Gambrinus liga - souhrn 22. kola

04.04.2009, 19:02, aktualizováno 06.04.2009, 19:10
Komentáře a souhrny
Slavia prohrála v Olomouci, příliš litovat ale nemusí, jelikož Sparta v pondělní dohrávce doma pouze remizovala s Libercem. Baník doma dostal lekci od Plzně, Jablonec si naopak poradil s Českými Budějovicemi. Po remíze s Teplicemi je na tom špatně Zlín, z týmů ze spodku tabulky si přilepšilo Kladno a Bohemians...

Tescoma Zlín - FK Teplice 1:1

04.04.2009 17:00

Góly: 45. Ondřej Čelůstka - 89. Jakub Mareš

Zlín odehrál s Teplicemi podprůměrný zápas, který nabídl branky na konci obou poločasů. Po každé do stejné branky, a tak se body, pro Zlín smolně, dělí.

Jak už to tak bývá, na Letné se pěkný fotbal nehrál. Nepřesnost střídala nepřesnost a kloudná akce nepřicházela. Až po dlouhých sedmadvaceti minutách se ke střele po ose Trubila - Šmahaj zakončoval Bača jen těsně mimo tři tyče. Severočeši zůstávali za očekáváním a nejzajímavější byla nedůrazná střela Stožického. Když Mahmutovič nedokázal potrestat chybu Dostálka, přišel gól od domácích. Rýdel na jaře přesvědčil o svém umu při přímých kopech a po další takové se zahrával v posledních vteřinách poločasu roh. Na něj si naběhl Čelůstka a otevřel skóre.

I když konec první půle sliboval mnohé, druhý se opět vrátil do nudné kopané. Zajímavé věci se začaly dít až v poslední dvacetiminutovce. Nejprve mohl srovnat krok Klein, jenž po Verbířově standardce hlavičkou tečoval balón, proti kterému se vyznamenal Baránek. Na druhé straně pálil po odraženém rohu zpoza vápna Vyskočil, bohužel pro domácí jen do brankáře. Velkou smůlu si vybral Dostálek, když nedosáhl na centr Žůrka a na zemi zblokoval gólovou střelu Musila. Když za teplické nedokázal z dobré pozice vstřelit gól Rosa, zdálo se, že body zůstanou na Moravě. Jenže minutu před koncem si na rohový kop vyskočil Mareš a sebral domácím radost.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:4

04.04.2009 17:00

Góly: 46. Róbert Zeher - 17. Daniel Kolář, 56. Pavel Horváth (pen.), 69. Tomáš Hájovský, 73. Daniel Kolář

Tak tohle čekal asi málokdo. Plzeň se konečně rozstřílela, a to hned na horké půdě ostravského Baníku. Ten tak nezaútočí na pohárové příčky a evropský sen se začíná pomalu vzdalovat.

Ani jeden tým si zpočátku s míčem moc netykal, postupem času se ale fanoušci fotbalu přeci jen dočkali, a to zejména ti ze západu Čech. Hned z první nebezpečné šance přišel gól, když Limberský chytře uvolnil Koláře, který krásnou střelou poslal hosty do vedení. První poločas toho mnoho, co se týče gólových příležitostí, opravdu nenabídl. Za domácí byl blízko ke skórování Rajtoral, s jehož dalekonosnou střelou by měl Daněk velké problémy, kdyby nemířila pár decimetrů vedle. Před koncem poločasu naopak mohl zvýšit vedení Krbeček, ale hlavičkoval nad branku.

A tak přišlo blesku rychlé vyrovnání Zehera. Ten strávil na hřišti pár vteřin, když ho Rajtoral našel svým centrem a domácí útočník prostřelil brankáře. Jenže netrvalo dlouho a Tchuř stáhl za dres Petrželu ve vápně. K penaltě se postavil samozřejmě Pavel Horváth a vrátil Plzni vedení. Velký hněv se pak snese na hlavu Zehera, který po dobré práci Střihavky mohl do zpola odkryté branky opět vyrovnat.

Branku ovšem minul a přišel tak dvojnásobný trest z druhé strany republiky. Hájovský si naskočil na přímý kop Horvátha a hlavičkou posunul ještě blíže ke třem bodům hosty. Po třech minutách utekl Varadi, centrem našel Koláře, jehož jen na oko bránil Pavlík a hlavičkou posunul zápas do exhibičního výsledku. Debakl tak vyrovnali alespoň fanoušci, kteří do poslední minuty své hráče plně podporovali.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dynamo České Budějovice 2:0

05.04.2009 15:00

Góly: 27. Petr Pavlík, 82. Pavel Černý

Domácí se v kvalitním ligovém utkání dokázali dvakrát probít přes tuhou a donedávna neprostupnou tvrz Budějovic. Díky úspěšným střelcům Pavlíkovi a Černému se tak minimálně na pár hodin posunuli až na 3. místo tabulky.

První poločas nabídl velice pohlednou podívanou. Ti, kdo očekávali neustálé dobíjení hostující tvrze, se sice nezmýlili, ovšem domácím to šlo o poznání lehčeji, než např. v nedávné minulosti pražské Spartě. Jablonečtí těžili ze skvělého pohybu středové řady, ve které navíc vynikal především mladý Bosňan Haurdič či Valenta dobrými individuálními průniky, se kterými si jindy neprostupná obrana kouče hostů Tobiáše nevěděla rady. Především první půlhodinka zápasu se nesla ve velkém tempu, které jakoby ani nepatřilo do současného repertoáru přítomných týmů.

První velkou šanci viděli diváci v Chance aréně v šesté minutě, když Hlouškův centr proskotačil pokutovým územím, v němž se po něm natahovala hned dvojice jeho spoluhráčů, ovšem ani jednomu se nepodařilo míč dostihnout. Hned v zápětí udělal Klapka z bránícího hráče statického panáka a následnou střelou orazítkoval záda hostujícího Leštiny, od kterého zamířil míč do zámezí. Po pár vteřinách se ujal exekuce rohového kopu, jak jinak, Hloušek, jeho centr našel hlavu Štěpána Kučery, který notně protáhl jeho jmenovce a zároveň brankáře Dynama, Pavla Kučeru. Poté se jablonečtí dostávali postupně do mírného tlaku, který však dlouhou dobu nebyli schopni využít pro nějakou vážnější situaci. Jejich záložní řada, skvěle doplňovaná obránci, si sice dokázala dělat ve středu pole v podstatě, co chtěla, ovšem s větší blízkostí vápna hostů se zvětšovala také početnost bránících hráčů a domácí kombinace tak většinou končily na budějovických kopačkách.

Po necelé půlhodince hry však přišel zlomový moment. Hloušek se totiž opět postavil k rozehrávce standardní situace, po níž míč přeletěl všechna vyskočivší těla a orazítkoval tyčku, následně se před opuštěnou svatyní objevil nikým nehlídaný Pavlík a pohodlným zakončením otevřel skóre - 1:0.

Tempo hry po úvodním gólu lehce povadlo, ovšem ani v tuto chvíli si diváci na nudu rozhodně stěžovat nemohli. Svěřenci trenéra Komňackého se totiž stále drali do útoku, navíc i aktivita hostů postupně nabírala na obrátkách, ovšem nevedla k ničemu jinému, než k velkému závaru ve 33.minutě, kdy Sedláček a po něm ještě Stráský dvakrát v rychlém sledu jedovatě vystřelil, avšak jejich projektily zasáhly v obou případech pouze obětavě padající Severočechy.

V začátku druhého poločasu byl k vidění mírný tlak domácích, kteří se pokoušeli ještě navýšit své vedení z prvního poločasu. Po sedmi minutách hry si stejně jako v prvním poločase udělal tentokrát Hloušek z bránícího hráče "dobrý den", rychle se kolem něj obtočil, vyslal prudký centr, který ale Hamoun jen lehce líznul a z nadějné situace tak nakonec nic nebylo.

V následujících minutách naopak převzaly otěže zápasu hostující, kteří se nechtěli spokojit s nepříznivým výsledkem. Jejich snažení vyústilo v 59. minutě v sérii centrů, které sice před brankářem domácích Zichem pořádně zatopily, ovšem k bezprostřednímu ohrožení branky nevedly. Co ale mělo velký ohlas, byla Benátova skákavá střela z prostoru před pokutovým územím, která rozezvučela tyčku domácí svatyně.

Také v následujících minutách byly aktivnější hosté, kteří ale dopláceli na časté chyby v rozehrávce a zbytečné ztráty balónů. Severočeši se začali v tuto dobu zatahovat do defenzivy, když tu se vzal, kde se vzal Hamouz, vyslal z levé strany povedený centr, který jeden z jeho spoluhráčů chtěl hned "z první" vystřelit, což se mu ke štěstí jeho spoluhráče Černého nepovedlo, neboť ten se následně k míči dostal a z pár metrů nedal prudkou střelou brankáři Kučerovi šanci.

Více informací k zápasu

SK Kladno - 1. FC Brno 1:0

05.04.2009 17:00

Góly: 49. Pavel Drsek

Kladno pokračuje v dobrých jarních výsledcích a poradilo si doma i s Brnem. Jediný gól dal Pavel Drsek.

Kladno začalo hned od úvodních minut hrát aktivně a taky si vytvořilo první brankovou příležitost. Tou byla situace, kdy se balon dostal až k Zoubelemu, kterého ovšem stačil pokrýt Lejsal, jenž včas vyběhl. Brno reagovalo nepovedenou ranou Kalivody, ovšem o to povedenější dorážkou Doška, jehož střela z otočky šla těsně vedle. Kladnu mohl vedení darovat brněnský stoper Živný, po jehož kiksu se ke střele dostal Szabo. Ten ovšem trefil pouze zmíněného Živného. Brno odpovědělo čistou gólovkou Marečka, který ale nepochopitelně přestřelil.

Ve 49. minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Domácí vhazovali aut, jenž hlavou prodloužil na Drska Šilhan a obránce domácích se nemýlil - 1:0. Kladenští byli i nadále aktivní a na Drskův gól mohl navázat Bartoš, ten ovšem hlavou trefil pouze Lejsala a jelikož už další šance nepřišly, zápas skončil výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov 0:0

05.04.2009 17:00

Góly: -

Žižkov dokázal zejména ve druhém poločase úpornou obranou vyválčit bod na půdě Boleslavi, která tak opět nedokázala na jaře doma zvítězit. Trenérská židle pod trenérem Hapalem se tak po dnešku houpe.

Hosté si hned od úvodních minut museli poradit s absencí jejich klíčového hráče a zároveň velkého baviče Petra Švancary, který musel zůstat pouze na tribuně kvůli "vlastnictví" čtyř žlutých karet, které mu na dnešní zápas vystavily stopku. Kdo tak očekával, že to budou především domácí, kteří budou bušit do obrany posledního celku ligy, měl pravdu jenom napůl. Svěřenci trenéra Hapala totiž dokázali v prvním poločase mít míč častěji na svých kopačkách, byli to také oni, kdo byl přeci jen o chloupek aktivnější, ovšem jejich snažení často ztroskotávalo na nepřesných kombinacích či nepochopení spoluhráčů.

Byli to tedy nakonec paradoxně Pražané, kteří se jako první dostali k vážnějšímu ohrožení branky. V 7. minutě se totiž štírek Naumov protlačil k pěkné střele, která donutila Millera jako prvního z brankářů zasáhnout. Hned v zápětí mohli domácí doplatit na aktivitu Makedonce podruhé a to v momentě, když si Rolko neporozuměl se svým brankářem a tak dlouho si dávali přednost, až se již zmíněný hostující útočník málem protlačil k míči.

A ještě do třetice Naumov, ten se totiž mohl řítit úplně sám na bránu, na hony vzdálený od obránců soupeře, jenže do úprku ho nepustil absolutně mylně odpískaný ofsajd, neboť ve chvíli přihrávky vybíhal útočník s číslem 17 z vlastní poloviny a o postavení mimo hru se tedy v žádném případě nemohlo jednat.

Ani to však Viktoriánům nemuselo příliš vadit. Přestože neměli tak často míč na svých kopačkách, dokázali využít krátkých okamžiků jeho přítomnosti a pronikali defenzívou Středočechů jako nůž máslem. Největší příležitost prvního poločasu spálil v minutě šestnácté Straka, který nedokázal využít krásného centru Vaculíka a následného zaváhání brankáře Millera, který jen na prázdno máchnul ve vzduchu rukama a dovolil míči projít až ke zmíněnému hráči hostů, jehož hlavička ale trestuhodně minula bránu.

Následovala pasáž, ve které byli až do konce půle aktivnější domácí, kteří si na rozdíl od prvních mnut dokázali vytvořit několik slibných příležitostí. Za zmínku určitě stojí Poláčkova chytrá přihrávka na opuštěného Pecku, který sám před Bartalským dokázal vystřelit, avšak branku svým projektilem těsně minul. V samotném závěru poločasu poté Hrdlička ze "standardky" pěkně kroutil míč do brány, což se mu ale nakonec o pár decimetrů nepovedlo.

Do druhého poločase vlétli domácí jako uragán. Do dvou velmi dobrých příležitostí se dostal Papadopulos, který v obou případech velice nebezpečně hlavičkoval, ovšem vždy pouze do míst, kde byl připravený brankář Žižkova. Následovaly předlouhé minuty, ve kterých se Středočeši snažili dobýt branku hostů, ovšem dopláceli na základní chyby v rozehrávce. Přihrát si víc jak třikrát? Pro partu kolem trenéra Hapala to byl neřešitelný úkol. Když už se jim to náhodou povedlo, většinou následoval prachbídný centr, se kterým si dokázala kvalitně fungující a především velmi početná obrana poradit.

Přestože se po celých druhých pětačtyřicet minut hrálo v podstatě pouze na polovině Viktorie, domácí hráči toho nedokázali využít. Jejich nemohoucnost dokumentuje jedna z jejich posledních šancí v závěru utkání, když se jako poslední mohykán vydal do úprku obrovitý Rolko, prošel snad přes tři hráče, vyslal dobrou přihrávku na levé křídlo, odkud ovšem jeho spoluhráč odevzdal prachbídným centrem míč do rukou Bartalského.

A co se dělo mezi tím? Viktoria snížila svou útočnou aktivitu na minimum a po vzoru Budějovic se snažila v deseti lidech bránit, což se jí nakonec povedlo. Jedinou vážnější příležitostí ke skórování tak byla hlavička Straky, kterou musel brankář Miller se vší námahou vytěsnit nad.

Boleslav tak opět nedokázala doma zvítězit, bodově se na ní dotáhl štírek z Jablonce a vše nasvědčuje tomu, že marnost v útočné pasáži byla možná osudovou ranou pro trenéra Hapala, kterému se stále nedaří vrátit Středočechům jejich podzimní formu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - 1. FK Příbram 1:0

05.04.2009 17:00

Góly: 60. Jan Vošahlík

Střížkovská Bohemka si doma poradila s týmem Příbrami a připisuje si tři body za výhru 1:0.

Do první šance se díky ponechané výhodě dostali domácí. Novotný dostal míč doleva, přemístil se na střed hřiště a z dálky pěkně vystřelil. Trefil ovšem pouze brankáře Hrušku. Hosté z Příbrami také zahrozili, ale Oliveirova hlavička šla mimo. Po půlhodině hry hosté promeškali velikou příležitost jít do vedení. Oliveira odcentroval na Fantiše a jeho hlavičku mířící pod břevno skvěle vytáhl Beláň. K poslední nebezpečné příležitosti se v první půli dostali domácí, a to když Zoubek pálil z volného kopu vedle.

V 50. minutě opět zahrozil příbramský talent Fantiš. Ten z dvaceti metrů vystřelil a míč mířící do brány musel Beláň vytáhnout na roh. Do vedení šli po neproměněné příležitosti Příbrami domácí. Vošahlík dostal míč mezi dva obránce a levačkou se trefil pěkně k tyči - 1:0. Vedení mohl pojistit Marek Kincl, ale jeho dobrou hlavičku pohotově vyrazil Hruška.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:0

05.04.2009 20:00

Góly: 64. David Kobylík

Vedoucí Slavia nezvládla utkání na Andrově stadiunu v Olomouci, domácí Sigma si po trefě Davida Kobylíka připsala cenné vítězství 1:0.

První příležitost měli po čtvrthodině hry sešívaní, když Janda obešel Heidenreicha a přes Bestu doputoval míč až k Marku Jarolímovi. Ten vystřelil a jeho rána šla jen těsně vedle tyče olomoucké svatyně. Po třiceti minutách zahrozila i domácí Olomouc. Petr odcentroval na Ordoše a ten hlavou o kus minul branku. Ordoš mohl dát branku ještě v závěru půle, ale jeho přesnou střelu bravurně vykryl Vaniak.

Hned na začátku druhého dějství se v dobré pozici ocitl Janda, ale místo střely nahrával a celou akci pokazil. Další střeleckou příležitost měl po nahrávce Šventa Besta, ale trefil jen dopře postaveného Drobisze. V 64. minutě padla jedinná branka tohoto duelu a vstřelil ji domácí David Kobylík. Rossi vyslal centr přesně na Kobylíkovu hlavu a olomoucký hráč překonal Vaniaka a určil tak pozdější výsledek utkání. Osm minut před koncem mohl vyrovnat Fořt, ale bránu netrefil a Slavia tak v Olomouci nechala všechny body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:1

06.04.2009 17:15

Góly: 74. Juraj Kucka - 70. Andrej Kerić

Díky včerejšímu zaváhání Slavie měla dnes možnost Sparta ukrojit něco málo z jejího velkého náskoku. Jenže v těžkém zápase se Slovanem Liberec byla nakonec ráda i za remízu, jelikož po gólu Andreje Keriče prohrávala dvacet minut před koncem 0:1. Vyrovnávacím gólem se nakonec blýsknul záložník Juraj Kucka.

Hostující Liberec v prvním poločase nepůsobil příliš nebezpečně. Až na pár výjimek toho moc nepředvedl. Jednu z mála nevýrazných příležitostí hostů měl už v osmé minutě útočník Jan Blažek, po centru do pokutového území hlavičkoval ovšem vedle. První skutečná gólovka přišla až v 23. minutě. Kucka našel Kladrubského, po jehož centru do šestnáctky zakončoval domácí střelec Bony Wilfried. Jenže jeho střela letěla mimo a Zlámala neohrozila.

Přesnost scházela také následné dělovce Juraje Kucky z velké vzdálenosti. Také do třetice Sparta mířila mimo a nebyla tak schopná poslat konečně míč do sítě Slovanu. Tentokrát se pokoušel o zakončení Jan Holenda. Letenští měli v některých momentech hry očitou převahu, do přestávky už ale nedokázali gól vstřelit, podobně jako jejich soupeř.

Sparťané se snažili být aktivní také na začátku druhé půle, ale jediná střela Kladrubského opět postrádala přesnost. Hosté zahrozili nebezpečně v 55. minutě a z ničeho nic se málem dostali do vedení. Bořek Dočkal vyslal do šance kanonýra Andreje Keriče, jenž měl na kopačkách svůj dvanáctý gól letošní sezóny. Domácí fotbalisty ale zachránil včasným vyběhnutím gólman Jaromír Blažek.

Chorvatský útočník se přesně o patnáct minut později přeci jen prosadil a způsobil tím domácím fandům nemilé překvapení. Při Vulinově centru z levého křídla se bleskově odpoutal od Řepky s Hubníkem a hlavou překonal Blažka. Vedení ale Severočechům příliš dlouho nevydrželo, konkrétně pouhé čtyři minuty. Poté z hranice pokutového území napřáhl Juraj Kucka a s pomocí teče Košťála dokázal rozvlnit síť. Bylo jasné, že se sparťané s nerozhodným stavem nespokojí a budou se snažit jít do vedení. Na druhý gól se už ale nezmohli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha22155244:1550
2.Sparta Praha22116535:1939
3.Slovan Liberec22107530:2337
4.FK Mladá Boleslav22107529:2437
5.FK Jablonec22114725:2437
6.Baník Ostrava22104833:2534
7.FK Teplice2296725:1633
8.Sigma Olomouc2296727:2933
9.Viktoria Plzeň2269730:2927
10.1. FC Brno2276924:2527
11.Bohemians Praha22741125:3225
12.České Budějovice22413518:2725
13.1. FK Příbram22651121:2923
14.SK Kladno22651115:3123
15.Viktoria Žižkov22361318:3015
16.Tescoma Zlín22271313:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (425)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dolar,gratulujem...

Reagovat
$dolar$

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Baník...

Reagovat
$dolar$

Mne nevadi, akorat se mi strasne libily ty namysleny kecy Spanhela pred zapasem, ze prej darda a ze si zvednou na nas sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlene? To ani ne, spiš tě chtěl trumfnout.

Reagovat
$dolar$

Podarilo se mu to naramne

Reagovat
smazaný uživatel

Po kolika zapasech jste vyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechaj sa vyprovokovať...

Reagovat
$dolar$

Ja jsem vklidu Muzu se jen smat

Reagovat
smazaný uživatel

Na moraváky se vám celkem daří no

Reagovat
$dolar$

To je pravda, ale nadruhou stranu se nam na Banik nikdy nedarilo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je zas 8 let neporazíte asi

Reagovat
stas87

nebol si nahodou v stredu v prahe? na zaciatku prenosu bol zaber na slovakov a velka vlajka s napisom NITRA aj vam balhozelam vcera ste mi dost pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA,SIGMA!!!!

Reagovat
PJ

Super Viktorka

Reagovat
$dolar$

Cekal jsi to?

Reagovat
PJ

No jistě, to bylo jasný... v tiplize mam 2:0

Reagovat
$dolar$

Jedes na Spartu? Na recepci mame listek zdarma

PS: nepises na forum Viktorky pod nickem spartan?

Reagovat
PJ

Nejedu a nepisu

Reagovat
$dolar$

Jak jsem predpokladal, tak spatne na tom nejsme abychom neporazili Banik Navic sjme dneska predvedli opravdu dobry vykon a po dlouhe dobe jsem spokojen

Reagovat
stas87

tak ako zahral hajovsky?ked si ho tak zatracoval...

Reagovat
$dolar$

Ja ho nezatracoval ! Hraje velmi dobre, mozna si me s nekym pletes, ale od doby co hraje v zakladu tak na to vzadu klape

Reagovat
stas87

myslim ze to ty si ho kritizoval ake je to kopyto zo sokolov ak nie tak sa ospravedlnuejm a gratulujem ze zrovna na baniku a 4 kusy

Reagovat
$dolar$

To jo , ale nemyslel jsem Hajovskyho, ale Jiracka Tomas je opravdu dobry a vela me prekvapil

Reagovat
stas87

jj jiracek nie hajovsky sry dal si 2?

Reagovat
$dolar$

To vis ze jo Za malo, ale preci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž

Reagovat
$dolar$

Mam to na bwinu, nevis jak se da preposlat tiket? Muzu ho zkopirovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nejsem tam reglej, ja použímám I-konto.

Reagovat
$dolar$

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň (1 X 2) Viktoria Plzeň ? 100.00 4.70

Reagovat
smazaný uživatel

Za kilo si vsadil jako?

Reagovat
$dolar$

Jj , pisu ze za malo, nechtel jsem to zakriknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no tie teplice asi boly drahe ze jo ak si pamatam tak si tam mal 02 za dva a pol ja som nic nepodal a som spokojny zajtra dam na zinet a jablonec snad prekonaju ten beton

Reagovat
$dolar$

Jj tenkrat v Teplicich jsem prisel o dost Ale tak zivot jde dal, turnaj v Miami vychazi naramne a dnesek je neuveritelnej Skoda Tottenhamu, kdyby udrzeli alepson remizu tak mam 7 tis. z 500 Kc

Reagovat
stas87

hm tak to je velky pech no mas novaka alebo andyho?ja bych dal na novaka

Reagovat
$dolar$

Tady z cireho fandovstvi Andyho ( ale dal bych ho i kdybych mu nefandil )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ukaž tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to od vás jenom průměrný výkon, kralovala defenzíva Baníku, nikdo jiný.

Reagovat
$dolar$

Na to ti reknu tohle - do tohohle kola jsme vsechny zapasy odehrali tim stylem, ze jsme soupere tlacili, a vytvorili si miliony sanci, nedali. Dneska to mozna nebyla takova krasa, ale bylo to ucinne Budu rad kdyz budeme hrat takhle kazdy zapas.

PS: Opravdu nevim jestli budu moci po te dnesni dardy od vas usnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Baníčku

Reagovat
smazaný uživatel

taková ostuda

Reagovat
božský John

Tak se nám to vyvíjí pěkně..minimálnhě 5. místo snad..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možný ten Zlín!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda stracime body stupidnima chybama jednotlivcu.Nechapu proc Malcharek kopl mic na rozhodujici roh z maleho vapna kdyz si pro balon bezel baranek a skocil by po nem jak kdyby 2dny nejedl.Opravdu stupidida.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Petera rozprodá i ty zbytky schopných hráčů a bude po prdeli. To nebyl Baník, ale nějací břídilové z okresního přeboru.

Normální ostuda, Plzeňští se museli až divit, jak jednoduše se ke všemu dostali, bránění Baníku, to nemá s fotbalem nic společného a Svěrky už tady není, abychom si mohli dovolit komfort v podobě čtyř inkasovaných gólů jako na podzim proti Bohemians. Zdá se mi, že někteří borci mají defenzivní povinnosti u prdele a to je v kombinaci našim KOPYTRIEM v obraně fakt smrtící kombinace, se ani nedivím Zawadovi, že byl dnes na prášky a zapadl do té tragédie. Alespoň Rajty potěšil, hrál jako za starých dobrých časů, ale to je jedno, v létě mu stejně beztak dáme sbohem….

Byla to blamáž, víc netřeba k tomu dodávat, snad jen u Zehera se pozastavím: Nádherným způsobem vyrovná, úplně neskutečnou střelou z voleje a pak v klíčovém momentu za stavu 1:2 nedá tisíciprocentní šanci a celkově zase kazí vše, na co sáhne. Kdo se má v něm vyznat? Je to asi hráč jen do cirkusu…

My chceme Baník…

Reagovat
$dolar$

Vidim ze vase sebevedomi se zvedlo do neskonalych vysin

Reagovat
smazaný uživatel

Po jake šnuře jste vyhrali?

Reagovat
$dolar$

Na jare prvne, podzim jsme koncili vyhrou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už chápu Tvé orgasmy.

Reagovat
$dolar$

Jake orgasmy?

Reagovat
smazaný uživatel

$dolar$04.04.2009 19:11

Vidim ze vase sebevedomi se zvedlo do neskonalych vysin

Jak jsem predpokladal, tak spatne na tom nejsme abychom neporazili Banik Navic sjme dneska predvedli opravdu dobry vykon a po dlouhe dobe jsem spokojen

Reagovat
$dolar$

No tak jsem spokojen ze jsme po dlouhe dobe vyhrali a hrali dobre, to jako kdyz ma nekdo radost, tak ma hned orgasmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou je radost zpusobena orgasmem

Reagovat
$dolar$

Tak to mam dneska jeden orgasmus za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo Zlatana - dá neskutečné a taky zahodí neskutečné. A mimochodem, kdysi mu jeho nynější agent řekl, že patří do cirkusu .

Reagovat
smazaný uživatel

Mino Raiola?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

A kterýmu cirkusu v GL fandíš vůbec Ty?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Brnu, ale ne tomu pod vedením pana Prose. Heinz, Došek, Pospěch, to tady vážně nepotřebujeme a nikdy se s tím neztotožníme. Je to tady trochu jako v Bilbau, chceme naši krev .

Reagovat
božský John

Aha aha,je mi to jasný..talenty na to máte,o tom žádná..:)

Reagovat
Tomanatura

Taky jsi četl ten rozhovor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A ten Rajtoral, to mu končí smlouva nebo jsi to napsal, jako že ho prodaj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice nakonec na konci vyrovnali ? To je špatné Škoda,počítal jsem už z vyhrou

Reagovat
božský John

Prosimtě dolare,když už jste nám pomohli tim že jste vyklepli Baník,tak ještě poražte v přespříštim kole spartu(u nich) a někde ke konci hrajete s boleslaví,tak tu prosim taky..moc nám tim pomůžete..dík:)

Reagovat
$dolar$

Radi to pro vas udelame Akorat musite vyhravat taky

Reagovat
božský John

vo tom nic,zejtra Budějky,potom v Brně,pak doma Slovan Koberec...

Reagovat
smazaný uživatel

9 pts = Willkommen Gablonzin Europe ! ! !

Reagovat
božský John

Naturlich

Reagovat
$dolar$

4-6 bodu uhrajete

Reagovat
Staenly10

Vždyť jsi řikal,že do poháru nechceš ne?

Reagovat
božský John

Počítám s tim že vyhrajem ligu

Reagovat
Staenly10

Aha,co máš z matiky?

Reagovat
božský John

Pche...na pololetí 4 ale teď mam průměr 3,0 Vim kam míříš

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Mám prumět 4,39

Reagovat
smazaný uživatel

* r

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

To je paradní nahodou.

Reagovat
Staenly10

Každý má holt jiné "měřítko" .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak matika mi bohatě stačí takhle.

Reagovat
Shevchenko

Jsme na tom podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny zapas.Konecne se plzenaci dockali.Dneska vyhrali naprosto zaslouzene,obrana Baniku byla nebyvale tragicka.Petrzela,Kolar ci Varadi se velmi jednoduse dostavali do vapna.Dalsi co nechapu byl zakrok Tchure na Petrzelu,kdyby ho nechal,tak s tim nemuze nic udelat.Banik si za celej zapas vypracoval jedinou sanci Zehera ( pokud nepocitam ten gol ) a s tim doma vyhravat nemuze.PLzen mela sanci podstatne vic...nejvetsi nepromenena byla asi ta lozenka LImberskyho kdyz prestrelil prazdnou branu....za stavu 4-1 to tam byl pruchodak skoda ze tam jeste neco nespadlo 1:6 by bylo hezci ale i tak jsem nadmiru spokojenej

Reagovat
centos

Helemese, skoro trojnásobná návštěva oproti minulému zápasu, kdo by to byl čekal. Atmosféra nic moc, ale aspoň se ostravské vandractvo předvedlo na Bazalech docela neobvyklým pískotem, poprvé navíc už v poločase. Baník není Sparta, aby se na naše hráče pískalo!

Nakonec se velký počet zvedl hned po třetím gólu; zbytek pokračoval průběžně. Další zápas s účastí tohoto diváckého póvlu: Baník - Sparta v další sezoně. Snad přijdou všichni

Reagovat
smazaný uživatel

na co si to tady hraješ? Fanoušek je od toho aby tupě podporoval póvl, co na to na hřišti evidentně hází bobek? To tvoje dělení fans na "opravdové" a na "vandráky" mně fakt baví..

Reagovat
centos

Dneska mi to fakt hnulo žlučí. Ano, na hřišti jim to nejde. Ale alespoň za první poločas - pískot proč? Snaha tam byla. Protože si lidi přišli někam zdarma a nedostali to, co chtěli vidět? To pro mě nejsou fanoušci. Proč to hráčům nadávkami ještě stěžovat, k čemu to je dobré? Nebo hromadným odchodem dvacet minut před koncem? Kotel se na konci zápasu otočí zády, ale během zápasu fandí. A tak to má být.

Reagovat
Bakary3

Já to taky nemam rád. Jo, pokud je tam úplnej nezájem, jasně, to je pískot na místě, ale když se snažej a nejde jim to, tak ne. Sami hráči věděj, že se jim nedaří, tak proč je ještě shazovat ?

Reagovat
centos

Navíc ti, co pískají či nadávají, jsou většinou ti samí, co se tam příště už neukážou a taky ti, co kromě těch nadávek hubu neotevřou. Byl bych mnohem raději, kdyby chodil menší počet, který by ale tímhle vandr syndromem netrpěl.

Reagovat
Bakary3

No zase někdy je to taky těžký, když třeba vidíš, jak někdo přihraje a řikáš si: jak může udělat něco takovýho, to bych udělal líp i já.. Ale taky to jsou lidi, což se o některých v hledišti skoro říct nedá..

Reagovat
centos

Tak jasně, sám si někdy říkám, co to probůh dělá, ale nebudu na něj hlasitě řvát, že je dement a ať střídá, ani na něj nebudu pískat..

Reagovat
Bakary3

Přesně, ty lidi se vůbec neuměj vžít do role toho hráče, jak se asi cejtí.. jo, od fandů hostů se to musí čekat, ale když vidí, že i "jeho" ho nemaj rádi, to je hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

já se zase dokážu vžít do role fanouška, který očekává, že hráči, kteří za to, že od mateřské školky jen kopou do balónu a berou za to 10 krát více než špičkový chirurg, si dokáží na 5 metrů přesně přihrát a nevypustí sprinty, není-li tomu tak, tak v tom případě si fanoušek najde lepší zábavu jak lépe zhodnotit svou stokorunu a nenechá se od těch, kterým to je jedno, nadávat do nějakých vandráků....

Reagovat
centos

Takže pro tebe je ten, kdo se kromě nadávek a pískotu nijak jinak na stadionu neprojevuje a kdo zmizí ze stadionu, jakmile se přestane dařit, fanoušek? Fandovství si tedy představuju jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych ti povděčen, kdybys mi přestal podsouvat tvé myšlenkové stereotypy...

Reagovat
centos

Já tohle téma začal a od začátku těmi vandráky myslím to, na co teď reaguješ. A fakt by mě zajímalo, jak někdo dojde k tomu, že takového diváka označí za fanouška.

Reagovat
centos

Ale jinak Rajtoral po té pauze klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se Kolář rozstřílel ,snad to plzni v příštích kolech pomůže

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Rajtorala.

Reagovat
smazaný uživatel

100:PRe moje uzdravenie...

Reagovat
Shevchenko

Nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až řekneš, že máš rád Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Neštvite ma,boli ma hrdlo a mám hroznú nádchu... a to som ešte kričal

Reagovat
smazaný uživatel

Však v 23-50 si zařvem všeci... i i i HALA MADRID ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Neskoro...

Reagovat
Shevchenko

Tak zápas se mi bude hodnotit těžko. První poločas Baník lepší, navíc měla být penalta, Plzeň žila z naší tragické obrany. Druhý poločas začal parádně, pak jakoby to všechno skončilo.

Jinak dneska Rajtoral. Ten si ty sparťanské béčka dával jako malé děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

podle výsledku to moc nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

ale zápas sem neviděl takže nemůžu říct

Reagovat
Shevchenko

Tak to bylo hlavně v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem dopředu hra špatná nebyla, bohužel doplácíme na špatné bránění a obránce. Plzeň hrála sympatický otevřený fotbal, škoda, že jsme v takových sračkách, normálně by nám to vyhovovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu to vyhovuje teď

Reagovat
centos

To sice nebyla, ale do šance se prostě nedostaneme. Strašně hodně balónů z pravé strany (většinou od Rajtorala nebo Střihavky) buď do vápna vůbec nedoletěly, nebo tam nikoho nenašly.

Reagovat
Shevchenko

Jinak od vedení dobrý krok. 13 tisíc, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal,že obrana je tragická..ta už byla v příbrami,pavlík,bolf.... ohledně zehera,na něj už muj názor znáte...a tak aspon fanoušci dostanou že fandili i když to byl debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci předbíhat, ale pro nejmonovaného přispěvatele posílám prvotní slova songu,co si spolu v létě zapějeme:

Železná Sparta, Sparta železná ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia by měla koupit nějakého pořádného útočníka....v česku jeden takový dostupný je...Mahmutovič....přece jenom, Šenky, Toleski na hostovní....Pekhart s Forřem tu jsem taky jen na hostovaní...prostě by ho měli koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský

Reagovat
vanGomm

Tak máme duben,celkem krásné počasí a Střížkov se stěhuje na Strahov.Co tak najednou?O půlky února hráli na Žižkově ve sračkách a nikomu to nevadilo.Kromě Slavie,která chtěla hrát se Střížkovem právě tam.Bylo to ale zamítnuto.Co v tom asi bylo?

Reagovat
centos

To mají nafurt?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci podporovali Baník až do konečného hvizdu? Možná tak fanoušci z kotle, ostatních tam do konce utkání moc nezůstalo...

Reagovat
centos

Co si budem povídat, kotel trpí měnící se zaplněností úplně stejně jako zbytek ochozů..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že když chceš odejít z kotle v průběhu zápasu, dostaneš jednu na cestu (navíc od lidí kterým vůbec nerozumíš)

Reagovat
centos

To jo. Včera to tak i prý (skoro) bylo.

Reagovat
božský John

Takhle kdyby ta liga skončila

Reagovat
$dolar$

Nn jeste o mistecko vejs Ja bych se tak smal , kdyby tymum jako Sparta , Banik , MB nebo Liberec sebral LM Jablonec

Reagovat
božský John

Pak by ses smál,kdybysme chytili nějakou Litvu a vypadli bysme s ní

Reagovat
$dolar$

Vzdyt je to jedno, stejne ty muzstva co jsem vyjmenoval v poharech sanci nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta na to něco uhrát v pohárech má..

Reagovat
$dolar$

Tomu ani snad sam nemuzes verit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne? Na jaře nám hra jde, v týmu jsou mladí perspektivní hráči a když se v létě koupí útočník, tak nevím proč by to nemělo vyjít, vlastně dva roky po sobě jsme měli dost špatný tým a přesto jsme odehráli v předkole vyrovnané výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnany jo ale jen protoze jste nahodaci a vzdy chytite slabonky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak jste na tom stejne jako Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to JABLONCI pral aby skoncili 2. aspon by jim tam sli nejaky penize a mohli by koupit nejakyho dobryho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

To přece nemůžeš myslet vážně.. Jablonec rozhodně nemá tak kvalitní kádr jakým disponuje Sparta..

Reagovat
smazaný uživatel

nema tak kvalitni kadr to je jasny proto jsi myslim ze tedka se jim dari ( nahoda ) mohli y toho vyuzit jit do ligy mistru ziskat prachy a nakoupit hrace aby mohli SPARTE kandidovat kazdej rok

Reagovat
smazaný uživatel

V čem by Spartě kandidovali, prosim tě?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

V Evropě jste NIC neuhráli od sezony 2004/05 to už je pěkně dlouhá doba. A tenhle kádr je tak možná silný na české poměry, v Evropě úplně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sparta dokázala hrát vyrovnané zápasy s fotbalovými gianty z Moldávie, Běloruska či Gruzie ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zase s týmy, které dokáží hrát dobře i s jinými evropskými soupeři..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tenhle tým je mnohem lepší než ten co hrál s Panathinaikosem vyrovnanou partii

Reagovat
smazaný uživatel

Mě fakt baví, jak pořád dokola připomínáte ten dvojzápas s Panathinaikosem, který jste stejně kvůli hloupých individuálních chyb nezvládli. A že je ten váš pořád na evropské poměry nedostačující kádr o trochu silnější než na podzim neznamená, že máte větší šanci něco uhrát v evropských pohárech, probuď se z toho snu, jakžtakž konkurenceschopný tým má zatím jenom Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie má stejně silný, možná i horší, kádr než má Sparta.. Ten rozdíl v tabulce dělá hodně psychická pohoda a výbornej trenér. Nechápu proč bych nezmínil souboj s Panathinaikosem, když v tom zápase jsme byli lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy, Slavia je prostě lepší ve všech směrech. Mě Sparta na jaře ani přes to slibované zimní zemětřesení moc nenadchla a nevím, jaké máš k tomu tvrzení důvody. Zápas s Panathinaikosem je jeden z mála, který se Spartě za poslední roky proti týmu slušné evropské úrovně celkem povedl (a stejně nepostoupila), převládají zápasy, ve kterých Sparta vyhořela. Konec konců proti Dynamu Kyjev v přípravě bylo jasně patrné, jak na tom skutečně Sparta je. Jarní část zatím není měřítko, třeba v zápase se směšným Brnem Spartě stačil lehce nadprůměrný výkon, hra přes křídla.

Sparta nemá nato uhrát něco v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že zápas v přípravě bereš jako nějaké měřítko? To už bych ti v tom případě mohl ukázat přípravné zápasy v létě s podobně kvalitními týmy jako je Kyev, které jsme vyhráli.. Na Jaře je vidět velká změna hlavně ve středu pole a v útoku, je vidět pokrok, naordinovala se celkem slušná taktika, tým je poskládaný opravdu velmi dobře navíc mladými hráči.. bavíme se o nějakou hypotetickou věc ve které teď není žádný pevný měřítko, aby jsme zjistili kdo z nás má pravdu.. Bohužel se nebavím o tom co asi myslíš ty, což asi je třeba postup ze skupiny LM, na to asi nemá ani Slavie ani Sparta, ale uhrát jakžtakž dobré výsledky a vychovávat mladé hráče, které Sparta má by pro česko bylo v tuhle chvíli úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, beru to jako měřítko, protože oběma týmům se blížily soutěžní zápasy, takže tam o nějaké zatavenosti nebo tak nemůže být řeč. Postup ze základní skupiny Ligy mistrů je utopíí pro oba, mě by stačil postup ze základní skupiny Poháru UEFA, respektive Evropské ligy za pomocí solidního fotbalu, to Sparta nedokáže, Slavii věřím i přes blamáž v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bereš tu jistotu? Ze Slavie odešel Krajčík, Tavares.. To byli takový ti rozdílový hráči mezi Spartou a Slavií spolu se Suchým, který možná taky odejde.. Sparta dobře nakoupila, Pamič je dozadu vynikající, Kucka určitě snese evropský měřítka a Bony už Vás všechny snad přesvědčil. Řepka se ohromně zklidnil po příchodu Hubníka což je taky veliké plus.. Slabina je v druhém útočníkovi vedle Bonyho a na trenérském postu..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam hráče na hostování, nejsem si jistý, jestli je Sparta dokáže zaplatit, tím pádem se zase nabourá do sestavy, navíc pokud se Sparta dostane na druhé místo, tak se jen stěží dostane do Ligy mistrů, to je utopie, takže nějaký další schopný hráč bude muset odejít, aby měla Sparta z čeho žít... To je taky důvod, proč Spartě příští rok nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemusí žít jen z LM, pořád ještě má dostatek sponzorů.. Navíc s Křetínským se opravdu o ekonomiku nebojím Na hostování je tam snad jenom Hubník, který by měl být nahrazen tím rakušákem na jehož jméno si teď nevzpomenu.. Což je taky škoda, protože Hubník se mi moc líbí..

Reagovat
smazaný uživatel

A Pamič? Nemysli si, že je Sparta dobře zajištěným klubem, oni peníze určitě budou potřebovat, kor když si opět nezahrajou v Lize mistrů, tak to prostě chodí každý rok.

A co Řepka? U toho je taky klidně možné, že v létě odejde... Ale z toho byste se už úplně sesypali...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič myslím na hostování není.. Kdyby odešel Řepka, tak by to mohlo být na hřišti dost špatný ale na druhou stranu u Slavie je to stejný, jakmile odejde Suchý, tak nebude nikdo kdo by po Brabcovi napravoval chyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič je na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš pravdu.. když se udrží 2. flek, tak by měl zůstat, tohle by už fanoušci neodpustili, kdyby pamiče jen tak pustili..

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, tak teď si podnikl zákeřný útok na bránice všech rozumných fanoušků fotbalu. V čem se sparťanskej kádr vyrovná slávistickému? Dejme tomu, že stoperská dvojice "šílený a půjčený" je srovnatelná se Suchým a Brabcem, všude jinde je Sparta horší a pro Slavii mluví i šířka kádru.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Post brankáře máte lepší, stoperská dvojice je na stejný úrovni (možná sparta má lepší), kraje obran jsou taky na srovnatelný úrovni, defenzivního záložníka máme lepšího, souboj mezi Kuckou a Jarolímem je taky dost vyrovnaný (prozatím), v útoku je Bony rozhodně lepší než jakýkoliv ze slávistických útočníků..

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, Sparta se může rovnat Slavii na několika postech, ve všem ostatním se dívá z patra.

Reagovat
smazaný uživatel

a jakých například?

Reagovat
smazaný uživatel

Celková síla kádru, trenér, šířka kádru, psychika, fanoušci....

Reagovat
smazaný uživatel

To uznávám.. Hlavně ten trenér dělá ten největší rozdíl. Ale kvalitou kádru je na tom Sparta v mnoha směrech líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už první slova jasně ukazují, že jsi totálně mimo. Sorry, ale Vaniak je o dvě třídy nad Blažkem. Tím lepším defenzivním záložníkem myslíš koho? Huška z lavičky nebo levého záložníka Kladrubskéhom na DM tragického? Oboje k smíchu. Co dokázal ten Bony by mě zajímalo? Gólů moc nedal a jeho specialita je zadrbat co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě co dokázal Besta? Co Fořt? Pekhart?

Vaniaka jsme uznal, ten je určitě lepší jak Blažek, tak nevím co říkáš.. Kladrubský je na DM právě dobrý, na tomhle postu se perfektně našel. To, že je využitelný jinde je jenom jeho plus

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak sry, sem špatně četl "máte lepší"... Co kdo dokázal? Pekhart dva vítězný góly a to je tu od jara, Fořt v lize taky něco dal a aspoň se podíval do zahraničí, sám koukám, jak se změnil hlavně co do bojovnosti, pokrytí míče a hře pro tým. Besta dokázal připravit Spartu o titul. Kladrubský je špatnej, to uznávají i sparťani v domě satanově (spartaforever.cz).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik toho mohl dokázat, když teprve začíná hrát v áčku? Pekhart teď dal krásný gól to všechna čet, ale stejně Bonymu nesahá ani po kotníky. V krytí míče, technice, rychlosti, navíc hraje teď spíš jako podhrot.

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo na jakem postu je Sparta lepsi?

Reagovat
honziss

Marty, tohle je opravdu blábol. Je to pro tebe určitě nepříjemné, ale Slávie prostě a jednoduše je na tom kvalitativně i kvantitavně lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí v derby..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to vidí hlavně v tabulce, na to nemusíš čekat na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to taky dost vidět na předvedených výkonech, které Slavie teď opravdu nemá.. Zápasy vyhráváte nějakou setrvačností, jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta předvádí jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nevyhrává zápasy ve kterých je jasně lepší..

Reagovat
honziss

Marty, Marty..

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
honziss

Fascinuje mě, jak tě baví bránit tu Spartu, i přesto, že nemáš jediný argument zakládající se na faktu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že ne? Jako fakt beru předváděnou hru.

Reagovat
honziss

Faktem není jen předváděná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to argument zakládající se na faktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Sparta předvádí tak skvělého? Nic. Že Slavia nedrtí soupeře se dá chápat, přišla v zimě o 3 opory (v podstatě o 4, Belaid je bez Tavarese nějak mimo), odešel 12. hráč v pořadí a zástupce kapitána. Stát se tohle Spartě, tak se sesypou a maj tak jednu výhru (jen je otázka, kdo by se po podzimu dal označit za oporu Sparty), Slavia přesto zvýšila náskok na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se nikdo nebaví o minulosti.. Já vím, že máte širší kádr a přišli jste o hodně opor.. Já se tady bavím o momentální kvalitě kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je lepší u Slavie, ale ty si narážel na hru - Slavia získala na jaře o dva body víc než Sparta, hru nemá ani jeden nějakou suprovou, ale Slavia se sehrává, musí se vypořádat s rozpadem osy týmu, tak je to pochopitelné.

Reagovat
vanGomm

Možná se Sparta časem zlepší.V současnosti si myslím,že kdyby si např.hráči Sparty a Jablonce navzájem vyměnili dresy spousta lidí by to možná ani nepoznala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bylo dost vidět se Žofčákem, jak v Jablonci vyčníval..

Reagovat
$dolar$

A ted vycniva ve Sparte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Kuckou, Bonym, Řepkou, Pamičem, Kladrubskym..

Reagovat
božský John

U nás vyčníval zase s Huberem,Špitem a Lafatou...

Reagovat
irik

Ten Jablonec Poklona .

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleee koukam ze BANIKU se na jare dari jak svin jinak PLZEN DOTOOHOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám před Jabloncem, ještě minulou sezonu byli před příchodem Komňackého na odpis, ten to tam dal pěkně do pořádku. Zkrátka Franta umí, což už několikrát dokázal.

Reagovat
$dolar$

Priznam se ze jsem mu tak neveril

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej, že Pelta na poměry provinčního klubu (navíc kterej je dlouhodobě v regionu ve stínu Liberce) dokázal udělat v Jablonci luxusní podmínky ať jde o kádr nebo stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

On je celý Jablonec dlouhodobě ve stínu Liberce, z toho taky pramení ty patvary jaké jablonečáci na Liberec používají (pro příklad nemusíme chodit daleko).....

Reagovat
božský John

TRo víš,nějak se musí konkurence(ještě k tomu ověnčená 2 tituly) zesměšnit musí...

Doufám,že KOBEREC porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, ale to zesměšnění se vám daří asi stejně jako když si nějaký Slovák vyskakuje že jsou ve fotbale dvacetkrát lepší než my (což se mi stalo dneska při hraní pokeru)....vlastně ten vztah Slovák x Čech je podobný jako Lbc x Jbc

Reagovat
Tomanatura

To není pravda. Vztahy Slováků s Čechy jsou víceméně výborné. Vyjímky jsou samozřejmě normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kde, na jižní Moravě jsou tyto vztahy více než víceméně výborné...

Reagovat
Tomanatura

Taky jako jediní máme zřejmě právo toto soudit, jelikož na Jižní Moravě jsou lidé s nimi v kontaktu prakticky pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravdoucí.

Reagovat
hefy

Třeba v Plzni ty vztahy nejsou růžové.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že to tak je. Slovák se Čechovi bude chtít vždycky vyrovnat, zatímco Čech má slováka víceméně víš kde (je to myšleno samozřejmě v kostce)....Vztahy můžou být výborné a bývají, ale tohle je všeobecná pravda....

Reagovat
božský John

To máš pravdu...tkhle to u nás je...Vy jste ti nahoře a my se snažíme vás buď dohnat nebo zesměšnnit..

Reagovat
honziss

200. pro naplnění Peterových slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Gablonz jede. SuUper. Simpatický tým se simpatickým koučem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

beru si k srdcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

hmtak svěrkoš dal znova gol za rennes...ach jo jinak,jablonec mi je jajko jedinnej tym z česka sympatickej,takže mu přeju 3 místo a baníček si ho zajistí (doufejme) přes pohár čmfs

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tím pohár uefa

Reagovat
smazaný uživatel

kua,tak oprava,dal gol za sochaux a jablonec s baníčkem do uefy...omluvte můj paskvil nahoře

Reagovat
vanGomm

Tak ten Žižkov to už bude složité.Za předpokladu,že Kladno i Příbram udělají jěště alespoň 4-5 bodů.Viktorka by jich potom musela ve zbývajících osmi kolech udělat nejméně 14-15 bodů.Tedy alespoň tolik co jich má za 22 kol.Jejím fanouškům tedy nezávidím.

Reagovat
irik

Se Žižkovem je ámen, ani by mě to tak nemrzelo, kdyby místo toho v lize nezůstalo posrané kladno .

Reagovat
Staenly10

Reagovat
božský John

Máš pravdu předsedo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno super, zase o rok déle v lize.

Reagovat
centos

jo

Reagovat
smazaný uživatel

hele,aspon to mám blízko na baník. i když uznávám,že kladno je antifotbal jak vyšitej

Reagovat
božský John

Jinak co se týče Jablonce,jestli máme na poháry,tak to napoví další 3 zápasy,nejdřív hrajem v Brně(nedaří se mu,bude muset vyhrát),potom doma s Kobercem(to je derby,to se musí vyhrát i kdyby já nevim co..) a nakonec v nebezpečnejch Teplicích...potom už to bude sranda..Plzeň(d),Příbram(v),Šmajchlbohemka(v),Rumunsko(v),zlín(d)

Reagovat
$dolar$

Uz se tesim na tu srandu

Reagovat
božský John

Samozřejmě s Plzní to bude trošku boj,ale při troše dobrý vůle to bude plichta,což si u Rumunů v poměru 0:3 vynahradíme:)

Reagovat
$dolar$

To beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

srandisto

Reagovat
smazaný uživatel

dáme nějakou sázku?

Reagovat
božský John

Vo co...

Reagovat
smazaný uživatel

navrhni něco. Třeba přeběhnout nahý Václavák nebo něco smysluplnějšího - třeba o to, kdo bude celý týden mýt nádobí ...

Reagovat
božský John

Jiřiku,my máme myčku

Reagovat
božský John

Odpoledne to dohodnem..končej mi IVT...zatim:)

Reagovat
smazaný uživatel

no, byl to sice pokus o žert, ale my samozřejmě též nemyjeme ručně

Reagovat
$dolar$

A co takhle dat sazku kdo pujde dal v poharu

Reagovat
božský John

To je zas blbý,bo my dostanem třeba Litvu a oni třeba Valencii....to by nebylo spravedlivý...

Reagovat
Staenly10

První půlhodina špatná ...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim tohle kolo je jedno velke prekvapeni az na Jablonec ktery proste vali Banik,Bolka,Brno snad dneska bude v nastolenym trendu pokracovat tym slatancu

Reagovat
Staenly10

Kdo,že je ten tým "slatancu" ?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus hadat,Olomouc to teda nebude

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

copak ty tohle pojmenovani neznas a slysis poprve

Reagovat
Staenly10

Ne...

Reagovat
smazaný uživatel

to se rika uz relativne dlouho a treba ja sam uz to pouzivam 2-3 roky

Reagovat
Tomanatura

AC Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Automechanik Csaplár se předvedl...

Reagovat
Staenly10

Má pravdu .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, Monako se jede na konci května, navíc Lauda, Fittipaldi a další co tam jmenoval už jezdí maximálně do obchodu pro rohlíky...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš fakt blb

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, že jsi nám to oznámil...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, proč píšeš v množném čísle. Já to psal tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže si to může přečíst kdokoliv a pak už budeme dva, je jedno komu jsi to psal...

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval jsem na tebe a psal jsem to tobě. Kdo si to přečte navíc, je mi putna

Reagovat
Staenly10

Hnedle to je s 5záložníky lepší .

Reagovat
Tomanatura

Česká Gamáč liga je opět bohatá na góly a kvalitní fotbal.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

(vim,že to je ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si vazne delate s tim ofsidej prdel ne??5 metru pred linii obrany,to sem fakt nevidel tohle teda no musi se tomu nejak pomoc,samo se to neukope

Reagovat
Staenly10

...Alechyba to byla veliká,to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady ohrnuješ rypák? Stačí si vzpomenout na památné utkání se Žižkovem...

Reagovat
smazaný uživatel

a co se ti nelibilo na nem?to by me teda zajimalo,teda jestli myslis ten letosni

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, letošní ne...

Reagovat
smazaný uživatel

no ani v minulem si nepamatuju ze by neco bylo diskutabilniho natoz takovahle nehoraznost

Reagovat
smazaný uživatel

Pár let zpět... Jen jsem Ti chtěl ukázat, že kdo chce, vždy si něco najde...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to uz vazne nevim o co se jedna...jako nerikam ze nam se v MINULOSTI nepripiskavalo,jenze to uz nejakych par let neplati a prave takovahle "chyba" to se vazne nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fotbal, nesmíš se kvůli němu nervovat, myslet si něco o zadní části těla a přejít to...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nedostal Besta zlutou?? dneska teda rozhodci pro dresem slavisticke tricko

Reagovat
Staenly10

Samozřejmě,jako všichni ostatní .

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak jako nezlob se na me ale tohle??absolutne zada snaha hrat balon a proste ho zkopnul,nedivil bych se kdyby dostal i cervenou a on nedostane ani tu zlutou...

Reagovat
Staenly10

Zkopnul?

Reagovat
Staenly10

(reakce na ivoska)

Reagovat
smazaný uživatel

jsme na hodine cestiny??

Reagovat
Staenly10

Nesmějuse "z",ale tomu,co si napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by jsi nazval to kdyz nekdo kopne zezadu beziciho hrace??

Reagovat
Staenly10

Jen mu drnkl do jedné nohy a tou si zakopl o druhou... Faul to byl,na žlutou asi taky,a to slovo "zkopnul",tomu se musim jen smát...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je to ve finale jedno jak ho sundal ale proste ho sundal a to na tom nic nemeni

Reagovat
Staenly10

TAk na tom teda fakt záleží,pod pojmem "sundat" si představim,že do toho vjede hlava nehlava třeba skluzem... A za tohle červenou? To by se pak dohrávalo věčně o 9...

Reagovat
$dolar$

Gratuluji Olomouci, dekuji Slavii za pekny vykon a dneska vyhral fotbal A pak ze se hezkej fotbal v GL hrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl ten gól Olomouce - možná kdyby tam Vaniak dal obě ruce, tak ten míč má...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak co jedna prohra aspoň je teď Kája seřve a v derby budou makat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konecne slavie kdyz hrala spatne tak ztratila body,zel bohuzu se to melo stat driv no nicmene alespon teoreticky se muze boj o titul jeste zdramatizovat,ale to musime zitra vyhrat...

Od zacatku zapasu mi prislo ze ale slavie hraje na remizu,sice po polocase diky zmene rozestaveni zacala tlacit ale to ji vydrzelo jen chvili pak uz to bylo jen na nahodu,Olomouc se ale po vstrelenym golu zbytecne zatahla a uz jen betonovala coz byla skoda nicmene to ubranili hlavne taky diky vynikajicimu Drobizsovi...

Rozhodci me dneska opet rozesmali a Bosak je jeste pochvali

Skoda jen ze slavie jeste pred derby ceka poharovej zapas ve Zline a tam si bohuzel urcite to sebevedomi zvedne,jinak by to bylo jeste moc zajimavy KDYZ zitra porazime Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nebyl špatnej, jediný, co bych mu vytkl, tak byla žlutá pro (asi) Melinha, sice šel do souboje rukou, takže každopádně faul, ale kartu bych za to nedával. Zvlášť když chvíli předtím nedal kartu Bestovi za přikopnutí hráče Olomouce - ty zákroky byly přibližně stejně tvrdé a přibližně stejně úmyslné a oba dva byly pár metrů ode mě... ehm... od nás, viď vandertome. Ale zatím jsem neviděl opakovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčí bych rozhodně nenadával, kromě jednoho chybně mávnutého postavení hry, kdy to byla chyba pomezního a nikoliv hlavního sudího, tak hlavní utkání řídil 50,00 : 50,00 na obě strany, s vítkou na rozhodčí jsi mě rozesmál ty a s Bosákem naprosto souhlasím. Slávie byla horším týmem v první půli, ale mnohem lepším týmem ve druhé, o nezaslouženém bodu nemůže být vůbec řeč..Drobisz nechytil o níc více než Vaniak-ta Ordošova pumelice v první půli?!..lahoda pro oko diváka.. Jsem rád, že jsme prohráli před derby, ona ta sprcha přijít musela, přeci jen šňurou 20 zápasů bez prohry se v české lize nikdo ani z helikoptéry nepřibližuje.. Sparta musí porazit Liberec, aby jí včerejší zaváhání k něčemu bylo a vyhrát derby v Edenu..vůbec to není nereálně, pro mě je to ale nepravděpodobné..

Reagovat
fantomas

Muzajs de jednou na fotbal a je to celý v pytli, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda sorry, já už to víckrát neudělám. Ale ne, tomu zápasu by z mého pohledu spíš slušela plichta 1-1, Olomouc nehrála špatně, měla převahu na konci první půlky, ale hlavně v druhém poločase lepší nebyla - prostě se trefila a nám to tam nepadlo. Když jsme třikrát během deseti sekund nastřelili Drobisze, tak jsem málem omdlel. Ale to je holt fotbal, beru to jako revanš za Jablonec. Jako pozitivní hodnotím, že jedna hnědovláska naznala, že to nebyla taková nuda, jak si původně myslela a určitě ještě někdy půjde na fotbal.

Reagovat
$dolar$

Vandertom?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Vole. Ale náhodou vandertom je dobrej klouzek. Dobře jsme pokecali, zajistil dobrý lupeny, prostě super servis. Akorat mizel tak rychle na autobus, že u mě nechal flašku. Dodám jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí U mě taky spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ve Zline se hral opet podprumerny fotbal za ktery mohou jak jinak mohou podprumerni domaci borci.Nedavno v zapase s Libercem se take hral podprumerny fotbal,ktery skoncil podprumernym skore 3:3 a na Slavii se Zlin se svym podprumernym vykonem snazil vydolovat bod az do 90min.Pravda je ze tenhle vikend to za moc nestalo ovsem ten clanek stoji za uplne hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, byl to hnusnej fotbal ...pro fanouška zlínu třeba ne, pro mě jakožto nezaujatého diváka byla obrovská potíž, abych se nešel dívat na VKV nebo ordinaci radši.... a že se liberec uchlácholil dvoubrankovým vedením a zlín dával góly "ne ze hry", tak to mi hezkej fotbal stejnak neudělá... na slavii uznávám, že to byl pěknej fotbal od zlínu, jenže jedna vlaštovka fotbal nedělá.... stejně tak jsem už chtěl psát, že zlín vcelku zaslouženě vyhrál, protože teplice tam hráli otřesně, neni to jen proti zlínu, ale když na brejkový mužstvo přijede tým bez dobré ofenzivní taktiky, tak to nic jiného, než špatnej fotbal být nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

a uznávám svou chybu v perexu, kde píšu o zasloužené remíze, teplice hráli hůř... asi jsem měl právě v hlavě vcelku zaslouženou výhru zlína, tak se omlouvám

Reagovat
PJ

Teplice nehrali, ale jedine hraly

Reagovat
smazaný uživatel

když já ty teplice mam tak rád, já nevim, s nikym jinym se mi to nestává a ty to víš rdím se za to

Reagovat
fantomas

300. pro Slávinku.

Reagovat
Špilmachr

Baníček se asi šetřil na důležity poharovy zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jak Déjà vu - celej zápas odchozenej a když je to v prdeli, tak najednou všichni můžou a tlačej se do útoku. Jarolím to posral se střídáním, dolu měl jít Černý, hrozně línej na krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Když o tom popřemejšlím (a ikdyž vím, že je to opravdu ohromné sci-fi), tak kdyby dneska a v derby za tři body, tak 6 bodů a Slávie by mohla pěkně znervóznět. Sice nepravděpodobný scénář, ale proč ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pravděpodobnější, že Real Madrid příští rok přejde přes osmifinále Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že je to tak nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, zatím je to dobrý. Napočítal jsem už 5 gólovek

Reagovat
smazaný uživatel

to patří dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, čemu se řehtáš. Napsal jsem, že je to nepraděpodobný scénář, takže ano, sním o tom, ne nevěřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řehtám se tomu, že o tom ještě přemýšlíš...

Reagovat
smazaný uživatel

takže se řehtáš sám sobě. Jseš blb, měl jsem nahoře pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych se měl smát sám sobě? Ale že se s Tebou vůbec bavím...

Reagovat
centos

btw zajímalo by mě, proč se lidi sešli na tribuně chudých i v sobotu :)

http://tinyurl.com/dydahr

asi je z tama dobrý výhled, budu se tam muset jít podívat..

Reagovat
smazaný uživatel

"Tribuna chudých"

Prý si tam připadáš jako v poslední řadě na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Slavia, nejlepší fotbal v jarní části ligy. Pěknej fotbal, Sigma lepší první pulka. Je vidět, že Psotka fotbalu rozumí a rozestavení 4-5-1 umí zahrát skvěle. Slavka neměla střed hřiště vubec, až po změně stran a příchodu Tijanyho.Druhou pulku hrala Slavia, a Sigma dala gol. Za muže zapasu bych zvolil Petra Drobizse, ten chytal fantasticky. Tři střely během 5 sekund, euforie jak prase na stadioně. Uplná lahoda. Mistr Brankář !! Ten gol jsem si neskutečně užil, radost největší, až se muzajsova slečna divila, co vyvádím Sem si radší rychle sedl a bylo to Jinak Muzajsi nevím esi ti pak přišla SMS, ale děkuju ti za pozvaní, přiště platím já. A oblek byl elegantní

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, sms mi nepřišla. Pozvání neřeš, já děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem splet číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Blázne

Reagovat
fantomas

Bože, tys tomu starýmu pánovi neřek, že se kvádro na fotbal nenosí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekal, že přijde v bile mikině, a v bilejch kalhotách. On nakráčel v bilym obleku a klobouku

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti do telefonu říkal, že mě nepřehlídneš, až uvidíš strašně divnýho týpka, tak jsem to já.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl takovej ten správnej americkej gansta Smokineček, doutničeček, kloboučičeček...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii vždycky, i když je to na Sigmě. Skvělí tam byli nějací Olomoučáci, co si zavrtali "Podívejme na Pražáka..." Na takový hlášky musí bejt člověk připravenej. Rozškrtl jsem sirku o klobouk, zapálil si cigáro a lehce dolnomoravským dialektem jsem odvětil "Chlapi co blbnete, šak já su Znojmák jako poleno." Hned jsme byli kámoši, ani jim nevadilo, že fandím Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

To byli ti, co si tam s něma kecal? ja myslel že to jsou vaši...Slavisti.... Se ani neradovaly, jak to tam Vaniak začal lovit

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to bylo ještě v hospodě. A ti dva vedle mě na tribuně byli taky vaši, dalo se s nima, tak proč ne.

Reagovat
Staenly10

Zklamal sji mě,že jsi neměl dres ...

Reagovat
smazaný uživatel

By mi byla zima. Navíc teď mám červenou půlku dost světlou. Já se totiž opaluju jen na pravé půlce těla, levou schovávám, aby byla pěkně bílá. Docela problém byl s hvězdičkou, nakonec jsem ji vyšlahnul natvrdo rozpálenou plechovou šablonkou, i když je pravda, že už by taky chtěla přepálit. Na reklamy kašlu. Ale jak říkám, na dres byla zima.

Reagovat
fantomas

Mě zase zklamal, že si do Olmíku klidně přijede a na SynotTip Arénu hází bobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrž ještě chvilku, loňskej rok jsem pos..podělal, to jsem byl jen v Brně, pak ve špitále a na podzim jsem nestíhal, zato letos pomalu, ale jistě plním novoroční slib.

Reagovat
fantomas

Už se pode mnou nedočkavostí třese křeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak, jak jsi říkal o Ivoskovi Překvapivě klid po pěšině

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale,vzdyt jsem si svoje prihodil

Reagovat
smazaný uživatel

Něco tady zahlásil a tím to skončilo. On se s ním nikdo nedohadoval, až já jsem odpovídal, jak jsem přijel do Znojma o půl druhý v noci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt šílené. V první půlce 5 gólovek a hovno teď tohle. Neschopnost a i smůla

Reagovat
smazaný uživatel

A teď i štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka zatím při jeho působení

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka hraje fakt výborně, s největší pravděpodobností nejen nejlepší posila Sparty, ale taky náš nejlepší hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

pod tohle se s chuti podepisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak důležitá věc po dnešním utkání, náskok stále 11 bodů, což je super.. Jinak co se týče utkání, Liberec 2 tutovky-1 gól, Sparta cca 4 tutovky a taky 1 gól. Utkání fotbalově atraktivní a opravdu výrazní fanoušci Liberce, kteří úplně zastínili domácí, ale to je asi tím uzavřením tribun.. V utkání se mi nejvíce líbil Kucka, Kušnír a Dočkal. Naopak žalostný byl berger, který za svůj knock-out bez balonu měl vidět červenou..pokud se na to podívám s pro sparťanského pohledu, tak včera měl Besta vidět žlutou a dneska Berger červenou.. Jinak nejhezčí fotbal kola, to musím přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Spartě k bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je čím dál lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta postrádá kvalitu v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem asi 35 minut ze druhé půlky a nejvíc mě zaujalo to, že Sparta měla asi 10 střel a NIKDO nebyl schopen trefit branku. To bylo šílené, kam jim to lítalo. Liberec vystřelil 3x, všechno na branku a všechno nebezpečně.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já nevím, kam jsi koukal, ale já viděl statistiku, že měl Libe za celý zápas jen jednu střelu na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

nn, moje chyba. Libe měl opravdu 3 střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma! Sigma! Sigma do tohóóóóóóóóóóóóó´!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta doplatila na neproměněné šance a horší výkon v druhé půli, navíc vzadu byla dnes nějaká zranitelná, prakticky samotný Kerič jim tam nadělal hodně problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

I Řepka byl v druhý půli nějakej podrážděnej, podle mě na to měl vliv ten floutek Blažek. Kušnír je dopředu jako obránce vcelku dobrý, ale dozadu dělá ještě pořád několik chyb, teď ten gól jde jednoznačně na jeho vrub, protože před tim centrujícím hráčem ustupoval a dělal mu tím strašně moc prostoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda zlomit někomu v 1. minutě nos to je vážně umění...A Kušnír přišel do Sparty odkud ? Z Národního Divadla ?

Reagovat
centos

To by to nenahrál tak mizerně. I když třeba proto ho vykopli..

Reagovat
cubinho

Tady někdo říkal, že je Wilfried lepší než všichni útočníci Slávie

Reagovat
fantomas

A taky se tu onehdá někdo vysmíval nějakému Standovi Vlčkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

a není?

Reagovat
Staenly10

Ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tak mi ukaž jednoho, který se mu alespoň trochu vyrovná..

Reagovat
cubinho

nechceš jich víc? Protože jich víc je...

Reagovat
cubinho

Dneska s Holendou vytvořili opravdu smrtící duo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska selhali hlavně v koncovcem jinak zahráli dobře..

Reagovat
Staenly10

Třeba Pekhart...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart je dobrej, všechna čest, ale jinak je Bony lepší, v krytí míče, rozehrávce, na přihrávce..

Reagovat
cubinho

Jo, Wilfried není špatný, krytí balonu má fakt slušné a techniku taky. Ale pořád nechápu nasazování Holendy, to je kopyto na entou...pořád nemůžu zapomenout, jak šel v Jablonci sám na golmana, vystřelil a byl z toho aut

Reagovat
smazaný uživatel

tak Holenda i když teď má celkem formu prostě není útočník k Bonymu.. Tam je potřeba opravdu někdo gólovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je bezkonkurenci v technice,udrzeni a kryti balonu a rozehravce ale zatim ta koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska jak tam byl na tom malým vápně To by měl dát i kdyby mu do očí někdo svítil halogenem ze dvou metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi povidej i v tech Teplicich mel davat najezd na Grigara,bohuzel mu to tam zatim skoro vubec nepada ale doufam ze se to zlomi,jinak ale musi hrat protoze kolik on vyhraje souboju a udrzi balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je pravda.. Je to jak jsme říkali před Podzimem, v tom útoku prostě problémy budou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, chtěl jsem ještě pochvalit fans slavie, celej zapas na nohach, povzbuzování,10-15 minut asi zhruba, spivali pořád v kuse, tak od 30 do 45 minuty, pořád jely bez přestávky Krásný zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, přítelkyně na ně taky koukala a pak se jí o poločase moc líbila asi třináctiletá holčina v sešívaným dresu s hromadou podpisů. Nejspíš budu kupovat novej dres... Ale abych to vrátil - olomouckej kotel po pauze měl před sebou Vaniaka a jednu chvíli vyvolávali jeho jméno. Nemyslím, že by to bylo kvůli puštěnýmu gólu, spíš si vzpoměli, že za ně Vaniak docela dobře chytal v devadesátejch letech. Chválím. Dobrá atmosféra, žádnej bordel, když jsem řekl, že by to chtělo srovnat, tak mi domácí vedle mě řekli, co bych prej srovnával, však trávník je dobrej, společně jsme se zasmáli. Fakt relax, i když jsme buchli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem konecne dorazil a muzu vam vtlacit svuj pohled jak jsem to videl ja na stadione...

Nejdriv bych zacal Libercem.Nevim jak tenhle tym muze mit vubec ambice hrat evropske pohary od zacatku bylo jasny ze hraje na 0:0 ci pokud neda Keric gol z nahodny akce a to se pak nedivim ze takovejhle tym vypadne uz v predkole s Zilinou,opravdu tragicky navic tak zdrzovat uz v prvnim polocase to jsem teda jeste snad nikdy nevidel.Bohuzel jsme umoznili Liberci dat ten prvni gol - Kusnir celou dobu stoji metr od hrace,kouka na nej a necha ho nacentrovat - Jarda to podceni a pozde vybehne a je to ale zase pred tim jim tu jednu golovku chytil,jinak vlastne nic Liberec nepredvedl a branil a branil a zdrzoval a zdrzoval a takhle ma hrat potencionalne treti klub nasi ligy??to 100x radsi at bude treti Jablonec kterej hraje paradne

Tak a ted k nam.Zacal bych jednou veci co me absolutne zklamala a to byla navstevnost pouhych 7 000 lidi za tak krasneho pocasi a v tak dulezitem zapase,to je opravdu zalostne - bezte doprdele prazaci uz fakt,nerikejte ze ve meste kde je 1 500 000 lidi nemuze prijit potrebnych 12 000 na zapas kdyz je tak krasne a je to zapas ve kterym jsme jeste mozna mohli myslet na titul,nicmene i tak se alespon nase tribuna snazila,ale absence kotle proste byla hodne znat a mozna se to projevilo i na ty bezkrevnosti vykonu...

Ted k nasi hre.Celkove mi ten nas vykon nemuzu si pomoct prisel strasne ospalej,neviraznej jako by hraci nemeli chut vyhrat.Vytvorili jsme si zejmena v prvni puli hodne nadejnych prilezitosti,ale spoustu z nich jsme pokazili finalni prihravkou,nicmene i tak 2 golovky tam byly,ale co me treba zarazilo ze Zlamalovi 2x vypadl mic - byl tam nekdo na dorazku??vubec ne...pak ale zacala nase nejhorsi odchozena pasaz od zacatku druhy pule do inkasovaneho golu.To bylo opravdu za trest se na to divat! Az konecne po inkasovani jsme zacali hrat s chuti, tak jak jsme hrat meli celej zapas,podarilo se nam vyrovnat ale co me zarazi ze 2x nebo 3x strilime z hranice velkyho vapna a ani jednou v techto velice nadejnych pozicich netrefime branu,pritom ji stacilo jen trefit a bylo by to tam skoda ze na konci ten trestnak Matyho neskoncil v brane,velka skoda Dnes pochvalim za vykon tradicne Repu, Kladrubskeho,drice Zofcaka a hlavne Kucku,ten se mi opravdu libi v kazdym zapase zklamali me dneska ale zejmena oba utocnici,to byla bida

bohuzel dojizdime na nepromenovani sanci,hra uz zacina mit konecne myslenku a obsahuje velkej pocet zdarilych kombinaci,jaka to zmena oproti podzimu - uz se na to konecne da koukat,ale ta koncovka nebojim se rict ze Slavie by z toho co jsme meli dneska dala 2-3 goly a to je ten soucasny rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání jsem viděl a zarazily mě ty samé věci, návštěva 7 000, kdy Sparta v případě vítězství mohla oživit titulové naděje je prostě málo, bylo hezké počasí..a souboj 2. s 3. ...na Zlín v mnohem horším počasí v ten samý termín dorazilo 12 000.. K utkání-opravdu bych vyzdvihl Kucku, protože to je talent na všech frontách..pokud se mu vyhnou zranění, tak bude patřit k velkým oporám gambrinus ligy, Tavares z něj asi nebude(mimochodem ten už hraje v základu HSV), ale jako sparťanovi mu fandím. Zklamal mě Bony, protože mi nepřišlo, že by hrál špatně, ale on strašně lehkovážně ty šance zakončuje, když vidím Keriče, který ze dvou pološancí udělá 2 gólovky a Bony v 5 předložených tutovkách selže, tak nevim. Kerič je pomalu, ale jistě osobností GL.. Jinak zlámal na konci předvedl krásnej zákrok a celkově se mi to utkání zdálo na úrovni..

Reagovat
cubinho

S čím souhlasím:

1....bezte doprdele prazaci...

2. s tím Kuckou - fakt dobrý

Reagovat
cubinho

reakce na ivoska...

Reagovat
centos

Jablonec ukradl Nedaleko od Ostravy? http://www.ultras-jablonec.wgz.cz/choraly-pokriky (4)

Reagovat
smazaný uživatel

no koukam ze tomu tak bude ale to je v nasi lize tipicke,podivej se na slavii kolik toho ukradla

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska už zmizely všechny minimální šance na mistra. Hra v prvním poločase docela luxus, oproti tomu matchi s Budějkama jako noc a den, souhra mezi obranou, zálohou a útokem o hafo procent zlepšená. V druhé půlce už ty střely kamkoliv, jen ne na bránu. Ještě, že máme aspoň toho Kucku, jak já si ho oblíbil, takhle vydařenou posilu Sparta už neměla dost dlouho. Už teď patří mezi naš enejlepší hráče, je seběvědomý, ale nohama na zemi, ten by to mohl dotáhnout daleko....Jednou třeba nástupce Lamparda v Chelsea.

Reagovat
fantomas

Já myslim, že by ho vytlačil už teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím zápalem do hry určitě.

Reagovat
fantomas

To kdykoliv, troufám si říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tuhle sezónu asi fakt že jo, připadá mi od té doby co umřela ta mamka, že se mu moc do toho fotbalu nechce, ale přínos pro tým pořád obrovský.

Reagovat
fantomas

Tak sme si zapřeháněli...

Reagovat
smazaný uživatel

co kdyby sis změnil nick na antiLampardomas? Vyšlo by tě to stejně.

Reagovat
fantomas

No fujtajbl. AntiL by stačilo, každej by hnedka věděl a nick bych si tim tolik nesprasil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v tom případě já AntiF - víš koho tím myslím a fantomas to není.

Reagovat
$dolar$

Antificken, antifrankenstein , antiferda ....?

Reagovat
smazaný uživatel

antifabregas ty antifrndulo

Reagovat
fantomas

Kurna, proč neznám žádnýho Bluesáka na F?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira

Reagovat
fantomas

Ha...

Reagovat
smazaný uživatel

antiLampardomas

Reagovat
fantomas

No to mi je teda fóór.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Kucky jednou fakt něco bude, ani bych se moc nedivil kdyby se prosadil ve velkoklubu..

Reagovat
smazaný uživatel

He? Já myslel, že je ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, Kucka už se ve velkoklubu prosadil během šesti zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro dobrou atmosféru na fotbale.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Aquilu

Reagovat
$dolar$

Pro co?

Reagovat
fantomas

Aquila ledový čaj - nejlepší.

Reagovat
$dolar$

Mne to moc nechutna

Reagovat
fantomas

Taky nejsi nejlepší.

Reagovat
$dolar$

Tak promin , nevedel jsem ze ti nebude chutnat jahodovej kondom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys to ochutnal, věděl bys, že nejlepší je banánový Pepino. Doufám, že to není nepovolená reklama.

Reagovat
$dolar$

Spis mi rekni jestlis ochutnal jen tak ze zvedavosti nebo ze znamosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk má vyzkoušet všechno. Ne, vážně, při nafukování na blbinky zůstane trocha na hubě, je to sterilní, tak proč neolíznout, že?

Reagovat
$dolar$

Jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

S gumou je to stejně naprd

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to někdy vysvětlím, na co je to dobrý. A nemyslím zrovna ochrannou funkci.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, fantazie je vcelku velká, třeba, když to chceš použít na něco jiného než úd? , nebo snad jako bičík

Reagovat
smazaný uživatel

Až jindy. Čas letí jako jelen, když je do zadku střelen - a já ráno vstávám za účelem vzniku zisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zas použití jubilejního komentu pro něco originálního

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, z velké tragédie vznikla debata o kondomech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele