22. kolo
05.04.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians Praha - 1. FK Příbram 1:0

Střížkovská Bohemka si doma poradila s týmem Příbrami a připisuje si tři body za výhru 1:0.

Do první šance se díky ponechané výhodě dostali domácí. Novotný dostal míč doleva, přemístil se na střed hřiště a z dálky pěkně vystřelil. Trefil ovšem pouze brankáře Hrušku. Hosté z Příbrami také zahrozili, ale Oliveirova hlavička šla mimo. Po půlhodině hry hosté promeškali velikou příležitost jít do vedení. Oliveira odcentroval na Fantiše a jeho hlavičku mířící pod břevno skvěle vytáhl Beláň. K poslední nebezpečné příležitosti se v první půli dostali domácí, a to když Zoubek pálil z volného kopu vedle.

V 50. minutě opět zahrozil příbramský talent Fantiš. Ten z dvaceti metrů vystřelil a míč mířící do brány musel Beláň vytáhnout na roh. Do vedení šli po neproměněné příležitosti Příbrami domácí. Vošahlík dostal míč mezi dva obránce a levačkou se trefil pěkně k tyči - 1:0. Vedení mohl pojistit Marek Kincl, ale jeho dobrou hlavičku pohotově vyrazil Hruška.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tak prý se to hraje na Strahově.Najednou to jde.Když to koncem února navrhovala Slavia tak to nešlo.To je trochu zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Go Go Bohemians musí dneska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele