Gambrinus liga - preview 15. kola

23.11.2008, 09:20, aktualizováno 24.11.2008, 08:07
Previews
Patnácté kolo české nejvyšší soutěže uzavře zápas Jablonce se Spartou. Pražanům se na severu Čech v minulosti často nedařilo, ale v posledních dvou zápasech tam neinkasovali a získali čtyři body. Na tyto výsledky se budou snažit navázat.
Viktoria Žižkov - 1. FK Příbram  (neděle 10:15)
K tradičně dopolednímu utkání na Žížkově nastoupí domácí borci proti Příbrami, viktoriáni jsou s osmi body na posledním místě tabulky, kdežto hosté z Příbrami zaujímají pohodlné desáté misto.

Viktorii Žižkov zatím nepomohla trenérská vyměna, u kormidla týmu byl na začátku sezony Zdeněk Griga, toho nahradil po špatných výsledcích Josef Csaplár, jenomže ani on tým výkonnostně nepozvedl a byl odvolán. Společně s ním si sbalil kufry Pavel Kuka v roli sportovního ředitele.

Novým trenérem se stal Zdeněk Sčasný a při své premiéře se uvedl remízou 0:0 s Libercem. Poslední utkání sehráli svěřenci Zdeňka Sčasného v Edenu na Slávii a mistrovskému celku podlehli až v samotném závěru 2:1. Nyní před Žižkovskými stojí výzva porazit nováčka letošní Gambrinus ligy Příbram, Viktorka totiž hraje letos poslední utkání před domácím publikem, tudíž by se ráda se svými fanoušky rozloučila vítězstvím.

Příbramští si udržují odstup od sestupových pozic především díky domácím zápasům, které v poslední době zvládají velmi dobře, ovšem bilance ve venkovních utkáních je zcela odlišná. Svěřenci trenéra Moralese pět zápasů prohráli a jen jednou remizovali. Příbram se nyní pokusí tuto nepříznivou bilanci vylepšit na půdě posledního Žižkova.

"To je pomalu důležitější utkání než s Jabloncem. Žižkov je relativně silný ve srovnání s Kladnem či Zlínem a výhra nad ním bude víc než tři body. A my se na to musíme dobře připravit. Podařilo se nám vyhrát nad Jabloncem, a to nás může posunout pozitivně i do utkání s Viktorkou," prohlásil před nedělním střetnutím trenér Morales. Ten má v týmu obávaného kanonýra Dana Huňu, jenž se svojí střeleckou formou kraluje tabulce ligových kanonýrů.

Domácím bude chybět reprezentant do devatenácti let Hušbauer, který je s reprezentací na turnaji, pro trenéra Sčasného se jedná o jedinou ztrátu.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Peter Bartalský - Tomáš Kučera, Radek Pilař, Petr Gabriel, Zengue Hervé Xavier - Luděk Stracený, Pavel Besta, Tomáš Procházka, Zdeněk Koukal - Petr Švancara, Richard Kalod
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Martin Slavík - Milan Mišun, Lukáš Pleško, Martin Müller, Stanislav Nohýnek - Tshiabola Mapanya, Daniel Tarczal, Tomáš Borek - Daniel Huňa, Danilo de Oliveira, Michal Klesa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.00 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 14:30)
Českobudějovičtí v posledním zápase podzimu přivítají Liberec. Domácí nastoupí s cílem vyhrát, aby měli klidnější zimu, zatímco Severočeši by se rádi dotáhli na druhý Baník.

Šest bodů, to je náskok třináctých Budějovic před sestupovým pásmem. A v neděli by jej rádi navýšili. Ale opět je nečeká nic lehkého. Po Slavii a Baníku totiž narazí na dalšího silného protivníka, jenž figuruje na třetím místě tabulky. Domácí ale chtějí navázat na desetizápasovou šňůru bez porážky. "Zápasu přikládáme mimořádnou důležitost. Troufám si říct, že je to pro nás klíčové utkání, zda se utrhneme, nebo budeme o záchranu bojovat do poslední chvíle," řekl trenér Jihočechů Pavel Tobiáš.

Severočechům v tomto zápase půjde o atakování druhé pozice v tabulce. Na druhý Baník ztrácejí dva body a v případě vítězství by jej mohli přeskočit, ale jen za předpokladu, že Ostrava prohraje v Olomouci. Liberecký trenér Ladislav Škorpil ví, že jeho mužstvo na Střeleckém ostrově to nebude mít rozhodně lehké. "Víme, jak dlouho soupeř neprohrál, ale naše naděje vyhrát se díky statistice zvyšuje. Když jsme se dostali na třetí místo, chceme se tam udržet," prohlásil Škorpil.

Oba týmy nastoupí téměř kompletní. Jedinou absenci hlásí pouze hosté, jimž bude chybět zraněný Dočkal.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Horejš, Leština - Benát, Homoláč, Hílek, Šíma - Svátek, Sedláček.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Frejlach, Bílek, Dort, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 2.70 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Viktoria Plzeň  (neděle 14:30)
Na půdu čtrnáctého Kladna zajíždí rozjetá Viktoria Plzeň. Domácím se vůbec nedaří a i letos to vypadá na boj o záchranu do posledního kola. Plzeňští jsou na tom mnohem lépe, s devatenácti body jim patří osmá příčka.

Kladno čeká poslední utkání podzimní části sezony před domácími fanoušky a potřebuje v utkání s Plzní nutně bodovat. Domácí jsou totiž na čtrnácté místě tabulky s pouze jednobodovým náskokem před předposledním Zlínem. Pokud mají někde Kladenští velkou sílu, tak je to především v domácích zápasech, kde získali děvet z celkových deseti bodů a prohráli zde pouze jedno utkání.

Trenéř Hřídel varuje před dobrou formou Plzně a následně dodává, že jeho tým musí uspět. "V poslední době se Plzeň pod trenérem Vrbou rozehrála k výborným výsledkům. My ale chceme potvrdit sílu v domácím prostředí," říká Martin Hřídel.

Plzenští se od příchody trenéra Vrby hodně zvedli a v současnosti si drží pět zápasů bez porážky, z toho tři výhry a dvě remízy. Hosté dokonce dokázali bodově s týmy z absolutní špičky ligové tabulky, se Spartou remizovali 1:1 a naposledy porazili svěřenci trenéra Vrby 2:0 Mladou Boleslav, když předvedli velmi dobrý výkon.

Plzeňští cestují v předposledním kole podzimní části na Kladno. "Pojedeme tam s pokorou, ale také vědomím, že musíme hrát zodpovědně a že neexistuje, abychom odjeli s prázdnou," prohlásila o utkání hvězda Plzně Pavel Horváth.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Roman Pavlík - Pavel Bartoš, Vít Beneš, Lukáš Killar, Lukáš Hajník - Roman Smutný, Ondřej Herzán, Patrik Gross, Ondřej Szabo - Tomáš Cigánek, Jaromír Šilhan
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Martin Ticháček - Tomáš Rada, Jan Halama, Jakub Navrátil, David Limberský - Pavel Horváth, Milan Petržela , Petr Jiráček, Daniel Kolář - Tomáš Krbeček, Jan Rezek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.85 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Brno - Tescoma Zlín  (neděle 15:00)
V jihomoravském derby se střetnou dva trápící se týmy. Brno, jenž vůbec nenaplňuje své předsezonní cíle, a Zlín, jenž figuruje na předposledním místě.

Jedenácté místo patří fotbalistům Brna. S takovým postavením v tabulce před sezonou zástupci klubu rozhodně nepočítali, Cílem byla pohárová Evropa, ale zatím mají Brňané blíž k sestupovému pásmu. Sedm bodů náskoku mají právě na tým, s nímž se střetne doma v neděli. "Uděláme maximum pro dobrý výsledek. Tescoma je pro nás vždycky těžkým soupeřem. Nyní na tom také není dobře výsledkově, ale myslím, že psychicky možná může být v lepším stavu než my," prohlásil sportovní ředitel brněnského klubu Karel Jarůšek, jenž zastupuje hlavního trenéra Křečka. Ten totiž s reprezentační devatenáctkou, jíž koučuje, je na turnaji v Kypru. Ale na Zlín přiletí.

"Uvítal bych, kdybychom měli jako Brno šestnáct bodů, ale ani soupeř není v optimální pohodě. Očekávám od hráčů bojovnost a stejné herní nasazení, jaké předvedli proti Olomouci," řekl trenér předposledního Zlína Stanislav Levý, jenž by rád do zimní přestávky nasbíral co největší počet bodů.

Brno se nebude moct v neděli spoléhnout na služby distancovaných opor kapitána mužstva Trousila a talentovaného Marečka, hrát také nebudou Šural, jenž plní reprezentační povinnosti u devatenáctky, a čtveřice marodů Večeřa, Baláž, Dvorník a Kalivoda. Zato hostům budou chybět vykartovaný brankář Kořínek a trojice zraněných Konečník, Kraus a Baranyai.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Švejnoha, Živný, Čoupek - Pašek, Heinz, Polách, Lira - Střeštík, Došek.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Pazdera - Malcharek, Šmahaj, Zúbek, Bača, Vyskočil - Žůrek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.45 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha  (neděle 16:00)
Mladoboleslavští již měsíc čekají na další výhru. O tu se porvou v neděli doma proti střížkovským Bohemians, kteří v minulém kole přestříleli Spartu 4:3.

Mladé Boleslavi nevychází závěr podzimu podle jejích představ. Dvě remízy a poté dvě prohry, to je její vizitka za poslední čtyři zápasy. A to se promítlo i v tabulce, kde se z druhého místa s těsným kontaktem na vedoucí Slavii propadli na čtvrté. Sice na druhý Baník ztrácí pouhé dva body, ale na slávisty se bodová ztráta Hapalova výběru zvýšila už na osm bodů. "V Plzni jsme sehráli nejhorší utkání na podzim, a tak jsme se na nedělní mistrák důkladně připravovali," prohlásil kouč domácích Pavel Hapal.

Fotbalisté FC Bohemians si v minulém týdnu připsali cenné body. Porazili totiž Spartu 4:3 a nutno dodat po většinu zápasu hráli v početném oslabení. A s dobrou náladou pocestují do Mladé Boleslavi, kde by také rádi zabodovali. "Jedeme se porvat o body, ale soupeř moc potřebuje prolomit svoji černou sérii," uvedl trenér hostí Luboš Urban, jehož mužstvo se v tabulce pohybuje na dvanácté příčce.

Domácí budou postrádat pouze dlouhodobě zraněného Hrdličku, zatímco Střížkovští budou muset obejít bez zraněného Kwameho a nejistý start visí nad Kropíkem a Lencevičem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, V. Procházka, Rolko, Mach - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Pecka.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Horáček, Grznár - Jeslínek, Fenyk, Demeter, Zoubek, Jablonský - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Atraktivní duel se odehraje v neděli od 17:00 na Andrově stadionu, kde Olomouc přivítá fotbalisty Baníku. Hosté jedou na Hanou odčinit zaváhání s Českými Budějovicemi, zatímco domácí chtějí udržet si svou domácí neporazitelnost.

Sigma ještě doma neprohrála a navíc drží sérii šesti zápasů bez prohry. V tomto duchu bude chtít šestý celek tabulky pokračovat i v zápase proti druhému Baníku. "Z ostravských fotbalistů máme respekt. V závěru podzimu chytili formu a mají sílu hlavně v ofenzivě. Ale my si doma chceme udržet podzimní neporazitelnost," řekl trenér domácích Zdeněk Psotka. Ostrava po čtyřech výhrách doma zaváhala s Českými Budějovicemi, se kterými bezbrankově remizovala. A na vedoucí Slavii ztrácí již šest bodů. Nyní čeká Večeřovu partu cesta na Hanou. "Pokud se vyvarujeme chyb v obraně a budeme vpředu odvážní, máme na to, abychom uspěli. Výhodou by mohlo být, že na rozdíl od posledního utkání s Budějovicemi by se o fotbal měl snažit i soupeř," uvedl kouč hostujícího mužstva Karel Večeřa.

Olomouc nastoupí kompletní, zatímco Slezané se budou muset obejít bez maroda Řezníka a nejasno okolo startu je u kanonýra Svěrkoše a brankáře Vaška.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Šuškavčevič, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Janotka, Melinho, Hubník - Ordoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Marek, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Mičola, Galásek, Otepka, Lička - Střihavka, Svěrkoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.75 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (neděle 20:00)
Nedělní program uzavřou fotbalisté vedoucí Slavie, kteří budou hostit Teplice. Hosté by se rádi stali prvním týmem, který bude bodovat v pražském Edenu.

Slavia vede tabulku s komfortním šestibodovým náskokem před druhým Baníkem. A je tedy jasné, že se stane králem ligového podzimu. I proti Teplicím budou chtít sešívaní navázat na stoprocentní bodovou úspěšnost na domácím hřišti. Ale nebudou to mít "sešívaní" snadné. Tým ze Stínadel je totiž druhým týmem s počtem nejméně inkasovaných branek právě za Slavii. A navíc podává lepší výkony venku než doma. "Na to se musíme připravit, ale nemyslím, že by to pro nás bylo nepřekonatelné," řekl trenér Karel Jarolím, podle něhož receptem k úspěchu je poctivá práce celého týmu, dostávat se do šancí a správně řešit koncovku.

Sedmé Teplice budou chtít v neděli v Edenu potvrdit domácí vítězství nad Brnem. "Je pro nás výzvou být prvním českým týmem, který by v novém Edenu bodoval. Čeká nás velmi sebevědomý tým, který má ve všech stránkách kvalitu a spoléhá na podporu fanoušků," prohlásil trenér hostí Jiří Plíšek.

Domácí mužstvo bude postrádat zraněné trio Tavares, Černý a Litteri, zatímco hostům bude scházet minimálně pět hráčů. Nenastoupí totiž kvůli zranění Smíšek, Vaščák, Ljevakovič, Smejkal a distancovaný Verbíř. Otazník nad startem visí u Mahmutoviče, Vachouška a Kleina.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Šmicer, Latka, Jarolím, Švento - Necid, Toleski.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Stožický, Doležal, Sabou, Mareš - Vachoušek, Jun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
Patnácté kolo české nejvyšší soutěže uzavře zápas Jablonce se Spartou. Pražanům se na severu Čech v minulosti často nedařilo, ale v posledních dvou zápasech tam neinkasovali a získali čtyři body. Na tyto výsledky se budou snažit navázat.

Sparťané to ale nebudou mít jednoduché. V probíhající sezóně se jim venku vůbec nedaří. U6 čtyřikrát za sebou venku nepoznali chuť vítězství. Naposledy padla Sparta na Žižkově, kde mají azyl pražští Bohemians.

V Jablonci čeká na letenské těžký terén. Pořadatelé sice během víkendu vytrvale odklízeli z plochy několik centimetrů sněhu, nicméně v noci zase další napadl. Pokud by Sparta dokázala bodovat naplno dotáhla by se bodově na třetí Ostravu. Do Jablonce už by s týmem měl cestovat i uzdravený Řepka, ale trenér Chovanec ví, že pes je zakopaný jinde.

Od svých svěřenců vyžaduje maximální koncentraci a důslednost. "Na Spartu se soupeř dokáže vždy dobře motivovat. Na tři body můžeme pomýšlet jen za předpokladu, že každý hráč si splní bezezbytku své úkoly," řekl Chovanec.

V dresu domácích fotbalistů působí hned několik bývalých sparťanů. "Na to i trochu spoléháme, že jejich přístup bude enormní. Možná máme tentokrát opravdu víc šancí Spartu porazit, na druhou stranu si nemůžeme myslet, že nám dá něco zadarmo. Určitě se budou chtít odrazit k lepším výkonům, ale my se pokusíme bodovat naplno," uvedl kouč František Komňacký.

Zápas začne v 17:15, přímým přenosem ho odvysílá ČT2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 2.95 - 2.05
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha14103134:1033
2.Baník Ostrava1483326:1327
3.Slovan Liberec1474321:1525
4.FK Mladá Boleslav1474320:1625
5.Sparta Praha1473422:1624
6.Sigma Olomouc1465319:1623
7.FK Teplice1454514:1119
8.Viktoria Plzeň1447319:1819
9.FK Jablonec1454514:1719
10.1. FK Příbram1452717:1917
11.1. FC Brno1444614:1616
12.Bohemians Praha1451821:2816
13.České Budějovice1429312:2015
14.SK Kladno142488:2210
15.Tescoma Zlín142398:229
16.Viktoria Žižkov14221014:248

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v olomouci bude banik jako doma jakožto už skoro na všech stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale slavit budou ti praví domácí. Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

v te zimě to vidim na remizku...ale když už tam jedu tak aspoň 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já bych jel, ale je hrozna zima. Nechce se mi tam mrznout. A na Baníku jsem byl už třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to mááááááš daleko asi to máááááááš daleko!!!!!! VANDRÁKU

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš

Reagovat
smazaný uživatel

jazdááá vyražim do OL. BP

Reagovat
smazaný uživatel

klidně zůstaň doma já ti řeknu jak to skončí vyhraje sigma ale kolik se zeptej někoho jinýho

Reagovat
Frank Lampard 8

jestli Brno prohraje ve Zline tak to by bylo uz moc...

Reagovat
$dolar$

Nechapu, kde berete informaci, ze Horvath bude hrat, kdyz na of. strankach viktorky je nadpis jako krava Viktorka jede na Kladno vyhrat i bez sveho kapitana Horvatha Jinak doufam, ze i pres to je vklidu porazime. Goly by mohli dat Kolar a Tatanashvili Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadáš jako fanoušek Plzně . Nevíš, prosím tě, jak jste přišli k tomu Tatanašvilimu? Je u vás na hostování, nebo na přestup?

Reagovat
$dolar$

Viim, navic je to muj kamarad Pred rokem v zimni pauze se hral pratelak mezi Plzni a Ameri Tbilisi, a tam se sefum Plzne libil, tak se ho snazili koupit, ale podarilo se to az v lete, tudiz je na prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info. Docela jsem se divil, že by měla Viktorka tak propracovaný skauting v Gruzii... . A nevíš taky, jestli se dá nějak od něj získat podepsaná karta? Třeba přes klub...

Reagovat
$dolar$

Kdyz mi posles tvoji adresu, tak ja mam tech karticek nekolik

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Dík moc, to by bylo skvělé. A dal bys mi e-mail, ať ti můžu napsat? Nechci tady do diskuze dávat mou adresu apod.

Reagovat
$dolar$

Jasne - AndrejSuchanek@seznam.cz a jeste mi tam napis, jestli chces ten podpis latinkou i tim jejich gruzinskym pismem, poslu ti asi obe

Reagovat
smazaný uživatel

A s věnováním to nemáš ?

Reagovat
$dolar$

Jestli budes chtit tak sezenu

Reagovat
smazaný uživatel

Néé, dobrýý, si dělám pr*el.

Reagovat
$dolar$

Ja vim

Reagovat
Tomanatura

Já chci na kartičku obtisk jeho rtů, nejlépe červenou rtěnkou

Reagovat
smazaný uživatel

nedat penaltu ..v duležitem zapase ..vyskočile vyskočile .. měl ji kopat žurek !!!!!!

Reagovat
Radin

Sigma mistr Moravy a Slezska

Reagovat
smazaný uživatel

nas herni prjev ..opravdu trgikomedie ...vyskočil malcharek ...piče !!!!!smiřuju se pomalu s timže přiští sezonu do Zlína bude jezdit Sokolov Caslav ap.

Reagovat
smazaný uživatel

stema mel Zlin hrat uz davno, me je strasne nesimpatickej spolecne s Kladnem,tyto tymy by v lize byt nemeli...

Reagovat
smazaný uživatel

střihavko,odejdi prosím,zabil si to proti spartaku,zabil si to na sigmě... mičola tě nahradí

Reagovat
smazaný uživatel

A zas vam to vystrilel proti Bohemce,Zlinu a nam. Vdecnost jak svine..

Reagovat
smazaný uživatel

tak sparticko pojd, ted uz opravdu musis

Reagovat
smazaný uživatel

S Jabloncem to bude dalsi sileny zapas venku. Jsem zvedavy jakou sestavu Pepik postavi a jestli budou hraci makat nadoraz a odvezem si nake body.

Reagovat
božský John

Spíš místo bodů si odsud odvezou nachlazení...

Reagovat
smazaný uživatel

Taka kosa ta je? No tu v Ostrave taky...

Reagovat
božský John

a máte v Ostravě před barákem 30 cm sněhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sis to od včera ještě neodhrabal?

Reagovat
božský John

sem byl línej...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne,njn severni vitr je kruty a jeste k tomu 30cm

Reagovat
božský John

bohužel..hele frčim na fotbal tak se měj..čau:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co zmrznul si fest?

Reagovat
fantomas

1:1

Reagovat
irik

Hoší Rudí, vybojujte mi bodík !

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je ten výkon katastrofální. To se nedá jinak nazvat

Reagovat
smazaný uživatel

no a už je to tam ...

Reagovat
fantomas

No tak jak koukám na Hada, tak jsem ještě velmi rád za Hubáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak hlavně že Lavička sešel z cesty, Josefe, že? Ty, vole, jak já jsem na vedení naštvanej. Toho Lavičku nerozdýchám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je tam kde patří!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele