Gambrinus liga - preview 8. kola

23.09.2011, 08:34, aktualizováno 26.09.2011, 08:55
Previews
Na závěr osmého kola Gambrinus ligy přichází na řadu prestižní derby pražských "S". Mnohem lépe je na tom domácí Sparta, která zatím předvádí suverénní jízdu. To Slavia se vyrovnává s mnohými problémy a je v dolní polovině tabulky. Přesto sešívaní věří, že dnes mohou rivala překvapit.
Sparta Praha - Slavia Praha  (pondělí 19:30)
Program 8. kola Gambrinus uzavře pondělní prestižní derby pražských "S". Bude to pro ně již 276. vzájemný duel. Ve většině případů tyto zápasy představovaly boj o čelní příčky v tabulce. Jak v loňské sezoně, tak i letos tomu bude jinak. Zatímco Sparta opět patří na výsluní, tak slávisté se potácejí ve spodních patrech tabulky. Přesto pro český fotbal je to stále velký svátek.

Stále se nikdo nenašel, kdo by zastavil nadále neohroženou Spartu. Ta stále neztratila žádný bod a zaslouženě kraluje české nejvyšší soutěži. Před druhým Libercem drží komfortní sedmibodový náskok. Ten se pokusí navýšit v pondělí. "Slavia má nyní nějaké vlastní problémy, které mi nepřísluší rozebírat. I přesto je to znovu velký zápas jako každé jiné derby a pro nás největší svátek podzimu. Atmosféra utkání je výjimečná, obě mužstva si ji budou užívat a věřím, že budeme pokračovat v sérii posledních vzájemných i nynějších podzimních utkání," řekl trenér domácích Martin Hašek, jehož svěřenci se pokusí prodloužit sérii 11 vítězných utkání.

I po domácí bezbrankové remíze s pražskou Duklou Slavia nadále nemění svého trenéra Michala Petrouše, ale došlo během týdne ke změně na pozicích asistentů. Sešívaní nastoupí do 37. ligového derby proti Spartě z 12. místa se ziskem šesti bodů. Přesto v roli jasného favorita se v pondělí ocitnou Letenští, tak slávisté rozhodně nepůjdou do zápasu předem poraženi. "Jsme na opačných pólech tabulky, ale rozhodně nepůjdeme do utkání s poraženeckou náladou. Naopak si myslím, že to bude právě ten zápas, kdy se to všechno otočí a my se chytíme. Momentálně nemáme na Spartě co ztratit a já věřím, že kluci zaberou, že konečně odehrajeme kvalitní utkání a získáme nějaký bod," přeje si trenér hostí Petrouš. Jeho týmu se v posledních zápasech se Spartou příliš nedařilo, čtyřikrát v řadě totiž prohrál.

Domácí celek bude postrádat rekonvalescenta Huška a otazníky visí nad startem Zápotočného. To hosté nebudou moci počítat s dvojicí zraněných Korešem a Jandou, nenastoupí ani rekonvalescent Latka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Kušnír, Zápotočný (Brabec), Jarošík, Pamič - Hušbauer - Sionko, Matějovský, Grajciar, Juhar - Kweuke.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Cicman, Hubáček, Trubila - Frejlach, Petrák, Jarolím, Hloušek - Pospěch, Blažek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.60 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Žižkov  (neděle 15:00)
Jablonec v sobotu přivítá Žižkov a bude si chtít spravit náladu po prohraném souboji v Plzni. To hosté se pokusí přerušit sérii dvou porážek v řadě.

Jablonec, jenž je v sobotu pasován na favorita zápasu, minulý týden neprodloužil vítěznou šňůru trvající čtyři zápasy. Z půdy úřadujícího mistra si totiž odvezl porážku 2:4. Severočeši chtějí na tento duel dát zapomenout a opět se naladit na svou vítěznou notu. Jejich trenér František Komňacký se však bude zřejmě muset vyrovnat s absencí nejlepšího ligového střelce a autora jedenácti jabloneckých branek Davida Lafatu. Trápí ho viróza. "Lafata měl teplotu, vůbec v týdnu netrénoval, a pokud by nebyl stoprocentně v pořádku, nebudeme u něj nic riskovat. Mužstvo si na něj zvyklo a jeho absence by byla ztrátou, ale musíme umět žít i bez něj," uvedl Komňacký.

Žižkov zatím plní papírové předpoklady o tom, že bude patřit mezi žhavými kandidáty na sestup do druhé ligy. V sedmi odehraných kolech získal celkem čtyři body a v tabulce mu náleží třinácté místo. Bodovou sbírku se pokusí rozmnožit v Jablonci, kde dvanáct let nevyhrál. "Naším cílem je navázat na prvních 40 minut z utkání se Spartou, které jsme odehráli velmi dobře. Rádi bychom v Jablonci bodovali, abychom odmazali nějaké body z tabulky pravdy," prohlásil kouč hostí Martin Pulpit, jehož tým nastoupí v kompletním složení.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata (Třešňák).
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Procházka, Bodeček, Starý - Kadeřábek, Súkenník, Kalivoda, Lafrance, Mach - Nestorovski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Na duel dvou geograficky i tabulkově blízkých soupeřů se můžou těšit diváci v Mladé Boleslavi, kam zavítá Hradec Králové.

Oba soupeře pojí podobné, ne úplně přesvědčivé výkony, které nenavazují na výsledky z loňské sezóny. Přesto to zatím stačí na střed tabulky s nevelkou ztrátou na druhé místo.

Mladá Boleslav po skvělém vstupu do sezóny v posledních třech kolech nevyhrála, z posledních dvou zápasů dokonce nevytěžila ani bod. Ze sestavy bude trenéru Koubkovi chybět Kysela, jenž byl v minulém kole vyloučen a přidal se tak k disciplinárně potrestanému Marku Kuličovi. Pikantní bude duel pro odchovance Hradce v dresu Boleslavi, Rolka.

"Na hřišti musí být vidět, že jdeme za vítězstvím. Věřím, že si chlapci uvědomují, že před dvěma zápasy venku, které nás čekají, je zapotřebí vyhrát. Je třeba zapracovat hlavně na tom, že jsme v posledních zápasech dostávali zbytečné góly po standardních situacích. To se nesmí opakovat," uvádí trenér Miroslav Koubek.

Votroci sice vstoupili do sezóny dvěma vítězstvími, následná série čtyř porážek však na východě Čech vytvořila pořádné dusno, které opadlo až po úspěšně zvládnutém souboji s Bohemians 1905. V sestavě bude chybět pouze zraněný Hochmeister, jinak by kádr měl být kompletní.

"Jarní utkání nám v Boleslavi výsledkově vyšlo, vyhráli jsme dva jedna. Ale myslím, že v neděli to bude úplně jiný zápas. Mladá Boleslav dvakrát za sebou prohrála a vzhledem k tomu, jaké má ambice, bude chtít stoprocentně získat tři body. Na druhou stranu pro nás bude výhoda, že pod větším psychickým tlakem budou domácí," řekl kouč Václav Kotal.

Mladá Boleslav porazila Hradec jen v roce 2006 v rámci Poháru ČMFS, v lize nad ním ještě nevyhrála.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kúdela, Rolko, Janíček, Kalina - Wojnar, Procházka, Opiela - Zahustel, Bulut, Chramosta
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Zelený, Fukal, Chleboun, Poděbradský - Janoušek, Fischer, Klapka - Dvořák, Malinský, Rezek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.30 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians 1905 - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Atraktivní duel dvou týmů z popředí tabulky, které navíc dělí pouhý bod, bude k vidění v Edenu, kde Bohemians 1905 přivítají Slovan Liberec.

Klokani neprohráli na domácí půdě již devět zápasů v řadě, v tomto soutěžním ročníku v Edenu ztratili body pouze za remízu se Slováckem. Na skvělý vstup do sezóny by chtěli vršovičtí navázat po dvou utkáních bez vítězství v duelu s Libercem. Po karetním trestu bude moci na levém kraji obrany nastoupit Michael Žižka, mezi zraněnými pak stále zůstávají Jiří Kaufman, Martin Kraus a Marek Nikl.

"Tak jako jsme nijak nepřeceňovali naše výhry, nijak ani nedramatizujeme poslední prohru v Hradci. Objevovaly se tam i pozitivní věci. Teď přijede rozjetý Liberec, který v současné době hraje výborně. Přesto půjdeme do utkání s cílem uspět a vyhrát," prozradil domácí trenér Pavel Medynský.

Liberec venku v sezoně ještě neprohrál. Že se mu na hřištích soupeřů nebývale daří, potvrzuje fakt, že ve čtyřech venkovních zápasech dal dvanáct ze svých celkově patnácti gólů. Ze sedmi zápasů prohráli svěřenci Jaroslava Šilhavého pouze domácí duel s Teplicemi. Do zápasu s Bohemkou nemůže nastoupit Lukáš Vácha, který v dosavadním průběhu soutěže nasbíral již čtyři žluté karty. Jan Nezmar vyloučený v posledním zápase nakonec dle rozhodnutí DK FAČR nastoupit může.

"Současná Bohemka je silná na krajích i v přechodu do útoku, navíc nebezpečná při standardkách. Rádi bychom zopakovali výkon proti Olomouci s tím rozdílem, že chceme všechny body. Je jen škoda, že proti soupeři, který se vyznačuje agresivním stylem, nám bude chybět potrestaný Vácha," upozorňuje Jaroslav Šilhavý.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Růžička - Moravec, Šumský, Borek, Bartek - Nešpor, Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Bosančič, Janů, Breznaník - Šural, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (sobota 16:35)
Zajímavý duel dvou tradičních celků české Gambrinus ligy se odehraje v Olomouci na Andrově stadionu, kam zavítají Teplice.

Sigmě znepříjemnil úvod sezóny odečet bodů a tak museli Hanáci poněkud pozměnit své předsezónní ambice. Slušný vstup do nového ročníku přibrzdila poslední čtyři kola, ve kterých Olomouc nevyhrála a získala jen tři body za tři remízy. Sigma je dosavadním remízovým králem, nerozhodný výsledek si odnesla z více než poloviny utkání, a to ji brzdí v letu tabulkou směrem vzhůru. Mužstvo Sigmy je před zápasem téměř v ideálním rozpoložení, kromě Murina jsou všichni v pořádku.

"Spousta hráčů, kteří se pohybují kolem třicítky a mají v lize hodně odehraných zápasů, navíc osmdesát procent týmu je pospolu tři čtyři roky. Sehranost, zkušenost, kvalita do defenzivy a velmi nepříjemní brejkoví hráči, mezi nimiž po příchodu Keriče není už jen Mahmutovič," charakterizuje trenér Zdeněk Psotka teplický tým.

Teplice za sedm odehraných kol získaly třináct bodů, jen o jeden více má v pořadí Gambrinus ligy druhý Liberec. Daří se jim především na hřištích soupeřů, kde si připsaly tři z dosavadních čtyř vítězství. Žlutomodří v Olomouci nevyhráli dlouhých osm let, tentokrát hodlají tuto nezáviděníhodnou sérii přerušit.

"Před zápasem v Olomouci jsme na pozoru. Není to tým, který by měl hrát na konci tabulky, jestli mají po odečtu za korupci jen jeden bod, tomu nepřikládáme žádnou váhu," je si vědom síly soupeře kouč hostů Petr Rada.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Heinz, Rossi, Hořava - Varadi, Schulmeister, Přikryl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Smejkal, Lukáš, Rosa - Stožický, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek - Kerič, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.25 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Baník Ostrava získal v sedmi kolech jediný bod a tuto bilanci by proti Slovácku rád změnil. Na Bazalech se ale představí mužstvo, které má formu, neboť čtyři ligové zápasy neprohrálo.

Ostravě se stále nedaří. V minulém kole podlehli svěřenci trenéra Malury pražské Spartě 0:2 a na svém kontě mají stále jenom jediný bod. Pravdou je, že Baníkovci neodehráli špatný zápas, bohužel je hodně ovlivnilo vyloučení Václava Svěrkoše. Slezané by se měli co nejrychleji zmátořit a začít sbírat body, proti Slovácku by se to mohlo povést.

"Příprava na sobotního soupeře začala až ve čtvrtek. Takže je to úplně jiné než obvykle. Věřím však, že navážeme na pondělní výkon a přidáme k tomu nějaké branky. Tři body už opravdu velmi nutně potřebujeme," je si vědom trenér Pavel Malura.

Slovácko ale nepocestuje do Ostravy na výlet. Tým Miroslava Soukupa si v posledních kolech vedl na výbornou a proti poslednímu Baníku chce jednoznačně uspět. "Tak jako jsme před týdnem hostili Budějovice v zápase o šest bodů, tak je pro Ostravu stejně klíčový zápas se Slováckem. Rozhodně nás tam nečeká nic jednoduchého, ale chceme v zápase bodovat. Věřím, že nám k tomu napomůže psychická výhoda z posledních zápasů," řekl k zápasu trenér Miroslav Soukup,

Hostům se do sestavy vrací několik hráčů a sice Fujerik, Volšák, Kuncl a Perůtka. Otazník však visí nad Hlúpikem. Ztráty hlásí Baník, pochopitelně tou největší je absence útočníka Svěrkoše.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Marek, Vomáčka, Cverna - Poliaček, Droppa, Lukeš - Kraut, Šenkeřík, Ferenčík
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Kubáň - Pavelka, Kordula, Valenta, Kerbr - Lukáš, Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Bude to hodně pikantní souboj. Dukla se s Příbramí střetla naposledy před třemi lety v druhé lize. V obou případech vzešli ze souboje vítězně právě Středočeši. Mimochodem, z pohledu právního je 1.FK nástupnickým týmem bývalého armádního klubu. Úspěchy v evropských pohárech v 70. nebo 80. letech minulého století tak formálně náleží právě Jaroslavu Starkovi a jeho mužstvu.

Kolem něj bylo v uplynulých dnech pozornosti jako snad nikdy v historii. Prezident klubu Větrovský se totiž ve spolupráci s novými sponzory snažil nalákat ze Sparty řízného obránce Tomáše Řepku. Nakonec však z přestupu sešlo. I tak ale na Julisku přijede tým, který se vyplatí sledovat.

Středočeši pod trenérem Vavruškou praktikují útočný fotbal, při kterém je co sledovat. Vždyť Příbram je pátým nejlépe útočícím týmem ligy! Kdo by si ještě před rokem pomyslel, že si právě takové údaje ve spojitosti s partou kolem brankáře Hrušky přečte.

Výsledkově je na tom ale lépe tým Pražanů. Ti už ve druhém zápase v řadě neprohráli a na vysokou domácí výhru 4:0 nad Hradcem navázali bezgólovou nudou se Slávií. "Určitě. Čtyři body jsou dobré, remízy ze Slavie si vážíme. Teď to jen musíme potvrdit doma s Příbramí," řekl obránce Dukly Ondřej Vrzal. Upozorňuje navíc na kvalitu soupeře: "Proti Boleslavi hrála dobře, takže je to varování. Musíme se na ni pořádně připravit. Každý domácí zápas chceme vyhrát, takže do toho šlápneme a budeme chtít získat tři body."

Zápas začíná v armádním areálu Juliska v 18 hodin. Očekávat se dá zajímavý souboj týmu, které chtějí útočit. Především pro domácí bude z toho zápasu povinností vybojovat alespoň bod. Naopak hosté se budou chtít prezentovat letos smrtícími brejky.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Pospíšil, Mikula, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Berger, Markovič, Lietava
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Krejčí, Hejda, Pleško - Mareš, Koukal, Tarczal, T. Pilík - Wágner, Šlapák
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.25 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (pátek 20:15)
Než se fotbalisté Plzně začnou připravovat na atraktivní zápas Ligy mistrů s AC Milán, musí nejprve v pátek absolvovat předehrávku osmého kola domácí ligové soutěže. Tu odehrají v Českých Budějovicích.

Plzeň úvod podzimu zaspala a nyní stíhá čelo tabulky. Sice se ztráta na vedoucí Spartu nesnížila, byť v uplynulém kole Vrbovi svěřenci slavili vítězství nad Jabloncem 4:2. Zatímco na první místo ztrácí osm bodů, tak na druhý Liberec už jeden bod. Na jihu Čech úřadující mistři zaútočí na svou třetí výhru v řadě. "Uvědomujeme si, jak důležitý zápas to pro Budějovice bude. Jsou v situaci, kdy každý bod je pro ně důležitý. I když to teď tak v tabulce nevypadá, jsou dostatečně silní. Hrajeme v pátek a pak ve středu (Ligu mistrů v Miláně), což je myslím dostatečně dlouhá doba na to, abychom se případně dali do kupy. Určitě nemáme důvod k tomu, abychom někoho šetřili," prohlásil trenér čtvrtého týmu tabulky Pavel Vrba.

Českobudějovičtí mají za sebou velmi špatný vstup do ligové sezony. V sedmi dosavadních duelech uhráli jediný bod, a proto patří společně s Ostravou mezi aktuálně nejhoršími celky v lize. Jihočeši slibují, že v domácím prostředí potrápí Plzeň, kterou naposledy porazili před pěti lety. "Samozřejmě si uvědomujeme, že Plzeň je trochu někde jinde než my. Naši kluci by mohli hrát naprosto v klidu a uvolněně, protože od nich opravdu nikdo nic nečeká," prohlásil trenér domácích František Cipro.

Domácí budou postrádat zraněného Rýdela, zatímco hosté přijedou bez obou rekonvalescentů Riegela a Simiče.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Machovec, Horejš, Lengyel, Novák - Bakala, Otepka, Klesa, Sandro, Čirkin - Ondrášek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Ďuriš (Bakoš).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 3.80 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha770017:421
2.Slovan Liberec742115:914
3.FK Jablonec741221:713
4.Viktoria Plzeň741216:1213
5.FK Teplice74129:913
6.Bohemians 190574128:1013
7.1. FK Příbram740312:1112
8.FK Mladá Boleslav73229:811
9.FC Hradec Králové73046:99
10.Dukla Praha722310:88
11.1. FC Slovácko72237:88
12.Slavia Praha71335:106
13.Viktoria Žižkov71155:124
14.Sigma Olomouc724111:81
15.České Budějovice70167:191
16.Baník Ostrava70164:181
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (508)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dukla proti falešné Dukle

Reagovat
centos

To bude trhák.

Reagovat
AjaxFans

Vyprodáno

Reagovat
Kepy_FCB

Falešná Dukla proti pohrobkovi Dukly.

Reagovat
exse

Dukla - Příbram tip: over 2,5 kurs: 1,85

Olomouc - Teplice tip: 02 kurs: 1,75

Boleslav - Hradec tip: 02 kurs 2,06

Bohemians - Liberec tip: 2 kurs: 2,40

Sparta - Slavia tip: oba gól kurs: 1,90

Minule jedna hodně neťastná chyba, tak snad se mi tohle kolo smůla vyhne, více na gltipy.webnode.cz, GL všem

Reagovat
sosna

Dukla - Příbram 0 - holomajzna

ČB - Plzeň 2 - jasná

Sigma - Teplice 1 - dobrej fotbal

Baník - Slovácko 1 - těsně, ale už přece

Jabko - Žižkov 1 - darda tak o tři

Bolehlav - Hradec 0 - nuda

1905 - Liberec 1 - taky dobrej fotbal

Sparta - Slavia 1 - bohužel taky jasná

Reagovat
sosna

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je tva stranka (gltipy) tak to je ubohost, že tam mas anketu kde chce aby ti platili (tak dolosva to neni ale rozumny pochopi) a pritom v tech normal tipech mas uplne ty nejstupidnejsi ipy ktere napadnou uplne kazdeho a vytvaris je (nejspis, predpoklad) TY, tak kdyz uz mam prohrat (coz se ti tam stava az moc casto, na to ze bych za to mel platit) tak at prohraju ze jsem spatne tipl JA ...

Reagovat
exse

Nevím čím mám začít, zaprvé je to anketa která se týká článku předešlého, nejde o to že bych to chtěl zpoplatnit pro svůj výdělek, ale pro rozvoj toho webu. Zadruhé, nikdo tě nenutí si od někoho kupovat tipy, ale soudě podle tvého příspěvku asi moc nevyhráváš, což tak 90% vsázejících, tudíž pro takové lidi je dobré když jim někdo poradí. Nejsem žádnej profesionál ale dlouhodobej roi mám 45%, podobnej roi mají weby které chtějí za tipy tisíce korun měsíčně. A že se ti zdá že bys dokázal dělat takové tipy taky? Tak je dělej, já jsem za měsíc a něco vydělal přes 10 tisíc, tak to zkus taky, takovou milnou iluzi má hodně lidí, samozřejmě se jedná o tipy z GL a tak jim na tom nepřijde nic zvláštního, žádná přidaná hodnota, což je samozřejmě blbost.

Reagovat
twerp

Co přesně znamená na rozvoj tohoto webu? Ty si platíš lidi, nebo provoz serveru? Nebo chceš mít www.gltipy.cz? Nebo si zaplatit reklamu,aby ti přitáhla víc zákazníků? Já totiž nikdy nepochopil, na co potřebují takové weby peníze.

Reagovat
exse

Nechcu aby to byl jen web s tipama, ale chtěl bych, nebo spíše sním o tom že by z toho byl nějakej menší portál o gambrinus lize, s článkama, nějakou tipovací soutěží a dalšími věcmi. Peníze které bych jako první potřeboval by byli na doménu, hosting a vůbec nechat si udělat celej web. Ale jak říkám je to jen nápad, nic konkrétního.

Reagovat
smazaný uživatel

bude dneska penaltička?

Reagovat
twerp

Stojí ti to za to?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

bude a hned bych tam fouknul dvě... ať se můžou zamindrákovaní sparťani zase čertit

Reagovat
twerp

Jeden blbec reaguje na druhého

Reagovat
smazaný uživatel

a hned ten třetí v závěsu za nimi

Reagovat
twerp

Je sice pěkné, že sis to přiznal, ale já si to o sobě narozdíl od tebe nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě neznamená, že blb nejsi... když jsi na můj příspěvek reagoval, tak jak jsi reagoval.

Reagovat
twerp

kdybys mi nedal nedal důvod na tebe reagovat, tak bych takhle nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na mě prosím tě... uděláš nám tak oběma výtečnou službu

Reagovat
twerp

Přestanu na tebe reagovat, až ty přestaneš psát o Spartě ty svoje nepodložené kraviny. Navíc, když ti to vyvrátím, tak ty zbaběle utečeš z diskuze jako krysa začneš na Spartu plivat v jiném článku. Proto jsi pro mě blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Z žádné "smysluplné" diskuze jsem nikdy neutekl... jen mi ty a tvé názory za ten čas nestojí! Co jsi mi kdy vyvrátil?! No pokud vím, tak já mohu mít názor jaký chci a nikdo mi ho vyvrátit nemůže nebo myslíš, že jo? Zkus to, ale už tě budu raději ignorovat!

Reagovat
twerp

"stoody16.09.2011 11:56

Každý kdo fotbal trochu podrobně sleduje, tak ví, jak se nasazují rozhodčí, jak se prochází proškolováním, jak plynou peníze z televizních přenosů... je toho spousta! A odkud pohází ten pochop Mačela?! "

Tys mi nebyl schopný doložit, kolik který klub dostal za televizní práva a dokonce jsi mi tvrdil, že to není možné získat. Já to našel za dvě minuty a napsal jsem, že tvá Plzeň dostala 15 miliónů korun, kdežto Sparta jako druhý klub ligy daleko méně. Pak jsi hrdinsky přešel na jiný článek hrdě hanit Spartu.

A pokud ti stojí za to psát kraviny a na smysluplnou věc neodpovědět, tak jsi jenom potvrdil moje mínění o tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, tohle je jasná informace o televizních právech, i když neúplná (+ marketing)... dál mi najdi, jak prochází rozhodčí proškolováním... já jen abych byl tedy v obraze a prosím tě, konkrétně!

Reagovat
twerp

Jenže tady je problém milý chlapče v tom, že to tvrdíš ty. A když se tě já zeptám na nějaké relevantní informace, které by to potvrzovaly, tak mi žádné nedáš. Ty musíš potvrdit svoje tvrzení, ne že já vyvrátím tvoje tvrzení bez důkazů. A to že jsem to udělal byla spíš už taková třešnička na dortu. Takže rád si poslechnu nějaký důkaz, jak jsou rozhodčí nasazováni ve prospěch Sparty. A co má proboha marketing společného s přerozdělováním peněz z televizních přenosů? Dyť todle musíš tahat až z paty.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ubožák ... tak jsem se tě slušně na něco zeptal a ty to hned hážeš do autu, šikovnej, jen co je pravda, ... já mám svůj názor na fotbal, ty ho máš... a teď už jdi spát... a nereaguj

Reagovat
twerp

Aha, takže ty mi tu napíšeš, že Sparta uplácí a podvádí a já ti mám dokázat, že to tak není jo? No ještě že ty neřídíš soudnictví a policii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že na Tebea na Tvůj názor nikdy nikdo nedá

Reagovat
twerp

I kdyby na něho nikdo nedal, tak aspoň nepíšu kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se, stody. twerp má hodně dobrých komentů. Někdy spolu nesouhlasíme, ale to většinou vyplývá z klubové příslušnosti.

Reagovat
centos

Nebreč furt.

Reagovat
Kepy_FCB

░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓░░░░░▓▓▓░░░▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░░ ░▓▓▓░░░▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░▓▓▓░░░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓▓▓▓░░░░ ░▓▓▓░░░▓▓▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░▓▓▓░░░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░░░░▓▓▓░▓▓▓░░░▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░░

Reagovat
Puskas

Napsáno pěkně ostravsky:). Zítra konečně tři body...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Po precteni dnesniho rozhovoru s Malurou jsem si naprosto jistej,ze je to ubrecenej sasek..neuveritelny

Reagovat
Puskas

odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole doufam, ze za tohle bude Banik poradne zariznut aspon v dalsich nasledujicich trech kolech. To je nesympaticky sasek ten Malura, skoro se muze merit s Jarolimem.

Reagovat
Puskas

Takže nemá pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se nebavim, to at posoudi jini. Jen nemam rad ubrecenost, i kdyby to pravda byla. Mel by se radsi ohlizet na sebe, vytahnout Banik z pasma sestupu, nekopat kolem sebe a rikat, ze se nadrzuje Sparte.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ja brecim?

Reagovat
Puskas

Co by se stalo, kdyby hráč z lavičky iného klubu než Spaty vběhl do hřiště a trenér toho mužstrva přestoupil vymezený prostor, jako se to stalo teď n Bazalech? Ten hráč bal tak 2 metry ve hšišti, po dobu tak půl minuty ya přes pokyny 4. sudího tam zůstal, stejně jako Hašek na lajně....

Reagovat
smazaný uživatel

V pondeli se neco takoveho stalo? To jsem asi nezaregistroval. A co to ma spolecneho s tim o cem se ted bavime?

Reagovat
Puskas

jo stalo, jde o jiném metru.

Reagovat
centos

Já, bo jsi na nás zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale tak ty vole posud sam. jak uz jsem psal vyse, Malura misto toho aby se soustredil sam na sebe, ze ma 1 bod z 6ti zapasu co odtrenoval, aby ho nevylili a aby radsi pripravil svuj tym na zapas proti Slovacku, aby uz domaci fanousci netrpeli, tak bude brecet do novin, jak nam pomahaji.

Reagovat
centos

Jistě jste si všimli, že to vyloučení bylo hodně kontroverzní. Proto se nedivím, že se vzteká; výrazně to ovlivnilo zápas, ve kterém jsme klidně mohli bodovat. A sudí nás zařízli už v Jablonci. My body potřebujem jako sůl, proto jsou na tyhle situace asi citlivější.. K ostatním zákrokům se nevyjadřuju, byl jsem na stadionu a opakovačky jsem neviděl.

Sám tam ale říká, že to byla částečně i Svěrkošova vina, minimálně v tom, že svou přemotivovaností dal sudímu důvod k vyloučení, které by si obhájil, nejspíš i kdyby se ukázalo, že to udělat neměl. Dále že musíme makat jako teď, bo teď přijdou soupeři, se kterými musíme bojovat (to Slovácko). Nevidím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze komentuje zapas Baniku se Spartou, ktery byl posledni bych pochopil, ale ze vytahuje zapas Sparty v Plzni, ktery se Ostravy vubec netyka to uz me trosku nastvalo.

Reagovat
centos

No to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem doufal že Sparta bude zaříznuta za brečení svých fanoušků po zápase Plzeň - Jablonec a taky nic. Asi tyhle škodolibé a dětské přání nefungujou

Reagovat
smazaný uživatel

No k tomu zapasu jsem nenapsal ani slovo, ale asi te nasrali ostatni...

Reagovat
twerp

To víš, Křetínský přebral Barbrovi Damkovou a zase se bude pískat pro nás.

Reagovat
Kepy_FCB

S tím měl počítat vždyť je to letitá záležitost, bohužel, nenaděláme nic a stěžování to jen zhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

však má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vsichni jsou proti Baniku?

Reagovat
centos

To tam píše kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprimo to tak citim z toho rozhovoru,nam neustale krivdi,zatimco Spartu tlaci..zatimco se boji servat Sverkose za nedisciplninovanost,na rozhodci ma kritiky dost..myslim,ze by mel hledat chyby jinde..

Reagovat
centos

„Venca je zkušený hráč, měl by být prvním z těch, kteří by měli hněv dokázat ovládnout. Že za to nese osobní zodpovědnost, to je zcela jednoznačné. A že jsme to spolu rozebírali, tak o tom se nemusíme ani bavit."

Reagovat
Kepy_FCB

Doufám že dnes náš největší a posílený konkurent v boji o 15. místo ztratí.

"Derby" rádobydukel mě nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

To je trocha depresivní že bojujete jenom o 15. místo.

Reagovat
Puskas

Ale zato s Vámi

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

My alespoň dokážem vyhrávat

Reagovat
centos

Však počkej.

Reagovat
Puskas

Ale za jako cenu?300000

Reagovat
centos

"hecovačka před derby"

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec vám taky nic jiného nezbude

Reagovat
Puskas

Nám už moc nezvývá, finančně jsme na dně, kde bychom vzali tolik peněz?

Reagovat
smazaný uživatel

No, stejně jako je vzal Střížkov, od jiných týmů které chtěly porazit outsidery kteří jsou venku na odpis a doma na sestup.

Reagovat
Puskas

Ale my nejsme na odpis, to si piš.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem doufal taky, ale aji když hrajete občas docela dobře, tak body z toho nejsou.

Reagovat
Puskas

Dobře to bylo prakticky až v pndělí, kdyby kluci tak dřeli vždy, nemůžem být poslední. I ta atmosféra byla hned jiná, nikdo nenadával.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji s Boleslavou ste měli pár momentů kdy ta hra vypadala slušně.

Reagovat
Puskas

Minimum, to byla taková trápenka, že lidi celý zápas byli skleslí. Jestliže tam Kulič přeskakuje Adámika, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

... Zápas Sparta – Slavia bude pískat rozhodčí Matějek

Reagovat
clinger

no lepší než Královec či Jech

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ocekavam tak 40 lidi na vyjezdu v Budweisu, alespon tam nebudou fanousci LM.

Reagovat
Kepy_FCB

Dostm málo na vašeho blízkého, největšího a letitého rivala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba se pletu a byl bych za to i rad, ale neverim tomu. Kazdopadne dam vedet v nedeli. At se tomu muzem .

Reagovat
Kepy_FCB

Proč až v neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou po zapase jedu do Nemecka na sobotni zapas 3. ligy a vracim se az v nedeli.

Reagovat
Kepy_FCB

Regensburg?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v Burgahusenu.

Reagovat
Kepy_FCB

hmmm derby

Reagovat
smazaný uživatel

Hahah, uz se tesim na cestu vlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

vše je parádní. A o to víc zarážející, že se jedná "až" o 3. ligu. U nás by za to byli rádi v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne i support byl vynikajici, zvlast bubenik byl velmi dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Bubeníci jsou už potřeba, ať se nám to líbí anebo ne. Udává to rytmus, jak melodie, tak jak třeba tleskat. A jak to výborně funguje je vidět jak v Polsku, tak třeba v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na Balkane, kazdopadne .

Reagovat
smazaný uživatel

no, byl sem na ve Splitu na Hajduk-Zenit a čeče, teď si moc nevybavuju, že by měli buneníka. Ale třeba zas Sarajevo jej mělo a jinačí týmy taktéž

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni na moje nejoblibenejsi video http://www.youtube.com/watch?v=gJmrac6QOqw

Reagovat
smazaný uživatel

TORCIDA Byl to zážitek, zažít to na vlastní kůži.

Tady je ještě můj report z tohoto výjezdu: http://thordivision.com/index.php?a=673" target="_blank">http://thordivision.com/index.php?a=673

A jinak, tohle bylo zlo, když začli zpívat, to sem nechápal, jejich hymna :

http://thordivision.com/index.php?a=673" target="_blank">http://thordivision.com/index.php?a=673

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jsem cetl, paradni report. Ja se pristi rok chystam do Brijegu, ale na Split bych se kazdopadne chtel taky podivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Široki Brijeg, to musí bejt taky dobrý peklo Já bych chtěl příští rok zas do Černé Hory, tak snad to vyjde. Ale nejbližší výjezd, co mě čeká je ten v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brijeg ses mohl podívat v roce 2002 na Spartě . Jinak já bych se letos snad měl dostat na Ajax Amsterdam. Někdy na jaře možná Rakousko (Vídeň, nebo Štýrský Hradec), v létě když bůh dá, tak Řecko. Ale takové tajné přání je zápas Saint Etienne vs. Olympique Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

Francie je nuda Ale ten Ajax, třeba s Feyenoordem, s PSV anebo Den Haagem, to by mohl být rachot

Reagovat
smazaný uživatel

To je věčný omyl vás "Východoevropanů", že Francie je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, mluví ze mě trochu zaujatost, pač celá jejich liga je pro mne nuda Prostě ignor na celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna francouzští ultras nabízí obrovské množství zajímavostí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pro mě je Franc. liga o tom, že tam běhají špinavý arabáci, samej negr a tak to je i v ochozech, prostě nemám Francii rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a PSV za moc nestojí, stejně tak Feyenoord. Když už, tak ideálně proti Groningenu.

Reagovat
smazaný uživatel

s Feyenoordem mají kosu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že se někde dorubou v ulicích šroubovákama je mi celkem ukradený. Ale Feyenoord nestojí po fanouškovské stránce za moc. Je to sice jejich největší rival, ale v tifu je pro ně největší konkurent asi Groningen.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v hools je tam nenávist jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nemusíš říkat. Ale to je věc, která by mě při návštěvě zápasu zajímala úplně nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom říkám, jak se věci mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...tahle jejich nenávist si už bohužel vybrala i oběti. Není divu, když ti šílencii chodí do rvaček s takovou výzbrojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bubny jsou na stadionech už léta. A nejen v Polsku, nebo v Německu. Nechápu trošku to "ať se nám to líbí, nebo ne". Buben přece není žádný podvodný prostředek. To je jako bys říkal "Megafon je potřeba, ať se nám to líbí, nebo ne." To bys rovnou mohl přejít na anglický styl a propriety typické pro ultras zahodit.

Reagovat
smazaný uživatel

některým aktivním chacharům se nelíbí buben jako podpora dopingu. A propo, ani moc týmu u nás nemá buben jako pomoc při fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan, Slavia, Slovácko, Baník, Sparta (jak kdy, ale buben máme). U Bohemky si buben nevybavuju. Hele, jestli to některým chacharům vadí, tak to je možný. Ale megafon a buben jsou naprosto regulérní prostředky pro organizaci supportu. Ty reprosoustavy jsou už něco jiného, o těch by se dalo polemizovat. Ale někde jsou vyloženě potřeba. Chtěl bych vidět třeba takový CU 84 a SW 87, jak by organizovali Virage Sud bez reprosoustavy .

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je to i v tom, že v Německu se italský způsob fandění, nebo mentalita ultras jestli chceš, začal rozšiřovat až ve druhé polovině devadesátých let. První ultra skupina vznikla v roce 1997, což je rok, do kterého by měl být datován i vznik Ultras Sparta. A podívej, kam došli za tu dobu v Německu a kam u nás. Pravda je to trošku nefér srovnání (třeba co do počtu obyvatel). No ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Burghausen ma +- stejne obyvatel jako Plzen a na vyjezde jich bylo okolo 360.

Jinak fotky jsou uz jeste zde: http://www.ultras-regensburg.de/fotos/20112012/hinrunde/11-spieltag-wacker-burghausen-ssv-jahn-1889/

Jediny zapor jsou snad 1312

Reagovat
smazaný uživatel

tos neviděl manévry, když sem byl na Dynamo Dresden-Hansa Rostock

Reagovat
smazaný uživatel

Hahah, tak zrovny tyhle dva...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Pekny". A to je tvoje fotka?

Kazdopadne tolik 1312 jako vcera jsem nazivo jeste nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, moje fotka. To sem nepobíral, tolik fízlů. A k tomu tak pak "inteligentně" zasekali křižovatku těsně před nádrem a my sotva stíhali vlak zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že se nikde robokopy nešetří. Chtělo by to na ministerstvo vnitra nějakého Harpagona, třeba by se pak fanouškům lépe dýchalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný bylo sledovat silnici u Letenské pláně, když na podzim v roce 2006 přijel Baník. To byl jeden anton za druhým. Všechny jely do Dejvic na nádraží.

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro furt. Anebo je ještě vtipný sledovat konvoj fízlů, když hrajem v Edenu, to je pak jak průvod z nádraží Vršovice ke stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

...jinak nevíš,co v Plzni dělali fans Rapidu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netusim, kazdopadne udelali moc pekny fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě provozovali tzv. groundhopping.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, koukal jsem, že pak tam měli i fota z Polska (x-Legia)

Reagovat
smazaný uživatel

A na jaký zápas se byli podívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka - Jablonec (aha, kdybych se na ty jejich stránky podíval líp tak vidim i to "hooping" )

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ja to máte s tím kotlem? Proti Jablonci byl zase na hlavní tribuně? Začínám v tom mít bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,

za brankou se sundali sedačky, aby se mohla natřít tribuna (z šedé botonové na šedou barvu), teď se montuje střecha a pak až se budou montovat sedačky na protilehlé) jak Viktorka ztratila naději na LM v Plzni, tak asi přehodnotila plány v rekonstrukci stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co sektor pro hosty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je za branou.

Reagovat
smazaný uživatel

No to vím, když jsem v něm byl . Ale jestli se něco nezměnilo, podobně jako v tom vašem ex-kotli.

Reagovat
smazaný uživatel

tam už to natřený bylo, tak asi jenom dodali střechu

Reagovat
smazaný uživatel

tam už to natřený bylo, tak asi jenom dodali střechu

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, jen jsem narazel na to, ze sektor pro hosty je za branou, ale pro domaci je porad na hlavni.

Reagovat
smazaný uživatel

I když loni jsem měl pocit, že nejsem v sektoru pro hosty, ale za plotem (ona je to ve skutečnosti síť) za stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten zůstal tam kde byl pro Spartu (a právě z té tribuny pořizovala fotky skupina Tornadosrapid)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to ten sektor bude asi pěkně vytapetován.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslíme oba to samé, tak nejspíš jo (když jsem např. narazil na sparťanskou vlepku i na "domácích hajzlech")

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, myslíme oba totéž. Doufám, že ty "domácí hajzly" vypadají líp jak v sektoru pro hosty. Tam je místo klasických záchodů bouda pro stavaře, kde jsou instalovány záchody .

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo, ty domácí vypadaj i líp než u nás na škole

Reagovat
smazaný uživatel

no, českou scénu bys měl spíš srovnávat se slovenskou, rakouskou či maďarskou. Německo je krapet jinde

Reagovat
smazaný uživatel

To srovnání jsem použil spíš proto, že italské fandění se začalo rozvíjet v obou zemích přibližně ve stejnou dobu. Rakousko je pro srovnání s naší zemí ideální. Přibližně stejně lidnaté země. A jak jsou na tom? Je to jiný svět. Rapid se svými ultras a fanoušky představuje evropskou špičku, Austria, Sturm, Wacker a řada dalších klubů má také dost fanoušků a kvalitní tifo.

Reagovat
smazaný uživatel

počest hostů zdecimoval taky hokej, který se hrál ve stejný den v Plzni (ovšem nechápu lidi, co jdou na hokej s šálou a trikem Viktorky, když ta bude bojovat "na druhý straně" Čech )

Reagovat
smazaný uživatel

50 pro vyhru Plzne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Dukla - Příbram 2 (1:2)

České Budějovice - Plzeň 1 (2:0)

Sigma Olomouc - FK Teplice 0 (1:1)

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0 (0:0)

FK Jablonec - Viktoria Žižkov 1 (4:0)

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 0 (2:2)

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 0 (0:0)

Sparta Praha - Slavia Praha 1 (3:2)

Reagovat
twl

nwm co se tady vůbec řeší...jestli ty pentle kvůli,kterým plzeň vyhráva??nebo by se snad mněli řešit ty pentle před 2.rokama,kdy spartička dicky když jí teklo do bot a hrála do 89 minutě 0:0 nebo 1:1 náhodně se rozhodčí upískl a sparta mněla penaltu......Já být fandou sparty a kohokoli jiného teamu tak ty pentle vůbec nekomentuju.......příjde mi to jako Jednostranost našich redaktorů..všechny teamy jsou dobré...ale když hraje sparta proti nikomu tak jen sparta.......

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma lety (tedy v sezóně 2009/2010) Sparta kopala 4 penalty. A z toho žádnou v 89. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libi jak tady vzdycky nekdo neco placne proti Sparte a pak prijde nejaky spartan vytahne statistiku, ktera rika vse a je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neříká nic, pokud žádná z těch penalt neměla být, tak jsou to čtyři navíc a je jedno kdy se kopaly. Statistika je věda kterou dokážeš cokoliv, když víš co máš ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazuje to, že twl je buď lhář, nebo o těch penaltách nic neví. Pokud jde o regulérnost těch pokutových kopů, tak takhle po paměti si troufám říci, že byly všechny v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z nich byla proti nám a ta mě teda v pořádku nepřipadala. A to ještě nevím jestli ste nekopali penaltu ještě aji na Andráku, nebo sme si tam nedali toho vlastňáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku se Sigmou dával gól Roman Hubník. Hlavičkou po centru ze standartní situace (teda myslím, že to byla standartka). A ta penalta byla v pořádku. I když si pro ní Sionko došel, faul to byl. O čem by se dalo dohadovat je ta červená karta pro faulujícího obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Došel, přihrál a ještě červená. To je jedno, už to nebudu rozebírat. Budu si šetřit síly na tu další penaltu kterou u nás budete kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sis na to mohl vsadit. Může být zajímavý kurz.

Reagovat
twerp

Hele když takhle kritizuješ ty sparťanské, co říkáš na ty plzeňské?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, já sem Plzeň letos viděl jenom v LM a se Spartou.

Reagovat
twerp

A ty loňské?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta proti nám byla oprávněná. Respektive mě to štvalo ale písknout se dala. A jinak nevím, pamatuju si hlavně zápasy Sigmy. A to co si pamatuju na Plzni, tak se jí spíš škodilo než pomáhalo.

Reagovat
twerp

Ok, sice moc nesouhlasím, ale v tomdle by bylo zbytečné se spolu hádat. Necháme si to na příští duel našich týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ted nemluvim o regulernosti tech penalt, to uz si nepamatuju...twl tady mluvi o penaltach Sparty v poslednich minutach pred dvema rokama.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to hňup a vy zase nechápete že 89. minuta je zkratka pro "Sparta celý zápas nehrála nic, kdyby nekopala penaltu, tak nedá góla ani do zítra".

Reagovat
smazaný uživatel

Víte jakej je rozdíl mezi Baníkem Ostrava a trojúhelníkem? Trojúhelník má aspoň tři body..:D

Reagovat
centos

přesně; vrcholy

Reagovat
smazaný uživatel

Trojúhelník má vrcholy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je velmi peprný vtípek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil ten jak Slávisti navštívili dětský domov. Ten byl perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem loni napsal nějaký slávista, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalisté Slavie navštívili včera dětský domov. "Bylo smutné vidět ty bezduché tváře bez špetky naděje," komentoval situaci šestiletý Dežo. - Já ani nevím. Ale je to skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se tím pobavil.

Reagovat
Losinho

Je perfektní, uznávám. A nevím kdo to sem dával, ale objevilo se to tu asi třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hráči zítra podají stejný výkon jako proti Spartě tak už by to konečně mohli být 3 body jinak čekám bídnou návštěvu , protože jsou dny NATO ...

Reagovat
centos

Taky mě to napadlo, když mě dneska vzbudily gripeny. Po pondělku by si zasloužili dobrou kulisu i návštěvu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, u Vas prislo v poslednich nekolika sezonach na Spartu plny stadion a pak na dalsi zapas o polovinu min, coz jsem nikdy nepochopil. Deje se to ale vsude. Na Sparte po derby vetsinou taky.

Reagovat
centos

Jo, je jasné, že lidí přijde míň (místní sparťany Slovácko nezajímá), ale bojím, aby nepřišlo mnohem míň.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužili, ale moc tomu nevěřím , čekám tak 4000 možná ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Baník první vítězství v lize 3:0 !

Reagovat
centos

http://fcslovacko.com/clanek.asp?id=4612 Takhle dementní preview bych čekal od kohokoliv, jen ne od Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak na té fotce,to je dukelská verbež? Hmm

Reagovat
sosna

Tak co, na co vsadíš tento víkend. Zase na Slávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vole na ty k..vy sešávané? Vyhraje ACS,ale za ten kurs je seru.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fanouškovské stránky, navíc tenkrát to byl zářez, tak co....

Reagovat
centos

Tak oficiály si takový grc nemohou dovolit, to je mi jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bys znal osobu, co to psala, tak by ses nedivil!

Reagovat
centos

Nemohu sloužit

Reagovat
smazaný uživatel

to máš štěstí, já jsem s tou soobu ukončil veškeré kontakty

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/sef-slavistickeho-kotle-strasak-na-fotbal-muze-zmenil-soud-rozhodnuti-1mr-/fotbal.aspx?c=A110923_154753_fotbal_pes

Tak Strašák zřejmě zákaz nedostane. To je dobře. Vtipný je, jak se soudce a státní zástupce divili, že se musí zabývat takovou maličkosti .

Reagovat
stas87

http://activepl.tv/

ak niekoho zaujima polska ekstraklasa tu je link na zapas slask wroclaw-lech poznan,hra druhy tim tabulky s tretim,v priapade vitazstva jedneho z timov tak ten tim co vyhra je novy lider tabulky,Rudnevs-7 zapasov=11 golov,3 hatt-ricky v tejto sezone

Reagovat
stas87

a rudnevs 12 gol bohuzial nepridal,trafil brvno a lech uz prehrava

Reagovat
Losinho

Dopadlo to tragicky teda.

Reagovat
stas87

vysledkovo ano a vcera horel najma henriquez,vobe nereagoval na nabehy tusim soboty?mozno madeja? lech hral a slask daval goly no,dost kruta prehra pre lech,slusne zahral kaminski mozdzen mal ist na ihrisko skorej...

Reagovat
Losinho

Henriquez ale tohle dělá často, už loni to tak bylo a co jsem viděl, tak se moc nezměnilo. Nic se ale neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

teplice vyhrají a baník remízuje

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

místo Šenkeříka bych dal do základu Badalyana

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud kluci budou hrát tak jako proti Bohemce a Spartě, tak věřím v body. A zkusil bych konečně Andrejka

Reagovat
smazaný uživatel

na kom jiným už se chtěj slovácí chytnout, když ne teď

Reagovat
smazaný uživatel

Ó Sigma vyhrajeeee, ó Sigma vyhrajeeeeee, ó Sigma vyhra, Sigma vyhraje oleeeeeeeeeeee

Takže dnes konečně za 3 body, Teplice zesměšníme 1:0 brankou Varadiho a odjedou s brekem domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Varadi je hrozný kopyto, už tam měl bejt Přikril nebo Schulmeister

Reagovat
Error

Doufám, že sis na to vsadil pěkný balík, protože toto je bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne. Ale fotbal byl přesně takovej, jak jsem čekal.

Reagovat
Euphael

baník , olomouc jedničky

Reagovat
smazaný uživatel

zas nedávejme samostatné nájezdy, pak Baník zahraje standartku a ztrestá nás

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu,ze Varadi jeste hraje prvni ligu,navic v zakladni sestave..

Reagovat
mastakillah

Teď Psotka stahne Bajera jednoho z nejlepších hráčů Sigmy dneska.A varadi kterej neda ani přihrávku na 3 metry tam pořát je.

Reagovat
mastakillah

Fotbal je hrad ktera opravdu nemá logiku.Nejhorší hráč na hřišti dá góla.Omluva Varadimu

Reagovat
mastakillah

hra

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemeni na tom,ze je to strasny kopyto a vzdycky byl..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Lafata i s horečkou úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Ronaldo se snaří jako blázni, ale na Lafatu prostě nemají!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Když si dám tipovani na bedničky tak slyším jenom fanoušky, když si ho dám na sluchátka tak slyším aji komentář, nevíte jak je to možné?

Reagovat
smazaný uživatel

Muchomůrky.

Reagovat
smazaný uživatel

To su rád, já už sem si myslel že se mě nějak posral jack.

Reagovat
smazaný uživatel

posratý by samozřejmě byl jack na sluchátkách

Reagovat
centos

Napadá mě, že se komentátor zapíná / vypíná podle toho, na čem to posloucháš. Jinak nemám ponětí a zní to divně.

Reagovat
Losinho

Já mám zas posraný repráky a komentář mi jde z pravýho, takže to většinou "naladim" tak, aby fungoval jenom levej a na plný pecky.

Reagovat
Losinho

Taky je to důvod, proč si už půl roku odmítám koupit nový.

Reagovat
j_mrazik

Některý sluchátka nebo repráky umí oddělit hlas od normálního zvuku.

Reagovat
Didier Drogba

Lafata je neuvěřitelnej šutér

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť proměnil dvě penalty. To by kromě Sigmy zvládl kdekdo.

Reagovat
Kenneth

A těch zbylých 11 se mu připsalo samo od sebe nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

No, v podstatě jo. Ale jo, je to skvělý útočník, ale ty dnešní dvě penalty o tom neříkajou skoro nic.

Reagovat
Radin

moc hezký roh od Šumského ,předtím sice zdržel jednou hru,ale rožek dobrej :-)

Reagovat
Radin

ta střela Rilkeho hodně dobrá a zákrok Sńozíka taky :-) Takovou lavičku má ten chuj Šilhavý a nevystřídá dneska špatného Štajnera..

Reagovat
Losinho

Derby je naše, slávisti!

Reagovat
smazaný uživatel

To jako budeme dělat chorea i tady, jo?

Reagovat
centos

Je to levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Ale tady ti ho taky může zpacifikovat snaživá sekuritka, či dokonce tě můžou za závadné choreo sebrat .

Reagovat
Kily

poslední dobou jsou uživatelé celkem kreativní, zaujal mě především znak Juventusu v diskuzi u Serie A

Reagovat
Losinho

Máš odkaz?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zítra to vidím na remízku však oni si přeci pomáhají...

Reagovat
smazaný uživatel

ve vlastním zájmu by to měli slávisti zabalit a zkusit se v zákulisí dohodnout na výsledku o 3 goly, aby všichni byli spokojení a nemuselo dojít k ještě většímu debaklu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Kweuke - Blažek, Frejlach

Reagovat
cristiano.K.

pojďme do boje, já už vidím ohně.......

Reagovat
smazaný uživatel

...slyšim bubny znít na severní tribuně.

Reagovat
cristiano.K.

my vždy tu budem stát

Reagovat
smazaný uživatel

...a na svůj klub srát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen co lehla Sparta popelem a na hřišti vás je jednáct, v hledišti nás jsou tisíce. Tyhle dva chorály se mi líbí nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

....jen co tam všichni chcípli, až do rána jsme slavili až do rána jsme pili

Reagovat
Losinho

Tohle už ovládají i naši žáčci. Správná výchova se nezapře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta do 10 let vs. Slavia do 10 let - 20 na 20 na školním hřišti (v družině).

Reagovat
cristiano.K.

co se v mládí naučíš......

Reagovat
Lemond Laws

Za ten kurz si to říká o 2

Reagovat
Miky.77.14

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by zajímavý zjistit, o kolik se dneska zvýšil v ČR prodej sektu u příležitosti večerního ustanovení novýho rekordu v podání ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani pijou rum.

Reagovat
Puskas

proto je tam tolik gum, řečeno s básníkem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale taková událost neni každej rok

Reagovat
vanGomm

Ty,nebo muzajs by jste to mohli vědět.Jak jste psali,že do platů hráčů nikomu nic není,že je to pouze soukromá věc.Podud to jsou peníze od sponzorů,tak dejme tomu.Jak je to,ale v případě,když dá do klubu peníze třeba město?Předem děkuji za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

to vždycky záleží na podmínkách, jaký si s tim klubem město podepíše. třeba v hokeji některý města dávaj peníze, který můžou jít jenom na mládež a ne na platy. pokud ale město dá peníze jen tak, tak se pak podle mě nemůže dožadovat nějakejch informací.

Reagovat
vanGomm

Dík,ale peníze města jsou peníze nás všech.Tedy veřejné a to jiná situace než u soukromých firem.Navíc si myslím,když to jsou peníze nás všech,tak je město nemůže dát jen tak.A pokud ano občan by měl vědět na co byly použity.S tou pouze mládeží tomu můžu věřit a nemusím.

Reagovat
rufus

Reagovat
Kily

super, jsem sparťan, to mi ten den pěkně začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, já psal, že sparťani pijou rum. Ne, že všichni kdo pijí rum, jsou sparťani .

Reagovat
centos

Taková jednoduchá implikace přitom..!

Reagovat
Kily

stejně už ho pro jistotu budu pít jenom když u sebe budu mít jednu šálu

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýří, nebo pardubickou?

Reagovat
Kily

předloni na Slavii, když tam hrála Valencia, jsem si koupil jednu slávistickou (to je tedy její jediná vada, když bych okraje s nápisy ultras slavia odstřihl, tak se mi rozpáře), abych mohl trochu hecovat sparťany v nejbližším okolí, podobný nápad měl při loučení i Marek Suchý, ale ten si tu šálu nemusel kupovat. Ne tedy, že bych si něco, co tam je napsáno, přál (mně by stačilo něco jiného)

Reagovat
cristiano.K.

já minule přijel z Liverpoolu,když hráli se Spartou a měl Liverpoolskou šálu.V pátek ráno přiletěl zpět a šel na předehrávku v ní a někteří lidi na mě mluvili anglicky tak jsem jim řek,že jsem dnes přiletěl z Liverpoolu,ale že jsem normálně čech jenom s šálou LFC

Reagovat
Kily

Reagovat
cristiano.K.

*předehrávku Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Vízek: Řepka musí hrát, slávisté se bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Hospodské plky toho křupana mají nulovou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vízek je blb.

Reagovat
Kily

já už jeho vyjádření nečtu ani neposlouchám, to se tak zlepšil?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžu posoudit. Ke mně se jen občas něco dostane a obvykle je to nějaká pitomost. Ale už dlouho považuji Vízka za hýkajícího osla.

Reagovat
Puskas

On podle mne začal dobře, měl zajímavé postřehy, ale v momentě, kdy se tam zabydlel, začal mlít z cesty, kolikrát jen ve snaze být originální. Ale tady bych to nepodceňoval, on mu asi zeťák řekl, jak se na Řepu dívají soupeři.

Reagovat
Puskas

No, zas bych to nezlehčoval, on to bude mít od Šmicra, který sedával v kabině s těmi, co se ho mají báát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je to ale odvaha jako slávista jít trpět na tenhle zápas. v tomhle maj jejich příznivci můj respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nasmál,kdyby trpěli sparťani až to bude v 94.min 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to bys měl právo samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, ona by tam nějaká ta penalta, či standartka přišla a někdo z rudých by tam šoupnul fíka na 2:1.

Reagovat
centos

Hecovačka před derby

Reagovat
Puskas

Trpět, proč? Za normálních okolností bych dal na trojku proti Slávii, ale Sparta je mužstvo, které suverénně vede ligu a na hřišti posledního, který hraje v deseti a prohrává, místo aby ho přejela jak tank, tak hraje údržbu. Co si myslet o takovém lídru?

Reagovat
smazaný uživatel

že má problémy s motivací a herní disciplínou? to ale nehrozí v tomhle zápase. Správně bylo řečeno, že to je zápas podzimu a existuje spousta důvodů, proč ho odehrát na 100%

Reagovat
Puskas

To nemůžeš myslet vážně. V ostrém zápase nemůžeš nemít motivaci, Baník je přece tak tradiční soupeř. A nebylo to poprvé, kdy mohli soupeře peřválcovat, ale místo toho hráli údržbu. S takovým mužstvem mají válcovat ligu nejen bodově, ale i herně. Což nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

díky, je to hrozný odvážet body ze Sparty,ale snad to přetrpím

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro výhru Sparty v derby!!!

Reagovat
centos
Reagovat
twerp

Ono je to způsobené tím, že se simulace netrestají a pomalu ani nepískají. Kolikrát vidím zákrok, který by měl být na penaltu, ale hráč to ustojí protože chce dát góla a rozhodčí to nepískne. Pak je na druhé straně lehký kontakt, kdy to útočící hráč evientně přifilmuje pád a rozhodčí mu to sežere, protože přece spadnul. A toho filmování je poslední dobou už docela hodně. Ale to je podle mě chyba DK, protože ona má zamezit simulování tvrdými tresty klidně i na několik zápasů a vysokými pokutami.

Reagovat
Kily

humus

dá se to pochopit z toho pohledu, že když už, tak se u nás za simulaci dá trapný trest, tak proč to nezkusit (tím netvrdím, že to je správně). Možná by nebylo na škodu najít si nějakého obětního beránka a na tom demonstrovat sílu disciplinárky, v případě Chramosty to nedopadlo, Lafatu taky nikdo trestat nebude, i když zrovna tohle by mohl být ideální případ pro to vzkázat ostatním, že tohle se u nás trpět nebude

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Jen ať si pěkně odpočine. Tyhle chyby se musí tvrdě trestat. Po každým odehraným kole se týden řeší, jak a kde to zase rozhodčí posrali.

A to samý by mělo platit pro simulanty. Jak píše twerp, pořádný pokuty od DK, stejnej metr pro všechny a s nikým se nemazlit.

Reagovat
Puskas

Jako kdysi v Bundeslize Möller. Pokuta, stopka a už si to nikdy nedovolil.

Reagovat
centos

Já jsem někde četl, že v jiné soutěži (myslím, že to byla PL) na to jdou jinak -- nevím teď jak -- a výsledkem je, že sudí cítí, že má podporu. Pak to dopadá dobře. U nás po takových trestech žijou permanentně ve stresu, že nesmí udělat chybu, jinak nenakrmí rodinu. Možná z toho pak vyplývá to, že většinou sežerou třeba ty simulace. Nemyslím ale, že by to šlo nějak rychle změnit.

Reagovat
sosna

To je celkem zajímavý. S těma simulacema by se mělo zatočit především. Tam by tresty určitě pomohly a usnadnilo by se to i rozhodčím. A ofsajdy - je to těžký, ale když dělají takový kiksy jako třeba Sigma - Plzeň tak musí nést následky. Přece jenom berou za to nemalý prachy a musí nést zodpovědnost, né si myslet že se jim nic nemůže stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zapasem me napada jen jedna vec - ze to dneska vecer muze byt velice osidne. Slavie ma totiz jednu obrovskou vyhodu a to tu, ze se od ni naprosto vubec nic neocekava a muze jen ziskat. Sparta proste musi vyhrat, cokoli jineho by byla jen ztrata a v tom je ta osidnost. Verim ze k tomu tak spartani pristoupi a podaji naprosto koncentrovany vykon po celych devadesat minut. Za teto okolnosti by potom byla jedina moznost jak by nam spartanum to mohla slavie zkazit a to pripadne velke stesti na strane slavie ci nejake to pripisknuti od pana pruhovaneho....

No uz ted se tesim. Naboj derby uz pomalu a jiste poletava ve vzduchu, snad nebude faux pas a letna bude vyprodana...

Reagovat
centos

Měla by být.

Reagovat
smazaný uživatel

to se rikalo uz kolikrat a ve finale pak nebyla

Reagovat
centos

Tak to pak nevím, co s tím dělají :)

Reagovat
smazaný uživatel

casto urcite i prekupnici

Reagovat
Kenneth

Včera zbývalo kolem 500 lístků. Neví někdo kolik přijde Slávistů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju tak +/- 2000.

Reagovat
Losinho

Mělo by být plno, 2500.

Reagovat
centos

Jak to tam je, víc lidí nemá zájem? Existují nějaké pokusy o výkup i třeba vedlejších sektorů? Mi ty hostující počty u derby přijdou slabé. Nebo se fandí i mimo sektory?

Reagovat
Losinho

Je mi to trochu trapné, ale momentálně jen tak tak asi dáme těch 2500. A víc míst bychom stejnak nedostali, zájem sparťanů o tenhle zápas je určitě větší.

Reagovat
centos

Jasně, ale přece není problém, pokud se prodává online, vykoupit třeba vedlejší sektor a pak to rozprodat mezi svoje. Jak to dělali naši, když hrozilo, že by se všichni nedostali. Ale když není zájem, tak to nemá smysl, to je jasné.

Reagovat
Losinho

Tak to jo, jasný. Ale teď je to prostě k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

vypusťte krak... eee, kweuka !!

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuka.

Reagovat
usarny

Celkem zoufale shaním lístek na večer... Nemate nekdo na prodej? Nebo myslíte, že pred stadionem koupim, za nejakou normalni cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na webové stránky Sparty, tam jsou informace o prodeji vstupenek v den utkání. Druhou možností je spolehnout se na nějakého překupníka, ale taky tě může pěkně natáhnout.

Reagovat
usarny

Prave ze na strankach a jinde jsou informace jasny... Prodej byl ted dopoledne a podle nejakych zprav uz jsou jen do kotle vstupenky a ted uz nejsou pravdepodobne vubec.... takze spis kdyby nekdo tady prodaval listek...

Reagovat
rufus

Tohle je 40 minut stará informace: na derby zbývá posledních cca 50 vstupenek z toho 10 do kotle. Takže teď pravděpodobně seženeš lístek už jenom od překupníků před stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdeš na derby?

Reagovat
rufus

Jj, na derby nemůžu chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak .

Reagovat
rufus

A dneska se obzvlášť těšim. Doufám, že Letná bude opravdu plná, že potvrdíme současnou formu a udržíme pozici Vládců Prahy. A k tomu venku parádní počasí, co víc si přát.

Reagovat
centos

Zrovna předevčírem jsem na hooligans.cz četl debatu, že by měli sparťani dát pokoj aspoň o víkendu, kdy si chcou někteří jen zajít na pivu, načež sparťani reagovali, že je to blbost a lovit bohemáky a slávisty po hospodách je sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl. A vůbec se mi to nelíbí.

Reagovat
Losinho

Ve 20 lidech jo, to věřim. Ale co, oni měli s podobnými počty vždy problémy.

Reagovat
rufus

Idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to na mediafaxu. Nic pěknýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Demence

Reagovat
sosna

Škoda, že je fotbal záminka pro řádění těhle nemocných primitivů.

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě by mohli napsat pohled druhý strany a ne jen jakýhosi anonysmní svědka a fízlů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak názor druhé strany je víceméně vypodobněn na fóru hooligans.cz.

Reagovat
Losinho

Jako těch 20 idiotů?

Reagovat
sosna

Jak by to asi vypadalo....

Náhodou nás jelo dvacet kolem Ďolíčku a jak vystoupíme tak nás napadne pět Bohemáků. A jak se tak bráním, tak najednou koukám že stojím jednomu na hlavě...

Reagovat
cristiano.K.

výpověď fízlů je málo aha

Reagovat
smazaný uživatel

fízlům bych právě věřil ze všeho nejmíň, ale to tady nebudu rozebírat nebo ještě dostanu ban

Reagovat
Kily

výpovědi a závěry policistů jsou někdy neuvěřitelně nepřesné a směšné, viz. případ Olomouc - Bohemians 1905

Reagovat
cristiano.K.

tak to není,ale zrovna vhodný případ,pokud máš na mysli korupci

Reagovat
Kily

vůbec nemám na mysli korupci, ale podobnou záležitost, o níž je tohle vlákno

Reagovat
twerp

Možná, že kdyby nebyly takovéto excesy, tak by lidi na fotbal jenom hrnuli.

Reagovat
rufus

Neřekl bych přímo hrnuli, ale návštěvám by to každopádně pomohlo.

Reagovat
centos

Jenže přímo na zápasech se nic takového neděje.

Reagovat
twerp

A že Baníkovci zmlátili nějaké fanoušky Slovácka, které si vyhlídli přímo na stadionu, to s tím nemá nic společného? S přítelkyní bysme se rádi šli podívat na Olomouc-Sparta. Ale kam? Na tribuny, kde do nás bude každý pičovat, když se budeme slavit gól? Nebo do kotle, kde je riziko, že si mě někdo zapamatuju a jelikož v Olomouci bydlím, tak by to byl problém. A to nemluvím o ostatních věcech. Já nemám problém s pyrem, skandováním nebo pokud budu politý od piva. Ale nehodlám riskovat, že mě nebo mou přítelkyni někdo napadne, jenom že jsem byl na fotble.

Reagovat
centos

No tak to bych byl taky nerad, kdyby vedle mě někdo slavil góly soupeře.

Reagovat
twerp

Mohl bys odpovědět na celou mojí otázkou a pomoct mi rozřešit moje dilema? Si zkušenější, tak mi určitě poradíš.

Reagovat
centos

Já nevím, z těch desítek zápasu jsem se necítil v bezpečí asi jen jednou, v Opavě; to ale byla pouliční válka (doslova) a dalo se to předem čekat, takže pokud tam člověk nejde úplně naslepo, že chce vidět fotbal a je mu jedno jaký, tak se podle toho zařídil.

Jít na cizí stadion do domácího sektoru, no tak se nebudu projevovat. To je kompromis, který jsem ochoten udělat. Stejně jako schovat symboly při přesunu cizím městem (jak kterým, někde to není potřeba).

Přítelkyni bych já osobně nechal doma :)

Narazit venku na kokoty můžu i cestou večer z hospody, tam asi recept neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mívám stejnej problém... ale řešení mě nenapadá. snad jen napadnout je dřív, než oni napadnou tebe

Reagovat
centos

To je řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostat se do relativního bezpečí stadionu je občas umění. A cesta zpátky je ještě víc o hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je obrovsky svatek, na derby uz se tesim tyden dopredu. Musime je proste porazit, jina moznost tady neni, ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Doprdele ORK zrušila svoje rozhodnutí a přičetla nám zpátky těch devět bodů, Drobek může chytat. Prý udělala disciplinárka tolik procesních chyb že rozhodnutí nikdy nemohla vydat. Nejpravděpodobnější varianta je že nás chcou potrestat znovu a tvrdějš, a tohle je taktika kterou to můžou dokázat, když už sme stáhli odvolání. To je bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, takže 3. liga bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si zajít chuť paranoiku.

Reagovat
sosna

Neskutečné. Přesto že jsme nepodali odvolání tak trest zruší. Navíc oficiálně potvrdí to, co většina lidí ví už dlouho - DK je neschopná a naprosto k ničemu.

Jediná možnost je prostě počkat na rozhodnutí soudu a podle toho vynést ortel. Pokud tohle svaz neudělá a napaří nám ještě větší trest....

Reagovat
smazaný uživatel

svaz se nemůže řídit podle rozhodnutí soudu v čemkoli, ale musí rozhodovat nezávisle

Reagovat
sosna

Svaz zastupuje v tomto DK, která nezávisle rozhodla. A následně ORK rozhodnutí zrušila a označila ho za naprosto debilní. Svaz není schopen v tomto rozhodnout sám.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
rufus

No a je oficiálně vyprodáno. Teď jen záleží na tom, kolik majitelů lístků skutečně dorazí.

Reagovat
smazaný uživatel

parada, tak pome Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by chtěl ještě lístek na derby, mám dva navíc. Je to do sparťanského kotle. Prodávám za stejnou cenu jako jsem koupil, tj. 130,-Kč za jeden. Jestli budete mít někdo zájem, tak napište na sebe kontakt a já se vám ozvu.

Reagovat
centos

Člověk dneska musí být Ježíš, aby nechtěl vydělat

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těch lístků chci zbavit, aby nepropadli. Nejsem žádný překupník.

Reagovat
cristiano.K.

člověk se na ty derby,kde nemáme co ztratit těší víc než když šlo o titul, můžeme jen překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Sparťan ani jsem si nevsadil, ale stejně to víc přeju Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrává Řepka za "B" ?

Reagovat
twerp

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

za "A" ano

za "B" ne

"B" je správně

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Sparta pozici favorita potvrdí a bez větších problémů si dojde pro další tři body.

Tip na výsledek: 2:0

Reagovat
Tomoro

Vsazeno na padne vlastní gol tak pojďme kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik?

Reagovat
Tomoro

za 50 s kurzem 13

Reagovat
cristiano.K.

to už je lepší vsadit na výhru SKS

Reagovat
Tomoro

tam kurz 13 nebyl a dneska věřím že si ho tam Zápotočný pošle

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam kurs 11 rovných.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro záchranu Baníku

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pyčo!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pyčo!

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že se Zelenka do toho studia dobelhal, když v 30. minutě střídal v sobotu.

Reagovat
Nuno čomes

Hašek je najednou takový arogantní, no hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmoška vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrůza. Tři přesné přihrávky za sebou jsem asi ještě neviděl.

Reagovat
centos

Plánuješ to tu zase komentovat každých pět minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím častěji. Otázka je jen, jestli bude co komentovat.

Reagovat
centos

Snad ne.

Reagovat
Pinturicchio

Ser na něj, voe.

Reagovat
centos

Jsem si říkal, co to, a tys hodlal taky spamovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer na svojí pozici takhle laciná ztráta. To je na pár facek.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chtěl víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního pohledu jasná pencle. Po záznamu sem to přehodnotil, tohle není 11ka! (fandím Spartě)

Reagovat
Pinturicchio

Pan Hloušek nějak nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Kaiserslautern byl Hloušek na hostování moc drahý, tak skončil na hostování ve Slavii.

Reagovat
vocasisko

Kweuke je prostě parodie na moderního útočníka, být tam místo něj Kerič tak je hra sparty uplně někde jinde.

Reagovat
Pinturicchio

Žlutá nic? S takovou se mu to hodně rychle vymkne z rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě dobyčárna...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí zatím dost dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

Si už dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je škoda.

Reagovat
twerp

Kadlec

Reagovat
Pinturicchio

Hlouša, Hlouša, Hlouša

Reagovat
smazaný uživatel

velka golovka pro kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu poslední chybku Slavie zatím pěkný zápas. Sparta se jen brání, Slavia kontroluje hru a je jen otázka času, kdy dá první branku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by se Hloušek uplatnil i v basketu. Hodil to tam rukou Kadlecovi přímo do běhu

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, že Čonťák není na hřišti takový drsnák, jako doma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on střet kopačky s rukavicí určitě bolí. Tady bych nebyl tak přísný.

To Blažek se ukázal jako dobrý výmaz.

Reagovat
Pinturicchio

Mlátí ženskou = objektivita jde stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to napsal jinak:

Mlátí ženskou = nejvetší chudák

Reagovat
Pinturicchio

( a objektivita jde stranou )

Reagovat
Pinturicchio

Kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se jako Blažek diví? Ta byla žlutá dost tmavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
C0br

Nádherný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam.

A zrovna Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo......Spartááááá

Reagovat
Radin

rád bych viděl opakovačku,jestli byl Krejčí v offsidu a chtěl hrát,což chtěl,tak je to offside ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli byl Krejčí ten hráč za Jarošíkem, tak ten hru opravdu nijak neovlivnil.

Ale mrknu se.

Reagovat
Radin

chtěl jsme to jen vědět,neberte to jako rýpání.Jen jsi právě nějsem jistej,jak se to posuzuje,když třeba právě u centru jdou za míčem dva hráči a jeden je v offsidu ,ale gól dá ten co v offsidu nebyl :-).Ovlivnit to neovlivnil,ale chtěl hrát a to jsem myslel,že je offside,když míč jde tím směrem :-) Jinak je to celkem jedno,protože Hloušek je takovej tragéd dnes,že Sparta si stejně to vedení zaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že být Krejčí před Kweukem, čili blíž balonu, tak bych to viděl ofsajdově. Když byl Krejčí ze Kweukem, čili od balonu, tak nevím, jak tu hru měl ovlivnit. Alee je to jen můj názor. Nejsem Robert Hen

Reagovat
twerp

No s někým jsem se hádal u gólu Plzně jestli to byl ofsajd. Tam jsem tvrdil, že se to jako ofsajd dalo písknout a byl jsem sepsut, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tady bych řek o offside nešlo, protože Krejčí (jestli to byl ten hráč za Jarošíkem) tu hru nijak neovlivnil...

Reagovat
twerp

To je právě ten problém, jestli ovlivnil nebo ne. Ty pravidla mi příjdou docela složité a nejednoznačné.

Reagovat
smazaný uživatel

je tak no, ale nikdy to neurčíš/nenapíšeš (pravidla) tak, aby to bylo 100'% v každé situaci....

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Matěj

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooolllllllllllll

Reagovat
vocasisko

Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Čotofalský

Reagovat
twerp

Krajčí

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

A zrovna Krejčí

Reagovat
C0br

Dáš to zrovna ke každýmu střelci gólů? Jinak zas Matějův centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen u těch opravdu oblíbených.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Hloušek další prasárna na žlutou.

Reagovat
Radin

Krejčí jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek pude ven...

Reagovat
Staenly10

TY góly co sjme dostaůi jsou žalostný... Když zrovna nehrajeme zas tak špatně,tak přijdou 2 centry a 2 góly, k tomu ejštěnotná dávka smůly a je hotovo...

Reagovat
Pinturicchio

Krejčí u toho rozhovoru vypadá, jakoby ten gol už stihl zapít.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím podle očekávání vedeme a ted už de je jenom o skore . Sparta ...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Sparta nehraje nic moc, ale s přehledem to stačí

Reagovat
Staenly10

Jde hlavně o neschponost naší obrany se přebrat hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Hloušek hraje strašidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. S tím hráčem se muselo stát něco strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hezky, tak ta tvrdost Slávistů už přinesla jedno zranění.

Reagovat
twerp

Snad to nic nebude. To má z toho šlapáku, nebo to nebylo na něho?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle byla nádherná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěch ven !

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado sešívaný vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Alkoholik, kterej si zvyšuje ego mlácením žen, se ukázal

Reagovat
C0br

Kretén

Reagovat
Kenneth

Kurvy sešívaný, v útoku jim to nejde tak aspon zaprasí.

Reagovat
Kenneth

Krejčí o třídu jinde než Juhar, čekám ho příští zápas v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zabitý talent. Pelta věděl, proč ho pouštěl. Tohle by si v Jablonci nesedlo ani na lavku.

Reagovat
Kenneth

Neblázni, Petrouš ho postavil na obránce, co tam jako mohl dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooollll

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Čekám bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

ty máš ale vkus, Katalánci, Sralta

Reagovat
smazaný uživatel

a víc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí se mi moc líbí. Na jeho fleku je sice největší nátřesk, ale není bez šance

Reagovat
Kenneth

Kweuke kurva! Už mohla být pětka.

Reagovat
Pinturicchio

Tak do toho Švengris nešel zrovna dvakrát šikovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion obíhá mexická vlna. Slávistický sektor jí vynechal, za což sklidil pískot...

Reagovat
smazaný uživatel

Papr..co? Paprčiak? Kde jsme to vyhrabali?

Reagovat
centos

Já mám teď stejný problém u nás, ale s půlkou kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Udělal jedinou povedenou akci Slávie v zápase no.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže to už Sparta nehrála a čekala, až se pískne konec. Jako netvrdím, že ten kluk nic neumí, já nevím, fakt ho neznám. Ale co mu dá pět minut na konci prohranýho derby? A co to dá Slavii?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Kromě toho, že ten týpek má narozeniny stejnej den, jako já, tak o něm nic nevím.

Reagovat
Ligter

Já jen, že Petráka, Dostála a podobně jsem měl za neznámé (s mými chabými znalostmi fotbalu), ale Paprčiak je pro mě už ultra neznámý. To je až za hranicí neznámoti.

Reagovat
Losinho

Tak docela bych se divil, kdybys měl nějak extra nastudovanou soupisku našeho divizního béčka. Nevyznám se v ní ani já.

Reagovat
smazaný uživatel

No béčko, no... To je na mě ze Znojma móóóc daleko. Občas ještě tak zkouknout výsledky a tabulku, ale kdo a jak tam hraje - nezvládám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele