14. kolo
09.11.2009 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:1

Sparta Praha porazila Slovácko na jeho hřišti a díky gólu Holendy si připisuje tři body do tabulky. Útočník, který se trefil dvakrát proti Kluži, navázal na dobrou formu a v 50. minutě rozhodl o výhře Sparty 1:0.

Sparta mohla jít do vedení již v osmé minutě. Zeman zleva odcentroval na Wilfrieda a ten hlavičkoval mimo. Skóre se neměnilo ani v 17. minutě na opačné straně hřiště. Po rohu Urbánka nejpve střelu zastavil svým tělem Kušnír a následně zasáhl Blažek. Poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Skóre se měnilo v 50. minutě, když poslal hosty do vedení Holenda. Kušnír zprava odcentroval na Wilfrieda, ten posunul na Holendu, který pěknou ranou daroval Spartě vedení - 0:1. Holenda mohl vzápětí přidat další branku, ale chybu Němčického nepotrestal, když mu jeho střelu Vašek vyrazil ven. Po hodině hry rozehrál standardku domácí Zelenka, míč se dostal k Urbánkovi, jenže ten zcela volný vystřelil úplně špatně.

O pět minut později mohl Slovácku věnovat vyrovnání stoper Řepka, který si málem srazil míč do vlastní sítě. Nakonec se však kopal jen roh. Čtvrthodinu před koncem byl ve velké šanci Zeman, ovšem jeho rána šla nad branku Petra Vaška. Tři minuty před konečným hvizdem ještě mohl srovnat Švancara, ale ani on netrefil branku, a tak Sparta porazila Slovácko na jeho hřišti 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze by devátá plychta 2:2

Reagovat
vanGomm

Naši hráči se víc snaží na evropské scéně než v naší lize (chtějí se co nejlépe prodat).Což je pochopitelné.Škoda,že takto nebojují v naší lize.To samozřejmě platí hlavně o Spartě a Slavii.Naopak ti ostatní z naší ligy se právě proti Spartě a Slavii o to víc snaží (chtějí se také ukázat) a zaujmou místo právě ve Spartě a Slavii po těch co odejdou do ciziny.Těm.kterým se to povede pak v tisku svorně prohlašují,že nabídky Sparty a Slavie se neodmítají.Bude to asi platit i v tomto zápase.Tipuji,že Sparta uhraje max.X.

Reagovat
smazaný uživatel

mega vega odbornik

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Zelenka - Kucka, Řepka, Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
georgeo

bod mohl být moc hezký, ale kdyby byla remíza, tak to by si Sparta nezasloužila...celý zápas věděla co hrát a taky tak hrála

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele