Gambrinus liga - preview 18. kola

06.03.2010, 09:01, aktualizováno 08.03.2010, 08:32
Previews
Slavia se poprvé na jaře představí doma, v Edenu hostí České Budějovice. Domácí chtějí navázat na úvodní jarní výhru proti Bohemians, pokud se jim to povede, bodově se dotáhnou na pátou Plzeň. Budějovice jsou zatím bod od sestupového pásma.
Slavia Praha - České Budějovice  (pondělí 17:30)
Eden bude společně s televizními kamerami sledovat souboj šesté Slavie se třináctými Českými Budějovicemi. Poměrně dobrý výkon domácích v minulém zápase na hřišti Bohemians Praha dává celku trenéra Jarolíma punc favoritů.

Prostovlasý stratég se však musí vyrovnat s rozsáhlou marodkou, kromě dlouhodobě ztraněného Kaufmana, Jaroslava Černého, Jana Hoška a Benjamina Vomáčky nově přibyl i Adam Hloušek. Jeho zpřetrhané vazy v koleni ho nepustí do hry dobrý půlrok a na trávník se tak podívá nejspíše až v příští sezóně.

Ve svém týmu však má Slavia jednu jistotu. Tou je Slovák Peter Grajciar, který minulý týden doslova zastínil všechny spoluhráče i protihráče, když opanoval trávník a svým pohybem, důrazem, herními myšlenkami i střelbou. Na svůj povedený výkon bude chtít jistě navázat i v pondělní dohrávce.

"Příprava dopadla dobře, byla tvrdá, náročná, ale potřebovali jsme se co nejlépe připravit na jarní část. Já osobně se cítím po fyzické stránce velice dobře, doufám, že mi to vydrží co nejdéle," říká Grajciar a jen potvrzuje domněnku o svém velkém fyzickém fondu.

K zápasu se vyjádřil i trenér Karel Jarolím a jak je již jeho zvykem, upozornil především na chyby ve hře svých svěřenců a na cíle v následujícím utkání: "Musíme se vyrovnat se ztrátou Adama Hlouška, která je velice nepříjemná. Během týdne jsme zapracovali na nedostatcích, které v naší hře byly v prvním jarním zápase hlavně v obranné fázi. Tři body ze Strahova musíme v domácím prostředí potvrdit dalším vítězstvím."

Naopak Jihočeši jedou do Prahy překvapit. Jejich nadějí na dobrý výsledek bude stát na kvalitní a zřejmě i velmi početné obraně a také na brankáři Kučerovi, který se minulý týden vytáhl k heroickému výkonu. Trenér Dynama Jaroslav Šilhavý ho bude mít k dispozici i tentokrát, vyrovnat se však musí s absencí hned trojice plejerů. Chybět totiž bude Jarabica, Mezlík a Benát. Mimořádnou událostí pak bude nemožnost nasadit do hry Ladislava Volešáka, který je v Budějovicích na hostování a klauzule v jeho smlouvě mu zabraňuje nastoupit do zápasu proti svému mateřskému klubu.

"Slavie zápasem proti Bohemians dokázala, že boj o první místa tabulky myslí zcela vážně. Navíc jí nahrály i další výsledky, a přestože její sestava není tak konsolidovaná jako v minulosti, určitě má v kádru značné individuality, které mohou rozhodnout zápas," říká trenér Českých Budějovic Šilhavý a dodává: "Samozřejmě bych bral nejraději tři body. Určitě si ale uvědomujeme sílu soupeře, který na domácím stadionu před početným publikem body nerozdává."
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Senecký - Krajčík, Lafrance, Kopic, Hubáček - Grajciar, Janda, Ragued, M. Černý - Šenkeřík, Vlček
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Horejš, Hunal, Krob - Stráský, Černák, Otepka, Riegel, Šíma - Meszároš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Sparta nastoupí do zápasu s Kladnem s jasným cílem napravit nepovedený vstup do jarní části nejvyšší soutěže, když doma pouze remizovala s Příbramí.

I přes zaváhání mají Letenští stále nadosah čelo tabulky s tříbodovým odstupem, který mohou umazat vítězstvím na pražském Strahově, dočasném azylu Kladna. "Naše hra se musí rapidně zlepšit ve všech fázích. Sestava bude zcela odlišná, můžeme počítat už i s Kuckou, Vackem a Žofčákem," uvedl sparťanský manažer a trenér v jedné osobě Jozef Chovanec, který v den zápasu oslaví padesáté narozeniny. V sestavě hostů se neobjeví zraněné duo Hušek se Střeštíkem a otazníky visí nad startem Kaloudy a Kladrubského.

Předposlední Kladno nemá proti Spartě co ztratit a pokusí se o další senzaci, jako se mu to podařilo v uplynulém kole v Mladé Boleslavi, kde vyhrálo 1:0. "Viděli jsme Spartu v přípravě a také zápas s Příbramí potvrdil, že není v pohodě," prohlásil trenér domácích Martin Hřídel, jenž se bude muset obejít bez trojice zraněných Pavlíka a obou Mašanských, hrát také nebude vykartovaný Procházka.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Tesař - Mráz, Gross, Beneš, J. Procházka - Strnad - Bartoš, Szabo, Zoubek, Novotný - Šilhan.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Kucka, Zeman - Lačný, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Hlavním tahákem 18. kola první fotbalové ligy je souboj mezi čtvrtou Ostravou a druhým Jabloncem. Oběma celkům se vstup do jara víceméně povedl, i když z vítězství se radovali pouze Severočeši.

To Ostravané se na rozdíl od svého nedělního protivníka museli spokojit pouze s jedním bodem, když před týdnem remizovali v Plzni. A o tomto víkendu by si rádi připsali svou první jarní výhru. Ale proti silnému Jablonci to nebudou mít vůbec snadné. "Jablonec produkuje účelný a běhavý fotbal, dostává málo gólů. Pokud si trenér může dovolit nechat na lavičce třeba Jarolíma nebo Pekharta, pak je kvalita kádru asi opravdu vysoká," řekl trenér domácích Miroslav Koubek.

V neděli odehrají Severočeši jeden z klíčových zápasů sezony. Aspoň si to myslí jejich kouč František Komňacký, jenž byl v letošní anketě Fotbalista roku vyhlášen nejlepším trenérem roku. "Určitě dost napoví. Sice nic nerozhodne, ale naznačí, jak se soutěž bude vyvíjet," doplnil Komňacký. Podle jeho slov by si měli hráči dát pozor na soupeřovy nebezpečné standardní situace.

Oba týmy by měly nastoupit v nejsilnějším složení. Nejistý je pouze start domácího Nevese a jabloneckého Haurdiče.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Varadi, Vydra.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Drsek, Huber, Jablonský - Michálek, Loučka, Pavlík, Jarolím - Vošahlík, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Klokany čeká doma úkol přetěžký. V minulém kole dostali hned po pár minutách hry těžký políček od Jablonce a nyní je čeká odhodlaná parta z Olomouce, ze které šel na podzim strach.

Kromě těžkého soupeře však před Pražany stojí ještě jeden obtížný úkol, na který nejsou příliš zvyklí. Utkání se totiž odehraje bez fanoušků v hledišti. Jestliže jeden druh vačnatce tento fakt nepřekvapí, pak ten druhý může být poněkud vyveden z míry.

Olomoučtí se v Praze představí i s mládežnickým reprezentantem Pavlem Dreksou, který si ve středu zahrál za národní tým do jednadvaceti let proti Finsku. Nyní ho však budou čekat tvrdé obranné zákopy Klokanů. Přestože trenér "domácích" Pavel Hoftych před sezónou prohlašoval, že se jeho tým pokusí hrát více útočněji a bude se snažit hru méně devastovat, nedá se předpokládat, že by se Bohemians podobné taktiky proti svému soupeři drželi.

Hanáci naopak přijíždějí do Prahy s velkou chutí. Po povedeném vstupu do ligového ročníku přišel poměrně dlouhý herní útlum, který zařadil Olomouc až do pouhého průměru ligy. Pokud si celek trenéra Psotky nechce nechat ještě více utéct pohárové příčky musí nutně zvítězit. To se však Sigmě povedlo naposledy na jaře roku 2003. Od té doby dopadla všechna vzájemná střetnutí remízou.

Strahov uvidí bitvu bez diváků. Dá se tak předpokládat, že tempo hry nebude nikterak strhující. Klokané vsadí především na zabezpečenou defenzivu, naopak Olomouc se bude snažit co nejrychleji vstřelit gól a otupit tak snahu soupeře. Pokud by v tomto zápase padly více jak tři branky, dalo by se mluvit o velkém úspěchu.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Rychlík - Štohanzl, Kaufman, Róth, Pávek - Škoda, Bálek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Hubník, Ordoš, Petr - Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.85 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - 1. FC Brno  (sobota 16:00)
Brňané mohou prodloužit dlouhotrvající sérii výher nad Slováckem. To je totiž v ligovém zápase neporazilo už dlouhých sedm let! Nyní má však nejlepší možnost tuto mizernou sérii v moravském derby utnout.

Očekává se velice zajímavý duel. Domácí už nutně potřebují vyhrát. Jejich zaváhání v prvním jarním kole totiž dovolilo Kladenským se na ně dotáhnout a nyní se tak se čtrnácti body dělí o první sestupové místo. A pád níže by pro tak nabitý kádr, jakým Uherské Hradiště disponuje, byla hodně silná káva.

Proti nim však stojí soupeř, který má po podzimu rovněž co napravovat. Brňané momentálně okupují jedenáctou příčku a rozhodně chtějí výše. Musí se však obejít hned bez dvojice důležitých hráčů. Tomáš Polách si totiž z jarní premiéry proti Liberci odenesl natažená třísla, která mu po celý týden nedovolovala trénovat. K dispozici nebude ani mladý útočník Josef Šural. Podle domácího trenéra, Miroslava Baranka by však tato skutečnost neměla mít na výsledek zápasu větší vliv: "Jsem přesvědčen, že bodovat se dá všude, a v utkání se Slováckem jednoznačně chceme uspět." Následně pak dodal, že se od Brna dá předpokládat podobná hra, jakou mohli diváci vidět v prvním poločase na severu Čech.

To Slovácko může počítat s kompletním kádrem. Vše nasvědčuje tomu, že kromě vykartovaných Urbánka, Kubáně a Kuncla bude k utkání připraven i uzdravený Lukáš Zelenka. Pro trenéra domácích Josefa Mazuru tak v zápase neexistuje nic jiného, než je výhra: "Naším trumfem musí být hlad po vítězství. Je mně jedno jakým způsobem jej docílíme, ale nic jiného nás prostě nezajímá. Budeme se snažit hrát dopředu."

Je tak jasné, že Slovácko vsadí všechno na jednu kartu, čemuž se ale není co divit, v současné situaci je pro něj i remíza málo. Důležitost zápasu si velmi dobře uvědomuje celý kádr, sám trenér však svými slovy jednoznačně naznačuje, že odchozeného utkání se diváci rozhodně bát nemusí: "Doma musíme vyhrát, takže jsme se soustředili na to, abychom tentokrát branky už dali. Věřím tomu, že fanoušek bude naším dvanáctým hráčem a vrátíme se k tomu, co nás zdobilo v zápasech, které jsme doma vyhrávali, tzn. euforie a energie sálající z diváků plus náš výkon."

Jedno je jasné. Sobotní zápas má, i díky nádechu malého derby, o náboj postaráno. Vše nasvědčuje tomu, že to bude především domácí tým, který se bude snažit o útočnou hru. Tentokráte by se však ani hosté neměli uchýlit k velkému bránění a k vidění tak bude nejspíše velmi zajímavý fotbal.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Němčický, Formánek, Košút, Randa - Fujerik, Svízela, Abrahám, Urbánek - Ondřejka, Švancara
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Jílek, Dvorník, Trousil, Husár - Kalabiška, Dostálek, Křeček, Chlup - T. Došek, Hodek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Liberec ve svém prvním jarním zápase v domácím prostředí přivítá Plzeň. Domácí budou chtít napravit nepovedený start do druhé poloviny nejvyšší tuzemské soutěže, když podlehli Brnu. Zatímco Plzeň si připsala bod za domácí remízu s Ostravou.

Pro fotbalisty Liberce mluví ve prospěch vzájemná bilance se Západočechy. Devětkrát s nimi neprohráli a navíc na domácí půdě jim podlehli naposledy před 16 lety. Desátý tým prvoligové tabulky si v sobotu bude chtít spravit chuť po nevydařené jarní premiéře. "Do zápasu musíme nastoupit jinak, počínat si daleko agresivněji. Chci vidět nasazení a bojovnost od první minuty. Každá domácí ztráta by pro nás byla hrozivá," řekl kouč domácích Josef Petřík, jehož tým nejspíše nastoupí v kompletním složení. Nejistý je pouze start zkušeného útočníka Nezmara.

Cílem cesty šesté Plzně do města pod Ještědem je získat ztracené dva body z předchozího kola. "Chceme si odvézt body, abychom srovnali domácí ztrátu. V úvodu jara jsme remizovali a Liberec prohrál, takže obě mužstva budou chtít to klopýtnutí napravit," uvedl trenér hostí Pavel Vrba. Do hry nezasáhne pouze zraněný Střihavka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Kelič, Dejmek, Vulin - Dočkal, Papoušek, Gecov, Frejlach - Smetana, Kerič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Rajtoral - Bakoš, Rezek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha  (sobota 16:00)
Teplice, které pomýšlí na titul, na úvod jara klopýtly v Českých Budějovicích, kde ztratily dva body a přišly tak o vedoucí postavení v tabulce. Jeho sobotní soupeř vstoupil do druhé části soutěže bez bodu, když doma podlehl pražské Slavii.

V tomto zápase jsou za jednoznačného favorita považováni fotbalisté Teplic, kteří na vedoucího lídra tabulky Jablonec ztrácí pouhý bod. "Ale byla by velká chyba, kdybychom se pohledem na tabulku měli ukolébat. Střížkov posílil, má řadu zkušených hráčů a je pro každého nepříjemný," řekl domácí kouč Jiří Plíšek. Ten nebude moci počítat se službami zraněných Grigara, Elsamniho, Mareše a nemocného Lukáše.

Střížkovští, kteří jsou horkým kandidátem na sestup, nemají v Teplicích co ztratit, mohou jen překvapit. "Teplice hrají o nejvyšší příčky, v minulém kole ztratily a ztrácet již nechtějí. My chceme navázat na výkon se Slavií, musíme ale proměňovat šance," zdůraznil trenér hostujícího celku Jaromír Jindráček, jenž si pochvaluje návrat potrestaného obránce Macháčka. Jinak tým nastoupí v kompletním složení.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Matula, Klein, Siva - Verbíř, Vachoušek, Ljevakovič, Zoubele - Mahmutovič, Došek.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Flachbart - Dittrich, Dobeš, Demeter, Devátý, Grznár - Pospíšil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.25 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:20)
U Litavky se chystá duel dvou týmů, které se po jarní premiéře nacházejí ve zcela opačných pozicích. Příbram dokázala v minulém kole překvapit a vybojovala bod na půdě silné Sparty. Naopak Boleslav doma podlehla zachraňujícímu se Kladnu a další zaváhání si nemůže dovolit.

Jenže jí nečeká žádný lehký úkol. Klub z hornického města si totiž vybudoval na svém stadionu doslova nedobytnou tvrz. Vždyť jediným, kdo si dokázal odvést všechny tři body byly Teplice, jinak se všichni ostatní pakovali s prázdnou. "Doma hrajeme slušný zápasy, porážíme celky, které jsou stabilně v horní polovině tabulky," potvrzuje středopolař Michal Klesa a dodává, že cíl zápasu je jednoznačně stanovený: "Chceme určitě vyhrát."

Příbrami jistě pomůže i fakt, že nájezdníci z města automobilů se nenacházejí v nikterak růžové pozici. V minulém kole doma podlehli Kladnu, a tak se od nich očekává, že proti slabšímu týmu, byť na jeho hřišti, získají plný počet bodů. Nutno dodat, že pokud se chtějí udržet alespoň na vzdálený dohled čelu tabulky, bude výhra nanejvýš důležitá. K událostem z minulého týdne se vrací i příbramský Klesa: "Určitě je to pro nás výhoda, že na tom asi nebudou nějak psychicky dobře, ale na druhou stranu budou muset více bojovat, aby tu domácí ztrátu nahradili venku."

Osmé místo v tabulce, tedy jen o jeden stupínek výše, než jejich soupeř, okupuje Mladá Boleslav. Ta se bude muset obejít bez disciplinárně potrestaného Rolka. Chybět budou i rekonvalescenti Fabián a Pecka. Do kádru se naopak vrací Mendy, který si v prvním jarním kole odpykal trest za čtyři žluté karty.

V Příbrami se dá očekávat velmi solidní zápas. Boleslavští se pyšní jednou z nejlepších statistik v kolonce vstřelených branek, a tak lze předpokládat, že i díky událostem z posledních dní budou chtít vyhrát a tudíž se nebudou uzavírat do obranné ulity. Hra Příbrami se tak lehko odvodit nedá. Přestože hraje doma, kde jak již bylo řečeno, příliš neprohrává, bude se zřejmě soustředit na defenzívu a rychlý přechod do brejkových situací.

Zápas U Litavky začíná v 18:20 a sledovat ho můžete na kanálu ČT4 Sport.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Šmejkal - Klesa, Hušbauer, Tarczal, Rodrigues - Fantiš, Huňa
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Kúdela, Procházka, Hrdlička - Zahustel, Sylvestre, Mendy, Poláček - Kulič, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.85 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec17104320:1234
2.FK Teplice1696129:1633
3.Sparta Praha1789020:833
4.Baník Ostrava1795323:1532
5.Slavia Praha1776422:1427
6.Viktoria Plzeň1676317:1327
7.Sigma Olomouc1774628:1725
8.FK Mladá Boleslav1774628:2225
9.1. FK Příbram1773718:1824
10.Slovan Liberec1762918:2320
11.1. FC Brno1755714:2220
12.Bohemians 1905174589:1617
13.České Budějovice1736813:2115
14.1. FC Slovácko17421114:2414
15.SK Kladno17421113:2714
16.Bohemians Praha17311315:3310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (261)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc -0

1. FC Slovácko - 1. FC Brno -2

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň-1

FK Teplice - Bohemians Praha-1

Reagovat
Liquid

0 1 0 0

Reagovat
Radar

0,1,0,1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0,0,1,1

Reagovat
diastan

2,1,0,1.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc vyhraje,Slovácko si s Brnem také poradí,Plzeň okrade Liberec o všechny body a Teplice půjdou před Jablonec,protože ten ve Vítkovicích proti Baníčku prohraje doufám :)

Reagovat
Bakary3

Měl bych tu pár zápasů na přání..

SKS- Budějky 1

Teplice- zajebanej Střížkov 1

Kladno- Sparta 0, krásná 0

Příbram- Bolka 1

Reagovat
Bakary3

A Bohemka- Olomouc 1

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna nula bude,ale v edenu, pro Spartu bod z venku dobrej, je to smutny ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

remízka by možná byla kdyby se hrálo v kladně, ale na Strahově asi prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno- Sparta- 0. Ani bych se nedivil, kdyby to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak ani dneska nevyhrajem, tak už to bude blbé! FANATICOS!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

za mě mohu říct,že do toho dám opět maximum. Počasí je tu krásné, sice zima,ale hezky, čekám 6500 a doufám,že stadion se zapojí, musí být ti lidi natěšení po takové době. hlavně ty nám fandi u netu

Reagovat
smazaný uživatel

tady chumelí jak cyp no a odpo budu s jednou frajerkou a večer bowling, tak nevím. Ale v duši vám budu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň tak! tady je nádherně, snad to vydrží, jedem autem a nefungují nám stěrače

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. si to užij s frajerkou a večer tu Prahu moc nezablij

Reagovat
smazaný uživatel

pokusím se

Reagovat
smazaný uživatel

teda, co to kecám, večer tu Prahu zablij,jak jen to pujde du vařit

Reagovat
Radar

va...co ?

Reagovat
smazaný uživatel

va vo?

Reagovat
smazaný uživatel

va... řit ale už sem dovařil. Jinak nevím čím to, ale dneska se mně zdálo, že Kladno-Sparta 0:5!

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice vyhrajou, to si musíme přiznat ale jinak mi něco říká, že budou remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad Brno vyhra,ale od priste preju Slovacku vyhry a zachranu s prehledem.Ale dneska jeste ne plosím

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Snad nám fotbalisti spraví náladu po včerejším hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vary nebyly lepší-Kometa hafo zahazovala.vary mám celkem v oblibě,body od nich se v té jízdě hodily

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hokej, žádná křeč. Letos už jde stejně jen o udržení. Ve fotbale by se ale body z Hradiště hodily. Zároveň bych Slovácku přál udržení v lize. Conman to napsal přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma a teplice vyhrajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se musíme chytnout a načít vítěznou šňůru...

Reagovat
božský John

Jsem na vás zvědavej ...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej... Na druhou stranu proti Kladnu se Spartě vždycky dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

čte někdo ty preview nebo se s tim pachtim zbytečně?

Reagovat
smazaný uživatel

A chceš pravdu, nebo milosrdnou lež?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že pravdu. Neb to se na to jinak vykašlu, abych psal takový slohovky, napíšu tři řádky a všichni budou spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak já to občas přečtu.. Pokud mě opravdu něco zajímá a sám o tom nevím.. Na druhou stranu o tom co mě zajímá se o Spartě dovím vlastně ihned.. Navíc mám průběžný zprávy a novinky Ale nepřestávej s tím, dělá to dobré články dělají skvělé jméno EF, bez nich by to bylo na číču...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravidelně čtu tvoje rozbory po jednotlivých kolech.. Jsou zajímavý a mají osobitej přístup i když s nima ne vždycky souhlasím, tak musím uznat, že je to hodně zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Bavil jsem se o tom s ostatními a kromě občasných rozborů, které se snažím dělat, tak by měl vycházet pravidelně každý týden rozbor kola. Co se povedlo, nepovedlo, kdo zaujal a svým způsoběm by to měla být i pozvánka na další kolo. Co se týče preview, resp. reportů. Vím, že to občas s délkou přeháním, ale zase se to snažím oživit osobitými slovními tvary, aby to nebyla až taková nuda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť něco takového už vychází, ne? Po každém kole vychází nějaká zajímavost, která během toho daného kola proběhla..

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíše od ČTK. Jako "česká divize" nic podobného nepíšeme. Tohle by mělo mít hlavně i daleko širší záběr. Uvidíme, jak se to vyvine. Nejspíše bude na mě, abych to poprvé vypracoval a udal nějaký směr. Sám ještě nevím, kterak to napsat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi napsal článek o talentech, předtím to je o nezbedných fanoušcích apod. Po každém kole něco podobného od tebe je Nicméně te´d se to asi ještě víc zpravidelní a dá se tomu jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle myslíš :) To jsou spíš takové rozbory. Článek, který plánujeme tak bude spíše takový souhrn + pozvánka na další kolo a co se vyplatí sledovat. Jinak se přiznám, že už si ani nevzpomínám, co jsem napsal..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no tak očekávej milion komentářů, které s tebou nebudou souhlasit... Ale to je dobře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Každá reakce je dobrá reakce. Jinak myslím, že v minulosti jsem si užil nesouhlasů až dost, takže teď už mě toho příliš nerozhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, každý má trochu jiný názor, tak do dá hlasitě najevo.. Od toho tu přece ty komentáře jsou a právě pro to je u nich zábava..

Reagovat
smazaný uživatel

já čtu dycky jenom slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

no já sem pouze okopíroval dva soupeře,vložil tip na to utkání a stejně se mi povedlo zapomenout na Příbram-Bolka....:)je to hned první koment

Tak se nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

Čte to moc málo lidí, bohužel. Navíc není zpětný ohlas - jakože - strašný preview, otřesný preview nebo tak, takže se nemůžeš ani nijak moc zlepšovat. Čtenost těch názorů a komentářů je větší a pro nás asi vděčnější, řekl bych, jenže alespoň v mém případě na ně zbývá strašně málo času, přitom je to v některejch případech časově celkem náročná záležitost. Ale řekněme si upřímně, kdyby to člověka nebavilo, tak to nedělá ...

Reagovat
smazaný uživatel

já to čtu, píšeš to dobře a hlavně svým stylem, to se mi líbí, jen si ale nemohu pomoci, zdá se mi, že některé články jsou takové "prosparťanské" Jinak už sem i já vyplodil článek, PJ ho četl ale chyběl tomu jakýsi šmrnc

Reagovat
božský John

Vždyť Filip je Sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe to je hrozné jak vy se tu znáte... uff.

Reagovat
smazaný uživatel

to já nemohu vědět, myslel sem, že je neutrální, jen má určité sympatie k nim

Reagovat
Radar

Jsou světlé vyjímky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Na tvém místě bych se moc nesmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotní utkání 18. kola fotbalové ligy mezi Příbramí a Mladou Boleslaví bylo odloženo. Důvodem je nezpůsobilý terén po vytrvalém sněžení.

Reagovat
smazaný uživatel

jo hlavne ze je vyhrivane hriste kokoti na svazu vymyslaju picoviny hlavne ze vedeli jake bude pocasi v ostrave dnes uz minuly rok v cervenci a tak se musi hrat jinde pokud budu na svazu porad takove pice tak se cesky fotbal nehne z mista a pujde jeste do vetsich sracek

Reagovat
božský John

Nadáváš,jenom proto že Baníčeknejlepšíunás musí poníženě hrát ve Vítkovicích nebo k tomu máš i nějakej důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

nadavam proto ze se ty zapasy mohli odlozit v pripade kdy je jasne ze tam nejde hrat (tak jak lehce to slo dnes v pribrami), pak se diviju ze chodi na fotbal 5apul lidi , nebo snad cekaji invazi 2000 fanousku kladna na strahov?

Reagovat
Radar

Vyhřívaný trávník sice mají, ale posral se jim kotel či co

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád, že hrajem vůbec v Ově, nás mohli šoupnout někam na nějakou vsi a dojížděj potom jako například Kladeňáci na Strahov

Reagovat
Radar

Praha je solidní ves

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty Modřany

Reagovat
Radar

Ani mi nemluv, to je větší díra, než to městečko Rambovi 1.

Reagovat
smazaný uživatel

na kanalizaci čekáme už od Franze Josefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Paradox je to, že Vítkovice respektive Městský stadion musel dostat taky vyjímku, aby na něm mohl Baník hrát to nás mohli rovnou nechat na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

no a to se potom incidentu s plotem přemýšlelo, že nás taky pošlou na Strahov jako "domácí" celek

Reagovat
JarousFCB

Do Opavy by nás mohli šoupnout

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale tady by to bylo už fest, že fotbal je jen záminka

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
Radar

B 1905 , Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov dobře oni

Reagovat
smazaný uživatel

taktak.

Reagovat
smazaný uživatel

porazí Tepličky, my zejtra sudeťáky a hurá atak čelních příček tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

brzdi... at to zítra kluci nezdupou.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vystřelí na bránu, mohou se dít velké věci

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko?

Reagovat
Radar

Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

nO PRÁVĚ. aT NEJDEME ZÍTRA Z "hrušky" dolů....

Reagovat
smazaný uživatel

obranu máme dobrou a věřím tomu, že se tam někdo ustřelí

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, tady by měli bejt banány...v bráně...doufejme

Reagovat
božský John

No Míša Špit se minulej tejden v bráně nudil a jenom tam mrznul ....tak by nebylo od věci, že byste poprvý na jaře aspoň vystřelili...

Reagovat
božský John

Vy jste takoví snílci ...to těm baníkovcům závidim...

Reagovat
smazaný uživatel

"věříme a věřit budem..."

Reagovat
JarousFCB

Ani nepamatuju, kdy Jablonec v Ově něco uhrál...

Reagovat
božský John

To já taky ne,na druhou stranu nepamatuju takhle silnej tým,že bychom někdy měli...

Reagovat
JarousFCB

doufám ve výhru, ale myslím, že to bude plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

PLZÉÉÉÉŃ

Reagovat
JarousFCB

S takvou se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáte na to někdo? Já vám to přinesu v reportáži, ale stejně...co Teplice nedaj, to zůstává rozum stát

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam je diváku a atmosféra na stadioně?

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér by je měl za to v kabině pořádně zprznit !

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - 2012 diváků ...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

na první mužstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

konec světa u nich

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Spartu.

Reagovat
Losinho

Ty si nedáš pokoj.

Reagovat
JarousFCB

Nevíte někdo, kde se dáji najít videa gólů z druhé ligy ??? Nebo kdy se vysílá o druhé lize na to m Public TV ??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska na Jablonec. Co sem se dočet, sice napadl sníh ale hrát by se mělo, tak hurá na ty amatery z Jabka stačí i výhra pro nás 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska vyhra Jablonce a Sparta ,hmm to bych videl na remizu

Reagovat
Kepy_FCB

Kladno-ACS 0:2

FCB-Jablonec 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Sudí budou bojovat za remízu která by se moc hodila S+S, tak to chodí

Reagovat
smazaný uživatel

kecy v klecy.....

Reagovat
Kepy_FCB

Kéž by!

Reagovat
smazaný uživatel

Připravuju se na fotbal-poslouchám Soulfly...

Reagovat
smazaný uživatel

Babylon

Reagovat
smazaný uživatel

... ale budu to muset vypnout bo roba nesce u oběda poslouchat ten " Soufajn"...

Reagovat
smazaný uživatel

I believe

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi to znáš....

Reagovat
smazaný uživatel

babylon je nejlepší a seek and strike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oblíkám se a jedu!!!! FCB,FCB,FCB.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přátelé modrobílého baletu snad se nám to povede porazit ty zelenáče ze severu!!! Zduř.

Reagovat
smazaný uživatel

a fandi řádně a pořádně..BP!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na ofsajdy hrubo...

Reagovat
smazaný uživatel

a potom budou padat trakaře z oblohy

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinak-doufam ze Jablonec vyhraje

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak dnes u sousedů velké derby:

http://www.youtube.com/watch?v=NTplqhmlwJc

Reagovat
smazaný uživatel

Lodž a GKS-Gornik

Reagovat
smazaný uživatel

Widzew jim teda nařezal, kdybys našel nějaká videa týkající se supportu v obou zápasech, hoď je sem, díkes

Reagovat
smazaný uživatel

tak už sem našel nějaké info z hools.cz: Lodzske derby sprevadzali pred zaciatkom bitky s policiou na oboch stranach.A widzew by mal mat zakaz vstupu na stadion - no a zde video GKS-Gornik http://www.youtube.com/watch?v=8jXh52Bfrho

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Se poseru. Sparta od 70. minuty brání zuby nehty jednogólový náskok nad Kladnem. Bože, kam jsme to dopracovali?

Reagovat
smazaný uživatel

tak a hurá na onlajn textový editor z idnesu. Doufám,. že pro tentokrát plot ve Vítkách vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

14. Baník je aktivnějším týmem na hrací ploše. Po pravé straně se dostal za obranu domácí Varadi, ale obránce Jablonce Drsek jeho centr zblokoval.

Woooow, teď ať zapůsobí představivost

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooool, Mičolááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Kepy_FCB

goooool 2:0 !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Varadi

konečně!!! to zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo, zařveme si z plnných plic ještě jednou "JOOOOOOOOO" Když to udrží, budem třetí a na první dvě místa ztrátu jen bod

Reagovat
smazaný uživatel

idu do práce.... až ted. Ale stálo to za to. FCB!

Reagovat
clinger

díky české televizi že si pro změnu vybrali opět Slavii do televize v jejich světově unikátní a pro fanošuky naprosoto ideální pondělní odpoledne běžte už s tím do ř...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je hrozny vyběr

Reagovat
vanGomm

Tak je určitě pravda,že mohli zařadit jiný zápas např. z Osrtravy.Liberce nebo Příbram-Boleslav.Tam by to do možná třeba do pondělí i zprovoznili a vyhřívání by za dva dny také pomohlo.Na druhou stranu je také pravda,že nikdo nikoho nenutí se na zápas Slavia Č.Budějovice v ČT koukat.Dnes v době satelitů určitě nějaký ten fotbal dávají,kdo se chce na nějaké to utkání dívat,tak by to neměl být až tak velký problém.

Reagovat
clinger

špatně si mě pochopil.mě nejde o fotbal v tv ale o to že bych si rád zajel o víkendu na fotbal na stadion.mě jako slávistu štve že skoro každej domácí zápas jsme v pondělním televizním čase!tím čt znevýhodňuje Slavii a její fans!jakto že taková SParta tuším ještě domácí zápas v pondělí v tv nehrála?! jsem mimopražskej a pondělní termín je pro mě jako pro většinu ostatních fans šílenej!kde jinde v evropě se hraje v týdnu a ještě navíc odpoledne pravidelně televizní utkání?!tuším že nikde

Reagovat
j_mrazik

A navíc v 17:30, když lidi končí v 17h v práci a pak se musí dostat na stadion za 25 - 30 minut. To se skoro nedá. I pro pražský.

Reagovat
vanGomm

Aha,tak to je pak něco jiného.

Reagovat
j_mrazik

Kdo jde dneska na fotbal?

Reagovat
salami

Reagovat
j_mrazik

Kolik chtějí za lístek? Zvažuju to.

Reagovat
salami

těžko říct já udělal tu chybu, že jsem si na začátku sezony koupil permanentku, takže o cenách nemám přehled, ale myslim že do kotle stojí lístek tak 100-150

Reagovat
j_mrazik

Já to z práce nestíhám. Budu rád, když uvidím 2. poločas v TV.

Reagovat
vanGomm

Ta návštěva co je napsaná u zápasu Kladno-Spatra je to vůbec možné?

Reagovat
smazaný uživatel

necelé dva tisíce? Strahov... na Kladně by byly 4tis...

Reagovat
centos

Hlavně ze sparťanské strany je to obrovská bída.

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak. Venkovní zápas v Praze, to je v podstatě doma.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to překvapilo, ale tak zas nevím jaký byly podmínky - do poslední chvíle se tvrdilo že budou lístky jenom v předprodeji, pak zas že otevřou pokladny i před zápasem, jestli byl omezený počet míst pro hosty? ale jasně, neomlouvá to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor... Prodej lístků začal až 5 minut před výkopem s tím, že byla otevřená jediná pokladna kde ještě pomalá frajerka opisovala občanky.. Kámoš jako jeden z mála vydržel tu příšernou frontu až skoro do konce, mezitím drtivá většina už samozřejmě odešla, dostal by se tam na DRUHOU PŮLKU, a stejně pořád musel platit plný vstupný.. Takže ze strany pořadatelů naprostá neprofesionalita a ubohost.

Reagovat
centos

No to je taky solidní tragédie, se divím, že to tam nerozmlátili. Opisovala občanky? Nerušilo se to náhodou? Tahle opatření každého jenom otravují..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevim... Strahov měl vždycky trochu zvláštní pořadatele. Všichni fanoušci solidně nasraní. Šlo se vožrat, ale žádná výtržnost... Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevim... Strahov měl vždycky trochu zvláštní pořadatele. Všichni fanoušci solidně nasraní. Šlo se vožrat, ale žádná výtržnost... Tak to má být.

Reagovat
vanGomm

Takže,když dříve tam hrála Slavia a chodilo na zápasy 3000-4000 byly to na ten Strahov vlasně jěště velice pěkné návštěvy.Tedy 1500 nebo tak nějak,to je pro 1.ligu až nedůstojné.Navíc když ještě hraje Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedustojne to je ale vzhledem k problemum co pise marty se ani nedivim,,navic nechces snad porovnavat navstevnost Slavie ktera tam byla vlastne doma a kdyz Sparta tam dojede jednou za cas

Reagovat
vanGomm

Tak chápu i beru,že tam byla Slavia doma,ovšem svádět tu "návštěvu" na nějakou dívku,že pomalu píše?To mě příjde dost laciná výmluva.

Reagovat
rufus

Sparta teď zavedla, že na každej venkovní zápas se prodávají lístky jen na občanku.. Je to kvuli tomu, že když hráli na podzim na Strahově proti Bohemce, tak dostali za nepokoje na stadionu pokutu 100 000, a proto teď chtěj mít lidi venku "pod kontrolou". Bylo kvuli tomu ze strany fans dost stížností, ale vedení se rozhodlo, že to takhle bude praktikovat dál. Dokonce nejdřív se mohly lístky kupovat pouze na stadionu Sparty, nakonec se dohodli tak, že se bude prodávat i přímo na místě a dopadlo to tak, jak píše marty..

Reagovat
centos

Reagovat
vanGomm

Pokud by se lidi chovali slušně,nemusí se pak dělat podobná opatření a tím nic vypisovat.Teda já bych to také v té pokladně nechtěl psát.Jak říkám slušně se chovat,tak tam nebude ta fronta a mohlo tam být klidně alespoň 6000-8000 diváků což by jménu Spatry víc odpovídalo.Takže pokud jsem to dobře pochopil,můžou si za to fanoušci vlastně sami.

Reagovat
clinger

ale i tak by vás tam moc nebylo.sparťani jsou liní.si pamatuju jak tam asi 2 roky hráli finále poháru a nebyla tam tuším ani tisícovka sparťanů.i na Letný je to docela bída na to že máte výhodu že si čt nevybírá vaše domácí zápasy do pondělního termínu jako je to skoro u všech domácích zápasů Slavia.a můžete si hrát pěkně o víkendu o čemž si my slávisté můžem nechat jen zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba pohár vůbec nezajímá... A takhle to mají skoro všichni Sparťani.

Reagovat
clinger

to máme podobně.ale přece je to bylo finále a šlo o trofej.ale stejně jste lenoši

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem lenoch určitě.. Jezdím jen na zápasy, který mě opravdu zajímají a kde čekám atraktivního soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Pohar je naprosto o nicem,,,az ted na to derby to bude zajimavejsi snad

Reagovat
salami

takže všechno při starym, jako tomu bylo když jsme tam ještě hráli

Reagovat
smazaný uživatel

cau kluci, jak dneska Slavie ? myslite, ze vyhraje , maj vubec nejakej utok ?

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Utok nema Ale asi vyhraje i kdyz doufame v remizu

Reagovat
smazaný uživatel

to byla asi šance teď

Reagovat
doNny

http://moravskoslezsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20100308_fanousci_banik_zapaleni_saly_ostrava.html

ty hovada za chvíli začnou brát i za vstání při šanci nebo "sprostých" pokřicích A.C.A.B

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Vskutku nádherná trefa Budějek

Reagovat
smazaný uživatel

JJ doufam ze to nejak ukopou ale nevypada to moc nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Super no a k tomu jeste ten kreten na treti jmenem Janda

Reagovat
Radar

Ale ta hlava předtím to bylo sakra fikané

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOLLLLL

Reagovat
Radar

Fajný zápas, líbí se mi že budějky konečně hrajou fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako cumim jako vrata jak hraji dobre

Reagovat
Radar

Jj, já už po duelu s Jabloncem počítal s tím, že příští zápas ve vítkách uvididíme čbeton Ale ono asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze priste Senecky sedi jak znam KJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta obrana Slavie to je des zatim Zatim se opravdu timto zapasem bavim a Naumov

Reagovat
smazaný uživatel

No a Kucera taky zavalel no opravdu super

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla chyba Kučery, ne taková, jak to vypadalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoší, tak tohle je mač jak svině ... sice prohráváme, ale na takovejhle fotbal bych si zvyknul ... no ... máme naději, respektive, máme Seneckého

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

A co říká asistent trenéra na změnu systému ? 3B už se nějak nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Betonovat? Ne, už snad ne. Radši prohraju (ač to zní jakkoli) 6:5, než remizuju 0:0 nebo 1:1 s nějakou Spartou ...

Reagovat
fantomas

Panebože DŮRAZ! Jinak na GL nadprůměrná podívaná, vskutku...

Reagovat
Radar

Vskutku báječná !

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že u tohohle vskutku výjímečného prvního poločasu byly ... Přál bych si něco podobného častějc!

Reagovat
Radar

Včera něco podobného bylo ve Vítkách, jen se to rozjelo až k závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se včera nedíval, jsem vzal zavděk španělskou ligou, radši

Reagovat
Radar

Stejně se to ani nevysílalo ,ale tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ba jo, máš pravdu! Jsem byl na fotbaluživě vlastně, ale z nějakých technických důvodů to nedváali ... jako obvykle... !

Reagovat
Radar

Teď v tom byl fotbalzive.cz nevinně, Vítky jsou prostě zaostalé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak to se omlouvám ČT ... Nicméně, není to první ani poslední zápas, kterej nebudou dávat ... a je to škoda.

Reagovat
Radar

No já nejsem zrovna fanda těch internetový přenosů, je to výhodné pro ty línější..

Reagovat
centos

Pro trevora.

Reagovat
Radar

Reagovat
fantomas

To ne, trevor rád vyjde i jen před Eden, aby si tam vyfotil pár bab a pak se vypařil. Viď, trevore.

Reagovat
Radar

Nj, baby to by mu šlo

Reagovat
smazaný uživatel

A komu ne?

Reagovat
fantomas

Jak komu ne. Normální lidi je jen nefotěj, ale i oslovujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, samozřejmě

Reagovat
Radar

Ono taky záleží na měřítku, teď si vzpomínám co splodil jak se vrátil z Ovy: "Našel jsem si tam babu, možná dvě"

Reagovat
fantomas

Jo...já se občas divil, co to tam fotil. 50, 40, 12...všechno jedno, kvantita vítězí nad kvalitou.

Reagovat
Radar

proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... jenže já to mám na prvoligovej stadion 100 km ... jak do Budějek, tak do Práglu, tak do Brna ... kdyby byla liga v Jihlavě, tak to mám 50 km. Vím, že to není překážka, ale stejně tak to není nic jednoduchýho ...

Reagovat
Radar

Jo však já tě nekritizuju, taky koukám na výjezdy. Kritika by měla padnout na ty co to mají ke stánku relativně blízko(a mají čas), ale zůstanou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se těším, až se dostanu někam do města, to si koupím permanentku hned, jakmile bude šance ... pokud se tedy nedostanu do Kladna nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej, když vidím Horejše nebo Hunala, co mi tam vzadu dělaj za diskotéku, není mi moc dobře ... Snad se to změní, krásná podívaná!

Reagovat
fantomas

Důraz na obou stranách. U nás pro změnu prvně Čermák pět metrů okolo sebe by mohl bez problémů narýsovat kružnici volného prostoru a pak kolem Ondráška Grajciar s Lafrancem jenom tancujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to samozřejmě!

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku, ty starý pravidlo, dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnou brankáře? Ježiši ... To by nikomu nepomohlo ...

Reagovat
fantomas

Kdo?? My?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Čapoun o tom spekuloval ve studiu, no prostě blbost...

Reagovat
fantomas

To je hovadina. Na takovym terénu bych to s kritikou Seneckýho nepřeháněl. První gól jeho asi nebyl, kroutilo se to parádně a u druhýho odhadnout odskok a všechno okolo, uf..

Reagovat
smazaný uživatel

Je, já to říkám, je a velká. Občas jen kroutím hlavou, co to vymýšlí ... Mě by zajímalo, jestli někdy hrál fotbal, nebo ho to jenom zajímalo a zajímá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Jandys zraněnej, tak snad bude OK. Horejš dole, tak to snad taky bude OK! A Kája nevystřídal brankáře, takže taky OK!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi líbí, když má trenér šálu nebo něco, jako jí máš Šilhavý! ... ale je kosa no ...

Reagovat
Radar

Jako Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Senecký - věříme!

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky už měly hrát o 9ti...

Reagovat
fantomas

Ale tak nebudem brečet, dyt sou až náký osmnáctý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po včerejškym nářku Sparťanů se opravdu necejtim, že bych brečel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radar

Tyhle ACS nářky mi zní v uších jako Beethovenova óda na radost

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Narky Spartanu Co si pamatuju tak tady buleli jen nejaci pubertalni banikovci

Reagovat
fantomas

Vy totiž nikdy nebulíte, viď? To už se nám snažil nakukat i ivošek.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou výmluvy zase ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevystřídal Stráskýho? Ondráška né

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý knows Den, kdy odešel z Kladna blahořečim dodnes.

Reagovat
Radar

Myslím, že blahořečí i dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Kůča je dneska famózní, hluboce smekám! Je to prostě opora se vším všudy a v tomto zápase to jen potvrzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem já kokot, co? Neměla bejt reakce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem já kokot, co? Neměla bejt reakce ...

Reagovat
centos

Přijde akustika příšerná jenom mně?

Reagovat
Radar

Je to možná, já to sleduju s vypnutým zvukem

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nepřežil ...

Reagovat
Radar

Irský undergroud se stará o hluk

Reagovat
centos

To zní jak volání mezzuina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Taky nevíš co to je ?

Reagovat
centos

Snad vyvolávač modliteb.

Reagovat
smazaný uživatel

vím ale nevěřím, že to tak znělo v Edenu....Jen si vzpomeň, jak to znělo na MS dvacítek v Emirátech či co to byl za turnaj. Tam si slyšel jen modlení a nic víc

Reagovat
centos

Přesně tak mi to s tou jejich aparaturou přijde

Reagovat
smazaný uživatel

a kotel měli plnej či ne? Kolik fans?

Reagovat
centos

Letmým pohledem bych řekl nic moc, ale moc jsem to nesledoval.

Reagovat
Tsigi

Tak jsem se u GL bavil

Reagovat
jv

Reagovat
vanGomm

Tak Budějovice tam hráli otevřeně.Je ovšem otázka v jakém stylu by hráli pokud by hned ve 2.minutě neinkasovali.To už nám asi neřeknou.Je ale vidět,že proti týmům ohrožených sestupem to budou mít ty tzv.favorité asi těžké.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele