Gambrinus liga - souhrn 14. kola

07.11.2009, 17:53, aktualizováno 09.11.2009, 19:27
Komentáře a souhrny
Jediný gól v posledních dvou utkáních 14. kola Gambrinus ligy vstřelil Jan Holenda. Sparta díky němu zvítězila na Slovácku a je čtvrtá. Slavia se nadále trápí, po bezbrankové remíze jí další body sebrala Plzeň.

Baník Ostrava - SK Kladno 2:0

07.11.2009 16:00

Góly: 35. Miloslav Strnad, 76. Radim Řezník

Obvykle nezáživný fotbal v zápasech s účastí Kladna skončil již také obvyklým výsledkem 2:0. Středočeši tímto způsobem prohráli již potřetí v řadě, Baník se tak i po čtrnáctém kole udrží na třetí příčce, navíc stáhne minimálně jednoho ze severočeských lídrů.

První šance však patřila outsiderům z Kladna, když brejk zakončoval Tatanašvili povedenou ranou k tyči, se kterou si poradil zkušený Baránek. Pětatřicátá minuta přinesla Tchuřovy nebezpečné centry. Z prvního se dokonce domácí konečně prosadili přes kompaktní obranu hostů. Ve skrumáži těl ve vápně se nejlépe zorientoval Strnad a zblízka nemohl netrefit. V další minutě už si Pavlík po centru Tchuře mohl připsat úspěšný zákrok.

Ani druhá půle nepřinesla ofenzivnější hru Klanda, první nebezpečná střela tak přišla až po více jak dvaceti minutách. Lička mířil z přímého kopu nad zeď a jen skvělý Pavlík zabránil druhé brance. Ta přeci jen přišla pár minut poté. Varadi odcentroval do vápna na trestuhodně nehlídaného Řezníka, který už neměl těžkou práci před odkrytou brankou. Baník si již vedení zkušeně v klidu pohlídal, hostům nedovolil ani náznak návratu do zápasu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 0:4

07.11.2009 16:00

Góly: 29. Michal Ordoš, 32. Pavel Šultes, 53. Daniel Rossi, 60. Pavel Šultes

Totální kolaps Liberce na vlastním hřišti zapříčinil debakl od hanáckého celku, který se tak v lize i nadále skvěle zvedá. V sobotním zápase se v dobrém světle představil především Ordoš se Šultesem, na druhé straně vyčníval pouze Blažek.

Od prvních minut se Hanáci prezentovali touhou po třech bodech, ke kterým je po pěti minutách mohl přiblížit Ordoš. Jeho voleji z osmi metrů po centru Rossiho ale chyběla o něco větší přesnost. Nejlepší hráč Liberce Blažek mohl po stejné době otevřít skóre na druhé straně, když se ke střele dostal díky své dravosti a ztroskotal až na bravurním zákroku Lovásika.

Agilní Ordoš se po centru Hubníka dostal k hlavičce z dobré pozice, Hauzr ho však vychytal. Lovásik měl větší potíže s dalekonosnou střelou Dočkala, kterou neudržel a musel předvést skvělý zákrok proti dorážce Krbečka. Poté konečně přišly i momenty gólové.

Kelič podcenil pas na Hubníka, který vybídl Ordoše a olomoucký útočník zachoval chladnou hlavu, kličkou se zbavil brankáře a přesnou trefou otevřel skóre. Jen tři minuty poté přetáhl centr z rohu Vepřek na zadní tyč, kde čekal nehlídaný Šultes a o tyčku rozvlnil síť domácích po druhé. Do šaten tak šli hosté hned s dvoubrankovým náskokem.

Kdo si snad myslel, že ve druhém poločase začne velká honba za vyrovnáním, ten se šeredně mýlil. Hned po osmi minutách se totiž Janotkův roh dostal do chlumu těl, kde se jako první zorientoval Rossi a přidal už třetí branku hostů.

Odevzdaný Liberec si vysloužil další ránu jen o pár minut později, když Hauzr vyrazil hlavičku Ordoše pouze k Šultesovi, který nekompromisní ranou pod břevno přidal už čtvrtý gól. Psychicky to neunesli ani domácí fanoušci, kteří se přidali k hostujícímu skandování "Dejte jim bůra!"

To se samozřejmě projevilo i na hráčích, kteří nenacházeli sebemenší sílu na snížení. Pátý gól tak opravdu mohl přidat olomoucký Ordoš po dalším rohu, osamocen však nedokázal dobře zamířit. Blízko nádhernému uzavření skóre byl i Kaščák, který se snažil o lob, Hauzrovu branku však minul. Závěr si vychutnával i hostující trenér Psotka, který nechal na prvoligový trávník vyběhnout dorostence, kteří již další gólový příděl nezařídili, i přesto je čtyřbrankové vítězství nečekané.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baumit Jablonec 1:0

07.11.2009 18:15

Góly: 48. Michal Špit (vl.)

První poločas se vlastně vůbec nemusel hrát. Ten druhý naopak nabídl velice atraktivní podívanou, během které dokázal krásně vystřelit Mahmutović a s notnou dávkou štěstí vystřelil tříbodový zisk pro Teplice.

Velký mediální kolotoč a také nemalé očekávání fanoušků, kteří byli zvědavi, kterak se povede lídrům ligové tabulky. Zhruba tak by se daly popsat předzápasové okolnosti. Fanoušek však musel být po úvodní pětačtyřicetiminutovce poměrně zklamán.

Oba týmy sice šly do zápasu naplno, nevynechaly jediný souboj, především Jablonec vynikal v činnosti zvané osobní souboje, jenže časté úspěchy v této disciplíně nebyl schopen využít. Stejně jako soupeři, i svěřencům trenéra Komňackého chyběla větší dávka přesnosti. Kolik jen bylo k vidění pokažených přihrávek. Bohužel pro plynulost hry, se tento nešvar objevoval i ve chvílích, kdy měl rozehrávající hráč doslova "moře" času na přípravu.

Domácí se v úvodu snažili o kvalitní defenzivu, nechtěli udělat zbytečnou chybu. Hosté se sice v útoku projevovali aktivněji, nicméně jejich snažení mařila kvalitní obrana či nepochopení ze strany spoluhráčů.

Pěkně zaplněná Stínadla tak v prvním poločase viděla prakticky jedinou střelu na branku, o což se až ve 32. minutě postaral Čížek, který se ujal rozehrání standardní situace z dobrých třiceti metrů. Jeho střela sice nepostrádala razanci, ovšem podle mnohých nejlepší ligový brankář Grigar s ní neměl větší problémy.

Po většinu hracího času tak byla k vidění hra ve středu hřiště, občasné brazilské parádičky sice v chladném večeru zahřály, ovšem jejich účinek pro samotnou hru byl minimální. Výjimkou byla krásná akce Teplic, kdy se míč dostal k Mahmutovićovi, který však s velkou šancí naložil prachbídně. Zpracování totiž bylo proti.

To v poločase druhém se podával daleko lepší fotbal. Obrovskou chuť udělat něco s výsledkem dokázal Mahmutović, který převzal krásnou přihrávku do běhu a přes obránce Drska vyslal pumelici "země-břevno", aby se míč následně ještě odrazil od bezmocného brankáře Špita za brankovou čáru - 1:0.

Také v dalších minutách byl k vidění především rychlonohý bosenský útočník. To se zase dokázal po pěkném přiťuknutí od parťáka Vondráška dostat k hlavičce, se kterou se ale dokázal jablonecký gólman poradit.

Hosté se v následujících minutách dlouho nemohli dostat do hry. Ke změně tak "zatroubil" Vošahlík, jehož mutace střely s centrem nadělala brankáři Grigarovi až nečekané problémy. Velkou šanci měl i o pár vteřin později, když si naběhl do volného prostoru na penaltovém puntíku, odkud ve velké šanci hlavičkoval nad.

A do třetice mladý reprezentační útočník. To si zase udělal z Vidličky pouhou divadelní kulisu, krásně přihrál na Jarolíma, jehož v obrovské příležitosti zpacifikoval vyběhnuvší gólman Teplic.

Hosté se rozhodně nechtěli smířit s nepříznivým výsledkem, a tak během postupujícího času stále více svírali svého soupeře do útočných kleští, které však trápila jedna poměrně důležitá vada. Totiž nepřesná koncovka. Důkazem budiž nádherná akce a přihrávka Jarolíma na osamoceného Lafatu, který z voleje v těžké pozici jen těsně minul.

Zápas tedy nakonec ve druhé půli nabídl atraktivní podívanou. Oba týmy předvedly velkou individuální kvalitu, která však narážela na nepřesnost přihrávek či dobrého soupeře.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:3

08.11.2009 15:00

Góly: 44. Zdeněk Ondrášek - 10. Marek Kulič, 51. Marek Kulič, 61. Tomáš Fabián

Boleslav v poklidném utkání dokázala vydolovat na jihu Čech tři body, když se dvakrát trefil Kulič a jednou mladý Fabián, jehož povedená střela musela potěšit oko každého diváka.

Především domácí se dlouhou dobu hledali. Prakticky až do závěrečné pětiminutovky běhali po trávníku jako těla bez duše. Jejich kombinace neměly myšlenku, či je dokázala kvalitní obrana Středeočechů bez problémů vyřešit.

A byli to právě hosté, kteří se od úvodních minut tlačili do útoku a po deseti minutách byli za svou aktivitu po zásluze odměněni. Kulič totiž po nenápadném centru z dílny mladého Fabiána trefil z halfvoleje míč natolik přesně, že míč poprvé v zápase rozvlnil síť.

I v další fázi zápasu to byli Boleslavští, kteří se snažili alespoň trochu zabavit několik stovek diváků, přítomných na Střelnici. Ovšem ani jejich kombinace se nevyvarovala zbytečných chyb, zdlouhavé předávky míče či velkých nepřesností.

Jako již tradičně držel bodové akcie domácích na svých bedrech brankář Kučera. Ten totiž předvedl hned dva velice těžké zákroky. Nejprve se k hlavičce dostal po krásném centru Rajnoch, jehož pokus brankář efektně lapil. Ve druhém případě si zase na centr Fabiána naběhl Procházka a pěkným pokusem z "první" prověřil reflexy domácího strážce svatyně.

Příležitost ke změně skóre pak byla na spadnutí ve čtyřicáté minutě. To se totiž střídající Táborský procpal přes obránce a pelášil vstříc vyběhnuvšímu Kučerovi, který mu však těsně před pokutovým územím padnul pod nohy a za cenu faulu vyřešil ošemetnou situaci. Reakce ze strany hlavního rozhodčího kocourka? Žlutá karta.

Když vše nasvědčovalo tomu, že se do kabin půjde v ospalé náladě a za stavu 1:0, dokázal Krob zahrát vrcholný houslový koncert za pomoci boleslavského obránce, přihrál nabíhajícímu Ondráčkovi, který křižnou střelou překonal Millera a vyrovnal.

Druhý poločas nabídl přece jen atraktivnější podívanou, která byla bohatší především na velké příležitosti před oběma brankáři. Nejprve totiž Hudnson málem využil zaváhání Boleslavských, když s míčem proběhl po straně a střel napříč pokutovým územím jen těsně minul.

Z dalšího "mráčku zapršelo" až na druhé straně. To se totiž dokázal prosadit podruhé v tomto zápase Kulič, který předběhl obránce a důraznou střelou nedal Kučerovi příliš šancí - 2:1.

Uteklo jen dalších deset minut, když se mladík Fabián dostal na hranici vápna po rohovém kopu k míči a dechberoucí ranou vymetl šibenici. Tahle rána se bude ještě dlouho vyjímat v televizních spotech!

V následných minutách ale hosté opět (jak už je jejich zvykem) polevili tempo a hned z toho byla gólová šance. Meszároš si v 69. minutě po rychlém protiútoku pohrál s obráncem, předložil míč před prázdnou branku Krobovi, který svou střelou trefil jen nevysvětlitelně rychle se přesunuvšího Millera.

Když se v závěrečných minutách utkání neujala akce Táborského, který nejdříve "vykvedlal" ospalého obránce a následně svou střelou trefil spojnici břevna a tyče, odvezla si Mladá Boleslav zasloužené tři body. Budějovice naopak padají do stále větší krize, což v dnešním zápase jednoznačně dokumentovaly velkou řádkou nepřesností a místy viditelnou odevzdaností.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:0

08.11.2009 17:00

Góly: 32. Jiří Kaufman

11 žlutých karet, 2 červené, 1 gól. Takový byl účet podvečerního zápasu. Kdo ho zaplatil? Nakonec to byli Příbramští, kteří nedokázali odpovědět na překrásný gól z dílny domácího Kaufmana.

První poločas nabídl velice bojovnou podívanou, ve které nechyběla celá řada tvrdých osobních soubojů či důrazných půtek o míč. Emoce tak kromě několika žlutých karet zvedl i rozhodčí Kocián, který byl možná příliš shovívavý na Videglu, jehož druhý zákrok v zápase možná měl být posouzen stejně jako první, tedy "karetní".

Velice slušně zaplněný Ďolíček měl také možnost vidět menší hokejovou tlačenici a "valnou hromadu" hráčů v pokutovém území Příbrami, kde si plejeři vyříkávali názor v palebném poli létajících pivních kelímků.

Pojďme ale k fotbalovým záležitostem. Oba týmy věděly, že remíza pro ně nic moc neřeší, a tak především na Klokanech byla k vidění velká snaha a urputnost, která byla podpořena, na české poměry, nezvyklou rychlostí a prací s míčem. Tato převaha se ale po dlouhou dobu neprojevovala v brankových příležitostech. Kromě dvou střel ze střední vzdálenosti zaujala jenom šance Hartiga, který se po rohovém kopu dostal k hlavičce, jejíž tvrdost však Štochla, zastupujícího brankáře Krbečka, nemohla vyděsit.

Zem se tak otřásla až po půlhodině hry. To si Kaufmann vzal na svá bedra zodpovědnost při rozehrávání standardní situace z dobrých pětadvaceti metrů a překrásnou ranou pomohl údržbářům vyčistit od pavučin šibenici brankáře hostí.

A co Příbram? Ta se až na jednu osamocenou střelu z kopačky Videgly nezmohla na žádné ohrožení domácí branky. Jejich protiútoky byly sice ve většině případů poměrně svižné a slibně se rozvíjející, nicméně obrana Bohemians vždy byla na svém místě, resp. finální přihrávka se občas nepovedla tak, jak si centrující hráč přál.

Druhý poločas nabídl ještě o chloupek lepší podívanou, během které byla k vidění snad ještě větší dávka agresivity, vůle po vítězství a hlavně, více nápaditých přihrávek.

Po jedné takové hned trojice Klokanů vytvořila za pomoci hostujícího obránce Pleška ve vápně Příbrami velkou mlýnici, ve které ale ani početní převaha nakonec nevedla k úspěchu.

I další minuty nabídly pěkné fotbalové momenty, mezi něž patří především Kaufmanova a Róthova dělovka ze střední vzdálenosti, přičemž ale ani jedna neznamenala pro brankáře Krbečka větší nebezpečí.

Přijít tak musela 67. minuta, v níž dostal domácí Hartig druhou žlutou kartu a musel se tak jít zchladit do sprch. Kdo by očekával, že se obraz hry změní a budou to Středočeši, kteří získají územní převahu a vytvoří si i souvislejší tlak, zle se mýlil. Bohemians totiž tato "pravidelná dávka emocí" ještě více nakopla a i v deseti hráčích byli hostujícímu týmu vyrovnaným soupeřem.

V pokutovém území domácích tak nakonec zahřmělo jen jednou, když se po dlouhém centru, na který nedosáhl vyskočivší Sňozík, dostal k hlavičce Huňa, jehož hlavičku na brankové čáře akrobaticky vytáhl mimo tři tyče obránce Nikl.

Druhá červená karta, kterou dostal v samotném závěru zápasu Kaufman nakonec nic neřešila, a tak si domácí připsali veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - 1. FC Brno 2:1

08.11.2009 17:00

Góly: 13. Jiří Jeslínek, 64. Roman Dobeš - 57. Dalmo

Střížkovští Bohemians doma porazili Brno 2:1. O branky se postarali za domácí Jeslínek s Dobešem, za hosty se trefil Dalmo. Autor vítězné branky Dobeš utkání nedohrál, neboť byl v závěru po druhé žluté kartě vyloučen.

Brno mohlo jít hned z kraje zápasu do vedení. Polách kopal přímý kop, míč se dostal k Dvorníkovi a jeho hlavičku kryl brankář Beláň. Domácí kontrovali tyčkou, kterou po Dobešově centru trefil Dittrich. Skóre se poprvé měnilo ve 13. minutě, když se trefil střížkovský Jeslínek. Branka jde na vrub brankáře Bureše, který neudržel míč po centru Dittricha a Jeslínek měl již potom lehkou práci a zajistil tak svému týmu poločasové vedení 1:0.

Vyrovnání přišlo v 57. minutě. Polách nahrál Rabušicovi, jenž střílel. Jeho ránu ale Beláň vyrazil, ovšem pouze před Dalma, který tak vyrovnal na 1:1. Brno se nemohlo z nerozhodného stavu těšit příliš dlouho. Nejprve sice Fenyk míč netrefil a ani Kinclova střela se neujala, ale po sedmi minutách dal domácím opět vedení Dobeš. Ten dorážel střelu Modesteho a stanovil tak konečný stav 2:1. V samém závěru byl ještě Dobeš po druhé žluté kartě vyloučen.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:1

09.11.2009 17:30

Góly: 50. Jan Holenda

Sparta Praha porazila Slovácko na jeho hřišti a díky gólu Holendy si připisuje tři body do tabulky. Útočník, který se trefil dvakrát proti Kluži, navázal na dobrou formu a v 50. minutě rozhodl o výhře Sparty 1:0.

Sparta mohla jít do vedení již v osmé minutě. Zeman zleva odcentroval na Wilfrieda a ten hlavičkoval mimo. Skóre se neměnilo ani v 17. minutě na opačné straně hřiště. Po rohu Urbánka nejpve střelu zastavil svým tělem Kušnír a následně zasáhl Blažek. Poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Skóre se měnilo v 50. minutě, když poslal hosty do vedení Holenda. Kušnír zprava odcentroval na Wilfrieda, ten posunul na Holendu, který pěknou ranou daroval Spartě vedení - 0:1. Holenda mohl vzápětí přidat další branku, ale chybu Němčického nepotrestal, když mu jeho střelu Vašek vyrazil ven. Po hodině hry rozehrál standardku domácí Zelenka, míč se dostal k Urbánkovi, jenže ten zcela volný vystřelil úplně špatně.

O pět minut později mohl Slovácku věnovat vyrovnání stoper Řepka, který si málem srazil míč do vlastní sítě. Nakonec se však kopal jen roh. Čtvrthodinu před koncem byl ve velké šanci Zeman, ovšem jeho rána šla nad branku Petra Vaška. Tři minuty před konečným hvizdem ještě mohl srovnat Švancara, ale ani on netrefil branku, a tak Sparta porazila Slovácko na jeho hřišti 1:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:0

09.11.2009 17:30

Góly: -

Slávisté doma nedokázali porazit Plzeň a uhráli jen bezbrankovou remízu. Domácí byli aktivnější, ale to jim nebylo nic platné, když nedokázali vstřelit branku.

První šanci měli v šesté minutě hráči Plzně. Lecjaks utekl po straně, odcentroval na Bakoše, jenže ten měl míč na dlouhou nohu a branku příliš neohrozil. Po pětadvaceti miutách krásně z dálky střílel Krajčík, jeho ránu ale vyrazil Daněk. Chvíli nato hlavičkoval nad domácí Janda. V další šanci hlavičkoval zblízka Skácel, ale ani on se netrefil mez tři tyče. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Slavii mohl poslat do vedení Šenkeřík, ale míč po centru Krajčíka tečoval mimo. V závěru ještě střílel nad plzeňsý Bakoš. Více se již nestalo a Eden tak po nervydrásajícím utkání s Valencíí, které skončilo 2:2, viděl upachtěnou remízu 0:0 s Plzní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1495027:1032
2.FK Jablonec1492315:1029
3.Baník Ostrava1484220:1228
4.Sparta Praha1468015:726
5.Viktoria Plzeň1465314:1123
6.FK Mladá Boleslav1464425:1722
7.Slavia Praha1455417:1220
8.Sigma Olomouc1454521:1319
9.1. FK Příbram1452712:1517
10.1. FC Brno1445512:1617
11.Slovan Liberec1452715:2017
12.Bohemians 1905143567:1014
13.1. FC Slovácko1441913:2013
14.SK Kladno143299:2211
15.Bohemians Praha14311013:2610
16.České Budějovice141587:218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (595)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma mě udělala radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma paradni vykon...

Reagovat
sosna

SIGMA OLOMOUC

Fotbalová lekce chlapcům z Liberce. Teplice třeste se....

Reagovat
smazaný uživatel

je to az za dlouho, ale snad vydrzi forma...pokud jo, Teplice nemaji sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmička

Reagovat
cubinho

Tak Sigma se neuvěřitelně zvedá. V Liberci hrála fakt skvěle. Mohli dát ještě ze 2 góly - také ty 2 góly mohla dostat, ale měla dneska prostě štěstí. Rozestavení 4-3-3 ji skvěle svedčí - hlavně útočná fáze je vynikající (vzadu to semtam trošku hoří). Takový Hořava bude do 1-2 roků v repre, to mi věřte. současnosti je podle mě lepší než Vacek, Vácha a dokonce než Morávek, který snad začne hrát. Povedlo se přesunutí Rssiho do zálohy, kde je platnější než Janotka. Z Ordoše se stal obrovský tahoun a hraje nad mé očekávání skvěle. Navíc Hubník a Šultés se obrovským tahem na bránu ho skvěle doplňují. Jen tak dál Sigmo

Potěšil i Baník...výhrou

Reagovat
Shevchenko

To bude match s váma.

Reagovat
cubinho

Už se těším Jo a jen tak mimochodem - jsem asi takový unikát, ale fandím Sigmě i Baníku Mám to tam i tam nějakých 70 km, takže jsem se v jaksi nemohl rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je zpět. Škoda, že nevyhrala o jeden zapas vic. Mohla hrat o pohary.

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda nic ještě není ztraceno myslím velká škoda proher doma s Jabloncem a Kladnem tam aspoň bodík jsme molhi udělat no

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to s tou sigmou nepřeceňoval. Vítám 3 body na moravu, ale je třeba si připomenout, že Liberec už není co býval. Dlouhodobě hrají prd

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslím že 4 výhry v řadě už něco znamenají

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo dat 5-0 Brnu, vyhrat jako druhy tym v historii v Synot tip areně na Slavii....4 vyhry v řadě, to je přecenovane jak svina. Mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem o Liberci. ten by dneska prohrál s větší půlkou ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Přecenujes vyhru Sigmy. Říkám, že neprávem.

Reagovat
Staenly10

Prosim,už víckrát nepiš "Synot tip aréna"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Sigma 4 kola, skóre 13:1... Smekám

Reagovat
soukup

že sme tu Sigmu ale nastartovali

Reagovat
smazaný uživatel

my nastartujem kazdyho

Reagovat
centos

Dneska takové nemastné neslané.. A zbytečně komplikované a pomalé. Ale nesympatické Kladno docela sympatický výkon, snad budou pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno je sympatické

Reagovat
centos

Stadion, fanoušci, hra, hráči.. hm, ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno s Střížkovem VEN !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jasně.. a do ligy Opava a Hradec, to už jsme slyšeli ...

Reagovat
smazaný uživatel

NO a co by ne? Furt lepší Opava s pěkným stadionem zázemím a fanoušky než nějaké Kladno

Reagovat
Shevchenko

Do ligy Opava, Karviná, Třinec a Frýdek-Místek.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Havířov, Bruntál a Krnov

Reagovat
Shevchenko

+ Český Těšín, Frýdlant, Frenštát, Nový Jičín a byl bych spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě Dolní Benešov a Raciborz a máme tu novou ligu mistrů

Reagovat
Shevchenko

Ještě jsem zapomněl na Bohumín.

Reagovat
centos

Kura tolik výjezdů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Hlučín

Reagovat
cubinho

Krnov

Reagovat
smazaný uživatel

no tady ve F-M by chodilo dost lidí..... sem si jist...sice na stání,ale co-klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z FM jo? Musím si poopravit databázi

Reagovat
smazaný uživatel

No a ? Ty snad taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Orlová

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš od fanoušků ve městě, kde město prohlásí, že do sportu dáva peněz dost, a že vzhledem k tradicím je dává do hokeje, protože fotbal je přeci nepotřebuje

hráči - oproti sezónám minulým, kdy byla půlka kádru na hostování z pražských S, jsem teď i docela spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo budeš spokojen snad i v 2.lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno nespadne jak sám řikáš, v té naší hnus lize jsou horší týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Na každé kladno se vaří voda

Reagovat
centos

Jestli budete hrát pořád jako dneska, nezbude mi než názor trochu poupravit.

Reagovat
Jajinek

Kolik týmů jde letos do Evropy?? jenom 3 z ligy a 1 z poharu?

Reagovat
Shevchenko

Jo

Reagovat
Jajinek

no, tak to bude mít Sigmička ještě co dělat na ten třetí flek, ale snad to zvládne...

Reagovat
Shevchenko

Však Teplice brzy odpadnou.

Reagovat
Jajinek

Můj tip na konec sezóny : Sparta, Baník, Sigma

Reagovat
Shevchenko

Můj skromný tip: 1.Slavia 2.Jabko 3.Baník

Reagovat
smazaný uživatel

1. Baník 2 Jablonec 3 Teplice

Reagovat
Jajinek

Jablonec na to určitě nemá, vše vyhrávají se štěstím a o gól, půjdou hodně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil končí !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice-Jablonec 40.minuta a fotbal příšernej-Teplice žádná střela,Jablonec tři střely nad;poloprázdná Stínadla,opravdu výstavní obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc 1 s 2 .... Dyt to říkám pořád,že naše liga je Hnus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak si sleduj třeba uzbekistánskou ligu, když ti naše neni dost dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je Rumunská....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ostuda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Olomouc toto kolo mužstvo kola!!!! Nádhera s trapným Libercem!!!

Reagovat
cubinho

Dobrý banán Mahmutovič v Teplicích asi dlouho nevydrží...

Reagovat
božský John

Pan rozhodčí je zmrd a štěstěna taky

Reagovat
Liquid

nechápu jak mohl Vidlička dohrát bez žluté, čekal sem, že Teplice budou doma lepší, ale nebyli, naopak Jablonec byl aktivnější, nicméně co zápas postrádal byly gólové šance

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to ještě na prohru sparty na Slovácku a bude to super kolo

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Staenly10

Viděli ste,jak se kopaj penalty? Tim myslim náš gól proti Sokolovu

Reagovat
božský John

To co jsem předpokládal se bohužel naplnilo....ale ten gól byl hrůzostrašnej...pak jsem to vypnul,tak nevim co se dělo dál...rozhodčí se mi taky dvakrát nelíbil

Reagovat
domingo

Teplice, bodík do tipovačky

Reagovat
božský John

Když jsem viěl náš záps se Střížkovem,tak my bylo jasný, že takhle to teda bejt nemůže...ale bláhově jsem dal dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem ve wrku sledoval on lajn hru baníčku s kladnem a i když sme nepodali super výkon, tak ten "profesorský" stačil na zdolání kladnenské hradby...A zaslouženě a povinně jsme vyhráli Jinak ohledně Kladna, byl sem tam na posledním výjezdu Jara a společně s Příbramí maj nejhnusnější stadion, kruté ale je to pravda a dresy totéž...O fanoušcích ani nemluvně, Kladno je odjakživa hokejové město

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno není město,Kladno je díra...

Reagovat
smazaný uživatel

cikánská díra....

Reagovat
Radar

Ostrava-Přívoz, Ostrava-Poruba ul. Dělnická

Reagovat
smazaný uživatel

V porubě je hezky cype..Aspoň tam sou dobrý knajpy

Reagovat
Radar

Cype však proto udávám jen ulici

Reagovat
smazaný uživatel

oke, oke

Reagovat
Radar

Cype však proto udávám jen ulici

Reagovat
Radar

Teda i ulicu pro upřesnění

Reagovat
smazaný uživatel

už vím, že tam moje směry nepovedou, až budu na jaře v Ově

Reagovat
Radar

Ty povedou na Československého exilu ne ? Nebo kaj je ta Irská ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tam, tam A ještě astorie na náměstí

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram má docela slušnej stadion...

Reagovat
Radar

ironie ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím čeče, je těžce za městem, postavenej někde na poli a jak tam nechodí fanoušci, tak je tam špatná akustika, potom ta díra, co je za jednou brankou, že vidíš skoro až do kuchyně Starkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

tedy takhle-v porovnání s Kladnem je určitě na velmi slušný úrovni....

Reagovat
smazaný uživatel

mnooo, oba dva si nemaj co závidět....Ale pokud se má udělat TOP 5 nejhoriších a nejhnusnějších stadionu v právě probíhající GL, tak na 5. a to kvůli akustice a drahým vstupným Eden, na 4. místo Plzeň , na 3. místo Strahov, na 2. místo Příbram a "vítězem" je Kladno....

Reagovat
smazaný uživatel

Eden?že se s tebou vůbec přu

Reagovat
Radar

Vždyť nemají ani rovnou střechu nad kotlem, co je to pak za stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, jako stavba hezká ale tím to končí

Reagovat
smazaný uživatel

můj zcela objektivně subjektivní pohled :1 Eden,2 Letná (i přes tu korozi),3 Liberec,4 Slovácko,5 Olomouc...na opačném pólu Brno,Štruncovy Sady a Kladno....

Reagovat
smazaný uživatel

třeba teplice se mi zdá, že maj nejhezčí stadion ale doplácí na to, že to vyprodaj jen, když hraje repre či když přijede Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ten stadion býval nejmodernějším,ale na druhou stranu tribuny jsou tam zbytečně daleko od hřiště-to Liberec a Slovácko je mnohem útulnější...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to jo, máš pravdu, slovácko má takovej ten top stadion, ta kapacita 9 tisíc bohatě stačí

Reagovat
centos

Já bych si tak nějak dokázal představit nový stadion Baníku. Samozřejmě uzavřený. Ale strmost a všechno se mi zdá v Teplicích v pohodě (jen ten vzdálenější střed protilehlé moc nechápu). Ale zase jsem tam ještě nebyl osobně..

Reagovat
centos

No zase na druhou stranu, Eden je taky uzavřený a jak to dopadlo.. Tak ne, nějaký obzvláštňující element by to tam chtělo :)

Reagovat
smazaný uživatel

dopadlo to tak,že je to jasně nej stadion v lize

Reagovat
centos

Mně se moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

si slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hovoří za vše....

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, Eden je hezká stavba ale vevnitř nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys vevnitř chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

mno, takhle, i když se na letnou nadává apod. tak mi příjde, že tam je daleko lepší akustika a díky tomu i lepší atmosféra třeba...A není to tam tak "umělý" jak v Edenu

Reagovat
centos

Mám stejný názor. A Letná mi přijde opticky větší, což tady považuju za plus.

Reagovat
smazaný uživatel

opticky větší možná je,ale je to tím,že jsou tam dělený tribuny a patra-já naopak považuju za plus jednolitost tribun v Edenu a to vůbec nemluvím o tom,že kotel je prakticky pár decimetrů od hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

když máš dobrej kotel co fandí, tak je jedno, jestli je pár decimetrů od hřiště či tak daleko, jako např. baníkovskej na letný...A stejnak byli slyšet

Reagovat
centos

Přesně tak, patra. Taky upřednostňuju jedno velké patro, ale styl Eden, to fakt ne. Mně na tom stadionu zoufale něco chybí, ale nejsem si jistý co.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ležel v Ostravě přiznej si to

Reagovat
centos

Ne, to fakt ne. Když už, tak fakt spíš ten styl Stínadla nebo Letná, ale Eden ne.

Reagovat
smazaný uživatel

na stínadlech je hrozná jen ta tribuna za brankou, tam je "díra" jak v té příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Představa je to pěkná, ale pomalu už musíme přemýšlet realisticky a to je stěhování do Vítkovic, kde si fanoušci budou nosit povinně dalekohledy

Jestli vůbec nějací příjdou...

Reagovat
centos

Fanoušci přijdou, spíš mám strach o diváky..

Reagovat
smazaný uživatel

já si zasmyslím, že budem jak slavie na strahově, návštěvy budou bídné a i ten kotel asi nebude chodit ve stejnem složení jak na bazaly

Reagovat
soukup

že tam nemáš někde tu naši nádhernou Srbskou...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Jablonec, opravdu super fotbal Bylo vidět, že hráli kluby, který jsou na prvních dvou místech tabulky

Reagovat
božský John

Kdo Ti přišel lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
božský John

Jj,dík...já koukal ža do toho hroznýho gólů,co jsme dostali a pak jsem neměl sílu na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zač

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky a pravdivě naspáno v Týdnu-šlágr bavil asi jako zavřený cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

btw, teď se koukám na GKS-Pogon Štětin a není to špatnej fotbal...A GieKSa vede

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool, GieKSa Baník!!

Reagovat
Radar

Jo Szczecin už se zvedá po tom přeřazení do 4. ligy, pan starý majitel tam udělal dobrý brajgl

Reagovat
smazaný uživatel

že jo, že nedávno hráli ještě uefu?

Reagovat
Radar

No UEFU to nevím, ale v ekstraklase byli. Pan majitel tam jen naoko najebal levné brazilce a dobré hráče rozprodal, brazilci hovno hráli + do toho finanční problémy a nezbyly lováče na licenci

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, to byl ten tým, jak najednou vyhodil x hráču a najednou tam běhalo 11 brazilců a trenoval to čech nějakej, mám pocit

Reagovat
Radar

Je to možne

Reagovat
centos

Fajny doping

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej ale ten rozhodčí je chuju, co von tam předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

a gieksa hraje o jednoho ménně, dostal červenou a co je snad ještě horší, Katowice útočili, šli 3 na 1 a nedali

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tak Pogon nádhernej gol z přímaku, cca z 30 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

chm, 1:2...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool, yes, 2:2

Reagovat
Radar

Nasze miasto...

Reagovat
smazaný uživatel

já kocham gieksa, lolololo....

Reagovat
smazaný uživatel

ta patička, kterou nasadil jesle obránci Štětinu

Reagovat
Radar

Hoď link pls

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.justin.tv/studiosi_tv1

ale bude konec už a gieksa má druhou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

tywe, to je závěr, to je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten závěr, tobyl dobrej infarkt, GKS dala tyč, mohla dát gol a z protiutoku Štětin mohl dát vítěznej gol

Reagovat
Radar

To je ta kvalitní druhá polská liga

Reagovat
Radar

Ten sektor hostí je dobře obrňený po rekonstrukci

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale koukej, druhá polská a je plno, v česku hraje první se druhým a atmosféra žádná, málo fans...

Reagovat
Radar

Jiný národ jiná mentalita, proč nejsem polák ??? Hlavně že mám v sobě 1/4 čobola (nic ve zlom bratia)

Reagovat
smazaný uživatel

to už zase chlastáš?

Reagovat
Radar

Dnes jan 4 půlky vodky , byla zabíjačka

Reagovat
Radar

*jen

Reagovat
smazaný uživatel

grrr.....Já mám za sebou 6 dní v kus wrku a před sebou dalších 6 dní takže ve čtvrtek a pátek asi večer nebudu doma A na výjezdu do bolky to bude vrchol, poslední výjezd baníčku, to se musí voslavit

Reagovat
Radar

voslavit Nejsi ty náhodou Hagrid ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co hagrid? tak voslavit....Něco jako na kladně, kdy se jel celej druhej poločas "kdo není zčuchaný..."...To je taková neoficiální hymna, tohle se zpívalo tehdy v Mostě, kdy sme končili podzim a de facto se to vždy zpívá, když je poslední výjezd v to danné období

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co hagrid? tak voslavit....Něco jako na kladně, kdy se jel celej druhej poločas "kdo není zčuchaný..."...To je taková neoficiální hymna, tohle se zpívalo tehdy v Mostě, kdy sme končili podzim a de facto se to vždy zpívá, když je poslední výjezd v to danné období

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co hagrid? tak voslavit....Něco jako na kladně, kdy se jel celej druhej poločas "kdo není zčuchaný..."...To je taková neoficiální hymna, tohle se zpívalo tehdy v Mostě, kdy sme končili podzim a de facto se to vždy zpívá, když je poslední výjezd v to danné období

Reagovat
smazaný uživatel

oj, omlouvám se za spam, blbnul mi net....

Reagovat
Radar

To známe

Reagovat
Radar

A jaks přišel na to že piju ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyplývá to z tvého jednoho příspěvku tady

Reagovat
Radar

Ale h*vno

Reagovat
smazaný uživatel

pojeď do bolky

Reagovat
Radar

Rád bych Tobě se to řekne ty to máš za humnama

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby, vlakem skoro 2 hodiny.... Ale ten stadionek je takovej utulnej, sem zvědav

Reagovat
centos

Dvě hodiny, cože?

Reagovat
smazaný uživatel

hele jo, schválně sem se díval na Idos, sou tam z*urvený přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Praha hl.n. 13:44 13:47 Os 9510

Mladá Boleslav hl.n. 15:21

mno, hodina a třičtvrtě plus ještě na stadion dojed...

Reagovat
centos

Na to že je to 50 km..

Reagovat
smazaný uživatel

no právě ale zas, autobusem to trvá snad jen třičtvrtě hodiny, takže to bude muset pořešit bus

Reagovat
Radar

Jiný národ jiná mentalita, proč nejsem polák ??? Hlavně že mám v sobě 1/4 čobola (nic ve zlom bratia)

Reagovat
Radar

Hoď link pls

Reagovat
JarousFCB

Zrovna dneska mi blbne TVP sport...

Reagovat
smazaný uživatel

přišels o dobrej fotbal, ten závěr, to bylo něco

Reagovat
JarousFCB

Co už ...

Reagovat
Radar

Dobře ti tak

Reagovat
JarousFCB

nepřející hade

Reagovat
Radar

Reagovat
Staenly10

Hrozné na tom je,že na zápas prvního s druhym přišlo 6 tisíc...

Reagovat
$dolar$

Hezne na tom je, ze to byl zapas prvniho s druhym ...

Reagovat
$dolar$

°Hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem se vzpamatovala po muzajsově "odhození" lahve do prostoru televizní obrazovky a následné katastrofě v podobě výbuchu, začouzených zdí a zničeného koberce. Dá se říct, že už to je v pohodě, jenom bych ještě uvítala, kdyby bylo možné zakoupit neprůstřelné sklo, abych jej dala před nové LCD a hlavně kolik stojí. Nerada bych, kdyby se to ještě jednou opakovalo. Kvůli fotbalu tolik práce navíc. Stálo ti to muzajsi za to? Budeš se s malým dívat na pohádkový televizní kanál a já budu mít klid

Reagovat
centos

To nebyl vtip?

Reagovat
Radar

muzajs a vtip ? Co ti je ?

Reagovat
centos

Já si nechávám otevřené všechny možnosti :) Ani by mě nepřekvapilo, kdyby tady muzajska byla muzajsovo alter ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Tak za 1. nevím, co to je a za 2. mne to uráží!

Reagovat
Radar

Už toho nech muzajsi

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel z rachoty. Koukám, že muzajska má hotovo, tak tady dělala vlny. Obývák jsem vymaloval, LCD zaplatil, koberec si stejně chtěla koupit novej - tak co. Ty baby se navotravujou...

Reagovat
Radar

Tolik peněz tě to stálo, práce a úsilí a stále máš na náladu na to aby ses na netu vydával za ženu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já opravdu nevím, jak vám to mám dokázat. Nejlíp samozřejmě dorazit s muzajskou na fotbal, jenže je problém sladit čas - navíc když jedu sám, tak se nemusím o nic starat, nemusím bejt střízlivej, spát jdu do káry, kdy chci - je to jednodušší. Ale určitě ji jednou uvidíte na vlastní bulvy.

Reagovat
Radar

Nic nedokazuj, já ti věřím

Reagovat
Radar

I když na druhou stranu, do té doby než jí spatříme si můžeš sehnat kamarádku,nebo si nějakou koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr...

Reagovat
centos

Moment, ony tady už pochybnosti byly? :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Tak a teď přišli o motivaci.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva tydny Teplice, myslím, že Sigma vyhraje...Teplice vyhrali nad Jabloncem, budou si myslet, že to pujde samo, a tak dale. Prostě to tak chodí.

Reagovat
centos

Jo jo. Já jen že gesto je to hezké, ale podle mě trochu brzo. Každopádně ty vaše zápasy s Teplicemi a pak s náma budou super, těším se. Jen ty Vítky to zabijou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale tak ve čtyřech utkanich dat 13 gólů. Jsem rad, že na ně počkali, zatleskali,celkem mě to aji dojalo. U nas v OL sou lidi divní, hodně naladovi. Když hraješ hrozně, tak nadavaji,piskaji. Jakmile se hned vyhraje, tak předvedou tohleto. Asi je to špatně no, ale je to take takovy razovity region...

Reagovat
soukup

to není jen v Olomoucu, u nás taky stačí 2x vyhrát a je to hnedka nádhera a boj o titul, všichni hráči jsou skvělí, 2x prohrajem a jedem na boj záchranu a všichni hráči sou kopyta co maj maximálně na divizi, a u hodnocení jednotlivejch hráčů je to ještě víc na houpačce.

Reagovat
centos

To není jen v Brně Češi no..

Reagovat
Radar

Ale našemu přivítání Baníku po návratu z Moskvy se to nevyrovná, to tekly i slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Mě mrzí, že jsem tam nebyl :/ Řidičák ještě nebyl a Mošnov je ve všední den v noci trochu nedostupný.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam byli fans a zpívali "baníčku, my sme..." a hráči nechápali?

Reagovat
centos

Že prý se chvilku báli, bo nevěděli co čekat :)

Reagovat
Radar

A pár jich brečelo dojetím a Véča taky No prostě nejlepší u nás ! Né, jak spartani co kdysi házeli po autobusu svých hráčů šutráky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty šutry bych tady moc nevytahoval, jen si vzpomeň na vlak z Olmíku....

Reagovat
Radar

Ale po našich hráčích ?

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo, že na na normální lidi, co nemaj s fotbalem nic společného

Reagovat
centos

Ti normální lidi nebyli v plánu, to byl tehdy nějaký omyl či co.

Reagovat
smazaný uživatel

a příjde ti normální házet kameny na vlak?

Reagovat
centos

Tak byla to blbost, to nepopírám. Taky si to odseděli.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí...Btw, co ta dnešní ranní bitka s Opavou? Sem to nějak nepobral, když sem to četl

Reagovat
centos

Asi tam byly nějaké nevyřízené záležitosti.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

v derby sme ale vyhráli jak na hřišti, tak....

Reagovat
centos

Opaváci prý ale měli navrch hned po zápase, bo naši se ze sektoru dostávali pomalu jednou brankou.. plus tam byla ještě zdržovačka s házením štěrku :)

Reagovat
centos

http://tinyurl.com/yauzzkj pyro na tribuně chudých vypadalo včera skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

tribuna chudých je náhodou super ale pyro je bomba

Reagovat
centos

Jsem přes ni jednou šel a musel jsem se podívat - celkem dobrý výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, tohle taky moc stadionu nemá, sparta má rodinou tribunu, my máme chudou no

Reagovat
smazaný uživatel

...tak letos zaručeně sestoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

kulic

nechtela by ho sparta od nas koupit po sezone nazpatek za "10 mega plus nejaky dobry hrac zdarma" k tomu (tak to probehlo poprve, bonus byl kopic)? jeste je kulda celkem mladej a nadejnej...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak fabian

z neho jednou neco vyroste.

bohuzel zatim dela celkem dost kiksu, ale potencional ma obrovsky..

Reagovat
Radar

"Vzhledem k tomu, že svazové orgány prudí do odpalování pyrotechniky na Bazalech, bylo jim v sedmdesáté minutě názorně předvedeno, že jejich nesmyslná nařízení se budeme snažit obejít a pro obě strany bude rozumnější domluva. Tentokrát byla, při roztažení transparentu „ČMFS: Proč ničíte, co funguje?", pyrotechnika cíleně odpálená mimo stadion a to hned ze dvou stran. Dým z jedné strany šel přímo na plochu, jako by chtěl i vítr ukázat, že pyrotechnika na Bazaly patří."

Reagovat
smazaný uživatel

Řízené choreo je všude na světě. U nás jenom na Bazalech a stejně to chtějí zrušit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si první gól Střížkova to bylo něco

Reagovat
centos

Neviděl :)

Reagovat
Radar

Pražané se ujali vedení napůl vlastním gólem brankáře Bureše, který si nedokázal poradit s vysokým centrem Dittricha. Míč mu vypadl z rukou přímo před dvojici domácích útočníků a Jeslínek ho poslal do sítě. Jinak fotbalživě

Reagovat
smazaný uživatel

Bureš to pěkně podělal mrkni na Studio fotbal

Reagovat
Radar

Já se radši nesměju, pořád mě děsí naše jaro a kdoví co ještě příjde

Reagovat
smazaný uživatel

to se pod Koubkem nestane

Reagovat
Shevchenko

Hlavně udržet Ličku.

Reagovat
Radar

A Marka s Řezníkem

Reagovat
Radar

A Nevese s Neuwirthem

Reagovat
smazaný uživatel

no, lička dostane super nabídku ze západu a tatík potřebuje money, dřevorubce bude chtít sparta jako náhradu za Hubníka a sme tam, kde na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

a řízek nakonec přestoupí do WHU...

Reagovat
centos

Ten má na víc než na Spartu. A ví to. Kor teď se spekulacemi o repre.

Reagovat
smazaný uživatel

No, už jednou byl skoro ve spartě..Uvidíme ale mám takový tušení, že v zimě tradááá...Ale snad se mejlím

Reagovat
Radar

Udělěj něco s tou svojí češtinou, jinak se odmítám s tebou bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá čeština, spisovně hovorová - co bys chtěl?

Reagovat
Radar

mejlím a kocovky -ej mi trhají uši

Reagovat
centos

Jo jo, jsem si dneska sebemrskačsky četl diskusi na sport.cz a jeden blbeček tam pořád tvrdil, že my v Ostravě neumíme česky, a to svoje ej a podobné cpal všude možně :) Někdy mi zůstává rozum stát.

Nic proti trevorovi, ten to netvrdí. Doufám :)

Reagovat
smazaný uživatel

a tak já vím, že my pražáci mluvíme jak tataři a že nejspisovnější čeština je tam u "vás-nás" doma

Reagovat
centos

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

ale trochu se to ku*ví tím, jak používáte polská slova, takže se dá říct, že Ostravština má nejblíže ke spisovné češtině A třeba takový zápaďáci, to je děs a co kure nesnáším je brněnskej hantec

Reagovat
smazaný uživatel

Co vališ, kemo, hantec je v ókeju, enem cajsli to negómó.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Radar

Ja rozumim, ty ni, cype ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani omylem, to se dá srovnat s nářečím někde z abcházie

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecáš, kamaráde, brněnská mluva je dobrá, jen Pražané (nebo obecně Češi ve smyslu Pepíci) jí nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to není normální mluva, to je šílenost...Zlatá "pražština"

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím či píšu, jak mi jazyk narostl

Reagovat
Radar

Tak to ti ho někdo v Ově brzo vyřízne "negers*ým nožem"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neposlouchej, ale čti.

Reagovat
Radar

*trhá oči

Reagovat
Shevchenko

Tak pořád by se dal Řezník lépe nahradit než Lička, Marek podle mě nebude nikam utíkat. A snad ani Mario.

Reagovat
Radar

No Zawadovičovi se posldně moc nedařilo.

Reagovat
centos

Moc nadějí si nedávej.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Jinak teď bude hodně duležité neprohrat v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je vysloveně k smíchu-a hlavně tím jak záhadně nezvládá zápasy s těmi nejvíce namočenými týmy...

No ale i tak jako každý soudný fanda fotbalu věřím,že Dropa Střížkov zmizí po této sezoně z ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byli ale fotbalovější než Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatečně gratuluji Olomouci, je opravdu dobře nakopnutá. Banán v Teplicích byl neskutečně haluzovej, ale pěknej. Božský johne, rád bych se domluvil na přespříští týden. V rámci utkání Jablonec-Slavia bych rád poznal krásy Jablonce, zajímají mě památky, muzea, historické skvosty a zajímavosti, takže doufám, že nachystáš nějakou parádní brožurku, kterou se mi snad podaří prohlídnout za tři minuty během několikahodinové spářky. Taky by mě zajímalo, jestli jsi pánem své hladiny krve v alkoholu, nebo budu muset podplatit tvé rodiče. Představoval bych si to tak, že přijedu v sobotu po poledni, pokecáme, zajdem na fotbal a v neděli tak asi v osm večer přestaneme chlastat, abych do rána do pěti vystřízlivěl a hnal do práce. Jakékoli doplňující návrhy mimo sexu s partou chlapů se předem schvalují. Mimochodem - opovaž se mít prasečí chřipku!!!

Reagovat
Radar

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Staenly10

TAk to vemte přes Ústí

Reagovat
Radar

A Ostravu

Reagovat
Staenly10

Tak Ústí je od Jablonce kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Z brna to má panáček blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Znojma - přes Jihlavu a Kolín.

Reagovat
smazaný uživatel

to je stejný

Reagovat
smazaný uživatel

a Modřany

Reagovat
smazaný uživatel

Do Olomouce jezdit nemusíš, my se už známe

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře Olomouc, Plzeň a Ostrava. Začal jsem tady rozdělávat jeden pětadvacetiletej model, nevím jestli to dopadne, zatím nemám fotku, časem dodám - akorát nevím, jak jsi háklivej, nebude to na tebe do trojky moc starý?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě?? aby jsi nam stačil kamo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to mi nejde, já jen jestli nemáš nějakej předsudek jako třeba "Maximálně o tři roky starší" nebo tak něco. Stíhání neřeš, nachystám si kafe dopředu do termosky, aby bylo teplý i po šesti hodinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, beru co přijde

Kdyžtak si vem notýsek, nebo nějakou kameru. Tě naučím nějake nove čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Orlicí?

Reagovat
Staenly10

Grrr,to mě urážíš ... Já tu tejden co tejden informuju o výsledcích Ústí nad Labem a ty se mě zeptáš,jestli jsem z Ú. nad Orlicí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, tam scházel smajl. Návrh se z mé strany přijímá, nachystej brožurku.

Reagovat
Staenly10

Ahá ... No,řeknu ti to takhle,co se týče památek v Ústí,tak by se dalo říct,že už mam brožurku hotovou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

chemička, to je ten největší skvost Ústí, ne? Aspoň díky Hrabalovi

Reagovat
Staenly10

No,zančně jí konkuruje SETUZA ... Né,něco by se v Ústí našlo .

Reagovat
$dolar$

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nad Orlicí?

Reagovat
$dolar$

Jen jsem naznacil kudy ma jet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na jaře. Upozorňuji předem, že v pivu nejedu. Teda v jednom, dvou jo, ale dál něco jinýho, nejsem pivař.

Reagovat
$dolar$

Tak to fakt nevim co chces u me delat? Tak holt pojedem v tvrdym ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vodka, tequilla

Reagovat
Radar

Absinth

Reagovat
$dolar$

Jo to jsem mel jednou a aniz bych predtim neco pil a myslel jsem ze to nestihnu na zachod abych

Reagovat
Radar

Musíš pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

Boris Vodka

Reagovat
$dolar$

Vodka uz ne, po otrave mi staci uz jen pricichnout a

Reagovat
Radar

Já mám to samé se zelenou

Reagovat
smazaný uživatel

Zelena, to je take takove vyborne pitičko pro mě. Ale nechtěl jsem to psat, protože to pije Jirásková v Hospodě, tk abych nebyl za blba.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Srdeční zaležitost

Reagovat
smazaný uživatel

vodka redbull......Ale něco podobného mám s píčvodkou

Reagovat
$dolar$

Jj kridla ty muzu, ale samotnou fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, mi vadí ten smrad čistého alkoholu

Reagovat
Radar

Že tě huba nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne ale žáha pálí

Reagovat
Radar

Tak, ale styď se, já jsem mladší a méně zkušenější ochlasta a neředím to( ikdyž pravda ta první půlka vždy prorve ten krk dobře) a ty starý cyp z prahy přistupuješ na nové trendy jako je řezení salzburkem

Reagovat
smazaný uživatel

já starej cyp sem vodkojenej pivem a vodkou s redbullem, no...A jablíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Trénuj s denaturákem. Dva prcky, a pak je vodka hotový pohlazení.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ne, bych dopadl jak ten dolar, mě čistá vodka moc neštimuje ale jablíčko, to už jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jablíčko - vždycky si vzpomenu na moje třicetiny, třicet panáků jablíčka a po každým panáku jsem vykládal, co jsem ten rok dělal (šestej panák - první třída ZŠ, atp.). Po vojně už mi strašně lepila huba.

Reagovat
smazaný uživatel

to já vždy dávám jabko na posilnění před fotbalem, než tam du ale nesmí se to přehánět a když jo, tak zapíjet pivem bo to je hořké a nebudeš mít ulepenou hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, jeď, v čem chceš, já ochutnám jedno dvě piva, a pak se uvidí - třeba duhovou smršť.

Reagovat
$dolar$

No neco vymyslime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tvů návrh bych bral i já a to jsem z Ostravska A ta prasečí chřipka

Reagovat
Radar

Hoši, už typická otázka, jedem na 1000 ?

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Radar

Však nemusíme spamovat Ale plnohodnotně diskutovat

Reagovat
$dolar$

Dnes asi ne

Reagovat
Radar

To je vícedenní záležitost, co se zas učíš ?

Reagovat
$dolar$

Dnes nic, zitra mam volejbalovy turnaj

Reagovat
centos

Minule tu někdo naše moudra mazal jak divý

Reagovat
Radar

Jestli pak to nebude Fífa Horkých

Reagovat
centos

To je celkem jedno, nejhorší je, že lidstvo přišlo o spoustu skvělého materiálu..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, naše moudra by se pro příště měla vytesat do kamene ba dokonce do mramoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže když budem dělat pořád tisícovky, tak nebude stačit celej mrákotínskej lom. A pro kameníky novou školu, aby jich bylo dost.

Reagovat
centos

Nová pracovní místa, to je motivace pro kecálisty!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, ať to čtou soudruzi v Severních Čechách a v MS kraji

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady chcete s tím kamionem? - Ále, zajímá mě diskuse k 15. kolu GL na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Ještě by jsme měli něco najít pro sklenáře

Reagovat
smazaný uživatel

Po každé tisicovce vybijeme doma všeci povinně jednu tabuli v okně

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do háje, není to tak dlouho, co jsem nechtěl umejvat špinavý okna, tak jsem je vybil a dal nový tabule - to byl balík jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tebe by skláři neměli co žrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Jo no, měli jsme to zálohovat, příšti diskusi vytisknu a zkatalogizuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl slabej Já žádný takový práva nemám....

Reagovat
smazaný uživatel

co sem tak od jednoho slyšel, tak vedení EF či ti hlavní admini sídlí kdesi na Moravě, takže si stěžovat tam Ale zajímavé je, že tu naší ligu, co hrajem, tak tam je jeden týým a ten má za sponzora EF

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten podle mě nebude moct. My vás můžeme "umazat" leda tak na našich stránkách na FB :)

Reagovat
Radar

Tak to pardon

Reagovat
Radar

No tak to bude jedině Kily

Reagovat
$dolar$

Fotbal MADE - Viktorka Plzeň, po to, co zitra vypraska Slavii

Fotbal ŠMEJD - Brno

Reagovat
Staenly10

První řádek-

Druhý řádek-

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, na jaře přijedu, tak zajdem na jedno zdravotní

Reagovat
$dolar$

Neni problem

Reagovat
smazaný uživatel

oke, konečně dám na výjezd i Plzeň, snad to nebude takovej propadák, jako Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to máš z Prahy kousek po dálnici, ne? Kromě plzeňskýho obchvatu, teda.

Reagovat
smazaný uživatel

a dej pokoj, dělat si řidičák v praze, to je skoro hloupost...Pojedu SA, luxus a klid

Reagovat
centos

Bál jsem se, ale bylo to v pohodě. I když do Prahy bych si asi netroufl.

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznávám, já se bojím za volant, bojím se toho víc než sparťanů

Reagovat
centos

V Praze bys to měl dobré. Naši příbuzní z Moravy třeba dělali řidičák tam někde u nich a pak před Ostravou nechávali auta, bo se báli tramvají :) Zkouška ohněm.

Jsem se toho taky bál, ale pak jsem si řekl, že 21 už je dost let a že čím později bych to dělal, tím by to bylo horší. Nakonec to celkem šlo, až na příšernou druhou jízdu, kde jsem se skoro až třepal nervozitou a asi dvacetkrát mi to chcíplo a pěkně jsem si při rozjezdech poskákal. A jednou jsem taky málem způsobil dopravní nehodu v Mariánkách na křižovatce.

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš dělal řidičák až v šestadvaceti bo to potřeboval kvůli tomu, aby sehnal slušnej job....No, udělal to snad na popáté Nevím, dám si rok a zkusím to ale jak sem psal, řidičák mi nechybí, beztak to tady máme furt ucpané....

Reagovat
Radar

Zkus to překonat, trénuj s autem třeba u východu z Letné

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

a security budou jako terč?

Reagovat
Radar

Ale abych se přiznal taky mám z auta strach, nebo zpíše z autoškoly, pokud se mám něco učit a řídit před cizíma tak jsem nervák jak cyp

Reagovat
centos

První jízda bývá na parkovišti :) To ještě jde.

Teda vlastně tam jsem udělal pár koleček a rozjezdů a hned šup do města.. Tak prvních pár minut bývá na parkovišti.

Jinak jsem byl se svou autoškolou docela spokojen, instruktor byl super, tak kdybys chtěl, dám tip.

Reagovat
Radar

Sce řidičák plánuji až po matuře, ale i tak se tip hodí, jen to nesmí moc být z ruky

Reagovat
centos

Poruba - Auto Tichá

Jízdy stejně začínají od parkoviště u skeletu, než ho zbourají. Nebo se můžeš domluvit a když budou dva lidi, co jedou po sobě, bydlet u sebe, tak se měnit skoro doma.

Reagovat
Radar

Hej tak ta byla přímo u nás na škole nabírat, a slyšel jsem na ni jen negativa, ale na druhou stranu to mám přímo pod nosem. A neučil ses na té jejich ševroletce ?

Reagovat
centos

Jo? Já zas jen pozitiva, než jsem tam šel :) Chevrolet nevím, já jsem jezdil ve Fabii a Felicii, a pak nám na zkoušku dali úplně jiné auto.. takového prcka, ale nevím, jestli to byl Spark, nebo Daewoo.

Reagovat
centos

.. mělo úplně šíleně citlivou spojku.

Reagovat
Radar

Daewoo je vlastně už ševrolet tak jestli nemyslela to když nám o své autoškole referovala Jinak měla zajímavou historku o tom jak se jí borec pokoušel zařadit zpátečku a jet za jízdy

Reagovat
centos

no teď se dívám, že googlu vyhazuje stejné auto na dotaz "daewoo spark" i "chevrolet spark". Tak teď nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš ještě na střední si udělal jízdy tak, aby to měl co nejrychlejší a tak už jezdil od 7 rána po Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Já dělal instruktura šesti ženskejm, o pěti vím, že papíry už mají. A bývalo to docela zábavné. Nejlepší bylo, že si vždycky všichni mysleli, že na polní cesty jezdíme kvůli... é... kontrole zvířátek, a já přitom kromě mý bejvalky s žádnou nic neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to každýmu - bez řidičáku se nedá existovat. Nejsi svobodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

dá, pokud bydlíš v praze a práci máš v praze, všude dojedeš MHD

Reagovat
Radar

Asi tak jako v Ově

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, přes centrum jezdí tram a trolejbus a dobrý je, že tram jezdí i do vsi mimo Ovu

Reagovat
Radar

muzajsi já si připadám svobodný když na kole pokořím Lysou

Reagovat
centos

blázne

Reagovat
Radar

Tak na druhý den nemůžo chodit no Ale dá se to, když jsem to vyjel já naprosto netrénovaná tyčka,tak to musí dát každý

Reagovat
smazaný uživatel

si dej celodenní turnaj ve fotbale v tělocvičně, já z toho trpěl ještě tejden, jak mě z těch parket všechno bolelo, hlavně kolena a záda

Reagovat
Radar

A to já fotbálek rád, to se rád zničím

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky ale venku na umělce, my ten turnaj měli v docela velké tělocvičně a jak už tělo není zvyklé hrát na tom povrchu, tak to je potom děs

Reagovat
Radar

Já jsem přizpůsobivý

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tě obdivuju ale možná to je tím, že neměříš metr devadesát a nemáš přes metrák, proto tvoje tělo není tak zníčený

Reagovat
Radar

To je hrůza kolik toho udělá 15-20 cm a asi 40 kilo

Reagovat
smazaný uživatel

15-20 centimetrů věřím, 40 kilo ne.

Reagovat
Radar

Vsadíš se ? možná i 45 !

Reagovat
centos

"Má ho jako malé dítě!"

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Můj heroický cyklistický výkon byl loni, když jsem od března do srpna ujel 1000 km :/ Na Lysé bych umřel, nemám rád stoupání :) Ostatně nahoře jsem byl jen jednou, to jsme šli přes Veličky a tam je to taky na zdechnutí.

Reagovat
Radar

Já tam byl jen 2x z toho jednou na kole,ale za ten sjezd dolů mi to stojí. Podruhé jsem tam šel pěško 14dní zpátky(nebo prostě jak jsem hráli s klokanem) a to byla sranda bo se cestou nahoru posilnovalo

Reagovat
smazaný uživatel

trenink na Giro či Vueltu?

Reagovat
centos

Pokus zhubnout :)) vyšel až když jsem zahodil kolo a začal běhat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky chodím běhat a nejlepší je, když se před během omotáš ale ne zas tolik natěsno takovým tím, jak to napsat, třeba obalem..Jak potom běháš, tak to z tebe daleko více vypotřebuje poto..Já díky tomu zhubnul snad 5 kilo za měsíc...Ale to sem běhal denně ráno-večer vždy 1,2 km...

Reagovat
Radar

Já bych potřeboval spíše opak, tak se začnu válet

Reagovat
centos

Já 7 kilo za tři měsíce. Byl jsme úplně bez fyzičky, takže jsem si dával na 900metrovém okruhu tři pauzy, "uběhl" takhle dvě kolečka a šel domů Ale zlepšuje se to, i když jak jsem sledoval takové ty rady odborníku apod, taky vzhledem k tomu, že chodím běhat skoro rok a půl, tak bych měl dát v pohodě snad i maraton. Přitom když mám běžet v kuse, tak končím po třech kilometrech a musím na chvilku spočnout. Nechápu ty vytrvalostní běžce.

Reagovat
smazaný uživatel

běhali v dětství pro vodu Mno a hlavně rada, když se de běhat, nikdy s sebou nebrat svého psa, ta moje mrcha si myslela, že si hrajem a tak mě za běhu furt kousala do nohy....

Reagovat
Radar

To je páníčkem

Reagovat
smazaný uživatel

i to je možné, jediného mě nevítá, když přídu z práce a de za mnou, jen když xe vyvenčit, mrcha...

Reagovat
Radar

A rasa ?

Reagovat
smazaný uživatel

špína...Matka byla kříženec jezevčíka s zlatým retrívrem, otec pouliční směska...

Reagovat
Radar

To muselo být drahé

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, takovej pes není normálně k sehnání. Když chceš pudla, zajedeš na chovnou stanici, vysypeš deset litrů - a pak jsi rád, že máš řidičák, jinak by měl pes víc papírů než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, kámoš si koupil psa za necelých 20 táců , ten pes má rodokmen jak von Czerninové, má nějakého special. veterináře apod...

Reagovat
Radar

Kdyby jen 10 000, my dávali za teriéra bez papíru 7000 kč o tom kolik by stál s pápírama raději neuvažuju

Reagovat
centos

Psa nemám, můj plán vyhrát ve Sportce, koupit si barák, zahradu a k tomu rotvajlera, selhal hned na té Sazce

Reagovat
smazaný uživatel

ale rotvajler ne, já sem ulítlej na labradory a podobný.....

Reagovat
Radar

Rotvajler je škaredý, lepší je skvadra yorkšírů

Reagovat
smazaný uživatel

si buzna či co?

Reagovat
Radar

Ty radši pomlč yorkšíra má doma ségra a já mám na zahradě krásného celočerného něm. ovčáka

Reagovat
smazaný uživatel

já už se lekl...Ono právě ten malej smeták, to je takový "holčičí" plemeno, pes pro holky, něco jako hudební styl rnb

Reagovat
Radar

Právě že on smeták není máme nakrátko,bo kdo by to česal a myl co druhý den, ale kousnout umí potvora

Reagovat
Radar

To první je mopsík ne ? A to druhé je vrásčitý pes z reklamy na O'loeral

Reagovat
smazaný uživatel

mops? Si zas najebaný či co? mops je snad nejhnusnější pes na světě

Reagovat
Radar

Dobre dobre tak to není mops no, co máš pořád s tím chlastem ? Si mě pořád s ním spokjuješ

Reagovat
smazaný uživatel

pač furt píšeš, jak si někde napitej, se nediv, to se do paměti rychle dostane

Reagovat
Radar

Furt ?! Jednou ty voe, jinak už abstinuju nebýt te včerejší zabíjačky 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

abstinuju......To slovo je nejhorší na světě

Reagovat
Radar

taky mu moc neholduju no

Reagovat
centos

Ten druhý cypadá jak Anglický mastif, což byla po rotvajlerovi moje druhá volba :)

Reagovat
centos

vypadá, cyp jeden.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, je to šarpej ale už mu táhne na 16, přežívá bo se jinak takhle velkéhu věku tohle plemeno nedožívá

Reagovat
Radar

A to bys kupoval psa do bytu ? To mě by bylo líto nechávat ho doma samotného, ještě by začal štěkat a sousedi by prudili, psy a kočky prostě patří k baráku

Reagovat
smazaný uživatel

když sme všichni ve wrku u nás, tak ta naše je doma sama třeba od rána do večera ale zvykla si....Ona stejně celej den prospí

Reagovat
Radar

Umírá nudou a ani tě nevnímá jak příjdeš

Reagovat
smazaný uživatel

jen počkej cype, to byla podpásovka

Reagovat
Radar

Sám sis naběhl

Reagovat
centos

Ne ne, vždyť povídám, Sportka > výhra > barák, zahrada > pes ;)

Reagovat
smazaný uživatel

bych tu sportu poopravil na fortunu, aspoň v mém případě...Sazku sem nikdy nedal, nedávám a dávát nebudu bo to sou vyhozené peníze, radši vsadím na to, čemu rozumím a kde je potencionálně větší uspěšnost výhry než v sazce

Reagovat
centos

Zrovna teď jsme v poslední době podali asi pět plných tiketů a ty výhry nám to aspoň vrátily :) takže jako by se nic nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, yorkshira jsem chtěl vnutit mamině, když jsem začal fandit Hull City (dneska vyhráli, heč) - stačí, když vystartujou dva, pak člověk přemejšlí, kam a jak uhnout, aby nějakýho nezašlápl - to je na infarkt.

Reagovat
Radar

No teď je nasazují fízlové, proti fotbalovým chuligánům

Reagovat
smazaný uživatel

právě, aby někoho nezašláp

Reagovat
centos

Rottie je krasavec :) jen chce pořádně vycvičit http://www.youtube.com/watch?v=JJqoTN5LkDs

jorkšír není pes. Nebo když už je to pes, pak bez psího charismatu, toho bych nechtěl. To radši kočku :)

Reagovat
Radar

Bez psího charismatu ? To by ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

kočky smrděj

Reagovat
centos

možné to je..

Reagovat
Radar

A ten rotvajler je na sedativech

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jako dobrá obluda, bych se vo to mimimo nemálo bál

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačí si dát brko u nás na zdi, kdy mám výhled na moji rodnou čtvrť a v pozadí Pražskej hrad a z MP3 mi hraje moje oblíbená hudba, to je svoboda

Reagovat
smazaný uživatel

Na kole? ................................. Jo, už vím. To jsem kdysi měl. Pak jsem dostal ten imbecilní nápad jet na kole ze Znojma za příbuzenstvem do Piešťan (asi 160 km), říkal jsem si, když pojedu dvacítkou, dvě tři hodinky pauza, maximálně dvanáct hodin. Vyjel jsem v šest ráno. U Břeclavi jsem byl zničenej jak Hirošima a už jsem víc šel než jel. Do Piešťan jsem dorazil po 22 hodinách, kolo jsem tam nechal a už jsem si nikdy žádné nepořídil a nepořídím.

Reagovat
Radar

22 hodin

Reagovat
Radar

Na tu lysou jsme to měli 150km a do 12 hodin jsme byli doma(soráč jestli to zní vychloubavě)

Reagovat
centos

tyčko. Najednou jsem taky nenajel víc než 50 km a průměrnou rychlostí 20 km/h. Tu rychlost jsem měl furt stejnou, ať jsem se snažil jak chtěl. Tohle by mě zabilo.

Reagovat
Radar

Tak jako cesta k lysé celkem v klídku, ale pak ten kopec to byl masakr, to už se muselo jít vedle kola. A nemít nakoupený redbull tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ti dal křídla?

Reagovat
Radar

Až zkusím bez tak uvidím jak pomohl no. Na jaro plánujeme praděd,ale to už pojedem kousek vlakem,nebo cyklobusem

Reagovat
centos

Tak vytáhnout kolo nahoru bych možná zvládnul vyjet ani náhodou

Reagovat
Radar

Pár pokusů o vyjetí bylo no, ale skončilo to tak vždycky na 50m a pak zase 500m pěšky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě těch prvních asi 80 kiláků taky uteklo. Jenže pak jsem začal mít místo zadku misku přežvejkaný bramborový kaše a nohy mě bolely, stačilo se na ně podívat, natož šlapat do pedálů... Ne, nikdy více, pěkně zaklapnout dveře, otočit klíčkem, odin, dva, tri, četýre, i těpěr rakéta, rádijko, cigárko, stopařka - absolutní spokojenost.

Reagovat
Radar

Co se týče zadku je třeba si pořídit gelový potah na sedadlo

Reagovat
smazaný uživatel

"odin, dva, tri, četýre, i těpěr rakéta" to jest co?

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci tak řadí v žigulech, je to namalovaný nahoře na šaltrpáce - 1,2,3,4,R.

Reagovat
smazaný uživatel

moment, na to se optám keržak0va...

Reagovat
božský John

Co já bych dal za ty znojemský a břeclavský roviny...tady to není do kopce akorát na parkovišti u supermarketu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty dneska perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ona ještě nehrála Slávie.

Reagovat
Radar

Je třeba za včasu schovat TV

Reagovat
smazaný uživatel

LCD

Reagovat
Radar

Se dá taky rozbít

Reagovat
Radar

Ale nebude to takový čurbes no Imaginární muzajska nebude nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

imaginární....

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, až ti "imaginární" muzajska vynadá z očí do očí. To budeš tak malej, že na tebe 40 kilo bude strašně moc.

Reagovat
Radar

Záleží na tom kolik jí zaplatíš, aby vypadala věrohodněji

Reagovat
smazaný uživatel

Donutil jsi mě se zvednout a jít do vedlejšího pokoje. Dobře ti tak.

Reagovat
Radar

Takže se teď přihlásíš pod jiným nickem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ségra si jenom něco dopíše, a pak se s tebou bude patlat sama.

Reagovat
Radar

Počkat ty máš malého imaginárního muzajska se svojí ségrou ? já čekal že jste uzavřeli imaginární a neincestní manželství

Reagovat
centos

btw pěkné vlákno rozjel dolar

Reagovat
Radar

Já ani nevěděl že to je jeho Prý fotbal MADE, koho to zajímá ?

Reagovat
smazaný uživatel

tady máš výsledek ale je s udivem, že většinou to tady rozjedou chachaři...Acs a další nic, sem tam Brno či SKS

Reagovat
Radar

Brno a kdy ? Možná vandertom z olomóca a dolar z plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Soukup sem tam...A muzajse mám jako brňáka

Reagovat
Radar

muzajs nějak odpadl i s tou svojí imaginární ségrou tak už taky padám

Reagovat
centos

Taky tak, jdu si něco pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš, tady jsem, musel jsem pokecat s jednou slečnou, co se jmenuje Dominika.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj s Brnem, Znójmóóóó!!!!

Reagovat
soukup

já bych to rozjížděl častějc, ale když máme takový výsledky tak radši moc nevylízám

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsík je synovec, vlastní výrobky nevedu.

Reagovat
Radar

Jo ták, z diskuse to vyznívá jako tvoje vlatní krev

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám imaginární muzajska!!!!! Jestli máš nějaký problém, tak bych ti řekla, abys jel za 14 dní na fotbal do Jablonce a já ti to vysvětlím ručně, ale jsem zrovna v práci až do večera, tak máš štěstí, ještě tě nechám dýchat a dám ti šanci se mi omluvit. S pozdravem imaginární muzajska

Reagovat
Radar

Reagovat
Tsigi

řidičák na auto bylo největší peklo mýho dosavadního mladýho života

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Brno. Vsadím se, že za tři tejdny, až bude hrát Brno se Slávií, tak podá nejlepší výkon podzimu. V srpnu hráli docela dobře, gólman jim zachytal, Slávka rupla 0-2 - a od tý doby hrají prd. Takže se asi zase chytnou nějakým centrem proti Slávince.

Reagovat
soukup

no asi budem hrát líp, my vždycky bohatým z čela tabulky berem a chudým ze spodku rozdáváme, ale že by sme vykradli eden toho se bát zase nemusíš

Reagovat
soukup

myslím, že Liberec zaperlil víc, my venku s týmama hrajícíma o záchranu nevyhráváme pravidelně už dlóhý roky

Reagovat
smazaný uživatel

du spát, tak zejtra FCS, poražte Spartu a budu dvojnásob spokojenej...

Reagovat
centos

Neuwirth a Marek náhradníci pro repre

Reagovat
Radar

Toho Neuwirtha musel Koubek snad někde vyměnit, taková proměna

Reagovat
didosh

Banííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

to hje hnus ten fotbal co předváděj oba týmy

Reagovat
centos

herečka a psychopat se potkali

Reagovat
Inzaghi

500. pro mimopražskýho mistra 2009/2010

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel bych si, že to někdy řeknu, ale

JAROLÍM VEN!

Reagovat
$dolar$

Skoda ztracenych bodu, ale v utoku jsme toho moc nevymysleli Bod ze Slavie dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztracených, to utkání byla marnost nad marnost. Oproti dřívějším zápasům, kdy měla Plzeň smůlu, tentokrát nic nepředvedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměli jste centrovat. My ty brejky jakžtakž zvládáme likvidovat. Měli jste málo vysokejch míčů.

Reagovat
Swarley

kucí kucí...to je opravdu síla, co vy předvádíte...jsme bodík za váma, už se vám klepe riť

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie si hraje ten svůj klidnej střed tabulky a je v klidu a vy budte taky v klidu, Slávie se v pohodě udrží...

Reagovat
Swarley

letošní cíl Slavie: udržet se v Gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jak koukám na tu tabulku, tak si myslím, že se zachráníme.

Reagovat
Swarley

tak jasný, že se zachráníte...ale nejsou to trošku slabé ambice na Slavii??

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, samozřejmě jsou to slabé ambice. To mělo bejt hodně znechucené vyjádření. Když místo stíhání ligového čela mluvím o zachraňování, tak je snad logicky něco v háji, ne?

Reagovat
Swarley

no z tvého příspěvku opravdu nejde vyčíst jak si to myslel...opravdu nejsem telepat abych věděl, co se ti honí hlavou, když to nenapíšeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrý, já předpokládal, že už mě znáš. Ne vážně, je to strašný, ale já fakt dneka koukal kolik máme náskok na sestupový příčky. My prostě nejsme schopný dát gól asi ani z pentle.

Reagovat
Swarley

tak já fandím Sigmě, ale když už si mám vybrat z pražských "S", tak je to Slavie...hlavně za ten fotbal, co jste kdysi byli schopní hrát...teď to s váma jde od desíti k pěti...jarolímova přestavba hrubě nevyšla..

Reagovat
Miky.77.14

tak do kdy tam ještě plešouna nechaj,je to už tak trapný Měli ho odvolat po vyřazení s Tiraspolem,ted už je celá sezona ztracená,hold chytráci ve vedení,jako vždy ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

KJNCD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Banger

Slovácko a jejich pády ve vápně

Přál jsem si remízu, ale Sparta byla holt lepší. Slavia nepřekvapila, to byl jasný kříž.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobývání soupeřovy branky je pro nás neřešitelný úkol. Vzpomínám na komentáře z února, kde se psalo, že útočná síla Slavie je impozantní. Bohužel zůstalo jen u těch komentářů a v posledních zápasech jsme paradoxně dokázali buchnout góly jen španělské Valencii a jeden z náhodné akce Olomouci. Ach jo, ještěže nemůže jít skóre do mínusovejch čísel.

Reagovat
Marv

Tak pristi kolo nabidne 4 velmi zajimave zapasy a neco mi rika ze to bude posledni zapas Jarolima na lavicce Slavie a zarovenuvidime prvni porazku Teplic

Tipy

Olomouc - FK Teplice 3:1

FK Jablonec - Slavia 2:1

Sparta - Liberec 1:0

Ml. Boles. - Ostrava 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to dneska moji kluci spartansky zahrali, i kdyz zase jsme nepridali ten potrebny druhy pojistovaci gol, sance jsme na to meli,ale zase nic a pritom kolikrat se nam to uz letos vymstilo slovacko si zaslouzi jeden velky palec dolu za to neuveritelne simulovani co je moc to je moc naopak slavie si za sve vykony vyslouzila velky palec nahoru at vam to co nejdyl vydrzi jinak se krasne projevuje to co jsem vestil - ze navstevnost slavie pujde dolu s poklesem vykonosti

Reagovat
clinger

ale ho.no.v pondělí v půl 6 je nejhorší možný termín.radši si všímej těch vašich.když na Baník v sobotu! přijde 9 tisíc a to je lístek ve Sportu zadara

Reagovat
centos

Proč mají lidi problém říct si "naše návštěvy jsou slabé" a místo toho poukazují na jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

jenze na banik byli listky na jmeno pane chytry a ja narozdil od slavistu netvrdim ze mame nejlepsi fanousky v republice a nejvyssi navstevnost...Na Sparte je bohuzel tech 10 000 tak prumer a vic lidi chodi jen kdyz se dari a to uz se nam nedari 3 roky.Jen jsem chtel zkratka popichnout slavisty, protoze presne takovyhle pokles navstevnosti ktery se ted momentalne v edenu deje jsem predpovidal a slaviste se mi smali

Reagovat
smazaný uživatel

Lháři. Opakuji - LHÁŘI! Debatu na téma "Návštěva přes deset tisíc" už jsem tu jednou měl. Pro ostatní důkaz, že ivoshek kecá.

http://fotbal.sport.cz/divaci?sectionId=46&competitionId=2&seasonId=646&teamId=2000005&position=home

http://fotbal.sport.cz/divaci?sectionId=46&competitionId=2&seasonId=646&teamId=2000002&position=home

Reagovat
smazaný uživatel

lhari??no nevim jestli tohle jsou dukazy o tom ze lzu, protoze ty absolutne netusis ktera bije,ja se totiz bavim o tom ze jste se mi smali kdyz jsem tvrdil ze navstevnost v edenu nebude takovy terno,ze se uvidi az prestanete vyhravat a ejhle,krize konecne i na vas dolehla (ze ji to ale trvalo dlouho) a hned navstevnost klesa a to jeste teprve uvidis jak bude klesat protoze vase ligova krize zacala teprve od derby coz jsou jen 3 domaci zapasy dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, to snad není pravda. Prohlídni si ty linky pořádně, podívej se jak to bylo loni, a zjistíš, že zatím máme letos průměrnou návštěvu v Edenu dokonce ještě trochu vyšší než loni (pravda, už bylo derby), ale ty návštěvy jsou pořád srovnatelné a přibližně stejné - jak píšu jinde, včera bylo 8500, loni v 15. kole na Teplice ve srovnatelném čase bylo 8200. Takže v tomhle lžeš. A o průměru 10000 na Spartě si nech zdát, s bídou 8000 - taky už jsem ti to jednou psal, takže zase lžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaktože na Slovacku, v Olomouci, Jablonci, Ostravě to jde?Kecy v kleci, když se chce tak se na fotbal jde, i přes TV

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, mlč, bylo osm a půl tisíce, loni třeba na Teplice v 15. kole přišlo 8200. Kdybys aspoň vrtal do něčeho, co má smysl - proměňování šancí, problémy při centrech, pomalej přechod do útoku, zdržování Plzně - tak nic neřeknu, ale zase vymejšlíš ptákoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Jarolím už to prostě nezvládá! Jestli zůstane o kormidla, tak nebudeme hrát ani předkolo evropské ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl Švancara v tom rozhovoru o přestávce...,,No simualce,to jaksi ke mě patří, nerad bych se do to nějak zamotal. No, už sem se do toho zamotal, já radši du"

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

to je stejně řízek

Reagovat
božský John

Tak Kohnovi jsou ve srajdách,tak bychom se na nich mohli chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden je dorazte jsou to neskutecne lemry, tak si nic jineho nezaslouzi do nich fandi vam cela Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš, jestli myslíš, že s tebou na ten fotbal nepůjdu kvůli tomu, že zrovna hrajeme prd, tak se setsakramentsky pleteš. A dorážet se stejně budem až v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 20:06 Fotbalista Slavie Vladimír Šmicer po bezbrankové remíze s Plzní ukončil kariéru. Hráč o tom informoval po utkání s tím, že se chystá přijmout funkci manažera reprezentace, kterou mu dlouhodobě nabízí Ivan Hašek.

díky Vlado za to vsechno cos pro nas udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to pochopil kam to KJVCD vede,,jinak Vlado dekuji moc za pekne zazitky i kdyz mam v pameti jeden a hodne spatny kvalda doma s Danskem na MS02 ktere kdyby jsme vyhrali tak ....a tys toho spoustu zahodil no ale si opravdu jeden z mala Slavistu co jsou me sympaticti ,a dokazal jsi toho opravdu hodne takze palce

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné zprávy se hrnou, jen co je pravda. No nic, jednou to přijít muselo, snad Vláďa přinese nároďáku štěstí.

Reagovat
sosna

Sparta Fans se zas dneska předvedli....dementní fanoušci, dementní securitas, dementní kapitán...je tam vůbec někdo normální?

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky nejsi normální a nikdo ti nic neříká, tak zalez

Reagovat
sosna

Tak teď si mě fakt rozsekal ty pako.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementni Svancara ,TOTAL Dementni Cleber a Repka za co jako???Ze do nho trochu na zemi sahl a ten simulant se drzi jakdyby mu dal tafku pritom se hlavy ani nedotk,,,Je logicke ze tohle se hraci typu Repa nemuze libit takove chovani a ja mu to schvaluji,takova demence na travnik nepatri,,,,s fanouskama souhlas,,,,ale trapaci taky na Slovacku fandove ty jejich pokriky dost trapne a to hodne

Reagovat
sosna

Řepka dlouhodobě, ne za dnešní zápas. Trapně pokřiky na fotbale lepší než žádné a rozhodně lepší než dýmovnice, ničení stadionu a potyčky s policií.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobe No tak to uz se nema cenu bavit s tebou,,o pokricich nemluve.....a slovacko tam asi zadne posrane pyro nemelo ze? jak rikam nema cenu s tebou diskutit dale

Reagovat
sosna

Tak nediskuti. Pár světlic je něco jinýho než dýmovnice a přerušení zápasu. Světlice sou na efekt, to beru, ale proč někdo háže na fotbale dýmovnici

Reagovat
smazaný uživatel

tywe, ty si fakt vylízanej anebo nerozumíš pojmu dýmovnice a světlice...Dýmovnice má za úkol udělat clonu, bordel, světlice apod... má zas smysl jakoby ozdobný....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych zakazal vsecko pyro a byl by pokoj,uz me pekne serou ti ultras

Reagovat
smazaný uživatel

coooooooooooooooooooo??????

Reagovat
smazaný uživatel

A proc jako ne??V anglii to taky jde i bez toho....A co me jen kamarad rikal ktery tam obcas maka a kdyz byl na Anfieldu ci na United tak mu behal mraz po zadech z te huste atmosfery,,,,,a myslis ze tam nekomu pyro chybi???Atmosfera jde udelat i bez pyra

Reagovat
smazaný uživatel

anglie....V anglii se zvedneš ze sedačky a za 5 minut si bez permice a skoro i někde zabásnutrej...Nedávej tu prosím příklad Anglie...

Reagovat
centos

Jo jo, naše modla na atmosféru na Old Traffors si stěžují snad všichni, nebo spíš si z toho dělají srandu.. Ale nebude to všude stejné, těch víc jak 110 dB na Stoke bych chtěl zažít

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Stoke by mohlo bejt zajímavý

Reagovat
centos

Mi jsou sympatičtí (opět, doporučuju přečíst knihu Hlavně nespadnout! :)) a jejich Delilah je super. To by se mi líbilo i na Bazalech, žádná pěvecká exhibice, jen pořádný řev :)

Reagovat
smazaný uživatel

až si vyřveš bránici...Jen nechme chorály ale normálně je zpívat, ne tak speed jako v poslední době

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, husté

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne hlavne ze na Anfieldu cele utkani stal

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jen jedinná vyjímka, ten jejich kotel, jinak všude MUSÍŠ sedět...Radši pojedu na turecké derby FENE-GALA než na trapnou anglii...

Reagovat
centos

A to má být jako ten důvod? Všichni nejsou dementní jako vaši, že to hned musí naházet na hřiště kdykoliv, kdy se to použije.. a btw pyro zakázané už je.

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Mno, když někde slyším, jak se řvou barvy jako odpovídačka tribun, tak se cítím trapně za ně. Nevím proč, ale je to tak; to je šílené, jak se to rozšířilo.. Plus další trapárna jako Sparta Sparta buz.. Celkově má ale Slovácko fandění na vyšší úrovni než vy, i když snad nemají nic vlastního.

Reagovat
smazaný uživatel

... Jestli Slovácko má trapné pokřiky tak to potom jaké má pokřiky Sparta ?? Řvat 90 minut Sparta, Sparta mi nepřijde moc originální. Ono možná i i vy (předpokládám, že si Sparťan) máte jiné pokřiky, ale jediné co slyším je vždy tohle. Přijde mi směšné teda, že považuješ pokřiky Slovácka za trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

trapáčci...Nejdřív si poslechni, jak se fandí bo na slovácku to umí a potom něco říkej...Vy se zmůžete jen ta trapný Sparta....

Reagovat
smazaný uživatel

ve spartě nikdo a nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Šmicer ukončil aktivní kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

.. je pravda, že dnes nic nepředvedl, ale to je jenom tim, že v současný slavii to jde těžko

Reagovat
smazaný uživatel

hm,další rošáda Jarolíma a dvojice záložníků Šmicer-Hloušek v útoku,Janda co by playmaker-co k tomu víc dodávat?

Reagovat
papanegra

Švancara a Cleber dva kokoti tydne!

Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je chuj....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie si zkušeně pohlídala remízu, jak vidím A škoda Slovácka....

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, dřevorubec a Tomáš Marek v repre jako náhradníci

Reagovat
smazaný uživatel

"Proti agresivním fanouškům Sparty zasáhla bezpečnostní agentura, dvacet minut před koncem hodili hostující fans na hrací plochu dýmovnici a utkání musel rozhodčí Adam na tři minuty přerušit." Sparta zajebaná je, co jiného říct....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor,to by se mohlo stát kdykoliv i u nás,kdybysme tam hráli....nebo kdekoliv jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy naposled baníkovci hodili jako cvičená opice dýmovnici na hřiště a dělali bordel, že se muselo přerušit utkání? To už je panečku hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

BORDEL JE VŠUDE....

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je jen záminka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu na Bolku....vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky jedu, na poslední výjezd se musí a mám to relativně blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem nemoh´na Kladno tak sem si to vyřval doma .... a jedu. Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dáme sraz, jedeš s halvní ekipou či po své trase?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tak i tak...ještě nevím....dávám přednost autu kvůli pohodlí ( alkohol,čůrání atd.... ) a vlakem už to není co kdysi. Domluvíme se tady. Budu to vědět 100% den před utkáním....

Reagovat
smazaný uživatel

oke, oke

Reagovat
smazaný uživatel

jako Švancara co dneska předváděl za teatrálnosti hodně klesnul

Reagovat
centos

Chachaři, NEKUPOVAT lupeny do Boleslavi v předprodeji! http://www.chachari.cz/host-do-domu-hul-do-ruky-rn932

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

No, snad mi to vyjde a pojedu.. bez lístku :)

Reagovat
smazaný uživatel

já jedu tak, jako tak a mě se to vůastně ani moc netýká, já si musím koupit lístek mimo kotel

Reagovat
centos

A to je právě jeden z těch důvodů, proč se jede bez lístků. Vůči chacharům mimo Ostravu je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědav, kolik lidí se toho bude držet, kolik lidí na to bude mít koule

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele