Gambrinus liga - souhrn 1. kola

27.07.2012, 19:54, aktualizováno 30.07.2012, 19:56
Komentáře a souhrny
Závěr prvního kola okořenily přestřelkou Slavia a Jihlava, sešívání v závěru srovnali tříbrankovou ztrátu. Liberec vstoupil do nové sezony čtyřgólovou výhru v Příbrami, Plzeň odpověděla třemi brankami do sítě Hradce Králové. Naopak jen bod získala na půdě Dukly Sparta. Jeden gól stačil na tři body Teplicím, Brnu a Českým Budějovicím. Již v pátek uspěl Jablonec, který doma porazil Baník.

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 3:3

30.07.2012 18:00

Góly: 69. Jan Vošahlík, 88. Karol Kisel, 90. Jan Vošahlík - 8. Lukáš Vaculík, 21. Václav Koloušek, 45. Stanislav Tecl (pen.)

Dohrávka úvodního kola Gambrinus ligy přinesla krásné utkání a konečnou remízu 3:3. Slavia vstoupila do ligy katastrofálně, po první půli s nováčkem prohrávala 0:3, ale nakonec se dokázala vzchopit a ve strhujícím závěru vyrovnat a získat alespoň jeden bod.

Přitom do utkání vstoupili aktivněji právě domácí slávisté. Nebýt zahozené šance Milana Škody, kdo ví, jak by se utkání nakonec vyvíjelo. Škoda totiž už po čtyřech minutách postupoval zcela sám na Jaromíra Blažka, jenže ex-sparťanská opora předvedla skvělý zásah a udržela nerozhodný stav. Jihlava se nezalekla a naopak začala sešívanou obranu pořádně zaměstnávat. Už v osmé minutě poslal Jihlavu překvapivě do vedení Lukáš Vaclík. Zkušený stoper Latka chyboval a celou situaci z pohledu domácích zakončil právě Lukáš Vaculík - 1:0 pro Jihlavu.

Zhruba o čtvrthodiny později hosté navýšili vedení, Václav Koloušek si zpracoval míč a neomylně zakončil - 2:0 pro Jihlavu! Pro Slavii to byla studená sprcha a mělo být ještě hůře. Nováček Gambrinus ligy hrozil především z rychlých brejků a brankář Čontofalský musel řešit hned několik složitých situací. Šance měla i Slavia, ale první poločas pro ní skončil možná až příliš tragicky. V nastavení fauloval pronikajícího Jungra golman Čontofalský a hlavní sudí nařídil pokutový kop. Kapitán Stanislav Tecl penaltu proměnil a do šaten se šlo za stavu 3:0 pro Jihlavu.

Pro mnohé bylo utkání již rozhodnuto, ovšem pořádné věci se teprve měly začít dít. Jihlava mohla vstřelit čtvrtou branku a možná se tím definitivně uklidnit, ovšem v 69. minutě se stal přesný opak. Jan Vošahlík se krásnou individuální akci dostal do zakončení a snížil na 1:3, čímž vykřesal domácím naději na bodový zisk. Slavia po snižující brance pořádně ožila a Jihlava následný drtivý nápor nepřežila.

Až do 87. minuty se parta Františka Komňackého držela, přežila i parádní nůžky Milana Škody, které orazítkovaly břevno, když v tom udeřil navrátilec Karol Kisel. Slovenský záložník přesnou střelou k tyči zavelel k vyrovnání, které přišlo jen o pár minut v nastavení později. Po centru Hubáčka nejprve hlavičkoval Latka a po něm jakousi rybičkou zakončil do prázdné branky hlavou Jan Vošáhlík. Tím bylo vyrovnáno 3:3! Slavia se ještě snažila zvrátit utkání na svojí stranu, ale další rána Kiselovi nesedla.

V krásném utkání viděli diváci v Edenu šest branek a konečnou remízu 3:3, která je víceméně pro oba celky ztrátou. Slavia chtěla před utkáním jednoznačně vyhrát, Jihlava zase v průběhu ztratila luxusní vedení 3:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:0

29.07.2012 17:00

Góly: 50. Aidin Mahmutovič

Také Teplice svůj první zápas nové sezóny zvládly. Proti Mladé Boleslavi to ale každopádně neměly vůbec snadné. O jediný gól duelu se postaral kanonýr Aidin Mahmutović.

Na Stínadlech se dnes očekával vyrovnaný souboj, což se potvrdilo už během úvodních minut, kdy diváci sledovali především tuhý boj ve středu hřiště. První skutečná šance tak nakonec přišla až po více než dvaceti minutách hry. To Chovanec poslal výborný centr do šestnáctky, jenže záložník Čajić hlavou nemířil přesně.

O pár okamžiků později měli hosté znovu velké štěstí, jelikož Miller poslal v pokutovém území k zemi Mahmutoviće, a přesto se penalta nepískala. Další nadějnou příležitost si následně připsal na své konto domácí Vůch, který ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze protihráče. I proto nakonec v prvním poločase žádná branka nepadla.

Do druhého dějství vletěly Teplice jako uragán a po pěti minutách se také zaslouženě ujaly vedení. Vůch svým ukázkovým centrem našel krajana Aidina Mahmutoviće, který poslal míč přesně k tyčce - 1:0. Bosenský kanonýr mohl zanedlouho vedení svého celku zdvojnásobit, jenže v ideální střelecké pozici zvolil místo zakončení nepovedenou přihrávkou.

V osmašedesáté přišel hodně kontroverzní okamžik. Za faul ve středu hřiště byl vyloučen středopolař Admir Ljevaković, což se pochopitelně domácím hráčům a příznivcům ani v nejmenším nelíbilo. Jenže už za malý okamžik odpískal rozhodčí Adámek spornou penaltu ve prospěch Boleslavi a emoce na stadiónu vzplály naplno. S pokutovým kopem Mareše si ale každopádně gólman Grigar poradil.

I přes početní nevýhodu to byly Teplice, které v závěru zápasu měly gól na kopačce. Nejprve se proti pokusu Matuly musel zaskvět Miller, vzápětí z ideální střelecké pozice pálil nepochopitelně nad Ježdík. V poslední minutě základní hrací doby obdržel druhou žlutou kartu hostující Lukáš Magera, a tak Severočeši nastavení zvládli už bez jakýchkoliv problémů.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 3:0

29.07.2012 17:00

Góly: 35. Daniel Kolář, 68. Marek Bakoš, 77. Jiří Poděbradský (vl.)

Vstup do sezóny vyšel plzeňským fotbalistům opravdu na jedničku. Proti nevýraznému Hradci Králové si připsali zaslouženou výhru 3:0.

Plzeň začala pořádně zostra, což po deseti minutách hry přineslo první šanci. K velmi nebezpečné hlavičce se dostal záložník Daniel Kolář, s ní si ale poradil pohotový brankář Jiří Lindr. Strážce hradecké svatyně se musel činit znovu už o pár okamžiků později, to když jeho pozornost vyzkoušel střelou z dálky Pavel Horváth.

Dění na hřišti se následně sice přeci jen o něco více vyrovnalo, stále to ovšem byla Plzeň, která určovala tempo hry. Nakonec se také zaslouženě ujala vedení. V pětatřicáté minutě dostal Kolář výborný centr ze strany od Daridy a hlavou neomylně zakončil - 1:0.

Domácí mohli v závěru poločasu své vedení ještě navýšit, jenže Limberského dělovka skončila těsně vedle, Darida naopak orazítkoval pravou tyčku hradecké brány. Těsně před přestávkou pak zahrozili také Středočeši: Holeš odcentroval z hranice pokutového území a Pavel Dvořák v nadějné pozici jen těsně nedosáhl na míč.

Na začátku druhého dějství si Hradec připsal svou první střelu v utkání. Zpoza šestnáctky napřáhl Zelený, ale míč poslal několik metrů nad břevno. Poté začala hrozit opět Plzeň. Nejprve pálil vedle z ostrého úhlu Bakoš, vzápětí měl špatně seřízená mířidla také Rajtoral a se střelou Horvátha si pro změnu poradil gólman Lindr.

Tyto šance tedy brankou ještě neskončily, v osmašedesáté minutě ovšem Viktorka rozjela rychlý protiútok, na jehož konci se po vynikající přihrávce Procházky ocitl Bakoš, který bez problémů doklepl míč do prázdné brány - 2:0. Poslední gól dnešního duelu pak přišel třináct minut před koncem normální hrací doby, kdy Lindr chyboval při rohovém kopu Daridy a od bezmocného obránce Poděbradského se míč odrazil do sítě - 3:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 1:0

28.07.2012 19:00

Góly: 64. Rudolf Otepka (pen.)

Hanáci se po úspěšném vstupu do sezóny, který představoval zisk Superpoháru, nevezli na vítězné vlně dlouho, osudným se jim stalo utkání na jihu Čech. Budějovicím zajistil tři body protřelý rutinér Rudolf Otepka.

Na Střeleckém ostrově se před utkáním řádně rozpršelo a nechyběly ani tradiční hromy a blesky, ovšem i přes takto nepříznivé klima se začalo podle předem daného scénáře. Právě nepřízeň počasí pak mohla hostům způsobit nemalé potíže v deváté minutě, Zlámal ale i za cenu vlastního sebeobětování Markovičův postup zamezil - oba hráči šli do souboje skluzem a nyní už kmenový brankář Sigmy musel být po této srážce ošetřován - to probíhalo dlouhé minuty, nakonec však musel do branky Martin Šustr.

Nejen díky mokrému trávníku, ale i tento stav jistě pobízel hráče ke střelám z dálky. Toho se dlouho drželi především Olomoučtí, jmenovitě především uzdravený Tomáš Hořava, ani jedna z jeho ran se však do prostoru brány nevešla. Jak mířit, ukázal olomouckému středopolaři velezkušený Otepka, po jehož dělovce si Šustr řádně oddechnul! Další kanonádu užuž chystal Rýdel, ten ale trefil pouze předpřipravený obranný val.

Vyjma dalekonosných pokusů ale první dějství příliš oku lahodících akcí nenabídlo. Nad všemi na trávníku vyčníval Otepka, po jehož centru se také mohl dvě minuty před odchodem do kabin, prosadit Marković, hlavičkoval však těsně vedle!

Dělostřelecký večer pokračoval i ve druhém poločase. Konkrétně to byl v 52. minutě Rýdel, kdo na nic nečekal a z velké dálky napálil kulatý nesmysl do břevna hostující branky! Odpověď si hned vzápětí přichystal Navrátil, Daněk byl však u své levé tyče včas. Bývalý plzeňský brankář musel zasahovat i do třetice, kdy reflexivně vyrážel volný přímý kop v podání Jana Schulmeistera. Krátce po hodině hry pak z ničeho nic Škerle fauloval ve vápně Rýdela a výraz sudího Drábka mluvil jasnou řečí - pokutový kop. Otepka zachoval chladnou hlavu a do protipohybu Šustra poslal Dynamo do vedení - 1:0.

Budějovický trávník byl tím prvním, kterého se po svém návratu z nepříliš povedeného hostování v polské Legii dotkl Michal Hubník a adaptace na českou ligu mu netrvala ani chviličku. Krátce po svém nástupu na hřiště střílel pohotově k tyči, strážce domácí branky byl ale na místě a mičudu vyrazil. Hanáky ani početní oslabení nezlomilo, naopak. Hořava hlavičkoval z těsné blízkosti, Daněk byl ovšem znovu na místě!

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 0:1

28.07.2012 19:00

Góly: 5. Luděk Pernica

Tradiční derby o jih Moravy tentokráte lépe zvládlo hostující Brno, které si díky Pernicově brzké brance odváží ze Slovácka velice cenné vítězství. Čerstvý nováček se tak hned na první pokus dočkal plného bodového zisku a může ze sebe odhodit pověstnou deku.

Brňané se po roční odmlce, kterou strávili ve druhé nejvyšší soutěži, nemohli svoji obnovené premiéry v Gambrinus lize dočkat a hned od první chvíle se do svého protivníka pustili s pořádnou vervou. Městský fotbalový stadion v Uherském Hradišti pak doslova oněměl hned v páté minutě. Po rohu Zavadila si zrovna dvakrát přesvědčivě nepočínal Melichárek a po následné skrumáži se z bezprostřední blízkosti prosadil Pernica - 0:1!

Ještě než se Slovácko stačilo vzpamatovat, mohlo inkasovat vzápětí podruhé. Švancara si však na poslední chvíli nepočínal úplně dobře a proto volil pas na Lutonského, ten balón zkušenému harcovníkovi vrátil, bývalý miláček domácích fanoušků ovšem pálil jenom doprostřed branky, kde stál připravený Melichárek.

Domácí byli i s pokračujícími minutami absolutně nezúčastněni. Brno této situace pochopitelně využilo a dál se tlačilo kupředu: druhý rohový kop přinesl pro slováckou branku opět pořádnou várku nebezpečí, tentokráte zakončoval po další nepřehledné situaci Šoljić, napálil ale pouze jednoho z obránců. Ve 25. minutě na sebe znovu upozornil aktivní Švancara, který prošel z úhlu až před branku, strážce domácí svatyně však nepřekonal! Odraženého míč poté lehce zaskotačil na ruce Košúta, rozhodčí Jech ale nechal pokračovat ve hře. A do třetice šance hostů, Jurdík ale na Melichárka nevyzrál.

Největší a vlastně jediná pořádná možnost svěřenců Miroslava Soukupa za prvních pětačtyřicet minut přišla těsně před půlhodinou hry. Balón se po vzdušném souboji Doška s Doležalem odrazil na hranici pokutového území k Trousilovi, tomu se však chytrým zakončením nepodařilo usměrnit míč pod břevno.

Akcie Slovácka měl po změně stran povznést mladíček Michal Trávník, jenž nahradil o poznání defenzivněji laděného Vlastimila Daníčka. Ani tato změna však nepomohla, evidentně výrazně motivovaný Švancara zkoušel jednu ze svých kulišáren - nečekaná rána z otočky se ovšem do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešla. V 58. minutě přišla řada také na dalšího benjamínka v domácím dresu - Michala Kováře - nejlepšího střelce přípravy pustil do hry Kerbr. Vědět o sobě dal ale až střídající hráč na druhé straně, Lamine Fall vystřelil na hranici vápna, jeho pokus ale branku také nenašel.

Konečné rozhodnutí mohlo přijít patnáct minut před koncem. Byl to opět všude přítomný Švancara, jenž udělal statický kužel z Trousila, poté však nezachoval chladnou hlavu a tváří v tvář s Melichárkem neuspěl! Brněnský tlak ale nadále sílil. Střelou pod břevno na sebe upozornil také Lutonský, strážce slovácké branky byl ovšem znovu bezchybný. Devítka v hostujícím podání pak střílela těsně vedle tří tyčí.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sparta Praha 1:1

28.07.2012 18:00

Góly: 30. Pavel Hašek (pen.) - 90+4. Leonard Kweuke

Nově budovaná Sparta nezvládla hned první vážnější zatěžkávací zkoušku a na Dukle musela dlouho dotahovat jednobrankové manko - vydřený bod nakonec Letenským zajistila až branka Kweukeho z nastaveného času.

Malé pražské derby bylo v úvodních minutách ve sparťanské režii, herní převaha se však svěřencům Vítězslava Lavičky nepodařila přenést do pokutového území, a tak jsme byli svědky především střel z velké dálky. Zdárně zahraný signál po standardní situaci vyústil v ránu z kopaček Grajciara, jeho pokus jen těsně minul levou šibenici Radovy branky. Krátce poté natáhl Pamić, tomu se však mezi tři tyče zamířit nepodařilo.

Armádní mužstvo se do hry začalo více dostávat až po patnácti minutách hry, ovšem ani na druhé straně jsme příliš zajímavých akcí neviděli. Pověstnou výjimku snad tvořila povedená Gedeonova přízemní rána, která nadělala Vaclíkovi pořádné potíže, nakonec si ale mladý strážce svatyně poradil.

Největší neplechu způsoboval ve sparťanské defenzivě Vojtěch Přeučil, jedno z překvapení v základní sestavě Dukly. Ve 29. minutě se právě odchovanec malého pražského celku, který na jaře hostoval v Sezimově Ústí efektně, ale především efektivně zbavil patičkou Gila, následně si kulatý nesmysl posunul i před Švejdíkem a tomu už nezbývalo nic jiného, než zatáhnout za záchrannou brzdu - verdikt sudího Hrubeše byl nemilosrdný - pokutový kop! Balón si na značku postavil Pavel Hašek a střelou doprostřed branky poslal svůj celek do vedení - 1:0.

Odpověď si přichystal Hušbauer, jenž se po rychlé kličce uprostřed pole nachystal ke střele, Rada však jeho ránu u pravé tyče kryl. Sparta s přicházejícím poločasovým hvizdem opět stupňovala tempo a výsledkem bylo hned několik zajímavých akcí: Kweukeho našel centr Kadeřábka, mezi tři tyče se mu ale jeho hlavičku namířit nepovedlo. Ten samý hráč se potom přes dva hráče dostal do zakončení i podruhé, ani tentokrát však domácího brankáře výrazněji nezaměstnal. To samé v bledě modrém platilo i pro Jarošíkovu hlavičku.

Po obrátce se pokračovalo v nastoupeném trendu. Srovnat krok mohl po Kweukeho přiťuknutí aktivní Krejčí, tomu se ale nepodařilo ideálně trefit míč, důrazně zakončit už pak v časové i prostorové tísni nestačil ani kamerunský forvard. V padesáté páté minutě se Hušbauer po kontaktu s Božičem v pokutovém území dožadoval odpískání penalty, sudí však na nic podobného nereflektovali a druhý pokutový kop se tak nepískal.

Hra letenského týmu stála a padala se snahou Josefa Hušbauera. Tato slova se nejlépe dokumentovala krátce po hodině hry, kdy si bývalý středopolař Baníku Ostrava naběhl do volného prostoru a následně přes celou šířku hřiště našel nabíhajícího Kweukeho, ten si mičudu výborně zpracoval a vzápětí vystřelil - mířil však vysoko nad branku! Domácí se s přicházejícími minutami soustředili více a více na zadní vrátka, i díky tomu začala aktivita Sparty znovu stoupat... Vidět byl znovu Kweuke, nejdříve ovšem špatným zpracováním zazdil rodící se přečíslení, aby o pár chvil později hlavičkoval po rohu nad břevno.

Sedm minut před koncem už mohlo být o všem podstatném rozhodnuto. Standardku si tentokrát vzal do své režie Malý a div, že balón nenasměroval až k zadní tyči Vaclíkovy branky! I tady se nakonec mohlo osvědčit staré známé pravidlo... Do zakončení se po Švejdíkově pasu dnes už poněkolikáté protlačil Kweuke, jeho střelu ale zlikvidoval pohotovým reflexem Rada. Domácí brankář musel záhy vyrážet také hlavičku Krejčího, Jarošík se už k dorážce nedostal.

Hosté se přece jen nakonec dočkali. Ve čtvrté nastavené minutě poslal do vápna další centr Hušbauer, Vorel na míč nedoskočil a Kweuke už měl následně z bezprostřední blízkosti snadný úkol - 1:1.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:4

28.07.2012 16:00

Góly: 40. Jiří Štajner (pen.), 56. Tomáš Hájovský (vl.), 77. Lukáš Vácha, 77. Jiří Fleišman

Do nové ligové sezóny vstoupil i úřadující mistr a s překvapením loňského ročníku si poradil tak, jak se na obhájce sluší a patří. Příbram po solidním úvodu opět kulhala v defenzívě a brankář Hruška, prožívajíc krušné odpoledne, ještě několikrát musel svůj tým podržet.

Zatímco Liberec narážel na takticky velmi dobře připravenou obranu, domácí se svou ideou "Pleško něco vymyslí" zahazovali útočné akce nepřesnými centry. Na první vážnější záchvěv se tak čekalo až do pětadvacáté minuty, kdy u rohové praporku vybojoval balón Šural a před vápnem našel volného Štajnera, který bez přípravy mířil do Hrušky.

V další moment se po nepřesvědčivém odvrácení centru Breznaníka dostal do vyložené šance Kušnír, ale proti přízemní střele z hloubi vápna dokázal příbramský brankář vytáhnout parádní zákrok. Ještě před půlhodinkou hry zahrozili hosté znovu. Bosančič přistrčil ke Kušnírovi, který se ocitl takřka tváří v tvář Hruškovi, ten však znovu dokázal vyrazit. Breznaník pohotově přehazoval a hlavičkou musel odvracet Kvída pouze k Bosančičovi, který si balón uklidnil, překonal brankáře a opět ztroskotal až na obětavém obránci.

Mezi dvě nadějné střely bývalého hráče Sparty se stihl vklínit Danoski, když Vácha pokazil zpětnou přihrávku a domácí útočník bez zahálení pálil z dvaceti metrů vedle bližší tyče. Byl to ale právě zachránce Kvída, který pár minut před odchodem do šaten dříve činil, než myslel, a neohrabaně poslal ve vápně na zem Kušníra. Pokutový kop pak excelentně proměnil veterán Štajner k pravé tyči Hruškovy branky.

Necelé dvě minuty po změně stran se přes Mišůna uvolnil Šural a z úhlu namířil svou prudkou ránu jdo tyče. Přesto si hosté své vedení pojistili stále ještě v úvodu druhé půle. Bosančič šel směrem k vápnu za pomoci absolutního nezájmu příbramských obránců, do šestnáctky tak mohl v klidu přihrávat Breznaníkovi, který zkoušel poslat balón podél malého vápna, v cestě však stál nešťastný Hájovský, na jehož teč k bližší tyči nestihl Hruška zareagovat včas.

Hned v další moment mohl definitivně zlomit domácího ducha Fleišman, ke kterému propadl centr tři kroky před brankou, jenže příbramský brankář natřikrát hostujícího záložníka vychytal. Náznaky šancí svěřenců trenéra Vavrušky utopil ve své individuální kvalitě Jiří Štajner, který se v plném běhu dostal přes několik hráčů až do vápna, kde ho zastavil až reflexivní zákrok Hrušky.

Ani on však nedokázal zabránit tomu, aby se v 70. minutě prosadil z přímého kopu Lukáš Vácha, který z kroku přehodil zeď a překonal bezmocně se dívajícího brankáře. Na další trefu se pak nečekalo ani sedm minut. Breznaník sice zpětný centr na vápno pd Kušníra nezachytil, hned za ním se ale objevil Fleišman, který bez přípravy napálil míč přesně k pravé tyči.

Čtvrtý zásah už dal mnohým divákům na stadionu důvod k předčasnému odchodu, se kterým by nejspíš rádi souhlasili i samotní hráči. V dohrávajících minutách se sice párkrát zdálo, že by se rádi prosadili i domácí, výrazněji se ale projevovali fanoušci z Podještědí, kterým mohl ještě pár vteřin před koncem udělat radost Blažek, kdyby v pádu dokázal zamířit přesněji.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 2:0

27.07.2012 18:00

Góly: 86. Lukáš Zoubele, 89. David Lafata

Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, ale Jablonec v závěrečných minutách zápasu udeřil a vyhrál 2:0 díky přesným trefám Zoubeleho a Lafaty. Ostrava tak odjíždí ze severu Čech s prázdnou i přesto, že předvedla dobrý výkon.

V první půli byl překvapivě lepším týmem hostující Baník, jenž se soustředil na bránění a čekání na protiútoky. Tato taktika se ukázala být účinkem, i když žádná šance neskončila brankou. První vážnější příležitost přišla v 15. minutě, kdy hostující Kraut pěkným pasem našel ve vápně chorvatského záložníka Kukece. Ten stál osamocený před jabloneckým brankářem Valešem, jenž jeho střelecký pokus zneškodnil.

Další možnost ke skórování se hostům naskytla v 36. minutě, kdy Kraut šel sám na Valeše, ale ten vytáhl parádní zákrok a opět nedovolil soupeři jít do vedení. Jablonečtí si do přestávky nedokázali vytvořit ani jednu gólovku, se zahuštěným prostorem na soupeřově straně si prostě nevěděli rady. Proto první půle skončila bez branek.

Baník po změně stran pokračoval ve stejné hře, jakou praktikoval v předešlém poločase. Do 60. minuty se toho na hřišti moc zajímavého neudálo, až poté se začalo hrát nahoru dolů. Oba týmy dychtily po vítězství. V 64. minutě se opět ukázal v dobrém světle Kukec, který byl po celou dobu utkání dost vidět. Levačkou prudce mířil těsně nad.

Jablonec se do první vyložené šance dostal až v 86. minutě a hned skončila gólem. Kopic si na hranici vápna obehrál Frydrycha, poté poslal míč do vápna, kde se až na podruhé prosadil Zoubele. Domácí tak vedli 1:0 a Baník už moc času na gólovou odpověď neměl. Hosté museli otevřít hru, a proto se Jablonečtí dostali do několika brejků a navíc byli v laufu. Jeden z nich znamenal dokonce zvýšení na konečných 2:0 pro Jablonec. O druhou branku se postaral kanonýr David Lafata.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec11004:03
2.Viktoria Plzeň11003:03
3.Baumit Jablonec11002:03
4.FK Teplice11001:03
 České Budějovice11001:03
 Zbrojovka Brno11001:03
7.Vysočina Jihlava10103:31
 Slavia Praha10103:31
9.Dukla Praha10101:11
 Sparta Praha10101:11
11.Sigma Olomouc10010:10
 1. FC Slovácko10010:10
 FK Mladá Boleslav10010:10
14.Baník Ostrava10010:20
15.FC Hradec Králové10010:30
16.1. FK Příbram10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (920)

Přidat komentář
C-M@ster

Ten ofsajd nasere.

Reagovat
Puskas

Solidní výkon, neproměněné šance, branka z osidu...

Reagovat
rufus

Která byla z ofsajdu ta první nebo druhá?

Reagovat
centos

První.

Reagovat
rufus

To je blbý.. Ale teda hlavně proto, že jsem se vsadil s bráchou o tom, kdo dá první ligový gól a měl jsem Lafatu, takže bych třeba mohl vyhrát. O Baník mi ani tak nejde.

Reagovat
One-Real

K tomu by se sluselo rict jen. Jak byl Banik v zaveru sezony tlacenej, tak bude ted nekolik zapasu jebanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

škoda že si nevzpomeneš na ty výroky proti nám v řadě zápasů, třeba oba s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Baník tlačenej nebyl, stejně tak dneska to nebyla Peltova práce, rozhodčí dělají chyby, na tom se nikdy nic nezmění, pokud to teda nějak nevyřeší s technikou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nebudeš moc soudnej člověk, jestli napíšeš, že tlačenej nebyl, viděl to každej, kdo se trochu zajímá o fotbal, mě jsou u prdele a v lize mi nevadí a patřej tam víc než Bohemka, ale tlačenka to byla jasná, stejně jak několikrát zařízli na jaře Bohemku...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí udělali pár chyb, stejně tak jako dneska udělal rozhodčí chybu, ty situace jsou občas nepřehledný a ten lidský faktor se nedá odstranit...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk nic neřekne, kdyby se to nedělo nahodile, ale když tým potřebuje vyhrát a ty vidíš, že na druhý straně může hrát ke konci Barcelona a rozhodčí je prostě gól dát nenechá, tak to už moc v pohodě není...

Reagovat
Ligter

To je asi zbytečné vysvětlovat, za všechno může Pelta, Platini a židozednáři.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je to same ne? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

směšné,ano ve dvou zápasech nám rozhodčí pomohl,ale pochybuju,že v tom byly prachy když nebylo ani na uklízečky,natož na úplatky,ale o kolik bodů nás poškodili?prostě kdyby vše bylo tak jak má tak v té Příbrami by jsme mohli dostat i sedmičku,protože bychom byli zachráněni a to co předvedli hráči plzně na Bohemce(Eden) bylo k smíchu,klokani,kteří asi 10 zápasů nedali branku a 5 zápasů ani nevystřelili najednou hráli jak kdyby to byl zápas Brazílie-Andorra....

Reagovat
smazaný uživatel

sorry hraci Pribrami,Plzenaci byli pred par lety u jine frasky na Letne,diky ktere spadla Jihlava a zpatky se dostala az letos....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho nezajímá, rupli jste a to je podstatný

Reagovat
adalbertus

tak přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

tak, banik uz v tabulce na poslednim miste, tak snad se tam udrzi i po zbyvajicich 29 kol... :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co říct k prvnímu zápasu? Otřesná banda rákosníčků, kteří byli spaseni góly na konci zápasu, proti tomu banda fantomasů, kteří taky hráli hrozně, ale rákosníček jménem Beckham jim věnoval pár šancí, jestli takhle bude liga pokračovat, tak potěš koště

Reagovat
smazaný uživatel

první zápas dopadl dobře, tak ať to pokračuje dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem o něco?

Reagovat
exse

Kurňa ten Pelta musí Baník nenávidět, že zrovna je vždy tak řízne. Každopádně je to hnus že šéf českého fotbalu může být zároveň majitelem klubu, ale co bychom v tomhle kocourkově chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš jet třeba někam na dovolenou? BEZ INTERNETU ?

Reagovat
exse

Co tohle zase je?

Reagovat
smazaný uživatel

No že bysme si od tebe odpočinuli, alespoň na chvíli. A Typka vem klidně sebou.

Reagovat
exse

A ty si kdo? A sereš se do mě proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš Liberci podobnou službu jako psychor, Katano a tihle pacienti Slávii.

Reagovat
exse

To že jsou lidi hloupí není můj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, o tom mluvím. Hloupí jsou ti ostatní.

Reagovat
exse

No pro tebe to ostatní nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň. Beru všechno zpět. Nevěděl jsem, že je ti dvanáct.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej blb co se nemůže dočkat premijér líg

Reagovat
cetto

Mě chybí Filip a af...hlavně s afem jsme se skoro pokaždý slušně chytli...ted je to tu nuda, kromě jednoho borce, kterej se snaží každýho zesměšnit, tu nikdo další není

Reagovat
exse

A co kdybych ti řekl že tu af je

Reagovat
cetto

to bych byl jen rád

Reagovat
kubys

Reagovat
cubinho

af, Typek, Wilfried,Kweuke - všechno jeden člověk

Reagovat
smazaný uživatel

fajn nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Já se s ním chtěl vsadit a poraženej končí na EF, ale měl strach, srab... Hubu plnou keců, řekne jak věří v postup přes Kluž ale nevsadí se...

Reagovat
exse

A co já budu mít z toho že nějakej noname tupec nebude chodit na EF? To bych se tady musel vsadit s naprostou většinou diskutérů, ale to by se asi EF nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

vedení EF by se to nelíbilo především... Ztráta tebe by znamenala něco jako, když jsme teď přišli o Baroše... Mohli by to rovnou zavřít. Navíc, ty si seš jistej, tak proč se nevsadíš? Rozumů plnou hubu, ale pak máš strach?

Reagovat
exse

Já jsem nikdy nepsal že jsem jistej že postoupíme, psal jsem že nám věřím, to že seš blbec a domýšlíš si to je tvůj problém. A jako inteligentní člověk s ekonomickým vzdělání, bych na sázku kde můžu prohrát daleko více než získat, navíc když jsou kursy proti mě, nepřistoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ty máš vždycky pravdu :) Exseho Dogma... To by se mělo zavést do slovníků... Jinak jaký je tvůj rozvrh teď? Abych věděl, kdy sem ani nechodit... Klasika v případě prohry zítra budeš dělat, že jsi se nedostal na internet a v případě výhry si přečteme hlášky o titulu?

Reagovat
exse

Tihle mě nejvíce rozsekávaj, může mi někdo říct, kde se na EF berou lidi, kteří o mě mají uplně bezdůvodně zkreslený úsudek a domýšlejí si o mě věci? Tohle opravdu nechápu, Vás někdo nabádá abyste mě trollovali? Nebo vám to někdo vtlouká do hlavy a vy si to doopravdy myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem dost tvých příspěvků... To že nemám náladu na takovýhle "hádky", když si přečtu totálně mimo názor a nechci se tý diskuzi věnovat celý večer, neznamená, že jsem no name... Mám tu dost lidí z ef i na facebooku, akorát mě fakt nebaví reagovat na komentáře, když po nějaký době zjistíš, že některý lidi prostě maj nezměnitelný názor... Nějakou kritiku na Slovan, přiznání, že byl horší nebo že třeba Jablonec hrál dobře, jsem u tebe nikdy neviděl... Jestli to nebude tím třeba... Znám i lidi, co už po výhře Slovanu jdou do diskuze si přečíst zase ty "exseho moudra"

Reagovat
exse

A máš hodně takových imaginárních kamarádů? Protože po zápasech slovanu komentuju minimálně a už vůbec ne že bych ho vynášel do nebes.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to si musím s mými dalšími účty popovídat, abychom nehanili takovýho odborníka, když jsme tu sami, co si to myslí

Reagovat
exse

Je vás tu více co máte takový zvláštní názory nezaložené na pravdě, nevím čím to je. Přiznávám že před x lety, když byl Slovan přehlížen, tak jsem ho tu docela dost prosazoval a někdy jsem dost přeháněl, abych na sebe a hlavně Slovan upoutal pozornost, ikdyž zpětně vzato jsem měl pravdu a titul to jen potvrdil. Ale to bylo před 4 lety, tak nevím jestli jsem udělal takovej první dojem a od té doby si lidi mé příspěvky překrucují v to co chcou číst, nebo čím to je, ale je to divný.

Reagovat
JozkokozleJ

To si mal ozaj potrebu neadekvatne presadzovat Liberec z dovodu tvojho pocitu, ze je prehlizeny? Ved za poslednych 10 rokov v GL maju po Sparte najviac titulov.

Reagovat
exse

To bylo v době po Dynamu, kdy jsme skoro bojovali o udržení a tady nebyl skoro žádnej Liberečák a Liberec se i přes ty úspěchy v minulosti hodně přehlížel, tak sem s tím něco musel dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

To je pešek, celej zápas držet remízu a v závěru takhle protect.

Reagovat
AjaxFans

Ty jsi chachar?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Zoubele se neradoval a koukal na pomezního,nevěřil že to uzná. Ale tak to holt v Jablinci chodí,tam pravidla neplatí, s tím se počítalo a už to ani nesere.

Výkon je samozřejmě příslibem.

Dresy: jsou v pohodě,připomínají mi ty z mistrovské sezony od firmy ALEA, ty vykřičníky by tam ale být fakt nemuseli. Uřčitě si jej koupím do sbírky. Zato ty baumitácký, jsou sice od věhlasné NIKE ale díky reklamě až někde pod pupkem vypadají jak z okresního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Se vším můžu jen souhlasit. Ale zasloužili jsme si vyhrát, v poločase jsme měli vést 2:0 a byl by klid..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak on už se fotbal nehraje na góly... Tady si teď zaslouží vyhrát ten, kdo nedá šance, aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné co je tady za arogantní blbečky.

Reagovat
insane

jablonec ma kazdorocne jedny z nejhnusnejsich dresu... ona uz ta klubova barva je sama od sebe natolik hnusna, ze nevim, jak by z toho chteli udelat hezkej dres. ale fakt to pusobi strasne provincne. ovsem ostravskej dres taky zadnej zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec by mohl mít perfektní dresy aji s touhle barvou, stačilo by tam nacpat dost černé a něco bílé, udělat linie a bylo by.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle platí i o Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Hezkej dres by byl černej se zlatýma pruhama (něco jako tuším že Lotus v F1) a nebo celej bílej, bez jmen, čísel, reklam... čili nereálný

Reagovat
insane

mozna jo. ale ono vubec v gambrinus lize se na to moc nehraje, vetsina dresu mi prijde jak takovy ty sablony na dresy, co si clovek muze leckde objednat pro nejakej svuj amaterskej tym... plno dresu mi evokuje takovy ty brcalove vyblity dresy z devadesatejch let, aneb hlavne ze to ma klubovy barvy... pribram, to je taky horor treba. uz je to prece jen trochu na ustupu, ta filozofie strelit reklamu kamkoliv na dres, hlavne, ze se to tam vejde, ale porad se to v gl drzi... ona se ta estetika muze jevit jako nepodstatna, ale myslim, ze uz i to dost podstatne kazi nejakej vizualni dojem z fotbalu. i ta stadionova estetika. pak clovek vidi treba norskou ligu a vytvari to dojem, jak moc napred tam jsou a ze to musi bejt nutne kvalitnejsi soutez, nez gambrinus liga, ale proste si na techhle vecech davaj ve vetsine zemi o neco vic zalezet. a pochybuju, ze by takovyhle veci byly nejak financne narocny a tudiz nedostupny pro nase tymy. jen to je asi vetsine lidi tak nejak jedno, asi.

Reagovat
cetto

On se asi taky hezkej dres bude líp prodávat...

Reagovat
cetto

Sááákra hlavně že mě za ty výkřičníky šici zdupali...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ahaonline.cz/clanek/sport/75893/sesivana-sparta.html

Když jsem u Těch dresů tak to jsem te´d náhodou našel ( pokud už se to tu řešilo tak nereagovat

Reagovat
smazaný uživatel

hrůůůza.. to už by bylo lepší kdyby to byli bílo-šedé proužky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, přesně podle plánu na záchranu Zbrojovky .

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš splnil roli. Nedostal gol a získal pro mě body do soutěže.

A Lafata gol a asistence. To není zlý na první zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

každý obránce je brán jako golman. inkasovaná branka znamaná odečtení bodů.

Reagovat
Puskas

Každopádně je pro fotbal škoda, že hned první zápas rozhodne chyba sudího.

Reagovat
bobis21

0 šancí, 2 góly ... štěstí Jablonce je až neuvěřítelné. Když si vzpomenu na oba vzájemné zápasy z minulého roku, tak mě napadá, že Jablonec proti nám neuhrál nic fotbalově.

První zápas minulé sezony nám neuznal rozhodčí gól hned někdy ve 3. minutě.

V Ostravě dotlačil rozhodčí Jablonec k remíze všemi svými silami

A dneska ... šťastný gól, který nejspíš padl z ofsajdu

Reagovat
iamek

bída bída bída

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný fotbal dneska! Tak jsme viděli prvního kandidáta na titul (Nevím, jestli zkoušet ironii dneska, když tu je tolik Baníkovců, ale tak snad to dočtou až sem)

Reagovat
božský John

Brek fňuk Baník

ukázalo se v plný kráse, že Varnsdorf je lepší mužstvo, než Baník. Hráli jsme na chlup stejnou píšu jako v neděli a vyhráli jsme, důležitý tři body.

Reagovat
exse

To chce velký koule urážet tým, který vás přehrával a který jste porazili po haluzácké brance z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak moc nepřehrával, vždyť hráli stejné nic a šance jim daroval Beneš, ale je to jen můj názor a ve zdejší společnosti, scoutů, trenérů apod. asi neobstojí

Reagovat
smazaný uživatel

no ten offside .. byl takový mno mno

Reagovat
smazaný uživatel

říct, že jeden tým je lepší než druhý, je dneska urážka?

Reagovat
božský John

Ofsajd jsem neviděl, seděl jsem tak prdelně, že to nebylo vidět. Neurážim, konstatuju, že se tady zas bulí, jak švindlujem a podobný sračky. Za dva tejdny to bude souboj titánů, naši nevědí co hrát a vy prohrajete v Kazachstánu, to bude historicky nejhorší derby

Reagovat
exse

No já bych po takovém zápase moc nekomentoval hru soupeře. A co se týče derby, tak věřím že to bude jasná záležitost.

Reagovat
bobis21

no jo, jenže dnes měl Jablonec "své" rozhodčí

Reagovat
božský John

Bože muj, radši letim slavit plnoletos přítelkyně, serus

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože je tva pritelkyne kdyz plnoletost je až dnes ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože už má 3 roky občanku

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě už neser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

trenér 1. ligy fotbalu. Nová soutěž na lidovky.cz vyberete si 23 hráčů a každý kolo nasazujete vlastní sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

my dva experti ukážeme ostatním laikům, jak se to hraje

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusný výkon rozhodčích Baník byl jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jasně - je sporné

Reagovat
smazaný uživatel

a ten hajzl jim začaroval kopačky, aby neproměňovali šance!

Reagovat
smazaný uživatel

To že neproměnili šance je věc druhá ale ofsajdy co mával Baníku byly vtipné ty které nebyly vidí ale evidentní při prvním golu NE zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to na stadionu neviděl, takže netuším, kdo byl v offsidu, ale Zoubele tam být nemohl při tom gólu, když to na něj buď dával golman a nebo Lafata, který byl blíž bráně...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Lafata který tam bojoval byl v ofsajdu...Tohle prostě rozhodčí musí mávat jinak tam jsou k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teď neposoudím no. Počkám si na nějaký studio fotbal nebo kde to dělají ty souhrny a kouknu na to ze záznamu. Někdo tu psal, že to bylo na hranici

Reagovat
božský John

Byl míň horší. Říct, že byli lepší je urážka fotbalu. Dneska ty dva mančafty hrály takovou srajdu, že se na to nedalo koukat.

Reagovat
Radar

míň horší = lepší

Reagovat
centos

Reagovat
cetto

OT: nějaký letní hit? Už mě omrzely všechny songy, co tu mám...hlavně prosím žádný Tacata, Whistle, Call me Maybe atd..to slyším každý den 10x a už mi to leze krkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ego

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cetto

ses mi trefil do vkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nač letní hity? Poslouchej osvědčenou kvalitu

Reagovat
cetto

A tak nemusí to být vyloženě letní hit, spíš prostě něco ideálně tanečního, co neslyším každej den v radiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Nový album Nežfaleš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Subsource - Parasite luxusní muzika.

Reagovat
cetto
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je dobrej úlet tahle muzika. Ale Subsource byli na koncíku super. Vodlet jak svině. I na wall of the death došlo. Prostě paráda.

Reagovat
centos
Reagovat
centos
Reagovat
rufus
Reagovat
Losinho
Reagovat
rufus

Stará dobrá klasika je třeba toto:

http://www.youtube.com/watch?v=3cnQCk0u49w

Reagovat
Losinho

Bože Ještě přidám z klasik toto a jdu zírat na LOH. http://www.youtube.com/watch?v=4sT54IEORII

Reagovat
cetto

ted mě učarovalo vlastně jen toto, takový pohodový valčík

http://www.youtube.com/watch?v=zAYdUbCu7UI

Reagovat
SunFells
Reagovat
miky10
Reagovat
exse
Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

Pche, to je tak třetinová verze. STAR WARS nemajou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real
Reagovat
SunFells
Reagovat
AjaxFans
Reagovat
AjaxFans
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand
Reagovat
cetto

jsem si ted vzpomněl na toto http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Reagovat
fabec1222

Proč tam neposlal Zehera?

Reagovat
cetto

Kterej nehrál ani na slovensku??

Reagovat
bobis21

někde jsem četl, že byl dost dlouho zraněný, tak možná proto nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

nemá techniku. nemá rychlost. je to slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

3. duvod

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, dnešnímu představení už chyběl fakt jen příchod Zehera

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Zeher.

Reagovat
smazaný uživatel

A derby je zas blíž

Reagovat
smazaný uživatel

No je škoda, že jsme nevyhráli, ale chce to opravdu útočníka, kterému stačí na gol 2-3 šance, bez toho budeme v pichi. A ten první gol, to že to byl ofsajd jsem věděl hned, ale kdo z Vás zkusil pískat čárového, myslím, že to nemohl prostě posoudit a navíc pelta na tribuně, takhle dostane menší trestm než kdyby náhodou pomohl nám

Reagovat
Losinho

Jak symbolické, že Gambáč liga začala malým skandálem.

Reagovat
smazaný uživatel

skandál tu je už dlouho a nikomu to moc nevadí, a to že šéf svazu vlastní klub

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta-Banik 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádnej skandál, skandál by byl, kdyby Baník dokázal vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

víc mi vadí plevelení ligy cizincama

Reagovat
adalbertus

cizinci mně taky serou

Reagovat
exse

Tak tak, dopadnem jak PL, samí cizinci a žádná kvalita.

Reagovat
Talker

"Žádná kvalita"?

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
adalbertus

ja viem

Reagovat
kubys

Proto máš dva v nicku.

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
Rip

A já chuj dám handicap 2:0 pro baník a ty kundičky mi to během 3minut poserou

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečně obrovská akce ta olympiáda..

Reagovat
centos

Se Slavií na Bazalech v řádný termín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Zahájení OH vypadá skvěle Lepší jsem neviděl

Reagovat
cubinho

Nojoo, on to vlastně režíruje Danny Boyle

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy zahajeni bylo pekny a skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Jo, ale tohle je fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co to měli ti naši sportovci za dementní hadry

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Když to srovnám s Pekingem bída. Pomatené,pomáhali si nějakými filmy,asi záměrně vynechali svou námořní a koloniální éru...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo hry klidu a míru a ty bys tam tahal vojenskou minulost.

Reagovat
centos

Viděl jsem kousek, tu vesnici a průmyslovou revoluci, a to bylo skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec, to je město zkurvené. No nic, ještě je tu 29 kol, to jest 87 bodů. Baník mistr ! Btw, vidláci z Jablonce zas dělali frajery po zápase na chachary. Ale z hlavní tribuny s fízlama v zádech. Jebat Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je ve sto lidech třískat dědu s pejskem protože má zelený tričko taky není moc hrdinský

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

škoda, tebe jsem bral jako asi jediného rozumného fandu Baníku....

Reagovat
smazaný uživatel

baník mistr : tak možná na jihu polska....

Reagovat
adalbertus

předtím Hradec,loni MB(pokud se nepletu) a ted Jablonec...a příště to bude zase Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko je jedno z nejpojebanějších týmů v lize. Diváci nejsou,fotbal bída ( nakonec skončí stejně 4.-7. ) a zasraný Lafata,který si chce vytrucovat odchod do ACS a po góle zdraví "diváky" jako "srdcař". A gól z ofsidu v kapr lize neřeším. Spíš mě sere Radotínský kerý nesnáší FCB a v poločase řekne,že Baník UBRÁNIL remízu po 2 tutovkách Kukece a Krauta.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník sice měl ty tutovky ale Jablonec mi připadal aktivnější, kreativnější. Baník dobře bránil, taky s pěti obráncama, ale když jim Jablonec dal góla a on to musel otevřít, tak bylo vidět že ztrácejí skoro ve všem. Pojistka byla jenom otázkou času.

Reagovat
smazaný uživatel

Cos tím chtěl jako říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to fakt ubránil, navzdory zahozeným šancím. Jo, mohl vést, ale když neproměnil ty akce tak mu zůstala jenom ta pevná obrana. Je fakt že se to dalo formulovat jinak, já bych to řekl zhruba tak "Jablonec byl v poločase aktivnější směrem dopředu, Baník se omezil na obranu, přesto mohl vést 0:2, a pak by měl dnešní nemastný neslaný Jablonec hodně těžkou práci s tím aby vydoloval alespoň remízu"

Reagovat
smazaný uživatel

No budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Jablonec nehral vubec spatny fotbal posledni sezony, jaro ale posrali. Jinak me naopak vcera prislo, ze Radotinsky karu tlacil Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský FCB nemá rád už dlouho( to je známé),ale dává to hodně najevo,což je stupidní.

Reagovat
božský John

Reagovat
papos182

Banik zase na sestupovych prickach...

Reagovat
C-M@ster

A tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se počítá. Nevím o co Vám jde?

Reagovat
smazaný uživatel

fatální chyba rozhdočího nás připravila o body.. no nic, snad se nám to zase vrátí v posledních kolech , kdy to třeba budem potřebovat daleko víc

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si nemyslim, ze to byla fatalni chyba rozhodciho. Spis asistenta to zaprve a zadruhe v te skrumazi to asi moc nevidel, takze bych to moc nehrotil, kazdopadne ovlivneni zapasu to je to je jasne...ale jak pises, jednou te poskodi, jednou pomuzou.

Reagovat
božský John

Reakce fanoušků po gólu a po zjištění, že to je ofsajd tu na eurofotbalu

Nejdřív nadávaj na svoje hráče a na smůlu, že byli lepší ...a po ofsajdu za to může pelta, samozřejmě

Reagovat
božský John

Jéj, to neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

No ty si debil.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden tip mi vychazi uz od zacatku souteze - sestup Baniku, bohuzel jsem nepocital s tim, ze Jablko udela titul

Reagovat
smazaný uživatel

zase jeden debil. Proboha kde se tu takoví hnoji berou?

Reagovat
adalbertus

dolar je znamej rypal

Reagovat
smazaný uživatel

to je dolar? Hm já si říkal,že má Nr.Nobody blbé žvásty. Tak to je jasné.

Reagovat
božský John

200. pro zkorumpovanej Jablonc

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak johne. Kura ty si asi v klidu synek,ale uznej,že byl jasný ofsajd a že aspoň bod jsme si zasloužili. Dyť kdyby Kukec nebo ten chuj Kraut dali gola tak se to vyvíjelo uplně jinak. sice bysme byli zakopaní před šestnáctkou,ale ten bod bysme snad uhráli. no a ve finále ten Lafata to je fakt cyp.

Reagovat
JozkokozleJ

On skor naraza na to, ze raz je omyl rozhodcu ludskou chybou, inokedy naprosty prejav skorumpovanosti.

Reagovat
božský John

Jak řikám, já tu situaci viděl jen na hřišti a zprávy jsem neviděl, tak já to hodnotit nebudu

Jinak ti vaši měli dát šance no, Valeš není žádnej Casillas, ale jak se řiká: "nedáš-dostaneš!

Reagovat
JozkokozleJ

Naberas exseho urazenecke maniere

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. jen mě sere,že nás "odjebali" špatní sudí a pak, že jsme to neukopali do konce na 0:0. Bod by se hodil. A navíc s Jabka.

Reagovat
božský John

já nejsem uraženej, viz. vejš

Situaci posoudit nedokážu, protože jsem seděl tak, že to prostě nešlo, ale to je opravdu zapotřebí každej gol jablonce, kterej padl po chybě rozhodčího posuzovat jako úplatek? Tady všichni jebali Frydrycha, že udělal chybu, ale jakmile se zjistilo, že jde o ofsajd, tak všichni vědi, že to podplatil pelta

Reagovat
JozkokozleJ

Suhlasim, len som tvoj prispevok porovnal s tym od exseho po prvom zapase Liberca v LM, kedy zacal v reakcii na dav diskuterov ironicky pisat, ze Liberec ten titul radsej nemal vyhrat.

Reagovat
božský John

joo, v pohodě, však já Tě za to nehanim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo píše,že to je Peltova práce je idiot.

Reagovat
božský John

Nepochybně.

Prostě jste měli smůlu no. Já se byl minulej tejden mrknout na generálku proti Varnsdorfu a hráli jsme úplně stejně špatně jako včéra. Jenže Vanrsdorf nám dal dvě branky a vyhrál no......o příštim zápasu si nedělám iluze. Takovou kliku mít nebudem a nepočítám s tim, že by se mužstvo nějak extra zlepšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ofsajd byl a sudí (bohužel) budou dycky u nás na hovno. Nejhorší je,že to je 1.kolo a už takový renonc. Bože co bude následovat? A to je taky důvod proč sem zanevřel na GL. Nebýt v lize Baníček tak to vůbec nesleduju. Už ať je tu PL.

Reagovat
božský John

A to já mamm zase tu naší ligu nejradši. Sice občas stojí za hovno, ale je pořád naše. Ted sem tam zajdu na druhý mužstvo z Jablonce na divizi, kam loni postoupili a to je teprv zajímavej fotbal .. 3:5 5:1 4:2 1:3 ...

Reagovat
smazaný uživatel

podle gustu žádnej......

Reagovat
smazaný uživatel

OT.: Ty naše krávy v basketu to je opravdu hnus velebnosti!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
frankiefcb

tak nadávat jim nemusíš, ale mizérie to byla. Vůbec nic jim tam nepadalo a obrana byla solidní průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

A co mám dělat,když jim věřím a mám vsazeno a jako jediný kolektiv co máme na OH jsou ony. A ještě ( teda sem si myslel) mají "fazónu". Prostě jak říká kámoš: " Tvoje chyba,baby jsou v každém sportu na hovno co se týče sázení. Ať se to týká tenisu nebo házené,basketu a pod. .... ony to maj´ v hlavě vyduté. A proto na baby NESÁZET! ............. Jenže já si nedám říct a nedám říct.

Reagovat
frankiefcb

já hlavně ten tenis. Ty labilky mě už okradli o tisíce. Basket je nevyzpitatelný i u mužů, ale to se sází líp. Jinak tady neznám sílu Číňanek a první zápas, do toho bych nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. No já jim věřil dost. Asi tak- kdybych měl "navíc" 20 litrů tak vsadím Ty kozy a Brazilky s Turkyněma ve volejbalu. Jenže.... chyba lávky. Ale je fakt,že sázet na baby v jakémkoli sportu je

Reagovat
frankiefcb

spíše bych dal na basket a Američanky.

Reagovat
adalbertus

jseš blbej no ale já bych z toho nic ne dělal lumpe

Reagovat
smazaný uživatel

jako já? Důvod? Mimochodem to by mě fakt zajímalo co mi na to řekneš?

Reagovat
adalbertus

Tvoje chyba,baby jsou v každém sportu na hovno co se týče sázení. Ať se to týká tenisu nebo házené,basketu a pod. .... ony to maj´ v hlavě vyduté. A proto na baby NESÁZET! ............. Jenže já si nedám říct a nedám říct

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak....... no jo no.

Reagovat
adalbertus

ja už mam v tomhletom davno jasno někdo ten muj tiket prostě musi skurvit,baby nebo chlapy?kostarika nebo singapur?šípky nebo rugby? dyt je to jedno

Reagovat
Losinho

Však Číňanky nejsou špatné, jaký byl kurs?

Reagovat
Trand

Na Číňanky 4, na Češky 1,26. Ale už od MS 2010 to jde z kopce, všechno to bylo o Horákový, ta když teď už není v životní formě, tak už to tak skvělý není. Protože ani Bartoňka ani Bartáková jí fakt nedokážou nahradit.

Reagovat
didosh

nějaké video z výjezdu,Baníku?

Reagovat
suldik

Baníkovci ako to vyzerá s Jánom Gregušom? nemá na to alebo nehral pre niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem byl vsadit zas- Bogomolov-Berloq,Alkmaar-Malorca oba gól, Dánsko-Švédsko-1. Za 200.- Tak sem zvědavý.

Reagovat
adalbertus

mohls mít 8 piv pokud nevíš co s prachama tak mi je pošli

Reagovat
smazaný uživatel

Budu mít daleko více piv,. jinak co se týče těch peněz- myslíš,že sem přiletěl na koštěti? Zas tak blbý nejsem.

Reagovat
adalbertus

zatím paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Jaja sleduju. Zatim no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru 1200.- zhruba To bude pivisek.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

ajeto svina dvanastset je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra pokračuju v "jízdě".

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Radar
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Mne pride tento boj proti TV prenosom zvlastny. Proste doba pokrocila, moderna doba prinasa moznost vysielat kazdy zapas.

A nemyslim, ze TV uberaju divakov na stadione, dalo by sa polemizovat, ci to nie je prave naopak. Staci sa pozriet na CL.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, ja se nikdy nedostanu třeba do jablonce, liberce, teplic, tak bych rád videl zápasy co se tam hrají

Reagovat
fajdax

OT: Kvitová je zralá na ručník....katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný dneska všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

uz se zvedla

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jedéém.

Reagovat
fabec1222

OT: Čeští olympionici

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kolocová - Sluková

Reagovat
cubinho

Takové jako ty miluju.

Reagovat
cubinho

reakce na fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

no už sem se lekl

Reagovat
Ligter

Reagovat
FCSL

Gooooooooooool

Reagovat
Godwinson

Švejdík je koukám šikovný stejně jako jeho účes.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se da sledovat zbrojovka? a odpovezte nekdo pls, vetsinou se tady reaguje jen na dementni prispevky tak doufam ze se najde nekdo normalni

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

diky oboum, snad aspon bod ukopem :)

Reagovat
smazaný uživatel

zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslíš že tři?

Reagovat
smazaný uživatel

i ty vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má až 3. nejlepší kádr. Ale jelikož nehraje Matějovský tak ten úpadek je výrazně znát.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neviete kedy bude plávať Phelps dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

20:30

Reagovat
smazaný uživatel

20.31

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman dneska tragickej, stejně jako poslední 3 zápasy. Jinak konečně pořádná vyhra. Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdíkův účes

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka jede na titul

Reagovat
adalbertus

nojono,nemáš to lehký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe, tvl ?

Reagovat
One-Real

Gil dneska podprumernej. Skoda ty zluty karty ve 3 minute, prislo mi ze mu svazovala nohy. Stejne ale moc nerozumim proc stridame praveho beka a neudela se neco vepredu.

Reagovat
Manik...

protože Vidlička bude víc útočit

Reagovat
Manik...

Kweuke je největší tragéd v český lize

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

Za co jineho zluta kdyz ne za tohle?

Reagovat
Ligter

Pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparte strasne chybi Repka, ne herne, ale povahove, nemaji vitezne typy, vsechno takovy nemastny neslany hrace, mladiky nevyhrany atd.

Reagovat
One-Real

Nebejt na hrotu Netrefil a Minul tak uz vedem.

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt jeho na hrotu, tak se nedostanete do sance..

Reagovat
One-Real

slysel me

Reagovat
FCSL

5 minut

Reagovat
Manik...

Doufám, že Lavička přivede nějakého hroťáka!! Navíc hrát na 1 útočníka to je tak starodávný

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klopp by mohl vyprávět

Reagovat
Manik...

nevim o tom, že tak hraje Dortmunud nesluduji Bundesligu, ale přijde mi to hrozně starodávný, spíš všichni hrají na 3 útočníky... Navíc Sparta s takovým rozpočtem a možnostma v takové lize by měla tak hrát skoro zákonitě....

Reagovat
JozkokozleJ

Tak ono, to iste rozostavenie moze vo finale vyzerat ako hra na 3 utocnikov alebo i len na 1 utocnika. Zalezi od utocnej aktivity kridiel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak jedna vec je co mas na papire a druha jak se hraje.Me se sparta libila naposled s kadlecem a bonym ted to tam jde do háje

Reagovat
Talker

Španělsko hraje bez útočníka

Reagovat
Ligter

Kweuke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Tady bude nablito.

Reagovat
Manik...

Aspoň, že tak, ale stejně si to u mě nevyžehlil

Reagovat
FCSL

Udržet

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda, Sparta si ten bod nezaslouzila

Reagovat
goodbay

ne no, u tebe asi nikdy vid?

Reagovat
exse

Kweuke je jednoznačně nejlepší útočník ligy, doufám že ho ze Sparty brzo někdo vykoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no. ACS

Reagovat
bakasa

ale fuj Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro titul pro FCVP

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
FCSL

Dukla

Reagovat
miky10

Má někdo ve Spartě devítku?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by mít všichni a přiložit si ji k týlu a zmáčknout.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

pry ten novy albanec

Reagovat
smazaný uživatel

baláž

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke to prý nechal Balajovi,protože ji nosil v Tiraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
Ligter

Ale co si budeme povídat, ten přechod do útoku byl tragický.

Reagovat
miky10

To je teda rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Angličtina z prvního stupně

Reagovat
smazaný uživatel

Už není hráč zápasu?

Reagovat
insane

nechapu, proc sparta obetovala cely jaro a prakticky titul k prebudovani tymu a do sestavy byl tlacenej mladej brabec, aby ziskal nejaky zkusenosti, kdyz ho ted nahradi nevyraznej a neperspektivni svejdik.

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi i Jarošík oplývá zkušeností a přehledem a ten bek Chil z Realu to je taky nakej joke

Reagovat
insane

jarosik mi prijde psychicky dole, nema chut, dokonce bych rekl, ze je otravenej, ze tam pred rokem podepsal smlouvu, ty ocekavani na nej jsou asi velky a atmosfera v tymu nevalna. chtelo by to uz nejakej impulz, treba nejakej uspech v evropsky lize.

gil mi nejak spatnej neprisel, musi se herne prizpusobit a ta komunikace s tymem se musi zlepsit... na druhou stranu mam obavy, ze ty nejvetsi prednosti, ktery spocivaj v jeho technicky vybavenosti, tu nebude mit moc sanci naplno vyuzit, ty navyky ceskejch hracu jsou ocividne uplne jiny a dost takova modelova situace vznikla, kdyz daval v prvnim polocase chytrou rychlou prihravku na kaderabka, kdy gil bohuzel nezmatnul nejen protihrace, ale i spolouhrace - za optimalnich okolnosti by to byla skvela prihravka, kdy by se kaderabek dostal za obranu a mel dost casu na centr, ale bylo videt, ze vzhledem k navykum, ktery si vytvoril kaderabek s ceskejma spoluhracema, ho vubec ani nenapadlo, ze by mu takhle nekdo daval mic. a tak se bojim, ze ty jeho technicky prednosti se v podstate pretavi spis v nevyhody. a dokud si se zbytkem tymu nebude ani poradne rozumet co se jazyka tyce, asi se to ani nezlepsi.

Reagovat
C-M@ster

Hřebíka si zaplatila Slavia, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale udělal to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

spis celej zbytek ligy.

ne, ja, jakozto fanousek sparty, proste doufam, ze ta koncepcni prace chce cas a kdyby to melo prinest nejaky plody do budoucnosti, ozelel bych titul i letos, povzbuzujici je, ze v kadru se hemzi mladejma hracema, ktery maj hodne potencialu do budoucna. ted ho jen zurocit.

Reagovat
goodbay

Tak jesli přes léto trénovali zrychlení přechodové fáze, tak se asi celou přípravu kopali do zadku. Jinak si to neumím představit. Opět se navázalo na mdlé jaro a začínám se utvrzovat v tom, že Chovanec je pro Spartu jedinej a nejlepší možný trenér. Trenérů už tady bylo iks, ale hra se nezlepšila, spíš zhoršila. Za Joseho se hrál silový, poctivý fotbal a dávalo se do toho srdíčko celej zápas. Až do konce. Sice dnes taky tak hráli, ale průběh byla až na pár vyjímek tragédie. Hra se prostě nezmění ani kdyby přišel Mourinho či reálně Vrba. Prostě tomu nevěřím. Ve Spartě je tlak a nikdy nebude čas. Takže pokud se něco nezmění, tak se Lavička bude brzy pakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

o co je realnejsi Vrba nez Mou?

Reagovat
goodbay

no Mou ráelně není, Vrba ano. Pokud nesouhlasíš, kdo ví co bude za pár let. Stát se může všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim prijde Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Olomouc taky "jede".

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, velké řeči a skutek utek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka zatím Slovácko skoro k ničemu nepouští Kdyby tam nestál ten jejich brankář vedeme rozhodně o víc

Reagovat
insane

tak ono uz to tak ve fotbale bejva, ze v brane stoji brankar... .)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta mistr ligy leda ve snu

Reagovat
Manik...

Sparta se mi vůbec nelíbila! Výkon otřesný, ani ten bod si nezaslouží! I když jsem ji fandil, musím uznat, že výkon byl žalostný. Od Lavičky jsem očekával víc. Sklamal. Ponechal původní rozestavení s jedním útočníkem na hrotu a vysoké míče na něho . No co to kurva je? Takhle můžou hrát třeba Budějky, ale ne tým s takovým rozpočtem a možnostma!!! To je něco příšerného! V dnešní době se hraje na 3 útočínky. Je to moderní. Navíc kádr by na to poskládat šel. Nebo klidně i na 2, ale rozhodně ne na 1. Navíc hrát pozemi rychlé přihrávky. Koupit rychlé hráče a ne staré padavky, nebo silové hráče jako je Kweuke. Pokud se s tím něco neudělá, tak opravdu bude akorát pokračovat mizérie z jara a mistři opravdu nebudou!!!

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
Kenneth

Máme tam Brabce, Zápotočnýho k šípku jsme poslali Hejdu a pak hraje základ Švejdík. Tohle prostě seru. Jde to od desíti k pěti od doby co přišel Hřebík.

Reagovat
goodbay

Reagovat
goodbay

s poslední větou 100% souhlas.

Reagovat
Manik...

Reagovat
insane

toho svejdika vubec nechapu. zapotocny neni ani na lavicce, toho bych radsi pustil pryc, tak starej jeste neni a ve slabsich klubech gl by mohl jeste slusne zahrat, mozna i v tom liberci, odkud kdysi odesel do zahranici, by se mohl hodit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný nemohl nastoupit kvůli zdravotnímu stavu,proto nebyl ani na lavičce.

Lavička s nim počítá a svou šanci dostane.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si myslel, že vám jeho příchod pomůže....

Reagovat
smazaný uživatel

(Hřebíka)

Reagovat
homeles8

Takhle by ta liga mohla skončit

Reagovat
homeles8

akorát vyměnit Baník třeba za Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... Nefandíš Liberci??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne takhle by to bylo skvely...Liberec by hral LM a u nas by se hrala EL bych se strasne rad sel kouknout na nejakej vetsi tym z Evropy sem...........

Reagovat
smazaný uživatel

2 místo dobrý. Ale vy zase před náma? Nikdy!!

Reagovat
homeles8

jsem z Budějovic :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak toho Gila mi bylo celkem líto... On má techniku, jen musí zlepšit tu komunikaci a poziční hru, ale to se podá časem.

Ale spíše šlo o to, že často překvapil svojí přihrávkou i spoluhráče. (V dobrym slova smyslu pro něj, v horšim pro Kadeřábka a spol.)

Reagovat
smazaný uživatel

gilovi spadla brada kdyz prijel na julisku a videl tam ty vypatlany opice s petardama.Jinak samozrejme do predu nula vzadu hořel jak papír sparta evidentně nakupovala podle životopisu

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu nula?? Tak to bych fakt neřekl... Měl tam několik dobrejch přihrávek, kterýma otvíral obranu. Co měl jako vymyslet víc??

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že tak nějak zapadl do toho, co Sparta v současnosti hraje, tam by se aktuálně neprosadil ani Limberský s Rajtoralem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by to nevytrh ani Dany Alves...

Reagovat
Seppe

Tak nakonec bod z Dukly dobrej.Mohlo to být horší.

Stejně by měli hrát na dva silový utočníky, když každej proti nim zaleze.

Za posledních pár let hrála nejlíp, když byli na hrotu Kweuke a Wilfried.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zase haluzácky. Nechutnej tým--

Reagovat
Ligter

Běž radši do PL sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za čas si na ni musim plivnout

Reagovat
smazaný uživatel

hra tu niekto FM 11 ?? ako sa da prosim vas v FM 11 kupit C.Ronaldo a Messi ? hram za Valenciu previedol som si tam z City a chelsea cca 200 m cize a na plati davam 1 200 000 z 3 800 000 a kazdy snich ci Ronaldo ci Messi chcu 500 000 L/ tyzdenne ja im vsak maximalka mozem ponuknut 250 000/tyzdene a pol 20 zapasoch 350 000/tyzdenne a nechcu ani bohovi da sa ich niako ziskat ?? da sa to aby ich klub doplatil ich plat ako sa to robi prosim ??

Reagovat
smazaný uživatel

Netahej takovej póvl do Valencie

Reagovat
Talker

Hmm, když vidím tvůj nick - zkoušel jsi hrát za Real? budeš tam mít minimálně CR

Reagovat
FCSL

Běž do Barcy a dej Messiho na prodej, až si přijde stěžovat, tak mu to pořádně natři.

Reagovat
FCSL

AHA. Tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti můžu poradit tak si kup jen jednoho z nich , spolu v jednom týmů hrajou na 3,14ču a stejně ti do 3-4 let vyrostou mladí hráči jako Badelj,Canales,Sanchez,Neymar,Hazard.. kteří budou lepší než Ronaldo i Messe

Reagovat
FCSL

Badelj Toho jsem si bral všude

Reagovat
smazaný uživatel

chorvatsko je tam slušně nabito talentama - Delac,Vrsaljko,Badelj,Lovren..

Reagovat
smazaný uživatel

najdu někde záznam našeho zápasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co nam je hezka kombinacni hra v priprave,kdyz zacne liga a je to zas nemastny neslany...drzime balon,ale utocna faze nebyla dobra..Dukla sice nemela nic,ale vyhrat jsme si nezaslouzili a vzhledem k prubehu je bod zlatej..snad to bude jen a jen lepsi..ve ctvrtek snad vyjezd smer Viden a tam to chce vyhrat,at nas to nakopne..

Jeste by to chtelo konecne udelat nejakej rad v kotli a ne ze to Gero polozi po dvaceti minutach a pak se megafon posila..slyset jsme snad byli,coz je na Dukle asi samozrejmost..

Reagovat
smazaný uživatel

No...rozeřvávač to vzdal sakra rychle. Ale ono není divu, když většina lidí na fandění sere, nebo v tom lepším fandí na půl huby. Včera jsem byl z přístupu řady lidí dosti zklamán. Staří chuloši si z rozeřvávačů dělají prdel...je to prostě chaos. A docela mě překvapili ti pitomci, kteří málem vlastní blbostí přišli o vlajku. Ten sekuriťák, co jí pak vrátil, byl frajer a byl oprávněně odměněn potleskem.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se tak tesim do ty Vidne,pokud teda vyjde,protoze takovyhle blbecci,co jsou hrozne tvrdy a kdyz by na ne nekdo zadupal tak utecou,tam nebudou..proste tam chybi nejakej vudce,co by to vedl a i tyhle 60 kilovy tvrdaky zkrotil..pulka fandila na pul huby jak rikas,ale o to vic se ta druha pulka snazila..

Reagovat
smazaný uživatel

No...ty skupinky aktivně fandících tam jsou, ale jsou hrozně roztroušený. Mimochodem slyšel jsi ten proslov jednoho z náhradních rozeřvávačů: "Je jedno, kdo rozezřvává..." To jsem se málem potrhal smíchy. Jo a třešničkou na dortu celého zápasu byl opět retardovaný hlasatel. Ten než přečte jméno hráče, tak si fanoušci stihnout dojít pro klobásu a pivko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,slysel jsem to..byl jsem dve rady na megafonem..ale pokud se za zapas protoci za megafonem 5 lidi,tak je to hruza..proto se uz tesim na vyjezdy co budou dal nez na Duklu,protoze tam vetsinou neni tolik vandraku a fandi se lip..co Viden?chystas se?

Reagovat
smazaný uživatel

No druhá liga bude každopádně zajímavější.

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan mistr 2012/2013!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, tem co jsou proti Libe rikate, ze to byl jen prvni zapasy, to co predvedly proti kazachum, tady se jim taky povedl jen jeden dobrej zapas , takže na mistra si jeste pockame

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní Příbram neni měřítko.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nova pěkně zprznila dabing Hvězdných Válek

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, ja na to nekoukal, ale ty jeji dabingy se mi nelibily už dříve

Reagovat
frankiefcb

chtělo se mi z toho grcat. Ten dabing před tím ušel. Ale toto je fakt totální humáč

Reagovat
twerp

To Matějovský tak moc chyběl? Co Kadeřábek a Krejčí, jak hráli? Holek zase zatažený a nervózní? Grajcar a Kerič?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gil; kadeřábek hráli spolu na levo a nic moc, přeco jenom se sehrávali a tak. Krejčí docela slušný. Poté co tam přišel kerič tak hrál dobře. Byl hodně dobrej na míči, dokázal to rozhejbat dopředu a mel pár dobrejch pasů. Grajciar, bych o něm řekl, že je to takovej lechce horší matějovský. Holek.. toho sem si ani nijak nevšiml. a musim vyzdvihnout Hušbauera, ten zahrál+ .

Reagovat
Seppe

levá prává

Reagovat
insane

ja myslim, ze ani s matejovskym by to lepsi nebylo. krejci se na muj vkus az moc stahoval do stredu, kde v lepsim pripade vybojoval faul soupere, ale taky dost ztracel. kaderabek byl takovej neviditelnej, holek stejne tak. husbauer se mi libil ze vsech nejvic, ale taky hral pod svoje moznosti. souhra/komunikace tymu nejak porad vazne.

Reagovat
twerp

Co jsem se díval na statistiky, tak oni se asi moc do útoku nehnali a my museli tvořit. Což je bez Matějovského docela problém. Docela mě překvapilo nasazení Holka. Místo toho jsme mohli hrát klasické 4-4-2, které je bez Matějovského podle mě lepší, než to 4-5-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko může chybět hráč, se kterým to bylo v květnu na Dukle úplně stejný.

Reagovat
Corosian

V tomto zapase chybel hodne. Drzeni mice bylo v pohode, ale kdyz jsme narazili na blok pred vapnem tak jsme si nebyli schopni vytvorit sanci a koncilo to slepyma centrama do vapna na Lea. Matejovsky by v ty posledni tretine pomohl hodne, on by tam nejaky prihravky narysoval.

Reagovat
smazaný uživatel

hušbauer mel taky pár povedenejch pasu (viz. ten golovej)

Reagovat
smazaný uživatel

DUKLA - SPARTA. Tak rozhodčí zase odvedl svou práci na jedničku.

Dáša Berbrová-Paclíková ho jistě pochválí.

Několik vymyšlených ofsajdu Sparty bude znamenat pochvalu pro pomezního,ale neodpískaná penalta,nevyloučení hráče Dukly,kterému měla být udělena druhá žlutá karta,pískání neexistujících útočných faulů Sparty atd.,to už je zásluha hlavního rozhodčího Hrubeše.

Zajímavé také je,jak na to reagují média,která chyby rozhodčího vůbec nezdůrazňují.

Pískat takhle proti Plzni,tak všude čteme hysterické články o tom,jak byla Plzeň poškozena a ty chyby rozhodčího by byly rozpitvávány.

Hlavně to odpuštěné vyloučení po jasné kose zezadu bez možnosti zasahnout míč,bylo už moc okaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

On napsal stejnou srajdu jako ty do preview s tím nastavením, tak bych se moc nesmál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení bylo naprosto v pořádku,v posledních deseti minutách se neustále válel nějaký duklák na hřišti a předstíral křeče.

Je dobře pokud začnou rozhodčí nastavovat pořádně a ne pokaždé 2 minuty ať se děje co se děje, jak tomu bylo v minulé sezoně.

Reagovat
twerp

Kdy se měla kopat penalta? Kolikátá minuta zhruba? A ta druhá žluté v které minutě? Koukl bych se na to.

Reagovat
frankiefcb

druhá žlutá měla být. Jinak penalta ne, myslí zákrok na Hušbauera a to nic nebylo. O ofdajdech nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok na Hušbauera v 55. a druhá žlutá pro Haška v 80..

Reagovat
frankiefcb

jj bylo to jednoznačné. Tam pochybil rozhodčí.

Reagovat
twerp

Ta druhá žlutá měla být 100% a ta penalta...trošku ho tam tou rukou rozhodil, ale dobře, že to neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni by se taková penalta odpískala a všichni by řikali,že to bylo správně,že kontakt tam byl.

Reagovat
Losinho

Penalta být rozhodně neměla. Ale jinak byl sudí tragický, na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím že sudí poškodil Duklu,když byl tragický na obě strany?

To jsou zase kecy a alibismus tohle.

Reagovat
Losinho

Třeba tím nesmyslně dlouhým nastavením, ve kterém Sparta vyrovnala?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už byvh tomu snad ani "pochybil" neříkal.

Takhle se proti Spartě píská už od Paclíkova dosazení Dáši do čela komise rozhodčích a je zajímavé,že za tu dobu nepřišla ani jedna velká chyba ve prospěch Sparty- Nějaká penalta která být neměla nebo gól z ofsajdu pro Spartu?

Kdepak,takové chyby se dělají jen ve prospěch Plzně!

Reagovat
smazaný uživatel

říká neobjektivní fanda ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ ty zápasy nebo o tom jenom čteš?

Nebo máš jenom krátkou paměť?

Plzeň nedává góly z ofsajdů nebo z vymyšlených penalt nebo třeba po evidentním hraní rukou?

Chybuje snad rozhodčí takto i proti Plzni?

Chybuje snad takto ve prospěch Sparty nebo Liberce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi chlapče ůplně mimo mísu!!!!! A totálně ! Odjakživa se "připískává Sprtě. Vždycky to tak bylo a bohužel bude. A když se sem tam pískne proti ACS tak se VY sparťanští ubožáci rozčilujete,jak vám nebylo ublíženo a pod. Je mi z vás na blití. Každou sezónu se stává totální renonc ve prospěch ACS a už sme si my zbytek ligy na to zvykli. Viz páteční kiks sudího proti FCB. Ale nebrečím a mávnu nad tím rukou. ale spartafans jsou hned nasraní. Jen někteří tady včera uznali,že ACS hrála opravdu špatně a výhru si nezasloužila. Plichtu ano. A tvoje dětské kecy tady nemíním komentovat. Já byl na Spartě poprvé asi v roce 1991 tak sem něco už zažil na rozdíl od tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled dala Sparta neregulerní gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele dej mi pokoj,nebudu se rozčilovat a hádat se s takovým nýmandem co sleduje fotbal pár let. Až budeš starší tak MOŽNÁ pochopíš. ......... ale moc tomu nevěřím s tím tvojim rudým srdcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sleduji hodně dlouho a i ty 90.léta pamatuju.

A nechápu, proč to sem taháš.

To je dávná minuklost a i kdyby se tenkrát Spartě pomáhalo,tak to neospravedlňuje to,aby se pomáhalo teď takovým způspbem Plzni.

To je naprosto nepřijatelný způspb uvažování.

Paclík používá dnes v roce 2012 praktiky běžné právě v 90.letech a to rozhodně není v pořádku a nelze to ospravedlnit tím,že tenkrát se údajně pomáhalo Spartě.

Tenkrát ani nedávali zápasy v televizi(dnes jde vše na internetu),nedalo se to tak detailně sledovat jako dnes.Z každého kola šel v televizi max.jeden zápas a jinak byly jen nekvalitní sestřihy ve sportovníc novinách.

Dnes může každý všechno viděl a udělat si názor, že se tenkrát hrozně pomáhalo Spartě jsou jenom kecy,nepotřebovala to a ligu vyhrávala s velkým náskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si skvělý lék na kocovinu, piš prosím dál.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mi neodpovíš,kdy dala Sparta neposledy neregulerní gól?

Podle tvého komentáře bys to měl vědět ne?

Když se jí pořád tak pomáhá.

Reagovat
OtecJaJ10

ty jsi mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

proč by se měli Spartě uznával neregulérní góly ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba,stejně jako se to děje v zápasech Plzně, ne?

A když se podle kolegy Spartě pomáhá,tak by to nějakým neregulerním gólem chtělo podložit, ne?

Pzeň jich dala za sezonu tak 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Sparťanské brečení "nemáme rádi Plzeň protože hraje krásný fotbal a my ne" je k nezaplacení. Vydrž, dojdu si pro jídlo a pak se vrátím.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si taky udelat popcorn, zacina to byt zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly z ofsajdů,po hraní rukou a po vymyšlených penaltách jsou naprosto neoodiskutovatelné a jsou v zápasech Plzn naprosto běžné.

A to je samozřejmě jen ta nejviditelnější a nejevidentnější pomoc od rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a nikdo to nevidí. Je to mafie a spiknutí, vůbec se ti nedivím, vždyť to naprosto narušuje regulérnost soutěže. Sebrat Plzni titul, dát ju do druhé ligy, zbořit jí stadion který by bez rozhodčích nikdy neměla a zakázat lidem jí fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeším přítomnost,ne 90.léta.

A ani v 90. letech Sparta nepotřebovala pomoc od sudích,protože měla vždy jasně nejlepší hráče a lize suvrenně vládla.

To,co předvádí v posledních sezonách rozhodčí ve prospěch Plzně, nemá obdoby.

A víš prd, co já jsem žažil,tak nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš mít asi těžký život. Prášky,operace hlavy,prášky..... a furt dokola. Je mi tě fakt líto. Promiň,jsem netušil,že jsi na tom tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Argumety jsi již vyčerpal temi svými nic neříkajícími frázemi, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tady furt sám shazuješ svou jednoduchostí?

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa se připískává Spartě? Heh, tak to opravdu ne. V prvním derby nás rozhodčí zařízl, když po utkání dodatečně odvolal regulérní gól a z vítězného utkání se tak stala remíza 0:0. Takže první křivda byla spáchaná na nás . Ale teď vážně, v 90. letech se hodně pískalo pro Spartu a v některých zápasech to byly takové kiksy, že to nešlo nevidět. Ale teď je situace trochu jiná a Spartě se už moc nepřipískává...nebo se nám minimálně některé kluby v tomhle ohledu vyrovnaly. A to, že vy, baníkovci, mávnete nad křivdou rukou a neřešíte to, to je lež.

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal o všech baníkovcích, ale jen o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...v tom případě není jeho výrok lež. Ale nevěřím mu . Baníkovci na netu prskají nad výkonem sudího stejně jako jiní zdejší fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele sancho ty tu moc nerozumuj,bo zrovna tebe řadím do té "lepšíů společnosti "rudokožců",tak neser. A co se týče mě,mi nemusíš věřit,ale já sem fakt mávl v pátek rukou. Je to v GL běžné. Spíš mě sraly jediné 2 gólovky v zápase a to sme měli my. jabko mbylo dost špatné. No a kdybychom aspoň jednu dali,tak by se všechno vyvíjelo uplně jinak a bez bodu bysme nebyli. A ten ofsajd,to už byla tzv třešnička na dortu a ještě nás poslala do hoven.

Reagovat
frankiefcb

taky jsem v pátek mávnul rukou nad výkonem toho rozhodčí. On byl pouze špatný, ale nějaké konspirace bych zrovna v tom nehledal. A jak krleš spíše mě serou ty zahozené tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Prohráli sme si to prakticky sami. Hrát celý zápas slušně a nakonec to tak posrat. No... My v zápasech nebudeme mít 3-5 tutovek,ale max ty 2 a ty musíme proměňovat jinak deme do řiti. A Látalovi zatím věřím. Je to pes,takže neztrácejme víru. FCB,FCB,FCB.

Reagovat
frankiefcb

No hlavně pokusit se urvat tři body proti Slávii pokud to půjde a neprohrát v Budějkách. A byl by to dobrý začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší šance dávám se Slavii. V Budějkách se nám moc nedaří,tak pochybuju.

Reagovat
Losinho

Ještě před pár lety se Spartě docela připískávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak občas nám něco připískli. Jasně. Ale nebylo to tak markantní, jak tu někteří píšete. I když...co je pro tebe "před pár lety"?

Reagovat
smazaný uživatel

ACS se připískává často- ne pořád.... Pozor ! A je logické,že teď i trochu Plzni. Je to stejné jako v PL. Sudí podléhají tlaku. A jelikož je ACS nej tým v celé historii české ligy tak se jí nejvíce připískává,fandí,velebí...... a je o ni nejvíce slyšet. Nechápu zde ty dohady ve stylu- fanda ACS-nene Spartě se nepíská......zbytek fans ligy-jojo píská se ji. Prostě jestli bude třeba Plzeň v lize hrát 5 a více let tak jak nyní bude se ji připískávat více avíce.

Reagovat
Losinho

Pěti, šesti...

Reagovat
Losinho

(Na SP.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

ty máš dost...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ta červená byla jasná,nechápu proč jí nedostal..měl žlutou a sejme hráče bez míče,jasná karta.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sparta hrála včera klasiku, to znamená od začátku zkoušela kombinovat, to jí nešlo, takže se vrátila k tomu nejúčinnějšímu - nakopávání na Kweukeho. Celkově si zasloužila vyhrát, Dukla hrála po gólu beton, což jí možná vzalo dva body....

Reagovat
Losinho

A Sigma Co se to tam sakra dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

ale naprosto zbytecne se zatahla, protoze Spartu kombinacne prehravala.. Porad ma Sparta bohuzel az moc velkej respekt souperu, na to co hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu?

Kdy jako Dukla Spartu komibinačně přehrávala s těmi svými 39% držení míče a dvěma střelami?

Neobjektivita antisparťanů opravdu nezná mezí,Dukla nezahrála vůbec nic,měla 2 střely na bránu včetně penalty a celý zápas se pouze bránila.

Reagovat
frankiefcb

za to z Tebe objektivita přímo srší.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslíš,že Dukla kombinačně přehrávala Spartu?

A důležitá otázka: viděl jsi zápas?

Reagovat
frankiefcb

viděl A jelikož Dukla se po gole zatáhla a vy začali nkopávat, tak to moc kombinační nebylo. Jinak na začátku u vás kombinace ušli a myslím, že z hlediska kombinace jste byli o něco lepší. To je snad jediné, co na co se s Tebou shodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1zE006kItsc

zhruba od 12.min hrátky s hasičema...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla zbytečná ztráta dvou bodů. Bylo vidět jak moc chybí Matějovský. Ale i bez něj byla Sparta lepší a měla rozhodně vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No měla. A je dobře pro GL,že nevyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli jste si jak v Plzni zkurvili Wágnera?

Ten kluk se včera celý poločas jen ploužil po hřisti,diváci ho vypískali a o poločase byl vystřídán.

Přitom to byl takový střelec a dobrý hráč než šel do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas slusnej komplex, kamo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by to stacilo,delas Sparte jenom ostudu..pokud tu chces fnukat,tak se hlas ke Slavii nebo Liberci..

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Je s ním sranda, takový Typek +, akorát nepropaguje svoje pravdy o fotbale.

Reagovat
Losinho

Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím o taktice, hráčích, trenérech a výkonech týmů.

Reagovat
Losinho

To teprve přijde.

Reagovat
clinger

jen si ho nechte.mezi sparťany zapadne

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teda zápas.

Reagovat
sosna

Drahoš je bezpochyby nejhorší rozhodčí v lize. Penalta mohla být, ale že za faul Golbana rovnou vyloučil Škerleho, to se mu povedlo. Tohle rozhodně musí prozkoumat komise a Škerle by neměl dostat stopku. Takovej úlet.

Jinak první poločas z naší strany tragédie. V druhým jsme je přehrávali i v desíti a na to musíme navázat v dalším zápase! Místo Dolyho bych dal do základu Hubňu, včera válel.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro ty, kteří byli včera na Julisce: Taky vás bavil ten pošahaný hlasatel? Ty jeho tipovačky kolikátá běží minuta byly super . "Přibližně ve 20. minutě dostal žlutou kartu..." A jeho výzvy k fanouškům, aby se upokojili a nepoužívali pyro způsobovaly v našem kotli salvy smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

..ted vas uz velmi durazne zadam,nepouzivejte zadnou pyrotechniku

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

A ti hajzli diváčtí na to srali a dělbuchovali o 106

Reagovat
smazaný uživatel

je to starší pán, co už tam hlásí x desítek let.... Spíš bych se sm,ál tomu pseudo kotli Dukly nebo té fest staré tabuly za brankou ale jemu ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vtipnej, už minule stál jeho výkon za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.Sice sem to viděl jen v TV,ale taky sem si říkal,co to tam ten hlasatel mele za cypoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo bych se smál vám, že nemáte ani pořádnej kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

oni už dobré 3 roky nemaj´ kotel. Šli s fanděním hodně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to o tom,ze neni kotel,spis to je tim,ze kotel nema nejakej rad jak to driv byvalo..kdyz se podivas na vyjezdovy pocty,tak jsme spolu s banikem na spici..

Reagovat
smazaný uživatel

Plus se lidi fanděním nebaví a hlavně nejsme jednotní. Jednotlivé skupiny se navzájem nemusí, lidi se vysmívají rozeřvávači, nalití moulové lezou na plot, ale místo aby hecovali ostatní k fandění, tak jen dělají ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Na kterou tribunu bys mi doporučil jít s přítelkyní? Vypadá to, že se budu dostávat docela dost často do Prahy, takže pokud mi vyjde čas, tak bych si rád zašel i na nějaké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na protilehlou tribunu. Ale bývá tam dost plno. Z toho horního ochozu je dobře vidět na fotbal, v té části blíž kotli je živo i co se týče fandění.

Reagovat
smazaný uživatel

tady viedíš, že kvantita neznamená kvalitu, když už tu někdo zmiňuje vaše počty. Tady je vidět, že ti nejlepší fanoušci jsou furt ti z Baníku Ostrava. Důkazem ještě větší fandění, když sme prohrávali a posléze dlouhá děkovačka s hráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem snad, že větší počet fanoušků ti automaticky zaručí lepší fandění? Ne. Pouze jsem krlešovi vyvrátil jeho doměnku, že nás jezdí na venkovní zápasy málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim ty výjezdové počty,jestli je ACS na špici. Teď už pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Loňské počty byly dobré. Na Slovanu, v Plzni nás bylo přes 1000, k tomuhle číslu se blížil počet výjezdníků i v Hradci, v Teplicích. Ranec nás byl i v Jablonci, v Boleslavi, na finále poháru, v Příbrami. Ani na Sigmě to nebylo zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale na to,že jste Sparta tak je to slabé. Jako největší klub v GL je to fakt rok od roku horší. FCB je 2 rokem ve sračkách a na výjezdy je to furt

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že jsou to slabé počty. Na to, jaká anarchie a chaos panuje v našem kotli jsou to dobrá čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak o vnitřních problémech nevím zajisté nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je vám to na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na hovno? Na výjezdech se obvykle dobře fandí a řekl bych, že si sparťani venkovní zápasy užívají.

Reagovat
smazaný uživatel

užívají tím, že si odzpívaj tři chorály ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš s tím docela nudný. Ale budu dál hrát tvou hru...ano, užijeme si výjezd i se třemi chorály.

Reagovat
OtecJaJ10

+ bych bral v potaz, že z Prahy to je docela v klidu výjezd, co se týče vzdálenosti. Od nás do Čech je to přece jenom o něčem jiném. A i tak jsme na tom dobře

Reagovat
Losinho

Včera to od sparťanů byla ještě větší bída než obvykle, i když tam teda měli očividně nějaké "vnitřní" problémy.

Reagovat
rufus

Jak jsme se divili, proč včera nenastoupil ani na chvíli Kadlec, tak on má opět nějakou virózu a teplotu.. Ani na lavičce neseděl. Mimochodem tam nebyl ani Zápotočný, ten údajně má něco s krční páteří. A díval jsem se, že tu nahrávku na gól posílal Leovi Hušbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...to nás bude kosit rýma a kašel ? Jo, Hušby dal Leovi dobrej pas. Byl to pěkný gól.

Reagovat
rufus

Kadlece by měli poslat na nějaký ozdravný tábor, aby vydržel aspoň půl roku v kuse bez nachlazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/2585/2833160a2b64143.jpg

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/2585/5c11e49a20f468a.jpg

Ne, že by ty vlajky byly vyloženě ošklivý, ale tak nějak mi nesedí slovo ultras k britské vlajce.

Reagovat
rufus

Není ta Benešovská nějaká nová?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Všiml jsem si jí poprvé teprve včera. Ale je jak přes kopírák jako ta hořovická.

Reagovat
rufus

Ale vypadá docela dobře. Lepší než Hořovická, i když je to v podstatě její kopie..

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá docela dobře, ale je to víceméně zásluha britské vlajky, která je svým způsobem dokonalá. Autoři neprokázali moc velkou kreativitu.

Reagovat
Losinho

Koukám, že tu mají sparťané ještě lepší verzi Typka, vítej Jumbo Jimbo!

Reagovat
smazaný uživatel

no to je psychopat ten Jumbo.

Reagovat
Puskas

no už jen ten nick jumbo je všeříkající, tak jsme kdysi jako děcka říkali blbcům. A taky to byl nanuk a on je vylízaný, takže v pohodě.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže bacha,jestli mu je 15 roků tak bych mu ani nenadával bo je to děcko. Podle jeho projevu a znalostí nebudu daleko od pravdy. A dětem se nenadává.

Reagovat
Puskas

Píše, že pamatuje 90. léta - sice nepíše jak, tzn. klidně se mohl narodit v 99. a takto si je tedy občansky na papoíře pamatovat:). Myslím, že má tak přes dvacet, interpunkci zvládá, přechytralý a agresivní je dost, takže jumbo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale taky může mít staršího bratra ortodoxního sprťana,kerý mu jebe do hlavy kokotiny z rudého tábora.

Reagovat
Puskas

ty jo, taková rodina...

Reagovat
smazaný uživatel

no hnus.

Reagovat
frankiefcb

třeba je to typek

Reagovat
twerp

Já se ho musím zastat v jedné věci a to, že Spartě se poslední dva ročníky nepomáhá. Respektive občas se udělá nějaká chyba, ale ty byly i v neprospěch Sparty. Poslední takový velký kiks co pamatuju, tak byl faul na Pekharta, kdy jsme kopali penaltu místo přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

500.za vyrovnanější GL do dalších let.

Reagovat
AjaxFans

Náš výkon návšteva a konečně zase zaplněn sektor hostů řvaní od nás na Švancika vypadni při střídání

Reagovat
frankiefcb

to je docela hnusné na to, jak jste ho kdysi velebili.

Reagovat
AjaxFans

No právě,solidní hajzlárna.Navíc když na angažmá u nás vzpomíná rád a při odchodu nám ještě tleskal.Jeden brnák říkal,že je to škoda.No a že budem muset porazit spartu

Reagovat
smazaný uživatel

No Slovácko bude taky hrát dolní polovinu tabely.

Reagovat
AjaxFans

Každý rok máme špatné starty,ale potom se to rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

váš výkon průměr, jenom my konečně hrajeme fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no to sem zvědavý v dalších kolech.

Reagovat
Gryphonheart

Příprava s Karagandou se vyplatila, těžko na cvičišti, lehko na bojišti.. čímž nijak nechci porovnávat kvality Příbrami a kazašského mistra, ty jsou nesrovnatelný.

Reagovat
Gryphonheart

Jinak to nám to teda pěkně začíná:

FCSL 4:0

FCVP 3:0

.

.

.

.

ACSP 1-1

Reagovat
Miguel19

Nádhera

Reagovat
twerp

Zlatej Exse.

Reagovat
smazaný uživatel

1. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnout si do Sparty je nějaký nový hit nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nový?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový je špatný termín, spíš oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou už je to ale přehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budeme do 3. místa tak bude naprosto spokojeni.

Reagovat
rufus

kdo bude naprosto spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

snad kazdej spartan, ne? nebo nechcete hrat pohary?

Reagovat
rufus

Poháry ani ne. Stačí Liga Mistrů. A hlavně je potřeba titul.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslíš vážně?

Reagovat
rufus

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, videl jsi vas kadr?

Reagovat
rufus

Je dostatečně kvalitní pro první místo v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž samozřejmě Spartu nesnáším a přál bych jí když ne zánik nebo sestup tak nejlíp 12.místo,ale přesto rozhodně bude bojovat o titul,jestli ho získá je otázka,ale rozhodně v tom boji figurovat budou,bohužel,ale budou.

Reagovat
Pinturicchio

Hrozná blbost. Kádr Sparty je dostatečně kvalitní na to, aby tu ligu dali, ... kádr není všechno.

Reagovat
Miguel19

Ale kádr je tak jediný, co Sparta má

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ceskou ligu narozdil od tebe sleduju a Sparta rozhodne nema kadr na 1. misto. Nema jedinyho rozdilovyho hrace, vsechno jsou to prumerni nebo lehce nadprumerny hraci co se nasi ligy tyce..

Reagovat
Pinturicchio

OK, mysli dál.

Reagovat
rufus

Reagovat
goodbay

co je tedy Bolek, Ševinský, Procházka, Malakjan, Fillo, Ďuriš? Ligová špička? Promiň, ale jak by odešli oba krajní becí, hlavně Limba, Horváth a Darida, tak budete rádi za první pětku.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

při síle kádrů je 3. místo dobrý. Liberec i Plzen mají lepší hráče.

Reagovat
rufus

Třetí místo není pro Spartu nikdy dobrý.

Reagovat
Miguel19

To ale neznamená, že nemá kádr na 3. místo...

Reagovat
goodbay

zajímavé, že ještě před týdnem byl Liberec nejhorší tým a jeho vítězství v lize naprostá haluz, stačí jeden víkend, výhra 4:0 a zaváhání Sparty a je najednou ACS nejhorší a nejlslabší tým

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, zítra nezbejvá nic jinýho, než sejmout sešívky, bo Brno ani Hradec nevypadají špatně a o záchranu ještě bude boj

Reagovat
Miguel19

Hradec dnes vypadal tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo by proti Plzni nevypadal tragicky (myslím ty horší týmy ) pár dobrých okamžiků tam ale měli a proti slabším soupeřům na tom asi budou hodně dobře, když teda budou hrát dopředu a ne jako první poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář jednoznačně nejlepší hráč zápasu. Bílek měl zase recht.

Reagovat
lajka30

ja jsem už uplně alergickej na toho Holka ten je tam uplně k ničemu jako když ho stavěl Hašek tak jsem to ještě chápal že ho tam musej dávat když přišel jako velká posila,ale že Lavička nevidí že ten hráč je tam uplně k ničemu to si nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako baníkovec se ptám sparťanů, jaké to je být jeden bod od sestupového místa

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, pokud bychom v lize dopadli jako v sezóně 2009/10 ( Taky 1.kolo remíza), budu spokojen.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
slavik38

špatnej trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trolling? Děláš, jakoby letos měla Sparta reálně na víc než souboj o 3.-4. místo.

Reagovat
slavik38

zbývá ještě 29 zápasů takže hodnotit to po 1. zápase je blbost, a ten jeho příspěvek je naprosto blbá provokace, o to víc že Baník se loni jen tak tak zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

trolling hrozné slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Kreuziger

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

údajně sám prohlásil, že na Olympiádě při závodě cyklistů upřednostil svou stáj (Astana) před reprezentováním ČR, tím, že nereagoval na nástup Vinkurova (jeho stájový kolega a jeho šéf) a nechal ho vyhrát, ani se nesnažil. Celkově prý všichni z Astany jeli jenom na jeho vítězství . Když totiž Vinokurov nastupoval, tak v celé té skupině 30-ti cyklistů, která byla v úniku před pelotonem, bylo hodně jezdců Astany, celá ta skupina spolupracovala a proto je už peloton nestihnul dojet. Je to ostuda

Reagovat
Losinho

Debílek, mohl se aspoň pokusit o bronz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V tu chvíli se měl Kreuziger společně s dalšími cyklisty vrhnout za kazachstánsko-kolumbijskou dvojicí. To se ale nestalo. Nejen, že Kreuziger nepomáhal ostatním ve stíhání Vinokurova, ale společně se Slovincem Janežem Brajkovičem, rovněž jezdcem stáje Astana, skupinu dokonce brzdil.

a ještě ostatní brzdit

Reagovat
smazaný uživatel

Takový východní blok udělali

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč se tomu všichni divěj, dyť je to v tomhle sportu uplně normální.

Reagovat
Miguel19

O co jde ?

Reagovat
smazaný uživatel

neřeknu na Tour, kde by byl Vinkourov leader týmu, ale při reprezentování své země ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta stáj živí, takže země je až na 2. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympijský závod je jednou za 4 roky, neříkej mi by, že by nemohla být v tomto případě na 2. místě

Reagovat
vacin

Ale pochop, že byl v situaci, že kdy stejně, kdyby ho dojeli, tak byl bez šance na titul a takhle pomohl k vítezství člověkovi, kterej pro něho udělal víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň máme částečně podíl na medaily

Reagovat
smazaný uživatel

není to první ani poslední případ

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Štajner minulý tydén taky hrál pro Kazachy, no co. .)

Reagovat
vacin

Tak jemu muselo být jasný, že na vítezství stejně mít nebude a hlavně on je se svým týmem celej rok a když to přeženu tak je bere jako rodinu a hlavně Vina... Takže já ho chápu

Reagovat
rufus

Neudělal nic špatného.

Reagovat
vacin

A hlavně ten rozhovor jsem četl a naše úžasná televize NOVA udělal tenhle závěr z těchto slov

"Byli jsme tam z Astany čtyři, ale i když jsme z jiných států, bylo by neslušné to udělat. Kdyby nastoupil někdo jiný, využil bych toho. Ale takto by to bylo hloupé."

Mně je z těch č... na

Reagovat
smazaný uživatel

No ale o to jde, v podstatě přiznal, že neudělal maximum, které by normálně udělal.

Reagovat
vacin

Já sem četl ten rozhovor celej oni z tehle věty udělali článek, ve kterým ho málem nařkli z toho, že ostatní shodil z kola. On v tu chvíli věděl, že by na medaili neměl a kdyby se podíílel na dojetí, tak by v podstatě k Vinovi dotáhl sprintery a dopadl by úplně stejně navíc by zařídil, že nevyhraje pro něho hodně blízkej člověk.

Narážím na to, že NOVA v tom hledá něco, co v tom vůbec není a dělají z něho vlastizrádce...

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu, z prvu mi to přišlo od něj blbý, ale tím že by ho dojel by mu nepomohl. Akorát to nemusel nikde takhle říkat no

Reagovat
rufus

Sprintery by nepřitáhl. Ti byli až v pelotonu s další ztrátou na skupinu kolem Kreuzigera.

Reagovat
vacin

Nebo ne přímo sprintery, ale jezdce, kteří jsou ve sprintu silnější jak on.

Reagovat
rufus

Tak to zase Vino je ve sprintu hodně silný. Každopádně, kdyby ta skupina byla větší určitě by mu to pozici zkomplikovalo. A hlavně Kreuziger by si nepomohl, protože ve větší skupině by neměl šanci na konečné umístění ani on sám.

Reagovat
vacin

Právě v té skupince by se mohlo stát cokoliv a přesně jak říkáš Roman by si nijak nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, mi to přide celé nějaké divné viz.

"Jak vám sedí vítěz? Váš týmový kolega, kamarád, mentor Vinokurov.

O to vítězství si řekl, nastoupil v momentu, kdy všichni měli unavené nohy. On ne. Je to závodník ze stejné stáje, takže velká gratulace. Ale nic víc k tomu říct nemůžu."

Hlavně ta poslední věta. Ne že by řekl, že nechce, ale prostě že nemůže, to je hodně divné.

Potkáte se s Vinokurovem na oslavě ve vesnici?

Určitě ne

Zase tak blízko k němu zřejmě němá.

Reagovat
rufus

Co v tom hledáš? To první slovíčkaření je absurdní. A u té oslavy taky není nic divného, že Vino bude slavit se svými kolegy z repre..

Reagovat
smazaný uživatel

To není slováčkaření, prostě tu větu řekl, a kdo ví proč.

Reagovat
rufus

Ty slovíčkaříš. Chceš aby místo nemůže řekl nechce. Přitom na tom absolutně nezáleží.

Reagovat
vacin

Co vím z jiných rozhovorů tak o něm mluvil hodně hezky a bylo navíc on byl hodně sklamanej to bylo vidět i večer ve studiu když mluvil se Zárubou.

Reagovat
rufus

Taky jsem to četl na idnesu, vím co tam říkal. Novu absolutně nesleduju, ale teď jsem si to přečetl, abych viděl, jak se tvoří bulvár.

A jinak Kreuziger to udělal dobře. Kdyby se mu povedlo trhnout se společně s Vinem, tak bude bojovat o výhru. Ale proč by ho měl sám od sebe stíhat, když jsou kolegové. A kdyby se za Vinem rozjel z té pronásledující skupiny někdo jiný, tak se k němu Kreuziger přidal. Nevidím v tom nic divného.

Reagovat
vacin

Reagovat
smazaný uživatel

je to vlastizrádce. Jel za Kolumbii a ne za ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

a umí jeden na jednoho?

Reagovat
rufus

Kreuziger není sprinter, neměl by šanci ve větší skupince. Jeden na jednoho by záleželo, kdo konkrétně by byl proti němu, ale spíš by byl favorit Kreuzigerův soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On narážel na Typka, který o každém hráči píše, že neumí 1 na 1.

Reagovat
rufus

Sem blbej, nedošlo mi to. Já zase pokaždé Typka nečtu, tak nevím, že to používá nějak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Proč prosimtě za Kolumbii? Nešlo mu o Urana, ale o Vinokurova.

Reagovat
vacin

Vidím, že seš expert i na cyklistiku

Reagovat
smazaný uživatel

ne TV Hovna

Reagovat
soukup

no měl si to nechat pro sebe, říct, že už nemohl nebo něco a neříkat do novin tohle. Jako on sám tu dvojičku neměl šanci dojet, musel by vyrazit někdo s ním. Vyrazit mohl kdokoli z těch 15 lidí tam a neudělal to ani jeden, takže to asi nebylo o tom, že by jen Kreuziger nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon Romana , určitě jeden z nejkvalitnějších, co naši letos na olympiádě předvedou.

Reagovat
vacin

Ale vysvětluj to lidem, kteří si myslí, že když někdy v životě sedli na kolo tak sou hned neuvěřitelní odborníci.... Ale tv Nova ho označila za vlastizrádce a tak to prostě bude, to jak oni napsali ten článek to je fakt na blití su už zvyklej na dost, ale tohle patří k tomu nejlepšímu a nejhorší na tom je, že ti lidi jim to fakt žerou. Tím nenarážím na místní diskuzy, ale na diskuzy na idnes a na některý příspěvky na facebooku.

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

čtrnáctí !

Reagovat
smazaný uživatel

To jako kazdej tym,kterej prijede do Plzne bude branit v deseti pred vapnem dokud nebudou prohravat a az potom zacnou utocit?

Jsem rad,ze uz konecne ta liga zacala,cekani uz bylo moc dlouhy.

Vykon docela dobrej,ale do top formy mame jeste dost daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal proti Ondráškovi.

Reagovat
exse

Ani jeden neumí 1na1

Reagovat
soukup

možná vzájemně na sebe jim to půjde

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášek gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Honduras vede nad Španělskem.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem předpovídal, že tenhle tým dopadne katastrofálně... žádne VIVA ESPANA po OH nebude... vyhrajó prostě kanárci, no

Reagovat
AjaxFans

to je jedno kdo,hlavně neé španěláci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Ale tak si říkám, že tohle by mohla být jejich budoucnost, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se nebál, oni je časem vezmou na házenou, řeknou ať zapomenou na fotbal a zábavu a raději si to dávají na 2 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí jim tam ten týpek. deulofeu nebo jak se píše. to je borec. To bude TOP hráč.

Reagovat
vacin

Mně zase jeden typek přebývá tady na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by jim tam detailne rozebral,ze nikdo z tymu jejich pristiho soupere neumi prejit 1 na 1

Reagovat
AjaxFans

toho chceme na hostování

Reagovat
exse

Když byl před pár týdny na ME U19, ještě nemá ani jeden start za U21 a tohle jsou hráči ještě z předchozí U21, takže jsou všichni o 5 let starší.

Reagovat
salami

tak Sparta nepřekvapila, pulka obrany nová a ta druhá se už na jaře nepotkala s formou, Holka jsem si jako vždy všimnul zhruba kolem 30. minuty a potom se mi zase na hodinu ztratil, Grajciar nahrávat neumí, to vim už ze Slavie, ten se akorát snaží a umí vystřelit, nebezpečnej je furt Hušbauer a nejnebezpečnější Kweuke, jeho síla a obratnost jsou fakt neuvěřitelný, doufám, že co nejdřív odejde nebo se nějak rozhádá, talent Kadeřábek slabej a Krejčí jakbysmet, to neni hráč na kterym by měla stát hra, šikovný křídlo to je, ale spoléhat na něj jako na spasitele je blbost, podle mě zůstane letos hodně za očekáváním, každopádně Sparta hraje furt stejně a klíčem je ohlídat si vysoký míče do vápna a konkrétně Kweukeho, jinak je Sparta bez jakýhokoliv nápadu a překvapení

Reagovat
exse

Kweuke a Mahmutovič jsou nejlepší útočníci ligy, škoda že nejsou v týmech, které by hráli útočnější fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zase vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud utocnik potrebuje na gol tolik sanci,co Kweuke proti Dukle,tak neni moc dobrej a urcite bych o nem nemluvil v superlativech...

Reagovat
exse

Měl jednu gólovku a tu proměnil. Zbytek byly takový pološance, nebo akce který si sám vypracoval. Navíc jeho síla není jen v gólech, ale v celkový práci pro tým v čemž mu v lize nikdo nemůže konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyly šance.

Reagovat
vacin

OT: pěkně vypálili Francouzi rybník Amíkům

Reagovat
smazaný uživatel

O čem je řeč?

Reagovat
vacin

Bohužel ne o basketu ale o štafetě 4x100 volným způsobem.

Celou dobu Amíci vedli a v posledních 30 metrech se Frantík přehnal přes Lochteho

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si říkal, zrovna ten basket mě napadnul, to by byla teprve bomba. .)

Reagovat
vacin

Tam byli Froncouzi bohužel bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ne proti amíkům? :)

Reagovat
vacin

Já myslí, že pokud Španělové zahrajou svoje maximum tak by je mohli minimálně potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá

Reagovat
Losinho

Phelps udělá pohodovej náskok a Lochte to takhle zmastí.

Reagovat
vacin

Když skákal Lochte do vody, tak jsem měl pocit, že to nedá, ale myslel jsem, že je spíš přejedou Australani, ale jsem rád, že to Amíci nedali, protože když se řekne arogance, tak se mi vybaví američtí plavci a jejich basketbalovej výběr

Reagovat
Losinho

Já to přál Phelpsovi, Lochteho rád nemám, zbytek týmu ani neznám. V plavání znám vážně jenom základy, ale Phelpsovi ještě nějaký zlato přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem videl ten penaltovej zakrok proti Dukle. To si delate srandu,ze nekdo pochybuje o tom,ze to nebylo jasny? Tady jsem zase cetl,jak zauradovala mafie Berbr - Damkova

Reagovat
twerp

kdo to tu psal?

Reagovat
djwenca

Malakjan z Plzně se zranil? Teď jsem četl článek, ve kterém říká Vrba "Byl střídán kvůli výkonu, až potom jsem si všimnul, že chodí o francouzských holích".....

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav dnes prohrála v Teplicích a navíc zřejmě na delší dobu ztratila Adriana Rolka. Zkušený stoper si poranil koleno a má podezření na zranění zkříženého vazu.

................. tak tenhle rok nám to teda pěkně začíná :(

Reagovat
smazaný uživatel

ta olympiáda na dvou kanálech přinese víc škody než užitku , kvůli ní sem neviděl dohráno

Reagovat
rufus

To já Dohráno stihl přesně od začátku. Zajímavé třeba, že nebyla ani zmínka o tom, že dal Jablonec první gól z ofsajdu. A jinak se na Dohráno půjde podívat v archivu ČT na iVysílání.

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky mediální ale aspoň , že už to jde přehrát v tom archivu

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tak ani nevypadalo, který hráč byl v ofsajdu? ten co pak ležel na vápně, tak při příjmu balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

tu situaci sem si musel pustit asi 10krát abych na to přišel vyšlo mi , že to byl právě Lafata , který se snažil dorážet a nakonec se od odrazil balon zpátky k nepokrytému hráči

Reagovat
didosh

jojo Lafata

Reagovat
sosna
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nikde není průkazný záznam a když to zpomalovali, tak to víc vypadlo, že offside nebyl... Nejlepší je, jak pláčou Baníkovci, který by bez rozhodčích dneska s Jabloncem nehráli a hrála by Bohemka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco z toho není pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

celý příspěvěk je jedna velká blbost , ale od tebe mě vůbec nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to včera a pouštěli to víckrát v poločase Slávie a jasně tam vidět nic nebylo a ještě upozorňovali na hráče, co tam přeběhl dost dozadu... a když si koukneš nahoru, tak i s tím brečením to je pravda a s tím rozhodčím loni by jste mohli mít trochu soudnosti... i pár z vás říkalo, že pomohli (sice dodali něco, jak vás zase řezali na začátku, ale stejně)

Reagovat
smazaný uživatel

já sem si taky musel pustit víckrát abych se ujistil že to ofsajd byl - a skutečně byl... na konci sezony nám pomohl rozhodčí jen jednou v Příbrami, takže poznámky, že nebýt jich tak tak je místo v lize Bohemka , jsou zcela mimo

Reagovat
smazaný uživatel

A několikrát zase připravil Bohemku o body, takže si zatím stojím... Zajímavý, že když Jablonci "pomůže" rozhodčí, tak to je Peltova mafie a bůhví co ještě a když Baníku rozhodčí, tak nic...

Reagovat
smazaný uživatel

kdy sebrali Bohemce body ? .. ono jde spíš o to, že byl Baník v zápase proti Jablonci poškozen už potřetí za sebou , proto ty nasrané komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

tak po shlédnutí dohrána musím říct , že sme doplatili na to co celý minulý rok, teda na mizerné zakončení a laxnost v obraně...A co mě nejvíc zarazilo bylo postavení našich hráčů při 1. gólu - 2 jablonečtí na brankové čáře a našich 6 stojících o 2 metry dál ofsajd neofsajd , tohle se nesmí stávat

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku zajímavý, že po pražských "S" je nejstarším klubem v český lize Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím že nemá Bolka podobnou historii jako třeba Wolfsburg nebo Leverkusen. Ale s tou Aston Villou hezká věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch svým ukázkovým centrem našel krajana Aidina Mahmutoviće, který poslal míč přesně k tyčce. Nevěděl jsem, že Vůch je bosňan.

Reagovat
smazaný uživatel

jestzli Mahmutović nepřijal české občanství

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

sleduje tu někdo pravidelnějc Duklu? zajímalo by mě jestli je Rada fakt tak zoufalej nebo měl proti Spartě den blbec, ale takhle špatnýho brankáře jsem v lize dlouho neviděl

Reagovat
partaS

co udělal špatně? chytal slušně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
salami

tu rozehrávku jsem tehdy viděl, ale já jsem trenovanej Vaniakem, ten se za 30 let hraní fotbalu nenaučil kopat do balonu, ten první moment mi tehdy nějak uniknul, každopádně to je přesně ono, on neumí chytit balon napoprvý, všechno si dribluje do země, fakt jsem dlouho nic takovýho v lize neviděl, tak mě zajímalo jestli tohle dělá každej zápas a jestli má taky nějaký klady, třeba výbornej reflex na čáře nebo něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Hňup?

Reagovat
Losinho

Rada není špatnej, tým s ambicemi Dukly by měl mít lepšího, ale takovej bídák to opravdu není...

Reagovat
valloire

Mně se ten jeho výkon líbil. Výbornej brankář. Daroval nám 3 body.

Reagovat
AjaxFans

Kde je ta sešívka,co v sobotu ťápala,že by tak ta tabulka mohla zůstat

Reagovat
Losinho

Tady

Reagovat
Josifek

Slavie Praha, oléééé!!! A já si řikal, že je nějako divné, když jsem jel z práce a pár fans se Slávistickými šálami již nastupovalo na Slavii do MHD již někdy v 18:47.. :D

Reagovat
Losinho

Kdo se směje naposled...

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni vyrovnani sice pred zapasem bych rekl ze bod je malo , ale po tom prubehu jsem spokojen nadmiru. Navic 3:3 je aspon atraktivni nez lonsky 0:0.

Reagovat
rufus

Škoda toho gólu na 3:1, u které nese část viny Blažek. Kdyby Slavie čekala na první gól delší dobu, tak by Jihlava tu výhru nakonec mohla udržet.

Reagovat
salami

první gol jasně Blažka a podle mě má prsty i v tom třetím, měl tam vletět důraznějc a urazit to Škodovi i s hlavou

Reagovat
rufus

Na Škodu mohl u toho třetího gólu těžko dosáhnout. Tam se Blažek přemísťoval k zadní tyči na ten původní centr a potom už byl od Škody daleko. Otázka je, jestli tam neměl celkově trošku špatné postavení. Nebral bych to jako jeho gól, narozdíl od toho prvního.

Reagovat
salami

taky řikám, že v tom měl prsty

Reagovat
Posledni Kovboj

Paradni zaver zapasu, Latka je bourak.

Reagovat
didosh

klobouk dolů

Reagovat
adalbertus

tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

já musím napsat že mám rád i Baník,takže nejsem spokojen na 100%....já vím že to nejde k sobě....čekám linč....

Reagovat
smazaný uživatel

Linč ne. My nejedeme na titul a nějaka Slavie nam je šuma fuk! My letos potrebujeme pouze 30 bodu/myšleno za sezonu/ a připravujme se na dalši, doufejme už poharovou. FCB

Reagovat
didosh

já reagoval na Zbrojovku,já miluji Baník i Brno...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vosahlik dal za pul hodiny vic golu nez za celou lonskou sezonu.A kdybych to mel vyjadrit nasobky tak kolikrat je 2 vic nez 0 ? Ja myslim ze nekonecnekrat , panecku to je zlepseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale aspoň se ukázalo, že se s námi musí počítat... a co Nr.Nobody, sledoval jsi Masopusta?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, přál jsem vám... tak potrapte Plzeň, ale to asi nebude realné

Reagovat
A Seleção

Videl jsem jen prvni polocas a Jihlava si rozhodne zaslouzi palec nahoru. takovej vykon od nich asi malo kdo z nas cekal..

Reagovat
smazaný uživatel

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/Richard_Crenna.jpg

Si nemůžu pomoct, ale strašně mi připomíná Komňackého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak ten Škoda je hrozný kopyto...

To tam fakt není schopnější útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty nůžky...

Reagovat
Usty

Masopust

Reagovat
cristiano.K.

Výborně Slavie, je tam, kde má být.....v tabulce před Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Zbrojovka, je tam, kde má být.....v tabulce před Pražáky

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Bohemka, je tam, kde má být..... druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

obě Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

se vším souhlas

Reagovat
goodbay

to tě je platný, když se při rovnosti bodů hraje na vzájemný zápasy....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
goodbay

jen si to užívejte, když je to asi po 3 letech a ještě na pár zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn, kdybyste se uz pred Slavii nepodivali

Reagovat
smazaný uživatel

to by ale Sparta musela sestoupit z posledního místa

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nerikej nikdy Druholigovy derby by taky melo svuj naboj

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej scénář

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

SLAVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Naprosto neuvěřitelný, 70 minut totálně na facku, ale takovejhle závěr. My tu ligu stejně vyhrajem, hej, stejně vyhrajem, hej, stejně vyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

když bude mít půlka tabulky aspoň 3 nejlepší hráče na marodce, tak bude 10% šance, že se tak stane

Reagovat
cristiano.K.

náš život je jen jeden

Reagovat
miky10

A náš domov je Eden.

Reagovat
Didier Drogba

euforie ze zachráněnýho bodu ti zastínila i ten zbytek soudnosti, která Slávistům už tak dost chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys to bral jinak, kdybys do toho kotle chodil taky...

Reagovat
Didier Drogba

no fuj, tam bych nevlez

Reagovat
Losinho

Zrovna současným slávistům chybí soudnost, jasně.

Reagovat
stas87

radovi urcite....ten tam povedal dobru kravinu

Reagovat
Losinho

Přišlo mi, že ten jeho komentář byl spíš k fanouškům.

Reagovat
miky10

Jen přepisuju náš pozápasovej chorál a už sem nesoudnej, zábavný.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Kdo se mi to u preview smál, že Slávka nedá tři góly. Jak jsem říkal, jako nic.

Reagovat
goodbay

já tady spíš četl, že jasné výhry 4:0 a pod a to je koukám trošku mimo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvacet minut se dívat na Slavia - Jihlava a přitom nevidět jediný gól, když jich za zápas padlo šest. Tomu se říká umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne ten dnesni zapas me bavil, ackoliv jsem v nem nebyl nikterak zainteresovan, palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, v neděli vám naložíme, bo doma hrajeme x-krát líp

Reagovat
Miguel19

No snad nebudete zalezlý jak Hradec..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, na to nemáme hráče, což myslím bylo dneska vidět

Reagovat
Losinho

No, betonovat vážně neumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, ten byl slusnej

kazdopadne, ten Masopust byl dobrej, jen nechapu proc ho Franta stahnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt mu je 19, tak možná není ta připravenost tak dobrá, navíc se v přípravě proti Bohemce zranil, tak možná nebyl úplně v pohodě, ale zas Komňacký říkal, že když hráče testovali metodou VO2 max, tak zatímco ostatní měli 60-63, tak Masopust měl 70 takže nějakou výdrž by mít mohl

Reagovat
smazaný uživatel

A v neděli vás aspoň potrápíme, s tím počítej, budete mít po dalším zápase a Komňacký snad něco udělá s tou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

takze rikas 0:3, kdyz nas teda chcete trapit

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak si nevěř, třeba už bude hrát Rada a vyšoupne Šourka ze stopera, čekal jsem že to bude posila, ale dneska otřes

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime, rekl bych, ze Rada bude hrat spis DM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale když to středu zálohy tak klapalo, tak proč do toho hrabat

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemuzu si pomoct, ale podle me vam to prosral Franta, tim ze stahnul Masopusta a pak, ze tam poslal Kosaka.. jinak byste to udrzeli

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam hlavně měl poslat místo Jungra třeba Kučeru a ne dalšího útočníka na Masopustovi bylo vidět, že byl dost splavenej, asi ještě není fakt úplně v pohodě z toho zranění. A Kosak za Vaculíka byl prostě kus za kus, asi nechtěl měnit rozestavení. A Kosak vypadal v přípravě výborně a je furt honě mladý, takže je dobře že získal nějaké zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobra hra dopredu, libilo se mi to, doufam, ze se zachranite a taky ze u vas bude chodit plnej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

tak plnej staďák v Jihlavě snad problém nebude :) Přeci jenom nepatří mezi největší

Reagovat
smazaný uživatel

A co je lepší? Když na stadion pro X tisíc lidí příjde pětina stadionu, nebo když je narvaný malý staďák? Mě osobně přijde lepší ta druhá varianta

Reagovat
Losinho

Určitě ta druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeme hrát nějak takhle, tak snad ty 4 000 lidí chodit bude, dneska jsem si byl pro permici a přede mnou byla menší fronta a už se domlouvaly lístky na vás, i když předprodej začne až ve čtvrtek holt je zájem a jestli nebude vyprodáno na vás, Liberec, Spartu, Slávii, Sigmu a Brno, tak budu hodně zklamanej a je fakt že ta hra dopředu byla úplně něco jiného než minulou sezonu a to jsme dopředu přivedli jen Kolouška, holt je vidět že Komňacký a Pivarník jsou asi jiní trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

zase pod Pivarnikem byste nejspis nedostali ke konci 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže pod Pivarníkem bysme zas ty tři góly nedali

Reagovat
smazaný uživatel

a taky by me zajimalo, jak je osobne spokojenej Kolousek, kterej odesel z Brna proto, ze nechtela hrat DM a ted ho hraje v Jihlave

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on nehraje DM, hraje normál CM, takže je normální že se musí stahovat dozadu víc než Jungr na AM (který byl podle mě náš nejlepší hráč a spíš tam se divím, proč ho Komňacký stáhnul) čistokrevný DM byl dneska Karlík a podle mě hrál výborně ani jsem nevěřil že ten zápas takhle zvládne odehrát a to je to můj oblíbenec (a to má další nevýhodu v tom, že je Slovák )

Reagovat
smazaný uživatel

no, jenze Venca rikal, ze dozadu proste hrat nechce a nebude, proto odchazi z Brna, ze chce hrat pod utocnikem atd. a dneska si tam vesele behal do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi má v Jihlavě větší finanční motivaci než v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

on hlavně nechtěl hrát v Brně... chtěl pryč, taky se mu to splnilo

Reagovat
Losinho

Tak jsem se uvedl do stavu klidu a trochu to shrnu. Nejdříve bych chtěl poděkovat hostující Jihlavě, že umožnila tohle úžasné utkání. První poločas nás převyšovala bojovností a zaslouženě vedla. Půlku hráčů neznám, ale líbil se mi výkon třeba Venci Kolouška.

K našim - zlatej bodík. Jasně, mohly bejt tři, ale tahle remíza nás může posunout mnohem výš. V první půli totiž hráči čekali, že výhra přijde sama, což se proti s nadšením hrajícímu nováčkovi mohlo vymstít. Nejlepším hráčem pro mě Latka, obranu držel nad vodou a jakmile se přesunul do útoku, byl i nejlepším hroťákem. Dále nezklamal výborný Kisel, mile překvapili Vošahlík s Korešem, naopak propadl u mě Jarolím. Velká bída.

Celkově si myslím, že nám tenhle zápas může do budoucna pomoci mnohem víc než upachtěná výhra 1:0. Ukázalo se, že Vošahlík na to pořád má, že Kisel bude klíčový hráč zálohy, a že Petrák už převyšuje Jarolíma. A že i na českém stadionu může být strhující atmosféra, když tomu hráči pomohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrák je výborný, divím se, že se mu nevěnuje tolik pozornosti... být v jiném týmu, tak už je cpán do repre

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrál teda hodně průměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, že by vás převyšovala bojovností, ale spíš fotbalovostí. Navíc jste měli šanci, že rozhodčí zastavili samostatný "nájezd" na brankáře k vůli ofsajdu, který nebyl. A Latka hrál v obraně příšerně, alespoň v první půli určitě. Jarolím příšerný jak říkáš, ale celkově byla ta vaše hra taková mdlá, na náhodu.o

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí, ne šanci :)

Reagovat
Losinho

Příšerně nehrál, řekl bych, že jako jediný z obrany v 1. poločase snesl prvoligová měřítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom prvním gólu měl dost velký podíl, ale je fakt že bez něj byste to vepředu asi neutloukli, takový stoper by se asi hodil každýmu týmu v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si pak pustit někde záznam, v obraně hrál fakt lehkovážně.

Reagovat
Losinho

Už jsem to zkouknul. On takovým stylem hraje vždycky, na pohodu, často jsou z toho nervózní okamžiky a sám to musí hasit "žlutými" zákroky. Jeho největší slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, kde byli slavisticti fanousci?

Reagovat
Losinho

Bylo tam 7000 lidí, to mi teda nepřijde špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, 7 tisic

Reagovat
Riijkark

jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodne nepovedenej vtip, bylo jich tam tak 4,5 tisice a to budou jeste radi..

Reagovat
Riijkark

jen 2,5-3k bylo za branou

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

je to ivysilani, tak si to pust a koukni se na to

Reagovat
Riijkark

ja sem tam byl, nepotrebuju uz na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

tak bud versi hlasateli, nebo ses slepej, protoze tam vic nez 4,5 tisice urcite nebylo.. a timhle koncim diskuzi s tebou

Reagovat
Riijkark

1 sektor za branou ma 800mist, 3 byly plny tzn. 2,4k plus dalsi lidi v krajnich sektorech, takze 2,5-3k za branou bylo 7k naprosto odpovida, cau

Reagovat
Losinho

Koukni se prosím na nějakej zápas v Edenu, kde bylo 4,5 tisíce. Je to vážně docela rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, necham to byt, ikdyz tomu vubec neverim, kazdopadne to vypada strasne, kdyz je na velkym stadaku, tak malo lidi..

Reagovat
Losinho

To je jasný, chce to hrát na špici, aby zas chodilo těch 11 tisíc, pak už to působí úplně jinak.

Reagovat
miky10

Já hlasatali z čistě objektivních důvodů naprosto a bezmezně věřim!

Reagovat
Losinho

Jako sorry, ale jenom Sever byl narvanej a věř mi, já už těch zápasů se 4,5 tisíci fans zažil v Edenu hodně a dneska tam bylo výrazně víc.

Reagovat
clinger

i to je na zkurv.... termín pondělí odpoledne slušný číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně lepší atmosféra než třeba v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam poneti a ani to neni dulezity, dulezitej je pocet fanousku na stadionu

Reagovat
Riijkark

ja myslim, ze dulezitejsi je podpora fanousku, nez pocet divaku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Riijkark

tebe bych tipl na prilezitostniho fanouska, nemam pravdu ?

Reagovat
Miguel19

Ano nemáš.

Reagovat
Riijkark

a ty bys byl teoreticky radsi, kdyby na stadionu bylo 10k cumilu, nez 5k fandicich ?

Reagovat
Miguel19

Kdybych byl ve finanční prdeli jak Slavia, tak ano.

Reagovat
Riijkark

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost dlouho jsem tam slyšel jen jihlavské fanoušky, to mi jako moc dobrá vizitka fanoušků slavie nepříjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nějaký jihlavský fanoušci byli? Já slyšel jen neustálé povzbuzování od slávistů. Za celej zápas je nikdo nepřekřičel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to měl zkreslené jen z televize a tam od druhého gólu až do prvního slávistickýho moc fanoušků slavie slyšet nebylo

Reagovat
Miguel19

Takže to "Jarda Blažek" řvali Slávisti?

Reagovat
miky10

Bylo to spíš "Blažek je čurák", "Smrt Spartě" atd...

Reagovat
Losinho

Fakt? Oni se teda moc právě neprojevovali, dorazili nejspíš později, jednou povzbudili Blažka, po penaltě jednou pokřik "Jihlava!" a po přestávce zase zmizeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli fakt slyset dost. Aspon teda v ttelevizi.

Reagovat
Losinho

Tak to je síla. Většinu času totiž nefandili, ve druhém poločase vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si taky myslel, ale pak mi došlo, že "dejte jim bůra" řvou nejspíš fanoušci Slavie

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Tolik nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Po našem mohutném pokřiku Blažek je čurák se asi na dvacet vteřin ozvalo: Jarda Blažek!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to si vlastně napsal. Tak nic.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Losinho

Hele, podle mě to celkem sedí. Sever relativně nacpanej, na východní tribuně kromě stran docela plno a z obou stran VIP totéž.

Reagovat
smazaný uživatel

I ty góly jste dali takové nijaké, průměrná obrana by vám to nedovolila.

Reagovat
Losinho

No však jasný, bylo to urvaný silou vůle. Ale psychicky to hráčům může dost pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, psychicky jo, ale kádr nemáte nejhorší a zkrátka potřebujete té hře dát myšlenku, takhle se nemůžete donekončna spoléhat na to, že tam nějak ty góly dotlačíte. Jinak Vošahlík skvělý, nevím, proč se ho Jablonec zbavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se už rozlučte s Jarolímem.

Reagovat
Losinho

Páč v Jablonci skvělý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho vybavuji jako výborného hráče, tak nevím. Možná šel po tom zranění hodně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

byl, az do minuly sezony, kdyz si pritahli Kopice a jeho odepsali, asi se mu ani nechtelo bojovat o zakladni sestavu, uz tam byl dlouho..

Reagovat
Losinho

Já samozřejmě myslel s ohledem na minulou sezónu, která byla pro Jablonec přirozeně rozhodující...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na jaře tam hrál mizerně každý druhý.

Reagovat
Losinho

A o to je smutnější, že měl problém se tam dostat do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přišlo, že už tam pak zabavili všichni včetně Komňackého, kterému tu podle mého v Jihlavě obrovsky prospěje, zase si to tam hezky vypatlat. :)

Reagovat
smazaný uživatel

zabalili

Reagovat
Losinho

Komňacký Jihlavu určitě zachrání, časem je třeba může dostat ještě výš.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, bude to mít hodně těžký, taky jste nám dneska ty dva body navíc mohli nechat

Reagovat
Losinho

Nemohli, máme los na vyliž zadek. Venku Baník, doma Sigma, venku Bolka, doma Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

A co my? Nejdřív vy, teď doma Plzeň, pak odpočinek v Hradci následovaný venkovním Libercem, domácí Sigmou a venkovní Bolkou, jestli po tomhle budeme mít 7 bodů, tak budu šťastnej jak blecha

Reagovat
Losinho

Když si vezmu, že klidně můžete s Hradcem remizovat a zbytek projet. Ale někoho z favoritů ještě o body určitě oberete.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se strašně líbí, co se mu povedlo udělat z Jablonce. Když tam přišel, tak to byl takový ten tým na 10. místo, ale dal tomu týmu tvář, nebál se tam dát mladé. Strašně se mi líbilo, co udělal s Fukalem (snad i Zelenkou a dalšími), jak se s ním v podstatě rozloučil, ten to dost blbě nesl a celkově kolem toho bylo dost hal, jakože co si to dovoluje, ale mu zkrátka nestačilo hrát o střed tabulky, ale vytvořit si tým, který bude hrát pěkný fotbal a bojovat o poháry.

Dodnes lituji toho, že jsme ho po té mistrovské sezoně doslova odkopli, přitom jsme tehdy byli na 5. místě, což nebylo úplně špatné, vzhledem k tomu, že odešel Heinz, který měl famózní formu, Bolf, který hrál tehdy za repre a byl fakt výborný, resp. Laštůvka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tym byl na sestup, Kozlovi se to angazma vubec nepovedlo a myslim, ze je Franta prebiral na sestupovym miste a zbytek jak pises

Reagovat
Losinho

Jojo, hodně toho změnil. On je kvalitní trenér, jen potřebuje čas a klid na práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt vidět že je to výborný trenér, útočná hra o několik úrovní výš než dřív, za obranu bych ho nevinil, projevila se spíš nezkušenost, Obert ani Tlustý nemají ani jeden zápas v lize (i když Tlustý bude podle mě výborný stoper) a nějak jsme to už neukopali a dost se mi na něm líbilo, že se nebál vyházet některý nekopy, které by si jiný trenér určitě nechal

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně myslím, že Jihlava je pro něj výborné místo, může si tu vypiplat hráče pro ten svůj styl hry, hráče jako Masopust, Kosak, Kliment nebo Kučera, kteří se dost hodí do jeho stylu, jak on sám řekl, na Vysočině se rodí samí hráči jako Kopic nebo Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

vypiplat...ja už fakt blbnu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

vypatlat

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Koreš? Vždyť ten byl do kombinace úplně nulovej a až na tu zasekávačku v první půlce nepředvedl nic. Dál se mi taky dost nelíbil Juhar.

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar byl nejhorsi hrac na hristi, neco tak tragickyho jsem uz dlouho nevidel..

Reagovat
cristiano.K.

Koreš i Juhar bída

Reagovat
Losinho

Mně se Koreš líbil, dovolil si kličku, docela mu to i vycházelo, kombinačně nikdy nebyl zrovna úchvatnej. S Juharem souhlas, ten si ani tu kličku nedovolí, přitom v přípravě mu to protihráči žrali.

Reagovat
miky10

Juhar mě hodně zklamal, po tomhle už bych ho do základu rozhodně necpal. Odpustil bych mu, že mu to třeba nejde, ale aby od dvacátý minuty chodil a vypouštěl souboje, tak to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice letos jedou na titul maj papírově nejsilnější a nejlépe poskladáný tým a nejlepší zázemí jediným soupeřem sou ty osoby co tahaj za nitky za oponou bude to težký ale letos to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

jakože bych byl rád kdyby Teplice jeli na titul, ale i když na to podle mě máme, blbý je právě to že chtít se asi nebude...

Ačkoliv první zápas pro mě byl příslibem... a byl sem rád že sem neseděl na nudnym zápase...rozjezd byl teda pomalejší, ale pak sme byli lepšim týmem, a nenudil sem se i za cenu toho, že se děli takový prasárny jako se klasikcy proti bolce dějou...

Reagovat
smazaný uživatel

btw, Teplice z 1057 zápasů v GL vyhráli včera 400. zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To je slusny cislo

Reagovat
sosna

To si pleteš s loutkovým divadlem, co ti hraje máma před spaním. Jinak Teplice jsou asi jediný tým v lize, který má neustále na titul, ale sám ho nechce.

Reagovat
clinger

sparťani prý podávají protest.jo hold už se nepíská jen pro ně jak dlouhá léta před korupční kauzou.od té doby už se sparťanům nedaří.v posledních letech už není větších ubrečenců než sparťanů.jo když se nedaří tak bulí víc než slávisti

Reagovat
miky10

Slávisti nebulí, ti si poctivou prací vydřou bod bez pomoci kohokoliv.

Reagovat
clinger

tak tak.já jen že jediný důvod proč nás sparťani nemají mít rádi v posledních letech kdy se jim nedaří používají taky a bulí víc než my v době největší době slávy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi hodně přestřelil, "kamaráde". Vašim nářkům z dob, kdy Slavia něco znamenala a rvala se se Spartou o první místo, se nic nevyrovná. Už si zapomněl jak vaše hráče Leška odvolal ze zápasu se Slovanem, jak naříkal váš trenér Jarolím, pokaždé když se mu něco nelíbilo, jak jste se chovali vy, fanoušci...Zkus nejdřív trošku zavzpomínat na nedávnou historii a pak tu mluv o sparťanských slzách.

Reagovat
smazaný uživatel

no já si myslím že v poslední době si opravdu nemáte vůbec co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže slávistům se nezačalo říkát ubulenci jenom kvůli stížnostem na rozhodčí. Já v tom vidím jenom křeč slávistů a marnou snahu si do rivala, na kterého dnes jejich klub sportovně výrazně ztrácí, aspoň nějak rýpnout.

Reagovat
miky10

Slavie je sedmá, Sparta devátá. Kdo sportovně ztrácí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraj si na tupce. Sám víš moc dobře, co jsem tím myslel. Jestli tu chceš argumentovat tabulkou po jednom kole...tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
miky10

Jistěže vím. Jen je tohle třeba jediná šance, kdy vás můžem takle popichovat, tak nám to neber.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tím právě přijdete spíš směšní. To vaše popichování na naší adresu nemá obvykle moc vysokou úroveň...nemáte se čeho chytit, tak se chytáte titěrností, nebo blbostí.

Reagovat
frankiefcb

ale ale. To popichování náhodou super. Já se třeba bavím tím, jak se popichujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak patří to k věci. To máš pravdu. Ale poslední dobou má popichování ze strany slávistů dost chabou úroveň. Přitom se najdou tací, kterí umí vtipně rýpnout.

Reagovat
Losinho

A v čem si má slávista v posledních třech letech rýpnout, když ne v nějaké blbosti nebo vašem zkratu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkal, že to máte lehký .

Reagovat
smazaný uživatel

už jen to, že máte x krát lepší kotel než soudruzi z Letný, který přeřve kdejaký vesnický kotlík

Reagovat
smazaný uživatel

Vesnický kotlík nás i přes tu bídu vážně nepřeřve. Ale lepší kotel, to je jedna z posledních věcí, kvůli které do nás slávisti můžou rýpat. Ten jejich je v mnoha ohledech o světelné roky před námi. Ale jak se ukázalo, moc jim to kotlové rýpání nejde. Mají problémy s písmenky, nejsou si jisti, kdy vznikl jejich fotbalový klub, zapomínají od koho se učili dělat choreografie, či od koho hledali inspiraci, pak ten jejich slavný bojkot ukončený kvůli kapesníku na stožáru před stadionem...

Reagovat
Losinho

Tak mít lepší kotel než Sparta není dneska žádný úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepsi kotel nez Sparta ma kdekdo, treba my

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se chlubíš něčím, co nesnášíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, kdo rekl, ze to nesnasim?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ses tu prezentoval jako odpůrce ultras. Chceš to snad popírat? Akorát jsi byl maximálně schopen toho (když se ti to hodilo do krámu) pochválit třeba choreo Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem odpurce blbosti - nadavani, trhani sedacek, delani bordelu, zapalovani a hazeni ohnicku, rvacek apod.

naopak miluju chorea ( i nektera podporena chytrym pyrem), hlasity fandeni, napadity choraly..

ale myslim, zes to vedel i bez toho, aniz by ses musel ptat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, jsi pokrytec, který pochválí fanoušky, když se mu to hodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, podle tebe bych je mel chvalit globalne, kdyz uz je pochvalim za neco, co udelaji dobre, tak je musim pochvalit i za to, ze se chovaji jak hovada. Zajimava logika

Reagovat
smazaný uživatel

V mnoha diskuzích, do kterých jsem se zapojoval i já, jsi byl vyloženě proti ultras, jejich postojům, zvykům atd. Až když začala Viktoria hrát o titul a vaše fanouškovská scéna se pozvedla, tak jsi začal i ty vystrkovat růžky a občas jsi pochválil nějakou iniciativu. Ale jakmile byl článek o problémech s fanoušky, tak ses nezajímal o informace z druhé strany a rovnou jsi je odsuzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a to delam i nadale, stejne jako odsuzuju debilitu plzenaku s tema trickama "fuck uefa", protoze tim akorat skodi klubu a pokutu za klub platit nebudou.. Kdyby to slo, tak bych jim ty desitky tisic eur nechal zaplatit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi přiznal to odsuzování fanoušků bez toho, že by ses zajímal o názor druhé strany.

Reagovat
smazaný uživatel

mne je uplne u prdele, nazor druhy strany, v okamziku kdy tim poskozuji klub, jsou pro me akorat hlupaci. (a ani vim proc to udelali)

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký přístup, nezajímat se v určité kauze o názor všech zúčastněných stran.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jedna z tech stran se hlasi k fanouskum klubu a vylozene mu skodi, tak je mi vazne fuk, proc to delaji.. tak at zaplati ted tu pokutu a muzu se s nima bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě mu škodí...tohle taky nemůžeš brát takhle jednoduše. Ultras chtěli podpořit svůj klub, UEFA jim zakázala choreo, tak se proti tomuto represivnímu kroku logicky ohradili. Kdybys občas vyprodukoval trochu snahy pochopit některé řekněme diskutabilní, či kontroverzní činy ultras, možná by ses na celou věc díval jinak. A pak, ty tu také nezřídka škodíš svému klubu tím, že se často záměrně chováš v diskuzích jako debil.

Reagovat
smazaný uživatel

a klub za to plati penize?

sorry, co nechapes na tom, aby zaplatili ti dementi tu pokutu, kterou klub KVULI NIM dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dovětek byl myšlen samozřejmě v nadsázce. Materiální škodu klubu nezpůsobíš, ale můžeš poškodit jeho renomé. Dále: Já neříkal, že nechápu tvůj požadavek, aby fanoušci odpovědní za choreo zaplatili pokutu. Jen jsem poukazoval na fakt, že kdyby ses trocu snažil pochopit počínání fanoušků, mohl by ses pak na věc dívat trochu jinýma očima.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja to chapu, a taky mi to prijde ze strany UEFY nefer, ale oni tu soutez financuji, oni nam plati obrovsky penize a oni si urcuji pravidla, nenuti nas je akceptovat, muzeme pohary nehrat.. a neboj, vzdycky se na vsechno divam ruznyma pohledama a vybiram ten, co nejmene skodi

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Před chvílí jsi tvrdil něco jiného. Jenže v tom to je, UEFA to financuje a myslí si, že může všechno. Chová se nehodna svého jména. Když to přeženu tak si vytváří totalitou zavánějící aparát s cenzurou posedlými úředníky. A její kroky vůči fanouškům, ale i klubům (Sporting Lisabon) jsou nechutné a zaslouží si za ně nadávky a opovržení. Ty se na to koukáš stylem: Plzeň dostala pokutu, ať to zaplatí ti čůráci. Ale že ti čůráci vytvářejí na Štruncákách a výjezdech atmosféru, která pomáhá i hráčům, to už tě nezajímá? Oni svému klubu leccos objetují a proto jsou logicky naštvaní, když jim jejich finančně nákladnou snahu UEFA sabotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by od klubu docela pokrytecké to vymáhat, po tom co jsem slyšel Šádka...

Reagovat
smazaný uživatel

btw. ty "dementi" tu pokutu ani zaplatit nemůžou, jakmile se to předá na vymáhání od fanoušků, může se s tím jít na EU, která to kvůli svobodě slova neschválí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dolar?

Reagovat
AjaxFans

Nevím proč to plzenáci dělají,ale připadá i,že s fuck uefa se chcou jen "ukázat" v evropě před fans

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá myšlenka, přiznám se, že takhle jsem zatím neuvažoval. Ale tak to zakázané choreo je asi muselo srát.

Reagovat
AjaxFans

Jj + azyl v Edenu.Nevím no,ale s odstupem času od druhého faku mě to napadlo jako prvotní myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

+ nám UEFA vzala Bizona

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

trest pro Bystroně za doping (ale to je jen výčet prohřešků od UEFA, jinak ta akce byla myslím jen kvůli tomu choreu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Bizon je Bystroň. No jo...ale tak když si futruje chobot peřím, tak se nemůže divit .

Reagovat
smazaný uživatel

...a UEFA si může omezovat koho chce

Reagovat
salami

jestli je něco ubohý, tak je to navážení se do slávistů, že jsou uplakánci, když v podstatě hlavně vy stojíte za zrodem tý "uplakanosti", ono to totiž neni vubec lehký, když tvuj rival léta nebojuje na hřišti, ale v zákulisí, bodeť byste byli ubrečený, když jste leta kupovali tituly, ted jste 2 roky bez titulu a chytáte se každýho hovna, rozhodčí vás v utkání s Duklou výrazně nepoškodil, jediný co udělal ve váš neprospěch bylo nevyloučení Haška někdy kolem 75. minuty, samozřejmě to byla chyba, ale neměla by se soustředit Sparta spíš na to hovno, co za těch 75 minut předvedla? to chtěla hrát proti 10 aby Duklu aspon trochu byla schopná zatlačit? chápu kdyby Spartě neuznal regulerní gol nebo odpískal celej zápas tendenčně a neni to poprvý,l Sparta holt ztrácí výsadní postavení a těžce to nese, zvykej si, fakt neni těžký dělat statečnýho oddannýho tvrdáka, když se daří

Reagovat
smazaný uživatel

1. Lavička po zápase s Duklou uznal, že jsme neměli ve hře dopředu kvalitu. 2. Pokud jde o mou osobu, tak jsem si na výkon rozhodčího nestěžoval. Penalta pro Spartu podle mě nebyla. Červená mohla být, ale co...ten jeden vyloučený žoldák by nám kdovíjak nepomohl. 3. Kupovali jsme tituly a nebojovali na hřišti ?

Reagovat
salami

1. Lavička ano, ale Sparta jako taková stížností dává najevo, že se cítí poškozená a ublížená, v případě tý neudělený červený na to má právo, ale jako něco zásadního, kvuli čemu by se měla dávat stížnost mi to nepřijde.

2.Reagoval jsem na tebe jako na zástupce spartanů a na tvoje prohlášení o ubrečenosti, netvrdim, že konkrétně ty jsi brečel, nýbrž dost fanoušků ano a podpořil to stížností i klub

3. Samozřejmě se bojovalo i na hřišti, ale Peltovi jara bez prohry jsou prostě znát, neřikám, že to neni minulost ale řikám, že pro nás jako pro největšího rivala to bylo hodně frustrující, když jsem jako malej kluk šel na derby a jenom s otevřenou hubou čuměl na to, co rozhodčí dokáže udělat se zápasem, to mě samozřejmě poznamená a dá se čekat, že pak budu reagovat na zářezy jinak než třeba spartani, kteří si ničim podobnym neprošli a nestačej se ted divit, když rozhodčí dělaj chyby i v jejich neprospěch

Reagovat
smazaný uživatel

1. Takže podle tebe nemá klub právo upozornit oficiální cestou na chyby rozhodčího?

2. Slzy patří ke Slavii, to je vaše obchodní značka. Sparťani jsou arogantní, slávisti ubrečení.

3. A které jarní derby za Pelty máš na mysli? Třeba to z roku 2000, kdy jste prohráli 5:1? Tam vás opravdu zařízl rozhodčí. Nebo z roku 2003, kdy jste nebyli schopní dát Blážovi z mnoha šancí gól a zcela po právu prohráli 2:0. Nebo snad derby z roku 2004, kdy jste hráli přesilovku po vysypání Kouby a stejně jste rupli 2:0?

Reagovat
Ligter

„Slavia vznikla jako řečnický klub. Ten duch se vpil do jejích stěn a žije tam dodnes.“

- František Cipro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak starý je to výrok?

Reagovat
Ligter

Hele nevím, ale kdysi dávno jsem to našel v Hattricku tak z roku 04 nebo 05, kde bylo vždy nějakých top 10 a tehdy to byly výroky. Tenhle jsem si zapamatoval, ale nevím přesně, jak je starý. Tipl bych konec 90. let, kdy Cipro Slavii (ne)trénoval.

Reagovat
Losinho

Však zápas se Slovanem, to byla fraška i bez naší pomoci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele