Gambrinus liga - souhrn 10. kola

24.09.2010, 20:08, aktualizováno 27.09.2010, 19:54
Komentáře a souhrny
Plzeň otočila zápas s Příbramí a vede už o devět bodů před Olomoucí, která prohrála v Teplicích. Ztratila také Sparta, jež remizovala s Boleslaví. Budějovice porazily Jablonec, Bohemians 1905 se podělily s Ostravou a Hradec s Ústím. Slavia podlehla 0:3 na hřišti Slovácka. Doma se dařilo i Liberci, který si poradil s Brnem...

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:0

27.09.2010 18:00

Góly: 78. Vlastimil Vidlička

Neporazitelnost Sigmy Olomouc byla dnes narušena. Hanáci totiž nestačili na Teplice, kterým podlehli 0:1. Jedinou branku utkání vstřelil Vlastimil Vidlička.

Vytrvalý déšť bohužel dnešnímu zápasu ani v nejmenším nepřál. Těžký terén zamezil nějaké mimořádně pohledné hře. Hráči obou celků se častokrát uchylovali pouze ke střelám z dálky. Jedna z nich přišla už po pouhých osmi minutách, kdy domácího Grigara zaměstnal talentovaný Tomáš Hořava. Ke gólu byl ale hodně daleko, podobně jako o několik okamžiků později jeho spoluhráč Jakub Petr.

Ve 27. minutě přišla jedna z nejvážnějších příležitostí celého zápasu. Zpoza šestnáctky vypálil Admir Ljevakovič a Petra Drobisze pořádně vystrašil. Olomoucký brankář nakonec vyrazil míč alespoň na roh. Zanedlouho vznikla nebezpečná skrumáž v olomouckém pokutovém území, ovšem nikdo z teplických borců se k zakončení nedostal. Krátce na to naopak chyběla přesnost mladému Čajičovi. Poslední šanci první půle měl Michal Hubník, kterého ovšem Grigar vychytal.

Po změně stran mohl hned na začátku otevřít gólový účet duelu Čajič, kterého vybídl perfektní přihrávkou ke skórování Mareš, bosenský záložník ale z úhlu bránu přestřelil. Zajímavá šance přišla v 61. minutě. Po spolupráci Mahmutoviče s Vondráškem mohl zakončovat Mareš, jenže narazil na Drobisze, který předvedl výborný zákrok a míč alespoň vyrazil.

Rozhodnout mohl v 74. minutě Mahmutovič, ovšem před prázdnou brankou na přihrávku od Čajiče nedosáhl. O čtyři minuty později však už začaly Teplice slavit. Rohový kop sice dokázala obrana Sigmy odvrátit, k míči se ale dostal obránce Vlastimil Vidlička a z dálky vstřelil jediný gól utkání. V samotném závěru mohl přidat další zásah Jakub Mareš. Ten se ocitl Petru Drobiszovi tváří v tvář, jenže na hostující brankářskou jedničku nevyzrál.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Ústí nad Labem 3:3

26.09.2010 17:00

Góly: 5. Jakub Chleboun, 39. Pavel Černý (pen.), 89. Jan Franc (vl.) - 28. Dominik Kraut, 50. Martin Jindráček, 63. Dominik Kraut

Souboj dvou nováčků Gambrinus ligy přinesl velmi zajímavou podívanou okořeněnou hned šesti góly. Ústí otočilo nepříznivý stav a bylo velmi blízko cennému vítězství, v samotném závěru však vyrovnal Pavel Dvořák a oba týmy se tak rozešly smírně.

Nástup do zápasu vyšel Hradci skutečně výborně. V úvodních minutách byl velmi aktivní a gólman Novák se musel mít pořád na pozoru. I přesto ale už po pěti minutách inkasoval. Obránce Chleboun si naskočil na centr Rezka z rohového kopu a nekompromisně zakončil. O malou chvíli později to mohlo být už o dvě branky. Z hranice šestnáctky ovšem Fischer vysoko přestřelil.

Ve 25. minutě byl nesmírně blízko brance Dvořák, jeho střelecký pokus nakonec vykopl z brankové čáry až stoper Džuban. O tři minuty později nakonec udeřilo Ústí. Přízemním centrem našel Jiráček mladého útočník Krauta, který v pádu úspěšně zakončil. Avšak ještě před přestávkou daroval rozhodčí Královec domácím penaltu. Její exekuce se ujal Pavel Černý a nemýlil se.

Ovšem pět minut po změně stran dokázalo Ústí opět srovnat krok. Tentokrát se prosadil po přesném pasu útočník Jindráček. I v dalších minutách byli hosté mnohem lepší a Hradec musel v mnoha případech zachraňovat až gólman Lindr. V 60. minutě proti Doležalově tvrdé střele se mu to ještě povedlo, o čtyři minuty později už ale tolik štěstí neměl.

Rohový kop prodloužil za sebe Pavel Džuban, míč doputoval až ke Krautovi, jenž zaznamenal druhou branku v utkání. Svěřenci trenéra Kotala následně okamžitě zvýšili své úsilí a toužili pochopitelně minimálně vyrovnat. Blízko byl po přihrávce od Kocourka záložník Rezek, nemířil však přesně. V závěru na sebe nejvíce upozornil útočník Pavel Dvořák. V 77. minutě sice ještě bránu minul, těsně před koncem však z těžké pozice vsítil šestý gól utkání a zajistil Hradci bod.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 1:1

26.09.2010 17:00

Góly: 56. Jiří Kaufman - 54. Tomáš Frejlach

Těžce střežené utkání mezi Bohemians 1905 a Baníkem Ostrava skončilo remízou 1:1. Branky začaly v Edenu padat až ve druhém poločasu, kdy nejprve vedli hosté zásluhou Frejlacha, jenže za dvě minuty odpověděl Kaufman.

Bohužel utkání muselo být hned v úvodu, respektive po čtvrthodině hry přerušeno, Baníkovci neuposlechli výzvy a v sektoru odpalovali světlice, celou situaci museli krotit těžkooděnci. Poté, co policie situaci uklidnila, se mohlo zase pokračovat ve hře. Ve 22. minutě poprvé pořádně vystrašil ostravského brankáře Jiří Kaufman, ten vypálil a jeho střela skončila těsně vedle.

Baník ohrozil až pár minut před odchodem do šaten, Frejlach napálil míč do připraveného Sňozíka a Neves po rohovém kopu minul branku. Ačkoliv nebylo tolik příležitostí, hrál se rychlý a zajímavý fotbal, byť v prvním poločase bez branek.

Ve druhém poločase už se diváci branek dočkali, tu první vstřelili hosté. Šenkeříkův centr přetavil ve vedoucí trefu Frejlach - 0:1. Radost fanoušků Baníku netrvala dlouho, Klokani odpověděli takřka vzápětí. Štohanzl nacentroval míč na hlavu Kaufmana a Baránek byl bez šance - 1:1.

Hra byla hodně vyrovnaná, což bohužel vyústilo v to, že další šance už k vidění nebyly. Tedy alespoň ne ty stoprocentní. Až v nastaveném čase hlavičkoval znovu Kaufman, ale Baránek se překonat nenechal. Týmy se rozešly remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 2:1

26.09.2010 17:00

Góly: 19. Petr Jiráček, 82. David Střihavka - 4. David Limberský (vl.)

Viktoria Plzeň pokračuje ve spanilé jízdě a také v 10. kole si připisuje plný počet bodů. Západočeši porazili Příbram 2:1 a jejich náskok na čele znovu roste.

Příbram začala v Plzni fantasticky, už po 4. minutách zaskočili favorita vedoucí brankou. Zmatky v pokutovém území ukončil nešťastným vlastním gólem David Limberský - 0:1. Plzeň se okamžitě vrhla do honby za vyrovnáním, Rezkova rána byla hodně razantní a netrefila branku.

V 19. minutě už bylo vyrovnáno, Horváthův centr sklepl Bakoš Jiráčkovi a posledně jmenovaný vstřelil srovnávací branku - 1:1. Uběhly sotva dvě minuty a Plzeň mohla vést. Rezek proti Hruškovi zvolil přehození, ale netrefil branku. Nápor domácích pokračoval, ale diváci ve Štruncových sadech branku neviděli. V závěru prvního poločasu zahrál Tarczal v pokutovém území rukou, sudí ale nic neviděl.

Druhý poločas byl téže velmi zajímavý, Plzeň se ale dostávala za obranu příbramských těžce. Čtvrthodiny před koncem uviděl červenou kartu Claude Videgla, ten zastavil akci Limberského a jelikož už jednu žlutou kartu měl, musel do sprch. Svěřenci trenéra Vrby početní převahu zužitkovali, osm minut před koncem hrací doby nadvakrát dostal míč do sítě David Střihavka a Plzeň se ujala důležitého vedení - 2:1.

Náskok Západočechů mohl být výraznější, Střihavka ale hokejovým blafákem Hrušku nepřekonal. V nastaveném čase sahali hosté po vyrovnání, ale Roman Pavlík v brance ligového lídra Ricku vychytal.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baumit Jablonec 2:1

26.09.2010 17:00

Góly: 16. Zdeněk Ondrášek, 68. Rudolf Otepka - 43. David Lafata

Nepřesvědčivé výkony Jablonce mají další pokračování. Tentokrát odjíždí svěřenci trenéra Františka Komňackého naprázdno z Českých Budějovic.

Jablonec ale nezačal vůbec špatně a po deseti minutách mohl jít do vedení. Jenže v zakončení selhal Tomáš Pekhart, jenž hlavou mířil mimo. První gól utkání tak nakonec patřil Budějovicím. Ve skrumáži před bránou Špita se míč po řadě odrazů dostal až k Ondráškovi, který následně bez problémů hostujícího gólmana obstřelil.

Do konce poločasu měl Jablonec řadu šancí, jak s nepříznivým stavem něco udělat. Dlouhou dobu se mu to ale nedařilo. Velmi blízko skórování byl například ve 23. minutě Kovařík, jenže nakonec nastřelil pouze břevno. Zhruba o deset minut později Lafata dokonce vstřelil branku, ta ovšem nebyla pro faul na gólmana Kučeru uznána. Těsně před odchodem do kabin ale Severočeši udeřili. Po nůžkách Pekharta se dostal míč ke kopačkám Lafaty, který bez problémů zakončil.

V 52. minutě měl šanci skórovat domácí Ondrášek, jeho zakončení ale scházela přesnost. O několik okamžiků později na sebe mladý útočník upozornil opět. Tentokrát velmi dobře viděl úplně volného Otepku, který by zřejmě bez větších potíží vstřelil gól, jenže jeho přihrávka byla nakonec jen zblokována na roh.

Další spolupráce těchto dvou hráčů už ale měla pozitivní výsledek. Ondrášek se probojoval do vápna, vystřelil a na hranici ofsajdu míč jemně tečoval do šibenice právě Otepka. Brzy však mohl dát o sobě vědět opět Jablonec. Nádhernou ránu Kovaříka s velkými obtížemi dokázal vyrazit Kučera, k míči se ale dostal ještě Loučka, který následně trefil tyčku. Víceméně rozhodnout mohl Riegel, v jasné tutovce ovšem pálil mimo. I přesto mohlo Dynamo po devadesáti minutách slavit.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

25.09.2010 17:50

Góly: 83. Wilfried Bony - 41. Lukáš Opiela

Sparta Praha doma nedokázala vytěžit tři body v souboji s Mladou Boleslaví a jen remizovala 1:1. Domácí dlouho prohrávali po brance Opiely, ale sedm minut před koncem zařídil dělbu bodů kanonýr Wilfried.

Mladá Boleslav na sebe poprvé upozornila už ve 4.minutě, to se po prodlouženém rohovém kopu prosadil Dimitrovski, jenže byl v ofsajdu a pomezní rozhodčí to viděl. Sparta jinak měla převahu, ovšem nedokázala si vypracovat stoprocentní příležitost. Dokázali to však hosté, po půlhodině hry vychytal zblízka Chramostu Blažek a do Mendyho dorážky se vrhl Řepka.

O tři minuty později chyboval stoper Rolko, Kadlec ho obral o míč, ale pak si vylámal zuby na skvělém Millerovi. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu hosté udeřili, Táborského rohový kop Blažek neudržel a Opiela dopravil míč do sítě - 1:0 pro Mladou Boleslav. Poločas mohl pro domácí skončit mnohem hůře, Řepka totiž srazil Fabiánův centr těsně vedle své vlastní branky.

Ve druhém poločase se snažili Pražané vyrovnat. V 57. a 65. minutě tomu byl blízko hlavičkující Wilfried, nicméně minul, respektive přestřelil a Boleslavští stále vedli. Sparťanská snaha vycházela vniveč. Boleslav hrála velmi dobře, co se týče taktiky a domácí to měli složité. Sedm minut před koncem se ale skóre změnilo, Wilfried si naskočil na dlouhatánský centr a hlavou vyrovnal na 1:1. Mladá Boleslav se vzápětí mohla opět ujmout vedení, Kulič si udělal prostor ke střele, ale jeho projektil šel nad. Utkání nakonec remízou 1:1 skončilo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 3:1

25.09.2010 16:00

Góly: 16. Renato Kelić, 52. Jan Nezmar, 61. Radek Dejmek - 89. Tomáš Došek

Libereští fotbalisté doma jasně přehráli Zbrojovku Brno 3:1 a odčinili tak vysokou porážku z Olomouce. Přesnými přihrávkami zásoboval svůj tým Jiří Štajner, brankově se však prosadili jiní, přesněji Kelič, Nezmar a Dejmek. Konečnou podobu výsledku dal dvě minuty před koncem Tomáš Došek.

V první velké šanci se ocitl Liberec. Breznaník se po Nezmarově přiťuknutí dostal ke střele, ale Lejsal nakonec vůbec nemusel zasahovat. Poté, co uběhla čtvrthodina hry se Liberečtí dostali do vedení, Breznaník poslal míč na hlavu Keliče a Lejsal byl bez šance - 1:0 pro Slovan Liberec. Sotva se stačili domácí doradovat, mohlo být vyrovnáno, velmi rychlou akci ale nezakončil podle svých představ zkušený Richard Dostálek, a tak stále platil stav 1:0 pro domácí.

Parádní akci předvedl i Liberec, Štajner utekl a následným centrem našel Breznaníka, proti jehož střele výtečně zasáhl brněnský brankář. Slovan byl mírně aktivnější, ovšem do konce prvního poločasu už nic nevymyslel.

Pochopitelně do druhého poločasu vstupovali Brněnští s cílem vyrovnat, jenže to se jim nepovedlo. Naopak, už na 2:0 zvyšoval v 52. minutě Jan Nezmar, a to poté, co mu krásný pas předložil Jiří Štajner. Teď už to měli hráči Zbrojovky hodně složité. Pojistku vstřelili domácí za dalších deset minut, Štajner znovu skvěle odcentroval a Dejmek hlavou skóroval - 3:0 pro Slovan Liberec.

Domácí se po třetí brance naprosto uklidnili a zbytek utkání dohrávali v klidu. Brno navíc nebylo nebezpečné, výjimkou byla dobrá hlavička Dostálka, po které musel Bičík vytáhnout pohotový zákrok. Utkání směřovalo do svého konce, ale v 88. minutě přišlo snížení. Tomáš Došek se zhostil propadnutého balónu a placírkou dal na 3:1.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 3:0

24.09.2010 18:15

Góly: 13. Petr Švancara (pen.), 79. Ladislav Volešák, 89. Radek Szmek

V předehrávce 10. kola Gambrinus ligy porazilo Slovácko pražskou Slavii rozdílem třídy 3:0. Brankový účet otevřel z pokutového kopu Petr Švancara a další dvě branky přidali v poslední desetiminutovce Volešák a Szmek.

Ve 12. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou Koubský a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jedinečné šance se ujal zkušený Petr Švancara a proměněnou penaltou poslal domácí celek do vedení - 1:0 pro Slovácko. O pár minut později zahrozila Slavie, Kisel poslal krásnou přihrávku M. Černému, po jehož centru do šestnáctky vypálil Jarolím a Filipko v brance domácích lapil. Zápas byl poměrně otevřený a oba týmy měly dost příležitostí, jednu takovou zahodil po rohovém kopu nepřesně hlavičkující Košút.

Rovněž ve druhém dějství byl k vidění pohledný fotbal, který samozřejmě přinášel šance. Sešívaní se snažili vyrovnat, Mezlík ale na poslední chvíli odkopl míč před Kiselem. Zvýšit vedení Slovácka mohl Košút, ten šel sám na Vaniaka, ovšem neuspěl a Slavia nadále živila minimálně šance na vyrovnání.

Zhruba deset minut před koncem zápas chyboval Ragued a po kombinaci Kroduly a Fujeríka dopravil míč ve skluzu do sítě Ladislav Volešák - 2:0. V tuto chvíli byly šance Slavie na bodový zisk hodně mizivé. Přesto mohli vzápětí ještě vykřesat naději, jenže když po Černého výzvě absolutně selhal hostující Vyhnal, bylo jasno. Hráči Slovácka si pro Pražany přichystali ještě jedno překvapení, v 89. minutě přidal třetí trefu důrazný Radek Szmek a dal výsledku konečnou podobu 3:0 pro Slovácko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň1091028:728
2.Sigma Olomouc1054119:619
3.Sparta Praha1061317:719
4.FK Mladá Boleslav1044215:1016
5.1. FC Slovácko1051413:1116
6.FK Teplice1043313:1315
7.Slovan Liberec1034314:1413
8.České Budějovice102628:1112
9.FK Jablonec1032512:1311
10.Bohemians 1905102449:1210
11.FC Hradec Králové102448:1210
12.Slavia Praha1024410:1510
13.FK Ústí nad Labem102449:2010
14.1. FK Příbram102354:99
15.Baník Ostrava102358:149
16.Zbrojovka Brno1030710:239

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1009)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K.O Káájo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikal jsem snad, že Slovácko vyhraje? Kdy už se tady konečně přestane přeceňovat ta parta trosek, který se umí akorát kácet jako podťatý při každým náznaku kontaktu. Co ale taky čekat, když maj toho největšího simulanta za kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

SUper Klucí !

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci: 6.951

pekna nasteva kdyz si vezmu ze na ucasnika ligy mistru zilinu prislo kolemm 2.100 divaku

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatný.... ani nevim co na to napsat

Reagovat
smazaný uživatel

jakto špatný? zatim se držíte mimo sestupový vody, takže v poho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda fakt perlíš.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

KJ ven! Ani mně, Sparťanovi, se nelíbí, že Slavia hraje takto otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to seš houby Sparťan.

Reagovat
goodbay

co je pak náboj v derby, když jeden tým hraje špatnej střed a druhej o špičku ligy? Nejlepší a nejvyhrocenější derby byli vždycky, když oba týmy byli ve špičce, nejvíc se užívali vítězství a podobně, po tom z minulého týdne, jsem si tu slast ani tak neužíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to užiju i tak. Slavii nikdy nemůžu přát, aby hrála o poháry nebo tak něco. Na to ji příliš nesnáším.

Reagovat
goodbay

já jí taky nemusím, ale vodsaď podsaď, ty bys snad byl radějí, aby slávka sestoupila? To by pak nebylo žádný derby, to s bohemkou a jinýma pražskýma týmama, tak nepočítám. Já jí taky nepřeju ty největší úspěchy, ale třeba Evropu jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano byl bych nejradši kdyby zkrachovala a zanikla. Chápu, že někdo má jinej názor, ale já mám tento.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to v nadsázce. Co bude pak smyslem života sparťanů, když jim chcípne největší nepřítel?

Reagovat
centos

zorzík si najde nového. A tak dále, až bude Sparta jediným klubem v republice!

Reagovat
smazaný uživatel

Sami v lize? To se pak budu místo chození na fotbal dloubat v nose a vybíjet si vztek na sousedech, pošťačce, panu učiteli a chudokrevném spolužákovi.

Reagovat
centos

Aspoň byste měli jisté poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrzlinové . A měli bychom nejlepší ultras, chuligány, nejpropečenější klobásky a nejlevnější lístky .

Reagovat
smazaný uživatel

Ani dneska neni smyslem mýho života Slavia, ale naopak Sparta. Já se zajímám o její úspěchy a její výsledky a to je taky důvod, proč mi nezáleží na Slavii ani na tom, jestli zkrachuje nebo nude v 1. lize. A jelikož ji nemám rád, tak proto bych uvítal tyto scénáře. A když by nebyla? Tak bych ji už neřešil a byl spokojenej - to jenom na vysvětlenou tvojí nadsazený otázky.

Reagovat
centos

zorz 24.09.2010 20:20

Ano byl bych nejradši kdyby zkrachovala a zanikla.

zorz 24.09.2010 20:26

mi nezáleží na Slavii ani na tom, jestli zkrachuje nebo nude v 1. lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Asis nepochopil, jak to myslím - ta druhá věta byla myšlena tak, že nemám já jako Sparťan žádnej zájem na tom, aby Slavia dál existovala nebo hrála první ligu. Proto by mi nevadila ani jedna z těch 2 věcí.

Reagovat
centos

To jsi asi ve sparťanské menšině.

Reagovat
smazaný uživatel

možná jo, to nepopírám.

Reagovat
goodbay

aha tak to jo. Tot tvůj názor, já tě ho brát nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Není nad rudou Spartu, nejbohatší klub v zemi, s krásnou komunistickou historií podle mého gusta. Sparta forever!

Reagovat
Ligter

Zív

Reagovat
smazaný uživatel

zíváš nad vaší historií jo?Upozorňuju tě,že se spartě v 80.letech říkalo "Štrougalův tým".A pan Štrougal to byl v té době táááákovej hodnej pán na ÚV KSČ.

Reagovat
Ligter

Mně je to jasný, jen nevím, co to má společného s tématem ''Slavia v druhé lize''.

Reagovat
smazaný uživatel

Radost z vítězného derby je k nezaplacení a to pondělní bylo supr, čert vem, že hraje Slavia sračku. Ale v něčem máš pravdu, že by se Slavia měla aspoň trochu sebrat. Takhle se jí můžu sice chechtat jak blázen, ale aby se takhle neprochechtala do 2. ligy a byli bychom min. rok bez derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta B - Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Derby v Počernicích...no nevím člověče, jestli by to bylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

no to možná už taky nebude, jesli se zavede juniorská liga. Navíc nepochybuji o tom, že se slávie udrží. To je 100% jisté, mají ted krizi. Ale ne takovou aby spadla. Si vzpomeňte, jak hrála sparta před asi 5 lety, měla po podzimu 20 bodů a to se tehdy hrálo 17 kol. To může slávie mít pořád víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blázne!

Reagovat
goodbay

Tohle už není vtipný, tohle už je smutný i z českýho pohledu, tahle v Evropě už nebudem mít ani ty 2 týmy, nikdo se nikam nedostane, páč krom pražských "S" nemá ani jeden tým pořádnej koef. Takže jedině šťastnej los. Na druhou stranu slávia by asi neporazila ani mogilev v momentální formě.

Reagovat
Losinho

Pěkně to vedeš Karle Já už se začínal "bát", že tvůj plán na zničení Slavie nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

A proč sis to myslel? To já jsem o tom nepochyboval od Karlova návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

aufwidersen Carl

Reagovat
smazaný uživatel

ten šašek Švancara to někdy už přehání.a´t jde do cirkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je sranda. Mně se jeho styl líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho nezesměšňuje, jen dělá šou. Já ho mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
centos

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

to taky, ale šoumen a výbornej hráč.

Reagovat
centos

To taky :)

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
Dubov

Já taky

Reagovat
Recik

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Jen škoda, že Sigmička na Slavii vyhrát nedokázala

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je fakt směšný - Sparťani mezi sebou se hádají, zda je slávistická krize dobrá nebo ne.

Pokud jde o mě - mi se jejich současný stav líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťany Slavia nezajma

Reagovat
twerp

Pokud jde o mě, tak by poháry měla hrát Sparta, Olomouc, Slavia a třeba ta Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

ta slavie byl vtip že?

Reagovat
twerp

Ani ne...Slavie je na tom sice blbě a asi ještě sezonu dvě na tom blbě bude ale v pohárech vždycky něco uhrála a já věřím, že by uhrála něco i letos narozdíl od Jablonce a Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky něco uhrála? to máš na mysli tu jejich úžasnou sérii bez vítězství?

Reagovat
twerp

Aby mohli udělat tu svou "slavnou sérii", tak museli aspoň jeden zápas vyhrát(ať už třebas na penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o me, tak by pohary mel hrat ten, kdo ma nejlepsi formu a kadr...

Reagovat
smazaný uživatel

když ono se to hraje rok zpětně, takže to pak dopadá, že vyhoří v lize o titul bojující Jablonec a Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak se da nadhodit otazka - kdo by v tech poharech hral lip? Casy Slavie v zakladni skupine LM ci Sparty v osmifinale LM jsou uz nejspis pryc.

Reagovat
twerp

Se podívej na Olomouc minulý rok...potrápili Everton, vyřadili Aberdeen..Mě nejde ani tak o postup do hlavní fáze soutěže, jako spíš o to, aby se ten tým rval. Aby nedělal ostudu a aby hrál pěkný útočný fotbal. Což se Olomouci loni povedlo. Plzni tento rok taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš v tom, že si poháry zahrají ti, kteří si to vykopají, ale já věřím, že i v tomhle stavu by Slávie uhrála víc bodů, než slavnej Baník nebo Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o mě, tak Sparta, Plzeň, Olomouc/Bolka

Reagovat
goodbay

ještě pohár tě chybí

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak Sparta, Plzeň, Bolka, Olomouc

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

15. Slavia, 16. Baník... hezky by se nato po 30. kole koukalo

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia není 15.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, nejhůř budu po tomhle kole 14. Za ní o skóre Ústí a o bod Baník ...

Reagovat
smazaný uživatel

budou

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to prdel, po 30.kole tam ale musí být fetky z Bohemky a třeba Ústí. S Ostravou a Slavii ty zápasy mají náboj, nechci o ně přijít.

Reagovat
Azza

Reagovat
domingo

Reagovat
homeles8

BAN!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!NAB

Reagovat
Didier Drogba

Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Synot mě udělal obrovskou radost!!

Reagovat
smazaný uživatel

KJ se dívá na okresní přebor, tam zachvlku slavka bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

aufwidersen Carl

Reagovat
smazaný uživatel

he

Reagovat
smazaný uživatel

AC Sparta Praha! Fakt nechápu, kdo té Slavii může fandit. Kdyby měli pravidelně nejvyšší rozpočet v lize, potom bych o tom přemýšlel. Ale takhle zatím zůstávám věrným fanouškem Sparty. A jak to sleduju, dobře jsem udělal. Sparta to vyhraje!

Reagovat
alegre

Blahoslavení chudí duchem a jejich království nebeské....

Reagovat
smazaný uživatel

Zkráceně si mohl říct,že fandíš klubu s největším rozpočtem...

Reagovat
centos

Nebo že si dělá srandu, ale asi čekal, že to všichni pochopí.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsko k*kot

Reagovat
Ligter

Pokus o sarkasmus ... No. Deziluze je holt sviňa.

Reagovat
RickNash

no doprdele, to je žert?

pokud jo, tak

pokud ne, tak

Reagovat
Ligter

Je to ''žert'', pravděpodobně má vystihovat a ironicky komentovat fanouškovskou většinu. Nebo je to možná zvláštní smysl pro humor.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to myslíš vážně, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Axiss je zaprvé debil a zadruhé Slávista.

Reagovat
rufus

Což v podstatě není zas tak velkej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No slávisti, takže budeme spolu jezdit na druhou ligu? Až se nás kamarádi zeptaj, kam jedem, tak to bude asi tak, že já odpovím, že jedu do Vlašimi a Slávisti odpoví, že do Sokolova

Reagovat
smazaný uživatel

No Vlašim dost možná postoupí, takže

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj stadion, zázemí, byli by sami proti sobě a je to blízko ku Praze a já si chci zanadávat proti Strnadovi

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá liga může být ale taky zajímavá. Pivko 10° za 20-25 korun, míň policajtů, pořadatelé v důchodovém věku. Chuligáni domácích-něco jako Muži v ofsajdu. Prostě contro il calcio moderno

Reagovat
smazaný uživatel

ty si myslíš že by na Baník ve 2.lize bylo mín policajtů?jako proč?to stejný s pořadatelema.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si to proto, že by jezdilo asi míň lidí a míň pořadatelů by asi bylo, protože kdo by je platil. Navíc to neříkám jako fakt, že by to tak bylo, ale spíš taková vize, jak by to mohlo být.

Reagovat
smazaný uživatel

však na to se těším a k tomu budem jebat Opavu

Reagovat
mickey mouse

zatím je teda jebána jenom Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

jo? no vidíš to, za rok budem oplácet

Reagovat
smazaný uživatel

I Franta Straka by tu Slavii trénoval líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Straka by ji trénoval nejlíp, ale hlavně by tam vůbec nešel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. je to pravej Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolíme vypadni !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

trošičku blbost vyhazovat kouče po pár zápasech ne? Je potřeba tomu dát čas. Koukni na Magatha, tam je ten začátek ještě bídnější, ale je to to samý - je potřeba počkat, až koncepční práce začne nýst ovoce

Reagovat
Didier Drogba

jen ať zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím dostal Slavii nahoru, získal s ní dva ligové tituly v řadě, dostal Slavii do LM, kde uhrál víc bodů, než Sparta za posledních 6 let dohromady. Trenér Slavie je to poslední, co by bylo potřeba ve Slavii změnit. Stačí otevřít oči.

Reagovat
goodbay

tjn, když Sparta tam byla za posledních 6 let jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

2x

Reagovat
goodbay

no dobře, počítal jsem včetně letošní

Reagovat
Losinho

Reagovat
Slejdy

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro mě

Reagovat
Ligter

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
homeles8

Reagovat
RickNash

sorry kámo, ale co blbneš?

Reagovat
homeles8

Reagovat
RickNash

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
homeles8

Reagovat
Azza

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
Losinho

„V této chvíli jsem rozhodnutý, že budu kontaktovat vedení a že skončím. V zájmu toho, aby přišel nějaký nový impuls, tak si myslím, že to bude nejlepší řešení,“ prohlásil bezprostředně po zápase trenér Karel Jarolím.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle utíkat z boje... to jsem měl o Karlovi vyšší mínění.

Reagovat
Losinho

U mě si tímhle hodně polepšil.

Reagovat
Losinho

Sem zvědavej kdo k nám půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Cipro

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

deja vu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj at tam jde třeba Suchopárek

Reagovat
smazaný uživatel

koho by si chtěl?:)

Reagovat
Losinho

Někoho, kdo není nijak spřízněn s klanem Jarolímů

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár?

Reagovat
Losinho

To zrovna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se vám teď moc nehodil. Vzpomínám si na jeho skvělé omlouvání porážek. Třeba když dostal s tehdy mistrovským Slovanem na Spartě 5:0. To se člověk těm jeho žvástům smál, až se za břicho popadal.

Reagovat
Losinho

Taky ho nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jen jsem si do něj musel rýpnout . Ale od tý doby, co nechal trenérského řemesla mi nevadí. Dřív to byl trenér, kterého jsem nesnášel. Ale teď když plácá ve studiu fotbal nebo je s ním rozhovor v nějakém tom plátku, mluví docela rozumně.

Reagovat
Losinho

On toho nenechal, trénuje ČR "15" a "16"...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak to je pro mě novinka. Kterou asi velmi rychle zapomenu, takže ti ani nemůžu poděkovat za rozšíření obzorů .

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem když vidím v jakém stavu se teď nachází Slavia, vybavuje se mi jedna scénka z filmů o Fantoccim. Vloupal se tam s nějakýma dětma do nějaký fabriky a jde k nim hlídač. Děti říkaj: Tak a jsme v pasti. A Fantocci na to: V jaký pasti, jsme v prdeli. Nic ve zlém

Reagovat
smazaný uživatel

tak právěže by mohl navázat na práci KJ, aby tam byla jakási kontinuita a nepřišla všechna práce KJ vniveč

Reagovat
AjaxFans

Nakecá toho míoc,ale výsledky nikde.

Reagovat
Shevchenko

Slovácko do evropy!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tedy fotbal nic moc,při vší úctě ke Slovácku,rozdíl 3 branek neodpovídá předvedené hře,bohužel Slávie by v dnešní době nedala gol ani za 270 minut

Reagovat
Josifek

Tahle sezona se mi začíná líbit..

Tohle už Jarolím těžko ustojí, bohužel..

Reagovat
herbage

Kopyťák Volešák dal gól? Tragický ve Spartě, tragický ve Slávii, v Budějkách průměr, ale za Slovácko dá gól proti Slávce. Kus Sparťana v něm přeci jen zbylo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Josifek

Tak on celkem třeba v Budějkách goly dával, néé? Střelu měl vždycky dobrou..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy jsem obdivoval jeho přímáky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stejnak se mi jako Sparťanovi líbí myšlenka, že ,,týmy´´ jako Baník a Slavia můžou sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

no a co, druhá liga, taky liga a všichni budou jebáni a my si nahoníme ego

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jo, vždyť já vám přeju, aby jste naháněli ego v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

však boží mlýny melou pomalu ale jistě, i ty se jednou dočkáš této ligy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

všechno je možný, ale musíme žít teď

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se to stane, tak třetina Prahy chcípne na uchechtání se k smrti, na Moravě bude taky pár obětí a i ve vašem slezké zemi se pár neboštíků najde. Druhá třetina Prahy se oběsí a ta třetí změní jenom barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

de facto spadnutí Sparty rovná se vymření populace Prahy.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

170. pro Kaju Jarolima

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý balzám na duši, ale Slávka první půlku lepší. Nicméně Muzajs pak v barech famozní, neskutečný týpek, a že poveze dom ožralého fanouška Slovácka, to asi nečekal, tour de jižní Morava vyšla na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Já skutečně nechápu, jak se někdo může na fotbale opít, a ještě k tomu na Slovácku, což je region proslulý abstinencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, my sme tu všeci abstinenti, hlavně na výjezdech...

Reagovat
smazaný uživatel

Šovki, doufám, že jsi našel klíčovou dírku a nespal na hrázi obecní protipožární nádrže, když už jsi nám zakázal tě vhodit do domu... Mimochodem - co budeš dělat ve středu?

Reagovat
smazaný uživatel

ta středa je zakletá, musíme na něho nasadit detektiva

Reagovat
smazaný uživatel

je to skutečně skandální, že existují takoví soudruzi, kteří jsou schopni se na Moravském Slovácku takto opít

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem taky dorazil domů. Zápas byl dobrej, no, akorát jsme rupli, což mě nepřekvapilo. Fanoušci Slovácka jsou výborní, moc se mi líbili (a což teprve fanynky, ty zdatně konkurovaly těm našim slávistickejm) . Mercedes je bourák, ten chlap pořád dělá nějakou šou. Co na tom, že Slávinka zase pukla (i když docela krutě, spíš by slušelo 2-1), co na tom, že jsme nedali gól a hrajeme bez útoku, co na tom, že máme ze šesti utkání dva body a nejnovější investice Slavie bude kurs plavání (sestupové vody jsou hluboké), co na tom, že hráči se už bojí přijít po zápase před kotel a prchají se sklopenou hlavou do šaten (ne všichni, ale přece), co na tom, že takovej mrdník v informacích o klubu byl naposled - no snad minulou válku... Vždyť s basileosem se tak fajnově chlastá...

Basileos mě udělal radost, báječně jsme pokecali, nabouchali nějaký fotky, seznámil mě s pár lidmi - no prostě po té bídě na hřišti skvělej relax. Babu na zápas postelový jsem neuhnal, leč nevadí, stejně spokojenost. Dobrou noc...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzi, ještě jednou díky za všechno, bylo to neskutečné! A jak jsme se domlouvali, někdy do konce podzimu eště přijedeš a tam už bude aj ta baba na zápas postelový!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, ty jsi fakt vyjímečnej typ člověka. To se vidí maximálně jednou za desete let.

Reagovat
smazaný uživatel

hola hola 2. liga volá

Reagovat
Kepy_FCB

Hmmm Slovácko

jinak ta druhá liga bude příští rok koukám atraktivní... (FCB,SFC,SKS,ACS,Sokáč pro invazi chebáků, Třinec a Karviná pro invazi chacharů...) , já se normálně začínám těšit!

Reagovat
smazaný uživatel

ACS ne bo juniorky budou mít vlastní soutěž. Se zbytkem souhlasím, druhá liga bude v tu chvíli atraktivnější než první

Reagovat
soukup

snad vezme Slavii pro Jarolímovi Žák, to by byla teprve tragédie

Reagovat
vanGomm

Pro zorz,prosím kolik je Ti let,nebo roků?.

Reagovat
homeles8

Reagovat
vanGomm

Po přečtení jeho několika "názorů" tady,jsem nabyl totiž dojmu,že bude asi ještě školou povinný.Což by ho jakž takž omlovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Řepka dneska hoří a pokaždý, když udělá chybu, tak seřve Pamiče za to... fakt ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro první výhru holek Baníku a to proti Brnu, díky vy šulini z pod Špilcberka

Reagovat
centos

*vy vagíny

Reagovat
smazaný uživatel

reaguji na místní smetánku z Brna

Reagovat
Kepy_FCB

* z Filcberka

Reagovat
soukup

a to bylo první kolo, nebo sou vaše ženský ještě horší než chlapi?

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, když si to vemeš, tak někteří už raději chodit fandit na ženský než na naše Áčko

Reagovat
soukup

to už je hodně zlý, ale tam i když je špatná hra je furt na co koukat, takže vlastně proč ne

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/user/womenfootballworld#p/u/20/m2hFPwHV6Tc

bejzbólisto taky se zajdi podívat na vaše

Reagovat
smazaný uživatel

no čeče, třeba golmanka, o ni bych kolo neopřel...

Reagovat
Kepy_FCB

myslíš toho Lovásika?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak Rolko v sukni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

no, nějaké výstavní kusy tam máme ale něco je taky hodně špatný

Reagovat
-Kopy-

Dobře si vodíme Spartičku

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, moc pěknej mač. Zatím oba týmy hrají moc pěkně, čemuž ale pomáhají dost zmatené obrany. Bolka vede zaslouženě, protože si nebezpečných šancí vytvořila víc, ale možnost na otočení určitě vidím. Chce to řešit šance jinak, než jak je zatím (hlavně Jeslínek) řesíme.

Řepka je na střídání. Už jsem o tom psal nedávno - kiksy na jeho kontě přibývají a přibývají a dusno, co dělá na place, neprospívá vůbec nikomu. Hlavně Pamiče seřve, kdykoliv ten něco málo podělá, ale že sám hraje jak žáček, to mu nevadí ...

Další na řadě je Jeslínek. Ať si komentátoři brečí, jak chtějí, on je největší brzdou. Ztrácí plno balonů ... Nelíbí se mi. Už jsem na něm i viděl náznaky, že nevěří sám sobě, což je nejhorší možná situace.

Dlouho jsem na tuhle chvilku čekal, ale dnes hraje výborně Matějovský. Sice zadrbal jednu nadějnou šanci tím, že prostě MUSEL přihrávat, ač měl jít určitě sám, ale jinak se mi jeho přihrávky líbí. Jeho první myšlenkou dneska je, jak dostat balon k líp postavenýmu spoluhráči a to se mu taky daří. Dokonce nefauluje a (světe, div se) stíhá ...

Další dobře hrající mi přijde Kadlec. Jeho aktivita dneska bude klíčem k obratu. Mám opravdu pocit, že to Sparta obrátí.

V Bolce se mi líbí Mendy, Fabián dopředu (naopak dozadu je dost špatný, ač hraje na ještě horšího Jeslínka; už dvakrát si pomáhal rukama a pokud to udělá ještě jednou, půjde ven). Dal bych na něj nějakýho čerstvýho hráče a on se vyfauluje.

A výborný při standartkách je Rolko. Udělal sice jednu velkou botu, ale i tak je to nejprospěšnější stoper na place.

Do druhé půlky to chce zlepšit komunikaci při standartkách a zpřesnit finální fázi. Přechodová fáze nemá dle mě naopak chybu. No a samozřejmě to chce sundat toho tragéda Jeslínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabian zacinal jako levy kridlo, hral tak i misto Zemana na MS 21. Smerem dopredu je na teto pozici platnejsi jak Taborsky a na leveho beka bych dal Sirla. V obrane(predchozi roky nase velka slabina) potrebujeme hlavne zkusenosti, ne nadejne mlade hrace.

Skoda Kulicovy premotivovanosti.

Reagovat
smazaný uživatel

už druhý loket v Kuckově ksichtu. To musí bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Chramostu, když může jít na kasu a radši sám bez příčiny spadne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hodláme zahazovat takovýhle šance, tak to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza Taky dobré. Když vyhrajem následující dva zápasy, tak to bude pro Sigmu hodně dobré.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak a teď basket žen

Reagovat
smazaný uživatel

dobra remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to byl o hodně lepší a záživnější fotbal než derby. Plichta je pro Spartu dobrá. Mohla prohrát a mohla i vyhrát ...

Pokud se v lize bude hrát takovejhle fotbal, tak budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska moc pěkný zápas.. Útok Bolky je výbornej, Chramosta s Kuličem si vyhověj a po zemi jim to proti těžkopádným stoperům hodně jde. Opiela je taky výbornej, připomíná mi takovýho Boleslavskýho Banegu

Teď ke Spartě, vůbec nechápu nasazení Sionka místo Matějovskýho.. Marek za poločas vytvořil asi 5-6 vynikajících příležitostí a hrál perfektně.. bez něj už to byla jen nakopávaná a jen velké štěstí, že se míče odráželi spíš ke Sparťanům.. Sionko OPĚT neskutečně špatný, příští kolo prostě nesmí hrát.. Vacek dneska zahrál taky perfektně s Matějovským podle mě nejlepší hráči Sparty v utkání.. Bony klasika, ale tolik neproměněných tutovek je fakt špatný.. Zaplaťpánbůh, že mu to tam nakonec spadlo.

Obrana - v 1. poločase naprosto šílená, Kulič s Chramostou na ty naše kolohnáty perfektně platí a dělali obrovský problémy.. Navíc Bolka má suprovej přechod do útoku kdy najednou jde na kasu 5-6 hráčů... Sparta jde najednou max. ve 3-4 lidech.. To se musí změnit..

Bod nakonec vcelku dobrej. V Olomouci se holt musí vyhrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je ideální výsledek. Za těchto okolností to chce aspoň bodík z Teplic přivézt a pak se musí porazit Sparta a bude to hodně dobré. Jinak to byl dnes na českou ligu hodně pěkný zápas, až jsem na to čuměl, dokonce i neprohra Bolky se slušným kursem vyšla, prostě ideální zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku Teplice, doma Sparta, venku Slovácko. Mám z toho docela strach, ale když se povede devět bodů, tak budem mít na týmy pod sebou luxusní náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

No tam budí asi největší strach Slovácko, tam se vždycky hraje i proti rozhodčímu. Mně bude stačit z těchto 3 zápasů 7 bodů, případně i 5 s tím, že 3 z nich budou za Spartu. Zbytek podzimu je už dobře nalosovanej, snad už Sigma umí porážet i slabé týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dovime hned 4.10. esi umime poraze slaboucke tymy

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to Slovácko bylo fakt na pěst Penalta za faul mimo vápno a dva góly Slovácka z ničeho. V Teplicách musíme vyhrát, v poslední době se nám na ně daří a s jejich mizernou produktivitou si snad nedokážou vypracovat dost šancí na to, aby dali nějaký gól. Sparta bude hodně těžký zápas a nedivil bych se žádnému výsledku. Naštěstí bude Sparta po zápase v Moskvě, tak snad budou vyflusaní a budou se po hřišti akorát ploužit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky vypadaj, že v obraně hoří a pokud na ně vletíme svojí hrou, můžeme celkem snadno 3 body urvat. Se Spartou to bude těžký, může to skončit klasicky 0:0 nebo 0:1, ale pokud budeme hrát jako celou sezonu a něco tam spadne, tak to klidně může být i 4:0, což by asi byla velká euforie. A Slovácko, tam se musí hrát jako letos v Příbrami, vůbec je nepouštět za půlku a prostě na ně pořád tlačit. Tam stačí jedna akce do našeho vápna a sudí to prostě foukne. Jak víme z loňska, ani to nemusí být ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

kurna hoši, jedenkrát vám pískne proti penaltu, která nebyla a už se u nás píská všechno minule jste u nás nezahráli vůbec dobře, 2-0 odpovídající výsledek, ted máte možnost to změnit

Reagovat
smazaný uživatel

No nemáš úplně pravdu, tehdy to byl remízovej zápas, my jsme tlačili, vy jste měli šance. No a Slovácko má prostě takovou pověst, stejně jako Příbram, že se tam špatně vyhrává. Jinak nic proti, letos jedete pěkně, aspoň 1 tým z Moravy nás na čele podporuje.

Reagovat
smazaný uživatel

no, podle mě jsme u nás doma největší výhodou a důvodem, proč se od nás body nevozí, my, FANATICOS, rozhodčí pak lehce podlehne atmosféře jako včera

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda. Co se týká výjezdů, tak zatím nejsem nějak zkušenej, mám projetou jen Moravu + letos Slavia a fans Slovácka zatím udělali největší dojem. Možná teda společně s Baníkem ve Vítkách.

Reagovat
smazaný uživatel

no šli jsme za poslední 3 roky neskutečně navrch, jenom neusnout na vavřínech a dál se zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. ty si přímo z Olomouce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem z Olmiku, takovej olomouckej patriot.

Reagovat
smazaný uživatel

já se tam ted budu rok flákat totiž, skončil sem školu, a ted mám rok prázdnin, tak že bysme dali zcuka, pokud si pro

Reagovat
smazaný uživatel

No, klidně někdy můžeme, já jsem teď v prváku na vysoké, takže ideálně třeba když bude nějakej fotbal nebo tak něco, o víkendech mám zatím času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ok, dobroš. Jinak co máš za obor, smím-li se zeptat? facebook máš či nějaký jiný prostředek ke komunikaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Regionální geografie. Facebook ze zásady nevedu, napiš mi na mail jirka1919@seznam.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

regionální geografii má můj kámoš, který se mnou bydlí, je ve druháku, takže ti može s něčím pomoct teoreticky. ok, napíšu

Reagovat
cubinho

Regionálku? Tak to jsme skoro oba ve stejném oboru. Ja na UPOLu studuju mez. rozvojová studia

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam mám pár znamých myslím, dokonce snad máme pár společných přednášek.

Reagovat
cubinho

Jojo, tak jsme ve stejném patře, že Pár přednášek s MRS společných máte, ale já už jsem trošku starší ročník, takže se na nich nepotkáváme

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no. Ale je fajn, kolik fotbalových fans zajímá geografie.

Reagovat
cubinho

Hehe, se divíš Všichni odmala sledujeme ty tabulky atd., takže zeměpis máme v malíčku

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi to tak fakt bude. Vlastně mi fotbal fakt hodně pomáhal, takhle znám v každým evropským státě aspoň 10 měst a lidi pak na mě občas čumí jak na idiota, když třeba vím, kde je nějakej Waregem a podobně. Já mám teda ještě navíc průpravu z dětství, bo někteří příbuzní jsou vášniví turisti, takže jsem toho celkem dost procestoval tady v Česku.

Reagovat
cubinho

Jojo, ale v tom to přesně je. Ale třeba v dětství, když člověk nemá všechny ty potřebné informace je to někdy i trošku nevýhoda znát všechny ty týmy ve všech ligách. Jak jsem byl mladší, tak mě ani nenapadlo, že by třeba takové Shalke nebylo město. Když jsem potom řekl, že mezi velká města v Německu patří Shalke, tak mě učitelka měla za vola

Reagovat
smazaný uživatel

hej mel jsem presne tem samej problem a dalo to praci pozjistovat si co je jen nazev tymu a co mesta

Reagovat
cubinho

Myslím, že nejsme sami dva Ale myslím, že zrovna Shalke je typický příklad, protože třeba u anglických týmů se většinou čte i město. Ale nadruhou stranu jsem měl dlouho za to, že Fulham je město

Reagovat
smazaný uživatel

To je toho, já vím asi o 2 lidech, kteří si pár let zpátky mysleli dokonce, že Slovácko je město.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že si spousta lidí eště furt myslí, že Slovácko je město

Reagovat
smazaný uživatel

To znám, tohle bývá celkem matoucí, když je člověk malej a zas tak tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, přesně tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci to je sama smetanka jak se tak divam

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale ,dalsi geograf

Reagovat
smazaný uživatel

I ty Brute?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, momentalne v pondeli nastupuju do tretaku

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si to maluješ, ale 9 bodů z těch záopasů je hodně nereálnejch. To už je reálnější, že Plzeň vyhraje všechny zbylý podzimní zápasy.

Reagovat
goodbay

uvidíme, ale nechme je at si to užívají

Reagovat
smazaný uživatel

Toho zápasu se bojíte víc než my. Ať už to přiznáš nebo ne, tak kdyby ti někdo zaručil remízu, tak ju bereš. Kdežto pro Sigmu by to byla ztráta, protože hrajeme doma a s týmem co zrovna neoplývá super formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pleteš, já se toho zápasu nebojím vůbec a podle mě může Sparta jen získat. Do zimy ještě body uděláme a na jaře se tam furt ještě válí 45 bodů. Takže titul nevisí pro Spartu zase tak vysoko. Hlavní cíl je postoupit v EL, ne bejt první v zímní pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak, Sparta může jenom získat, čili když neprohrajete, tak je to pro vás čistý zisk, kdežto remíza je pro nás čistá ztráta. Pro mě je hlavní aby Sigma zůstala na pohárových příčkách a aby se množství týmů co o ně bojuje zmenšovalo a zvětšovala se propast mezi nima a Sigmou. Následující tři zápasy budem mět právě s těmahle týmama a proto musíjou všichni tři poztrácet body. A když už se nám tak daří, tak je ideálně všecky porazit. Aniž bych chtěl snižovat jejich kvalitu, tak věřím že na to máme.

Reagovat
goodbay

dobře jesli to mám vidět reálně souboj s Olomoucí určitě nebude lehký, vím jak hraje Sigma doma a bod by byl asi dobrej, ale jelikož ACS ted body ztratila, tak by nebylo je v Olomouci získat zpět. Na druhou stranu jak ste silní doma, tak ste mi kolikrát svou silou venku nepřesvědčili, takže spíš to vidím tak na 5 bodů maximálně. Ale uvidíme, je to můj reálnej odhad.

Reagovat
goodbay

záleží taky jak bude hrát plzeň. Jesli budem remízovat a plzen třeba prohrávat, tak proč ne, tyhle plusový body jsou lepší než vyhrát a plzen taky by vyhrávala. I když je to momentálně asi jen přání, ale uvidíme jak se zejtra poperou s příbramí, tak suverenita jim nemůže vydržet věčně.

Reagovat
goodbay

ta suverenita

Reagovat
smazaný uživatel

Já chcu 62 a víc bodů a nějaká Plzeň a nebo Sparta mě zajímá spíš okrajově. Jo, získat titul by byla fantazie, aji kdyby na to stačilo ušmudlaných 50 bodů, ale to se nestane. Takže ideálně toužím po těch 62 bodech a reálně se chcu udržet na pohárech. Každá ztráta je ztráta, protože až přinde období kdy se nám nebude dařit, tak budem ty body navíc potřebovat.

Reagovat
goodbay

tjn, letos ta laťka zatím visí poněkud výše.

Reagovat
goodbay

navíc po ztrátě bodů doma nám momentálně nic jinýho nezbejvá, než doufat i ve ztrátu týmů nad námi.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zatím to vypadá, že ani letos titul nikdo neobhájí. A jestli vyhraje Plzeň a nebo Sigma, tak ho neobhájí ani příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku to bude těžké, to jo. Ale na Teplice se nám dost daří, takže věřím ve výhru. Slovácko bude asi zklamání, ale snad z toho alespoň bod bude. A podle síly týmu musíme myslet na všecky tři.

Reagovat
goodbay

já jsem tajně doufal ve 4 body ze zápasů proti bolce, moskvě a olomouci. Ted jesli se to má vyplnit, tak to bude hodně těžké. Ale třeba překvapíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Sparta umí uhaluzit ledacos. Já si budu přát výhru v Teplicích, klepec pro vás v Moskvě a z něho plynule následující klepec pro vás na Hané. Pak už bych se snad začal cítit klidnějš.

Reagovat
goodbay

Kdyby sis přál ten poslední klepec, tak bych to pochopil. No ale nebudu to řešit, už se tu o koeficientu psalo dost. Je to věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

To co si uhraje Sparta, tak je hlavně bonus pro Spartu, Sigmě samotné to moc nepomůže. A za druhé deprimovaná a unavená Sparta by byla o dost lehčí soupeř než Sparta ve výborné náladě z překvapivé venkovní výhry.

Reagovat
goodbay

tjn ale jsou to dvě různé soutěže a navíc Sparta jede do Moskvy s tím, že může jen získat a ne ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejný tým. Ta sestava bude plus mínus podobná, a to co si tam ti hráči uhrajou a nebo ne, je poznamená, ať chcou a nebo ne.

Reagovat
goodbay

Tjn, ale Sparta taky za ty roky už je zkušená a ví jak hrát "anlický" týden a jak sami hráči říkají, je to lepší než jen trénovat. Takže když se nikdo nezraní a hra ze strany Sparty bude přijatelná, tak bych to tak negativně nebral.

Reagovat
goodbay

anglický

Reagovat
smazaný uživatel

Máte docela starý tým, cestování do Mosky a zpátky je náročné a s případnou prohrou by hráči regenerovali ještě hůř. Navíc Sigma hraje náročný běhavý styl a soupeř ve druhém poločase většinou odpadne. Těžko říct jak by vám to sedělo, ale myslím, že moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu na interpunkci

Reagovat
goodbay

tjn ale takové zápasy v Evropě jsou bonus a to Spartu zoceluje. Je to poslední dobou i znát, že hrajou až do konce. Snad jim to ještě dlouho vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš radši at neco uhrajou v Moskvě, bude je to stat vic sil, než když budou prohravat o několik golu, se na to vyjebou, a budou se setrit na nas. Radsi at tam vedou 1-0, a a v 70 dostanou na 1-1, a CSKA je pak bude mlit zbytek zapasu, to je bude stat mnoho sil, tim padem TEORETICKY snazsi zapas pro nas.

Reagovat
smazaný uživatel

A ideálně ať se Blažek zamiluje do Řepky a požádá v Rusku o azyl a Kucka s Pamičem začnou stávkovat střílením vlastňáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to je realnejsi verze, nez ta tvoje, kdyby tam prohraval o moci, tak to se na to tak akorat vyserou. Takhle se budou snazit uhrat neco dopredu,a i branit, to je spousta fyzickych sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že jo. Taková prohra co se dá označit za smolnou sebere spoustu fyzických a psychických sil. A když navíc tým cítí, že bránil dobrý výsledek, ale že ani omylem neměl osud utkání ve svých rukách a nakonec ho prohraje, tak to bolí trojnásob. Hm, teďka sem si vzpoměl na utkání Sparty s Thunem na Letné a na rozhovor se Zelenkou jak měl slzy v očích. Aji když do teďka nevím jestli brečel bezmocí a nebo se smál zlomenému Hřebíkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takže radši jim budu přát at boduji, ne at dostanou na prdel., nebo jak píšeš, s tim souhlasim.

Reagovat
goodbay

Reagovat
-Kopy-

Pěknej mač, klasika od Bolky.

Reagovat
$dolar$

Remiza - spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete proti Příbrami nasadit zítra béčko? Byla by naděje, že nevyhrajete víc jak o 3 branky, tohle ztrapňování soupeřů už je celkem nuda.

Reagovat
$dolar$

Ale stve me to, ze kazdej ceka, ze Pribram bez problemu porazime, ja mam vzdycky proti takovym souperum nahnano, protoze staci aby dali stastnyho gola na 1:0 a hraci pak neskutecne znervozni

Reagovat
goodbay

v to zítra věřím , nic jiného momentálně nezbejvá

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv kdyby dali normálního gola na 1:0, to by utekli z placu? (narážka na to, že každej předpokládá, že slabší mužstvo nedává goly jinak než "šťastně")

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to stejnej zápas jako jsme s Příbramí hráli vy. Oni budou hrát hroznej beton, šancí moc nebude. Jestli dáte gól, je po zápase, Příbram je neškodná. Sigma to bohužel nezvládla a tahle plichta 0:0, to je celkem bolestivá ztráta, asi jako proti Boleslavi a koneckonců i proti Plzni (já vím, byli jste lepší, ale prostě jsme 10 minut před koncem vedli a 3 body byly blízko). Vlastně jediná spravedlivá ztráta bodů pro nás byla na Slávce. Plzeň má to štěstí, že ji to zatím nepotkává, tyhle smolné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Timto zápasem Sparta zahájila šňůru remíz - další bude následovat v Moskvě a poslední v Olomouci. Pak už zase výhry.

Reagovat
cubinho

V Olomouci dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3:0 by se mně líbilo

Reagovat
Losinho

Pěkně Bolka

Reagovat
goodbay

Asi zasloužená remíza. Ale už jsem na to upozorňoval dříve, že ty nepříznivé stavy se nám nemusí vyplácet a to se teď stalo. V prvním poločase měla víc tutovejch šancí bolka a tak vedla zaslouženě. Ve druhém se zbytečně zatáhla a opět z toho praměnilo, že je to čekání na gol. Ten přišel až v 83. minutě. Být to tak o 15 minut dříve, tak věřím, že by ACS ještě vyhrála. Bohužel se nejspíš zase prohloubí ztráta na Plzeň. 9 bodů už je celkem dost, ale vím, že i 10 bodů nemusí být neřešitelný problém. Taky je už na čase aby Plzeň zaváhala. Tak proč né zítra. Jinak v Olomoucí se musí hrát na výhru, prostě nejde hrát na plichtu, kor když to bude souboj o 2. místo.

Reagovat
goodbay

navíc je vidět jak obrana je pomalá a řepka pomalu a jistě začíná mít problémy. Začínám mít pomalu dojem, že je nejvyšší čas skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ve druhy pulce mi zase prisel vybornej, tak nevim no. Podle me je to taky dost o komunikaci, ktera zacina docela vaznout

Reagovat
goodbay

nj ale tak bolka se taky hodně zatáhla, stačí trochu přitlačit a už se tam dělají mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas pravdu, videl bych to na jeho posledni sezonu

Reagovat
goodbay

asi jo, bohužel možná bohudík, ale už i hra bez řepky není takovej rozdíl jako předtím byl a letos sme už pár zápasů bez něj taky vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

no nastesti jsme tu jeho kledbu prolomili ale mel by se vic zapojovat Hejda, aby to pak nebyl razantni skok

Reagovat
goodbay

tjn ale Jose říkal při derby, že je zraněnej a tak do 10 dní se zapojí do tréninku.

Reagovat
Godwinson

Kucka se na tom hřišti choval jak blbec

Reagovat
goodbay

Jo a ještě co sleduji, tak když hraje Jeslínek, tak to nikdy dobře nedopadlo. Vím, že je to jen taková náhoda. Ale hrál ted, proti Plzni i v Budějkach. V Hradci už si to nepamatuji, ale tam v základu asi nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je zase jednou rozpacity pocit. Pepik me zase nezklamal, protoze neexistuje zapas, ve kterem by me totalne nenasral zahajovaci sestavou.Jeslinek to byl snad vtip. Stredova dvojice bez formy opet spolu, ve forme hrajici Podany jen na lavce no proste tohle se ti Pepo opravdu povedlo ale na jeho obranu musim uznat, ze jsme si v prvni pulce vytvorili lozenek docela dost. Koneckoncu z oboustran to byl supr fotbal, jen ta koncovka Je pak docela usmevne ze oba goly padnou vlastne z haluz akci, kdyz jinak takovy sance oba tymy nepromeni...

Druha Joseho vec co me zabila bylo stridani o puli. Sice konecne stridal vcas, to zase jo, ale stahne dneska skvele hrajiciho Matejovskyho a necha tam naopak dnes tapajiciho Kucku, tohle snad umi jen Chovanec, kloboucek dolu

Zklamala me ale Bolka, ze to druhou puli uz jen branila, myslim ze kdyby hrala jako v prvni pulce, vyhrala by, takhle si jen koledovala...

Celkove je skoda ze takovej peknej zapas neskonci treba 3:3,4:4 ale jen 1:1 a to jeste haluzove ale to je bohuzel pro nasi ligu typicke...

Ale sakra Jardo, mel by si uz konecne potrenovat ty centry, protoze tohle je proste humus, takhle darovat Bolce gol, jinak zachyta naprosto skvele ale timhle to pak jde vsechno vnivec

Atmoska dneska naprosto paradni, 2 chorea velice povedeny a pokrik nemame hotel v narazce na samoztrapneni se slavistickeho kotle ale hlavne se paradne fandilo i kdyz se prohravalo a o to jde a uz se tesim na trevorka, az usoudi ze jsme nebyli v televizi slyset jinak skoda ty vyse navstevy, ale dalo se to cekat, vzhledem k prenosu a k velice spatnymu pocasi

Reagovat
Losinho

Chorea velice povedený? A ten kotel vám prostě nějak mizí, nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska podle me navzdory desti (protoze kotel neni pod strechou) velice dobra navsteva v kotli na nase pomery. Chorea byly hezky, to ze vladci Prahy a nadherny znak nasich ultras te asi moc neoslovi, to me nezajima

Reagovat
Losinho

Ty chorea byly špatný, to neokecáš. Je jedno, co na nich bylo.

Reagovat
goodbay

ano to nebyli slyšet, s tímhle bych se moc nevytahoval, návštěva příšerná a slyšet bylo sem, tam něco málo. Bohužel hra ani návštěvy mi poslední dobou radost vůbec nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

ale me absolutne nezajima jak to bylo slyset v TV, na stadione se to rozlyhalo docela solidne a to je to hlavni

Reagovat
goodbay

njn jenomže to nestranný divák nemůže vědět, když se na něj kouká v TV

Reagovat
smazaný uživatel

ale me nezajima ani nestrany divak pokud chce nekdo hodnotit uroven naseho fandi, ma to delat jen jestli je na nasich zapasech, jinam ma jaksi drzet pusu

Reagovat
goodbay

ok, je to tvůj názor já tě ho neberu , ale myslím si své a být hrdý na návštěvu 6,5 tisíce diváků se zajímavým soupeřem, tak já bych se tím určitě nechlubil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja jsem ani dneska necekal vic, protoze to pocasi bylo vazne spatny celej den a co si rekne prazak??vzdyt to davaji v televizi tak co bych moknul na stadione...nejsem na to hrdej, ale jsem hrdej na to jakou jsme udelali atmosferu i pri tomhle smesnym poctu

Reagovat
centos

A to máte střechu..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen polovicni, pulka tribun kryta neni

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co bylo na nich spatnyho, znak ultras byl namalovanej vskutku verohodne (narozdil od slavistu, kteri si spletou i pismena z abecedy ) navic byl podbarvenej balonkama v nasich barvach. Mapa Prahy v nasich barvach taky verohodna, fakt nevim co se ti nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Chorea špatný nebyly (realizace choreografie je jiná, když je sektor plný a když je poloprázdný). Pořád do nich rýpete. Navíc na české ultras scéně by se měla ocenit každá snaha o nějakou akci. Nikdo netrvdí, že jsou lepší než ty vaše. Mimochodem, to vaše super choreo na derby, bylo sice dobře provedený , ale všichni víme, jak to dopadlo. Nemáte hotel . Jinak včera kotel fandil celkem slušně (byť v malém počtu), ale na protilehlé to bylo zejména v prvním poločase mrtvé. Ve druhém už to bylo o poznání lepší, přesto mi přišlo, že tam s pár lidma hulákáme a fandíme jak blbci úplně sami. To by člověk nevěřil, co udělá s lidma déšť. Jo a sparťani, nezdá se vám, že se vrací silná Sparta, co všechno urve silou vůle, i když se nedaří ? Tolik gólů v posledních minutách v řadě za sebou už dlouho nepamatuju.

Reagovat
centos

Déšť? Tak to je na Bazalech úplně naopak, při dešti to bývalo nejlepší :) A tam střecha není vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě déšť nevadil. Stejně jsem zmoknul už při cestě na stadion. I když, teď mě napadá, že nademnou je vlastně střecha...no ale ono stejně neprší pořád jedním směrem, že ? Foukne vítr a je to .

Reagovat
centos

Nebyli, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byli..

Reagovat
centos

Trochu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete si se Sláviou vyměnit trenéry? Vy nadáváte na Chovanca a Slávisti na Jarolíma.... Takhle byste se zbavili trenéra co kritizujete a jako bonus byste ho mohli nesnášet pořád, protože by trénoval rivala.

Reagovat
goodbay

tak já ho celkem mám rád, až na některé věci, přece nikdo není dokonalej. Ale jednoho si cením u něj neradši, jako první začal za dobu, co fandím Spartě, budovat kádr perspektivně a stabilizoval ho. A ne že se klíčový hráči, půlrok co půlrok prodávali ven za nemalé peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta docela prodělává, už dost dlouho. Možná neměl na výběr a musel prodávat. A prodával by dál, kdyby bylo koho.

Reagovat
goodbay

njn, ale který věhlasný tým neprodělává že?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodělávajou všecky týmy co primárně kupujou hráče aby uspěli v Evropě. Když prodělává tým v lize kde se týmy živíjou prodáváním hráčů, tak není něco v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

uspěly

Reagovat
goodbay

njn ale asi v takové ztrátě nejsou, když si dovolili koupit matěje a udrželi kádr, že?

Reagovat
goodbay

se podívej na slávii, ta je ještě v horší situaci a nepustila např Belaida, i když o něj byl zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mu platit výplatu. Těžko říct kolik stál. Vlastně ani nevím jestli neměl před koncem smlouvy a nepřišel za pakatel.

Reagovat
goodbay

mluvilo se o 20 mega a smlouvu měl asi ještě minimálně na rok. Takže uplně zadarmo asi nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je docela slušná částka. Aji když se asi zaplatil tím, že ste postoupili do EL a to byla ve hře aji LM a tou by se zamázly všecky nákupy.

Reagovat
goodbay

tjn plus prodej Žofčáka, tipuji kolem 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

komiku, hledal si zase mikrofony u lajny?

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ještě že španělští komentátoři komentujou stylem opery, jinak bych u toho usnul. Crrrrristiaaaaaano Rrrrrrronaldooooooooo centre a iguaiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
goodbay

jak hrajou? Je Levatne aspon důstojným soupeřem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela jo. Je to 0:0 a Real hraje stylem Mourinho. Góla asi nedostane, ale že by měl nutně nějakého střelit, to bych se neodvážil tvrdit. Do konca je aji s nastavením tak půl hodiny a Real ještě nezačal zrychlovat hru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

Gigant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to je pěkný, to se povedlo

Reagovat
Kepy_FCB

hezké, ideální způsob jak zamaskovat prázdné tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale nemůžeš to tam přece nechat celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

takže už taky vidíš fotky z ultras mentality? Podívej se na Split. Tam budu za měsíc a něco přímo na stadecu

Reagovat
Kepy_FCB

závidim ten Split zápas s Dinamem?

jinak včera otvírala Craxa nový stadion při zápase s Arkou ...

http://www.youtube.com/watch?v=wKm1a5ST9H8

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, hrajou EL proti Zenitu, bude to maras bo Chorvaté nesnáší Rusy a ti mají pravoslavnou družbu se Srbem, takže bude veselo No a k té Craxe, hned otevřeli stadion a poprvé vyhráli, nad družebním přítelem

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baroš stihl do poločasu 3 fíky

Reagovat
Ligter

To je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

už nejsme poslední

Dominik Kraut

Reagovat
centos

Tak či tak hrajeme nejspíš do konce sezony o záchranu, což je naprostá ostuda všech zúčastněných.

Reagovat
twerp

při pohledu na tabulku to spíš vypadá, že o záchranu bojují všichni kromě Plzně

Reagovat
centos

No ale tak to klidně může být až do konce sezony.. :)

Reagovat
twerp

No ale má to pořádný náboj a kdyby to tak bylo až do 30 kola s tím, že spadne Ústí a Příbram, tak bych to bral:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva kluby by mohli spadnout, postrádat je nebudu. A místo nich bych uvítal Viktorku Žižkov. Tam to bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

v kolikátém kole bude podle vás Plzeň slavit titul? tipuju 25. kolo!

Reagovat
smazaný uživatel

poslední 2 zápasy podzimu potká Plzeň krize a na jaře odpadne už úplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Jajinek

Plzeň skončí do 3. místa, ale nemá tak široký kádr, aby jí forma vydržela celý rok, přijdou karty a zranění, ztráta formy. Nemyslím si, že vyhrají titul.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli ani kdy bude slavit titul, ale vim, že po příštím kole může slavit záchranu, protože v Edenu to má taky za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jednou letos by mohla slavia ještě vyhrát a to zrovna přístí týden

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeeeeeeeeeeeněk Ondrášek

Dneska hrál skvěle, stejně jako Otepka. Pecku by měli poslat někam pryč, ten co zkazí to je neuvěřitelný, ale dneska dobrej výkon, i když jsme měli i párkrát štěstí (jedna tyč a břevno). Ale horší jsme nebyli.

A dneska poprvé měl náš kotel převahu, v sektoru pro hosty nebyla ani noha co jsem si tak všimnul

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamoooo!

Hele chci se zeptat, už jsem dlouho na Dynamu nebyl (letos vůbec), jestli ten kotel alespoň za něco stojí. To byla vždycky ostuda. Celej zápas skoro klid na celim staďáku, akorát občas pár výkřiků (spíše nadávek) do tmy (hry) a hostující sektor byl nejhlučnější .

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem letos akorát na Hradci, ale krom dneška byly vždycky slyšet o hodně víc hostující fanoušci, těch našich tam bejvá cca 20 - 40, maj buben snaží se povzbuzovat, ale zbytek stadionu nezájem...

Já teda do kotle nechodim, nemám rád místa za bránou Ale příště u nás hraje Baník, tak pokud se tam chystáš tak můžem pokecat o Serii A (jsem taky fanda Giallorossi)

Reagovat
smazaný uživatel

taky chodím na tribunu. Ale já jezdím na pár zápasů za sezonu. Mám to celkem daleko a někdy si říkám, že mi to za tu "bídu" nestojí . Ale Dynamu fandim už hodně dlouho (jako správný jihočech!). Nějakou dobu (ikdyž né moc dlouhou) tam mají alespoň ten buben, ale stejně je to zatim bída. No a k tý tribuně už jsem se vyjadřoval, to jsou výkřiky do tmy.

Ten Baník promyslím, to by nemuselo být špatný (ikdyž pomalu souboj o záchranu ).

No jinak v serie A to taky nevypadá úplně růžově , ale tak snad se Roma chytne!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to byl opravdu pěknej fotbal, navíc výhra, takže maximální spokojenost, ale návštěva 2200 diváků je bída no

Reagovat
spider_8

To bych rekl ze tam 2 tisícovky nebyly, kdyt ta naproti hlavní byla skoro prázdná

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl že +- by to odpovídalo, ona ta východní (naproti hlavní) je fajn protože tam snadno seženeš lístky přímo doprostřed, já tam chodim nejradši Když si vezmeš že je kapacita cca 6500 diváků, tak tam ta třetina byla. Budějce nejsou ty který si uměle zvyšujou návštěvnost jako jiný

Reagovat
spider_8

Nevim mno je to mozny. Kazdopádně 2 tisice jsou stejně málo, když na Hradec jich chodi 10

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Hradec je po 7 letech v lize, navíc tam hrála Sparta a Slavia, nevim jak moc chodí na ostatní týmy... Na Budějce je to klasika, na Spartu taky přišlo 5500 lidí... Navíc když až dodneška daly Budějce doma pouze jeden gól, tak se nediv že ty diváci moc nechodí... + bylo dneska opravdu hnusně, což tomu taky dost pomohlo

Reagovat
spider_8

To sice jo, ale zase je to jedinej prvoligovej tym siroko daleko. Stacilo by mit trosku jiny ambice a rekl bych ze by se ten stadion naplnil. Uz jen proto, jak rikas ze na tu spartu prisli

Reagovat
smazaný uživatel

to věřim, že to bylo pěkný. Ale 2200 diváků je fakt bída (ikdyž na Budějky normál). Hlavně by to chtělo zlepšit tu atmosféru. Ale což, hlavně že se vyhrálo!

DYNAMOOO!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Ten gól Baumitu neměl platit , tam málem ukopne hlavu při nůžkách a sudí to uzná

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam Lengyel za protesty vyfasoval žlutou od rozhodčího... Jsem zvědavej večer na ČT, těch sporných výroků tam bylo víc, a na stadionu nepostřehneš jestli to bylo správně nebo ne, zvlášť když fandíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

mají 9 bodů náskok před námi. A to nás ještě čeká zápas v olomouci kde i bod bude zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

K.O. Karel s tou slavkou dobře míří vzhůru

Reagovat
Kepy_FCB

B 1905 - FCB

-super atmosféra v druhé půli

- acabi ale zákrok za opakované pyro se dal čekat...

-slávisté stejní šašci jako celý jejich klub v současnosti

-moc bojovné utkání, hosté mírně lepší ale remízu celkem beru

zbytek:

Dynamo ČB

D.Kraut

Plzeň - začátek krize

Brno - vrátilo se tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký , co bylo na tom choreu? Český fotbal pro fanoušky? Škoda že vás pak šli policajti vypráskat.

Reagovat
Kepy_FCB

Nevím. Záběry byly až pak jak se pořvávalo na fízly a jak se odcházelo. V druhé půli pak byl transparent Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
Kepy_FCB

Vypadá to spíše na plachtu s nějakou číslicí - Baník letos slaví 88 let

Reagovat
smazaný uživatel

88 let? Tak to si pamatuju, jak měla Sigma oslavné choreo k 88 výročí (ale vy jste to doufám měli z jiného důvodu ). Rok na to je slovaňáci provokovali blahopřáním k 89. výročí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam 8 + 63 = 71

Reagovat
Kepy_FCB

byls tam s trevorem?

Reagovat
smazaný uživatel

No mě to číslo nějak nesedělo. Baník byl založenej 1919, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

1922

Reagovat
smazaný uživatel

Pardón

Reagovat
smazaný uživatel

1922 a to choreo mělo značit vlastně, kolik je bodů ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

začátek krize? 9 výher v řadě to je serie, kterou už nikdy nikdo nepřekoná. Jedině sama Plzeň už za týden!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude takovahle krize az do konce sezony, budu maximalne spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

krize? šancí bylo dost - jen je zase nikdo neproměňoval - návrat k normálnímu životu

Reagovat
smazaný uživatel

otázka: Jak vložím na internet nějakou fotku, aby se na to mohl někdo podívat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nádherně. Jestli porazí v pátek Slavii, možná mi to ani nebude vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slavista , ale v soucasne chvili kdyz vidim tu situaci tak vyhra Plzne pro me nebude takova tragedie . Hlavne at Sparta nevyhraje ligu a my at skoncime treba 13.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to je fakt. takhle to asi dopadne. Slavisti to Plzni pustí proto aby Sparta neměla titul!

Reagovat
smazaný uživatel

no to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se jen modlim aby Sparta postracela co nejvic bodu nez Plzen ztrati formu , pokud ji to jeste vydrzi tak snad to vyjde . Nebo i Olomouc by to mohla dat ma sirsi kadr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to zapomeň, Slavia nepouští moc zápasů a za stávající situace kvůli Spartě už vůbec ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ? Nebo chceš říct, že nějaký (byť asi náhodný) vítězství nad Plzní by Slavii nepomohlo se nakopnout? Navíc by to byl i důvod pro vedení, aby nevyrazili KJ. Prostě úvaha o tom, že to Slávka pustí v jedenáctým kole jen kvůli tomu, aby Sparta neměla titul, to je hovadina.

Reagovat
Kepy_FCB

pustí to aby KJ.. byl K.O.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, hráči zase vědí, že když zahrají houby sami od sebe, že si to KJ stejně nevyžere... Viz loni mač v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třináctý asi nebudem, koukni na tabulku, kdyby se na tom Slovácku vyhrálo, tak jsme byli klidně pátý, ta tabulka je neuvěřitelně vyrovnaná. Ale Plzeň předvádí úžasnej fotbal, a ten já rád ocením.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono uz je to vicemene jedno napr. jestli 6. nebo 12., na poharovych prickach nebudem tak jako tak . Hlavne at nespadnem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám, že nebudem moc blízko pohárovejm příčkám, to by bylo na ostudu, kádr chce uklidnit, stabilizovat, sehrát, neprodávat. Takže případný poháry jsou zatím spíš špatně.

Reagovat
Losinho

Přesně tak, navíc by to byl už definitivní konec KJ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

jůůůůůůů huhuhuhuhu

Reagovat
Kepy_FCB

To si dělal sám?

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem našel na netu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: a mimochodem Baroš se zranil.

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň už ani není schopna vyprodat stadion (bez kampaně)

Sem to nedávno psal - zhorší se počasí začne hokej ani nemusejí začít nevyhrávat....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to s hokejem nemá souvislost... tam přišlo 6036 diváků (moc nic...) a jelikož se hrálo od 14:00, tak se z hokeje šlo rovnou na fotbal... a modrobílé na štruncákách bylo poměrně dost

...a kampaň stále pokračovala a počasí? plno nebylo ani na hlavní tribuně

Reagovat
spider_8

Dynamooo, Dynamooooo i naše dny jsou černobilé

Reagovat
smazaný uživatel

růžové tedy purpurové oficiálně

Reagovat
spider_8

Tu hymnu prostě miluju. Ta musí hráče před zápasem skvěle nabudit

Reagovat
Kepy_FCB

zavsemuze ´náznak egocentrismu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo těch policajtů, co vás vedlo na stadion . To jich bylo snad víc než vás, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

a pak že nemaj prachy

Reagovat
smazaný uživatel

No nechce se mi to počítat podle tý fotky, ale takovejch 70-100 švestek tam bylo, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

proč nezasáhli když jejich kolegové demolovali vlastní ministerstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak k fotbalu, ten byl hroznej z obou stran, od nás se mi líbil Nando, Frejlach, Koukal. Remíza zcela zasloužená, abych řekl pravdu, fotbal už sem pak ani nesledoval

K tomu, co se dělo v hledišti:

Jedna slova fantazie, už když sem šel si pro lupen, tak zpod činžáků byli hromově slyšet Slávisti. A pak to byla jedna velká krása. Ještě před zápas plnej sektor počastoval naše "kamarády" pokřikem "Bohemka zajebaná je", aby jim konečně došlo, že kamarádství asi nebude. A pak to začlo, začla se zpívat hymna, vytáhlo se choreo a začal BENGÁL, odpálilo se pyro, stroboskopy, krása, nádhera, na to sem čekal hrozně moc dlouho a je vidět, že to k fotbalu opravdu patří. Pak přišel náběh slávistů na tribunu SEVER, v tu chvíli nás přestala zajímat nějaká Bohemka a začla vzájemná hecovačka s SKS, ti už chtěli naběhnout na plot, kterej naše tábory odděloval ale ochranka byla připravena a posílila to tam.

A pak začli pokřiky, naše "Vaše matky, to jsou kurvy a Jude Slavie (chachaři dokonce ulovili vlajku SKS, na tu namalovali židovskou hvězdu s nápisem Jude Slavie)", oni na oplátku "vaše bída, naše radost (což ale zrovna od nich znělo trochu tragikomicky, když si vemu, jak jsou na tom oni )".

No a pak sem viděl, jak se šrocuje naše chuliganka a jde do útrob napadnout slavisty. Potom byl 5-10 minut klid a prc, najednou okolo mě samej policajt a řezal to tam hlava nehlava. V tom se mi líbilo, že jak Slávisti, tak bohemáci začli sborově řvát "Nechte fanoušky, vy kurvy, nechte fanoušky". Na policajty tam pak lítala jedna světlice za druhou a ano, musíme si to přiznat, chachaři vyhráli !!

Dále se mi líbilo, jak náš kotel vyburcoval všechny fans na stadioně a celý (!!!) Eden řval do jednoho muže "ACAB, Český fotbal pro fanoušky". Prostě krása, nádhera, zlaté časy se vrátili aspoň na těch 90. minut a jsem rád, že sem to zažil.

ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY !!!

Reagovat
centos

To zní dobře; dalo se čekat, že bude zábava.. Nejít dneska jinam, asi bychom jeli. Ale Jude Slavie snad ne, to je dementní pokřik

Ale slávisti velký LOL, nejdřív hotel a teď "vaše bída"..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dokonce to hecoval speakr, taky sem čuměl, co že se to řve

Reagovat
Kepy_FCB

že by závan starých dobrých časů

Reagovat
centos

Možná chtěl jen přebít "slavie piča je"

Reagovat
smazaný uživatel

jo a docela zpestření bylo, když sem tam pak skákal mezi těma kapkama a kalužema krve a rachot byl, když byl policejní vrtulník pár metrů nad hřištěm

Reagovat
Kepy_FCB

týýýý joooooo kostíci SKS naběhli na tribunu sever a chtěli i na plot

Reagovat
smazaný uživatel

jo, nebáli se, my taky ne ale ochranka byla proti. Ale musím říct, že slávisti tam byli za šašky, furt se tam drželi spolu, furt někam chodili, tak sme na ně začli řvát "vy už jdete pryč, vy kurvy, vy už jde te pryč? "

Reagovat
Kepy_FCB

dělali tam ten vláček kterej vždy "patřil" spartanům

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, na ten vláček našich fans si pamatuju. A snad se ještě u toho zpívalo: Možná bude pršet, nám to nevadí, protože jsme ožralí, ať žije rum a taky pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavia a pak to s vlajkou mě docela překvapuje. Něco podobného bych čekal třeba od Brňáků. Jinak dobře, že při zásahu policie šla rivalita stranou a urážel se společný nepřítel. Těším se na nějaký videa ze zápasu.

Reagovat
Kepy_FCB

na yt je zatím jen toto: http://www.youtube.com/watch?v=l-NUwpVWwUw

takže zatím skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ty policajti vypadají jak ten zlej černej z Hvězdných válek . Je pravda, že na tomto videu toho není moc ke koukání. Počkám na další. Ale aspoň je tam slyšet ten pokřik All Colours Are Beautiful .

Reagovat
smazaný uživatel

hej jako, dneska fakt zpátky do minulosti, věřím tomu, že by sis to taky užil

Reagovat
smazaný uživatel

No chvilku jsme přemýšlel, že si půjdu do Edenu udělat terénní výzkum pro diplomku .

Reagovat
smazaný uživatel

no, příkladů tam prot bylo hodně

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rozhlas.cz/radiowave/zpozdeni/_zprava/788403 Tady něco k poslechu, rozhovor s autorem knížky Fotbaloví chuligáni. Jsou tam zajímavý věci, ale jinak nic moc. Dobrá hláška: "Některé lokální ostravské gangy jsou třeba leckdy brutálnější než sparťani."

Reagovat
smazaný uživatel

díky, zejtra poslechnu

Reagovat
Kepy_FCB

Zase zesílí represe. Počítám na konci podzimu na Slávii to bude zase na lístky na Op v prodávané v OV atd ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, s tím počítám, proto sem si to dnes chtěl užít až "do dna"

Reagovat
centos

"V tom se mi líbilo, že jak Slávisti, tak bohemáci začli sborově řvát "Nechte fanoušky, vy kurvy, nechte fanoušky"

Dneska byla zrovná dobrá konstelace kotlů, no. Moc takových, co by to udělaly, už v lize nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás bych si nebyl jistý. Ale věřím, že by nikdo nebyl takový debil, aby řval třeba bijte je. To prý kdysi dávno často řvali Brňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

to dělali, dělaj a dělat budou jen brňáci a olomoučáci

Reagovat
Kepy_FCB

brńáci to je vůbec kapitola sama pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

A dejme tomu, že se vrátí starý dobrý časy, co mají dělat potom lidi, co chtějí jít na fotbal a neúčastnit se vašich rvaček a pyroshow?

Reagovat
centos

Ti lidi nechodí ani teď..

Reagovat
smazaný uživatel

na hlavní tribuně byl klid a aj i ten popcorn si tam můžeš koupit

Reagovat
smazaný uživatel

A koukejte tam místo fotky Švancary dát Ondráška

Reagovat
Kepy_FCB

kampak se nam poděly příspěvky dolárka?

Reagovat
smazaný uživatel

A Greguše někam poslat na mars, ti slováci nám to v Baníku pěkně mrví, Greguš pomalej, nestíhal...

Reagovat
Kepy_FCB

Šenkeřík též

Reagovat
božský John

To je trágiš....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

"Vyvarujte se jakýchkoli hanlivých výrazů proti soupeři, je to zbytečné a také ne moc inteligentní," poučuje hlasatel už i fanoušky Slavie

Toho by do antikonfliktního týmu nevzali.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten byl hrozně k smíchu, takovej hlas děda vševěda. Jemu se smáli i bohemáci

Reagovat
centos

No spíš je tímhle ještě vyprovokoval. Něco jako vtipný Basta a "Prosíme sparťany, aby se nechovali jako doma"

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo naopak dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sparťany tím moc uklidnit nemohl. Přijde mi to podobně blbý jako tehdy když tu byl CZ Beograd. Údajně šéf policajtů řekl na náměstí Delije, aby drželi hubu, nefandili a uklidnili se.

Reagovat
centos

Přesně tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu policistovi bych předepsal způsobenou škodu k úhradě .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz napadli poradatele tak se neni cemu divit . tohle fakt miluju jak si fanousci v presile dovolujou na poradatele a pak tam nabehnou policajti a divej se . Bejt tim policajtem tak si do nich rad bouchnu :)

Reagovat
smazaný uživatel

co když ti pořadatelé provokovali? Když sem šel na stadion, tak tam jeden hulákal na našeho, že je vožralej a pos.ranej a bůh ví co a furt tam do něj hučel. Když nevíš, co se tam dělo, tak mlč a šoupej nohama, takovýhle chytráky mám fakt rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, vyposilovaný kickboxeři ve vestičkách jisti si svou silou, se chovají k fanouškům jak k dobytku (při derby byl klid, díky bohu a chovali se výjímečně slušně, to musím zas uznat). A na chacharech si všude rádi smlsnou, viz Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze kdyz vidim nekdy ty poradatele tak si rikam ze tam snad nemaj zadny pozadavky a vemou tam kazdyho , teda na Slavce tam z nich fakt respekt nejde . Proto me stve ze pak sou bezmocny proti hovadum a co chodej na fotbal akorat delat bordel .

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys tam dnes byl, viděl bys, kdo co tam je za "ochranku"..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, do jakého sektoru chodíš. Podívej se třeba kdo stojí pod sparťanským kotlem a kdo je na hlavní. Pod kotlem nasypaný mlátičky (dřív tam chodil i mistr Evropy v kickboxu) a na hlavní sanktusáci nebo mladí kluci a studenti, vím o čem mluvím, dělal jsem tam 6 let pořadatele. A na pořadatele na Letný v sektoru pro hostující fanoušky se zeptej zdejších chacahrů jaký jsou tamní ovestičkovaní pánové třasořitky. V edenském kotli hostů najdeš taky dost lopat, co pro ránu nejdou daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

no, od jara roku 2009 máme s nima vyloženě válku, s vašima security bo nás tam napadli jako odvetu za tu prohranou bitku v Čimicích. Ale jde o to, že naši odjeli a tehdy nás tam bylo jen 100 a samej civil

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoš proti těmhle sekuriťákům hrál fotbal. Mají celý tým složený ze samých vyžraných svalovců. A prý se chovají jak idioti. To musí být paráda, jednou mu nasadíš kosu a on ti rozbije hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

hanspalka hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk už perlí... : "Policie ven! Vy ku*dy, nechte fanoušky! Ještě bij!“ Hlavně to Ku... a ještě bij, to je zlý..

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

Myslím že tolik pyra nový eden ještě nezažil a asi už nezažije...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla krása, užíval sem si bo to zas dlouho nezažiju

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je to, o čem píšu nahoře, jak se spustil bengál

Reagovat
smazaný uživatel

3. Oba fanouškovské tábory se teď na chvíli spojiliy: "Český fotbal pro fanoušky!"

4. Na severní tribuny právě dorazili fanoušci Slavie. Odhadem je jich pár desítek. Jejich sektor je nebezpečně blízko tomu ostravskému.....

Když teď takhle čtu onlajny, tak jak vidím, moderátory víc zajímalo to, co se děje v hledišti než na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedivim...protoze v cesky lize sledovat deni na hristi je fakt za trest

Reagovat
smazaný uživatel

14. Do kotle Ostravy museli policejní těžkooděnci. Všechny tři fanouškovské skupiny proto spustili protipolicejní pokřik "A.C.A.B.". Je odehráno patnáct minut a na stadionu je pořádně horko.

16. Nezávislí diváci se víc než na fotbal koukají po fanoušcích a zásahu policie, po kterých ostravští příznivci házejí dělobuchy. Pár metrů nad stadionem navíc létá vrtulník.

18. Toho se okamžitě chytili všichni fanoušci, kteří sborově křičí "Policie ven!" Těžkooděnci totiž stále zasahují v kotli Ostravy. Kvůli bezpečnosti proto sudí raději utkání přerušili.

26. Příznivci Ostravy začali ve velkém opouštět kotel Ostravy. Míří do útrob stadionu. Nejspíš tím vyjadřují solidaritu se zadrženými při policejním zákroku.

29. Fanoušci Bohemians nejspíš zapálili dýmovnici v útrobáích stadionu. Z jednoho vstupu totiž proudí na stadion kouř a od stánku s klobásami to nebude.

46. Druhý poločas začal bez fanoušků Bohemians a Slavie na tribunách. To je součástí protestu, vrátit by se měli zase v 5. minutě druhého poločasu.

47. Fandové Ostravy se k protestu vršovických diváků přidali transparentem s nápisem "Český fotbal pro fanoušky".

48. Teď je na stadionu takové ticho, že je slyšet i to, jak na sebe hráči pokřikují.

60. Na stadionu je teď trochu bláznivá atmosféra. Všechny fanouškovské tábory totiž spustily svůj pokřik, takže pořádně rozumět není ani jednomu.

70. Slávističtí příznivci se baví po svém. Protože jich je málo, museli si jeden ze svých pokřiků, při kterém jsou normálně rozděleni na dvě půlky, poupravit. Vždy, když dozpívají, běží o pár metrů vedle a hrají si "na druhou půlku".

Reagovat
smazaný uživatel

29.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se vyrovná snad jen překvapený výkřik komentátora zápasu Sigma-Sparta na fotbalzive.cz :"Na hřiště létají různé předměty, záchodová prkýnka, teď dokonce dveře!!!"

Reagovat
centos

aktualne.cz, Opava - Baník

“Ostravští fanoušci nyní doslova devastují opavský

stadión. Situace začíná být každým okamžikem

vyhrocenější a vyhrocenější.”

– “Schyluje se k hromadné bitce!!!!!!!!!!!!!! Rozhodčí

zápas asi předčasně ukončí!!!!!!”

Reagovat
centos

“Na hřišti se nyní objevují i speciální policejní jednotky.

Tak to snad není možné!!!!!!!!!!!!!!!”

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to už trochu mimo mísu, ale při nějakém tom přenosu na fotbalzive.cz si komentátor myslel, že už bude konec a nic se nestane, tak odešel. Jenže pak ještě padl jeden gól a hrálo se dobrých pět minut navíc. A v jiném přenosu mu zase zvonil mobil, ten vůl to zvednul a do přenosu říkal: Jo mám se dobře, zrovna komentuju zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tenhle zápas mi chybí do sbírky ohledně Česka, snad se toho dožiju

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bylo, jak ste tam demolovali WC a byla z toho mediální masáž, to si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tehdy ultras vyhlásili, jako výjezd ve stylu Proč? V kloboučcích. Škoda, že se na výjezdy nedostanu. Přicházím o obrovský kus zábavy. Teda ne že by se mi líbilo demolovat záchody a být v únoru postříkán hasičákem .

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč nejezdíš? nemusíš na všechny a s hlavní ekipou ale někdy to stojí za to plus poznáš nová města a místní piva

Reagovat
smazaný uživatel

Nejezdím z prostého důvodu. Kamarádi sparťani nejsou dostatečně fanatičtí. A sám jezdit je blbost. Zatím mám ve sbírce jenom Liberec. Ale s liberečákama jsem si otestoval jaký je jejich derby, to jsem málem dostal na hubu od policajtů...nic moc příjemnýho, už to vypadalo na průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jezdit sam je blbost? ...lidi poznas tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale na to jsem zase trochu pohodlný, to přiznám . Ale do Liberce pojedu zas a nejspíš právě sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si všiml, že tam mám nesrovnalost. Se Spartičkou jsem byl minulou sezonu v Liberci. S kámošema z Libe v Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

v Lbc. se mi líbilo, skvěla akustika, pěknej stadion, hezký město

Reagovat
smazaný uživatel

Město je to supr. Hezký holky, dobrý píva - Kozel a Svijany kam se podíváš a suprový hospody na Harcově (vysokoškolské koleje). Z Prahy je to za pajdu busem. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Svijany sem tam teda nenašel Holky pěkný, kor ta šlapka na ulici u hotelu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Svijany jsem tam měl jenom párkrát. Vtipný je kolik je v centru stánků s kebabem, kam se podíváš, tam je stánek s kebabem. Skoro nic jiného tam nejí .

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mně dostalo, kolik je v centru pivnic s Plzní. Já se tam totiž právě těšil na Svijany ale těch je prej povícero v sousedním Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, Plzeň jsem tam snad nikdy nepil. Jsem chudý, takže raději Kozlíka jedenáctku. Toho tam maj za babku .

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně hnusnej, ten se mi znechutil v hospodě u Havrana na Ipáku, jestli znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám. Ale u Vočka maj Kozla výbornýho. To je pod Ípákem, ne ve Springfieldu .

Reagovat
smazaný uživatel

v Ječný? Tam to moc neznám :) Ale v poslední době se Svijany rozmáhaj v Praze a je to jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. U Vyndanejch na Žižkově jsou dobrý a ve Svijanském rytíři jsou taky dobrý. Jinak vím ještě o Jehodě, tam je maj ale jen do dětskýho půllitru.

Reagovat
smazaný uživatel

Yahuda, je to nad Mírákem, vím, tam taky sem tam zajdu, není to tam špatný ale je to tam malý

Reagovat
smazaný uživatel

já jezdím jenom sám

Reagovat
centos

Mně se líbí: "První poločas se hrál na české poměry pěkný a rychlý fotbal. Více ze hry měli hosté, kteří si vypracovali i řadu šancí, ale nedokázali žádnou z nich proměnit v gól a tak stav zůstává 0:0. Nejméně ze hry měli naopak fanoušci hostí, kteří se nejdříve udili odpalováním světlic, čímž zhoršili výhled celému stadionu a posléze neviděli nic přes naběhnuté komando těžkooděnců Policie ČR. Aby toho viděli ještě méně, v půlce poločasu rovnou odešli do prostoru mezi tribunou a koridorem okolo stadionu, odkud viděli tak maximálně sami sebe... "

Reagovat
smazaný uživatel

na sport.cz?

Reagovat
centos

onlajny

Reagovat
smazaný uživatel

Střihavka umí dávat góly jen z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsi tu zas?

Reagovat
doNny

pro FCB, tohle je fotbal . Kdo to nechce akceptovat, ať táhne na hlavní . Fotbalově to klidněte, my se snažíme, vy to kazíte

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, viděls to? A zažít na vlastní kůži, to byla bomba Tomu se snad vyrovná jen jebat tu tvoji Opavu

Reagovat
doNny

Něco málo jsem viděl, ale více počkám na yt, vyjádření na stránkách,.. . A musíš nás v každé naší konverzaci jebat?

Reagovat
smazaný uživatel

no, video bych natáčel sám ale ten dobrej mobil sem utopil v hajzlu a tím provizorním by byla kvalita videa nulová, toho trochu lituju. Pravda, jebat vás budem už za necelej rok

Reagovat
doNny

já si myslím, že nějaké vzájemné jebání by mohlo býti už 3.10. v divizi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono možná už mohlo bejt teď bo prý ste hráli ve Vítkách?

Reagovat
doNny

ve Vítkách jsme hráli na konci sprna, tam nakonec nic nebylo. Co se týče téhle soboty, tak jsme hráli v HFK Olomouc, kde spíše "něco" bylo s tvarůžkářema. A co se týče výjezdu, tak 130ks, jízda na stadion ve stylu prezidenta z USA, takže zastavena doprava, x antonů a pol.vozů, kriminálka, houkačky.. klobás 40,- průměr

Reagovat
smazaný uživatel

wow, až tak? Jezdí s vámi hodně Slask na výjezdy či spíš jen doma?

Reagovat
doNny

co se týče WKS, tak posledními zápasy se to jen a jen zlepšuje. Teď v HFK bylo myslím 1 auto, v Šumperku také(tam myslím 2), v Mikulovicích dokonce přes 25ks. A u nás se vždy také někdo ukáže. Od nás jsem také zahlédl, že proti Legii vyrazilo auto normálů

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes sem u nás viděl celkem dost Katowičáků a pokud se nemýlím, tak něco i z Gorniku Zabrze ale stoprocentně si jistej nejsem. A co ta Lechie?

Reagovat
doNny

Lechie nic, to byla spíše "jednorázovka", že jeli společně se Slaskem

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jste na tom v MSFL? Jdete na postup? Už se na vás těšíme

Reagovat
doNny

po 9.kolech jsme 1. s 6-bodovým náskokem před Vítkovicemi(u nich výhra 2:0), před tímhle kolem ta zmiňovaná výhra u 2.HFK, kde jsme měli převahu a další šance zahodili, HFK snad 1 šanci. Herně přehráváme doma i venku kohokoli(ještě, aby ne , kádr je silnější), postup by měl být . Navíc hvězdy jako Partyš a hlavně Sedláček zatím na marodce

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik vás chodí?

Reagovat
doNny

průměr po 4 domácích zápasech 1200ks . Snad se to zvedne . Ale co, jedná se o dědky na tribuně, atmosféra bez nich nebo s něma bude stejná. nejvěrnější chodí pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šance na bodový ztráty Plzně!

na slavii 60%

s Brnem 30%

v Boleslavi 80%

s Teplicama 30%

v Ostravě 70%

s Libercem 30%

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 30% ? Liberec hraje v Plzni, kde ho Plzeň už hodně dlouho neporazila jestli si to dobře pamatuju, tak už asi 8 zápasů takže tak 85%

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Liberec býval op tým a Plzeň hrála o záchranu. Teď jsou karty rozdány jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, pamatuji si poslední zápas... Plzeň měla na hřišti převahu - pak se ale párkrát rozeběhl Kerić a bylo to 0:2, pak sice Plzeň snížila na 1:2, ale Kerić měl další náběh a připsal si třetí asistenci... pak až v 90. minutě snížil Horváth z penalty

...tady půjde taky o psychickou stránku a prostě Liberec dá Plzni zabrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo v Edenu za hnus? Tři kotle tří ze čtyř týmů co měli rok zpátky největší návštěvy a dohromady je to ani ne pět tisíc lidí. Fotbal je naprosto příšerný, ale fanoušci jsou spokojení, hlavně že sme se porvali a proto sme tam přece šli. Jestli tohle je ten ideál jak by to mělo vypadat, tak doufám že to byl poslední záchvěv a už to nikdy nepřijde.

Reagovat
centos

A kolik myslíš, že do těch kotlů chodí lidí? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka a Slávia má a nebo spíš měla na ligu dost velké kotle. Dneska tam bylo Slávistů snad třicet a Bohemky možná tisícovka. Na to jaká to měla být velká akce, tak nic moc. Kdybyste nedělali bordel, tak si vás nikdo nevšimne.

Reagovat
centos

Slávistů jsem taky čekal víc. A Bohemáků tam víc prostě chodit nebude. Náš počet byl fajn a slyšet jsme šli taky dobře.. (Líp než včera sparťani )

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Bohemáci měli přijít už kvůli tomu aby bylo vidět kolik jich je. Slávisti měli přijít podpořit společnou věc. Jde o to, že tohle měla být výjimečná akce, možnost ukázat všem lidem jak jsou fanoušci nespokojení se stavem věcí. Místo toho hrstka lidí udělal bordel a ukázalo se, že většině lidí je to všecko okolo naprosto jedno a chodíjou hlavně na fotbal. Kdyby vám šlo o to vyjádřit nespokojenost, tak byste viděli že ste selhali. Očividně ste se šli akorát vybouřit a zažít pocit, že si můžete na stadionu dělat co chcete a proto to berete jako úspěch.

Reagovat
centos

Za koho mě považuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se fandění týče za člověka který lituje že nežil v Anglii sedumdesátých let a nebo alespoň nebydlí někde v Srbsku a nebo v Rusku. Myslím si, že podle tvého názoru když je zápas, tak je to den fanoušků a nikdo jim ho nesmí brát, kór na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nechceš adrenalin a mohutně povzbuzovat své mužstvo, tak běž na hlavní. Tam ti nebezpečí hrozí asi jen z toho, aby ti nespadl popcorn do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já chcu adrenalin a mohutně povzbuzovat svoje mužstvo. A taky to dělám když su na zápase a aji cestou na zápas. Ale nikdy se mi u toho nestalo že by se o mě zajímali policajti, security, nebo pořadatelé. Proto vás naprosto nechápu co pořád řešíte. Jestli máte potřebu proti něčemu bojovat a nebo protestovat, tak bojujete hlavně pro tu potřebu, protože ostatní lidi jsou schopní si zápas užít a zafandit si a bojovat a protestovat k tomu nemusíjou. Když chceš přijít na stadion a fandit a nechceš něco rozbít, zapálit a nebo se poprat, tak ti to klub a policajti maximálně usnadníjou. Klub je rád když přindeš a když s tebou nebudou policajti muset nic řešit, tak je to pro ně poloviční práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti se o nás zajímají už jenom z principu, to samé i o Sparťany, slávisty či bohemáky, když jedou v početném stavu na výjezd a jsou snad oni nějací chuligáni? Myslíš, že mi jsme nadšení, že se o nás staraj? Kdyby tam včera nevlítli, tak by se nic nestalo a my si dál užívali tu starou, dobrou atmosferu ale policajti chtěli ukázat daňovým poplatníkům, že na tom zápase nejsou nadarmo a už sem viděl záběry, jak tam obuškama mlátí lidi, co tam jen normálně stáli u plotu a nic nedělali, dokonce i ženský tam jsou vidět, jak dostávaj sodu..

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku je to fajn ....ale tipuju, ze o nem mas jinak docela zkresleny predstavy co se tyce tribun. Me moc bavi, kdyz jedem vzdycky nekam do Evropy a jsou pripraveny policejni manevry pomalu jak kdyby prijeli vrazi stoleti

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš do Evropy, stačí jet někam na výjezd s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim ma spolecnyho Banik? Ja mluvim o tom jak si v Evrope vsude myslej, ze jim tam rusaci udelaj peklo sveta a povrazdi pul stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

reaguju na ty policejní manévry. Že abych toto zažil, nemusím jet do Evropy, stačí jet do nějaké vesnice s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pointa myho prispevku je o tom jaky je ve svete mineni o ruskejch fanouscich

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda, to ti neberu. Já sem jen podotknul, že kdo chce zažít ACAB manévry, tak de facto nemusí opustit hranice ČR

Reagovat
centos

Spíš jsem myslel, že za fanouška Bohemky nebo Slavie. Vyznělo to tak.

A bohatě by mi to stačilo tady u nás, ale bez těch represí, které mají fotbal zkulturnit či co, ale přitom jen odrazují diváky, zabíjejí atmosféru a vysněné rodiny s dětmi nikde. Asi zapomněli na stěžejní bod kampaně, vyvěsit do supermarketů poutače.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o bitku, já sem nadšenej z toho pyra a že se vrátilo to, co do hlediště patří

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tím nemyslíš policajty .

Reagovat
smazaný uživatel

no, z nich sem doslova odvařenej

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hrozně libílo, když jsme byli pořádat na mači Sparta-Arsenal, jak jsme měli zavřenou tribunu. Přišli těžkooděnci a stoupli si na schody. My ale dostali pokyn, že je máme vyhodit. Tak jsem se toho s chutí ujal . "A ty kecy co měli: Kurva, ani na fotbal nás nenechají koukat."

Reagovat
smazaný uživatel

btw, když si u toho, tak svého času na Letné dělali hasiči z DPP. A kamarád tam měl známého, tak mně vzal sebou, hrálo se s Baníkem. Známej povídal, že tam nikdy nic nehasil a vše viděl z první řady. No, dopadlo to tak, že Baník tehdy vyhrál, Hřebík málem zkolaboval a já byl vidět druhej den v nedělním Blesku, jak tam pomáhám hasit ten váš kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na tomhle zápase jsem myslím chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já si ho budu pamatovat nadosmrti, už jen kvůli tomu, jakou nenávist sem cítil od celého stadionu ke Hřebíkovi

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tehdy hrozný období. Jedna z nejhorších sezón, co pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ani, ne, já byl rád, že Baník tehdy u vás po letech vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

A po hodně dlouhý době, nějaký dvacet let, či kolik to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se tam vrátilo? Podle mě tam chybíjou lidi. Ti tam chyběli akutně. Řvalo se tam "český fotbal pro fanoušky", ale ti fanoušci se na to vykašlali a očividně je nějaký fotbal nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

nevykašlali bo to řvali všechny ultras, co byli na stadioně. A vrátilo se pyro, bengály, chorály, vzájemné hecovačky

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že trpíš pyromanskou úchylkou, nechceš si ji místo na krytém stadiónu realizovat někde za vsí u stohu?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, další vidlák...

Reagovat
smazaný uživatel

jistě... podpalme stoh slámy a zůsobíme tak někomu škodu, místo toho, abychom zapálili jeden/dva bengály, které držímě v ruce a tudíž by se nikomu nemělo nic stát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já psal a/t podpálí tu slámu? Jaký je rozdíl když idiot běhá s pochodní kolem stohu slámy anebo s ní otravuje v davu lidu na fotbale?

Reagovat
centos

Lidi jsou nehořlaví.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby náhodou, tak pivo rychle protéká

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom kotli to určitě všem vadí, zacpávají si nos a prosebně volají na četníky, aby zjednali pořádek.

Reagovat
smazaný uživatel

a to tam dneska byli k vidění i hezké paničky, ne klasické puberťačky a jak šli hezky s námi na protest a jak fandili a ani to pyro jim nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

zahoď sirku v kotli a na stohu... uvidíš ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
doNny

mělo být na williho

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu rozumím. Ale to je jako se zíváním. Když vidím jak někdo zívá, začnu zívat taky .

Reagovat
doNny

trefně popsáno s tím zíváním

Reagovat
smazaný uživatel

tím si asi tohoto trapného provokatera totálně setřel a půjde spát

Reagovat
centos

Teď jsi za pyromana spíš ty

Reagovat
Godwinson

Pět tisíc lidí? No, až takový lichotky bych jim neskládal ... jinak

Reagovat
homeles8

kikiriký DYNAMOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doNny

kurva, pěkně . Dýmovnice

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemohu si pomoc, ty chorea Bohemky mi příjdou takové divné, zešedlé. A tahle fotka se mi líbí asi nejvíce:

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/12__Sezona_10_11/2010_09_26_Bohemians_Banik_1_1/foto%20016_.jpg

Reagovat
AjaxFans

A sešívek tam moc nrbylo teda

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro dnešní Back to old school

Reagovat
doNny

Reagovat
twerp

Chtěl bych se zeptat místních kotelníků. Byli byste pro povolení organizovaného pyra a větší spolupráci s kluby(výhody, akce s hráči) výměnou za spolupráci s ACAB vůči fanouškům co by si jeli na svou pěst a porušovali by pravidla?

Nebo vám to vyhovuje tak, jak to teďka je se všemi negativy i pozitivy.

Jedná se mi spíš o to, jestli vám jde víc o fandění nebo o adrenalin ve střetu s ACAB.

Reagovat
centos

Spolupráce s ACAB nebude, tohle není možnost.

Reagovat
twerp

Myslel jsem to tak, že by pyro odpalovalo pár lidí co by byli např vyškolení klubem a měli by to dovoleno. A pokud by přišel do kotle nějakej ňouma, co by naházel na hřiště dýmovnice, tak byste ho sami vyvedli a udělali s s ním pořád aby se to neopakovalo(a je mi jedno, jestli ho předáte policii nebo mu dáte přes hubu.) Podle mě kdyby kotel měl nějakou zodpovědnost a prokázal že to ukočíruje, tak by se i to pyro dalo domluvit. Jenže mi příjde, že si to dycky zkazíte sami nějakým zbytečným demolováním stadionu ať už Baník, Sparta či Slavia. Pak se nedivte, že lidi k vám mají averzi a liga má strach dovolit pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

organizované pyro už tu bylo a nebyl žádný problém. Ultras Baníku byli vždy dohodnuti s vedením klubu, že v ten zápas odpálí pyro, řekli, v jaké minutě cirka, ať jsou kdyžtak připraveni hasiči. Dělali to tam "profíci", nikdy se pyro nezneužilo tak, že by se házelo na hřiště apod. De facto to bylo i včera, pyro se odpálilo v kotli, nic na hřiště, nic mimo kotel. Ale ti blbci ze svazu zakázali to, co fungovalo.

Reagovat
sosna

Já nejsem proti pyru, ale pamatuju si pěknejch pár zápasů, co byly přerušený kvůli dýmovnici na hřišti, takže tohle není zas úplně pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to byli blbci, co tam hodili nesmyslně dýmovnici a za sebe mohu říc, že si nepamatuji, že by to někdy udělali Baníkovci, dýmovnice spíš házejí jíne fans. ekipy

Reagovat
sosna

No právě. Jak píše twerp, tihle blbci by se měli eliminovat. Já si pamatuju dýmovnici na hřišti v podání Baníku u nás v Olomouci, i když v tomhle byli vždy nejaktivnější intelektuálové ze Sparty. A nešlo jen o dýmovnice, ale i o pálení sítě mezi jejich sektorem a hřištěm, nebo zcela ohořelé sedačky. Práce profíků to teda rozhodně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

o to jde především, kotel není žádná organizovaná skupina s pevnou strukturou ale jen náhodný shluk všemožných inidividuí, a asi všichni víme, že se tam nachází i všemožný lidský odpad, který se prostě nedá zvládnout......a "kotel" nemá právní subjektivitu, nemá své odpovědné zástupce, s kterými by šlo jednat a kteří by nesli právní odpovědnostt v případě, že se to vymkne z rukou. Jsme si naprosto jistý, že nebýt ACAB, tak si ti psychopati z toho udělají svůj sport, nezávislý na přání většiny sportovních fans

Reagovat
smazaný uživatel

jak kde

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to dělali nějací chujové, kterým to pyro do rukou nepatří, to s tebou souhlasím. Ale jinak, když to dělaj "profíci", nikomu to neohrožuje život, tak proč ne?

Reagovat
sosna

Jsem pro. Ale jde o to, jak dosáhnout toho, aby to dělali ti profíci a ne ti chujové.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba můžu říct, že sem zažil, že to někdo od nás chtěl odpálit ale nebyl to ultras. No, hned se to uhasilo a když ne, tak ho pěkně seřvali za to, že tu kazí práci ultras. On si to pak rozmyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dohodlo s klubem a klub to v pohodě odkýval. Byl sem na tom zápasu a vypadalo to parádně, a aji když to byla strašná nuda s Mostem v hrozné kose, tak sem si to aji díky tomuhle užil. Problém je, že většinu pyra dělajou dementi co házíjou dělobuchy na hřiště. A zdaleka nejde jenom o Sparťany, pamatuju si aji zápas s Baníkem když na Severu zhořela jakási reklama a ti blbci pak zaházeli hřiště hořícím papírem a světlicama. Zničili trávník, pět minut se nehrálo a ještě nadávali na všecky okolo, že jim tu jejich "zábavu" ničíjou. Moc jim to nepomohlo, remízu stejně neubránili.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, jak to vypadá hezky to pyro, když to dělaj ti správní lidé z Ultras

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale pointa byla v tom, že všecko bylo dohodnuté, nic neskončilo na hřišťu a nikdo proti ničemu neprotestoval. Prostě akorát podpořili svůj tým a nikomu to nevadilo. Tak proti čemu bojujete vy? A proč, když to v pohodě de?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik tema ohnema proti nicemu nebojoval. Ohledne pyra vubec zadnej problem v Edenu nebyl. Cela ta sranda na tribune se strhla proto, ze se Banikovci hecovali se Slavistama kteri byli hned vedle. Takze se skupina chuliganu vydala za slavistama vyridit si to rucne, proti cemuz byla pritomna policie a strhla se bitka..... ted tu motas jabka z hruskama. Veci co spolu vubec nesouvisi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že bojoval ohněma. Říkám že ze začátku vsadil na konfrontaci a na protest a boj proti pravidlům jak jsou nastavené.

Reagovat
smazaný uživatel

jo pač ty pravidla jsou nesmyslné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem se jednou bavil s jedním američanem a ten říkal že vůbec nechápe jak u nás dokážou policajti fungovat a jak si vynutíjou poslušnost. V Americe má policie strašnou moc a drží lidi hrozně zkrátka. Kdyby jenom o kousek ustoupila, tak se jí všecko vymkne z rukou a ten prostor co měla už nikdy nezíská. Pocit svobody je tam tak velký, že si ho lidi bráníjou za každou cenu - paradoxně majou ty nejtvrdší podmínky. Kdežto u nás se o svobodě nemluví, lidi chcou hlavně aby je každý nechal na pokoju v klidu žít a policii se podvolujou víceméně dobrovolně aby jim taky dala pokoj. A ti policajti jim ten pokoj dajou. Víceméně to funguje na všeobecně akceptovaném principu vzájemné koexistence. Ten návod je jasný, čím víc budou fanoušci dodržovat pravidla, tím míň jich bude, respektive tím míň se bude lpět na jejich dodržování. Já jsem návštěvní řád stadionu nikdy nečetl a stejně mě nikdy nikdo neotravoval s tím, že sem něco porušil.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nikdy neporušil řád stadionu ale vždy sem měl problém s ochrankou. Takže ona vina není jenom v nás

Reagovat
smazaný uživatel

Pré sou dva druhy hospodských rváčů, ti co se napijou a sou agresivní a ti chudáci co přitahujou pěsti opilců. Nejspíš budeš ten druhý případ a život ti holt neustále sere na hlavu

Reagovat
sosna

To byla nádhera tenkrát. Ale tuším, že nám dal Toleski dva góly a jenom sme remizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy sme mu "pomohli" do čela tabulky střelců A aji díky tomu ho pak koupila Slávia. Blbý Most, doufám že už se do ligy nikdy nevrátí. Simulovali snad už od výkopu.

Reagovat
sosna

A pak nám ho strčili na hostovačku. Neskutečnej tragéd a jeden z největších přešlapů Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Banczek a on. A ještě ten Slovinec, Pečnik. On mě zklamal snad vždycky když sem mu chtěl dat další šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Banczek? Me největší zklamani přišel Fabuš.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho už si naštěstí ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Banczeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle funguje jenom castecne, ma to pak zase spoustu jinejch stinejch stranek. V Petrohrade to tak jakz takz funguje a rek bych, ze to nema jenom kladny stranky.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle vyrovnanou tabulku sem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

až na první místo ale vzadu je to hodně vyrovnaný... stačí výhra a poslední celek je šupem na 8. místě (9. jistě, 8. dle skóré)

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

pěkný bylo, když pak kotlem lítala barva, která se odlepovala od těch igelitových vlajek

Reagovat
hefy

No nevim jestli to bylo pěkný, já toho měl plnou hlavu. A vůbec to byl nákej povedenej zápas, nákej imbecil na mě i vylil pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na mně taky při vítěznym gólu mi někdo zlil celý kalhoty a když jsem se otočil tak na tom místě ten někdo chyběl

Reagovat
hefy

Jestli jsme nebyli vedle sebe, protože ten člověk za mnou se taky hodně rychle vypařil.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to možný mam pocit, že část těch lidí nademnou byli ze Slovenska

Reagovat
hefy

Rozhodně ze Slovenska!!! To by byl gól, kdybychom byli fakt hned vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

hned vedle sebe to asi nebylo... na jedný straně byl buben a na druhý ženská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

To vše vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Plzeň má po 10 zápasech skoro 3x víc bodů než Slávia...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vám líbí na těch ohníčcích?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně byla v Edenu ta atmosféra, co chyběla na derby

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten konec, kterej si vůbec nepamatuju? Já myslím, že jsme si se stalingradem a Michalem udělali atmošku i bez ohníčků.. Vůbec k fotbalu nejsou potřeba.. Dokonce bych to přirovnal k tomu jako bych k fotbalu potřeboval skejtujícího medvěda...

Reagovat
smazaný uživatel

porovnej reakce fanoušků po derby a po včerejšku a uvidíš, kde bylo víc živo Ohně prostě patří na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

O zápase jsem se skoro nic nedozvěděl.. Zatím to tu vypadá jak po skautský slezině.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o cem by ses tu chtel bavit, kdyz na hristi se nedelo nic krome fotbalovy tragedie a festivalu marnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Zato o táboráčcích toho tady slyším až až.. Jak říkám, kdyby tam byl ten skejtující medvěd, tak by byla diskuze taky plná jeho, pokud se hrál tak hroznej fotbal.. Ale pokud budou skejtující medvědi zakázaní, tak proč je tahat na stadion, když je uvidíme v cirkusu? To samé je to s ohníčky, ty si klíďo můžeme udělat na zahradě, nebo na slezině...

Reagovat
smazaný uživatel

Me tady z debaty Trevora a spol vynech, ja se do toho nezapojuju))) jenom sem zminil to, ze o fotbale se toho moc resit neda

...a vubec by tohle bylo zase nekonecny a furt dokola. Neni treba to resit zase znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pač zápas byl o ničem. Všechny zajímalo, co se dělo na tribuně a nejenom místní uživatelé ale i různé reportéry z onlajnu atd. Včera se konečně vrátila stará dobrá škola

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já když jdu na fotbal, tak mě zajímá hlavně fotbal. Body se dávajou za výsledek a lidi chodíjou hlavně na něho a potom snad ještě na dobrý fotbal a občas na nějakou hvězdu. Kdyby se včera místo zápasu Bohemka - Baník konala soutěž v odpalování ohňostrojů a jako přídavek by k tomu byl zápas Sokol Tovačov proti TJ Troubky nad Bečvou, tak to vynde skoro nastejno. To si víc užiju výsledek 3:2 a mrtvo jako bylo na Sigmě dva, tři roky zpátky.

Reagovat
centos

Já ne. Ideální zkombinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale ta ideální kombinace je výsledek 3:2 a atmosféra jako v Německu a nebo v Anglii - s tím, že by fanoušci používali chorea, což se v Anglii nedělá a snad ani pořádně nikdy nedělalo. Pořád si myslím, že pyro je zoufalý pokus fanoušků bez nápadu ukázat že aji když je jich dvacet, tak si jich na půl minutu všichni všimnou. Pro mě je to taková míň otravná verze vuvuzely. Když už pyro, tak jednorázově nějakou větší akcu jako bylo to s Mostem, a nebo jako ste měli vy kdysi ty prskavky po celém stadionu.A ne každý zápas hodit pět dělobuchů, zařvat "Sparta Praha" a pak si myslet, že je to skvělá atmosféra. Není, tím kotel akorát přiznává, že jinak atmosféru udělat nedokáže.

Reagovat
centos

Jo, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera Anglie je hnus. Německo ještě dejme tomu ale Anglie..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anglii je blbé že tam nejsou místa na stání, že tam nejsou vlajky a že je to strašně kontrolované. Ale chorálama, povzbuzováním jednotlivých hráčů a tím jak dokážou povzbuzovat celý zápas se jim nikdo nevyrovná. Snad kromě Skotů, kde ty pravidla nejsou tak přísné.

Reagovat
centos

Já tam sice nebyl, ale všude čtu, že atmosféra na MU a Chelsea je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se tam cítil hrozně omezován jako fanoušek, nemohu stát, žádné pyro, vlajky.. Prostě hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hlavně tím co tam bylo dřív. A taky tím, že se angličtí fanoušci rozhodli s policií nespolupracovat a pak se to hrotilo a hrotilo až to dopadlo jak je to dneska. V Německu do té spolupráce šli a vypadá to tam o dost líp.

Reagovat
kubys

Wtf, kde jsi vzal, že v Anglii nemůžeš stát a nebyly tam nikdy vlajky? A pyro je výmysl Balkánu, tak je snad jasné, že v Anglii se to nikdy neuchytí.

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii nikdy nebyly vlajjky v hledišti - protože tam lidí mají tak rádi fotbal, že si tím nechtějí kazit výhled, vlajky se berou vždy en na výjezdy, pyro tam také nepotřebují - jednou tam pyro ale měli, a už jim to asi navždycky stačilo

http://www.youtube.com/watch?v=jGBNb9eP8Ic&feature=related

-a jeslti není v Anglii pořádná atmosféra? Prosím tě, Trevore, ty žiješ v těch směšných chuligánských pohádkách, ale realita je někde zcela jinde

http://www.youtube.com/watch?v=S9TSGeTKgTM&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

chorály máš všude možně, si jeď někam na cimbálovku a tam je budeš mít taky. Ten nick zcela odpovída tomu, co tu píšeš, jen bych to ale ještě poněkud změnil, že ne klitoris ale že si pi..

Reagovat
smazaný uživatel

no, s tebou je tedy věcná diskuse.....kdo nepřikládá na oheň, přikládá proti nám......ukaž mi zemi, kde mají kapacitu stadiónu využitou na 95%? Kde se na permanentky stojí pořadník? Kde je fotbal součástí domácí kulutruy? Jak chceš ty, nějaký nýmand z buranova, hodnotit něco, o čem nemáš ani páru?

Reagovat
smazaný uživatel

kde, V Turecku, na Hajduku, Na Dinamu Zagreb, v Petrohradě, v Polsku, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Řecko, na Pana, Olympiakos, AEK, PAOK

Reagovat
smazaný uživatel

95% nemá ani Anglie... a to s atmosférou nemusí souviset... Bayern má 100% využití kapacity stadionu... naposledy nebylo vyprodáno tušim na jaře 2007 a i jako fanoušek Bayernu musím říct, že to prostě není nejlepší atmosféra ligy

Reagovat
smazaný uživatel

1 Wolverhampton Wndrs (14) 16 452556 29023 28285 28525 99.1%

2 Arsenal (3) 16 958414 60103 59901 60432 99.1%

3 Manchester United (1) 16 1196623 75216 74789 75769 98.7%

4 Chelsea (2) 16 664094 41836 41506 42055 98.6%

5 Tottenham Hotspur (4) 16 572384 36031 35774 36310 98.5%

6 Hull City (18) 15 365153 25023 24344 25404 95.8%

7 Stoke City (11) 16 433649 27598 27103 28384 95.4%

8 Liverpool (6) 16 690008 44392 43126 45362 95.0%

9 West Ham United (17) 16 537252 34980 33578 35647 94.1%

10 Manchester City (5) 15 677680 47348 45179 48000 94.1%

11 Burnley (19) 16 328380 21761 20524 22546 91.0%

12 Everton (8) 16 586016 39652 36626 40394 90.6%

13 Fulham (12) 15 360917 25700 24061 26600 90.4%

14 Aston Villa (7) 16 609579 42788 38099 42551 89.5%

15 Portsmouth (20) 16 294794 20821 18425 20688 89.0%

16 Birmingham City (9) 16 400524 28958 25033 30009 83.4%

17 Sunderland (13) 16 634582 47327 39661 49000 80.9%

18 Blackburn Rovers (10) 16 400063 29660 25004 31367 79.7%

19 Bolton Wanderers (15) 16 351237 25370 21952 28723 76.4%

20 Wigan Athletic (16) 16 285440 20447 17840 25138 70.9%

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosferu v Anglii dela hlavne ten pocet lidi a plnej stadion, kterej v sede polohlasne zpiva - ve vysledku to pak vypada hezky, hlavne pro oko a ucho ceskyho fanouska, kterej nezna nic jinyho nez poloprazdnej Eden a podobne.

Kotle ve stoje fanaticky ze vsech sil rvoucich turku, srbu, nekterejch nemeckejch nebo italskejch klubu atd udelaji atmosferu mnohem bourlivejsi. A o to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajeď si někdy na fotbal do Anglie, trochu tam nasaj atmosféru, a hodně pochopíš.....samozřejmě v Turecku anebo na Balkáně za to dokážou jinak vzít - ale když se nedaří, tak zlynčujou vlastní hráče, podpálí vlastní stadión a příště už na fotbal nepřijdou.....řekl bych, že to je proto, že tomu fotbalu ani zbla nerozumí....

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii si nesmíš skoro ani uprdnout, aby tě nevyhodili ze stadionu, děkuji, nechci

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi tam? Tak samozřejmě, nesmíš tam zapalovat přiblblé ohně, nesmíš tam nic demolovat, nesmíš tam rasisticky a xenofobně hulákat - což k tvému překvapení spousta lidí považuje za pozitivum, ale na druhé straně tam můžeš až do zblbnutí nahlas fandit, zpívat a za brankou se na většině stadiónů dokonce i stojí - ale to neříkej kamarádmů chuligánům, oni rádi žijí v tom svém pohádkovém světě

Reagovat
smazaný uživatel

jim to pověz ty, já moc kamarády za chuligány nemám A zrovna sem tahej rasové problémy bo Anglie v tomhle moc čistá není ty troubo

Reagovat
smazaný uživatel

umíš vůbec číst? Píšu, že na anglických stadiónech nemůžeš rasisitcky a xenofobně hulákat, a že to spusta lidí považuje za pozitivum, to je všechno, a nic více v tom nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

to u nás taky nesmíš a dělá se to

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A co třeba zápasy Tottenhamu s Chelsea apod.? Jsi trapnej, nech toho a běž si pustit PL

Reagovat
kubys

Co to furt meleš? Ty mluvíš jen o extrémních případech typu MU a CFC, jinak tohle v Anglii není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

inu, trevor žije v zajetí chuligánských pohádek, kde dobro je Balkán a Polsko a Zlo je civilizovaná Evropa

Reagovat
smazaný uživatel

když mi tu furt předhazuješ tu tvoji slavnou Anglii, byls aspoň někdy na zápase Polského týmu? Či z Balkánu, když už tu takhle mudrcuješ?

Reagovat
kubys

Já třeba byl na obojem A ono to je prostě jiné, ovšem nedovoluju si posoudit jestli horší nebo lepší, jinak mně spíš jde o to, že ty tady vytahuješ zákaz vstávání, zákaz vlajek, což vůbec není pravda, se mrkni třeba na takovou The Kop a pak něco říkej.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, tři-čtyři stadiony z celé ligy? Každej máme jinej názor na fanouškovské hnutí, tahle debata by trvala do nekonečna.

Reagovat
kubys

Na 3-4 stadionech se tohle nesmí, ano sám sis odpověděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

No nekoulej očima, je to tak, taková omezení, jako tady popisuješ, nejsou ani na City of Manchester Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti mám na to říct? Mě se prostě Anglická fans. scéna nelíbí

Reagovat
kubys

No já ti ji nevnucuju, ale nelíbí se mi, když si někdo vezme za příklad MU a pak to vztáhne na celou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přiitom United mají jedny z nejlepších výjjezďáků.........

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat Anglii za ctnost fandění, když tam skoro nic nemůžeš a je o tam drahé jak cyp, nevím, nevím. Známej byl na zápase Fulhamu, nudil se tam a tak šel raději na pivo. Jasně, bylo vyprodáno ale kam se to hrabe na klasickou fotbalovou atmosferu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je rodinný klub, o kterém a jeho fanoušcíh, kteří s ním 140 let už dýchají naprosto nic nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

však sem tam ani nelezl, ani by mě to nenapadlo bo by to byli vyhozené peníze

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Kdežto anglický fanoušek který by přišel na ten váš opěvovaný zápas Bohemka - Baník, tak by si to určitě užil. Fotbal jak v konferenci, stadion skoro pro PL a na něm lidí jak v Anglii při otevřeném tréninku. A fanoušci umíjou celé tři pokřiky. Anglie je někde úplně jinde a není to jenom o počtu obyvatel a penězích. Aji Nizozemí, Skandinávie, Rakousko, Švýcarsko je někde úplně jinde.

Reagovat
centos

Tři pokřiky

Reagovat
smazaný uživatel

tři pokřiky má jenom Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jich zrovna umí víc, ale jinak je to bída v celé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda. Když sem byl na Kolejorz, tak to byla fantazie

Reagovat
centos

No jako promiň, ty taky kritizuješ bídu fans scény v české lize tím, že vyřkneš ortel "tři pokřiky" u kotlů Baníku, Slavie a Bohemky. To je postavené na hlavu, vybral sis pěkně blbé příklady

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je furt dokola a nikde to nevede. Pořád se mě mnohem víc líbí atmosféra v Anglii - s výhradama, nebo v Eredivisie, kde jsou plné stadiony a lidi fandíjou celý zápas, než někde v Srbsku, Řecku a nebo Rusku, kde jsou poloprázdné stadiony a tisíc fanatiků s vyřvanéma hlasivkama. Tyhle dvě fotbalové kultury jsou úplně o něčem jiném. Ta první je o fotbalu a podpoře týmu a sounáležitosti s ostatníma na stadioně a ta druhá je o elitnosti skupiny a světonázoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne za Rusko, ti muzu rict, ze ta tvoje charakteristika je uplne mimo. Treba v Petrohrade je Zenit skoro symbolem mesta jako treba Aurora nebo Zimni palac. Klubem zije cely mesto a co se tyce ultras (cca petitisicovyho kotle, na jehoz permice se cekaji fronty a normalni clovek se k nim prakticky nedostane), tak vetsina z nas vydelava prakticky jenom na to aby mohla bejt s klubem vsude po Rusku a Evrope. Organizujou se pravidelny setkani s hracema, s muzstvem atd. Travime desitky hodin ve vlacich jenom abysme podporili nase muzstvo a byli s nima. Domaci stadion je na 90% zapasu plnej a fandi se celej zapas... spousta choreografii a pyrotechnika je v castecny domluve s klubem atd.

..nesud neco co neznas

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit má dočasný stadion pro 20 000 lidí, tipnul bych si, že tu novou arénu nevyprodajou ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

"docasny"? .....Gazprom arena rozhodne nebude vyprodana porad, s tim souhlasim - protoze megalomanskej Gazprom nema soudnost a 64 000 je fakt moc. Ale na velky zapasy jako derby se Spartakem a podobne rozhodne vyprodano bude. I v Moskve, ktera ma X tymu chodi na velky zapasy 50-60 tisic..... mensi zapasy se budou dal hrat na Petrovskym.

....kazdopadne, zbytek prispevku plati.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už sme tuším řešili. Na to že má Rusko skoro třikrát víc lidí než Anglie a skoro osumkrát tolik lidí jako Nizozemsko sou ty návštěvy hodně špatné. Alkmaar má sto tisíc lidí a je schopný vyprodat 17 000 stadion zápas co zápas. Chcou zvětšovat kapacitu na 40 000 a už majou 11 lidí co čekajou na permanentku. A rozhodně bych neřekl, že atmosféra v Eredivisie je nějak méněcená. 50 000 lidí na zápas tam chodí taky a přišlo by aji víc, kdyby tam měly stadiony takovou kapacitu. Ajax bude zvětšovat stadion na 70 000, Feyenoord taky, Twente už snad staví.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale všecho o fotbalové kultuře.......která v té Východní Evropě prostě chybí

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopiram, ze vzhledem k poctu lidi by mohlo a melo chodit mnohem vic. Ale tady je na vine hlavne jedna vec a to hokej a zivotni standard v oblastech mimo velky mesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten hokej právě taky moc lidí nechodí. Co sem se díval, tak zhruba podobně jako na našu extraligu. Asi to bude fakt těma penězma, nebo všeobecnou skepsí.

Reagovat
kubys

No tak to si nemyslím, třeba Ak Bars je hlavní důvod, proč nechodí lidi na Rubin.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom AK Bars...v Kazani maj vybornou jeste hazenou a tusim i basket. Fotbal tam byl celej zivot az do nedavna mizernej. Je to jakoby ceskou ligu najednou zacalo vyhravat Kladno. Taky by tam buhvijaky navstevy nebyly - nejsou holt na fotbal zvykli.

Reagovat
kubys

Jo to je fakt, UNICS snad nikdy nebyli horší než 3.(?) a Zenit 2x za sebou vyhrál titul, je to prostě pro Rubin zakleté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se tyce navstevnosti, tak brzda je hlavne v cenach listku, ktery jsou silene prestreleny a nekolikanasobne presahujou ceny jinde v Rusku, protoze Gazprom na lasku k fotbalu ve meste spoliha. Tech par tisic listku, ktery chodi do prodeje mimo permanentky zacinaj v prepoctu od cca 700 korun na uplne obycejny zapasy. A to je i v Petrohrade mensi prumernej plat nez treba v Cechach...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom je brutální jak se ti "fanoušci radujou jak se jim krásně podařilo zapálit stadion a na tribuně zatím hoříjou a umírajou lidi co nestihli utéct. Pouštěli nám to na debatě o ultras, kde byli zástupci ČMFS a fanoušků. Pré to celé zapálila jedna světlica ze které chytily plastové sedačky. 56 mrtvých

Reagovat
smazaný uživatel

ale my nechcem zapalovat stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nejspíš taky nechtěli. Prostě se to stalo. Akorát že byli tak blbí, že z toho měli radost.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kreténi, to s tebou souhlasím a je smutné, jak to dopadlo. Proto je nejlepší bejt domluvenej s vedením, kdy, co a jak a dát to do ruky jenom člověku, kterému věříš, že s tím nebude dělat kraviny. A pak to bude mít skvělej efekt, jako např. včera v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale kdyby tam ty sedačky nebyly (ultras mají kampaň Eurostand - sektory pro fanoušky ke stání), tak by se to nemuselo stát. Každopádně takovéto tragédie jsou smutné. Každého zmařeného života je škoda. A mít radost z toho, že jsem zapálil stadion je taky stupidní, v tom s tebou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby bylo na stadioně mrtvo, tak pro mě pomalu nemá smysl tam chodit, protože jdu podpořit tým - ne si za stovku sednout a čumět na něco, co bych měl doma zadarmo - na stadion chodím, protože se ta atmosféra nevyrovná domácímu prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

*hlavně

Reagovat
centos

A proto měl Baník v mistrovské pořád plno - atmosféra byla neopakovatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně napsané, souhlasím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

A potřebuješ k atmosféře táborák? Protože jestli jo, tak si ten zápas můžeš pustit na zahrádce

Reagovat
smazaný uživatel

nepotřebuju, ale je to pěkné zpestření

Reagovat
smazaný uživatel

To je i skejtující medvěd..

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych chtěl vidět takové věci, tak jdu do cirkusu - a to je vlastně i důvod, proč do cirkusu nechodím a jdu raději na fotbal

Reagovat
centos

Nebo show s parašutisty nebo hokejový zápas o přestávce. Co to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

K fotbalu tyhle věci patřej asi stejně jako ohníčky..

Reagovat
centos

To je dobrá kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že ohníčky se používají/používaly už dávno - ty tady ale vymýšlíš zcela nové inovace

Reagovat
smazaný uživatel

Maskoti byli na zápasech taky už odedávna.. Daleko dřív než ohníčky.

Reagovat
smazaný uživatel

až teď jsem pochopil, že myslíš skejtujícího medvěda jako maskota a ne skejtujícího medvěda někde na tribuně, namísto ohníčků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde by asi tak byl ten skejtující medvěd? Na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem se v tom ztratil úplně (asi jsem si zvykl na běžeckou dráhu mezi tribunou a trávníkem )

Reagovat
centos

Taky nevím, o čem mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Show s parašutisty byla děsná hovadina. A bylo to mnohem nebezpečnější než pyro. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Místo aby nechali fanoušky, ať se baví po svém, tak vymýšlí kdejakou hovadinu. Nechápu třeba tu debilní Coca-cola teenpoint tribunu. Tam jsou fotbláky, playstationy a kdejaké atrakce, kola zdarma, prostě všechno možný, jen aby to člověka odlákalo z tribuny a od fandění...co to je za debilní výmysl?

Reagovat
centos

S těmi parašutisty jsem si dělal srandu

Jo, ta tribuna je trapná. Co to jako je, takové akce na fotbale..

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta získala double, naběhli fans na hřiště a do toho tam začali skákat paragáni. Paráda, on má dopadnout a před sebou stovky lidí. Jeden to málem nevychytal a trochu to narval do jedné slavící skupinky fanoušků. Demence, každý přece ví, že při oslavě titulu se naběhne na hřiště. A je úplně jedno jestli jsi ultra, chuligán, fanoušek, rodič s dítětem, dědeček o holi...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, tam sem tehdy byl, porazili ste Most 5:0 a Jarda Blažek šel do Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Tehdy byla úžasná atmosféra. Nádherný choreo Jardovi na rozloučenou, skvělý support a jeden gól za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej já se tam nebavil

Reagovat
smazaný uživatel

ten "táborák" přispívá k atmosféře na stadionu, se koukni třeba na ten odkaz se Sigmou, jak je to parádně udělané

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi to jako přispění atmosféry nepřijde.. Spíš mi to přijde jako ohníček, no... Už jsem jich asi viděl moc, že mě tolik nevzrušujou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Marty... tyvole prece mas dostatek rozumu aby si dokazal odlisit rozdil mezi tim, kdyz sedis sam na zahradce s ohnem, peces si burty a koukas na televizi. A mezi tim, kdyz jsi v kotli bourcicich lidi plny euforie a kolem do toho vrava prskajicich ohnu atd.

Nenutim ti aby se ti to libilo, ale tyhle prirovnani sou smesny a musis to snad videt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vidím tam rozdíl.. A to takovej, že děláte něco co se nesmí, tak vás to samozřejmě přitahuje.. Jenže opravdu je to tak důležitý, aby to udělalo atmosféru v hledišti, protože promiň, ale pokud by byl zápas opravdu hodně nezáživnej a fanoušci by tam rozjížděli pyro atd. tak by to bylo spíš k smíchu.. a když je naopak zápas záživnej, tak k tomu, aby se udělala atmosféra na stadionu nepotřebuješ oheň přece.. Já si třeba nedokážu představit, že po té brance Bonyho bych byl ještě ve stavu, kdy si musím sáhnout do batohu, vyndat petardu, vyndat zapalovač a ještě jí odpálit.. To bych si akorát zkazil těch 10 vteřin euforie a rozhodně by mi to za to bouchnutí nestálo..

Reagovat
smazaný uživatel

tím bouchnutím se těch 10 vteřin euforie rozroste na tu dobu po kterou ten "ohníček" hoří a dá se to udělat také po těch 10 vteřinách

Reagovat
smazaný uživatel

Rozroste euforie tím, že někde vedle mě hoří ohníček No, asi jsem fakt viděl ohňů až moc na to, aby mi to přidalo nějakou euforii, nebo zvedlo adrenalin..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, spis si to nezazil v tom kotli a kdyz to opravdu stalo za to (v cechach to taky moc casto aby to za neco stalo bohuzel neni).

Reagovat
centos

Za tu dobu tady už musíš vědět, že tahle debata nemá vůbec žádný smysl

Každopádně daleko nebezpečnější než ty naše ohníčky byl policejní zákrok..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Po gólu Bonyho to byl takovej nával emocí a euforie, že i kdyby se pro to pyro mělo doběhnout do sámošky, tak by to mělo smysl. Mimochodem po tom gólu jsem tam popadal s pár lidma na zem a ještě mi to nestačilo a musel jsem si v návalu euforie hupsnout na plot a jak opice řvát na Bonyho .

Reagovat
centos

Proč si ho nepamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

To kdybych věděl... Euforie, adrenalin.. Nevím. Vidím jen naskakovat Bonyho, tma a pak jak vycházím ze stadionu se sklopenou hlavou Až z vyprávění jsem se dozvěděl, že jsme řvali a skákali jak 3letý kluci

Reagovat
smazaný uživatel

A ted si predstav, ze kdyz kolem tebe nebouri jenom tisice dalsich lidi, ale i ohne a podobne, tak v ty pekelny atmosfere v kotli je ta euforie z golu, vitezstvi a adrenalin jeste nekolikanasobne vetsi. A proto nas to tak bavi. Kdyz si udelas "ohnicek" nekde v lese, tak tam zadnou euforii, radost z uspechu tvejch milovanejch bare nezazivas.

...nic vic nic min. Navic je to i na pohled efektni. To jen tak na okraj Jde jenom o ten pohled na to a o to kdo a jak to pouziva. Pokud je pyro jenom jako prostredek toho udelat na stadione bordel a vytrznosti, tak chapu ze se to nekomu nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

V té euforii co jsem byl bych si žádných ohníčků nevšímal.. Maximálně, kdyby tam byl ten skejtující medvěd

Reagovat
smazaný uživatel

ver mi ze vsim - teda, pokud by fakt staly za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím.. V Edenu to bylo taky a že bych to nějak vnímal? To fakt ne.. Úplně zbytečná věc, tu atmosféru by mi prostě nedokázalo zesílit vůbec nic. Tam jde jen o to porazit Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hadam, ze ty si nebyl v kotli uprostred toho "pekla" (jestli se to teda vubec tak dalo nazvat, nevidel sem to, nevim kolik toho bylo atd).

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nebyl.. Fakticky bych to ale nepovažoval za něco rajcovního. Radši si zazpívám, zařvu.. I když je pravda, že tohle se odedávna u ohníčků dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

V Edenu těch ohníčků moc nebylo. Ale loni v Liberci, předposlední ligové kolo, to bylo skoro pořád něco. Přišlo mi, že každou chvíli se něco odpaluje. A musím říct, že to atmosféře rozhodně prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl bys to tu psát veřejně jinak budeš pranýřován

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nevadí. Ostatně o užitečnosti pyrotechniky svědčí i kampaň Pyrotechnik ist kein verbrochen, do které se zapojilo mnoho hráčů rakouské a dokonce i německé bundesligy. Mimo jiné také brankář Rapidu Vídeň Helge Payer, pak kapitán Rapidu, mnoho hráčů z Austrie Vídeň, ze Štýrského Hradce také několik hráčů, SV Ried a i z dalších klubů. Z německé bundesligy to byl například reprezentant Lukas Podolski, který po jednom zápase Kolína nad Rýnem mával vlajkou s logem kampaně za pyrotechniku.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ta kampaň furt trvá, nechápu, proč jsou češi takový tupci a odsozujou to, když o to bojují třeba i fotbalisté v tom "vyspělém" Rakousku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to také tím, že u nás neexistuje v tak rozšířené míře pevné pouto mezi hráči a fanoušky a ultras skupiny, které by byli schopny nějaké větší celoplošné akce.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani to ne..

Reagovat
j_mrazik

700. pro slávistický titul.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1dlUbYJLOI8&feature=related pro představu. Vemte si, že dejme tomu hrajete za Zagreb a vaši domácí fans vám udělají takovou atmosferu, že ti hostující hráči už prohrávaj někde na půlce cesty. Ono tahle atmosfera přispívá i hráčům, že se opravdu mohou cítit jako doma a že mají v zádech tu potřebnou sílu fans

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ano, to taky, další možnost, jak podporovat. Aj i my včera zpívali hymnu se šálama nad hlavou

Reagovat
centos

debil

Reagovat
smazaný uživatel

537 fanoušků posledního týmu tabulky jelo přes 3/4 republiky do edenu ... to nemá nikdo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

z toho tak 300 z nich tam ale dojelo po šichtě metrem....

Reagovat
centos

Ale i tak má recht.

Reagovat
kubys

Tam metrem nedojedeš

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme doma všude

Reagovat
centos

OT: http://denniksport.sk/article/147832/zilina-zarobila-na-chelsea-vyse-900-000-eur

"Ďalšie hľadisko pri nasadzovaní vstupného bola regulácia fanúšikov súpera. Všetci dobre vieme, že keď hrala pod Dubňom v 4. predkole Sparta, došlo v meste k niekoľkým incidentom, bolo niekoľko rozbitých krčiem, veľa opitých ľudí. Najlacnejšie vstupenky si kupujú zväčša tí, ktorí najviac porušujú pravidlá správania. Tým, že sme mali päťdesiateurovú hladinu vstupného pre fanúšikov Chelsey, do Žiliny pricestovala solventnejšia kategória priaznivcov z Londýna."

"Ďalší moment, čo sme nasadením cien na Chelseu dosiahli, bol ten, že 200-eurová vstupenka prvej kategórie bola vrátane cestovných nákladov drahá aj pre Angličanov a Chelsea vzala len sto takých lístkov."

Selekce fanoušků přes jejich plat Je tady někdo, komu to přijde normální?

Reagovat
smazaný uživatel

pro laika asi tak, že pokud máš prachy, jsi vítán, pokud ne, nechoď nám na stadion i když si větší fanoušek než ten zazobanec v kravatě

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně toho chtějí docílit. Aktivní fanoušky nepotřebují. Oni chtějí tolikrát omílané rodiny s dětmi. Ovšem zapomněli k tomu přidat přívlastek shodný - bohaté rodiny s dětmi.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš jak bylo teď to derby, s rodinou na tribunu a dáš za to skoro litr, ne li více. Tak jak chtějí docílit toho, aby ty rodiny chodili na stadiony? Proto ten

ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY !!

Reagovat
smazaný uživatel

Do Edenu stál nejdražší lístek na derby 550 korun. Dejme tomu, že taťulda vezme na fotbal dvě děti a mámu aby neremcala, že je sama doma a jenom za vstup zaplatí 2200 korun. A jestli by měl chodit na fotbal pravidelně nebo aspoň často (takže ne ne permici), utratí spoustu peněz. Pak přijdou oficiální dresy a suvenýry z fanshopu, předražené občerstvení a pokladnička klubu se plní a plní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, neříkám, že mě fotbalový vejlety stojí hubičku - teď Slovácko bylo asi za 2500. Ale konkretně když jsem byl v Edenu na Brně, chtěl jsem tři a čtvrt lístku, protože jsme šli tři dospělí a náš patnáctikilovej tříletej prďola, tak jsem platil 220 za dospělýho a 50 za muzajsíka. A šli jsme na jednu z běžnejch tribun, žádný "Pro matky s dětmi".

Reagovat
smazaný uživatel

Cenu lístků do Edenu mimo derby nesleduju, tak nemůžu hodnotit. Ale těch 550 korun se mi zdá jako hodně přepálená cena. Jinak při derby stál lístek do sektoru pro rudou zvěř 250 korun a na jaře na pohár 200 korun. To je sice akceptovatelná cena, ale i tak se mi moc nelíbí .

Reagovat
centos

Podle mě je vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoká určitě. Ale ještě to překousnu. Samozřejmě jsem si na cenu lístku zanadával.

Reagovat
centos

A zrovna na Bazalech, v tom semeništi zla, bylo dětí habaděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro pyro na Českých stadionech

Reagovat
Jajinek

já bych byl tedy radši, kdyby na fotbal chodilo daleko více normálních fanoušků, kteří skandují, zajímají se o fotbal a podporují svůj klub, než banda z kotle, kteří si tam přijdou jen zanadávat a zapálit prskavku.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže nikdo jiný než ta "banda" která chodí do kotle ti tu atmosféru neudělá, protože, když chceš začít fandit na hlavní tribuně, tak se na tebe začnou otáčet a ukazovat si na tebe prstem, jako na deb*la...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

A ty fandit přestaneš, protože přece nechceš, aby si o tobě ostatní mysleli, že si debil, páč fandíš na fotbale že? Kvůli takovejm se fandí jenom v tom kotli.

Reagovat
Jajinek

to přece není pravda, v Olomouci ten kotel holohlavých bezmozků úplně vytlačili...normální fanoušci se domluvili, přesnuli se na východní tribudu do sektoru s a začali tam fandit...a šlo to.

Pořád kotle skandují svobodu fanouškům...ale já jako člověk, který chodí na Sigmu asi 10 let jsme se nikdy necítil něčím omezen. Sednu na místo, které si vyberu a tam fandím a fandím. Mě celá ta věc okolo kotle, ultras a tak přijde úplně ujetá. Jasný, je super když mají pokřiky, když skandují a udělají třeba nějakou choreografii pomocí balónků, vlajek, nápisů plakátů atd...to je fajn...ale daleko spíše u nich převažujou ty negativa.

Oni primárně nejdou na fotbal. Křičí milion hanlivých výrazů na hostující fanoušky a když je to vyhecované, tak ten fotbal vůbec nesledují. A pak tady Trevor napíše report, kde jen tak mezi řečí dodá, že fanoušci se odebrali poprat s ochrankou a přineli jako trofej šálu...co to jako je? Ukrást někomu šálu...proč...proč pálit nějakou šálu, já se přece přišel kouknout na fotbal.

V celém tom kotli je třeba 10% lidí, kteří fakt žijou s klubem, fandí mu od mala, vyrábějí choreo atd...ale zbytek jsou lidi, kteří na ten fotbal přijeli jen nadávat, dělat bordel, zakjřičet si, někoho urazit a pobít se. Neznají kolikrát ani jména vlastních hráčů, hlavně když vidí někoho černého tak si zabučí. A proč já mám takovýmto lidem ustupovat a obhajovat je, jen proto, že na stadionu udělají atmosféru. Děkuju NE. Věřím, že se najde hodně takových fanoušků, kteří budou fandit slušně a na stadion přijdou spíš, když tam taková banda nebude. Ale abych stál v Olomouci normálně na náměstí a najednou se ke mě přiřítili dva Baníkovci, dají mi pěst, vezmou mi šálu, na kterou jsme si třeba jako 15ti letej šetřil s kapesnýho, říkali si, jak jsou nejvíc drsní a policajt o podál nad tím jen mávne rukou, že je to běžný. Aby vypatlaní Ultras Sigmy bezdůvodně útočili na fans Aberdeenu dýmovnicema a vykuřovali je z hospod, jen aby se s někým poprali a já pak se pak musel při rozhovoru s se Skoty stydět...opakuji, děkuji nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Na mě si ukazuje pořád někdo... Když si chci zařvat, tak si zařvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na to co si kdo o mě myslí. Žiju jak chci já, ne jak chce někdo jinej. At si kazdej ukazuje, to znamena ze sem aspon svuj, originalni. Neresim nejaky pitomy lidi.

Reagovat
Jajinek

přesně tak, když začnu křičet Sigma, tak se dá u nás roztleskat i sever...

Reagovat
centos

Někteří lidé řeší a nemohou jinak, mají to v povaze. To je pak těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Tome, ale když dala Sigma góla Slavii, tak jsi se ohlížel na mě a na Ivanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenkrat sem jezdil este v kocarku

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Panebože to je zas názor

Reagovat
Jajinek

úplně normální...kotle u nás fotbalu daleko více škodí, než mu prospívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to bylo vidět zejména při zápase Sparta-Baník na jaře 2009. Oba kotle, jak ten domácí, tak ten pro hosty, byly uzavřený. Na stadionu byla mrtvá atmosféra. Stačí se podívat prakticky na kterýkoliv jiný zápas Sparty s Baníkem a atmosféra byla díky fandění obou táborů báječná.

Reagovat
Jajinek

to je ale jen o zvyku...důchodce na hlavní tribuně fandit nenaučíš, ale ostatní lidi si zafandí a ještě rádi...jde jen o to z těch kotlů dostat ty, kteří na fotbal serou a ten zbytek už se přidá k těm normálním a ticho rozhodně nebude, tak jak se o to snaží v Olomouci...

Reagovat
smazaný uživatel

důchodce na hlavní fandil aktivně před 40 léty, spíše by bylo dobré z těch kotlů vymést to všelijaké náckovské a jiné smetí, pak kdyby tam chodili jen mladí, kterým jde skutečně jen o fotbal, tak by to bylo v pohodě

Reagovat
Jajinek

přesně tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen o zvyku? Nesmysl. Na protilehlé tribuně se při zápasech Sparty zpravidla obstojně fandí, někdy líp, někdy víc. Ovšem vždy je ta kvalita fandění přímo úměrná s fanděním kotle. Tzn. když nebude kotel, nebude se fandit ani na protilehlé tribuně. Z hlediště se budou ozývat jen výkřiky: hrajte kurva, jdětě do prdele, ty zmrde apod. občas někdo zafandí Sparta, Sparta. Myslím, že obdobně to bude i na ostatních stadionech, kdyby si jim vzal kotel.

Reagovat
Jajinek

nebude, jde o to, že fanoušci, kteří fakt mají rádi fotbal a chodí tam kvůli němu pak na ten zápas stejně přijdou...a budou fandit tak jak jsou zvyklí...jde prostě o to, z toho kotle dostat ty nežádoucí vlivy, hloupost a extrémismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký extremismus? Kotel Slavie se víceméně projevuje apoliticky, kotel Bohemky je plný lidí z Antify a několikrát se postavil za boj proti rasismu, kotel Liberce se zapojil do akce FARE, kotel Baníku také nemá problémy s rasismem. Kotel Sparty byl a je víceméně pravicový, ale až Jude Slavie se rasisticky neprojevuje, dokonce oslavuje hráče tmavé pleti (Wilfrieda), což se dřív nestávalo. Jak je na tom kotel Slovácka nevím, ale neřekl bych, že má problémy s rasismem. Brno a Sigma, tam je to trochu jiné, ale tyto kluby nemají zrovna moc početné kotle.

Reagovat
centos

Reagovat
Jajinek

extrémismus nerovná se rasismus...

Reagovat
centos

O rasismu jsi mluvil výše.

Reagovat
Jajinek

jediné co souviselo s rasismem byla věta o zakřičení si na hráče černé plati a to bylo myšleno jako přiklad. Rasismus není ten největší problém...problém je to, že primárním cílem některých lidí z kotle není sledování fotbalu jak jsem to naznačovalv reakci na tevorům koment. Prostě kotel si žije takovým vlastním světem, ke kterému nepotřebuje ani ten fotbal, stačí stadion...a to mě právě přijde nelogické. A že jsou ve všech kotlech extrémistické sklony, to mi prostě nevymluvíš. Samozřejmě, že je tam kupa rozumných lidí, kteří dělají akce, které se vypsali výše, ale prostě služí jako útočiště i pro jinou sortu lidí a to pak vrhá stín na celou věc.

Reagovat
centos

Ano, rasismus problém není. Maximálně u jednotlivců, ale s tím se nedá nic dělat. Proto je zbytečné na to poukazovat, jako jsi udělal ty v tom příkladu s 90 % osazenstva kotlů.

Reagovat
Jajinek

já tady poukazuju na ty další problémy...hele, nemá cenu to řešit. Ty máš určitý pohled na věc, který je svým způsobme logický, a s někým, jako jsem já se prostě namáš šanci shodnout. Co jsme chtěli napsali jsme, já jdu raději na pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

První tvoje rozumná slova . Tak ať chutná

Reagovat
Jajinek

nic ve zlém, ale nebyla rozhodně první...aspoň ne v této diskuzi. Jen se nad tím chce trochu zamyslet a chápat to i z pohledu toho druhého...

Reagovat
smazaný uživatel

No já jich tam moc nenašel. Ale dobrá, máš jiný, spíš naprosto odlišný názor na věc. Od teď to budu respektovat a nebudem se o tom zbytečně dohadovat. Jinak postřehl jsem, že jsi z Olomouce, tak to se potom, některé tvé názory dají spíš pochopit.

Reagovat
Jajinek

když bych chtěl být rejpavej, tak to, že jsi je tam nenašel, neznamená, že tam nejsou... ...nic, valím...

...v neděli budu na Meazze tak se kouknu, jak to dělá tamní kotle, tedy snad jim při své Italštině budu rozumět...a poreferuju

Reagovat
centos

Jinak já bych s tebou i souhlasil. Jen ty věci, které popisuješ ("nenávist", nesledování fotbalu v určitých úsecích, všímání si fans soupeře) nepovažuju za problém, ale za zpestření. Je na každém, jak si to zařídí, jestli půjde do kotle nebo jinam, jestli bude řvát to a ono.

Klidně si zařvu na fans soupeře (resp. loni jsem si zařval), strhnu pozornost tam, kde se děje něco zajímavého (jsem takový fanoušek-voyeur). Na druhou stranu z huby nevypustím věci jako Jude Slavie či Sparta Sparta buzerantů parta, neb jsou dementní.

Reagovat
Jajinek

kdyby pak o těcho lidech už neslyšel, tak si řeknu ok...ale pak je tolik problému mimo stadion a na něm...a i v Olomouci jsem s takovými lidmi zažil tolik neskutečných věcí, že mě to holt hýbe žlučí no.

Reagovat
centos

On je v tom ten váš bývalý kotel snad i nějak specifický, když ho nesnáší všichni napříč republikou.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nidko nemá zájem brát nikomu kotel, ale je zájem ten kotel zcivilizovat, a pokud to nejde, tak na hrubý pytel hrubá záplata............proč tam ta děcka řvou sračky jako Jude Slavia, Smrt Baníku? je jim sotva 15, nemají z toho rozum, jde o to, že je k takovým projevům vedou ta stará náckovská prasata - a ty nejde zcivilizovat, ty je třeba vymést

Reagovat
Jajinek

přesně tak, já když jsem si přešetl ten Trevorům koment, bylo mi úplně zle...správný fanoušek se má radovat z toho, když je na důležitý zápas hodně lidí, jeho tým dá gól, pak se vyhrjae a následné pokříky, euforie, děkovačka, hoši děkujem....a né, že nás v půlce přestane fotbal zajímat, a jen se hecujeme se sousedním táboreemfanoušků, řvem na ně, že jejich matky jsou kurvy, pálit jim vlajku, a v moměntě kdy napadnem ochranku a přijdou na nás policie začít tupě skandovat Policie ven a nebo "policejní stát (a tenhle pokřik z úst 16ti letých fanoušků zní obzláš´t strašně)

Reagovat
smazaný uživatel

a na ukradenou vlajku Slavie nastříkat žlutou židovskou hvězdu a připitoměle to vyvěsit na plot..............a vůbec to podle nich nemá nic společného s antisemitismem, xenofobií............

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o akci jedince, či několika jedinců. Kotel Baníku se jinak nijak politicky nevyhraňuje. To je jako kdyby jsi šel s partou kamarádů po ulici a jeden z vás rozbil kamenem okno. Policisti by vás zbili a zatkli a všichni byste byli označení za vandaly.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto už s tím člověkem příště nikde nepůjde.

Reagovat
centos

Představ si tam sebe a nějaké tvé kamarády. Už bys s ním nikam fakt nešel?

Reagovat
centos

Úplně normální maximálně mezi lidmi, kteří o tom vědí hovno, ale mají potřebu tvrdit opak. Což ty asi nejsi, takže nerozumím.

Nadávat? Není to spíš zvykem na hlavní tribuně, popřípadě kdekoliv mimo tebou kritizovaný kotel?

Škodí? Jistě, atmosféra je už tak mizerná a bez kotlů pro jistotu nebude vůbec. Skvělý plán.

10 % lidí? Kde bereš to číslo? A zbytek přišel ničit, nadávat, dělat bordel?

Reagovat
Jajinek

je rozdíl nadávat a nadávat...já fotbale taky nadávám, na soupeře, když do někoho zajede, na hráče, když dá špatnou přihrávku, na sudího, když něco podělá...ale souvisí to s hrou...jsou to emoce.

Ale jaký má smysl začít řvát celý kotel Jude Slavie na kotel Slávistů...o to mi jde.

Těch 140% bylo samozřejmě přehnané číslo. Ale prostě nemůžeš popřít, že v těch kotlech je velké procento těch, kterým o fotbal vůbec nejde a jak jsem psal, jsou to méně inteligentní lidé, kteří se jdou někam vybít a fotbal používají jako super zámiňku a kotel je pro ně nejlepší místo. Dokud se z kotlů nedostane tady ten extrémismus, kradení a pálení šál, rasistické pokřiky, pocit ublíženosti ve vztahu k policii, nenávist k soupeřovu táboru a projevy nesouvisející s fotbalem, tak ať je raději zruší. Tady ta banda si pak najde jinou zábavu a normální fanoušci pak na fotbal budou stejně chodit, fandit dál a ta atmosféra nemůže utrpět. Ale jak říkám, to že se někdo chová jako zváře přeci nebudu omlouvat jen proto, že mi pak dělá atmosféru na stadioně.

Reagovat
Jajinek

*10%

Reagovat
centos

Samozřejmě že atmosféra utrpí, ba úplně vymizí, když necháš zmizet kotel.

Mimochodem ty tady předvádíš pěkné zobecňování a princip kolektivní viny, což taky není úplně košér.

A idea normálních fanoušků (což bude asi synonymum pro rodiny s dětmi, že ano) je u nás nerealizovatelná. Tím spíš, pokud od nich chceš atmosféru.

Já s ničením majetku a rasistickými pokřiky nesouhlasím. Kradení šál taky není záležitost kotle jako celku. Nenávist ve smyslu nabuzenosti a větší motivace ve vztahu k soupeřům? Proč ne, to mi nevadí. A taky je to někdy i celostadionová záležitost (Baník - Sparta), ne jen kotle.

Reagovat
Jajinek

proč rodiny s dětmi...normální fanoušek je ten, který přišel na fotbal, zafandit si, a hostující kotel je mu u prdele a nepotřebuje skandovat "vaše matky jsou kurvy"

Reagovat
centos

Však takových je na stadionu plno..

Reagovat
smazaný uživatel

ti cvoci mají hodně jednoduché myšlení - na fotbal chodí buď chuligáni, kterým jde jen o klub a dělají tam skutečnou atmosféru, anebo rodiny s dětma a kravaťáci, kterým tam jde jen o to, aby se tam dobře nažrali popkornu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si úplně mimo

Reagovat
centos

To myslíš mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám třeba rád, když se dobře nadlábnu klobásou. Akorát kravatu nosím westernovou....

Reagovat
Jajinek

my máme v Olomouci obrovský párek za 30 kč, zase někdy přijeď...

Reagovat
centos

Ten byl super

Reagovat
Jajinek

měl jsi ho předtím nebo potom, co se vytopila celá tribuna sever?... ...ne dělám si prču...

Reagovat
centos

Ten jsem měl v sektoru hostí. To byla tenkrát akce, kdy Kubíček dělal čachry machry, načež byli chachaři i na Severu, z čehož místní asi neměli radost. Slavná diskriminační Olomoucká epizodka

V rohlíku, za ty prachy fakt supr.

Reagovat
Jajinek

ne, to byla akce, kdy přenechal Baníku celý sever...jinak tedy dost ekonomicky promyšlná akce, páč sám by to nikdy nevyprodal...akorát to vytopení no...

Reagovat
centos

To bylo jindy :)

Reagovat
sosna

Pouhá odveta právě za tu vyplavenou tribunu. (podle hesla jak vy my - tak my vy) Baníkovci se tehdy na Sver dostali proto, že jeden z vchodů nepochopitelně hlídala ostravská security a některé jedince pustila ( a taky že měli lístky od olomoučáků). Zrovna v tomhle případě se tam tenkrát pohybovala skupina holohlavých za*raných p*čí o kterých píše výše jajinek. Celej zápas zády k fotbalu a sem tam po tribuně hledat konflikt s Olomoučákama.

Reagovat
centos

Nevím kdo tam pouštěl, ale přišlo mi divné, že na jednom vchodu do tribuny byla cena lístků 80 (ten na odvrácené straně, čili ten pro Olomoucké), kdežto u našeho za kilo..

Nevím, který debil vytopil kasino, ale zase Kubíček jednal protiprávně. Jako i další kluby, ale bohužel nikomu se to nechce řešit.

Reagovat
sosna

S cenama lístků nevím jak to bylo, nechtělo se mi to tam jít v dresu Sigmy mezi vás kontrolovat, ještě by přiběhl trevor a vítězoslavně mi ho serval a spálil Ti dementi co rozflákali vnitřní vybavení a vyplavili kasíno jednali taky protiprávně a pochybuju, že je za to někdy někdo potrestal...

Reagovat
centos

Ale měl by, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem tam byl na Sigmě právě proti Teplicím - luxusní zápas, Sigma jim naložila asi 7:2 - a klobásky byly dobrý.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně, tos mě zval

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká bola, ne? Takovou nosil Buffalo Bill

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo. Bill ji asi nosil. Po mně se opičí lidí. Jinak bola (nebo taky bolaso) je taková házecí zbraň, takový koule na dlouhým špagátě, určitě jsi to viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to používali gauchos.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrééééj...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám rád klobásy

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi někdy na fotbale? Znáš někoho, kdo chodí do kotle? Ty tady hrozně generalizuješ. Podle excesů několika jedinců posuzuješ chování celého kotle, nazýváš kotelníky nácky, přitom o tom evidentně nemáš ani základní informace. Píšeš tu o nějakém "normálním" fanouškovi. Jak podle tebe vypadá? Fandění je emotivní zábava, na to nezapomínej. Takže nějaké slušné fandění může existovat, ale rozhodně jím nelze vytvářet bouřlivá atmosféra.

Reagovat
Jajinek

no fotbal chodím pravidelně asi 10 let v kotli jsem byl nepočekrát. Kotelníky nikde nácky nenazývám, rozhodně né všechny, zkus si to pro mě trošku více číst...

Co se týče toho fandění, opět už jsem to tu psal...emoce k fotbalu patří, a fandit by se mělo emotivně. Sám to dělám...ale mělo by se to vztahovat k fotbalu, né k hostujícímu kotli ve chvíli, kdy ti je to, co se děje na hřišti úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A příští kolo už jde Sparta přes Olomouc. Nevěříte? Věřte

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušte Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nikomu by nechyběly a repre by tam mohla hrát tak či tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hrali naposled fotbal proti Dortmundu. A na takovym stadioně...At si tam repre hraje, Teplicim stačí treninkovy areal. Teren bude stejny, a divaci se tam v pohodě vlezou aj od hostí.

Reagovat
Jajinek

je to škoda no...Teplice byly šťastnější...na tom terénu se prostě náš kombinační fotbal nemá šanci uplatnit...

...navíc tedy nechápu sudího, který teda na té holomajzně ještě všechny souboje pouštěl, na obě strany, hráči byly dokopaní...nevím no...divný zápas...

Reagovat
sosna

Bylo zřejmé, že na tom rýžovém poli dneska rozhodne jeden gól. A ten se nepodařilo dát nám, ale těm 90+2 minut horším nekopům. po Příbrami a Boleslavi další zbytečně ztracené body. Matějek na facku - ten mariáš na konci a kosy domácích prasat bez trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sudího bych se nevymlouval, byl na obě strany stejnej podle mě

Reagovat
Jajinek

jj, pískal rovinu...ale byl naprosto tragickej...na tomhle terénu nechat hráče do sebe zajíždět...se divím, že to Hořava dochodil...

Reagovat
sosna

Já určitě netvrdím, že sme prohráli díky němu! I když pár zákroků ve vápně a jeho okolí tam bylo. Ten chuj (ne)pískal hrozně na obě strany. Dneska rozhodla jedna haluz branka a tu jsme nedali mi, ale ti ...

Reagovat
Jajinek

ale jako pochop...oni stříleli, za tím vítězstvím šli...my jsme jen kombinovali kolem vápna a v momentě, kdy si náš hráč toho jejich podělal, tak uklouzl. Málo střelby tam bylo, v druhém poločase skoro žádná. Prostě jsme špatně přizpůsobili taktiku a tak vyhrál tým, který sice pomalu do toho balónu kopnout neumí a prohraje doma i s Brnem...ale prostě to odmakali a terénu využili...

Reagovat
sosna

Jasně. Naše špatná koncovka a jejich štěstíčko (viz. Dreksova teč). Jako s Příbramí a Boleslaví s tím rozdílem, že oni nedali góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc, nevadí, příští kolo si spravíte chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

tak koho že furt chcete v té druhé lize? Jednou to je Příbram, pak Ústí, dále Baník s Brnem, teď zas Teplice... Tak už si to rozmyslete, pryč můžou jen dva

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a Ústí, vyčistme ten nefotbalový kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
rufus

GL se 12 účastníkama.

Reagovat
Shevchenko

10

Reagovat
madridcan

a tipovacka skoncila vzacnou remizou 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Plzeň nezíská titul bude pro smích celé republice!

Reagovat
smazaný uživatel

a některým klubům nepomůže ani ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

a některým klubům nepomůže ani ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Proda par hracu a je to v pr.... , ale doufam ze se to nestane .

Reagovat
sosna

Pro smích si ty. Ve hře je ještě 60 bodů. Plzeň vyhrává, jelikož se veze na vlně euforie, né protože má jasně nejlepší tým. Mrkni vedle do Německa, kdo suveréně vede ligu. A proč asi? Neříkám, že to Plzeň nemůže vyhrát, ale tvrdit po desíti kolech, že musí vyhrát ligu, protože má 9 bodů náskok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby ho nezískala, tak si myslím, že pro smích celé republice nebude. Možná vám rudejm, vy nemáte uznání. Já jsem jí zatím, za ten letošní fotbal vděčnej, a budu dál, i kdyby třeba rozprodali kádr a zmršili jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Terén jasně neregulérní, hrálo se asi jen kvůli TV, ale ok, tepličtí to můžou brát jako vyrovnaní za loňskej rok u nás, kdy brečeli kvůli nemoci, kterou měly oba týmy.

2) Proboha jak může takovej zmrd pískat ligu? Penalty zřejmě nebylo, ale celej zápas pouštěl i brutální zákroky, faul na naše pomalu nepísknul a vrchol přišel v poslední minutě neodpískaným přímakem na hranici vápna, kterej byl 100%ní.

3) Co to jako mělo být od Sigmy? Sakra přijedu, vidím, že se hraje v bahně, tak se nesnažím hrtá po zemi a kombinovat. Mělo se od začátku nakopávat, silnej Šultes měl být na hřišti a v dobrých pozicích musí přijít střely, ne 3 náhravky ve vápně.

4) Nedá se nic dělat, musí se za týden porazit Sparta, abychom byli reálně ve hře o 2. místo. V Olomouci narozdíl od Teplic máme trávu a pršet může jak chce, takže by to mělo jít.

Celkově jsem dnes hrozně rozčarovanej, až se mi z toho chce brečet. Byl jsem si na 90% jistej, že vyhrajeme, že Tepláky na nás absolutně nemají v kombinaci a jejich obrana je marná a pak vidím to hřiště a celej den jsem měl zkaženej. Velká škoda, že jsme nevyužili ztrátu Sparty a Bolky, na druhou stranu aspoň ta naše ztráta tolik nebolí a až tak se to nepromítlo do tabulky. Sparta povinné 3 body už jen proto, že na Slovácku prostě nevyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

výmluvy a plačky

Reagovat
sosna

protimluvy a sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Už ze mě vyprchaly emoce, s odstupem času bych prohodil co se týká důležitosti body 1 a 3, jinak si za tím stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plzen uz ma luxusni naskok, presto si myslim ze kdyz se ji zrani treba dva hraci, uz to nebude takova slava.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině kdyby to byl Horváth, jinak to nebude taková hrůza.

Reagovat
sosna

Tak.

Reagovat
Error

Branky: 78. Vlastimil Vidlička

Jsem to četl jako vlastní Vidlička a "sakra, za Olomouc hraje nějaký Vidlička?"

Reagovat
smazaný uživatel

asi se stal v tvoji hlavě error

Reagovat
Error

Už je večer a všichni jsme unavení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to bylo pěkně vidět. Vidlička střílel mimo ale míč se odrazil od hostujícího hráče do branky. Tedy čistokrevnej vlastňák.

Reagovat
Azza

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Jajinek

proč rodiny s dětmi...normální fanoušek je ten, který přišel na fotbal, zafandit si, a hostující kotel je mu u prdele a nepotřebuje skandovat "vaše matky jsou kurvy"

Reagovat
Jajinek

sorry, měla být reakce

Reagovat
Godwinson

Teplice

Reagovat
Azza

Sigma

Reagovat
Azza

930. pro Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jednou to přijít muselo. Špatný terén vždycky smazává rozdíl mezi různou technickou úrovní týmů a smazal ho aji tentokrát. Jak říkal Psotka, včera sme bojovali hlavně s terénem a měli sme se mu přizpůsobit, to sme nedokázali a nemáme ani bod. Ale co, pořád sme na pohárech, doma máme Spartu a tu když porazíme, tak to bude zase dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

"A pak tady Trevor napíše report, kde jen tak mezi řečí dodá, že fanoušci se odebrali poprat s ochrankou a přineli jako trofej šálu...co to jako je?" Já někde psal, že chachaři napadli ochranku? Chuligani šli naproti chuliganum Slavie, civilové a ultras zůstali normálně na svých místech a aby daňový poplatníci viděli, že tam ACAB byli správně, tak je zatlačili zpátky do našeho sektoru (což je správné) a tam to policajti začli řezat hlava nehlava každého, kdo jim přišel pod pendrek (to je taky správné?) A s těma šálama...I chachaři x krát ztratili šály, zvlášť, když se jelo třeba z Kladna, dojelo se v Praze na Masaryčku a muselo se jít pěšky na Hlavák. To měli tehdy Sparťani žně a dobře "lovili", tohle se děje všude, nejenom v česku A s tím pokřikem "Jude Slavie" sem to taky nepobral a ani sem to neřval bo sám za to odsuzuju sparťany. Ale zase úlovek vlajky SKS se mi líbil, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

a proč se řvalo vlastně Jude Slavie? Pač když šli slávisti kolem nás, tak začli řvát "Jebat Ostravu" a pak to známé tragikomické "vaše bída, naše radost". Klasická hecovačka, nic závažnějšího bych za tím neviděl

Reagovat
Jajinek

celej tady ten svět chuligánů, hecovaček, kradení šál a hanlivých pokřiků já prostě nechápu a vůbec mi to nesouvisí s fotbalem. Argumentovat tím, že je to normální a že se to děje všude klidně můžeš, stejně mi to přijde ujetý. Všechno ostatní už jsem napsal výše...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však já tvůj názor respektuju. Ale Česko je na tom pořád lépe, nevím, co bys dělal v takovém Srbsku, kdybys chtěl na fotbal Ale nepřekrucuj tu věci, které se nestali apod. prosím bo tvé příspěvky, to bylo jako by to psal někdo z Blesku, prostě umělé vytvořená hysterie vůči Ultras.

Reagovat
Jajinek

ok, špatně jsem to přečetl, nešli napadnou ochranku, ale chuligány Slavie...mě to tedy přijde úplně stejný, proč jako na fotale mám někoho napadat?

To není uměle vytvořená histerie, jen píšu svůj názor, který vznikla na základě desítek incidentů, které se opravdu staly, takže o uměle vytvořené věci bych nemluvil. Ale jak říkám, já zase respektuju tvůj názor jako fanouška, který do kotle chodí, páč vím, že ty jsi třeba ten z normálních, kteří tam přišli dělat atmosféru a ne bordel.

Kdybych byl v Srbsku, tak bych se asi zbláznil...

Reagovat
centos

Nemusíš nikoho napadat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je svět chulošů, jejich liga, jejich hra. Sparťani zase před dvanácti lety chtěli na Bazalech napadnout Baníkovskej kotel. Raději mám hnutí Ultras, ti mi jsou bližší

A na fotbal v Srbsku bys musel mít náturu no

Reagovat
GEGE

Jajinku kdy budou výsledky fanty?

Reagovat
Jajinek

za hodinu...

Reagovat
centos

Ti slávisti jsou ale fakt komici. Přijde jich bránit svou tribunu pět a půl, bo jim na to lozí Klokani, kteří využili služeb jejich hotelu, kterým se tak chlubili, ale "naše bída"..

Reagovat
smazaný uživatel

však tomu sem se smál, že oni by měli bejt ti poslední, kdo to řve ještě s Brnem

Reagovat
centos

Ted se dívám, že Baník dal v devíti zápasech pět golů. Prodat tři nejlepší střelce týmu je prostě geniální krok.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlepšími střelci jsou záložníci...

Reagovat
centos

Náš útok vstřelil v 10 zápasech celé dva goly.. Naprostá tragedie. Ještěže mě klub zavedením KF přesvědčil, že tam nemám vůbec chodit

Reagovat
smazaný uživatel

no zase, kdybys aspoň chodil na tu CH1. Takhle si skoro jak vandrák Taky mě ta KF štve. Ale Baník je Baník a propo, v neděli sem v našem sektoru viděl všechny aktivní i neaktivní Ultras. Bylo zajímavé vidět, jak ti aktivní tam hecujou lidi, ať jdou na protest k zadrženým pryč a ti neaktivní tam jen tak sedí

Reagovat
centos

Mi to nevychází, bud jsem v Praze (jako příští víkend a o prázdninách), nebo je tu žena. Ale už si to budu muset nějak zařídit, chybí to, chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

16.10 jedu na výjezd do Budějek, jedeš?

Reagovat
centos

V sobotu platí Sone+, to by šlo. Ale teď neřeknu, nevím kde budu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně. Ale ta cesta tam je maras, jenom z Prahy to trvá přes dvě hoďky, to mně docela dostalo, myslel sem, že je to blíže. Každopádně už mi chybí jen tři destinace (ČB, HK a Jablonec) a budu mít veškeré výjezdy po Čechách splněny, pak příjde na řadu Morava

Reagovat
centos

Se ti to jezdí, když to máš blízko..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Morava bude těžší oříšek. Slovácko bych dal na víkend, Brno by se dalo za den, Olmík bych dal, kdybych jel následně do Ovy

Reagovat
centos

Jo jo. Kluby z Čech mají výjezdy daleko jednodušší než my, v podstatě všechno do sta kilometrů, to je paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

a proto veškerý respekt výjezďákům, co jezdí přímo z Ovy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejjednodušší výjezdy musí mít fanoušci v Nizozemsku. Malá země, kvalitní silnice a železniční síť.

Reagovat
centos

A zrovna vy to máte pěkně kolem dokola.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Do Liberce je to hodinka, do Plzně hodinka, do Kladna 20 minut autobusem z Dejvický. Vy jste zase blázni, kdybyste hráli v pondělí od osmi večer proti Aši, tak vás stejně pojede z Ostravy min. 100-200 .

Reagovat
smazaný uživatel

dvacet minut? Ani omylem Tak víš co, ono Baníku pomáhá, že má fakt fanoušky všude, takže z Prahy jede vždy tak 50-80 lidí, když se hraje na západě, tam máme Chebáky plus Německé Plauen a něco málo z Mariánek, na jihu máme lidi z Tábora a Písku. Takže vždy na ty "daleké" výjezdy jede z ovy jádro asi 80-100 fans a zbytek se připojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to víc než dvacet minut? No mě to tak přišlo . Tak to jsme se seknul. Jinak podobně je to u Sparty. Také mají fanoušky všude. Když ještě nebyla rozkopaná Letenská pláň, přijelo na každý domácí zápas několik autobusů sparťanských fanoušků. A účast mají i na výjezdech. Třeba když má Sparta slušnou návštěvu na Moravě, bývá to také díky sparťanům z Moravy. A krom toho, se Spartou jezdí pár Vídeňáků.

Reagovat
smazaný uživatel

no, sem našel účet na trubce nějakého toho Vídeňského Sparťana. Busem to trvá na Kladno 45. minut až hodinu, vlakem ještě déle Nejhorší cesta je ale stejně do Příbrami, proto doufám, že spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Do Příbrami je to hodinku a kousek busem z Knížecí. Vcelku bezproblémová cesta když se ti chce spát nebo když máš co pít. To jsem se takhle vracel s kámošem z jednoho mejdanu na Příbramsku a v autobuse jsme byli docela za klauny. Hráli jsme karty a pili vodku s kolou, furt nám padali karty a lidi nám je museli podávat, do toho jsme tam vymýšleli nějakej další mejdan a občas jsem si všiml, jak se lidi kolem nás pobaveně pochechtávají. Jinak do toho Kladna to trvá až tak dlouho? Tak to mi ta cesta tehdy musela hodně utíkat .

Reagovat
smazaný uživatel

mně de o to, že když vystoupíš v Pb., tak je to ještě štreka přes to hnusný město ke stadionu, kterej na opačném konci města (světa?). Jinak busem z Knížecí za hoďku a něco, to je pravda Hele jo, takhle dlouho a já vždy chytl nařachanej bus, tak sem furt stál A cestou zpět sem jel s "sružbou" Kladna, nějakýma cigánama z Červenýho hrádku Tam furt mleli o tom, že kdyby neutekli, tak by si ty chachary dali k večeři

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že v Příbrami jsem potkal akorát stadion místního Spartaku. Jinak Litavku moji kamarádi z této lokality skoro vůbec neznali . Tu cestu z Kladna sis teda musel užít .

Reagovat
smazaný uživatel

no, užil, seděli hned vedle mne vzadu na té pětce, těm klukům mohlo bejt tak 14-15 let, všichni vyholení, na sobě mikinu Lonsdale a ten nejstarší (asi 16 let) jim tam vyprávěl pohádky, jak přeříznul každou frajerku v jejich okolí, to už sem se neudržel a začal se smát na plno. Pak viděli, že mám na ruce ovázanou šálu FCB a zmlkli. Od Dejvické už sem je naštěstí neviděl

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme taky malá země, celkem snadno se všude dostaneš a ...Proč je tak málo hostujících fans na výjezdě?

Reagovat
smazaný uživatel

V Čechách se zřejmě vytvořilo jakési antifanouškovské vakuum . Naši sousedé kromě Slováků jsou na tom, co se fandění týče, mnohem lépe. Je to zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní a my, kteří jezdíme, tak sme tařka označováni za blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Sme hokejová země. Na hokej se výjezdy dělají. A docela dost, klidně aji v první a ve druhé lize. A nejenom Kometa a Pardubice a Sparta, ale aji Zlín a další dokážou vypravit pořádné výjezdy. Fotbal se s tím nedá srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna hokej je taková nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky je hokej dost o ničem, ale je to rychlá hra, agresivní, pořád se něco děje, hraje se pod střechou, fandí celý stadion a je to slyšet a hokejoví fanoušci nemajou tak špatnou pověst jako fotbaloví, takže tam klidně přijdou aji rodiny a baby.

Reagovat
smazaný uživatel

puk nevidíš, samá reklamní přestávka, furt tam pouštěj nějaké to disco, když je přerušení, lístky drahé jak cyp, stát tam nemůžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

To si pleteš s NHL, ne? Stát se může snad všude, v kotlu sou pravidelně jenom místa ke stání. Přestávky jsou asi dvě za třetinu, nebo tak nějak a netrvají větší dobu než ve fotbalu když se zvedá simulující hráč z trávníka. Disco se hraje občas, spíš sou tam písničky co nějak reagujou na děj na ledě. Lístky stojíjou podobně jako na ligu. Přerov tenhle víkend hrál doma a přišlo 1400 lidí, na třetí nejvyšší soutěž, byla parádní atmosféra a skončilo to 7:1. Pro člověka co jde povzbuzovat svůj tým je to větší zážitek než spousta zápasů první ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že když jsem byl na Spartě na hokeji, tak jsem se skvěle bavil. Ale je třeba dodat, že to bylo finále extraligy proti "neporazitelnému" Vsetínu. Taky se mi líbilo derby proti Slavii, kdy jsme seděli vedle bubeníků z fanklubu a fandilo se tedy pořád. I další finále proti Vsetínu, tentokrát prohrané jsem si parádně užil. Jinak jsem navštívil i jiného hokejové zápasy, třeba několik mačů týmu Rebel Havlíčkův Brod a ani tam nebyla špatná atmosféra, ale bylo to spíš dáno bubnem a lepší akustikou.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se toho hokeje nechytnou přiblblí baníkovci a nezačnou to tam celé prasit - jako např. ve Zlíně, Vsetíně anebo v Ostravě kde si honí svá přibllá ega na malých děckách anebo holkách....

Reagovat
centos

Jo jo, hokej je v pohodě, tam se takové věci nedějí, bla bla. Rok dva zpátky těch opačných příkladů bylo dost. A šlo o čistě hokejové fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u hokejových fanoušků, tak kdysi dávno když hrál Havlíčkův Brod s Jihlavou (v dobách komunismu), tak vzeklí fanoušci Havl. Brodu rozmlátili jihlavským hokejistům autobus, nebo se o to alespoň velmi aktivně snažili. Stejný nápad měli fanoušci Sparty, kteří poničili autobus hráčů Chemopetrolu Litvínov. Když přijeli fanoušci Komety Brno do Havl. Brodu, tak tam na ně ještě dlouho vzpomínali, protože vymlátili výlohu nějaké nádražní hospody, příště byla raději zavřená.

Reagovat
centos

Škoda že Baník nemá hokejový klub, tam bych se i zašel mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když se hráčům Havl. Brodu nedařilo, měli jejich fanoušci výborný pokřik: "Odpovíme hrubostí."

Reagovat
smazaný uživatel

běž se vylízat..

Reagovat
smazaný uživatel

copak? ve Vsetině ukončili zápas místní horalové? Nedávno ve Zlíně rozehnali děcka v jejich kotli kdo - určitě ne posraní poláci a hrdí baníkovci......kdo čeká v Ostravě na nádru na vítkovické hokejové fans když se vrací z výjezdů a bere těm děckám a holkám dresy a šály? Kdo po hokeji chodí "lovit"? Kdo v Porubě na zimáku napadl děcka a holky co tam fandili Olomouci a vzal jm šály a vlajky? Musíš se podívat pravdě do očí a vidět to i z druhé strany - ze strany normálních lidí.....

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ultras a další se od těhlech lidí distancovali, co furt hledáš za senzaci?

Reagovat
smazaný uživatel

no, dokud taková paka budou s baníkem jezdit, tak se zase nemůžeš divit, že se na ně jako na celý "kolektiv" všude pohlíží jako na vylízané magory a podle toho se s nimi i jedná - říká se tomu kolektivní vina, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolik se tak chystá přijet Baníkovců do Budějc? Z Ostravy je to brutálně daleko, tak jsem zvědavej, když jsi psal že spousta Baníkovců jezdí z jiných krajů :)

Reagovat
smazaný uživatel

PD, Chebáci, něco málo z jihu, odhaduju 200-300

Reagovat
centos

Ale zas je to o víkendu, takže více času a levnější jízdné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělali chachaři v ČB nějaký bojkot kvůli drahým lístkům? Pak se podávala i nějaká žaloba nebo podnět k inspekci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dělali, fandilo se venku, Budějovičáci na poslední chvíli zlevnili vstupné ale na to jim kašlali a poslali na ČB ČOIku kvůlli ceně a měli pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi líbilo, že si nenechali srát na hlavu, neřešili to žádným výtržnictvím, ale právní cestou. Brzy by se měl na internetu objevit článek o tom, jak pokračuje věc: Stížnost na hradeckou policii po zápase Hradec Králové-Sparta Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nedopadlo jako my proti sparťanské ochrance

Reagovat
smazaný uživatel

A to dopadlo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

"tam někde v dááááli...." Nikdo nic, asi to vyšumělo do ztracena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco podobného se stane i s tímto případem. Ostatně jako to bylo i po utkání Sparty v Ostravě, kdy se dokonce za fanoušky postavil i klub.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to vím. Myslím si, že to policajti vždy někam zametou pod šuplík a je klid, hlavně že my jsme ti špatní

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to zase podobnou akci, jako když baníkovci navěšeli všem bulíky na nos, že se nechutně poprali se sparťany . Takovéto tahání za nos, by se mohlo opakovat častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, tam mega bitka někde kdesi u Brna. Jak tam najeli všechny možné TV štáby, vyzvídali od místních lidí a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takový idnes.cz se zas tak moc napálit nenechal, ale tn.cz si uřízli slušnou ostudu. Líbilo se mi hlavně složení sparťanský ekipy: skoro stovka sparťanů, asi desítka hools z košic a asi 13 kusů z Basileje. A ta fotka sparťanů byla taky vtipná.

Reagovat
centos

Dost to ztěžuje to, že na sparťanském stadionu jsou kameru úplně všude, kromě míst, kde se něco děje..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je pak blbý. Tak je příště musíte vylákat pod kamery . Je smutný, že vrchnosti nevoní svědectví několik mladých lidí z Ostravy a raději věří vygumovaným, násilnickým kreaturám, které mají určitě nějakou tu podmínku za sebou a zajisté by se mezi nimi našlo pár neonacistů nebo podobných dobráků.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky by měly bejt za 120 pro všechny... A ne že se budete smát našemu kotli

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo ale minule už bylo nastaveno, že lístky jak pro domácí, tak hostující kotel mají stát nastejno no a vy ste to měli za 50 a my za 200

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, redukce nebezpečnejch živlů Bohužel do Budějckýho kotle moc lidí nechodí (já sám taky ne) i když to maj co se týče lístků zařízený fajn... Nějaká fanouškovská karta za 250 a máš to na všechny domácí zápasy. Jenže v Budějcích to fandění prostě neni

Reagovat
smazaný uživatel

vím bo hokej. A to máte docela pěknej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro svobodu fanouškům. ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY !!

Reagovat
centos

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele