2. kolo
02.08.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bohemians Praha - České Budějovice 0:2

Bohemians ani napodruhé nedokázali dát gól. Tentokráte si vykoledovali dvougólový výprask od Českých Budějovic a jako výslužku museli odevzdat tři body.

Osiřelý Strahov se tak jako v minulém kole nedočkal od domácího týmu příliš vydatného fotbalového menu. V domácí brance se i díky týden staré chybě neobjevil slovenský brankář Beláň, zastoupil ho zkušený Pižanowski.

Podprůměrný ligový fotbal na sebe nechal zapomenout jenom v několika okamžicích. Srdce každého fotbalového příznivce muselo zaplesat při střele Macháčka, který donutil brankáře Kučeru vyrazit míč jen před sebe. Mimochodem, psala se už dvaačtyřicátá minuta. Co se stalo do tohoto okamžiku?

Ve 33. minutě otevřel skóre nový gólový objev hostí, Lubomír Meszároš. O pár minut později zas chyběl Dittrichovi jenom krůček, aby přehodil vybíhajícího brankáře Dynama Kučeru.

Start druhého dějství se kvůli nepříznivému počasí a létajícím reklamním bannerům o chloupek protáhl, avšak hře to na kvalitě příliš nepřidalo. První velkou příležitost si pro sebe uzmul Mezlík, který po rohovém kopu řádně vystrašil domácího brankáře Pižanovského. Po hodině hry se dostal na trávník strahovského stadionu Japonec Wakui, pro něhož to byla ligová premiéra. A vůbec se v ní nenechal zahanbit. Byl jednoznačně nejaktivnějším hráče Bohemians, díky čemuž se objevil hned ve dvou obrovských příležitostech. Nejdříve ráznou střelou a následně hlavičkou donutil hostujícího brankáře k těžkým zákrokům. Když však Kincl trestuhodně zahodil přihrávku před prázdnou bránu, kde se v tu chvíli objevoval již zmíněný debutant, znamenalo to z pohledu domácích "podepsání ortelu". V minutě devadesáté totiž budějovický Ondrášek obešel obránce a střelou podél brankáře vyrobil tečku za druhým ligovým zápasem svého týmu.

Autor: Filip Horký

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Český Budějovice dali rychlí gol proti Jablonci Bohemka doma (na strahově)proti Olomouci nesvedla skoro nic 0:2 nebo 1:2

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Aris1914

áááááá jak vidím tak začínají ty obdivuhodné návštěvy střížkova nějak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

tjn nejak málo diváku to i dneska v čáslavi jich bylo 535.

Reagovat
smazaný uživatel

A příště jich tam bude 10 000!!!!!! (neviditelných)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele