Gambrinus liga - preview 22. kola

04.04.2009, 08:55, aktualizováno 06.04.2009, 08:32
Previews
V pondělní dohrávce české nejvyšší sotěže se na Letné představí pražská Sparta proti LIberci. Domácí mohou nejen snížit náskok vedoucí Slavie, která včera prohrála v Olomouci, ale také odrazit nápor svých pronásledovatelů na druhé místo. V přímém souboji se o to bude snažit právě proti týmu ze severních Čech.
Tescoma Zlín - FK Teplice  (sobota 17:00)
Poslední Zlín hostí sedmé Teplice. Domácí musí v sobotním utkání konečně zabrat, aby mohli ještě vůbec pomýšlet na záchranu, zatímco Teplice budou chtít pokračovat ve svých dobrých jarních výkonech.

Teď nebo nikdy! Zlínští fotbalisté už musí konečně na jaře vyhrát, jinak budou odsouzeni k pádu do druhé ligy. Svěřenci domácího kouče Ladislava Mináře ztrácí devět kol před koncem ligového ročníku hrozivých osm bodů, a proto jim nezbývá nic jiného než porazit Teplice. "Aby nám ještě zůstala nějaká šance, musíme už zvítězit," řekl zlínský Minář, jehož těší fakt, že jeho tým může v sobotu nastoupit v kompletním složení.

Z pěti ligových zápasů tohoto kalendářního roku vytěžili Tepličtí celkem deset bodů a řadí se tak mezi nejúspěšnější mužstva jara. "Žlutomodří" sehráli během reprezentační přestávky dohrávku 18. kola v Příbrami, kde vyhráli 3:0. A na tento výsledek budou chtít navázat i ve Zlíně. "Nálada je dobrá, ale ve Zlíně to nebude nic jednoduchého," upozornil trenér hostí Jiří Plíšek, jenž se bude muset obejít bez zraněných Gašparíka a Merziče. A otazník visí nad startem Mahmutoviče.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Čelůstka, Trubila - Musil, Šmahaj, Rýdel, Dostálek - Vyskočil, Žůrek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič (Smejkal), Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Fotbalisté Ostravy v sobotu přivítají jedenáctou Plzeň. Domácí budou chtít po reprezentační přestávce dát zapomenout na nepovedený jarní vstup do druhé poloviny soutěže.

Baník, jenž klesl až na pátou příčku tabulky, se během reprezentační přestávky důkladně připravoval na další porci ligových utkání. Zda příprava měla nějaký efekt se uvidí v sobotu na Bazalech. Fanoušci mají vstup zdarma, protože za trest po fiasku v Příbrami musejí domácí zaplatit divákům vstupenky. "Plzeň je v podobné pozici - také jí vstup do jara nevyšel. Pokud ze sebe dostaneme to, co umíme, máme na výhru," řekl trenér Slezanů Karel Večeřa.

I Plzeňští, kteří stále čekají na své první jarní vítězství, nemůžou být se sebou spokojeni. Jejich kouč Pavel Vrba, jenž dlouho působil na Bazalech, slíbil svým svěřencům nespecifikovanou prémii za předpokladu, že uspějí. "Baník je klub, kde jsem začínal s fotbalem, kde jsem hrál jako mládežnický reprezentant a také začínal jako trenér. Utkání tam beru tedy hodně prestižně. Znám tam spoustu lidí, budu mít dvojnásobnou motivaci uspět. Hráčům také oznámím určitá pravidla. Když uspějeme, splním je," prohlásil Vrba.

Domácí mužstvo nastoupí bez zraněného Řezníka a hostům bude scházet zraněné duo Rezek s Polákem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Bolf, Pavlík, Tchuř - Rajtoral, Marek, Otepka, Mičola - Střihavka, Lička.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Halama, Hájovský, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Varadi - Krbeček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - České Budějovice  (neděle 15:00)
Remízový král přijíždí na půdu rozjetého Jablonce. Domácí tým se v posledních zápasech rozjel do obdivuhodného tempa. Vždyť v jarní části sezóny prohrál pouze se Slávií, ostatní týmy se před ním musely sklonit.

Velká forma celého týmu vynesla útočníka Davida Lafatu až do reprezentačního dresu, ve kterém nakonec nastoupil do zápasu se Slovenskem, když v závěru střídal Libora Sionka. Zbytek týmu se po čtrnáct dní pečlivě připravoval na kvalitní betonovací materiál, kterým se Jihočeši prezentují na venkovních hřištích. V letošní sezóně se totiž pyšní nevídanou bilancí, když dokázal hned po třináct případů "plichtit"!

"My se na ty naše letošní remízy musíme dívat úplně jiným pohledem. Já se na to dívám tak, že my máme na svém kontě stejně remíz jako naši soupeři a ty další remízy navíc jsme dokázali získat v zápasech, které ostatní týmy třeba prohrály," říká o dosavadních výsledcích týmu jeho kouč Tobiáš.

Nyní ale jeho tým čeká přetěžký úkol. Domácí totiž dokázali v jarních kolech porazit například Kladno, které také spoléhá především na defenzivu. Jablonečtí se navíc mohou opřít o skvělou hru záložní řady. Především mladý Bosňan Haudrić, který se díky svým skvělým výkonům dokázal dostat až do základní jedenáctky, ve které vyniká především díky rychlosti a dobré práci s balónem.

Domácí trenér Komňacký se pro klubové stránky vyjádřil takto: "Chceme navázat na výhru proti Žižkovu." Lze tedy očekávat ze strany jeho hráčů ofenzivní výkon, tým si ale bude muset poradit kromě již zmíněné tuhé a početné defenzivy hráčů Dynama také s indispozicí obránce Zábojníka, který bude v tomto utkání pykat za čtyři žluté karty.

"Když jedeme ven, tak samozřejmě hrajeme hlavně zezadu a čekáme, co na nás soupeř vymyslí. Naopak doma se snažíme hrát jinak, i když jsme také nějaké zápasy zremizovali," říká budějovický Pavel Mezlík a jenom potvrzuje slova, že nerozhodný výsledek na hřišti aktuálně šestého týmu tabulky by měl pro Jihočechy nesmírnou cenu. Ti navíc mohou hrát uvolněně, neboť po hrůzostrašném vstupu do sezóny dokázali sestupovým příčkám utéct natolik, že se nyní nemusí klepat o každý bod, jako tomu bylo v letech minulých.

Na Střelnici se tedy očekává hra především na branku hostí, ti se naopak budou snažit překvapit soupeře rychlými brejky. Mimochodem, z posledních čtyřech vzájemných střetnutí se oba týmy rozešly hned dvakrát smírně...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.15 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SK Kladno - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Jak pomohla reprezentační přestávka mužstvům Kladna a Brna? Obě se potýkala s nevalnou formou a pauza jim mohla jen prospět. Naváže Brno na své první zápasy po zimě, nebo Kladno předvede výkon jako v Olomouci?

Kladno se na jaře prezentuje hodně nevyrovnanými výsledky. Po výhře na Hané přišla domácí prohra s Mladou Boleslaví, během ligové výluky zase přejelo německou Chotěbuz 3:0. Stejným výsledkem skončil i první vzájemný zápas s Brnem po postupu Kladna do první ligy. Loni už to dopadlo hůře, když se všechny body vezly na Moravu. Jak už to tak v zápasech čtrnáctého celku tabulky bývá, zápas rozhodne nejspíš jedna povedená standardní situace nebo rychlý protiútok. Otevřené šance si uvědomuje i trenér Hřídel, který v zápase už pravidelně postrádá Mašanského, k němuž se s osmi žlutými kartami připojí Procházka.

Brněnský trenér Miroslav Beránek by se určitě rád vrátil do situace před utkáním s Bohemians. Domácí bezbranková remíza totiž rozjela mizérii, která pokračovala dvěma pohrami. Po debaklu na pražské Letné přišla prohra na vlastním hřišti se Sigmou, což podtrhlo kritiku brněnské obrany. Není se také čemu divit. Marodka týmu není extrémně nacpaná, klíčových hráčů je tu přesto mnoho. Chybí především Polách s Trousilem, ve formě hrající Lira, ale také Čoupek, Večeřa a Baláž. Obhajoba podzimního vítězství tak pro favorita rozhodně lehká nebude.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Hajník - Bartek, Szabo, Strnad, Zoubele - Šilhan, Klinka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.85 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Boleslav a Žižkov řeší naprosto odlišné problémy, přesto jejich zápasy slibují drama do posledních minut. Pražané potřebují body jako sůl a Boleslav je na jaře doma rozdavačná.

Hráči z Jablonce a Brna si ze středních Čech odvezli všechny body a remízový král z Budějovic si zde přidal další bod do své sbírky. Klub aspirující na evropské poháry by tak měl na počtvrté doma už konečně zvítězit. Na Žižkov tu však nepanují nejlepší vzpomínky. V loňském prvním kole se totiž hned zrodilo překvapení gólem v samotném závěru. V podzimní části sezóny už to dopadlo pro tým trenéra Hapala lépe, když vyhrál nejtěsnějším možným výsledkem. Právě lodivod Boleslavi neprožil nejlepší dny s naším reprezentačním týmem a obdobně jako u ní musí zapracovat na obraně. V nedělním zápase nebude mít k dispozici zraněného Dittricha, Kyselu a Řezníčka.

Viktorka je na tom převelice zle. I když často hraje líbivý fotbal a Švancara s balónem čaruje, naznačuje vše jejímu sestupu. Vždyť na Kladno ztrácí už šest bodů a na jarní výhru stále čeká. Na hřišti soupeře se to projevuje ještě více. Dva body za celou sezonu jsou opravdu žalostné a Žižkovu tak nezbývá nic jiného, než navázat na loňské dvě výhry proti favoritovi. Svěřenci trenéra Ščasného mají velké problémy s koncovkou a tento zápas už je třeba zvládnout. Problémem po reprezentační přestávce bude karetní suspendace Švancary. Stejný trest si odpyká Procházka, zranění pak nedovolí hrát Koukalovi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Janíček, Hrdlička - Mendy, Procházka, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Pecka
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Vaculík, Besta, Gabriel, Xavier - Stracený, Sabou, Hušbauer, Vozábal - Kalod, Pospíšil
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Po reprezentační pauze nám domácí liga servíruje důležitý zápas o střed tabulky. Pokud by jeden z týmů dokázal ze zápasu vytěžit všechny body, mohl by se za ideální situace posunout až na desátou příčku a tím by se již zřejmě definitivně zachránil.

Zatímco kádr Příbrami se na restart Gambrinus ligy připravoval po celou dobu kompletní, pražský tým ze Střížkova se musel vyrovnat s absencí mladého útočníka Jana Vošahlíka, který se v dobrém světle ukázal na srazu reprezentačního mládežnického U-21 mužstva, když se dokázal v zápase proti Korei střelecky prosadit.

Menší radost už vedení Bohemians udělal přesun zápasu ze Žižkova na neoblíbený Strahov. Především trenér Luboš Urban se pro internetové stránky klubu vyjádřil poměrně peprně: "Určitě nám změna hřiště nepřidá, na Žižkově jsme se už cítili jako doma. Vůbec nechápu tohle rozhodnutí, ale musíme ho respektovat. Měli jsme čtrnáct dní na to se na Příbram připravit. Jde o hodně, chceme vyhrát a uděláme pro to všechno."

Výhodou Pražanů je také po dlouhé době kompletní kádr, do tréninkového procesu se totiž vrátili dlouhodobě zranění Ghaňan Adjei a Bělorus Lencevič. Tým okolo kanonýra Kincla nevyhrál už od třicátého listopadu, nyní se tedy naskýtá nejlepší příležitost získat všechny body, neboť hostující tým po dobrém začátku jara nepředvedl v posledním zápase proti Teplicím nijak zázračný výkon a po zásluze prohrál.

"Soupeř velmi dobře brání, po ztrátě míče zahušťuje prostor před svojí brankou a hraje vyloženě na brejkové situace. Teplicím se v minulém zápase podařilo vstřelit gól už ve 12. minutě a Příbram pak musela dobývat hostující defenzivu a s tím si neporadila. Bylo vidět, že když se role otočí a Středočeši musí útočit do plných, tak s tím mají problémy," říká Urban a dokazuje, že po celé dva týdny herní pauzy rozhodně nelenil.

Svěřenci trenéra Moralese pokračují i na jaře ve velmi dobrých výkonech. Nejenom že dokázali přivést bod z horké půdy v Plzni, ale svou kvalitu dokázali na domácím trávníku proti Ostravě, když dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání. Jediným letošním propadákem se tak dá nazvat snad jen již zmíněný zápas s Teplicemi, který do značné míry ovlivnil rychlý gól hostů. Navíc Severočeši disponovali skvělými Bosňany, kteří si občas dělali s domácími, co chtěli. Otázkou tedy je, jak se Středočeši poprali s vysokou prohrou 0:3 a jak se dokázali po taktické stránce připravit na ofenzivně laděný tým z Prahy.

Na rozlehlém a dozajista i "opuštěném" Strahově očekáváme jednu z nejmenších návštěvností letošní sezóny. Dá se také předpokládat, že oba soupeři přistoupí k zápasu opatrně a především v úvodu utkání se budou snažit vyrobit co nejméně chyb. Domácí budou spoléhat na zabijáka Kincla, hostující především na perfektně propracovanou obranu a rychlé brejky Huni.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.95 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 20:00)
Nedělní program 22. kola uzavře televizní duel mezi Olomoucí a Slavií. Hanáci budou chtít doma potvrdit vítězství z Brna, zatímco sešívaní se budou chtít opět více přiblížit k obhajobě mistrovského titulu.

Olomouc se postarala o překvapení uplynulého kola, když v Brně vyhrála 2:1. Na to bude chtít navázat i v domácím prostředí, kde naposledy dostala nečekaný výprask od Kladna. Ale proti Slavii to domácí budou mít dost těžké. Nejenže soupeř vládne lize, ale poslední výhra nad ní se datuje z roku 2005. "Slavia je v naší lize extratřída. Je silná především díky sebevědomí všech hráčů; nebojí se v soubojích na jednoho, mají zkušenosti z těžkých mezinárodních zápasů. Je jasné, že obstát můžeme tehdy, pokud podáme maximální výkon," řekl trenér domácích Zdeněk Psotka.

Vedoucí Slavia má devět kol před koncem tohoto ročníku před druhou Spartou komfortní dvanáctibodový náskok. A dalším vítězstvím se opět výrazně přiblíží k obhajobě mistrovského titulu. "Musíme vyvinout maximální úsilí, abychom se prosadili," uvedl trenér Karel Jarolím, jehož mužstvo by rádo prodloužilo dvacetizápasovou sérii bez prohry.

Za domácí stranu nenastoupí Toleski kvůli dohodě obou klubů a zraněný Onofrej, zatímco slávistům bude chybět pětice marodů Litteri, Kaufman, Šmicer, Ivana a Volešák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Hudec, Škerle, Heidenreich - Kaščák, Hořava - Janotka, Melinho, Štěpán - Ordoš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Grajciar, Suchý, Brabec, Švento - Janda, Trapp, M. Jarolím, Černý - Besta, Pekhart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 2.90 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (pondělí 17:15)
Na Letnou přijíždí první velký jarní soupeř domácího týmu. Liberečtí totiž díky skvělé obrané hře a nepolapitelnému, nezastavitelnému a skvělému Keričovi dokázali v jarních měsících porazit například Plzeň na jejím hřišti, a proto se dá pokládat tento duel za první opravdovou prověrku pro Chovancovy "hochy".

Že bude muset trenér Škorpil svému týmu vštípit především důraz a zodpovědnost v defenzivě, je naprosto jasné. Domácí totiž v posledním domácím zápase nadělovali, sice brzkou ale, velikonoční nadílku, když si Brno odvezlo hned čtyři malovaná vajíčka. Ihned se vyrojily spekulace, kterak budou moci Sparťané útočit na titul, ovšem už o týden později, po remíze s Teplicemi a také notně slabším výkonu, jakoby se zdálo, že o vítězi je opět rozhodnuto. Co se bude psát o "rudých" tento týden?

Hosté, jak už bylo naznačeno, se budou spoléhat především na rychlé brejky, které zakončuje smrtící střelec jarní části, Chorvat Kerič. Nesmíme opomenout ani kvalitní defensivu, vždyť pouze jednou z pěti zápasů se podařilo soupeřům Severočechů vsítit více jak jeden gól. S kým ale nemohou trenéři počítat, je velice zkušené duo Nezmar - Holeňák, kteří si odpykávají disciplinární tresty za žluté karty. "Můžeme těžit z toho, že jsme zvládli vyhrát těžké zápasy ve kterých jsme 'museli'. Nyní bude muset vyhrát hlavně Sparta, která hraje doma. My se budeme snažit hrát aktivně, abychom uspěli," řekl pro klubové stránky asistent trenéra Luboš Kozel. "Jakýkoliv bodový úspěch z tohoto zápasu by byl pro nás skvělý. Hlavně se chceme prezentovat podobným výkonem, jako u nás doma proti Bohemians, který v tomto duelu byl určitě vyšší než dříve," dodal.

Pražané byli po dlouhé době během reprezentační přestávky kompletní, občasní reprezentanti Kladrubský či Hušek tentokrát "ostrouhali", a tak si mohli užívat herních i fyzických tréninků. Zvláště v druhém případě jsou: "Noví trenéři Hašek a Kmoch známí tím, že jejich tréninkové jednotky jsou hodně zaměřeny na fyzickou kondici," říká domácí univerzál Kušnír. Jediným otazníkem zdá se tedy být, v jakém složení nastoupí záložní řada, neboť v posledním zápase před pauzou v Teplicích se už na trávník podíval rekonvalescent Berger.

V pondělní televizní dohrávce očekáváme kvalitní fotbal, který by mohl nabídnout řadu šancí. Územní převahu by měli mít podle papírových předpokladů Pražané, hosté by naopak měli hrozit především z rychlých brejků, ovšem sami dobře víme, že tyto předpoklady jsou v letošní sezóně především u Sparty velmi křehké.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha21155144:1450
2.Sparta Praha21115534:1838
3.Slovan Liberec21106529:2236
4.FK Mladá Boleslav21106529:2436
5.Baník Ostrava21104732:2134
6.FK Jablonec21104723:2434
7.FK Teplice2195724:1532
8.Sigma Olomouc2186726:2930
9.1. FC Brno2176824:2427
10.České Budějovice21413418:2525
11.Viktoria Plzeň2159726:2824
12.1. FK Příbram21651021:2823
13.Bohemians Praha21641124:3222
14.SK Kladno21551114:3120
15.Viktoria Žižkov21351318:3014
16.Tescoma Zlín21261312:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (123)

Přidat komentář
$dolar$

Tak snad si z ty Ostravy 3 body privezeme, to uz bychom na tom byli opravdu spatne kdyby ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

baníček vám natrhne prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toz chlapci trosku ste prestrelili

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, koho to po těch aférách ještě zajímá . Návštěvníkům této podívané bych dával k lístku i medaili za věrnost .

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš teď na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii a Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No já si to myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Na oblíbené Plzni si zvedneme sebevědomí jako na podzim, kdy si vůbec neškrtli. Pamatujete? Od té doby už to byl nezastavitelný kolos. Jen pana Vrby mi bude líto, snad mu fantastičtí diváci na Bazalech alespoň trochu zpraví náladu vřelým přivítáním, aby na Ostravu do budoucna nezapomněl - pevně věřím, že se sem jednou vrátí.

Ale teď je u kormidla Karel, s kterým bysme to měli v té pochybné konkurenci dotáhnout na třetí flek a Plzeň by neměla být velkou překážkou. Sluníčko svítí a nepochybně se rozzáří i naši borci. 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tolik sarkasmu v jednom prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na toho pověstného kanára na Bazalech, tak si spíš myslím, že to byl až moc skromný příspěvek...

Reagovat
$dolar$

Jen si zij z historie

Reagovat
smazaný uživatel

Já alespoň můžu z historie, ty ani z přítomnosti.

Reagovat
$dolar$

Uz se tesim az ti zklapne huba po dnesnim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Snad hráči klopýtnutí nedopustí, je to sice jen sparťanské béčko, ale pořád rival...

Reagovat
$dolar$

Vy pojmenovavate vase hrace Spartanske becko? Je to trapny

Reagovat
smazaný uživatel

spartanský béčko tomu řiká každej...

Reagovat
smazaný uživatel

už máš nakoupene kapesníčky,až plzen pojede domu s velikonoční nadílkou?

Reagovat
$dolar$

Pokud prohrajem nic se nedeje, pokud vyhrajem tak brecet budete jedine vy

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký to je fandit skorodruholigovému tymu??

Reagovat
$dolar$

Uplne stejny jako prvoligovymu, mam ho stejne rad

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nakonec nedopadlo tak, že lístky budou platit hráči Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 (Zawada, Otepka, Marek, Otepka)

Reagovat
$dolar$

Skoro ses trefil

Reagovat
božský John

dneska Banik nevyhraje,zejtra zabere Šiškof a hurá na 4. flek...

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

24:24?

Reagovat
božský John

I kdyby,tak by to byly porát 3 body..:)

Reagovat
smazaný uživatel

baníček-západní čechy 2:0

Reagovat
božský John

*Polsko-západní čechy

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a hned to je mezistatní zápas

Reagovat
$dolar$

OT- V Plzni se na květen připravuje už druhé benefiční fotbalové utkání, jehož výtěžek půjde na nově budovaný pavilon onkologie v místní fakultní nemocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň něco je v tý Plzni normál.

Reagovat
$dolar$

Mne to prijde jako neco vic nez normal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na český poměry jo. Budete první druholigový tým co pořádá nějakou benefici.

Reagovat
$dolar$

HAHA .

Reagovat
smazaný uživatel

no co,druhá liga,taky liga a nebudou tolik jezdit na moravu

Reagovat
smazaný uživatel

Pilsen už musí dneska zabrat, za jakýkoliv bod z Ovy budu rád. A Zlín dneska nejspíš zpečetí minimální šance na záchranu. To nejlepší stejně příjde až v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín dneska neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam ze dnes neprohrajem) posledni zapas na slavce sme nesehrali spatne*drzim palce+verim v zachranu*

Reagovat
smazaný uživatel

tak na bazalech cca 13 tisíc fans...tak jedem baníčku!!!

Reagovat
Tomanatura

Baník

Reagovat
božský John

Baníček nejlepší u nás

Reagovat
smazaný uživatel

no co..berou si chlapci příklad z české repre... jedinej rajty hraje dobře

Reagovat
božský John

no ne..Zeher dal gól....

Reagovat
smazaný uživatel

wow,zeher...

Reagovat
$dolar$

Je to az hnusny jak ten rozhodci Banik tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecaš vole?????????????????????? seš normální???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooooooooool Paaaaaavel Horvath

Reagovat
smazaný uživatel

tywe,dobře je učí v plzni padat...super herecký výkon

Reagovat
božský John

To bude asi pěknej zápas..rozhodčí Baníku nadržuje a plzeňský simulujou....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Zluty karty proste za nic Limberskyho sejmou a on ani nezavola doktora At jde Prihoda nekam ...

Reagovat
smazaný uživatel

di se zahrabat....plzenaci tam padaj jak schnilý hrušky

Reagovat
$dolar$

Co znamena schnily?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pražsky....

Reagovat
božský John

Si asi karty nechal doma..pro strejce příhodu...

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooooooooool

Kdepa je Spanhel?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti?

Reagovat
$dolar$

Tooooooomas Hajovsky !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses.....

Reagovat
božský John

ale naběh sis na to sám(se španhelem..)

Reagovat
smazaný uživatel

njn....

Reagovat
$dolar$

spanhel

04.04.2009 12:59

Na oblíbené Plzni si zvedneme sebevědomí jako na podzim, kdy si vůbec neškrtli.

Jj jen zvedejte

Reagovat
Riijkark

by me zajimalo, co bys tu psal, kdybyste 1:4 prohrali..to by zas byla klasika rozhodci vid

Reagovat
$dolar$

Kdybychom prohrali tak by se nic nestalo , protoze to kazdy ocekaval

Reagovat
Riijkark

podle tvych predzapasovych kecu to tak nevypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska za tři body. 20 zápasů bez prohry po tomto kole už bude minulostí. Jedeme Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem byl v ostravské hospodě a byl jsem domluvený s fotrem, že mi pošle výsledek chacharů s Plzní...a jak jsem si přečetl smsku, že to dopadlo 1:4, tak sem úplně zapomněl, kde že to jsem a vysmál se kámošům a málem jsem dostal od celé hospody, ale co už ...SPARTA!

Reagovat
smazaný uživatel

hnupe!!! Škoda,že sem tam nebyl!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak dneska 2,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se po vás opičit nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 1:2 a ACS gol z vymyšlené pentle v 92.min.

Reagovat
smazaný uživatel

A dej si to za stovečku, ať mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

at ti ráno nepíšu.Jen počkej.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy Sparta kopala vymyšlenou penaltu? Už mi to docela chybí nějaká ta pomoc od černé svině

Reagovat
centos

Dneska, v 92. minutě. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten scénář beru jen s výhrou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ne! To radši vyhrejte normálně,ale těšit se,že ACS ztratí a pak v závěru toto....NE!

Reagovat
smazaný uživatel

mi je jasné, že by vás pak jeblo :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo a krom Prahy celou republiku

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to vezme, já jsem z Ostravska a krom mě znám hodně kámošů, kteří fandí odmalička ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Nee to nee.Ty jsi z Ostravska fandíš ACS????? Musím se napít studené vody-málem infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

To na mně tak nemůžeš-už nejsem nejmladší.

Reagovat
smazaný uživatel

no promiň, už odmalička mi to zůstalo..a nebudu fandit Baníku jen z donucení, abych se zavděčil, ještě k tomu, když mi nikdy nebyl symptický. Co už, takový je život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

no ty marty abyses nepřidal,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to musíš mít těžký"fotbalový"život. Krotit emoce na Bazalech atd.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani nemluv Ale kámoši se s tím smířili, ale znám pár vašich kotelníků, co už mi vyhrožovali

Reagovat
smazaný uživatel

Na ně se vyser. To jsou chudáci. Já tam chodím 17 let a znám ty poměry. Ale taky sis mohl vybrat aspon klokany

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo a můžu s ezeptat, kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

2.srpna už bohužel 35. A nesměj se.

Reagovat
smazaný uživatel

nesměju se, jen zvláštní, že se bavím s o 17 let starším chacharem

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne? Taky sem býval grázl ,ale už nemám tolik času a nervů

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý dobrý v pohodě, myslel jsem to v dobrém

Reagovat
smazaný uživatel

proč pořád nehraje Peter???

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je teď vcelku ustálená, daří se a když hrál na Žižkově, tak to byla tragédie.. Navíc se mluví o špatné kondici. Uvidíme, šanci ještě určitě dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

aha,,ani nwm,že hrál,,jsem si říkal,že to bude posila když je to z anglický ligy a vono nic :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to není nějak vidět, v podstatě se vůbec neví jak hraje, protože na Žižkově se nepopasoval s terénem, kterej byl otřesnej. Na levo hraje Zeman, který taky mívá výkyvy ve výkonech, tak věřim, že šanci dostane hodně brzo, třeba se dočkáme už dneska.

Používej tlačítko reagovat pod příspěvkem, pak je to přehlednější..

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by ho dát aspoň když hrajou doma :) aby se teda ukázal,,jsem zvědavej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ho tam zkusit, taky v to doufám, třeba se nám naskytne další eso v rukávu před derby

Reagovat
božský John

Serdžo "svíčkoá s pěti knedlama" Peter?

Reagovat
Tsigi

Do zdi by to byl nejplatnější hráč fláknout ho tam s Kuličkou a Sparta má pokrytý standartky

Reagovat
božský John

Přesně

Reagovat
irik

Sparta má v Zemanových standartkách velikou zbraň .

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem paradox, protože ještě na podzim je kopal jako ten největší loser. Ale jsem rád, že s ezlepšuje chlapec jeden.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele