14. kolo
08.11.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bohemians Praha - 1. FC Brno 2:1

Střížkovští Bohemians doma porazili Brno 2:1. O branky se postarali za domácí Jeslínek s Dobešem, za hosty se trefil Dalmo. Autor vítězné branky Dobeš utkání nedohrál, neboť byl v závěru po druhé žluté kartě vyloučen.

Brno mohlo jít hned z kraje zápasu do vedení. Polách kopal přímý kop, míč se dostal k Dvorníkovi a jeho hlavičku kryl brankář Beláň. Domácí kontrovali tyčkou, kterou po Dobešově centru trefil Dittrich. Skóre se poprvé měnilo ve 13. minutě, když se trefil střížkovský Jeslínek. Branka jde na vrub brankáře Bureše, který neudržel míč po centru Dittricha a Jeslínek měl již potom lehkou práci a zajistil tak svému týmu poločasové vedení 1:0.

Vyrovnání přišlo v 57. minutě. Polách nahrál Rabušicovi, jenž střílel. Jeho ránu ale Beláň vyrazil, ovšem pouze před Dalma, který tak vyrovnal na 1:1. Brno se nemohlo z nerozhodného stavu těšit příliš dlouho. Nejprve sice Fenyk míč netrefil a ani Kinclova střela se neujala, ale po sedmi minutách dal domácím opět vedení Dobeš. Ten dorážel střelu Modesteho a stanovil tak konečný stav 2:1. V samém závěru byl ještě Dobeš po druhé žluté kartě vyloučen.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde jinde se dá vyhrát jak se Střížkovem i kdyš ta naše parta zvadlejch čutálistu hraje taky prd ale nezbyvá nic jiného než věřit 1:2 že by dvakrát Rabušic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele