří bodů radovali na jaře pouze jednou, tentokrát doma přivítají druhou Spartu a pokusí se favorita zaskočit. "Doufám, že to bude povedený zápas. Oba týmy potřebují bodovat, což slibuje hezký fotbal a já samozřejmě doufám, že s vítězným koncem pro nás," říká záložník domácích Daniel Tarczal, jenž by rád se svými spoluhráči odčinil prohru ze Zlína.

Sparta díky zaváhání vedoucího týmu tabulky v uplynulém kole ztrácí na čelo již osm bodů. Ale na ni se dotírají s dvoubodovým rozestupem Liberec a Mladá Boleslav. Letenští tak do Příbrami odcestovali s cílem uhájit své druhé místo v tabulce. "Čeká nás těžký zápas. Varováním jsou domácí výsledky soupeře, navíc motivace při zápasech se Spartou je v Příbrami vždy velká," upozornil kouč hostí Jozef Chovanec, jehož mužstvo se může pyšnit bilancí jedenácti zápasů v řadě bez prohry.

Do sestavy nemůžou domácí počítat s dvojicí zraněných De Oliveirou a Klesou. Sparťané nebudou moci do hry poslat zraněného Wilfrieda a rekonvalescenta Huška.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Šmejkal, Borek, Tarczal, Oguzhan - Fantiš, Huňa.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Vacek, Kucka, Kladrubský, Zeman - Holenda, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.20 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha  (sobota 17:00)
Devátá Plzeň v nedělním zápase se střížkovskými Bohemians bude chtít dát zapomenout na své dva nezdary s pražskou Spartou.

Po dvou přesvědčivých a hladkých vítězstvích v lize přišel u plzeňského mužstva najednou útlum, když dvakrát svěřenci trenéra Pavla Vrby podlehli pražské Spartě. Před týdnem v rámci ligy na pražské Letné a o několik dní později ve čtvrtfinálové odvetě Poháru ČMFS doma vysoko prohráli 0:3, což znamenalo jejich vyřazení. "Po té facce, co jsme dostali, budeme hrát také o napravení reputace. Hlavně nesmíme opakovat triviální chyby v obraně," uvedl Vrba, jenž se bude muset obejít pouze bez zraněného Rezka.

Střížkovští Klokani, jimž patří v tabulce dvanácté místo, ještě nemají v kapse jistotu záchrany a bodový zisk ze Štruncových sadů by se jim náramně hodil. Trenér hostí Luboš Urban si je ale vědom toho, že Plzeň bude chtít odčinit nepovedená utkání proti Spartě. "O to bude naše situace složitější. Síla soupeře je ve standardních situacích i po stranách," upozornil Urban. Ten nebude moci počítat do sestavy s distancovanou dvojicí Vošahlíkem a Macháčkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Halama, Hájovský, Lecjaks - Petržela, Kolář, Horváth, Limberský - Varadi, Tatanašvili.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Obermajer, Lencevič, Horáček, Turtenwald - Fenyk, Demeter, Andronic, Dobeš - Zoubek - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.35 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - SK Kladno  (neděle 10:15)
Žižkov hostí Kladno. Pro oba týmy je to zápas roku, protože hrají o prvoligovou záchranu. Z lepší pozice nastoupí hosté, kterým patří třináctá pozice a právě na předposlední Žižkov mají náskok osmi bodů.

Žižkov už byl pomalu smířen se sestupem do druhé ligy, ale nečekané vítězství v Brně dostalo Viktorii zpět do hry o záchranu. A nyní ji čeká v neděli před polednem velice těžký a důležitý zápas, který může výrazně zvýšit šance na přežití, ale také i pohřbít.

"Pokud se chceme zachránit, tak musíme zvítězit," zdůraznil trenér domácích Zdeněk Ščasný, jenž by se se svým výběrem v případě výhry přiblížil k nesestupovým příčkám na rozdíl tří bodů za předpokladu, že Příbram vyjde bodově naprázdno proti Spartě.

Kladno si pořádně zvýšilo své sebevědomí, když v pondělí senzačně porazilo aktuálního lídra tabulky Slavii. Tento triumf bude chtít stvrdit na Žižkově a tím by se tak opět přiblížilo k udržení se v první lize i pro příští rok. "Pokud bychom bodovali, uděláme další velký krok k záchraně," je si vědom trenér hostí Martin Hřídel.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Hruška, Pilař, Gabriel, Koukal - Vaculík, Sabou, Vozábal - Stracený (Kalod) - Naumov, Straka.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Procházka - Bartek, Szabo, Gross, Hajník - Klinka, Šilhan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Domácí budou chtít navázat na dobré herní představení ve dvou minulých kolech, naopak hosté by raději na poslední dny a týdny zapomněli. Hráči museli po minulém kole, ve kterém překvapivě ztratili doma body s Žižkovem, zaplatit vysoké pokuty, jejichž výše dosáhla podle některých informací až jednoho milionu korun.

Jenže svěřence trenéra Beránka čeká práce přetěžká, ostatně on sám si je vědom kvality soupeře: "Nemají sice v kádru mediálně známá jména, ale je to bojovný a agresivní tým. A na jaře ještě skoro nic neprohráli," upozorňuje tak na zajímavou bilanci. Pro jeho tým mohou být tři body velice důležité. Nejenom, že by odskočili nejbližšímu pronásledovateli, kterými jsou právě Jihočeši, ale zároveň chtějí Moravané napravit dojem z totálně zpackaného zápasu s pražskou Viktorkou.

"Fotbal se hraje na vítězství a já chci vyhrávat. Proto určitě budu tlačit na tým, abychom získali všechny tři body. Potřebujeme napravit nepříznivý dojem z posledního zápasu," pokračuje trenér velkých jmen typu Heinze či mladých talentů Marečka nebo Střeštíka. Z jeho slov sice čiší velké odhodlání, nesmíme však zapomenout, že svěřenci trenéra Tobiáše se pyšní jednou z nejlepších defenziv, která by mohla být pro v krizi se zmítající Brno příliš velkým soustem.

Marodka hostů je nyní napěchována důležitými hráči. Dlouhodobě zraněná dvojice Večeřa s Balážem je doplněna několika "lehčeji" zraněnými, mezi které patří Polách, Trousil a Brazilec Lira. V případě prvně jmenovaného existovala naděje, že by na jihu Čech mohl poprvé v jarní části nastoupit k utkání, ovšem ta byla velice rychle zažehnána silnou virózou, se kterou se hráč nyní potýká.

Pokud dokáží domácí navázat na své poslední vystoupení na svém stadionu, mohli by diváci vidět pohledný fotbal. Brno i přes veškeré těžkosti patří k techničtějším týmům. Pokud se k tomu připojí kvalitní trávník a alespoň částečná hra "dopředu" ze strany Jihočechů, mohli bychom se dočkat kvalitní podívané.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Žižka, Leština - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Stráský, Sedláček
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Šural, Kalivoda, Mareček, Schneider - Došek, Heinz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.80 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Do Teplic zajíždí Jablonec, který bude chtít odčinit domácí porážku od Liberce. Domácím zase půjde o to, aby neztratili kontakt na příčky zajišťující účast v pohárové Evropě.

Teplicím patří momentálně sedmé místo a na pohárové příčky ztrácí pět bodů. V nedělním střetnutí musí uspět, aby si zachovaly pohárové šance. Mužstvo se ale bude muset nejprve vyrovnat s několika absencemi. Hrozí, že nenastoupí až osm hráčů. "Zdravotní stav kádru je těžké předvídat. Sami moc nevíme a ještě čekáme na některá vyšetření. Každopádně se to jeví hodně špatně. Přesto chceme i v lize hrát tak, abychom měli do čeho promlouvat," řekl trenér Jiří Plíšek. Chybět určitě budou distancovaní Rosa s Matulou, zraněná dvojice Gašparík s Vondráškem a nemocný Vidlička. A otazník nad startem visí u Vidličky, Vaščáka a Mahmutoviče.

Šestý Jablonec se po skvělém úvodu jara začíná trápit. A to hlavně v koncovce, v posledních dvou zápasech totiž nevstřelil žádnou branku a navíc vyšel bodově naprázdno. Nyní jedou svěřenci trenéra Františka Komňackého na teplická Stínadla, kde deset let nevyhráli. "Věřím, že jsme si to trápení v koncovce už vybrali. V Teplicích budeme hrát dopředu, za úspěch bych počítal i bod, neboť domácí jsou po postupu mezi poslední čtyři týmy v poháru v laufu," uvedl Komňacký. Ten bude v sestavě postrádat vykartovaného Loučku a zraněné Klapku, Špita a Vukoviče. Možná také nenastoupí Kučera s Pavlíkem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hašek, Lukáš, Klein, Merzič - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Hesek, Mareš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zábojník, Homola, Kučera, Hamouz - Haurdič, Eliáš, Valenta, Hloušek - Černý, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Moravské derby s krvelačným nádechem. Oba týmy totiž potřebují body s obrovskou nutností. Baník právě prochází tragickým obdobím sezóny, hostující tým zase potřebuje každý bod, aby si uchoval alespoň teoretickou naději, že se v Gambrinus lize udrží.

"Je to pro nás po vyřazení první důležitá konfrontace. Bude to popasování se s aktuální realitou," říká o tomto zápase prozatímní trenér Baníku Werner Lička. Pod jeho taktovkou tým nedokázal v pohárovém utkání porazit druholigové Slovácko a to tak překvapivě na úkor ostravského klubu postoupilo do semifinále Poháru ČMFS.

Lička se musí popasovat s absencí nejlepšího útočníka Davida Střihavky či Radima Řezníka. Nyní mu však přidělala vrásku na čele indispozice tvůrce hry Rudolfa Otepky, který si kvůli čtyřem žlutým kartám také nezahraje. Do sestavy se naopak vrací Tomáš Marek.

Když se zeptáte, co o svém protivníkovi říká Lička, dostane se vám jednoduché odpovědi: "O soupeři vůbec mluvit nechci, my se musíme zajímat sami o sebe. Po nás to je ohromně důležitý zápas." Je ovšem každopádně jisté, že Ostravu nečeká nijak lehký zápas. Zlín dokázal v posledních kolech hrát velice aktivně. Ve čtvrtek sice prohrál na hřišti Slavie 0:3, ovšem v jiných ligových duelech se prezentoval velice pěkným fotbalem. Sílu týmu dokládá remíza s Libercem či výhra nad Příbramí.

Tescoma ztrácí na první nesestupovou pozici celých osm bodů. Trenér Minář se však v posledních dnech mnohokrát vyjádřil, že nic nebalí. Pokud tedy chce uchovat naději pro zlínské fanoušky, že i v příští sezóně budou chodit na prvoligový fotbal, musí vyhrát. Stejný cíl však stojí i před Baníkem. Ten si vypadnutím z ligového poháru velice ztížil cestu do pohárové Evropy, která byla od začátku sezóny jeho jasným cílem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Rajtoral, Marek, Lukeš, Mičola - Zeher, M. Lička
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Pazdera, Čelůstka, Zbožínek, Vyskočil - Musil, Šmahaj, Bača, Rýdel, Dostálek - Žůrek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.50 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (neděle 20:00)
Toto by při ideální konstelaci hvězd mohl být zápas jako hrom. Domácí, kteří po většinu sezóny hrají spíše ze zhuštěného defenzivního bloku, v domácích zápase vystrkují růžky i do útočné fáze, a díky vypadnutí z Poháru ČMFS pro ně vede cesta do Evropy pouze přes ligu.

Proti nim však stojí soupeř nanejvýš kvalitní. Vždyť to byla právě až Olomouc, která v nedávné minulosti přetrhla šňůru výher pražské Slavie. Tým trenéra Psotky neprohrál od domácího kolapsu s Kladnem a nyní se nachází v celkem dobrém psychickém rozpoložení, kterému však příliš nepřidal minulý domácí zápas s remízovým králem z Budějovic. Hanáci totiž překvapivě remizovali pouze 1:1, zásluhu na tom má však, s největší pravděpodobností, chybně neodpískaná penalta.

A co říká trenér Hanáků o svém soupeři? "Liberec patří dlouhodobě k nejlepším mužstvům. Mají tým složený ze zkušených hráčů. Na podzim jsme prokázali, že se s tímto soupeřem můžeme rovnat. Doufám, že tomu tak bude i v neděli. Věřím, že budeme minimálně vyrovnaným soupeřem a pokusíme se urvat nějaké body."

Zkušený stratég si je také vědom velké síly, kterou mají Liberečtí ve složení útočné řady. Především Kerič a Nezmar nahánějí svým soupeřům hrůzu: "Je to obrovská síla. Je jedno, jestli jsou tam oni dva nebo Blažek či Smetana. Mají to dobře poskládané, možností tam mají hodně," dodává šestatřicetiletý kouč.

Ten se bude muset nejspíše vyrovnat s absencí dlouhodobě zraněného Onofreje a také vykartovaného Komárka, který si odpykává jednozápasový distanc za čtyři žluté karty.

Pohled do statistik napovídá, že by tento duel měl svědčit spíše domácímu týmu, který naposledy daroval, byť jen jediný, bod Hanákům v roce 2003. Od té doby platí výhoda domácího prostředí stoprocentně.

Olomouc se po nevalném startu do ligy prokousala až na páté místo s pouhou čtyřbodovou ztrátou na svého soupeře ze severu. Liberec pokračuje v konstantních výkonech skoro po celé jaro. Dá se tedy předpokládat, že diváci uvidí na stadionu u Nisy pěkný zápas.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janů, Dejmek, Košťál, Vulin - Kerič, Frejlach, Gecov, Liška - Blažek, Smetana
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Hudec, Škerle, Heidenreich - Kaščák, Hořava - Hubník, Melinho, Toleski - Ordoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (pondělí 19:00)
Slávisté s Mladou Boleslaví uzavřou 25. dějství fotbalové ligy. Lídři tabulky díky zaváhání nejbližšího pronásledovatele Sparty se mohou dostat do desetibodového vedení, pokud budou dnes naplno bodovat. V tom jim bude však chtít zabránit Hapalův výběr, jenž by se pro změnu rád bodově dorovnal Spartě.

Slavia se v lize zasekla, když v posledních třech kolech ani jednou nezvítězila a navíc dvakrát odešla poražena. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma budou chtít proti čtvrtému týmu tabulky konečně naplno bodovat a také navázat na dobrý výkon z pohárového duelu se Zlínem, nad nímž vyhráli 3:0.

"Přijede k nám mužstvo, které po podzimní části bylo řazeno jako jeden z kandidátů na titul. Vstup do jarní sezóny se jim úplně nepovedl, teď jsou na tom přece jen o něco lépe. Věřím tomu, že nepřijedou jenom bránit a že se budou snažit také hrát dopředu a to by nám mohlo vyhovovat," řekl trenér Jarolím.

Po špatném startu do jarní části ligy se Mladá Boleslav lepší. Středočeši na jaře prohráli pouze dvakrát a to hned v jejím úvodu. Po domácím vítězství nad Teplicemi v uplynulém kole by Hapalovi svěřenci rádi vyválčili nějaké body v pražském Edenu. "Pokusíme se o to, co se zatím žádnému mužstvu nepovedlo," přeje si kouč Hapal, aby jeho tým se stál prvním, který bude slavit vítězství na slávistické půdě.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Brabec, Hošek, Hubáček - M. Jarolím, Suchý, Belaid, Švento - Pekhart, Besta.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Procházka, Rolko, Hrdlička - Mendy, Opiela, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha24156346:1851
2.Sparta Praha24127538:2043
3.Slovan Liberec24118531:2341
4.FK Mladá Boleslav24118531:2541
5.Sigma Olomouc24107730:3137
6.FK Jablonec24114925:2637
7.FK Teplice24106826:1736
8.Baník Ostrava24105933:2635
9.Viktoria Plzeň2479835:3130
10.1. FC Brno24861025:2730
11.České Budějovice24514522:2829
12.Bohemians Praha24841226:3328
13.SK Kladno24751217:3526
14.1. FK Příbram24661222:3224
15.Viktoria Žižkov24461421:3218
16.Tescoma Zlín24371415:3916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

příbram je pokoří

Reagovat
smazaný uživatel

nene... Sparta vyhraje 3:0, jako proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, aby nás nakonec nezdolal oblíbenec Huňa

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil sem na tu tvoji ubohou Spartu!

Reagovat
smazaný uživatel

Uličníku Proč na ni sázíš, když je tak ubohá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrae hnusný fotbal,ale zatím ůspěšný. Ale max. 2 míso,navíc nemáte... ....A příští rok opět ostuda pro Česko v pohárech-ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusný fotbal... Dál už jsem nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se pravdě do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huňa je kopytko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrozný Hodit ho vedle Holendy, tak je to konkurenční dvojka ke dvojici Fořt-Besta

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami často nevyhráváme, ale dneska je to povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

příbram-sparta MUSÍ skončit pod 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhrae zítra Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem, už musíme... ale já to neuvidím, pač du dělat rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁ nový Puček.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne teď tak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

baníček vyhraje..1:0...snad teda

Reagovat
didosh

Takze nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

sparta dostane nášup néé, ale 2:1 prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, plzen-střížkov 0:0 zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

už 1:0 (Hájovský) a náš Kušnír dal prý pěkný gól hlavou z 15 metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 - Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 horváth... počkej, až příjde dolar, to bude chválozpěvu jako kdyby plzen vyhrála champions league

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať má, když to pomůže Střížkovu do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

K*rva!

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

kladynko dneska aspon remizka koukam ze nas podcenujou i sazkovy kancelare

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov - Kladno = 0

České Budějovice - Brno = 0

Teplice - Jablonec = 0

BANÍČEK - Zlín = 1

Liberec - Olomouc = 1

Reagovat
GEGE

Na Budějky mám taky 0.Poslední zápas na který čekám.Takže doufám,že potvrdí pověst remízového krále.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas vic stesti jak rozumu...

Reagovat
GEGE

Tj teda .Grande Došeeeeeeeeeeek!

Reagovat
smazaný uživatel

Mééélííí

Reagovat
smazaný uživatel

wow, kladno vede

Reagovat
smazaný uživatel

Es Ká, Es Ká, celý Kladno tleská

Reagovat
smazaný uživatel

Kladýnko, Kladýnko, Kladýnkóóó.

Reagovat
centos

Čas udělat Viktorce pápá.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, bohemka jí nahradí

Reagovat
centos

Ještě jsem četl o tom, že pokud postoupí Čáslav, prodá Slovácku licenci. A to by bylo úplně ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, slovácko má dobrej kádr i dobrý fans

btw, četls o tom ultras fanclubu, co má baník v makedonii?? ale borec se pokoušel psát česky na stránky

Reagovat
centos

Četl, ale nějak se mi tomu nechce věřit :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, co sem viděl ty jejich videa, tak dobrý... třeba se z toho vznikne nová družba

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne - feťáky co si potřebujou dokazovat něco dokazovat antifou fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě se naopak líbí ty jejich chorea apod...a maj pěknej stadion, tu ligu si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

takový prasata nemají v lize co dělat

Reagovat
centos

Právě se mi nezdá, že by prasili jako v minulých letech..

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych nevěděl jak jsme na tom s penězi, věřil bych, že je rozhodčí podmáznutej

Reagovat
smazaný uživatel

"45. Kladenský Procházka odkopl míč mimo stadion, přestřelil hlavní tribunu."

tak tomuhle sem se od srdce zasmál ted ten míč asi jede ulicí dolů k hlaváku

Reagovat
smazaný uživatel

kde to mas?

Reagovat
smazaný uživatel

na idnesu onlajn

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečný žižkov by měl přijít o licenci za ty likvidační fauly

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov, to je fakt komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Kladenská tragédie, fakt jsme to podělali

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza Žižkovu nic neřeší, pořád mu bude chybět 6 bodů na záchranu a 8 na Kladno, tzn. že Kladno je na 90% zachráněné.

Reagovat
vanGomm

Právě,zě si to remízou Žižkov asi vše vyřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě může porazit Příbram a trochu to zamotat, ale je fakt že jsou asi fakt v prdeli (což je dobře, hrajou jak prasata). Když se na to podívám, tak Kladno a Žižkov mají zhruba stejnej los (oba Příbram, Plzeň a Liberec, Žižkov sice Budějice, což je bod skoro jistej, ale k tomu Slavii která to teď už nemůže odchodit jak na Kladně). Příbram je blíž, ale má asi nejsnažší los.

Reagovat
vanGomm

Za předpokladu,že Příbram udělá alespoň 3-4 body.Potom by musel Žižkov udělat minimálně 10-12bodů z 15 možných.Hraje mj.v Liberci a právě v Příbrami a se Slavií.T toho mě vychází,že je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, já to taky beru, že jdou dolů, ale dokud to není jisté, tak se dá spekulovat. Ostatně naše liga pořád není úplně čistá, obzvlášť právě tam dole a zrovna když je v tom angažovanej Vinš, potažmo Žižkov.

Reagovat
vanGomm

Naši novináři jsou shopni živit naději např 5kol před koncem i ztátu 15 bodů.Znamená 5 výher jednoho a současně 5 proher toho druhého což je pokud již nebudou hrát spolu defakco 10 odlišných zápasů a to by se za normálních okolností dohnat nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tam vlastně ten Švancara schovával? To zase bude ve zprávách breku od něj a Ščasného.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem zvědav, kdo dnes bude na stoperu baníku, když marek je vykartovanej a bolfík je z formy... k tomu dřevorubec neuwirth...takže de facto baníček bude hrát na dva obránce a to jest zawada a vácha

Potom doufám, že lukeš bude na lavici a že mičola naváže na svůj nově otevřený střelecký účet, kterej započal proti slovácku...No, chybí "nám" 6 bodů na evropu, tak snad to chachaři nevzdaj...dneska zlín a třeba se stane zázrak a 4. května budem slavit na letné

Reagovat
centos

Zrovna Neuwirth měl proti Slovácku několik VÝBORNÝCH (a čistých, jak je u něj zvykem) odebrání míčů přímo z nohou soupeře. Ta rozehrávka nestojí za moc, ale jako obránce ho mám rád. Ten druhý post je problém, to je fakt.. Však taky Kahoun prohlásil, že se bude hledat útočník a stoper.

A pokud budeme fandit v poháru Spartě a Slavii, půjde se z ligy i z pátého místa.. ergo nám chybí body dva :)

Reagovat
smazaný uživatel

ergo nexi, aby baník šel do poháru, když to vidím

Reagovat
centos

No zase dle Kahounova radikálního řezu je nejisté, jak bude Baník příští sezonu vypadat. Ale taky nevěřím, že to bude na poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na to nemáme hráče a ani finance a nexi zas zažít potupu ve stylu 0:5

Reagovat
centos

No právě, kdyby aspoň ty prachy byly..

Reagovat
didosh

Takze nikdy...

Reagovat
didosh

Baničku co se to deje my chcem poháry:'(

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní Baník jede na Spartu pro nadílku ...asi nejedu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to já jo..už mám lístek... i když se nedaří, baníku budu fandit furt

Reagovat
didosh

Protože Baníček je srdce naše!

Reagovat
Shevchenko

Chramosta nesložil maturitu. A dobře mu tak, tohle vyloženě posral.

Reagovat
Bakary3

Co ? Jak to víš ? Jinak máš pravdu, jak vyřešil ten jeho "nájezd".. Moh suverénně střílet, ale on dělá kličku..

Reagovat
Bakary3

Ale samozřejmě mu to nepřeju, působí na mě sympaticky a maturita mě taky čeká..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele