Gambrinus liga - souhrn 18. kola

06.03.2010, 18:03, aktualizováno 08.03.2010, 19:23
Komentáře a souhrny
Krásné představení bylo k vidění v Edenu. V pondělní dohrávce nakonec zvítězila Slavia nad Budějovicemi těsně 3:2. Baník nad Jabloncem zvítězil 4:1, a to také díky premiérovým gólům mladého Vydry. Baník je třetí o bod za lídrem, Jablonec klesl na místo čtvrté. Sparta zvítězila v Kladně a bodově se dotáhla na první Teplice, které otočily zápas s Bohemians Praha.

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 3:2

08.03.2010 17:30

Góly: 2. Stanislav Vlček, 33. Petr Janda, 43. Stanislav Vlček - 26. Peter Černák, 39. Zdeněk Ondrášek

Stíhací jízda za čelem tabulky pokračuje v případě Slavie podle plánů. Proti Českým Budějovicím se sice pořádně nadřela, ale svůj cíl nakonec splnila. Díky vydřené výhře 3:2 nyní ztrácí na první Teplice šest bodů.

Slavia na nic nečekala a už ve druhé minutě šla do vedení, když využila velkých zmatků v dezorientované obraně Dynama. K Stanislavu Vlčkovi, jenž dnes hrál svůj jubilejní 400. ligový zápas, se míč šťastně odrazil od Riste Naumova a zkušený kanonýr měl už jednoduchou pozici - stačilo mu poslat míč do zcela opuštěné svatyně hostů. Svůj úkol podle očekávání splnil.

A brzy mohl jásat podruhé. Na gólmana Kučeru se řítil nikým nehlídán, jenže nastřelil pouze tyčku, od níž se sice míč odrazil zpátky do hry, ale Grajciarova dorážka postrádala velkou dávku přesnosti. Budějovice tuto promarněnou šanci dokázali potrestat. Peter Černák dostal dostatek prostoru a jeho dalekonosný projektil skončil až za zády Seneckého. Domácí borci se snažili o okamžitou odpověď. Hlavou se pokoušel Kučeru překonat jak Naumov, tak krátce na to i Janda, ani jednomu z nich to ale nevyšlo.

Slavia se podruhé v utkání prosadila v 33. minutě. Po Grajciarově centru hlavičkoval Trubila jen do tyče, míč se ovšem odrazil k Jandovi, který jej poslal hlavou do sítě. Na druhé straně se musel proti Stráského střele vyznamenat Senecký. Necelých pět minut před přestávkou už ale takové štěstí neměl, nestačil na ránu Ondráška, který utekl Lafrancovi. Na góly byl první poločas skutečně štědrý. O malou chvíli později přesnou hlavičkou poslal sešívané opět do vedení Stanislav Vlček.

Svěřenci kouče Jarolíma měli pochopitelně obavy, aby se stav opět nevyrovnal, a tak i po změně stran chtěli navýšit své vedení a dohrát tento duel v o poznání větším klidu. Jako první na tom mohl něco změnit aktivní Grajciar, který vyslal na Kučeru jedovatou střelu mířící pod břevno, jihočeský gólman jí však dokázal vyrazit na roh.

Na další zajímavý moment museli diváci čekat až do 69. minuty. O hattrick usiloval kanonýr Vlček, jenže Pavel Kučera včas vyběhl a jeho šanci zlikvidoval. Budějovice si vypracovaly ve druhém dějství jedinou příležitost, a to až v samotném závěru. Pumelice Jana Kroba však nakonec stejně letěla nad břevno.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Baumit Jablonec 4:1

07.03.2010 17:00

Góly: 18. Tomáš Mičola, 35. Adam Varadi, 88. Matěj Vydra, 90. Matěj Vydra - 79. David Lafata

Takto jasný výsledek se v duelu mezi Baníkem a Jabloncem zcela jistě neočekával. Domácí Ostravané svého soka jasně přehráli a radují se z vysoké výhry 4:1, čímž Severočechům zamezili návrat na první místo.

Úvodní minuty se žádný ohromující fotbal nehrál. K vidění byl z velké části jen boj ve středu hřiště. Za malou zmínku stál snad jen slabý Mičolův pokus hlavou. Tentýž hráč však dodal utkání v 18. minutě pořádný náboj, když dokázal po centru Lukeše, který proletěl celým pokutovým území Jablonce, překonat bezmocného Špita.

Po první brance zápasu se hra bohužel opět přesunula mezi šestnáctky a oba brankáři mohli zívat nudou. Hostující Michal Špit si na míč šáhl alespoň v 28. minutě, to jej prověřil nepříliš povedenou ranou z dálky Lička. Když začínali mít Jablonečtí mírně navrch, udeřil opět Baník. Varadi udělal Špitovi kličku a ranou do prázdné brány zvýšil na 2:0. Po druhé brance se domácí opět zatáhli a nikam zbytečně nespěchali.

Po přestávce poslal hostující kouč František Komňacký na hřiště útočníka Tomáše Pekharta, od něhož očekával, že nadělá domácím borců svou výškou větší problémy než nevýrazný Haurdič. Ani mladý český útočník však příliš nebezpečně nepůsobil a brankáře Baránka moc neohrožoval. Necelých osm tisíc diváků, kterých se na tento duel do Vítkovic přišlo podívat, se třetí branky dočkali až v 79. minutě. Na zadní tyči se objevil David Lafata a jedovatou střelou snížil na rozdíl jediné branky.

Tento stav příliš dlouho ovšem nevydržel. Za necelých deset minut vstřelil Baník další branku. Po přihrávce z kopaček Nevese se dostal za obranu mladík Matěj Vydra a úspěšně zakončil. Pověst kanonýra potvrdil i o dvě minuty později. Tentokrát jej vybídl ke skórování Tomáš Mičola a Michal Špit byl již na jeho ránu krátký.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sparta Praha 0:1

07.03.2010 15:00

Góly: 45. Igor Žofčák (pen.)

Sparta odčinila zaváhání z minulého týdne a dnes si poradila nejtěsnějším možným rozdílem s Kladnem. Výhru zařídil Letenským proměněným pokutovým kopem Igor Žofčák.

V 6. minutě utkání měl první slibnou příležitost Igor Žofčák, síť sice rozvlnil, avšak pouze tu boční. Na druhé straně se rovněž nepřesnou střelou prezentoval Zoubek, Kladno hrálo alespoň v úvodních minutách nebojácně a hostující obranu překvapovalo. Nicméně až do 36. minuty se toho příliš nedělo, pak přišla obrovská chyba sparťanské defenzívy a nebýt reakce Jaromíra Blažka bylo by se Spartou zle. O tři minuty později bylo před brankou Pražanů znovu horko, Zoubek ve velmi výhodné šanci vsadil na kličku, a to byla chyba, Kladenští totiž v tu chvíli postupovali sami dva na Řepku a brankáře Blažka. Závěr prvního poločasu byl hodně rušný, nejprve se hosté dožadovali po zákroku na Kucku pokutového kopu, to však zůstal hlavní sudí neoblomný, ovšem hned za chvíli fauloval brankář Tesař Kušníra, a to už se penalta pískala. Igor Žofčák jí s přehledem proměnil a Sparta vedla na Kladně 1:0.

Kladno nastoupilo do druhého poločasu s odhodlání Spartu potrápit, a pokud možno vyrovnat. V 51. minutě tomu byl blízko hlavičkující Mráz, jenž po auto Strnada málem překvapil veterána Blažka. Zhruba po hodině hry se tentokrát domácí dožadovali pokutového kopu, Kušnír přidržel Grosse ale hlavní sudí nic neviděl. Kladno bylo ve druhém poločase nebezpečnější, Beneš svojí velmi dobrou šanci spálil a Kladno stále prohrávalo 1:0.

Domácí zlobili, ale také Sparta měla dobré příležitosti utkání definitivně rozhodnout. Lačný už se řítil sám do zakončení ale Tesař výborným výběhem celou akci zmařil. V posledních minutách hry mohl nejprve pojistit výhru Sionko, nestalo se tak a Sparta se musela o výsledek bát až do konce.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 2:0

06.03.2010 16:00

Góly: 9. Jiří Kaufman, 40. Jan Štohanzl

Fotbalisté Bohemians 1905 si spravili chuť a po těžké porážce v Jablonci doma zdolali Sigmu Olomouc 2:0. Klokani rozhodli o své výhře v prvním poločase, kdy vstřelili obě branky. Účet utkání otevřel Kaufman, druhou trefu obstaral Štohanzl.

Po posledním nezdaru s Jabloncem měli Klokani co odčiňovat a svůj úkol pojali od úvodní minuty velmi dobře. Jejich aktivita vyvrcholila v 9. minutě první vstřelenou brankou. Z hranice pokutového území vypálil Štohanzl, jeho střelu Lovásik vyrazil pouze ke Kaufmanovi a domácí vedli 1:0. O chvíli později se Klokani opět hnali do útoku, Škoda místo zakončení zvolil přihrávku a tím prakticky celou akci zastavil. Na druhé straně se pokusil vypálit Rossi, ale jeho střelu zablokoval Nikl. Po půlhodině hry zvýšili hosté svojí aktivitu, ovšem další branka padla do jejich sítě.

Štohanzl přihrál osamocenému Škodovi, ten sice trestuhodně nedal, nicméně míč se od Lovásika dostal zpět ke Štohanzlovi, který nakonec zvýšil na 2:0 pro domácí Bohemians 1905. Pohodlné vedení 2:0 domácí v klidu pohlídali a po pětačtyřiceti minutách byli jasně blíže ke třem bodům.

Olomoučtí měli ve druhém poločase velmi těžkou úlohu - pokusit se s výsledkem ještě něco udělat. Nicméně Olomouc přidala a v 56. minutě měla velmi dobrou příležitost, ovšem Ordoš ve vyložené šanci míč netrefil. Aktivita hostů pokračovala, ale brankář Sňozík nemusel výrazněji zasahovat.

Po hodině hry měl hned dvě zajímavé příležitosti Milan Škoda, nejprve v tísni nezakončil přesně, a podruhé po Bálkově pasu mířil doprostřed branky.

Bohemka nemusela pospíchat a podle toho se také odvíjel závěr utkání. Olomouc, ač se snažila, nedokázala více ohrozit branku domácích, a kdo nedá gól, nemůže zvítězit. Klokani tedy vyhráli pohodlně 2:0.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FC Brno 0:2

06.03.2010 16:00

Góly: 64. Andrej Hodek, 90. Tomáš Došek

Brno navázalo na domácí úspěch proti Liberci a i ve druhém kole jara, na horké půdě Slovácka, neinkasovalo a samo se prosadilo hned dvakrát. Naopak Slovácko na svůj první jarní gól stále čeká.

První šance se diváci dočkali po třiadvaceti minutách, kdy si na centr z rohu naskočil Košút, ale svou hlavičkou pouze rozezvučel tyč. Chudý poločas, ve kterém svou mírnou převahu nedokázali domácí využít k žádné větší šanci, nabral na větších obrátkách před přestávkou. Nicméně ani to nezapříčinilo větší vytížení obou brankářů.

Druhá půle přeci jen přinesla několik slibných šancí, branky padaly pouze na jedné straně. Přitom hned v úvodu mohl poslat domácí do vedení Ondřejka, který se po dobré kolmici dostal před Bureše. Samým překvapením však brněnského brankáře nikterak neohrozil.

Těsně před hodinou hry sice ještě Hodek velkou příležitost promarnil a sám ve vápně namířil z dobré pozice vysoko nad. Za pouhých pět minut už úspěch slavil. Filipko nedůrazně chytal přízemní střílený centr a slovenský nováček v barvách Brna kontroverzně míč dostal do sítě.

Slovácko se snažilo o vyrovnání, s nervozitou na kopačkách se ale do nebezpečnějšího zakončení dostat nedokázalo. A to se potvrdilo i minutu před koncem řádné hrací doby, kdy Zelenkův pokus prolétl se štěstím až ke Chmelíčkovi, který nedokázal výborné šance využít k sebemenšímu ohrožení branky.

V nastavení tak po brejku rozhodl zápas Došek, který se trefil mezi nohy Filipka. Ani jeden z týmů nepředvedl nijak atraktivní výkon, štěstěna a solidárnost hlavního sudího tak přinesla tři body Brnu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:2

06.03.2010 16:00

Góly: 33. Jan Rezek, 86. Daniel Kolář

Plzeňští hráči dali ve druhém jarním kole lekci z produktivity stále tápajícímu Liberci. Ten si sice vytvořil několik šancí, ani na jednu branku soupeře však zareagovat nedokázal.

Přitom už ve dvanácté minutě rozjel parádní akci Kerič, v koncovce ale Frejlach selhal. Jen chvíli poté zkoušel své štěstí z přímého kopu, tentokrát narazil na Daňka. Když po třech minutách ze závaru po rohu vytěžil Papoušek pouze nepřesný pokus, hosté trestali.

Navrátilovu střelu Hauzr neudržel a Rezek neměl žádné potíže dopravit míč do sítě. V další moment mohlo být vyrovnáno, ale Smetanovu hlavičku do Daňka nedokázal dorazit Kerič. Liberecký útočník ztroskotal na plzeňském brankáři i střelou z patnácti metrů. Minutu před koncem poločasu mohlo být pro domácí ještě hůř, ale chybu obrany napravil Hauzr výtečným zákrokem proti střele Rajtorala.

Druhý poločas už byl na šance o poznání chudší, na každé straně si týmy vystačily s jedinou příležitostí. Po změně stran tak pozdvižení vyvolal i navrátilec Nezmar, který po zlomenině ruky musí nosit ochrannou ortézu.

Největší šanci domácích spálil Kerič, který si sice poradil s obráncem kličkou, na Daňka svou střelou ke vzdálenější tyči nevyzrál. A pak přišla druhá golová rána hostí. Střelec prvního gólu Rezek přihrál parádně Petrželovi, který svůj pokus namířil přímo do tyče, Kolář tak mohl v poklidu dorazit do sítě. Hromadný odchod domácích fanoušků předznamenal závěr dohrávaný pouze z povinnosti.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 2:1

06.03.2010 16:00

Góly: 52. Libor Došek, 68. Vlastimil Stožický - 44. Stanley Ibe

Teplice si pohlídaly zápas s Bohemians Praha a vyhrály 2:1. Přestože byli domácí po celý zápas jednoznačně lepší, situaci si zbytečně zamotali v závěru první půle, když nechali neviditelného soupeře skórovat. V dějství druhém však vývoj otočili a nakonec vyhráli 2:1.

První poločas duelu nabídl odpověď na možná nesmyslnou otázku. Ano! Můžete hrát populární "bago" s kamarády a stejně dostat gól. Přesně tak se museli cítit hráči Severočechů.

Domácí totiž byli po celý průběh úvodního dějství jednoznačně lepším týmem, zápasu dominovali, dělali se si soupeřem, co chtěli, přesto stačil jediný pořádný útok Bohemians ve 44. minutě, kdy se k centru po zemi dostal Stanley Ibe a do protipohybu brankáře Slavíka otevřel skóre.

Stínadla tak musela mrzet celá kopa neproměněných šancí. Hned v deváté minutě totiž Verbíř perfektně procedil míč na Vidličku, jehož ostrý cetr využil Libor Došek a chvíli se radoval ze své první branky v novém působišti. Bohužel pro něj mu tuto kratochvíli zakázal pomezní rozhodčí zvednutým praporkem. O tomto ofsajdu by se však dalo spekulovat.

Jen o dvě minuty později se pro změnu objevil v šanci Lukáš Zoubele. Po příhrávce Mahmutoviće se dostal sám před Beláně, ovšem ve stoprocentní šanci udělal jen maturitu ze zedničení.

Neuplynulo příliš a hostující Horáček vyrobil hrubici, když ve skluzu netrefil míč. Vachoušek tak mohl přihrát Mahmutovićovi, který ale nechal v obrovské příležitosti jen vyniknout Beláně.

A ještě jedna šance. Tentokráte se psala minuta osmadvacátá, když se v šanci objevil bývalý sparťan Došek. Znovu osamocený na hranici pokutového území a znovu z velké příležitosti nic nebylo. Tentokráte totiž útočné plány zradilo forvardovo zpracování.

Druhá půle začala obrovskou příležitostí Teplic. Tentokráte se v ní objevil Ljevaković, který si krásně přiťuknul míč s Mahmutovićem a z hranice vápna se v gólové příležitosti pokoušel přelobovat vyběhnuvšího Beláně. To se sice povedlo, nicméně společně s brankářem přehodil i hostující branku.

Vyrovnání tak přišlo ve dvaapadesáté minutě. Libor Došek měl úlohu lehkou, neboť jen sklepával míč odražený od tyče do prázdné branky.

Domácí i nadále jednoznačně vládli na trávníku a svého soupeře nepouštěli do šancí, natož pak k míči. V 61.minutě Verbíř poslal perfektní centr, do kterého se položil Došek a jen o centimetry minul pravou tyč.

Zahřmělo tak až po další chvíli. To skvěle hrající Aidin Mahmutović dostihl rychlou přihrávku mezi obránce hostí, před vyběhnuvším brankářem narýsoval kolmici před opuštěnou klec, kde se k lekci rýsování připojil střídající Stožický, jenž se obdivuhodným sprintem dostal jako první k balónu a do opuštěné klece poslal domácí do vedení.

Skóre se v následujících minutách nepohnulo, přestože měli Severočeši několik dalších slibných příležitostí. V závěru se dokonce na trávníku objevil i neviditelný druh fotbalistů - Klokanů. Ti se však do vážnější šance nedostali, a zaslouženě tak prohráli 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice17106131:1736
2.Sparta Praha1899021:836
3.Baník Ostrava18105327:1635
4.FK Jablonec18104421:1634
5.Slavia Praha1886425:1630
6.Viktoria Plzeň1786319:1330
7.Sigma Olomouc1874728:1925
8.FK Mladá Boleslav1774628:2225
9.1. FK Příbram1773718:1824
10.1. FC Brno1865716:2223
11.Bohemians 19051855811:1620
12.Slovan Liberec18621018:2520
13.České Budějovice1836915:2415
14.1. FC Slovácko18421214:2614
15.SK Kladno18421213:2814
16.Bohemians Praha18311416:3510
Zbývající zápasy
06.03. 18:201. FK Příbram - FK Mladá Boleslav

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Přidat komentář
$dolar$

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

ó, byl jsi rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeéééééééň jedem na pohárý

Reagovat
goodbay

To jsou náhodácí ty teplice

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem?

Reagovat
JarousFCB

Nevíte někdo, kde se dáji najít videa gólů z druhé ligy ??? Nebo kdy se vysílá o druhé lize na tom Public či Z1 (nejsem si jistý) ??

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

ty je asi nemáš rád co

Reagovat
smazaný uživatel

podle nicku má

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

mno jo...sparta jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl for...jablonec je ok...jenom sparta

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne,to si na koho chces

Reagovat
smazaný uživatel

rád na spartu

Reagovat
smazaný uživatel

božský Johne kde si? Vidíš to tu? Ty smajly? A já nikde co?

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni co radi podte sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne... upřímně je nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

a komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

FCB

Reagovat
smazaný uživatel

ty? doufám,že myslíš Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

ne... myslím FC Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

no.... sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

to je takový problém?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne.... bud v lklidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti chvalim...teda FCB ne Teplice

Reagovat
soukup

Zbrojovka

že by zase 12 bodů z prvních 4 zápasů a pak to došoulet do konce?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo,ale treba prekvapi a vydrzi i ten 5.zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu tady prý moc lidí nefandí. Já ano. Takže bych si dovolil připojit se k reakci. Jen bych dodal, že já osobně budu doufat v to lepší. Třeba nás příjemně překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brnooooo Kalabiška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Liberec 10 porážek z 18 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

sigma, proberte se...

Reagovat
RickNash

dobře klokani... to už bylo i koukatelný... a dva góly...

Reagovat
irik

BOHEMKA !

Reagovat
$dolar$

Dyt prohrala v Teplicich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

doufam ze vtip... ale i tak blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

nojo, co se týče Stříškova tak jsem občas trošku nevraživej

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov

Reagovat
irik

Byl hodně blbej ...

Reagovat
Shevchenko

Mě pobavil.

Reagovat
herbage

Daniel Kolář - nejlepší záložník ligy

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

A Kalabiška je lepší než uspávač Zeman .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom by se dalo polemizovati

Reagovat
$dolar$

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To až bude hrát v Ostravě...

Reagovat
Bakary3

No spíš ve Spartě by sedělo, tam je vždycky všechno nejlepší..

Reagovat
vanGomm

Teplice hrají o titul a návštěva 2 000!? To je teda síla.Pokud by měla liga 10 resp.12 účastníků,tak jsem pevně přesvědčen,že by se toto stát nemohlo.

Reagovat
soukup

v Teplicích by se to mohlo stát i kdyby měla liga 5 týmů

Reagovat
$dolar$

To by hrali ligu 2.

Reagovat
vanGomm

Já myslím,že asi ne.Takové týmy jako Střížkov a jemu podobné skutečně netáhnou.To je tak trochu malá omluva,ale opravdu malá pro Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zoufalstvi, to by tak scházelo aby vyhrál titul tym bez fanoušku....

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice bohužel není fotbalové mužstvo, resp. tam nejsou žádní klubisti a jejich ultras i hools smetánku musí zachraňovat jejich družba Dynamo Dresden

Reagovat
smazaný uživatel

teplice neni vůbec sportovní město.tam se nehraje snad nic prvoligovýho

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty ses dobrej lofas.. prej nic prvoligovyho .. ty si teda dobrej znalec to ti povim

Reagovat
Liquid

trochu nechápu proč téměř každý si dnes myslel, že Střížkov dostane debakl.... jednak je to začátek jara, navíc Střížkov sahal po bodech se Slavií, Střížkov se klidně může zachránit, zkušenosti se mohou hodit, ale nevsadil bych na to tedy

Reagovat
smazaný uživatel

sahat na body se Slávií dle mne není měřítko

Reagovat
Liquid

nech si toho jo

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Chm, to jsou zas výsledky

Reagovat
Liquid

hlavně ať Kladno uhraje aspoň bod se Spartou a Slavie vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, taky zítra budu fandit Kladnu

Reagovat
smazaný uživatel

přijeď mrznout na ochozy

Reagovat
smazaný uživatel

však o tom přemejšlím

Reagovat
smazaný uživatel

když stihnu dodělat práci, tak zajdu, letos jsem to dost flákal

Reagovat
smazaný uživatel

uvidím, uvidím, záleží na počásí a trochu mě odrazuje lupen na jméno. Ale rozhodně přijedu na Kladno, až tam budem hrát

Reagovat
smazaný uživatel

sakra já uplne zapomnel ze se to hraje na Strahově ..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, však právě. Hraje se strahovská liga

Reagovat
smazaný uživatel

fujtajbl. Hraeme s Jabkem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale 4 hodiny jízdy vlakem a bůh ví, v kolik bych dorazil zas domů a peníze budou až příští tejden Dorazím buď na budějky či na SKS

Reagovat
$dolar$

paradni, akorat skoda ze to neudrzel Strizkov

Reagovat
smazaný uživatel

tj, i když je moc nemusím, tak tu remízu jsem jim docela i přál

Reagovat
$dolar$

no spis slo o to aby ztratili Teplice

Reagovat
irik

OT: Levadia Tallinn

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi prestižní liga

Reagovat
Liquid

totéž si možná tam říkají o naší

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že hráči z Estonska by byli rádi za angažmá v Česku

Reagovat
irik

Estonsko je krásná země s krásnými ženami .

Reagovat
$dolar$

Ale jinak po pulce souteze ztracet 6 bodu na 1. misto je nadhera

Reagovat
Liquid

tj, kdy budete první?

Reagovat
$dolar$

Nevim, ale jednou se dockam

Reagovat
Liquid

Až se to stane, tak budeš pak nejmíň týden v lihu, slibuješ?

Reagovat
$dolar$

Pokud vyhrajeme ligu, tak ano

Reagovat
$dolar$

A snad sestoupi Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FANATICOS! Po Chacharech asi druhá nejlepší fans grupa a ty jejich chorály

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasím, na vás eště nemáme určitě, ale dneska to bylo takové nevím no, po prvním golu sem poprvní v kotli viděl obrovskou odevzdanost fans. bohužel si myslím, že sestupu se těžko vyhneme, aspon že nám ho dolař přeje

Reagovat
smazaný uživatel

až tak zle je s vámi?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ta nálada se zlepší, až vykopnou Mazuru, teď prostě převládalo fakt obří zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť nedávno jste Mazuru vynášeli do nebe, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho vynášel do nebe?!! první 4 kola jsme hráli supr fotbal, protože měl švancek formu,pak vypadl a od té doby nic, já sem toho člověka nikdy nemusel a ať už je pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

vedení, fans. a ostatní z FCS

Reagovat
smazaný uživatel

vedení protože jsou jeho kamarádíčkové, od fans jsem to neslyšel nikdy, že by ho vynášeli, takže zbývají ti ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní...z EF

Reagovat
smazaný uživatel

blbečci

Reagovat
smazaný uživatel

neboj spadne Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

kéž bys měl pravdu. Momentálně jsem nasrán na nejvyšší možnou míru. Mimochodem trevore, si příští nedělu doma? že bysme někam zašli před zápasem, hrajem proti trumpetistům alias Střížkov band

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva dneska mám slovník teda smí se tu napsat kurva ne? Dneska stačí,aby mě na plese někdo s něčím nasral a průser bude na světě

Reagovat
smazaný uživatel

mentalita Ultras

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

příští neděli? Jo, mám volno To bych šel snad i k vám do kotle a zabékát si "velkáááá moravooooo, jak si kráááásnáááá." neboli Horto Magiko

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo vůbec nejlepší, a mohli bysme se zrovna domluvit na ten Lech, co a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 17 duben a v Sosnowieci hraje Wisla-Lech... Tak příští neděli, zajdem na pijo a do kotle FCS.

Reagovat
smazaný uživatel

ok supr a tu odru s lechem teda nedáš? budeš slavit narozky jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo, zajedu si do Ostravy na Slavii a oslavit to na Stodolní

Reagovat
smazaný uživatel

ok, no problem.

Reagovat
smazaný uživatel

závist

Reagovat
Bosko

Prohra Sigmy je teda docela překvapení...

Reagovat
Bosko

Slovácko už moc nekope penalty, tak má problémy

Reagovat
smazaný uživatel

dost ubohé,ale budiž, jen si kopni do mrtvoly

Reagovat
Bosko

Však je to pravda.To se jim to vyhrávalo, když kopali ze začátku ligy každej zápas doma penaltu (občas dost pochybnou)

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, nemám náladu na žerty.

Reagovat
Bosko

Já nežertuju.Myslím to smrtelně vážně.Že nemáš náladu na žerty co já s tím?Tak nereaguj - nikdo tě nenutí.Jak říkám žerty to nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

ale tvé argumenty a příspěvky jsou totálně mimo mísu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na Bazalech- jasné!!! ......

Reagovat
JarousFCB

Kéžby...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?? Jak ne? Omluvu přijímám pouze,že si mimo zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíši se omlouvám samozřejmě sem myslel na fotbale ( no a na Vítkovicích ).

Reagovat
Bosko

Jaké argumenty?To, že Slovácko kopalo penalty, který byly občas dost podezřelý je prostě fakt.A příspívat si může každej jak chce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ok supr! tak nám to vysvětlils

Reagovat
JarousFCB

Já myslím, že jsi to docela trefil s těma penaltama...

Reagovat
$dolar$

Tak koupili si ligu, tak to museli jeste nejak pojistit aby hned nesli dolu, bohuzel pro ne stejne skonci dole

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
JarousFCB

To je sice fakt... ale kvůli fanouškům si ligu zaslouží ...

Reagovat
Bosko

Tak kdyby skončili dole to by zase byla škoda.Lidi tam docela choděj, stadion nemaj špatnej a fotbal taky není nejhorší.Na sestup jsou jiný adepti, bez kterých se liga obejde

Reagovat
Kepy_FCB

No super. Z Vítkovic nelze vysílat na net. To si už dělají prdel idioti!

Tzn. na fotbalzive.cz zítra Baník-Jablonec nebude

Reagovat
Bosko

Ale když tam hrál Baník minule, tak to myslím dávali

Reagovat
Kepy_FCB

To bylo v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak ne,to je dobře...val na stadion.

Reagovat
Kepy_FCB

Bydlím na druhém konci republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
Kepy_FCB

Až budou teleportace dorazím vždy.

Reagovat
$dolar$

to sou mi vymluvy

Reagovat
Kepy_FCB

Chtěl bych vidět tebe jak jezdíš za svým klubem.

Reagovat
$dolar$

Hlavne bych v zivote nefandil Baniku

Reagovat
Kepy_FCB

Hmm tak to je odpověď na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud si? Z Chebu?

Reagovat
Kepy_FCB

Z Aše (bývalý okres Cheb)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow . Tam byc se chtěl někdy podívat.Ani nevím proč,ale něco mě tam táhne. Takže se asi znáš s Chebákama,co?

Reagovat
Kepy_FCB

Co tě tam tánhe to netuším, není o co stát. Nějaký čas jsem dělal v Praze, chvilku v Německu.

Chebáky znám téměř všechny, vlastně drtivou většinu lidí jezdících z KV kraje na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

... kdysi sem byl v Chebu u chebáků. Spal sem tam 3 dny. Bylo to skvělé! Nej výjezd všech dob u nás.! Paráda!.... ach jo,kaj sou ty časy.

Reagovat
Kepy_FCB

A u jaké příležitosti?

Reagovat
Kepy_FCB

Baní hrál poblíž nebo Cheb měl atraktivního soupeře? Nebo jen tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam hrál FCB s Chebem ligu vole... . Chytal tehdy za Cheb můj jmenovec a my prohráli 1:0,ale to mi bylo tehdy ůplně v .... bo o nic nešlo,jim o sestup. My byli myslím 5-7.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty jo tak to už si pamětník , to jsem tady nečekal.

Jo to byly časy i když já byl tehdy jen kinderfan v na okraji kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ještě jeden o 7 let starší... a ten si pamatuje víc než já. Ten si zase ze mně dělá prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, to teda asi znáš jednoho mého dobrého známeho od nich

Reagovat
smazaný uživatel

Banik a vsechny tymy co nemaj regulerni hriste pro GL muzou byt radi za vyjimku ja bych ty zapasy zkontumoval. Co pak ti ostatni zbytecne staveli vyhrivani kdyz pak par tymu dostane vyjimku ze muzou hrat na jinym stadionu? Je to bordel a nefer vuci ostatnim.

Reagovat
smazaný uživatel

a střížkov pryč, protože vůbec nemá vlastní stadion že?

Reagovat
smazaný uživatel

Strizkov hraje celou sezonu v azylu, to je uplne neco jineho..

Reagovat
Kepy_FCB

Nefér je hlavně S+S na Strahově kde jsou jako hosté (proti Kladnu, Střížkovu) v podstatě jsou tam doma.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsou potom nefér i derby, protože je slavie skoro doma na letný

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to je problem klubu co nemaj vyhrivanej travnik a svazu. S+S to akorat muze hrat do karet.

Reagovat
Kepy_FCB

Já rozumím ale vyhřívanej trávník je někdy stejně k ničemu (viz. dnes Příbram...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze nikdo jim nemuze odeprit ze maji stadion pro 1.ligu podle reguli CMFS. A kdyz splnuji pozadavky a prirode se neda porucit tak budiz, ae aby kluby zadali o vyjimku pred ligou je proste nesmysl chceto tvrde sankce. Vim, ze Ostrava ma budovat novy stadion ae vsichni moc dobre vime jak to tady probiha kolem budovani novych stanku, takze svaz by se vubec nemel spolehat na nake sliby do budoucna.

Reagovat
vanGomm

Když ani vyhřívání nic nezmůže proti sněhu,tak co takhle nezačínat tu ligu v našich zeměpisných polohách tak brzo.On ten sníh,jak to tak už bývá v zimě většinou padá.A sníh s fotbalem to moc dohromady nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze sou naky regule, kterymy se kluby maji ridit. Proste je to trosku diskriminace tech klubu co staveli vyhrivani a pritom to nebylo potreba stavet tak narychlo, kdyz by si mohli pozadat o vyjimku, kterou by svaz povolil. Ja su jenom zvedavej jak to svaz vyresi do dalsi sezony.

Reagovat
vanGomm

Podle mě jsou jen dvě možnosti.Buď se ty vyjímky budou pořád donekonečna udělovat,nebo je tady druhá možnost,nemáš potřebné vybavení,tak 1.ligu hrát nebudeš.Mě se osobně víc líbí ta druhá varianta.Navíc je jednoznačně spravedlivější.Navíc jsem přesvědčen,kdyby se neudělovaly vyjímky,tak by se kluby jinak snažily.Toto ostatně platí i pro normální život.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak rikas ona by mozna stacila i ta kontumace nez hned vyrazeni z ligy. Kazdopadne sem pro obe varianty i kdyz to vyrazeni je trochu radikalnejsi.

Reagovat
vanGomm

Já jsem jednoznačně pro radikálnější řešení.Někdy v roce 1999-2000 vyšlo nařízení "stadióny 2003" ,kde je mj. kromě již zmíněného vyhřívání a dalších věcí i min.kapacita 8000 sedadel.Po cca 10 letech z důvodů neustálého udělování vyjímek je výsledek takový,že dobrá polovina týmů 1 ligy toto nesplňuje.Navíc tam jako třešnička na dortu figuruje tým,který nemá stadión žádný.Je tedy jasně vidět,že jak se říká "po dobrém" to jaksi nejde.Mělo by tedy následovat varianta č.2 tedy "po zlém" nemáš stadión,tak tu 1.ligu prostě hrát nebudeš.Času jste na to měli dost.Letos už vlastně 10 let.Jinak nechápu proč se pak takové nařízení jako "stadióny 2003"vůbec vyhlašují.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidi jak se k tomu postavi svaz, bohuzel to nevidim vubec dobre. Kazdopadne si me presvedcil k tomu radikalnejsimu reseni. Proc ne casu na to bylo dost, tak proc to neustale odkladat nebo davat vyjimky, jen at nesou nasledky kluby za svou neschopnost podridit se regulim. Kezby to takhle videli i bafunari na svazu.

Reagovat
vanGomm

Jak říkám rok co rok se v tomto nic nemění a je to vlastně už obehraná písnička.No a pokud letos postoupí npř.Úst/Lab.a Hradec Kr.můžem čekat další vyjímky.

Reagovat
smazaný uživatel

krutý bommpary...

Reagovat
smazaný uživatel

bez slitovani

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka je lepsi

Reagovat
Kepy_FCB

Než na podzim? Moc se neraduj začátky máte dobrý pak to začne jít z kopce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bommpary: co je na tom, že bude liga i na Vojtové?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vojtove melo driv hrat Brno B ae jelikoz maji Ivanovice tak to padlo. Na Vojtove se tusim ani liga nikdy nehrala tenkrat se to hralo na dnesnim Stadinu VO v Pisarkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsi se nechal slyšet, že by jako Morenda. Já to četl až asi za den nebo dva, tak bylo zbytečný reagovat. Jinak považuji za dobrý stránky o brněnským sportu: http://www.bts.cz/index.asp

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ja to myslel jako hodne davnou historii, ze kdyby se nestalo to co se stalo, tak by bylo vse uplne jinak ae to je jen kdyby. Kazdopadne muj utopisticky sen je aby se tento klub vratil zpatky kam patril pred 2.svetovou. Bohuzel jak rikam je to utopie. Jejich stadion propadl vojakum za minuleho rezimu, tim padem po revoluci se jim nevratil. Navic lide co byvali fanousky Morendy uz nejsou davno mezi nami cili se neni o co poradne oprit. No sice je to naivni sen ae vira umira posledni.

Reagovat
smazaný uživatel

Když prodali Kkálovopolskou Lerku a přestěhovali to do Prostějova vznikla velká mezera mezi 1.ligou a dalším brněnským mužstvem. Je to škoda. Přál bych si aby se někdo další dostal trochu víš. Ať už by to byla Dosta, ČAFC, Morenda a nebo někdo jiný. Morendy je mi líto, že je tam kde je. To nebyl jenom fotbal, kde Morenda něco znamenala. Hm, taky jenom přání.

Reagovat
smazaný uživatel

Lerku byla velka skoda, defakto srbska byla jejich stadion. No muzem jen doufat ze se ta mezera podari nekomu vyplnit, urcite by to mohlo cele brnenske kopane. Dosta byla jenom vykrikem ze tmy. Hlavne Zbrojovka nema konkurenci a to nejvic skodi fotbalu v Brne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale alespoň pro toto kolo: Brno

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Zítra by na Strahově měla být oslava J.Chovanec má 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
herbage

Dolare, jak hrál Petržela?

Reagovat
$dolar$

Dopredu slusne, ne tak dobre jako proti Baniku, ale par vypadu tam mel Dozadu spatny, alibisticky se nevracel

Reagovat
herbage

Co čtu souhrn, tak po jeho paličském umění padl Kolářův gól, tak alespoň tak

Reagovat
$dolar$

Ale to je az vtipne, on proste gola neda... Ted dal tyc a asi to ma zaklete...

Reagovat
smazaný uživatel

on už umí střílet?

Reagovat
$dolar$

No dneska 3x netrefil branu a jednou z jasny sance tycku, ale po ni dal Kolar gola

Reagovat
$dolar$

Ale Rajty na druhy strane to byla dneska tragedie... A kdyz uz sel sam na golmana tak to vypalil zcela naivne presne do pohybu golmana...

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň to, když jsem byl naposled v Plzni na fotbale, tak si akorát strašně dlouho hrál s míčem a když měl dobrou šanci tak nahrál... (ale zase je pravda, že to bylo ještě v srpnu)

Reagovat
$dolar$

A herbe? urcite neco vis o Lisabonske smlouve, nemohl bys mi napsat tvuj nazor na ni? a poslat mi to na mail? nemel bys na to cas? Diky

Reagovat
herbage

Já opravdu o ní nic nevím a ani to nesleduji, nejsem právník a nerozumím tomu. Zeptej se spíš Kyslíka nebo Getza

Reagovat
smazaný uživatel

Není to v nějakém prokletí, ale v jeho zbrklosti, ve finální fázi je naprosto tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň válí na všech frontách (fotbal, hokej), co víc si přát

Reagovat
Kepy_FCB

co víc si přát ? Co třeba tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

budou - jen vyčkat finále Play off

Reagovat
jv

Reagovat
vanGomm

Plzeň je mi sympatická mám k ní i určitý vztah.Chodil jsem tam na fotbal i hokej,když jsem jako záklaďák (pro mladší ročníky neplést ze základní školou) tam pracoval v Škodovce.Ještě dodám,že i lahvová je sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Tocena je ae lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stačí když kape, nemusí hned pršet... Plzeň je na výslunní po několika letech Tak je nutný si to užívat!

Reagovat
smazaný uživatel

to máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

aj... to měla být reakce na Kepyho

Reagovat
$dolar$

Konecne tu mam nejakeho verneho spolufandu, zatim jsem tu byl vzdy sam

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň mi bude vždycky nejbližší

Reagovat
hefy

Pche, já taky fandim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Slovácko Liberec

Reagovat
božský John

Liberec mi dělá radost...

Reagovat
smazaný uživatel

a zítra i Jablonec... ( ironicky)

Reagovat
božský John

Když mi udělá stejnou radost jako dneska Koberec,tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

nene kamaráde,budeš ... dolů z hrušky!!!

Reagovat
božský John

Proč dolů z hrušky? Vedem ligu(nepočítám tohle kolo) tak mam právo na to svýmu týmu věřit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo věř. Pro vás i 3,4 flek bude ůspěch,ne?

Reagovat
božský John

Spíš 3. ...chcem poháry

Reagovat
smazaný uživatel

se tam dostanete přes pohár, ligu nechte profíkum

Reagovat
božský John

Minimálně...s tim kádrem co máme by byl alibismus řikat,že poháry nejsou priorita...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude pohárová EU... Jablonec a FCB . To bude ostuda!

Reagovat
PJ

Neboj, Sparta to zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Jako onedy proti poloamatérum z Belgie

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno - Makovička 0:1 no jo tak se hraje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, ještěže sem si šel na ten druhej poločas nudy ze Strahova lehnout, o nic jsem nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta rozhodčí

Reagovat
Kepy_FCB

Tak teď jsem viděl na nově ten nasimulovaný pád díky kterému Sparta vyhrála ligový zápas.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Mičoláááááá

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt sparta je uboha az narazi na tezsi soupere tak jim ani zadna makovica nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na Vítkách plno jako onehdy s Olmíkem..Respekt fans Baníku

Reagovat
božský John

Dele dopr vyrovnáme :)

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla...zatím ste se tam nějak neukázali

Reagovat
božský John

Koukám koukám, na idnesu ..zatim žádná sláva

Podle onlajnu fotbal asi trošku nuda ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky, idnes., sport. a onlajny.cz, všechny 3 puštěné vedle sebe :) Btw ale beztak už vede...Nažluté karty

Reagovat
božský John

Ježišmarjá ....balíme,serem na to ..jedem dom

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

prc, 2:0, jdeme domů a Varadi, ho ho ho

Reagovat
božský John

Tak, chce to prohrát aspoň 2:1 ....když už prohrát ...abychom neměli horší vzájemný zápasy až budem mít na konci ligy stejně bodů...abychom kvůli tomu nepřišli o titul

Reagovat
smazaný uživatel

no, jste aktivní docela, nepoložilo vás to, bude to ještě boj

Reagovat
božský John

Jenže vy máte dobrou obranu, bude to hodně těžký ...už asi nevyhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě neříkej konje před námi druhej poločas...Ale jsme na dobré cestě no

Reagovat
smazaný uživatel

konec

Reagovat
božský John

Tak jako,když dáme rychlej gól,tak remíza není vůbec nereálná,ale dáít 3 góly za 45 minut týhůle obraně chce kumšt ...měl by jít na hřiště Peky...

Reagovat
smazaný uživatel

že by to dal Franta na 4-3-3? To by byla nejspíš vražda proti Baníku na jeho rychlé protiútoky

Reagovat
božský John

A co nám zbejvá? Jestli chcem bodovat,tak nemůžem hrát zanďoura...

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
božský John

Hlavně my hrajem strašně často nahoru dolu,takže se těm brejkům tak jako tak nevyhnem ...:)

Reagovat
smazaný uživatel

jen, co to tam vyvádí Lafata? Má zaděláno na červenou.

Reagovat
božský John

Nevim, nevidim zápas..těžko říct...přitom Lafatič je slušnej hráč,sice strašnej bojovník,nic nevypustí,ale nikdy nehrál zákeřně...

Reagovat
smazaný uživatel

má žlutou za loket v Bolfově tváři a teď tam byla schrumáž a slušně naložil Baránkovi

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě přidáme jednoho, JBC to vzávěru bude muse otevřít právě kvuli tomu skóre vzájem. zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi a Mičola dali gól? a dokonce ve stejném zápase,kam ten svět spěje

Reagovat
smazaný uživatel

k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl,že jablonecký brankář je pěkný smolař když mu dají góly takoví "snajpři"

PS: ten titul bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

a tak pravda, Mičola a Varadi, když daj gol, tak je to jako mít svátek, zdatně nahrazujou Foresta Žůrka A když vyhrajem, potvrdíme to potom v Brně remízou a následně porazíme Budějky, bude to hodně dobré

Reagovat
božský John

To máš nalajnovaný jak já ....porazit doma Kladno, pak vyhrát v Příbrami a nakonec dát rychtu Spartě ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak rychtu dostanou jak od vás, tak od nás

Reagovat
smazaný uživatel

musím ti to opravit,remíza s Kladnem,prohra v Příbrami a pak dát rychtu Spartě

Reagovat
božský John

To je asi tak pravděpodobný, jako .....no prostě je to absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

z Brna pojedete s prazdnou

Reagovat
smazaný uživatel

ten bod tam snad urvem

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime za tyden

Reagovat
smazaný uživatel

remíza bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

vam mozna ae nam urcite ne..my mame co napravovat..

Reagovat
božský John

Tak asi budem hrát 4-2-4 ...Pavlík s Loučkou na DM a Kovařík s Vošahlíkem podhroty na křídle..

Reagovat
Kepy_FCB

Teda ten onlajn na žiDnes stojí za

Reagovat
smazaný uživatel

sem si k tomu pustil GieKSu s Gornikem

Reagovat
Kepy_FCB

pošli link , dík

Reagovat
smazaný uživatel

máš sopcast?

sop://broker.sopcast.com:3912/80258

Reagovat
Kepy_FCB

stahoval jsem , instaloval ale z nějakého záadného důvodu mi nejede.

Reagovat
Kepy_FCB

Vydra na plac!

Reagovat
Kepy_FCB

Počet diváků 7994 (80% z kapacity 10000 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Počet diváků 7994 (80% z kapacity 10000 diváků)

Stadion je takřka vyprodaný, protože z bezpečnostních důvodů byla jeho kapacita snížena.

Nejlepší u nás, Baníček nejlepší U nás!!!!

Reagovat
božský John

To jelo z Jablonce 7000 lidí?

Reagovat
Kepy_FCB

max. Ruda. Znáš ho ?

Reagovat
božský John

Já lidi z kotle neznám ...krom Krupky a kochyho, který to tam vedou ...a kluků od nás ze školy

Reagovat
Kepy_FCB

Vlastní tu čes. vlajku s nápisem JABLONEC , jezdí už mnoho let.

Reagovat
božský John

101%? Tu nám v Písku roztrhali...znám ho od vidění,ten obličej znám ...

Reagovat
božský John

Letos v poháru ...

Reagovat
Kepy_FCB

V Písku? Tak to je ostuda!

Reagovat
božský John

No, ono tam bylo pár lidí a písecký se chtěli pomstít, že naši fanoušci(sice hokejový-jiný lidi,ale to je prej jedno) jim rozbili zas buben při hokeji ....tak se na ty naše vrhli a roztrhali tuhle památnou vlajku

Reagovat
božský John

Už do kotle nechodim asi rok ..Nelíbilo se mi to tam,ta atmosféra, je tam hodně mladejch v mym věku(kolem 16), jsou zaslepený, když s nima nesouhlasíš,tak by Ti hned dávali do držky...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, to je teď všude, do kotle chodím, tam se nejlíp fandí a sám, nesdružuju se, sám za sebe

Reagovat
božský John

Tak já tam chodil dřív s kamarádama, samotnýho mě to v kotli nebavilo ..jenže když náš dá jasnou ruku nebo jasně fauluje a ti kluci začnou řvát,jakej je rozhodčí pičus,tak to se mi nelíbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, jsou nejchytřejší na světě

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak GieKSa zatím aktivnější na hřišti a fandí se tam super

Reagovat
Kepy_FCB

nějak se nám žlutí

Reagovat
božský John

300. pro Jablonec

Reagovat
Kepy_FCB

Zdá se, že hosté již dnes síly na nějaký zvrat nenajdou, Baník stále výborně brání.

Reagovat
božský John

Tos psal Ty na iděsu?

Reagovat
smazaný uživatel

75. Domácí Varadi šel sám na brankáře Jablonce, míč si však příliš předkopl, takže Špit situaci stihl zachránit a míč chytil.

Reagovat
božský John

Už se dostávaj do podzimní formy....to už v ní nemohli hrát od 1. minuty?

Reagovat
Kepy_FCB

už je to zas starej Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Baniku asi jste narozdil od nas hrali fotbal I kdyz ja to nevidel. I kdyz me to tady opet znechutily nekteri mistni ubrecenci pod Spartou ale nebudu podle volu soudit zbytek rozumnych hochu z Ostravy...Doufam ze i my pristi kolo se rozjedem konecne mame soupere ktery bude chtit hrat fotbal takze uz se na nic nebudem vymlouvat a snad predvedem uz konecne neco bohuzel asi s Brabcem v sestave

Reagovat
Kepy_FCB

a kua 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

a ubrecenec

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata...ajeje..

Reagovat
božský John

Dobrý ..Lafatič dal po dvou zápasech na jaře víc gólů jak za celej podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně cyp Zeher pryč a Vydrýsek na plac

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool, Vydrýsek jooooooooo!!!!!! Tak tě vítáme v Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

BOREC Matěj !!!!!!!!!!

Reagovat
božský John

Khůůůnda Medvěda na Vydru

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň ten jeden jste dali

Reagovat
božský John

A co je nám to platný? ´Bod za to mít nebudem

Reagovat
Kepy_FCB

GOOOOOOOOOOOOL opět VYDRA

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj se zastřeluje...Vydrýsek 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj

Reagovat
božský John

Ty vole,tak tomu Vydrovi bych preventivně prostřílel kolena, takovejhle cirkus dělat nebude

Reagovat
Radar

Jste vubec nebránili

Reagovat
božský John

Však,jak jsme mohjli vědět,že ty vaše dřeva se probuděj zrovna na nás ....? Jinak by obrana nebyla zapotřebí

Reagovat
Kepy_FCB

Zehera už více nestavět a v létě prodat za babku

Reagovat
božský John

Vydra byl sakra dobrej kauf

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas!

Reagovat
božský John

Mešanovič by taky nemusel bejt marnej ..vem si,na podzim spolu hráli v Jihlavě a Vydra má nějakejch 25 zápasů/5 g=olů v Jihlavě..Mešanovič 7 zápasů/7 gólů

Reagovat
Kepy_FCB

panejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych si dovolil zarecitovat jednu básničku a to:

Baníčku my jsme s tebou,

neopustíme tě,

nikdy tě nezradíme,

bo my ti věříme!

Baníčku my jsme s tebou,

neopustíme tě,

nikdy tě nezradíme,

bo my ti věříme!

Věříme a věřit budem,

že si klub nejlepší,

bojovat za tebe budem,

bo jsme tví fanoušci!

Baníčku, ty jsi s námi,

Baníčku, ty jsi v nás,

počítej vždycky s námi,

bo své fanoušky máš!

No nic, du to oslavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra jen tak dál titul je blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra ano, titul je daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra podle počtu odehraných minut a vstřelených gólů vedoucí muž tabulky střelců

Reagovat
božský John

Ach jo, takovej vejprask sme si nezasloužili

Reagovat
Shevchenko

Buď ještě rád.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuj Bahník

Reagovat
smazaný uživatel

kuš babo

Reagovat
centos

Ty jsi fakt solidní primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ne, fakt, co máš za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

jen čeřím vodu

Reagovat
centos

Inteligentní

Reagovat
Banger

Tak Baník myslím jasně naznačil kam míří.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Baník Ostrava zdraví maskované tenisty z AC Sparta Praha a jejich klubového rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ti to trapný? Navíc po regulérní penaltě?

Reagovat
smazaný uživatel

To sem věděl, že budeš první .... slovo "trapný" bych okolo o titul bojující Letné radši vůbec nepoužíval

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ja nevim ze ty a ten tupec Kepy musite ze sebe delat takove trotly ale budiz kdyz se vam to libi Jste presne jak ti vymastenci z kotle o kterych mluvi John

Reagovat
smazaný uživatel

Závistivé stalinovy slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Jena vlastovka jaro nedela panove ...

Reagovat
Radar

Zatímco tví kolegové oslavovali ještě před začátkem jarní části

Reagovat
smazaný uživatel

Bodu mame na jare stejne vy sice mate za sebou tezsi soupere ale tak aby jsme mely hlavy dole kdyz jsme jeste nepotkali nikoho silneho abychom prokazali nasi silu tak to zase ne....Navic me fascinuji nekteri pi....ove od vas takovych hnupu clovek nenajde ani u Slavie

Reagovat
Radar

Nepotkali nkoho silnějšího a jste rádi za bod proti Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 1:0 tam byli sance na zvyseni ze jsme po golu hrali jako trotlove to uz je druha vec ale nebudu se k tomu vracet....Urcite uznas ze vyhecovani hracu proti tezsim souperum je nekde jinde navic to byl prvni zapas, navic chybelo plno hracu ,,,,Ja vim ze by ti hraci meli mit motivaci proti kazdemu souperi ale bohuzel u nas to tak evidentne u nekterych neni a jak rikam proti Pribrami chybely opory takze to bych moc nevytahoval

Reagovat
Radar

Opory ? Jen kladrubák ne ? Který je dlouhodobě mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve hrali Krejci a Folprecht plus vedle v nich zaloze Hejda ,,,tri novy hraci v zaloze to se proste musi projevit

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha úplně celá nová..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny ale ja Libora nechtel vzpominat protoze jako jeden z mala s Pribrami hral hodne dobre

Reagovat
Radar

Jo a jinak promiň jsem teď v euforii tak si rád kopnu

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode me spise nez Pribram sere ted druhy polocas s Kladnem protoze hrala vetsina nasich borcu snad krom Zemaka a druha pulka byla des,,,Prvni byla celkem solidni kontrolovali jsme to ale ta druha???Stydel jsem se,,,,ale takove rypani od tebe to beru protoze je to zalozeno na faktech a neni to breceni jak nekteri vasi po penalte to je vrchol co tady predvadi

Reagovat
Radar

Tak penalta byla jasná záležitost si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak ten Vydra Vypadá to, že fakt mistrovská koupě Baníku..

Reagovat
Kepy_FCB

Ma-ko-vič-ka, Ma-ko-vič-ka ááácééé es

Reagovat
Shevchenko

Tak to byl fantastický výkon. Přát nám trochu štěstí, tak to vyhrajem klidně i 6:0. Dnešní výkon mě utvrdil v tom, že na titul opravdu máme.

Reagovat
centos

Baníček nádhera První poločas jsme Jablonec jasně přehráli, ve druhém už to bylo slabší, ale Vydra super! A ke konci super děkovačka, tak je to správné, tak to má být.

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

BANÍK PI*O !, VYDRA PI*O!, OBRANA FCB PI*O ! VARADI PI*O !, ČOLA PI*O !, POMEZNÍ NA TOLUENU PI*O! Suprtrůpr sparťanská do nebes vynášená sestava - TRAPAS !!!!

Reagovat
centos

Stál jsem sice za bránou, ale ten pomezní byl fakt chuj ;)

Reagovat
Radar

Nehorazný a Zeher si může balit kufry :)

Reagovat
Radar

Neuwirth - dřeorubec ? ani za mák, dneska ladně vypichoval jabkům míče, a taky asi zapracoval na rozehrávce

NEVES - rastafari afroman si to válcuje

Řízek - jestli ho chtěl WHU tak ted ho bude chtít Chelsea

Čolka - už nezmyšla, ale pálí :)

Varadi - konečně Adame !

Vydra - strčí za chvilku Kadlece do kapsy

Zeher - Robo děkujem, ale stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zehera vynech on chtěl ale nešlo mu to prostě ;)

Reagovat
Radar

Mu to nejde nějak často

Reagovat
centos

Bohužel

Reagovat
Radar

A Strnad se nějak vytrácí

Reagovat
centos

Tak když nehraje.. ;)

Reagovat
Radar

No právě :)

Reagovat
Kepy_FCB

Má zase opar

Reagovat
Radar

A jo

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ho i docela pochválil prostě Robo je zváštní já věřím že na to má ale já nevím co mu je :) Kopací techniku a rychlost dynamiku všechno má super :) akorát to prostě nějak nejde :(

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ho i docela pochválil prostě Robo je zváštní já věřím že na to má ale já nevím co mu je :) Kopací techniku a rychlost dynamiku všechno má super :) akorát to prostě nějak nejde :(

Reagovat
Radar

Dneska kazil jednoduché přihrávky a to dokonce i finální

Reagovat
Kepy_FCB

a nepude

Reagovat
smazaný uživatel

To s tim toluenem sis asi spletl, ze??

Reagovat
Kepy_FCB

Jo s ředidlem.

Reagovat
Radar

Dělej si piču z plastelíny, ne ze mě

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tri body s Kladnem, to sem necekal Jinak naprosto vyrovnanej zapas ... Bravo pane oslavenec ...

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK OSTRAVA !!

Tak co vandárci dorazíte už na stadion ?

Teď vandr výjezd tak jsem zvědavý :)

Pak Budějky a konečně vypadnem z toho azylu :))

Reagovat
Radar

No kurde, lístky už nebyli tak se asi 20 lidí dívalo na sotbal skrz mříže :)

Reagovat
centos

Jak dorazíte, vždyť bylo vyprodáno

Reagovat
Radar

Ale na tribuně bylo pár míst volných tak nevím,ale to asik bylo kvůli té "bezpečnosti"

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na Bazaly :) VždyŤ na Bazaly chodilo 5 tisíc pak byl zápas ve Vítkách a už je vyprodáno a opravdu jsem zvědavý jestli budou chodit na Bazaly :)

Reagovat
centos

To já taky, bohužel Bazaly jsou pro většinu lidí dál než tohle..

Reagovat
Radar

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano ale prostě přijde doba kdy bude stadion ve Svinově a to bude mít 80 % lidí na stadion daleko :) takže nechci vidět zase ty 4000 návštěvy :) Bohužel Bazaly nevypdají moc hezky když tam je jen 5000 :(

Reagovat
Radar

No já ti nevím 80% ale určitě ne, vem si jen kolik lidí jezdí z Poruby

Reagovat
centos

Nám dneska z Dubiny poslali jako trojku jen jeden vůz; pár akčních se tam ještě u polikliniky vtěsnalo, ale dál ani ťuk :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka vase specialita ta doprava na akce Kdyz jsme byli s kamarady na Slipknotech v Cez arene tak jsme cekali na tramvaj a furt nic najednou se priritila jedna s dvema vozy fakt super...tak jsme se tam nevesli a cekali asi hodinu na dalsi vecer opravdu organizace jako prase

Reagovat
Radar

Slipknot

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na nich nelibi?

Reagovat
Radar

Šašci to jsou Ne prostě každý máme svůj vkus a mé srdce je již zaslíbené Metallice

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tu miluji zvlaste ted to nove album je uplne navrat ke korenum,,,ja se nebranim stare klasice hlavne Maiden,Kiss,Twisted Sister,Metallica,Deep Purple,Zeppelin,Megadeth ale nove taky muzu ze jo jako Slipknot,Soulfly,Slayer,Korn,Disturbed,Mushroomhead atd....

Reagovat
Radar

To já z těch starších můžu spíše rockovější kapely The Who, AC/DC a ještě Manowar ujde

Reagovat
centos

A já mám rád Ninu Simone

Reagovat
Radar

A to je kdo ? Jinak já nejsem žádný hardcore posluchač hard/heavy kdoví čeho, rád si poslechnu i U2 apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna dyt zpiva jak chlap,,ale jo docela dobry

Reagovat
centos

Poctivý černošský hlas, její best of je boží a takový Sinnerman, to je lahoda :) http://www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju její verzi Cohenovy Suzanne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC/DC jsem uplne zapomnel Jako ty jejich LIVE to je neskutecne kdyz to clovek vidi,,,hlavne Thunderstruck to je bomba nebo Hells Bells jak se houpe na zvonu,to jsem mel dost kdyz jsem to videl poprve ale nej je stejnak kytarista a jeho striptyzy

Reagovat
Radar

Angus

Reagovat
smazaný uživatel

to je všechno hovno, když potkal v Texasu rebel rebela, tak z toho vznikla takováto úžasná věc

http://www.youtube.com/watch?v=B2jwYmXuJio

upozornuju, že tomu zpěvákovi je 70 let, seděl mimojiné i v cele smrti a prošel si v životě opravdu vším možným, a Panteru snad znáte....

Reagovat
smazaný uživatel

Dimebag byl frajer, bohužel asi né každýmu byl sympatickej... Mimojiné Cowboys From Hell patří do mýho Top 10 alb, luxusně ztvárněný, oproti prvotinám Pantery nebe a dudy. (jak někoho může/mohl brát glam metal? )

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš rád Soulfly, doporučuju prubnout Sepulturu..V této skupině hrál Cavalera, než odešel, a založil právě Soulfly. Kvalitou je tak o dva levely výše než konzumní Soulfly, hlavně album Arise a Beneath The Remains má velkou hodnotu. První dvě alba Sepultury ale při pohledu na tvé oblíbené skupiny doporučuju vynechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja Sepulturu znam jako moc ji neposloucham to je pravda ale treba ma oblibena pisnicka je Choke od nich jako ja ten metal posloucham tak ruzne krom nejakych Death,Viking a podobnych hovadinek z tech novych se me treba libi dost Bring me the Horizont to je Core panecku

Reagovat
centos

Já jinak s DPO nemám nejmenší problém.

Reagovat
Radar

No a Porubáci měli dokonce vsuvky

Reagovat
Radar

Co vám povídal trenér před střídání?

Vydra : Jenom mi řekl: Zlom vaz a hlavně se z toho nepos... (směje se)

Koubek psychlog :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Na koho jste myslel po vstřelených brankách?

Já bych tyhle dva góly chtěl věnovat hlavně svému dědečkovi, který je těžce nemocný, a přeji mu, aby se uzdravil.

Reagovat
Kepy_FCB

Pořád nejsou fotky. Byly nějaká chorea??

Reagovat
Radar

Jo jedno , ohledně zákazu pyra

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník P*ČO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A respekt Jablonečákům, že dojeli

Reagovat
Radar

Jn, jsem je viděl poprvé pokud se nepletu

Reagovat
Radar

Ale nějak brzo odešli, neviděli Vydorvy góly

Reagovat
Radar

*Vydrovy

Reagovat
centos

Hádám kvůli bezpečnosti..

Reagovat
Radar

Já se jich teda nebál

Reagovat
centos

Já taky ne, takže to taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jedeme pro body!

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

ýe bychom po 6 letech oprášili hádanku, jak se řekne mistr na 9 slov?

Reagovat
smazaný uživatel

že

Reagovat
božský John

Buď Jablonééc a pokud bys to chtěl napsat do křížovky,tak Vítěz ligy(mezera se v křížovkách nedělá,tak bys to měl akorát na 9)

Reagovat
Radar

Ne Malý Džone to by se fakt neuchytilo

Reagovat
božský John

Mam skoro 190 cm, frajere :P tak jakýpak malej

Reagovat
Radar

Malý John z Robina Hooda byl taky vysoký

Reagovat
smazaný uživatel

sem si teď dal souhrn zápasu a jak sem tak koukal, bylo to útočné utkání, tak to má bejt a Zeher, co zas spálil Snad už má konečně sbalené kufry...Jo a Nando hrál v pěkném afru A ten první gól vydrýska luxusní

Reagovat
Tsigi

Tak Standovi chybí deset branek do sta. Pokoří to ještě letos

Reagovat
smazaný uživatel

Zajima me co rekne k vykonu Vlcka Andulka. Nejhorsi nas fan na Ef.... Kazdopadne Vlcek Naumov

Reagovat
smazaný uživatel

Zajima me co rekne k vykonu Vlcka Andulka. Nejhorsi nas fan na Ef.... Kazdopadne Vlcek Naumov

Reagovat
Radar

Sympatická slečna to je ty fando !

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, symaptická slečna

Reagovat
centos

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

aspon, ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

však jsem jí to tu napsal i ve 2 ráno

Reagovat
smazaný uživatel

A to ste ji nepoznali naživo...

Reagovat
Radar

Nemachruj

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia konečně hezkej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo luxus, jsem strašně rád za ten výkon. Prohra - co si budeme povídat - byla zasloužená, ale nebyla to nikterak jasná výhra ani výkon. Kučeru asi netřeba stále a stále chválit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Ivošek a jeho dnešní souhrn zápasu Slavie?

Reagovat
Radar

Nemusí tu být stačí když si všechny tři góly slavie vezmeš jako haluze, kterým ještě pomohli rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem zapas,podle vseho to bylo pekne z obou stran,ale dostat doma od Budejovic 2 fiky, to jen doklada moje tvrzeni ze obrana slavie je opravdu slaba, no ukaze se uz v pristim kole, protoze pokud se nemylim tak prijedou do SynotTip areny Teplice, zatim slavie vzdy o 1 gol vic dala ale jak dlouho ji to vydrzi??doufam ze tomu bude brzo konec

Reagovat
smazaný uživatel

sice to může vypadat jako chyba obrany, dostat dva góly, ale tentokrát to jde na vrub golmana. Což je škoda, protože minule chytal vyborne. Naopak bych řek, že z toho Lafrance by mohlo něco bejt. Je mladej a docela bych řek, že i zdravě drzej.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta obrana zvlaste pri druhem golu ukazala ze ma velke mezery a pak to korunoval Senecky takze asi tak,,,myslim ze obrana bude zase vase nejvetsi slabina a to velka ,za to Vlcek plus zaloha se docela probudila

Reagovat
smazaný uživatel

kua reakce na biebabrchen

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasný, byl tam nedůraz, ať už od Lafrance, tak po myslim Grajciara, kterej tam dobíhal, ale tu střelu prostě musí Senecký chytit. Ale jak sem psal, myslim že ten Lafrance by moh bejt dobrej, až se pořádně sehraje s Kopicem, tak to bude šlapat. Doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abych ten zápas nějak zhodnotil. Byl to na poměry GL velmi dobrej zápas. Musim ocenit výkon budějovic, protože hráli fotbal . Co se týče výkonu Slávie, tak tam sice bylo pár chyb a nepřesností, ale jinak dobrej výkon. Jen je škoda, že nepadlo ještě víc gólů, protože šancí bylo dost. Vlček moh dát klidně 4 góly. Ale pokud takhle budou hrát pořád, tak budu spokojenej. Takže hlavně výkony Vlčka, Grajciar, Trubila a Lafrance

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jako musime i my z opacneho tabora uznat ze proste tady byla zaslouzena vyhra nebylo co resit,,,A s tema ctyrma celkem souhlas, jako Lafrance nevypada uplne marne no ale to se ukaze az s tezsim souperem, me se totiz zatim ani Kopic dnes nezdal nic moc....

Reagovat
smazaný uživatel

prej to byl pěknej zápas...sem o něco zas přišel

Reagovat
smazaný uživatel

prvni pule jen ale kruta to jako jo

Reagovat
smazaný uživatel

prej za to mohl golman slavie, za ty goly?

Reagovat
smazaný uživatel

No za oba,,jako ten druhy trapas a ten pvni jako zaplavalo to ale bylo to z dalky a do stredu mel hodne slabe chvile ale je pravda ze pred tim druhym golem mu zase horela obrana a on to korunoval

Reagovat
smazaný uživatel

klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden jdu na vas do Brna tak doufam ze sice budete hrat pekne ale dostanete

Reagovat
Radar

Tak tomu bylo minulý rok A brno je teď rozjeté, no bod by byl dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

houby, to je jak minulý rok,začli dobře, ale mají štígro. baník tam vyhraje, ikdyž se mu tuším vykartovali 2 hráči ne?

Reagovat
Radar

Jo Čolek ( za protesty) a Marek

Reagovat
smazaný uživatel

a máš občanku? Zase na OP... :/

Reagovat
smazaný uživatel

JJ psal jsem kamosovi jak to je a rikal na obcanku no,,ale tak sak zajdu tam v pondeli vyprodano stejnak nebude to jsem na Brno klidny

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufam ze tady nebudete delat takovy bordel jako loni Kamarad meli dobre nahnane kdyz od toho sedeli par metru

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přijedou vandráci zas

Reagovat
Radar

Doufm že ten bordel bude větší ,dojde k zabíjení a znásilňování nebohých žen !

Reagovat
smazaný uživatel

To je me fuk ja si chci dat pivo a muj oblibeny parek a cumet na fotbal co se deje na tribunach me nezajima akorat na me nesahejte...Poznate me lehce nad sebou budu mit Spartansky prapor

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, to už tě v životě neuvidíme Sem přemejšlel, že bych jel do Brna ale zatrhnul sem to bo za a) Pražáky v Brně nesnáší. Za b) Baníkovce v Brně nesnáší. Za c) já sem oboje dvoje v jednom-jistá smrt

Reagovat
smazaný uživatel

A vis jak ja se vzdy v Brne citim na stadecu chodim vetsinou tady na zapasy prazskych S,Banik a pak obcas na nekoho komu se dari.....A kdyz jdu na tu Spartu tak nad stadionem jsou vzdy Fizly a ptaji se fandite Sparte anebo Brne tak s tezkym srdcem rikam jdu na Brno Protoze jdu vzdy za kamosema a ti moc Spartane nejsou no a pak kdyz da Sparta goal tak se musim hodne mirnit ale je to fakt hnus cely zapas sedet jak picus a kdyz da brno goal a vsici okolo skacou a nadavaji do prazskych kur....tak clovek jen sedi a hlavu ma v dlanich

Reagovat
smazaný uživatel

vždy jen do kotle na Baník, ať se hraje kdekoliv, v tom naštěstí problém nemám, jen mě jednou málem poslali rychlíkem s chacharama z Prahy do Brna, sem se pěkně s nima prošel z Letné do Bubenče, potom sem vzal naštěstí dráhu

Reagovat
smazaný uživatel

do Ostravy, oprava

Reagovat
Radar

Jeď do Brna !

Reagovat
smazaný uživatel

jinak respekt před fans Havířova, teď se dívám na fotky, jak táhli Ostravou a odpalovali ohně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak jestli ten KJVCD zase posadi Seneckeho hned na lavicku jak tenkrat brnkal na nervy Vaniakovi a daval tam kopyto jmenem Vorel tak to me teda poser....No pronesl toto....

"Kdo bude chytat příště? Máme tady další dva gólmany, nechte se překvapit," podotkl slávistický kouč.

Reagovat
Bakary3

Nevěřim, že ho posadí, to by byl blb, i když..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne,snad az takovy blbec neni no,,,ale znas ho

Reagovat
Bakary3

Kdy už přestane stavět Naumova ? Ukázal dvě hlavičky, ale jak se přestalo hrát ve vápně Budějek, nebyl ani do počtu, tragéd jeden No zaplaťpánbůh za probuzzení Vlčka a Trappa v záloze místo Ragueda, to je velký zkvalitnění, i Trubila se mi líbil, i když bych si ho představoval na beku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sak tam sel i sam na golmana a resil to no jak On je fakt des bes

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl první gól náhodou Trappa? Z místa, kde by měl defenzivní záložník být?

Reagovat
smazaný uživatel

Vim že nemáš rád Huba, ale Trubila je nalevo platnější. Jeho defenzivní kvality, kdy sice 9/10 kliček mu vyjde, ale ta jedna ne a ta vede k přečíslení na vlastní branku. A on kličkuje pořád, neumí si tu první odpustit

Reagovat
fantomas

500. pro Vlčáka a Šenkeho, dva největší sympaťáky v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a třetí do party Nando, taky sympoš

Reagovat
smazaný uživatel

to je ono, ztráta 6 bodů na prvního není moc. Bude záležet na vzájemných zápasech, kde se bude hrát o důleržité body... Let´s go SLAVIEEEE !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele