Gambrinus liga - souhrn 23. kola

30.03.2012, 22:09, aktualizováno 02.04.2012, 18:53
Komentáře a souhrny
Ostrava zle zatopila Plzni, nakonec ale nedosáhla ani na bod. Liberec zvítězil na Dukle a posunul se do čela před Spartu, která senzačně podlehla Příbrami. Bez bodu je i Slavia po zápase v Olomouci, Hradec v závěru neudržel remízu v Českých Budějovicích. Teplice vezou vítězství z Mladé Boleslavi, Jablonec udolal doma Slovácko, již v pátek vyhrál Žižkov...

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 2:3

02.04.2012 17:00

Góly: 82. Antonín Fantiš, 84. Davor Kukec - 19. Marián Čišovský, 37. Marián Čišovský, 73. Daniel Kolář

Dohrávku 23. kola obstaral duel týmů z opačných pólů tabulky. Baník hostil na Bazalech mistrovskou Viktorii Plzeň.

Baník, který se nachází na předposledním místě a tlačí se na něj i poslední Žižkov, se snaží bojovat, ale body nepřicházejí. Čím dál větší bezmocnost prohlubuje i fakt, že až na Klokany z Vršovic se Ostravě soupeři v tabulce vzdalují a se záchranou to vypadá čím dál tím hůř. A do takového rozpoložení přijede v posledních týdnech v pohodě hrající Plzeň, která naopak může pomýšlet i na titul.

Od úvodu utkání bylo vidět, které z mužstev je sehranější a nabízí vyšší fotbalovou kvalitu. Na jednu bránu se sice nehrálo, ale bojovnost Baníku nemohla konkurovat kombinacím Viktorky. Hosté svými přihrávkami utahovali smyčku kolem defenzivy Baníku a odměnou jim za to byl první závar, který volal po brance. Nikdo z plzeňských borců však síť nerozvlnil. To se povedlo až stoperovi Čišovskému, který zužitkoval další obléhání Pietrzkiewiczovi brány - 0:1.

Ještě před poločasem šli hosté do dvoubrankového vedení. Po rohovém kopu Baníku se hosté dostali do brejku a na jeho konci byl překvapivě opět muž, který má v popisu práce jiné dovednosti, než střílet branky - 0:2.

Po přestávce nabízelo utkání podobný obraz hry. S postupem času ale nabývalo ostravské ofenzivní snažení na síle a ke zkorigování výsledku mnoho nechybělo. Ovšem Markův pokus Pavlík vyrazil, Magerova hlavička cíl těsně minula a Kukecův přímý kop zastavilo břevno.

V souladu s obehraným "nedáš - dostaneš" se tak opět radovali hosté. Petrželovo sólo nikdo z domácích nezastavil a následnou přihrávku zužitkoval Kolář - 0:3. Jasné vedení hostů deset minut před koncem tak mohlo dávat tušit, kdo bude majitelem tří bodů. Spíše však hosty uspalo a Baník se po zásluze dostal na dostřel. Nejprve Fantiš a po chvíli Kukec zápas pořádně zdramatizovali a do závěrečných minut vlili svým spoluhráčům krev do žil. Bojujícímu Baníku se však již vyrovnat nepodařilo a své tristní bodové konto si nevylepšil. Hosté stíhají vedoucí duo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slovan Liberec 1:2

01.04.2012 20:15

Góly: 84. Miroslav Podrazký - 5. Emil Rilke, 75. Jiří Štajner

Každé pravidlo má svou výjimku. Například to o brzkém gólu, které pomůže celému zápasu, dnes ukázalo, že se tak opravdu nemusí stát vždy. Přesto může být Liberec spokojen. Díky dvěma zásahům odjíždí z Prahy jako momentální lídr Gambrinus ligy. Dukla zůstává po své první jarní porážce osmá.

Ve čtvrté minutě nevyužil Svatonský rychlého kontru dva na dva a s míčem zaběhl až mimo hřiště, Liberec se tak mohl v další okamžik posunout blíže k prvnímu místu. Štajner povedenou přihrávkou za obranu poslal do vápna Rilkeho, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči.

Dukla držela míč u nohou častěji, její snažení však končilo stále stejně při pokusu o vniknutí do vápna. Liberecká pojistka se zase neblížila kvůli nepřesnostem u rychlých přihrávek při brejku či bezpečným centrům při delším obléhání, které bylo po půlhodince hry častější.

Uspávající fotbal s nezvykle defenzivním Libercem a bezmocnou Duklou nepřinášel ve druhé půli nic pro fanouška fotbalu. Není tak divu, že fanoušci ocenili každou povedenou kličku, která s železnou pravidelností vedla k neproniknuvší přihrávce.

Čtvrthodinky před koncem pak přišla zlomová chyba při bránění přímého kopu Fleišmana, který našel Gedeonem zapomenutého Štajnera, jehož hlavičkový pokus dokázal Rada posunout pouze blíže k tyči.

Na druhé straně mohl ještě zavelet k boji Svatonský, když mu přetažený centr vracel před branku Lietava, ale po míči byl hladovější Nezmar. Snížení tak přišlo až pár minut poté, kdy se z přímého kopu trefil krásně pod břevno střídající Podrazký, který se tak na jaře trefil už podruhé z přímého kopu.

A nechybělo mnoho a v další moment bylo vyrovnáno. Vorel poslal pas do šestnáctky, kde ho parádně zpracoval Lietava a pohotovou střelou z otočky nechal vyniknout pozorného Bičíka. Další zajímavé situace se na Julisce odehrály až po závěrečném hvizdu, kdy právě Lietava neudržel své emoce a nebylo daleko od fyzické rozmíšky s Bosančičem po napadení Gebre Selassieho zezadu pražským útočníkem.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové 1:0

01.04.2012 17:00

Góly: 90. Rudolf Otepka (pen.)

Obrovský krok za záchranou dnes učinily České Budějovice, které Otepkovým gólem z devadesáté minuty zdolaly doma Hradec Králové a utekly patnáctému Baníku na osm bodů. Po vyrovnaném průběhu utkání se Hradci stala osudnou penalta.

Úvodní dvě střely dnešního duelu vyslali na branku hosté a v obou případech musel Daněk vytáhnout kvalitní zákrok, aby neinkasoval. Nejprve to proti němu zkoušel Štěpán, druhým v řadě pak byl Mrázek. Ve dvacáté minutě znovu zahrozili hosté, když ze standardní situace krásně kroutil míč směrem k brance Šisler, Danek se po míči jen otočil, naštěstí pro něj ale viděl, jak kulatina těsně míjí jeho svatyni.

Už o minutu později měli první solidní příležitost i České Budějovice, když se ze strany hnal na branku Klesa a mířil chytře k tyči, tu však trefil, a to do její vnější části. Černého hlavičku zkrotil Daněk, diváky pak zvedl ze sedaček Otepka, jenž krásně pálil po pobídce Řezníčka, bohužel pro domácí ale těsně přestřelil. Ještě před přestávkou hledal někoho ze svých spoluhráčů ve vápně Klesa, balón ale nikým netečován proletěl celým velkým čtvercem.

Po přestávce pěkně vypálil Řezníček, který mířil přesně k tyči, Koubek byl ovšem připraven a vytáhl míč na roh. S přibývajícím časem se hra uklidnila a šance už prakticky žádné k vidění nebyly, přesto stav 0:0 do konečného hvizdu nevydržel. V nastaveném čase totiž zahrál jeden z hostujících obránců rukou v šestnáctce a nařízenou penaltu proměnil Rudolf Otepka.

Budějovice jsou tak na dvanáctém místě se solidním náskokem a své pronásledovatele, pro Hradec porážka neznamená prakticky nic.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:0

01.04.2012 17:00

Góly: 10. Zdeněk Klesnil

Slávisté podesáté v řadě nedokázali v lize vyhrát, a přestože dvakrát trefili brankovou konstrukci, mohou děkovat svému brankáři, že výsledek neskončil ještě vyšším rozdílem. Trenér Poustka tak stále čeká na své první vítězství, dnes se navíc vrací s poraněným Čonkou a Latkou, po dvou prohraných kolech si navíc všechny body nechává Sigma.

Po osmi minutách mohl skóre otevřít Latka, když po nákopu Škerleho z poloviny hřiště překvapil hlavičkou vlastního brankáře, který jen taktak stihl balón ještě na hrací ploše. Dvě minuty poté se už domácí radovali, když po přímém kopu hlavičkoval Klesnil a vyražený míč dokázal v těžké pozici napálit pod břevno.

Pražané chtěli okamžitě odpovědět a do obrovských šancí se hnali Blažek s Nitrianským. Prvně jmenovaný se po dlouhém samostatném úniku neodhodlal ani ke střele, druhý využil parádního pasu od Jarolíma k rozeznění vzdálenější tyče.

Ve 39. minutě se lehce polepšil i Jan Blažek, když připsal pro svůj tým druhou trefenou tyč. Nechybělo tak málo, aby se chvíli po změně stran postaral o pojistku Podaný, který po příhře Ordoše rozvlnil střelou z úhlu síť zvnějšku.

Po změně stran se skutečně blýskalo spíše na ještě lepší časy pro domácí. Schulmeisterův rohový kop se dostal až na zadní tyč k Rossimu, ten ale těžkou hlavičkou netrefil. V 58. minutě musel předvést své kvality Berkovec, který šel s velkým rizikem do souboje s Pospíšilem. Ten dostal vynikající balón za obranu od Ordoše a užuž obcházel brankáře, který se mu výtečně vrhl pod nohy a skákající balón těsně před ním vypíchl do bezpečí.

A stejný hráč neuspěl ani dvě minuty poté, když z dálky těsně minul pravou tyč letícího Berkovce. Ten se ukázal v dobrém světle opět v 68. minutě, když bravurním zákrokem vytěsnil hlavičku Podaného po dlouhém pasu Janotky.

Bezzubá Slavia se svou chaotickou snahou o tlak nedokázala vymyslet jedinou kloudnou akci, Sigma tak bez větších problémů uhájila postoj mnoha fanoušků, že Hanáci do boje o záchranu nepatří.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 0:2

01.04.2012 17:00

Góly: 38. Martin Šlapák, 62. Zdeněk Koukal

Obrovský šok zažila pražská Letná. Domácí Sparta podlehla Příbrami na vlastním hřišti 0:2, a pokud Liberec večer zvítězí, půjde do čela. Sparťané mohou litovat zahozených šancí, zejména v prvním poločase jich měli několik. Výhru Příbrami zařídili Šlapák a Koukal.

A Spartu mohou mrzet zejména neproměněné šance. Už v první minutě mohl Spartu poslat do vedení Přikryl, ale tváří v tvář brankáři Hruškovi neuspěl. O dvě minuty později musel Hruška opět sám čelit protivníkovi, Kweuke se ho pokoušel přehodit, ale udělal to bídně a Hruška míč lapil. Příbram měla první šanci po špatném odkopu Vaclík, brankář Sparty trefil protihráče, ale míč směřující do branky ještě stihl zastavit. Strhující začátek zápasu pokračoval, Pilíkova rána prolétla těsně nad břevnem Vaclíkovi branky.

Diváci na Letné se rozhodně nenudili, ba naopak. Šance střídala šanci, v té další se ocitnul Krejčí, když konečně překonal Hrušku, ale míč skončil na tyčce a poté šel ven z branky. Zanedlouho minul branku křužnou ranou Kweuke a nerozhodný stav 0:0 pokračoval. Sparta nadále spalovala šance, Přikryl ve vyložené šanci přestřelil branku a ve 38. minutě za to Sparta pořádně zaplatila. Centr Pleška našel ve vápně Šlapáka a ten patičkou překonal brankáře Vaclíka. Příbram vedla překvapivě na Spartě 1:0.

Svěřenci Martina Haška chtěli po změně stran s výsledkem něco udělat, ale jakoby se jich trochu zmocnila herní křeč. Sparta byla aktivnější, držela častěji míč, ale Příbramští je už do vyložených šancí nepouštěli. V 63. minutě přišla pro domácí další studená sprcha v podobě druhého gólu. Šlapák v tísni posunul míč na Koukala a ten zakončením pod břevno zvýšil na senzačních 2:0 pro Příbram.

Hosté byli i nadále velice nepříjemným soupeřem, Marešův centr našel Šlapáka, ale ten nedokázal pořádně zakončit. Sparta už byla v těžké pozici a na hře to bylo znát. Příbramští výsledek uhájili a postarali se o největší senzaci kola, na Spartě vyhráli 2:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0:1

01.04.2012 16:00

Góly: 45. Antonín Rosa (pen.)

Mladá Boleslav je zřejmě definitivně z boje o evropské poháry. Po dnešní prohře s Teplicemi v poměru 0:1 už ztrácí na soupeře před sebou pět a více bodů, Plzeň a spol. navíc mají zápas k dobru. Teplice se naopak posunuly na zajímavou šestou příčku, povedlo se jim to díky proměněné penaltě Rosy.

Domácí byli přitom podle očekávání aktivnějším týmem a od začátku hráče Teplic tlačili. Už ve druhé minutě posadil Kulič míč na hlavu Kúdely, jeho gólový pokus ale vychýlil ze správného směru ke smůle Boleslavi Štohanzl. O chvilku později se domácí dožadovali penalty po kontaktu Sivy s Kúdelou, píšťalka sudího Fraňka ovšem zůstala němá. Aktivní Kúdela to pak zkusil sám ze střední vzdálenosti, jenže trefil jen prostředek Grigarovy branky.

V jedenácté minutě posunul Chramosta balón do vyložené pozice Štohanzlovi, ten ale se zakončením váhal tak dlouho, až se k němu ani nedostal. Uběhly jen tři minuty a sám na Grigara pádil Chramosta, ten však svou možnost nepochopitelně zazdil, vypálil slabě i nepřesně. Hosté poprvé zahrozili zásluhou rány Jindráčka, proti které se musel Miller hodně natáhnout, aby ji vytěsnil na roh. Ve čtyřicáté čtvrté minutě přešly Teplice do rychlého protiútoku, Kulič fauloval v šestnáctce unikajícího Vůcha a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Antonín Rosa a překvapivě poslal hosty do vedení.

I ve druhém dějství byli mladoboleslavští fotbalisté aktivnější a ve třiapadesáté minutě měli obrovskou možnost na vyrovnání, jenže Chramosta zakončil svůj další samostatný únik střelou do nohy Grigara. O minutu později byl po druhé žluté kartě vyloučen teplický Zoubele a hosté tak dohrávali více než půl hodiny o deseti, přesto se i díky štěstí a neschopnosti domácích v zakončení dokázali náporu bránit. Například Kúdela hlavičkoval z malého čtverce, přesto přestřelil.

Závěrečný tlak Mladé Boleslavi nebyl nikterak nebezpečný, domácí se snažili, ale do vážnějšího ohrožení Grigarovy brány se už nedostali. A tak velmi pravděpodobně zůstanou v příští sezoně bez Evropské ligy...

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FC Slovácko 1:0

01.04.2012 15:00

Góly: 72. David Lafata

Pět zápasů dlouhé čekání na tři body ukončil David Lafata a po třech nepovedených domácích představeních odchází jablonečtí fanoušci spokojeni. Slovácko tak svého nedělního soupeře v tabulce nedohnalo a na jaře si připisuje třetí porážku ze čtyř výjezdů.

Hosté alespoň v začátcích nezáživné první půle ukazovali, že si chtějí odvézt všechny body. Po pěti minutách tak strašil mírně nepřesnou střelou Lukáš, hned v další moment se pak neprosadil Hlúpik s Doškem.

Diváky čekala půlhodinka nepřesností, kterou se snažil utnout až kanonýr Lafata. Střelu z dálky dokázal Heča vyrazit nad břevno. Blíže ke gólu tak měl ve 37. minutě Beneš, který přeskočil obránce a hlavičkou rozezněl pravou tyč bezmocného brankáře. Před odchodem do šaten měl ještě příležitost Vošahlík, když se k němu odrazil balón po závaru ve vápně, neklidný míč ale poslal zblízka mimo.

Nevydařená koncovka z půle první málem mrzela jablonecké hráče při zaspání do té druhé. Po třech minutách totiž nabídl Došek velkou příležitost Hlúpikovi, ten si však s balónem příliš neporozuměl a Špit dokázal nebezpečnou akci zlikvidovat.

Otevřít skóre tak mohl v 58. minutě, po chytré přihrávce Vošahlíka mezi obránce, Piták, který v pádu neprostřelil vyběhnuvšího Heču. Do svých nohou to tak musel vzít nejlepší střelec letošní ligové sezóny. Doběhl si pro míč na vápno, parádně přešel přes Mezlíka a větší problém nepředstavoval ani Trousil, natož pak brankář Heča, kterého zblízka pokořil ranou nad levou ruku.

Na Slovácku nešla zrovna vidět výraznější snaha o vyrovnání, do konce zápasu tak zaujaly už pouze technicky hezky provedené, leč nepřesné pokusy Jarolíma a Jablonského. Jablonečtí tak navázali na pohárové vítězství nad Českými Budějovicemi štíhlým vítězstvím a drží teoretické naděje na třetí příčku.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Viktoria Žižkov 1:2

30.03.2012 20:15

Góly: 33. Martin Cseh - 62. Richard Kalod, 86. Jiří Valenta

Fotbalisté posledního Žižkova otočili v předehrávce 23. kola první fotbalové ligy zápas s Bohemians 1905 a po vítězství 2:1 v malém pražském derby si zachovali naději na záchranu. "Klokani" prodloužili sérii bez vítězství na čtrnáct zápasů a zůstávají třináctí, Viktoria vyhrála podruhé za sebou a na nesestupové pozice ztrácí tři body. Domácí poslal do vedení po půl hodině hry Martin Cseh, v druhém poločase otočili zápas Richard Kalod a Jiří Valenta brankou v 86. minutě.

V úvodu "záchranářského" souboje byla v Edenu nejčastěji slyšet píšťalka rozhodčího, který trestal časté nedovolené zákroky na obou stranách. Od dvacáté minuty pak začali dominovat domácí hráči. Nejprve po odraženém míči z malého vápna minul Borek, krátce po něm netrefil Kolářovu branku po tečované ráně ani Bartek.

Ve 33. minutě se už aktivní Bohemians dočkali. Dlouhý míč z Budínského standardky se dostal až na zadní tyč k opuštěnému Csehovi a slovenský stoper si hlavou připsal první ligový gól v kariéře.

Pět minut po přestávce mohli domácí náskok zdvojnásobit. Kraják postupoval z úhlu sám na Koláře, ale žižkovský gólman snížil úhel a zachránil naději svému celku. Ten v 54. minutě zahrozil po střele Sivriče, kterou brankář Sňozík vyrazil na roh. Kapitán Bohemians pak jen sledoval, jak Valentův tečovaný pokus letí těsně vedle tyčky.

Žižkov povedenou pasáž korunoval po hodině hry vyrovnávacím gólem. Střídající útočník Kalod zužitkoval hlavou Slobodův centr a skóroval po devíti minutách na hřišti.

Domácím mohl v 70. minutě vrátit vedení další náhradník Kaufman, ale jeho tvrdou ránu z výborné pozice zblokovala obrana Viktorie. Také Borkovu hlavičku tečovala mimo hostující defenziva. Žižkov pak rozhodl o vítězství až v úplném závěru. Dvacet metrů před brankou se k míči dostal záložník Valenta a střelou do horního růžku nedal Sňozíkovi šanci. Žižkov tak navázal na poslední domácí výhru nad Jabloncem a poprvé v sezoně zvítězil také mimo svůj stadion.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec23164354:2552
2.Sparta Praha23162540:1950
3.Viktoria Plzeň23144555:3346
4.FK Mladá Boleslav23115737:2838
5.FK Jablonec23106746:2836
6.FK Teplice23106726:2436
7.1. FK Příbram23105834:3435
8.Dukla Praha2388731:2532
9.1. FC Slovácko23931122:2730
10.FC Hradec Králové23761017:2627
11.Slavia Praha23510818:2525
12.České Budějovice23581025:4123
13.Sigma Olomouc2378826:2820
14.Bohemians 190523551317:4120
15.Baník Ostrava23361419:3815
16.Viktoria Žižkov23421718:4314
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (844)

Přidat komentář
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov to nakoniec vydre

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nevyhrála, od Baníku to tohle kolo nečekám, Budějovice asi něco uhrajou. Takže jakýkoliv bod co uhrajem by nám měl zvýšit šancu na záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty furt veris tomu,ze hrajete o zachranu? Podle me jste o ni ani nikdy nehrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nehráli. Ale bodů máme málo a tak se musím přizpůsobit tomu že se chováme jako mužstvo hrající o záchranu. Tzn nesoustředíme se sami na sebe, ale ne odstup od týmů kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim,jakej mate tym se vubec nemusite divat kolem sebe. Ten tym je oproti jinejm, ktery o zachranu opravdu hrajou ,naprosto jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Ale dokud nesbíráme body tak by tam mohl být třeba kádr Realu a bylo by to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AnthonyR

Viktorka

Sivrić

Sňozík

Kaufman

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a Babík dolu a Žižkov se udrží

Reagovat
smazaný uživatel

a liga se zbavi dalsi moravsky naplavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle spíš pomohlo Baníku páč tomu je jedno jestli je 16 a nebo 15. Výhra Žižkova je aji pro Baník aji pro Sigmu dostat Bohemku pod sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

možnost dostat.....

Reagovat
Puskas

Navíc už moc bodů Žižkov neurve.

Reagovat
AnthonyR

Už kvůli těm klobáskám a fajnovýmu pajzlu, co je tam vedle

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Dolů Žižkov a Bohemka, postup Brno, Jihlava!!! Ať si pražáci zas tolik nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka

Bohemka (taky slusnej vykon)

Sivric

Krajak

Kalod

patecni zapas dvou sestupovych tymu

Reagovat
Liquid

snad se oba zachrání

Reagovat
joshua

Kraják

Reagovat
didosh

opravdu to byl tak skvělý zápas? já jsem to jen tak přepínal....hrála Kometa....

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne,ted ještě aby Baníček (klidně 1:0) vyhral a Budějovice prohraly a budu stoprocentně spokojeny..

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se musí bezpodmínečně vyhrát, pak už budeme mít na 15. místo 8 bodů, což bude paráda. Doufám, že obětování poháru proti Jablonci nepřišlo nazmar :)

Bohemka se propadá čim dál tím níž, proč ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

WEBER DEMISI !!!!!!!!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň ještě není Žižkov definitivně venku z GL a liga bude o to zajímavější S Bohemians to vypadá hodně špatně. Olomouc má podle mě z těch čtyř týmů namočených do bojů o záchranu největší šanci se zachránit. O patro níž poputují Klokani a Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov se nevzdává, ale je dost možný, že to byla jeho poslední výhra v lize a Bohemka bez komentáře

Reagovat
goodbay

no já si myslím, že Žižkov v té formě co teď má, může bodovat se všemi soupeři co jim zbývají, krom Plzně či Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili odevzdaný Jablonec který v lize nehraje už o nic a tragickou Bohemku. Lehčí soupeře snad ani nemohli mít. To se nedá brát jako až tak moc jako forma.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase maj v posledních čtyřech kolech docela pěkný soupeře...

Slavii venku, doma Budějce, venku Slovácko a doma Hradec, tam ta šance je... Ale snad byly ty tři body dneska výjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 3 posledních zápasů mají 7 bodů, to ti je málo?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Z následujících třech kol uhrají maximálně 1 bod, spíš ani ten ne a z těch čtyřech posledních, kde mají relativně slabší soupeře, budou taky těžko vyhrávat, Baník a Slovácko venku a Budějky a nás doma. Je sympatický, že to nezabalili, ale šance na záchranu je mizivá. Co jsem dnes viděl, tak ani jeden tým nemá moc co v lize dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Olomouc se zachrani ŽIŽKOV A BOHEMKA DOLU i když misto ni by Řepkovi druha liga slušela vic

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Viktorka, jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

sestup - Bohemka a Banik/Sigma

Reagovat
Elliasson

Viktorka

Reagovat
F.Torres

Wow Ostrava a Bohemka sestup. Postup Ústí a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla krása to Ústí. Sestoupit musí pražáci, Bohemka a Žižkov.

Reagovat
F.Torres

Tak taky by to bylo dobrý, aspon by se liga rozšířila zase do jinačích krajů. Kdyby spadl ovšem Baník tak by zmizeli jedny z nejhorších fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

To Ústí jsem myslel ironicky a jsem fanoušek Baníku. Takže tak.

Reagovat
F.Torres

No jako když tě neznám, tak těžko můžu posoudit co je a co není ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ti to nijak nevyčítám.

Reagovat
centos

Taky mě to zmátlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Ústí mi vypadly uvozovky.

Reagovat
F.Torres

šak v pohodě

Reagovat
didosh

no to by teda byla

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka jednoznacne sestup, za ten antifotbal a za ten smesnej postoj fanousku si to zaslouzi

Reagovat
centos

Není směšný. Dost dobře si dovedu představit, že kdyby chodili, svým tichým souhlasem by možná zapřičinili, že by Ďolíček už nestál. Každopádně jim bude lépe na svém stadionu ve druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi a co jako ze by dolicek nestal? chodi snad ti fanousci na urcitej stadion a nebo proste na Bohemku??? tohle jsem do dnes nepochopil a hodne to odsuzuju, protoze jednak pokus clovek neni vylozenej dement tak si dokaze i primitivnim ekonomickym smyslenim vydedukovat, ze na to aby v jedny mestsky ctvrti staly dva moderni fotbalove stadiony, na to zkratka nejsou penize. A druhou veci je, ze i kdyby nam zbourali Letnou a presunuli nas na Strahov (coz je daleko odpudivejsi, kilometricky mnohem dal a dopravne mnohem spatneji pristupna lokalita, nez je Eden, vzdaleny jednu stanici tramvaji od dolicku) tak proste ja budu chodit porad, protoze nechodim na Letnou na fotbal, ja chodim jen na Spartu!!! a o tom to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

omg, reakce na centose

Reagovat
centos

A kdybyste hráli na Strahově, ale Letná pořád stála?

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme taky, to je jasny, ja nechodim se divat na stavbu, ale podporovat Spartu

Reagovat
centos

No a mnoho lidí ty stavby bere jako součást klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale fandis ty ty stavbe? zajima te jak ta stavba hraje a vede si v zapase? omg co meli delat mnohem vetsi kluby, kdyz jim primo i bourali jejich stadiony? namatkou Arsenal, Panathinaikos, Bayern, Juventus a dalsi a dalsi...proste to k fotbalu patri, protoze jednoduse se musi jit s dobou

Reagovat
smazaný uživatel

A pro tebe náš stadion nic neznamená? Je to pro tebe jenom stavba? To je hodně smutný. Letná je naším domovem. A přesun na Strahov (kde jsme už několikrát krátkodobě hráli) bych jen tak nevydýchal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bys na tom Strahově seděl se třema tisícama Sparťanů a zbytek by nadával u sazkatipu že chcou zpátky na Letnou. A můžeš si to popírat jak chce, ale je to prostě tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja vim, ze zas tolik me podobnych by v ty situaci asi nebylo, ale jde mi proste o princip. Treba od zacatku nechapu proc se pri stavbe novyho Edenu rovnou neuvazovalo, ze by tam rohvnou bohemka taky hrala, vzdyt ekonomicky je to proste jasny, nejsme nekde v Londyne kde v jedny ctvrti muzou byt 2 ligovy stadiony proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasně že můžou, proč by nemohly? V Dundee jsou taky dva stadiony, dokonce jenom 150 metrů od sebe. A to je Dundee město velké asi jako Plzeň. Stavba stadionu zase tolik nestojí, když se na to zmohla Sigma tak si to může dovolit aji Bohemka. Stačilo by postavit dvě tribuny po vzoru těch na Andráku, čili takové které se zaplatíjou samy pronájmem prostor či prodejem bytů a bylo by. Když to de v Olmiku tak to půjde aji v Praze kde je poptávka po prostoru mnohem větší. To asi akorát ty myslíš že stadion nutně musí stát 2 miliardy a musí být nutně vyprodaný zápas co zápas aby měl ekonomické opodstatnění.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ja si jen myslim ze kdyz se tym premisti na v podstate vedlejsi stadion, kvuli tomu ze ten jeho je uz v katastrofalnim stavu, tak se preci nevykaslu na tym a neprestanu chodit, jen a jen o tom ten muj prispevek je

Reagovat
smazaný uživatel

Šak oni by se na to nevykašlali, kdyby jim někdo z vedení jasně řekl "Ďolíček je priorita, sice budem na chvílu v Edenu ale sem se určitě vrátíme". Pak by se dalo přežít ledacos. Ale když to vypadá takhle definitivně, stadion se má prodat, zbourat či co tak bych se taky začal bouřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ano a vykaslal se na svuj tym a nechal ho i mozna diky tomu sestoupit, jen kvuli tomu, ze nemuze hrat zapasy na svem stadionu, kterej je tragickej copak bylo podle tvy logiky spravny, ze na slavii na strahov tolik let nikdo nechodil? jen proto, ze se slibil novej stadion v Edenu a ten se ne a ne postavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov a Sparta ! Ty vole Žižkov a Spaaarta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

za 3 kola udělá Žižkov stejně bodů čili 7 jako v předchozích 20, ta šance na záchranu ještě žije, teď to chce aby pomohla Slavia, vyhrát v Olomouci a následně to pustit vysílači

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, Moravská výpomoc je samozřejmě hnůj a ohrožuje regulérnost ligy, ale pražská Liquidovi nevadí. Chtěl bych vidět tvůj morální kompas.

Reagovat
Liquid

hnůj je každá výpomoc, ale vy jste si začali, vlastně už loni Brno jak jim to Slováci 2x pustili, letos to pustili vám a vy jste ještě prolezlí korupcí , mrkni http://fotbal.idnes.cz/sigma-uplacela-a-potrestat-ji-bylo-spravne-rika-soudce-korupcni-kauzy-1ef-/fotbal.aspx?c=A111104_1679826_olomouc-zpravy_stk

Reagovat
centos

"vy jste si začali"

Reagovat
smazaný uživatel

Dál to ani nemá smysl číst.

Reagovat
Liquid

právě že má, dál je to zajímavější, hlavně ten odkaz, kdyžtak ti poradím, musíš najet myší před to http a označit ty 3 řádky a pak dát ctrl a k tomu zmáčknout C, pak si otevřeš prohlížeč a dáš v okénku nahoře ctrl a k tomu klávesu V a pak to odmrdneš enterem, pak už jen čteš o tom jak je sigma zkorumpovaná...snad ti ten postup bude jasný a neztratíš se v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Už si degradoval nejen názorama ale aji stylem "humoru"

Reagovat
Liquid

s Jiřím fcb jsme byli zde jediní, kteří od začátku věřili tomu, že Sigma uplácela, že by Kapr neměl jinak důvod něco vytahovat... oproti tomu tady byla obrovská masa co nesnášela Střížkov a nevěřila jim, a nakonec pravdu jsme měli s jiřím my...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neměli.

Reagovat
centos

Mně přijde neuvěřitelné, že to tak někdo dělá, když si stačí jednou zprovoznit skript na oživování odkazů v textu. Úplně jsem na to zapomněl a teď ta rada tady

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty ku*vy sparťanský musí sestopit a nejlíp i s Bohemkou - snad by vypadli z Edenu

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka to eště uhraje nebo to aspon eště hodně zdramatizuje

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan má nový oficiální stránky.

Reagovat
Losinho

Nějak se Viktorka rozjíždí. Chtělo by to vyhrát v Olomouci, ať máme od bojů o záchranu definitivní klid.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Oxbow

Neuveritelny, po minule vyhre jsem si myslel, ze se na dalsi budu muset cekat dalsi pul rok a ona prisla hned v dalsim kole ale porad tak nejka neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko,co? Takhle bude váš vzájemný souboj ještě zajímavější .

Reagovat
smazaný uživatel

to už je vážně ale psycho, už jsou jen bod od nás...Tady sem si právě přál remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za výkon v druhém poločase si to zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, neviděl sem, nemůžu sloužit. :) Btw, ten váš kalendář Sparty, to je fakt jeden buzerant vedle druhého

Reagovat
Liquid

jináč ten Sivrič hraje dost dobře, sice kolikrát až moc na sebe, ale kvalitu má a mohl by ještě pár gólů vstřelit

Reagovat
Liquid

stále existuje reálná šance, že by v příští sezóně bylo v lize 6 pražských celků a 0 moravských, ke Slavii, Spartě, Dukle, Bohemce, Viktorce by přibyla Bohemka Střížkov a Slovácko by kvůli odchodu Synotu prodalo účast 3.celku 2.ligy a tím bude Sokolov měli bysme to hezky srovnaný, 1.liga česká, a 2.liga moravsko-slezská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak strizkov ani nema stadion a vynimku by zrejme nedostal,to iste usti,vynimku mozes mat rok a ten rok usti hralo v tepliciach ligu,dalsiu vynimku dostat mozes len ked slubis rekonstrukciu stadiona aby splnal parametre na ligu a to sa od usti ani od strizkova neda cakat,takze smola

Reagovat
smazaný uživatel

tady je někomu líno cestovat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

by the way, sokolov s účástí v 1. lize taky moc nepočítá, v současnosti prý mají stadion pro 1 .ligu jen brno, jihlava, opava a zlín, takže samá morava . Zdroj: http://opavsky.denik.cz/fotbal_region/fotbal-2liga-postup-stadiony29032012.html

Reagovat
smazaný uživatel

* morava a slezsko

Reagovat
smazaný uživatel

Opava a Zbrojovka by byly fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

na Jihlavu by ale zas mohlo chodit dost lidí

Reagovat
didosh

*

Reagovat
smazaný uživatel

to by si jakožto opavák pěkně naběh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hezký holky. Ale chtělo by to fotky i ze Španělska, Itálie, Francie, Řecka nebo Portugalska. Jinak ta z Polonie Bytom je pěkná .

Reagovat
smazaný uživatel

jižanský holky jsou nic moc, je to hubený, vysoký, tmavý, tmavovlasý, takové vychrtlé kozy.. Ale polky, to je jiná třída. Když sem byl v Katowicich v jejich OC, tak ty vole, to sem byl jak v nějakým ráji, tak nádherný holky jsem dlouho nikde neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký holky jsou všude. Je jedno, odkud jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, třeba v Německu to není žádný zázrak. Ale když to vezmu pouze z hlediska ČR, tak nejhezčí určitě na ostravsku, pak Plzeň a Pardubicko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo...mně přijde, že jsou prostě všude hezký holky. A nikdy mě nenapadlo to brát podle místa narození. A pak vždycky záleží na vkusu. A taky na tom, jestli posuzuješ holku jenom podle vzhledu (což je případ těch fotek na hooligans.cz), nebo jí bereš komplexně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomhle případě to rozhodně beru jen podle vzhledu, prostě se jen mrkneš na fotky a pokocháš se. Jinak je blbý posuzovat holky, která je dobrá a špatná jen podle vzhledu.

Reagovat
Losinho

Třeba Angličanky jsou hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rude girls jamajského původu už tolik ne .

Reagovat
centos

Já mám rád světlé typy. Čím bělejší, tím lepší. A žádné ostré rysy

Reagovat
centos

To mi ukazuješ ty děti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom, tys napsal světlejší typy a vzpomněl sem si na jeden článek, jak kdesi v Africe je nějaká černá rodina, kde se jim narodily albíni

Reagovat
centos

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Na Idnesu byl článek o černém páru, kterým se narodilo bílé dítě. Jenže s typicky negroidními rysy (placatý nos atd.). To dítě vypadalo hodně zvláštně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by vypadal Jackson kdyby se nenechal postupně přeoperovávat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
didosh

tam asi manželka neříkala starému úplně všechno....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

je až moc nápadně podobná tvé ženě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Emily. Viděls Sleeping Beuaty?

Reagovat
centos

Ještě ne celé

Reagovat
didosh

no fůůůůj,před malou chvílou jsem jedl,jsi normální?

Reagovat
AjaxFans

Nejhezčí holky v holandu jsou prý polky,druhá věc je ta,že ti polští paraziti jsou rozlezení všude po světě

Reagovat
Kepy_FCB

drž hubu ty ovce! Poláci nikde neparazitujou naopak si těžce vydělávaj,hňupe!

Starej se o své Slovácko aby si udrželo druhé místo ve ve světovém vývozu hnoje hned za Kazachstánem!

Reagovat
didosh

počkej,je pravda že poláci jsou rozlezlý úúúúúúplně všude,druhávěc je že si na chleba vidělávají opravdu tvrdě,stejně jako my nebo slováci v cizině

Reagovat
smazaný uživatel

Polonia. Má moc krásné nohy, ta bude určitě hodná a chytrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...a po čase by určitě odhodila tu blbou šálu, lokla si trošku rumu, přitulila se a nechala si nakecat, že se v Praze žije líp, než tam u ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by odhodila všecko ostatní a nechala si jenom tu šálu a ty by sis nechal rád nakecat že Polonia Bytom je vlastně moc fajn klub.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta druhá varianta. Po které by ovšem mohla přijít ta první .

Reagovat
didosh

dóóóbro

Reagovat
smazaný uživatel

a ta z Drážďan má úplně luxusní zadeček

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bude taky určitě chytrá a hodná.

Reagovat
didosh

jasně,na té prdelce to jde hned vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dynamo

Reagovat
stas87

grobarka a moskva tiez fajna

Reagovat
smazaný uživatel

ty právě vypadají jakoby jim bylo sotva patnáct. Úchyle... :))

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba mu je sotva třináct?

Reagovat
smazaný uživatel

to sem si vzpomněl na cukrouška, jak měl na mobilu fotku nějaký frajerky, se ho ptám, kolik, že jí je vlastně a on na férovku "je jí dvanáct". To mě krapet vykolejilo

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tož alespoň tam neměl 12 klučinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

pripadam ti ako 13 rocny ?pisem tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Občanku určitě mají, takže pohoda.

Reagovat
didosh

přesně hlavně že to má řidičák na dolní partie těla...

Reagovat
stas87

tym je tak 16 ci 17 tak na 15 vyzera ta z lokotky

Reagovat
smazaný uživatel

mě příjdou oboje hrozně mladičký, jakoby sotva vyšly ze základky, najdou se tam lepší kousky

Reagovat
centos

Tak ty jsi na starší, že

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne. 33 letá krasavice s honosnou vilou s krytým i venkovním bazénem, prostornou zahrádkou, luxusním interiérem a jako bonus dospívající krásná dcera. Kdo by to nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

taková má většinou jiný problém

Reagovat
centos

To je scénář Lolity, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš Pretty Woman?

Reagovat
centos

Viděl jsem to dávno. Dceru na zahradě u domu máme tady http://www.demeterclarc.com/wp-content/uploads/images/2010/07/LOLITA-1997.jpg

a ten zbytek snad taky sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná fotka .

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivně je to Lolita. Ale matka byla tuším starší.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo známej to tak má, eště mu navíc zaplatila řidičák, koupila notebook a celýho ho vohákla a její dceři je asi 16, docela rád bych se tam přiženil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta z Polonia Bytom se mi líbí asi nejvíc naopak ta z Ruch Chorzów se mi moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

ta blondcka v mikině Ruchu je pěkná

Reagovat
frankiefcb

GKS a Grobarka třeba Levski se mi moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Partizan a Polonia, to je jasné

Reagovat
Kepy_FCB

partizánka is best! Takovej anděl s ďáblem v těle...

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby někdo chtěl mnohem větší výběr fanynek :

http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=16552&st=308

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Bohemka jede na sestup

Reagovat
rufus

Žižkov moc hezky.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

nevítě kde dávaj příbram se spartou? NA SPORTLEMON MI TO NEJDE

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby někdo chtěl mnohem větší výběr fanynek :

http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=16552&st=308

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny přenosy GL jsou na sazkatipu... Nemusíš se ani registrovat. Maj to tam i přímo přesměrováno z tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Až letos jsem si všiml toho, že se skandování fanoušků změnilo. Tomu, co ke mně doléhá z tribun stadionu ale nebylo dobře rozumět, po několika zápasech jsem si dokonce vzal na pomoc česko-portugalský ornitologický slovník, pokřiky jsem ale stále nechápal. Jedno jsem ale věděl jistě, jméno trenéra Jarolíma nezaznělo ani jednou,“ popisuje Dens své pocity z probíhající sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej apríl

Reagovat
Losinho

Celkově letos velmi povedené.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super tým ta Sparta. Úžasný, opravdu úžasný!

Reagovat
smazaný uživatel

10 gólovek a žádnej vstřelenej, naopak Příbram 2 šance a dva góly

Reagovat
Kepy_FCB

Hřebík na Hrad!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam někde aji tak s tou strakou propíchnutou hřebíkem a nápisem "Já se vrátím"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera. Prohra Boleslavi nam dava prakticky jistotu poharu pro pristi rok. Pribram to snad udrzi. A neverim,ze Liberec vyhraje vecer na Julisce. Takze pokud to zejtra nejak vylozene nezkazime,tak jdeme na 4 body od cela tabulky. To je nadherny kolo...

Reagovat
božský John

Liberec asi vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

i tak je to pecka

Reagovat
centos

"Sparťanští fanoušci na závěr spustili pokřik "Hřebík ven!" na účet generálního sportovního manažera klubu." chudák

Reagovat
Kepy_FCB

100 dnů hájení skončilo

Reagovat
Puskas

Tak ono to jméno k tomu svádí, ale on tam beztak bude jak zaražený

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco tak nadhernyho ty vysledky Sparty

Reagovat
poz3n

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Olomouc, záchrana se začíná rýsovat, akoát ě tochu mrzí, že to nakoupila zrovna Slavia. Ještě Baník musí někde něco uhrát.

Reagovat
Puskas

Co ty Budějky, byla to desítka?

Reagovat
božský John

na idnesu psali, že byl centr a frajer co běžel, tak uklouz a upad a dal ruku no ...takže asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je sileny,ze nedame 10 cistych golovek a dostanem klasicky po megahrubkach 2 goly...sanci na 5 kol,pokud budem hrat tak jako do 65.minuty,tak nevidim duvod proc bysme nemohli vyhrat v Liberci...my se nevzdame!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se to za týden ještě zdramatizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výsledky na houno

Reagovat
Puskas

je třeba bodovat zítra

Reagovat
smazaný uživatel

April?

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ne , Sigma i Budějky vyhráli ,takže naše ztráta zase narostla ... Sparta mě ani tak moc nezajímá , ale potěšila ne že ne

Reagovat
Losinho

Obě "S" měla na výhry, Sparta sice potěšila, ale Slávka krásnou neděli zazdila, aspoň, že z toho profitovala Sigma a je blízko záchraně. Teď hlavně ať Latkovi s Čonkou nic není, to by byla tragédie.

Reagovat
Liquid

právě že obráceně, pro mě to bylo skoro stejně důležité jako porazit Spartu porazit podruhé v sezóně tu korupční Sigmu, velká škoda, že se to nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanské žebrácké představení pokračuje , doufám že Liberec dnes vytrestá to jejich váhání a převezme vedení v lize, bylo by to opravdu skvělé

Reagovat
Losinho

To asi převezme, když mu stačí remíza.

Reagovat
Kiwi-21

No Liberec dnes podle mého určitě vyhraje a pokud i přiští týden porazí Spartu tak muže jít do trháku ale pokud by skončil vzajemný Duel remizou tak ještě Plzen muže myslet na titul.

Reagovat
Losinho

A jak koukám, tak další výborný výkon Berkovce Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kolik jablek napadalo na střelnici ?

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS SPARTA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lemond Laws

Železná SPARTA!!!

Reagovat
Liquid

Milujeme novou Hřebíkovskou Spartu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kotel Sparty vyráží večer na Duklu s oblíbeným pokřikem: "Bojute za Spartu".

Co se to s námi děje...? Podzim byl často o štěstí, ale to nevydrží věčně. Rád bych slyšel vyjádření GSM k aktuální situaci.

Reagovat
Puskas

Situace není nejlepší, ale my v tomto týdnu vyhodnotíme všechny faktory a věříme, že se zvedneme.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to by bylo vyjádření na "Hřebík ven". Štve mě, že mlčí. To nemá co říct? Proč je to takhle? Na čem pracují? Pochopil bych, kdyby to bylo změnou systému a hráči si ještě nezvykli, ale tomu by už teď asi nikdo nevěřil. Takže: "Hřebík ven", ale zatím ve smyslu "ven z ulity".

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by si zasloužila ocenění Fair Play, že odevzdává titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor. Ještě není konec. Ani tenhle pech nemůže být napořád.

Reagovat
Puskas

Jaký pech?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta neměla šance? Byla zatlačená? Proboha kdy a kým?

Reagovat
Puskas

Ty se tu vyjadřuješ, jakoby Sparta celou dobu měla smůlu - tak to na mne půlsobí. Což je blbost. Taové mužstvo si nemůže dovolit mluvit o smůle, která jednou musí zmizet. Tento kádr musí soupeře přehrávat, ale má problémy s předposledním Baníkem. se slabým Hradce nebo Sláviíí v krizi. Tak jaký pech?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlas. "Jsem ještě plný emocí ze zápasu." Jak říkává první trenér.

Reagovat
božský John

stači půl roku, jako podzimní štěstí.....prostě to bude fifty fifty

Reagovat
domingo

Jachachacha, gratulace Pribrami! Hned mam lepsi naladu, staci aby nekdo vypraskal ty rumunsky spiny

A ted Liberec bezpodminecne vyhrat!

Reagovat
Puskas

No právě, te´d to bude víc o psychice - mají je na dosah, to je může svazovat. Nvaíc ta Dukla nneí vůbec špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek už dneska snad bude bojovat i za Plzeň

Reagovat
domingo

Snad zaberou, k Liberci mam vztah, preju jim to.

Reagovat
domingo

Dokonce jsem ochotny pominout i fakt, ze to podpori Typkuv blud o tom, ze rozumi fotbalu..

Reagovat
Puskas

On je spíš jak komisař Clouseau - ten taky furt říkal nejméněp ravděpodobné scénaře, a ona to byla pravda

Reagovat
domingo

Ne, on je jako jakykoliv nahodny zvanil, ktery toho nakeca vic jak babka v krame a kdyz mu neco nahodou vyjde, tak se s tim jde prsit do diskuse.

Reagovat
Puskas

anebo

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív měl svoje momenty kdy se dokázal podívat na věc z odstupu. Jako třeba to když jako jeden z mála Sparťanů tvrdil že v Žilině se s takovou marodkou bude hrát hodně těžko a Sparta tam asi nevyhraje. A postupem času se asi opil těma svéma úspěchama, začal plácat kraviny, a letos už si klidně protiřečí a tvrdí co chvila něco jiného.

Reagovat
domingo

Ale ne, s tou Zilinou to byla obycejna priposranost a vychazelo to z toho, ze on se bal kazdyho, vzdycky nakydal tuny vymluv predem proc Sparta prohraje a s Zilinou mu to zrovna vyslo. Sami spartani mu davali, ze je posrany, a ostatni se divili, ze jsou u spartanu zvykli na aroganci a ne na alibismus. Jeste tu koloval for, ze Typek je financovany kotlem SKS, aby udelal spartanum image ustrasenych bab. Netreba to mystifikovat a hledat za tim nejake analyzy nebo vedomosti, je to proste idiot presvedceny o ja nevim cem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, na tu jeho připosranost už sem zapomněl.

Reagovat
Liquid

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
Godwinson

Sparta

Reagovat
Liquid

dotaz pro $ : Už stavíte v Plzni Hřebíkovu sochu ?

Reagovat
smazaný uživatel

bude mít novou fontánu na náměstí

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ne, jak znam nase kluky tak to zitra na Baniku nebude zadnej med

Reagovat
smazaný uživatel

prospero24.03.2012 17:45

Liberec půjde další kolo do čela.

Reagovat
Liquid

taky ti někdy musím dát palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá předpověď.

Reagovat
goodbay

Dnes zápas na letný podobný PLZ - OLO

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcelone" sa nedarí

Reagovat
božský John

Ta hraje až zítra ! Pilař ejkejej český Messi předvede své kousky na stadionu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík říkal, že mu je sympatičtější Real

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba uznat, že Příbram zaslouženě vyhrála. O titul si to rozdá Plzen s Libercem jak už sem říkal dřív. Přál bych to Plzni oni mají větší šanci uspět v kvaldě LM.

Reagovat
Miky.77.14

Sparta,mistří

Reagovat
Liquid

každopádně na Dukle teď Liberec aspoň bod a hlavně v přístím kole porazit Spartu aby byl faktický náskok 4 bodů

Reagovat
Mr.Mike

kurvíte nám SPARTU!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík úřaduje.

Reagovat
exse

Je to zvláštní jak ta spravedlnost funguje, prvních asi 30 minut jsem si říkal že Sparta hraje konečně koukatelnej fotbal a že kdyby hráli aspoň takhle, tak by mi ten titul až tak moc nevadil a oni pak z jedné šance dostanou góly. V druhém poločase už to bylo stará Sparta, ale stejně Příbram mohla vyhrát i větším rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, k cemu nam to je, kdyz hraje Sparta hezky? na dnesnim zapase se jasne ukazalo, ze my nepotrebujeme, abychom hrali jako Barcelona, my potrebujeme hrat tu svoji buldoci hru, jen ta nam prinasi vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne tak o 5 golu prohrat..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby o 5 omg

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hruza no,to byl presne zapas,kterej jsme potrebovali dat nekomu bura a odstartovat snuru a misto toho prohrajem 2:0..kazdopadne vykon nez jsme dostali druhej byl velmi dobrej,ale v kontrastu s vysledkem uplne k nicemu...

Reagovat
smazaný uživatel

prave, co mas vubec rict v takovym pripade hracum? proboha vzdyt hrali nadherne, jenze nedali gol proste z niceho a ta obrana, to je proste katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Celou cestu domu sem premyslel, co na to vubec rict. Nazvat tenhle zapas mizerii, nespravedlnosti, neuveritelnou smulou ci zmarem? ani jedno, jednoduse - APRIL na Sparte...

Jak jinak si vysvetlit naprosto neuveritelne vysokej pocet sanci a 0 na konte vstrelenych branek? misto toho aby to po deseti minutach bylo 3:0, misto toho aby to bylo po 30ti minutach 6:0 bylo to stale 0:0 a naprosto logicky prislo pravidlo nedas - dostanes. Urazili jsme dneska fotbaloveho boha a ve druhe pulce uz bylo naprosto jasne, ze proste gol dneska i kdybychom hrali proti 8 a treba i dalsi 3 hodiny, tak ten gol proste nedame schvalne jsem to pocital a nelzu vam, meli jsme dneska 17 , opravdu 17 sanci a z toho vic nez polovina byla opravdu jasnych golovych, jen Kweuke mel na noze 5 golu, ale co z toho...kdyby to alespon skoncilo 0:0, tak to jeste clovek pochopi, jenze to bychom nemohli mit v kadru mistra Kusnira.

Timto se opravdu chci omluvit Vlastovi Vidlickovi. Vzdycky sem rikal, ze nikdo nemuze byt horsi nez Vidlicka, dnes ho o 2 tridy "prekonal" Kusnir, podepsan pod oba inkasovane goly, i kdyz pod prvnim jen neprimo...

co ted? musi prijit okamzite impulz, protoze je to chca nechca v hlavach hracu, o nicem jinem to neni. Podle me by mel okamzite skoncit Hasek a Hrebik by se mel toho jako chlap ujmout. Kadrove uz to nijak nevyresime, mozna bych posadil mladyho Brabce a nasadil staryho, protoze presne jeho osobnost a temperament ted budeme potrebovat jako sul! No, tady zkratka mame to dlouhodobe prehlizeni posilovani postu krajnich obrancu

Reagovat
domingo

To je jasne, ne? Plzen zaplatila Kusnira a Kweukeho.

Reagovat
smazaný uživatel

trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar by ti omlatil o xicht,ze kvalita se projevuje ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, ale musim ti říct jedno. Až bduete šance zahazovat tim stylem jako dneska ještě tak půl sezóny a prohrávat takovýdle zápasy, pak poznáš jak těžký to máme my, Viktoriáni

Reagovat
stas87

af

05.03.2012 11:06

šokující zjištění!! Titul nakonec získá Plzen!

19 = 43, 40, 37, 37 stav 19.kolo

20 = 46, 43, 40, 37 Žiž-Spa=2, Lib-Bol=1, Plz-Olo=1

21 = 49, 44, 43, 40 Spa-Ost=1, Olo-Lib=0, Jab-Plz=2, Bol-Příb=1

22 = 50, 47, 46, 41 Sla-Spa=0, Lib-Boh=1, Plz-Bud=1, Hradec-Bol=0

23 = 53, 50, 49, 44 Spa-Příb=1, Duk-Lib=2, Ost-Plz=2, Bol-Tepl=1

24 = 53, 53, 52, 47 Lib-Spa=1, Plz-Slov=1, Bol-Olo=1

25 = 54, 56, 55, 50 Spa-Tep=0, Ost-Lib=2, Žiž-Plz=2, Boh-Bol=2

26 = 54, 59, 58, 53 Bol-Spa=1, Lib-Žiž=1, Hradec-Plz=2,

27 = 57, 62, 61, 54 Spa-Olo=1, Bud-Lib=2, Plz-Sla=1, Duk-Bol=0

28 = 60, 65, 64, 54 Spa-Boh=1, Lib-Slov=1, Bol-Plz=2,

29 = 61, 66, 67, 57 Duk-Spa=0, Jab-Lib=0, Plz-Příb=1, Bud-Bol=2

30 = 65, 66, 70, 58 Spa-Bud=1, Lib-Plz=2, Bol-Jab=0

netreba nic dodavat

Reagovat
Liquid

Typek je prostě frajer

Reagovat
smazaný uživatel

No nic,vyhrajem v Liberci a budem zas prvni..snad bude slusnej pocet lidi na vyjezd..

Reagovat
smazaný uživatel

No comment.... Vrchol hnusu.

Reagovat
cubinho

Co to udělali s BBV na ČT? Hrůza...vypadá to jako na Nově.

Reagovat
Godwinson

Napadlo mě to samé :(

Reagovat
didosh

taky jsem si říkal.....

Reagovat
stas87

tak hlavne nechapem ze ta moderatorka zacne vypravat o cieloch MB proti tepliciam a za nou je tabula s vysledkom

Reagovat
FCSL

Bez Breznaníka. Sakra.

Reagovat
didosh

přišel jsem opitý z fotbalu a nestačím valit oči,ruďoši opravdu prohrály,jo???????????!!!!

Reagovat
slovaňáák

Za několik desítek minut jdeme do čela.

Reagovat
FCSL

To nevim teda,težkej zápas a jsme tady v tipech + af.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jak vam Typek netipne vyhru,tak jste totalne v prdeli

Reagovat
exse

Nakládejte Duklu, v téhle sestavě tam vyhrajem hodně těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

...naštěstí jsem váhal

Reagovat
smazaný uživatel

a ja vul te poslech a dal neprohru Dukly

Reagovat
exse

Tak tě bude alespoň hřát že už Sparta nevede ligu

Reagovat
sosna

Sigma Sice z toho krvácely oči, ale důležitý body jsou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

John udělá svojí práci a v létě přijde někdo s koncepcí?

Reagovat
smazaný uživatel

mluvilo se o Komňackém, je to kamarád Gottwalda a bydlí kousek od sebe... docela bych to Sigmě přál

Reagovat
cubinho

SUper Liberec do čela

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

Gól

Reagovat
slovaňáák

Pěknej začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny Sparta neda nic z 17ti sanci, Liberec hned z prvni dokonalej April...snad alespon to Usti vyhraje v Chomutove, prosiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne, Chomutov!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo. fandim jim, nikdo neinvestuje do postupu tolik a to nemluvim jenom o penezich

Reagovat
smazaný uživatel

já se bojim toho, že si ten nový trenér bude chtít nechat Dudu

Reagovat
smazaný uživatel

...ale rozhodně by to už chtělo změnu od Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny, jen to dopisu a Chomutov prave da viteznej gol...to je dneska zase den

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam furt Capoun mele o Spanelsku? Jeho alter ego musi mit spanelsky jmeno,neverim ze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dle předpokladu - Liberec si jde pro titul. Sparta by si zasloužila titul za podzim, za jaro ani náhodou. Hašek ale musí zůstat! Herní progres je vidět. Tohle je běh na dlouhou trať, výsledky nepřijdou okamžitě. Pokud současná bída znamená zlaté časy budoucí, tak mi to nevadí. Já si ty dva roky klidně počkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci tohle ale Hřebíkovi neodpustí.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Loni si ho taky Plzen zaslouzila jen za podzim a nikoli za jaro a stejne ho pak na konci urvala a vytezila z nej ligu mistru...srat na to co je zaslouzeny a co ne. Liberec taky mel prohrat s Boleslavi a dvema upechtenyma strelama v nastaveni zapas nakonec vyhral a zustal v boji o titul...ve fotbale se nehraje na zaslouzeny a nezaslouzeny, tady se hraje jen na goly a body, nic jinyho a my ten titul letos proste musime uhrat!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"ve fotbale se nehraje na zaslouzeny a nezaslouzeny"

tak samozrejme, ze jako Spartan nemuzes tvrdit ani nic jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

bez si ho prosimte vyhonit a neotravuj me

Reagovat
smazaný uživatel

nabizis mi svoji ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli to je výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi, proč musíme letos titul urvat? Pokud titul nebude, tak snad Sparta zbankrotuje? Zavřou to a klub se rozpustí? Já myslím, že ne. Stejně nemáme herní pohodu, takže LM je dost vzdálená. Takže k čemu titul za každou cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemuze byt bez titulu 2 sezony v rade...jasne ze nezbankrotuje, jenze ta prestavka bez titulu, bez LM, to uz vesti peknou krizi

Reagovat
centos

Něco jako Microsoft, toho by položily tři po sobě jdoucí Visty.

Reagovat
smazaný uživatel

ted si to vystihl

Reagovat
Kenneth

Příbram se doma musí porážet vždycky. Tyhle trapné výmluvy jako herní progres už jsou celkem trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi musi se poraz, videl si zapas omg??? meli jsme sanci, jako ani za cely jaro dohromady ne a ty tu budes tlachat takovy nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on má fakt pravdu, týmy jako Příbram, Hradec, atd. má Sparta porážet kdekoliv a kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je jasny ze se musi porazet, ale nezlob se na me, ale dneska sem videl nejlepsi utocnej vykon Sparty minimalne za posledni sezonu,jenze koncovka to vsechno rozsekla

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo máš pravdu no, ale k čemu to je,

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu abyste hráli krásný fotbal a vyhrávali 3:0 každý zápas. Na koncovce se dá vždycky zapracovat, důležité je když se hraje dobře. Jenže tohle si musí sednout, na výsledky je třeba čas. V Man United to vidím rok co rok. Podzim špatný, kolem vánoc se hra zlepšuje a pak to jede jak namazaný stroj, zatímco soupeři odpadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle je Hřebík a Sparta, pokud to letos nevyjde s titulem, tak ho fanoušci sežerou. Tohle musíš mít na paměti a toho se nejvíc děsím, už jsem to zažil kdysi a nechci to zažívat znova, jak fanoušci stojí proti tomu plešounovi zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tož měl by sis spíš přát aby ho ti fanoušci fakt sežrali, nebo Liberec oslaví titul, Hřebík bude odejit a za tři roky až Křetínskému zase otrne tak ho tam budete mět znova v plné síle a s tím jeho úsměvem a hlavou plnou nápadů jak Spartu změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Šance nešance, já vidím výsledek 0:2.

Reagovat
Ligter

To je na nic, když nedáváme šance, tak si to asi fakt nezasloužíme. Nutno dodat, že i já nerad to trapné zaslouženě/nezaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci bych titul přál více než Spartě, ale mám strach, že bude bez Breznaníka, případně Gebreho v předkolech LM pro náš fotbal spíš pohromou. Nejideálnější scénář by pro mě bylo zázračné vzchopení Plzně...(to říkám jako fanoušek Baníku, který se letos samozřejmě zachrání)

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Spartu

Reagovat
REPLIKATOR

na 3. místě

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
FCSL

Ivan Pázler

Reagovat
mastakillah

Sigma

Reagovat
slavik38

převzato z e-sparty... Kdo máte možnost,jděte se podívat na Letnou.Od 20.15hod.naordinoval pan Hřebík trénink celého mužstva!!!Pane Hřebík,děkujeme odejděte!Už takhle je mužstvo psychicky dole.Hřebíku,Sparta už není železná.Díky tobe,jak jsi to tady rozesral.Navíc rozeštval kabinu.Uráží starší hráče,sprostě jim nadává.Je to cesta do pekel s Hřebíkem!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja se tak bavim

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
centos

Myslíte, že si na těch starších hráčích chladí žáhu z Blažka a spol.?

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus.

Reagovat
Ligter

No jo, apríl. Zakázat ten den.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej trénink je k ničemu, si myslím... ale já nejsem odborník

Reagovat
smazaný uživatel

to ma bejt april,nebo tam ted jeste opravdu makaji?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo unešen hrou Liberce?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítají se aji ti co jsou unešení skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ty si normální prorok, jestli dneska Liberec vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aji remíza, tou prohrou ste si pošramotili skóre a na vzájemné zápasy Liberec sotva doženete.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlě jsem sebou dneska peníze na lístek a na bus, ale pochybuju jestli tam pojedu, už mě to začíná srát

Reagovat
smazaný uživatel

s tím baníkem už to začíná byt hodne nahnuté. Ale snad to vyjde

Reagovat
centos

Bohemka je strašně špatná, ale 5 bodů je moc

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že za 7 kol nenasbíráte 6 bodů? Vždyť máte doma Žižkov a venku Hradec. A určitě ještě nějaké slabé týmy. Bohemka má ještě Spartu, Slávii, hraje na Andráku, teďka měla doma nejlehčího možného soupeře a rupla.

Reagovat
centos

No, samozřejmě že jsou to dvě kola, ale předpokládá to ideální stav, kdy zisk Bohemky až do konce bude 0 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce je 7 kol a pochybuju že uhrajou víc než 4 body. Vy potřebujete tak 3 vítězství z osmi pokusů. To nevypadá až tak nereálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice hořce, ale přesto se směju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem spíš nasranej, takovejch šancí a hovno z toho... Tohle jim na psychice fakt nepřidá, jedině, že by je to vybičovalo do Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

míč je kulatý, tak třeba jo

Reagovat
smazaný uživatel

taky si rikam, ze by to byla pecka jako blazen vyloupit Liberec naprosto vsichni ted cekaji, ze titul musi mit Liberec, ze nas za tyden porazi a bude hotovo...a prave proto bychom to mohli konecne zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne, ja verim Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen zitra padne v Ostravě na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

100%? Co na to vsadíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsavaj už je rano

Reagovat
FCSL

naprosto vsichni ted cekaji, ze titul musi mit Liberec,

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? po dnesku vede o 2 body a hraje s nama doma a proste dela snuru vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to říkal v tramvaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn . Ještě dneska tak pitomý góly na hanspaulce, hroznej den.

Reagovat
Swarley

SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Štajnyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Pěkněěěěě, Sparta už klesá dolů...třeba z toho nakonec nebudou ani poháry

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jen pojdme do predkol poharu s triem vykoupeny Liberec, vykoupena Plzen a treba Boleslav

Reagovat
Rssa

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Koukám, že by tam lidi brali klidně i Blšany, hlavně ne Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

No ty vole, vy dáte palce i mě.

Reagovat
smazaný uživatel

*mně

Reagovat
Ligter

Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mohli dát doma, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka vykoupena Plzen? Co to zase meles za nesmysly? Jeste nezapomen dodat,ze to Horvath v poharech neobeha...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně druhá Sparta A Štajner je Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vecne druha se skoro 40 tituly v kapse

Reagovat
REPLIKATOR

Co blbnou

Reagovat
centos

"rasisti zasraní" říkal jeden Liberečák

Reagovat
smazaný uživatel

Bosancic to kricel na Lietavu

Reagovat
centos

Možná, já je po ksichtu nepoznám.

Reagovat
Godwinson

Škoda, mohla být legrace. Ten Bosančič vypadal, jak kdyby ho tam chtěl zabít :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ty rozhovory

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - 2 strely na branu - 2 goly, Sparta 10 strel - nula golu dneska je fakt aprilovej den se vsim vsudy

Reagovat
Godwinson

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom to proste je

Reagovat
smazaný uživatel

ach to je takova parada, kdyz uz Sparta neni na 1. miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

?

Reagovat
exse

Neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Na co si to hraje ten Bosancic....Ať táhne do Srbska, vidlák...

Reagovat
FCSL

Lietava je idiot,měl mu miloš rozbít držku.

Reagovat
exse

Dej si facku, ranu a počítač vyhoď z okna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už na Slovensku sem zažil, že se na Lietavu řvalo, že je to nehorázná kurv*.. V tomhle bych byl určitě na straně Bosančiče

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzes byt na neci strane kdyz nevis co se tam stalo?to je jako kdyby napsal,chorvati jsou horkokrevny blazni,jsem na strane Lietavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Dudovi taky nevěřím, když kecá o fair play.. Navíc mi přišlo, že Bosančič byl něčím vyprovokovanej, takhle se člověk sám od sebe nechová, tudíž soudím dle reakce a zkušeností

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kus blba...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Theo měl slzy v očích, ale ustál to dobře.

Reagovat
hefy

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to se podivejme, Dukla mela kopat za stavu 0:1 naprosto jasnou penaltu, to je ale zajimavy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ted to davali v opakovacce, nevim jestli ti to prijde smesny

Reagovat
FCSL

Myslíš tu jak Lietava stáhnul na zem Thea a ten si ho až pak přidržel? Jasná penalta maximálně tak pro Spartičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta kope nekdy nejaky penalty? to si spis pletes s Plzni ne?

Reagovat
hefy

Sice si i normálně otravenej, ale dneska už to přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nejak

Reagovat
fabec1222

Čemu se ten Zelenka tak gebil v tom studiu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vedle něj, mimo záběr kamery už stepoval Štajner, tak na něj dělal ňáký opičky

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVAN!!! Uz ted se nemuzu dockat sobotniho zapasu U Nisy.Jsme na koni,ocekavam skvely zapas s uzasnou atmosferou Lupen uz nastesti mam

Reagovat
jenage

porad ma vetsi sanci na uspech v poharech vykoupeny liberec a vykoupena plzen nez sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ceho se tyhle dedukce tvorej?

Reagovat
jenage

podle vykonu sparty v poharech za poslednich skoro 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak ted pochybuju,ze nejak sledujes tazeni ceskych tymu v poharech,jinak bys nenapsal takovou debilitu...

Reagovat
jenage

vzdyt se na spartu v evrope neda vubec divat natoz ji jako ceskemu klubu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že už ste se na takovýdle kecy vy Sparťani naučili nereagovat Tydle anti-Sparťanský bláboly a.k.a. za každou cenu shodit Spartu sou fakt trapný

Reagovat
Ligter

Reagovat
rufus

No, tak prostě vyhrajeme v Liberci a bude na čele opět ten správný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sam neveris

Reagovat
rufus

Rozhodně věřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš tam ?

Reagovat
rufus

Jasně, že jo. Jedeš taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím. Po dnešku jsem se hrozně nakrkl na fanoušky, pokud budou zase všichni řvát Hřebík ven, Kweuke ven, negr ven a podobné sračky tak se mi mezi nimi moc být nechce no a jsou ještě velikonoce, ale sakra jeho zápas o titul. Nechám si to projít hlavou. Pojedeš Sparta busem?

Reagovat
rufus

Jedu naším busem, protože jinak neexistuje z Liberce zpáteční spoj. Lístek i zamluvený místo v buse už mám. Právě teď je potřeba Spartu podpořit, takže výjezd je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš se Sanchou a spol ?

No pokud budou v úterý ještě místa v busu, tak si proto asi sjedu, jenže zítra se domů zase dostanu v 20 takže nemám jak se tam dostat.

Reagovat
rufus

Jo, jedeme se Sanchou i s Martym. A myslim, že v úterý lístky ještě určitě budou a místo v buse snad ještě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, protože jinak jsem v hajzlu. Nemáš čistě náhodou kontakt (nejlíp telefonickej) na ty lidi co dávají dohromady místa do toho busu ? Vím, že jsem to kdysi měl, ale nemůžu to najít.

Reagovat
rufus

Telefon nemám, ale prodávají to klasicky ve Stylsportu. Mají na webu mail, ale podle mě přes mail rezervace neberou, musíš jedině přímo na místě. Ale jedou dva busy, takže v úterý by ještě místo být mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak to si tam zajedu a jestli seženu místa do stejného busu, jako zbytek lidí se kterýma chodím, tak pojedu a třeba se potkáme, ostatně Sanchu potkám každý venkovní zápas.

Reagovat
rufus

Podle mě to nerozdělují, kdo je bus číslo 1 a kdo číslo 2. Podle mě bude sraz, přijedou busy a každý si vleze do busu, který si sám vybere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby.

Reagovat
rufus

Počkej a tys byl i v Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, ten mi pitomně unikl už podruhé. Byl jsem na lyžáku. Proč?

Reagovat
rufus

No ne, že prý Sanchu potkáš každý venkovní zápas.. A v Hradci jsem tě neviděl. A to vlastně ani na Žižkově nebo na Slavii nevím, že bych tě potkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii jsme se viděli se Sanchou snad 2x, ještě jsem za ním zašel o pauze si pokecat a říkal, že si vedle kotle a na Žižkově sme si mávli na pozdrav, když sem ho viděl.

Reagovat
rufus

A jo, to by sedět mohlo. Já vlastně byl v Edenu o sektor vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si vlastně nebyl v kotli ?

Reagovat
rufus

Kupoval jsem lístky až den před zápasem a kotel už byl plnej. Zbylo místo jen v tom sektoru vedle.. Opět se projevila moje lenost.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, vždyt tam byla čtvrtka kotle volná. Já jsem taky línej jak veš, takže uvidíme jeslti se do toho Liberce dostanu no, ale ted mizím spát, protože jinak zítra chcípnu.

Reagovat
smazaný uživatel

demence z hlediska prodeje vstupenek - v Plzni už např. hlásili vyprodaný kotel, když se tam ale přišlo před zápasem, tak pustili do prodeje i zbylé vstupenky do kotle

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to poradne zaplnit sektor..zejtra jdu pro listky..nevite jak ma otevreno zakaznicky centrum?

Reagovat
smazaný uživatel

Najdeš to na jejich stránce na fb :), ale tuším, že nějak od 12-20, ale ruku do ohně za to nedám. Lístků bude dost, po zápase u pokladen nikdo nebyl.

Reagovat
rufus

Lístky prý mizí poměrně rychle, takže zbytečně neváhej.

A otevírací doba ZC:

pondělí, úterý, čtvrtek: 9.00 – 12.00 a 13.00 – 17.30

středa: 9.00 – 12.00 a 13.00 – 19.00

pátek: 9.00 – 12.00 a 13.00 – 16.00

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom dobre..zejtra rychle pro ne..

Reagovat
rufus

Reagovat
Gryphonheart

Bylo by super videt u Nisy plnej stadion za tyden, aspon tech 9900 nebo kolik se sem vlastne vejde. Zel, osobne tou dobou budu nejspis v Praze, takze pech, ale lidi si to tady celkem uzivaji, tak snad bude hezky a vyjde to. Jinak dneska zadnej vylozene povedenej vykon, misty docela prostupna obrana, ale tri body jsou tri body a ty zatim ziskavame v dostatecnem mnozstvi, Sparta ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarní tabulka:

1. Liberec 18 bodů

2. Plzen 16

3. Olomouc 13

4. Dukla 12

5. Teplice 12

6. Boleslav 10

7. Budějovice 10

8. Sparta 10

9. Jablonec 9

10. Hradec 8

11. Příbram 8

12. Slovácko 7

13. Žižkov 7

14. Ostrava 5

15. Slavia 5

16. Bohemka 1

Gratulace všem úspěšným

Reagovat
smazaný uživatel

(je tam započítaná očekávaná výhra Plzně v ostravě)

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka šel za lepším .

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek opět pobavíš při nedělním večeru

Reagovat
exse

Ještě že ta Sparta tak často ztrácí, alespoň je tu často sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Uličný Až nás zachrání tak bych z něho udělal tiskového mluvčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mluví jak strýc

Reagovat
smazaný uživatel

Uličny s Klesnilem sou borci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Bosančič: Rasisti nervní zasraní.

Reagovat
smazaný uživatel

cože??

Reagovat
FCSL

Říkal,jak tam byla ta mela.

Reagovat
frankiefcb

já jsem spíše rozuměl rasisto jeden zasraný. Ale kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

ivosku pod jeste kdo si jeste co koupil?

Reagovat
božský John

Je to správný Sparťan. Vždy připraven ! A všemu přidje na kloub

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mladej Brabec dneska.

Reagovat
slavik38

takhle nějak Sparta dokráčí k titulu, cesta plná pádů ale zvládne to

Reagovat
rufus

To mě připomnělo "kanonýra" Huňu.

Reagovat
centos

OT: Může mi někdo vysvětlit, jak může v Bolce žít skoro 50 000 lidí? Je to strašně pidi a půlku města ještě navíc zabírá Škodovka.

http://www.mapy.cz/s/3sxy

Reagovat
rufus

Paneláky, tam se vejde hodně lidí. Ale je šílený, kolik prostoru zabere Škodovka. Zvlášť v porovnání s tím zbytkem města.

Reagovat
domingo

Je to plne panelaku, i primo v centru jsou normalne obchody a nad nima trci panelaky. Nikde jinde jsem nic podobnyho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

V Přerově je to taky. Aji v Ostravě.

Reagovat
domingo

V Prerove jsem nebyl a v Ostrave clovece taky ne, akorat na Svinove. Nicmene panelaky jsou i uprostred Brna, treba na Mendlaku stoji jeden, ale fakt jsem nevidel ze by z kazdeho obchodu, hospody, vecerky, trafiky a ja nevim ceho jeste trcelo 5 obytnych pater.. a ne takove ty stare baraky s vysokymi stropy, ale panelove kralikarny, kde se ti do toho patra vleze misto 5 lidi 15.

Reagovat
centos

V samém centru naštěstí ne, až v Přívoze.

Reagovat
frankiefcb

ale i v centru u Mirona

Reagovat
frankiefcb

pytle prý Miron já jsem chuj, Myron samozřejmě

Reagovat
centos

Pravda, na ten jsem zapomněl. Ale ten je snad jediný, není to žádný panelákový boom :)

A lepší deset paneláků než to zmrdstvo, co postavili na Karolině

Reagovat
frankiefcb

no tak Fukušima je mazec fakt ten obchoďák to je hrůza. ta kancelářská budova aspoň nějak bude vypadat, ale ta krychle Jinak paneláky jsou dost kolem Jindřicha už a za Polským domem a konzervatoří ty věžáky 17. patrové to zase nějaký dement něco vymyslel

Reagovat
domingo

Vis jak jsou takove ty vetsi sidliste s vlastni obcanskou vybavenosti? Tam ma pak jeden panelak dole potraviny, jiny kadernicu, jeste jiny zamecnika atd.. tak takhle to vypada uprostred Boleslavi

Reagovat
frankiefcb

aha rozumím něco podobného je u nás v Porubě až na to, že to jsou parádní domečky v socialistickém slohu z 50- a 60. let. Ale mít paneláky v centru to je docela zmrdstvo

Reagovat
domingo

Ja tamtudma teda akorat jednou projizdel, kdyz jsem improvizal po ceste z Liberce do Brna, a byla tma, ale vsiml jsem si toho, no.

Reagovat
centos

Stará Poruba je geniální Škoda že nevyšlo toto http://www1.osu.cz/~mkusyn1/poruba.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

tak to je mazec, ale nějak se v tom nemůžu orientovat . Jinak Poruba je nádherná. Pokaždé, když se jdu někdy projít do té starší Poruby, tak vždy najdu něčím zajímavé baráky. A halvně rozmístění těch domů má určitoulogiku a řídí se určitými pravidly. Nedávno jsem na facu narazali na úžasnou večerní fotečku oblouku.

Reagovat
centos

Je to snadné, jen je problém v tom, že sever je na tom plánku vpravo :) Uprostřed nahoře pak jde vidět Oblouk i Hlavní třída. Ale to umělé koryto, amfiteátr, množství náměstíček se sochami, spousta zeleně.. tam chci bydlet.

Reagovat
kubys

http://4.bp.blogspot.com/-y2VVCvZSEI4/TgZE5aKHoAI/AAAAAAAAAOQ/rOJv969a9vk/s1600/havirov.jpg

Starší část Havířova je naprosto identická s Porubou.

Reagovat
centos

Jo jo. Jen ho skoro neznám :)

Reagovat
Kepy_FCB

V jednom pořadu v TV říkali že Poruba měla být centrum nové Ostravy, ta stará měla ustoupit těžbě. Ještě tam bylo něco že měla být do tvaru pěticípé hvězdy ale nevím už přesně, už je to nějakej pátek...

Reagovat
centos

To bylo v době po válce, kdy bylo centrum rozbombardované.

Reagovat
centos

Takhle svrchu mi to ani nepřijde. A marně jsem hledal ptačí pohled. Ale pamatuju si, že trevor nadával, že je to panelák na paneláku :)

Reagovat
j_mrazik

Nejhorší město jsou Neratovice a Chomutov. Ostrava byla v pohodě, představoval jsem si ji úplně jinak.

Reagovat
centos

O Ostravě má zkreslené představy snad každý

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát doma s Příbramí? To je tragédie! No nic, musíme prostě vyhrát na Slovanu. Nic jiného nám nezbývá. Jinak, lidi co řvali "Hřebík ven" by měli viset.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to beru jako váš tradiční chorál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Nejhorší na tom je, že to řvou lidi, co jinak po celý zápas drží hubu. A právě tihle idioti pak vnášejí negativní atmosféru na Protilehlou. Pak dochází ke konfliktům mezi fandícími lidmi a Hřebíkventrotly. Jinak včera byl kotel oproti Baníku značně prořídlý, ale o to kompaktnější. Dobře se fandilo, poprvé se rozjely nové chorály a optická prezentace byla vylepšena pěknými vlajkami na tyčích. Jen tak dál. A nešlo si nevšimnout, že v kotli chyběla náctiletá trdla, co jen hází dělobuchy.

Reagovat
valloire

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako Liberec herně žádná sláva. A Nezmar na postu stopera mi příjde jako neohrabaný osel. Na druhou stranu pak de facto z prázdný vyhlavičkovával skoro branku Dukly. Jinak Slovan má docela chytlavé chorály, hlavně je fajn ten převzatý z Ajaxu. No a kotel Dukly, to je fakt jeden vylitej kašpar vedle druhého. A co sem se nejvíc zasmál, tak když Slovan spustil to svoje "Libe a libe a Liberec" tak rádoby kotel Dukly o pár chvil později začal "Du a du a Dukla Praha !" a pak začali tragikomicky řvát "Jebat Liberec". Ale bylo tam docela dost sparťanů, co tam řvali "bojujte za Spartu"

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla to svoje "Du a Du a Dukla Praha" řve skoro pořád, vlastně je to jedinej "chorál" , co si z Julisky pamatuju za svejch asi 5 návštěv

Reagovat
centos

Divím se, že má Dukla kotel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň dneska a další kolo vyhraje, Sparta v příštím kole rupne v Liberci a rázem na ni Viktorka ztrácí už jen bod.

Reagovat
smazaný uživatel

SIce to není teď moc v kurzu, ale po dlouhý době koukám na postavení Slávie a je to snad historická bída - 23 mačů a jen 5 výher. To je neuvěřitelný.

Reagovat
Liquid

ještě snad horší jsou ty vstřelené branky

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, no... Tristnější sezónu nepamatuju. To dělají ty remízy, ono proher taky nemá Slavia moc, ale prostě nepadají góly a hrae se na plichty. Celkově z pohledu gólů v zápasech Slavie (tzn součet vstřelených a obdržených) je Slavia nejnudnější tým ligy.

Reagovat
Špilmachr

Zřejmě se o titulu bude letos rozhodovat v poslednim kole kdy hraje Plzeň s Libercem.

Reagovat
smazaný uživatel

...kterýžto zápas skončí remízou a titul získá o jediný bod Sparta Praha.

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

zrovna na to koukám

Reagovat
rufus

Reagovat
Losinho

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

z Šumskýho bude intelektuál až projde školou tady toho neandrtálce

Reagovat
smazaný uživatel

to je megablb

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dneska porazime Banik, tak nam na Liberec bude stacit, kdyz ztrati 3 body za 6 kol a my zbytek vyhrajeme, u Sparty to jsou 4 body za 7 kol, takze udelat snuru vitezstvi do konce ligy a vozeru se jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam to nerad, ale dneska vyhraje Banik

Reagovat
Špilmachr

Řikam to nerad , ale Banik ztrati dneska 2body

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste teď taky toho z Plzně, co si sundal kalhoty? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo fakt aprilovy kolo...

Podali jsme mnohem lepsi vykon nez Liberec nebo Plzen a mame z toho ostudu,ze jsme prohrali s Pribrami,zatimco Liberec a Plzen jsou blahoreceny za skvelou stihaci jizdu...

Dalsi paradox je,ze se obratil vcerejsi vysmech ostavaku Sparte,ze prohrala z niceho a dneska to pocitili na vlastni kuzi...

Priste v Liberci berem 3 body a jdem dal za svym...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

1. minuta nastavení co to je? Ale ono se to vymstí Plzni v pohárech...

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za zkurvysyna, co pískal ten zápas? Nastavit jen jednu minutu, když jen střídání proběhlo 6 (3 na každé straně, tzn. minimální nastavení 3. minuty plus pak zdržovaní toho komedianta v brance)... Škoda toho prvního poločasu, druhý byl jasně náš a škoda neproměňování šancí. Ale pokud budou tak hrát jako ve druhém dějiství, tak věřím, že se zachráníme.

P.S. na 15. tým tabulky příjde v pondělí na 7.234 diváků...

Reagovat
cubinho

To "pokud budou tak hrát jako ve druhém dějiství, tak věřím, že se zachráníme. " se tady bohužel opakuje kolo co kolo a pořád žádná změna

Jinak Drábkovi bych dal regulérně stopku, protože ovlivnil zápas tím, že nastavil jen jednu minutu, neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň je kvalitou kádru úplně někde jinde než my, tady sme mohli jen překvapit. Ale v Hradci, na Dukle, doma Žižkov, pak v Teplicích něco uhrát, proč ne. Jen ale nesmí hrát jako v prvním poločase, to bylo zlo

Reagovat
AjaxFans

Ono se dalo čekat,že uděláte asi nejvyžší návštěvu kola.Jen by mě zajímalo,jaký by byl váš počet v druhé lize.O kolik moc by se to odlišovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to ví bůh. To netuší nikdo, třeba bude furt doma + - 7.500 anebo to půjde dolů. Fakt těžko tušit.

Reagovat
AjaxFans

Neé že bych vám to nějak přál.....Já chci Budějice a žižkof důle

Reagovat
smazaný uživatel

já chci trest pro toho zkurvysyna, co dnes dělal rozhodčího na zápase Baníku s Plzní...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu emoce, ale když se to děje mýmu mužstvu, tak si říkám: Měli jsme 90 minut na to, abychom je rozstříleli, tak co s jednou nenastavenou minutou?

Každopádně druhá půle pro Baník Zachraňte se!

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já to beru, první polovinu promrdali neskutečným způsobem, nejhůř na jaře, jako by se vrátili o půl roku zpět. Ve druhém poločase to byl ale jiný Baník a nechat to jen o minutu, to je hodně okatý plus pak zdržování Pavlíka a další věci... A ještě to odpískal konec přesně v době, kdy Kukec útočil k brance s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

hele nechci nic rikat ale myslim ze to bylo primo proti vam na podzim (nebo proti nekomu jinymu nejsem si jistej) kdy sme potrebovali dat gol v zaverecnym tlaku a erozhodci nenastavil ani minutu. Ani v polocase a ani na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Za to zdržování nastavil... Konec zápas byl až 92 něco

Reagovat
cetto

Baník hrál v druhém poločase dobře. Je otázka, jestli je to tím, že mu to dovolila Plzen, a nebo že má takovou kvalitu. Nicméně pokud budou takhle hrát do konce sezony, tak se snad i zachrání, i když už ztrácí hodně

Reagovat
smazaný uživatel

a že Plzen sudí netlačí 1 minuta nastavení sudí tahal žlutou kartu pro Daridu a pak si uvědomil že už jednu má tak ji zase zasunul.

Reagovat
cubinho

To s tím Daridou byla taky dobrá komedie

Reagovat
goodbay

jak říkám, doufám, že se jim to vymstí v pohárech...začalo to loni a pokračuje to dál...

Reagovat
smazaný uživatel

co se nam jako vymsti?

Reagovat
goodbay

nu až se třeba v pohárech bude nastavovat 4 minuty a dostanou gol v 95. minutě, aby si to pamatovali

Reagovat
smazaný uživatel

jako s Laussane

Reagovat
smazaný uživatel

tss, letos jsme poháry nehráli a nevyrovnali zápas s AC Milán na poslední chvíli?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci to teda pekne podelal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kozohorskej klade vždycky tak stupidní otázky...

Reagovat
smazaný uživatel

za vykon Baniku v 2.puli...

za navstevu na pondelni zapas..

za opetovne 2 simulace Pilare (co si branil ted pred zranenim fakt netusim)

Kolarovi za to,ze neprizna,ze se museli bat o vysledek(pritom kdyby ukazal trenky,tak tam ma hnedej pruh 15x4 centimetry)

Reagovat
smazaný uživatel

* pro Drabka za komedialni vykon,spekulace nechme stranou..

Reagovat
stas87

bat o vysledkok...plzen ma kvalitu na to aby baniku dala 4 ci 5 golov,keby to banik dotiahne na remizu tak je plzen z brejkov ten vitazny gol dat a ukazalo sa to aj v prvom polcase,a banik z toho spodku dokazal hrat vyrovnane zapasy ak s libercom tak s plznou

Reagovat
smazaný uživatel

Delas si srandu? Proc by se mel bat o vysledek? Ja jsem taky zustal naprosto klidnej. Konec jsme si pohlidali,meli jsme mic na kopackach. Zase neprehanej

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně od 70. minuty, máš recht. To břevno, ty gólovky Marka, Magery, ty vůbec nebyli, to byl výtvor Matrixu...

Reagovat
smazaný uživatel

To brevno by gol nebyl,Pavlik byl pod micem. Golovku Magery myslis tu hlavicku z penalty? Jako sice je hezky,ze jste byli ve druhym polocase vic casu na nasi polovine,ale tu predfinalni fazi mate tragickou a skoro nic jste z toho nevytezili...

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste si to perfektně pošéfovali a aby se diváci nenudili, tak jste ten konec vypustili. Tak jo...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nerekl. Jenom pisu,ze jsme si zaver pohlidali a nevim,ceho by jsme se meli bat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme asi opravdu viděli každý jiný konec zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak to jsem mel pustenej asi zaver jinyho zapasu...

Reagovat
stas87

pokial sa baniku rychlo niekto nerozstriela tak ta zachrana bude kolo od kola zlozitejsia a nestaci hrat len 45 minut,ale to akym sposobom plzen odohrala druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

snad Fantiš chytl střeleckou formu, ale když ho vidím na půlce si hrát z baloném tak mě berou mdloby

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to skoncilo 3:0, tak tady kazdej mlci, ale Baniku se povedlo zdramatizovat, tak se tu vyrojili zhrzeni spartani

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi utok, ale 4. nejhorsi obrana

Reagovat
smazaný uživatel

tak 6. ale je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

*6.

Reagovat
smazaný uživatel

pristi kolo - porazit Slovacku a remiza Liberce se Spartou a jsem spokojen

Reagovat
Liquid

Ne ne, Liberec výhra !

Reagovat
smazaný uživatel

nene, zustanu u te remizy, s tim, ze mi nebude vadit vyhra Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Oba budete zklamaní, Sparta na Slovanu vyhraje. Ale dolara jistě potěší, že nás nejspíš zlejou hasiči.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to by mi udelalo radost

Reagovat
smazaný uživatel

Tam urcite nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceho soudis? Kdybych Te znal osobne,tak bych se s klidnym srdcem vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho soudím? Seru na nějaké souzení, či sázky. Je to o něčem jiném. Jsem povahou optimista, navíc jako fanoušek Sparty jsem si osvojil pevnou vůli ve výhru. Stačí to takhle? Není to racionálně zdůvodněný výsledek. Je to prostě můj pocit a touha. Mimochodem, už podruhé se divíš jak puk, že věřím v titul. Myslel jsem, že jsi už pochopil, jak to se mnou je .

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec se inspiroval u modernějšího souseda a používá taky hasiče?

Reagovat
adalbertus

pěknej zápas

Reagovat
Liquid

Co to má za sponzory ten Baník ? Dokud žil Havel, měli na prdeli Havel, po smrti tam dali Voko a na dresech nějaký parfémy Exclamation...jako dres se 3 vykřičníkama,co to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je prej znak Ostravy, ale taky nechapu co ty 3 vykricniky maji znazornovat, nejaky kominy ci co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

ten frydrych je stoper ze?dneska docela horel smerom dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stoper. Taky mě překvapilo, že ho dal na pravého beka ale musím říct, že to se Látalovi povedlo, hrál dobře, jeden z nejlepších z Baníku, dobře podporoval ofenzívu. No, vzadu spíš hořel tradičně "rambo" Adámik. Ale spíš sem moc nepobral Marka na levém beku a hlavně Vašendu uprostřed.

Reagovat
stas87

no,bez urazky,ked hra marek tak hra banik o 10,ten hrac pred casom bol top na svojom poste v ramci GL a teraz siel neuveritelne dole a pisal som smerom dozadu tak adamik hral uz ku konci v BB spatne,ja ho pamatam este z dubnice a ked naskocil do ligy tak hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Marek už není co bývalo, táhne se to od toho incidentu s Koubkem. A i když už začíná stagnovat, tak furt u nás patří k těm lepším (bohužel). Ale ten Greguš furt vypadá vtipně, vysoký, hubený, jakoby neměl žádnou sílu, žádné svaly, ten snad nemůže chodit ven, když tam řádí vichřice

Reagovat
cubinho

Ale směrem dopředu byl skvělý. Nedal snad špatný centr.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pořád dokola, Baník může po každém kole na výkonu stavět, ale body pořád nepřicházejí, tak snad proti Otrokům . Jinak to nastavení 1 minuty to už je moc okaté!!!

Reagovat
Liquid

Ty tvoje 3 vykřičníky na konci mají taky symbolizovat soudržnost s Baníkem ?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !!!

Reagovat
Liquid

tak šoupni ještě 2 do nicku za okochu (můj nejoblíbenější Afričan vůbec)

Reagovat
smazaný uživatel

můj nejoblíbenější hráč vůbec, kdyby hrál za baník tak ty 2 vykřičníku přidám

Reagovat
Liquid

měl jít do Indie, nějak z toho sešlo, ale myslím že kvůli zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

KOMETA 3:0 TITUL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

rozhodně radši než PCE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Já myslel, že to je tip a teď to přepnu o ono to je 3:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
rufus

Z těch týmů co jsou pořád ve hře, ať vyhraje Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Když beru v potaz to, že Plzeň je teď už téměř jistě vyřazená tak

Reagovat
rufus

Liberec je lepší varianta než Plzeň. V Plzni jsou ti fanoušci celkem burani..

Reagovat
smazaný uživatel

Titul do Pardubic hoši, není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Sám jsi buran troubo.

Reagovat
rufus

O tom přesně mluvím.

Reagovat
valloire

Váš kotel vůbec nejsou burani

Reagovat
rufus

Já nemluvím o kotli. A v našem kotli burani nejsou, chodí tam lidi, kteří chtějí fandit a pak blbci, kteří mají jiné zájmy a atmosféře spíše škodí. Každopádně měl jsem na mysli to, že v Plzni je hodně zbytečně agresivních fanoušků, umí hlavně nadávat a moc nefandí. Vrchol jsou lidi, kteří chodí na fotbal v hokejových dresech. Tomu říkám umění.

Reagovat
valloire

Necháš se docela manipulovat novinama. Věř,že u nás je to úplně jako všude jinde. A v hokejovým dresu jsem teda na fotbale nikoho neviděl.

Reagovat
rufus

Na oba poslední zápasy se Spartou přišlo dost lidí v hokejových dresech. A zvlášť v minulé sezoně jsem jich viděl opravdu hodně. A novinama se opravdu nenechávám manipulovat. Píšu o tom, co jsem viděl na vlastní oči.

Reagovat
valloire

Tak jestli tam někdo přišel v hokejovým dresu,tak to fakt buran je.

Reagovat
valloire

Rumun co?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako aby byli slovaňáci aspoň z něčeho nasraní ?

Reagovat
rufus

A brzy budou naštvaní opět i kvůli fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě . Musíme si to pojistit minimálně jednou pirátskou flotilou, jinak jsme v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby, jsem v tomhle ohledu docela skeptik.

Reagovat
smazaný uživatel

Skepse je na hovno. Agresivní optimismus, to je ta správná cesta .

Reagovat
rufus

To já jsem optimista. Vím, že na tom momentálně není Sparta zrovna skvěle, ale rozhodně si nepřipouštím, že v Liberci prohrajeme. I remíza je málo.

Reagovat
valloire

Na vás stačí i Příbram. Tyhle optimistický kydy jsou k smíchu.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
stas87

kometa sice maju jeblych fanusikov ale v play-off hraju najlepsi hokej a plzen uz dneska vyhrala

Reagovat
Losinho

Mně teda jejich hokej nijak zázračnej nepřijde, bez Trvaje by nevyřadili ani tu Spartu.

Reagovat
djiros

Ale letos jsou jediní, kteří mají v bráně golmana hodného vyřazovacím bojům. Jinak ostatní jsou nahraní...

Reagovat
stas87

hraju presne tak ako maju,doraz,tah na branku+trvaj,vysoky obrancovia ktory nepripustaju dorazky,proti tomu hras tazko

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší ne, ale nejefektivnější

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou Venerovo anti-hokej, bohužel se jim s tímto stylem hry daří a navíc Trvaj chytá ani neví jak (jako Volke minulý rok )

Reagovat
twerp

Aspoň jde vidět, že jak Sparta, tak i Plzeň a Liberec mají slabé zápasy, kdy je dokáže přehrávat daleko slabší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

jo příbram přehrávala Spartu

Reagovat
twerp

Týpku, prosím, když reaguješ na moje komentáře, tak zkus někdy zapojit mozek. Pak by to možná v hlavě cvaklo a pochopil bys význam mého komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký dík a poklona hráčům , že to za stavu 0:2 a 0:3 nevzdali a bojovali do poslední minuty , ...takhle se hraje o záchranu Velká škoda prospané první půle , a hlavně hloupých gólů a neproměněních šancí , tyhle dvě věci nás srážejí dolů celou sezonu a proto sme tak kde sme... nastavená 1 minuta při 6 střídáních a zdržování hostů je totální pi*čovina :) Fantiš s Vašendou nejlepší hráči ...

v Hradci tři body uděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Vašenda mi přišel takový utopený, s Fantišem souhlasím a pak Frydrych. Btw, ty dvě velký vlajky jsou pěkný, co? ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Vašenda měl za úkol eliminoval Horvátha s Kolářem a zvládl to na jedničku , hlavně Kolář si ani nekopl.. přiznám se že nevím jaké vlajky máš na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

jedná velká modrá na tyči se znakem Baníku a pak velká bíla na tyči. Hlavně byli k vidění na S1. No, Horvath se tam furt vztekal jak stará cikánka, která nedostala sociální dávky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj už vím chvilku se s nima mávalo i v kotli , povedené a do Hradce jedeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

práce. Chtěl sem ject do Ovy na víkend a rovnou jít na FCB-Slovan ale ty idioti to dali na pondělek... Každopádně už sem si raději pořešil volno jak na pátek tak na pondělí, až budeme hrát na Dukle, to prostě jdu plus chci jet do Ovy, až budem hrát se Slavií a pak jasně výjezd do Teplic. A tam budeme slavit udržení v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

flagy jsou parádní, ale tyč by mohla být delší mi přišlo. Docela s tím kluci bojovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho vám nezbývá , Tak snad to bude dobrej zápas a padnou nějaký góly

Reagovat
centos

Tak na tomhle se dá stavět Snad ten druhý poločas do příště nezapomenou.

Vrťo, Kukec, Magič, Fantiš - to fungovalo pěkně. Aji Greguš se mi pak líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo po každém jarním zápase Baník říkáte skoro totéž? Tedy...dobrý výkon, na kterém se dá stavět, ale výsledek na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

a co máme dělat. Je to neskutečná smůla, co hráči nedali ve druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
centos

Teď ten druhý poločas byl fakt hodně dobrý, hlavně tedy vzhledem k tomu, že to byla Plzeň a ne Budějovice.. Dáváme málo gólů, ale snad už to teď zlomili. V Hradci už musíme, tady není o čem.

Reagovat
adalbertus

to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli se to od nich neučíme říkat taky.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi kdo?

Reagovat
Radar

Drábek solidně ošéfoval ten závěr.

Reagovat
frankiefcb

Další tajtrlík Hrubeš nastaví 3. minuty v zápasem s jabkem, ale jak prohráváme my, tka se nastaví minuta.

Reagovat
ryzskej

děláš, jakoby ty tři nenastavený minuty byly v celém zápase to nejdůležitější...

Reagovat
centos

Nejdůležitější ne, ale důležité ano.

Reagovat
frankiefcb

tak vzhledem vývoji v zápase velmi podstatné.

Reagovat
Radar

Jo jinak, nesvaluji naší prohru jen na výkon sudího, to fakt ne To byla jen taková třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to zdržování na konci ještě minutu přidal, končilo se až v čase 92:něco

Reagovat
frankiefcb

Já jsem hrozně smutný. První poločas mizérie a hloupé goly. Typické pro baník a v druhém parádní výkon a šancí tři prdele a to vyústí v hrubku z které dostaneme gol. Pak se konečně trefíme a to dvakrát, ale pak se zase projeví to, jak nás v lize nechtějí. Nastavení minuta a ten nepřímý volný kop to je výsměch totp . Jinak za ten druhý poločas

Reagovat
centos

Co to tam sakra dělal Fantiš před tím třetím gólem? A ještě by mě zajímalo, jestli dneska Dawid chytil nějakou přímou střelu. Góly bych mu za vinu nedával, to ne, ale celkově vzato to není moc jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl to nechat jít do autu a vypustil ten míč, narozdíl od Petržely. No, ohledně Dawida, teď chytal za juniorku Víťa a i dnes byl viděn, jak se rozchytává...Třeba se v Hradci dočkáme velkého návratu v brance

Reagovat
centos

Jo, to jsem četl. Asi by nebylo marné mít vzadu větší jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš o něm vůbec nevěděl , měli mu pomoct spoluhráči a zařvat na něj ,že má za zády hráče

Reagovat
frankiefcb

Fantiš zazmatkoval nevěděl o Ptrželovi za zády a pak zazmatkoval. To šlo vidět, že ho nestačil ani faulovat, jak byl překvapený. Jinak Dawid sbíral míče docela jistě a jednu přímou střelu chytnul jistě. Za goly nemohl.

Reagovat
stas87

banikovci,nohavica chodi na kazdy domaci zapas?

Reagovat
centos

Tolik času určitě nemá, ale sem tam chodí. A to i na ty horší soupeře i v horších situacích, takže není gloryhunter :)

Reagovat
stas87

diky :) pustam si:

http://www.youtube.com/watch?v=11cBG5Oo1lE&feature=related

skoda ze som bol v ostrave len raz a to este len na par hodin ale aj za tu dobu som sa tam stratil

Reagovat
frankiefcb

aji na venkovní zápasy si zajede.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď zrovna na někoho nedonáší, tak chodí

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

No to je toho...

Reagovat
valloire

Dneska jsme hráli semifinále PO,to je asi víc než ject přes celou republiku do Ostravy.

Reagovat
centos

Zkus to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik fanoušků Viktorie chodí na hokej? Aspoň od oka.

Reagovat
valloire

Asi by ses divil,ale většina. U nás se chodí na fotbal i hokej. A když je doma semifinále,tak do Ostravy ve všední den téžko dorazí 1000 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že ve fotbale jste měli léta prd a moc vás nechodilo, tak mě to ani nepřekvapuje. Skoro bych řekl, že u vás to není tak, že by fotbaloví fanoušci začali chodit na hokej, ale ti hokejoví na fotbal. Nebo se pletu?

Reagovat
valloire

Nepleteš. Na hokej se vždycky chodilo víc. Ono se není čemu divit, na fotbale hovno atmosféra. Teď je to už dobrý,ale Plzeň byla vždycky spíš hokejový město. Paradoxně titul udělali fotbalisti,což bych v životě neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Plzeň tak nějak zafixovanou jako jojo mezi 1. a 2. ligou s hráči jako byl Studeník, Barteska, či Vosyka (a googlem jsem si pomohl ke jménům Bečka - to přesně sedí na Plzeň jak si jí pamatuju a jak jí vnímám, pak ještě Švejnoha apod.).

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát je Franz zachraňoval na Letný, porazili nás a ještě se oslavovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty moje vzpomínky jsou trochu starší. První zápas s Plzní, co jsem viděl přímo na Letný byl někdy v roce 1998. Skončilo to 2:1 pro Spartu. A hodně nám zatápěl Jiří Studeník (nebo Josef). Takový velký, pro mě tehdy tlustý, kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím sem nemyslel že to byl můj první zápas, ale přesně to odpovídalo tomu co řikáš - 1./2. liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tak jsem to taky vnímal. Jen mi tvůj komentář nepasoval k těm hráčům, co jsem vyjmenoval.

Reagovat
valloire

Přesně proto se moc nechodilo. Žádná perspektiva,stačila záchrana. Kámošovi jsem řekl,že na fotbal půjdu,až tu bude hrát Real. nakonec jsem začal chodit i dřív,protože se to tu začalo dělat dobře.Spokojil jsem se poté s nějakou Barcelonou. V podstatě jsem ustoupil. Ale na hokej jsem chodil furt,i když hráli taky prd. Ale atmosféra tu byla vždycky super.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja naopak, na hokej jsem zasel obcas, ale na Viktorku jsem chodil i na druhou ligu

Reagovat
valloire

Ve srovnání s hokejem dřív nic moc. Na fotbale pár dědků řvalo hovadiny,v kotli tak 50 lidí. Na hokeji boj o PO a hukot. Teď je to i s tím novým stadionem už dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív chodili na Viktorku do kotle skinheadi a punkáči, oikaři a další normální lidi. Ale pak kvůli eneskám přešli k Sencu a začali se plácat po zádech s Bohemkou.

Reagovat
valloire

Tak já jsem trochu starší,tohle jde mimo mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Starší? Tak to se omlouvám, já tě mám za bažanta . Teda pokud nemáš pro starší-mladší jiné měřítko .

Reagovat
valloire

Prej za bažanta

Reagovat
smazaný uživatel

play-off je v Plzni z hlediska atmosféry obvykle to nejhorší období

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses určitě našel na fotkách . Pochybuju, že na druhou ligu chodilo do Perníkové chaloupky hodně lidí. Teď mě tak napadlo, jestli si vůbec Plzeňáci toho, co dokázali váží. Proměna ospalého klubu s odporným stadionem v ambiciózní celek s pěkným stadionem (Děláta machry, ale hajzly máte na chodbě - aspoň při mé poslední návštěvě), titul, Liga mistrů...před časem se o tom Plzeňákům ani nezdálo.

Reagovat
valloire

Užíváme si to. Doufám,že dlouho. Ale stačí změna majitele....

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím...vnímám to jen přes internet, což je dost zkreslující...přesto mi spíš přijde, že máte akorát velkou hubu, narostla vám ramena, ale samotný úspěch tolik nedoceňujete.

Reagovat
valloire

Tak když hraješ LM a k tomu hlavně zábavnej fotbal - narozdíl od někoho,že jo - ty ramena mít musíš...Ale to už za 2 roky platit nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš? To se jako po úspěchu musí člověk chovat jako debil?

Reagovat
smazaný uživatel

mne neprijde, ze bych se po tom uspechu choval nejak jinak, spis mi bylo uz rok predtim vycitano, ze z Viktorky delam neco, co vubec neni

Reagovat
smazaný uživatel

No...na rovinu. Tebe jsem vždycky bral jako provokatéra, nicméně jsem k tobě v hodnocení mírnější, vzhledem k tomu, že jsme se potkali na EF srazu u piva. Z Plzeňáků respektuju williho, hefyho, klose, as4xy a Chinesse (i když považuje Méďu za Plzeňáka a Sigiho za Příbramáka ). Ty ostatní mi bohužel splývají v jeden obraz, který se často podobá tomu, který jsem popsal o něco výš.

Reagovat
valloire

Nedvěd je Plzeňák,tuto je naprosto jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to byl dolar, kdo říkal, že ho tak nevnímá ani on, ani kotel. Kolikrát jsi viděl Méďu hrát za Viktorku? A jak dlouho ho bereš za Plzeňáka?

Reagovat
valloire

Já jsem Nedvěda zažil. Ale víc si pamatuju třeba Sloupa nebo Šmejkal. Prosadil se až u vás. Jak ho kdo bere nevím,ale na vrcholovej fotbal byl vychovanej u nás Žaloudkem. Je to tak napůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Žaloudek je podle mě Nedvědova nejpevnější a největší vazba na Plzeň. Když mluvil o Plzni, mluvil o Žaloudkovi. Já ho bral vždy jako sparťana a tak ho vnímala i média a širší veřejnost, kterou jsem měl možnost sledovat. V mých očích z něj Plzeňáka dělají akorát současná bulvárem načichlá média. Hrdost na Méďu vám neberu, máte na ní plné právo. Ale říkat, že je váš...to se mi už moc nezdá.

Reagovat
valloire

U vás je ta potíž,že jste si vždycky koupil všechny z celý republiky a pak si samozřejmě myslíte,že je každej váš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Méďu neberu za našeho odchovance. Ale beru ho jako sparťana, a to i proto, že to sám říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja beru Horvatha jako Viktoriana

Reagovat
smazaný uživatel

Horvátha vnímám jsem vnímal jako slávistu, proto mi vadilo, že za nás hraje. Dnes ho mám za žoldáka, který našel nový domov, kde je spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sebe beru taky tak, ale co se tyce Plzne, tak jsem vzdycky psal to co jsem videl, uz rok predtim jsme hrali uplne stejne (dobre), akorat se nepromenovali sance, proto z toho bylo 5. misto.. a vsichni se mi tu smali, ze z Plzne delam mistra ligy, rok na to, jsem slavili titul a jinak Spartany nemam rad a ten klub taky ne (fandil jsem mu do okamziku, nez Kretinsky vykopnul v pulce sezony Straku a od ty doby sel ten klub do prd... ), a tvoje nazory na EF a co se tyce ultras apod. taky rad nemam, ale tebe jako cloveka si vazim, myslim si, ze patris k tem chytrym ultras fanouskum a vzdycky si od tebe rad nejakej nazor prectu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě překvapí, že já ultra nejsem . Považuji se za aktivního fanouška. Jinak o neshodě v názorech to není (viz. Marty, s ním se člověk hodně nadřel při diskuzích, ale je to fajn člověk).

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapi, ja vim, ze se v tom nevyznam, ale proste je to o jinym pohledu, ty to beres jako kulturu, ja jako jisty zpusob vandalstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Subkulturu, abych byl přesný .

Reagovat
smazaný uživatel

Sigiho jsem považoval za příbramáka jen chvíli, to už jsem ti vysvětloval i s důvodem proč to tak bylo . Každopádně bejt zmíněnej mezi respected ones potěší

Reagovat
valloire

A kdo se chová jako debi?. Nějak jsem si nevšiml,že by se fans nebo fotbalisti začali tak chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mluví o fotbalistech (do by bylo na dlouho vzhledem k mému názoru na Horvátha, Rezka, Pilaře a Petrželu)? Mluvím o zdejších diskutérech.

Reagovat
valloire

Jo takhle. Tak to neposoudím,zas tolik tu nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale už si na sebe dostatečně upozornil. Nic ve zlém, mám tě za jeden z ukázkových produktů moderní Viktorky.

Reagovat
valloire

Tak mě náš fotbal nikdy zas tolik nezajímal. Hokej spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do plzeňského hokeje vůbec nevidím. Ten u mě končí Martinem Strakou, Špaňhelem, co hrál u nás kulový a tím, že se dva kamarádi lehce vysekali se svým tátou v autě, když jeli z plzeňského zimáku.

Reagovat
valloire

Kajkl,Ebermann,Černý,Pata,Hauer,Razým,Kořínek,Bruk,Kučera,Koreis,Řezníček,Jonák,Kampf,Volák...

Reagovat
smazaný uživatel

Koreis, Řezníček. Ty také znám.

Reagovat
valloire

Ale to jsou taky plzeňáci,ne že si je zas přivlastníte.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u těchto dvou by mě to ani ve snu nenapadlo. Pavel Nedvěd, to je něco jiného.

Reagovat
valloire

Řezníček hrál celej život v Plzni,byl kapitán. Akorát posiloval Olomouc,když vyhráli a to hrál venku. Až na starý kolena šel do Sparty a Varů. U nás měl problém se sázením,jinak by tu hrál pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

...teď je smutný, že je Řezňa v KV Areně na plakátech

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ne, a osobne musim rict, ze to jistym zpusobem ztratilo sve kouzlo.. Driv to bylo neco vyjimecnyho, fandit, drzet palce svymu klubu, kde nas bylo tak 2-3 tisice, na netu dalsi minimum, pokud se nemylim, tak jsem tu byl dlouhou dobu uplne sam s tim obrovskym boomem jsem o to prisel takovy kouzlo ty moji Viktorky je pryc, uz neni jen moje

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vždy pamatoval tebe, williho a hefyho.

Reagovat
smazaný uživatel

hefy se k Viktorce pred bojem o titul moc nehlasil, teda spis vubec a willi se hlasil spis ke Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

to at rekne on, ale ja ho tak vnimal, nebo ne, ze by se povazoval za fandu Sparty, ale z ligy jim pral nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. To asi muselo být předtím, než jsem začal přispívat do diskuzí. Já si ho jinak než pilsneráckého bavoráka nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

GL jsem moc nesledoval, občas jsem zašel na zápas Viktorky, když jsme jeli nakupovat do Plzně, protože mne to lítání po krámech nebavilo... a jinak to hlášení ke Spartě bylo jak kdy - když Sparta vyhrála double, tak všude bylo plno arogantních sparťanů, tak jsem to pak přál jejich soupeři v boji o titul (Slavii ) pak jak Slavia získala titul dvakrát po sobě, tak to bylo s fanouškama ještě horší, tak jsem se zase přiklonil ke Spartě...

...pak mně ale spolužáci vytáhli na hokej a víc jsem přirostl k Plzni jako městu, pak už jsem měl i možnost jezdit pravidelně na zápasy - a to taky trochu ovlivní "spojení" s klubem (hmm, teď koukam, že jsem se definoval celkem jak gloryhunter )

Reagovat
smazaný uživatel

takže celkově šlo spíš o přání týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Becka ted dela vedouciho tymu, nebo neco takovyho

Reagovat
smazaný uživatel

Bečka, Prasek, Řízek, Vomáčka plus zoo (Holub, Papoušek, Koloušek - vše Sparta)...dřív měla ta ligová jména fakt grády .

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzes zapomenout na Brabce?

A Sourek taky mel svoji kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem až tak moc nevzpomínal. Ale Šourek byl taky borec. A Brabec tehdy hrál myslím venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď jsem si vzpomněl na nejdrsnějšího rozhodčího - Karel Vidlák. To jméno je tvrdý jako rána kladivem. Jmenovat se tak, tak si hodím mašli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho jsem neznal, ale kruty jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

To se divím. Slyšet na stadionu hlastale jak oznamuje tohohle soudce, to je jako kopanec do hlavy. Toho si nejde nevšimnout .

Reagovat
salami

Vidlák byl taky mistr v pískání na objednávku, pro mě je to jeden ze symbolů korupce v českym fotbale, má to holt blbý, fixlovat s takovym jmenem je na prd, když si ho každej zapamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to absolutne neni pravda. Mozna lidi,co si chodi sednout na fotbal,si chodi sednout i na hokej. Ale z kotle vim o par malo lidech,co chodi i na hokej. Nevim,jestli je znas osobne,ale lidi z kotle co chodi i na fotbal jsem napocital 6. Tam nebyl problem,ze se hrala druha liga. Ja zacal do kotle chodit, kdyz mi bylo 15 a opravdu nas tam bylo na kazdej zapas okolo padesati. Problem byl v tom,ze Klatovaci,Bakala a Pitralon se rozhadali. Kazdej mel svoji vlastni skupinu a kazdej chtel bejt lidr celyho kotle. Nakonec to doslo tak daleko,ze se tam pri zapase porvali, Klatovaci se na to vysrali a prestali jezdit. Casem, kdyz mi mladsi jsme se zacali dostavat do popredi i v tom kotli zacal Pitralon zase prskat a zase to hrozilo pruserem. Tenkrat se do toho vlozili zase Klatovaci, vsichni spolecne jsme poslali Pitralona do prdele a od ty doby to za neco stoji. Pitralon je v pozadi a vede to Fisa. Musim rict bohuzel, protoze kdyby nebylo toho, co se stalo Zitovi,tak to porad jeste vede on. S nim byla hrozna prdel, ten taky zacal chodit v dobe,kdy ja jsem zacinal. Nase prvni sezona byl postup do prvni ligy ze tretiho mista,ani nevim proc jsme postupovali,nekdo to asi odmitnul. Ale Zito i pres to,jak byl mladej,tak ho v kotli vsichni respektovali. Takovej prirozenej vudce. Potom,co umrel se tam zase zacala houstnout atmosfera,kdo to povede. Nakonec si to vzal Fisa a ten je vybornej

Neni to tak, ze lidi(z kotle) chodi na fotbal i na hokej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*kdyz my mladsi.

Boze,takova hrubka

Reagovat
Kepy_FCB

zase Fíša

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to vedl stále Pitralon to by byla ještě prdel, nedokázal bych si totiž představit takového výpitka v nějaké vůdčí fanouškovské pozici. Ale ať je asociál jaký chce, to co má on odježděné, to nemá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jel sem s nim teď do Gelsenkirchenu a v autobuse se zas pěkně předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite. Ja ho taky nemam rad. Vydelava na vyjezdech a dela podobny svinarny. Ale ten toho ma odjezdeno opravdu neuveritelne moc. Kdyz nam vypravel ty zazitky z vyjezdu jeste za komancu... To musela bejt neuveritelna prdel.

A on posledni dobou sel do sebe. Prestal tolik chlastat, zacal boxovat(nebo kick-box,ted nevim), hodne zhubnul. Ale jeho doba uz je pryc,jeste ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

tušim že říkal něco o thai-boxu

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za souhrn. Ty Klatováky jsem viděl, když jste hráli u nás s Besiktasem (fujtajksl a ještě jednou si odplivnu). Někteří vzbuzovali docela respekt, ale snad všechny jsem šacoval na NS. Kamarádi ze západních Čech myslím říkali, že občas dělají problémy v Klatovech.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim tak cestou do Schalke je vzali německý cajti za to že po cestě vyrabovali benzínku. Nevim jestli to je 100% pravda, ale pokud jo, tak obrázek o nich sem si udělal.

Reagovat
centos

O tom byl někde článek, že to nebyla vůbec pravda. Ale jako záminka na okamžitou otočku zpět do ČR to bylo dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se psalo na supporters.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

Klatovaci sami o sobe problemy nedelaji,ty se povazujou jenom za Ultras. Tam je problem, ze oni jsou docela blizko k Service Squad hooligans nebo jak si rikaji a ty delaji problemy. Kdyby jsme z kotle vykopali jeste tyhle lidi,tak bych uz byl naprosto spokojenej. Jenze to se asi jen tak nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, vystrnadit chuligány z kotle není zrovna lehký úkol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele můžu se tě jako zasvěcenějšího člověka zeptat jak to bylo stěma Klatovákama a benzinkou v Německu? Jestli sem slyšel pravou nebo upravenou verzi

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes,ale na netu Ti to psat nebudu,mam se rad

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, rozumim

Reagovat
smazaný uživatel

Nic hroznyho to ale nebylo. Potom zatkli Pitralona a vzali mu 820 ecek. Vsechno,co si na tom vyjezdu vydelal, mu skopcaci vzali jako zalohu Kdyz jsem to poprvy uslysel,tak jsem dostal zachvat smichu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, u toho Pitralona sem zrovna byl, Hodně nás ho tam muselo uklidňovat jak z toho byl na prášky a ještě celou cestu do Plzně s nim víceméně nebyla řeč. Ale ačkoliv ho moc dobře neznam tak v tomdle sem na jeho straně, ty skopčáci byly hrozný zm*di...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně strašná přezdívka - Pitralon . Mimochodem, nevím jestli si to Plzeňáci pamatují, ale Žito při Superpoháru na Letný kopal o poločase ty soutěžní penalty. Po tom co tam předvedl, jsem se docela divil, že tenhle člověk vedl kotel. Ale asi to tehdy bylo způsobeno sluníčkem a alkoholem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim,co tam predvedl, ale fotbalista to byl skvelej. Hral divizi, potom prestoupil do Rapidu (kraj), aby mel vic casu na Viktorku. Toho je hrozna skoda. Ja si pamatuju,ze po tom zapase v Brne ani nesel na pivo,aby stihnul vlak do Dobran,kde bydlel. Od ty doby ta skupina taky moc nechodi. Tech bylo tak dvacet,ale fakt fanatici. Nedelali bordel,ale celej zapas zpivali. Oni se taky mezi sebou pak rozhadali. Jeden z nich byl tou dobou v Americe,kdyz se vratil tak se zacali navzajem obvinovat,ze tam s nim mel nekdo jit atd. Nakonec z nich chodi tri lidi,kazdej si stoupne na opacnou stranu kotle...

Btw. jeho rodicum se nedavno narodil syn, Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to takhle...Žito proměnil poslední penaltu a viktoriáni tak vyhráli minisouboj se sparťany. Začal se radovat jako blázen a chtěl dělat akrobatické kousky. Skočil parakotoul a dopadl přímo na hlavu (vypadalo to fakt hodně nebezpečně) a pak tam poletoval jak utrženej ze řetězu, až si z něj Martin Dejdar (moderátor soutěže) dělal srandu.

Reagovat
valloire

Já jsem nemluvil o kotli. Normální fanoušek přece nedělá rozdíl mezi fotbalem a hokejem.

Reagovat
centos

Takže normálnímu fanouškovi je jedno, jestli tentokrát půjde na fotbal nebo na hokej?

Reagovat
valloire

Takže tebe baví fotbal a hokej jde mimo nebo co? Divný v Čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom divného? Já mám také mnohem raději fotbal, než hokej. Hokejové Spartě latentně fandím, ale na hokej nechodím (parkrát jsem ale byl). Ono to nejde moc skloubit dohromady, aktivní podporu svého fotbalového klubu a zároveň hokejového klubu. Ať už kvůli času, jiným koníčkům, či financím.

Reagovat
valloire

Já stíhám tak půlku fotbalu a většinu hokeje. Podle času. Někdy Tv,hospoda. Jde to.

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi mě hokej nebaví. Max. ještě tak s kamarády v hospodě.

Reagovat
centos

Nejsem z Čech. Na šampionáty v hokeji se vždy rád mrknu, nepohrdnu ani teď playoff v hokeji. Jinak ale nefandím.

Reagovat
centos

Ale možná to mám zkreslené, bo Baník nemá hokejový klub.

Reagovat
valloire

Co Vítkovice? Taky z Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovice a Baník nejsou moc dobří kamarádi.

Reagovat
centos

To už je otázka. Plzeň v hokeji a fotbale není klubově spojená, že? Jsou to jen reprezentanti města. To by bylo teoreticky podobné (když odhlídnu od toho, že Baník hrával proti Vítkovicím v lize, předtím než tak neslavně dopadly). Samozřejmě se najdou lidi, kteří nejsou moc fanoušci klubu, ale sportu, a jdou se mrknout na toho, kdo je na tom momentálně lépe. Jinak jsou ale aktivní fanouškovské skupiny Baníku i Vítkovic striktně oddělené, přičemž baníkovců je mnohem více.

Reagovat
frankiefcb

Já chodím aktivně na fotbal, ale poslední dobou mě znovu chytnul hokej a chodím i na něj. Tuto sezónu jsem byl na 8 zápasech hokeje. Jsou to dva odlišné sporty a ve florbale taky fandím Vítkovicím a toto hraní na rádoby striktní chuliganství neuznávám a neberu.

Reagovat
centos

Však jo, to je hodně individuální.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co by mě zajímalo...kolik baníkovců je z moravské části Ostravy, fandí tedy Baníku a řekněme důrazněji jej propagují jako slezský klub. Znáš takové, nebo nemáš ponětí, kolik jich může být?

Reagovat
centos

Třeba já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsme nemuseli chodit tak daleko. Jinak, já myslel, že jsi Slezan.

Reagovat
centos

Napůl :) Jinak žádné rozlišování, kdo je z moravské a slezské části Ostravy, neprobíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli byste sami proti sobě, kdybyste si takhle uzavírali zdroje fanoušků. Jo a co jsou zač Ultras Slušovice? Někdo mi myslím říkal, že jsou proti rasismu (od určitých lidí by dostali nálepku "levičáci"). Je na tom něco pravdy, nebo mám špatné informace?

Reagovat
centos

To nevím. Myslím ale, že nejde o moc lidí. Ani bych se nedivil, kdyby to byl jedináček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Nicméně má dobrou vlajku.

Reagovat
smazaný uživatel

jedináček nejspíš ne. A ta vlajka je k vidění na více sportovních akcích (DC, Rally barum Zlín, EURO 21 v Dánsku atd...)

Reagovat
smazaný uživatel

A myslím, že byla na Mighty Sounds. Ale nevím to vůbec jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole teď jsi je urazil jako prase, prý levičáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi to špatně pochopil. Já je neoznačil za levičáky. Jen jsem řekl, že někteří lidé by jim třeba takovou nálepku dali.

Reagovat
frankiefcb

Já jsem ze Slezska, bo jsem z Poruby. ale jinak největší čvrť Ostrava - Jih je Morava a z té pochází mnoho fanoušků .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je vlastně normální fanoušek?

Reagovat
valloire

Normální fanoušek nemusí chodit do kotle. To je spíš pro ty mladší. My,když byli mladší,chodili jsme na hokej i na fotbal,někdy na házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, přesně tak mi to popisuje můj táta.

Reagovat
valloire

Tak já ve věku tvýho táty asi určitě budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný. Tátovi je 51 - trefil ses? :P

Reagovat
valloire

Mně je míň,ale ne o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš to není Milan nebo Barcelona, tam jede každý koště ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

V dresu Tygerce, nebo Bohemky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ty to taky zkus ještě jednou

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepil jsi ?

Reagovat
centos

Ne, jen poslední dva asi nepochopili pointu obrázku :) Přes ten pruh to jde blbě vidět, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už to vidim, to je pak jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už se docela těším, až vypadne Pilař do Německa. Fotbalista výborný, ale ty jeho simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že rozhodčí nastavil 1 min (což v Čechách neni vůbec divná věc) a hned to měla Viktorka podle některejch intelektuálů zaplacený...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nechci rýpat, ale pořád všichni brbláte na Lafatu, jak to dává akorát z malýho vápna, což by dal každý a pak si tu půlka týmů stěžuje, že sice mají tlak, ale nedávají góly. Přitom to je tak jednoduchý přeci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Kdyby to bylo tak jednoduché tak válím v GL taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítl bys nabídku hrát za Prostějov ?

Reagovat
smazaný uživatel

S radostí bych si s ňou vytřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bych zase vytřel jim

Reagovat
salami

mimochodem ten gol, co dal ted Slovácku, byl fakt deobrej

Reagovat
centos

http://www.ceskatelevize.cz/ct4/fotbal/170756-nove-bazaly-by-mohly-stat-do-ctyr-let/

Škoda že tam chybí to nejdůležitější, a to je financování.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport.cz/fotbal/gambrinus-liga/clanek/423390-v-baniku-budu-kopat-za-vsech-okolnosti-rika-sverkos.html#rss

"Aby ale nebylo pozdě.

Přesně to mě napadlo, když jsem na internetu sledoval ligový zápas Baníku v Uherském Hradišti proti Slovácku. Kluci byli jasně lepší, měli pět gólových šancí, ale místo aby vedli 3:0, tak ve druhém poločase dostali gól z teprve druhé střely Slovácka. Více přesných jich v zápase ani nemělo. Uvědomil jsem si, že čas už hraje proti nám. Pořád říkáme, že už musíme zabrat, ale zápasů rychle ubývá. A ještě jedno chci říct.

Povídejte.

Jak už jsem se zmínil, zápas v Uherském Hradišti jsem sledoval na internetu. Jenomže v poločase mi spadl a já musel druhý sledovat akorát prostřednictvím písmenek na onlajnu, obraz a zvuk jsem neměl. Tak jsem na vlastní kůži zjistil, jací chudáci jsou fotbaloví fanoušci v Česku. Odkázáni na jedinou adresu na internetu. Když tam přenos klekne, svůj zamilovaný klub hrát nevidí."

Nebylo by opravdu od věci, kdyby bylo víc webů, které by dávali on lajn přenos live

Reagovat
centos

Hodně špatný den měl v pondělí pětadvacetiletý muž z Ostravy. Po rozchodu s přítelkyní si šel s kamarády zvednout náladu na fotbal. Tam si dal několik piv, a když Baník prohrál, vztek už neudržel. Hlavou začal bít do stojícího vozu. Netušil, že to je speciální vozidlo městské policie a uvnitř sedí strážníci.

Najednou se ozvaly silné rány, až to autem zacloumalo. "I strážníci byli pořádně zaskočeni. Vyskočili z vozu a viděli, jak muž bije hlavou o auto. I on ale byl s kamarády pořádně překvapený, když se strážníci objevili," popsala mluvčí ostravské městské policie Vladimíra Zychová.

Na boku automobilu zůstaly v karoserii tři prohlubně. Kupodivu hlava podnapilého nešťastníka vydržela nárazy bez viditelné újmy, byť podle svědků se před každým úderem rozběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

To je jak v drž hubu.Už vté hlavě není asi co posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej film

Kdyz tak tady je odkaz na nej. Je na Youtube celej v cestine.

http://www.youtube.com/watch?v=xl6Ugnm3EHg

Reagovat
AjaxFans

Vďak

Reagovat
smazaný uživatel

Neni za co

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si máte dávat do držky, a ne se tu bratříčkovat .

Reagovat
AjaxFans

Na to ještě přijde

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele