Gambrinus liga - souhrn 2. kola

31.07.2009, 21:00, aktualizováno 03.08.2009, 19:21
Komentáře a souhrny
Jablonec doma v nádherném duelu porazil Slovácko a je jedním ze řady čtyřbodových. Slavii se v úvodu ligy nedaří, tentokráte prohrála v Brně. Sparta doma jenom remizovala s Bohemians 1905, Mladá Boleslav zase rozstřílela Liberec. Smírně skončily duely Plzně s Teplicemi a Olomouce s Ostravou, České Budějovice vezou body ze hřiště Bohemians Praha...

Sparta Praha - Bohemians 1905 0:0

31.07.2009 19:00

Góly: -

Skoro šestnáct tisíc neúnávných fanoušků na Letné shlédlo ofenzivní trápení Sparty, která za devadesát minut nevymyslela lest na organizovanou obranu Klokanů. Aspirant na titul tak čeká na první ligový gól stejně jako jeho dnešní soupeř.

Očekávaný průběh nabídly první minuty, ve kterých sympaticky hrající Sparta přehrávala především silově bojující Bohemku. Ta hrála v defenzívě takticky dobře, nicméně brejky byly bezzubé. První zajímavější střela tak přišla až v 18. minutě, kdy Wilfried svou hlavičkou nechal vyniknout Sňozíka.

Čas plynul a šance nadále nepřicházely. Na svědomí to měla především pečlivá obrana hostů, která absolutní většinu času bránila své vápno před bez myšlenky hrající Sparty. Její šance většinou končily ještě před finální přihrávkou, dvakrát pak střely mířily zhruba o metr mimo branku. Až v samotném závěru si udělal prostor ke střele Prudnikov, který ale prováhal správný okamžik a míč se ke Sňozíkovi nedostal. Do šaten se tak šlo za bezbrankové remízy.

Prakticky okamžitě po změně stran přišla obrovská šance domácích, kdy Wilfried uvnitř vápna sklepával Huškovi, jenž gólovku zahodil střelou pár centimetrů vedle. Po chvíli střílel z dálky sám Wilfried, Sňozík však jeho pokus dobře pokryl.

Slibný úvod pak ale zase přehlušila defenzivní činnost Klokanů a diváky tak ze sedadel zvedla možná tak rozmíška Hartiga s Řepkou, za kterou si hráč zelenobílých vysloužil kartu. Bohemians se v závěru přeci jen pomalu odvažovali k útoku, což paradoxně nahrávalo letenským. Obrovskou příležitost pak třináct minut před koncem zahodil Kalouda. Po výborném úniku Bergera si stačilo jen lépe zpracovat míč v hloubi vápna a střela by znamenala skoro jistý gól.

V 83. Minutě se po rohu dostal k nebezpečné střele uzdravený Berger, ale jeho pokus po zemi nikdo netečoval a míč tak prošel celým vápnem, aby skončil metr od branky. To také byla poslední větší příležitost, jak by si Sparta připsala nejspíš zaslouženou výhru. Takto slavila úspěch úporná obrana Bohemians.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:2

01.08.2009 18:15

Góly: 2. Petr Jiráček, 11. Jan Lecjaks - 8. Štěpán Vachoušek, 74. Vlastimil Vidlička

Ve druhém utkání druhého kola Gambrinus ligy remizovala domácí Plzeň s Teplicemi 2:2. V Plzni byl k viděný nádherný fotbal plný akcí. Domácí vedli díky skvělému úvodu hned dvakrát, nicméně Teplice pokaždé stav dorovnaly.

Na západě Čech nečekali diváci na první vstřelenou branku dlouho, už ve 2. minutě utkání totiž David Limberský zatáhl od poloviny míč až k velkému vápnu soupeře, kde vystřelil. Brankář Grigar tento pokus pouze vyrazil před Petra Jiráčka, který do prázdné branky skóroval - 1:0. Domácí zpočátku nevěřili vlastním očím, nicméně i oni dokázali vstřelit rychlou branku. V 7. minutě našel centr Rosy Štěpána Vachouška, a ten vyrovnal na 1:1. Viktoria i přes rychlé vyrovnání dále útočila a za tři minuty opět vedla. Jan Lecjaks namířil svůj pokus přesně k tyči a bylo to 2:1 pro domácí. Divácí se na stadionu vůbec nenudili a hostující Teplice mohly opět velmi brzo zareagovat, ale Mareš napálil míč těsně vedle Plzeňské branky. Neuvěřitelně ofenzivnímu utkání mohl dát další výsledkovou podobu Vachoušek, tomu se naskytly dvě obrovské příležitosti, nejprve hlavičkou nepřekonal Ticháčka a podruhé, z rohového kopu mířil těsně vedle. Těsně před odchodem do šaten málem zaskočil brankáře Grigara střelou Petržela. Brankáři hostujícího celku míč vyklouzl a jen tak tak, že neskočil za brankovou čarou.

Druhý poločas už tak ofenzivní jako ten první nebyl. Hrál se pomalejší fotbal a šancí také nebylo zdaleka tolik. V 66. minutě mohl navýšit plzeňské vedení Lecjaks a po něm dorážející Petržela, jenomže ani jeden pokus v brance neskončil. O dvě minuty později měla Plzeň další tutovku, Petržela se řítil sám na brankáře Grigara a neuspěl. Neproměněné šance hosté potrestali, v 72. minutě se do míče opřel Vlastimil Vidlička, a i když byl jeho pokus tečovaný, skončil v síti - 2:2. Navrátit domácí vedení mohl z krásné střely Horváth, brankář však střelu vyrazil na roh. Závěr utkání byl opět velice útočný, Rýdel z přímého kopu těsně minul branku a Mahmutovič nevyzrál na Ticháčka, který předvedl fantastický zákrok. Utkání tedy nakonec skončilo zaslouženou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slavia Praha 2:0

02.08.2009 17:00

Góly: 7. Michael Rabušic, 12. Tomáš Došek

Slávisté opět nepotvrdili formu z předchozích ročníků, kdy dvakrát po sobě vyhráli ligu a po remíze v prvním kole prohráli na hřišti Brna 0:2. O výsledku bylo rozhodnuto již po necelé čtvrthodině hry. Nejprve se v sedmé minutě prosadil Rabušic a následně zvýšil a uzavřel účet zápasu Došek.

První gól padl v sedmé minutě po skvělé ráně Marečka a následné Rabušicově dorážce. Slávisté odvrátili brejk domácích a míč se dostal k Marečkovi, ten v na pohled nic neřešící pozici vyslal z třiceti metrů ránu do tyče a dobíhající Rabušic poté překonal Hanuše - 1:0. Uběhlo pět minut a domácí slavili podruhé. Brno se prosadilo z brejku, když nejprve Lira utekl na levé straně a vyslal nádhernou přihrávku za obránce na Doška. Ten z první vypálil a skóroval, Hanuš byl bezmocný - 2:0.

První opravdu nebezpečnou příležitost si slávisté vytvořili až po hodině hry. Jaroslav Černý prošel na levé straně přes Križka a vystřelil, Burešovi jeho rána vypadla z rukavic a Vlček mohl z metru skórovat, pohotový gólman mu ovšem stačil skočit pod nohy a zajistil si tak čisté konto v zápase, kdy Brno porazilo Slavii 2:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 0:0

02.08.2009 17:00

Góly: -

Velké emoce vyvolal zápas před stadionem, v jeho ochozech i přímo na trávníku. Kromě dvou červených karet se však diváci příliš fotbalové krásy nenabažili. Po urputném boji dokázal nakonec vydřít hostující Baník alespoň bod.

Velice slušně zaplněný Andrův stadion uviděl obrovskou příležitost ve 44. minutě, kdy si Ordoš perfektně naskočil na pas Rossiho a hlavou trefil spojnici tyče a břevna. V té chvíli stáli nad brankářem Bučkem všichni svatí.

Ti naopak chyběli nad obráncem hostí Nevesem, který se už v šestadvacáté minutě poroučel z trávníku, když si nejdříve nechal dát žlutou kartu za řeči a jen o chvíli později uviděl červený kartónek za taktický faul, kterým zastavil rychlý protiútok domácích.

Vezměme však události prvního poločasu popořadě. V hledišti stadionu bylo nakonec daleko více příznivců Baníku, než byl udávaný počet 461 v sektoru pro hostující fanoušky. Ti také vytvořili velice fotbalovou atmosféru, ve které viděli větší herní převahu hráčů Sigmy. Zajímavostí je, že oba trenéři vsadili v základním rozestavení na velice ofenzivní taktiku, vždyť oba týmy začínaly s trojící útočníků. Domácí oblíbenci se dostali hned do několika velkých příležitostí. Nejdříve zahrozil hlavičkou Škerle, později si Brazilec Caihame zahrál se svými protivníky na hru "stronzo" a opomenout nesmíme ani velkou příležitost Ordoše, který snad jen díky zázraku netrefil perfektně nacentrovaný míč od Hubníka.

Hostující tým naopak přijel do Olomouce s cílem neudělat v úvodních minutách zbytečnou chybu, podle čehož jeho hra vypadala. Hráči dávali přihrávky většinou jenom "na jistotu", a tak neměli obránci soupeře problém mnoho útočních akcí zastavit. Největší příležitost Ostravy měl na kopačce ve 23. minutě Zeher, ke kterému propadl míč po rohovém kopu. Před slovenským útočníkem zela zcela odkrytá brána, ovšem střelou z voleje šancí pohrdl.

Ve druhém poločase byl k vidění především festival neproměněných příležitostí domácích hráčů. Hned ve 46. minutě vyslal Kaščák dalekonosný expres, který jen o kousek minul branku hostí. Stídající Janotka zas o pár minut později udělal z bránícího hráče statistu a odcentroval na Ordoše, který si však v pádu nedokázal se slibnou šancí poradit. A následovaly další šance, Onofrej byl vyslán do chtré uličky, obešel obránce, avšak z pár kroků brankáře Bučka nepřekonal. V samotném závěru pak aktivní Janotka hlavičkoval po dalším kvalitním centru jen těsně nad. Že je to jenom velice strohý výčet druhého poločasu?

Pak tedy dodejme, že Baník nepředvedl ve druhém poločase příliš fotbalové krásy. Po většinu času se snažil především ubránit bezgólový stav, když se poté v 76. minutě síly na hřišti po druhé červené, kterou dostal pro změnu domácí Hubník, vyrovnaly, pokusili se Ostravané několikrát přejít do útoku, jenže s nevalným výsledkem.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 4:1

02.08.2009 17:00

Góly: 19. Luboš Pecka, 21. Luboš Pecka, 36. Marek Kulič, 40. Václav Procházka - 43. Jan Nezmar

Dva páry slepených gólů rozhodly již v první půli o celém zápase. I když do přestávky stihli hosté snížit, v druhé půli neměli mnoho šancí na jakékoliv zdramatizování.

Severočeši sice začali utkání aktivně a Kerič i prověřil koncentraci domácího brankáře, čím dál častěji se však hrálo před jejich pokutovým územím. A jakoby blízkou budoucnost předznamenal už neuznaný gól Luboše Pecky. Ten si okulahodící trefu nemohl připsat kvůli ofsajdu. Po chvíli sice ještě minul tvrdou ranou zpoza vápna Sylvestre, poté se ale do akce vrátil kanonýr Pecka.

Ve dvacáté minutě Mendy nacentroval do vápna a hlavička k bližší tyči znamenala úvodní gól. Uběhlo pouhých 59 vteřin a po hrubce Keliče se k míči opět dostal Pecka, jeho střílený centr si pak do protipohybu brankáře smolně srazil do branky Holeňák. Liberci navíc ještě přálo štěstí, když o pár minut později rozezvučel Mendy svou střelou z vápna pouze levou tyč.

Ale ani to Liberec nepřimnělo ke zlepšení defenzívy a přišel tak třetí trest. Pecka sice stál v ofsajdovém postavení, za míčem ovšem spěchal Kulič, který sám před brankářem nezaváhal a skákající balon trvdě napálil. Zlámal tak byl bez šance, naopak domácí Vorel si připsal asistenci. Vykolejený liberecký brankář pak zachyboval hned o chvilku později a to znamenalo další gól. Václav Procházka si tak šťastně připsal gól střelou z dálky, kterou by ligový gólman měl v poklidu krýt.

Gól útěchy ještě před přestávkou stihl vsítit Nezmar. Na jeho oblíbeném stadionu se trefil po standardní situaci hlavou. První poločas tak nabídl hned pět regulérních gólů, jeden z ofsajdu a také tyč. Diváci se rozhodně nenudili.

Druhý poločas už pak diametrálně změnil svou zajímavost. I když se hrál fotbal ve slušném tempu, bylo na hráčích vidět, že o body se již bojovat nebude. Boleslav se v klidu soustředila na zbytečné nezklompikování, zatímco sražený Liberec nevěděl, jak na soupeře vyzrát, po pravdě se o to zas tak moc nesnažil.

Nejzajímavější tak byla Dočkalova střela ze 73. minuty, kdy se vyznamenal Vorel, který vyškrábl míč nad břevno. Boleslavská ofenzíva byla taky silně poznamenána příchodem Gebre-Selasieho, který v poločase vystřídal chybujícího Keliče. První nebezpečná střela domácích ve druhé půli tak přišla až v poslední minutě, kdy Táborský nechal vyniknout Zlámala. Boleslav si v prestižním utkání připsala vysokou a do budoucna důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Dynamo České Budějovice 0:2

02.08.2009 17:00

Góly: 33. Ľubomír Meszároš, 90. Zdeněk Ondrášek

Bohemians ani napodruhé nedokázali dát gól. Tentokráte si vykoledovali dvougólový výprask od Českých Budějovic a jako výslužku museli odevzdat tři body.

Osiřelý Strahov se tak jako v minulém kole nedočkal od domácího týmu příliš vydatného fotbalového menu. V domácí brance se i díky týden staré chybě neobjevil slovenský brankář Beláň, zastoupil ho zkušený Pižanowski.

Podprůměrný ligový fotbal na sebe nechal zapomenout jenom v několika okamžicích. Srdce každého fotbalového příznivce muselo zaplesat při střele Macháčka, který donutil brankáře Kučeru vyrazit míč jen před sebe. Mimochodem, psala se už dvaačtyřicátá minuta. Co se stalo do tohoto okamžiku?

Ve 33. minutě otevřel skóre nový gólový objev hostí, Lubomír Meszároš. O pár minut později zas chyběl Dittrichovi jenom krůček, aby přehodil vybíhajícího brankáře Dynama Kučeru.

Start druhého dějství se kvůli nepříznivému počasí a létajícím reklamním bannerům o chloupek protáhl, avšak hře to na kvalitě příliš nepřidalo. První velkou příležitost si pro sebe uzmul Mezlík, který po rohovém kopu řádně vystrašil domácího brankáře Pižanovského. Po hodině hry se dostal na trávník strahovského stadionu Japonec Wakui, pro něhož to byla ligová premiéra. A vůbec se v ní nenechal zahanbit. Byl jednoznačně nejaktivnějším hráče Bohemians, díky čemuž se objevil hned ve dvou obrovských příležitostech. Nejdříve ráznou střelou a následně hlavičkou donutil hostujícího brankáře k těžkým zákrokům. Když však Kincl trestuhodně zahodil přihrávku před prázdnou bránu, kde se v tu chvíli objevoval již zmíněný debutant, znamenalo to z pohledu domácích "podepsání ortelu". V minutě devadesáté totiž budějovický Ondrášek obešel obránce a střelou podél brankáře vyrobil tečku za druhým ligovým zápasem svého týmu.

Více informací k zápasu

SK Kladno - 1. FK Příbram 0:2

02.08.2009 17:00

Góly: 44. Daniel Huňa, 89. Filipe Dos Santos

Příbram se po úvodní prohře zahojila v Kladně, ze kterého si díky brankám z úplných závěrů obou poločasů odváží všechny body. Kladenská snaha na promáčeném trávníku trvala dlouho, ovoce však nepřinesla.

Hned ve druhé minutě mohl zmrazit domácí fanoušky Dort, ale v dobré pozici v hloubi vápna branku přestřelil. Zápas jinak potvrzoval nelichotivou předpověď a diváci si moc pohledných akcí neužívali. V poločase tak vynikla 22. minuta, kdy Krbeček podběhl přímý kop a Tatanašvili mohl hlavičkou lehce poslat svůj tým do vedení, jenže jeho střela nakonec skončila nad břevnem.

Dlouho pak čekali přihlížející na další fotbalovost, která přeci jen přišla minutu před koncem poločasu. Na Dortův centr si ve vápně naběhl na jaře již zatracovaný Huňa a přesnou hlavičkou pod břevno rozvlnil síť Pavlíkovy branky. Do šaten tak šli s lepší náladou hosté.

Fotbalové nudě v Kladně pak rozhodně nepřidal ani půlhodinový hustý déšť, po kterém rozhodčí s přimhouřenýma očima uznal hřiště za způsobilé pro hru.

Ani ti nejzapurtilejší optimisté nemohli doufat ve zlepšení hry na nehostinném trávníku. Skoro půlhodiny se tak čekalo na gólovou akci, při které však Zoubele hlavičkou rozezvučel pouze spojnici břevna s tyčí. Kladenská snaha o vyrovnání nadále pokračovala ofenzivní nadvládou a Beneš mohl po odraženém balonu z vápna konečně skórovat, ale nedůraznou střelu vytěsnil Krbeček na roh.

A tak přišel trest na druhé straně. Po výborné zpětné přihrávce se ke střele dostal Dos Santos a obdobně jako v minulém utkání se prosadil v naprostém závěru. Střelou z vápna propálil nejistého Pavlíka. Příbram se tak vyhnula dramatickému závěru a připsala si důležité body.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FC Slovácko 3:2

03.08.2009 17:30

Góly: 15. Petr Pavlík (pen.), 41. Jan Vošahlík, 75. Pavel Drsek - 10. Petr Švancara, 55. Aleš Chmelíček

Královský fotbalový jídelníček servírovali pro poloprázdnou Chance Arenu v Jablonci domácí fotbalisté, kteří si na "pomoc" přizvali nováčka ze Slovácka. Po gólově bohatém zápase nakonec vytěžili všechny body domácí.

Perfektní fotbal, plný pohybu, rychlých protiútoků, osobních soubojů, divadelních kousků Petra Švancary či dalekonosných střel, přesně tak vypadala první třičtvrtěhodinka zápasu.

Předkrmem pro všechny zúčastněné byla obrovská dělovka z 25 metrů, kterou na hostujícího bránkáře Filipka vyslal Pavík a svého soka řádně protáhl.

Ptáte se, co se podávalo jako hlavní chod? Na úvod to byl skvostný gól z dílny Švancary, který byl na konci rychlé akce, když si přehodil vyběhnuvšího gólmana Špita a následně ještě špičkou kopačky dorazil do sítě - 0:1.

Chvilkově komorní atmosféru rozjitřil hostující Valenta, jehož nakopnutí paty Drska bylo posouzeno jako zákrok hodný pokutového kopu. K jeho rozehrání se postavil severočeský kapitán Pavík a se štěstím ho proměnil, neboť Slovák Filipiko si na míč sáhl - 1:1.

Posledním hlavním chodem pak byla minuta jednačtyřicátá, ve které Lafata dokázal na poslední chvíli vypíchnout míč před vybíhajícím brankářem hostlů, míč se dostal k Drskovi, jehož přihrávku před prázdnou branku dokázal využít Vošahlík - 2:1.

Nebojte, na desert jsme nezapomněli. Jen minutu před druhým gólem domácích totiž vyslal svěřenec kouče Mazury Randa pumelici na slovo vzatou a dalekonosným halfvolejem donutil Špita k bravurnímu zákroku.

Také ve druhém poločase pokračovali aktéři tohoto zápasu v nadprůměrném ligovém přestavení. Především Jablonec udivoval perfektními a milimetrově přesnými kombinacemi ve středu hřiště. Nováček se však nenechal zahanbit. Jednomu z nejlepších týmů loňské sezóny se vyrovnal v důrazu, osobních soubojích a ve středu hřiště i nápaditostí.

Přesto to byli domácí, kteří zvedali diváky ze sedadel častěji. Ďábelská dvouminutovka začala po deseti minutách poločasu, když se Pavík dostal k odraženému míči a z hranice dvaceti metrů vystřelil jen těsně mimo.

A následovala další paráda. "Ťukec" Jablonce rozebral snad na molekuly celou jedenáctku Slovácka, vytvořil si obrovskou gólovou příležitost, avšak zakončující Kovařík trefil jen padajícího Filipka.

Nedáš - dostaneš! Tohle staré pořekadlo znovu platilo. Hned z protiútoku si totiž Švancara společně s Chmelíčkem pohráli se statickou obranou soupeře a druhý jmenovaný vyrovnal - 2:2.

Napínavé představení pokračovalo. Jeden z nejaktivnějších hráčů zápasu, Haudrić, nádherně posadil míč z rohového kopu na hlavu Drska, který se nemýlil a misky vah se tak přiklonily znovu na stranu domácích.

Nutno podotknout, že v závěru zápasu stáli při Severočeších všichni svatí. Nejdříve si hlavní rozhodčí nevšiml poměrně jednoznačného faulu v "šestnáctce", když Vošahlík přidržel za dres Perůtku. Následně Švancara nedal gól do prázdné branky, neboť za již překonaného Špita zaskočil klouzající Pavlík a zabránil ke srovnání skóre. Pokud jste viděli zápas Sparty s Panatinaikosem, tato situace vypadala naprosto přesně, jako Řepkův skluz proti střele Cissého.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav21105:24
2.České Budějovice21103:14
3.Sigma Olomouc21102:04
1. FC Brno21102:04
5.Viktoria Plzeň21105:44
6.FK Jablonec21104:34
7.Baník Ostrava21102:14
8.1. FK Příbram21013:23
9.FK Teplice20202:22
10.Sparta Praha20200:02
Bohemians 190520200:02
12.SK Kladno20111:31
Slavia Praha20111:31
14.Slovan Liberec20112:51
15.1. FC Slovácko20024:60
16.Bohemians Praha20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (461)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemka Ale chtelo by to taky neky goly .

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka krásně

Reagovat
centos

Byla to vskutku nádhera to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš v dobrym nebo ironicky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bylo nádhernýho hm?

Reagovat
$dolar$

Ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Bohemians 1905 mám ten tým rád, mají sympatické družstvo, fanoušky, ale to co předvádí za "fotbal", to je hnus, 90timinutovej beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka nemá hráče který by tam hrály vyrorvannou partii...se podívej na jejich platy a platy sparty

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslis vazne! tenhle hnusnej antifotbal ve stylu "vsechno co mame narvem do vapna a betonujem"?

Reagovat
smazaný uživatel

Prehlidku smajlu si nech na jindy .

Bohemka potrebuje body, at tak nebo tak... A kdyz je jeste sebere Sparte, tak nemuzu dat jinak, nez .

Nikde jsem ale nepsal, ze si je za dnesni zapas zaslouzila, jelikoz by to odporovalo pravde.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, muzes mi popravde rict, co si od ni proti Sparte cekal ? Kor po jejim poslednim zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem ledacos, ale tohle fakt ne. cekal jsem aspon naznak nejake sance, aspon jeden utok, aspon jednu nejakou fotbalovou myslenku. bohuzel nepredvedla ani hovno, pouze odpornej beton se vsema lidma ve vapne

Reagovat
Bakary3

Hmm, každej si stěžuje.. Minulá sezona.. Jaro.. Slavia- Sparta.. ??

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Josifek

Mně je ta střížkovská Bohemka mnohem sympatičtější než ta "1905", přinejmenším co se herního projevu týče..

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni jsou na tom hodne stejne bohuzel bohemka prisla o moravka, s nim by to asi bylo jinci kafe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Bohemka zese ceka na prvni gol v lize jako pred dvema lety

Reagovat
$dolar$

Ale to i Sparta

Reagovat
frank

Reagovat
Radar

U sparty mi to tak nevadí

Reagovat
Špilmachr

sparta se chytne , si myslim že na podzim ještě tak 2 až 4 goly da.

Navic se mužou po vyřazeni z poháru soustředit plně na ligu tak se nemusite bát

Reagovat
smazaný uživatel

letos mají už ale pořádně tvrdý beton , takže branek nedostanou tolik co předminulou sezonu, ale kolik jich dají to si netroufnu říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, překlik

Reagovat
soukup

v pohodě ten příspěvek se k tomuto zápasu hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Oněměl hrůzou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Antifotbal bravo, ode dneška si přeju, aby sestoupily obě "Bohemky" a ještě si Řepa poranil třísla, takže v Athénách to vidím černě.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

no já doufám, že bude v pohodě zápas sotva skončil takže to asi nikdo vydat ještě nestihl co, ale docela se bojím protože, když se Hubník otočil ta procedil přez zuby jen DO Pi4i tak mě to zrovna optimismem nenaplnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si taky vsiml

snad to bude v pohode...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hrála místy až trapně Sparta slabá bez nápadu, bez důrazu, jestli chce titul, tak musí porazit i betonáře, to se nedá nic dělat. Dobře zahrál jen Bonny, kterej je zápas od zápasu lepší a docele slušně to odkopal Berger, ostatní nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

napady by i byly, kalouda s bergrem hrali dobre, bony vynikajici (jako vzdy posledni dobou), z nej neco bude. strestik hruza, zeman mel misto nej prijit daleko, daleko driv. bohuzel nasazovat prudnikova proti tymu, kterej brani ve vsech lidech je demence nejvetsi, on potrebuje mic do behu, coz proste v tomhle pripade fakt neslo. uz od zacatku mel hrat vysoky bijec jirous, typove do tohohle zapasu idealni

jinak bych chtel videt jakejkoliv jinej tym ty nasi ligy, jak se prosadi proti tomuhle hnusu

ale mas samozrejme pravdu, ze pokud chceme titul, tak se s timhle musime vyporadat. je to pro nas ztrata, hodne bolava a na konci se muze ukazat jako klicova

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze tenhle zelenobilej humus (nemyslim tim jablonec ) se za rok zase bude poroucet zpatky do druhe ligy kam patri. jejich postrada po odchodu moravka jakoukoliv myslenku, zaloha jako by proste neexistovala. hraji na dva silove utocniky, spolehaji na to, ze tam nekde daleko vepredu dokazou nejakym stestim dotlacit mic do site. jejich vyhodou je pouze vyborna stoperska dvojka, na nulu to proti vetsine tymu ukopat asi dokazou (s podporou vsech ostatnich hracu ve vapne)

bohemka 1905

Reagovat
smazaný uživatel

a já doufám, že ten červený humus se nedostane do Evropy, když si se svými možnostmi nedokáže poradit s bránicími poloamatéry, tak tam nemá co dělat.....doufám, že se chápeme

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ať se tam dostane tým, co dostane doma ostudných 5 golu že :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tys nezklamal. na tebe ani nema smysl reagovat...

Reagovat
frank

Reagovat
Fernando_Torres

Ač antisparťan, dneska sem měl nutkání ty Spartě i přát gól, protože to co předváděla Bohemka byl fakt hnus největší... Když takovej Sňozík už v druhý minutě půl minuty čeká, než k němu přiběhne soupeřův útočník, aby mohl sebrat míč

Reagovat
smazaný uživatel

je to proste pica :)

Reagovat
smazaný uživatel

neboji se říct svuj názor

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi naučil od Ikera ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste tu prijdou lidi a budou bohemku branit a rikat jak hrali dobre a jak si to zaslouzi :D ,zaslouzi si sestup a smrt v tom lepsim pripade :D , tak at vytahnou zdrojak a skoci do zdi dik

Reagovat
smazaný uživatel

až si zameteš na svém prahu, tak se starej o druhé, zoufalá sparta, která neporazí nadšené poloamatéry si podle tebe zaslouží co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zoufala byla dnes možná tak bohemka ve všem sparta pouze v koncovce

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu. do ty se totiz klokani vubec nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nadšeně snad jen bránili, jinak nevím z čeho by byli nadšení.

Reagovat
soukup

Sparto nech si prosím Střeštíka

Reagovat
smazaný uživatel

hned bych vam ho poslal zpatky. tech dnesnich 80 minut mi fakt stacilo

Reagovat
frank

nechal bych mu čas, ale dneska byl tragickej. No je asi taky jiná nervozita před skoro 16 tisíci diváky než před těma z Brna

Reagovat
soukup

jaká nervozita proboha? ten borec už má ze sebou spustu zápasů v juniorskej reprezentacích ,z nich několik i před plným hledištěm a pod tlakem na výsledek, má jeden zápas za repre áčko a nakonec ani v brně nehraje stále před prázdnýma tribunama, bylo pár zápasů, kde bylo 10 000 lidí (a třeba předloni s baníkem byla atmosféra pekelná) ten borec už má být na velký zápasy připravenej, a to je, u něj to totiž není nervozitou, ale přístupem

Reagovat
vanGomm

Většině tu vadí beton Bohemky máte i pravdu,ale musíte pochopit,že nováček bude potřebovat každý bod.A možná právě Sparta bude hrát podobně v Řecku a uhraje-li tam právě ono 0:0 těžko ji ti stejní,kteří teď nadávají Bohemce budou pak Spartě oplácet stejnou mincí.Holt někdy účel světí prostředky.

Reagovat
smazaný uživatel

novacek sice bude potrebovat kazdy bod, ale za jakou cenu? ten fotbal co v obou kolech predvedli je naprosto hroznej, naprosto zadna myslenka, sance snad jen z nejaky standardky. nerikam, ze jsme si zapas neztratili sami, bylo to z nasi strany spatny a jestli chceme titul, musime se vyrovnat se vsim. vyrovnat se ale s takovym betonem neni jednoduche.

kdyz tu mluvis o recich, myslis si, ze bohemka bude hrat proti sparte doma stejne jako spartani na letne proti panathinaikosu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči 1905 si pískat můžou tak jako tak. Věrní zhulenci chodit budou stále (čemuž tleskám) , takže body jsou pro ně hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

s těmi zhulenci jsi už vyloženě trapný, no hlavně že rasistická spratanská vymaštěná paka občas také zajdou na fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy a konkrétně si slyšel Sparťany hučet/bučet na černocha?

Reagovat
JarousFCB

A ty hulit Bohemáka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když si vzpomenu na X připosraných domácích výkonů Sparty proti silným týmům v LM, tak se tomuto argumentu musím zasmát, Bohemka bude na jaře mnohem silnější - o nabyté zkušenosti z takovýchto zápasu a o sebevědomí nabyté za takto vybojované zlaté body

Reagovat
smazaný uživatel

To se jen mužeš domnívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg ta blba Bohemka bude mit na konci 30bodu urcite .No ale je to dobre,lepsi jak kdyby nekdo z nic mel 3bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak za to jejich hrani nefotbalu jim preju sestup.Rugbisti

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, čemu se diví všichni ti co kritizují klokaní beton? Na co jste koukali posledních x let? V lize je to normálka a to i od mnohem lepších týmů než nějakcí klokani, ať praví nebo leví. S tim se musí vypořádat Slavia stejně jako Sparta skoro v každym zápase, ostatně rumuni se v jarním derby taky dopředu zrovna nehrnuli. Tohle by se dalo trochu eliminovat 10 klubama v uzavřený lize a každej s každym 4x.

Sparta ať si na to radši nestěžuje, do Atén taky nepojede s útočnou taktikou, to by byla sebevražda. Panathinaikos k tomu už nepřistoupí tak laxně, s jejich nákupama LM nutně potřebují. Asi jsou fakt případy, kdy je nutné sledovat "vyšší cíl".

Nejvíc mě na tomhle ale sere to, jak k tomu přistupují média. Beton už není beton, ale "poctivá hra odzadu", "bojovný výkon", "hra na brejky", "zajištěná obrana", v lepším případě "pasivní hra". Takhle to řekne trenér a komentátor to zopakuje, noviny přepíšou. Tak ať do tý televize řeknou naplno, že danej tým betonuje a nedá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

a nezaslouží si za to postup....

Reagovat
smazaný uživatel

at spadnou tento rok obe bohemky a uz se nevraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale takhle budeš nasranej aji až bude sparta hrat s budějovicema,kladnem,pribrami,strizkovem apod... pokud to skonci 0:0 coz vsechny zapasy asi neskonci ale přece... nuzou spadnout max 2 tymy co ja vim a rad bych aby to bylo kladno a strizkov

Reagovat
smazaný uživatel

s bodem jedna nezbyva nez souhlasit, s tim, ze je potreba se s tim vyporadat i s tim, ze by se mel snizit pocet ucastniku v lize. mne ta predvedena hra bohemky proste jen hrozne zklamala...

k bodu dva jsem uz nekde neco psal, jednak pohary nejsou liga (sparta ma z domaciho zapasu naskok, ktery bude samozrejme venku branit), jednak jak hrala sparta proti rekum doma a co (pravdepodobne) predvede bohemka doma proti sparte?

se tretim bodem taky naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

No jak hrála - první poločas, kdy ji Pao nechal, tak vytěžila maximum a podala nejlepší výkon za poslední tak 3 roky, ve druhym už dost bránila. A jestli Sparta bude betonovat pro udržení výsledku z prvního zápasu, nebo B1905 pro získání bodu, což je pro ně úspěch proti 10 týmům ligy, to už je jedno, každej sleduje ten svůj cíl, kterým to omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to beres takhle, tak to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

každej s každým 4 ??? a kdo bude platit policajty aby hlidali ty ocasi z ostravy apod ?

Reagovat
smazaný uživatel

ti by se po posledni sezone mezi tech deset ani nevesli

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo uplne nejlepsi reseni

Reagovat
centos

No, vešli.

Reagovat
smazaný uživatel

oukej, promin, ze jsem vam takhle ukrivdil

Reagovat
centos

Ale liga bez Baníku, to by přece nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Občas se na ty zápasy s váma těším i víc než na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus počítat - 16 klubů á 30 zápasů = 480 zápasů vs. 10 klubů á 36 zápasů = 360 zápasů.

Kdyby je (tém myslím ty co dělaj bordel, to nejsou jen baníkovci, jde především o fandy jednoho klubu, co udělaj bordel i na soustředění klubu) poldové párkrát pořádně střískali, a že to opravdu dovedou, rozdali nějaký pokuty a každýmu pár stovek hodin OPP, tak by se to uklidnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hnus, velebnosti. Těch 16 tisíc na Letné na mužstva typu Bohemky už jen těžko někdo uvidí, protože ragby u nás netáhne. Na 0-0 to byl ale ještě dobrý zápas, díky Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Veeeeeelmi mě tvůj příspěvek pobavil. Já už bych snad jen dodal. Bravo pane Hoftychu, taktika "Vyrovnej své hráče před vápno, jako je vyrovnaná Čínská lidová milice při vojenské přehlídce" opravdu vyšla...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím že to byl hnus od bohemky ale už konečně nebrečte , není každý den posvícení,,tak přestante bulet , že betonovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nadruhou stranu to jen a jen Sparte pomuze, protoze pokud by to byl tak dobry mancaft tak by takticky proste ten obranny blok prehrat dokazali a toho gola by dali

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze je mozna dobre, ze nas to zase po zapase s pana srazi zpatky na zem...

Reagovat
$dolar$

to taky, verim v postup

Reagovat
smazaný uživatel

(nas doufam)

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že ale bodově(což je podle mě hlavní) jim tahle remiza moc nepomohla

Reagovat
$dolar$

Ted to jeste roli hrat nebude Ale pro to aby se uspelo v Evrope je potreba vyssi kvalita i na ukor toho bodu

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozdřejmně ale celkově muzou ty dva bodiky schazet ale taky nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

A Brnu se tu někdo smál, že nedokázalo dát gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš v neděli na Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo? Já ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ještě si nejsem na stopro jistej, ale na devadesát procent jdu. Borci ze Štatlu, vylezte, dáme scuka před špílem na pasovó zrzku, né.

Reagovat
soukup

já budu v praze, takže taky nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych do toho kopl...

Reagovat
smazaný uživatel

jo,se tesim v nedeli na Slavku,uvidim jak to ti nasi kluci hrajou,pac s tema betonklokanama se to nedalo poznat

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze ja tu Bohemku tak nenavidim dyt to neni fotbal tohle!!!!!FALESNA BOHEMKA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to samé si můžeš říci třeba i o Barceloně, která si na čukotce ani neškrtla, tím ale podobnost končí, Bohemce aspoň nemusel rozhodčí odpouštět 3 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jsou příspěvky!

Reagovat
smazaný uživatel

co bys od něj čekal, napíše tu možná tak aby někoho popudil a když má na něco odpovědět, tak neodepíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Bohemka utrpěla bod. No jo, no, známe to moc dobře, proti tomu se hraje děsně, jenže pořád je na domácích, aby se s tím vyrovnali. Holt se musíme naučit hrát dostatečně pružně a kreativně, aby ten beton povolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kreativita nestaci,zbijecky na ne

Reagovat
smazaný uživatel

*sbijecky, zbijecky jsou zbíjet, tedy zmlátit. ale to by se nakonec hodilo taky

Reagovat
smazaný uživatel

sakra!a to sem mel vzdycky z diktatu dobry znamky.Ale jinak umim tohle:Pan Bílý bílí bílý dům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sry tlemim se příspěvku Hando88

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že by i slabikář potřeboval přehodnotit, aby vyhověl současným náročným požadavkům politcké korektnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V hantecu to máš v richtiku. Na Slávku povalim taky, tak se někde scuknem, dáme škopka. Akorát já fandím těm z Práglu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy kdy se hrál fotbal pro fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Že valná většina sparťanů reaguje na odporný beton bohemky, místo aby se ohlédli za svou impotencí mě nepřekvapuje, snad k tomu pláči chybí ještě nadávání na rozhodčí... . Bylo by více než vhodné zamést si první před svým prahem. Očekávám duchaplný komentář Chovance jako po Teplicích. Že by další fantastická pozvánka na zbytek extra-ligy? Pravý vršovický beton a nemohoucí sparta A teď všichni chytráci do mě:-D:-D

Reagovat
centos

Beton škodí fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je ta naše česká liga silná, Sparta, která v exhibičním stylu vypráskala PAO 3:1, v lize za dva zápasy ještě nedala gól.

Reagovat
smazaný uživatel

a neda ani v Recku koupi ctverku a je po senzaci

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli se Sigmou, ta bude po výhře nad slabými Skoty létat v oblacích, my je uzemníme. Jsem zvědavý, jak to bude na Sigmě vypadat, kvůli terénu na Bazalech proti Příbrami jsem si z toho nemohl udělat nějaký obrázek....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak... Taky to nečekám, že přejedem dvakrát za sebou skvělý tým. Remíza, nebo těsná výhra by mohly být. Ale spíš čekám výhru FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady pláčete nad klokaním betonem ale co jste čekali?Bohemika přijela s jasným cílem neprohrát a to se podařilo.Beton není sice moc k pokoukání ale je to taktika,taktika která se někdy hodí.Jestli jste někdo viděl zápas s Brnem tak to taky celej zápas bránilo a bohemka se nedokázala prosadit tak proč by nemohla bohemka bránit a to ještě venku proti jednomu z nejsilnějších týmů GL??Navíc chybělo taky pár hráčů ze základu,což ale nepíšu jako výmluvu protože by bohemka stejně bránila.A ještě něco ke sralťanům jsem zvědavej na váš výkon proti Panathinaikosu určitě se budete taky snažit ubránit se a nebudete hrát nějak extra otevřenej ofenzivní fotbal.Takže nejdřív se zamyslete nad sebou a pak pište něco o ostatních.Jestli chcete vidět nějakej ,,spešl'' fotbal tak se koukněte na nějakou jinou ligu protože GL moc krásný fotbalový utkání nepřináší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, vado, dva zápasy - skóre 0:0 ... Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

This is SPARTÁÁÁ

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhou stranu je to lepší než 1:3 ...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muzu prihodit i ja svuj postreh,na zapase jsem samozrejme byl,i kdyz nutno podknout ze spis bohuzel ze jsem tam byl...

Nejdriv k Bohemce - to ze bude hrat beton bylo jasne uz dva dny pred zapasem,presto me bohemka zklamala daleko vic nez jsem cekal,do sedesaty minuty hrali beton,potom ultrabeton a jeste k tomu i ta kvalita hry - tohle si nechte na druhou ligu,takove zakernosti se tam paradne hodi...navic tolik zdrzovani,smesne zkazenych prihravek no bylo mi z bohemky na to uz i trapnej zlin hral o proti bohemce fotbal a co predvadeli jeji udajne nejlepsi fanousci??kdyby fandili tak o.k. ale na jedine co se zmohli bylo neustale nadavani Sparte a potom i Repkovi,panove s klokanem na dresu - jste opravdu trapni primitivove

K nasemu "vykonu" - podle me to byl zcela jasne prokaucovany zapas nasim strategem pepikem,protoze vymenit tri hrace v zaloze do zapasu,ve kterem musime soupere braniciho v deseti prave v te zaloze prehrat kreativitou,to muze udelat snad jen nas Pepik nebo jeste Jabulin...Nase obrana pochopitelne vynikajici (jinak dekujume ti bohemko za zraneni Repky minutu pred koncem kdy utocnik nesmyslne Repu dojizdel),ale to co jsme predvadeli nebo spise nepredvadeli v utoku prislo mi to jako kdybych byl spis na hokeji protoze jsme se neustale cely zapas beze zmeny pokouseli se prokombinovat az za brankovou caru,asi nasi kluci zapomneli co je to strelba,misto toho aby volili nejjednodussi reseni coz se v tehle zapasech pri nedostatku mista v souperove sestnactce proste musi tak to delali naopak...Zeman s Kadlecem meli jit do hry o hodne driv.Navic vykon Strestika byla katastrofa,Berger nic moc a stejne tak Kalouda

Bylo jasne a taky jsem to ja pred zapasem tady rikal ze to bud skonci 0:0 a nebo jakkoli vyhrajeme,bohuzel nevyhral fotbal,co vsak vyhralo byla atmosfera,16 000 (i s 1 500 bohemakama) je na patecni zapas moc pekny cislo (opet kam se hrabe cirkus eden)

Zaverem - jestli tohle mela byt dan za to ze postoupime pres Panathinaikos tak to beru vsema deseti,protoze jinak se tenhle hruzostrasnej zapas z nasi strany omluvit neda,budu jen doufam ze toto byla ta povestna potrebna facka a jen nam to pomuze v koncentraci na Pao ze to samo nepujde a musime makat

Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jeden dodatek - z naseho kotle se o proti tak pocetnym nadavkam na na nasi sparticku ozyval pouze jeden odvedny,za to ale velmi trefny pokrik ktery presne vystihuje me pocity po vcerejsku z bohemky - Klokan to je zvire zkurveny,hej zvire zkurveny,hej zvire zkurveny...

jinak tleskam vsem nasim fanouskum ze uz na dvou domacich zapasech se opravdu fandi velice slusne a atmosfera byla zatim vynikajici,zvlast chvalim za to ze jsme se nenechali strhnout k tem pritivnostem co predvadeli trapaci z dolicku

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče fandění ,tak Bohemáci sparťany naprosto suverénně sfoukli...

http://www.fc-bohemians.cz/foto.aspx?imageID=9997&articleID=9095

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj nahodou Sparťanští fans zakaz ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrej rozbor, a jak vidím, vše je v nejlepším pořádku, v komentáři výhradně určeném zápasu Sparta-Bohemka jsi nezapoměl dvakrát kopnout do Slavie, takže pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No, tak nějak, na Spartu se v prvním zápase doma přijde podívat hromada zvědavců, pak zjistí, že zase není o co stát a návštěvy jsou poloviční.

Reagovat
Špilmachr

Pokud v Aténach nebude Řepa tak je to bůra !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak nerekl bych ze Hoheneder by byl zase o nekolik trid herne horsi,sice o neco pochopitelne horsi je a to by znamenalo v Atenach celkem problemy,ale bura snad nee...jinak ted jsem si prectl rozhovor s Hartigem po zapase a ted debil tam tvrdi jak Bohemka hrala skvele jen potvrzeni ze tenhle tym asi opravdu nema v prvni lize co delat kdyz jeho vlastni hraci tento vykon hodnoti jako skvely,to bych pak chtel videt jakej vykon je podle nich spatnej a jakej katastrofalni

Reagovat
Špilmachr

Jeli pro bod a maji ho diky tomu že ji do puntiku dodrželi tak chápu že to je pro Hartiga skvěle.

Tým ktery chce hrát v horni polovině tabulky se na beton vymlouvat nemůže!

V Aténach bude peklo a o postupu pochybuju , ale s Řepou by jistá šance byla ostatně to co se jednou na Bazalech naučiš to jen tak nezapomeneš

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nevymlouvam na beton,to bych nikdy ani neudelal...samozrejme ze si za to ze jsme nevyhrali muzeme jen sami,ale ja tu kritizuju Bohemku,on je totiz rozdil branit a betonovat,pri braneni totiz za celej zapas treba predvedes jednu,dve fotbalove akce,prelezes pulici caru ale pri betonovani jsi (jako vcera bohemka) zalezlej v 9 hracich u vapna + jeden utocnik pred pulici carou a drzis zuby nehty 0:0 a modlis se aby ten tlak pod kterym jsi uz konecne skoncil a zdrzujes a zdrzujes,odkopavas...

Reagovat
Špilmachr

No a dáš góla a jaky byl beton , pak se ukaže co je v branicim týmu klokani však nic dokazovat nemuseli tudiž Hartig správně označil jejich vykon za skvěly

Reagovat
centos

Ty jsi chachar?

Reagovat
Špilmachr

Made in Šenou

Reagovat
centos

Já jen jestli jsi byl loni na Budějovicích, tak znechucený jsem z fotbalu nikdy nebyl. Plní pokyny, a úspěšně, to jo, ale dívat se na to nedá. Tím hůř, pokud je divák nezaujatý.

Reagovat
Špilmachr

No dívat se na to neda a hlavně když to vyjde soupeřum je to deprimujici. No ale kdyby Banik stejnym způsobem remizoval s Barcou tak slavim poměrně dlouho.

Jen tak mimochodem Koubek preferuje defenzivu.

Reagovat
centos

Načež by nás fans Barcy proklínali.. :)

Viděl jsem tři zápasy pod Koubkem a z té defenzivy se jen vychází. Dívá se na to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Střeštík

někdo tu celkem nedávno psal, že až uvidíme jak Steštík hraje, tak budeme na něj nadávat, tak jako oni v Brně, je to tady!!!

Podle mě, kdyby hrál Zeman místo něj, tak šlo do vápna víc centrů a BONY by toho využil

Za včera:

Řepka, Hubník, skvělej Pamič, celkem Hušek

tragéd Střeštík (ani se nezpotil), tradičně Kušnír (směrem dozadu), Prudnikov

ostatní průměr, neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

strestik fakt katastrofa,jediny co jakz takz umel byly centry ze hry,ale rohy kopal blbe,poradne nebehal...no tezko rict jestli se treba nerozehraje k necemu lepsimu protoze na nem bylo znat stejne jako na Kaloudovi,Bergerovi i Prudnikovovi ze jsou nerozehrani,ale zatim je mi ze strestika na

Reagovat
smazaný uživatel

aaa vidim ze sme dobre udelali,ze sme vam pujcili naseho šamponka Střeštu

Reagovat
Bakary3

Nevim, co si všichni stěžujou na beton Bohemky, že Sparta hrála prd nikdo neviděl ? Byl jsem na zápase Slavie s Bolkou, kde MB přčedváděla to samý, možná ještě horší.., ale byl jsem naštvanej hlavně na Slavii, že hrála hovno a nedokázali si vytvořit šanci a aspoň jednou dostat balon za brankovou čáru, to snad neni tak těžký, viz. včerejší Sparta.

Reagovat
$dolar$

Kua ja jsem nasranej Proste Kolar je nas nejlepsi a zaroven nepostradatelny hrac a bez nej to nejde

Rada- Hajovsky - co to tam tihle komici predvadeli???? Vrba pred zapasem ze pry trenovali jenom obranu, tak co teda opravdu trenovali???? Rozhodci dalsi katastrofa, vyrovnavaci gol padl z nespravne odpiskaneho zakroku

Petrzela bezi sam na gomana stacilo lehounce prelobovat golmana, ktery stal na hranici vapna, ne on vypali co nejvetsi bombu 50 metru nad branu

Vrba jeho stridani nepochopim, misto toho aby stahnul zbytecnyho Bakose a misto nej poslal Rajtorala, tak ne on stahne nejaktivnejsiho zaloznika Petrzelu Hned na to se zrani Jiracek a on posle obrance Navratila Se uplne pomatl

Celkove jsem obrovky zklaman A nejvic jsem nasranej na Teplicky cura°y ( hrace) kteří asi nic jineho nez simulovani na treninku nedelaji.,

Reagovat
smazaný uživatel

to chce klid

Reagovat
$dolar$

Chce ale nejde to, potrebujeme body a uplne zbytecne je ztratime

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, jak tam utíkal mám pocit Jiráček, Ljevakovič ho chytl za trenky a sebral míč, načež komentátor řekl, že Jiráček je rychlej, ale Ljevakovič velmi rychlej...

Jestli potrestaj Černýho za simulování (s tím souhlasím), tak musejí i ostatní, dnes hlavně Kleina (jeho "pičááá" po plácnutí sebou na zem ve vápně slyšeli až v Praze...), Vondrášek a Mareš, jinak to ztrácí smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz ty simulanti zasrany taky pijou krev. Neumej tady kopnout do balonu ale hlavne ze se kreten porad vali na zemi. O to smutnejsi je to u takovych hracu jako Cerny, ktery byl nejlepsim hracem na hristi minule kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Teplice.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

vandere jseš zítra na baník ??

Reagovat
smazaný uživatel

Na 80%

Reagovat
smazaný uživatel

prej už nejsou lístky na hlavní tribuny tak to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chodim stejně naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

jdeš

Reagovat
centos

Remíza je dobrý výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

joo remiza je nej

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem únavou usnul, takže 2:2 mě překvapilo. Tipoval jsem 4:2 po 20 minutách. Plzeň ale nejspíš opět přestala hrát.

Leckjaks

Reagovat
irik

Fantastická branka .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To trefil parádně, a vůbec ten signál byl originální....... , to už se málo kdy vidí....

Reagovat
smazaný uživatel

!Aktualizováno!

www.idresy.webnode.cz - nové DRESY a !MÍČE! na sezónu 2009/10.

Reagovat
smazaný uživatel

SKS pojdmeeee...

Reagovat
Radar

FCB pojdmeee...

Reagovat
smazaný uživatel

no,jde vám to o dost líp jak nám

Reagovat
Radar

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

musíme zabrat...ještě to otočíme

Reagovat
Radar

Já ti nevím, možná je to dobře že prohrajete aspoň se Jarolím vzpamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

to právě nevím,prohrajeme a on začne ještě víc točit tou sestavou...

Reagovat
Radar

A je to v ř*zi , Neves červená

Reagovat
Radar

*ř*ti

Reagovat
Radar

Bolka-Libe, to bude mít John radost pokud to bolka dotáhne až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

OSTRAVA

Reagovat
Staenly10

Hrůza hrůza... Jetsli takhle chtěj hrát i proti Sheriffu,tak ať daj radši kontumaci,protože to nemá cenu. Obrana mě hodně zklamala. Záloha taky nic kloudnýho nevymyslela a tim pádem neviditelní i útočníci... Jedinej,kdo se mi aspoň trochu líbil byl Vasilijevič a střídající Belaid. Sice docela kodně kazil,ale bojoval a pořád se snažil něco vymyslet a zkoušel snad jako jedinej taky střílet.

Sečťeno podtrženo,jestli to takhle bude pokračovat,tak z předkola Ligy Mistrů vyletíme hodně brzy a v Evropské lize to nebude jinak (taky myslim předkolo)...

Reagovat
Tsigi

v Brně se prohrálo po 5. za sebou to je prokletí

příště to bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to myslim nebylo prokletí ale Jarolím

Reagovat
Tsigi

na co se snažit, když se stejně musí prohrát prostě Karel zvolil nejvíc psycho sestavu, když věděl, že stejně dostane

Reagovat
Staenly10

Mylsim,že by to dneska s timhle výkonem nebylo lepší ať bysme hráli s kymkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda pro Sigmu Baník přijel z hrozným betonem dokázaly jsme jsi s tím poradit ale chybělo krapet štestí škoda že Psotka stahoval toho brazilce měl jít raději dolů Hubník který mě opět utvrdil v to že nemá v Gl co dělat Hořava Janotka a Bajer to hodně oživily ale nepochopitelně tam dal Petra aby to oživil z jeho nulovou akceleraci škoda ztracených bodů po dnešku jsem si jistý že pro Baník to bude opět špatná sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze Banik prijel s betonem ale co jim zbylo po vylouceni Nevese.Snad necekas ze to vytahnou a budou bezbrane utocit

Reagovat
smazaný uživatel

oni tak hráli jak po 25 minutu tak po vyloučení toho našeho tragéda

Reagovat
smazaný uživatel

jak uz tady rikali jini..Beton vypada jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to tan klasický baton ale daleko to k tomu nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych videl vysledek 5:1 v abeerdenu nebo jak se to pise a jel na olomouc tak bych taky nesel bezhlave utocit.. hrali ze zajistene obrany tak uz to byva

Reagovat
smazaný uživatel

tak či onak za ten výkon měli odjed domů s prázdnou

Reagovat
Radar

Tak dalo se čeka že se nepohrnou sopředu když hraješ skoro celé utkání v 10

Reagovat
smazaný uživatel

ani do té doby nic nepředvedli

Reagovat
Radar

A olomouc do té doby jo? a pokud vím byla tam pěkná akce s Zeherovým zakončením

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná Ostravská. Sigma měla víc příležitostí, tyčka, střely těsně míjící bránu prřibitýho Bučka atd.

Reagovat
Staenly10

Před vyloučením Nevese?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ok. Pardon

Reagovat
tomasinho

tak tos asi videl jiyn zapas, beton chlapce vypada trosku jinak

Reagovat
sosna

Hubník nemá co dělat v GL? A co ten průnik a centr na Ordoše? Do gólu chyběl kousek...A celkově to nebylo špatný. Zápas na Aberdeenu si asi vůbec nepostřehl co? Jinak bys nemohl nikdy napsat takovou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

patří mezo nejhorší hráče Sigmi viděl jsem s ním celou minulou¨sezonu a dnes mě v tom jenom utvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nešel do toho Německa

Reagovat
sosna

Mluvíme oba o Michalu Hubníkovi z Olomouce? Je pravda že to není typický zakončovatel jak Ordoš a gólů moc nedává, ale vždycky dře, bojuje pro tým a nikdy nevypustí souboj. A v této sezoně hraje zatím parádně. Já chodím na Sigmu už pěknejch pár let takže vím o čem mluvím. A že se neprosadil dneska proti Baníku není důvod napsat že nemá v lize co dělat. Jsem si jistej že po ligových trávnících běhají mnohem větší tragédi než Hubňa. Nejhorší hráč Sigmy to zdaleka není, a kdyby šel do Německa tak možná ve čtvrtek neslavíme 4.předkolo EL...

Reagovat
smazaný uživatel

ano mluvíme o tom samém to že dře je možná pravda dřív tak 3 4 roky zpátky jsem o něm říkal že z něho možna něco bude ale poslední dva roky mě utvrzuje v tom že na to prostě nemá netechnický negolový ani ne rychlík bojovnost možna ale pro mě je to namyšlený hlupák a to mluvím z vlastní zkušenosti protože se s ním dost potkávám

Reagovat
sosna

Já netvrdím že z něj bude reprezentant, jen že patří do GL. A jako fanouška Sigmy mě moc nezajímá jaký je v soukromí, ale co předvádí na hřišti. Občas je toho celkem dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde Hubník jako neuvěřitelný palič. Ideálně se hodí do GL. Jinak co vím, tak on sám tam do toho Německa nechtěl, prej to tam bylo hrozné, regeneraci tam ani neznaj, maserskej stul tam byl asi z 50.let. Prostě katas, Blšany hadra.

Reagovat
$dolar$

Banik dobre

Za remizu jsem rad

Reagovat
Radar

Nevěřím tomu co říkám, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho zápasu. Na české trávníky poměrně kvalitní fotbal, dalo se na to koukat, ze strany Baníku jsem nečekal žádný zázrak, vede je Koubek, na Sigmě byla celkem vidět unava ze ČT, ale na to se nebudeme vymlouvat, to jsou prostě poháry. K fans, není se co divit, že Kubíček nechtěl Baníkovce na SEVERu, bo jsme to viděli minulej rok, co tam ty hovada předvedli. Urvali trubky vodovodní, zachodový, vytrhli pisoáry. To zduvodnilo, že dvě hodiny tekla voda proudem dolů, pod tribunu, kde jsou, kasina, diskonty, kanceláře. To všechno ty hovada zničili, a platit to musel kdo? SIGMA. Proto se letos Kuba nesnažil nějak to uvalit v Ostravě, koneckonců, co jsem četl, tak ani Banik nejevil extrazajem o ty lupeny. Kubíček jedna nefér, že tma byly nějaký machinace s listkama, že si je musí koupit jen člověk bydlící v OL kraji, to je možná podpás, ale na druhou stranu to lze pochopit. Platit penále, platit nějaké pokuty na svazu a zničení stadionu, možná by Sigmě zatrhli hrát před diváky. Tohle kvuli nějakým šaškům z Ostravy podstoupit nehodlal. Je to rozporuplné, ale pochopitelné. Jinak TV NOVA

Reagovat
smazaný uživatel

Nový příspěvek, sakra.

Reagovat
JarousFCB

Bohužel na tyto výjezdy jezdí hrozně moc tzv vandráků co se vždy jen ožerou a robí bordel a myslí si jací nejsou borci... vždycky se za ně stydím ...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, a kdo to má rozeznat, kdo je normál a kdo je buřič? Jeden za všechny, všichni za jednoho.

Reagovat
JarousFCB

nikoho neomlouvám jen konstatuju... halvně kvůli víše popsaným blbečkům máme pověst takvou jakou máme. Proto jezdím jen na delší výjezdy ...

Reagovat
$dolar$

200. pro Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia: já nevím, jestli se mám smát nebo brečet?

co chtěj dělat v evropě???

máme o bod víc

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi otázka na obě pražská S. Co chtějí dělat v Evropě s tím jak hrajou v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sparta to v zapase s panathinaikosem aspon nejak naznacila, slavia v moldavsku nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste Sparťani? Pojďte si kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

nejsu Sparťan ale klidně si kopnu Slavie je prostě hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem tady, ale kopat se mi moc nechce, páč mi jsme asi ti poslední kdo by si mohl kopnout ( dva zápasy, dva body)

Reagovat
Staenly10

Musíme se do dovet zlepšit. V lize si klidně hrajte tužku (nebudu vůbec proti),ale v Evropě musíte máknout. A my samozřejmě taky...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň máte o bod víc jak my čekám na to,až ti naši kluci začnou pořádně hrát....SKS pojďme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnu jsi ,jdeme do trhaku ,vedem o bod a jeste jsme nedostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

a žádnej nedali

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se historie nepta

Reagovat
Pinturicchio

Slááááááááááviiiijeeeeeee, Sláááááááviiiijeeeeeee Doufám, že proti Šeryfu zaberou a postoupí.

Reagovat
Maritazzi

Koukám, že Yodovi se ty milionový posily začínaj vyplácet

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem na ostravském hlavním nádraží potkal tlupu "baníkovských" tupců, hrozně jsem se za ně styděl.

Alespoň, že Baník bodem udělal radost, předvedenou hrou už tolik ne...

Reagovat
Staenly10

Co zas udělali?

Reagovat
smazaný uživatel

co asi? poničili všechno co měli v dosahu, jako vždy....nic novýho pod sluncem

Reagovat
Staenly10

Tak to mě napadlo,jen jsem myslel,jestli spanhel nemyslel něco "specijálního"...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš třeba jako že by zničili orloj v Olomouci záchodvou mísou???

Reagovat
herbage

Oni právě nemusí ani nic dělat, aby člověk poznal, že nejsou zrovna dvakrát intelektuálně zdatní

Reagovat
Staenly10

Tak ale tim snad ještě nedělají ostudu...

Reagovat
herbage

Jenže oni právě jsou většinou tak blbí, že svojí blbost dávají okatě svému okolí najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zvláštního, otravovali kolemjdoucí a dělali ramena na policajty, kterých bylo desetkrát víc. Bylo to úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Jílek to neumí, zajímala by mě známka delegáta po dnešku. Příbram a její hráči ať žije Simulace, zdržování a včechno co ve fotbale neradi vidíme. A ten Hůňa tomu taky dal korunu, bejt jeho spoluhráč tak ho nakopu. Na každýho řval jakej je čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se v pondělí nabídnu Jarolímovi jako ofenzivní posila. Běhat se mi moc nechce, dám jednu z deseti tutovek (takže v našich podmínkách sem kanonýr), bránění mi nic neříká, přihrávku na 2 metry zvládnu, ještě jsem docela mladej a můžou mě do budoucna zpeněžit a nemám stop pro evropské poháry - myslim že přesně zapadám do nové koncepce...

Reagovat
Staenly10

...

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoje představa měsičního platu?

Reagovat
herbage

Dovolená na Kanárech, plastová okna od Rota, uzeniny od Zedníčka a roční předplatné deníku Sport

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maritazzi

a přijdeš zadarmo

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že základ máš jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
herbage

Plzeň na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Při formě pražských S bych se vůbec nedivil, ale samozřejmě Spartička má vždycky přednost, proto taky ten smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

to by si museli koupit dva schopný stopery

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň válec a budějky jak jsou vysoko

Reagovat
$dolar$

No dobre , ale Budejky zatim nehrali s nikym silnejsim

Reagovat
$dolar$

Skoda 2 bodu, ktere jsme vcera zcela zbytecne ztratili jen diky absenci Kolare

Reagovat
herbage

proč nehraje nelevo Petržela a Rajtoral napravo? Toho Jiráčka vůbec neznám, hraje alespoň dobře?

Reagovat
$dolar$

To je presne to co pisu pokazdy na nas forum. Taky bych hodil Milana nalevo, kterymu to nedela zadny problem a napravo Feryho, ale Jiracek je oblibenec Vrby, je hroznej, sice nekdy da gola, ale jinak je zbrklej, technika prumernyho druholigovyho hrace a rychlost taky prumerna

Reagovat
JarousFCB

Můj typ je, že Plzeň si na konci podzimu projde menší krizí, ale na jaře se zvedne a ukope tak 4.-5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Limberský mohl hrát nějakou kvalitní ligu, kdyby to nebyl takovej vůl namachrovanej

Reagovat
$dolar$

Limba hraje za klub svyho srdce, tak ho nech byt

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně je u hodně týmů vidět pokrok směrem k ofenzivnímu fotbalu...až na vyjímky jako Bohemka zúžení ligy na 14 týmů by ale lize rozhodně prospělo

Reagovat
smazaný uživatel

kua vedle

Reagovat
božský John

MUHEHEHEHE

Reagovat
$dolar$

To neni moc takticky red pondelnim zapasem

Reagovat
božský John

Pochybuju že prohrajem 4:1...i kdyby sme rupli třeba 1:2..tak sme furt lepší..

Reagovat
$dolar$

Ale i z pohledu vyhry by to bylo lepsi, protoze by jsi se mohl Liberecakum neskutecne vysmat

Reagovat
božský John

Já se jim směju furt...jedinýho svinpava a riska beru(víc jich ani moc neznám..)

Reagovat
božský John

No, doufám, že zítra vyhrajem. Nemají tak silnou obranu, tak by nám tam něco mohlo spadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda třeba takový Příbrami no, nebýt náhody Lukeše, mohli mít 4 body, rozhodně mě překvapujou. I ty Budějky nevypadají tak impotentně jako minulou sezónu...2:0 venku kdo by to od nich čekal....Střížkov taky dělá radost, ten se tomu sestupu nevyhne, to si troufám tvrdit už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

příbram zatim překvapuje má velmi dobrej kádr co přišel dort rodrigues a cafú lidi jí nemaj rádi kvůli stárkovi ale to mi vůbec neva

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Dynamo, paráda! Velká spokojenost. Meszároš bude velkým oživením ligy. Na Strahově exkluzivní návštěva --- doufám, že letos nepřekonají rekord.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, co se stalo stalo se....ted se musime soustredit na LM ......kdyby BRNO nehralo beton dopadlo by to jinak, ale slabsi tymy to maji ve zvyku (viz. 1905 se spartou) hold stim nikdo nic neudela no LAME

SKS Forever

Reagovat
smazaný uživatel

nevymlouvej se,kdyz vedeme 2:0,tak se asi nebudem hnat do utoku,kdyz jeste k tomu hrajem s bezzubou Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

neni vymluva, to je Fact

Reagovat
Maritazzi

má bejt vtip? silnější týmy pokud si na ně hrajou by měli ten beton snad umět překonat a ted vůbec nebudu hledět na to, že Brno nějakej extra beton nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

nee? vubec ne

Reagovat
Maritazzi

jsi hloupej, hledej mezery ve vlastnim výkonu, něco je špatně, když ty vaše hvězdy dostali dva goly a šanci měl jedinej Vlček, tzn. že bylo jasný, že to golem asi neskončí

Reagovat
smazaný uživatel

jsem taky slávista,ale musím souhlasit s jinýma-proč by se Brno mělo hnát bezhlavě do útoku,když vedou 2:0?! prostě to z naší strany nebyl vůbec vydařený zápas...a beton?!tak ten jsem nikde neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem nerikal ze se mate bezhlave rvat do utoku, ale i kdyz SKS vede tak hraje dal pro fanousky, ale to je jedno...itak sme nehrali asi na 100% protoze uz ve stredu nas ceka dulezitej zapas v LM

Reagovat
Maritazzi

Ježiš uvědom si ale kvalitu defenzivy Brna a Slavie, ta si při vedení může dovolit něco navíc a Brno asi ví, jakou má defenziva kvalitu, tak tu hru nemůže otvírat, to by byla sebevražda. Je to jen neschopnost ofenzivního týmu překonat ten beton. Šetření je hezká věc, ale taková prohra na psychice nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaprvé jsem fanouškem Slavie...a to už docela poměrně dlouho zadruhé kolikrát jsme utkání za rozhodnutýho stavu jen tak profesrosky dohrávali.....a za třetí je mi úplně jedno, že se ve středu hraje utkání o LM!! teď hráli v Brně a měli vyhrát...pak se teprve měli soustředit na středu...když někdo chodí do práce, tak v pondělí a úterý nedělá, protože ve středu toho bude mít třeba trochu víc?!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

35°C ve stínu, 12. minuta Brno vede dva nula....cos čekal útočné harakiri?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ho nechte,nekde se musi prece vybrecet.Doufam,ze takovych zapasu zahrajeme vic-vletet na soupere,dat goly(nejlip 2) a pak v klidecku branit a cekat na brejky.Vzhuru BRNO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

abys pak nebrecel ty.....az vam v Edenu dame Bura

Reagovat
smazaný uživatel

to sou jen velky slova malyho chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou letech na lize a ani to nebyla moc nuda. Nápis na stadionu TITUL NEBO SMRT hráči evidentně viděli a vzali si ho k srdci .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidím, že tragická česká povaha v této diskusi opět vítězí - každý druhý tým hraje beton a pokud se nezadaří, tak jde hlavně o to co nejvíc urazit soupeře .

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukla sem teda jenom na zprávy na Nově, ale za 1. Jsem rád, že Slavie prohrála s tak sympatickým týmem za 2. Jsem rád, že už hrál Mareček za 3. Pochvala pro Lukáše za tu dalekonosnou střelu a 4. Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Brno dobrý až na toho Dalma . Co to tam furt zkoušel? Nejlepší bylo jak chtěl přejít přes Čelůstku a doslova přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo jak spadl na prdel bylo nejlepsi.Skoda ze si nezpracoval dobre ten balon,mohl jit sam.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo to se mi libi,takovy komentare Doufam,ze se uz naucime hrat i proti ,,slabsim tymum,,

Reagovat
božský John

Poďvejme se na sparťana...jsou před Slávií o bod a ještě nedali ani btranku...a ono se to ještě směje

Reagovat
Maritazzi

sme po roce před Slavií, co bys nechtěl

Reagovat
božský John

Až zejtra vyklepnem Slováký,tak budem před obouma

Reagovat
Maritazzi

Jablonec do toho neplet, nás zajímá jen Slavie

Reagovat
božský John

Nás,slovy mě zajímá Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych to..

Reagovat
smazaný uživatel

No co no...

Reagovat
Berbatov9

konečně pěkná neděla kdy nám Slavie prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ááále takových ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že takové Neděle budou jenom přibývat

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, i loni jsme měli horší vstup do sezóny a pak jsme se parádně chytli snad nás ten dnešek zase posadí na prdel a uvědomí si,že samo se to neuhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho zápasu. Na české trávníky poměrně kvalitní fotbal, dalo se na to koukat, ze strany Baníku jsem nečekal žádný zázrak, vede je Koubek, na Sigmě byla celkem vidět unava ze ČT, ale na to se nebudeme vymlouvat, to jsou prostě poháry. K fans, není se co divit, že Kubíček nechtěl Baníkovce na SEVERu, bo jsme to viděli minulej rok, co tam ty hovada předvedli. Urvali trubky vodovodní, zachodový, vytrhli pisoáry. To zduvodnilo, že dvě hodiny tekla voda proudem dolů, pod tribunu, kde jsou, kasina, diskonty, kanceláře. To všechno ty hovada zničili, a platit to musel kdo? SIGMA. Proto se letos Kuba nesnažil nějak to uvalit v Ostravě, koneckonců, co jsem četl, tak ani Banik nejevil extrazajem o ty lupeny. Kubíček jedna nefér, že tma byly nějaký machinace s listkama, že si je musí koupit jen člověk bydlící v OL kraji, to je možná podpás, ale na druhou stranu to lze pochopit. Platit penále, platit nějaké pokuty na svazu a zničení stadionu, možná by Sigmě zatrhli hrát před diváky. Tohle kvuli nějakým šaškům z Ostravy podstoupit nehodlal. Je to rozporuplné, ale pochopitelné. Jinak TV NOVA

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo na Nově?

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšels ten jejich v......j komentář, v televizních novinách. Snůška lži, nesmyslů. Prostě nic novýho na Nově

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétněji?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, protože na Novu na zpravodajství ani na sport nekoukám, nejsem sebevrah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jedničce zprávy skončily, a na primě ještě nebyly Přátelé...

Reagovat
smazaný uživatel

Neska bylo v olomouci tak krasně! Neseďte furt na tom eurofotbalu a u porna a poďte na fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

"Dva nesmiřitelní rivalové z Moravy Sigma Olomouc a Baník Ostrava se utkávají ve druhém kole Gambrinus ligy."

Odkdy je baník moravský tým Novo?

Reagovat
smazaný uživatel

A já to neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak abych to doplnil: Slavie: nic se neděje, vy to hravě doženete... Sparta: Neděkujte nám všichni... Brno: Já vám kluci věřil...

Reagovat
Miky.77.14

Slavia je pro mě velkým zklamáním To co předváděj od začátku jarní části až do ted,je stále horší a horší.. Maj tam hráče vyborných kvalit,ale jak je vidět,neuměj snima pracovat. Jarolímovi se kolikrát vymstilo to riskování se sestavou a stejně to dělá dál. Už půl roku hrajem fotbal,na kterej se nedá dívat,utrápená koncovka,obrana slabá a ted i golman žádnej. Neměl dávat nováčky hned do základu,o boj do LM,to už sem řikal několikrát. Nesmyslně šetří hráče na poháry,dyt todle skoro nikde nedělaj,musej se sehrát a on to furt mění. Prostě timdle způsobem to dál nejde. Vedení na to kouká už hodně dlouho a stále nic. Proč nehraje Šenkeřík,kterej dal goly za nás v LM,je to srdcač,furt je opomíjen,to samé Belaid i dnes dokázal párkrát že má parádní přihrávku. Zabíjení Hlouška v obraně v záloze by byl moc platnej,ovšem takhle moc nepodporuje a v zadui zas chybý zkušenosti od Hubáčka. Ale to je furt dokola,Jaroílm bude dělat hovadiny stejně dál..

Reagovat
centos

výkon - jsem rád, že to Baník hraje fakt nadoraz, nic nevypouští a nesložil to ani po vyloučení

rozhodčí - dva zápasy, dvě vyloučení za nic. Nechápu, za co to Neves dostal; v téhle minutě po takovém letmém kontaktu se druhá žlutá nedává, ještě když byla ta první za řeči..

Olomouc - na diskriminaci fanoušků Baníku by se měl zaměřit právník, doufám, že to dotáhnou k soudu. Stejně jako s předraženým vstupným. Na Severu byly dvě třetiny volné, přesto někteří museli zůstat před branami. Hnus. Aspoň mě potěšili ti, co se tam dostali během zápasu.

Otepka - hm, tohle asi nečekal. Nepřipojoval jsem se, bo jsem tam jel s tím, že mu sice nebudu tleskat, ale nebudu na něj ani řvát. De mě trochu nespravedlivé.

opatření - vrtulník a obrněné vozy tam byly k čemu?

začátek ligy - Nedá se od nás čekat nějaký extra fotbal, ale na tu očividnou snahu se budu chodit dívat hodně rád. A po dvou kolech máme víc bodů než pražská S dohromady.

Sigma fans - naprostá tragedie

Reagovat
M11

ještě když byla ta první za řeči.. no a? zluta jako zluta

Reagovat
centos

Nevím, za jemné žduchnutí a kecy (které asi ani nebyly) vyloučení po dvaceti minutách? Dost necitlivé, imho.

Reagovat
Radar

rozhodčí - souhlasím, opravdu dvě červené za nic v Nevesově případě ty řeči byly, že se zeptal Why? a rozmáchl rukama

k Otepkovi - také nevidím důvod mu nadávat, rozešel se s baníkem ve zlém, ale to jen díky sporu s vedením, a to že říkal že chce být u rodiny a stějně šel do olmiku mi nevadí je to jeho věc, každý si chce nahrabat(fotbalisti, politici a obyčejní lidé)

média - Nova opět nezklamala s mediálním humbukem, ale bohužel proní se jí podařilo o celém průběhu říct že došlo ke dvěma přestupkům

fans sigmy - také obrovské zklámání, ten hlasatel mi trochu připomněl Teplice a návštěvnost taky mohla být o 2000 fans větší

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma fans tragedie Banik fotbal taky fans Baníku za to co předváděly na adresu Otepky vyloučení obou hráču bylo správné aspoň to co se týče Nevese tak to byl faul na žlutou to že Baník nedostal víc lístku je dobře ono opět vytopený kasino taky není dobrý

Reagovat
centos

Ten fotbal tak nějak celkově odmítám komentovat, to vyloučení udělá hodně a bůhví, jak by to vypadalo..

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec nás stejně na severu bylo dost

Reagovat
smazaný uživatel

K Otepkovi se zachovali hnusně. Když kritika za přestup k rivalovi, tak alespoň na úrovni, tohle bylo směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem to byl jak se sám nazval "baníkovský srdcař", po půl roce začal vypuštět své projevy, jenž by si měl profesionál nechat pro sebe, ale on s nimi vesele zásoboval všelijaké mediální plátky. Udělal toho hodně, ale tím že se zachoval tak jak zachoval, bylo jednání namístě a proto: Otepka, co, ty kurvo!

Reagovat
smazaný uživatel

A proto: Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda OTEPKA je bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh hraje docela jinak, dneska to celkem kazil Jinak ať jde do řiti srdcař, sorry on už vlastně odešel

Reagovat
centos

Na úrovni byl ten transparent :)

Reagovat
anonym

Diskriminace fanoušků? To se z vás někteří nesmí chovat jak hovada.

Reagovat
JarousFCB

Kdyby jste vy vyjeli alespoň ve 2000 lidech tak pár debilů by se taky našlo... ať už fandíš komu chceš... jinak nesouhlasím s napadáním Otepky

Reagovat
centos

Ano chovají. Co to ale mění na tom, že šlo o diskriminaci?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím právníkem je to k smíchu. Proč teda Sigma nezažalovala baníkovské fanoušky loni, když vytopili celou tribunu, zničili ji, mohli žádat náhradu škody a nic. A proč teď najednou chcou ty hovada někoho žalovat. Tribuna sever zustala prazdna, bo se tam chystalo do Olomouce několik tisíc fanoušků, a ti co měli nakoupeny listky na sever ( olomoučáci ) tak to hromadně prodavali, kvuli VAM. Proto byla prázdná. A to že tam nechtěli pustit Baníkovce? To bylo dáno tím, že na stiadonu se prodávaly lístky jen na bydliště v OL kraji. A dobře vám tak.

Reagovat
centos

Jak bys prováděl žalobu na tak nestálý subjekt, jako jsou fanoušci? Proti komu by to bylo mířeno? A i kdyby to šlo, tak je to vaše věc, že jste tu žalobu nepodali. Mně by nevadila. A jak říkám, případnou žalobu za diskriminaci plně podporuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrátil bych se na vedení Baníku,a by pomohlo vyhledat toho člověka, který to udělal, jakymkoliv zpusobem. Ono by se to povedlo, věřím tomu. To že to Sigma nezažalovala, to je sice její věc, ale je to otázka slušnosti. Pokud fans zažalují Kubíčka, tak to je opravdu unikum. Na ně taky jednou dojde. Na každou svini se vaří voda.

Reagovat
Radar

Už vidím jak naše vedení nadšeně proti sobě poštve své fanoušky Promiň, ale to je v Ově fantasmagorie

Reagovat
smazaný uživatel

V zájmu dobrých vztahů těchto dvou klubů. Ale tak to je jedno, to je histore. Sigma si to zaplatila sama, ok.

Reagovat
centos

Baník by byl blázen, kdyby proti sobě kvůli "dobrým vztahům" poštval vlastní fans..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty co ničí stadiony a dělaj nevjvíc bordel se snad nedají považovat za fans. Proti nim by baník snad zakročil.

Reagovat
centos

Nějak si to nedokážu představit, jak by to probíhalo.

Reagovat
centos

Proč automaticky bereš, že to jsou svině?

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom že to je svině, to je jen citát, nebo pořekadlo.

Reagovat
centos

Vím, taky jsem to nemyslel doslova. Pokud by se někdo "postižený" rozhodl tu žalobu podat, tak to o něm nevypovídá vůbec nic.

Reagovat
Špilmachr

Dobrá a když v sezoně navštivim několik zápasu Sigmy a pak na Banik mi neprodaji listky protože jsem z Ostravska tj. docela ubohe ne?

Reagovat
centos

"dobře ti tak"

Reagovat
Špilmachr

Stejně bych to nestih ale internet to spasil, a na Plzeň to mi taky nějak nepasuje.

Čekam atraktivni zápas škoda Nevese!

Reagovat
Xavi8

Zatial pre Meszároša

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, tak jsem se vrátil z Brna a z hospody. Docela mrzutej zápas, Brno dalo gól po dorážce o tyč - i když musím říct, že ta prda do tyče asi z 25-30 metrů byla výstavní - pak jsme se hnali do útoku a Brno bouchlo druhej gól z brejku do absolutně rozhozený obrany. Takže gólově nic moc. Když jsme tam rupli na jaře, moc mi to nevadilo, sice vázla koncovka, ale hra byla dobrá, šance byly tak na čtyři fíky. Nikoli tak dnes. Obrana chaotická, strašně nesehraná, záloha pořád zkouší bez nápadu a rychlosti něco na náhodu (trošku se to zlepšilo po příchodu Belaida), Vlčák vepředu se snažil, jenže se neprobil přes dobrou brněnskou obranu (ale nebyl to vyloženej beton, Brno bylo docela pružný a když to šlo, tak dopředu hráli celej zápas) a Naumov nebyl vidět, asi stál ve frontě na pivo, protože v místním bufáči to pěnilo tak, že pěnili i fanklubáci a naznali, že si příště dovezou vlastního výčepáka. Moc se jim nedivím, protože stát v asi patnáct metrů dlouhé frontě 50 (slovy padesát!!!) minut je fakt neskutečný. Takže jsem byl docela nakrklej a zašel jsem na jedno ve Znojmě. S dalšími šesti se protáhlo do teď. Dobrou noc. Škyt.

Reagovat
JarousFCB

Na Bazalech je taky čekání na pivko v průměru asi 45 minut teda pokud je víc jak 10 000 lidí tak nemá cenu nějaké pivko chtít

Reagovat
Radar

Chlape já nikdy více než dvě minuty nečekal, stačí nenápadně předběhnout. btw to video Allez sochaux po ostravsku je tvoje?

Reagovat
JarousFCB

jo je... tak ve stánu u kotle většinou taky nečekám když se tam něco nepodělá... mluvím o situaci na ochozech

Reagovat
Radar

Ochozy pche

Reagovat
JarousFCB

zlatý kotel

Reagovat
Radar

Reagovat
Staenly10

Semvěděl,že jsi tam byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, proč jsi se neozval. Já pořád čekal, že mi nekdo bouchne do ramena a řekne - nazdar, mužajsi. To bílý kvádro už je dost profláklý. Tak příště.

Reagovat
smazaný uživatel

No nacepovat jim to pivko opravdu trvalo.Nastesti sem videl oba dva nase goly,takze spokojenost.Jen tak dal.Brno jedeme!!

Reagovat
Radar

Jablonec - Slovácko, nádherný zápas

Reagovat
centos

Zrovna sem s tím jdu. Pěkné, pěkné. Škoda Švancary. A toho, že se to nehraje na lepším stadionu.

Reagovat
frank

nádhera

Reagovat
M11

EFCEEEEEEEEEEEEEEE SLOVAAAAACKO

Reagovat
Kily

pro všechny, kteří se podíleli na nádherném představení v Jablonci, o jeden více pro Švancaru a Drska, který jakožto obránce dokázal za jeden zápas v útoku více, než dokáží Besta a Holenda za polovinu sezony, pro Slovácko, které po dvou atraktivních zápasech nemá ani bod a pro ČT, aby se snažila nabízet i nadále takovéto zápasy místo sázení na jména Sparty a Slavie, na které se nyní v lize nedá koukat

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Modrobíléé tluče srdce mé!!!

Reagovat
Lovec

Obrovská škoda, spravedlivější by byla remíza, ale jinak pro oba týmy Jenom aby se Slovácku nastala osudnou ta bodová impotence...nerad bych se tam jezdil příští rok dívat zas jenom na druhou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

švancara do repre !!!

Reagovat
božský John

GABLONZ GABLONZ ! ! !

Na začátku nám pomoh sudá s tou pentlí(z mýho pohledu zakop o balon), ale jinak jsme byli lepší

..nemůžu si pomoct ale Slovácko nemít Švancaru, tak kde jsou

Reagovat
smazaný uživatel

sudi vam pomahal celej zapas, vcetne ty nepisknuty pentle v zaveru

bez svancary by na tom byli hur, ale jsou tam i jini velmi dobri hraci - chmelicek, abraham, valenta, atd. vubec spekulovat o tom, jak by nejakej tym vypadal bez nekoho je hloupost

ale fotbalek (a svancara) perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, že sudí Jablonci připískával. Ohromnou chybu udělal, když nefouknul pentli, ale to je +- asi všechno

Reagovat
smazaný uživatel

tak jablonci nepripiskaval celej zapas, to jsem blbe rekl, ale pisknul mu pentli, ktera myslim nebyla a neodpiskal proti nemu jasnou pentli...

k tomu rozhodcimu, krome tech penalt jeste nedal jasnou zlutou za faul na unikajiciho pavlika (a to stal sakra blizko). na dalsi uz si nevzpomenu, ale nestaci to uz nahodou?

jeste jsem zapomnel, taky vas tak pobavil na konci ludek zelenka? "proc byste tu cenu muze zapasu dal spise svancarovi?" "no protoze svanci je kamos..." a jak pak jeste svancara: "no doufam, ze mi to ludek nedal jen proto, ze jsem jeho kamos... "

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

sudí pískal špatně a asi víc ublížil Slovácku (neodpískaná pentle) - takhle bych to uzavřel

Reagovat
božský John

Jo Švancara si tam s náma ke konci i povídal :) to bylo fajn

rozhodčí byl celkově na hovno. Pomoh nám s pentlí, který bejt neměla, potom nám zas nepísk jasnou pentli, jim taky ne. Když hráč hostí našeho zkosil-nic..když se hráč hostí na našeho jenom podíval-faul

proto souhlasim s pokřikem Slováckejch: Patáku- čuráku

Reagovat
Radar

Já myslím že měla být, Drsek dostal jasný i když nechtěný kopanec do paty

Reagovat
božský John

Jó, já to viděl z dálky, takže nemůžu soudit...já tam viděl balon mno...a pak jsem čuměl jakp uk, že písknul pentli

Reagovat
Radar

Tak jako bala přísně písknutá, ale i tak rozhodčí může své rozhodnutí obhájít. Slova Káji Čapka

Reagovat
božský John

Penalta nepenalta, zasloužili jsme si vyhrát víc(byli jsme aktivnější) a vyhráli jsme...jsem spokojen, i když bych aspoň půl bodu Slovácku věnoval..

Reagovat
Radar

*byla

Reagovat
smazaný uživatel

Moc moc pěkný zápas. Je vidět, že když se chce, tak se dá ten fotbal dělat i u nás. Jablonec je tým, kterej může klidně do Evropy, Slovácko je tým, co by si měl v klídku usadit ve středu tabulky. A Mercedes? Jeden z nejzábavnějších fotbalistů v lize jak na hřišti, tak před mikrofony. Víc takovejch ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vondrášek, Ondrášek, Ondřejka...

Vondrášek - nesympatický herní projev. Často ležel na zemi a to i v situacích, kdy hráč prostě musí hrát, aby nenastal brejk soupeře.

Ondrášek - trefil se náramně, udělal to mazácky a před televizními kamerami působil sympaticky.

Ondřejka - z té trojici můj nejoblíbenější. Silný v soubojích, rychlý, snaživý a technický.

To jsou mé dojmy z těchto tří hráčů, nositelů krásného jména v příjmení.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemuzu pomoct, ale z ty nasi kaprligy a z nasich tymu jsem letos naprosto nadseny. kvalita a krasa zapasu jak nikdy, navstevy na stadionech a divacka kulisa velmi dobre, klubum se navic dari i v poharech

trochu mi to pouze kazi sparta (naopak ze slavie jsem az na tiraspol nadseny ), holt proti prazskym S se letos bude hrat vice takticky, jinymi slovy betonovat

Reagovat
božský John

Hele,já to viděl z dálky...byl ten balon hodně blízko čáry, když ho Pavlík vykopával?

Reagovat
M11

skoro na ni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tak metr, imho.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko, bravo. Zatím nastříleli pokaždé víc gólů, než obě S dohromady za všechny zápasy. Sice 0 bodů, ale už tímhle začátkem se ukázalo, že tentokrát to byla dobře koupená liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že může přijít pro změnu jeden nepovedený zápas se slabším soupeřem, pak ještě jeden, zranění, a už se to poveze

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě Jablonec taky bezva, abych to nenakoupil od Johna.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje allstars (dosavadní výkonu beru v potaz jenom částečně)

----------------------------------------- Špit ---------------------------------------------------

Rossi --------------------- Suchý ------------- Drsek ------------------------------ Dřížďal

Haurdič ------------------ Hořava ------------- Borek ---------------------------- J. Černý

------------------------------ Bono ------------- Švancara ----------------------------------

Reagovat
božský John

Drsek? Ten krom gólu zkurvil co moh

Spíš Huber když už

Reagovat
smazaný uživatel

On se zlepší, minulý rok to byla kladenská skála.

Reagovat
božský John

V Budějovicích ušel, tam hrál strašně Jirka Krejčí, kterýho zastoupil docela solidně Jablonskej..

Reagovat
smazaný uživatel

ale dva pripravil a treti dal. tim by se teda spis hodil do utoku k bonymu a svancimu

Reagovat
smazaný uživatel

all-stars prvnich dvou kol?

spit? za co? nesouhlasim s jardou cernym, leda, ze by tym potreboval tesne pred koncem nafilmovat standardku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy neumíte číst vy paka. "Dosavadní výkony beru v potaz jen částečně"

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ja si to precetl az po tom co jsem to poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná sestava Tihle hráči mají kvalitu.

Reagovat
božský John

Gablonz- nejvíc hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod? Nejsympatičtější mužstvo GL a to dlouhodobě. Já Jablonec dříve neměl rád, teď jim dokonce držím palce (i když dneska jsem fandil remíze).

Reagovat
božský John

Já se nedivim, za Paličkiády, když jsme dali gól, tak to byl svátek a když 2 tak to jsem nevěřil vlastním očím...pod Frantou hrajem krásnej fotbal a máme výsledky..

Jediný co mi vadí, že všecko táhnem po křídlech..ofensivní střed by nebyl od věci...černoušek je útočník,ale zkusil bych ho na AM...je docela technickej

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou nadsázky se dá říct, že jablonecké AM je Drsek... Já Jablonec nikdy neměl rád, fandil jsem jenom neboštíkovi Jánošovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl nejradši Webera..ještě když byla GL na Primě a komentoval to perlař Niko Smoke, tak tam Jablonec byl furt..

Reagovat
božský John

Nezapomenu jak Jožka dal branku přímo z rohu, zápas skonšil 3:1 v náš prospěch a hrálo se proti Příbrami :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jožku jsem měl taky docela rád, ne tak jak Jánoše, ale měl. Pracant, týmový, skromný a hlavně to měl v noze.

Reagovat
božský John

Přesně, já měl možnost s nim dělat rozhovor vloni(byl i tu) a je to skromnej,tichej a vztřícnej chlap..jako asistent supr, byl bych rád, kdyby nedej bože někdy p.Komňacký skončil, tak aby to vedl :)

Reagovat
smazaný uživatel

To já zas nezapomenu jak jsem byl poprve na fotbale...porazili sme Slavii 5:0 na Bazalech, a na dalsi vyhru cekame 11 let

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojak SI - SLO, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj první zápas byl někdy v roce 2003, na Spartičku na Bazalech, kde jsme prohráli 3:2, tehdy přišel plnej staďák abyl super fotbal, taky dobrej zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Moje první návštěva vrcholového utkání byla pohárová bitva mezi Spartou a Libercem tak před šesti lety, zrovna když onemocněl Venca Koloušek.

Reagovat
božský John

Já byl prvně na fotbale když mi bylo asi 6, to hrál Jablonec s Teplicemi...vyhráli jsme 3:1..ale rok si netroufnu určit kdy to bylo...bylo mi někde 5-7

Reagovat
božský John

Tak to byl rok 99, to mi bylo 6

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jste u těch prvních zápasů - jistej si nejsem, každopádně jeden z prvních, ne-li úplně první bylo derby S 1990 na Slavii, bylo to nějak o prázdninách. Vedli jsme po pár minutách 2-0, Sparta otočila na 2-3 a dorovnali jsme v poslední minutě na 3-3. Super zápas. Tenkrát to určitě chytal Jánoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já poprvé na Sigmě byl, když nás trenoval Bokša, vyhra 2:0 Vlček, Barbořík nad Drnovicama, ještě tribuan na stání. To mohlo byt tak 1997...

Reagovat
božský John

Jé Zdenda, to byl pan brankář, i když já ho osboně tolik nepamatuju..

ale jednu perličku tu mam:

Když hrálo Uherský Hradiště prvně ligu(95/96) Tak jsme je doma porazili 4:0 a závěrečnej gól dával z pentle Zdenda..a když jsme pak hráli u nich,tak jsme zvítězili rovněž 4:0 a Zdenda dával zase posledního góla a zase z penalty

RIP Zdenda Jánoš

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoše pamatuju ještě ve Slávce. Sympaťák a takovej konec. Smrt je svině, mě nevadí, že bere, ale kurva aspoň trochu spravedlnosti do toho...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě doplním kouče. Nemůže to být nikdo jiný než František Komňacký.

Reagovat
$dolar$

Tak pravy obrance jednoznacne Limbersky a pravy zaloznik Petrzela, na levou obranu Lecjaks.

Reagovat
Jajinek

Rossi byl celé jaro i nyní první 2 kola lepší než Limberský...

Reagovat
božský John

Takže, já to vidim takhle..na Bohemce(tý pravý) by sme mohli uhrát remízu(zatim hrajou nic moc) a pak doma porazit Baník a bude to fajn :)

Reagovat
centos

To záleží na tom, kolik hráčů nám vyloučí v zápase s Plzní..

Reagovat
božský John

Právě, bodlo by, kdyby ten Neves měl stopku na 2 zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nemůže prohrát...buď 3 body pro nás, nebo pro Frantu

Reagovat
božský John

400 a nějaký drobný pro GABLONZ..a švancaru

Reagovat
Radar

500 pro Frantu Komňackého

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

425. pro 1.FC BRNO

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní GL slibuje zajímavý fotbal. A všem blbečkům a pochybovačům se směju. Takový Aberdeen (podle bruce zřejmě silný tým) by dostal pětku od poloviny mužstev GL.

Reagovat
smazaný uživatel

takový Aberdeen by tu 5 už nikdy nedostal, souhra neštastných okolnosti - to je vše....navíc mají nového trenéra, ten zkouší nové varianty, jsou teprve v přípravě na ligu, navíc s takovými špatnými kartami už The Dons nikdy hrát nebudou......

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita je prostě někde jinde, je potřeba se s tím smířit

Reagovat
božský John

Krleš, kde seš? Já chci něco slyšet o průměrnym mančaftu...

Reagovat
Radar

Zatím je brzy na hodnocení týmů viď?

Reagovat
smazaný uživatel

No jedete na krásné šesté místo, strašně vám to přeju

Reagovat
božský John

Jenom kvůli skóre,výkonostně sme na poháry...

Reagovat
Staenly10

Docela velká slova po dvouch kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

Vod Boleslavý a Plzně se da čekat hodně a zvlášť Boeslavý bych to přál hrajou dobrej fotbal a dávaj goly

Reagovat
smazaný uživatel

Drsek

Reagovat
C-M@ster

Mercedes do repre!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S tímto kolem jsem velmi spokojen. Vynikající fotbal byl v podání Boleslavi, Slovácka a Jablonce. Nádhera! Jsem spokojen s výkony českobudějovického Dynama, paráda klucí! Meszároš dobrá posila, sakra dobrá.

Abych tak zhodnotil kolo, zatím nejhezčím zápasem této sezóny bylo klání mezií Jabloncem a Slováckem. To i mě, jakožto fanouška španělské kopané, srdce zaplesalo. Fanoušci obou týmů mohou být zatím na co hrdí.

To neplatí o fanoušcích Slávie. Klucí sešívaní zatím nic moc, spíš vůbec nic. Velké zklamání. Přeji si, aby se to obrátilo v LM. Musej Šerif porazit, sakra. Českej fotbal to potřebuje!

O Spartě v tomhle ohledu nemluvě. Jeden z nejhezčích zápasů českého týmu v LM, co jsem kdy viděl, doufám přetaví rudí v postup do 4. předkola. Koeficient by krásně vzrostl.

I kdybych byl sešívanej, i kdyby rudej, fandil bych o život oboum týmům. Olomóc snad i postoupí, Liberec by neměl mít problémy, ačkoli tomu výkony v lize nenasvědčují ...

Tento týden se ukáže, zda náš fotbal má na to něco ukázat. A to znamená, všechny čtyři týmy musí postoupit! Všem hodně štěstí, pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa 0 bodů. Fotbal je nespravedlivej. Když se kouknu na dnešní zápas Slovácka, tak přes chyby rozhodčích mě zaujal výkon Clébera. Snad už takhle špatně hrát nebude, protože byl nalevo téměř nepoužitelný. A od Urbánka jsem taky čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár nový skaut Wisly Krakow.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej co bude jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nic. Jen se čekalo, že bude ve vedení vichřice, tak ji ten prezident dělá. A celkem zbytečně.

Reagovat
centos

Chodí tady někdo na Budějovice do kotle?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele