Gambrinus liga - souhrn 15. kola

23.11.2008, 12:08, aktualizováno 24.11.2008, 19:10
Komentáře a souhrny
Sparta prohrála v Jablonci a na první místo ztrácí již dvanáct bodů. Ostrava prohrála v Olomouci a Slavia otočila zápas s Teplicemi a dál uniká. Mladá Boleslav konečně bodovala naplno, když doma porazila Bohemians Praha. Viktoria Žižkov ukončila čekání na výhru, doma porazila 2:0 Příbram a odlepila se z posledního místa tabulky. České Budějovice mají dobrou formu a tu potvrdily proti Liberci.

Viktoria Žižkov - 1. FK Příbram 2:0

23.11.2008 10:15

Góly: 25. Petr Švancara, 62. Richard Kalod

Poprvé pod koučem Ščasným dokázal Žižkov zvítězit. V prvním zápase 15. kola si dokázal poradit s Příbramí, která byla naprosto bezmocná. Utkání navíc musela dohrávat bez svého nejlepšího kanonýra Daniela Huni, jenž musel odstoupit kvůli zranění. Za vítěze se trefili Švancara s Kalodem.

Domácí Viktora byla v první půli o poznání lepší a svého soupeře vůbec k ničemu nepustila. Nechybělo mnoho a už v 9. minutě se mohla radovat ze vstřelené branky. Ránu na bránu Slavíka vyslal Procházka a dokázal nastřelit břevno. Následně pálil z nebezpečné pozice také Vozábal, ale trefil pouze přes sebou stojícího spoluhráče Kaloda. Ve 12. minutě přišla pro hosty pohroma. Ze hřiště totiž odstoupil již zmiňovaný Daniel Huňa. Žižkov byl po většinu času aktivnější a po první půli také zaslouženě vedl. Jediný gól si na konto připsal útočník Petr Švancara, který využil zaváhání stoper Müllera a vyzrál na gólmana Slavíka.

Ten měl práci také hned po pár sekundách druhého dějství, kdy se natahoval po hlavičce domácího Kaloda. V 54. minutě se objevil v jasné gólové příležitosti Stracený, jenže scházela mu přesnost, a tak se skóre stále neměnilo. O osm minut později to už ale Žižkovu vyšlo. Na rohový kop Švancary vyskočil nejvýše Richard Kalod a přesnou hlavičkou uklidil míč do sítě. Blízko snížení byl Brazilec Costa. Jeho střelu z otočky ale reflexivním zákrokem dokázal zlikvidovat gólman Bartalský. Závěr utkání s Viktorka bez problémů pohlídala a připsala si na konto tři body.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 2:0

23.11.2008 14:30

Góly: 50. Petr Benát, 56. Petr Benát (pen.)

Budějovice doma porazily Slovan Liberec a to výsledkem 2:0. Obě branky vstřelil ve druhé půli Benát.

První velkou šanci měli hosté, jmenovitě záložník Bílek. Ten napřáhl z dvaceti metrů a s pomocí teče Homoláče nastřelil břevno branky domácího mužstva. Další a do poločasu poslední příležitost si vytvořil opět Liberec. Nejprve hlavičkoval Papoušek a jeho pokus Kučera vyrazil jen před Blažka, který zblízka netrefil.

Druhá půle patřila domácímu Petru Benátovi. Ten nejprve hned na začátku půle pálil po akci s několika spoluhráči do tyče a poté přidal i dvě branky. Ta první přišla v 50. minutě. Benát vystřelil po přiťuknutí Riegela a s pomocí Bílkovy teče překonal Zlámala - 1:0. O šest minut později slavili domácí podruhé. Benát tentokráte bezpečně proměnil penaltu po ruce Holeňáka, když střílel k pravé tyči - 2:0.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Viktoria Plzeň 1:0

23.11.2008 14:30

Góly: 62. Jiří Šisler

Kladenští doma přemohli Plzeň a vyhráli 1:0. Jedinou branku zaznamenal střídající Šisler.

V první půli měly oba týmy po jedné příležitosti vstřelit branku, ani jednou ji však nevyužily. Nejprve v 10. minutě po rohu zblízka překopl branku hostí Procházka a poté na druhé straně neuspěl Hochmeister.

Ve druhém dějství měl velikou šanci domácí Šilhan, ale po centru Szaba střílel jen do brankáře. Gólový moment pro Kladno přišel v 62. minutě. Střídající Šisler využil dlouhý balon od Strnada a z rohu pokutového území nádherným volejem poslal svůj tým do vedení - 1:0. Šisler mohl vzápětí zdvojnásobit svůj střelecký účet, po narážečce s Herzánem vystřelil pěkně, ale brankáře nepřelstil. V závěru utkání pak mohl definitivně zhasit naděje Plzně na body Strnad, ale sám před brankářem nedokázal dobře zakončit. I přesto Kladno udrželo vedení a vyhrálo 1:0.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Tescoma Zlín 3:0

23.11.2008 15:00

Góly: 23. Tomáš Došek, 52. Tomáš Došek, 81. Marek Střeštík

Moravský boj vyzněl lépe pro Brno. Oproti posledním špatným výkonům v neděli předvedli domácí příjemnou podívanou. Naopak tápající Zlín akorát navázal na nevalné výsledky.

Brno prokazovalo snahu o skórování od prvních minut, přesto si na první nebezpečnou šanci museli diváci počkat do 23. minuty. A hned to byla šance gólová. Lira nacentroval do vápna, Vrána předložil míč Doškovi, který se do míče pořádně opřel a nedal brankáři naději. I přes stálou aktivitu domácích měl obrovskou příležitost vyrovnat Vyskočil. Živnému ve vápně nezbylo nic jiného než faulovat Žůrka, jenže penaltu zlínský hráč nekopl nejlépe a Lejsal rukou vyrazil. Na druhé straně se trenérově důvěře snažil odvděčit Vrána. Nejprve jeho pokus zmařil solidním zákrokem Baranek, po následném rohu hlavičkoval jen těsně mimo.

Úvod druhé půle opět patřil domácím a hned v sedmé minutě se prosadil opět Tomáš Došek. Lirův nebezpečný průnik byl zastaven za cenu rohu. K tomu se postavil Kalivoda, centr podcenil Baranek a brněnský útočník měl před sebou prázdnou branku. Zlín nadále prokazoval mizernou formu a šance na zkorigování stavu se nedostavovala. Brno se nikam nehnalo, a tak Střeštíkův nádherný gól byl o to překvapivější. Kritizovaný hráč napřáhl z třiceti metrů a neopakovatelnou trajektorií opřel míč o břevno, od kterého se míč odrazil do branky. Závěr se tak dohrál už jen z povinnosti.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1:0

23.11.2008 16:00

Góly: 86. Jakub Řezníček

Mladá Boleslav zvítězila v podprůměrném utkání 1:0. Bohemians jako kdyby po Spartě zapomněli, že favority mohou porazit a body poprávu zůstaly u domácího mužstva.

Boleslav od počátku ukazovala, že chce hrát v zápase prim a brzy rozhodnout. Hned v šesté minutě k tomu měl blízko Pecka, který zachytil rozehrávku, ale před Beláněm mířil mimo. K další střele pobídl Mendy Papadopulose, po centru však zamířil nad. Pro domácí tak mohla přijít ledová sprcha ve 20. minutě. Dobešovu gólovou střelu z hranice penalty totiž se štěstím vyrazil Kalina. Deset minut před koncem zachyboval Poláček, ale Macháček pouze nechal vyniknout dobrým zákrokem Millera.

Druhý poločas patřil k jednomu z nejhorších, co letošní liga nabízela. Snažící se Boleslav si nedokázala přesně přihrát, Bohemians se pro jistotu o fotbal ani moc nesnažili. Potěšit domácí diváky mohl až deset minut před koncem střídající Nečas, kdyby z vápna mířil o pár decimetrů přesněji. Jenže fanoušci středočeského týmu se gólu přesto dočkali. V 86. minutě Procházka odcentroval a Řezníček lehkým dotykem hlavou usměrnil míč k tyči.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 2:1

23.11.2008 17:00

Góly: 13. René Bolf (vl.), 68. Martin Komárek - 26. Václav Svěrkoš

Olomouc získala cenné tři body v napínavém zápase, kde blíže k vítězství měla aktivní Ostrava. Baník se tak propadl za Boleslav, naopak Sigma v případě sparťanského neúspěchu bude po polovině na pohárových příčkách.

První minuty dávaly najevo, že olomoucký stadion čeká vyrovnaná bitva. Ve třinácté minutě přišel i první gól. Heidenreich centroval do vápna na Ordoše, ten byl faulován, a tak ho v přesném zakončení nahradil nešťastník René Bolf. Sigma sice nepouštěla svého soupeře do tlaku, přesto se moc dlouho z vedení neradovala. Ve 26. minutě využil Svěrkoš přesné přihrávky ke zbavení se Šuškavčeviče a proti Drobiszovi zachoval chladnou hlavu a po zemi skóroval. Domácí obrana se z gólu ještě nevzpamatovala a mohla děkovat svému brankáři, že po její chybě neinkasoval po druhé. Střihavka dopomohl Ličkovi ke střele z úhlu, kterou Drobisz s obtížemi vytáhl. Nepříjemnou vzpomínku na zápas bude mít Melinho, brazilský záložník se totiž stal součástí ostravské války se sněhovými koulemi.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté. Nejprve Střihavka z osmi metrů trefil pouze brankáře Drobisze. Poté Svěrkoš využil nekompaktní obrany a z patnácti metrů mířil jen těsně vedle. Další chyby se snažil využít aktivní Střihavka, ale místo přihrávky na dobře postaveného Ličku volil střelu, kterou orazítkoval tyč. A tak přišel trest na straně druhé. Komárek si vyskočil na malém vápně na Melinhův roh a hlavičkou pod břevno vrátil domácím vedení. Pár minut předtím mohl skórovat právě exekutor Melinho, ale Bučkovu branku minul.

Baník se nezvdával. Střihavka osamocený na penaltě hlavičkou branku netrefil. V další šanci zase tváří v tvář nedokázal Drobisze propálit. Domácí brankář si poradil i s dobře kopnutou standardkou Svěrkoše. A tak hlavně díky němu uhájila bránící se Sigma vedení a prodloužila sérii bez prohry na sedm zápasů.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 3:1

23.11.2008 20:00

Góly: 53. Tomáš Necid (pen.), 70. Tijani Belaid, 77. Tomáš Necid - 10. Štěpán Vachoušek

Slavia si v Edenu poradila s Teplicemi a vyhrála 3:1. Žlutomodří sice od desáté minuty vedli, ale domácí tým góly z druhé půle dokázal zápas otočit. Dvě branky zaznamenal Tomáš Necid.

První gól padl v Edenu již po deseti minutách hry a jeho autorem byl Štěpán Vachoušek. Tepličtí vstřelili branku po standardní situaci, zleva centroval Stožický, míč se dostal až k Vachouškovi a ten ho přízemní ranou poslal do sítě - 0:1. Slavia mohla odpovědět na gól Teplic o sedm minut později Belaidem, ale tuniský středopolař pálil těsně nad břevno Belicovy brány. Po půlhodině hry se do dobré pozice dostal Latka, ten si naběhl na centr Hubáčka a chystal se střílet, v poslední chvíli ho ale zblokoval jeden z teplických. Dvě minuty před přestávkou ještě střílel domácí Jarolím, ale ani on se neprosadil a balon poslal nad bránu.

V 53. minutě se Slavia dočkala vyrovnání. Z penalty se prosadil reprezentační forvard Tomáš Necid. Pokutový kop se zahrával po jasném faulu Lukáše na Ivanu a Necid si s ním poradil zkušeně, když si počkal na pohyb brankáře a míč uklidil k tyči - 1:1. Slavia pokračovala v tlaku a v 70. minutě se dostala do vedení. Gól vstřelil Tijani Belaid, který pálil hlavou do země a míč se následně odrazil za záda Belice - 2:1. V 78. minutě bylo pro hosty ještě hůř, svou druhou branku totiž přidal Necid. Po rychlém brejku se dostal míč k Ivanovi a ten přesným centrem našel hlavu Necida. Již brzy hráč CSKA Moskva zakončil prudkou hlavičkou pod břevno - 3:1. Uběhla minuta a domácí mohli skórovat znovu, ale Klein na poslední chvíli vykopl Krajčíkův tečovaný centr z brankové čáry. Nic dalšího se nestalo a slávisté doma porazili Teplice 3:1.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sparta Praha 1:0

24.11.2008 17:15

Góly: 41. David Lafata

Sparťanská krize i nadále pokračuje. Svou nevalnou formu potvrdila také v Jablonci. Ze severu Čech si díky trefě Lafaty neodváží ani bod a klesla již na šestou příčku v tabulce.

V prvním poločase byl Jablonec o poznání aktivnější a hrál ve velké pohodě, což využil v závěru ke vstřelení branky. Naopak Spartě se opět nedařilo téměř nic a plně navázala na výsledky z posledních zápasů. V 17. minutě si Sparta mohla oddechnout, a to když po skrumáži před bránou pálil Zábojník, míč ale za záda Blažka poslal nedokázal, jelikož mu scházela přesnost.

Krátce na to Severočeši opět zahrozili. Nejprve pálil vedle záložník Michálek a o pár sekund později vytáhnul Blažek reflexivní zákrok na nebezpečnou hlavičku Klapky. To ale ještě nebyl konec, o překvapivou střelu se pokoušel Hamouz, jenže ani on neuspěl. Další zajímavá situace přišla až ve 40. minutě, kdy to zkoušel na Blažka opět Hamouz, ale jeho střela či centr minula šibenici hostující brány.

Už za minutu to však Jablonci vyšlo. Po rychlé kombinaci se po přihrávce Michálka prosadil kanonýr Lafata. Ten moc práce neměl, protože jeho povinností bylo pouze poslat míč do prázdné brány. Vzápětí mohl vedení dokonce pojistit Igor Žofčak, ale také jeho střele z hranice pokutového území scházela přesnost.

Trenér Chovanec se rozhodl o přestávce stáhnout ze hřiště Miroslava Matušoviče, jehož nahradil Jan Holenda. Sparta tak začala hrát na dva hrotové hráče, ale ani to jí moc nepomohlo. V ofenzívě byla v úvodu poměrně neškodná a gólman Špit, až na výjimky, žádné nepříjemné šance soupeře řešit nemusel. Naopak v 67. minutě měli hosté velké štěstí. Klapkův přímý kop totiž s vypětím všech sil dokázal zlikvidovat Blažek.

Jednu z mála šancí, jak s výsledkem něco udělat, měla Sparta v 73. minutě, kdy Holendu vyslal dopředu Slepička, ale střídající útočník byl nakonec včas zastaven domácím stoperem Pavlíkem a ke střele se vůbec nedostal. Tentýž hráč mohl vyrovnat přesně o šest minut později, jenže po minele Hamouze nastřelil pouze vyběhnutého brankáře Špita. To bylo od Sparty vše.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha15113137:1136
2.FK Mladá Boleslav1584321:1628
3.Baník Ostrava1583427:1527
4.Sigma Olomouc1575321:1726
5.Slovan Liberec1574421:1725
6.Sparta Praha1573522:1724
7.FK Jablonec1564515:1722
8.1. FC Brno1554617:1619
9.FK Teplice1554615:1419
10.Viktoria Plzeň1547419:1919
11.České Budějovice1539314:2018
12.1. FK Příbram1552817:2117
13.Bohemians Praha1551921:2916
14.SK Kladno153489:2213
15.Viktoria Žižkov15321016:2411
16.Tescoma Zlín1523108:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nj danecek maly parecek se zranil a uz to jde s pribramu dolu vodu.....

tak pribram prsti rok v druhe lize!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hraje poměrně sympaticky, není to nějakej hroznej beton a maj tam spoustu talentů.

Reagovat
$dolar$

Napriklad Fantis nebo Misun

Reagovat
božský John

Mácha

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo De Oliveira

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobrá hlava ...A dolů jde koečně Kladno ..A další k němu..O Příbram bych se nebál ta nesestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno bojuje

Reagovat
risk je zisk

bez se zahrabat ty tvoje prispevky mi vzdycky protahly zaludek

Reagovat
risk je zisk

to bylo na davise

Reagovat
irik

Pěkně Viktorka

Reagovat
Dubov

Budějice

Reagovat
smazaný uživatel

je mi z nas zle ..!!!jako by se se sestupem počítalo nebo co ...Zlíne prober se !!!!! navic ..Klado Zizkov..dneska 3 body ..

Reagovat
smazaný uživatel

se muzete spojit se Slovackem a aspon zahrajete dustojnou roli v druhy lize

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně se za to stydím, ale kvůli neskutečnému sympaťákovi Hřídelovi to tomu Kladnu přeju.

Reagovat
M11

je to fajn chlap..

Reagovat
smazaný uživatel

Něco proti Kladnu?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratit všechny body v Olomouci... . To utkání jsem sice neviděl, ale hned je mi jasné, že při zranění Řezníka hrál Marek napravo a do stoperské dvojice dali k sobě Bolfa s Neuwirthem . Snad alespoň doma s tím Jabloncem vyhrajeme, jinak snad přezimujeme až na 5. místě...

Reagovat
$dolar$

Hm ja to same ztratit body v Kladnu to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo bylo víceméně plné překvapení. Vítězství Kladna, Žižkova (tipoval jsem remízu), Olomouce (rovněž jsem tipoval remízu) i Brna, kde jsem si myslel, že je Zlín alespoň trošku potrápí.

Reagovat
$dolar$

Toto kolo se mi vubec nelibilo

Reagovat
smazaný uživatel

me taky ne

Reagovat
božský John

Jedeš zejtra k nám na výjezd?

Reagovat
smazaný uživatel

To měla být skutečně otázka na mne?

Reagovat
božský John

Já to blbě pochopil...promiň já si to špatně vyložil a myslel že seš Sparťan(za což se omlouvám)...ale k tématu..nás neporazíte

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku . Jen jsem v první chvíli váhal, jestli to má být nějáká urážka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

To samozřejmě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmaaa paráda.... krásný utkání který mohlo dopadnout jakkoliv.... krásnej utočnej fotbal z obou stran ale sigma měla větší štestí .... ale přiznám i jako fanoušek sigmy že remízu si baník zasloužil.....

Reagovat
Tomanatura

Podzimní mistr dnes rozdrtí Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisté, nemáte zač

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík, ale na poklonu to zase není.

Reagovat
smazaný uživatel

To si řeknem večer, podle vývoje

Reagovat
smazaný uživatel

Vývoj zpočátku nic moc, ale nakonec se to vyvinulo dobře.

Reagovat
$dolar$

Vsadim se s vama ze Teplice minimalne bod ukopaji

Reagovat
Shevchenko

Já se s tebou klidně vsadím.

Reagovat
Tomanatura

O co?

Reagovat
$dolar$

O kilo ?

Reagovat
Shevchenko

a přezdívku.

Reagovat
Shevchenko

o

Reagovat
$dolar$

Tak neco vymysli

Reagovat
Shevchenko

Tak ten Ronaldo co si měl nebyl špatný, aspoň by sis nemusel dělat novou registraci.

Reagovat
$dolar$

Ok, a ty si udelas Seva - Inter Milan 4 ever a nejak si to trochu zkratis

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyden mi zacal

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim co me nasralo vice jestli ty nevyuzite sance baniku anebo to ze sigma ma jeden roh za polocas a banik neni schopny ho pohlidat Olomouc mela stesti nic vic.dat strihavka to solo bavil bych se ted o viteztvi baniku.

Reagovat
$dolar$

Vsechny domaci tymy vyhraly

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak nevím, jestli to slávka nepokazí...

Reagovat
GEGE

Bolfovi to jinak střílí

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, proč ho někdo z Ostraváků neotočí. Ale ne, kdo nic nedělá nic nezkazí.

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me taky nejvetsi prekvapeni vitezstvi Olomouce nad Ostravou,protoze to co predvadela Olomouc u nas ve Zline.V zadech meli 1:0,hrali proti 10 hracum,ovsem ten vykon byl 2.ligovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis v sobotním vydání deníku Sport - "Vachoušek se chystá sestřelit svůj bývalý klub."

Reagovat
smazaný uživatel

10. minuta - A je to tady...

Reagovat
$dolar$

Pokud Slavia chce vybojovat nejaky bod tak by mela ihned vystridat Necida, to je katastrofa jak hraje

Reagovat
$dolar$

Jej ted krasna rana Jarolima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by to nakonec byl fantastickej víkend se vším všudy?? Slavia zatím teče, Barca teče, Real vyhrál, Sigma vyhrála, zakončená včera jak prase....

Reagovat
$dolar$

A jeste zitra prohraje Sparta a jsem nadsen

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra není víkend, ale tak zázrak nečekám

Reagovat
$dolar$

Je zajimavy, ze tenhle vikend me oblibene tymy nevyhraly, ale vsichni konkurenti prohrali takze jsem spise spokojen

Reagovat
Tomanatura

OT:

Dnes byl na stránce televize Nova rozhovor s Čunkem, ve kterém mu lidé kladly různé otázky. Zde jsem vám poskytnul jeden z nejlepších.

pitchus 18:53

pitchus: Čunku,nezdá se ti, že už měls být dávno venku z vlády?

Čunek: Odpověď na Váš dotaz hledejte ve jménu uživatele, které jste si sám vybral. U nás tomu říkáme nomen omen.

Reagovat
$dolar$

Ikdyz je Cunek hajzl tak

Reagovat
smazaný uživatel

Čunek je borec.

Reagovat
$dolar$

Taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

A co se ti jako nezdá? Vandertom má pravdu.

Reagovat
cubinho

taktak

Reagovat
Radin

I kdyby si Čunek nakradl miliony na barák,zasází se o romskou problematiku a kdyby se mu podařilo je vyhostit,ušetřil by víc než dost peněz celému státu.Tak že Čunek jednoznačně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak si jen predstavte kolik by se usetrilo na socialnich davkach, to uz bychom nebyli zadluzeni

Reagovat
Radin

Kdo nečekal výhru Sigmy?Minulej rok to samé,prostě Sigma na Baník umí a ne že ne :-).Tento tip mi vyšel

Reagovat
fantomas

Jarolím , Hubáček (proč kruci nehraje ten Šiklič, dyt je Hubáček dlouhodobě tragickej), Latka , oba stopeři (se žlutou kartou do druhé půle, to je hruza), Krajčík , Necid , Sabou

Reagovat
$dolar$

Reprezentacni utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, aj ja som z toho volaký zmetěný.

Reagovat
$dolar$

Pane boze, misto toho vystridat Necida oni vystridaji Goceho Za to si Slavia zaslouzi prohrat

Reagovat
fantomas

Necid se prostě nestřídá, na to už sis mohl zvyknout.

Reagovat
$dolar$

Ted me tady ukamenujou, za to co jsem rikal , protoze kanonyr dal gola z PENALTY Pritom hraje tragikomicky

Reagovat
Tomanatura

Šak hraje tragikomicky, to je jasné každému. Ale už taky pěknou řádku zápasů.

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna,ale goly dal 2 a to staci

Reagovat
Tomanatura

PENALŤA!!!

Reagovat
$dolar$

Hodne prisna

Reagovat
smazaný uživatel

to se slavii stava casto

Reagovat
$dolar$

Asi tak stejne casto jako Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

kdy naposledy??

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to snad byla první penalta, kterou Slávie v téhle sezoně kopala.

Reagovat
Staenly10

Co dodat,Ivosek no ...

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nic nemeni na tom ze byla prisna

Reagovat
Tomanatura

GOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Necide, ani se k CSKA nepřibližuj ty namachrovaný šmatláku

Reagovat
$dolar$

Neboj gazajev tohle tolerovat nebude

Reagovat
Tomanatura

Valerij ho ani nepostaví, pokud Vagner neodejde.

Reagovat
$dolar$

Ale ted me vlastne napadlo, nerikal gazajev ze konci?

Reagovat
honziss

Jojo končí.

Reagovat
Tomanatura

Tak ono to vyšlo už dávno, v době, kdy byl tým na tom špatně, což teď na konci sezony rozhodně nebyl. Snad zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezustane.

Reagovat
$dolar$

A favorite na uvolnene misto?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jeste nic konkretniho, jenom spekulace. Ta nejcerstvejsi byla Leonid Sluckij ze Samary.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam nepůjde.

Reagovat
$dolar$

To by nebylo spatne pro CSKA, ale snad by tam nesel at zustane v Samare

Reagovat
Tomanatura

Stejně si myslím, že to vezme někdo ze zahraničí.

Reagovat
Tomanatura

Už je to jisté?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Tomanatura

JE TAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

TIJANÝÝÝÝÝ

Reagovat
smazaný uživatel

BELAAAAAID

Reagovat
$dolar$

To jsou hrozny goly

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Tomanatura

Tak nám to tu zkritizuj šmudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to nahovno

Reagovat
Tomanatura

Toto už tak slavit nebudu, Necida rád nemám

Reagovat
$dolar$

Tak tohle by dal snad kazdy utocnik v lize, co tam predvadi ta obrana Teplic to je hruza

Reagovat
Tomanatura

Ale to, že se druhou půlku nedostali na naši půlku už přehlížíš co?

Reagovat
$dolar$

Tak to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta vas hodne nakopla,myslim si ze bez ni by jste stale byli

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Taky si to myslim

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď jak malej, ten tlak Slavie - to byla jen otázka času.

Reagovat
Staenly10

Presně tak

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme a proto jste z toho tlaku celou prvni puli nevytezili ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ta otázka času, někdy to tam spadne hned, někdy to chvíli trvá, ve vyjímečných případech je 90 minut málo.

Reagovat
fantomas

Přesně jak řikal Zelenka, gol byl jen otázkou času...a sem s nim zajedno i v otázce té penalty, prostě se pískat dala a nikdo by nemohl nic říct, ani kdyby se neodpískala. Takle ale musí každý soudný člověk rovněž držet hubu, což samozřejmě o ivoskovi neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně gól, kterej by nebyl takovej ušmrdlanej.

Reagovat
Staenly10

A v druhym poločase by jich mělo být ještě víc,za ten výkon

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mě D.STŘIHAVKA přimo nasral takové tutovky se maji proměnit jinak štastny po vyhře, věrny po poražce.BP

Reagovat
Tomanatura

Jablonec zítra neprohraje se Spartou, což je vysoce pravděpodobné, a náskok Slavie na Spartu ( ) bude minimálně 11 bodů, což je naprostá nádhera po 15. kolech

Reagovat
$dolar$

Radsi to nezakrikni

Reagovat
Staenly10

Reagovat
krysa23

bohužel to zakřiknul, sparta na udržení alespoň jedenáctibodovýho náskoku neměla ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim perfektni

Reagovat
Tomanatura

Necid muž zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti němu máš?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne? Dal 2 góly, zapojoval se do hry a dřel pro tým

Reagovat
Tomanatura

Hrál špatně, góly mu snad spadly do klína, zbytečně vodil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

a c.ronaldo nebo messi nevodijou zbytečně míč?

Reagovat
Tomanatura

Ty ho chceš porovnávat s Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Messi je podle tebe nějakej polobůh nebo co? Každej ofenzivní hráč snad někdy zbytečně vodí míč nebo snad ne?

Reagovat
Tomanatura

Ano Messi je polobůh. Navíc, on míč vodit umí, kdežto o Ronaldovi a Necidovi se to říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a ty seš kdo, že to tvrdíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka poloboha. Tomanaturo, promiň, to se přímo nabízí.

Reagovat
honziss

Né že se to nabízí, to je nahrávka před prázdnou branku. Když už tu máme ten fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale pokud by zakoncoval Strihavka, tak to mohlo skoncit jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál tak hrozně a góly se počítají.

Reagovat
Tomanatura

První poločas to bylo opravdu k zblití, navíc mě prostě sere. Vůbec se mi to neříká lehce ale Jarolím hrál nejlíp dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pvní poločas nic moc, ale druhý velmi dobrý, to je pravda, přestože tě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral spatne, goly se pocitaji, ale kdyby na tom miste stal jakykoliv jiny utocnik tak by ty goly dal taky ( az na Strihavku)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprihraval , stale se snazil o nejake klicky, ktere v jeho pripade vypadaji velmi komicky, goly byly vylozene jen shodou nahod a celkove hral spatne

Reagovat
smazaný uživatel

konecne clovek co nema sesivane ci zavrene oci a vidi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že hlavním úkolem útočníka je dávat góly, no nic....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel,ale ty 2 asi nestacej,Necide,musis zabrat !

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím,jestli mu góly spadly do klína....jít kopnout penaltu za stavu 0:1 není jen tak. A ten druhý gól jen svědčí o tom, že má vynikající výběr místa. Takže Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy gol, byla naprosto nebetycna blbost obrancu Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Necidátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
irik

Zrovna dneska ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

luxusni přezdívka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi na to moc dobře dívalo, druhý poločas skvělý. Jen nevím, jestli to bylo dáno našimi schopnostmi, nebo Teplickou neschopností, každopádně prima zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě naší schopností, hrajeme nejlepší fotbal u nás, jeden z mála, na který se dá v GL dívat. Ale je pravda že Teplice byly tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvílemi na mě úplně dýchlo Španělsko viz Krajčík v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec za to penalta ani tragicka obrana nemohla,vis kdyby jste byli tak uzasni jak tvrdis a vlastne tvrdite vsichni sesivani tak uz z toho tlaku vyrovnate alespon v prvni puli,je videt ze proti vam staci hrat s nasazenim a kvalitnejsi obranou a stavaji se z vas tragedi...ale nevim,zdala se snad jen me ta penalta prisna?myslim ze piskat se to zrovna nemuselo

Reagovat
smazaný uživatel

S to nasazení a kvalitní obranu má u nás kdo? Sparta? Určitě nikdo nemá lepší než Slavia, takže jsme zaslouženě tam kde jsme. A co třeba Chelse? Ta nebyl celý zápas jasně lepší? A kolik dala gólů Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak sparta mivala dobrou, bohuzel se to rozsypalo,jinak Boleslav,Banik (krom zapasu se slavii) a i Zizkov treba solidne branil a slavie ho porazila jen diky haluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale umění je vyhrávat i tyhle zápasy. Ale Baník i Boleslav poslední 3,4 kola nic moc, takže pokud budou mít i nadále tyhle výkyvy výkonnosti tak je titul náš. O Spartě už letos radši ani nemluvím, ale uvidíme na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono vy mate v podstate stejny vykony jako banik a boleslav,jen je rozdil ve stesti

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s tím nesouhlasím, ale mysli si co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ano,proste zapasy v kterych vyhravat nemate,vyhravate narozdil od ostatnich.Vzdycky v pravou chvili vam prijde neco na pomoc - viz. dnes penalta,minule vlastni gol,predminule tyc...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vedeš po 15 kolech ligu o 8 bodů, tak to nemůže být štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

odecti si tech pet o kterych se bavim (a to se bavim jen o poslednich 3 zapasech)a je to jen o tri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Sparty tohle platilo dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to uz opravdu davno

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu, ale tak nebud ted nastvanej, ze to takhle ma Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

a budu si remcat

Reagovat
smazaný uživatel

To je to posledni co vlastne v tyhle dobe jeste muzes

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel,ale snad se to otoci,jsem jeden z mala co tomu veri

Reagovat
smazaný uživatel

Z nás se stávají tragédi Tak to potom nevím, co jste vy....no uvidíme zítra

Reagovat
smazaný uživatel

no vase hra rozhodne neni tak skvela za jakou ji vy sami mate,zda se mi ze postupne uvadate,ale zatim se to bodove neprojevuje protoze mate stesti a zapasy vyhravate

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, my nemít štěstí, tak jsme tam, kde je dnes Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

to nerikam,ale za posledni zapasy byste meli 2 body a ne 7 nebyt stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Už se trochu opakuješ a přestává to být vtipné. Možná by si ten fet měl přecijen trochu omezit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si budu rikat co chci a nejsem to ja kdo se tu opakuje,az prestanete haluzit,prestanu to ja tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

AntiNecidovci Hlavně "slávisti" s touto diagnózou jsou opravdu trapní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Co na tom, že někdo nemá rád Necida?

Reagovat
smazaný uživatel

Není na tom nic, ale přece jenom je to ČECH a talentovaný útočník a už z pohledu repre je důležitý, aby dál herně rostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je to naprosto nedulezity a nikdy mu fandit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě hádat. Česká liga tě vůbec nezajímá, nároďák je plnej tragédů, fandíš buď Mancheteru, AC nebo Barceloně a vlasy si geluješ jako Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se mi nestalo, aby se nekdo tak ukrutne netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

už jen ten tvůj nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč ale nějak se mi nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se ten tvuj taky nezda, protoze mi pripomina jednoho namachrovanyho fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýho prosímtě? Jestli myslíš Necida tak to bude tím, že máme stejné křestní jméno. Ale věř, že tenhle nick jsem používal dávno před tím, než jsi ty o něm poprvé slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zvlastni ze jsem te tu zatim nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ho tu njikdy nevidel, ale to je jedno nicky at si resi nekde na lidech

Reagovat
smazaný uživatel

na eurofotbal sem dřív vůbec nechodil, to až poslední asi 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to celkem jedno, ale prijde mi dost detinske, kdyz uz nemas argumenty tak vytahovat nick

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, neměl sem s tím začínat, ale argumenty mi rozhodně nedošly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jen pro tvou informovanost - Nejvic sleduji GL , nejradsi mam Chelsea, Inter a Villareal ( popripade Real - nebo spise nesnasim Barcelonu ) Takze jsi me opravdu rozesmal

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře no uznávám že jsem se moc netrefil, ale já prostě nemám rád takový ty tipy co nedávaj na všechno český a obdivujou jen angličany, taloše nebo španěly

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mezi ne urcite nepatrim

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ze ten tvuj je moc krasnej

Reagovat
smazaný uživatel

a tvůj zase hrozně originální

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi rika moje pritelkyne co me vcera po sesti letech opustila...navic je to podle meho jmena a ne jako obdiv k nejakemu hraci jak je zvykem davat predevsim v puberte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi líto. Nemyslím to ironicky. Možná tomu nebudeš věřit, ale já mám pubertu už pár let za sebou a tomator proto, že se jmenuju Tomáš.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem neveril ze by slavisti mohli mit neco cemu se rika srdce promin,ale musim si delat srandu,v tyhle pro me tezky dobe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, po šesti letech, to docela zamrzí. A je nějaká naděje, nebo jste se porafali natvrdo?

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze nadeje je,jenze......nevi jestli zustala laska

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste k tomu je sparta ve srackach a slavii se proste dari i kdyz se ji nedari...stoji to za poradny hovno,kdyby mi ted delal radost alespon fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

bude líp....teď nemyslím Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim ze bude lip v obou pripadech

Reagovat
smazaný uživatel

Láska - jak povrchní. Důležité je, abyste si rozuměli v kuchyni, obýváku a ložnici. Jak se lidi začnou hádat o jídle, o programu v televizi a o sexu, je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna patrim k tem par lidem co i po tolika letech ve vztahu stale lasku citi a davaji ji tomu druhemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bez ohledu na představy o vztazích ti přeji úspěšné překonání partnerské roztržky. A kdyby se to náhodou nepovedlo, tak rychlé navázání vztahu lepšího. Hlavně neříkej, že taková už nebude - některý ženský jsou všechny stejný. Držím palce.

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Po šesti letech? To jste spolu chodili od tvých dvou let?

Reagovat
smazaný uživatel

co blbnes mu je 16

Reagovat
smazaný uživatel

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nic nezazil ze?kretene

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč , tvoje komentáře tě a věk osmi let opravdu pasují.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, vždyť toho má dost, holka v tahu, Sparta nehraje, banka mu nepůjčí...A ty do něj biješ hlava nehlava.

Reagovat
irik

To víš, že jo ... protože je to ČECH a telentovanej útočník tak mu musí všichni fandim, nebo jsou to kreténi ... Pekhart je lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Necky, já ho rád mám, jen od něj asi občas očekávám až moc. On si umí tu šanci vyčmuchat, umí se postavit, ale taky potřebuje dobrej balón - a když nepřijde, nebo když je moc tuhá obrana, tak se Necid vytrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Jarolim nejlepsi hrac zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco

Reagovat
F.Torres

spis 200 pro zitrejsi prohru sparty

Reagovat
smazaný uživatel

to by tak schazelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se ..

Reagovat
F.Torres

ja bych se pouze smal

Reagovat
smazaný uživatel

a ja uz bych se posral

Reagovat
smazaný uživatel

Priprav si hodne toaletaku

Reagovat
F.Torres

dobre ty, ale bejt tebou tak uz se na to psychicky pripravuju

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje, Pelta už pro ně opět dělá, takže to v Jablonci zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

A kruci, na to jsem zapoměl... Bod v tipovačce je v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by,nic jineho nam asi nepomuze

Reagovat
-Kopy-

Tak to bylo vydřené ale velice důležité vítězství. FKMB

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si myslet, že by se ten Necid snad v tom CSKA prosadil, pokud teda odejde Vagner Love... v konkurenci Janczyka sem mu fakt nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

V CSKA jsou jeste dalsi dva kvalitnejsi utocnici nez je Janczyk

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev se mi nezdá zrovna jako konkurence Necida a koho myslíš toho druhýho Da Silvu?? Toho sem neviděl hrát, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo Jesus byl pred prichodem do CSKA jeden z vubec nejlepsich utocniku v lize. Je vysokej, silnej, golovej, ma vybornou strelu a kopaci techniku... a jako brazilec si samozrejme rozumi i s balonem. A pak mladej talent Ryžov, kterej uz ma nejaky starty a jako domaci talent urcite bude mit podle me vic prostoru. Takze i s Necidem to jsou 4 kvalitni hraci cekajici na jedno jediny misto za Vagnerem ..... na miste podhrota je jinak Dzagojev samozrejme neotresitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid si ani neskrtne

Reagovat
smazaný uživatel

v Nalčiku byl vybornej, dost jsem si od nej sliboval a ono nic. Jinak pises taky ty sestavy (all stars a zklamani)?

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid! morolím musí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepe oba

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nejlépe do Sparty

Reagovat
fantomas

Ty asistence byly překrásné. A ve hře nejprve naši hru organizoval Jarolím, v druhé půli se taktovky chopil Belaid...a ani v jednom z případu to nijak výrazně neskřípalo, tak si to představuju.

Reagovat
smazaný uživatel

no skřípalo to v tom směru - že vždy jeden z nich jakoby nebyl na hřišti, prostě si myslím, že spolu hrát nemůžou.. nepatrim k tem, kteri plivou na jarolíma ze je to synovec atd., ale preferuju belaida a spolu se mi nelíbí .... nejlepší byl stejne kalič

Reagovat
fantomas

Je to tak, ale aspon se navzájem nevyruší. Až se uzdraví Černej, třeba jednoho z nich KJ vyšoupne.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro moji lasku

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf zas vlastí už asi třetí v sezoně ským on vlastně hraje????

Reagovat
PJ

První v sezóně (v lize).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vsadí, tak hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda že někdo tady nadává na Necida a nemá ho rád kvůli jeho stylu hru!Každej utočník hraje jiným stylem,ho bych přirovnal k Nistelrooyovi,prostě skvělej výběr místa,Dát branku i do prázdné branky je umění,je to umění si umět stoupnout a být zrovna tam kde se míč odrazí,je spousty utočníků kteří mají taky takovou možnost jako je Necid taky můžou dávat ty branyk do prázdné,ale proč je nedavají pač to nemají vrozené.Nikd yse nebude pohybovat po hřišti jako C.Ronaldo on tam bude pro jiné přednosti!Každý kdo Necida trenoval a zná ho tak všichni říkají že je to střeleckej zabiják už od narození,jen tady někteří machři na Eurofotbalu tvrdí že je komické se na něho dívat.Asik lidi co ho sledují už od utleho věku musí vědět víc než my tady co je to za utočníka.Mě příjde jako geniální utočník,který umí prodat své vlastnosti,prostě v tak utlem věku 19 let a mít na kontě 11 branek a to ještě mu 2 regulerní na podzim neuznali je prostě na takovej věk uctihodnej.U něho to není náhoda špatnej hráč by nevyhrál střelce v 17 a 19 a krytizovat ho za to že neumí s míčem je fakt usměvné.Pro mě osobně by bylo hlavní aby uměl zakončit s každe pozice a rozuěl si s míčem v šestnáctce,najít si prostor a tohle on má proto je on jedinej utočník který má ve slávii jisté místo v základní sestavě,Jarolím není blbej!

Reagovat
M11

nejlepsi je jak se kazdy rok breci nad tim ze liga nema zadneho kanonyra.. a kdyz uz se konecne po mnoha letech nejaky ukaze tak se na nej nadava at uz by ty goly strilel treba kulema nebo zadama.. ty goly dava.. Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak,branky dává od toho tam je,je jedno jak.A nesnižoval bych třeba obrany týmů v GL,myslím že obranou fázi mají propracovanou naše týmy v GL velice dobře.To dokazují poháry kde se našim týmům těžko dávají goly ale zas eproblém je v tom že nedáváme.Necid má svou kvalitu a v 19 letech být nej.střelcem GL je skvělé.Kdyby zůstal klidně může dát 20 branek a to se dlouho nikomu nepovedlo.

Reagovat
fantomas

Přesně, smutné je, že i za podzimní výkony bude zřejmě ještě na jaře bojovat o titul nejlepšího střelce GL, ačkoliv už bude v Rusku.

Reagovat
irik

Huňa ho trumfne .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné no ale druhé místo si může klidně pohlídat jetli ještě teď tam strčí ze 2 banány proti Přibrami tak krom Huni ho těko někdo trumfne max.Svěrkoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,ten Řezníček to je ale tlama...

Reagovat
fantomas

Marnost nad marnost. K tomu z frustrace kopa kriminálních zákroků, to není na nic jiného než na: .

Reagovat
irik

Třeba ten žlutý Huškův, že?

Reagovat
fantomas

Proč vypichuješ jedinou spornou kartu? Bych ti mohl odpovědět Kušnírovym zákrokem, který klidně mohl být rudej.

Reagovat
irik

Protože sem kromě toho zárkoku a sestřihi z toho zápasu nic neviděl .

Jinak jo, já ti věřím. Dokážu si ty flustrovaný Sparťany dobře představit ...

Reagovat
fantomas

Tak jo.

Reagovat
jenage

"flustrovany"

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je banda trampu

Reagovat
fantomas

Špit nezapře spartanské srdíčko.

Reagovat
irik

No, Komňacký měl na "slávistu" taky nějak velký respekt ... oproti tomu hovadu ze Střížkova

Reagovat
smazaný uživatel

hovadu?

Reagovat
irik

Soudě dle jeho výroků pro ČT hovadu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší srdíčko má Holenda

BRAVO SPARTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to autor píše o spartě ve spojitosti s titulem resp. z komplikacemi k jeho získání?! já sem viděl tlupu zoufalých fotbalových neumětelů. Slušně řečeno. Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, rec o titulu je hodne vtipna

Reagovat
Staenly10

Tak Ivosku,jestli jsme my včera byli marní,tak pro vás slovo ještě nevymysleli...5 střel mluví za vše,a to že ste je nedali neni smula,ale neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na to mam rict,hur uz proste byt nemuze - je to to samy jako v sezone 05/06 ale s jedinou kladnou veci ze alespon jsme tolik neztraceli doma Nedari se proste vubec nic a odejit by melo tak 8 hracu zakladni sestavy.A co takhle kdyby konecne taky zacaly litat pokuty??to to nikoho za celou dobu nenapadlo? do zapasu s libercem jsme vedli tabulku tusim o 2 body a meli nejlepsi obranu v lize - od zapasu v liberci jsme ziskali 7 bodu a mame snad nejhorsi obranu v lize o titulu nemuze byt ani rec, to maximalne kdyby byla slavie tak velkorysa jak my byli loni k ni a prohrala si to sama,ale na druhy misto ztracime "jen"4 body,coz pri ty bide neni tak hrozny...

Reagovat
krysa23

tak jak si se posral? bylo to v poločase nebo až na konci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ani Pelta nepomohl...Jak zoufalé. Ale mám bod.

Reagovat
GEGE

Další tragický výkon Sparty čekal jsem,že to ukopou v marném Jablonci aspoň na remízu ale nakonec ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já tu Spartu nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

já ji poslední dobou strašně miluju

Reagovat
F.Torres

kdyz ji milujes, neni co resit

Reagovat
fantomas

Tolik smuly najednou kde se vzalo, to mi hlava opravdu nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale 12 bodů mě těší.

Reagovat
fantomas

Nevytahuj se, ty víš jaká to tenhle vejkend byla u mě blamáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé, u mě to taky byla blamáž. Já mám na myli ten slávistický náskok, protože jsem se domníval, že tvůj příspěvek se váže ke Spartě ( ovšem měl jsem pozorněji číst, jelikož tady se o štěstí samozřejmě nedá mluvit).

Reagovat
fantomas

Ne já to myslel o Spartě...(ironicky), to jen já si to blbě přebral.

Reagovat
smazaný uživatel

..jsem pako

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pánové, v té euforii vám to nějak nepálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještěže si tu s námi ty a dodáváš diskuzi punc moudrosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož, když tu není alegre, tak zastávám funkci rodového sesívaného stařešiny.

Reagovat
Tomanatura

muzajs - blbec týdne, hovoří za vše

Reagovat
smazaný uživatel

I mistr tesař zlomí sekeru - nebo jak to je...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, on myslí náskok Slavie na Spartu. Ty jsi taky vztahovačnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Jablonec hrál jak o život a po poločase měl vést 3:0. Měli smůlu, dali jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz se proste neda...Nema cenu tu tragedii nejak zvlast komentovat...

Aspon,ze to fans berou pozitivne.

1:0 je dobrej vysledek,1:0 je dobrej vysledek,1:0 je dobrej,1:0 je dobrej,1:0 je dobrej vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad je to v klidu,Slavia ztraci na sestup 25 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá úvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někde božský John? Já čekal ovace a výkřiky štěstí a radosti - a ono zatím ticho po pěšině.

Reagovat
fantomas

Byl na zápase, ted se vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě myslel, že kolem osmé už se objeví. Možná ještě skočil na jedno (nebo na jednu).

Reagovat
fantomas

Reagovat
božský John

huráááá huráááááá....je to tam je to tam...přepiště dějiny...nebejt VIP l´že,která nabízí i útočiště vevnitř tak bych asi zmrznul

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně, jsi toužebně očekáván.

Reagovat
božský John

Vim vim...:)....ale taky si zamachruju..hned za mnou seděl Paska...má asi 4 brady..a Pelta si dělal prdel z mojí čepice

Reagovat
smazaný uživatel

ty to tam máš nějak pod palcem nebo co?

Reagovat
božský John

Nejlepší kamarádka se jmenuje Peltová

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to pak mluví za vše

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jak dlouho znáš Peltovou johne?

Reagovat
božský John

od primy(6. třídy) teď jsem v 9...takže 4. rokem se spolu kamarádíme

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš takovej mladoch jo?

Reagovat
božský John

no jo...v žáří mi bylo 15...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo tak začni nabalovat Peltovou ne

Reagovat
božský John

Ne e...dej mi icq..tam to rozeberem

Reagovat
smazaný uživatel

405272461

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, ty jeden lobbisto.

Reagovat
božský John

To víš,řeknu Mirkovi ať koupí Belaida ze Slávky a budete mít po ptákách a my tu ligu ještě vyhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

moc se nesměj,vám ještě vytřem zrak..aspoň u nás teda

Reagovat
risk je zisk

sparta nebude letos ani v poharove evrope

Reagovat
smazaný uživatel

tak o to bych se nebal, vyhrajeme zase alespon ten pohar jako vzdyckya navic na boleslav ztracime jen 4 body tak bych to tolik nedramatizoval

Reagovat
risk je zisk

vyhrajeme ty hrajes za spartu??

Reagovat
smazaný uživatel

hraval jsem za zacky

Reagovat
risk je zisk

fagt nebo si delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

vanze,ale to uz je hodne davno a bylo to jen na 2 roky,potom jsem presel do Blsan protoze jsme se prestehovali z Prahy do Zatce,ale skoncil jsem s fotbalem v 15ti bohuzel

Reagovat
risk je zisk

hm tag to je skoda treba cesky narod prisel o dobreho talenta

Reagovat
smazaný uživatel

co nedokazal ve fotbale dokazuje tady

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krysa23

tak to si děláš srandu viď, s čim jako?

Reagovat
M11

zase neprehanejme

Reagovat
irik

hmmm... ten byl z toho zku*veného soudku, že?

Reagovat
Tomanatura

Výborně Sparta! Sice tento výsledek mohl nečekat jen blb, ale i tak na konci zápas to skóre potěší

Reagovat
risk je zisk

jj

Reagovat
fantomas

Had - 50 kč

Holenda - 150 kč

celá Sparta - k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eurocard Mastercard

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Baumit Jablonec, ne?

Reagovat
božský John

Reagovat
Marv

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
božský John

Zelená bílá,tóó je naše síla...na Bělehráád

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, dobrý, nemusíš tolik řvát, prasknou mi čočky

Reagovat
božský John

Prosimtě,když porazíme plechovou Spartu tak si musim zařvat..když sme jim onehdá dali trojsku,tak jsem měl celej tejden oslavy jak na 1. máje

Reagovat
božský John

Teď vzhůru na Baníík...a za holkou...

Reagovat
risk je zisk

tag na tu holku bych sel hnedka napoprvy

Reagovat
risk je zisk

a pak az na banik

Reagovat
božský John

asi to tak udělám...

Reagovat
božský John

Ura Ura..Lafata geroj,maladěc moj...FK Baumit Jablonec-lučšaja kamanda v mire...

Reagovat
božský John

Pořadí Gambrinus ligy po 30. kole sezony 2008-2009:

1.Slavia

2.Jablonec

3.Mladá Boleslav

4.Baník Ostrava

5. 1. FC Brno

.

.

.

.

.15. AC Sparta Praha

16. Slovan Liberec

Reagovat
risk je zisk

no tag to stim libercem si to trosku ukapl bo ten bude nanejhur do 4. mista

Reagovat
božský John

nenenene...sou to sociálové namachrovaný,že maj všecko a my nic,tak ať si spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude v první desítce.

Reagovat
fantomas

Jojo, krásně ji uzavře.

Reagovat
božský John

Myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, oni o to osmé místo ještě bojovat budou. Ale jestli v zimě nic neudělají, tak ho neuhrají.

Reagovat
božský John

Měly by dát Hadovi lístek na vlak a poslat ho co nejrychlejc někam dopryč,stejně bych postupoval s celou obranou a útokem...

Reagovat
božský John

Měli..

Reagovat
smazaný uživatel

A co s trenérem???

Reagovat
božský John

Josého bych posadil do kupé s Drenthem -směr Sibiř

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit ho na libero, ať se znemožní definitivně.

Reagovat
božský John

myslíš aby Sparta hrála podle nejmodernějších měřítek by José Chovanec?..ani náhodou...

Reagovat
Shevchenko

1. Slavia

2. Baník

3. FKMB

4. Sigma

5. Sparta

Reagovat
božský John

ehm ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

Objetkivně, myslíš si že na první pětku máte?

Reagovat
božský John

Podle posil v zimě...ale když budem hrát tak jako proti Spartě všude..né připos*aně jak v Příbrami tak proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

7 místo je krásné. A očekáváš příchod posil? a jakých?

Reagovat
božský John

To se neví,poněvadž je průser s těma penězma,ale Mirek je zatim jak tajemnej hrad v karaptech ale někdo má přijít na hostovačku určo..

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, Karpaty, to je pitíí Jinak, na hostovačku budiž, ale na pul roku je to spatne, neda se nic dělat koncepčně, když ti za pul roku odejde. Já chápu třeba že si nemužete dovolit hráče. Ale v tom případě bych nepočítal z utokem na TOP5

Reagovat
božský John

On taky Hesek je na půl roku a jak je platnej,Žofčák to samý...víš co,my bychom na hráče měli,ale prostě teď je to blbý období(krize,Jablonex v konkursu..) ale máme spousta mladejch talentovanejch kluků v béčku,který na to maj...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ttj. Já se jen ptal, sonduju víš co

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma se do top5 nedostane ani náhodou. To spíš Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma tam letos určitě bude, konečně se tam už musíme dostat. Sigma do UEFY!!!!!!! Přestali jsme hrát ten defenzivní beton, nebojíme se zaútočit, hrajeme vyrovnané zápasy i těmi nejlepšími tými soutěže dokážeme v těchto zápasech bodovat, což je strašně důležité. Pokud nebudeme ztrácet s těmi slabšími, tak snad už letos něco dokážeme. Ale těch 26 bodů, co má Sigma po 15 kolech, měla v uplynulé sezóně tak asi po 22, 23 kolech, takže to je dost pozitivní. Navíc máme celkem dost silný kádr, slušnou obranu, kvalitního gólmana a na rozdíl od loňské sezóny dostává mnohem víc příležitostí Melinho, což je dobře. Hlavně dokážeme střílet brynky, což pro nás byl velký problém před rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta,to je fantazie,co předvádí Krásnej kurs na Jablonec 3.2 Na jaře po lize jsem tady psal,že díky novému stadionu už Slavia nebude mít přívlastek "věčně druhá",ale aby se to náhodou neotočilo.Jak tak koukám,Sparta zřejmě nebude ani pátá Sparta je banda primadon a konečně by se nad sebou měli zamyslet,než jim vlak,nebo spíš rychlík jménem SLAVIA ujede do nedohledna!Chovanec říká,jak budou muset někteří opustit Spartu,ale proč nevyhodí sám sebe,když nemá žádný výsledky? Bravo Slavia,jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že všichni hráči ve Spartě, jejichž příjmení začíná na K nabo na H, tak opravdu stojí za houby a dokud tam zůstanou, Spartě to nepůjde. H - Hušek, Holenda, Had. K - Kučera, Kušnír...Dneska mi navíc nepřišli odevzdaní jenom hráči Sparty, ale taky trenér Chovanec, kterj asi hodně brzo půjde, protože trénování, to mu opravdu zrovna dvakrát nejde

Reagovat
božský John

inu,libero mu nikdo hrát nechce..tak je José s celou svou strategií v háji...

Reagovat
One-Real

Jejda, to má John zase pré... Sparta

Reagovat
božský John

:P

Reagovat
One-Real

Když to nevyšlo té Bredě(A kdo je první? ), tak aspon ten Jablonec mno...

Reagovat
božský John

nějakej Alkaar mě nevytrhne...sejrožrouti pujdou po příštim kole hezky pěkně dolů...navíc já fandim Groningenu frajere,a opovaž se bejt drzej nebo dám do oběhu Tvoje fotky

Reagovat
One-Real

No jo no, Bredě vlastně fandí Tomanatura , Groningen taky exceloval , to by bylo zákeřný, že se taky nemstíš slovy, a musíš vytahovat cizí fotky ...

Reagovat
božský John

Omyl,není to zákeřný,nýbrž vyčůraný...

Reagovat
One-Real

To není vyčůraný, ale je to zákeřný, měl by jsi se mstít stejnými zbraněmi ...

Reagovat
božský John

Tak hele,sem Čech,to zaprvý,zadruhý,jsem z 1/4 UKáčko a za třetí,žil jsem v Rusku,čili,já podle pravidel nehraju..a čestně už vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar je v Eredivizie nejlepší a jde za titulem! Uchrochtanci z Groningenu na to nemají

Reagovat
One-Real

Reagovat
božský John

No a co,ať jsme klidně 2. to mi žíly netrhá...

Reagovat
One-Real

Přístí rok ve druhé lize?

Reagovat
božský John

I ty vtipe..

Reagovat
One-Real

Jj já mám rád vtípky, ale jdu koukat na telku, tak se mějte!

P.S: A moc nepomlouvejte!

Reagovat
smazaný uživatel

Á paparazzi. A je to tady, prej kamarádka Peltová, VIP lóže - a on byl určitě zapnutej mikrofon, že?

Reagovat
božský John

Né,máme na sebe lidé.cz ,líbko atd..on mi řek ať ty fotky nikde neukazuju,a já mu řek,že když nebude drzej tak je nikomu neukážu..samozřejmě je mam už uložený...takový Bournovo Ultimátum

Reagovat
One-Real

Ala Francouz?

Reagovat
smazaný uživatel

Johne jak dlouho znáš Peltovou?

Reagovat
fantomas

Skoro devět měsíců.

Reagovat
božský John

fantíčku..nezlob..

Reagovat
božský John

viz nahoře..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic,já myslel,že jí znáš déle,my od nich koupili chatu...

Reagovat
božský John

ach ták..no znám jí teprv od 6. poněvadž do tý doby jsem jaksi..nebyl v republice..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

citát ze sportu který se mi zalíbil : Není důležité vyhrát, ael zůčastnit se -Josef Chovanec

Reagovat
krysa23

prosim tě už sem takhle nepřizpívej, málem jsem si roztrh bránici :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si tu onanujte, ACS 4ever!

Reagovat
smazaný uživatel

forever jo, ale odchod Lavičky jim nezapomenu

Reagovat
$dolar$

Ja Straky

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava musí vyhrát ještě jeden zápas a je druhá Banik je nejlepšíííí a Boleslav banik

Reagovat
božský John

ale hrajete s náma,tak zatim na 2. místo zapomeťe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo BAN9K

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele